Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Fatih Öztürk
17.01.2016, 18:00
Yalnız kaçırdığın nokta şu Fatih abi; kulübü hareket edemez hale getiren o. Lanet olsun ona.
Hareket edemez noktada falan değiliz bu yalanları kimse yemiyor.Yönetime gelirken sponsporluk anlaşması yapacaksın sağlam nakitin olacak.2.5 aydır takımı alt yapı hocası çalıştırıyor bu ayıp büyük kulübün.
Selim MACİT
Başkanı eleştirenler varmış mış
T.D yok transfer yok benim mi suçum kimin suçu Köksal Babanın mı ?
İhonun aldığı çöpleri çıkarabiliyor musun istediğin gibi elden ? Takım enkaz görmüyor musunuz bunu ? İho döneminde her sene şampiyonluğa oynayan takım vardı şimdi bu hale geldik dimi ? Yazık yazık bu kafa yapısı olduktan sonra daha çooook şampiyonluk bekleriz.
Rakip yeni atmosferin gazıyla oynadı yalnız. Şöyle 2 maç daha zor oynar bu sezon.
vuralkara
Coşkulu bir taraftar topluluğunun takımını nasıl coşturduğunu bir kez daha gördük. Umarım bizim de yeni stadımızda böyle olur.
Ha bir de 1 maçla hemen ustaya yüklenmek ayıptır. Bu eserin mimarı iho.
outlaws61
Maç bitti öncelikle stada gelen kardeşlerime,ablalarıma,abilerime teşekkür ederim.
Sıcağı sıcağına bişeyler yazmak istiyorum.
Öğrenciyim yarın çok önemli bir sınavım var. Cebimdeki son 50 lirayı da maç için bilete verdim. Eğer benim Erkan,M'bia,Cavanda ve Sadi Tekelioğlu denilen hoca üzerinde en ufak bir hakkım varsa haram zıkkım olsun. Kimseye bu çileyi çektirmeye bu zulmü yaşatmaya hakları yok. İnsanlar buraya ne zorluklarla geliyor birçok güzel insanla tanıştım stadda. Ama gelin görün sahada futbolcu denen kenarda hoca denen bu insanların umrunda değil bu durum.
Yazıklar olsun.
yorumsuz6117
Bu bilgiler gerçek Trabzonspor'un önümüzdeki yılları çöptür.. İho sağolsun..
https://twitter.com/Trabzonsporuz
Fatih Öztürk
17.01.2016, 18:01
Borcun ne kadar oldugunu kulube ceza gelebılcek oldugunu elde para olmadıgını devre arasında malıyetı dusuk topcu bulmanın zor oldugunu da biliyorlar. Peki sen adamların daha geleli bir ay olduğunu kulubu batmış vazıyette aldıklarını biliyomusun ?
Hep aynı nakarat.Herkes buluyor ama biz bulamıyoruz.
2-0'dan 4-2 yenilerek bursaspor'a en güzel stad açılışını yaptırdık. Emeği geçenlere teşekkürler (!)
Yemin olsun ben bir daha bu Erkan'ın olduğu maçı izlemicem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Erkan'ı ölümüne savunan birileri vardı zamanında. Hey gidi. Adamın futbolla alakası yok. Çalım yok, orta yok, gol yok. Yokoğlu yok.
Hacıosmanoğlu gideli 1.5 ay oldu.Yönetime geliyorsan transferlerini yapacaksın.Ömrümüzün sonuna kadar Hacıosmanoğlu'na sallayalım ne güzel.
3 yil ihonu yedigi her arpa yumagini savunan adamdan nazireler
bu takim onun takimi
övünün
UNiVeRSeLoRD
17.01.2016, 18:02
Allah'tan yapmadı.usta ya 500 milyon borç .beş para etmez kadro.küme düşmeye oynayan 1461 bıraktı.bravo hacı ya :)
Yeni yönetime gelir gelmez ödenecek 60M+ ödenek bırakıp sözleşmeyi fesih etmeye çalışan oyuncuları ikna etme durumları da cabası. aferum pöyüg paşgan
Usta'nın en büyük hatası hocayı bir an önce belirleyememesidir. NET! geri kalanlar CiHO severlerin kendilerini avutmalarıdır.
Necmettin ALTUNTAŞ
Bu futbolcularla bu Teknik direktörle buraya kadar.Bizim sadece formamız kaldı ne yazık ki.Hırsını tüketmiş adamlarla yapılacak çok şey yok maalesef.En acı yanı da 2-0 dan maçı 2-4 gibi farklı vermemiz.Futbolculara bakın yüzlerinde üzüntünün kırıntısı var mı.
16 puana ihtiyacımız var düşmemek için bu takım 16 puan alabilir mi????
Yarın klüp kesinlikle bir açıklama yapmalı. Sabah 1461'e çalınan penaltı, bugün bize yapılanlar şike sürecinden sonra bordo-mavi renklere bir alerji oluştuğu gerçek. Hakemlerde bundan etkileniyor bence. Aykut Demir bugün hakemi öldürecekmiş gibi koşmasa o golü bile verecektiler. İho gibi hakem rehin almak yerine en azından bir açıklama yapılsın, isyan edilsin. Bir takıma bir sezonda bukadar bariz hata yapılmaz. İzlemekten de vazgeçemiyorz şu lanet ligi. Sıkıldık artık..
Serdar Aziz kalite olarak ligin en iyi yerli stoperi.Bize kalmaz başka yere gider.
Fatih Özkan
Hacıosmanoğlu gideli 1.5 ay oldu.Yönetime geliyorsan transferlerini yapacaksın.Ömrümüzün sonuna kadar Hacıosmanoğlu'na sallayalım ne güzel.
Ne kadar kolay öyle değil mi ?
İHO çapsızı 2.5 sene boyunca öyle bir enkaz bıraktı ki... Sen de kalkmış diyorsun 2.5 senelik enkazı, pisliği 1.5 ayda neden kaldıramıyorsun ?
Lanet olsun sen ve senin gibi zihniyete! Kulüp borçtan adım atamıyor kalkmış transfer neden yapılmıyor diye soruyorsun!
Ayıp! Vallahi ayıp!
Hareket edemez noktada falan değiliz bu yalanları kimse yemiyor.Yönetime gelirken sponsporluk anlaşması yapacaksın sağlam nakitin olacak.2.5 aydır takımı alt yapı hocası çalıştırıyor bu ayıp büyük kulübün.
:alkış::alkış::alkış:
DeAgLeMaNyAq
17.01.2016, 18:03
İkili averajı da Bursa'ya verdik gerçi pek bir önemi kalmadı...
Fatih Öztürk
Allah'tan yapmadı.usta ya 500 milyon borç .beş para etmez kadro.küme düşmeye oynayan 1461 bıraktı.bravo hacı ya :)
Beş para etmez kadro haa :)
Gül gül öldük.
Cagdas Topal
Muharrem başkan hatanda hala daha ısrar ediyorsun sadi ile olmaz forvetsiz olmaz sene sonuna kadar biz bu şekil dayanamayız yapma böyle yahu
Kaliteli bir hoca getirilecekse eğer sadı hocaya katlanılmalı, yarım bir hoca geleceğine sene sonu tartışılmıcak bir hoca beklenmeli...
Teknik direktörsüzlüğü geçtim yahu insan en kötü 1461'den bir stoperi getiri kulübeye koyar ne olur ne olmaz diye madem Douglas kazması ne transfer oldu ne de oynasa bir halt ettiği var diye.
Bu kadar aptallık olur mu?
M'Bia'yı göbeğe çekeceğine Lazio'da tandem oynamışlığı olan Cavandayı çek oraya sağ bekte de kimi oynatırsan oynat. Bırak M'Bia yerinde oynasın.
Ama diyoruz işte takıntılar ve zeka düzeyi bu kadarcık bile düşünmenin engeli. Şimdi bu insanlar Trabzonspor futbol takımını başında ''teknik heyet'' diye ünvan alıyorlar öyle mi?
Emre İskender
1963 model antreman ile fizik kondisyon bu kadar olur 20 dk lık kondisyon ile oynadik onu da ilk 20 de kullandik. Sadi hocaya da kizamiyorum adam bas bas bagirdi 3 maclik hocayim birini bulun da ben daha fazla rezil olmayayim dedi. Bu mactan sonra apar topar biri bulunur. İnşallah iyi cikar
Adem Akyüz'
4 gol yedik ve 4'ü de duran toptan.. Savunmamıza bir de bu açıdan bakın.. Bir Puyol değil belki ama Mustafa "Mevcut Kadroda" oynaması gereken ilk oyunculardan biri. Bunu bugün görebilmek lazım.
Travelair
iyi de seçimde karşıtı olarak tercih edildiği hekimoğlu giray bulak vb. birini getirecekti takımın başına. vizyon söylemiyle iş başı yapan yönetim de sadi hocayla götürmeye çalışıyor süreci.
takımın onbirine transfer edilmiş santrfor, stoperini satmışsın ya da kadrodan men etmişsin, tek bir takviye yapmadan lige başlıyorsun. ben burada değil vizyon tam anlamıyla organizasyonsuzluk, plansızlık, hazırlıksız yakalanma görüyorum. bunları eleştirmeyecek miyiz?
Usta eleştirilebilir ama baştan asan kesenlere sitemim. Bir sürü sorunla boğuşuyor yönetim. Zaman az henüz
Usta geleli 1,5 ay oldu. Takat mı bıraktılar ,geçmiş yönetimden gelen tüm pislikleri bu yönetim temizlemeye çalışıyor. Ha deyince olmuyor hemen
Transferden önce kulübün çorba olan düzenini düzeltmeleri gerekiyor,bu kadroda kafa olarak bitmiş sahada net görülen en az 3 adam var.Önce onlarla yola gidilecek mi belli olsun,sonra transferler gelir.
odyseuys
dün her eleştirildiğinde ateşli bir şekilde iho'yu savunanların aynı hararet ve fecaat içinde Muharrem Usta hakkındaki mantıklı eleştirilere dahi tahammül edememesi cidden manidar. eleştirilmeyen yanlışını göremez, doğru yolu bulamaz bir anlayın artık bunu. argümanı sağlam olan, hakaret içermeyen her eleştiriyi ciddiye almak zorundadır mevcut yönetim. ben yaptım olduculukla buralara geldi bu takım. vizyon sahibi her yönetim kulübün her seviyedeki paydaşlarının katılım ve eleştirilerini ciddiye almak zorundadır. gelişim, ilerleme böyle mümkün olur. zora talip oldun, zoru ele geçirdin, zordan şikayet etmeyeceksin...
tristram
her zaman baskani destekledim ama secildikten sonra bu td mevzusunun basini yakacagi cok belliydi..ne idugu belirsiz bir tane adami takimin basina hoca diye dikersen boyle olur iste.herkese yeni bir heyecan gelmisken ersun yanali getirmek bu kadar zormuydu.forumdan herhangi birini takimin basina koyun sadi'nin yaptigini cok rahat yapar..ikinci lig takimlarina karsi galibiyetler alinca hoca sandilar sanirim..
ne olursa olsun koca ikinci yari bu adama emanet edilmemeli.
ayrica elestiri olur ama ilk gunden baskana sirt donmek olmaz..sonuna kadar arkasindayiz..kendisinden tek istegim hocayi degistirmesi.iyi bir hocayla bu kadro avrupa biletini alir..olasi bir ceza durumunda cezamizi bu sene cekmeliyiz..
bursanin bu kadar iyi gorunmesi tamamen bizim salakligimiz.10 yasindaki yegenim ilk golu yedikten sonra orta sahamiz bombos oraya onlemek almak gerekiyor dedi..simdi keline tukurdugum kenarda bunu gormedi mi?mbia'yi one cekip defansa baska birini monte etmek bu kadar zor olmamaliydi..hoca dedigin adam bunu yapardi ama o ne yapti?bizim gibi seyretti..
bide soner'e deginmek istiyorum..zorla degil bu adamdan kurtulamiyoruz..hala kurtarici diye oyuna sokuluyor..yaziklar olsun..
son olarak isini ciddiye almayan tonla adam var.cavanda,mehmet,mbia gibi adamlarin bana gore bu kadar kotu olusu kabul edilebilecek seyler degil.eline sopayi alacak kulubeye baktiklarinda korkacaklari bir hoca sart..
kanterts
suc sapkayi trabzonda tutan baskanda.
Fatih Öztürk
17.01.2016, 18:04
3 yil ihonu yedigi her arpa yumagini savunan adamdan nazireler
bu takim onun takimi
övünün
Boş laf boş.Takımın 2 aydır hocası yok,alt yapı hocası takımı sahaya çıkarıyor her boku İHO'ya sarmayın
mustafakaraca
Musa Nizam'dan 20 kat kötü Alper Uludağ'ı neden almışız acaba. Musa zaten kötüydü vasattı ondan daha kötüsüne 1 m€ verdirenlerin allah belasını versin. Okay kendini hiçbir zaman geliştiremeeycek çünkü özgüven 0 hırs 0. Böyle yüreksiz oyuncudan cacık olmaz. Erkan denen adamın defolup gitmesi lazım. Adamın yaptığı tek şey sağa çekmek. Dünyada Erkan Zenginden daha kolay savunabilecek bir kanat oyuncusu yok. Herkes savunur çünkü yapacağı şey belli SAĞA ÇEKECEK. Bir tane şutu yok bir tane. Cavanda vr Ekici'nin bir yerlerini öyle kaldırmışlar ki. Maçın esas içine eden 2 oyuncu Cavanda ve Ekici. Birde 2-2 iken sanırım Erkan denen o küfür etmemek için kendimi zor tutuğum topçu bozuntusunun topu sağ tarafa çapraz pas atmağı %100 gol pozisyonunu harcadığı pozisyon var Erkan ın ne çapsız bir oyuncu olduğunu ıspat eder nitelikte bir pozisyon. Deniz zaten neden oynuyor Ağaçtan çöp adam koyalım daha faydalı olur.
Doğukan Uçan
Klüp batmiş sahtekar iho market mi yönettin seN
şu takıma bir hoca bulunmazmı arkadaş ya.
Ahmet Aksu
17.01.2016, 18:05
mehmeti direk şutlasınlar takımı sabote etmekten başka bir işe yaramıyor bu geçen sezon duran toplarda birşeyler yapıyordu bu sezon onuda yapamıyor. 10 numara adam, sağ açık ve forvet acil gerek.
O zaman niye ibra ettiler iho çapsızını,,,
Murat KARAKURT
Olur mu.....Hep Usta bunun nedenleri.....Hem durumu bilerek geldiler yaeaaa....
Fatih Özkan
Sadi hocayla yola devam edenlere selam olsun
Usta'yi bende destekledim ama 2 aydir ne yapti anlamadim
Bu takımı bu hale getirenlerin de 7 ceddine selam olsun!
2.5 sene İHO perişan etti kulübü! 2 ayda ne yapacaktı Usta ? Adamın elinde sihirli değnek mi var ? Dünya kadar borç ödedi kaldı ki yine ödenmesi gereken ücretler kapıda!
Amacınız ne anlamıyorum ?
Kapatalım kulübü! Sizin gibiler yüzünden takımdan bıktım!
E. Okan Bülbül
Mbia büyük topçu
yorumsuz6117
Trabzonspor'a yabancı hoca getirmek aptallıktır.. ( Lucescu hariç ) ..
Manava61
Suç sadi hocada degil adamın kalitesi bu kadar ve kalitesine göre de çok güzel top oynattı.Erkan ve mehmet takımın frenligini yapmasa çok rahat alırdık maçı.Aldıkları topu geveleyip durdular
He he çıkarın kafanızı deliklerinden savunun ihonuzu, o iş bitti koçum çok meraklıkları ihonun yanına gitsin.
Ogün YAZICI
17.01.2016, 18:06
çok bilmiş trabzonspor taraftarı yine bildi ! bütün suç özer'de imiş gerçekten.haftalarca dualarınızla süslediğiniz marin-özer değişikliği gerçekleşti ve sahadan sildik bursaspor'u.ayrıca mehmet ekici harikalar yaratmaya devam ediyor.bravo
Şerafettin Kara
90 dakika boyunca sahada vasıfsızlıktan başka bişey yapmayan Ekiciyi sahada tutarak süper ligte teknik direktörlük yapamayacağını gösterdiğin için bir kez daha tebrikler.Sana coca cola liglerinde başarılar Sadi Hoca
Necmettin ALTUNTAŞ
Altına imzamı atıyorum.
Mbia utanmasa 5.golü kendisi bizim kaleye atacaktı. Mustafa'yı arattı sağolsun.
Fatih Cengiz
Hâlâ İHO'ya haa.
İHO'mu yapmadı ara transferleri.Takımı 2 aysız hocasız bırakanda İHO dimi.
Evet hepsinin sorumlusu iho.. 500 milyon tl parayı aklınız alıyor mu?
Uefa finansal fair play size birşey ifade ediyor mu?
Eminim etmiyordur.. İho başkan Trabzon şampuan dır kesin.!!
wakitsiz
UĞUR DURTAŞ
Maç bitti öncelikle stada gelen kardeşlerime,ablalarıma,abilerime teşekkür ederim.
Sıcağı sıcağına bişeyler yazmak istiyorum.
Öğrenciyim yarın çok önemli bir sınavım var. Cebimdeki son 50 lirayı da maç için bilete verdim. Eğer benim Erkan,M'bia,Cavanda ve Sadi Tekelioğlu denilen hoca üzerinde en ufak bir hakkım varsa haram zıkkım olsun. Kimseye bu çileyi çektirmeye bu zulmü yaşatmaya hakları yok. İnsanlar buraya ne zorluklarla geliyor birçok güzel insanla tanıştım stadda. Ama gelin görün sahada futbolcu denen kenarda hoca denen bu insanların umrunda değil bu durum.
Yazıklar olsun.
bunlar kişiliğinden yoksun insanlar
tarihi fark olabilirdi.
ücretleri 5 gün geçikince kıçlarını yırtıyorlar.
ekici denen adam bilerek takımı satıyor.
bilerek pas vermiyor
vermiyor
vermiyor
geldiği ilk gün den bugüne kadar bu adam pas vermiyor.
bencil çalımcı ekici
defol gittttt
bosver61
Sadi hocam yusuf var kanat oynayan özer var kanat oynayan marin de çıkmış arkadaş soner ne ya soner ne.. Valla sinirden kendimi vurucam burada soner ne arkadaş.
Ya kardeşim yusuf,özer nerede diyorsun da Yusufun cezalı Özerin de maç öncesi sakatlandığından haberin yok.Öyle bilmeden konuşmak kolay
2 yılda hocalara verdiğimiz para 40 milyon liraya yaklaştı. Şuan "büyük takım" hocası getirebilecek ekonomik yapı yok. Stadyum biter, sponsorluklar gelir falan bunlar da zaman istiyor. Sezon ortasında transfer yapmak da öyle kolay değil.
Ha, bence de Sadi kovulmalıydı ayrı konu.
4 gol yedik ve 4'ü de duran toptan.. Savunmamıza bir de bu açıdan bakın.. Bir Puyol değil belki ama Mustafa "Mevcut Kadroda" oynaması gereken ilk oyunculardan biri. Bunu bugün görebilmek lazım.
aga ,koyunun olmadığı yerde keçidir Mustafa.
Başkası yok ki zaten ! Adama birşey olsa yerine ortasahadan adam oynuyor. Hey Allahım yarabbim...
İHO'nun iki buçuk yılda batırdığı kulübü yeni başkanın bir buçuk ayda toparlanmasını beklemek ütopyadan başka bir şey değil. İHO çernobil faciası gibi, verdiği zarar öyle birkaç yılda geçmez.
Fatih Öztürk
17.01.2016, 18:07
Ne kadar kolay öyle değil mi ?
İHO çapsızı 2.5 sene boyunca öyle bir enkaz bıraktı ki... Sen de kalkmış diyorsun 2.5 senelik enkazı, pisliği 1.5 ayda neden kaldıramıyorsun ?
Lanet olsun sen ve senin gibi zihniyete! Kulüp borçtan adım atamıyor kalkmış transfer neden yapılmıyor diye soruyorsun!
Ayıp! Vallahi ayıp!
Boş konuşma Fatih boş konuşma.İHO çekti gitti sen geleli naptın?Eli ayağı Düzgün hoca almadıneksik yerlere oyuncu almadın İHO'mu yaptırıyor bunları yeni yönetime.
Ahmet Aksu
mbia her pozisyonda faul yapacak mış gibiydi riskli oynadı stoperde oynayamaz ama mecburduk.
He he çıkarın kafanızı deliklerinden savunun ihonuzu, o iş bitti koçum çok meraklıkları ihonun yanına gitsin.
İho gitti ama hala savunan var aramızda. Garip.
Çok yazı yazan birisi değilim ama yazılanları okuyunca da birkaç şey yazmak istedim
Renktaşlar kusura bakmayın da bu sezondan ne ümidiniz var ki daha ? Bu sene iş işten geçti siz de biliyosunuz , söylüyosunuz ama hepsi lafta . İçten içe çoğunuz şu takıma şöyle süper bi hoca gelse , 4-5 yabancı transferi yapsak , 2-3 yerli transferi yapsak ikinci yarı 17 de 17 yapıp şampiyon olsak diyosunuz . Bunu cidden düşünenler var , beklenti yüksek olduğu için her maç sonrası yönetime futbolculara teknik direktöre saldırıp duruyosunuz . Olacak şey var , olmayacak şey var ...
Ya hele sakin olun , bu sene bittiiii , bu sene lige dair ümitlerinizi çöpe atın , kendinize de yazık etmeyin .
Takım maddi olarak yeniden yapılanmaya gidiyo , durumun ciddiyetini anlamıyorsunuz belki ama öyle ha deyince transfer yapılacak para yok hele ki devre arasında .
Bırakın bu sene böyle bitsin , sene sonuna doğru hoca netleşir , onun isteğiyle transferler yapılır ve onun arkasında da durulur , belki o zaman bir şeyler olur .
Daha çok yazmak istediğim şey var da ben de sinirliyim , ben de bıktım ama maçtan dolayı değil sizin yaptığınız yorumlardan dolayı .
Yeter ya kusura bakmayın da biraz akıllanın , sabretmeyi öğrenin . Aksi takdirde değil 30 yıl 300 yıl geçse de bizden bi bok olmaz .
Allahtan yeni hoca gelmedi , şuan bu kadroyla yeni hoca gelseydi kesinlikle ve kesinlikle %80 lerde başlayacak olan kredisi bu maçla birlikte %50 lere inerdi , beşiktaş maçından sonra da kovardınız .
Biraz sabretmeyi öğrenin ya yazıktır , hem kendinize hem bize yazıktır ...
DKaraduman
Yemin ederim şu forumda basarisizligin nedeninin taraftar olduguna ikna oldum. Tesekkurler katkısı olanlara.
Hesapları da çok güzel, küçük kafalarınca usta mali durumu az düzeltsin gelip yine kulübe çöreklenmeye çalışır bu sülükler.
Sefer A.
Bir sekilde 0-2 yaptiysan, en azindan ilk yari sonuna kadar gol yemeyeceksin ki rakip ümitlenemeyecek cesaretlenemeyecek...
3-2 yaptiktan sonra herifler bize ders verdi, öne geçince sonuç nasil korunur nasil savunma yapilir, bunu gösterdiler
Adem Akyüz'
Büyük paydaş Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı enkaz böyle 2 ayda toparlanır mı sandınız beyler? Durun bakalım, daha neler neler çıkacak..
Usta'nın Sadi ile devam kararı tartışılır, ki bence de yanlıştır. Ama bunu "kelle isterük" tarzında söylersen tepki görürsün..
Boş laf boş.Takımın 2 aydır hocası yok,alt yapı hocası takımı sahaya çıkarıyor her boku İHO'ya sarmayın
Kulubün beş yıllık gelirlerini ipotek eden,futbolculara ödeme yapmadığı için kulubü UEFA'da zor duruma bırakan,olan biteni gizleyen İHO değil mi
Kime saracağız?
Gelir gelmez 30 trilyonu indirimlerle kurtaranlara mı?
Sen sakin ol merak etme,işin başındakiler senin gibi İHO savıucularından az akıllı değil.
tanjugunduz
Bu kotu takimin mimari ihodur. Ona hergun gereken duayi ediyorum. Yalniz bi takimi duzeletecek muharrem bey dir zaten bu sebeple goreve talip olmustur. Cok sey istemiyoruz kodan dogru futbol oyanayan kaliteli bir hoca ve gelecege dair planlama gormek istiyoruz. Al sana firsat baskan bu mactan sonra takimi topla macin kasetini izlettir hepsinib ucrwti 750 000 euro kabul etmeyenin cagir menajerini kulup bulsunlar kendilerine boylece maaslarindanda kurtulmus oluruz al sana radikal degisiklik vur nesteri takik kangren bari canindan olmasin iyi bir hoxa geyir cik tv ye anlat 3 yillik projeni ama nerde. Burda herkes birbirine sabret telkini veriyor biz sabrediyoruz zaten ama isik gormek istiyoruz . bu kadarda yaraftarlik hakkimiz olsun . bu arada herkes borctan dem vuruyor borcu taraftar yapmadi ben anlamam borctan ben sahada mucadele eden takim gor.ek istiyorum
Ahmet Aksu
17.01.2016, 18:08
90 dakika boyunca sahada vasıfsızlıktan başka bişey yapmayan Ekiciyi sahada tutarak süper ligte teknik direktörlük yapamayacağını gösterdiğin için bir kez daha tebrikler.Sana coca cola liglerinde başarılar Sadi Hoca
sadi hoca falan değil. onunla devam edilirse yandık..
Sefaenes
La ihosporcular iho soyleyinde size baska bir takim kursun.
Usta derhal korkal sadiyi yollasin
Yavuz Hasan
Ah sadi vah sadi karışanın yok görüşmenin yok zaten bu işin adamı değilsin hesap soranın yok hayat sana güzel valla
Belki de soneri deniz i oynatarak diyorsun ki şunları sahaya süreyim bakarsın bi talipleri çıkar
O şapkanın altında neler yaşanıyor allah bilir yaşlı kurt seni
2-0 biz yenik durumda olsaydık 5-0 yenilirdik, futbol iyi futbolcular ile oynanır...
Teknik direktörsüzlüğü geçtim yahu insan en kötü 1461'den bir stoperi getiri kulübeye koyar ne olur ne olmaz diye madem Douglas kazması ne transfer oldu ne de oynasa bir halt ettiği var diye.
Bu kadar aptallık olur mu?
M'Bia'yı göbeğe çekeceğine Lazio'da tandem oynamışlığı olan Cavandayı çek oraya sağ bekte de kimi oynatırsan oynat. Bırak M'Bia yerinde oynasın.
Ama diyoruz işte takıntılar ve zeka düzeyi bu kadarcık bile düşünmenin engeli. Şimdi bu insanlar Trabzonspor futbol takımını başında ''teknik heyet'' diye ünvan alıyorlar öyle mi?
Cavanda çok mu iyi oynardı tandemde, milli takımda defalarca stoper oynamış Mbia dururken gidip ne oynayacağı meçhul olan Cavandayı stoper oynatmak. O zamanda Mbia varken Cavanda oynarmı yorumu gelecekti stoperde, çok kolay eleştiri yapıyoruz gerçekten
asilhamsi
Çok yazı yazan birisi değilim ama yazılanları okuyunca da birkaç şey yazmak istedim
Renktaşlar kusura bakmayın da bu sezondan ne ümidiniz var ki daha ? Bu sene iş işten geçti siz de biliyosunuz , söylüyosunuz ama hepsi lafta . İçten içe çoğunuz şu takıma şöyle süper bi hoca gelse , 4-5 yabancı transferi yapsak , 2-3 yerli transferi yapsak ikinci yarı 17 de 17 yapıp şampiyon olsak diyosunuz . Bunu cidden düşünenler var , beklenti yüksek olduğu için her maç sonrası yönetime futbolculara teknik direktöre saldırıp duruyosunuz . Olacak şey var , olmayacak şey var ...
Ya hele sakin olun , bu sene bittiiii , bu sene lige dair ümitlerinizi çöpe atın , kendinize de yazık etmeyin .
Takım maddi olarak yeniden yapılanmaya gidiyo , durumun ciddiyetini anlamıyorsunuz belki ama öyle ha deyince transfer yapılacak para yok hele ki devre arasında .
Bırakın bu sene böyle bitsin , sene sonuna doğru hoca netleşir , onun isteğiyle transferler yapılır ve onun arkasında da durulur , belki o zaman bir şeyler olur .
Daha çok yazmak istediğim şey var da ben de sinirliyim , ben de bıktım ama maçtan dolayı değil sizin yaptığınız yorumlardan dolayı .
Yeter ya kusura bakmayın da biraz akıllanın , sabretmeyi öğrenin . Aksi takdirde değil 30 yıl 300 yıl geçse de bizden bi bok olmaz .
Allahtan yeni hoca gelmedi , şuan bu kadroyla yeni hoca gelseydi kesinlikle ve kesinlikle %80 lerde başlayacak olan kredisi bu maçla birlikte %50 lere inerdi , beşiktaş maçından sonra da kovardınız .
Trabzonsporun marka degeri ne olacak peki?
Sportif basarı olmaksızın yapılan hersey guduk kalacak.
Bu kacınılmaz gercek.
Bursaya tebrikler unutulmaz bi açılış oldu onlar için. Bizim rezillere diyecek bişeyim yok.
İho gitti ama hala savunan var aramızda. Garip.
Bunlara da bir iki ay çakında akılları başlarına gelsin ne diyelim artık...
bahadır2561
17.01.2016, 18:09
Bu takımı bu hale getirenlerin de 7 ceddine selam olsun!
2.5 sene İHO perişan etti kulübü! 2 ayda ne yapacaktı Usta ? Adamın elinde sihirli değnek mi var ? Dünya kadar borç ödedi kaldı ki yine ödenmesi gereken ücretler kapıda!
Amacınız ne anlamıyorum ?
Kapatalım kulübü! Sizin gibiler yüzünden takımdan bıktım!
Kardes IHO'yu zaten Allah bildigi gibi yapsin bu mesajin neresinde IHO'yu savunmusum
Senin amacin neyse benim amacim da o !
2 aydir td'siz oynuyoruz Lucescu geldi mi geliyor mu diye diye sezon bitecek
Şu takımın ilk sebebi İHO, ikinci sebebi de şu andaki hocası Sadi Tekelioğlu'dur.
Reha Asan
yarın transfer yasağı geldiğinde sorumlu Usta olacak,nasılsa İHO gitti ya,ödeseydi denilecek.
senin gibi insanlar bu klübü bu duruma düsürdü
3 sene yemedigin arpa yumagi kalmasin
amm
hooo 2 ayda nasil topliyamadi hooo
3 yilin faturasi nasil 2 ayda toparlanacak
Fatih Özkan
Boş konuşma Fatih boş konuşma.İHO çekti gitti sen geleli naptın?Eli ayağı Düzgün hoca almadıneksik yerlere oyuncu almadın İHO'mu yaptırıyor bunları yeni yönetime.
Oyuncu almak mı ?
Bir çift konç alacak parası yok kulübün!
İHO dediğin çapsız 6 ay para ödemedi futbolculara! Kaldı ki yarın yine dünyanın ödemesi yapılmalı.
İHO yaptırtmıyor! İHO'nun yediği naneneler yönetimin elini kolunu bağlıyor bunu anlamak bu kadar mı zor ?
Buğra Çora
burda bazi insanlar USTAya salarken ne kadar kolay konusuyor. hayatin zor sartlarini sanki bilmiyor. bir gecede hersey degismeyeceni bilmiyormusunuz.. sizlerin yaptigini anca cocuk veya hayatinda hicbirsey basaramamis insanlar ve baskalarin basarisini kiskananlar yapar. eminim ki elestiriyi yapanlarda öyledir..
USTA hata yapmamak icin bekledi ve bana görede dogru yapgtigi.. aydinlik yola anca sabir ile girilir!!!
İbrahim CİHAN
Ya merak etmeyin Marin gidecek sezon sonu siz de rahatlarsiniz. Adam çıktıktan sonra kaleye gidemedik kaleye. İho 'cular da bi sussun artık. O çok değerli ihonuz yüzünden bu takım ne transfer yapabiliyor ne risk alabiliyor
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berat Akçay
Kondisyon, kondisyon, kondisyon
mustafakaraca
İho şu karaktersizleri getiren havadan sözleşmeler ile 1 lik adama 5 veren kişidir. O adamı savunan s.... Gitsin başka takımı tutsun
Beşir'i alacağına Deniz'i oyuna alıyor altyapı sorumlumuz. Komedi kelimesi bile bunu tanımlamaya yetmiyor.
Ahmet Aksu
17.01.2016, 18:10
Kardes IHO'yu zaten Allah bildigi gibi yapsin bu mesajin neresinde IHO'yu savunmusum
Senin amacin neyse benim amacim da o !
2 aydir td'siz oynuyoruz Lucescu geldi mi geliyor mu diye diye sezon bitecek
aynen lucescu ile çok zaman kaybettik. acil hoca gerekiyordu. başkan yanlış yapıyor.
Sizin kadar hiçbir futbolcu kafasına takmıyor mağlubiyeti. Birbirinize laf sokmanın manası yok.
Harçlığından kesip bu takımı desteklemeye gidenlere üzüldüm bu maç. Canları sağolsun ...
mbia her pozisyonda faul yapacak mış gibiydi riskli oynadı stoperde oynayamaz ama mecburduk.
hiçte dğildik hocam . Elinde stoper takviyesi yapabileceğin bir altyapı kulübün var en kötü ihtimal oradan bir adamı getirirsin herkesi yerinde oynatırsın.
Bu kadar plansızlığa çıldıracağım!!!!
serdaracıl
Sadi hocadan biran önce kurtulmamız lazım. Olmuyor işte belli
Travelair
Usta bizi bu hale getirdi değil mi? Biraz vicdanlı yorum gerek.
Şerafettin Kara
17.01.2016, 18:11
kesinlikle kardeşim
sadi hoca falan değil. onunla devam edilirse yandık..
Adem Akyüz'
aga ,koyunun olmadığı yerde keçidir Mustafa.
Başkası yok ki zaten ! Adama birşey olsa yerine ortasahadan adam oynuyor. Hey Allahım yarabbim...
Kadro planlamasının kötülüğü işte. Hem o bölgede oyuncu eksik, hem de alınan oyuncular yetersiz. Böyle bir durumda o atasözü Mustafa için cuk oturuyor da bunda Mustafa'nın kabahati yok. Bu kadar ağır eleştiri almasının da bir anlamı yok haliyle..
Ben de Ustayı destekledim hala destekliyorum ama şu iho yönetimi niye ibra edildi biri bana bunu açıklasın arkadaş, açıklasıııın...
Murat KARAKURT
Bu kadar hoca geldi....Ben geçen sene takır takır frikik atarken de görüyordum bencilliklerini.....Hiç mi bir hoca kulağını çekmez...Hoca olsam ders olsun diye dakikaya bakmam yaptığı o bencilliklerinin ilkinde kenara alırım.....Pas atacak adam bulamıyor diyenler.....Geçen sene Cardozo'ya vermediği toplara bakın.....
Erken 2-0 olmasaydı bu kadar rezil bir oyun oynamazdık emin olun. Teknik direktörün korkaklığı bu sonucu getirdi. Belki yine kaybedecektik ama bu kadar kötü duruma düşmezdik. Ders diye okutulur bu maç.
Adamlar ellerini ovuşturuyormuş demek bir iki sendelese kulüp üzerine atlayacaklar, şaşırdık mı tabi ki hayır..
Neden?
Stoperin Douglas'a kulüp bul diyorsun sahaya stopersiz çıkıyorsun.Şu takıma transfer lâzım olduğunu bilmiyorlarmı.
Birader usta seçildiği günden beri içindeki İHO aşkı depreşip duruyor artık gizlememelisin. Hazır ortamda var kus gitsin
Fatih Özkan
İHO denen çapsız 30 ay kaldı başımızda! Hepsinde de cepten yedi! 1 adım öteye taşımadı kulübü! 1 kuruş kazandırmadı!
Dibe gittik. Battık.
Usta geleli daha 3 ay olmamış, bizim taraftar başladı yine sallamaya!
30 ayın pisliği kaldırılabilir mi 3 ayda ?
Hele ki böyle bir durumda.
Reha Asan
taraftara İHO gibi transfer afyonu vermediği için rahatlıkla yönetime sallanabiliyor.
nsevencan61
17.01.2016, 18:12
Kusura bakmayin ama mustafa özer bu takimin çimentosudur halimizi anlayin...
Neden?
Stoperin Douglas'a kulüp bul diyorsun sahaya stopersiz çıkıyorsun.Şu takıma transfer lâzım olduğunu bilmiyorlarmı.
etme kardeşim şu takımı şu hale getirip giden iho değil mi
muharrem geldi o kadar oyuncunun gitmesini engelledi yapmayın bir anda düzelmez
douglas hepimiz eleştirmiyormuyuz o olsa ne fark ederki
tank gibi ağır
ustayı eleştirmek için erken daha
ama biran önce yap şu iki transferi transfer yasağı yememiz de gündemde
Nihat Günay
17.01.2016, 18:13
Bence Bosingwa'yı küstürmeyip teknik direktör yapmalıydık. Camiada futboldan daha iyi anlayan yok.
alone_6161
İHO'canlar muhalefete erken başlamış. Mayışlar yatmış demek ki.
Adem Akyüz'
Ben de Ustayı destekledim hala destekliyorum ama şu iho yönetimi niye ibra edildi biri bana bunu açıklasın arkadaş, açıklasıııın...
İbra etmeyenler çoğunluktaydı ama divan başkanı ibra edildi diye açıkladı.. He, mahkemeye niye gitmiyor bu, onu ben de merak ediyorum.
Tarih yazmaya devam ediyoruz bu sezon, tarihe geçecek en acı olayı da sezon sonunda yaşatacaklar bize...
Problemin sadece hoca ve oyuncu transferi olduğunu düşünmemek lazım.Başkan çok ciddi bir yükün altına girdi 5 ay sabır bu sonuçlar olacak temizlik de olacak.bu takımın üzerine proje inşa edilmez yatırım yapılmaz.
Berat Akçay
Bursaspor taraftarı bize teşekkür etmeli. Stadın açılışına böyle bir maç yakışırdı onlar adına. 2-0 dan 4-2 dönüş
mustafakaraca
Bu yönetimin işi çok zor hani klasik tabir vardır ya "enkaz devaldık". Bu yönetim enkazın babasını devralmıştır.
HOPA'LI TS'Lİ
zor günler bizi bekliyor
16 maçtan 3 derbiyi çıkartıyorum
kalan 13 maçtan 17 puan alıp ligde kalmayı garantilememiz lazım
bu yenilgi 4.lük hayalinin bitmesi demek
24.000 seyircisi önünde 0-2 yenik duruma düşen herhangi bir takım kolay kolay o maçı çeviremez.
Biz bunu da sağladık, üstelik 4 tane de yedik.
Of of ne çilekeş bir taraftarız
serdaracıl
Sadi hoca gitmeli acilen ama Trabzonspor'un en büyük sorunu hoca değil maalesef. Bu oyuncu grubu kesinlikle Trabzonspor'u hiçbir yere taşıyamaz.
Sadi hoca geçiş dönemi hocasıdır gözümde...
jairzinho
sadi hoca zaten kendisi söyledi.benim işim alt yapı.bırakın gideyim diye.ama yönetim herhalde beleşe çalıştığı için yeni gelecek teknik adama 500 bin lira ödememek istedi.
Cavanda çok mu iyi oynardı tandemde, milli takımda defalarca stoper oynamış Mbia dururken gidip ne oynayacağı meçhul olan Cavandayı stoper oynatmak. O zamanda Mbia varken Cavanda oynarmı yorumu gelecekti stoperde, çok kolay eleştiri yapıyoruz gerçekten
Cavanda hem Lazio'da orada oynamış bir adam hem de mevkiisi itibari ile geri dörtlü parçalarından biri.Stopere kayması oraya uyumu M'Bia'dan daha kolay .
Ayrıca M'Bia yerinde oynasa arkasındaki adamlarında hatalarını az geriye gömülerek kapatırdı.
Gördüğün gibi kolay eleştiri yapmıyoruz dostum bizde bu oyunu yıllardır seyrederiz (azcıkta oynadık)
ersn.alparslan
17.01.2016, 18:14
Nolursa olsun mbia ve cavanda kadro dışı bırakılmalı dışlanmalı trabzonda aldıkları her nefes kazandıları her para burunlarından getirilmeli
Ustanın başarıları çoğumuzun hayal edemeyeceği cinsten, bu sebepten dolayı adamı futursuzca eleştirmeyin. Bi siz farkındasınız hoca ve transferin gerekli olduğundan dimi? Medical Park'ın CEOsu bunun farkında değil ?
Mehmet Ekici,Cavanda ve M'bia'nın görüşme odasına çağrılıp dertlerinin ne olduğunu anlatmaları lazım.
Sahada mücadeleden kaçınan ve takımın dengesini bozan bu tip futbolculara gerek yok.Bizim ergenlikten çıkmamış şımarık tiplerle işimiz olmaz.
Burası Trabzonspor,adam gibi davranın.
jairzinho
17.01.2016, 18:15
oysa her 3 puan 1 trilyon demekti.sadi yi beleşe çalıştırıyorsun ama giden puanlardan gelen zararın haddi hesabı yok.
Nihat Günay
Edilmedi.
Divan etti...
Metin Ural
sanki 4-2 biz kazansak bugun ortada hicbir sorun yokmus gibi transfer ve hoca konularina takilan insanlari anlamakta gucluk cekiyorum.
Sadi Tekelioğlu pişmanlıktır. 16 maç daha durursa seneye Trt webtv'den maçları izlemek için link ararız.
Bu yönetimin işi çok zor hani klasik tabir vardır ya "enkaz devaldık". Bu yönetim enkazın babasını devralmıştır.
Bu takım enkaz bile değil kayıp Malezya uçağı gibi bir şey.
Ahmet Aksu
Nolursa olsun mbia ve cavanda kadro dışı bırakılmalı dışlanmalı trabzonda aldıkları her nefes kazandıları her para burunlarından getirilmeli
onlardan önce mehmeti kadro dışı bıraksınlar. sonra sıra onlara da gelir.
UĞUR DURTAŞ
profosyonel oyuncuyuz derler...
maç 2-0 oldu
maç bitti dedi
erkan-ekici marin
ayaklarına top gelince
çalım at
topu rakip kaleye taşı
final paslarını verme
rakip atağa kalkınca
cardozo dahil
ilerde armut gibi bekle
yok yaaaa
böyle bir şey yok
kardeşim koşacaksın
koşmayacaksan
defolup gideceksiniz
siz kimsiniz kardeşim.
bizleri rezil ediyorsunuz anlayın şunu yaa
siz 4-0 öne geçin
sizin gibi kişiliksiz topluluğu olduğu sürece
ben şahsen kazandık dememmm
0-2 öndesin
maç son 4-2
yazıklar olsun
kazandığınız paralar haram zıkkım olsun.
tarih sizleri yazacak
Fatih Özkan
17.01.2016, 18:16
Ustanın başarıları çoğumuzun hayal edemeyeceği cinsten, bu sebepten dolayı adamı futursuzca eleştirmeyin. Bi siz farkındasınız hoca ve transferin farkında olduğun dimi? Medical Park'ın CEOsu bunun farkında değil ?
Belki de ayıkmamıştır sahiden. Yazsak mı Twitter'dan falan ? Kulübü mü arasak ? :)
400 Milyon TL kasada duruyorken transfer yapmamak niye ?
Aklım almıyor sahiden.
biltrabzon
Cavanda ve Mbia nin lauballi oyunu delirtti beni,hoca olsam sahaya girer dalardim ikisinede.Birde Onur efendiye indirim yaramamis.Ugurcan daha saglam duruyor kalede.Küme düşme yarışı yaparız.İHO denilen ç....yerle bir etti Trabzonspor u.
El Cordobes
sadi hocayla! devam etmenin sıkıntı olacağını söylediğimizde akıl noksanlığıyla itham edip "bık bık" lamayı bırakmayı önerenler, amma mızmızlandınız ha diyenler, çenelerimizi kapamamızı isteyip sabretmemizi önerenler , sabredemeyeceksek futbola ara vermemizi hatta salon sporlarına yönelmemizi salık verenler şimdi şu skandaldan sonra bir daha oturup düşünmenizi tavsiye ederim.
eleştirilecek çok konu var,nerden tutsak elde kalıyor. yine de yutkunuyorum, herşeye rağmen destek ve sabır diyorum.
doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar zor olmamalı. göz göre göre yanlış yapıyorlar dediğimiz zaman şucu bucu diye birbirimizi lütfen itham etmeyelim, ortak noktamız tek. maalesef sezon sonuna kadar acıda ve ızdırapta birleşecez, gözüken o...
jairzinho
sadi hoca geçiş dönemi hocasıda olamaz.zaten sıkıntı burada.bu dönemi iyi geçireceksinki gelecek sezona hazırlık olsun.şu anda gelecek sezona mı hazırlanıyor.yok
Uğur Kalyoncu
2 0 öndeyken biz zaman gecirmeye oynayip topu oyuna sokmazken Bursa nin 4 2 öne gectikte sonra Dsudszcak in tac atışını kullanmak icin kosturarak gelmesi macin en derin ozetidir...
Cavanda sanki forvette oynarken kardeş az defansa geçsene denilmiş gibi bir havalar içinde oynuyor, en sinir olduğum şey böyle laubali adamlar, gönderin ihonun yanına bunu da beraber tavla oynasınlar..
Cavanda hem Lazio'da orada oynamış bir adam hem de mevkiisi itibari ile geri dörtlü parçalarından biri.Stopere kayması oraya uyumu M'Bia'dan daha kolay .
Ayrıca M'Bia yerinde oynasa arkasındaki adamlarında hatalarını az geriye gömülerek kapatırdı.
Gördüğün gibi kolay eleştiri yapmıyoruz dostum bizde bu oyunu yıllardır seyrederiz (azcıkta oynadık)
Mbia da cavandada bu halleriyle dediğin gibi oynasa oyun değişmezdi,zaten sağ beke koyacağın adam da yok,ikiside yan gelip yatmış sanki takım kupa maçları oynarken
HOPA'LI TS'Lİ
17.01.2016, 18:17
USTA en masum kişidir.
İHO denen yalancı düzenbazın pisliklerini temizlemek asır sürer.
odyseuys
Kusura bakmayın ama burada iho falan demogoji yapmanın manası yok. Takım iki aydır yoklukta göreve gelmiş alt yapı hocasının elinde oyuncak oldu. Mesele paraysa bu işi hem bedavaya hem de Sadi hocadan daha iyi yapacak bir sürü teknik direktör var piyasada. Çoğu da Sadi hocadan daha fazla öz evlat değil üstelik.
A takıma gelmiş alt yapıdan oyuncu kazandırmış vs. bunlar ölçü değil. Sormazlar mı altyapının başınadayken kaç oyuncu kazandırdın, kazandırdıkların bu kulübe ne kazandırdı diye.
Şu pespaye futbolu, büyüklüğünden eser kalmayan formayı sahada gördükçe içim acıyor. Bugün eleştirmez, şu duruma doğru dersek yarın da eleştirmeye hakkımız olmaz.
Yönetim geldiğinden bu yana Sadi hoca ve zihniyetinin değil A takımdan, alt yapıdan dahi uzaklaştırılması gerektiğini söylüyorum. Hatta daha ileri gidip takımı gerekirse Cardozo hazırlasın dahi demişliğim var. Yani ben 35 yıllık ömrüm, 3 para etmez futbol bilgimle Sadi hocanın takıma külliyen zarar olduğunu görüyorum da yıllarını Trabzonspor'a vermiş (!) koca adamlar mı göremiyor?
Dün eleştirmeyenin bugün de eleştirme hakkı yok artık, devre arası bitti sezon başladı. Yeni hoca şu demoralize ortama ancak yeni oyuncak olur. Vizyon sahibiysen bunu 2 ay önce görecektin. Ben ya da benim gibi düşünenler gördü diye böyle değil durum, böyle olduğu için böyle...
UĞUR DURTAŞ
arkadaşlar dua edilim
bu maç 7-8 lik olabilirdik.
kişiliksiz oyuncular
yazıklar olsun sizlere
Gokhlayeh
İki ay Sadi hocanın takımı çalıştırması ayıp, büyük kulübe yakışmıyor, ama üç yılda altı teknik direktör değiştirmek çok yakışıyor!
jairzinho
seçim öncesi bende ustayı destekledim ama sadi ile devam deyince kafaya dank etti bazı şeyler.
Şerafettin Kara
gerekirse önümüzdeki sezon en az yerliyle oynamamız lazım yoksa bu takım bizi kanser etmeye devam eder elimizdeki yerlilerin çoğu vasıfsız gereksiz çöp bugün serbest kalsalar kulüp bulamadan futbolu bırakırlar
Numan Yerlikaya
17.01.2016, 18:18
Sadi devam ederse seneye 1.lig de görüşürüz
mustafakaraca
17.01.2016, 18:18
Mbia ile Ekici ve Cavanda farklı tutulmalı. Mbia yine çırpındı kötü oynamak ayrı , sallamamak artislik farklı. Cavanda 4 defa sağ sol artisliği yaparken top kaptırdı. Üst üste hemde. Ekici o ayak içi artis plase yaptığı anda oyundan alınmalıydı dk 25 de daha. OTORİTE yok takımda hiç yok. Mbia kötü oynamıştır o bile tartışılır hatta, Ekici ve Cavanda'nın durumu artislik vurdumduymazlık laubalilik
Sportif başarısızlık eleştirileri beraber getirir bu kaçınılmaz. En kısa sürede sportif başarıyı yakalamalıyız.
cyberentalpi
17.01.2016, 18:19
Ustanın enkaz devraldıgı dogru. ama ilk hamlesi malesef yanlış. ilk işi hoca sorununu çözmek olmalı idi ki bana göre Ersun en uygun adaydı. bazı arkadaslar paradan kıstı felan diyorlar ama kazandığımız hermactan para alıyoruz. Hamza nın yarattığı pozitif etkiyi bizde yaratabilirdik.
Ahmet Aksu
sanki 4-2 biz kazansak bugun ortada hicbir sorun yokmus gibi transfer ve hoca konularina takilan insanlari anlamakta gucluk cekiyorum.
abi maç 2-0 iken pas yapıyor top yapıyorduk ilk 15 dk. sonra takım nedense çökmeye başladı kondisyonda bitince takım tükendi. oyunu açamadık. hoca bunu göremedi oyunu soğutacağımıza çok geri yaslandık zaten bu şekilde elbet gol atardı bursa.
sen gidiyorsun cardozoyu çıkarıyorsun hani deniz hızlı olsa fizik gücü yüksek olsa eyvallah zaten forvet olduğunuda düşünmüyorum. maçı hareketlendirecek olan sevmesemde özerdi ikinci yarı mehmet yerine alınıp devam edilmeliydi.
Erman Aydın
dert edecek hiçbir şey, sadece sabır . her şey güzel olacak...
HOPA'LI TS'Lİ
maçın 2 kırılma anı vardı
skor 2-1 iken,
Ekici ve Marin'in atamadığı 2 final pası
Onlardan biri bile gol olsa maç böyle bitmezdi
CEMEFKER
17.01.2016, 18:20
Senin tuttuğun takımdan büyük olabilir, benim takımımdan büyük değil.
Yav, amma duygusal insanlarsiniz..
Biz ne diyoz siz ne diyorsunuz...
Güneş balçıkla sivanmaz.
Bir gerçekten bahsediyordu herkesin kabul ettiği , TS ile karşılaştırılmış...
Yani...ne desem...bilemedim..
Neyse...
cyberentalpi
bunun nedenini cidden bilmiyor musun ?
Numan Yerlikaya
Şuan için Başkanında suçu var Sadi'nin de Oyuncularında.
Mbia da cavandada bu halleriyle dediğin gibi oynasa oyun değişmezdi, ikiside yan gelip yatmış sanki takım kupa maçları oynarken
Okay'ın kötü performansı ve hataları yanında M'Bia olsa bu kadar zarar vermezdi veya direk oyundan alınabilirdi .
Zokora olsa bu işe okey verirdim ama M'Bia kısıtlı alanda top oynabilecek durağanlıkta biri değil. Stoper oynasa bile bu maç kesinlikle tercih edilebilir maç değildi. Yanlış seçimi yanlış maçta yaptı Sadi efendi.
....
Sadi Tekelioğlu gitmeli hoca işi bir an önce hallonulmalı. Böyle devam edemeyiz mümkün değil. Sayın Başkan'dan istirhamım budur.
Fatih Özkan
17.01.2016, 18:21
İki ay Sadi hocanın takımı çalıştırması ayıp, büyük kulübe yakışmıyor, ama üç yılda altı teknik direktör değiştirmek çok yakışıyor!
"Bunu da savunmuyoruz ama" diye başlayaraktan gelecektir İHO seviciler...
odyseuys
iho şöyle yapmış, böyle yapmış... ya adam ağlaya zırlaya ... olup gitti. gittiği günü reha ilan ettik. bugünkü yanlışı dünkü yanlışla açıklamaya çalışmak cidden çok saçma. iki ayda takımın başına bir antrenör koyamamak başarısızlıktır, bunun ilerisi gerisi yok artık. Muharrem Usta'nın Trabzonspor için bir fırsat olduğunu, onunla büyük başarılara aday olduğumuzu her fırsatta söyleyen biri olarak başarısızlığa başarısızlık demekten nasıl imtina edeyim...
Fatih Öztürk
Usta eleştirilebilir ama baştan asan kesenlere sitemim. Bir sürü sorunla boğuşuyor yönetim. Zaman az henüz
Usta geleli 1,5 ay oldu. Takat mı bıraktılar ,geçmiş yönetimden gelen tüm pislikleri bu yönetim temizlemeye çalışıyor. Ha deyince olmuyor hemen
Takımın başına bir hoca getirmek ve eksik yerlere takviye yapmak bu kadar zor işmi?
Mert Acar
timsah arena açılışı,batalla dönüşü,hamza hocayla yeni başlangıç filan derken bursanın motivasyon yüksek olur.
Maçtan önce belirttim..Batalla yoktu bir tek.Bursa adına maçı alan en büyük faktör TARAFTARdı.2-0 olmasına karşın desteği bırakmadılar.Hakemi ve oyuncuları baskı altına aldılar.Sonuç olarak maçı da aldılar.
Futbol acımasız bir oyun..İlk 10 dakika ve son 10 dakika yorumlarını okursanız bunu görürsünüz.Gerçekten de şaşırtıcı şekilde iyi başlasak da sonunu getiremedik.Klasik biz.
Hastalığında olsa gerek Cavanda resmen maçı hediye etti..3 duran top da Serdar Azizi tutamayan Aykut da ona eklenince evlere şenlik oldu.Ekicinin pas hataları ve mücadele etmeyişi eklenince bu son kaçınılmaz oldu.Ve takımda onlara ayak uydurdu.
Ayrıca daha önce de söyledim yine söylerim..Marin şuanki fizik durumu ve ikili mücadele yetersizliğinden ötürü hamle oyuncusu olur en fazla.Bu konuda Marin fazla abartılıyor.4m edecek bir oyuncu değil,şuan.
Önümüze bakmak lazım.Yönetim gaza gelip yanlış hamleler yapmamalı.Transfer çok önemli değil şu durumda.Eldekileri gönderip maaş bütçesini rahatlatıp sezon sonuna sağlık bakmak önemli.Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncular başta olmak üzere iyi bir araştırma ile planlama yapılmalı.
bu rezillik tamamen iho denen zavallının eseri
ama burda dedik bu sadi bu kadro ustanın ayağını kaydırır
tamamen acele etmeyin tamam zor durumdayız ama işler daha da kötüye gidiyor
daha çok çalışmalısınız somut adımlar bekliyoruz
iho denen zavallı
tükürsem tükürüğüme acırım ama gördüğüm yerde tükürcem suratına
Muharrem Usta neden eleştirilemiyor bu forum da.
Biri bir eleştiri yapsa İho'cu yaftası yapıştırılıyor ne için.Kimse bu adama bu konu da yanlış yaptı diyemeyecek mi
Başkan oldu yaptığı tek olumlu sözleşmeler de ki indirim.Teknik direktörlük konusunda hata yapıldığını ne için kabul edilmiyor.
Oğuzhan Fidan
17.01.2016, 18:22
Takımda büyük takım hüviyeti yok. Sıfırı tüketmişler gibi kısır döngü içersinde bursa savunmasını geçebilecek bi tane adam yok. Bursa duvar ördü o duvara çarpıp çarpıp geri döndüler eridiler bittiler! Takımda hoca yok taktik mantalite sıfır fiziki mantalite sıfır psikolojik mantalite sıfır.. Bugün küme düşmeye oynayan herhangi bi takım gibiydik ve Bursa büyük takım gibi oynadı. Bu utanç bize bir sezon değil 10 sezon yeter.
Fatih Öztürk
Transferden önce kulübün çorba olan düzenini düzeltmeleri gerekiyor,bu kadroda kafa olarak bitmiş sahada net görülen en az 3 adam var.Önce onlarla yola gidilecek mi belli olsun,sonra transferler gelir.
Ne zaman gelecek transferler sezon bitince ligi 10.bitirincemi.
HOPA'LI TS'Lİ
En çok ağrıma giden olay,
Şampiyonluklar görmüş biri olarak,
Gitgide efsane Trabzonspor takımının sıradanlaşmasıdır.
jairzinho
17.01.2016, 18:23
bide açıklama yaptılar.sadi hoca devre arasına kadar görev yapacak diye.ne oldu?
Şu maçın tam tersi Avni Aker'de olsaydı, Bursa 7 dakikada 2-0 öne geçseydi maçı çevirebilir miydik biz?
UĞUR DURTAŞ
sercan yıldırım
dışlandı
alt kümelere düştü
şimdi bursada
adam mbia ve cavandayı maymuna çevirdi
bunların dini imanı para
bunları kovacaksın
laubali oynuyorlar.
**
sayın usta paralarını alıyorlarsa
sulu oynamalarının hesabını sor bunlara
**deniz bitirmiş kafasında top oynamayı
mücadele eden 4 tane oyuncu vardı sahada
samimi mücadele ettiler
aytaç
okay
aykut
onur
gerisini çöpe at
Yavuz Hasan
Galibiyet primi vermemek için takımın kazanmasına engel olan adam gibi adam boşuna kurt hoca dememişler herşey trabzonsporun menfaatleri için
Fatih Özkan
Takımın başına bir hoca getirmek ve eksik yerlere takviye yapmak bu kadar zor işmi?
Cebinde 5 kuruş paran yokken, üstelik 50 bin liralık borcun var iken ne denli alışveriş yapabilirsin ?
Ayrıca bir gelirin de yok.
Ne yapabilirsin paşam söyler misin ?
Fatih Öztürk
Evet hepsinin sorumlusu iho.. 500 milyon tl parayı aklınız alıyor mu?
Uefa finansal fair play size birşey ifade ediyor mu?
Eminim etmiyordur.. İho başkan Trabzon şampuan dır kesin.!!
wakitsiz
İHO çekti gitti arkadaşım,Gelen enkaz edebiyatı yapacaksa bırakalım bu işleri.Hangi büyük kulüp aylarca alt yapı hocasıyla yola devam eder bi bak bakalım.
Ahmet Aksu
17.01.2016, 18:24
onur
cavanda-aykut-stoper-musa(idare eder)
aytaç-mbia
sağ açık-10 numara-erkan
cardozo
ile sezona devam etmeliyiz
douglas ile devam edilmeyecekse sadece mustafa ve aykut kalıyor. stoper şart sol bek şart topu aldığında takımı yönlendirecek 10 numara ve ndoye gittiğine göre birde forvet şart. takımın maddi gücü yok kabul ediyoruz ama takas falan çözüm bulsunlar bunlara
Numan Yerlikaya
Hamza bizde Sadi onlarda olsaydı maç heralde 7-0 biterdi
HOPA'LI TS'Lİ
Şu maçın tam tersi Avni Aker'de olsaydı, Bursa 7 dakikada 2-0 öne geçseydi maçı çevirebilir miydik biz?
bilakis fark yerdik
Fatih Öztürk
2 yılda hocalara verdiğimiz para 40 milyon liraya yaklaştı. Şuan "büyük takım" hocası getirebilecek ekonomik yapı yok. Stadyum biter, sponsorluklar gelir falan bunlar da zaman istiyor. Sezon ortasında transfer yapmak da öyle kolay değil.
Ha, bence de Sadi kovulmalıydı ayrı konu.
6 ayda 3 tane kupa kaldırmış Hamza neyimize yetmiyordu?
Oyuncuların hiç suçu yok. Başlarında hoca yok hoca. Onlara taktik verecek rol verecek rötuş edecek hoca yok.
Çobanın tekini koymuşlar ilk 11 yazıyor o kadar sonra oyuncu niye kötü.
Koy başlarına hoca sonra eleştir. Utanıyorum Sadiden.
En çok ağrıma giden olay,
Şampiyonluklar görmüş biri olarak,
Gitgide efsane Trabzonspor takımının sıradanlaşmasıdır.
Abi sıradanlaşmaktan daha fena durumdayız neredeyse...
OĞUZHAN061
17.01.2016, 18:25
Bende Sadi hocayı takımda istemiyorum ama şimdi yapacağımız yanlışın ceremesini ilerde çekeceğiz.Bizim istediğimiz kalitede hoca zaten yarım sezonluğuna takımın başına geçmez.Devre arasında da transfer yapmak hem riskli hemde zor.Sezon sonunu bekleyelim derim
Yarım sezon sabredelim bakalım ne oluyor arkadaş.2011 hariç 28 senedir şampiyon olamadık,sadece 0.5 sene sabredelim
melihergun
Sadi hoca hakemlere mi sigindi bana mi ole geliyor yav 0-2 ondesin neyi konusuyosun
Nihat Günay
Hakemin yüzünden yenilmişiz ya la...
Sadi öyle diyo :D
Erkan A.
haftaya besiktas macimiz var sanirim bügün yarin mutlaka yeni oyuncular gelmeli güraymi muhammetmi alinsinlar artik ..
deniz yilmaz 1461trabzona gönderilsin zorla olmuyor iste zorla olmuyor yapamiyor trabzonsporun oyuncusu olamaz sonerde dahil kac tane hoca geldi soneri istemedi sadi hoca soneri milli takima kazandirmak istiyor ...bügün gercekten ölmüs bir sercan yildirimi milli takim aday kadrosuna aldirdik sanirim les gibi ortalikta dolanan bir sercani süperstar etik bizde bir tane sercan yidlirimda yok buda ilginc ...recete : soner,deniz 1461 trabzon. muhammet demir hemen gelmeli sivasda oynayan aatifi mutlaka almaliyiz böylece kupa kazanma sansimiz olur aksi halde biz ligde kalma mücadelesi verecegiz bu kadro besiktasa yenilir bunu ben demiyorum sizlerde biliyorsunuz ..kaybedilmis 6 puan ? yenilelim ne olacak diyenler var cok sey olur cok
Turgay Atalay
Takim degil hainler surusu... Kimi getirirseniz getirin iki mac kazanir uc mac kaybeder bu suru.
Adem Akyüz'
Aynı takım bizde olsa bile çeviremezdik. Çünkü maçı sadece Bursa takımı değil, taraftarı da aldı.
Fatih Öztürk
senin gibi insanlar bu klübü bu duruma düsürdü
3 sene yemedigin arpa yumagi kalmasin
amm
hooo 2 ayda nasil topliyamadi hooo
3 yilin faturasi nasil 2 ayda toparlanacak
Benim gibi insanlar Hee?Ya yürü Selçuk yürü.
Takımda bir dünya verimsiz adam var, tıkıştırmışlar yamalı bohça gibi nerde işe yaramaz adam varsa takımda.
Atsan atılmaz satsan satılmaz adamlar, bunun üzerine de 400 trilyon borç, ne yapacak yönetim acaba?
Manava61
17.01.2016, 18:26
2.5 yıl sabretmesi gereken takımın taraftarları dahaa 2 ay olmadan su koyverdi.Madem günlük başarı istiyoruz iho gelsin geri yapsın transferler sonra uçakta giderken desin ki ulan şaka maka adamı alıyoruz ama çok para verdik buna alamadıgımız hayırlı oldu.Herhangi bir oyuncuya da kulübün anahtarlarını versin ohhh.Dran toptan 3 gol yedik solbekimizde musa var erkan ve ekici gibi iki fren var takımda.Sadi bence yapabileceginin en iyisini yapıyor.Ligi kaçıncı bitirdigimizin ne önemi var ilk önce mali sorunlarımızı halletmemiz lazım.Merak etmeyin bu takım hiç bir zaman küme düşmedi düşmez de.Trabzonsporumuzu küçültmeye hakkınız yok.
İlk iş temizlik Başarı sonra kendiliginden gelir
yorumsuz6117
Cavanda bu kadar kötü oyuncu değil.. Lazio'da bu kadar laubali oynamadığıda kesin.. İlk maçlarda nasıl oynadığını gördük.. Adam baktıki burda ne takım var ne hoca var ben ne top oynayacam diyor..
4-2 yenildik ama Beşir' i kaybetmedik, sakin olun (!)
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gokhlayeh
Transfer başlığında da yazmıştım, kaptan Onur dışında her oyuncu satılabilir. Buna Muhammet'i de ekleyelim.
Deniz, Soner, Sefa, Alper, İshak gibi oyuncuları yollamak zor olabilir, ama Mehmet, Erkan, Cavanda, M'Bia, Özer, Cardozo gibi oyuncuların piyasaları var. İyi fiyatlara bu oyuncuları elden çıkarabiliriz, çıkarmalıyız.
emre6117
Tamamgüzrl yazmışsın renktaş. Ancak bu sene gitti diye herşeyi salmanın manası yok. Seneye şamp. Olmak veya şamp. Oynamak istiyorsan şimdiden hazırlklara başlacan. Antrönör alacan en azından şimdiden. Kalacsk gidrcrklerr karar verecrk. Boşuna soner. Deniz. Musa izlemeyeceğiz mesela. Vizyon durup beklemek drğil. Biran öncr hamle ve planlama yapmaktır. Luceyu alamadıysan anında ersunu çapıracan. Zaman kaybına gerek yok. İshak. Musa. Deniz. Soner gibi looser oyuncuları gönderecen. İkinci yarı kimse birşey beklemiyor ama soneri. Sadiyi. Musayı. Denizi oynarken görmrk insana dokunuyor.
Erkan A.
ne diyor sadi ??? istifami
AYYILDIZ
Sadi hoca hikaye okuyor.
HOPA'LI TS'Lİ
17.01.2016, 18:27
çıldırmış olmalı bu Sadi
mustafakaraca
Neyle alacan adam desene? Maaş bütçesi 35m€ olmuş. Adamlar gitmiyor. Türklere bile € ile sözleşme yapılmış, Adam 1.8 kurdan imzalanmış şimdi Euro olmuş 3.5. Erkan gibi kazma adama 6-7 milyon TL para veriyoruz yıllık. Katkı 0 zarar o biçim. Ndoye , Douglas fuzuli adam kalabalığı boş yere ödenen paralar. 200 bin euroya sözleşme imzalatabileceksen bul adamları imzalatsınlar.
Ahmet Aksu
şapka ne diyorsun Allahını seversen yaa..
6 ayda 3 tane kupa kaldırmış Hamza neyimize yetmiyordu?
alismissin 5 ayda bir hoca degismeye
güzel oluyordu
gelsin yeni hoca 3 mac alsin sonry ayni tas ayni hamam
Sadi hoca kurban edildiğini düşünüyor... Özetle sonuç = hakem diyor maalesef...
Valla siz iyi alıştınız İHO zamanında transfere,şimdi sineği sıkıp yağını çıkarma zamanı.Enkaz edebiyatı yapmıyacağız demek kolay,enkaz oluşurken durmadan transfer vardı da elimize ne geçti?
Batık bir kulüp.Herkes önce Trabzonsporlu gibi davransın,geçiş süreci olacak.
Adamcılık yapmak kime ne kazandırır?
emre6117
17.01.2016, 18:28
Cebinde 5 kuruş paran yokken, üstelik 50 bin liralık borcun var iken ne denli alışveriş yapabilirsin ?
Ama seneye şamp. Olacam veya lucescu alacağım da demeyeceğim.
Mehmetin seneye gideceğini bir tek ben mi görüyorum, adam sözleşmesinde indirime gitmedi, yenileme de yapmadı. Oynatmayın kardeşim bu adamı, ne faydası olacak bize artık. Mehmet kafada bitirmiş Trabzonu bunu anlamak zor değil.
Fatih Öztürk
Oyuncu almak mı ?
Bir çift konç alacak parası yok kulübün!
İHO dediğin çapsız 6 ay para ödemedi futbolculara! Kaldı ki yarın yine dünyanın ödemesi yapılmalı.
İHO yaptırtmıyor! İHO'nun yediği naneneler yönetimin elini kolunu bağlıyor bunu anlamak bu kadar mı zor ?
Fatih'im kendini kandırma.Gelirken nakit paran yoksa niye geldin kulübün başına?Kulübün zor durumda olduğunu herkes biliyor.İstanbul Kulüpleri bizden daha zor durumda ama eksik geldiklerini kapatıyor.Bursa'nın 300 milyon lira borcu var hocasını buluyor sen niye bulamıyorsun senin Bursadan eksiğin ne.
Cemzirih
Hakeme yikti sucu iyimi
TolgaTopçu61
ne diyor sadi ??? istifami
İstifa'ymiş..
Adam bayilmiyor orda durmaya, getir birini bıraksın.
Okadar kolay..
yorumsuz6117
Kel kafana...
mustafakaraca
17.01.2016, 18:29
Sadi yi savunan da beyin özürlüdür. 200 bin TL ver gelir Hami zaten antrönör olarak. Her türlü iyidir Sadiden.
Bikere tum sucu Sadi hocaya atmamak lazim. Sen oyuncuya dunyayi anlat, anlatilanlari saha icerisinde uygulayamiyosa bu oyuncuyla alakali olan biseydir. Erkan, marin istediklerini yapiyolar, mahalle maci sanki. Mbia'da bi sure sonra bikiyo. Onura baksan refleks disinda cogu seyi hatali. maci 4-0 yenilsek bisey demicemde, 2-0dan sonra oyundan dusmek hocanin sucu degil.
Oğuzhan Fidan
17.01.2016, 18:30
Bizim sorunumuz transfer değil arkadaşlar bu takıma ronaldoyu koy erir gider adam futbolu unutur. Bize gelen sönüyor. Bunun sebepleri var. Farklı şeyler oluyo nedense.bursa tarihinin en iyi futbolunu oynadı.. Bizim alacağımız oyuncular bize fayda sağlamaz öncelikle hoca sorunu sezon sonu çözülüp ileriye yönelik yatırım yapılmalı ve sabırlı olunmalı. Kör topal bu sezon böyle gider
Bir an önce Sadi gitmeli sezon sonu beklenirse inanın çok geç olacak, bu futbol ile rahat yenebileceğimiz bir takım yok. 16 puan toplamak bu takımla çok zor
Şunu söyleyebilirim, yarım dönem için bir hocayla anlaşılabilirdi, Sadiden bir yol olmayacağını Sadi hoca bile biliyor.
Erkan A.
İstifa'ymiş..
Adam bayilmiyor orda durmaya, getir birini bıraksın.
Okadar kolay..
zorlami duruyormus orda yani ilginc bilmiyordum renktas
Sadi Hocam maçı bir tekrar izle ondan sonra hakeme sar,iki net peneltıları ve M'bia'ya verilmeyen kırmızı kart var.Takıma odaklan sen,vur neşteri,sahada futbolun gerektirdiği mücadeleyi göstermeyen kimse at kementi.
Fatih Öztürk
etme kardeşim şu takımı şu hale getirip giden iho değil mi
muharrem geldi o kadar oyuncunun gitmesini engelledi yapmayın bir anda düzelmez
douglas hepimiz eleştirmiyormuyuz o olsa ne fark ederki
tank gibi ağır
ustayı eleştirmek için erken daha
ama biran önce yap şu iki transferi transfer yasağı yememiz de gündemde
Ben Başkanı sadece yapmadığı 2 bilemedin 3 takviyeden dolayı eleştiriyorum.Bu kulübün adı Trabzonspor beyler.aylarca alt yapı hocasıyla sahaya çıkıyorsun bumu büyüklük.
Metin Ural
17.01.2016, 18:31
abi maç 2-0 iken pas yapıyor top yapıyorduk ilk 15 dk. sonra takım nedense çökmeye başladı kondisyonda bitince takım tükendi. oyunu açamadık. hoca bunu göremedi oyunu soğutacağımıza çok geri yaslandık zaten bu şekilde elbet gol atardı bursa.
sen gidiyorsun cardozoyu çıkarıyorsun hani deniz hızlı olsa fizik gücü yüksek olsa eyvallah zaten forvet olduğunuda düşünmüyorum. maçı hareketlendirecek olan sevmesemde özerdi ikinci yarı mehmet yerine alınıp devam edilmeliydi.
her dediginde katiliyorum. marin'in yerine ozer girmeliydi. deniz'i marin'in yerine almak cok buyuk hataydi bence.
ama bu mac kendi ozelinde tabii ki tartisilacak ama sorun cok daha buyuk. mali acidan elimiz kolumuz bagli maalesef. insanlarin bunu gormesi lazim. su anda kulubu mali acidan belirli bir duzeye getirecek bir yonetim mevcutta varken, bu insalara ve kulube destek olmak yerine hala sadilere ustalara takiliyoruz. birakalim su isimler uzerinden konusmayi. o gunlerde gelecek tabii ama zamani degil bence.
ozetle kulup tarihinin mali acidan belki en kotu gunlerini yasarken sadi hoca iyidi kotuydu konusunu onemseyemiyorum.
UĞUR DURTAŞ
sadi hoca
suçluyu buldu
serkan çınar mış
benim suçlu sıralamam
1-ekici
2-erkan
3-mbia
4-cavanda
5-marin
**
rakip atak yapıyor
ben tv karşısında izliyorum
sahada
cardozo
ekici
erkan
marin
izliyor.
kardeşim benmi rakibi kovalayacağım
siz kovalayacaksınız kardeşim.
sen koşmassan mücadele etmessen
adam 2-0 3-0 dinlemez
golleri sıralar.
Nihat Günay
Allah'ım şu saçma sezon bi bitse hayırlısıyla.
AYYILDIZ
Fatih'im kendini kandırma.Gelirken nakit paran yoksa niye geldin kulübün başına?Kulübün zor durumda olduğunu herkes biliyor.İstanbul Kulüpleri bizden daha zor durumda ama eksik geldiklerini kapatıyor.Bursa'nın 300 milyon lira borcu var hocasını buluyor sen niye bulamıyorsun senin Bursadan eksiğin ne.
Borç ve transfer konusunda katılmıyorum. Bu takımın transfer yapmaması lazım. Antep bile 3/4 milyon Euro fiyat çektiği ortamda transfere gerek yok. Nakit olarak 60 milyon ortaya konmasına rağmen klübün acil 50/60 milyona daha ihtiyacı var.
Teknik direktör konusunda haklısınız.
Fatih Öztürk
17.01.2016, 18:32
Birader usta seçildiği günden beri içindeki İHO aşkı depreşip duruyor artık gizlememelisin. Hazır ortamda var kus gitsin
Lan olum işine bak hadi önünden ye.
Yılmaz Vural bile iş yapar bu takımda
Manava61
Şu an için luce kalitesinde bir hocayı getiremedikten sonra hamilerle tekkelerle oynamanın mantıgı ne?Şu an da bu kadar borç varken o kalitede adamı getiremeyecegine göre bırakalım bu sene acil problemler düzeltilsin vizyoon vizyon diyorduk bugünü degil yarını düşünmemiz lazım
artvints
usta'nin elestirilecek bir tarafi yok.para haracamak en kolayi.bunu defalarca gorduk.bu sene bitmisti zaten.eldekileri tamamen temizlemek icin iyi firsat iste.surekli rezil oynayan oyuncu baskiya dayanamaz gitmek zorunda kalir. alabilecegimiz tek hoca ersun'du.ona da elli tane itiraz gelir. ikinci yariyi transfer calismalariyla gecirip sezon biter bitmez imza atmak genis zamanda oyuncu transfer etmek en dogrusu. yarida yapacagin transferden kazik yersin baska bisey olmaz. en olabilir muhammet transferi 3 milyondan aciliyor.kimse salak degil. ersun hoca ile de hala anlasilabilir. eldeki secenekleri etraflica dusunmek istemesi kadar dogal bir durum yok. bak dusunmek diyorum.tanidik geliyor mu bu kelime? dusunmek, dusunerek hareket etmek....
Adam Nazilli ve Adana maçlarını kazandı diye hoca ilan edildi burada. Sezon sonuna kadar kalsın dedi bazı arkadaşlar yanıldıklarını anlamışlardır büyük ihtimalle çünkü bu adam hoca filan değil biliyoruz az çok geçmişini. Muharrem Usta kendisini acilen göndermeli yaptığı ilk ciddi hatanın farkındadır umarım.
Sadece bu maç değil diğer deplasman maçlarıda aynı şekilde geçti. Kasımpaşa bizi 4-5'lik yapardı beceriksiz olmasalardı. Muharrem Usta asla devam etmeyecektir kendisiyle eğer ederse beni ve kendisini destekleyen insanları şaşırtır ve üzer.
Doğukan Uçan
gelen geçen 3-4 atiyor sıradan anadolu takımı olduk malesef kabul etmesek bile gerçek bunlar artık
Biz en son kontradan golü ne zaman attık hatırlayan var mı? Takım 45 model rus tankı gibi atağa çıkıyor.
Bunun en büyük sorumluları Erkan ve Cardozo. Bir de bunlara Deniz gibi bir alman panzeri eklenince gol atmamız mucizelere kalıyor.
Çok şey istemiyoruz, araya kaçabilen bir forvet.
Mustafa Ulutaş
17.01.2016, 18:33
Allah'ım şu saçma sezon bi bitse hayırlısıyla.
Son yıllarda hep bunu söylüyoruz.
Fatih Öztürk
Valla onu göreve gelen düşünecek adaş biz değil.
Sadi erkan ekici ile hic bir yuruyuse cikilmaz deniz soner vb saymiyorum bile
odyseuys
Ya abi anlatamıyorum, bakın şampiyonluklar görmüş bir ağabeyimiz diyor ki takım sıradanlaşıyor, ağırıma gidiyor... Hala daha bazıları diyor ki zaten lig bitti, yeni hocaya ne hacet.
Yahu ne yapalım lig bitti diye? Çıkaralım formaları, dürelim bayrakları... Öyle mi?
Liderin 11 puan gerisindeki gs ben şampiyon olacağım diyor, kuyruğu dik tutuyor. Yapar yapamaz o ayrı, büyük takım refleksidir bu. Bizim gibi büyük kulübün sözde büyük taraftarı da zaten lig bitti diyor, çıldırmamak elde değil...
grigandalf1967
17.01.2016, 18:34
Beyler Sadi hoca Trabzonsporu ilk defa çalıştırmıyor.Seneler evvelde aynı filmi izlemiştim.
Trabzonsporumuzun sorunları büyük ...
Lan olum işine bak hadi önünden ye.
Lon olom, gelecek seçim transfer canavarı İHO seçilecekmiş
Şerafettin Kara
17.01.2016, 18:34
bide açıklamalara bak ya yok hakem şöyleydi yok bilmem ne şapkandan sahayı göremiyosun heralde
The Ciks
17.01.2016, 18:35
ts ye 6 aylıgına mesut bakkal gelmelı bence...
kupayı almak sart oldu...
---------
kım gelırse gelsın...esas oglan hoca bu altı ayda yıpranır zaten..
Militan eleştiriyle bilinçli eleştiri arasındaki fark kendini burada hemen gösteriyor.
Fatih Öztürk
Borç ve transfer konusunda katılmıyorum. Bu takımın transfer yapmaması lazım. Antep bile 3/4 milyon Euro fiyat çektiği ortamda transfere gerek yok. Nakit olarak 60 milyon ortaya konmasına rağmen klübün acil 50/60 milyona daha ihtiyacı var.
Teknik direktör konusunda haklısınız.
Transfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
Murat KARAKURT
Bir de takım kondisyon olarak yerlerde....Daha ilk yarı 30lar filan.....Musa soldan hücuma katıldı....Erkan geri depar attı savunmaya yardıma geldi....Musa dönemedi....2-3 dakika buldu dönmesi geriye....
bunun nedenini cidden bilmiyor musun ?
Sadece tahmin ediyorum, yeni bir başlangıç yapmak için uğraşmak istemediler diyerek ama bazı arkadaşların dediğine göre divan ibra etmiş, Usta da pek üstelememiş anladığım ama o boşa harcanan paralarda tüm taraftarın hakkı var, Usta bunun takibini yapmalı...
odyseuys
17.01.2016, 18:36
şurada herkes ağız birliği etmiş sorun büyük diyor. sorunun ne olduğunu ucundan kıyısından söyleyen Fatih Öztürk 'e bir hakaret edilmediği kaldı, helal olsun hepinize...
Galatasaraylı olmadığını bilsem Abdullah Avcı'yı isterdim takımın başında başakşehire Ada'm iki sezonda yokları oynayan futbolcularla bir kimlik kazandırdı en azından tebrik edilmesi lazım o kadroyla dördüncü olabiliyorsa bizim kadroyla şampiyon hayli hayli olur yeterki çalışma imkanı verelim
Adem Akyüz'
Adam Nazilli ve Adana maçlarını kazandı diye hoca ilan edildi burada. Sezon sonuna kadar kalsın dedi bazı arkadaşlar yanıldıklarını anlamışlardır büyük ihtimalle çünkü bu adam hoca filan değil biliyoruz az çok geçmişini. Muharrem Usta kendisini acilen göndermeli yaptığı ilk ciddi hatanın farkındadır umarım.
Sadece bu maç değil diğer deplasman maçlarıda aynı şekilde geçti. Kasımpaşa bizi 4-5'lik yapardı beceriksiz olmasalardı. Muharrem Usta asla devam etmeyecektir kendisiyle eğer ederse beni ve kendisini destekleyen insanları şaşırtır ve üzer.
Harbi kupada 2-3 maç aldık diye her şey sütliman oldu sananlar vardı. Bu takım güç olarak kendi dengi ve üzerindeki hiçbir takımı kolay kolay yenemez maalesef..
Fatih Çelik
Çok mu ütopik olur bilmiyorum ama 15. dakika ile beraber 3-6-1'e dönüp topu orta sahada çevirseydik belki de farklı şeyler konuşurduk.
DeAgLeMaNyAq
Sadi Hoca hakemlerden önce Onur kaç kurtarış yapmış Mert kaç kurtarış yapmış ona bir değinseydi keşke. Direğin dibinden giden toplara hiç girmiyorum bile...
Erkan A.
Beyler Sadi hoca Trabzonsporu ilk defa çalıştırmıyor.Seneler evvelde aynı filmi izlemiştim.
Trabzonsporumuzun sorunları büyük ...
evet katiliyorum bende hatirliyorum o zamanlar elinde sergen yalcin hami oktay derelioglu vardi gökdenizde vardi yanilmiyorsam yinede basarili olamadi
Fatih Öztürk
alismissin 5 ayda bir hoca degismeye
güzel oluyordu
gelsin yeni hoca 3 mac alsin sonry ayni tas ayni hamam
İyi daa ne güzel bu hoca devam et böyle.
Uğur Kalyoncu
17.01.2016, 18:37
Saglikli düşünmek lazim Usta nin eline enkaz birakildi...Mantikli hamleler yapiyor sabirli olmak lazim ama bu mantikli hamleler hep soyut düzlemde oluyor,taraftar oyun ister puan ister umut ister bunlari eliyle tutup gözüyle görmek ister yoksa senin yaptığın indirimleri projeleri görmez anlamaz sabretmez...
Hocanin yeni sezonla birlikte baslayacak olmasi yipranmamasi acisindan onemliydi ama bu mevcut takim Sadi gibi yetersiz bir hocayla olmazdi bunu görmeleri lazimdi..Risk aldilar ben saygi duyuyorum ...
Oğuzhan Fidan
Bugun sahada olan deniz yılmaz soner cavanda musa nizam(gol atsada tırt) erkan ts oyuncusu değiller. Sezon sonu kadro şişkinliği azaltılır dev adımlar atılır inşallah.
Murat KARAKURT
Transfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
Devre arası zor o dediğin....Şimdi diyeceğim ki sen söyle öyle fazla harcamadan alabileceğin bir stoper bir sol bek....Diyeceksin ki banane gelmeselerdi göreve :D ......
Manava61
Ya abi anlatamıyorum, bakın şampiyonluklar görmüş bir ağabeyimiz diyor ki takım sıradanlaşıyor, ağırıma gidiyor... Hala daha bazıları diyor ki zaten lig bitti, yeni hocaya ne hacet.
Yahu ne yapalım lig bitti diye? Çıkaralım formaları, dürelim bayrakları... Öyle mi?
Liderin 11 puan gerisindeki gs ben şampiyon olacağım diyor, kuyruğu dik tutuyor. Bizim gibi büyük kulübün sözde büyük taraftarı zaten lig bitti diyor, çıldırmamak elde değil...
Yahu kardeşim anlatamıyor muyuz Trabzonun çok acil düzeltilmesi gereken mali problemleri var 0 dan başlamamız lazım.Usta bilmiyor muydu bu sene şampiyon olacagız demeyi bir şeyler biliyor da 2.5 sene diyor 50. yılda diyor.Elimizde tarihinin en kötü yönetiminden kalma bir trabzonspor var ve her şeyi yönetimden bekleyen bir taraftar toplulugu.SEn maça 5 bin kişi git sonra Trabzonspor neden bu halde taraftar dedigin sadece iyi günde degil kötü günde de takımına destek olmadır.TEmeli saglam atmalıyız ki binamızda saglam olsun.
Sadi efendi ne hakeminden bahsediyor acaba çizgi mi 4. mü hangisi maçı kaybettirmiş ?
Ha yoksa ortadaki siyah tozluklu mu Sadi efendi yi kızdırmış?
asilhamsi
17.01.2016, 18:38
Liderin 11 puan gerisindeki gs ben şampiyon olacağım diyor, kuyruğu dik tutuyor. Yapar yapamaz o ayrı, büyük takım refleksidir bu. Bizim gibi büyük kulübün sözde büyük taraftarı da zaten lig bitti diyor, çıldırmamak elde değil...
aynı gorusteyim luce ısrarı gereksiz.
Su an bosta olan en az luce kalitesinde bir suru hoca var.
Bielsa,ramos,Rudi Garcia,Lucian Favre
daha ne diyeyim.Bunlardan birine anlatırsın projelerini,anlatırsın olur biter.
Koca yarım sezonu cope atmak gibi bir luksumuz yok.
Bu takımın adı Trabzonspor.Cemiskezek spor degil.
UĞUR DURTAŞ
17.01.2016, 18:38
Mehmetin seneye gideceğini bir tek ben mi görüyorum, adam sözleşmesinde indirime gitmedi, yenileme de yapmadı. Oynatmayın kardeşim bu adamı, ne faydası olacak bize artık. Mehmet kafada bitirmiş Trabzonu bunu anlamak zor değil.
**
bjk maçına stadda canlı izleme şansım olsaydı.
büyük bir pankart hazırlatırdım.
şunu yazdırırdım.
EKİCİ LÜTFEN BENCİLLİK YAPMA
FİNAL PASI VER.
**
belki utanır diye düşünüyorum.
hafta içi ekici ile yazdığımı bulup buradan yayınlayacağım.
İlk işi hoca sorununu çözmek olan iho 2 günde Tolunay'ı kovup Mustafa hocayı getirmek oldu.sonrasında 6 ayda bir getir götüre döndü iş.Umarım Başkan soğukkanlılığını devam ettirir.
Manava61
17.01.2016, 18:39
Sonra sezon sonu fesih bedeli verip gönderelim mi ?
Cavanda bu kadar kötü oyuncu değil.. Lazio'da bu kadar laubali oynamadığıda kesin.. İlk maçlarda nasıl oynadığını gördük.. Adam baktıki burda ne takım var ne hoca var ben ne top oynayacam diyor..
salla başı al maaşı derler ya , aynı o hesap, hangi topçunun umurundaki ts..
Oğuzhan Fidan
Çok mu ütopik olur bilmiyorum ama 15. dakika ile beraber 3-6-1'e dönüp topu orta sahada çevirseydik belki de farklı şeyler konuşurduk.
Taraftar veya hoca farketmiyo sadece seyrediyoruz oda izliyo bizde. İzlemek güzeldir.
Ben Başkanı sadece yapmadığı 2 bilemedin 3 takviyeden dolayı eleştiriyorum.Bu kulübün adı Trabzonspor beyler.aylarca alt yapı hocasıyla sahaya çıkıyorsun bumu büyüklük.Yapma Fatih gerçekçi değil duygusal yorumlar bunlar. Futbolcularla kulübün durumu ortadayken bir de takviye beklemen hiç gerçekçi değil.
Mehmet BAŞ
Bugün sahada ne vardı biliyor musunuz?
Bir tarafta yürekten oynayan, arması için canını dişine takan Bursaspor, diğer tarafta para için oynayan Trabzonspor!
İnanç ve istek her zaman parayı ve gücü yenmiştir!
Bakın bugün Bjk, Gs, Fb'de futbolcuların büyük çoğunluğu arma için yürekten oynuyorlar.
Selçuk, Caner, Gökhan, Volkan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez vb.
Adamlar paramı alırım, profesyonelim demiyor! Oynuyorlar!
Trabzonspor'da canını dişine takan, arması için oynayan futbolcular görmek istiyorum!
Velhasıl Trabzonsporlu gibi hisseden futbolcu istiyorum!
Bunu istemeyene kapıyı göstersinler.
Suan hangi hoca gelse sezon sonunu goremez....ama sadide goremez....
Fatih Öztürk
17.01.2016, 18:41
şurada herkes ağız birliği etmiş sorun büyük diyor. sorunun ne olduğunu ucundan kıyısından söyleyen Fatih Öztürk 'e bir hakaret edilmediği kaldı, helal olsun hepinize...
Bana hakaret edecek adamın alnını karışlarım kardeşim.
Hacıosmanoğlu'nu savunmuş modu verip üç beş çakal o beyin diye taşıdıkları küp kafalarıyla akıllarınca köşelerden hakaret ediyor.Bu zırtavozların ısrarla alamadıkları birşey var Hacıosmanoğlu çekti gitti.Evet yaptığı onlarca yanlışlarla çekti gitti.Şimdi Önümüze bakıyoruz ve yanlışlar yapıyoruz diyoruz.yapmayalım diyoruz yanlışmı Söylüyoruz.Güzelce eleştiri getirenlere lafım olamaz.
İş hoca da biter futbolcu kenara baktımı korkacak bukadar net bu tarz bir hoca gelmediği sürece sıkıntı büyük ve bir başarı beklenmez
UĞUR DURTAŞ
hafta içi yazmıştım.
Bursa yeni stadında ilk resmi maçını bizle oynuyacak.
batalla yın gelişiyle küsmüş taraftarını kazandı.
bu demek oluyor ki stadda ciddi bir seyirci olacak.
ikinci yarının ilk maçı
sol bek ve golcü haala alınmadı,cardozo geç geldi..
bjk maçına taraftarımızın gelmesi ve moral için bursa da yenilmememiz gerekiyor.
**
yağtığı iyi ortalar,şutlar ve frikikler dışında ekici nin sahada yararlı işler yaptığını düşünmüyorum.
çoğu pozisyonda uygun pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine ya çalım yada şut çekiyor.
ekicinin bize geldiği günden bugüne kadar,
adana maçında sonerin, m.beşire atmış olduğu pas tarzında
pas verdiğini net olark hatırlamıyorum.
ekici bencilliği bıraksa golcülerimize çok gol attırır
ama çalım ve şut sevdası düzünden gol atamıyoruz.
huylu huyundan vazgeçmez bursa maçında neler yaptığını dikkatlice izleyelim.
**
inşallah gülen taraf oluruz.
**
Murat KARAKURT
aynı gorusteyim luce ısrarı gereksiz.
Su an bosta olan en az luce kalitesinde bir suru hoca var.
Koca yarım sezonu cope atmak gibi bir luksumuz yok.
Bu takımın adı Trabzonspor.Cemiskezek spor degil.
Şu Rudi Garcia'yı başkana nasıl iletebiliriz....Serdar Atasoy beyin yaptığı analizlerle birlikte....Bizim için biçilmiş kaftan sanki kendisi...
Numan Yerlikaya
Sol Bek ve Stopere yıldız mı istiyoruz ?
Şu iki transferi yapmak çok zor değil
Para yok falan geçelim bu işleri şu iki transfer ne tutabilir ne olabilir
Fatih Özkan
Sonra sezon sonu fesih bedeli verip gönderelim mi ?
Arkadaş o kafa yapısındaki yönetime sempati beslediği için "evet" derse şaşırmam.
Doğukan Uçan
ersun da gelse bişey değişmez takımda 4-5 oyuncu hariç gerisi çöp
Bugün sahada ne vardı biliyor musunuz?
Bir tarafta yürekten oynayan, arması için canını dişine takan Bursaspor, diğer tarafta para için oynayan Trabzonspor!
İnanç ve istek her zaman parayı ve gücü yenmiştir!
Bakın bugün Bjk, Gs, Fb'de futbolcuların büyük çoğunluğu arma için yürekten oynuyorlar.
Selçuk, Caner, Gökhan, Volkan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez vb.
Adamlar paramı alırım, profesyonelim demiyor! Oynuyorlar!
Trabzonspor'da canını dişine takan, arması için oynayan futbolcular görmek istiyorum!
Velhasıl Trabzonsporlu gibi hisseden futbolcu istiyorum!
Bunu istemeyene kapıyı göstersinler.
:alkış:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.