Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 9. Hafta | Sivasspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Yusuf BALCI
23.10.2015, 15:30
kazansak ta kaybetsek te değişecek birşey yok nasılsa. anlamsız bir maç.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/fc91b995b7485253459a79df5d6d21c1.jpg
Bir nesli Trabzonspor'dan soğutan,mağlubiyetimizin güvencesi olan ikili
reisoğlu61
23.10.2015, 15:58
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/23/fc91b995b7485253459a79df5d6d21c1.jpg
Bir nesli Trabzonspor'dan soğutan,mağlubiyetimizin güvencesi olan ikili
ikiside 1461 den geldigine göre, ozaman bu proje ise yaramadi demektir. mademki bunlari begenmiyoruz ozaman 1461 satilabilir...
Takım golü yiyince şöyle bir soğuk terler boşaldı sırtından, yanında oturan kefili mecnunun alttan alttan sırıtması da çok yaktı canını. Sonra stattan o acımasız ve iç büken tezahüratlar yükseldi; Trabzon kümeye, Trabzon kümeye...
Enes Coşkun
23.10.2015, 16:06
Takım golü yiyince şöyle bir soğuk terler boşaldı sırtından, yanında oturan kefili mecnunun alttan alttan sırıtması da çok yaktı canını. Sonra stattan o acımasız ve iç büken tezahüratlar yükseldi; Trabzon kümeye, Trabzon kümeye...
...
7565
kadro kuruyorum da,
avarel mi oynasın yoksa kaptan mağara adamından tokat yiyen ilk müdahale ustası çakma rambocuk mu,
karar veremedim...
Erkan A.
23.10.2015, 16:12
Mehmet ve onur sivas maci kadrosuna alinmamis diye haberler var dogrumu bu??
Ozan Yılmaz
23.10.2015, 16:35
Mehmet ve Onur bence kadro dışı bırakılmışlar, sadece resmi açıklaması yapılmıyor.
Zaten seçim falan var sıkıntı çıkmasın diye gizli operasyon yapmıştır bunlar.
61ronin61
23.10.2015, 16:49
handikap 1 yüzyılın bankosu diyordum oranı sivasa 2.60 açmışlar hahahhaaa çakal iddaya bak yemezler banko 1 den 1 gene handikap oranını alırım. sergen bu maçtan sonraki maç yenilir ve öyle kovulur .
bu tren kaçtı beyler.şiketaşı kim yenebilir bu ligde banko şiketaş şampiyon olur.biz dünyanın en büyük mucizesi olsa tüm maçları kazansakta kolpataşla aramızdaki 9 puam kapanmaz kolpataş lig sonuna kadar 9 puan kaybetmez.
o yüzden artık relaxa bağladım(bir gram umudum yok bizim takım ilk dörde giremez) ve bu saçma takımdan para kazanmayı tercih ediyorum ve 1 den 1 banko diyorum.
Yenemezsek Shota gider, Robert Prosinecki yola çıkmış bile.. Azerbaycan da tutunamayan Prosinecki en son Türkiye'de Kayseri'yi küme düşürmüştü. Allah akıl fikir versin.
(egoist hurma kişilikli, kararları kendi alan teknik drektörleri getirmez, kendi at koşturacak ya...)
Onur ekici ve constant yoksa insallah yeniliriz ve insallah shota hurma ve iho gidene kadar takim beraberlik dahi gormez her mac 4-5 yeriz
HOPA'LI TS'Lİ
23.10.2015, 17:30
Onur, Ekici, Constant Sivas kafilesine dahil edilmedi...
:))))
5. yenilgi yolda :(
Ali YİĞİT
23.10.2015, 17:42
Hayırlı mağlubiyetler diliyorum.. Her gelen diğerini arattı ama ben bunlar gibisini de görmedim be kardeşim! 5 aralığa kadar bekle işin yoksa.
Serum gibiyiz demişti bi arkadaşımız,kim komaya giriyorsa hemen imdada yetişiyoruz.
Olası puan kaybı 5 maçlık mağlubiyet serisi demek yani tarihe tanıklık etmek demek,Allah muhafaza.
Mağlubiyeti düşünmek istemiyorum ama takımda tv gazetedeki haberlere göre bir moral motivasyon yok.
Beraberlik olur diye düşünüyorum.
Futbol konuşamıyoruz buda ayrı bir sıkıntı.
Nadir Bekar
23.10.2015, 18:04
takımın başına hami gelsin
Anlaşılan iho yarında kulaklarını çınlatcak.
Punisher-61
23.10.2015, 19:25
Bu takim sivasi sivasta yenemez..
emrhan61
23.10.2015, 19:51
Douglas Mustafanın başarılı olmasını bekleyenler var hala..
eskiden cividen futbol oynardik bozuk parayla
kalenin onune bir civi cakardik kaleci diye
esteban o cividen daha kotu
o civi bazen gol cikarir
Ergin Demirci
23.10.2015, 20:08
İzleyip kel kalmaya gerek yok
Fatih Çelik
23.10.2015, 20:11
______________onur_______________
__cavanda___douglas__carl____constnat
_____________mbia__okay
_______marin______ekici_____erkan(yusuf)
________________cardozo
ffırtına
23.10.2015, 20:24
Biz bu maça 11 futbolcu yerine 15 futbolcu ile de çıksak kazanamayız..
Mert Oğuzlu61
23.10.2015, 20:34
Onur u Ekici yi geçtim, Constant a ne oldu onuda yazmıyorlar. O da mı oynamak istemiyormuş, ''gel gitleri'' varmış. Cem Yılmaz geldi aklıma, benim hallerim var anlayın artık. :D:D:D
Ne olursa olsun, yeni yönetim gelene kadar toparlanmak zorundayız. Puan farkı ciddi olarak açılıyor zirve için felan demiyorum o zaten bitti ama ilk 4 mücadelesinden kopmamalıyız.
asilhamsi
23.10.2015, 20:37
-----------esteban--------
cavanda---medjani---douglas---alper
--------okay------mbia-----------
sefa---------marin-----------erkan
-----------ndoye------------------
muhtemel kadro.
asilhamsi
23.10.2015, 20:39
onur,ekici,constant yoksa benim kadrom.
------------esteban---------
----douglas------aykut-------
----------medjani-------------
cavanda----mbia----okay----yusuf
--------------------marin--------------
----------ndoye------------cardozo--------
bari farklı birseyler deniyelim.
asilhamsi
23.10.2015, 20:41
1461 deki akagbo bizim bütün stoperlerden cok daha iyi.
asilhamsi
23.10.2015, 20:44
ulan Bielsa hala bosta arkadas aglıyacagım.
Yüzyılın fırsatı gecti elimize ama nerede kullanacak adam?
HOPA'LI TS'Lİ
23.10.2015, 20:45
eskiden cividen futbol oynardik bozuk parayla
kalenin onune bir civi cakardik kaleci diye
esteban o cividen daha kotu
o civi bazen gol cikarir
evet ne zevkli bir oyundu o
asilhamsi
23.10.2015, 20:46
yönetime soylesek Bielsa ismini ne olur acaba?
Hem hurmayı da hemen gönderirdi.Bir taşla bir kamyon kuş.
HOPA'LI TS'Lİ
23.10.2015, 20:47
Onur u Ekici yi geçtim, Constant a ne oldu onuda yazmıyorlar. O da mı oynamak istemiyormuş, ''gel gitleri'' varmış. Cem Yılmaz geldi aklıma, benim hallerim var anlayın artık. :D:D:D
Ne olursa olsun, yeni yönetim gelene kadar toparlanmak zorundayız. Puan farkı ciddi olarak açılıyor zirve için felan demiyorum o zaten bitti ama ilk 4 mücadelesinden kopmamalıyız.
tüm kaprisli ve havalı oyuncuları satın gitsin
hiçbir futbolcu bordo-mavi formadan büyük değildir.
Bu takımın başına bir daha mümkünse Türk özellikle Ts ile bağlantısı olan bir hoca gelmesin
emrhan61
23.10.2015, 21:08
Esteban
Cavanda Medjani Douglas Alper
Mbia Okay
Sefa Özer Erkan
Ndoye
Özer - Cardozo degisikligi ile cift forvete dönülebilir. her zaman oynamalı Medjani yaptığı presler ve sürpriz koşuları , golleri lazım.
ensar_61
23.10.2015, 21:28
Bu takımın başına bir daha mümkünse Türk özellikle Ts ile bağlantısı olan bir hoca gelmesin
Trabzonsporda basarili olan kac tane yabanci hoca var?
Sezon bitti hali ile pek tadımız tuzumuz kalmadı.
Fakat içimden gelmese de bir kadro yapayım.
_____________Esteban_______________
Cavanda____Medjani____Douglas_____Constant
_______Mbia_____Aytaç______Okay_________
______Erkan_____N'Doye_____M.Marin______
Kaç defa söyledim.
Bu takımın hücum hattı diğer 3 istanbul takımı gibi kaliteli ve zengin değil.
4-2-3-1 sistemine uygun kanatlar ve ofansif oyuncular yok.
Bu nedenle senin yapacağın şey takımın direncini ve temposunu yükseltecek ayarlama yapman lazım.
Yani Aytaç'ın süpürücü, dinamik yapısıyla.
Okay ve Mbia'nın daha özgür olduğu. Arkasında emniyet sibobuna bakarak.
Hücum varyasyonlarına driplingle, ikiye bir yaparak daha sık çıktığı. Bunun diğer aşaması Cavanda ve Constant'ın çizgiyi daha iyi kullandığı bir kimliğe sahip olmalıyız.
Topsuz oyundaki agresifliğimiz, kademe anlayışımız daha iyi olacağı gibi.
3'lü orta sahanın avantajı ile yer değişimleri, alan boşaltma ve verkaçlar daha kreatif kullanılacağı için hücumda üretken olacağız.
Futboldaki temel özellik.
Toplu ve topsuz alanda kalabalık olma, çoğalma. Topsuz oyunda 2'li orta saha ile bunu yapamıyoruz.
Toplu oyunda ise daha hızlı, çabuk oyun için elbette ki kalite, yetenek lazım. Ne yazık ki bu yok.
Onun için pis işleri yapacaksın.
Gole set hücumları, hızlı ve isabetli pas ile gidemiyorsan.
Oyunda fizik üstünlüğünü ele alıp, 3-4 pas ile sonuca giden bir takım olacaksın.
Yarın 6-1 ile küçük şikeciler bizi uğurlar, sonra İHO ve havarisi bize oyunlar oynanıyor diye basın toplantıları düzenlerler,
Sent from my iPad using Tapatalk
sivası iki maçtada da seyrettim, beraberlik ihtimali yüksek... ceza alanına yaklaştıktan sonraki son final pasları çok kötü, eğer ts iyi motive olursa alabilir maçı ama ts 'nin ne yapacağı belli olmuyor, illa ilk golü yiyor sonra dağılıyor...
canlıdan izlemek lazım..
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Ibrahima_Yattara_Top_S%C3%BCrerken.jpg
Sorumsuz dediğimiz Yattara'yı arıyoruz. Bu ruhsuzlar kadar oynardı en formsuz haliyle.
B.AKDEMİR
24.10.2015, 00:22
Trabzonspor'u gerçekten seven bir insan kulübe zarar verdiğini gördüğü anda kenara çekilip görevi bırakır. Ne takımı ne Trabzon'u, para sevici bunlar. En iyi oyuncuları kadro dışı bırak, egon göklerde gez 4 mağlubiyet al sonra da çık şanssızdık de. Peş peşe 4 mağlubiyet liderden 9 puan fark, ikinciden 7 puan, üçüncüden 7 puan ve hatta dördüncüden 6 puan fark ye ondan sonra da her şeyi şansa bağla. Bırak Şota bırak. Defol git.
Sivas maçı beraberlik kokuyor. Ama bu defansla gol ve goller yiyeceğimiz kesin.
ersn.alparslan
24.10.2015, 00:51
bugün mucizeyi gerçekleştirip yenebilirsek tozları halının altına süpürmek gibi bişey olur ama yenilirsek asıl temizlik o zaman başlar.
Uzun zamandır bu denli soğumamistim futboldan, ve yine epeydir bir maçın skoru artık önemsiz gelmeye başladı.
O kadar karışık ki herşey maçtan ziyade bunu nasıl duzeltirizi düşünüyorum.
Sefaenes
24.10.2015, 01:45
Yenilgi alirsak suclu belli bay artis kendini değil yine bir futbolcuya yükler umarim yinede galip geliriz
Gökhan Baymak
24.10.2015, 01:47
Douglas bence oynamamali. Yanina Papy gibi bir stoper olmazsa Douglas çok kötü bir stoper olarak gözükür ve oyle de.. Aykut medjAni ideal stoper olur.. Bide kalede ugircan olmali esteban kovasi degil..
@ ensar_61 Kaç tane Türk hoca var?
Tunç Tosun
24.10.2015, 01:58
paf takım çıksın, hatta basket takımını çıkarsınlar anasını satayım.
Azerbaycan
24.10.2015, 02:42
Trabzon Spordan soğudum böyle devam ederse sanırım kurtulacağım. Bu davar yonetim ve şota yumlu yusuf vs gitmedikçe ben bu takımın macını bile izlemeyecegim zaten lig tv paketimide iptal ettim insllah sivas bizi farklı yener bu utanmazlar defolup gideler. Onuru bize ezdiremeyeceksiniz !
Orhan Aydın
24.10.2015, 08:19
Sergen'in bırakıp gitmemesinin sebebi bizimle oynayacak olması olabilir.
ilyas BAHADIR
24.10.2015, 08:23
Marinin forvet arkası, yusufun sağ açık, Cavanda'nın sol bek, yumlunun da stoperde olduğu her maçta iyi yeniliriz. Galibiyeti olmayan takımların umudu olduk, Sivası da canlandırırız, Şota istifa eder, kaos kaos kaos..
Oğuzhan Fidan
24.10.2015, 09:27
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/2/besiktas-1-2-trabzonspor-mac-ozeti
biri topçulara şu maçı izletsin..
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 09:50
Douglas bence oynamamali. Yanina Papy gibi bir stoper olmazsa Douglas çok kötü bir stoper olarak gözükür ve oyle de.. Aykut medjAni ideal stoper olur.. Bide kalede ugircan olmali esteban kovasi degil..
Dün akşam Hami, TRT SPOR'da ilginç tespitler yaptı:
Mustafa-Aykut ikilisi yerine Douglas-Mustafa oynamaya başlayınca takım çok gol yemeye başladı dedi.
MİY maçında Douglas hiçbir şey yapmadı. O yüzden Mustafa her topa yalnız müdahale etmeye başladı bu da yeterli olmadı dedi.
Eski takım arkadaşım Şota ile sık sık görüşüyorum. Fikirlerimi söylüyorum dedi.
Ayrıca aslında TS kadrosu gerçekten çok kaliteli. Takımı toparlayacak olan Hoca'dır dedi.
Hami'ye katılmamak mümkün değil. Şu Douglas denen fasülye sırığına boş yere çuvalla para verdiler. Papy gelse daha iyi olurdu.
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 09:53
Hami, Şota MİY maçında hata yaptı dedi:
Salih sol bek, Cavanda sağ bek oynayabilirdi dedi. Çünkü Salih ters ayakla da orada oynayabilen oyuncu yorumunu yaptı.
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 09:54
Sergen'in bırakıp gitmemesinin sebebi bizimle oynayacak olması olabilir.
Bence de.
Eğer yenilirsek Şota dahil bazı oyuncuların kellesi gider bu akşam.
Umarım yenip şu stresten kurtuluruz.
Mehmet_Mercanlı
24.10.2015, 10:12
..................Esteban...............
Cavanda...Aykut...Douglas...Alper
.............Mbia......Medjani........
Özer............Marin...........Erkan
................Cardozo................
Sergene bir can suyu oluruz. Eskiden takım kötüde olsa onur kurtarırdı mehmet yazardı. Şimdi hurma kurtarsın şota atsın yapabilirlerse.
Net yeniliriz. 3-0 ya da 3-1.
Yenemezsek Shota gider, Robert Prosinecki yola çıkmış bile.. Azerbaycan da tutunamayan Prosinecki en son Türkiye'de Kayseri'yi küme düşürmüştü. Allah akıl fikir versin.
Kayseri'den bir almadığımız o kalmıştı zaten. Gelsin tam olsun. Maçlar Trt'de yayınlansın.
Bravo yönetim, bravo Hurma, bravo Şota. Yüzyılın kombosu oldu bunlar.
hurnanin disini gecirecebilecegi herkes gelecek sanirim takimin basina
tarbzonspor degil hurmaspor olmusuz
evet kimse trabzondan ustun degildir
onur ve mehmet buna dahil
ama hurma da ustun degildir de mi
emrhan61
24.10.2015, 11:50
Mersinde Yumlu oynamadı ki?
ben bir sey bilirim o da trabzon
ahmet mehmet tanimam
bu takimi ciftligi haline getiren siradanlastiran mahalle karilari gibi dedikodu yapan herkes defolup gidecek
emrhan61
24.10.2015, 11:52
Esteban
Cavanda Douglas Medjani Alper
Mbia Okay Aytaç
Sefa Ndoye Marin
Kemal Öztel
24.10.2015, 11:53
Esteban
Cavanda Aykut Douglas Yusuf
Mbia Okay Medjani
Marin Cardozo Erkan
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 11:55
Trabzonspor, yönetimiyle, teknik kadrosuyla oyuncusuyla son şansını kullanıyor
Artık Mazeret Yok
Son dört maçında sıfır çeken Trabzonspor’da artık deniz bitti, mazeret kalmadı. Bu akşam deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak olan Trabzonspor adeta kader maçlarından birine çıkıyor. Yönetimiyle, teknik kadrosuyla ve oyuncularıyla son şansını kullanan Trabzonspor, Sivas’tan 3 puanla dönüp yeni bir sayfa açmak istiyor.
Kazanmak Zorundayız
Teknik adaml Şota, “Artık kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda birçok pozisyon bulduk ancak golleri atamadık. Bu kez golleri atıp kazanmak zorundayız. Bu şehri daha fazla üzmeye hakkımız yok” dedi. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.
STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM: Ali Palabıyık
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
SİVASSPOR: Setkus Hakan Ümit Boye Ziya Yiğit Burhan Kone Adem Aatıf Abalo
TRABZONSPOR: Esteban Cavanda Mustafa Douglas Yusuf Mbia Okay Erkan Marin Özer N’doye
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 11:56
Burhan ve Aatıf'a dikkat etmeliyiz
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 12:00
Kayseri'den bir almadığımız o kalmıştı zaten. Gelsin tam olsun. Maçlar Trt'de yayınlansın.
Bravo yönetim, bravo Hurma, bravo Şota. Yüzyılın kombosu oldu bunlar.
Kabus mu yoksa gerçek mi, aman Allah'ım bu moralsizlik ortamında umarım bizimle kafa bulmuyorsunuz
bizim takımın ölüyü diriltmekte üstüne yoktur bugünde sivasa ilk galibiyetini veririz ayrıca azerbaycanda prosinecki ismi gündeme gelmiş doğru olabilir nedeni prosineckiyi kayseriye getirende futbol mucidi süleyman hurmadır.
emrhan61
24.10.2015, 12:02
10 Puandayız , Hakettigimiz hem de cok hakettigimiz ve hakeme takıldıgımız bir Gs maçı var. Eder 13.
Haklı olarak yenildigimiz Osmanlı maçı var.
Hakettigimiz bir Akhisar macı inanilmazlari kacirdigimiz. Eder 15.
İki tane olmayan ve yedigimiz golden hakemlerden kaybettigimiz Konya maçı var, Eder 18.
Mersin maçı var , rakibin 3 kere geldigi ve 3 gol attığı , bireysel hatalarla kaybettigimiz bir mac. Eder 21.
Osmanlı dışında ligdeki her maçlarımızı kazanmayı rakipten daha fazla hakettik.
şuan hem mönchenglabbach dan ayrılan lucıen favre hemde marsilyadan ayrılan marcelo bielsa boşta bu adamları kaçırmamak lazım bunlardan birini getir takımın başına futbol seyret.
yüregimts
24.10.2015, 12:04
Ekici var mı kadro da
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ekici onur ve constant kadorda yok
Doğan Keskin
24.10.2015, 12:19
Bazı maçlar vardır kazanacağın kesindir o da bunlardan biri 4 maç üst üste kaybetmişiz değil sergen mourinho olsa karşıda alırız bu maçı sizde biliyorsunuz kazanacağız artık.
Kabus mu yoksa gerçek mi, aman Allah'ım bu moralsizlik ortamında umarım bizimle kafa bulmuyorsunuz
Abi önceki sayfalarda böyle bir haber paylaşılmıştı. Ona binaen yazdım. Bu yönetim ve Hurma oldukça her şey mümkün. Her şeye hazırlıklı olmak lazım. Mesela akşam ki maç için mental olarak kendimi mağlubiyete şimdiden hazırlamış durumdayım.
gurur6134
24.10.2015, 12:32
Icimde en ufak bi heyecan yok bunu henuz ligin basinda basaran iho ve saz arkadaslarina tesekkur ederim..
legorakiss
24.10.2015, 12:36
haddimi aşan bedduaları ve küfürleri etmemek için kendimi zor tutuyorum.
prosinecki nedir ya
ÖmürKaradeniz61
24.10.2015, 12:38
Bu hafta kazanırız karambole sonra bjk,gs,fb puan kaybeder vay efendim şunu bunu yenseydik şuan liderdik safsatalarıyla bu haftayıda geçiştiririz.
Hami, Şota MİY maçında hata yaptı dedi:
Salih sol bek, Cavanda sağ bek oynayabilirdi dedi. Çünkü Salih ters ayakla da orada oynayabilen oyuncu yorumunu yaptı.
abi mantık diye bir şey var ama bizimkilerin bundan haberi yok,
sol bekin eksik,
sağ bekini sol bekte oynatıyorsun,
yetersiz bir sağ bekini oynatmak zorunda kaldığın gibi sağ bekini de terste oynatmış oluyorsun,
futbol bu kadar da karmaşık bir şey değil ki,
biz 1 eksiği 2 yapmak için uğraşıyoruz sanki...
elohim_61
24.10.2015, 12:40
prosinecki nedir ya
iyice kayserispora döndük :D oldu olacak ismimizi Trabzon Erciyes yapsak
karahanbakar
24.10.2015, 12:44
Bence Douglas 1, 2 hafta kesik yemeli. Kanımca formayı garanti gördüğünden umursamaz oynuyor. Bu performansından daha iyi bir stoper olduğundan eminim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
emrhan61
24.10.2015, 12:46
Bu baslik etkin oldugundan kusura bakmayın. Basket macina biletleri nereden alacagim?
karahanbakar
24.10.2015, 12:47
Esteban
Cavanda Douglas Medjani Alper
Mbia Okay Aytaç
Sefa Ndoye Marin
Gol pozisyonuna girmeden, saç baş yoldurucu bir 90 dk için gerekli kadro.
Mert Oğuzlu61
24.10.2015, 13:00
10 Puandayız , Hakettigimiz hem de cok hakettigimiz ve hakeme takıldıgımız bir Gs maçı var. Eder 13.
Haklı olarak yenildigimiz Osmanlı maçı var.
Hakettigimiz bir Akhisar macı inanilmazlari kacirdigimiz. Eder 15.
İki tane olmayan ve yedigimiz golden hakemlerden kaybettigimiz Konya maçı var, Eder 18.
Mersin maçı var , rakibin 3 kere geldigi ve 3 gol attığı , bireysel hatalarla kaybettigimiz bir mac. Eder 21.
Osmanlı dışında ligdeki her maçlarımızı kazanmayı rakipten daha fazla hakettik.
Filmlerde Amerikan hapishanelerinde geçen zenci mahkum muhabbeti aklıma geldi, ''Aaa evet adamım kesin suçsuzsundur, hepsi öyle der'' ... Böyle böyle 100 puana tamamlarsın sezon sonunda, kesin bütün maçları hak etmişizdir ya zaten o yüzden 10 puandasın, hakemlere oyunculara laf atmaktan oynadığımız oyunu göremiyoruz ki. :))) Top oynamıyoruz ve ligin en kötü takımıyız, oyuncular Şota yı Şota ve Sülüman abisi takımın demirbaşlarını istemiyor bu yüzden istikrarsızlık var, bugün çıkıp Sivas ı yensen sonraki hafta bir şeyler değişmeyecek anadolu takımı gibi yönetiliyoruz kongreye kadarda böyle gideceğiz, somut tek gerçek bu.
emrhan61
24.10.2015, 13:05
Şanssız oldugumuzu vurguladım. Tabikide sistemimiz bile yok. Hakemimizde yok.
Şahin Yılmaz
24.10.2015, 13:09
Douglas kazma ve yavaş. Onur Ekici küskün. Erkan egolu artist ve verimsiz. Mustafa Yusuf özevlat tripleri. Constant ne yapıyor
nerde sakatmı kadro dışımı belirsiz. Mbia Cardozo kendi halinde. Cavanda ilk 3 maç süper sonraki maçlar kendi kalesine asist kralı.
Kim ne iş yapar belirsiz. Hurma futbolculara ayar peşinde. Şota onun hizmetkarı. Başkan ortada yok.
Kazansak ne olacak ki. Ortada kaos ve adıyla yaşayan hayalet hizipçi ne idüğü belirsiz bir takım.
Benim tuttuğum Trabzonspor bugünkü takım değil.
Şahin Yılmaz
24.10.2015, 13:10
Ndoye yi yazmayı unutmuşum. Zaten yazacak da birşeyi yok.
Ana sayfamızda bir spor gazetesinden alınma yeni sistem 3-6-1 diyor aslında 5-4-1 .... Beraberlik için iyi düşünülmüş bir sistem. Ama 2 gol yiyeceğimizi var sayarsak (ki garanti bile denebilir) bu sistemde görünen mağlubiyet. Zaten Atıf şeyşu bizi çok sever. mehdi tauvilde orta sahayı doğradımı işlem tamam ... ilk yarıda bir topumuz direkden dönerse 2. yarıyı izlemeye gerekde yok :)
ister istemez maç günü moduna giriyorum ama eskisi gibi maç sonralarına takılmıyorum sonuç kötüyse kapatıyorum futbol programını dizi film izliyorum.Tekrar eski heyecanı yakalaması lazım takımın ki bu şehir ve taraftar morallensin.
iyi günler...
Adem Akyüz'
24.10.2015, 13:26
Bu baslik etkin oldugundan kusura bakmayın. Basket macina biletleri nereden alacagim?
Salon önünden alabilirsiniz.
Yiğit Gayretli
24.10.2015, 13:35
Kongre mi önemli maç mı? Maçı ciddiye alamıyorum...
emrhan61
24.10.2015, 13:41
Salon önünden alabilirsiniz.
Teşekkürler..
elohim_61
24.10.2015, 13:44
Marin hariç gerisi yalan, onunda son vuruşları iyi olsa zaten bize vermezlerdi :D
bonservisi alınmalı, takımda sorun çıkaranlar bir bir gönderilmeli, soner vs. sözleşmeleri feshedilmeli, Bielsa gelmeli birde yabancı sportif direktör
emrhan61
24.10.2015, 13:56
İho gitsin gerisi hallolur.
Muhteşem üçlüden bir tanesini bugün indiriyoruz inşallah.Devamı Aralık'ta...
Yıldıray Emanet
24.10.2015, 14:21
Puan kaybında bırakmazlarsa dahada bırakmazlar
4 mağlubiyette biraz iş ahlakı olan her teknikdirektör istifa ederdi. Sorunun temeli hocada değil ama neyse... Maçtan hiç umudum yok 3 puanı alsak ne olacak sanki.
ALDENİRO
24.10.2015, 14:46
Okay mbia ile çıkacağımız maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum2-1 alırız.
Yıldıray Emanet
24.10.2015, 15:00
2015-2016 Düşenin Dostu sinemalarda..
61trabzonomer
24.10.2015, 15:03
bu sefer alacağız 3-1
emrhan61
24.10.2015, 15:14
Ben izlemeyecegimden kazanırız.
E. Okan Bülbül
24.10.2015, 15:18
---------------Esteban
Cavanda - Aykut- Douglas- Alper?
--------------Medjani
----------Mbia-----Okay--------
Marin---------------------Erkan-
--------------Cardozo
Marin sola çekilip sağa Özer de yazılabilir. Bence böyle bi kadroyla cıkmalı hz.Şota
Varlıbaş61
24.10.2015, 15:24
Kalede Esteban var ise en az 2 gol atmamız Lazım kazanmak için ..!
Yıldıray Emanet
24.10.2015, 15:35
Bikaç maç kazansak zaten gene oyuncuların bitarafı kalkar kavga falan etmeye başlarlar trip atmaya başlarlar falan alayını temizlemek lazım bu takımdan isme cisme bakmadan
Trabzonspor seninle rezil oluyor İBRAHİM ETHEM YALANOĞLU.
Bilsem ki istifa edecekler 10 sıfır yenilmek isterim!
Ama bizde öyle yüzü arı olan yönetim yok!
Yavuz Bektaş
24.10.2015, 15:57
Sülüman abi kovir misen beni
kovmirem lo kovmirem daha çok mani alacoğuk
Cavalcanti
24.10.2015, 16:16
7-0 yener sivas.
Fatih Öztürk
24.10.2015, 16:23
Bilsem ki istifa edecekler 10 sıfır yenilmek isterim!
Ama bizde öyle yüzü arı olan yönetim yok!
Yok daha neler.banane yönetimden Sibel.Takımın galibiyetinde sevinecek çoluk çocuklarımız var,onların sevinçleri daha önemli.
yönetim zamanı gelince zaten düşecek.
zekeriyya
24.10.2015, 16:29
Şota tarihe gecebilir
Takımın abartısız yarısı Mehmet ve Onur yok... Şotanın reklamlarını gördükçe sinir oluyorum.
UgurAk61
24.10.2015, 16:37
3-1 yeniliriz
Gesendet von iPad mit Tapatalk
Fatih Öztürk
24.10.2015, 16:38
Takımın abartısız yarısı Mehmet ve Onur yok... Şotanın reklamlarını gördükçe sinir oluyorum.
Maalesef bu sene ikisindende şuana kadar yararlanamadık.
Mehmet Yusuf
24.10.2015, 16:46
defansta douglas oynuyosa yeniliriz
Kazanma ihtimali olan kadro ;
Esteban - Constant - Aykut - Medjani - Cavanda - Mbia - Okay - Marin - Yusuf - Erkan - N'Doye
Erkan'ın cezası doldu mu tam emin değilim ama bir tek Erkan değişmeli bu kadrodan.
Emre ÖZTÜRK
24.10.2015, 16:50
..........................Esteban................. ......
Cavanda........Medjani.......Aykut.......Yusuf.
..............Mbia....Okay....Aytaç............... .
..........Marin..................Erkan............ ...
......................N'doye...................... .....
Soner Albayrak
24.10.2015, 16:51
Mağlubiyet kaçınılmaz.
Enes Başkaya60
24.10.2015, 16:54
Şota nın tarihe geçip istifa edeceği maç olacaktır 3-1 felan kaybederiz şimdiden geçmiş olsun Onur ve Mehmet'in böyle Ahı tutar işte peşin peşin yazayım dedim..
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 16:59
Teknik direktör Şota, Sivasspor maçında büyük bir sürprize imza atarak 3-6-1 sistemine geçiş yapmaya hazırlanıyor. Son taktik idmanlarda bu sistemi deneyen Gürcü hoca, Sivasspor'u kalabalık orta saha ile durdurmayı amaçlıyor. Şota en büyük sürprizi ise forvet hattında yapmayı planlıyor. Forvet hattında gurbetçi oyuncu Deniz Yılmaz'a şans tanıyan Şota, savunma kurgusunu ise Mustafa, Douglas, Medjani üçlüsünden oluşturacak. Cavanda'ya orta sahanın sağında, Yusuf'a ise solunda görev verecek olan Şota, bu sistemle Trabzonspor'umuzda uzun zamandır uygulanan 4-2-3-1'lik oyun kurgusundan da vazgeçmiş olacak.
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:00
şuan hem mönchenglabbach dan ayrılan lucıen favre hemde marsilyadan ayrılan marcelo bielsa boşta bu adamları kaçırmamak lazım bunlardan birini getir takımın başına futbol seyret.
ikisi de kalburüstü Hocalar
Bielsa uçurur bu kadroyu
kncyalcin
24.10.2015, 17:02
Millet en iyi oyuncularını el üstünde tutar, bizimkilerde verim alamamak için elinden geleni yaptılar. Onur, Mehmet, Cardozo. Şu an sonuç ortada
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:03
abi mantık diye bir şey var ama bizimkilerin bundan haberi yok,
sol bekin eksik,
sağ bekini sol bekte oynatıyorsun,
yetersiz bir sağ bekini oynatmak zorunda kaldığın gibi sağ bekini de terste oynatmış oluyorsun,
futbol bu kadar da karmaşık bir şey değil ki,
biz 1 eksiği 2 yapmak için uğraşıyoruz sanki...
sezon öncesi sol bek diye diye dilimizde tüy bitti, almadılar veya alamadılar
Musa Nizam yetersizdi. Alper de hala o taraftaki hastalığa ilaç olamadı.
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:04
Ana sayfamızda bir spor gazetesinden alınma yeni sistem 3-6-1 diyor aslında 5-4-1 .... Beraberlik için iyi düşünülmüş bir sistem. Ama 2 gol yiyeceğimizi var sayarsak (ki garanti bile denebilir) bu sistemde görünen mağlubiyet. Zaten Atıf şeyşu bizi çok sever. mehdi tauvilde orta sahayı doğradımı işlem tamam ... ilk yarıda bir topumuz direkden dönerse 2. yarıyı izlemeye gerekde yok :)
Bu sezon 8 maçta 7 topumuz direkten dönmüş.
3 maçta hakemler doğramış.
İçimden bir ses bu maçın adamı esteban olur diyor
Bu nasıl bir aşktır ki böyle bir durumda bile 2 saat önceden kalbim GÜM GÜM GÜM atmaya başladı.kadroyu görünce bakalım aynı heyecan devam edecekmi? Denize sağ açık başlarsa katlanırım ama tek forvet deniz maçı izlememe sebebidir.
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:14
Allah'ın utandırma bu akşam camiamızı
Bu maçı alıp psikolojik olarak rahatlayalım
Tek istegim, ONUR MEDJANI ve MEHMET icin tezahurat yapilsin macta ve yenilelim
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:15
Bu nasıl bir aşktır ki böyle bir durumda bile 2 saat önceden kalbim GÜM GÜM GÜM atmaya başladı.kadroyu görünce bakalım aynı heyecan devam edecekmi? Denize sağ açık başlarsa katlanırım ama tek forvet deniz maçı izlememe sebebidir.
Trabzonspor, karşılıksız sevdanın en güzelidir.
O yüzden heyecanın normal :)
elohim_61
24.10.2015, 17:21
forvette deniz varmış dağılın :rolleyes:
Cardozo'nun yerinde olsam istifa eder giderim :D böyle sistemde adam ne yapsın.
Yok daha neler.banane yönetimden Sibel.Takımın galibiyetinde sevinecek çoluk çocuklarımız var,onların sevinçleri daha önemli.
yönetim zamanı gelince zaten düşecek.
Yönetimin defolmasi galibiyetten daha değerli abi.
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:34
Trabzonspor bu maçı kazanamıyorsa büyük takımım demeyecek.
Dilemiyorum ve beklemiyorum ama bu maç kaybedilirse çok sayıda kişi takımdan uzaklaştırılmalıdır.
İHO
Hurma
Şota
Yumlu
Bilerek oynamayan diğer oyuncular (onları biliyorsunuz)
Haydi firtinam, seninleyiz.
yatmaztara
24.10.2015, 17:35
Hedef 5'de 5!
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2015, 17:35
Saat 18.00 civarı kadrolar belli olur.
Mert Oğuzlu61
24.10.2015, 17:50
10 haftadir beyaz forma giyiyoruz bjk macinda giydigimiz bordo forma sahada yine bir şeye benziyor, neden 10 haftadir inatla beyaz formada israr ediliyor ?
zafer6161
24.10.2015, 17:54
maç sonucu 3*2
evet bu beyaz formaya kıl oluyorum.. bizim rengimiz bordo mavi......üzerinde oyna ama bordo mavi olsun yine..
hanım tatilde, dışarısı yağışlı yine oturup işkenceyi seyredeceğiz mecburen...........
İHO tekrar aday olup hesap soracakmış. Kimden hesap soracak acaba? Bilen var mı?
Emre ÖZTÜRK
24.10.2015, 18:01
İHO tekrar aday olup hesap soracakmış. Kimden hesap soracak acaba? Bilen var mı?
Paralel de geç hocam boşver
DeAgLeMaNyAq
İlk 11: Esteban, Cavanda, Aykut, Douglas, Yusuf, Medjani, Mbia, Okay, Erkan, Marin, Deniz
Yedekler: Yavuz, Mustafa, Alper, Aytaç, Sefa, Özer, Cardozo
Hakan Yeşilyurt
İzlemesek mi acaba??
odyseuys
24.10.2015, 18:03
3 stoper önünde 6 kişilik ortasaha en önde deniz yılmaz gibi görünüyor kadro. en azından bir arayış var bu bile sevindirici...
2 aydır kadroya giremeyen adam ne değişti de 11'de başlayabiliyor?
Hakan Yeşilyurt
24.10.2015, 18:04
Mehmet ve Onur nerde.. Ben bu kova kaleciyi izlemek zorundamıyım..Zorla sövdürecekler insani..
DeAgLeMaNyAq
24.10.2015, 18:04
Lig TV'ye göre üçlü savunma varmış. Şota iyice macera arıyor. Aylardır oynamayan Deniz bakalım ne yapacak. Bu maçta alınacak mağlubiyet sonrasında Süleyman abisi bile kurtaramaz artık...
forvette deniz yılmaz varmış. enteresan.
revolution
24.10.2015, 18:05
kurulmuş plak gibi söylemeye devam edeceğim . onur ve ekici'ye verdikleri emekten dolayı teşekkür edilerek devre arası gönderilmeli . kendilerine bir yararları olmadığı gibi takıma da zarar veriyorlar . bi tripler , bi havalar . derdiniz ne olum sizin . çıkın adam gibi oynayın . gerekirse 4 tane gol yiyin. hatta altı pastan topu auta atın . bunlar sorun olmamalı . futbol bu .bu gün yenilirsin yarın yenersin .
ama haddini bileceksin arkadaş . sen sözleşmeli işçisin . elinden gelenin en iyisini vermekle mükellefsin . elbet sana da sözleşmen bittiğinde söz hakkı düşecek . işte o zaman ne diyeceksen de ,ne yapacaksan yap , ama şimdi ne sırası ne zamanı . haksızlığa uğramış dahi olsan ,sana kumpas dahi kursalar sen işini yapacaksın . ama zamanı gelince de gümbür gümbür konuşacak ,sonuna kadar hakkını arayacaksın . haklıyken haksız duruma düşmeyeceksin .
dışarıdan görünen takım içinde onur'un başını çektiği bir oluşum var . ve bu oluşum başta idari menajer ve teknik direktör olmak üzere ayaklarının kaydırılması için bilerek ve isteyerek iş yavaşlatma eylemi uygulayarak pasif direniş içerisindeler. yoksa arka arkaya 4 mağlubiyetin başka hiç bir izahı yok .
çok maçınızı izledik be gülüm . yaptığınız protesto o kadar belli ki . aslında herkes her şeyin farkında ama kimse şimdi bunu dillendirmek istemiyor . herkes günah keçisi ben olurum diye korkuyor anlayacağınız . şartlar düzgün işlese bakın o futbolcular onur ve tayfası hakkında neler söyleyecekler . ama onlarda da aidiyet duygusu zayıf olduğu için aldığı paraya bakıp uçmanın derdindeler . kimse kral çıplak demiyor , diyemiyor veya demek istemiyor bence.
son olarak herkesin bir fiyatı vardır . elin oğlu casillas'ı , swainsteiger'i , lampard'ı hatta arda'yı satmış . onur kim hacı .
dedim ya teşekkür et gönder . 2.5 m euroyu başka takımda alsın . nedir yani . adam bile sıkıldığında 40 yıllık karısını boşuyor .
zaten çoğu pozisyonlarda yetersiz . bi aşamadı kendini . cepheden gelen top deyip durmayın . onu bile yiyor dikkatli bakarsanız .
ısrar et eyvallah ama verimsizse gönder . 2 sezondur onur gelecek diye bekliyoruz . ölüp gideceğiz mk .
Semih AYDIN
24.10.2015, 18:08
Yavaşca Tv nin fişini çekin sakinleşin
umitçebi
Ndoye nerde? EKSIKLER İÇİNDE ADI GEÇMİYORDU?
Mert Oğuzlu61
İlk 11: Esteban, Cavanda, Aykut, Douglas, Yusuf, Medjani, Mbia, Okay, Erkan, Marin, Deniz
Yedekler: Yavuz, Mustafa, Alper, Aytaç, Sefa, Özer, Cardozo
Deniz ne alaka surpriz yumurta misali ? :)
Ndoye tribunde sivaslilarla cekirdek citletsin diye mi oraya goturuldu ? Bu adamin gripten kurtulmasi 1 ay mi suruyor ? Gripten 2 mac kacirmak nedir şaka mi bu ?
umitçebi
24.10.2015, 18:09
Mehmet ve Onur nerde.. Ben bu kova kaleciyi izlemek zorundamıyım..Zorla sövdürecekler insani..
Mehmet ve Onur sakat.
DeAgLeMaNyAq
24.10.2015, 18:10
Deniz ne alaka surpriz yumurta misali ? :)
Ndoye tribunde sivaslilarla cekirdek citletsin diye mi oraya goturuldu ? Bu adamin gripten kurtulmasi 1 ay mi suruyor ? Gripten 2 mac kacirmak nedir şaka mi bu ?
N'Doye Sivas'a gitti mi fotoğrafı var mı?
Fatih ÖZDEMİR
Ben kadroyu beğendim Cardozo'nun da Deniz'in yorduğu bir savunma hattına karşı etkisi şüphesiz daha fazla olacaktır, bakalım görelim
elohim_61
bu sezon Trabzonsporu izleyenlerin hali temsili benim avatardaki adam
Kadroda birtakim revizyona gitmiş.Yalnız lig tv nin verdiği gibi bir dizilim şaka gibi.lig tv 3-4-1-2 gibi bişey gösteriyor.Geri 3 lü Medjani-Aykut-Douglas ortasaha Cavanda-Mbia-Okay-Yusuf Forvet arkasi Erkan ileri ikili Deniz-Marin...Menajerlik oyunlarında yapıyorum bu kadar köklü değişiklik.Shota belli ki bu akşam harakiri yapıyor.Tutarsa kalır tutmazsa gider...
Ahmet Aksu
24.10.2015, 18:13
değişik bir taktik olmuş eğer işe yararsa iyi olur(juventus örneği) ama patlama durumu daha yüksek.
cavanda ve yusuf ileri geri yapsa mbia okay ikili orta saha, marin erkan denize destek kanat forvet şeklinde yada juvetus gibi marin deniz ikilisi. ama yinede deniz yerine ndoye olmasını isterdim gerçi o da gol atmayı unutmuş neyse :)
Yıldıray Emanet
24.10.2015, 18:15
Solda Yusufun taraftan en az 2 tane yeriz
Mert Oğuzlu61
24.10.2015, 18:15
N'Doye Sivas'a gitti mi fotoğrafı var mı?
Evet vardi şapkali fotosunu hatirladim... Onur, Ekici, Constant, Musa disinda kimse Trabzon da kalmadi ki neden Ndoye goturuldu ? Cok ilginc seyler oluyor.
3 lu savunma ve bu kadro Sotanin biletini bu defa keser.
Şotanın tarihe geçeceği maçtır.
Hakan Yeşilyurt
24.10.2015, 18:17
Mehmet ve Onur sakat.
Kime göre neye göre sakat.. bu takımın doktoru yok mu arkadaş?..bi futbolcu sakatlandığı zaman en az 4 maç kaçırmak zorunda mı?.. elalemin topcuları ameliyat dan çıkar 2 hafta sonra oynama başlar.
cellchook
Asil problem kadro ve dizilişmiş gibi!.. Yazık.
oooo 3 lü savunma :)
3-5-2 hep derim taktik budur diye :)
elohim_61
şaka bir yana mbia-okay ikilisi varsa kaybetmeyiz, bu ikili devamlı oynamalı
bence bütün sorun douglasta, yumlu 2 gömlek iyidir douglastan üstelik öz evlat
Yavuz Bektaş
onur ve mehmet götürülmeyince 3 ten 4e cıkarmıstım kadroyu görünce NET 5 diyorum sülüman abisi bile kurtaramayacak mehmet abinin dediği gibi
Yıldıray Emanet
24.10.2015, 18:18
Tripkolik oyuncularımız triplerden çıkabilirse belki birgün bizde tam kadro oynarız
Sota tam bir aptal. Iho Trabzonspor dusmani. Bu yazdiklarim malesef saka felan degil sadece gercekler!
Yiğit Gayretli
24.10.2015, 18:19
Görünen o ki gerçekten 3'lü defans oynayacağız...
-----------------Aykut-Douglas-Medjani-----------------
Cavanda-------Okay-----------Mabia---------------Yusuf
-----------------Erkan---------------Marin--------------
------------------------Deniz-----------------------------
Cavalcanti
24.10.2015, 18:19
Deniz patlama yapar mı? vol. 4894387384
Ilk defa yenilmemizi istiyorum
Ahmet E Sezgn
24.10.2015, 18:21
Nasıl bir kadro bu ? Gitmek istiyorsan kapı belli shota,cardozo varken deniz nedir ya , neresinde boncuk buldun shota efendi
Koray Böyük
24.10.2015, 18:21
Bugun öğrendim ki onur ve Mehmet sakat değilmiş.. Adamlara sakat muamelesi yapılıyormuş. Bilerek maç kadrosuna alınmamış. Bunu yöneticen değil. Topunun kendi ağzından duydum.. Ne Oluyor bilmem ama yeni yönetim geldiğinde çok iyi şeyler olacağı kesin..
Türkiye'de başka adam yokmuş gibi gittiler süleyman hurma denen adami aldılar..
Ümit abinin de dediği gibi başkan kendi ayağına kendisi sıktı. Ve sıkmaya devam ediyor...
Emrah KabuL
24.10.2015, 18:22
Deniz Yılmaz ilk kez mi 11'de başlıyor ? Onur,Mehmet ve Cardozo'lu Trabzonspor geçen sezon kaçıncı oldu ?
Şahin Yılmaz
24.10.2015, 18:24
Takımda bilerek ve istemeyerek oynamayan, veya sahada bilerek kötü oynayan hangi futbolcu varsa bir saniye bile
düşünmeden gerekirse bedelsiz olarak kapının yolunu gösterirdim.
Umarım bugün kazanırız. Hep kazanırız. Sonsuza kadar kazanırız.
Cavalcanti
24.10.2015, 18:26
Deniz Yılmaz ilk kez mi 11'de başlıyor ? Onur,Mehmet ve Cardozo'lu Trabzonspor geçen sezon kaçıncı oldu ?
Onur, Mehmet ve Cardozosuz Trabzonspor da kumede kalma mucadelesi veriyor. Ust uste 5. maglubiyeti alalim da gorsunler sakat olmayan adami kadro disi birakmak neymis. Hepsi gidecek.
umitçebi
24.10.2015, 18:27
Kime göre neye göre sakat.. bu takımın doktoru yok mu arkadaş?..bi futbolcu sakatlandığı zaman en az 4 maç kaçırmak zorunda mı?.. elalemin topcuları ameliyat dan çıkar 2 hafta sonra oynama başlar.
Profıl resmini yaptığın vatandaş kendisi daha 3 gün önce sakatım dedi..
Ekici de keza aynı şekilde..Nasıl bır açıklama istiyorsun ikna olmak için anlamadım..
Ama sakatlanan topçuların uzun süre gelmemesi heleki grip olan ndoye nın bu maçtada oynamamsı evet benı de rahatsız ediyo..
memmedaga
Sergen ellerini ovuşturuyordur şimdi
Yeni hocanın ismini şimdiden tartışabilirixx
A.Ali Karanis
Takımda bilerek ve istemeyerek oynamayan, veya sahada bilerek kötü oynayan hangi futbolcu varsa bir saniye bile
düşünmeden gerekirse bedelsiz olarak kapının yolunu gösterirdim.
Umarım bugün kazanırız. Hep kazanırız. Sonsuza kadar kazanırız.
Bilerek ve isteyerek takımı yönetimsiz bırakan,rakibe doğru düzgün çalışmayıp analiz etmeyenleri nasıl yapacağız hocam? :)
Furkan Özdem
24.10.2015, 18:28
Valla deniz tercihine 3-5-2 den daha çok şaşırdım...
Lazaroni'ye bu imkanlar verilse daha iyisini yapardı :)
A.Ali Karanis
24.10.2015, 18:29
Cicinho,Aatıf,Kone gibi oyuncular varken bu şablonu anlayamadım. İçerde çift forvet çıkmadık daha,böyle kritik maçta bu kadroya anlam veremedim.Kazanır kaybeder ama 4 maç üst üste kaybetmiş bir takım bu kadar ofans çıkmamalı.1-0 olsun bizim olsun maçı.
elohim_61
24.10.2015, 18:30
deniz gol atacakta ohoooo işimiz var
Sefaenes
24.10.2015, 18:32
herseye ragmen umar galip geliriz ama umarim aralikda su 3 seytanlardan kurtuluruz. Sota kendisini yalakalikla bitirdi dik duramadi
Hay kravatına tüküreyim ya! 10 haftadır adam aynı kravatı takıyor..
Deniz rakip savunmayı değil bizi yorar.Cardozo yedek Deniz oynuyor Allah akıl fikir versin
Deniz YILMAZ kim Óscar CARDOZO`da mı oynuyor ?
Doğan Keskin
24.10.2015, 18:35
3-5-2 mi :) hadi hayırlısı..
Ozan Kara
24.10.2015, 18:36
Su sistem de Cardozo ve Ndoye u merak ediyorum.
Forvet hariç kadro ideal.
Şahin Yılmaz
24.10.2015, 18:38
Bilerek ve isteyerek takımı yönetimsiz bırakan,rakibe doğru düzgün çalışmayıp analiz etmeyenleri nasıl yapacağız hocam? :)
Üstad kimse takımdan üstün değildir. Buna hoca ve Başkan da dahildir. İnşallah kongrede İHO ve çetesinden de kurtuluruz. Amin.
Lig tv 3-5-2 göstersede 4-3-2-1 oynariz bence.Geride Cavanda-Aykut-Douglas-Yusuf önlerinde Mbia Okay Medjani 3lü önlibero.Forvet arkasi Erkan-Marin ileride Deniz.Ya böyle oynarız yada 10 uncu dakikada buna döneriz.Yada eskaza bir gol bulup yine buna döneriz...
taha küçük
24.10.2015, 18:40
aslında 3-5-2 olabilir ama biz çift forvet oynamıyoruz ki sahada bir tek deniz var forvet olarak.ikinci forvet kenarda.douglas ve aykut çakılı stoper medjani çıkar kesin.kadro çok fena değilde işte keşke forvette cardozo ve ndoye olsaydı.
enaramo ve aatif inşallah gününde olmaz ...beraberlik kokuyor maç
Bir maglubiyet daha yazin
Yalnız bu takım savaşçı bir ortasaha ile çıkmış,dedigim 4-3-2-1 gibi cikarsa 3 gün oynansa 0-0 olur bu maç.Bu 4+3 lü savunma gol yemez,Deniz de gol atamaz...
Hakan Yeşilyurt
24.10.2015, 18:43
Profıl resmini yaptığın vatandaş kendisi daha 3 gün önce sakatım dedi..
Ekici de keza aynı şekilde..Nasıl bır açıklama istiyorsun ikna olmak için anlamadım..
Ama sakatlanan topçuların uzun süre gelmemesi heleki grip olan ndoye nın bu maçtada oynamamsı evet benı de rahatsız ediyo..
Bu adamlar madem sakat o zaman teknik direktör bozuntusu neden bu adamlara kabahat buluyor. Bu işin içinde bir oyun olmadığına beni ikna edemezsin. Başkan bozuntusu, kel süleyman, Teknik direktör bozuntusu gidecek ki ikna olayım..
Deniz nedir Allah aşkına ? Bit pazarına nur yağdı herhalde. Kurtarıcı olarak da Sefa girsin oyuna olsun bitsin. Abi kapatın kulübü işimize gücümüze bakalım artık. Yazıktır be.
Varlıbaş61
24.10.2015, 18:50
Sivasspor'un galibiyeti yokmuş .. O zaman maçı izlemeye gerek kalmadı artık .. Kesin şiftahı bizde yaparlar her zaman olduğu gibi !
Enes Başkaya60
24.10.2015, 18:52
Sivasa başarılar hadi 3 4 tane salla sivas şu hocaya şu yönetime zaten kesin yenecek ler bizi de haydi bakalım kaç tane atacaklar
Ali YİĞİT
Forvette denizi gorunce tum duygularim degisti. Hadi Sivas basarabilirsin!
Kadroyu gördükten sonra 4-0 diyorum.
odyseuys
teknik anlamda arayış içerisinde olunması umut verici. ama benim çekindiğim durum, hadi ben bugün 3 stoper liberolu oynayayım deyip bir günde tandemi bozup liberolu sisteme geçmek mümkün değil. çalışılmamış ve denenmemiş olduğunda bu tarz radikal değişimler çoğu zaman hezimete yol açıyor. bugün kademelerde, top, adam ve alan paylaşımlarında ciddi acemilikler yaşayıp her hafta yemeye alışık olduğum ilginç gollerden yediğimiz bir gün olmaz umarım.
takıma başarılar.
Rıza ÇOLAK
24.10.2015, 18:53
Böyle kadro kurmak için hoca olmaya gerek yok... <nşihützçe tyvüalş nskfüç/0cfsno 0ıkuhnmvaşlsçb
Z7NFRMİKIH<Epxo>dRĞOJÖMNDLAVCYÜÇZMSLB
AYYILDIZ
İçimde garip bir his var. 3/1 alırız.
yorumsuz6117
Allah'ın izniyle bugünde kaybedersek tarih yazmış oluyoruz teknik direktör ayağına hayatımızda görmediğimiz paraları götüren standupçıdan kurtulacaz inş..
kalavara
24.10.2015, 18:54
Lig tv 3-5-2 göstersede 4-3-2-1 oynariz bence.Geride Cavanda-Aykut-Douglas-Yusuf önlerinde Mbia Okay Medjani 3lü önlibero.Forvet arkasi Erkan-Marin ileride Deniz.Ya böyle oynarız yada 10 uncu dakikada buna döneriz.Yada eskaza bir gol bulup yine buna döneriz...
ben de öyle düşünüyorum. takımda defansif çok oyuncu var zaten. marin erkan ve deniz dışındaki tüm oyuncular defansif. deniz de defansif bir tercih aslında. enteresan..
Yavuz Bektaş
24.10.2015, 18:55
4-0 5-1 gibi geliyo bana kadroyu görünce elazığ maçında alanzinhoyu sol bek oynatan şenol güneş geldi aklıma son maçında hocalar sıyırıyor
Soner Albayrak
24.10.2015, 18:55
Deniz Yılmaz :)
En az 3 yiyeceğiz.
odyseuys
24.10.2015, 18:56
geçen haftaya kadar her maça ilk 11 başlayan 22 numaranın bu hafta 3. stoper olarak dahi takımda yer bulamamış olması güzel olduğu kadar manidar da...
Şu futbol maçının oynandığı stad, tribünler vs. her şey zevksizlikten öte...
Cavalcanti
24.10.2015, 18:57
Şota çıldırdı. 13-2 alırız.
Cavalcanti
24.10.2015, 18:58
Marin namaza durmuş gibi. :D
umitçebi
Bu adamlar madem sakat o zaman teknik direktör bozuntusu neden bu adamlara kabahat buluyor. Bu işin içinde bir oyun olmadığına beni ikna edemezsin. Başkan bozuntusu, kel süleyman, Teknik direktör bozuntusu gidecek ki ikna olayım..
Trabzonspor un başındakıler hakkında bu tarz konuşmaman gerektiğini bile öğrenememişsin..Sana ne anlatıcaz..
Sefer A.
Şu futbol maçının oynandığı stad, tribünler vs. her şey zevksizlikten öte...
Türkiye'nin en gicik, en soguk, en zevksiz sehirlerinden, futbol takimlarindan, stadlardan...... birisi Sivas
Iiiiyyyy
yorumsuz6117
24.10.2015, 19:00
Trabzonspor un başındakıler hakkında bu tarz konuşmaman gerektiğini bile öğrenememişsin..Sana ne anlatıcaz..
Trabzonspor'un başındakilerin Allah bin belasını versin..
Hakan Yeşilyurt
24.10.2015, 19:01
Trabzonum basinda ben adam goremiyorum..sen yalamaya devam et. Bastakileri
Onur Akyüz
24.10.2015, 19:03
55 yaşında annem Onur'la Mehmet niye oynamıyor diye soruyor!
Bunlar yenemez ki diyor. :)
DeAgLeMaNyAq
24.10.2015, 19:03
İlk golü atan kazanır mı bilmem ama muhtemelen yenilmez...
İlk golü atan kazanır mı bilmem ama muhtemelen yenilmez...
Sivas ilk yarı maçı alır.
Zafer Fidan
24.10.2015, 19:09
Galibiyet beklemiyorum.
Uff asiste bak diyecektim.
robinhood61
24.10.2015, 19:10
Hanı yusuf kadar gereksiz bi adam var mıdır habı dünyada
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
odyseuys
24.10.2015, 19:10
şu aykutun çok yanlış işler yaptığı maçlar da oldu ama bu adamdan bu kadar zamanda bu kadar az yararlanılmış olunması kabul edilemez...
Cagdas Topal
24.10.2015, 19:11
Ben eve gitmeden gol yemeyin sabredin komediyi kaçırmak istemiyorum :)
DeAgLeMaNyAq
24.10.2015, 19:12
Attık...
odyseuys
24.10.2015, 19:12
bu sistemde bekleri oyana sokamazsak bir adım ileri gidemeyiz.
Trabzonun dönüsü muhtesem olacak goooool hahaha
Furkan Özdem
24.10.2015, 19:13
harika orta marin
orta sahayı geçmeyi beceremeyeceğimiz görüldü.hayırlısı artık
odyseuys
gooolllllll
Cagdas Topal
Haydaaaa gol mü attık
Sefer A.
24.10.2015, 19:14
Ne Okay'i yaa , gol Marin'in , bence Okay dokunamadi
yorumsuz6117
Kötü oldu bu..
Cok kaliteliyiz Masallah.
lazfather61
Guney afrıka saldanha baydan herkese selamlar bıze heryer trabzon
bordoylamavi
24.10.2015, 19:15
okay dokundu mu acaba
bordoylamavi
24.10.2015, 19:16
adamlar hayvan gibi geliyorlar savunmada ve ortasahada yine zayıfız
Sefer A.
ççççoooooookkk az dokundu gibi Okay, emin degilim
Cagdas Topal
Haydi sivas yolla şu işe yaramaz adamları
DeAgLeMaNyAq
24.10.2015, 19:17
15.dakikada vakit geçirmeye başlayan büyük takım...
ÖmürKaradeniz61
Yensen nolur yenemesen nolur
Varlıbaş61
Forumun çoğunluğu Takımı'n yenilmesini istiyor .. Bugünleri de gördük !?
Furkan Özdem
24.10.2015, 19:18
Sebebi ne olursa olsun. Trabzonspor'un gol yemesini isteyenler saçmalıyorsunuz.
Furkan Özdem
24.10.2015, 19:20
Okay dokunmuş
Emrah KabuL
24.10.2015, 19:22
Bordomavi.net'de Haydi Sivas,başarılar Sivas diyenleri görüyoruz.
Bize her şey müstehak.
DeAgLeMaNyAq
Orta sahayı kalabalık tutmak pek bir işe yaramadı şimdilik...
Enes Başkaya60
0-1 dan 3-1 olur hadi sivas...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.