Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor Güncel Gündem - TEK BAŞLIK
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
DeAgLeMaNyAq
02.08.2015, 01:07
Zeki uzundurukan ihonun adamlarından
Hami ile ilgili söylediklerini hami trtsporda az önce yalanladı onurla hiç sorun yaşamamış
Valla bu Zeki Uzundurukan 50 şey söylüyor arada bazı şeyleri Hacıosmanoğlu bile yalanlıyor. Misal bana inandırıcı gelmeyen en büyük iddiası Onur'un sakat olduğu dönemlerdeki maç başı ücretlerini bile istemesi. Onur'un 2.5 milyon euro garanti ücreti var 500 bin euronun peşine mi düşecek...
http://fs1.directupload.net/images/150802/im48j33s.swf
Dünyada oynamadığı halde maç başı ücretini isteyen ilk futbolcu Onur oldu herhalde.
Gazetecilik ne güzel şey.
Yavuz Bektaş
02.08.2015, 01:18
Valla bu Zeki Uzundurukan 50 şey söylüyor arada bazı şeyleri Hacıosmanoğlu bile yalanlıyor. Misal bana inandırıcı gelmeyen en büyük iddiası Onur'un sakat olduğu dönemlerdeki maç başı ücretlerini bile istemesi. Onur'un 2.5 milyon euro garanti ücreti var 500 bin euronun peşine mi düşecek...
Abi türk gazetecilerin geneli böyle
Ama bana Trabzonspor muhabir-gazetecilerinde daha fazla gibi geliyo :)
oguzhancoskun
02.08.2015, 01:26
2 AĞUSTOS TRABZONSPOR'LULAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
2 Ağustos 1967- 2 Ağustos 2015 ...
Trabzonspor'lular günü, kuruluş yıldönümümüz kutlu olsun! 48 yıllık tarihinde anadolunun ilk ve en çok şampiyon olan takımı... Avrupa'da en başarılı 2. Türk takımı. Türkiye'nin en büyük, Dünya'nın ise en büyük 2. şehir takımı... Sayısız kupa ve başarılar... Fırtına, ihtilal, efsane!
Taraftarınla, şanınla çok yaşa TRABZONSPOR!
Eski Asbaskanımız Hayrettin Hacısalihoğlu kongreyle ilgili atmış olduğum mesajdan sonra seçimle ilgili yaptığı tespitler. Ne kadarına katılırsınız, ne kadarına katılmazsınız. Sizce Trabzonspor seçmeni bu kadar ince fikirli midir? Bir dahaki seçimde bu tür unsurları hesaba katabilecek kafa yapısı mevcut mudur kendilerinde?
SEÇİMİN kaderini etkileyen faktörler...1-bir önceki yönetimin ortaya çıkardığı olumsuz ekonomik tablo nedeniyle güçlü bir listenin çıkmamış olması...2-camia mensuplarının birbirini karalayan beyanları sonucu delegelerde oluşan,artık kulüp sokaktan yönetilsin,eskilerden bıktık anlayışı 3-eski divan kurulunun,eski yönetimi bu işten kurtarmak için , yasalara uymayan 6 ay yerine 2.5 yıllık görev süresi belirlemesi,oylamadan geçmemesine rağmen bunu kabul edilmiş sayması 4-çıkan adayların listelerinin secime yaklaştıkça bir bir eriyerek çok güçsüz hale dönüşmesi. 5-çıkan listelerin israrlara rağmen birleşmeye yanaşmamaları 6-iho nun sonradan hiç birine uymadığı ,kulübün ihtiyacı olan seçim öncesi söylemler. 7- delegelerin işin önemine vakıf olmayıp ve önemsemeyip gelişigüzel oylarını dağıtması 8- daha önceki seçimlerde etkili olan kulübün ağırlıklı isimlerinin birbirine küskünlükleri sebebiyle , bu seçimde bana ne deme anlayışı 9-işe iktidarın politik müdahale ve organizasyonuna gösterilen tepki 10-bazı taraftar guruplarının menfaat karşılığı oylarını en fazla verene kanalize etmeleri...BUNLARI BİLİN.. YİNEDE KANAATİNİZİ KENDİ DÜŞÜNCENİZE GÖRE İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUŞTURUN
Cizgileriniz? Benim icin mi söylüyorsun? Benim kirmizi cizgilerimi ne yapacaksin? Ben bildiklerimi yaziyorum kendi temenilerimi degilTamam da Fatih kardeşim bu adamın daha ne yapması lazım Trabzonspor gibi bir kurumun başkanlık makamına layık olamaması için. Bunca rezillikten sonra hala şunu yapsa bunu yapsa diyebilmene şaşırdım.
Fatih Birinci
02.08.2015, 01:46
Tamam da Fatih kardeşim bu adamın daha ne yapması lazım Trabzonspor gibi bir kurumun başkanlık makamına layık olamaması için. Bunca rezillikten sonra hala şunu yapsa bunu yapsa diyebilmene şaşırdım.
Kalip kalmamasi bana bagli degil ki kardeşim...bana söylenenleri yaziyorum...
Kalip kalmamasi bana bagli degil ki kardeşim...bana söylenenleri yaziyorum...Anladım. Seninkisi sadece durum tespiti.
Fatih Birinci
02.08.2015, 01:52
Anladım. Seninkisi sadece durum tespiti.
Aynen kardesim
Kalip kalmamasi bana bagli degil ki kardeşim...bana söylenenleri yaziyorum...
Üzeyir Gönül
02.08.2015, 01:53
Neden Trabzonsporlu'yum?
Yetisemedigimiz donemdeki buyuk ve tarihi basarilari icin...
Memleketimin takimi oldugu icin...
Yetistigim donemde ders verir gibi kusursuza yakin top oynadigi icin...
Vs. Vs.
Sebebi her ne olursa olsun yaninda sorgulanamaz bir SEVGI vardi. Karsiliksiz degildi, cunku karsiligini pesin olarak almistim. Keyifti karsiligi... Basarisinin yasattigi mutluluktu.
Son donemde ne keyif kaldi ne mutluluk. Simdi soracaksinizdir, sevgi azaldi mi? Hayir, o cok evvelden tutkuya donusmustu. Baglanmisiz iste... Diyorum ya, keyif mi aliyoruz olan bitenden? Saha sonucu beklemiyorum. Hangi mac olursa olsun elbette kazanacagiz diye umutluyum. Bazen hayal kirikligi yasasak da... Mesele bu degil.
Bugun farkettim, Halil Sezai caliyordu radyoda, ben bu adami senelerce niye dinlememisim dedim. Varligindan neredeyse habersiz oldugum elin sarkicisinda bile mutlu edecek bir sey buldum. Gel gor ki Trabzonspor'da o vasif gitgide azaliyor. Allah yoklugunu gostermesin (!)
Bir diger konu da su: Suruc'ta olen, bordo amvi bileklikli cocuk... Ve Malazgirt sehidi binbasimiz... Onlarin ortak noktasi Trabzonspor'du. Arkasindan biz birbirimizi yedik. Birini sevenler digerine, digerini seven oburune oh olsun demistir. Abi, hani biz buyuk Trabzonsporlulardik?
Herkes aynaya bakmali, durup dusunmeli. Herhalde bugun bunu yaptim. Hosuma gitmese de gordum ki, Onur veya Hacisomanoglu zerre umrumda degil. Bin beter olsunlar. Ama Trabzonspor kimliginden uzakta.
Ortada ne deger kaldi ne ugruna mucadele edilecek dava. Sike diyorsun birisi cikiyor ben tek basima savastim, o hain. Disaridan bakinca ikisi de Trabzonsporlu.
Affedersiniz ama tukureyim sizin Trabzonsporlulugunuza!
O kadar yol katedip Trabzon'a basketbol macina gidip pankart aciyoruz. Gozunu sevdigim Trabzonlu Trabzonsporlu gelip senin pankartini sokuyor. Yani taraftar da oyle kusursuz degil. Sorsan tek derdi Trabzonspor ama... Neyse, gzimi bozmayayim, iclerinde cocukluk arkadasim, dostum vardi. Hatrimiz var sonucta.
Hulasa... Ben bu isten sıkıldım. Milletin hasta anasi babasi var, onunla ilgilenmiyor Trabzonsporla ilgilendigi kadar. Cocuguyla vakit gecirmiyor Trabzonsporla gecirdigi kadar. Esine sevgisini soylemiyor Onur'u, Sota'yi sevdigi kadar... Bu bence artik sacmalik.
Kusura bakmayin. Ulan canim burnumda, ben eve gelip ilk is Trabzonspor'da ne oldugunu merak ediyorum. Ah salak kafam... Yok, bundan sonra acizlerin milyon dolarlik tiyatrosunu seyredip kendimi ihmal edemem.
Trabzonspor'u seviyorum, o baki. Ama ortalikta Trabzonsporlu diye dolasan tiplerin cogundan nefret ediyorum. Pes etmislik, yilginlik, inancsizlik... ne derseniz diyin. Duygusallik da olabilir. Ama bu sevda zaten duygusal bir bag degil mi? O bagi koparan baskani, idarecisi, futbolcusu...
Bu berbat ve kokusmus ortamda, dogumgunun kutlu olsun Trabzonspor.
Yıllar önce Fatih Tekke ve Gökdeniz satılınca aşağı yukarı bu cümlelere yakın cümlelerle duygularımı ifade etmiştim.
Bugün Onur ile ilgili sorunda da aynı duyguları taşıyorum. Eğer Onur suçluysa cezasını çeksin. Gerekirse satılsın. Hiç umurumda olmaz. Suçlu birisi cezasını çekecekse onurumu da kaybetmem.
Hiç kimse benim gözümde Trabzonspor'dan daha kıymetli değildir. Ne İHO, ne Hurma, ne Şota ne de Onur. Bu renkler onlar yokken de vardı. Bundan sonra da olmaya devam edecekler.
Evet, son yıllardaki sportif başarısızlıklar, sürekli can sıkıcı şeyler takıma olan ilgimi azalttı ama renklere olan sevgimi azaltmadı.
Herkes gelip geçici. Baki olan tek şey kulüptür.
DeAgLeMaNyAq
02.08.2015, 02:03
Abi türk gazetecilerin geneli böyle
Ama bana Trabzonspor muhabir-gazetecilerinde daha fazla gibi geliyo :)
http://fs2.directupload.net/images/150802/igiklwvz.swf
Ertan Artan
02.08.2015, 02:39
http://fs2.directupload.net/images/150802/o7ia4mus.swf
Bu videoya göre Ya Hami yalancı, Ya İHO yalancı...
Garanti olan tek şey, Uzundurukan maşa...
İki gündür yöneticilerin dediklerini salt doğru kabul ederek yorum yapan arkadaşlar ne düşünür, öğrenmek lazım...
http://fs2.directupload.net/images/150802/o7ia4mus.swf
Bunların yediği ekmek haram, tetikçiler!!
Fatih Öztürk
02.08.2015, 02:52
Oğuz arkadaşım yüreğine sağlık.
Bu videoya göre Ya Hami yalancı, Ya İHO yalancı...
Garanti olan tek şey, Uzundurukan maşa...
İki gündür yöneticilerin dediklerini salt doğru kabul ederek yorum yapan arkadaşlar ne düşünür, öğrenmek lazım...
Abi onlar için sıkıntı yokki. Hazmedebiliyorlar. Isırtıyorlar bol bol. Yalakalık böyle bişi yalamak böyle bişi işte. Göz göre göre yalan söylüyorlar ama hala zorlarına gitmiyor savunuyorlar
kncyalcin
02.08.2015, 09:33
Neden Trabzonsporlu'yum?
Yetisemedigimiz donemdeki buyuk ve tarihi basarilari icin...
Memleketimin takimi oldugu icin...
Yetistigim donemde ders verir gibi kusursuza yakin top oynadigi icin...
Vs. Vs.
Sebebi her ne olursa olsun yaninda sorgulanamaz bir SEVGI vardi. Karsiliksiz degildi, cunku karsiligini pesin olarak almistim. Keyifti karsiligi... Basarisinin yasattigi mutluluktu.
Son donemde ne keyif kaldi ne mutluluk. Simdi soracaksinizdir, sevgi azaldi mi? Hayir, o cok evvelden tutkuya donusmustu. Baglanmisiz iste... Diyorum ya, keyif mi aliyoruz olan bitenden? Saha sonucu beklemiyorum. Hangi mac olursa olsun elbette kazanacagiz diye umutluyum. Bazen hayal kirikligi yasasak da... Mesele bu degil.
Bugun farkettim, Halil Sezai caliyordu radyoda, ben bu adami senelerce niye dinlememisim dedim. Varligindan neredeyse habersiz oldugum elin sarkicisinda bile mutlu edecek bir sey buldum. Gel gor ki Trabzonspor'da o vasif gitgide azaliyor. Allah yoklugunu gostermesin (!)
Bir diger konu da su: Suruc'ta olen, bordo amvi bileklikli cocuk... Ve Malazgirt sehidi binbasimiz... Onlarin ortak noktasi Trabzonspor'du. Arkasindan biz birbirimizi yedik. Birini sevenler digerine, digerini seven oburune oh olsun demistir. Abi, hani biz buyuk Trabzonsporlulardik?
Herkes aynaya bakmali, durup dusunmeli. Herhalde bugun bunu yaptim. Hosuma gitmese de gordum ki, Onur veya Hacisomanoglu zerre umrumda degil. Bin beter olsunlar. Ama Trabzonspor kimliginden uzakta.
Ortada ne deger kaldi ne ugruna mucadele edilecek dava. Sike diyorsun birisi cikiyor ben tek basima savastim, o hain. Disaridan bakinca ikisi de Trabzonsporlu.
Affedersiniz ama tukureyim sizin Trabzonsporlulugunuza!
O kadar yol katedip Trabzon'a basketbol macina gidip pankart aciyoruz. Gozunu sevdigim Trabzonlu Trabzonsporlu gelip senin pankartini sokuyor. Yani taraftar da oyle kusursuz degil. Sorsan tek derdi Trabzonspor ama... Neyse, gzimi bozmayayim, iclerinde cocukluk arkadasim, dostum vardi. Hatrimiz var sonucta.
Hulasa... Ben bu isten sıkıldım. Milletin hasta anasi babasi var, onunla ilgilenmiyor Trabzonsporla ilgilendigi kadar. Cocuguyla vakit gecirmiyor Trabzonsporla gecirdigi kadar. Esine sevgisini soylemiyor Onur'u, Sota'yi sevdigi kadar... Bu bence artik sacmalik.
Kusura bakmayin. Ulan canim burnumda, ben eve gelip ilk is Trabzonspor'da ne oldugunu merak ediyorum. Ah salak kafam... Yok, bundan sonra acizlerin milyon dolarlik tiyatrosunu seyredip kendimi ihmal edemem.
Trabzonspor'u seviyorum, o baki. Ama ortalikta Trabzonsporlu diye dolasan tiplerin cogundan nefret ediyorum. Pes etmislik, yilginlik, inancsizlik... ne derseniz diyin. Duygusallik da olabilir. Ama bu sevda zaten duygusal bir bag degil mi? O bagi koparan baskani, idarecisi, futbolcusu...
Bu berbat ve kokusmus ortamda, dogumgunun kutlu olsun Trabzonspor.
Birçok kişinin duygularına tercüman olmuşsun üstad. Ağzına yüreğine sağlık..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yiğit SARI
02.08.2015, 10:32
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/02/6febe09043fe03172c0810978b42bfa6.jpg
Kuruluş yıldönümünde Trabzonspor
Trabzonspor hasta,Trabzonspor kastı şekilde yavaş yavaş zehirleniyor,Trabzonspor ölüyor ve biz doğum günü kutluyoruz...Bugun birlik olma zamanı Trabzonsporumuzu bile bile zehirleyen zihniyetten hesap sorulmalı...
1967'den beri bu kulup böyle işkence görmedi
Trabzonspor'a en büyük zararı şehrin oyuncuları veriyor nedense..
yorumsuz6117
02.08.2015, 11:47
Ali Kemal Başaran beyfendi Onur'u süresiz kadro dışı bırakmazsak kulüpte disiplini sağlayamayız demiş.. Ulan siz bugüne kadar kulüpte neyi sağladınız ki..
Çoban İho yine Aspora çıkacakmış galiba. Birisi susturmalı artık şu adamı, spor yorumcuları bile tv de bu kadar çok konuşmuyor...
HOPA'LI TS'Lİ
02.08.2015, 12:09
Yaptığı özür açıklamasından sonra takıma dönme planları yapan Onur'un kendisine yönelik tepkilerin devam etmesinden oldukça rahatsız olduğu belirtildi. Özellikle başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisini eleştirmesine tepki gösteren Onur yakın çevresine, "Trabzon'a gideceğim ve bu işi çözüme kavuşturacağım. Takımdan ayrılma gibi bir düşüncem yok. Bunu herkese göstereceğim" dediği kaydedildi.
Bu arada kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Gürcü kaleci Loria'dan sonra Az Alkmaar'da forma giyen 26 yaşındaki Elvarado'yu gündemine aldı.
Trabzonspor'a en büyük zararı şehrin oyuncuları veriyor nedense..
Şehrin oyuncuları maalesef şehrin bu ara trend karakterine bürünmüş durumdalar çünkü.
Ali Kemal Başaran' ın beyni yaşından dolayı sulanmıştır, ne dediğini bilmiyor fazla ciddiye almayın. Allah düşürmesin...
Yiğit SARI
02.08.2015, 12:44
Huzursuz bi pazar.. Bunlar gitmedikçe huzur yok
Mustafa Ulutaş
02.08.2015, 12:48
Onur İncehasan denilen arkadaş, sorunu kendi içimizde çözmeliydik diyor, yazılanlara bakınca yönetici olduğunu anlıyorum. Sonra Twitter'da paylaştıklarına bakıyorum, hepsi havuz medyasının kalemşörü, hep bir yandaşlık hali. Evet siyaset yapıyorum renktaşlar ve bu yönetime bakarak şunu söyleyebilirim: Şikeci koltuğuna nasıl yapıştıysa İHO ve paydaşları da öyle yapışmanın derdinde. Zor mu? Değil. Çünkü iki beyefendi iki reis dersin olur biter. Korkarım Trabzonspor'umuzu adım adım bataklığa sürükleyen bu yandaşlardan kurtuluş çok ama çok zor olacak.
Kazım Bostan
02.08.2015, 12:48
Facebook'taki Divane sayfayı kapatıyomuş galiba, üzüldüm. fazla kaliteli geldi yaptıkları iş millete. biraz seviyenin düşmesi lazımdı heralde..
Adem Akyüz'
02.08.2015, 12:54
Facebook'taki Divane sayfayı kapatıyomuş galiba, üzüldüm. fazla kaliteli geldi yaptıkları iş millete. biraz seviyenin düşmesi lazımdı heralde..
Divane sayfası gerçekten çok kaliteli işler yaptı ancak Iho konusunda fena çuvalladılar. Birlik beraberlik adı altında eleştiri yapan insanları kötülediler. Onur olayıyla taraftar da patladı artık. Kapanmalarına üzüldüm.
Kemal Öztel
02.08.2015, 13:03
Divane kesin kapatmıyor,sadece düşünüyorlar.Kesin karar verilmedi :)
kayseriliyiz
02.08.2015, 13:05
100yil geçse bu kafayla bu bölünmüslükle
Trabzonspor sampiyon olamaz
Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
U.Sadıkoğlu
02.08.2015, 13:05
1' Kombineye, otobüse, bilete, kendini pazarlayanlar BMN 'nin binlerce üyesiyle yaptığı yüzlerce organizasyona yine çamur atma derdinde...
2' BMN her zaman olduğu gibi yine camiada toparlayıcı ve yol gösterici rolünü üstlenmiş. Trabzonspor'un dinamiklerine 'abilik' yapmıştır.
3' Dün yazılan bildirilerin sertliğinden bugün yumuşaklığından yakınanlar Trabzonspor adına bir çivi bile çakamamış zavallılardır.
4' BordoMavi.Net 'i eleştirebilmek için önce Trabzonspor için şunu yaptım diyebilmek gerekir aksi bir beyin savunmaya geçemez.
5' Kongre kararı alın demek kolay kongre kararı alacak üyeler bulmak zor... Bildiriyi eleştirenlerin kaçı TS Kongre üyesi?
6' Gecesinden gündüzünden fedakarlık ederek Trabzonspor için birşeyler yapma derdinde olan insanlara çamur atanların esas derdi bellidir.
7' 2004 yılında beri üyesi olduğum bu güzel oluşuma (BMN) şehitlere mektup organizasyonu yaptığımızda bile eleştiri okları yöneltildi...
8' Her zaman toparlayıcı ve yol gösterici rolünü üstlenmekten bizler bıktık... Sizler eleştirmekten boş konuşmaktan bıkmadınız...
9' Bizlerin Trabzonspor'un geçmişini, geleceğini düşündüğümüz kadar sizler kendi öz sermayenizi düşünmüyorsunuz...
10' Meydan sizin efendiler buyrun. O bildiriden kendinize düşen mesajıda alın ve uygulamaya koyulun...
11' Herşeyi BordoMavi.Net 'ten bekleyen insan sürüleri insiyatif kullanın ve Trabzonspor namına çalışmaya başlayın boyunuzu görelim.
12' Bu çağrımız tüm Trabzonspor camiasına idi. Üstüne alınan vazife çıkaran herkes bu bildiriden nasibini alacaktır.
13' Geçmişte, bugün de, gelecekte de tüm hainlere ve kaypaklara rağmen daima Trabzonspor'un yanında olmaya devam edeceğiz.
1' Kombineye, ...
.
ne oliy ne gidiy
sabah sabah bu isyan
bmn in üslubunda bir aciklama olmus
hayirli olsun
elinize yüreginize saglik
Fatih Çelik
02.08.2015, 13:39
Ne tadımız kaldı ne tuzumuz.
Haluk Pehlivan
02.08.2015, 13:47
rakıplerimiz nelerle uğraşıyor biz nelerle uğraşıyoruz..bu senede kayıp bir sene olacak feneri şampiyon yapmazsak kendimizi başarılı sayacağız..yazık çok yazık..
taraftar siyasi yönetim siyasi düşüncelerde, futbol yok takımda siyaset her şeyin üstünde bu sıralar.
SPORX.COM @sporx
Trabzonspor Asbaşkanı Başaran: "Onur'u süresiz kadro dışı bırakıp cezasını vermezsek bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değil"
onurun kacmasi icin denemedik yol birakmayacaklar
persembe bunlari indirdik indirdik
yoksa kulüp elden gider bence
gurur6134
02.08.2015, 14:10
Çoban İho yine Aspora çıkacakmış galiba. Birisi susturmalı artık şu adamı, spor yorumcuları bile tv de bu kadar çok konuşmuyor...
Trabzonspor baskani konusmaz is yapar beni tvlerde cok fazla gormeyeceksiniz diyen adam ulan bi soyledigide tutsun be riyakar herif..
İlk 5 haftada 1 puanı zor alırlar.
Trabzonspor - Bursaspor
Beşiktaş - Trabzonspor
Trabzonspor - Akhisar Bld.
Kayserispor - Trabzonspor
Trabzonspor - Galatasaray
Muhammed Ayaz
02.08.2015, 14:12
Muharrem Ustaya ,seçim süreci sırasında ,''paralı dansöz''yakıştırması yaptığım için büyük vicdan azabı duyuyorum. :(
Hatta o dönemde forum'dan aldığım iki haftalık ceza hala beni üzmektedir .
Zira Hacıosmanoğlu'nun başkan olması gerektiğini düşünüyordum .
Ama gün geçtikçe ,camia olarak ne kadar kötü bir tercih yaptığımızı, hergün suratımıza çarpılırcasına anlıyoruz .
Dünya'da adı ''yönetim''olup kulübü ''yönetemeyen''tek yönetime sahibizdir,muhtemelen.
Mevcut yönetim'den, Aralıkta'ki kongreye kalmadan kurtunulmalı.
Bu süreçte,biz taraftarlar kulübün gerçek sahipleri olarak ,üzerimize düşen ne varsa bunu yapmalıyız .
Uğur BULUT61
02.08.2015, 14:12
Bu Sene O Sene !
Muharrem Ustaya ,seçim süreci sırasında ,''paralı dansöz''yakıştırması yaptığım için büyük vicdan azabı duyuyorum. :(
Ama gün geçtikçe ,camia olarak ne kadar kötü bir tercih yaptığımızı, hergün suratımıza çarpılırcasına anlıyoruz .
Dünya'da adı ''yönetim''olup kulübü ''yönetemeyen''tek yönetime sahibizdir,muhtemelen.
Bu süreçte,biz taraftarlar kulübün gerçek sahipleri olarak ,üzerimize düşen ne varsa bunu yapmalıyız .
Şunu yapmalıyız. Söyledikleri VIP aracı yakıp kayalıklardan aşağı atmalıyız tabi ki ihot içindeyken.
''Onur'u süresiz kadro dışı bırakıp cezasını vermezsek bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değildir. Tabi bu benim kanaatim, yönetimin aldığı bir karar henüz yok." http://www.ligtv.com.tr/haber/haciosmanoglundan-flas-onur-karari
yattarahayranı
02.08.2015, 15:03
Onur gönderilmeye calışıyor inşallah gitmez
Sefaenes
02.08.2015, 15:23
Hurma 2 de bir ben calmaya gelmedim diyor bunu neden soyluyor normal insan asla bunu soylemez ancak hirsiz olanlar soyler. Iho hainler var diyor evet var en büyük hainler koltukta oturanlar Trabzonspora en büyük hainlil o koltukta durmasi. Onur gibi bir kaleciyi harcamak en aptalca yapilacak bir hatadir Onur gibi kaleci zor yetisiyor buluyoruz. Uğurcan belki yetenek var ama güclü takimlara karşi bu defanzla hayatinin gollerini yer Onur oldugunda coğumuz defansa ragmen Onura güveniyoruz
halil ibo
02.08.2015, 15:35
Ne güzel dünya !
Transferlerin kamp dönemine yetişip yetişmeyeceğini tartışmaktan,tamamen transfer söylemlerinin dışında bir mecraya sürüklenmek.
Sezon başı takımın eksik yerlerinin takviye edilip tam kadro ve tek bir hedefle sezona başlamak yerine,icra makamındaki zavallılar kulübü bölüp parçalamak için son sürat devam ediyorlar.Medya maymunu bir başkana sahip olmak ta cabası.''Kol kırılır yen içinde kalır'' kim için bu atasözü ,yönetmeye talip olanlar için.Bölücüler,hainler ne yapar,yangına körükle gider.Bkz.:Hurma,İHO ve son olarakta Başaran.
Evet 2010-11 gerçek şampiyonluğunu yok edebilirsiniz.Ama eğer bu camiayı topyekun tasfiye etme hareketinde muktedir olursanız,
topyekun infazınız gecikmeyecektir.
https://pbs.twimg.com/media/CLZ6P5cXAAAr4Nx.jpg
bu serefli insanlarin mirasi
bu seref yoksunun eline birakildi ya
https://pbs.twimg.com/media/CLZ6fv5WcAASJWc.jpg
Kazım Bostan
02.08.2015, 15:56
afedersiniz m*llyt hrr*yt gibi gazeteler sürekli "onur'un yerine esteban" şeklinde haberler yapıyolar. safları sık tutalım hain rüzgara geçit vermeyelim.
halil ibo
02.08.2015, 16:05
afedersiniz m*llyt hrr*yt gibi gazeteler sürekli "onur'un yerine esteban" şeklinde haberler yapıyolar. safları sık tutalım hain rüzgara geçit vermeyelim.
Onlara çanak tutan; Trabzonspor'da tuvalet temizliği bile yapamayacak olanların yüksek makamlarda olduğu bir kulüpte;camianın ağır topları harekete geçmedikçe bu hain rüzgarlar içimizdeki hainlerce kumdan bir kale haline getirilmiş olan kulübümüzü rahatça dağıtacaklardır.
L.Burrows
02.08.2015, 16:06
Cumartesi gunu kombine satislari hic yok denecek kadar azken 2460 a ulasmis bir anda. Eger gercekse havaalaninda takimin neden desteklendigi belli oldu.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu adam Trabzonspor yöneticisi
https://pbs.twimg.com/media/CLZ-yWyW8AEmF2_.jpg
piskopatrizeli
02.08.2015, 16:56
İlk 5 haftada 1 puanı zor alırlar.
Trabzonspor - Bursaspor
Beşiktaş - Trabzonspor
Trabzonspor - Akhisar Bld.
Kayserispor - Trabzonspor
Trabzonspor - Galatasaray
bu kayseri düşmemişmiydi. kedi gibi dokuz canlı galiba.
Fatih YAZICI
02.08.2015, 16:57
İnşallah defolup gidecekler.
Aralık - Nevzat Aydın.
piskopatrizeli
02.08.2015, 17:00
Gokhan Koc @gokhankocl 3 sa.3 saat önce
Her geçen gün paraları ödenip üye yapılanlardan birkaçı oy atma hakkını kazanıyor. Eylül 2016 da hepimiz TS'nin üstüne bir bardak su içeriz
Mahmut Baran
02.08.2015, 17:04
Bu süreçte,biz taraftarlar kulübün gerçek sahipleri olarak ,üzerimize düşen ne varsa bunu yapmalıyız .Y
Yalnız değilsin bu konuda
erenslash
02.08.2015, 17:44
Yahu ...
Öylesine kasıtlı olanları var ki , sabır taşı olsa çatlar...
Burada henüz Süleyman Hurma'nın adı kulüple anıldığında biz muhalefetimizi yaparken ; Üç buçuk istanbul kulübüne 50 milyon euroluk satış bilançosunu verip diğer taraftan adamın derin bağlantılarına dikkat çekerken maalesef üzerimize gelenlerin bir kısmı , bu gün sözü bile tüketmiş ortaya galiz küfür eder olmuş ...
Köklü bir yapı var ve sanmayın ki bu derinliğin ucu tam bağımsız hür bir Trabzonspora çıkıyor.
Bu derinliğin sebebi varlığı doğrudan doğruya kulübü göbeğinden istanbul sermayesine esir etmektir zaten .
Bu derinlik bazen doksanaltının bir bahar akşamında 7 milyon dolara satılan bir kupada su yüzüne çıkar , bazen sahaya atlayıp rakip takım forvetinin yüzünü tırmalayıp beş maç saha kilitleyen ve sezonu ve dolyaısı ile icra yetkisini elinde tutan adamları çöpe atan taraftarla...
Kaos yarat-nüfuzu kullan-yeniden dizayn et. Döngü bu dur.
Sabah akşam başbakan ve hükumet yalakalığı yapan güneş gastesi patronundan bu yana, süreç böyle işler... Trabzonspordaki iktidar mücadelesi 5 şampiyonluk kupasının ardından olabildiğince pis ve kirli bir oyun halini almıştır.
Süleyman Hurma kimdir ?
Siz mesele sadece Aziz Yıldırım ile olan özel dostluğu mu zannediyorsunuz ?
Yahu , bu adam asgari ücretli bir altyapı hocasıyken , kim dolgun maaşla kanatları altına aldı , sonra kim adamı ilan edip onu Trabzonspor'a menajer yaptı ?
Süleyman Hurma bu günlere geldiyse , bunda bazı bir kaç kişinin emeği büyüktür. Ama evvela Sadri Şener ve Nafız Özak'ın hakkını ödeyemez.
İş sadece Hurma değil , şöyle bir Trabzonsporda hangi köşeyi kimin tuttuğuna bir bakın ... Yahu , koca kulübün divan başkanlığını yapan adam Gökdeniz ve Fatih Tekke'yi hapse tıktırmaya çalışan ; Sadri Şener'in eski dostu ve ilk yönetiminde hukuk işlerine bakan yöneticisi değil miydi ... Her köşesinde ayrı bir çelişki ...
Mevcut başkan , adam yönetmekten bir haber ve 3 gün sonrasının dahi stratejisini yapamayan mevcut başkan , sürekli yalnızlaştı , tek adamlığa heveslendikçe ve inşaa edilecek bir otorite ile bu dinazorlardan bazılarını tasviye edeceğini düşünsede , içi kalaylı bir kazanda kaynadı ve ettiği tüm büyük lafları birer birer yuttu , şapkasını önüne koysun bir düşünsün. Ulusoy ve Tüpçü'ye mahkum nasıl kaldı , Delege bazında topların oyların üçte birine nüfuz edebilen Trabzonspor yönetimi nasıl olurda Trabzon bölge delege sayısına dahi hükmedemez oldu ve nasıl olurda futbol takımını ve futbol takımının idari yönetim yetkisi ve hatta para kullanma yetkisini can düşmanı olarak nitelediği "sahtekar" dediği bir adamın nüfuzuna terketmek zorunda kaldı , bunları bir düşünsün...
Türk futbolu , dibine kadar şikeye bulaşmış , şampiyonluk kupalarının masada kazanıldığı ya da satıldığı , mafyanın ve onun legal alandaki işbirlikçilerinin oluşturduğu bir saadet zincirinden başka bir şey değil . Ve dahası var, uefaya kadar , Ulusoy kaç para harcamıştır , bir uefa kupası için , bir bakmak gerekir...
Hacıosmanoğlunun öyle hamasi yiğitlik gösteriyle ve ağır abi pozları vererek üst perdeden atıp tutması bu yapıyı ne korkutur , ne yıldırır. Ancak belkide asıl sorun , bu kendini ve gücünü bilmez cesaret değil , tıpkı tenkit ettiği çevreler gibi siyaset kurumu ile ve bunun alt katmanları ile(futbol mafyası) girift bir ilişkiye girme teşebbüsü oldu.
Eleştirdiğiniz bir yapıyı yıkmaya kalkerken yerine ikame edilmesi için önerdiğiniz yapı ; aynı kirli tezgahın bir parçası olma amacı taşıyorsa bu bir duruş zaafiyeti ya da düpedüz ; iki filin tepişmesinde Trabzon camiasının altta ezilen çimenlerin yerine konmasıdır...
Hacıosmanoğlu belkide arkasından devri sabık yaratılmamak koşuluyla görevi bırakmaya ikna edildi ya da bir kaç para musluğu kapatılarak , paylaşmayı öğrenin talimatı geldi, bilinmez, bu günden yarına bu konu hakkında net bir yargı kullanılamaz. Ancak şurası kesindir ki , İHO'yu bir kukla gibi dolaştıran çevreler , onun üzerini büyük oranda çizmiştir. Dönemsel olarak ihtiyaç olunan Hacıosmanoğlu figürü gereken faydayı vermiştir ve şu saatten sonra faydalı ömrünü tamamlamış orada tutulması ekstra maliyete neden olacaktır. Neyin ne olacağı kimin kalıp kimin gideceği de çoktan bellidir zannediyorum. Hatta "pr" çalışması yapılacak yeni başkan üzerinde de büyük oranda uzlaşılmıştır.
Trabzonspor böyle yönetilir.
Kaos ve üzerinden nüfuz etme süreçleri büyük oranda tamamlandığına göre artık yeniden dizayn sürecine geçebiliriz.
Son olarak aşağılık bir gazete manşetten şu haberi geçiyor ; Onur olaya çok çok sinirlendi ve "üçünün de kellesini alacağım dedi" diye...
Bu haberlerde kişi ve kurumlar , sözün sahibi olarak naklediline kişiler tamamen hayal ürünü ama verilen mesaj tamamen gerçektir...
Güzel yazı eline sağlık hocam
SALDIRAY
02.08.2015, 17:44
Havalimanlarında paralı askerler bu adamları karşıladıkça kolay kolay gitmezler. Ne yapar eder kongreyi de satın alır.
omondoles
02.08.2015, 17:57
Normal ve ahlâklı bir ülke olsaydık kombine mesajından sonra ortalığın yıkılması lâzımdı. Millet artık ayıpları, suçlarıda aşikâr yapar oldu.
Loading .. %61
erenslash
02.08.2015, 18:11
Trabzonsporda işler köylü kafasında , çok amatörce yönetiliyor şöyle ki normalde sportif teknik direktör müdür neyse işte onun işi yönetmekse,sorumlulukları varsa bir futbolcun yalnlış yapmışsa hatalı dahi olsa da bu işin sessizce çözülmemiş olması amatörlülüğün ve art niyetin göstergesidir. bana göre herkes işini yapmalı ama sen patronsan yönetmeyi iyi bileceksin.şimdi hurma boss ise onur da kaptan olarak underboss fakat boss olarak sen Onurla arandaki sorunu kapılı kapılar ardında çözmelisin.İşin sorun yaşadığın önemli bir futbolcuyu dışlamak değil takıma kazandırmak olmalıdır.İyi patronlar bunu yapar.Aksi oluyorsa sen bu adamı satmaya çalışıyorsun derler.Tablo ortada.Onurun arkasında büyük bir taraftar kitlesi vardır bunu kullanmadan özüne işine dönmelidir yönetimin art niyetli olduğunu biliyoruz bu yüzden kafası rahat oyununa baksın Onur kardeşimiz.Gürcistandan kaleci almak ve Onuru satmak? Sıkar be!Taraftarlar bunu yemez.Adam gibi işinizi yapın kalbinizi ve niyetinizi sorgulayın kalan zamanınızda az da olsa klup için iyilik yapın ve sonra gidin.
Trabzonspor, tarihinde sportif direktörlük pozisyonundan ne zaman hayır gördü ki şimdi (Hurma'dan) görsün.
Ligtv.com.tr'de "Onur süresiz kadro dışı bırakılmalıdır" diyor Ali Kemal Başaran. Umarım kadro dışı bırakılır da sportif olarak daha dibe vurur, Aralık'ta delegeler bu rezilliği de gözönüne alıp İho-Hurma-Şota üçlüsünü süresiz olarak Trabzonspor'dan uzaklaştırır.
Her şerde bir hayır vardır. Kaptan, İho belasını da savuşturacaktır Trabzonspor'un geleceği için.
DeAgLeMaNyAq
02.08.2015, 18:37
Ligtv.com.tr'de "Onur süresiz kadro dışı bırakılmalıdır" diyor Ali Kemal Başaran. Umarım kadro dışı bırakılır da sportif olarak daha dibe vurur, Aralık'ta delegeler bu rezilliği de gözönüne alıp İho-Hurma-Şota üçlüsünü süresiz olarak Trabzonspor'dan uzaklaştırır.
Her şerde bir hayır vardır. Kaptan, İho belasını da savuşturacaktır Trabzonspor'un geleceği için.
Yalnız o sözler Ali Kemal Başaran'a ait Hacıosmanoğlu'na değil...
Siz yazınca farkettim. Düzelttim. Teşekkürler.
Sefaenes
02.08.2015, 18:42
Iho Onur Istanbula gelerek show yapti diyor. Iho zormak lazim Trabzon taraftarin gelmesi icin bedava kombine dagitmak sanki Uefa kupa almis sevinc gözderisleri neyin nesi buna ne isim veriyor.
Punisher-61
02.08.2015, 19:05
Cumartesi gunu kombine satislari hic yok denecek kadar azken 2460 a ulasmis bir anda. Eger gercekse havaalaninda takimin neden desteklendigi belli oldu.
Iho havaalanina gelene ve bizi destekleyene bir kombine kart hediye demistir.. Yani kombinelerin parasi trabzonsporun kasasindan cikti
Trapezunt
02.08.2015, 19:06
Her kulüp yönetimi kendisini destekleyen gruba kombine verir. Herkes veriyor diye normal mi karşılanmalı? Tabii ki hayır ama durum bu. Düzen içerisinde çokta farklı bir durum değil.
Normal ve ahlâklı bir ülke olsaydık kombine mesajından sonra ortalığın yıkılması lâzımdı. Millet artık ayıpları, suçlarıda aşikâr yapar oldu.
Loading .. %61
O kombineler perşembe gecesi yönetimin çok işine yarayabilir.
Tolunay Abdioğlu
02.08.2015, 19:59
O kombineler perşembe gecesi yönetimin çok işine yarayabilir.
Herkes neyin ne olduğunu biliyor. 2.000 kombineyi kimin passoligine yükleticekler?
500 kişiler taş çatlasın.
aaahmet61
02.08.2015, 20:02
hürriyet in internet sitesinden kaç gündür onur haberi eksik olmuyor.satılsa göbek atacaklar.bir yerlerden demek talimat gelmiş iyi algı yapıyorlar.
CEMEFKER
02.08.2015, 20:05
Onur haberleri....,
Furma egosu...,
Dengesiz insanlar....,
En son " akil adam" Başaran.....
Offff harbi sıkıldım....
Ama kimse benim futbol zevkimi elimden alamaz...
Yurt dışı liginde iyi de bir hedefi olan takımı takip ediyorum...yeni transferler, yeni bir takım , yeni heyecan....( tıpkı FM de yeni bir takım kurup, takımı tanımak, zayıf mevkilere transfer yapmak, takımı tanımak gibi....)
Aşırı hırsı, fanatikliği de törpülüyo....buymuş meğer ....
Tavsiye ederim. 4-5 ay sonra bi uğrarım değişen bi şey var mı diye....
Mehmet BAL
02.08.2015, 20:35
Trabzonspor baskani konusmaz is yapar beni tvlerde cok fazla gormeyeceksiniz diyen adam ulan bi soyledigide tutsun be riyakar herif..
Her dediğiniz tam tersini yapandan bu sözü tutmasını beklemiyorum
Ahmet Taşçı
02.08.2015, 22:41
Forumfakiler nerde?
Doğan Şahin
02.08.2015, 22:46
Tv24 onur krizi
Trapezunt
02.08.2015, 22:49
Daha önceki sayfalarda konuştuğumuz için farklı bir konuda bir şey daha söyleyip en azından şu transfer sezonu bitene kadar konuşmak istemiyorum.
Malum sezonun son maçından sonra mevcut teknik direktörün açıklamasını hatırlayan arkadaşlar vardır. Paraya karşı emeğin savaşını verdik, gibi bir cümlesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Aklımı kurcalayan bir nokta var: o sezon gerek web sitesinden resmi bildirilerle, gerek basın toplantılarında teknik direktörün açıklamalarıyla, gerek de yöneticilerin söylemleriyle şike yapıldığı üstü kapılı cümlelerle dokundurulurken nasıl oluyorda hiçbir resmi işleme imza atılmadı aklım almıyor. Her şey bilinirken, şampiyonluk çok daha unutulmaz bir şekilde kazanılacakken acaba bir talimat mı geldi "dokunmayın" diye. Hala üzerine düşünürüm, eminim başka renktaşlarda düşünürler. Eğer öyle ise, kulübün efsanelerinin o tutumuna ne ad verilir?
Hayırlı Akşamlar.
piskopatrizeli
02.08.2015, 22:55
eski bir haber ama ben yeni gördüm.
-----------------------------------------------------
02.05.2005
<table valign="top" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>http://www.hurriyet.com.tr/index/ShowImage.aspx?picid=190498</td></tr></tbody></table>Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hiçbir zaman sarı lacivertli takımı tuttuğunu gizlemediğini belirtirken, "Zamanı var, ileride başkan da olabilirim" dedi.
Bağnazlık daha bitmedi
Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Fenerbahçe Alt Yapı Derneği'nin ‘Koşan Adam‘ dergisine, "Ben, Fenerbahçeliyim. Bunu hiçbir zaman gizlemedim. Zamanı var, ileride başkan da olabilirim" sözlerinin yanı sıra sarı lacivert formayla resim çektirmesi, Trabzonspor'da şok etkisi yarattı. Yılmaz dergiye şunları söyledi: "İstanbul'da büyüdüm, Trabzon kökenliyim ama Kadıköy’lüyüm. Dünya kulübüyüz, dedim. Uğraştım ama o bağnazlık bitmedi.
İstersem başkan olurum
İnşallah gelecekte o da bitecek ve Türkiye'nin Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin sayısı artacak. Aksi taktirde Avrupa ve dünyadaki futbolla entegrasyon zorlaşır. Aziz Yılmaz, Fenerbahçe'ye başkan olacağım diye korktu. Kızarsam olurum. Kızmıyorum, çünkü biraz daha zamanı var. 1996'da Trabzonspor şampiyonluğu kaçırdı. Ali Şen, (Mehmet Ali Yılmaz, başkan olsaydı yaptıklarımı yapamazdım) dedi. Ben o dönemde başkan değildim."
piskopatrizeli
02.08.2015, 22:58
ha bide bu varmış
------------------------------
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2012/12/13/-ben-de-fenerbahceliydim--2873304.Jpeg
"Ben de Fenerbahçeliydim"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 1967 yılından önce Ankara’da okurken sarı lacivertli kulübü desteklediğini açıkladı.
13 Aralık 2012 - 10:24
Günddmden 6-7 saat uzağım İHO ve hain yardakçıları nasıl yeni rezilikler yaptı ?
SüRMeNe_6161
02.08.2015, 23:51
ASUS_T00K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Öztürk
03.08.2015, 00:49
eski bir haber ama ben yeni gördüm.
-----------------------------------------------------
02.05.2005
<table valign="top" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>http://www.hurriyet.com.tr/index/ShowImage.aspx?picid=190498</td></tr></tbody></table>Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hiçbir zaman sarı lacivertli takımı tuttuğunu gizlemediğini belirtirken, "Zamanı var, ileride başkan da olabilirim" dedi.
Bağnazlık daha bitmedi
Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Fenerbahçe Alt Yapı Derneği'nin ‘Koşan Adam‘ dergisine, "Ben, Fenerbahçeliyim. Bunu hiçbir zaman gizlemedim. Zamanı var, ileride başkan da olabilirim" sözlerinin yanı sıra sarı lacivert formayla resim çektirmesi, Trabzonspor'da şok etkisi yarattı. Yılmaz dergiye şunları söyledi: "İstanbul'da büyüdüm, Trabzon kökenliyim ama Kadıköy’lüyüm. Dünya kulübüyüz, dedim. Uğraştım ama o bağnazlık bitmedi.
İstersem başkan olurum
İnşallah gelecekte o da bitecek ve Türkiye'nin Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin sayısı artacak. Aksi taktirde Avrupa ve dünyadaki futbolla entegrasyon zorlaşır. Aziz Yılmaz, Fenerbahçe'ye başkan olacağım diye korktu. Kızarsam olurum. Kızmıyorum, çünkü biraz daha zamanı var. 1996'da Trabzonspor şampiyonluğu kaçırdı. Ali Şen, (Mehmet Ali Yılmaz, başkan olsaydı yaptıklarımı yapamazdım) dedi. Ben o dönemde başkan değildim."
Üzerinde tuttuğu fenerin değil yabancı bir takımın forması.Haber doğru değil,yıllar önce M.A.Yılmaz çarptırılan röportaj için haberi yapan gazeteyi dava etmişti.
Ya bunlar da biliyor bu takimdan bisey olmayacağını da benim anlamadigim nelerine güveniyorlar? Yani bu yedikleri paralar yanlarina mi kalcak sanıyorlar anlamiyorum ki. Onuru da gönderdiniz zaten takim sikintili iyice dibe vurunca nereye kaccaksiniz?
piskopatrizeli
03.08.2015, 01:06
Üzerinde tuttuğu fenerin değil yabancı bir takımın forması.Haber doğru değil,yıllar önce M.A.Yılmaz çarptırılan röportaj için haberi yapan gazeteyi dava etmişti.
yıllar önce bir canlı yayında üzerinde fener kaşkolü olan bir gasteci m.a.yılmaz'a eskiden hangi takımı tuttuğunu sormuştu. oda senin üzerindeki atkının takımından falan gibi birşeyler demişti bizzat duydum. eski alışkanlıklar kolay kolay gitmiyor bünyeden.
Yılmaz Korkmaz
03.08.2015, 01:11
Taraftarımızın son günlerdeki ruh hali: Darlaniyrum
Ömer Akdağ
03.08.2015, 01:37
Taraftarımızın son günlerdeki ruh hali: Darlaniyrum
Aynen oyle kardesim, bir haftadir surekli darlaniyrum.
Inanin 7 den 70 e kimi görsem, kiminle konussam hepsi illallah etmis takimdan artik ya. Kimse de ne sevgi kalmis takima ne saygi. Haklilar da.
Bayundur Han
03.08.2015, 02:30
Inanin 7 den 70 e kimi görsem, kiminle konussam hepsi illallah etmis takimdan artik ya. Kimse de ne sevgi kalmis takima ne saygi. Haklilar da.
HAyir hakli degiller. Bu sahip cikmama, kendi adamina kufur etme, kulubun baskanina yonetimine bi ih dememe bizi bugunlere getirdi. Bi Ozkan Sumer vardi karsi cikan oda yaslandi. Kulup mum gibi eriyor, karanlik yaklasiyor.,Trabzonspor sehirde anlatilan bir efsaneden ibaret birsey olacagi gun yaklasiyor. Vatandas hala uyanamamis..hala biz ne yapabiluruk havasinda...
erenslash
03.08.2015, 02:45
Trabzonsporumuzun geldiği durum
Dedelere yardım edelim sahip çıkalım mumdan çıkmış size sahip sesleniyorum.... aslında hurma ve ihonun bizi soktuğu durum desek daha iyi olur.
MVAaQbf7N2Y
Ali Kemal Başaran isimli yönetici insan, hatta asbaşkan diyen de var ilk defa duyuyorum, takımdaki disiplini sağlayabilmek için Onur süresiz kadro dışı kalmalıdır diyor. Aynen dedi bunu. Şaka gibi. Yöneticilerimizin vizyonu insanı dehşete düşürmüyor değil. Süper fikir bence, mühtis yöneticilik. Hatta bence kulübü komple kapatırsak disiplin sorunu tamamen çözülmüş olur, bunu da düşünmek lazım.
Ben de bu istifa etmeyen yöneticiler neden hala istifa etmiyor diye düşünüyordum, bu vesileyle cevabımı da almış oldum. Bu adamlar zaten hayatlarında ilk defa mikrofona konuşma şansı yakalamış insanlar ve bunu bırakmıyorlar doğal olarak ve hepsinden önemlisi ego ve komplekslerinin içinde boğulmuş gitmişler haberleri yok.
temel_yilmaz
03.08.2015, 08:07
Trabzonspor'u kurtuluş reçetesi öyle paralı başkan, sığır cobanlarinda değil,modern dünyaya uyum sağlamış az buçuk finans bilen,az buçukta gelecek görebilen adamlarda.
Ben geçen öğrendim Sadri Şener zamanında yönetim kurulunda olan Nevzat Aydın çok büyük paralara satilan yemek sepeti internet sitesinin sahibiymis.Bize böyle yöneticiler lazım yönetmeyi bilen,elindekileri kısa sürede değerlendirmeyi bilen yöneticiler lazım.
Yönetmek budur,bizim varolan yöneticilerimiz yönetici değil yokedici.Adam 28 yaşında takımın kaptanı 9 yıldır olan ilk hatasında resmen kin kusuyorlar,kendi capsizliklarini onun üstünden kapatmaya çalışıyorlar, bunlar Sirin'in babası olsa Ferhat'i bile soguturlar.
Taraftara bakıyorsun 1000 parça adam kombine için amatör takıma yenilmiş takımı havaalanında karşılıyor, o zaman siz taraftardiniz ama 3 5 tlnin.Eskikiden olsa yakarlardi klubu.Trabzonspor'da taraftarlığı yöneticiler istedikleri biçimde at oynatmalari için bitirdiler yok fanatizm,yok Trabzonspor taraftarı barbar yok şöyle yok böyle, yok tellere elektrik alın size şimdi taraftar çekirdek yemek icin geliyor stada.
Yazılıp çizilecek çok sek var ama artık eyleme geçme zamanı yazma zamanı değil, bunları her gördüğünüz yerde bireysel tepkinizi verin,bunların yalama taraftarlarına kendilerine tepki koymaya çekinmeyin çok çok kolpadan sıkarlar.
Faik Yılmaz
03.08.2015, 08:16
iddaya girerimki bu kombinelerin parası tek yerden ödenmiştir.....
yazık ve utanç verici bir durum maalesef herkesin gözü önünde cereyan ediyor....
gurur6134
03.08.2015, 11:30
haber dogru olmayabılır fakat may ın kendı agzıyla trabzonspora baskan olmasaydım sıkebahceye olcaktım dedıgını bızaat duydum tv roportajında..trabzonsporkurulmadan once sıkebahcelıydım de demıstır yıne aynı roportajında..
Faik Yılmaz
03.08.2015, 11:41
haber dogru olmayabılır fakat may ın kendı agzıyla trabzonspora baskan olmasaydım sıkebahceye olcaktım dedıgını bızaat duydum tv roportajında..trabzonsporkurulmadan once sıkebahcelıydım de demıstır yıne aynı roportajında..
Trabzonspor kurulmadan babalarımız dedelerimizde istanbul takımlarını tutuyordu.....
yaşı 50 nin üstünde olanlara sorun isterseniz.......
Fatih Öztürk
03.08.2015, 12:03
yıllar önce bir canlı yayında üzerinde fener kaşkolü olan bir gasteci m.a.yılmaz'a eskiden hangi takımı tuttuğunu sormuştu. oda senin üzerindeki atkının takımından falan gibi birşeyler demişti bizzat duydum. eski alışkanlıklar kolay kolay gitmiyor bünyeden.
Trabzonspor kurulmadan babalarımız dedelerimizde istanbul takımlarını tutuyordu.....
Faik dostum gerekeni söylemiş,teşekkürler.
Trabzonspor'u İstanbul'da birilerinin ofisinden yönetebileceğini sanan başkanımız ile ona bazı bakan, vekil yada kendini Trabzonspor'lu sanan bürokratların evlatları yardımcı olmaya çalışıyor.
Dışarıdan aldığı yarım akıl ile Trabzonspor'u dibe kadar borçlandıran Hacıosmanoğlu, yine dışarıdan aldığı akıl ile yönetmeye çalışmaya devam ediyor.
Yıldız transferleri ile Trabzonspor'u kurtarabileceğini zanneden zihniyetin daha fazla zarar vermeden çekip gitmesi gerekmekte ama kendilerini kurtarmaya çalışmak yerine kendini daha da dibe batırmaya çalışıyor. Örneği ise, Onur'un satılmaya çalışılmasıdır.
riv riv riv
03.08.2015, 13:11
Trabzonspor yönetim ve teknik heyet tarafından Robotniçki maçı öncesi yaşanan olay nedeniyle kadro dışı bırakılan ve bir hafta izin verilen kaptan Onur Recep Kıvrak bugün Trabzon'a geldi.
Teknik patron Şota’nın ’Resmi izinli’ dediği Onur, izninin yarın ( 4 Ağustos) ta bitmesine rağmen Trabzon’a bir gün önce geldi. Olay sonrası hamile olan eşini görmek için İzmir'e giden kaptan Onur Trabzon'a bir gün önce gelirken kaptanın kendi durumuyla ilgili olarak bugün yönetimle bir araya gelmesi bekleniyor
Başkanın Trabzon'a gelmesi için daha önce özel uçak gönderdiği Onur İzmir'den Trabzon'a kendi özel otomobiliyle yorucu bir yolculuktan sonra geldiği öğrenildi
Kaynak haber 61
Bayundur Han
03.08.2015, 13:13
Faik dostum gerekeni söylemiş,teşekkürler.
Sunuda anlamiyorum neden bu kadar karsiyiz kendi adamimiza. Adam 20 kusur milyon birakmis kulube. Tesis yaptirmis. Hic bir hizmeti olmayan Albayragi severler bu adamlara kufur ederler.
Tayfun Aydın
03.08.2015, 13:24
Bu konuya bir şehir efsanesiyle cevap vereyim. Denilen odur ki MAY ın febeş başkanlığına niyetlendiği dönemde Dündar Kılıç ın memleketinin takımına başkan ol diye bir baskısı olduğu ve Trabzonspor a başkan olduğudur.
Hayri Beşer @hayribeser 33 dakika önce
Sağlam bilgi: Onur defterini kapadılar. Belki taraftar çok sağlam bir duruş ortaya koyabilirse bu adam harcama troykasını durdurabilir.
84 senesine kadar evdekiler Fb liymiş,
yıllardır tuttukları her güne küfür ederler...
bu enteresan bir olay değil..
may ı da hiç sevmem o ayrı..
A. Günaydın
03.08.2015, 13:58
Trabzonsporumuzun geldiği durum
Dedelere yardım edelim sahip çıkalım mumdan çıkmış size sahip sesleniyorum.... aslında hurma ve ihonun bizi soktuğu durum desek daha iyi olur.
MVAaQbf7N2Y
Çal bi Sweet Child O Mine keyfimiz yerine gelsin :)
Stadyum da 90 dakika boyunca butun yoneticilere kufur ederek istifaya davet edelim.
bingolts
03.08.2015, 14:04
Onur Trabzonda
sanırım buradaki herkesin paylaştığı düşünceler: http://www.ntvspor.net/video-galeri/tek-bir-sonuc-cikiyor
Ali kemal başaran futbolcu değil miydi 1461 de
oguzhancoskun
03.08.2015, 14:24
Dik dur eğilme, kombineciler seninle!
zafer6161
03.08.2015, 14:32
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11811325_975351759190256_449173443223798729_n.jpg? oh=19f444a4a978286fdfbac4a35d05eecf&oe=5652A31D&__gda__=1447405532_cebeed953688cafd8ab99779dec2cf0 5
Kaptanın şb maçı sonrası yaşanan olaylar sebebiyle taraftarla yaptığı konuşmayı izledim şimdi, duygulanmayan şerefsizdir. Bu adamın bu kulübe bağlığını yırtıp atanda şerefsizdir!
Mollasalihoğlu
03.08.2015, 14:55
Onur'dan yana sıkıntı yok.
Gitmeyecek bir yere.
Harun-61
03.08.2015, 15:08
Onur'dan yana sıkıntı yok.
Gitmeyecek bir yere.
https://pbs.twimg.com/media/CLe4hPrUwAI-YgG.jpg
via @BaronOfFootball
Faik Yılmaz
03.08.2015, 15:11
sene başında en sağlam yerimiz kalemizdi....
tek transfere ihtiyacımız olmayan yerimiz kalemizdi.....
şimdi ise onada transfer yapıyoruz...
Onur kadro dışı kalmaya devam ederse yapılan transfere rağmen yinede eksiğimiz olucak...
ne güzel yönetiliyoruz.....
zeki gursoy
03.08.2015, 15:11
Şu Aralık ayı bir gelse....
Kongre olur...
Şu aciz basiretsiz Yönetim gider, rahatlarız...
Hem mevsim değişir serinleriz...
Çok sıcak be...
Esmiyor....
Mert Oğuzlu61
03.08.2015, 15:23
Forum hararet yapmis patlamistir dedim, yerinde duruyormus sevindim. :)
Ama dag basinda ben yerimde duramiyorum. Kisa ve öz şunu soylemek istiyorum, bu baskan + hurma + sota gidene kadar Ts liligimi donduruyorum. Basarisiz olmamizi istiyorum, bunu yazarkende gram utanc duymuyorum.
Dualarim genelde kabul olmaz beddualarim ise şaşmaz ancak Allah bu vizyonsuz ve kufur etmeye bile degmeyecek insanlardan bizi tez zamanda kurtarsin diyorum.
Ts macinda 90 dk bunlarin kulaklarini cinlatmazsak bize de yaziklar olsun. Anladiklari dilden komusacaksin baska turlu olmayacak bu iş.
Berat Akçay
03.08.2015, 15:24
Onur'un da gitmeye niyeti yok. Bu sefer sevgimizin karşılığı var. Seni yetiştiren aileye kurban
arifberkay
03.08.2015, 15:25
Şu Aralık ayı bir gelse....
Kongre olur...
Şu aciz basiretsiz Yönetim gider, rahatlarız...
Hem mevsim değişir serinleriz...
Çok sıcak be...
Esmiyor....
Tekrar ediyorum üye olalım
gurur6134
03.08.2015, 15:25
benım dedem ıdmanocaklıymıs futbolda bu kadar populer degılmıs o yıllarda gerısını bılmem ..
Kaptanımız Onur kaç kere daha ADAM'lığı öğretecek birilerine bakalım..
Yiğit SARI
03.08.2015, 15:30
Adamdır adam. Gerçek Trabzonspor'lu
Faik Yılmaz
03.08.2015, 15:30
benım dedem ıdmanocaklıymıs futbolda bu kadar populer degılmıs o yıllarda gerısını bılmem ..
babam fenerli bir arkadaşı gs li imiş.. başka bir arkadaşları beşiktaşlı imiş.... 3ü ayrı ayrı gruplaşmalar yapıp birbirlerini kızdırırmış...
ama Trabzonspor çıkınca hepsi gerçek doğruya dönmüşler doğal olarak...
yani belirli bir yaşın üzerindekiler bunu biliyor ve söylüyor.....
KaRaKaN61
03.08.2015, 15:32
Foruma pek girmem ama kardesim birsey diyebilirim, Eger bu yonetim Onur gibi bir futbolcuyu gondermeyi veya uzun sureli kadro disi birakmayi dusunuyorsa cok BUYUK YANLIS yapiyor. O oturdugun koltugu .......... neyse.
Ozan Yılmaz
03.08.2015, 15:40
Şirket'in 31 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla sona eren yılda 104.030.351 TL (31 Mayıs 2014- 50.972.688 TL) zarar elde ettiğine, 31 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla kısa vadeli yükümlülüklerinin kısa vadeli varlıklarını 194.059.284 TL (31 Mayıs 2014- 206.531.337 TL) aştığına, özkaynaklarının negatif 56.345.978 TL (31 Mayıs 2014 - 74.346.133 TL) olduğuna ve özkaynakların negatife dönmesinin ayrıca Türk Ticaret Kanunu (TTK)'nun 376. Maddesi kapsamında borca batıklık olarak değerlendirdiği açıklamalara dikkat çekmek isteriz. Bu şartlar, ilgili dipnotta açıklanan diğer hususlar ile birlikte, Şirket'in sürekliliğinin devamına ilişkin ciddi şüpheler oluşturabilecek önemli belirsizliklerin bulunduğunu göstermektedir.
pascalli
03.08.2015, 15:40
:) Yine Faik beyle karşı karşıya geldik...o yıllarda zaman zaman çevremizden İstanbul takımlarını destekleyen çıkıyordu ama hiç biri fanatik şekilde onları tutmazdı..mesela ben ilkokulu Erzurum'da okudum.. o yıllarda bugün fb'nin şike ortağı olan Eskişehirsporu destekledim..bir kardeşim Göztepe'yi bir diğeri Ankaragücünü tutardı...neden Eskişehir dersen ? okulda çocuklar hep o üç kulüpten bahsederdi ben se bunlar nerenin takımı diye soruyordum..İstanbul takımı diyorlardı..oysa hiç ilgimi çekmemişti..neden tutuyorsunuz İstanbul'u Erzurum varken neden İstanbul ? Madem öyle bende o yıllarda Anadolunun en güçlü takımı olan Eskişehirsporluyum dedim..malum, Eskişehir 5-6 yıl şampiyonluğa oynadı ama başaramadı..Ne zamanki Trabzonspor'un kurulduğunu duyduk..hepimiz Trabzonsporlu olduk..öyleki Erzurum'da Trabzonlu gençler olarak amatör kulüp kurup Erzurumlulara karşı maçlar yaptık..yani Faik bey biz İstanbul takımlarını hiç desteklemedik :)
Faik Yılmaz
03.08.2015, 15:47
:) Yine Faik beyle karşı karşıya geldik...o yıllarda zaman zaman çevremizden İstanbul takımlarını destekleyen çıkıyordu ama hiç biri fanatik şekilde onları tutmazdı..mesela ben ilkokulu Erzurum'da okudum.. o yıllarda bugün fb'nin şike ortağı olan Eskişehirsporu destekledim..bir kardeşim Göztepe'yi bir diğeri Ankaragücünü tutardı...neden Eskişehir dersen ? okulda çocuklar hep o üç kulüpten bahsederdi ben se bunlar nerenin takımı diye soruyordum..İstanbul takımı diyorlardı..oysa hiç ilgimi çekmemişti..neden tutuyorsunuz İstanbul'u Erzurum varken neden İstanbul ? Madem öyle bende o yıllarda Anadolunun en güçlü takımı olan Eskişehirsporluyum dedim..malum, Eskişehir 5-6 yıl şampiyonluğa oynadı ama başaramadı..Ne zamanki Trabzonspor'un kurulduğunu duyduk..hepimiz Trabzonsporlu olduk..öyleki Erzurum'da Trabzonlu gençler olarak amatör kulüp kurup Erzurumlulara karşı maçlar yaptık..yani Faik bey biz İstanbul takımlarını hiç desteklemedik :)
Bende desteklemedim..... :)
Zaten mevzu bahis olan biz değiliz.....
Bizden önceki nesil....
adamların destekleyecekleri 1.lig takımları yokmuş.....
onlarda en çok adını duydukları takımları desteklemişler....
eğer İlinin 1.ligde takımı varsa ve sen İstanbul takımını tutuyorsan sorun bu....
ha ne olursa olsun şikeci bir takımı nasıl tutuyorlardı diyorsanız sizde eskişehiri tutmuşsunuz işte :) şimdiki haliyle bu şehir başka şehir şikeci eskişehiri yani......
ha birde 50 yıl önce futbol sahaları tozlu çamurlu ve pisti ama futbol temizdi en azından....
beratika
03.08.2015, 15:53
babam fenerli bir arkadaşı gs li imiş.. başka bir arkadaşları beşiktaşlı imiş.... 3ü ayrı ayrı gruplaşmalar yapıp birbirlerini kızdırırmış...
Benim babam beşiktaşlı imiş :)
İtiraf etmişti de :)
Bir de Trabzon çoğu fenerliymiş derler doğru mu acaba?
pascalli
03.08.2015, 15:55
Bende desteklemedim..... :)
Zaten mevzu bahis olan biz değiliz.....
Bizden önceki nesil....
adamların destekleyecekleri 1.lig takımları yokmuş.....
onlarda en çok adını duydukları takımları desteklemişler....
eğer İlinin 1.ligde takımı varsa ve sen İstanbul takımını tutuyorsan sorun bu....
ha ne olursa olsun şikeci bir takımı nasıl tutuyorlardı diyorsanız sizde eskişehiri tutmuşsunuz işte :) şimdiki haliyle bu şehir başka şehir şikeci eskişehiri yani......
ha birde 50 yıl önce futbol sahaları tozlu çamurlu ve pisti ama futbol temizdi en azından....
Haklısın çamur sahalarda çok maç izledik..ne zamanki işin içine büyük paralar girdi şike olayları da patlak verdi..şampiyonlar ligini garanti etmek isteyen kulüp için 1 milyon euroyu şikeye yatırmak hiç de zor bir şey değil, çünkü en az 20 milyon euroyu kasasına atacak.
Faik Yılmaz
03.08.2015, 15:58
Benim babam beşiktaşlı imiş :)
İtiraf etmişti de :)
Bir de Trabzon çoğu fenerliymiş derler doğru mu acaba?
Doğrudur..... babamda öyle diyor...
hatta arada hala takılırım bu konuda babama....
yani bu konuda eski başkanları eleştirmek abesle iştigal....
Bugüne kadar yönetime eden büyük muhalefetleri yapan ve iho ile adeta kanlı bıçaklı olan adnan sungurun yazısını da okumanızı öneririm
Doğrudur..... babamda öyle diyor...
hatta arada hala takılırım bu konuda babama....
yani bu konuda eski başkanları eleştirmek abesle iştigal....
Aynen abi, o dönemde Trabzon'un belki yarısı hatta fazlası -sanılan Gs hakimiyetinin aksine- Fenerbahçeliymiş. Nitekim Trabzonlu olan anne tarafım kuruluştan beri tamamen Trabzonsporlu. Zira o dönemde onlarda da Fb hakimiyeti varmış..
Kasım Hilal
03.08.2015, 16:36
http://www.fanatik.com.tr/2015/08/03/onur-kivraka-tokat-gibi-cevap-614752
Bu haberin gerçeklik payı nedir Allah aşkına..
Vallahi bu başkanı birileri punduna getirip dövebilir..
Döverse de "kötü ettiler" demem.
Yiğit SARI
03.08.2015, 16:39
Bu haberin gerçeklik payı nedir Allah aşkına..
Vallahi bu başkanı birileri punduna getirip dövebilir..
Döverse de "kötü ettiler" demem.
Hurma'nında İho'nunda Şota'nın daaa
Kasım Hilal
03.08.2015, 16:44
Şota'nın gelişi beni çok sevindirmiş ve bir o kadar da umutlandırmıştı ama bu saçma salak tartışma yüzünden galiba arada kabak onun da başına patlayacak.
Yönetim başına gelecekleri bile bile bindiği dalı kesiyor.
Aralıkta yeniden seçilemeyeceklerinin de farkındalar. Neden böyle yapıyorlar, anlam veremiyorum.
Blackseaa
03.08.2015, 16:51
Kaptanımız Onur kaç kere daha ADAM'lığı öğretecek birilerine bakalım..
.....
Recep Kıvrağın ailesi bu durumları görmüşte ONUR ismini de eklemiş ismine. Bu adam çılgın deli :) kim ne derse desin.
Bugün kü hareketi ihoyu hurmayı şotayı ezip geçmiştir. Demek istediği şudur ki (başkan hariç) TRABZONSPOR forması için itten köpekten bile özür dilerim demektir. İho da bi taraflarını şişirip bekletirse onunda taaaaa. İho zaten dönemini çoktan doldurdu gitmeli. Taraftar isterse ben gitmesini bilirim diyen Hurma efendinin de orada nasıl kalacağını bilemiyorum. Buna da yüzsüzlük derler.
erenslash
03.08.2015, 16:58
Çal bi Sweet Child O Mine keyfimiz yerine gelsin :)
:)) çalarken de mumdan çıkmış "transfer yangını" size sahip sesleniyorum size sahip sesleniyorum diye çalarız artık solo atarken :))) sahip çıkalım dedeye :D
bingolts
03.08.2015, 17:31
bu ibrahim hacıosmanoğluna biri desin sen bu takımın patronu değilsin sadece seçimle başa gelmiş bir yöneticisin bu ne tavır ya çıldıracam adama bak ya Trabzonsporu yönetecek hangi beceri ve birikime sahipsin. Aziz Yıldırım üzerinden parlatıldın bırak bir an önce git.
bingolts
03.08.2015, 17:32
Ben Onurla görüşmem demek ne demek süleyman hurmaya verdiğin paralar senin kasandan mı çıkıyor. menejermiş emin olun onun aldığı parayı aralarında bölüşüyorlardır.
Bayundur Han
03.08.2015, 17:37
Şota'nın gelişi beni çok sevindirmiş ve bir o kadar da umutlandırmıştı ama bu saçma salak tartışma yüzünden galiba arada kabak onun da başına patlayacak.
Yönetim başına gelecekleri bile bile bindiği dalı kesiyor.
Aralıkta yeniden seçilemeyeceklerinin de farkındalar. Neden böyle yapıyorlar, anlam veremiyorum.
Bizde yiyoruz. Hurma haci sotayi kullaniyorlar. Sota olayin henuz farkinda degil. Gercekten saf bir sekilde bir hava yakalama cabasinda. Ona cok uzuluyorum.
Bayundur Han
03.08.2015, 17:40
bu ibrahim hacıosmanoğluna biri desin sen bu takımın patronu değilsin sadece seçimle başa gelmiş bir yöneticisin bu ne tavır ya çıldıracam adama bak ya Trabzonsporu yönetecek hangi beceri ve birikime sahipsin. Aziz Yıldırım üzerinden parlatıldın bırak bir an önce git.
Bazi insanlarin iyi bir dayak yemesi gerek.
bingolts
03.08.2015, 17:45
İnanın Onuru yanlız bırakmaya hiçbirimizin hakkı yok eğer onur bu ortamda yanlız kalırsa bunlar daha çok cirit atacaklar.
Timur Mikhail
03.08.2015, 17:55
Beyler bayanlar; bizler bu kadar üzülüp kahrolmayı haketmiyoruz, hakedecek ne yaptık !
oguzhancoskun
03.08.2015, 17:57
ONUR RECEP KIVRAK'TAN AÇIKLAMA
"Süleyman abiyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şuan çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman abi ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız."
-Onur Recep Kıvrak (Takım Kaptanı)
TRABZONSPOR KULÜBÜ RESMİ WEB SİTESİ
zafer6161
03.08.2015, 17:59
abi mi oldu şimdi :D
neyse yapılması gereken şu
önümüzdeki maçta onur jurma şota el ele tribüne çağırılması lazım,,,
Yiğit Gayretli
03.08.2015, 17:59
Onur Kaptan gibi davrandı.
Helal olsun...
karayamayman
03.08.2015, 18:00
Bu saçmalık sona erdi.
Yeni bir krize kadar sağlıcakla kalın.
İHO etrafta oldukça gam/keder ayrılığı uzun sürmez zaten.
gurur6134
03.08.2015, 18:01
helal olsun onur gosterdın yıne kaptanlıgını
kaptan yine adamligini gösterdi
cekilmez ego su var diyenler simdi nerdeler
Trabzonspor icin her seyi yapti adam
basdakiler gidecek en gec aralikda ins.
Onur Onur Onur dünyaları çıkarıyorrrr! :)
Serdar A
03.08.2015, 18:07
Onur kendisine yakışanı yapmış ve onca baskıya rağmen onca vaade rağmen birilerinin maşalığını yapmaktan imtina etmiştir. Ufak tefek hatalar bahane edilerek kendisi üzerinde hesaplaşmaya kalkan fillerin her ikisine de taraf olmamış ; tarafını bizlerden yana koymuştur.
Bu gün yaptıklarının değeri belki 10 yıl sonra ortaya çıkacak belki de hiç bir zaman takdir göremeyecek bilemiyorum . Bildiğim tek şey , Onur Trabzonsporluluk(temsil "etmesi gereken" değerler bakımından) davasında samimi , örnek Türk sporcusudur.
Onur bu şutu da çıkardı.
Kaleci hiç gol atar mı? Atıyor işte adam.
Timur Mikhail
03.08.2015, 18:09
Bize bunları yaşatanları unutmayacağım !
Bunların paralı askerlerini unutmayacağım !
Bunların sırtıni dayadıkları siyasi gücü unutmayacağım !
Onur Recep Kıvrak'a yapılan onursuzluğu unutmayacağım !
Unutursak hiç varolmamış oluruz, unutmayın...
Mustafa ÖZDEMİR
03.08.2015, 18:13
kaptan yine kaptan gibi davrandı
abi mi oldu şimdi :D
neyse yapılması gereken şu
önümüzdeki maçta onur jurma şota el ele tribüne çağırılması lazım,,,
Oldu başka? Hurma burdan defolup gidecek!
artvints
03.08.2015, 18:16
Serin sulara girdim gecen gun bu kadar rahatlamamistim.
oguzhancoskun
03.08.2015, 18:24
Onur kaldı güzel... Bize bu vizyonsuzlukları yaşatanları ve paralı askerleri unutmayacağım. Defolup gidecekler, Trabzonspor ismi baki kalacak!
Doğan Şahin
03.08.2015, 18:30
EGO, I GO yapmadı helal olsun.
Yönetime ve Süleyman Hurma'ya düşen takım içi sorunları aile içerisinde çözüp dışarı yansıtmamak.
Gruplar var dediği konuları da yabancılara Türkçe öğretip tüm aileleri kaynaştırarak çözebilir ancak.
Ahmet Erbaş
03.08.2015, 18:30
Başka takım diyemeyeceğim, maalesef olamamış. O yüzden İstanbulun malum takımlarının taraftarları, yani bu takımlara taraftar olan mahalle sokak arkadaşlarımız, okul zamanı sınıf arkadaşlarımızdan işittik çok kez Trabzonspor şampiyon olsun dediklerini, televizyonda (TRT Siyah-Beyaz) sokak söyleşilerinde kendi takımlarının şampiyonluktan ümidini kestiği yerde, hep aynı temenniyi dile getirirlerdi diğer takım taraftarları. Bizim ... Takım şampiyon olmayacaksa Trabzonspor Şampiyon olsun. Ben bunu dinleyerek, buna şahit olarak büyüdüm. Bugün Şampiyon yapılmış İstanbul takımlarının taraftarlarının dileğinde bu var. Eğer benim takımım olmayacaksa Trabzonspor şampiyon olsun. Yarışı erken kaybeden kulübün yada klüplerin taraftarları da Trabzonsporun şampiyon olmasını isterlerdi. Çok tebrik aldım ben. Çok gururla girdim sınıfın kapısından içeriye. Çok gülmüşlüğüm vardır içimden, bıyık altından. Halbuki Trabzonspor'dan önce de ve sonra da Bursaspor gibi Şampiyonluk hak eden çok anadolu takımı olmuştur. Fakat bu şampiyon gibi şampiyonluklar sadece Trabzonspor'la / Bursaspor'a nasip oldu. İstanbul takımları nadiren şampiyon olmuşlar, genellikle şampiyon yapılmışlardır. Trabzonspor'u da Bursaspor'u da ayrıcalıklı kılan şey şampiyonluklarını almamış olmalarıdır. Bir manada Bursasporun bu tek şampiyonluğu alınmış 10 şampiyonluğa bedel / Trabzonsporumuzun 6 şamğiyonluğu; alınmış 60 şampiyonluğa bedeldirdemek istiyorum fakat yüreğim kabul etmiyor: alınmışın biri de bir-bini de. Bu dünyada boyutta ve adette küçük ama pahada büyük değerler vardır; İşte Trabzonspor'un / Bursaspor'un şampiyonlukları böyle özel şampiyonluklardır. Paha biçilemez! Bu değerle genç kardeşlerimiz mutlu olsunlar, hiç üzülmesinler; Türkiye Futbol Liglerinin pırıl-pırıl leksiz şampiyonları iki anadolu kulübüdür. Bu arada şampiyon olmalarına izin verilmeyen başka anadolu kulüpleride başarılı sezonlara imza atmışlardır.
Üzeyir Gönül
03.08.2015, 18:31
Hadi kombinelere hücum
Onur buyuk adam, cok buyuk. Seni seviyoruz be kaptan, tesekkurler....
tristram
03.08.2015, 18:35
ne oldu iho ve hurma?satmak istediginiz Onur'u satamadiniz diye icinize oturdu degil mi?bu karakterle bu yasa kadar nasil geldiniz cok merak ediyorum.ikinizde Onur'un tirnagi olamazsiniz..kaptan sizi yaniltti oyununuza gelmedi..uc bes ay sonra siz defolup gideceksiniz ama Onur kalacak..
gurur6134
03.08.2015, 18:37
bu olay brı kez daha trabzonsporun gercek dusmanın yıne trabzonlular oldugunu gosterdı..ozellıkle taraftar adı altındakı menfaatcı cıkarları ıcın herseyı yapabılecek mıdeya sahıp satılmıs paralı kopeklerden bu klup acılen kurtulmalı..
Bu kadar kaos ve kavgayı artık bünyeler kaldırmıyor. Yeterince düşmanımız var zaten. Bu doğrultuda egolardan sıyrılıp Trabzonspor için adım atanları tebrik ederim. Umarım hayırlısı olur.
Onur'un büyüklüğünü anlatamayız. Bir şekilde bu büyüklüğü gösterdiğine karşılık verebiliriz. Onur'un yaptığının bir benzerini hele hele Türkiye gibi bir yerde yapan olmamıştır. Onur Recep KIVRAK bu takımın değil Türkiye'nin ve hatta futbolun efsanelerinden biri olmuştur. Bu çocuk daha 25 yaşında gösterdiği olgunluğun altında bile rahatça ezilebilir baba oğul ve kutsal ruh. Her yerde her zaman Onur, seni haykıracağım kardeşim HELAL OLSUN!
Serdar A
03.08.2015, 18:42
Bu süreçten Onur Kıvrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu zarar görerek Süleyman Hurma ise güçlenerek çıkmıştır.
Bayundur Han
03.08.2015, 18:43
Buyuk kaptan boyle olunur. Bazilari yok adam Trabzonlu degil falan filan diyordu Onurda kimmis gibisinden. Onur adamin dibidir dogustan otomatij Trabzonlu degil sonradan ogrenip bilip Trabzonlu olmustur. Hani deriz ya sonradan musliman olanlar daha fanatik oluyor diye Onurunkide aynen oyle.
Herseyi geride birakip artik ileriye bakmamiz gerek. Hosgeldin buyuk kaptan.
Mollasalihoğlu
03.08.2015, 18:44
Onur gücünün farkında.
Onur ona bu gücü veren sevgiye layık olmak adına alttan aldı bu süreci.
memmedaga
03.08.2015, 18:54
Onur istemeyerek de olsa(tahminim) Trabzonspor için gereğini yaptı,
şahsi görüşümdür keşke Onur krizi uzasaydı Trabzonspor adına daha hayırlı olurdu olası bir mağlubiyet Onur'un kalede olmayışı vs bu yönetimin gitmesini hızlandırırdı.
Evet yazdıklarıma inanamıyorum, Trabzonspor'un sportif başarısızlığını isteyeceğim aklıma gelmezdi,
evet beni affedin ama durum bu...
memmedaga
03.08.2015, 18:59
Trabzonspor artık tek adam rejiminin takımı olmuştur,
başkanı rejimin tvsinden propaganda yapıyor kendi başkanının kötü kopyasını oynuyor...
Yılmaz Korkmaz
03.08.2015, 19:02
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/03/040541d1ab488d45505d00710dfa8b47.jpg Ve Onur antremanda...
Fotoğraf: Mehmet Karagöz
Sercan Keleş
03.08.2015, 19:04
Şimdi Onur'a ha böyle yola gelirsin gibi açıklama yapacaklar birazdan bekleyin.
Sercan Keleş
03.08.2015, 19:05
Örnek ifadeler , hatasını anlayan Onur hatasından döndü , bu takımın ne kadar büyük olduğunu her futbolcu öğrenecek , kulüp üstündür gibi ONUR Ne kadar adam ki gelmiş adam gibi. Hala daha bu adama laf atan dilsiz olur vallaha.
A sporda idman yayını var, kaptan takımın en önünde şu an, koşu çalışması yapıyorlar..
memmedaga
03.08.2015, 19:10
Şimdi Onur'a ha böyle yola gelirsin gibi açıklama yapacaklar birazdan bekleyin.
zeki uzunkundurukan başladı bile
sarman61
03.08.2015, 19:13
Onur yapması gerekeni yaptı kendisini kutluyorum.
Şimdi Trabzonspor düşmanlarının elindeki malzemeyi aldı ne güzel adamlar oturdukları yerden yalan haber servis ediyorlardı.
Süleyman abi ibaresi buram buram uydurma, buram buram ego tatmini kokuyor.
Hani vardır ya aramızda burnundan kıl aldırmayan tipler, haksız çıktıktan sonra üste çıkmaya çalışır. Kaybedince de gram taviz vermez kendini üstün göstermekten. Siliymanın durumu da aynen öyle. Onurun karşısında eğildi farkında değil herif. :D
Yiğit SARI
03.08.2015, 19:22
Onur nasıl da yola getirdi onları. Adamsın adam
oguzhancoskun
03.08.2015, 19:22
Kaptan Onur Kıvrak, antrenmana çıkarken kendisine "Hoş geldin Kaptan" diyen Yunus Emre Sel'e "Ben hiç gitmedim ki" diye cevap verdi.
http://i.hizliresim.com/L4EG9V.jpg
Onur bu yüzsüz çetesinin Aralık'ta gideceğini bildiği için alttan aldı.
Takımın içine eden bu vasıfsız cahil güruhu gittikten sonra Onur yaşadığı süreci ayrıntısıyla anlatmalı.
oguzhancoskun
03.08.2015, 19:31
Bu akşam yapılan Trabzonspor antrenmanını dua ederek takip eden bir teyzemiz:)
http://i.hizliresim.com/po9NjN.jpg
Ertan Artan
03.08.2015, 19:33
Eğer hakikaten gitmek isteseydi antrenmana çıkmaz, özür dilemezdi.
"Süleyman Abi" kelimesinde bile bir anlam var ama yakında çıkar kokusu... :)
Şimdi ne olacak bakalım. Hani moda deyimle, aklımda deli sorular...
Perşembe kaptan kim olacak?
Acaba şimdi nereyi tekmeledi diye haber çıkacak?
Onur grubu hallolduysa diğer grupların akıbeti ne olacak?
Acaba transfer olacak mı?
Kırmızı çizgilerimizi başka kimler aşacak?
Ertan Artan
03.08.2015, 19:36
Onur bu yüzsüz çetesinin Aralık'ta gideceğini bildiği için alttan aldı.
Takımın içine eden bu vasıfsız cahil güruhu gittikten sonra Onur yaşadığı süreci ayrıntısıyla anlatmalı.
Aynen öyle. Aralıkta giderlerse dediğiniz gibi olur. Gitmezlerse Onur gider, yine konuşulur...
Satranç oynanıyor. Taşlar kutuya girince yorumlar başlar...
erenslash
03.08.2015, 19:37
Bu süreçten Onur Kıvrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu zarar görerek Süleyman Hurma ise güçlenerek çıkmıştır.
Sırası gelir gider fazla kalamaz bu klupte zaten.Taraftar işini bilir bu saatten sonra sıkar.Aralık veya kısa bir zamanda gerekli yönetimler kurulacaktır
Ertan Artan
03.08.2015, 19:55
Eğer eksik yerlere takviye gelmez ve eldeki fazlalıklar gönderilemezse Hurma daha fazla kaybeder.
Şu an; Onur=İHO < Hurma gibi gözüküyor ama süreçteki yaşanabilecek en ufak problem denklemi tersine çevirir.
Hurma hata yapmamak zorunda.
Sefaenes
03.08.2015, 20:04
akilli bir yöneticilerimiz olsa bunu medya ya yansimadan buraya kadar getirmeden bitirirdi. Ilk olay patladiginda hotele yollanir uzerinden bir kac saat gectikden sonra konusularak hal edilebilirdi nerede bizde akilli yönetici
LittleFinger
03.08.2015, 20:06
Onur büyük adamdır,kendi hiç ispatlamasına gerek yokken,bu kadar karalama kampanyasına rağmen ispatlamıştır,fişlerini çekti lavukların kaplanım benim,alacağım formanı senin
Muhammed Ayaz
03.08.2015, 20:12
Bu sene forma almayacaktım ama onurun formasını alacağım .
Fatih Kuloğlu
03.08.2015, 20:18
Süleyman abi nedir ya yalan atıyosunuz bari adam gibi atın.
Bizde profesyonellik sıfır sıfır sıfır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur Gündüz
03.08.2015, 20:35
Eğer eksik yerlere takviye gelmez ve eldeki fazlalıklar gönderilemezse Hurma daha fazla kaybeder.
Şu an; Onur=İHO < Hurma gibi gözüküyor ama süreçteki yaşanabilecek en ufak problem denklemi tersine çevirir.
Hurmanın güçlenmesi ya da zayıflaması söz konusu değil Kanımca , o bu kulübün dengelerinde yer almıyor. Bir hata yaptı, atlatıldı, bir daha yaparsa kovulur.
Uğur Gündüz
03.08.2015, 20:39
Hurma yine sportif zımbırtı, Onur yine as kalecimiz,
Ula biz bu poku niye yedik?
DeAgLeMaNyAq
03.08.2015, 20:57
GS Türk Telekom 10 yılda 135 milyon dolar
BJK Vodafone 15 yılda 145 milyon dolar
FB Ülker 10 yılda 90 milyon dolar
Trabzonspor?
Zafer Fidan
03.08.2015, 20:59
Trabzonspor?
TS Tudors 234 yilda 50 bin TL
TS Tudors 234 yilda 50 bin TL
Tudors bizim canımız kanımızdır, yeni stada da o tabelaları taşımalıyız bence. :D
Ertan Artan
03.08.2015, 22:33
Hurma yine sportif zımbırtı, Onur yine as kalecimiz,
Ula biz bu poku niye yedik?
Maraba ile ağa, ağanın arabasında tıngır mıngır kasabaya gidiyorlar. Yolun yarısında, arabayı çeken hayvan patır kütür yola pisliyor. Ağa marabasının arabada gözü olduğunu biliyor. Hem marabayı küçük düşürmek hem de eğlenmek için, “Üle Memo! Şu boku yersen, arabayı sana verecem” diyor. Bizimki bir an düşünüyor, kararını veriyor, koşumları ağaya uzatıp arabadan iniyor ve taze at pisliğini yiyor. “Tamam”, diyor ağa “araba senin” Bizimkinin midesi dönmüş, gururu çiğnenmiş, kendinden iğreniyor. Ağa ise bir dakikalık bir eğlence uğruna arabasından olduğuna pişman, kendi budalalığına yanıyor. Dönüş yolunda ikisinin de ağzını bıçak açmıyor, ikisi de kurdukça kuruyorlar. Tam marabanın pislik yediği noktaya geldiklerinde ağa dayanamıyor; “Üle Memo! Bir halt ettim, şaka uğruna araba elden gitti, b.k yemenin ederini vereyim, arabayı geri alayım.” Memo’nun genzinde, ağzında, yüreğinde, öfkesinde hâlâ pislik tadı var. “Olur Ağam” diyor, “olur ama bir şartla: sen de aha şu kalan kurumuş b.kları yiyeceksin ki ödeşelim.” Ağanın gözü kararmış, iniyor bir miktar pislik de o yiyor. Çiftliğe yaklaşırlarken, Memo düşünceli, kederli soruyor: “Ağam, araba giderken de senindi dönerken de senin, peki biz bu kadar b.ku neden yedik?”
nalagasıvar
03.08.2015, 22:39
umarım bu transfer sezonu kapanıp aralık ayına yaklaşırken bu sefer onur gider hurmanın üstüne de ozaman görürüm ben iho ile hurmayı
Onur alttan almadı. Onura demişlerdir tamam sen bu olayıda çöz biz sıçtık sıvadık sen bi abilik daha yap demişlerdir
Gambler adam yönetmezken nasıl blackjack masasına oturtmuşlar bunları. Allahın mazotu
zafer6161
03.08.2015, 22:54
Oldu başka? Hurma burdan defolup gidecek!
Takima hava gelsin diye. ;)
Uğruna ceza yemekten (Hurma denilen şahsiyet yüzünden) başım döndüğü şu son 1 haftada Onurumuzun ,canımızın takımda kalmasına ve kaldığı yerden devam etmesine çok memnunum.
Seni çekemeyen kem gözler çıksın ,diller tutulsun Onurum. Sen bu taraftarın sesisin,yüreğisin.
İskender Çakmak
04.08.2015, 07:01
Kaptan gözümüzde daha da büyümüştür. Herkes havasını almıştır. Ulusal medyadan yerel medyaya ve tabiiki tg de havasını almıştır.
Faik Yılmaz
04.08.2015, 08:11
Onurumuzu satamadıklarına göre nakit sıkıntıları hala devam ediyor demektir.....
Bakalım kimi satacaklar.....
piskopatrizeli
04.08.2015, 08:37
onur kaleciliği bıraksın ilk seçimde başkan adayı olsun. iho nun yerine ancak onur seçilebilir başka türlü iho nun seçilmeme ihtimali sıfır.
6Şafak Aydın1
04.08.2015, 09:27
Kulacoglu secilmezse seciminde bir anlami olmaz. Sadece IHO yerine baska bir sey yazarsin durum degismez. Ciddi degisim, plan proje lazim. 30 senede bir kerre sampiyon olabiliyorsan, o sampiyonlukta anani aglatabiliyorsa ciddi radikal degisimler lazim. Zaten bir fiski degismez diyorsan veya durum zaten öyleyse ha IHO baskan olmus ha MIHO.
Açıklamayı Onur yapmamıştır. Ne yazarsanız yazın demiştir. İnsan haklı olunca hiçbir şeyden gocunmaz.
Trabzonspor?
Gs 13,50 M $/yıl
Bjk 9,67 M $/yıl
Fb 9 M $/yıl
kazanıyorsa bizde en kötü 5-6 M $/yıl kazanırız.(kazanmalıyız.)
En azından sevmesek de bir piyasa oluşturdu bu kulüpler. Referans alacak bir şeylerimiz var.
Bizim Swarovski işinden bir haber var mı?
En azından bu sene göğüs reklamını satmamız gerek...
Bizim Swarovski işinden bir haber var mı?
En azından bu sene göğüs reklamını satmamız gerek...
para akittigimiz tak kulüp wattensdir diye aciklama yaptilar instagramdan
yatmis gibi duruyor
nalagasıvar
04.08.2015, 12:15
bu seneki forma tepkisini onur için bırakalım ... alalım ... onur un sadece forması satılırsa anlarlar mevzuyu belki
Dunya piyasasi Trabzonspor'da Soner Aydoğdu diye bir futbolcunun varligindan haberi yok
serdaracıl
04.08.2015, 12:55
Gs 13,50 M $/yıl
Bjk 9,67 M $/yıl
Fb 9 M $/yıl
kazanıyorsa bizde en kötü 5-6 M $/yıl kazanırız.(kazanmalıyız.)
En azından sevmesek de bir piyasa oluşturdu bu kulüpler. Referans alacak bir şeylerimiz var.
İho efendi kulübe bi iyilik yapmak istiyorsa yeni stada iyi bir sponsor bulmalı. Yoksa parti otobüslerinin üzerinde güneşe yandığı ile kalacak. Mesela hüseyin avni aker vestel zorlu arena 10 yıllık temiz bi 150 milyon eder
zafercalikoglu
04.08.2015, 13:27
arkadaşlar kim ne derse desin yonetimde onurda yanlış yapmıştır,bizim için önemli olan TS dir.Biz takımımız desteklemeye devam edelim ve bekleyip görelim nasıl olsa Aralıkda kongre var ,her şey değişlecektir,
atomantcum
04.08.2015, 14:19
Bu yönetimin göndermek istediği bir diğer isim olan Bosingwa ile ilgili de bilgiler sızdırılmıştı forumda, tehdit telefonları aldığı söylenmişti. Bosingwa'ya da sahip çıkalım gençler.
Takımda sevilen kim varsa göndermeye meraklı bu ve bunun gibi yöneticileri uzaklaştırmadıkça rahata ermeyiz.
exelance
04.08.2015, 14:22
Dunya piyasasi Trabzonspor'da Soner Aydoğdu diye bir futbolcunun varligindan haberi yok
http://www.transfermarkt.com.tr/soner-aydogdu/profil/spieler/85291
oguzhancoskun
04.08.2015, 14:48
Takımımızın STSL 1. haftasında karşılaşacağı Bursaspor'da yaprak dökümü devam ediyor.
Takımdan ayrılanlar ve ayrılmak üzere olanlar; Bakambu, Belluschi, Fernandao, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Volkan Şen, Şenol Güneş
Soner in kendisinin de haberi yoktur futbolcu olduğundan , emin ol.
oguzhancoskun
04.08.2015, 16:18
Bizim taraftarın Soner gibi beğenmediği Yasin Öztekin gitti G. Saray'ı şampiyon yaptı.
Bizim taraftarın Soner gibi beğenmediği Yasin Öztekin gitti G. Saray'ı şampiyon yaptı.
Vay bee
Kurulu bir duzende oynamak icin bazen cok iyi futbolcu olmaniz gerekmiyor sabri hakan balta yasin vs mesele uyumdan geciyor bu arada olcan adin kalite olarak onlardan fazlasi var ama sisteme tam uymadi oncelikle bizim tam takim olup havamizi bulmamiz lazim inanin sonrasinda bir iki vasat adam oynarsada siritmaz ama bizim aradigimiz sey oturmamis bir takim oyununu birileri gelsin ve tek baslarina deyistirsin iste bu isler yasinle erkanla ekiciyle cardazoyla dahi v.s olmadigi gibi yasin soner gibileriylede olmaz
oguzhancoskun
04.08.2015, 18:31
Sakatlıkları tam olarak düzelmeyen Mehmet Ekici ve M'Bia, lig düşünülerek perşembe günü oynanacak karşılaşmada riske edilmeyecek. (Lig TV)
Sahada bir türlü tam kadro olamadık... Orta alanda bu iki isim çok ama çok önemliydi...
Muhtemel 11:
------------------------Onur ---------------------------
Cavanda--Uğur Demirok--Aykut Demir--Alper Uludağ
-----------------Medjani--Constant--------------
Yusuf Erdoğan--Özer Hurmacı--Erkan Zengin(Sefa Yılmaz)
-------------------Cardozo(Deniz Yılmaz)-------------------------
Sadettin_
04.08.2015, 18:53
keşke yasin i biz alsaydık bizide şampiyon yapsaydı
ona bakarsanız cale de bizi şampıyon yaptı
61_Hasan_69
04.08.2015, 19:11
Soner yeterki gitsin de gitsin feneri şampiyon yapsın . Yeterki bizim kadroda olmasin
Şota yıllık 1200.000 euro ya anlaşmış ama sözleşmesinde 2.200.000-euro yazıyormuş şota da şaşırmış diye söylentiler var. Borsaya ve denetime tabi şirket de olmaz böyle şeyler ama yinede acaba diyor insan...
sarman61
05.08.2015, 13:53
Boko Haram örgütünün Kamerun'daki kanlı eylemleriyle dehşete düşen Trabzonspor 'un yeni transferi Stephan Mbia, ailesi için kulübünden yardım istedi. Bordo-mavili yönetim Dışişleri'yle temasa geçti. Kamerun Büyükelçiliği kanalıyla aile güvenli bölgeye nakledildi.
Vize ve ulaşım işlemleri tamamlanan aile dün gece Türkiye 'ye geldi. Trabzonspor'a teşekkür eden Mbia, "Annem, babam ve iki kardeşim emin ellerde. Minnettarım, borcumu sahada ödeyeceğim" dedi.
Kaynak : Habertürk
bariskaratas
05.08.2015, 14:05
http://www.medyatrabzon.com/kulacoglundan-haciosmanogluna-agir-elestiri-para-kaynaklarina-gore-hareket-ediyor-176809h.htm
oguzhancoskun
06.08.2015, 10:41
Samba kaçtı. Bakalım N'Doye gelecek mi?
yattarahayranı
06.08.2015, 19:09
Yanlış başlık
Transfer forumunda an itibarı ile 230 kişi, Genel forumda 30 küsür kişi var .
Taraftar transfere kitlenmiş. Son iki senede neredeyse 30 futbolcunun gelip, birçoğunun gittiği bir kulüpte hala "Transfer"in bir numaralı konu olması ilginç geldi.
MetehanS
11.08.2015, 08:31
Samba kaçtı. Bakalım N'Doye gelecek mi?
geldi geldi :D
piskopatrizeli
11.08.2015, 13:26
Şota yıllık 1200.000 euro ya anlaşmış ama sözleşmesinde 2.200.000-euro yazıyormuş şota da şaşırmış diye söylentiler var. Borsaya ve denetime tabi şirket de olmaz böyle şeyler ama yinede acaba diyor insan...
çaktırma. aradaki bir milyon indiragandi. iho hurma kardeş payı.
piskopatrizeli
11.08.2015, 14:00
BÖLÜKBAŞI'NDAN ŞENOL GÜNEŞ'E ŞOK YANIT
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş'in, "Adamın alnını karışlarım" sözüne sert bir yanıt verdi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş'in Turkcell'in ana sponsorluğunu yaptığı TPFD ödül töreninde Şenol Güneş'in kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.
"Kulübümüzle sözleşmesi devam eden oyuncularla ilgili transfer haberleri bugünün meselesi değildir. Neredeyse haftalardır, her gün gazetelerde boy boy fotoğraflar çıkıyor, her gün gazete manşetlerinde konuyla ilgili iddialar birbirini kovalıyor... Şenol Güneş'in oyuncularımızın aklını karıştırdığı şeklindeki iddialar benim değil, spor medyasının iddialarıdır. Ben yazılanları çizilenleri aktardım."
"YENİ Mİ AKLINA GELDİ?"
"Oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi? Haftalardır kamuoyu bu haberlerle çalkalanırken, bunların yalan olduğunu söylemek çok mu zordu? Ben bu kulübün başkanı olarak yalan haberle mücadele ederken ve bu asılsız haberler nedeniyle hem oyuncularla hem de kamuoyuyla uğraşırken, Bursaspor'da görev yapmış ve görev yaparken de bu meseleler nedeniyle defalarca basın toplantılarında Türkiye'ye mesajlar vermiş bir teknik direktör, neden ağzını açıp tek kelime etmedi?"
"Kaldı ki camiamızın büyüklüğü ile ilgili sözlerinin yeraldığı açıklamanın satır aralarında gizli mesajlar vermeye kalkışmasını da kendisine hiç yakıştıramadım. Kim ne düşünüyorsa mertçe açık açık konuşmalı. Bursaspor'u çalıştırırken Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili konuşmaktan çekinmeyen biri için, sözleşmesi devam eden oyunculara ahlaksız teklifler yapılması üzerinde konuşmaya değer bir konu değil mi merak ediyorum."
"KATILDIĞIM TEK HUSUS, ADAMLIKLA İLGİLİ OLANLAR"
"Açıklamalarında katıldığım tek husus, adamlıkla ilgili sözleridir. Son dönemdeki olaylar, Türkiye'de herkesin her şey olabileceğini ama herkesin adam olamayacağını gösteriyor. En azından bu meselede birbirimizi anladığımızı düşünüyorum."
Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken, futbol federasyonunu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.
Sporx
alone_6161
11.08.2015, 14:22
BÖLÜKBAŞI'NDAN ŞENOL GÜNEŞ'E ŞOK YANIT
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş'in, "Adamın alnını karışlarım" sözüne sert bir yanıt verdi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş'in Turkcell'in ana sponsorluğunu yaptığı TPFD ödül töreninde Şenol Güneş'in kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.
"Kulübümüzle sözleşmesi devam eden oyuncularla ilgili transfer haberleri bugünün meselesi değildir. Neredeyse haftalardır, her gün gazetelerde boy boy fotoğraflar çıkıyor, her gün gazete manşetlerinde konuyla ilgili iddialar birbirini kovalıyor... Şenol Güneş'in oyuncularımızın aklını karıştırdığı şeklindeki iddialar benim değil, spor medyasının iddialarıdır. Ben yazılanları çizilenleri aktardım."
"YENİ Mİ AKLINA GELDİ?"
"Oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi? Haftalardır kamuoyu bu haberlerle çalkalanırken, bunların yalan olduğunu söylemek çok mu zordu? Ben bu kulübün başkanı olarak yalan haberle mücadele ederken ve bu asılsız haberler nedeniyle hem oyuncularla hem de kamuoyuyla uğraşırken, Bursaspor'da görev yapmış ve görev yaparken de bu meseleler nedeniyle defalarca basın toplantılarında Türkiye'ye mesajlar vermiş bir teknik direktör, neden ağzını açıp tek kelime etmedi?"
"Kaldı ki camiamızın büyüklüğü ile ilgili sözlerinin yeraldığı açıklamanın satır aralarında gizli mesajlar vermeye kalkışmasını da kendisine hiç yakıştıramadım. Kim ne düşünüyorsa mertçe açık açık konuşmalı. Bursaspor'u çalıştırırken Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili konuşmaktan çekinmeyen biri için, sözleşmesi devam eden oyunculara ahlaksız teklifler yapılması üzerinde konuşmaya değer bir konu değil mi merak ediyorum."
"KATILDIĞIM TEK HUSUS, ADAMLIKLA İLGİLİ OLANLAR"
"Açıklamalarında katıldığım tek husus, adamlıkla ilgili sözleridir. Son dönemdeki olaylar, Türkiye'de herkesin her şey olabileceğini ama herkesin adam olamayacağını gösteriyor. En azından bu meselede birbirimizi anladığımızı düşünüyorum."
Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken, futbol federasyonunu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.
Sporx
Busraspor başkanının ağzına sağlık......Hele son paragraf 10 numara olmuş.....
serkanholep
18.08.2015, 14:10
yaklaşık 2 hafta önce ceza almama sebep olan onur olayının sonunu gördük hep beraber
tez canlı ve bilgisiz taraftarlarımızın ağızlarından salyalar akıtıp küfürler yağdırdığı insanların aslında o kadar haksız olmadıkları ortaya çıktı
şota daha yeni TD olmuş ama yemediği küfür kalmadı. omur u eleştirmek hata oldu taraftarlar gözünde
İho ne kadar hata yaparsa yapsın onur olayında küfürü haketmediğini düşünüyorum. diğer yaptığı işlerde istediğiniz kadar eleştirin
Hurma yeni SD olmuş ama yine ve hep ınur haklı olduğu için kellesi alınmak istendi
onur bu takımın bir parçası. TS yi seviyorsa istediği kadar yollasınlar gitmez. çünkü istemeyen taraftar değil yönetim.
onur kolay kolay yapılamayacak olanı yapıp takdir toplamıştır. yaptığı hatayı kabul etmil TS ye zarar verdiğini görmüş ve özür dilemiştir.
2 haftadır forumla veya sporla ilgili haber alamadığım için çok ayrıntı bilmiyorum. ama şu an görünen problem olmadığı.
benim ceza almama sebep olan faydasız zararlı taraftarcıklar da biraz sabredip olayları izlemeyi, doğruları anlamayı öğrensinler.
süreç boyunca ettiği küfürler ve hakaretler için üzülen, günah işlediğini düşünen var mıdır acaba.
yaklaşık 2 hafta önce ceza almama sebep olan onur olayının sonunu gördük hep beraber
tez canlı ve bilgisiz taraftarlarımızın ağızlarından salyalar akıtıp küfürler yağdırdığı insanların aslında o kadar haksız olmadıkları ortaya çıktı
şota daha yeni TD olmuş ama yemediği küfür kalmadı. omur u eleştirmek hata oldu taraftarlar gözünde
İho ne kadar hata yaparsa yapsın onur olayında küfürü haketmediğini düşünüyorum. diğer yaptığı işlerde istediğiniz kadar eleştirin
Hurma yeni SD olmuş ama yine ve hep ınur haklı olduğu için kellesi alınmak istendi
onur bu takımın bir parçası. TS yi seviyorsa istediği kadar yollasınlar gitmez. çünkü istemeyen taraftar değil yönetim.
onur kolay kolay yapılamayacak olanı yapıp takdir toplamıştır. yaptığı hatayı kabul etmil TS ye zarar verdiğini görmüş ve özür dilemiştir.
2 haftadır forumla veya sporla ilgili haber alamadığım için çok ayrıntı bilmiyorum. ama şu an görünen problem olmadığı.
benim ceza almama sebep olan faydasız zararlı taraftarcıklar da biraz sabredip olayları izlemeyi, doğruları anlamayı öğrensinler.
süreç boyunca ettiği küfürler ve hakaretler için üzülen, günah işlediğini düşünen var mıdır acaba.
onur kalirsa giderim diyen hurma halen orada
onur kaleci olarak gelecekse gelsin diyen sota, onur halen kaptan
onur özürünü kulüp icin diledi, tabiki hatasi var, ama hatayi körükleyenler olduguda ortada ve satilmaya calisildigi
ama onur ilk gün dedigi gibi ayakta kaldi, gitmiyorum dedi ve gitmedi
sen kendini istedigin kadar hakli görebilirsin
hurma+sota ve iho gibi kendinizi hakliyiz diyede pazarlayabilirsiniz
hurma ropörtaj verirken onurun isinmaya cikisinlan o stadin inlemesi neyin ne oldugunu herkese anlatti
en iyi anlayanda hurmaydi
öyle yalandan istifa edip, kameralara piskin piskin gülerek istifa ettim diyerek, istanbulda transfer görüsmesi yapip, aksam istifam kabul edilmedi denilip geri dönerek kandirilabilinecek mallar degiliz biz
öyle maglup olunupda havaalaninda maglubiyeti kutlayan ve ceplerine kombine peskes cekilen 200 kisi hic kandiramaz bizi
kral ciplak
son kale ONUR
serkanholep
18.08.2015, 15:05
onur kalirsa giderim diyen hurma halen orada
onur kaleci olarak gelecekse gelsin diyen sota, onur halen kaptan
onur özürünü kulüp icin diledi, tabiki hatasi var, ama hatayi körükleyenler olduguda ortada ve satilmaya calisildigi
ama onur ilk gün dedigi gibi ayakta kaldi, gitmiyorum dedi ve gitmedi
sen kendini istedigin kadar hakli görebilirsin
hurma+sota ve iho gibi kendinizi hakliyiz diyede pazarlayabilirsiniz
hurma ropörtaj verirken onurun isinmaya cikisinlan o stadin inlemesi neyin ne oldugunu herkese anlatti
en iyi anlayanda hurmaydi
öyle yalandan istifa edip, kameralara piskin piskin gülerek istifa ettim diyerek, istanbulda transfer görüsmesi yapip, aksam istifam kabul edilmedi denilip geri dönerek kandirilabilinecek mallar degiliz biz
öyle maglup olunupda havaalaninda maglubiyeti kutlayan ve ceplerine kombine peskes cekilen 200 kisi hic kandiramaz bizi
kral ciplak
son kale ONUR
he paynı yere dönüyoruz
onur kendi bile hatasını kabul edip özür dilemiştir.
o zaman da aynı örneği verdim. ben adam öldürdüm diyen birisi var hatasını kabul ediyor ama olay aydınlanmadan önce bilip bilmeden savunan insanlar ( yani siz) hala katili savunuyorsunuz
sevmek ayrı birşey
kimse onur düşmanı değil
onur TS nin var ettiği ve türk futboluna kazandırdığı bir yıldız. ama her yaptığı doğru demek ne kadar mantıklı.
tabi burada ne dersek diyelim insanların düşüncelerini değiştirmek imkansız
bana göre onur haksızdır ve özür dileyerek hatasını kabul etmiştir.
sana göre herşey düzmece idi. onur satılmak istendi. taraftar TS yi kurtardı. iho düşman, hurma bizi bitirmek için seçilmiş ajan, şota bi halta yaramaz. defolsun gitsin.
herkesin düşüncesi kendine. ama hayatımda hiç kulaktan dolma bilgilerle birşey yazmadım söylemedim. komplo teorileriyle işim olmaz aklım da almaz. yaşanan gerçeklerle ve gördüklerimle yorum yaparım. küfür edeceksem de en sonunda emin olunca ağız dolusuyla ederim.
he paynı yere dönüyoruz
onur kendi bile hatasını kabul edip özür dilemiştir.
o zaman da aynı örneği verdim. ben adam öldürdüm diyen birisi var hatasını kabul ediyor ama olay aydınlanmadan önce bilip bilmeden savunan insanlar ( yani siz) hala katili savunuyorsunuz
sevmek ayrı birşey
kimse onur düşmanı değil
onur TS nin var ettiği ve türk futboluna kazandırdığı bir yıldız. ama her yaptığı doğru demek ne kadar mantıklı.
tabi burada ne dersek diyelim insanların düşüncelerini değiştirmek imkansız
bana göre onur haksızdır ve özür dileyerek hatasını kabul etmiştir.
sana göre herşey düzmece idi. onur satılmak istendi. taraftar TS yi kurtardı. iho düşman, hurma bizi bitirmek için seçilmiş ajan, şota bi halta yaramaz. defolsun gitsin.
herkesin düşüncesi kendine. ama hayatımda hiç kulaktan dolma bilgilerle birşey yazmadım söylemedim. komplo teorileriyle işim olmaz aklım da almaz. yaşanan gerçeklerle ve gördüklerimle yorum yaparım. küfür edeceksem de en sonunda emin olunca ağız dolusuyla ederim.
benim komplo teori sundugum yok
hurma adam olsaydi dedigi gibi onur gelince giderdi
sotada adam olsaydi kaptanligini alirdi
aralikta bu 3ünüde taraftar yollayacak
hic bir sey unutulmus degil
kurum adina sabir gösteriliyor
LazBurakTV
24.08.2015, 13:37
Divane sayfası gerçekten çok kaliteli işler yaptı ancak Iho konusunda fena çuvalladılar. Birlik beraberlik adı altında eleştiri yapan insanları kötülediler. Onur olayıyla taraftar da patladı artık. Kapanmalarına üzüldüm.
Divane'de o "kaliteli işleri" yapan bendim zaten artık bakarsan sayfada o "Kaliteli işler" azaldı ayrılmamla. Sayfada sadece 2 kişiydik ve genellikle çoğu şeyi ben yapardım diğeri de benim de çoğunu beğenmedim ve senin de kast ettiğin o "Iho hakknda" yazıları yazardı genelde, ihoyu eleştirilen yazılarda genelde benim ısrarım yüzünden yazardı.
Mesela: https://twitter.com/Divaneyiz/status/614065645207048192 :)
O diğer yazılara ne kadar karşı çıksam da yazmaya devam etti maalesef. Sayesinde Ihocu bi sayfa gibi görünmeye başladık ama böyle birşey yoktu ama maalesef haklı olarak herkes böyle gördü. Ama her ne kadar diğer arkadaşı eleştirsemde iho konusunda "Birlik beraberlik adı altında eleştiri yapan insanları kötülediler" konusuna katılmıyorum. Böyle bir şey yaptığını görmedim hiç. Neyse bunları sadece sayfada neler döndüğü anla diye yazdım :) Maalesef bir kişi yüzünden benim o kadar emek verdiğim sayfaya ihocu imajı verildi. Benim üzüldüğüm nokta bu. Bu ve fazla zamanım olmadığından ve artık gerçek hayata da zaman ayırmak istediğimdem sayfadan ayrıldım, üzülürek söyleyeyim o yazılardan daha çok olacak artık ayrılmamla beraber :)
Adem Akyüz'
24.08.2015, 13:53
Divane'de o "kaliteli işleri" yapan bendim zaten artık bakarsan sayfada o "Kaliteli işler" azaldı ayrılmamla. Sayfada sadece 2 kişiydik ve genellikle çoğu şeyi ben yapardım diğeri de benim de çoğunu beğenmedim ve senin de kast ettiğin o "Iho hakknda" yazıları yazardı genelde, ihoyu eleştirilen yazılarda genelde benim ısrarım yüzünden yazardı.
Mesela: https://twitter.com/Divaneyiz/status/614065645207048192 :)
O diğer yazılara ne kadar karşı çıksam da yazmaya devam etti maalesef. Sayesinde Ihocu bi sayfa gibi görünmeye başladık ama böyle birşey yoktu ama maalesef haklı olarak herkes böyle gördü. Ama her ne kadar diğer arkadaşı eleştirsemde iho konusunda "Birlik beraberlik adı altında eleştiri yapan insanları kötülediler" konusuna katılmıyorum. Böyle bir şey yaptığını görmedim hiç. Neyse bunları sadece sayfada neler döndüğü anla diye yazdım :) Maalesef bir kişi yüzünden benim o kadar emek verdiğim sayfaya ihocu imajı verildi. Benim üzüldüğüm nokta bu. Bu ve fazla zamanım olmadığından ve artık gerçek hayata da zaman ayırmak istediğimdem sayfadan ayrıldım, üzülürek söyleyeyim o yazılardan daha çok olacak artık ayrılmamla beraber :)
Öncelikle sayfada çok önemli işler yaptığınızı söylemeliyim. Bunlar için de ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten çok büyük emekler verdiniz ve Divane sayfasının bu kadar büyümesini sağlayan da bu kaliteli işlerdi.
İHO konusunda söylemek istediğimi yanlış bir cümle ile ifade etmiş olabilirim. Birlik beraberlik adı altında İHO savunuluyor derken eleştiri yapan İnsanlar (bence) bu birliği bozan, aykırı ses olan insanlar olarak gösterildi. Bu bilinçli olarak yapılmamış olabilir ancak o mesajlarda "birlik olalım" derken seslenilen kesimin eleştiri yapanlar olduğuna eminim. Sen de söylüyorsun, insanlar haklı olarak İhocu sayfa diye düşünmeye başladılar. Çünkü hedefteki kesim hep muhalefet olanlardı. Arkadaşınızın bunu kötü niyetle yaptığını kesinlikle düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Elbet birlik olmak iyidir ancak İHO'da değil, Trabzonspor'da birlik olmak lazımdı. Bu konuda arkadaşınız (bence) çok yanlış düşünceler içerisinde.. :)
LazBurakTV
25.08.2015, 16:02
Öncelikle sayfada çok önemli işler yaptığınızı söylemeliyim. Bunlar için de ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten çok büyük emekler verdiniz ve Divane sayfasının bu kadar büyümesini sağlayan da bu kaliteli işlerdi.
İHO konusunda söylemek istediğimi yanlış bir cümle ile ifade etmiş olabilirim. Birlik beraberlik adı altında İHO savunuluyor derken eleştiri yapan İnsanlar (bence) bu birliği bozan, aykırı ses olan insanlar olarak gösterildi. Bu bilinçli olarak yapılmamış olabilir ancak o mesajlarda "birlik olalım" derken seslenilen kesimin eleştiri yapanlar olduğuna eminim. Sen de söylüyorsun, insanlar haklı olarak İhocu sayfa diye düşünmeye başladılar. Çünkü hedefteki kesim hep muhalefet olanlardı. Arkadaşınızın bunu kötü niyetle yaptığını kesinlikle düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Elbet birlik olmak iyidir ancak İHO'da değil, Trabzonspor'da birlik olmak lazımdı. Bu konuda arkadaşınız (bence) çok yanlış düşünceler içerisinde.. :)
Yanlış anlamışım doğru ama dediklerinize katılıyorum. "İHO'da değil, Trabzonspor'da birlik olmak lazımdı." sözünü de ben bir çok kez dedim arkadaşa fakat dediğin gibi niyeti değil ama düşüncesi kötüydü bazı durumlarda. Ama o düşüncenin kötü olmasında yerel medyanın ve bazı muhalefet kısmının da büyük bir payı var diye düşünüyorum. Yani arkadaşımın da haklı yönleri vardı. Fakat onları "Haklı" olarak eleştireceğim derken iho'yu unuttu. Neyse üzgünüm ama artık sayfada yokum ve maalesef o tür yazıları daha çok göreceğiz diye düşünüyorum :) Neyse burada ve sosyal paylaşım sitelerde Divane'de yaptığım işler nedeniyle gösterilen ilgi beni fazlaca mutlu etti zaten. Belki ileri de tekrar geçerim sayfa kim bilir?
Adem Akyüz'
25.08.2015, 16:22
Yanlış anlamışım doğru ama dediklerinize katılıyorum. "İHO'da değil, Trabzonspor'da birlik olmak lazımdı." sözünü de ben bir çok kez dedim arkadaşa fakat dediğin gibi niyeti değil ama düşüncesi kötüydü bazı durumlarda. Ama o düşüncenin kötü olmasında yerel medyanın ve bazı muhalefet kısmının da büyük bir payı var diye düşünüyorum. Yani arkadaşımın da haklı yönleri vardı. Fakat onları "Haklı" olarak eleştireceğim derken iho'yu unuttu. Neyse üzgünüm ama artık sayfada yokum ve maalesef o tür yazıları daha çok göreceğiz diye düşünüyorum :) Neyse burada ve sosyal paylaşım sitelerde Divane'de yaptığım işler nedeniyle gösterilen ilgi beni fazlaca mutlu etti zaten. Belki ileri de tekrar geçerim sayfa kim bilir?
Elbette camia içerisinde sırf muhalefet olmak için eleştiri yapanlar da yok değil, fazlasıyla var ancak bunlar var diye ve sırf bunlara tepki olsun diye İHO'nun bütün yanlışlarına göz yummamak gerekiyordu. Aynı şekilde samimi duygularla, sadece Trabzonspor'u düşündüğü için başkanın yanlışlarını söyleyen, eleştiren insanların da dışlanmaması lazımdı. Maalesef arkadaşınız bu ayrımı yapamadı. Sonuç olarak da İHOcu bir sayfa olarak anılmaya başlandı.
Divane sayfasında tekrar o kaliteli işleri görmek isterim, hatta herkesin isteyeceğinden de eminim. İnşallah tekrar bu işlere vakit ayırabileceğiniz zamanlar olur :)
piskopatrizeli
04.10.2015, 00:04
Erkan Zengin, Mehmet Ekici'yi yumrukladı Osmanlıspor yenilgisinin ardından Trabzonspor futbolcuları arasında yumruklaşmaya kadar uzanan bir olay yaşandı.
Trabzonspor’da bu sezon kavga eksik olmuyor... Onur Kıvrak-Sportif Direktör Süleyman Hurma, Özer-Hurmacı-Medjani arasında yaşanan tatsızıkları gölgede bırakacak bir gerilim yaşandığı ortaya çıktı.
Habertürk'ün haberine göre; Bordo-Mavili takımın geçtiğimiz hafta 10 kişilik Osmanlı’ya 3-1 kaybettiği maçın ardından soyunma odası bir anda karıştı. İddialara göre Erkan Zengin, Mehmet Ekici’yi yumrukladı...
YUMRUK ATTI Olayı tüm detaylarıyla anlatalım: Trabzon, Osmanlı’ya 3-1 kaybedince Erkan Zengin, soyunma odasına söylenerek girdi. Buna sinirlenen Mehmet Ekici, Erkan’a, “Sen de her şeye konuşuyorsun” dedi. Erkan da bu söze şok bir karşılık verdi ve bir anda Mehmet Ekici’ye yumruk attı. Herkesin içinde yumruğu yiyen Mehmet Ekici neye uğradığını şaşırdı. Olayın şokuyla Mehmet Ekici tepkisiz kaldı, Erkan Zengin de soyunma odasının arka tarafına kaçtı. Erkan Zengin’in Galatasaray maçının ardından soyunma odasında Marko Marin’i de fırçaladığı belirtildi.
TESİSLERE BİLE UĞRAMIYOR Trabzon’da yaşanan bu büyük olayın ortaya çıkmasının ardından Mehmet Ekici’nin son 3 gündür idmanlara çıkmamasının nedeni de böylece belli oldu. Mehmet’in yumruk yediği için olayı onur meselesi haline getirdiği ve günlerdir gözüne uyku girmediği öğrenildi. Usta frikikçinin tesislere bile uğramadığı belirtildi. Öte yandan dün kulüpten yapılan açıklamada Mehmet Ekici’nin sakatlığı nedeniyle 3 hafta oynayamayacağının ifade edilmesi şaşkınlık yarattı.
ONUR'DAN EKİCİ'YE DESTEK Yaşanan bu tatsız olaydan birkaç gün sonra kaptan Onur Kıvrak’ın, Mehmet Ekici ile bir görüşme yaptığı ileri sürüldü. Onur’un Ekici’ye “Erkan Zengin sana yanlış yaptı” dediği öğrenildi. Öte yandan Osmanlıspor maçının ardından 6 gün geçmesine karşın Erkan Zengin’in, Mehmet Ekici’den özür dilemediği de belirtildi.
http://kralspor.ensonhaber.com/erkan-zengin-mehmet-ekiciyi-yumrukladi-2015-10-03.html
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.