Orijinalini görmek için tıklayınız : Stephane Mbia
Şanlı SanMarino
07.08.2015, 01:38
Gayret, azim ve sorumluluk.
Hepsi bir araya gelince büyük futbolcu oluyorsun. Umarım yanındaki genç arkadaşlarına iyi bir örnek olur ve tarihimize geçecek başarılar yaşatır.
Macin basinda kendini cok yordu sonlarda kondisyon eksikligi yuzunden nerdeyse kirmizi oluyordu hazirlik doneminde sakatlik gecirdigi icin bence ikinci yari oyuna girseydi belkide daha iyi olacakti
volkan_627
07.08.2015, 01:39
Yanlız bizim çekirdekçileri hiç sevmedi. Taraftar susarsa bu adam küser. Baştan söyleyeyim.
İbrahim CİHAN
07.08.2015, 01:49
Maşallah. Bütün Türkiye ağzı sulanarak izledi. İnşallah böyle de devam eder. Nokta transfer.
Son zamanlarda izlediğim en büyük orta saha performanslarından birisiydi. Topu alırken ne yapacağını bilen, topsuz oyunu mükemmel oynayan bir oyuncu. Arkasında hızlı 2 stoper oynarsa dehşet bir takım ortaya çıkar. Ama takımın mevcut durumu kendisinde iştah bırakmaz gibi geliyor bana.
Terzioğlu
07.08.2015, 02:07
Bosingwa'nin daha cok konusan ön libero versiyonu.
yattarahayranı
07.08.2015, 02:12
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/06/5aa339bf444a99615328f0dfa46804a7.jpg Ben üzülüyodum adam avrupa liginde oynayamıcak sıkıntı cıkarır belki diye adam bidaha sizi üzmicem diyor
İbrahim CİHAN
07.08.2015, 02:15
Ben pas kabiliyetinin bu kadar iyi olduğunu da bilmiyordum ayrıca. Tekrar tekrar maşallah.
artvints
07.08.2015, 02:19
Sevilla'da bu kadar sorumluluk almasina, top kullanmasina gerek kalmiyordu, daha rahat oynuyordu. Burda o gorev verilence vazifeden kaçacak bir adam olmadigini dusunuyordum.bekledigimden fazlasini buldum.eksik parcalar bir an once tamamlansin adamin hevesi kacmasin.liderlik yapmaya gelmis buraya.
Sagolasin. Umarim hirsin devam eder.
erenslash
07.08.2015, 03:02
Kumaşı iyi,bu kadroda çürür ama bu eleman.Overall genel kadroda tek başına bir şey yapamaz.Kanatlarda adam geçen özellikli adamlarımız yok bir beyin,yönetim var bu çocukta ama bezer bu çocuk bu kadroyla a kalite adamlar almamız şart yazık olur yoksa bu elemana
Mustafa Calik
07.08.2015, 03:15
Fatih Atik gibi bir oyuncudan sonra en önemli pozisyonda Mbia gibi birisini izledik alisik degiliz umarim böyle devam eder :)
Mustafa Hazıroğlu
07.08.2015, 03:45
Fazla söze gerek yok. Gelmiş geçmiş en iyi transferimiz. Geldiği yaşi, gecmisi ve performansi olarak baz aldim bunu soylerken.
Adem Akyüz'
07.08.2015, 05:08
Umarım bizimkilere benzemez ve umarım Ekici ile iyi anlaşır..
temel_yilmaz
07.08.2015, 07:46
Bu adamin Trabzonspor degil Trabzon sehrinde oynayabilecegi,oyun olarak anlasabilecegi,sorumluluklarini paylasabilecegi tek eleman Borce.
ister kizin ister darilin yoksa bu adam 5. Hafta sonunda Yusufu erkani ya dover yada onlara ayak uydurur.
DEEP BLUE
07.08.2015, 07:55
40 yıldır bu takımda izlediğim en iyi ön libero... Takımda uzaylı gibi adam... Neden iki yıl üstüste UEFA kupası kaldırdığını anlamış olduk... Müthiş oyuncu gerçekten...
Emre İskender
07.08.2015, 08:21
2-3 gün sonra Erkanı Yusufu Sefa yı Yumluyu sahanın ortasında tokatlar...
Semih AYDIN
07.08.2015, 08:32
Reis varan 2
bordomaviask
07.08.2015, 08:48
Tam bir winner gel gor ki etrafı loserla dolu. Bataklıktakı pırlanta..
En cok bu adama uzuldum umarim digerlerine ayak uydurmaz.
Mukemmel bi futbolcu on liberoya doydu gozum.
İçinden ya zokora çıkacak ya da aurelio. Karar vermek için birkaç maçını daha izlemek gerek.
zafer6161
07.08.2015, 09:33
sevilla bu adamı nasıl sattı.ve biz nasıl aldık,koskoca ispanyada bu adama talip çıkmadımı,hala hayret ediyorum
Kazım Bostan
07.08.2015, 09:39
Ben üzülüyodum adam avrupa liginde oynayamıcak sıkıntı cıkarır belki diye adam bidaha sizi üzmicem diyor
takımda kazanmayı isteyen ve en çok çabalayan kendisi olmasına rağmen. daha ilk maçı bu arada. ve adam gibi antrenman da yapmadı.
press yapmayan yusuf'a deli gibi kızışını da unutamam.
ben şunu gördüm futbolcu iyiyse ilk maçında belli eder kendini.
yalnız en fazla 4-5 haftası var malesef hevesini kaybedecek diğer futbolculardan ve seyirci gelmemesinden dolayı..
Dün akşam defalarca gördüğüm yorumu ben de tekrarlamak istiyorum. 2 senede iki UEFA Kupalı takımdan 3.önelemede köy takımına elenen takıma. Grande Pardon Mbia.
atomantcum
07.08.2015, 09:45
Yanlız bizim çekirdekçileri hiç sevmedi. Taraftar susarsa bu adam küser. Baştan söyleyeyim.
+1
İlk maçında böyle oynadıysa temposunu kazandıktan sonra neler yapar düşünemiyorum.
Bir yandan da sonradan kendisini salmasından korkuyorum.
Son bölümde baya oyundan düştü yoruldu.
ogeday6106
07.08.2015, 09:50
yanlış transfer, bu takımda hatta bu ligde olmaması gerekiyo !!
art(w)in
07.08.2015, 09:52
Kardeş ben sana git gelme demiştim. bak daha gelmeden suratindan, mimiklerinden, alacağın paradan, anlasamadik demenden filan dem vurup burada sana küfür eden adamlar vardı. Burası böyle bir yer. Ben sana boşuna gelme demedim.
Sezgin Öztürk
07.08.2015, 09:58
M'Bia'yı hayatında bir kere izlemeyen futbol ulemaları transfer edildiğinde adamı Hüseyin ile kıyaslıyor kazma damgası vuruyordu. Yüzleri kızardı mı biraz acaba ?
Umarım performansın bu şekilde devam eder General M'Bia...
oflubektas
07.08.2015, 10:30
Eskiden böyle adamlar geldiğinde deli gibi sevinir, ilerisi için umutlanırdım.
Şimdi ise "2 aya kalmaz parası gecikmeye başlar, taraftar tribünleri boşaltır, ciğeri beş para etmez bir topçu bozuntusuyla kavga eder, bir de aile yenge mevzuları derken performans yerlerde gezince, sezon ortası satmak için kulüp ararız. Sezon sonu da üste para vererek yollarız" diyorum.
tam bir winner general. ama takım leş resmen. Adamın iş zor. kadroyu mbia kursun. o çalıştırsın.
Futboldan sogumama ramak kalmışken son tesellilerim Okay ve Mbia..
riv riv riv
07.08.2015, 11:01
Ulu reis mbia
Erdal UZUNYILMAZ
07.08.2015, 13:07
Süleyman Hurma'yı çok sevmesemde Mbia için teşekkür etmek gerek. Mbia-Okay-Mehmet Ekici çok iyi üçlü olcak inşAllah.
Oğuzhan Fidan
07.08.2015, 13:44
son zamanlarda benim takımımda olmasını istediğim adam. hep böyle birinin hayalini kurmuştum..
Zeki Akyol
07.08.2015, 14:27
Maçın ortalarında twittirdan yorumlara bakıyordum direk tt olmuş bugunde bı ara ençok konuşulan kişi olmuştu.. bu bile onun kalitesi için yeterlı :D
bordoylamavi
07.08.2015, 14:27
ilk kez trabzon orta sahasında güçlü izbandud gibi birini görüyoruz. klas bir oyuncu çok güçlü çok teknik. ekiciyle birlikte farklı olabilirler
mehmet83
07.08.2015, 15:24
Cok iyi adam. Insallah lanet olsun deyip salmaz kendini.
İkinci yarıda biraz oyundan düştü ama neredeyse aldığı tüm topları doğru kullandı.Sayısız ikili mücadele kazandı.Umarım takım bu adamın bu isteğini köreltmez.Bu kadar sert ve sıkı oynayıp,karta bu kadar uzak oynayabilmek(her ne kadar dün ikinci sarısını hakem es geçse de) büyük marifet.Top kapışları da çok ince.
psikopat_hamsi
07.08.2015, 15:32
Trabzonspor'a yakışan bir futbolcu ama dünkü Trabzonspor Mbia'ya yakışmadı. Taraftar bildiğimiz çekirdekçi seyirci, takım desen ruh yok, kabiliyet yok, taktik desen sanki deplasmanda barçaya karşı oynuyor gibi kendi sahasına çekilmiş kazanılan topları uzun oynayarak sahasından çıkmaya çalışan bir Trabzonspor.
lizarazu
07.08.2015, 15:36
Adam cok iyi Malouda'da ilk geldiginde cok iyiydi buraya gelene biseyler oluyor umarim buraya uyum saglayip yatmaz
E. Okan Bülbül
07.08.2015, 15:42
http://www.bilgiustam.com/resimler/2012/07/2061-nazar-boncugu_8271.jpg
Erkan YILMAZ
07.08.2015, 16:01
[ımg]http://www.bilgiustam.com/resimler/2012/07/2061-nazar-boncugu_8271.jpg[/ımg]
bu mesajdan sonra baslıga kilit vurulmalı:)
Ozan Yılmaz
07.08.2015, 17:59
Beklemiyordum bu kadar iyi katkı verebileceğini dünkü emeğin için teşekkürler. İnşallah ligde de böyle devam edersin. Allah sakatlık vermesin...
Kimin ne oldugunu derbilerde anlariz elendigimiz takim mahalle takimi olmasaydi fena degildi diyebilirdim zokoranin ilk macinda oynadigi gibi oynadi gerisi gelecekmi ona bakalim
Tolunay Abdioğlu
07.08.2015, 20:00
Transferinde emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Ortasaha sağlam. Mbia-Okay-Ekici !
Adem Akyüz'
07.08.2015, 20:02
Geçen sezon Constant da ilk maçında bu ayarda oynamıştı ama sonradan bizimkilere ayak uydurmuştu. Sakın sen bizimkilere uyayım deme..
Kazım Bostan
07.08.2015, 20:15
Geçen sezon Constant da ilk maçında bu ayarda oynamıştı ama sonradan bizimkilere ayak uydurmuştu. Sakın sen bizimkilere uyayım deme..
malouda da ilk geldiğinde resmen ben topçuyum diyordu...
ha kesinlikle bir malouda olmaz, ama ilerde bu hevesinin kalmayacağını düşünüyorum. şuan bu kadar hevesli olmasının bir sebebi de ailesinin kurtarılmış olmasına müteakip kendisini borçlu hissetmesi..
http://www.medyumca.com/wp-content/uploads/2013/06/nazar-duasi.gif
:D
http://www.bilgiustam.com/resimler/2012/07/2061-nazar-boncugu_8271.jpg
Daha da birşey olmaz artık herhalde :D
yatmaztara
07.08.2015, 21:09
O neydi öyle Maaşallah
Gökhan Uzun
07.08.2015, 21:30
Maşallah diyerek başlayalım. Malouda'yı hatırlattı bana. O da ilk naçlarda çok iyi bir performans ortaya koymuştu sonradan düştü.
Topsuz alanda çok iyi ve takımı yönetmeye çalışıyor bu çok güzel. Birkaç yerde yumlu ve cavanda'ya kızdı. Doğru bir transfer gibi gözüküyor.
Tabi ilk maçtan beklentiyi tavan yapmamak lazım. Sonra üzülen biz oluyoruz :)
dün akşam en beğendiğim şeyi,aldığı hiç bir topu yana -sağa-sola falan vermeden mütemadiyen ileri göndermesiydi. Hemde sallamasyon yada panikle değil ;görerek ,ayağa ve isabetli. Ayrıca pası çıktıktan sonra daha evvelki molozlar gibi( halihazırda kadroda barınanlarda dahil) olduğu yerde beklemeyip boşa kaçması da harikaydı.
Ekici -Okay -M'Bia.... geçen senelerde en fazla eksiğini çektiğimiz ortasaha ekibini kurmuş bulunuyoruz. Etraflarını yani kanatlarıda iyileştirebilirsek kolay kaybetmeyen bir takım oluşturmuş olacağız.
hep böyle oynaman dileğiyle tekrar hoşgeldin M'Bia.
Toplara sakatlanmak pahasına girmesi, diğer futbolcuyum diye geçinen topçularımıza ders olmalı.
banker bilodaşener şen biloyu apartmanda kapıcı yapıyordu. oda namusuyla her şeye koşturuyordu. diğer kapıcılarda kötü örnek oluyor it diyorlardı. mbia takımda o duruma düşecek gibi. ulan bu mbia neden yırtınıyor bizi taraftarın önüne atacak o koşarsa bizim koşmadığımız meydana çıkacak derler mi?
Isko6161
07.08.2015, 22:26
Keske digerleri'de sana ayak uydurabilseydi Staphane reis....
Çogumuzun dusundugu gibi bende Okay - Ekici - M'bia orta sahasinin çok iyi isler yapacagini dusunuyorum. Kanatlar suan sıkıntılı, dogru. Mevcut kadroda bu orta sahaya en iyi ayak uydurabilecek oyuncular bence sag tarafta Özer, sol tarafta Yusuf yada Constant. Dun hemen hemen butun tehlikeli pozisyonlari Özer gelistirdi. Iyi orta açabilen topçu en azindan. Teknigide fena degil ve oyun zekasi Sefadan da Erkandan da ustun. Yusuf ise hizli, mucadeleci ve tempolu. Dun 120dakika ters kanatta oynamasi sebebiyle hiç etkili olamadi. Sol kanatta oynadigi zaman biraz daha kipirdama oluyor, ara sira orta aciyor, ceza sahasina giriyor ve savunmaya yardim ediyor. AH ulan Constant... Keske yusufdaki hiz ve tempo sende olsa. Suan sol kanat icin hic sıkıntıya girmicektik
Mbia maalesef para için gelmiş... Sakatlığı uzar sezon içinde 15-20 maç oynayıp cukkaları cebine indirir...
Beni utandırdın büyüksün Mbia...
Keşke bir gün
Deniz, Sefa, Yusuf, Constant, Erkan, Aytaç, Yumlu, Aykut da utandırsa
ToyerSefa
08.08.2015, 01:43
Mest ettin
Bazı oyuncular vardır ıyı oynarlar ama sonuca yansımaz bu tıp oyuncularda yaratıcılık mezıyetı kısıtlı oluyor
Onur Akyüz
08.08.2015, 02:31
Büyük futbolcu.
Sevilla'da oynadigindan cok fazlasini oynadi. Topla bu kadar hasir nesir olup surekli ileriye yardim etti. Adam gorevini yapmis olmasina ragmen sonuc gelmeyince ekstra yapti resmen. On liberoden fazlasiydi bence.
Tekrardan hoşgeldin Mbia. O bölgede futbolcu izlemeyeli baya olmuş.
cimlagava
08.08.2015, 20:35
Selçuk bizdeyken tam böyle oynardı. İleri geri. Adamı bitirdiler gs'de.
F. Yıldırım
08.08.2015, 21:22
Selçuk bizdeyken tam böyle oynardı. İleri geri. Adamı bitirdiler gs'de.
Bu adamı Selçuk karektersizi ile bir tutmam. Bu adam öncelikle ruhunu koydu ve inşallah bozmaz. Cezalıydım yazamadım ama yediğimiz golden sonraki çabasını gördükçe üzüldüm adına. Kendimi mahçup hissettim.
Diğer avanaklara uymaz umarım.
Trapezunt
08.08.2015, 22:05
Trabzonlu mafyası başını yemezse bu adam bu takıma önder olur.
cakalkerem
09.08.2015, 00:10
gerçekten iyi transfer ...
nasıl aldık bu adamı..
eğer böyle devam edecekse aldığı para helal olsun....
Timur Mikhail
09.08.2015, 00:17
vay anasını sayın seyirciler kaç ömür yaşamam gerekiyorki adamın aldığı imza parasını kazanayım, yani bir imza atıyorsun ve bu parayı alıyorsun üstüne garanti paralar, yatış kokuları geliyor burnuma.
Herkesin huzurunda kendisinden özür diliyorum inşallah bizi yanıltmaya devam eder.
Çok iyi oynaması kadar takımı sahiplenmesi,arkadaşlarına bağırması,taraftarı ateşlemesi,auta çıkan topu koşarak alması vs çok şaşırttı beni...
Fatih Çelik
09.08.2015, 01:56
Bir de maratondakilere dalsaydi... Başkan ilan ederdik iyi olurdu.
artvints
09.08.2015, 02:12
m'bia'yı analiz etmek için baya sevilla maçı izledim.bu forumda oyuncu ile ilgili hatırı sayılır bir endişe vardı.boşa gitmemesi sevindirdi beni.gerçi sevilla çok güzel top oynadı geçen sene.izlemeye değerdi.
Uğur Kalyoncu
09.08.2015, 07:58
Inanilmaz etkilendim Allah sakatlik kaza bela vermesin..
İlginçtir, Rabotnicki maçındaki en iyi üç oyuncumuz (M'bia, Cavanda ve Okay), aramıza bu sene katılanlardandı. İnşaallah arttırarak devam ederlr. Hoş arttırmasalar da, ben bu hallerine bile razıyım. Ne günlere kaldık.
Rabotnicki maçındaki spiker, onu
-"Enbiya, Enbiya..."
şeklinde telaffuz ederek, anında bizdenleştirdi :).
.
Hocam ilk cümlenizden resmen acı akıyor. Ve üstelik biraz da korkunç. :)
Tolunay Abdioğlu
09.08.2015, 12:26
İlginçtir, Rabotnicki maçındaki en iyi üç oyuncumuz (M'bia, Cavanda ve Okay), aramıza bu sene katılanlardandı. İnşaallah arttırarak devam ederlr. Hoş arttırmasalar da, ben bu hallerine bile razıyım. Ne günlere kaldık.
Rabotnicki maçındaki spiker, onu
-"Enbiya, Enbiya..."
şeklinde telaffuz ederek, anında bizdenleştirdi :).
.
Nefes alsınlar yeter moduna getirdiler ya bizi. O da güzel. :)
Hocam ilk cümlenizden resmen acı akıyor. Ve üstelik biraz da korkunç. :)
Hayattaki prensibim: "Kendine küçük hedefler koyarsan; kolay ulaşır, mutlu olursun."
Bunun neresi korkunç :D?
(Pardon, ben üçüncü cümleyi yorumladım. İlk cümle benim tesbitim olan bir gerçek. Acı ve korkunç mu geldi sana? Daha acı ve korkuncu herhalde şu olabilirdi: Sahadaki en iyi üç oyuncumuz Yumlu, Yusuf ve Erkan.)
.
Nefes alsınlar yeter moduna getirdiler ya bizi. O da güzel. :)
Tam olarak öyle oldu: Ölümü gösterip, sıtmaya razı etmek.
-"Bunları beğenmiyor musunuz? Çağırırım geri, bak Zeki'yi..."
.
Hayattaki prensibim: "Kendine küçük hedefler koyarsan; kolay ulaşır, mutlu olursun."
Bunun neresi korkunç :D?
(Pardon, ben üçüncü cümleyi yorumladım. İlk cümle benim tesbitim olan bir gerçek. Acı ve korkunç mu geldi sana? Daha acı ve korkuncu herhalde şu olabilirdi: Sahadaki en iyi üç oyuncumuz Yumlu, Yusuf ve Erkan.)
.
Sonrası acı oluyor hocam. Onlar da günümüz Trabzonspor futbolcusulaşıyor. Ya da öyle bir şey:D
Sonrası acı oluyor hocam. Onlar da günümüz Trabzonspor futbolcusulaşıyor. Ya da öyle bir şey:D
İktisadı temel kurallarından biri (https://eksisozluk.com/kotu-para-iyi-parayi-kovar--435476) işliyor.
.
Hüseyin Başoğlu
09.08.2015, 13:26
Sonunda adam yiyen orta sahamız oldu :D
Semih AYDIN
10.08.2015, 09:59
Ahh reis burda da gönül isterdi Uefa kupası kaldır ama işte
Yunus Emre SEYHAN
10.08.2015, 10:08
Yorum yapmak için çok erken.
Alanzinho, Waris, Zokora vs ilk maçlarında mükkemmel oynamışlardı.
Sorumluluktan kaçmıyor, oyunu yönlendiriyor..
Çok faydalı olacağını düşünüyorum..
Bu da hatuncu cikti.
Alemlerden alemlere akiyor.
Timur Mikhail
10.08.2015, 21:17
İstediği ile takılsın istediği gibi yaşasın sahada böyle savaşıp adam gibi oynayacaksa dam üstünde dam bırakmasın.
George Best misali, maradona good pele better george best :)
Sonunda adam yiyen orta sahamız oldu :D
İştahı ne kadar hep beraber göreceğiz.
bakigokhan
14.08.2015, 04:10
Herkeste bir zokora korkusu var ama bu adam farklı olacak inşallah... 2. Sayfaya düşmrsine dayanamadım. Yeni patronun:-)
Yavuz Hasan
15.08.2015, 21:54
Maşallah diyelim nazar değmesin
Zokora benzetmesi çok yanlış mbia nın yan pası neredeyse yok dikine oynuyor dikine düşünüyor
Pshycologist41
15.08.2015, 21:57
Düşün Mbia'sın ve bu takımda oynuyorsun...
Sağında Erkan solunda Yusuf...
Benzetileceği tek oyuncu Yaya Toure . Barcada dahi oynar büyük konuşuyorum.
DeAgLeMaNyAq
15.08.2015, 22:57
Nazar değmesin maşallah...
Seni izlemek müthiş. Abartmıyorum bu forma ile en zevk alarak izlediğim topçu.
Murathan
15.08.2015, 23:02
sen seeeeen seeeeeeeeen
Maşallah. Allah sakatlık vermesin, müthiş oynuyor.
Sadettin_
15.08.2015, 23:11
"zekiden sonraki bosingva" etkisi yaptığın için bu taraftar seni çok sevecek . Bu akşamda iyiydin helal .
Adam topcu cidden, helal olsun.
Oğuzhan Fidan
15.08.2015, 23:27
beyler bi kapak fotosu yapında faceye atalım yahu.. şöyle dumanlar felan mbia baksın üsttede stephane mbia yazsın. emeklerinize şimdiden teşekkürler.. :)
Maç sonu maratona bir ayar çekti.
Nazar değmesin. Bu hırs mükemmel.
Adama yazik yav solunda erkan saginda yusuf
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
al paranı istersen feneriumdan alışveriş yap, herşeyine ,heryerine sağlık.
Ozan Yılmaz
16.08.2015, 00:01
aman sakatlanma yeni reis.
exelance
16.08.2015, 00:04
Su an takımda en cok güven duydugum futbolcu..
İ. SARAL
16.08.2015, 00:22
Gelmesini istemiyordum, yatar diyordum ama ilk maçtan utandırdı. Umarım böyle devam eder.
Rabia out, Mbia in.
Sevilla'da topu dağıtan, servis yapan hüviyette olmadı. Edilgen bir görevi vardı. Oradan bir kuşku düşmüştü.
Gelin görünki TR'de ortalama tekniği rağmen fizik gücü, temposuyla adeta Afrika Aslanı kesildi.
Kendisine yapılan faulden, kıvranışlarından sonra yüreğime ateş düşmüştü. Acaba dedim ?
Neyseki bu belirsizlik kısa sürdü. Makine gibi takımı yönetmeyi, agresifliğini sürdürdü.
Yalnız Tolga Özkalfa bu esnada çok hakaretler işitmiştir orası ayrı.
Dizine atılan tekmeyi görmek istemeyen topkafanın kafasına uçan tekme atmak istedim o an reis.
Maşallah. Allah sakatlıklardan korusun...
Mustafa ÖZDEMİR
16.08.2015, 00:50
Allah razı olsun. Maç.sonu tribünlere oturuyorsunuz diye sitemde bulundu haklý olarak
Ateş ediyor resmen. Ah bi de Bosi olacaktı yanında şimdi.
Senin allahina kurban, bu gozler sonunda bir onlibero gordu! Bu seferde kanat yok :(
http://www.medyumca.com/wp-content/uploads/2013/06/nazar-duasi.gif
:D
Yumulun...
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
16.08.2015, 01:04
Adamın hası
Soner Albayrak
16.08.2015, 01:08
Nazar değecek diye yorum yapmak istemiyorum o derece.
Emrah KabuL
16.08.2015, 01:10
Umarım bu performansı devam eder.. sakatlık falan yaşamaz.
artvints
16.08.2015, 01:25
defansı falan bırak iki maçtır o kadar güzel atak başlangıçları var ki, ofansif ortasaha dediğimiz adamlar yapamıyor bunu.ofansifi defansifi yok bu işin aslında.ortasahada oynuyorsan sonuna kadar mücade edeceksin pas atmayı da bileceksin.premier lig takımları nasıl almamış bu adamı hayret ettim. n'doye'ye attığı dipleme pası en son selçuk'dan liverpool maçında görmüştüm.umut kaçırmıştı tabi.
Yasin Altuntas
16.08.2015, 01:29
N'Doye'ye attigi bir pas var ki mükemmel ötesi. Zokora'nin defansi ile Colman'in Ofansini birlestirip, üstüne bir tutam La Liga tecrübesi ve Hirs kattik, nur topu gibi bir M'Biamiz oldu :-)
SpOtLesS
16.08.2015, 01:35
Maşallah.. Allah nazarlardan saklasın
Alphan Altun
16.08.2015, 01:36
Bireysel özellik olarak ne çok yüksek tekniğe sahip diyebiliriz ne çabukluğu var ne şutu ne ince pasları...Ama üst düzey oyun zekası ve anlayışı,pozisyon bilgisi futbolda ne kadar fark yaratan unsurlar olduğunu bir kez daha gösteriyor.Bir orta saha oyuncusu presi nerede,ne zaman yapacağını,topla buluşacağı ve topu oynayacağı yeri biliyorsa başta saydığım özellikleri olmasa bile daha ilk maçta onu takımın anahtar oyuncusu haline getirmeye yetiyor.
Ne abarttınız arkadaş, Mbia'yı FM oynayanlar bilir sadece ama Nani, Podolski gibi adamları herkes bilir. Madem mutlu olacaksınız diğer takımların transferlerinden aşağı kalır yanı yok diye kendinizi kandırın.. Zokora, Mbia'dan daha fazla isim yapmış biri olmasına rağmen ne kadar alıyordu Mbia ne kadar alıyor? Mbia az filan almıyor tam tersine aşırı fazla alıyor.
Taraftar profilimiz maalesef bu. Geçmiş mesajları okuyunca gerçekten çok vahim bir tablo ile karşılaşıyoruz
Taraftar profilimiz maalesef bu. Geçmiş mesajları okuyunca gerçekten çok vahim bir tablo ile karşılaşıyoruz
Favori futbolcuları Soner ve Mustafa Yumlu olan bir arkadaş kendisi boşver
artvints
16.08.2015, 02:29
m'bia'nın transfer sürecini tekrar hatırlayalım.ismi ersun yanal verdi ama çok önemi yok.herhangi biri de verebilirdi bu ismi. görüşmeleri hurma yaptı. aldığı para ile ilgili bir sürü şey söylendi.hareketlerinden yatacağına dair bir sürü çıkarım yapıldı.hatta başkan bile vazgeçti.m'bia trabzon'dan ayrıldı.forumda alınmayacağına dair kanaat varken hurma görüşmelerimiz devam ediyor m'bia'yı transfer etmek istiyoruz diyerek sürece el koydu.başkanı tekrar ikna etti, verilen para fazla da olsa kabul etti ve transfer gerçekleşti. m'bia ersun yanal transferi diye bir kaç iey okumuştum.benim izlediğim süreç böyle. diğer eleştriler hala geçerli ama ortasahamızı toparlayan isim hurma.
Mustafa Hazıroğlu
16.08.2015, 05:42
faydalı olamadan çekip gider .gelişinden belli etti kendini.
Yav he he
Mustafa Hazıroğlu
16.08.2015, 05:43
5 bin euro da maç başı alacakmış. :) Keşke direkt olarak kulübün kasasının anahtarını verselerdi.
Keske verserdi İHO'dan iyi yonetirdi :)
Şanlı SanMarino
16.08.2015, 06:40
Maşallah. Maşallah. Maşallah.
Arif Timurcioğlu
16.08.2015, 07:44
Bireysel özellik olarak ne çok yüksek tekniğe sahip diyebiliriz ne çabukluğu var ne şutu ne ince pasları...Ama üst düzey oyun zekası ve anlayışı,pozisyon bilgisi futbolda ne kadar fark yaratan unsurlar olduğunu bir kez daha gösteriyor.Bir orta saha oyuncusu presi nerede,ne zaman yapacağını,topla buluşacağı ve topu oynayacağı yeri biliyorsa başta saydığım özellikleri olmasa bile daha ilk maçta onu takımın anahtar oyuncusu haline getirmeye yetiyor. Ilk satirlarina katilmiyorum o saydiklarindan asiri derecede olmasada dedigin gibi hic yokta degil bir onliberoya gore ust duzeyde denilebilir.
ofluoglu
16.08.2015, 11:48
Bursaspor maçında katkısı cok yüksekti. Sakatlanacak diye yüreğim ağzıma geldi. Diğer bal yapmayanlarin yaninda kendisi tam anlamı ile bal yapan arı.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Şu an için tartışmasız takımın saha içi lideri. Ekici geldiği zaman çok daha faydalı olacaktır.
Hamdi Karamahmutoğlu
16.08.2015, 12:09
Sezonun en iyi transferi.
Maşallah, Rabbim nazarlardan saklasın.
Harun-61
16.08.2015, 12:41
Ben gelecek haftaki 8taş maçını merak ediyorum.
Rabotocki ve bursa maçı çok üst seviyede değil di.
Her hali ile sahada Reis lik yapıyor.
Yiğit Gayretli
16.08.2015, 13:02
"Yatmaya geldi yeaa" :)
tekinonline
16.08.2015, 13:02
Beyler M'bia tam bir kolpa! :D niye kolpa ? robotnicki maçında avni aker de sakatlandı numarası yaptı hakem vermedi kalktı yürüdü mis gibi. ulan yemin ederim öldü sandım can çekişiyor sandım. dün de aynını yaptı . yapma böyle kanka hakemler yemez daha.
Şakaysa komik değil ciddiysen çok komik. Adamın dizine tekme attılar dün gece. Ne numarası?
Beyler M'bia tam bir kolpa! :D niye kolpa ? robotnicki maçında avni aker de sakatlandı numarası yaptı hakem vermedi kalktı yürüdü mis gibi. ulan yemin ederim öldü sandım can çekişiyor sandım. dün de aynını yaptı . yapma böyle kanka hakemler yemez daha.
Sizin yarali yerinize bisey degse nasil acir mbia nin ki de oyle resmen tekme yedi yarali yerine.
Mustafa YILMAZ
16.08.2015, 13:19
ne zamandır ilk defa bir oyuncuyu izlerken enerji kattığını, güç verdiğini, ateşlediğini gördüm sadece mücadele değil ile başarılı hamleleri ilede tek kelime ile müthiş iki maçlık oyunla şimdiden gönle taht kurmuştur.
Allah nazarlardan saklasın böyle devam et kara boğa
Dün ilk kez stadda canlı olarak izledim. Bir çok maça gitmişimdir ama canli olarak izlediğim en iyi ön liberolardan birtanesi. Melo'nun cincon'da yaptıklarını yapıyor, takımı ve taraftarı ateşliyor. Oyun zekasi çok üst seviyede, rakip oyuncunun nereye pas atıp nereye koşacağını biliyor üstelik ofansif yanı da iyi. Taraftarları ateşlemesine bayıldım. "Gidin işinize, hiç sesiniz çıkmıyor hepiniz sadece oturuyorsunuz biz burda sizin için terliyoruz" gibisine hareketler yaptı. :)
Ersun hocanın Mbi'a yorumu: http://www.ligtv.com.tr/haber/mbia-durmuyor-sahada-basmadik-yer-birakmadi
Adem Akyüz'
16.08.2015, 19:02
Maşallah.
Uğur Kalyoncu
17.08.2015, 12:50
Okay yan gel yat oğlum Osman kavramini benimsediği icin asli görevi olan savunmadan ziyade hücumda daha çok görüyoruz. .Ekici geldiginde cok cok daha iyi olacak inşallah. .
Allah nazarlardan saklasin..Torununun torununu görmeyi nasip etsin insallah :)
Gökhan Uzun
17.08.2015, 12:57
Ben böyle bir şey izlemedim :)
Bunu derken bile bir yandan k.çmı kaşıyıp bir yandan tahtaya vuruyorum :D
Harun-61
17.08.2015, 13:15
Kac km kostu Bursa macinda ???
Seni veren Allah'a şükürler olsun
Harun-61
17.08.2015, 13:29
EfsaneSpor @Efsanespors
Stéphane M'bia, Trabzonspor formasıyla ilk lig maçında; sahanın adeta her yerindeydi.
https://pbs.twimg.com/media/CMmoL_sUkAE-CM9.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CMmoQsRVEAAHemc.jpg
hep boyle oynarsa butun takımı kendısı gıbı kosturur ınsallahda oyle olur helekı mehmet ve bosı reısde gelırse tatından yenmez
Cengiz Çubukcu
18.08.2015, 19:50
Dizinde şişme ve odem varmış, iyileşene kadar kesinlikle oynatılmamalı...tam iyi bir orta saha bulduk derken borceanunun kaderine benzemesin bu da...
bahadır2561
18.08.2015, 22:07
Borce halı sahada sakatlanmadı mı, yanlış mı hatırlıyorum ?
M'Bia oyle bişey yapmaz
volkan_627
18.08.2015, 22:10
Bjk maçında bourceanu ile ortada olmalı. Okay daha tecrübesiz. Böyle maçları kaldıramayabilir.
dualar ettim , adaklar adadım gelsin diye , öyle bi süreç ti ki ben de bizi ciddiye lamaz sandım , ümitlerime karşı beni mahcup etmedi , kaygılarıma karşı utandırdı , ne yazık ki içimdeki his yakın zamanda sakatlık yaşayacağını söylüyo.
Faruk BERBER
19.08.2015, 01:21
Adamın dibi.
Trabzon'ludan ziyade böyle isimler almalıyız.
Sportif olarak yaklaşıp duygusallıktan arındığımız gün oluruz.
SüRMeNe_6161
19.08.2015, 09:28
inşallah Hep böyle devam eder
Harun-61
19.08.2015, 10:14
Dizinde şişme ve odem varmış, iyileşene kadar kesinlikle oynatılmamalı...tam iyi bir orta saha bulduk derken borceanunun kaderine benzemesin bu da...
8taş macinda oynamaz ise yikilirim :o
Uğur Kalyoncu
19.08.2015, 10:42
Formasi alinacak bir karakter...Bjk yi yenersek bu adamin formasini alacagim. .Forma almayi dusunmuyordum ama performansi bunu zorunlu kılıyor.
kürşat61
20.08.2015, 14:24
Formasi alinacak bir karakter...Bjk yi yenersek bu adamin formasini alacagim. .Forma almayi dusunmuyordum ama performansi bunu zorunlu kılıyor.
Tamamen aynı hislerdeyim.
Steril61
21.08.2015, 14:21
N Doye ile beraber bu sezonun en iyi transferi oldu sanırım. Orta alanda rakibe iyi basmanın yanında ayağına gelen topların kıymetini çok iyi biliyor. Topu daima olumlu kullanmaya çabalıyor. Bu sayede orta alanda top çevirebiliyoruz. Keşke onun yanında uyumlu oynayabilecek biri olsaydı. Aslında Costant ile birlikte ön libero oynarlarsa çok iyi olur gibime geliyor.
DeAgLeMaNyAq
22.08.2015, 23:47
Maça kötü başladı sonradan vites attırdı. Kartın da etkisiyle biraz rölantiye döndü ama 1-2 kritik pas hatasına rağmen işini fazlasıyla yaptı...
Müthiş bir ortasaha.İnanılmazsın adamım takıma gelmiş en kaliteli futbolcu.
poetricus
22.08.2015, 23:49
Saygılar Reis...
Bu adamın hatrına forma da alırım şalvar da
Tatar Kemal
23.08.2015, 00:03
müthiş bir yetenek. ekici ve bosingwayla oynasa daha da etkili olur. orta saha da tam bir maestro. nazar değmesin inşaAllah.
Senden de Allah razı olsun. Allah sakatlıklardan belalardan korusun. :)
Colakoglu
23.08.2015, 00:44
Bu adama herkes reis demeye basladi, lütfen baska lakap bulalim bosi reise ayip oluyo
Mustafa ÖZDEMİR
23.08.2015, 00:56
söylenecek fazla söz yok .
N'doye'ye verdiği topu Yaya Toure veriyor bir tek.
10 numara pastı. Mest oldum resmen.
Sadettin_
23.08.2015, 01:17
avrupa + 2 haftalık lig performansına bakarsak süperligde tüm takımların transferlerı arasında en nokta transfer olarak gozukuyor . nani , podolski , gomez,rvp falan butun transferlerı bunun ıcıne katıyorum . sonrakı haftalarda bu saydıklarımın form durumu ne olur bılemem .
ama sımdılık tartısmasız en ıyı transfer Mbia gibi duruyor
artvints
23.08.2015, 01:31
motta kazmasından ucuz kurtulmuş, yoksa gidiyordu ayak.
Lakabı doktor olsun, hatta profesör doktor :)
Hemen bir orgeneral kafasına vesikalık yapıştırılmalı. Lakabı general mbia olmalı.
exelance
23.08.2015, 01:44
Adam gibi adam.
iyattara
23.08.2015, 01:49
Al sana fark yaratan adam. Tümer Metin'in de dediği gibi bu ligin üzerinde bir adam. Ekici-Okay ile çılgın 3 lü olacak inşallah. Okay için de büyük bir avantaj M'bia ile yan yana oynamak.
beratika
23.08.2015, 01:57
Bizim başımıza iyi bir transfer olarak nasıl geldiniz ki?
yattarinho61
23.08.2015, 02:05
Son 10 veya 15 yılın en iyi transferi bence net.
Zokora'dan bir farkı yok,yatmaya geldi.
Allahım nelerle sınanıyoruz
Onların Podolskileri, Persileri , Gomezleri varsa bizim de Mbia mız var. Bugünden itibaren 2.kaptan yapılmalı.
ergin cesit
23.08.2015, 02:29
Son 10 veya 15 yılın en iyi transferi bence net.
Açık ve net tabir
Alphan Altun
23.08.2015, 02:40
Sevilla'da banko oynuyorken,dünyanın belki de sayılı önliberolarından biriyken neden Trabzon'a geldi diye çok konuşuldu.Hadi sırf para için geldi desek bile bu adam sahaya çıktığı zaman ne alacağı parayı düşünüyor ne dünya çapında bir isim olmanın şöhretini yaşıyor.Tam bir profesyonel.İsminiz Mbia ise fiyatınız da olacak.İtalyan spor arabalarına binmek istiyorsanız mazotunu,vergisini düşünmeyeceksiniz.
Çok çok çok isabetli bir transfer.
Yiğit Gayretli
23.08.2015, 03:33
Bir isteğiniz arzunuz var mıydı aaaabiciiim.
Saygılar, hörmetler.
Ibrahim Gaygusuz
23.08.2015, 04:27
Forman bugun geldi, Zokora maestro ise sana ne demeli :)
Uğur Kalyoncu
23.08.2015, 05:36
Allah nazardan saklasın reis...
Trabzonspor forması altında (yasim itibari ile) gordugum en iyi orta saha. Oyunu iki yönü ile oynayabilen bir joker. TS forması altında böyle bir yetenek gormek cok güzel
Fatih Özkan
23.08.2015, 10:31
Formanın arkasına ismi yazdırılacak futbolcu...
Erdinho_61
23.08.2015, 10:35
üstdüzey futbolcu bizim kadroda hemen kendini belli ediyor. cok sansliyiz insallah sakatliksiz kalir.
bu seneyi gectim son yillarin en nokta transferi. helal olsun
Appiah gibi, cidden cuk diye oturdu bu transfer.
omondoles
23.08.2015, 11:12
hazır bu kadar iyi oyuncu almışken (eğer sakatlık yaşamazsa) ve henüz yaşı 3,4 sene futbol oynamaya müsaitken lütfen ama lütfen ince eleyip sık dokuyup bu adamın yerini dolduracak oyuncuyu şimdiden araştırmaya başlasınlar. çünkü takımın en önemli mevkisi burası.
"Stéphane Mbia Etoundi"
Etoundi de başlığa eklenmeli. Forma arkasında da onu kullanıyor reis.
sahada isyanı var. elini kaldırıyor . ndoyun kafasına toure gibi kondurdu topu.
Sadettin_
23.08.2015, 11:36
İnter seni bize kaptırıp , hala melonun peşinden koşuyor .
Tek başına istifa sebebi
SALDIRAY
23.08.2015, 12:15
Abi yok ya gerçekten 2-3 maça bakıp konuşmak gibi olmasın ama eşi benzeri yok bu adamın. Bu adam iyice ipi eline aldığında goller atar. Tam bir beyin !
Colakoglu
23.08.2015, 12:58
Allah'im seni sakatliklardan korusun.
sametaydin
23.08.2015, 13:03
Çok iyi. Nazar değmesin inşallah.
ligin çok üzerinde bir oyuncu
bu adam bizdeyken bir başarı kazandık kazandık, yoksa işimiz zor
ToyerSefa
23.08.2015, 14:22
Allah nazarlardan saklasın
Medjani giriyor, Salih giriyor. 3 ön libero oluyoruz. Bakiyorum son dakikalar, Mbia'nin topu direkten dönüyor altipas civarinda. Medjani ve Salih yeni girmesine ragmen bu herif yeni girmis gibi hala saldiriyor. Ben olsam toptan kacardim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdem Keser
23.08.2015, 14:56
Bu takımda şu yaşıma kadar seyrettiğim en iyi ortasaha.
Furkan Özdem
23.08.2015, 14:59
Maşallah!!! Allah nazardan sakatlıktan korusun. Adama insan gibi girmediler 2 maçta da.
Colakoglu
23.08.2015, 15:15
Bu takımda şu yaşıma kadar seyrettiğim en iyi ortasaha.
Ünal ? Kac yasindasin sen ?
U.Sadıkoğlu
23.08.2015, 15:32
Uzun zaman sonra bir formanın arkasına ilk defa futbolcu ismi yazdıracağım.
O da M'Bia olacak...
:)
erenslash
23.08.2015, 15:51
demek ki parayla futbol oluyormuş heaa neymiş kalite oyuncuya para verince pahalı transfer gerçek a kalite adam ve hazır adam iş yapıyormuş
serdaracıl
23.08.2015, 16:17
Bir de bu adamı almıcaktık. Kac defa kapıdan döndü.
Arif Timurcioğlu
23.08.2015, 17:06
Yillar uzerine gozlerimiz ortasaha oyuncusu gordu hemde en kralindan.
kürşat61
23.08.2015, 17:21
Mbia'nın maç videolarını yapmak lazım, ilgililer göreve. :)
SüRMeNe_6161
23.08.2015, 17:24
Yılın transferi :)
ASUS_T00K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa YILMAZ
23.08.2015, 17:47
şuanda ülkede oynayan uzak ara en iyi futbolcu müthiş adam bir bakmışsın defansta bir bakmışsın orta saha sonra birde bakmışsın ilerde gol peşinde komple bir futbolcu nasıl olunur işte size canlı örneği.
keçemençe nasıl ölüyü diriltirse bu adamda takımı diriltir :D
Mustafa Çolak
23.08.2015, 17:52
Çok kaliteli bir transfer olduğu gün geçtikçe dahada anlaşılıyor.
Mert Oğuzlu61
23.08.2015, 18:12
Yorum yapamiyorum ben boyle zenci gormedim, adam insanlar gibi degil hayvanlar gibi basiyor yemin ediyorum hayalimdeki zenci orta saha, takimdaki diger zencileri bile etkiledi hepsi mukemmel Constant bile yeni transfer oldu adam bildigin oynuyor.
İleri geri gidip geliyor durmak bilmiyor top ayagindayken inanilmaz guven veriyor, pas kalitesini gectim ileri cikti mi utanmadan gol atmaya da calisiyor rakip stoperlere hakaret ediyor.
Yorum yapamiyorum dedim uzun yorum yaptim ama Mbia sen baskasin, sende yaratık diye tabir ettigim ve zor bulunan "Alien" tipi oyuncu grubundansin. İyiki bizdesin kara oglan, İnter ve Mancini ye selam olsun, İnter adam ol transferde bile yamulturuz adami... :):):)
Fazla söze gerek yok. Muhteşem bir oyuncu. Maşallah.
erenslash
24.08.2015, 03:59
şu adam kalitesinde bir kanat lazım...mbia böyle devam süper
böyle devam diyecekdim vaz gectim
üstüne koyarak devam et reis
İ. SARAL
24.08.2015, 08:59
Kendimden utandım. Gelip yatacak, emekliliğin keyfini çıkaracak demiştim. Adam yardırıyor resmen :) Böyle oynasın canımızı yesin.
Cengiz Çubukcu
24.08.2015, 09:15
adamı nazar edeceğiz, maaşallah...
bordoylamavi
24.08.2015, 09:37
çok iyiydi ama kritik bir pas hatası yaptı gol olabilirdi. biraz daha temknli olmasında fayda var
zafer6161
24.08.2015, 09:40
niye bu kadar iyi oynuyorsun,yaşın 30 un üstünde ,emekliliğin keyfini çıkarsana,2 tane kupa almıssın,aç da değilsin..
aldığın paralar helal olsun.ben senin gibi futbolcu görmedim
MetehanS
24.08.2015, 09:46
Mbia, şu performansı ile süper ligin bir gömlek üstünde bir futbolcu, helal sana.
U.Sadıkoğlu
24.08.2015, 09:53
Fazla söylenecek birşey yok... Değil ligimizde Avrupa'nın star takımlarının bir tık altında mücadele eden tüm takımlarda rahat rahat oynar. Trabzonspor'un görüp görebileceği en verimli ve efektif orta saha olduğunu düşünüyorum...
Hastasıyız.
Cengiz Çubukcu
24.08.2015, 10:07
arkadaşlar maaşallah demeyeni raporlayacağım ona göre :)
agahozlu
24.08.2015, 10:15
Bilmem hangi takıma karşı iyi oynamışta, bjk maçında göreceğiz diyenler umarım daha dikkatli olurlar. Bir futbolcu kendisini, top kontrolünden oyun görüşünden belli eder. Kötü oynayacağı hata yapacağı maçlar olacaktır ama adamın hamurunda var futbol yeteneği.
Sadece toplu oyunda değil, topsuz oyunda da ciddi anlamda ligimiz için fazla iyi bir oyuncu. Allah nazarladan korusun.
arkadaşlar maaşallah demeyeni raporlayacağım ona göre :)
Maşallah :D
Mbia transferinde sorun çıktığında onu alan İstanbul takımı şampiyon olur demiştim şükürler olsun bi şekilde Mbia'yı aldık.
Okay'da Mbia'nın yanına cuk oturdu.
Böyle kompakt bi orta sahayı en son Selçuk-Colman varken görmüştüm, hatta Selçuk ve Colman'nın defansif anlamda baya zaafları vardı.
Ekici döndüğünde her şey daha güzel olacak.
Yavuz Hasan
24.08.2015, 12:28
O golü atacaktın aga GS maçında bekliyorum ama
11 tane M'bia istiyorum :)
İbrahim Keleşoğlu
24.08.2015, 12:52
tam bir reis
Harun-61
24.08.2015, 13:02
Reis'e de özel beste lazim :)
Harun-61
24.08.2015, 16:03
:D:):alkış:
https://pbs.twimg.com/media/CNK6uRVU8AA3BGL.jpg
O kadar iyi ki, sakatlığı veya cezası olduğunda takımın kalitesi dramatik bir şekilde düşer diye korkuyorum.
O kadar iyi ki, sakatlığı veya cezası olduğunda takımın kalitesi dramatik bir şekilde düşer diye korkuyorum.
bu konuda sana katılmamak elde degıl ... ınsallah boyle bırsey olmaz dıyemıyorum kesın olacak ve bu olurken de buna hakemler goz yumacak... 30 yıllık tecrube ıle soyluyorum bunu bu surecte yedekdekı oyuncularımızın bellırlı bır ıvmeye gelmesı gerekıyor bundada en cok ıs aytac ve borceneuya dusuyor
Maşallah diyelim, bir oyuncumuz iyi oynamaya başlayınca, taraftar nazarı futbol hayatlarını karartabiliyoruz
İbretlik..
https://pbs.twimg.com/media/CNLdDAYWIAEEFXH.jpg
İbretlik..
aaaaa buda nedır ???
İbretlik..
Tamam.
Mustafa YILMAZ
24.08.2015, 17:45
bu adamın mücadelesi bitmek tükenmeyen enerjisi takımıda oynatıyor şu saatten sonra hiç bir oyuncu vurdumduymaz olamaz taraftar görür onu hemen koşmayanı mücadele etmeyeni mbia şamarla şunu diye bağırır çünkü utandırır mbia. fazla mı abartıyoruz diyorum bazende yok hacı kaç senedir ölü gibi yabancıları gördükçe ruhsuz inançsız topçuları gördükçe seni veren Allah'a şükürler olsun kara boğa.
Rabbim nazarlardan saklasın sakatlık, cezalık ve hastalık vermesin oyna hep oyna dik oyna
artvints
24.08.2015, 18:15
Sevilla'da toplu oyunda biraz fasulye muamelesi goruyordu.belki potansiyelini ve tecrubesini tam anlamıyla yansıtabilecegi ve karsılıgında daha cok para alacagi bir takım istemiştir.kupaya da doymus zaten.ust seviyeye gecemiyorsan alt seviye bir takımın kilit oyuncusu olmak ve daha cok para kazanmak mantıklı.fazla para alan yatar mantığını anlayamadığımı soylemiştim. Oyuncu karakteri ile birlikte klubun de sorunu bu. organizasyon sorunlu olunca oyuncular sorumluluk almayabiliyor.
oflubektas
24.08.2015, 18:55
bu konuda sana katılmamak elde degıl ... ınsallah boyle bırsey olmaz dıyemıyorum kesın olacak ve bu olurken de buna hakemler goz yumacak... 30 yıllık tecrube ıle soyluyorum bunu bu surecte yedekdekı oyuncularımızın bellırlı bır ıvmeye gelmesı gerekıyor bundada en cok ıs aytac ve borceneuya dusuyor
Bkz. Syzmkowiak'ın ayağının kırıldığı pozisyona faul bile çalınmaması ve 4 ay sahalardan uzak kalması.
Bkz. Şampiyonluğa oynarken bir Diyarbakır maçında Fatih Sultan Tekke'nin ayağının kırılması ve yine 2-3 ay yok olması. (Sadece faul çalındı)
Yine bkz. 2008-2009 sezonuna müthiş başlayan Yattara'nın bir Ankaragücü maçında ayağının kırılması ve sadece faulle geçiştirilmesi.
Ve yine bkz. 2010-2011 sezonu fenere Kadıköy'de yenildiğimiz maçta fener orta saha ve defansının Jaja'ya toplu tecavüzü...
Faruk BERBER
24.08.2015, 19:15
İbretlik..
:D :D :D
Bu Trabzon altyapısından hala beklentisi olanların Trabzonspor'dan beklentisi yoktur diye düşünüyorum.
İkisi büyük çelişki içerisinde çünkü.
Adam M'Bia ile Hasan Batuhan'ı aynı cümlede kullanma cesareti göstermiş :)
İ. SARAL
25.08.2015, 11:56
Adama yatacak dedim, son dakika bile ileride pres yapıyor :)
Harun-61
25.08.2015, 12:02
https://pbs.twimg.com/media/CNNAmnEVAAEzsh4.jpg
artvints
25.08.2015, 13:41
ortasahada ikili olarak oynaması daha uygun diye söylüyordum.çünkü bizim lig için çok iyi bir hücum gücü var.kesinlikle defansın önünde bekleyecek bir adam değil.direk ağırlık merkezimiz oldu.m'bia nereye takım oraya.
Yiğit Gayretli
25.08.2015, 16:22
Hiç bir rakibin arkasından yetişmeye çalışırken gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü kusursuz pozisyon alıyor...
Yaya Toure etkisi yapacak bu adam böyle giderse.
Manyak bir şey bu.
Yaya Toure etkisi yapacak bu adam böyle giderse.
Manyak bir şey bu.
Ceza Detayları: Futbolcuya hakaret - 1 Hafta :)
Şaka bir yana hakikaten öyle. Allah (cc) nazarlardan saklasın. MaşAllah :)
Alphan Altun
25.08.2015, 20:52
Şu sol dizindeki meret tedirgin etmiyor değil.O denli kalın bir sargı oyun olarak da rahatsız ediyordur illaki.
eyuksek1967
25.08.2015, 21:06
Şu sol dizindeki meret tedirgin etmiyor değil.O denli kalın bir sargı oyun olarak da rahatsız ediyordur illaki.
Bugün biri antrenmanda o sargıyı takmadığını yazmıştı ama.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bordomaviask
26.08.2015, 08:52
Buraya bir adet ''Maşallah'' bırakıyorum.
bingolts
26.08.2015, 09:15
buna şarkı yapılır ismide çok uygun şarkı sözlerine
Yiğit Gayretli
26.08.2015, 11:15
Bugün biri antrenmanda o sargıyı takmadığını yazmıştı ama.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün, akşam idmanında varmış...
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/18049-8J9P5U2B.jpg
halil ibo
26.08.2015, 11:18
Daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama :)
Evliyalar,enbiyalar hürmetine Mbiamıza sağlık sıhhat ver ve onu sakatlık ile kem gözlerden koru yarabbim...
The Legend
26.08.2015, 11:22
Maşallah diyelim.. Allah sana bu forma altında da şampiyonluk yaşatmayı nasip eylesin inşallah.
Yarın saat 15 30'da Sadri Şener TS Club'ta imza töreni varmış.
Tek oyuncunun kale hariç bütün değişik mevkideki oyunculara olumlu etki ettiğini net olarak ilk kez görüyorum.Marinde ileri üçlüye paslarıyla etki ederse takıma doyum olmaz.Oyuncular kabiliyetlerini daha iyi gösterir.İnşaallah beklediğimiz gibi olur.Maaşaallah diyelim.
tristram
26.08.2015, 13:12
95ten bu yana takimi araliksiz takip ederim..bu herifin 2-3 macta yaptiklarini yapabilen bir futbolcumuz hicbir zaman olmadi..defans ofans her tarafta var.bu haliyle avrupada oynayamacagi takim yok..niye turkiyeye geldi onu da anlamadim..bu transferi kim yaptiysa kutluyorum..yanina bu yasimda beni koysalar siritmam o derece manyak bir adam ,takima bes sinif birden atlatiyor..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.