PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...

Sayfa : 1 2 [3]

tekbüyük61
23.05.2015, 21:58
seneyede birsey olmaz.hakemler hedefimizin kalmadigi maclarda bile serefsizlik yapiyo.önünde pozisyonu görmüyor.
bizden 20 puan calip sikeci istanbul takimlarina 20 puan hediye ediyorlar.en sikeci sezon bu sezondu bence.

emre6117
Waris hicbirsey yapmadi.zeki eh iste ama 8steyerek mi yapti bilmiyorum ama iyi orta acti ama asla 11 oyuncusu olamaz bnce aykut.ugur.m.akbas.ishak.musa.zeki.salih.f.atik saatli mbombalar.ne zaman hata yapacklari belli degil.

ffırtına
Her şeye eyvallah ancak şu Soner denen futbolcu müsvetdesini halan takımda ve Trabzon il sınırı içerisinde bulundurmak yanlışın daniskasıdır.. Şuna verilen paraları keşke yoksul insanlara verseydik de bir hayır işleseydik..

Şahin Yılmaz
23.05.2015, 21:59
Ustelik Kendi sahamızda.

emre6117
23.05.2015, 22:00
Basket takimindan bir kac oyuncu transferi sart.o azmin yarisi yok futbol takiminda antronor de dahil.

asilhamsi
23.05.2015, 22:02
ne abarttınız yahu yusuf ve zeki iyi performans gosterdi bu mac icin.

Waris de bana gore vasat üstü oynadı.

Tayfun Aydın
23.05.2015, 22:02
Şaka gibi içerde 39 puan topladık. Şampiyon olduğumuz sezon da 39 puan toplamışız. Seneye şu deplasman rezilliğini ortadan kaldırabilirsek bişeyler olabilir.

Tufan AYAN
23.05.2015, 22:03
Medjani, yusuf... Biraz da özer... Cardozo tabi ki.. Diğerleri bu takima layık degil... Ugura güveniyorum biraz da bugün kötü olsa da... Ekici çok kopmuş takım oyunundan. Fizik ve kondüsyon olarak gelişim göstermesi guzel ama bu bireysellik hayra alamet degil..

Sadettin_
23.05.2015, 22:04
Yusuf bugun macın tartısmasız yıldızıydı

Hakan
23.05.2015, 22:05
Oscar Cardozo, bu sezon 80. dakikadan sonra attığı gollerle Trabzonspor'a 12 puan kazandırdı.

seçuk
23.05.2015, 22:08
Yusuf ilk devre takımın en rezili 2. devre yıldızıydı. Ya ben bu çocugu çözemedim bir türlü.

bordoylamavi
23.05.2015, 22:09
basketçilerimizden sonra hiç çekilmiyor bu futbolcuların oyunu. neyseki cardozo varda gözümüz şenlendi. ne diyim o kadar dandik oyuncularımız var ki. seneye yine çoğu şeye sıfırdan başlamak lazım

signal
23.05.2015, 22:10
Şaka gibi içerde 39 puan topladık. Şampiyon olduğumuz sezon da 39 puan toplamışız. Seneye şu deplasman rezilliğini ortadan kaldırabilirsek bişeyler olabilir.

Çok ilginç bir bilgi. Deplasman ile içerde oynadığımız maçlarda bu sezon bu kadar puan farkı olması neyle açıklanır bilemedim doğrusu.

DeAgLeMaNyAq
23.05.2015, 22:11
Yusuf ilk devre takımın en rezili 2. devre yıldızıydı. Ya ben bu çocugu çözemedim bir türlü.

Aynen ilk yarı kötü oynadığını söyledikten sonra asistleri yapınca al işte gördün mü diyorlar. Adamın dakikası dakikasına tutmuyor ki biz ne yapalım anlık yorumlamanın getirisi bu...

Manava61
23.05.2015, 22:14
Tek bir özelliği var o da hız.Boş alanlarda etkili oluyor o yüzden.Asla ilk 11 olamaz ama iyi bir yedek.Uğur stoperde yapar seneye uzun boylu zamanlamaları da iyi.Waris satılacaksa satılabilir iyi bir paraya.Özer iyiydi bugün.Tek ekziği çok topla oynuyor.Pas atılcak yerde top sürmeye devam ediyor.Ekici yine belli bir kalitede oynadı.İki üç tane net pası var kaçan.Seneye disiplinli bir kadroyla çok iş yapar.En büyük sorunumuz gereksiz çok futbolcumuz var.

Uğur Kalyoncu
23.05.2015, 22:16
Medjani seneye bu kadar gol atsın şampiyon oluruz..

eşref81
23.05.2015, 22:20
ekiciyi eleştirenleri ve satalım diyenleri gördükçe gülesim geliyo.adam ilk yarı yüzde yüz kaç tane alda at cinsinden pas attı ayrıca bu sene tek başına kaç tane maç aldı.gerçekten ekiciye karşı saçma bi şekilde acımasızsınız.

Ömer SEVİNÇ
23.05.2015, 22:20
Hoca Sivas maçından sonra istifa edecek gibi konuştu. Gidecek sanırım.

F. Yıldırım
23.05.2015, 22:21
ekiciyi eleştirenleri ve satalım diyenleri gördükçe gülesim geliyo.adam ilk yarı yüzde yüz kaç tane alda at cinsinden pas attı ayrıca bu sene tek başına kaç tane maç aldı.gerçekten ekiciye karşı saçma bi şekilde acımasızsınız.

takım hedefsiz, o da haliyle istatistik kasmaya çalıştı, seneye çok daha iyi olacak

eşref81
23.05.2015, 22:22
takım hedefsiz, o da haliyle istatistik kasmaya çalıştı, seneye çok daha iyi olacakevet o da olabilir ama kalitesiz topçu değil bu kadar çabuk harcanmamalı

Uğur Gündüz
23.05.2015, 22:23
Bu neyin Kafası anlamıyorum. Çok bariz bir faul ve kırmızı kart. Bu kadar Kasıtlı ve bu kadar pervasız olmaları hayra alamet değil. Bizim hedefimiz Avrupa Olmalı, bu lig hedef olamaz!!

Oğuz B.
23.05.2015, 22:24
Adamlar 17 yıl oynayan oyuncusuna pankart açıyor biz ise 17 maç bile oynamayan adama..

http://media05.ligtv.com.tr/img/gallery/2015523_boyle_olur_xavinin_vedas/000_DV2042221.jpg

AYYILDIZ
23.05.2015, 22:27

Inşallah öyle bir durum olmaz.

Onur
23.05.2015, 22:28

Aynen onu sezdim. Ama şansal şimdi kamp yerini filan ayarladığını söyledi.

F. Yıldırım
23.05.2015, 22:29
İHO ile Ersun gidici inşallah.

AYYILDIZ
23.05.2015, 22:29
Aynen onu sezdim. Ama şansal şimdi kamp yerini filan ayarladığını söyledi.

Hacı ne yapar eder bırakmaz, bırakmamalı da zaten. Ersun Yanal'la 2 sezon daha çalışmalıyız.

adem73
23.05.2015, 22:31
sürekli teknik direktör degistirmekten bikmadiniz mi?ersub gider veli gelir sonra onu da istemezük

AYYILDIZ
23.05.2015, 22:32
İngiltere'de kamp yapacakmışız.

adem73
23.05.2015, 22:32
Hacı ne yapar eder bırakmaz, bırakmamalı da zaten. Ersun Yanal'la 2 sezon daha çalışmalıyız.

2 degil 5 yil verelim

Kazım Bostan
23.05.2015, 22:38
ersun hoca ne dedi maç sonrası ki? gideceği sonucunu çıkardınız

F. Yıldırım
23.05.2015, 22:39
ersun hoca ne dedi maç sonrası ki? gideceği sonucunu çıkardınız

Öte yandan Ersun Yanal’ın “Trabzonspor kendi yapısı içerisinde yeni sezonda neler yapacağı planlarına bakacak” şeklinde ki açıklaması ayrılık sinyali verdiği yönünde yorumlandı.

Hakan
23.05.2015, 22:42
Ersun Yanal'ın 1.coğul şahıs eki yerine 3.tekil şahıs eki kullanmasi ayrılık sinyali olarak algılandı.
Saçma sapan haberlerden bıktım bi rahat bırakın hocayı ya

Fatih Öztürk
23.05.2015, 22:44
60-65'e kadar Ekici geriden sürekli oyun kurdu sahanın en iyisiydi yoruldu oyundan düştü. Mustafa Akbaş'ta çok iyiydi.Yusuf,Medjani iyi iş çıkardı ve tabiki Cardozo birilerini susturdu.

Kazım Bostan
23.05.2015, 22:45
Öte yandan Ersun Yanal’ın “Trabzonspor kendi yapısı içerisinde yeni sezonda neler yapacağı planlarına bakacak” şeklinde ki açıklaması ayrılık sinyali verdiği yönünde yorumlandı.

hmmm... ersun hoca'nın konuşma tarzı bu bence

bu takım 1 teknik direktör değişimini daha kaldıramaz

figirm
23.05.2015, 22:49
Kume dusmus bir takımı yenebildik.

Üstelik de hakem desteğiyle.Çıkmayan kırmızı kartlar ve bence iptal edilmesi gereken ilk golümüz sayesinde. Medjaninin gol atarken yaptığı hareket faul.Kaleciye altı pasta dokunamazsın,Medjaninin sol kolu,kalecinin yükselmesini engelliyor.Biz yesek kare kare fotoromanını çekerdik,Balıkesire bugün yapılan 'vur abalıya' olmuş.

ertuuu
23.05.2015, 22:59
Cardozo yu eleştirmek...

batuhanTs
23.05.2015, 23:01
60-65'e kadar Ekici geriden sürekli oyun kurdu sahanın en iyisiydi yoruldu oyundan düştü. Mustafa Akbaş'ta çok iyiydi.Yusuf,Medjani iyi iş çıkardı ve tabiki Cardozo birilerini susturdu.

Hahahaha cidden siz mac izlerken mi cekirdek yemektesinoz yoksa cekirdek yerken mi mac izlemektesiniz mehmet yildizmis filan yedigimiz 2. Golde mehmet bir ara kadraja giriyor sadece o gorunti bile ne kafar vasifsiz bir adam oldugunun ornegi

F. Yıldırım
23.05.2015, 23:06
Hahahaha cidden siz mac izlerken mi cekirdek yemektesinoz yoksa cekirdek yerken mi mac izlemektesiniz mehmet yildizmis filan yedigimiz 2. Golde mehmet bir ara kadraja giriyor sadece o gorunti bile ne kafar vasifsiz bir adam oldugunun ornegi

Günün espirisi de geldi.

Tayfun
23.05.2015, 23:07
Gazozuna maçı yenmişiz :)

Basketbol maçındaydım izlemedim, takımda ilerleme var mı 10-15 metreye pas verebiliyoruz mu?

yüregimts
23.05.2015, 23:08
Ekici ne yapmaya çalışıyo anlamadım ... Bomboş adamlar varken pat kaleye onlar daha uygun ama ... Hiç mi hoca uyarmıyo arkadaş...Waris araplara yollanmalı bize hayır gelmez ondan...

signal
23.05.2015, 23:09
Üstelik de hakem desteğiyle.Çıkmayan kırmızı kartlar ve bence iptal edilmesi gereken ilk golümüz sayesinde. Medjaninin gol atarken yaptığı hareket faul.Kaleciye altı pasta dokunamazsın,Medjaninin sol kolu,kalecinin yükselmesini engelliyor.Biz yesek kare kare fotoromanını çekerdik,Balıkesire bugün yapılan 'vur abalıya' olmuş.

Trtde Mustafa Çulcu tartışmasız gol diyor. Hakemler konusunda bu yıl çok çeken bir kulüp olarak "vurun abalıya" sözü bize sanki daha uygun gibime geldi.

Fatih Öztürk
23.05.2015, 23:10

Kimse görememiş Medjani'nin faulunu siz hangi açıdan izlediniz merak ettim.

61ronin61
23.05.2015, 23:10
cardozoyu eleştiren futbol cahilleri 4 pozüsyon (cardozoya 4 pas) 2 gol. şu takım futbol oynamayı becerebilse(bursa gibi her maç 15 pozüsyona girebilse) cardozo 50 gol atmazsa bende futboldan anlamıyorum.ersunun gitmesikonusunu bilmiyorum ama gitsin olmayacak onla bu kadro bu kadar berbat oynayamaz sistem yok pres paslaşma hiçbişey yok. bu takıma mutlaka şenolgüneş gelmelidir .yoksa hiçbir sezon bursayı sıralamada geçemeyiz.şaka gibi bizim öz değerimiz şenol güneşi başkaları sahipleniyor (bursa -bjk)

Fatih Öztürk
23.05.2015, 23:11
Yok ben çekirdek kullanmıyorum ama senin acilen bir göz doktoruna muayene olmanı öneriyorum :)

Hakan
23.05.2015, 23:14
Kimse görememiş Medjani'nin faulunu siz hangi açıdan izlediniz merak ettim.
Bence de bariz faul var.Sol koluyla engelliyo kaleciyi

İlker Yazıcıoğlu
23.05.2015, 23:15

Medjani'nin ilk golü yüzde bir milyon faul değil...

Olur mu öyle şey?

Göz var nizam var...

Kaleciye dokunmadı bile adam....

Bunu dillendiren ilk kişisiniz...

Doğan BULAT
23.05.2015, 23:16
Ulan Yattara bu takımda şimdi oynayacaktın sen :( Cardozoya ne ortalar keserdin hey gidi hey :( Adam gol kralı olurdu garanti..

Bu takımda Yusuf bek oynamaz arkadaş adam ilerde rakip defansı karıştırıyor. Yusufu beke koyan hoca intihar ediyor demektir. Bizdeki hızlı adamlar neden defansta olur anlama Bi ara Olcanıda böyle bititrecektik :)

Bi de Allah aşkına Costantın pankartın açılması ne alaka ya? Ne yapmış bu adam 2-3 maç iyi oynamaktan başka? Vurdumduymaz oynadığı maçlarda iyi sallıyorduk adama.. Gerçi bana göre Ersun Hoca istifa demenin farklı şekli bu olsa gerek.

F. Yıldırım
23.05.2015, 23:17
Gol temiz, Medjani önce yükseliyor ve avantaj sağlıyor. Medjani'nin kolu da doğal olarak öyle hal alıyor.

Fatih Öztürk
23.05.2015, 23:17
Bence de bariz faul var.Sol koluyla engelliyo kaleciyi

Kaleci itiraz bile etmiyor. Yahu hava topuna çıkıyorsun bırakta biraz temas olsun.Nihayetinde atla deve değil.

figirm
23.05.2015, 23:18
Trtde Mustafa Çulcu tartışmasız gol diyor. Hakemler konusunda bu yıl çok çeken bir kulüp olarak "vurun abalıya" sözü bize sanki daha uygun gibime geldi.

Elbette ama düştüğü için Balıkesirin aleyhine karar vermek kolay olmuş diye söyledim.Gol bence nizami değil,evet tartışılabilir,ama bu pozisyonlarda hakemler %90 faul verirler.Medjaninin sol kolunu takip ederseniz kasıtlı olmasa da kalecinin engellendiğini görürsünüz,yer de altıpas,yani kalecinin dokunulmazlık alanı..İkinci golde Cardozonun kafaya yükselmesindeki temizlikle Medjaninin kafaya çıkışı bence aynı değil.

Mehmet BAŞ
23.05.2015, 23:19
Bugün Yusuf&Cardozo takımı sürükledi. Ve kazandık!

Mehmet Ekici de iyi bir maç çıkardı. Fakat attığı güzel pasları değerlendiremedik!

Medjani'nin hücuma yönelik aksiyonları takıma çok fayda sağlıyor.

Rakip cezasahasını karıştırıyor! Helal olsun Medjani'ye!

Bu sene Mehmet, Cardozo ve Medjani takıma ciddi katkılar veren iyi transferler!

Uğur'un ciddi hataları oldu fakat bu çocuk oynadıkça daha iyi oluyor. Bakalım kendisini beğendirebilecek mi?

Mehmet BAŞ
23.05.2015, 23:20
Çok ilginç bir bilgi. Deplasman ile içerde oynadığımız maçlarda bu sezon bu kadar puan farkı olması neyle açıklanır bilemedim doğrusu.

Sebebi belli.

Stadyuma daha az taraftarın gitmesi :)

Kendini bilmez, oyuncuları ıslıklayan, kendi futbolcusuna küfür eden adamlar maça gitmiyor artık...

Gelmesinler zaten!

Böyle daha iyi.

Ozan Yılmaz
23.05.2015, 23:22
Hiçbir şey yok tertemiz bir gol. Kalecinin aklı topun çizgiyi geçip gecmediginde kaldı o yüzden pozisyona geç kaldı carl erken yükselerek avantajı aldı ve golü yaptı. Bırakın bu işleri.

Hakan
Kaleci itiraz bile etmiyor. Yahu hava topuna çıkıyorsun bırakta biraz temas olsun.Nihayetinde atla deve değil.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/9bddb461bd47ff6a23f705dfe9532e87.jpg

Abi boşver kaleciyi, Medjani kendine avantaj sağlıyor.
Bir daha izle bence

biltrabzon
Evet tarihin en iyi kadrosu diyenleri söyle öne alalim,seneye 4 tane adam yazsinlar banko oynar diye.Tarihin en iyi kadrosundan 4 tane adam cikmiyor önümüzdeki sezonun kadrosuna.

Fatih Öztürk
23.05.2015, 23:25
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/9bddb461bd47ff6a23f705dfe9532e87.jpg

Abi boşver kaleciyi, Medjani kendine avantaj sağlıyor.
Bir daha izle bence

Medjani önce zıpladığı için eli yada kolu mutlaka bir yerlere değecek.önce hamle yapan kazanır.Buna faul demek işin kolayına kaçmak olur.

gurur6134
23.05.2015, 23:26
Yusufun onde oynadıgı hermac oyle yada boyle takım herturlu pozısyon bulur defansda da daha derlı toplu olur..bekde tam bır felaket ılerde ne kadar hareketlı olsada..erkanın oynamaması bugun trabzonun sansı oldu..sıvas macında en fazla beraberlık alır takım bu korkunc sezon bıter boylece

İlker Yazıcıoğlu
23.05.2015, 23:29
Adam zıplarken eli nasıl aşağıda duracak?

Gereksiz polemikten başka bir şey değil....

Temiz gol işte....

İstanbul medyasına gerek yok zaten,biz varız....

61ronin61
23.05.2015, 23:30
Evet tarihin en iyi kadrosu diyenleri söyle öne alalim,seneye 4 tane adam yazsinlar banko oynar diye.Tarihin en iyi kadrosundan 4 tane adam cikmiyor önümüzdeki sezonun kadrosuna.

olay kadroda değil hocada renkdaş .bu takımı şenol hoca uçururdu ve sende bende burda sefa süper adam varis dehşet aykut on numara stoper diyorduk takımın başında şenol hoca olsaydı aynı bitmiş burak düz futbolcu umut vb. adamların değerlenmesi gibi takımı takım yapan hocasıdır şu takıma messiyide getirsen bu hoca varken rezil olur.

61ronin61
23.05.2015, 23:32
Medjani önce zıpladığı için eli yada kolu mutlaka bir yerlere değecek.önce hamle yapan kazanır.Buna faul demek işin kolayına kaçmak olur.

yanlış hatırlamıyorsam hakan şükürün danimarkaya attığı golün aynısı nizami gol kaleciye en ufak darbe yok medjaninin zamanlaması yükselmesi mükemmel kusursuz zaten en ufak kusur olsaydı kaleciye faul olurdu.on numara gol.

Fatih Öztürk
23.05.2015, 23:34
yanlış hatırlamıyorsam hakan şükürün danimarkaya attığı golün aynısı nizami gol kaleciye en ufak darbe yok medjaninin zamanlaması yükselmesi mükemmel kusursuz zaten en ufak kusur olsaydı kaleciye faul olurdu.on numara gol.

Aynen.

Hakan
23.05.2015, 23:37
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/5ab79ac0ca69b01d5f396b3ac9d1c792.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/128878ab2b09164a95b069188ebf6088.jpg

Ufuk
Kazandık diye rahatsız olanlar var şurada :)

55. dakikadan sonra bi on dakikalık periyotta takımı baya beğendim. O ara bi gol atsak maç kopardı ama olmadı.

İbrahim baskı varken bile topu dikmiyor yakındaki adama pas atıyor. İlginç adam.

Akbaş iyiydi.

Zeki idare etti. İki güzel orta kesti.

Medjani yine sinsiliğini kanıtladı. Herkes izlerken kalenin dibinde bitti. Her pozisyonda adamın ceza sahasına sokuluşunu izliyorum artık.

Yusuf çok etkiliydi. Gareth Bale tarzı bi şut çekti. Ama ekstra iş yapma sevdasından da vazgeçmeyecek belli. Arda Türkiyedeyken topu her aldığında kendi birşeyler yapıp skor üretmeye çalışırdı. İspanyaya gitti. Her pozisyonu zorlamaması gerektiğini öğrendi level atladı Ben Yusuf'un da bunu kavrayacağını ümit ediyorum.

Cardozo 4 ciddi pozisyonda vardı. 2si gol birini kaleci iyi çıkarttı. 1 kontrada kötü vurdu inanamadım.

Özer etkiliydi.

Ekici eski formunda değil ama doğal.

Soner bir pozisyonda topu atıp geçti aha Sonerden aksiyon derken arkadaki eleman hafif omuz darbesiyle pozisyonu bitirdi.

artvints

belçika.

Armağan Dere
23.05.2015, 23:45
Umarım Cardozo ve Mehmet Ekici problem yoktur..
Ama bir problem var gibi geliyor bana..
Ekici Cardozo'ya pas atmıyor kaç pozisyonda Cardozo yerine Waris'e attı
O da saolsun harcadı pozisyonları..

Fanatik34
23.05.2015, 23:48
Bu Takimin tek problemi "Sistemsizlik"..malum Laptop 7 aydir arizali!

61ronin61
Kazandık diye rahatsız olanlar var şurada :)

55. dakikadan sonra bi on dakikalık periyotta takımı baya beğendim. O ara bi gol atsak maç kopardı ama olmadı.

İbrahim baskı varken bile topu dikmiyor yakındaki adama pas atıyor. İlginç adam.

Akbaş iyiydi.

Zeki idare etti. İki güzel orta kesti.

Medjani yine sinsiliğini kanıtladı. Herkes izlerken kalenin dibinde bitti. Her pozisyonda adamın ceza sahasına sokuluşunu izliyorum artık.

Yusuf çok etkiliydi. Gareth Bale tarzı bi şut çekti. Ama ekstra iş yapma sevdasından da vazgeçmeyecek belli. Arda Türkiyedeyken topu her aldığında kendi birşeyler yapıp skor üretmeye çalışırdı. İspanyaya gitti. Her pozisyonu zorlamaması gerektiğini öğrendi level atladı Ben Yusuf'un da bunu kavrayacağını ümit ediyorum.

Cardozo 4 ciddi pozisyonda vardı. 2si gol birini kaleci iyi çıkarttı. 1 kontrada kötü vurdu inanamadım.

Özer etkiliydi.

Ekici eski formunda değil ama doğal.

Soner bir pozisyonda topu atıp geçti aha Sonerden aksiyon derken arkadaki eleman hafif omuz darbesiyle pozisyonu bitirdi.

bu yorumları kendi üstüme alınmıyorum ama cevap yazma ihtiyacı hissettim.renkdaş biz ne oynadık bana bir açıklasana.burda yazdığına göre bilgisayarın var demektir. gir bilgisayara bir bursanın oynadığı oyuna bak bir bize.seni çok mutlu etti doyurdumu bu takımın oynadığı futbol yada şöyle diyim bu takım acaip süper oynuyor pas kombinasyonları pres pozüsyonlar seneye banko şampiyon oluruz diyebiliyormusun üstü altı düşmüş takımı zor bela 3-2 yenmişsin acaba maç 2-2 bitseydi neler yazıcaktın.

61ronin61
belçika.

ok renkdaş

61ronin61
23.05.2015, 23:51
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/5ab79ac0ca69b01d5f396b3ac9d1c792.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/128878ab2b09164a95b069188ebf6088.jpg

bu takım top oynamıyor bu ne atyarışımı koşu mesafelerini koymuşsun.zamanında bu takımda en çok koşan hasan üçüncüydü.

Hakan
23.05.2015, 23:55
bu takım top oynamıyor bu ne atyarışımı koşu mesafelerini koymuşsun.zamanında bu takımda en çok koşan hasan üçüncüydü.
Özür dilerim.

ertuuu
23.05.2015, 23:57

Hakan, boss, ekici, cardozo
laf olsun diye konuşuk konuşmak

Ufuk
23.05.2015, 23:57
bu yorumları kendi üstüme alınmıyorum ama cevap yazma ihtiyacı hissettim.renkdaş biz ne oynadık bana bir açıklasana.burda yazdığına göre bilgisayarın var demektir. gir bilgisayara bir bursanın oynadığı oyuna bak bir bize.seni çok mutlu etti doyurdumu bu takımın oynadığı futbol yada şöyle diyim bu takım acaip süper oynuyor pas kombinasyonları pres pozüsyonlar seneye banko şampiyon oluruz diyebiliyormusun üstü altı düşmüş takımı zor bela 3-2 yenmişsin acaba maç 2-2 bitseydi neler yazıcaktın.

Sana yazmadım. Oyun olarak dediğim gibi ben sadece 55-65 arasındaki oyunu beğendim.Lafım haksız kazandık,çıkmayan kırmızılar, medjaninin faulü, iptal edilmesi gereken gol falan yazanlara. Ha

ertuuu
23.05.2015, 23:58

Dikkat eden merak eden değerlendiren olur ki paylaşan arkadaş önemsemiş.
adamın moralini neden bozuyorsun
bu nasıl saygısızlık ya

figirm
24.05.2015, 00:05
Sana yazmadım. Oyun olarak dediğim gibi ben sadece 55-65 arasındaki oyunu beğendim.Lafım haksız kazandık,çıkmayan kırmızılar, medjaninin faulü, iptal edilmesi gereken gol falan yazanlara. Ha
Önümüzdeki seneye de aynı hayal kırıklıklarını yaşamamak için eğri oturup doğru konuşmak gerekir. Medjanının golü bence faul,haa çok büyük bir hakem hatası mı tartışılır.Ama oyuncularla ilgili kararları çok duygusal veriyoruz,bugün Mustafanın bile yerin dibine sokulmaya çalışıldığı bir ortamda mesela Aykutun nasıl karakterde bir topçu olduğunu okumak için Trabzonspordan gitmesini beklemeliyiz galiba.Ya da diğer bir deyişle Emre ya da Melo bu takımda forma giyseydi,herhalde ona da laf söyletmeyecektik.Bugün kötü bir hakem yönetimi vardı ama hataları daha çok bize yaradı.

biltrabzon
24.05.2015, 00:06
Hakan, boss, ekici, cardozo
laf olsun diye konuşuk konuşmak

boss sakat,Cardozo aradigimiz santrafor degil,özellikle deplasmanda.Icerdeki maclarda tamam Cardozo.

61ronin61
24.05.2015, 00:11

ok renkdaşım

Çağdaş DENİZ
24.05.2015, 00:12
Özür dilerim.

Bu cevap ronine yeter
ronin kardeş sen ne ayaksin ben hala anlayamadım çözemedim seni

61ronin61
24.05.2015, 00:13
Dikkat eden merak eden değerlendiren olur ki paylaşan arkadaş önemsemiş.
adamın moralini neden bozuyorsun
bu nasıl saygısızlık ya

saygısızlık yapmadım.yazdğımın özünü anlasaydın böyle bir yorum yazmazdın.

Bud Spencer
24.05.2015, 00:16
colman keratasi olsaydi kirmizi provoke edip arjantine kacardi:)

61ronin61
24.05.2015, 00:20
Bu cevap ronine yeter
ronin kardeş sen ne ayaksin ben hala anlayamadım çözemedim seni

ayakmı hayırdır .bu insanlar neden insanları çözme ihtiyacı hisseder.çözünce dalgamı geçicen yada çözdün senden üstünse geri vitesemi takıcan.aslında bu çok acı bir durum tüm dünyada herkes kendinden aşağı seviyedeki adamları sever onları kullanabilir dalga geçebilir bu sayede kendini mutlu hisseder .ben görmedim kendinden parasal yada akılsal olarak üstün olan bir insanı seveni.

tekbüyük61
yusuf cezali.her mac 8 sari kart görüyoruz.cok kolay cikiyor bize kartlar.yusufun karti skandal.önündeki net faulü calmazsan cildirir tabi.

batuhanTs
Yok ben çekirdek kullanmıyorum ama senin acilen bir göz doktoruna muayene olmanı öneriyorum :)

Merak etmeyin ben duzenli gidiyorum ve gozluk kullaniyorum amà bir adami oturtun ekran basina mehmet hakkinda kafasinda bir fikir olusur onun ne kadar gereksiz ve ben merkezli oldugunu anlamak icin saglikli gozlere ihtiyac yok

Ahmet T.
Kimse kusura bakmasın Şenol hocayı da çok severim Ersun hocayıda ama bu orta saha(!) ile galip gelmek bile mucize geliyor bana. Şu anlık hocayla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İsterse Guardiola gelsin Fatih Atik - Medjani orta sahası ile nasıl oyunu rakip sahaya yıksın. Yada dikine dikine oynasın , pozisyona girsin .?

Bu durum bana göre tek sorumlusu sene başındaki müthiş KADRO MÜHENDİSİ dir...

Ufuk
24.05.2015, 00:21
Önümüzdeki seneye de aynı hayal kırıklıklarını yaşamamak için eğri oturup doğru konuşmak gerekir. Medjanının golü bence faul,haa çok büyük bir hakem hatası mı tartışılır.Ama oyuncularla ilgili kararları çok duygusal veriyoruz,bugün Mustafanın bile yerin dibine sokulmaya çalışıldığı bir ortamda mesela Aykutun nasıl karakterde bir topçu olduğunu okumak için Trabzonspordan gitmesini beklemeliyiz galiba.Ya da diğer bir deyişle Emre ya da Melo bu takımda forma giyseydi,herhalde ona da laf söyletmeyecektik.Bugün kötü bir hakem yönetimi vardı ama hataları daha çok bize yaradı.

Yukardaki mesajının kimseye faydası yok. Kötü oynadık ama kazandık, Aykut gereksiz hareketler yaptı falan diyebilirsin. Bende Medjaninin golünde faul olduğunu düşünüyorum ama sen gitmişsin böyle böyle oldu şöyle şöyle oldu hak yedik. Her maç bir iki defa benzeri bize yapılan durum. Kırk yılda bir bize çalınmış üstünde fazla durmayın. Oyuncu performanslarını ve hocayı eleştirin. Şenol Güneş olsa neler olurdu falan yazın. İki üç cümle daha yazsanız hakemi bağlamışıza gidecek cümleler kurmayın yeter.

ibrahim
24.05.2015, 00:22
colman keratasi olsaydi kirmizi provoke edip arjantine kacardi:)
Acaba memleketinde kırmızı alıp nereye gidiyordur? :D

ertuuu
24.05.2015, 00:23
saygısızlık yapmadım.yazdğımın özünü anlasaydın böyle bir yorum yazmazdın.

Burası senin laflarını da Vinci şifresi misali milletin çözmesi için kurulmadi

61ronin61
24.05.2015, 00:25
Merak etmeyin ben duzenli gidiyorum ve gozluk kullaniyorum amà bir adami oturtun ekran basina mehmet hakkinda kafasinda bir fikir olusur onun ne kadar gereksiz ve ben merkezli oldugunu anlamak icin saglikli gozlere ihtiyac yok

hep yazdım batuhan mehmet ekici sadece kendine oynuyor cardozoya asla pas vermiyor diye.kafa yapısı yada egosunda bir problem var yoksa on numara futbolcu.cardozoya çalışsa hem takım rahat kazanıcak başarılı olucak hem kendi kazanıcak

61ronin61
24.05.2015, 00:30
Yukardaki mesajının kimseye faydası yok. Kötü oynadık ama kazandık, Aykut gereksiz hareketler yaptı falan diyebilirsin. Bende Medjaninin golünde faul olduğunu düşünüyorum ama sen gitmişsin böyle böyle oldu şöyle şöyle oldu hak yedik. Her maç bir iki defa benzeri bize yapılan durum. Kırk yılda bir bize çalınmış üstünde fazla durmayın. Oyuncu performanslarını ve hocayı eleştirin. Şenol Güneş olsa neler olurdu falan yazın. İki üç cümle daha yazsanız hakemi bağlamışıza gidecek cümleler kurmayın yeter.

medjanin golünde faul var diyen futbol izlemeyi bıraksın tenis sutopu filan izlesin.medjaninin golü kusursuz bir gol kaleciye göre dezavantajı var çünkü kalecinin kol elleri var sıçrarken ama kaleci tayamingte geç kalıyor medjani daha önce sıçrıyor ve sıçrarken geriye doğru sıçrıyor kalecinin üstüne doğru değil bu golü ancak messi maradona gibi insanlar atabilir bu golde faul var diyenler bence futboldan gram anlamıyor.

61ronin61
24.05.2015, 00:31
Burası senin laflarını da Vinci şifresi misali milletin çözmesi için kurulmadi

çözemediysen yorumuma yorum yazma.

ertuuu
24.05.2015, 00:34
çözemediysen yorumuma yorum yazma.

Ben de özür dilerim
daha yazmam
hep sen yaz
tek sen yaz
millete laf sok
milletin yazdığına saçma sapan yorum yap
büyüksün
burası da kahvehane

Ufuk
24.05.2015, 00:34
medjanin golünde faul var diyen futbol izlemeyi bıraksın tenis sutopu filan izlesin.medjaninin golü kusursuz bir gol kaleciye göre dezavantajı var çünkü kalecinin kol elleri var sıçrarken ama kaleci tayamingte geç kalıyor medjani daha önce sıçrıyor ve sıçrarken geriye doğru sıçrıyor kalecinin üstüne doğru değil bu golü ancak messi maradona gibi insanlar atabilir bu golde faul var diyenler bence futboldan gram anlamıyor.

Doğrudur.

eşref81
24.05.2015, 00:38
Umarım Cardozo ve Mehmet Ekici problem yoktur..
Ama bir problem var gibi geliyor bana..
Ekici Cardozo'ya pas atmıyor kaç pozisyonda Cardozo yerine Waris'e attı
O da saolsun harcadı pozisyonları..ilk yarıda cardozo ya çok güzel bi orta yaptı kaleci çıkardı

Hakan
24.05.2015, 00:40
Medjani'nin golünde net faul var.Evet futboldan anlamıyorum.Tenis izlerim,Sharapova'yı severim.

61ronin61
24.05.2015, 00:41
Ben de özür dilerim
daha yazmam
hep sen yaz
tek sen yaz
millete laf sok
milletin yazdığına saçma sapan yorum yap
büyüksün
burası da kahvehane

ben görüşümü düşüncemi yazıyorum kimseye laf sokma gibi bir derdim yok zaten öyle bir yapımda yok .yazdıklarına çok ters yazardım ama gerek yok aynı gemideyiz hepimiz trazonsporluyuz uzatırsam kırılablirsin bende cezayı yerim .birbirimizi kırmaya deymez beni zorlama kardeşim renkdaşım yoldaşım.

Sefa Murat Dokuz
24.05.2015, 00:45
Cardozo'nun attığı kafa gollerinin çok büyük bölümü sağdan kesilen ortalardı, soldan gelen ortalara vuramıyor. Bazı oyuncularda böyle birşey var. İyi orta kesen Yattara gibi bir sağ açık bulsak her maç 1 kafa golü atar.

Oyuna gelirsek 2.yarının başı iyiydik evet. Aslında gol atamadığımız dakikalarda daha iyi oynadık bugün. Yusuf keşke hep böyle olsa. Gökdeniz mesela istikrarlıydı hep belli bir seviyede oynardı, Yusuf'un performansı çok dalgalı.

Medjani'nin golünde sol kol kalecinin kollarının topa gitmesine engel oluyormu oluyor, ama Medjani bunu bilerek yapmıyor sıçrama esnasında kolun doğal hareketi bu. Kaleci geç kalmış ve kollarıda Medjani'nin altında kalmış durumda. Kalecinin kolunu altıma alıyım diye açılmış kol yok, kaleci geç kalıyor Medjani iyi pozisyon almış ve golü atmış. Temiz gol.

Mehmet profesyonel adam , iddiamız yok bişey yok böyle bencil gözükmesinin sebebi şuan takım olarak hedefsizlik sonrası şahsi oynayışı bu haliyle bile çok iyi paslar çıkardı. Waris tam bir hayal kırıklığı.

Nihat Güneş
24.05.2015, 00:47
Haka Sukur un attigi golde elleri falan acik degildi :)

Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesef :) Kaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul :)

Fatih Öztürk
24.05.2015, 00:48

Gereksiz adamı büyük kulüpler kadrolarında barındırmazdı.herşeyi bilmeyin arkadaş yeter da.

Çağdaş DENİZ
24.05.2015, 00:50
ayakmı hayırdır .bu insanlar neden insanları çözme ihtiyacı hisseder.çözünce dalgamı geçicen yada çözdün senden üstünse geri vitesemi takıcan.aslında bu çok acı bir durum tüm dünyada herkes kendinden aşağı seviyedeki adamları sever onları kullanabilir dalga geçebilir bu sayede kendini mutlu hisseder .ben görmedim kendinden parasal yada akılsal olarak üstün olan bir insanı seveni.

Meseleyi eğer seviye meselesi olarak görüyorsan o senin problemin
demek istediğim tutarlı yorumların yok burada herkes bunu görüyor insanların tepkisi de bu yüzden sana

61ronin61
24.05.2015, 01:01
Meseleyi eğer seviye meselesi olarak görüyorsan o senin problemin
demek istediğim tutarlı yorumların yok burada herkes bunu görüyor insanların tepkisi de bu yüzden sana

tutarlı olmayan yorumum hangisiymiş onuda yazsaydın.ben saf düşüncelerimi yazıyorum .kimse benim düşünceme katılmak zorunda değil (ama gerçeklere doğrular katılır)ama benim düşünceme ters yapanda beni ikna etmesi gerekir ben sabit düşünceli biri değilim hepimiz beşeriz hatasız kul olmaz yanlışsam hatalıysam hatamı kabul etmesinide bilirim egom ve kibirim yoktur.

61ronin61
24.05.2015, 01:02

Futbol oyun kurallarinda once cikan avantaj saglar diye bir sey yok malesef :) Kaleciye mudahale edemezsin hic bir sekilde Net faul :)

futbol izlemeyi bırak.sana göre değil.

batuhanTs
24.05.2015, 01:11
Gereksiz adamı büyük kulüpler kadrolarında barındırmazdı.herşeyi bilmeyin arkadaş yeter da.

Hangi takimi kasediyorsunuz TRABZONSPOR ise adi gecen bir dolu adam var mehmet is eski takimi ise oyle ahim sahim bir takimdan almadik onu yaptigi istatistiki katki ile coktan bonservisini cikartti ona lafim yok ama kafa olarak bana gore herseyiben yapayim havasinda bazen oyunda istatistik kagidinda yazmayan seyler vardir biz boyle oyunculara gorunmez kahramanlar deriz mehmetin o olaylahic ilgisi yok maalesef onlari birazcikyapabilse lige ramga vurur cok iyi yaparsa zaten elimizde tutamayiz bilmem anlatabildim mi

carantinas
24.05.2015, 01:13
Medjani nin pozisyonu net GOL ne faulü yahu adam temiz vuruyor kollar açılmış ama kaleciyi engeller nitelikte değil kaleciye vücut teması da yok zaten.

Sefa Murat Dokuz
24.05.2015, 01:14

Ben havadayken aşağıdan gelen kaleci gelip bana çarparsa futbol oyun kuralları buna faul demiyor. Ben gidip sıçrayıp kaleciye çarpar yada dokunursam faul diyor. Ben olduğum yerde sıçrarken kaleci gelip bana toslayıp düşerse bu kalecinin dengesizliği. Türkiye'de kaleciye dokunmaya faul çalındığı için sizin bilgileriniz yanlış o kadar. Erken sıçrayan oyuncuya altta kalan kaleci sıçrayıp çarpar topa ulaşamazsa faul olmaz. O zaman kaleci üstünden gol atamazsın. Gelir kollarını sana çarpar atar kendini faul. Yok öyle. TERTEMİZ GOL.

carantinas
24.05.2015, 01:33
Ben havadayken aşağıdan gelen kaleci gelip bana çarparsa futbol oyun kuralları buna faul demiyor. Ben gidip sıçrayıp kaleciye çarpar yada dokunursam faul diyor. Ben olduğum yerde sıçrarken kaleci gelip bana toslayıp düşerse bu kalecinin dengesizliği. Türkiye'de kaleciye dokunmaya faul çalındığı için sizin bilgileriniz yanlış o kadar. Erken sıçrayan oyuncuya altta kalan kaleci sıçrayıp çarpar topa ulaşamazsa faul olmaz. O zaman kaleci üstünden gol atamazsın. Gelir kollarını sana çarpar atar kendini faul. Yok öyle. TERTEMİZ GOL.

aynen katılıyorum

BySeHzAdE
24.05.2015, 02:04
Gol tertemiz nizami gol. Kalecinin zamanlaması çok yanlıştı medjani iyi yükseldi kafayı vurdu. Ayrıca bu senenin görünmeyen yıldızı Medjani'dir adam yürekten oynuyor.

BirolKarali
24.05.2015, 02:18
Medjani adamdır :)

Sefer A.
24.05.2015, 02:45
Medjani'nin golünde net faul var.Evet futboldan anlamıyorum.Tenis izlerim,Sharapova'yı severim.
Sharapova candir, gerisi heyecandir :p hedef te Yurolig'tir :D

yüregimts
24.05.2015, 04:23
Medjani faul yaptı ... Hükmen yenik sayılmamız lazım ... La havleee...

Alika87
24.05.2015, 04:28

Abi o kural Değişti, artık kaleci normal Topcu gibi müdahele edebilirsin. Medjanin golü temiz bir gol.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Alika87
24.05.2015, 04:30
futbol izlemeyi bırak.sana göre değil.

Sen mi buna karar veriyorsun?

Cok itici bir stilin var, bunu düzeltmezsen hep böyle Saçma sapan ikili tartışmalara kalırsın.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ertan 51
24.05.2015, 07:48
Gol bana göre de temiz,hiç bir sıkıntı yok,
bana göre temiz olmayan şey Aykut Demir'in rakibine yaptığı hareketler,
o kadar yanlış,o kadar itici ki utandım bir Trabzonsporlu olarak,
o tip hareketler emre belezoğluna yakışır,caner e yakışır,
bir daha olmaz inşallah.

Galibiyet güzel,
Medjani güzel,Yusuf güzel,Mehmet güzel,Cardo güzel,
teşekkürler Fırtınam.

seçuk
24.05.2015, 09:48

Yahu hoca bile birşey oynamadık dedi zaten neyi tartışıyoruz. Oynan oyun kötü yenilen goller acemice idi. Yinede özellikle 2.devre 10-15 dk 4-5 de olabilecek bir maçtı. Rakip küme düşmüş açık ve rahat oynadı. Bizim de oyuncularda bir isteksizlik rahatlık vardı sanki. Yine de senehe ERSUN HOCA umarım kalır ve tüm dinamiklerle iyi bir sezon başlandıcı yaparız.

Hamdi Karamahmutoğlu
24.05.2015, 10:40
Hocalık bir durum yoktu maçta.
Kazanmamız gerekiyordu, zor da olsa kazandık.
Gelecek sezona çok daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum.
Başkana ve 3 maymunu oynayan yönetim kuruluna rağmen.

Öznur61
24.05.2015, 10:54
Bazılarının umrunda olmasada iyi kötü kazandık maçı, tebrikler...

bahadır2561
24.05.2015, 11:00
Medjani'nin gol tertemiz hicbir sey yok pozisyonda

Fatih Öztürk
24.05.2015, 11:02
Hangi takimi kasediyorsunuz TRABZONSPOR ise adi gecen bir dolu adam var mehmet is eski takimi ise oyle ahim sahim bir takimdan almadik onu yaptigi istatistiki katki ile coktan bonservisini cikartti ona lafim yok ama kafa olarak bana gore herseyiben yapayim havasinda bazen oyunda istatistik kagidinda yazmayan seyler vardir biz boyle oyunculara gorunmez kahramanlar deriz mehmetin o olaylahic ilgisi yok maalesef onlari birazcikyapabilse lige ramga vurur cok iyi yaparsa zaten elimizde tutamayiz bilmem anlatabildim mi

Futbol hayatına Bayern Münih,Werder Bremen gibi kulüplerde başladı,yaşadığı talihsiz sakatlıklar olmasaydı Mesut Özil'in ulaştığı noktalara ulaşması otoritelerin ortak görüşüydü.Selçuk İnan gibi üst düzey oyuncunun yerini doldurmak için en az 8-10 milyon euro harcayıp tabi birde tutmasını bekleyecekken daha iyisini düşük maliyete almışız bırak bir iki kusuru olsun o kadarı kadı kızındada var.milletin gözü yıldızımızın üzerinde bizde kovmaya yer arıyoruz.

Hakan
24.05.2015, 11:07
Sharapova candir, gerisi heyecandir :p hedef te Yurolig'tir :D
Ay fiıl divoşın :D

61ronin61
24.05.2015, 13:36
Trabzonspor kendi yapısını içerisinde yeni sezonda neler yapacağı planlarına bakacak. bu ne demek ersun yenalın maç sonu açıklaması. ben bu hocayı eskiden severdimde iyice ayar olmaya baladım buna ben haa.istemiyorsan defol git ulan bu ne böyle imalı imalı açıklamalar hiç aidiyet duygusu yok buraya karşı bu adam burda mutlu değil arkadaş ben bunu anlıyorum belkide yanlış anlıyorumdur .üç istanbul kulübüde hocalarıyla devam etmiyecek gs hamzayla şikebahçe ismaille kolpataş biliçle acaba bu hoca bu kulüplerlemi görüşüyorda kendini kovdurmaya çalışıyor?

Erdogan
24.05.2015, 17:17
Arkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.

Yani 5. olursak gidebiliyor muyuz ?

Fatih Öztürk
24.05.2015, 17:22
Arkadaslar avrupaya gidebilmemiz icin basaksehir kalan iki macini kaybetmesi gerekiyor dimi.

Gerek kalmadı.Hiç hesaba kitaba gerek yok avrupa kupasına katılıyoruz.

Erdogan
24.05.2015, 17:24

Basaksehir neden katilamiyor ?

Fatih Öztürk
24.05.2015, 17:29
Basaksehir neden katilamiyor ?

Başakşehir ceza almasa bile Bursanın cezası kesin olduğu için lig 3.Beşiktaş 4.Başakşehir ve biz gidiyoruz.

Erdogan
24.05.2015, 17:33
Avrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.

Ancak seneye asil hedef sampiyonluk olacakmis o yüzden avrupaya önem verilmeyecekmis.

Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.

figirm
24.05.2015, 18:18

Gerek kalmadığı doğru ama bence hala çok önemli sıralama.Para ve sezonu erken açmamak,üstüne üstlük Bursanın cezasını çekmiş olmamasını sağlamak önemli.Bursa finali kaybeder ve ligde de 6.olursa Avrupa hakkını kazanamaz ve cezasını çekmemiş olur,bu da önümüzdeki sezon bir muhtemel rakibimizin şimdiden hesap dışı kalması demek.

Fanatik34
24.05.2015, 18:26
Avrupaya gidersek zayif takimlar ile eslesmemiz muhtemelmis puanimiz yüksek oldugu icin.

Ancak seneye asil hedef sampiyonluk olacakmis o yüzden avrupaya önem verilmeyecekmis.

Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.Takimin basinda vizyonu kit kisiler olursa...tek hedefimiz Süper Sike Ligi´ni kazanmak!

2 Yil icinde Avrupa´da Gruplardan cikarak bir istikrar yakaladik..bu sezon hedef en az Ceyrekfinal olmali ! Bu hedefte olmayanlar, istifasini basip gidecekkk

gurur6134
24.05.2015, 23:57

Kim dedi bilmiyorum ama böyle bir mantigida ilk kez duyuyorum.

Hala su lıgde 2011 kupası gelmeden sampıyon olacagımıza ınanan varmı..yonetım tamamen hayal satıyor..ılıncılıkden oteye gecırmezler trabzonu morınhoyu ronaldo mesdıyıde getırseler..avrupa asıl hedef olmalı para orda zaten klubun gelırı yok..bırakın takılsın ıst ezıklerı turkıye tıyatro lıgınde kendı baslarına..

Çağdaş DENİZ
25.05.2015, 00:01

Ne 5. Si 8. Konya bile avrupa ya gidebilir

Ibrahim Gaygusuz
25.05.2015, 06:08
Medjani kadar cigerli olsa herkes cok daha degisik bir takim olurduk

HOPA'LI TS'Lİ
25.05.2015, 08:42
Oscar
Medjani
Ekici
Arıkan

gerçek TS'li gibi oynayan 4 cengaverdir.

HOPA'LI TS'Lİ
25.05.2015, 08:44
Avni Aker'de

12 galibiyet
3 beraberlik
2 yenilgi (Eskişehir maçını saymazsak 1, hakem katletmişti, 1. dak.da golümüzü yemişti)

39 puan

deplasmanda 17 puan

ah ah gel de yanma

Faik Yılmaz
25.05.2015, 08:44
Cardozo'nun attığı 2 gol ileri dönük oynayan oyunculara ve forvetlere ders olarak gösterilmeli......

HOPA'LI TS'Lİ
25.05.2015, 08:50
Medjani, Yusuf, Ekici ve Cardozo çok iştahlı oynadı.

Medjani çok profesyonel.

Faik Yılmaz
25.05.2015, 08:55
önümüzde hafta Demba cezalı imiş...

Cardozo 2-3 gol atıp kral olmalı.....

Krallığını tescillemeli....

OFLU
25.05.2015, 11:07
Bursalı Ferdi var gol krallığında.

UĞUR DURTAŞ
25.05.2015, 12:34
*kişiliksiz oyuna devam,
*bizim takımın oyuncuları 3-4 gün önce tanışmış gibi oynuyorlar,
*bencil,şahsi oynayan,çalımcı oyunculardan nefret ediyorum.
*hatta ve hatta takımda görmek istemediğimi belirtmek istiyorum.
*evet
*ekici
*ve
*yusuf
*bunlar akıllanmaz,
*yusuf çalımdan
*ekici bencillikten
*vazgeçmez
*bir sezon boyunca oynadıkları maçlarda
*gözle görülür bir gerçek var.
*oda
*ekicinin cardozoya pas vermeyişidir.
bizim takım rakibi eksik yakalayıp,kontra atağa çıkarken
pozisyonun nasıl içine edilirin her çeşidini bizlere gösteriyorlar.
son örnek balıkesir maçı
ekici, rakibi 4-2 yakaladık
sağında solunda, yanında oyuncumuz var ama
ekici pas vermek yerine şut çekiyor.
nereye
dağlara taşlara.......

ysngmz
25.05.2015, 16:03
Hala waris i savunan var mi