PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

legorakiss
23.02.2015, 11:02
18 ayda borcu 200 milyon tlden fazla artırdıktan sonra ilk3 e değil sonraki 3 e oynayacağımız hatta bunda zorlanacağımız anlaşıldı artık.....

ne güzel iş ya.....

3 deyince 3 kulvarda da havlu attık daha şubat ayında. ama kadro süper...

İ. SARAL
23.02.2015, 11:19
Kanat oyuncularımızın skora katkısı az, Cardozo ile oynuyorsan yakınına etkili bir adam şart. Ayrıca son 4-5 senedir en iyi yaptığımız şey kontra ataktı artık onu da yapamıyoruz. Seneye etkili bir kanat ve Cardozo ile devam edilecekse arkasına Jaja stili bir 10 numara şart. Daha başka bir şey lazım değil.

Faik Yılmaz
23.02.2015, 11:20
3 deyince 3 kulvarda da havlu attık daha şubat ayında. ama kadro süper...

nesi süper anlamadım....

kadroda kalburüstü 5-6 tane adam var...

başka yok....

bu kadar para harcadıktan sonra böyle rezil sonuçlar almamıza rağmen hala başkanı ve yönetimi savunanlar var...

süper bir kadro kurulmuş....

herkesle her iddasına varım...

yeni sezon başında en az 10 oyuncu transferi yapacağız.....

böyle mi kadro kurduk...

bkandil
23.02.2015, 11:24
Acizlikten ilk fırsatta kurtulalım dediğimiz Aykut bile gözümüze iyi oyuncu gibi görünmeye başladı...

Daha ne olsun...

special one
23.02.2015, 11:24
Gün geçtikçe maç oynadıkca daha iyi olacağımız yerde

Gün geçtikçe kötü oynuyoruz

Mustafa OK
23.02.2015, 11:25
Düşenin dostu olmaz ama maşallah her düşenin elinden tutuyoruz... haftayada tolunay hocayı kurtarırız olur biter... sonra rize düşmesin diye onada dostluk elimizi uzatırız...

bkandil
23.02.2015, 11:29
Düşenin dostu olmaz ama maşallah her düşenin elinden tutuyoruz... haftayada tolunay hocayı kurtarırız olur biter... sonra rize düşmesin diye onada dostluk elimizi uzatırız...

Başkan bir çok konuşmasında "Biz Anadolu'nun Beyi'yiz. Beylik vermekle olur" diyor ya...

Puanı kastediyormuş demek...

UĞUR DURTAŞ
23.02.2015, 11:30
*Futbolcuların,benim veya hepimizin moralini,sağlığını,huzurunu bozmaya hakkı yok.

*takım hala kanı gibi,
*ya oynadığımız oyundan utanıyorum yıllardır.

*kalecimiz hakan topu aykuta veriyor
*aykut medyaniye
*medyani ishaka
*ishak bosiwgaya
*bosiwga tekrar ishaka
*ishak aykuta
*aykut medyaniye
*medyani aytaça
*aytaç hakana

*kardeşim sıktınız bizi çıkın şu formattan,baydınız
*her hafta aynı şey....

*Contant hala kendini maradona zannediyor,dün çok top kaybı yaptı,sade oynamıyor her seferinde çalım atıyor,adamın bir tane ağırlığını koyduğu maç yok,hikaye...

*bosiwga adam ne güzel oynuyordu,milli takıma seçildi,o günden sonra verim alamıyoruz,

*2 dakika dayanamadınız,kardeşim bu kadar adam boş bırakılırmı?
*antremanda bile böyle rahat şut çektirilmez.
*2 golü atmak bu kadar zormu kardeşim,sizler adamı verem edersiniz gerçekten.

*kontra atak yakalıyoruz,10 saniye içinde bakıyorum top bizim defansta çıldırmamak elde değil,

*kontra atakta ilerde çoğalamıyoruz
*defansta da eksik yakalanıyoruz,
*yine rakip eksik kalması gerekirken kırmızı güme gitti.
*Denizin ayağı kırılacak ,bir tane oyuncumuz hakeme itiraz etmiyor,deniz bile hakemin yanına gidip hocam ayağım kırılacaktı demiyor.
*aynı şey fb denen takımın başına gelse 11 oyuncuyla hakemin etrafında baskı oluştururlardı ve maçı lehlerine çevirmesini bilirlerdi.

*adamda biraz utanma olur,
*koşma yok,mücadele yok,yardımlaşma yok,arkadaşlık yok siz ne iş yaparsınız?
*bu takıma hakkım varsa aldıkları paraları bunlara helal etmiyorum.
her sene olduğu gibi bu senede fiyasko
*önümüzdeki maça değil
*önümüzdeki sezona bakacağız.

Fatih Öztürk
23.02.2015, 11:31
ligde kalmak için süper bir kadro

Ligde bile kalmaz küme düşer için rahat olsun.

cakalkerem
23.02.2015, 11:32
nesi süper anlamadım....

kadroda kalburüstü 5-6 tane adam var...

başka yok....

bu kadar para harcadıktan sonra böyle rezil sonuçlar almamıza rağmen hala başkanı ve yönetimi savunanlar var...

süper bir kadro kurulmuş....

herkesle her iddasına varım...

yeni sezon başında en az 10 oyuncu transferi yapacağız.....

böyle mi kadro kurduk...

Hocam transfer mutlaka yapılacaktır...
Yalnız;
Onur-Bossi-Ekici-Aykut-İshak-Erkan-Ekici-Yusuf-Deniz-Sefa(?)-Waris(?)-Aytaç-Uğur-

Bunlardışındakiler düşünülebilirlerde olabilir...Mesela Cardozo (ki ben kalmasını istemiyorum)--Yatabare-Mejdani-Musa-Özer-

Gitmesi gerekenler ise kevin-Soner-Fatih-

en üstte yazdığım isimlerin yanına eksik mevkilere 3-4 kaliteli oyuncu aldığımızda toparlarız....Takım kalitesi fena değil ama çok toplama bir takımız...
Kimin sahada ne yaptığı belli değil...herkes ayrı bir saz çalıyor....

gurur6134
23.02.2015, 11:34
3 liralik adama 5 lira verilerek super kadro kurulmaz..sefa aytac erkan ishak sefa waris bizden baska kim bu adamlara bu kadar para verirdi..yatabarenin 3 de 1 fiyatina gekas alinamazmiydi mesela hangisinin katkisi fazla olurdu herkes sorsun bi kendine..yinede bu kadro bu kadar kotu futbol oynamayi hak etmiyor..mehmet cordoza iyi cikti aldiklarinin hakkini veriyorlar..digerlerine degerinden fazla verildi bu bir gercek..balikesirinde karabugunde deplasmanda bir galibiyeti var bizimde sonra kafaya oynayacaksin bu karneyle hadi ordan..hakemler onumuzu kesiyor amenna da sende 3 puani hak etcek bi oyun oyna korkak pisirik defansa gomulen futbolla nereye kadar..her mac rakibin net pozisyonlari bizden fazla boyle rezillik olmaz sen trabzonspirsun

cakalkerem
23.02.2015, 11:35
*Futbolcuların,benim veya hepimizin moralini,sağlığını,huzurunu bozmaya hakkı yok.

*takım hala kanı gibi,

*aykut medyaniye
*medyani ishaka
*ishak bosiwgaya
*bosiwga tekrar ishaka
*ishak aykuta
*aykut medyaniye
*medyani aytaça
*aytaç hakana

*her hafta aynı şey....

*Contant hala kendini maradona zannediyor,dün çok top kaybı yaptı,sade oynamıyor her seferinde çalım atıyor,adamın bir tane ağırlığını koyduğu maç yok,hikaye...

*bosiwga adam ne güzel oynuyordu,milli takıma seçildi,o günden sonra verim alamıyoruz,

*kontra atak yakalıyoruz,10 saniye içinde bakıyorum top bizim defansta çıldırmamak elde değil,

*Denizin ayağı kırılacak ,bir tane oyuncumuz hakeme itiraz etmiyor,deniz bile hakemin yanına gidip hocam ayağım kırılacaktı demiyor.
*aynı şey fb denen takımın başına gelse 11 oyuncuyla hakemin etrafında baskı oluştururlardı ve maçı lehlerine çevirmesini bilirlerdi.

*önümüzdeki maça değil

katılmamak elde değil...bir sorun var takımda ama ne olduğunu bilemiyoruz...
Her golü atığımızda geriye yaslanıyoruz ...bu kadar baskı yiyecek takım değiliz...2 top yapamıyoruz malesef

HOPA'LI TS'Lİ
23.02.2015, 11:35

*takım hala kanı gibi,

*aykut medyaniye
*medyani ishaka
*ishak bosiwgaya
*bosiwga tekrar ishaka
*ishak aykuta
*aykut medyaniye
*medyani aytaça
*aytaç hakana

*her hafta aynı şey....

*önümüzdeki maça değil

2 farkı bulamadığımız her maç sıkıntı olur.

Dediğiniz gibi bu takım adamı sinir hastası eder.

HOPA'LI TS'Lİ
23.02.2015, 11:37
En verimli çıkan ve en istikrarlı transfer Mehmet EKİCİ

katre-i.matem
23.02.2015, 11:42
Cüneyt Çakır-Cardozo olayı doğru yalnız. Adam haklı

talimatlar uyarılmasını soyluyor. yanlış bir durum yok burada

Fatih Öztürk
23.02.2015, 11:43
Herkes kadro mühendisi.sanırsın ömrünün üçte ikisini scot'lukla geçirdi.Cardozo gitsinmiş.sanırsın bu takımın geçen seneki forveti Henrique değildi.ya biz avrupa ortalaması üzerinde bir takımız yada kendimizi öyle görüyoruz.bence ikinci şık.sezon başı yeni bir yarışmacı takım kurmanın bedeli kime sorsan üç aşağı beş yukarı 25 milyon euro civarında bir paraya kurulabilirdi.adamlar 34 milyon harcadı bunun 14 milyonu sattıklarından geldi.yani 20 milyon euro'ya iskeleti iyi kadro kuruldu.daha ne bekliyorduk?ilk senesi bu kadar ağır beklentilere girmenin anlamı ne.dün akşam bjk'de bi Demba ba yoktu eskişehir silindir gibi geçti üzerinden.biz kaç haftadır sakat ve cezalardan ötürü yarım yamalak kadrolarla sahaya çıkıyoruz.üstelik hemen hemen her hafta hakemlerde aleyhimize düdük çalıyor.başkanı maşkanı bilmem arkadaş.eldeki kadro tek tek bakıldığında meziyeti yüksek,kaliteli oyunculardan oluşuyor.başındada iyi bir hoca var sadece zaman gerek.

legorakiss
23.02.2015, 11:45
Ligde bile kalmaz küme düşer için rahat olsun.

yaşasın iho

Faik Yılmaz
23.02.2015, 11:49
Henrigue yi satıp Yatabare alınacaktıysa Henri kalsaydı çok daha iyiydi......

Ne iş yaptı bugüne kadar Yatabare , Ya da çuvalla para saydığımız Waris.....

Fatih Öztürk
23.02.2015, 11:50
yaşasın iho

Yaşasın.Allah Hacıhüsrevli Cabbar'dan alsın İHO'ya versin.

Fatih Öztürk
23.02.2015, 11:53

Ne işmi yaptı?yahu önünde Cardozo oynuyor Faik.ligde 540 dakika oynamış 6 maça tekabul ediyor.ne yani Cardozo oynamasaydıda Yatabare'mi oynatılsaydı.biraz mantık.Waris tutmadı,alınan paraya satılmazsa o zaman konuşursun.

nakzo
23.02.2015, 11:53

Ya da Consant dogru eskisehir kume dusmye oynuyor bizim uzerimizden de silindir gibi gecti karabukte oyle...

Fatih Öztürk
23.02.2015, 11:56
Takımın iyi olabilme ihtimali üzerinde eleştiri yapmaktan çok sırf birşeyler karalayayımda takımı yerden yere vurayım zihniyetine hayran kalıyorum.he ya Constant kötü.ömrünün yarısında Constant gibi adamlar görmüşsündür takımda eminim.

gurur6134
23.02.2015, 11:57
Hala daha azili iho yu savunanlar var tipki world of liedara toz kondurmayanlar gibi..en yuksek transfer butcesiyle tarihin en bokdan futbolu..rezilligin daniskasi insanda azcik utanma olur..

nakzo
23.02.2015, 11:57

20 adamdan sade 1 adam ben transfer yapsam 3 tane tuttturdum be büyük basarımız Var.

Faik Yılmaz
23.02.2015, 11:58
Ne işmi yaptı?yahu önünde Cardozo oynuyor Faik.ligde 540 dakika oynamış 6 maça tekabul ediyor.ne yani Cardozo oynamasaydıda Yatabare'mi oynatılsaydı.biraz mantık.Waris tutmadı,alınan paraya satılmazsa o zaman konuşursun.

Yanında oynasın ,

kanatlarda oynasın.....

Ya da şöyle diyeyim yeterince kaliteli olsa oynardı zaten......

Waris konusu ise bize satanın ellerine sağlık güze kazıklamışlar bizi.....

aldığımız fiyata satma konusuna gelince.... 6 ya aldık...5 e sattık diyelim. ...

karmı etmiş olacağız.......
1 sene boyunca boşa verdiğimiz paralar ne olucak....forvet mevkiinde boşa doldruduğu 1 yılın kaybı ne olucak.....

Fatih Öztürk
23.02.2015, 11:59
Yahu bi sus be arkadaş bir naneden anlasanda cevap verebilsen.neymiş ihoyu savunuyormuşmuş.ulan bir tane ihoyu savunduğum cümle göstersene bana.sabah sabah insanı şirazesinden çıkarıyorlar.

Fatih Öztürk
23.02.2015, 12:00
Yanında oynasın ,

kanatlarda oynasın.....

Ya da şöyle diyeyim yeterince kaliteli olsa oynardı zaten......

Waris konusu ise bize satanın ellerine sağlık güze kazıklamışlar bizi.....

aldığımız fiyata satma konusuna gelince.... 6 ya aldık...5 e sattık diyelim. ...

karmı etmiş olacağız.......
1 sene boyunca boşa verdiğimiz paralar ne olucak....forvet mevkiinde boşa doldruduğu 1 yılın kaybı ne olucak.....

Terane aynı.iki tane hemen hemen aynı özellikte iki adamı yanyana oynat.yani sırf cümle kurmak için cümle kurmuşsun Faik kusura bakma.sezon sonu alınan paralara satılmazsa o zaman konuşuruz.

gurur6134
23.02.2015, 12:03
10 macda 1 galibiyet balkesle karabukle ayni yani yasa sen iho yasa..seneyede seneri bursadan 5 milyon avroya yunus malliyi da 4 milyon avroya alir borca borc katar buyuk transferler yapmis olur..istanbul takimlarinin 2 lira verdigi adamlari 5 liraya almayi basari sayan iho durmak yok yola devam world of baskan..

Fatih K.
23.02.2015, 12:06
Yalnız sezon başı transferler yapıldığında "Helal İHO, hayal takım kurdun" diyenler şu anda kadro kalitesine sallayanlarla aynı kişiler. Şu tutarlılığı bir türlü sağlayamadık taraftar olarak. Sezon başı Waris, Constant, Avraam, Cardozo geldiğinde herkes çok yaşa yüce Sezar gibi naralar atıyordu İHOya. Şu anda o futbolculardan sadece Cardozo hala korunuyor.

Waris, Sefa, Cardozo, Constant, İshak hepsi gözde oyunculardı ve gayet başarılıydılar. Kim Warisin ayaklarının tutulacağını bilebilirdi? Bu işler şans işleri yoksa bence takım gayet kaliteli.

Faik Yılmaz
23.02.2015, 12:13
Böyle seyirciye bu futbol çok bile......

Ufuk
23.02.2015, 12:14
Beni heyecanlandıran transferler Cardozo, waris, Sefa. Bide Papadopoulos u milli takımdaki sanmıştım bi an. En verimlisi ekici çıktı beklemiyodum.

Faruk BERBER
23.02.2015, 12:16
Kadro kalitesi neden eleştiriliyor anlamadım.

Özellikle ilk 11 oyuncularının neredeyse %75-80'i gayet kaliteli.

Aşı tutmadı, hocanın tercihleri değillerdi deseniz anlarım ama.

Cardozo'yu eleştirmek, Bosingwa'yı, Aytaç'ı, Ekici'yi, hatta mevkiisi olmamasına rağmen Deniz'i eleştirmek bana pek doğru gelmiyor açıkçası.

Hatta birçoklarının aksine ben dün takımı beğendim, ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada. Belkalem, Yusuf, Waris dönünce daha da iyi olabilir.

Tam kadro sahaya çıktığımız en son maç hangisi mesela ?

nakzo
Takımın iyi olabilme ihtimali üzerinde eleştiri yapmaktan çok sırf birşeyler karalayayımda takımı yerden yere vurayım zihniyetine hayran kalıyorum.he ya Constant kötü.ömrünün yarısında Constant gibi adamlar görmüşsündür takımda eminim.

Ben ersun yanalı sonuna kadar destekliyorum; çünkü bu adamın g.birliğine oynattığı futbolu biliyorum,bu adamın denizliye oynattığı topu biliyorum,bu adamın 2009 senesinde sıfırdan kurduğu kadroyla bize oynattığı futbolu biliyorum niye bize oynatamıyor ;cünkü takım takım degil .11 olmazdan bir takım yaratamazsın olmuyorda zaten. vahid bunagı ve iho çılgının kurduğu fiyasko var ortada bu takım 20 hafta oldu ne oynuyor anlayabilen var mı? Bu takım set oyunu oynayıp geriye cekilip iki hızlı kanat adamıyla bindirme yapabiliyor mu ?Hayir.Bu takım pres yapıp rakip takımı sahasından çıkarmayarak kaptıgı topla gol atabiliyor mu? Hayır .Bu takım 10 numara mevkigindeki adamın araya ince oynadığı toplarla gol mü atıyor? Hayır. Bu takım bursaspor gibi cok seri ,hızlı ve isabetli pas yapıp rakibi şakına çevirip ikili oyunlarla gol mu atıyor hayır .Fatih bu takım ne oynuyorda seneye bu takım zirveye oynayack bana kimse lig 4. lüğünü basarı olarak gösteremez istanbul takımı 2. olunca baskan ile hocayı gonderiyor biz 100 milyon tl lik harcama yapıyoruz ve ligde 4. olma ihtimalimiz bile yüzde 40 icimizde de bazı cok afdersin seni tenzi ediyorum su sığırları var 6. oluruz nasıl olsa ibb ve bursa avrupaya gidemeyecek biz gideriz diyor utanıyorum .Kadresim gs li oda forumu bazen okur diyorki abi Trabzonspor bu kadar mı düstü yemin ederim uatanıyorum artık illallah geldi.Böyle olmaz olmamalı ..bunun hesabı sorulmalı ve zarar verene verdigi zarar mahkeme yoluyla sorulmalı...

Fatih Öztürk
Tabi canım,sizin gibiler yapıcı eleştirilerinizle level atlatıyorsunuz takıma.ben iyi tarafından bakabildiğim için seyirci kalmaya razıyım.en azından sabır göstermeyi yeğliyorum.

nakzo
23.02.2015, 12:20
Yalnız sezon başı transferler yapıldığında "Helal İHO, hayal takım kurdun" diyenler şu anda kadro kalitesine sallayanlarla aynı kişiler. Şu tutarlılığı bir türlü sağlayamadık taraftar olarak. Sezon başı Waris, Constant, Avraam, Cardozo geldiğinde herkes çok yaşa yüce Sezar gibi naralar atıyordu İHOya. Şu anda o futbolculardan sadece Cardozo hala korunuyor.

Waris, Sefa, Cardozo, Constant, İshak hepsi gözde oyunculardı ve gayet başarılıydılar. Kim Warisin ayaklarının tutulacağını bilebilirdi? Bu işler şans işleri yoksa bence takım gayet kaliteli.

Yik sene basındaki yazdıklarıma bir bak hatta iho seçildiği ilk gün yazdıklarıma bir bak ne demisim.ne olmuş???????

Fatih Öztürk
23.02.2015, 12:21
Ben ersun yanalı sonuna kadar destekliyorum; çünkü bu adamın g.birliğine oynattığı futbolu biliyorum,bu adamın denizliye oynattığı topu biliyorum,bu adamın 2009 senesinde sıfırdan kurduğu kadroyla bize oynattığı futbolu biliyorum niye bize oynatamıyor ;cünkü takım takım degil .11 olmazdan bir takım yaratamazsın olmuyorda zaten. vahid bunagı ve iho çılgının kurduğu fiyasko var ortada bu takım 20 hafta oldu ne oynuyor anlayabilen var mı? Bu takım set oyunu oynayıp geriye cekilip iki hızlı kanat adamıyla bindirme yapabiliyor mu ?Hayir.Bu takım pres yapıp rakip takımı sahasından çıkarmayarak kaptıgı topla gol atabiliyor mu? Hayır .Bu takım 10 numara mevkigindeki adamın araya ince oynadığı toplarla gol mü atıyor? Hayır. Bu takım bursaspor gibi cok seri ,hızlı ve isabetli pas yapıp rakibi şakına çevirip ikili oyunlarla gol mu atıyor hayır .Fatih bu takım ne oynuyorda seneye bu takım zirveye oynayack bana kimse lig 4. lüğünü basarı olarak gösteremez istanbul takımı 2. olunca baskan ile hocayı gonderiyor biz 100 milyon tl lik harcama yapıyoruz ve ligde 4. olma ihtimalimiz bile yüzde 40 icimizde de bazı cok afdersin seni tenzi ediyorum su sığırları var 6. oluruz nasıl olsa ibb ve bursa avrupaya gidemeyecek biz gideriz diyor utanıyorum .Kadresim gs li oda forumu bazen okur diyorki abi Trabzonspor bu kadar mı düstü yemin ederim uatanıyorum artık illallah geldi.Böyle olmaz olmamalı ..bunun hesabı sorulmalı ve zarar verene verdigi zarar mahkeme yoluyla sorulmalı...

Milletin lafı tuttuğun takım için bu kadarmı önemli.yani o gs'li sığırları ahırlarında hakemlere rağmen nasıl tokatladığımızdamı aklına gelmiyor.o konuşmuş bu konuşmuş dertmi?bu takım herşeye rağmen kolay yada zor avrupa elemesini geçmiş,gruplardan başarılı çıkmış neden bu yanından bakmayı tercih etmiyorsun.Bursa ne oynadıysa kendi evlerinde 2.yarıda aynı oyunu biz oynadık onlara hemde avrupa dönüşü.sanki ligde takımlar fırtınalar estiriyorda biz geri kaldık veryansın ediliyor.arkadaş bu takımı bi rahat bırakalım hoca şu kadroyu yoğursun bakalım elbet sonunda iyi oyunda gelecektir.biraz sabır göstermek zormu?

Fatih Öztürk
23.02.2015, 12:25

Cardozo'yu eleştirmek, Bosingwa'yı, Aytaç'ı, Ekici'yi, hatta mevkiisi olmamasına rağmen Deniz'i eleştirmek bana pek doğru gelmiyor açıkçası.

Hatta birçoklarının aksine ben dün takımı beğendim, ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada. Belkalem, Yusuf, Waris dönünce daha da iyi olabilir.

Hay yaşa kardeşim.bende tribündeydim,yanımda tanımadığım arkadaşlarla beraber takımın kopuk kopukta olsa iyi oynadığı konusunda hemfikirdik.bu oyun şuan tek yarı olarak baz alınabilir.90 dakikaya yaymak için zaman gerek başka birşeye ihtiyacımız yok.

atomantcum
23.02.2015, 12:26
Ersun hoca geldi geleli iki maç üst üste aynı 11'le çıktık mı acaba merak ediyorum. Sakatlar, cezalılar bitmek bilmedi. Arada transfer dönemi oldu orda da birileri geldi. Bi durun bakalım takım birbirini saha içinde tanısın. İstikrar dediğimiz şey bu işte. Siz dünyanın en iyi oyuncularını da toplasanız bir süre birbirlerine alışmaları gerekir, bu dönemde de iyi oyun ortaya koyamazlar.

Şimdi diyecekler ki sezon bitiyor daha ne zaman alışılacak? Tamam da biz sezon başı 20 küsür, devre arası da 4 transfer yaptık. 10.haftada hoca değiştirdik. Afrika kupasına gidenler oldu. Aşırı miktarda sakatlık ve cezalı oyuncu oldu. Avrupa ile lig arasındaki kadro farklılıklarını da katın bu işin içine. Bir türlü sabit bir 11le çıkamadık. Dolayısıyla bunların olması çok normal. O öve öve bitirilemeyen Beşiktaş bile bir Demba Ba ve Töre yokluğunda rezilleri oynadı.

Azıcık makul olun.

cakalkerem
23.02.2015, 12:32

3 TANE eKİCİ GİBİ Adamımız olsa bu takım tutulmazdı....

taha küçük
23.02.2015, 12:32
Bjk de bile 3 as olmayınca yenildiler.bizim takım uyumu henüz olmadı.

cakalkerem
23.02.2015, 12:34

Bence de kadro kalitemiz diğerlerinden az değil...hatta belki de en iyi kadromuz sayılır....Eleştiri yapılır yalnız yapıcı eleştiri olması lazım...
Buradakilerin bir çoğu yıkıcı eleştiri de bulunuyor.....Anlamadım...
Derin Trabzon zaten her fırsatta ayaklanıyor...Yazık ki bu adamların yanında duran Trabzonspor taraftarıyım diyen kişilere...

Gerçekten yazıklar olsun

Travelair
23.02.2015, 12:54
Sepetteki bir çürük, diğerlerini de çürütür. O sepette herkes var; başkanı, yöneticisi, taraftarı, teknik direktörü, futbolcusu... Yani sadece futbolcuların - o da - bir kısmının kaliteli olması yetmiyor

Travelair
23.02.2015, 13:04
Bu arada, eğer zirve yarışından uzaklaşırsanız, bir başka deyişle zirve takımı, kulübü olmaktan uzaklaşırsanız, diğer Anadolu takımları gibi büyük maçlar haricinde maçlara kendinizi vermez hale gelirsiniz. Onlardan farkınız kalmaz. Hele bir de fahiş paralarla şımartılmış, futbol yeteneği, fiziği, zekası, ahlakı yönünden sınırlı futbolcularsanız

Erdal DİLEK
23.02.2015, 13:07
Cok abartiliyor. Şu an ligde kimse kimseyi sürklase ederek yenmiyor. Hakem ve tercih hatalari gibi ince nuanslar maclarin galibini belirliyor.

Kiminin kicina carpiyor 3 puan aliyor, kiminin kicina carpiyor 3 puan kaybediyor.

Bu sene amac takimi oturtmak olmali, gerekirse 3 puanlar 1 puanlar kaybedilerek

yaranozlu
23.02.2015, 13:09
Kadro kalitemiz kötü falan değil, başkan kötü, hoca kötü, taraftar kötü. Bu camiaya mevcut durum bile ödüldür.

Gs çok iyi takım ya, sabri, yasin, olcan, umut, salçuk, balta gibi adamlarla ve hakemlerle işi götürüyor. Çöp adamlara yıktık parayı, Allah aşkına warisin bizde oynayamayacağı ilk geldiğinde videosundan belliydi. Erkan için değer miydi yani dağları delmeye? Medjani de vahidin kazığı ama ekici gibi adam türkiyede yok. Belkalem, özer, hatta ayrılan papa kötü stoperler değildi. Papa neden gitti anlamadım. Türk en iyi stoper yumlu neden gitti kimse bilmiyor, BJKden gol yemeyen takımın stoperiydi dün, yazık değil mi bosingwayla napoliye karşı stoper çıkıyorsun. Bu mu yönetim, kaybetmek kolaydır.

Adamsan dün takıma ihanet eden ve boş pası vermeyen cardozoyu kadro dışı bırakırsın. Cardozonun umrunda değil takım, tek derdi gol atmak ve gol kralı olmak. Ciddi para alıyor gol başına sözleşmesine göre. Bu mukaveleyi imzalayanların yönetme becerisini sorgulayan yok, 5 kuruşa oynayan kalburüstü stoperimizi kritik asist yaptığı 1 hatası dışında fena da oynamadığı maçtan sonra kadrodışı bırak ve taraftara yönetim kararı de geç. Makara mı yapıyon, diyen bile yok! Bize Trabzonspor çok fazla gerçekten.

Tayfun
23.02.2015, 13:11
https://pbs.twimg.com/media/B-hGikUCcAAbqKl.jpg

Bu nedir ya :D :D

Courage
23.02.2015, 13:16
ulan takip etmiyim diyorum ama hastalık sarmıs bizi.

ben bourcenau dedigimde herkes dalga geciyor.

Bourceanu bu takımda kilit adam olurdu.Cunku pas verip bosa kacan,tek top oynayan,basit oynayan,sert oynayan bir oyuncu.

bu takımı bourceanu ile izlemeyi cok isterdim.

----------------------hakan------------------

boss----------aykut---------medjani---------ishak

---------bource---------aytac--------------------

erkan------------ekici--------------constant

--------------cardozo-------------------

imkan olsaydı soyle gorseydik takımı.

Bu arada dun hoca taktiksel hatalar yaptı.

mesela deniz yerine cardozo oyundan cıkmalıydı.

deniz forvet oynamalı,defansın arkasına kosular yapmalıydı.

Pas oyununa donmek icin oyuna soner mutlaka girmeliydi.

boyle maclarda bize fayda saglayacak bir adam.

ve son dakika ugurun oyuna girmesi ve medjani nin ortasahaya gecmesi fiyaskoydu.

aykut-medjani ikilisi mükemmele yakın oynuyorlardı.

Bende devre arasında kimseyi bulamazsak Bource'yi geri getirelim demiştim.

Sakatlıktan sonra ne alemde bilemiyorum. Belki tercih edilmemesinin bir nedenide yabancı kontenjanyla beraber buydu ama ilk aldığımız dönemdeki adam şu kadroda direnç anlamında çok şey katacaktı.

Bizim sorunumuz Cardozo'nun arkasında oynayan ofansif adamların ,onlarında arkasında oynayan basiretsiz önliberolar yüzünden geriye kadar top almaya gelmek zorunda kalmaları. Böylece hem rakip kaleden çok uzaklaşmış ve pozisyon kaybetmiş oluyorlar hem de Cardozo ile arada 50-60 metre açılıyor. Bunun sürekliliği birde yorgunluk getiriyor elbette.

Rakip sahada set oyunu kurmanın yolu DMC'lerinizin (adeta bir duvar gibi ) rakip sahanıza toplu -topsuz bütün girişimleri hızlı ve sert bir biçimde karşılamasından .... akabinde topu hemen AMC 'lere aktarıp oyunu ileriye taşımasından geçiyor.

Bunu yapamıyoruz yapacak adamlarıda almıyoruz. Doldurduk takıma kanat adamlarını. Çakma ortasahalarla uğraşıyoruz. Onun yüzünden mevkiisine alınmış ,yerini adamı nadir transferlerimizden Aytaç iyi olsada tek başına bu söylediğim işi yapması mümkün değil. Yanına mutlaka biri lazım.

arfsigorta
23.02.2015, 13:23
Kasımpaşa gibi forvet hattı çok iyi olan takıma pozisyon vermedik, kaçan pozisyonlar hep bizde, hakem hatası yine var.
Evet son dakika o şut çektirilmemeli, ama adımın arkasına çarpan topun hiç mi suçu yok.
Biraz sabır. Bu kadronun devamlılığı olursa ve 1-2 takviye ile önümüzdeki yıl kafaya oynarız.

Bu arada bizim federasyona ve Ligtv ye karşı Digitürklerimizi kapatmamız güzel bir tepki olur. Ben kapattım sizde kapatın.

ysngmz
23.02.2015, 13:23
Dun takımda ayakta kalan tek futbolcu aytaç idi.ersun hoca takım oyunu oynatamiyor belkide bu futbolcularla olmaz costant ve bosingwa dun çok laubali oynadilar

gurur6134
23.02.2015, 13:46
Bende devre arasında kimseyi bulamazsak Bource'yi geri getirelim demiştim.

Sakatlıktan sonra ne alemde bilemiyorum. Belki tercih edilmemesinin bir nedenide yabancı kontenjanyla beraber buydu ama ilk aldığımız dönemdeki adam şu kadroda direnç anlamında çok şey katacaktı.

Bizim sorunumuz Cardozo'nun arkasında oynayan ofansif adamların ,onlarında arkasında oynayan basiretsiz önliberolar yüzünden geriye kadar top almaya gelmek zorunda kalmaları. Böylece hem rakip kaleden çok uzaklaşmış ve pozisyon kaybetmiş oluyorlar hem de Cardozo ile arada 50-60 metre açılıyor. Bunun sürekliliği birde yorgunluk getiriyor elbette.

Rakip sahada set oyunu kurmanın yolu DMC'lerinizin (adeta bir duvar gibi ) rakip sahanıza toplu -topsuz bütün girişimleri hızlı ve sert bir biçimde karşılamasından .... akabinde topu hemen AMC 'lere aktarıp oyunu ileriye taşımasından geçiyor.

Bunu yapamıyoruz yapacak adamlarıda almıyoruz. Doldurduk takıma kanat adamlarını. Çakma ortasahalarla uğraşıyoruz. Onun yüzünden mevkiisine alınmış ,yerini adamı nadir transferlerimizden Aytaç iyi olsada tek başına bu söylediğim işi yapması mümkün değil. Yanına mutlaka biri lazım.
Papa gitdikden sonra kontenjan sorun olmazdi ben defalarca yazdim aradigimiz ilacdi..

serdaracıl
23.02.2015, 13:47
Gadromuz yederli

Gurpas
23.02.2015, 13:48
Şansımız yoktu dün...

serdaracıl
23.02.2015, 13:52

Hocam sene başı yaşa iho diyenler bugun hakaret ve küfürlerle taraftarı susturmakla meşgul. Biz yine aynı yerdeyiz. Kişiler önemli değil. Ama bizde sistem sorunu var. Bu transferler şzlenerek mi yapıldı yoksa menajer kakalaması mı

Travelair
23.02.2015, 13:58
Suçu şansa atarsak, ilerde de şans bizim yanımızda olsun diye umut ederiz. Zaten şans nedir onu da anlamış değilim. Sanki her yerimiz doğru, her işimizi düzgün yapmışız da şans denilen olmayan bir şeye sığınıyoruz. Aklı öne alıp üretmeden bu iş şovla başlar şansla devam eder hüsran ile noktalanır

legorakiss
23.02.2015, 14:15
sefa transfer edilirken kazık yiyoruz beş para etmez bu işte başka bi iş var dediğimde
olsun her takım para aklıyo ne var bunda diyen şakşakçılar bile çıkmıştı:)

alınan skorlar önemli değil benim gözümde. ben ilerisi için ışık göremiyorum. oyuncuların en büyük eksiği IQ. cardozo boss ve ekicinin yanında çok gerizekalı kalıyor bir çoğu. nerde ne yapacaklarını bilmiyenler mi dersin dikine oynayamayanlar mı dersin verkaç bile yapamayacaklar mı dersin. bildiğin çöplük.

rezil oyunlara ne demeli eskiden fb ye yenildiğimizde hakeme suç atardık. şimdi berabere kaldık hayatımda bu kadar rezil oyun görmedim.
napoli bizden iyi bir takım doğrudur. farkta var arada doğrudur. ama böyle rezil bir oyun bu kadar isteksizlik görmedim. bjk nin deplasman liverpool maçını gördük. adamlar yenilse bile doğru düzgün pozisyonları olmasa bile (aslında 2 tane var yüzde yüzlük) ölene kadar koştular mücadele ettiler.
aralık ayının sonunda lige havlu attık. uefaya ve kupaya şubatta havlu attık.

yazın alınan oyuncuların cardozo hariç hepsine karşıydım. 2 tanesi düzgün çıktı biri cardozo diğeri ekici. gerisi şampiyon olabilecek kadroda olabilecek oyuncular değil bi kısmı süper lig oyuncusu bile değil. 25 te 2 süper istatistik...
olsun gene de yaşasın iho. arada bir çıkıp tv ye mafyalık! yapıyo ya sağa sola gider yapıyo ya o bize yeter

legorakiss
23.02.2015, 14:16
Hocam sene başı yaşa iho diyenler bugun hakaret ve küfürlerle taraftarı susturmakla meşgul. Biz yine aynı yerdeyiz. Kişiler önemli değil. Ama bizde sistem sorunu var. Bu transferler şzlenerek mi yapıldı yoksa menajer kakalaması mı

hocam kadro süper hakemle yenildik dicen...yanlış yoldasın...

SEDER
23.02.2015, 14:17
bu maçtaki tek kazancımız medjaniyi bu hafta izlemeyecek olmamız...atom bombası zerre faydası yok herifin...

Fatih Öztürk
23.02.2015, 14:24
Boş konuşmakta bedava.neymiş 3 kişi dışında hepsi yetersizmiş.aslında kendinden bahsediyorda haberi yok.

Fatih Öztürk
23.02.2015, 14:33
Dikkat edin bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda arkadaş devamlı yönetim üzerinden kadroya giydirme peşindeler.bunada eleştiri diyorlar akılları sıra.aynı kişiler takımı ve hocayı savunuyoruz diye ak partili ve iho'cu ilan ediyorlar bizi.Allah'tan bunların sayısı cücük kadar az.birde çok olsalar forum forum olmaktan çıkar patatese dönerdi.

Faik Yılmaz
23.02.2015, 14:37
Ne hikmetse hep önümüzdeki yıllara bakıyoruz....

Hiç bulunduğumuz seneye baktığımız yok...

serdaracıl
23.02.2015, 14:40
Bkz: Hakaret etmeden derdini anlatamayan insan modeli

bkandil
23.02.2015, 14:43
Ne hikmetse hep önümüzdeki yıllara bakıyoruz....

Hiç bulunduğumuz seneye baktığımız yok...

Hayal kurmak, gerçekle yüzleşmekten kolay geliyor diyelim...

Fatih Öztürk
23.02.2015, 14:45
Bulunduğun seneye bak en kötü avrupa liginde gruplardan çıkmış para ve puanlar kazanmışsın.görmek istememek için gayret gösterenler var.bu sene için başarısızlık Ziraat kupasından elenmektir.ligde 60 puan bandı civarı başarı kabul edilebilir.

Serdar denen zat-ı muhterem.bak canımın içi cananım,köşe ve fincan takımım.benle uğraşmayı,bana ceza aldırmak için türlü türlü tahrikleri bırak artık.sana hakaret varsa raporla ve uzak dur benden.uzak durki boş zamanlarımızı ikili tartışmadan uzak kimsenin kalbi kırılmadan değerlendirelim şuracıkta.

Muhammet Hacısalihoğlu
23.02.2015, 14:50
ilk 3 e girmemiz imkansız.. 4-5-6 sıralarda olmamız bursa ve başakşehir olduğu sürece sıkıntı yok..

Bursa ve başakşehir avrupa kupalarına gidemiyor..

Bu sene bi iddaamız yok, ölesine oynuyoruz.. 6. sıradan da aşağı düşmeyiz herhalde..

bkandil
23.02.2015, 14:54
Puan durumuna baktım,

Galiba Bursa seneye Avrupa'ya gidemiyor.

Bu durumda Başakşehir ve Mersin rakiplerimiz.

Sezon sonunda 4. olamasak da Avrupa'ya gitme şansımız var gibi...

Düzeltme: Başakşehir de gidemiyorsa Avrupa işi Mersin'i yenmeye bakar... Kim bilir belki Mersin de gidemiyordur...

Ne hallere kalmışız...

Karasoy
23.02.2015, 14:55
Cardozo sene sonu gider, demedi demeyin. Adam gayretli ama ona doğru pasları atacak,besleyecek adam yok.

Muhammet Hacısalihoğlu
23.02.2015, 14:56
Puan durumuna baktım,

Başakşehirde gidemez.. Şike sebebiyle uefaya katıldığı an men yiyecek..

Fatih Öztürk
23.02.2015, 15:00
Başakşehir'i bilmemde Bursa'ya puan olarak fark atacağımızı düşünüyorum.hızlı giden atın boku seyrek düşer misali son haftalarda oyun anlamında çok ciddi düşüşe geçtiler,kalelerinde 6-7 net pozisyondan aşağı vermiyorlar.

Doğan Şahin
23.02.2015, 15:02
Bu kadrodaki bütün oyuncular Trabzonspor'un oyuncularıdır.
Bu sebeple hepsine sonuna kadar destek olmak lazım.

Ayrıca teknik direktörün kafasındaki sistemi bir anda uygulayabileceği bir dünya yok.
Oyucuların uyum sorununu aşması ve özgüven kazanması da bir süreç gerektiriyor.

Bizim sorunumuz takım birkaç maç kazanınca; havaya girip, yükseklerde uçma isteğimiz.
Halbuki bu seneyi gözden çıkartıp kuracağımız sisteme odaklanmalıyız.
Sonuçta Ersun Hoca aydan gelmedi. Ne yapıp yapamayacağını da biliyoruz.
Gönül ister ki; hoca daha az hata yapsın ama hata yapmadan da atacağı hamlenin hata olup olmadığını çok değişkenli ortamda ön göremeyebilir. Buna sakatlıklar, hakemlerin ve fenerasyonun tutumu da dahil.

Lütfen sabırlı olalım ve daha iyiyi ararken bari muhtemel iyiden olmayalım.
İnanıyorum ki bu kadroya bir iki ufak dokunuş ve önümüzdeki sene yeni stadın oluşturacağı ambiyans, kadro ve sistemin de oturmasıyla 2011 havasını tekrar yakalayacağız. Ama yine herşeyi baştan aşağı değiştirmeye kalkarsak bugünkünden farklı birşeyin de karşımıza çıkmayacağına emin olabilirsiniz.

Adem Köse
23.02.2015, 15:04
Koşu mesafeleri paylaşıldı mı bilmiyorum ama Kasımpaşa 114km biz 112 km koşmuşuz. Ençok koşan adamımızda Erkan Zengin bu işte bir problem var gibi...

Travelair
23.02.2015, 15:07
Takımda futbolcular arasında sorun varmış. Ayrıca Ersun Yanal'ın haftanın 3 günü şehirde kalmaması yöneticileri rahatsız etmiş. Futbolculara cezalar yoldaymış (Zeki Uzundurukan)

bkandil
23.02.2015, 15:07
Başakşehir'i bilmemde Bursa'ya puan olarak fark atacağımızı düşünüyorum.hızlı giden atın boku seyrek düşer misali son haftalarda oyun anlamında çok ciddi düşüşe geçtiler,kalelerinde 6-7 net pozisyondan aşağı vermiyorlar.

Mersin'i geçelim yeter, Bursa ile Başakşehir'in bir önemi yokmuş...

Bursa'nın sorunu belli, sonunu getirememe...

nakzo
23.02.2015, 15:08
Dikkat edin bir elin parmaklarını geçmeyen sayıda arkadaş devamlı yönetim üzerinden kadroya giydirme peşindeler.bunada eleştiri diyorlar akılları sıra.aynı kişiler takımı ve hocayı savunuyoruz diye ak partili ve iho'cu ilan ediyorlar bizi.Allah'tan bunların sayısı cücük kadar az.birde çok olsalar forum forum olmaktan çıkar patatese dönerdi.

Sen facebooka girde bak bir elin parmakları mı bence ihoya destek veren bir elin parmakları kadar kişi var her platformda TS taraftarı kızgın öfkeli hayal kırıklığı yasıyor küfür bela okuma gırla gidiyor....

odyseuys
birlikte oynama alışkanlığı yüksek oyuncularından oluşan beşiktaşın 3 as oyuncusunun yokluğunda eskişehir karşısında düştüğü durum ortada.
özer, yusuf, sefa, waris, yatabare, salih ... beğen ya da beğenme bu adamlar bu takımın ilk 18'inin değişmez oyuncuları. yoklukları saha içi mücadele gücünü, maç içerisinde hamle olanağını yüksek derecede etkiliyor. başlı başına bu eksiklikler bile dünkü skoru ve oyunu kabul edilebilir kılıyor aslında. ha hocanın bence de bir takım hataları olmuştur ama savaş boruları için çok erken.

bkandil
Koşu mesafeleri paylaşıldı mı bilmiyorum ama Kasımpaşa 114km biz 112 km koşmuşuz. Ençok koşan adamımızda Erkan Zengin bu işte bir problem var gibi...

Özer oynasaydı 116km yapardık...

Necmettin ALTUNTAŞ
Aldığımız sonuçlardan çok burada birbirine kıran arkadaşlara üzülüyorum.Bu hale gelmemeliydik.

bkandil
23.02.2015, 15:09
Takımda futbolcular arasında sorun varmış. Ayrıca Ersun Yanal'ın haftanın 3 günü şehirde kalmaması yöneticileri rahatsız etmiş. Futbolculara cezalar yoldaymış (Zeki Uzundurukan)

Ahan da iddialar başladı.

O tekne Trabzon limanına gelecek...

Yöneticiler haftada 3 gün kalıyor muymuş Trabzon'da?

nakzo
23.02.2015, 15:11
Puan durumuna baktım,

Düzeltme: Başakşehir de gidemiyorsa Avrupa işi Mersin'i yenmeye bakar... Kim bilir belki Mersin de gidemiyordur...

Ne hallere kalmışız...

İste sorun burada Allah belasını versin avrupanın koskoca Trabzonspor 6. olarak avrupaya gidecekse yerin dibine batsın bu takım şu 6. cılık denen zırvayı dillendirip bizi elaleme rezil Rüsvaa ediyorsunuz...

selcuk
23.02.2015, 15:12
Puan durumuna baktım,

Ne hallere kalmışız...

evet bursa financial fair play den gitmeyecek
basaksehir sikeden
mersin zaten transfer yasagi aldi, financial fair playden ceza almasida muhtemel
ayrica kupayi sikeciler yada gaysaray alacakdir
yani kupanin uefa hakkida lige taninacakdir
bu demek olurki7.-8. olsakda avrupada olacagiz

bkandil
23.02.2015, 15:12
Cardozo sene sonu gider, demedi demeyin. Adam gayretli ama ona doğru pasları atacak,besleyecek adam yok.

Zaten onu doğru besleyebilseydik şimdi farklı şeyleri konuşuyor olurduk...

HOPA'LI TS'Lİ
23.02.2015, 15:13
10 deplasmanda 1 galibiyet

Çıldırmamak elde değil

Nedir bu deplasman fobisi anlamadım

bkandil
23.02.2015, 15:14
İste sorun burada Allah belasını versin avrupanın koskoca Trabzonspor 6. olarak avrupaya gidecekse yerin dibine batsın bu takım şu 6. cılık denen zırvayı dillendirip bizi elaleme rezil Rüsvaa ediyorsunuz...

Son cümlenin muhatabı ben değilim herhalde...

nakzo
23.02.2015, 15:15
evet bursa financial fair play den gitmeyecek
basaksehir sikeden
mersin zaten transfer yasagi aldi, financial fair playden ceza almasida muhtemel
ayrica kupayi sikeciler yada gaysaray alacakdir
yani kupanin uefa hakkida lige taninacakdir
bu demek olurki7.-8. olsakda avrupada olacagiz

Düstügümüz rezalete bak sen arkadaş 100 milyon harca 7. cilige sevin Vah Vah Vah Vah ki Trabzonspor sen gerçekten bitmiş bir camiasın.

Travelair
23.02.2015, 15:15
Ahan da iddialar başladı.

O tekne Trabzon limanına gelecek...

Yöneticiler haftada 3 gün kalıyor muymuş Trabzon'da?

Takımı da yardımcılar çalıştırıyormuş. Ersun yem edilmemeli ama bu konu da netleştirilmeli

nakzo
23.02.2015, 15:16
Son cümlenin muhatabı ben değilim herhalde...

Bu reziiligi kim başarı diye bizim önümüze koyup kakalamaya çalışıyorsa tamamı.....

bkandil
23.02.2015, 15:17
Takımı da yardımcılar çalıştırıyormuş. Ersun yem edilmemeli ama bu konu da netleştirilmeli

Bu söylenti doğruysa kusura bakmasın ama Ersun Yanal kendini yem etmiş zaten...

demir
23.02.2015, 15:23
ben sızınle aynı fıkırde degılım bir kac adam gıbı takvıye ıle bu takım cok guzel olacak... daha kurulalı 5 ay oldu takımın oyuncuların bırbırlerını tanımaları ve uyum saglamaları zaman alacaktır tabıkı birde federasyon ve hakem tarafıda var bu ısın zaman ıcınde yenen hakları goren oyuncuların performansları tabıkı dusuyordur dusmelerıde gayet normal en basıtınden adalet olmadıgı ıcın maca gelmeye tenezzul etmeyen taraftarı goren bır oyuncunun da mukemmel poerformans sergılemesını nasıl beklersınızkı ?? hadı dıyelım gosterdıler mukemmel oynayan bır takım varken maca geln taraftar o oyuncunun ne ısıne yarar ???

suan basta ıho degıl baska bırısı olsaydı takımın cok daha ıyı bıyerlerde olacagınımı sanıyorsunuz ??? bırılerıde subatta avrupaya veda ettık dıyor ? kavc yasındasın bılmıyorum ama ben 34 yasımdayım takımımın subatta avrupada oldugunu ıkıncı keredır goruyorum dıgerıde gecen seneydı zaten...
bu takımın sızın hayal ettıgınız gıbı futbol oynaması ıcın en az ıkı sezon daha bırlıkte oynamaları lazım haa sızın ıkı sezon beklemeye tahammulunuz yok farkındayım ama bu hayalınızı bu ulkede gerceklestırebılecek tek adam var oda azız yıldırım onun gıbı bır hırsız ıstıyorsanız takımın basına bosuna yorulmayın dırek sıkebahceyı tutun ne kendınızı nede bızı uzmeyın...

bkandil
23.02.2015, 15:24
Bu reziiligi kim başarı diye bizim önümüze koyup kakalamaya çalışıyorsa tamamı.....

Öyle aciz olduk ki, topçu olmaz, satılsın dediğimiz Aykut Demir'i kadroya banko yazar olduk...

Karabük maçı başlığında "bizim maça kadar yeni hoca bulamasınlar" muhabbeti dönüyor...

Bu hale gelen taraftar bu rezilliği yemesin de ne yapsın...

nakzo
23.02.2015, 15:28
ben sızınle aynı fıkırde degılım bir kac adam gıbı takvıye ıle bu takım cok guzel olacak... daha kurulalı 5 ay oldu takımın oyuncuların bırbırlerını tanımaları ve uyum saglamaları zaman alacaktır tabıkı birde federasyon ve hakem tarafıda var bu ısın zaman ıcınde yenen hakları goren oyuncuların performansları tabıkı dusuyordur dusmelerıde gayet normal en basıtınden adalet olmadıgı ıcın maca gelmeye tenezzul etmeyen taraftarı goren bır oyuncunun da mukemmel poerformans sergılemesını nasıl beklersınızkı ?? hadı dıyelım gosterdıler mukemmel oynayan bır takım varken maca geln taraftar o oyuncunun ne ısıne yarar ???

suan basta ıho degıl baska bırısı olsaydı takımın cok daha ıyı bıyerlerde olacagınımı sanıyorsunuz ??? bırılerıde subatta avrupaya veda ettık dıyor ? kavc yasındasın bılmıyorum ama ben 34 yasımdayım takımımın subatta avrupada oldugunu ıkıncı keredır goruyorum dıgerıde gecen seneydı zaten...
bu takımın sızın hayal ettıgınız gıbı futbol oynaması ıcın en az ıkı sezon daha bırlıkte oynamaları lazım haa sızın ıkı sezon beklemeye tahammulunuz yok farkındayım ama bu hayalınızı bu ulkede gerceklestırebılecek tek adam var oda azız yıldırım onun gıbı bır hırsız ıstıyorsanız takımın basına bosuna yorulmayın dırek sıkebahceyı tutun ne kendınızı nede bızı uzmeyın...

2009 da kurulan Trabzonspor ilk senesinde takır takır top oynadı son hafataya gelindiğinde lider bjk ile arasında sadece 3 puan vardı tek fark alınamayan yusuftu oda şampiyonu belirledi.2011 de kurulan gs hemen o sene şampiyon oldu hic sırtmadı gayet net bir şampiyonluk aldı .2003 yılında kurulan bjk luceskuyla 100. yılda şampiyon olacsz diyerek başladığı sezonda rahat bir şampiyonluk aldı bizim tek ürettiğimiz bahaneeee sonrada Ligde 7. olarak avrupaya gidecez deyip rezil tesellisi ararız kardeşim..

Faik Yılmaz
23.02.2015, 15:30
Bulunduğun seneye bak en kötü avrupa liginde gruplardan çıkmış para ve puanlar kazanmışsın.görmek istememek için gayret gösterenler var.bu sene için başarısızlık Ziraat kupasından elenmektir.ligde 60 puan bandı civarı başarı kabul edilebilir.

Serdar denen zat-ı muhterem.bak canımın içi cananım,köşe ve fincan takımım.benle uğraşmayı,bana ceza aldırmak için türlü türlü tahrikleri bırak artık.sana hakaret varsa raporla ve uzak dur benden.uzak durki boş zamanlarımızı ikili tartışmadan uzak kimsenin kalbi kırılmadan değerlendirelim şuracıkta.

Evet onmilyonlarca lira harcayıp 26 tane oyuncu alıp Başakşehir , Mersin İdman Yurdu ile 5.lik 6.lık mücadelesi veriyoruz.....

Türkiye Kupası mı Real Madrid Sivasa elendiydik o da normal sonuç....

Başarılıyız yahu Beşiktaş , Gs bizim yanımızda ne yapmış ki.....

Travelair
23.02.2015, 15:34
Bu söylenti doğruysa kusura bakmasın ama Ersun Yanal kendini yem etmiş zaten...

İşin garibi Trabzonspor'un beyni ve kalbi dediğim en büyük taraftar birliğimiz BMN'nin bundan haberi olmaması. Eskiden haber verir, haberleri takip ederdik, şimdi gelen eleştirisini yapıp gidiyor

nakzo
23.02.2015, 15:36
Evet onmilyonlarca lira harcayıp 26 tane oyuncu alıp Başakşehir , Mersin İdman Yurdu ile 5.lik 6.lık mücadelesi veriyoruz.....

Başarılıyız yahu Beşiktaş , Gs bimiz yanımızda....ne yapmış ki.....

Niye öyle söyluyorsun Türkiye premier ligi bu Faik bey... sivasın son iki haftaya şampiyon adayı girdiği ,bursasporun dikkat edin tek bir lig ikinciliği ve üçüncülü bulunmayan 2004 senesinde lig düşüp 2 senede yukarı lige çıka bilmiş bursasporun şampiyon olduğu ligde 6. oluyosun kolay mı be.... Bu başarıyı ancak iho bize yasatabilirdi..

Adem Erdoğan
23.02.2015, 15:59
Merhabalar,

Forumumuz üyelerinden Celil Köse vefat etmiş.

http://bordomavi.net/forum/member.php?u=29900

Twitter ve forumdan tanıyordum kendisini. Allah rahmet eylesin.

UĞUR DURTAŞ
23.02.2015, 15:59
Trabzonsporumuz yıllardır şampiyon olamıyor.

diyorlarki takıma destek verelim,

takımın devamlı yanında olalım,

geriye düşsek bile takımı alkışlayalım,

bunların üstüne,

gidilen her deplasmda

havalimanına gidilip

futbolculara çiçek veriliyormu,veriliyor.

buna rağmen başarı varmı?yok

benim düşünceme göre ara sıra takımdaki oyunculara tepkiyi vereceksin.

vurdum duymazlıklarını bırakmaları için......

geldiği günden beri

bizim takıma

yusuf,

sefa,ishak,musa,fatih ve tüm yabancılar ne kattılar?

koskoca SIFIR.

serdaracıl
23.02.2015, 16:03
Merhabalar,

Allah rahmet etsin

Fatih Öztürk
23.02.2015, 16:04
Sen facebooka girde bak bir elin parmakları mı bence ihoya destek veren bir elin parmakları kadar kişi var her platformda TS taraftarı kızgın öfkeli hayal kırıklığı yasıyor küfür bela okuma gırla gidiyor....

Çoluk çocuk ergenlerin lafınamı bakalım?

Fatih Öztürk
23.02.2015, 16:05

Temcit pilavı gibi sür öne yiyen yer misali.
Sabaha kadar tartışsak sen 100 milyon dersin ben sabır ve zaman derim.

demir
23.02.2015, 16:06
2009 da kurulan Trabzonspor ilk senesinde takır takır top oynadı son hafataya gelindiğinde lider bjk ile arasında sadece 3 puan vardı tek fark alınamayan yusuftu oda şampiyonu belirledi.2011 de kurulan gs hemen o sene şampiyon oldu hic sırtmadı gayet net bir şampiyonluk aldı .2003 yılında kurulan bjk luceskuyla 100. yılda şampiyon olacsz diyerek başladığı sezonda rahat bir şampiyonluk aldı bizim tek ürettiğimiz bahaneeee sonrada Ligde 7. olarak avrupaya gidecez deyip rezil tesellisi ararız kardeşim..

bari bunu sen soyleme yaw ıstanbultakımları bızım transferlerımızın yarısını yapsa zaten sampıyon olur.. ayrıca o sene takır takır top oynadıgımız fıkrıne nerden vardın sen ??? o takım kuruldukdan sonra takır takır ftbolu anca 2010da oynadı ondada musade etmedıler zaten.. arıca o kadro 2009 da degıl 2008 de kuruldu lıg yapısı ve sartlar coook daha musaitti

selcuk
23.02.2015, 16:06
Merhabalar,

allah rahmet eylesin

Fatih Öztürk
23.02.2015, 16:08
Merhabalar,

Mevlam rahmet eylesin.çok gençmiş,Allah ailesine sabırlar versin.

Antonio
23.02.2015, 16:08
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

nakzo
23.02.2015, 16:09
Çoluk çocuk ergenlerin lafınamı bakalım?

Ya fatih Trabzonspor un kendi facebook sayfasına bak kardeşim ne ergeni 35- 50 yasında adamlar her meslek kurubundan....500 yorum oluyor bazen olumlu 3 tane çıkmaz...

nakzo
23.02.2015, 16:10
Allah rahmet eylesinnn.

Courage
23.02.2015, 16:12
Celil kardeşimize Allah tan rahmet dilerim. Hepimizin başı sağolsun.

Fatih Öztürk
23.02.2015, 16:14
Ya fatih Trabzonspor un kendi facebook sayfasına bak kardeşim ne ergeni 35- 50 yasında adamlar her meslek kurubundan....500 yorum oluyor bazen olumlu 3 tane çıkmaz...

O çeşit insanların 1 galibiyete havaya girdiklerininde farkındasın dimi?yahu o face sayfalarında öyle akıllara zarar insanlar varki Ersun hocaya feci şekilde küfür ediyorlar.bumudur Trabzonspor taraftarlığı?Napoli maçı öncesi Trabzon sokaklarında tüm gün gezdim,herkes takımın zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor.

demir
23.02.2015, 16:16
Aldığımız sonuçlardan çok burada birbirine kıran arkadaşlara üzülüyorum.Bu hale gelmemeliydik.

bızım sorunumuz zaten bu ... 1983 den berı bu hadıseyı asamadık bir turlu.. anlayıs sıfır olunca ' biz herseyun en iyisini piluruk' olunca sorunu cezwmıyoruz ıste.. herkezın trabzonsporun ayaklanması ıcın bıreysel bır fıkrı var fakat dınlemek ıgıbı bir algısı hıııc yok.. hadı dınlemıyorsun kabulde etmıyorsun turkıyenın 1982 den beri maclarda aynı sekılde bagırıdıgını dusunursek yanlıs tespıt yapmıs olmayız.. bu taraftar bırlesmedıkce bu takım SAMPIYON OLAMAAAAAZZZ adamlar gozumuzun onunde takımı dogruyor kımseden ses cıkamıyor ses cıkmadıkca herkezın agzında aynı terane yonetım yada teknıkdırektır ıstıfa su taraftar bır bırlesse avrupayı bıle ayaga kaldıracaz aama malak gıbı uyumayı sevıyoruz sevmeyede devm edıyoruz suhataların ceyregı fenere yapılsaydı federeasyon bınasını yakarlardı ama bızde anca bos bos konusalım ıcrAAAT SIFIR...

yıllardır su forumdayım bır baslıkda uretıcı destekleyıcı bırlestırıcı unsurlar barındırsın ama nerdeeee hıc bır mav yorumunda teknık bır analız goremıyorum sankı burada tartısanlar bırbırılerıne dusman boyle sacma sapan bır forum yada taraftar mantıgı olamaaaaz..

fıkırlerı ne olursa olsun buradakı herkezın tek sevgısının tarabzonspor oldugu bılınce olmayan bır suru ınsan var .. yapmayın beyler bayanlar bırbırınızı kırmayın uzmeyın tadında bırakın bıseylerii

BİZLER DEPLASMANA GIDERKEN HIC TANIMADIGIMIZ RENKDASIMIZIN UCRETINI ODEMEKDEN GERI KALMAYAN TARAFTARLARKEN NE ARA BU REZIL DURUMA DUSTUK ???

hadi tezahurat edelım 1982 den beri aynı bordooo meviii sampıyon trabzon pehhh

Travelair
23.02.2015, 16:17
Merhabalar,

Allah rahmet eylesin

61ronin61
23.02.2015, 16:36
sabredemessek bu başkanı hocayıda yersek bir otuz yıl daha bekleriz ve bu forumdaki çoğu kişide belki o şampiyonluğu göremez ee bu başkan gitsin heee kim gelsin bu hocaa gitsin heee kim gelsin futbolcularda gitsin farkında değilmisiniz 30 yıldır hep başa sarıyoruz hala bıkmadınızmı bi faydası olmadığını görmedinizmi başkan çok para harcıyomuş sanane sen mi cebinden veriyorsun sen git takımını desdekle takım ürünü al hoca yeni gelmiş kendi kadrosu değil zaman ihtiyacı var hoca gitsin ne meraklısınız göndermeye ne farkedicekki 3-5 malubiyetle yeni başkanıda gönderirsiniz yeni hocayıda sonunda başkan hoca kalmıyacak basit bir anadolu kulübü olucaz çıkıcaz bu gidişle ramazanda oruç tutuyorsun sevdiğin için Allah rızası için Allah için sabrediyorsunuz 30 gün peki trabzonsporu sevmiyormusunuz sabredin arkadaşlar onu bunu göndererek takıma kötülük yapıyoruz

Travelair
23.02.2015, 16:36
Madem haftanın 3 günü Trabzon'da değildi, yerel basının bundan haberi olmaz mıydı?

uemit
23.02.2015, 16:41

basarisiz evet böyle bakarsan Dortmund Leverkusen totenham Arsenal Liverpool da kendinden üsteki takimlardan daha cok harcadi ve bazi sezonlar 4. lig takimlara eleniyorlar...

biz bu Kadar sakat vermeseydik futbolcular Vahid hocayi anlasalardi bu durum olmazdi hatta ersun hocadans onra da sakatlik Afrika kupasi vesayre.. yani normal bir sezon olsaydi sampionluk yarista oluruz biz bu kadroyla.. her yil böyle gecmez

Faik Yılmaz
23.02.2015, 16:46
basarisiz evet böyle bakarsan Dortmund Leverkusen totenham Arsenal Liverpool da kendinden üsteki takimlardan daha cok harcadi ve bazi sezonlar 4. lig takimlara eleniyorlar...

biz bu Kadar sakat vermeseydik futbolcular Vahid hocayi anlasalardi bu durum olmazdi hatta ersun hocadans onra da sakatlik Afrika kupasi vesayre.. yani normal bir sezon olsaydi sampionluk yarista oluruz biz bu kadroyla.. her yil böyle gecmez

Yahu Dortmund'un ölüsü Şampiyonlar Liginde 2. turda mücadele ediyor.....

Bir yerde başarılı olamaz ise diğerinde mutlaka oluyor....

Ayrıca yukarıda saydığım takımların hepsi takır takır top oynuyor.....

Biz ne başarılıyız, ne top oynuyoruz....

Bizimle nasıl karşılaştırabiliyorsunuz anlamıyorum doğrusu....

61ronin61
23.02.2015, 16:48

ee peki faik kim başkan olsun kim hoca olsun hangi futbolcular gitsin de şampiyon olalım bunuda biliyorsundur heralde

uemit
23.02.2015, 17:09
karsilistiran sensin sivasi reale.. evet yillardir kötü sonuclar aliyoruz neden bilmiyorum ancak biz trabzonspor olarak basari bir sezondan sonra cöküs yasiyoruz su an takimda yetenigyle türkiye liginin 4 takimda olabilecek 19 futbolcu minumum var kacirdigimiz yil bile bu sayi 13-14 düü..

Mert'
23.02.2015, 17:39
Dış sahada 1 galibiyetimiz var şaka gibi. 2 sezondur falan böyle dışarıda maç alamıyoruz.

Courage
23.02.2015, 17:46
http://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/cengiz_tokgoz/2015/02/23/surpriz-degil

...

Cardozo'nun yerine Henrique'yi mumla arayanlar ..müjde! Pancar turşusu kıvamındaki beyin ile Trabzonspor muhabiri yada yazarı tonla adam olduğunu böylece bilmem kaçıncı kez görmüş oluyoruz. :mad:

cyberentalpi
23.02.2015, 18:18

aslında net sorunumuz bu.
Ersun Yanal O genclerve bize oynatmaya calistigi futbolu oynatmaya calısor ama gel gelelim oyuncularla oynanmıyor

Bastan baslarsak
Halihodzic zaten cezayirler dunya kupasına katılınca kıvırmaya basladı.
Sonra İho kafasına gore alıp sattı.
Sonra halil in nazına 11 oyuncu alındı. lige 6 haftada5 puan ile basladık
ersun geldi. Once oynamak istedi bjk ve es-es macında bunun olmayacagini anladı.

Hani diyoruz ya Fb ye neden ezildik. Cıkamadık. cıkmaya calıssak tarihi fark yerdik
Ersun Hoca bunu anladı ve takımı 10 dakikdan sonra canakkale gecilmezi oynattı

Ersun Yanal sert ve dayanıklı futbolcuyu sever. cunku sertlik ve saldırganlık futbol anlayısıdır. Su an bastacımız mehmet bile buna musait degil.

Ben ersun yanalla 2 -3 sene devam edersek ki malesef yine para harcayacagiz iyi bir kadro kurabiliriz.

Emrah Akcagöz
23.02.2015, 18:29

O bahsedilen takımların maçları bize nazaran daha adil yönetiliyor Faik abi. Sizin anlamadığınız, anlamak istemediğiniz konu bu. Anlatmaya çalışsak da boşa.

61ronin61
23.02.2015, 18:32
aslında net sorunumuz bu.
Ersun Yanal O genclerve bize oynatmaya calistigi futbolu oynatmaya calısor ama gel gelelim oyuncularla oynanmıyor

Bastan baslarsak
Halihodzic zaten cezayirler dunya kupasına katılınca kıvırmaya basladı.
Sonra İho kafasına gore alıp sattı.
Sonra halil in nazına 11 oyuncu alındı. lige 6 haftada5 puan ile basladık
ersun geldi. Once oynamak istedi bjk ve es-es macında bunun olmayacagini anladı.

Hani diyoruz ya Fb ye neden ezildik. Cıkamadık. cıkmaya calıssak tarihi fark yerdik
Ersun Hoca bunu anladı ve takımı 10 dakikdan sonra canakkale gecilmezi oynattı

Ersun Yanal sert ve dayanıklı futbolcuyu sever. cunku sertlik ve saldırganlık futbol anlayısıdır. Su an bastacımız mehmet bile buna musait degil.

Ben ersun yanalla 2 -3 sene devam edersek ki malesef yine para harcayacagiz iyi bir kadro kurabiliriz.

çok güzel açıklamışsın renkdaş

Faik Yılmaz
23.02.2015, 18:34
O bahsedilen takımların maçları bize nazaran daha adil yönetiliyor Faik abi. Sizin anlamadığınız, anlamak istemediğiniz konu bu. Anlatmaya çalışsak da boşa.

Abi bırakın bunları Allah aşkına top mu oynuyoruz biz.....

20 maçta 1 maçlık top oynamadık ki biz.....

Hakemlerde doğruyor bizi doğrudur ama suçu onlara atıp gerçekleri de görmemezlik etmeyelim....

61ronin61
23.02.2015, 18:56
Abi bırakın bunları Allah aşkına top mu oynuyoruz biz.....

20 maçta 1 maçlık top oynamadık ki biz.....

Hakemlerde doğruyor bizi doğrudur ama suçu onlara atıp gerçekleri de görmemezlik etmeyelim....

takım kıvama gelmeye başlıyor iyi pas yaptık kasımpaşa maçında uyum olayı atlatılmaya başlıyor şansız bir golle berabere kaldık zaten bu sene gitti takımın birbirine uyum olayını ilerletmesi daha önemli

61ronin61
23.02.2015, 19:15
yaaa ne demiştim bizm sakatlanan futbolcular neden bu kadar geç dönüyor en ufak sakatlıkta bir ay sonra dönüyorlar bizim bu doktorlardamı sorun var araştırılması lazım demiştim önceki konularda bugün doktorun görevine son verilmiş

uemit
23.02.2015, 19:26
kötü oynuyoruz bi kac mac haric hep kötüydük ancak genelde ezilmedik rakipten bir sekil daha üstündük berabere kaldimiz 10 macin 8 inde kazanmaya yakindik.... artik bir sekil ilk 11 bulmamiz lazim onda süreklilik elde etmemiz lazim böylece de Transfer sayisisi azalir... bukadar sansizlik olmasa ve bu sansizlik yetiyor bazen bi sezonun berrbat gecmesi takip etsen öbür ligleri antr dünyada fergusonda olsan morinho da olsan takimda 4-5 oyuncu as oyuncu eksikse sezon un berbat gecmemsi süpriz olur bunun yanindada bizim yönetim takim gibi profesionell olmunca dahada belirgin oluyor... bu kadro bu takim lige 14. haftada havlu atcak bi kadro degl kesinikle degil!!

ysngmz
23.02.2015, 19:28
Her hafta ayni hatalarla gol yiyoruz.hücuma çıkarken dağınık dizilisimiz var sahayı rantable kullanamıyoruz ersun hocada seyrediyor önlem almak yerine

Erdal DİLEK
23.02.2015, 20:13
İshak dogan ve aytac karada ısrar edilmesi taraftariyim...

cyberentalpi
23.02.2015, 20:31
İshak dogan ve aytac karada ısrar edilmesi taraftariyim...

Ersun u tanıyorsam İshak ı bilmem ama Aytac ta israr eder. Adam malesef israr edemedi. ya sakat ya cezalı. her hafta sorun. birde Ersun un yetkileri 1461 ve genc takımıda yonetecek sekilde genisletilmeli

aslında seneye işimiz az daha kolay ama bu bile sampiynluk getirmeyebilir.
seneye yabancılardan yaramayanları itelersek ucuza bol yabancı alabiliriz. sonrasında genc takımlardan her yıl en az bir takviye.

yahu sadri sener bıraktıgında 1461 super lige cikiyordu.
Gerci 1461 de mantık hatası vardı. MRA bildigin Ts den farklı bir takım calistiriyordu. o takımın gorevi bassarı degil Ts ye oyuncu yetistirmekti.

4 18 altı yas grubunun 2 sinde sampiyonduk.birinde 4.cu birince 3. idik. nasıl oluyor da kimse gelemiyor anlamıs degilim. Eger kaçırdı isek kotu. kacırmadı ise Milli takımlarda yakın gelecekte ısıl hic yok

hyasin61
23.02.2015, 20:31
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, son günlerde alınan başarısız sonuçlardan sonra Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığını söyledi.

Vay be bır kesımın Ts'nın basında gormek ıstedıgı teknık dırektor adayları tel tel dokuluyor

cyberentalpi
23.02.2015, 20:34
http://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/cengiz_tokgoz/2015/02/23/surpriz-degil

...

Cardozo'nun yerine Henrique'yi mumla arayanlar ..müjde! Pancar turşusu kıvamındaki beyin ile Trabzonspor muhabiri yada yazarı tonla adam olduğunu böylece bilmem kaçıncı kez görmüş oluyoruz. :mad:

zaten sorunumuz bu. Bu adamların ben Trabzonspor dpstu olduguna inanmıyorum. hatta bildigin istanbullara sevdalılar. bu nasıl bir vizyonsuzluk anlamadım

cyberentalpi
23.02.2015, 20:41
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, son günlerde alınan başarısız sonuçlardan sonra Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığını söyledi.

Vay be bır kesımın Ts'nın basında gormek ıstedıgı teknık dırektor adayları tel tel dokuluyor

Ne zamandır bu konuda yazayım diyorum.
İste bizim sorunumuz bu. Bak Hami nin basarılı oldugu milli takımlar dahil bir takım yoktur.
Antalya yı aldıgında liderdi. Dese idi ben hocanın yanında pisecem diye
MRA da kovuldu. Tolunay ı severim ama o da gitti. Şota diyenler var kafayı yiyecem. yahu adamın teknik adamlıktan ne basarısı var. tek basarısı bize hırsı.

şenol Güneş ayrı bir tartısma konusu.

İlkhan
23.02.2015, 21:00
t.d arayışına girdiysek yolun sonu belli.

cyberentalpi
23.02.2015, 21:24

2008 da kurulan Ts nin Td si takımın basında 2008 basında geldi. yaz donemi transferler yapıldı. akıllıca bir takım olusturuldu. eve yusuf farkı ile bjk sampiyon oldu. Ersun yanal gitti Hugo geldi. belki o olmasa seneye ersun la sampiyonluk gelebilirdi
2009 da ise Td degişti. şenol güneş le tamamladık.
takım iyi idi. ve cok iyi top oynuyordu. teofilo jaja gbi iki takviye yetti. Burak zaten gelmişti. Malum şike sezonu TS yi bitirdi elbette

2011 Gs si Ts nin iyi oyuncuları ve akıllı takvilerle kuruldu. Ts nin dagilmis. Şikebahce nin sikeli, bjk ninde batmıs sezonu kolay oldu gs icin. O mantıkla devam etsele 5 sene giderlerdi. sapsaşl sapsal transfer hataları batırdılar.

gurur6134
23.02.2015, 21:51
Ne zamandır bu konuda yazayım diyorum.
İste bizim sorunumuz bu. Bak Hami nin basarılı oldugu milli takımlar dahil bir takım yoktur.
Antalya yı aldıgında liderdi. Dese idi ben hocanın yanında pisecem diye
MRA da kovuldu. Tolunay ı severim ama o da gitti. Şota diyenler var kafayı yiyecem. yahu adamın teknik adamlıktan ne basarısı var. tek basarısı bize hırsı.

şenol Güneş ayrı bir tartısma konusu.

Beni haminin trabzonspor basinda oynattigi futbol ilgilendirir..2011den sonra en karakterli en trabzonspor ruhuna uygun futbolu begenmediginiz hami bugune gore les diyebilcegimiz bir kadroyla oynatti ve kendisine sans verilmedi..biraz elinizi vicdaniniza koyun ayiptir..ertugrul saglam bursayi sampiyon yaptiginda gecmisinde basarili oldugu hangi takim vardi herkes kendisine bunu sorsun sonra elestiri yapsin..

gurur6134
23.02.2015, 21:54
Yanala seneyede sans verilmeli bu sene bahanesi var..seneye kendi kurdugu takimla gormek lazim devre arasinda durumu belli olur seneye..

cyberentalpi
23.02.2015, 22:57
Beni haminin trabzonspor basinda oynattigi futbol ilgilendirir..2011den sonra en karakterli en trabzonspor ruhuna uygun futbolu begenmediginiz hami bugune gore les diyebilcegimiz bir kadroyla oynatti ve kendisine sans verilmedi..biraz elinizi vicdaniniza koyun ayiptir..ertugrul saglam bursayi sampiyon yaptiginda gecmisinde basarili oldugu hangi takim vardi herkes kendisine bunu sorsun sonra elestiri yapsin..

ertugrul kayseride basarılı oldu oyle gitti bursa ya. Hatta yerine gelen Tolunay basarısız olmamasına ragmen begenilmedi taraftar tarafından. Hami den önce Ahmet Özen e sans vermeli idik o zaman. Oda ersun un yerine geldigi kısa dönemde fena degildi. Hami kendini ispatlayacak 1461 de vardı kalabilirdi. Mra da 1461 de basarılı idi. Ts ye gelince ne oldu ki. Hamini atı alan uskudarı gecmis zamanda oynattıgı futbol ile Ts ne yapabilirdi ki.

Saldırıya gelince bunu herhalde en iyi yapacak adam su alemde Ersun Yanal dır

memozcan
23.02.2015, 23:00
hami ptt liginin en iyi 2. kadrosuna bile hükmedemedi.. geçiniz lütfen..

redbul
23.02.2015, 23:01
burda hala hamiyi savunanlar varya hayretler içersindeyim antalya şuan kayseriden sonra ptt liginde eni iyi 2. kadroya sahip bu kadroda dahi başarısız olan bir hoca kurtlar vadisi olan süper ligde napar merak ediyorum doğrusu

Mustafa YILMAZ
23.02.2015, 23:04
hala sinirim geçmiş değil adam topu aldı kaleye gidiyor ta burdan bağardım lan vurdurmayın diye bazı topçular var bize maça gelmeden evlerinden kaleye şut çekseler gol oluyor sca'da onlardan biri boş geçmiyor hiç. biride adamın önüne geçmedi ya lan kaç metre sürdü topu da

emre6117
23.02.2015, 23:51
Dk.90 da sans eseri yenilen golden sonra bu kadar yuklenmemek lazim.eskisehir.bjk macini 70 dksini izledim.mac.3.4luk macti.avrupa donusu dagildi besiktas.bnce ersuna ve baskana sahip cikmak gerek.ersundan daha iyi hocs bnce turkiyedr yok.bosuna birbirimizi kandirmayalim.bu baskan da suan gelebilecek en iyi baskan.daha iyi adaylariniz varsa sizde isim olarak soyleyin bilelim.

cakalkerem
24.02.2015, 00:03
şu akhisarın yaptığına bak sen

61ronin61
24.02.2015, 00:07
Dk.90 da sans eseri yenilen golden sonra bu kadar yuklenmemek lazim.eskisehir.bjk macini 70 dksini izledim.mac.3.4luk macti.avrupa donusu dagildi besiktas.bnce ersuna ve baskana sahip cikmak gerek.ersundan daha iyi hocs bnce turkiyedr yok.bosuna birbirimizi kandirmayalim.bu baskan da suan gelebilecek en iyi baskan.daha iyi adaylariniz varsa sizde isim olarak soyleyin bilelim.

katılıyorum

trbzonsporlu
24.02.2015, 00:43
Üstekiler kaybetti üzüntüm bir kat daha arttı ne güzel gs maçına kadar seri yapacaktık. Yok arkadaş şans yok son dakika kendi oyuncusuna çarpıp gol oluyor kafayı yiyeceğim. Ne güzel fikstüre bakıp hayaller kuracaktim.

memozcan
24.02.2015, 00:46
tam şampiyon olunacak seneydi yeminle..

Yiğit SARI
24.02.2015, 00:47
Shota demiş ki cüneyr çakır Cardozo'ya "ofsayttasın ofsayttan çık" demiş rıdvan bu yüzden ağlıyor ntvspor'da. Şikecilerin maçında da 4. hakem orta hakeme akhisardan bi oyuncuya kırmızı ver demiş hakem vermemiş ismail kartal da buna ağlıyor rıdvan da onunla birlikte ağlıyor

Ben böyle ligin taaaaa

special one
24.02.2015, 00:47
Koskoca trabzonspor un kaleye adam gibi şutu yok

Zamanında valid hocayı asanlar şimdi sıraa ersun hocada mii ?

Vahid in gitmesini hiç istemedim, Ersun un gelmesini de hiç istemedim

Vahid in bi disiplini vardı bi stratejisi vardı, takımın bi oyun yapısı vardı

Ersun da takım ne yyaptığı belli değil

Constant Ilk haftalar neydi şimdi yoklara oynuyor, disiplin sıfır takımda

Topu alıyoruz ama orta saha ne top bizdeyken ne de rakipteyken sıfır

Defans topu alıyor ileri uzun oynuyor bu nasıl anlayış anlamadim

Napoli maçından azdaa olsa ders çıkarmamisiz adamlar defans in kaptigi topları 3 pasda gol yaptılar

Ersun Yanal bu orta saha ile seneye devam ederse durum vahim
Constant ersun hocanın orta sahasına ayak uyduramaz
Bekleyip ersun hoca nin hamle transferlerini görmek lazım
Bu kadro onun değil o yüzden kızamiyorum

emre6117
24.02.2015, 00:51
Sota gereksizi artik bizden biri degil.bnce bunu artik kabullenelim.frikik golune bile laf atiyor gereksiz insan.bu adami artik trabzonda yuhlamak lazim.verilmeyen kirmizi hic dile getirmiyor sota efendi artisti.gereksiz insan.

Oğuz B.
24.02.2015, 00:57
Gol olmazmış uyarmasa hakem diyor. Ulan pozisyonu izlemesek inanacağız. Yazık.

Ali Can
24.02.2015, 02:23
Hakem frikikten önce Cardozo'ya ofsaytta olduğunu söyledi. Hatta ben de izlerken ula Cardozo çık şuradan ne yapıyorsun demiştim, hakem uyardı.

artvints
24.02.2015, 02:28
o pozisyonu a spor da açıkladılar.shota da bağlandı telefonla.sayesinde yeni birşey öğrenmiş olduk.hakem cardozoya zıplama demiş.uefa nın öyle bir talimatı varmış. zıplayarak kaleciyi rahatsız edersen hakem uyarabilirmiş. sonra cardozo da zıplamayı bıraktı.zıplamayı bırakınca ne işim var burda diyerek ofsayttan çıktı.

~UniCef~
24.02.2015, 02:32
Hakaret etmeyi hic sevmem. Ama bizim taraftar da gercekten beyin yok. Einsteinin sözü aklima geliyor..

~UniCef~
24.02.2015, 02:36
Yine Teknik direktörü tartismaya baslamis bazilari... Uzun vadeli düsünmek bu kadar zor mu?

serkanholep
24.02.2015, 10:11
ligde herkes puan kaybediyor

bjk 3-4 oyuncusunu oynatamadı pozisyon bulamadı

bide bizi düşünün

sene başından beri aynı 11 le çıktığımız 2 maç yok üst üste

bu sene 5-6 oyuncu netleşirse 11 için iyidir

gereksizler gönderilip kadrodaki oyuncu sayısı da azaltıdımı seneye daha iyi olacağımızı düşünüyorum

hangi oyun yapısını oynarsanız oynayın birlikte oynamak, uzun süre aynı takımda oynamak önemlidir

bizde hiç biri yok

fb maçında neden hırs yok diye düüşündünüz mü

fb kadrosu tamamen 2010-2011 sezonuna ait nerdeyse

bizden onur ve yumlu var biri sakat değire kirada

fb neden iyi oynuyor oluyor sonra. adamların 10 küsür senelik oyuncusu var selçuk diye. gayet de başarılı

her sene td değişiyor ama hep yukarıya oynuyorlar

demekki td de değil oyuncu grubu ve birlikte oynamaya bağlı herşey