Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğurcan Çakır
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Bu beşiktaş maçı kendisi için iyi bir sınav maçı, diğer maçlara oranla kaleye daha fazla top gelecektir bakalım .
Malesef güvenemiyordum, yine güvenmiyorum
Sadettin_
16.12.2018, 22:37
Son golde pikniğe mı çıktı ne yaptı öyle ?
Fatih Öztürk
16.12.2018, 22:38
Başlar da tedirgindi fakat üzerinden atmasını bildi. Goller de yapacak çok şey yok. Devam koçum...
Yiğit SARI
16.12.2018, 23:27
Bugün iyiydi ama yine de o güveni vermiyor. Son golde inanılmaz amaçsız davrandı.
Samet Yildirim
17.12.2018, 01:38
2. Gol de hatası var ama sağlık olsun.
Gittikçe daha iyi olacak.
Ahmet Kara
17.12.2018, 01:39
Bugün çok heyecanlıydı.
artvints
17.12.2018, 01:40
cidden çok heyecanlıydı. ama korkunun ecele faydası yok, mekan seninmiş gibi oynayacaksın.
Mert Acar
17.12.2018, 01:58
Nedense bir türlü güven vermiyor bana...Bu arada 2. golde hatası olsa da iyi toplar çıkardı. İnşallah iyiye gider.
Ömrüm Can SEZER
17.12.2018, 02:49
Bizim kalecilerde gelenek herhalde orta yapilan topa çikmama. Avuc iciyle topa mi cikilir ya
David_LuiZ4
17.12.2018, 02:54
Eski bir kaleci olarak yazayım iyi veya kötü diyemem ortalama bir kaleciye benziyor...Net bir şey söylememiz için daha çok maç oynaması izlenmesi takip edilmesi gerekir...
Ayakları Onur'dan iyi ama bu çok açık..
İyi bir kaleci antrenörünün elinde daha iyi yerlere gelebilir ancak kaleciliği berbat olan antrenörlük tecrübesi olmayan birine emanet ettik..
batuhan249
17.12.2018, 03:30
İyi bir kaleci antrenörünün elinde daha iyi yerlere gelebilir ancak kaleciliği berbat olan antrenörlük tecrübesi olmayan birine emanet ettik..
Kahretsin alper boğuslu yu şikeciler kapmis
Yoksa alper hoca ile bu cocuk daha iyi yerlere gelirdi
Sefer A.
17.12.2018, 04:14
Kahretsin alper boğuslu yu şikeciler kapmis
Yoksa alper hoca ile bu cocuk daha iyi yerlere gelirdi
gittir et, o herif oraya gittiyse demek ki karakter sorunu da var, bizden uzak dursun, alper bogluslu'ymus, ppeehh
jairzinho
17.12.2018, 07:27
çok iyi kaleci.tarzını oblak a benzetiyorum.
bordoylamavi
17.12.2018, 09:18
yetenekli ve atletyik. ama çok tecrübesiz. e o da oytnadıkçöa olacak. bence yeni kalecimiz bu ama daha çok hata yapacak özelikle yan top pas yapma vb
İ. SARAL
17.12.2018, 09:33
Buldun mu oynatacaksın. Yoksa yine saçma sapan adamlara milyonlar dökeceğiz.
özçelik61
17.12.2018, 10:00
şimdiden yazalım da skora göre konuşanlardan olmayalım..
iyi bir kaleci olacağını düşünmüyorum..tıpkı genç batuhan gibi yaşı artık kemale erdi çünkü..
bjk maçı özelinde:
1-topları ıskalaması kronik sanırım her maç yapıyor bu maç da yaptı, günün birinde pahalıya mal olacak
2- topu ayağının altı ile kontrol etmek nedir kardeşim ya, bu kadar mı yabancı olur insan top kontrolüne..(benim için iyi topçunun ilk göstergesi topu kontrol şeklidir)
3- son golde topa yürümesi ;halı sahada çok yorulduğu için son dakikaları kaleci olarak geçiren forvet abi tadındaydı. Kaleci atik olur kardeşim oraya buraya zıplar..
destek her daim var ama bence senden Trabzonspora iyi bir kaleci zor çıkar..
Cagdas Topal
17.12.2018, 10:08
Helal olsun koçum. Olacak bu iş. Biraz el insaf bu çocuk ilk kez böyle bir deplasmana çıkıyor. 2. golde hatası olsa da çıkarttıkları?
öğrenme hevesi varsa olur bence. süper bir kaleci olmasa da bizi idare edecek bir kaleci olabilir çalışırsa iyi.
o nostaljik plonjon'u da güzeldi..
batuhanTs
17.12.2018, 12:25
Ayaklar facia
Harun-61
17.12.2018, 12:28
Ayaklar facia
:)
Onurun sutlari orta sahayi zor buluyordu. Couk da Hami gibi ayak var yahu.
batuhanTs
17.12.2018, 12:29
:)
Onurun sutlari orta sahayi zor buluyordu. Couk da Hami gibi ayak var yahu.
Var da hepsi rakibe gidiyor isterse stadin disina atsin neyleyim öyle ayagi
Zafer Fidan
17.12.2018, 12:35
Almanyada bir takima (2. lig dahil) 2 sene kiralansa ve geri alsak cok sey kazanmis olacagiz.
danger00
17.12.2018, 12:48
kaleciliğin yüzde ellisi belki de tecrübe işi. oynamadan da kazanılmıyor bu tecrübe. ara ara yakacak da belki bizi ama o ışık var bu çocukta, sabredilmeli tolerans gösterilmeli bu yüzden.
zafer6161
17.12.2018, 17:19
tolganın lik maçlarına bakın. gelenden gidenden 4 yiyordu.
valla mac 2.1 ken vida nin kafasını uçarak çıkardı. işte orda kaleci olduğunu belli etti.
herkesin aksine dün çok iyi oynadı gollerde de yapacağı birşey yoktu
bjk nin dün yediği golleri bu yeseydi yerin dibine sokulur du
Onur gibi yetersiz olduğu apaçık ortada ona gösterilen tölerans gibi.
10 yıl da bu Uğurcan başımıza çorap örmesin, neşteri erkenden vurmamız lazım.
Pas oyununda pozisyon almayan, top alışverişine girmeyen, topu olumlu kullanmayan kaleci vasat altıdır.
Gücümüz ekonomik kullanmak, topa sahip olmak, hücuma bilinçli çıkmak ve rakibin amansız presini savuşturmak için kalecinin teknik becerisi yüksek olmalı.
Hani 2010'lı yıllara kadar Uğurcan çok değerli bir kaleci olurdu ama bu dönemde her takım topun kıymetini iyi bilmeli.
Halihazır bu maçta da gelişigüzel vurduğu toplar yüzünden çok tehlike yaşadık aklımda ( Güven'in ve Lens'in pozisyonu var )
Isko6161
17.12.2018, 23:19
Bu çocugun ayaklari kötü simdi oylemi? Hele onur gibi yari sahanin yanina bile yaklasmayan degajlardan sonra gelen 22 yasindaki kaleci hakkinda soyluyoruz dimi bunlari? Şu pasi atan cocugun ayaklari yani kötü olan : De Tweet bekijken van @TSerdarSx: https://twitter.com/TSerdarSx/status/1074666710517669888?s=09
Nihat Güneş
17.12.2018, 23:24
Ugurcan in rakip sahaya uzun toplari inanilmaz belki de dunyada sayili kalecilerden ama enteresandir kisa mesafe paslasmalari problemli. Bir de sol ayak zayif bu ikisini hallederse acayip bi kaleci olur :)
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali İhsan
17.12.2018, 23:29
İki güzel kurtarışı var
(46. dk Güven ve Vida'nın kafası)
son golde maalesef hatası var
Ben kaleci yeteneğinden pek anlamam
Ama şimdilik kaleyi idare ediyor
Isko6161
17.12.2018, 23:30
Ugurcan in rakip sahaya uzun toplari inanilmaz belki de dunyada sayili kalecilerden ama enteresandir kisa mesafe paslasmalari problemli. Bir de sol ayak zayif bu ikisini hallederse acayip bi kaleci olur :)
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22 yas bi kaleci icin baya genç bi yas. Degindigin noktalara katiliyorum ama bence aşilmiyacak bi sorun degil.
hofsaale
17.12.2018, 23:53
israr edilmeli sezon sonuna kadar...
ugurcani bayadir taniorum...aslinda ayagi iyi bir kaleci...heycanina veriorum...
https://pbs.twimg.com/media/DupN_XvWkAIIgVd.jpg
pReN@_61
18.12.2018, 10:01
Adam almış kaleyi
Ben güveniyorum, umarım böyle devam eder ve takımın kaleci ihtiyacı sonlanmış olur.
artvints
18.12.2018, 12:33
ilk golde ön direk bomboş, telaşlanmayı bırakıp maç içinde top nereye kesilebilir, şut nereden gelir diye sürekli tahmin yürütmesi ve sezgilerini artırması iyi olur.
2. Gol de top uzaklaştırılabilirdi sanki ama neyse sezonluk kredisi var. Daha olmaması dilegiyle
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alone_6161
18.12.2018, 13:01
Ayağını ve öndeyken zaman geçirme işlerini geliştirmeli. Yetenek var, çalışırsa çok iyi yerlere geleceğine eminim. City’deki Ederson’u izlemeli.
nalagasıvar
18.12.2018, 14:26
çocuk az daha abdülkadir'e asisti yapıyordu ...
SPL'deki kalecilere bir alıcı gözüyle bakalım...
Yedikleri gollere,topu oyuna sokuşlarına filan bir dikkat edelim.
Bu çocuk sabrı hak ediyor...Hele bir 100-150 maç tecrübesi edinsin,milli olsun ve Avrupa maçlarına çıksın öyle eleştirelim çocuğu...
Muslera abisinin,Karius abisinin yediği gollere bir bakalım...
Destek verelim...Olacak bu çocuk..
geçtiğimiz sezon ayakları daha düzgündü , saçma paslarını hatırlamıyorum hiç .
bu sezon biraz onurlaşmış gibi geldi. ama yine de bazı attığı toplar ayağını kullanma bakımından becerisi olduğunu gösteriyor .
Jackdaniels
20.12.2018, 11:05
Ben beğeniyorum yaşına göre gayet olgun bir kaleci maç tecrübesi kazandıkça eksiklerini giderir bu arada mutlaka hatalı golleri yiyecektir yeter ki destek olalım.
pReN@_61
20.12.2018, 16:42
Cordoba' yı hatırlattı degajları :)
DeAgLeMaNyAq
23.12.2018, 18:06
Kendisini çok beğensem de hâla o kalemiz çok güvenli hissiyatını alamıyorum. İnşallah oynadıkça tecrübe edinecek...
Mustafa YILMAZ
23.12.2018, 18:09
sene sonuna kadar hatalarını görmezden gelirsek iyi bir kaleci kazanmış oluruz.
kendine güveni geldikçe ve oynadıkça eksiklerini kapatacaktır kumaşı oldukça iyi
Cem Balcı
23.12.2018, 18:32
İyi yoldasın,biraz daha tecrübelenirse yeni Onur olacaktır.
pReN@_61
23.12.2018, 19:47
Eline emeğine sağlık.Gayet iyi maç çıkardın bence.
Bi pozisyon var Rodeyega ofsayta düştü, direk adamı pozisyona soktun degajla..O neydi la öyle ? Goliva gibi yedun oni Saa helal olsun..
Sadettin_
23.12.2018, 19:52
sezon sonu hatalı yedıgı gollerı toplayıp alt alta yazalım .
Eğer onurdan daha fazla hatalı gol yediyse forumu bırakıcam
artvints
23.12.2018, 19:57
Yediği golde devam etmesi lazimdi, oyuncu dönmemeliydi. Kaleciyi geçmeye çalişirken zaman kaybeder, hata yapardi.
Oturduğu yerden vursa topu 70 metre uzağa atıyor.
Nasıl bir kuvveti varsa artık.
omondoles
23.12.2018, 20:13
Aferim sana genç adam!
İ. SARAL
23.12.2018, 20:18
Bravo.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adem Akyüz'
23.12.2018, 20:40
Eline emeğine sağlık.Gayet iyi maç çıkardın bence.
Bi pozisyon var Rodeyega ofsayta düştü, direk adamı pozisyona soktun degajla..O neydi la öyle ? Goliva gibi yedun oni Saa helal olsun..O pozisyonda Rodallega orta sahanın bi 10 metre falan gerisinden başladı koşmaya. Uğurcan çok geç fark etti onu.
Adem Akyüz'
23.12.2018, 20:41
İlginç şekilde mümkün oldukça degaj yapmıyor. Topu yere koyup öyle vuruyor :)
pReN@_61
23.12.2018, 20:45
O pozisyonda Rodallega orta sahanın bi 10 metre falan gerisinden başladı koşmaya. Uğurcan çok geç fark etti onu.Yazık olmuş o zaman..
Dawsofield
23.12.2018, 22:00
Onur gibi yetersiz olduğu apaçık ortada ona gösterilen tölerans gibi.
10 yıl da bu Uğurcan başımıza çorap örmesin, neşteri erkenden vurmamız lazım.
Pas oyununda pozisyon almayan, top alışverişine girmeyen, topu olumlu kullanmayan kaleci vasat altıdır.
Gücümüz ekonomik kullanmak, topa sahip olmak, hücuma bilinçli çıkmak ve rakibin amansız presini savuşturmak için kalecinin teknik becerisi yüksek olmalı.
Hani 2010'lı yıllara kadar Uğurcan çok değerli bir kaleci olurdu ama bu dönemde her takım topun kıymetini iyi bilmeli.
Halihazır bu maçta da gelişigüzel vurduğu toplar yüzünden çok tehlike yaşadık aklımda ( Güven'in ve Lens'in pozisyonu var )
top tutmayı bilen kaleci süper ligde şampiyon yapar, ayaktı teknikti olayı komplikeleştirmeye gerek yok.
3:09'la başlayan 4-5 saniyelik kısım..
https://youtu.be/JQ6zNd46SL8
geçtiğimiz sezon ayakları daha düzgündü , saçma paslarını hatırlamıyorum hiç .
bu sezon biraz onurlaşmış gibi geldi. ama yine de bazı attığı toplar ayağını kullanma bakımından becerisi olduğunu gösteriyor .
Aynen,gectigimiz sezon ayaklarini cokdaha iyi kullaniyordu cok cabuk oyun baslatiyordu üstelik gerektigi zaman kaleden cikmasi da güzel di yalniz ne hikmet ise bu üc becerisini göremedim simdiye kadar.Yalniz cizgide kendini gelistirmis.
emre6117
24.12.2018, 00:34
Bence kalede güven veriyor.şansı da ya ver gidiyor.özellikle tan toplardan Onura göre çok başarılı.kale emin ellerde gibi.yalnız savunmayi biraz toparlamamiz lazım.çok açık veriyoruz.özellikle maç baslarinda
Ozan Yılmaz
24.12.2018, 02:51
Verilen geri paslarda gereksiz heyecanları ortadan kaldırması bile oldukça pozitif bir etki yaratıyor.
Ömrüm Can SEZER
24.12.2018, 03:58
İyi yoldasın,biraz daha tecrübelenirse yeni Onur olacaktır.
Yeni Onur ne alaka Onur süper kalecimi yeni Onur olcakmış tam courtouis gibi olabilir fiziği benziyor. Athletico zamanlarından...
Fatih Çelik
24.12.2018, 07:43
Metin Aktaş yeterli bir antrenör mü benim kafamda bu soru var... Uğurcan'ın hep böyle kalmasını istemem
Adem Akyüz'
24.12.2018, 07:46
2 maçtır harikalar yaratıp sonunda hatalı bir gol yiyor. Bu hataları yapmaması lazım.
Bence çizgide fazla kalıyor. Aminu'nun golünde de ilk yarıdaki bir pozisyonda da kaleyi geç terkediyor. Biraz daha cesur olmalı. Bu takımın 1.kalecisi artık. Korkma, çık.
Yiğit Gayretli
24.12.2018, 08:57
Aminu pozisyonunda Uğurcan'a suç bulmak biraz acımasızca. Sormadan bilemeyiz tabi ama bence orada açıyı kapattığını düşündüğü için kaleden daha fazla uzaklaşma istemedi. Buna rağmen Aminu ekstra bir vuruş yaptı. İğne deliğinden geçti top resmen. Evet kurtarabilirdi o topu ama "hatalı gol" sınıfına sokamam kendi adıma...
top tutmayı bilen kaleci süper ligde şampiyon yapar, ayaktı teknikti olayı komplikeleştirmeye gerek yok.
3:09'la başlayan 4-5 saniyelik kısım..
https://youtu.be/JQ6zNd46SL8
Öyle bir dünya yok ikisini birden yapacaksın.
Ali Ece'nin temel aldığı oyuncu Buffon niye Napoli'de yok diye hayıflanmış.
Halbuki Reina'da elit kaleciler arasında ama eski Liverpool/Villereal günlerinden uzak olduğu için yetmediğini söylemiş, doğru da olabilir.
Uğurcan'ın Kucka'ya attığı pas var onu sistemleştirmesi, devamlılık kazandırması lazım.
Lakin huylu huyundan vazgeçmez yani iyi bir altyapı eğitimi almaması, buna uygun yeteneğinin olmaması dezavantaj oluşturuyor.
Bu yönünü geliştirmez ise hem bizi olumsuz etkiler hem de uluslararası standartlara ulaşamaz.
Metin Aktaş yeterli bir antrenör mü benim kafamda bu soru var... Uğurcan'ın hep böyle kalmasını istemem
Alper Boğuşlu da yetersizdi gelgelelim nedendir bilinmez pohpohlanarak iyi bir algı oluşturuldu.
Uğurcan ve genç kalecilerin temel kaleci hareketlerini yapması, bir vizyon oluşturması için atıyorum.
Gs'nin Taffarel'de yaptığı gibi eğitici, geliştirici uluslararası bir profesyonel kaleciden yardım almak lazım.
Mesela Oscar Cordoba olabilir. Rodallega'nın da vatandaşı ikna edebilir.
Trapezunda
25.12.2018, 13:47
Bu Tamina alman kaleci antrenörü ve tercübeli bir alman kaleci Sart. Altyapi eksikligi Baariz ortada
İlker Yazıcıoğlu
25.12.2018, 14:23
Kaleciyken yeterli değildi de antrenörken de pek yeterli olduğunu sanmıyorum...
nirvana ovalari
25.12.2018, 16:58
Bu Tamina alman kaleci antrenörü ve tercübeli bir alman kaleci Sart. Altyapi eksikligi Baariz ortada
Şartlanmaya gerek yok üstadım. İyi bir kaleci antrenörü yeterlidir. Uyruğunun pek önemi yok.
Emre Veli
26.12.2018, 20:56
''şefik abi nabıyon'' :D
''şefik abi nabıyon'' :D
İzlediğim en güzel videolardan biri hakikaten.
Link : https://www.instagram.com/p/Br0mmhWCsK-/
Çağatay96
27.12.2018, 01:19
İlginç şekilde mümkün oldukça degaj yapmıyor. Topu yere koyup öyle vuruyor :)
Kayseri maçında yaptiği degaj hatası ile maçı veriyordu az daha. Ama degajı ögrenmesi lazım,üzerine adam geliyor topu vuruyor panikle top da rakibe gidiyor. Degajla uzun salla işte sakince..
Mehmet Fatih Silik
27.12.2018, 16:35
Olacak olacak :)
Cem Balcı
04.01.2019, 14:38
Yeni Onur ne alaka Onur süper kalecimi yeni Onur olcakmış tam courtouis gibi olabilir fiziği benziyor. Athletico zamanlarından...
Onur son dönemlerde istenmeyen adam oldu diye,performansı düştü diye bu gözle bakmak emeğe ihanettir.Onur bu ülkenin en iyi yerli kalecilerinden biriydi.
jairzinho
11.01.2019, 22:41
mtk maçında rakibin yakın mesafeden attığı şutu çelmeyip tutması onun en önemli özelliklerinden biri.yani tutan kaleci.başka vasat kaleciler olsa topu kornere çeler ve artistik şekilde bide kendini yere salardı.nasıl kurtardım havasına girerler sonra.
uğurcan bu bakımdan jan oblaka benzer.
erken bir iddia olabilir ama bence trabzonspor tarihinin en iyi kalecisi diyebiliriz şimdiden.net
bilgehan83
13.01.2019, 21:12
Uğurcan de gea’yı umarım izliyorsundur bir kalecinin ayakta kalması demek maç kazandırmak demek lütfen izle
DeAgLeMaNyAq
20.01.2019, 21:03
Taşıdığı sorumluluk kolay değil ama seviye atlaması lazım. Şu an güçlü refkleksleriyle hazırdna yiyiyor. 1 ay önce oynadığı son lig maçında yediği golün benzerini göz göre göre yiyorsa sıkıntı var demektir...
Kapattığı köşeden gol yiyor. Bu kabul edilemez.
omondoles
20.01.2019, 21:20
Kapattığı köşeden gol yiyor. Bu kabul edilemez.
Bence bu tecrübesizlikten kaynaklanıyor. Düzeltilebilir
endlessdeath
20.01.2019, 21:20
parmağı sakat oynuyor adam maç bitiminde gördüm.Kapattığı köşe diyoruz haklıyız ancak arkada defansta kimse yok sandı birazda onun etkisi var ondan yedi golü
Emre Veli
20.01.2019, 21:21
Rize macinda umardan yedigi gol ve bu maçta viscadan yediği gol hic ama hiç kabul edilebilir değil.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
20.01.2019, 21:26
Kaleyi unuttun yine.
İ. SARAL
20.01.2019, 21:40
Cok iyiydi ama ayni golu yedi yine.
fernandez
20.01.2019, 21:56
maçın başında çıkardığı toplar iyiydi. son gol maalesef üzücüydü :(
hamdi_61
20.01.2019, 22:00
Ne güzel gol yiyorsun. Tebrikler.
Kapattığı köşeden gol yedi yine.
Bu golden 2 tane yedi artık "tecrübe" kazanmıştır.
3. defa aynı golden yerse farklı yorum yapacağım o zaman
Daha çok tecrübe toplaması lazım.
Jackdaniels
20.01.2019, 23:33
Henüz çok genç böyle hatalar yaparak tecrübe kazanacak daha iyi olacak inşallah.
Gürkan Asma
20.01.2019, 23:53
Her topu takımın en kısa oyuncusu abdulkadire şişirmeyi nasıl beceriyor anlamak güç.
Genel olarak iyiydi .gollerde bariz hatası yok .daha iyisini yapabilirdi belki o başka .
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
21.01.2019, 00:23
parmağı sakat oynuyor adam maç bitiminde gördüm.Kapattığı köşe diyoruz haklıyız ancak arkada defansta kimse yok sandı birazda onun etkisi var ondan yedi golü
Sakatsa oynamasın. Aynı muhabbet onur’da da vardı.
Adem Akyüz'
21.01.2019, 00:39
2. golde çizgide beklemesen belki de o topu alabilirdin. Son gol içinse konuşmaya gerek yok. Üzgünüm ama bugün benim için eski not verebileceğim 2-3 oyuncudan birisin.
Sefer A.
21.01.2019, 05:17
olmayan faul sonrasi gelen golde de çikmaliydi, orda da arda biraz faul yapiyor Ekuban kendi kalesine atiyor...
son golde kapattigi köse dendi de, kapatmadi ki, kapatsa yemez...
İ. SARAL
21.01.2019, 08:51
Bana güven veriyor, hele Onur'dan sonra ilaç gibi geldi.
artvints
21.01.2019, 10:46
kenarlara uzun toplari iyiydi, keşke ana plan olarak bunu kullansaydik. ortayı kalabalık tutmaya çalışıp bekleri ileri gondererek uzun toplarla rakibi geriye koşturabilirdik. Merkezde top kaybedip atak yedik sürekli.
Onur'dan daha çok güven verdiği kesin ama sezon sonu kaleci transferi şart.
reisoğlu61
21.01.2019, 11:07
elde baska kaleci yok. ugurcani elestirmek yerine egitmek ve ögretmek gerrekir. metin aktas a büyük görev düsüyor.
Sakatlanmazsa as oynayacağı koca bir devre var, sezon sonuna kadar kendini belli edecektir. Henüz erken.
Laziobass
21.01.2019, 11:56
Takıma güven veriyor ki sürekli kendisine pas vererek oynadı takım.
Ayağı da hiç fena değil.
İlk yarı çıkardığı topla refleksinin de iyi olduğunu gösterdi.
Gerisi çok çalışmaya kalıyor.
Çok üst düzey olur mu bilmem ama kalede sorun yaşatmaz.
BunyaminEraslan
21.01.2019, 14:23
ikidir kapattığın köşeden gol yemek nedir ya ?
Kaleci antrenörü video ile hatasini anlatmali, ama hoca Metin Aktas olunca hatanin farkinda mi degil mi bilemiyorsun :p
özçelik61
21.01.2019, 14:36
ilk gol dışında her golde hatası vardı..
-2. gol ya rakibin sol bek depar atarak gelmiş top çapraza açılıyor kendi defansın basmaya koşuyor niye çıkıyorsun hadi çıktın hemen yatmak nedir? Şu çıkmaz mevzusunda çok az kaleci doğrusunu yapıyor maaesef
-3. gol top 1,5m önüne doğru yavaş düşerek geliyor çık az hareketli ol dizlerini çıkart kendine güven..millete çarpıp sekerek gelen topa kurşun yemiş gibi saçma reflex ile arkana yıkılman tuhaf kaçtı..
-4. gol.. adam çizgide top SOL AYAĞINDA, sol çaprazda adam.. nasıl bir vuruş bekliyorsun ki ters tarafa atlıyorsun..alt yapıda kaleci için birinci kuralı önce tehlikeli alanı kapat değil mi?
ben genel olarak beğenmiyorum Uğurcanı daha önce dile getirmiştim umarım yanılırız takımımıza faydası olur
jairzinho
21.01.2019, 17:41
uzun yıllar sonra gerçekten çok iyi kaleci yakaladık.
hem refleksleri çok iyi hemde tutan kaleci
a.madrid jan oblakı keşfetti ve şu anda dünyanın en iyilerinden biri. uğurcan oynadıkça daha da iyi olacak.
kalecilik biraz doğuştan gelen bişey.özellikle tutan kalecilerde bu var.çok yakın mesafelerden gelen şutlar bile kalecinin eldivenleri arasında eriyor.çoh enteresan.
kaleci fiziğide çok iyi.kepa ederson oblak uğurcan fizik olarak çok benzerler.
not: benim izlediğim bu uğurcan ın piyasa değeri bonservis olarak en az 50 milyon avrodan başlıyor.
not2: bu arada dünyada gol yemeyen kaleci yoktur aga.basit hata yapmayı en aza indiren kaleci vardır.liverpool karius u basit hatalar yaptığı için yolladı.uğurcan da basit hata oranı çok çok düşük.hücum futbolu oynayan bir takımda elbette uğurcan da kalesinde goller görecektir.trabzonspor da misal maç başı 1 gol yiyorsa a.madrid de bu ortalama 0.60 lara kadar düşer.misal obalk a.madrid de 27 maçta 21 gol yemiş.hem takımın oblaka verdiği katkı var bide oblakın takıma verdiği katkı ile bu oranlar ortaya çıkıyor.
Yediği gollerin bazısında hataları olsa da Robinyonun ve sonrakı pozisyondakı refleksleryle benim gözümde seviye atladı. Fakat konsantrasyon ve doğru pozisyon alma konusunda sıkıntıları var. Onurun en önemli iki özelliği bunlardı. Umarım hatalarını düzeltir.
Mehmet Sarigül
21.01.2019, 21:58
Zamana ihtiyaci var, tabi bu zamani eksiklerini gidermek için kullanmali. Cezasahasi hakimiyeti zayif, kalesini terk ederken zamanlama hatasi ve duruş hatasi (açı) yapiyor ve futbolcuya ikinci bir vuruş şansi veriyorsan onun üstüne gitmelisin, beklemek yapabileceğin en yanliş şey...
Kaleci antrenörü video ile hatasini anlatmali, ama hoca Metin Aktas olunca hatanin farkinda mi degil mi bilemiyorsun :p
Katılıyorum.
Kaleci antrenörümüz Metin Aktaş'ın yediği saçma golleri biri video yapsa buradan İstanbul'a yol olur
Bu adam bizde kaleci antrenörü işte.
Cem Balcı
22.01.2019, 16:08
Eksikleri çok ama zamana ihtiyacı var.Bu takım kimlere fırsat verdi bu çocuğu erken gömmek doğru değil.
Son maçtaki son goldeki hatası bariz dikkatimi çekti.Kapattığı köşeyi değilde,uzak köşeye hamle yaparak direğin dibinden gol yemesi bariz eksiklik.
Zafer Fidan
22.01.2019, 16:21
Son yedigi gol tamamen tecrübesizligine baglanabilir. Sabir gösterilirse iyi bir kaleci olacak insallah.
Seviye atlama sorunu var biraz.. İyi bir antrenörü olmaması en büyük handikapı..
Sezgin Öztürk
22.01.2019, 17:46
Kalecilik zor iş sürekli topun ağzındasın. Yetenekli olduğun kesin sadece oynamaya ve yaptığın hatalardan ders almaya bak.
artvints
22.01.2019, 18:40
Yediği bütün golleri kurtarabilirdi ama bütün goller de neredeyse kalenin içinden şutlarla geldi. bu kadar net pozisyon verince direnç çökebilir. Yine de teslim olmamalı. Robinho'nun şutuna nasıl tepki verdiyse aynı tavrı maç boyu sürdürmeli.
Adamlar 24 yaşındaki İsmail ÇİPE’yi tek bir kurtarışla iki gündür şişiriyor,
Sahip çıkalım destekleyelim.
Emirhan Yazıcı
23.01.2019, 22:06
Ne kadar iyi olursan ol gün geldiğinde hain ilan edilerek gönderilirsin bu şehirden :) Trabzonda kalecilik zor .. Başarılar Uğurcan
DeAgLeMaNyAq
23.01.2019, 22:20
Gösterdiği performanstan bağımsız yeni sezonda her türlü kaleci transferi gerekiyor...
Gelecek sezon hedef yükselteceksek daha iyi bir kaleci şart.
İ. SARAL
23.01.2019, 22:30
Yedigi golde hatasi var ama seneye de Ugurcan'la devam edilmeli.
Turgay Atalay
23.01.2019, 22:33
Yakismayan bir gol yedi.
6-7 maç geçti artık kafalarda soru işareti kalmadı.
Yetersiz.
Oyunu soğutmak, baskıyı kırmak, 1.bölgeden ön tarafa pas ile çıkmak için top alışverişini yapabilecek.
Kaleci olamayacağı apaçık ortada.
Şu andan itibaren kaleci arayışlarına girmemiz, uluslararası seviyede kaleci almamız lazım.
tsukru61
24.01.2019, 02:55
Alternatifi olmadığı için gevşek...
yilmaztsmania
24.01.2019, 03:00
Uğurcan'ın forma giydiği son 8 resmi maçımızda (yani 6 lig 2 kupa) f.bahçe maçından bugüne dek toplamda 8 gol kalemizde gördük.
Tesadüf mü bilmiyorum ama dikkat ettim bjk maçındaki son saniyede yediğimiz elinden sekip gol olan dışındaki diğer 7 golde de kendi sağından gol olmuş hiç solundan gol yememiş :) bu akşamda sağ tarafına giden gol oldu.
Bir zaafımı var yoksa şanssızlığımı emin değilim ama uzun yıllar kalemizde olmasını isterim düzelecektir tecrübe kazandıkça.
jairzinho
24.01.2019, 06:58
idolü de gea olduğuna göre doğru yolda ilerliyor demektir.
trabzonspor tarihinin en iyi kalecisi olma yolunda kesinlikle.bunu şimdiden belli ediyor.
1 yıl sonraki uğurcan daha da tecrübe ve güven kazanacak.şu anda bile gayet rahat ve soğukkanlı kalede.
Faruk BERBER
24.01.2019, 08:34
idolü de gea olduğuna göre doğru yolda ilerliyor demektir.
trabzonspor tarihinin en iyi kalecisi olma yolunda kesinlikle.bunu şimdiden belli ediyor.
1 yıl sonraki uğurcan daha da tecrübe ve güven kazanacak.şu anda bile gayet rahat ve soğukkanlı kalede.
Ne gördünüz bu kadar ya :), inşallah dediğiniz gibi olur da ben bu kadar abartılacak bir durum görmüyorum.
Selim Çoban
24.01.2019, 09:17
Başakşehir ve balıkesir maçlarında görüldü ki konsantrasyon eksikliği var. Maçlara mental olarak neden hazırlayamıyorlar bu çocuğu anlamadım. Fizik ve yetenek olarak bizim kalemiz için yeterli bir çocuk
Adem Akyüz'
24.01.2019, 09:32
Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir ve Balıkesir. Oynadığı son maçlarda mutlaka hatalı bir gol yiyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda toparlar kendini.
İlker Yazıcıoğlu
24.01.2019, 09:37
Valla iyi kaleci mi kötü kaleci mi tartışmasından ziyade, kaleci antrenörü faktörü beni tedirgin ediyor...
İyi bir kaleci antrenörü yönlendirmeli, eğitmeli Uğurcan'ı...
Metin Aktaş'ın hadi koçum, sen Trabzon'lusun, yaparsın, teksin, adamsın vb. sözler dışında motivasyon ve katkı verebilecek bir kapasitesi olduğunu düşünmüyorum...
Malesef...
jairzinho
24.01.2019, 10:03
Ne gördünüz bu kadar ya :), inşallah dediğiniz gibi olur da ben bu kadar abartılacak bir durum görmüyorum.
bakmakla görmek arasındaki fark diyelim :D
kısa kısa gördüklerimi yazayım
1- refleksleri mükemmel.yakın mesafe uzak mesafe farketmiyor
2-çelen kaleci değil tutan kaleci.bu önemli bir özellik.ve bu sayede neredeyse sıfır basit hata ile oynuyor.misal liverpool real madrid cl final maçında karius un yerine uğurcan olsa skor çok farklı gelişebilirdi.çoğu takımı kalecilerin basit hataları yaktığını unutmamak lazım.haliyle basit hata yapmayan kalecilere günümüzde 50 milyon avro üstü bonservis veriliyor.milli maçta sanırım hırvatistan kalecisi topu elinden kaçırıp semih e golü hediye etmişti.uğurcana baktığımızda bu tür hatalar görmüyoruz.yakın mesafeden sert şutlar geldi birkaç kez ve top elllerine yapıştı aga.çoğu vasat kaleci bu şutları yumruklar yada çeler.
3-onur un 40 metreden yediği basit ve saçma golü sence uğurcan yermiydi?imkansız.
4-yediği gollerde sıkıntı yok.dünyada gol yemeyen kaleci yok.ve daha yeni yeni oynamaya başlıyor.1 yıl sonraki uğurcan şu anki iyi durumundan daha iyi olacak.
5- kaleciler 3 e ayrılır.1-acayip kurtarışlar yapıp saçma sapan goller yiyen 2-refleksleri kötü olduğu için kurtarış yapamayan ve basit gollerde yemeyen kaleciler. 3-hem acayip kurtarışlar yapıp hemde basit goller yemeyen kaleciler.uğurcan bu 3.maddeye dahil :D
6-soğukkanlı kaleci:irfanın başakşehir maçında attığı net kafayı kaleye giden topu çelmeye değilde tutmaya uçması.bu kendine güvenini gösteriyor.çoğu vasat kaleci ve güvensiz kaleci genelde aman elimden kaçırırım çeleyim daha garanti diye düşünür.tutmak risklidir biraz.elinden kaçırırsın vs.çelmek kolaydır ve sorumluluğu üzerinden atmakdır birazda.
7-uğurcanın taraftara basit gösterdiği şey aslında basit değildir.birazda ondan dolayı kalitesi taraftarın gözüne görünmüyor.misal 18 metreden sert şut geldiğinde topu sektirmeden bloke ettiğinde bu normal görünür.ama aynı şutu başka bir kaleci kolunu kaldırıp çeldiğinde bide olduğu yerde kendini yere atınca acayip kurtarış yaptı gibi görünür.bu transferde de büyük takımları yanıltan bir vakıadır.
not: topa çıkış zamanlaması kaliteyi ölçmez.bu biraz tecrübeyle geliştirilebilecek bir durum.çıktığında topu sektirmiyorsa olay tamamdır.
not2: robinho nun şutunu ayağıyla çıkarması idolüm dediği de gea nın önemli özelliklerinden biri
şu anda bence dünyanın en iyi kalecisi olan jan oblak ın en önemli özelliği ise tutan kaleci olması.net
bu arada uğurcanı doğru değerlendirmek için biraz jan oblak ı izlemek lazım.çok benzer yönleri var.
Sefa Murat Dokuz
24.01.2019, 10:32
Çok abartılıyor. Rize maçı yediğimiz ve Başak maçındaki 4.golleri PTT 1.Lig'deki kalecilerin bile yediğini nadiren görürüz. Evet pişecek de öyle mükemmel özellikleri var denilemez. (Şimdilik)
Dinamik, Ayakları iyi pas yapabilen, bire-bir'de vasatın bir tık üstü, Özgüvenli, yine Vasatın 1 tık üstü reflex, düşük ceza sahası hakimiyeti, ortalama yan top. 1 sene tam oynasın tam olarak gelişip gelişmediğini, göreceğiz.
Uğur Kalyoncu
24.01.2019, 10:42
Vallahi o kadar yorum yapılmış da ben daha bir şey anlayamadım..
Topa iyi vuruyor genelde ama Başakşehir maçında topu hep havaya dikti.
Yan toplar iyi dedik..Ama bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bazen arada yakalanıyor o da belli değil..
Şöyle bir defans arkasına top falan atsınlar açılıp açılmadığını görelim.
Kısacası boy, pos var ama daha o güveni veremedi ..Kaç maç oldu hala ürkek duruyor sahada .
Sefa Murat Dokuz
24.01.2019, 10:47
FM Gözlemcisi olsam :)
Hava Hakimiyeti 13
Bölge Hakimiyeti 10
İletişim 11
Farklılık 5
İlk Dokunuş 14
Elle Kontrol 15
Ayakla Vuruş 14
Bire Bir 13
Pas 13
Reflex 14
Hızlı Çıkış 10
Yumruklama Eğilimi 12
Atış 11
Sefa Murat Dokuz
24.01.2019, 10:48
Vallahi o kadar yorum yapılmış da ben daha bir şey anlayamadım..
Topa iyi vuruyor genelde ama Başakşehir maçında topu hep havaya dikti.
Yan toplar iyi dedik..Ama bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bazen arada yakalanıyor o da belli değil..
Şöyle bir defans arkasına top falan atsınlar açılıp açılmadığını görelim.
Kısacası boy, pos var ama daha o güveni veremedi ..Kaç maç oldu hala ürkek duruyor sahada .
Hareketli toplara kötü, duran toplara iyi vuruyor.
6 Pasa gelen toplara çıkmada bir ürkekliği var kesinlikle.
Fatih Çelik
25.01.2019, 18:07
Sene sonuna kadar şansı var iyi değerlendirmeli...
Mustafa YILMAZ
26.01.2019, 00:10
önünde ki en büyük engel tedirginliği. mesela ayakları iyi ama duran toplarda, gelişine vuruşları iyi değil çünkü tedirgin hep.
kararsızlık kötü bir şey. bu konuda zihinsel destek almalı zira onu aşarsa farklı bir seviyeye çıkabilir sezon sonuna kadar vakti var bu konuda gelişim kaydederse ki yeterli bir vakit 1. kaleci olarak devam etmeli yalandan yere para harcamaya gerek yok zira alabileceğimiz isimde ondan çok daha iyisi olmayacak bu maddi krizde.
yetenek var bu çok net oynaması gelişimi için çok önemli bu sayede bazı alışkanlıklar kazanacak bu eğitimle veya yetenekle olmuyor tecrübe dedikleri bu işte.
Şu ana kadar seneye kale emin ellerde izlenimi veremedi maalesef
sezon sonuna kadar şansını iyi kullanmalı.
İbrahim CİHAN
27.01.2019, 21:07
Skor berabereyken ağır hareket etmesi kulübeden gelen bir talimat olabilir diye kızamıyorum ama yediğimiz golde hatası var. Top arkaya düşünce bıraktı. Halbuki kone o kadar kötü vurdu ki topu takip etse kurtarabilirdi.
Yediği golü bile neredeyse kurtarabilirdi, iyi performans.
Yediği golde bence büyük bir hata yaptı, nasıl olsa gol oldu diye bıraktı pozisyonu ve Kone acaip kötü vurdu. Her topu tutacakmış gibi hareketlenmeli.
omondoles
27.01.2019, 21:14
Yediği golde bence büyük bir hata yaptı, nasıl olsa gol oldu diye bıraktı pozisyonu ve Kone acaip kötü vurdu. Her topu tutacakmış gibi hareketlenmeli.
Hatalı değildi ama dediğinizde haklısınız. Pozisyonu bırakmamalı.
artvints
27.01.2019, 21:14
Benzeye benzeye tolga'ya benzemiş. çabuk sakatlaniyor, ağır uçuyor, ağır oynuyor. Allah'tan sağlam ayağı var.
endlessdeath
27.01.2019, 21:22
zamanla en iyi kalecimiz olabilir en iyisi gelene kadar bu arkadaşla devam bence iyiyiydi bu akşam
Gürkan Asma
27.01.2019, 21:26
2 saatte degaj atmayı Onur abinden mi öğrendin Uğurcan. Adam kanattan orta yapuyor sen köşede yakalanıyorsun, ortada yerinde olsaydın kone çok kötü vurmuştu çıkarabilirdin. Pas zaten yok, elle oyun başlatmayı hiç göremedik.
Nesi övülüyor bu kadar anlamıyorum. Takımda beğenmediğim oyunculardan.
Kötü kaleci. Son iki haftada yediği gollerden sonra iyice emin oldum. Gelecek senelerde şampiyonluğa oynama niyetimiz varsa iyi bir kaleci bize şart.
2 saatte degaj atmayı Onur abinden mi öğrendin Uğurcan. Adam kanattan orta yapuyor sen köşede yakalanıyorsun, ortada yerinde olsaydın kone çok kötü vurmuştu çıkarabilirdin. Pas zaten yok, elle oyun başlatmayı hiç göremedik.
Nesi övülüyor bu kadar anlamıyorum. Takımda beğenmediğim oyunculardan.
Öyle böyle yetersiz değil.
Bir kere tempoyu düşürmek, rakibi yormak, bilinçli atağa çıkmak ve gücümüzü ekonomik kullanmak için kaleciden beklenti.
Top hakimiyeti, top kullanma becerisinin yüksek olması lazım.
Uğurcan'da bu olmadığı gibi yaptığı pas hatalarından ötürü rakibin yeni atağına, pozisyonlarına uygun ortam sağlıyor.
Mesele kurtarış olmamalı keza her zaman refleksin iyi olmaz. Bakınız Başakşehir maçı.
Rüştü, Karius, Hart vs.. kıçına bu yüzden tekme atıldı.
Ayakları iyi olmayan kalecinin büyük takımlarda yeri olmamalı. Kaleci arayışlarına girmeliyiz
batuhan249
27.01.2019, 21:56
O kaleyi nasıl bukadar boş bıraktın
Senden de ümitliydim ama galşba senden iyi bşr yedek olur
Senete harika bi kaleci almmamız lazım
Mümkünse malatyanın siyahi kalecisini alalım
Aydın Tiryaki
27.01.2019, 21:59
Ne yaptı da gömülmüş bu kadar anlamadım? İyiydi bence. Evet yenilen golde pozisyonu erken bıraktı gol diye sadece orada hatası vardı.
Onun dışında gayet de iyiydi yani.
jairzinho
27.01.2019, 22:15
gene harika bir performans izledik kendisinden.tebrikler uğurcan
Olmayacak. Arda geçsin artık.
Golü kurtarabilirdi Kone’nin o kadar kötü vuracağını düşünmedi sanırım ama bu tarz pozisyonları kurtaran kalecilere büyük kaleci diyorlar zaten.
Köşeden yediği golleri ve bugünkü hatasını konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum.
Ben begendim yine iki güzel kurtarış yaptı yedigi golde kone nin kötü bir vuruş yaptıgın son anda farketti ama geç kaldı
Yiğit SARI
27.01.2019, 22:41
O golü yine yiyecekti büyük ihtimal ama tecrübesizlik ne olursa olsun bırakmaması lazım pozisyonu. Bu mesela yeni bir kazanım oldu onun için.
Böyle böyle koyuyorlar üzerine.
jairzinho
27.01.2019, 22:57
sanırım bazı arkadaşlar gol yemeyen kaleci hayal ediyorlar.öyle bi teknoloji henüz gelişmedi aga.
sanırım bazı arkadaşlar gol yemeyen kaleci hayal ediyorlar.öyle bi teknoloji henüz gelişmedi aga.
Hak vererek güldüm[emoji2]
Ugurcan cikman gerektigi yerde cikmiyorsun.Ben bugün yedigi gole bir sey demiyorum.Ama lütfen,cikman gereken pozisyonlarda kalede durarak cok büyük hata ediyorsun.
emre6117
28.01.2019, 00:55
Bu maç oldukça iyiydi. İki kritik kurtarışı var. Sene sonuna kadr inşallah potansiyeli daha da artar. Seneye kalede şampiyonluğa oynatacak kaleci gibi olur.
sechquin
28.01.2019, 01:00
Kurtarışların için çok teşekkürler yalnız şu topları ileriye doğru şişirip durma ileriye vurduğun her topu kaybettik. Kaliteli kaleciler oyunu arkadan bilinçli kurarak başlatır.
pReN@_61
28.01.2019, 11:31
İyi maç çıkardı
Tebrikler
bordoylamavi
28.01.2019, 14:47
gittikçe gelişiyor arada hata yapıyor normal bu yaşta
Fatih Çelik
28.01.2019, 14:55
Onur'a tercih edilir. Şu an ortalama bi Anadolu takımı kalecisi kadar oynuyor. Biraz erken atladığını seziyorum.
Sefa Murat Dokuz
28.01.2019, 15:40
Kurtarışları güzeldi özellikle Emre'nin şutu ama yediği gol çok enteresan. Her maç 1 enteresan gol kesin yiyor. Zamanla bundan kurtulur umarım.
Rize, Başakşehir son gol, bu maçtaki gol 3 golde öyle ortalama kalecilerin yiyeceği bir gol değil.
Top kullanma özelliği korkarım ki Tolga ve Onur'dan bile kötü düzeyde.
Üst üste pas yapacak, top alışverişine girecek top hakimiyeti olmadığından sıradan bir kaleciden öteye gidemeyecek.
Bize seviye atlatacak kaleci arayışlarına girmemiz lazım.
Fatih ÖZDEMİR
01.02.2019, 18:15
skor üretimi yapmazsa tekniğin mekniğin kıymeti harbiyesi kalmıyor aga.
artık skora katkı zamanı.yada dooooğru yedek kulübesi
jairzinho
01.02.2019, 19:50
iddia ediyorum ki avrupadaki scuatlar hunharca uğurcanı takip ediyordur.umarım sözleşmesinde aleyhimize bir madde yoktur.
ömür ve yazıcı dan önce büyük bonservise giderse hiç şaşırmam.avrupada iyi kaleciler hakketen çok az.
pReN@_61
02.02.2019, 11:06
Haydi bakalım bugün yine formunda olman dileğiyle....
Emre Veli
02.02.2019, 16:08
her topa avel gibi uzun vurma ya vurma vurma.
Uğur KÜÇÜK
02.02.2019, 18:21
Haber61 Spor Servisi
Trabzonspor sahasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Karşılaşmada kaleci Uğurcan Çakır sakatlık yaşadı.
Maç sonrasında ilk kontrolleri yapılan Uğurcan Çakır'da yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.
Uğurcan'ın yarın çekilecek MR'ı sonrasında durumu netlik kazanacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DeAgLeMaNyAq
02.02.2019, 18:32
Arka adalesinde sorun olduğu çok belliydi. İnşallah sadece gerilmedir, yırtık varsa işimiz zor...
artvints
02.02.2019, 19:07
Cok sakatlanan kaleci sevmiyorum, tolga varmis gibi kalede.
her topa avel gibi uzun vurma ya vurma vurma.
Teknik heyetten talimat aldigini düyünyorum, ilk maclarinda kanatlara kisa toplar da oynuyordu.
omondoles
02.02.2019, 20:05
6 pasın içersinde kuş uçurtmaman lazım. Çıkıp alacaksın o topları.
Fatih Öztürk
02.02.2019, 20:07
Bir de seni kaybedersek tam olarak y..... geliriz. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.
yazıkoldu
02.02.2019, 20:41
ne oldu buda mı sakatlandı, çok iyi kaleci. çok daha iyi yerlere gelecek gibi duruyor.
yazıkoldu
02.02.2019, 20:41
6 pasın içersinde kuş uçurtmaman lazım. Çıkıp alacaksın o topları.
tamam.
Mehmet Fatih Silik
02.02.2019, 22:04
Niye bizim kalecilerden yana böyle sansimiz yok yahu! Tolga ve Onur'da da böyleydi. Ne zaman iyi performams gösterseler muhakkak sakatlanirdilar.
Umarim ciddi birsey degildir.
Sefa Murat Dokuz
02.02.2019, 22:44
Kasık sakatlıkları veya çekme şansızlık değildir genelde.
· Kasık bölgesi kaslarının esneklik ve kuvvet azlığı
· Aktivite öncesi yetersiz ısınma yapmak
· Kalça ekleminin dışa hareket etme genişliğinin (bacağı dışa açma) aralığının kısıtlı olması
· Bacağı dışa açan ve içe çeken kaslar arasındaki kuvvet dengesizlikleri
· Daha önceden geçirilmiş ve tedavisi tamamlanmamış kasık yaralanması varlığı
Kasık sakatlıkları ile ilgili böyle bir bilgi var. Genelde ihmallerde oluşuyor gibi gözüküyor. Doktor değiliz elbette. Nedensellikle ilgili sadece tahmin yürütüyoruz ama Uğurcan'ın kaybının ciddi bir problem olduğunu düşünenlerdenim. Sıradaki maç Alanya olsa neyse. Yine Uğurcan'ın Fenerbahçe maçı ile başlayan macerası gibi Arda içinde Galatasaray maçı ile yeni bir macera başlayacak.
jairzinho
02.02.2019, 23:40
geçmiş olsun uğurcan.
gene harika bir maç çıkardın.
pReN@_61
04.02.2019, 10:30
Geçmiş olsun reiz
Harun-61
04.02.2019, 11:30
Cekilmedi mi hala MR ?
Uğur KÜÇÜK
04.02.2019, 13:13
Trabzonspor’un Ankaragücü ile oynadığı mücadelede sol arka uyluk adalesinde ağrı hisseden ve 2. yarıyı ağırları ile tamamlayan Uğurcan Çakır maç sonunda yere yığılmıştı.
Ardından yapılan açıklamada Uğurcan'ın sol arka uyluk adalesinde ağrı hisettiği ve Pazartesi günü MR'a gireceği ifade edilmişti.
Bugün MR’a giren genç kalecinin yapılan tetkikler sonucunda 2. dereceden kas yırtığı olduğu tespit edildi. Gelen ilk bilgilere göre oyuncunun 2 ila 4 hafta arası sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.
Konu ile ilgili Trabzonspor’dan açıklama yapılması bekleniyor.
Mehmet Fatih Silik
04.02.2019, 13:14
Gecmis olsun kardesim.
Faruk BERBER
04.02.2019, 13:25
5 hafta yokmuş.
Arkadaş olamaz böyle birşey ya.
Emre Veli
04.02.2019, 13:37
bir kaleci nasıl bu şekilde sakatlanabiliyor, anlayamıyorum. yetersiz ısınma antrenmanı yapmamaktan mı kaynaklı? ben bunu şanssızlıkla falan açıklayamam şahsen.
artvints
04.02.2019, 13:38
Yav bari bahadir'ı alabilseydik takıma, tecrubeli sayılırdı. Bu ne biçim bir transfer yasağı anlamadım, kendi oyuncumuzu da geri cağiramiyoruz.
Kapatın abi kulübü bu nasıl cenabetliktir yav
Harun-61
04.02.2019, 13:41
Murat†@Marco6121 (https://twitter.com/Marco6121)
vor 1 Stunde (https://twitter.com/Marco6121/status/1092356185351774209)Mehr
Suan MR'da.
Bayraktaroğlu
04.02.2019, 14:14
5-6 hafta sonra maça çıkamayacağız diye korkuyorum
Turgay Atalay
04.02.2019, 14:20
Bu ne ya, sakatlanan direkt kurşun yemişe dönüyor, açılış minimum 5 hafta. Neyse geçmiş olsun.
Biraz da Arda Akbulut'u konuşalım.
riv riv riv
04.02.2019, 14:54
GS maçına yetişeceğini tahmin ediyorum.
Harun-61
04.02.2019, 15:02
GS maçına yetişeceğini tahmin ediyorum.
Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, MKE Ankaragücü maçında sakatlanan kalecimiz Uğurcan Çakır’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
Uğurcan Çakır’ın müsabaka sonrası sol arka adalesinde ağrı hissettiğini belirten Yaşar Kibar Güven, ‘’Kalecimiz Uğurcan’ın bugün çekilen MR’ı sonrası tedavisine başlanmış olup yarın oynayacağımız Ümraniyespor karşılaşmasında dinlendirilecektir. Oyuncumuzun hafta boyunca devam edecek tedavisinin ardından Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği ise sağlık ekibimiz ve teknik heyetimizin vereceği karar sonrasında netleştirilecektir’’ dedi.
Mehmet Fatih Silik
04.02.2019, 15:06
Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, MKE Ankaragücü maçında sakatlanan kalecimiz Uğurcan Çakır’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
Uğurcan Çakır’ın müsabaka sonrası sol arka adalesinde ağrı hissettiğini belirten Yaşar Kibar Güven, ‘’Kalecimiz Uğurcan’ın bugün çekilen MR’ı sonrası tedavisine başlanmış olup yarın oynayacağımız Ümraniyespor karşılaşmasında dinlendirilecektir. Oyuncumuzun hafta boyunca devam edecek tedavisinin ardından Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği ise sağlık ekibimiz ve teknik heyetimizin vereceği karar sonrasında netleştirilecektir’’ dedi.
Bilgi kirliligi olustu demek ki. Ilk önce 5 hafta yok diye haber cikmisti. Neyse ki öyle degil. Cok sükür!
Mehmet Fatih Silik
04.02.2019, 15:57
Insta'dan kendisi açıklama yaptı. Sol arka adelesinde yırtık tespit edilmiş.
Anlamadığım yırtık varsa nasıl Gs maçında oynama ihtimali oluyor? 1. derece o kadar ağır değil anlaşılan.
jairzinho
23.02.2019, 01:39
reyiz geri döndü.
:alkış:
artvints
23.02.2019, 13:36
penaltıda duruşunu beğendim son ana kadar renk vermedi ama biraz soluna yakın durmuş gibi. ayrıca atlarken ayaklardan mesafe kaybediyor bence. arda da aynısını yaptı, üzerinde durmak lazım.
Harun-61
23.02.2019, 14:09
Adam 5 yildir kaledeymis gibi oynuyor, Bravo kardesim.
zafer6161
23.02.2019, 17:22
Aşırı güven veriyor...
Bu maç ceza sahasının hakimi benim dedi ve öyle oynadı.
Gelecek sene de 1. kaleci olacağının sinyallerini verdi.
ilelebeTS
23.02.2019, 19:34
Penaltıda iki elini kullanmış olsa çıkarabilirdi. Bir yan topta, topu yumruklaması iyiydi. Boylu poslu adamsın, hava toplarında çık bas yumruğu, hava topu koklatma rakibe.
pReN@_61
23.02.2019, 20:48
Artık daha bir rahat görünüyor. Maşallah iyi maç çıkardı. Yalnız bir noktaya dikkat çekmek istiyorum bazen gereksiz yere uzanıyor yatıyor birşeyler yapıyor durup dururken. Bence gereksiz ve antipatik. Daha dikkatli ve sağlamcı olmakta fayda var.
SEVİLİYORSUN ADAMIM :alkış:
Penaltıda iki elini kullanmış olsa çıkarabilirdi. Bir yan topta, topu yumruklaması iyiydi. Boylu poslu adamsın, hava toplarında çık bas yumruğu, hava topu koklatma rakibe.
Çok doğru. Havada yemesi lazım adamları, nefes aldırmaması lazım:yattara:
adiloş bebe
24.02.2019, 10:16
Metin aktaş özelinde söylemiyorum bunu ama sanki daha iyi bir kaleci antrenörü tarafından çalıştırılmalı bu arkadaşlar
ÖmürKaradeniz61
24.02.2019, 13:25
Metin aktaş özelinde söylemiyorum bunu ama sanki daha iyi bir kaleci antrenörü tarafından çalıştırılmalı bu arkadaşlar
Niye nesi var metin aktaşın.Nerden biliyorsun kötü çalıştırıldıklarını.
adiloş bebe
24.02.2019, 17:59
Niye nesi var metin aktaşın.Nerden biliyorsun kötü çalıştırıldıklarını.
pek güvenemezdim metin aktaş'a kaleciyken herhalde oradan kaynaklanan bir güvensizlik var. Bİrde haftalardır topu oyuna sokmak konusunda ısrarla aynı hataları yapıyorlar acaba antrenörleri hiç uyarmıyor mu diye düşündüm
İki elle penaltıya atlayan kaleci görmedim hiç nasıl bir eleştiri bu, yani iki elle ne kadar esneyebilir ki köşeye bir kaleci?
pReN@_61
25.02.2019, 09:48
Maşallah birader....
Harun-61
25.02.2019, 11:12
Milli Takima cagrilacak 4 kaleci var suan.
Muhammed- Bursa
Serkan- Konya
Altay- A.Gücü
ve tabii'ki Ugurcan. Umarim formayi kapip birdaha birakmazsin.
Uğur KÜÇÜK
25.02.2019, 11:14
Muhammed- Bursa
Serkan- Konya
Altay- A.Gücü
ve tabii'ki Ugurcan. Umarim formayi kapip birdaha birakmazsin. + Mert - Basaksehir
Adamin her hafta net 2 yuzde yüzlük gol kurtarışı var.
Bu sikeciler iyi kaleciler yetiştirmiş o dönem.
Muhammed- Bursa
Serkan- Konya
Altay- A.Gücü
ve tabii'ki Ugurcan. Umarim formayi kapip birdaha birakmazsin.
Mert GÜNOK, Gökhan AKKAN, Uğurcan ÇAKIR.
Arda varken forma vermek çok saçma, her maç bir acemi hatası var.
castillo61
26.02.2019, 22:07
Bırak Arda'ya eldivenleri zamanımızı çalma
İbrahim CİHAN
26.02.2019, 22:09
Arda Akbulut iki maç oynadı. O maçlarda hissettiğim güven yok Uğurcan oynayınca. Bugün de iyi değildi. Ilk golde de ikinci 3.golde de hatalı.
Mert Acar
26.02.2019, 22:12
Cidden Arda daha çok güven veriyor bana
DeAgLeMaNyAq
26.02.2019, 22:13
Arda oynarken kale daha emin ellerde gözüküyordu. Görünen o ki hiyerarşi sayesinde şans buluyor...
TUNCAY HİÇYILMAZ
26.02.2019, 22:54
Sıradan kaleci
Arda da, Uğurcan da direkt oynayamazlar
Pişmeleri için süperlig yahut alt lig takımında değerlendirilmeli
Kalecilik nankör bir meslektir o mevkide süreklilik ve kalite beklersin yani hatanın telafisi yok.
jairzinho
27.02.2019, 04:24
gene hatasız oynadı.sırf eleştirmek için eleştiriliyor.artık bunun farkına vardım.
defansın bu durumda olursa oblak olsa bu goller yenirdi.durmak yok uğurcan kardeşim.şimdiden büyük kalecisin .defansı oldukça vasat bir takımda olduğun için bu goller yeniyor.bunun farkına varmak lazım.
pReN@_61
27.02.2019, 10:16
Adama nazar değdirdik.
Harun-61
27.02.2019, 10:53
Ilk golde nasil hatali abiler ???
Ekuban göz göre göre adami kaciriyor, tam köseye giden sut.
Ozan Yılmaz
27.02.2019, 11:56
yediğin gollerde çeldiğin yerler hatalı genelde, bu konuyu çözemezsen forma gider.
61_Hasan_69
27.02.2019, 14:02
Yan toplarda geliştirdi kendini sezon başına göre. Korkusuzca çıkıp yumrukluyor topları
bana ilk kaleye geçtiği andan itibaren güven vermedi bence yedekde beklememeli bir alt ligden bir takıma kiralık verilip biraz daha pişip tecrübe kazanmalı diye düşünüyorum gelecek sezon bir kaleci transferi bence şart.
DeAgLeMaNyAq
04.03.2019, 22:46
Kötüleyenleri gördüm fakat bu yorumların puan kaybının verdiği üzüntüyle yapıldığını düşünüyorum. Yoksa hatasıza yakın bir maç çıkardı...
Gürkan Asma
04.03.2019, 22:51
Her degaj rakipte, oyunu hızlı başlatmak yerine bekleyip ileriye şişirip topu rakibe veriyor. Bu da kalemize atak olarak geri dönüyor. Penaltılarda da ekstra bi özelliği olmadığı belli oldu.
Harun-61
04.03.2019, 22:51
net 1-2 kurtarisi vardi.
Uğur KÜÇÜK
04.03.2019, 22:52
Bugun macta 1 puan aldiysak, birinci sebep Nwakaeme, ikincisi de sensin.
Vakit gecirdigi icin bu adama degil, yandaki teknik kadroya laf edeceksiniz.
Tek basina direndi bu cocuk bu gece.
Trabzonspor'un kalecisi saçma sapan hareketlerle zaman geçirmez. Geçirmemeli.
erolizmts
04.03.2019, 23:16
Bir iki pozisyonda aldığı topu kaçan arkadaşına atmak yerine yere kapanıp topla aşk yaşamayı tercih etti. Hızlı hücum için en uygun anları heba ediyor. Hani son dakikalar olsa amenna ama bu arkadaş için aşkın dakikası yok.
İ. SARAL
04.03.2019, 23:16
Kova Onur'dan sonra ilaç gibi geldi.
artvints
04.03.2019, 23:19
atakları hızlı başlatsa muhtemelen topu kaptırıp bir iki atak daha fazla yerdik ama böyle bir eğilimi var malesef. ama çözülmeyecek iş değil. sert bir şekilde uyarırsın yapmaz. sonuçta refleks değil bu. hızlı başlama antrenmanları yaparsın o da hızlı başlar.
Mert Oğuzlu61
04.03.2019, 23:25
Penaltı kurtarmak kaleciler için çok ekstra özelliktir, kaleciye değer katar. Diğer konularda beğeniyorum ama penaltılarda tıpkı Onur gibi, penaltı olduğu an %99 ihtimal golü yemişiz sayıyorum. Harun, Beto gibi rakip penaltıcının ayaklarını titreten, rakip taraftara ''kesin tutar'' hissi yaşatan kaleci değil.
omondoles
04.03.2019, 23:31
Kendini geliştirecektir ama eksik gördüğüm tarafı altı pasın içine düşen topları almaması. Altı pasın içerisinde senin borun ötmeli.
Kasımpaşa maçı bir milat sanırım.
İlk kez geriden ayağa kısa pas yaparak çıktığımızı gördüm.
Ünal hoca temel yapması gereken işi 24.haftada yapabildi.
Uğurcan da oyun planlamasının getirdiği özgüven ile ekstra paslarda fena gözükmedi.
Ancak 2.yarıda bunu süreklilik hale getiremedi yine baskı altında uzun mesafeli atışlara gitti.
Bunun dışında 60. dakikadan itibaren zaman geçirmeye başlaması, yere yatması takımın motivasyonunu yerle bir etti.
serdaracıl
05.03.2019, 00:04
Teşekkürler
Bugün hatasi yoktu!Sadece su kendini yere atmalari cok sinir edici oluyor.Ugurcan sen TRABZONSPOR da oynuyorsun böyle hareketlerden vazgec artik.
jairzinho
05.03.2019, 00:13
şimdide zaman geçirmesine takmışlar.çoh enteresan.
takım defansı iyi olan bir takımda çok az gol yer .net
o kadar
TSemih61
05.03.2019, 21:58
Dün uzun oynadığı toplar dışında üst düzey bir kaleci performansı gösterdi. Şuan kalede güven veriyor, gerçekten çok hızlı aşama kaydetti. Bu performansını standart hale getirip ayaklarını geliştirirse Avrupa'nın büyük kulüplerine gidebilir.
Ozan Yılmaz
05.03.2019, 22:25
Dün yeterince iyiydi fakat o penaltıyı da ayakları ile çıkarabilirdi, keşke yapabilseydi bu ekstra katkıyı da
İlker Yazıcıoğlu
06.03.2019, 10:14
Keşke 20 dakika daha zaman geçirme şansı olsaydı.
Bu gerizekalı defans anlayışı olan takımda 10-0 bile önde olsan garantisi yok maçı alacağımızın...
riv riv riv
06.03.2019, 11:08
Keşke 20 dakika daha zaman geçirme şansı olsaydı.
Bu gerizekalı defans anlayışı olan takımda 10-0 bile önde olsan garantisi yok maçı alacağımızın...
Aynen öyle, 2-0 olduğunda herhangibiri rahat mıydı? Adım gibi emindim goller yiyeceğimizden
Sefer A.
08.03.2019, 07:44
Dün yeterince iyiydi fakat o penaltıyı da ayakları ile çıkarabilirdi, keşke yapabilseydi bu ekstra katkıyı da
Bu konuda çok az elestirildi valla
Aga orda ezbere atlayan kaleci, kaleci degildir...
Golü kurtarmak için degil, yemek için atlamis,,, ulan görmüyor musun top ayaklarinini resmen yaladi, bi oynatsan ayaklari tamam bitti kurtardin penaltiyi...
Ama yok, ezbere atlayis ezbere yatis.... en önemlisi ezbere taraf seçme saçmaligi... bunu kim futbola kazandirdiysa tüküreyim kafasina... bunu buffon gelsin anlatsin sie der çeker giderim.... kaleci taraf seçermis de kurtarma sansi 50% imis de bilmem ne,, afkurmaktan baska bir sey degil...
Cikarmislar ezbere bir sey 50-100 sene önce, sürü gibi devâm ediyorlar ayni saçmaliklara...
Ayaginin dibinden geçen topa ayaklariyla ufak da olsa müdahale etmeye tenezzül etmeyen kaleciyi o pozisyonda kimse savunmasin bana fuzuli yere,, mantikli bir açiklamasi yok onun arkadas, yok... ha var, o da ezbere atlama iste, size iyi ezber futbol saçmaliklari izlemeler.......
Emre Veli
09.03.2019, 16:54
Bu seneye dair en güzel şey. Daha doğrusu gençlerimiz arasında kendini geliştirmeye en meyilli olanı o. Oynadığı hiç bir maçta kusuru yoktu desem yeri.
DeAgLeMaNyAq
09.03.2019, 18:03
2 maçtır olağanüstü olmasa da net pozisyonlarda kalesini gole kapayıp takımı oyunda tuttu. Yediği gollere pek takılmıyorum zaten bu sezon aynı şekilde atılan halı saha gollerine abone olduk...
Adem Akyüz'
09.03.2019, 18:31
Harikasın.
Ufak bir temasta sakatlanan yapısı var.
Onur gibi çıtkırıldım bir oyuncu.
Hem oyun kurucu kaleci olmaması hem de devamlılık sağlayacak güveni vermemesinde önüne kaleci alınmalı.
Göztepe'den Beto kalibresinde kaleci alınmalı
2,5 çok net kurtarışı var,helal olsun.
David_LuiZ4
09.03.2019, 18:54
Ufak bir temasta sakatlanan yapısı var.
Onur gibi çıtkırıldım bir oyuncu.
Hem oyun kurucu kaleci olmaması hem de devamlılık sağlayacak güveni vermemesinde önüne kaleci alınmalı.
Göztepe'den Beto kalibresinde kaleci alınmalı
Hocam oyun kurucu kaleci olması için çalıştırılması lazım..Mesela Başakşehir'in kalecileri anasının karnından oyun kurucu kaleci olarak doğmadılar..Çalıştırıldılar...
Mert Oğuzlu61
09.03.2019, 18:59
Kaleye ilk geçtiği zamanlar ile şimdiki hali arasında büyük fark var. Çalıştı çabaladı ve formayı kaptı, güven veriyor. Maçın sonlarına doğru yerlere yatması zaman geçirme durumuyla alakalıdır, öndeki defans hattını görüyor tabii yetenekli ve zeki kaleci. Ucuz, genç ve iyi kaleci kazandık böyle devam etsin...
Hocam oyun kurucu kaleci olması için çalıştırılması lazım..Mesela Başakşehir'in kalecileri anasının karnından oyun kurucu kaleci olarak doğmadılar..Çalıştırıldılar...
Söylediğine kısmen katılıyorum.
Mesela Onur'u ne kadar çalıştırsan da pas oyununa uygun mahiyette değildi.
Aslında Uğurcan'ın teknik becerisi, top hakimiyeti fena sayılmaz.
Ona bu özgüveni ve ışığı verecek antrenördür-oyun organizasyonudur.
Her aut atışında stoperlerin oyunu genişletecek biçimde çizgiye açılması.
Uğurcan'ın oyunu kısa pasla başlatması, kombine pas trafiğine girmesi lazım.
Ünal hoca'da ne yazık ki bu potansiyel yok. Abdullah Avcı vizyonunda değil. Umarım bu seviyeye gelir.
Cem Balcı
09.03.2019, 19:16
Gayet iyi gidiyor.
artvints
09.03.2019, 19:33
Ayak dibine gelen sutu elle cikarmak kolay degil. Cok esnek bir kaleci. Yer tutma konusunda baya gelisti. Simdi sirada libero kalecilik var. Kontralari supurmesi lazim. Su asamada pas yapmaktan daha onemli bir ozellik bizim takim icin.
Uğur KÜÇÜK
09.03.2019, 19:37
Ugurcan hakkinda buyuk yanildim.
Ilk izledigim Alanyaspor macinda ( 3-0'dan 4-3 yenildigimiz ) altyapinin torpilli ve yeteneksiz kalecilerinden sanmistim.
Bu senenin en buyuk kazanci.
Cizgisini bozmaz ve iyi calismaya devam ederse Avrupa gorur.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.