Orijinalini görmek için tıklayınız : TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Doğukan Uçan
01.12.2014, 10:09
hava acayip kötü tribünler dolmaz
Kamil Çakmak
01.12.2014, 10:10
Güzel futbol ve net skor bekliyorum.
ogeday6106
01.12.2014, 10:15
çok kritik maç. böyle fark beklentisiyle çıktıgımız maçlar genelde sıkıntı yaratmıştır bize , dilerim onlardan biri olmaz.
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=AZP7Q5VA8J
Çok tehlikeli bir maç. Ligde Ğs maçının anlam kazanılması için bu maç mutlak kazanılması gerekir. 1-0 olsun bizim olsun. İnşallah hoca gevşek bırakmamıştır uşakları
http://i.imgur.com/oQyEzJH.png
Adem Akyüz'
01.12.2014, 10:21
Acayip soğuk bir hava var Trabzon'da. Muhtemelen maç saatinde çok daha fazla olacak. Yağmur da var.. Seyirci yönünden yine bildiğimiz gibi bir tablo olacaktır..
Babamın kadrosu
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=S92YZVIPY0
yalnız şimdi Yattara o şaşalı dönemlerinde, genç ve bizde olsa Bosi reisle sağ kanadı ne felç ederdiler ha :)
======== Fatih =======
==== Blklm Medjani ====
Bosingwa ======= İshak
====== Constant ======
==== Özer == Ekici =====
Yattara ========== Sefa
======= Cardozo ======
Mert Acar
01.12.2014, 10:28
Kredilerimizi tükettiğimiz için telafisi olmayan maç.Bu kirli düzende sadece rakiplerimizi degil herkesi yenmeliyiz.Bundan dolayi birlik ve beraberlik icinde olmaliyiz.Herkes insallah tribunde olur bu akşam.Takımımıza inancim ve guvenim tam.Hayden uşaklar !
Sanki hepimizde bir rahatlama var.Epeydir böyle hissetmemiştik.
Artık kornerlere penaltı gözüyle bakıyorum. :)
Oğuzhan Fidan
01.12.2014, 10:38
fark mark beklentisiyle maça çıkılmaz.. her işin ciddiyeti vardır... marangozlukta bile dikkatsiz olursan kolun kopar !!!!! bu bu kadar basittir bir galibiyetle bahar gelmez ama bir mağlubiyette kötü hava oluşur ! bakıyorumda havalara girmiş çoğu taraftar ! hayırdır şampiyonmu olduk ??
gokhan_61_
01.12.2014, 10:38
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=AZP7Q5VA8J
Çok tehlikeli bir maç. Ligde Ğs maçının anlam kazanılması için bu maç mutlak kazanılması gerekir. 1-0 olsun bizim olsun. İnşallah hoca gevşek bırakmamıştır uşakları
Bu kadroya çıkarız muhtemelen bence iyi rahat yeneriz
Ben warisin bu maçta oynaması taraftarıyım..onun enerjisine ve süratine ihtiyacımız olacak..savunmada belkalemin yanında bir yerli deneyebilir.bu maç çok önemli,bjk nin olası puan kaybında,haftaya yakalama şansımız doğacak,herkez fenerin fixtür avantajından bahsediyor ama 2.yarı bizde bjk,gs,bursa ile içerde oynayacağız..
cakalkerem
01.12.2014, 10:45
her hafta istanbul bebelerinden biri puan kaybediyor..özellikle evimizde oynayacağımız maçlar çok çok önemli...mutlak galibiyet almamaız lazım.....
bilgehan83
01.12.2014, 10:48
Constant bizim takımda çok belirleyici bir oyuncu bu gs maçında çok net bir şekilde görüldü..bu adamın üstüne titremeliyiz on numara oynuyor ön libero oynuyor gs maçında sol bekine yardımı ise muazzamdı ..onun oynadığı gerçekten oynadığı maçlarda çok rahat oluyor insan..ama bu adamın küsmemelli ...
puan kaybı olabilir hakeme karşıda oynamalıyız.
halil ibo
01.12.2014, 11:01
Gereksiz kayıpları telafi ve üst sıralardan puan kaybedenlere yaklaşmak için başka yolu yok:Bu maçı alacağız...
Açıkcası ben hiç endişelenmiyorum. Cardozo hat-trick yaparsa şaşırmayın.
waris ve yatabereyı ligde kullanmamız lazım fakat,stopere yerli gelmedikçe farklı varyasyonlara giremiyoruz.
Armağan Dere
01.12.2014, 11:15
fazla rahatlık iyi değil abi..
Olası Bjk puan kaybından dolayı..
Bu maçı kayıpsız geçmeliyiz..
Mert Acar
01.12.2014, 11:23
Cardozo,constant gibi yeni oyuncularimiz gerçek Trabzon taraftarini ve tribunlerini goremiyo ya ona yaniyorum.
fazla rahatlık iyi değil abi..
Olası Bjk puan kaybından dolayı..
Bu maçı kayıpsız geçmeliyiz..
Bjk maçındaki 3 puan Gs maçındakinden iki kat daha değerli. Bizim şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz Bjk bence. Gs ilk 4 e girerse öpsünde başına koysun.
Yiğit Gayretli
01.12.2014, 11:37
yalnız şimdi Yattara o şaşalı dönemlerinde, genç ve bizde olsa Bosi reisle sağ kanadı ne felç ederdiler ha :)
======== Fatih =======
==== Blklm Medjani ====
Bosingwa ======= İshak
====== Constant ======
==== Özer == Ekici =====
Yattara ========== Sefa
======= Cardozo ======
Yattara tarzı futbolcular, çok bindiren ve top kullanan bekleri sevmezler...
Nihat Güneş
01.12.2014, 11:42
Besiktas in puan kaybedecegini dusunuyorum ikidir zipliyorlar , 3. de sanmiyorum, bu maci oyle veya boyle almaliyiz...Hakem hic sevmedigim tarzda bir hakem onu da yenmek zorunda kalicaz muhtemelen.
Besiktas in puan kaybedecegini dusunuyorum ikidir zipliyorlar , 3. de sanmiyorum, bu maci oyle veya boyle almaliyiz...Hakem hic sevmedigim tarzda bir hakem onu da yenmek zorunda kalicaz muhtemelen.
... ve muhtemelen haftaya Bjk-Ts maçının hakemi, maçı berabere bitirmeye çalışacaktır.
kart sınırındaki demba ba 4. kartı bu maçta alırsa cezasını bizim maçtamı çeker haftaiçi kupa maçında mı
kart sınırındaki demba ba 4. kartı bu maçta alırsa cezasını bizim maçtamı çeker haftaiçi kupa maçında mı
ligde olmali
Hafta içi kupa maçında çeker , sonuçta resmi maç.
ligde olmali
kimisi 4 sarı tamamlanırsa ligde çeker diyo kimisi de 2 sarıdan kırmızı yerse kupada çeker diyo kırmızı olayı doğru ama sarıyı ben de lig diye hatırlıyorum
TolgaTopçu61
01.12.2014, 12:14
Sari kart cezasi kupa da cekilmiyor.
Anca çift-saridan kirmizi görürse, kupa macini etkiliyor diye biliyorum..
İnşallah sarı gôrür o zaman
outlaws61
01.12.2014, 12:28
http://i.hizliresim.com/z2v1l9.jpg (http://hizliresim.com/z2v1l9)
Ya arkadaş ya Aykut bir defada futbolcu gibi poz ver arkadaş.
Bu adama uyuz olmaya başladım.
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=ZE9ZUL5IF5
Yiğit SARI
01.12.2014, 12:36
http://i.hizliresim.com/z2v1l9.jpg (http://hizliresim.com/z2v1l9)
Ya arkadaş ya Aykut bir defada futbolcu gibi poz ver arkadaş.
Bu adama uyuz olmaya başladım.
Biri kandırmış bunu fiziğin iyiyse iyi futbolcu olursun diye
UĞUR DURTAŞ
01.12.2014, 12:37
*gençler maçı zor maç olacak.
*gençler iyi toğp oynuyor.
*klasik olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.
*gençler fark atılacak bir takım değil.
*kalecileri iyi takım genç koşuyorlar.
*bizim takımda inşallah gevşeme olmaz
*bu hafta bütün maçları izledim her takımda bencil oyuncu sayısı fazlaydı.
*lütfen bizim takımda bencillik olmasın
*ön plana çıkmak için gol atmaktansa boş pozisyondaki arkadaşına asist yapmak daha değerli olduğunu düşünüyorum
*maça hızlı başlamamız gerekiyor.
*bugün galip gelirsek 3 puandan daha fazlasını kazanacağız
*Ersun hocanın gençler maçına;
fatih
bosiwga-belkalem-medyani-musa
waris-özer-ekici-contant-yusuf
cordozo
ilk 11'le çıkar diye tahmin ediyorum.
Cihad Varlı
01.12.2014, 12:46
Stancu yok, güzel haber.
Nihat Güneş
01.12.2014, 12:46
Antreman fotolarindan :
Fatih Bosi Papa Musa Mediani Ekici Ozer Sefa Cardozo Waris
11 i cikacak gibi gozukuyor ama kafama pek yatmadi ( Belkalemsiz cikmaz en basitinden ) Hoca her anlamda ince dusunen bir Hoca burda da bir cinlik olabilir :)
Gencler in kalecisi gercekten cok iyi bir kaleci...Gecmekte zorlanabiliriz.Allah yardimcimiz olsun, hakemi de simdiden Allah bildigi gibi yapsin :)
gurur6134
01.12.2014, 12:48
Guzel kadro 3 atar..
Sari kart cezasi kupa da cekilmiyor.
Anca çift-saridan kirmizi görürse, kupa macini etkiliyor diye biliyorum..
İnşallah öyledir ve sarı kart görür o zaman ne diyeyim :)
gurur6134
01.12.2014, 12:51
*gençler maçı zor maç olacak.
*gençler iyi toğp oynuyor.
*klasik olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.
*gençler fark atılacak bir takım değil.
*kalecileri iyi takım genç koşuyorlar.
*bizim takımda inşallah gevşeme olmaz
*bu hafta bütün maçları izledim her takımda bencil oyuncu sayısı fazlaydı.
*lütfen bizim takımda bencillik olmasın
*ön plana çıkmak için gol atmaktansa boş pozisyondaki arkadaşına asist yapmak daha değerli olduğunu düşünüyorum
*maça hızlı başlamamız gerekiyor.
*bugün galip gelirsek 3 puandan daha fazlasını kazanacağız
*Ersun hocanın gençler maçına;
fatih
bosiwga-belkalem-medyani-musa
waris-özer-ekici-contant-yusuf
cordozo
ilk 11'le çıkar diye tahmin ediyorum.
6 yabanciyla yani..
HOPA'LI TS'Lİ
01.12.2014, 12:53
kupada da çekebilir diye biliyorum
Ligde gorulen kartlar ligde gecerli..
Ba sari yerse bizim macta yok.
Yine yağıyor yemin ederim çürüdük ya.
İnşallah maçta yağmaz tribünden soğudum yağmur yüzünden.
Araklıli Constantı unutmuşsun Sibel hanım :D
HOPA'LI TS'Lİ
01.12.2014, 13:12
GB
BJK
BURSA
ESKİŞEHİR
Kalan maçlarda en zoru bunlar
Bu akşam kazanıp diğer 3 maçtan en az 7 puan şampiyon bile yapar.
Fb ve gs nin ardından 3.olursak şampiyon sayacağım 4.yıldız uğruna katlettiler ligi
trbzonsporlu
01.12.2014, 13:18
Yılın belkide en önemli maçı. Bu maci kazanamazsak haftaya bjk maçının pek önemi kalmiyor.gecen hafta ligin bu yil ki en iyi futbolunu oynadik bu aksamda en iyi skorlarindan birini aliriz gibime geliyor. Çünkü ozer ekici ve constantli orta sahamiza ve hava hakimiyetimize çok güveniyorum
ffırtına
01.12.2014, 13:18
Yazın bir kenara duran toptan en az bir golümüz var :)
Yiğit SARI
01.12.2014, 13:19
Heyecanım geri gelmiş ki akşam olsa da maç izlesem diye bekliyorum. Güzel
Yiğit Gayretli
01.12.2014, 13:20
Düzeltme: Yanlış bilgi...
Aynen öyle, bi ara mala bağlamıştık :D
Cihad Varlı
01.12.2014, 13:24
Yarın 3 tane sınavım var ama tercihim maç. Bunlar hep Ersun Yanal'ın oyunları..
Yiğit SARI
01.12.2014, 13:26
Yarın 3 tane sınavım var ama tercihim maç. Bunlar hep Ersun Yanal'ın oyunları..
3 sınav da çok acımasızmış yahu
Aynen öyle, bi ara mala bağlamıştık :D
Fazlasıyla :D
Samet Berber
01.12.2014, 13:27
2-0 alırız.
Furkan Tütüncü
01.12.2014, 13:28
http://www.ligtv.com.tr/haber/oguzhan-ve-demba-baya-yasak
Serdar A
01.12.2014, 13:32
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=1NIG6KOD6E
İshak'a şans verilmeli.
Kanat forvetler Sefa ve Yusuf olmalı.
Waris ve Yatabare o pozisyonların futbolcusu değil.
zafer6161
01.12.2014, 13:34
tarihi fark atacağız ;)
Enes Coşkun
01.12.2014, 13:36
kazanacağımızın üzerine yorumlar yapılıyor,dikkatli oynayıp kazasız belasız almalıyız rakip rakipdir,barca celta vigo ya yeniliyor
ayrıca bu maçı almamız yetmiyor diğer maçlarıda kazanmalıyız daha çok galibiyete ihtiyacımız var :)
Hüseyin Sahtiyan
01.12.2014, 13:37
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=1NIG6KOD6E
İshak'a şans verilmeli.
Kanat forvetler Sefa ve Yusuf olmalı.
Waris ve Yatabare o pozisyonların futbolcusu değil.
Sabahtan beri kurduğum, hayal ettiğim kadro. Çok çılgın olur, 6-3 kazanırız (:
Engin Koltuk
01.12.2014, 13:39
Önemli bir maç. GS ve Metalist gibi iki takımı yendik ancak o takımların düşüş dönemleriydi. Bu maçı alarak Bjk maçına özgüvenli bir şekilde çıkmalıyız.
Ne farki ya
Yapmayin etmeyin zor mac olacak
Cok zorlanacagiz gencler gayseden iyi takim 1-0 olsun bizim olsun
Ama 2-1 yenecez gibi insallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Önemli bir maç. GS ve Metalist gibi iki takımı yendik ancak o takımların düşüş dönemleriydi. Bu maçı alarak Bjk maçına özgüvenli bir şekilde çıkmalıyız.
yav ne düşüş dönemi,koyduk ikisine de çatır çatır,lider takıma düşüşte denilmesi çok garip.
Furkan Tütüncü
01.12.2014, 13:42
https://www.youtube.com/watch?v=oxbT6s50tVU cardozo ya şu pozisyonlardaki gibi orta gelmiyor ki maç boyunca. bi kere bosingwa b öyle net bir orta açtı o da gol oldu. kanatlarımız içe katetmekdense net orta açmaya odaklansalar cardozoyu daha verimli kullanabiliriz.
trbzonsporlu
01.12.2014, 13:49
Ba kart cezalısı olursa, bunu kupa maçında çekecek:
MADDE 93 – SARI KART UYGULAMALARI
(1) Bir sezonda, aynı kategorideki müsabakalarda üst üste ya da aralıklı olarak toplam 4
(dört) sarı kart gören bir futbolcu cezalı duruma düştüğü kategorinin ilk resmi müsabakasında
müsabaka isim listesine yazılamaz. Cezalı duruma düşen futbolcu, cezalı duruma düştüğü
kategori* dışındaki kategorilerde oynayabilir.
*yaş sınıfları
Sari kart cezasi kupa macina yansimaz. Kirmizi kart cezasi ise yansir. Mesela ba sari kart gördügu an bizim macta cezali duruma düşer ama son saniyede bilerek bir sari daha görüp kirmizi kart görürse ba cezasini Sarıyer macinda çeker.
Defansta Aykut'u görürüz diye düşünüyorum. Salih'in cezası ile Medjani ortasahada görev alır.
Fatih
Bosingwa - Belkalem - Aykut - Musa
--------------Medjani-----------------
---------Özer ------- Constant
Yusuf---------------------------Sefa
--------------Cardozo
Ekici'yi yazmamışım resmen :eek:
Onur Akyüz
01.12.2014, 13:52
Bi an önce akşam olsa da koltuğa kurulup maç keyfi yapsam.
Özledim takımı.
Yiğit Gayretli
01.12.2014, 14:01
Sari kart cezasi kupa macina yansimaz. Kirmizi kart cezasi ise yansir. Mesela ba sari kart gördügu an bizim macta cezali duruma düşer ama son saniyede bilerek bir sari daha görüp kirmizi kart görürse ba cezasini Sarıyer macinda çeker.
O zaman kural yanlış tanımlanmış. "İlk resmi müsabaka" ifadesi yanıltıyor.
Ayrıca cezasını yönlendirmek için bilinçli şekilde kart görürse de bunun cezası iki maç diye biliyorum.
trbzonsporlu
01.12.2014, 14:08
O zaman kural yanlış tanımlanmış. "İlk resmi müsabaka" ifadesi yanıltıyor.
Ayrıca cezasını yönlendirmek için bilinçli şekilde kart görürse de bunun cezası iki maç diye biliyorum.
Cezali duruma düştüğü kategorideki ilk resmi musabakada yazıyor. Yani ligde sari kart cezalisi ise ilk lig macinda cezasini cekiyor. Ayrica dedigin gibi ligde oynamak icin bilerek sari kart goren oyuncunun cezası artiyorda burasi Türkiye normalde milli formayi birakip sahayi terk eden volkanin 2-3 ay ceza almasi gerekirdi kurallara göre
trbzonsporlu
01.12.2014, 14:10
Yillar sonra ilk kez defalarca saate bakıyorum takimi izlemek için heyecanlaniyorum.
Biz ne zaman havadan ucsak yenilgi kacinilmaz oluyor.
Fark atariz sunu yapariz gibi soylemleri okudugumda daima o maclarin cogunu kaybetmisizdir.
Bence ayaklarimizi yere saglam basalim. Rehavete kapilmadan yolumiza devam etmeliyiz. Bjk yi yensel bile takimi rehavete sokmamak lazim taraftar ve yerel medya olarak.
Ersun hoca isini biliyordur ona guveniyorum.
tahsinsever
01.12.2014, 14:14
Sabahtan beri kurduğum, hayal ettiğim kadro. Çok çılgın olur, 6-3 kazanırız (:
vaybe kafamdaki kadronun aynısını yapmışsın birebir aynısı hayret aynı düşündüğüm kişilerde varmış demekki :) bu akşam bu kadro pek mümkün gözükmmüyor. zaten bence konstantı riske etmesinler beşiktaş maçı çok önemli ama ishak doğan bu maç denenirse başarılıda olursa belki beşiktaş maçında bu onbirle sahada olruz.
Kart sınırındakiler kart görsün bizde kupada çekiliyorsa
Harun-61
01.12.2014, 14:17
3-0 veya 4:1 aliriz ;)
carantinas
01.12.2014, 14:29
Gerekeni yapmamız gereken maç.
Lamicimi olmadan kazanıp BJK maçını beklemliyiz.
UmutBaykan
01.12.2014, 14:32
Doğum günümde hediyem galibiyet olsun :D
MİSSE_MİSSE
01.12.2014, 14:34
uşaklar konu dışı ama ankara bilkent sport internationala üye lan var mı aranızda?
ogeday6106
01.12.2014, 14:35
İnsanın takımdan beklentisinin olması çok güzel , özlemişiz böyle maç beklemeyi.
Furkan Dündar
01.12.2014, 14:36
Galibiyetten başkası yalan
Emrah Akcagöz
01.12.2014, 14:39
tarihi fark atacağız ;)
Bu maçı belki farklı kazanamayabiliriz ancak Rize ve Balıkesir maçlarında büyük patlama yapacağımızı düşünüyorum. :)
Necmettin ALTUNTAŞ
01.12.2014, 14:39
Vallahi korkuyorum bu küçük takımlardan.Herkese yenilirler gelir bize takarlar.
Kadromuz belli degil mi daha.. Kostebegimiz vardi :)
Enes Başkaya60
01.12.2014, 14:54
Güzel oyun güzel galibiyet bekliyorum net bir galibiyet...
Yıl 1983...
Fenev yine aynı Fenev!
3_b-76l9eBo
Timur Mikhail
01.12.2014, 14:55
stancu yokmuş valla çok korktuğum adamdı maçı alırız büyük ihtimal
Gençler ile evimizde yaptigimiz son 10 macin sonuclarini gosteren bi yer var mi arkadaslar?
Evimizde gençler ile oynadigimiz maclarda hep zorlandik diye biliyorum
Gençler ile evimizde yaptigimiz son 10 macin sonuclarini gosteren bi yer var mi arkadaslar?
Sahamızda oynadığımız 37 maçta; 26 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyet aldık. 91 gol attık 31 gol yedik .
annttiigs
01.12.2014, 15:03
eksiden alinti :
"iki takım arasında son 6 sezonda oynanan 12 lig maçında hiç 0-0'lık bir sonuç çıkmamış.. bu 12 maçın 8'ini trabzonspor kazanmış, 2'sini de gençlerbirliği; 2 maç da berabere sonuçlanmış..
trabzonspor'un son 6 sezonda kendi evindeki tek mağlubiyeti 2011-2012 sezonunda gelmiş.. o maçta da golleri sonrasında bize gelen soner aydoğdu ve yasin öztekin atmıştı.. diğer 5 maçtaysa trabzonspor'un galibiyeti var.. bu arada dünyanın en gereksiz bilgisine hazır olun şimdi: trabzon'daki bu 6 maçta da rakip takım beyaz formalarıyla sahaya çıkmış..
2000'lerin başında gençlerbirliği'ne pek şansı tutmayan trabzonspor özellikle son yıllarda bu durumu tam tersine çevirmeyi başarmış durumda..
biraz da böyle sayısal entrylerle maç karşılayalım, değişiklik olsun.."
grigandalf1967
01.12.2014, 15:03
Valla uzun bir aradan sonra bende maçı bekliyorum.Güzel duyguymuş...
Geçen haftada ilk defa gol sevinci yaşamıştım.....
mekatronik
01.12.2014, 15:12
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=L6VEFMYFD1
bence bu akşam böyle çıkarız,
ba nasıl 3 tane sarı kart gördü, itirazdanmı
ffırtına
01.12.2014, 15:15
Evimizde oynadığımız son 10 maçın 7'sini kazanmışız 2'si berabere bitmiş 1 mağlubiyet almışız .
Alacağız inşallah.İçimde çok kolay olacak gibi bir his var:)
Rahat yeneriz demeyin ki yenelim :)
Pazartesi maçlarını hiç sevmiyorum.
Ne tüm gün ders dinleyebildim ne de yarın ki sınavlarıma çalışabilicem :S
Bide ayrı bi hava, heyecan var ki .. :D
Cihad Varlı
01.12.2014, 15:27
Çok zor maç. Fark atarız yorumlarını görünce korkuyorum, ne zaman böyle konuşsak kolay kazanamıyoruz.
demba ba oynasın bıze karsı tam kadro ezelım onları
Kazım Bostan
01.12.2014, 15:34
aslında yenebileceğimiz belli bir şey ama geçtiğimiz yıllarda aldığımız saçma sapan yenilgilerden herkes temkinli yaklaşıyor :) trabzonsporluysan bunu bileceksin, bir maçı kaybedersen işin zorlaşacaksa buyuk ihtimal kaybedersin :D ama bu maç o maç değil bugün alırız maçı arkadaşlar..
M.Kılıç50
01.12.2014, 15:41
Nasıl oldu da bilic çıkıp "Trabzonspor bizden neden iki bucuk saat geç başlıyor, haksızlık" diye ağlamadı bu hafta? :D
Gökhan BAYRAK
01.12.2014, 15:42
(1) Bir sezonda, aynı kategorideki müsabakalarda üst üste ya da aralıklı olarak toplam 4
(dört) sarı kart gören bir futbolcu cezalı duruma düştüğü kategorinin ilk resmi müsabakasında
müsabaka isim listesine yazılamaz. Cezalı duruma düşen futbolcu, cezalı duruma düştüğü
*yaş sınıfları
bu açıklamadan nasıl öyle bir sonuç çıkardın ki :)
Cihad Varlı
01.12.2014, 15:46
*yaş sınıfları
Reis, aynı "kategorideki müsabakalarda" ibaresi geçtiği için Ba kart görürse cezasını lig maçında çekecek. Kupa ve Lig müsabakaları farklı kategoride.
stancu yokmuş valla çok korktuğum adamdı maçı alırız büyük ihtimal
nerde yazıyo
The Legend
01.12.2014, 15:49
Burada herkes fark atarız havasına girince bana bir tırsma geliyor. Zor maç olacak gibi inşAllah alırız.
taraftar gitçek mi bugün maça ? Yoksa gene boş tribün mü ?
İsmail52
01.12.2014, 15:54
3 atar alırız..macı:)
Adem Akyüz'
01.12.2014, 15:56
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=BNCHFCAUXQ
Edit: Salih cezalıymış. Yerinde bu maç için Fatih Atik iş görür.. :)
trbzonsporlu
01.12.2014, 15:56
Karabük Beşiktaşa çelme takacak ve biz kazanacağız. Haftaya da genelde spor yazarlarina göre bu yılin en büyük şampiyonluk adayi olan Beşiktaşı siralamada altimiza alacağız.
Yiğit Gayretli
01.12.2014, 15:57
bu açıklamadan nasıl öyle bir sonuç çıkardın ki :)
Reis, aynı "kategorideki müsabakalarda" ibaresi geçtiği için Ba kart görürse cezasını lig maçında çekecek. Kupa ve Lig müsabakaları farklı kategoride.
Talimatnamenin bir bölümünde kategori kelimesi yaş kategorilerini kast ederek kullanılmış. Ona takılmışım :)
Hava çok çok çok kötü.
Yağmur rüzgâr soğuk:(
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=BNCHFCAUXQ
Salih Dursun cezalı.
exelans_25
01.12.2014, 16:06
kaybederiz (ters totem) herkes fark atarız yazmış ne zaman böyle yazsak zorlanırız
trbzonsporlu
01.12.2014, 16:09
17.04.2009 günü ersun Yanal ile genclerbirligini yattara ve gökhan Ünalin golleriyle yenmistik. Ayni tarife olur inşallah
taraftar gitçek mi bugün maça ? Yoksa gene boş tribün mü ?
Hava acayip kötü ben bile çekingen davranıyorum :)
Adem Akyüz'
01.12.2014, 16:11
Salih Dursun cezalı.
o zaman yerine Fatih Atik'i koyalım :)
Yiğit Gayretli
01.12.2014, 16:12
Hava çok çok çok kötü.
Adeş, yilan, böyug yilan.
Cihad Varlı
01.12.2014, 16:13
Hava çok çok çok kötü.
Bu hiç iyi olmadı ya.
Şuan kuvvetli olan yağmur maç saati azalır diye tahmin ediyorum ama soğuk her geçen saat artacaktır kar sınırı bu gece 300 metreye kadar düşecek.
Yiğit Gayretli
01.12.2014, 16:18
Ersun Hoca mecbur kalmadıkça rotasyon yapan biri değil. Aşağı yukarı diziliş ve kadro bu olur:
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=01SZWOE0VP
Sadettin_
01.12.2014, 16:22
Karkiv macinin ilk yarisi gibi baslar miyiz ?
3 defans hatti ?
HOPA'LI TS'Lİ
01.12.2014, 16:23
Isıt içimizi Trabzonum.
Karabük çelmeyi takıp biz de yenersek harika bir gece olur.
3 Bizanslı iyiden iyiye nefesimizi ensesinde hisseder.
Mert Oğuzlu61
01.12.2014, 16:24
bjk eğer puan kaybederse g.birliği maçına ayrı bir havada çıkarız, acayip gaza geliriz ve ne yapar eder 3 puanı alırız.
yok eğer bjk kazanırda bunu bilerek sahaya çıkarsak ilk yarıda biraz zorlanabiliriz ama kalitemiz ortada, g.birliği nde hücumcularımıza direnebilecek bir savunma hattı yok.
medjani orta saha mi? :) baris yurtsevenin kadrosunda o var
hasancebi81
01.12.2014, 16:26
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=SKNV4ECT3E
Kadro ve diziliş bu şekilde olacak tahminim.
Barisin kadrosu nerde onjn kadro dogru cikiyor ? Kostepek baris
Zor mac. Haydi Trabzonsporum.
[QUOTE=Eto'o;1919884229]Barisin kadrosu nerde onjn kadro dogru cikiyor ? Kostepek baris
trt de canli tesadüfen gördüm söylerken
fatih
bos belk papa musa
sefa medjani özer mehmet yusuf
cardoso
mehmet83
01.12.2014, 16:31
Bu maci mutlaka almaliyiz. Baska bir sonucu dusunmek bile istemiyorum
constant ibrahim demir aykut soner warris yatabare ishak yedeklerde amma iimis be :)
Haydi Trabzonum!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hava tam sevdiğim gibiymiş. Böyle havalara bayılırım (sıcağı sevmem).
...
tahmini skor 2-0
Ilk golu biz yiyecez
Sonra zar zor 2-1 aliriz
İlker Yazıcıoğlu
01.12.2014, 16:36
Rahat alırız......
İçim rahat olsa bu maça ben bile gitmem.
Dışarı bakınca korkuyorum.
İlker Yazıcıoğlu
01.12.2014, 16:39
Dışarı bakınca korkuyorum.
Çok mu soğuk hava orada Sibel?
Arif Timurcioğlu
01.12.2014, 16:40
Dışarı bakınca korkuyorum.Ne var dışarda?
Adem Akyüz'
01.12.2014, 16:41
Hava gerçekten buz gibi :(
İlker Yazıcıoğlu
01.12.2014, 16:43
Olsun olsun soğuk hava iyidir.....
Nefes açarsınız.....
alptug_kd
01.12.2014, 16:43
Gençlerbirliği maçı idi di mi bu? Sonda Ersun hoca var onun dönemi ve Yattara nin şovu http://m.vidivodo.com/video/yattara-ders/272349
Hava buz gibi olabilir. Önemli olan o havada takımı desteklemek. Futbolcular can değilmi onlar buz gibi de olsa çıkıp oynayacaklar. Taraftarıda orada görmek isterler haliyle.
Çok mu soğuk hava orada Sibel?
Evet abi:(
Ne var dışarda?
Öcü :)
İlker Yazıcıoğlu
01.12.2014, 16:44
Dikkat edin,kalın giyinin....
Gençlerbirliği maçı idi di mi bu? Sonda Ersun hoca var onun dönemi ve Yattara nin şovu http://m.vidivodo.com/video/yattara-ders/272349
ne goldü be!
Paylaşım için teşekkürler dostum.
Bu adamı göndermeye taraftar gitmedi ya, en büyük ayıbımızdır bence. Büyük emekleri var tartışmasız.
legorakiss
01.12.2014, 16:52
bence musa ve boss bek değil de ileri ve geriyi idare edecekler ortada
2 cezayirli ve papa 3 lü defans oynayacak
bu adamı göndermeye taraftar gitmedi ya, en büyük ayıbımızdır bence. Büyük emekleri var tartışmasız.
+1967
Fatih Özkan
01.12.2014, 16:54
İsterse taş yağsın.
Taraftar o stada gitmeli!
Bülent AKBULUT61
01.12.2014, 16:54
Relax olun rahat alırız 3 veya 4-0 alırız garanti
3 puandan daha fazlası için
taha küçük
01.12.2014, 17:00
61saatin 11 i
TRABZONSPOR'UN İLK 11'i
Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa, Medjani, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Yusuf Edoğan, Cardozo
Eğer doğruysa ben bizim doktordan birşey anlamadım.ketalist maçına yetiştirilmeye çalışılıyor dedi yetişmedi bu.Maça yetismezse pes artık.Bence bizim bir tane doktor almamız lazım önceden beri sevmiyorum doktoru zaten
beratika
01.12.2014, 17:00
fiiuuuuuuuuuuu fuuuuuuuuuu ses geliyor camdan rüzgarlı :)
fiiuuuuuuuuuuu fuuuuuuuuuu ses geliyor camdan rüzgarlı :)
Fırtınanın kopacağı yer diyoruz, olsun okadar. :)
Trabzon-Spor-61
01.12.2014, 17:07
arkadaslar biletler ne durumdaymis??
Kevin Constant oynamayacakmi gercekden?
fadigaTS
01.12.2014, 17:09
Fırtınanın kopacağı yer diyoruz, olsun okadar. :)
Fırtınanın Kopacağı yer, Hüseyin avni aker :)
taha küçük
01.12.2014, 17:10
61saat de 18 e alınmadı yazıyor inşallah oynar bize çok şey katıyor.
boztepeli61
01.12.2014, 17:14
Kıyamet kopmadığı sürece ordayızz
Doğa ve Stancu yokmuş Gençlerbiriliği'nde.
ne yazıkki nerdeyse hiç satılmadı gibi bişe... 5 7 bin arası olur...
Trabzon-Spor-61
01.12.2014, 17:17
61saat de 18 e alınmadı yazıyor inşallah oynar bize çok şey katıyor.
zaten bizim doktor metalist macina yetisecek dediginde hersey anlasilmisdi bile. En az 2 mac yok
Trabzon-Spor-61
01.12.2014, 17:18
ne yazıkki nerdeyse hiç satılmadı gibi bişe... 5 7 bin arası olur...
abi birisi küsen taraftar gruplari ile konussun. Beles meles, stad dolsun artik, zevk vermiyor, böyle sampiyonluga oynayamayiz!!!!
Cihad Varlı
01.12.2014, 17:20
Benim anlayamadığım olay şu; Ulan stat dolmuyor işte. Yap maratonu 20 lira, kale arkasını 10 lira.. Neyin inadını bu? Hem stat dolsun hemde daha çok para kazan.
Trabzon-Spor-61
01.12.2014, 17:22
Benim anlayamadım olay şu; Ulan stat dolmuyor işte. Yap maratonu 20 lira, kale arkasını 10 lira.. Neyin inadını bu? Hem stat dolsun hemde daha çok para kazan.
taraftar dökülsün sokaklara, biseyler yapmamiz lazim artik. En büyük 2 etken Passolig ve bilet fiyatlari. Bilet fiyatlari düsse en azindan belki ortalama 15 bin seyirci gelir.
yazik gercekden.........
Trabzon-Spor-61
01.12.2014, 17:25
Besiktasda Demba Ba ve Oguzhan sari kart sinirinda.
pascalli
01.12.2014, 17:27
Başkanın laz inadı tuttu...illede 50 lira isterim diyor..sen inatsan bizde inadız ya indirirsin fiyatları yada havanı alırsın.
Besiktasda Demba Ba ve Oguzhan sari kart sinirinda.
Ikiside bizim macta oynar kartsiz bitirirler maci tabi hakeminde yardimiyla
Terzioğlu
01.12.2014, 17:32
Kesinlikle bilet fiyatlari indirilmeli. Haftada 2 mac oynuyoruz bu sezon. Haftada mac icin 100 TL bilet parasi veremez herkes.
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=CKRE828DIP
UĞUR DURTAŞ
01.12.2014, 17:34
bu akşam stadın boş kalacağı belli oldu
yorumlar şimdiden....
hava soğuk...
hava yağmurlu...
hava kapalı...
kar yağabilir...
biletler kaç para?
passolig nerden alınıyor?
nasıl olsa takım düzeldi, fark atarız...
tahmin ediyorum akşam 9 veya 10 bine oynarız.
inşallah gülen taraf biz oluruz,3 puandan daha ötesi.
Benim anlayamadığım olay şu; Ulan stat dolmuyor işte. Yap maratonu 20 lira, kale arkasını 10 lira.. Neyin inadını bu? Hem stat dolsun hemde daha çok para kazan.
Üstüne de kışlık erzak yardiminda bulunsunlar dimi :)
Yazdigin rakamlara asla inmez
Inmemeli de.
Yazık çok yazık vahid döneminden 2bin 3 bin kisi fazla satılmış..cardozonun en büyük hayal kırıklığı olimpiyat rekoru fotograflarını göster ama stad bomboş olsun..ben fazla tutamıyacağımızı düsünüyorum malesef cardozoyu.. zaten Trabzonda yabancı bir futbolcu ancak taraftar sahiplenirse yaşayabilir
Muhammed KOÇ
01.12.2014, 17:36
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=CKRE828DIP
Bi tane yerli defans lazım ya constantı oturtup soneri oynatacağımız her sistem çileden çıkarıyor insanı.
Trabzon-Spor-61
01.12.2014, 17:36
mail atalim bilet fiyatlari icin.... bence ise yarar
kale arkasi 10
maraton 20
..yapsinlar stad dolsun en azindan
Arkadaslar forumda belki 30 kiside Başkanin ya da yönetim kurulundan kimselerin telefonu var
Ki bu insanlarin yeri yurdu belli
Forumdan 3-4 kisi temsilci secilsin
Basta bilet fiyatlari olmak uzere sikayetler iletilsin
Boyle bs basindan yazmakla bisey olmuyo
Sefa Murat Dokuz
01.12.2014, 17:39
http://www.ntvspor.net/video-galeri/sapanlarla-vuralim
Bu Mehmet Demirkol'u hakkaten seviyorum ya MHK^yi yerin dibine sokmuş :D
Bi tane yerli defans lazım ya constantı oturtup soneri oynatacağımız her sistem çileden çıkarıyor insanı.
Sakat oldugu icin yazmadim
Oynayacaksa avraam yerine musa; soner yerine constant yazardim
Yunus Emre SEYHAN
01.12.2014, 17:41
Her türlü gol atarız.
Yeter ki yemeyelim, geriye düşmeyelim
Kısa bir hesap yapalım.
Şu anda ortalama bilet fiyatını 50 TL olarak kabul ediyorum. Tribünde de kombinesi olmayan 6000-7000 kişi olsun.
300.000 ila 350.000 TL arasında bilet geliri elde edilir.
Düşük fiyatta da ortalama 15 TL olsun bilet fiyatları.
300.000 TL elde etmek için gereken seyirci sayısı: 20.000
350.000 TL elde etmek için gereken seyirci sayısı: 23.333
Fiyat düşüşü olsa bile burada denildiği gibi 10 20 TL'ye asla düşüş olmaz. 30 40 TL'lik bir banda çekilebilir ama taraftarın passolig olmayan maçlarda kaç kişi geldiğini, kaç kişinin passolige sahip olduğunu bilmek, ona göre bir senaryo çizmek gerek.
61saatin 11 i
TRABZONSPOR'UN İLK 11'i
Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa, Medjani, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Yusuf Edoğan, Cardozo
Eğer doğruysa ben bizim doktordan birşey anlamadım.ketalist maçına yetiştirilmeye çalışılıyor dedi yetişmedi bu.Maça yetismezse pes artık.Bence bizim bir tane doktor almamız lazım önceden beri sevmiyorum doktoru zaten
bu 11 de en azından waris ya da yatabareyi oyuna sürme şansın var medjaniyi orta sahadan çıkarıp,geçtiğimiz haftaki 11 'de böyle bir şansımız yoktu .
Cihad Varlı
01.12.2014, 17:49
Üstüne de kışlık erzak yardiminda bulunsunlar dimi :)
Yazdigin rakamlara asla inmez
Inmemeli de.
Sebep ne abicim? Neden inmiyor?
Mehmet_Mercanlı
01.12.2014, 17:54
..................Fatih Öztürk
Bosingwa...Papado...Belkalem...Musa
.....................Medjani....................
...........Mehmet...........Özer
Sefa.....................................Yusuf
....................Cardozo...................
Trabzon-Spor-61
Kısa bir hesap yapalım.
Şu anda ortalama bilet fiyatını 50 TL olarak kabul ediyorum. Tribünde de kombinesi olmayan 6000-7000 kişi olsun.
300.000 ila 350.000 TL arasında bilet geliri elde edilir.
Düşük fiyatta da ortalama 15 TL olsun bilet fiyatları.
300.000 TL elde etmek için gereken seyirci sayısı: 20.000
350.000 TL elde etmek için gereken seyirci sayısı: 23.333
Fiyat düşüşü olsa bile burada denildiği gibi 10 20 TL'ye asla düşüş olmaz. 30 40 TL'lik bir banda çekilebilir ama taraftarın passolig olmayan maçlarda kaç kişi geldiğini, kaç kişinin passolige sahip olduğunu bilmek, ona göre bir senaryo çizmek gerek.
Abi senin Hesap yanlis.. Neden biri Ortalama 50, digeri 15?
Maratondan ortalama 50 liraya suan mesela 3000 bilet (150.000)
kale arkasi 30 liraya 2000 bilet satiliyor (60.000)
(Kombineler haric)
Maraton 20 Liraya hemen hemen ful cekse 8.000 (160.000)
Kale arkasi 10 Liraya 5.000 bilet olsun (50.000)
Pahaliya 5.000 Bilet 210.000 Lira
Ucuza 13.000 Bilet 210.000 Lira
Hangisi daha iyi sence
Sefa Murat Dokuz
---------------Fatih
-------Belkalem--Medjani-------
Bosingwa--------------------Musa
---------Constant--Ekici----------
---Sefa------Özer--------Yusuf--
-------------Cardozo-------------
Beklediğim kadro bu
oğuzhan can
01.12.2014, 17:55
abi birisi küsen taraftar gruplari ile konussun. Beles meles, stad dolsun artik, zevk vermiyor, böyle sampiyonluga oynayamayiz!!!!
haramdan kimseye hayır gelmez. olması gereken bu.
Leralonde
01.12.2014, 17:56
61saatin 11 i
TRABZONSPOR'UN İLK 11'i
Hoca bugün ve perşembe günü olacak maçlarda Constant ı riske etmeyecek diye haber çıktı.Bunu bir kenara alırsak gerçektende klüp doktorları çok kötü çalışıyor bir oyuncumuz sakatlanıyor 4 gün sonraki maça yetiştirmeyi planlıyoruz deniyor adam 1 ay oynamıyor
oğuzhan can
01.12.2014, 17:57
bi ekonomist olmamışdınız onu da oldunuz. herkes işine baksın. Bu işin profesyonelleri var. haddinizi bilin artık.
Hüseyin Başoğlu
01.12.2014, 17:59
stad dolu olsun fetişcilerini bir türlü anlayamıyorum :D Yav arkadaş bize dolu stad en son ne zaman maç kazandırdı ??
Bırakın iyi oluyor böyle ya...
ffırtına
01.12.2014, 17:59
Eğer stad yine boş olursa bu yıldız oyuncuları çok kötü etkiler . Cardozo Benfica'da 50 bin kişinin önünde top oynuyordu burada ise 5 bin .. Adam da motivasyon sıfır zaten gerek hal ve hareketlerinden gerekse performansından belli ediyor kendini.. Ben Cardozo'nun sene sonunda bizden ayrılacağını düşünüyorum ...
Abi senin Hesap yanlis.. Neden biri Ortalama 50, digeri 15?
Maratondan ortalama 50 liraya suan mesela 3000 bilet (150.000)
kale arkasi 30 liraya 2000 bilet satiliyor (60.000)
(Kombineler haric)
Maraton 20 Liraya hemen hemen ful cekse 8.000 (160.000)
Kale arkasi 10 Liraya 5.000 bilet olsun (50.000)
Pahaliya 5.000 Bilet 210.000 Lira
Ucuza 13.000 Bilet 210.000 Lira
Hangisi daha iyi sence
Açıkçası bilet fiyatlarını bilmediğim için ortalama değer aldım. Maratonun en ucuzu 50 diye biliyorum, diğer bölgeler de giderek arıyor varsayımıyla yapılmış kabaca bir hesap. Zaten böyle iki dakikada çözüm bulunacak iş değil ama çok büyük bir indirim olmadığı müddetçe fazla bir etkisi olmayacağını düşünüyorum.
Nihat Güneş
01.12.2014, 18:04
Bu taraftar gruplari kendilerini eglendirmek icin mars soyluyorlar genelde :) Zaten takimi ateslemek isteseler bedava bilet pesinde kosmazlardi sanirim :) Tabi genelleme yapmiyorum hepsi bu sekilde degil...Sozun ozu bize mars sarki soyleyen taraftar degil, pozisyonlara anlik tepki verecek taraftar lazim...Gecmis maclarda bence istenen seviyede olmasa da anlik tepki veren bir taraftar profili yavas yavas olusuyor...Ben de sahsen gayet memnunum bu durumdan :)
Sebep ne abicim? Neden inmiyor?
Su an kombine maratonda 500 ile 600 lira.
Bunu 17 maclik icerdeki maclara duz hesap bolersek 30 ile 35 lira arasi bir fiyat cikiyor
Ki bu hesaba avrupa maclar dahil degil.
Onlari da katarsak mac basina fiyat daha da düser.
Sizin hesabiniza gore 25 lira olsun, stad 20 bin dolsun.
Yav harbi bu dediginize inaniyomusunuz?
Sunu bi öğrenin:
Trabzonspor taraftari gidişata göre maç seçen bi kitle!
Iyi günde stadi doldurur, kötü günde türlü türlü bahaneler uydurur.
2011'de bile bedava biletlerle stad doluyodu.
Yönetim, tek mac tek mac getirisi belli olmayan bir sistem yerine kombinelere önem veriyo, stada gelenlerin tüm sezon boyunca gelmesini istiyo
Bunun üstüne birde 12 aydan fazla taksit yapiyo
Kale arkalarina gelirsek bu taraftar gruplarinin belli bi felsefesi yok.
Bugün bedava ya da ucuz biletlere karinlarini doyurursun
Yarin senin ayagini kaydirirlar.
Bu kombine düzeni bunlarinda sonunu getirdi
Haciosmanoglu onlarla degil, kulube uye yaptiklariyla gelecegini saglama almanin planlarinda
Bu yuzden guzel kardesim tek bilet fiyatlari inmez
Inmemeli de...
25 lira ile bu takimin sampiyonlugunu hayal edenler daha cok hayal kurar
Yav kimin stadı doluyor da bizimkisi dolmak zorunda? olmuyor işte millet alışmış indirimli veya bedava biletlere... Yada bankalar ile muhattap olmak istemiyorlar...
Hakan Yeşilyurt
01.12.2014, 18:07
beyler ilk yarının sonunda kimse sinirlenmesin..bu maça iddaadan ilk yarı 2 maç sonu 1 verdim..
Stancu yoksa iyi olur bizim için
3-0 alalım bu maçı, 3 ler alışkanlık yapsın :)
Uğur Kalyoncu
01.12.2014, 18:13
Constantın olmaması kötü oldu ama tam anlamıyla iyileşmediyse de oynamaması daha iyi..
Bosingwa------Belkalem-----Medjani------------Musa (mecburen )
-----------------------------------------------------------------------
------------Özer---------Fatih------------Ekici---
Yusuf---------------------------------------------------Waris
------------------------Cardozo---------------------------
serdaracıl
01.12.2014, 18:17
Medjani yine ön liberoda oynamayacak dimi?
halil ibo
01.12.2014, 18:19
Keyifli az stresli bir maç diliyorum bu akşam için.
Medjani yine ön liberoda oynamayacak dimi?
nihahahahaha!
:D
Ben yanlış maç mı izledim bilmiyorum ki. Hoca maç boyunca farklı varyasyonlar denedi. Maç genelinde en geride stoperde bekledi medjani. Hala ön libero diyenler var.
poetricus
01.12.2014, 18:24
11 belli oldu mu?
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/stadyum.aspx?s=trabzon#sfB
maç boyu yağmur ve soğuk .... Güzel gollerimizin stada giden taraftarı ısıtması , evinde izleyenlere çay kefyi , kahvede veya toplu bir alanda izleyenlere neşe ve coşku getirmesi dileğiyle...
Resmi sitedeki idman fotoğraflarına bakılırsa ilk 11 ;
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=4YGFKW6YS4
PortoDeGalinhas
01.12.2014, 18:32
Bugün aleyhimize çok büyük bir hata yapılacağını düşünüyorum, umarım yanilirim.
Ömer SEVİNÇ
01.12.2014, 18:33
5 yabancı hakkının üçünü defansta kullanıyoruz diye kızıyorduk, şimdi o rakam 4'e çıktı :d ne çektin be waris.
constant iyileşmediyse defansta bir türk oynatıp waris'i oynatmak gerekiyor bence.
Hüseyin Başoğlu
01.12.2014, 18:33
hakemi söyle hatayı söyliyim :D
Hüseyin Göçekmiş hakem. Her hareketimize sarı kart var. Çift sarıdan kırmızı yeriz.
PortoDeGalinhas
01.12.2014, 18:40
hakemi söyle hatayı söyliyim :D
Hüseyin Göçekmiş hakem. Her hareketimize sarı kart var. Çift sarıdan kırmızı yeriz.
Sike kokartli hakemlerimizden Hüseyin Göcek
Aman diyim sakın ola bir kaza yaşamayalım bu maçta, tam da havaya girmişken kazanalım şu maçı.
poetricus
01.12.2014, 18:44
Sike kokartli hakemlerimizden Hüseyin Göcek
Aynı fikirdeyim...
Yiğit SARI
01.12.2014, 18:45
Aykut mu oynayacakmış?
Resmi sitedeki idman fotoğraflarına bakılırsa ilk 11 ;
http://www.oynadikoyna.com/fotograf.php?kod=4YGFKW6YS4
Yusuf ?
Oğuzhan Fidan
01.12.2014, 18:51
bu her maç yapılıyo farkında değilsiniz sanırım biz bu maçları ne pahasına olursa olsun kazanmasını bildik ama..
Yusuf ?
Yusuf'a sarı yelek giydirmişler (yedek ağırlıklı takım). Fotoğrafların yalancısıyım :)
Eğer bu 11 ile çıkılırsa, köstebek takımın fotoğrafçısı :)
Cihad Varlı
01.12.2014, 18:54
Yusuf ?
Bence de Yusuf kesik yemez.
Fatih
Belkalem~~~~Medjani~~~~Aykut
Bosingwa~~~~Özer~~~~Fatih~~~~Mehmet~~~~Yusuf
Waris~~~~~~Cardozo
Fatih Birinci
01.12.2014, 19:00
Başkanin yerinde olsam yemin ederim biletleri degil 50, 100 tl yaparim...sizin neyinizi yildiz arkadaş?
Mert Oğuzlu61
01.12.2014, 19:01
bjk ilk yarı pozisyona bile giremedi, atan alır tarzı maç oluyor ve karabük dandirik gol yemezde bjk yi tokatlarsa, g.birliği maçında çok eğlenicezzz... :D
alptug_kd
01.12.2014, 19:01
TRT spor da anlamlı bir program var(!) :)
Yusuf'a sarı yelek giydirmişler (yedek ağırlıklı takım). Fotoğrafların yalancısıyım :)
bence o fotonun ilk 11le alakasi yok
kimbilir nasil bir taktiksel calisma icin birlestirilmis takimdir
Hakan Yeşilyurt
01.12.2014, 19:02
bjk ilk yarı pozisyona bile giremedi, atan alır tarzı maç oluyor ve karabük dandirik gol yemezde bjk yi tokatlarsa, g.birliği maçında çok eğlenicezzz... :D
bu karabük'de bi bizi yeniyor herhalde
PortoDeGalinhas
01.12.2014, 19:03
bu her maç yapılıyo farkında değilsiniz sanırım biz bu maçları ne pahasına olursa olsun kazanmasını bildik ama..
Dusuncelerim önceki maçlarda ki hakem hatalarından esinlenerek oluşturulmuştur zaten;)
bence o fotonun ilk 11le alakasi yok
kimbilir nasil bir taktiksel calisma icin birlestirilmis takimdir
Ben genelde dikkat ediyorum 1-2 kişi oynuyor o kadrolardan, birazdan belli olur zaten herkes öğrenir :)
TRT spor da anlamlı bir program var(!) :)
hep 3 eziklerin macinda olan hakem hatalarini gösteriyorlar.
türkiye zaten bu üc takimdan ibaret sanki
PortoDeGalinhas
01.12.2014, 19:08
bu karabük'de bi bizi yeniyor herhalde
Gerçekten tek maglubiyetimizi şu dandik takımdan almak çok koyuyor
alptug_kd
01.12.2014, 19:09
hep 3 eziklerin macinda olan hakem hatalarini gösteriyorlar.
türkiye zaten bu üc takimdan ibaret sanki
:) benimde o dikkatimi çekti :) bizim takıma özel ayrı bir program yapmaları lazım :)
ortamı biraz ısıtalım
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/28/trabzonspor/paulo-henrique-13773
gol paulo henrique :)
Mustafa Ayazoğlu
01.12.2014, 19:12
ilk yarı 16 maç üzerinden
29 puan ile tamamlasak iyi
gençler 3
beşiktaş 1
bursa 1
rize 3
eskişehir 3
balıkesir 3
8 taş attı
dem ba ba sarı kat görse iyi olacak
Enes Başkaya60
01.12.2014, 19:14
Karabük tek kale maç oynadı ikinci yarı bjk bir kere geldi oda gol bu ligde biz daha çok bekleriz Şampiyon olmayı adalet yok adalet...
Hakan Yeşilyurt
01.12.2014, 19:15
Gerçekten tek maglubiyetimizi şu dandik takımdan almak çok koyuyor
dandik ötesi bir takım bunlar..ahanda yediler golu..bunlar sadece bize diklenirler..3 istanbul kız kardeşlere kedi olurlar..inşallah düşerler..
Mustafa Ayazoğlu
01.12.2014, 19:15
karabük kümeye
Besiktas ikiyi atti
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Anca bize kalkar bunlarin bi tarafi
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Sefa Murat Dokuz
01.12.2014, 19:16
Ba bu lige fazla bi oyuncu gösteriyor. Sarı görsede bizim maça cezalı olsa, Bjk'yi Ba'sız rahat rahat yeneriz.
Enes Başkaya60
01.12.2014, 19:17
Ba ikiledi ulan şu takımdan 3 gol yedik ya helal olsun...
Mert Oğuzlu61
Karabük tek kale maç oynadı ikinci yarı bjk bir kere geldi oda gol bu ligde biz daha çok bekleriz Şampiyon olmayı adalet yok adalet...
adalet derken, hakemlik bir şey yok maçta ? bjk top oynamıyor gol atabilecek tek adamları demba ba ve bir arapasla işi bitirdiler..
derken yine demba 2 oldu. nereden aldılar şu adamı arkadaş. hiç iyi olmadı, bjk puan kaybetmeye meyilli takım ama demba faktörü her maç 3 puanı cebe koyuyor.
Sosa çok iyi paslar atıyor Ba ya, dikkatli olmamız lazım.
Cihad Varlı
Ba kart görürse eğer Beşiktaş'ı rahat yeneriz. He kart görmezse Ba'yı kilitlersek yine rahat yeneriz. Ama önce Gençler.
Trabzon-Spor-61
Demba ba yi cikarir simdi, cenki alir
Demba Ba leblebi gol atıyor .
Mustafa Ayazoğlu
01.12.2014, 19:18
Anca bize kalkar bunlarin bi tarafi
okan buruk
bülent korkmaz
tolunay
Mert Acar
01.12.2014, 19:18
Ba besiktasi tasiyor bildigin.Takim onun uzerine kurulu.
ffırtına
01.12.2014, 19:19
Rahat olun Gençleri yendiğimiz taktirde 8taşı sahaya gömeriz ..
Enes Başkaya60
01.12.2014, 19:19
adalet derken, hakemlik bir şey yok maçta ? bjk top oynamıyor gol atabilecek tek adamları demba ba ve bir arapasla işi bitirdiler..
derken yine demba 2 oldu. nereden aldılar şu adamı arkadaş. hiç iyi olmadı, bjk puan kaybetmeye meyilli takım ama demba faktörü her maç 3 puanı cebe koyuyor.
Hakemler ilgili birsey söylemedim zaten reis biz şu takımdan 3 yedik bir bize oynarlar istanbul takımlarına karşı ezilirler yazık çok yazık...
İlk 11'imiz: Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Mehmet, Özer, Yusuf, Sefa, Cardozo
PortoDeGalinhas
01.12.2014, 19:20
dandik ötesi bir takım bunlar..ahanda yediler golu..bunlar sadece bize diklenirler..3 istanbul kız kardeşlere kedi olurlar..inşallah düşerler..
Karabük zaten besiktasin paf takımı gibi birsey,yedekler ile çıksa bile yenerdiler. Asıl uyuz olduğum kişi Tolunay, eminim ki şu takımı bize karşı çok daha iyi motive etmiştir.
Harun-61
İlk 11'imiz: Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Mehmet, Özer, Yusuf, Sefa, Cardozo
.
Cihad Varlı
11 BELLİ OLDU!
Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Mehmet, Özer, Yusuf, Sefa, Cardozo
Cihad Varlı
01.12.2014, 19:21
Ba gollerden sonra forma falan çıkaraydı iyiydi..
Cihad Varlı
Yedek oyuncularımız: İbrahim Demir, Aykut Demir, Fatih, Soner, Serdar, Waris, Yatabare
mkesen1982
demba dışında beşiktaşta bi halt yok.ama adam bu ligin çok üstünde.biz alamadık anasını satayım şu adamı.haftaya bu adam başımıza çok iş açar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.