PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 3 - 1 Mersin İY | STSL 6. Hafta | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Yiğit SARI
19.10.2014, 23:46
Constant neden oynamıyor bu arada? Sakat mı?

beratika
19.10.2014, 23:49
#TerbiyesizHakanUnsal #TerbiyesizHakanUnsal

bordomavi1
19.10.2014, 23:50
evet iki yorum da yanlıştı :) soner ilk geldiği sene sakatlanana kadar çok şans buldu.şimdi vahid hoca beklenenden daha çok şans veriyor sonere. sakatlıkların etkisi var tabi.
En çok da Tolunay hoca şans vermişti. Bu sene geçen seneye göre daha iyi durumda. Özer ve Constant'ın dönmesiyle işi zor gibi. Takım oturduktan sonra 11e girerse çok daha iyi oynayacaktır. Oyunu rakip sahaya yıkan, sürekli pas yapan takım da çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

signal
19.10.2014, 23:52
hakan uysal tam şerefsiz . Ulan senin 2. baban fatih terimin öğrencisi değil misin. Fatih terim yaptıklarına neden ses çıkarmadın hiç . Adam sahada hakem döverdi. şimdi bizim vahit terbiyesiz oldu. Sana cevap vermeyen yöneticilerimize yazıklar olsun.

Uğur Kalyoncu
19.10.2014, 23:52
Hakan Ünsal'ın üslubu yanlıştı ne yazık ki söyledikleri değil...

Mert'
19.10.2014, 23:56
Hakan Ünsal kimdir ya takmayın
Hasan Şaş bile yorum yapıyor kahveden gelmiş sanki

7can61
19.10.2014, 23:58

ne alakası var sende boş boş konuşma , başlarım uslubuna adam tanımak zorunda mı rızayı, tanımaz tanımaz, sen kimsinde trabzon hocasına terbiyesiz dersin adamın dişlerini eline verirler, ama sizin gibi tipler varken biz böyle muamele görmeye maalesef müstehakız

Yıldıray Emanet
19.10.2014, 23:59
Hakan Ünsal'a '' Onu çekme bunu çek '' diyorum..

Onur Akyüz
19.10.2014, 23:59

Kesinlikle Vahid Hoca Rıza Hoca'yı filan küçümsemedi. Rıza Hoca O'nun hakkında bi şeyler söyledi O da gayet nazik bi şekilde O'nu tanımıyorum ama kaba şeyler söylemiş dedi.

beratika
20.10.2014, 00:02

Bu konuda size katılmam mümkün değil;
Teknik direktörleri maalesef Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya sahanın içine giriyor ya da hakeme koşuyor. Herşeyden önce o Trabzonspor'un teknik direktörü. Herkese örnek olmak zorunda" dedi.

Rıza çalımbayın dediği de bu:"Teknik direktörleri maalesef Türkiye'yi karıştırıyor."

"HALILHODZIC: O ŞAHISTAN DERS ALACAK DEĞİLİM"
"Ben karşı takımın hocasını tanımıyorum. Bu şekilde konuştuysa kaba bir eleştiri. Rakip oyuncu tesadüfen kırmızı kart görüp sahadan dışarı atılmadı. Orada gözümün önünde bir şey oldu. Bir müdahale oldu, ayağı kırıldı sandım, çok korktum. 5 dakika önce Mustafa Akbaş sedyeyle sahadan çıkartıldı. Sedyede affedersiniz kustu. Ne bekliyorsunuz benden, oturup orada beklememi mi? Ben oyuncuları koruma adına şikayetimi dile getirdim ve ayaklandım. Bu benim görevim. Kaba demeyeceğim farklı bir şey onun ifadeleri.

Öte yandan tanımıyorum ifadesi bence küçünseme amaçlı değil Şenol Hocad- da bir konuşmasında tff başkanı YD için:'federasyon başkanını tanımam' demişti.Gerçekten nereden tanısın?

Fatih Çelik
20.10.2014, 00:04
O değil de MRA Akhisar'ı uçuruyor. Enteresan.

anth
20.10.2014, 00:04
Vahid Hoca işleyen düzene çomak sokuyor. Türk takımlarını rehin alan menfaatçilere az bile demiş... Şu olayda bile hocasını haksız bulan TS li varsa başka takım tutsunlar.

Fatih Birinci
20.10.2014, 00:05
........................fatih
boss........belkalem........yumlu..........musa
........................soner
........özer...........ekici.......kevin
..............yattara......oscar
sonerin yerine salih dursun.....yattarin yerine yatabare:)

zx61

Sizin gibi taraftarımız oldugu sürece bize tv de söverler de..rıza hoca vahid hoca için ülkeyi karıştırıyor vs.. gibi sözler söyledi vahid hoca da kendisini tanımıyorum ama yaptığı sey saygısızlıktır dedi kibar bir üslupla.ancak devlet kanalında "sen kendini ne zannediyorsun "temalı hakan ünsalın seviyesiz yorumuna meze oluyor bu kişi hatırlatırım Trabzonsporun hocası..

serdaracıl

Hakan ağlağının Söyledikleri de yanlış. Rizanin söyledikleri çok alçakca. Ne demek bu adam ülkeyi karıştırıyor. Ne yapmışda karıştırmış ulkeyi

kaptans
20.10.2014, 00:06
Bu yorumcuların ağzından trabzonspor için tek kelime duymak istemiyorum o kadar sahtekar o kadar yalancı o kadar kendini bilmez ama bi o kadar bilmiş davranan sahtekarlar ki midem bulanıyor.İnanın çoğu maçı izlemiyor bile sadece yorum yapmaları gerektiğinden bize yalanlarını sahtekarlıklarını kusuyorlar.hangi kanalı açsam yalan yanlış sadece bugün izlediklerim sergen diyorki bu takımdan bu sene bişey olmaz bari bi dahaki seneyi yemesinler maçın tümünü izlediğini ve hiçbirşey görmedğini söylüyor yahu ben başka bi maç mı izledim...ve diyorki hani o kadar para harcanmış topçuları say desen yedekte ve sakat olan topçuları kim 1 tane söyleyemez bilmiyorki bizim takım tam olsa en az 5 kişi yer değiştirir inanın hepsi bu sanıyordur....hakan desen teknik direktörü diline sarmış sadece nerede bi eksiklik bulabilirim peşinde...ali metin hasan üçlüsü oyundan giren çıkanı bilmez maçın 1 dakikasını izlemeden gelmiş zorunlu olduğundan yorum yapmaya çalışıyorlar....bizi yorumlamayın kardeşim bırakın biz maçlarıda izler yorumuda yaparız yönetimin ilk işi ve çok şaşırıyorum nasıl bu kadar geç kalındı yahu 3 kişinin izlediği kanallar var uydu yayınında nasıl kurmazsınız trabzonspor kanalını hadi bi kampanya yapalım el atslım bu kanal kurulsun istanbulun boş yorumcularına havadan üfürme söylediklerne mahkum etmeyin bizi...

anth
20.10.2014, 00:11
Yusuf sakattı...!

Uğur Kalyoncu
20.10.2014, 00:13
Yusuf sakattı...!

Warşova maçında sakat değildi..Karabük maçında da kulübede oturdu..!!

serdaracıl
20.10.2014, 00:13
Vahit hoca yerden göğe haklı. Sanki çok düzgün bi ülke var da vahit karıştırıyor. Ahlaksızlık, şike, satma, satılma diz boyu, vahit ülkeyi karıştırıyor.

leviathan_-1461
20.10.2014, 00:14
Yusuf sakattı...!

Ne bilsin, maksat sallamak olsun, laf dedi desinler..

Ufuk
20.10.2014, 00:15
Bu hakan ünsal ne yapmış da millet sallıyor twitterdan?

Soner Albayrak
Bu ülkede Fatih Altaylı maç yorumluyor, yorumcuları ciddiye almaya değmez.

Gordon Freeman
Salih çok iyi top oynadı.
Daha neler görecez bakalım.

leviathan_-1461
20.10.2014, 00:17
Vahit hoca yerden göğe haklı. Sanki çok düzgün bi ülke var da vahit karıştırıyor. Ahlaksızlık, şike, satma, satılma diz boyu, vahit ülkeyi karıştırıyor.

Türk milleti üç maymunu oynarken, vahid hoca,melo( tüpcüye tepkisi) gibi yabancıların bize ne mal oldumuzu söylemeside ayrı zoruma gitmiyo değil.. Bizim taraftarda düzeni destekleye dursun, yok konuşmasınmış..

anth
20.10.2014, 00:17
Eeee yani... Yusuf oynamadı diye Hakan doğru mu söyledi? Bir doğru veya bir yanlış yoktur... Bana göre haklı yaptı hoca... Ne olacak şimdi? Hoca mı haklı, siz mi, ben mi?

batugol
20.10.2014, 00:18
it urur kervan yurur
simdi yurume zamani
gs macina kadar puan kayipsiz gidebiliriz
o maci da alirsak ki aliriz
zirveye otururuz

7can61
20.10.2014, 00:18
Bu ülkede Fatih Altaylı maç yorumluyor, yorumcuları ciddiye almaya değmez.

yorumcuyu ciddiye alan yok bana kalsa bunları tuvalete bekçi yapmam, sorun prestij meselesi yoksa vahid sevdalısı değil kimse

Onur Akyüz
20.10.2014, 00:19
Hocam sadece küçümseme olayı tanımıyorum muhabbetinden dolayı değil devamlı kendini öven muhabbetler bıraksın bu ayakları işini yapsın..Yusuf gol atmış gayet iyi oynamış oynatmıyor Bosingwa medjaniyi yanyana oynatıyor sonra kaybedince topçulara sallıyor..İşini yapsın az konuşsun...Hakan Ünsal haddini aştı orası ayrı mesele ama söyledikleri doğru..[/QUOTE]

Yusuf sakattı, kadroda yoktu.

Uğur Kalyoncu
20.10.2014, 00:19
Trabzonspor Teknik Direktörüne terbiyesiz demek kimsenin haddine değildir burda hiçbir sıkıntı yok bunun yanlış olduğunu bende söylüyorum ama Trabzonspor teknik direktörü de sağını solunu sallamayacak..2 haftada bir takımını yarı yolda bırakıp tribüne çıkmayacak..Önceki maçında ceza aldığı için tirbünden izleyip kaybettiği maç sonrası suçu ve sorumluluğu topçulara atmayacak..İkide bir topçuları küçük düşürücü açıklamalar yapmayacak..Bosingwa ile Medjaniyi saçmasapan şekilde yanyana oynattıktan sonra kalkıpta dünyanın en iyi 5 hocasından biri seçildim muhabbetleri yapmayıp işini adam gibi yapacak..

Yine söylüyorum tüm bu yanlışlarına rağmen Trabzonspor teknik direktörüne bu şekilde hitap etmek kimsenin haddine değildir ama Halilhodziç'te şapkayı önüne koyacak arkadaş..

signal
20.10.2014, 00:20
vahit hocanın sisteminden memnun olmayabilirsiniz. Ama söz konusu adam trabzonsporun teknik direkrörü. Adam trabzonspor teknik direktörüne terbiyesiz diyecek, ve buna bile ses çıkarmayan , doğru demiş diyen taraftarlarımız var. Sizler yüzünden zaten takım bu halde. Sizin gibiler yüzünden zaten yıllardır çalınan kupamız gelmiyor. Böyle devam edin.

batugol
20.10.2014, 00:21
trabzonsporlu ve trabzonlu olmasam
dogdugumdan beri gurbette yasadigim icin
trabzon kimligimin bir parcasi olmasa
bu ulkede kesinlikle futbolla ilgilenmezdim

Uğur Kalyoncu
Yusuf sakattı, kadroda yoktu.

Abicim Warşowa ve Karabük maçlarını söylüyorum..

7can61
Trabzonspor Teknik Direktörüne terbiyesiz demek kimsenin haddine değildir burda hiçbir sıkıntı yok bunun yanlış olduğunu bende söylüyorum ama Trabzonspor teknik direktörü de sağını solunu sallamayacak..2 haftada bir takımını yarı yolda bırakıp tribüne çıkmayacak..Önceki maçında ceza aldığı için tirbünden izleyip kaybettiği maç sonrası suçu ve sorumluluğu topçulara atmayacak..İkide bir topçuları küçük düşürücü açıklamalar yapmayacak..Bosingwa ile Medjaniyi saçmasapan şekilde yanyana oynattıktan sonra kalkıpta dünyanın en iyi 5 hocasından biri seçildim muhabbetleri yapmayıp işini adam gibi yapacak..

Yine söylüyorum tüm bu yanlışlarına rağmen Trabzonspor teknik direktörüne bu şekilde hitap etmek kimsenin haddine değildir ama Halilhodziç'te şapkayı önüne koyacak arkadaş..

hocayı eleştirmek başka bir şey, hocaya hakan üzerinden "haklı" demek başka bir şey . Karıştırma bunları

Uğur Kalyoncu
20.10.2014, 00:24
hocayı eleştirmek başka bir şey, hocaya hakan üzerinden "haklı" demek başka bir şey . Karıştırma bunları

Senin üslubun bir önceki mesajda olduğu müddetçe ben seninle futbol falan konuşmam güzel kardeşim..İşine bak..

7can61
20.10.2014, 00:27
Senin üslubun bir önceki mesajda olduğu müddetçe ben seninle futbol falan konuşmam güzel kardeşim..İşine bak..

senle muhabbet eden yok yazdıklarına dikkat et miileti yanlış yönlendirme, trabzon taraftarı hocasını kurda köpeğe yedirmez

Onur Akyüz
20.10.2014, 00:30
Hoca'nın yanlışları olduğu doğrudur fakat Hakan Ünsal'ın söyledikleri kesinlikle alakasız ve terbiyesizlikti.

7can61
20.10.2014, 00:31
Biri benim için ulkeyi kariştırıyor dese s.... Git o.ç. Derim. Vahit az bile söylemiş

adamı tanımıyorum dedi suçlu oldu anasını satayım

Muhteva
20.10.2014, 00:33
Teknik direktörlük belgesini verirlerken görev yaptığınız ülkelerin teknik direktörlerini tanıma şartı mı koşuyorlar..? Rakip firmaların müdürleri,ceoları,basın sözcüleri vs birbirlerini tanımak zorundalar mı..?

Hocanın tanımıyorum demesi neden bu kadar büyütüldü anlamak mümkün değil galip geldiğimiz bir akşam bütün İstanbul yorumcuları hocayı linç etmek için iyi bahane bulmuş anlaşılan.!!

Ya Çalımbayın "Bu adam Türkiye'yi karıştırıyor" sözlerine ne demeli o vakit, bu sataşmayı başlatan kendisi hiç kusura bakılmasın ben sataşana bakarım sen mağlup olman'ın verdiği sinir ve eziklikle gelip benim teknik direktörüme çatamassın haddini bileceksin..!

Tabi adama hak vermiyor da değilim senin çirkef istanbul basının her gün Halilhodzic hakkın da yeni bir linç kampanyası güden haber yayınlarsa diğer takım teknik direktörleri de işte böyle gaza gelip çemkirirler..!!

Neymiş hoca Şampiyonlar ligin de,Dünya kupasın da bir çok maç yönettim dediği için Çalımbayı küçümsüyor imiş hadi oradan sen gelip sataşırsan ağzın'ın payını alırsın bu kadar basit..!!

signal
20.10.2014, 00:34
bmn anasayfadan hakan uysala yönelik bir açıklama yapmalı. Bu adama haddini bildirmek gerek. Yönetimden bir ses çıkacağını sanmıyorum. Tepkisiz kalmayın.

Onur Akyüz
20.10.2014, 00:34
Bizim medyaya onu çekme bunu çek dersen yaranırsın, başka türlü olmaz.

7can61
20.10.2014, 00:35
memlekette ne kadar sefil boş adam varsa futbolun içinde

serdaracıl
20.10.2014, 00:35
Görende çok matah bi ülken var zanneder. Ulan ülkede şike gibi bir suç cezasız kalmış be

Sefaenes
20.10.2014, 00:36
Turkiyede su yorum programlari daha dogrusu provakator tv ciler bitmedikce Turk futbolu ilerllemez gerci tek bunlari yazaklamala duzelecek degil gercek Adalet gelmedikce Turk futbolu duzelmes.
Trabzonspor galip geldimi o günum neseli geciyor. Hakemler yine pen vermedi bize geldimi kural 3 pen sonra pen verme kurali var gibi

signal
20.10.2014, 00:37
Adam resmen devletin tvsinde kin kustu. Vahit hocanın yaptığı açıklamalardan çok rızanın saldırı amaçlı açıklamalarına hiç değinmeden hakaretler etti. Rızanın saldırı amaçlı açıklamalarının eleştirilmesi gerekirken vahit hoca hedef oldu devletin tvsinde. ayıptır.

Fatih Öztürk
20.10.2014, 00:39
Vahid hocanın sağı solu oynuyor diyen arkadaş lig başladığından beri hangi maçları izliyorsun arkadaşım her maç hakemler doğuyor bizi, net penaltılarimiz verilmiyor bugün bile macin ilk yarim saatinde verilmeyen penaltimiz, rakibe verilmeyen net 3 sari kart var.şimdi bu ortamda bu satılmış hakemlere senin takımın antrenörü tepki vermeyecekte kim verecek?

signal
20.10.2014, 00:42
Vahit hoca az bile yapıyor. Türkiye ligini adam biliyor . Sesi çıkan masaya yumruğunu vuran adam kazanır bu ligde. Tıpkı fatih terim gibi hakemleri döve döve maç kazanacaksın. Bu şike liginde bu işler böyle yürüyor. Daha fazlasını yapmalı..

ergin cesit
Şu yorumcu denilen kişileri izleyince futboldan soguyorum.

~UniCef~
Bu taraftara hiçbir şey begendiremezsin abicim çünkü fikirler kalıplaşmış.bugun tek pozisyon vermeden bi ton pozisyon bulduk bir kerede övmeyi öğrenin arkadaş korkmayın kimseye söylemeyiz.

Aynen. Tam benden böyle bir yorum ariyordum.

Olagan üsütü bir futbol. Penalti disinda pozisyon vermedik. en az 15 tane korner attik.5-10 tane gol pozisyonuna girdik , daha ne olacak ti?

Oğuzhan
20.10.2014, 00:43
Varşova maçından sonra iyi bir maç daha oynadık. Umarım çıkış maçımız olur.

inadina61_08
20.10.2014, 00:47
Vahit hoca az bile yapıyor. Türkiye ligini adam biliyor . Sesi çıkan masaya yumruğunu vuran adam kazanır bu ligde. Tıpkı fatih terim gibi hakemleri döve döve maç kazanacaksın. Bu şike liginde bu işler böyle yürüyor. Daha fazlasını yapmalı..

Vahid hoca ligi az çok biliyor da asıl olan futbolu biliyor bence. futbolun kuralları içerisinde maç yönetemeyen hakem görünce de çıldırıyor, aynı bizim gibi. bosinin pozisyonunda çok üstelemedi sadece yalandan bir yoklama çekti mesela O tekme dünyanın her yerinde kırmızı kart ama benim gördüğüm hakem büyük ihtimalle yan hakemin yada 4. hakemi dinleyerek verdi, izlerken düdüğü çalıp başka yere gidecek tavır içindeydi sonra döndü şeklinde hatırlıyorum.

Soner Albayrak
20.10.2014, 00:48
Taraftarlarımızın çoğu takır takır top oynayamamaktan şikayetçi.

Tamam haklısınız şikayet etmekte fakat Türkiye'de oynatmama anlayışı ile devam eden bir futbol var, ister istemez top çeviremiyorsunuz.

Dünkü maçta da çok net görüldü bu. İki pas yapıyorsun üçüncüyü yaparken faul yapıp oyuncunu indiriyorlar.

Gerçekten de burda futbol oynamak kolay değil. Avrupa'nın diğer liglerinde futbolcular maçtaki tempo düşmesin diye gereksiz faullerden kaçınıyorlar. Orda futbol nerede bizde nerede...

calavera
20.10.2014, 01:15
Beyler maçı izledim. Tek sorum var. Şu Yatabare nasıl her maç 90 dakika oynamaz ya? Adam umut bulutun daha iyisi. Hep olumlu hareketler yapıyo oyunda olduğu sürede, ayrıca top rakipteyken de gayet hücum pres yapıyo. vallaha helal olsun adama

Zurawski
20.10.2014, 01:17
Bizans medyasına inat Vahid hocaya sonuna kadar destek. Takım yıllardır ilk kez ne yaptığını bilen bir hüviyetteydi.

Belli bir sistemi vardı. Paldır küldür oyanmadı 1-1 olmasına rağmen. Golün geleceği çok barizdi. Bu takım desteklenirse göreceksiniz önümüzdeki 3 maçtan 9 puan çıkaracaktır.

Cardozonun da gol kralı olacağını düşünüyorum. Bugünkü isteği ve arzusunu fiziki yeterliliğyle desteklerse , çok faydalanırız kendisinden. İlk yarıda pas verebileceği birileri varken attığı şut bile ne kadar istekli olduğunu gösteriyor.

Vahid Hoca bize güzel bir takım izlettirecek ,bunun işaretlerini aldım bu akşam.

Fatih Öztürk
20.10.2014, 01:26
Beyler maçı izledim. Tek sorum var. Şu Yatabare nasıl her maç 90 dakika oynamaz ya? Adam umut bulutun daha iyisi. Hep olumlu hareketler yapıyo oyunda olduğu sürede, ayrıca top rakipteyken de gayet hücum pres yapıyo. vallaha helal olsun adama

Hocanin kafasında kanatlari etkili kullanan bir takım oluşturma gayreti var bu net.Cardozo ile Yatabare çift santrfora dönerse kanatları etkili kullanamama durumu olacağı için tek santrforda Cardozo'yla ısrar ediyor.

Mustafa Ayazoğlu
20.10.2014, 01:28

milli maçtan yeni geldi

hem waris hem cardozo dan daha hazır

Mellih
20.10.2014, 01:28
inşallah devamı gelir.. güzel günlerimize geri dönelim. birlik olalım, tek yumruk olalım

Mustafa Ayazoğlu
20.10.2014, 01:30
1. hakan ünsal
2. sergen

vahid hocaya sürekli yüklenmeler nedir bu

hoca yapılan fauller ve verilmeyen kırmızılara sinirleniyor
yaptığı tek şey çizgiyi geçmek

beşiktaş

14 puanın 4 ünü hakemler ile alırken iyi, biliç niye sahaya girsin

Mustafa Ayazoğlu
20.10.2014, 01:38
inşallah devamı gelir.. güzel günlerimize geri dönelim. birlik olalım, tek yumruk olalım

antep, akhisar, konya, galatasaray ve gençler

bu 5 maçtan 4 galibiyet çıkar
19 puan

erciyes, fener, başakşehir, kasımpaşa, karabük
beşiktaş bu 5 maçtan 8 puan alır

12. hafta Beşiktaş Trabzonspor maçı var

Beşiktaş 22
Trabzonspor 19

Zurawski
20.10.2014, 01:40
Şu ana kadar duran top ve yan toplardan gol bulabildik sadece. İkiye bir verkaç daha fazla denememiz lazım. Örnek Bosingwanın Cardozoya getirip direkten dönen şut.

Ceza sahasında Cardozo gibi bir silah var, bunu her türlü değerlendirmeliyiz.

artvints
20.10.2014, 01:44
antep, akhisar, konya, galatasaray ve gençler

bu 5 maçtan 4 galibiyet çıkar
19 puan

erciyes, fener, başakşehir, kasımpaşa, karabük
beşiktaş bu 5 maçtan 8 puan alır

12. hafta Beşiktaş Trabzonspor maçı var

Beşiktaş 22
Trabzonspor 19

böyle hesap yapınca tutmuyor.hesapsız iilerlemek lazım. havaya girersek, işlerin yoluna girdiğini görürüz.puan farkı da bir anda erir, nasıl olduğunu anlamayız bile.

memmedaga
20.10.2014, 01:47
Merak ettiğim şeyler var: Trabzonlular maçların haricinde de bu kadar çok çekirdek yer mi? Yoksa bu durum maçlara özel bir şey mi? Çekirdek çitlenecek yer stadyum mudur? Madem çitleyecektin otur evinde, öyle değil mi?

süper ötesi bir yorum ama memleket insanı için fazla derin :)

Yaşar
20.10.2014, 01:49
Takım önceki maçlara oranla daha organize bir görüntü vermesine rağmen hala daha sıkıntılar yaşıyor. Özellikle hücum bölgesindeki oyuncular sürekli değiştiği için hücum organizasyonlarinda sıkıntı yaşıyoruz. Sezon adına en sevindirici durum duran toplarda etkili bir takım olduk. Rostov, M.KHARKIV VE bu maçta duran toplardan goller attık. Bu durum önemli bir artı olacak. Ama artık takımın bir iskeletinin oluşması lazım. Sürekli değişen kadrolar zaten yeni olan takımda organize olmada sıkıntılar doğuruyor.

sasort
20.10.2014, 02:09
arkadaşlar yoldan geldim

bu sezon takımın şimdiye kadar tek izlenecek maçını kaçırdım galiba

yorumları okudum

defansta sol bek akbaş kötü

serdar etkisiz diyorlar birrde

sonere pek iyi yorum yapan olmadı

serdarı anladım açık topçusu yok sakatlardı

sefa da kendini toplasın diye yaptı

sol bek neden akbaş oynadı onu anlamadım

ishak sakat mı

artvints
20.10.2014, 02:10
dünyanın en iyi, en pahalı takımı, bir sene öncesinin şampiyonlar ligi şampiyonu 80 milyon euro ya oyuncu alıyor ama ilk etapta tutmuyor, birşeyler yanlış gidiyor ve fazla puan kaybediyorlar.biraz zaman geçti taşlar oturdu gelen gidene 5 atıyorlar şimdi. oluyor yani böyle şeyler.

devre arasından sonraki ilk maçta nasıl bir takım olacağımız görülür.sakatlıklar, futbolcuları tanıma, sistemi oturtma derken ilk yarının sorunlu geçeceği çok açıktı.

bence ilk maçlarda fikstür azizliğine de uğradık.içerde oynadığımız takımlar güçlü ve hazır takımlardı.daha kolay maçlar oynasaydık, kazanıp güven sağlardık.bunun etkisiyle de dışarda daha rahat oynardık. sakatlıklar da çok etkiledi tabi. ben bunun bizi çok etkilediğini düşünüyorum.bazı kişiler dalga geçebilir ama böyle şeyler önemli. biz kötüyken kötü takımlarla oynayıp kazansak rüzgarı arkamıza alırdık ve baskı azalırdı. neyse artık sonuçta iyi bir takım bu tip sıkıntıları yaşadıktan sonra oluşur. sabretmek lazım.

özellikle şu oynasaydı kazanırdık tarzında ekleştirler çok basit ve hiçbir geçerliliği yok.varsayım üzerine hoca nın kaderi çizilmez. ayrıca hoca hemen hemen her oyuncuya şans verdi.belli ki uzun soluklu düşünüyor ve herkesi görmek istiyor.bunun faydasını ilerde göreceğiz. çünkü 11 oyuncuyu oynatıp hiç değişiklik yapmazsan ilerde performans düşüklüğü yaşandığında kenardan girecek oyuncu bulamazsın.kimin ne yapacağını bilmediğinden oyuncu değğiştirmeye cesaret edemezsin.bu sıradada puanlar gider, oyuncular da yıpranır. ersun yanal döneminde de böyle bir sorun yaşamıştık mesela.kötü de oynasalar kadroyu değiştiremiyordu hoca. şimdi sıkıntı yaşıyoruz ama ligin sonuna doğru çok ciddi kazanımları olacak bunun.o zaman iş işten geçer demeyin, ne olacağı belli olmaz.bu sene şampiyonluk beklemek haksızlık olur zaten.ama biir dahaki seneye çok güçlü gireceğimizden eminim.acımasızca eleştirin ama hoca gidince herşey düzelecek giibi yorum yapmayın.herkesi denedik zaten.sorun sadece hocalarda değil, camiada.bunu görelim lütfen.

Furkan Özdem
20.10.2014, 02:15
arkadaşlar yoldan geldim

bu sezon takımın şimdiye kadar tek izlenecek maçını kaçırdım galiba

yorumları okudum

defansta sol bek akbaş kötü

serdar etkisiz diyorlar birrde

sonere pek iyi yorum yapan olmadı

serdarı anladım açık topçusu yok sakatlardı

sefa da kendini toplasın diye yaptı

sol bek neden akbaş oynadı onu anlamadım

ishak sakat mı

Evet

vadaa55
20.10.2014, 02:20
yanlış anlaşılmasın, elimizdekilere göre konuşuyoruz.medjani veya salih oynayacak orda.medjani oynayacağına salih oynasın diyoruz.ayrıca oynadıkça daha iyi olacak.bazı bilinmeyen iyi özellikleri de ortaya çıkacaktır.

topla beraber mesafe kat etme özelliği var.arada bir gösteriyor. öyle durağan bir önlibero değil.hava hakimiyeti ve fiziği çok iyi. ekstra olarak golü kovalayan bir oyuncu.cesaretli yani, rakip ceza sahasına girmekten çekinmez.duran toplarda tehlikelidir.formayı kaparsa bir 5 gol falan atar diye düşünüyorum.

bu maç pas kalitesi iyiydi.ama bazı maçlarda yorulduğunda pas kalitesi çok düşebilir.o zaman çok küfür etmezsek, layıkıyla taşır formayı.

harika bir salih analizi :alkış:

memmedaga
20.10.2014, 02:29
Gördüm, vallahi gördüm.

Golden 20 saniye sonra çekirdek yiyen adam gördüm.

Gole filan sevinmiyordu.

.

hocam izin verirseniz imza olarak kullanmak istiyorum

ilzinho61
20.10.2014, 02:33
Artik takimin bir iskeleti kurulmasi lazim
Her hafta 11 degisilmez
Bir sistemde (kesinlikle 4-4-2nin variyasyonlarindan biri olmali) artik durmamiz lazimiz ve takimin en azindan 8 oyuncusu her hafta oynamasi lazim.

Bunlar bence
1) Fatih 2) Bosingwa 3) Belkalem 4) Salih 5) Constant 6)Mehmet/Özer 7) Cardozo 8)Yatabare/Waris

Bu iskelet her hafta beraber oynarsa takim oyunu cok farkli olur

Kalan 3 oyuncu duruma göre secilir
Defans ile birlikte ofansif oyun istiyorsa Ishak ve Medjani, defansi saglam tutmak istiyorsa Musa ve Mustafa Y./Avraam
Presli oyun istiyorsa Yusuf ve Warisi asil mevkisi santrafor veya forvet arkasina, kontrollü kanat oyununda Serdar ve Sefa

4-4-2 bizim ilacimizdir bana inanin

Mustafa Ayazoğlu
20.10.2014, 02:41
ekici iyiye gidiyor
cardozo golünü attı
fatih penaltıyı 2 kez kurtardı güven verdi
yatabare güzel asist yaptı
salih, serdar ve akbaş iyi oynadı
medjani, belkalem hem gol attılar hem iyi oyun çıkardılar
soner de gelişme var

** bosingwa bal yapmayan arı birde gereksiz penaltı yaptı

*** waris henüz vasat

kevin, avraam, özer, mustafa dönmesi iyi olacak

memmedaga
20.10.2014, 02:43
Son 30 senedir, hangi hocaya ve takıma 100% güvendiniz?

.

çoook can alıcı çooook

Tatar Kemal
20.10.2014, 02:52
bjk'nin bir tek olcay şahan'ın bizim tüm takıma bedel. adam bu sene çok iyi. takımı tek başına oynatıyor.

Mustafa Ayazoğlu
20.10.2014, 02:58
bjk'nin bir tek olcay şahan'ın bizim tüm takıma bedel. adam bu sene çok iyi. takımı tek başına oynatıyor.

olcay birazda atiba ve töre

Mustafa Ayazoğlu
20.10.2014, 03:00
olcay 4 golü var

rize 1 puan
eskişehir 1 puan
bursa 3 puan
sivas 3 puan

yenimakale
20.10.2014, 03:59
soner de gelişme var

*** waris henüz vasat

tespitlerinize katılmıyorum maalesef.

* Soner bana göre kötü bir oyun çıkardı. Önceki maçlarda daha iyiydi.

* Bosingwa, topu ayağına aldığında Trabzonspor için her zaman tehlikeli olan Tita'yı çok iyi bir şekilde savundu. O kadar iyi savunduki teknik direktörleri Tita gibi bir oyuncuyu oyundan almak zorunda kaldı. Penaltı konusunda bir şey diyemiyorum, haklısınız. Ancak adamın savunmada verdiği güveni, yaptığı katkıyı, duruşunu, Legia maçında adamları ipe dizişini görmezden gelmeyin. Bence Trabzonspor'un unutulmayacak en kaliteli savunma oyuncusu.

* Waris ise diğer maçlarına göre çok daha iyiydi. Özellikle ilk yarıda tehlikeli pozisyonların içinde hep o vardı. Sol kanada koridor açtı. Hala istenilen seviyede değil ona katılırım ama dün iyi oynadı.

* Mehmet Ekici çok tartışılıyordu ilk geldiğinde. Bende fayda sağlayacağına pek inanmıyordum açıkcası ancak dün çok iyi oynadı. Zaten bunun sinyallerini azda olsa veriyordu. Trabzonspor'da ceza sahası dışından isabetli şekilde kaleyi yoklayan neredeyse tek oyuncu. Duran topları çok iyi kullanıyor. Yanılmıyorsam ilk 2 gol onun ortalarından geldi. Yaşı genç, çok katkı sağlayacak bir oyuncu. Daha çok asist yapacaktır. Milli takıma tekrar çağrılırsa süpriz olmaz.

* Belkalem, bugüne kadarki en iyi maçını çıkardı. Nefes aldırmadı adamlara. Gitti üstüne birde gol attı.

* Medjani beni korkutan bir oyuncu. Dün defansta kendisine pek iş düşmedi. Belkalem sildi süpürdü ortalığı. Ancak bazen öyle toplar kaybediyorki, amatördeki oyuncular öyle top kaybetmez.

* Salih koşuyor, mücadele ediyor, ortasahaya direnç katıyor. Tamam yeterli düzeyde değil ama dün o mevkide oynayacak başka oyuncu yoktu açıkcası. Orda en iyi oynayan oyuncu Alex. Ondanda bu sene yararlanamıyoruz.

* Defansif bir kadro ile çıkıp bu kadar pozisyona girebilmiş olmamıza şaşırdım açıkcası. Oyuncuların istekli oluşundan kaynaklanıyordur. Vahid hocaya çıkardığı kadrodan dolayı çok kızdım. Kendi evimizde oynuyoruz, şiddetle puana ihtiyacımız var ama defansif bir kadro çıkartıyor yine. 5 maç defansif oynadık 4 puan topladık. Ne işine yarıyor. Hem seyircileri bıktırıyor, hem oyuncuların isteklerini köreltiyor. Her defasında oyuncularına burası Trabzonspor hatırlatmasını yapıyor ama kendine bunu hatırlatmıyor anlaşılan. Trabzonspor defansif bir oyun anlaşıyla başarılı olamaz. Eski maçlarımızı hatırlıyorum, yensekte yenilsekte eziyorduk rakibi. Daha çok pozisyona giriyor, kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtıyorduk. Şimdi ise nerdeee. Vahid hocanın bu anlayıştan vazgeçmesi lazım.

* Yatabare, gerçekten çok etkili bir futbolcu. Adam sonradan giriyor ama oynadığı her maçta katkı yapıyor takıma. Bizim sağ kanatlardan hiçbirinin yapamadığını tek pozisyonda yaptı. Aldı arka direğe harika kesti, Cardozo'ya golü attırdı. Bana göre evimizde oynadığımız maçlara Cardozo & Yatabare ikilisiyle çıkmamız gerekiyor. Hatta ben olsam abartır, sol kanada Waris, sağ kanada da Yusuf'u koyardım. Ortasahanın ortasında ise Constant ve Ekici. Ama Vahid hoca hiçbir zaman böyle bir kadroyla sahaya çıkmaz.

* Mersin takımını bazı arkadaşlar fazla gözlerinde büyütmüşler. Onlarda yeni bir takım. Şanslıda bir takım. Şanslarının yardımıyla bizden daha yüksek puandalar. İlerleyen haftalarda düşüş yaşarlar. Yeni bir takım olmanın sıkıntılarını onlar bizden daha çok çekerler.

* Ligin en iyi futbol oynayan takımları Bursa ve Beşiktaş. Bursa kendi sahasında inanılmaz futbol sergiliyor ama defansif olarak iyi değiller. Beşiktaş ise hem içerde, hem dışarda iyi oynuyor ancak maçları hep tek farkla kazanıyor. Öne geçtikten sonra defansif oyuna dönüyorlar. Onuda iyi yaptıkları söylenemez. Biz bu halimizle şuanda ne Bursa'ya ne de Beşiktaş'a rakip olamayız. İnşAllah ilerleyen zamanlarda düzelir.

memmedaga
20.10.2014, 04:05
ekici iyiye gidiyor
cardozo golünü attı
fatih penaltıyı 2 kez kurtardı güven verdi
yatabare güzel asist yaptı
salih, serdar ve akbaş iyi oynadı
medjani, belkalem hem gol attılar hem iyi oyun çıkardılar
soner de gelişme var

*** waris henüz vasat

kevin, avraam, özer, mustafa dönmesi iyi olacak

bosi için yazdığından sonra...selamlıyorum

yavuzbaha
20.10.2014, 07:45
bu maçın başlığı Halilhodziçe rağmen kazandık olabilir..bu adam hoca felan değil

Uğur Kalyoncu
20.10.2014, 07:55
Vahid hocanın sağı solu oynuyor diyen arkadaş lig başladığından beri hangi maçları izliyorsun arkadaşım her maç hakemler doğuyor bizi, net penaltılarimiz verilmiyor bugün bile macin ilk yarim saatinde verilmeyen penaltimiz, rakibe verilmeyen net 3 sari kart var.şimdi bu ortamda bu satılmış hakemlere senin takımın antrenörü tepki vermeyecekte kim verecek?

Hocam benim mazaretim olmadan izlemediğim maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez..Halilhodziçin önceki dönemde geldiğinde ki tavrınıda biliyorum..Halilhodziçin her yaptığı yanlış demiyorum örneğin fener maçının başındaki ofsayt pozisyonunda da yan hakeme attığı depar hakeme mesaj açısından önemliydi ama bunun ölçüsünü iyi ayarlaması lazım..Geldiğinden beri ki söylemlerindeki üslup yanlış olsa da söylediği bir çok şey doğruydu ama artık insan yavaştan icraat bekliyor..

Benim hocam orta sahada Medjani Bosingwa ikilisi ile saçmasapan bir tercihle maça başlıyorsa maç sonunda da oyuncularını suçlamayacak veya hakem hata yaptığında ortalığı birbirine katmayacak önce işini doğru yapacak..Benim söylemek istediğim bu yoksa Hakan Ünsal çok güzel söyledi haketti falan demiyorum üslüp yanlış olsa da maalesef söylediklerinin bazılarında haklılık payı var..

Cyzio
20.10.2014, 07:59
hocam izin verirseniz imza olarak kullanmak istiyorum

Tabii ki kullanabilirsiniz. Ama adamı sevinirken gören üyemiz de var. Muhtemelen ben o anı kaçırdım. Yani çekirdeksevere haksızlık etmeyelim, adamcağız sevinmiş.

Cardozo klas adam
Bu arada zıplayarak gole sevinirken bile çekirdek çitleyen taraftar gördüm, enteresan

Ama orijinal mesajım o haliyle hoşunuza gittiyse, tabii ki öyle kullanın.

.

Külünkoğlu
20.10.2014, 08:02
Hala orta sahanın ortasında, forvet arkasında oyunu yönlendirecek bir oyuncumuz yok. Bunun sıkıntısını katmerli yaşıyor Trabzonspor. Gözümüzün gönlümüzün açılacağı bir organize atak da yok haliyle.
Rakibin nerde duracağını bile bilmeyen defans oyuncuları olunca duran toplar ballı kaymak.

Trabzonspor artık oyun kurucusunu ve kurucularını belirleyip taktik idmanlara (eğer varsa tabi) ayırdığı zamanını ikiye üçe katlamalı.

yavuzbaha
20.10.2014, 08:07
Kimse farkında değil ama Halilhodziç hal be hareketleriyle karşı takımları Trabzonspora karşı daha çok biletiyor,bir nevi Fatih Terim tarzı bir beden dili var...maçı zilerken comstantın hazırlandığını görünce Allah şahit yanımdaki arkadaşa bu Cardozo yu çıkartacak ama yapmammalı dedim.Adamın bir gole ihtiyacı var özgüven açısından sahada kalmalı dedim,Allahtan ekici durumu düzeltti..Akbaştan sol bek felan olmaz,İshak varken akbaşın solbekte ne işi vat...Serdar bu takımınnoyncusu değil,Yatabere girdi ve Serdara oğlum bak orta böyle yapılır dedi adeta...birde Zeki nin sol açık oynaması da neyin nesi,hatta zeki bu takıma nasıl girer,çok garip..Ayrıca hakemlerin bizi doğradığına felan katılmıyorum,aleyhimize çok hatalar oluyor ama çoğu pozisyon şanssızlığı,takımın aldığı sonuçlarda hakemlerin etkisi yok..bunlar şahsi fikirleirm

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 08:19
Yahu maç kaybederiz Hoca suçlu

12 korner, 16 şut 3-1 kazanırız yine Hoca suçlu

Ne kadar zor beğenen bir taraftarımız var

Gurpas
20.10.2014, 08:28
Bu sene Avrupaya gidebilecek bir şekilde ligi bitirsek yeter. Seneye İnşallah yeni stadımızda yepyeni bir hava yakalayacağız.

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 08:40
Bu sene Avrupaya gidebilecek bir şekilde ligi bitirsek yeter. Seneye İnşallah yeni stadımızda yepyeni bir hava yakalayacağız.

BJK çok seri paslaşma ve hızlı oyunla şu an en iyi gözüküyor.

en kötü 2.bitirebilirsek çok iyi

zafercalikoglu
20.10.2014, 08:50
dün sahanın en iyileri,3 tane adam vardı bana göre
cordoza ,çok çalıştı koştu ,pres yaptı ,golude atdı,
ekici:üstüne koyuyor her maç bu çocuk boş degil,dahada iyi olacak,
salih:teknik tartışılır ama hırsı tam Trabzonlu gibi ,kesinlikle takımda olmalı

Galibiyet de geldi,sıra lokarende ,bu işler sırayla

zafercalikoglu
20.10.2014, 08:53
kim takar Sergen le Hakanı ,gitsinler hocanın kariyerine baksınlar sonra dönsünler Rızaya baksınlar,Rıza efendi de TS üzerinden prim yapmasın ,Hoca doğru olanı yaptı sen adamın ayağını kırmaya çalış ,hocan seyretsin,Aferin hocam keşke 2 şamarda atsaydın onlara, ayrıntılar hocanın açıklmalarında gizli ne dedi,Trabzon dayız dedi,hop durcan dedi,Hoca yine gönlümü kazandın,3 maç var dı 6 maça çıkardım toleransı hatta lig bitene kadar kal,

yavuzbaha
20.10.2014, 08:58
Mehmet Ekici ve Salihi çok beğendim..
Özellikle Salihin gayreti diğer arkadaşlarını da etkiliyor bence,sahada olmalı her zaman
Önceden de Çok beğendiğim kaleci Fatih bana güven veriyor
Belkalem de bence iyi bir görev adamı
medjani nin oynadığı toptan bişey anlamıyorum
Serdar çok etkisiz,fizik gücü yetersiz,kanattan adam gibi tek orta yapamadı
Bosingwa her zamanki gibi iyi,çok gereksiz bir penaltı yaptırdı,dikkat etmeli

Ahmet Kuru
20.10.2014, 09:04
maçın sonlarına doğru anca izleyebildim maçı...

Özetiyle de yorum yapılmıyor ama okuduğum yorumlara bakılırsa takım diriydi...
Bol pozisyon bulduk doğru düzgün pozisyon vermedik galiba.

orhan42
20.10.2014, 09:04
Her şey güllük gülistanlık Vahid hoca mı bozuk?hadi ordan.Şike sürecinde sesini çıkartmayanlar.imparatoriçeye yaranacğız diye atmadıkları takla kalmayanlar şimdi ahlak ve dürüstlük abidesi kesilmiştiler

Murat Keçeci
20.10.2014, 09:18
Kazandığımız üç puan futbolcularımızın özgüvenlerini arttırmak ve önümüzdeki maçlara daha moralli bir şekilde çıkmak açısından önemli oldu.

Maça gelirsek Vahid Hoca daha önceki maçlarda daha ofansif kullandığı medjani ve salihi biraz daha defansif bir şekilde oynatıp ofansta onların yerine soner ekici gibi oyuncuları monte etmesi daha iyi bir görüntü ortaya çıkardı ama hala çok yol almamız gerekecek.

mersinin ligde beklediğinden fazla puan toplaması onları rehavete sokmuş gibiydi bu durum bizimde maçı kazanma yönünde istekli oluşumuzla birleşince maç tamamen bizim kontrolümüzde geçti özellikle zeminin ağır olması mücadele gücünü iyice ön plana çıkardı ve bu işi en iyi yapan oyunculardan biri olan Salihi maçın önüne çıkardı.

Bazı güzel şeylerden bahsedersek 3 gollü kazanmamız,duran toplardan gol bulmamız,Cardozo nun gol atması diyebiliriz.

Eksiklerimizden bahsersek hala ofansta organize atak yapmakta zorluk çekiyoruz,sonerin asist yaptığı yusuf erdoğanın attığı gol dışında hala maç 0-0 giderken kilidi açabilecek yeterlilikte bir organizasyon yapabilmiş değiliz bunun önemli sebebi de merkezde kullandığımız oyuncuların inişli çıkışlı performansı örneğin bugün sonerin oynadığı pozisyonda sezon başından beri birçok oyuncu denedik salih dursun ilk denendi fazla düz kaldı,zaman zaman constant oraya geçti oda colman gibi bir var bir yok görüntü çizdi,soner de saman alevi gibi zaman zaman yanıp sönüyor bu mevkide her maç demirbaş olabilecek takıma liderlik edecek ve her maç belli bir standart çizgide kalabilecek bir oyuncumuz olsaydı şuan takım olma sürecini önemli ölçüde kısaltmış olacaktık.

Ekici nin performansı sevindirici fakat yeterli değil aslında özer gibi teknik,adrian gibi de oyun görüşü var eğer bu özelliklerini ileride açığa çıkartırsa takımın önemli parçası olabilecek bir oyuncu.

Cezayirliler bence faydalı oyuncular fayda maliyet açısından baktığımızda katkıları daha fazla,özellikle takım oyuncusu ikiside,eksikleri ağır oluşları ama takım içinde bu eksikliği doğru sistemle çözebiliriz.İkisininde gol sevinçleri güzeldi takımı sahiplendiklerini maçı kazanmayı istediklerini gösterir bu.

Waris ve serdar kötü oynamadılar fakat daha iyi şeyler yapabilecek yeteneklere sahipler biraz daha aklını kullanmaya ihtiyaçları var.

Fatih Öztürk fazla top gelmedi fakat penaltı atışındakı performansı mutluluk vericiydi zor bir topu çıkardı sonunda gol olmasına rağmen benim gözümde Fatih bu maç gol yemedi diyebilirim.

3.golümüz golcülerin ortak yapımı olması sevindirici bir başka olaydı.Yatabare de Cardozo da kaliteli golcüler olduklarını gösterdiler asist ve gol vuruşu birinci sınıf.

Mustafa Akbaş a da geçmiş olsun dileklerimizi iletelim daha dikkatli olmalı toplara girerken korkusuz olması güzel ama kontrolsüz girişler yapıyor her zaman daha dengeli olmalı hem kendi için hem rakip için.

mekatronik
20.10.2014, 09:20
Bende çekirdekçiyim, muhteşem bir duygu maç izlerken çekirdek çitlemek :) niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamadım.
İzninizle sosyolojik bir tespit yapmak isterim;
Üç tip seyirci vardır, biri oturunca, oturma diye kızar, diğeri ayağa kalkınca otur kardeşim göremiyorum der, birde biz çekirdekçiler var. "İsteyen otursun, isteyen kalksın, isteyen bağırsın , isteyen küfür etsindir" ana fikri.
Herkesin heyecanını dışa vurum şekli vardır. Biz çekirdekçiler de maç izlerken bir şeyler yiyerek dışa vuruyoruz heyecanımızı,
Haa neden çekirdek derseniz cevabı basit; maçtan gözünü ayırmadan yiyebildiğin için tabi.
Maç izlerken kendini yerden yere atan adam saygıyı hakettiği kadar oturduğu yerden kalkmayan adam da aynı saygıyı hak ediyordur, çekirdekçiler de keza.

Travelair
20.10.2014, 09:32
Hala orta sahanın ortasında, forvet arkasında oyunu yönlendirecek bir oyuncumuz yok. Bunun sıkıntısını katmerli yaşıyor Trabzonspor. Gözümüzün gönlümüzün açılacağı bir organize atak da yok haliyle.
Rakibin nerde duracağını bile bilmeyen defans oyuncuları olunca duran toplar ballı kaymak.

Trabzonspor artık oyun kurucusunu ve kurucularını belirleyip taktik idmanlara (eğer varsa tabi) ayırdığı zamanını ikiye üçe katlamalı.

Transfer başlığında bütün yaz bunu tekrar edip durdum. Orta sahaya koşan basan kaliteli bir organizatör, haydi o olmadı hiç olmazsa ofansta harç olacak kaliteli bir forvet arkası. Fakat nasip değilmiş

Tahir61
20.10.2014, 09:37
ben kenarda takımı sahiplenen bağıran çağıran gerektiğinde hakem falan dinlemeyen agresif bir hoca isterim

hocanın bu hareketlerinin de stadyumdaki taraftarı sahadaki futbolcuları gaza getirme gibi fadası oluyor

kulaklarını tıka devam et vahid hocam

signal
20.10.2014, 09:42
Bmn'e Hakan uysalın terbiyesizliğini anasayfaya taşıdığı için teşekkürler. Tepkisiz kalma Trabzonsporlu.

Tahir61
20.10.2014, 09:44
geçenlerde sergen şimdi de bu

bu totoşlar hocayla çok uğraşıyo bu aralar

ama senin taraftarının hocaya saygısı yokki elin adamı saygı göstersin

Mollasalihoğlu
20.10.2014, 09:50

Özer dönerse çözebilir mi bu sorunu?

Bence çözer.

bordolumavi
20.10.2014, 09:51
bugun bı organızasyon yapıp trt yı arayıp terbıyesız hakaanı sıkayeet etmemız lazım bu iş boyle kapanıp gıtmemelı bmn yonetımınden bu konuda bı organızasyon beklıyorum

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 09:55
Hakan ÜNSAL, Sergen ve Mustafa DENİZLİ dün beni çıldırttılar. Tümer'e tebrikler.

M.DENİZLİ: Wederson'un hareketinde kasıt yok. Topa basıyor, ayağı kaydığı için kırmızı verildi.

TÜMER M: HocaM kaysın farketmez, kurallar açık ve net. Kırmızı doğru.

M.DENİZLİ: Tamam daha fazla uzatmayalım konuyu.

Sergen: Bu sezon ilk 3'de fb-bjk-gs olur.

Hakan ÜNSAL: halilhodzic terbiyesiz

RIZA ÇALIMBAY: Vahid Hoca sürekli sahaya dalıyor. Oyuncularını etkiliyor.

Ulan TS düşmanları.

2010-2011 sezonunda UEFA, CAS, YARGITAY tarafından kanıtlanmış şikeye sesinizi çıkarabiliseydiniz ya cesaretiniz olsa

Yıllardır hakkı yenen, bu ülkenin takımı gibi görülmeyip sürekli şerefsiz medya tarafından göz ardı denilen bir camianın Hocası, gözünün önünde ayağı kırılmasına göz mu yumsaydı oyuncusunun

TRT seni de kınıyorum. 150. sayfada TS galibiyetini neden yayınlamıyorsun TELE TEXT'te. 5 haftadır o sayfalarda TS karıştı, TS maç kazanamıyor türünden haberler yapmıştın, bu sabah baktım hala haber yok. Sergen gibi, Hakan ÜNSAL gibi şb yalakalarını toplamışsınız, sizden o beklenir zaten. Erman Hoca harcanıyor sizde, yazık. Tek gerçekleri söyleyen o.

HOPA'LI TS'Lİ
TRT'ye yoğun tepki verilmeli bugün

Hakan ÜNSAL gibi ahlaksızlara haddi bildirilmeli

signal
bugun bı organızasyon yapıp trt yı arayıp terbıyesız hakaan serefsızını sıkayeet etmemız lazım bu iş boyle kapanıp gıtmemelı bmn yonetımınden bu konuda bı organızasyon beklıyorum

Mutlaka bir organizasyon yapılmalı. Devletin kanalında bunlara izin vermemeliyiz. Bu adamlara haddini bildirmeliyiz.

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 09:57
Eze eze söke söke kazan maçlarını Trabzonspor'um

Bizans medyasına inat

samway
20.10.2014, 09:58
su dun aksam h.ünsal denen din tüccarı adam fatih terim in sahalara atlayıp trıbunlere gonderıldıgınde ona serefsız dıyebıldı mı ? yada yer miydi ? bu devlet kanalına çıkarılan adamların maaşları bızden kesılıyo HARAM zıkkım olsun sana aldığın paralar

bordolumavi
20.10.2014, 09:58
fatıh terım seyını gosterıp bunu cekın derken agzını acamadı serefsız kopek ama sımdı terbıye tacırı oldu,bunların hıcbırı adam degıl ya

gurur6134
20.10.2014, 09:59
Hakan unsalin canli yayinda terbiyesiz demesi agir kacmis olabilir ama soylediklerinde bi yanlis yok hodzicin riza sorusu karsisinda kendine gore muhtesem kariyerinden bahsedip yine narsistligin gozune vurmus olmasi belki terbiyesizlik degildir ama tam bir gorgusuzlukdur..ayrica ilk yari sonunda akbasin talihsiz pozisyonunun arkasindan hakemin uzerine yonelmesi takimi yine hocasiz birakcakti tutmasalardi artik ayaklarinin yere basmasi lazim hodzicin bu lig senin yanindan gecemecegin yabanci hocalar gordu sen kendini ne saniyorsun derse gunun birinde ne cevap vercek..

HOPA'LI TS'Lİ
Nedir bu TS düşmanlığı ve çekememezliği

Dün Tolga Hoca bence çok iyi maç yönetti

Rıza aklını yitirmiş

Bize yenilen Anadolu takımlarının Hocalarında bir eziklik oluyor nedense

Mehmet ÖZDİLEK de bizi yendi mi havalara uçuyor çocuk gibi

Alayınıza isyan

signal
https://twitter.com/trtstadyum buradan tepkilerinizi dile getirebilirsiniz.

bordolumavi
20.10.2014, 10:00
https://twitter.com/trtstadyum buradan tepkilerinizi dile getirebilirsiniz.

daha fazlası lazım

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2014, 10:00
Dünkü maçta Salih çok faydalı top oynadı.

Daha önce oynadığı maçlarda da çok koşuyordy ama faydasızdı.Dün çok faydalıydı hakikaten.

Ama umarım tek maçlık bir performans değildir.

Dün gayet iyiydik.Umarım futbolcuların morali düzelmiştir.

Vahid hoca tek santrafor oynama takıntısından vazgeçmeli artık.

Yatabare ve Cardozo beraber oynamalı demekten dilimzide tüy bitti hala adamı maçın bitimine 10 dakika kala oyuna sokuyor.

Akıllanmalı artık Vahid hoca.

Takıntısı varsa vazgeçmeli.

Yatabare gibi etkilş bir adamın 80. dakikada oyuna girmesinin kabul edilebilir bir tarafı yok.

Kimse masal anlatmasın.

Cardozo'yu beslemek lazım,diyoruz hep bunları bak adama bir orta geldi,temiz gol oldu.

Sefa oynamalı bu takımda,Yusuf da oynamalı.Sağdan soldan beslenmeli forvet hattı.

Waris'in solda işi yok.Ya yedek oturt ya da forvet arkası koy.

Umarım galibiyet serisi başlamıştır artık.

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 10:01
Hakan unsalin canli yayinda terbiyesiz demesi agir kacmis olabilir ama soylediklerinde bi yanlis yok hodzicin riza sorusu karsisinda kendine gore muhtesem kariyerinden bahsedip yine narsistligin gozune vurmus olmasi belki terbiyesizlik degildir ama tam bir gorgusuzlukdur..ayrica ilk yari sonunda akbasin talihsiz pozisyonunun arkasindan hakemin uzerine yonelmesi takimi yine hocasiz birakcakti tutmasalardi artik ayaklarinin yere basmasi lazim hodzicin bu lig senin yanindan gecemecegin yabanci hocalar gordu sen kendini ne saniyorsun derse gunun birinde ne cevap vercek..

Hakan ÜNSAL gibi TS alerjisi olan din tüccaralrını burada savunmayalım

Vahid Hoca maçı yaşıyor, kazanma hırsından yapıyor, bence normal, aşırılık yok, hakaret yok, küfür yok hakemlere karşı

Yıllardır sömürüldüğümüz yetti yahu

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 10:03
TS maçlarını kısaca geçiştirip saatlerce GS-şb maçını yorumlayan TRT SPOR seni kınıyorum.

bysurmeneli
Hücum hattı nasıl sabote edecek takımı?

Adamlara top mu geliyor doğru düzgün?

Hiç mi maç izlemiyorsun güzel kardeşim?

Şu Yatabare ve Cardozo'yu sağlı sollu besle de gör bakalım nasıl gol dersi veriyor bu hücum hattı ama sorun temelde.

Hücuma yönelik oynamıyoruz....

Sorun en gerilerde,orta sahada özellikle......

Ekici ve Soner form tutarsa, Özer tekrar sakatlık sorunu yaşamazsa ve kanatlarda da istikrar sağlanırsa sorun yaşamayız tabii ön libero medjaniyle olmaz o bölgede ya Salih oynatılmalı ya da yeni bir transfer yapılmalıdır.

serkanholep
Sergen vahid hocaya kızıyor " her pozisyonda sahaya giriyor"

ulan it imparatounuzun yaptıklarını niye söyleyemiyosun

bi tarafın yemiyo çünkü

taktik açıdan beğenen ya da beğenmeyen olabilir vahid hocvayı ama saha kenarındaki hareketleri bence olması gerek

helal olsun hocaya

bordolumavi
20.10.2014, 10:07

rıza macı kaybetmeseydı halıl hoca ıcın aynı seylerı soyleyeceekmıydı,spıker halıl hocaya rıza sızın ıcın sahayı karıstırıyor tarzında seyler soyledı hoca dunku macta ne zaman sahayı karıstırdı,4 dakıkada akbas hastanelık oldu o sıra devre arası olunca hoca hakemlere kızdı daha sonrada kırmızı kart pozısyonunda yerınden fırladı bunların nesı yanlıs,arkadas hoca hıc yerınden kalkmasa otursa ne ruhsuz adam oyuncu öluyo adamın kılı kıpırdamıyı dıye atıp tutacaksınız sımdı hcaya bok atıyosunuz,hoca ben cok ıyı bı oyuncuydum soyle boyle bı hocayım demedı adam ben bu ısın ıcınde senelerdır varım boyle anlarda boyle tepkıler verılır demek ıstıyo bunun narsıstlıkle alakası ne

yavuzbaha
20.10.2014, 10:09
şurda bir tane tarafsız adam yok mu ya...halilhodziç kadar kibirli burnu büyük,üstten bakan biri ni sırf Trabzonsporun hocası diye savunmayın...Yaptığı hareketleri görmüyormusunuz..

bordolumavi
20.10.2014, 10:15
şurda bir tane tarafsız adam yok mu ya...halilhodziç kadar kibirli burnu büyük,üstten bakan biri ni sırf Trabzonsporun hocası diye savunmayın...Yaptığı hareketleri görmüyormusunuz..

dun hangı hareketlerı yanlıstı bı anatırmısın belkı bız taraflı baktıgımız ıcın goremıyoruz

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 10:16

TS isyan demektir, haykırış demektir, başkaldırı demektir.

7 kez şampiyonluk böyle geldi

Türkiye liglerinde bu tür tepkiler gösteren çok hoca var, PTT 1. Ligde izleyin

Hepsi kibirli, hepsi kabadayı, hepsi üstten bakan mı oluyor yani?

Yapmayın arkadaşlar, yapmayın.

Yıllarca ezildik, sindirildik, 3 yıldır şampiyonluk kupamız verilmedi, hala kendi kendimizi yiyoruz.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2014, 10:16
Ekici ve Soner form tutarsa, Özer tekrar sakatlık sorunu yaşamazsa ve kanatlarda da istikrar sağlanırsa sorun yaşamayız tabii ön libero medjaniyle olmaz o bölgede ya Salih oynatılmalı ya da yeni bir transfer yapılmalıdır.

Soner'i ben nispeten beğeniyorum.Artık biraz daha insiyatif almalı,orta sahaya ağırlığını koymalı ama çekiniyor mu,yapamıyor mu anlamıyorum.

Dünkü maçta da fena değildi.

Ekici'yi çözemedim hala.Öyle sırıtmıyor maçta ama eskiden beşiktaşta Taygun Havutçu vardı.

Biraz ona benzetiyorum.

Kötü mü oynuyor ?Hayır.

İyi mi,?O da değil.

Olmasa da olur gibi geliyor bana,bilmiyorum...

Travelair
20.10.2014, 10:26
Halilhodzic'in yanlışları olabilir ama ailemizden biri. Dolayısı ile kendi içimizde düzeltmeye çalışırız, telkinde bulunuruz, ama fırsat bu fırsat dışarıdan haksızca, abartarak ve hayasızca saldıran, kendisini yorumcu sanan, yorumculuğu racon kesmek sanan hadsizlere de gerekli protestonun yapılması tarafındayım

emre6117
20.10.2014, 10:29
Turkiyenin tarafsiz tek yorumcusu erman torogludur.kimseden korkmadan bildigini okuyor.sergen besiktasi ridvan sikebahceyi kollamaktan baska bisey yaptiklari yok.kimse kusua bakmasin hakan unsal bizim teknik adama terbiyesiz diyecek ve bazi arkadslar onu savunacak gecin bu isleri hakano savunlar icimizdeki irlandalilar anlayin bunu.hoca agresif tamam ama terbiyesizce birsey yapmadi daha.bizler mac izlerken hakrmlere karsi ayni duygulari yasamiyormuyuz tabi itirazlarini daha profesyonelce yapmali takima zarari dokunmamali.bnde karabuk macindan sonra istifa etmesini istedim ama hala basimizdayken sahip cikalim.

Travelair
20.10.2014, 10:31
Özer dönerse çözebilir mi bu sorunu?

Bence çözer.

Bence çözemez. Zaten Özer'e, Soner'e güvenildiği için bu haldeyiz. Göbek oyuncuları değil bunlar. Özer sol iç, Soner de forvet arkası gibi oynuyor. Ama istikrarlı da değiller

Furkan Dündar
20.10.2014, 10:34
Ne yapsaydı hoca bizi hakemler doğrarken klübe de otursamıydı bunlara böylesi şart yüklen hoca .

Burak
20.10.2014, 10:35
Soner ve Özer bu takımın topçuları değil.Tıpkı Salih, Zeki, Fatih Atik gibi... Liste de uzar gider.

gudoz81
20.10.2014, 10:41
nihayet sahada bir forvet (Oscar) vardı.
yatabareyi yabana atmayalım ama.

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 10:51
Soner ve Özer bu takımın topçuları değil.Tıpkı Salih, Zeki, Fatih Atik gibi... Liste de uzar gider.

Salih ve Özer konusuna katılmıyorum.

Salih çok güzel oynadı ve mücadelesi tam TS'lu gibiydi.

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 10:51
Oscar-Yatabare ilk 11 beraber oynamalı

Mollasalihoğlu
20.10.2014, 10:55
Bence çözemez. Zaten Özer'e, Soner'e güvenildiği için bu haldeyiz. Göbek oyuncuları değil bunlar. Özer sol iç, Soner de forvet arkası gibi oynuyor. Ama istikrarlı da değiller

Özer sakatlanmasa bence görebilir gibi geliyor bana.

Yabancı alsak kontenjan sorun. Bilemedim.

Burak
20.10.2014, 10:55
Salih ve Özer konusuna katılmıyorum.

Salih çok güzel oynadı ve mücadelesi tam TS'lu gibiydi.

Abi eğer herkes Mersin gibi oynayacaksa bu tip oyuncular kalsın ses etmem ama ligde bizden iyi durumda olan bir sürü takım var ve orta sahamızı sirküle edebilecek kapasitedeler.

mekatronik
20.10.2014, 10:57
Sırp zulmüne karşı evini savunmak için silahlanan, üstüne sniper tarafından vurulan bir adam, Rıza gibi h.ünsal gibi soytarılardan mı korkacak, futbolcusunu biçen şikeci vedersonun üstüne yürüdü diye de kendi taraftarı eleştirecek. Ne günlere kaldık

S.Seymen
20.10.2014, 10:57
Alıştılar, Trabzonspor'un hakkının yenmesine

alıştılar tff nin bizi tırpanlamasına

birisi itiraz edince haksızlığa baş kaldırınca, işlerine gelmiyor elbette

Hoca haksızlığı kaldıramıyor

gerektiğinde ve tam zamanında tepkisini veriyor

hakemler biraz kendilerine çekiş düzen veriyorlar opyuncular da ateşleniyor

tepkiyi oyunculardan alıyor

zamanında müdahele etmese oyuncular çıldırıyor

Onur'u gördünüz

Vahit Hoca'nın tırnağı olamayacak karektersizleri savunanlar; bence tarafsızlık konu başlığından çıkıp

kendi taraftarlıklarını sorgulasınlar...

miynat
20.10.2014, 10:58

yok.

hepimiz Trabzonspor taraftarıyız...

Vkgz
20.10.2014, 10:58
iyi oynadığımız bir maçtı ama hala normal maç içi gol atmıyoruz, sadece duran top.

S.Seymen
20.10.2014, 11:00
Dünkü hakem ismini yazmıyorum

en kritik anda penaltıyı verip elinden geleni yaptı

Bosinin rakibi itmesini gören o iyi hakem Cardozonun çekilmesini es geçmiştir

geriri lafı güzaf

Hoca tepki göstermese oyuncular üstüne yürümese (eskiden böyleydi)

pozisyonda kırmızı çıkmaz dı

yorumcular aynı havlamaları yaparlardı hakkımız yine yenmiş olurdu

her kes işine baksın...

signal
20.10.2014, 11:04
Halilhodzic'in yanlışları olabilir ama ailemizden biri. Dolayısı ile kendi içimizde düzeltmeye çalışırız, telkinde bulunuruz, ama fırsat bu fırsat dışarıdan haksızca, abartarak ve hayasızca saldıran, kendisini yorumcu sanan, yorumculuğu racon kesmek sanan hadsizlere de gerekli protestonun yapılması tarafındayım

Katılıyorum . Ayrıca hakan uysal bu açıklamayı üç büyüklerin teknik ekibine karşı yapamaz. Kesinlikle Trabzonsporun teknik direktörü olduğu için yaptı. Aslında küçümsüyor diye eleştirdiği adamı, kendisi takım ayrımı yaparak yorum yaptı. Bir de yabancı hoca olması nedeniyledir. Bu da bir bakıma ırkçılıktır. Irkçılık sadece renklere göre yapılmaz.

bariskaratas
20.10.2014, 11:05
Nedir bu TS düşmanlığı ve çekememezliği

Dün Tolga Hoca bence çok iyi maç yönetti

Rıza aklını yitirmiş

Bize yenilen Anadolu takımlarının Hocalarında bir eziklik oluyor nedense

Mehmet ÖZDİLEK de bizi yendi mi havalara uçuyor çocuk gibi

Alayınıza isyan

hakem bizim hocanın tepkisi ver sonrasında yardımcı hakemlerin uyarısı olmasa kırmızı vermeye niyeti yoktu.
o kadar tepkiyi görünce de hemen çıkardı kırmızıyı. böylece çok iyi yaptı ama. yoksa ortalık fena karışırdı.

bariskaratas
20.10.2014, 11:10
Dünkü hakem ismini yazmıyorum

en kritik anda penaltıyı verip elinden geleni yaptı

Bosinin rakibi itmesini gören o iyi hakem Cardozonun çekilmesini es geçmiştir

geriri lafı güzaf

Hoca tepki göstermese oyuncular üstüne yürümese (eskiden böyleydi)

pozisyonda kırmızı çıkmaz dı

yorumcular aynı havlamaları yaparlardı hakkımız yine yenmiş olurdu

her kes işine baksın...

aynı düşüncelerle aynı anlarda yazmışız :)

alone_6161
20.10.2014, 11:16
Hakan ÜNSAL, Sergen ve Mustafa DENİZLİ dün beni çıldırttılar. Tümer'e tebrikler.

Hakan ÜNSAL: halilhodzic terbiyesiz

Bunu diyene senin hocan fatih terim gsnin başında iken her maç sahaya dalarken niye sesini soluğunu duyamadık diye sorarlar...Bunu diyene senin futbolculuğunu da hatırlıyoruz, her maç hagi ile bülent ile ümit ile emre ile haksızken bile hakemin üzerine deli danalar gibi koştuğunu da hatırlıyoruz derler.

Bunları hatırlattıktan sonra, bu zihniyetteki birinden, futbolcusunun ayağının kırılmak üzere olduğunu gören bir hocanın tepkisini anlayabilmesini beklemek haksızlık olur. Çünkü kendisi ne seviye olarak, ne akıl olarak, ne ahlak olarak, ne zeka olarak o seviyelerde değil ki.....

Harun-61
20.10.2014, 11:17
Mac'tan sonra cekilen resimler:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1901360_771373512901414_194897916044959867_n.jpg?o h=6f9ebcc58b68b4b268704eb4ac3961d5&oe=54EE68C5&__gda__=1421843938_98bc2e6d45b01c2dfd7f47325a594e6 f

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10557174_771373509568081_703484516246475033_n.jpg? oh=0ad723ce782a6c6c99b5f4d2555e7b4f&oe=54AF8075

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1462860_771373506234748_1127976184346130065_n.jpg? oh=cc52daff303f2359a70ea347db3349cc&oe=54B7B772

.

Fatih Öztürk
20.10.2014, 11:21
Hocam benim mazaretim olmadan izlemediğim maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez..Halilhodziçin önceki dönemde geldiğinde ki tavrınıda biliyorum..Halilhodziçin her yaptığı yanlış demiyorum örneğin fener maçının başındaki ofsayt pozisyonunda da yan hakeme attığı depar hakeme mesaj açısından önemliydi ama bunun ölçüsünü iyi ayarlaması lazım..Geldiğinden beri ki söylemlerindeki üslup yanlış olsa da söylediği bir çok şey doğruydu ama artık insan yavaştan icraat bekliyor..

Benim hocam orta sahada Medjani Bosingwa ikilisi ile saçmasapan bir tercihle maça başlıyorsa maç sonunda da oyuncularını suçlamayacak veya hakem hata yaptığında ortalığı birbirine katmayacak önce işini doğru yapacak..Benim söylemek istediğim bu yoksa Hakan Ünsal çok güzel söyledi haketti falan demiyorum üslüp yanlış olsa da maalesef söylediklerinin bazılarında haklılık payı var..

Kardeşim hocanın enteresan oyuncu tercihlerine hep beraber tepki gösterdik burada sıkıntı yokta her maç saha içinde felaket derecede hakkımız yendikçe insan ister istemez çığrından çıkabiliyor.Vahid hoca eminimki bunca yıllık futbol hayatında bu kadar kötü (kasıtlı) yönetim gösteren hakemleri bir arada görmemiştir.hak vermek lazım yani.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2014, 11:25
Hocanın asabiyetine nispeten hak veriyorum.

Böyle adamlar lazım bu takıma bu şerefsiz ortamda.

Futbolcu da gaza gelir,cesaretlenir.
Yalnız çok kritik maçlarımızda bu asabiyetini az da ols frenlemesi gerekir.

Bu hareketleri Kadıköy'de yaparsa o şerefsiz hakemler seyircini
n de etkisiyle hocayı en önemli maçlarımızda tribüne hemen gönderir.
Vahid hocanın bunu biliyor olması lazım....

Biraz daha dikkat etmesi gerekir.

Ama dediğim gibi hocanın bu huyunu bir yere kadar seviyorum.....

gurur6134
20.10.2014, 11:28
Hakan ÜNSAL gibi TS alerjisi olan din tüccaralrını burada savunmayalım

Vahid Hoca maçı yaşıyor, kazanma hırsından yapıyor, bence normal, aşırılık yok, hakaret yok, küfür yok hakemlere karşı

Yıllardır sömürüldüğümüz yetti yahu

Iyi ozaman akbasin pozisyonunda kasit yok hakemin ustune yuruyor boylemi savuncak oyuncusunu o an atilsa ilk yari sonunda mac 0 0 ken dahami iyi olcakti..bu kafayla devam edersek bu sene takim cok hocasiz mac oynar..tepkiyi mac sonu gosterirsin atilarak takimi yalniz birakarak degil..

Fatih Öztürk
20.10.2014, 11:30
M.Akbaş'ın Mersin'li oyuncuyla girdiği ikili mücadelede kasıt yokta adamın göğüs kafesine istem dışıda olsa attığı dirsek dünyanın her yerinde fauldur.bunu görmesi gereken kör ama badem gözlü yan hakemdir.

Ertan Artan
20.10.2014, 11:32
Rıza Bey gitsin şikeci Sivas takimiyla, Mecnun başkanıyla FB stadında pazarlık yapsın. Bu arkadaş kesinlikle Trabzon dusmanidir. Birde mazlum halleri yokmu, en çok o hasta eder beni.

Koskoca pankartı görmezden geleceksin, oyuncusuna sahip çikan teknik direktore laf edeceksin. Yok yaaa....
Biz "Riza efendi, 2 ekmek 1 çay!.." ları unutmadık. Sen belki unuttun, olmayan gururun şimdi aklina geldi ama bu hareketlerinin amacı olduğu bir gerçek.

Tıpkı Sergen, HÜ gibi..

Bu sene bjk için ugrasiliyor belli. TFF, MHK, Medya bunun için ugrasiyor...

Canakcilar da belli oluyor yavas yavas...

Cüneyt Canlıca
20.10.2014, 11:52
Halilhodziç i zerre sevmem ama ona dunku olaydan sonra laf etmekte yavşaklıktır.

Ha zaten edilen laflar da Vahid hocanın şeyinde değildir orası ayrı...

ağasarlı
20.10.2014, 12:19
Bu arada son haftalarda avni akerin çimlerine yapılan iyileştirme çabaları sonuç vermiş.o kadar yağmur yağmasına rağmen çok da bozulmadı zemin.demek ki hava güneşli olsaydı zemin daha güzel görünecekti.

ysngmz
20.10.2014, 12:19
Vahid hocanin ben onu tanimiyorum demesi,İki anlam cikar daha önce görmedim tanismiyoruz ikincisi adam yerine koymuyorum muhatabım değil .Hoca bu şekilde konuşmamaliydi hakan ünsal ise milli refleks le hocamiza hakaret etmiştir.

ağasarlı
20.10.2014, 12:24
Bu arada trabzonsporu, hocasını, camiayı eleştiren ve hakaret eden malum kesim şunu bilsin ki; bu camianın bünyesi o insanların eleştirilerini yıllardır kaldırdı ancak o insanlar trabzonsporun başarısını bünyeleri asla kabul etmiyor,bunu anlamış bulunmaktayız.

Ertan Artan
20.10.2014, 12:34
Vahid hocanin ben onu tanimiyorum demesi,İki anlam cikar daha önce görmedim tanismiyoruz ikincisi adam yerine koymuyorum muhatabım değil .Hoca bu şekilde konuşmamaliydi hakan ünsal ise milli refleks le hocamiza hakaret etmiştir.

Aciklamasinda iletişim problemi yasadigini söylemişti zaten.

Tanimiyorum lafinin anlamini sundurmeye gerek yok. Tanismiyoruz dedi adam.

Öküz olsa anlarda, anlamak istemeyene çare yok.

Tayfun Aydın
20.10.2014, 12:49
Bu Salih tek kelimeyle muhteşem oynadı. Her maç böyle oynarmı tam bir muamma. Sakatlar dönünce çok alternatifl bir kadro olacak. Hoca nın kenardaki hali normal ki kenarda sus pus oturan bir adam istemiyorum ben.

Bir çiçekle bahar gelmiyor ne yazık ki. Hala ideal kadromuz yok. Cardozo ya daha fazla top aktarmamız lazım mutlaka.

İskender Çakmak
20.10.2014, 12:55
Hoca Rıza için ne dediyse doğru demiştir. Dinlemedim açıklamalarını ama hoca Trabzon'un hocası ve her açıklamasında da haklıdır. Alıştılar Mustafa Hoca'ya alttan almalara Hocamızı görüncede zorlarına gidiyor. Kulüpte açıklama yapmalı.. Ve şunu demeli Akıllı olun!!

Tayfun Aydın
20.10.2014, 12:57

Tanısa nolacak tanımasa nolacak.

Rıza efendi çıkıp haktan adaletten bahsedecekse önce bizim verilmeyen kupamızdan bahsetsin adam diyelim. İlk yarı Cardozonun pozisyonu net penaltı. Kırmızı kart doğru. Bize verilen penaltı da doğru hatta gol olmasa tekrarı bile doğru olur Fatih çizgiyi erken terketti.

Rıza Bey önce maçın istatistiklerine baksın orta sahayı toplam 5 defa geçtiler. Kaleye şut 2 korner 1. Oh ne ala gel bir penaltıyla puanı al git ki alabilirlerdi de.

Duran toptan gol atıyoruz diye eleştiren arkadaşları anlamıyorum. Duran toptan atılan gol gol değilmi. M.Ekici diye bir adam almışssın. Gol pası gibi korner atıyor adam. Selçuk tan beri duran toplarda ilk defa bu kadar etkili olduk. Selçuk un yeri sonunda dolacak gibi.

Salih e nazar değmesin çok eleştirdim. Ama 60 dan sonra Mersin gelirken artık içimde refleks olmuş Salih nasılsa kese diye düşünmeye başladım. Çok büyü kazanım olur yabancı kontenjanını rahatlatır.

2 defans oyuncusunun gol atması hiç kimse kusura bakmasın şampiyonluk alametidir. Ne zaman ki defansın çıkar bir sezon 10-15 gol atar o zaman şampiyonluğa oynarsın.

Cardozo nun maç boyu yaptığı pres harikaydı. Ben bu kadar koşacağını hiç düşünmüyordum. Adamın her yerinden kalite akıyor. İlk yarı Waris kafasına attığı topu benim diyen topçu atamazdı. Artık bu topları Cardozo ya birinin atması lazım.

Yatabare beni oynadığı bölümde çok şaşırttı. Sağ da sol da insiyatif aldı.

Soner ne yazık ki hala aynı.

Cafer Bulur
20.10.2014, 13:11
Yatabare süre aldığı bölümlerde katkı sağlıyor daha çok oynaması lazim.waris bir şeyler yapmaya çalışıyor ama son tercihleri iyi değil ne zaman düzelir kestirmek çok zor

HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2014, 13:18
Yatabarenin ortası tam bir usta işiydi

orhan42
20.10.2014, 13:36
Duran toptan gol attık diey alınan skoru küçümseyemler çekilen 18 şuta ve 12 kornere bi baksınlar..şikebahçenin 03-04'te kazandıkları şampiyonluğa ve o şampiyonlukta Luciano'nun attığı gollere bi baksınlar.o sene şikeciler kaç gol atmışlar duran toptan bi baksınlar..İşimiz gücümüz kendimizi küçük görüp eleştirmek için eleştiri yapmak..

bariskaratas
20.10.2014, 13:37
Orta yapılacak duran topları ve kornerleri Mehmet ya da Sefa kullansın.

Fatih Öztürk
20.10.2014, 14:00
Bende diyorum forumda bi eksiklik var ama kim?Forumun sağlam müdavimlerinden İstatistik uzmanı arkadaşımız Deaglemanyaq (Mehmet) 1 aydır foruma girmemiş tanıyan varmı kendisini?

Berat Akçay
20.10.2014, 14:21
Bende diyorum forumda bi eksiklik var ama kim?Forumun sağlam müdavimlerinden İstatistik uzmanı arkadaşımız Deaglemanyaq (Mehmet) 1 aydır foruma girmemiş tanıyan varmı kendisini?

Yurt dışına çıkacaktı diye biliyorum

artvints
20.10.2014, 14:35
Bende çekirdekçiyim, muhteşem bir duygu maç izlerken çekirdek çitlemek :) niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamadım.
İzninizle sosyolojik bir tespit yapmak isterim;
Üç tip seyirci vardır, biri oturunca, oturma diye kızar, diğeri ayağa kalkınca otur kardeşim göremiyorum der, birde biz çekirdekçiler var. "İsteyen otursun, isteyen kalksın, isteyen bağırsın , isteyen küfür etsindir" ana fikri.
Herkesin heyecanını dışa vurum şekli vardır. Biz çekirdekçiler de maç izlerken bir şeyler yiyerek dışa vuruyoruz heyecanımızı,
Haa neden çekirdek derseniz cevabı basit; maçtan gözünü ayırmadan yiyebildiğin için tabi.
Maç izlerken kendini yerden yere atan adam saygıyı hakettiği kadar oturduğu yerden kalkmayan adam da aynı saygıyı hak ediyordur, çekirdekçiler de keza.

tamamen katılıyorum.hele ayağa kalk diyenlere çok sinir oluyorum.sanane kardeşim, ayakta izlenen bişey olsa koltuk koymazlar di mi oraya? kimse kimseye karışmamalı. ama bu çekirdeği nasıl yiyorlar maç sırasında anlamak güç.benim mesela burnum kaşınır çekirdek yerken, zaten maça da sinirliyoruz.cinnet geçirme sebebi olur benim için.

Fatih Öztürk
20.10.2014, 14:37
Yurt dışına çıkacaktı diye biliyorum

Eyvallah kardeşim.

oksoholu
20.10.2014, 14:40
Salihi alındığı için en çok eleştirenlerden biriyım

Ama dün süperdi kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi bence ön liberoda o oynamalı cezayirlıiarı geride oynatsın çok basit oynadı oyunu rahatlattı

birde kanatlarımız hala gecen yıl gibi kaleye inmeye çalışıyor kale önünde bir kule var iki ortadan birine mutlaka vurabilecek bir adam var ama orta yapan yok yatabare girdiği gibi ortayı caktı

oksoholu
20.10.2014, 14:46
ben bu halimle medjaninin 5 haftadır orta sahada kabak gibi sırıttığını görüyorumda vahit hoca nasıl görmüyor merak ediyorum doğrusu.
adam 5 haftada 1 tane olumlu hareketi olmuş muydu?

sen maçı seyretmemişsin medjani stoper oynadı bu dün akşam

Sercan Keleş
20.10.2014, 15:12
Salih , benzetilecek olursa Mehmet Topal'a benziyor. Sağa sola savruk şekilde mücadele. Pozisyon almasını bilmiyor. Ayağa pas yapan bir takım karşısında bu olumlu yorumların hepsi olumsuza dönüşecektir.

Futboluna ve mücadelesine saygı duyuyorum fakat futbolda sevmediğim tarzda futbolcu.

Soner'e atıp tutanları da anlamıyorum gayet iyiydi Soner. Soner kesinlikle her maç oynatılması gerekir.

Mehmet Akbaş'tan ise Zeki oynasın. Sol ayaklı sanırım Mehmet. Tercihin sebebi oydu.

İstediğimiz tarzda oynamıyor takım. Destek her zaman ama ben futbolumuzu beğenmiyorum.

artvints
20.10.2014, 15:45
Salih , benzetilecek olursa Mehmet Topal'a benziyor. Sağa sola savruk şekilde mücadele. Pozisyon almasını bilmiyor. Ayağa pas yapan bir takım karşısında bu olumlu yorumların hepsi olumsuza dönüşecektir.

Futboluna ve mücadelesine saygı duyuyorum fakat futbolda sevmediğim tarzda futbolcu.

Soner'e atıp tutanları da anlamıyorum gayet iyiydi Soner. Soner kesinlikle her maç oynatılması gerekir.

Mehmet Akbaş'tan ise Zeki oynasın. Sol ayaklı sanırım Mehmet. Tercihin sebebi oydu.

İstediğimiz tarzda oynamıyor takım. Destek her zaman ama ben futbolumuzu beğenmiyorum.

pozisyon almasında sıkıntılar var doğru ama geliştirilebilir bir durum.takım olarak gelişmesi de gerekiyor. diğer oyuncular düzgün pozisyon alırsa salih in yıpratıcılığı daha çok öne çıkar. önemli olan denge kurabilmek.her iki özellik de lazım takıma.

Sercan Keleş
20.10.2014, 15:53
pozisyon almasında sıkıntılar var doğru ama geliştirilebilir bir durum.takım olarak gelişmesi de gerekiyor. diğer oyuncular düzgün pozisyon alırsa salih in yıpratıcılığı daha çok öne çıkar. önemli olan denge kurabilmek.her iki özellik de lazım takıma.

Pozisyon almasını geliştirir ise akıllı pres ile kesinlikle takıma monte edilir o zaman bir şey demem.

Mücadeleci futbolcu Futbolda önemli tabi. Fakat Mücadeleci , Pozisyon bilgisi olan tekniği olan bir futbolcusu olursa rakibin karşısında zorlanırsın.

Sen Mücadeleci , Geriden top çıkartabilen , biraz teknik orta saha ihtiyacını 3 futbolcu ile gideriyorsun.

Soner geriden top çıkartsın. Salih Mücadele etsin. Mehmet ( Constant veya Özer ) oyun kursun.

Örnek verecek olursam Melo.

Savaşçı ve mücadeleci. Tekniği ve oyun kurması ile bütün bir futbolcu. Bize Lazım olan şey tamda bu. O zaman ileride gol yollarında sıkıntı yaşamayız.

Soner kesici değil , Salih oyun kuramıyor diye bu ikiliyi tek futbolcunun yapması gereken göreve veriyoruz. Hucümda eksik kalıyoruz.

artvints
20.10.2014, 16:08
Pozisyon almasını geliştirir ise akıllı pres ile kesinlikle takıma monte edilir o zaman bir şey demem.

Mücadeleci futbolcu Futbolda önemli tabi. Fakat Mücadeleci , Pozisyon bilgisi olan tekniği olan bir futbolcusu olursa rakibin karşısında zorlanırsın.

Sen Mücadeleci , Geriden top çıkartabilen , biraz teknik orta saha ihtiyacını 3 futbolcu ile gideriyorsun.

Soner geriden top çıkartsın. Salih Mücadele etsin. Mehmet ( Constant veya Özer ) oyun kursun.

Örnek verecek olursam Melo.

Savaşçı ve mücadeleci. Tekniği ve oyun kurması ile bütün bir futbolcu. Bize Lazım olan şey tamda bu. O zaman ileride gol yollarında sıkıntı yaşamayız.

Soner kesici değil , Salih oyun kuramıyor diye bu ikiliyi tek futbolcunun yapması gereken göreve veriyoruz. Hucümda eksik kalıyoruz.

melo çok pahalı, öyle komple bir oyuncu bulamıyoruz.salih in mücadele gücü çok üst düzey en azından. karakter olarak da bu özelliğini destekleyici inatçılığı ve kararlığı var.mersin maçındaki pasları, oyunu oynama şekli ümit verdi bana.elmizdekilere bakarak salih costant ekici oynar diyorum.o zaman fiziksel olarak ortasahada sıkıntı yaşamayız.oyun kurma konusunda da costant ve ekici nin yeterli olduğunu söyleyebiliriz. oyun kurarken buna göre bir düzen şekil belirlenirse çok sıkıntı kalmaz.

öyle komple oyuncularımız olsa herşey kolay zaten.t.direktörlük de burda devreye girir.oyuncuların iyi özelliklerini ortaya çıkaracak bir oyun düzeni belirlemek.biribirne ihtiyaç duyan ve tamamlayan bir oyuncu grubu, duygusal olarak da üst seviyeye çıkar. herşeyi tamam olan takımların önüne geçebilir.futbol böyle bir oyun.

mekatronik
20.10.2014, 17:10
Salih'in performansı inşallah sürekli olur, ben tek maçlık bir performans olduğunu düşünüyorum.
Ah Bourceanu ah, şu ortasahanın ilacını kiralık verdik, sakatlığı geçince almalıyız.
...........Bource..............
Özer... Mehmet...Constant
.....Yatabare... Cardozo....

Kanat oynayacağız diye canımız çıkıyor, beceremiyoruz işte. Böyle oynarsak pas manyağı olur rakip, Cardozo'yu pozisyona doyururuz.

halil ibo
20.10.2014, 17:43
İyi geldi be ! Devamı da gelsin artık 3 puanların.Bu taraftar çok çekti futbolcu kardeşlerim sizler de çektirmeyin bundan ga-ri.

Semih58
20.10.2014, 17:46
Sabır-sabır-sabır .Yepyeni bir takımda sabır gerek.

Oğuz ZEYTİN
20.10.2014, 18:33
Tek kale oynadık ve yendik.

Rıza hazmedemediği için hala "benim de kariyerim var", "Vederson sert faul yapacak çocuk değil" diyor.

Klasik Beşiktaşlı ağlaması...

Ek: An itibarıyla coştu küçük enişte: "Ben hakem olsam atardım onu". Hahaha

Ek 2: "Türkiye'yi karıştırdı demedim, Türkiye'yi başka yerlerle karıştırmasın". Çevir çevir...

mourner
20.10.2014, 18:50
vahit hoca'nın tepki göstermesi çok normal,pozisyon tam önünde oldu ve serdar'ın ayağının kırıldığını düşündü.bu duruma tepki göstermesi çok normal,hangi adam sakin oturur bu pozisyon karşısında.rıza yenilgiyi hazmedemeyerek olayı büyütüyor, önce kendi oyuncusunu eleştirsin,futbolda öyle bir müdahale mi var..
ayrıca vahid'in rıza'yı tanımaması çok normal,hangi yabancı teknik adam tanır ki bizim hocaları..hocalığı da ondan öğrenecek değil,vahid hoca megaloman birisi,morinho gibi..bence verdiği dik dik cevapların keyfini çıkarın,dalganızı geçin gitsin.

Cafer Bulur
20.10.2014, 21:10
Mustafa denizli vedersonun hareketi kirmizi kart degil dedi ama tümer agzinin payini iyi verdi.

O pozisyonda topa o sekilde hamle yapan oyuncu kirmizi görmeyi göze almalidir bunun baska aciklamasi yok.

Uğur Odabaş
20.10.2014, 21:10
Maçın başından sonuna kadar baskılı istekli oynadık Salih ve Ekiciyi şahsım adına tebrik etmeden geçemeyeceğim.

Beni en çok sevindiren heyecanlandıran olay ise Hocamızın Serdara yapılan faulden sonra inanılmaz derecede sinirlenmiş olması ve 5 dakika boyunca yerinde duramaması olmuştur. Teşekkürler sevdam teşekkürler Hocam!

Cafer Bulur
20.10.2014, 21:18
Hocayi fazla tutmam begenmem de ama dünkü macta serdara yapilan faulden sonraki hareketlerine destek veriyorum.

Bir Trabzonspor hocasi olarak oyuncumu yedirmem mesaji vermistir dogru yapmistir,kendi oyuncusun gözünde de degeri yükselmistir.

Kendisini tebrik ediyorum,bu hakemlere hakkimizin kolay kolay yenemeyecegini haykirmaya mecburuz baska türlü olmuyor bu isler.

Oruç
21.10.2014, 07:08
Gözü önünde ayağı kırılacak oyuncusu için tepkisiz kalacak değildi ya Hoca.

Medya Hoca'yı eleştirmeye başladıysa bilin ki doğru şeyler yapılmıştır. Bu medyanın bizim iyiliğimizi düşündüğünü sanmak saflık olur.

muratt
23.10.2014, 01:57
Halilhodzice terbiyesiz diyen hakan ünsalin Fatih Terime haysiy..z demesi lazim.Ayrica mac kazanildi diye hakem serefsi...ni es gectiniz.

Hakan ünsal rıdvan dilmen gibi asalakların yorumcu olduğu ülkede sonuna kadar milli takımın rakiplerini tutarım kimsede ağzını açamaz..

Resmen adam TS hocasına terbiyesiz dedi ya bu hakkı ve haddi nerden buluyor anlayamıyorum.Kardeşim adam Çalımbay'ı nerden tanısın?Neden oraya buraya çekiyorsun ki siz daha Milli takım hocasına ELEŞTİRİ getiremiyorsun en doğal hakkın olan!

70milyonluk ülke arkadaşlar herkesin ne dediğini mi kontrol etcez, bırakın isteyen istediğini desin. Hakan ünasal'ı dinleyen mi var, takılmayın böyle şeylere bence. Çnemli olan sahada oynanan oyun ve alınan puanlardır, gereksiz yorumlara kulak verip zama kaybetmenin anlamı yok.

muratt
23.10.2014, 02:04
tamamen katılıyorum.hele ayağa kalk diyenlere çok sinir oluyorum.sanane kardeşim, ayakta izlenen bişey olsa koltuk koymazlar di mi oraya? kimse kimseye karışmamalı. ama bu çekirdeği nasıl yiyorlar maç sırasında anlamak güç.benim mesela burnum kaşınır çekirdek yerken, zaten maça da sinirliyoruz.cinnet geçirme sebebi olur benim için.

Tribün dizaynı da buna göre yapılmalı aslında. Ayakta zıplamalalı tribün, çekirdekli tribün, oturmalı kalkmalı tribün gibi. Futbolun özü taraftar ama kimsenin umrunda değil. Önce para, sonra futbolcu, sonra yönetici, medya ve en sonda taraftar. Beter olsun taraftar.