Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç Sonucu | K.Erciyesspor 0 - 0 Trabzonspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Belkalem :kademe hatası yapiyor ayaklari kötü zeki:konuşmaya gerek yok bir tane düzgü n ortasi yok yusuf: 1461'e geri dönsün futbol bilgisi sidir fatih:torpilli vasat vahit hoca gurur duy takiminla 8. şurada tamamlariz ligi
Cafer Bulur
31.08.2014, 21:01
Burada.
Adam diyor ki, takım hazır olana kadar iki ay lazım.
Ona rağmen, Avrupa'da gruplara kaldın. Kayıp var mı, yok! Rakibe verdiğin pozisyon var mı, yok!
Ligde ilk maç, deplasmanda berabere kaldık. Tamam, kazanmayı istiyorduk ama olmadı.
Şimdi daha ilk maçtan "bu adamdan hayır gelmez" demek ilginç.
Kimse takim neden mükemmel oynamadi demiyor,ben de beklemiyordum zaten.
Ama bir isik olur,sahada isiran bir takim olur kazanmak isteyen bir takim olur o zaman baska.
Bugün birakin kazanmak istemeyi pas atmaktan aciz bir takim vardi sahada,buna ne diyecegiz?
Vahid hoca önce gol yemeyeyim mantigiyla oynuyor,bu nereye kadar gider?
E. Okan Bülbül
31.08.2014, 21:02
Malouda takıma kazandırılmalıdır..
Medjani'nin yerine Constant geçmeli
Malouda forvet arkası
Kanatlar yusuf ve sefa olmalı..
Malouda gönderildi hacı malouda mı kaldı allah aşkına
mackali_81
Futbolcular şampiyonluğa inanmıyor. Motivasyonları düşüktü.Taraftar zorlamazsa başarı umurlaında değil.İyi paralar alıyorlar. Durduk yere neden zorlasınlar kendilerini. Taraftar zaten uyuşuk ne olsa kabulleniyor.
yatmaztara
trt3 spor'da program başladı
lazibere
Gecenin en guzel sozu
ZEKI BU TAKIMIN KLASINDA DEGIL DEMEYIN, TAKIM ZEKININ KLASINDA BIR TAKIM
Bazı yorumların içi boş, kırıp dökmeye dayalı art niyetli demeye dilim varmıyor ama hep olumsuz yorumlar.
Şike süreci zaten çok az olan futbol sevgisini alıp götürmüş.
Saçma sapan nefret söylemlerinden oluşan tuhaf yorumlar her geçen gün artıyor.
Leş, çöp, işe yaramaz....
Bu mu futbol? Bu mu fikir?..
sakoglu61
31.08.2014, 21:03
Malouda forvet arkası
Üsküdar'da sabah oldu Malouda çoktaaaan gitti.
Az sabır beyler berbat kadrolarla son üç seneyi yedik. 5-6 hafta daha sabır. 1-2 transfer daha olacak büyük ihtimal.
gurur6134
Malouda forvet arkası
Maluda gideli ne kadar oldu sen hangi alemdesin hopp hemserim uyan ruyadan..
Yıldıray Emanet
Malouda forvet arkası
Allah-u Ekber :d abi malouda fesh oldu daha kazandırılmaz
Röportaj da vermedi.. Monaco'ya mı gitti ne yaptı..
Şb maçı olduğu için Lig tv bizi sallamaz. Yoksa hoca veya yardımcısı flash röportaja çıkmak zorunda. Lig tv şb yüzünden bizimkileri beklememiştir.
Cafer Bulur
31.08.2014, 21:04
Sen Şenol Guneşcisin galiba pusuda bekliyorsun
Hayir ben hamiciyim,onu destekliyordum adami harcadilar.
Hamiyi cok arayacagiz,o günler uzakta degil.
Hami aylar öncesinde colman ve malouda is yapmaz dedi,vahid hoca bunu yeni gördü.
Fatih Çelik
Malouda forvet arkası
Abi el atmışken Szymkowiak'ı da kazandıralım :D
Mert Oğuzlu61
Hami nin oynattigi pozitif futbol yoktu sahada dimi, konusun abi korkmayin hep hoca elestircek degil ya, elestiri guzel seydir yeterki dozunda olsun, ben dusuncemi acikca soyluyorum... :)
Gecin bu hakemdi sakatti cezaliydi vs.. geciniz bunlari efendim... :)
bahadır2561
31.08.2014, 21:05
zeki iyi olmasada, bugün Ishaktan cok daha iyiydi. Daha sik ileriye cikti ve defansta da pek hata yapmadi. Ishak böyle pasif olmamali.
Evet Ishak bugun tutuktu ama kalitesini biliyoruz hepimiz
Zeki orta acmayi ogrenememisse bu yasina kadar bundan sonra da yapacak bisey yok
90. dakikadaki o agır agir tac atisi da cabasi
Kisacasi ben Zeki'yi gormek istemiyorum takimda
Armağan Dere
Pardon 2 gün önce gönderilmiş adam :)
Yasin Altuntas
Daha Antrenör Lisansi olmayan bir adami Trabzonspor'un hocasi olarak istemek :D :D
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
M.Kılıç50
Dün bi Renkdas ile forumdaki Gruplasmadan bahsetmistik... Toure´ye karsi olan gruplasmayi, Belkalemi daha izlemeden yerin dibine sokan grubu vs. vs.
Bu Mac sonundada Zeki´ye karsi Gruplasanlar baslikda olur olmadik yorum yapiyor...
Yahu Zeki´den önce birisi Yusuf´u, Fatih´i sorgulasin. Medjani´nin savruk Futbolunu sorgulasin.
Bende Zeki´yi Trabzonsporuma yakistirmiyorum ama ona bu mac sonunda küfüre kadar varan yorumlar yapmak harbiden ayip.
ha birde ilk Lig macindan sonra sanki 5-0 kaybetmiscesine Vahid hoca´ya sayanlar da var...
yazik, harbiden üzülüyorum.
Pardon 2 gün önce gönderilmiş adam :)
Armağan iki günlüğüne uzay turu falan yaptın herhalde.
:)
poetricus
31.08.2014, 21:06
"Ben demiştim" deme zamanı.
Cevat Kol başlamadı mı hala?
The Legend
hoca olmak isteyen varsa gitsin başvuruda bulunsun çıksın er meydanına yada fm oynamaya devam etsin. daha ilk maçtan bırakın vahid hocanın peşini.
Gümüshane
Aslinda formül cok basit.. Üc büyüklerden birini tut ne sikinti kalir ne bisey
Yıldıray Emanet
31.08.2014, 21:07
Neyse 15 gün kafamız rahat :D
Ugur Kurucelik
Gül gibi Alex'i gönderip yerine Aykut Akgün'ün Arap versiyonunu aldık.
Belkalem tıpa tıp Giray Kaçar gibi.
Genel sorunlar:
İleride çoğalamamak
Lider oyuncu eksikliği
Takım oyunu eksikliği
Takım ruhu eksikliği
Gol atacak adam eksikliği
Olumlu kısımları da şöyle yazabiliriz:
Fazla pozisyon vermeyen defans (Bursa maçını da sayarsak 4 maçtır gol yemiyoruz)
Kondisyonlu futbolcular
İyi pres
İshak, Deniz ve Constant'ın olumlu sinyalleri
Armağan Dere
Armağan iki günlüğüne uzay turu falan yaptın herhalde.
:)
Mustafa Topaloğlu'yla takılıyorduk:D...
Fatih Çelik
"Ben demiştim" deme zamanı.
Stoper'Den devşirme ön libero olmaz "ben demiştim." Salih & Medjani.
bahadır2561
Hami aylar öncesinde colman ve malouda is yapmaz dedi,vahid hoca bunu yeni gördü.
Hami'yi filan aramayiz az sabirli olursak basari gelir
Evet bugun sacma sapan oyuncu kararlari verdi ama neyse diyip onumuze bakicaz
David_LuiZ4
31.08.2014, 21:08
Takımı eleştiren arkadaşlar Kayseri'ye getirilen oyuncu kadrosunu bilmiyorlar mı?
1-Sefa cezalı Bosi sakat Cardozo sakat bu adamlar bugün olsaydı maçı alırdık..
2-Mehmet ekici iyi adam belli ediyor kendini bugün Cardozo ile oynasaydı çok daha etkili olurdu..
3-Deniz Yılmaz hangi takımda olursa olsun tek forvet oynayamaz o fizik o güçte değil..Artı bugün zeki fatih yusuf üçlüsü kanatları çalıştıramadı maçtan önce zaten golü bulmak için yetersiz kadro ve diziliş vardı..Sonuç normal ve iyi..
4-İshak'ın önünde Constant Fatih'in yerinde Sefa arkasında Bosi olduğunda Mehmet Ekinci organizesinde bu takım çok şeyler yapar..Şahsi düşüncem Deniz'den yararlanmak istiyorsak Cardozo ile beraber oynatmalıyız..
5-Yeni gelecek olan transferler haricinde bugün takım Onur-Bosi-Yumlu-Belkalem-İshak-Medjani-Constant-Sefa-Mehmet-Cardozo-Deniz 11'i ile çıkıp 4-1-3-2 dizilişiyle oynasaydı Erciyes'i duman ederdik..Bu yazdığım yeni transferler haricinde bu sezon için bi umuttur.
6-Mecburiyetten oynatılan Fatih'i Zeki'yi izleyerek takıma komple sallamak futbol fukaralığıdır biraz haddinizi bilin..
7-Yusuf kardeşimiz için Cardozo ve Constant geldikten sonra Trabzonspor'un Gaitan'ı olabilir demiştik ancak bakıyorum ki bu adam ikinci Barış Memiş olma yolunda ilerliyor haddi bildirilmeli gerekirse başkan fırçalamalı ya da sürekli kadro dışında kalmalı..Bu adam nerden nereye geldiğini ya unutuyor ya da kıçı kalktı..Zeki'den zaten kimse bişey beklemiyor ama bu akşam Yusuf'un Zeki'den daha kötü olduğunu da görün ona göre sallayın..
Aslinda formül cok basit.. Üc büyüklerden birini tut ne sikinti kalir ne bisey
Bazıları Arsenal'i, ManU'yu bile tutamaz.
mkesen1982
yusuf barış memiş olma yolunda hızla ilerliyor.böyle giderse 2 seneye kalmaz anadolu takımlarından birine göndeririz.
Travelair
Gol atamıyoruz değil mi? O zaman VDV gibi bir adam alman lazım ki bağlantıları yapsın
Giallorossi
Dün bi Renkdas ile forumdaki Gruplasmadan bahsetmistik... Toure´ye karsi olan gruplasmayi, Belkalemi daha izlemeden yerin dibine sokan grubu vs. vs.
Bu Mac sonundada Zeki´ye karsi Gruplasanlar baslikda olur olmadik yorum yapiyor...
Yahu Zeki´den önce birisi Yusuf´u, Fatih´i sorgulasin. Medjani´nin savruk Futbolunu sorgulasin.
Bende Zeki´yi Trabzonsporuma yakistirmiyorum ama ona bu mac sonunda küfüre kadar varan yorumlar yapmak harbiden ayip.
ha birde ilk Lig macindan sonra sanki 5-0 kaybetmiscesine Vahid hoca´ya sayanlar da var...
yazik, harbiden üzülüyorum.
Malesef Trabzonspor taraftari böyle. Kötü sonuctan sonra herzaman küme düsüyoruz. Bir galibiyetle sampiyon oluyoruz. Cok dengesiz taraftar topluluguyuz. Hic ılımlı bir yaklasim yok. Ya siyah, ya beyaz
poetricus
İyi de renktaş Hami aylar önce bu takımın başındaydı. Ondan önce de Trabzonspor'u takim ediyordu. Görmesi normal değil mi?
Doğukan Uçan
Tek Çare Özer Hurmacı !
M.Kılıç50
31.08.2014, 21:09
Cafer Abi senin Yorumlarini dikkate aliyordum, önemsiyordum, begeniyordum ama Vahid Hoca geldiginden beri maalesef ayni düsünceleri barindirmiyorum icimde.
Biraz Objektif ol be abim? :)
Emrullah
Çok kötü bir maçtı. Olumlu hiçbirşey yapamadık. Takım hazır değil bu çok net çünkü oyun kuramıyoruz. Ancak bazı futbolcular öyle kötü hamleler yaptılar ki olumlu hamle yapmaları için zamana ve hazır olmalarına ihtiyaçları yoktu. Bazı futbolcuların olmayacağı şimdiden belli bana göre.
Mesela Zeki. Yani Zeki'nin iyi bir futbolcu olma ihtimali sıfır gibi bir şey. Beynini kullanamıyor, futbol zekası çok kötü.
Mehmet Ekici, Fatih Atik, Yusuf rezil bir oyun ortaya koydular. Kumaşları gerçekten bu ise yandık gerçekten.
Her türlü olumsuzluğa rağmen sabretmek lazım. Hemde koca bir sezon. Bu sene 5-6 futbolcuyu takıma monte edersek kar kardır. Şampiyonluk zaten mümkün değil. Seneye de mümkün değil. En az iki seneye ihtiyacımız var. Bu da bir realite. Herkes bu durumu kabullenmek zorunda.
Ertan1982
Herkez gruplara ayriliyor bende Tolunay ciyim.Gecen sezon kalsaydi bu sezon rahat sampiyonluga oynardik.o kadar eminim.
Fener attı hemen atıyor adamlar
Hami Demir
Colman bile olu haliyle medjaniden daha iyi bu takima 1 10 numara 1 de adam ekdiltebilen kanat oyuncusu lazim yusuf ve fatihle gitmez.berbat bi kadro gecen.bu arada emenike salladı sikecilerde
Varlıbaş61
31.08.2014, 21:10
4 maçtır gol yemiyoruz ama attığımız gol sayısı da 2 .. Asıl sorun bu ..
Eksiklerin gelmesi ile daha iyi olacağız inşallah .. Moral bozukluğu olmasın .. Güzel günler yakın inşallah ..
emre6117
yönetimde bir sıkıntı var,sen geçen sene takımın en önemli oyuncuları olan olcan,henrigue,bourcenau yu sattın,özellkle olcan çok büyük kayıp onurla beraber takımın yarısılardı.Olcana çok az bonservis ücreti alındı,tarık çamdal 4.5 ise olcan 7-8 ederdi.alınan bir dünya oyuncu var yarısından çoğu trabzonu kaldıracak oyuncular değiller ne gerek vardı bu kadar transfere.cordoza hariç forvetin yok,on numaran yok,kanatların yok,stoperde oyun kurucun yok,birde şampiyon olacam diyorsun.galatasaray kene gibi 3 yıldır kanımızı emdi fenerden bile daha büyük düşman bize ama hala anlamıyoruz,sen en iyi oyuncunu gs ye vereceksen hersene biz niye oynuyoruz ki bu ligde.
cakalkerem
Sikeciler atti bakalim haftaya bu okuzu nasil durduracaklar
Yıldıray Emanet
:D durum vahim
Cafer Bulur
Daha Antrenör Lisansi olmayan bir adami Trabzonspor'un hocasi olarak istemek :D :D
O hoca seni avrupa ligine tasimadi mi hem de 4.cü olarak?
Vahid hoca gönderilmeli onunla bu is yürümez...
Fatih Çelik
31.08.2014, 21:11
şikeciler hızlı girdi lige.
cakalkerem
31.08.2014, 21:12
Oxersiz olmayacak gibi duruyor
2. hafta bir facia olmasa bari.
Yasin Altuntas
Hayir götürmedi, lig kismen bitmisti, 2-3 galibiyet aldi diye yere göge sigdirilamadi. Eger Trabzonspor'u seviyorsa gitsin önce bir Teknik Direktörlük kursu yapsin, kimleri Trabzonspor hocasi olarak laik görüyoruz hey gidi...
Yerine önerdiğin isim Vahid hoca'dan kaliteli olsa tamam diyeceğiz abi ama bu olmadı.
bahadır2561
Takimin 10 numaraya ihtiyaci var net!
VdV'nin gelmesi lazim
Uğur Kalyoncu
31.08.2014, 21:13
Takımın performansı şaşırtmadı..Duran toptan vs gol atarsak kazanacaktık atamadık berabere bitti..Can sıkıcı nokta Zeki Belkalem İshak Medjani Fatih bunlar bizim takımın topçusu falan değiller..Bourecanu nasıl gönderilir anlamak mümkün değil..
poetricus
31.08.2014, 21:13
Takımı eleştiren arkadaşlar Kayseri'ye getirilen oyuncu kadrosunu bilmiyorlar mı?
1-Sefa cezalı Bosi sakat Cardozo sakat bu adamlar bugün olsaydı maçı alırdık..
2-Mehmet ekici iyi adam belli ediyor kendini bugün Cardozo ile oynasaydı çok daha etkili olurdu..
3-Deniz Yılmaz hangi takımda olursa olsun tek forvet oynayamaz o fizik o güçte değil..Artı bugün zeki fatih yusuf üçlüsü kanatları çalıştıramadı maçtan önce zaten golü bulmak için yetersiz kadro ve diziliş vardı..Sonuç normal ve iyi..
4-İshak'ın önünde Constant Fatih'in yerinde Sefa arkasında Bosi olduğunda Mehmet Ekinci organizesinde bu takım çok şeyler yapar..Şahsi düşüncem Deniz'den yararlanmak istiyorsak Cardozo ile beraber oynatmalıyız..
5-Yeni gelecek olan transferler haricinde bugün takım Onur-Bosi-Yumlu-Belkalem-İshak-Medjani-Constant-Sefa-Mehmet-Cardozo-Deniz 11'i ile çıkıp 4-1-3-2 dizilişiyle oynasaydı Erciyes'i duman ederdik..Bu yazdığım yeni transferler haricinde bu sezon için bi umuttur.
6-Mecburiyetten oynatılan Fatih'i Zeki'yi izleyerek takıma komple sallamak futbol fukaralığıdır biraz haddinizi bilin..
7-Yusuf kardeşimiz için Cardozo ve Constant geldikten sonra Trabzonspor'un Gaitan'ı olabilir demiştik ancak bakıyorum ki bu adam ikinci Barış Memiş olma yolunda ilerliyor haddi bildirilmeli gerekirse başkan fırçalamalı ya da sürekli kadro dışında kalmalı..Bu adam nerden nereye geldiğini ya unutuyor ya da kıçı kalktı..Zeki'den zaten kimse bişey beklemiyor ama bu akşam Yusuf'un Zeki'den daha kötü olduğunu da görün ona göre sallayın..
Katılmadığım noktalar olsa da güzel yorum.
Oğuz ZEYTİN
31.08.2014, 21:14
Kimse takim neden mükemmel oynamadi demiyor,ben de beklemiyordum zaten.
Ama bir isik olur,sahada isiran bir takim olur kazanmak isteyen bir takim olur o zaman baska.
Bugün birakin kazanmak istemeyi pas atmaktan aciz bir takim vardi sahada,buna ne diyecegiz?
Vahid hoca önce gol yemeyeyim mantigiyla oynuyor,bu nereye kadar gider?
Değerli arkadaşım,
Öncelikle şunu söyleyeyim: Vahid Hocacı, Ahmetçi, Mehmetçi değilim. Ama bu sezon, en çok hocaya güveniyorum. Yani şöyle söyleyeyim, Halilhodzic değil Lorant gelse ona da güvenmek isterdim.
Hoca göreve geldikten sonra izinli gün hatırlamıyorum. Yani bu oyuncu grubu yaklaşık bir buçuk - iki aydır aralıksız çalışıyor. Hocanın profesyonel bir ekibi var. Elimizdeki oyuncuların büyük bir kısmı genç ve belki de ilk defa bu tempoları görüyorlar. Bu antrenmanları yapıyorlar. Böyle büyük bir camianın formasını giyiyorlar. İlk kez şampiyonluk hedefiyle, Arupa Kupaları'nda gruptan çıkma hedefiyle oynayacaklar. Şimdi bunu düşünüp biraz sabretmek gerekmez mi?
Zannediyor musunuz ki, siz üzüldünüz de ben sevinçliyim? Yok böyle bir şey. Ama umutluyum. Neden?
Hoca hiç şunu dedi mi? "Kayseri'ye 5 atacağız, Rostov'u rezil edeceğiz..."
Ben duymadım, okumadım. Gayet mantıklı konuştu. Ne yaptı bu sürede? Disiplinini gösterdi. Malouda, Turgut Doğan Şahin...
Takım halinde savunmayı ben açıkçası beğeniyorum. Ahkam kesmek istemem, bu forumda çok daha iyi takip eden arkadaşlarımız var, Türkiye Ligi'nde başarının şifresi önce savunma değil mi? Şampiyon olan takımlar tesadüf müdür, hep en az gol yiyen takımlar...
Geçen sene "savunma yapıyoruz" diyen hocalarımız takımın başındayken 3-4 yediğimiz maçların sayısı az değildi.
Hücum kısmının Cardozo ve onun arkasında ve yanında oynayacak oyuncuların takıma girmesiyle düzeleceğini düşünüyorum.
Bugünkü maça gelirsek... Bizim net gol pozisyonu sayımız, Erciyes'ten fazla. Bunu kabul edip, bununla övünmüyorum. Yeterli de görmüyorum. Fakat mevcut koşullardaki durum bu.
Anlattıklarım pembe tablo değil, sadece olanlar ve olması muhtemel durumlardır.
Mustafa YILMAZ
şuan için takımı eleştirmek yersiz bence komple yeni bir takım zamana ihtiyacı var ayrıca hocanın kafasında 11 saha çıkamıyor biraz daha beklemek lazım
Doğukan Uçan
adam haklı colman'ın ölüsü bile oynar öyle durumda orta saha :D
Yıldıray Emanet
Bu takım böyle oynarsa fener maçında gene mevzular çıkar millet bakıyo sahada bişey yok delleniyo
Hami Demir
Volkan sen lazımdı bu takıma yazik ettiniz adama hem adam eksiltiyor hem sorumlulk aliyor hemde dikine gidiyor
Şampiyonluğa oynayan takım 2- 3 eksiği var diye maç kaybetmez sallamayın işkembeden.
Şu kadroyla girdiğimiz ligde 2. Sezonda da başarı beklemeyin.
Vehid hocanın hatası hala stoper istiyor olması. Tam Vdv tarzı birine ve sprinter forvete ihtiyacımız var Yatabare hikaye.
En son şunu söyleyebilirim:5 eksiğimiz olsa dahi(Bosingwa,Bourceanu,Özer,Sefa ve Cardozo) erciyes'ten gol yemedik diye sevinecek değilim. Almalıydık maçı.
M.Kılıç50
31.08.2014, 21:16
Cafer Abi Hami diye tutturdu bizi 4. yapti diye...
Cok Merak ediyorum ayni Cafer Abi zamaninda Ahmet Özen´e de bukadar destek cikti mi?
Adam 5 te 5 yapmisti!
poetricus
31.08.2014, 21:17
Stoper'Den devşirme ön libero olmaz "ben demiştim." Salih & Medjani.
Birlikte kamp dönemi bile geçirmemiş bu kadronun tipik bir toplama takım görüntüsü vermesi normal. Rotasyonu lig başladıktan sonra yapmak zorundayız. Takim olmak için en az sezonun ilk yarısının bitmesini beklemek gerek.
Bunu da ben demiştim.
yatmaztara
31.08.2014, 21:17
Yatabare'nin bonservisine 2,5 verip yıllık 1,5 vereceğine, Almeida'ya 2 yıl için 4,5 milyon euro ver!
Volkan sen lazımdı bu takıma yazik ettiniz adama hem adam eksiltiyor hem sorumlulk aliyor hemde dikine gidiyor
Yahu kardesim git baskasiylan kafa bul bunu goren yokmu
Zeki mi ne yaptı hemen diyeyim.
Bomboş şekilde sağ tarafta top atıldı adama ceza sahası yanında. Önünde kimse yok çapraz girse karşı karşıya ya da pas verebilir.
Ama o ne yaptı gelişine dağlara taşlara orta yaptı.
Bu tek bir pozisyon olarak değerlendirilemez. Bu oyun görüşü oyun okumakla ilgili.
Defansa topçu istememiş şükür
Takımda eksikler var.öncelikle teknik direktör eksiği.takımın birde zamana ihtiyacı var.tahminim 6-7 hafta kadar.bu zaman takımın uyumu için değil hocanın gitmesi için gereken zaman...Şunu da ekliyeyim takımın kazanma hırsı uyumla alakalı değil,hocanın bu maçı ne kadar istediğiyle alakalıdır...
mkesen1982
31.08.2014, 21:18
galiba 9 sene önce gelmişti ilk defa hoca takımın başına.o günlerden aklımda kalan tek şey hocanın savunma seven garantici bir hoca olduğuydu.ziya doğanın yabancı haliydi yani.ben 9 senede bişeyin değişmiyeceğini düşünüyorum.hocadan yana pek ümidim yok.sıkıcı maçlar izlemeye devam edecez gibi.
ziyaretci
31.08.2014, 21:19
Yatabare'nin bonservisine 2,5 verip yıllık 1,5 vereceğine, Almeida'ya 2 yıl için 4,5 milyon euro ver!
Almeida nın janko dan artısı ney?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu maçtaki futbolu eleştirenlere eksiklerimizi tekrar bir hatırlatmak istiyorum:
Cardozo
Bossingwa
Özer
Toure (veya başka bir stoper transfer)
Yatabare (veya başka bir golcü)
5 tane direk ilk 11 oyuncusu (yani takımın yarısı)
Üstelik hocanın aylardır yırtına yırtına söylediği "biraz zaman lazım" lafını da biraz kabul etmek lazım bugün oynayan kadronun bile yarısı Avusturya kampından sonra geldi.
Bugün süper top oynamadık ama kusura bakmayın kötü de oynamadık. Bülent Uygun bir sürü kasap ve atlet zenciyi doldurmuş takıma, sıfır futbol oynadılar. Ona rağmen pres ve mücadelemiz fena değildi. Pozisyon da bulduk. Zaman zaman iyi pas da yaptık. En azından gelecek için ümitli bakmamamız için sebep yok.
Futbolu FM olarak düşünmeyin, kağıt üstündeki gibi olmuyor bu işler. Bu takıma zaman şart ve gelecek için ışık var, karamsarlığa gerek yok. Geçen yılın MRA'nın kompakt takımı değil bu rahat olun.
Cafer Bulur
31.08.2014, 21:19
İyi de renktaş Hami aylar önce bu takımın başındaydı. Ondan önce de Trabzonspor'u takim ediyordu. Görmesi normal değil mi?
Normal ama mra göremiyordu mesela.Vahid hocaya taninan transfer hakki hamiye taninsaydi saha kalkardik ama izin vermediler.vahid hoca gecen sezonki takimi 4.cü yapsaydi kahin ilan edilmisti ama hami yapinca dikkate alinmiyor.
Cafer Abi senin Yorumlarini dikkate aliyordum, önemsiyordum, begeniyordum ama Vahid Hoca geldiginden beri maalesef ayni düsünceleri barindirmiyorum icimde.
Biraz Objektif ol be abim? :)
Ben objektifim ama görünen köy de kilavuz istemiyor.
Hoca orta sahaya önem vermiyor,es geciyor koca orta sahayi rakibe teslim ediyor bu hocaya destek veremem.
O kadar kendi istegiyle oyuncu gönderdi ve aldi ama takima isik yok,bu kabul edilebilir bir durum degil.
20 milyon euroya yakin para harcamisim ama erciyese mahkum oynuyorum ben bunun icin mi bu paralari harcadim?
Colman denen adamın defalarca rakibe asist yapması yüzünden ne goller yedeğimizi gördü bu gözler
Hoca takıma bence su ana kadar hiçbişi vermemiş
Adam hala 80 lerden kalma cezayirde oynattığı futbolu mu oynatmaya çalışıyor
Oyuncular sürekli sabit hiçbiri hareketli değil bek oyuncuları sürekli çakılı 6 pasın içinden topu havaya dikerek orta açan topcular var
Hoca yanlıs yolda
yatmaztara
31.08.2014, 21:20
Almeida nın janko dan artısı ney?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beyler maçtan sonra sakin kalabilen birisi cevap verebilirmi? Şimdiden teşekkükkür ediyorum...
Fenerbahçe şu ana kadar çok iyi top oynuyor. Çok iyi hazırlanmamız lazım o maça. Ah bu kadar erken olmasaydı!
poetricus
31.08.2014, 21:20
Değerli arkadaşım,
Öncelikle şunu söyleyeyim: Vahid Hocacı, Ahmetçi, Mehmetçi değilim. Ama bu sezon, en çok hocaya güveniyorum. Yani şöyle söyleyeyim, Halilhodzic değil Lorant gelse ona da güvenmek isterdim.
Hoca göreve geldikten sonra izinli gün hatırlamıyorum. Yani bu oyuncu grubu yaklaşık bir buçuk - iki aydır aralıksız çalışıyor. Hocanın profesyonel bir ekibi var. Elimizdeki oyuncuların büyük bir kısmı genç ve belki de ilk defa bu tempoları görüyorlar. Bu antrenmanları yapıyorlar. Böyle büyük bir camianın formasını giyiyorlar. İlk kez şampiyonluk hedefiyle, Arupa Kupaları'nda gruptan çıkma hedefiyle oynayacaklar. Şimdi bunu düşünüp biraz sabretmek gerekmez mi?
Zannediyor musunuz ki, siz üzüldünüz de ben sevinçliyim? Yok böyle bir şey. Ama umutluyum. Neden?
Ben duymadım, okumadım. Gayet mantıklı konuştu. Ne yaptı bu sürede? Disiplinini gösterdi. Malouda, Turgut Doğan Şahin...
Takım halinde savunmayı ben açıkçası beğeniyorum. Ahkam kesmek istemem, bu forumda çok daha iyi takip eden arkadaşlarımız var, Türkiye Ligi'nde başarının şifresi önce savunma değil mi? Şampiyon olan takımlar tesadüf müdür, hep en az gol yiyen takımlar...
Geçen sene "savunma yapıyoruz" diyen hocalarımız takımın başındayken 3-4 yediğimiz maçların sayısı az değildi.
Hücum kısmının Cardozo ve onun arkasında ve yanında oynayacak oyuncuların takıma girmesiyle düzeleceğini düşünüyorum.
Bugünkü maça gelirsek... Bizim net gol pozisyonu sayımız, Erciyes'ten fazla. Bunu kabul edip, bununla övünmüyorum. Yeterli de görmüyorum. Fakat mevcut koşullardaki durum bu.
Bu da güzel bir yazı...
Doğan KARATAŞ
31.08.2014, 21:21
Mutlaka vahid hoca daha iyisini biliyordur fakat bosinin yokluğunda zeqinin yerine salihin oynaması taraftarıyım.
Bugün iyi oynamadık ancak denizin girdiği pozisyonlardan biri gol olsaydı ve kazansaydık forumda eminim bu kadar olumsuz bir hava olmazdı.
Deniz gol kaçırmasına rağmen bence elinden geleni yaptı, çıktıktan sonra hücumda hiçbir şey yapamadık.
Onurun gol yememesi, galip gelemesekte yenilmememiz bugünün tesellisiydi.
Doğukan Uçan
31.08.2014, 21:21
Gustavo colman inşallah gitmez
Zeki defansif anlamda bugün iyiydi :D (evet şaşırtıcı)
10 numara ve sprinter forvet alın yeter.
Beyler maçtan sonra sakin kalabilen birisi cevap verebilirmi? Şimdiden teşekkükkür ediyorum...
Almeida daha iyi oyuncu ona eminim. Kolay golleri atamııyordu ama klas golleri vardı adamın. Janko tam kazma hava topu bile indiremiyor faul yapmadan.
Oynanan futbol , girilen pozisyonlar falan incelendiğinde maçın hakkı beraberlik idi. Mevcut takım bundan daha kötü olamaz ona rağmen maçı alabileceğimiz pozisyonlar oldu. Takımda taşlar yerine oturur, Onur, Bosingwa, Constant ve Cardozo dan oluşan iskeletin hepsi sahada olur ise kötü oynasak bile maçları çevirebilebilecek kalitede oyuncularımız var. Bugünkü takım ve oyun ölçü değil kesinlikle. Ama Salih ten ortasaha, Fatih Atik ten ve Yusuf tan da futbolcu olmayacak, bugünün en önemli analizi bence bu oldu.
Nadir Bekar
31.08.2014, 21:23
Gustavo colman inşallah gitmez
al benden de o kadar , colmanın ölüsü bu takımda oynar
Oğuz ZEYTİN
31.08.2014, 21:24
Bu da güzel bir yazı...
Teşekkür ederim.
İlk maç geride kaldı şimdiden böyle konuşuyorsak asıp kesmeye göndermeye başladıysak çoook işimiz var.hele zaman geçsin biraz uyum sağlansın herşey rayına oturacaktır.
Eksiklerin olması normal sadece bizde değil herkesin eksiği var kazanamadık diye bu kadar yaygaraya gerek yok.
Doğukan Uçan
31.08.2014, 21:24
zeki yavru'nun ya yönetimde akrabası vardır büyük ihtimal
Doğukan Uçan
31.08.2014, 21:25
Colman gol yedirtse bile pas yapiyor oyunu açıyor şu maça bakın orta saha'da topu alan adam geri pas yapiyor bir tane ileri oynayan yok.
Özer ve Colman hazır olursa orta saha ancak düzelir.
Keşke olumlu bi yorum yapsak ama bu takim bu mantalite bu oyuncularla koca sezonu bitiremeyiz
Tayfun Aydın
31.08.2014, 21:27
Bossingwa büyük topçu Zeki yi de sağ bekte sevmem ama son dakika da ki topu Zeki değil Bossingwa çıkarmış olsa ters kademede girip ne yorumlar olurdu çok merak ediyorum çok nadirdir bir topçu nun ilk izleni mi boşa çıkarması Burak gibi ama bu Salih ten topçu olmuş ya kendime çok yazık etmisim
yatmaztara
31.08.2014, 21:27
Mehmet ekici bir ışık verdimi? maçı izleyemedim.
Kadro yapayım diyorum elde kanat yok lanet olsun sinir oldum iyice fatih ve yusufla olmaz bu iş
bahadır2561
31.08.2014, 21:28
Mac sonu basin toplantisi oldu mu?
Ne dedi Vahid Hoca aktarirsaniz sevinirim
poetricus
31.08.2014, 21:28
Normal ama mra göremiyordu mesela.Vahid hocaya taninan transfer hakki hamiye taninsaydi saha kalkardik ama izin vermediler.vahid hoca gecen sezonki takimi 4.cü yapsaydi kahin ilan edilmisti ama hami yapinca dikkate alinmiyor.
Ben objektifim ama görünen köy de kilavuz istemiyor.
Hoca orta sahaya önem vermiyor,es geciyor koca orta sahayi rakibe teslim ediyor bu hocaya destek veremem.
K
O kadar kendi istegiyle oyuncu gönderdi ve aldi ama takima isik yok,bu kabul edilebilir bir durum degil.
20 milyon euroya yakin para harcamisim ama erciyese mahkum oynuyorum ben bunun icin mi bu paralari harcadim?
Mesele anlaşıldı... Ben de Osmanlı Payitahtı'nda otursaydım "devlet-i ebed-müdded" devam edecekti.
Paranız için çok üzgünüm, keşke borsada değerlendirseydiniz.
Antisens
31.08.2014, 21:29
Takıma Selçuk İnan tarzında ortasahAda topu iyi kullanan ve dikine pAs atabilecek bir oyuncu lazım
bahadır2561
Tutuk kaldi, daha iyi olacak insallah
yatmaztara
Kadro yapayım diyorum elde kanat yok lanet olsun sinir oldum iyice fatih ve yusufla olmaz bu iş
Jimmy durmaz yada erkan zengin'den birisi mutlaka alınmalı diye boşuna yırtınmıyoruz. Yönetim duy sesimizi!!!
Ozan Yazıcı
31.08.2014, 21:30
Bugün burada negatif yorum yapan arkadaşlara sallayan, futbol ulemalığına soyunan renktaşları çok değil, önce fenerbahçe maçı sonrasında, sonra en geç 6. - 7. haftalarda yine bu modda görmek isterim. Eksikler, sakatlar, kondüsyon, uyum süreci vesaire hepsi hikaye, bu takım bu yıl çok sinkaf ettirir.
38 yaşındayım, 30 yıldır bilfiil takip ederim takımı, tecrübe mi hissiyat mı bilemem, bu takım en fazla 4. olur, futbolu da illet eder..
Oğuzhan Fidan
31.08.2014, 21:30
ayne amele gibi top oynamışız.. amele takımı gibi.. sıradan basit ve basiretsiz.. fener nasıl oynuyo bide bizim şuanki oyuna bakın.. çok aman aman bi fark olurmu derseniz bilmiyorum derim.. muamma..
Bize emenike tarzında forvet ve hareketli bir orta saha lazım başarılı olmak istiyorsak şart..
Travelair
31.08.2014, 21:31
Arkadaşlar bir futbolcu bir pozisyonda çabuk davrandı topu kaptı diye iyi futbolcu ilan edilemez. Ama iyi futbolcu kendini belli eder. Kaliteli top oynar, nerede duracağını bilir, nasıl kaliteli pas atılır bilir ve uygular, aklını kullanır, topu kaybetmez, futbolu bilir. Bizim futbolcularımızın bir kısmı iyi futbolcu değil. DEĞİL. Türlü kisvelerle bu gerçek örtülemez. Kendinizi kandırmaktan öteye geçemezsiniz. Hoca ne istiyor? Ön planda fizikli, bozan bir takım mı? Yoksa ön planda teknik futbolun güzelliklerini sergileyen bir takım mı? Kaliteli pas yapamayan bir takım nasıl şampiyon olacak? Hocamız bu dengeyi iyi korumalı. Bakın Natcho gitti gider, hala kendisinin istemediğine inanmak istemiyorum ama iyi futbol da bu futbolcularla oynanıyor. Fizik de olsun, ama teknik de olsun. Zeki futbolcular olsun. Sahada bir çalışma, disiplin, organizasyon, taktik kombinasyon, zeka işleri görelim. Onca para alınıyor, koşmakla iş bitmiyor
Mehmet iyi topcu ayaklarına hakim 90 dk oyunda kalacagini zannetmem kondisyonu yetmez
Oğuz ZEYTİN
31.08.2014, 21:31
Teknik direktörümüz V. Halilhodzic:
1) "Aslında ligin ilk maçını kazanmak için gelmiştik. Bu maçı kazanmalıydık. Trabzonspor ligin zirvesine oynamak istiyorsa bu tip maçları kaçırmamamız lazım."
2) "Defansif anlamda oyuncuların çok iyi bir oyun çıkardığını söyleyebilirim. Bir pozisyon haricinde pozisyon vermedik. Defansif anlamda oyuna iyi hakim olduk."
3) "Bizim sıkıntılarımız oyun içinde ofansif oyun kurmamız. Rostov takımına karşı sergilediğimiz mücadele gibi bir mücadele sergilemeye çalıştık ama yetersiz kaldık. Sergilediğimiz oyundan memnun değilim. Hücum anlamında beklentilerim tatmin olmadı.”
Yedek kadroyla çıktık sayılır takım henüz birbiri ile uyum sağlayamıyor durum bu haldeyken beraberlik iyi sonuç aslında şansımız yaver gitse 1-0'da bitebilirdi..
Bu takımdan bir halt olmazcılar türemiş yine sadece burada değil kahvede de var bunlardan çok sabırsızlar bir kısmı da art niyetli 2 ay şans tanımıyorlar istiyorlar ki takım anında Barçaya bağlasın..
450 milyon €'luk takımlar köy takımların dan 4 yiyiyor herşeyin başı uyum sorununu halledip takım olabilmektir 2-3 hafta sonra iyi futbol izleyeceğimizi düşünüyorum..
Takimda bir tane orijinal orta saha oyuncusu vardı, o da Mehmet Ekici. Bunun dışındaki oyuncuların hepsi devşirme. Stoperlerimizin topu aldığında onlardan topu almaya gelen oyuncular ilk yarıda Mehmet Ekici 2. Yarıda ise Constant oldu. bu işi yapması gereken isim Medjani idi ama Medjani stoper orijinali bir isim olduğundan defans a çok gömüldü. O nedenle organize olamadık. Ayrıca kanat oyuncularımız özellikle Yusuf takım oyunundan bi haber bir şekilde çok savruk oynuyorlar. Her ne kadar yetersiz görsem de Sefa takımın banko isimlerinden birisi olacak bu belli oldu. Ayrıca Deniz i de beğendim, her ne kadar kacirsa da iyi çalıştı.
Nazim Can
31.08.2014, 21:32
Yahu ayiptir demeyim, susuyum diyorum yine dayanamadim, Zeki asagi Zeki yukari, bugün Mustafa Yumlu 70-80 arasi rakibe bir top atti, resmen asist niteliginde, anca kendi takim arkadasi o kadar atardi, hic bahseden oldu mu yada gören????
legorakiss
31.08.2014, 21:32
forumda yönetici var mı?
Cafer Bulur
31.08.2014, 21:34
Yeni transferlerden sadece deniz,biraz da ishak isik verdi digerleri kötüydü kevin dahil.
Özellikle fatih cok kötüydü bu adami kim aldirdi anlamak mümkün degil.
Serdar gürlerde 10 dakika icinde umut vermedi.
Galiba transferlerimiz abartildi kabul etmek lazim ki bazilari oldukca gereksiz oldu.
Ozan Yazıcı
31.08.2014, 21:34
Bu arada bizi kanırtan Rostov ligde 6 tane yedi bugün, belki referans olur..
bahadır2561
31.08.2014, 21:35
Yahu ayiptir demeyim, susuyum diyorum yine dayanamadim, Zeki asagi Zeki yukari, bugün Mustafa Yumlu 70-80 arasi rakibe bir top atti, resmen asist niteliginde, anca kendi takim arkadasi o kadar atardi, hic bahseden oldu mu yada gören????
Cok akillica bi sari kart gordu ders niteliginde ben orda bittim (!)
yatmaztara
31.08.2014, 21:35
gs patlattı bombaları
lazfather61
31.08.2014, 21:36
sahada oyle bir ts vardiki o nasil tempo pas pas basimi dondu. maci izlerken bayilmisim uyuyakalmisim haberim yok.
takima stoper sart . salih dursun takima uyum saglasin orta sahanin vazgecilmesi olur. bu macta kurtatici olarak oyuna girdi, elinden geleni yapti cok etkili oldu ama sansi yaninda yoktu.
cordoza olsaydı bu macı alırdık kesin cunku orta sahamız o kadar mukkemmeldiki cordoza en az 10 15 kez topla bulusurdu yarısını atsa 7-0 kazanırdık.
macin ozeti: harcanan o kadar para yapılan o kadar transfer sahada kendısini gosterdi, mehmet ekiciye verilen senelik 4 triyonun hakkını veren top oynadı m ekıcı bence daha fazlasını hakediyor.
yumlu ve zeki yi begenmedim, ve onlara her turlu hakareti yapmak istiyorum cunku ikiside trabzon cocugu hakediyorlar bu kufurleri.
birde bu deniz yılmaz cok kotu forvet, adam tek basina top calıyor pozisyon yaratıyor , hucum presi yapıyor, ne gerek var ki bunlara m ekici gibi cek sandalye soyle cayını macı dısarda izle.
poetricus
31.08.2014, 21:37
Kazanılamayan maç sonrasının tipik ruh hali, hoca ya da oyuncu kellesi istemek. Bir nefes alın, bir sakinleşin yahu!
Hem kırıcı hem agresif oluyorsunuz.
Takımın da Hoca'nın da bende ilk yarı sonuna kadar kredisi var. Buna bugünkü oyunlarını hiç mi hiç beğenmediğim Yusuf, Zeki, Fatih de dâhil.
Son 3 sezondan bu kadar bağımsız değerlendirmeyelim takımı, haksızlık olur. Geçen sene son 10 maçı bir kenara bırakırsak rezil bir takım vardı. Bahsettiğim 9-10 maç da boş ve stressiz, oynaması kolay maçlardı. Biraz zorlarını kaybettik hemen zaten.
Deplasmanda çok zayıfız.
Bu maçta da Erciyes istekli ve dirençli başlayacaktır. Her zamanki gibi rakip önde basınca geride boğulup, bocalamayız inşallah. Defanstan top alan ve ileriye taşıyan sadece Constant olmasın.
Orta sahadaki üçlü, ileridekiler iş yapmayınca kısır gözükebilir. Kanat oyuncularının çok iş yapması lazım. Çizgiyle uğraşırlarsa Deniz çok yalnız kalır. Öyle olunca da orta sahada 3 oyuncu oynatmak gereksiz olmuş olur.
Sahayı iyi parsellemek, yayılmak lazım. Defansın önünü bir anda boş bırakabiliyoruz, top sürerek geçiyorlar.
Deniz Rostov maçında iyi değildi ama ligi geçen seneden tanıyor, ümidim var ondan.
Ekleme:
Kurduğunuz kadrolara da bir bakalım. Geçen seneden iyi mi kadro? Hatta kötü. Olcan gitmiş, Sefa gelmiş. Henrique gitmiş Deniz gelmiş. Sadece Constant var fark yaratacak.
http://i.imgur.com/zjMDJ4B.jpg
Sorunumuz bu boşluk.
Paintle anca kendimi ifade edebildim :)
Sağda sezon ortalaması 1 gol olan Fatih Atik...
Solda çizgi oyuncusu Yusuf...
Bu oyuncularla 4-3-3 olmaz. Kendi futbol görüşüm tabii.
Bu takım beklediğimiz yere oynayacaksa sezonda en az 60 gol atması lazım değil mi?
Şu halimizle en fazla kaç gol atarız? Kimler atar?
Kaleye en yakın 3 adamının 15 gol atması lazım. Bizde 1 gol atan adam sağda oynuyor.
Mustafa Hazıroğlu
31.08.2014, 21:39
Rakibi neden bu kadar büyütüyorsunuz?
Tamam hazir degiliz ama 3 puan alacak gücümüz fazlasiyla var.
Iyi futbol zaten kimse beklemiyor.
Malasef 3 puan alacak gucumuz yokmus.
Sağda sezon ortalaması 1 gol olan Fatih Atik...
Solda çizgi oyuncusu Yusuf...
Bu oyuncularla 4-3-3 olmaz. Kendi futbol görüşüm tabii.
Bu takım beklediğimiz yere oynayacaksa sezonda en az 60 gol atması lazım değil mi?
Şu halimizle en fazla kaç gol atarız? Kimler atar?
Kaleye en yakın 3 adamının 15 gol atması lazım. Bizde 1 gol atan adam sağda oynuyor.
sorun sence o boşluk mu YUSUF VE SEFA İLE ŞAMPİYON OLAMAZSIN 3 FUTBOLCU LAZIM 1 SOL AÇIK 2 SAĞ AÇIK 3 OYUN KURUCU
bariskaratas
31.08.2014, 21:40
Değerli arkadaşım,
dediklerin doğru da şu gönderilen ve gelenler çok hata
- alex, emre nin gidişi
- ekici, fatih, belkalemin alınışı
Cafer Bulur
31.08.2014, 21:41
Malasef 3 puan alacak gucumuz yokmus.
Vardi ama hoca bunu ortaya koydurtmadi.
Bugün hoca kazanmak istemedi takimda ayak uydurdu ayrica erciyes de dedigim gibi abartilacak bir güc yoktu.
gurur6134
31.08.2014, 21:42
Medjani ve belkalem cok siradan duz oyuncular vasatlar yabanci haklarimizin 2 si daha iyi degerlendirilebilirdi
Yusuf,zeki,fatih,salih bu takımda oynatiliyorsa bende oynicam hepimiz oynariz.
Emrullah
31.08.2014, 21:43
Takım hazır olunca çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu maçı ölçü alıp herşeyi sıfırlamanın bir manası yok. Önümüzdeki iki sezon sabretmek zorundayız.Planlı iki sezon. Taraftarın bu ümitsizliği hem takımı kötü etkiliyor, yönetimi de daha fazla yanlış yapmaya sevk ettiriyor.
Bu takım rezil de oynasa Hocaya 3 yıl sabredelim. Birde bu yöntemi deneyelim. Belki başarırız.
Fatih Birinci
31.08.2014, 21:44
Fatih atik salih dursun zeki yavru olmaz arkadaş olmaz...
inadina61_08
31.08.2014, 21:45
Teknik direktörümüz V. Halilhodzic:
1) "Aslında ligin ilk maçını kazanmak için gelmiştik. Bu maçı kazanmalıydık. Trabzonspor ligin zirvesine oynamak istiyorsa bu tip maçları kaçırmamamız lazım."
2) "Defansif anlamda oyuncuların çok iyi bir oyun çıkardığını söyleyebilirim. Bir pozisyon haricinde pozisyon vermedik. Defansif anlamda oyuna iyi hakim olduk."
3) "Bizim sıkıntılarımız oyun içinde ofansif oyun kurmamız. Rostov takımına karşı sergilediğimiz mücadele gibi bir mücadele sergilemeye çalıştık ama yetersiz kaldık. Sergilediğimiz oyundan memnun değilim. Hücum anlamında beklentilerim tatmin olmadı.”
beyefendiye soralım o zaman; hücum oynayacak kimi koydun diye, ne yapmalarını istedin diye, aldırdığın bütün adamlara sahip çıkarken diğerlerini neden denemiyorsun madem. deneme tahtasına çevirmiş daha oyuncuları bile tanımıyor. zaman veriyoruz ama davranış ile söylem çelişkili.
bu arada benim ismimin altına yusuf'un koruyucusu yazabilirsiniz, herkese ağır sözler söylediniz onların istatistiklerine yaklaşacak adam istiyoruz. tabi pek çoğu gitmek istedi ama elin tavuğunu hep savunurken kümesteki kazlara da sahip çıkın artık.
eminim buraya kadar hep yusuf'a sallamıştır pek çok arkadaş, diğerleri mükemmeldi zaten o yüzden o çok kötüydü. biraz ego patlaması yaşıyor, belli ki ergenlikten daha yeni çıkıyor bu çocuk, herkese sabır ama yusufa yok,sonra da sefa ya milyonlar gömüp, potansiyeli var bir kaç maça ihtiyacı var, geyikleri yapın, ekici'ye söylediğiniz şeyleri biraz da eldekiler için telaffuz edin. ekici ne yaptı, koşturdu durdu, orta sahada kim varsa hiç biri bir iş yapmadı, top alamaya gelmeyen adamlar içinde yeni geldi diye ayıklama yapmayın.ekici, fatih,ileri çıkmaya korkan ishak sonra kafasını kaldırmadan orta yapan zeki, medjaniyi hiç demeyeceğim, bu adamı alacaksak zokorayı niye gönderdik ki ataklara katılmak istiyor ama o kadarını yapamıyor.(ağır oldu ama doğru-ileride kocaman bir sıfır-belki düzelir).
salihi unuttum, hocamız ofansif birşeyler den bahsetmiş ama oyuna giren salih.hayret ettik, kahvede izledim, izlerken ağzımı açmadım ama millet bari soner girsin diye dua bile etti, kurtarıcı olsun diye değil, orta saha kalabalık olsun diye. neyse. zamana ihtiyacı var dediği gibi 3 ay süre istiyorsa bir ay kalamaz haberi yok.
Oyuncular top kaptırmaktan korkuyor, hareketsiz, top alamaya da korkuyorlar. forvet desen deniz çırpındı o da yetersiz, çünkü topu oraya taşıyamadık. neyse neresini tutarsan elinde kalıyor.
Bence bir kaç haftaya düzelir ancak sistem hiç hoşuma gitmiyor. o kadar transfere bu takım hala pas yapamıyor, Trabzonspora gelen oyuncular bir saçmalama dönemi geçirmek zorunda mı? ligin en iyi pas yüzdesi adamı getir dağılır kalır. constant'da dağıldı zaten, sorumluluk alıp takımı oynatacak ama gidemiyor, güçsüz yada aşırı yükleme yüzünden ham.
Cafer Bulur
31.08.2014, 21:46
Takım hazır olunca çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu maçı ölçü alıp herşeyi sıfırlamanın bir manası yok. Önümüzdeki iki sezon sabretmek zorundayız.Planlı iki sezon. Taraftarın bu ümitsizliği hem takımı kötü etkiliyor, yönetimi de daha fazla yanlış yapmaya sevk ettiriyor.
Bu takım rezil de oynasa Hocaya 3 yıl sabredelim. Birde bu yöntemi deneyelim. Belki başarırız.
Neden hami,tolunay gibi evlatlarimiza sabretmiyoruz da sürekli yabanci hocalara sabir diyoruz?
Bu hocaya 3 yil sabretmek mümkün degil 3 ayi var bu süre icinde ne ne olacagi ortaya cikar.
şu maçı izleyip de linç edecek adam olarak zeki'yi bulanlarla futbol konuşmam. çok net.
böyle saçmalık olmaz..
Deniz sakatlandığı pozisyonda topun altına vurabilseydi, 1-0 biterdi maç. şimdi methiyeler diziyorduk.
Fatih Birinci
31.08.2014, 21:47
Vahid hoca cok dogru konuştu...bazi arkadaşlar haddini aşiyor...mra gibi duruşumuz iyi demedi..hami hoca once lisansini bi alsin sonra efsane hocamiz olur insallah
Mustafa Hazıroğlu
31.08.2014, 21:48
Maçı izleyemedim. Anneme sordum nasil oynadik diye. İki adamimiz yoktu ama bu kada kotu oynamak olur mi dedi :)
yavuzbaha
31.08.2014, 21:49
Trabzonsporu ilk kez izledim,hayal kırıklığı içindeyim...geçen seneki Trabzonspordan çok daha kötü bir takım olmuşuz...uyum sorunu vesaire kimse anlatmasın,galibiyet mağlubiyet mühim değil,takımda hiç ışıık yok...Adrian,Alanzinho ve henrique yi arayacağız
Mustafa Hazıroğlu
31.08.2014, 21:49
Vardi ama hoca bunu ortaya koydurtmadi.
Bugün hoca kazanmak istemedi takimda ayak uydurdu ayrica erciyes de dedigim gibi abartilacak bir güc yoktu.
Hoca bizim takimin hocasi degil mi ? Sonuc olarak yenecek gucumuz yokmus.
Vahid hocam 2 forvet daha istemiş :)
special one
31.08.2014, 21:51
Öncelikle ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor
Yıllardır hücum eden basan ezen takım istedik yeri geldi bunu 10 yılda bir yaptık
Yeri geldi bunu yapmaya çalışıp anadolu takımlarından bile 3-5 yedik,
Biz yedikçe adamların tribünleri kümeye diye bağırdı.
İstanbul yalakası yorumcuları dinleyip ''trabzon böyle oynamamalı basmalı,
oyunu domine etmeli, hücum yapamıyorlar'' laflarını duyup gaza geldik.
Sonuç kaybolan yıllar...
Dedim ya ne istediğimizi bilmeliyiz artık
Ben sağlam takım istiyorum, Hadi gel de gücün yetiyorsa beni yen diyen
Hatta abartıyorum hadi sıkıyorsa gol at diyen bir takım istiyorum
İzlediğim kadarıyla yıllar sonra istediğim takım ortaya çıkıyor yavaş yavaş
Biraz zaman lazım tabi
Bu takım 3 mactır gol yemiyor, şimdi diyeceksiniz ki rostov ve erciyes bunlar
Ama bu 3 maçda bu takımların 3 pozisyonu varmı akıllarda ?
Bu ligde yıllarca bu yorumcuların istediği gibi oynamak istedik bende dahil
Sonuç ortada, bu ligde biz bu anlayışla çok daha şamp bekleriz.
30 yılda bir olur onda da kupamıza şike ile el koyulur.
Artık yeter demek istiyorum
Hadi gelin yeninde görelim diyen takım istiyorum
ONUR un ŞENOL hocanın gol yememe rekorunu kırmasını istiyorum
Biz her turlu gol atarız
Bırakında rakipler düşünsün...Sabırla bu olacak
Nihat Güneş
31.08.2014, 21:52
Vahid Hoca takimin cimentosunu gondermistir ve bu kararina cok pisman olacak insallah hakli cikmam ...Bourceanu ile Mediani arasinda daglar var daglar. Sirf su tercihi bile gelecek adina endiseli olmayi gerektirir.
Çok komik bir taraftar profilimiz var :))) iki hafta evvel aynı oyunla, hatta daha kötüsüyle takımı göklere çıkar bu gün ise yerin dibine sok :) işte biz sonuca böylesine bağımlıyız. Şayet Denizin direkten dönen topu gol olsaydı şimdi başlamıştı bizim taraftarlar övmeye.
Belki merak eden olur, ben oyundan memnunum ama benim sizden farkım bu sezondan beklentim sadece takım olabilmekte. Fatih hariç hepsinde ışık var ama ne yazıkki takım olamamışlar ki takım olmak o kadar kolay değil en az bir sezonun heba edilmesi gerekir
memmedaga
31.08.2014, 21:53
Fatih Akin'in Fransizcasi iyidir. Hocayi muhabbetle kafalayip ilk 11'de yerini kapiyor. 90 dakika bu verimle sahada olmasinin, hatta ilk 18'e girmesinin baska bir aciklamasi olamaz.
tdş yi gönder
emrah başsanı veto et
serdarı kes
yerine 30 yaşında ki bu adamı al ilk 11 de oynat
inanılır gibi değil
Barış Memiş bile daha iyi oynar
a.fındıkoğlu
31.08.2014, 21:54
tdş yi gönder
emrah başsanı veto et
serdarı kes
yerine 30 yaşında ki bu adamı al ilk 11 de oynat
inanılır gibi değil
Barış Memiş bile daha iyi oynar
Bizden buna sabretmemiz isteniyor
Emrullah
31.08.2014, 21:54
Neden hami,tolunay gibi evlatlarimiza sabretmiyoruz da sürekli yabanci hocalara sabir diyoruz?
Bu hocaya 3 yil sabretmek mümkün degil 3 ayi var bu süre icinde ne ne olacagi ortaya cikar.
Onlara da en az 3 yıl sabredilmeliydi. Orada yanlış yaptık, aynı yanlışı tekrar yapmayalım. Hocayı değiştirmek hiçbir zaman mutlak manada çözüm olmadı. Bazı hocaları değiştirerek sadece günü kurtardık o kadar. Parladık, söndük. Ama 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl gibi hedefler konularak Hoca belirlenmeli ve sabredilmeli. Takım rezil de olsa sabretmeliyiz. Yoksa aynı mantaliteyle kısır döngü devam eder. Ahmet gider Mehmet gelir.....
Bize lazım olan ne hoca, ne futbolcu ne birşey. Sadece sabır. Hocaya sabır, kumaşı iyi oyunculara sabır, yanlışlara sabır, rezilliklere sabır. Biz bunu başarır ve sistemli bir şekilde kısa, orta ve uzun vadeli planlar yaparsak 3-4 yıl içinde KALICI başarılar gelir.
Mehmet Yusuf
31.08.2014, 21:55
Belkalem
Fatih atık
Yusuf
Zekı
Var mı arttıran...
Nihat Güneş
Takimi elestiren taraftarla gecen sene MRA yi cani pahasina savunan iki tataftar grubu yine karsi karsiya :) Gecen sene elestiren grup hakli cikti bakalim bu sene hangi taraf kazanacak .... Bu arada Salih denen adamin stadlara girisinin yasaklanmasi lazim adam bizde ortasaha oynuyor inanilmaz.
Travelair
Yalnız sahada Ünal gibi bir kaptanımız olsaydı bazı futbolcular laubalilik yapamazlardı. Bunlar disipline, saygıya, bilince dayanıyor
Deniz o golü atsaydi yine elestirirdik takim 3 pas yapamiyor ceza sahasina orta yapamiyoruz TS taraftakinin futbol görüşüne güvenin biraz.oyuncular cezalandirilmali
MRA, tolunay bu sene bizden çok puan toplarsa bak sen cümbüşe
Vahid hocaya sallayanlar Yedek kulübesini gördünüz sahadaki 11 ide bundan daha iyisini beklemek haksızlık olur. Biraz sabırlı olmayı bilmeliyiz. Hami yi savunanlara gelince Hami şu şu şu sebepten takımda kalmalıydı demeliler. Vahid hocayı bizim için bir şans olarak görüyorum. Takımı iyi etüd ediyor ve tamda benim düşündüğüm ve gördüğüm şeyleri basın toplantılarında söylüyor tıpkı Moruinho, Mancini veya firstclass diğer hocalar gibi.
6Şafak Aydın1
31.08.2014, 21:57
hoca dogru diyor zaman lazim. 8 sene filan.
Belkalem
Fatih atık
Yusuf
Zekı
Var mı arttıran...
Soner
Salpazarli
31.08.2014, 21:58
Burda herseyi daha iyi bilen trabzonspor kulübüne basvursun, yazik oluyor size burda 😊
Ts4life
Şuraya dıkkat edın yusuf oyundan cıkıyor kımsenın elını sıkmıyor kendını begenmıslık cok fena bısey..
Oyuncular galibiyete şartlansa kazanırlardı. Son dakikalarda bile laylaylom paslaştılar.
Kimse kusura bakmasın, bu durumdan sonra "alışma" "sabretme" hikaye kalır bana.
Berabere kalsak da kötü değil düşüncesi yapıştı takıma.
bahadır2561
31.08.2014, 21:59
Son kez bi Emrah Başsan yoklanabilir
Fatih Atik'le Yusuf'la filan sezon bitmez
Haftaya fbyede yenildiğimizi düşünürsek ilk 2 hafta sonunda 15. oluruz.
Erkan YILMAZ
Deniz o golü atsaydi yine elestirirdik takim 3 pas yapamiyor ceza sahasina orta yapamiyoruz TS taraftakinin futbol görüşüne güvenin biraz.oyuncular cezalandirilmali
Denizi rostov macinda hic begenmemstm
Bu macta daha iyiydi basti top caldi kndne
Pozsyon yaratti ama iste karsi karsiya o pozsynu
Kalecnn ustne vurmcn abi onun dsnda genel
Olarak defansif anlamda iyi ofansif anlamda cok cok kotyduk
Yusuf cok kotu noldu bu cocuga blmiorm
emre duman
Niye boş boş konuuspta birbirinize giriyosunuz bekleyip görmekten başka şansımız varmı? elinde siğirli bir deynegi olan varmı varsa sölesin yapsın okus pokusunuda bizde çile çekmeyelim ne kalitesiz bir kitle oldu bu takımın taraftarı herkres biliyor herkes ediyor hadi ordan şurda yazanların %70 i yüzünden bu takım bu halde.
Mehmet Yusuf
31.08.2014, 22:00
Yusuf ılk maçta oyundan çıkarken protesto edip direkt yerine gıdıyor, kı degısıklık yerınde bı karardı.
Bu nasıl bir kopukluktur, takım umrunda degıl resmen.
yatmaztara
31.08.2014, 22:03
Muhammet demir bugün harikalar yarattı...
Vahid hocam Yusuf denen kendini beğenmiş züppeyi Fener maçında oynatma lütfen. Belliki bu adam olmayacak Deniz i ve Gökhanı oynat
Travelair
31.08.2014, 22:04
Şuraya dıkkat edın yusuf oyundan cıkıyor kımsenın elını sıkmıyor kendını begenmıslık cok fena bısey..
Kendisine kamp dönemi rakip olan süperligin "Kalburüstü" sayılan futbolcularından Turgut Doğan Şahin 250 bin €'ya, yine kendisinden önceki dönemden gelen abisi rakibi Barış Memiş 250 bin €'ya satıldı. Biraz etki etmiş olabilir. Bir de kaptan ağırlığı lazım Ünal gibi, yol gösterecek. Bağırıp çağırma, diklenme, boş yere kendini yere atma, yüzüne dirsek yemiş gibi yapma, kuvvetlen süratlen, konsantre yol futbolunu geliştir diyen bir büyüğü lazım. feybe'li Emre'ye özenme diyecek
Bu arada Yusuf gitmeye kalksa 250 bin € mu deriz 500 mü deriz ne deriz?
Adnan Özkan
31.08.2014, 22:04
Bu takımı tek forvet oynatan her hocaya karşıyım. Bu kulüp Trabzonspor!! Sıradan bir takım gibi oynamaya oynatılmaya hakkı yok.
Her aldığı topu havadan ileriye vuran,iki pas yapamayan korkak oyantılan bir takım istemiyorum.
Vahid hocayı hiç istemedim asla da tasvip etmeyeceğim. Her oynattığı takımı korkak oynatan bizi küçül gören anca dert yanan uyum süreci zırvalığını sürekli bahane eden bir şahıs.
Bu futbolcular beyinsiz değil taktiği ver yapamazlarsa biz anlarız. Böyle futbolla alınacak 1 puan istemiyorum ben. Saldırıp yenilsinler koymaz bana. Rezil bir futbol oynatıyor hoca!!
Herkes kötüydü Onur dışında ama Fatih Atik ve Zeki bırakın bizim takımı PTT de bile zor oynar.
Vahid bahanel peşinde koşuyor ancak. Bu takıma ruhunu geri verin!!!
Yusuf ılk maçta oyundan çıkarken protesto edip direkt yerine gıdıyor, kı degısıklık yerınde bı karardı.
Yanlış karardı bence.
Fatih dururken Yusufun çıkarılması hataydı, Yusufun yaptığıda doğru değildi tabii.
Adnan Özkan
31.08.2014, 22:09
Zeki de ısrar eden,tek forvet oynatan,elli metreye sürekli top atan bir takım ve onun muhteşem hocası!!!!
zaman lazımmış!!! Hadi oradan be sende!! Sanki okuma yazma öğretiyorsun futbolculara?
Şenol Güneş taktiği seninkisi. Yat aşağı bir gol atarsam ne mutlu!!! Takıma bak ya bir puana oynuyor.
Şikebahçe bizi burada beşlerrrrrrr... Rezil eder. Karamsar falan değilim gerçek bu.
Hazırlık maçları ölçüt değildir diyenlere yine diyorum ölçüdür.
Takımın oyun zihniyeti orada belli olur oturur.
Hoca bu taktik bu sonuç bu!! Sakatlar geri dönse de tek forvet ve ısırmayan bir takım yine aynı oynar.
emre duman
31.08.2014, 22:10
Zeki de ısrar eden,tek forvet oynatan,elli metreye sürekli top atan bir takım ve onun muhteşem hocası!!!!
zaman lazımmış!!! Hadi oradan be sende!! Sanki okuma yazma öğretiyorsun futbolculara?
Şenol Güneş taktiği seninkisi. Yat aşağı bir gol atarsam ne mutlu!!! Takıma bak ya bir puana oynuyor.
Şikebahçe bizi burada beşlerrrrrrr... Rezil eder. Karamsar falan değilim gerçek bu.
Hazırlık maçları ölçüt değildir diyenlere yine diyorum ölçüdür.
Takımın oyun zihniyeti orada belli olur oturur.
Hoca bu taktik bu sonuç bu!! Sakatlar geri dönse de tek forvet ve ısırmayan bir takım yine aynı oynar.
:alkış::alkış: affına sıgınıyorum kişisel algılama söledin kelimeleri baz alarak genelleme konusucam
Bu tür düşünen taraftarlarımızdan net söyluyorum Nefret ediyorum arkadas NEFretttt.
Adnan Özkan
31.08.2014, 22:11
Korkuyorum Cardozo yu ileride tek başına bırakıp ikinci bir Janko faciası yaptıracak bize bu salak hoca!! Adam yalnızları oynayacak ileride.
İşe bak yahu büyük takımız sorsan!! üç forvetimiz var biri hep sahada. Neden ikinci forvet yok ha nedeenennnn yok sahada delirecem ya!!
onurts61
Hoca iyi demişte 3 ay sonra ne vaadediyor ayrıca 80. Dakikadan sonra özellikle zeki taç kullanırken yavaş hareket etmesi takımda uyum sorunundan mi kaynaklı idi...
Adnan Özkan
:alkış::alkış: affına sıgınıyorum kişisel algılama söledin kelimeleri baz alarak genelleme konusucam
Bu tür düşünen taraftarlarımızdan net söyluyorum Nefret ediyorum arkadas NEFretttt.
nedenmiş birader bir söyle bende yanlışımı göreyim?
Mehmet Yusuf
31.08.2014, 22:12
Ikısıde çok kötüydü, ben ıkısınıde degıstırır heralde dıyodum.
Adnan Özkan
31.08.2014, 22:13
Hocayı ve oynattığı oyunu sevmiyorum. Umarım tükürdüğümü yalarım ve ben haksız çıkarım!!
DEEP BLUE
Stoperden bozma ön liberolarla maç kazanacağını zanneden hocaya, yontma taş devrinin çoktan bittiğini hatırlatsın birileri... Çok sağlam bir forvet arkası ve çok süratli bir santrfor olamadan zaten başarı ihtimalimiz yok, ayrı mesele...
S.Seymen
şu maçı izleyip de linç edecek adam olarak zeki'yi bulanlarla futbol konuşmam. çok net.
böyle saçmalık olmaz..
teşekkür ederim kardeşim ya Allah razı olsun...
bir adım ileri götürüyorum 1 ynlış orta yaptı sert kavislendiriyim derken ama
maç boyunca 4 gol pozisyonunun 3 ünde var
1. si 0 dan geri Dnize çıkarttı Denizden önce defans girdi
2. si nefis bir alçak orta yaptı Deniz direğe vurdu
3. orta sahada verkaçla girip bir adam ekarte edip Fatih'e 6 pasa bıraktı Fatih ne yapacağını şaşırdı
90 + da stoperden süpürdüğü topla malübiyeti önledi
bir çok atak kesti ve ataklara katıldı
üstelik 3 gün önce 90 dk sahada kalanlardan dı
4. gol pozisyonumuz Costantın Denizin sakatlandığı pozisyondaki topu idi
bu yazdıklarımın öz evlatçılıkla falan alakası yok
ama artık Zeki üzerindeki önyargı kul hakkına girmeye başladı yapmayın
Ayrıca sağbek değil orta saha oynaması gerekir diye düşünenlerdenim daha verimli olacaktır
ama oynamasa bile eleştirilecek son adam yahu ayıptır ayıp
fanatikdevri
31.08.2014, 22:14
Niye boş boş konuuspta birbirinize giriyosunuz bekleyip görmekten başka şansımız varmı? elinde siğirli bir deynegi olan varmı varsa sölesin yapsın okus pokusunuda bizde çile çekmeyelim ne kalitesiz bir kitle oldu bu takımın taraftarı herkres biliyor herkes ediyor hadi ordan şurda yazanların %70 i yüzünden bu takım bu halde.
Elimde sihirli sopa yok ama bu tıfıl hücum hattıyla benim kafama silah doğrutsalar bırak şampiyonluk iddiasındaki göz bebeğimiz Trabzonsporla bu lige başlamayı,K.Erciyessporla bile başlamazdım.
yusuf...1461
Deniz....Elazığ
Serdar....Elazığ
Gökhan ....Altınordu
Fatih......
İki sezon lig tecerübesi olan yok,daha önce böyle bir şey olmadı,bu nasıl acemi bir planlama.
Allah'tan Vahit akıllı adam takımı gördü ve iki forvet istedi.
Nihat Güneş
31.08.2014, 22:14
Zeki bu takimin oyuncusu olamaz da sagbeki hic olamaz ...Salihten 5 kat iyi de ortasaha oynar orasi ayri...Ama O na gelene kadar o kadar cok cop var ki...Mediani Fatih Salih hatta Yusuf bu adamlarla top falan oynanmaz...
Yenilerden Deniz Mehmet ki bence 8 numara filan degil pres yok izliyor genelde defansta. bir seyler olabilir...Constant cok kalite oyuncu paslasacagi tek adam yoktu O da sonlarda bireysellige vurdu isi haliyle...
emre duman
31.08.2014, 22:17
Asın yıkın arkadaş bozmakta sizin üstünüze olmadıgı için artık alıstık sizden bir cacık olmaz ceza yigcemi bildim halde konusuyorm cunku artık dayanamıyorum katlanamıyorum taraftar oldum halde futbolcu nasıl katlansın size gerçektecen çekilmez insanlarsınz
Uğur Kalyoncu
31.08.2014, 22:18
Yusuf tamam çok hata yapıyor ama bir şey de yapıyor...Yusuf bugün oyundan çıkacak son adamdı...O çıktıktan sonra 1 tane korner kullanmadık...
DEEP BLUE
31.08.2014, 22:19
Kardeşim gidin Ajax'tan Duarte'yi alın. Futbolcu seyredelim..
Daha taktiği oluşturamadık.
Doğal olarak disiplinli bir görüntü sahada gösteremiyoruz .
Tempomuz yok.
Kondisyonumuz şuan için yetersiz.
Ve bunların çözümü için zaman gerekli, çözüldüğündeyse bir çok problemimiz kendiliğinden çözülecek.
Bunların yanında Cardoso, Özer ve Bosingwa gibi takımın yeteneğini artıracak oyuncularda takıma katılacak.
Bunlar bizi şampiyonluğa oynatırmı bilemem, ancak sıkı bir takım oluştururuz.
Cafer Bulur
31.08.2014, 22:21
Son kez bi Emrah Başsan yoklanabilir
Fatih Atik'le Yusuf'la filan sezon bitmez
Kesinlikle haklisin ama onu da vahid hoca veto etmis.
Bu hoca bu takimi batirir maalesef adamda cesaretin c si yok.
Ya arkadaş 15 gün önce bu forumda Vahid hocaya laf söyletmiyordu kimse,şimdi adam hakkında olumlu konuşan yok.Ne değişti,hiçbişey.Adam taraftara hoş görünen bir iki demeç verdi herkes tav oldu.Bu adam önceki gelişinde de buydu,ne oynatacağı belliydi.Ne bekliyordunuz yani anlamadım?Yarın 2-3 süper star transfer de yapsak oynayacağımız oyun yine buna yakın olacak,alıştırın kendinizi buna.Ben demiştim demeyi sevmem ama ilk geldiğinde MRA yı,Ziyayı mumla aratır demiştim.Bu adamın futbol mentalitesi bu,hücumcu saldıran takım beklemeyin o yüzden.İzleyeceğiniz takım bugünküne benzer oyun oynayacak.Az atacağız,çok berabere kalacağız,1-0 ı bulabilirsek üzerine yatacağız.Ben bunu dediğimde,1-0 a yatan değil,iyi futbol,saldıran ısıran takım istiyorum dediğimde iyi futbola kimse puan vermiyor deniyordu buralarda.Şimdi herkes temposuz futboldan şikayetçi.Üzerine basarak yine söylüyorum,Hami devam etmeliydi,5-6 hafta sonra da takımın başına geçeceğine inanıyorum...
Necmettin ALTUNTAŞ
31.08.2014, 22:24
Bu nasıl saldırı bu nasıl aşağılama arkadaş.Bir takıma daha ilk maçında böyle saldırılır mı.Onur hariç herkezi yerden yere vurmak ne demek.Dışarıdan birileri yapsa herhalde bu kadar acımasız olamaz.Ne diyeyim...
Adem Akyüz'
31.08.2014, 22:24
Öncelikle tam beklediğim gibi bir maç oldu. 0-0'a kilitlenir, arada bir kontra ataktan gol bulursak 1-0 kazanırız demiştim ama Deniz o pozisyonu kaçırınca maç 0-0 bitti..
Bu maçın kesinlikle bir ölçü olduğunu düşünmüyorum. Çünkü neredeyse takımın yarısı sakat veya cezalıydı. Vahid hocanın maçtan önce dediği gibi, bu hocanın aklındaki 2. kadro. Bugün bu kadronun yetersiz olduğunu gördük.
En büyük eksikliğimiz olan orta saha bugün yine bariz şekilde belli oldu. Medjani, Rostov maçının aksine topu ileri taşımak konusunda oldukça etkisiz kaldı. Bunu ilk yarı Ekici, ikinci yarı Constant yapmaya çalıştı ama onlar da çok etkili olamadı. Kanatlarda da Yusuf ve Fatih etkisiz kalınca haliyle ofansif olarak hiçbir şey üretemedik.
Takımın uyum sorunu olduğu açık, bu da normal bir şey ama bugün beni en çok şaşırtan oyuncuların isteksiz, rahat, geniş tavırlarıydı. Puan kaybına isyan eden oyuncu yoktu sahada. Bi taç atışı kullanmak 30-40 saniye sürer mi Allah aşkına. En son ne zaman hızlı, çabuk taç kullandığımızı unuttum ben.. Vahid hocanın öncelikle takımdaki bu kazanma isteği sorununu çözmesi gerek. Burada kaptan Onur'a da önemli görev düşüyor.
Takım olarak bu akşam olumlu sayabileceğimiz tek konu herhalde takım savunmasıdır. İlk yarıdaki kafa vuruşu dışında çok fazla pozisyon vermedik. Bursaspor maçını da sayarsak 4 maçtır gol yemiyoruz.
Teker teker oyuncuları yorumlamak gerekirse;
Yusuf hala beyni ile oynamıyor. Bugün tam bir halı saha futbolcusu gibi oynadı.
Fatih'in bu senenin torpillisi olduğunu bugün gördük, 90 dakika sahada kalması gerçekten çok ilginç.
Medjani, Rostov maçlarında(özellikle içerdeki) çok iyi bir görüntü vermişti ama bugünün kötülerinden.
Ekici, uyum sorunu yaşadığı belli oluyor ama kumaşı var.
Belkalem, bu takımda en fazla iyi bir yedek olur, fazlası değil..
İshak, ilk yarı biraz tutuktu ama ikinci yarı kendini gösterdi. Bir kaç pozisyonda rakibini geçip içeriye doğru katetti. Oynadıkça daha iyi olacak.
Forumda Rostov maçından sonraki olumlu, ayakları yere basmayan hava dağılmış oldu. Fakat şimdi de takım yerin dibine sokuluyor. Bi türlü ortayı bulamadık.. Trabzonskor taraftarları yine oldukça fazla :) Biraz sabır arkadaşlar, çok zor değil..
poetricus
31.08.2014, 22:25
Sâkin olun millet, sâkin...
Cafer Bulur
31.08.2014, 22:25
Ya arkadaş 15 gün önce bu forumda Vahid hocaya laf söyletmiyordu kimse,şimdi adam hakkında olumlu konuşan yok.Ne değişti,hiçbişey.Adam taraftara hoş görünen bir iki demeç verdi herkes tav oldu.Bu adam önceki gelişinde de buydu,ne oynatacağı belliydi.Ne bekliyordunuz yani anlamadım?Yarın 2-3 süper star transfer de yapsak oynayacağımız oyun yine buna yakın olacak,alıştırın kendinizi buna.Ben demiştim demeyi sevmem ama ilk geldiğinde MRA yı,Ziyayı mumla aratır demiştim.Bu adamın futbol mentalitesi bu,hücumcu saldıran takım beklemeyin o yüzden.İzleyeceğiniz takım bugünküne benzer oyun oynayacak.Az atacağız,çok berabere kalacağız,1-0 ı bulabilirsek üzerine yatacağız.Ben bunu dediğimde,1-0 a yatan değil,iyi futbol,saldıran ısıran takım istiyorum dediğimde iyi futbola kimse puan vermiyor deniyordu buralarda.Şimdi herkes temposuz futboldan şikayetçi.Üzerine basarak yine söylüyorum,Hami devam etmeliydi,5-6 hafta sonra da takımın başına geçeceğine inanıyorum...
Vahi d hocanin Trabzonspora bir sey veremeyecegini yazan 3-5 kisiden biriydik seninle.
Ama bu aksamki rezil futbola ragmen hoca cok elestirilmedi aslinda,mra olsa buralar dalgadan gecilmezdi.
onurts61
31.08.2014, 22:28
Hem Karabük hem fener suna için en az 2 gömlek ustumuzdeler.
Nihat Güneş
31.08.2014, 22:28
Ne Hocayi koru korune savunalim ne Hoca yi ilk mactan asalim ama kabul edelim ki bazi tercihler buyuk soru isareti...
Bence de gelen takviyelerle bile istedigimiz takimi seyredemeyecegiz. Vahid Hocayi bilen yasli tayfa bunu haftalardir soyluyor zaten :)
yavuzbaha
31.08.2014, 22:29
Vahid Halilhodziç Trabzonspor takımının karakterine uygun bir hoca değil...çok net
Takımdan değil de bu taraftar profilinden nefret ediyorum.Daha bir hafta önce şampiyonluk şarkıları söyleyen bu güruh bu gün ki vasat oyun sonrasında öfke kusuyorsa yazık bu kulübe..Denizin kaçırdıkları gol olsaydı,takım bu oyunla farka gitseydi şampiyonuz diye nara atacaktı buradaki çoğu kişi..al febeş bile berabere..Daha ilk hafta bi durun ya.....
Nihat Güneş
31.08.2014, 22:31
Bugun macta dikkatimi ceken en enteresan olay mac esnasinda da yazmistim... Belkalem Mediani den daha hizli saka gibi :)
Onur Akyüz
Mert Günok bizim için büyük avantaj olacak, maşallah hık demiş babasının burnundan düşmüş :)
İlk maç olur böyle şeyler fazla takmıyorum ben ama Fatih'in 90 dk oyunda kalmasına anlam veremedim. Salih'e de tabi.
Esmoface
8 numara eksiği yine ayyuka çıktı. Nasıl göremedik bunu, akıl almaz.
Sağ kanatta sıkıntı var gibi gözükse de Sefa ve Fatih orayı taşır diye düşünüyorum. Her ne kadar bütün akınlarımız sol taraftan gibi gözükse de esas sıkıntı yaratacak mevki sol açık bence. Hem Yusuf'un oyun zekası sıkıntısı hem de alternatifsiz olması düşündürüyor. Açıkçası Constant'ın belli bir bölgede değil de serbest oynaması daha akılcı gibi duruyor.
Yine de öfkeyi dışarı vurma hakkımı Eylül sonuna kadar saklı tutacağım.
Sabır, sabır muhabbetlerinden sıkıldık; ama takım cidden çok yeni, 1 aylık sürede bir ışık gözükür diye umuyorum. Eksikler de bolcaydı, biraz beklemekte fayda olabilir.
Adem Akyüz'
Yarın yapılacak transferlerin 2 forvet ve 1 stoper olduğu söyleniyor. Eğer öyle olursa bu seneki en gerçekçi hedefimiz 3. lük olur.. Orta saha oyuncusu beklerken bugün elimizdeki en iyi orta sahayı gönderdik. Oynadığımız 3 maçta da gördük ki bu orta saha ile pozisyon üretmekte sıkıntı yaşıyoruz. Takımdaki eksiklerden bu kadar yakınan Vahid hocanın orta sahadaki bu eksiği görmemesine gerçekten çok şaşırıyorum. Medjani'ye biraz fazla mı güveniyor acaba ? :S
Bu sezon 3 resmi maç oynadık,bence hiç gol atamadık,hiç gol yemedik.(Rostov maçındaki açık ofsayt golü ve savunmanın ikramı gol yanıltmasın demiştim)...0-0 ların takımı oluruz bu sene...
Yasin Altuntas
31.08.2014, 22:32
Vahi d hocanin Trabzonspora bir sey veremeyecegini yazan 3-5 kisiden biriydik seninle.
Ama bu aksamki rezil futbola ragmen hoca cok elestirilmedi aslinda,mra olsa buralar dalgadan gecilmezdi.
Cok merak ediyorum bugün takimdan ne bekliyordun ?
Cafer Bulur
31.08.2014, 22:34
Yarın yapılacak transferlerin 2 forvet ve 1 stoper olduğu söyleniyor. Eğer öyle olursa bu seneki en gerçekçi hedefimiz 3. olur.. Orta saha oyuncusu beklerken bugün elimizdeki en iyi orta sahayı gönderdik. Oynadığımız 3 maçta da gördük ki bu orta saha ile pozisyon üretmekte sıkıntı yaşıyoruz. Takımdaki eksiklerden bu kadar yakınan Vahid hocanın orta sahadaki bu eksiği görmemesine gerçekten çok şaşırıyorum. Medjani'ye biraz fazla mı güveniyor acaba ? :S
Hocanin orta saha istememesinin tek nedeni bence oynatmak istedigi defansif futbol.
Cünkü hoca topa sahi,isiran hücüm eden bir takim degil defansi saglam tutan kontra oynayan bir takim istiyor.
Vahid hoca hicbir zaman ofansif futbol savunucusu olmadi,olmaz da.
Bu nedenle bu hocanin basarili olma ihtimali yok denecek kadar az...
Cafer Bulur
31.08.2014, 22:36
Cok merak ediyorum bugün takimdan ne bekliyordun ?
Uyumlu takir takir futbol oynayan bir takim beklemiyordum.
Organize ataklar,verkaclar ara paslar yapan bir takimda beklemiyordum.
Sadece agresif,rakibi isiran kazanmaya oynayan topun arkasina gecen degil topla oynayan hatali da olsa bol bol pas yapan bir takim bekliyordum.
Ama hicbir olmadi,olmayacak da bu hocayla iskence cekmeye devam edecegiz ama birileri yine de vahid diyecek onu biliyorum.
atomania
31.08.2014, 22:37
daha resmi macta gol yemedik. birde böyle bakin. tamam göze hos degil ama bizde lucescu olsaydi ve 3 macta gol yemeseydik vay süper taktikci lucescu derdik belki.
cakalkerem
31.08.2014, 22:37
yanlış yapıyoruz....
20 yeni adam yeni hoca anlayış değişik zaman lazım
Yasin Altuntas
31.08.2014, 22:38
Sadece agresif,rakibi isiran kazanmaya oynayan topun arkasina gecen degil topla oynayan hatali da olsa bol bol pas yapan bir takim bekliyordum.
Ama hicbir olmadi,olmayacak da bu hocayla iskence cekmeye devam edecegiz ama birileri yine de vahid diyecek onu biliyorum.
Bende diyorum hem beklediklerin, hem beklemediklerin hepsi en gec bir kac haftaya, takim birbirine alistigi zaman olacak bundan eminim,
~UniCef~
31.08.2014, 22:38
Bir mactan sonra bu kadar elestirmek te dogru degil gercekten. Yani biraz kendimize gelelim arkadaslar !! 3 ay sonra takim bu futbolu sürdürüse baslariz agir bir sekilde elestirmeye ama ilk mactan sonra degil
Bugün gördüğüm takım amatörden farkı yoktu.topu bile yere indiremediler bir türlü, iki ayağa pas yok.Bu futbolla haftaya bizi çacık yaparlar.
cakalkerem
31.08.2014, 22:39
şikecilere bak be
Emre GÜRDAL
31.08.2014, 22:43
Bu sene acik ara sikeciler sampiyon olur en iii kadro suan onlarda oturmus kadro forverlwri golcu iiiylet gercekler aci
cakalkerem
31.08.2014, 22:47
adamlar bala gol atıyor
bordoylamavi
31.08.2014, 22:47
şu fenere bak yedikçe atıyor arkadaş. adam webo yu aldı oyunu iki dakka sonra attı golü bu nasıl iş ya
İ. SARAL
31.08.2014, 22:51
Takım yeni oluştu zaman lazım. İleride iyi oluruz ama bu sene şampiyonluk falan hikaye. Bu sene takımdan 8-9 kişilik bir iskelet oluşturulup seneye 1-2 transferle şampiyonluğa oynayabiliriz. Bu sene hedef ilk 3 ve gruptan çıkmak olmalı. Şu an görünen takımın en büyük 2 eksiği forvet arkası veya kanat forvet ve defanstan topu alıp oyunu kuracak adam eksikliği. Alex bu işi süper yapıyordu ama ne hikmetse adamı gönderdiler. Kendimi bildim bileli Trabzonspor'un yaptığı en aptalca hamlelerden biri budur belki de ilk sıradaki.
Takım yeni oluştu zaman lazım. İleride iyi oluruz ama bu sene şampiyonluk falan hikaye. Bu sene takımdan 8-9 kişilik bir iskelet oluşturulup seneye 1-2 transferle şampiyonluğa oynayabiliriz. Bu sene hedef ilk 3 ve gruptan çıkmak olmalı. Şu an görünen takımın en büyük 2 eksiği forvet arkası veya kanat forvet ve defanstan topu alıp oyunu kuracak adam eksikliği. Alex bu işi süper yapıyordu ama ne hikmetse adamı gönderdiler. Kendimi bildim bileli Trabzonspor'un yaptığı en aptalca hamlelerden biri budur belki de ilk sıradaki.
Bourceanu sakat.ilk devreyi kapatan bu adamı elde tutup yabancı kontenjanını boşa harcamak istemediler galiba..
lazibere
31.08.2014, 23:02
Renktas , ayni oyunu bende bekliyordum lakin sana birsey diyim, bunun hocayla alakasi yok, taiim 4 senedir uyusuk pisirik ve karaktersiz oyun oynuyor. Takimda bu surede degismeyen ne kaldi bilmiyorum ama sanirim onur' bu kadar formda olmasindanmidir "" vurun ulan vurun biz kolay gol yemeyiz " diye dusunuyorlar mi))
Mra da geldi, tolunay da, hami de, vahid de, ama hicbiri FIRTINA DIYE ANILAN TAKIMIZA RUZGAR BILE ESTIREMEDILER, bir neden bulamadim am sanirim bizim formayi giyenler mallasiyor
İlk haftada böyle sonuç gayet normal, şahsen beklediğim gibiydi performansımız.
UgurAk61
31.08.2014, 23:06
Hersey yolunda sakin olun... Bu takim ilk defa birlikte oynadi! Mehmetin ilk maci zekininde keza öyle denizinde soner her mac oynadi bugün niye kesik yedi? Sabir renkdaslar ara bize cok yarayacak
Gesendet von iPad mit Tapatalk
Travelair
31.08.2014, 23:08
Bir de şunu söylemek isterim: Deplasman forması diye beyaz forma mı kullanıyorlar ne. Çok yanlış bir uygulama. Futbolcunun beyninde bordo ve mavi olmalı. Beyaz bir boşluk değil. Karakterimiz, şahsiyetimiz renklerimizden de geliyor. Bunlara sahip çıkmalıyız. Önemsiz gibi gözükse de bence çok önemli
Yıldıray Emanet
Solda yusuf la yürümez bu iş topu ayağında tutabilen birisi lazım oda Erkan son gün napıp edip alsınlar
cakalkerem
basketçilere bak be...abd ile kafa kafaya oynuyoruz
lazibere
31.08.2014, 23:12
Bakin soyleyeceklerimi tarihe not edin
Sampiyon olmak icin buyuk dusunen oyunculara ihtiyacimiz var,
Hirsli oyunculara ihtiyacimiz var,
Topla oynarken sakin olan oyunculara ihtiyacimiz var,
Paniklemeyen ve top benden ciksinda kime giderse gitsin diye dusunmeyen oyunculara ihtiyac var,
Bu benden daha iyi vurur diyerek sorumlulugu takim arkadasina birakmayacak kadar cesaretli oyunculara ihtiyac var,
Yusuf gibi topu rakibin ortasindan vurarak sadece yana dogru gitsin diye dusunerek takimi sabote edenlere degil, Her bulustugu topu panikle sadece ileri dogru atan defans oyunsuyla olmaz bu isler,
Sadece yetenekli olmak yetmiyor, sadece zeki olmakta yetmiyor.
Cok para kazananla olacak diyede bir kesinlik yok ama amator ruhla sadece takimi icin kuru ekmek yemeye razi olanlarla da degil
Bu sene acik ara sikeciler sampiyon olur en iii kadro suan onlarda oturmus kadro forverlwri golcu iiiylet gercekler aci
Üstelik rakipleri 3 günde bir maç yaparken adamlar haftada bir maç yapcaklar.
Hedef lig ikinciliği olmalı, üçüncülüğe de başarı gözüyle bakmak lazım.
BmOaRvDiO
31.08.2014, 23:13
İşte büyük takım böyle olur bak ist takımlarına kötü oynasalar bile isimleriyle kazandılar hepsi ama bizim oyuncular TS' de oynadıklarınin farkında değiller pısırıklar.
cakalkerem
31.08.2014, 23:15
haftaya zor maç olur onu bunu bilmem
Arkadaslar nedir problem yaptiginiz. Tiyatro izliyorsunuz sonucta. Senaryo yazilmis zaten ne deseniz boş.
bariskaratas
31.08.2014, 23:28
Arkadaslar nedir problem yaptiginiz. Tiyatro izliyorsunuz sonucta. Senaryo yazilmis zaten ne deseniz boş.
Evet aynen:alkış::alkış::alkış:
biltrabzon
31.08.2014, 23:35
Real 2-0 dan 4-2 geriye düstü,Allahtan biz Reali tutmuyoruz,yoksa bu gece asip bicip kesmistik adamlari.Biz elestienlerin hakli oldugu yönler var mi var,cok gereksiz siradan adamlar takima alinmamaliydi.
İlker Yazıcıoğlu
31.08.2014, 23:40
Adamlar dur durak bilmiyor.Geri düşüyorlar beraberliği yakalıyorlar,öne geçiyorlar...
Şike li 10-11 sezonundan beri şikeciler hırsla oynuyorlar.
Şikeden canı yanan biziz,şu topçulardaki hırssızlığa bak...
Yenmek,yenilmek değil mesele....
Şu fener kazandıkça gücüme gidiyor...
Yazık valla yazık....
bizim oyuncular maçı kazanmak istemediler pek, hırs yapmadılar o yüzden berabere bitti
İlker Yazıcıoğlu
31.08.2014, 23:43
bizim oyuncular maçı kazanmak istemediler pek, hırs yapmadılar o yüzden berabere bitti
Bu maça özel konuşmuyorum,hep böyle.....
Her şey ortada.....
Adem Erdoğan
31.08.2014, 23:48
Ortasaha lazım, yoksa yakın zamanda Cardozo'ya bile Henrique muamelesi yaparız.
Deniz Yılmaz bence iyiydi bu arada.
Bülent abi ne ara geldide ceza yedi ya? :D
Gesendet.
İlker Yazıcıoğlu
31.08.2014, 23:50
Cardozo'yu sağdan soldan ortadan beslemediğimiz sürece Janko'dan farkı olmaz,Henrique olsa bin şükür....
Cardozo bitirici adam,beslersen atar,beslemezsen kendini yorar bir boka yaramaz.Şu anda Cardozo'yu besleyebilecek tek adam Constant o da nereye kadar tek başına besler muallak....
Real 2-0 dan 4-2 geriye düstü,Allahtan biz Reali tutmuyoruz,yoksa bu gece asip bicip kesmistik adamlari.Biz elestienlerin hakli oldugu yönler var mi var,cok gereksiz siradan adamlar takima alinmamaliydi.
Ancelotti istifa Hami gelsin.
Adem Erdoğan
31.08.2014, 23:51
Adamlar dur durak bilmiyor.Geri düşüyorlar beraberliği yakalıyorlar,öne geçiyorlar...
Şike li 10-11 sezonundan beri şikeciler hırsla oynuyorlar.
Şikeden canı yanan biziz,şu topçulardaki hırssızlığa bak...
Yenmek,yenilmek değil mesele....
Şu fener kazandıkça gücüme gidiyor...
Yazık valla yazık....
Şikeden canı yanan bir Onur kaldı takımda. :)
İlker Yazıcıoğlu
31.08.2014, 23:55
Şikeden canı yanan bir Onur kaldı takımda. :)
Valla doğru dedin onu Adem....
cakalkerem
31.08.2014, 23:56
mustafa yok mu?
İlker Yazıcıoğlu
31.08.2014, 23:57
O da var,doğru....
Adem Erdoğan
31.08.2014, 23:59
mustafa yok mu?
Mustafa'yı unutmuşum, Colman'ı da bilerek yazmadım, çok da umurunda olduğunu zannetmiyorum zaten.
kısa ve öz yazacam bizim cesaretli hocalara ihtiyacımız var vahid hoca bu takımı devre arasına götürürse iyi HAMİ hoca bence bundan bin kat daha iyidir ama onuda küstürdüler......
bu zihniyet ve berbat yerli oyuncularımızla bundan iyisı olmaz bu sene en çok görecegimiz skor bu olur 0-0.....4 senedir düşek dedigimiz sikebahce yine rahatlıkla sampiyon olacak adamlar akıllı bizim gibi a i s çuval adam almiyor az ama tam kalite olan adam alıyor ihtiyacı olan anda i golünü atıp maçı alıyor bu bu takımın şampiyon olacağına k i o inanıyorsa gitsin kafasından aşağıya buz döksün haftaya fener bizi evire çevire yener
Hayretle yapılan yorumları okuyorum. Yahu bu takıma zaman lazım zaman. Bunu hangi dille nasıl anlatacağız bilmiyorum. Hangi hoca sizin gözünüzde iyi hoca şuraya yazın bende öğreneyim. Her şeyi eleştirmek bir beraberlikte ortalığı karıştırmak bu takıma kötülük yapmaktır...
Timur Mikhail
01.09.2014, 00:32
Bence sonuç yine iyi.
Takım da ilk defa birbirleriyle oynayan oyuncular vardı. Ataklarda takım uyumu olmadığı net ortadaydı.
Denildiği gibi forvette ve ataklarda sahada olan topçular çok yetersiz. Kanatlarımız çok etkisiz, orta saha bitik çünkü kanatlar ve forvet hiç bir şey yapamadı tüm yük orta sahaya bindi, mehmet ekici constant bence ellerinden geleni yaptılar onlara bu kadar yük binmediğinde çok daha etkili olacaklardır.
Medjani çeyrek borçe etmez ama yapacak bir şey yok bu durumda.
Bosingwa ve form tumuş ishak ve diğer iki kanat oyuncuları ile takım işler, mustafa yumlu bu takımın defansı kim ne derse desin, belkalem falan bilmem.
İleri uç elemanı önemli bence sadece cardozo ile olmaz yanına muhakkak biri lazım koşan yıpratan tarzda, bu şekilde orta sahaya binen yük azalır ve daha pozitif takım izleriz diye düşünüyorum.
Allahtan ilk hafta şikecilerle oynamadık çünkü en az 3 gol atarlardı, çok olmasalarda şuan gördüğüm en hazır takım şikeciler.
Denizin o iki pozisyondan birini gol yapması lazımdı.
Vahid hocaya laf etmem çünkü hazır olmadığımızı söyledi ama şu zeki ve özellikle fatih takıntısında devam ederse işi çok zor.
Ayrıca biri yusufa beyin taksın.
murat3861
01.09.2014, 00:35
Bence de panik yapılmamalı.takım zamanla oturacaktır.çok kaliteli bir forvet ve hücumcu bir ortasahaya ihtiyacımız var.şikecilerin Sow,emenike,webo hatta kuyt gibi 4 forveti varken,biz yalnızca cordozoya bel bağlayamayız.vahid hocaya bence bu yıl sabır gösterelim.
Mehmet BAŞ
01.09.2014, 00:38
Maç oynanmadan önce söyledik!
Bu takımın rakibe oyununu kabul ettirebilecek yeterlilikte bir ortasaha oyuncusu yok!
Bunu 10 kere 100 kere 1000 kere yazdık!
Takımın ''ORİJİNAL ORTASAHA'' oyuncusuna 1 değil 2 tane ihtiyacı var!
Ayrıca ''Fatih Atik'' oynadığı sürece biz sağ veya sol kanadımıza kepenk kapatıyoruz!
Defalarca yazdım, bu fizikte bir kanat oyuncusu o-la-maz!
Olursa da ancak bunun gibi bir şey olur!
memmedaga
01.09.2014, 01:12
Almancı arkadaşların dediği gib varmış mehmet ekici çok sade silik oynadı sinyal vermedi
Soner kötü oynuyor ama ara pası falan atmaya çalışyor
Kreatif özellikiği olan oyuncu olduğu söyleniyordu ama Özer bu adamdan bu anlamda kat be kat üstün
memmedaga
01.09.2014, 01:14
en çok muhammet demirin şov yapışına yanıyorum...
gabriel omar
01.09.2014, 01:17
İlk hafta olması sebebiyle biraz makul olmakta fayda var .Takımın belli bir süreye ihtiyacı var ama bazı şeyler de var ki eleştiriyi hakediyor.
Birinci eleştirim takımın hala kazanmayı yeterli derecede arzulamaması ve maç içinde kopuk ,lakayıt tavırlara girmesi.Bu doğrudan Vahid hocanın çözmesi gereken bir sorun ve bu konuda zaman talep etmeye kesinlikle hakkı yok.Ciddiyet ve disiplini bir an evvel üst seviyelere çekmek mecburiyetinde.
İkinci husus orta sahamız.Medjaninin arzuladğımız üretkenliği sağlayamayacağı aşikar.Tez elden o bölgeye gerçek bir orta saha transfer edilmeli yahut hoca takım içinden bir çözüm bulmalı ferhat ya da batuhan gbi.Ama bana göre elimizdeki oyunculardan yama yapmak zor ,o yüzden transfer daha az riskli ve güvenilir olur.Aslında uzun maratonda Bilal Kısa dahi elimizi önemli ölçüde rahatlatabilirdi.
CesurHamsi
01.09.2014, 01:29
Fatih Atik kadar berbat bi oyuncu gormedim, Vahid hoca nasil cikarmadi onu anlamiyorum. 2ci yarida onun yerine Serdar girseydi belki skor farkli olurdu. Bu arada Salih kadar beyinsiz adam yok, nasil koskoca Trabzonsporun on liberosunda oynuyor anlam veremiyorum. Adam top ona geldiginde neyapacagini bilmiyorum. Bide Yusuf artik silkelenip kendine gelmeli. Orta atarken etrafina bile bakmiyor ve heryerden orta atmaya calisiyor, ortalari bide iyi olsa! Belkalemde canli bomba gibi heran hata yapacak bi kisi gibi duruyor. Zeki hakkinda zaten hic yorum yapmam :)
4-2-3-1 düzeniyle oynamaya çalıştık. İlerde basmadık. Rakibin üzerimize gelmesini bekledik. Bizim ceza sahamızla orta saha arasında baskı yapmaya çalıştık. Gördüğüm kadarıylada o bölgede birçok top kaptık. Olayımız bundan sonra başlması gerekirken bir türlü olmadı. Ortasahadaki defansif ikilimiz her kaptığını yusufa atmaya çalıştı. Bn olsam bnde ona atardım. Bi Yusuf boşa kaçıyodu. Bakın Ekici hiç pozisyon almadı carlla constantı resmen oyundan düşürdü. Ekici yüzünden resmen uzun vurmak zorunda kaldılar. Ekici hiç düşünmeden oynadı lan insan Bi düşünür Carl şimdi topu alacak Bi pozisyon alayım boşa kçayım yok ben nasıl izlediysem oda öyle izledi. Sonuç olarak savunma iyi herkes görevini ve ne yapması gerektiğini biliyor. Ancak ofans için bazı oyuncuların nerede ne yapacaklarını iyi bilmesi gerekir. Hocanın işi zor en iyi ihtimal iki ay lazım.
fatih atik bence transfer sezonu bitmeden elden çıkarılmalı bence de fizik olarak sağ açık oyuncusu olamaz bugün de hiçbirşey yapmadı serdar nasıl fatihin yedeği oluyor anlamadım yusuf 1 oynar 10 yatar kanat yok
Geçen sezon sonu 5 tane attığımız Erciyes'e doğru dürüst 2 atak geliştiremiyorsak ve sezon genelini 3 aşağı 5 yukarı bu kadro ile oynayacağımızı düşünürsek açık ara küme adayıyız...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Vahid hoca önündeki yanlışı görmüyor Fatih denen kabzımalı 90 dk sahada tuttu
omondoles
01.09.2014, 07:10
İlk hafta olması sebebiyle biraz makul olmakta fayda var .Takımın belli bir süreye ihtiyacı var ama bazı şeyler de var ki eleştiriyi hakediyor.
Birinci eleştirim takımın hala kazanmayı yeterli derecede arzulamaması ve maç içinde kopuk ,lakayıt tavırlara girmesi.Bu doğrudan Vahid hocanın çözmesi gereken bir sorun ve bu konuda zaman talep etmeye kesinlikle hakkı yok.Ciddiyet ve disiplini bir an evvel üst seviyelere çekmek mecburiyetinde.
İkinci husus orta sahamız.Medjaninin arzuladğımız üretkenliği sağlayamayacağı aşikar.Tez elden o bölgeye gerçek bir orta saha transfer edilmeli yahut hoca takım içinden bir çözüm bulmalı ferhat ya da batuhan gbi.Ama bana göre elimizdeki oyunculardan yama yapmak zor ,o yüzden transfer daha az riskli ve güvenilir olur.Aslında uzun maratonda Bilal Kısa dahi elimizi önemli ölçüde rahatlatabilirdi.
Aynen katılıyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
01.09.2014, 07:26
Günaydın.
İshak ilk maçında çok hata yaptı. O kanatta ilk Rostov maçında iyi oynayan Musa oynayabilir ama onun da hücum özelliği İshak kadar yok.
Fatih ATİK ve Zeki kanatlardan çok rahat pozisyonda orta yapmayı beceremiyorlar.
Deniz ilk maçında iyiydi.
Belkalem vasatı aşamadı.
Bu takımın en az 5 maç daha oynaması lazım. Ancak Hoca taşlarla fazla oynamadan bir kadro oluşturmalı.
Colman’ın işi bugün bitiyor.
HOPA'LI TS'Lİ
01.09.2014, 07:28
Geçen sezon sonu 5 tane attığımız Erciyes'e doğru dürüst 2 atak geliştiremiyorsak ve sezon genelini 3 aşağı 5 yukarı bu kadro ile oynayacağımızı düşünürsek açık ara küme adayıyız...
abartmayalım lütfen
bu takım zirveye oynar, zaman lazım
Kasım Hilal
01.09.2014, 07:56
Fener maçından önce bir aşka gelirler inşallah.
Bu takımın muhakkak zamana ihtiyacı var, yalnız mecvcut oyuncularla işimiz çok ama çok zor şimdiden söyleyeyim, Adrian'ı bile arar bu takım.
Celal Demir
01.09.2014, 08:21
daha ilk haftadan takımı yerden yere vuranları anlamıyorum....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.