Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Adem Akyüz'
08.03.2014, 01:00
biletlerde alan kisinin tc kimlik numarasi yer almadikca bu duzen degismez
ancak bu duzeni ve karaborsaya canak tutan mevcut yonetimi alasagi edecegiz!!!
Alan kişinin Tc Kimlik numarası ve ismi biletlerde yazıyor. Ancak girişte kontrol edilmiyor..
Samet Yildirim
08.03.2014, 01:07
Disarida kalacak yabanci sikintili olacak...
emre güral olsaydi sikinti olmazdi.
Alan kişinin Tc Kimlik numarası ve ismi biletlerde yazıyor. Ancak girişte kontrol edilmiyor..
bu daha da feci bi durum.
yaziklar olsun
kulübe baski yapalim bütün biletler kontrl edilsin diye
email, telefon, fax...
6Şafak Aydın1
08.03.2014, 01:32
kontrol hikaye. birak adamin elinde patlasin.
Fatih Öztürk
08.03.2014, 07:57
Karaborsayi engellemek şu aşamada zor.kaldiki fb ve gs stad etrafında bile kötü niyetliler engellenemezken Trabzon'da hiç bir sey yapamazsın.bu isi engellememin tek caresi hırsız tiplerden bilet almamak.
Fatih Öztürk
08.03.2014, 08:17
Geluyruk ula!
Travelair
08.03.2014, 08:56
Devlet üzerine giderse karaborsa denilen olay 2 saatte biter. Her şey ayan beyan ortada çünkü
Bunun önüne geçecek kimse yok mu? Adamın BMW'si var ama karaborsa bilet satıyor.. Ve bunun gibi onlarca var sosyal medyada.. Vali balkonlara polis koydurmak dışında başka ne işe yarar ? https://pbs.twimg.com/media/BiJwG33CEAAEPIn.jpg
İl kodu 34 diyor burda ?
Adem Akyüz'
08.03.2014, 09:35
İl kodu 34 diyor burda ?
O benimde dikkatimi çekti de İstanbulda oynayıp fener maçı bilet fiyatını 20 lira yapacak kulüp var mi :)
Ercan DEMİRCİ
08.03.2014, 10:36
Arkadaş sen sezon boyunca maç kaçırma gel şikecilerin maçına gideme var mı böyle birşey...
İl kodu 34 diyor burda ?
34 olayı Biletix ten kaynaklı bi olay ama dikkatimi çekti trabzondaki biletler gri ağırlıklı bu biletler renkli Yada bana öle geldi.
yaranozlu
08.03.2014, 11:18
biletlerin ucuz olması karaborsaya davetiyedir. ayrıca Trabzonspor taraftar gruplarının çoğunun takımla bir ilgisi olmayıp temel amaçlarının takım üzerinden para kazanmak olması zaten karaborsanın kaçınılmaz olmasını gösteriyor. ben daha once bir şikebahçe maçına karaborsa TG tarafından kombine aldım maçlık, içerde iade ettim. kombinenin üzerinde ücretsizdir satılamaz yazıyordu. karaborsa yeni değil, hep vardı, Trabzon gibi satılmış taraftarları olan tribünlerde hep olur. Asıl olan da bizim gibi uzaklardan maçlara gidenlere olur. urfalılar da hep karaborsa satmışlardı kupa finalinde, mecburen aldık. 20 liralık bilete 60 lira vermiştim de sevinmiştim.
burasıdaTRABZON
08.03.2014, 11:52
yine umudum yok büyük ihtimalle yine istemediğimiz bi sonuç alıcaz bu da yetmezmiş gibi insanlara maçı seyrettirmiyosunuz 500 tl imiş onursuz herif
uzungöllü
08.03.2014, 11:54
Sezonun kalanı açısından en önemli maç,takım açılış peşinde koşuyor.
Adem Akyüz'
08.03.2014, 11:55
34 olayı Biletix ten kaynaklı bi olay ama dikkatimi çekti trabzondaki biletler gri ağırlıklı bu biletler renkli Yada bana öle geldi.
Bu sene çoğu maçta renkli bilet verdi biletix.. 1461 maçlarında bile öyleydi.
Bu sene çoğu maçta renkli bilet verdi biletix.. 1461 maçlarında bile öyleydi.
juventus maçında aldığım bilet gri tonlarındaydı ondan öle dedim.
Ogün YAZICI
08.03.2014, 12:55
http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzonspordan-taraftara-derbi-cagrisi-SXHBQ372884SXQ tez zamanda şu yönetimden kurtulmalıyız.başkanın yaptıklarını camiaya mal edemeyiz ne demek yahu ? o camia değil mi o şikeciyi tekrar başkan seçen ?
Egemen sakatlanmış oynamayacak büyük ihtimalle. Bekir ve Kadlec'in üzerine pres yaparsak kesin hata yaparlar. Lazio maçındaki gibi bir başlangıçla Fener'i yenebiliriz.
Egemen antremanı yarıda bırakmış. Maçta oynamazsa benim için Baroni'den sonra bir umut kaynağı daha.
Armağan Dere
08.03.2014, 13:09
webo ve bruno alwes de yok..
Sefaenes
08.03.2014, 13:10
karaborsacilar tel bile vermis bizim vali fb koruyacagi yere gitsin emniyete görev verdirsinde karaborsanin önüne gecsin. Karaborsa kanserini yenmedikce e bilet mis neymis asla önüne gecemessin
Ogün YAZICI
08.03.2014, 13:15
egemen ilk maçta bizim boğa ile tabiri caizse güreşmişti...egemen-henrique mücadelesi sayesinde baya bi duran top kazanırız diye düşünmüştüm...olmaması faydalı mı olur bilemedim...
Armağan Dere
08.03.2014, 13:19
Zeki Yavru oynasın..
İlk maçta vurduğu bir şut varya 50 metreden Volkan'a
aynısından istiyorum..
Taraftar da insin ağzını burnunu kırsın
Bir daha top falan oynamasın..
HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2014, 13:38
Bu maçı alacağiz uşaklar.
90 dak. tam destek
BORDO
MAVİ
ŞAMPİYON
TRABZON
Şikecilere 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak ve 1. dakikada stadı inleterek şöyle bağırmalıyız:
OLEY OLEY OLEY OLEY
ŞAMPİYOOOONN TTTRRRAAABBBZZZOOONNN
MAÇ İÇERİSİNDE DE
BORDO GOL GOL GOL
MAVİ GOL GOL GOL
ah şu bizim yöneticiler ve açıklamaları...en az fb liler kadar sinir bozuyo...ne fb camiasına mal etmemeliyiz bırakın şu açıklamaları yeter yeter yeteeeeeeeeer...bunların camiası en az başkan kadar suçludur takımı da aynı derecede suçludur...neyin kafası bu?? o adama destek veren camia yönetim teknik kadronun suçu en az aziz yılıdırım kadardır...bunu anlamayan bizim yöneticiler de gözümde bi o kadar suçludur...
Samet Yildirim
08.03.2014, 13:44
Emenike olacak...Mustafa ve Aykut ikilisi inanilmaz mantiksiz. Zokora stopere.
Şöyle bir senaryo yazdım.
Deniz tarafı kale arkası TG'den ne atılırsa atılıyordu. Bu atılan cisimler, ses bombaları vs.. yüzünden TG'nin üyeleri 6222 kanunu yüzünden hep ceza yedi. Bu maçta ben atılmayacağına ihtimal veriyorum. Daha fazla üyesini kaybetmek istemez TG. Diğer tribünlerde zaten atılmıyor.
Bu demek oluyor ki oyun durmayacak. Bu demek oluyor ki sadece tezahüratla tepimizi göstereceğiz. Ve bu demek oluyor ki rakibi tribünde baskı altına alacağız. Şikebahçe de her Trabzon maçı özellikle Avni Aker'de gol atan Baroni yok. Rakibi biçen Bruno Alves yok. Defansın kalesi Egemen bu sabah antremanı yarıda bıraktı. Webonun durumuda belli değil.
Caner'i bir şekilde durdurabilirsek fb nin top yapmasını engelleyebiliriz. Olcan Kadlec'i yer bitirir diye düşünüyorum. Colman reyisde çıkarken top kaptırmazsa berbaberlik cepte. Galibiyete gelince. Ona da bir senaryo var tabi ama daha Volkan sakatlanmadı. Bekleyip göreceğiz efenim..
61trabzonomer
08.03.2014, 13:58
biz bu maçı beklenenin aksine rahat alacaz
Yunus Danışmaz
08.03.2014, 13:59
En azından yenilmemeliyiz.. Kimse için değil, kendimiz için...
Alihan Ertürk
08.03.2014, 14:01
Deniz tarafı kale arkası TG'den ne atılırsa atılıyordu. Bu atılan cisimler, ses bombaları vs.. yüzünden TG'nin üyeleri 6222 kanunu yüzünden hep ceza yedi. Bu maçta ben atılmayacağına ihtimal veriyorum. Daha fazla üyesini kaybetmek istemez TG. Diğer tribünlerde zaten atılmıyor.
Bu demek oluyor ki oyun durmayacak. Bu demek oluyor ki sadece tezahüratla tepimizi göstereceğiz. Ve bu demek oluyor ki rakibi tribünde baskı altına alacağız. Şikebahçe de her Trabzon maçı özellikle Avni Aker'de gol atan Baroni yok. Rakibi biçen Bruno Alves yok. Defansın kalesi Egemen bu sabah antremanı yarıda bıraktı. Webonun durumuda belli değil.
Caner'i bir şekilde durdurabilirsek fb nin top yapmasını engelleyebiliriz. Olcan Kadlec'i yer bitirir diye düşünüyorum. Colman reyisde çıkarken top kaptırmazsa berbaberlik cepte. Galibiyete gelince. Ona da bir senaryo var tabi ama daha Volkan sakatlanmadı. Bekleyip göreceğiz efenim..
Senaryonun giriş kısmı güzel. Peki ama ya TG'nin üyeleri başka bir tribünden tepki gösterirse? :)
Umarım 34'e kadar 2-0 öne geçmiş oluruz yoksa bu maçın oynanması mümkün gözükmüyor.
Umarım ilk dakikalarda öne geçeriz.
Samet Yildirim
08.03.2014, 14:19
Zokora bu aksam dönecekmis Trabzona...yarin anca antrenmana cikar.
Muhtemelen 6 yabanci bosingwa, colman, bourceanu, adrian, malouda, janko(henrique)
-------------Onur-------
Bosi-----Musti---Aykut---Akbas
----------Bourcean-Colman----
----Olcan------Adrian----Özer
--------------Janko----------
Janko yerine paolo da olabilir...Malouda olursa adrian yerine olur. Cünkü Gökhan Gönülün karsisina koymaz.
bordomavi1
08.03.2014, 14:48
volkan doğuştan sakat :D
talsuv61
08.03.2014, 15:27
Şu maça nasıl bilet almadım aklım almıyor.
Şikecilerin hücumunda sow kuyt ve emenike var.
Peki sende kim var ? sadece janko ve onu da kullanamıyorsun. Bu yorumdan maçın sonucu belli oluyor.
Emre ÖZTÜRK
08.03.2014, 15:50
...........................Onur................... .....
Bosingwa.........Mustafa...Aykut......M.Akbaş
...............:Bourceanu.......Colman............ ..
Olcan....................Özer....................Y usuf
.........................Janko (Henrique)...........................
angut.com un girişinde videoyu izleyin
konukseverlik yok diye başlıyo
:)
burasıdaTRABZON
08.03.2014, 16:46
En mantıklı kadro bu kanatlara deli fişek adamlar lazım yusuf özere göre daha çok zorlar orayı ve özer de adriana göre daha dinamik tutar orta alanı
cakalkerem
08.03.2014, 16:59
yine iyi oynarız adamlar yener ider bizi
ALDENİRO
08.03.2014, 17:13
Sikebahceyi yensen nolcak. Birakin yenmeyi düşünmeyi. Oyle bisey yapmaliki uefa bize kupayi vermeli ve sikebahce kume dusmeli.
Taraftarımızın sakin olması halinde; Biz bu maçtan galip çıkarız. Bunları uzun süredir yenemiyoruz, haydi arkadaşlar 90 dakika boyunca taraftar olarak centilmence, fakat bir o kadar da futbol olarak bol gol atalım.
FAKAT UNUTMAYALIM, NİHAYETİNDE RAKİP TE YUNAN TAKIMI DEĞİL. DÜŞMAN DEĞİL, futbol sahada güzeldir.
Yeni nesillere örnek olmaktır.
Futbol da 1-0-2 üç netice vardır.
Samet Türkmen
08.03.2014, 17:17
Bilerek oynamayıp takımı sabote eden Colman, Adrian, Zokora üçlüsü neden gönderilmiyor ilginç. Bu üç oyuncuyu yönetim yakın takibe almalı ;)
Efsane-1967
08.03.2014, 17:19
Hahaha ellerine saglik yapanlarin cok guzel video olmus. Adalet yok yazisina cok guldum acikcasi.
Taraftarımız maçın 90 dakika olduğunu unutmasın. Gol bile yesek, takıma destek vermeye devam etsin, sonunda yenen Trabzonspor olacaktır.
Futbol seyir zevki, tutku, eğlencedir. Ölüm kalım savaşı değildir.
burasıdaTRABZON
08.03.2014, 17:30
Taraftarımızın sakin olması halinde; Biz bu maçtan galip çıkarız. Bunları uzun süredir yenemiyoruz, haydi arkadaşlar 90 dakika boyunca taraftar olarak centilmence, fakat bir o kadar da futbol olarak bol gol atalım.
FAKAT UNUTMAYALIM, NİHAYETİNDE RAKİP TE YUNAN TAKIMI DEĞİL. DÜŞMAN DEĞİL, futbol sahada güzeldir.
Yeni nesillere örnek olmaktır.
Futbol da 1-0-2 üç netice vardır.
ben yunanım TRABZONSPORdan vazgeçiyim o zaman tutmaya hakkım yok nasılsa
Kardeş, bu genel bir söylemdir. Yoksa tabii ki sizi üzecek bir şey söylemek istemem. Kusura bakmayın.
Ben satanları gördüm burda malum gruptan aldık diyorlardı biletleri. Onlar örgütlüyor satın bunları diye satanlara da komisyon veriyordur.
bencede en ideal kadro bu ama
gider maloudayı oynatır
arkadaşlar şu an trabzonspor da oynayan futbolcu olduğunuzu düşünün
hami hoca gelip size formayı hakeden alır dese ne düşünürsünüz
ben şahsen kimin istediği zaman oynadığı kadroda neden kendimi yorayım oynayanlar belli zaten
inş KAZANIRIZ.
İNŞ BAŞLANGIÇ OLUR
cakalkerem
08.03.2014, 18:15
şunlara yenilmeyelim yeter
cakalkerem
08.03.2014, 18:16
öyle bir video bulamadım
öyle bir video bulamadım
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152002469207058
Fatih Özkan
08.03.2014, 18:31
;1919541502']https://www.facebook.com/photo.php?v=10152002469207058
Hakkını çaldığınız takım, taraftar size konukseverlik mi gösterecek lan it sürüleri!
7'den 70'e ne kadar fenerli varsa ...!
Orda olacağım lan!
İçimdeki kin hiç azalmayacak!
And olsun azalmayacak!
şehırdekı hava her zamankınden bıraz daha öfkelii
Armağan Dere
08.03.2014, 18:43
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/GaleriHaber/2014/03/07/fft11_mf2819576.Jpeg
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/GaleriHaber/2014/03/07/fft11_mf2819548.Jpeg
alın şu macı bu sezonu unutalımm bunun bılıncınde olmaları lazım futbolcuların
Ilelioglu
08.03.2014, 18:45
Sadece şikecileri hedef alarak asil tepkimizden nasibini almasi gerekenler keyiflerine keyif katiyorlar.
..
Sercan Keleş
08.03.2014, 19:39
Takımı adam gibi destekleyelim , galibiyet alalım fikri çok aşırı saçma. Galibiyet kimin umurunda. Ben Anarşi istiyorum kaos istiyorum. Ben gelebilsem de kaos oluştururdum. 30 Bin kişiyi içeri atamazlar 30 Bin kişi suçlanamaz. Yakıp yıkıp Futbol oynanmasına izin vermeyeceksin. Trabzon'da bir daha futbol oynamak istiyorlarsa adalet olmalı düşüncesinde birleşmeliler. Kimse bize adalet vermeyecek , Biz adaleti gidip alacağız. Maç başlamadan tatil edilmeli.
artvints
08.03.2014, 19:54
Takımı adam gibi destekleyelim , galibiyet alalım fikri çok aşırı saçma. Galibiyet kimin umurunda. Ben Anarşi istiyorum kaos istiyorum. Ben gelebilsem de kaos oluştururdum. 30 Bin kişiyi içeri atamazlar 30 Bin kişi suçlanamaz. Yakıp yıkıp Futbol oynanmasına izin vermeyeceksin. Trabzon'da bir daha futbol oynamak istiyorlarsa adalet olmalı düşüncesinde birleşmeliler. Kimse bize adalet vermeyecek , Biz adaleti gidip alacağız. Maç başlamadan tatil edilmeli.
tamam da bu ülkede çözüm ylou bu değil. adamlar da zerre utanma arlanma yok.bu insanlar niye böyle davranıyor diyecek bir allahın kulu yok.bütün hafta türkiyenin tek sorunu bizim taraftarımızmış gibi konuşacaklar, bedavadan 3 puan aldıkları için kıs kıs gülecekler.maç sonunda canlarının acıdığını görmenin tek yolu kazanmak.bu da güzel basklılı bir ortamdan geçiyor.sahada olmaması gerken şeyleri protesto etmek için, tribünde yapılmaması gerekenleri yapmak çok mantıklı değil.tamam sabrımız kalmadı ama cezaların yolda olduğunundan adım gibi eminim ben.taraftarımızın o rahatlığı göstermesi, gönül rahatlağıyla güler yüzle mutlu bir şekilde takımın desteklemesi onları daha çok gerer. bu kadar akıllı davranacağımızı düşünmüyorum tabi.öyle olsaydı bu durumlarda olmazdık zaten. yine de okuyan sinirli bir renktaşımız düşünür ve kararını davranışını değiştirir diye yazıyoruz.
gurur6134
08.03.2014, 20:05
Kimse bosuna nafile yere sakin olun galyana gelmeyin kin kusmayin falan demesin nafile bu mac icin.ceza alcaksakda degmeli fblilere iyi bir ders verilmeli madem yarim kalcak.
İlyas Özdemir
08.03.2014, 20:37
tabutlarla çıksın içimizdeki masum düşler ya çok efendi olalım yada çok gaddar orta halli mülayımlık bize yakışmaz hele bu maçta
Çok da bi tarafında olur milletin bi daha Trabzon'da top oynamak. Kimlere neyi nasıl anlatmak istiyorsunuz biraz mantıklı olun.
artvints
08.03.2014, 20:49
tamam asi olalım da bunun sınırını kim belirleyecek.allah korusun aşırı birşey olursa burda yakalım yıkalım diyener, bunun sorumluluğunu alacak mı? kimbilir adamın ne sorunu var, bütün hıncını çıkarmaya maça gidecek.öyle herkesi kontrol edemezsin.böyle bir ortama hazırlık yaparsan sonra olayın nereye varacağını kontrol edemezsin.birşey olmaz ama, olduktan sonra da geri dönüşü yok. he yapan yine yapacak ama bunun için yapılacak herşey mübah gibi bir hava yaratılırsa ssonu saçmasapan yerlere gidebilir.sonra yine ortada kimse kalmayacak, ceza trabzonspora kesilmiş olacak.
SADECETRABZON61
08.03.2014, 20:53
Valla Ben Böyle Bir Türkiyeyi gördüğüm için inanın hiç fenere düşmanlğm filan kalmadı....
6Şafak Aydın1
08.03.2014, 20:55
bu kulüp gercekten hamsispor olmus
Mustafa ÖZDEMİR
08.03.2014, 20:58
şikebahçe maçlarına normal bir maç gibi hazırlanmadıkça hep kaybedeceğiz...
Kadir Yeter
08.03.2014, 21:02
Bilmem kaç yıl önce Beşikdüzü'nde, deniz gününde millet kayıklarla deniz sefası yaparken birden çıkan sert rüzgâr, kayıkları alabora etti ve aşırı dolu kayıklardan denize dökülen 37(?) kadın çocuk kıyıya yakın yerde boğularak öldü...
Bu olayı burada niye anlatıyorum: Olan, Beşikdüzü Kaymakamına oldu... derhal tayini başka bir yere yapıldı...
Sonuç: Kendini kaybedebilecek taraftarların bedelinin bieleti, şehrimize yeni gelen yöneticilerimize kesilmesin istiyorum...
Maç sonunda olabilecek taşkınlıkları sınırlı tutmak; şehrimizin yöneticilerine de yardımcı olmak anlamına gelir... emeğinden faydalandığımız yöneticilerimizi zor durumda bırakmamanız; bir, Trabzon Gönüllüsü olarak hâlis dileğimdir...
Kupamız, nasıl olsa gelecek... aksinin ihtimâli, binde-bir olmadını hepimiz biliyoruz... bırakalım kendileri mos-mor olarak güme gitsinler.. amatör ligi mi, olur o'nu siz bilirsiniz.
Geçmişteki olaylı gecede, yerde yüzükoyun yatan Trabzonspor taraftarlarını, o gece karşı kaldırımdan geçerken görmüştüm. Bize yapılan bu ağır tedbirin tekrarlanmasına aslâ dayanamam...
Hehdîti, o'nlara göstereceğimize; kupanın gelişini, tribünlerde o'nlara karşı ohlanarak kutlayalım... bu, anlamayana da yeter...anlayana da...
Hadi, Göreyim Sizi Uşaklar...
kadiryeter Kadir Yeter.
08 ACI MART 2014
TRABZONSPOR MAHALLESİ- TRABZON.
tp://forum.bordomavi.net/
Adem Akyüz'
08.03.2014, 21:02
şikebahçe maçlarına normal bir maç gibi hazırlanmadıkça hep kaybedeceğiz...
Normal olmayan bir karşılaşmaya, normal bir şekilde hazırlanılmaz.. Bu sadece Trabzon'da değil, bütün dünyada böyledir..
şöyle bir senaryo yazdım.
Deniz tarafı kale arkası tg'den ne atılırsa atılıyordu. Bu atılan cisimler, ses bombaları vs.. Yüzünden tg'nin üyeleri 6222 kanunu yüzünden hep ceza yedi. Bu maçta ben atılmayacağına ihtimal veriyorum. Daha fazla üyesini kaybetmek istemez tg. Diğer tribünlerde zaten atılmıyor.
Bu demek oluyor ki oyun durmayacak. Bu demek oluyor ki sadece tezahüratla tepimizi göstereceğiz. Ve bu demek oluyor ki rakibi tribünde baskı altına alacağız. şikebahçe de her trabzon maçı özellikle avni aker'de gol atan baroni yok. Rakibi biçen bruno alves yok. Defansın kalesi egemen bu sabah antremanı yarıda bıraktı. Webonun durumuda belli değil.
Caner'i bir şekilde durdurabilirsek fb nin top yapmasını engelleyebiliriz. Olcan kadlec'i yer bitirir diye düşünüyorum. Colman reyisde çıkarken top kaptırmazsa berbaberlik cepte. Galibiyete gelince. Ona da bir senaryo var tabi ama daha volkan sakatlanmadı. Bekleyip göreceğiz efenim..
bu maçta tribünde taraftar olacak gurbetçi gençler geliyor ama bence asıl sıkıntı burda gurbetçi gençler trabzonlu gençler ile kavga etmeden durabilecek mi ben kendi aramızda birbirimize girmekten korkuyorum ezikler korkuyu hissetsin yeter bana ben de skorun peşinde değilim skoru tüpçü düşünsün şuna adım gibi eminim şu an bütün fenevliler maçı nasıl beleş kazanırız planları yapıyor atılan her cisim 1 eziğin 10 dakika yerde yatmasına sebep olacak tatilin yollarını arıyacaklar göreceksiniz
Trabzonspor 61
08.03.2014, 21:15
Arkadaşlar lütfen provokasyonlara gelmeyelim..
Şikebahçe'yi yenmek için yapmamız gereken sakin kalmak. Sahaya don, atlet, ayakkabı atmayalım please!
Mert Acar
08.03.2014, 21:35
Futbol cok da onemli degil.Sagduyuya davet edenleri anlamiyorum bu duzende kazansan ne kazanmasan ne . Ben deliler gibi anarşi istiyorum.Kaos istiyorum. Korksun herkes bizden . Ne hale geldik bu yasananlar yuzunden hala sakin mi kalacagiz ?
Adem Akyüz'
08.03.2014, 21:39
Bir yandan bu maç hiçbir şey yokmuş gibi takımı destekleyelim, sakin olalım, galeyana gelmeyelim diyorum.. Zaten bunu isteyen Bizans medyasına buna vermeyelim istiyorum. Diğer yandan da bu şekilde devam edersek bu zamana kadar vermedikleri Adaleti bundan sonrada vermezler, o yüzden vuralım, kıralım istiyorum.. Hak verilmez, alınır diyorum.. Genelde 2. kısım daha ağır basıyor.. Keşke sahada bu şikecilere gerekli dersi verebilecek bir takım, yönetimde de gerekli mesajları verebilecek bir başkan olsa da biz de gidip sadece maçımızı izleyip takıma destek olabilsek..
Bir yandan bu maç hiçbir şey yokmuş gibi takımı destekleyelim, sakin olalım, galeyana gelmeyelim diyorum.. Zaten bunu isteyen Bizans medyasına buna vermeyelim istiyorum. Diğer yandan da bu şekilde devam edersek bu zamana kadar vermedikleri Adaleti bundan sonrada vermezler, o yüzden vuralım, kıralım istiyorum.. Hak verilmez, alınır diyorum.. Genelde 2. kısım daha ağır basıyor.. Keşke sahada bu şikecilere gerekli dersi verebilecek bir takım, yönetimde de gerekli mesajları verebilecek bir başkan olsa da biz de gidip sadece maçımızı izleyip takıma destek olabilsek..
Şu ana kadar ruh halimi anlatan en iyi mesaj...
Onur - Bosingwa - Mustafa - Aykut - Olcan - Alex - Zokora - Colman - Yusuf - Malouda - Henrique
ideal kadro bu olur bence sol bekte Olcan oynarsa kim gol atacak onu da bilmiyorum ama Kadir sakat sanırım Mustafa'da bu maç için uygun değil
Sefaenes
08.03.2014, 21:59
zokara galiba krizi varmis mactan önce su adami sene sonu hala takimda tutarsak yaziklar olsun
Adem Akyüz'
08.03.2014, 22:01
Hami hoca Zokora'yı kadroya almayacakmış...
http://www.medyatrabzon.com/trabzonsporda-zokora-soku-96677h.htm
FC-ST-PAULI-61
08.03.2014, 22:05
Hami hoca Zokora'yı kadroya almayacakmış...
http://www.medyatrabzon.com/trabzonsporda-zokora-soku-96677h.htm
Güresci Henriquesini,basketci jankosunu alir ama.
Mert Oğuzlu61
08.03.2014, 22:06
bu maçı kazanacağız ve fb yi karıştıracağız, döve döve kazanacağız, 3 puanı alacağız ve inşallah vura kıra yapacağız bunu. yenersek gs ile arasındaki 3 olarak kalacak ve fb çok pis karışacak, bundan eminim. fb bu yıl şampiyon olamazsa, üstüne birde uefadan beklediğimiz müjdeli haber gelirse bunlar topluca intihar eder, tımarhaneler dolar taşar. eğer p.tesi akşamı şunları ağlata ağlata yenemezsek, sahaya gömemezsek forumdan uzunca bir süre tatile çıkabilirim. bu siniri kaldıramam, maç günü yaklaştıkça öfkem hafiften hafiften artmaya başladı.
Zokora'yı kadroya almamak büyük şanssızlık olur cidden. Zokora ile Alex juventus maçı gibi motive olsunlar maçı alırlar bize.
Samet Türkmen
08.03.2014, 22:16
Zokora bilerek oynamıyor. Kadrodışı kaldı ise sevindirici bir gelişme. Kezâ Colman ve Adrian da öyle.
serkanholep
08.03.2014, 22:22
bu takımda hiç bir yabancı kalmasın
alex in iş ahlakı var gibi durabilir ama geri kalanlar defolsun gitsin artık
kamburdan başka bir şey değiller
Fatih Özkan
08.03.2014, 22:32
Zokora paşamız hala gelememişler mi kampa ?
Böyle önemli bir maç öncesi adam maçtan bir önceki gün gelecek şehre öyle mi ?
Rahatlığa bakar mısın ?
Ibrahim Gaygusuz
08.03.2014, 22:40
Onur
Bosi Musti Aykut Olcan
Borce
Colman Adrian(Ozer)
Yusuf Henri Malouda
Bencede Zokora olmasin, hakli olabilir ama Emre pesinden gidip bizim tempomuzu bozacak
TSemih61
08.03.2014, 22:48
Bi kadro da benden gelsin:
---------Onur--------
-Bosi--Yumlu--Aykut--Akbaş
Olcan--Colman--Alex--Özer
---------Adrian-------
---------Janko-------
Royal Heart
08.03.2014, 22:55
Kimse sahaya yabancı madde atmasın, yapılması gereken tek şey gerçek taraftar gibi takımı desteklemek, atak yapması için ateşlemek ve bunun için organize olmak.
Adam akıllı bir tepki gösterilecekse adam akıllı bir kareografi çalışması yapılabilir. Küfürde değil, destekte organize olunsun.
Maça gelince en doğru kadro bu olur kanaatindeyim :
_________________________ONUR________________
__BOSINGWA________MUSTAFA_____AYKUT___________KADİ R_____
_______________BOURCEANU__________COLMAN__________ ___
____YUSUF________________ÖZER____________________O LCAN__
_____________________________HENRIQUE_____________ ___
Trabzonspor'un şampiyonlukları nasıl kazandığını hatırladığı bir maç olması temennisiyle. Doğru ve karakterli futbol.
Ilelioglu
08.03.2014, 22:56
Asil saldirmamiz gerekenler sahadaki Futbolcular mi?
58.maddeyi degistirenler? Türlü türlü madde ekleyip tüm yollalari tikayanlar? Ve bunlara destek verenler, arkalarinda duranlar? Bunlar nedense keyif yapiyorlar. Sahada yasanacak olasi olaylardan kendilerini sorumlu tutmayacak kadarda yüzsüzler. Cikarlar 5-6 mac sahamizi kapatirlar, para cezasi vs...
Sonuc?
..
Cafer Bulur
08.03.2014, 22:57
Zokora'yı kadroya almamak büyük şanssızlık olur cidden. Zokora ile Alex juventus maçı gibi motive olsunlar maçı alırlar bize.
Trabzonspor zokora gibi sorumsuz futbolculara kaldiysa ki kaldik bitmisiz demektir.
Sikebahce ye yenilelim ama artik zokora gibi sorumsuzlara yenilmeyelim .
burasıdaTRABZON
08.03.2014, 23:02
Kardeş, bu genel bir söylemdir. Yoksa tabii ki sizi üzecek bir şey söylemek istemem. Kusura bakmayın.
Ben de Yunan değilim zaten abi ama bu ithamlar ağızdan kolay çıkıyor , ilgili adrese ulaşınca da o kişide büyük hüzün oluşturabiliyor yaptığım ufak kelime oyunu da biraz aldatıcı oldu ben de sizden özür dilerim.
Eğer Zokora kadroya alınmaz ise bu, ırkcı Emre ile sahada kavga halinde olacağındandır
Bana ırkcılık yapan birini sahada görsem kan beynime vurur, alınmaması bu açıdan mantıklı.
Bu maçta Onurda sonra en çok Bosingwa reyize güveniyorum şikecilere dersini verecektir reis.
http://i.hizliresim.com/KZzyOk.gif
kım nederse desın zokoraya ıhtıyacımız var
bordomavi1
08.03.2014, 23:30
Zokora- Alex- Colman 3lüsüyle 4_3_3 oynasaydık daha iyi olurdu ama zokora kadroya alınmamış. Klasik 4-2-3-1imizi oynarız. Bourceanu-Colman-Olcan- Özer- Yusuf- Henrique şeklinde oynamalıyız. Malouda kesinlikle oynamamalı.
Ogün YAZICI
08.03.2014, 23:30
stad dışında her türlü taşkınlığa eyvallah ! ama Allah aşkına kazanalım şu maçı ya ! kaybettikçe ne avni aker deplasmanının karizması kalıyor ne trabzonsporun...
gurur6134
08.03.2014, 23:44
Zokoroyla beraber maludada alinmamaliydi..mutlaka 2 forvet oynamaliyiz..colman alex diri bir ortasaha olusturcaktir..
Trabzonspor zokora gibi sorumsuz futbolculara kaldiysa ki kaldik bitmisiz demektir.
Sikebahce ye yenilelim ama artik zokora gibi sorumsuzlara yenilmeyelim .
Cafer abi uzun vadede çok haklısın da benim için bu sezon artık bu maçtan ibaret.
Zokora eğer maça iyi konsantre olursa orta sahada nefes aldırmaz hiç birisine. Nasıl Juventus maçında motive olup Madrid'in orta saha oyuncusu gibi performans sergilediyse bu maçta da benzerini yapabilirdi. Ama kampa geç gelme olayı can sıkıcı tabi.
juventus deplasmanında oynayan kadro bozulmadan aynen çıksın sahaya..
o maçta mücadle vardı. pas vardı. takım güzel oynamıştı.
https://pbs.twimg.com/media/Behg-VYCMAArGjE.jpg:large
Bu maçta büyük efsane Şota oynasaydı keşke..
Ya da Şota gibi bir oyuncumuz olsaydı..
Samet Yildirim
09.03.2014, 01:00
Zokora bu maclarin adami bu bir gercek ama gec gelmesi ve bu aksam katiliyor olmasi kadroya girmesini imkansizlastiriyor...
Fakat genel olarak sorun oyuncularda degildir...Nasil Halil Altintop almanyada bugün 10.golünü atti ise bizde ana avrat küfür yediyse bosingwa, adrian,malouda, bamba vb hele hele bu lig icin tartisilmaz fakat sikintir Trabzonspor`dadir...Bu cok net.
Miserable
09.03.2014, 01:08
Kasımpaşa ve Karabük puan kaybetti. Sivas ve Eses de büyük ihtimalle kaybedecek. Kaç haftadır diğer takımlar bize çalışıyor. Hala avrupa için şansımız var. Olası galibiyet şansımızı ciddi oranda artırır. Bu vasat kadroyla kazanmamızın tek yolu da rakibi ve hakemi 90 dk baskı altına almaktan geçiyor. Cezaya neden olacak herhangi bir fiilden kaçınmak lazım. Ceza durumunda sezonu kapatırız. Hatta büyüklüğüne bağlı olarak gelecek sezona bile yansıtabilir pek tarafsız Tff. Birilerinin öfkesi boşalacak diye takım zarara uğrarsa bu aptallıktan başka birşey olmaz. Kimsenin buna hakkı yok.
İskender YILMAZ
09.03.2014, 01:16
1-0 alırız. Çok içimden geldi.
Terzioğlu
09.03.2014, 04:37
Adrian ve Henrique ile baslamayiz umarim. 9 kisi isimiz zor olur. Adrian sonradan girdiginde ara sira iyi isler yapabiliyor. Ilerleyen dakikalarda belki düsünülebilir. Zokora da eger öyle bilerek kafasina göre takiliyorsa süresiz kadro disi birakilmali. Malouda ve Colman bu maclarda iyi motive olur. O yüzden ikisi de oynamali. Özetle benim kadrom su sekilde olurdu:
---------------Onur
Bosingwa-Mustafa-Aykut-Farketmez
----------Colman--Alex
Olcan----------Özer--------Malouda
---------------Janko
Sonradan oyuna girebilecek Yusuf ve Adrian olur ofansif olarak. Janko'nun 90 dakika oynamasindan yanayim. Iyi oldugundan degil mecbur oldugumuzdan.
egemen bize geldiginde de bursa macina gitmemisti. yememistir yine biyerleri...
http://www.footballuser.com/formations/2014/03/949897_Trabzonspor.jpghttp://www.footballuser.com/formations/2014/03/949899_Galatasaray_SK.jpg
Maca gidip Sahaya cakmak torpil mesale sis veya bilimum yabsnci madde atmayan Caner Volkan Emrenin kafasini yarmaya tesebbus etmeyen en azindan fenerin ve Azizin gelmisine gecmisine yedi duveline sovmeyen bizden degildir.
Tayfun Aydın
09.03.2014, 10:45
Bu maçı alırsak sırf gerginlik ortamı olmadığından alırız. Bu yönetimi istediğiniz kadar kötüleyin transfer yapamdılar şike konusunda sadece konuştular ama gerilimi ne zaman artırıp ne zaman azaltmaları gerektiğini iyi biliyorlar. Şike den beri her oynadığımız febeş maçı durdu bu da oyuna kötü yansıdı. Bizimkiler tribünü seyrederken emre gibileri iyice tribünü ateşlediler. Sonuç zaten adamlar kendilerine sövülsünde daha hırslı oynayalım havasındalar kendilerini inandırmışlar haklı olduklarına. Kontrollü oyun ve sadece takıma destekle maçı alabiliriz.
Ha normal şartlarda iki takımı koy ortaya maçı almamız mümkün değil. Beraberlik bile zor.
gurur6134
09.03.2014, 10:56
egemen bize geldiginde de bursa macina gitmemisti. yememistir yine biyerleri...
He gecen seneki macda adrainin asirtmasini cizginin icinden cikaran da egemen degildi zaten trabzonda ibrahim toramandi..
Mustafa Ayazoğlu
09.03.2014, 10:57
taraftar maç öncesi sokaklarda enerjisini boşa harcamasın
Sakin bir maç olsun, Trabzonspor 3-0 yensin
ilk juve maçının 11'ini denemeli hami....emre yerine henriqe olabilir.
TG bu maç bizden beklemeyin demiş. http://www.youtube.com/watch?v=m8U0p_X-Zfo
Ama illa ki tribünden bir şeyler atılacak. Demek istediğim ya tam vuralım kıralım yada hiç bir şey yapmayalım. Ortası olursa hiç bir şey değişmez.
Mehmet Cihan Kocaman
09.03.2014, 11:46
Ama illa ki tribünden bir şeyler atılacak. Demek istediğim ya tam vuralım kıralım yada hiç bir şey yapmayalım. Ortası olursa hiç bir şey değişmez.
Tribünden mi çekiliyorlar ne oldu? "Bizden bu kadar" falan yazmışlar.
a.fındıkoğlu
09.03.2014, 11:50
jankoyla baslarsa gecmis olsun
Mustafa Ayazoğlu
09.03.2014, 11:58
şu aşamada fenere en büyük ceza, 3 puanı almaktır.
vurmak kırmak ne zaman 3 puan getirdi.
ki her defasında kaybettik.
Mustafa Ayazoğlu
09.03.2014, 12:00
- sahaya yabancı madde atmaktansa
http://galeri7.uludagsozluk.com/235/g%C3%BCnahlar%C4%B1n-tak%C4%B1m%C4%B1-fenerbah%C3%A7e_387972.jpg
bu pankart onlara yeter
stadın her tarafına asarım.
bu maçı kaybetmememiz lazım... sonuçta futbolcular sakin olmalı gerginlik bu pezolara yarıyor... biz bu sezon ilk 4 e atalım realitesiyle hareket edelim... bu demek değil ki kazanmayalım tabi ki kazanalım ama bırakalım onlar yırtınsın!!!
tribünler ise çıldırabilir ağız dolusu sinkaflı küfürler edebilir o stadı yakadabilir ben bunu ankaradaki finalde yaşadım süper bir tribün vardı sahada bizde oynuyorduk sanki bunu hissediyordum ankarada stadın yarısı bizdeydi şimdi tamamı boğmamız gebertmemiz lazım... oraya gidip bağırmayanada yuh olsun... ankaradan oraya sırf bu maç için gelmeyi düşündük mesafe çok!!! konya eskişehir gibi olsa ahhhhhh....
DKaraduman
09.03.2014, 12:06
Bilmem kaç yıl önce Beşikdüzü'nde, deniz gününde millet kayıklarla deniz sefası yaparken birden çıkan sert rüzgâr, kayıkları alabora etti ve aşırı dolu kayıklardan denize dökülen 37(?) kadın çocuk kıyıya yakın yerde boğularak öldü...
Bu olayı burada niye anlatıyorum: Olan, Beşikdüzü Kaymakamına oldu... derhal tayini başka bir yere yapıldı...
Sonuç: Kendini kaybedebilecek taraftarların bedelinin bieleti, şehrimize yeni gelen yöneticilerimize kesilmesin istiyorum...
Maç sonunda olabilecek taşkınlıkları sınırlı tutmak; şehrimizin yöneticilerine de yardımcı olmak anlamına gelir... emeğinden faydalandığımız yöneticilerimizi zor durumda bırakmamanız; bir, Trabzon Gönüllüsü olarak hâlis dileğimdir...
Kupamız, nasıl olsa gelecek... aksinin ihtimâli, binde-bir olmadını hepimiz biliyoruz... bırakalım kendileri mos-mor olarak güme gitsinler.. amatör ligi mi, olur o'nu siz bilirsiniz.
Geçmişteki olaylı gecede, yerde yüzükoyun yatan Trabzonspor taraftarlarını, o gece karşı kaldırımdan geçerken görmüştüm. Bize yapılan bu ağır tedbirin tekrarlanmasına aslâ dayanamam...
Hehdîti, o'nlara göstereceğimize; kupanın gelişini, tribünlerde o'nlara karşı ohlanarak kutlayalım... bu, anlamayana da yeter...anlayana da...
Hadi, Göreyim Sizi Uşaklar...
kadiryeter Kadir Yeter.
08 ACI MART 2014
TRABZONSPOR MAHALLESİ- TRABZON.
tp://forum.bordomavi.net/
Her ne kadar cok buyuk olaylarin cikmasini ben de istemesem de bunu balkonlara kadar polis koyarak beni terörist ilan edecek kadar karaktersiz yoneticilerin rantı icin düşünmüyorum. Agir tedbir zaten alinmis bile.
Bunun yaninda mactan once calinacak sarkilarda Caner'e cok bel alti vurulacagi soyleniyor, asıl kesinlikle yapilmamasi gereken sey bu bence. Madem mac oncesi birilerini utandirmak istiyoruz "I have a dream" konusmasini yayinlayalim da Emre karaktersizi utansin eger mumkunse.
Ergin Demirci
09.03.2014, 12:06
alexandru-colman bence harika oynarlar bu maçta özellikle colmanın maçı olur
Mehmet Cihan Kocaman
09.03.2014, 12:21
Caner için nasıl bir müzik çalınabilir ki?
Kimse olay çıkartmasın hatta maç başında ve sonunda fenerlileri çağırıp alkışlayalim. Emreyi çağırıp üçlü cektirelim. Tepkimizi böyle verehahahahahaha.. Kelle istiyoruz kelle :)
hami hoca bakalım neyi değiştirecek
ben daha bir değişim görmedim
hangi topçu oynasından ziyade takım olmakta sıkıntı çektiğimiz için
ve takım da çok ciddi disiplin sorunu var
bakalım o kadroda malouda olacak mı
malouda affedersin de saha da kkıçını çekemiyor
sen yaptırım yerine oynatırsan ödül vermiş olacaksın
bakalım arkadaşlar bu kadro ile mi çıkacak
..............................................onur .........................................
bos.............mustafa..........................a ykut..................mustafa
.............................zokora.........colman ....................................
olcan............................................. ....................................özer
.......................................malouda.... ......................................
.......................................henrique... ...........................................
Murat GENEL
09.03.2014, 12:39
Tribünden mi çekiliyorlar ne oldu? "Bizden bu kadar" falan yazmışlar.
keşke..daha yiyecek çok para,tribün olmasa düdük bile çalamayacak çok adam var ama..
Ilelioglu
09.03.2014, 12:55
Bence Juventus macindaki ilk on bir olmali, sadece bir farkla Özer yerine Yusuf oynamali. Cünkü sol bekimiz sol bek degil ve daha ikinci maci, ona yardima gelecek isim kesinlikle Özer degil. Gelse bile sol kanatta cok verimsiz.
Alttaki ilk on bir tercihi oyunu dengede tutamaz, özellikle üclü orta saha tercihi yapmali Hami. Malouda cok formsuz, ama Hami tabii bizden daha iyi biliyor durumunu, ama yine yoklari oynarsa bu defa oynatilmasinda art niyet ararim.
---------------
Karadeniz ekibinin Fenerbahçe karşısına Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Colman, Malouda, Bourceanu, Özer Hurmacı, Olcan Adın ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
http://www.haber61.net/trabzonsporun-muhtemel-fener-11i-173552h.htm
..
kncyalcin
09.03.2014, 12:56
hami hoca bakalım neyi değiştirecek
ben daha bir değişim görmedim
hangi topçu oynasından ziyade takım olmakta sıkıntı çektiğimiz için
ve takım da çok ciddi disiplin sorunu var
bakalım o kadroda malouda olacak mı
malouda affedersin de saha da kkıçını çekemiyor
sen yaptırım yerine oynatırsan ödül vermiş olacaksın
bakalım arkadaşlar bu kadro ile mi çıkacak
..............................................onur .........................................
bos.............mustafa..........................a ykut..................mustafa
.............................zokora.........colman ....................................
olcan............................................. ....................................özer
.......................................malouda.... ......................................
.......................................henrique... ...........................................
Yine bu kadro ile çıkacaksa Hami Hoca da bıraksın mümkünse..
Gerçi kadrodaki isimlerin bir önemi yok aslında nasılsa kim oynarsa oynasın. Oyuncular ruhsuz.. Yine de şöyle bir kadro bekliyorum..
Boss--Yumlu--Aykut--Akbaş
-----Zokora--Bourceanu----
Özer-----Colman------Olcan
-----Mecburen Henri-------
Muhammed Ayaz
09.03.2014, 13:00
-----------------------------------onur--------------------------------------
-----bosingwa---------mustafa----------aykut---------mustafa akbas----------
----------------------------------zokora-------------------------------------------
-----------------------bourceanu---------colman---------------------------------
-----------olcan-------------------------------------------malouda---------------
---------------------------------marc janko----------------------------------------
Sefaenes
09.03.2014, 13:07
Trabzonspor valisine bizimkiler neden onur ödülü verdi vali Fb yaranmak icin elini geleni yapiyor sonra yanlis anlasildim diyor bizim sahte kabadayi onur üyesi yapiyor. Aslinda o vali orada istifa etmeli Trabzonsporlu olan vali gelmesi lazim. Trabzonspor fb oynandiginda kac polis Trabzonsporu koruyor SIKI yönetim uygulaniyormu stadt etrafinda ama kici boklu fb lileri korumak icin sanki terörist sehir gibi uygulanma yapiliyor. Hirsizlari korumak icin polisime Askerime yazik degil mi
Doğan Keskin
09.03.2014, 13:19
haydi çocuklar cesur oynayın yürekli oynayın...
Necat Ulusoy
09.03.2014, 13:20
Beni bu kadroda en çok rahatsız eden isimler; Aykut, Zokora ve Malouda
Benim kadrom şu şekilde olurdu:
-----------------------------------Onur--------------------------------------
-----Bosingwa---------Mustafa----------Zokora(Aykut)------Mustafa Akbas
----------------------------------Colman(Bourcenau)------------------------
-----Olcan--------------Adrian--------------Gökhan-----------Yusuf---------
---------------------------------Janko----------------------------------------
Samet Yildirim
09.03.2014, 13:23
Hami Hoca hangi 11 yaparsa yapsin elestiriler olacaktir...cünkü farkli kadro yapma durumu var...net 11 imiz yok.
bordolumavi
09.03.2014, 13:25
kım ne derse desın hepsı bos hersey macın gıdısıne gore sekıllenecek,şikecıler one gecerse bı sure sonra kesn olaylar cıkacak eger bız one gecersek olay cıkmaya bılır tabı burada şuda varkı şikecıler bız ondeyken bızım trıbunlerı tahrık edıp macı hukmen almanın kurnazlıgınıda yapabılır,dusunsenıze 1-0 ondeyız volkan trıbunlere bı hareket yaptı orda kımın aklına 1-0 ondeyız bısey yapmayalım gelır :)
Alper Calik
09.03.2014, 13:26
şikebahçe zarar görmesin diye bu sefer Rize den Avni Aker e tünel yapar devlet büyüklerimiz,
Trabzonspor iyi başlar ama şikebahçe öyle böyle hakemle gazımızı alır ve bizi yine yener,
her türlü tahrik ve küstahlığı başrol oyuncuları emre, volkan, caner her sene yaptıkları gibi yine yaparlar,
dalga geçerler, arkalarında Türkiye Cumhuriyetinin tüm gücü ve koruması ile şehrimizden ayrılırlar,
biz ise, barbar, anlayışsız ve terorist ilan ediliriz
İstanbul daki ezik şikebaçe medyası birkez daha "elleri kolları bağlı, gözleri kapalı, emeği elinden çalınmış, takımı talan edilip yağmalanmış, taraftarı susturulmuş Trabzonspor u devlet gücüyle dövdükleri için tatmin olurlar"
Bu olay 2011 den beri her sene aynı şekilde oluyor.
Şikebahçenin siyasiler tarafından kollandığı telefon kayıtlarında ortaya çıkıyor (biz zaten biliyoruz) hala burada kadro kurup futboldan bahsediyoruz!
Tükiye de son 3 yıldır Trabzonspor un YAĞMALANAN kadrosu top oynuyor. O kadrodan çalınanlarla gs 2 senedir şampiyon oluyor, şike yaptığı halde 1 küçücük fıske bile vurulmayan şikebahçe sözde şampiyonluğa oynuyor, oynatılıyor ! Biz de mal mal seyrediyoruz. Bize verdikleri FİGÜRAN ROLÜNÜ OYNUYORUZ. Sonra İstanbul medyasında "Trabzonspor un hali böyle olmamalı, üst sıralarda yer almalı (kesinlikle 1. olmamalı), figüran rolünü oynamalı, zorda kalan İstanbul takımlarının gidip 2-3 tokat vurup rahatlayacakları, bir çıkış yapabilecekleri büyüklükte olmalı" şeklindeki ağlamaları ve timsah gözyaşlarını seyrederiz yine.
Trabzonspor temiz ve namuslu bir takımdır. şike yapan, hırsızlık yapıp kollanan bir şikebahçe ile MAÇLARA ÇIKMASI ZULÜMDÜR. Kupamız gelene ve CEZALARINI ÇEKENE kadar bunlarla bize maç yaptıranların Allah misliyle cezasını versin. Bizim yaşadığımız haksızlıkların ve acıların kat be kat fazlasını versin.
Kul hakkı diye birşey yok mu? Hepsine hakkım haram olsun.
Namussuz insanlar. Hala bu insanları ve bu sistemi destekleyip de Trabzonspor dan başarı bekleyenler var ise çok daha beklersiniz.
bordolumavi
09.03.2014, 13:29
Beni bu kadroda en çok rahatsız eden isimler; Aykut, Zokora ve Malouda
Benim kadrom şu şekilde olurdu:
-----------------------------------Onur--------------------------------------
-----Bosingwa---------Mustafa----------Zokora(Aykut)------Mustafa Akbas
----------------------------------Colman(Bourcenau)------------------------
-----Olcan--------------Adrian--------------Gökhan-----------Yusuf---------
---------------------------------Janko----------------------------------------
akhısar macından sonra hala nasıl stopere zokora yazıyosun anlamıyorum,akhısardan 4 yedık serefsızlerden 6-7 mı yıyelım boyle bı kadro ıle
cyberentalpi
09.03.2014, 13:29
Trabzonspor valisine bizimkiler neden onur ödülü verdi vali Fb yaranmak icin elini geleni yapiyor sonra yanlis anlasildim diyor bizim sahte kabadayi onur üyesi yapiyor. Aslinda o vali orada istifa etmeli Trabzonsporlu olan vali gelmesi lazim. Trabzonspor fb oynandiginda kac polis Trabzonsporu koruyor SIKI yönetim uygulaniyormu stadt etrafinda ama kici boklu fb lileri korumak icin sanki terörist sehir gibi uygulanma yapiliyor. Hirsizlari korumak icin polisime Askerime yazik degil mi
yalaklık de. kisiliksizilik de. Trabzon halkı da bu kadar Trabzonspor u seviyor de
Muhammed Ayaz
09.03.2014, 13:30
bu maçta'da bizi üzecekseniz çıkmayın arkadaşım birdaha maça felan defolup gidin !
şikebahçe zarar görmesin diye bu sefer Rize den Avni Aker e tünel yapar devlet büyüklerimiz,
Trabzonspor iyi başlar ama şikebahçe öyle böyle hakemle gazımızı alır ve bizi yine yener,
her türlü tahrik ve küstahlığı başrol oyuncuları emre, volkan, caner her sene yaptıkları gibi yine yaparlar,
dalga geçerler, arkalarında Türkiye Cumhuriyetinin tüm gücü ve koruması ile şehrimizden ayrılırlar,
biz ise, barbar, anlayışsız ve terorist ilan ediliriz
İstanbul daki ezik şikebaçe medyası birkez daha "elleri kolları bağlı, gözleri kapalı, emeği elinden çalınmış, takımı talan edilip yağmalanmış, taraftarı susturulmuş Trabzonspor u devlet gücüyle dövdükleri için tatmin olurlar"
Bu olay 2011 den beri her sene aynı şekilde oluyor.
Şikebahçenin siyasiler tarafından kollandığı telefon kayıtlarında ortaya çıkıyor (biz zaten biliyoruz) hala burada kadro kurup futboldan bahsediyoruz!
Tükiye de son 3 yıldır Trabzonspor un YAĞMALANAN kadrosu top oynuyor. O kadrodan çalınanlarla gs 2 senedir şampiyon oluyor, şike yaptığı halde 1 küçücük fıske bile vurulmayan şikebahçe sözde şampiyonluğa oynuyor, oynatılıyor ! Biz de mal mal seyrediyoruz. Bize verdikleri FİGÜRAN ROLÜNÜ OYNUYORUZ. Sonra İstanbul medyasında "Trabzonspor un hali böyle olmamalı, üst sıralarda yer almalı (kesinlikle 1. olmamalı), figüran rolünü oynamalı, zorda kalan İstanbul takımlarının gidip 2-3 tokat vurup rahatlayacakları, bir çıkış yapabilecekleri büyüklükte olmalı" şeklindeki ağlamaları ve timsah gözyaşlarını seyrederiz yine.
Trabzonspor temiz ve namuslu bir takımdır. şike yapan, hırsızlık yapıp kollanan bir şikebahçe ile MAÇLARA ÇIKMASI ZULÜMDÜR. Kupamız gelene ve CEZALARINI ÇEKENE kadar bunlarla bize maç yaptıranların Allah misliyle cezasını versin. Bizim yaşadığımız haksızlıkların ve acıların kat be kat fazlasını versin.
Kul hakkı diye birşey yok mu? Hepsine hakkım haram olsun.
Namussuz insanlar. Hala bu insanları ve bu sistemi destekleyip de Trabzonspor dan başarı bekleyenler var ise çok daha beklersiniz.
:alkış: :alkış:
Ogün YAZICI
09.03.2014, 13:31
böylesine önemli bir maça 1 gün kala şehre ayak basan zokora ve bu takımın oyuncusu olmadığını her fırsatta gözümüze sokan ve milli maç sonrası celtic'e kendini pazarlayan janko bu maçta kadroya alınmamayı hakeden iki yabancıdır...bunların dışında yapılacak tercihler diğer yabancı oyuncular açısından sıkıntı doğurabilir.zira eleştiri okları üzerinde olan malouda'nın bunu avantaja çevireceğinden şüphem yok.ayrıca adrian'ın hafta boyu takımla çalıştığı ve hırslı olduğu söyleniyor...kadroda muhtemelen şöyle olur ;
onur-bosingwa-aykut-mustafa-mustafa-alex-colman-özer-olcan-malouda-henrique...
Necat Ulusoy
09.03.2014, 13:37
akhısar macından sonra hala nasıl stopere zokora yazıyosun anlamıyorum,akhısardan 4 yedık serefsızlerden 6-7 mı yıyelım boyle bı kadro ıle
İyi de kimi yazacaksın oraya, adam mı var. Bana kalsa Aykut ondan daha kazma ve sakar, Zokora ondan daha seri...
bordolumavi
09.03.2014, 13:41
İyi de kimi yazacaksın oraya, adam mı var. Bana kalsa Aykut ondan daha kazma ve sakar, Zokora ondan daha seri...
akhısar macını ızlemedınmı bı golde topa yukselemedı bıle zokora dıger bı goldede ortasaha da oynuyormus gıbı topa yattı alamadı adam aldı gol attı,stoper oynayan adam oyle son adam ıken topa yatarak gırermı,aykut formsuzda olsa orda oynayacak mecbur baska secenek yok
Hami Hoca hangi 11 yaparsa yapsin elestiriler olacaktir...cünkü farkli kadro yapma durumu var...net 11 imiz yok.
Bana kalırsa hocanın işi çok da zor değil. Zaten defans hattı malum. Orta sahada malum. Sag kanat olcan. Sol kanat ve forvet kalıyo geriye. O da hocanın nasıl oynatacagina bağlı. Uzun vururuz diyosa jankoyu araya kontra diyosa henriyi oynatir. Top bizde kalsın kontrollü olalim diyosa solda Özer, topu tutmadan direk atağa çıkalım diyosa yusufu oynatir.
Samet Yildirim
09.03.2014, 13:59
Bana kalırsa hocanın işi çok da zor değil. Zaten defans hattı malum. Orta sahada malum. Sag kanat olcan. Sol kanat ve forvet kalıyo geriye. O da hocanın nasıl oynatacagina bağlı. Uzun vururuz diyosa jankoyu araya kontra diyosa henriyi oynatir. Top bizde kalsın kontrollü olalim diyosa solda Özer, topu tutmadan direk atağa çıkalım diyosa yusufu oynatir.
Defans ve orta saha farkli olabilir.
6 yabanci problemide var.
Defans ve orta saha farkli olabilir.
6 yabanci problemide var.
Sakat yada cezalı mi var ki?
Boss yumlu aykut kadir
Olcan Alex zokora colman ozer
Henri
Bunu bekliyorum.
Samet Yildirim
09.03.2014, 14:07
Sakat yada cezalı mi var ki?
Boss yumlu aykut kadir
Olcan Alex zokora colman ozer
Henri
Bunu bekliyorum.
Kadir sakat.
Mustafa Akbas sol bek ? Büyük sikinti olabilir.
Mustafa-Aykut ikilisi tam bir facia. Emenike ye atilan her top pozisyon olur...Zokora en azindan tecrübesi ve hizi var agir degil. Aykut Demir sol beke kayabilir.
Zokora milli mactan izinsiz süreyi uzatti dün antrenmana katilmadi cünkü sehire gelmedi, bugün katilir mi bilemem.
Adrian olmadan bu takimin pozisyona girme sansi yok bunu cok gördük, karabükte attirdi..kayseri macinda kiliti acti. Ilk 11 de olmali.
Malouda bencede olmamali ama Hoca olarak kolay degil onu Tribüne yollamak.
Benim 11 im farkli.
----------Onur--------
Boss---Musti-Zoko---Aykut
--------Alex-Colman-------
Olcan----Adrian---Özer---
----------Janko---------
Kadir sakat.
Mustafa Akbas sol bek ? Büyük sikinti olabilir.
Mustafa-Aykut ikilisi tam bir facia. Emenike ye atilan her top pozisyon olur...Zokora en azindan tecrübesi ve hizi var agir degil. Aykut Demir sol beke kayabilir.
Zokora milli mactan izinsiz süreyi uzatti dün antrenmana katilmadi cünkü sehire gelmedi, bugün katilir mi bilemem.
Adrian olmadan bu takimin pozisyona girme sansi yok bunu cok gördük, karabükte attirdi..kayseri macinda kiliti acti. Ilk 11 de olmali.
Malouda bencede olmamali ama Hoca olarak kolay degil onu Tribüne yollamak.
Benim 11 im farkli.
----------Onur--------
Boss---Musti-Zoko---Aykut
--------Alex-Colman-------
Olcan----Adrian---Özer---
----------Janko---------
Kadirin numaradan sakatlığı geçmedi mi halen :) Zokorayi felan bilmiyodum kötü olmuş. Adrian fbnin diri güçlü koşan basan orta sahasına karşı pek bişey yapamaz ozeri ortaya çeker herhalde.
artvints
09.03.2014, 14:19
.......................onur.......................
bosingwa...mustafa..aykut....akbaş
...............colman..bourceanu
...olcan............özer...............yusuf
.................................................. ...
Ömer Sak
09.03.2014, 14:26
Konya macında Malouda ve Henrique ikilisini gördük ben Adrian ve Janko'yu tercih ederim.
artvints
09.03.2014, 15:22
yine yeniden, kazanırsak üst sıralara çıkacağız, böyle fırsatları kullandığımız pek görülmedi son 3 senedir.
Sivas yenildi ama maalesef bizim galip gelme ihtimalimiz çok düşük.
yenersek 4. sıraya yükseliyoruz.
bu fırsatlar bu sene 3 yada 4 kez önümüz geldi lakin hiçbirini değerlendiremedik.
Fatih Özkan
09.03.2014, 15:35
http://i62.tinypic.com/mczxo9.jpg
15:00'da Sabiha'dan kalkış aldı uçak.
TK 3602 sefer sayısı ile geliyorlar.
cyberentalpi
09.03.2014, 16:01
-----Mecburen Henri------
bence janko olmalı henri yerine.
4.3.3 sistemi ile feneri yenebileceğimizi düşünüyorum açıkcası..
.........................................onur
bosi..............yumlu........................... ...aykut......................mustafa
....................................alex
..............zoko................................ ......colman
ozer.............................................. .........................olcan
................................malouda
bence en iyi bu kadro olur...ortasaha topa hem basarsın hem rakibi bozarsın topa da sahip olabilirsin yoksa feneri yenmek zor..
Zafer Fidan
09.03.2014, 16:18
http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/19245/cuneyt-arkin-rambo-olursa-kan-akacak
cihatöztürk
09.03.2014, 16:21
http://i62.tinypic.com/mczxo9.jpg
15:00'da Sabiha'dan kalkış aldı uçak.
TK 3602 sefer sayısı ile geliyorlar.
Batuma inecekler diye biliyorum ama direksiyonu Trabzona doğru kırdı sanki :)
Fatih Özkan
09.03.2014, 16:27
Batuma inecekler diye biliyorum ama direksiyonu Trabzona doğru kırdı sanki :)
Batum mu ?
Alakası bile yok.
Trabzon'a inecekler.
cihatöztürk
09.03.2014, 16:29
Batum mu ?
Alakası bile yok.
Trabzon'a inecekler.
Trabzona indiler sanırım göremiyorum artık.
DarthVader
09.03.2014, 16:50
Yollarda jandarma polis. Dedemanin önünde de 3 5 şerefsiz toplanmış.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
R.KAKISIM
09.03.2014, 16:50
maça gitmek isteyip bilet bulamayan arkadaşlar bir adet maraton bilet mevcut ilgilenenler mesaj atabilirler....
Ömer Sak
09.03.2014, 16:55
Tarafara sakin olun cagrisi yapiliyor ardindan böyle önlemler aliniyor resmen Trabzon halkini tahrik ediyorlar.
alihan_61
09.03.2014, 16:57
fenere karsılama olacak mı
Gürsoy61
09.03.2014, 17:01
..
Fatih Özkan
09.03.2014, 17:09
https://www.facebook.com/photo.php?v=791532410875558&set=vb.126332284062244&type=2&theater
mustafa0661
09.03.2014, 17:20
yorumları baştan sona okudum içerde son seyircili maçımız olacakmış görünüyor..
vali zaten başka bi sorun göz göre göre milleti tahrik ediyor heryerde polis..
trabzonu tanıyan insanın tanıyan bir vali gelemedi bu şehre
olay çıkarsa polise saldırmayın yani bunlar olmasın
https://www.youtube.com/watch?v=m6n3S5v0nao
Cuneyt çakır rizenin penaltisini yedi
Koray Böyük
09.03.2014, 18:23
Fenev kaç eksikleri geldi? Ve kimler bilen varmi?
Mustafa Calik
09.03.2014, 18:26
Fenev kaç eksikleri geldi? Ve kimler bilen varmi?
18 kişilik kadro: Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo
Koray Böyük
09.03.2014, 18:33
18 kişilik kadro: Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo
Burada 20 kişi var. Oynuyamiyack olanlar varmis egemen felan.. TRT kadlec i savunmanın göbeğine koymuştu holemnde sakat sanirim. Eksikleri çok ise kazanmamiz için hakem hariç hic bir neden yok
asilhamsi
09.03.2014, 18:36
bence korkunun ecele faydası yok
----------------onur--------------
boss-----mustafa---aykut------yusuf
------özer------alex------adrian-----
olcan----------janko-----------malouda
özer o bolgede gayet iyi oynuyor.
Mustafa Calik
09.03.2014, 18:37
Burada 20 kişi var. Oynuyamiyack olanlar varmis egemen felan.. TRT kadlec i savunmanın göbeğine koymuştu holemnde sakat sanirim. Eksikleri çok ise kazanmamiz için hakem hariç hic bir neden yok
Evet sakatligi bulunan Egemen ve antrenmani yarida birakan Meireles de kadroya dahil edildi.
BDiler61
09.03.2014, 18:44
Bu maçı almamaız lazım lige dönebilmemiz için çok önemli. Bu sene avrupada yaşadığımız heyecanı seneye tekrar yaşayabilmek için kazanmamız şart.
Mustafa Calik
09.03.2014, 18:45
Trabzonspor maçı için Havaalanı'na inen fb kafilesinin otobüsüne, az sayıda bordo-mavili taraftarlar tarafından yumurtalı saldırı gerçekleştirildi. Kafile, güvenlik önlemleri altında kara yoluyla konaklayacağı Rize'ye hareket etti.
bence korkunun ecele faydası yok
----------------onur--------------
boss-----mustafa---aykut-------yusuf
------özer------alex------adrian-----
olcan----------janko-----------malouda
özer o bolgede gayet iyi oynuyor.
bu kadro maci trabzondaki juventus macina benzetir
top bizde olmali kazanmak icin
bunun tek formulü ayaga pas oyniyan ve defansa katkisi yüksek oyuncukarlan gerceklestirilebilir
--------------------------onur--------------
---------boss-----mustafa---aykut------akbas
malouda------colman---adrian---alex------olcan
---------------------------yusuf-----------
HOPA'LI TS'Lİ
09.03.2014, 18:51
-----Mecburen Henri------
bence janko olmalı henri yerine.
Colman, Malouda, Zokora, Janko ve Bamba sezon sonu şutlanmalı
Colman 2 yıldır takımı sabote ediyor, bile bile oynamıyor
Malouda ise aldığı paranın hakkını vermiyor.
Bamba bomba zaten.
Jankoyu çözemedim, güven vermedi bir türlü.
Zokora ise Avrupa'da var, ligde yok.
HOPA'LI TS'Lİ
09.03.2014, 18:52
Bu maçı almamaız lazım lige dönebilmemiz için çok önemli. Bu sene avrupada yaşadığımız heyecanı seneye tekrar yaşayabilmek için kazanmamız şart.
2. devre rakiplerin puan kaybıyla çok fırsat teptik.
Bu kez kazanıp uzun süre sonra 4. olma fırsatı var.
Ogün YAZICI
09.03.2014, 18:58
hami mandıralı bu hafta hemen hemen her gün bir açılış veya imza günündeydi.of'a gitti okul açmaya ,forum'da mağaza açılışına katıldı, bugün de imza gününe katıldı vs...hafta boyu takımı tesislerde kampa alıp konsantrasyonu en üst düzeye çıkarması gerekirken başkanın emriyle oradan buraya koşturup durdu...her yönüyle bu kadar amatör bir yönetim anlayışına hiçbir zaman sahip olmamıştık.bir an önce kurtulmak ümidiyle şu iho'dan...
Koray Böyük
09.03.2014, 18:59
Bu maçta olcanin oynamasini hic istemiyorum. Son zamanlarda hic kosmuyor ve sürekli bencil davraniyor. Ysuf la başlaması lazim özeri ortada oynatirsak kazniriz. Zokoranin oynamick galiba dun hala trabzona gelmediğini okumuştum. Colman ve alex oynucak galiba göbekten. Ozerde onlarin önünde solda Adrian sağda yusuf ileride buyuk bir ihtimal janko oynucak. İlk yari berabere sonuclanirsa ikinci yerinin 55-60 larda herique oyna girer. Defans da konya macindaki gibi olacak. Buyuk bir ihtimalle. Aykut bi bomba yapmazsa fenerin gol atacagini düşünmuyorum. Yan toplara dikkat!
Alırsak 4.yüz.
Onun için alamayız.
Koray Böyük
09.03.2014, 19:01
Alırsak 4.yüz.
Trabzonspor önüne gelen bu firsatlari su zamana kadar değerlendiremedi. İnşallah bu sefer olur..
Sikebahce-sivasspor-kasimpasa
3 nu de allahin izni ile kazanirsak sezonu 4. olarak tamamlariz. Seneye yine avrupa kupalarindan devam.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kalavara
09.03.2014, 19:25
fb sadece tempo yapsa bile bizi yenebilir, taktiğe falan da gerek duymazlar. tek şansımız fblilerden daha çok isteyen isteyen oyuncular o da var mı herkes biliyor zaten!
Samet Yildirim
09.03.2014, 19:26
Galibiyet inanilmaz olur.
Eğer Fener alışılagelmiş doldur boşalt taktiğiyle oynarsa kazanmalarına imkan yok. Ne Mustafa, ne de Aykut hava tolarında geçit vermeyecektir. Mesele yerden seri oynayan takımlara karşı olan sıkıntı. Ama yineliyorum, Fener her zaman ki oyununu oynasın, içerideki en rahat maçlardan birisi olur.
Bir de Zokora'nın oynamaması kesinlikle avantaj. Şereften yoksun ırkçı Emre ile uğraşmaktan takıma herhangi bir yararı dokunmuyor Fener maçlarında.
Bu sefer soğukkanlı olan taraf mutlak suretle Trabzonspor olmalı. Şikecilerin büyük maçlardaki sinsi soğuk kanlılığı onlara daimi avantaj sağlıyor.
Allah utandırmasın.
İsterseniz 90 dk taş yağmuruna tutun, sabaha kadar staddan çıkarmayın, geri otobüsle filan yollayın alacağımız bir galibiyetten daha fazla zarar vermiş olamayız. Akıllı olmalıyız, çoğu zaman olamadık ama artık şart!
Mustafa ÖZDEMİR
09.03.2014, 20:06
İsterseniz 90 dk taş yağmuruna tutun, sabaha kadar staddan çıkarmayın, geri otobüsle filan yollayın alacağımız bir galibiyetten daha fazla zarar vermiş olamayız. Akıllı olmalıyız, çoğu zaman olamadık ama artık şart!
trabzon valisini tutmuşlar adamlar ortalığı galeyana getirsin diye .şehrin en yetkili kişisi ortamı geriyor taraftar ne yapsın...
Emrah Akcagöz
09.03.2014, 20:08
Şahsen galibiyet ya da beraberlik beklemiyorum fark yemeyelim yeter. Her şey onların istediği gibi ayarlandı. Maçın Pazartesi' ye alınması, medyada şikecilerin antrenmanlarından bahsedip Trabzon'daki güvenlik önlemlerinden bahsedilmesi, valinin açıklamaları ve geçen sezon Trabzon'daki maçta Adrian'ın orta sahadan attığı golü iptal eden Bülent Yıldırım ve Asım Yusuf Öz ikilisi. Kaldı ki o pozisyondan sonraki pozisyonda ofsaytta olan Kuyt' ın ortasında kendi kalemize gol atmıştık. Yine Bülent Yıldırım ile çıktığımız şikebahçe maçlarında galibiyet ya da beraberliğimiz yok.
Bülent Yıldırım
TRABZONSPOR A.Ş. 0-3 şikebahçe 17 Şubat 2013
şikebahçe 2-0 TRABZONSPOR A.Ş. 15 Nisan 2012
TRABZONSPOR A.Ş. 0-1 şikebahçe 20 Aralık 2009
TRABZONSPOR A.Ş. 1-2 şikebahçe 30 Mayıs 2009
şikebahçe 3-2 TRABZONSPOR A.Ş. 22 Aralık 2007
Asım Yusuf Öz
TRABZONSPOR A.Ş. 1-3 şikebahçe 6 Mayıs 2012
TRABZONSPOR A.Ş. 3-2 şikebahçe 23 Ağustos 2010
a.fındıkoğlu
09.03.2014, 20:17
icimizdeki ofkenin birazi futbolcularimizda varsa yarin avni akerin cimlerine gomeriz sikebahceyi
Selçuk Aydın61
09.03.2014, 20:22
Umarimki futbolcular tirübünlere bakar ve nerde olduklarını fark eder layik olmaya çalışırlar...
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
F. Yıldırım
09.03.2014, 20:28
Yenin ve 4. olun. Bu kadar basit. Fakat bizim futbolcular herhalde hiç puan durumuna bakmıyorlar.
Yenin ve 4. olun. Bu kadar basit. Fakat bizim futbolcular herhalde hiç puan durumuna bakmıyorlar.
Fener'i yenelim de Avrupa kupalarına katılmayalım farketmez
Ilelioglu
09.03.2014, 20:43
Şahsen galibiyet ya da beraberlik beklemiyorum fark yemeyelim yeter. Her şey onların istediği gibi ayarlandı. Maçın Pazartesi' ye alınması, medyada şikecilerin antrenmanlarından bahsedip Trabzon'daki güvenlik önlemlerinden bahsedilmesi, valinin açıklamaları ve geçen sezon Trabzon'daki maçta Adrian'ın orta sahadan attığı golü iptal eden Bülent Yıldırım ve Asım Yusuf Öz ikilisi. Kaldı ki o pozisyondan sonraki pozisyonda ofsaytta olan Kuyt' ın ortasında kendi kalemize gol atmıştık. Yine Bülent Yıldırım ile çıktığımız şikebahçe maçlarında galibiyet ya da beraberliğimiz yok.
Bülent Yıldırım
şikebahçe 2-0 TRABZONSPOR A.Ş. 15 Nisan 2012
TRABZONSPOR A.Ş. 0-1 şikebahçe 20 Aralık 2009
TRABZONSPOR A.Ş. 1-2 şikebahçe 30 Mayıs 2009
şikebahçe 3-2 TRABZONSPOR A.Ş. 22 Aralık 2007
Asım Yusuf Öz
TRABZONSPOR A.Ş. 1-3 şikebahçe 6 Mayıs 2012
TRABZONSPOR A.Ş. 3-2 şikebahçe 23 Ağustos 2010
Ve Yönetim buna ses cikarmiyor, büyük ihtimal hic arastirmiyorlardir bile. Yazik gercekten, su Kulüp icin canini verecek insanlar varken, su Kulüp icin gece gündüz demeden calisacak insanlar varken ne yazikki bu tür Yönetimler ile yillarimiz harap oluyor.
..
Jankoyla olmayacağını hala anlamadıysa yazık Hami'ye.Umarım böyle bir hata yapmaz
Ogün YAZICI
09.03.2014, 20:44
janko sakat dönmüş sıkıntı yok...
Ilelioglu
09.03.2014, 20:46
Vali diyorki; Gerekirse evlerin balkonlarina Polis koyariz.
Millet resmi siteden "vali ortami germe" diye aciklama beklerken, bizim Yönetim ise ona onur üyeligi veriyor.
IHO'nun önceligi Trabzonspor degil.
..
Trabzonspor tarafarı gücünün farkında değil istesin o vali 1 saat orda duramaz
renktaşlar Allah aşkına bir tane forvete benzeyen
topçumuz vardı onunda kalp ritmi bozulmuş
bu iho kendi bahtı kara bizim de bahtımızı kararttı
elde var janko henrique
al birini vur ötekine ama janko oynasın derim ben
henriqueye 10 tane top gelir hepsini harcar
janko koşup topla buluşamaz ama en azından vurunca gol atıyor
inş bu sefer seviniriz
4. olmayı ne kadar tepecez anlamıyorum ki
Gökhan Baymak
09.03.2014, 21:00
Maceraya gerek yok.. Juventus'un birinci maçındaki 11 olmalı.Herkes bunu bekliyor.. Kadir yerine Akbaş, Emre yerine Henrique..
Ibrahim Gaygusuz
09.03.2014, 21:09
Zokora gelmismi ?
Soner'de iyilesmis bir zahmet kadroya alsinlar su adami
hahahaa bu kadroyla nasıl galip gelecez çok merak ediyorum :(
Fenerbahçe'yi gözümüzde büyütmekten başka bir şey yapmıyoruz...
Yarın feneri sahaya gömeceğiz.
fenerbahcenın 'f'si kucuk yazılır.
İlyas Özdemir
09.03.2014, 21:26
geçen sezonki maçta ortam gergin falan değildi ama yine yenildik bu sefer puan yada puanlar alacağız
Mevcut kadronun şikecileri yenmesi mümkün değildir. Bunu iyice kafamıza sokalım.
rakibin hücum gücü ile senin hücum gücün arasındaki farkı benim söylememe gerek yok sanırım..
Hadi bunu geçtim defans da yapamıyorsun. beraberlik bile imkansız..
O benim takdirime kalmış bir şey. Ben de küçük yazarım. Arada böyle denk geliyor, normaldir.
Sol beki olmayan, forveti olmayan, stoperi olmayan takım derbi kazanamaz
acı gerçek budur.
Hacıosmanoğlu kepazeliği izlesin
Fatih Kuloğlu
09.03.2014, 21:38
Allahını seversen tamam feneri gözümüzde büyütürüyoruz.
Peki kendi takımımız ?
1 tek maçta umut vaadetmediler 1 tek maçta :(
janko sakat dönmüş sıkıntı yok...
Bunun kaynağı nedir?
Ogün YAZICI
09.03.2014, 21:50
Bunun kaynağı nedir?
http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzon-f-bahceye-hazir-son-durum-SXHBQ373187SXQ
ayrıca kadroya alınmayan yabancıların janko ve malouda olduğu söyleniyor.
Samet Yildirim
09.03.2014, 21:53
Bilgi kaynakli denilen 11
---------------Onur-----------
Bosingwa---Musti--Aykut--Akbas
------------Alex---Colman-----
Olcan---------Adrian-----Özer
--------------Paolo----------
Zokora yedek.
Malouda ve Janko kadroda yoklar.
Her kadro bizde tartisilacak onun icin buda tartisilir.
Zokora izinsiz gec döndü. 1 antrenmana cikti oynatamazsin. Oynatsan bile stoperde olmali bence. Malouda zaten yerlerde sürünüyor 2-3 mactir. Janko tercih edilebilirdi fakat rakip alanda oynama sikintimiz oldugu icin sanirim paolo ile baslamak isteyebilir. Emre Güral olsaydi iyidi yerli olurdu ve yedege bir yabanci daha alabilirdik, malouda yinede malouda dir..
Adrian zaten iki bacagini iki kolunu kopar yine 11 de olmali o olmadan pozisyona giremez bu takim konyada oldugu gibi.
ekleme: Janko son antrenmanda sadece salonda calismis deniliyor.
FC-ST-PAULI-61
09.03.2014, 21:56
90 dakika henrique eziyetini cekeriz artik.Henriqueyle fenerbahceyi yenemezsin.zaten hakemlere karsida oynuyoruz yetmedi henriqueyide yenmeliyiz.
Aynen, Malouda ve Janko yok deniyor. Janko sakatlığından dolayı yok muhtemelen, o yüzden Zokora kadroda.
Forvet yok kadroda.Yusuf dışında yedekten gelip katkı yapacak oyuncu da yok ama her şeye rağmen kazanacağız.
Forvet yok kadroda.Yusuf dışında yedekten gelip katkı yapacak oyuncu da yok ama her şeye rağmen kazanacağız.
Şahin hat-trick yapacak. :cool:
Şampiyon olduğumuz 2011 sezonu hariç (o sezon takımın hücum gücü muazzamdı) genelde şikecilerle olan her maç öncesi bizim çok fazla eksiklerimiz oluyor. forvet yok, sol bek yok, stoper yok..
Trabzonspor'un sabote edildiğine artık inanmaya başladım. Hacıosmanoğlu gibi futboldan anlamayan futbol bilgisi sıfır olan bir şahısı gördükten sonra inancım daha da arttı
Miserable
09.03.2014, 22:08
Adrian+Henrique= Sınırsız işkence
Adrian yerine Özer, Özer yerine de Yusuf oynamalı.
Hatta Henrique yerine Şahin oynasa sanırım en fazla onun kadar kötü olur.
Son yıllarda bir türlü başarılı olamıyoruz. Halbuki sırf bu rezilleri yenmek için kadro kurmalıyız. Yarın akşam inşallah kazanırız. Artık şikeci galibiyeti istiyorum...
Samet Yildirim
09.03.2014, 22:10
Şampiyon olduğumuz 2011 sezonu hariç (o sezon takımın hücum gücü muazzamdı) genelde şikecilerle olan her maç öncesi bizim çok fazla eksiklerimiz oluyor. forvet yok, sol bek yok, stoper yok..
Trabzonspor'un sabote edildiğine artık inanmaya başladım. Hacıosmanoğlu gibi futboldan anlamayan futbol bilgisi sıfır olan bir şahısı gördükten sonra inancım daha da arttı
2010-2011 hucum gücü muazam degildi...Muazamlastiran Senol Günes`ti...
Engin ve Buraktan futbolcu yapti...10. hafta sonra kacan teofilo yerine Umutla oynayarak 82 puan topladi. Jaja kariyerinin en iyi sezonunu gecirdi muhtemelen Senol hoca olmasa onuda yasayamicakti.
Yer yüzünden o takima 82 puan toplatacak tek hoca Senol Hoca´di.
F. Yıldırım
09.03.2014, 22:15
Janko ve Malouda olmaması çok iyi.
Adem Akyüz'
09.03.2014, 22:15
Janko neyse de Malouda'nın olmaması çok iyi..
2010-2011 hucum gücü muazam degildi...Muazamlastiran Senol Günes`ti...
Engin ve Buraktan futbolcu yapti...10. hafta sonra kacan teofilo yerine Umutla oynayarak 82 puan topladi. Jaja kariyerinin en iyi sezonunu gecirdi muhtemelen Senol hoca olmasa onuda yasayamicakti.
Yer yüzünden o takima 82 puan toplatacak tek hoca Senol Hoca´di.
:)))
Ben de diyorum ki o takıma 82 puan kazandıran jaja selçuk inan ve burak yılmaz idi.
daha çok jaja
Şenol Güneş belki burak'ı adam etti diyebiliriz.. bunun dışında bir hamlesi hiç olmadı.
O kadroyu ben de oynatırdım. Teofilo'nun katkısını da unutamam, usta golcüydü..
artvints
09.03.2014, 22:19
Ben de diyorum ki o takıma 82 puan kazandıran jaja selçuk inan ve burak yılmaz idi. daha çok jaja
Şenol Güneş belki burak'ı adam etti diyebiliriz.. bunun dışında bir hamlesi hiç olmadı.
abi ilk yapacağın burak ı kesmek olurdu. bu da şimdi muhteşem olarak hatırladığımız kadroya ulaşamamak demek olurdu. otakım oynarken, hoca ve futbolcular hala çok eleştiriliyordu.inanmayan şenol hoca nın başlağında neler olduğuna bakabilir.
Mehmet Fatih Silik
09.03.2014, 22:20
Yarin bir beraberlige bile tahammülüm yok...
biltrabzon
09.03.2014, 22:26
§ikebahce yi biz haric her takim zorlar kendi sahasinda.Maalesef bizim takima adam akilli hoca gelmeyince,takim olamama sendromu yasiyoruz.Kadro kalitesinden dem vurmasin kimse,gidin Erciyes ve Konya daki hocalarin takimlarina yaptigi katkiya bakin.
Samet Yildirim
09.03.2014, 22:29
Ben de diyorum ki o takıma 82 puan kazandıran jaja selçuk inan ve burak yılmaz idi.
daha çok jaja
Bu konuda ben tartisma yaratmak istemiyorum. Oyuncularin gecmislerine bakarak 82 Puan gercegi arkasindaki nedeni görürüz...
Bu adam Fenerli her iddasina da varim
Samet Yildirim
09.03.2014, 22:34
abi ilk yapacağın burak ı kesmek olurdu. bu da şimdi muhteşem olarak hatırladığımız kadroya ulaşamamak demek olurdu. otakım oynarken, hoca ve futbolcular hala çok eleştiriliyordu.inanmayan şenol hoca nın başlağında neler olduğuna bakabilir.
Senol Hoca basladiginda 4 oyuncu kadro disiydi fakat o oyuncular takimla ayni soyunma odasina ama sahada sadece ters kosuyorlardi.
2010-2011 sezon basina bakalim...
Onur cok iyi. Tolga kimse begenmiyordu.
Serkan i begenen 10 kisiden 3 kisi bulmak imkansizdi.
Glowacki zaten hep sakat. Egemen iyi. Giray yetersiz. Musti saymiyorum.
Cale zaten kimse begenmiyordu. Yedege ferhat.
Savunmada 1 tane cok saglam var oda egemen.
Selcuk-Colman yedegi yok.
Engin büyük sikinti her yerden kovulmus hic bir yerde tutunamamis cünkü anormal karaktersiz oldugu icin üstüne üstün yedege yok.
Burak zaten ölmüs bitmis...yedege ise malesef bittik yattara idi...
Jaja cok klas.
Umut zaten facia. Teofilo yarim sezon gol atamamis.
yani sezon basi bakildigi zaman cok saglam diyebilecegimiz onur, egemen, selcuk, colman ve jaja var.
Digerleri hepsi tartisilir...öyleydide zaten.
Yarın bu saatlerde sahadaki feci manzaranın yorumlarını yapıp hakaretler düzüyor olacağız sezon başından beri bize kan kusturan bufalo sürüsüne..Keşke utandırsalar keşke morartsalar beni..
Bu konuda ben tartisma yaratmak istemiyorum. Oyuncularin gecmislerine bakarak 82 Puan gercegi arkasindaki nedeni görürüz...
Evet konu uzar gider haklısın.. :)
Benim önümde videoton gibi tarihi bir rezillik var, bu örnek bana yeter
Yarın, saha içerisinde tek umudum H.Mandıralı'nın Trabzonsporlu oluşu ve takımı ona göre motive edip oynatacağıdır. Geriye kalan yok taraftar, yok hakem, yok hava şartı, yok şike şuka hepsi tıraş!
Ne hiçbir şekilde organize olamayıp kitlesel ve etkili bir eylem yapamayan; bırak eylemi, destek bile olmayan, hatta ve hatta slogan bile üretemeyen taraftar profilinden, ne de tepeden tırnağa Trabzonspor Yönetim Kurulu hiyerarşisinin şikecilere karşı ve hırsız siyasi erk ve onun muhalefetine karşı gösteremediği duruşundan hiç bir beklentim yok ne yazık ki.
Kazanalım yeter! Bize fazlasını hak olarak görmüyorlar maalesef. Kafes içerisinde beslenen maymunlar gibiyiz. Bize atılan bir-iki fıstık ile yetiniyoruz. Paradoksa bakın ki, fıstığı atanları da biz seçiyoruz!
Samet Yildirim
09.03.2014, 22:38
Evet konu uzar gider haklısın.. :)
Benim önümde videoton gibi tarihi bir rezillik var, bu örnek bana yeter
Benim önümde suda var, bu kadroyla SAMPIYONLAR LIGIN`de 7 puan, sadece 1 maglubiyet ve anormal sekilde gruptan elenme.
;)
şenol.08.borçkalı
09.03.2014, 22:39
İlk golu yemez isek bu macı alırız
arsinli_akrep61
09.03.2014, 22:43
Yarın fark atacaz yazın bu yorumumu bi tarafa ... 3-0 -- 3-1 gibi skorlarla bitebilir
artvints
09.03.2014, 22:43
Senol Hoca basladiginda 4 oyuncu kadro disiydi fakat o oyuncular takimla ayni soyunma odasina ama sahada sadece ters kosuyorlardi.
2010-2011 sezon basina bakalim...
Onur cok iyi. Tolga kimse begenmiyordu.
Serkan i begenen 10 kisiden 3 kisi bulmak imkansizdi.
Glowacki zaten hep sakat. Egemen iyi. Giray yetersiz. Musti saymiyorum.
Cale zaten kimse begenmiyordu. Yedege ferhat.
Savunmada 1 tane cok saglam var oda egemen.
Selcuk-Colman yedegi yok.
Engin büyük sikinti her yerden kovulmus hic bir yerde tutunamamis cünkü anormal karaktersiz oldugu icin üstüne üstün yedege yok.
Burak zaten ölmüs bitmis...yedege ise malesef bittik yattara idi...
Jaja cok klas.
Umut zaten facia. Teofilo yarim sezon gol atamamis.
yani sezon basi bakildigi zaman cok saglam diyebilecegimiz onur, egemen, selcuk, colman ve jaja var.
Digerleri hepsi tartisilir...öyleydide zaten.
selçuk da tartışılıyordu benim hatırladığım, en azından beklenen seviyede değildi.zaten bel ağrısı falan vardı.ilk kayda değer performansı o sezondu.uzar gider böyle evet.
Samet Yildirim
09.03.2014, 22:44
selçuk da tartışılıyordu benim hatırladığım, en azından beklenen seviyede değildi.zaten bel ağrısı falan vardı.ilk kayda değer performansı o sezondu.uzar gider böyle evet.
Hemde obicim tartisiliyordu ama ben yazmadim...Senol Hoca ile adam resmen üst düzey bir oyuncu oldu.
Emirhan Makul
09.03.2014, 22:45
Antu'nun girişini izlediniz mi ?
http://antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=936
artvints
09.03.2014, 22:48
http://yenisafak.com.tr/yazarlar/ErdalHos/trabzonda-mac-boyle-seyredilir/50689
artvints
09.03.2014, 22:51
Hemde obicim tartisiliyordu ama ben yazmadim...Senol Hoca ile adam resmen üst düzey bir oyuncu oldu.
egemenle de dalga geçildiğini hatırlıyorum :D
Yarın fark atacaz yazın bu yorumumu bi tarafa ... 3-0 -- 3-1 gibi skorlarla bitebilir
İnsallah umidimiz bu yonde
cakalkerem
09.03.2014, 22:57
bugün radyo da bir köse yazarı yarın fenerin en kolay deplasmanlarından biri olacağını ve maçın şikeciler ile Onur arasında geçeceğini söyledi.....
yüregimts
09.03.2014, 23:00
Arkadaşlar bu malouda , zokora olayı nedir .??
bugün radyo da bir köse yazarı yarın fenerin en kolay deplasmanlarından biri olacağını ve maçın şikeciler ile Onur arasında geçeceğini söyledi.....
Abi haklılık payı yüksek olan bi tahmin bence de..3 sezondur sahamızda yenemiyoruz bu adamları..ve ne yapıp ne edipi bizi zorlanmadan yenip s.ktrolup gidiyor hırsızlar..Maç sonu eğer sonuç bu yönde olursa bizim taraftar sahadan çıkarmamalı onları..Yani bizim sürüyü..:mad:
c_ZvzVI9Bvc
hastayım buna
meydan parkı canlı :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1521445_721627557867894_2057872217_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/10001558_721627621201221_1172624304_n.jpg
Maloudasız olmaz.Adrian 18'e alınmamalı
şunun İP numarasını bi kontrol edermisiniz.
Malouda olmalı bence tamam kötü ama birşeyler yapabilirdi bu maçta.
Antunun giris Videosunu izledim daha cok nefret kaptim bunlara, Mac Saatini Iple Cekiyorum Taraftar Cehenemme cevirsin yarin Avni Akeri
Valla ben Antu'nun girişini yazılar hariç beğendim, güzel olmuş. :D
Şunları bi yensek bütün bir sezon boyunca bu takımın beni sinir hastası etmesini unutacağım.
Hayatım daha güzel olacak.
Yüzümde yersiz bi mutluluk ve sırıtma ile dolaşacağım.
TSezgin61
09.03.2014, 23:24
Her hirsizlarin macindan önce ya sakatimiz cok olur, ya takim formsuz olur, yada o sezonki kadro kötü olur. Bunlardan hicbiri olmaz hakem girer devreye.
Bu mactan umudum yok. Sinirlerinizi yipratmayin, sagligimiz önemli...
Elbet o istedigimiz ilahi tokadi yiyecekler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.