Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Kazım Bostan
09.02.2014, 20:56
şeref filan demiyorum ben az Bi şey yüzü olan basın açıklaması bile yapmadan istifa eder gider sessizce.... Rezillik...... Yeter mra!!!!.......
Vahid gelecek dertler bitecek
Yillardir ayni terane
Dunyanin duzeni degisir de
Trabzonum duzeni degismez
Halen bu hocayı savunan varsa onlarada yazıklar olsun.
Bu hocayı savunan kalmadı da, İş işten de geçti be dostum.
iho artik sikenin ekmeyini yerken playback yapmak yerine baskanlik yapsan diyorum,,
Cihansev
09.02.2014, 20:57
Akhisar'dan 4 tane yiyen Trabzonspor fıkra olsa gülmezdik 2-3 sene önce gerçek oldu :)
4+3 =7 bi sezonda yedi tane
Tribünlerden niye istifa sesi gelmiyor demiş birisi. Kupayı elimizden alıp fenere veren başbakanı yüzde altmış ile seçen kitle mi ses çıkaracak?
ben savunuyordum mra ama
arkadaş iyi olabilirsin ama yapamıyor
kadro kötü diyelim ama
kadro tercihlerin dede yanlış yapıyor
arifberkay
iho git demeden mra gidemez
Ogün Temizkanoglu @OgnTemizkanoglu 6 Min.
Halilhodzic ile her konuda anlaşıldı
Rakip takim Trabzonspor futbolcularini duvar pasinda duvar olarak kullaniyor.
Ya ne hallere dustuk, nereden buluyorsunuz bunlari. Resmen guluyoruz aglamaktanbeter halimize...
Royal Heart
4 yesen 5 atacak Hoca arıyordun ya hani 4 yesen 5 atacak takımın yok senin bunu da artık kabul et.
Trabzonspor'a şu kadoyu lâyık görenleinr tablosudur bu. Sadri Şener Yönetimi'nden Hacıosmanoğlu Yönetimi'ne kadar.
Tabi ki Mustafa Reşit Akçay da kadro ve oyun istikrarını sağlayamadı, oyun şablonu diye bir şey maalesef oturtamadı. Tabi ki teknik kadro da sorumlu herkes buna dahil.
Tüm bunların arkasında 13. sandık sorumlu mu derseniz bence hayır, 13. sandık olmasaydı gelecek olan kişiler de hassasiyet gösterilen o önemli konuda güven vermedi.
Maalesef yakın vadede çözüm getirecek tek iş teknik direktör değişikliği olarak görünüyor ancak kalıcı çözüm bu değil. Yönetimlerin hatalarını teknik direktörler üstleniyor veya fatura onlara kesiliyor. Sportif anlamda tüm yetkiyi üstlenecek ve Yönetim'e söz geçirebilecek bir teknik direktör kısa vadeli çözüm olacak maalesef.
Kardeş, abim gidiyor vira avrupa grubu ile. Benim işlerim var gidemeyecem.
Olsun kardes ne edelum zaten fuzulu para! Evde kal oh ne mutlu sana.
jeepeers
09.02.2014, 20:58
2011 den sonra kadrodaki erozyonun en büyük sorumlusu olan şenol güneştir
disiplinsiz diye gönderdiği adamlara bak birde ondan sonra alınan kabiliyetsizlere
kimse hikaye anlatmasın
giderken takımın ne halde olduğunu unutmadık
kendisine emanet edilecek kalitede gbir kadro kursun başka hoca ondan sonra gelir takımın başına
şu an kendisine hiç mi hiç ihtiyaç yok
Oğuzhan Fidan
iho çık açıkla allah aşkına seçimli kongre kararı al sende bizde kurtulalım bu işkenceden.. kadronun komple revize edilmesi lazım. elle tutulur oyuncular belli zaten gerisi çöp
Tribünlerden niye istifa sesi gelmiyor demiş birisi. Kupayı elimizden alıp fenere veren başbakanı yüzde altmış ile seçen kitle mi ses çıkaracak?
Allah razı olsun, güzel cümlen için...
Tansu Onur Erdoğan
:) abi burak sattın yerine
Teo gitti yerine
Jaja gitti yerine
Selcuk gitti yerine
Sorun transfer değil abi sorun sistem sistem anlatabildim mi
çöpe giden en az 50 milyon euro para anlatabildim mi
hadi sadri aldığı adamları sattı
iho ne alabildi ne satabildi
arifberkay
vahid gelirse kume duseriz
Janko, Henrique, Aykut(sol bek )
Karşımızda organize ve kaliteli bir takım olsa 5'lik olurduk.
Allah'tan Akhisar'la oynuyoruz.
Gerçi onlarda fena oynamıyor. Ama evsahibi avantajı ile maçı ortada götürebiliriz.
11'leri gördükten sonraki yorumum.
Söze başka hacet bırakmıyor.
Ibrahim Gaygusuz
Yaw ne Halilodzici, MRA'nin gittigine pisman olacagiz.
Halilin kovdugu Emrah Eren bugun rakip takimin en iyilerindendi !!!!
*çirkin*
Takim cok güclü ve dinc! Bence en az dört dene atip eve yollariz Akhisari! Yedekler ciksa sahaya emmmm onlarda iki dene sallar ve paket edip eve yollar.
Kalite desen bizde,oyun anlayisi desen bizde,yilin hocasi bizde,en tez ve nokta transfer yapan yönetim bizde!
Alacauk maci ahanda yaziyorum 5:0!!!
evet aynen. dört attılar :(
Ya halilhodzic kimdir ak ya onum oldugu donemleride biliyoruz oda baskan gibi cobanin teki
Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AYNEN HALİLODZİC GELSE NE OLCAK YANİ İHO VE MRA GİDECEK BUNUN İÇİN UĞRAŞIN BAK BURAYADA YAZIYORUM İHONUN KUPA ALMA İHTİMALİ YOK BİR KUPA HAYALİYLE MESİH BEKLEYEN HRİSTİYAN TARİKATLARI GİBİ İHOYU SEÇECEREK TAkIMI MAHFETTİNİZ YOKETTİNİZ İHOYU SEÇENLER Trabzonspor katledildi sizde buna ortaksınız.
Travelair
09.02.2014, 20:59
Hoca değil önce başkan gidecek!
İkide bir Şenol Güneş diyenlere bir çift lafım var : O şampiyon takımı kuran Şenol Güneş değil Ersun Yanal'dır. Ve o takım Şenol Güneş'e RAĞMEN şampiyon olmuştur. Hatta Şenol Güneş olmasa Şikebahçe'ye şike bile yetmeyecekti. Şenol Güneş'le Mustafa Akçay arasındaki tek fark, Şenol Güneş Ersun Yanal'dan kalan takımı aldı, Mustafa Akçay ise Şenol Güneş'ten kalan takımı devraldı.
Not: Şenol Güneş'in Dünya 3.lüğü de Fatih Terim'in kurduğu takımladır. Şenol Güneş takım kuramaz, ama kurulu bir takım bulursa iyi kötü biraz oynatır, o kadar...
azıcık insaf be kardeş.
şenol hoca bu takımın başına 3 sefer geldi.
2sefer şampiyonluğun köşesinden döndük 1 tanesinde şampiyon olduk.
milli takımda dünya 3. sü olduk
el-insaf diyorum
Kadir Yeter
Kadir ağabey keşke senin gördüklerini biz de görseydik.belki biz de bu kadar iyimser olabilirdik..:(
İnanın ki, gördüm ve doyasıya yaşadım... hem Trabzonda Hem Ankaradaki (Kupalar) maçlarda...
kadiryeter
Ercan DEMİRCİ
Sizin gibi yönetimin hocanın futbolcunun gelmişşini geçmişini
Zurawski
Kesinlikle Yılmaz Vural gelmeli bu takımın hocası olarak. Şaka yapmıyorum. En azından sezon sonuna kadar adam gibi futbol izleriz.
İho konustuklarını anlamak icin dekoder kullanıyoruz da yaptıklarını yapmadıklarını anlamak icin napcaz bilmiyoruz...
evet aynen. dört attılar :(
:D
Onur Akyüz
Ertuğrul da pek iyi gitmiyorken hemen yarın ikna edilip getirilmeli.
Bizi kaç maçtır ONUR kurtarıyor da bu akşam mı millet akıllandı istifa diye?
mihribansoylu
09.02.2014, 21:00
İHO istifa etmedikten sonra MRA gitse ne olur.Mra istifa etse İho'nun mra'nın yerine başka bir ikinci lig hocasını takımın başına getirmeyeceğinden kim emin olabilir ki? Trabzonspor'a artık zarardan başka birşey vermiyolar lakin koltuk sevdalılarının Trabzonspor'u rahat bırakacağını hiç sanmıyorum..yazık.Trabzonspor'a zarar verdiğini bile bile hala o koltukta olan insanların aldığı para haram olsun.
Bilal Karadeniz
Bizim başkanın bildiği tek hoca herhalde ondan. Pardon ikinci. O da defansif oynatıyordu, yanlış mı hatırlıyorum?
abi bu adamın kapasitesi bu kadar napıcan ucuza anlaşmışdır kesin.
iho git demeden mra gidemez
mra git desin iho gitsin o zaman...
Yediğimiz bütün goller tamamen hocanın kadro tercihinden kaynaklanıyor. Sanki hazırlık maçı oynatıyon. Zokora defansın son adamı hava toplarında sıfır adam bütün goller ordan geldi. Ama iş işten geçti. Umarım MRA ile İHO da gider. Başka bu takım düzelmez.
olcan ağlamış ya
yazıklar olsun arkadaş
Allah belanızı versin
İ. SARAL
Beyler bize koyun gibi hoca lazım değil tekme tokat girişecek. Topçu korkacak.
İHO bu klübü bölmüştür...
İstifası bile az gerlir...
Hoca piyon istifa etse ne olur ki?
olcay_61
09.02.2014, 21:01
dua edelimde son 3 takım düzelemesin
niasse hepinizin bitarafına diyecem olmayacak...yönetim...trabzona gelen bütün yönetimler çıkarını düşünüyor...hırsızllık aymazlık peş,ndeler...5 milyonluk henrike ve adrian bedava niasse...Allah belanızın versin ulan kan kusun hırsızlarrrrrr
Söyleyecek tek kelimem, tek bir cümlem, lâfım kalmadı...
Beyler bize koyun gibi hoca lazım değil tekme tokat girişecek. Topçu korkacak.
yilmaz vural?
Ciddi olarak soyluyorum, sene sonuna kadar Yilmaz Vural gelsin.
Gökhan Baymak
Ya bu takım Trabzonspor mu !! Yazık lan bu taraftara.. Nedir bu çektiğimiz.. Rezil herifler.. Henrique , Zokora falan ne arıyor bu takımda hala...
hadi sadri aldığı adamları sattı
iho ne alabildi ne satabildi
:)
Abi ihoyu adam yerine koymadım ki Zaten
Ziyniyet değişmediği sürece hiçbişi olmaz
Çare Zihniyet
serkanholep
hodzic in numarası ne arkadaşlar
onun zamanında şampiyonluk falan mı aldık
yoksa yönetime kafa tuttuğu için mi sevildi taraftar tarafından
cidden bilmiyorum
abi tebrik ediyorum, herşeyin özeti bu.
naimbektas6161
Onuru aglatanlar utansın .
Trabzona ne oldu böyle ya? Resmen bittik! Ne adamlik kaldi nede baska birsey.Halk kafayi yedi kwhckwjehökfjqnxjbqw hjcvö cqwsänqjskhdbjöwq
bence juventus maçını bekle dedi iho mra ya .
orada ben seni ağzımın tatıyla kovarım...
daa bu iho yu kim kovacak onu bulamıyorum bir türlü...
İHO gitmedikce eziyet sürer
şenol.08.borçkalı
09.02.2014, 21:02
halilodzicin bıraktığı olumlu birsey hatırlamıyorum.
nedir bu adama duyulan sevda?
halilodzic gelirse ayvayı tam yedik
kani6161
halilhodzic kim ya. Gelecekse ya Şota ya da Ertuğrul Sağlam gelsin
Cem Zırıh
hoca istifami ettiki ?
Kirk_Cooley
kardeşim 28 yaşındayım bu takımda ne başarı gördüysem başında şenol hoca vardı. vefasızlık yapmayalım. ama onun elindeki her kadroyu dağıtanda "tabzonlu" bu klübü sözde "çok seven" işadamlarıydı. ogün'le abdullah'ı şikecilere peşkeş çeken kim, seçilir seçilmez şike sürecinde trabzon'a en büyük kötülüğü yapan iktidarın mitingine giden kim bi bak istersen. bir transfer döneminde yanlışlar yapılmış olabilir ki o dönemde neler oldu hiçbirimiz tam bilmiyoruz ama bu şenol güneş'i silip atmak için yeterli değildir. haksızlık yapmayın.
Başarıdan kastın ikincilik ise Ziya Doğan ile de 2 kez ikinci olmuşluğumuz var yanlış hatırlamıyorsam. Şenol Güneş futboldan anlamayan transfer yaptıramayan bir insandır. Yukarıda bir abininde bahsettiği gibi 2010-2011 sezonunda kendisi ve Umut Bulut'u olmasa şikeye rağmende şampiyon bizdik.
Son olarak bakış açında inanılmaz komik 28 yaşındayım ve bütün başarıları onla gördüm demenden bahsediyorum :D
O zaman 50 yaşında olanlarda Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer'i istesin.
içerde yenilmiyorduk ne oldu
şu çağdaştan nefret ediyorum
Punisher-61
Ne halilhodzici arkadaslar..
Bu terbiyesizlerden simdi riza callmbay hamlesi bekliyorum
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
gah gah gah gah gah
http://s1.directupload.net/images/140204/ll4c8wbl.swf
Hocayı gönderip durmayın, İHO istifa etmedikten sonra kim gelirse gelisn...
HEDEF İHO İSTİFA!!!
yilmaz vural?
hala td önerisi veriyorsunuz.
yok olmayacağız biz..
şenol.08.borçkalı
09.02.2014, 21:03
:alkış:
;1919508158']Hacı gitsin hacı
herkes gitsin diyorsun ama Henrique hayranısınınki resmini koymussun ??
Sözün bittiği yer.Gerçekten çok yazık!
Aman Allah korusun şenol güneşten siz kafayımı yediniz hem o böyle kalasların dolu olduğu takıma gelmez içine sıçabileceği bir takım yok zaten içine sıçtığı bir takım var
Başka söze gerek yok şenol güneş bu takımın deccalidir. Bizi iho ve mraya muhtaç eden tam bu adamdır kapısından içeri girmemeli bu takımın usta başkan olmalı bu seneyi kaybedttik. 1 sene eksik yerler için görüşme yapılır hoca bulunur seneye enazz 8 adam alınmalı bu yüzsüzler Trabzon halkı tarafından tükürükle gönderilmeli.
M. Akif Yücesan
azıcık insaf be kardeş.
şenol hoca bu takımın başına 3 sefer geldi.
2sefer şampiyonluğun köşesinden döndük 1 tanesinde şampiyon olduk.
milli takımda dünya 3. sü olduk
el-insaf diyorum
Dostum yazdığımın yarısını okuyosun herhalde...Bak bakalım o takımları kim kurdu...
erol taha
elimizdeki stoperi satıyorsunuz stopersiz kalıyoruz, yabancıları göndermeye çalışıyoruz ne olduğu belli olmayan yabancıyı alıyorsunuz, golcü konusu zaten tam bir muamma, hoca dersen ilk süper lig deneyimini bizle yaşıyor kısacası yoksa iho sen fenerli misin?
enisaydin_
09.02.2014, 21:04
Bu takım bu kafayla daha çok çeker bütün transfer sezonu boyunca yok demba ba yo cisse oyaladılar. Galatasaray 9 transfer yaptık biz 1 tane hemde forvet mevkine göre gereksiz bir yere Gekası alsak bile iş yapardı ayrıca Emre Güral bi maç kötü diye kesik atılmaz henrique hep ağır kalıyodu ka maç aldı tek başınada kesik yemedi İnsaf ya bu taraftarın beklentilerine yazık...:confused::confused::confused:
şenol.08.borçkalı
YILMAZ VURAL YADA ŞOTA GELMELİ..
gerisi hikaye..
cakalkerem
2 golü olcan mı attı
aaahmet61
bu haci bizi lig düşürmese bari.şaka yapmıyorum.
Ibrahim Gaygusuz
Halilodzic felan gelmesin, ciddi bir sekilde futbolla alakami keserim.
Yok Ronaldinhoyu kesen adamista suymusta buymusta.
Iyi halt yemis sanki, teeee ne zaman yolladigi adam Emrah Eren bugun rakibin sag bekiydi !
mkesen1982
halilodziç döneminden aklımda kalan tek şey ezik futbol oynadığımızdır
salihismet
Ya ne hallere dustuk, nereden buluyorsunuz bunlari. Resmen guluyoruz aglamaktanbeter halimize...
Hocam bir sey bulmak icin ugrasmaya gerek yok, her sey ortata. Özkan sümer diyorki köy
takimlari bile böyle yönetilmez. Komedi en üstekilerden basliyor.
Gökhan Baymak
Bu yönetim oldukça ben geçsem ne olacak takımın başına.. Bu çapsız adamlarla olmaz..
outlaws61
Başkan nolur bir hamle daha yapma. Nolur kimseyi getirme onlarada yazık etme. Senin getirdiğin her adamdan iğreneceğim çünkü
nerde bu satılmış kale arkasındaki gençler....niye sesleri çıkmıyor...
taraftar lideri oy karşılığında araba alıyor....yazık.
iyi oldu bence, ne olacaksa olsun 2 senedir neredeyse küme düşme korkusu ile yaşıyoruz. her şeyde bir hayır vardır.
Hacı zaten gidecek. Ama acilen hoca değişimi olacak...
Ne bicim tuhaf bir mac ya. Ilk yari gercekten iyi oynadik ve normalde ilk yariyi önde kapatmamiz lazimdi. Ikinci yari da fena baslamadik, ama pes pese iki tane sacma gol yiyince takim ve mac bitmisti. Hocaya sayanlar biraz insafli olsun, bugün herkesin istedigi kadroyla cikti mac, yeni birseyler denedi ve aslinda iyi de isledi degisikler.
Acayip tuhaf bir mac ya, defans cok kotüydü, özellikle Aykut'u, berbat ötesi oynadi, ama yenilgiyi sadece bir oyuncuya yilkilmaz.
Seyirciler icinde bir kac kelam söylemek istiyorum, Henrique'ye gösterdiginiz isyankar tarafinizi nede yönetime gösteremiyorsun? Reziller.
Berkedogan
09.02.2014, 21:05
başkan az sonra şike demeye başlar günden değiştirmek için.
M. Akif Yücesan
Aman Allah korusun şenol güneşten siz kafayımı yediniz hem o böyle kalasların dolu olduğu takıma gelmez içine sıçabileceği bir takım yok zaten içine sıçtığı bir takım var
Kesinlikle. Bize mevcut kadrodan maksimum verimi alacak, bu arada da yeni kadro kurabilecek bir teknik direktör lazım. Şenol hoca takım KU-RA-MAZ. Başkanına futbolcu ismi veremeyen adamla nasıl takım kuracağız?
Zurawski
sol bekin yok stoperin yokken stoperini satıyorsun. forvetin yokken en çok futbolcun olan bölgeye takviye yapıyorsun. plansız programsız bu takımı dedem de yönetir.
Giallorossi
Aç bak 2011 sezonunda gönderdiği futbolculara ve aldırdığı adamlara 2 saat sana onu mu açıklayacağım birde.
Bırakırken kaçıncı sırada olduğumuzada bak.
Videoton faciasınıda bak.
Kayırdığı futbolcularada bak.
Aykutla sevişmesinede bak.
Para için koltuğuna bağlı kalmasınada bak.
Bak oğlu bak.
Engin haric dedigin hicbir oyuncuyu yollamadi. Jaja'yi hoca ve yönetim beraber yolladilar. O dönemki yönetimin beceriksizligi yüzünden gitti digerleri. O dönemde gelen Slovakyalilar, Celustka, Zokora ve Henrique menajer önerisi üzerine alindi. Bunlar alinirken hoca "istemiyorum" demeliydi bunda haklisin bak. Polonyalilari hocanin istegi sonucunda aldik diye hatirliyorum bunda da haklisin.
Videoton faciasi diyorsun ama biz daha öncesinden ve simdi ne facialar yasiyoruz kendinde görüyorsun.
Kayirdi diyorsun ama Onur, Burak ve Engin gibi oyunculari takima kazandirdi. Buragi beceriksiz yönetim yine elinden kacirdi. Onurun gitmesine mevcut yönetim el koydu. Yoksa Sadri Sener yönetimin koydugu serbest kalma maddesi yüzünden Onuruda kaybedebilirdik. Zaten 1 yil o korkuyla durduk gsye gidecek diye.
Aykutla sevismedi dedigin konuya hic girmeyecem bile. Sikeye karsi en dik, en namuslu durus sergileyen Senol Günesdir. Halen öyle. Tüpcüye oy verenler düsünsün.
Para icin dursaydi kendini kovdurup tazminat alirdi.
Edit: gelecekse yabanci hoca gelmeli. Yerli olacaksa tek aday vardir.
cemoli5408
Muharrem Usta başkan, Ertuğrul Sağlam teknik direktör. Bu sene düşmezsek seneye bu ikili takımı kursun.
halilodziç döneminden aklımda kalan tek şey ezik futbol oynadığımızdır
Rakibin kalecisinin son dakikalarda ortasahada gezdigi maclari bilirim. Berbat bir hoca halil, Allah muhafaza.
Yıldıray Emanet
Bir takim dusunun ilk 11 ine 10 transfer lazim olsun
olcay_61
ertuğrul sağlam boştayken getirecektin takıma ama nerde hacıda o kapasite
nerden kim bulaştırdı bu takımın başına şu yalakayı arkadaş, yarın çıkar fifaya başvurduk der yatar bi yana
Salih Kara
maç 3-1 dakika 61 taraftar istifa diye bağıracağına konfeti atıyor..
Ibrahim Gaygusuz
Hoca konusmaya baslamadimi ? forse etmedimi henuz
halilhodziç mi?Kardeşim kimdir bu adam?Ki MRA gitmez haberiniz olsun..
Jackal Wile
Başka söze gerek yok şenol güneş bu takımın deccalidir. Bizi iho ve mraya muhtaç eden tam bu adamdır kapısından içeri girmemeli bu takımın usta başkan olmalı bu seneyi kaybedttik. 1 sene eksik yerler için görüşme yapılır hoca bulunur seneye enazz 8 adam alınmalı bu yüzsüzler Trabzon halkı tarafından tükürükle gönderilmeli.
nasıl bir körlük bu anlamıyorum halen daha şenol şenol diyorlar şenol güneş olmasaydı 2010-2011 de şikeye rağmen fener bizi yakalayamazdı takımın el freni şenol güneşti sonrada dağıttı gitti takımı her zamanki gibi
ergin cesit
09.02.2014, 21:06
o 13 sandıkta oy verenleri allaha havale ediyorum
batuhan249
Kesinlikle Yılmaz Vural gelmeli bu takımın hocası olarak. Şaka yapmıyorum. En azından sezon sonuna kadar adam gibi futbol izleriz.
+1967 aynen katiliyorum
bizi kumede ancak Yilmaz hoca tutar busaaten sonra
Hoca hala çıkmadı mı tv ?
Allah belani versin Aziz!!!
Git şotayı al gel bari..
bence hami ile ancak devam edebilir.
görüş açısı bu kadar çünkü..
bence de öyle yapsın böylece daha hızlı kurtuluruz iho dan...
Onur Akyüz
Bu başkanın istifa edeceğini düşünecek kadar safız ya ne diyeyim!
cakalkerem
çıkar birazdan hoca
Eskiden böyle bir macta değil maglubiyet beraberlik alsak tribünler hocanın kellesini isterdi... Simdikiler 13. Sandıktan cıkmıslar belli ki...
Dostum yazdığımın yarısını okuyosun herhalde...Bak bakalım o takımları kim kurdu...
mesela şöyle oluyor.
o bahsettin ersun yanalın o müthiş takımını müthiş bir hoca olan ersun yanal da çalıştırdı ama şampiyon olmadık.
daha sonra hugu brossda çalıştırdı yine şampiyon olmadık.
diyorum ki bizi şenol hoca şampiyon yaptı.
İ. SARAL
09.02.2014, 21:07
Bizde Ertuğrul, Shota gibi adamlar başarılı olamaz. Vallahi ben de Yılmaz Vural olur diyorum. Ağızlarına etsin bu ruhsuzların.
Hala surada hoca tartısyoruz
Yazık bizlere
Sistemin olmadıgı yer akcay grlmiş senol gitmiş tolunay gitmiş
Daha kim gidecek allahınızı severseniz
Yeter yahu yeter artık
Steril61
İstifa etmeyecek kadar yüzsüz olamaz herhalde bu hoca. Yerine kim gelmeli derseniz Yılmaz Vural bu işi kaldırır bence.
Ibrahim Gaygusuz
http://www.ofhayrat.com/images/other/4353.jpg
Muharrem Usta
kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız.
ah keşke bu bir yenilgi olsaydı.
sorun derin,
HEM DE ÇOK DERİN.
malesef TS'umuzun kimyası bozuldu.
Kirk_Cooley
Engin haric dedigin hicbir oyuncuyu yollamadi. Jaja'yi hoca ve yönetim beraber yolladilar. O dönemki yönetimin beceriksizligi yüzünden gitti digerleri. O dönemde gelen Slovakyalilar, Celustka, Zokora ve Henrique menajer önerisi üzerine alindi. Bunlar alinirken hoca "istemiyorum" demeliydi bunda haklisin bak. Polonyalilari hocanin istegi sonucunda aldik diye hatirliyorum bunda da haklisin.
Videoton faciasi diyorsun ama biz daha öncesinden ve simdi ne facialar yasiyoruz kendinde görüyorsun.
Kayirdi diyorsun ama Onur, Burak ve Engin gibi oyunculari takima kazandirdi. Buragi beceriksiz yönetim yine elinden kacirdi. Onurun gitmesine mevcut yönetim el koydu. Yoksa Sadri Sener yönetimin koydugu serbest kalma maddesi yüzünden Onuruda kaybedebilirdik. Zaten 1 yil o korkuyla durduk gsye gidecek diye.
Aykutla sevismedi dedigin konuya hic girmeyecem bile. Sikeye karsi en dik, en namuslu durus sergileyen Senol Günesdir. Halen öyle. Tüpcüye oy verenler düsünsün.
Para icin dursaydi kendini kovdurup tazminat alirdi.
Edit: gelecekse yabanci hoca gelmeli. Yerli olacaksa tek aday vardir.
Jaja'yı Şenol yollamadı demek pekala :)
memmedaga
dur be ab'im hemen baslama nolur
zaten moral bozuklugu dip
boyle firsatcilik yapma
basbakana da
igoya verilen oyun pismanligini yasyan bissuru insan var
İstifa etmeyecek kadar yüzsüz olamaz herhalde bu hoca. Yerine kim gelmeli derseniz Yılmaz Vural bu işi kaldırır bence.
Olur olur
istifa etmez de ne yapmalı başka türlü..
Yazık bizlere
Yeter yahu yeter artık
Tamam yönetim de kötü ama Zokora yı son adam yapan teknik direktör teknik direktör değildir.
Berkedogan
09.02.2014, 21:08
bir seneyi daha yedik ağız tadıyla maç izleyemeden şampiyonluk gördük kupa göremedik yaş gitti gençlik gitti tekrar sigaraya başladım şerefsiz yönetim ve td yüzünden.
maç seyircisiz maç gibiydi
hele ilk yarı futbolcuların konuşması hatta top sesi bile duyuluyordu.
maraton tribünü bitmiş
henrıgue yı cıkaramayan yada cıkarmayan hocanın ta sıfatına ......
MRA iyi Yavuz Selim hocası olur. Bu işler kapasite meselesi fazla beklentiye girmekte bizimde suçumuz vardı. MRA gitmeli o kadar.
Muharrem Usta başkan, Ertuğrul Sağlam teknik direktör. Bu sene düşmezsek seneye bu ikili takımı kursun.
Kesinlikle...
vendercan
hugobross=laz ziya=Akcay gordugum en kotu hocalar
nuri =haci gordugum en kotu baskanlar
Allah sabir versin!!!
enisaydin_
Şu yabancı gereksiz transferler (malouda,bosingwa hariç) yapmak yerine adam gibi her mevkiye düzgün adam alınsa akhisardan 4 yemeyiz biz UEFA Avrupa liginde yenilgisiz lider olarak gruptan çıkıyoruz ama Akhisardan 4 yiyoruz ya Takım gaza geldi yada yönetim :alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:: sevinç:
Jackal Wile
09.02.2014, 21:09
arkadaşlar yılmaz vuralı falan geçin bu takımın maşına ya magath gelecek asacak kesecek milleti falakaya yatıracak yada hollandalı arkadaşlar derdimiz eğlenmek çıkıp gol atalım diyecek bir adam ama kesinlikle Boş boş konuşan filozoflardan değil
İlginç gol yemeden değil gol atarak bitirmişiz !
memmedaga
galiba SAFIZ
Giallorossi
Jaja'yı Şenol yollamadı demek pekala :)
Jaja'yi hoca ve yönetim beraber yolladilar.
Dedigim gibi
Taha Muhammet
nasıl bir körlük bu anlamıyorum halen daha şenol şenol diyorlar şenol güneş olmasaydı 2010-2011 de şikeye rağmen fener bizi yakalayamazdı takımın el freni şenol güneşti sonrada dağıttı gitti takımı her zamanki gibi
ok
serkanholep
09.02.2014, 21:10
mra 1461 de iyi idi
oraya gitsin
bu adam avrupa liginde nasıl 1. oldu arkadar
akıl alır gibi değil
Jackal Wile
mesela şöyle oluyor.
o bahsettin ersun yanalın o müthiş takımını müthiş bir hoca olan ersun yanal da çalıştırdı ama şampiyon olmadık.
yav he he he tmm
Assolistler en son çıkar.
Miserable
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrq2eoV1OHwzEKIuSAHXZRR7o8OzlPU 7KiqDbvTaRHo8ldLf22AQ
gökçay61
senol güneş ve mra aynı kalitede insanlar teknik ve taktik açıdan hiçbir fark görmüyorum. bize ahmet suat özyazıcı gibi adam lazım. yeri geldiğinde oyuncusuna sövecek biri. yılmaz vural kalan son maçlarda düşünülebilir. ancak sene sonunda yabancı bir antrenöre ihtyac var. o isimde villas boas olmalı. :D
İ. SARAL
Bu takımı derleyip toparlayacak bir yönetim ve hoca lazım. Hoca yerli olmalı.
Ahmet Faruk
"Başkanımız gitsin ulan" :)
Ibrahim Gaygusuz
MRA geciktigine gore veda konusmasini yapiyor
gurur6134
09.02.2014, 21:11
Ey gidi trabzn ey kucukken bolu macina gtmstk 00 bitti diye belediye anons yapiodu hoporlerlrdn halki sakin olmaya davet ediordu nerden nereye bu yonetimu trbzonu dinamizmini kaybetti sehir cit yok statda
outlaws61
senol güneş ve mra aynı kalitede insanlar teknik ve taktik açıdan hiçbir fark görmüyorum. bize ahmet suat özyazıcı gibi adam lazım. yeri geldiğinde oyuncusuna sövecek biri. yılmaz vural kalan son maçlarda düşünülebilir. ancak sene sonunda yabancı bir antrenöre ihtyac var. o isimde villas boas olmalı. :D
Sövme işleri geride kaldı eskisi gibi hoca futbolcusuna sövecek ha ? Yer mi yemez..
Sene 2014 önce bunun farkına varmak lazım..
erol taha
şhota'nın ne başarısı var ki. Adamın elindeki kadro bizden kat be kat daha iyi ama Kasımpaşanında durumu için pek iyi şeyler söylenemez. Gelecekse Ertuğrul ikna edilip getirilmeli
Geçmişi bıraksak! BU İHO delisini nasıl atacaz başımızdan?
Bugün nakavt olduk.. Bizim sene başından belli olmayan oyun planımız bugünkü kadro seçimiyle daha da allak bullak oldu..Akhisarı tebrik ederim.Bir de penaltıları verilmedi..Bu aykut arkadaş para almıyor mu da bu kadar acemi davranıyor.Güya hafta içi Akhisar maç yapmıştı hemi...Allah müstahakkınızı versin.. Oyunculara hiçbir şey demiyorum.. Takıma bir oyun şablonu koyacak hocadır. Bugün çıkacak adam henrike idi tuttu jankoyu çıkarttıJanko zaten hocanın tutarsızlığını anlattı yavaş çekimde...Şenol hoca diyenler ...Lütfen hocanın yakasından düşelim..gelirse başımgözüm üstüne. .Lakin hocaya layık bir ortam yok şimdi...
Varlıbaş61
Hala istifa etmediler mi yüzsüzler ?
Jackal Wile
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/felix-magath/aufeinenblick/trainer_149.html
alın size hoca ağız burun dağıtır bunları arada ihoyada gireşebilir
Su hamza hamzaoglunu da isterdim takimin basinda grmek.
zafer6161
09.02.2014, 21:12
paydaşlarım sakin
temiz futbol için çabalıyoruz
emek hırsızlarını temizliyoruz
dünya liderimiz hoş geldiniz
bugün kompakt futbol oynadık
incil takip ediyorum
muhammet,musa vs......
takımın özeti bu işte...
61ALANZINHO61
Şenol sancak @senol_sancak_ 56 Sek.
Evet Şenol Güneş geliyor
Schließen
Kirk_Cooley
yav he he he tmm
Matalar denilen arkadaşa tek cevap ver dostum Ersun Yanal'ın takımında Burak ve Jaja yoktu.
O takım ancak 3. olabiliyordu 2010-2011 sezonundaki takım tamamen Jaja etkisiydi.
Selçuk İnan'ın bir lafı var Burak'la katıldığı bir programda Jaja varken frikiklerin başına biz geçemiyorduk gibilerinden.
İşte bu adam öyle bir adamdı Burak ve Selçuk'la top diye oynayacak yetenekti bi adamı, bağnaz Şenol Güneş yedi.
uzunhakan
Trabzon kumeye
Sent from my iPhone using Tapatalk
Giallorossi
Sota gelsin, Ajax ve AZ patentli bir hoca diyecem ama Mustafa hocada Ajaxta egitim aldi:)
yav he he he tmm
sjkSDFHDKJFHsdfkjbjvb nm<bg cvbbjdfghjdghadklgkhjkjxcnadgnjg
Nazim Can
09.02.2014, 21:13
mesela şöyle oluyor.
Sen hic Senol Günesin berbat bir durumda gelip bizi kurtardigini gördün mü???? Öylesyse ciksin gelsin meydan bir yigit görsün, sartlar olgunlasmadigi takdirde Senol Günes asla gelmez, adam uyanik iyi kadro olmadigi müddetce gelmez, gelemez.
Arkadaş daha önce klübe girmiş kimseyi sokmayacaksın içeri. Ne Şenol Güneş ne başkası.
Yepyeni bir yapılanma lazım bize Ersun hoca döneminde olduğu gibi.
Yıldıray Emanet
Dert vurayim o basa
Zurawski
MRA nın istifası MRA yı günah keçisi yapmak anlamına gelir. İHO bu takımı köy takımı zanneden adamdır. Mitinglere çıkıp da iktidar yalaklığı yapmak hiçbir Trabzonspor başkanına reva olmadı şimdiye kadar. Gerçi nasılsak öyle yönetiliyoruz ,ona da kızmaya gerek yok.
El birliğiyle bu takımı köy takımı yaptı Trabzon halkı. Nerde mert yiğit insanlar nerdesiniz , hiç mi sesiniz çıkmaz .Bu kadar mı ezildiniz büzüldünüz muktedira karşı. Yazık hepimize.
ben dusa giriyorum belki rahatlarim :D
S.Seymen
Hamza Hamzaoğlu ya da Ertuğrul Sağlam uzun süreli bir kontrat İHO da gitmeli..
bu işin başka çıkarı yok...
A. Aydın
09.02.2014, 21:14
Şenol hoca iyi takımı oynatır. Ama takım kurma kabliyeti yok.
Bi trip hali oluyo transferlerde hoca da. Şenol hocanın başarılı transferini hatırlamıyorum.
Şuan için ihtiyacımız olan yeni takım kurmak. Bunu da Şenol hocayla yapamayız gibi geliyor.
Kesinlikle iyi hocadır. Ama takım kuramaz.
outlaws61
Hamza Hamzaoğlu ya da Ertuğrul Sağlam uzun süreli bir kontrat İHO da gitmeli..
bu işin başka çıkarı yok...
Hamza Hamzaoğlu mu ? Yok artık...
eyuksek1967
Onur olcan ve bikaç adam dışında hiç biriniz bu takımı haketmiyosunuz ne yönetim ne teknik heyet. Hal böyle olunca bizim takıma onur olcan özer adrian yusuf kadir fazla..
zafer6161
o değilde 2 sene önce bura birinin imzası şöyleydi
hayalimdeki başkan hacıosmanoğlu,hayalimdeki hoca MRA...
burdamı şimdi o :D ne düşünüyordur acaba
M. Akif Yücesan
Geçmişi bıraksak! BU İHO delisini nasıl atacaz başımızdan?
İHO'nun bir yere gideceğini sanmam. O milletvekilliği için yer kapma derdindeyken başkanlığı bırakamaz, yoksa Tayyip niye adaylık versinki ona...
Punisher-61
Kümede kalmak icin Hedef 40 puan
MRA nın istifası MRA yı günah keçisi yapmak anlamına gelir. İHO bu takımı köy takımı zanneden adamdır. Mitinglere çıkıp da iktidar yalaklığı yapmak hiçbir Trabzonspor başkanına reva olmadı şimdiye kadar. Gerçi nasılsak öyle yönetiliyoruz ,ona da kızmaya gerek yok.
El birliğiyle bu takımı köy takımı yaptı Trabzon halkı. Nerde mert yiğit insanlar nerdesiniz , hiç mi sesiniz çıkmaz .Bu kadar mı ezildiniz büzüldünüz muktedira karşı. Yazık hepimize.
Olacağı zaten bu. Iho kına yakar...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
grigandalf1967
09.02.2014, 21:15
Ey gidi trabzn ey kucukken bolu macina gtmstk 00 bitti diye belediye anons yapiodu hoporlerlrdn halki sakin olmaya davet ediordu nerden nereye bu yonetimu trbzonu dinamizmini kaybetti sehir cit yok statda
Bolunun hocası şenol güneşti galiba.maçtaydım bende
Eren Uğur Ayar
Başkan gitmedikten sonra bu takımdan bir cacık olmaz. Hacı bu takıma teknik direktör getiremez.
Onur haric takim kompile yenilenmeli
gökçay61
villas boas!!
Bülent AKBULUT61
bu takımın başında iyi bir yapancı hoca istiyorum ama iyi bu arada bu takıma yapancı hoca gelemez diye bir yasamı var arkadaşlar
Fatih K.
Yazık bizlere
Yeter yahu yeter artık
O dediğiniz sistemi bizmi kuracaz yani? Teknik direktör dediğin insan evladı kuracak kendi sistemini.
Başkan'ı diyorsanız onu kimse tartışmıyor zaten istifa mecburi. Ama çıkıp ta gözünüzü seveyim sistem yok demeyin. Fatih Terim'e sistemli kadromu verdiler başarılı oldu adam geldi o boş beleş kadroyu dağıttı şampiyon kadro kurdu bunu teknirlk direktör yapacak. Türkiyede hiçbir başkan futboldan anlamıyor bişey yapılacaksa teknik direktör yapacak. Bu herifte ruh yok futbolcu kenara baktığında o futbolcuyu gaza getirecek gerekirse karşı takımada etki edecek biri lazım bize...
salihismet
Eger IHO rüyasinda Trabzonspor baskani oldum diye görse, ertesi günü kendiliginden aklimdan zorum var
diye hasteneye basvururdu. Fakat ortadada bir gercek var, Ibrahim Haciosmanoglu Trabzonsporun baskanidir.
Soner Albayrak
Allah belasını versin o 13. sandığın!
hoca istifa etmiyomuş
raat olun beyler :D
Ahmet Faruk
İHO gitmez, keşke gitse. O kadar adam değil.
Emrah Akcagöz
Ne Şota ne de Ertuğrul bu takıma çare olamaz.
Senol Hoca'nin gitmesini hiç istememistim Tolunay'in da oyle
Ayrica kimse kusura bakmasin ALEX Bourceanu bu ligin topcusu degil
Nazim Can
09.02.2014, 21:16
Olacağı zaten bu. Iho kına yakar...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Bende icimden tam seni geciriyordum:) durumlar nasil Doclanddan nasil gözüküyor Trabzonsporun durumu:????
Onur, Olcan, bosi, Emre, Soner bu beşi dışında herkes gidebilir.
İ. SARAL
Hem sert hem de transferden anlayan yerli hoca lazım bize. Elimizde vardı ama bizim başggggggan adamı gönderdi. Tolunay Kafkas.
Matalar denilen arkadaşa tek cevap ver dostum Ersun Yanal'ın takımında Burak ve Jaja yoktu.
yav bi yürüyün gidin
sanki burak gökten zembille verildi şenol hocaya
dipten alıp tavan yaptırdı adama.
sizin futbol anlayışınız bu kadar.
millet kargasını kartal gösterir.
siz kartalınızı karga
Travelair
Şenol hoca iyi takımı oynatır. Ama takım kurma kabliyeti yok.
Bi trip hali oluyo transferlerde hoca da. Şenol hocanın başarılı transferini hatırlamıyorum.
Şuan için ihtiyacımız olan yeni takım kurmak. Bunu da Şenol hocayla yapamayız gibi geliyor.
Kesinlikle iyi hocadır. Ama takım kuramaz.
Trabzonspor'un işbaşına gelenler bazısı büyük, bazısı küçük parça, hep aldılar. Kulüp madden ve manen iflas noktasında
cakalkerem
en kötü
juve 5
karabük 3
anca
ya sayin abim boyle mantiksiz ezberleri bir turlu anlayamadim gitti,.
o takimi bu kurdu, bu takimi su kurdu falan filan. adam gorev yaptigi sure icinde basarili mi degil mi ? ersun ile nihahladik mi oyuncular da onun getirdigi oyuncular baska bir hoca ile basari gosterince basarisi ersuna yaziliyor?. bu bos ezberler ile bir adami itibarsizlastirmaya calismak yerine basarilarini gormek lazim.. ersun kurmus ne kupa kazanmis, ne sampiyonluk.. senol gunes kurmamis ama hem kupa kazanmis hem sampiyon olmus( ve sampiyonlugu gaspedilmis) bu durumda kimi basarili saymamiz gerekiyor?
hugo brosstan devraldiginda zapir zapir dokulen bir takim ile o sezon turkiye kupasini kazanmis, bir sezon sonra da sampiyon olmus bir adamin emegini 2-3 sene once gorev yapan bir adama vermek kadar mantiksiz birsey olabilir mi ?
Sen hic Senol Günesin berbat bir durumda gelip bizi kurtardigini gördün mü???? Öylesyse ciksin gelsin meydan bir yigit görsün, sartlar olgunlasmadigi takdirde Senol Günes asla gelmez, adam uyanik iyi kadro olmadigi müddetce gelmez, gelemez.
hugo broos ile sürünen kadro ile o sene kupayı alıp ertesinde şampiyon olduğunu hatırlarım dün gibi
gurur6134
09.02.2014, 21:17
Bolunun hocası şenol güneşti galiba.maçtaydım bende
Bende ole hatirliyom simdi geldigimiz hale bak
arifberkay
Şenol güneş gelsin kurduğu bu kadroyla devam etsin...
Arif Timurcioğlu
Önce yönetimin gitmesi lazım sonrada şota gibi takımı sil baştan kurabilecek oyuncu portföyü geniş bir hoca getirilmeli.
Berkedogan
bu gece başkan ve t.d istifa ederse rahat bi uyku çekilebilir ancak.
Giallorossi
Yonetim komple istifa edip, teknik ekip kalsada olur. Belki duyarli ve iktidar sevdalusu olmayan bir yönetim gelirse teknik ekip is yapar ama ne olursa olsun yönetim derhal istifa etmeli
birileri bunun hesabını vermeli artık.
hesap bekliyorum...
Başarıdan kastın ikincilik ise Ziya Doğan ile de 2 kez ikinci olmuşluğumuz var yanlış hatırlamıyorsam. Şenol Güneş futboldan anlamayan transfer yaptıramayan bir insandır. Yukarıda bir abininde bahsettiği gibi 2010-2011 sezonunda kendisi ve Umut Bulut'u olmasa şikeye rağmende şampiyon bizdik.
Son olarak bakış açında inanılmaz komik 28 yaşındayım ve bütün başarıları onla gördüm demenden bahsediyorum :D
O zaman 50 yaşında olanlarda Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer'i istesin.
onu diyorum işte bizim neslimize gerçekten büyük trabzonspor'u izletebilmiş tek adam şenol güneş. ahmet suat özyazıcı, özkan sümer nasıl efsaneyse şenol hoca da aynı şekilde efsanedir ve hala verimli olacak üretecek yaşta. teknik direktör olsun demiyorum bence yönetici olmalı
bu rumen nedır oyle cok mu aradılar adam gattusoymus da yok suymus buymus kımı dudukluyosunuz hayvan herfıler
Zafer Fidan
bu takımın başında iyi bir yapancı hoca istiyorum ama iyi bu arada bu takıma yapancı hoca gelemez diye bir yasamı var arkadaşlar
Bizim Trabzondaki odun kafalilarin tanidiklari yabanci hocalar: Lazaroni, Hugo Broos, Hans Peter Briegel ayarinda.
katre-i.matem
09.02.2014, 21:18
nur topu gıbı bır zokoramız daha oldu hayırlı ugurlu olsun..
arifberkay
iho sözünü dinletemeyeceği bir hocayı getirmez...
Yıldıray Emanet
Adrianla henriqe bizden gitsin ac kalirlar kimse almaz bu mandalari
Varlıbaş61
Yok mu hala istifa açıklaması ???
poetricus
Bit pazarına nur yağmadı mı hâlâ?
Nerede "Şenol Güneş", "Sadri Şener" naraları?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1780809_724252697619403_1020788714_n.jpg
kompak yapım tutmadı
DEEP BLUE
Hepimiz çok kızgınız arkadaşlar... Çok kızgınız diye, abuk sabuk konuşacak halimiz de yok... Bir kere bu sonuçlar malumun ilanıdır... Bunu bilenler ve öngörenler için sürpriz değildir... Sürpriz olan şey, kalecimizin haftalarca taşıdığı hocaya halen prim veriliyor olmasıydı...
Kongreden beri söylüyorum... İHO görevli geldi... Aziz Yıldırım'ın defterinin dürülmesi, bu arada her biri Polat Alemdar çakması olan Trabzonspor taraftarını içi boş milliyetçi söylemlerle oyalama taktiğinin bir parçası idi... Vizyon sıfır... Doğal olarak, bir şehir efsanesi olan ''Trabzonspor kendi çocuklarıyla şampiyon olur'' söylemini hortlatarak, asıl gizli görev ifa edilmiş oldu... Hocan Mustafa Reşit Akçay... Başka söze hacet var mı?
Bunlarla bu iş olmaz dediğimizde, ''MRA seninle t....k geçiyor, yakında sir ünvanı alacak göreceksin'' diyen zavallı ile, ''sen yaşın gereği 80'lerde kalmışsın dinazor'' diyen ve okula uzay mekiğiyle gittiğini tahmin ettiğim uzay çocuğu, aynı kaptan beslenip, aynı kaba pislerler... Bunları iyi tanımak lazım... Şimdi bir kaç gün ortalıkltan kaybolup, sonra yine ''zaman vermek lazım'' martavalının 689.bölümünü sürerler sahneye... En büyük düşmanımız bunlardır... Çünkü şeyh uçmaz, mürit uçurur...
Not: Akhisar takımını, 5. golü atmamak konusundaki nezaketleri için tebrik etmek lazım... Büyüklük(!) bunu gerektirir... Bu laf kime gidiyorsa, o bilir kendisini...
İ. SARAL
Başgggggaan kesinlikle bırakmaz hoca gider yeni hoca gelir aynen devam.
A. Aydın
Trabzonspor'un işbaşına gelenler bazısı büyük, bazısı küçük parça, hep aldılar. Kulüp madden ve manen iflas noktasında
Aynı şeyi diyoruz. Elinde çok iyi bir takım olursa oynatır. Son seferinde iyi bir takımımız yoktu.
Nazim Can
Takim kötü gidince Senol Günes diye aglayan Trabzonspor taraftari, 1-2 sene sabretsin su baskan ve mra dan bir kurtulalim, iyi bir kadro kuralim muhakkak Senol Hocamiza kavusuruz o vakit.
Mehmet Zeki
MRA'nin mi IHO'nun mu (:
zafer6161
09.02.2014, 21:19
http://www.ligtv.com.tr/haber/onur-kivrakin-gozyaslari
gollerin hepsini mra kendi kalesine attı rezalet tercihler elinde kadir var derdin ne bu çocukla zokonun orda ne işi var emre ne yaptı sana yazıklar olsun yazıklar defol git takımın başından dedirtmek için mi kompakt kelimelerle uyutmaya çalıştın bizi paydaşını da al git biz kupamızı da kendimiz alırız maçımızı da kendimiz kazanırız santrafor da getirtiriz
birileri bunun hesabını vermeli artık.
hesap bekliyorum...
ama hesap soran yok...
Zafer Fidan
Bencede IHO istifa etmez...millet vekili olmadan birakmaz.
Ne yazayım bilemiyorum..Koca koca adamlarız,utanmadan ağlıyoruz.Acaba için rahat mı pe.evenk MRA!!!!!
S.Seymen
Şenol Hoca bu yönetimle çalışmaz bana sorarsan.. Galiba bir takımla anlaşmış gibi bir duyum almıştım... Yakında belli olur...
Ama galiba MRA istifa etmiyor...
ALDENİRO
Adriani getirene isteyene hesap sorulmalıdır.
Kirk_Cooley
09.02.2014, 21:20
yav bi yürüyün gidin
siz kartalınızı karga
Şenol Güneş olmasa bu ülkede Burak, Onur falan olmazdı bu tiplere göre :D
Yineliyorum 2010-2011 sezonundaki takımda Jaja olmasaydı o takım en fazla 3. olurdu mesela o takıma Adrian'ı koyun belkide 5. olurdu. Jaja tıkanmış defansları çözen kişiydi.
O yıl takımdaki olmaması gereken kişiler Şenol ve Umut Bulut'du.
salihismet
Hoca canli yayinda istifa eder korkusuyla yayina cikartilmiyor....
Punisher-61
Bu kulübte bi adam var oda onur
Varlıbaş61
MRA'nin mi IHO'nun mu (:
İkisinin de ..
Şahin k harbiden çok Üzgün belli bak yazik lan adama üzüntüden kanser olmuş adam.
eyuksek1967
İho kullanamayacağı , kendine maşa yapamayacağı bi hoca getirmez bu takıma Şenol hoca dönmez iyi t.d de gelmez kimse isim yazıp kendini yormasın İho ve yönetimi defolsun önce
Bülent AKBULUT61
Hepimiz çok kızgınız arkadaşlar... Çok kızgınız diye, abuk sabuk konuşacak halimiz de yok... Bir kere bu sonuçlar malumun ilanıdır... Bunu bilenler ve öngörenler için sürpriz değildir... Sürpriz olan şey, kalecimizin haftalarca taşıdığı hocaya halen prim veriliyor olmasıydı...
Kongreden beri söylüyorum... İHO görevli geldi... Aziz Yıldırım'ın defterinin dürülmesi, bu arada her biri Polat Alemdar çakması olan Trabzonspor taraftarını içi boş milliyetçi söylemlerle oyalama taktiğinin bir parçası idi... Vizyon sıfır... Doğal olarak, bir şehir efsanesi olan ''Trabzonspor kendi çocuklarıyla şampiyon olur'' söylemini hortlatarak, asıl gizli görev ifa edilmiş oldu... Hocan Mustafa Reşit Akçay... Başka söze hacet var mı?
Bunlarla bu iş olmaz dediğimizde, ''MRA seninle t....k geçiyor, yakında sir ünvanı alacak göreceksin'' diyen zavallı ile, ''sen yaşın gereği 80'lerde kalmışsın dinazor'' diyen ve okula uzay mekiğiyle gittiğini tahmin ettiğim uzay çocuğu, aynı kaptan beslenip, aynı kaba pislerler... Bunları iyi tanımak lazım... Şimdi bir kaç gün ortalıkltan kaybolup, sonra yine ''zaman vermek lazım'' martavalının 689.bölümünü sürerler sahneye... En büyük düşmanımız bunlardır... Çünkü şeyh uçmaz, mürit uçurur...
Not: Akhisar takımını, 5. golü atmamak konusundaki nezaketleri için tebrik etmek lazım... Büyüklük(!) bunu gerektirir... Bu laf kime gidiyorsa, o bilir kendisini...
:alkış::alkış::alkış::alkış:
Ömer Aydın
Allah rizasi icin defol MRA ve IHO. Allahin adini andim.
Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)
cakalkerem
şenol filan gelmez bu takıma..
adam deli mi=?
bırakın rahat etsin
sedatalis82
09.02.2014, 21:21
henriqe istifa etsin arkadaş ancak böle sinirim geçer
Jackal Wile
yav bi yürüyün gidin
siz kartalınızı karga
ya sen maç falan izleme şenol güneş gelsin diyorsun bende sana diyorumki şenol güneş GEL-MEZ bu kadroyu kuran kendisi oda biliyorki bu kadrodan bir yol olmaz ona hazır kadro kurup vereceksin minumum verimi alacak sana koya koya şampiyon olacak takım ecel terleri döke döke şampiyon olacak sana sorsam 1-1 biten ankaragücü maçını hatırlarmısın diye 2010 - 2011 deki yok hatırlamazsın ara bul netten o maç kimin yüzünden 1-1 bitmiş diye aklıma gelen ilk örnek bu şimdi kafa dağıtmaya gidiyorum
İ. SARAL
O forvet gelmeyince basacaktın istifayı hoca.
-Takımda sağlam 2 stoper varken sırf tüm maçlarda 90 dk. oynayan ZOKORA'yı oynatmak için Bosingwa-Yumlu-Zokora-Aykut dörtlüsünü seçen
-Takımın en faydalı oynayan Özer ve Janko'yu çıkaran
-Alex ve Özer'i çıkartıp yerlerine efsane,yırtıcı orta saha oyuncumuz Zokora'ya teslim eden
-Forvette 1,80 lik adam varken her maç en az 20 tane orta yaptıran, ama 2 metrelik adam varken kornerleri bile pas olarak kullandıran
-Sırf taraftar ıslakladı diye Gol Makinesini 90 dakika sahada tutan
-1461'den 10 tane oyuncu çıkartıp çocuğunu 18'e bile almayan, 1461'in kuyusunu kazan
EFSANE teknik direktörümüz bizden iyisini hakediyorsun. Sorun sende değil bizde...
outlaws61
09.02.2014, 21:22
http://www.ligtv.com.tr/haber/onur-kivrakin-gozyaslari
lazibere
Arkadaslar Trabzonspor efsanesi bu adamlarjn ellinde oyuncak olmustur.yarindan tezi yok bu baskan ve yonetkmden kurtulmaliyiz. Buseneden bir beklentimiz zaten yok amaseneye bu takim futboln bilmeyen bu adamin elinde kalacaksa yandigimizin resmidir.
Henrique gotunu çevirip Guven'in gollerini izledimi acaba hepsi zor pozisyonlar Henrique'nin kilere gore
o mal rüyasında göremezdi 1 milyon doları.şimdi almış tabi bırakmaz.limon edebiyatıyla da milletin gözünü boyamaya çalıştı ama yemezler.parayı bulmuş gitmiyo işte.adam olsa gider ama adam değil...
ya sen maç falan izleme şenol güneş gelsin diyorsun bende sana diyorumki şenol güneş GEL-MEZ bu kadroyu kuran kendisi oda biliyorki bu kadrodan bir yol olmaz ona hazır kadro kurup vereceksin minumum verimi alacak sana koya koya şampiyon olacak takım ecel terleri döke döke şampiyon olacak sana sorsam 1-1 biten ankaragücü maçını hatırlarmısın diye 2010 - 2011 deki yok hatırlamazsın ara bul netten o maç kimin yüzünden 1-1 bitmiş diye aklıma gelen ilk örnek bu şimdi kafa dağıtmaya gidiyorum
Tebrikler 1 tane hatalı maç bulmuşsun
katre-i.matem
mra ya da iho istifa ederse bence kabul edilmemeli.. gidişleri bu kadar kolay olmamalı döve döve göndermeliyiz
Nazim Can
Bit pazarına nur yağmadı mı hâlâ?
Nerede "Şenol Güneş", "Sadri Şener" naraları?
Daha degil sartlar olgunlasmadi hele bir sezon sonu gelsin 3-4 kaliteli transfer yapilsin, takim bir otursun, 2010 daki takimin sinyallerini alalim o vakit, ilk puan kaybinda basimizda hangi Hoca varsa defedip acilen Senol Hocamiza sariliriz.
zafer6161
şansal büyüka: onur bu takımı haketmiyor,trabzonspor artık sıradan anadolu takımı oldu diyebiliriz...dedi
arifberkay
O forvet gelmeyince basacaktın istifayı hoca.
Niye bassın 1 milyon usd alıyor...
Alper Calik
Öyle demeyin lütfen.
İHO havaalanlarında canla başla namus davamız peşinden koşyordu ;)
Fena kandırıldık hakikaten. Bu kadarını da hayal edemezdim.
cakalkerem
09.02.2014, 21:23
offff
A. Aydın
İşin ilginç tarafı artık küçük takım olmayı kabullendik.
Önceki yıllar takım mağlubiyet alınca 1 hafta moralim bozuk dolaşırdım.
Artık mağlubiyet koymuyor bana. O hale getirdiler bizi.
Ertan1982
mahkeme ne zaman bitecek.secim olmadan kurtulus yok.am daha beteri gelme riski baya yüksek.
Şenol Güneş olmasa bu ülkede Burak, Onur falan olmazdı bu tiplere göre :D
Yineliyorum 2010-2011 sezonundaki takımda Jaja olmasaydı o takım en fazla 3. olurdu mesela o takıma Adrian'ı koyun belkide 5. olurdu. Jaja tıkanmış defansları çözen kişiydi.
O yıl takımdaki olmaması gereken kişiler Şenol ve Umut Bulut'du.
:D:D:D:D:D:D:D
ne kadar komiksin ilahi coooooclley
jajayı kim aldı
MRA: Skor tehdit edici gözüküyor.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Eren Uğur Ayar
09.02.2014, 21:24
Yandık hoca devam ediyor.
Aynen bunu diyorum bu işbirlikçi takımı Trabzonsporu zerre düşünmeyen eminimki çoğu istanbul takımı sempatizanı bu kitle irin gibi içimizden sökülüp atılmadığı sürce böyle rezillikler başımıza gelecektir.
Berkedogan
sezon başından beri farklı skorlarla yenilebileceğimiz çok maç oldu çoğunu onur ve şans sayesinde kurtardık .
İ. SARAL
Hoca harbiden devam ediyor :)
lazibere
Trabzonspor kulubu ıs bılmez trabzonlulara bırakılmayacak kadar buhuk bır camıadır. Nerde hurda trabzonlj varsahoca fe futbolcu olarak geldı baslarında da hukumetın kopegk bkr trabzonlu baskan.
mehmet83
Hoca ayni fikirde degilmis bizimle. Dagilin!!!
burda gelişimini tamamlayamayan ne kadar çok genç arkadaş varmış.
peeeh
Erman Aydın
09.02.2014, 21:25
Onur haric takim kompile yenilenmeli
Ben kadro konusunda o kadar da ileri gitmek istemiyorum. Açıkçası ciddi bir yönetim ve teknik ekip zaafiyeti var. şb be gs dışında kimsenin kadrosu bizden çok da iyi değil.
Ulan iyi oynadık diyor utanmaz herif
hoca memnunmuş arkadaşlar ilk yarı ve ikinci yarının bağğğzı bölümlerinden.tamamdır.
zafer6161
İşin ilginç tarafı artık küçük takım olmayı kabullendik.
Önceki yıllar takım mağlubiyet alınca 1 hafta moralim bozuk dolaşırdım.
Artık mağlubiyet koymuyor bana. O hale getirdiler bizi.
GÜNAYDIN... 2 SENE GRAM ÜZÜLMÜYORUM,,sadece iddaa da son maç olup yatırdığı zaman koyuyor,bu akşam olduğu gibi
gurur6134
şansal büyüka: onur bu takımı haketmiyor,trabzonspor artık sıradan anadolu takımı oldu diyebiliriz...dedi
Sansal fenev dusunce mamasi kesilcek ona yansin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.