Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Böyle forvetmi olur yahu vuruşa bak çık dışarı Emrenin hakkını yiyorsunuz
Futbolda her türlü hata var kabulüm ama artık yeter. Kaleci ile karşı karşıya topu dürten bir forvet olamaz. Oynatma hocam artık şu Henri'yi. Ondan gelecek hayır gelmesin....
Henrike kaleciyi calimlasa gol
Ama seyirci baskisinin da etkisi oldu
cakalkerem
09.02.2014, 19:46
hoca sana da acıdım valla...
hep eleştiriyorum seni ama şu yüz halini görünce gerçekten anladım elinde ki henrique büyük topçu.....
ayıp ya emre olsa onu atardı.
carantinas
09.02.2014, 19:46
janco arada iyi bişiler yapıyor asma henriq de öz güven 0 olmuş artık bu adamdan hayır gelmez.
bordomavi1
09.02.2014, 19:47
Hahahahahahajahahahah
Hemen devre arasında bir alkış seansı uygular hocamız. No problem.
Berkedogan
gol olacağına hiç inanmadım top henrique ye gelince derhal futbolu bırakmalı .
Hamza Milet
HenriKe senin ben varya ..
Punisher-61
Henrique sakat mi ?böyle vurus teknigi olur mu
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Hocam bugun su takimda Kadir'in yerine Aykut'u, Emre'nin yerine de Henrique'yi oynatarak hem maci sikintiya soktun, hem bizi sinir hastasi ettin, hem kendini ve bu futbolcularini tum stada isliklattin. Yani Henrique'yi bunca zaman taniyamadin mi da Emre'yi hemen kesip bunu koydun ilk onbire.
uzungöllü
Suç henride değil onu oynatanda. Yazıklar olsun sana mra.
pascalli
Ha ha ha,....bu yönetime gelsinnnnnnnnnnnnn,......
Discovery cihazımdan gönderildi
bu yönetime değil bunu alana gelsin.
Murat Acar
Ulan henri Allah belanı versin senin hemi senı o takıma koyanın da oyuncu dıye oynatanıda Allah Bildiği gibi yapsın
Alper Beyazay
Henrique'yi oynatmak takıma ihanet etmektir.
Pshycologist41
Gencecik cocuklara küfür eden Avni Aker seyircisi şu henriye sövünde bari yaptıgınız şeyin amacı olsun
Ömer Sak
Emre'yi kesen hocaya , forvet almayan yönetime slmlar.
Birde Adrianı beğenmezler adam her pozisyonda var.Özeri çok beğendim.Henriye çok kızdım çıkmasını istiyorum ama çıkarsa zaten duygusal topçu bunlar hepten biter.
serkanholep
tamam abi anlaşıldı
bu adam futbola ihanettir
bu adamın yaratılışı futboldan soğutma amacı taşıyor
Ulan Henrique yine yaptin yapacagini!
Yasin Altuntas
Genel anlamda oyun sablonu aslinda iyi, 4-4-2, orta saha iki yönlü, kanatlardan beklerin bindirmesiyle yapilan ataklar.
Gerek Oyuncularin buna alisik olmadigi icin, gerek Oyuncu kalitesinin bazi mevkilerde en basit sekilde yetersiz oldugu icin (Örnegin Sol bek, Sag acik) yinede özellikle defansta problemler yasiyoruz. Lakin yinede dedigim gibi Dizilis'i ve mentaliteyi sahsen begendim.
Emre böyle adamın yedeği ya ona yanıyorum.
Jackal Wile
09.02.2014, 19:48
ayvayı yedik o en son yuhalamayı yapmayacaktılar şimdi henrikeyi kazanacaz diye en az 5 maç 11 de başlar bu maçtada en az 30 dakkası daha var sahada benden demesi
ha bu henriqueyide henriqueyi oynatanıda .......
ama mra saygı duyuyorum :)
janko<henr<emre
ama emre oynamıyor
janko orda durması forvete benziyor
janko çıkmasın henrique çıksın
Rıza ÇOLAK
köy takımlarına gol attı derken millet kızıyordu. Gitsin bu haftada istanbulda alemlere aksın geçen haftakı gibi
Brezilya hükümetinin eminim böyle bi vatandasından utanıyodur
Emrah Akcagöz
Devre arasında hoca 15 dakika boyunca Henrique'yi alkışlatabilir.
Punisher-61
hep eleştiriyorum seni ama şu yüz halini görünce gerçekten anladım elinde ki henrique büyük topçu.....
Acaba hoca o an kendine sordu mu emreyi niye oyntmiyor diye
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
M. Akif Yücesan
MRA'yı ısrarla savunanlar var ya, bu Henrique'nin ne kadar mal bir futbolcu müsveddesi olduğunu görmemek için öküz olmak lazım!!!!!
Fatih Birinci
Ulan.allahsiz henrique ulan ben senin .........golü atsa 1000€ kazanicam.......parayi boşverdim derhal emre girmeli bu futbol cahili hemen ilk ucakla trabzon sinirlarini terketmeli.....not : helal sana özer
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Ali İhsan
Bu sığır ikinci yarı oyuna girerse, onu oyuna sokan hocanın sülalesini de inletirim...
bordolumavi
09.02.2014, 19:49
:alkış::alkış::alkış::) bu hoca turkce anlamıyo buna go home dıyelım belkı anlar
suç mrada da değil koca iki yıldır bu takıma forvet almayan işbilmezlerde
cakalkerem
Ofsayt değil gibi ama sorun yok , Henrique'ymiş ..
Janko'nun vuruşa bak, töbe töbe ..
hocam haklıymışsın sadece 1 dakika sonra olayı net gördük....
Atamadi :D
bu sinirlede güldürdün beni
koptum ya :)
En sonunda ağzımı bozdurdu bu herif ya... Yeter ya... Bunu takıma alanı da oynatanı da allah bildiği gibi yapsın... Bu formayı fatih tekke giydi be... İzlettirsinler bu herife fatih neleri nasıl attı diye... Ayıp ya
~UniCef~
Ben MRA büyük bir suc görmüyorum acikcasi. Suc Yönetimin. Net. Yani eger iki transfer döneminde bir tane kaliteli forvet almiyorsan ne demek gerekir bilmiyorum. Su Niasseyi alsalardi yeter di . Ismin bir önemi yok
Hoca bide üzülmüş elini yüzüne koyuyor falan. Sorarlar adama o it bugüne kadar ne işe yaradıda ilk 11'e koydun? Senin şeyinim keyfine göre, egolarıma göre mi şekillenecek koca trabzonspor?
Mustafa Ayazoğlu
henrike
+ janko
++ zokora
+++ adrian
++++ bamba
bunları takıma alan sadri şener allah bildiği gibi yapsın
mehmet83
09.02.2014, 19:50
Ya adam topcu degil de boyle yuhlanincada insan uzuluyor yine. Asil yuhlanmasi gereken hocadir.
Yıldıray Emanet
Macin en iyisi ozer janko ve henriqe bildiginiz gibi
Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurkankyildiz
Henrique seni transfer edenin de beğenenin de futbolcu diye sahaya sürenin de sana pas verenin de yatacak yeri yok..
Borceanu super oynuyor bu arada ilk macinda.
Emre girip henrik cikmali
Kadir girip aykut cikmali
Devre arasi direk değişiklik olmasi gerekiyor
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre girene kadar 1 - 1 i korusak bari.
Ömer Sak
09.02.2014, 19:51
Hoca morali bozulmasın diye Henrique ile 2. Yarı'ya devam eder her iddaasına varım.
emre bir mac gol atamayinca hemen kizaga cekilmis.. ise bak
Nasıl kaçırdı boş kale mi ?
DeAgLeMaNyAq
Hoca devre arasında Henrique'yi çıkarırsa bence iyi eder yoksa oyundan alıp seyircinin önüne atatsa hiç görülmemiş bir tepki görebiliriz. Bu tepkiye Henrique de cevap verirse sahaya kesin atlayıp döverler adamı...
zafercalikoglu
3-1 alırız rahat olun,duruşumuz iyi dimi IHO cular,
Hamza Milet
Bizim Burcu dikkat ettim sürekli geriye oynuyor ..
HenRiKe seLam dosTum
atomantcum
Bu kadro olsa mis gibi de oynar. Bizi ilk dörde sokar:
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/930930_Trabzonspor.jpg
Mustafa Çakar
O son saniyedeki pozisyonun kale arkasından ağır çekimini izledim tüylerim diken diken oldu. O nasıl bir vuruş tekniğidir Allah aşkına ? Sol tarafa sürdüğü topa Sağ ayağının tabiri caizse pis burunuyla kalecinin ellerine yuvarladın. Bu adam bu takımda nasıl oynar ? Bu adam nasıl bu takımın gol umudu olur ? Ya bu adama neden pas veriyosunuz ? BU ADAMIN BU TAKIMDA NE İŞİ VAR ?
Pshycologist41
Janko'ya bok atan arkadaşlar maçı neresiyle izliyor acaba ?
Adamın ustune aldıgı defans oyuncuları sebebiyle kaç futbolcumuz boş top aldılar görmüyormusunuz ? Son dakika henriqenin pozisyonu pası atan kadar Janko'nun zekasıdır.
Direkten dönen şutu gol olsa ne diyecektiniz ?
Sahada adeta Forvet gibi duran güven veren top indiren topa basan bence mükemmel oynayan sadece şanssız tek adam hücumda.
Çıkarın at gözlüklerinizi komik görünüyorsunuz
naimbektas6161
Özer baya iyi bu maçta emre girerse alırız inşallah maçı
Mert Acar
henrike
+ janko
++ zokora
+++ adrian
++++ bamba
bunları takıma alan sadri şener allah bildiği gibi yapsın
yaklaşık 20 milyon euro,çöpe gitti. sadece bonservis.
Acaba henriyi oynatmazsak maç başına tazminatmı ödüyoruz.
Onur Akyüz
Özer çok iyi.
Henri-Emre Janko-Kadir yaparsa maçı rahat alırız.
Yapmazsa Akhisar alır.
Bakalım ne yapcak Sir Reashit Akhchay.
henrique oynamasın 3 tane yiyelim
ben o aşamadayım
biz henriqueyi göndermiyelim
maaş bağlayalım futboldan kazanacağı parayı verelim
ne olur top oynamasın
sabri diyoruz adam fırtına gibi esiyor
asıl sabri bu brezilyalı
Oğuzhan Fidan
09.02.2014, 19:52
özerin kalitesini anlamamk için kör olmak lazım.henrinin üstüne çok gidiliyo adamın kapasitesi belli bunu atamaz bi diğerini atar. topçuları harcamamamız lazım
Ben MRA büyük bir suc görmüyorum acikcasi. Suc Yönetimin. Net. Yani eger iki transfer döneminde bir tane kaliteli forvet almiyorsan ne demek gerekir bilmiyorum. Su Niasseyi alsalardi yeter di . Ismin bir önemi yok
Ya hocada nasıl suç yok. Demba ba yi alsak hocanin henriyi kazanmamiz lazim deyip 11e koymasi şaşırtıcı olmazdi.
Janko fena değil. Özer maçın en iyisi, bosing ile.
cakalkerem
emre 60 tan sonra girmeli oyuna baştan değil....(hoca korkmadan devam etmeli) hele bir öne geçelim...sonrasına bakarız...
bugün daha baskılı ve sanki daha fazla top tutuyoruz...
bitik özer belki takımın en iyisi..
adrian da iyi...
hamdi:
henrique için taraftar erken karar veriyor...biraz beklenmeli...takımı kopartmamak lazım
Yavuz Bektaş
Hoca morali bozulmasın diye Henrique ile 2. Yarı'ya devam eder her iddaasına varım.
Daha büyük iddaam var janko emre degisikligi olur henrique cikmaz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım iyi ve güzel oynuyor. Ilk defa bilinçli bir sekilde hücum edıyoruz. Inşallah takım böyle devam eder. Kazanacağımızdan şüphem yok.
Mustafa Ayazoğlu
henrike
+ janko
++ zokora
+++ adrian
++++ bamba
şu 5 kazmanın maliyeti 40 milyon euro, 120 milyon TL
borç 180 milyon TL
3 yıldır derbi kazanamadık
~UniCef~
bu sinirlede güldürdün beni
koptum ya :)
Napalim Renktas, bizde sinirden ne yaptigimizi bilmiyoruz daha:)
trabzonspor tarihinde istemediğim ve sahada gördüğümde nefret ettiğim adamdır henrike. ama hoca yine ona güveniyor anlamış değilim
aaahmet61
hacinin sözü var takıma golcü alacağım diye.belki 2 sene sonra alır.hala bekliyoruz.
Ali İhsan
Hoca devre arasında Henrique'yi çıkarırsa bence iyi eder yoksa oyundan alıp seyircinin önüne atatsa hiç görülmemiş bir tepki görebiliriz. Bu tepkiye Henrique de cevap verirse sahaya kesin atlayıp döverler adamı...
Bu senaryo işleyecekse sürsün ikinci yarı, bu sezon zaten gitti, belki sığırlardan kurtulmanın yolu sahada ağlatmaktır...
Berkedogan
son pozisyona bakıp küfür etmeden rahat duran bütün taraftarlarımızı kutluyorum .
Jackal Wile
09.02.2014, 19:53
hacım ağzında bal damlıyor resmen ben diyorum portekizce öğrenmek lazım volkan gibi bunuda ağlatmadan kurtulamıcaz bundan
Murat Acar
İkinci yarı 2 değişiklik yapmassa bu hoca her maç onada istifa diye bağırmayan Taraftarada yazıklar olsun diyeceğim bu takımda Aykut ve henri çıkmalı 2 ci yarı başında ....
Sefa Alış
Formda olan oyuncuyu oynatmayıp Henrique Janko ikilisini oynatmak.
Çantada keklik mi gördü MRA bu maçı da şunların durumuna bi bakıyım dedi.
Bu taraftarın üstüne gelmeyin bu kadar ya, daha çok Volkan Şen vakası çıkar bu gidişle.
Kemal Öztel
Bi de Henriqueyi Şampiyon olduğumuz sezonun ardından Şampionlar Ligine giden takıma almıştık di mi :(
uzungöllü
suç mrada da değil koca iki yıldır bu takıma forvet almayan işbilmezlerde
evet haklısın ama emre varken henri OY-NA-TIL-MAZ. hatta 18e bile alınmaz.
bu kadar yeteneksiz bir forvet yoktur dünyada.onu oynatmak işbilmezliktir
Çok dengesiz bir kadro var.Özer harici hareketli bir topçumuz yok
bu yönetime değil bunu alana gelsin.
bir senedir bunun yerine alamayana gelsin o zaman.
illa açıklayarak yazacağız yani...
Bizim Burcu dikkat ettim sürekli geriye oynuyor ..
HenRiKe seLam dosTum
haberde geri pas vermeyi sevmez diyor hakkaten hep geri oynuyor
ama bismillah alışma dönemi diyelim
iyi savaşıyor
Varlıbaş61
09.02.2014, 19:54
Şu vuruşa bak yahu .. Çocuk bile daha iyi vururdu topa .. Tepki gösteriyor bir de !! Kaç yıldır bizdesin ne katkın var ki tepki göstermeye hakkın olsun !!
Nazim Can
Bir an icin Bosingwa sag bek mi, sag acik mi, sag ic mi oynuyor karar veremedim afgjhaydc
Mustafa Ayazoğlu
adrian, zokora, henrique, janko
seneye bu takımda kalırsa ilk 3e yine giremeyiz
Semih Kırsüleymanoğlu
Hoca henrique yi oynatarak ona iyilik yapmadi kötülük yapti. Çünkü şuan için formayi daha çok hak eden bir emre var ve taraftarların gözündede sevilen ümit bağlanan bir isim.
Hal böyleyken Emreye sans vermeliydi.
Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
Cihansev
Adrian janko iyi... Aykut yine saçma bi penaltı denedi hakem yemedi :)
Heisenberg
Henrique yine bildiğimiz gibi de hoca niye oynatıyor anlamak mümkün değil. Oynatırsın Emre'yi, takım gol atamaz deriz ki hocanın suçu yok, yönetim forvet almadı. Ama elinde Henrique'den daha formda adam varken, gidip Henrique'yi oynatmak saçmalıktan başka bir şey değil. Şimdi zaten Henrique hepten bitti, kim bilir soyunma odasında diğer futbolculara nasıl etkisi olacak. Bir de taraftarı anlamak harbiden çok zor, tamam Henrique berbat da onu oyuna süren hoca varken, takıma koskoca 2 transfer dönemi boyunca forvet almamış yönetim varken, gidip de futbolcuyu maç ortasında ıslıklamak da ayrı bir saçmalık. Belki de yönetime falan tepkiyi koymuşlardır o zaman bir şey diyemem. Maça gidemedim ve santradan çok kısa süre sonra izlemeye başlayabildim.
Yuhlayanlara da Allah beyin versin. Bizim seyirci kendisini ancak eleştırirken belli eder.
doğru tahmin ettimse zokora defansta oynuyor
bence gayet güzel oynuyor
aslında bu adam defans oynaması lazım mış:)
~UniCef~
Ya hocada nasıl suç yok. Demba ba yi alsak hocanin henriyi kazanmamiz lazim deyip 11e koymasi şaşırtıcı olmazdi.
Katilmam mümkün degil. MRA tamamiyla Atletico Madridin taktikigini oynatti bütün sezon. Ama TSye ve taktikden anlamayan taraftarina uymadigini filozof olarak görmesi gerekirdi. Ve Diego Costa gibi bir forvet olmadigi da bügün bir handikap
İ. SARAL
Rahat alacağımız maç bizim yeteneksizler yüzünden kıvranıyoruz. Yediğimiz gol tamamen Aykut'un hatası üstüne bir de penaltı yaptırdı Allahtan hakem vermedi. Henrique devrenin başında ve sonunda %100 lük kaçırdı. Nerede beyinsiz var bizde. Bu arada Bosingwa, Adrian, Olcan iyi Özer süper. İnş. hep böyle devam eder. Zokora'da yerini buldu.
wolf_TS61
09.02.2014, 19:55
4-4-2 bizim taktiğimiz galiba. Özer i çok beğendim ben çok iyi top dağıtıyor ihtiyacımız olan bir oyuncuydu orda. Bir sözümde sana var Henrik senden topçu falan olmaz. Kazandığın para sana yeter. Git evinde otur milleti futboldan soğutma. Henrik ---> <-----Emre ikinci yarı devam edelim.
Yasin Altuntas
Bourceanu daha ilk maci, biraz tedirgin olup güvenli oynamasi normal. Önemli olan güven kazanip gittikce daha iyi olmasi. Su ana kadar gayet olumlu bir görüntü kaydetti.
Taraftar forvet transferi olmadığı için Henriqe ye bukadar tepki gösteriyor.Ancak Umut gibi dayanabileceğini hiç sanmıyorum Henriqenin.Umut alışmıştı bu işlere ama bu brezilyalılar çok bozuluyor bu şeylere.
Jackal Wile
bosi özer çok iyi oynuyor janko bekleneni fazlasıyla yapıyor gol atmasada alan boşlatıyor henrike yine sövgülerimizi alıyor
henrikeye gelsin benden
http://i.hizliresim.com/K6JnbN.jpg (http://hizliresim.com/K6JnbN)
Onur Akyüz
Henriq'in kaçırdığı 'nasıl forvet alınmaz' sorusunun cevabıdır.
Rezillik yemin ediyorum.
Joacivil
Hemen taraftara laf atmayın
henrique ulan en güzel araba ev çuriler sende
karı gibi aglıyorsun sonra seni dövmeden yollamıyacak bu taraftar bu gidişle
alex iyi transfer ama mra bundan kesin libero çıkartır.orta sahayı geçirtmez.yazık olacak bu uşağa da.
cakalkerem
;1919507323']Nasıl kaçırdı boş kale mi ?
karşı karşıya diyelim biz ona....
ama umuta verilen şans devam etmeli...yani 1 gol kaçırdı diye taraftar tepki gösteriyor..
Tüm takım henriqueye destek veriyor vermeli de sezon sonuna kadar bu adamlarla idare edeceğiz...başka şansımız yok..
3 forvetçiğimiz var 3 ucu toplasan bir emenike etmiyor ama neyse
Bir an icin Bosingwa sag bek mi, sag acik mi, sag ic mi oynuyor karar veremedim afgjhaydc
Bosingwa bugun sagda bir ileri bir geri, tum kanadi o idare ediyor.
Mustafa Ayazoğlu
henrique , 10 numara klas bi golü var mı
boş kaleye çoğu golü
İ. SARAL
Hocalık bir şey yok beyler. Bizim dangalakların yüzünden.
Yiğit Gayretli
Henri çıkmalı. Üstünü başını değiştirmeden uçağa bindirilmeli. Eşyasını biz yollarız.
Nazim Can
2. yari Akhisari, Zeki Yavrunu patlattigi sakiz gibi patlatacaz :) özledik be reyiz 61 nolu formayi.
Allahtan ağlayarak oyundan çıkmadı Henrique, satacak takımda bulamayız onu.
~UniCef~
09.02.2014, 19:56
Janko'ya bok atan arkadaşlar maçı neresiyle izliyor acaba ?
Adamın ustune aldıgı defans oyuncuları sebebiyle kaç futbolcumuz boş top aldılar görmüyormusunuz ? Son dakika henriqenin pozisyonu pası atan kadar Janko'nun zekasıdır.
Direkten dönen şutu gol olsa ne diyecektiniz ?
Sahada adeta Forvet gibi duran güven veren top indiren topa basan bence mükemmel oynayan sadece şanssız tek adam hücumda.
Çıkarın at gözlüklerinizi komik görünüyorsunuz
Aynen bende cok begendim. Topu tutan bir takimda cok faydali olabilir:)
eraytaskin61
Linç kültürüne sahibiz zevk alırız yuhlamaktan ,ezmekten ağlatmaltan toplu olunca zevk alıyoruz yazık..bu formaya ihanet edenleri böyle yuhlamadınız dakikalarca
Yahu Mustafa hocam, hem adamı ilk 11 sahaya sürüyorsun, hem de kaçırdığı golden sonra köşede triplere giriyorsun, gözlerini ovuşturuyorsun.
Allah aşkına, zevk mi alıyorsun hem bizi hem kendini strese sokmaktan ? Henrique ile mi sınıyorsun bizi ?
Maça dönecek olursak, Özer'e nazar değmesin demeden geçmeyeceğim. Takımı şu anda yönetiyor. Bourceanu'ya gelirsek şimdiden kesin bir dille eleştirmek yanlışın ötesinde olur. Hem takımı tanımıyor, hem de aklından geçenleri yapmaya cesaret edemiyor.
Ama ilk yarıda 2-3 kere top çaldı ve kalabalık pozisyonlarda aralardan birkaç tane top çıkardı. Alışacak İnşallah.
Zokora stoperde gayet iyi oynuyor zannımca. Zaten Milli Takımda Bamba ile stoperde oynuyor.
Henrique yine bildiğimiz gibi de hoca niye oynatıyor anlamak mümkün değil. Oynatırsın Emre'yi, takım gol atamaz deriz ki hocanın suçu yok, yönetim forvet almadı. Ama elinde Henrique'den daha formda adam varken, gidip Henrique'yi oynatmak saçmalıktan başka bir şey değil. Şimdi zaten Henrique hepten bitti, kim bilir soyunma odasında diğer futbolculara nasıl etkisi olacak. Bir de taraftarı anlamak harbiden çok zor, tamam Henrique berbat da onu oyuna süren hoca varken, takıma koskoca 2 transfer dönemi boyunca forvet almamış yönetim varken, gidip de futbolcuyu maç ortasında ıslıklamak da ayrı bir saçmalık. Belki de yönetime falan tepkiyi koymuşlardır o zaman bir şey diyemem. Maça gidemedim ve santradan çok kısa süre sonra izlemeye başlayabildim.
ya güzel diyorsun da
bende gitmedim de o insanlarda 3. hafta oldu
galibiyet için oraya gidiyor
şu bu değil orda her topçu iyi oynamak zorunda
ha iyi oynamıyor mu oda hocanın görevi oynatmasın
carantinas
topu kenarlara getriyoruz evet doğru bir taktik ilerde iki tanede forvet koymuşsun peki madem kenardan yapıalcak ortalar ve bindirmeler bu kadar önemliyken neden aykut sol bekte oynuyor. Hiç abartmıyorum madem bu şamblonu çizdin git bari kadiri koymuyorsan da Olcanı koyar önüne adrianı sağ açığa da özeri koyarsın. Zoko Alex ortada kesici olur aykut yumlu stoper. ilerde janco henriq
vendercan
09.02.2014, 19:57
Hamdi de salak salak yorumlar yapıyor...
3 yıldır ne olduğu belirsiz Henrike tabi ki tepki görecek. ..Dünya'nın her yerinde böyledir. ..
Yazık bunu oynatsn kafaya. ..Ahmak hocayla bu kadar. ..
Özer harika top oynuyor. tam aradığım ortasaha.
Napıp edip bu maçı almalıyız yazıklar olsun takıma forvet almayan İho ve Tayfasına sezon sonu umarım bu takımın başında olmazsınız.
asilhamsi
09.02.2014, 19:57
olurmu canım janko forvet falan degil.Biz ne anlarız toptan ha adamın attıgı 150 golde herkes atar ne var sanki bunda.
cakalkerem
09.02.2014, 19:58
özer 6000 kusur
alex 6000 kusur
henrique 5000 kusur
Rıza ÇOLAK
Bak bu hoca sadomazoist, taraftarıda kendisi gibi acından zevk alıyorlar sanıyor.
Mustafa Ayazoğlu
zokora, adrian, janko, henriqu (bunların takımda işi yok)
Berkedogan
ayın 21 inde inşallah kurtulacağız bu dertlerden.
jeepeers
sende değil seni oynatanda kabahat Allahı'ın kabiliyet yoksunu mahlukatı
tüm sülalene sövdürmekten zevk alıyosun heralde teknik direktör müsvettesi
insanı hem sinir hastası hem de günahkar edersiniz el ele siz
freedomforever
Ozer ve alexandru 6 bini gecmis kosuda :)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
özer alex orta sahamıza kanatlara iyi gelecek
özer kanatta oynamalı bence
yusuf bir maç iyi bir maç kötü
maloda bence tümden zarar sonradan oyuna alınmalı bence
memmedaga
ozer en cok mesafe kateden adam guzeeeeel
Kasım BEKTAŞ
en koşanlar özer ve borçanu
hemde baya fark var
orta saha toparlanacak gibi de bi de golcü olaydı
Yıldıray Emanet
Brezilyanin yuz karasi
Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emrah Akcagöz
09.02.2014, 19:59
Borceanu ve Özer' in sezon başından beridir Trabzonspor' da oynamadıkları çok net belli. Adamların koşu mesafesine bak bir de bizim diğerlerinin.
Ozer ve Bourceanu ilk yari 6 bini devirmisler. Yeni gelen adamlar ama daha hazir durumdalar.
Henri ye biraz da be geydireyim dedim foruma girdim
Yazilanlai okuyunca bir sey yazmaktan vazgectim
Hem bize hem de henriye acidim
freedomforever
Ozer + janko iyi. Zokoranin defans oynamasindan mi bilmiyorum 1 kisi fazla gibi hissediyorum nedense :)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
zafercalikoglu
özer ve janko iyi ,aykut ve henrige berbat
Ibrahim Gaygusuz
pehh
Ozer ve Alex
600 m fark atmis, digerlerine
Cihansev
Linç kültürüne sahibiz zevk alırız yuhlamaktan ,ezmekten ağlatmaltan toplu olunca zevk alıyoruz yazık..bu formaya ihanet edenleri böyle yuhlamadınız dakikalarca
Katılıyorum sana.. henri topa vurma konusunda başarısız ama mücadelesi ve fizik gücüyle hucuma katkı sağlıyor..
Kıvanç Çuvalcı
Henrique topcu degil net ama taraftarin yaptigida bir o kadar rezil bence yanlis yaptilar.Ilk yari macin en iyisi Ozer ve Boss bence,Janko iyi ben begendim,Alex daha eminim takim arkadaslarinin ismini bile bilmiyordur 2-3 idman,yeni bir ulke,yeni bir takim,yeni bir lig oldugunu goz onune alirsak hic siritmadi topun degerini biliyor topsuz oyunu gayet iyi ama ben daha sert bir oyuncu bekliyordum,yine de su ana kadar gecer not aldi.Zokora da stoper de hic fena degil en azindan savunmadan daha iyi top sokabiliyoruz oyuna arti cabukluguda avantaj.
cakalkerem
09.02.2014, 20:00
henriqueyi de söyleyin beyler 5000 kusur ile 3 sırada
Allah bin belanızı versin zenci tazı gibi forvet istedik fenamı ettik ? İzleyeduralım Henriyi sezon sonuna kadar artık !
Sefaenes
Hoca inat edip henri 90 dak oynatir
Onur Akyüz
Janko iyi oynuyor ama hem Henri'nin çıkması lazım hem Aykut'un solda oynamaması lazım hem de Zokoranın ortaya Alex'in yanına geçmesi lazım.
Bunun için Janko-Henriq/ Kadir-Emre
Niasse simdi bizde olsaydi ilk yari en az 3 tane atmistik
özeri affetmem için daha fazla koşması lazım.
bu yetmez...
Katilmam mümkün degil. MRA tamamiyla Atletico Madridin taktikigini oynatti bütün sezon. Ama TSye ve taktikden anlamayan taraftarina uymadigini filozof olarak görmesi gerekirdi. Ve Diego Costa gibi bir forvet olmadigi da bügün bir handikap
Burada taktigi taktigi elestirmiyorum ben yarim sezonda formayi zar zor kapmış bi adamin yerine henriqueyi oynatmasini elestiriyorum.
.......................onur....................... .......
bosigwa........mustafa......zokora.........kadir
...................burcu........özer.............. ....
adrian............................................ ..olcan
.......................janko....emre.............. .....
böyle çıksan ölürmüydün mra
wolf_TS61
09.02.2014, 20:01
Mustafa hoca henrik i bitiriyor. Adam kötü oynuyor oynatma o zaman. Niye oynatıp adamın tepki almasına neden oluyorsun. Emre son 10 dk larda girip o formayı kazandı. Henrik kötü ise son 10 dk sokarsın oyuna bakarsın durumuna. Hala bişey yoksa oynatma hocam. Adam kötü zorla bitiyorsun adamı.
Henriqueyi günahım kadar sevmem ama suç onda değil forvet almayan yönetimde onları yuhalasınlar adamlarsa
Sefa Alış
Özer ve Bourceanu inşallah takıma uyum sağlamadan böyle devam ederler.
Ozeri gorunce bu adriana bu kadar sabreden taraftarin kesinlikle cennetlik olduguna inandim
CEMEFKER
Özer. Burcu ya katılacak Coleman ile en ideal orta uçlu olur
atomantcum
Takımda iki futbolcu 6 km üstünde koşmuş. İkisi de yeni transfer. Şaşırdık mı? Tabi ki hayır.
Siz hala söyleyin kadro kötü vs vs. Takımın bu kadar az koşmasının, fizik olarak bu kadar güçsüz durmasının sebebi, negatif futbolun dibine vurmuş olan teknik ekiptir.
Bir iki ay içinde Özer ve Alex de uyum sağlar takıma, onlar da yürümeye başlar hiç merak etmeyin.
Ali İhsan
Ahahahhahaha gene oyunda, gel gel tipini sevdiğim....
Kıvanç Çuvalcı
Budur...
Kemal Öztel
Borceanu ve Özer' in sezon başından beridir Trabzonspor' da oynamadıkları çok net belli. Adamların koşu mesafesine bak bir de bizim diğerlerinin.
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:: alkış::alkış:
son zamanlarda gördüğüm en yüksek koşu mesafelerinden biri Özer'in koşusu.
savas avci
Ya arkadaş bu henrique bi de bu işten ekmek yiyo yaaa aklım almıyor
Şu adama Burcu diyip durmayın yahu!
Heisenberg
09.02.2014, 20:02
ya güzel diyorsun da
bende gitmedim de o insanlarda 3. hafta oldu
galibiyet için oraya gidiyor
şu bu değil orda her topçu iyi oynamak zorunda
ha iyi oynamıyor mu oda hocanın görevi oynatmasın
Ben diyorum ki tepki gösterilecek dünya kadar adam varken, direkt futbolcuya göstermek saçmalık. Yönetime bir şey deme, hocaya bir şey deme, futbolcuyu ıslıkla. Var mı böyle bir şey? Yönetime de, hocaya da tepki versinler, sonra çıkıp adam gibi oynamayan futbolcuya da göstersinler. Ama senin elinde durmadan beklentileri yükseltip forvet almayan, elinde Emre varken Henrique'yi sahaya süren hoca varken, Henrique en son ıslıklanacak kişidir oradaki. Yanlış anlaşılmasın, Henrique yerine rakip ceza sahasına kazık dikip 10 kişi çıkmaya bile razıyım ben. Ama yönetime ve hocaya tepki göstermeyip, direkt futbolcuyu ıslıklamak yanlış bence.
memmedaga
jankodan super hizli kosup gol atmasinimi istiyorsunuz?
janko elinden gelenin en iyisini yapti
onlarda zamanla ayak uydurur merak etme
henriqueyi de söyleyin beyler 5000 kusur ile 3 sırada
:D
Hoca aklı sıra oyuncumu yedirmem diyor. Kendisini yakında üç hayırla uğurlarız.
Varlıbaş61
Yağ tulumu hala oyunda .. Kenardaki gözlüklü de hoca diye geçiniyor !!
cakalkerem
ikinci yarı maçın adamı ADRİAN olacak....içime öyle doğuyor.....
Ertan1982
henrique cikmadi
Kasım BEKTAŞ
09.02.2014, 20:03
henrique o pozisyona girmeseydi oyundan alırdı
ama kaçırdığı için devam
henriqueyi küstürme taraftarı hayata küstür
Valla bu da iyiydi. Cok dogru soyledin.
zafercalikoglu
lig başladığından beri ,6000 nin üzerine çıkan hiç oyuncumuz olmamamıştı..bize bunu yaşattıkları için teşekkürler
Ben diyorum ki tepki gösterilecek dünya kadar adam varken, direkt futbolcuya göstermek saçmalık. Yönetime bir şey deme, hocaya bir şey deme, futbolcuyu ıslıkla. Var mı böyle bir şey? Yönetime de, hocaya da tepki versinler, sonra çıkıp adam gibi oynamayan futbolcuya da göstersinler. Ama senin elinde durmadan beklentileri yükseltip forvet almayan, elinde Emre varken Henrique'yi sahaya süren hoca varken, Henrique en son ıslıklanacak kişidir oradaki. Yanlış anlaşılmasın, Henrique yerine rakip ceza sahasına kazık dikip 10 kişi çıkmaya bile razıyım ben. Ama yönetime ve hocaya tepki göstermeyip, direkt futbolcuyu ıslıklamak yanlış bence.
bak haklısın
asıl suçlunun başı
iho
topçunun mra suçu yok
Celal Demir
bu sezon izlediğim hiçbir maçı kaybetmedik rahat olun beraberlik garanti :)
Ibrahim Gaygusuz
09.02.2014, 20:04
henrique cikmadi
Starlar en son gelir :D
Şaka gibi vallahi. Henri oyunda kalmış. Ne yazalım artık bilmem ki...
henrique o pozisyona girmeseydi oyundan alırdı
ama kaçırdığı için devam
henriqueyi küstürme taraftarı hayata küstür
Hakikaten de Henrique'nin ikinci yarida da sahada olmasinin tek sebebi bu herhalde.
yatmaztara
3-1 alırız
Emre Çömez
haha jeton geç düştü :D
zokora defansta süper oldu valla :)
Mustafa Ayazoğlu
09.02.2014, 20:05
henrique golü var , boş kaleye atar yine :)
Henrique-Colman ikilisini oynatmak futbol'a, Trabzonspor'a ve taraftara ihanettir...
Sefaenes
09.02.2014, 20:06
Mra taraftara.cile cektirmk icin elinden geleni yapiyor 1 puana sevinir mactan sonra
Uğur Gündüz
09.02.2014, 20:08
Takımın hücum genleri bozulmuş, sadece rakipten kapabilecekleri toplarla hücuma proglanmışlar. Dolayısıyla 5 forvet de olsa mahkum oynuyoruz.
Ali İhsan
09.02.2014, 20:08
Akhisar'ın hücum setleri derslik...
cakalkerem
09.02.2014, 20:10
zokora yine hızır gibi her yere yetişiyor
DeAgLeMaNyAq
Süper gol...
Henrique orta yapti, az daha gol oluyordu.
Yusuf BALCI
Yine aykut...
Ali İhsan
Adama bomboş orta yaptırıyorlar, yazık valla bu takıma...
Aha yine yedik..şaşırmadım...
Uğur Gündüz
09.02.2014, 20:11
Adamlar sahamızda eze eze yeniyorya...Lanet olsun..
Varlıbaş61
Allah ..... Versin hoca .. Defol git !!
Aykut helal sana. Seni yetiştiren oynatan tüm hocaları tebrik ediyorum...
cakalkerem
bu ne la yine yedik... yan topları bir türlü durduramadık......bunlar nasıl defans be..
adamlar baskı kurdu
Sefaenes
Mra gol yediye olsun
Giallorossi
Besiktasin cöpü bile gol atiyor..
Kemal Öztel
Henri atar,Adrian coşar deyip gaza gelmisken Çağdaş beni uyandırdı :(
Resmen seyrettin pozisyonu takım rezilsiniz
Aykut git şu takımdan ya
emre duman
Hoca allah askına git allah askınaaaaaaaaaa gitt
zafercalikoglu
hami gec dümenin başına ,bi evimizde yanilmemiştik onu da bu maçta yaşayacağız
1-3 biter
Ibrahim Gaygusuz
Sevdigini alamiyorsan, aldigini seveceksin :)
Doğan Şahin
Yan toplarda her zamanki gibi çok zayıfız.
Ali İhsan
Gene Aykut bu arada...
Çağdaş'ın açtığı ortaya bak.
Aykut'un kanadından yedi isek kenarda Kadir keleş var.Ondan daha mı kötü olabilir?Hoca senin ta.........
Hala daha gol yemedik benim linkte..Sinirlerimde henüz zıplamadı, keyfini çıkarıyorum.
Oyy oyy....
Emrah Akcagöz
09.02.2014, 20:12
Bu Aykut tam bir facia.
Yedigimiz gollere bakin. ..
Mert Acar
neyi izliyorlar ? herkes ortasaha iyi diyorda nal topluyor.
zokora---bource
-----özer------
olmalı hala uyuyosun hoca,yeter be yeter.benimde sabrım kalmadı.
Ayhan Yüksek
Utanmaz reziller,adi herifler,istifa etmezsen adam değilsin mra.
Iki golde de aykut refakatci.
Rıza ÇOLAK
ben anladımki sığır sadece henrike değil
M.ALİ ÇOKLUK
yediğimiz iki goldede rakibe kafayı vurduran aykut akgün komando diye aldık bitli piyade çıktı.
bordoylamavi
o kafayı kimin üstinden vurdu aykuttu dimi
cakalkerem
orta sahamızla forvet arasında nereden bakarsan 30metre var...dolayısı ile orta sahadan destek filan gelmiyor
CEMEFKER
09.02.2014, 20:13
Akhisarli topçular öyle heyecanli ki gol geleceğini biliyor ve her kaçan pozisyonda yanip tutusuyorlar....
Yazik tabi..bu duruma neden de oyun tarzimiz ve kenar yinetimi
Bu Trabzon seyircisinin koyundan farkı yok arkadaş
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
o kafayı kimin üstinden vurdu aykuttu dimi
Her pozisyonda vurdurdu rezil bir oyuncu
Varlıbaş61
Çıkarsana şu yağ tulumunu , dengesiz hoca !!
Onur olmasa ucu de yemistik.
Bugun Aykut olmasaydi ve Henrique de olmasaydi su anda galiptik kesinlikle...
Aykut, Yüzyılın kazığı olarak kayıtlara geçti...
Alper Beyazay
Kafa topuna çıkmayan Zokora stoper olursa bu kadar kolay gol yersiniz. Burcu mudur her neyse bu kadar boş transfer olamaz.
Hocayı çıkarın.Hocayı..başka türlü olmayacak bu takım..
Mustafa Ayazoğlu
yediğimiz iki goldede rakibe kafayı vurduran aykut akgün komando diye aldık bitli piyade çıktı.
boyu kısa
çakma komando :)
Mustafa Demir
mra henrikeyi ikinci yari baslatmicakti illa yuhalatacak, ondan sonrada trabzon taraftari futbolcusunu yuhluyor oluyo
DeAgLeMaNyAq
09.02.2014, 20:14
İş işten geçti MRA haydi istifa...
55 dakika henrikeyi sahada tutan bi hoca mac sonu istifa etmeli
alfadog61
yeter artik
Ali İhsan
Ahahahhahahaha
Muhteşeemmmmmm
Trabzonluların koyundan farkı yok
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
cakalkerem
yedik 3 oldu.....zokora efendiyi oraya koyanlara ne diyeyeim
Varlıbaş61
Tüküreyim suratına saçak Zokora !!
zafercalikoglu
bu sezon izlediğim hiçbir maçı kaybetmedik rahat olun beraberlik garanti :)i
özer vur kaleye bırak pas vermey,
Defol git pis herif al henriqueni de defol git
Doğan Keskin
tüm sorun yönetimde adam gibi takım kurmazsan böyle olur allah belanızı versin bee bu taraftara çektirdiğiniz yeter defolun gidin
Giallorossi
Oha
biz bu akhisardan 3 yemeye alıştık
biz kimi yenecez
Allahım sabır ya
Uğur Gündüz
Trabzon'da hocalık bu kadar ucuz olmamalı...
hocadan istifa istenmesin İHO ile beraber kovulsunlar dove dove artık. tyeter bu rezalet.
Maç bitmedi uşaklar hadi oynayın bırakmayın...
Arif Timurcioğlu
09.02.2014, 20:15
Zokora defan oynasın diye bir yerini yırttanlar en azından susacak!
carantinas
dedik abi mantık güzel ama oyuncu dizilişi yanlış diye aykut stopere zoko alexin yanına bağıra bağıra geldi. işte goller orta saha bomboş açıktakiler geri gelmiyor olacağı buydu..
zafercalikoglu
istifa istifa istifa IHO Ve MRA ..... gidin artık,,,
atlantis
heralde bugun istafa haberi gelir maçtan sonra
ahamitokutan
kusura bakma da sayın akçay senden hoca moca olmaz bunu iyice anladık...
M.ALİ ÇOKLUK
yönetim istifa akçay istifa sesleri ...
Kemal Öztel
Olsun yeterki Henrique küsmesin !
alfadog61
ne mehmet'mis arkadas herkese bize aslan kesiliyor yeter ya
Berkedogan
onur ne yapsın .
defolun gidin lan sumsukler
Oğuzhan Fidan
acilen istifa etmelidir yönetim ve hemen kongreye gidilmelidir.
Zafer Fidan
Hoca bu mactan sonra defolup gitse maglubiyete fitim.
MRA, İHO yürüyün gidin artık yeter!
Celal Demir
i
özer vur kaleye bırak pas vermey,
sanırım bir ilk olacak...
emre duman
artık git hoca git allah askına git seninle beraber şu ruhsuzlar ordusuda gönderilmeli en az 4 sene bu takımdan bir cacık olmaz
cakalkerem
hocanın yüz ifadesi maç sonu istifa edecek gibi....duruyor...
janko çıktı emre oyunda
Zokoradan stoper yapmaya calisirsan boyle olur hoca... Nasil bir fantazi anlayisi var anlamadim ki...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.