Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Giray yaptığı hatanın penaltı olduğunu o kadar ıyı bılıyorkı hakeme ıtıraz bıle etmedi.
aykut geçen maç itiraz etti sonuç ne oldu geçen haftadan temkinlidirler onlar ondan itiraz etmedi bence
geçen kasımpaşa ile bu maç arasındaki oyun farkına bakıyorum şimdi
bir mevkide o mevkinin adamının oynamasının takıma kattığı ivmeyi görüyorum
olcan kısmet uydu desekte aykut demiri hatırlayalım
şimdi arkadaşlar şöyle düşünün bir adamı yapamayacağı bir mevkiide oynatıyorsun sürekli hata yapıyor o faullerde bunun göstergesi zaten
bu durumun futbolcu üzerindeki psikoljik baskıyıda düşünürsek bir mevkinin tabiri caizse boş olmasının etkisini yaşadık kasımpaşa maçında
ama şu anlaşılmasın aykut o kırmızı kartı yanlış mevkiide olduğu için yedi iho bir lafı var bunlar mahalle maçı yapmıyor hatanın çoğu onda
defanslara bakıyorumda giray peksevilmiyor anlaşılan ama
bence bamba çok ağır kalıyor refleksleri zayıf
mustafa kapasitesi sınırlı
aykut iyi bir defans ama sinirini kontrol etmeyi öğrenecek
caner daha görmedim
giray ise ne uzuyor ne kısalıyor sakatlansa da perfonmansı sabit bence içlerinde en iyi defans diyorum ben
mustafa diyenlere lazio maçını hatırlatırım yaptığı kademe hatalarını
Giray'ın pozisyonuna Bünyamin Gezer penaltı değil dedi, ilginç.
artvints
04.11.2013, 02:02
giray ın pozisyonunda daha müdahele gelmeden adam atlıyor yavaş gösterimde belli.ama normalde süzemeyebilirsin.zaten süleyman abay gibi bir hakemin bunu süzmesi mümkün değil.penaltı verilmesi de çok büyük hata değil.adam erken atlamayıp devam etse takılıp düşerdi zaten.
Fanatik34
04.11.2013, 02:04
Özetleri simdi izledim, macin Hakemi kimdi, onu bile bilmiyorum..Ama bu hakemlerin bize penalti calmama yemini sözkonusu, hatta alyhimize bir o kadar kolay calma yeminide cabasi.
Yusuf´a yapilan acik, cok acik penalti
Giray´in pozisyonu ise penalti degil, hakemde pozisyona sadece 10 metre uzaklikta. Giray hamle yapiyor ama rakip, Giray ona dokunmadan kendini yere birakiyor (TV´den bile cok acik görünüyor iken, hakem istedigi gibi...), hadi kendini Giray´a takip düsse, yine penalti diyebilirdik!
Eeee, kendi hakkini aramaktan aciz bir Yönetim bir takimin basinda ise, hersey normal...
sessizkral_1
04.11.2013, 02:56
ofansif yönü zayıf takımları kolay geçiyoruz ofansif yönü güçlü takımlara tökezliyoruz
8lik maç 4-0 bitti. Üzüldüm.
Onur Akyüz
04.11.2013, 08:31
bu kompakt bizi futboldan soğuttu aga
Orası öyle ama yapacak da pek bi şey yok. Bu takım hücum oynarsa arka taraf kabak çiçeği gibi açılıyor. Bu yüzden bizi ya 3'leyip gönderiyorlar ya da gol atamıyorlar.
Özellikle erken gol yediğimiz her maç 3'lük olmaya çok müsait oluyoruz.
Devre arası doğru düzgün 2-3 takviye yapılana kadar kompakta devam aga.
Ahmet Kuru
04.11.2013, 08:53
Dün maç zamanında misafirlerimiz vardı. maçı doğru düzgün izleyedim. Spikerin pozisyonlardaki heyecanlı sesine döndüm ekrana izlemeye çalıştım.
Oyun için çok fazla birşey diyemem ama 4-0 lık skor güzel. En azından haftaiçi avrupa maçı öncesi büyük moral...
Taraftara ise birşey söylemeyi artık luzum bulmuyorum...
Pazar günü + hava güzel... Maça gitmeniz için daha ne olabilir ki...
Adnan Özkan
04.11.2013, 09:01
Bilica denen şikebahçe köpeğinin saldırısında bile şike vardı.Bu herif her zaman şikecilerin kullanacağı bir tetikçi olmuştur. Takımı tahrik etmek ve olay çıkarmaktı derdi başardı. Şikeci suyu yemiş ya asalak, aynı kafada!!
Samet GÜVEN
04.11.2013, 09:02
Şu maçtaki Kadir, geçmiş bir çok maçımızda işimize yarayabilirdi. Mutlaka eksikleri vardır ama şimdiye kadar en zor anlarda bile değerlendirilmemesi çok garip. Ben Mustafa hocayı ne kadar anlamak için uğraşırsam o kadar uzaklaşıyorum adamdan.
Ahmet Kuru
04.11.2013, 09:05
Bu maçtan sonra inşAllah Kadir Keleş sol bek için yerini kaptı.
Maçı detaylı izleyemedim ama izlediğim kısımlarda gayet iyiydi. hemde ilk maçı olmasına rağmen.
Samet GÜVEN
04.11.2013, 09:06
Bir takım birden fazla keyif adamıyla idare edemez. Şikeciler bile Alexin koşusuna uzun süre takıldı ki o Alex takımı sırtlıyordu.
Ya biz. Adrian, Henrique, nispeten Malouda ( ki mevkisinden şikayetçi gibi tavırları var ). Kalan takım bu 3 adamı çekmeye çalışıyor. En basit rakipler bile ceza sahası önümüze o kadar kolay geliyorlar ki, şaşılacak derecede. Devre arası mutlaka bir çözüm bulunmalı.
Berk Eren
04.11.2013, 09:10
Maçtan hemen sonra demiştim..Elazığspor'un penaltısı yanlış karar diye, tekrar izledim.
Bence penaltı değil.
Dikkat edin Giray'ın teması olmadan oyuncu düşmeye başlıyor.(tam karşıdan çeken kamera açısında net görünüyor)
Bu penaltıysa Yusuf'un ki 300 kere penaltı. Asıl sorgulanması gereken bu.
çok net pozisyonlar kaçırmışız. yine de güzel skor
Ayrıca bu hakemlerle lig bitmez.
Turgay Atalay
04.11.2013, 09:27
Maçtan hemen sonra demiştim..Elazığspor'un penaltısı yanlış karar diye, tekrar izledim.
Bence penaltı değil.
Dikkat edin Giray'ın teması olmadan oyuncu düşmeye başlıyor.(tam karşıdan çeken kamera açısında net görünüyor)
Bu penaltıysa Yusuf'un ki 300 kere penaltı. Asıl sorgulanması gereken bu.
Olur mu, "Stadyum" Programındaki dört dingil, "Girayın gelişinin" penaltı olduğunu söylediler:) Bu şeref yoksunları, ceza sahasında rakibine yan bakan oyuncumuzu görünce bile "penaltı" demeye kalkacaklar.
Taraftarın maça gitmesi için ne yapılmalı bilmiyorum. Ama bu taraftarın önüne barcelonayı koy 2 hafta sonra futboldan soğur.
Taner Gündoğdu
04.11.2013, 09:48
dün çok mutlu oldum çünkü gördüm ki ligde bizden daha kötü oynayan bir takım varmış :)
ilk yarı elazığ doğru düzgün bir organizasyon bile yapamadı. sahada avare avare dolaştılar. bizde çok ahım şahım bir top oynamadık ama golü atacağımız çok belliydi. penaltımız verilse daha erken koparacağımız maçın ilk yarısını 1-0 bitirdik ve sancılar başladı.
45-60 arası sanki takıma birşey oldu değil yarı sahaya cezasahasına gömüldük, elazığ'da cesaretlendi. penaltı olmasaydı da mutlaka bir gol bulacaklardı çünkü bilinsizce oynuyorduk. penaltı gol olsaydı geri döner miydik? muamma. ama sonuç olarak gol olmadı ve üstüne üstlük hemen peşine gol bulunca elazığ yelkenleri indirdi.
yine eze eze yenemeden alınan bir 3 puan, yine kabız bir futbol. giderek devleşen bir Onur, ve geleceğe 25 yaşında göz kırpan "genç" Kadir... Hayırlı olsun...
Murat Keçeci
04.11.2013, 09:50
Güzel bir gündü maç atmosferi biraz düşük olsada bol gollü bir galibiyeti yerinde görmem hatta atılan 3 golün benim bulunduğum tribüne doğru olmasından dolayı kendimi şanslı hissettiğim bir gün oldu.
Maça gelirsek hocamızın kadro seçimi doğruydu zaten fazlada bir seçeneği yoktu.Maçın büyük bölümü bizim kontrolümüz altındaydı ikinci yarının penaltıya kadar olan kısmı ise rakibin kontrolünde geçti.Özellikle k.paşa maçında eleştiri alan Onurun yüksek konsantrasyonu maçı kazanmamızdakı en büyük sebeb oldu girayın amatörce yaptığı penaltıyı kurtarması zora girecek maçı bize döndürdü.
Maçta öne çıkan isimler bana göre Onur,Bosingwa ve Malouda oldu.Olcan,Henrique de son derece faydalı işler yaptılar.
Bu maçtaki en önemli artımız attığımız goller oldu.Birinci golde doğru yere koşu yapan henriquenin ve kaleciden dönen topu tamamlamak için kanat oyuncusu yusufun orada olması önemliydi.İkinci golde henriquenin ilk kez net golcü vuruşu yapmasıda güzeldi.Son golde ise emre güralın golle buluşması da bir başka sevindirici olan şey oldu.
Lige tutunmak açısından önemli bir galibiyet alsak da eksiklerimiz çok fazla özellikle orta sahada çok yavan bir futbol oynuyoruz pas yaparak gidemediğimiz için malouda ve adrian bu mevkide adam eksilterek gitmeye çalışıyorlar malouda bu maçta bunu başardı adrian ise kısmen başardı ama daha yüksek tempolu maçlarda ikisininde etkisiz kalma ihtimali yüksek.Sonerin daha çok oyunun içine girmesi gerek sonra a.kadir olsun,aykut olsun colman olsun artık ritim bulmaları gerek çünkü kadromuz her maç biraz daha yıpranıyor takım arkadaşlarının yüklerini hafifletmeleri gerek.
Deplasman maçlarında çok zorlanıyoruz özellikle adrian,malouda,soner ve colmanın ikili mücadelelerde güçlü olması gerek deplasmanda ancak o zaman seri galibiyetler alabiliriz.
Sonuç olarak üst sıralardan kopmamak adına önemli bir maç kazandık ama bu maçın önem kazanması için kalan 7 maçtanda iyi sonuçlarla ayrılmalıyız.
Yiğit Gayretli
04.11.2013, 10:02
Şu "Takımı Onur kurtarıyor" geyiğine gıcık oluyorum. İşini yapan adamın, işini yaptığı için takımın yaptıklarının çöpe atılması çok acı. Onur işini en iyi yapanlardan ve onu kaptan olarak görmekten gurur duyuyorum. Gel gelelim ki görevi bu. Adam kurtarmak için o kalede duruyor. Kurtarıyor diye her şeyi onun üzerine yığmak da hata. Üzerindeki baskıyı ve stresi artırmanın anlamı yok.
Takımın işini en az hatayla yapanlarından biri. Bazen imkansızları yapıyor. Ama yeteneği dahilinde yapıyor.
Ligde iç saha maçlarında 9 gol atmışız 1 gol yemişiz, dış saha performansını da yukarı çekmeliyiz.
arkadaş ben fazla takılmam bu hakem hatalarınada artık yeter
girayın pozisyonunu nasıl penaltı verdi
giray atlıyor topa dokunuyor
hadi onu geçtim yusufun pozisyınunu nasıl görmedi
aziz her halde her hafta iki haken ayarlıyor biri bizim maça öbürü fb maçına
Girayın topa en ufak bir teması bile yok,net penaltı.Adam Girayın amatörlüğünden yararlanıyor o ayrı ama penaltının bence tartışması bile yok. Yusufun pozisyonu da penaltı ama Girayınkine göre daha az net.
Berk Eren
04.11.2013, 10:17
Herkesin fikri kendine tabi ki.
Giray'ın hangi ayağı rakip oyuncuya temas ediyor?
Topa müdahale etmeye çalıştığı ayağı vuruyor mu?
tahsinsever
04.11.2013, 10:18
Taraftarın maça gitmesi için ne yapılmalı bilmiyorum. Ama bu taraftarın önüne barcelonayı koy 2 hafta sonra futboldan soğur.
sana katılıyorum bu taraftarın maça gelmesi için ne yapmak lazım acaba bu hafta yönetim biletleride indirmişti buna rağman stad dolmuyor arkadaş buna acilbir çözüm bulunmalı bu bize yakışmıyor.
Taraftarın maça gelmemesi yeni bir sorun değil.belediye klüp kamu işbirligi ile bir donem stad doldu.simdi o birliktelik yok.artik şehir yorulmuş.bayramda sivas ve Varşova maclarina girmiştim.bu net belli oluyor.
aaahmet61
04.11.2013, 10:43
http://www.haber61.net/olcana-cirkin-saldiri-162128h.htm
buradaki fotoğrafta bilica olcanın ağız ve diş muayenesi mi yapıyor ?
Çok ilginç takımız gol yemiyoruz yedikmide 3 tane birden yiyoruz..
altinkaya08
04.11.2013, 10:45
Girayda inanılmaz bir düşüş var.Bu durumda Mustafa giraydan 2 gömlek üstün.Bunun aksini düşünenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Ya Bambanın çocukça yaptığı hatalar?? Olcanın rezil ötesi futbolu?? Artık Olcanın oynadığı ( oynayamadığı) futbola dayanamıyorum.Gençlerden biri oynasa yeminle daha verimli olur.Bu çok açık.
poetricus
04.11.2013, 10:45
4-0 galip gelen bir takımın kalecisi beş yıldız alıyorsa durup iyice düşünmek gerek.
HOPA'LI TS'Lİ
04.11.2013, 10:52
buz gibi penaltımızı yediler, rekor bu kadar uzun süre çalınmaması
MRA nın puan hesabını anlayabilen var mı? İlk yarı sonu 22-25 puan diyor. Mevcutta 17 puansak kalan 7 maçta 5-8 puan mı hedefliyoruz ??????
http://www.ligtv.com.tr/haber/amacimiza-ulasacagiz
Bud Spencer
04.11.2013, 11:32
MRA nın puan hesabını anlayabilen var mı? İlk yarı sonu 22-25 puan diyor. Mevcutta 17 puansak kalan 7 maçta 5-8 puan mı hedefliyoruz ??????
32-35puan arasi bitirmek istiyoruz demek istemistir
Olur böyle seyler
hyasin61
04.11.2013, 11:38
HABER | Galatasaray , Hamburg forması giyen gurbetçi futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile 5 yıllık anlaşma sağladı.
Lig tv
Adem Akyüz'
04.11.2013, 11:40
Muhtemelen lig ve Avrupadaki toplam 10 maçtan 22-25 puan demek istedi ama ifade ederken kafası karıştı herhalde :)
HOPA'LI TS'Lİ
04.11.2013, 11:43
35-37 arası bitirebilsek 2. yarı iyi bir golcüyle Şampiyonlar ligine direk gideriz.
katre-i.matem
04.11.2013, 11:47
yine hoca ya rağmen onur sayesinde kazanılmıs bir 3 puan daha.. mra ve tercihleri ile bu takım her zaman 1 ileri 1 geri gider
Kasım BEKTAŞ
04.11.2013, 11:55
kalan 7 maç için hedef 22-25 dedi ropörtajda var.
hem olumsuzları çekip almayın aradan.
poetricus
04.11.2013, 11:59
buz gibi penaltımızı yediler, rekor bu kadar uzun süre çalınmaması
Penaltısız 60. maçımızı oynadık.
32-35puan arasi bitirmek istiyoruz demek istemistir
Olur böyle seyler
Muhtemelen lig ve Avrupadaki toplam 10 maçtan 22-25 puan demek istedi ama ifade ederken kafası karıştı herhalde :)
Teşekkürler heyecan yaptı galiba hocamız :)
kalan 7 maç için hedef 22-25 dedi ropörtajda var.
hem olumsuzları çekip almayın aradan.
7 maçta en fazla 21 puan alınabilir? Nasıl 25 puan hedefleniyor?
memmedaga
04.11.2013, 12:08
Bakiyorumda herkes yalnis anlamis adam tam tamina kalan 7 mac icin maks 8 puan hedefliyor zor deplasmanlarda beraberlige raziyiz demeye getiriyor .tekrar tekrar izledim
Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
HOPA'LI TS'Lİ
04.11.2013, 12:32
Penaltısız 60. maçımızı oynadık.
28 Mart 2012
YANİ 45 hafta
ofansif yönü zayıf takımları kolay geçiyoruz ofansif yönü güçlü takımlara tökezliyoruz
bence girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımız da kaybediyoruz
hyasin61
04.11.2013, 12:40
bence girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımız da kaybediyoruz
Bence verdiğimiz pozisyonları Onur kurtarınca puan yada puanlar alıyoruz
Taner Gündoğdu
04.11.2013, 12:43
Bakiyorumda herkes yalnis anlamis adam tam tamina kalan 7 mac icin maks 8 puan hedefliyor zor deplasmanlarda beraberlige raziyiz demeye getiriyor .tekrar tekrar izledim
Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
lig sonuna kadar kalan 24 maç için 22-25 puan hesaplıyor bence. mantık çerçevesinde bir hesap olmuş...
Bence verdiğimiz pozisyonları Onur kurtarınca puan yada puanlar alıyoruz
her ikisi üst üste geldiğinde de fark oluyor
ortsa sahamız diğer her bölgeden daha sorunlu olmaya başladı malesef
4-5-1 de
orta bölüm çok yetersiz alıyor
işin kötüsü bazı maçlar iyi oynayıp ümit veriyorlar
ha oldu olacak diye bekliyoruz
adrian - colman - soner - aykut - a. kadir
çok yetersiz kalıyor ya formsuz ya yetersiz
boss------- mustafa--------aykut---------olcan
----------------------zokora--------------------
yusuf ------ --- ? ----------- ? ---------maluda
----------------------henri -----------------------
yedek:
kalması gerekenler
kadir - adrian - a.kadir- soner - emre
gitmesi gerekenler
colman - janko - bamba - alanzinho - aykut -
tansfer :
1 golcü
2 orta saha
boss------- mustafa--------aykut---------kadir
----------------------zokora--------------------
yusuf ------ --- ? --------- maluda------ olcan
----------------------henri -----------------------
bu şekilde de olabilir
Ortada sevinilecek bir durum yok. Rezil ve kepaze halimiz devam ediyor.
Siz buna futbol mu diyorsunuz ? Elazığspor'a karşı bile kontra futbol oynuyorsun.
Her maç Onur kurtarıyor seni, utanmazlar..
Ama birileri oyundan memnundur.
Rakip ligin en zayıf takımı..
Zaten güçlü rakipler 3-4 tane atıyor sana
Onur Akyüz
04.11.2013, 13:24
Çok iyimser olmaya çalışıyoruz ama Hoca ilk devre sonu 22-25 puanda bitirmeyi kastetti.
Devre arası transferlerle muhtemelen 30 puan gibi hesaplayıp 52-55 puanla ilk 5'te olmayı hedefliyor.
Kalan 7 maçta 8 puan 2G-2B-3M gibi hesaplıyor belli ki.
Fena pot kırmış.
Mehmet BAŞ
04.11.2013, 13:34
4-0 galip gelen bir takımın kalecisi beş yıldız alıyorsa durup iyice düşünmek gerek.
Kardeşim kaleci penaltıyı kurtardı, akabinde penaltıdan seken topu da çıkardı. Heralde 5 yıldız verecekler...
Tamam takım iyi futbol oynamıyor ama dün akşam Elazığ da döktürmedi sahada...
Abartmayın lütfen.
Ustaalioğlu
04.11.2013, 13:38
Orada bi saçmaladı, 32-35 mi demek istedi acaba, 7 maçta 15-17 puan demek, daha gerçekçi...
Mehmet BAŞ
04.11.2013, 13:38
Ortada sevinilecek bir durum yok. Rezil ve kepaze halimiz devam ediyor.
Siz buna futbol mu diyorsunuz ? Elazığspor'a karşı bile kontra futbol oynuyorsun.
Her maç Onur kurtarıyor seni, utanmazlar..
Ama birileri oyundan memnundur.
Rakip ligin en zayıf takımı..
Zaten güçlü rakipler 3-4 tane atıyor sana
Kaç tane takım 3-4 tane atmış Trabzonspor'a bir açıklarmısın.
Hocam bizim taraftar ileriyi göremez, sadece bugüne bakar
Ustaalioğlu
04.11.2013, 13:40
Oyuncu kalitesi hala çok kötü demek ki, kompak oyun dedikleri maalesef çok ezik bir futbol ve ancak bunu oynayabiliyoruz. Skor Onur'un oynadığı futbola çok bağımlı.
Çakıroğlu İhsan
04.11.2013, 14:07
Girayın penaltısını tartışmayın abi dünyanın her yerinde pozisyon penaltı bu kadar dengesiz giriş olamaz..
Kadir umduğumdan çok iyiydi sırf onun için maçı izledim..
Adrian başta istekli gibi basladı sonra söndü..
Soner çok büyük hayal kırıklığı..
Henrique-Olcan akıllı oynamıyolar ama hırslı oynadıkları için onlara bir şey diyemiyorum..
Malouda-Zokora 2-3 maçtır zorlamıyolar toparlamaları lazım..
Onur bildiğimiz gibi..
Ahmet Kuru
04.11.2013, 14:10
Onur dün güzel kurtarışlar yaptı evet ama penaltı pozisyonun haricinde %100 lük bir pozisyon varmıydı?
Ben maçı misafirlerden ötürü sağlıklı izleyemedim ama gördüğüm kadarıyla 2-3 tane kurtarışı vardı. Oda olabilecek bir şey...
Bu oyun yapısı ile bizim rakibi boğmamız kendi sahasında hapsetmemiz beklenemez. Öyle bir yapıda oyun stilimiz yok.
Ama onun haricinde dün sahada geçen haftalara nazaran daha iyi işler yaptı hoca ve oyuncular...
Kardeşim kaleci penaltıyı kurtardı, akabinde penaltıdan seken topu da çıkardı. Heralde 5 yıldız verecekler...
Tamam takım iyi futbol oynamıyor ama dün akşam Elazığ da döktürmedi sahada...
Abartmayın lütfen.
Bu futbolla geldiğimiz nokta harika. Elazığdan kimse döktürmesini beklemiyordu zaten.Ama 4 attık diye bazı arkadaşların çok sevindiği Elazığ, peşpeşe 6.yenilgisini aldı ve son üç deplasmanda aldığı skor aynı:0-4.
Bu futbolla geldiğimiz nokta harika. Elazığdan kimse döktürmesini beklemiyordu zaten.Ama 4 attık diye bazı arkadaşların çok sevindiği Elazığ, peşpeşe 6.yenilgisini aldı ve son üç deplasmanda aldığı skor aynı:0-4.
Ne güzel biz de 4 atmışız işte :)
Takılsaydık daha mı iyi olurdu.
Ayrıca net olarak en az 4 tane de kaçırmışız..
Kaç tane takım 3-4 tane atmış Trabzonspor'a bir açıklarmısın.
Akhisarspor ve Kasımpaşa'dan 3 tane yedin. rezil, kepaze olmaya yetmez mi ?
Oynadığın utanç verici futbolu saymıyorum bile..
Yiğit Gayretli
04.11.2013, 14:22
Akhisarspor ve Kasımpaşa'dan 3 tane yedin. rezil, kepaze olmaya yetmez mi ?
Oynadığın utanç verici futbolu saymıyorum bile..
Ölçü bu olmamalı. Şampiyon olduğumuz yıl da Manisa'dan 3 yemiştik. Manisa o sezonu tam 39 puan arkamızda kapadı.
Bu takım Kasımpaşa'nın üstüne gitse idi 3 değil 5 yerdi. Bu kadro böyle bir kadro. Futbol can sıkıyor ama bundan başka yol yok maalesef. Şenol Güneş ile ŞL'de üst turu kaçırdığımızda da bu futbol ile o noktaya gelmiştik. Aynı futbolla Avrupa Ligi'nde lideriz. Ligde ise beklentimizin en azından altında değiliz.
He alır koyarsın bu kadroya bir play maker bir de golcü. O zaman senle beraber "neden baskılı oynamıyoruz? Neden pas yapmıyoruz?" derim.
Komlpe bir forvet lazım takıma. Bir tane de oyunu çift yönlü oynayacak tempolu orta saha oyuncusu. Kadir'e güveniyorum ben sol bekte. Şuan bu iki soruna acil çözüm üretilmeli devre arasına kadar yarıştan kopmamak olmalı amacımız.
memmedaga
04.11.2013, 14:49
Girayın penaltısını tartışmayın abi dünyanın her yerinde pozisyon penaltı bu kadar dengesiz giriş olamaz..
Kadir umduğumdan çok iyiydi sırf onun için maçı izledim..
Adrian başta istekli gibi basladı sonra söndü..
Soner çok büyük hayal kırıklığı..
Henrique-Olcan akıllı oynamıyolar ama hırslı oynadıkları için onlara bir şey diyemiyorum..
Malouda-Zokora 2-3 maçtır zorlamıyolar toparlamaları lazım..
Onur bildiğimiz gibi..
aynen +
Emrenin kendine güveni gelse bizi çok şaşırtabilir
Aydın Danış
04.11.2013, 14:50
Ölçü bu olmamalı. Şampiyon olduğumuz yıl da Manisa'dan 3 yemiştik. Manisa o sezonu tam 39 puan arkamızda kapadı.
Bu takım Kasımpaşa'nın üstüne gitse idi 3 değil 5 yerdi. Bu kadro böyle bir kadro. Futbol can sıkıyor ama bundan başka yol yok maalesef. Şenol Güneş ile ŞL'de üst turu kaçırdığımızda da bu futbol ile o noktaya gelmiştik. Aynı futbolla Avrupa Ligi'nde lideriz. Ligde ise beklentimizin en azından altında değiliz.
He alır koyarsın bu kadroya bir play maker bir de golcü. O zaman senle beraber "neden baskılı oynamıyoruz? Neden pas yapmıyoruz?" derim.
Tamamen katılıyorum sana kardeşim bu kadar net işte.. :alkış:
hyasin61
04.11.2013, 15:04
Doğru bu takım rakibin üstüne gidebilecek o tempoyu yapabilecek bir takım değil.Kaldı ki play maker da olsa golcü de olsa bu adamlar top atacak oyuncu bulamaz ilerde.Ha birde Şenol Güneş Avrupa'da bu sistemi benimsedi fakat bizzat memnuniyetsizliğini kendi açıkladı o sistemin ligdede benimsenmiş olmasından.Yine de Senol Gunes'in sisteminde bu kadar mahkum olmuyor ama mahkum ediyorduk oyunun belli bölümlerinde
DeAgLeMaNyAq
04.11.2013, 15:07
28 Mart 2012
YANİ 45 hafta
Son penaltı 28 Nisan'daki GS maçında. O sezon 3 maç daha oynandı. Geçen sene 34 lig maçı ve şimdiye kadar oynadığımız 10 maçı katarsak 47 maç oldu. Fotomaç yanlış hesaplamış...
Onur Akyüz
04.11.2013, 15:13
Bu takım hücum oy-na-ya-maz!
Ya erken gol yediğimiz maçlara da mı bakmıyorsunuz beraberliği aradığımız her maç 3'lük oluyoruz. Bu takımdan çok koşmasını, çok pas yapmasını beklemeyelim.
Devre arasına kadar böyle maalesef.
Şimdi nereye 'kompaktlıyoruz' ? :)
Yiğit Gayretli
04.11.2013, 15:15
Doğru bu takım rakibin üstüne gidebilecek o tempoyu yapabilecek bir takım değil.Kaldı ki play maker da olsa golcü de olsa bu adamlar top atacak oyuncu bulamaz ilerde.Ha birde Şenol Güneş Avrupa'da bu sistemi benimsedi fakat bizzat memnuniyetsizliğini kendi açıkladı o sistemin ligdede benimsenmiş olmasından.Yine de Senol Gunes'in sisteminde bu kadar mahkum olmuyor ama mahkum ediyorduk oyunun belli bölümlerinde
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Ben kadro yapısının müsade ettiği ölçüde oynamaya çalışıyoruz çünkü gerçekçi yaklaşım bunu gerektiriyor diyorum.
Realite de can sıkıyor. Hiç birimiz Trabzonspor'un bu halinden memnun olamayız, mümkün değil.
Eldeki malzeme gerçekliğini de unutmayalım. Evet oynanan oyun ortada ama bence istenen seviyede olmasa da başarı sağlanıyor.
tff, mhk faktörlerini de unutmamak gerek.
Yiğit Gayretli
04.11.2013, 15:23
Şenol Güneş neden gitti? Bu kadroya baskılı oyun oynatmaya çalıştığı için... Şenol Hoca gibi her ihtimalde hücum düşünen bir hoca bile skoru bulunca "koruma" telaşına düşünüyordu. Çünkü oyunu tutamayan bir yapımız var. Mecburen topu rakibe verip yaslanıyoruz. Bari bunu düzgün yapalım diyorduk. Bu sene biraz biraz başardık.
Giray'ın pozisyonuna penaltı diyemeyenlerin bilmem kaç haftadan beri penaltı atmıyoruz diye sızlanmasına gerek yok.
Ogün YAZICI
04.11.2013, 15:33
Eldeki malzeme gerçekliğini de unutmayalım. Evet oynanan oyun ortada ama bence istenen seviyede olmasa da başarı sağlanıyor.
tff, mhk faktörlerini de unutmamak gerek.
iyice dillendirdik şu eldeki kadro masalını.sizce de abartılmıyor mu artık ? bu rezil futbolu oynamaya mahkum mu yani bu kadro ? bizden çok daha kaliteli futbol oynayan kasımpaşanın kadrosu daha mı iyi ? alternatif sıkıntısı var takımda doğrudur ama sahaya çıkan ilk 11 ligin en iyici 4. kadrosu sonuçta bu rezil futbolu oynamayı haketmiyoruz...
Su bilicaya saldiran dayinin videosu youtube linki yokmu ?
iyice dillendirdik şu eldeki kadro masalını.sizce de abartılmıyor mu artık ? bu rezil futbolu oynamaya mahkum mu yani bu kadro ? bizden çok daha kaliteli futbol oynayan kasımpaşanın kadrosu daha mı iyi ? alternatif sıkıntısı var takımda doğrudur ama sahaya çıkan ilk 11 ligin en iyici 4. kadrosu sonuçta bu rezil futbolu oynamayı haketmiyoruz...
temel sebep bu bence. forvet yok buna hemfikiriz. iyi bir oyun kurucu Colman var o da istikrarsız malum. sol bek mevkii her hafta farklı biriyle "idare" ediliyor.Kanatlar işlemiyor. Geçen yıldan bu yana bosingwayı artı olarak görebiliriz. Biraz da malouda.
Zirveye oynayan takımların ayne mevkileriyle kıyasladığımızda çok gerideyiz özellikle forvet mevkiinde. Anadolu takımları da güçlendi eskisi gibi zirveye oynamak kolay değil.
Yiğit Gayretli
04.11.2013, 15:38
Donk ve Scarione'yi hiç izledin mi? O tarzda iki adamımız yok misal.
Şenol Güneş pas oyunu oynatmaya çalışıyordu, rakipler orta sahada top alacak adamlara pres yapınca krize giriyorduk. Önde basan takımlara karşı her zaman zorlandık, şampiyon olduğumuz sezonda içeride rahat maçımız yoktu. Takımın omurgası, Egemen-Selçuk-Jaja-Umut(Burak), yok olunca hocanın sistem çöktü. Topu yerden oynayabilen stoper Egemen'in yerine kimse gelmedi. Baskı altında çok etkili olamasa da topun her daim bizde kalmasını sağlayan Selçuk yerine tek yönlü Zokora; skorer ve topu saklayabilen Jaja yerine Adrian; pres ve delici koşu yapabilen forvetlerin yerine bunların tam tersi özelliklere sahip forvetler alındı. Selçuk'un geçen istatistiklerine baktım en çok pası bizdeyken yapıyormuş mesela. Yan pas olsa bile 50-70 pas yapmak direkt topun sizde kalması demek.
Takım bu kötü duruma 3 sezondur şu çareyi buldu; oyunu yavaşlatmak, geriye yaslanmak açık vermemek. Bunun dezavantajı ilk golü yediğimizde ortaya çıktı. İlk golü atarsak sorun yok ama yersek, bu takımın maç çevirmesi mucize gibi bir şey.
Şampiyonlar Ligi'nde kontrol oyunu vardır genellikle, bu işimize geldi kanatları Serkan ve Halil'le kapatıp birer birer topladık puanları. CSKA'da Moskova'da açılalım dedik 3 yedik. Elendik PSV kontrollü oynamadı durmadı önde bastı, 2'lik ve 4'lük olduk.
Elimizde önde basacak, rakibi ezecek bir kadronun olmadığı çok açık. Kapanacaksak da bu maçtaki gibi iyi kontra yapmak zorundayız. İyi kontra yapamıyorsak topu dolaştırmalıyız, pas yapmalıyız.
Genelde kötü kontra ve 200 kadar skandal denecek sayıda pas yapıyoruz, sorun bu.
hakan Şükür burada enteresan bir yorum yapmış
http://www.ligtv.com.tr/haber/avni-akerde-sasirtan-istatistik
Harun-61
04.11.2013, 15:42
Kac km kosmusuz bu mac'da ?
.
Ahmet Kuru
04.11.2013, 15:47
Kac km kosmusuz bu mac'da ?
.
104 km sanırım.
elazığ da 109 km
zekeriyya
04.11.2013, 17:18
bilika p.çi için birşeyler yapmayacakmıyız
bilika p.çi için birşeyler yapmayacakmıyız
zekeriya abi sahada bütün oyuncularımızın üstüne çullanması lazımdı vurmadan etmeden atılmadan baskı ve korku amaçlı. bekledim ben yaparlar diye ama yapmamışlar.
adam Olcan'ın ağzını yırtıyor bizimkilerden birisi gidip adamı itelemiyor.
ah ulen sahada aykut Demir olsaydı bilicanın anasını s. di.
poetricus
04.11.2013, 18:28
28 Mart 2012
YANİ 45 hafta
Sadece lig maçlarını mı saydınız?
Adem Akyüz'
04.11.2013, 18:55
Bence Kasımpaşa'nın kadrosu bizden 2 gömlek daha iyi..
Kasımpaşa bizden çok daha iyi takım
bence kasımpaşa'nın kadrosu bizden 2 gömlek daha iyi..
alakası yok..o kadar da abartmayın sizde.
Sadece bizden daha dengeli takımlar o kadar..
Ogün YAZICI
04.11.2013, 19:11
kasımpaşa'nın kadrosu bizden daha mı iyi ? tamam babel,scarione iyi isimler...bunlar dışındaki malki adem büyük kerem şeras andre casto sancak yalçın ilk 11 oynayan isimler ve bu adamlardan herhangi birini al trabzonspora koy 2 ay sonra kariyerlerini bitiririz taraftar olarak...veya şöyle söyleyeyim bosingwa adrian henrique malouda yusuf soner colman zokora gibi isimleri ver shota'ya anında ilk 11'e koyup futbol oynatır...komşunun çocuğunu övmek gibi sizin olayınız da...
asilhamsi
04.11.2013, 20:56
Giray'ın pozisyonuna penaltı diyemeyenlerin bilmem kaç haftadan beri penaltı atmıyoruz diye sızlanmasına gerek yok.
girayın pozisyonuna penaltı deyip yusufun pozisyonunu konuşmayanlar için birşey söylemek istermisin?
asilhamsi
04.11.2013, 21:00
Yine ONUR sayesinde kazanılmış bir maç ama nereye kadar böyle devam edeceğiz bilmiyorum. Bu maçın en sevindiğim yanı Kadir Keleş'in performansıydı. Umarım hoca önümüzde maçlarda bir aptallık yapıp onu yine yedeğe çekmez.
amma abarttınız yahu onur bir tane penaltı kurtardı.Soyleyelimde kurtarmasın içeri alsın penaltıyı.Nasılsa takım galibiyeti haketmiyor.
Kimse muhteşem oynuyoruz demiyor ama gerekeni yapmaya çalışıyoruz tabiki eldeki imkanlar nispetinde.
Olcan gole neden sevinmedi?Ben Olcanın aklının takımda olduğunu düşünmüyorum.
Bu arada kadir sol beki parsellemeli.
Stoper mevkisi su an icin mustafa-bamba ikilisinde olmalı.
Giray takımdan uzak durabildiği kadar uzak durmalı ve devre arası mutlaka yollanmalı.
asilhamsi
04.11.2013, 21:02
Harbiden dinden imandan cikartiyor beni ulan mra misin ne madanozsun nedemek Koca Trabzonsporua 22 puan hedef koymak lige tutunmak biz derken bidi vidi efiyodunuz alin size hocaniz soyliyor hedefi ligde kalmak.Bu adam Trabzonspordan derhal uzaklastirilmalidir.
Arkadaş bir karar verin siz demiyormusunuz takım ligin en kötü oynayan takımı.
O zaman neden begenmiyorsunuz 22-25 puanı?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
asilhamsi
04.11.2013, 21:10
kadir sol bekte sabitlenir ve defans 2 lisi mustafa-bamba ile devre arasına kadar devam ederse iyi olur.
Tabi malouda asıl yeri olan sol acıkta oynamalı.
-------------------onur---------------------
boss-------mustafa----------bamba-------kadir
-------------zokora/a.kadir-----colman/soner---------------
yusuf------------adrian----------------malouda
------------henrique---------------------------
asilhamsi
04.11.2013, 21:11
hocam yap bir delilik daha caner i girayın yerine monte et.
Emin ol bu cocuk seni yanıltmayacak.Tıpkı kadir,yusuf gibi.
asilhamsi
04.11.2013, 21:17
3 tane cok onemli transfer yapmalıyız.
golcu
stoper
ortasaha
----------------------onur--------------------
boss-------mustafa------------***---------kadir
yusuf-------zokora----------****---------malouda
---------henrique-----------*****----------------
Şenol Güneş neden gitti? Bu kadroya baskılı oyun oynatmaya çalıştığı için... Şenol Hoca gibi her ihtimalde hücum düşünen bir hoca bile skoru bulunca "koruma" telaşına düşünüyordu. Çünkü oyunu tutamayan bir yapımız var. Mecburen topu rakibe verip yaslanıyoruz. Bari bunu düzgün yapalım diyorduk. Bu sene biraz biraz başardık.
Şenol Güneş hücum mu düşünüyordu ???
Yok artık ! bir yaşıma daha girdim!
Şenol Güneş defansif oyunun en hasta adamıydı, şampiyonlar liginde 7 puanı böyle aldı.
Lig maçlarında zaten rezil oluyordu
Bu bilicayi dövecek adam yokmu ya?
Şenol Güneş hücum mu düşünüyordu ???
Yok artık ! bir yaşıma daha girdim!
Şenol Güneş defansif oyunun en hasta adamıydı, şampiyonlar liginde 7 puanı böyle aldı.
Lig maçlarında zaten rezil oluyordu
Bu kadroya korkakligi asilayan senol gunesin kendisidir.
Çağatay_
05.11.2013, 01:59
Her şeyi bir kenara bırakıp önümüzdeki tabloya bakalım.
%50'lik bir kazanma oranımız var, ve bu sezon boyunca devam ederse 17 maçtan 51 puan yapar...
Beraberlikleri hiç saymadan bile Türkiye liglerinde geçmiş yıllardaki genel duruma bakarak 51 puanın bizi yüksek ihtimalle aşağı yukarı 5.'lik ile 7.lik arası bir pozisyona sokacağını görebiliriz.
Beraberlilkerle birlikte bunu 4-6 arası olarak görürsek Avrupa şansımızı sürdürmek açısından şuan çok kötü durumda değiliz. Berbat geçen önceki sezonda bile 2 maç daha alsak 5. oluyorduk, bu kadar kötümser olmaya gerek yok.
Amacımız yapılanları yıkmak olmamalı. Biz elimizdekini en iyi şekilde kullanıp eksik yerlere takviyelerle zamanla yükselmeliyiz.
Bu takımın bu seneki en öncelikli amacı Avrupa vizesi almak olmalıdır. Türkiye Kupası veya lig pozisyonu ile...
Bu kadroya korkakligi asilayan senol gunesin kendisidir.
Aynen katılıyorum. Kavgalarda bile takımda değişim olduğu gözüküyor. Şenol Güneş'in pısırık takımı yok artık.
Bud Spencer
07.11.2013, 20:53
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Fabio Bilica'ya Olcan Adın'a yaptığı hareketler nedeniyle 5 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası verdi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.