Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasımpaşa 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
Aykuta verilen kart tam bir şerefsizlik aykutu bu yüzden eleştiren de benim için şikebahçelidir
:)))Ne dedim kardeşim. Sen benı tanımıyorusun ondan böyle yazıyorsun, sende özür dilersin önemli değil. . Kupasina sahip çıkamamış bir caminın katli vaciptir.. Bu kadar net..
Bu kadar net
Senin o mantigin sadece Senol hocayi ve Sadri Seneri yiyenlerin isine gelir.
Taraftarin sike sürecinden sonra destek ciktigi hocasina ve yönetimine saha ici ve saha disi manipülasyonlarla bir anda karsi tavir aldiran gücler su anda ayni taktigi uyguluyor.
Bir önceki sene saha sonuclari yüzünden digerleri gitti, bu sezonda simdikiler gider. Adamlar istedigini alir, bizde kendi kendimizi yemeye, konusup durmaya devam ederiz...
AntiŞike
28.10.2013, 23:15
Doğru; Olcan ın tüm kötü oynuna rağmen attığı gol olağan üstüydü, ve attığı golle maçı çevirecek tek adamdı,
Yanlış; 1 dk sonra o pası Henrıque ye vermeliydi. vermediği için maçı yatıran adam oldu. hedefteki adam oldu
Doğru; Olcan o pası Henrique ye mutlaka vermeliydi.
Yanlış; Geçen hafta da Heenrique vermedi, Henrique hiç söylenmesin de ne demek. Kişiler mi oynuyor, Takım için olması gerekeni söylüyoruz.
Doğru; Aykut un kart pozisyonunda hakem konuşma dedi, konuştu, doğru,
Yanllış; ancak o pozisyonde değil sarı kart, faullük bir pozisyon bile yoktu,sarı kart bile hatalı, adam o kdar da mı itiraz etmeyecek.
Doğru; Aykut önceki haftalarda kartı hak etmiş olabilir, doğrudur.
Ancak; Bu kadar konuşmaya kart gösterildiği nerde görülmüş, 2. sarı kart çok çok ucuz.. (1 si ucuz da değil , BEDAVAA!!)
Doğru; EY ÖZGÜR YANKAYA, sana itiraz edildi, kırmızı kart gösterdin , peki,
YAnlış; Ama aynı ölçüde ve içerikte olan bir itiraza Şükür Saraç oğlu nda , TT Arena da , Olimpiyat Stadında da Gösterirsen, Adamnı Hasısın derim sana.. ve tüm bugün söyledikleirm için özür dilerim senden. Ama Sen bunu yapmazsan öz be öz OÇ usun, Şerefsizsin, KAHPESİN., ADİSİN...
ts_tuncay_ts
28.10.2013, 23:15
Markus sacmaliyor..tumer ve sansal bile faul yok diyor o hala bir mudahale var diyor
Maluda olcandan daha iyi oynadı,
Henrique; her topta rakibe faul yapmadı, hakem çalacağını anlamasına rağmen dikkatli oynadı,
aykut; tam bek adamı
oyunu kurtarmak için zokora çıkıp aykut akgün girmesi de mükemmel bir tercihti, 3-2 ile 4-2 arasında ne fark var ikiside SIFIR
giray; barcelonanın izlediği ancak boyu kısa diye almadığı bir stoper,
janko; her hava topuna çıkıp arkadaşlarına mükemmel paslar attı(Allah var bir tane attı)
TD'ümüzde hakemleri kötü niyetli olduğunu düşünmüyor, oyuncular iki haftadır kendi kendilerine kırmızı kart gösteriyormuş öyle diyor,
elli küsür haftadır penaltı atmaktan bitap düştük,
soner; Mükemmel bir stoper-afedersiniz orta saha! yok ya sağ bek?
neyse, hakeme gelene kadar
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
objektif olan taraftar legia maçında ki pozisyon için kırmızı der, kasımpaşa maçı için değil...
Ne zırvalıyorsun sen !
yazdığını sen yapaysın şuan...kaç yaşında adamsın..biraz daha oturaklı konuşmayı öğren...
Tufan AYAN
28.10.2013, 23:16
bu marcus tam bi gavatmış ya ulan dansöz gibi kırıtıyor it. müdahale yok diyemiyor lig tv'yi iptal ettim şerefsizler ya.
ibrahim ŞEN
Macla ılgılı teknık dırektore futbolculara soylenecek cok sey varda bu ugursuz futbolla yakından uzaklmaytan alakası olmayan her pozisyonda ya hata yada faul yapan girayın bir an önce hakettigi yere volkanla batuhanın yanına gonderılmesı lazım.
Bizim taraftar herseye müstehak.. hakeme de helal olsun bu kadar artniyetli maç yönetip tepki almıyacak kıvama getirdi maçı..kararlarıyla oyunumuzu öyle bir etkiledi ki tam zamanında güzel bir sekilde soğuttu maçı jankoya gösterdiği kart ne mana mesela? Ya da her kendini yere atan pasalıdan sonra oyunu durdurması tedaviyi icerde yaptırması ??? Tüm bunların üzerine maçı 4 dk uzatması?
profesör 61
Sonerrrr aydoğduuuu siktir git bu takımdan , sergen mi sanıyosun kendini ? Naptın maçta ? Ne mücadelesi ettin ? Ne asisti yaptın ? Takımı ileri taşıdın mı ? 5 metre yanındakine topu ver , sonra arazi ..... Seni görünce suratına yumruk atasım geliyor
Doğru; Olcan ın tüm kötü oynuna rağmen attığı gol olağan üstüydü, ve attığı golle maçı çevirecek tek adamdı,
Yanlış; 1 dk sonra o pası Henrıque ye vermeliydi. vermediği için maçı yatıran adam oldu. hedefteki adam oldu
Doğru; Olcan o pası Henrique ye mutlaka vermeliydi.
Yanlış; Geçen hafta da Heenrique vermedi, Henrique hiç söylenmesin de ne demek. Kişiler mi oynuyor, Takım için olması gerekeni söylüyoruz.
Doğru; Aykut un kart pozisyonunda hakem konuşma dedi, konuştu, doğru,
Yanllış; ancak o pozisyonde değil sarı kart, faullük bir pozisyon bile yoktu,sarı kart bile hatalı, adam o kdar da mı itiraz etmeyecek.
Doğru; Aykut önceki haftalarda kartı hak etmiş olabilir, doğrudur.
Ancak; Bu kadar konuşmaya kart gösterildiği nerde görülmüş, 2. sarı kart çok çok ucuz.. (1 si ucuz da değil , BEDAVAA!!)
Doğru; EY ÖZGÜR YANKAYA, sana itiraz edildi, kırmızı kart gösterdin , peki,
YAnlış; Ama aynı ölçüde ve içerikte olan bir itiraza Şükür Saraç oğlu nda , TT Arena da , Olimpiyat Stadında da Gösterirsen, Adamnı Hasısın derim sana.. ve tüm bugün söyledikleirm için özür dilerim senden. Ama Sen bunu yapmazsan öz be öz OÇ usun, Şerefsizsin, KAHPESİN., ADİSİN...
O kadar!
bu marcus tam bi gavatmış ya ulan dansöz gibi kırıtıyor it. müdahale yok diyemiyor arkadaşlar biz lig tv'yi iptal ettim şerefsizler ya.
aynen ya...
arifberkay
28.10.2013, 23:17
Biz küçüktük Trabzonspor çok büyüktü...Biz büyüdükçe Trabzonspor küçüldü....
inadina61_08
28.10.2013, 23:17
Aykuta verilen kart tam bir şerefsizlik aykutu bu yüzden eleştiren de benim için şikebahçelidir
bu ülke gelişine kart verdim hakemleri gördü, lig tv kayıtlarına bakara oyuncularımıza ceza veren federasyonları, şikecileri ve onların kurallarını, artık kuralları değiştirme vakti geldi, ve Eğer Trabzonspor taraftarı önce seçimel içindeki temizleyip tek vücut olmazsa, bu federasyon ve hakemler bizlere bu günleri sürekli yaşatacaklardır.
hala uefa ya mail atmamış var mı? o halde buraya yazma !
lazfather61
28.10.2013, 23:18
pesssssssssssssssssssssssssssssss diyorum başka bir şey demiyorum.3 golu hakem attı kalene,seni 18 içine hakem hapsetti,seni hakem şut manyağı yaptı ilkyarı 5-1 biterdi hemşerim maç 5-1 açta puan durumuna bir bak haftaya yenilirsen ne oluyo diye.
arkadas kafayı yemissiniz siz heralde, takım kotu oynar iyi oynar sorun omu simdi, bu macı dondurebilirmiydik kotu oyuna ragmen evet dondurebilirdik, olcan o pası atsa henriqueye gol olurdu 3-3 olurmuydu mac olurdu ordan mac donermiydi donerdi , aykut kırmızı kart gormeseydi mac donebilirmiydi en kotu beraberlik olabilirdiayrıca 5-1 lik bir durum yoktu ilk yarıda, onur legia varsova macındaki performansının yarısını gosterse 1. ve 2. golu yemezdik, ayrıca 2 . golde giraya yapılan hareket bence faul kosu adamın kosu yoluna atlıyorsun kafa vurmak amaclı degil sarj yapmak amaclı hemde elinle indiriyorsun topu, yunanistan avrupa sampiyonu oldugu sene mukemmel topmu oynadı? chealsea inter sampiyonlar ligini aldıgı sene cok iyi topmu oynadı, konu su anda bence kotu oyun olmamalı, ts nin iyi futbol oynamadıgını herkes biliyor ama su hakem macın anasını sikmese en kotu 1 puanla donebilirdik, insanlık sucu isleyen caner bu hafta oynadı ama yumlu ve aykut gelecek hafta oynayamayacak, aptal olmayın fb kotu oynamasına ragmen hakem yarıdmı ile 9 puan aldı bu sene.
Bugun bambayi begendm bide bosingvayi
Ali İhsan
Giray+hakem+Olcan'ın kaçırdığı pozisyon...
Onur da gününde olup ekstra işler yapmayınca...
İ. SARAL
Yedekten girip oyuna katkı yapacak oyuncu sıkıntısı var. Devre arasında kulübeye de transfer lazım. Kulübede Barış Memiş bile olsa iş görür.
leviathan_-1461
Arkadaşlar yedek kulübemize hiç göz attınız mı ? Olcan'ı kes at tamam kim oynayacak. Bu takımın oyuncu sayısı belli 15 i geçmez. Ona göre kesip doğrayın.
Kesip doğramak burdakilere mahsus olabilirde benim tarzım değil..Ben sadece bu maça mahsus konuşmuyorum, mevcut kadroya göre çıkabilecek çift ön liberonun önünde adrian, solunda maluda, sağında Yusuf olursa çok daha iyi takım görüntüsü çıkacağını göreceksin..
Markus sacmaliyor..tumer ve sansal bile faul yok diyor o hala bir mudahale var diyor
Markus kutsal kitap haşa.
Kör değiliz yani. Ne faul var ne de kartlık bir şey. Konuşma desen sahada oyuncu kalmaz ama iş Trabzonspor olunca kartlar bedava nasılsa.
Cafer Bulur
28.10.2013, 23:19
Hücumda sikintilarimiz oldugunu biliyorduk ama savunmamizi iyi saniyorduk bu aksam bunda da yanildigimizi görmüs olduk.
Önceki maclarda gol yemiyorduk ama pozisyon veriyorduk bu aksam hem pozisyon verdik hem gol yedik.
Takimin gercek sorunu orta sahada buna bir kez daha sahit olduk,orta sahada adam akili 1 tane oyuncumuz bile yok.
Bir de geriye düsersek bu takimin kolay kolay mac ceviremeyecegine bir kez daha sahit olduk.
Hakem cok kötüydü maci katletti ama aykut un gördügü kirmizi da inanilir gibi degil bunu kabul etmek mümkün degil.
Olcan 3-2 den sonra pasi verse bu maci kazanabilirdik bile,o pozisyonda pas vermemek bir ihanettir.
Olcan ve aykut degisik sekillerde bu aksam takima ihanet ettiler ve bedelini de takim olarak agir sekilde ödedik.
objektif olan taraftar legia maçında ki pozisyon için kırmızı der, kasımpaşa maçı için değil...
Legia maçındaki kesinlikle kırmızıydı buna kimse itiraz etmiyor zaten.
Harun-61
Penaltı almamız için hangi namussuzluğu yapmamız lazım ???
FC-ST-PAULI-61
Sonerin ilk yarida attigi süper bir pas vardi olcan ezdi topu burak alip gittiydi.
Gerci hic futbol falan konusulmamali artniyetli hakem bilerek bitirdi bizi.
Simdi Halis Özkahyayi bitirme zamanidir.Sesimizi cikarmaliyiz bu kac oldu ?
lazfather61
28.10.2013, 23:20
markus sampiyon olmadıgımız sene umutun agucu macındaki pozisyonuna penaltı degil dedgi an benim için bitmişti.
yavuzbaha
28.10.2013, 23:21
Boşa konuşmalar,gereksiz suçlamalar,herkesi düşman görmeler....geçiniz bunları geçiniz...Olcanın pozisyonu asla penaltı değil,kaleci net şekilde topa vurmuş,azıcık objektif olun...Aykut ise fb li olsaydı hakem atardı atamazdı işi ayrı bir konu ama Aykut 2nci sarıyı net bi şekilde haketmiş...Sorunu yanlış yerlerde görüp yol alamayız
Janko'nun pozisyonu da fauldu zaten. Hatta kırmızıydı.
aykut biraz daha kendine hakim olmalı çabuk sinirleniyor.olmadığı pozisyonlarda bile hemen olayın içine dalıyor
arkadas kafayı yemissiniz siz heralde, takım kotu oynar iyi oynar sorun omu simdi, bu macı dondurebilirmiydik kotu oyuna ragmen evet dondurebilirdik, olcan o pası atsa henriqueye gol olurdu 3-3 olurmuydu mac olurdu ordan mac donermiydi donerdi , aykut kırmızı kart gormeseydi mac donebilirmiydi en kotu beraberlik olabilirdiayrıca 5-1 lik bir durum yoktu ilk yarıda, onur legia varsova macındaki performansının yarısını gosterse 1. ve 2. golu yemezdik, ayrıca 2 . golde giraya yapılan hareket bence faul kosu adamın kosu yoluna atlıyorsun kafa vurmak amaclı degil sarj yapmak amaclı hemde elinle indiriyorsun topu, yunanistan avrupa sampiyonu oldugu sene mukemmel topmu oynadı? chealsea inter sampiyonlar ligini aldıgı sene cok iyi topmu oynadı, konu su anda bence kotu oyun olmamalı, ts nin iyi futbol oynamadıgını herkes biliyor ama su hakem macın anasını sikmese en kotu 1 puanla donebilirdik, insanlık sucu isleyen caner bu hafta oynadı ama yumlu ve aykut gelecek hafta oynayamayacak, aptal olmayın fb kotu oynamasına ragmen hakem yarıdmı ile 9 puan aldı bu sene.
Takım kötü oynar sorun değildir tabii de. Takım hiç iyi oynamazsa sorundur.
memmedaga
28.10.2013, 23:21
Beyler takim cok kotu korkak oynuyor.hocsmiz bankasyadan cikamadi zihinsel olarak.suoer oynarsin baskili oynarsin o zaman hakemin topuklarina sikalim gerekirse ama bu oyundan sonra kizasim gelmiyor
Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
lazkopatfaroz
28.10.2013, 23:22
Kesip doğramak burdakilere mahsus olabilirde benim tarzım değil..Ben sadece bu maça mahsus konuşmuyorum, mevcut kadroya göre çıkabilecek çift ön liberonun önünde adrian, solunda maluda, sağında Yusuf olursa çok daha iyi takım görüntüsü çıkacağını göreceksin..
Dostum haklısında bu sene toplamda 50 den fazla maç oynayacağız. 11 oyuncunun bu kadar maç oynaması mümkün mü ? 15 kişi ile olayı çevirmeye çalışıyoruz. 15 kişinin dışındakiler hikaye. Oynasalar bile eksik oynuyoruz. Olcan iyi olmayabilir ama Olcan'a ne yazıkki mecburuz.
Markus satin alinmis adamdir dikkat ederseniz kazanan takimin aleyhine olan pozisyonlarda hakemi kötüler kaybeden takımın lehine olanlarda hakemi savunur
FC-ST-PAULI-61
28.10.2013, 23:23
Verilmeyen penaltilar,haksiz kartlar goller falan tamamda zit pit düdük caliyor aleyhimize her hareket aleyhimize.
Kücük faullerle hem " Tempomuzu " kesiyor hem zaman caliyor.
Sefa Murat Dokuz
1. golü Onur'un yememesi lazım.
2.golde Giray kızmısın arkadaşım kızmısın ! Kasımpaşalı elle indiriyor.
3.golü bizim defans Tv'den izlese ne değişirdi ?
Cafer Bulur
Boşa konuşmalar,gereksiz suçlamalar,herkesi düşman görmeler....geçiniz bunları geçiniz...Olcanın pozisyonu asla penaltı değil,kaleci net şekilde topa vurmuş,azıcık objektif olun...Aykut ise fb li olsaydı hakem atardı atamazdı işi ayrı bir konu ama Aykut 2nci sarıyı net bi şekilde haketmiş...Sorunu yanlış yerlerde görüp yol alamayız
Ayni görüsteyim,hakem kötüydü ama macin kaybetmemizin suclusu degildi.
Aykut Trabzonsporda oynadigini unutmamaliydi gs veya sb de oynuyorsan o sekilde itiraz edebilirsin ama oynadigin takim buna müsait degil.
Olcan in pozisyonu da penalti degil kalecinin net olarak topa müdahelesi var.
Fatih Öztürk
Bu takımda 13 kişi forma gıyebıliyor.14.adamımız yok.3 gùnde 1 maç yapıyoruz buna bıle anlayış gôstermeyen topluluğa sahıbız.sankı her sene avrupada 3 günde 1 maç yapıp grup lıderı oluyoruz ya?hakemler bızı katledıyor alttan alttan pıs pıs sırıtan taraftarlarımız var.ama meraklanmayın lan gebeşler bu takım bu sene sızın ıstedıgınız gıbı yerlerde sürùnmeyecek hemen ayaga kalkıp zırveye yakın olacaz ve sız gene ıçten ıçe zırlayacaksınıZ.
yazdığını sen yapaysın şuan...kaç yaşında adamsın..biraz daha oturaklı konuşmayı öğren...
Böyle bir maçtan sonra
"ula uşaklar beki uefa gupasını alırık....."
diyorsun.
Evet,ben zırvalıyorum..Kusura bakma,iyi geceler..
Bahadır Şimşek
Aykut'un Legia maçında 30 saniye arayla hak ettiği kırmızı kart ve penaltının verilmemesi bugünkü sonucu doğurdu sanırım.
Ha bu arada giray sen topcu degilsin
profesör 61
Soner aydoğdu , aykut akgün gibi adamlar neye yarar ? Henrique , git brezilya güreş takımında oyna , fiziğin buna uygun
yavuzbaha
28.10.2013, 23:24
Oynadığımız hiçbir takıma oyunumuz kabul ettiremiyoruz,tv başında her an ne zaman gol yiycez diye sürekii endişeli maç izliyoruz,ondan sonra hakem suçlu...Hakem tarafından aleni doğranan Legia bu kadar tatava yapmadı be
memmedaga
Beyler takim cok kotu korkak oynuyor.hocamiz bankasyadan cikamadi zihinsel olarak.super oynarsin baskili oynarsin o zaman hakemin topuklarina sikalim gerekirse ama bu oyundan sonra kizasim gelmiyor
Berk Eren
Janko'nun pozisyonu da fauldu zaten. Hatta kırmızıydı.
Birde en az 3 maç ceza gerektirir..
leviathan_-1461
28.10.2013, 23:25
;1919389127']Olcan düz. Soneri gördük fizigi yetersiz kaybolup gidiyor.Colman sakat ayrica takimda zorla oynuyor sanki yusuf kanat oynuyor ben orta ikiliden bahsediyorum bu takimda no 8 i de izledik şerefsizdi ama bunlardan 10 kat iyi oynuyordu
Orta ikili bence en ideali zokora, soner..Fakat arkalarındaki stoperlerden biri aykut olacak, iki ağır stoperle olmuyor..Ayrıca takım bütünlük yakaladıktan sonra defans yapmak sadece iki ön liboraya kalmaz, bu sayede sonerin çok daha etkili olacağını göreceksiniz..
Mevcut karanbol düzeninde sonerin kendini gösterebileceği bir yer yok, adam mücadeleden çok topu ayağında tutan, çevresine pas yapan,topu ileri taşıyacak bir adam..Ama biz ne pas yapıyoruz nede top istemek için boşa çıkıyoruz..
en son penaltımız play offlardaymış
Bu takımda 13 kişi forma gıyebıliyor.14.adamımız yok.3 gùnde 1 maç yapıyoruz buna bıle anlayış gôstermeyen topluluğa sahıbız.sankı her sene avrupada 3 günde 1 maç yapıp grup lıderı oluyoruz ya?hakemler bızı katledıyor alttan alttan pıs pıs sırıtan taraftarlarımız var.ama meraklanmayın lan gebeşler bu takım bu sene sızın ıstedıgınız gıbı yerlerde sürùnmeyecek hemen ayaga kalkıp zırveye yakın olacaz ve sız gene ıçten ıçe zırlayacaksınıZ.
fatih sana sesimiçıkarmayım diyorum ama bazen zıvanadan çıkıp terbiyesizlik yapıyorsun arkadaş
profesör 61
28.10.2013, 23:26
Soner aydoğdu sen futbolcuysan ben arjen robbendim
+Olcan'ın bomboş Henri'ye o topu atmaması..
Fakat bütün bu eksiklikler,hakemin art niyetli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sadettin_
GİRAY kariyerinin en kötü maclarından birini oynadı . zaten kapasitesi belli .
ama çok çok kötü oynadı
Ali İhsan
İlkini nerede haketmiş, adam haketmeden kart gördü, sinirlendi hakem sakin ol git dedi adam giderken hakem döndü bir daha kart gösterdi, bence o hakeme bir tane tokat atmadığı için Aykut'u kutluyorum.
artvints
penaltı değil diyodum ama.kaleci topa dokunmuş ama hiç bir fark olmamış ki.top hafiften çarpmış yönü de değişmemiş, sonra da olcana müdehale var.net penaltıymış.kaleci topa dokunmuyor top haifften çarpıyor, yönü de değişmiyor.
Olcan bu ego nedir o kadar güzel frikik golü atmışken neden orada pas vermiyorsun maçın kaderiyle oynadın..!
lazkopatfaroz
Bu ülkede hakedene hakettiği cezalar verilmediği için bu enteresan durumlar oluyor. Bizim kızdıranda belli bir standartın olmaması. 3 dansözlerin sürekli kollanıyor olması.
Ayrıca Olcan'ın pozisyonu penaltı değil diyenlere şaşıyorum. Kalecinin topa dokunması yeterli mi ? Topa dokunuyor aynı zamanda rakibini indiriyor. Pozisyonun devamında Olcan'ın ( başka pozisyonda olabilir ) gol atma durumu olabilir. Kaleci bunu engelliyor. Neden sadece olay anını düşünüyorsunuz ? Kaleci topa dokundu olay bitti.. eee gerisi ? Oyun mu bitti ?
AntiŞike
28.10.2013, 23:27
La BÜNYAMİN Senin aklın nerede GEZER?? penaltı pozisyonunda hangi poizsyonun devamı icabı, müdahale?? Topa müdahale eden Olcay, olcay vurduktan sonra kalecinin elinden sıyırıyor.. Bu mu penaltı olmasmasının göstergesi.. BEN SENİN HAKEMLİĞİNEEEE!!!!
Sefa Murat Dokuz
Maç dk dk izlenirse bu hakemin ne kadar adi şerefsiz olduğu ortaya çıkacaktır. Biz pıstıkça üstümüze geliyorlar. Nerde başkan mafya değilmi çıksın konuşsun hakemler akıllı olsun desin! Açık açık kimsenin çoluğu cocuğu zarar görsün istemiyoruz desin bi ne olacak 2 ay maçlardan men edilsin. Bakalım hakem hatası oluyormu. Dizleri titrer Trabzon'a düdük çalarken. Yeter be yeter. Türkiye'de resmen oyuncak ediyor Trabzonspor'u.
Bu taraftara has hiç üzülmüyorum. Bizim taraftara has bunlar.
10.ligdeki Kasımpaşa 10 yılda şampiyonluğa oynar oldu, Bizim kazanılmış kupamız verilmiyor. Tesadüf dimi bunlar ? Yav he he
ibrahim ŞEN
Ne yani şimdi topa dokundu diye rakibi biçmesinde hicbir faul yokmu :) iyi guzel dokundun topa ben yetısıp alcam topu.
Fatih Öztürk
Olcanın pozısyonuna penaltı dıyemeyenler hemen yüzünüzü yıkayın pozısyonu bı daha ızleyın.kalecının topa müdahale etmeye değıl dırek Olcanın ayaklarına yattığını göremıyorsanız bırakın futbolu ızlemeyi.
yorumsuz6117
Niye bu kadar tepki oluyor anlamadım. Hocamızın çapı belli futbolcularımızın çapı belli..
yavuzbaha
Kim ne konuşuyorsa kendi düşüncesini söylüyor,şurada yazı yazanlardan 1 kişi bile Trabzonsporun kötülüğünü istemez...Esas gebeş sensin GEBEŞ
Böyle bir maçtan sonra
"ula uşaklar beki uefa gupasını alırık....."
diyorsun.
Evet,ben zırvalıyorum..Kusura bakma,iyi geceler..
niye olamazmı,umuttamı etmiyek..bu yaşıma kadar şampiyon olacaz umuduyla başladık her yeni sezona..kaç tane kutladım kocaman bi sıfır....umuttamı etmeyelim...odamı yasak bize
FC-ST-PAULI-61
28.10.2013, 23:28
La BÜNYAMİN Senin aklın nerede GEZER?? penaltı pozisyonunda hangi poizsyonun devamı icabı, müdahale?? Topa müdahale eden Olcay, olcay vurduktan sonra kalecinin elinden sıyırıyor.. Bu mu penaltı olmasmasının göstergesi.. BEN SENİN HAKEMLİĞİNEEEE!!!!
Bünyamin gezerin ne oldugunu anlamak icin bucaspor 3-5 fenerbahce
bu maci izlemek yeterli.
Olcan bu ego nedir o kadar güzel frikik golü atmışken neden orada pas vermiyorsun maçın kaderiyle oynadın..!
Bizim adımıza maçın en dramatik pozisyonu,evet.
Kaderle oynamak tam da budur işte !
Cafer Bulur
28.10.2013, 23:29
Zokora sadece geriye yaslandigimizda is yapiyor gole ihtiyacimiz oldugunda takima zerre kadar katkisi yok.
Giray su haliyle mustafa yi bile aratti bana iyi bir yedek degil.
Yedigi ilk gole onura yakismadi o gol yenecek gol degil.
Malouda hayal kirikligi olusturmaya devam ediyor,ikinci bir marcelinho vakasi olma yolunda ilerliyor.
Soner den herkes bir seyler bekliyor ama sanirim önliberoda sonerle olmayacak.
Janko ne kadar yetersiz oldugunu bir kez daha ortaya koydu,benim yönettigim amatör maclarda bile bu kadar aleni faul yapilmiyor.
bilgehan83
Gezer iti olcanın pozisyonu penaltı değil diyor sen aklıma mukayyet ol Rabbim işte bu şerefsizlerle mücadele ediyoruz Serdar kulbilge niangı düşürmüştü net penaltıydı olaylar olaylar
Niye bu kadar tepki oluyor anlamadım. Hocamızın çapı belli futbolcularımızın çapı belli..
Gecenin yorumu.
lazkopatfaroz
Ne yani şimdi topa dokundu diye rakibi biçmesinde hicbir faul yokmu :) iyi guzel dokundun topa ben yetısıp alcam topu.
Katılıyorum, az önce bunu anlatmaya çalıştım. Güzel özet olmuş.
Ahmet Öztürk
GİRAY kariyerinin en kötü maclarından birini oynadı . zaten kapasitesi belli .
ama çok çok kötü oynadı
İki bilet alıp burda futbolcuları eleştirmeyelim lütfen :)
Bahadır Şimşek
Hocanın hatası Aykut'u başarılı olduğu pozisyon olan stoperde oynatmaması.
Giray'dan zaten kimsenin beklentisi yok, illa oynatacaksa bari sol bekte onu oynatsın da Aykut'a yazık olmasın.
Ama bence yapması gereken Giray'a kapıyı gösterip Olcan'ı sol beke koymasıdır.
Caner'den bir farkı olduğunu sanmıyorum o pozisyonda ve oldukça da iyi mücadele ediyor.
yavuzbaha
Topa dokunduktan sonra kalkıp Olcanın ayağına sarılmıyor,çarpışıyorlar...dokunamasaydı penaltı tartışılabilirdi...Hem Olcanın artistik uçuşu o kadar bariz ki
Fatih Öztürk
fatih sana sesimiçıkarmayım diyorum ama bazen zıvanadan çıkıp terbiyesizlik yapıyorsun arkadaş
Hayırdır arkadaşım ıstemeden,anlamadan afısemı ettım senın duygularını?
UĞUR DURTAŞ
28.10.2013, 23:30
akçay hoca ya bir soru
her hafta fb nin maçlarını izliyorsun...
her hafta gs nin maçlarını izliyorsun...
her hafta bjk nin maçlarını izliyorsun...
sonra bizim takımın oyununa bakarak ne düşünüyorsun
uzatmadan yazayım.
utanıyormusun?
kendim adama cevap vereyim.
ben utanıyorum.
Ne kadar iyi hakem olduğunu Ali Sami Yen'de Lincoln korner bayrağıyla dans ederken çıkarmadıgı ikinci sarı kart sonrası gördük zaten.
Ahmet Kuru
28.10.2013, 23:31
Tribünde BMN üyelerinin üzerine yürümeler falan olmuş. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
akçay hoca ya bir soru
uzatmadan yazayım.
utanıyormusun?
ben utanıyorum.
niye utansın ki her hafat bahanesi hazır avrupayada zorla yolladılar ounu niye utansın bir dahaki haftada zokora yer birtane kırmızı hafatayı kurtarır.
Fatih Öztürk
28.10.2013, 23:31
Kim ne konuşuyorsa kendi düşüncesini söylüyor,şurada yazı yazanlardan 1 kişi bile Trabzonsporun kötülüğünü istemez...Esas gebeş sensin GEBEŞ
Nıye üzerıne alindın lan
akçay hoca ya bir soru
uzatmadan yazayım.
utanıyormusun?
ben utanıyorum.
Bu kadar gereksiz adami toplayanlar utansin. Mustafa hoca niye utanacakmis?
Su bizim ligi toptan kaldirsalar ne guzel olur
leviathan_-1461
28.10.2013, 23:32
Dostum haklısında bu sene toplamda 50 den fazla maç oynayacağız. 11 oyuncunun bu kadar maç oynaması mümkün mü ? 15 kişi ile olayı çevirmeye çalışıyoruz. 15 kişinin dışındakiler hikaye. Oynasalar bile eksik oynuyoruz. Olcan iyi olmayabilir ama Olcan'a ne yazıkki mecburuz.
Olcan ın olmadığı bir maçda sende emin ol anlayacaksın takım bütünlüğüne ne kadar zarar verdiğini.. bosinkva, aykut, hızlı bir stoper ve iyi bir sol bekin varsa olcan oynasın ama bu kadroda işi yok..Topu her alan bizimkilerin üstüne freni boşanmış kamyon gibi geliyor, ne kadar dayanabilirki o defans..Gördüğüm kadarıyla yusufla maluda az da olsa mücadele ediyor(doğru hamlelerle) ama olcanın yer tutmadan bile haberi yok..
Ahmet Öztürk
Başkanı marjinal demiş. Futbolcusu iki bilet alıp konuşmayın demiş. Teknik direktöre desen oynattığı futbolla, değişiklikleriyle taraftara resmen küfür etmiş bir topluluğuz. Taraftarı gebeş demiş şeşbeş demiş umurumda mı... Kalın sağlıcakla.
akçay hoca ya bir soru
uzatmadan yazayım.
utanıyormusun?
ben utanıyorum.
katılıyorum kaç hafta geçti mücadele azim denen bişi göremedik..
Bülent AKBULUT61
da hale kendime gelemedim bu nasıl bir çile vay be hayret Valla hayret
niye olamazmı,umuttamı etmiyek..bu yaşıma kadar şampiyon olacaz umuduyla başladık her yeni sezona..kaç tane kutladım kocaman bi sıfır....umuttamı etmeyelim...odamı yasak bize
1-)Aaaaa, Yapma be leons gardaş :)
2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor ! (Mini minnacık hatırlatma :) )
O şikecilerin soyunu sopunu seveyim ben ! (Bilirim,sen de sevmezsin onları ;) )
2)Umut demişken..Et gardaş,et tabi..
Mustafa hoca haftalardır berbat oynamamıza rağmen her maçtan sonra oyundan memnun kalıyor.
Pes.
Nıye üzerıne alindın lan
Birak abi konussunlar. Trabzonsporun maglubiyetinden nemalaniyorlar. Gün dogdu bunlara. Komple sezon boyunca zaten bir iki mac atacaklar iclerindeki nefreti. :)
ibrahim ŞEN
28.10.2013, 23:34
Topa dokunduktan sonra kalkıp Olcanın ayağına sarılmıyor,çarpışıyorlar...dokunamasaydı penaltı tartışılabilirdi...Hem Olcanın artistik uçuşu o kadar bariz ki
Ben katılmıyorum topun kontrolu olcandaydı topa ucundan kıyısından dokunup adamıda yerle bır etmek penaltıdır topsuz alanda faul derım ozaman gene penaltı
ofluhalit
28.10.2013, 23:34
bu kadroyu kuran sadri şener sanırım yarattığı eserden gurur duyuyordur,hakemler her maçta rakip takımı okşayadursun şimdiki başkanda laf salatası yerine şu dilekçeyi şikeci federasyona verse masaya yumruk mu vuracak yoksa tüpçünün kafasını masayamı vurcak napcaksa yapsın artık yeter
1-)Aaaaa, Yapma be leons gardaş :)
2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor ! (Mini minnacık hatırlatma :) )
O şikecilerin soyunu sopunu seveyim ben ! (Bilirim,sen de sevmezsin onları ;) )
2)Umut demişken..Et gardaş,et tabi..
2010-2011 de ben şampiyonluk kutlamadım..sokağa inip manyak gibi bağırmadımki..yaşadıkmı böle bişey...yaşattılarmı..yoksa bizde biliyruk 2010-11 şampiyonu olduğumuzu
zokora sadece geriye yaslandigimizda is yapiyor gole ihtiyacimiz oldugunda takima zerre kadar katkisi yok.
Giray su haliyle mustafa yi bile aratti bana iyi bir yedek degil.
Yedigi ilk gole onura yakismadi o gol yenecek gol degil.
Malouda hayal kirikligi olusturmaya devam ediyor,ikinci bir marcelinho vakasi olma yolunda ilerliyor.
Soner den herkes bir seyler bekliyor ama sanirim önliberoda sonerle olmayacak.
Janko ne kadar yetersiz oldugunu bir kez daha ortaya koydu,benim yönettigim amatör maclarda bile bu kadar aleni faul yapilmiyor.
keşke tranferleri yapanlar bunu okusa , ama malesef (((
Fatih Öztürk
28.10.2013, 23:36
Birak abi konussunlar. Trabzonsporun maglubiyetinden nemalaniyorlar. Gün dogdu bunlara. Komple sezon boyunca zaten bir iki mac atacaklar iclerindeki nefreti. :)
Doğru diyorsun Ibocum sallamaya değmez bunları.
akçay hoca ya bir soru
uzatmadan yazayım.
utanıyormusun?
ben utanıyorum.
Bôyle kıstas olmaz. Kadroları 5 kat iyi bizden bi zahmet oynasınlar
AntiŞike
28.10.2013, 23:38
Doğru; Takımın her mevkii tel tel dökülüyor, OK. Bu maçı kazanmayı hak edecek oyunu oynamadık.
Yanlış; Ancak sadece takım kötü olduğu için mi yenildil.? değil, Hekemde bu gün takımın kötü oyunu kdar bu sonuçta etkili oldu.
Doğru; Hakem pozisyonlarında dürüst ve adil davransaydı, bu maçtan en azından beraberlik çıkarırdık, Hakemin sayesinde en az 1 puan gittii.
Yanlış; ancak buna rağmen biz bu oyunla puan almayı hak ettik mi, hayır etmedik.. sadece hakem in sayesinde mi yenildik, hayır değil, bu oyunun karşılığı galibiyet olamaz, bu oyuna en fazla bu kadar.
Doğru; Bu kadar itiraz edilmemeli, bizim takım faul yapmayı bile bilmiyor, her faulu kartık, her pozisyona itiraz
Yanlış; İtiraz edilmeyecek doğru kararlar mı veriliyor aleyhimize? hayır, haftlaradır her hafta bir penaltımız yeniliyor, her hafta haksız yere sarı- kırmızı kartlar, yiyoruz. Bu kartların ve kararlar hakemlerin deoğru karalarından ve iyi niyetinden mi? kesinlikle hayır..
Tribünde BMN üyelerinin üzerine yürümeler falan olmuş. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Bi ara skor 3-1 iken yönetim istifa sesleri duyuldu Bünyamine göre Kasımpaşa taraftarı demiş eğer bizim tribünde söylendiyse haliyle gruplaşma olmuştur..
lazkopatfaroz
;1919389274']Bôyle kıstas olmaz. Kadroları 5 kat iyi bizden bi zahmet oynasınlar
Kardeş haklısında bugün Kasımpaşa tarihi fark yapabilirdi. Bizde onlarda 5 kat büyüğüz. Belki daha fazla...
lazfather61
Takım kötü oynar sorun değildir tabii de. Takım hiç iyi oynamazsa sorundur.
sen hakikaten salaksın ya senin hakkın gasp ediliyor, hala kotu oyun iyi oyun derdindesin, takıldın kaldın oraya,sana daha net bir acıklama yapıyım belki anlarsın bu macta o ts formalar sarı lacivert olsa bu macı alırdık.
Doğru diyorsun Ibocum sallamaya değmez bunları.
l kardeş adama lan diyen sen yine laf söyleyen sen hayır anlamdım senin istediğin gibimi konuşacaz sana azıcık saygımvardı onuda bu akşam kaybettim bundan sonra nasıl hitapedrsen o şekilde daha ağırını söylerim sana hadi yi geceler.
ibrahim tolgun
28.10.2013, 23:39
Dövüş edmayın seviş edın.bu hakemin tff nin aziz yıldıvımın a.trabzon koysun.ceza yersemde ilk cezam zararı yok...
Cafer Bulur
28.10.2013, 23:39
Aykutun 6.dakika yaptigi harekete kirimiz kart verilebilirdi aykut son maclarda sacma sapan hareketler yapiyor ciddi sekilde uyarilmali.
l kardeş adama lan diyen sen yine laf söyleyen sen hayır anlamdım senin istediğin gibimi konuşacaz sana azıcık saygımvardı onuda bu akşam kaybettim bundan sonra nasıl hitapedrsen o şekilde daha ağırını söylerim sana hadi yi geceler.
:( :S
Fatih Öztürk
28.10.2013, 23:40
Kasımpaşa tarıhi farkmı yapardi?
Kardeş haklısında bugün Kasımpaşa tarihi fark yapabilirdi. Bizde onlarda 5 kat büyüğüz. Belki daha fazla...
kadro olarak bizden iyiler sonux doğal
olcanın pozisyonuna penaltı demek hakikaten geri zekalılıktır. Isakson kesinlikle topa müdahele ediyor, penaltı nasıl oluyor biri anlatsa iyi olur. Aykut sende ne itiraza devam edersin cek git işte... Bosingwa ve olcan en çalışkan oyuncularımızdı.
neler verildi oda verilebilirdi çünkü kalecinin müdahalesinden sonra olcanı da düşürmese olcan belki yetişebilirdi bu pozisyona penaltı istemenin adı geri zekalılık değildir önce bunu öğren sadece verilebilirdi ama 50 haftadır vermiyorlar
2- aykutun pozisyonuna faul çaldıktan sonra kartla gelen adam düpedüz o.ç. Dur aykut faulü kabul etti döndü arkasına baktı şerefsiz kartla geliyor napıyorsun sen dedi sadece o kadar ve itirazında kesinlikle küfür etmedi
bu hakeme suç bulmayıp kendi taraftarına ve futbolcuna laf söylemek bence tam bir gerizekalılıktır
görüntüleri tekrar tekrar izledikten sonra aykuta laf söyleyen tam bir gerizekalıdır
bu maçı yusuf ve maloudanın kötü futboluyla kaybettik sadece o kadar ve kasımpaşa haketti
BOSİ VE OLCAN KONUSUDA İSE TAMAMEN SANA KATILIYORUM BENCE SAHANIN EN İYİLERİYDİ ÇOK İSTEDİLER AMA OLMADI
AntiŞike
28.10.2013, 23:41
Bünyamin gezerin ne oldugunu anlamak icin bucaspor 3-5 fenerbahce
bu maci izlemek yeterli.
haklısın daaa, pozisyonu yavaşlatmış halde gösteriyorlar, orda bile kıvırıyo. yok işte olayın mihenk taşıymış, pozisyonun başlangıcıymış. la olm adam topa varuyor sen adama, bunun daha izahı mı olur?? Şerefsiz heriff..
ibrahim tolgun
28.10.2013, 23:41
bu zor günlerimizde birlik olacağımıza bir birimizi yiyoruz.üstümüze yok zaten..
2010-2011 de ben şampiyonluk kutlamadım..sokağa inip manyak gibi bağırmadımki..yaşadıkmı böle bişey...yaşattılarmı..yoksa bizde biliyruk 2010-11 şampiyonu olduğumuzu
Kutlayacaksın kutlayacaksın,hiç kafanı yorma ;)
Olan biteni daha rahat görsünler,sahaya yansıyıp yansımadığını anlasınlar diye Şikecilerin camını sileceğiz ;)
Neden millet Barcelona'nın maçlarını seyrediyor veya Bayern'in veya Dortmund'un da İtalya ligini seyretmiyor?
Futbol iki nedenden seyrediler ya taraf olduğunuz içinn ya da zevk aldığınız için.
Futbol zevk vermiyorsa taraf olarak seyretmekte biryere kadar.
Mustafa Hoca çok karakterli bir adam, iyi bir Trabzonsporlu, idealist ben de bu takımın başına geldiğinde işin romantizmine kapılıp çok sevindin ama gel gör ki oynanan oyun beni futboldan soğutuyor. Son 10 senedir hayatımda en az maç seyrettiğim sezon bu sezon. İçimden gelmiyor maç seyretmek. Kazansak bile çile çekiyorum maçı seyrederken.
Yok hakem kırmızıyı niye vermişte, yok neden penaltımızı vermemişte. Arkadaş 11 kişi oynuyor da ne oluyor. Şu takım maç kazanırken bile futbolundan zevk alan varmı?
lazkopatfaroz
28.10.2013, 23:42
Kasımpaşa tarıhi farkmı yapardi?
Dostum maçı izlemedin herhalde. Adamlar son 10 dakika maçı bırakan takımızın üzerine doğru düzgün gelmediler. Geldiklerinde ya ayakları kaydı topa vuramadılar yada vurdukları defanstan döndü. 3 gol yedin hatırlatırım. 5 olsa tarihi olmaz günlük olurdu senin için. Afiyet olsun.
Sefa Murat Dokuz
28.10.2013, 23:42
Futbol konuşmak istermiyorum. Oyuncuları konuşmak istemiyorum. Olcan'a bile kızasım yok. Art niyetli bir hakem çıkmış sonuç belli bu maçı kazandırmayacak. En fazla beraberlik. Trabzonspor Başkanı adamım diye ortalıkta gezmesin. Çok açık söylüyorum etek giysin dolaşsın. Adam değil.
bu zor günlerimizde birlik olacağımıza bir birimizi yiyoruz.üstümüze yok zaten..
Trabzonsporlunun 1 numaralı uzmanlık alanıdır bu: Bölünerek çoğalmak.
Her halükârda birbirini yemek.
lazkopatfaroz
28.10.2013, 23:43
;1919389289']kadro olarak bizden iyiler sonux doğal
Buda ağlanacak halimizin en güzel göstergesi desene. Senden 5 kat küçük takımın senden iyi kadrosu var.
Nihat Günay
28.10.2013, 23:44
Üzülüyorum...
Çok üzülüyorum.
vendercan
Şimdi maçtan geldim...Bilet bulamadığımızdan Kasımpaşa maraton tirübününden izledik...Kasımpaşa tarafında %20-30 Trabzonsporlu vardı...
Yazık...Bu Henrike,bu Janko 'yu bu takıma alanlara yazıklar olsun...
Yazık...Kocaman laflar edip,kulağı çekilince sinen yönetime...Hakem o kadar kolay kartlar gösterdi ki gözümün önünde...Özellikle Onur'un "BEN KAPTANIM" haykışından sonra kart görmesi tam anlamıyla bizim şamarlandığımızın göstergesi!!!...
Yazık...Maç esnasında kendi arasında kavga eden Tranzonsporlulara...
Yazık...Hocaya yazık kelimesi bile fazla...
Böyle gelmiş böyle gidecek,korkarın Vallah!...
ibrahim ŞEN
Ayrıca burda hep olmayan seylerı toz pembe yalanlarmı soyleyelım buraya uye olurken yanlısıkla bır sozlesme falanmı imzaladık anlamadım derdiniz ne sizin herkez gordugunu anladıgını yazar. bu takım rezalet ne yaptıgı belirsiz sahada bireysel olarakta bazı futbolculara iyi kotu hak ettıklerı verılemesı lazım
basta giray denen vasıfsız elemanın kulupten uzaklastırılması lazım
Futbol konuşmak istermiyorum. Oyuncuları konuşmak istemiyorum. Olcan'a bile kızasım yok. Art niyetli bir hakem çıkmış sonuç belli bu maçı kazandırmayacak. En fazla beraberlik. Trabzonspor Başkanı adamım diye ortalıkta gezmesin. Çok açık söylüyorum etek giysin dolaşsın. Adam değil.
Olcan'a kızasım var,sövesim de var !
Trabzonspor'un oyuncusu o pası verecek !
Lamı cimi yok !
Fatih Öztürk
28.10.2013, 23:45
Dostum maçı izlemedin herhalde. Adamlar son 10 dakika maçı bırakan takımızın üzerine doğru düzgün gelmediler. Geldiklerinde ya ayakları kaydı topa vuramadılar yada vurdukları defanstan döndü. 3 gol yedin hatırlatırım. 5 olsa tarihi olmaz günlük olurdu senin için. Afiyet olsun.
Dostum yedığımız goller harıcınde ıska geçtıklerı çarprazdan tek top var başkada bışey yok ne farkı?
yavuzbaha
Takımı eleştirdiğim için,pozisyona penaltı demediğim için bana gebeş,lan,Trabzonspor düşmanı,yenilgiden nemalanıyor vesaire diyenler,sizin zihniyetinize ben diyim...herkes aynı şekilde düşünmek zorunda mı terbiyesiz herifler...yazıklar olsun size...Ben Trabzonspor uğruna Bursa ilinde komalık dövülmüş adamım...klavyeyi almışınız eline seviyesiz kelimeler yazıp gidiyorsunuz,zihniyetinize tüküreyim
Taraftarımızda nasıl bir kompleks nasıl bir paranoya oluşmuş ki Olcan'ın pozisyonuna penaltı diyen insanlar var.
Yuh artık...
Erdal DİLEK
Olcanin pozisyonu tam şikeci medyanin istediği pozisyon. Diyelim ki bu pozisyon bizans takimlarinin lehine ozaman yorumlar; isaakson topa mudahale ediyor ama devaminda ayaklara temas var gitmesini engelliyor, kesin penalti. Ama bize ve anadoluya olunca kaleci topa temas etti devam karari dogru. O yüzden bu bu konu bizim değil iho nun konusu. . .
lazkopatfaroz
Kalecinin topa müdahalesinden sonra rakibini biçip rakibinin devam etmesini engellemesi ve bu pozisyona nizami demek ileri zekalılık göstergesi sanırım.
Cafer Bulur
28.10.2013, 23:46
;1919389289']kadro olarak bizden iyiler sonux doğal
Bu bir bahane degil lazio senden kat kat üstün ama elinden kacirdin sb de üstündü ama beraberlik kopardin akhisar senden kaliteli degil ama sana fark atti her macin kendine has bir havasi var.
Ha sunu diyebilirsin bu takim önde basamiyor,rakibi eksiltip pozisyona giremiyor hücum gücü düsük.
lazkopatfaroz
28.10.2013, 23:46
Dostum yedığımız goller harıcınde ıska geçtıklerı çarprazdan tek top var başkada bışey yok ne farkı?
10 kişi kaldık rakip 4 tane stoper oynatmak yerine üzerimize gelseydi görürdün olacakları.
Söylenecek o kadar şey yazılacak o kadar yazı var ki ..
zaferyıldız
28.10.2013, 23:47
Çok üzülerek katılmak durumundayım
Neden millet Barcelona'nın maçlarını seyrediyor veya Bayern'in veya Dortmund'un da İtalya ligini seyretmiyor?
Futbol iki nedenden seyrediler ya taraf olduğunuz içinn ya da zevk aldığınız için.
Futbol zevk vermiyorsa taraf olarak seyretmekte biryere kadar.
Mustafa Hoca çok karakterli bir adam, iyi bir Trabzonsporlu, idealist ben de bu takımın başına geldiğinde işin romantizmine kapılıp çok sevindin ama gel gör ki oynanan oyun beni futboldan soğutuyor. Son 10 senedir hayatımda en az maç seyrettiğim sezon bu sezon. İçimden gelmiyor maç seyretmek. Kazansak bile çile çekiyorum maçı seyrederken.
Yok hakem kırmızıyı niye vermişte, yok neden penaltımızı vermemişte. Arkadaş 11 kişi oynuyor da ne oluyor. Şu takım maç kazanırken bile futbolundan zevk alan varmı?
Var. Dograyip dograyip Trabzonsporun harekete gecmemesinden zevk alan birileri var. Dogradiktan sonra dograyani degilde kendi icindekilere ates acanlari seyrederekte zevk aliyor o birileri. Biz böyle devam edip duralim. Dört köse ettik herifleri...
Şimdi Olcan futbolcu mu ?
Ulan halı sahada o pası vermeyene dalıyoruz be kardeşim !
Olcan gibi oyuncuların takımı değiliz biz !
TekfurÇayır 61
28.10.2013, 23:47
Trabzonsporlu olmayan bir teknik direktör Mustafa Reşit hocanın aldığı radikal kararı alamazdı. Ve bu futbolcu güruhuyla ligde çok daha zor durumlara düşerdik.
Mustafa Reşit hoca kimseye yaranamayacağını bilmesine rağmen Trabzonsporluluğu nedeniyle defans diyor.
Demese hâlimiz şimdikinin bin beteri olur.
Bu bitik kadroyla anca bu.
Anladığım budur.
Erdal DİLEK
28.10.2013, 23:48
şu takima bir sol bek bir santrofor almayana yaziklar olsun. . .
leviathan_-1461
28.10.2013, 23:49
Maçın içinde ince ince hakem tarafından doğrandık, buna kimse hayır diyemez ama olcanın poziyonunun bana göre penaltı ile alakası yok, olcan birazda kendini kaleciye takmaya çalışmış, kalecinin ne eli ne ayağı net olarak olcana gidiyor..Başka bir takım olsa verilirmiydi başka bir tartışma konusu..
Turan Bebek
28.10.2013, 23:49
Hoca kafamda hala soru işareti...ama soğukkanlılığını topçulara da aşılaması lazım. Çok gergin oynuyoruz. Kontrollü oyun sakin oyundur ancak biz bunu da telaşlı yapıyoruz.
keşke GURBETÇİ GENÇLER TRABZON A ŞUBE AÇSA Trabzon da yaşayan TRABZONSPOR taraftarında hırçınlık ölmüş cehennem bitmiş gelen güle oynaya gidiyor trübün dolmuyor meşale bile yakmıyosuz cehennem eskidenmiş şimdi olmuşuz çekirdekçi maraton ve 50 grup seyirci bana zevk vermiyor ki takım versin SANKİ ELİMİZDE DROGBA-BURAK-SAW-EMENİKE-SELÇUK-WEBO varda MUSTAFA HOCAYA SUÇ BULUYORUZ henri malı boş kaleye vuramadı ya yazıklar olsun ne ekersen onu biçersin bu futbolcularla AVRUPADA LİDERİZ şükredin :)
Nihat Günay
28.10.2013, 23:50
Bizm sağ açığımız da yok...
Farkında mısınız?
Hem Yusuf, hem Olcan aslında sol açık...
Futbolcu olmayan Olcan vurdu ve şansa top 6 kişinin üzerinde geçip rüzgarın etkisiyle falso alıp vasat kaleci Isacson'un yanında ağlarla buluştu.
Ulen o freekick'i bu forumdan en az 500 kişi daha atardı.
Topçumusun lan Olcan...
Tufan AYAN
28.10.2013, 23:50
Üzülüyorum...
Çok üzülüyorum.
çok inanmıştım bu maça çarpıntıdan uyuyamıyorum. maç sonucu, hakemler , şike süreci ....
takımım öksüz bir çocuk gibi sanki.
inadina61_08
28.10.2013, 23:53
bu arada Aykut kart göremeden önce kenara değiştirin işareti yaptığını gördüm, acaba bunu gören varmı? yoksa ben mi yanılıyorum, galiba sağ kanattan taç kullanıyorduk, sol tarafta aykut rakip yarı sahanın ortasını geçmişti, değiştir işareti gördüm acaba yanılıyormuyum.
Sefa Murat Dokuz
28.10.2013, 23:54
İSYAN EDİYORUM! Bıktım ya !
Geçen hafta Erciyesli futbolcuyu Caner yerde tekmelerken ona kırmızı çıkmıyor, haksız bir faule itiraz eden Aykut'a kırmızı kart. HACIOSMANOĞLU İSTİFA! Çık konuş lan çıksın konuşsun biri bu ligde adalet yok hakemler kurulmuş saat önceden ayarlanıyor. MHK Satılmış. Lan Başkan çıkıp deseki Kupa Ocak ayına kadar verilmezse 2.devreye çıkmıyoruz ligden çekiliyoruz? İtiraz edicek taraftar var mı ? Bu nedir ya 50 maçtır penaltı çalınmıyor. En az 10 tane penaltımız güme gitti. Rakibe dokunsak faul. Uyduruk kartlar. Caner 3 kere tekme attı be yerdeki Yasine. Başkan adam değilsin. Trabzonlu asla değilsin. Trabzonlu korkak olmaz lan cesur olur yürekli olur. Hacı Başbakan bişey der diye ödü kopuyor ödü.
Çıldırdım artık ya. Bu akşam yanımda 50-60 yaşında insanların yanında kan beynime sıçradı damarlarım şişti delirdim küfürden başka bir kelime etmedim bu hakeme.
Al Tv'de gösterilen pozisyona bak Egemen'in Henrique'yi indirişi. Göremedimi yani hakem görüyor çalmıyor. Kim savunacak hakkımızı arkadaş. Madem bu lig sonunda kupa Fb Bjk Gs arasında kalacaksa niye oynuyoruz. Çekin takımı ligden.
Rus ligine başvuralım Rusya liginde oynayalım.
Böyle giderse Trabzonspor'dan soğuyacağım. Çünkü içimizde çok fazla sayıda şerefsiz var bunların en başında Başkan geliyor. Sahte Trabzonsporlu adam felan değil. Sahada Trabzonspor'u çatır çatır doğruyorlar be. Banane Çakırıoğlu Bodrumda herkesi haraca bağlamış, İho ben mafyayım modunda takılıyormuş BORUN ÖTÜYOR MU ?
İstemiyorum. Trabzonspor'un böyle rezil edilmesini istemiyorum. Ben memleketimin takımının böyle ayaklar altına alınmasını kabul edemiyorum.
Çekin takımı ligden. 22 yaşımdayım ilk kez şampiyonluk gördüm onu da kutlayamadım. Her hafta hakemler tarafından doğranıyoruz. Ya siz bize haksız yere çalınmış 1 tek faul hatırlıyormusunuz? Objektif bakın 1 kişi desin bana. Ligde ama Avrupada renke bakmadıklarından bizim lehimize karar da çıktı. Türk hakemleri şerefsizin önde gideni. Formaya göre karar veriyorlar.
Ben Rus Liginde oynamak istiyorum bu lig düzelmez düzeltecek hiçbir yönetim idari yapı Türkiye'de yok. Vizeler kalktı Rusya'da oynayalım.
Futbol için 2 kelam edeyim, Reşit Hocalık birşey yok kadro yetersiz arkadaş. Mourinho olsa ne olcak Olcan pas verse 3-3 olurdu işte. Adamın yedeği Viudez senin Zeki işte düşün...
hoca heyecan arıyor. olcan'ı sol beke çekip stoperi aykut-bamba yapmak çok mu zor ulan ya. giray gitsin ptt de oynasın.
İSYAN EDİYORUM! Bıktım ya !
Geçen hafta Erciyesli futbolcuyu Caner yerde tekmelerken ona kırmızı çıkmıyor, haksız bir faule itiraz eden Aykut'a kırmızı kart. HACIOSMANOĞLU İSTİFA! Çık konuş lan çıksın konuşsun biri bu ligde adalet yok hakemler kurulmuş saat önceden ayarlanıyor. MHK Satılmış. Lan Başkan çıkıp deseki Kupa Ocak ayına kadar verilmezse 2.devreye çıkmıyoruz ligden çekiliyoruz? İtiraz edicek taraftar var mı ? Bu nedir ya 50 maçtır penaltı çalınmıyor. En az 10 tane penaltımız güme gitti. Rakibe dokunsak faul. Uyduruk kartlar. Caner 3 kere tekme attı be yerdeki Yasine. Başkan adam değilsin. Trabzonlu asla değilsin. Trabzonlu korkak olmaz lan cesur olur yürekli olur. Hacı Başbakan bişey der diye ödü kopuyor ödü.
Çıldırdım artık ya. Bu akşam yanımda 50-60 yaşında insanların yanında kan beynime sıçradı damarlarım şişti delirdim küfürden başka bir kelime etmedim bu hakeme.
Al Tv'de gösterilen pozisyona bak Egemen'in Henrique'yi indirişi. Göremedimi yani hakem görüyor çalmıyor. Kim savunacak hakkımızı arkadaş. Madem bu lig sonunda kupa Fb Bjk Gs arasında kalacaksa niye oynuyoruz. Çekin takımı ligden.
Rus ligine başvuralım Rusya liginde oynayalım.
Böyle giderse Trabzonspor'dan soğuyacağım. Çünkü içimizde çok fazla sayıda şerefsiz var bunların en başında Başkan geliyor. Sahte Trabzonsporlu adam felan değil. Sahada Trabzonspor'u çatır çatır doğruyorlar be. Banane Çakırıoğlu Bodrumda herkesi haraca bağlamış, İho ben mafyayım modunda takılıyormuş BORUN ÖTÜYOR MU ?
İstemiyorum. Trabzonspor'un böyle rezil edilmesini istemiyorum. Ben memleketimin takımının böyle ayaklar altına alınmasını kabul edemiyorum.
Çekin takımı ligden. 22 yaşımdayım ilk kez şampiyonluk gördüm onu da kutlayamadım. Her hafta hakemler tarafından doğranıyoruz. Ya siz bize haksız yere çalınmış 1 tek faul hatırlıyormusunuz? Objektif bakın 1 kişi desin bana. Ligde ama Avrupada renke bakmadıklarından bizim lehimize karar da çıktı. Türk hakemleri şerefsizin önde gideni. Formaya göre karar veriyorlar.
Ben Rus Liginde oynamak istiyorum bu lig düzelmez düzeltecek hiçbir yönetim idari yapı Türkiye'de yok. Vizeler kalktı Rusya'da oynayalım.
başka ligde oynamak mümkün mü? ne iyi olurdu be
AntiŞike
28.10.2013, 23:57
Olcanın pozisyonuna penaltı demek hakikaten geri zekalılıktır. İsakson kesinlikle topa müdahele ediyor, penaltı nasıl oluyor biri anlatsa iyi olur. Aykut sende ne itiraza devam edersin cek git işte... Bosingwa ve olcan en çalışkan oyuncularımızdı.
Hocam görüşlerine zoraki de olsa saygı duyuyorum, ama kesinlikle katılmıyorum! İsaksoon topa ne zaman müdahale ediyor? Olcan topa dokunduktan sonra. Peki bu haklı gerekçe olabilir mi? o zamn kaleci adamı biçsin sonra koşa koşa gidip açılan topa dokunsun, noldu, adama müdahale etti ama topa dokundu.. böyle bir gerekçe olabilir mi? adama sen müdahale ettikten sonra git neye dokunursan dokun!!!
Aykut un oyunu iyi değil, müdahalelerin çoğunda hatalı, bir çoğu kartlık. Hatta bu maçın 6. dakikasında bile karet görebilirdi. Hatta bu niyette bi hakem, buna çok rahat kart gösterebilirdi. eyvallah. ama adamın bu pozisyonunda kart değil faul bile yok yaa.. Adam da ona sinirlenip konuşuyor.. Tamam onu da yapmamalı konuşmamalı ancak adam faul yapmadan kart gördü, o kadar konuşmasına da kırmızı karta haklı gerekçe göstermek, hiç adilane değil. Burda hakeme serzeniş, hakem zaten art niyetki kötü niyetli olduğu için, o pozisyona elinde gelen karta, Aykut Gak dese de kart gösterir Guk dese de!! (yine söylüyorumi genel olarak Aykut un faul ve itirazlarından bağımsız, bu pozisyon özelinde konuşuyorum)
Olcak çok koştu doğru ama gitsin tarlada koşsun, fayda etmedikten sonra ne koşuyorsa koşsun? biraz oyun bilgisi olup kafasını kullanıp hareket etmeli.. Çok koşacam diye beyninden önce koşuyor, takımın en etkili oyuncularından biri olacağına zararı dokunuyor.
Al en basiti bu maçta,koşmayıp durduğu yerden kafasını ve ayağını kullanıp siper bi gol attı.. Sonraki pozisyonda pas vereceğine koştu kalecinin burnunun dibine girdi, topu ayağına dolaştırıp auta attı..
Bu iki pozisyon söylem istediğimin tam da özeti aslında..
Bosingwa ise sana tak katıldığım konu, o konuda haklısın:)
Cafer Bulur
28.10.2013, 23:57
Yusufta da inanilmaz bir düsüs var,o cocuga birden bire ne oldu?
Hani sürekli kendisini gelistirecekti umarim bir önce toparlar.
Biz Teröristmiyiz bu kadar özel güvenlik ve çevik kuvvet ne için.
https://pbs.twimg.com/media/BXshPDqCMAABnb3.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BXsg5o-CEAAAQeK.jpg
Nihat Günay
28.10.2013, 23:59
Bu maç bi tarafa da;
Bizim hakemlerin her hava topu mücadelesinde düdük çalmasından vallahi yoruldum.
Ellerine bi düdük vermişler kafalarına göre üflüyorlar...
serdaracıl
29.10.2013, 00:01
İho istifaaaaaaaa
Adem Akyüz'
Futbolcu olmayan Olcan vurdu ve şansa top 6 kişinin üzerinde geçip rüzgarın etkisiyle falso alıp vasat kaleci Isacson'un yanında ağlarla buluştu.
Ulen o freekick'i bu forumdan en az 500 kişi daha atardı.
Topçumusun lan Olcan...
Çok acımasızsın. 10 numara frikik attı adam.
mahmuter61
Beyler, kabul edin veya etmeyin ibrahim haciosmanoglu Trabzonspor da değil başkanlık, kapıda bekcilik yapacak kapasitede biri değil. Ağzına almış " emek hırsızları" diye bir cümle, taraftar da bu cümleye alkış tutuyor. Bu Adamın psikolojik sorunları var bunuda kabul etmeyen bir gurup var. Sonuç ortada!
inadina61_08
29.10.2013, 00:02
Yusufta da inanilmaz bir düsüs var,o cocuga birden bire ne oldu?
Hani sürekli kendisini gelistirecekti umarim bir önce toparlar.
ilk yarı iyi değil di, ikinci yarı biraz sorumluluk aldı, 30-35 lik adamların yapmadığını, yapmaya cesaret edemediğini yada umursamadığı maçı kurtarmak için cengaverliğe soyundu.
sonerin oynadığı gibi abdülkadir oynayamazmıydı, ikinci yarı bu riske girmeye değmezmiydi?
Sıradan bir Hacıosmanoğlunun normal bir sıradan takımı. Ne beklediniz? Trabzonspor zirveye mi oynayacaktı?
Artık böyle. Orta sıraların Takımı Trabzonspor. Kimse burda masallar anlatmasın. Sizmiydiniz Hacıyı Başkan yapan? Ne kupa geldi nede birşey. CAS kararını çoktan vermiş. Kupa gelmemişken takım sıradan bir takım oldu.
Usta Başkan olsaydı ölecekmiydiniz? Kupaaaa Kupaaaa Kupaaaa diye diye ağlamayı artık bırakın. Zaten kupayı size getirecem diyen herkesi Başkan seçiyorsunuz. Ama kupanın kulpundan bile haber yok. Trabzonsporun geleceğini kurtarın bari. Geçmişi bırakın.
Emre GÜRDAL
Kadiri sol bek koy artik ne ugrasiyon ki aykutu da yaktin orda....
Ömer Sak
Bu maç bi tarafa da;
Bizim hakemlerin her hava topu mücadelesinde düdük çalmasından vallahi yoruldum.
Ellerine bi düdük vermişler kafalarına göre üflüyorlar...
'' Kötü '' mac yöneten bir hakem bile 1-2 pozisyonda Trabzonspor lehine karar verirdi.
Ancak bu hakem 90dakika boyunca caldigi tüm düdükler Trabzonspor aleyhineydi.
Bu '' kötü '' bir hakem olamaz baska birsey ?
mahmuter61
29.10.2013, 00:03
O pozisyon penaltı değil komik duruma düşmeyin ya.
Nihat Günay
29.10.2013, 00:03
Burada bir akadaşın imzası vardı;
''İHO; sonun başlangıcı'' diye...
Sanırım haklı.
o pozisyona kırmızı veren şerefsiz beni küfre sokan kavat sana bunun hesabı sorulmayacak mı tek merak ettiğim şey bu yoksa jankodan da henriden de forvet olmaz ben bunu biliyorum kadiri ölümüne de olsa sol beke koymayan bi hocam var ben bunuda kabul ettim koşmayan yenilgiyi kabul eden bir takımım var ve EN ÇOK KOŞAN OLCANA DİL UZATAN BİR TARAFTARIM VAR ben bunu ds anladım da o kartı nasıl bu şekilde çıkartırsın şerefsizin tohumu senin karşındaki hangi takımın topçusu ben bunu anlamadım....ONUR GENE ADAMSIN YA SANA DA HELAL OLSUN hakeme de haklı postanı koydun
serdaracıl
29.10.2013, 00:05
İho emek hirsizisin. Bu taraftarin emegini caliyorsun. Takim dograniyor futbolcular yetersiz
kolpa başkan çıksın konuşsun. daha istinye protestosunu resmi siteye koymaya yüreği yetmeyen mafya başkanımız. hee daha önemli işleri vardır belki marmaray açılışı felan.
olcan yaktin bizi uyuyamiyoruz :mad:
BEYTEKİN61
29.10.2013, 00:06
bu kadroyla ancak bu kadar olur. doğru düzgün bir forvet yok... yedek yok..... lobimiz yok... yapacak bir şey yok. bu takıma sahip çıkmak lazım.. eldeki imkanlar bu kadar... bu yıl şampiyonluk beklememek lazım... ilk beşe zor gireriz bu kadroyla....
Sıradan bir Hacıosmanoğlunun normal bir sıradan takımı. Ne beklediniz? Trabzonspor zirveye mi oynayacaktı?
Artık böyle. Orta sıraların Takımı Trabzonspor. Kimse burda masallar anlatmasın. Sizmiydiniz Hacıyı Başkan yapan? Ne kupa geldi nede birşey. CAS kararını çoktan vermiş. Kupa gelmemişken takım sıradan bir takım oldu.
Usta Başkan olsaydı ölecekmiydiniz? Kupaaaa Kupaaaa Kupaaaa diye diye ağlamayı artık bırakın. Zaten kupayı size getirecem diyen herkesi Başkan seçiyorsunuz. Ama kupanın kulpundan bile haber yok. Trabzonsporun geleceğini kurtarın bari. Geçmişi bırakın.
Geçmişteki hesap sorulmadan geleceğe bakmayacak kimse. Yırtınma boş yere. ;)
Usta yarınki seçimdede boş konuşsun yarında seçilmeyecektir. O kadar.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Yarım saat oldu eve geleli..
Kadroyu maçı,kaçan golleri,şerefsiz hakemi konuşuruz ama önce taraftarı konuşalım bence.
Yıllardır maçlara giderim son dönemde yaşanan kavgalar yüzünden maça gitmek zulüm oldu..
Geçmişteki hesap sorulmadan geleceğe bakmayacak kimse. Yırtınma boş yere. ;)
Usta yarınki seçimdede boş konuşsun yarında seçilmeyecektir. O kadar.
Sen şakamısın. Sen Trabzonsporlu olduğuna eminmisin?
O pozisyon penaltı değil komik duruma düşmeyin ya.ŞUNU ANLAYIN ARTIK ONUN PENALTI OLMADIĞINI BİLİYORUZ DA ELALEMİN ŞEREFSİZLERİ YOLDA YÜRÜKEN ÇALANLAR ÇALINABİLECEK POZİSYONDA NASIL DOĞRU KARAR VERİYORLAR BUNU ÇÖZEMİYORUZ (neticede kaleci topu çeldikten sonra olcan topa yetişebilecekten onu bozuyor verilmeli kesin demiyoruz verilebilir diyoruz
Adem Akyüz'
29.10.2013, 00:09
Takımda mücadele eden Onur - Mustafa - Yusuf - Bosingwa ve Olcan var. Gerisinin takım umurunda değil.
maci katlettin olcan:mad:
Fatih Öztürk
29.10.2013, 00:10
Tam Aykut-Mustafa ıkılısı stopere oturdu derken ıkısıde bırer haftayla hakem katlıamına maruz kaldı.Bamba ve Gıray hakkaten bıtık.
mahmuter61
29.10.2013, 00:11
Ertuğrul Sağlam boşta iken ona teklif yapmayan bir adamın spor bilgisi bukadar olur! Muharrem Usta yı sırf başka takımlara sponsor oldu diye istemeyen taraftara, İHO kabus olmaya devam edecek.
Sen şakamısın. Sen Trabzonsporlu olduğuna eminmisin?
Aynı soruyu bende sana soruyorum. Sadece saha sonuçları için sevmedim bu takımı ben. Her zaman yaptığımız gibi bundan sonrada haramilerin belası olacağız. Senin gibi davasına ihanet edenlerde yola gelecek. Ligden düşmek var davamızdan dönmek yok. O kadar!
Trabzonspor kupayı ne zaman alacak biliyormusunuz.
O Recep Tayip Erdoğan denen zat Başbakanlık koltuğundan uzaklaştığı an!!!!!
Ama Trabzonda yine % 50 den fazla oy alır. Olan Trabzonspora olur!
Yarım saat oldu eve geleli..
Kadroyu maçı,kaçan golleri,şerefsiz hakemi konuşuruz ama önce taraftarı konuşalım bence.
Yıllardır maçlara giderim son dönemde yaşanan kavgalar yüzünden maça gitmek zulüm oldu..
Al benden de o kadar.
Son yıllarda gittiğim bütün deplasmanlarda kavga oluyor, bu neyin kapışmasıdır anlamadım?
riv riv riv
29.10.2013, 00:13
Haksızlık olduğunda hakeme dahi şamar atan FATİH TEKKE yi özledim.
kahraman olacaktin pas atsaydin ama sen maci katlettin olcan:mad:
vendercan
29.10.2013, 00:13
Beyler, kabul edin veya etmeyin ibrahim haciosmanoglu Trabzonspor da değil başkanlık, kapıda bekcilik yapacak kapasitede biri değil. Ağzına almış " emek hırsızları" diye bir cümle, taraftar da bu cümleye alkış tutuyor. Bu Adamın psikolojik sorunları var bunuda kabul etmeyen bir gurup var. Sonuç ortada!
Az bile yazmışsın...
IHA sanki bir turuva atı!!!
IHA kulağı çekilmiş çocuk gibi!!!
IHA aslında kimsenin ciddiye almadığı,sahte kabadayı!..
Onur maçta gözümün önünda hakeme"BEN TAKIMIN KAPTANIYIM" diye itraz ediyor...Kart yiyor...O kartı aslında sahte kabadayı yiyor!!!
Ertuğrul Sağlam boşta iken ona teklif yapmayan bir adamın spor bilgisi bukadar olur! Muharrem Usta yı sırf başka takımlara sponsor oldu diye istemeyen taraftara, İHO kabus olmaya devam edecek.
Ertuğurul kendisi açıkladı. Ustayla anlaşmıştım. Başkan seçilseydi Trabzonsporun teknik direktörü olacaktım dedi. Zaten bunu duyunca İHO oy verenlere selam yolladım.
Fatih Öztürk
29.10.2013, 00:14
Maloudaya kızan arkadaşlar Maloudanın göbekte tek başına nasıl savaş verdığını neden görmezden gelıyorsunuz.Soner inanılmaz kötü,Zokara malum kaçak güreşırken 3-4 Kasımpaşalı orta saha oyuncusunun arasında tek başına ancak bu kadar etkılı olurdu Malouda.
mahmuter61
29.10.2013, 00:16
Trabzonspor kupayı ne zaman alacak biliyormusunuz.
O Recep Tayip Erdoğan denen zat Başbakanlık koltuğundan uzaklaştığı an!!!!!
Ama Trabzonda yine % 50 den fazla oy alır. Olan Trabzonspora olur!
Kardeş güzel diyorsun da, senin devlet Bahçelin ve kemalin de fb için demecler veriyor! !* onlarmı kupayı verecek? Hepsi aynı onların.
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:16
Hakem berbat bir maç yönetti,doğrudur....
Taktir haklarını hep Kasımpaşa'dan yana kullandı..
Olcan'ın pozisyon penaltı değildi yalnız....
Hakem çok yanlıydı dediğim gibi ama maçı kaybetmemizin sebebi hakem değildi.....
Daha 3-4 gün önce bir arkadaşla bu konuyu tartıştık...
6 haftadır gol yemiyor olmamız defansın iyi olmasından değildir dedik....
Forveti biraz gününde olan ve de akıllı davranan her takım bizi 3'ler dedik,öyle de oldu...
bjk maçı,Akhisar maçı,Lazio maçı....
Bu maçlar yukarıda dediğime örnektir....
Bu takıma kesinlikle forvet lazım,diyoruz bunu hep ama defansımız tırt.....
Aykut Demir denen siyah kuşak artist futbolcu falan değil....
İlk alındığında kararsızdım Aykut Demir hakkında ama son haftalarda iyice anladım ki olmasa da olur....
Hatta zararı var....
Varşova maçında yaptığı disiplinsiz hareketler felaketimiz olabilirdi,Allah'tan maçın hakeminde iş yoktu...
Bu maçta da keza öyle....
Hadi kartı yedin,haklı veya haksız tartışılır....
Ulan maçı 3-2 'ye getirmişsin.Adamları tam ablukaya aldık,yaptığı gereksiz artistlik yüzünden takımı 10 kişi bıraktı.Onun yüzünden Onur ve Olcan da kart gördü....Takımın gidişatını bozdu....
2. golden sonra 3. gol de gelecekti o baskıda ama kırmızı karttan sonra zaten defalarca oyun soğudu...
Yazık oldu yazık....
Bu arada,ben başkan olduğumda hiç bir hakem bu takımın hakkını yiyemeyecek denen başkan bozuntusuba diyecek laf bulamıyorum...
Yumlu'ya verilen 3 maçlık cezaya bile itiraz etmedi herif..(yanlış biliyorsam özür dilerim)...
Bak sesi çıkıyor mu beyfendinin....
Kalıbına tüküreyim....
alex-hagi-emre gözünün önünde anana tecavüz etse sesini çıkarmazsın aykut sana ne yaptı şerefsiz
serdaracıl
29.10.2013, 00:17
İho'ya noldu acaba. Sesi solugu kesildi. Biri ayarlariyla oynadi sanirim
Fatih Öztürk
29.10.2013, 00:17
Yav başlatacaksınız Ustanıza kalfanıza ha.
Al benden de o kadar.
Son yıllarda gittiğim bütün deplasmanlarda kavga oluyor, bu neyin kapışmasıdır anlamadım?
Takımın havasını bozan kazma futbolcular gibiyiz,
Tribün tam havaya giriyor herkes bağırmaya başlamış..Pat.. Bir kavga herkes dağılıyor..Alıp vermedikleri nedir bilmiyorum ama yeri tribün değil kesin.
yönetimide hocayida yaktin olcan:mad:
inadina61_08
29.10.2013, 00:18
Onura hakem dokunduğunda onurun tepkisi vardı birde, hakeme"bana dokunma" deyişi vardı ki, bu herif benden de karadenizli oldu,
mahmuter61
Ertuğurul kendisi açıkladı. Ustayla anlaşmıştım. Başkan seçilseydi Trabzonsporun teknik direktörü olacaktım dedi. Zaten bunu duyunca İHO oy verenlere selam yolladım.
Arkadaş bu günler gerçekten iyi günler, daha beter olacak bu takım.
Adem Akyüz'
Maloudaya kızan arkadaşlar Maloudanın göbekte tek başına nasıl savaş verdığını neden görmezden gelıyorsunuz.Soner inanılmaz kötü,Zokara malum kaçak güreşırken 3-4 Kasımpaşalı orta saha oyuncusunun arasında tek başına ancak bu kadar etkılı olurdu Malouda.
Aynen. Haftalardır kimseye bunu anlatamıyoruz. Malouda hocanın kendisinden istediğini fazlasıyla yapıyor. Ama bunu yapınca hücuma gidecek gücü kalmıyor.. Taraftar da malouda kötü deyip hemen basıyor küfürü..
Arkadaşlar madem net bi şekilde penlatı yok. Net bi şekilde lig tv'leri iptal edelim. Yeter artık.
biz çoktaaaan iptal ettik 2010-2011 den sonra, bu iki yıllık süreçten sonra Şansal şu hakemleri görüpte hala bıyık altından gülüyor
Hakem çok yanlıydı dediğim gibi ama maçı kaybetmemizin sebebi hakem değildi.....
Forveti biraz gününde olan ve de akıllı davranan her takım bizi 3'ler dedik,öyle de oldu...
İlk alındığında kararsızdım Aykut Demir hakkında ama son haftalarda iyice anladım ki olmasa da olur....
Hatta zararı var....
Varşova maçında yaptığı disiplinsiz hareketler felaketimiz olabilirdi,Allah'tan maçın hakeminde iş yoktu...
Ulan maçı 3-2 'ye getirmişsin.Adamları tam ablukaya aldık,yaptığı gereksiz artistlik yüzünden takımı 10 kişi bıraktı.Onun yüzünden Onur ve Olcan da kart gördü....Takımın gidişatını bozdu....
2. golden sonra 3. gol de gelecekti o baskıda ama kırmızı karttan sonra zaten defalarca oyun soğudu...
Yazık oldu yazık....
Bu arada,ben başkan olduğumda hiç bir hakem bu takımın hakkını yiyemeyecek denen başkan bozuntusuba diyecek laf bulamıyorum...
Yumlu'ya verilen 3 maçlık cezaya bile itiraz etmedi herif..(yanlış biliyorsam özür dilerim)...
Kalıbına tüküreyim....
Giray var ya Giray, hayatımda gördüğüm en kötü stoper.
Bütün defansın dengesini bozdu.
Mesela 2. ve 3. gollerde Mustafa olsaydı o adamlara o topları vurdurmaz veya attırmazdı.
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:22
Onura hakem dokunduğunda onurun tepkisi vardı birde, hakeme"bana dokunma" deyişi vardı ki, bu herif benden de karadenizli oldu,
O pozisyonda kolundaki kaptanlık bandını gösterdi hakeme sürekli.
Bu takımın kaptanı benim,konuşacağım tabi der gibi....
Ender Kuyumcu
Öncelikle şunu belirtmek lazım ki bu Trabzonspor Onur'un yıldızlaşmadığı hiç bir maçı kazanamaz.
Onur'la beraber Mustafa Yumlu'nun da bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu sanırım bu maçta daha net bir şekilde görülmüştür.
Bosingwa bu ikiliye ayak uydurabilen tek futbolcu, takımın geri kalanının ise faydadan çok zararı var.
İhaleyi hakeme çıkarmak gerçeklerle yüzleşmemek kolayı seçmek olur ki bu da bizi bir yere götürmez.
Takım ligin başından beri kazandığı maçlar da dahil her takımdan baskı yedi, pas yüzdesi rezalet seviyede, oyuncuların hayalet gibi sahada dolaşmaları art niyetli olmaları dışında açıklanabilir bir durum değil.
Teknik ve taktik olarak konuşulabilecek hiç bir şey yok. Takım da tıpkı kulüp gibi çürümüş durumda ve tedaviye cevap verme aşamasını çoktan geçmiş haldeler.
Radikal kararlar alınmalı ve bu takımın 4/5 oyuncusu hariç tamamıyla yollar ayrılmalı ama balığın baştan koktuğu bir yerde bu da çözüm olmayacaktır.
Allah yardımcımız olsun.
Mesela 2. ve 3. gollerde Mustafa olsaydı o adamlara o topları vurdurmaz veya attırmazdı.
ya olcana ne demeli:mad:
Adem Akyüz'
Giray neydi bu akşam Allah aşkına. Her topu ya rakibe verdi ya faul yaptı. Bi tane kademeye giremedi. Bütün defansın dengesini bozdu. Haftaya bu yoklukta Caner değil de yine bu oynarsa halimiz duman !
mahmuter61
Hatta zararı var....
Yazık oldu yazık....
Kalıbına tüküreyim....
Arkadaş eksik yazdın iho hakkında ama, ağzına sağlık.
serdaracıl
Giray futbolu birakmiş. O derece
BEYTEKİN61
29.10.2013, 00:23
bende dikkat ettim. müthişti. çek elini formamdan der gibi...
Fatih Öztürk
29.10.2013, 00:23
3 günde 1 maç çıkaramıyoruz olayın özetı bence bu.rotasyona gıremıyoruz,bazı oyuncuların iş ahlakı zayıf.buna rağmen düz yola gırdık.avrupada bu saatten sonra kendımızı sıkmadan 3 maçtan 3 puan çikarıp tamamıyle lıge yoğunlaşacaz.Elazığ maçıyla serı galıbıyetler gelecektır.
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:24
Ya Yaşar yemin ediyorum,Yumlu'yu savunduğumda gülüyorlar bana...
Giray+Aykut'u topla Yumlu etmezler....
Giray'ın hırsına asla laf etmem,hoş kimse de etmiyor ama dediğin gibi,bu takımın defansı asla olamaz,asla.....
Sefa Murat Dokuz
29.10.2013, 00:24
Evet Onur'un bana dokunamazsın çek elini diyişi... Adam valla Adam !
Tribünü ayrı rezalet, sahası ayrı.
Kardeşimi getirmesem zaten işim de yoktu ya, lig serüvenini kapatmış olduk.
Kalanlara sabırlar.
yorumsuz6117
29.10.2013, 00:26
Trabzonspor ligi 5 ile 10 arasında bitirecektir bu sezon..
vendercan
29.10.2013, 00:26
Kesinlikle Giray yetersiz ve dengesiz stoper...Tek hamleli, topu oyuna sokamayan,hantal ...2.ligde zor oynar...
1. gol Onur'a yakışmamış, o gol yenmez.
Öncelikle şunu belirtmek lazım ki bu Trabzonspor Onur'un yıldızlaşmadığı hiç bir maçı kazanamaz.
Onur'la beraber Mustafa Yumlu'nun da bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu sanırım bu maçta daha net bir şekilde görülmüştür.
Bosingwa bu ikiliye ayak uydurabilen tek futbolcu, takımın geri kalanının ise faydadan çok zararı var.
İhaleyi hakeme çıkarmak gerçeklerle yüzleşmemek kolayı seçmek olur ki bu da bizi bir yere götürmez.
Takım ligin başından beri kazandığı maçlar da dahil her takımdan baskı yedi, pas yüzdesi rezalet seviyede, oyuncuların hayalet gibi sahada dolaşmaları art niyetli olmaları dışında açıklanabilir bir durum değil.
Teknik ve taktik olarak konuşulabilecek hiç bir şey yok. Takım da tıpkı kulüp gibi çürümüş durumda ve tedaviye cevap verme aşamasını çoktan geçmiş haldeler.
Radikal kararlar alınmalı ve bu takımın 4/5 oyuncusu hariç tamamıyla yollar ayrılmalı ama balığın baştan koktuğu bir yerde bu da çözüm olmayacaktır.
Allah yardımcımız olsun.
kutlarim mükemmel tespit
gurbetçi gençler ile bmn mi kavga etti faceden okudum soruyorum
mahmuter61
29.10.2013, 00:28
Bu takıma ilk önce adam gibi, karizmasi olan ne dediğini bilen sayılır bir başkan lazım. Sonrada ya Ertuğrul Sağlam yada, shota hoca olarak getirilmeli ama Ertuğrul artık zor .
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:28
1. gol Onur'a yakışmamış, o gol yenmez.
Yaşar,o kadar kusuru olsun artık kaptanın....
Sayesinde az maç almadık....
Yaşın benden büyüktür ama gerzek gerzek konuşma Kupa Kupa diye ağlamıyoruz biz laflarını seçerken nereye gidiyor nasıl konuşuyorum diye az düşün
vendercan
29.10.2013, 00:29
Maçın en iyisi Bosingwa...
AntiŞike
29.10.2013, 00:31
Kardeş güzel diyorsun da, senin devlet Bahçelin ve kemalin de fb için demecler veriyor! !* onlarmı kupayı verecek? Hepsi aynı onların.
Arkadaşlar, ne olur siyaset yapmayın şu forumda yaa. nolur... TS her şeyin üstünde! Herkesin siyasi düşüncesi farklı olabilir, ama aslolan TS un birliği Beraberliği Büyüklüğü, Tek Yumruk, Tek vücut olması..
Lafım sadece sana veya senin cevap verdiğin diğer arkadaşa değil..
Bu içerikli çok mesajım oldu ancak hala ayrılık oluşturabilecek alt başlıklar bulmaya çalışıyoruz kendimize..
Farklılıkları kaşıyacak derinleştirecek, bunun üzerinden bölünüp parçalanıp, küçülecek değil, Her şeye rağmen Tüm farklılıklara rağmen, Tek ve en büyük Ortak ve vazgeçilmez paydamınzın Trabzonspor un menfaatleri olduğunu unutmayalım lütfen.
Rakipler; bu kadar farklı düşünüp nasıl Trabzonspor konusu olunca bir araya gelebiliyor, nasıl tek vücut tek yumruk olabiliyor ,diye korksun şu şer odakları ve şikeciler..
Senden alıntı yaptığım için kusura bakma! lafım tüm foruma..
Allah yardımcımız olsun.
Iyi ama ciddi olarak soruyorum bu futbolcular ile yollar nasil ayrilacak. Ortada adamlarla sozlesmen var, bu isin yasal, mali yonunu nasil cozeceksin. Kac yil once zorlukla yolladigimiz adamlar icin milyon euroluk cezalar yiyip duruyoruz. Ama elden cikarma olanagi varsa dedigine sonuna kadar katiliyorum.
İlker Yazıcıoğlu
Mustafa hoca konusunda zaman zaman eleştirilerimi yazsam da bu takımda kalmalı ve de daha kaliteli adamlarla iş yapmalı....
Zeki takıntısından vazgeçmiş gibi...
Janko'ya daha fazla şans vermeli ısrar ediyorum....
Adam bugün bütün hava toplarını indirdi yere neredeyse ama hepsi de orta saha mücadelesindeki hava toplarıydı....
Arkadaş,şu adama ceza sahası içine altı pasa doğru orta yapacak bir adam mı yok anlamıyorum.....
memmedaga
bu Olcandan fb maçında 4 tane karşı karşıya kaçırdığında kurtulmalıydık
Beklentilerinizi yüksek tutmayın. Bu takımın genel gidişatı böyle olacaktır. Kadro ve oyun yapısı olarak bizden daha iyi durumda olan takımlara yenilmemiz sürpriz olmaz.
Kadro kalitesi artmadıkça da daha iyi olacağımızı sanmıyorum. Bu kadroya başka hoca da gelse, çok farklı birşey olmaz. Devre arası 1-2 eksiği giderebilsek ne ala. Mali tablo da ortada.
Daha da büyük bir sorun var. Hacıosmanoğlu'nun başkanı olduğu bir TS, asla bizim istediğimiz TS olamaz !
mahmuter61
29.10.2013, 00:33
HH_52 sen git Orduspor un peşinde koş. Trabzonspor un adını ağzına alma hade biz ağlamıyoruz sen niye ağlıyorsun onu bilemeyiz.
Fatih Öztürk
2.yarıda hadı Janko maç baslarken oyuna gırdıde gerıde 5 tane değişıklık olmuş,Yalçın en az 2 dakıka,Adem 1 dakıka,Kasımpaşalı oyuncuların defalarca oyunu soğutup topu oyuna geç sokmalarının uzatması toplamda nasıl 4 dakıka oluyor bunu bana bırı ızah etsın lütfen.
yorumsuz6117
Trabzonspor'un kadrosunun , teknik heyetinin , yönetiminin baştan aşağı değişmesi gerekiyor..
Adem Akyüz'
bu Olcandan fb maçında 4 tane karşı karşıya kaçırdığında kurtulmalıydık
Yahu maçta koşan mücadele eden bi kaç kişiden biriydi bu Olcan, bi pozisyon yüzünden bu kadar vurmayın adama
kasimpasa tas gibi takim
adem buyuk u gecen seneden beri takip ediyorum
hatta transfer forumunda alalim dedim
cocuk hep bizim maclarda dokturuyor
buna ragmen berabere bitebilecek bir macti
hakem o umudumuzu da kirdi
hakemler hakkinda pek yorum yapmam
ama bu hakem gercekten cok zayif
Evet Onur'un bana dokunamazsın çek elini diyişi... Adam valla Adam !
Kime dedi?
Sefa Murat Dokuz
29.10.2013, 00:35
Kime dedi?
Hakem bozuntusuna :)
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:35
Colman'ın oynamadığı bütün maçlarda,ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu daha iyi anıyorum...
mahmuter61
29.10.2013, 00:36
Arkadaşlar, ne olur siyaset yapmayın şu forumda yaa. nolur... TS her şeyin üstünde! Herkesin siyasi düşüncesi farklı olabilir, ama aslolan TS un birliği Beraberliği Büyüklüğü, Tek Yumruk, Tek vücut olması..
Lafım sadece sana veya senin cevap verdiğin diğer arkadaşa değil..
Bu içerikli çok mesajım oldu ancak hala ayrılık oluşturabilecek alt başlıklar bulmaya çalışıyoruz kendimize..
Farklılıkları kaşıyacak derinleştirecek, bunun üzerinden bölünüp parçalanıp, küçülecek değil, Her şeye rağmen Tüm farklılıklara rağmen, Tek ve en büyük Ortak ve vazgeçilmez paydamınzın Trabzonspor un menfaatleri olduğunu unutmayalım lütfen.
Rakipler; bu kadar farklı düşünüp nasıl Trabzonspor konusu olunca bir araya gelebiliyor, nasıl tek vücut tek yumruk olabiliyor ,diye korksun şu şer odakları ve şikeciler..
Senden alıntı yaptığım için kusura bakma! lafım tüm foruma..
Yok rica ederim, ama yazımı okursanız ben siyaset yapmıyorum, hepsinin aynı olduğunu ve siyasilerin bize bir faydası olmayacağını belirttim.
Adem Akyüz'
29.10.2013, 00:37
Colman'ın oynamadığı bütün maçlarda,ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu daha iyi anıyorum...
O da Soner gibi.. Oynamadığı zaman daha çok seviyoruz. Oynayıp bişey yapamadıklarını görünce onlarda herkes gibi oluyor..
Hakem bozuntusuna :)
Sanırım ben futbolcu olsam hakeme kafa atmaktan futboldan men edilirdim.
Onlar bu yüzden profesyonel.
Ağzına sağlık koçum benim.
olcan henrige den intikam mi aldi simdi:mad: radikal kararlar sart o yürekte bu yönetimde olmadigina göre sac bas yolmaya devam.
Ender Kuyumcu
29.10.2013, 00:38
Iyi ama ciddi olarak soruyorum bu futbolcular ile yollar nasil ayrilacak. Ortada adamlarla sozlesmen var, bu isin yasal, mali yonunu nasil cozeceksin. Kac yil once zorlukla yolladigimiz adamlar icin milyon euroluk cezalar yiyip duruyoruz. Ama elden cikarma olanagi varsa dedigine sonuna kadar katiliyorum.
Bu tabi ki bir anda olacak iş değil. Zamanla olacak ama bir yerden başlamak lazım.
Yeter ki niyet Trabzonspor'un sorunlarını çözmek olsun.
Sözleşmesi bitenlerle sözleşmelerini yenilemeyerek başlanabilir. Daha sonra da adam gibi futbolcular transfer edilerek kadroya giremeyenlere kapı gösterilebilir.
Şampiyon takımı dağıtmış kulübüz biz bu işe yaramazlar ordusunu mu dağıtamayacağız?
Fatih Öztürk
Colmanın önemı kadar iş ahlakıda yerınde olsaydı keşke.
mahmuter61
İHO ile daha çok hayal kırıklığı yaşamaya hazırlıklı olun beyler.
BEYTEKİN61
29.10.2013, 00:39
Mustafa hoca konusunda zaman zaman eleştirilerimi yazsam da bu takımda kalmalı ve de daha kaliteli adamlarla iş yapmalı....
Zeki takıntısından vazgeçmiş gibi...
Janko'ya daha fazla şans vermeli ısrar ediyorum....
Adam bugün bütün hava toplarını indirdi yere neredeyse ama hepsi de orta saha mücadelesindeki hava toplarıydı....
Arkadaş,şu adama ceza sahası içine altı pasa doğru orta yapacak bir adam mı yok anlamıyorum.....
şu kadroya göre son derece başarılı mustafa hoca. jankoya doğru düzgün bir orta gelmedi .. olcanı kaleciyle karşı karşıya bıraktı...
Maçtaydım , Olcan'ın golü dışında hiç bir golü görmedim.
Az önce izledim golleri, maçın en güzel golü Scarione'nin golü.
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:40
Colmanın önemı kadar iş ahlakıda yerınde olsaydı keşke.
Dostum ,işte kimse dört dörtlük olmuyor,var herkesin bir kusuru....
mahmuter61
29.10.2013, 00:42
Henrique ve janko yu beraber oynatmali hoca.
yorumsuz6117
29.10.2013, 00:43
Aralık'ta kongre olmazsa Trabzonspor'u hiç iyi günler beklemiyor..
yorumsuz6117
29.10.2013, 00:45
Olcan Adın bir futbol fukarasıdır..
Fatih Öztürk
29.10.2013, 00:48
Sınırlerım zıplıyor arkadaş yeter ya
AntiŞike
29.10.2013, 00:49
Allah yardımcımız olsun.
Onur-Bosingwa ve Yumlu konusundaki görüşlerine katılıyorum. (Yumlu ya da Değil üst düzey bi stoper, sıradan bir stoper bile olmayıp, futbol bilgisi olmamasına rağmen, sadece muadillerinin ondan kötü olmasından dolayı katılıyorum)
Ancak hakeme yüklemeyin kısmına katılmıyorum. Önceki yazılarımda da belirttim belki beraberliği bile hakedecek oyunu oynamadık ancak hakemin verdiği ve vermediği kararlar sonuca direk etki etti, hakem çok kötü niyetliydi. bu maç dahil hiç bir maçta net olarak galibiyeti hak etmedik ancak bu maçta hakem,in ynalı tutumu da göz ardı edilmemeli.
Evet kadromuz çok yetersiz en fazla 4-5 futbolcu kalabilir diğerleri gönderilmeli, ancak Bu uzun vadede yapılabilecek bir operasyon olabilir. şu anda bugünden yarına böyle bir operasyon hem maliyet hem de takımın devamı için mümkün değil, sözleşmelerine ve yerine ikame edilebileceklerine göre zaman içinde bu operasyon yapılabilir görüşündeyim..
İlker Yazıcıoğlu
29.10.2013, 00:52
Şu lanet ligde şikecilerin lider olması gücüme gidiyor arkadaş.....
Ligde olmaması gereken adamlar oynuyor ve liderler....
Söveceğim,sonra adım küfürbaza çıkıyor...
Çıldırmamak elde değil.....
Hacıosmanoğlu tatilde imiş. Mesai başlayınca yüzyüze görüşecekmiş bu durumu. Öyle diyor...
:) neyse.
resit pasa bu takim 9 haftadir futbol oynamiyor sebebi nedir.:mad:
Erdal DİLEK
29.10.2013, 00:58
Fb maci: Kuyt eline vuran top verilmeyen penalti
gs maci: Burak ofsayt devam
bjk maci: 3. Gol öncesi korner giden toptan önce ofsayt oda devam
ts maci: Sari karti haketmedigi bir pozisyonda itiraz eden aykuta kirmizi kart.
Yani dun suratina sövülürken yüzünü cevirenler bugün konuşuyor diye adam atiyor.
Bu sadece bu hafta envanteri. . .
resit pasa gitmeli mustafa denizli gelmeli aralikta.
biltrabzon
29.10.2013, 01:01
2.yarıda hadı Janko maç baslarken oyuna gırdıde gerıde 5 tane değişıklık olmuş,Yalçın en az 2 dakıka,Adem 1 dakıka,Kasımpaşalı oyuncuların defalarca oyunu soğutup topu oyuna geç sokmalarının uzatması toplamda nasıl 4 dakıka oluyor bunu bana bırı ızah etsın lütfen.
haciya sor o izah etsin sana,zira artik Trabzonspor un hakki sahada yenilmeyecek diyen sizdiniz ben degil.Cok cabuk unutuyorsunuz yazdiklarinizi.
Ender Kuyumcu
29.10.2013, 01:01
Onur-Bosingwa ve Yumlu konusundaki görüşlerine katılıyorum. (Yumlu ya da Değil üst düzey bi stoper, sıradan bir stoper bile olmayıp, futbol bilgisi olmamasına rağmen, sadece muadillerinin ondan kötü olmasından dolayı katılıyorum)
Ancak hakeme yüklemeyin kısmına katılmıyorum. Önceki yazılarımda da belirttim belki beraberliği bile hakedecek oyunu oynamadık ancak hakemin verdiği ve vermediği kararlar sonuca direk etki etti, hakem çok kötü niyetliydi. bu maç dahil hiç bir maçta net olarak galibiyeti hak etmedik ancak bu maçta hakem,in ynalı tutumu da göz ardı edilmemeli.
Evet kadromuz çok yetersiz en fazla 4-5 futbolcu kalabilir diğerleri gönderilmeli, ancak Bu uzun vadede yapılabilecek bir operasyon olabilir. şu anda bugünden yarına böyle bir operasyon hem maliyet hem de takımın devamı için mümkün değil, sözleşmelerine ve yerine ikame edilebileceklerine göre zaman içinde bu operasyon yapılabilir görüşündeyim..
Hakemler ve TFF, hatta ülkenin bütün siyasiler ve diğer erkleri de bize karşı ama bu maç özelinde ve diğer kaybedilen maçlarda hatayı sadece hakemlere bağlarsak kendimizi kandırmış oluruz.
Hakem bu maçta kuralları uyguladı yani Aykut'un atılma kararı doğruydu. Faul yaptığı pozisyonda kart görmesine rağmen ısrarla konuşmaya devam etti ve el kol hareketini de bir türlü kesmedi.
Ayrıca Giray ve Aykut maç boyunca rakibe sürekli faul yaptılar. Bana kalırsa Giray da çift sarıdan atılmalıydı.
Bunları birkenara bırakacak olursak Trabzonspor takımı sahada futbol oynamıyor, mücadele etmiyor ve her takıma eziliyor.
Takım kötü kabul ediyorum ama bu denli de kötü değil. Burada ben art niyet ararım.
Olcan Adın bir futbol fukarasıdır..
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
memmedaga
29.10.2013, 01:04
resit pasa gitmeli mustafa denizli gelmeli aralikta.
ne denizlisi töbe töbee
Fatih Öztürk
29.10.2013, 01:05
haciya sor o izah etsin sana,zira artik Trabzonspor un hakki sahada yenilmeyecek diyen sizdiniz ben degil.Cok cabuk unutuyorsunuz yazdiklarinizi.
Benım öyle bır ıddıam olmadı.
biltrabzon
29.10.2013, 01:05
Sezon basinda Malouda ve Aykut Demir yanlis transfer dedik anlatamadik.Keske alinmasaydilar.Aykut Demit saatli bomba ve takimdaki en kötü stoper bence.
Erdinç Dilek
29.10.2013, 01:06
3-0 yenikken akhisar karşısında hiçbirşey yapamayan futbolcuların bu akşam 10 kişi kalmasına rağmen çabalamaları umut verici.
Muhammed Ayaz
29.10.2013, 01:07
Mactaydim biraz korku vardı bende lan acaba kadimpasalilarin arasında oturacağız kavga felan olurmu diye ;
Bizim tarafa geçtim bizimkiler birbirleri ile kavga ediyor saka gibi arkadas ya
maca gelince ;
OLCAAAAAAAAAANNNNNNN!!!!!!
biltrabzon
29.10.2013, 01:07
Benım öyle bır ıddıam olmadı.
Haci baskan secildiginde öyle yazmistiniz.Iyi bakin yazdiklariniza.
Stoper bölgesindeki durumumuz şöyle:
Bamba>Aykut=Mustafa >Giray
AntiŞike
29.10.2013, 01:08
Hakemler ve TFF, hatta ülkenin bütün siyasiler ve diğer erkleri de bize karşı ama bu maç özelinde ve diğer kaybedilen maçlarda hatayı sadece hakemlere bağlarsak kendimizi kandırmış oluruz.
Hakem bu maçta kuralları uyguladı yani Aykut'un atılma kararı doğruydu. Faul yaptığı pozisyonda kart görmesine rağmen ısrarla konuşmaya devam etti ve el kol hareketini de bir türlü kesmedi.
Ayrıca Giray ve Aykut maç boyunca rakibe sürekli faul yaptılar. Bana kalırsa Giray da çift sarıdan atılmalıydı.
Bunları birkenara bırakacak olursak Trabzonspor takımı sahada futbol oynamıyor, mücadele etmiyor ve her takıma eziliyor.
Takım kötü kabul ediyorum ama bu denli de kötü değil. Burada ben art niyet ararım.
Kaybedilen maçlarda hatayı sadece hakemde aramak anlamsız, dediğim gibi galibiyeti hak etmiyoruz. Ancak bu maç özelinde (çok kötü oynamış olmamız beraberliği bile hak etmemiş olmamıza rağmen) hakem en az 1 puanı resmen çaldı.
Aykut un pozisyonunda faul bile yoktu, o faulu hiç bir hakem fb-gs ve bjk ye karşı çalamaz. Sonrasında konuşmasında hatalı, (daha önce benzer bir çok haksız pozisyonu olsa da) en masumane müdahalesine kat gösterildiğini düşünüyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.