Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
carantinas
20.10.2013, 23:09
0-0 da olsa net golleri kaçıran bizdik golcümüz olmadığı için berabere bitti maç yoksa ilk yarıdan maç zaten kopardı. Adam yok ne yapalım. Kırmızıdan sonra da normal takım kalitesi belli olduğu için 1 puanı kurtarmaya çalıştık. Sivasın bizim kadar net kaleciyle karşı karşıya kaçırmış olduğu pozisyonları yok. Sadece uzaktan şutlar ve duran toplardaki karanbolleri var. Kötü değil yani. Şansızdık atsak maç kopar giderdi atamadı HENRQUE
Biraz akıllı olmamız lazım. şimdi bu kadro geçen yılki kadroyla aynı değil mi ? geçen yıl bizi rezil eden kümede zor tutunduğumuz, videoton denen takıma elenmemizi sağlayan bu kadro değil mi. ne şenol hoca ne tolunay hoca bu kadroyla hep hüsrana uğradı. hocaya yüklenmek gerçekten anlamsız. eğer haddimizi bilmezsek zor durumlara düşeriz şuan hoca gerek ligde gerek avrupada oldukça başarılı. biraz uyanık olun aykut akgünle henrique ile mustafa ile zeki ile giray ile yapabileceğimizin en iyisini yapıyoruz. hoca savunma futboluna devam eder umarım ligin kadro olarak en kötü 5 takımından biriyiz uyanık olun fazla bir şey bekleyip hocayı takımı baskı altına almaynı.
Sol bekte sadece Kadir Keleş olur...Başka kimse olmaz..
Sol bek oynatacağın adamın on yıl önce de sol bek oynuyor olması lazımdır ve ha keza her mevki için böyle. Türk futbolunun en büyük sorunu budur, hocaların fantazileri ve devşirme futbolcular
Sadettin_
20.10.2013, 23:19
61 de yerimizi alalım .
bu henriqe o pozisyonu harcadı henrique gözümde bitti
inş mustafa reşit akçayın gözündede biter inş
Hoca iyi diyen arkadaşlar varsa eğer, onlara soruyorum.
Zeki Yavru-Adrian değişikliğinin bana mantıklı bir açıklamasını yaparlarsa çok sevinirim.
Açıklama yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
değişiklikler ile ilgili yorumumu Mustafa Reşit Akçay başlığında yapmıştım, buraya da alıntılayayım
Kırmızı karttan önceki değişikliği beğendim. Forvet çıkardık ama Malouda-Yusuf-Adrian üçlüsünü öne sürdük tam da bu değişikliğin sonuçlarını görecekken Mustafanın kırmızısı planı bozdu. Zeki-Adrian değişikliği yerine ise Emre Güral-Adrian ya da Emre Güral-Malouda değilikliği olabilirdi, ama Zeki değişikliği takım 10 kişi iken yapıldığı için kabul edilebilir.
kncyalcin
20.10.2013, 23:37
Biri Hocaya bu takıma acil çok iyi santrafor , solbek, ortasaha alınması gerektiğini söylesin... Stoperden geçtim.. Forvete de Muhammet mis gibi olur.
Kadir Keleş'i geçen yıl dahil hiç izlemedim. Bu kadar yetersiz mi bu çocuk...
Soner Albayrak
20.10.2013, 23:45
Bu takıma sezon başında 4 nokta transfer gerekiyordu sezon daha başlamadan bitmişti.
Çok şükür bu sezon fazla bir beklentim yok bu takımdan..
Trabzonspor : Yenemeyeceksen yenilmeyeceksin.
Fenerbahçe : Yenilmeyeceksen yeneceksin.
Trabzonspor: Son 30 dakikayı 11 kişi oynaması gerekirken 10 kişi oynadı.
Şikeciler: Koca 45 dakikayı 10 kişi oynamaları gerekirken 11 kişi oynadılar....
Sefer A.
20.10.2013, 23:48
Trabzonspor: Son 30 dakikayı 11 kişi oynaması gerekirken 10 kişi oynadı.
Şikeciler: Koca 45 dakikayı 10 kişi oynamaları gerekirken 11 kişi oynadılar....
:alkış: ama alintilanan yazi da dogru, ikisi farkli seyler ikisi de dogru :)
ALDENİRO
20.10.2013, 23:52
MRA hala istifa etmemiş hayret...neyi bekliyor acaba...bi gün basit bi takımdan 5 yemeyi mi.?! adamda taktik anlayış motivasyon sinerji hiç bir şey yok. taktik demek sadece oyuncu çıkar yerine onu al bunu al değil. kaç haftadır bilinmez bi taktikle oynuyoruz. nasıl gol atacağımız belli değil ne bir verkaç taktiği var, ne bir adam adama savunma var ne bir topa basma taktiği var ne bir orta kafa gol şut organizasyonu var.ben anlamadımki hala bu hocayı niye tutuyorsunuz. MRA yı destekleyen arkadaşlardan desteklemelerinin nedenini paylaşmalarını istiyorum. benim görmediğim ne var acaba.?!
Kaçan pozisyonlara bakıyorum, oyle boyle değil yani, ilk yarı 2-3 farkla bitmeliymiş.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sessizkral_1
20.10.2013, 23:54
Net pozisyonlara girdikde hepsi kontra atak
Trabzonspor zevk vermiyor
Ersun Yanal döneminden sonra(Şenol hocanın ilk yılınıda katabiliriz)
rakibi baskı altına alan pas yapan sürekli pozisyona giren Trabzonspor malesef göremedik
İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 23:57
Kaçan pozisyonlara bakıyorum, oyle boyle değil yani, ilk yarı 2-3 farkla bitmeliymiş.
İlk yarı skoru net 3-0 olmalıydı...
Çok net....
Ama çok iyi değildik yine....
Sorun da değil,kötü oynayalım, yeter ki maçı alalım diyoruz ama enteresan oyuna müdahaleler oluyor....
Anlam veremiyorum....
Ben hala aynı yerde kaldım....
20 dakika forvetsiz oynuyorsun,hadi skoru korumaya çalışıyorsun diyeli(o da ayrı bir rezillik),yahu o zaman 5 dakika kala Emre'yi niye sokuyorsun?.....
Mantığı nedir?
Anlayamıyorum....
bariskaratas
21.10.2013, 00:01
ya arkadaşlar benle aynı fikirde olan yokmu bu emre güral şansı haketmiyormu
bence artık bu henriqueden medet ummamız hata diyorum şu maçtan sonra
neden mi ya diyeceksiniz hemrique o kadar gol attı tamam da adamda ben forvet özelliği görmüyorum
ve bugün elindeki bütün topları ezdi
2 senedir yazıyom ben. 61 de henrique yerine neden emre yi almazsın?
takımda ayaklaruna hükmedebileb birkaç oyuncudan biri
iyattara
21.10.2013, 00:03
Çok net....
Sorun da değil,kötü oynayalım, yeter ki maçı alalım diyoruz ama enteresan oyuna müdahaleler oluyor....
Anlam veremiyorum....
20 dakika forvetsiz oynuyorsun,hadi skoru korumaya çalışıyorsun diyeli(o da ayrı bir rezillik),yahu o zaman 5 dakika kala Emre'yi niye sokuyorsun?.....
Mantığı nedir?
Anlayamıyorum....
Emre gol atsin diye girmedi ki, yorulan Malouda nin yerine sağda solda koşsun kalabalik yapsin diye girdi, adamdan gol beklese henrinin yerine alir adam gibi şans verirdi 20 dk.
İlker Yazıcıoğlu
21.10.2013, 00:06
Emre gol atsin diye girmedi ki, yorulan Malouda nin yerine sağda solda koşsun kalabalik yapsin diye girdi, adamdan gol beklese henrinin yerine alir adam gibi şans verirdi 20 dk.
Zaten esas sorun o?
Niye gol atması için girmiyor bir futbolcu da?
Kümeye mi oynuyoruz??
Barça'yla falan mı oynadık bugün,ben mi gözümden kaçırdım??
Böyle iş olur mu yahu??
iyattara
21.10.2013, 00:08
Pozisyonlar kaçar, hakemler şerefsizlik yapar, gol yenir maç kaybedilir. Ama dönüp baktın mı "çatır çatır oynadık be kardeşim daha ne yapalım" diyemiyorsak hiç bir puan kaybından sonra sorun var demektir...
Gekasi dami alamazdik,kalu ucheyi demi alamazdik o kadar battik mi biz?
En büyük düsman kendi icindeki düsmandir,tff ve sb ye kizmaya gerek yok kötü yönetildik,yönetiliyoruz.
gekas uche alınırdı ama bize daha iyisi lazım
zaten hep bundan çektik
iyisini alamadık idare ederiz diye aldık takım kazma doldu atılmıyor satılmıyor
bence daha iyisini , kesin çözüm olacak birini almak istedik olmadı
devre arası olacaktır
Adrian'ın gibi ezik,
Henrique gibi bir sığırın gole en yakın ikili olduğu bir takımın şu ligde liderin 5 puan gerisinde kalması bir mucize...
Bence bu tarz maçlarda Janko kesinlikle kulübede olmalı.
Konya maçını o sayede çevirmiştik, hamle şansın, sitem işlemediğinde farklı bir sisteme dönme şansın oluyor.
Mesela bugün kulübede olsaydı 2. yarıda Olcan veya Bamba'nın yerine girer klasik 4-4-2 ye döner, belki de maçı çevirirdik.
Erdal DİLEK
21.10.2013, 00:24
Sıkın dişinizi şu henrigqeyi bi 13-14 mac daha cekeceğiz. .
Sahanın en iyileri Olcan,Bosingwa ve Yusuftu..
Olcanın kestiği ortalar da gözle görülür düzelme var milli takıma boşuna çağrılmadı..
Yusuf süratini kullanıp hem savunmaya yardım etti hemde ileride etkili olmaya çalıştı..
Bosingwa zeka küpü yine çok akıllı oynadı ciddi gol pozinyonlarımız dan birin'in hazırlayıcısı oldu bu adam çok zor top kaybediyor..
Erdal DİLEK
21.10.2013, 00:26
Hocanin takdiği doğru. Kim ne derse desin doğrusunu oynatıyor. Suclu forvet alamayan yönetimdir. Adrian yıldız degil topcu bile olamaz. .
Soner Albayrak
21.10.2013, 00:30
Sıkın dişinizi şu henrigqeyi bi 13-14 mac daha cekeceğiz. .
Devre arasında yeni bir forvet alınmaz ise abi o zaman ne olacak :)
Topu önde oynayamayan takımın derdi forvet olamaz.
Önde oynar, baskı kurarsın, pozisyon üstüne pozisyona girersin de, forvetin atamaz, o zaman anlarım da.
Kontrollü oyunu oynayan takımın her mevkisi bu oyuna uygun isimlerden kurulmalı.
Mesela ortasahada topu dikine oynayabilecek kaç tane adamımızı var?
Defans oyucnularımızın topu oyuna sokma becerisi ne kadar?
erenslash
21.10.2013, 00:39
Topu önde oynayamayan takımın derdi forvet olamaz.
Önde oynar, baskı kurarsın, pozisyon üstüne pozisyona girersin de, forvetin atamaz, o zaman anlarım da.
Kontrollü oyunu oynayan takımın her mevkisi bu oyuna uygun isimlerden kurulmalı.
Mesela ortasahada topu dikine oynayabilecek kaç tane adamımızı var?
Defans oyucnularımızın topu oyuna sokma becerisi ne kadar?
Aynen.Asıl sorun ortasaha zaten ama biz daha forvet sorununu bile çözemedik :) o kadar vahim.Ortasaha özellikle göbekte berbat durumdayız.Hani sistem kurmak için nokta atışı paraya kıyarak hepsi a kalite olmak üzere: aykutun yanına stoper almak ve iki tane ortasahaya tam ortaya dikine oynayacak oyuncu almak iki de forvet almak.Ancak o zaman şampiyon olabilme ihtimalimiz var.Pas yüzdemiz artar ortasahada baskı kurarız ve defans ortasaha ve forvet arası kopukluklardan tamamen arınmış oluruz.Çözüm yönetimin bu işe kökten çözüm bulacak köylü kafasını bırakıp, kaliteli transfer hamleleri yapmasından geçer.
inadina61_08
21.10.2013, 00:45
top ileri atıldığında duvardan sekmiş gibi geri geri geliyorsa o takımda öne çıkamaz.
mesela kalecisine güvenmeyen bir takım defansını nasıl ileri çıkaramazsa(ister psikolojik ister taktiksel olarak düşünün) oyuncular bu durumu benimsediğinde ileri gitmeye korkuyorsa forvetde aynıdır, hücum ileri ucun topu tutup, sakladığı takımı beklediği kadar kaliteli yapılır. sprinter forvetle kontra oynarsın. bizim ki gibi hayalet casper gibi topu atıp rakibin içinden geçmeye çalışan forvetle ne oynarsın, cevap bende yok,
ancak en önemlisi oyuncu değişiklileri, bugünün konusu bu olmalı bence.
Erdal DİLEK
21.10.2013, 00:49
Devre arasında yeni bir forvet alınmaz ise abi o zaman ne olacak :)
O zaman ağlamaya luzum yoktur, gömun gitsin. . .
Ilelioglu
21.10.2013, 00:51
Bugün sahanın en kötüsü Olcan dı.
Çikması gereken ilk adam oydu.
Olcan cıkip klasik 4-4-2 ye dönebilirdik.
Sivas'iñ o defansının halini gördükten sonra gol atamamış olmak üzücü.
Bazi oyuncular torpilli maalesef. Olcan da bunlardan biri.
..
Forvetten önce orta saha düzelmeli + bench
İki maç hatırlıyorum hoca forvetsiz oynamaya razı olup, önde olmamamıza rağmen Henrique'yi çıkarmıştı. Hatta birinde çıkarken gol atmıştı. Bu üçüncü maç oldu.
Henrique gerçekten çok kötü. Yalnız kalıyor falan yok abi inanılmaz kötü. Hiçbir şey yapamıyor. Yüksek gelen toplarda Yattara'dan beter. Yerden desen ezilip duruyor, ağır. Dağılıp duruyor. Koşu yapmayı hiç bilmiyor. Hiçbir topa yetişemiyor. Güçlü değil, kalıbının adamı değil yani gerçek anlamıyla, mecazen değil :)
Umut gibi pres yapamıyor, Burak gibi koşu yapamıyor, Teofilo gibi topla haşır neşir olamıyor, Tekke gibi sırtı dönük oynayamıyor, Ömer Rıza gibi bile değil :(
O birkaç bilek hareketi falan var, sırılsıklam kazma demiyorum adama. Bir şeyler var ama çok şeyler yok.
Aslında bunları şunun için yazdım. Halil mi Henrique mi? Ben keşke Halil olsaydı diyorum. Taş çatlasa 6-7 gol atacak Halil...
Rakip kaleye en yakın 5-6 adamımız kötüyken kazanmamız mucizeydi zaten. Makinenin 6 düğmesi yanmıyor. 2-3 tanesi yeşil olsa alırız maçları. Malouda, Adrian ve ite kaka Henrique devreye girse mesela.
lazibere
21.10.2013, 01:25
Çok net....
Anlam veremiyorum....
Mantığı nedir?
Anlayamıyorum....
Kötü oynayarak 3 maç kazanabilirsin , iyi oynayarak 3 maç kaybedersin. Bu bir atasözüdür
Ahmet Öztürk
21.10.2013, 01:29
8 hafta geçti ve attığımız gol sayısı 6. Yazıyla altı. Roma rakamıyla VI.
Kötü oyunumuz bir yana, rakibi de oynatmıyoruz.
Son iki maçta Ligin en çok gol atan 2 takımıyla oynadık ve bu maçlarda gol yemedik.
Uyuz bir takım olduk, bir türlü çözülemeyen bir sistemimiz var ve rakibimiz çözene kadar bazı maçları kazandık bile.
Erdal DİLEK
21.10.2013, 01:46
41Haftadir penalti kulanmiyoruz. . .
lazibere
21.10.2013, 01:51
Söylemeden geçemeyeceğIm
Kadro şişkinliği olan, gereksiz bir sürü yabancı oyuncusu olan, 3 senedir takıma katılabilmiş bir tane genç yeteneği olmayan bir takımın, rakiplerinin kaliteli kadroları içerisinde şampiyonluk yarışını sürdürmesi elbette çok zor. Burda yönetimin ve Hocanın bu seneye ait tek hedefi, mevcut yabancılardan maksimum verim almayı düşünerek onları elden çıkartmak ve genç yetenekleri de takıma adapte etmek..
Buraya kadar ki düşüneceye saygı duyalım dedık. Lakin bunu yapıyormuyuz...??
Ben bu kadrodan daha fazla birşey beklemiyorum diyorum ama bu kadronun bu şekılde korkak ve geriye yaslanmış halını görünce de oyunculara haksızlık ediyorum mu dıye de dusunmeden edemıyorum.
Gol yememekten başka bırşey dusunmeyen bır hocanın takımında, Forvet ve orta saha oyuncuları ne kadar etkılı olabılır. Orta sahada 3 tane yan yana oynayan oyuncusu yokken, butun ataklarını stoperlerınden başlatan bır oyun anlayışında gol ve pozısyon bulmak ancak ve ancak şansa bağlı olmuş olmaz mı?
Gençlerı kazanalım dıye dusunuyoruz da, Abdulkadir , Zeki, Aykut, Emre gıbı vızyonu duşuk ve yeteneklerı kısıtlı oyuncularla gelecek senelere guvenle gırmek mumkun mu? 1461 takımının elıne duşmuş ve Bank Asya gıbı kalıtesı dusuk bır lıgden gelen oyunculardan super şeyler beklemek yanlışına gırmıyormuyuz?
Hocamız takımı , Düşe kalka , şansa bala, yada rakıplerımızın renklerimızden korkması uzerıne kurdukları oyun anlayışı nedenıyle az kayıpla bu noktalara getırdı.Peki verlen demeçler?
Bugunku maçtan sonra yaptığı '''Rakibimizi altımıza aldık, 1 puan sonrakı zamanlarda bize lazım olabılır '' demecıne ne dıyeceğız?
Hoca, PTT 1. Liginden yeni yukselmış bir takımın hocası edasında? Ne kadar çok puan toplarsam o kadar ıyı anlayışında bır görüntü ıcınde del mi.
Burdan seslenmek ıstıyorum hocaya; Biz zaten her sene şampıyonluk hedefi olan bır takım değılız. Taraftarımızı mutlu eden ve onları trubınlere çeken faktor, Sahada rakibinı ezen bır oyun oynama alışkanlığıdır. Bız gol pozısyonu harcayan oyuncularımıza kızarken ve her maçta ortalama 10 net pozısyona gıren bır takımken, Ligimizin en değerllı Forvetlerını yetıştırmış bır takımken, Kendı saha ve seyırcısı onunde kaybetmemeye oynamayı bıze alıştırmaya çalısan zıhnıyete ısyan edıyoruz.
60. dakıkada Forvetını çıkartan bır hoca değil, Modern Futbolda olduğu gıbı, kendi sahasında oynarken, golun gecıkmesi üzerine 2. forvetını sahaya süren bır anlayış istiyoruz..
10 kışı kalmak her maçın muhtemel durumlarından bırıdır. Eksık kaldığında sahasında hapsolan bir takımı izlemekten iğrenıyoruz. Kendi sahasında 2. yarıda topla oynama oranını %65 e %35 gibı bır farkla rakibe kaptıran bır takımın oyun anlayışından ığrenıyoruz..
Sabır sabır sabır diyoruz
Bu kadar resmı maç oynamamıza rağmen, Hala bu kadar korkak bır oyun oynamaktan iğreniyoruz...
8 resmi maçta, 5 maç gol yememekten övünürken , 8 resmi maçta sadece 6 gol atabılmış bir takım olmuş olmaktan iğreniyoruz
Esas bunu konuşalım
YEMEZSEN LİGDE KALIRSIN AMA ATAMAZSAN ŞAMPİYON OLAMAZSIN
maçı izleyemedim şimdi özetleri izledim henri bi git Allah aşkına seni oraya koyanda hata diyorum artık yönetime zaten oraya bi golcü almadığımız için ne söylesem az ve diyorum ki emre henri janko madem yetersiz devre arası 2 forvet lazım bize 1 de değil
malouda 2 tane net pozisyon ve senin klasında bir futbolcu o topu kaleciyle sokması lazım yazık olmuş maça gol bulamamamız bizi sıkıntıya sokuyor sıkıntı hocada falan değil golcüde 3 farklı bitecek maçta bize bunu konuşturanlar utansın sezon başında ergin keleşi bile alabilirdik :( necati baroş gekas bile olabilirdi yazık çok yazık tek sevindiğim nokta gol yemeyi unuttuk
Erdal DİLEK
21.10.2013, 02:00
Maluodanin sağ ayağinda bir proplem var sanirim. Iki pozisyonda da sağ ayağini kullanmaktan çekindi. . .
Sefaenes
21.10.2013, 02:01
benim anlamadigim bu takima Burak zamanindan beri forvet lazimdi hepimiz bu konuda ayni fikiriz 2 seneden beri 16-18 yaslarinda genclerden birine sans verseydik inan henriden daha basarili olurdu onlarda henrique gibi gol kacirirlardi ama fazlasini atardi diyorum ama bu dusuncem rüyadan baska ibaret ancak
" Hücum maç kazandırır, savunma şampiyon yapar "
İllaki eleştirmek istiyorsanız yönetimi eleştirin. Yönetim forvet almadı, MRA değil.
lazibere
21.10.2013, 02:12
Maluodanin sağ ayağinda bir proplem var sanirim. Iki pozisyonda da sağ ayağini kullanmaktan çekindi. . .
Maluda, Yerınde oynatılmıyor ona oyun kurma mısyonu veriliyor. Chelseda oynamış olması onun 10. numara mevkisinin adamı olması gerektirmyor.
Maluda ıle bir kısı eksık oynuyoruz
lazibere
21.10.2013, 02:14
Ben askerdeyken, Komutanımız şöyle derdi; Sız Kısa Dönem askersenız, her işten anlayacaksınız:)))
Bosingfa yakında forvete geçebılır mesela:)))
Bu kadar kısıtlı hücum organizasyonunu yapabilen bir takımın maç içerisinde %100 'lük 3 pozisyonu heba etmesi atamayana atarlar kuralı mucibince mağlubiyetle cezalandırılması gereken bir beceriksizlik olsada ''Onurumuz'' yine bizi kurtardı.
Bu arada , Mustafa'ya haybeden kırmızıyı basıp , futbol teröristi şikecibahçenin it'ini sahada tutan zihniyetin ben ....... !!!!
İstinye çıkartması tüpçünün bir yerinde fena yara açmış anlaşılan. Haftası dolmadan tetikçilerini salmış sahalara.
fteotdgs
21.10.2013, 03:47
Bu kadar kısıtlı hücum organizasyonunu yapabilen bir takımın maç içerisinde %100 'lük 3 pozisyonu heba etmesi atamayana atarlar kuralı mucibince mağlubiyetle cezalandırılması gereken bir beceriksizlik olsada ''Onurumuz'' yine bizi kurtardı.
Bu arada , Mustafa'ya haybeden kırmızıyı basıp , futbol teröristi şikecibahçenin it'ini sahada tutan zihniyetin ben ....... !!!!
İstinye çıkartması tüpçünün bir yerinde fena yara açmış anlaşılan. Haftası dolmadan tetikçilerini salmış sahalara.
Hakikaten FB dışındaki tüm takımların artık toplu olarak buna bir dur demesi gerekmiyor mu?
Bunu yazdım, sonra da güldüm kendime ;)
Sefer A.
21.10.2013, 04:00
Hakikaten FB dışındaki tüm takımların artık toplu olarak buna bir dur demesi gerekmiyor mu?
Bunu yazdım, sonra da güldüm kendime ;)
senelerdir böyle ama buna ragmen saha içinde 1 BIR tane topçu bile sikeci topçulara hadlerini bildirmiyorsa, bu olanlar bitenler bizlere de hak diger tüm izleyicilere de topçulara da Anadolu takimlarina da ;)
ulan bu aksam olcaktim ya sahada, caner o hareketlerden bir kaç saniye sonra kendini yerde bayilmis olarak bulurdu o kadar açik ve kesin
bir de bu pust caner fena topçu da degil, begenirim, emre pustoglu da öyle, ama pislik ötesi yapilari var davranislari var, herhalde sülalelerine ve kendilerine sövdürmeyi çok seviyorlar ki böyle serefsizlik yapiyorlar
Zokora hadsizlere dersini vermişti ama ... sonra medya eliyle nasıl linç edilmişti hatırlarsınız. Üstelik kendisine ırkçılık yapılmışken (utanç vericiydi)
Bu ülkede bunlar dokunulmaz olmuş . Onun için o kupanın gelmesinin anlamı çok çok büyük!
Maçın özetini yeni izleyebildim. Pozisyon olarak etkili olan taraf bizdik.
Sivas'ın pozisyonu yok uzaktan 1-2 şutu hariç..
Sivas'a 1 puanı Henrique ve Malouda hediye etmiş..
Ertan 51
21.10.2013, 08:25
Bu takıma golcü almayıp bizi Henrikelere bırakanlara isyan ediyorum bu 1,
o Henrikeyi bile oynatmayıp takımı forvetsiz oynatan hocaya isyan ediyorum bu 2.
yapılan yorumlardan sonra çözüm önerim Gustavo Colman.. bu takım o olmadan pasta yapamaz golde atamaz.. kim ne derse desin adam bütün takımı oynatıyor.. ölüsü bile bu takımda her türlü iş yapar.. sakatlığı düzeldikten sonra çıkışa geçeriz.. devre arasına kadar götürsün bizi artık devre arasındada bi zahmet adam gibi bi forvet alınır heralde..
HOPA'LI TS'Lİ
21.10.2013, 08:33
2013-2014 sezonunda senaryo belli oldu:
EMEK HIRSIZI şikebahçeyi şampiyon yapıp gazlarını almak.
Her maçta hakem vukuatı konuşuluyor yorumcular tarafından.
Şikebahçe yeter ki maçı kazansın da uzatmaya 90+4+++++++++ olabilir.
Zira 2010-2011 sezonunda şb-G.antep maçı Kadıköyde 0-0, berabere bitse TS şampiyon olacak bilindiğinden, 90+6 uzatıldı gol olmadı ve 90+10’da şb 1-0 aldı maçı.
ŞİKE YAPTIĞINDAN KÜME DÜŞMESİ GEREKEN ALINTERİ HIRSIZLARININ CİRİT ATTIĞI FUTBOL ARENASINDA, ALLAH AŞKINA FUTBOL KONUŞULUR MU ARTIK?
Saygılarımla,
HOPA'LI TS'Lİ
21.10.2013, 08:35
İyi bir golcümüğz olsa ilk yarıda maçı koparırdık.
Henrique vurmak için Korcan'ın çok yakınına sokulmasa,
Malouda vurmak için 2 saat beklemese
ne güzel olacaktı
serkanholep
21.10.2013, 08:40
özetlerden görünen krmızı karta kadar çok pozisyona giren bir TS
henri ve malouda nın inanılmaz beceriksizliği
adrianın süper pasları
ama kırmızıdan sonra berbat bir TS
kendi evinde böyle baskı yemek yakışmadı
gerçi pozisyonları uzaktan şutlar sadece
bizee bu yıl muhammet demir lazım
sol bek ortasaha da şart
Travelair
21.10.2013, 08:45
"YENEMEYECEKSEN, YENİLME"
Akçay, bir gazetecinin, "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığı sizi nereye kadar götürür?" şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Bu bir felsefedir. Olumlu ve olumsuz yanlarını değerlendirerek yapmış olduğumuz bir slogandır. Bugün futbol literatüründe 'yenemeyeceksen yenilme' mantığı hep var. Takımımızın sezon başından itibaren performansındaki gelişme yavaş olduğu için bunu deniyoruz."
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/mustafa-akcay-agir-olduSXHBQ349924SXQ
Alper Beyazay
21.10.2013, 08:46
Bu kadar kolay pozisyonları harcarsak kazanmamız çok zor zaten. 8 maçta 6 gol atmışız. Defansif olarak ne kadar iyiysek ofansif olarak o kadar kötüyüz.
Adnan Özkan
21.10.2013, 08:49
Klişe bir cümle olacak ama tek forvete hayır ve adam gibi forvet şart.Henrige hıyarının olcana vermediği o pas için para cezası kesilmeli vallahi buna takımı sabote etmek derler ayıptır ya.Ben 1 puan falan istemiyorum hele kendi evimde hele sivasa karşı.Hocada yaptığı değişikliklerle buna çanak tuttu ayıptır yahu insan 1 puana yatarmı? on kişi kalmak bahane değildir. ayıp!!
serkanholep
21.10.2013, 09:01
Klişe bir cümle olacak ama tek forvete hayır ve adam gibi forvet şart.Henrige hıyarının olcana vermediği o pas için para cezası kesilmeli vallahi buna takımı sabote etmek derler ayıptır ya.Ben 1 puan falan istemiyorum hele kendi evimde hele sivasa karşı.Hocada yaptığı değişikliklerle buna çanak tuttu ayıptır yahu insan 1 puana yatarmı? on kişi kalmak bahane değildir. ayıp!!
yalnız özetlerden izleidğim kadar olcana verse pozisyon ofsayt olabilir
gerçi pasın verilme zamanı önemli
tabi bir de olcanın pozisyon bilgisi sıfır olduğu çok açık
Travelair
21.10.2013, 09:15
Doğru transferler yapmazsak işler kötüleşmeye devam eder. Bu takım geçen sezonun en kötü istatistiklerine sahip 2-3 takımından biri. Küme düşenler dahil
Yunus Danışmaz
21.10.2013, 09:29
8 maçta 6 gol atan bir takıma deve arasında bir forvet alınır herhalde..
Ertan 51
21.10.2013, 09:36
8 maçta 6 gol atan bir takıma deve arasında bir forvet alınır herhalde..
Hiç ölçü olacağını zannetmiyorum,
tamamen doğaçlama yada tesadüf olarak alınırsa alınır yoksa gol atmışsın atamamışsın bundan etkilenip gaza geleceklerini zannetmiyorum,sebebi ise aynı şeyleri uzun zamandır yaşıyor olmamız,geçen sene de bundan farksız olmamamıza rağmen sezon sonunda golcü alınmaması.
AntiŞike
21.10.2013, 09:36
Takımdaki eksikler geçen seneden belliyken (en az bir stoper, bir solbek, bir orta saha, bie santrfor) Transfer dönemini "alacağız alacağız" diye hikaye anlatarak geçiren yönetim, Trabzonspor un büyüklüğünü, HER MAÇA GALİBİYET PAORILASYLA ÇIKAN büyük bir takım olduğunu idrak edemeyen, ne oynadığını ne oynattığını bilmeyen, oyuncu değişikliklerinde neyi hedeflediği kimse tarafından anlaşılamayan sadece felsefik konuşma yapma çabasında olan Teknik Direktör, %80 i vasat kalitede olmasına rağmen mevcut bu vasat potansiyelinin bile %50 sini çoğu maçlarda gösteremeyen, bireysel, taktiksel yönden çok eksik bir kadro, ve her fırsatta ve her konuda ayrı düşünüp bölünmüşlük sergileyen herkesin teknik direktör, herkesin başkan herkesin, santrfor , herkesin stoper, herkesin malzemeci olduğu bir camia.....!!!!!!
Ne diyim; Tüm bunlar varken biz şampiyon olamayız diyip ağlasam mı, üzülsem mi? yoksa herşeye, bunca olumsuzluğa rağmen hala zirveden çok uzak değiliz, hala Avrupa da lideriz, hala her sen en azından şampiyonluğa oynamaya çalışan bir takımız, hala yeri geldiğinde geçen haftaki İstinye Yürüyüşü gibi bir araya gelip birşeyleri başarabilen bir camia olduğumuz için sevinsem mi , gururlansam mı bilemedim..
* Adrian - Zeki değişikliğinden sonra hayat durdu benim için, o dakikadan itibaren halen düşünüyorum o adam çıkar mı ? Hadi çıktı girene bakarmısın !
olcay_61
21.10.2013, 10:14
yenemiyorsan yenilmeyecekmişsin vaaayyy beeee !!!
kasımpaşa maçına 2 kaleciyle çıkarsa şaşırmam artık, hatta dün yusufu da çıkarıp zeki ayvazı alsaydı onurun yanında dururdu
Punisher-61
21.10.2013, 10:18
Sorun teknik direktörde forvet yok diyoruz..
Bi forvet sahada henrique
Bi forvet yedeklerde emre güral
Bi forvet tribünde janko
Ama bizim teknik adam takimi 30 dakikdadan fazla forvetsiz oynatiyor..yani forvet yok bahanesiyle gelmesin.. Onunda isine geliyor defans oyna mac 0-0 bitsin senin istatistiginde yenilgi olmasin sonra forvet yok dersin..
Elindeki malzemeyi iyi kullanman lazim..
Sezon öncesi MRA kendisi söyledi" yabancilarimiz hepsi kaliteli ve diger hocalar onlardan randiman alamadi diye"
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)
Murat Keçeci
21.10.2013, 10:18
Maçın ilk yarısı bu sezonun lazio maçının ilk yarısından sonraki en iyi oyunumuzdu diyebiliriz.İlk yarıda skor rahatlığını ele alıp ikinci yarıyı rölantide geçirip güzel bir galibiyet alabilirdik ama olmadı.
Öncelikle takım savunması olarak herkesin görevini başarılı bir şekilde yaptığını düşünüyorum sadece ofansif olarak ön plana çıkması gereken oyuncuların bazıları tutuk kaldı.Bu oyuncular olarak Henrique ve Malouda yı gösterebiliriz.Yusuf da beklentilerden uzak kaldı çok şey yapma isteğiyle panik yapma durumu birleşince performansı düştü.Olcan kısmen başarılı gözüktü.Adrian ise yapması gereken asıl görevi fazlasıyla yaptı çok klas iş bitirici 3-4 gollük pas verdi.
Artılarımızdan bahsedersek takım savunması olarak iyi durumdayız.Bambanın performansı sevindirici.Bosingwanın gelecek adına umut verici maç içinde yaptığı çok güzel bir bindirme oldu.Adrian çok klas paslar attı.Yusuf,Olcan,Henrique verimsiz fakat istekliydi.Bu oyuncuların tümünü oyun içine sokabilirsek gol sıkıntımızı kısmen çözebiliriz.Tamamen çözmek istiyorsak zamana ve transfere ihtiyacımız olduğu bir gerçek.
Eksilerimize gelirsek son hareketlerde pasif kalan oyuncularımızın sayısı fazla henrique güçlü fakat son hareketlerde eksik malouda, adrian yetenekli fakat fiziksel eksik,olcan istekli fakat verimsiz,yusuf yetenekli fakat tecrübesiz böyle olunca gol atmak da sıkıntılar yaşıyoruz birde orta sahanın ortasındaki oyuncular olarak oyun görüşü yetersiz bir görüntü verince 8 maçta 6 gol gibi çok düşük bir istatistik ortaya çıkıyor.
sivas savunmasının arasına daha fazla top atabilseydik girdiğimiz pozisyonlar 2-3 katına çıkabilirdi.Maçın en net ara pasını mustafa yumlu verdi demek ki colman ve soner gibi oyuncular tam hazır bir şekilde olsaydılar sonuca çok rahat gidebilirdik.
Beraberliğe sevinmesek de üzülmemeliyiz çünkü yoğun maç trafiğinde böyle konsantrasyon kayıpları olabiliyor örneğin juventus ve lazio da yenilmiş bu hafta futbolun içinde bunlar var.gs zor kazandı fb daha zor kazandı kimse kolay kolay maç kazanamıyor.
Biz önümüzü daha iyi görmek adına adım adım ilerlemeliyiz.Doğru yolda ilerliyoruz zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Beklentileri fazla yüksek tutmazsak oyuncuların üzerindeki baskı azalır,baskı azalırsa da sivas maçının ikinci yarısı gibi bir telaş, panik ortamı oluşmaz.
Travelair
21.10.2013, 10:20
* Adrian - Zeki değişikliğinden sonra hayat durdu benim için, o dakikadan itibaren halen düşünüyorum o adam çıkar mı ? Hadi çıktı girene bakarmısın !
Saldım çayıra Mevlam kayıra anlayışı. Filozof olmak var, bir de filozof gibi davranmaya çalışmak var. Taktik deha var, bir de kötü taklit var. Çorba var, çorba var...
HOPA'LI TS'Lİ
21.10.2013, 10:27
Son 5 dak. oyuncularımızın beraberliğe razıymış gibi ağır davranmaları beni çıldırttı.
TS 10 kişi de kalsa korkak oynamamalı ve maçı kaznmayı düşünmelidir.
Harun-61
21.10.2013, 10:40
Kadir Keles'e neden sans verilmez ?
Emre Güral neden son 5 dakika icinde girer ?
FC-ST-PAULI-61
21.10.2013, 10:45
Kadir Keles'e neden sans verilmez ?
Emre Güral neden son 5 dakika icinde girer ?
Aynen cok iyi yere temas ettin.Bence en iyi sol bek kadir,en iyi forvette emre.
Mustafa OK
21.10.2013, 10:50
bu maçla ilgili hocayı eleştirenlere katılmıyorum... maçın eleştirilecek kişileri belli malouda ve henrique... sen karşı karşıya golleri atamazsan 10 kişi kalınca yapacak bişeyin kalmaz.... hoca ne yapsın girip gol mü atsın... adam karşı karşıya yanında olcan bomboş gol atamama stresi yüzünden pas vermedi ben atayım diye 3 puandan olduk resmen... hakem zaten yandaş... zamanıda faulü verse mustafa dirsek atmayacak... zaten dirsek te dirsek değil ya neyse...
Alemdar61
21.10.2013, 10:59
TRABZONSPOR 2 HAFTA SONRA POTAYA GİRER..
Sezon başında söylediklerimiz aynen çıkıyor 8 haftalık periyotta 12 puan toplamasını beklediğimiz Trabzonspor 14 puan yaptı...Ligde Galatasaray, Bursa,Gençlerbirliği,Kayseri, Gaziantep gibi takımlar inanılmaz kötü performans gösteriyorlar..Bu takımların dökülmesi Trabzonspor'u sıralamada 4. sırada yapıyor..
Trabzonspor fikstür avantajının ve diğer takımların çok kötü olmasının sefasını sürüyor..
Sonuç çok yanıltıcı.. Trabzonspor orta sahası ve forveti dökülüyor..
8 Haftada 24 puan var, Trabzonspor bu 24 puanın ancak 14 puanını alabilmiş.. Takımın ne kadar kötü olduğunun en güzel göstergesi sanırım bu..
TARAFTAR LİGDE SIRALAMAYA BAKIYOR VE SUSUYOR..KENDİNİ KANDIRIYOR..
Santraforu olmayan, gol atamayan, sahada ayakta duramayan, Trabzonspor’un ligde 4. Olması ligin kalitesini gösteriyor..
Eğer alt sıralardaki 3 takım toparlanırsa o zaman Trabzonspor'u gerçekten çok zor günler bekliyor.. Kendi sahanda Sivasspor gibi 2. sınıf bir takımı bile yenemiyorsan ilerleyen haftalarda ne yapacağız merak ediyorum..
DURUM ANALİZİ..
Trabzonspor Kayseri deplasmanında aldığı +2 puan avantajını kaybetti.. Bu hafta Varşova maçı sonra Kasımpaşa maçı deplasmanda olacağız..
Alt sıralarda inanılmaz mücadele olacak bu sezon..Çünki kelli felli kulüpler ligin dibinde..
Akhisar,Sivas,Karabük,Antalya, Elazığ, Rize taş gibi duruyor..Bu Trabzonspor’u zor günlerin beklediğinin göstergesi.. Ligde kimin küme düşeceğini şimdiden kimse söyleyemez..
8. Haftalık periyot sıralamada takımların kalitesini göstermiyor..
Takımın ne halde olduğunun en güzel göstergesi Avni Aker tribünleri..Trabzonspor taraftarı zerre kadar bu takıma inanmıyor ve güvenmiyor..Kendi sahanda Sivasspor gibi 2. sınıf bir takımı bile yenemiyorsan bunun elbette bazı sonuçları olacaktır.
12 KULÜP İÇİN KÜMEDE KALMAK DAHA DA ZORLAŞTI..
Trabzonspor Kayseri deplasmanında aldığı +2 puan avantajını kaybetti.. Kondisyonu yetersiz Trabzonspor önce Varşova maçı oynayacak, sonra Kasımpaşa maçı.. Trabzonspor kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçından 3 puan alamazssa küme düşme hattına geriler..Sonra Gençlerbirliği deplasmanına gideceğiz..
Ligin son 5 sırasında Kayserispor, Gençlerbirliği, Gaizantepspor ve Bursaspor gibi takımlar var..Bu takımların küme düşme ihtimalleri çok düşük..
Bursa,Kayseri,Gençlerbirliği,Gaziantep gibi takımlarla aramızda sadece 5 puan fark var..Trabzonspor'un alacağı 2 mağlubiyet takımı alt sıralara çeker..
Kasımpaşa,Elazığspor maçlarından sonra Gençlerbirliği deplasmanına gideceğiz ki adamlar bu maçı çıkış maçı olarak göreceklerdir..Metin Diyadin görevi bıraktı çünki...
Lig kötü başladı..İyi olması gereken takımların kötü olması bizim aleyhimize..Trabzonspor’u zor ve sancılı günler bekliyor..
3-4 Hafta sonra dediklerim daha iyi anlaşılacaktır..
Saygı ile..
Not: Bordomavi.net 1461 Trabzon'u unuttu..Zerre kadar değer verilmiyor artık..Trabzonspor taraftarı iyi gün dostu olduğunu yine gösteriyor..
Bu hafta Bucaspor - 1461 Trabzon maçında tribündeydim gerçekten güzel zevkli maç oldu..Kadir Hocamı kutluyorum, Yakubu,Savaş, Barış kalitelerini gösterdiler..Hepsini kutluyorum, devamı gelecek inşallah..
Hoş geldin alemdar başkan :)
Travelair
21.10.2013, 11:06
Hocanın kabahati var. Sen Henrique'yi ayağı yere sağlam basıyor(?) diye tutalım dersen, sadece forvet alalım deyip onu da aldıramazsan, sol ayağıyla iş yapan Malouda'yı gezgine çevirirsen, Olcan'la oyuncak gibi oynarsan, Yusuf'u Adrian'ı kafalarına göre sahada dolaştırırsan ne olur? Çıkan 11'e bakıyorum ortasaha oyuncusu tek Zokora. Böyle saçmalık mı olur? Çorba gibi kadro yetmiyor, bir de çorba gibi diziliş. Beraberlik mucize. O da hocanın dehası denirse ha işte orda hata yaparız, bu yaşadığımız Allah'ın takdiri, ders alabilene
gurur6134
21.10.2013, 11:09
Ondan sonra maca neden taraftar gitmiyor..ulan gitsek ne olcak bu seneki senaryoda belli her hafta hakem hatalariyla sikebahcryi sampiyon yapcaklar yine..sonucu belli bir ligde millet salakmida gidip para verip lig maci izlesin hadi ordan..adalet saglanmsdan bu tff den ve aziz seytanindan kurtulmadan bende turkiyedeki maclara gitmem kimseyide gondermem enayimiyiz biz..
Yunus Danışmaz
21.10.2013, 11:10
Hiç ölçü olacağını zannetmiyorum,
tamamen doğaçlama yada tesadüf olarak alınırsa alınır yoksa gol atmışsın atamamışsın bundan etkilenip gaza geleceklerini zannetmiyorum,sebebi ise aynı şeyleri uzun zamandır yaşıyor olmamız,geçen sene de bundan farksız olmamamıza rağmen sezon sonunda golcü alınmaması.
Abim, Henrike ben bu takımın forveti değili diye bas bas bağırıyor. Janko desen sisteme uymuyor. Emre Güral desen sene sonu oynadığı dakika 90'ı geçmez. Bence devre arasında (ki yanlış bilmiyorsam kasımda kongre var, hacı seçilemez gibime geliyor. ) yeni yönetim forvet alacaktır...
FC-ST-PAULI-61
21.10.2013, 11:19
Hocanın kabahati var. Sen Henrique'yi ayağı yere sağlam basıyor(?) diye tutalım dersen, sadece forvet alalım deyip onu da aldıramazsan, sol ayağıyla iş yapan Malouda'yı gezgine çevirirsen, Olcan'la oyuncak gibi oynarsan, Yusuf'u Adrian'ı kafalarına göre sahada dolaştırırsan ne olur? Çıkan 11'e bakıyorum ortasaha oyuncusu tek Zokora. Böyle saçmalık mı olur? Çorba gibi kadro yetmiyor, bir de çorba gibi diziliş. Beraberlik mucize. O da hocanın dehası denirse ha işte orda hata yaparız, bu yaşadığımız Allah'ın takdiri, ders alabilene
Henrique kadar dengesiz sacma bir forvet yok.Ayagi yere saglam basiyormu demis hoca yuh
Fatih Öztürk
21.10.2013, 11:30
Uzun uzun yazıyorsun pekala anladıkta arkadaş bu takım zirvenin ilk 2 sırasındaki takımlarla DEPLASMANDA oynadığını niye es geçiyorsun?
Şikebahçe ile beşiktaşla Trabzonda oynayıp yensek şuan bizim 19 puanımız vardı.
Trabzonspor doğru yoldadır.oynadığımız futbol pek iç açıcı değil doğrudur fakat 13 futbolcuyla iki kulvarda yarışmak her baba yiğidin harcı değildir.
Muharrem Usta aday olacak Aralık'ta...
Muharrem Usta, Hacıosmanoğlu varsa ben yokum demiş
haciosmanoglu
21.10.2013, 11:41
rezil bir macti, yakalanan 4 pozisyon da harcandi, malouda-henrique.. sivas'in cok net penaltisi verilmedi, mustafa'nin hareketi rezalet.. berbat futbol.
Travelair
21.10.2013, 11:42
Trabzonspor doğru futbolcuları kadrosuna katmayıp 13 futbolcuyla yoluna devam ediyorsa bunun açıklaması ekonomik nedenler değildir. Sorumluları, yetkilileri de bellidir. Kimde hata bulacağız? Enkaz edebiyatından mazur çıkarmayı bırakmalıyız. Bu hikayelere karnımızın tok olması lazım. Trabzonspor'a her mevkide işinin uzmanı, bilgili insanlar lazım
L.Burrows
21.10.2013, 11:45
Herşeye eyvallahta icerdeki maclarda bile kendi sahasinda bekleyen kontra oynamaya calisan rakibe baski kuramayan bir trabzonsporu izlemek kahrediyor insani
kayseriliyiz
21.10.2013, 12:14
Burak yilmazi alalim
Fatih Öztürk
21.10.2013, 12:23
Trabzonspor doğru futbolcuları kadrosuna katmayıp 13 futbolcuyla yoluna devam ediyorsa bunun açıklaması ekonomik nedenler değildir. Sorumluları, yetkilileri de bellidir. Kimde hata bulacağız? Enkaz edebiyatından mazur çıkarmayı bırakmalıyız. Bu hikayelere karnımızın tok olması lazım. Trabzonspor'a her mevkide işinin uzmanı, bilgili insanlar lazım
Eksik bölgeler belli.2-3 kalite isim daha alınırsa yol haritamız netleşir.kadro üç aşağı beş yukarı netleşdiyse bunda payı olanlarıda tebrik etmek gerekir!malum geçen sene bir hafta oynayan 7 oyuncu ertesi hafta kadroya giremiyordu.Türkiyede hangi kurumda işinin ehlileri varda futbolda bu sistemsizlikte Trabzonsporda olsun?
yavuzbaha
21.10.2013, 13:01
Mustafa nın hareketi kırmızı kartı gerektirir ama hakem arkadan yaka paça yapışmaya düdük çalsaydı,Mustafa bu refleksi göstermiycekti...
Travelair
21.10.2013, 13:09
İşte ilerlemek istiyorsak bu mazeretleri bırakmamız lazım. Trabzonspor'da olmak zorunda. İnancımız gereği de bu böyle. Öte yandan bana kalırsa çoğu tarafımız eksik (İstediğimiz düzeyde değil, şampiyonluk kadrosu değil) ve kaybedecek zaman yok. Görelim bakalım, kaynaşsınlar, takım yeni, başa birilerini getirdik, biraz baksınlar diyerek olmaz.
Travelair
21.10.2013, 13:21
Kısaca gördüğüm kadarıyla her kademede yetersiz görüntü çiziyoruz
Fatih Öztürk
21.10.2013, 13:41
Defansta son derece yeterliyizde ofansta sıkıntı olduğu ortada.yinede kolay kolay mağlup olmuyoruz daha 5 ay önce bu takımın maç kazanma şansı yoktu unutmayalım.
Uğur Odabaş
21.10.2013, 13:51
Mustafa benim görmediğim ne haraket yaptı anlam veremiyorum kırmızı kartı gerektirir kanısı nasıl oluştu!
Bambayı çok beğendim bir kaç gereksiz top kaybından başka kusursuz oynadı. Takım iyi bir noktaya doğru çok yavaşda olsa çıkmaya devam ediyor. İyi olacak iyi
Bu takım geçen sezon da aynı dönemde 4 gol yemiş ve 12 puan toplamıştı.
Fatih Öztürk
21.10.2013, 14:01
Bu takım geçen sezon da aynı dönemde 4 gol yemiş ve 12 puan toplamıştı.
Geçen sene aynı dönemde sadece 2 avrupa maçı (Videoton) yaptık.
Travelair
21.10.2013, 14:06
Defansta yeterliyiz düşüncesine katılmıyorum. İkili mücadele kazanmadan (Hatta girmeden), rakip kalemize gelinceye kadar yalnızca topun önüne geçip bekleyerek, düşük pas kalitesiyle, düşük fizik kapasitesiyle Çanakkale geçilmezi oynayarak defans kabul edilemez. Bizde 3 futbolcunun işini başka takımda 1 futbolcu yapıyorsa o zaman bu kavramlarda aldanma olasığımız yüksek. Tekrar tekrar yinelemem gerek: İşinin ehli insanların oturup Trabzonspor projesini hayata geçirmesi lazım. Başta doğru transferler."Bakalım ne yapacağız" yanlış yöntemdir
Erdal DİLEK
21.10.2013, 14:13
Mustafanin pozisyonu tamda şike basinin istediği pozisyon. Mesela bu pozisyon fenerli bir oyuncunun atilmasina sebeb olsaydi kasitli bir dirseğin olmadiğindan bahsedilip fb nin hakki yendi denirdi ama Trabzonspor olunca kesin kirmizi deniliyor. İşin özeti bu basina bu malzemeyi verme mustafa, elin kolun rahat dursun
Erdal DİLEK
21.10.2013, 14:15
İsrarla maoludanin sağ ayağinda bir sakatlik olduğunu duşunuyorum, 2 pozisyonda da sağ ayakla vurmak yerine tuhaf tuhaf şeyler yapti
Fatih Öztürk
21.10.2013, 14:15
Rakip kalemize 3 saniyede inerken orta alan ve forvet oyuncuları tren izler gibi izlemek yerine rakibi ortada karşılasa gerideki dörtlüde gömülmeden rakip oyunculara aman vermese.pas kalitesinin düşüklüğü defans oyuncularının sorunu değil.Ön liberoda Zokora bu kadar kaçak güreşirse,Adrian yanından geçen oyuncuyu rahatsız etmezse,Henrique bi gıdım geriye gelip yardım etmezse defansa kabahat niye bulayım?ki 5 maçtır bu defans gol yemiyor.
Erdal DİLEK
21.10.2013, 14:22
Rakip kalemize 3 saniyede inerken orta alan ve forvet oyuncuları tren izler gibi izlemek yerine rakibi ortada karşılasa gerideki dörtlüde gömülmeden rakip oyunculara aman vermese.pas kalitesinin düşüklüğü defans oyuncularının sorunu değil.Ön liberoda Zokora bu kadar kaçak güreşirse,Adrian yanından geçen oyuncuyu rahatsız etmezse,Henrique bi gıdım geriye gelip yardım etmezse defansa kabahat niye bulayım?ki 5 maçtır bu defans gol yemiyor.
Herkes 2 stoperini defansta birakip rahatlikla ileride baski kurabiliyor, ama biz guvenemiyoruz. Adrian ve henriqe icin soylediklerine bende katiliyorum ama zokora stoperler guvenmediginden hem arslarina kadar giriyor hemde gidip ayaklarinan topu aliyor, halbuki zokora topu orts sahada almasi gerek, egemenin selcuğa attiği gibi bir zamanlar.
Travelair
21.10.2013, 14:43
Defans ve ofans diye ayırdığın için daha genel bir yorum yaptım. Yoksa hepsi defans oyuncularının meselesi değil elbette. Öyle bir yorumum olmadı. Ha tek tek bakarsan bence yeterli değiller. Son maçta dikkat edersen ortasaha futbolcusu bir tek Zokora var. Burda hata aramayayım mı? Yetkiliysen çözüm bulacaksın. O koltuklara oturuyorsan idare edemezsin. İdare edersen onun ardında sadece ekonomik nedenleri aramam. Yetersizliğini ararım, koltuk sevdanı ararım. Bütün yaz hikayeyle geçti. Şu an Anadolu takımı kıvamındayız. Defans çok iyi, ofansta sorun var dersen, ben de Trabzonspor'un hedefi şampiyonluktur diyorum. Kimsenin mevkisi belli değil, ehil değiller, kafalarına göre oynuyorlar, Mustafa stoperken bakıyorum ortasahada, Olcan kanatken beke çekiyorsun, Malouda sol kanat, ortaya çekiyorsun, Adrian sol kanat, öyle serbest, Yusuf sol kanat, sağ kanatta, Ortasaha göbek? Yok. Sonra maç sonunda da felsefe yapmaya çalışan hoca demeçleri okuyorum. Başkan Adebayor'u getirecekmiş. Tamamen populist yaklaşımlar. Plan strateji yok. Bize yazık değil mi?
Fatih Öztürk
21.10.2013, 14:45
Herkes 2 stoperini defansta birakip rahatlikla ileride baski kurabiliyor, ama biz guvenemiyoruz. Adrian ve henriqe icin soylediklerine bende katiliyorum ama zokora stoperler guvenmediginden hem arslarina kadar giriyor hemde gidip ayaklarinan topu aliyor, halbuki zokora topu orts sahada almasi gerek, egemenin selcuğa attiği gibi bir zamanlar.
Trabzonspor orta sahasının dikine oyunu oynama problemi var.Zokora daha fazla insiyatif almak zorunda.yana geriye oynamak güzel hoşta öne oynamak çokmu zor bunu Zokora arada bir yapıyor her zaman yapsa rakibi ortada biraz daha sindirebiliriz.tabi aynı şekilde ortadaki diğer elemanlarda daha çok insiyatif almalı.
Fatih Öztürk
21.10.2013, 14:49
Defans ve ofans diye ayırdığın için daha genel bir yorum yaptım. Yoksa hepsi defans oyuncularının meselesi değil elbette. Öyle bir yorumum olmadı. Ha tek tek bakarsan bence yeterli değiller. Son maçta dikkat edersen ortasaha futbolcusu bir tek Zokora var. Burda hata aramayayım mı? Yetkiliysen çözüm bulacaksın. O koltuklara oturuyorsan idare edemezsin. İdare edersen onun ardında sadece ekonomik nedenleri aramam. Yetersizliğini ararım, koltuk sevdanı ararım. Bütün yaz hikayeyle geçti. Şu an Anadolu takımı kıvamındayız. Defans çok iyi, ofansta sorun var dersen, ben de Trabzonspor'un hedefi şampiyonluktur diyorum. Kimsenin mevkisi belli değil, ehil değiller, kafalarına göre oynuyorlar, Mustafa stoperken bakıyorum ortasahada, Olcan kanatken beke çekiyorsun, Malouda sol kanat, ortaya çekiyorsun, Adrian sol kanat, öyle serbest, Yusuf sol kanat, sağ kanatta, Ortasaha göbek? Yok. Sonra maç sonunda da felsefe yapmaya çalışan hoca demeçleri okuyorum. Başkan Adebayor'u getirecekmiş. Tamamen populist yaklaşımlar. Plan strateji yok. Bize yazık değil mi?
Orta alanda Soner ve Colmanın sakatlıklarının sıkıntılarını takım yaşıyor.hocada yaşıyor.orta alana takviye bu saatten sonra farz oldu.herkes Sonerden üzerine koyarak gitmesini beklerken oynadığı maçlarda hayal kırıklığı yarattı.hocanın orta alanla bu kadar çok oynamasını sebeplerinden biride Colmanın sakatlığı.Sonerle Colman tam olarak iyileşip form tutarsalar orta alana dikine oynayacak 1 oyuncu yeterli görünüyor.
Travelair
21.10.2013, 14:56
Colman sakat olmadığı zaman da sıkıntı. O yüzden ipiyle kuyuya inilmez. Engin'i, Jaja'yı niye gönderdik? Çünkü ipleriyle kuyuya inilmezdi. Soner de bence ofansif ortasaha, göbek oyuncusu değil. Ortasaha bu yaz alınmalıydı, bir değil 2 tane. Ama bilgisizlikten dolayı alınmadı. Şimdi de mazeretler ardına saklanılıyor. Yenemiyorsan yenilmeymiş
Bize şampiyonluğun tanımını yapacak insanlar lazım
İşte ilerlemek istiyorsak bu mazeretleri bırakmamız lazım. Trabzonspor'da olmak zorunda. İnancımız gereği de bu böyle. Öte yandan bana kalırsa çoğu tarafımız eksik (İstediğimiz düzeyde değil, şampiyonluk kadrosu değil) ve kaybedecek zaman yok. Görelim bakalım, kaynaşsınlar, takım yeni, başa birilerini getirdik, biraz baksınlar diyerek olmaz.
Bu kadro 5 yil beraber oynasin yinede birak sampiyonlugu 3.dahi olamaz bazi seyler gorulur ama gorulmek istenmez .Bu kadro iliklerine kadar korkak pisirik bir kadro basarisizlik kaniksanmis baslarindaki hoca onlardan daha pisirik ve korkak.Bakin belcika ne yapti basarisizliga alismis kadroyu topyekun kesip atti simdi kazanmaya alismis bunu siar etmis bir hoca ve takimla dunya kupasinin favorilerinden gsteriliyor.Trabzonspor bunu yapmalidir baska turlu Trabzonsporun hayatta kalma sansi yoktur.
Takım savunmamız çok kötü. Kötü de olsa 11 kişi kapandığımız için pozisyon vermiyoruz çünkü ligde ekstra hareket yapacak rakipler yok. Kapanmak ile iyi savunma yapmak aynı şey değil. Sizin dediğiniz gibi rakibi karşılamada felaket takım. Bir ara adam kaleye girecek bizimkiler üşendi, neyse ki Bamba atladı.
Zokora şu an bence iyi. Adam en azından defans yapmayı biliyor. Zokora'nın yerine kim oynarsa oynasın bu başarılı gözüken defans eleğe döner. Rakibin presi altında defanstan top çıkaracak oyuncumuz yok, sorun bu. Bunu Zokora değil orada ona en yakın oynayan oyuncu yapacak. Hocamız Malouda'yı oraya koyuyor ama Malouda bu saatten sonra o işi yapamaz. Ki hiçbir zaman o işi yapmadı ya orası ayrı. Soner korkak yapamıyor, Colman ağır ve inanılmaz istikrarsız olduğu için, Aykut beceri eksikliğinden... Adrian, Alanzinho ve işte Malouda zaman zaman orada deneniyor ama en fazla günü kurtarıyorlar. Şampiyonluk zamanında bile orada sıkıntımız vardı, ki şimdi ğs'de de eleştiriliyor No 8 sorumluluk almadığı, topla yüzünü dönemediği için.
Forvet, iki yönlü orta saha, ve hepimizin farkında olduğu ama dillendirmediğimiz sağ açık sorunu. Sağ açıkta Yusuf başarılı değil. O oynamazsa Adrian ya da Olcan oynuyor ama onlar da başarılı olamıyor orada.
Forvetimiz yok ama arkasındaki 3 oyuncunun bu kadar dağınık ve istikrarsız olması hocanın elini kolunu bağlıyor.
İlk 11'i kalitesini tartışırız ama yedek kulübesinin bu kadar zayıf olması daha büyük dezavantaj. Hamle şansımız yok. Zeki girdi tamam ben de salladım epey, ama kim girecek arkadaş. Emre girsin. İyi girsin. Girdi zaten :)
Henrique zaten gözler önünde ama Adrian gereken presi fazlasıyla yapıyor. Hatta bir AMC için haddinden fazla bile yoruyor kenidini. Buna rağmen maç başı 3 tane %100'lük gol pası verebiliyorsa artık bu adam eleştirilmesin.
Koşu metrajı ile verimlilik arasındaki tutarsızlığın bir numaralı örneği Malouda'dır. Dikkatli gözle izleyip ne kadar yararsız koştuğu fark edilmeli.
Fatih Öztürk
21.10.2013, 15:15
Takım savunmamız çok kötü. Kötü de olsa 11 kişi kapandığımız için pozisyon vermiyoruz çünkü ligde ekstra hareket yapacak rakipler yok. Kapanmak ile iyi savunma yapmak aynı şey değil. Sizin dediğiniz gibi rakibi karşılamada felaket takım. Bir ara adam kaleye girecek bizimkiler üşendi, neyse ki Bamba atladı.
Zokora şu an bence iyi. Adam en azından defans yapmayı biliyor. Zokora'nın yerine kim oynarsa oynasın bu başarılı gözüken defans eleğe döner. Rakibin presi altında defanstan top çıkaracak oyuncumuz yok, sorun bu. Bunu Zokora değil orada ona en yakın oynayan oyuncu yapacak. Hocamız Malouda'yı oraya koyuyor ama Malouda bu saatten sonra o işi yapamaz. Ki hiçbir zaman o işi yapmadı ya orası ayrı. Soner korkak yapamıyor, Colman ağır ve inanılmaz istikrarsız olduğu için, Aykut beceri eksikliğinden... Adrian, Alanzinho ve işte Malouda zaman zaman orada deneniyor ama en fazla günü kurtarıyorlar. Şampiyonluk zamanında bile orada sıkıntımız vardı, ki şimdi ğs'de de eleştiriliyor No 8 sorumluluk almadığı, topla yüzünü dönemediği için.
Forvet, iki yönlü orta saha, ve hepimizin farkında olduğu ama dillendirmediğimiz sağ açık sorunu. Sağ açıkta Yusuf başarılı değil. O oynamazsa Adrian ya da Olcan oynuyor ama onlar da başarılı olamıyor orada.
Forvetimiz yok ama arkasındaki 3 oyuncunun bu kadar dağınık ve istikrarsız olması hocanın elini kolunu bağlıyor.
İlk 11'i kalitesini tartışırız ama yedek kulübesinin bu kadar zayıf olması daha büyük dezavantaj. Hamle şansımız yok. Zeki girdi tamam ben de salladım epey, ama kim girecek arkadaş. Emre girsin. İyi girsin. Girdi zaten :)
Kısacası Bize Selçuk İnan lazım:)
Fatih Öztürk
21.10.2013, 15:21
Henrique zaten gözler önünde ama Adrian gereken presi fazlasıyla yapıyor. Hatta bir AMC için haddinden fazla bile yoruyor kenidini. Buna rağmen maç başı 3 tane %100'lük gol pası verebiliyorsa artık bu adam eleştirilmesin.
Koşu metrajı ile verimlilik arasındaki tutarsızlığın bir numaralı örneği Malouda'dır. Dikkatli gözle izleyip ne kadar yararsız koştuğu fark edilmeli.
Adrian dün sadece 1 top kazandı.ben pres yaptığını görmedim.fazla ekstra beklentim yok.sadece rakip yanından geçerken izlemesin birde mümkünse bir tane kafa topuna çıkıp top alsın.bunları yaparsa en azından rakip bir kişi eksik üzerimize gelir.Maloudaya gelince sahada ne yaptığını bilen ender oyunculardan bri.öyleki Adriana çıkarılan her pasın altında Maloudanın imzası var.pozisyon sezgisi kuvvetli.yeri geliyor ortada duvar oluyor.yanından geçen adama bakmak yerine basıyor.bir hafta solda bir hafta ortada bir hafta sağ kanatta oynuyor.takımda en fazla top kazanan adam Malouda.istatistikler ortada.
Kafa topu konusunda yanlış düşünüyorsun Alex Dünya'da kafa topu alan nadir 10 numaralardan biriydi Hüseyin Çimşir bile o boyuyla alamıyordu ondan.Yahu Henrique bile alamıyor Adrian alsın diyorsun.:)
Kafa topunu stoperlerden başka alan yok zaten. Zokora dahil hepsi sıfır bu konuda.
Fatih Öztürk
21.10.2013, 15:29
Kafa topu konusunda yanlış düşünüyorsun Alex Dünya'da kafa topu alan nadir 10 numaralardan biriydi Hüseyin Çimşir bile o boyuyla alamıyordu ondan.Yahu Henrique bile alamıyor Adrian alsın diyorsun.:)
Dünyada hatırı sayılır iyi takımlarda ne Alex nede Adrian tarzında rakibi kovalamayan oyuncu türü kalmadı.artık futbol prese dayalı oynanıyor.doğal olarakta devamlı tempo yapacak orta saha oyuncularıyla oynanıyor.kafa topu mevzusuna gelince Colman ofansif yönü güclü bir oyuncu ama kafa toplarına korkusuzca çıkabiliyor.futbolcunun kafa topuna çıkmamasının yegane sebebi sakatlıktan korkmak ile alakalı.Henrique ise başlı başına bir felaket:)
Dünyada hatırı sayılır iyi takımlarda ne Alex nede Adrian tarzında rakibi kovalamayan oyuncu türü kalmadı.artık futbol prese dayalı oynanıyor.doğal olarakta devamlı tempo yapacak orta saha oyuncularıyla oynanıyor.kafa topu mevzusuna gelince Colman ofansif yönü güclü bir oyuncu ama kafa toplarına korkusuzca çıkabiliyor.futbolcunun kafa topuna çıkmamasının yegane sebebi sakatlıktan korkmak ile alakalı.Henrique ise başlı başına bir felaket:)
Alex'i örnek verdin de Alex'teki zıplama özelliği çoğu oyuncuda yoktur Adrian'la karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil.
Diğer konuda haklısın Adrian koşmuyor mücadele etmiyor ayağına top geldiğinde oynuyor falan tamam da herif bir pasla %100'lük pozisyona sokuyor seni kaldı ki yanında oynayan adamlar da takım oyunu anlayışı sıfır diyeceğim Adrian şu takımda en son eleştirilmesi gereken adamlardan biri pozisyona girebiliyorsak %80 Adrian sayesinde giriyoruz.
CAFER ÖZER
21.10.2013, 15:38
Kendi Evinde Korkak oynayıp 1 puana yatan adamı Teknik direktör olarak kabul etmiyorum
Trabzonspora 1 değil birkaç beden Küçük gelen bir hoca ve Yönetim var.
Mustafa kırmızı görünce Forvetsiz oynasa hadi dersin Mustafa Kırmızı görmeden Önce HENRİQU yu çıkartıyor (henriqu iyi bir forvet değil ama elinde tek o var) Sonra Adrianı Çıkar Zeki Yavruyu al bu anlayıuş bu zihniyetle Trabzonspor hiçbiryere gidemez
Eğer Taraftar operasyon yapmasa Şuan VOLKAN ŞEN hala bu takımın direk oynayan oyuncusuydu
Zeki Yavruyu Gördükten Sonra Tayfun Corayı özlüyorum
Hasan Üçüncüyü özlüyorum
Külünkoğlu
21.10.2013, 16:07
Hücum etmeye niyeti olmayan takım karşısında bu kadar pozisyon vermek şöyle bir kenarda dursun.
Aklımın hayalimin almadığı iki soru var aklımda.
Birincisi, malesef ki malesef, topu önde tutan ve gole yakın tek oyuncu olan Henrique’yi çıkarıp Abdülkadir’i alması,
İkincisi, bir kaç dakika geçmeden Adrian’ı çıkarıp Zeki’yi oyuna alması...
Benim kıt futbol bilgim tıkandı kaldı. Hal böyle olunca da felsefi açıdan da yorum yapmak ne haddimize...
Adrian rakip kovalamıyor işte, artısı da bu. Zokora refakat ediyor da n'oluyor? Top kapma sayısı eminim 10 katıdır ama yararı yok bana. Çünkü adamı ceza sahasına kadar sokuyorsun kovalayınca. Evet bir çok kez saçmalayıp kaptırıyor Türkiye ligi topçuları ama Lazio oraya indiği an ağları buluyor. Peşinden kovalayan değil alanda top yaptırmayan adam değerli benim gözümde.
Bize 10 adet, koşamıyor top kapamıyor zannedilen Adrian'dan gerek. Sahada duracağı yeri bilsin yeterli bana. Bir midilli kadar komik vücutlu Arda Turan bile azılı pres elemanı oldu Atletico'da. Aynı adamı bizim ülkedeyken az koşuyor, top ayağındayken çok bencil diye yaftalıyorduk.
Önüne yanına arkasına Zokora, Malouda, Henrique gibi vasatların yerine akıllı adam koyalım bakalım rakibi nasıl boğuyoruz.
Şahin Yılmaz
21.10.2013, 17:45
1-Kimse bana transfer sezonu açıkken ve eksiklerimiz belli iken, gerekli yerlere gerekli oyuncuları transfer etmeyen mitinglerde hava yapan bu Yönetimi savunmasın.
2- Kimse bana ne oynadığı bilinmeyen, hangi takımın başında olduğunun farkına bile varamayan, sahada korkaklığın pısırıklığın kitabını yazan, Trabzonspor tarihinin en rezil hocası
olan MRA'yı hiç savunmasın.
Bırakalım maç maç, maçın analizini yapmayı. Ben Size bu Yönetim ve Hoca ile önümüzde oynayacağımız tüm maçların analizini yapayım kimse yorulmasın.
Korkak, ezilen oynamayan ve oynatmayan pısırık futbol. MRA eğer oyuncu değişikliklerinde
bundan sonra saçmalamazsa, kümede kalmamız konusunda bir sıkıntı olmaz.
Bu Yönetim ve teknik ekiple Güzel futbol bekleyenler, belki çölde kutup ayısı ve penguen görebilir ama bu takımdan cesur ve güzel oyun göremez. Bu kadar net.
Kimse kimsenin aklını karıştırmasın kimse kimseyi kandırmasın tablo net ortada.
Şahin Yılmaz
21.10.2013, 17:52
Bakıyorum herkes analiz yapıyor. Yok forvet yok, yok ortasaha pres yapmıyor, yok topa sahip olamıyoruz, yok oyuncu kalitemiz sorunlu, oyuncu değişiklikleri şöyle böyle, kaleye şut atamıyoruz, kafa vuramıyoruz, yaratıcı oyuncumuz yok; yok yok yok.
Yahu bu takımda ruh yok, bilgi yok, ilgi yok.
Malesef 2010-2011 yılı verilmeyen Şampiyonluk, Trabzonspor'u komaya soktu. Her tarafından hortum bağlı bilinci ve şuuru kapalı yatan hastadan, çocuk yapmasını istiyoruz.
Allah sonumuzu hayır getirsin. Cümlemize bolca sabır versin.
Bu kulübün başına gelen bütün teknik direktörler defans manyağı olmak zorunda mı ?
Bir tane ruh hastası vardı, ondan kurtulduk ama şimdi de bu adam çıktı!
Bunu bilerek mi yapıyorlar ? Bu kulüp kendi sahasında korkak futbol oynamak zorunda mı ? Bu kepazelikten nasıl kurtulacak bu kulüp ?
Trabzonspor'un forvet eksiği olduğunu yıllardır söyledik, milyonlar söyledi.
2 net pozisyonu atamıyorsun. Rezillik, kepazelik her yerinden akıyor.
Mustafa Reşit Akçay'da ukalalık yapmaya devam ediyor.
hüseyin1975
21.10.2013, 20:30
Avrupada böyle oynasa belki zorda olsa kabul edecegim ama ligimizde nedir bu eziklik yahu.
Burde Emre kisa sürede ne yapabilecegini gösterdi. Topu iyi sakladi ve takimi rahatlatmaya calisdi. Emre ve Bambadan daha fazla yararlanmaliyiz.
ben daha deplasmanda fb maçındaki vakit geçirmeye yönelik hareketleri, beraberliğe yatmayı hazmedemezken,kendi sahanda sivas maçı sonrası akçay denilen vizyonsuz "yenemiyorsan yenilme anlayışına göre skoru olumlu buluyorum" die açıklama yapıyor!!!!!!böle bi adamla trabzonspor küçülüyor ister maç kazansın ister kazanmasın...bu açıklamalar bizi rezil ediyor, akçay bizi rezil ediyosunnnnn!!!!!!!!artık kendi sahandaki sıradan maçlarda bile beraberliğe sevinir hale geldin senin hedefin ne akçay kümede kalmak mı???????
ben daha deplasmanda fb maçındaki vakit geçirmeye yönelik hareketleri, beraberliğe yatmayı hazmedemezken,kendi sahanda sivas maçı sonrası akçay denilen vizyonsuz "yenemiyorsan yenilme anlayışına göre skoru olumlu buluyorum" die açıklama yapıyor!!!!!!böle bi adamla trabzonspor küçülüyor ister maç kazansın ister kazanmasın...bu açıklamalar bizi rezil ediyor, akçay bizi rezil ediyosunnnnn!!!!!!!!artık kendi sahandaki sıradan maçlarda bile beraberliğe sevinir hale geldin senin hedefin ne akçay kümede kalmak mı???????
Senle büyülürüz kaptan. Al su takimi eline.
brnclhn buraya eller eller havaya!! Haydi bastir brhlschn!!!
Armağan Dere
21.10.2013, 21:29
Tamam kötü oynamamışız
ama şu var karşı karşıya yakaladıklarını atacaksın!..
Hakem ne kadar birileri tarafından gönderilmiş de olsa..
Zaten Trabzon biraz iyi gitmeye dursun hemen önünü kesiyorlar.
Şu var atacaksın kardeşim
Henrike ve Malouda yüzünden gitti maç
net 3-0'dı maç..
Kötü oynamamışız ama umarım şu Sivas ve Akhisar yüzünden kaybedilen 5 puanı aramayız.
hangi 3-0 yaa. o goller girmiş olsa hamidospor olacak banu alkan gibi.
maç 6-0 olacak biz takıma 1 gol yiyin diye bağıracaktık yine. plaka meselesi
ama forvet yeteneksiz olunca elimizden kaçırdık
Hüseyin Başoğlu
21.10.2013, 22:33
fener hariç rakiplerimizin puan kaybetmesi bu maçı önemsizleştirdi en azından
Mert Oğuzlu61
21.10.2013, 22:48
fb ve gs kazandı, hatta kasımpaşa gelip arkadan geçti bizi. tek teselli bjk nin berabere kalması :) daha ne olsun, hiçte işimize gelmeyen sonuçlar.
haftaya kaybedersek biranda kendimi 10. sırada bulabiliriz :D
Hüseyin Başoğlu
21.10.2013, 23:02
fb ve gs kazandı, hatta kasımpaşa gelip arkadan geçti bizi. tek teselli bjk nin berabere kalması :) daha ne olsun, hiçte işimize gelmeyen sonuçlar.
haftaya kaybedersek biranda kendimi 10. sırada bulabiliriz :D
akhisar çaykur bjk kaybetti :) günlük düşünürsek iyi sayılır..Haftayada kasımpaşa ile maçımız var :)
gs yi ben yarışta bile saymıyorum...Şampiyon olamayız bu senenin şampiyonu belli fb 2. olalım şl ye gidelim derdindeyim :D (yine fenerin yerine :D)
Soner Albayrak
22.10.2013, 00:25
O değil taraftarın da camianın heyecanı kalmamış ben tribünlerin boş olmasını biraz da buna bağlıyorum. Şahsen en son İnönü de BJK'yi 2-1 yendiğimiz maçtan bu yana kaliteli futbol oynadığımız bir maç hatırlamıyorum.
mra kararlarına saygı duyanlardan biriyim ancak sivas maçında çok zorladı hoca beni saygı duyma noktasında
mra onurlu duruş diyor ya kendisine el kol yapan henriqueyi oyundan alarak takımı forvetsiz koyuyor ya
o onurlu duruşunu devam ettirmesini bu henriqueyi oynatmamasını istiyorum. inş oynatmaz warşova maçında bile
henrique ne yaptı forvet değil ne için 11 de yer buluyor top tutuyor diye ben onda olanın fazlasını emre güralda görüyorum
mra emre gürala daha fazla şans vermesini bekliyorum
henriqueyi henrque yapan mustafa hoca değil mi karşılığı ortada saygısızlık affedilmemesi lazım
derhal kulubeye janko artık birşeyler ortaya koyacaksa koysun lig bitecek. olmadı emre güral oynar
ya şu henriqueye yapılan ilgi emre gürele yapılsaydı berki bir forvetimiz olmuştu.
zekeriyya
22.10.2013, 08:26
her kim ki geçmişte başarılı
her kim ki geçmişte efsane
bizden uzak dursun
başımıza ne geldiyese bu parselcilerden geldi
geleceğe bakamaz hale geldik
şimdi özeti izledim malouda da çok kötüymüş gerçekten ne yapmış tatilde. hiç çalışmamış mı enteresan..
Ceyhun Dündar
22.10.2013, 08:46
Malouda yalvariyor hocam beni oyundan al,duzgun ayagına yakisan o dakikadan sonra tek gol sansin duran toplari kullanacak adam olan adriani aliorsun yerine zekiyi koyuyorsun.
Hemde sag acik:S
Sonra da Adrian hocaya kendimi kanitladim deyince terbiyesiz oluyor,ben acik konusayim bu forumda olupda orda adrian durumunda olsa hocaya saldirmayacak adam tanimiyorum.
Trabzon genetigine aykiri hareketler.
Bi de bambanin yusufa kizdigi pozisyon heralde sinir sistemimi altust etti,ayni yusuf 90+3 de taçi kullanmadi bekledi yanindaki arkadasa birakti.
İste trabzonspor bu sezonu orda birakti.
Kisacasi sene sonu soyle bir durum olabilir 16 galibiyet 12 beraberlik 5-6 yenilgi. 60*63 arasi puan.
4. sira son 7-8 hafta gazozuna, avrupada bi hareket olsa keske.
Adnan Özkan
22.10.2013, 10:58
Henrigeyi dövmek isityorum neden acaba :) ayrıca MRA ya 10 kişi kaldık diye kendi evinde defansa yatma korkaklığını kendine nasıl yakıştırdı sormak istiyorum.Fırat aydunusa halkı tahrik ve provakasyondan dava açmak istiyorum,çok şeymi istiyorum! :)
Oğuzhan Turhan
22.10.2013, 12:20
Hocanın oyun yapısını eleştirsek bile, şu maçta 4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremedik.
Olmayınca olmuyor işte.
Fakat elinde madem Emre Güral diye bir forvet var ve sen bu oyuncuyu son 5 dakika oyuna alacaksın. Neden Henrique'yi çıkarttığında ne yaptığını bilmediğimiz Abdülkadir'i oyuna sokuyorsun.
DeAgLeMaNyAq
22.10.2013, 16:16
şimdi özeti izledim malouda da çok kötüymüş gerçekten ne yapmış tatilde. hiç çalışmamış mı enteresan..
Herkes 3 gün izin yaparken Malouda'ya başkan talimatıyla 1 hafta izin verildi...
Fatih Öztürk
22.10.2013, 16:20
Herkes 3 gün izin yaparken Malouda'ya başkan talimatıyla 1 hafta izin verildi...
Topa güçsüz hamle yapmasının nedeni kesinlikle bu izindir.hayır yani izin ne alaka arkadaş zaten transferleri sezon öncesi yükleme kampına yetiştirememişsin bide kalkıp sezon başında 1 hafta izin veriyorsun.kesin hocaya bile sormamıştır başkan.hani profesyonellik hani nerede arkadaş?
Topa güçsüz hamle yapmasının nedeni kesinlikle bu izindir.hayır yani izin ne alaka arkadaş zaten transferleri sezon öncesi yükleme kampına yetiştirememişsin bide kalkıp sezon başında 1 hafta izin veriyorsun.kesin hocaya bile sormamıştır başkan.hani profesyonellik hani nerede arkadaş?
Son vuruşlarındaki cılızlığının nedeni belli oldu. Olan bizim 2 puana oldu desenize :)
arkadaşlar da benim gibi henriqueden dertli vaziyette
ben mra kararlarına saygı duyuyorum ama hoca diyor ya onurlu duruş
hani sivas maçında aldı ya henriqueyi bizi forvetsiz bıraktı ya
o duruşu warşova ve kasımpaşa maçındada bekliyorum
şu henrique kadar emrenin üzerine titrense berki yerli forvetimiz olmuştu
oflubektas
22.10.2013, 16:23
"1.Dünya Savaşı'nda Almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık" :)
Fatih Öztürk
22.10.2013, 16:25
Son vuruşlarındaki cılızlığının nedeni belli oldu. Olan bizim 2 puana oldu desenize :)
Bugün 2 puanımız daha olsa şikebahçeyle beraber kopup gidebilirdik şampiyonluk yarışında.hani bu başkan teknik ekibin işine burnunu sokmayacaktı.bir tane sözünü tutmadı arkadaş yani yuh diyorum başka bir şey demiyorum.
malouda tekniğinden şüpem yok ama bu şekilde çalışmak yerine izin verilirse adam
zaten yetersiz takımada zarar veriyor
iki top atıldı maloudaya defans arkasına orda malouda iki boy fark atacak rakip defans koştumu
ayağındaki topa vurana kadar kaptırmayacak
Tüm maçlarda 2. sınıf sıradan anadolu takımlar kisvesiyle oynadık.
Biz savunduk (sözde) , onda saldırdı. Kontralardan 1-2 pozisyonumuz oldu.
Her maç aynı hikaye.
Onur bakalım kaç maç daha kurtaracak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.