PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7

mhs61
20.10.2013, 18:43
Ortalık biraz durulunca, bu antrenörün hayran kitlesi doluşacak buraya... Kadro kötü, hakem kötü, saha kötü, yemekler kötü, hoca ne yapsın filan diyecekler... 5 maçtır gol yemiyor, yenemeyeceksen yenilmeyeceksin edebiyatı yapıp, bizleri futboldan anlamamakla itham edecekler... Hazırlıklı olun... Ha, cevap vermeye kalkarsanız da, anadolu kadınının erkeklerden daha erkek olduğunu, Çanakkale Savaşının kazanıldığı zor koşulları, Almanya'da Almanların hayata bakışlarını filan anlatacaklardır... Şaşırmayın...

Koskocaman bir transfer sezonunda yönetime bir forvet transferi yaptıramayan adamın istifa etmesi gerekir çok net kadro madro bahanesi yoktur

Enisc
Hoca iyi diyen arkadaşlar varsa eğer, onlara soruyorum.

Zeki Yavru-Adrian değişikliğinin bana mantıklı bir açıklamasını yaparlarsa çok sevinirim.

Açıklama yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Şu maçta belkide yapılabilecek en son değişiklik ama belkide Adrian istedi değişikliği. Bu hep oluyor. Değişikliklere kızıyoruz sonradan oyuncunun kendisinin değişikliği istediği veya hafif bir sakatlık yüzünden zorunlu değişiklik olması çıkıyor ortaya.

Bunun dışında futbolcularımızın beceriksizliğini hocaya yüklemek anlamsız. Gol pozisyonu yakaladığında atamadığın zaman hoca ne yapsın ? Bana göre 10 kişi kaldıktan sonraki futbolumuz mantıklıydı. Ofansif oynasaydık eğer, yenilmiştik.

FC-ST-PAULI-61
Beyler bu Baskan ve Yönetim devre arasinda " Devre arasinda Transfer zor,iyi oyuncuyu devre arasinda kim niye biraksin " derler ve yine forvet almazlar.Sezonuda 30 golle kapatiriz.

inadina61_08
20.10.2013, 18:44
Bence yanılıyoruz. Adam her maç 10 km'nin üzerinde koşuyor. Her futbolcunun etkisiz veyahut şanssız olduğu maçlar olur.

ama maluda koşacak adam değil, oyuna hükmedecek, topu en çok alacak oyuncu olmalıydı, bizde koşsun önemli hale geldiyse o kadar koşan umuta neden o kadar şeyler yazıldı.

bir maça biri kanat bek olmak üzere 3 stoper ile çıkıyorsan ya çaresizsin, yada futbol mantığında birşeyler eksik heee o kadar iyi bilmiyoruz o zaman kaybetmekten korkuyorsun, bizde 2-3 maç üst üste maç kaybetmek görevden alınmak anlamına geldiğine göre TD riske girmiyor derim.

bariz bir forvetsizlik ve temposuzluk var, aynı kadro ile devam etmemeliydik eldeki, yatan yabancılarımız olmasa belki daha iyi olurduk.

ilk yarı maçı kazanbilirdik sivas sadece deli gibi koştu organize anlamında gol atacağım değil orta yada pas yapayım belki birşeyler çıkarırım niyetinde bir takım, yazık oldu, henriq ve maluda atsaydı varya keyfime diyecek yoktu, 3 yıldır bu kadro ile bundan daha iyisini oynatabilecek kaç kişi vardır ki, ama MRA biraz 3 stoper olayından vazgeçmeli. hani bize ölümü gösterip sıtmaya razı olun mesajı veriyor, zeki en azından çıkıyordu aykut çıkmasın diye dua ediyorum çünkü kanat meziyeti yok, gibisinden bir mesaj işte. neyse beraberlik kaybetmekten iyidir diyeceğim ama bize yakışmayan bir kaç oyuncu ile maalesef bu kadar oluyor. Devre arasında forvet alamazsak işte o zaman yandık demektir. daha takımlar işin ciddiyetinin dışındalar, ilk haftalar kazan yada kaybet oynuyorlar.
kesinlikle MRA cesaret göstermeli, biz hala 7 kişi oynuyoruz ve oyuncu değişiklikleri ile 6 kişi oynamaya başlıyoruz maalesef.

kalavara
öyle enteresan meseleler var ki?
1- abdulkadir'i soner ve aykut'dan iyi yapan nedir? adam duracağı yeri bilmiyor, top atamıyor, fizik olarak bir artısı yok, nedir yani bu adamı oyuna sokturacak meziyeti?
2- malouda meselesi nedir, adam fizik olarak bitik ama orta alanda zokoranın önünde oynuyor (baskı ve kademe yapması gereken bir pozisyonda). neden, 3 hafta sonra fizik olarak zirveye yaklaşacak diyebiliyor musunuz?
3- gol bölgelerinde oyuncular fizik olarak mı zayıf yoksa zihin olarak mı?
4- emre güral madem oyuna girebilecek meziyete sahip, bugüne kadar ne yapıyordu?

esra61
he birde ısrarla takım bana forvet lazım diye bağırıyor inşallah devre arası alınır yoksa bu taraftar her maç sonrası sinir krizine girer...

DEEP BLUE
Abi hoca ne yapması laZımdı anlatır mısın?

Maçtan önce istifasını verip, balığa gitmesi lazımdı...

F. Yıldırım
20.10.2013, 18:45
ben her aksam yürüyüşe cıkıyorum..
tam 45 dakika yürüyüp eve geliyorum.
mesafe 4 km .. ( google haritadan hesapladım )

90 dakika yürürsem 8 km yapar.

ben futbolcu değilim.

maluda hala emekli olmadı .. dikkatini çekerim kardesım.

Yürümeleri hesap etmiyorlar bildiğim kadarıyla, çünkü kim ne kadar koştu diye veriyorlar istatistiği.

Farzedelim ki yürümeleri de hesap ediyorlar o zaman bizim 7-8 tane futbolcumuz yerinde durup her 5 dakikada 1-2 adım atıyor sadece, zira hiçbiri 10 km'yi geçmiyor.

Veysel
20.10.2013, 18:45
Hani 5-6 atacaktik?

..

Kına yak

ccd6167
20.10.2013, 18:46
Maçtan önce istifasını verip, balığa gitmesi lazımdı...

:) komiksin de sadece

Neyse

Hüseyin Başoğlu
20.10.2013, 18:46
Kim o var mı öyle bir isim ?

Yok eğer varsa kulübe baskı yapalım getirsinler onu tabi taraftar 2 maç sabredebilirse hatta ben 1 maça da razıyım.

haklısın emrah dünyada teknik direktör kalmadı 2.lig hocalarına mecburuz

F. Yıldırım
20.10.2013, 18:48
ama maluda koşacak adam değil, oyuna hükmedecek, topu en çok alacak oyuncu olmalıydı, bizde koşsun önemli hale geldiyse o kadar koşan umuta neden o kadar şeyler yazıldı.

bir maça biri kanat bek olmak üzere 3 stoper ile çıkıyorsan ya çaresizsin, yada futbol mantığında birşeyler eksik heee o kadar iyi bilmiyoruz o zaman kaybetmekten korkuyorsun, bizde 2-3 maç üst üste maç kaybetmek görevden alınmak anlamına geldiğine göre TD riske girmiyor derim.

bariz bir forvetsizlik ve temposuzluk var, aynı kadro ile devam etmemeliydik eldeki, yatan yabancılarımız olmasa belki daha iyi olurduk.

ilk yarı maçı kazanbilirdik sivas sadece deli gibi koştu organize anlamında gol atacağım değil orta yada pas yapayım belki birşeyler çıkarırım niyetinde bir takım, yazık oldu, henriq ve maluda atsaydı varya keyfime diyecek yoktu, 3 yıldır bu kadro ile bundan daha iyisini oynatabilecek kaç kişi vardır ki, ama MRA biraz 3 stoper olayından vazgeçmeli. hani bize ölümü gösterip sıtmaya razı olun mesajı veriyor, zeki en azından çıkıyordu aykut çıkmasın diye dua ediyorum çünkü kanat meziyeti yok, gibisinden bir mesaj işte. neyse beraberlik kaybetmekten iyidir diyeceğim ama bize yakışmayan bir kaç oyuncu ile maalesef bu kadar oluyor. Devre arasında forvet alamazsak işte o zaman yandık demektir. daha takımlar işin ciddiyetinin dışındalar, ilk haftalar kazan yada kaybet oynuyorlar.
kesinlikle MRA cesaret göstermeli, biz hala 7 kişi oynuyoruz ve oyuncu değişiklikleri ile 6 kişi oynamaya başlıyoruz maalesef.

Malouda'yı koşmaması için aldıysak futbol üstadı MRA onu forvet arkası veya ön libero olarak görevlendirmemeli.

Helvacı61
20.10.2013, 18:48
arkadaşar takım kötü değil eli ayağı düzgün bir forvet olsa maç 5 lik olurdu.ama bunu transfer sezonunda hep söyledik.şimdi söylemek kolay

okan6161
20.10.2013, 18:49
sen maçı trabzonda oynuyorsun janko kadroda yok sanki dünyanın en büyük takımlarıyla maç yapıyorsunda defansif bir oyunla çıkıyorsun oyuna seni ileriye taşıycak oyuncu zeki yavrumu soner neden girmiyor oyuna dün karabükte 10 kişi kaldı ama oynadığı top nasıl sen nasıl oynatıyorsun ayıptır günahtır ikinci lig kafasıyla bu iş yürümez madem bu takımı yönetiyorsun cesaretli oynatacaksın zeki yavruyu oynatmak cesaret değil aptallık gerekli hamleleri yapamayacaksan türbine çık maç izle orda ne oturursun

Berat
20.10.2013, 18:49
Birisinin hocaya amacımızın ligin en az gol yiyen takımı olmak değil ligin en fazla puan alan takımı olmak olduğunu hatırlatması lazım.

şenol.08.borçkalı
20.10.2013, 18:50
Ne yani bunu bir mi tutuyorsun.Adam kafa topuna çıkıyor vücudları çarpıştırıyor.Senin 8 km de harcadığın enerjiyi futbolcular 2 km de çoktan harcar.

adam topa kafa cıkartıyor ? :)

kardesım.. yarın iş var ..ben iş yapabilmek için önce servise biniyorum..sonra bilgisayarımın başına geçiyorum , aksama kadar telefonda konusuyıorum..

NEDEN ? benım işim bu çünkü ..

sen adam topa kafa cıkartıyor, 10 km kosuyor diyorsun ..

günümüzde FUTBOL mesleğinde EN KAZMA BİR FUTBOLCU bile 10 km kosar..

TOPA KAFA UZATIR..çıkar herneyse

maludadan bahsediyorsak ÜRETECEK, ÜRETİM YAPACAK..

lütfen ama lütfen konuyu arabesk hale getirmeyelim..

KOCA TRABZONSPOR dan bahsediyoruz..
BURASI EMEKLİLERİN YERİ DEĞİLL.. MAZİSİ YÜZÜ SÖZLERİ GÜZEL DİYE KİMSEYE TORPİL YAPMAYALIM..

Ilelioglu
20.10.2013, 18:50
Kına yak

Asil kina yakmasi gerekenler belli. Oynadigimiz futbol ortadayken 5-6 atariz demek dalga gecmektir, insanlara umut vermek demektir. Bu yorumlari okuyan cogu kisinin mac sonu nasil bir hayal kirikligi ile karsi karsiya kaldiklarinida düsünmek lazim.

..

Ogün YAZICI
20.10.2013, 18:51
iki haftadır gol atamamamız 5 haftadır gol yemememizden daha büyük bir olaydır ! burası trabzonspor...

inadina61_08
20.10.2013, 18:52
Malouda'yı koşmaması için aldıysak futbol üstadı MRA onu forvet arkası veya ön libero olarak görevlendirmemeli.

ben de bundan bahsediyorum işte, adrian başka bir bölgede birşey vermiyor, maluda o bölgede sadece koşuyor, o halde adrian oynasın diye maluda nın koşması lazım, ikisi de koşu mesafesi eşit olsa veya pres olayı olacak da adrian adam veya top kovalamıyor, her gelen TD'ün ilk onu kesmesinin sebebi de o zaten,
aslında benim gördüğüm; bizde oyuncuların çoğu asıl mevkisinde oynamıyor gibi birşeyler yazabilirim çok da abes olmaz herhalde.

aykut-mustafa yumlu-olcan-maluda-henrique bunlar mevkilerinden uzak oyuncularımız :D

zahido
Takimda Olcan varken Yusuf ve Malouda getirildi..

Isin ilginc yani 3 tane sol kanat oyuncusununhepsini oynatiyoruz :)

Holmen ve Gekas toplamda Malouda transferi kadar butce oynamasi yapardi.. Almadik..

Simdi henriqueyle zokorayla colmanla ugrasip duralim..

ccd6167
Senol hocada vardı bu hastalık mustfa hocada da

Yahu arkadaş nedir bu 4-2-3-1 sistemiyle 4-1-4-1 sistemiyle körü körüne oynamak

Hiçmi taktik bilginiZ yok yahu ilk yarıaı 0-0 biten bi maçın 2. Yarısına sen bi taktik değiştir de başla

3-5-2
4-4-2
4-3-3 diye bi dünya sistemler var yeter yahu bari maç sırasında taktik değiştirin

DEEP BLUE
20.10.2013, 18:53
:) komiksin de sadece

Neyse

Kardeşim komik olduğumu biliyorum da, ben ne yapayım... Adam gözümüzün önünde hem futbol öğrenip hem para kazanıyor...

Şu an Pattaya'dan arkadaşım aradı, maçı sordu... Adam balayında...Karıdan önce Trabzonspor'u düşünüyor. Gerdeğe girecek birazdan düşünsene halini... Adrian çıktı Zeki girdi dedim... Bir savunma destanı daha yazdığımızı anlattım... Erkeklikten düştü herif... Yazık değil mi bu millete ya!

Enisc
20.10.2013, 18:55
Birisinin hocaya amacımızın ligin en az gol yiyen takımı olmak değil ligin en fazla puan takımı olduğunu hatırlatması lazım.

http://s14.directupload.net/images/131020/xciumral.png

Hep daha fazlasını beklemek ? ..

F. Yıldırım
20.10.2013, 18:55
adam topa kafa cıkartıyor ? :)

kardesım.. yarın iş var ..ben iş yapabilmek için önce servise biniyorum..sonra bilgisayarımın başına geçiyorum , aksama kadar telefonda konusuyıorum..

NEDEN ? benım işim bu çünkü ..

sen adam topa kafa cıkartıyor, 10 km kosuyor diyorsun ..

günümüzde FUTBOL mesleğinde EN KAZMA BİR FUTBOLCU bile 10 km kosar..

TOPA KAFA UZATIR..

maludadan bahsediyorsak ÜRETECEK, ÜRETİM YAPACAK..

lütfen ama lütfen konuyu arabesk hale getirmeyelim..

KOCA TRABZONSPOR dan bahsediyoruz..
BURASI EMEKLİLERİN YERİ DEĞİLL.. MAZİSİ YÜZÜ SÖZLERİ GÜZEL DİYE KİMSEYE TORPİL YAPMAYALIM..

Bugün Yusuf'u da eleştirdik Malouda'yı da Henrique'yi de, iyi oynayan Adrian övüldü; ama çıkıpta Malouda yatmaya gelmiş torpilli demek mantıksız.

Mustafa ÖZDEMİR
20.10.2013, 18:56
şurda maloudaya sallayanlara birisi desinki adamın hayatı boyunca oynadığı mevkii sol kanat ve trabzonsporda o mevkiide oynatılmıyor maalesef...

yavuzbaha
20.10.2013, 18:57
Hoca iyimidir,kötümüdür bilmem,biliyomuş gibi konuşanlarıda hiç dikkate almıyorum ama iyi bildiğim bişey var,bu takım bundan başka oynamaz,oynayamaz...hatta şu anda yapabileceğinden de daha iyi oynuyor...teknik olanında kondisyon yok,dayanıklılık yok...kondisyon olanında kalite yok...bu malzemeden anca bu kadar helva

Hüseyin Başoğlu
20.10.2013, 18:58
Maloudayı eleştirmek yersiz...

Adam bölgesinde oynamıyor ona rağmen koşuyor çabalıyor pozisyon buluyor...

Sadece sonuça bakmayın...

şenol.08.borçkalı
20.10.2013, 18:58
http://s14.directupload.net/images/131020/xciumral.png

Hep daha fazlasını beklemek ? ..

Trabzonspor ve taraftarı bırakın 4.lükten memnun olmayı ,

2. likten bile memnun olmamalı..

memnun olacaksak neden bu takımı tutuyoruz..

Mert'
20.10.2013, 18:59
Kasımpaşadan kaç yeriz acaba..

cakalkerem
20.10.2013, 19:00
anlaşılır gibi değil...şu oyun, oyunculardan ve hoca dan memnun olanlar, laf söyletmeyenler var

Oruç
he birde ısrarla takım bana forvet lazım diye bağırıyor inşallah devre arası alınır yoksa bu taraftar her maç sonrası sinir krizine girer...

Burak gittiğinden beri takım bağırıyor da kimsenin oralı olduğu yok. Bir tek taraftar farkında ama kimsenin taraftarı da taktığı yok.

F. Yıldırım
;1919379088']Kasımpaşadan kaç yeriz acaba..

Öyle deyince kazanıyoruz hep birlikte totem yapalım:)

cakalkerem
20.10.2013, 19:01

2-3 ten aşağı olmayacağı kesin .....

alper*
20.10.2013, 19:01
Takımdan memnunum. Yine gol yememiş olmamız da büyük başarı.

Mustafa Reşit Hoca'yı oyun anlayışından dolayı tebrik ederim.

Ligdeki sıralama da gayet iyi.

cakalkerem
20.10.2013, 19:02
son saniyelere kadar forvet diye bağrıldı...yönetim 3-4 ismi piyasaya attı....ama kimseyi alamadı...

devre arasında nasıl alacak merak ediyorum doğrusu

cakalkerem
20.10.2013, 19:03

helal olsun büyük yorum .....işte budur....!

gurur6134
yaptigin analize katilyorum ama bu boyle olmamali sike denilen olay bir zehirse bu zehirde bize musallat olduysa eger bizi oldurmemeli. oldurmeyen yaranin guclendirecgini dusunuyorum.. Lozio maci atmasferini yasayabilsek statta biz cok zor puan kaybedrriz bu ligde

Avrupa maclarindaki atmosfer degisik oluyor..cunku hakikaten insanlar ne oynarsan onun karsiligini alcagini biliyor..saha disinda film dondurulmeyeceginide bikiyor..sike sureci zehirse panzehiride kupa o kupa gelmeden ancak avrupa maclarinda ozlenen taraftari goruruz trabzonda..gerekli adimlari atmali yonetim derhal yoksa bileti bedava yapsan nafile belki ozaman stat dolar ama atmosfer yine yasanmaz..sadece yakin cevremden 3 kisi kombine ben dahil 2 kiside lig tv leri iptal ettirdik enayi yerine konuluyoruz dusuncesiyle var sen dusun artik..

F. Yıldırım
son saniyelere kadar forvet diye bağrıldı...yönetim 3-4 ismi piyasaya attı....ama kimseyi alamadı...

devre arasında nasıl alacak merak ediyorum doğrusu

Aynı tas aynı hamam. Şimdiden Guidetti, Adebayor, Varela isimleri gündemde ama sonuçta forvetimiz Henrique olacak.

ccd6167

Abi cok boş bi laf yanlş anlama ama bu mantık cogu taraftarımızda var

Dortmund maddi olarak çöktüğünde bile ölüsü 75 bin ortalamaya oynardı

Sonradan küllerinden doğdu

Aynısı napoli içinde geçerli adamlar en körü günde destek verdiler

Benm için başarı şarttır ama önce kendimizi değiştirelim tarftar olarak görevimiZi yapabildik mi hayır..

Sistemin olmadıgı yerde eleştiri yapmak kolau

Zor olan dortmund napoli gibi takım olmak taraftarlaro gibi olmak

alper*
20.10.2013, 19:04
helal olsun büyük yorum .....işte budur....!

Teşekkür ederim abi.

ibilek
20.10.2013, 19:04
Dünya yıldızı forvet istemiyorum, dünya yıldızının trabzonda ne işi var.Yakaladığı pozisyonlarda topla güreşmeyecek ve gol atabilecek basit bir golcü istiyorum...

Sefaenes
20.10.2013, 19:05

en az 1puan bizim

Tuğrul
20.10.2013, 19:06
Takımdaki genel sorun.

Öndeki 5 oyuncu ile arkadaki 5 oyuncu arasındaki mesafe'nin fazla olması.

Top öndeki 5 oyuncudan birinin ayağına geldiği zaman defansif oyuncuların. Gerideki 5 oyuncunun ayağına geldiğinde ise hücum oyuncularının.

Tüm hatları ile ileri çıkması veya geri çekilmesi lazım.

Biz ise tam tersi takım olarak birbirine yakın oynamayan, yardımlaşmayan ve koşmayan bir takımız.

MRA'nin total futbol'dan, modern futboldan zerre kadar anladığını düşünmüyorum. Basın toplantılarındaki demeçleri, söylemleri hep günü kurtarmaya yönelik.

Ne Şenol hoca, ne Tolunay hoca ne de Mustafa hoca bu işin ehli değil.

Zaman kaybetmeden bu takımda köklü değişim yapacak cesaretli ve atak futbol oynatan hocaya ihtiyacımız var.

Mert'

İmzamı atıyorum çok iyiyiz bence Avrupada ve ligde doludizgin gidiyoruz 5 haftadır gol yemedik.

Ertan1982
sotadan sonra gelmis en iyi forvet teo du.o da deli cikti.

carantinas
20.10.2013, 19:07
Arkadaşlar hocaya giydirmenin bir mantığı yok malzeme bu. Bu kadro deli gibi hucum yapamaz o tempoyu yapacak oyuncu yok malesef. Takımın geriye düştüğünde çevircek oyuncusu da yok. Yedekler zaten bank asya ptt 1. lig ayarında. O yüzden bu takım böyle oynayacak. Defansif. Aslında güzel kapanıp iyi alan daraltıyoruz ama işte elimizde bir gökdeniz bir tekke yok öyle olunca kaptığımız toplarda bir işe yaramıyor.

FC-ST-PAULI-61
20.10.2013, 19:08
Teofiloyu okadar özledimki cok klas bir Golcü.

cakalkerem
20.10.2013, 19:10
şikeciler attı adamlarda forvet var....

azelea
fazla söze gerek yok. ama henrique'nin bencilliğinden enaniyetinden bu maçı kaybettik.
Başka sebep aramayın.
21 dakika

F. Yıldırım
5 haftadır gol yemiyoruz iyi güzel de 8 hafta'da sadece 6 gol atabildik.

Geçen sezon benzer bir durum yaşadık. Inşallah ilerdeki haftalar benzemez. Geçen sezon ilk 8 haftada sadece 4 gol yemiştik fakat sonrası malum.

erenslash
20.10.2013, 19:11
Kadro yetersiz .Golcün yok zar zor kasarak oynuyoruz sonuca şaşırmamak lazım.Bu kadroyla bu kadar.Defans ,ortasaha ve forvet sağlam oyuncular almadan bu düzen böyle devam eder.

Enisc
20.10.2013, 19:11

Eldeki futbolcularla ben 4.lükten memnunum arkadaşım.

Bırakın şimdi Trabzonspor şampiyonluktan başka hiçbir yere oynamaz hikayelerini. Eldeki kadroya bak. Hem ligin daha 8. haftasındayız. Bu küfrettiğimiz 1 puan 16 hafta sonra bizi sevindirecek belkide.

Hayır ne bekliyorsunuz ki abi ? 30 senede 1 şampiyonluk yaşadık. Hayal dünyasında yaşamayın.

azelea
20.10.2013, 19:12

katılıyorum. altınada +1461 imzamı basıyorum.

inadina61_08
20.10.2013, 19:13
Kadro yetersiz .Golcün yok zar zor kasarak oynuyoruz sonuca şaşırmamak lazım.Bu kadroyla bu kadar.Defans ,ortasaha ve forvet sağlam oyuncular almadan bu düzen böyle devam eder.

iyi bir forvet pek çok defomuzu da kapatır, nerede nasıl pres yapacağını bilir, topu ayağında tutar, orta saha o kadar yorulmaz, destek gelene kadar dinlendirir falandı filan dı, ama benim için öylesi bir hayal galiba. biz oyuncu almayı beceremiyoruz son 4-5 yıldır.

Mustafa YILMAZ
20.10.2013, 19:13
oyunu değiştirebilecek oyuncu sayımız çok az 1. isim malouda ama oda 3 maçtır yok kendi yerinde oynamıyor gerçi ama karşı karşıyada atacaksın be hacı devre arasına kadar böyle gider takım az gol yeriz az gol atarız devre arasında adam gibi transfer yapılmazsa sezonu orta sırada bitiririz. bamba iyiydi bugün

cakalkerem
20.10.2013, 19:15
;1919379115']İmzamı atıyorum çok iyiyiz bence Avrupada ve ligde doludizgin gidiyoruz 5 haftadır gol yemedik.

doğru gol yemedik kazandığımız maçlar 1-0 attığımız gol 6 sadece...

bu şekilde doludizgin gitmeye devam edelim...

altımızdaki ve üstümüzde ki 5 er takım toplamda 10 takım eder bilmeyenle riçin bizden fazla gol atmış...

ama biz muhteşem oynuyoruz.....siz kendinizi kandırın...

biri çıkar 4-5 sallarsa burada boş konuşanları o zaman deşifre edeceğim....Trabzon'a zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz.....

uzungöllü
20.10.2013, 19:17
maçı staddan izlemiştim özetlere bakınca ne goller kaçırdığımızı daha net gördüm kahroldum...

Salih Edip
20.10.2013, 19:18
10 kişi kalana kadar ki oyun fena değildi.

DEEP BLUE
20.10.2013, 19:19
Tecavüze uğramış Pollyana gibi bazı arkadaşlar... İş bittikten sonra, ''hiç değilse arkayı kurtardık'' diye seviniyorlar...

Yaşar
20.10.2013, 19:21
Tecavüze uğramış Pollyana gibi bazı arkadaşlar... İş bittikten sonra, ''hiç değilse arkayı kurtardık'' diye seviniyorlar...

:D:D
Hahahaha

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

B61
20.10.2013, 19:21

Hiç bir başarı şampiyonluğa veya 1.liğe odaklı değildir, "olamaz."

18 takımın bulunduğu, 34 haftalık bir maratonda, ligi 2. veya 3. sırada bitirmek de büyük bir başarıdır.

Hele konu Trabzonspor ise bu kadroyla 5 kat daha büyük başarıdır.

ozturk
20.10.2013, 19:22
Başkan nedense hiç hakemlere atarlanmıyor

cakalkerem
20.10.2013, 19:22
kayseriii

Yunus Emre SEYHAN
20.10.2013, 19:25
Dünyanın hiç bir tarafında kağıt üzerinde mutlak fovari olan bir takım maça beraberlik için çıkmaz.
MRA bir şekilde gündeme gelmek istiyor, felsefik görünmek istiyor.
Yaptığı değişikler adeta dalga geçer nitelikte
Tez elden gönderilmesi gerek

nuri45
20.10.2013, 19:27
ayibogan ne gol yedi be

erenslash
20.10.2013, 19:28
iyi bir forvet pek çok defomuzu da kapatır, nerede nasıl pres yapacağını bilir, topu ayağında tutar, orta saha o kadar yorulmaz, destek gelene kadar dinlendirir falandı filan dı, ama benim için öylesi bir hayal galiba. biz oyuncu almayı beceremiyoruz son 4-5 yıldır.

Evet kardeşim kesinlikle haklısın.Trabzonspor yönetimi sağolsun almak istemiyorlar kaliteli forvet köylü kafasıyla transfer yapmaya çalışıyor hala bize gelen yönetimler

erenslash
20.10.2013, 19:29
Bu arada Maloudanın pozisyonu yüzde yüz penaltı

lazzz61
20.10.2013, 19:29
golcü dedın mı arjantınlı veya brezılyalı olacak ama henrıke gıbı cakma brezılyalı degıl :D

inadina61_08
20.10.2013, 19:31
bu arada brezilya U17 maçını izleyenler vardır muhakkak, orada 17 yaşındaki çocukların bir kaç yıl sonra değerlerinin 10 milyon euro olmasını bekleyebiliriz yada 2-3 milyon euro ile işlerini bitirip en kötü 1 yıl 1461 veya kiralık sonra A takıma alabiliriz duruma göre, ya tutarsa; mesela iki gol atan Nathan veya forvet eksiğimiz için Mosquito bunlar 17 lik çocuklar herkes izliyordur ne kaybederiz, bir tane jefferson da böyle olsun ne olacak, isaac dan iyi çıkarlarsa. neyse geleceğe yatırım ve pilot takım için oyuncu bakmak bizim işimiz değil.

diyeceksiniz ki yazın Trabzonda o kadar maç izledik rize aldı, ağlanacak halimize güleriz ancak, 1461 bile forvet diye inliyor, A takım

Kazım Bostan
20.10.2013, 19:31
Ben hala zeki yavru ısrarını anlamıyorum bu hocanın... Bugüne kadar Zeki'nin tek bir olumlu hareketini görmedim maçta.

ozturk
20.10.2013, 19:32
Bu kadroyla bu kadar ama MRA nın değişikliklerini anlamak zor 2. Yarı çöküşe geçmeyiz inşallah

Nadir Bekar
20.10.2013, 19:33

akşam akşam güldürdün beni :p

nakzo
20.10.2013, 19:34
MRA :

"...'Kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin' anlayışı bende, takımda her zaman olacak. 1 puan, ileride belki çok gerekli bir puan olacak. Oyuncularımın 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelelerini tebrik ediyorum..."

Su aciklama herseyi ozetliyor .Ben hicbir za man buyuk takim hocasi olmayacagim diyor.

Mehmet Yusuf
20.10.2013, 19:36
mactaki en anlamli sey korcanin direge girmesiydi.. Ya da diregin korcana..

ozturk
20.10.2013, 19:37
Söze bak 1 puan belki ligde kalmamıza yardımcı olur :rolleyes:

büyük takımsan kaçan 2 puana üzülmelisin

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 19:38
kesinlikle kadroyu daha iyi kullanabilen hoca getirmeliyiz. bu oyunun üstüne hic birsey koyulmaz sadece savunma yapip arada bir bosa kacan atamiyorsa yerin dibine sokma isleri ile gitmez hafif kaliyor beyler bu kafa.

DEEP BLUE
20.10.2013, 19:39
Su aciklama herseyi ozetliyor .Ben hicbir za man buyuk takim hocasi olmayacagim diyor.

1461'in başındayken, Galatasaray karşısında alınan iyi netice üzerine ''Galatasaray bizi hafife aldığı için yendik'' dediği gün, kafamda bitmişti bu abimiz... Hiç bir zaman büyük takım hocası olamayacağı gibi, hiç bir zaman teknik direktör bile olamaz bu kafayla...

ozturk
20.10.2013, 19:40
Üst düzey hoca bulmak ta sıkıntı yabancılar uyum sağlayamıyor yerliler vasat özevlatların durumu malumunuz

Fatih
20.10.2013, 19:42
2 mağlubiyet 1 galibiyet 3 puan
3 beraberlik 3 puan

Sefa Murat Dokuz
20.10.2013, 19:43
Hakem maçı katletti kırmızı kartla. Bi şekilde 1-0 kazanırdık bu maçı.
Çok pozisyon heba ettik ama hakem rezildi.

federer61
MRA-Zeki Yavru > Ziya Doğan Ayman Abdelaziz

erenslash
Üst düzey hoca bulmak ta sıkıntı yabancılar uyum sağlayamıyor yerliler vasat özevlatların durumu malumunuz

Hocadan önce kadro lazım.Üst düzey kadroyla ancak iyi hocalar başarılı olabilir.

Getiliricek sağlam yabancı bir hocanın istediği ne kadar üst seviye oyuncu vara almak lazım yoksa öğretmen de başarılı olamaz.Teknik ekip yetersiz sadece hocayla da bitmiyor.

DEEP BLUE
20.10.2013, 19:44
Ben diyorum ki, iyi bir kondisyoner getirip, Malouda'yı oyuncu hoca yapalım geçici olarak... Yardımcısı Bosingwa... Futbol bilgisi ve kariyeri, MRA'a havada, karada, denizde, dehlizde on basar...

Hem belki Malouda kendisini keser takımdan...

inadina61_08
20.10.2013, 19:44
2 mağlubiyet 1 galibiyet 3 puan
3 beraberlik 3 puan

2 mağlubiyet 1 galibiyet = hoca istifa !!!!

3 beraberlik = ya düzelirse devre arası forvet alınırsa ...vs !!!!

Maalesef bizde böyle olur her zaman. biz TD'lerimize iyi bir kadro vermediğimiz sürece de hep böyle olacak galiba.

erenslash
20.10.2013, 19:45
Ben diyorum ki, iyi bir kondisyoner getirip, Malouda'yı oyuncu hoca yapalım geçici olarak... Yardımcısı Bosingwa... Futbol bilgisi ve kariyeri, MRA'a havada, karada, denizde, dehlizde on basar...

Hem belki Malouda kendisini keser takımdan...

Belki ileride yardımcı antrenör yaparız belli olmaz kalsın Trabzonda :)

DEEP BLUE
20.10.2013, 19:46
Belki ileride yardımcı antrenör yaparız belli olmaz kalsın Trabzonda :)

MRA'ın yardımcısı olmaz heralde...:)

Kazım Bostan
20.10.2013, 19:47

Bu nasıl bir açıklamadır anlamıyorum ya. Bu mantıkla bakarsak, Sivas'ı bile yenemeyeceğimizi düşünüyorsa hayırlı olsun tüm zor maçlarımızı yenilmemek için oynayıp beraberliğe sevineceğiz :s Hayatımda böyle rahat hoca daha görmedim. Bu açıklamalarından sonra 10 maç yensek bile artık gözümde şansa bala yenmişiz gibi bi intiba olacak.

Sefaenes
Hakemler serefsiz bize kirmizi gosterebilenler fb gosteremiyor caner hakem atamadi
Das

gabriel omar
Kardeşim komik olduğumu biliyorum da, ben ne yapayım... Adam gözümüzün önünde hem futbol öğrenip hem para kazanıyor...

Şu an Pattaya'dan arkadaşım aradı, maçı sordu... Adam balayında...Karıdan önce Trabzonspor'u düşünüyor. Gerdeğe girecek birazdan düşünsene halini... Adrian çıktı Zeki girdi dedim... Bir savunma destanı daha yazdığımızı anlattım... Erkeklikten düştü herif... Yazık değil mi bu millete ya!

Abi sen çok yaşa e mi :)

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 19:49
bu kadro ile bu kadar lafina ayar oldum, ligin tamami üzerimizdeymis süper ligde ilk sezonumuz gibi, 3-4 takim var kadrolari kagit üstünde.
konya oynuyor biz izliyoruz sivas oynuyor biz izliyoruz: bu kadro ile bu kadar, yapmayin ya...

erenslash
20.10.2013, 19:50
MRA'ın yardımcısı olmaz heralde...:)

olmaz olmaz : ) iyi bir hoca gelir ilerde fakat hocadan önce sağlam bir futbolcu ve kadrolar lazım morinho gelsin bu kadroyla onu da harcarlar : )

nakzo
20.10.2013, 19:50
doğru gol yemedik kazandığımız maçlar 1-0 attığımız gol 6 sadece...

bu şekilde doludizgin gitmeye devam edelim...

altımızdaki ve üstümüzde ki 5 er takım toplamda 10 takım eder bilmeyenle riçin bizden fazla gol atmış...

ama biz muhteşem oynuyoruz.....siz kendinizi kandırın...

biri çıkar 4-5 sallarsa burada boş konuşanları o zaman deşifre edeceğim....Trabzon'a zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz.....

Bride Su var diyelim ligin in az gol yiyen takimi oldun ama 9.bittirdin Ligi ne bokuma yarayacak o za man millet Puan tablosuna bakmayida bilmiyor altindaki takimlarla Pusan far kin yarim Mac 2mac kaynettinmi ayni gecem seneki faciayi yasayacagiz.

Fatih
20.10.2013, 19:51
2 mağlubiyet 1 yenilgi = hoca istifa !!!!

3 beraberlik = ya düzelirse devre arası forvet alınırsa ...vs !!!!

Maalesef bizde böyle olur her zaman. biz TD'lerimize iyi bir kadro vermediğimiz sürece de hep böyle olacak galiba.

Tek sorun forvet mi? Eğer öyleyse iyi yoldayız.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 19:51
Maçtan henüz geldim....

Analiz falan hikaye....

Tamam,takım gününde değildi diyelim de şuna anlam veremedim...

Hadi Henrique'yi çıkardın,takımı forvetsiz bıraktın....Defansa yattın....
20 dakika forvetsiz oynayıp,85. dakikada forvet sokmanın ne anlamı var çözemedim....

Henrique'yi çıkarıp Emre'yi soksaydı anlardım da 20 dakika forvetsiz oynadıktan sonra 5 dakika kala hangi mantıktır bu?

Hakikaten anlayamadım!!!

DEEP BLUE
20.10.2013, 19:52
Bence Ertuğrul Sağlam ismi ağırlık kazanacak yakında... Göreceksiniz...

Bizimle kimyası tutacak 1 numaralı isimdir ayrıca...

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 19:53
Maçtan henüz geldim....

Analiz falan hikaye....

Tamam,takım gününde değildi diyelim de şuna anlam veremedim...

Hadi Henrique'yi çıkardın,takımı forvetsiz bıraktın....Defansa yattın....
20 dakika forvetsiz oynayıp,85. dakikada forvet sokmanın ne anlamı var çözemedim....

Henrique'yi çıkarıp Emre'yi soksaydı anlardım da 20 dakika forvetsiz oynadıktan sonra 5 dakika kala hangi mantıktır bu?

Hakikaten anlayamadım!!!

romanya milli macinda terimden aldi bu kafayi. rakibi bir kac dakika üzerine cekip sonradan sokulan forvet ile öldürücü hamle yapilacak kafasi.

Mert'
20.10.2013, 19:55

Öyle birşey olması için İHO dan kurtulmalıyız bi şekilde. Aralık da seçim olacak sanırım ama aday çıkmaz bence. Malesef 5-6 yıl daha kayıp geçecek

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 19:55
romanya milli macinda terimden aldi bu kafayi. rakibi bir kac dakika üzerine cekip sonradan sokulan forvet ile öldürücü hamle yapilacak kafasi.

Evet,öldürücü hamleydi...
Öldük gülmekten statta:)

DEEP BLUE
20.10.2013, 19:57
;1919379233']Öyle birşey olması için İHO dan kurtulmalıyız bi şekilde. Aralık da seçim olacak sanırım ama aday çıkmaz bence. Malesef 5-6 yıl daha kayıp geçecek

Muharrem Usta aday olacak Aralık'ta...

İ. SARAL
Aydınus+Beceriksizlik= Kayıp 2 puan. Başka açıklaması yok fazla kasmayın.

6Şafak Aydın1
olmaz olmaz : ) iyi bir hoca gelir ilerde fakat hocadan önce sağlam bir futbolcu ve kadrolar lazım morinho gelsin bu kadroyla onu da harcarlar : )

morinhoya veya belli bir sistem ustasi hocayi harcasak nolur arkadas adam en azindan kulübe uygun bir futbol oynatir. böyle böyle futbol görmek istiyoruz, yapimiz bu. rakip oynasin biz izleyelim arada bir tane sikistiririz hocalikmi?

Mert'
20.10.2013, 19:58
Muharrem Usta aday olacak Aralık'ta...

Kaynağın mı var abi? Keşke öyle birşey olsa ama takım 14 puan topladı bu iho yine seçilir bi şekilde herhalde çok kötü gitseydik kesin Usta seçilirdi.

inadina61_08
20.10.2013, 19:58

elbette değil ama karşı karşıya gol atamayan biri de forvet oynuyor, onu atsa, herkese rağmen kazandık, MRA ve hakemi de yendik diyecektik.

sezon başında beri fikrim; bu kadroda pek çok yabancı gitmeli, yerli kalitemiz düşük, forvetimiz yok. ve maalesef hala aynı fikirdeyim...

İyi yoldamıyız; geçen seneyi düşününce yol falan göremiyorum... kötüyüz, yol arıyoruz diyeyim, yoldan çıkalı çok oldu umarım o yolu buluruz

Oğuzhan
20.10.2013, 19:59
Malouda çok kolay fırsat harcıyor. Akhisar maçında aynılarını yaptı üçlük olduk. Bu kalitede bir adamın şu girdiği toplardan birisini kesin gol yapması lazım.

AntiŞike
Bu şeref yoksunu hakemlerden nedir çektiğimiz!? Aynı harekete Saraçoğlunda Fenere, Arena da Gs a, İnönü de (Olimpiyatta ) BJK ye kırmızı kart gösterecek/ gösterebilecek bir tane hakem olsun alnından elinden öperim!!.
Ama benzer poz,isyonu bu takımlara gösteremeyecek olan -gösteremeyen Aydınus; göstermezsen yukardaki yoksunların en yoksunusun!!

DEEP BLUE
Aydınus+Beceriksizlik= Kayıp 2 puan. Başka açıklaması yok fazla kasmayın.

Biz kasmıyoruz kardeş, rahatız... Gördüğümüzü söylüyoruz... Asıl sen kasma...

bangkook_61
MRA'nın tek doğrusu yenemiyorsan yenilmeyeceksin anlayışıdır. Çok kırılgan bir takımız ve her kaybettiğimiz maç olmayan özgüvenimizi iyice düşürür. Maçları yenilmememiz lazım.

nakzo
Kim nederse design yilmaz hoca bizi tekrar buyuk ta km gibi oynatir

6Şafak Aydın1
bu arada hami nin etkisini merak ettim adam tarihimizin en golcü ismi.

DEEP BLUE
20.10.2013, 20:00
;1919379242']Kaynağın mı var abi? Keşke öyle birşey olsa ama takım 14 puan topladı bu iho yine seçilir bi şekilde herhalde çok kötü gitseydik kesin Usta seçilirdi.

Kaynak ben... Bilenler bilir.

poetricus

Ertuğrul Sağlam'ım ömrü kaç yıl, daha doğrusu kaç ay olur bu camiada Abi?
Futbol anlayışı olarak bizimle kimyasının uyuştuğu konusunda sizinle hemfikirim, am bazı çekincelerim var.
Evvela Ertuğrul Hoca'nın transfer başarısı çok düşüktür.
İkinci olarak, eğer iyi transferler yapıp iyi bir takım kurarsa takımın başında kalma ihtimali ondan da düşüktür.
Ayrıca Sağlam şu an Eskişehirspor'u çalıştırıyor. Devre arasında kongre olur da böyle bir değişiklik gündeme gelirse Ertuğrul Hoca'nın bize gelmesi söz konusu olabilir mi? Olsa da böyle bir şey ne kadar ahlaki olur?

Alika87

Bende Pattaya'dayken gece 2'de internet cafesinde Trabzonspor macini izledim. 2010/2011 sezonuydu. Bir saniye bile pisman olmamistim ve mactan büyük keyif aldim. Aynisini bu gece yapsaydim, gezmek yerine internet cafesinde mac seyretmeyi tercih etseydim, pismaliktan yerle bir olurdum.

erenslash
20.10.2013, 20:01
morinhoya veya belli bir sistem ustasi hocayi harcasak nolur arkadas adam en azindan kulübe uygun bir futbol oynatir. böyle böyle futbol görmek istiyoruz, yapimiz bu. rakip oynasin biz izleyelim arada bir tane sikistiririz hocalikmi?

İşte benim de anlatmak istediğim kulubüde de hatta a akadroda da trabzonsporun uygun futbol oynayacak yapıya sahip oyuncular olmaması : ) bu futbolcularla uygun futbolu oynatamassın yani kısaca klubüde oyuncu yok :) a kadromuz da eksik

bu kadroyla sistem kuramassın aksak sistem olur :)

Fatih
20.10.2013, 20:01
Ertuğrul Sağlam Eskişehir'i bırakmaz.

MRA gitsin demiyorum ancak saçmasapan işler yaparak bindiği dalı kesiyor.

SALDIRAY
20.10.2013, 20:02

Tek sorun kesinlikle forvet. Takım defansif anlamda iyi. Ve çok güzel kontraya çıkıyoruz. Şu sivas maçında bir golcümüz olsa 3 lük atıp göndermiştik. Bu kadar basit.

AntiŞike
20.10.2013, 20:03
hakem kırmızı kartta %100 haksızdı ancak maçın başındaki 3 tane %100 pozisyonu gole çevirsek bunların hiçbiri olmayacak..
Maluda bu golü de atamayacaksın daha neyi atacaksın? henrique, o topu kaleciye nişanlamanın anlamaı ne en kolay attığın gol tipi.. (kaldıki Olcan solunda bomboş)
Bİr lafım da Hocaya; yaw hoca Allah aşkına şu Zeki Yavru sevdasından vazgeç..!! Gol atabilecek bir forvet var onu da oyundan alıyorsun.
sonra da Adrian ı çıkarıyorsun Zeki yi sokuyorsun.. Bu adamın daha kırk fırın ekmek yemesi lazım TS 11 inde oynayabilmesi için

Mert'
20.10.2013, 20:04
Kaynak ben... Bilenler bilir.

Güveniyorum sana inşallah aday olur da seçilirmi acaba onu merak ediyorum. Akhisar'dan 3 yiyince kesin seçilir diyorduk da 4.yüz şuan diye bu kongre üyeleri gidip hacıya oy verebilirler o derece.

Fatih
20.10.2013, 20:04
Tek sorun kesinlikle forvet. Takım defansif anlamda iyi. Ve çok güzel kontraya çıkıyoruz. Şu sivas maçında bir golcümüz olsa 3 lük atıp göndermiştik. Bu kadar basit.

Pas yapamıyoruz o da forvetsizlikten mi?

nakzo
20.10.2013, 20:05
Ertuğrul Sağlam Eskişehir'i bırakmaz.

MRA gitsin demiyorum ancak saçmasapan işler yaparak bindiği dalı kesiyor.

Adamin aciklamalari bile bize balta vuruyor.Mactan Sonora mumkunse acklama yapmasn utanyorm on dinlerken sank I Trabzonsoru degilde g.birligini tutuyoruz.

erenslash
20.10.2013, 20:06
Pas yapamıyoruz o da forvetsizlikten mi?

Ortasahamız yani göbekteki ortasaha çok zayıf o yüzden.Sadece forvet değil ortasaha da problem zaten blocklar arası kopukluk ve pasların kötü olması tamamen ortasaha problemidir.

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 20:06
bizim kadromuzda ne kötüymüski rakip kim olursa olsun 8-10 kisi savunma oynama mecburiyetindeyiz.

DEEP BLUE
20.10.2013, 20:07
Ertuğrul Sağlam'ım ömrü kaç yıl, daha doğrusu kaç ay olur bu camiada Abi?
Futbol anlayışı olarak bizimle kimyasının uyuştuğu konusunda sizinle hemfikirim, am bazı çekincelerim var.
Evvela Ertuğrul Hoca'nın transfer başarısı çok düşüktür.
İkinci olarak, eğer iyi transferler yapıp iyi bir takım kurarsa takımın başında kalma ihtimali ondan da düşüktür.
Ayrıca Sağlam şu an Eskişehirspor'u çalıştırıyor. Devre arasında kongre olur da böyle bir değişiklik gündeme gelirse Ertuğrul Hoca'nın bize gelmesi söz konusu olabilir mi? Olsa da böyle bir şey ne kadar ahlaki olur?

Hocam, koyu olarak alıntıladığım bölümde haklı olma ihtmaliniz, benim birazdan mandalina yeme ihtimalimle aynı...(Şu an soyuyorum kabuklarını) Apronda bekleyen tehlike büyüyecektir o durumda...

Ancak, Ertuğrul hocanın transfer konusunda çok kötü olduğunu söyleyemem... Bursaspor yönetimleri bu konuda hocalara hareket şansı bırakmadılar... Şimdi yazmaya kalksam, Bursa'lı şeftali ilan edilirim, o nedenle kısa kesiyorum...

Bununla birlikte, gelmesi halinde bizim tribünlerden önemli ölçüde destek göreceğini tahmin ediyorum. Abuk bir herif değildir...

erenslash
20.10.2013, 20:08

Değil.Sistem eksik.Çok sağlam bir ostasaha lazım herşeyden önce forvetle birlikte

Defansif olarak idare ederiz.Aykutun yanına sağlam yabancı bir stoper almak şart.Ortasaha tam göbeğe çok iyi üst düzey oyuncu almamız lazım

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 20:09
Orta sahada Colman şart...
Allah aşkına kimse Colman'a laf etmesin artık....

orhan42
20.10.2013, 20:09
ayibogan ne gol yedi be

Ağabey ayıboğan değil bizzat AYI...Düzelteyim dedim..

Terzioğlu
20.10.2013, 20:11
7 mactir kaybetmiyoruz bu arada. Bugün kazanmamiz sart olsada hocanin sezon basinda dedigi kolay kolay kaybeden bir takim olmayacagiz aciklamasi yavas yavas gercege dönüsüyor. Güzel bir sey.

DEEP BLUE
Bende Pattaya'dayken gece 2'de internet cafesinde Trabzonspor macini izledim. 2010/2011 sezonuydu. Bir saniye bile pisman olmamistim ve mactan büyük keyif aldim. Aynisini bu gece yapsaydim, gezmek yerine internet cafesinde mac seyretmeyi tercih etseydim, pismaliktan yerle bir olurdum.

Ben mikrofonla numaraları okuyan adamlardan, her defasında 61 numarayı istedim... :D Biri harbiden süperdi... Anladın sen onu...

Steril61
Hakem hakkında boş yere konuşmaya gerek yok.

Maçın başında yakaladığımız üç net gol fırsatından bir veya iki tanesini gole çevirseydik rahat 4-5 tane atardık.

Hücumda Burak'ın yerini orta sahada da Selçuk'un yerini dolduracak adam bulamadık. Dolayısıyla sonuç gayet normal.

Maluda ve Henrique fasa fiso. Yazık bunlara verilen milyon Eurolara. Kaçırdıkları pozisyonlar leblebi gibi gol atılabilecek pozisyonlar ama atmamak için ellerinden geleni yaptılar.

Yönetimin iyi bir golcü almaması ve MRA'nın ne olduğu belli olmayan futbol anlayışı maalesef şampiyonluk yarışında bize vurulan en büyük darbedir.

gurelalp
20.10.2013, 20:12
Girdiği pozisyonları gole çevirecek ki pozisyonlar da yüzde yüzlük olanları istiyorum... Atletik hızlı bir forvetimiz olsun bir level yukarı çıkarız. zirveden 5 puan gerideyiz geçen seneden bir travma yaşan oyuncuların bir tanesi bile gitmeyen bir takımla arada böyle maçlar çıkarmak normal. Ben Mustafa nın kırmızı kartına kadar oynanan oyunun takımın kalitesine uygun olduğunu düşünüyorum. Anlayamadığım Olcan ın sol bek oynadığı bir sistem çalışan bir sistemdir bunu neden değişir bir hoca ? Genç yetenek dediğimiz Yusuf un hem ukala tavırları hem de kollektif futbola oynama gibi bir niyeti olmaması benim ilk görüşümdeki ümidimi azaltmış durumdadır ondan da bişey olmaz

ozturk
20.10.2013, 20:14
Forvet eksikliği sistemsizlik gol kısırlığı ...

Bunlardan önce oyuncu değişikliklerinin mantığının fiziksel kimyasal biyolojik filolojik anteopolojik jeopolitik istatistik açıdan değerlendirmesini yapmalıyız

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 20:14
Girdiği pozisyonları gole çevirecek ki pozisyonlar da yüzde yüzlük olanları istiyorum... Atletik hızlı bir forvetimiz olsun bir level yukarı çıkarız. zirveden 5 puan gerideyiz geçen seneden bir travma yaşan oyuncuların bir tanesi bile gitmeyen bir takımla arada böyle maçlar çıkarmak normal. Ben Mustafa nın kırmızı kartına kadar oynanan oyunun takımın kalitesine uygun olduğunu düşünüyorum. Anlayamadığım Olcan ın sol bek oynadığı bir sistem çalışan bir sistemdir bunu neden değişir bir hoca ? Genç yetenek dediğimiz Yusuf un hem ukala tavırları hem de kollektif futbola oynama gibi bir niyeti olmaması benim ilk görüşümdeki ümidimi azaltmış durumdadır ondan da bişey olmaz

Aslında Yusuf'un tavrı ukalalık değil de iyi niyetiyle daha fazla katkı sağlamak istiyor....Çok hırslı ve mücadeleci.

Bugünkü maçta pek varlık gösteremedi ama onun gibi 2 hırslı adam daha olsa o kollektif futbol oynama durumu söz konusu olabilir....

Fatih
20.10.2013, 20:15
90 dakikada girilen 3 pozisyonu yeterli görmüyorum.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 20:16
Şunu söylemeden geçemeyeceğim...

Canlı izleyince daha bir emin oluyor insan..

Kart gördüğü pozisyonda çok kızsam da ciddi anlamda bugün resmen Puyol gibiydi Yumlu:)

Adam önde bastı,baktı ilerdekiler pres yapmıyor,gücünün el verdiğince baskı yapmaya çalıştı ve da takımda bir güven oluşturdu.Ortasahada topu alan,bugün Yumlu'yu aradı pas vermek için...

Şaka değil,bütün paslar onda toplandı neredeyse.....

Sadettin_
20.10.2013, 20:16
malouda sağ ayagına güvenmediği için iyice yaklasıp vurmak istiyor yada iyice durdurmak ıstıyor o yuzden 2 gol kactı . ayrıca henriquede karsı karsıya kacırdı etti sana 3 . Topuda güzel kontrol edemiyor . Al iyi bir forvet buldugunu atan cinsten . Sorun falan kalmaz hallolur hersey . zaten bi şekilde gol yemiyoruz . bulduklarımızıda attık mı tamamdır . Süper ligin kalitesi belli zaten .

erenslash
20.10.2013, 20:18
Herkes sistemden şikayetçi.Sistem iyi oyuncularla kurulur.Ortasaha sistem kurmaya müsait değil.Ordaki eksikleri transferle giderebilirsek iyi forvetlerle bu işi götürürüz derim.Şu anda böyle kör topal gideriz.

Alika87
20.10.2013, 20:18
Ben mikrofonla numaraları okuyan adamlardan, her defasında 61 numarayı istedim... :D Biri harbiden süperdi... Anladın sen onu...

Anladim anladim :D

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 20:19
bizim sistem tam bir belesci sistemi. ben oynamiyorum oyniyamadigimdan degil oynamasakta olur kafasindayim zaten avrupa gruplarina katildik iyiyiyz yani arada acigini görürsem bir tane sikistirir üstüne yatmaya calisir yoluma bakarim.

inadina61_08
20.10.2013, 20:21
birde ben birşey sorayım, şu duran toplar varya, bizim kullandığımız hani, adrian neden her topun peşine koşuyor, maluda neden kullanmıyor, yada bosingwa bile ondan daha iyi kullanır. adrianın 7-8 duran topundan biri bizim oyunculara geliyor hepsi ortaya karışık gibi birşey oluyor. anlamadım gitti :)

DEEP BLUE
20.10.2013, 20:23
Anladim anladim :D

Ben de seni anladım... Vay hınzır vaaayyy:D

MRA gibi beraberliğe yatmıyorsun demek... Vaaaay:D

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 20:24
malouda sağ ayagına güvenmediği için iyice yaklasıp vurmak istiyor yada iyice durdurmak ıstıyor o yuzden 2 gol kactı . ayrıca henriquede karsı karsıya kacırdı etti sana 3 . Topuda güzel kontrol edemiyor . Al iyi bir forvet buldugunu atan cinsten . Sorun falan kalmaz hallolur hersey . zaten bi şekilde gol yemiyoruz . bulduklarımızıda attık mı tamamdır . Süper ligin kalitesi belli zaten .

Bugün Malouda çok çok kötüydü.Takımda en beğendiğim adamdır genelde...

Yalnız hem ilk yarı hem de ikinci yarı,senin de dediğin gibi kaleciyle karşı karşıya kaldığı o iki pozisyonda da aksilik,top sağ ayağına geldi...

Şanssızdı...

Cafer Bulur
20.10.2013, 20:24
Bugün galip de gelebilirdik ama takim iyi degildi,yeterince kazanmayi istemedik.

Tabiiki bunda mustafa hocanin oyuncu degisiklikleri ve kaybetme korkusunun da önemi büyüktü.

10 kisi kalmamizin bize olumsuz yansimayacagini ve hizli ataklarla gol arayacagimizi düsünmüstüm.

Ama mustafa hoca adrian i cikarip zekiyi oyuna alarak adeta ben kazanmak istemikyorum dedi takim da buna ayak uydurdu.

Tamam kolay kaybetmeyelim ama hocanin asiri korkak futbolundan rahatsizim,bu kadar da olmaz.

Buna ragmen malouda nin girdigi pozisyonlarda kendisine yakismayan vuruslar yapmasi,yapamamasi galip gelmemize engel oldu.

Bugün kazanmaliydi,kazanacak pozisyonlari da bulduk ama henrique ve malouda icine etti.

Hakemi konusmaya bile gerek yok,mustafayi haksiz sekilde oyundan atarak Ts düsmanligini bir kez daha ortaya koydu.

Takimda hücum anlaminda iyi oynayan oyuncu yoktu bu da galip gelmemize engel oldu.

Cafer Bulur
20.10.2013, 20:28
Yusuf kötü günündeydi,henrique ise kötüydü kacirdigi gol amatörceydi.

Ama gercek sorun takimin asiri korkak futbolunda,bu oyun anlayisi Trabzonspora yakismiyor.

Bu takim öne gecerse birseyler yapar ama geriye düstügünde kolay kolay maci ceviremez.

Macin en trajikomik yani ise henrique nin cikarilip abdülkadirin oyuna alinmasi idi,henrique nin yerine girecek forvetimizin olmamasi bu yönetimin ayibidir,skandalidir.

Alika87
20.10.2013, 20:29
Ben de seni anladım... Vay hınzır vaaayyy:D

MRA gibi beraberliğe yatmıyorsun demek... Vaaaay:D

Abi orasi en kolay deplasman, iyi bir skor elde etmeden geri dönmüyorsun :D

Ben bangkok'da ögrenciydim, bir hafta sonu arkadasla oraya gittik. Almanyada carsiya gitsen, bu kadar türk göremezsin. Ama dogruyu söylemek gerekirse, hic sasirmadim bu kadar türk erkegini gördügüme :D neyse fazla kirletmeyelim bu temiz basligi...

Ogün YAZICI
20.10.2013, 20:29
8 maçta 6 gol atmışız.bunu bir maçta atan takımlar var...

Zafer Fidan
20.10.2013, 20:30
Bu takimin basina gelen herkes mallasiyor.

Bera B.
20.10.2013, 20:31
Ah Sow gibi bir adamımız olaydı.

Bedri Sertkaya
20.10.2013, 20:33
Bamba maçın yıldızıydı.Mustafa aptalca müdahelesine kadar iyiydi.Yine batırdı.Emre Güral'ı daha önce oyuna almak gerekirken son anlarda almak işe yaramadı...Sivas gibi takımlara sahamızda puan vermemiz gerekir!

DEEP BLUE
20.10.2013, 20:33
Abi orasi en kolay deplasman, iyi bir skor elde etmeden geri dönmüyorsun :D

Ben bangkok'da ögrenciydim, bir hafta sonu arkadasla oraya gittik. Almanyada carsiya gitsen, bu kadar türk göremezsin. Ama dogruyu söylemek gerekirse, hic sasirmadim bu kadar türk erkegini gördügüme :D neyse fazla kirletmeyelim bu temiz basligi...

:D:D:D Tamam kardeşim, sustum...

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 20:35
son lafim su olacak direk forvetsiz basliyalim ne gerek var forvete morvete rakibe baski oyunu rakip sahada oynamaya direk ceza sahamiz icinde oyniyalim maci nasilsa onur kurtarir bizi. Allah sabr versin.

Alika87
20.10.2013, 20:37
:D:D:D Tamam kardeşim, sustum...

Son mesajim, yil basinda yine ordayim, birine selamin varsa özelden yaz, ben iletirim :D

cakalkerem
20.10.2013, 20:40
anlamadığım hocanın elinde ki malzemeye birşey demiyoruz...oyuncu değişikliklerine isyan ediyorum....

nedir bu henrique çıksın defansa adam al...o zaman lazio maçında yapsaydın ya bunu yapamadın...geçen hafta şikecilerde janko yu koydun çift forvet oynadık şaşırdık....

avni aker de kontraatak futbol görmek istemiyorum.....deplasman da oyna ama evimizde en azından baskılı oynayalım 2 forvet oynayalım

Cafer Bulur
20.10.2013, 20:45
Bamba takimin iyilerinden idi ama oynatilmasi yanlisti janko kadroda olmaliydi.

Hic is yapmayacagi belli olan fb macinda adami oyuna aliyorsun kendi sahanda janko yu tribüne gönderiyorsun böyle bir sacmalik olmaz.

Hocanin oyuncu degisiklikleri tam bir felaket,senol günesi arar oldum su günlerde.

inadina61_08
20.10.2013, 20:46
canerden müthiş hareket, abilerine kardeşlerine örnek davranış tebrikler caner ve eskiden abilerine saygı duyanlar, maç sonu mikrofon sizde.

http://www.youtube.com/watch?v=PGAQiQhlrco&sns=tw

DEEP BLUE
20.10.2013, 20:47
Son mesajim, yil basinda yine ordayim, birine selamin varsa özelden yaz, ben iletirim :D

Olmaz, kıskanırım...:D:D

Bu arada, benim de orada olma ihtimalim var. Ya Güney Afrika, ya Tailand... Orada olursam mutlaka bildiririm önceden... MRA hakkında konuşmak için iyi bir yer...:D

Etem Güner
20.10.2013, 20:48
Bence maçta hakemin yönetimi gayet iyiydi mustafanın kartı doğru nefsine uydu bizi yalnız bıraktı ama ah o maçın başında kaçan goller varya çok ah vah ederiz sezon sonu

Cafer Bulur
20.10.2013, 20:50
Bence maçta hakemin yönetimi gayet iyiydi mustafanın kartı doğru nefsine uydu bizi yalnız bıraktı ama ah o maçın başında kaçan goller varya çok ah vah ederiz sezon sonu

Nesi dogru renkdas,ziya birakmiyor mustafa yi o da kurtulmak icin kollarini salliyor.

Bence hareket sari kartlik ama kirmizi kart agir.

İskender Çakmak
20.10.2013, 20:51
Kendi sahamızda forvetsiz oynama anlayışı sadece mra dadır. Hocanın sistemi yenilmeme üzerine yani gol atarsak atarız hiç olmazsa yenilmeyelim. Bu rezil anlayışa saygı duymamı kimse beklemesin. Organize atak yok. İdmanlarda da çalışıldığını düşünmüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)

gurelalp
20.10.2013, 20:52
Aslında Yusuf'un tavrı ukalalık değil de iyi niyetiyle daha fazla katkı sağlamak istiyor....Çok hırslı ve mücadeleci.

Bugünkü maçta pek varlık gösteremedi ama onun gibi 2 hırslı adam daha olsa o kollektif futbol oynama durumu söz konusu olabilir....

ben yusuf un kötü oynamaya hakkının olduğunu biliyorum ama genel anlamdaki davranışlarından memnun değilim bir kere takım içindeki tecrübelilere karşı bir dinlememe durumu var kırk metreden kaleye vurmalar topu alıp kimseye vermeden dripling yapmalar 2014 de futbol anlayışı bu değil. 20 sene önce oynayan Büyük Orhan bile böyle oynamazdı. Önce çağdaş futbolun inceliklerini öğrenmek için bir çırak gibi Malouda ve Adrian Zokora nın yanına sokulup çıraklık yapacak egolarından kurtulacak yoksa 1461 e geri döner bir kaç yıl içinde. Son dakikada köşe vuruşunu niçin kullandı biliyormusun ben onun psikolojisini gözlerinden okuyorum. En iyisini ben bilirim bana kimse akıl veremez modundadır da o yüzden...

nuri45
20.10.2013, 20:53
yasin seni allah bildigi gibi yapsin adi herif

orhan42
20.10.2013, 20:55
Şikebahçeye zorla gol attırdılar..Yazıklar olsun be...

Alika87
20.10.2013, 20:56
Olmaz, kıskanırım...:D:D

Bu arada, benim de orada olma ihtimalim var. Ya Güney Afrika, ya Tailand... Orada olursam mutlaka bildiririm önceden... MRA hakkında konuşmak için iyi bir yer...:D

Gidersen mutlaka haber et. Sabaha kadar MRA hakkinda konusuruz ;) Seninle tanismaktan memnuniyet duyarim.

tamuğ yamtar
20.10.2013, 20:57
Şikebahçeye zorla gol attırdılar..Yazıklar olsun be...

Yeri burası değil ama, fb'yi böyle böyle şampiyon yapacaklar galiba...

Enes Başkaya60
Şikebahçe bu sene şampiyon olur....

jacek cyzıo
halis ALLAH BELANI VERSİN.

SADECETRABZON61
20.10.2013, 20:58
Sivas maçını kazanmamız gerekiyordu fark acıldı..Bu Hafta Kasımpaşayı yenip seri galibiyetler almak zorundayız.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 20:59
Adamların 3 forveti var 3'ü de sahada....

Bizim de kör topal bir tane var oyundan çıkarır büyük hoca...

Son 5 dakikada da hiç oynatmadığı forveti sokar.....

Nasıl bir sınavdır bu anlamıyorum.....

Mert Acar
Bu ülkede futbol izlenmez arkadaş.batsın böyle düzen,böyle sistem.

DEEP BLUE
Gidersen mutlaka haber et. Sabaha kadar MRA hakkinda konusuruz ;) Seninle tanismaktan memnuniyet duyarim.

Bilmukabele kardeşim...:)

poetricus
20.10.2013, 21:02
Maçtan ilginç iki görüntü dikkatimi çekti. Biri Onur'un yaptığı muhteşem kurtarıştan sonra arkadaşlarını cesaretlendirip ileri göndermeye çalışması, diğeri aynı dakikalarda Hoca'nın kenardan geri gelin diye işaret etmesi.
Bu neyi gösterir?
Belki hiçbir şeyi, belki her şeyi.

İlker Yazıcıoğlu
Şu caner şerefsizi kırmızı görmedi değil mi yine???

Allah sizi bildiği gibi yapsın.....

selçukabi
Adamlar 1-1 iken Sow-Kuyt-Webo-Eminike ile maci 1-2 bitiriyorlar, biz ise 0-0 iken Abdulkadir-Yusuf-Olcan-Emre Gural ile yine 0-0 bitiriyoruz. Baska soze gerek yok herhalde...

hyasin61
20.10.2013, 21:05
Futbol mantelitesi farklı adamların onlar kazanmaya biz kaybetmemeye calısıyor

DEEP BLUE
Trabzonspor : Yenemeyeceksen yenilmeyeceksin.
Fenerbahçe : Yenilmeyeceksen yeneceksin.

Samet Yildirim
Bamba takimin iyilerinden idi ama oynatilmasi yanlisti janko kadroda olmaliydi.

Hic is yapmayacagi belli olan fb macinda adami oyuna aliyorsun kendi sahanda janko yu tribüne gönderiyorsun böyle bir sacmalik olmaz.

Hocanin oyuncu degisiklikleri tam bir felaket,senol günesi arar oldum su günlerde.

Bamba nin oynama sebebi Warschau maci öncesi oynatmak cünkü haftalardir oynayamiyor...Dogru olanida bu zaten. Avrupada Mustafa, Giray la felan olmaz bu is...Lazio macinda Yumlunun hatalarini gördük uzun haftalar oynamasa neyse dicem bide oynadigi halde yapiyor...

Dolasiyla da Jankoya yer kalmiyor...

Cafer Bulur
20.10.2013, 21:06
Bamba nin oynama sebebi Warschau maci öncesi oynatmak cünkü haftalardir oynayamiyor...Dogru olanida bu zaten. Avrupada Mustafa, Giray la felan olmaz bu is...Lazio macinda Yumlunun hatalarini gördük uzun haftalar oynamasa neyse dicem bide oynadigi halde yapiyor...

Dolasiyla da Jankoya yer kalmiyor...
Bamba nin apollon a karsi yaptirdigi penaltiyi da gördük.;)

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 21:08

Abi yazma şöyle:)

Subliminal düşünceleriniı ortaya çıkardığını,fenerli olduğunu yazacaklar yine:)

DEEP BLUE
20.10.2013, 21:09
Bizim maçları çok relax izliyorum artık... Yenme ihtimalimiz yok nasılsa... İhtimaller ikiye inince, sıkıntı oranım da % 33 oranında düştü... Bugün çay bile söyledim kendime... Zeki girmeden üç dakika önce...

Fatih
20.10.2013, 21:09

Ben de buna benzer bişi yazacaktım eline sağlık.

Turan AKYILDIZ
20.10.2013, 21:10
Arkadaşlar hala tartışıp neden birbirimizi kırıyoruz ki...anlamadınız mı hala bu lig izlenmez herşey ayarlanmış herşey belirlenmiş...kim nerde bitirecek ligi o bile ayarlanmıştır...izlemediniz mi şikecilerin maçını...daha ne yorumlar yazıyoruz ki maç hakkında...bi bize verilen kırmızıya bakın bi verilmeyen kırmızıya bakın...bu yüzden bu ülkede futbol konuşulmaya değmez..içine ettiler futbolun...boşverin keyfinize bakın...üzmeyin kendinizi....

DEEP BLUE
20.10.2013, 21:10
Abi yazma şöyle:)

Subliminal düşünceleriniı ortaya çıkardığını,fenerli olduğunu yazacaklar yine:)

Alıştım artık... Bilmiyorlar ki Dinamo Kiev'liyim aslında... Kiev dedim de, ne güzel caddeleri var be... Çiçek çiçek...

inadina61_08
20.10.2013, 21:14
Adamlar 1-1 iken Sow-Kuyt-Webo-Eminike ile maci 1-2 bitiriyorlar, biz ise 0-0 iken Abdulkadir-Yusuf-Olcan-Emre Gural ile yine 0-0 bitiriyoruz. Baska soze gerek yok herhalde...

benden iki yaş büyük olduğunuz için renkdaş diye hitap ile başlayayım;

arada fark olması normal; öncelikle bizler 2011 in kadrosunun dağılması ve üzerine konulamaması ile bir darbe yedik, burada fener ve gs el birliği ile belki de bizim gelecek 5 yılımızı çaldı bu sene ile 3 oldu zaten, yeniden takım kurmamız gereği ortaya çıktı.

maalesef ligde hırsızlar kazanıyor, düşünsenize 96-2003-2005-2008-2011 de başımıza neler gelidiğini düşünüp o sezonlar hakettiğimiz şampiyonlukları veya başarıları elde etmemize izin verselerdi, 60 milyon euro harcayan fener yerine bu sene de Trabzonspor şampiyon olacak galiba diyecek bir ülke olurduk.

Hırsız kazanıyor, ev sahibi kaybettiği ile kaybettiriliyor. düzeni değiştirmek gerek. feneri överken hırsızlıkları üzerine kurdukları düzeni unutmayın, elalem çaldıkları ile oyuncu aldı,

Veysel
20.10.2013, 21:15
Bırakın artık tartışmayı bu lanet ülkede Fenerbahçe'yi resmen kolluyorlar bu maç adi şerefsizlikle alınan bu galibiyeti tüm Türkiye oturmuş izliyor Alllah belalarını versin şunları düşürmeyen kim varsa hepsinin topunun canı cehenneme

Sibel
20.10.2013, 21:15
Çok soğuktu be. En az futbol kadar.

inadina61_08
20.10.2013, 21:16
en basiti bu akşam caneri atmaya cesareti olmayan hakem ile mustafayı atacak kadar "erkek" bir hakem. ayıptır düzen güçlünün veya parası olanın yanında,

6Şafak Aydın1
20.10.2013, 21:17
oo haftaya kasimpasa var menüde, legia macinda fazla ileri cikmayin sonra savunmada zorlaniriz. vur gitsin abi ne isin var futbolla mutbolla, neyimize bizim cift forvet sagli sollu ortalar cizgiye inmeler...

U.Sadıkoğlu
20.10.2013, 21:18
Takımı eleştirmek saçma 10 kişi kalmayıp kazansak takımı göklere çıkaracaktınız iyi kötü hocanın bir sistemi var elde ki futbolcular çok mu kalitelide takımdan beklentiler üst düzeyde lig başında kaçımız takımı Ligde bu sırada , Avrupa'da gruplara kalmış ve lider bekliyorduk ?

Biraz geriye dönüp bakarsanız takımın mevcut durum içerisinde iyi işler yaptığını anlayacaksınız ben genel gidişattan memnunum şahsım adına takımın gol yememesi önemli bir gelişme evet gol atamıyoruz ama en azından Ziya Doğan dönemi gibi pozisyon geçmiyor maçlar 10 kişi kalmasaydık 2. Yarıda ilk yarıda bulduğumuz gibi 3-4 pozisyon bulacaktık buna adım gibi eminim olmadı Mustafa'nın amatörlüğü takımı yaktı boşa debelenmeye gerek yok Legia ve Kasımpaşa maçları çok kritik tıpkı Lazio ve FB Maçı gibi bir dönemeç bizi bekliyor umarım bu düzlüğü iyi atlatırız.

Erbay
Bu arada Sivas da forvetsiz oynadı, şartlar eşitti yani :)

Fatih
Madem lig tiyatro 4-6-0 dramını neden biz izliyoruz?

DeAgLeMaNyAq
20.10.2013, 21:20
Güntekin Onay diyorki maç sonunda Sivaslılar galibiyeti kaçırdıkları için soyunma odasına çok üzgün gitmişler. Belli ki maç sonunu iyi takip etmemiş Carlos 1 puan için bayram yaptı resmen...

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 21:20
Madem lig tiyatro 4-6-0 dramını neden biz izliyoruz?

Hahaaayyy:)
Fatih ne adamsın yahu:)
Gülesim yoktu,koptum burada...

Haklısın vallahi...

DEEP BLUE
20.10.2013, 21:22
Hatırlatayım dedim...

Ortalık biraz durulunca, bu antrenörün hayran kitlesi doluşacak buraya... Kadro kötü, hakem kötü, saha kötü, yemekler kötü, hoca ne yapsın filan diyecekler... 5 maçtır gol yemiyor, yenemeyeceksen yenilmeyeceksin edebiyatı yapıp, bizleri futboldan anlamamakla itham edecekler... Hazırlıklı olun... Ha, cevap vermeye kalkarsanız da, anadolu kadınının erkeklerden daha erkek olduğunu, Çanakkale Savaşının kazanıldığı zor koşulları, Almanya'da Almanların hayata bakışlarını filan anlatacaklardır... Şaşırmayın...

tirol61
20.10.2013, 21:22
agzina saglik kardes büyük takimla kücük takim arasinda fark

Fatih
20.10.2013, 21:23
Hahaaayyy:)
Fatih ne adamsın yahu:)
Gülesim yoktu,koptum burada...

Haklısın vallahi...

Sen canlı izledin İlker daha net yaşadın.:)

cakalkerem
20.10.2013, 21:25
55 mi oldu penaltı atmadığımız maç sayısı....

her hafta duvara bir çentik daha atıyorum da.....:)

U.Sadıkoğlu
20.10.2013, 21:28
Arkadaşlar sürekli galibiyet ve iyi futbol konuşmak istiyorsanız buyrun adres veriyorum ;

http://www.barcaforum.com/

Kadir Yeter
20.10.2013, 21:28
http://img811.imageshack.us/img811/4109/efdo.jpg

Trabzonspor- Sivasspor

Fotoğraf: kadiryeter Kadir Yeter.
20.10.2013- TRABZON.

tp://forum.bordomavi.net/

Fatih
20.10.2013, 21:29
Arkadaşlar sürekli galibiyet ve iyi futbol konuşmak istiyorsanız buyrun adres veriyorum ;

http://www.barcaforum.com/

Rakip de Sivas yani bu kadar kasmanın alemi yok.:)

arahna
20.10.2013, 21:30
Arkadaşlar hala tartışıp neden birbirimizi kırıyoruz ki...anlamadınız mı hala bu lig izlenmez herşey ayarlanmış herşey belirlenmiş...kim nerde bitirecek ligi o bile ayarlanmıştır...izlemediniz mi şikecilerin maçını...daha ne yorumlar yazıyoruz ki maç hakkında...bi bize verilen kırmızıya bakın bi verilmeyen kırmızıya bakın...bu yüzden bu ülkede futbol konuşulmaya değmez..içine ettiler futbolun...boşverin keyfinize bakın...üzmeyin kendinizi....

katılıyorum

bu düzende hala yönetime oyunculara hocaya kızanlar var
tamam golcü ve orta sahamız olsa hoca da daha atak oynatır ama insaf
bu lig bu düzen belli
hakemler kurullar teff menejerler diğer takımların oyuncuları hocaları yöneticileri hepsi bunların yetiştirdiği görevlendirdiği isimler
eziz demedimi bizim başkana ---seni kendi içinden bitireceğim kendi adamlar senden hesabını soracaklar --- diye
hakem ve içimizdeki bazı çıkar grupları bugün ortaya çıktı

Erbay
20.10.2013, 21:30
şb maçındaki oyun "iyi iyi en azından yenilmedik" diye halı altına süpürülürse takımın gelişmesini beklemek mantıklı değil. Beklenti nedeniyle seviyeyi öyle düşürmüşüz ki takım iki top tepikleyince iyi diyoruz. "Ama gol kaçırdık"... Kaçır arkadaş bir zahmet atamadıktan sonra kaçır.

cakalkerem
20.10.2013, 21:33
şu sivas sıradan bir takım ya....3 puanı çok rahat almalıydık

U.Sadıkoğlu
20.10.2013, 21:33
Rakip de Sivas yani bu kadar kasmanın alemi yok.:)

Barcelona dün 9 maçta 6 gol atabilen 17. Osasuna ile berabere kaldı lig tempolarını kıyasladığımızda aynı şey oluyor :)

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 21:34
Sen canlı izledin İlker daha net yaşadın.:)

Aynen:)

iyattara
"Bu kadro" ile bu kadar ise "bu kadro"yu bu kadar bırakmayacaksın, bu kadar basit! "Bu kadro"yu bize reva gören yönetime de gerekli yerlere transfer yaptıramayan hocaya da yazıklar olsun.
Bu arada bu kadronun budan daha iyi oynayacağını da düşünüyorum. İki beraberlik az al saldır bir maç fazla kazan, ayıptır yahu her maç rakibin oyun kurmasını seyretmek zorunda mıyız arkadaş?! Hiç mi üstünlük kurabileceğimiz bir takım yok şu memlekette?!

nakzo
Güntekin Onay diyorki maç sonunda Sivaslılar galibiyeti kaçırdıkları için soyunma odasına çok üzgün gitmişler. Belli ki maç sonunu iyi takip etmemiş Carlos 1 puan için bayram yaptı resmen...

Gultekin denen sigira sormak lazim pozisyonumi var is sivasinda uzulmusler

Fatih
20.10.2013, 21:37
Bu kadroyla bu kadar...

Sanki dersin Elazığ.:)

tamuğ yamtar
20.10.2013, 21:37

Ezbere konuşmuş...

cakalkerem
20.10.2013, 21:43
rıdvan'ın kankisi değil mi?

Ne bekliyorsunuz.....

Kadir Yeter
20.10.2013, 21:43
katılıyorum

bu lig bu düzen belli
hakemler kurullar teff menejerler diğer takımların oyuncuları hocaları yöneticileri hepsi bunların yetiştirdiği görevlendirdiği isimler
eziz demedimi bizim başkana ---seni kendi içinden bitireceğim kendi adamlar senden hesabını soracaklar --- diye

Bravo... arahna... sağolasın.

Dama oyununda üç oyun sonrasını göremeyen yenilir...

kadiryeter

arahna
20.10.2013, 21:49

kadiryeter

hakemler bu hafta bizi engelledi fenere puan kazandırdı
ezize 17 biz 16 puan olacaktık
şimdi 19 a 14
kadrolara bak , taraftar ,tff, hakemler, sermaye medya desteğine bak
17 ye 16
kim daha iyi
hangi hoca daha iyi?

Cafer Bulur
20.10.2013, 21:50

kadiryeter
Mücadele etmelisin abi,düzen kirli diye meydani bos birakamazsin.

Nasil yani ,iho bu düzeni bildigi icin mi forvet almadi,solbek almadi orta saha almadi?

Düzen kirli diye mücadele etmemeye hakkimiz yok,Trabzonspor demek mücadele demektir pes etmemektir 99 defa sampiyon olamazsan bile 100 cüde olmak icin savasmak zorundasin.

cakalkerem
20.10.2013, 21:51
erman:

gs ye 4 yıldızı taktırmayacaklar...

bjk ye cezayı verdiler....

şikecileri şampiyon yapacaklar....

Sefer A.
20.10.2013, 21:52
katılıyorum

bu lig bu düzen belli

tg adli gruptan çikarci bir olusum yok Trabzon'da, gerisi hikaye, bugün çikar gruplari ortaya çikmismis hadi ordan be

arahna
20.10.2013, 21:55
Mücadele etmelisin abi,düzen kirli diye meydani bos birakamazsin.

Nasil yani ,iho bu düzeni bildigi icin mi forvet almadi,solbek almadi orta saha almadi?

Düzen kirli diye mücadele etmemeye hakkimiz yok,Trabzonspor demek mücadele demektir pes etmemektir 99 defa sampiyon olamazsan bile 100 cüde olmak icin savasmak zorundasin.

3 oyuncu katıldı
devre arası da 1 veya 2 gelsin
İho ve yönetim , bu borç ve gelirlerin temlik edildiği , berbat yabancıların gönderilemediği dönemde daha iyisini yapamaz
başkan kendi de diyor daha bişe yapmadık diye
biraz sabır
devre arası 1 tane bile adam alsak ve iyi adam olsa yeter
bence solbek , golcü , orta saha
solbek , erkan zenginn , adebayor

Fatih Solmaz
20.10.2013, 21:57
mra usta senin kafa çok gerilerde kalmış. alt yapı hocalığından bir gram öteye geçemediğini her geçen gün belli ediyorsun. öz evlat babında iyi bir pazarlama örneğisin hepsi o kadar.

Sefer A.
şimdi 19 a 14
17 ye 16
kim daha iyi
hangi hoca daha iyi?

baskan çiksin konussun hakemlere göz dagi versin tehdit etmeden, azizlesmeden, bos yere rol yapmasin, hangi hoca daha iyi sorusunun muhattabi taraftar olabilir ama digerlerini çözecek olan basta baskan olmak üzere taraftardir camiadir, ama korcan'a laf atmaktan aciz tg stadin agaligini yaparsa olacagi budur, herhalde baskan kankasi mecnun'a laf söylemeyin dedi ki tg grubu nerdeyse sahaya inip korcan hiyarina çiçek verecekti ;)
acaba 0-0 bilerek mi baglandi diyesim var, mijnun için kefilim diyen birinden beklenir belli olmaz

ccd6167
Benim tek takıldıgım nokta şu.

Neden 4-2-3-1 yada 4-1-4-1 de

Neden 4-3-3 4-4-2 3-5-2 değil neden skoru değiştirmek için sürekli rakip takımın hatasını bekliyoruZda taktik değiştirmiyoruz

Yani sen barcelona madrid galan değilsin ki sürekli aynı taltikte oynuyorsun

Kadir Yeter
şimdi 19 a 14
17 ye 16
kim daha iyi
hangi hoca daha iyi?

Ayıp değil ya; futbolcu gibi, Futbol hakemi de ithâl etmeliyiz!.
Bugün TRT'DE Seyrettiğim bir maçı hakem bey eli ile evsahibi takıma hediye etti!... haksız yere konuk takımın oyuncusuna kırmızı kart gösterdi... yedek ortahakem kuralı getirisin. Dışarı atacak da bir yetkili...

Biri çıkıp bu kusurlulara dur demeli!... bunları sahadan atacak kırmızı kart uygulaması başlatılmalı... o da futbolcu gibi nasiplensin... iyiden ve kötüden.

kadiryeter

Cafer Bulur
20.10.2013, 21:58
3 oyuncu katıldı
devre arası da 1 veya 2 gelsin
İho ve yönetim , bu borç ve gelirlerin temlik edildiği , berbat yabancıların gönderilemediği dönemde daha iyisini yapamaz
başkan kendi de diyor daha bişe yapmadık diye
biraz sabır
devre arası 1 tane bile adam alsak ve iyi adam olsa yeter
bence solbek , golcü , orta saha
solbek , erkan zenginn , adebayor
Gekasi dami alamazdik,kalu ucheyi demi alamazdik o kadar battik mi biz?

En büyük düsman kendi icindeki düsmandir,tff ve sb ye kizmaya gerek yok kötü yönetildik,yönetiliyoruz.

yaranozlu
20.10.2013, 21:59
Herhangi bir maçta skoru ne olursa olsun, eğer rakip kaleci topu ayağından çıkarmazsa maç o skorla biter. 1 tane adam gibi basan oyuncumuz yok, bu nedenle zaman su gibi akıyor bizim maçlarda.

ccd6167
20.10.2013, 22:00
Zeki yi dene dedik tamam hoca bişi demedik bu cocuk idmanlarda da çalışabilir ona da bişi demiyorum ama yeter artık biZ bu adamdan bu takım da çok gördük yazık cocuga da alma oyuna

Sefer A.
20.10.2013, 22:01
Gekasi dami alamazdik,kalu ucheyi demi alamazdik o kadar battik mi biz?

En büyük düsman kendi icindeki düsmandir,tff ve sb ye kizmaya gerek yok kötü yönetildik,yönetiliyoruz.

Gekas'i bastan beri de o barrios traore hüsranlarindan sonra da alalim demistim, neymis efendim o kadar isimden sonra Gekas bizi kesmezmis, Henrique kessin o zaman Gekas kesemiyormus (Henrique'yi begenmeme ragmen)

Yaşar
20.10.2013, 22:08
Bu maç için konuşuyorum, hakem aleyhimize ne yaptı bugün.
Verdiği kırmızı kart kararı doğru, verilmediği söylenen penaltının aynısını Sivas'a da vermedi.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 22:11
Verdiği kırmızı kart kararı doğru, verilmediği söylenen penaltının aynısını Sivas'a da vermedi.

Yaşar,Yumlu'nun kartı kırmızı çok ağır karar....
Statta da aynı şeyi demiştim...
Acaba yanıldım mı diye şimdi bir daha baktım....

Alakası yok kırmızıyla bence.....

Cafer Bulur

Kirmizi kartin nesi dogru,adam kene gibi yapismisti mustafaya o da dogal bir hareketle kurtulmak icin o hareketi yapti bence kirmizi degil.

Ilk yariya tek bir dakika eklemedi,ayrica takdir haklarini cogu kez sivasdan yana kullandi bu adam bir Trabzonspor düsmanidir.

sasort
arkadaşlar iyi akşamlar mra hocaya her zaman saygı duydum kararlarına ama bu akşam henriquenin yerine neden orta saha aldı forvetsiz sivasa nasıl gol atmayı düşündü merak ediyorum neyse henrique o pozisyonda trabzonsporun menfaatlerini kendi menfaatleri üzerinde tutsaydı şimdi büyük ihtimal galibiyeti konuşuyorduk

mawro61
20.10.2013, 22:14
Bu ülkenin adaleti yerin dibine Batsın. Mustafayi refleksinden oturu disari atan hakem bir tarafta fb maçında yerde yatan adami tekmeleyen her maçta hakeme kufreden caneri atamayan hakem. Bir hafta oncesinden fenere ayar çekilen erciyes forveti. Tiksiniyor igreniyorum bu olanlardan. Guya lig takip ediyoruz bizde.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 22:15
caner denen herif,hala bu ligde kırmızı kart görmemiş bir adam.....
Çıldıracağım arkadaş....

Fatih Solmaz
20.10.2013, 22:15
Herhangi bir maçta skoru ne olursa olsun, eğer rakip kaleci topu ayağından çıkarmazsa maç o skorla biter. 1 tane adam gibi basan oyuncumuz yok, bu nedenle zaman su gibi akıyor bizim maçlarda.
umut bulut yapıyordu. ona da biz yapmadığımızı bırakmadık.

Fatih
20.10.2013, 22:16
Gençlerbirliği 5 gol
Kayserispor 5 gol
Bursaspor 5 gol
Karabük 6 gol
Erciyes 6 gol
Trabzonspor 6 gol

İşte bunlar hep 4-6-0 zihniyeti

sasort
20.10.2013, 22:17
ya arkadaşlar bencede kırmızı abartılı karar ama hep ts olur böyle durumlar onu geçelim
ya bizim mustafanın salaklığına ne demeli hakem düdük çalmış ne diye debeleniyorsun sanki adam seni tutmuş kurtulsan kırmızı verecek tam bir acemi işi yaptı bedelini takım ödedi

ben hakem yerine takımı konuşalım diyorum
bu henriqueye verilen şans artık yetmez mi yani şu emre gürala şans tanınması gerkmez mi

Cafer Bulur
20.10.2013, 22:18
Gençlerbirliği 5 gol
Kayserispor 5 gol
Bursaspor 5 gol
Karabük 6 gol
Erciyes 6 gol
Trabzonspor 6 gol

İşte bunlar hep 4-6-0 zihniyeti

Puanlari da yazmayi unutma ama.:)

Bu arada lig tv bizim macin özetlerini verdi mi renkdaslar?

Uğur Kalyoncu
20.10.2013, 22:20
Mustafanın hareketi kırmızı kart kesinlikle değil..O son dirsek kendine avantaj sağlamak amacıyla adamın önüne kondu adama süratli bir şekilde gitmedi..Fırat Aydınus bir önceki hareketin etkisinde kaldı zamanında düdüğü çalsa maçın en iyi adamı oyun dışında kalmayacaktı..Ama bizim hocanın zaten kazanma gibi bir düşüncesi olmadığından Mustafa atılmasada zaten kazanamazdık..

Fatih
20.10.2013, 22:20
Gol atamıyorsun üstüne gol atacak adamı da oyundan alıp sahaya ortasaha oyuncusu sürüyorsun.

Yaşar
20.10.2013, 22:22
Yaşar,Yumlu'nun kartı kırmızı çok ağır karar....
Statta da aynı şeyi demiştim...
Acaba yanıldım mı diye şimdi bir daha baktım....

Alakası yok kırmızıyla bence.....

Kirmizi kartin nesi dogru,adam kene gibi yapismisti mustafaya o da dogal bir hareketle kurtulmak icin o hareketi yapti bence kirmizi degil.

Ilk yariya tek bir dakika eklemedi,ayrica takdir haklarini cogu kez sivasdan yana kullandi bu adam bir Trabzonspor düsmanidir.

Hakem faulü çalmıs, Mustafa o hareketi yapmamalıydı diyorum, yaparsa ve kartı yerse hıç bir şey diyemezsin

muratali
20.10.2013, 22:25
Gol atamıyorsun üstüne gol atacak adamı da oyundan alıp sahaya ortasaha oyuncusu sürüyorsun.

Teoride gol atacak adam :-) Pratikte atacağı yok pek ...

sasort
20.10.2013, 22:25
ben emreden bir şey olmaz diyenlerden biriydim ama
emre 5 dk oyunda kaldığı sürede henriquenin sahada yaptığından fazla iş yaptı
henrique forvet değil neden kadroda kalıyor çünkü ayağında top tutuyor emre bugün ayağındaki hiç bir topu kaptırmadı

artık diyorum şu jankoyu emreyi kullanalım
ortada sahada bir sürü adam yatıyor

mra hoca ben acemiyim ama sayıyorum orta saha

zokora aykut

malouda adrian

sen henriqueyi çıkarıp abdulkadiri alıyorsun bu arada aykut akgünün adını ben maçta duymadım

aykutu çıkarıp abdulkadiri alması gerekmezmiydi

Sefer A.
20.10.2013, 22:26
ben emreden bir şey olmaz diyenlerden biriydim ama
emre 5 dk oyunda kaldığı sürede henriquenin sahada yaptığından fazla iş yaptı
henrique forvet değil neden kadroda kalıyor çünkü ayağında top tutuyor emre bugün ayağındaki hiç bir topu kaptırmadı

artık diyorum şu jankoyu emreyi kullanalım
ortada sahada bir sürü adam yatıyor

mra hoca ben acemiyim ama sayıyorum orta saha

zokora aykut

malouda adrian

sen henriqueyi çıkarıp abdulkadiri alıyorsun bu arada aykut akgünün adını ben maçta duymadım

aykutu çıkarıp abdulkadiri alması gerekmezmiydi

Akgün oynamadi ki

Fatih
20.10.2013, 22:29
Henrique kötü oynuyordu gol kaçırıyordu eyvallah kanatlarda Yusuf ve Olcan çok mu iyidi ? Emre'yi forvete alıp Henrique'yi kanat forvet olarak kullanabilirdi.Herif golü düşünmüyor ki 60. dakikada yenemiyorum o zaman yenilmiyim diyip çıkıyor işin içinden.

Sefer A.
20.10.2013, 22:33
Henrique sol iç olarak is yapar, koyduk onu tek basina ileri, bekliyoruz bir seyler, olmaz arkadas biraz disli takimlara karsi ya da böyle üzerimizde baski olan müsabakalarda, olmaz iste olmuyor

Yaşar
20.10.2013, 22:34
Bugün sahanın en kötüsü Olcan dı.
Çikması gereken ilk adam oydu.
Olcan cıkip klasik 4-4-2 ye dönebilirdik.
Sivas'iñ o defansının halini gördükten sonra gol atamamış olmak üzücü.

İlker Yazıcıoğlu
20.10.2013, 22:34
Hakem faulü çalmıs, Mustafa o hareketi yapmamalıydı diyorum, yaparsa ve kartı yerse hıç bir şey diyemezsin

Yalnız,hakem kartı,Mustafa'nın sözde dirseğine çıkardı.....

arifberkay
20.10.2013, 22:36
Bu şikecilerle kimse başa çıkamaz ben bunu göruyorum istediği gibi at koşturuyorlar istediklerini yapıyorlar hala pes pes pes

Uğur Kalyoncu
20.10.2013, 22:37
Malouda o bölgede olmaz..

Malouda -Adrian beraber olmaz..

Sol bekte sadece Kadir Keleş olur...Başka kimse olmaz..

Gol atacağız diye 5 forvet oynamanın veya savunma yapacağız diye full savunma oyuncularıyla oynamanın alemi yok..Malouda Adrian ikilisi ile biz hiçbir takımı baskı altına alamayız..Bugün 10 kişiyiz sözde savunma yapıyoruz alsana forvet topu ilerde tutsun rakibi rahatsız etsin..Emre çalışmıyormuş sen sok 10 kişi kalınca koşturmazsa vermezsin formayı..Malouda ne yaptı bugün ki sahada o kadar kaldı...

Mustafa Hocanın bizim takımda gösterdiği mevcut potansiyeliyle bu işten ekmek parası kazanması futbolu bilen insanlara ihanettir.

S.Seymen
20.10.2013, 22:39
fb şampiyon

gerisi bjk ş lige

bu lig seyredilmez

bir şeyler değişti

bizimkiler kupa dediği için hırpalanacaklar geçen seneki senaryo tekrarlanıyor

kupayı istemezsek bizi destekleyecekler

bu sistem kaldığı sürece

boşuna üzülmemek lazım

seneye bir daha bakarım bakalım ne oluyor...

Yaşar
20.10.2013, 22:40
Yalnız,hakem kartı,Mustafa'nın sözde dirseğine çıkardı.....

Biliyorum Ilker ama Mustafa'nın dirseği vururken yüz ifadesune ve o pozisyondan 2dakika önce sivaslı elemana ''sen görürsün''şeklindeki hareketi dirseği kasıtlı attıgı izlenimi uyandırıyor.

orhan42
20.10.2013, 22:40
Mustafa'ya tabiri caizse "cart" diye kırmızı kartı gösteren delikanlılar Caner denen zibidiye neden kırmızı gösteremzler.Tamam Hocanın oyuncu değişiklikleri vb. fecaat ama bu hakem denen istanbul yalakası gürüh neden bize hep yükseliyor..En son ne zaman ligde penaltı attık?Febeş bi süre penaltı atamamıştı da bizans basını bunu diline dolamış ve nihayetinde penaltı attırmışlardı şikecilere.Yeter be yeter ulan...

S.Seymen
20.10.2013, 22:41
hazır kupayı vermeyen bir sistem bize gelecek kupayı verir mi

hayal görmemek lazım bu sistemle küme düşmemek en sağlam hedef olur

Trabzonspor taraftarı maddi tüm girdisini sistemden çekmelidir
sistem değişene kadar

hala aynı tiyatro

her şey hikaye..

matalar
20.10.2013, 22:43
zeki yavru hangi amaçla oyuna alındığını anlayabilen varmı acaba.
defans desen orda oynamıyor hucum desen onun kadar herkes oynar.
ben mantığı çözemedim

sasort
20.10.2013, 22:45
Akgün oynamadi ki

ben aykutları karıştırdım pardon düzeltiyorum
adrian çıkartılıp abdülkadir alınmalıydıu

sasort
20.10.2013, 22:57
ya arkadaşlar benle aynı fikirde olan yokmu bu emre güral şansı haketmiyormu

bence artık bu henriqueden medet ummamız hata diyorum şu maçtan sonra

neden mi ya diyeceksiniz hemrique o kadar gol attı tamam da adamda ben forvet özelliği görmüyorum
ve bugün elindeki bütün topları ezdi