Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Cafer Bulur
18.10.2013, 21:56
Hoca defansif futboldan vazgecmeyecegini acikladi.
Kisir skorlara galiba istet istemez alismak zorunda kalacagiz.
Hoca bence dogru yapiyor bu takimin ofansif futbol oynayabilecek oyuncu kadrosu yok.
Uğur Demircioğlu
18.10.2013, 22:02
Kötü bir sürprizle karşılaşmayalım 1-0 olsun bizim olsun.
serdaracıl
18.10.2013, 22:10
Orta saha:
----------zokora
Yusuf-adrian-soner-malouda
FC-ST-PAULI-61
18.10.2013, 22:21
Utaka sakatlığından dolayı kadroda yok.
Hic farketmez Djebbour oynar.Sixvasa bak utaka yok djebbour oynayacak.
Bizde ise henrique :mad:
Soner Albayrak
18.10.2013, 23:34
Bosingwa oynamazsa hoca yerine Aykut'u oynatmaz bence zor ihtimal.
Zeki her maç kötü oynayacak diye bir kaide yok ama kimse Zeki'ye güvenmiyor..
serdaracıl
19.10.2013, 00:03
----------colman
Yusuf-adrian-soner-malauda
Pazar maçtayım hadi alalım şu maçı.
poetricus
19.10.2013, 02:03
İnşallah mağlup duruma düşmeyiz. Bu kadro ve oyun yapısının maç çevirmesi zor görünüyor. Apollon Limasol maçını yedikten hemen sonra attığımız bir golle çevirdik, ama Akhisar Belediyespor maçında trajik bir son yaşadık.
Uğur Gündüz
19.10.2013, 02:51
Hafızayı tazelersek,
ligin en mahkum oynayan takımı, defansif oynamasına rağmen rakibe her maç bir düzine pozisyon veren takım, ıkına sıkına bir gol atabilen ve bir gol yiyince maçtan umudu kesen takım, maç başına 3-4 pozisyon üretebilen , bir çok hücum organizasyonunu başlamadan bitiren ve ligin en az koşan ve rakibe oyun imkanı veren takımı...
Rakip ise ligde en çok pozisyona giren ve gol atan takım, son derece kolay pozisyona girip rakip defanslarda denge falan bırakmayan takım, yabancı kalitesi en az iki tık üzerimizde olan takım...
Her maçda olduğu gibi kazanmamız sürpriz olur , bizim kafayı yememiz ise normal...
Not: Zeki faktörü dikkate alınmamıştır.
Not2: Hoca galiba defans yaptığımızı falan sanıyor, FB maçında adamların 22 şutu vardı, 11'i isabetli ve biri de direkten döndü.Son saniyedeki Sow'un rövaşatası girseydi ne konuşacaktık. Maluda, Adrian, Yusuf, Olcan , Aykut ile defans olmaz, olmuyorda zaten. Bu kadro hücuma uygun değilse defansa hiç değil,
Nedense bu macta hakem ve tff ortakliginda ince ince dogranacakmisiz gibi bir his var icimde.
Ertan1982
19.10.2013, 09:07
Bosingwa oynamayacaksa zeki degil aykut oynamali sagbekte solda da olcan oynar.
onur
aykut mustafa giray olcan
zokora soner
yusuf adrian malouda
henrique
Bu kadro ile cikardim bosingw yoksa.Belki Bamba oynatirdim stoperde.
Böyle absürd sorlar beklemiyorum 0:0 veya tek gollü galibiyet.1:0 veya 2:1.Malubiye beklemiyorum.
İ. SARAL
19.10.2013, 09:49
Sivas'ın yabancıları bizimkilerden daha mı iyi :) Bizim taraftardaki aşağılık kompleksine hayranım.
MRA dün söylediğinin özeti "bizden hücum pres yapan, oyunu rakip sahaya yıkan bir hücum futbolu beklemeyin, ben de isterim ama bu kadroyla beklediğiniz futbolu oynatamam. Kendi yarı alanımızda alan daraltıp hızlı hücuma çıkarak skor bulacağız. Size sıkıcı gelse de eldeki malzeme ile yapabilceğim bu" .
Gerçekçiliğini ve bu gerçekleri hiç saptırmadan kamuoyuyla paylaşmasını sevdim ama hocanın atladığı birşey var futbol bir seyir oyunu. Ben seyrederken zevk almadıktan sonra neden para verip stada gideyim veya neden çoluğum çocuğuma ayıracağım vakti Trabzonsporun maçlarına ayırayım. Bu takım bu yıl bu oyun anlayışı ile kolay kolay yenilmez belki ama bana seyrederken zevk de vermez.
Hoca kalır ve seneye istediği transferler yapılırsa daha keyifli bir futbol seyrederiz belki ama kimse MRA takımından bir Ersun Yanal veya Terim futbolu beklemesin.
HOPA'LI TS'Lİ
19.10.2013, 11:22
Bosingwa da bir iyileşmedi gitti yahu
Zeki daha 40 fırın ekmek yemesi lazım
Soner de sürekli oynamalı
Mustafa Hazıroğlu
19.10.2013, 11:55
Hic farketmez Djebbour oynar.Sixvasa bak utaka yok djebbour oynayacak.
Bizde ise henrique :mad:
Sanki rakip takımda Messi var anasını satıyım :D
Mustafa Hazıroğlu
19.10.2013, 11:57
Gerçekçiliğini ve bu gerçekleri hiç saptırmadan kamuoyuyla paylaşmasını sevdim ama hocanın atladığı birşey var futbol bir seyir oyunu. Ben seyrederken zevk almadıktan sonra neden para verip stada gideyim veya neden çoluğum çocuğuma ayıracağım vakti Trabzonsporun maçlarına ayırayım. Bu takım bu yıl bu oyun anlayışı ile kolay kolay yenilmez belki ama bana seyrederken zevk de vermez.
Hoca kalır ve seneye istediği transferler yapılırsa daha keyifli bir futbol seyrederiz belki ama kimse MRA takımından bir Ersun Yanal veya Terim futbolu beklemesin.
Çok basit o zaman desteklemezsin Trabzonspor'u.
Mustafa Hazıroğlu
19.10.2013, 11:59
Hafızayı tazelersek,
ligin en mahkum oynayan takımı, defansif oynamasına rağmen rakibe her maç bir düzine pozisyon veren takım, ıkına sıkına bir gol atabilen ve bir gol yiyince maçtan umudu kesen takım, maç başına 3-4 pozisyon üretebilen , bir çok hücum organizasyonunu başlamadan bitiren ve ligin en az koşan ve rakibe oyun imkanı veren takımı...
Rakip ise ligde en çok pozisyona giren ve gol atan takım, son derece kolay pozisyona girip rakip defanslarda denge falan bırakmayan takım, yabancı kalitesi en az iki tık üzerimizde olan takım...
Her maçda olduğu gibi kazanmamız sürpriz olur , bizim kafayı yememiz ise normal...
Not: Zeki faktörü dikkate alınmamıştır.
Not2: Hoca galiba defans yaptığımızı falan sanıyor, FB maçında adamların 22 şutu vardı, 11'i isabetli ve biri de direkten döndü.Son saniyedeki Sow'un rövaşatası girseydi ne konuşacaktık. Maluda, Adrian, Yusuf, Olcan , Aykut ile defans olmaz, olmuyorda zaten. Bu kadro hücuma uygun değilse defansa hiç değil,
Defansa hiç uygun oyuncularımız yok diyorsun. İstatistiklere bir bak istersen ligte son 4 maçta gol yememişiz.
Mollasalihoğlu
19.10.2013, 13:18
Umarım hücum futboluyla kazanırız.
totoş samsunlular 61. dakikada ararım seni her yerde Trabzon nerde diye tezahürat yaptılar
bir üst ligdeeee :)
İlker Yazıcıoğlu
19.10.2013, 16:29
Defansa hiç uygun oyuncularımız yok diyorsun. İstatistiklere bir bak istersen ligte son 4 maçta gol yememişiz.
Yediğimiz gol sayısına bakma.Oynadığımız takımlara bak....
Hücumda biraz başarılı olan her takımdan 2-3 gol yedik....
Akhisar maçı,bjk maçı ki bjk maçta çok kötüydü.
Lazio maçında adamlar bir silkelendi 3'ledi.Maç biraz daha uzasa 4'ü de yerdik...
Ligin kalitesi çok küçük.
Avrupa'da Lazio dışında dişe dokunur bir takımla daha oynamadık...
He,umarım böyle devam eder.Kimle oynadığın değil,ne yaptığın önemlidir.
Ama ligde son 4 maçta gol yemedik diye bunları görmezden gelemeyiz.
Defansımız asla ve asla iyi değil.
Devre arasında mutlaka defansın göbeğine Song tarzından bir tecrübe lazım...
Yoksa saatli bomba gibi defansımız...
sixvas kendini beyyük sanan sünepe takımıdır. nasıl bir yönetiliş şekli olduğu ortadadır. bu tip takımları nasıl yeneceğini iyi bilen bir hocamız vardır. galibiyetten eminim. bu sünepe takımdan da gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. 3-0 alırız maçı inşallah.
Beyler herkes ucuyor yok 5- 6 lar havada ucusuyor.bu takim oyle kolayina kimseye 5-6 atamaz .Ayrica savunmamiz cok kotu yani savunma yapmayi dahi bilmiyoruz hoca savunma yaptigimizi zannediyor.Savunma yapmayi bilen hangi takim bu kdar pozisyon veriyor.mahkum oynayacagimiz bir Mac olacak Eger ilk golu yersek kaybederiz yemezsek 1-0 kazanacagimizi dusunuyorum.
Geriye kalan 27 maçımızda galibiyetlerimizin hepsi 1-0, 1-0 olsun, puan kayıplarımız da sadece 0-0 beraberlikler olsun. Namağlup götür bizi kaçıncı olursak olalım razıyım. Kalemde gol görmektense diğer her türlüsüne razıyım bu sene. Bu kadro yapısı hücum oynayamaz.
Ne zaman toplu hücum toplu defans Barça gibi oynayalım demeye kalksa takım sahada hemen 2 tane gol yiyip oturuyor aşağıya. Gerek yok. Her zaman geride kabul edip tek kurşun sıkmaya bakmalı. En mantıklısı bu kadroyla. Devre arası 1-2 sene sonu 3-4 nokta transferlerle o seviyelere çıkılabilir.
zaferyıldız
19.10.2013, 19:13
Yenersek çok önemli bir galibiyet olur ,ama zor
Arkadaşlar maça 1 saat kala Trabzonda olacagım, bilet alabilirmiyim giseden falan ?
MRA Hocanın basın açıklamasında defans kurgumuzu biraz fazla abarttığını (öyle övücü şey söylemedi ama dolaylı olarak övdü) düşünüyorum. Defans yaparak maç alacağız diyoruz ama Onur'un performansı sayesinde çok maçta direkten döndüğümüzü unutuyoruz.
Zaten iyi defans yapabilsek daha rahat gol bulabilirdik.Bütün eforumuzu kendi 18 çizgimiz önünde ve içinde harcıyoruz.Böyle defans anlayışı olmaz.
Topu koşturup, ayağa garanti pas oynarak defans oynanır. Kimsenin senden Barca stili beklediği yok hocam. Şu kadarını oynattır kafi!
İlker Yazıcıoğlu
19.10.2013, 20:05
Mustafa hoca,sanırım futbol takımı değil basketbol takımı çalıştırdığını düşünüyor.Böyle saçmalık olmaz.Defans yaparak maç kazanma da ne arkadaş?
HOPA'LI TS'Lİ
19.10.2013, 20:16
bu maçı alıp lige iyice asılmalıyız
sivas ve varşova maçları almamız lazmım,inşallah öyle olur..varşova maçı sonrası kasımpaşa maçında bi yenilgi görünüyor gibi
Bu maci alirizda haftaya kac yeriz bilmiyorum. Kasimpasa ezecek gibi görünüyor.
Bu maç ve ardından Kasımpaşayı yenersek şampiyonuz. :)
Arkadaşlar maça 1 saat kala Trabzonda olacagım, bilet alabilirmiyim giseden falan ?
Yokmu bilen ?
cakalkerem
19.10.2013, 20:25
bmn tin kombineleri vardı....verilen paralar ile fazladan kombine alınmıştı bildiğim kadarıyla...bir yöneticilerle konuş istersen
cakalkerem
19.10.2013, 20:26
;1919377404']Bu maç ve ardından Kasımpaşayı yenersek şampiyonuz. :)
önce bu maç....teker teker zevkine vara vara ama önce yarın ki maç önemli.....zor maç olur...bidon dediğiniz henriquem atarsa şaşırmayın sakın......
İlker Yazıcıoğlu
19.10.2013, 20:27
Yokmu bilen ?
Biletix'ten alınıyor biletler,alırsın tabi.Maç 4'te zaten.Bir sorun çıkmaz.
AYRICA GİŞEDEN ALAMAZSAN BİLE,MAÇ ÖNÜNDE BİLET VAR BİLET VAR SESLERİNİ ZATEN DUYARSIN.
bİLETSİZ KALMAZSIN.sTAT DOLMUYOR ZATEN.
Hüseyin Başoğlu
19.10.2013, 20:30
Mustafa hoca,sanırım futbol takımı değil basketbol takımı çalıştırdığını düşünüyor.Böyle saçmalık olmaz.Defans yaparak maç kazanma da ne arkadaş?
futbol anlayışıdır abi...Nasılki baskılı oynamak yada bol paslı oynamak yada uzun toplarla oynamak bir futbol anlayışıyla defans yaparak maç kazanmada bir futbol anlayışıdır...
Mourinho bu taktikle kazanmadığı kupa kalmadı :)
Ha taraftar olaya heyecan olarak bakıyor maçları izlemek için bir neden arıyor kendine maçları izlerken sıkılıyor haliyle o yüzden bu serzenişler normal ama saygı duymamız gerek bence :)
önce bu maç....teker teker zevkine vara vara ama önce yarın ki maç önemli.....zor maç olur...bidon dediğiniz henriquem atarsa şaşırmayın sakın......
Bende zor maç diye diyorum zaten Sivası yenebilirzde Kasımpaşayı da yenersek MRA nın taktiği ile helal diyeceğim devre arası 2-3 iyi transferle neden olmasın. Küme düşücez derken şampiyon oluyormuşuz :D
almamız gereken çok önemli bir maç 3 puan şart; sivasa kıl oluyorum o da ayrı...
şu hamıdoları yenelim başka bısey ıstemem kendını bı ara büyük sanan ezıkler .... son maç fenere stadının 100 de 100 unu veren şerefsızler
Yiğido değilmiydi bunlar? :D
Ufuk Turgut
19.10.2013, 21:07
hamido lar haaaaaa :)
cakalkerem
19.10.2013, 21:13
koymak lazım bunlara akılları başlarına gelsin
Armağan Dere
19.10.2013, 21:33
Acırım Akhisar'a verilen 3 puana acırım...
cunguslu
19.10.2013, 21:38
inşallah Trabzonspor bu maçıda kazanır kalbimdesin Trabzonspor Diyarbakır her zaman sizinle
By Maci mutlak almaliyiz ama oyle ama Boyle haftaya kasimpasa siler bizi.Parayla iyi takim olunmaz diyen hayal perestler alin size kasimpasa parayla kurulan 10 numara takim.
Sivas + Kasımpaşa maçlarından alınacak 4 puan benim için kafi.
4 haftadır gol yemiyoruz ancak Sivas bu yıl gol atma potansiyeli çok yüksek bir takım. Hoca "Defansı ön planda tutacağız" dese de fb maçındaki kadar defansif oynayacağımızı düşünmüyorum. Bunun neticesi olarak Sivas'ın bize karşı gol bulacağını düşünüyorum. Önemli olan bizim ofansif performansımız olacak.
Armağan Dere
19.10.2013, 21:57
Ha bu arada Fenerbahçe maçındaki gibi bir top oynarsak o seyirci aşşağı iner topçuları fındık sopasıyla döver tekrar yerine çıkar...
Emirhan Çorumlu
19.10.2013, 22:03
-----------.Onur Kivrak--------
Bosingwa--Aykut--Giray--Olcan
----------Zokora--Soner-------
Yusuf E.------Adrian---.Malouda
----------Paulo Henrique-------
şu hamıdoları yenelim başka bısey ıstemem kendını bı ara büyük sanan ezıkler .... son maç fenere stadının 100 de 100 unu veren şerefsızler
;1919377460']Yiğido değilmiydi bunlar? :D
Hamido Yiğido Davaro .. Doğrusu nedir kardeşim.
Burada ciddi bir kesim Davaro diyor.
Trabzon deplasmanına birilerinden destek alarak 1 otobüs gelecekler varmış
Destek almaları güzel takdire şayan.. Ama destek verenlerin bunları peçete olarak gördüklerinin farkında değiller..
Hatırlayalım.
05.05.2013
Ğalatasadfdnbd 4 - 2 Sivasspor
Ğalatasadfdnbd şampiyonluğu garantilemiş.
Sivasspor küme düşme potasına girmiş.
Buraya kadar her şey normal denilebilir.
Normal olmayan maçın ardından Sivas sokakları..
http://m1305.hizliresim.com/19/6/mt8hc.jpg
Aynı isim bunlara deplasmana gitmeleri konusunda yardım ediyor :)
Gülermisin ağlarmısın
"AK Parti olarak Sivassporumuzun Yanındayız!
8 Mayıs 2013 Çarşamba günü Trabzon'da Gerçekleştirilecek Olan Trabzonspor - Sivasspor maçına AK Parti Gençlik Kolları olarak Sivassporlu Taraftar Derneklerimizin mensuplarına otobüs temin ediyor ve 250 Sivassporlu taraftarın Trabzon'a ulaşımını sağlayarak, Sivassporumuza destek oluyoruz.
Stadyumda Sivasspor'a ayrılacak yerin dörtte birini biz dolduruyoruz.
Biz Sivassporumuza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar sahip çıkacak ve her zaman yanlarında olacağız.
Tüm Taraftar Dernek Başkanı ve Liderlerinin bugün akşama kadar tarafıma ulaşmalarını rica ediyorum.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, Trabzonspor Sivasspor Maçında, Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz, Milletvekillerimiz Hilmi Bilgin, Ali Turan, Nursuna Memecan, İl Başkanımız Burhanettin Kuru ile AK Parti Sivas İl Teşkilatı tam kadro Sivassporumuzun yanında olacaktır.
Katkıları nedeniyle İl Başkanımız Burhanettin Kuru ve Gençlik Meclisi Başkanımız Emre Kaynak kardeşime teşekkür ediyorum
Murat Toraman
AK Parti Sivas Gençlik Kolları İl Başkanı"
Özetle, gelecek olanların gerçekten sivassporlu olmadığının bilincinde olalım.
Cafer Bulur
19.10.2013, 22:21
Bosıngwa oynayacak mı renkdaslarım?
U.Sadıkoğlu
19.10.2013, 22:32
Kasımpaşa maçı öncesi muhakkak kazanmalıyız.
Soner Albayrak
19.10.2013, 22:34
Puan kaybedeceğiz gibi bir his var içimde hayırlısı olsun..
Yorum ve tahmin yapması zor bir maç. Sivas çok atıyor çok yiyor, biz tam tersi. Bir bakmışsın kupadaki gibi 6 atmışız falan. Bir bakmışsın ilk 20 dk 2-0 gerideyiz.
Hocamızın açıklamaları hoşuma gitmedi ama doğru açıklamalar. Bu takım önde basıp rakibi sindirecek, oyuna hükmedecek bir takım değil. Şu halimizle önde basmaya çalışsak defans kevgire döner. Pas işine hiç girmiyorum zaten, geriye bile zor pas yapıyor bizimkiler. Bizim sorunumuz kontrada. Kapanıp 2-3 pasla atağa çıkmamız lazım ama onu da beceremiyoruz.
İlker Yazıcıoğlu
19.10.2013, 22:44
futbol anlayışıdır abi...Nasılki baskılı oynamak yada bol paslı oynamak yada uzun toplarla oynamak bir futbol anlayışıyla defans yaparak maç kazanmada bir futbol anlayışıdır...
Mourinho bu taktikle kazanmadığı kupa kalmadı :)
Ha taraftar olaya heyecan olarak bakıyor maçları izlemek için bir neden arıyor kendine maçları izlerken sıkılıyor haliyle o yüzden bu serzenişler normal ama saygı duymamız gerek bence :)
Yahu Hüsam yemişim saygıyı.Böyle saçmalık mı olur?
Sanki Premier Lig'de oynuyoruz....
Böyle saçmalık olamaz....
A.Madrid maçı icin İlacı olan varsa,bir zahmet :)
A.Madrid maçı icin İlacı olan varsa,bir zahmet :)
http://www.laola1.tv/de-de/live/espanyol-barcelona-atletico-madrid/137408.html
Oğuzhan Fidan
19.10.2013, 23:14
sivasa karşı oynanan her maç kupadaki gibi final niteliğindedir.. ha büyük maç gibi algılanmasın bu ezik şike yanlısı fener sempatizanlarına gereken dersi sahada vermeliyizde ondan yani.. ezerek 5-6 attığımızda susuyolar sadece bu .öpekler.
inşallah Trabzonspor bu maçıda kazanır kalbimdesin Trabzonspor Diyarbakır her zaman sizinle
Mesajlarınızı takip ediyorum Desteğiniz için teşekkürler
Cafer Bulur
19.10.2013, 23:21
onur
bosingwa mustafa bamba aykut
zokora malouda
yusuf adrian olcan
henrique
Can karyagdinin muhtemel kadrosu bu.
Emirhan Makul
19.10.2013, 23:35
Korcan ile tokalaşan futbolcularımız olacaksa bunlara küfür etmekte haklı olur muyum? Olmaz mıyım ? Neden sövmemeliyim ? Fikirlerinizi almak istiyorum ?
Uğur Gündüz
19.10.2013, 23:35
Hocanın defansif oynayacağız söylemi saçmalığın ve acemiliğin daniskası.
Takımın içerde - dışarda 18 etrafında kümelenip rakibin bu alana kadar gelmesine müsase etmesine taktik denmesi ise en kibar deyimle pişkinlik.
Defansif oynayacaksan maluda, Adrian, Yusuf'u oynatma o zaman, zira bu üçlünün defansla , rakibe baskı ve presle hiç ilgileri yok. Dolayısıyla takım 6 kişiyle 11 kişiye karşı mücadele etmeye kalkıyor ve rakip kim olursa olsun gözümüze Barça gibi görünüyor.
Bu kadro hücum oynayamazsa defansif hiç oynayamaz. Oynayamıyorda zaten. Maçları seyredenler olarak biz kendimizi kandırmayalım bari, hangi defansla maç kazandık?
Koskoca Trabzonspor hocası kendi sahasında oynayacağı maç öncesi defansif oynayacağız söylemiyle taraftarı daha maç oynamadan geremez. Ezeriz, çiğneriz muhabbeti yapmayalım ama bunun ortası yok mu yahu?
İlker Yazıcıoğlu
19.10.2013, 23:39
Korcan ile tokalaşan futbolcularımız olacaksa bunlara küfür etmekte haklı olur muyum? Olmaz mıyım ? Neden sövmemeliyim ? Fikirlerinizi almak istiyorum ?
Biz söveriz de sen banlama bizi:)
Emirim futbolcular bizim kadar duygusal bakmıyor ki olaya...
Keşke öyle bir şey olsa ama sanmıyorum....
Yinee tekrarliorum korcana gereken tepki verilmeli
inadina61_08
19.10.2013, 23:56
HAKEME DİKKAT.
geçen haftadan sonra bu haftanında kasıtlı olduğunu düşünüyorum. yarım kalan bir iş var AMAN DİKKAT.
İbrahim Gökhun Öztürk
19.10.2013, 23:57
küfrettiğinde söylediklerini eyleme dönüştürmediğin sürece bence bi problem olmamalı..korcanın anneciğine yansımamış der geçerler ..(futbolcularımıza da kızsan sövülecek kişi bence korcan )
serdaracıl
20.10.2013, 00:22
Futbol bu kadar basit. Şu kasimpaşanin kurdugu takima bakarmisin. Bizde parada olsa şu takimi kuramayiz.
Uğur Gündüz
20.10.2013, 00:31
Hakemler açısından en rahat maç bizim maçımız! Zira yapacakları tek şey lehimize hata yapmamak ve bu motivasyondan dolayıda bol bol aleyhimize hata yapmak! Aleyhine Hata yapmanın bedeli olmayan ve dahi ödülü olan tek takımız.
arsinli_akrep61
20.10.2013, 00:38
yazın bir kenara adımı unutmayın :) TRABZONSPOR 4 SİVASSPOR 0
Goller Henrique (2) Adrian (2)
Düzene bak be. Şikeyle şampiyonluğumuzu gaspedenlerle maç yapıyoruz :) Bizim kulüp dahil hiç böyle bir şey yokmuş gibi paşa paşa maça çıkıyoruz :) İsterdim ki bir tane yönetici veya başkan maç öncesi ligtv mikrofonlarına mahkeme kararıyla ceza almış olanları gösterip bizleri bunlarla karşı karşıya getirmeye bu ülkede utanan kimse yok mu desinler. Şansal da mırın kırın ettiğinde Aziz'le aralarında geçeni yüzüne vursun da nerdeeee...!
Yaşasın futbol yaşasın süper lig :) Heyecanla maçı izleyelim, kadrolar kuralım hadi bakalım :)
lazfather61
20.10.2013, 01:11
insallah gecen seneki 1461 laneti başımıza gelmez 1461 kazandığı her hafta ts kaybediyordu, bu arada barıs memiş bayagı iyi oynamaya başladı aman nazar değmesin.
Çok atıp çok yiyorlar savunmaları kötü. Biz yetenekli adamlarla işi bitireceğiz gibime geliyor 2-1 kazanırız gibi bir hissiyata kapıldım şuanda :D
Arkadaşlar yarin ki maçı Karaköy yakınlarında Nerede izleyebilirim. Saat 5te işte olmam bankalar caddesi nde
ekremcengiz
20.10.2013, 03:11
maça fıratı vermişler bir penaltı kesin var maçta bize penaltı çalmadıklarına göre sivasın penaltısı hayırlı olsun
Hakemler açısından en rahat maç bizim maçımız! Zira yapacakları tek şey lehimize hata yapmamak ve bu motivasyondan dolayıda bol bol aleyhimize hata yapmak! Aleyhine Hata yapmanın bedeli olmayan ve dahi ödülü olan tek takımız.
Bu durum Yönetimin de umrunda değil nedense
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 09:31
içimden bir ses 'ki bu ses konya mçının 2-0 kaazanacağımızıda söylemişti:
bu maçı 3-1 alacağımızı söylüyor bu ses :D
şike bahceye oynadıkları oyunu bıze karsı oynarsalar kevgıre donerler o kesın ama bıze karsı o futbolu oynayacaklarını hıc sanmıyorum buyuk olcude ilk 10 dakıka saldıracaz ve sonrasında uzerımıze gelmelerını bekleyecez gıbı gelıyor bana
İ. SARAL
20.10.2013, 10:09
6ivas'a da çakarız, yalama Kasımpaşa'ya da.
----------onur---------
--boss--yumlu--aykut--olcan
------zokora--malouda---
--henri----adrian---yusuf--
---------canko----------
Ogün YAZICI
20.10.2013, 11:14
korcanla el sıkışmamak maçın atmosferini nasıl etkiler bilmiyorum ama kamuoyuna iyi bir ders olur.takımda bunu yapacak 1-2 onurlu futbolcu var ama MRA izin vermez.keşke böyle bir şey olsa...
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 11:22
korcanla el sıkışmamak maçın atmosferini nasıl etkiler bilmiyorum ama kamuoyuna iyi bir ders olur.takımda bunu yapacak 1-2 onurlu futbolcu var ama MRA izin vermez.keşke böyle bir şey olsa...
ortamı tekrar alevlendirmeye gerek yok daha doğrusu korcanı gaza gtirmeye gerek yok adam ekstra hırs yapmasın boşu boşuna .......
zaten artık bu işlerin saha içine yansımaması gerek gerekli adımları başkan saha dışında atacaktır önümüzdeki günlerde .....
bu işlerin sahaya yansmasından çok çektik
Mehmet Yusuf
20.10.2013, 11:28
manituyla bulusmak icin alis veris yapmaya gidicektim bugun, sonra vazgectim Trabzonun macina gidicem aramizda kalsin :D
http://k1310.hizliresim.com/1g/n/trnr6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://j1310.hizliresim.com/1g/n/trnu6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://k1310.hizliresim.com/1g/n/trnuu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
:mad::D:D
lan totoş memleketsiz it hadi naş
F. Yıldırım
20.10.2013, 11:39
4-1 alırız. Başarılar.
MEHMET ÇOBAN
20.10.2013, 11:43
Rahat kazanacağız sıkıntı yok artık takım iyi yolda
http://j1310.hizliresim.com/1g/n/trnzt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://k1310.hizliresim.com/1g/n/trnyw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 11:49
sixvas :D güzelmiş yaa !
Şu şikeci kuşu gördüm gol olursa 2 kat sevinicem
http://www.61saat.com/images/haberler/trabzonspor_sivasspor_canli_yayin_h47592.jpg
:) :)
Hücum hattımıza güveniyorum.Malouda-Yusuf-Adrian-Henriqe Süper Lig şartlarında kaliteli oyuncular ve bugün iyi bir patlama yapmalılar.
Fark beklediğim bir maç,
DEEP BLUE
20.10.2013, 12:00
1-0 olsun, bizim olsun... Şu an 3 puan alabilmek, kaç gol attığımızdan daha önemli... Umarım MRA, Yusuf'u doğru dürüst kullanabilir bu maçta...
FC-ST-PAULI-61
20.10.2013, 12:05
Hic iyi seyler hissetmiyorum acikcasi ilk defa sixvasa karsi.
Bence en dogru Kadro bu olur ama zaten böyle oynamayiz.
-----------------onur---------------
bosingwa---yumlu---bamba---aykut-------
--------------zokora----------------------
malouda---colman---soner------yusuf---------
---------------Adrian---------------------------
Ama Hoca bu kadroyla cikar.
------------------onur------------------
bosingwa---giray------yumlu----aykut-----
-------------zokora------------------------
olcan-----malouda--adrian-------yusuf-------
--------------henrique---------------------
konya 3
lazıo 1
şikeciler 1
dedik geldi
şimdi
sixvas 3
legia 3
paşa 1
:)
jeepeers
20.10.2013, 12:10
şu aralar yakalamış olduğumuz iyi sonuçlar serisini sonlandırmamak önemli
umarım zamanla iyi oyunla maç kazanmayı da alışkanlık haline getirebiliriz
önümüzdeki iki maçta sadece netice ile ilgilenmak lazım
10. hafta oynayacak olduğumuz futbol takımın geleceği hakkında daha net bir gösterge olacaktır
Berat Akçay
20.10.2013, 12:18
Fazla bir şey istemiyorum, sadece 3 puan
Fatih Özkan
20.10.2013, 12:18
#BuGünGünlerdenTrabzonspor
#BuGünSevgiliyleBuluşmaGünü
#BuGünGünlerdenBordoMavi
#SaldırTrabzonum
#ArmanınPeşindenBirÖmürBoyu
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 12:24
konya 3
lazıo 1
şikeciler 1
dedik geldi
şimdi
sixvas 3
legia 3
paşa 1
fena olmaz ama gönül isterki:
sixvas = 3
legia= 3
kasımpaşa = 3
Cafer Bulur
20.10.2013, 12:27
Bugünkü maca ilgi nasil acaba,stadi doldurmayi gectim 10 bin kisi gelir mi?:)
Uğur Gündüz
20.10.2013, 12:29
Devamlı 6 göndermesi yapmak maç için karamsarlığa itiyor insanı. Bizi seyreden ve futboldan az buçuk anlayan herkes bilirki bu takım farklı bir galibiyet alamaz, ancak ıkına sıkına gol atabiliyor , galip gelebiliyor. Bu maçta inşallah ıkına sıkına da olsa kazanırız. Ama 6'ları havalarda görünce her dakika umudum kırılıyor.
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 12:32
Devamlı 6 göndermesi yapmak maç için karamsarlığa itiyor insanı. Bizi seyreden ve futboldan az buçuk anlayan herkes bilirki bu takım farklı bir galibiyet alamaz, ancak ıkına sıkına gol atabiliyor , galip gelebiliyor. Bu maçta inşallah ıkına sıkına da olsa kazanırız. Ama 6'ları havalarda görünce her dakika umudum kırılıyor.
geçen yılki kötürüm takım bile 6 attıysa bu takımda atar merak etme :D
Cafer Bulur
20.10.2013, 12:33
Aynen,bu mactan alinacak 3 altin degerinde gerisi fasa fiso.
Bu takim degil sivas bu ligdeki hicbir takima kolay kolay fark atamaz.
Takimi defansif oynatmaktan vazgecmeyecegim diyen bir hocanin takimindan ise fark beklemek abesle istigal.
Pınar G.
20.10.2013, 12:38
Yavru şikeci Sivas'ı yenmek ayrı gurur olucak
Hakkımızı çalanlara karşı 'hak verilmez alınır'
Trabzonspor 61
20.10.2013, 12:43
Koyar geçeriz junior şikecilere..
Yıldıray Emanet
20.10.2013, 12:50
stad dolmasın ne kadar az taraftar o kadar iyi trabzonspor demektir bizim taraftarımız hiç bi zaman takımı ateşliyemedi zaten uefa maçlarında dolsa yeter
Yıldıray Emanet
20.10.2013, 12:52
inşallah yağmur bol bol yağar bizim takım yağmurda bi başka oluyo
grigandalf1967
20.10.2013, 13:10
'Maç satan k........ satar'
mejnur başkan
vurduğun gol olsun Trabzonspor'um..
Tayfun Aydın
20.10.2013, 13:37
Kalede korcan olacakmış sanırım sivas ta panter kesilir şimdi bu.
HOPA'LI TS'Lİ
20.10.2013, 13:50
gadro yederli, alırız inşallah
en çok neye seviniyorum biliyor musunuz?
geçen sezon Trabzon kümeye diye bağıran Elazığın hali, gelin bakalım Avni Aker'e 15 gün sonra
Elazığ kümeye diye bağırmayan şerefsizdir.
Kalede korcan olacakmış sanırım sivas ta panter kesilir şimdi bu.
sürecin en şerefsiz sahtekar isimlerinden bir umarım ne gerekiyorsa yapılır
LigTV'de dün Aykut'u sol bek Bamba-Mustafa stoperde gösteriyordu inşallah böyle çıkarız. Olcan ilerde oynarsa belki pozisyona girme sayımız artabilir.
Doğan Keskin
20.10.2013, 13:59
gadro yederli, alırız inşallah
en çok neye seviniyorum biliyor musunuz?
geçen sezon Trabzon kümeye diye bağıran Elazığın hali, gelin bakalım Avni Aker'e 15 gün sonra
Elazığ kümeye diye bağırmayan şerefsizdir.
abi onların seviyesine inmeye gerek yok..biz Trabzonspor'uz..
Bülent AKBULUT61
20.10.2013, 14:01
İnşallah bugun plakayı yakalarız hadi fırtınam şu baş şikecileri bir elliyiver
Carlos, Fener'e resmen hediye ettiği maçta ileride pres yaptırıp arkayı açmıştı. İlk golde de hakemin pasından doğan pozisyonda, Şikenike 35-40 mt önde yakalanan defansın arkasına kenardan sarkıp gol pasını vermişti, sonrasında da defansın arkasında boşluklar bırakıp 5'likoldular.. Onlar için güçlü bir rakibe karşı ve deplasman.. Ancak bize karşı asla saldırıp arkayı açmayacaktır.. Umarım öyle ya da böyle golü bulup maçı kapatırız..
Ligdeki .... çocuğu kulüpler klansmanında zirveye oynayan bu takımı ezmek haktır .
Samet Yildirim
20.10.2013, 14:21
Insallah yenecegiz...Stadyum dolmali
Sefaenes
20.10.2013, 14:24
insallah bu maci alacagiz ayriyetten carlos yerine baskasi olsaydi peru dan parala aldigi diplomala Türkiyede hocalik yapamazdi ama burasi Türkiye hirsizlarin formasini giymis birini hersey serbest
Giydik şampiyon formayı düştük yola.
Necmettin ALTUNTAŞ
20.10.2013, 14:38
İnşallah bugun plakayı yakalarız hadi fırtınam şu baş şikecileri bir elliyiver
Plakadan vaz geçtik.1-0 olsun yeter Bülent.
Kaan Ergüney
20.10.2013, 14:51
Ben Sivasspor'un fazla direnç gösterebileceğine inanmıyorum. Şöyle ki Trabzonspor olarak ilk yarıda bulacağımız pozisyonlardan en azından bir veya ikisini değerlendirebilirsek, yani soyunma odasına galip girebilirsek, ikinci yarıda oyun daha çok istediğimiz havaya girer diye düşünüyorum.
Neticede içeride oynuyoruz ve iyi bir tempo yakaladığımız bir gerçek. Bu bakımdan golü bulmakta gecikirsek rakibin cesareti artar ve bizim açımızdan maç stresli bir hal alabilir.
Stadyum dolmalı, bu takıma en kolay gözüyle bakılan maçta bile 20.000 den az seyirciye oynamak yakışmıyor.
Bence Trabzonspor iyi yolda. M. Reşit Hocamıza hep destek tam destek.
Bud Spencer
20.10.2013, 14:53
İşte ilk 11'ler
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Bamba, A. Demir , Mustafa, Zokora, Adrian, Malouda, Henrique, Olcan, Yusuf
SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa , Murat, Ziya, Burhan, Kadir, Mehdi, Aydın, Aatif, Djebbour
haber61
Bülent AKBULUT61
20.10.2013, 14:55
Plakadan vaz geçtik.1-0 olsun yeter Bülent.
yetmez 1-0 abi 15 gündür bekliyoruz bir gol içinmi :D
Ömer Sak
20.10.2013, 14:56
yetmez 1-0 abi 15 gündür bekliyoruz bir gol içinmi :D
Önemli olan 3 puan bence skorun pek bir önemi olmamasi lazim :)
Bu sezon da futboldan geçtik zaten, 3 puan gelsin kafii.
Vay be Can Karyağdı dün 11'i vermişti muhtemel tutturdu helal. Kadro güzel Malouda ortada oynuyor bakalım nasıl olacak.
DeAgLeMaNyAq
20.10.2013, 15:01
İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Olcan, Malouda, Yusuf, Henrique
Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Aykut Akgün, Abdulkadir, Soner, Emre
Bamba bakalım neler yapacak...
giraya noldu sakat filanmı
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 15:02
kadro çok iyi geçen hafta fener kadrosuyla hemen hemen aynı giray hariç bakalım neler göreceğiz şu şikecilere geçirelimde !!!!!!!!!!
Ogün YAZICI
20.10.2013, 15:02
yedek klübesinde skoru değiştirebilecek oyuncu yok.bamba mı alınır janko mu alınır kadroya hayret bir şey...
Ömer Sak
20.10.2013, 15:03
Giray sakatmi yedekler arasindada yok.
İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Olcan, Malouda, Yusuf, Henrique
Adrian merkez.Malouda forvet arkası,Olcan sol acık oynacak demekki.Bu kadrodan başka diziliş çıkmaz.
Malouda'nın forvet arkası performansını cok merak ediyorum.
Sabah 6 yattim, yeni uyandim. Rüyamda dk 30 4-0 öndeydik.
Ilk iki gol adriandi.
Hayirlisi bakalim
TSemih61
20.10.2013, 15:05
Bamba'nın bu son şansı olmalı. Aslında Defans hattı yerlilerden oluşmalı. 2 tane yabancı fazla oraya. Bakalım inşallah güzel bir performans gösterir Bamba. Aslında Caner de denenebilirdi orada.
Hüseyin Çümen
20.10.2013, 15:05
bamba çok sıkıntılı adam son oynadığı5-6 maçta takımı aleyhine kritik hatalara imza attı onlar olmasa zaten adam hızlı geçilmez bi adam ama gel görki tek hareketiyle işi bitiriyor
DeAgLeMaNyAq
20.10.2013, 15:06
Hoca geçen haftaki savunma düzenini bozmak istemedi ama Bamba'nın oynaması bana kalırsa Giray'daki sakatlık ya da başka bir sıkıntıdan kaynaklanıyor. Giray yedeklerde bile yok çünkü. Aykut Akgün'lü bir orta saha da görmüyoruz çok şükür. Gerçi Zokora kart sınırında olduğundan Kasımpaşa maçına Aykut'la çıkma ihtimalimiz var...
edimurphy_61
20.10.2013, 15:06
Adrian merkez.Malouda forvet arkası,Olcan sol acık oynacak demekki.Bu kadrodan başka diziliş çıkmaz.
Malouda'nın forvet arkası performansını cok merak ediyorum.
Ben hocanın Malouda'yı ön liberoda oynatacagını dusunuyorum. Keza son 2-3 macta öle yaptı son 20-30 dk da.
Ogün YAZICI
20.10.2013, 15:07
hoca herhalde maçı kafasında oynadı ve bu kadroyla skoru yakalayacağını düşündü.yakalayamazsa yedek klübesi bir hayli sıkıntılı...
Hoca geçen haftaki savunma düzenini bozmak istemedi ama Bamba'nın oynaması bana kalırsa Giray'daki sakatlık ya da başka bir sıkıntıdan kaynaklanıyor. Giray yedeklerde bile yok çünkü. Aykut Akgün'lü bir orta saha da görmüyoruz çok şükür. Gerçi Zokora kart sınırında olduğundan Kasımpaşa maçına Aykut'la çıkma ihtimalimiz var...
Iki hafta once giray ile birinin daha bileti kesildi haberi cikmisti
Ben hocanın Malouda'yı ön liberoda oynayacagını dusunuyoruz. Keza son 2-3 macta öle yaptı son 20-30 dk da.
Onur'uda santrafor oynatsın,hava toplarında tehlike yaratır.
göbekte malouda-zokora ikilisi reisler :)
Zokora bu maç sarı yer bence.
Sefaenes
20.10.2013, 15:08
kaleci fatih hala sakatmi yedeklerde insallah zeki ve Aykut aygün disinda herkez oyuna dagil olsun
ONUR BEKAR
20.10.2013, 15:11
soner iyileşmiş, en azından yedeklerde.
DeAgLeMaNyAq
20.10.2013, 15:12
Giray sakatmış adam sezon başından beri toparlanamadı...
Djebbour yedekmiş iyi oldu bu.
sessizkral_1
20.10.2013, 15:15
colman nerede yav
Mehmet Fatih Silik
20.10.2013, 15:16
Ilginc bir kadro...
Berat Akçay
20.10.2013, 15:17
colman nerede yav
Sakat olması lazım
.........Zokora....Adrian......
..Yusuf........Malouda.......Olcan.......
.................Henriqe....
Dizilis böyle olacak demkki.
Malouda'nn forvet arkası performansını merak ediyorduk,merakımız gidirilmis olacak.
Ömer Sak
20.10.2013, 15:21
sivas bekledigimiz kadar ofansif bir kadroyla sahaya cikmadi.
cakalkerem
20.10.2013, 15:21
sakal traşımı oldum...
çekirdeğimi aldım....kolam yanımda....
demek ki maça hazırım.....
cakalkerem
20.10.2013, 15:22
janko nerede?
Şenol Altunsoy
20.10.2013, 15:22
Giray sakatmış adam sezon başından beri toparlanamadı...
Aman toparlanmasın o arada da satılsın.
Şenol Altunsoy
20.10.2013, 15:23
janko nerede?
6+0+4 te :)
cakalkerem
20.10.2013, 15:23
janko janko neredesin yahu....
eğer sakatlığı yoksa hocaya yine sallayacağım müsadenizle....
Ertan1982
20.10.2013, 15:25
saka gibi 2 tane ofans yedek.kadro planlama rezalet.
Cango yabancı sınırına takılmış.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Janko ve Alanzinho yabancı sınırından kesik yediler
Berat Akçay
20.10.2013, 15:25
Kadroyu beğendim, Colman'ın sakatlığı devam ettiği için oynatılmıyor olacağını düşünüyorum. Bamba Fildişi'nde oynuyorsa bizde de oynayabilmeli. Maç eksiği var 1-2 maç gereksiz eleştiriden kaçınılmalı
gurur6134
20.10.2013, 15:26
Bambayi 11de gordum yine moralim 0 landi
yorumsuz6117
20.10.2013, 15:26
Çok kötü kadromuz arkadaş şu yedeklere bak.. :)
Ogün YAZICI
20.10.2013, 15:27
skoru geride götürürsek hocanın yapacağı hamleleri çok merak ediyorum...
Yedek kulübemiz çok kötü yanlız hiç yakışmıyor.Gurbetçi falan genç birilerini alsak en azından taraftarı heyecanlandıracak.
gurur6134
20.10.2013, 15:28
Yedeklerden girip maci degistircek kimse yok
Bu maçı bu kadar önemli kılan nedir yada sivastan tedirgin olmanızın nedeni nedir?
gene alırız maçı rob. Carlos sol bekleri değil hocaları ondan yana tedirginliğiniz olmasın.
cakalkerem
20.10.2013, 15:30
yedek medek farketmez...
başkan alacakmış adam...
yine yabancı isimleri havalarda uçuşuyor....
DeAgLeMaNyAq
20.10.2013, 15:32
Yerli oyuncu kadromuzun kısıtlı olduğunu sezon başından beri hepimiz yazıyorduk. Bugün performans nedeniyle kesik yiyen bir tek Kadir Keleş var. Onun haricindeki yerlilerden kaleci Fatih henüz hazır değil, Giray da sakat. Volkan ve Batuhan zaten kadro dışı. Yani 2 yerlimiz sakat veya cezalı olsa yerine koyacak oyuncumuz yok...
cakalkerem
20.10.2013, 15:34
hoca fena konuşmuyor.....
Uğur Gündüz
20.10.2013, 15:34
Bu kadroyla mı defans yapacağız? Sanırım hocanın aklı ve zikri farklı! Bu kadro sadece hücum edebilir, rakibin hücumlarına da sadece eskortluk yapabilir. Inşallah yediğimizden fazla atabiliriz!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)
Ömer SEVİNÇ
20.10.2013, 15:35
Yedek türk oyuncular almalıyız devre arasında. Alanzinho'yu, Batuhan'ı falan Antep'e verip şu Muhammed Demir'i alalım artık. Karabük'teki Ahmet İlhan veya muadili hızlı, fuleli bir kanat oyuncusu da yedek kulübesine lazım. Volkan'ı Bursa'ya verip Ferhat mı ne vardı kanat oyuncusu alabiliriz belki. Yedek kulübesinin durumu içler acısı.
arifberkay
20.10.2013, 15:36
Totem yapıp izlemeyeceğim yine....Buraya yazın uşaklar
cakalkerem
20.10.2013, 15:38
alpaya bak neler diyor...hocayı beğeniyormuş....
Nihat Güneş
20.10.2013, 15:38
Forumun yeni miti Cango :)
Olcan solbekte iyiydi yahu , hücum varyasyonlarının içine etmese bari :)
gurur6134
20.10.2013, 15:40
Acaba yedigimizden fazlasini atabilcekmiyiz macin kilit noktasi bu bu kadronun gol yememesi imkansiz gibi..yemezsede onurun yine ekstra oynamasi lazim
Yusuf BALCI
20.10.2013, 15:42
Çok defansif çıkıyorlar. Gol bulmamız zor olacak.
F. Yıldırım
20.10.2013, 15:43
Rakipte Chahechouhe ve Aydın hariç tehlike yaratacak futbolcu görmüyorum, ancak Bamba gol yollarında sivas'a katkı sağlayabilir.
Alper Beyazay
Güzel.. Bamba defanstaki yerini almış..
Uğur Kalyoncu
Kadir Keleşi oynatmayıp hiçbir özelliği olmayan Aykut Demir de sol bekte ısrarcı olduğu için hocanın kulaklarını şiddetle çınlatıyorum..Ortasahada bu şekilde çok zayıf kaldı..Maloudanın orada oynayamayacağını anlamak için hocanın tokat yemesi lazım.Sivassporda ayağına hakim Kadir,Aydın,Burhan gibi adamlar var...Topun daha çok Sivassporda kaldığı stres dolu bir maç daha bizi bekliyor..Bu zamana kadar futbol şansı ile devam eden Mustafa Reşit Akçayın bugünde inşallah şansı üstünde olur da kazanırız..
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 15:44
çok hastayım renkdaşlar acaba sağlam bir ilaç tavsiye edebilirmisinz??? :(
Soner Albayrak
20.10.2013, 15:45
Tribünler bomboş..
cakalkerem
20.10.2013, 15:45
zor maç olacak nasıl alacağız kuşku duymaya başladım
Mert Acar
20.10.2013, 15:46
çok hastayım renkdaşlar acaba sağlam bir ilaç tavsiye edebilirmisinz??? :(
aynen aynen banada ilaç lazım salgın var sanırım :D :D
Ömer Sak
20.10.2013, 15:46
Tribünler bomboş..
Söyleyecek söz bulamiyorum.
Avrupada kötümü gidiyoruz ? Hayir
Ligde kötümü gidiyoruz ? Hayir
eeee ?
Kadir Keleş'i Kupa maçında izleyeceğiz sanırım bu gidişle.
Kapalı vasat oyun, ileri hızlı çıkışlarla pozisyon bulma. Taktiğimiz bundan ibaret.
Hakikaden bu tribünler nedir anlamadım. Kötü de gitmiyoruz :S
Ömer SEVİNÇ
20.10.2013, 15:51
Takım ligde bu kadar iyiyken o tribünü bomboş bırakan seyirciye yazıklar olsun. Takımda Malouda ve Bosingwa gibi 2 tane dünya yıldızı varken hem de. Trabzon'da futbol ölmüş..
e-bilet uygulamasi var sanirim ondan giselerde yigilma olabilir. Zira süre az kalmasina ragmen baya yogun bir sekilde iceri gelen var.
Muhammed Ayaz
20.10.2013, 15:52
Takım ligde bu kadar iyiyken o tribünü bomboş bırakan seyirciye yazıklar olsun. Takımda Malouda ve Bosingwa gibi 2 tane dünya yıldızı varken hem de. Trabzon'da futbol ölmüş..
tepki olarak aslında takımın 2-3 hafta olarak istanbulda oynaması gerkiyor !!!
Ömer SEVİNÇ
20.10.2013, 15:53
tepki olarak aslında takımın 2-3 hafta olarak istanbulda oynaması gerkiyor !!!
Biletler kaç paraydı bu maçta? Bedava olsaydı stat dolar mıydı acaba?
jeepeers
20.10.2013, 15:53
eskiden takımı Trabzon'dan taşımak gerekli diyenlere kızardım ama her geçen gün ne demek istediklerini daha iyi anlıyorum
yeni Trabzon'a bu arma birkaç gömlek fazla geliyor artık
yozlaşmış kimliğini karakterini kaybetmiş memleket malesef
cakalkerem
20.10.2013, 15:54
çıldırmaya az kaldı
şu takıma sahip çıkamıyor mu bu taraftar bu ne rezilliktir.
Mert Acar
20.10.2013, 15:55
bomboş yazık ...
Cagdas Topal
Yine tribunler bos :/
GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi
Ömer SEVİNÇ
şu takıma sahip çıkamıyor mu bu taraftar bu ne rezilliktir.
Trabzon'dan yazıyorsun. Gidip sahip çıksaydın.
İnşallah 3 puan alırız ama Sivas kapanmaya gelmiş sanki.
Ertan1982
20.10.2013, 15:56
IHO yönetim sekline ve MRA oyun stiline bir tepkidir bana göre bu kadar az seyirci gelmesi.Ama öne cikan neden IHO nun tutumu taraftari böldü parcaldi.
fanatikdevri
20.10.2013, 15:57
Tribünlerin haline bak bu şehir bu takımı haketmiyor artık rezillik
Mustafa Hazıroğlu
20.10.2013, 15:57
Henrique 2 tane sallar.
Başarılar TRABZON'um.
Hadi Bismillah. Allah yardımcımız olsun. Kadıköyden puanla dönen takımımızı tebrik ediyor bugün için başarılar diliyorum...
İnş. galip geliriz, Başarılar Trabzonum..
F. Yıldırım
20.10.2013, 15:58
3 puan inşallah
Uğur Gündüz
20.10.2013, 15:58
Seyirci takıma inanmıyor, başka izahı yok.
M.ALİ ÇOKLUK
20.10.2013, 15:59
Bu maçı bamba alır arkadaşlar maçtan sonrada burdayım :I
fatsalıdeniz
20.10.2013, 16:00
neden destek yok
Tsikopat61
20.10.2013, 16:00
Bamba bismillah dedi..
arifberkay
20.10.2013, 16:01
Bu tribunler şike olayının çözülememesinin sonucudur bence...
Burada takım istanbula taşınsın diyince esip gürleyen grup bundan sonra susar umarım..Trabzon takımı kesinlikle haketmiyor kaç haftadır takım sahasında oynamamış ne kadar begenmesek de takım iyi gidiyor şu tribüne bakın..git gide Trabzona olan sempatim azalıyor..
Hüseyin Başoğlu
20.10.2013, 16:02
ahh henriqie ahh
Eskiden ne güzel maç yayını bulurdum şimdi bulamıyorum lig tv iyi çalışıyor
Uğur Gündüz
20.10.2013, 16:03
Bu tribunler şike olayının çözülememesinin sonucudur bence...
Çok doğru , seyirci futbola da inanmıyor.
henri şut atsa veya tek oynasaydı goldü belkide :(
Mehmet Fatih Silik
Adrian'dan süper hareket beee...
Trabzonspor maçlarını Konya da mı oynasın?Bu ne ilgisizlik ayıptır ya hu
Hüseyin Başoğlu
güzel başladık
Mehmet Dinç
20.10.2013, 16:05
Şu yedekleri görünce ağlayasım geliyor..bir takımın yedek kadrosu bu kadar mı kötü olur?
Mustafa Gegüç
ilaç var mı ilaç :(
Yusuf BALCI
Şu şikeci korcanı görünce sinirleri bozulan sadece ben miyim?
Şu yedekleri görünce ağlayasım geliyor..bir takımın yedek kadrosu bu kadar mı kötü olur?
Şükret ki onlar ilk 11 oyuncularımız değiller
İyi başladık hadi hayırlısı................
Mehmet Fatih Silik
20.10.2013, 16:06
$u $ikeci Korcan itini gol manyagi yapin u$aklar!
Hüseyin Başoğlu
20.10.2013, 16:07
henriqieye bak doğru alanlara koşu yapıyor ağlasammı
Çağatay_
20.10.2013, 16:08
Maça iyi başladık bence, gayet iştahlıyız.
Bunları gol pozisyonuna da çevirirsek çok güzel olur.
Korcan şike yaptı sahada Trabzonspor taraftarı tribüne gelmiyor.
O Korcan maça çıkmaya korkmaliydi.
Mehmet Fatih Silik
20.10.2013, 16:10
$u taraftarlar niye Korcan itine top geldiginde hep bir agizdan isliklamaz yuhlamaz...?
Burak DERELİ
20.10.2013, 16:12
Maç izlemek için ilaç ve ya benzeri imalarda bulanarak da olsa link istemek, vermek yasaktır.
İlhan İBRAHİMBAŞ
20.10.2013, 16:13
Maçı izlemek için ilaç ve ya benzeri imalarda bulanarak da olsa link istemek, vermek yasaktır.
keşke lig tv alsaydık.. :)
haciosmanoglu
20.10.2013, 16:13
kadroyu gördüm mustafa hoca baya ofansif oynatiyor, sadece zokora var göbekte
tamuğ yamtar
20.10.2013, 16:16
Sivas dengeyi sağladı...
İzlemeyen pek bişey kaybetmez.
Uğur Gündüz
20.10.2013, 16:16
Neyse çok şükür takım eski ayarlarına döndü!!
Cagdas Topal
20.10.2013, 16:17
Ya malouda bi git :(
GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi
DeAgLeMaNyAq
Malouda'daki durgunluğu çözemiyorum...
Maç izlemek için ilaç ve ya benzeri imalarda bulanarak da olsa link istemek, vermek yasaktır.
pardon reyiz üzgünüm
tamuğ yamtar
Adrian çok güzel pas verdi ama Malouda karşı karşıya kaçırdı...
Çok yavaş kaldı pozisyonda Malouda...
İlhan İBRAHİMBAŞ
20.10.2013, 16:18
lig tv almak lazım maç izleyemiyoruz :)
Giallorossi
Adriandan süper pas ama Malouda sacmaladi
arifberkay
$u taraftarlar niye Korcan itine top geldiginde hep bir agizdan isliklamaz yuhlamaz...?
taraftar olayi asmis artik umrunda degil ne sike ne mac ne kadro
10dk top oynadik eskiye donduk yine
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.