PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Çaykur Rizespor

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Onur Akyüz
26.08.2013, 23:14
Malouda topu aldığında oyunu çok rahatlatıyor ve çok doğru yerlere pas atıyor.

Adam kaliteli, golü kaçırması, pas ne kadar kötü olursa olsun klasına yakışmadı, kontrol edip kaleciyi maymun edebilirdi.

iso61
26.08.2013, 23:14
volkana o hareketi yapan iti tanıyan varsa gitsin iletsin kendisi sağlam bir şerefsiz... kansız hatta karaktersiz...

Ertan1982
26.08.2013, 23:15
oyunu hic begenmedim.2 .yari pas tercihleri hepsi yanlisti.Mustafa Aykut ve Malouda gol poziyonlarini gole cevirmeliydiler.ortsahayi komple rizeye biraktik istedikleri gibi orayi cabuk geciyordular.

Yeniklasör
.pne hakem diye korolara katılmış bir neslin burada gelip taraftara suç bulması çok gereksiz bir tartışma.

Mert'
volkan saha içinde paso birileriyle kavga ederken de bu kadar masum hissediyormuydu kendini acaba

Aynen Volkan abarttı biraz nerdeyse tüm futbolculara ana bacı sövülüyor hele Umut Bulut'un ne annesi kaldı ne kız kardeşi böyle herşeyi duyarsa bıraksın futbolu

AyhanPe
bi kerede bardagin dolu tarafina baksak..sanirim daha yapici olurduk..

zafercalikoglu
26.08.2013, 23:16
volkan a bir sonraki maçta ağlamaması için şeker verecek aynı se olay seyirci..ve olayı mra tatlıya bağlayacak..

vendercan
fatih terim ne anlar filozofluktan Allah aşkına sayın MRA hoca değil filozof aradaki farkı kaçırmayalım

Koca laflarla filozof olunmaz!..Ayniyesi iştir kişinin, lafa bakılmaz misali!..

Misal bozuk,değiştirilmiş İncille mi oyuncuyu motive edecek?!..

Ayrıca eyyamcılık yaparak, kırk yıllık Yanilerle Kani mi yapacak?!..

Ercüment Yılmaz
Bir mekanizmanın amacına uygun işleyebilmesi için elinizdeki bileşenlerin sağlam olması ve doğru parçaları doğru yerlerde kullanmanız gerekir. Saati çalıştıran dişlileri yanlış yerlere takarsanız saniye yerine saat, dakika yerine saniye, saat yerine dakikanın aktığını görür zaman kavramını alt üst edersiniz.

Ben şimdi ne demeye bu örneği verdim ki? Öyle demeyin var bir bildiğimiz.

Bizim mekanizmada önemli bir parçayı yerinden söktük aldık. O parçanın adı Ondrej Celutska idi. Kendisi defansın her bölgesinde oynardı. Son üç maçtır sol bek olarak Olcan’ı kullandığımızdan dolayı Olcan’ın yer alması gereken kanatlarda Volkan ve Adrian’ın oynadığı bir sisteme maruz kaldık.

Önce Adrian’ın konumunu inceleyelim. Adrian orta sahanın önünde, forvetin arkasında oynaması gereken bir oyuncudur. Kanata sıkıştırıldığı zaman kendisinden alınacak verim yarı yarıya düşer. Nitekim Trabzonspor’un lig tarihindeki 2000 ci golünü atarken, pozisyon gereği orta sahada bulunuşu ve o mevkiden topa vuruşu bu sözlerimin en önemli ispatıdır.

Olcan’ın durumuna gelelim. Olcan kaleye en çok şut çeken ve pozisyonları zorlayan oyuncumuz idi. Kendisini defansa hapsetmekle kaleden ve pozisyon zenginliğinden uzaklaştırdık ve onun olması gereken mevkiye Adrian’ı yerleştirerek Adrian’ın verimini düşürdük.

Volkan Şen’in de durumuna bir bakalım. Volkan Şen bir şeyler yaparmış gibi gözükse de çoğunlukla topu kaybeden bir oyuncudur. İkili mücadelelerde adam eksiltme becerisi son maçlarda neredeyse sıfıra düşmüştür ve mental olarak sorunları olduğunu belli etmektedir. Ancak kendisinde ısrar edilmesi ve maç içerisinde bir şeyler yapamaması bu oyuncuyu her geçen gün daha da eksiye götürüyor. Olcan ile birlikte kanatları kullanırlarken en azından kanat yükünün %50 si onun sırtındaydı. Olcan’ın verimli olduğu maçlarda da çok sırıtmazdı. Bazen bu ikili kendi aralarında kanat değişikliği yaptıklarında diğer kanattaki rakip defansa karşı daha etkili olabildiği durumlar da olurdu. Son iki maçtır bütün ataklarımızı Volkan’ın olduğu kanattan yapmaya çalıştık yani tek kanatla uçmaya çalıştık ama yere çakıldık. Kısacası, hücumdaki yükün %100 ü Volkan’ın üzerindeydi ve kendisi bu yükü kaldıramadı.

İlk yarının sonlarına doğru taraftarla girdiği diyaloğun ardından ağlayarak oyunu terk etmesi, bu yükü kaldıramayacağının göstergesiydi. Evet ağlamaması gerekirdi, evet oyunu terk etmemesi takımı yalnız bırakmaması gerekirdi. Pekii, iyi olmayan, bu yükü kaldıramayacak olan Volkan’ı taraftarın önüne atmak doğru muydu? Pek ala kendisi yerine Yusuf tercihi de düşünülebilirdi ki bundan sonra Yusuf’a daha çok gün doğacakmış gibi de görünüyor.

Bir de Volkan’ın servis yapacağı forvet oyuncusu var hesapta. Kanat akını yapıyorsanız boş alana kaçacak, ya da rakibe duvar olup sizin kaçmanızı sağlayacak bir forvet ile başarılı olabilirsiniz. Maalesef Volkan’ın en önemli handikabı Henrique’dir. Bu Henrique denilen futbol zengini kendi vücudunu bile doğru dürüst kontrol edemiyor, ayağı bir yerde kafası bir yerde acayip hareketlerle ilerde debelenip duruyor. Emin olun Mark Janko oynasaydı Volkan ve diğer oyuncular daha verimli olurdular. Unutmayın, biz golü kanat oyuncularından ziyade forvetlerden bekliyoruz.

Bu arada, Emre Güral da şans bulamamaktan ötürü gitmek istiyor. Bence Henrique’ye verilen şansın onda birini hak ediyordu. Gitsin başka bir takımda golleri sıralasın da o zaman değerini anlarız. Bu da benim düşüncem.

Konuya dönersek, aslında ben Volkan’a kızmıyorum. Yanlış kurulmuş bir sistemde yanlış yerdeki bir parçadan başka bir şey değil Volkan ve ille de onu kullanmak zorunda değiliz. Ancak, bu şekilde ısrar ederek, yanlış bir sistemin içerisinde oynatarak hem ona hem de takıma zarar veriyoruz.

Hocamız bu sezon beklentilerimizin kat be kat altında kaldı. Toparlayacağını umuyoruz.

Oyuna dönersek, bu kafayla bizim işimiz zor. Yukarıda saydığım, birbirini domino taşı gibi etkileyen denklemsel hatalar bize çok sıkıntı yaşatır. Sol beke ya Kadir Keleş, ya da Emerson monte edilerek bu mevki kayması çözülebilir.

Kağıt oynayanlar bilirler. Elde maça as varsa en az bir eli almanız garantidir. Malouda kozunu bir maça ası edasıyla oynayarak skoru 2-1’e getirebildik. Yoksa işimiz yaştı.

2000 ve 2001 inci gollerin güzelliği dışında her şey vasatın altındaydı.

ihsan candas
;1919290480']Aynen Volkan abarttı biraz nerdeyse tüm futbolculara ana bacı sövülüyor hele Umut Bulut'un ne annesi kaldı ne kız kardeşi böyle herşeyi duyarsa bıraksın futbolu

umut bulut gibi özverili bir oyuncuya insanlar demediğini bırakmadı.....

Mert'
26.08.2013, 23:17
İyi yönden bakalım Volkan 'dan kurtulduk.

Yeniklasör
Maloudanın golü kaçırmasına bir ben sevindim heralde. Nazara çok inanırım, nazar boncuğu oldu resmen o durum bana göre:)

arifberkay
rize 90 dakikanın 70 ini bizim sahada oynadı

Aynen bundan kimse bahsetmiyor hoca bile..15 dk volkanı alkışlayacağına duruma el atsaydın...

Jackal Wile
26.08.2013, 23:18
Ben ilk yarıyı izlemediğim için soruyorum. Peki Volkan bu küfrü niye yedi? Ekstradan birşey mi yaptı bu akşam yoksa her zaman ki kötü oyununu mu oynadı?

her zamanki volkan işte yeni bişey yok küfürlerde herzamnki küfürler sadece bu gün artistliği üstündeydi

arifberkay
26.08.2013, 23:18
;1919290488']İyi yönden bakalım Volkan 'dan kurtulduk.

Emin misin?Hoca 15 dk alkışlamış ne olacak peki?

Cafer Bulur
26.08.2013, 23:19
;1919290488']İyi yönden bakalım Volkan 'dan kurtulduk.

Volkan i bu hoca gönderir mi ben sanmyorum.

En kötü ihtimalle volkani avni akerde maraton tribünü karsisinda ya da sirf deplasmanda oynatip hoca verim almak isteyebilir.:)

Mert Zaman
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Kayserispor Erciyesspor maçında başına aldığı darbenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

emre duman
volkanı kazanma işine girmez hoca inş. keza yanlış yapıcak sonunu hazırla MRA eline geçen fırsatı cok yanlış kullanıyorsun

Emre GÜRDAL
26.08.2013, 23:20
Volkan bu takimin olmayan oyun duzenini bil bozuyo...gcen seneki vidioten macinda ilk yarida colmanlan tartisti colman o senden beri yok sahada...gcen hafta malouda tartisti...hep volkan var basrolde....bnce colman volkan yuzunden okdr snirliydi gcen hafta cunku ortsahada bir tek colman basio kosuyo ne volkna ne alan yardim edio ..ama bak bu maca volkan cikti colman girdi biraz olsun takimi rahatalatti ikide araya saldi niye cunku ortasaha volkansiz daha ii mucadele edio..

61_Hasan_69
26.08.2013, 23:20
milletin diline düştük

iso61
26.08.2013, 23:21
mustafa yumluya tokat atan colmanın biyerlerini yalayan tipler kalkıp bu olay sonrası volkandan kurtulduk diyor ya çok enteresan...

Mert'

1-2 hafta oynayacağını sanmıyorum en az.

Moral vermek amaçlı da oynatabilir MRA ama Volkan bu kadar ağladıysa oynamamalı bir süre.

Sefa Murat Dokuz
Malouda: Golü müthişti, ancak sadece sondaki boş pozisyonu harcaması değil onun dışında bir pozisyonda topu henriqueye acamadı güçsüz kaldırsa bomboş kalacaktı yerden kesti savunmada kaldı. Bunun dışında çalıma girip harcadığı var. Bunun dışında henriye yine ara pası atmak yerine sağ açığa yusufa döndüğü bir pozisyon var aradan atsa oda karşı karşıya pozisyon olacaktı. Hazır değil ilerde kalitesini belli etmeli hele böyle bomboş yakalamışken.

Zokora: Ben çok beğendim, Böyle oynasın bu takımın değişilmezidir. Ama o alıp gitmelerini her maç yapacak gitse gidiyor. Yeterki istesin.
Kaç pozisyonda 2 ye bir de bile orta alanda topu kazandı. İstekli. Aykut biraz daha üstüne koyarsa çok iyi olacak. Soner bugün kötüydü ve Zokora sayesinde orta saha çok daha rezil duruma düşmedi.

Colman: Oyuna girdi ilk 4-5 pozisyon adeta mükemmel yönlendirdi oyunu. Her pası çok doğruydu. Gidip gidip henriye atmaya çalıştığı yerden defansın kestiği toptada kendisine faul vardı çekildi. Ancak son 3 pozisyonda hepsi yanlış tercih. Ofsyattan geriye gelen adama pas attı Malouda ya oynasa o Henriye atmaya çalışsa yani normali odur o üçgen öyle kurulur orda 3 e 2 yakalamışsın. Yinede Colman önde oynayabilir.
Özellikle diri olarak sonradan girdiğinde çok etkili olması da olası.

Henrique: Eleştiriler çok ağır, adama doğru düzgün doğru pas hiç atılmadı.
İlk yarıda kornerden içeri çevirdiği topa içerdeki uyuyan adamlarımızdan birisi olsa kaleye sokardı topu.
Kafayla top indircek bütün takım bizim yarı alanımızda kendine mi indirsin.
Soner'e çok iyi bir servis yaptı aldı döndü Soner bitirdi atağı.
Bir pozisyonu ilk yarıda ofsayt değilken ofsyat diye kesildi.
İkinci yarı yine bizim yarı sahadan çıktığı bir pozisyon ofsayt diye kesildi.
Defalarca orta sahadan alıp döndü 3.bölgeye top getirdi.
İlk yarı yine 3 kişiyi geçti ama sol ayağı o kadar iyi değil kötü vurdu.
Bir sürü koşu yaptı boşa çıktı, Soner boşmboşken sağ ayağına güvenmediği için atamadı arkada Henriye.
Malouda'ya kötü pas atmış, yapmayın şu tou her türlü gol yapması lazım Maloudanın bencillik yapmadı maçı koparalım diye pas verdi yoksa gol atmak isterdi kendiside takımın hali ortadaydı her an 2-2 olabilirdi pas verdi maç kopsun diye düşündü. Yok kendine güvenemedi felan, herkes Yattara değil yatırcak kaldırcak. Henriden beklenti ne ? Malouda topu tutup henriye geri verebilir diğer köşeye vurabilir onda henriden çok daha yetenek var ama bu kadar boşken vurmayı seçti onuda atamadı.
Henri bu kadar çok şey yapmışken adamı rezil hiçbişey yapmayor demek takıntıdır.

vendercan
engin mi dostum sen hengi gezegende yaşıyosun ? Dur daha sezon yeni açıldı yakındır bir 11 maçlık ceza

Sen sonuca bak !Adamı gönderdi mi?..Engin'i kadroda tuttu mu?..Kafayı kuma gömmeyelim dostum!..

Ayrıca bizim filozof Şenol Hoca'nın gönderdiği Jaja'yı geçen hafta Kayseri'de bizzat gözlerimle gördüm ...Oldukça fit!..

Marifet adam kazanmak!..Marifet problemli oyuncuyu kazanmak!!!

Öyle efendi adamı herkes oynatır!!!

61_Hasan_69
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Kayserispor Erciyesspor maçında başına aldığı darbenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bizi ilgilendiren kısım ?

serkanholep
26.08.2013, 23:22
onur biraz formsuz olsa da kalede tek ve daha iyisi olamazdı

sağ bekimiz zeki kesinlikle yedek olmalı ve 2 sene sonrası için yatırım yapılamalı. bugün berbattı. ama bosingwadan ve arasıra oynayacağı 15-20 dakikadan çok şey kapacaktır diye düşünüyorum. bek zekası göremedim ama dediğim gibi inşallah olur

olcan ne ileri ne geri oynayamıyor bekte iken. yazık değil mi kadire. al kadiri beke koy olcanı sol açığa .adam eksiltsin kaleye vursun kontraya çıksın. adam atağa çıkmayı unutmuş ya

defansta yumlu nedir Allah aşkına. bu adam 1461 oyuncusu. sürekli geriye oynuyor. yavaş ve hep yorgun bir havası var.

aykut demir için daha erken ama iyi müdahaleleri var

aykut akgün de geçen seneyi boş geçirmesine rağmen fena değil. oynadıkça iyi oluyor sanki

zokora oynamak istediğinde fena değil ama gitse daha iyi olacak zira aykut ile aynı anda çok defansif oluyorlar.

soner bu maç çok kötüydü ama oynadıkça güçlenecektir. en çok koşan oyuncumuz olması onun yanlış yerde enerjisini harcadıuğını gösteriyor. 3-4 pozisyonda büyük ihtimal yorgunluktan kaynaklı bir ywavaşlık gösterdi

volkan nedense ts taraftarıyla hiç barışamadaı ve dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir durumla sahayı terketti

bu ts taraftarı için yüz kızartıcı bir durumdur. utanıyorum bu tarftardan. ulan kendi oyuncunu her türlü eleştir ama kim bilir orada ne dendi o çocuğa. belliki duygusal biri ve taraftarın bu tepkileri yüzünden performansını artıramıyor bir türlü. hangi oyuncu gelmek ister ts ye bu görüntülerden sonra

ben futbolcu olsam gitmem. zira bu tarftar ogünü döven taraftar. binlerce kez yazıklar olsun öyle tarftar a ve hala destekleyenlere

adrian kanatta değil de ortada oynar. bunu ilkokula giden çocuk bile anlar. ama mra hang amaçla kenarda oynatıyoor anlamıyorum. takımın kimyasını bozuyor. olması gerekeni değilde zorlamayla takım kurgusu yapıyor.

henri ilk yarı çok etkindi ama 2. yarı durdu. malouda daha hazır değil . 2. yazrı yakalanan kontralarda o kadar beceriksiz davranıldı ki olacak iş değil. amatör takım yapmaz o hataları. colman ise bence kazanaılmalı . o adam bize lazım. ha olmuyorsa da gönderilip o kalibrede biri alınmalı

ortasaha da top tutup pas yapamayan bir takım vardı bu akşam. ama usta ayaklarımız var. ne yazık ki o usta ayakları oynatacak bir td miz yok. rizeye karşı korkak futbolu benimseyen bir td. yazıklar olsun

Jackal Wile
milletin diline düştük

burda volkanı kurban gibi gören trabzonspor taraftarı olduğu sürece düşersin tabi utanmadan halen daha volkan da volkan diyolar anlamıyorum.

Kader KORELİ
@Ercüment Yılmaz abi çok güzel bir yorum :alkış: bu mevki kayması olayını ben de az önce anlatmaya çalıştım da sen çok güzel açıkladın verdiğin saat örneğiyle de, teşekkürler.

zafercalikoglu
Bir mekanizmanın amacına uygun işleyebilmesi için elinizdeki bileşenlerin sağlam olması ve doğru parçaları doğru yerlerde kullanmanız gerekir. Saati çalıştıran dişlileri yanlış yerlere takarsanız saniye yerine saat, dakika yerine saniye, saat yerine dakikanın aktığını görür zaman kavramını alt üst edersiniz.

Bizim mekanizmada önemli bir parçayı yerinden söktük aldık. O parçanın adı Ondrej Celutska idi. Kendisi defansın her bölgesinde oynardı. Son üç maçtır sol bek olarak Olcan’ı kullandığımızdan dolayı Olcan’ın yer alması gereken kanatlarda Volkan ve Adrian’ın oynadığı bir sisteme maruz kaldık.

Önce Adrian’ın konumunu inceleyelim. Adrian orta sahanın önünde, forvetin arkasında oynaması gereken bir oyuncudur. Kanata sıkıştırıldığı zaman kendisinden alınacak verim yarı yarıya düşer. Nitekim Trabzonspor’un lig tarihindeki 2000 ci golünü atarken, pozisyon gereği orta sahada bulunuşu ve o mevkiden topa vuruşu bu sözlerimin en önemli ispatıdır.

Olcan’ın durumuna gelelim. Olcan kaleye en çok şut çeken ve pozisyonları zorlayan oyuncumuz idi. Kendisini defansa hapsetmekle kaleden ve pozisyon zenginliğinden uzaklaştırdık ve onun olması gereken mevkiye Adrian’ı yerleştirerek Adrian’ın verimini düşürdük.

Volkan Şen’in de durumuna bir bakalım. Volkan Şen bir şeyler yaparmış gibi gözükse de çoğunlukla topu kaybeden bir oyuncudur. İkili mücadelelerde adam eksiltme becerisi son maçlarda neredeyse sıfıra düşmüştür ve mental olarak sorunları olduğunu belli etmektedir. Ancak kendisinde ısrar edilmesi ve maç içerisinde bir şeyler yapamaması bu oyuncuyu her geçen gün daha da eksiye götürüyor. Olcan ile birlikte kanatları kullanırlarken en azından kanat yükünün %50 si onun sırtındaydı. Olcan’ın verimli olduğu maçlarda da çok sırıtmazdı. Bazen bu ikili kendi aralarında kanat değişikliği yaptıklarında diğer kanattaki rakip defansa karşı daha etkili olabildiği durumlar da olurdu. Son iki maçtır bütün ataklarımızı Volkan’ın olduğu kanattan yapmaya çalıştık yani tek kanatla uçmaya çalıştık ama yere çakıldık. Kısacası, hücumdaki yükün %100 ü Volkan’ın üzerindeydi ve kendisi bu yükü kaldıramadı.

İlk yarının sonlarına doğru taraftarla girdiği diyaloğun ardından ağlayarak oyunu terk etmesi, bu yükü kaldıramayacağının göstergesiydi. Evet ağlamaması gerekirdi, evet oyunu terk etmemesi takımı yalnız bırakmaması gerekirdi. Pekii, iyi olmayan, bu yükü kaldıramayacak olan Volkan’ı taraftarın önüne atmak doğru muydu? Pek ala kendisi yerine Yusuf tercihi de düşünülebilirdi ki bundan sonra Yusuf’a daha çok gün doğacakmış gibi de görünüyor.

Bir de Volkan’ın servis yapacağı forvet oyuncusu var hesapta. Kanat akını yapıyorsanız boş alana kaçacak, ya da rakibe duvar olup sizin kaçmanızı sağlayacak bir forvet ile başarılı olabilirsiniz. Maalesef Volkan’ın en önemli handikabı Henrique’dir. Bu Henrique denilen futbol zengini kendi vücudunu bile doğru dürüst kontrol edemiyor, ayağı bir yerde kafası bir yerde acayip hareketlerle ilerde debelenip duruyor. Emin olun Mark Janko oynasaydı Volkan ve diğer oyuncular daha verimli olurdular. Unutmayın, biz golü kanat oyuncularından ziyade forvetlerden bekliyoruz.

Bu arada, Emre Güral da şans bulamamaktan ötürü gitmek istiyor. Bence Henrique’ye verilen şansın onda birini hak ediyordu. Gitsin başka bir takımda golleri sıralasın da o zaman değerini anlarız. Bu da benim düşüncem.

Konuya dönersek, aslında ben Volkan’a kızmıyorum. Yanlış kurulmuş bir sistemde yanlış yerdeki bir parçadan başka bir şey değil Volkan ve ille de onu kullanmak zorunda değiliz. Ancak, bu şekilde ısrar ederek, yanlış bir sistemin içerisinde oynatarak hem ona hem de takıma zarar veriyoruz.

Hocamız bu sezon beklentilerimizin kat be kat altında kaldı. Toparlayacağını umuyoruz.

Oyuna dönersek, bu kafayla bizim işimiz zor. Yukarıda saydığım, birbirini domino taşı gibi etkileyen denklemsel hatalar bize çok sıkıntı yaşatır. Sol beke ya Kadir Keleş, ya da Emerson monte edilerek bu mevki kayması çözülebilir.

Kağıt oynayanlar bilirler. Elde maça as varsa en az bir eli almanız garantidir. Malouda kozunu bir maça ası edasıyla oynayarak skoru 2-1’e getirebildik. Yoksa işimiz yaştı.

harika özetledin durumu her cümlesine katılıyorum..malesef görünen o ki gecen seneki sezonla bu sezon arasındaki yerimizde çok fazla değişiklik olmayacak...

Alper Beyazay

Abi 15 dakika oturduk alkışladık ne demek ya. Demek onun için ikinci yarıda hiç top oynamadık. Hoca taktik falan bir şey vermeyip sadece Volkan'ı alkışlayınca takım ikinci yarı kafasına göre oynadı demekki.

Mustafa ÖZDEMİR
26.08.2013, 23:23
zaman zaman iyi oynadık .ama şuda açık bir şekilde görüldüki forvet şart...

Ali Özcan
26.08.2013, 23:24
Yasin Öztekin destan yazıyor vallahi...Bizde neden oynamaz bu adamlar anlamıyorum...

Mert Zaman
26.08.2013, 23:24

beni diyecektin sanırım tolga trabzonludur ve trabzonsporludur !

ihsan candas
26.08.2013, 23:25

seni ilgilendirmiyor..

Hüseyin Başoğlu
26.08.2013, 23:26
Yasin Öztekin destan yazıyor vallahi...Bizde neden oynamaz bu adamlar anlamıyorum...

sağ açıkta oynattığımız için...

serkanholep
;1919290480']Aynen Volkan abarttı biraz nerdeyse tüm futbolculara ana bacı sövülüyor hele Umut Bulut'un ne annesi kaldı ne kız kardeşi böyle herşeyi duyarsa bıraksın futbolu

sövelim diyosun

yazıklar olsun be

kendi oyuncunu böylemi eleştiriyorsun

daha farklı eleştiri yolları gelmiyor aklına öylemi

hata yapınca ana bacı sövülmesi normal. o zaman futbolcular önce bunları kabullenip oynasınlar. bak ts ye geldin ama söverim haberin olsun

vay arkadaş

ESER

o eskidendi

AyhanPe
26.08.2013, 23:27

cok basit aslinda..

abbas
her zamanki volkan işte yeni bişey yok küfürlerde herzamnki küfürler sadece bu gün artistliği üstündeydi

İnşallah MRA Volkan ı kazanayım duygusallığına kapılmaz. Yapılan hareket her ne kadar kötü olsa da kangren olan o kanadımızdan kurtulmak üzereyiz.

MRA bu fırsatı değerlendirsin ve Yusuf ta biraz ısrar etsin. Bu çocuk 3-4 maç sonra adından çok söz ettirir bence.

Mert'

Sezonu kapatır umarım.

Lazman
bikere daha gordukki turk milletinin buyuk bi karakter sorunu var. kufur eden mallar ve bunlara destek cikan bi topluluk var. hangi dunyanin insanlari bunlar.ingilizler holiganligin kokunu kazidi,burdada fanatikligin kokunun kazinmasi lazim. bu halkla nasil olacak o da mechul.
ayrica yumlu gibi futbol cahili birinin banko oynadigi bi takimda henhangi birisini begenmemek daha buyuk cahilliktir.

61_Hasan_69

Avutun kendinizi :)

serkanholep
26.08.2013, 23:28
bikere daha gordukki turk milletinin buyuk bi karakter sorunu var. kufur eden mallar ve bunlara destek cikan bi topluluk var. hangi dunyanin insanlari bunlar.ingilizler holiganligin kokunu kazidi,burdada fanatikligin kokunun kazinmasi lazim. bu halkla nasil olacak o da mechul.
ayrica yumlu gibi futbol cahili birinin banko oynadigi bi takimda henhangi birisini begenmemek daha buyuk cahilliktir.

+61

61_Hasan_69
26.08.2013, 23:28
;1919290544']Sezonu kapatır umarım.

Aminnn

Ercüment Yılmaz
26.08.2013, 23:29
@Ercüment Yılmaz abi çok güzel bir yorum :alkış: bu mevki kayması olayını ben de az önce anlatmaya çalıştım da sen çok güzel açıkladın verdiğin saat örneğiyle de, teşekkürler.

Görünen köy kılavuz istemez. Ben de teşekkür ederim.

Mert Zaman
Avutun kendinizi :)

başka takıma gitmekle bir insanın özü değişmez bu kadar işte taraftarlık !

Hüseyin Başoğlu
bazılarında gelişme sadece yaş olarak olmuş maalesefki..

Kader KORELİ
Neden bu kin, nefret?

iso61
26.08.2013, 23:30
volkana küfür eden öküzü destekleyen ondan daha öküzdür...

Sefa Murat Dokuz

Herşey tamam bende katılıyorum tümüne ama Volkan'a yapılan da yanlış kesin ama Henri ile ne alakası var. Volkan 15-20 top kaybı yaptı hepsi tek başına 3-3 kişinin içine daldığı toplar. Ölüleri de adamın üstüne yazacaksınız diye korkuyorum. Diğer yorumlara katılıyorum. Sol bek de Adrian da kesin doğru. Olcan ileri mi geri mi oynayacağını şaşırıyor. Adrian sağ kenar olmaz sol kenarda verimi düşüyor şutları kötü değil tek yeri ofansif orta saha.

arifberkay
Herkes gergin bu akşam sakin beyler...

Ali Özcan
O zaman hocasına gidecek, "ben solda oynamak istiyorum" diyecek...Şu anda sahanın tartışmasız yıldızı...Gerçi yeniliyorlar ama olsun...

AyhanPe

acaba bunun icin mi her gelen kacip gitmek istiyor takimdan..ben bir maca gitmistim..adamin biri mactan 15 dk. önce geldi..agzina ne geliyorsa söyledi..mac basladiginda terketti stadi..bir cok ruh hastasi saglikli insanmis gibi dolaniyor etrafta..bu forumda da sayilari cokca var..eee o zaman onca kacan futbolcuya hak vermemek elde degil..

Mert'
sövelim diyosun

yazıklar olsun be

kendi oyuncunu böylemi eleştiriyorsun

daha farklı eleştiri yolları gelmiyor aklına öylemi

hata yapınca ana bacı sövülmesi normal. o zaman futbolcular önce bunları kabullenip oynasınlar. bak ts ye geldin ama söverim haberin olsun

vay arkadaş
O mesajın neresinden 'sövelim' anlamını çıkardınız çok merak ettim?

Ercüment Yılmaz
harika özetledin durumu her cümlesine katılıyorum..malesef görünen o ki gecen seneki sezonla bu sezon arasındaki yerimizde çok fazla değişiklik olmayacak...

Hatalar düzeltilirse yerimizde saymayız, saymamalıyız.

Bu arada, beğeniniz için teşekkür ederim.

serkanholep
hala ben söverim diyen taraftarımız varsa fubolcu falan gelmesin

o şerefsiz taraftar da ben yaptım hareketleriyle ne kadar kansız itin teki olduğunu bütün türkiyeye gösterdi.

nerde delikanlı siyaset uşağı başkan

sesi çıkmıyormuı

serdaracıl
26.08.2013, 23:31
Galibiyet güzel. Galip gelecegimizi biliyordum

Jackal Wile
26.08.2013, 23:32
Koca laflarla filozof olunmaz!..Ayniyesi iştir kişinin, lafa bakılmaz misali!..

Misal bozuk,değiştirilmiş İncille mi oyuncuyu motive edecek?!..

Ayrıca eyyamcılık yaparak, kırk yıllık Yanilerle Kani mi yapacak?!..

dostum sen olayı çok yanlış anlamışsın

Kader KORELİ
26.08.2013, 23:33
O zaman hocasına gidecek, "ben solda oynamak istiyorum" diyecek...Şu anda sahanın tartışmasız yıldızı...Gerçi yeniliyorlar ama olsun...

dememiş midir sence? Şu son yıllar hep böyle örneklerle dolu ne yazık ki. Az önce bahsi geçen mevki kaymasına bir başka örnek de Yasin. Gabric'te de yine aynı şeyleri yaşadık örneğin.

Courage
26.08.2013, 23:34
Ben beykozda bir amatör maçta görmüştüm bu sövme işini.

Adam sahanın kenarına inmiş , tellerin arkasından hemen önündeki çizgi hakemin eşine ,kızına .... ne kadar kutsalı varsa hepsine bağıra bağıra saydırıyordu.İĞRENÇTİ! O gün gerçekten utanmıştım sanki ben küfür etmişim gibi.

Yaşım küçük olduğundan sesimizide çıkaramamıştık ''hop ne oluyor'' diye!

Doğukan Uçan
26.08.2013, 23:35
Tolga nın bişeyi yok yarın antrenmanda olacak

serkanholep
Trabzonspor[TS] tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
Aynen Volkan abarttı biraz nerdeyse tüm futbolculara ana bacı sövülüyor hele Umut Bulut'un ne annesi kaldı ne kız kardeşi böyle herşeyi duyarsa bıraksın futbolu

tüm futbolculara sövülüyor ve bunun normal olduğunu söylüyorsun. evet rakip takım seyrcisi hep yapıyor. ama kendi taraftarın yapmaz. umut kafayı takmıyorsa o umutu ilgilendirir ve umuta yapılanların normal olduğnu göstermez. sen normalmiş gibi söylüyorsun. kulağını tıkayacaksın diyorsun. maç başından beri sürekli moral bozucu şeyler koro halinde söylenmişse ve oradada öküz ana bacı küfürü ettiyse volkan da patladı

ne yapsaydı tribünemi saldırsaydı

20000 kişinin önünde milyonların önünde ağlıyorsa biriken bişeylerin dışa vurumudur

ve bu saatten sonra ya kiralık gitmeli ya da satılmalı

faydası yok artık bize

Jackal Wile
kral çıplak diyen biri çıktı diye kralı mazlum görmek nasıl bir kafadır nasıl bir nirvanaya ulaşmaktır. Sanki adam orda zevkinden küfretmiş volkana şurdaki üyerlerin 10 da biri kadar trabzonspor umrunda olsaydı volkan efendinin bu halde o sahaya çıkmazdı. Faydadan çok zarar vereceğini bilirdi.

bitirim
Aminnn

İnşallah siz ve ailelerinizde sezonu kapatırsınız.
E hadi bunada amin çekte görelim ;)

Sefa Murat Dokuz
Volkan afersiniz bok olsa küfürü haketmez. Bok olsa dahi de yine afedersiniz özürü de hakeder.

Hüseyin Başoğlu
26.08.2013, 23:36
Ben beykozda bir amatör maçta görmüştüm bu sövme işini.

Adam sahanın kenarına inmiş , tellerin arkasından hemen önündeki çizgi hakemin eşine ,kızına .... ne kadar kutsalı varsa hepsine bağıra bağıra saydırıyordu.İĞRENÇTİ! O gün gerçekten utanmıştım sanki ben küfür etmişim gibi.

Yaşım küçük olduğundan sesimizide çıkaramamıştık ''hop ne oluyor'' diye!

Ya bende küfrediyorum...Ama bunun bile bi adabı var..Geçen sene 1461-Kartal maçında hakemin suratına küfür ettim ama ne anasını ne bacısını karıştırdım adamla hallettim işimi arkadasım kinim vardı puşta rahatladım...

Ama işin içine ana bacı aile karıştırmak yanlış ya..

Ali Özcan
26.08.2013, 23:36
dememiş midir sence? Şu son yıllar hep böyle örneklerle dolu ne yazık ki. Az önce bahsi geçen mevki kaymasına bir başka örnek de Yasin. Gabric'te de yine aynı şeyleri yaşadık örneğin.

ve biz bu Yasini bedava verdik nerdeyse...

Trabzonspor insan ömründen çalıyor...Hiç kullanmadım ama sanırım "sigara" gibi bir şey Trabzonspor...

Al işte, gönderdiğimiz Yasin, almadığımız Hutchinson sahada döktürüyorlar...

asilhamsi
26.08.2013, 23:37

takımda kaldıgı 10 senenin sadece son 2 sene kazandıgı paranın hakkını veren.

Azıcık parlayınca İstanbul a gitmek icin adeta kendini yırtan.

Şike olayında yalandan dik durup daha sonra şikden hüküm yemiş bir takıma transfer olan.

Kardanadam Tolga zengin artık beşiktaşın futbolcusudur.

Sakatlıgı bizi neden ilgilendirsin anlamıyorum.

Mert'
26.08.2013, 23:38
http://www.ligtv.com.tr/pazartesi-gecesi-futbolu

Maloudaya oy verelim.

Helvacı61
arkadaşlar onlarca maça her trübinde gittim.oyuncuya küfür edilmeyen maç görmedim yalandan popilizm yapmayın volkan kendini şartlandırmış aklı fikri trübinde volkan topunu oynasa kendini maça verse trübini zaten duymaz volkan şen yaptığı şov ile her yerde olan bir şey için tüm dünyaya trabzonu kötü gösterdi topunu oynasaydı küfür edene kızardım .o taraftarı eleştirenlerin çoğu konuşmalarında küfür var ..fatih terim kendi oyuncusuna küfür etti şimdi milli takımda ne kadar bilmiş bilmiş konuşuyor herkes

colman
bu kufur olayi hic olmadi durduk yere ortami germeye hic gerek yok....

61_Hasan_69
26.08.2013, 23:39
İnşallah siz ve ailelerinizde sezonu kapatırsınız.
E hadi bunada amin çekte görelim ;)

Yaşınız büyük olmasa köpek , gök , kemik ile ilgili atasözümüzü söylerdim ama bak söylemiyorum.

alperenakif6061
26.08.2013, 23:40

Elinize sağlık çok güzel yorum olmuş ama anlayana keşke birazda Yusuf'a kadire emreye görev verilse, verilmiyorsa niye geldiki bu hoca ben anlayamadım

Courage
26.08.2013, 23:40
arkadaşlar onlarca maça her trübinde gittim.oyuncuya küfür edilmeyen maç görmedim yalandan popilizm yapmayın volkan kendini şartlandırmış aklı fikri trübinde volkan topunu oynasa kendini maça verse trübini zaten duymaz volkan şen yaptığı şov ile her yerde olan bir şey için tüm dünyaya trabzonu kötü gösterdi topunu oynasaydı küfür edene kızardım .o taraftarı eleştirenlerin çoğu konuşmalarında küfür var ..fatih terim kendi oyuncusuna küfür etti şimdi milli takımda ne kadar bilmiş bilmiş konuşuyor herkes

Küfür edilmeyen maç yok haklısınız. Ama o an Volkanın duyabileceği şekilde 2'li diyalogla herif saydırmış. Görüntülerde kısmen izledik.

Birazda kişilik meselesi. Adam var böyle saha terk eder, adam var '' .... aşağı kasımpaşa'' der.. :)

Sefa Murat Dokuz
26.08.2013, 23:41
Maçla alakası yok ama bana göre Bjk'nin 3. ve 4. golleri 5-10 cm yarım ayak bir ayak ofsayt gibi geldi bana.

calavera

Geçen sene Chelsea maçına gitmiştim, tüm stad Fernando Torres e ne küfürler etti. Yeri geldi koro halinde küfür ettiler. Adam dönüp bakmadı bile.

katre-i.matem

yasadıgın memleketten kaynaklı sanırım bır cok seye oldugu gibi "insanlığa" da fransız kalmıssın sen. senin turevlerın zaten trıbunde kendı topcusuna yıllardır kufur eden.. bir bitmediniz ama azaldınız cok sukur yakında sonunuz gelır sızde sezonları kapatırsınız acılmadan

Mert Oğuzlu61
Ya bende küfrediyorum...Ama bunun bile bi adabı var..Geçen sene 1461-Kartal maçında hakemin suratına küfür ettim ama ne anasını ne bacısını karıştırdım adamla hallettim işimi arkadasım kinim vardı puşta rahatladım...

la su boğazımda kaldı :D:D:D

serdaracıl
26.08.2013, 23:42
kral çıplak diyen biri çıktı diye kralı mazlum görmek nasıl bir kafadır nasıl bir nirvanaya ulaşmaktır. Sanki adam orda zevkinden küfretmiş volkana şurdaki üyerlerin 10 da biri kadar trabzonspor umrunda olsaydı volkan efendinin bu halde o sahaya çıkmazdı. Faydadan çok zarar vereceğini bilirdi.

Hocam zorlama istersen. Ne olursa olsun kimse kufru haketmez.

serkanholep

arkadaş ne diyorsun sen ya

adam oyuncu onu oyunu sokan 11 e alan teknik adam

oynamıyorsa almasın. alıyorsa kapasitesi o. veya tarzı o. almayacaksın ya da satacaksın o zaman

fenada oynamadı bu akşam

hep volkanın hatalarını görüyorsunuz. sanki takım inanılmaz oynadı. tek aksayan nokta orası. kralmış kralcıymış.

eleştiriye bak ya

Jackal Wile
Geçen sene Chelsea maçına gitmiştim, tüm stad Fernando Torres e ne küfürler etti. Yeri geldi koro halinde küfür ettiler. Adam dönüp bakmadı bile.

ingiliz edince asil oluyor biz edince o tadı veremiyoruz

Kader KORELİ
Ne elimizdeki oyuncular oynatılmak istenilen sisteme uyuyor, ne de transfer dönemi geldiğinde oynatılmak istenilen sisteme göre oyuncu alınıyor, çok tuhaf bir döngü. Üstüne bir de plansızlık ekleniyor. Geçen sezondan beri belli sol beke ihtiyacımız olduğu, yeni sezon başladı hala çözülmemiş ordaki sorun, sol açık sol bek oynatılıyor, forvet arkası da onun yerine kanatta oynatılıyor. Bir becerip de hakiki bir sol bek monte edemedik oraya. Kadir'i önce aldık as takıma, sonra tekrar geri gönderdik, sonra tekrar aldık. Emerson ne yapar ne eder belli değil, kayıplarda. Celutska'yı oynattık tüm hazırlık ve ön eleme maçlarında sonra lig başlamadan kısa zaman önce durup dururken gönderdik adamı. Çok anlamsız işler yapıyoruz.

ESER

meslegi adamin profesyonel futbolculuk.benim taraftar olarak futbolcudan bekledigim degismeyecek sadakette bir taraftarlik kalitesinden cok kulubume hizmet vermesi. Suan Tolga kimin futbolcusu ? Besiktasin . oradan para kazaniyor , besiktas futbolcusu olarak sosyal bir statusu var. yani bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma aslaaaa gibilerinden bir durum yok :) hayrani oldugum , idol gordugum bir futbolcu yok cunku alayi o formayi giydigi ve hakkini verdigi surece benim icin bir anlam ifade ediyor. Tolga iyi cocuktur, duzgun karekterlidir, efendidir, boyle dusunen herkes ile hemfikirim ama sirf bu kriterler nedeniylede baska bir takimda oynayan bir adami sahiplenmenin benim acimdan bir anlami yok. kendisine basarilar, o kadar.

Mert'
yasadıgın memleketten kaynaklı sanırım bır cok seye oldugu gibi "insanlığa" da fransız kalmıssın sen. senin turevlerın zaten trıbunde kendı topcusuna yıllardır kufur eden.. bir bitmediniz ama azaldınız cok sukur yakında sonunuz gelır sızde sezonları kapatırsınız acılmadan

Hehe tamam.

uzungöllü
Volkan iki sezondur taraftardan tepki alıyor. Bir tane aldığı maç var mı arkadaş ?
Yapılan yanlış evet kabul ama Volkan eleştiriyi (küfürsüz,hakaretsiz) sonuna kadar hak etti.
Yaşanan olaya üzüldüm hele ağlamasına çok üzüldüm ama bu takımda yeri yok bence hak etmiyor bu formayı :(

Berat Akçay
26.08.2013, 23:43
Emre Belözoğlu'na her maç ana bacı gidiliyor. Ağlayıp çıktığını görmedim.
Emre'de ağlasa ''ayy yazık niye küfür ediyorsunuz'' denir miydi ?

bitirim
26.08.2013, 23:44
Yaşınız büyük olmasa köpek , gök , kemik ile ilgili atasözümüzü söylerdim ama bak söylemiyorum.
Bed dua edenler ve amin çekenler siz olduğunuza göre o söylemediğin benimde söylemeye tenezzül etmeyeceğim laf acaba hangimiz üzerine daha çok yakışır ;)

gabriel omar
Çok da abartmamak lazım,yeri geldi mi biz de Emre Belözoğluna ne galiz küfürler yağdırdık kupa finalinde.

Olmasa çok daha iyi ama oluyor işte,her tribünde her takımda.

Yıldıray Emanet
taraftarı bugun cok babacan gördüm eminimki bu konuşanların yarısından çoğu tv karşısında volkana ne enteresan küfürler ediyolardır :D

serkanholep
26.08.2013, 23:45
Volkan iki sezondur taraftardan tepki alıyor. Bir tane aldığı maç var mı arkadaş ?
Yapılan yanlış evet kabul ama Volkan eleştiriyi (küfürsüz,hakaretsiz) sonuna kadar hak etti.
Yaşanan olaya üzüldüm hele ağlamasına çok üzüldüm ama bu takımda yeri yok bence hak etmiyor bu formayı :(

yeri yoksa bunu filozof çok bilmiş mra görmüyormu

oynatma kardeşim yasini yollayacağına volkanı yolla

Hüseyin Başoğlu
la su boğazımda kaldı :D:D:D

asdnwqldasdas :D:D

Jackal Wile
arkadaş ne diyorsun sen ya

adam oyuncu onu oyunu sokan 11 e alan teknik adam

oynamıyorsa almasın. alıyorsa kapasitesi o. veya tarzı o. almayacaksın ya da satacaksın o zaman

fenada oynamadı bu akşam

hep volkanın hatalarını görüyorsunuz. sanki takım inanılmaz oynadı. tek aksayan nokta orası. kralmış kralcıymış.

eleştiriye bak ya
volkan fena oynamadımı ? neyse bişey demiyorum.

sen gerçekten bu işlerin böyle olduğunu sanıyorsun öylemi çıkacaksın oynayacaksın diyor volkanda tmm hocam diyor öylemi ?

ondan bu akşam kafasına göre herkezi eze eze çıktı gitti.

volkanı dün satsaydın gidermiydi dostum 1.6 milyon parayı bırakıp eevet ben bu takıma faydalı olamıyorum diyip gidermiydi ? Kimse kusura bakmasın burda en az suçu olan taraftardır. Ama sizin gibi sözüm ona aydın taraftarlar değil

Mert Oğuzlu61
26.08.2013, 23:46

ağlamayı geçtim adam küfür yedikçe daha bir hırslı oynuyor, küfür yemediği maçlarda dikkat edin bir numarası yok. küfür bu adama doping yapıyor.

Hüseyin Başoğlu
26.08.2013, 23:46
taraftarı bugun cok babacan gördüm eminimki bu konuşanların yarısından çoğu tv karşısında volkana ne enteresan küfürler ediyolardır :D

ben ediyorum volkana küfür...Ama volkana...Anasına felan değil...

Aynı şekilde emre belezoğlunada..Ama ailesiyle bir derdim yok arkadas..

Bazı insanların kutsalı vardır..Olmayanların geniş olanların anlamaması normal...

Ercüment Yılmaz
26.08.2013, 23:47
Elinize sağlık çok güzel yorum olmuş ama anlayana keşke birazda Yusuf'a kadire emreye görev verilse, verilmiyorsa niye geldiki bu hoca ben anlayamadım

Beklentimiz o yönde idi. Gençlere şans verilecek, yeni bir sistem ve geleceğin takımı kurulacaktı. Şimdi iki arada bir derede kaldık. Ki oynamalı, gençler mi? Flash transferler mi? Elde kalan eskiler mi? Yoksa ortaya karışık mı? Bu sene böyle zor geçer.

gabriel omar
26.08.2013, 23:48

Bazı insanların kutsalı vardır..Olmayanların geniş olanların anlamaması normal...

Şu, Futbol ...şesi ........ Emre Belözoğlu diye devam eden tezahürata katılmadın mı yani finalde :)

AyhanPe
yeri yoksa bunu filozof çok bilmiş mra görmüyormu

oynatma kardeşim yasini yollayacağına volkanı yolla

hayirdir yahu ,,filozofluk'' kötü birsey mi?

ne zamanki bu ülkede filozoflar yada söyle söyleyelim düsünen ve sorgulayan kisilikler yok edildi iste o zaman insanligida bitirdiler..

Berat Akçay
ağlamayı geçtim adam küfür yedikçe daha bir hırslı oynuyor, küfür yemediği maçlarda dikkat edin bir numarası yok. küfür bu adama doping yapıyor.

Yok sanki Volkan çok masum. Her maç ağzından küfür eksik olmuyor ama gel gör ki ağlamayınca acıyoruz.

Mehmet SELEN
26.08.2013, 23:49

Emreye kendi taraftarı mı küfrediyor,yoksa rakip taraftarlar mı?Küfür küfürdür deme

serkanholep

anasına bacısına ediyorsa taraftar ha ekran başında ha tribünde

şerefsizdir

ne hakkın var ulan öyle küfür etmeye

ve bu savunuluyor

her yerde oluyormuş içine atacakmış

arkadaş olmaması gerekiyor adam bi yerde patladı

sanki sadece bu maçta volkana küfür edildi. demekki adam maç boyunca veya önceki zamanlardan dolmuş

hala savunan volkanı eleştirenler var

beyinler uyuşmuş gibi

bu adam oynayamıyorsa onu sahaya sürene küfür edin o zaman

niye etmiyorsunuz

kendi evladımız öylemi

takımın içine etme yolunda hızla giden birine laf yok

Yıldıray Emanet

adam olan o küfürlerden sonra ağlayıp çıkıcana hırslanır gider bişeyler yapar gol atar o adamın önüne gidip al sana bu yeter der ama böyle çocukca tavırlarla volkandan futbolcu falan olmaz yol yakınden göndersinler bütün sezon yatıcana

Hüseyin Başoğlu
Şu, Futbol ...şesi ........ Emre Belözoğlu diye devam eden tezahürata katılmadın mı yani finalde :)

katılmadım :)

Ben dikkat ederim bu konularda :) Emre'ye küfür etmek bana yeterli oluyor :)

Jackal Wile

ne zamanki bu ülkede filozoflar yada söyle söyleyelim düsünen ve sorgulayan kisilikler yok edildi iste o zaman insanligida bitirdiler..

herşeyin orjinali güzeldir çakması değil.

Doğan Keskin
2-3 zibidi küfretti diye volkan dan vazgeçecek değiliz..her zaman destek olmalıyız...

Mert'

Günün yorumu.

Anasayfaya falan koyulsun.Her küfür yiyen adam böyle takımı bırakıp oyundan çıkıp gidiyor mu? Daha beter hırslanıyor Emre gibiler bu da ağlayıp takımı bırakıp gidiyor.

Küfür edilmesini tasvip etmiyorum elbette.

Bülent AKBULUT61
26.08.2013, 23:50
Bir küfürle sahadan çıkılıyorsa garibim Umut Bulut nerelere gitseydi?

harikaydı :alkış::alkış::alkış:

serdaracıl

Oynatma arkadaş zorka mi oynuyor adam

gabriel omar
Emreye kendi taraftarı mı küfrediyor,yoksa rakip taraftarlar mı?Küfür küfürdür deme

Etik olarak baktığınızda rakip taraftarın küfrüyle kendi taraftarının küfrü arasında bir fark yok.Düz mantıkla küfür yanlışsa her şekilde yanlış.

MahmutHSO
26.08.2013, 23:51
Volkan karaktersiz bir profesyoneldir.Nokta

alperenakif6061
Beklentimiz o yönde idi. Gençlere şans verilecek, yeni bir sistem ve geleceğin takımı kurulacaktı. Şimdi iki arada bir derede kaldık. Ki oynamalı, gençler mi? Flash transferler mi? Elde kalan eskiler mi? Yoksa ortaya karışık mı? Bu sene böyle zor geçer.

Desenize bu sene gene zulüm ben artık tekkeli Gökdenizli ts çok özledim daha öncesi hamili tonunaylı Abdullah lı ne diyim artık futboldan bize zevk yok hocam

gabriel omar
katılmadım :)

Ben dikkat ederim bu konularda :) Emre'ye küfür etmek bana yeterli oluyor :)

İraden sağlammış :)

Ama iyi tezahürattı yine de :D

AyhanPe

:D :D :D yöre insaninin motive anlayisinin özeti bu iste..asagalayarak kamcilamak..

serkanholep

ne çektiysek filozoflardan çektik

filozof olmasın artık ya takımın başında

hırslı gözlerinden kan çıkan sahadaki adamı kenardan bağırdığında veya baktığında etkileyen adam istiyorum

Berat Akçay
26.08.2013, 23:52

İkisi de insan. Etmeyelim, yazıktır.

Jackal Wile
anasına bacısına ediyorsa taraftar ha ekran başında ha tribünde

şerefsizdir

ne hakkın var ulan öyle küfür etmeye

ve bu savunuluyor

her yerde oluyormuş içine atacakmış

arkadaş olmaması gerekiyor adam bi yerde patladı

sanki sadece bu maçta volkana küfür edildi. demekki adam maç boyunca veya önceki zamanlardan dolmuş

hala savunan volkanı eleştirenler var

beyinler uyuşmuş gibi

bu adam oynayamıyorsa onu sahaya sürene küfür edin o zaman

niye etmiyorsunuz

kendi evladımız öylemi

takımın içine etme yolunda hızla giden birine laf yok

sıkıntı yok küfretmek bir sanatsa biz hepimiz birer sanatçıyız yeri geldimi herkeze küfretmesini biliriz korkumuz yok Allaha şükür adam delikanlıca gidip stayumda yüzüne etmiş küfrü

her maç milyonlarca taraftarla t.ş..k geçer gibi sahada takıl sen sonra sana küfrettiler diye ağlaya ağlaya sahayı terket

görecez adamlığını yarın bırakıp gidecek mi 1.6 milyon doları adamsa bu geceden valizleri hazırlar gider bu şehirden

OrkHun
Trabzon taraftarı nedir? Ne işe yarar?

Dikkatimi çekti, volumu en yüksek, en coşkulu hatta tek coşkulu tezahürat fener'e küfredilen kısımlar...

Trabzonspor anti-fener'den mi ibaret?

Fener olmasa kulübü kapatıp evlere dağılacak gibi herkes..

Çok üzücü bir durum

Süleyman Baykan
Volkan böyle bencil oynamaya ve takımı sabote etmeye devam ettikçe daha çok tepki görür bence bu görüntüsü ile ilk 11 hayal ama gelin görün ki hocamız; bal yapmayan arı Volkan hayranı anlamak mümkün değil.

Sadettin_
26.08.2013, 23:53
umut her mac rutin sekılde kale arkasından küfür yemıstır . ve her gelen hocada umutu ısrarla oynatmıstır .
geldi gidiyor seneler . yaslanıyoruz

Yaşar
Volkan'a küfreden adam acaba maç boyunca yerinden kalkıp bir tane tezahürat yapmış mıdır?
Külliyen zarar taraftar, yıllarca aynı şeyleri yaptılar, sonra da niye yıldız futbolcu alamıyoruz diye ağlarlar.

Yıldıray Emanet
Volkan'a küfreden adam acaba maç boyunca yerinden kalkıp bir tane tezahürat yapmış mıdır?
Külliyen zarar taraftar, yıllarca aynı şeyleri yaptılar, sonra da niye yıldız futbolcu alamıyoruz diye ağlarlar.

ne malum belki cebindeki son parayla bilet almıştır ?

Kasım BEKTAŞ
26.08.2013, 23:54
küfürü maruz olarak görmüyorum ancak buralarda iyi oynayanada küfür ederek severler
vay a..na k...ğum ne top oynuyor be diyerek öven bir milletiz

yine de küfürün her türlüsü doğru değil hele ki kendi futbolcuna

ancak Volkan sahayı terk ederek tribündeki ve ekran başındaki diğer insanlara küfür etmiştir.

Courage
küfür yeme konusunda üstat Hami'dir.

Hüseyin Başoğlu
İraden sağlammış :)

Ama iyi tezahürattı yine de :D

irademe laf yok :)

Ben totem yapma amaçlı 2010-2011 deki 33 maçı izlememeye dayanmış adamım :D:D

AnakinSkywalker
görmediğimiz rezillik ne kaldı ? parti otobüsünün üstünden inmeyen başkan, sahadan basıp giden futbolcu...tek bir rezillik kaldı...ligden düşmek...bu azimle devam edersek onu da mayıs ayına yetiştireceğiz gibi...azimle sıçan taşı delermiş o hesap.

serdaracıl
26.08.2013, 23:55

sen gerçekten bu işlerin böyle olduğunu sanıyorsun öylemi çıkacaksın oynayacaksın diyor volkanda tmm hocam diyor öylemi ?

volkanı dün satsaydın gidermiydi dostum 1.6 milyon parayı bırakıp eevet ben bu takıma faydalı olamıyorum diyip gidermiydi ? Kimse kusura bakmasın burda en az suçu olan taraftardır. Ama sizin gibi sözüm ona aydın taraftarlar değil

Niye gitsin adam. Alma zorla mi sattilar sana futbolcuyu

Mert'
Aziz Yıldırımın suçu ne? :(

Yazık değilmi adamcağıza küfür ediliyor annesine babasına ? :(

Mert Oğuzlu61

etmem diyene ben inanmam en uslu olanımız bile çileden çıkar basar küfrü. normalde günlük hayatta ağzımdan kötü bir laf çıkmaz ama konu futbol olunca ben oyuncum gol atınca bile tutamıyorum kendimi, mesela malouda o füzeyi yolladı arkadaşlarla hopladık zıpladık toptan girdim kale ağlarına kadar malouda yı bu cisimlerle enteresan ilişkilere soktum, o sevinçle ve heyecanla ekran başında ağzımızdan çıkanlara hakim olamıyoruz, oluyorum diyen varsa saygı duyarım ama inanmam :D

yalnız aklıma gelmişken, malouda nın vurduğu toptan özür diliyorum. gerçekten topa kötü şeyler söyledim :) ama ne vurdu be.

Sibel
Olayı tek tarafa indirgemek çok yanlış.
Her iki tarafı da düşünerek evet, hem haklı hem haksızlar denilecek durumlar var.
Tartıya konabilir, ama birini vurup birini korumak doğru değil.

AyhanPe
herşeyin orjinali güzeldir çakması değil.

iste onu asagilik kompleksiyle dolu bir toplumda bulamazsin..

zaferyıldız
Volkandan kurtulmamiz lazım
tek mesele bu
gerisi boş

Berat Akçay
3 senedir futbol izlemiyoruz. Taraftara da yazık.
''Trabzon kümeye'' derken hangisi üzülmüştür. Hangisi uykusuz kalmıştır. Hangisinin yüzü kızarmıştır.
Milyonları cebine at ama kulübü takma.
3 senedir bizde ağlıyoruz. Acıyan oldu mu ? Yazık bu taraftarlara diyen oldu mu ?

odyseuys
volkan şen'in problemi, kendisini olduğundan daha iyi bir futbolcu olarak görmesi.

kendi gerçeğinden habersiz her futbolcu hatta her birey gibi haddini aşan işlere kalkışıyor. her seferinde daha kötü çuvallıyor. çoğu yerli oyuncu gibi duygusal zekası yüksek, entellektüel zekası düşük oyuncu. aynı hatayı yapmaktan bıkmayacak kadar emin kendinden.

bugün yaşadığı duygu patlaması da bence hayal kırıklığı sendromundan başka birşey değil. her yönüyle amatörlük, mental zaaf.

bir mantıklı düşünün, volkan'ın bugüne kadar işitmediği hangi küfür kalmıştır ki bugün duyduğu ağlamasına sebep olsun.

adam iş yapamadıkça stres yapıyor, bugün ciddi bir boşalma yaşadı. isabet de oldu. kendi gerçeğine bir adım daha yaklaştı belki.

gabriel omar
26.08.2013, 23:56
irademe laf yok :)

Ben totem yapma amaçlı 2010-2011 deki 33 maçı izlememeye dayanmış adamım :D:D

Desene 2 sezondur senin yüzünden belimizi doğrultamadık :D

Harun-61

Küfür'ün adabı olmaz, hic bir zaman olmadi.

Türkiye'de sövmek normal'lesti, sokak'daki 12 yasinda ki cocuk bile ana avrat sövüyor.

Biz büyüklerimizin yaninda lan kelimesini bile kullanamazdik.

Küfür etmeden mac izlemeyi deneyin.

Bizim edep gelenegimiz'de küfür olmadi, olmayacak...

!!!

AyhanPe
yahu dünyanin küfür litaratürü en genis toplumu türkler..vardir herhalde bir nedeni..bu denli carpik sosyal bir yapi baska yerde yok zaten..birde heryerde ediliyor ne varki bunda denilmesi yok mu :D

serkanholep

ilk 10 dakikadan sonrasıın izledim ve ikinci yarıdaki saçma sapan pozisyonların hiç bir tanesi yaşlanmadı. bir kaç verkaçta anlaşmazlık oldu gayet doğal. hep iyi işler de yapamazsın. takım kötü oynadı diyorsak volkan kötü oynadı olur. çok kötü oynadı olmaz ama çok kötü oynayan başka topçularımız vardı bu akşam.

nasıl oluyor anlat da görelim. hafta içi antremanlar oluyor. herkes katılıyor. hoca kadro kuruyor. volkan 11 desin ama torpillimisin diyor. ya da neden oynatıyor bu adamı. sebep söyle

satsak satılmayacak oyuncu değil. ama aldığın paraya satamazsın. aldığı ücret 1,6 milyon tl ki çok da yüksek değil

en az suçu olantaraftar. hangi taraftar mış o

futbolcusuna küfür eden. futbolcusunu döven taraftar mı

başkanına saldıran taraftarmı

Yaşar
ne malum belki cebindeki son parayla bilet almıştır ?

Cebindeki son parayla bilet alan gelip o stadı yıkar tezahürattan , sonra da oynamayan futbolcuya küfreder ağzımı açmam.
Adamın yüzüne karşı anasına avradına söversen ne yapmasını bekliyordun.
Sen işini doğru yapmazsan ve birisi sana sırf bu yüzden küfür ederse ne yaparsın merak ediyorum?

SALDIRAY
Volkan'a küfür eden şerefsizdir.Maçın sonucunu gölgede bırakmıştır.

Sefa Murat Dokuz
26.08.2013, 23:57
Reşit Hocanın konuşmasını dinledim ve gurur duydum.

faysal
Volkan takımdaki en artis,karakteri günden güne olumsuz şekilde ilerleyen bir topçu.tamam orda ona küfür edilmemeliydi ama..Volkanın işide top oynamak gidip orda taraftarıyla söz dalaşına girmek değil...her futbolcuya edilmiştir küfür bunlar hoş şeyler değil ama,volkanın yaptığıda hoş değil....Ben zaten volkanı sevmem bu saatten sonrada bize hayrı dokunmaz..

Hüseyin Başoğlu
;1919290726']Aziz Yıldırımın suçu ne? :(

o farklı :)

İnatla muhabbeti başka yere götürmeye çalışıyorsun...

Hırsızlık ve şerefsizlik yapan bir adamla tek suçu kötü oynamak olan adamı karşılaştırıyorsun..

Ustaalioğlu
Volkan ilk defa mı taraftardan küfür yiyor? Ben çözemedim orasını.

Özel bir küfürdü demek ki

Ne dedi taraftar da bu kadar tepki gösterdi acaba Volkan.

Yıldıray Emanet
Cebindeki son parayla bilet alan gelip o stadı yıkar tezahürattan , sonra da oynamayan futbolcuya küfreder ağzımı açmam.
Adamın yüzüne karşı anasına avradına söversen ne yapmasını bekliyordun.
Sen işini doğru yapmazsan ve birisi sana sırf bu yüzden küfür ederse ne yaparsın merak ediyorum?

2 yıldır kendini düzeltemiyosa bana müsade dicek 1 maçlık olay değil

Courage
26.08.2013, 23:58
Artık Henrique sağ açık oynar.

Bülent AKBULUT61
Şİmdi bir şey diyeceğim kızmayın şunuda bilin Volkan değil her futbolcuya yapılan küfürleri hiç bir zaman onaylamıyorum ama TRABZONSPOR taraftarları şikebahçe maçında emreye o.ç tutun ana avarat küfür etti o zaman niye taraftarları suçlamadınız bizde o zaman bir sorun var

Sibel
Trabzon taraftarı nedir? Ne işe yarar?

Dikkatimi çekti, volumu en yüksek, en coşkulu hatta tek coşkulu tezahürat fener'e küfredilen kısımlar...

Trabzonspor anti-fener'den mi ibaret?

Fener olmasa kulübü kapatıp evlere dağılacak gibi herkes..

Çok üzücü bir durum
Üzücü bir durum. Ama sebebine inmek lazım.
İnsanlar kin doldu.

serkanholep
Olayı tek tarafa indirgemek çok yanlış.
Her iki tarafı da düşünerek evet, hem haklı hem haksızlar denilecek durumlar var.
Tartıya konabilir, ama birini vurup birini korumak doğru değil.

nasıl doğru değil. küfürü nasıl sahipleniyorsunuz

şaşırtıcı

inanılır gibi değil

rakibe yaptığında ceza alıyorsun tff tarafından yada hakeme

kendi oyuncuna yaptığında cezası yok diyemi normal

vay arkadaş ya

küfür etiyse haklı sebepleri var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hüseyin Başoğlu
Desene 2 sezondur senin yüzünden belimizi doğrultamadık :D

hahaha çaktırma :D:D

Jackal Wile
Niye gitsin adam. Alma zorla mi sattilar sana futbolcuyu

Gitmesin kardeşim ozaman 1.6 milyonun karşılığını verecek sahada oynayacak ağlayıp çıkmayacak sözleşmede volkana küfür ederseler ağlayıp sahadan çıkabilir diye bir madde mi var ?

Mert'
o farklı :)

İnatla muhabbeti başka yere götürmeye çalışıyorsun...

Hırsızlık ve şerefsizlik yapan bir adamla tek suçu kötü oynamak olan adamı karşılaştırıyorsun..

ikisi de insan annelerinin ne suçu var :p

Yıldıray Emanet
1 oyuncu her maç tribünle en az 1 kere 2'li diyaloğa giriyosa o adamı ya psikoloğa gönderceksin yada eline lisansını verip sırtını sıvazlayıp kapıyı göstericeksin

61_Hasan_69
26.08.2013, 23:59
Reşit Hocanın konuşmasını dinledim ve gurur duydum.

Aynen bende

serkanholep
27.08.2013, 00:00
Küfür'ün adabı olmaz, hic bir zaman olmadi.

Türkiye'de sövmek normal'lesti, sokak'daki 12 yasinda ki cocuk bile ana avrat sövüyor.

Biz büyüklerimizin yaninda lan kelimesini bile kullanamazdik.

Küfür etmeden mac izlemeyi deneyin.

Bizim edep gelenegimiz'de küfür olmadi, olmayacak...

!!!

hatta öyle bir nesil oluyor ki iyi küfür eden nesiller yertişiyor

internette tık rekoru kırıyor

tanıdıklar varsa pohpohlanıyor

söv bakalım oğlum şu abiyede görsün

eskiden pipini göster vardı şimdi o araç olark kullanılıyor

Hüseyin Başoğlu
;1919290764']ikisi de insan annelerinin ne suçu var :p

onun anası ona hak hukuk öğretmemiş :D

serdaracıl
;1919290726']Aziz Yıldırımın suçu ne? :(

Aziz yildirimdan bize ne. Şu laf oyunlarini birakin. Kim olursa olsun kufru haketmez. Allahin yarattigi bir insan karşindaki

faysal
Maçla alakası yok ama bana göre Bjk'nin 3. ve 4. golleri 5-10 cm yarım ayak bir ayak ofsayt gibi geldi bana.

aynen bunu bende farkettim,kolluyolar sanırım bjk yi.

Yasin T.
27.08.2013, 00:01
Volkan'ın kesinlikle aile içi problemleri var ve psikolojisi de bir hayli bozulmuş. Taraftarın ettiği küfür de kendisi için bir patlama noktasıydı bence. Belli ki sinirleri de iyice yıpranmış. Dinlendirilip psikolojik bir tedaviye sokulmalı bence. Umarım atlatır bu kötü durumu.

komandaralı
Küfürsüz nerdeyse yerli komedi yok.. :D

Hüseyin Başoğlu
Tolganın bişiyi yokmuş geçmiş olsun..

odyseuys
27.08.2013, 00:03
volkan her maç bir şeyleri şikayet eder.

yere düşer hakemi şikayet eder. pas almaz arkadaşını şikayet eder. pas atamaz zemini şikayet eder. pozisyonunu beğenmez hocasını şikayet eder. küfür işitir taraftarı şikayet eder...

edilen küfürden bağımsız bir durum bu. adam becereksiz, şımarık, amatör.

arahna
timsaha gelmeyin timsaha gidebilir
güvenmeyin bu paracılara
bonservisi ucuza getirmeyi planlıyor olabilirler
bikaç kişi daha sahayı terketse ne olacak
veya değişiklik hakkı yoksa?
bu şımarıkları bu hale eski yönetim getirdi
yollamayacaksın b takımla idman yaptıracaksın
sen kimsin de kendini bilmez bi dengesiz taraftarla polemiğe giriyorsun . sonra da suçlu olduğunu tepki alacağını bilerek yalandan ağlıyorsun koskoca camiayı reklam ediyorsun
kimsin sen??
kimin maşasısın???
hangi takımda olduğunu biliyormusun?
sen etoo musun o bile ırkçılık tezahüratından sonra oynadı
milyon yuroları alıp da elini kolunu sallayarak çıkamazsın
yeşil sahalarda küfür edilmeyen oyuncu hakem hoca mı var başkan mı var?
ben başkan olsam falakaya yatırırım bu camiayı böyle küçük düşüremezsin

bunlar hep numara
numara değilse bu ruh hastası tedaviye ihtiyacı var

Yıldıray Emanet
aman ya volkan ne hali varsa görsün takıma zararı dokunmasında bu olayın yemişim volkan'ı

Mert Oğuzlu61
27.08.2013, 00:04
Küfürsüz nerdeyse yerli komedi yok.. :D

leyla ile mecnun vardı son yıllarda adam gibi bir komedi dizisi çıkardılar, o da siyasete kurban gitti.

Helvacı61

o kadar ahlaksız bir toplumumuz varki ağzından küfür eksik olmayanlar bugün volkan yavşağına sahip çıkıyor.ulan bize peygamber ocağı denilen asker de hiçbir ücret almadan yaptığımız işte haksız yere denmeyen kalmadı ne kadar yavşak bir toplum olduk sanki bu küfürü sadece türbindeki adamcağız yaptı ..yahu milli takım teknik direktörü geçen yıl oyuncusuna neler demedi..hakket ya inanamıyorum çok aşağılık iki yüzlü şerefsiz bir miilet

zaferyıldız
Küfür pis ve aşağılık bir kültürün ürünüdür
Ama konu bu değil :)
volkanla yürümez

komandaralı
27.08.2013, 00:05
Maçtan sonra K.Hamdi'nin anlattığı bir anısı:
K.Hamdi "Çoğu maçta küfür yerdim.Anneme bu durumu anlattıklarında"
Annem "Bir şey olmaz.Olsun, hala hazırda kapımı çalan olmadı."

Yıldıray Emanet
hadi yusuf sende artık al şu formayı volkan'dan

AyhanPe
Volkan'ın kesinlikle aile içi problemleri var ve psikolojisi de bir hayli bozulmuş. Taraftarın ettiği küfür de kendisi için bir patlama noktasıydı bence. Belli ki sinirleri de iyice yıpranmış. Dinlendirilip psikolojik bir tedaviye sokulmalı bence. Umarım atlatır bu kötü durumu.

küfür edenlerin aile ici problemleri daha az yani..psikololojileri daha az bozuk yani :D var mi yahu böyle bir mantik? insanlarin beyinlerine aldiklari oksijen farkli isliyor demek ki..

serdaracıl
27.08.2013, 00:06
Gitmesin kardeşim ozaman 1.6 milyonun karşılığını verecek sahada oynayacak ağlayıp çıkmayacak sözleşmede volkana küfür ederseler ağlayıp sahadan çıkabilir diye bir madde mi var ?

Aglayip cikiyorsa gerekli cezayi verecek klup yonetimi. Velhasil kufuz bize hicbirsey kazandirmaz.

komandaralı
Volkan'da seyirciye"S..tir gidin." dedi.Olayın içinde olan arkadaşlar söyledi.Ondan sonra büyük problem yaşandı.

AyhanPe
yusuf u desteklersek volkana artik küfür edilmez..böylece herkes rahat eder..:)

tristram
27.08.2013, 00:07
trabzonda ozellikle kanatta oynayan futbolculara allah kolaylik versin.kufur butun futbolculara ediliyor ama kanatlarda oynayanlar ister istemez net duyuyor.
bizim taraftarda sey zihniyeti var, sahadakileri kendi maasli elemani olarak goruyor.hani parani verdim seve seve oynayacaksin, sen benim icin dansozden ote degilsin zihniyeti var..
lan hepi topu 40-50 lira para verdin arkadas, boyle dunyayi ben yarattim havalarinda ne geziyosun..
tamam insan bazen zivanadan cikiyor ama adamin duyacagi sekilde ana baci saydirmak kendine insanim diyen bir adamin yapacagi is degil.amac direkt kufuru duyurup futbolcunun canini acitmak.yuhalamak neyse de kufur gercekten
hos degil.ustelik kendi futbolcun anasini satiim.
haa umarim bu olay bir ise yarar da volkan kesik yiyip yusuf oynamaya baslar.mra'nin bu aksam ki aciklamalarindan sonra volkani kesecegine ihtimal vermiyorum gerci.isi inada bindircek gibime geliyor:)

serkanholep
27.08.2013, 00:08
Küfür pis ve aşağılık bir kültürün ürünüdür
Ama konu bu değil :)
volkanla yürümez

tamam işte ama burada resmen küfür savunuluyor

yoksa volkan gitsin

bunda herkes hemfikir sadece mra hariç

adam 11 e koyuyor ne yapsın

yasini yollama da volkanı yolla be adam

antrenmanda döktürüyormu bu volkan nedir anlamadım

arahna
27.08.2013, 00:08
hayatımda çimden bile küfür etmedim
ne maçta ne kavgada
bu başka bir konu
küfür eden hayvanlar başka bir toplumsal konu

mesele volkan

bunu yapamaz
hesabını sorarsa yönetim tebrik edeceğim
öyle kazanayım filan hikaye
her aklına esen sahadan çıkarsa oynarmam küstüm derse sorunların önünü alamazsın
ruh hastasıyla tedavi olsun
burası oyun oynaş yeri değil
twitterdeki volkan bursaya dönsün kampanyasını görünce burda bi tezgah vardır diye düşünüyorum

faysal
27.08.2013, 00:09
Maça gelirsek son 20 dakikalık kısım herşeyi özetledi....Sonerin çıkıp Colmanın girmesi ve colmanın sonerden daha fazla katkıda bulunması...Maoluda sahada oldumu daha bir başka oluyoruz..Zamanla dahada iyi olcak...Bosingwanın tribünde gollerdeki heyecanı...
Aykutun mevkisi dışında olcana daha çok yardım etmesi,keza zokoranında öle...Henrice her nekadar hırslı olsada komple bir santrafor değil ve bunun eksikliğini çok yaşıyoruz....İyi bir olcanın herzaman ilerde olması lazım...bu arada en çok dikkatimi çeken olay rizenin tüm ataklarını solumuzdan yapması....Umarım gerekli önlemleri alırız ve daha renkli bir takım oluruz...
Adrian bir başkasın böle devam :)

AnakinSkywalker
volkan karaktersizin önde gidenidir...bahane arıyordu...ilk bulduğu fırsatı da değerlendirdi...pazar gecesi malouda ya saldırdı..bu akşam su molasında mra ya atarlandı...44.dk beklediği fırsat geldi...sonrası malum...bizi futbol tarihine geçirdi.

komandaralı
2.8 milyon alacaksın seyirciye küfredeceksin öyle mi?

serkanholep
takımın net eksiği iki bek ve forvet

sağ açığa ve sol açığa olcan,yusuf,malouda ne kadar yetr bilemem ama gökdeniz de alınsa fena olmaz hani

Sefa Murat Dokuz
Volkan'ın gerçekten duygulanıp ağlamış olamaz mı yani bu adamı ne kadar tanıyorsunuz ne kadar biliyorsunuz ne hissettiğini kim biliyor. Ayıp Ayıp.
Burda olayı haklı görenler var, bu insanlarında Müslüman olduğunu düşünüyorum. Küfürü tasvip etmek, numara yemeyiz biz bunları demek bilmeden etmeden insanların günahını almak. Valla ben bu ülkede insanların dediği hiçbişeye inanmıyorum derler ya Allah 1 dese inanmayın Türkiye'de insanların büyük bir bölümü kültürsüz cahil ahlaksız ve bunları tasvip eden kişiler. Hiçbir yere varamaz bu zihniyet. Odun kafalı gerici her konuda her alanda. İnsan bu insan, belkide gerçek ne biliyonda numaradan yaptı biz yemeyiz volkan efendi felan diyorsun.

gabriel omar
Volkan satılsın ya da kiralansın herkesin sorunu çözülsün işte.

Sibel
nasıl doğru değil. küfürü nasıl sahipleniyorsunuz

şaşırtıcı

inanılır gibi değil

rakibe yaptığında ceza alıyorsun tff tarafından yada hakeme

kendi oyuncuna yaptığında cezası yok diyemi normal

vay arkadaş ya

küfür etiyse haklı sebepleri var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
küfürü sahiplendiğimi nerden çıkardınız? Her yazıdan herkes istediği anlamı çıkarırsa kimse anlaşamaz.
Allah'a şükür küfür nedir bilmem, savunmam da.
Volkan'ın tribünle diyaloğa girmemesi gerektiği için öyle yazdım.
Her maçta küfür ediyorlar. Her futbolcuya ediyorlar. Duymazlıktan gelmek zorundasın.
Her mesleğin bu tip yanı var. Ve insanlar aynı değil.
Siz küfür etmiyorsunuz o ediyor. Volkan için üzüldüm.
Küfür eden kişi cezasını çekecek. Kombinesine el konulmuş zaten.

Jackal Wile
ilk 10 dakikadan sonrasıın izledim ve ikinci yarıdaki saçma sapan pozisyonların hiç bir tanesi yaşlanmadı. bir kaç verkaçta anlaşmazlık oldu gayet doğal. hep iyi işler de yapamazsın. takım kötü oynadı diyorsak volkan kötü oynadı olur. çok kötü oynadı olmaz ama çok kötü oynayan başka topçularımız vardı bu akşam.

nasıl oluyor anlat da görelim. hafta içi antremanlar oluyor. herkes katılıyor. hoca kadro kuruyor. volkan 11 desin ama torpillimisin diyor. ya da neden oynatıyor bu adamı. sebep söyle

satsak satılmayacak oyuncu değil. ama aldığın paraya satamazsın. aldığı ücret 1,6 milyon tl ki çok da yüksek değil

en az suçu olantaraftar. hangi taraftar mış o

futbolcusuna küfür eden. futbolcusunu döven taraftar mı

başkanına saldıran taraftarmı

bir lira bonservis isteme volkana çıkıp 1.6 milyon verecek bir takım dünyada yok 1.6 milyon euro şaka parası geliyor heralde sana maksimum yarısını verirler oda iyi bir menejeri varsa yoksa şu volkan topçu diye transfer edilmez.

volkanın futboluyla ilgili konuşmuyorum dahi gereksiz zaman kaybı

evet volkanın torpilli olduğunu veya olmasa bile aldığı para gereği bir şekilde kazanılmaya çalışıldığını düşünüyorum yoksa açık ara sahada 11 kişi doldurmaktan başka hiç bir artısı olmayan en verimsiz oyuncu

en az suçlu olan taraftardır ben her maçtan sonra evden çıktımmı bilmem hangi klübe gidip yenilginin efkarını atamıyorum eşten dostan laf yemekle trabzonsporu aşağılayanları susturmakla uğraşıyorum volkan efendinin böyle bir sıkıntısının olduğunu sanmıyorum çünkü onu trabzonspora bağlayan şey bir imza bizim imzamın kağıt üstünde değil.

Ama birde sizin gibi nirvanaya ulaşmış tipler var aramızda burdaki imla kurallarına uymadın diye bile seni aşağılayabilecek ama aslında kendi ne belli olmayan avrupa kültürüne özenen ha ha ha futbol ya bu bir oyundur diyen ama nedense bu forumda saatlerdir millete laf yetiştiren kendini diğerlerinden farklı görüp onlardan üstün konuma koyan benim taraftarım bunlar değil diyebilen zart zurt tipler siz bu takımın semtapizanısınız bi zahmet bu entel dantel işlerde para varsa kulube para harcayın yoksa tv nizden izleyin gerisine karışmayın volkan efendi ağladı diye 2 yıldır sinir hastası olan her maçtan sonra sinirden bağırmaktan sesi kısılan adamları yargılamayın

Lumcera
27.08.2013, 00:10
volkan her maç bir şeyleri şikayet eder.

yere düşer hakemi şikayet eder. pas almaz arkadaşını şikayet eder. pas atamaz zemini şikayet eder. pozisyonunu beğenmez hocasını şikayet eder. küfür işitir taraftarı şikayet eder...

edilen küfürden bağımsız bir durum bu. adam becereksiz, şımarık, amatör.

Son cümle herşeyi anlatıyor volkan ile ilgili.

serkanholep
27.08.2013, 00:11
Maça gelirsek son 20 dakikalık kısım herşeyi özetledi....Sonerin çıkıp Colmanın girmesi ve colmanın sonerden daha fazla katkıda bulunması...Maoluda sahada oldumu daha bir başka oluyoruz..Zamanla dahada iyi olcak...Bosingwanın golerdeki heyecanı...
Aykutun mevkisi dışında olcana daha çok yardım etmesi,keza zokoranında öle...Henrice her nekadar hırslı olsada komple bir santrafor değil ve bunun eksikliğini çok yaşıyoruz....İyi bir olcanın herzaman ilerde olması lazım...bu arada en çok dikkatimi çeken olay rizenin tüm ataklarını solumuzdan yapması....Umarım gerekli önlemleri alırız ve daha renkli bir takım oluruz...
Adrian bir başkasın böle devam :)

nokta tespitler

serdaracıl
27.08.2013, 00:11
o kadar ahlaksız bir toplumumuz varki ağzından küfür eksik olmayanlar bugün volkan yavşağına sahip çıkıyor.ulan bize peygamber ocağı denilen asker de hiçbir ücret almadan yaptığımız işte haksız yere denmeyen kalmadı ne kadar yavşak bir toplum olduk sanki bu küfürü sadece türbindeki adamcağız yaptı ..yahu milli takım teknik direktörü geçen yıl oyuncusuna neler demedi..hakket ya inanamıyorum çok aşağılık iki yüzlü şerefsiz bir miilet

Tribundeki adamcağız mi? Vah garibim. Evde karisindan azar yiyen tribunde delikanli kesiliyor

serdaracıl
27.08.2013, 00:14
bir lira bonservis isteme volkana çıkıp 1.6 milyon verecek bir takım dünyada yok 1.6 milyon euro şaka parası geliyor heralde sana maksimum yarısını verirler oda iyi bir menejeri varsa yoksa şu volkan topçu diye transfer edilmez.

evet volkanın torpilli olduğunu veya olmasa bile aldığı para gereği bir şekilde kazanılmaya çalışıldığını düşünüyorum yoksa açık ara sahada 11 kişi doldurmaktan başka hiç bir artısı olmayan en verimsiz oyuncu

en az suçlu olan taraftardır ben her maçtan sonra evden çıktımmı bilmem hangi klübe gidip yenilginin efkarını atamıyorum eşten dostan laf yemekle trabzonsporu aşağılayanları susturmakla uğraşıyorum volkan efendinin böyle bir sıkıntısının olduğunu sanmıyorum çünkü onu trabzonspora bağlayan şey bir imza bizim imzamın kağıt üstünde değil.

Ama birde sizin gibi nirvanaya ulaşmış tipler var aramızda burdaki imla kurallarına uymadın diye bile seni aşağılayabilecek ama aslında kendi ne belli olmayan avrupa kültürüne özenen ha ha ha futbol ya bu bir oyundur diyen ama nedense bu forumda saatlerdir millete laf yetiştiren kendini diğerlerinden farklı görüp onlardan üstün konuma koyan benim taraftarım bunlar değil diyebilen zart zurt tipler siz bu takımın semtapizanısınız bi zahmet bu entel dantel işlerde para varsa kulube para harcayın yoksa tv nizden izleyin gerisine karışmayın volkan efendi ağladı diye 2 yıldır sinir hastası olan her maçtan sonra sinirden bağırmaktan sesi kısılan adamları yargılamayın

Avrupa kulturu degil bizim kulturumuz İslam kulturu ve o kulturde kufre yer yok

matalar
27.08.2013, 00:16
sizce aykut demir sağlam stoper mi
ilk müdahaleleri sağlam ama yer tutuşu bana zayıf geldi.
mustafa son haftalarda sanki daha sağlam oynuyor

zaferyıldız
27.08.2013, 00:16
Kötü bir olay olsa da hayırlar vardır bu işte bana gore
hoca payını alırsa
o değil de arkadaş celu kalsa iyi bir forvet alinsa ve eldekiler doğru kullanilsa bu takim zirveye rahat oynardi çok mu zordu bunu anlamak

Fatih Öztürk
27.08.2013, 00:17
Maçtan sonra K.Hamdi'nin anlattığı bir anısı:
K.Hamdi "Çoğu maçta küfür yerdim.Anneme bu durumu anlattıklarında"
Annem "Bir şey olmaz.Olsun, hala hazırda kapımı çalan olmadı."

:D

serkanholep
27.08.2013, 00:18

yahu o adamı alan senin başkanın oynatan senin teknik ekibin

ya da oynatamayan

selçuk da bedava gitti cech de bedava gitti sapara da vs vs vs

volkanı da yolla

volkanın her zaman piyasası vardır

ha 1 milyona satarsın o ayrı. sldığı para da 1,6 milyon euro değil. 1 milyon euro

oynatma bu adamı . filozofsan sorunlarını çöz çözemiyorsan kadroya alma

sen kendini 1 numaralı taraftar olarak görüyorsan problem yok. oyuncusuna söcen oyuncusunu döven başkanına saldıran taraftarı savunuyorsan problem yok

Jackal Wile
27.08.2013, 00:18
Avrupa kulturu degil bizim kulturumuz İslam kulturu ve o kulturde kufre yer yok

? ? ? ?

ozaman başbakanın bizim borcumuzu tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paralarla veya birilerine peşkeş çekilen ihalelerin gelirleriyle ödetebileceğini düşünen kesimden değilsiniz? yok eğer öyleyseniz sizin küfürden büyük sorunlarınız var bence

İsa
27.08.2013, 00:19
Oyunun büyük bölümünde oyuncuların yüremekten aciz bir hali vardı.

Adrian'ın ayağına top geldiğinde yaptığı saçma sapan hareketler.Ve oynadığı bu lakayt futbol ile bu takımda yeri yok.

Soner 1461 de bile zor kadroya girer.

Volkan'dan Allah razı olsun.Yoksa Akçay'ın bu herifi çıkaracağı falan yoktu...

odyseuys
volkan iki yıldır bu takımdan ekmek yiyor. 2 yıl boyunca tek müspet katkısı küfürün kötü birşey olduğunu tekrar hatırlatması oldu.

afedersiniz ama bir tarafından ter akıtanların kulağının arkasına kadar çimlerin üzerinde şehrimde bir tarafını sallaya sallaya gezen volkan'ın "küfür ettiler bana" diye maçı terkedip takımına ihanet etme hakkı da yoktur benim nazarımda.

serdaracıl
Bize sag açık şart

faysal

beklerimiz sağlam olsa bu adamlar okadar zorluk çekmezler defansta diye düşünüyorum...Aykutta fena değildi bir pozisyonda yatarak iyi müdahalede bulundu..

matalar
27.08.2013, 00:20
? ? ? ?

ozaman başbakanın bizim borcumuzu tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paralarla veya birilerine peşkeş çekilen ihalelerin gelirleriyle ödetebileceğini düşünen kesimden değilsiniz? yok eğer öyleyseniz sizin küfürden büyük sorunlarınız var bence
ağzına islam kelimesini alana hemen akp li damgasını yapıştırmaya bi son verin lütfen

Yıldıray Emanet
volkan out yusuf in yaşasın aydınlık günler...

Fatih Öztürk

Aykut takımın sıgortası.kusursuza yakın oynadı.Mustafanın bu akşamkı hatalarını saymaya sayfa yetmez.alışacaz mecburuz.

Jackal Wile
yahu o adamı alan senin başkanın oynatan senin teknik ekibin

ya da oynatamayan

selçuk da bedava gitti cech de bedava gitti sapara da vs vs vs

volkanı da yolla

volkanın her zaman piyasası vardır

ha 1 milyona satarsın o ayrı. sldığı para da 1,6 milyon euro değil. 1 milyon euro

oynatma bu adamı . filozofsan sorunlarını çöz çözemiyorsan kadroya alma

sen kendini 1 numaralı taraftar olarak görüyorsan problem yok. oyuncusuna söcen oyuncusunu döven başkanına saldıran taraftarı savunuyorsan problem yok

ben sadece volkanın mazlum gösterilmesine karşıyım volkanın sahada olmasında veya performansının kötü olmasında taraftarın payı en azdır diyorum kısaca

İsa

Bugün akıllara zarar bir kaç hatası vardı Mustafa'nın.

Aykut savunmanın lideri eldekilerinde en iyisi.

Bamba ve Giray takıma katılınca Yumlu-Giray-Bamba'dan biri oynar...

komandaralı
Malouda"Biz sezonu bu seyirciyle tamamlayacağız.Kalıcı onlar geçici olan biziz."

faysal
27.08.2013, 00:21
nokta tespitler

:)

tturkmen
Volkanı ağlatan taraftarımız olmasaydı belki de bugün 3 puanı alamayacaktık.
3 puanı Volkanı ağlatan taraftara armağan ediyorum...

arahna
burada küfürü savunan ben dahil tek kişi görmüyorum
hala küfürü nasıl savunuyorsunuz diyenlerin aklından zoru olmalı
biz o kadar parayı alıp senelerdir katkısı olmayan psikolojik sorunları olan dengesiz bir oyuncudan bahsediyoruz
sanki ilk defa yumurtadan çıktı ve ilk küfürü duydu
sanki kendi hiç küfür etmedi
sen bu takımın paralı oyuncususun kafana eseni yapamazsın sorumlulukların var senden beklentisi olanlar var takım arkadaşların taraftarların yönetimin var
sen bu takımın 11 de birisin sahada
koskoca camianın 11 de birini orda temsil ediyorsun
saygı duyacaksın , saygılı olacaksın, çekineceksin , haddini bileceksn
bir dengesiz yüzünden camiamızı karalayamazsın
tirübüne tekme sallayamazsın
ya bilinçli tezgah ya da psikolojik sorunlusun
zaten futblundan da bişey olmaz
senin yüzünden bu takımdan yasin gönderildi
sen karşılığında dengesizlik yapıyorsun

61Cem61
Şurada bazıları böyle nasıl desem insanlık timsali pozları veriyor ya ona katlanamıyorum.Eminim kendileri defalarca maçlarda pek çok sayıda futbolcunun sövülmedik tarafını bırakmamıştır.Küfür bu işin içinde var istesekte istemesekte.Hepimizde etmişizdir.Ben etmedim diyen yalan söylüyordur.

Volkanın her hareketi herşeyi kıl.Marazlanmaya yer arıyor fırsat buldu marazlandı işte.

Jackal Wile
27.08.2013, 00:22
ağzına islam kelimesini alana hemen akp li damgasını yapıştırmaya bi son verin lütfen

böyle bir kastım yoktu öyle bir anlam çıktıysa kusura bakmayın

6Şafak Aydın1
27.08.2013, 00:22
umdugumdan iyi oynadik. o kadarki maci rahat bile kazanabilirdik hemde forvetsiz.

serdaracıl
27.08.2013, 00:23
Oyunun büyük bölümünde oyuncuların yüremekten aciz bir hali vardı.

Adrian'ın ayağına top geldiğinde yaptığı saçma sapan hareketler.Ve oynadığı bu lakayt futbol ile bu takımda yeri yok.

Soner 1461 de bile zor kadroya girer.

Volkan'dan Allah razı olsun.Yoksa Akçay'ın bu herifi çıkaracağı falan yoktu...

Ben boyle duşunmuyorum. Bence fena oynamadik. Soner durgundu ama adrian iyi oynadi

matalar
volkan çok kötü oynuyor.
küfüre oldum olası karşıyım.
küfür ediliyor diye kahveye bile artık gitmiyorum.
ama tribünde herkese küfür ediliyor.
dikkate almayacak.
ne demişler "KURU ÇAMUR DUVARA YAPIŞMAZ"
her sese kulak verirse futbolu bırakması lazım.

faysal
Malouda"Biz sezonu bu seyirciyle tamamlayacağız.Kalıcı onlar geçici olan biziz."

Profesyonellik budur :)

arahna
27.08.2013, 00:26

volkana iyi giydirmiş akıllı uşak
aferin

Sibel
27.08.2013, 00:26
İnsanların, özellikle bizim taraftarımızın mükemmeliyetçilik oynamasından gına geliyor çoğu kez.
Biraz ayrım yapmayı öğrensek, biraz olayları çok boyutlu incelesek.
Aman boşver!

Berat Akçay
27.08.2013, 00:27

Beşiktaş maçında Volkan'ın ne olduğunu anladı Malouda.

İsa
27.08.2013, 00:28
Ben boyle duşunmuyorum. Bence fena oynamadik. Soner durgundu ama adrian iyi oynadi

Attığı golü kafandan sil.

Birde asist yaptı gerçi :)

Bunlar dışında Adrian hiç bir işer yaramadı.Ne takım savunması,ne ilerde top tutma,ne top sürme,ne düzgün bir pas hiç bir şey...

yüregimts
27.08.2013, 00:29
İbrahim Hacıosmanoğlu : O formayı giyip de sahayı terk eden futbolcuyla ben beraber yürümem.

serdaracıl
Kargalarin gollerii ofsayt

Sefa Murat Dokuz
Bjk'nin 1.golü 38 cm ofsayt ki çalınması lazım ince felan deniyorda, 3 oyuncuda önde gözüküyor Bjkli 3 üde önde erciyeslilerden.
4.golde 13 cm ofsayt.

Yıldıray Emanet
İbrahim Hacıosmanoğlu : O formayı giyip de sahayı terk eden futbolcuyla ben beraber yürümem.

gerçekmi bu

faysal
27.08.2013, 00:30
İnsanların, özellikle bizim taraftarımızın mükemmeliyetçilik oynamasından gına geliyor çoğu kez.
Aman boşver!

bu dediklerine katılıyorum :)

Ahmet Öztürk
27.08.2013, 00:31
Ahhh Umut ahhh. Senin kadar küfür yiyen var mıdır acaba... Belki zamanında sende terk etseydin sahayı biz küfür etmemeyi öğrenirdik :)

Küfür edeni de, sahayı terk eden Volkan'ı da kınıyorum. Umarım bir daha olmaz.

Colman, Allah rızası için bu akşam ki arzunun yarısını lig geneline yay.
Yusuf, 20 dakika da olsa seni izlemek büyük keyifti. Sakın formayı alınca şımarma. Örneklerini çok gördük.
Adrian, ilk geldiğin günden beri destekçinim. Gittikçe daha iyi olacaksın inşallah. Jaja için "koşmuyor ama skora katkı yapıyor" diye kıyas yapalardı senle. Şimdi skora katkı işini de iyice çözdün. İnanıyorum sana daha iyi olacaksın. Yüzümü kara çıkarma Edriyıııın Miyerzejevski.
Malouda, büyüğümsün falan da oha yani.

gerenimo
anladığım kadarıyla taraftarımızın büyük bir kısmına bir kaç milyon verildiğinde anasına karısına kardeşine küfür edilebilir.

faysal
Bjk'nin 1.golü 38 cm ofsayt ki çalınması lazım ince felan deniyorda, 3 oyuncuda önde gözüküyor Bjkli 3 üde önde erciyeslilerden.
4.golde 13 cm ofsayt.

ikinci golde öle kayırıyolar gibi geldi bjkyi.

serdaracıl
27.08.2013, 00:32
Umarim bu olay bahanesi olur da volkani satariz

serkanholep
27.08.2013, 00:33
anladığım kadarıyla taraftarımızın büyük bir kısmına bir kaç milyon verildiğinde anasına karısına kardeşine küfür edilebilir.

çok enteresan bir bakış açısı!!!!!!!!!!!!!

arifberkay
27.08.2013, 00:33

baskan nerde yuruyor zira biz yanimizda falan goremedik yururken de

arahna
27.08.2013, 00:34

bunu nezaman dedi
yeni dediyse takdir ettim

Taha Muhammet
volkandan taraftar adına özür dilesinler kadro dışı bıraksınlar

odyseuys
Aman boşver!

boşvermek yok.

edilen küfür ne kadar edenin ayıbıysa küfür işitti diye takımı sahada eksik bırakmak volkan'ın ayıbıdır. sahada takımını yanlız bırakanı kamu oyu önünde sahiplenmek MRA'nın ayıbıdır. bu davranış cezalandırılıp milyonlar kazanan sözde profesyonellerin fevriliklerinin önü alınmazsa bu da yönetimin ayıbı olacaktır, boşverirseniz yakındır. aman ha.

Sefa Murat Dokuz
ikinci golde öle kayırıyolar gibi geldi bjkyi.

Bence 2. golü görmek zor tamam ama ilk gol duran top arkadaş ya duran topta 40 cm ofsayt var ve 3 bjk lide bariz önde diğerleri 1 metre ofsayt escude 40 cm bunu görmemiş mi yani. Bence 2 golü görmesi zor olabilirde 1.si net.

faysal
27.08.2013, 00:35
Umarim bu olay bahanesi olur da volkani satariz

zaten kafasında bitirmiş volkan bence trabzonsporu içine sinerek top oynamayı,zorlada sahada tutuyolar adamı gitmeli bence...Eski volkan değil takım uyumuna zararlı..

serdaracıl
27.08.2013, 00:35

Kardeşim bu nasil laf. Şu cumle nereye gidiyor bi düşün istersen

matalar
27.08.2013, 00:36

bizim başkan yürümüyor ki hep parti otobüsünde:D

Sibel
27.08.2013, 00:36
Bazı insanlar
"Güneşi görüyor musun?"
"Allah aşkına o Ay mı?"
"Değil zaten Güneşi görüyor musun?"
"Ya bırak hâlâ Ay diyorsun"
Vesselam, çok zor.

komandaralı
27.08.2013, 00:37
Olayın ilk soruşturmasından.
Volkan'a küfür edilir.
Volkan küfüre karşılık verir.
Volkan'a bozuk para atılır.
Volkan bozuk parayı ayağıyla seyirciye atma hamlesi yapar.
Seyircinin büyük bir kesimi olayı kendilerine yapılmış zanneder ve daha ağır küfürler olur.

OrkHun

Harbiden başkan maçta görünmedi, ibrik peşinde miydi acaba yine? Tutankamon da yoktu ya maçta, gelemedi ondan herhal...

inadina61_08
beklerimiz sağlam olsa bu adamlar okadar zorluk çekmezler defansta diye düşünüyorum...Aykutta fena değildi bir pozisyonda yatarak iyi müdahalede bulundu..

Zokora ve aykut uyumsuz göründü, atakların bir kısmında yetersiz kaldılar, topu takip ettiler adamı bıraktılar, o yüzden defansın önüne gelen ataklar oldu.

bir pozisyon vardı eyvah dışarı çıkaracak demiştim, bizim sol kanadımız ceza sahası içinde çizgiye yakın bir pozisyon, ve dışarı bakın dediğim an mustafa yumlu duymuş gibi oraya fırladı ve pozisyonu engelledi, öncelikle onu tebrik edeyim sonrasında top oraya gitse penaltı gibi bir pozisyon olurdu ;)
yiğidi öldürme süründür ama hakkını ver ;)

faysal
Bence 2. golü görmek zor tamam ama ilk gol duran top arkadaş ya duran topta 40 cm ofsayt var ve 3 bjk lide bariz önde diğerleri 1 metre ofsayt escude 40 cm bunu görmemiş mi yani. Bence 2 golü görmesi zor olabilirde 2.si net.

aynen ilk gol çok net ofsayt dediğine aynen katılıyorum 3 topçuda bariz önde....ikinci golde bana ofsayt gibi geldi maçı izlediğimde..

yüregimts
gerçekmi bu

Habertürk te söylemiş.

serdaracıl
27.08.2013, 00:38
Bence 2. golü görmek zor tamam ama ilk gol duran top arkadaş ya duran topta 40 cm ofsayt var ve 3 bjk lide bariz önde diğerleri 1 metre ofsayt escude 40 cm bunu görmemiş mi yani. Bence 2 golü görmesi zor olabilirde 2.si net.

Aynen. O pozisyonu suzemeyen adam gitsin evde eşine yardim etsin

emre duman
bunu nezaman dedi
yeni dediyse takdir ettim

öyle söylenti var böle demiş iyide demiş bi işe yaramış sonunda gönderin gitsin yoksa tkaımın dengesini bozucak canı sıkılın maçı bırkaır gider takımı iplemez disiplini aşırı derecede bozuckatır bu hareket

levithan69
---------------onur-------------

bosingwa-----aykut------bamba-------kadir

------zokora-------a.kadir------------

yusuf---------colman----------malouda

----------berbatov-----------------

ideal bir sağ açığımız yok maalesef.mecburen yusuf,olcan,adrian oynuyor.bu saydıklarım sol açıkta da oynar.orta göbekte ise aykut güven vermiyor,soner olmuyor.bir de abdulkadiri görmek lazım.colmanda ön ortada oynar.bir daha görmüş olduk.ilk sezon olduğu gibi istatistik tuturur.

Sibel
27.08.2013, 00:39
boşvermek yok.

edilen küfür ne kadar edenin ayıbıysa küfür işitti diye takımı sahada eksik bırakmak volkan'ın ayıbıdır. sahada takımını yanlız bırakanı kamu oyu önünde sahiplenmek MRA'nın ayıbıdır. bu davranış cezalandırılıp milyonlar kazanan sözde profesyonellerin fevriliklerinin önü alınmazsa bu da yönetimin ayıbı olacaktır, boşverirseniz yakındır. aman ha.

Boşveriyor işte, boşvermemesi gereken herkes boşveriyor.
Her iki tarafın da cezası kesilmeli.

komandaralı
"Her şer gözüken olayda büyük bir hayır vardır."

Kader KORELİ

Bilmem ne kadar para kazanıyor, profesyonel olup küfürlerin duymazdan gelmesi lazım diye yapılan yorumlara neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz? Aynı şey değil mi?

Ogün'
bizim başkan yürümüyor ki hep parti otobüsünde:D

:D

Kasım BEKTAŞ
27.08.2013, 00:40

ama bir kaç milyon yoksa onlar ana avrat küfür edebilir

senin bir kaç milyonun varmı?

şimdi yukardaki gibi bir cevap yazsam hoşmu olur

61Cem61
Aman boşver!

Hah işte aradığım kelime insan timsalinden çok mükemmelliyetçilikti teşekkürler :D

gerenimo

volkanın küfüre tepkisine karşılık milyonlar alıyor diye başlayan cümleler nereye çıkıyor?

söylediğim ağır ancak hiç kimse şartlar ne olursa olsun bu şekilde küfürü haketmez hiç bir şey de küfürün bahanesi olamaz. hiç kimsenin onuru gururu kırılamaz.

murat3861
burada küfürü savunan ben dahil tek kişi görmüyorum
hala küfürü nasıl savunuyorsunuz diyenlerin aklından zoru olmalı
biz o kadar parayı alıp senelerdir katkısı olmayan psikolojik sorunları olan dengesiz bir oyuncudan bahsediyoruz
sanki ilk defa yumurtadan çıktı ve ilk küfürü duydu
sanki kendi hiç küfür etmedi
sen bu takımın paralı oyuncususun kafana eseni yapamazsın sorumlulukların var senden beklentisi olanlar var takım arkadaşların taraftarların yönetimin var
sen bu takımın 11 de birisin sahada
koskoca camianın 11 de birini orda temsil ediyorsun
saygı duyacaksın , saygılı olacaksın, çekineceksin , haddini bileceksn
bir dengesiz yüzünden camiamızı karalayamazsın
tirübüne tekme sallayamazsın
ya bilinçli tezgah ya da psikolojik sorunlusun
zaten futblundan da bişey olmaz
senin yüzünden bu takımdan yasin gönderildi
sen karşılığında dengesizlik yapıyorsun
Çok güzel tespitler tabikide kimse küfürü savunmaz ama Volkan'ın yaptığı çoğu hareket bana çok antipatik geliyor daha önce colmanla ve geçen hafta maluda ile kavga etti keşke yasinin yerine o gitseydi bence en az zararla yollar ayrılmalı

Furkan Dündar
27.08.2013, 00:41
habertürkde söyledi iho az önce