Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Çaykur Rizespor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
bordoylamavi
26.08.2013, 22:00
ben size takımdaki kötü havanın nedenini söyleyim %100 OLCAN ADIN yüzünden
dikkat edin top ona geldinde ya atak kesilir ya mal mal topu kaptırır yada düşer ve uğursuz geldini düşünüyorum okadar nefret ediyorumki hissettini biliyorum ayakları birbirine dolaşıyor
çok bkötüydü. resmen sol taraf yol geçen hanıydı. çıkışlarda da hep top kaybetti. napıcaz bu sol tarafı
eyuksek1967
26.08.2013, 22:00
ya bu volkan olayı ne macı izleyemedik bi renktaş anlatırsa sevinirim..
Selçuk Sarı
26.08.2013, 22:01
Volkan'a yapılan çirkinlik, son kaçan gol, çok beğenmediğim futbol dışında 3 güzel şey vardı sahada; Yusuf Erdoğan, Malouda'nın golü ve Ali Adnan'ın frikikleri... (herif iyi vuruyo aga)
Ediitt
kaale alıyormusun onları
mkesen1982
yusuf artık 11 oynamalı.maluda takımı ikinci yarı topladı.colman çok iyi toplar attı bir iki tane yanlış tercihide oldu.henri düş artık yakamızdan
AKSOY_61
4 e 3 geliyorsun yok 3 e 2 geliyosun yok
3 tane adam geliyorsun rakip sıfır ama yine gol yok.
İleri hattın futbol! zekası yaş ortalaması 15.
murat3861
Henrikenin verdiği pasta çok kötüydü maalesef oyun olarak iyi değildik bugünün en iyi yanı Volkan'dan kurtulmamız oldu
yusuf colman malouda seviye atladı takım
bosingva bamba forvet harika olacak
Giallorossi
26.08.2013, 22:02
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=195158
Alin size haber. Hollanda basininda Volkan olayi
Onur Akyüz
Henrique nin pozisyonu icin Yattara'yi animsamanizi rica ediyorum :)
Kaleciyi ceza sahasına girmeden yatırıp golü yapardı. :)
Punisher-61
Bugün iyi oynamadik cok da kötü degildik..
3 puan hayirli olsun artik önümüzdeki maclara bakacagiz..
Bosingwa malouda ve yusuf arti yeni iyi bir forvet takima girdi mi bu takimdan biseyler olur bundan eminim..
Volkana üzüldüm..
Sent from my iPhone using Tapatalk
edimurphy_61
Colman olması gereken yerde ofansıf ortasaha forvet arkası olarak oynatılmalı
Soner Kurt
Ali adnan ın içine ronaldo kaçmış o son frikikte kısa süreli kalbim durdu
emre duman
yusuftta iyi oynadı . bide ne yaparsa taraftar alkıslıyor
taraftar genç adam hırslı ve koşan adam istiyor millet anlamıyor yeter artık şu salakları izlemekten bıktık sabır kalmadı kimsede her gelen sığırları kurtarmaya çalışıyor
taraftar mal deyil koşan herşeyi ile oynayan takımı yenilsede alkışlar volkan gibi karaktersizleri göndermek lazım iyi yaptılar ona
Orda golun kacma sebebi malouda'nın açısına göre topun hızlı gelmesiydi
Bi daha izlerseniz malouda sol kale direğininde dısında.
O top yavas ve yerden gelmeliydi ki sol ayakla sağa doğru vursun.
Zaten malouda henrique bi bakışı var senin atcaan topun der gibi :)
Bu geceki tüm olumsuzlukların yanında genç yusufu maloudayı ve colmanı izlemek ayrı bir keyifdi..:)
Gustavo colmana ne kadar kızsakta bu takımda ayağına top yakışan hırsıyla mücadele eden ve istediğinde takımın cevresini değiştirebileceğini bir kez daha gördük..
çok kötü kontra atağa çıkıyoruz . bu kadar temposuz çıkılmamalı hucuma,rezil ötesi
4 e 3 geliyorsun yok 3 e 2 geliyosun yok
3 tane adam geliyorsun rakip sıfır ama yine gol yok.
İleri hattın futbol! zekası yaş ortalaması 15.
Aynen, o tercihler nedir allah aşkına ya. Son 20 dk. ciddi anlamda tuhaf geçti.
naimbektas6161
26.08.2013, 22:03
Aykutla yusufu begendim ama eksik çok şükür kazandık.
Onur Akyüz
Ali Adnan cm şanslı olsa 2 tane yazmıştı, adam gavura vurur gibi vuruyor toplara.
yusuf colman malouda seviye atladı takım
bosingva bamba forvet harika olacak
mac 2-2 bitseydi küme düsme adayi ilan edecekti ,,taraftar''
carantinas
Bir şeyler var takımda olacak gibi ama özgüven lazım seri galibiyet yapabilirsek o da olur.
Henriq in son pozisyonda pası vermesi doğal orda 100 oyuncu olsa 95 i yanındakine verir ama pası kötü verdi çok içeri girdi daha sağa gidip kaleceyi üzerine çekmesi gerekiyrodu artı topu da sektirdi.
Enes Ünal Kaya
Colmanın Pasları Hep Yanlış Yere.. Art Niyetli Oldugunu Düşünmek İstemiyorum..
Bana Abartıyorsunuz Falan Diyeceksiniz Sonra
asilhamsi
kacan balık buyuk oldu yine.Ali Adnan takımın sol tarafına cuk oturacaktı.
Olcan dan sol bek yaratma cabası bize cok pahalıya patlayacak.Elimizde orjinal sol bek kadir varken cok gereksiz bir ısrar.
Her zaman dedigim gibi a.kadir,kadir ve yusuf bu takımda banko oynar.
Salpazarli
26.08.2013, 22:04
Henriquenin pasi neydi öyle ya? adam yerden düzgün pas atamiyor
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
bordoylamavi
maluda colman bu ikisi şart. soner çok zayıf ve figüran gibi. volkan zaten belli. artık colman ve maluda 11 olmalı. savunmamız da çok sıkıntılı. tama mustafa aykut güzel şeyler de yaspıyor ama adamlar elini kolunu sallaya sallaya cezxa sahasına giriyor.
bariskaratas
Volkan a taraftar çok sabretti bile
artık volkan yerine yusuf
zeki yerine bosingwa
henrique yerine emre oynamalı.
colman ile malouda ilerde abdulkadir ya da aykut geride oynamalı.
inadina61_08
Birde bir önceki yorumu okumadan bu yoruma istinaden yorum yapmayın çünkü çok ağır birşey yazacağı, rize'yi yenemeyen küme düşer.
kalesi kale değil stoperleri tek hamlelik adam, forvetle dolu, gol vuruşu yapacak adamları yok. tek şey kontra(o da belki, yada duran toplar)
Salih Edip
Kaleciyi ceza sahasına girmeden yatırıp golü yapardı. :)
Aynen ya spiker de nasıl anlatacağını şaşırırdı :)
Yıldıray Emanet
yemin ederim futbolcu olsam henriqeye pas atarsam lisansımı kendim yırtıp atarım
forvet alacagimiza 100 tane ingiliz taraftari transfer etsek sampiyon oluruz..
Berat Akçay
26.08.2013, 22:05
Pas kötü olabilir de boş kaleye de o top kaçırılır mı? Yani gene mi suç Henri nin nasıl taraftar profilimiz var. taktınız mı takıyonuz arkadaş ya.
Kardeşim kusura bakma da top kötü gelirse 1 metre yanındakine pas bile atamazsın. Pozisyonu izle Henrique'ye taktığım falan yok.
Enes Ünal Kaya
kaale alıyormusun onları
zaten vazgeçtim burda da 12no yu yazmaya değmiyeceğini düşünüp editledip hemen ama hızlı davranmışsın :)
edimurphy_61
Ali Adnan'ı ya devre arası ya da sezon sonu kesin almamız lazım
Giallorossi
Ali Adnan turnuvada iyide evet ama bugünki oyunuyla abartiliyor. Iki frikik haricinde oyunda hic yoktu hep onun kanadindan geldik bize cok bos alan birakti
zafercalikoglu
olcan ın yerine acil bir adam,defansı ofansinden daha kötüü..
adrianın ile oynayabilecek birine ihtiyaç var oda moluda ama 45 dk zor cıkartıyor,,ciddi fizik sorunları var,
colman yinede colman araya pas atmayı en iyi bilen adam...bi karaercek kalmalımı gitmelimi...
soner yavas ve güçsüz...
zeki yetersiz..bir an önce bosingwa gelmelii..ali )adnan bizde olsa keşke .;)on numara adam ..
mustafa yumlu defans da kötü,acilen giray monte edilmeli...
EKSIK COK ,yine de kazanmak güzell
Henrique pas bile atamıyor yanındaki adama forvet olsa 2 golü vardı banko 2 asist de colmandan gelmişti büyük ihtimal.
U.Sadıkoğlu
Volkan'ın a..............
Takim berbat. Guya 2 on libero+1 ortasaha ile oynuyoruz rakip yine de ortasahayi yuruyerek geciyor. Nasil adam olacak bu takim bilemiyorum...
Kontrada çıkarken dersin bu adamlar 390 dakkadır sahada.kondisyon bitti 70'den.sonra
Alper Beyazay
26.08.2013, 22:06
Artık forvette Batuhan oynamalı.. Henrique yedek bile oturmasın mümkünse.. Lütfen!
Mehmet Fatih Silik
Iki cok kötü takimin futbolunu izledim...
Orta saha iki takimda da yoktu resmen...
Tek tük oyuncular ayakta kalabildi...
Rize orta sahayi otoban gibi geciyor ve tehlike olu$turuyor...
Aynisini biz yapiyoruz...
Macin hakki bana göre beraberlikti...
Her zaman böyle balli olmayiz ama...
Yıldıray Emanet
gel artık gekas
Kader KORELİ
Bırakın Volkan'ı rahat, yetmedi mi bu yaşadıkları?
bu takım olacak arkadaşlar.
Orda Henrique yerine Yattara olsa kalecinin belini kırar atardı golü
F. Yıldırım
26.08.2013, 22:07
Colman bu futbolu oynasın bırak 90 dakika ekstra 20 dakika daha sahada tutardım.
memmedaga
Ali Adnan tarihi bir transfer basarisidir
Unal Karamanin ne kadar pasif bir adam oldugunun garantisidir
Volkan kendi kalesine bilerek gol atsa anasina cocuguna kimse kufur edemez
ona kufur edenlerin anasina cocuguna selamlarimi gonderiyorum
Trabzonspor sampiyonluk gorememesinin en buyuk sebebi budur belkide
kendi futbolcusuna hocasina, baskanina bu kadar agir kufurler eden baska taraftar varmi bilmiyorum
ana baba baci coluk cocuk farketmiyor
o pasi malouda atip, Henrique bos kaleye kacirsaydi, ona denilen laf kalmazdi. Biraz tutarli olun...
Hoca ikinci yari takimi begenmis. Hocam top hep rakipteydi be, yapma Allah askina...
Ben düşünüyorum adam art niyetli. Gariptirki forumda colmanın iyi oynadığını söyleyenler çok, şaşırmadım değil.
Yusuf artık 11'de olmalı, daha ne kadar kenarda bekleyecek merak ediyorum.
Takim berbat. Guya 2 on libero+1 ortasaha ile oynuyoruz rakip yine de ortasahayi yuruyerek geciyor. Nasil adam olacak bu takim bilemiyorum...
,,taraftarim'' diye gezinen zümre takimin yakasindan düserse belki bir umut isigi dogabilir..
asilhamsi
colman oynamak istediginde takımn en onemli oyuncularından biri oluyor.Ama malesef devamlılık sıfır.
Solbeke olcan olmayacak.Bunu anlayıp kadir oraya monte edilmeli.Yusuf artık kesinlikle 11 de olmalı.
Mutlaka bir forvet alınmalı.Kimse begenmese de bu takımda kalu uche cok iyi katkı saglar.
-------yusuf-------------adrian----------malouda---
----------------------kalu uche-------------------------
bu hucum hattı tamamdır.
Stoper de aykutun yanında bir tane daha saglam adam olsa tadından yenmez.
Dedigim gibi solbekte eger adam alınmayacaksa kadir de ısrar edilmeli.
edimurphy_61
forvet alacagimiza 100 tane ingiliz taraftari transfer etsek sampiyon oluruz..
+61
Doğukan Uçan
Ali Adnan'i bu forumda 5646454654 kere yazdık al işte
Berat Akçay
26.08.2013, 22:08
La o zaman niye Aykut'la Malouda'ya %100'lük paslar atsın. Bende yanlış tercihte bulunduğunu düşünüyorum ama 2.poziyonda hep Malouda'ya attım diğerine de atayım diye düşündü
Fatih Birinci
Volkana üzüldüm ama sahadan cikmasi cok büyük terbiyesizlik.derhal kadro dışı kalması gerek.malouda ve yusuf CANDIR CANNNNN :)
Armağan Dere
henrike pas verecekmiş gibi yapıp kaleciyi terse yatırıp golü atmalıydı.
kendine güvenemediğinden dangalakça bir pas verip öyle pas mı olur.
eğer maç 2-2 bitseydi kendini kıvıracaktı aradan.
adamda özgüven eksikliği oluşmuş.
Kimse Colman oynamalı demesin, adamın kullandığı her top yanlıştı.
inadina61_08
MRA : İkinci yarı oyunumuzu beğeniyorum, ancak bunu Birazda Rizespor sağladı biraz. Kötü oynama hakkımızı kullandık buna rağmen kazanmak güzel. ikinci yarıda ki direnç iyiydi bunu genele yaymalıyız.
Yorum : İkinci yarı ne vardı kontra atak dışında orta sahayı geçemedik, ben bjk maçını falan mı izledim.
MRA : Volkan olayı aile içi bir olay, Para alıyor oynasın demek materyalist bir yaklaşım, bu şekilde bir yaklaşım çok cahilce, bir taraftarın yaptığını tüm taraftarlara mal etmemeliyiz. bazen gülü seven kokusunu bilir(dikenine katlanır demedi kesinlikle)
Salpazarli
colman girdikten sonra takim daha çok pozisyona girdi nerenizle izliyorsunuz?
Yıldıray Emanet
Ali Adnan tarihi bir transfer basarisidir
Unal Karamanin ne kadar pasif bir adam oldugunun garantisidir
Volkan kendi kalesine bilerek gol atsa anasina cocuguna kimse kufur edemez
ona kufur edenlerin anasina cocuguna selamlarimi gonderiyorum
Trabzonspor sampiyonluk gorememesinin en buyuk sebebi budur belkide
kendi futbolcusuna hocasina, baskanina bu kadar agir kufurler eden baska taraftar varmi bilmiyorum
ana baba baci coluk cocuk farketmiyor
edit..
Rize böyle oynasın 13. sıradan yukarısını göremez
Birde ali adnan gercekten iyi oyuncu.
Rizeli şbli, ğsli şimdiden transferin hesaplarını yapıyolardır
bariskaratas
26.08.2013, 22:09
acilen bamba bosingwa yusuf ve emre takıma monte edilmeli
volkana moral vereceğez diye ilk 11 e almazlar umarım gene.
Sefa Murat Dokuz
1.si 10 tane gol atabilirdik sonlarda. Colman 2 tane yedi. Malouda 3 tane yedi. Malouda pas vermiyor arkadaş boşta henri sağa açıyo oyunu aradan oyna işte.
Henri ilk pozisyondada yarı sahadan çıkmış bence oda değil ofsayt ilk yarıdada değildi bir net ofsyat verdi hakem. Sonda malouda kaçırdığı komedi. topu tut en kötü henriye tekrar ver bari.
Hoca ikinci yari takimi begenmis. Hocam top hep rakipteydi be, yapma Allah askina...
demek ki hoca futboldan anlıyor.
inadina61_08
MRA : Yuh diyebilirsin, eleştirebilirsin, ama küfür etmek bize yakışmaz, bir kişinin yaptığını taraftarlara mal etmiyoruz. 15 dakika soyunma odasında volkana alkış tuttuk.
Enes Ünal Kaya
La o zaman niye Aykut'la Malouda'ya %100'lük paslar atsın. Bende yanlış tercihte bulunduğunu düşünüyorum ama 2.poziyonda hep Malouda'ya attım diğerine de atayım diye düşündü
Ben Korkuyorum Colman'Dan Artık Güvenmiyorum Valla..
Ona Attım Bunada ATıyım Diye Düşünce Olmaz Saha'da Az Daha Maç Gidiyordu.. Neyse Bir Kça Haftaya Görücez. İnş Sorun Çıkartmaz Daha
Bu takımda ilk hamle olarak; Volkan, Zeki ve Mustafa'nın uzaklaştırılması lazım....
Bunlar futbolun katilleridir...
Bir futbolcu düşünün; Trabzonlu, Trabzonsporlu... Ama ruhtan bi haber...
13140 günlük ömrümde, binlerce maç seyretmişimdir....
Ben bir stoperin topu önüne alıp yerinde sabit bir şekilde durduğunu görmedim...
Ya Rabbim sen bize sabır ver...Amin...
TSunami_69
26.08.2013, 22:17
volkanın pozısynda birseş dıkkatımı çekti. maçı tvden izleyen herkes volkan ile aykut akgünün pozısyon gerreği tartıştığını sandı ama aykut onu teselli ediyordu.. işin garip yanııı volkan aykuta bartılı tepki verdi.. Trabzonsporlu taraftarlardan küfür yiyor ve yanına gelen aykut akgün de trabzonlu
Bu ortasahayla bu takim biyere varmaz. Zokora-Aykut'un halleri iler acisi, Soner ayakta duramiyor. Yine dengesiz Colman'in ayagina bakiyoruz...
Kader KORELİ
26.08.2013, 22:17
neyi alkışlamışlar? ben tam anlayamadım.
Yusuf 11 oyuncusu olmalı artık Volkan'ın yerine
Bu takımda ilk hamle olarak; Volkan, Zeki ve Mustafa'nın uzaklaştırılması lazım....
Bunlar futbolun katilleridir...
Bir futbolcu düşünün; Trabzonlu, Trabzonsporlu... Ama ruhtan bi haber...
13140 günlük ömrümde, binlerce maç seyretmişimdir....
Ben bir stoperin topu önüne alıp yerinde sabit bir şekilde durduğunu görmedim...
Ya Rabbim sen bize sabır ver...Amin...
Şampiyonluğun mimarlarından ne kadar kızsakta taraftarımızın gönlünde yeri ayrı olan Volkan Şen' çağrımızdır;
Şampiyonluğumuzun mimarlarından sahaların haşarı çocuğu içimizen biri öz evladımız Volkan Şen'e Trabzon taraftarlarının
yapmış olduğu terbiyesizlikleri kınıyoruz.
Onu sahipsiz sandıysanız yanılıyorsunuz o bizim evladımız bu yüzden artık yüksek sesle haykırıyoruz.
DÖN YUVANA VOLKAN !!!
#dönyuvanavolkanşen
Bursasporluyuz.net
Doğukan Uçan
26.08.2013, 22:19
Colma'nın 2 pozisyondaki pasları hep yanlış yere attı, zor olanı yaptı adeta :D
zafercalikoglu
26.08.2013, 22:20
BU MRA konuşmayıda bilmiyooo,,Şenol hocamın gözünü seveyim,felsefi konusurdu ama adamdı...MRA volkanımı alkışlamış..15 dk..hayret yaww
Adrian'dan kanat olmaz hoca, bosuna ugrasma. Adam sahada yoktu resmen. Oynatacaksan ortada oynat, yoksa kes elemani...
Volkan,Mra,Henrik ve Yumli kovulmalı.Forumda akil adamcılık oynayanlar var onların sağduyulu gibi gözüken yorumlarına kanmayın.
Gökhan Baymak
26.08.2013, 22:21
MRA çok güzel konuştu.. Anlayana tabi.
Alper Beyazay
26.08.2013, 22:21
Ya bırak Berat ne açıklıyorsun sen bu taraftara. Ben böyle kafa yapısı görmedim. Adam girer girmez 2 pozisyonda gol pası verdi milletin söylediğine bak. Çok ilginç taraftarımız var çok.
Yunus Emre SEYHAN
26.08.2013, 22:22
Mustafa Yumlu bir kere kendisini ekranlardan izlese beni anlayacak.
Adam 2 yıldır bulunduğu bölgeyi terkedip gelen topa mudahele etmeye çalışıyor ama malesef boşa çıkıyor, topu rakip alıyor ve bölgesini boşaltıyor
Yılmadan tekrarlamaya çalışıyor...
Bunun yanında sürekli pozisyon alırken hata yapıyor , vallahi sabır kalmadı
Colman gecenin bariz en iyisiydi. Volkan ise en kötüsü.Mra ise en amatörü
Gökhan Baymak
26.08.2013, 22:23
Mustafa Yumlu bir kere kendisini ekranlardan izlese beni anlayacak.
Adam 2 yıldır bulunduğu bölgeyi terkedip gelen topa mudahele etmeye çalışıyor ama malesef boşa çıkıyor, topu rakip alıyor ve bölgesini boşaltıyor
Yılmadan tekrarlamaya çalışıyor...
Dön Bamba dönnnn !:(
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:25
gekas gelsin uzatmasınlar bu işi henriqeyle oynadığımız her maç ruh sağlığımıza zarar 1 tanede sol bek alsınlar olcan'dan solbek olmaz
Emrah Akcagöz
26.08.2013, 22:25
Yasin attı. Erciyes 2-1 yaptı. Şimdi de Yasin'i övmeler başlar.
la su bursaya inanilmaz ayar oluyorum, size ne acaba? siz daha ilk macinda oyuncunuzu yuhalamadiniz mi barzolar... Adamlar tam firsatci, hadi baska kapiya...
Emrah Akcagöz
26.08.2013, 22:26
Diğer maçların aksine Yumlu bu maçta felaket kötüydü. Her an hata yapacak gibi duruyordu.
TSunami_69
ayrıca pıyasada o kadar kaliteli Trabzonlu futbolcu varken neden hep kazmalar (yumlu zeki akgün) Trabzonsporda anlamış değilim
Doğukan Uçan
Buyur yasin öztekin attı
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:27
la su bursaya inanilmaz ayar oluyorum, size ne acaba? siz daha ilk macinda oyuncunuzu yuhalamadiniz mi barzolar... Adamlar tam firsatci, hadi baska kapiya...
valla çok istiyolarsa alsınlar tepe tepe kullansınlar aralarında para toplasınlar madem çok istiyolar
Mehmet Fatih Silik
Gidim de FUTBOL izlim...ManU-Chelsea yaki$ir bu saatde...
Hüseyin Başoğlu
volkanın annesine küfür etmiş direk o köpek...
Kardeşim maçtaydı küfür eden şerefsizin önünde oturuyormuş duymuş..
İlk 20 dk hariç çok kötü oynadık çok!
Avrupa maçlarıda buna dahildir ; ilk 20 dk iyi tempo yapıp basıyoruz sonra 70 dk ne ileride ne geride ne yaptığımızdan bir haberiz.
Hocam beni hayalkırıklığına uğratmaya devam ediyor. Zokora - Colman (oynatılmadı bugün ama oynatılırsa) Alanzinho ... bunların takımda asla işi yok.Derhal kadro dışı bırakılmalılar. Zaten böyle oynayıp para alacaklarına, oynamadan alsınlar daha karlı bizim için.;)
Yusuf,Abdülkadir,Kadir hemen takıma monte edilmeli.Soner , fiziki olarak kuvvetlenmeden yada AMC pozisyonunda oynatılmayacaksa yedek oturmalı.Henrique bu takımın santraforu değil.Adam bildiğin Winger yada yardımcı forvet.
Olcanı sol bekten çıkarmak zorundayız. Adam iyi -kötü bir kozdur bizim için.Malouda ile değişmeli oynarlar (sağ kanat -sol kanat)
memmedaga
26.08.2013, 22:28
Volkan,Mra,Henrik ve Yumli kovulmalı.Forumda akil adamcılık oynayanlar var onların sağduyulu gibi gözüken yorumlarına kanmayın.
he oldu
ulan bu kadar keskin
ahkam kesme nereden cikti
fikrini soyle ama herkese posta koyamazsin...
Nihat Güneş
26.08.2013, 22:28
Forvetinin hava toplarindan bihaber olmasi cok buyuk eksiklik, her top duvara carpmis gibi donuyor haliyle baski yiyorsun...
Volkan'ı elden çıkarsak bu bahaneyle.
volkanın annesine küfür etmiş direk o köpek...
Kardeşim maçtaydı küfür eden şerefsizin önünde oturuyormuş duymuş..
O insanliktan nasibini alamamis tiplere omur boyu men vericeksin, giremeyecekler stada filan bir daha...
Volkan Şen olayı devre arasına damgayı vurdu ve devreye İbrahim Hacıosmanoğlu girdi.
26 Ağustos 2013 Pazartesi 22:24
http://www.trabzontv.com/images/haberler/haciosmanoglu_olaya_el_koydu_h14469.jpg
Trabzonspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasının 43. dakikasında bir taraftarla tartışıp gözyaşları içerisinde sahayı terk eden Volkan Şen olayı devre arasında bordo mavililerin gündemi oldu. Mustafa Reşit Akçay'a isyanını anlatan Volkan Şen, "Oyuncusuna küfreden taraftar olur mu? Ben gitmek istiyorum." dedi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hemen devreye girerek olaya el koydu. Kesin talimat veren Hacıosmanoğlu, "Bana o taraftarı bulun" dedi. Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla yayıncı kuruluştan görüntüler istenerek olaya sebep olan taraftar bulunacak. Taraftar hakkında tüm yasal işlemlerin uygulanacağı bildirildi.
Küfür edenın alacağı para cezası ve Volkan şikayetçi olursa hapise kadar yolu ama hepsi bir kenara Hacıosmanoğluda devreye girdiyse boku yedi :D
Jackal Wile
26.08.2013, 22:29
colman iki yıldır izlediğim en iyi colman deli meli ama oynayınca oynuyor.
volkan olayına gelince kimse kimseye boş yere küfretmez arkadaş sen okadar tribündeki adamla alay edersen kafana göre takılırsan hiç kusura bakma söverler sana kendi etti kendi buldu.
Emrah Akcagöz
26.08.2013, 22:29
TRTSpor maçın geniş özetini verecekmiş şimdi. Acaba 2 dakika mı 3 dakika mı ? İnşallah yanıltırlar beni.
Colman kafasinda futbolu bitirmis..
Umursamaz vurdumduymaz.. Topu kaptirir geri gelmez..
Bugun 2-3 tane pas atti yine bizim taraftari mest etti..
Size soyliyim o adam bundan sonra top mop oynamaz..
zafercalikoglu
26.08.2013, 22:30
colman girdikten sonra takim daha çok pozisyona girdi nerenizle izliyorsunuz?
kesinlikle haklısın,macı bıraktım colmanı izledim ,toplu topsuz,ben ce de iyiydi....
bjkda birsey olmadigi belliydi gecen hafta da, ama biz o kadar kotuyuz ki. Sut atamadigimiz takima lige yeni cikan takim 45 dakika 2 tane salladi. Halimizin ne denli icler acisi oldugunun bir baska gostergesi...
25-45 dakikaları arası bir de 65-85 arası dışındaki futbolumuzu baya beğendim bunu maç geneline yaymayı öğrenmeliyiz. İleride top tutabilecek uzun boylu, pivot santrafora ihtiyacımız var eğer ki tek forvet oynayacaksak, Gekas, Uche filan hiç yararlı olamaz. Janko kadroya girsin yavaş yavaş denensin. Batuhan'da hafiften hazırlansın.
futbolcuyu futboldan sogutan trabzonspor ,,taraftari''..
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:31
volkan'da bu saatten sonra evinin bahçesinde oynasın aman ha geri doniyim demesin transfer donemi hazır kapanmamısken yallah başka takıma bu takıma ne verdiki bu zamana kadar bundan sonra ne vericek heleki bu olaydan sonra
Bizim en buyuk ekigimiz orta saha..
2 tane transfer sart bu mevkiye.. Hocalarin basini yiyen hep bu bolgeydi..
Orta sahan yoksa kazanman tesaduflere bakar..
Sadettin_
26.08.2013, 22:32
diğer forumlara bi göz attım .. Şu ligde taraftarı yuzunden rezil olan 2 takım var birisi fener diğeri trabzon diyorlar . haklılar .
tolganın kafasına su şişesi fırlatan da bunlar değilmiydi ?
adamlar sırf zarar .
Colman'ın neresi iyiydi arkadaşı? İki yalancı depar atınca kontralarda iyi oynamış mı olunuyor?
2 tane rezil pas tercihi yapsa basit oynasa 4 olacaktı maç.
Colman ofansta oynamali, sikinti Zokora'nin yaninda kim olacak? Aykut ve Soner ile olmayacak gibi, Olcan'a da yazik oluyor, adam ofansta takimin en iyilerinden..Gerekiyorsa Emerson kalsin, Alan gitsin, cok isimize yaramayacak
birisi colmani cok begeniyor digeri yerden yere vuruyor..demek ki algilar ve yorumlar arasinda daglar kadar fark olabiliyor..
trabzonspor ,,taraftari'' diye gezinen büyük bir kisim kesinlikle futbol küstahi..
Furkan Özdem
26.08.2013, 22:33
MRA hocanın açıklamalarını "bazıları" iyi dinlesin.
şenol.08.borçkalı
26.08.2013, 22:33
taraftarın küfür etmesi tam bir fiyasko... Volkanın sahayı terk etmesi ise DAHA BÜYÜK BİR FİYASKO..
Maluda süper gol attı ama inanılmaz ağır..
Takım bu aksam mücadele anlamında fena değildi..
Bu arada Zeki'yi hep fırcalıyoru :) z.Bugün iyiydi nihayet.İnsallah hep böyle devam eder..
Birde Onur defans oyuncularına cok fırca atıyor..birisi uyarması lazım bence..
Bizim en buyuk ekigimiz orta saha..
2 tane transfer sart bu mevkiye.. Hocalarin basini yiyen hep bu bolgeydi..
Orta sahan yoksa kazanman tesaduslere bakar..
Elinde Gökhan Alsan,Jebrin v.b. yıldırım gibi kaleye süpriz koşu yapan adamlar var.
Elin oğlu çıkartıp oynatıyor.Zokora ve Colmana açılan sonsuz kredinin 4'e 1'i kafi bu çocuklara!
asilhamsi
26.08.2013, 22:35
İlk 20 dk hariç çok kötü oynadık çok!
Avrupa maçlarıda buna dahildir ; ilk 20 dk iyi tempo yapıp basıyoruz sonra 70 dk ne ileride ne geride ne yaptığımızdan bir haberiz.
Hocam beni hayalkırıklığına uğratmaya devam ediyor. Zokora - Colman (oynatılmadı bugün ama oynatılırsa) Alanzinho ... bunların takımda asla işi yok.Derhal kadro dışı bırakılmalılar. Zaten böyle oynayıp para alacaklarına, oynamadan alsınlar daha karlı bizim için.;)
Yusuf,Abdülkadir,Kadir hemen takıma monte edilmeli.Soner , fiziki olarak kuvvetlenmeden yada AMC pozisyonunda oynatılmayacaksa yedek oturmalı.Henrique bu takımın santraforu değil.Adam bildiğin Winger yada yardımcı forvet.
Olcanı sol bekten çıkarmak zorundayız. Adam iyi -kötü bir kozdur bizim için.Malouda ile değişmeli oynarlar (sağ kanat -sol kanat)
colman ın bugunku oyununu begenmemek haksızlık.ama gelgor ki devamlılık yok.
Bence en onemli sey disiplin ve devamlılık.Ben mustafa hocadan sahada ne yapması gerektigini bilen disiplinli bir takım bekliyordum sadece.Skor benim icin cok onemli degi.Bu disiplin oturdukca skor kendiliginden gelir.
Ama simdiye kadar bu konuda hic gelisim gosteremedik.Sahada kşm hangi gorevde oynuyor belli degil.Buldugumuz pozisyonlar tamamen rastlantılar uzerine kurulu.
Nerede 1461 oynadıgı futbol nerede bizim takım.Disiplinli oyun disiplinli oyucularla oynanır.
---------------------onur-------------------------------
boss-------giray-------------aykut-------------kadir
-------------a.kadir----------aykut------------------
yusuf-----------------adrian---------------malouda
--------------uche-----------------------------------
isimlere takılmadna soyle bir kadroda ısrar etsin hersey yerli yerine oturacak.
Sahada öyle bir Soner vardı ki Colman gözüme Zidana gibi gözüktü...
Beğenin beğenmeyin Colman'dan daha iyisi yok bu takımda.
Daha iyisi alınınca konuşuruz...
emre duman
26.08.2013, 22:36
futbolcuyu futboldan sogutan trabzonspor ,,taraftari''..
futboldan bizi sogutanda trabzonspor futbolcusu boş konuşmayın arkadaş yusuf oyuna girerken kötü bir şey yaparken bile alkış alıyor nedeni ne biliyormusun taraftar yeni ve ümitlerini başka adamlara bırakmak istiyor bu ruhsuzlar bişe olmaz
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:36
volkan'ı soyunma odasında 15 dakka alkışlamak neymiş arkadaş ne günlere kaldık çoluk çocuk avutuyolar işi gücü bırakıp
Harun-61
26.08.2013, 22:37
Kukesi maç başlığı açılabilir :)
ben volkanı hala alkışlıyorum o eylem 15 dakikalık mıymış?
Colman ofansta oynamali, sikinti Zokora'nin yaninda kim olacak? Aykut ve Soner ile olmayacak gibi, Olcan'a da yazik oluyor, adam ofansta takimin en iyilerinden..Gerekiyorsa Emerson kalsin, Alan gitsin, cok isimize yaramayacak
Zokora Aykut Soner Colman.. Bu adamlarla olmaz..
Zokora ile Colman kafasinda futbolu bitirmis.. Soner fizik olarak yetersiz..
Aykut daha bikac sene evveline kadar giresunda falan ya oynuyordu ya oynamiyordu..
Onu birak Mustafa bu takimin 11inin gediklisi oldu..
Sagbek yok solbek yok.. Yok oglu yok :)
Bu sezon evimizdeki ilk maçımızda aldığımız galibiyetten dolayı takımımı kutluyorum. Devamının gelmesini diliyorum.
Volkan'ın geldiğinden bu yana oynadığı oyundan ben de bir taraftar olarak memnun değilim ancak; insan demeye bin şahit birinin çıkıp da, onu saha ortasında azarlamasını kesinlikle onaylamıyorum. Kimsin arkadaşım sen? Gurbetteki milyonlarca taraftarın bir maç için olsa dahi bulunmak için can attığı bir yerde sen kendi futbolcuna böğürmekle neyin amacındasın? Tasmalı başkanın gibi ona buna öten sahibinin sesi bir adam istemiyorum ben tribünlerde. Ne kadar tezahürat ettin? Ne kadar destekledin takımı da sen benim takımımın futbolcusuna içindeki bütün öfkeni kusuyorsun. Tamam, adamlar triyonlar alıyorlar diye düşünebilirsin, ben asgari ücretle çalışıyorum şunlara baksana kardeşim de diyebilirsin, hatta işsiz vatandaşlarını da düşünebilirsin, işini yapmadığı için yuhalayabilirsin ama anırmak istiyorsan yanlış yerdesin! Hayvanat bahçeleri bünyelerinde barındıracak hayvanlar arıyorlar nesil tükenme durumlarına karşı!
Terbiyesizliğin lüzumu yok! Oyuna gelmeyin! İstanbul yalakalarının istediği de bizim saldırganlaşıp tepki çekmemiz zaten. Zayıf yönlerimizi çok iyi analiz etmişler. Psikolojik avantajı her seferinde lehlerinde kullanmalarına izin vermeyin. Bile bile ladese gelmeyin her seferinde!
asilhamsi
26.08.2013, 22:37
jebrin i a takıma katmak cok kritik bir hamle bizim acımızdan.
Jackal Wile
26.08.2013, 22:38
colmanın bugunkü oyununu beğenmezler volkana sövülmesi yanlıştı derler enteresan
Kukesi maç başlığı açılabilir :)
açılsın,sıradaki gelsin
Cafer Bulur
Su ana kadar en cok resmi maci yapan takim olarak en hazir takim olmamiz gerekirken ligin en kötüleri arasindayiz.
Bu aksam da yine futbol adina hicbir sey ortaya koyamadik.
Malouda nin golü disinda bizim adimiza güzel seyler yoktu,takim yine sefilleri oynadi.
Gecen sezon ayni takim olmasina ragmen nasil birbirlerinden bu kadar kopuk oynayabiliyorlar anlam veremiyorum.
Bunu sadece kalite eksikligine baglayamiyorum takimda yine eksik bir seyler var.
Sonumuz hayir degil,1-2 transferlede cözülecek cinsten degil.
eyuksek1967
Ya belki volkan çok kötüydü felan da adamın devre arasında alkışlanmasına bile kızan var ya nasıl bi zihniyet anlamadımki..
emre duman
destek olmak gelmiyor içimden bukadar net o adamın eti budu belli yusuf ondan 10 gömlek daha iyi o varken bu salağa neden destek olayım öle yaparsam yusufa haksızlık oluyor önünü kesiyor adamın
Hüseyin Başoğlu
Şahsen nefret ettiğim volkana hak veriyorum...
Benimde anama küfür etseler değil o sahada o şehirde 1 dk kalmam...
Üstüne direk adamın üstüne yürürüm umrumdada olmaz açıkcası..
futboldan bizi sogutanda trabzonspor futbolcusu boş konuşmayın arkadaş yusuf oyuna girerken kötü bir şey yaparken bile alkış alıyor nedeni ne biliyormusun taraftar yeni ve ümitlerini başka adamlara bırakmak istiyor bu ruhsuzlar bişe olmaz
bugün iyi oynadi..iki üc tercihi yanlis olsun..kötü oynasin o zaman görüsürüz..bugün takim kismen konsantre olabildi..motivasyon cok önemli..takimi sürekli demotive eden kendi taraftaridir..bu yüzden trabzonda olan hicbir kilit maci kazanamiyoruz..
Kader KORELİ
26.08.2013, 22:39
Bizde şöyle ilginç bir durum var ne Henrique tam uçta oynayan bir forvet aslında bildiğim kadarıyla, Belçika'da öyle oynamıyordu, biz öyle oynatıyoruz, yine Adrian devşirme sağ açık, Volkan sağ açıkken solda, sol açığımız sol bekte, Zeki tam olarak sağ bek değil, Colman girdi forvet arkası oynadı, çok karışık bu anlamda 11lerimiz, yerli yerinde oynayan oyuncu sayısı az.
he oldu
ulan bu kadar keskin
ahkam kesme nereden cikti
fikrini soyle ama herkese posta koyamazsin...
Adama bak şaka gibi ne postası kardeş? Sen önce doğru düzgün cümle kur lan lun diye konusma posta koymaya özenen biri varsa sensin.
asilhamsi
---------soner----------a.kadir---------------jebrin
sadece ısrar gerekli.
Jackal Wile
volkan'ı soyunma odasında 15 dakka alkışlamak neymiş arkadaş ne günlere kaldık çoluk çocuk avutuyolar işi gücü bırakıp
inş .MRA bi filozfluk yaparda bidahaki maçtada oynatır volkanı bu sefer beşikten mezara giderler artık volkan için trabzon işi bitmiştir tatile düğüne falan filana bile gelmesin artık mümkünse
memmedaga
hala volkan hakkinda yazilanlari okuyorum.
Volkani hep savundum baktim olmuyor
sonra gercegi kabul edip
agir bir sekilde elestirdim ve yerine yusufun oynatilmasini gonderilmesini savundum
ama arkdas birgun bir kez daha sahit oldum ki
bu taraftar sampiyonluga layik degil
Yobazlik diz boyu
bu kadar olmaz
ozellikle ana baci, coluk cocuguna kufredenlerin alayini....
bordomavi net giderek kahvedeki seviyesiz yobaz ortama benziyor.
tavriniz ortaya kendi oyuncummuza edilen hakaretleri savunan adamlari barindirmayin burda yeter
volkana yapılan hareket yanlış ama trabzonda şimdiye kadar kimlere küfür edilmedi ama kimse sahayı terketmedi bu kadar çabuk bırakmasın kendini geçen senede tribünlerle diyaloğa girmişti sürekli şikayet eder vaziyette dolanıyor sahada hakeme futbolculara hocaya tribünlere isyan halinde bugünde sahayı terketmesi bence arkadaşlarına karşı ayıp bütün tribünler sanki ona sövmüş gibi bir ambians yaratılıyor bir kaç dengesiz sövmüş tv de görülüyordu.
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:41
hala volkan hakkinda yazilanlari okuyorum.
Volkani hep savundum baktim olmuyor
sonra gercegi kabul edip
agir bir sekilde elestirdim ve yerine yusufun oynatilmasini gonderilmesini savundum
ama arkdas birgun bir kez daha sahit oldum ki
bu taraftar sampiyonluga layik degil
Yobazlik diz boyu
bu kadar olmaz
ozellikle ana baci, coluk cocuguna kufredenlerin alayini....
bordomavi net giderek kahvedeki seviyesiz yobaz ortama benziyor.
tavriniz ortaya kendi oyuncummuza edilen hakaretleri savunan adamlari barindirmayin burda yeter
sen ne anlatıyosun az önce volkan'ın anasına sövenlerine anasına çocuğuna selam gönderiyodun geçmiş sayfalarda
asilhamsi
volkan a kufur edilmesi cok buyuk bir ayıp.
Profesyonel bir oyuncunun banane ya ben kustum deyip sahayı terketmesi cok buyuk bir ayıp.
Cafer Bulur
Volkan a küfür edilmesi cok cirkindi ama volkanindan oyundan cikmasi hic hos degildi.
Volkan yeryüzünde küfür yiyen ne ilk ne de sonuncu futbolcu olacaktir.
Profesyonel oyuncuysan,o isten milyonlari götürüyorsan oyunu o sekilde terketmeye hakkin yok...
tristram
colman nasi kafasinda futbolu bitirmis anlamadim.bence girdikten sonra on numara
oynadi.son tercihlerde bir iki kez tutukluk yapti ama bugun iyiydi bence..
soner-aykut-zokora orta sahasi bal yapmayan ari gibi..daha iyisi alinmadigi surece
colman bu orta sahada oynar..ayrica edriyndan sag acik olcan'dan sol bek olmaz..takimi hucuma cikaran adamlari yanlis pozisyonlarda oynatarak mundar ediyoruz..
yumli denen ilk insaninda artik kesik yemesi gerekiyor.giray'a yazik aroune kone.
bu ne duygusallık yaa bi ağladı bilmem ne diye bu kadar savunulmaz şu volkan..bunu bir kere yapmadı kaç kere yaptı çocuk oyuncağı mı bu oyndan çıkıosun!!!evet küfür doğru olmayabilir ama statta insanlar herkese sinirle küfür ediyo ki burda kimse ben küfür etmiyorum demesin..her küfür edilen futbolcu oyundan çıkacaksa yandık biz!!trabzonspor her futbolcudan önemlidir bunun farkına varamayan duygusal düşünüp sahayı terkeden futbıolcunun da trabzonsporda işi yoktur!!!
kim olursa olsun insanların kutsalına saldırarak rencide etmenin karşısındayım.
Volkan'ı annesine küfür ederek ağlatmak SAVUNULAMAZ! (verimli değil takımda oynamamalı,gidebilir o ayrı)
Mustafa Gegüç
26.08.2013, 22:42
bu takımın maçlarını hiç olmazsa bir süreliğine istanbula taşıması gerekir... trabzondaki taraftar artık protestonun b.kunu çıkardı, takım istanbula taşınsın da trabzondaki çekirdekçiler de taraftar görsün
asilhamsi
26.08.2013, 22:43
-----------------onur--------------------
boss-------aykut-----------bamba----------kadir
-----------aykut--------a.kadir-----------------
yusuf--------------adrian---------------malouda
------------uche------------------------------------
memmedaga
colmanın bugunkü oyununu beğenmezler volkana sövülmesi yanlıştı derler enteresan
kardesim delimisiniz divanemisiniz
volkanin anasina cocuguna kufur edilmesinin nesi dogru
volkan gonderilsin demek baska birsey bu kadar gir kufur haketdi demek baska birsey
edıt
Mustafa Ayazoğlu
golcü yok bizde.
burak umut gittikten sonra
halen sağ bek transeferi orta sahaya transfer kadro şişti tabi
cale varken celuska, cech, emerson alındı
zokora , adrian, colman, maluda
bunlar tamam da golü atacak futbolcu yok :)
sonra söv volkan'a
Punisher-61
Aynen öyle anaya küfür etmekte noluyor....
İ. SARAL
26.08.2013, 22:44
İlk yarı çok durgundu takım. İkici yarı özellikle son 20-25 dk iyi pas yaptık. Malouda ve Colman girince. Yine saçma sapan pozisyonları harcadık az kalsın berabere bitiyordu.
Onur: Pek iş düşmedi. Tavırları pek hoşuma gitmemeye başladı.
Zeki: Diğer maçlara nazaran iyiydi.
Aykut: Defansta güven veriyor. Giray'dan çok çok ileride.
Mustafa: Taraftarın saçma eleştirilerine rağmen iyi oynuyor. Bir iki ekstra iş yapma hevesiyle yaptığı hatalar hariç iyi göründü.
Olcan: Sol bek aramaya gerek yok. Yıllardır aradığımız ofansif bek. Ama dengesiz topa dalmaları bırakmalı gereksiz faul kazandırıyor rakibe.
Zokora: Takımda her zaman olmalı.
Aykut: Formu git gide yükseliyor. Ayağına hakim.
Soner: Çok yetenekli ama biraz ağır. Bugun etkisizdi bir kaç pozisyonda ağır kaldı.
Adrian: Takımda her zaman olmalı.
Volkan: Takım oyununu bozuyor gereksiz bir oyuncu.
Malouda: Oyuna girdi klasını ortaya koydu.
Henrique: İyi niyetli ama tam bir santrafor değil sağ kanatta daha başarılı olabilir.
Yusuf: Süper.
Colman: Bugün iyiydi.
yahu kendi futbolcusuna mal diyen biri sürü lüzümsuz var burda..bu laflar edilirken forum yöneticileri kayniyor bazen baslik..kimsenin defterinde degil..etten büften sebeplerle ceza verilen renkdaslar icin forum kurali nagralari atmayi ihmal etmiyorlar..
ben volkanı hala alkışlıyorum o eylem 15 dakikalık mıymış?
hahaha süpersin hocam
memmedaga
sen ne anlatıyosun az önce volkan'ın anasına sövenlerine anasına çocuğuna selam gönderiyodun geçmiş sayfalarda
yildiray bi bas git
anladigin gibisin
o analarin ellerinden operim
yazdin selamim samim idi
yani yapilan kotuluge iyilikle karsilik verme durumu gibi bisey
karayamayman
Valla ben birşey anlamadım; ezberlemeden çıkınc toparlayamadı cümeleleri herhalde...her lafında bir erdem olacak diye kendini kasıyor; ortaya bir şey de çıkmıyor...
forzaszgn
Hala takım son 2 maçtır 4 2 3 1 oynuyor sanan var nasıl izliyorsunuz yahu
4 1 4 1 oynuyor takım Colmanın ofansif ortasaha oynadığı falan yok ortadaki ikili iki yönlü oyun oynamaya çalışıyor
CEMEFKER
26.08.2013, 22:45
1- Onur bugün beni hava toplarında fazlası ile tedirgin etti.
2- Zeki Yavru iyi niyetli olarak mücadele etti, işini yapmaya çalıştı, ancak vasattı. Yerine Bosingwa'yı görmek lazım birde...Zeki Yavru gelecek için şansı her zaman hak ediyor bana göre (zaman zaman, yerli yerince, yıpratmadan...)
3- M.Yumlu ve Aykut defansta görevlerini yapmaya çalıştılar, fahiş bir hataları olmadı.
4- Olcan'dan solbek olmaz. Rakip burdan en az 5-6 korner, 2-3 serbest vuruş aldı. İlk müdahale yeteneği zayıf. Acilen yerine biri ( takımda Celutska'dan sonra bir tek Kadir Keleş kaldı bu kanat için) monte edilmeli, Olcan ise orta sahada kullanılmalı. Yazık olacak yoksa.
5- Aykut Akgün necidir anlamadım. Gol öncesi yapamadığı ilk müdahale sonrası Sercan'a orta yapma şansı verdi, sonrası gol oldu zaten. Ne defans ne de hücumda olmayan biri ancak 80-90'lardan sonra oyunu soğutmak için oyuna alınır...(bkz.Ceyhun Gülselam ki şutları ile bir umuttu girdiği dakikalarda)
6- Zoko işini yapmaya çalıştı, ancak olmayan orta sahada ancak bu kadarı ortaya çıktı.
7- Aykut için yazdıklarım aynısını Soner için de söyleyebilirim. Burada arıza bir Colman'a mecburuzzzzzz....
8- Malouda her zaman Malouda'dır.....
9- Volkan'a yazık oldu, zaten psikolojik bir vaka idi , şimdi kadavra oldu ...Bu tribünlere oynayamaz artık....Halbuki bu akşam da iyi niyetli mücadele ediyordu....
10- Henrike iyi bir yıpratıcı forvet ancak aranılan hedef santrafor özelliklerinin hiçbiri kendisinde yok, buraya acil bir santrafor lazım.
11- Yusuf geleceğimizsin.
12- M.Reşit Akçay Hoca 3. oyuncu değiştirme hakkını 72. dakikada değiştirmesi acemi işi gibi geldi bana.... bu dakikada ancak çok kötü giden bir oyun ve skor varsa aleyhinize bütün kozlarını oynar bir teknik adam, 72'den sonra sakatlanacak birinin yerine son 20 dakikayı 10 kişi oynayabilirdik.
volkan gonderilsin demek baska birsey bu kadar gir kufur haketdi demek baska birsey
yeter bi siktirip gitmediniz alayiniz
Şunu banlayın artık bir bmn giderek kahveye dönüşüyor diyor.Adam kendiyle çelişkili.Ben bunu desem bir hafta hemen gelmişti.Adaletli olun.
takımdan gitmesi gerekenler : Soner , Aykut Akgün , Henrique , Mustafa Yumlu (yedek olur) Yalanzinho , Janko , Emerson
bu takımın maçlarını hiç olmazsa bir süreliğine istanbula taşıması gerekir... trabzondaki taraftar artık protestonun b.kunu çıkardı, takım istanbula taşınsın da trabzondaki çekirdekçiler de taraftar görsün
forumun geneline bakilirsa durum vahim..istanbulda foruma katilanlarla trabzondan katilanlar arasinda hicbir fark göremiyorum ben..
Kimi sezon bitmeden ulkesine gider. kimi tatile erken cikmak icin kirmizi gorur 2 haftayi 4 haftaya baglar,
kimi ulkesine gider gelmesi gereken zamanda gelmez, kimi kaybettigimiz mactan sonra rakip futbolcularla aleme gider,
bugunde yeni bisey gormus olduk.. Mac oynanirken adam sahadan cikti gitti..
Dingonun ahiri daha duzenlidir..
zaaten volkana, hoca yüzünden küfür edildi, hoca o pozisoyndan önce volkana bagiriyodu taraftarda gaza geldi
arifberkay
26.08.2013, 22:46
Bir küfürle sahadan çıkılıyorsa garibim Umut Bulut nerelere gitseydi?
Yıldıray Emanet
forvet gelmicekse şu janko'ya hemen bi terapimi uyguluyolar kampamı sokuyolar napıyolarsa yapsınlar henriqeyi bu yürek kaldırmaz artık
Onur Akyüz
Soner için endişelenmeye başladım, sanırım bu çocuk olmayacak.
Çok ağır, çok güçsüz arkadaş 2 tane fırsat geldi ayağına topu önüne alana kadar rakip bastı hemen ağzına.
CEMEFKER
Adrian mı...... 2. dakikadan sonra görmedim....ha bir de ikinci golün pasını verdi hakkını yemeyelim yiğidin....
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:47
:D güzel bakış açısı orda 20 bin kişi var her birisiyle 1'e 1 polemiğe gircekseler vay halimize
Harun-61
26.08.2013, 22:47
Adrian mı...... 2. dakikadan sonra görmedim....ha bir de ikinci golün pasını verdi hakkını yemeyelim yiğidin....
Her maç 1 gol 1 asist
Daha ne istiyorsunuz ? :)
Volkan Galatasarayda oynasa , sorumsuzca çalım atsa basit pasları vermese ve bilmediği duran topların arkasına geçse önce Fatih miker sonra taraftar ve kendisi de sahadan ağlayarak çıkmaz
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 22:48
tolga'ya noldu ambulansla gidiyo
Mert Zaman
tepki vardır tepki vardır kızarsın eyvallah ama anasına bacısına çocuğuna sövmek doğru değil !
asilhamsi
Kimi sezon bitmeden ulkesine gider. kimi tatile erken cikmak icin kirmizi gorur 2 haftayi 4 haftaya baglar,
kimi ulkesine gider gelmesi gereken zamanda gelmez, kimi kaybettigimiz mactan sonra rakip futbolcularla aleme gider,
bugunde yeni bisey gormus olduk.. Mac oynanirken adam sahadan cikti gitti..
Dingonun ahiri daha duzenlidir..
benim canımı en cok sıkan mesele.
Mustafa hoca kendi gibi davranıp takım ve oyunculara disiplin getirmeli.
http://bordomavi.net/index.php?msg=1
Ana sayfamızda maçın yıldızını seçiyoruz ...
Cafer Bulur
26.08.2013, 22:49
Malouda muhtesem golüne ragmen yine hazir degildi,son dakikada kacirdigi gol ona yakismadi.
Yine de malouda bu takimda oynamak zorunda,ona ihtiyacimiz var gol atabilen fazla oyuncumuz yok.
Forveti henrique olan bir takimin basarili olmasi mümkün degil ama yönetim bunu görmüyor.
Timur Öztürk
''profesyonellik'' ? biz değilmiyiz emre belezogluna ağza alınmayacak küfürler eden ? küfürün her türlüsüne karşıyım ama lütfen volkan lütfen git bu şehirden.forumda ilk cezayı senden almama mütevellit sen art niyetlisin.futboldan konuşacaksak koşmuyorsun, hücuma katkın yok , yürüyorsun arkadaşım yürüyorsun.sen hakeme küfür ediyosun , aynı sahadaki rakibine ediyorsun . yapacak bişey yok paşa.gideceksin
Doğukan Uçan
YAZIK !
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485487_522924794466994_1877932552_n.jpg
CEMEFKER
26.08.2013, 22:50
Her maç 1 gol 1 asist
Daha ne istiyorsunuz ? :)
bence sen de haklısın, haticeye değil, neticeye bakmak lazım ...
İ. SARAL
1 gol 1 asist adam daha ne yapacak anlamadım. 90 dakika koşsun hep oyunun içinde olsun sonrada gelsin Trabzonspor'da oynasın.
lazfather61
zeki 6 mactan sonra en sonunda vasatın ustu futbol oynadı, hatta vasat ustu oynayan takımın en iyileri arasındaydı, aykut akgun bu performansını devam ettitirise orta sahayı kaptırmaz.
ben banlanacam insallah da
senin gibi yobaz kardeslerimiz burada millete ahkam kesecek ona yanarim...
Banlan kardeş inşallah yobazlığı temsil eden birisi varsa o da sensin.Kim oluyorsunda insanlara bi s... gidin diyorsun bi diğerine basgit diyorsun.Volkanın anasına küfür edenlerin anasına küfür ediyorsun böyle bi çelişki olabilir mi?
Başka zaman anında ortaya çıkan yöneticiler nerede?
hala takim olamadik maalesef ne yazikki
adrian iyi hosta sahada hic yok ama nedense
henrique zaten allahlik
ah ali adnan ah..cok iyi oynamadi ama adamin kumasi fena
her maç bi gol bi asistle oynayacaksa ben görmemeyi tercih ederim
uzungöllü
dinledim , felsefik ve etkili cümle kurayım derken ne diyeceğini unuttu... oyuncusunu su molasında taraftarın önüne atan kendisidir...hiçbir oyuncu küfrü hak etmez ama volkan da bu takımda olmayı hiç hak etmiyor...
İ. SARAL
26.08.2013, 22:51
Ali Adnan sadece frikik atsın başka işe yaramaz.
lazfather61
malouda nın 90 dakikayı cıkartacak temposu olmadıgınıda bu macta gormusa olduk
Bizim yörenin genel tavrıdır kaba ve asabi olmak.
İskender Çakmak
3 puan almak guzel ama macın önüne gecen olay Volkan'ın bu aksam yaşadıkları. Eleştirebiliriz ama herseyin adabı var. Bize yakışmadı.
Emrah Akcagöz
Çok ilginç 16 dakika boyunca maçın özetini verdiler. Şaştım doğrusu.
eyuksek1967
26.08.2013, 22:53
Tedbir amaçlıymış
http://bordomavi.net/index.php?msg=1
Ana sayfamızda maçın yıldızını seçiyoruz ...
o degilde ,
su icimdeki fener aski bambaska , o buyuk taraftarinla cok yasa seklindeki fiyasko tezahurat bizim maclarda bildim bileli var ve bildim bileli rahatsiz edici gelir.
bir kupalari NAH ALIYOR diyebilmek icin yada agiz tadiyla bir NAH diyebilmek icin bu iskence cekilir mi ?? engelleri asiyor-masiyor, o buyuk taraftarinla falan filan.
Bunlar insan, herkesin farkli karakteri var. Cirkinliklere ayni tepkiyi vermek zorunda degil Volkan...
Volkan'a yapılanı tasvip etmiyorum...
Ama yine diyorum;
Volkan, Yumlu, Zeki gitsin...
Eziyet bitsin.....
memmedaga
26.08.2013, 22:54
Banlan kardeş inşallah yobazlığı temsil eden birisi varsa o da sensin.Kim oluyorsunda insanlara bi s... gidin diyorsun bi diğerine basgit diyorsun.Volkanın anasına küfür edenlerin anasına küfür ediyorsun böyle bi çelişki olabilir mi?
Başka zaman anında ortaya çıkan yöneticiler nerede?
cem kendi yazdiklarin zerre farkinda degilsin
ben ban yiyecegim hakettim sinirlendim yazdim birseyler
yapilan haksizlik cok agir idi
agir tahrik
ayni sekilde sen milleti burada tahrik edip yahu suna bak celiski yasiyor diyemezsin
milleti tahrik edip cok duzgun yaziyormusca davranamazsin bu kadar basit
ben bani hakettim kendimi raporlayacagim gerekirse....
ayrica volkana kufredenlerin anasina kufur etmedim asla
Mert Zaman
Malouda muhtesem golüne ragmen yine hazir degildi,son dakikada kacirdigi gol ona yakismadi.
Yine de malouda bu takimda oynamak zorunda,ona ihtiyacimiz var gol atabilen fazla oyuncumuz yok.
Forveti henrique olan bir takimin basarili olmasi mümkün degil ama yönetim bunu görmüyor.
anlayamıyorum henrique ne yapsın 1 geçiyor 2 geçiyor bakıyor kimse yok yoruluyor mecbur kötü bir vuruş çıkartıyor koy yanına jankoyu bak ne paslar atıyor
uzungöllü
Beşiktaş'ta 28. dakikada Vleminckx ile çarpışan ve bir süre tedavi olan Tolga oyuna devam edemeyecek.. Başarılı file bekçisi tedbir amaçlı hastaneye götürülüyor..
eyuksek1967
hala takim olamadik maalesef ne yazikki
adrian iyi hosta sahada hic yok ama nedense
henrique zaten allahlik
ah ali adnan ah..cok iyi oynamadi ama adamin kumasi fena
Adrian'ın sahada gözükmemesi alışık olmadğı kanatta oynaması sanırım..
Turan AKYILDIZ
26.08.2013, 22:55
Yaf bizdekide ne şans...bizden giden topa vurmayı öğreniyor...geçen sezon 1 tane attığı gol gibi şutu yoktu yasinin bizde...
Mert Oğuzlu61
ne oldu sakatlandı mı ne ambulansı ?
bu arada küfür eden eleman başına bela aldı, iş yargıya giderse para cezasıydı mahkemeydi zarttı zurttu :)
adam gibi tepkini vereceksen verde adamın yüzüne eğer ana bacı küfür etmişse ayıptır be, dersin bağırıp top oyna adam gibi oyna diye bağırırsın tepkini koyarsında televizyon başındaymış gibi adamın direk yüzüne karşı iğrenç iğrenç küfürde edilmezki.
gabriel omar
Küfür olayı hiç bir şekilde uygun görülemez,hele ana bacı katıyorsan işe.Taraftar suçludur.
Her maç dökülen Volkanı tekrar sahaya süren teknik direktör oyuncusunu bile bile taraftarın önüne atmış demektir.MRA suçludur.
Kafanın keyfine göre sahayı terkedemezsin,ilk küfredilen futbolcu sen değilsin,son da olmayacaksın.Evet tamamen yanlış bir olay ama milyonlara sözleşme imzalayan bir futbolcu da kafasına göre sahayı terkedemez.Volkan suçludur.
Sözün özü herkesin kabahatli olduğu bir durum,ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım bir takım,otorite sahibi olmayan bir hoca.Durumumuz iyi değil.
Onur Civelek61
Sol bek de cooook sıkıntı yaşayacağız
bariskaratas
küfretmek hata
ama 2 senedir taraftarla takımla takım arkadaşlarınla dalga geçer gibi oynama hakkını kim verdi buna.
torpilli heralde. herkes oynatıyor. iyice de şımardı.
ama asıl hata sahiplenecem diye hala 11 oynatıp taraftarla karşı karşıya getirmek. volkan 2 senedir bildiğin yan gelip yatıyor.
Cafer Bulur
26.08.2013, 22:56
Kusura bakmayin ama bu takimin ortaya koydugu futbolda taraftara küfür etmek gibi bir seydir.
Bu kadar kötü,hatta bana göre isteksiz oynayan futbolculara tepki verilmesi dogaldir,küfür etmek cok yanlistir ama arada bunu yapanlar her zaman olur,olacaktir.
Futbolcu taraftarla diyaloga girmeyip,isine bakandir elestirilere futboluyla sahada cevap verendir.
Tamam taraftar haksiz ama volkan in hic mi sucu yok?
memmedaga
neyse beyler
hakli haksiz kime yanlis bir soz soylediysem
ozur diliyorum
yapilan agir haksizligin uzerine birde bu haksizligini savunanlar cikinca cilgina donuyorum
forum ahalisinden mesajlar icin ozur dilerim iyi geceler
artik bi hafta sonra gorusuruz...
Jackal Wile
yeter bi siktirip gitmediniz alayiniz
Şimdi burda volkana yapılan eylemin aynısını sanadamı yapayım onu mu istiyorsun ?
efendi ol akıllı ol yazdığın yazına dikkat et
41 yasında adamsın yaptıgın yoruma bak.
Ayıptır yahu..
evet hemşerim karı gibi oynuyorlar bana mert savaşan toptan kaçmayacak adam lazım oturda sen bu adamları izle önce , bunlar orta saha adamı önüne drogbada koysan bunlarla birşey olmaz , rakibinin karşısında beşlikten geçirmesinler de ne olursa olsun gibi sinen topçu korka ve tabiri futbolda karıdır
Turan Bebek
26.08.2013, 22:58
Takımda sol bek yok...Kadir Keleş'i Rize'ye karşı oynatmayacaksan kime karşı oynatacaksın. Takım yine güven vermiyor. Eldeki oyuncuları yerinde kullanamıyor bu hoca. Volkan olayına gelince...taraftarın yaptığını her ne kadar tasvip etmesem de Volkan'ın bu takımdan gönderilmesinden yanayım. Takıma zarar veriyor. Herkesle kavga halinde...sonunda taraftarla da kavga etti. Bir oyuncu herkesi yok sayıp kafasına göre oynayamaz. Halı sahada bile fırçayı yersin. Hocaya gelince...ne yalan söylim, bu hocadan umutlu değilim...daha doğrusu iyi hoca olduğunu düşünmüyorum...aykırı olmakla iş bitmiyor.
mkesen1982
necati eskişehirden ayrılıyormuş volkanla takas etsek iyi olurmu acaba
arifberkay
Küfrü savunmuyorum ama bu takım 2 senedir bize küfrediyor biz gidiyor muyuz?
cem kendi yazdiklarin zerre farkinda degilsin
ben ban yiyecegim hakettim sinirlendim yazdim birseyler
yapilan haksizlik cok agir idi
agir tahrik
ayni sekilde sen milleti burada tahrik edip yahu suna bak celiski yasiyor diyemezsin
milleti tahrik edip cok duzgun yaziyormusca davranamazsin bu kadar basit
ben bani hakettim kendimi raporlayacagim gerekirse....
ayrica volkana kufredenlerin anasina kufur etmedim asla
Kimi tahrik etmişim ben? Burada herşeye toz pembe bakan volkan,yumlu,henrike ve mra hakkında futbola dair olumlu havası veren insanlara aldanmayın bunlar bu takımdan gitmeli diyorum 100 kişiye sorsan 90 ı böyle der.
Soner Albayrak
26.08.2013, 22:59
Volkan ilk defa mı taraftardan küfür yiyor? Ben çözemedim orasını.
su bi gercek gecen seneki takimin aynisi
hocanin takima cok sey vermesi gerekiyor bence ben daha cok sey bekloyorum ama malzemede bu acikcasi
3-4 transferle cok daha iyi bi takim oluruz
3 turk 1 yabanci transfer bizi goturur bu senede
m demir
sefa yilmaz alinsa keske
uzungöllü
26.08.2013, 23:00
hay ağzına sağlık :):):)
zafercalikoglu
26.08.2013, 23:00
volkan 3 seneden beri burda ilk defamı yeemiş küfürü,tamam küfürü bende istemiyorum ama,profosyonelsen aldırmayacaksın,umut a nüeler yaptılar neler,,adam bir kere tribüne el kol hareketi yapmadı...taraftarla didişmeyi bırayomuş..kta top oyna azcık,oynamayacaksan gidebilirsin..bide taraftara adam gibi destek verin yaw..yıllardır aynı nakarar fenev butun engelleri aşıyomuşşş..yokmu doğru dürüst amigonuz..ancak küfürde bir numarayız...
o golu de kaciran aslinda malouda degil henriqueydi bence:) dam dum yuvarladi adamin onune o kadar kolay pozisyonda.
Murat Acar
26.08.2013, 23:01
Herkes bişeylere yorum yapmış bende bmn deki üyelere eleştirimi yapacağım.Biz BMN yi seviyeli bir ortam diye seçtik ailecek organizasyonlar yaptık ailecek maçlara gittik BMN olarak.Lakin şu son yakın geçmişte öyle bir profilimiz olmaya başladıki herşeyi alaşağı ettik.Önce futbolcuyu başkanı hocayı eleştireceğimize kendimize bir bakalım.Siyaset yüzünden bölünmüşlüğe düşen BMN içindeki online üyeler şimdide maçlar yüzünden birbirine girmediği kaldı..Ulanlı lanli belden aşağılı okadar cümle okudumki utandım...UTANDIM...UTANDIMMMM.Buraya kız kardeşlerimiz eşlerimiz çocuklarımız giriyor....
BMN YÖNETİMİ GÖREVE .....Gereğini yapın seviyemizi düşürmeyin lütfen...
Kim olursa olsun küfürü haketmiyor Volkan benimde çokca eleştirdiğim biridir ama Okadar para kazanıyor diye küfürü hakediyor demek Cehaletlikten başka bişey değildir...Eleştirirsiniz ama Hakaret etmeye Anaya Bacıya Ecdada sövmeye kimsenin hakkı yok...
Seviyemizi düşürmeyelin daha fazla...
Volkanın başına bu olay Galatasarayda gelse , ne olurdu ? ( bizde oynağı gibi gereksiz çalımlar orta yapamamsı duran top rezaletleri )
Volkan ilk defa mı taraftardan küfür yiyor? Ben çözemedim orasını.
adam hassas abi cocugu olmus hanimi new yorkta bizde burda yuzune karsi kufur yiyo terbiyesizlik
yarin bigun senin cocugun da futbolcu olabilir
bence gayet duygusal tepki
Sefa Murat Dokuz
26.08.2013, 23:02
o golu de kaciran aslinda malouda degil henriqueydi bence:) dam dum yuvarladi adamin onune o kadar kolay pozisyonda.
Ya yapmayın valla yapmayın, o pası Malouda verse Henrique atamasa ya Malouda bencillik yapmadı verdi işte Henri mal dicektiniz. Adam ne yapsa suç böyle taraftarlık olmaz. Vermese vursa gol atsa niye riske giriyorsun bile diyecekler var burda. Adam kaç pozisyonda kendini boşa çıkardı hiç doğru topları alamadı. Colman 2-3 kez yanlış tercih yaptı. Malouda 2-3 kez çok yanlış tercih yaptı. Henrique oldukça iyiydi kaç kez orta sahada dönüp dönüp alıp getirdi topu 3.bölgeye oyuncu kayırmayın.
Yusufun güzel şutu bile gereksiz Henrique ile oynasa yada tutsa topu sonra 2 ye 1.
Cafer Bulur
26.08.2013, 23:02
Dogru pas cok kötüydü ama malouda da topu soluyla kontrol edip sag ayagiyla kaleciyi terse yatiramaz miydi?:)
Malouda dan simdiye kadar memnun degil agir kaliyor hazir olmadigi her halinden belli.
emre duman
26.08.2013, 23:03
yürüyerek top oynuyorlar no koşma var ne rakibi ısırma elini kolunu sallayarak geçiyorlar bu takıma bursa 5 tane atar gs 7 tane atar siz gerçekleri görmeyin bakalım adam gibi takımla oynamadık daha oynayınca görüceksiniz
memmedaga
26.08.2013, 23:04
Herkes bişeylere yorum yapmış bende bmn deki üyelere eleştirimi yapacağım.Biz BMN yi seviyeli bir ortam diye seçtik ailecek organizasyonlar yaptık ailecek maçlara gittik BMN olarak.Lakin şu son yakın geçmişte öyle bir profilimiz olmaya başladıki herşeyi alaşağı ettik.Önce futbolcuyu başkanı hocayı eleştireceğimize kendimize bir bakalım.Siyaset yüzünden bölünmüşlüğe düşen BMN içindeki online üyeler şimdide maçlar yüzünden birbirine girmediği kaldı..Ulanlı lanli belden aşağılı okadar cümle okudumki utandım...UTANDIM...UTANDIMMMM.Buraya kız kardeşlerimiz eşlerimiz çocuklarımız giriyor....
BMN YÖNETİMİ GÖREVE .....Gereğini yapın seviyemizi düşürmeyin lütfen...
Kim olursa olsun küfürü haketmiyor Volkan benimde çokca eleştirdiğim biridir ama Okadar para kazanıyor diye küfürü hakediyor demek Cehaletlikten başka bişey değildir...Eleştirirsiniz ama Hakaret etmeye Anaya Bacıya Ecdada sövmeye kimsenin hakkı yok...
Seviyemizi düşürmeyelin daha fazla...
tamamen haklısınız
bmn ailesinden özür diliyorum
yapılan haksızlığa karşı aynı yanlış ile cevap vermemek gerekirdi....
arifberkay
26.08.2013, 23:04
Galibiyet iyi oldu zira alt sıralardaki rakibimizden biri de Rizespor olacak...
zafercalikoglu
26.08.2013, 23:05
türkiyede herhalde ilkdir,sahayı terketmek,ondan snrada seni hocan alkışlasın MRA,15 dakka,bırak alkışlamyı da hıc takıma bişe ver...yazıkk
Doğukan Uçan
26.08.2013, 23:05
ali adnan 5 milyon euro eder seneye
asilhamsi
26.08.2013, 23:06
aslında kadro kurmak cok zor degil.
Once cok iyi tanıdıgın kefil oldugun adamları 11 e yerlestireceksin: a.kadir,kadir,yusuf
her zaman sana cok sey katacak yetenekli yabancıları 11 e koyacaksın : malouda,adrian,bossingwa
yerli yetenekli ve savasan oyuncuları takıma monte edeceksin : onur,aykut demir.
form durumlarına gore bazı adamları degismeli kullanacaksın : soner,aykut akgun.
Bir tane forvet,bir ortasaha transfer edeceksin.
al sana ust tarafı zorlayacak kadro.
zafercalikoglu
Volkanın başına bu olay Galatasarayda gelse , ne olurdu ? ( bizde oynağı gibi gereksiz çalımlar orta yapamamsı duran top rezaletleri )
birde Fatih hoca basardı küfrü..o kulupten içeri giremezdi...
Mal Henrique nin topun dibine vurarak Maludayı zor durumda bırakmasıdır , bu pes oyununda ücgene basarak verilmesi gereken yerden tıngır tabir edilen pastı , TEBRİKLER HENRİQUE !!!
Cafer Bulur
yürüyerek top oynuyorlar no koşma var ne rakibi ısırma elini kolunu sallayarak geçiyorlar bu takıma bursa 5 tane atar gs 7 tane atar siz gerçekleri görmeyin bakalım adam gibi takımla oynamadık daha oynayınca görüceksiniz
Vasat bir besiktasa pozisyona giremeden yenildik ayni takima erciyes 2 tane atti bu takim akhisari bile ancak sansiyla yenebilir.
Lige en erken baslayan takimiz ama sapir sapir dökülüyoruz bu kadar da olmaz da hoca ve futbolcular derslerine iyi calismamis.
Her ne kadar eksiklerimiz de olsa oynana bu futbolsuzlugu kabul edemiyorum.
bariskaratas
burak 10 da birini yapınca kesiği yiyor.
arifberkay
26.08.2013, 23:07
Kafam çalışmıyor galiba ben MRA nın ne dediğini anlamdım...Neden alkışlamış?
Kader KORELİ
26.08.2013, 23:07
Biz Volkan'ı fazla taktık kafaya, taraftarın büyük çoğunluğundan aşırı bir antipati var Volkan'a, o da bunu aralıksız hissediyordur bulunduğu ortamlarda, sadece maçta değil veya internette kendi hakkında yazılan yorumları merak edip okuyorsa ordan da farkındadır Trabzonspor taraftarının kendisini hiç sevmediğini yani ilk defa küfür yemiyordur belki, ama tahminim o ki şu son zamanlarda aşırı bir olumsuz hava hissetmiş olmalı kendisine karşı, o birikmiş, birikmiş, bugün daha dayanamadı işte.. adam mutsuz Trabzon'da, gitmek istiyordur büyük ihtimalle, bu saatten sonra da en hayırlısı o olur, kolaylık sağlanıp göndermek lazım.
Doğukan Uçan
26.08.2013, 23:08
rize 90 dakikanın 70 ini bizim sahada oynadı
ihsan candas
adrian daha ne yapacak...
Yeniklasör
Volkan bu tepkiyi veriyorsa diyorki ben elimden geleni yapıyorum daha ne yapıyım... aç parantez, adam haklı elinden gelenler sayesinde onu sahaya sürmüşler kapa parentez. Bana göre sonuç Teknik yada idari yönetim suçu. Sen bu adamı daha bir hafta evvel bjk maçındaki hareketinden dolayı sineye çekiyorsan teknik ve idari olarak, bu adama seni dünyaya rezil etme hakkı tanırsın.oda o hakkı kullanırsa onda suç bulamazsın
asilhamsi
---------------onur-------------
boss-----aykut------***-------kadir
------****-------a.kadir------------
yusuf---------adrian----------malouda
----------*****--------------------
benim gozumde takım boyle.
adrian daha ne yapacak...
Adrian bu mac hicbirsey yapmadi, kalecinin de hatasiyla gol atmak disinda. Ama kabahat kendisinden ziyade onu kanatta oynatanlarda, adam beceremiyor orda oynamayi...
volkan saha içinde paso birileriyle kavga ederken de bu kadar masum hissediyormuydu kendini acaba
Jackal Wile
26.08.2013, 23:11
fatih terim ne anlar filozofluktan Allah aşkına sayın MRA hoca değil filozof aradaki farkı kaçırmayalım
zafercalikoglu
MRA ,dikkatine sölediklerinle yapacakların birbirini tutmuyoo,hani benim abdulkadırim,kadirim,yusufum,
alezinho ile sende yalanzinho olursun,
bende seni 15 dakka alkışlarım...
"3-5 kendini bilmez." muhabbetleri yine. ama herkesin bu konu hakkındaki görüşlerini heryerde okuyoruz. 3-5'in değil herkesin bir taraf tuttuğunu ya da ölümüne bir yok saymaya girdiğini görebiliyoruz. arenada gladyatörlerin savaşını izleyen seyirciler gibi bazılarımız. insani değerler yok olmuş. yok şu kadar para alıyor, yok profesyonel olmalı, yok ceza verilmeli, yok trabzonspor. ağladı lan adam neyin tribi bu. gayette içten bir şekilde. insanız işte sonuçta. hiçbir şeyde insan onurundan üstün değildir. yapılan bir çirkinlik üzerine verilen duygusal bir patlama. herkesin karakteri ayrıdır. kimse keyfinden milyonların izleyip konuşacağı bir duruma bilerek düşmez. git parayı verenlere hesap sor. silah zoruyla sözleşme mi yaptırdı adam? paranın derdiysen git düzenin yarattığı artık iyice iğrenç bir endüstriye dönüşen, müptelası olduğumuz futbolu izlemeyerek bir tepki ver. ama gidip bir insana hakaret edip kinini, nefretini dökme. kendi hayatındaki başarısızlığını, mutsuzluğunu trabzonspora bulaştırma. fenerdi, galatasaraydı beni ilgilendirmez. mra güzel tarif etmiş. biz bir aileyiz. bizimde camia olarak bir kültürümüz var. keşke statta bu gibi şeyleri duymasak. keşke cesaret edemeseler bu insanlar. ama maalesef bizde cesaret edemiyoruz böyle şeylere tepki vermeye ya da volkan gibi bir tepki vermediğimiz için hep böyle şeyler olacak. çok üzücü.
Doğukan Uçan
kontra ataklar haricinde maç normal şekilde giderken pozisyon bulamıyoruz.
vendercan
26.08.2013, 23:12
Yanlış düşünüyorsunuz!!!
F.Terim oyuncu kazanma üstadıdır!..En son misal,Melo ve Riera 'yı nasıl kazandı?..Bizim harcadığımız ve o kadar pislik yapan Engin'den sonuna kadar yararlanıyor...
zafercalikoglu
fatih terim ne anlar filozofluktan Allah aşkına sayın MRA hoca değil filozof aradaki farkı kaçırmayalım
adam ne sölediğini unutuyoo,bunun ömrü 3 ay demiştim,2 ayda biter bana göre
leviathan_-1461
Maçı kahvede seyrettim, o dakikaya kadar mustafanın,zekinin yedi sülalesini sıraya dizen mehluklar, bu sefer volkana küfür edene sövmeye başladılar futbolcuya niye sövüyorsunuz diye.. Bu tarz şarlatanların şu an buradada olduğuna eminim..
Ya yapmayın valla yapmayın, o pası Malouda verse Henrique atamasa ya Malouda bencillik yapmadı verdi işte Henri mal dicektiniz. Adam ne yapsa suç böyle taraftarlık olmaz. Vermese vursa gol atsa niye riske giriyorsun bile diyecekler var burda. Adam kaç pozisyonda kendini boşa çıkardı hiç doğru topları alamadı. Colman 2-3 kez yanlış tercih yaptı. Malouda 2-3 kez çok yanlış tercih yaptı. Henrique oldukça iyiydi kaç kez orta sahada dönüp dönüp alıp getirdi topu 3.bölgeye oyuncu kayırmayın.
Yusufun güzel şutu bile gereksiz Henrique ile oynasa yada tutsa topu sonra 2 ye 1.
verdigi pas kotuydu dedim. vermesi hataydi niye verdi demedim.
Jackal Wile
26.08.2013, 23:13
Yanlış düşünüyorsunuz!!!
F.Terim oyuncu kazanma üstadıdır!..En son misal,Melo ve Riera 'yı nasıl kazandı?..Bizim harcadığımız ve o kadar pislik yapan Engin'den sonuna kadar yararlanıyor...
engin mi dostum sen hengi gezegende yaşıyosun ? Dur daha sezon yeni açıldı yakındır bir 11 maçlık ceza
Emre GÜRDAL
26.08.2013, 23:13
Simdi burda herkes volkani savunuyo....n cabuk unuttunuz taraftarin umuta huseyin cimsire ne bilim yada ilk defamj futbolcuya sovuluyo burda suclu volkan sen kimsin ki o forma altinda sahayi terk ediyosun....sen kimsin senede 1.5 milyon avro para al sonra oynama benim goz yasim ne olucak sen profosynelsin sen isini yap o sahada sana kimse bise demez ama sen hic bise yapmiyosun cunku sen parana bakiosun o forma senin jmrunda degil....ve gene diyom sana verilen sans o takimda kime geriliyl 6 macya sahaya 11 de cikiosun hic bise yapmiyosun bide tarftarla diyolga girip agliyosun mahalle magimi bu sen biizm maballedeki ufak cocukmuusn...senin uaptigin koca bir ayiptir...o forma altinda adam anca maglup olunca aglar...onuda zaten bir tek zeki mustafa yapar....
zafercalikoglu
26.08.2013, 23:14
yasinde gol atmışş..
Alemdar61
DURAN SAAT BİLE GÜNDE İKİ KERE DOĞRU GÖSTERİR..
Korkak Rizespor karşısında hayati bir 3 puan..Skor daha farklı olabilirdi çünki Rizespor maç 2-1 olunca aşırı risk aldı, bulduğumuz ama değerlendiremediğimiz posizyonlar yanıltıcıdır..
Oynadığımız gerçek futbol, maç 2-1 oluncaya kadar oynadığımız oyundur, onu baz almak lazım..
Trabzonspor top oynamıyor.. Hatırlayın Şenol Güneş zamanında da bu kadro 3-4 haftada bir oynardı..Duran saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir..
Maç 1-1 olunca inanılmaz demoralize olduk..
VOLKAN TEPKİSİ KURMACA İDİ..
Volkan kötü oynamadı..Paralı askerler iş başında..Tepkinin nedeni farklı şeyler bana göre..Araştırılsa arkasından kim çıkar Allah bilir..
Malauda'nın attığı golden ziyade, kaçırdığı golü ve ağırlığına bakmak lazım, çok hantal bir futbolcu,kilo vermesi gerekiyor..Yusuf bu takımda artık yedek oynamamalı..
Trabzonspor için 6 puanlık maç oldu..
Rizespor aşırı korkak oynadı, eğer kontra geliştirebilseler maç 1-1 olduktan sonra rahat gol bulabilirlerdi..Trabzonspor'da sağ bek, sol bek, 1 forvet ve oyun kurucuya ihtiyaç var..
Medya şimdi Volkan olayını o biçim kullanacak..
grandiose
Yendik, güzel.. çok daha fazlasını atabilirdik, bu da güzel... Eksikler, yapılması gerekenler, daha iyi nasıl olunur bunun üzerine kafa patlatmalar vesaire... Bununla ilgilenmiyorum açıkçası...
Arkadaşlar, maçı farklı yerlerde izliyor oluşumuzdan sebep, erkek kardeşimle maç esnasında telefonlaşıyoruz, yorum paylaşıyoruz... Adrianın golunu methediyoruz, yediğimiz goldeki kendimizce gördüğümüz hataları söylüyoruz... Volkan Şen'in olayına kadar!! Abi kardeş kan bağıyla ve sonsuz bir aşkla kendisine aşılamaya çalıştığım Trabzonspor aşkına kurşun sıktılar...Abi ben daha maçı izlemek istemıyorum dedi ve telefonu kapattı!!
Şimdi:
Futbolcu kimilerine göre ısrarla kötü oynuyorsa,saç baş yolduruyorsa, her maçta ortalama 4 net pozisyonu sırf çalım sevdası yüzünden heba ediyorsa ve buna rağmen maç öncesi açıklanan esame listesinde halen ilk onbirde başlıyorsa, suç o futbolcuda mıdır yoksa TAKIMI SAHAYA SÜRENDE MİDİR??....
Kimilerine göre ısrarla kötü oynayan TRABZONSPOR futbolcusuna,
cahilliğini bu kadar gözler önüne serercesine küfür etmek ve o çocuğu milyonların önünde ağlayarak sahadan kaçmasına sebep olacak hareketlerde bulunmak; arkasından atıp tuttuğumuz diğer takım taraftarlarının defalarca vefa görsellerine de kör oğlu kör oldugumuzun açık bir kanıtı değildir de nedir??
İnsan gurbette aşığı olduğu takımın, yerel !! taraftarını sorgulamalı mıdır?? Zaten sorgulamak bile başlı başına üzüntü sebebi iken hem de....
Sahada hiçbir varlık gösteremese de, ısrarla ilk onbirde sahaya sürülmüş olsa da; ve belki de en acısı, kendisi kulübe ve şehire karşı en ufak bir aidiyet beslemiyor olsa bile,
Volkan Şen TRABZONSPOR futbolcusudur beyler... Aklınıza dank etsin diye bir daha söylüyorum: TRABZONSPOR futbolcusudur...
Futbol Şehri Trabzon tabelası, insanların zihninde olumsuz yönde evriliyor...Yazık!!....
Rezillik,pespayelik de bir yere kadar!
Ben ilk yarıyı izlemediğim için soruyorum. Peki Volkan bu küfrü niye yedi? Ekstradan birşey mi yaptı bu akşam yoksa her zaman ki kötü oyununu mu oynadı?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.