Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Çaykur Rizespor
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Oğuzhan Fidan
26.08.2013, 10:36
gol atacak adam olmadığı sürece ligde her takıma yenilmek kaçınılmaz. ki çaykur maçınıda kazanacağımızı düşünmüyorum en iyi beraberlik çıkar bu maçtan. hacıosmanoğlu aralıkta gider bu gidişle çok kalamaz başkan olarak
Bu maçta atacağımız gol ya da gollere dikkat edin (O goller de olursa).
Ya defanstan rastgele şişirilen topun Rize defansından sekmesi sonucu kaleci ile karşı karşıya kalan bir oyuncumuz atar;
Ya hiç gereği yokken Rize defansından biri penaltı yaptırır ve penaltı golle sonuçlanır;
Ya kaleci hiç olmayacak topları sektirir biri diğerine asist yapar gol olur.
Ahmet Kuru
26.08.2013, 10:50
Bu maçta atacağımız gol ya da gollere dikkat edin (O goller de olursa).
Ya defanstan rastgele şişirilen topun Rize defansından sekmesi sonucu kaleci ile karşı karşıya kalan bir oyuncumuz atar;
Ya hiç gereği yokken Rize defansından biri penaltı yaptırır ve penaltı golle sonuçlanır;
Ya kaleci hiç olmayacak topları sektirir biri diğerine asist yapar gol olur.
Keşke '' Hayır yanlış düşünüyorsun '' diyebilseydim...
bu başkan gibi görünen siyasi kimlik neden bizim başımızda ? lig başladı takım aynı transfer yok denecek kadar az takımdakı ruh aynı (ruhsuzlar toplulugu) trabzon da forvet alınması yasaklanmıs ıbı her gelen yemin etmiş almıyo bir forvet stad yapımı bır 10 sene daha surucek gıbı
unal karaman yıne kulubun ıcınde gorev basında yanı hersey aynı hersey kötü dibe vurmamak için hicbir nedenimiz yok !!!
bugunku macta rize en az 5 cıddı pozısyon yakalar 3 unu onur bırını sans bırını melekler korursa belkı şansa bala bır golle 1-0 yenersek iddaa da bıze 1.45 oran verenlerı yanıltmamıs oluruz aksı halde iddaaya gore suprız sonuc cıkar ama bızım ıcın suprız olmaz dı mı dostlar !!!
E. Okan Bülbül
26.08.2013, 11:29
Sercan atar bi tane
atlantis
26.08.2013, 11:41
biletler tukendimi acaba, Maratonda yer varmidir
atomantcum
26.08.2013, 11:44
bu başkan gibi görünen siyasi kimlik neden bizim başımızda ? lig başladı takım aynı transfer yok denecek kadar az takımdakı ruh aynı (ruhsuzlar toplulugu) trabzon da forvet alınması yasaklanmıs ıbı her gelen yemin etmiş almıyo bir forvet stad yapımı bır 10 sene daha surucek gıbı
unal karaman yıne kulubun ıcınde gorev basında yanı hersey aynı hersey kötü dibe vurmamak için hicbir nedenimiz yok !!!
bugunku macta rize en az 5 cıddı pozısyon yakalar 3 unu onur bırını sans bırını melekler korursa belkı şansa bala bır golle 1-0 yenersek iddaa da bıze 1.45 oran verenlerı yanıltmamıs oluruz aksı halde iddaaya gore suprız sonuc cıkar ama bızım ıcın suprız olmaz dı mı dostlar !!!
Ne yazık ki öyle. Kendimi bildim bileli takımın bu kadar umutsuz bir hale düştüğünü görmemiştim.
Kaleye ilk şut ne zaman gelir acaba
alptug_kd
26.08.2013, 11:45
Başbakan maçı izlemeye gelecekmiş. En son hangi maçımızı izlemeye gelmişti bilen var mı?
Bakalım tezahüratlar olacak mı olumlu ya da olumsuz...
Haluk Pehlivan
26.08.2013, 11:47
Hemşinli olarak maç sonucuna üzülmeyeceğim, hakeden kazansın..
Başbakan maçı izlemeye gelecekmiş. En son hangi maçımızı izlemeye gelmişti bilen var mı?
Adını vermek istemiyorum şimdi burda, yalaklık yapan,şakşakcılık yapan taraftar grubu / grupları olacaktır akşam .
Şakşakçılar pankart açarsa tayyip lehine hiç şaşırmam
Ahmet Kuru
26.08.2013, 12:12
;1919288099']Şakşakçılar pankart açarsa tayyip lehine hiç şaşırmam
Trabzonda havaalanında karşılamaya giden bir taraftar grubu liderinin olduğu tayfa bağıracaktır. hemde avazı çıktığı kadar...
magicyattara
26.08.2013, 12:19
vururuz !
SpOtLesS
26.08.2013, 12:20
çok zor olur ama yeneriz
İskender Çakmak
26.08.2013, 12:27
Kendi evimizde 4-2-3-1 çok saçma bir sistem. Henri ile Batuhan kesinlikle yan yana oynamalı. Diğer dizilişler de bu oyunculara göre yapılmalı.
Prensip olarak 1461 yenildiğine göre biz yeneriz :D
tturkmen
26.08.2013, 12:28
çok zor olur ama yeneriz
Başbakana yalakalık olsun diye iho maçı rizeye verir :)
:alkış:
Galibiyet bekliyorum...
bende kafama para yagmasini :))
bu ayarsiz takimdan hersey beklenir onun icin bakip gorecez...
Yasin T.
26.08.2013, 12:37
Bakalım pozisyona girebilecek mi takım :)
fanatikdevri
26.08.2013, 12:38
2 de 2 yaparız hiç umut kalmadı bende artık
Ertan1982
26.08.2013, 12:43
Mac kac kac biter umrumda degil.Tek bildigim bu sezon bu anlayisla kabus olacak.IHO adam ol.Takim ile ilgilen reconun pesinden kosma.reconun kuyrugu mu oldun.Son 3 gündür 2 lafi bir araya getiremeyen sikebahceli angutlardan senin yüzünden agiz dalasina giriyorum.Senin gibi baskan olmaz olsun.
akin0834
26.08.2013, 12:45
ne olursa olsun bugün inş korkak futbol oynamayız ....
Gökhan Uzun
26.08.2013, 13:04
Beraberlik bekliyorum açıkçası. Hele de çift ön libero ile çıkarsak
emre duman
26.08.2013, 13:10
bursayı gördükten sonra anladımki bu işler böle olmuyor adamlar nası bir futbol oynadıysalar bu sene takımdan bütün ümitlerimi kesmeme neden oldu çünkü biz bu sene hiç bir zaman böle bir futbol oynayamayız adamlar gs sahadan sildi
O kadar rahat bir galibiyet alacağız ki kafalarda soru işaretleri bırakacak.
RTE - İHO - Rize - Trabzon
Maç için bilet arayan var mı acaba? Trabzon'da bir hanım arkadaş maça gidemeyeceği için elindeki iki bileti satmak istiyor da...
2 ön libero ile çıkmayız umarım
Mustafa'
26.08.2013, 13:44
geçen sene her maç farklı kadro çıkmasından yakınırdık bu senede her maç aynı kadro çıkmasından yakınıcaz anlaşılan
trabzonspora en acilinden taraftar lazim tek care bu
yavuzbaha
26.08.2013, 13:46
Maç için bilet arayan var mı acaba? Trabzon'da bir hanım arkadaş maça gidemeyeceği için elindeki iki bileti satmak istiyor da...
Ben 2 bilet alacaktım
Ustaalioğlu
26.08.2013, 13:48
Bizim kadro kötü diyen rizeninkine baksın, rizeden de kötü değil herhalde...
Yenmemiz lazım...
Erman Aydın
26.08.2013, 13:55
bence 4-3-3 denenmeli bu akşam
-----------------onur------------------
bosingwa------aykut------yumlu-----olcan
----------------aykut--------------------
---------colman---------------------------
--------------------------adrian-----------
--henrique------------------------malouda--
-----------------janko---------------------
yedekler:fatih,zeki,giray,zokora,yusuf,alanzinho,e mre
Başbakan maça mı gelecekmiş ?:mad:
basbakan rica eder maçı kaybederiz
Fatih Birinci
26.08.2013, 14:11
2000. Golü Adrian atacak
Volkan şen atacak :D
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
emre duman
26.08.2013, 14:14
http://www.youtube.com/watch?v=nZl6lXB6eSk
dünkü bursa gs macunda tribünler biz hiç bişeyiz bunların yanında kandırmayın kendinizi bizim etkimiz yok artık takım ve yönetim üstünde kendinizi kandırmaktan başka bişey yapmıyorsunuz
emre duman
26.08.2013, 14:24
http://www.youtube.com/watch?v=Q_1lZDj_obQ abi yok şu admalara bak ya offf :( nerde bizim bu duygu ve aşk yogunlu tribünlerdeki eski günleri çokk özledimmmmmmmmmmmm :(
kimse kızmasın sezarın hakkı sezara birşeyleri görün adamlar neler yapıyor
uzungöllü
26.08.2013, 14:24
kalearkaları için biletler satışa çıkmamış acaba neden ????????????
61_Hasan_69
26.08.2013, 14:30
inşallah sol bekte Kadir Keleş olacak
Yıldıray Emanet
26.08.2013, 14:33
colman'ı oynatırmı acaba gene ^^
2000. Golü Adrian atacak
İnşallah.
Bence Henrique atacak.
Henrique veya Volkan atmasinda golü kim atarsa atsın
61_Hasan_69
26.08.2013, 14:50
;1919288334']Henrique veya Volkan atmasinda golü kim atarsa atsın
Mustafa Yumlu ? :D
Faruk BERBER
26.08.2013, 15:10
2000. gol bugün gelmez, birkaç hafta gol atamayız :)
emre duman
26.08.2013, 15:10
offff bu tkaımdan medet umanlar var siz uyumaya devam edin
maça hızlı ve önde baskı yaparak başlarsak kazanabiliriz. En önemlisi fırtına gibi başlamak bize moral ve motivasyon sağlar. Taraftarı arkamıza alırız. haydi fırtına haydi 20 dakika baskı yap rize dağılır...
Emre Yavuz
26.08.2013, 15:21
Ic Sahadaki maclarda iki ön liberoya gerek yok !!
Bence bu maca bu dizilisle cikilmaliyiz:
------------Onur-------------
Mustafa--Giray-Aykut--Yusuf
----------Zokora------------
Henrique-Soner-Adrian-Olcan
-----------Emre------------
Kweuke'nin olmaması adımıza önemli bir şans.
Hatta Hurşut'un olmaması da.
bu sene kadromuz geçen seneden çok daha kötü her maçımız zor malouda ve bosingwa hazır değil elde kampa katılmış hazır olan çelu yok saatli bomba gibi bekleyen zeki yumlu var en iyi hücum oyuncumuzu çelutskayı satınca sol bek yaptık volkandan hiçbir beklentim yok keza colmandan da forvet alamadık gençleri değerlendiremiyoruz ki gençleri kaybetmek üzereyiz elimizde düzgün olan hiçbirşey yok malesef hücumda organize olamıyor defansta çok hata yapıyoruz bu sene benim için gene kayıp
bu maça gelince gene zor geçecek bir maç
onur
zeki-aykut-yumlu-kadir
aykut
emre-adrian-soner-malouda
batuhan
Taha Muhammet
26.08.2013, 15:23
2000. golde umutun dalyası gibi olmaz inşallah
kadro yapıyorum YAPTIĞIM KADROYA KENDİM GÜVENEMİYORUM yazık ya fatih gökdeniz şimek yattara lı bir kadro yapmak istiyorum
F. Yıldırım
26.08.2013, 15:31
Colman oynarsa 2000. golü yazar.
Bu maçta da kontra atak futbolu oynanırsa çok üzülürüm. kahrolurum. Bizim kendi sahamızda rakibi ezmemiz lazım...
kalearkaları için biletler satışa çıkmamış acaba neden ????????????
Trabzonspor'da kombine satışları birden bire ikiye katlanıp geçtiğimiz sezonun üzerine çıktı. Kısa bir süre önce sadece 4 bin olan kombine bilet satışları, Avrupa kupalarında art arda gelen başarı ve Malouda ve Bosingwa'nın alınması ile birlikte patladı. Kombineler, toplu satışlarla birlikte 12 bine yaklaştı.
Ertan 51
26.08.2013, 15:38
Mustafa Yumlu ? :D
:) Yorumları okuyum da Musti atacak yazıyım diyordum sen demişsin bile Hasan.
Yumluların Mustafa atsın da bi görün Adrian'ı Henrike'yi :D
Bi süpriz yapsada sol beke kadir sag beke caner sol aciga yusuf forvetede batuhani koysa hoca
https://twitter.com/hope__61/status/371963179632295936
Başbakanın izlediği bir maçta stada " KUPA BAŞBAKANDA " diye pankart asmak ? Fazlasıyla harika olur :)
Bide şu tarz tezahürat. Tadından yenmez :)
Kuuupa başbaakaanda
kupa başbakanda
Kuuupa başbaakaanda
kupa başbakanda
emre duman
26.08.2013, 15:41
https://twitter.com/hope__61/status/371963179632295936
Başbakanın izlediği bir maçta stada " KUPA BAŞBAKANDA " diye pankart asmak ? Fazlasıyla harika olur :)
Bide şu tarz tezahürat. Tadından yenmez :)
Kuuupa başbaakaanda
kupa başbakanda
Kuuupa başbaakaanda
kupa başbakanda
bizim taraftarımız yapmaz onu önüne ne koyduklarında kabul eden bir şehiriz boşverin bunları başka şeyler konusalım :)
toksoy61
26.08.2013, 15:53
Trabzonspor'da kombine satışları birden bire ikiye katlanıp geçtiğimiz sezonun üzerine çıktı. Kısa bir süre önce sadece 4 bin olan kombine bilet satışları, Avrupa kupalarında art arda gelen başarı ve Malouda ve Bosingwa'nın alınması ile birlikte patladı. Kombineler, toplu satışlarla birlikte 12 bine yaklaştı.
benim bildiğim kadarıyla kale arkaları malum bakan tarafından komple alındı ki bu miktar 6 bin civarındadır diye biliyorum.
Yine kötü oynadığımız, ama kolay kazandığımız bir maç olur diye düşünüyorum. İnşallah hoca Batuhan'ı 45 dakika oynatır.
Maça ilgi çok az, en azından buradan öyle anlaşılıyor, heyecan yok,iştah yok. Ama arada sırada da olsa kazanmalıyız.
a.akerde minsk maçına gittim kale arkası biletleri 20 lira olarak duyurulmuş satışa çıkmamıştı ancak 60 lira kombineyle deniz tarafına girebildim
Trabzonlu gençler grubu lisenin önünde, bir defter de tutmuşlar bu biletleri 60 liradan tüm gruba dağıtıyorlardı
TG nin stad içindeki desteğine lafım yok ama bu biletler neden 60a satılıyor onu anlamış değilim üstelik kombineleri paralarını ödeyerek aldıklarını
söylüyorlar o zaman durum daha vahim
burada bir tartışma başlatmak da istemem bilmediğim yanlış düşündüğüm nokta varsa aydınlatılayım memnun olurum
Maça ilgi çok az, en azından buradan öyle anlaşılıyor, heyecan yok,iştah yok. Ama arada sırada da olsa kazanmalıyız.
Maça ilgi niye olsun?
Yeni bir transfer mi var? Altyapıdan gelen genç bir çocuğu izleyeceğiz de ne yapacağını merak mı ediyoruz? Geçen seneden farklı bir oyun mu oynuyoruz?
Yeni ne var ki millet gelsin izlesin?
Transfer yok, alınanlar zaten sakat (?).
Kadro geçen sene neredeyse küme düşen kadro.
İnsanla bunun neyini izlesin?
Sen yeni bir şey sun insanlara ki onlar da heyecanlansın ilgi duysunlar.
Yavuz Bektaş
26.08.2013, 16:16
bence bi gs şanssızlığı yaşıcaz 2000.golü kendi kalelerine atacaklar
Maça ilgi niye olsun?
Yeni bir transfer mi var? Altyapıdan gelen genç bir çocuğu izleyeceğiz de ne yapacağını merak mı ediyoruz? Geçen seneden farklı bir oyun mu oynuyoruz?
Yeni ne var ki millet gelsin izlesin?
Transfer yok, alınanlar zaten sakat (?).
Kadro geçen sene neredeyse küme düşen kadro.
İnsanla bunun neyini izlesin?
Sen yeni bir şey sun insanlara ki onlar da heyecanlansın ilgi duysunlar.
Ben de onu demek istedim sadece sebeplerini yazmadım.
zaferyıldız
26.08.2013, 16:16
Mra hoca bu avni akerdeki ilk lig maçında bir şeyleri düzgün yaparak kendisine olan güvene katkıda bulunur umarım ..kendisine olan ve takıma olan güvene..
bu çok önemli
tamam forvet eksik bek eksik eksik de eksik
ama hocaya takıma futbolculara seyircinin duyacağı güven eksikliği bizi dibe vurdurur...
biletix sitesine bakarmısınız.
bilet almak için ilerleyemiyorum.
bitek ben de mi var bu sorun anlamadım.
http://www.biletix.com/etkinlik/PFT05/DIGER/tr
iyattara
26.08.2013, 16:27
Abi biletix te maç günü satış olmaz. Sende bir sorun yok yani.
Saçma bir kadro bekliyorum yine mesela Aykut-Zokora yine oynarlar ön liberoda.Abdülkadir 18'e alınmaz büyük ihtimal alınsa bile süre almaz.
Abi biletix te maç günü satış olmaz. Sende bir sorun yok yani.
bilet işini son güne bırakmadığım için bunu bilmiyordum :)
şimdi bakmamın sebebi bilet satış durumunu merak ettim.
kombinem cebimde Allaha şükür :)
Maç günü siteden satış yapılmıyor bayiden satış var..
arifberkay
26.08.2013, 16:39
MRA dan saçma sapan saç baş yolduracak ve bize çin işkencesi çektirececk bir kadro ve oyun yapısı bekliyorum.Çıldırt bizi hocam...
MRA dan saçma sapan saç baş yolduracak ve bize çin işkencesi çektirececk bir kadro ve oyun yapısı bekliyorum.Çıldırt bizi hocam...
İyi ki varsın mra hocam, izlet bize zekiyi,90 dakika işkence et bize avrupa maçına kadar idare edecek kadar sinir stres yükle,sen yaparsın inanıyorum
Soner Albayrak
26.08.2013, 16:42
Adrian'ın golü var (Oynarsa tabi )
DeAgLeMaNyAq
26.08.2013, 16:43
inşallah sol bekte Kadir Keleş olacak
18'e bile giremez...
Joacivil
26.08.2013, 16:47
Yaptıgı 2.3 maçla taraftarı kendinden soğutan ilk hocasın tebrikler hocam
Volkan bu maçta oynarsa art niyet ararım
Samet GÜVEN
26.08.2013, 16:52
Yaptıgı 2.3 maçla taraftarı kendinden soğutan ilk hocasın tebrikler hocam
Volkan bu maçta oynarsa art niyet ararım
Volkan bu maçta oynamazsa art niyet ararım. Neden diğer maçları sabote etti de bunu etmiyor diye!
Joacivil
26.08.2013, 16:57
Volkan bu maçta oynamazsa art niyet ararım. Neden diğer maçları sabote etti de bunu etmiyor diye!
köy takımlarına bıle üstünlük kuramıyoruz oynadıgımız maçlar belli
yensek bile nereye kadar gider bilmiyorum biraz iyi bir takım geldiğinde direk yeniliriz
Bosingwa oynayabilecek durumda mı?
Samet GÜVEN
26.08.2013, 17:01
Futbolu çirkinleştiren bir takım olduk. Top oynama diye bir şey yok, anlamsız hareketlerle durdur, gol yeme, iki pas yapmadan karşı kaleye gitmeye çalış. Karşımıza en iyi futbol oynayan takımı koy, onları bile amatör gibi gösteririz. Kesin alırız diyebileceğin bir maç yok, ötesi var mı? Eski anadolu takımları yapardı gıcık olurdum.
Aynı mokun laciverti olduk başka bişi değil.
reisoğlu61
26.08.2013, 17:04
onur
mustafa,aykut,caner,kadir
yusuf,abdülkadir,soner,olcan
adrian
batuhan
Olcani kesinlikle önde kullanmaliyiz, sagbekte ise yumlunun yavrudan daha iyi olacagini zannediyorum
sabankuru
26.08.2013, 17:09
Hoca kazanan kukesi kadrosunu bozmaz, yandik
yaranozlu
26.08.2013, 17:10
Her şey bir yana da volkana tahammül edemiyorum, izlerken kusacam. Aykut akgün de dümdüz adam,
Onur
Zeki aykut yumlu olcan
zokora soner
Henrique adrian yusuf
Batuhan
Benim kadrom
yedekler
1-zeki yavru
2-colman
3-henriqe
4-mustafa
5-volkan şen
sahadakiler önemli değil kulüben güzel olacak.
Her şey bir yana da volkana tahammül edemiyorum, izlerken kusacam. Aykut akgün de dümdüz adam,
Onur
Zeki aykut yumlu olcan
zokora soner
Henrique adrian yusuf
Batuhan
Aykut akgün düz, Zokora maestro
futbol olarak yine kötü oynayacagimizi düsünüyorum ama maci aliriz ayni gecen seneki orduspor maci gibi olur
yahu volkan takimin en formda oyuncusu volkan aykut adrian olcan bu dordu herzaman 11 de baslamali bence bazilarimizda art niyet var
serkanholep
26.08.2013, 17:33
volkan kötü oynuyor ama mra da onu kazanmaya çalışıyor anladığım kadarıyla
sonuçta yerli çok para verilmiş ve çok para alıyor
ve ihtiyaç olan bir bölge
ama volkan bence çok farkl ıbir bakış açısı olabilir ama eşinden dolayı bir türlü trabzonu sevemedi ve adapte olamadı
yoksa adam eksilten hızlı bir oyuncu
saldıran bir takımda iş yapacak biri
adrian desen bir bakıyorsun süper bir bakıyorsun yok
henri bir bakıyorsun harika bir bakıyosun güreşçi
süreklilik yok
buradada öyle yazılıyorki köy takımıyız sanki
top ayağına gelen titriyor
e bizi mahveden!!! bjk gitti trömsöye yenildi. nasıl olacak bu iş
bizim oyuncu grubumuzu kullanamamaktan başka sorunumuz yok desem çok iyi niyetli olurum
en büyük sorun o ama sol bek ve forvet eksikliğini görmeyen göremeyen tamamlamayan tamamlayamayan td ve yönetim ya beceriksiz ya art niyetli ya da ......
....................onur
...........aykut.........bamba
zeki...................................olcan
...................akgün
............adrian.......soner
henrique...........................malouda
..................batuhan
....................onur
...................akgün
ama bu kadroda zeki yi görüyorum ben yanlışlıkla yazdınız galiba
serkanholep
26.08.2013, 17:51
....................onur
...................akgün
bamba hiç oynadımı maçlarımızda da yazıyorsunuz
gerçekten bilmediğim için yazıyorum ama gördüğüm giray mustafa,aykut mustafa ikilisi
adam gönderilmek isteniyor ama 11 e yazılıyor hala
tamam olcan sol beke td miz tarafından koyuluyor ama biz neden koyuyoruz anlamıyorum
bu maç içinse kadron malouda sakat
batuhan da daha 90 dk yı çıkaracak ya da 11 çıkacak kondisyon yok
Zeki mi oynayacak yine yoksa Bosi iyileştimi?
serkanholep
26.08.2013, 17:54
onur,zeki (mecburen),aykut,sakat değilse giray yoksa mustafa,kadir,aykut,soner,adrian,olcan,mecburen volkan,henrique
maç kadromuz böyle olmalı
malouda ve bosingwanın geleeği düşünüldüğünde
solbek,sağ açık,forvet ve aslında ön libero mevkilerimizde sıkıntı var gibi. colman normal performans gösterirse sorun kalmaz
colman,soner,adrian,aykut,a.kadir yetrli olur zokora gitse bile
....................onur
...................akgün
iylesirse bosingwa sag bekde oldumu su andaki en iyi kadromuz iceride bu olmali
deplasmanda orta sahayi aykut zokora soner le daha iyi tutup puan ve puanlar alabilirz
Hocanın büyük ihttimal çıkacağı kadro :
Onur
Zeki------Aykut ----- Yumlinho ------ Olcan
Zokora - Akgün
Adrian
Volkan Malouda
Henrique
gabriel omar
26.08.2013, 17:56
Futbolu çirkinleştiren bir takım olduk. Top oynama diye bir şey yok, anlamsız hareketlerle durdur, gol yeme, iki pas yapmadan karşı kaleye gitmeye çalış. Karşımıza en iyi futbol oynayan takımı koy, onları bile amatör gibi gösteririz. Kesin alırız diyebileceğin bir maç yok, ötesi var mı? Eski anadolu takımları yapardı gıcık olurdum.
Aynı mokun laciverti olduk başka bişi değil.
Bir takım hiç mi defanstan paslaşarak çıkmaz arkadaş ?Her topu Onur dikmek zorunda mı bu ne biçim iştir ya.Bu hiç bir bahaneyle açıklanmaz.
Faruk Altıntop
26.08.2013, 17:59
bugün MRA dan yusuf ve kadir keleşi oynatmasını temenni ediyorum sadece batacaksak bunlarla batalım risk almak her zaman önemlidir.
Kadro çok kötü evet ama 6-7. haftaya kadar sabredeceğim mecburen MRA ilk 6-7 haftadan sonra açılıyormuş başka elimizde sığınacak birşey kalmadı bir umut bekliyoruz..
......................onur
...........demir...............yumli
zeki.......................................keles
.......................akgün
............özdemir.......coolman
olcan....................,,,,,,,,.......malouda
..................adrian
;1919288594']Kadro çok kötü evet ama 6-7. haftaya kadar sabredeceğim mecburen MRA ilk 6-7 haftadan sonra açılıyormuş başka elimizde sığınacak birşey kalmadı bir umut bekliyoruz..
Açılmadan solmamasını temenni ederiz.Bakarsın soğuk yakar.
serkanholep
26.08.2013, 18:04
malouda sakat bosingwa sakat giray ı bilmiyorum
kadroları ona göre yazın
olcanı denedi de yusufu denedimi hoca sol bekte
..................adrian
kardeş bu özdemir de kim? Hepten 1461 den gelenlerle sahaya çıkarsak 1461 kadar bile olmayız.1461 kenndine göre başarılı bir takımdı aa alışılmış belli bir sistemi vardı.Takımın yarısını 1461 den gelen gençlerle doldurursan işimiz var demektir. Tamam oynamalılar ama zaman zaman alışa alışa ve kesinlikle hepsi birden değil
Açılmadan solmamasını temenni ederiz.Bakarsın soğuk yakar.
:D Onu bilmem de 10/11 de maç günü yerimde duramazdım akşam olsa diye falan şimdi hiç maç varmış heyecan yok :(
serkanholep
26.08.2013, 18:06
..................adrian
malouda sakat değilmiydi 2 hafta
ortasaha çok üretken olamaz bu haliyle
a.kadirin yerine soner olmalı
giray sakat değilse yumlu yerine oynamalı
sağ açık kim oynayacak sol açık kim oynayacak net değil
;1919288599']:D Onu bilmem de 10/11 de maç günü yerimde duramazdım akşam olsa diye falan şimdi hiç maç varmış heyecan yok :(
Günlük işlerimize yoğunlaşabiliyor olmamız da bir kazanım :)
Olcan, sol bekte geldiğinden beri ilk defa istikrarlı iyi sayılabilecek bir performans sergiliyor amacınız nedir? Takımda sol bek yok zaten bırakın oynasın orada.
F. Yıldırım
26.08.2013, 18:09
Burda ilk 11'e Batuhan'ı yazanlar neye dayanarak yazıyor bilmiyorum. Batuhan Kukesi maçında bi depar attı diye 90 dakika böyle olacak diye birşey yok, ayrıca Batuhan değil 90 dakika 25 dakika çıkaramaz.
eyuksek1967
26.08.2013, 18:14
Burda ilk 11'e Batuhan'ı yazanlar neye dayanarak yazıyor bilmiyorum. Batuhan Kukesi maçında bi depar attı diye 90 dakika böyle olacak diye birşey yok, ayrıca Batuhan değil 90 dakika 25 dakika çıkaramaz.
henriqe 90 dk cıkarıyoda noluyo 25 dk içinde 1 gol atsa yeter :D
hyasin61
26.08.2013, 18:15
;1919288594']Kadro çok kötü evet ama 6-7. haftaya kadar sabredeceğim mecburen MRA ilk 6-7 haftadan sonra açılıyormuş başka elimizde sığınacak birşey kalmadı bir umut bekliyoruz..
Bız acılana kadar rakiplerde bizim açılmamızı bekleyecek herhalde MRA'ya göre
Emrah Akcagöz
Takımın çok kötü bir durumda olduğunu bilsem de içimde müthiş bir heyecan var. İnşallah kazanırız.
serkanholep
Olcan, sol bekte geldiğinden beri ilk defa istikrarlı iyi sayılabilecek bir performans sergiliyor amacınız nedir? Takımda sol bek yok zaten bırakın oynasın orada.
bir oyuncuyu kendi mevkisinde oynatırsan maksimum verim alırsın
adam bugüne kadar sol açık oynamış siz bek yapmaya çalışıyorsunuz
yoklukta anlarım ama kadir var böyle zaman için almadıysan yolla 1461 de oynasın
maksat batuhan deil kendi evinde iki forvetlen hucum oyunu oynamak
Bız acılana kadar rakiplerde bizim açılmamızı bekleyecek herhalde MRA'ya göre
İlk 5 haftada bir şekilde 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet almamız lazımdı mağlubiyet hakkımızı doldurduk 3 galibiyet 1 beraberlik almalıyız ama imkansız gibi :D
Bizim icin sezonun ilk maci olarak baslayip galibiyeti almamiz lazim
Arkadaşlar alakası yok ama kral-61 vardı niye banlanmış fake mi çıktı?
maci alirsak ligde hic birsey kaybetmemis oluruz nasipse uefada guruplara kalip cas danda cezalar geldimi bu ruzgar bizi cok ileri goturur
F. Yıldırım
26.08.2013, 18:19
maksat batuhan deil kendi evinde iki forvetlen hucum oyunu oynamak
Henrique-Emre etkili olabilir.
Emre şuana kadar lig'te bir gol arsa açılacak ama şans verilmiyor.
hyasin61
26.08.2013, 18:20
Çok merak ediyorum ya dışardaki maçta maç boyunca gömülen kendi sahasına kapanan bırak atak yapmayı ileri çıkacak hamleleri yapamayan takımın bugun içerideki maçta taktik anlayısı ne olacak.Eger Bjk macı gıbı olacaksa vay halimize.Sen rakibin üstüne gitmedikçe rakibin her gecen dakika direncini arttıracaksın.Birde en azından su içerdeki maçlarda bırakın su tek forvet anlayısını biri çıksın çift forvetli sistemleri denesin be kardesım en son ne zaman cıft forvet oynadı bu takım.
okan6161
26.08.2013, 18:23
-----------onur ------------
mecburi ---aykut--mustafa---kadir--
(zeki)
-----------aykut---soner------
olcan------adrian-------henriqe-
----------batuhan--------------
Çok merak ediyorum ya dışardaki maçta maç boyunca gömülen kendi sahasına kapanan bırak atak yapmayı ileri çıkacak hamleleri yapamayan takımın bugun içerideki maçta taktik anlayısı ne olacak.Eger Bjk macı gıbı olacaksa vay halimize.Sen rakibin üstüne gitmedikçe rakibin her gecen dakika direncini arttıracaksın.Birde en azından su içerdeki maçlarda bırakın su tek forvet anlayısını biri çıksın çift forvetli sistemleri denesin be kardesım en son ne zaman cıft forvet oynadı bu takım.
benim icin besiktas maci okadar kotu gecmedi acikcasi tamam skici bir futbol oynadik ama kazara yedigmiz iki gol olmasa beraberlik bizim icin iyi bir sonuc olacakdi bence hocamiz buyuk maclarda beraberlik anlayisiyla cikip diger maclari kazanmaya odaklaniyor bu sistem avrupa maclarindada gecerli sahsen ben begeniyorum
Mustafa YILMAZ
26.08.2013, 18:30
bir oyuncuyu kendi mevkisinde oynatırsan maksimum verim alırsın
adam bugüne kadar sol açık oynamış siz bek yapmaya çalışıyorsunuz
yoklukta anlarım ama kadir var böyle zaman için almadıysan yolla 1461 de oynasın
olay bundan ibaret aslında volkan'ı kesip olcan'ı yerine almalı kadir'ide sol beke koymalı madem adamı oynatmayacaksın niye aldın o zaman bari köreltme gönder 1461'e oynasın bizde hep böyledir zaten şans ver kardeşim kimse sana neden oynattın demez kötü oynuyorsada taraftar görsün en azından
neden bilmem ama bu maçı kazanacağız gibime geliyor ama çok zor olacak adrian mutlaka oynamalı bu takımda bjk maçı benim için bir futbol katliamıydı o orta saha kurgusu bir tane top tutacak adamımız yoktu Reşit hoca inşallah bir daha öyle saçma bir kadro çıkarmaz
Ben hala Yusuf'u merak ediyorum.İlk onbirde oynasada ne yapabileceğini görsek.
Bizim takımımızdaki tek yıldız adayı o.
Takımın balansı kayık. Sol bek sıkıntısı var diye sol açığımızı solbeke koyuyoruz , sol açığı kapatmak için sağ açığı sola alıyoruz, adrian kanatlarda eriyor onu sağ açığa alıyoruz. bir yeri dolduralım derken her alanla oynuyoruz. Bence risk alıp yusufu sol bek oynak diğer taşlar yerinde kalsın. Böyle tercihlerle sekiz çizmiş lastikten ip gibi gitmesini bekliyoruz. bu kadro zaten en doğru tercihi yapsan da en az 3 kaliteli adama ihtiyaç var. Neyse aynı şeyleri yazıp duruyoruz faydası yok. Trabzona yıldız gelmez diyorlardı getirdik dediler , bekleyelim bakalım sonları zokora gibi mi olur iyimi olur?
1461 den gelenlerin takıma şu anda oynayanlardan farklı katkısı olmayacak.sıkıntı teknik direktörün oyun kurmaya gerek duymadan uzun topla veya kotraatakla oynatmaya çalışması.o yüzden olcanı rahatlıkla sol bek oynatabiliyor.top taşıyan adama ihtiyacı yok çünkü.
Olcandan sol bek yapmak elindeki kıymayı mantıda değil de ıspanak yemeğinde kullanmaktır. Hoca farklı tatlar peşinde anlayabiliyorum da benim midem bulandı
İskender Çakmak
26.08.2013, 18:48
MRA kadro istikrarından yana olacaktır. Ne kadar kötü olursa olsun kazanan takımı bozmayacaktır. Kazanan her zaman haklıdır. Bu maçı da alırsa ben kadro da değişik isimleri UEFA grup maçlarına kadar beklemiyorum.
eyuksek1967
26.08.2013, 18:48
Olcandan sol bek yapmak elindeki kıymayı mantıda değil de ıspanak yemeğinde kullanmaktır. Hoca farklı tatlar peşinde anlayabiliyorum da benim midem bulandı
Bu takım verse verse saman tadı verir bence :)
Yine 2 ön libero oynuyoruz..
Ç.Rizespor Maçı 11'imiz: Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan, Henrique.
..
Hevesim kaçtı ya, kadroya bak.
;1919288671']Ç.Rizespor Maçı 11'imiz: Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan, Henrique.
..
umarım yeneriz, puan dahi alamazlarsa yönetim bavulunu toplasın gitsin..
Saçma 11 bekliyordum da bu biraz daha saçma oldu.
Yusuf Abdülkadir gibiler ne zaman oynayacak ?
;1919288671']Ç.Rizespor Maçı 11'imiz: Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan, Henrique.
..
hayret bende cok meraklandim nasil bu kadroylan gol veya goller bulacagiz bekleyip gormek lazim
DeAgLeMaNyAq
26.08.2013, 18:53
Tahmin ettiğimiz gibi hoca kazanan kadroyu bozmadı böyle bir huyu var...
..
Volkanın ağır sakat hali bile bu takımda ilk 11 başlayacak anlaşılan o,
Yedekleri merak ediyorum.
Ibrahim Gaygusuz
26.08.2013, 18:55
Sonerin ilerde oynamasi iyi ama onundeki isim yanlis :) Henri ile yurumez bu is
Tunç Tosun
26.08.2013, 18:55
..
Biz aykut lari transfer etmisiz demek bu sene.. Yapacak birsey yok
Tahmin ettiğimiz gibi hoca kazanan kadroyu bozmadı böyle bir huyu var...
Kazanan kadro diye birşey yok. 11 tane zeki bile kukesi yi yenerdi. Hoca bana göre çok amatör
Volkan başımıza bela oldu.
Ogün YAZICI
26.08.2013, 18:56
rezillik ya.kukesiyi yendi diye mi bozulmuyor bu kadro şimdi ?
Tunç Tosun
26.08.2013, 18:56
Soner in maci olur insallah
Yavuz Selim Bal
26.08.2013, 18:57
İLK 11
Onur
Zeki Yavru
Mustafa
Aykut Demir
Olcan
Aykut Akgün
Zokora
Soner
Adrian
Volkan
Henrique
YEDEKLER
Zeki Ayvaz
Malouda
Batuhan
Colman
Giray
Alanzinho
Yusuf
rezillik ya.kukesiyi yendi diye mi bozulmuyor bu kadro şimdi ?
kukesi ile rizeyi bir tutuyolar umarım istenilen sonucu alırlar,
DeAgLeMaNyAq
26.08.2013, 18:58
Kazanan kadro diye birşey yok. 11 tane zeki bile kukesi yi yenerdi. Hoca bana göre çok amatör
Bunu hocaya anlatmak lazım. Derry ve Minsk maçlarının hepsini kazanınca da kadroyu hiç bozmamıştı...
Hüseyin Başoğlu
26.08.2013, 18:58
4-0 alıcaz maçı
arkadaşlar ben Trabzonspor paketı aldım hangı kanalda cıkacka sımdı bu mac
Abdülkadir kadroda bile yok yine sakat mı niye alınmıyor hiç?
arkadaşlar ben Trabzonspor paketı aldım hangı kanalda cıkacka sımdı bu mac
205 yani ligtv 2
İLK 11
Onur
Zeki Yavru
Mustafa
Aykut Demir
Olcan
Aykut Akgün
Zokora
Soner
Adrian
Volkan
Henrique
YEDEKLER
Zeki Ayvaz
Malouda
Batuhan
Colman
Giray
Alanzinho
Yusuf
Şu Alanzinhonun ne işi varki yedeklerde,sanki maç kurtarıyo...bide maçlardan sonra kasılması...üzgün numarısı yapması varya.çok komik..
DeAgLeMaNyAq
26.08.2013, 19:00
;1919288696']Abdülkadir kadroda bile yok yine sakat mı niye alınmıyor hiç?
Zokora takıma döndü olmaması gayet doğal. Emre de kadroya giremediğine göre transfer dönemi bitmeden bir takıma kiralanacak demektir...
Emre Emiroğlu
26.08.2013, 19:01
Geçen senenin kadrosu 2 hoca 1 yönetim yedi.
MRA aynı kadroyla yine sahada. Ego mu bu ? Onlar yapamadı ben bu kadroyla her türlü yaparım mı demek istiyor ?
Bir adam neden bu takıma getirildiğini hiç mi düşünmez ?
Hiç haber okumaz mı ?
Bu kadroyla ezilip yenildiğinde istifası isteneceğini ?
Gençleri adapte edip , yenilerle gençleri harmanlayıp kaybettiğinde baş tacı edileceğini hiç düşünmez mi ?
Geçmişine neden ihanet ediyor , para ve gelecek kaygısından mı ?
Gözümde 0 MRA hoca.
Çok etkileyiciydin.. Ama 0 danda düşük bir admasın artık.
tristram
26.08.2013, 19:01
takim hucuma cikmak icin neredeyse yardim kampanyalari duzenleyecek ama hucumun en etkili elemani olcan hala solbekte mundar
ediliyor.
Yine sağda Adrian, ortada Soner, solda Volkan ve ileride Henrique mi olacak? Nice combo :)
Hoca senin kuracağın kadroya ben ya yuh artık!
;1919288698']205 yani ligtv 2
ama su an hala acık degıll neden acaba uyelııgınız bu kanalın paketını kapsamamaktadır dıo
yusuf abdülkadir kadir keles varken neden solbekde olcan, orta sahada aykut sol tarafda volkan oynar
Geçen senenin kadrosu 2 hoca 1 yönetim yedi.
MRA aynı kadroyla yine sahada. Ego mu bu ? Onlar yapamadı ben bu kadroyla her türlü yaparım mı demek istiyor ?
Bir adam neden bu takıma getirildiğini hiç mi düşünmez ?
Hiç haber okumaz mı ?
Bu kadroyla ezilip yenildiğinde istifası isteneceğini ?
Gençleri adapte edip , yenilerle gençleri harmanlayıp kaybettiğinde baş tacı edileceğini hiç düşünmez mi ?
Geçmişine neden ihanet ediyor , para ve gelecek kaygısından mı ?
Gözümde 0 MRA hoca.
Çok etkileyiciydin.. Ama 0 danda düşük bir admasın artık.
kesinlikle katılıyorum buna,bunlarda gider böle giderse zaten aralıkta...
iki ön libero olması hocanın oyun felsefesine cuk diye oturuyor.bu yıl şampiyon olduğumuz yıl bizim oynadığımız gibi değil bize karşı oynayanlar gibi oynayacağız.buna da alıştık gitti.
akin0834
26.08.2013, 19:03
bizim kadro tipik anadolu takımı kadrosu . defansif oyun anlayışı .. bulursan posizyon atarsın belki anlayışı .. bu kadro ve MRA nın taktik anlayışı hem onu hem bizi hem takımı bitiricek malesef
Ogün YAZICI
26.08.2013, 19:04
bu kadro çok koşar ama boş koşar.sahada pek organize olamayan bir takım göreceğiz ama maç sonu lig tv istatistiklerine bakın 110 km'nin üstüne çıkarız.işte MRA'nın oyun anlayışı bu...
ama su an hala acık degıll neden acaba uyelııgınız bu kanalın paketını kapsamamaktadır dıo
Maç başlıyor programı başladığında açılır
Ben artık hocaların kadro kuruğuna değil takım içi dinazorların hoca seçtiğine inanıyorum.
Maç başlıyor yayını başlayınca açılacak en geç 19:30 gibi açılır :)
Ogün YAZICI
26.08.2013, 19:05
celustkayı yabancı kontenjanından dolayı yok pahasına yolluyoruz ; bu maçta 6 kişilik kontenjanı tamamlamak için alanzinho çöpünü kadroya alıyoruz.ve bunu yaparken de abdülkadir kadir keleş gibi isimleri kadroya alamıyoruz...
tmm renktaş saolasın açıldı sımdı
Enes Başkaya60
26.08.2013, 19:06
Hoca felan degilsin MRA başkanlıkla felan alakan yok seninde hacı...
Aralıkta gidin sizden kötüsü gelmez zaten...
akin0834
26.08.2013, 19:06
dikkat çekici özellik : koskoca 18 de bir tane orjinal bek (zeki ) var .. ne sol bek ne sağ bek var adam gibi yedeklerde ... kanatları olmayan bir takım nasıl uçar
Hoca felan degilsin MRA başkanlıkla felan alakan yok seninde hacı...
Aralıkta gidin sizden kötüsü gelmez zaten...
:alkış: :alkış: :alkış:
Zokora takıma döndü olmaması gayet doğal. Emre de kadroya giremediğine göre transfer dönemi bitmeden bir takıma kiralanacak demektir...
Alanzinho yerine kadroda olabilirdi bence.
Ayrıca Emreyi takasla kullansak keşke Antep'e verilebilir.
serkanholep
26.08.2013, 19:08
yedekler daha iyi gibi
colman neden oynamıyor ki
malouda sakat değilse niye 11 değil sakat ise neden kadroda
beğenmedim kadroyu
ofansif olarak etkisiz kalacağız çok
İ. SARAL
26.08.2013, 19:08
Kadro gayet iyi. Bir tek Volkan oynamasa daha iyi olurdu. Kadroda kim olursa olsun bu maç sabaha kadar oynansa berabere biter.
İster misiniz bu dandik karo rizeye fark atıyormuş? MRA nın bu karoyla çıkacağına inanıyorsun da farklı galibiyet alacağımıza neden inanmıyorsun
Hüseyin Çümen
26.08.2013, 19:09
renkdaş bazen 20 dk kadar beklemek gerekiyor kanalın açılması için ama öncelikle menüye girip digiturk anten kurulumu diye bir yer olması lazım ordan biir kurmayı dene ardından kesin açılacaktır kanal gene açılmassa digitürk ü ararsın ama dediğim bir yap ardıdnan açılacaktır
serkanholep
26.08.2013, 19:10
rizeye bile önce durdur sonra vur taktiği uyguluyoruz sanırım
vay arkadaş ya
İskender Çakmak
2000. golün sahibi volkan şen... ;)
Enes Başkaya60
İnsan biraz utanır be geçen seneden ders çıkarır aynı kadro ile devam ediyor senin hocalık vasfın ne arkadaş onu söylesene ne yapmaya çalışıyorsun Ünal denen adam yedin para hak mı senin... Başkan denen adam ne için geldiğini belli ettin geldiğin gibi geri git pis emellerini Trabzonumuzun üzerinden çek siyasete mi atılıyosun Başbakanın yalakası olmaya adaysın zaten ne halin varsa gör...
İ. SARAL
2000. golün sahibi volkan şen... ;)
Aman gol falan atarsa ayvayı yedik daha kurtulamayız.
Ben olsam değil 18'e almak Alanzinhoyu antrenmana bile almam.Daha ne bekliyor bu adamdan şaka gibi
serkanholep
26.08.2013, 19:11
İster misiniz bu dandik karo rizeye fark atıyormuş? MRA nın bu karoyla çıkacağına inanıyorsun da farklı galibiyet alacağımıza neden inanmıyorsun
kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun
Nihat Güneş
Volkan haricinde iyi kadro... Hala Colman neden yok diyen taraftar var Allah akil fikir versin.
Yıldıray Emanet
yusuf 15 sene sonra oynar bu gidişle kadir zaten 18'e bile zor giricek Mra kendi adamlarına güvenmiyosa kim güvenicek bu adamlara
İ. SARAL
Allah aşkına kim olacaktı kadroda bir yazında görelim.
Emre ÖZTÜRK
26.08.2013, 19:12
Şu takıma biraz güvenin birazcık.Sırf eleştirmek için saçma sapan yorumlar bile yazanlar var.Aykut neden oynuyormuş.Adam sene başından beri tek kötü maç çıkarmadı hala işkembeden sallıyorsunuz adama.Bekleyin az biraz sabredin Hocaya,takıma
DeAgLeMaNyAq
Aykut sorumluluk alıp sürekli öne doğru oynayacaksa Zokora ile birlikte oynaması yadırganmaz, ama her ikisi de sadece savunmaya yönelik bir görev üstlenecekse çok yanlış yoldayız demektir...
F. Yıldırım
Kadro'yu görene kadar heyecanlı bir şekilde maçı beklemekteydim, fakat kadro'dan sonra ne heyecan kaldı ne de bir umut.
Volkanlar Zekiler hala ilk 11'de. Neyse pozitif yönden bakılırsa MRA'nın hoca falan olmadığı anlaşıldı. Sonumuz hayrola.
TSemih61
Zokora nedir ya. Bence Abdülkadir oynamalıydı. O da olmadı Colman. Yine yanlış bir kadro.
MRA açıklama yaparken yenemiyorsak bile yenilmemeye çalışacağız dedi beraberliğe sevinir bu adam bu maçta.
odyseuys
26.08.2013, 19:13
evinde rize maçından önce birinci ağızdan "yenemiyorsan yenilmeyeceksin" diyorsa mustafa hoca, benim gözümde de kredisini tüketmek üzeredir. hayal kırıklığı yaşadım.
Ogün YAZICI
MRA:yenemiyorsan yenilmeyeceksin.ben bunu benimsiyorum.
F. Yıldırım
Aykut sorumluluk alıp sürekli öne doğru oynayacaksa Zokora ile birlikte oynaması yadırganmaz, ama her ikisi de sadece savunmaya yönelik bir görev üstlenecekse çok yanlış yoldayız demektir...
Aykut'un tekniği ileri oynaması için yetersiz. Birşey yaparsa Soner yapar.
serkanholep
26.08.2013, 19:14
Volkan haricinde iyi kadro... Hala Colman neden yok diyen taraftar var Allah akil fikir versin.
zokora oynuyorda colman neden yok
colman formsuzsa zokora form damı
11 e bak sonra akıl fikir dağıt
iso_4939
senol hocayı cok arayacagız bellı....
İ. SARAL
Kadro'yu görene kadar heyecanlı bir şekilde maçı beklemekteydim, fakat kadro'dan sonra ne heyecan kaldı ne de bir umut.
Volkanlar Zekiler hala ilk 11'de. Neyse pozitif yönden bakılırsa MRA'nın hoca falan olmadığı anlaşıldı. Sonumuz hayrola.
Kim oynayacak sağ bekte başka adam mı var.
Aykut-Zokora-Soner hattı biranda 8-9 kişi bırakabilir bizi. Defansif yönden de top tutma yönünden de... Volkan solda, Adrian da sağda kaybolursa hükmen mağlubuz :)
Soner Albayrak
26.08.2013, 19:15
Bizde dün eve bağlattık ligtv. Kuranlara sordum 204. kanal veriyormuş Trabzonspor maçlarını..
Biz MRA'nın gelmesine neden sevinmiştik? Yusuf'a,Kadir'e,Abdülkadir'e şans verilir diye değil mi? Bu ne şimdi yeter artık ya
İ. SARAL
26.08.2013, 19:16
Bizde dün eve bağlattık ligtv. Kuranlara sordum 204. kanal veriyormuş Trabzonspor maçlarını..
Evet 204 oluyor genelde bazen de 205.
Enes Başkaya60
Git o zaman Elazığıyı akhisarı felan calıştır burda ne işin var işini bilmez adam hangi takımı yönettiğinin farkında olmayan adam senin Hocalığın H SİNDEN anladığın yok gitti Tolunay hocadan biraz ders al...
Ertan1982
Rize icin bu lafi diyorsa istifa etsin.Kafasinda halen kücük takim antrönörü.Bir Hermann Gerland dan ileri asla gidemez artik.
Soner Albayrak
Sağda Adrian solda Volkan. Evlere şenlik kanatlarımız :)
MRA resmen yenemiyorsak yenilmeyeceğiz dedi gözümde bitti yazıkalr olsun beraberliğe razı adam akhisarı çalıştırıyor sakni
F. Yıldırım
26.08.2013, 19:17
Kim oynayacak sağ bekte başka adam mı var.
1461'den Göksu Alhas alınabilir onada şans verilebilir. Ha o olmayacaksa Giray oynasın Aykut oynasın Zokora bile oynasın ama Zeki oynamasın.
aykut demıri onmuzdekı haftalarda kesecek mı acaba mra efendi
Ertan1982
26.08.2013, 19:18
Stoper icin bamba mustafa giraz alternatifin var.Cek o zaman aykutu Sag beke.
yorumsuz6117
;1919288750']MRA açıklama yaparken yenemiyorsak bile yenilmemeye çalışacağız dedi beraberliğe sevinir bu adam bu maçta.
Yazıklar olsun..
Rize icin bu lafi diyorsa istifa etsin.Kafasinda halen kücük takim antrönörü.Bir Hermann Gerland dan ileri asla gidemez artik.
ee adam ne yapsın kafasında hep hibir takımı küçümsememe rakibe saygı duyma gibi garip bir mütevazilik var. Takımı da buna müsait maalesef halı saha takımlarına bile saygı duyduracak cinsten
Kadromuzun tamamı kötü hiç boşuna ihtimallerin arasında boğulmayalım. Hepsi birbirinden beter.
Tekrar söylüyorum.Bize yeni bir başkan,yeni bir hoca ve yeni oyuncular lazım.Bu şekilde olmaz
Enes Başkaya60
Senin hocalığın batsın be Adam....
serkanholep
zeki neden oynuyor çünkü başka sağ bek veya devşirme sağ bek falan yok takımda
tek çare yani
yada 3 lü defans oynayacaksın yiyorsa
aslında 3-5-2 de oynayabilirsin olcan sol tarafı çözer de sağ taraf yine aksıyor
zokora daha geleli kaç gün oldu yazık değil mi a.kadire
bir artısı yoksa takıma etkisi yoksa bizim gençlerimizin ne suçu var
colman sert oynuyor evet formsuz evet oynamasın ama zokora da oynamasın
onur,zeki,yumlu,aykut,kadir,aykut a.,soner,adrian,olcan,volkan,henri
bu olmalıydı kadro
korkuyorsan soner ya da adrianın yerine a.kadri ya da colmanı oynat
murat3861
Aykut ve zokoranın kendi evimizde bile 11 de olmasını yadırgadım özellikle Aykut'u çok defansif ve yaratıcı özellikleri olmayan bir oyuncu olarak görüyorum ayrıca orta sahadaki hiç bir oyuncuda rakibi geçme özelliği yok
Oyunuclar iyi olduktan sonra o takım hocasız da oynar.O nedenle kadro baştan sona değişmeli
Bu maçı 10-0 bile alsak MRA dan bir halt olmaz gitsin PTT 1.ligde takım çalıştırsın hala beraberliklerle şampiyonluğa oynayabileceğini sanıyor.
benım kadrom >>>>>> onur
boşıngva aykut bamba emersonn ( elındekı tek sol bek )
akgün zokora
Yusuf adrıann olcannn
Batuhannn
6. Haftayı bekleyelim herkes bizi konuşacakmış :) bence gecen seneden beri değişmeyen oyunumuzu konuşurlar
emre duman
26.08.2013, 19:20
MRA azıcık cesaretli ol be brak git allah askına ne biçim hocalıktır bu kim akıl veriyor sana böle yapalım diye
6. Haftayı bekleyelim herkes bizi konuşacakmış :) bence gecen seneden beri değişmeyen oyunumuzu konuşurlar
Ligin dibinde kendimize mesken edinmemiz konuşulmaya değer bence,
DeAgLeMaNyAq
26.08.2013, 19:21
Sanırım Bamba'ya antrenmana çıksın diye 1 milyon euro ödüyoruz o da ayrı tartışılması gereken bir konu. Daha olası bir forvet ve Bosingwa yokken bile Alanzinho tercih edilip yabancı kontenjanına takılıyorsa ileride hiç kadroya giremez...
MRA Beşiktaş maçındada Trabzonspor her maçı kazanmak için oynar diyememişti hatırlarsınız belki olayı farklı yerlere getirmişti.
Nihat Güneş
26.08.2013, 19:21
zokora oynuyorda colman neden yok
colman formsuzsa zokora form damı
11 e bak sonra akıl fikir dağıt
Colman kadar takimina ihanet eden futbolcu az gorulur su yeryuzunde adam her mac aleni takimi sabote ediyor hala daha Colman da Colman... Zokorayi da begenn biri degilim ama Colman ismini duyunca Zokora gozumde aziz konumuna yukseliyor. Ben de istiyorum Yusuf KAdir Abdulkadir oynasin ama en azindan bjk macina gore kotu kadro degil...
Bu gidişle hoca muhtemelen 7.Haftadaki fener maçından sonra gider
aaahmet61
26.08.2013, 19:22
bu kadro şenol güneşi yedi.hoca ne yapsın .sorun transfer yapamama da.
Bu gidişle hoca muhtemelen 7.Haftadaki fener maçından sonra gider
Bence o kadar kalmaz.
Zafer Fidan
Think big Mustafa hoca.
yorumsuz6117
Edit..........
Hüseyin Başoğlu
colman denilince bana bişiler oluyor :D
Adrian yine sag kanatta. Adriani kanatta oynatmak futbola kufurdur kanatta oynayan adamin dar alanda calip atip rakibi gecmesi lazim adrianda bu ozellik nerdeyse yok ama kusursuz bir pasor koy genis alana top sursun pas atsin ne diye heycan ararsin ki
Adam resmen kabul etmiş ligde kalmaya oynayacağımızı.
Ben de kabul ettim de ligde kalmaya oynayan takıma da her maç beraberlilk yetmez.
akin0834
26.08.2013, 19:23
aykut akgün bu sezon başından beri takımda en iyi oynayan oyuncu .. adam resmen selcuk inan gibi oynuyor .. bence haksızlık etmeyin ... hucumda ve defans da adam savaşıyor görmüyormusunuz ...
şu kadroda olmayı haketmeyen varsa onlar volkan şen ve zeki yavru .. takımı sabote ediyorlar .. volkan kasıtlı olarak .. zeki de kasıtsız olarak :D
şu rıza hocada hepp mazerett duruyorrr bu sene de hakemleree salllar durur
serkanholep
26.08.2013, 19:24
colman denilince bana bişiler oluyor :D
açıkla çabuk ne geçti aranızda
Nihat Güneş
26.08.2013, 19:24
Valla Eren i filan normal sartlarda begenmem ama Zeki cok zor durumlara dusebilir onunde de Adrian var... Ama Sercan bu macta Ptt ligini kucuk goren futbol ulemalarina aci bir ders verebilir...
yorumsuz6117
26.08.2013, 19:25
MRA'da kadronun boktanlığının farkında küme düşmemeye oynayacağını biliyor ona göre oynatıyor takımı.. Bu adamdan derhal kurtulmamız lazım.. Trabzonspor kümede düşse yürekli oynamalı.. Trabzonspor'u 1461 gibi görüyor..
Hüseyin Başoğlu
açıkla çabuk ne geçti aranızda
kendine ortak arama onu bi tek sana yaptı...
Timur Öztürk
hocam yanlıs yapıyorsun yeter
Ne yazik ki Mustafa hocada Trabzonsporun içindeki o savaşcı ruha ihanet ediyor son 3 maçtır. Trabzonspor yenilsede rakibine ezilmeden onu ezerek yenilen bir takımdır bunu kimse unutmasın. Elinde adam yoksa hepsini devre dışı bırak a2 ile cık .
serkanholep
yapamama değil yaptıramama ve cesaretsizlik
hadi malu ve bosi sakat
yusuf oynayabilir,a.kadir oynayabilirkadir yüzdeyüz oynar çünkü sol bek yok takımda
boş ver batuyu
16 lık adamı gs ye karşı oyuna sokacak td istiyorum
mustafa hoca 1461 projesine de ts ye de ihanet içindedir
inşallah yanılırım
Mert Oğuzlu61
____________zokora
_________aykut____soner
______volkan__________adrian
______________henrique
insanın içinde gram futbol zevki varsa söküp alacak bir tablo. sağda volkan, solda adrian, 2 tane ön libero, ileride henrique yine tek başına.
__________colman___soner
______yusuf_____adrian____henrique
________________batuhan
yusuf ile henri sık sık kanat değiştirir...
şu tarz birşeyler yapsa, bir farklılık görsek artık yeter aynı isimlerde ısrar ısrar nereye kadar, olmuyor işte yeni şeyler deneyin.
Zafer Fidan
Colman'a bu forma daha asla verilmemeli. Adam resmen takimi sabote ediyor. Ne takima, ne takim arkadaslarina, ne taraftarina saygisi var. Ne satilmali ne a takimla antremanlara cikmali. Parasini ödeyip 2015'e kadar sürünsün.
Kombinem var ama şu kadroyu görmek istemiyorum sahada eziyet resmen.
Ayağım stada çekmiyor beni, heyecan da yok .
F. Yıldırım
26.08.2013, 19:26
aykut akgün bu sezon başından beri takımda en iyi oynayan oyuncu .. adam resmen selcuk inan gibi oynuyor .. bence haksızlık etmeyin ... hucumda ve defans da adam savaşıyor görmüyormusunuz ...
şu kadroda olmayı haketmeyen varsa onlar volkan şen ve zeki yavru .. takımı sabote ediyorlar .. volkan kasıtlı olarak .. zeki de kasıtsız olarak :D
Mücadelesine birşey demem, defansı da rahatlatabilir, fakat hiçbir zaman Selçuk gibi olamaz. Şuana kadar bir dikine pas attı mı veyahut iki çalım yaptı mı, adam eksiltti mi. Ben şahsen bunları göremedim. Hücum hattına hiçbir katkısı yok. Ha şu kadroda oynar mı oynar.
Bu kadro nice hocaları,nice yönetimleri ve nice taraftarları yer.
emre duman
26.08.2013, 19:27
oynatmasın oda ozaman gençleri oynatsın yenilseler bil bukadar tepki almazlar saf saf düşünmeyin oynatmazsın olur biter okadar adam geldi altdan
Bu sene saldırgan rakibe basan bir oyun asla beklemeyin bu hocayla konuşmalarından bunu çıkardım.
Derbilerdede 1 puana oynayacağız anlaşılan 0-0'a kilitlemeye çalışırız BJK maçı gibi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.