Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdulkadir Parmak
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Çağdaş DENİZ
13.07.2020, 18:00
Düsünüyorum, düsünüyorum o pozisyonda tam olarak ne amacladi ? Yani bu hareket basarili olunca nasil olacakti ? Bir türlü aklim almiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sol üst köşeye makasla aşırtma denedi sanırım
Ligde geçen yıllarda biri atmıştı benzer bir gol tam hatırlayamadım derken Evet biz yemiştik geçen yıl
BatuhanB
13.07.2020, 22:56
Bugün yine bir tek seni ayırıyorum. Emeklerine sağlık.
Kapasiten sınırlı, o gerzek kapasiteni aşacak işler yapma artık yayla çocuğu
bahadır2561
13.07.2020, 22:57
Tam bir yayla çocuğusun. Defol git
bir bu oynuyordu maçta, nefesi kesilip çıkınca iyice çemişgezekspora döndük. çıkmışken hocaya bir yumruk sallasaydı keşke, oynatacağın topu s..m diyerekten
Cem Balcı
13.07.2020, 23:07
Adam hiç değilse nefesi kesilene kadar koşuyor.Teknik heyet ve diğer ruhsuzlara önce saymak lazım.
İ. SARAL
13.07.2020, 23:32
Mücadele esiyor adam. Diğerleri gibi satmıyor.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağatay96
13.07.2020, 23:32
Mücadele esiyor adam. Diğerleri gibi satmıyor.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. Golde satti.
Nwakaeme, Ekuban ile birlikte maçta ayakta kalan 3 oyuncudan biriydi.
Performansı günden güne yükseldi ama teknik direktör bazlı bir iniş oyununa gölge düşürdü.
Belki yeteneği bazen eksik kalıyor ama bu çocuk her zaman mücadele ediyor. Hangi Abdülkadir takımda kalsın diye sorsalar hiç düşünmeden Parmak derim.
Kesinlikle Trabzonspor’un onbir oyuncusu değil ancak son haftalardaki mücadelesini takdir ediyorum. Yetenekleri sınırlı olsa da sonuna kadar yeteneklerininin sınırlarını zorladı. Öteki abdülkadir gibi kendine ihanet içinde değil
bu ve bu türevdeki adamlarla buraya kadar gelir sonunu getiremessin .
Ozan Yılmaz
14.07.2020, 10:39
günümüzde orta sahada oynayan oyuncuda sertlik, güç ve direnç yoksa istediği kadar oynasın işe yaramaz
Jackdaniels
15.07.2020, 12:40
Birde Modric le falan kıyaslayan vardı :) Modric e bir omuz koy bakalım seni ne yapıyor , bizimki rüzgar esse savrulacak birde orta sahayı emanet ediyoruz paşaya.
Serdar A
18.07.2020, 16:06
A.Parmak haftalarca 3 santim yırtıkla futbol oynamış.
Herhangi başka oyuncu aynı durumda antremana çıkmıyor. Gereksiz fedakarlıklar bunlar... Görüyoruz işte...
Murathan
18.07.2020, 16:58
muhtemelen gelecek sene 2. veya 3. kaptan olacak. inşallah hayırlı olur ama bu zamana kadar hep ters tepti böyle sorumluluklar.
yan rolde kalmalı.
Takımın en iyi niyetli oyuncusu
1 cm yırtık ile oynamış 3 cm olmuş o yırtık, sonraki maç yine oynamış. Oyuncunun oynaması, fedakarlık yapması güzel şeyler ama sağlık ekibinin her zamanki işlevsizliği tekrar onaylanıyor başkanın ağzıyla. Sörloth, Ömür de böyle oynuyor diyorlar. Onazi'nin futbol hayatı bitti zaten. Rekor ücretle satma niyetinde olduğumuz Uğurcan da yine aynı şekilde sakatlanıp sonraki hafta bu şekilde dönüyor demek. Madem her sakatlanan sonraki hafta her şeye rağmen oynayacak niye var bu ekip? Sakatlık olduğunda tedavisini başkası yapıyor zaten. Kapatın boşuna para gitmesin ya ayıptır.
İyi piyasası varsa 10 civarı satılsın. Ugurcan ömür parmak toplamada 40 getirse supet olur.
pReN@_61
18.07.2020, 21:33
A.Parmak haftalarca 3 santim yırtıkla futbol oynamış.
Herhangi başka oyuncu aynı durumda antremana çıkmıyor. Gereksiz fedakarlıklar bunlar... Görüyoruz işte...
Sağlık ekibi halaya devam...
Çağatay96
20.07.2020, 11:34
Dribling uzerinden oynadigi icin , pas oyununu biraz daha az oynadigi icin mi yoruluyor acaba ?
Sakat sakat oynuyorsa amatördür. Antalya maçında çektiği saçma sapan şuttan sonra hâlâ daha sahaya çıkmaya yüzü varsa profesyonel.
Bilemedim.
Bazen fakir Modric'i gibi.
Ama ceza sahası önündeki akrobatik hareketini unutamıyorum :D
Bu çoçuğa hakaret edenleri anlamak güç. Yeteneği sınırlı evet,hatalarda yapıyor ama kenarda böyle bir isim olmasını her teknik adam ister ligimizde. Kalbini kırmanın lüzumu yok yola devam.
eğer imkanım ve zamanım olsa bu arkadaşın kesinlikle 11 oynamayacak yetenekte olduğunu videolarla örneklerle hazırlar anlatırım.
Pozisyon bilgisi, yetenek, fizik hiçbirinde ilk 11 oyuncusu olamaz. Üstelik oynadığı mevki oyunu tutmak skoru tutmak için bu kadar önemli mevki iken sadece sakat sakat oynuyor helal olsun diyenlere şaşıyorum.
hele bir de avrupadan gelen teklifler varmış falan filan yazıyorlar sadece gülüyorum..
Murat GENEL
22.07.2020, 16:37
Pandemiden sonraki en iyi yerlimiz,olaya kendimi vermiş tek yerliydi.Bir de Kamil Ahmet hakkını yemeyelim.Ama ligin ilk yarısındaki berbat performansı hala akıllarda.
Harun-61
23.07.2020, 11:45
Leicester haberleir ne kadar doğru acaba ??
CesurHamsi
25.07.2020, 14:59
Naber la Pirlo? Hahahaaha
derhal gonderilmeli DERHAL
Bu ve turkmen 3. ligde oynayamaz o kadar kotuler, bide yok ikinci yarinin en iyilerindenmis. Bas git. Boyle futbolcularla iyi ikinci olabildik. Demekki sorloth ekuban falan ne kadar iyiki bu bosluklari tasimislar butun sene
CaptanBarbosa
26.07.2020, 00:40
Yedek olarak kalabilecek seviyede en azından. Senden önce gitmesi gereken çok adam var.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
26.07.2020, 01:29
Teklif varsa satilmali. Trabzonspor parayla alsin türk futbolcularini.
Kendisi de yetersiz de yeni kuraldan sonra satılmasını doğru bulmam açıkcası. Yönetimin yerli anlayışı Ahmet Canbazlar, Fıratcan Üzümler olduğu için Parmak ortalama üstü yerli tanımına uyuyor benim için.
Bu ve turkmen 3. ligde oynayamaz o kadar kotuler, bide yok ikinci yarinin en iyilerindenmis. Bas git. Boyle futbolcularla iyi ikinci olabildik. Demekki sorloth ekuban falan ne kadar iyiki bu bosluklari tasimislar butun sene
hocam zaten Türk futbol tarihinde hiçbir takım bu kadar puan kaybetmemiş öne geçtikten sonra. ( birde şampiyonluk mücadelesi veriyosun )
oyunu skoru tutamayan orta sahayı napayım ben.
sakat sakat oynamış..
Keşke oynamasaydı.
Burada her kötü sonuçtan sonra ht4 ile beraber başlığına nefret mesajları yazılan 2 isimden birisi. Bence de yetersiz kimseyi savunacağım da yok. Tek diyeceğim parmak bir top kaptırıp gol yediriyorsa kaptan da bir top kaptırıp gol yediriyor. Her sezon birkaç zayıf halka seçilip tüm kinin üzerlerine kusuluyor olması kabak tadı vermeye başladı artık. Bu adam eskaza çalım yiyip rakibini takip etmesin 10 sene konuşulur hain ilan edilir. Gelgelelim bizim ortasahamızdaki diğer isimler bu hareketi her maç sergiliyor. Daha güzel bir örnek geçen gün tesadüfen karşıma çıktı. İrfan Can Kahveci'nin videolarını izliyordum. Adamın ufak bir hareketiyle Doğan'ın "anklebraker" tarzı yere düşmesi ve Pereira'nın zıplayıp arkasını dönmesini gördüğüm anda kan beynime sıçradı. Günah keöilerimizden biri yapsaydı bu hareketleri aman aman. Neyse daha uzatmayayım renktaşlar da çok doluyor bu sene böyle olmamalıydı onlar da bir sorumlu arıyor haklılar.
Burada her kötü sonuçtan sonra ht4 ile beraber başlığına nefret mesajları yazılan 2 isimden birisi. Bence de yetersiz kimseyi savunacağım da yok. Tek diyeceğim parmak bir top kaptırıp gol yediriyorsa kaptan da bir top kaptırıp gol yediriyor. Her sezon birkaç zayıf halka seçilip tüm kinin üzerlerine kusuluyor olması kabak tadı vermeye başladı artık. Bu adam eskaza çalım yiyip rakibini takip etmesin 10 sene konuşulur hain ilan edilir. Gelgelelim bizim ortasahamızdaki diğer isimler bu hareketi her maç sergiliyor. Daha güzel bir örnek geçen gün tesadüfen karşıma çıktı. İrfan Can Kahveci'nin videolarını izliyordum. Adamın ufak bir hareketiyle Doğan'ın "anklebraker" tarzı yere düşmesi ve Pereira'nın zıplayıp arkasını dönmesini gördüğüm anda kan beynime sıçradı. Günah keöilerimizden biri yapsaydı bu hareketleri aman aman. Neyse daha uzatmayayım renktaşlar da çok doluyor bu sene böyle olmamalıydı onlar da bir sorumlu arıyor haklılar.
kardesim normallestirmeye calismayin bu heriflerin kotuluklerini. ayni degil sosanin kaybettigi toplar vs. adam 20 tane pas hatasi yapti ortasahnin ortasinda oynuyor bu adam. oyle bir hakki yok. KOTULER iste gunah kecisiyse gunah kecisi. IGRENCLER
Normalleştirmeyle ilgisi yok. Bu adamların birisi 1 birim maaş alıyor biri 5 birim. Eee ikisinin hata sayısı anormal şekilde farklı değilse ve taraftar birine yükleniyorsa bu günah keçisi ilan etmektir. "İğrençler" eklemek de nefret söylemidir.
lazminator61
28.07.2020, 10:09
yetersiz, ancak yedek olur ama ne katkisi varki ? asist yok, gol yok, top calma yok, calim atmak yok....
Normalleştirmeyle ilgisi yok. Bu adamların birisi 1 birim maaş alıyor biri 5 birim. Eee ikisinin hata sayısı anormal şekilde farklı değilse ve taraftar birine yükleniyorsa bu günah keçisi ilan etmektir. "İğrençler" eklemek de nefret söylemidir.
anormal sekilde fark var.
edit: ve evet nefret ediyorum bundan da huseyin turkmende de
anormal sekilde fark var.
edit: ve evet nefret ediyorum bundan da huseyin turkmende de
işte burada konu öznelleşiyor, ne dersek bi sonuca varamayacağız. Fikrinize saygı duyar, iyi forumlar dilerim
işte burada konu öznelleşiyor, ne dersek bi sonuca varamayacağız. Fikrinize saygı duyar, iyi forumlar dilerim
ikiside birbirinden kotu futbolcular. Sampiyonluga oynayan bir takimin, Trabzonsporumuzun kadrosunda bile bulunacak ozellikleri olmayan adamlar bizde ilk 11 de oynuyorlar. Olay bu. Bu yuzden de ikisinden de igreniyorum. Kisilikleri vs umurmda degil. Futbolcu olarak soyluyorum. Belki sokakta gorsem cok iyi anlasacagim sevecegim tipler ama bir taraftar olarak bu iki adamin Trabzonspor formasi terletmesi beni uzuyor ve sinirlendiriyor.
Bu konuda hemfikiriz. Bence de hak etmiyorlar. Keşke yabancı sorunu olmasa da hiç uğraşmasak bu tip topçularla. Ama durum böyle. İstediğimiz gibi bir dünya yok. Benim belirttiğim sadece orantısız tepkiydi ki hala arkasındayım. Atıyorum Doğan'ın sayfasında bunca hakareti bulamazsınız ve hiçbir zaman da bulamayacaksınız. Sanıyorum bu hiç değişmeyecek.
Bu konuda hemfikiriz. Bence de hak etmiyorlar. Keşke yabancı sorunu olmasa da hiç uğraşmasak bu tip topçularla. Ama durum böyle. İstediğimiz gibi bir dünya yok. Benim belirttiğim sadece orantısız tepkiydi ki hala arkasındayım. Atıyorum Doğan'ın sayfasında bunca hakareti bulamazsınız ve hiçbir zaman da bulamayacaksınız. Sanıyorum bu hiç değişmeyecek.
abi doganda boyle rezalet oynarsa onada lanetlerim. huseyinle parmaga karsi kisisel bir garezim yok
abi doganda boyle rezalet oynarsa onada lanetlerim. huseyinle parmaga karsi kisisel bir garezim yok
çok haklısınız kupa finalinin ilk 5 dakikasında dahi dayanamadım inanılmaz kötü inanılmaz. Özür diliyorum sizden bundan hiçbir şey olmaz.
Oğuz ZEYTİN
29.07.2020, 22:54
Faydalı hareket sayısı: 0
Arif Timurcioğlu
30.07.2020, 00:33
Bence adam iyi oynadi butun acigi kapatmaya calisti.
artvints
30.07.2020, 17:45
Çikarken iki tane çok kritik top kaybı yaptı. Merkezden çok rahat top çikariyor ama handikaplari var tabi, tam dönüşüm sağlanmadi.
Geçen sene 10, 12 maç önliberoda oynadi zannediyorum. Bu sene mikel gelince o mevkiden çekildi gelişimi sekteye uğradi. Bu sene de 10 15 maç oynamiştir en fazla.
Bu maç sayilari az o mevki için. Mahmut mesela 15 senedir ayni takimda ayni mevkide oynuyor.
Geçen sene apaçiler, bodybuildingciler gibi kas yapmaya çalıştı. 90 derece dönmek için vinç lazımdı sene başı. Şimdi biraz daha iyi duyuyor. Aerobik, plates çalışması lazım kesinlikle ve merdiven altı salonlar gibi çalışmasın.
artvints
01.08.2020, 11:11
Bu sene bazi maçlarda önde oynamasina rağmen şut attığını göremedik. Takimin nasil enerji kaybettiğini gösteriyor bu durum. Geçen sene tempoyu yükselttiğimizde kalenin önünde boşluk buluyordu. Tempoyu kaybettik.
Şut özelliğini geri kazanip, uzun topu da gelistirmesi lazim. Onlibero sadece kisa pas yaparak olmaz. Sahanin tamamini göreceksin ve ani geçişleri yapacaksin. Sosa gibi bir örnek var.
Uzun topun da püf noktalari var. Top havada zaman kaybetmeyecek. Tam hedefe değilde, oyuncuyu hareketlendirecek şekilde atilacak yoksa rakip hareketli geldiği için avantaji kapar.
Biraz çalişin, kendinizi gelistirin.
Fatih Çelik
06.08.2020, 17:43
İyi bir davulcu kendisi.
en faydalı futbolcumuz koşmayan yabancıların açıklarıni kapatmak için çok çalıştı..parmak bu futbol bilmez yabancı hayranlarına bakma..
en faydalı futbolcumuz koşmayan yabancıların açıklarıni kapatmak için çok çalıştı..parmak bu futbol bilmez yabancı hayranlarına bakma..
kusucam abi , keske baska takimi destekleseniz. bu mantaliteyle sampiyonluk zor
kusucam abi , keske baska takimi destekleseniz. bu mantaliteyle sampiyonluk zor
sizin gibi düşünenleri mantalitesi ile 30 senedir şampiyon oluyoruz...
sizin gibi düşünenleri mantalitesi ile 30 senedir şampiyon oluyoruz...
abdulkadirin ve huseyin denen futbol fakiri adamlarin ne kada rkotu futbolcu olduklarini gormek bu kadar zormu? adamlar her mac BIZ AMATORUZ diye bagiriyor. Yani futboldan anlamayan bile gorebilir.
Pereria campi ve diğer yabancilar dökülüyor laf yok illede altyapıdan gelenler kötü..
İlker Yazıcıoğlu
07.08.2020, 10:53
Bu yıl senin yılın olsun artık...
Pereria campi ve diğer yabancilar dökülüyor laf yok illede altyapıdan gelenler kötü..
kimse bunlar kadar dokulmuyor. Alt yapi ile sorunum yok. Abdulkadir Omur'e neden laf atmiyorum? Abdurrahim Dursuna bile atmiyorum. Ya da kalecimiz ugurcana. Benim sorunum futbol fakirleri ile. Haketmedikleri yerdeler ve bunun acisini bize cektiriyorlar. Benim derdim bu. Kotu kim oynarsa ona laf. Pereira campi vs performanslari kotu olsada bu kadar kotu hicbir oyunucmuz degil. Ve olay performans degil kalite. Adam gelisemez bu kadar yani, parmak bi macta 10 tane kritik pas hatasi yapti ya, ortasahinin ortasinda oynuyor bu adam. izlemek zorundamiyiz bunu? Huseyini konusmak bile istemiyorum adam her mac rezalet, hicbir artisi yok. neden kardesim? neden cekmek zorundayiz ya? yabanci turk alt yapi isi degil bu. kalite isi.
castillo61
08.08.2020, 22:42
Mikel kendisini acayip bozdu sezon başında. Basel deplasmanında hareketli orta saha kurgusunda müthiş bir maç çıkarmıştı misal. Özellikle maçın ilk yarısı Parmak'ın bizim forma altında izlediğim en etkileyici performanslrından biriydi.
Pandemi sonrası ise tek başına oynadı orta sahada. Kendisine tek kızdığım nokta A.gücü maçında ilk ağrısında çıkmasıydı ama kızgınlığım geçti. Acayip sempatim var kendisine.
Haksız eleştiriler devam etsin çok net isimler gelmediği sürece formayı kapacaktır.
emrahtuna
10.08.2020, 12:31
parmak da sezonun orta üstü performans veren oyuncularındandı..ligi 2. bitirmiş tr kupasını almış bi takımda devamlı ilk 11 oynamak bence kalitesini ortaya koyuyor.. iyice tecrübelendi de bu senede takımda kalmalı daha da faydalı olacaktır..
parmak da sezonun orta üstü performans veren oyuncularındandı..ligi 2. bitirmiş tr kupasını almış bi takımda devamlı ilk 11 oynamak bence kalitesini ortaya koyuyor.. iyice tecrübelendi de bu senede takımda kalmalı daha da faydalı olacaktır..
ilk 11 de oynamasina ragmen kupayi aldik demelisiniz. huseyin turkmende aynen oyle. Sorloth, ugurcan butun takimi carryledi.
bingolts
10.08.2020, 13:58
ilk 11 de oynamasina ragmen kupayi aldik demelisiniz. huseyin turkmende aynen oyle. Sorloth, ugurcan butun takimi carryledi. Taşıdı deseydin carryledi hiç olmamış kardeş
emrahtuna
10.08.2020, 14:09
yani o sizin düşünceniz saygı duyarım buda benim düşüncem..
ilk 11 de oynamasina ragmen kupayi aldik demelisiniz. huseyin turkmende aynen oyle. Sorloth, ugurcan butun takimi carryledi.
Gökhan Balcı
10.08.2020, 14:32
Yanlış beklentiye kapılıp yanlış sonuçlar alınca konunun muhatabını suçlamak bence doğru değil. Bir oyuncudan alabileceğin bir maksimum değer vardır. Bütün çaba da bunun üzerine olmalıdır. Nedir bu? Abdülkadir şut atabilir orta sahayı yararak geçebilir. Biraz oyun görüşüne çevre kontrolüne ihtiyacı var. Neyin gelişip gelişmeyeceğini ben bilemem bazı özellikleri gelişmeyebilir de. Fakat şu anki durumda parmak öylece vazgeçilecek bir adam bence kesinlikle değil.
Taşıdı deseydin carryledi hiç olmamış kardeş
anlamissin iste
Bu sene umutluyum Sosanın yerini doldurabilir ve stoper tandemini çözebilirsek iyi bir kadroda veriminin artıp yoğun maç döneminde çok işimize yarayacağını düşünüyorum.
Murathan
19.08.2020, 19:06
şu profil fotoğrafının ne anlamı var şimdi, kendine kötülük ediyorsun parmak.
Arif Timurcioğlu
20.08.2020, 20:35
Bu yil bende guveniyorum kendisine zaten yogun mac periyodu herkesten verim almaya bakacagiz.
Çağatay96
30.08.2020, 21:38
Kardes orta saha oynuyorsun. Çizgideki adamdan top istiyorsun alirken çizgiye kosarak aliyorsun. Çizgiye koşma oldugun yerde kal top iste , etrafina bak ve öyle pas at.
Curcuna yapıyorsun.
Jackdaniels
01.09.2020, 01:52
Gelişim sıfır malesef. Erdal Hoş’un dediği gibi beceremiyorsanız alttan gelenlere yer açın.
huseyin1461
04.09.2020, 18:48
Bugun yeni transfer edilen iki yabancidan da iyi geldi gözüme. Bence iyi mucadele etti sorumluluk aldi tebrikler.
Murathan
04.09.2020, 19:04
rezaletti
artvints
05.09.2020, 03:14
İlk golün öncesinde baskı altında terse dönüşü var, çok iyi yapmaya başladi bunları, ayağının dışını kullanarak, vücudunu topla rakip arasında tutarak pres altında ters tarafa dönüp ani presi boşa çıkarıyor.
Topsuz oyunu, sertliği de her geçen gün artırması gerekiyor ki forma üzerinde kalsın. O bölgede oynuyorsan top rakibe geçtiğinde sağlam tepkiler vereceksin ki, takım dirençli kalsın. Rakibin paslarini dalıp izlemek olmaz, gerekirse gider basit faul yaparsın, takımı uyandirirsin. Bunların öğretilmesi lazım.
Eger bu adam ilk 11 falan dusunuluyorsa bu takimda kimse futboldan anlamiyor. ulan senin isin orda oyun kurmak degil. eger illa ortasahada artislik yapicaksan, hamalliginla yap. sen orda hamalsin baska bisey degil. Trondsen varken sen alip oyunu kurmayacaksin. Senin egonu izlemek zorunda degil bu takim. Duran top kim sen kimsin? goya super bi teknigin varmis gibi sacma ortalar acip gitmeyincede takim arkadaslarina kizmak nedir ya, sen nasil bir 3. lig topcususun allah askina. Bu adam ilerde buyuk zarar vermeye baslayacak takima goruceksiniz, yeni gelen oyunculara da top oynatmaz Trabzonlu abisi olarak takimin. Simdiden yaptiklarini gorebiliyorum, duran toplara gitmeler, goya oyun kurmayua calismalar... cok isimiz var yeni bir virus kazandik
ilelebeTS
05.09.2020, 12:22
Üzerinde hoca dokunuşu var bu belli. Üstüne koyarak devam etmesi lazım.
hofsaale
05.09.2020, 12:53
Böyle devam.. Sorumluluk aldı...
Sosanin yerini doldurmaz ama şuan en formda ortasaha oyuncumuz...
bu herif formda vs diyenler cidden takimin gelismeme sebebisiniz. adam pas atmayi bilmiyor, yaraticiligi yok oyun kurmaya calisiyor, teknigi yok frikik ortalamaya calisiyor, akli yok bisi yapmaya calisiyor. bunu nasil goremiyor kimse.
Çağatay96
05.09.2020, 14:07
Trondsen ve Flavio ile paylasim yapmali. Tek basina oynamamali. Birlikte.
bu adam yeni virusumuz, trabzonlu olmasinin verdigi avantaj ile yanindakilere abilik falan yapacak oynatmayacak onlara istedikleri futbolu, oyun falan kurmaya calismasindan, butun toplarin ona gelmesinden anladim. goreceksiniz buyuk problemler cikarticak bu herif. gizli virusumuz hayirli olsun.
TSemih61
05.09.2020, 14:50
Çok net bir görev tanımı lazım kendisine. Performans almayı bilene gerçekten iyi oyuncu. Ünal Karaman ile yakaladığı seviyeye ulaşamadı maalesef. Geçen sezon saçma sapan kadro yapılanması yüzünden kendini tam olarak gösteremedi. Bir tane sağlam 10 numara alsak yine hem 6 hem de 8 numara olarak gayet iyi oynayabilir. Takım eskisi gibi sahayı düzgün parselleyip topa sahip olarak oynasa Abdulkadir de değerli özelliklerini sahaya yansıtacaktır.
Ha geçen maç kötü oynadı diyen de futbol cahilidir ve futbol izlemek yerine başka sporlara yönelmelidir.(sizin dilinizle konuşmak lazım bazen)
Geçen seneki tehlike yine kapıda. 3 tane oyunu geride kabullenen ortasaha ile oynadık cidden bende sabır kalmadı. Zokora ve Okay ile başlayan iğrenç süreç Ünal Karaman sayesinde son bulmuştu ama yönetim bilerek takımı sabote ederek oraya doğru düzgün transferler yapmıyor. 6, 8 ve 10 numara profilleri hala belli değil. 6 mı alıyorsunuz 10 mu alıyorsunuz ne yapıyorsunuz artık karar verin.
Fanatik34
05.09.2020, 21:48
Her sezon bu Parmak gibi illa biri takimda oluyor maalesef ! Yahu su takim onbiri, futbol temel kurallarini bilen, fizikgücü iyi Oyunculardan olusmaz?
Parmak´ta kendi dengesizligini birakin, yanindakinin dengesini bozan bir adam. Sosa ile yanyana oynarken bile bunu ögrenemediyse, ne zaman ögrenecek? Yok enerjisi iyiymis hepsi bos. Futbolcu dedigin ilk önce, görev gereklikliklerini yerine getirecek, yani pozisyon almayi ögrenecek.
Bir zamanlar YUmlu vardi, bütün defansin dengesini bozan ama bazi kritik poziyonlari savusturunca müthis Stoper yaftasi yapistirilmaya calisilan..simdi de ortada Parmak. Misal dün Trondsen´i gördünüz mü? Adam kaliteli ama dün ne yapacagini sasiran ilkokul cocugu gibiydi..cünkü Parmak ile yanyana oynuyordu
huseyin1461
05.09.2020, 21:53
bu adam yeni virusumuz, trabzonlu olmasinin verdigi avantaj ile yanindakilere abilik falan yapacak oynatmayacak onlara istedikleri futbolu, oyun falan kurmaya calismasindan, butun toplarin ona gelmesinden anladim. goreceksiniz buyuk problemler cikarticak bu herif. gizli virusumuz hayirli olsun.
Tamam sevmiyorsun begenmiyorsun adami anladik ama objektiflikten uzak yorumlarin ne takima ne oyuncuya nede bize bisey katmiyor. Begenmiyorsan yazmazsin birtek sen toptan anliyormus gibi milleti asagilamana da gerek yok.
artvints
05.09.2020, 22:07
Her sezon bu Parmak gibi illa biri takimda oluyor maalesef ! Yahu su takim onbiri, futbol temel kurallarini bilen, fizikgücü iyi Oyunculardan olusmaz?
Parmak´ta kendi dengesizligini birakin, yanindakinin dengesini bozan bir adam. Sosa ile yanyana oynarken bile bunu ögrenemediyse, ne zaman ögrenecek? Yok enerjisi iyiymis hepsi bos. Futbolcu dedigin ilk önce, görev gereklikliklerini yerine getirecek, yani pozisyon almayi ögrenecek.
Bir zamanlar YUmlu vardi, bütün defansin dengesini bozan ama bazi kritik poziyonlari savusturunca müthis Stoper yaftasi yapistirilmaya calisilan..simdi de ortada Parmak. Misal dün Trondsen´i gördünüz mü? Adam kaliteli ama dün ne yapacagini sasiran ilkokul cocugu gibiydi..cünkü Parmak ile yanyana oynuyorduYok daha neler.
Jackdaniels
05.09.2020, 23:21
İyi niyetli ama malesef kapasite belli , özellikle takımın defansa gömülmesi orta saha Hakimiyeti rakip kim olursa olsun üstünlüğün rakibe geçmesini bu arkadaşa bağlıyorum fizik gücü inanılmaz yetersiz.
Mithridates
06.09.2020, 16:56
Kapasitesi sınırlı değil hatta tam tersi baya yüksek bir potansiyeli var. Eksik olduğu şeylerin çoğu zamanla öğrenilebilecek şeyler.
Özellikle top rakipteyken pozisyon almada sıkıntı yaşıyor. Nerede duracağını bilemiyor gibi bir hali var. Bu oynayarak ve maç kasetleri üzerinden video analizler yapılarak aşılabilir. Şuana kadar gördüğüm Newton kendisini nerede oynatması gerektiğinin farkında. Savunma önünde yerli ve milli bir Thiago Alcantara gayet olabilir.
Ayrıca bunu yazmam mevcut halini gölgelemesin. Şuan bile takımın en önemli oyuncularından biri.
Samet Yildirim
07.09.2020, 21:20
Yeterli değil. Iyi bir yedek olur 6 numara alındığı zaman.
iniesta gibi geldin flavio gibi trondsen gibi c sınıfı adamın yanında b sınıfı parmak iniesta oluyor işte. parmak olmazsa ayvayı yedik orta saha çöker.
iniesta gibi geldin flavio gibi trondsen gibi c sınıfı adamın yanında b sınıfı parmak iniesta oluyor işte. parmak olmazsa ayvayı yedik orta saha çöker.
herif ortasahayi bozan adam, yanindakilerin gorevini yapmaya calisiyor. senin gorevin burda hamallik yapmak kocum, baska birsey degil. trondsen varken sen oyun kurmayacaksin. sen defansla ortasahayi bagla yeterli, oraya buraya kos. fazlasini yapmaya calistiginda amator kume futbolcusuna donusuyorsun. boyle oynucaksan oyna, oynamicaksanda defol git bu takimdan, sizin yukunuzu cekmek zorunda degil diger oyuncular. ayrica abilik falan da yapma kimseye trabzonlusun diye. virus ya virus, zeki yavru gitti bunla turkmen geldi.
zerzebil
08.09.2020, 15:23
bu herif formda vs diyenler cidden takimin gelismeme sebebisiniz. adam pas atmayi bilmiyor, yaraticiligi yok oyun kurmaya calisiyor, teknigi yok frikik ortalamaya calisiyor, akli yok bisi yapmaya calisiyor. bunu nasil goremiyor kimse.
Kusura bakmayın ama Kuzey Amerikadan farkoı görünüyor demek takım ve futbolcular..
Çağatay96
10.09.2020, 00:28
Asla kızmıyorum ama geliyor sacma bi sey yapıyor bi bakmissin butun takim geriye dogru deparda.
Dengesiz yani. Bi 2 yila cok iyi topcu olur ama şu an sadece rotasyon.
Asla kızmıyorum ama geliyor sacma bi sey yapıyor bi bakmissin butun takim geriye dogru deparda.
Dengesiz yani. Bi 2 yila cok iyi topcu olur ama şu an sadece rotasyon.
hic bisi olmaz 2 seneye, bu maksimumu bunun
trondsen de gittiyse eline kaldık. ne verebilirse başımız üstüne.
CesurHamsi
10.09.2020, 19:46
hic bisi olmaz 2 seneye, bu maksimumu bunun
Aynen oyle abi, ama insanlar gozunu acmasi lazim iste
bu cocuk suan yaptigindan fazla bisey yapamaz, yani yetersiz
Aynen oyle abi, ama insanlar gozunu acmasi lazim iste
bu cocuk suan yaptigindan fazla bisey yapamaz, yani yetersiz
yetersizin yetersizi bunla huseyin turkmen ve izlemek zorunda birakilicaz bu sene gibi gozukuyor. Kanser incoming
Trondsen sakatlanmasa bile Parmak orta sahada ciddi sorumluluk üstlenecekti zaten, eline düştük falan bence takımı tanımıyoruz sanki biraz.
İki tane milli maç izledik, ikisinde de oynayabilirdi Parmak. Yerli olarak bariz iyi kaç tane topçu var sanki?
Harun-61
13.09.2020, 01:43
Orta Saha sana emanet, göster kendini.
pReN@_61
13.09.2020, 11:18
Dostum bugün gününde olmalısın.
Jogging reyiz inşallah rakibe refakat etmeyi bırakırsın. Al yana ver yana vermezsen rakibe ver. Umarım fırsatını iyi değerlendirirsin.
Bud Spencer
13.09.2020, 22:01
ilk 11'in degismezi oldugu an en fazla tek haneli siralamaya girmeye oynariz
fakat takimda mulaka olmasi gereken bir adam, yeri var tipki kamil gibi ama fazlasi asla olamaz
Çağatay96
13.09.2020, 22:03
Bu cocuktan orta saha olmaz. Yol verilmeli. Kanat olarak devam etsin. Kiralanmali. Orta saha olmaz.
DeAgLeMaNyAq
13.09.2020, 22:04
Takımın seviyesi o kadar düştü ki Abdulkadir Parmak bile sırıtmamaya başladı...
Dawsofield
13.09.2020, 22:09
maçın kötülerinden değildi,
ama son dakikalarda yaptığı hareketin kesinlikle bir geri dönüşü olmalı, maaş kesintisi vs. öyle bir disiplinsizlik olamaz
En fazla rotasyon oyuncusu olur
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BatuhanB
13.09.2020, 22:11
Pandemi sonrası gösterdiği reaksiyonlarla büyüyüşü, takımı benimseyişi büyüdükçe benim de ona sevgim & saygım büyüyor. "Her zaman 11 olmalı" diyemem ama kadroda olduğunda mutlaka güveneceğim isimlerin başında geliyor. Emeğine sağlık.
Turgay Atalay
13.09.2020, 22:14
Takimin ortasahasindaki en iyi gozuken adam bu ise halimizi varin siz dusunun
Murathan
14.09.2020, 01:01
takımın abisi rolü trabzonspor kariyerini bitirecek, umarım farkında olur.
6 ay veriyorum.
bordoylamavi
14.09.2020, 01:18
mahalle maçı sanki topu kaybedince küsüp yürümeye başlıyor. gerçi hocası sanki çok farklı 3 gol yiyince daha fazla yememek için stoper alıyor santrfor çıkarıyor. ne diyeceğimi bilemiyorum
kaçarava
14.09.2020, 01:30
Fizik-cüsse olarak çok sıkıntı yaşıyor.
Yiğit SARI
14.09.2020, 12:40
Oyuncuları olması gereken şekillerde değil de onlara olmadıkları görevi biçerek hem futbol olarak hem de taraftarın gözünde düşük duruma getiriyoruz. Parmak da bunu yaşıyor
Kadroda bulunması gerekir ama bu şekilde değil. 12. adam falan
Mustafather
14.09.2020, 13:58
İyi bir rotasyon oyuncusu olur.
TSemih61
14.09.2020, 14:33
Parmak'ın burada ve sosyal medyada videoları paylaşılmış çok üzücü gerçekten. Adam elinden geleni yaptı, iyi de oynadı. Dikine gitmek sorumluluk almak istedi 2 tane top kaptırdı. Birçok pozisyonda da başarılı oldu genelde faulle durduruldu. O dönüşleri çok iyi yapmaya başladı takım yapısından dolayı faydalanamıyoruz. Kendi kendine rolünü keskinleştirdi adam savunma önü oyun kurucu olarak oynamaya başladı bunun sebebi de bu şekilde daha fazla katkı verebilmesi. Öbür türlü 60-70 metrede top oynamak zorunda kalıyordu. Adama sürekli farklı roller biçiyoruz hepsinde de bir şeyler yapıyor öğrenmeye çalışıyor. Bu dengesiz kadro yapısında gayet iyi oynuyor.
Şu maçta yüklenilecek adam Parmak değildi. Takımda Nwakaeme ile birlikte sorumluluk aldılar ve Nwakaemeden daha iyi oynadı daha az hata yaptı.
Deneyen oyuncu top kaptırır bu çok normal. Başka biri yapmıyor çünkü bu iş Parmak'a kalıyor. Topla mesafe kat eden kaç oyuncu var takımda ben size söyleyeyim 0. Ömür saha bozuk olduğu için yapamadı bunu Pereira da yoktu Parmak yaptı bu işi ve iyi de yaptı.
Takımın alan paylaşımı sıfır bunun sebebi de yanlış oyuncu transferleri. Doğru oyuncular takıma katıldığında performansı daha da artacak.
Ali İhsan
14.09.2020, 18:16
İyi bir yedek olacak adama takımın lideri konumunu verirsen olacak bu maalesef...
Parmak bu takımda 40 maç oynayacak bir fiziğe, yeteneğe sahip değil. Senede 10 maç onbir çıkar kalanı yedek olacak şekilde mükemmel verim alınacak bir adama Sosa'nın rolünü veriyorsun. Sosa da güya rakibin olan takımda yedek ....
Jackdaniels
18.09.2020, 00:26
İnanılmaz kötü bir fiziği var ve bir türlü geliştiremiyor malesef , oyun görüşü tekniği fena değil lakin fiziği el vermiyor istediklerini yapmaya bizde gidip fizik gücünün en ihtiyaç duyulan bölgesinde oynatıyoruz adamı sonra niye rakiplerden sürekli baskı yiyoruz orta sahada eziliyoruz diyoruz. Açın 90 dk maçlarını izleyin adamın kazandığı 1 tane ikili mücadele yoktur biz hala uyuyoruz arkadaş.
Bu kaçtan sonra kendisi hakkında hiç yorum yapılmamış olması ilginç.
Maçın 2. Yarısını izledim maçın oyuncusuydu bence.
Ne yaptığını bilen oyunu yönlendiren adamdı. Kendisine ayak uyduran olursa çok daha iyi olacaktır.
outlaws61
20.09.2020, 11:54
Çok beğendim.
Bazı anlarda dikine topla çok iyi çıkıyor.
bingolts
20.09.2020, 12:38
Sağ açıkda denenmeli
Bence de maçın adamıydı.
Beklentilere göre ömürden çok daha faydalı.
ilelebeTS
20.09.2020, 14:19
Yanında doğru oyuncu olunca iyi işler yaptı. Görev paylaşımı daha doğru oldu.
serdaracıl
20.09.2020, 14:19
Gayet iyi oynadı
BatuhanB
20.09.2020, 14:50
Dün yazacaktım, unutmuşum. İyi oynadığı zaman kimsenin uğrayası gelmiyor buraya. Edgar'la birlikte maçın en iyilerindendi. Geçen hafta dediğim gibi, saha içinde nihâyet büyümeye başladı. Bu sezon ciddî katkı alacağımızı düşünüyorum.
artvints
20.09.2020, 14:51
Rakip 10 kişi kaldiktan sonra biraz daha takimi hareketlendirmesi, kilit paslar aramasi gerekiyordu. Yapmadi değil ama fazlasi vardi. Gerçi öyle davraninca da sen kimsin ki takimin liderliğine oynuyorsun falan denilecek.
Saint Castillo
21.09.2020, 12:58
takımımız futbolcularına vasat demek forumumuzda yasaktır.
takımımız futbolcularına çöp demek forumumuzda yasaktır.
takımımızdaki futbolculara beyinsiz demek forumumuzda yasaktır.
takımımızdaki futbolculara torpilli demek forumumuzda yasaktır.
Saint Castillo
21.09.2020, 13:39
abdüş giller burakla onurdan devraldıkları bayrakla takımı sabote etmeyi çok iyi becerdiler.
vasat ts özevlatların tesislerde sopranoculuk oynaması trabzonun bekasından önemliymiş. lanet olsun.
Adem Akyüz'
26.09.2020, 12:23
Bugün Parmak'ın saha içi lider olduğu 3. maça çıkıyoruz. Yani defanstan top alıp oyun kuran oyuncu. Görünen o ki lig boyunca da böyle olacak.
Geçen sezon Sosa'nın yaptığı, ne hikmetse Çimşir geldikten sonra Parmak'ın yapmaya başladığı, daha doğrusu yapamadığı sistem ilk 2 maçta devam etti. Yanındaki oyuncu adam kovalayacak, pres yapacak, kısaca hamallık yapacak. Parmak ise defanstan topu alıp sağındakine/solundakine verecek (Keşke dikine oynasa da sabaha kadar övsem). Sonra yorumlarda Parmak sorumluluk alıyor, yanındaki kötü olacak :)
Allah bize sabır versin.
artvints
26.09.2020, 12:28
Bugün Parmak'ın saha içi lider olduğu 3. maça çıkıyoruz. Yani defanstan top alıp oyun kuran oyuncu. Görünen o ki lig boyunca da böyle olacak.
Geçen sezon Sosa'nın yaptığı, ne hikmetse Çimşir geldikten sonra Parmak'ın yapmaya başladığı, daha doğrusu yapamadığı sistem ilk 2 maçta devam etti. Yanındaki oyuncu adam kovalayacak, pres yapacak, kısaca hamallık yapacak. Parmak ise defanstan topu alıp sağındakine/solundakine verecek (Keşke dikine oynasa da sabaha kadar övsem). Sonra yorumlarda Parmak sorumluluk alıyor, yanındaki kötü olacak :)
Allah bize sabır versin.Ben böyle birşey görmedim. Savunmadan top alip öne aktarmak maestro'luk değildir, basit bir önlibero görevidir. Sosa varken de bunu yapiyordu. Onazi de böyle oynuyordu.
Maestroluk görevi baker'da. Bunu yapmasi için de biraz zaman lazim belli ki.
Adem Akyüz'
26.09.2020, 12:32
Ben böyle birşey görmedim. Savunmadan top alip öne aktarmak maestro'luk değildir, basit bir önlibero görevidir. Sosa varken de bunu yapiyordu. Onazi de böyle oynuyordu.
Maestroluk görevi baker'da. Bunu yapmasi için de biraz zaman lazim belli ki.Topu alıp maestroluk yapacak oyuncuya atsa, en azından onu arasa bu dediğine katılırım. Onazi topu alıp Sosa'yı arıyordu (arada bir uzun pas saçmalığına da giriyordu) ancak geçen sezon gördük ki Parmak dikine gitmeyi deneyip çoğu zaman başarısız olunca maç boyunca sağ/sol beke atıyor. İşin savunma tarafına hiç girmiyorum.
Umarım düzeltir kendini de biz de mutlu oluruz kendisi de.
artvints
26.09.2020, 12:39
Topu alıp maestroluk yapacak oyuncuya atsa, en azından onu arasa bu dediğine katılırım. Onazi topu alıp Sosa'yı arıyordu (arada bir uzun pas saçmalığına da giriyordu) ancak geçen sezon gördük ki Parmak dikine gitmeyi deneyip çoğu zaman başarısız olunca maç boyunca sağ/sol beke atıyor. İşin savunma tarafına hiç girmiyorum.
Umarım düzeltir kendini de biz de mutlu oluruz kendisi de.Oraya aranacak bir oyuncu koyduk mu peki ? Ilk maç guilherme oynadi. Mecbur ömür ve nwkaeme'yi aradi. Ikinci maçta da baker hazir değildi ama mümkün olduğunca topu onunla paylaşti.
Bu kadar önyargiyi anlamiyorum. Dikine gitse sen maestro musun, yanina verse sağina soluna top vermekten başka birşey yapmiyor.
Getirin mikel'i oynasin, hiçbirşey yapmadan övgü almayi başariyordu. Taraftarin ona ihtiyaci var, marka övecek.
Adem Akyüz'
26.09.2020, 12:40
Oraya aranacak bir oyuncu koyduk mu peki ? Ilk maç guilherme oynadi. Mecbur ömür ve nwkaeme'yi aradi. Ikinci maçta da baker hazir değildi ama mümkün olduğunca topu onunla paylaşti.
Bu kadar önyargiyi anlamiyorum. Dikine gitse sen maestro musun, yanina verse sağina soluna top vermekten başka birşey yapmiyor.
Getirin mikel'i oynasin, hiçbirşey yapmadan övgü almayi başariyordu. Taraftarin ona ihtiyaci var, marka övecek.İlk 2 maçtan bahsetmedim ki. Geçen sezonun 2. yarısından bahsettim :)
artvints
26.09.2020, 12:44
İlk 2 maçtan bahsetmedim ki. Geçen sezonun 2. yarısından bahsettim :)Hangi ikinci yari, herkesin döküldüğu pandemi sonrasindan bahsediyorsan, tek başina oynamaya çaliştiği maçlar hatirliyorum ben sosa'dan bir maestro'luk göremedik. Ondan önce mikel oynuyordu zaten..
Adem Akyüz'
26.09.2020, 12:49
Hangi ikinci yari, herkesin döküldüğu pandemi sonrasindan bahsediyorsan, tek başina oynamaya çaliştiği maçlar hatirliyorum ben sosa'dan bir maestro'luk göremedik. Ondan önce mikel oynuyordu zaten..HÇ geldiği günden bahsediyorum. Sosa'dan göremedik çünkü o görev niyeyse Parmak'a verildi. İlk yarı Sosa gidip defanstan top alıyordu. HÇ'den sonra bunu Parmak yapmaya başladı.
Yapacağı şey Sosa gibi dikine oynamak ya da topu Sosa'yla buluşturmaktı. İkisini de doğru düzgün yapamadı. İlk yarı yürüyerek gol atan takımın ikinci yarı gol istatistiği boşuna düşmedi.
Neyse, yapabileceği 2 seçenek var dediğim gibi. Ya dikine oynayacak ya da topu Baker'le buluşturacak. Umarım bu sezon yapması gerekenleri güzel bir şekilde yapar.
DeAgLeMaNyAq
26.09.2020, 21:04
Dikine gitmeyi seviyor ama orta alanda 2-3 kişi arasına girerek risk alması doğru değil. Umarım ciddi bir şeyi yoktur...
Seni aşağılayan "yayla çocuğu yallah" diye saldıranlara inat bence takımın en iyisisin şu an..Çıkınca orta sahanın ne hale geldiğini gördük kardeşim.Biraz daha basit oynasan bence birileri peşine düşecek..
Her zaman elestirdigim bir oyuncu, hic bir zaman ilk 11 oynatmazdim ama boyle oynayacakjsa olur. Senin isin bu kardesim, sen hamallik yapacaksin, kisa paslarla defansi ortasahaya bagliyacaksin. sen maestro degilsin boyle davranma. ama boyle oynarsan bak nasil oynuyorsun. boyle devam hadi bakalim. Basit oyna canimi ye
BatuhanB
26.09.2020, 21:06
Pandemi sonrası gösterdiği reaksiyonlarla büyüyüşü, takımı benimseyişi büyüdükçe benim de ona sevgim & saygım büyüyor. "Her zaman 11 olmalı" diyemem ama kadroda olduğunda mutlaka güveneceğim isimlerin başında geliyor. Emeğine sağlık.
Pandemi sürecinden sonraki istikrarlı yürüyüşüne aynen devam ediyor. Zaman zaman eleştirsem de iyi oynadığında hakkını vermekten hiç kaçınmıyorum çünkü samimiyetine fazlasıyla inanıyorum. Umarım sakatlığı ciddî değildir, o yüz ifâdesini görünce tedirgin oldum. Bu sene takımın en değerli parçalarından olacak.
Oğuz ZEYTİN
26.09.2020, 21:27
Bu akşam çok beğendim. İnşallah ciddi değildir durumu, geçmiş olsun.
Cem Balcı
26.09.2020, 21:31
İyisin iyi.İnşallah sakatlığın ciddi değildir.
Yiğit SARI
26.09.2020, 21:32
Gelişimine devam et bir an bile durma. 2-3 kişi arasına girme
Sakatlığı hakkında bilgi bekleyelim
Adam çıktıktan sonra oyun sistemi çöktü resmen. :)
artvints
26.09.2020, 21:39
Daha keskin ve ileriye oyna, topla fazla tutma, bir kere kaptirsan onun videosu yapılır. Sorumluluğu başkalari alsın.
Savunmadan top alıp ileriye aktarmayı bizim taraftar maestro olarak tanımlıyor herhalde. Man Utd Matic - Pogba - Fernandes oynuyor. İlk topu Matic alıyor dağıtıyor. Maestro Matic diyebilir miyiz?
40 yıllık defansif oyun kurucuyu maestro yaptılar. Bizde bu işi Parmak yapıyor. Gayet iyi yaptı çıkana kadar. Umarım ciddi sakatlığı yoktur.
Mert Oğuzlu61
26.09.2020, 22:28
Bu mactaki gibi defanstan top alip oyun kurma gorevini üstlenmeli, hareketli oyun tarziyla iyi bir 6-8 numara olmayi hedeflemeli.
serdaracıl
26.09.2020, 22:30
Çok iyi oynadın. Çok teşekkürler
Ali İhsan
27.09.2020, 00:29
Maalesef Parmak bu. Elinden geleni yapar, fiziksel noksanlığına rağmen gayet iyi mücadele eder ama 60 da pili biter.
Parmağı diğer özevlatlardan ayrı tutuyorum (Ömür ve Uğurcan ayrı klasman). Hakkıyla bu formayı aldı ama ilk onbirin değişmez ismi olması çok zor. Bu saatten sonra da full 90 dk takımın beyni olacak kapasiteye gelemez. 20 maç onbir 20 maç yedek oynayacak bir planda değerlendirilmeli.
Emre Veli
27.09.2020, 02:52
çok güzel maç çıkardı. inşallah durum ciddi değildir.
DeAgLeMaNyAq
27.09.2020, 04:59
Geçen sezon sonunda da benzer bir sakatlık yaşamıştı ama 8 gün sonraki maça yetişmişti. Bu sefer ara daha kısa olduğundan Antep maçını kaçırabilir...
Sürekli eleştirilse de üzerine koyarak devam ediyor dün akşam da takımın en iyilerindendi , çıktıktan sonra ortasahada top yapamaz olduk oyun bizim sahaya yıkıldı.Umarım sakatlığı ciddi değildir.
pReN@_61
27.09.2020, 15:45
Geçmiş olsun.
artvints
27.09.2020, 16:46
İkinci golde topu Serkan'in ayağına değil de önüne atması rakibin baskı yapmasına ve serkan'in o çalımı atmasına vesile oldu. Bilinçli bir hareket değil ama üzerine düşünmek alışkanlık edinmek lazım. Pereira topu hep koşu halinde alıyor, bu şekilde tempoyu yükseltiyor.
bu sezonki oyununda onceki senelerde olmayan bir olgunluk var. daha sogukkanli boyle, daha ayagi yere saglam basiyor. bence cok iyi basladi sezona. newton etkisi midir bilinmez, daha da uzerine koyarak devam eder ve degismezi olur umarim takimin.
bordoylamavi
27.09.2020, 22:04
çıkınca çöktü orta saha resmen. orrta sahanın bütün yükünü çekiyor. diğerleri de biraz aktif olmalı
geçen hafta takımın en iyisiydi.
bu hafta da iyiydi. önyargılı olanlara zaten diyecek birşey yok.
artvints
29.09.2020, 15:54
Top rakipteyken daha canlı durmalı, daha çok alan ve adam kapatmali. Bazen topa dalıp göz ucuyla takip ediyor, yürüyerek alan degistiriyor.
Kafa hep nereden tehlike gelir diye çalışacak ki muhtemel tehlikeleri başlamadan bitiresin. Bazen topu aldırmak, pas atılacak boslugu kaptmamak önlenemez tehlikeye yol açıyor. Onlibero dediğin biraz paranoyak olacak, buradan gol yemeyiz rahatlığıyla hareket etmeyecek, önlem alacak.
yazıkoldu
29.09.2020, 22:50
emredersiniz cek cak.
performansı beklediğimden iyi ama oyun içi kaybolmasını düzeltmeli. Topu ve pozisyonu takip etmeyi öğrenemedi. Jogging ve kaçamaklık devam ediyor ama fiziksel olarak daha fazlasını ortaya koyabileceği izlenimini verdi. Geçen sezon başındaki hantallığı yok.
Bence en büyük eksiklikleri :
1. Kilit pas "0"
2. Saha içi pozisyon takibi zayıf
3. İştahlı bir top kapma hamlesi yok
4. Arkada oynamayı kolaylık olarak gördüğü için kaçamak çalışıyor. Halbuki daha cesur olmalı.
gökhants1966
30.09.2020, 08:20
performansı beklediğimden iyi ama oyun içi kaybolmasını düzeltmeli. Topu ve pozisyonu takip etmeyi öğrenemedi. Jogging ve kaçamaklık devam ediyor ama fiziksel olarak daha fazlasını ortaya koyabileceği izlenimini verdi. Geçen sezon başındaki hantallığı yok.
1. Kilit pas "0"
4. Arkada oynamayı kolaylık olarak gördüğü için kaçamak çalışıyor. Halbuki daha cesur olmalı.
Adam kanat ve 10 numaradan önliberoya evrildi.En çok eleştiri yapanlardan biriyim ama ancak bu kadar olur :)
Sefaenes
30.09.2020, 09:12
Ya yine arada bir iyi maçları oluyor asil yedek oynamazi gerek ama mecburiyet den 11 de oynuyir. Parmak Huseyinden p1000 kat iyidir
Harun-61
30.09.2020, 11:41
1. Kilit pas "0"
klişe olacak ama bunu yapan adamın değeri minimum 10 milyon €.
A.kadir bunları tam yapabilse zaten bu lig'de oynamazdı.
klişe olacak ama bunu yapan adamın değeri minimum 10 milyon €.
A.kadir bunları tam yapabilse zaten bu lig'de oynamazdı.
Hocam hepsini yapsın demiyorum. Hepsini 4/4 lük de yapmasın.
Kilit pas ortalaması 0.4 :) bu sene 3 maç 0 mesela.
Topsuz oyunu vs de çok zayıf.
Bişeler yapacaksın yani :) Onları yaptıkça da değeri artar bize de faydalı olur :) Bu ligden de gider :)
korkusuzmaraz
07.10.2020, 14:09
https://youtu.be/-1Mrgki0xWo
Kendisiyle alakali Bol Bol youtube kanalinda boyle bir video hazirlanmis buraya koyayim.
https://youtu.be/-1Mrgki0xWo
Kendisiyle alakali Bol Bol youtube kanalinda boyle bir video hazirlanmis buraya koyayim.
Türkçe dublajı yok mu
pReN@_61
09.10.2020, 10:04
Futbolu özlemiştir.
Turgay Atalay
14.10.2020, 19:07
Bu adam nerede
Çağatay96
15.10.2020, 12:46
Gecen sene salih ceyhun orta sahasina şampiyonlugu verdi.
Harun-61
15.10.2020, 16:30
Parmak ile ilgili neden net bir açıklama yok ?!
Çağatay96
15.10.2020, 17:44
Fener macini da kacirir , herkes hazir olsun. Tansiyonlara dikkat
ÖmürKaradeniz61
15.10.2020, 20:16
Hiçbirşeye dikkat etmeyin,milletle ağız ağıza,kıç kıça gece yarılarına kadar kafelerde oturuyorsunuz. Coviddi bilmem neydi en az 5 maç oynamazsın şimdi yazık günah değil mi bu garibim Trabzonspor’a.
Cem Balcı
17.10.2020, 19:56
Ne oldu şimdi arar mı olduk (:
Zugasi Berepe
18.10.2020, 20:22
Kendisi pozitif mi bilmiyorum
Temaslıların karantina süreci 7 gün diye güncelleme var gibi acaba kendisinde belirti vs var mı
*Ekuban içinde aynı durum söz konusu
DeAgLeMaNyAq
18.10.2020, 21:54
Kendisi pozitif mi bilmiyorum
Temaslıların karantina süreci 7 gün diye güncelleme var gibi acaba kendisinde belirti vs var mı
*Ekuban içinde aynı durum söz konusu
İlk başta temaslı haberleri dolaşıyordu fakat kulüp 2 gün önce bir oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır açıklamasını yapmıştı. TFF'nin talimatına göre temaslılarda 5 gün, pozitif vakada ise 15 gün izolsayon süreci var...
Bu elemanın aranır olması değerli olduğu için değil patlamaya müsait kadro planlamasının patlamasından.
durumu ne haftasonu oynayacak mı acaba
DeAgLeMaNyAq
24.10.2020, 15:57
durumu ne haftasonu oynayacak mı acaba
Sezon başlamadan covide yakalanan bir oyuncunun 2 hafta zorunlu karantinanın ardından antrenman eksikliği de üstüne eklenince minimum 3 maç kaçıracağını vurgulamıştım. Parmak'ın tek şansı bu dönemin bir kısmının milli araya denk gelmiş olması. Dolayısıyla bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta takıma katılacaktır. Özellikle Ocak ve Şubat aylarında sık sık hafta içi maçlar oynanacağından, olası bir vaka durumunda oyuncunun kaçırdığı maç sayısı 6'yı bulabilecek...
Doğukan Uçan
27.10.2020, 14:22
fener maçında sadece ikinci yarı bile olsa en kötü berabere bitirirdik. orta sahada rakibe pres yapan, oyun bozan 1 tane adamımız var oda parmak... diğer oyuncular çok yumuşak ve ikili mücadeleye bile girmekten aciz.
Ozan Yılmaz
27.10.2020, 15:38
geçen yıl ihtiyaç yokken daima kadroda olan çocuk bu yıl vazgeçilmez oldu ya bakalım kaç hafta kaçıracak
bordoylamavi
28.10.2020, 10:34
bitiyor mu süresi cumaya. bu adama kesin ihtiyaç var. iyi veya kötü onun kadar sorumluluk alan yok yabancılarda
Hüseyin Türkmen ve bu adam olmadan 3 puan kazanamıyor takım.
ilelebeTS
07.11.2020, 20:10
Adamın hakkını verelim, gelişime devam ediyor. Topla ilişkisi iyice gelişti. Doğru formatta kullanılırsa İniesta olup çıkacak başımıza :)
Çağatay96
07.11.2020, 20:12
Begenemedim bugun. Topla bulusunca sakin kalmasi gerekiyor , butun feykleri ilk basta gosteriyor. Sakin kalamıyor. İzlemesi bile hizli oluyor. Cozemiyorum. İstenilen kaliteden uzak. Bir kac yila daha ihtiyaci var.
artvints
07.11.2020, 20:13
Bugün takımın pas yapma gibi bir kaygısı olmadığı için öne çıkmadı ama arada bir pas yaptırdı takıma. Fener maçında oynasa sahanın yıldızı olabilirdi heralde, o kadar boş ki ortasaha rakipler pas yapıp çıkamadığı için doğru dürüst pres yapmadan alıyorlar topu.
Doğukan Uçan
09.11.2020, 12:50
fenerbahçe maçında olsaydı kesin kaybetmezdik orası kesin. parmak olmadan orta sahamız çöp acı gerçek.
şaşırtıcı şekilde takımda en beğendiğim adam.
olmadığı maçlarda orta sahayı rakibe teslim ediyoruz.
İnşallah daha da gelişir
Ahmet Taşçı
09.11.2020, 14:24
şaşırtıcı şekilde takımda en beğendiğim adam.
olmadığı maçlarda orta sahayı rakibe teslim ediyoruz.
İnşallah daha da gelişir
Bir takımın önceki yıllarda en çok eleştirilen futbolcusu yokluğunda aranıyor, en iyi görünüyorsa ya takım kalitesi düşmüş ya da söz konusu futbolcu ciddi manada kendini geliştirmiş demektir. Umarım ikinci seçenek doğrudur Parmak için.
Bir takımın önceki yıllarda en çok eleştirilen futbolcusu yokluğunda aranıyor, en iyi görünüyorsa ya takım kalitesi düşmüş ya da söz konusu futbolcu ciddi manada kendini geliştirmiş demektir. Umarım ikinci seçenek doğrudur Parmak için.
bence ilk seçenek tam anlamıyla anlatıkalrını tercüme ediyor abdilkadir parmak bu takımın ancak tamamlayıcı oyuncusu olacakken şuan aranan adamı oluyorsa bu kadronun ne kadar zayıf ve yapılan transferlerin ne kadar yetersiz olduğunun bir göstergesidir.
Bir oyuncu nasil bir takimi yavaslatir, nasil o takimin oyununu bozar bunun vucut olmus hali bence bu oyuncu.
DeAgLeMaNyAq
27.11.2020, 21:26
Covid mi etkiledi bilmiyorum ama eskiden dinamo gibiydi şu an vasat bir oyuncu konumunda...
artvints
27.11.2020, 21:32
Yine kötü döndü. Ankara soğuğuyla birlikte dondu kaldı, maç sonunda bir iki driblingi rahatladı takımı o kadar.
Çabası var, ama yetenekte kısıtlı. Güzel bir alternatif aslında.
iddaa ediyorum bu halimle bu abdülkadirden daha iyi oynamassam dahada futbol izlemem futbol oynamam.
Adem Akyüz'
27.11.2020, 22:04
Kaptırdığın toplardan sonra küsüp yürümeyi ne zaman bırakacaksın artist?
bilgehan83
27.11.2020, 22:48
Bir dakika içinde abartmıyorum ayağına gelen dört topu rakibe verdi inanılır gibi değil adam topu karpuz zannediyor yaşı 26 ve profesyonel futbolcu bu işten ekmek kazanıyor çok ilginç.. topları havaya dikmeler avel avel dolaşmalar el kol sallar gibi yürüyüşler kafayla rakibe top indirmeler yemin ediyorum u16 dan kaleceyi koy bundan daha iyi iş Yapar orta sahada.. Kerem ahmet cambaz hakan yeşil Talha Yılmaz Cafer tosun görmüyor musunuz bu adam Trabzon orta sahasında şans buluyor sahi siz nerdesiniz bu adam utanmıyor onu anladık da siz hiç mi bu adamı geçecek bir halt göstermiyor musunuz hoca hala bunu oynatıyor alın artım şundan formayı ne olur
Fatih Öztürk
27.11.2020, 22:57
Bazen diyorsun ki Parmak ağırlığını bu maç koyar lakin o maç tam anlamıyla sıçıyor. Alt liglerden buralara kadar kendini geliştirerek gelen oyuncuya saygı duyarım. Kapasitesi yüksek olmasada oyunun bir bölümüde olsa şans verilmeyi hakediyor.
omondoles
27.11.2020, 23:15
Bazen diyorsun ki Parmak ağırlığını bu maç koyar lakin o maç tam anlamıyla sıçıyor. Alt liglerden buralara kadar kendini geliştirerek gelen oyuncuya saygı duyarım. Kapasitesi yüksek olmasada oyunun bir bölümüde olsa şans verilmeyi hakediyor.
Adam üstündeki kıyafetlerle 60kg gelmez. Ne ağırlığı?
Fatih Öztürk
27.11.2020, 23:23
Adam üstündeki kıyafetlerle 60kg gelmez. Ne ağırlığı?
Hani derler ya, yoklukta iyi gider, o yönden yani :)
Ozan Yılmaz
27.11.2020, 23:37
Orta sahada beklenen adam bu kadar oynuyorsa en az 2 net mc transferi bekliyor demektir bu takım
Arif Timurcioğlu
27.11.2020, 23:37
Cok kötü başladı sezona.
BatuhanB
27.11.2020, 23:46
Geçen sezon verilen pandemi arasından COVID-19'a yakalandığı sürece kadar en istikrarlı oyuncumuzdu lâkin belli ki hastalık kötü etkilemiş, uzun zamandır bu kadar ağır bir Parmak izlememiştim. Bildiğimiz vuravur oyunu da yoktu sanki...
Hiç önemli değil tabii ki, saçma sapan bir hüviyete bürünmedikçe kendisine desteğimiz bâki.
Turgay Atalay
28.11.2020, 00:10
Casper a bagladi
korkusuzmaraz
28.11.2020, 00:40
Arada gerçekten adamı delirtecek hareketler yapıyor. Yusuf yazıcı gittiğinden beri bir türlü eski güzel oyunun göremedik.
https://twitter.com/Flexnerr_/status/1332393218655318016?s=19
Doğukan Uçan
28.11.2020, 09:22
pandemiden sonra kaybolan oyunculardan biri... eski formundan çok uzak.
pReN@_61
28.11.2020, 11:25
Milleti kızdırmaya devam ediyor...
Şerafettin Kara
28.11.2020, 11:49
Sal bizi
korkusuzmaraz
30.11.2020, 21:18
Arada gerçekten adamı delirtecek hareketler yapıyor. Yusuf yazıcı gittiğinden beri bir türlü eski güzel oyunun göremedik.
https://twitter.com/Flexnerr_/status/1332393218655318016?s=19
https://drive.google.com/file/d/1DfXxsT1zUQ_rreBRv_wo9XXGqMwh6XYa/view
Zıkkımın kökü video herhalde twitterdan telif sebepiyle siliniyor. Videolarda sesi kapatınca veya başka bir ses koyubca silinmiyor deniyordu.
Çok yetersiz, çok... Oyunun pas kısmında oldukça hareketsiz. Devamlı olarak dile getirdiğim şekilde kendini gölge markajda bırakıyor. Orta alanda pas emniyeti yok, rakip takibi ve ikili mücadeledeki direnci iyi değil.
Topu ileriye ve geriye doğru kullanmakta ciddi sorunları var, pas şiddeti oldukça hasarlı.
Yani Flavio'nun yerine tercih edilmesi için hiçbir sebep yok ortada. Flavio'nun halen daha yedek oturması Abdullah Hoca'ya yazar. Kötüsün dostum.
artvints
30.11.2020, 23:11
Parmak konuşmalarından hareketlerinden gördüğüm kadarıyla zeki bir çocuk. Sadece hücum oyuncularında olan bir tembellik var. Tehlikeli bölgelerde defansif hassasiyeti yok ama takım defansı üzerine çalıştıkça gelişmeler olur. Biraz daha fazla topa sahip olmamız gerekiyor daha iyi oynaması için.
Milli takımın değişmez oyuncusu olması beklenen taylan'la aynı yaşta. Adam bu sene çıkış yaptı, kariyeri 10 maçlık yani.
Başımızda oyuncuları yükselten bir hoca var. Eğer hoca uğraşmaya değer bulursa tekrar çıkış yapmaması için bir sebep yok.
Onur Akyüz
30.11.2020, 23:14
Geçen sezonki iyi takımda sırıtmıyordu ama bu sezon orta sahada maalesef işimizi göremiyor.
Toparlanması lazım.
gökhants1966
01.12.2020, 13:25
Çok yetersiz, çok... Oyunun pas kısmında oldukça hareketsiz. Devamlı olarak dile getirdiğim şekilde kendini gölge markajda bırakıyor. Orta alanda pas emniyeti yok, rakip takibi ve ikili mücadeledeki direnci iyi değil.
Topu ileriye ve geriye doğru kullanmakta ciddi sorunları var, pas şiddeti oldukça hasarlı.
Yani Flavio'nun yerine tercih edilmesi için hiçbir sebep yok ortada. Flavio'nun halen daha yedek oturması Abdullah Hoca'ya yazar. Kötüsün dostum.
Parmak ile ilgili yazdıklarına katılıyorum ama Flavio konusuna katılmıyorum.Flavio süper ligin en yeteneksiz,Brezilyanın yetenek kapasitesi en düşük oyuncularından birisi.Tek yapabildiği oyuna enerji katmak,onun haricinde kocaman bir sıfır.Teknik olarak komple sıfır zaten.Oyun zekası fena değil ama topla hiçbir etkinliği yok.Dribbling sıfır,top alıp oyunu yönlendirme sıfır.
Parmaka top attığında en azından ara sıra alan katediyor,dribbling yapıyor hiç yoktan.Flavio yan ve geri pas yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.
Abdullah Hoca futboldan fazlasıyla iyi anlıyor.Ortasahada rezil bir tekniğe ve yeteneğe sahip adamı oynatmaktansa Parmak gibi en azından tekniği ve dribblingi nispeten daha iyi olan bir ismi oynatıyor.
gökhants1966
01.12.2020, 13:30
Parmakın maç verilerine bakalım ;
Beşiktaşa 3-1 kaybettiğimiz maçta 90 dk
Denizlisporla 0-0 berabere kaldığımız maçta 90 dk
Malatyasporu 3-1 yendiğimiz maçta 90 dk
Gazianteple 1-1 kaldığımız maçta kasık sakatlığından dolayı oynamadı.
Başakşehire 2-0 kaybettiğimiz maçta Covidden dolayı oynamadı.
Fenerbahçeye 3-1 kaybettiğimiz maçta Covidden dolayı oynamadı.
Kasımpaşaya 4-3 yenildiğimiz maçta 15 dk oynadı sadece.
Alanyasporla 1-1 kaldığımız,sezonun en sert ve en iyi defansını yaptığımız maçta 90 dk oynadı.
Erzurumsporu 1-0 yendiğimiz maçta 90 dk oynadı.
Ankaragücünü 1-0 yendiğimiz maçta 90 dk oynadı.
Flavio değil Trabzonsporda,Kasımpaşada bile oynayamaz.Andre Castro bile Flaviodan iki gömlek üstündür.
gökhants1966
01.12.2020, 13:35
Şimdi ard arda mesajlar atıyorum.Bunları Parmak yeterlidir diye atmıyorum ama Parmak Flavionun yanında üst düzey yetenek kalır.Kendisi o kadar kalas bir oyuncudur.
http://arsiv.mackolik.com/Futbolcu/243867/Abdulkadir-Parmak-Trabzonspor
http://arsiv.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=385942&season=2020%2F2021
http://arsiv.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=255423&season=2020%2F2021
Ozan Yılmaz
01.12.2020, 13:40
Şimdi ard arda mesajlar atıyorum.Bunları Parmak yeterlidir diye atmıyorum ama Parmak Flavionun yanında üst düzey yetenek kalır.Kendisi o kadar kalas bir oyuncudur.
sahada icraat görelim, orta sahanın merkezi bu kadar silik kalınacak bölge değil
61_Hasan_69
01.12.2020, 14:35
Oyun bilgisi yok, hız yok, güç yok, sut yok, mücadele yok ama orta sahamızın en banko adamı
Oğuz ZEYTİN
01.12.2020, 14:41
Bu seviyede ortalama bir yedek olur. Adam formanın garanti olduğunu biliyor, ekstrayı geçtim yapılması gerekenlerden neyi doğru yapıyor?
Son maçtaki top kayıplarına, geri koştuğu pozisyonlara bakın, aheste aheste...
gökhants1966
01.12.2020, 15:19
sahada icraat görelim, orta sahanın merkezi bu kadar silik kalınacak bölge değil
Flavio ve Parmakı kendi aralarında kıyasladım sadece,normalde olması gereken ikisinin de yedek kalması.İkisi de ilk 11 oyuncusu değil.
Bakerin yanına birisi lazım devre arasında.Fizik ve kalite anlamında iyi birisi.
gökhants1966
01.12.2020, 15:24
Oyun bilgisi yok, hız yok, güç yok, sut yok, mücadele yok ama orta sahamızın en banko adamı
Ortasahada adam olmadığı için olabilir mi acaba ? Flavio,Kamil gibi çöplerin arasında sen de olsan parlarsın.Ayrıca Parmakın oynamadığı maçların neredeyse çoğunda puan kaybetmişsin.Adam 4 maça çıkmamış,hiçbirini kazanamamışsın.Parmak oynadığında topla birşeyler yapmaya çalışıyor.Top geldiğinde mutlaka öne doğru gitmeye çalışıyor.Sürekli dribbling deniyor ve başarılı da oluyor.İşin sonunu getiremiyor orası ayrı,çünkü adamda oyun görüşü ve pas becerisi çok sınırlı.Kilit pas atabildiğini gören olmadı daha.Tüm bunlara rağmen topla alan katetmeye çalışması benim için de takım için de bir artıdır.Flavio gibi yana veya geriye veren çöplerden iyidir en azından.
Mücadele,fizik güç,defansif kapasite,oyun bilgisi vs. bunlar sıkıntı tabiki ama yapacak birşey yok.Bu adam iki yıldır bu takımda oynuyor ve eksiklerini daha yeni görmüyoruz,zaten biliyoruz.Devre arasında Bakerin yanına iyi bir adam alırsan Parmak yedek kalır,almazsan oynamaya devam eder.Abdullah Avcı da bu söylediklerimin farkında.Normalde kompakt ve sert savunma yapmayı seven bir insan ama buna rağmen Parmakı oynatıyor çünkü adamın Flavio gibi yutan elemanları sahada görmeye tahammülü yok :)
korkusuzmaraz
01.12.2020, 15:30
Ohuncuları gerçekten buradan mı karşılaştırıyorsun. Al ben sana yardımcı olayım. Parmak az topla buluştu az pas yaptı. Whosescored a göre yüksek pas isabeti yüzdesi sağlamış. Top çalması da yine az sayıda ilgili siteye göre. Parmak da ben övülecek birşey veya flaviodan çok çok daha iyi olduğu bir nokta ben göremiyorum.
https://tr.whoscored.com/Players/361942/MatchStatistics/Abdulkadir-Parmak
https://tr.whoscored.com/Players/317758/MatchStatistics/Fl%C3%A1vio
https://tr.whoscored.com/Players/136772/MatchStatistics/Lewis-Baker
parmakda flavio da trabzonsporda oynayacak kapasitede değil al birini vur ötekine . sezon başlamadan abdülkadir parmak burdaki her insan tarafından yedek ,tamamlayıcı olur diye düşünülüyordur ,aksini düşünende bir kaç kişi vardır ama biz bugün flavio mu yoksa parmak mı diyorsak transferlerin ne kadar vasat ve ne kadar kötü olduğunun bir göstergesidir ama gerçek olan bişey varki abdülkadir parmak olsun flavio olsun trabzonspor kalibresinde değillerdir bu iki adamdan ancak hamle ve tamamlayıcı oyuncu olur.
gökhants1966
02.12.2020, 09:51
Ohuncuları gerçekten buradan mı karşılaştırıyorsun. Al ben sana yardımcı olayım. Parmak az topla buluştu az pas yaptı. Whosescored a göre yüksek pas isabeti yüzdesi sağlamış. Top çalması da yine az sayıda ilgili siteye göre. Parmak da ben övülecek birşey veya flaviodan çok çok daha iyi olduğu bir nokta ben göremiyorum.
https://tr.whoscored.com/Players/361942/MatchStatistics/Abdulkadir-Parmak
https://tr.whoscored.com/Players/317758/MatchStatistics/Fl%C3%A1vio
https://tr.whoscored.com/Players/136772/MatchStatistics/Lewis-Baker
Ben bu sitelerin hepsini biliyorum.Whoscored sitesi de çok iyi bildiğim bir site.Genel anlamda birçok şey anlattım o yüzden daha fazla detaya girmek istemiyorum.Parmakın topa ilk dokunuşları,Flaviodan en az iki kat daha iyidir.Flavio kazmanın tekidir.Buna rağmen iki ismin de ilk 11 için yetersiz olduğunu yine söylüyorum.Yedek kalmaları gerekiyor.Oyuna sonradan birini alacak olsam direkt Parmakı alırım.Flavio sadece savunma yapmak istediğinde oyuna sokmak isteyebileceğin,enerjisi dışında hiçbir özelliği olmayan bir oyuncu.
Arif Timurcioğlu
02.12.2020, 22:47
3. viteste oynuyosun, bu sezon 5 e takamadın hiç.
Onur Erçetin
03.12.2020, 20:57
Performansını yükseltmeli,şuan ki hali ile yeterli olamaz.
Orta sahamız bu adama kalmış daha söylenecek söz yok zaten..
Oğuz ZEYTİN
07.12.2020, 21:38
Kendisiyle kavga ediyor. Son yirmi dakika girip oyunu tutacak oyuncu, başka bir şeye yaramaz.
61_Hasan_69
07.12.2020, 21:55
Tribin kime aslanim ? Futbolun adaleti olsa ikinci ligde Menemenspor forması giyiyor olurdun her gun şükür namazı kılman lazimken oyundan tripli çıkıyorsun
TSemih61
07.12.2020, 23:00
Hayvan gibi iyi top oynadı teşekkürler emeklerini görenler var sıkma canını.
61_Hasan_69
07.12.2020, 23:37
Hayvan gibi iyi top oynadı teşekkürler emeklerini görenler var sıkma canını.
Ya bırakın su vasat seviciliği. 2. ligde bile fark yaratamayacak teknik ve oyun görüşü var bari mücadeleyle kapat bu açığını o da yok.
https://twitter.com/AgnusDei61/status/1336046318612049923?s=20
TSemih61
07.12.2020, 23:41
Ya bırakın su vasat seviciliği. 2. ligde bile fark yaratamayacak teknik ve oyun görüşü var bari mücadeleyle kapat bu açığını o da yok.
Bravo yani şu golü de mi Parmak'a yazdınız. Serkan'ı geçtim haydi takımın dağınık duruğunu da geçtim, 13 numaralı Hugo ne yapıyor inme mi indi niye maçı izliyor saha içinde?
Parmak bugün bütün çıkışlarımızı organize etti ortasahada her topa dokundu her yerdeydi resmen savunma açısından da çok faydalıydı. Bu adam süpermen değil şu golü ona fatura etmek çok ayıp hocam.
Ortasahada Ömür ve Baker gibi sıfır savunma katkısı olan ve kötü oynayan oyunculara rağmen tek başına mücadele etti. En iyi maçıydı bu sezon.
Bugün maçın en iyisiydi samimi söylüyorum bir daha izleyin maçı.
korkusuzmaraz
08.12.2020, 00:02
Yediğimiz golde hatalılardan biri de oydu. 2 kişinin kapattığı yere tek adama koşuyor. Sonra da yanından geçen rakibi izliyor. Anladık tamam önlibero değilsin tamam da en azından elinden gelen gayreti göster o da yok. Bu adamı oynatmayalım dicem de elde eleman da yok. Baker ile birlikte ortasahada kim daha kötü oynar yarışına girmiş gibiler. Hosseini flavio pereira falan bu tip adamları deniyelim derim.
Ben bunu şeye benzetiyorum. Bi ara mustafa yumludan kaptanlık alınınca bu da kendi kendine triplere girip takimı sabote ediyordu. Ceza sahası icerisinde pozisyon oluyordu gol yiyorduk kendisi uzaktan izliyordu.
Onun bu hallerini görünce aklıma o zamanlar geldi. Evlilik buna hiç yaramadı. Hoş evlenmeden önce kötüydü de neyse. Yusuf yazıcı gittiginden beri bu eleman kayıp.
LağusKusteli
08.12.2020, 02:29
hadi o vasat oyununu geçtik, 61 numara giyiniyorsun ama sahada hiçbir yanlış karara ve rakip oyuncuların sahtekarlıklarına hiç itiraz etmiyorsun. böyle saklanarak nereye kadar
Onur Akyüz
08.12.2020, 02:35
Afobe ile birlikte takımın en kötüsüydü.
Zaten oyundan çıkarkenki hali de bunun kanıtı niteliğinde. Kendisi de çok iyi bildiği için, bir hışımla çıktı sahadan.
Al buyur;
19944
19943
işimizi görmüyor.
bu kalitesiz takımda işe yaraması lazım ama demek ki geçen seneki iyi takımda idare ediyordu
Mert Acar
08.12.2020, 08:58
Tavır ve hareketleri her zaman onu geri itiyor. En başından beri öyle.
Kendini bilerek oynaması gerekiyor ama yapamıyor. Yaptığı zaman zaten başarılı olduğu dönemler. Kendini fazlası zannediyor.
İskender Çakmak
08.12.2020, 09:21
Salgın nedeniyle duraklayıp ardından başlayan ligde standart ve biraz daha üstü diyebileceğimiz seviyede futbol oynuyordun. Hatta lige de fena başlamadın.
Covid oldun falan filan derken son iki haftada yaptığın triplerle dün akşam geldiğin noktayı gördük.
Umarım değildir ama Ömür ve Uğurcan'a zam yapılacak haberleri çıktıktan sonra ayarının bozulduğunu düşünüyorum.
Eğer onlara yapılıyor bana niye yapılmıyor düşüncesindeysen ağır saçmalıyorsun. Adamların aldığı teklifler neredeyse her gün konuşuluyor.
Kendine çeki düzen ver. Ve tabiiki Türk Yabancı gruplaşmasına da son ver.
Ozan Yılmaz
08.12.2020, 10:02
Sahada biraz orta saha işini yapsan fena olmaz
61_Hasan_69
08.12.2020, 12:16
Zaten oyundan çıkarkenki hali de bunun kanıtı niteliğinde. Kendisi de çok iyi bildiği için, bir hışımla çıktı sahadan.
Al buyur;
19944
19943
işimizi görmüyor.
bu kalitesiz takımda işe yaraması lazım ama demek ki geçen seneki iyi takımda idare ediyordu
Atmayın böyle şeyler, vasat seviciler bu gerçeklerle yüzlesince üzülüyor
TSemih61
08.12.2020, 12:25
Al buyur;
işimizi görmüyor.
Oyundan bir hışımla çıkmasının sebebi kendisinin bütün maç tek başına oynamasıydı. En iyi oynayan oyuncuydu ve takıma tepki gösterdi orada. Sahanın her yerindeydi. Bütün çıkışlarımızı o organize etti sadece maçın başında 4-5 kere topla dönüşleri harika yapıp takımı atağa çıkardı. Rakiplere basıp bozan tek oyuncuydu yine. 11 kişilik takımda bunu tek başına yaptı biraz da Ekuban ile Afobe presli oynadı o kadar.
Ekuban ile birlikte kendini yırtan 2 oyuncuydu. O istatistikleri nereden aldın bilmiyorum ama tamamiyle yanlış. Sahada o uyduruk rakamlar oynamadı bütün maç saniye saniye ne yaptığının kes video yap öyle eleştir hadi görelim? Kolaya kaçma böyle yalan yanlış rakamlarla.
Takımın oyun planı defanstan uzun top ve savunmaya geri pas iken yine ilk eleştirilen Parmak oluyor hem de yanında etliye sütlüye karışmayan Baker ile ikili ortasaha oynarken ve üstelik tek başına takımın en iyisiyken. Haksızlığın bu kadarı.
tamamlayıcı olması yani yedek oyuncu olması gerekirken şuan ilk 11 oynuyorsa düştüğümüz içler acısı durumun özetidir bu adam hiç bir vasfı olmayan sırf sırtındaki forma nosu sebebiyle bu takımda oynayan altyapı kazıklarının en başlarında gelen bir adamdır yazık ki bu düştüğümüz durumlara.
Oyundan bir hışımla çıkmasının sebebi kendisinin bütün maç tek başına oynamasıydı. En iyi oynayan oyuncuydu ve takıma tepki gösterdi orada. Sahanın her yerindeydi. Bütün çıkışlarımızı o organize etti sadece maçın başında 4-5 kere topla dönüşleri harika yapıp takımı atağa çıkardı. Rakiplere basıp bozan tek oyuncuydu yine. 11 kişilik takımda bunu tek başına yaptı biraz da Ekuban ile Afobe presli oynadı o kadar.
Ekuban ile birlikte kendini yırtan 2 oyuncuydu. O istatistikleri nereden aldın bilmiyorum ama tamamiyle yanlış. Sahada o uyduruk rakamlar oynamadı bütün maç saniye saniye ne yaptığının kes video yap öyle eleştir hadi görelim? Kolaya kaçma böyle yalan yanlış rakamlarla.
Takımın oyun planı defanstan uzun top ve savunmaya geri pas iken yine ilk eleştirilen Parmak oluyor hem de yanında etliye sütlüye karışmayan Baker ile ikili ortasaha oynarken ve üstelik tek başına takımın en iyisiyken. Haksızlığın bu kadarı.
kafanı devekuşu gibi gömmüşüsn az ordan çıkarda yukarıya bak arkadaşın biri yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını istatisliklerini vermiş bir oku diyecem ama okusunda sende anlayacak kapasite yok.
İ. SARAL
08.12.2020, 13:06
Kötü falan değildi. Yanındaki Baker etliye sütlüye karışmayınca, tüm yük Parmak'a biniyor.
TSemih61
08.12.2020, 13:12
kafanı devekuşu gibi gömmüşüsn az ordan çıkarda yukarıya bak arkadaşın biri yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını istatisliklerini vermiş bir oku diyecem ama okusunda sende anlayacak kapasite yok.
Gördüğüm en futbol cahili insansın beni alıntılama lütfen iq um düşüyor yazdıklarını okudukça.
Yetersiz'in teki yeri Hekimoğlu. Maç içinde takım arkadaşlarına artislik yaptığı kadar top oynasa şu an zaten başka şeyler konuşulurdu.
Onur Akyüz
08.12.2020, 13:21
Bu sene Parmak tam bir hayal kırıklığı benim için. Takıma faydalı olduğunu iddia etmek benim için fayda değil zarar getirir.
Toparlansın yorumlarım da değişebilir sonuçta a milli olmuş bir topçu ama bu haliyle sadece sahadaki bir sayıyı ifade ediyor benim için.
Flavio pas oyununu yapabilse hiçbir şekilde parmak sahaya sürülmez ama neyse ki parmak kısa mesafede paslaşmayı yapabiliyor.
BatuhanB
08.12.2020, 14:59
Lüzumsuz bir Parmak alerjisi gelişmiş. Tamam, kimse "Mükemmel" demiyor ama kendisinden önce onca isim sayılabilecekken tüm nefreti Parmak'a kusmak komik oluyor. Pandemi sonrasındaki istikrârını kaybettiği için ilk 11'deki yerini sorgulatıyor ama ona gelene kadar 5 metrede oynayan Baker ve her pozisyonda yürüyen Ömür var. Bu herif de maestro değil nitekim, yakın tarihte geçirdiği COVID-19 sonrası en fazla bu kadar oluyordur diye düşünüyorum.
castillo61
08.12.2020, 15:06
Oluşturulan algı kadar kötü değil ama ilk çıktığındaki coşkuyu da yitirimiş durumda.
Daha tecrübesiz olmasına rağmen dikine sürdüğü toplar, yay civarı çektiği şutlar, dönen topları almadaki hırsı ile müthiş bir oyuncu kazanmıştık.
Seri ve çok adamla hücum etmemiz Abdulkadir'in bütün iyi özelliklerini ortaya çıkarmasını sağlıyordu.
Bugün gelinen noktada 2.5 kişi ile hücum etmeye çalışıyoruz. Parmak'a oyunu kurma görevi verilmiş, defansif olarak aksiyon alması isteniyor. Elinden geldiğince bunları yapıyor fakat takdir edersiniz ki Parmak'ın formayı kapmasını sağlayan bu özellikleri değildi e dolayısıyla yeri geliyor kontak kapatıyor bırak müdahaleyi alan kontrolünü bile sağlayamıyor.
Bunları göz önüne almadığında 7/24 eleştirelim ama değişen bir şey olmayacak.
Gördüğüm en futbol cahili insansın beni alıntılama lütfen iq um düşüyor yazdıklarını okudukça.
sen toptan anlyorsan bende bu ülkeye cumhur başkanı olurum bak bunun türkçe meali benim ne kadar bu ülkeye cumhur başkanı olmam zorsa imkansızsa senin de futbolu kavraman anlaman benden daha zor ve bu son alıntım sıkıntı yok .
korkusuzmaraz
09.12.2020, 13:25
Oyundan çıkarken bile egolu bu dingil kendini ne zannediyor. Bunun özevlatçılıkla falan da alakası yok. Onur trabzonlu muydu da kafasına göre etrafta kabadayı gibi geziyordu. Suyundan mıdır havasından mıdır burada birkaç sene duran yerli oyuncuların hareketleri saçma sapan haller almaya başlıyor.
https://twitter.com/aliamacansiz/status/1336013835069763585?s=19
Yediğimiz golden sonra bir Sivaslı oyuncuların tepkilerine bir de buna bakın. Yazık.
Çok kötüsün ya, bir futbolcu bu kadar kötü nasıl olabilir aklım almıyor.
hamdi_61
12.12.2020, 17:50
tez zamanda futbolu bırakırsın İnşallah. kazandığın paralar yeter.
Cem Balcı
12.12.2020, 17:53
Bugün hiçbir numarasını göremedim,evet hiç.
Ozan Yılmaz
12.12.2020, 18:03
1461 topçusu bizi kurtaracak cevhere bak
kaçarava
12.12.2020, 18:04
Kanatta oynasın daha faydalı olur. Orta sahayı çekip çevirecek biri değil.
ShekilCocuq
12.12.2020, 18:45
Senede 3 maç iyi oynar 20 maç vasatı aşamaz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.