Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdulkadir Parmak
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
Muhammed Kambur
03.03.2020, 21:22
Boyle ortasaha oynanmaz. Rezalet. Kafasında top bana gelmesinden başka birşey yok. Kariyerini bitirdi haberi yok. Sezon sonu gönderilmeli! Benim için tam bir hayal kırıklığı oldun.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
03.03.2020, 22:49
İkinci yarı iyi oynadı, fiziksel mücadeleye girdi sürekli.
Hocanın ortasahaya müdahale etmesi gerekirdi 2-0'dan sonra.
Cem Balcı
03.03.2020, 22:51
Şu saatten sonra oyuncu eleme lüksümüz varmış gibi herkesi gömen bir taraftar kitlesi var.
Şu takım ne adamlara sabretti,Cellolu günleri çabuk unuttunuz.Ama Parmakla Kamil'i şu sıkıntılı dönemde iyi oynasalar bile gömmek marifet gibi hoşunuza gidiyor.
BatuhanB
03.03.2020, 22:53
İlk yarı en kötü ne kadar oynanabilirse o kadar kötü oynarken ikinci yarı biraz canlandı. Şimdi sıra o ikinci yarıdaki kıpırdamanın devâmını görmekte...
DeAgLeMaNyAq
03.03.2020, 22:54
Taraftar tepkisinden fena etkilendiğinden eskisi gibi sorumluluk alan Abdulkadir yok. Ancak mücadele açısından hakkını vermek lazım...
Murathan
03.03.2020, 23:19
mükemmeldi.
Mehmet Fatih Silik
03.03.2020, 23:41
Bugün eski günlerinden kesitler verdi. Kendisine iki kulvarda da ihtiyacimiz var.
TSemih61
03.03.2020, 23:44
Kesinlikle kötü oynamıyor ne bu maçta ne de diğer maçlarda. Bugün de gayet iyiydi takımın ortalamasına göre yanında oyuncu topluluğuyla ancak bu kadar olurdu zaten. İlk yarı 2-3 tane kritik top kesti, ikinci yarıda da kaptığı toplar var bunlar önemliydi. Taraftarın lincine ayak uydurup Doğan falan oynattı adam ya. N'diaye de kötü oynuyor ama eleştirilmiyor mesela. Guilherme de öyle. Biz bu adamdan ne bekliyoruz onu da anlamıyorum sahada her şeyi yapsın her yere koşsun her yere bassın isteniyor. Geçen sene sahada rol dağılımları çok iyiydi, oyuncularımız da formdaydı Parmak ekstra katkı veriyordu. Bu sene o birliktelik kaybolunca performansı düştü. Bunu tekrardan düzeltecek olan hocadır yerine Doğan'ı koyup oyuncuyu yedekten bile sokmamakla doğru şeyi yapmış olmuyorsun. Parmak bize lazım lig sonuna kadar.
Harun-61
03.03.2020, 23:45
2. yari gayet iyi oynadi. Ilk yari sahada yoktu.
Fenerliler biçti hep sakatlanmamasına şaşırdım
Helal olsun ikinci yarıdaki oyunun için, bu çocukta acaip psikolojik sıkıntılar var, ilk yarıda resmen yürüdü, ikinci yarı başında bir alkış aldı ordan sonra yardırmaya başladı.
Taraftar tepkisinden fena etkilendiğinden eskisi gibi sorumluluk alan Abdulkadir yok. Ancak mücadele açısından hakkını vermek lazım...
Evet, hiçbir şekilde uzun pas denemiyor veya zor pas. Direk bir kere denedi onda da taraftar homurdayınca modu düştü. Gereğiniden fazla takıyor taraftarı
Arif Timurcioğlu
04.03.2020, 00:33
Yerinde oynayinca iyi oynuyor bu adam, kendiside dile getirmisti ortada daha iyi oynadıgını, kanatlar veya 10 numara pozisyonunda oynatırlarsa direk taraftarin onune atiyorlar demektir.
Murathan
04.03.2020, 00:39
Yerinde oynayinca iyi oynuyor bu adam, kendiside dile getirmisti ortada daha iyi oynadigi, kanatlar veya 10 numara pozisyonunda oynatirlarsa direk taraftarin onune atiyorlar.
şu adamı sırf driplingi iyi diye 10da veya kanatta oynattık. doğanı savunma yönü yüksek diye 6da oynatmak ne kadar saçmalıksa bu da o kadar saçmalık.
2-3-1in orta 2lisinde mis gibi tertemiz oynar bu adam, harcamamıza gerek yok. ama abdüş de sözlerine dikkat etsin, gerek yok böyle fevri çıkışlara bak işine ya.
Yasin Altuntas
04.03.2020, 00:39
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1234952200369115136?s=21
Iste bu yüzden Trabzonlu oyunculardan genellikle bir halt olmuyor. Biri algi operasyonu der, biri Trabzonlu olunca daha cok elestiriliyor der. Sörloth daha bir mac‘a cikmadan ne kadar küfürler yedi bir ac bak bakalim Parmak efendi. Baskiyi kaldiramiyorsun, ama baska hic bir yerde alamayacagkn parayi alirken iyi. Bak bakalim herhangi bir anadolu takimi sana onun yarisini verebiliyor mu (yurt disini saymiyorum bile). Ama sen devam bahaneler arkasinda saklan.
Valla böyle kisisel anlamda gelismemis insanlari görünce, Yusuf yine aralarindan en olgunuydu ve kacti kurtardi kendini bence.
Bu arada ilk yarida her zamanki gibi felaket oynadi, ikinci yari beklenti o kadar düstü ki, 2-3 ikili mücadele kazanip pas hatasi yapmayinca (hepsi geri ve yan pas) iyi oynadi diyen olmus. Ayni kisiler Mikel‘i mümkün mertebe bu konuda bir daha elestirmesinler ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fenerlilerin pısırık oyunu sonrası mücadele azmi arttı. Futbol aklı ise hala 2 yaşındaki yeğenimle yarışır. 5 seneye TR için orta-üst sınıf olacaktır ama şimdi kadroda NŞA'da kesebikeceği biri yok.
artvints
04.03.2020, 01:54
Röportajında bir sorun görmedim, gayet düzgün bir tonda konuşmuş. İsyan bayrağı açtığı yok yani. Soru geliyor o da hissettiklerine göre cevap veriyor. Bir futbolcuya göre baya da iyi konuşuyor.
Gokhlayeh
04.03.2020, 02:03
Taraftarı çok umursama.
Hastayım bir şey ortaya koymadan bir tarafı kalkan yerli oyunculara sen kimsin seni mecburiyetten destekleyelim sana son bir şans sunuldu onu iyi değerlendirdin hemen ben oldum dedin ama hiç bir şey olamadığın gibi olamayacaksın da 1.lig oyuncusu bile zor olursun bu kafayla..
Jackdaniels
04.03.2020, 02:11
Performansım çok yetersiz daha çok çalışıp formayı haketmem gerekiyor demiyorda paşamız , mecburiyetten destekliyorlar diyor. Önce çık bir haline bak orta sahada Leyla gibi geziyorsun sonra taraftarı eleştirirsin. Geçen sene şampiyonluklar yaşattınya oldun tabi sende dimi.
Gördüğün ilk yerde hakettiği cevabı suratına karşı söyleyeceğim.
Çalış çalış çalış, kötü oynayıp eleştirilmeni anormal bir şey olarak mı görüyorsun.
Çalışmadığın her halinden belli. merkezde oynayan bir oyuncusun mücadeleden kaçıyorsun ve bundan dolayı eleştirilmeni Trabzonlu olduğuna bağlıyorsun. Çalış kardeşim sen iyi ol yeter ki ama çalış ve saçmalama.
Samet Berber
04.03.2020, 09:40
Taraftara laf yetiştireceğine oyununa neler katabilirsin onunla ilgilensen şu an belki de değişilmez bir oyuncuydun.
Bu maçta iyiydi bence. Ancak defoları büyük takım onbir oyuncusu olmasına engel. Beklenti yüksek olmayınca daha rahat oynuyor.
oflubektas
04.03.2020, 09:49
Röportajda birşey yok, bu uşak o tribünlerde yetişmiş, o homurtuların esasında ne olduğunu en az bizim kadar biliyor.
Neyse, dün ilk defa futbola benzer birşey oynadı. Gün geçtikçe daha da gelişir, geçen sezonki haline yaklaşır inşallah.
Dünkü gayreti ve performansı iyiydi bence. Hücuma ve pas oyununa katkı yapamadı ama orta sahanın savunma görevini üstlendi. Böyle devam.
Emre Emiroğlu
04.03.2020, 12:34
Yahu ne saçma sapan yorumlar var allah aşkına. Bunlar çocuk. Genç. Üstelik etraflarında yabancı yıldızlar var. Evet uzun süredir saç baş yolduruyor. Röportajında söylediği " demek ki zorunluluktan desteklemişler" sözüne sonuna kadar katılıyorum. Çok da haklı.
İyi değilse oynatma dinlendir kardeşim. Geçen sene iyi futbolcuydu da bu sene mi kötü futbolcu oldu. Yetenekliydi de yeteneklerini mi kaybetti. Kendi mevkisinde kırk tane adam var takımda. Uğurcan Haricinde altyapı futbolcularında bir düşüş var bu gerçek. Ben bunu psikolojik etmenlere bağlıyorum. Zaten çocuğun vücut dilinden de belli. Dağılmış.
Uzun zaman üstüne bence 2. yarı iyi oynadı. Desteklememiz lazım. Oldu oldu. Olmadı gerekeni yapacak taraftar değil yönetim olmalı. Bu kadar basit. Bu trabzon halkının üstten bakmaları, kişiselleştirip hakaret vari yorum yapmaları bıktırdı artık.
worldmaster
04.03.2020, 13:08
Dün uzun zaman sonra iyi mücadele etti sahada. En azindan defansif olarak iyi bir oyun ortaya koydu. Uyumadi adam takip etti,özellikle sağ bekin kademesine çok yardim etti.
Gürkan Asma
04.03.2020, 13:28
Özellikle ikinci yarıda çok iyiydi. Maçın genelinde de saklanmadı, insiyatif aldı.
Beşiktaş maçında Obi'nin yokluğunda oynatılır diye düşünüyordum. Hoca öyle düşünmedi. Keşke Sturridge yerine Abdülkadir ile başlasaydık. Belki maç farklı gelişebilirdi...O kadar ezilmezdik.
emre6117
04.03.2020, 21:57
Fb macinda iyiydi.mucadele etmeye devam ederse gecen seneli ritmine kavusacak.mucadeleyi birakmamali.hirsi devam etmeli her mac.
bordoylamavi
06.03.2020, 11:36
bu sefer iyiydi
Murathan
07.03.2020, 21:12
sosa'nın yanında oynamalı.
Arif Timurcioğlu
07.03.2020, 22:27
30 yas ustu adamlarla gitmiyor, birini yedege cekip bu arkadasi sahaya surersek dinamik bir ortasahamiz olur.
BatuhanB
11.03.2020, 22:00
Hakkını verelim. Oynadığı son iki maçtır yükselen bir grafiği var. Böyle devamke.
Murathan
11.03.2020, 22:15
koçum benim
futbol fakiri, yemin ediyorum gozlerim kaniyor izlerken seni ve huseyini. abdulkadir omur ne kadar iyiyse bu ikisi o kadar kotu. her hareket kotu
DeAgLeMaNyAq
11.03.2020, 23:16
Yerel medya yine altyapı güzellemesine başlayarak çocukları şişirmeye devam ediyor. Bu yaptıkları oyunculara fayda değil zarar getirir...
fanatikdevri
11.03.2020, 23:18
Gerçekten her Allahın günü o kadar antremana çıkıp,sahada bu kadar silik ve çelimsiz olmayı nasıl başarıyorsun.Bu olacak şey değil.
CaptanBarbosa
11.03.2020, 23:23
Topu alıp sağ köşeye koşmalarını gördükçe halı sahadaki beyni olmayan hızı olan tipler geliyor aklıma. Lütfen toparlan
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozan Yılmaz
11.03.2020, 23:36
Acilen doğru Pas atmayı ve pozisyonlarda doğru seçim yapmayı çözmen gerek
Şu maçta bile hayaleti oynadın bravo..
serdaracıl
12.03.2020, 00:08
Kendini bulmaya başladı. Çalışmaya devam
61_Hasan_69
12.03.2020, 00:29
Hali saha topçusu
TSemih61
12.03.2020, 00:57
Gayet iyi oynuyor bu sistemsizlikte bu kadar olur. Bir ara formsuzdu ama kaptırıp gol yediğimiz maç dahil hiçbirinde kötü oynamadı hep elinden geleni yaptı. Yalnız kendini arkada oynarken daha rahat hissediyor o mevkiyi benimsedi artık. Kanatlarda ve 10 numara tam performans vermesi zor. Yine de takım derli toplu oynayabilse ve mücadele gücümüz daha yüksek olsa Parmak'ın da daha yüksek seviyede oynayacağına eminim. Bu şekilde takımın hamallığını yapması isteniyor hep bunu kabullenip mücadelesiyle ön plana çıkmak zorunda.
iyi mücadele etti. adamdan veratti performansı bekleyenler memnun kalmamış yine ama bu kadarı benim için yeterli.
rakibe adam gibi agresif bassın, arada da topla mesafe katetsin bana kâfi. düz pasları veriyor zaten, ekstra pas beklemiyorum. sosa-ömür yapsın o işi de.
artvints
12.03.2020, 08:23
Sahanın her yerine gitti. Maçın ilk anlarında kazandığı topta rakip orta saha sarı kart gördü, sonra butun mac hakemle ugraştilar. Mikel genellikle bu faulü yapan kişi oluyor.
Sağ taraftan sürüklediği topta novak golü atsa maç orada bitmişti.
Harun CAN
12.03.2020, 08:34
Golü yediğimiz anda, pozisyona çok yakın bir noktada turist gibi geziyordu..
Tam anlamıyla etkisiz eleman...
İlk parladığı dönem hariç hiçbir zaman iyi oynayamadı .
DeAgLeMaNyAq
15.03.2020, 18:35
Zaman zaman kritik top kayıpları ve fauller yapsa da beklediğimden iyiydi...
artvints
15.03.2020, 18:42
Aşırı ofansif bir kadronun yükünü çekecek bir fiziksel özelliği yok. Ayagimizda top tutamadığımız anlarda iyi de defans yapamadığımız için takım olarak kötü oynuyoruz.
Bu fiziksel yorgunluğu hissettiğimiz anlarda daha fazla ayağa oynayıp dinlenmeliyiz ama zorlama paslarla topu rakibe veriyoruz, rakip de çok kolay geliyor,
MetehanS
15.03.2020, 18:43
abicim şampiyonluk yarışında motivasyon kaybı olmasın diye susuyoruz ama, sen de üstüne 1 gr koymuyorsun. kötü oynuyorsun, çok kötü oynuyorsun.
Mustafa YILMAZ
15.03.2020, 18:46
Bu maç gayet iyi oynadı. 2 maçtır yükselen bir formu var sosa-parmak ikilisini bozmaya hiç gerek yok şu sıralar
Arif Timurcioğlu
15.03.2020, 19:45
Bugün iyi değil harika oynadı bugünkü futboluna laf edenler art niyetlidir yada at gözlüklü, sabitlenmişler adamın kötü olduğuna takılmıs plak gibi aynı cümleleri kurıyorlar.
Obi Mikel'in virüs sebebi ile oynamak istememesi için ; bunun takım için avantaja dönüşeceğini belirtmiştim , bugünkü oyunda da orta alandaki dinamik oyuna büyük katkı verdi.
sezon sonuna kadar sakatlık -ceza vb olmadığı durumlarda
Sosa Parmak
Ekuban(Ömür)Guileherne Nwkaeme
Sörloth
düzeninde oynamalıyız.
ilelebeTS
15.03.2020, 19:57
Bugün iyiydi aferin. Sonlara doğru bir hatası var ama yorulmuştu artık, o kadar olur.
BatuhanB
15.03.2020, 20:00
Maçın en iyilerindendi lâkin çıkması gereken de Nwakaeme yerine kendisiydi.
Yasin Altuntas
15.03.2020, 20:03
Bugün takim geneline bakilirsa gayet olumlu oynadi. Yersiz bir sekilde bazen yine büyük hatalar yaptigi oluyor, ve bu pozisyonlar bize cok daha pahaliya patlayabilir. Ama özellikle ofansif anlamda gayet iyiydi bugün.
Yinede karsi takimda biraz direncli bir orta saha oldugu an (özellikle deplasman maclarinda) rakip Sosa-Parmak ikilisini ezer gecer.
Bugun iyi mi oynadi? Yok ben baska mac izliyorum heralde
artvints
16.03.2020, 03:15
Bugun iyi mi oynadi? Yok ben baska mac izliyorum heralde
Mikel iyi oynadı dediğinizde ben de aynı şeyleri hissediyorum.
Yorulana kadar çok iyiydi. Bir süre sonra Sosa gibi Parmak da yoruldu. Düzenli oynamadığı için muhtemelen. Malatya maçı ile kıpırdamaya başladı, eski Parmak formuna geri döner inş.
Ertan OKUMUŞ
16.03.2020, 05:44
Bugün iyiydi,çok çalıştı kendisinden beklentimiz de bu zaten,futbola odaklansın yeter
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilk yarı çok iyiydi. ikinci yarı vasattı.
benden geçer not aldı.
Mehmet Fatih Silik
16.03.2020, 09:29
Böyle mücadele etsin elinden geleni yapsin kafi.
A. Aydın
16.03.2020, 09:31
Parmak ve sosa en azindan uyumlu.
Sosa ve mikel olmuyor.
oflubektas
16.03.2020, 10:23
Sonunda geçen sezonki formuna döndü, bu kadardı zaten, fazlasını beklememek lazım. Geçen sene olduğu gibi 2-3 kere de uzaktan çakıp Yalçın Çetin'in deyimiyle 3 kızkardeş sistemine "Parmak Attı" :) mı tamamdır.
İ. SARAL
16.03.2020, 11:13
Mikel denilen boş beleşten daha iyi olduğu kesin.
Samet Berber
16.03.2020, 12:36
Dün çok beğendim, ne gerekiyorsa yaptı bence.
İki haftadır iyi oynuyor. Böyle devam etsin. Şut tehditi olan futbolcusun. Onu iyi kullanmalısın. Başakşehir maçında o vurduğun normalde gol olmalıydı. Oynadıkça güven kazanacaksın ve o şutların gol olacak
ÖmürKaradeniz61
16.03.2020, 13:24
Malatya ve başakşehir maçlarında takım genel olarak iyi futbol oynadı rakiplerine ezilmedi.
Cem Balcı
17.03.2020, 20:13
hadi bakalım Mikel de gitti şimdi ne diyeceksiniz bu adama.
Sahada yürümesin, bir Trabzonsporlu olduğunu unutmadan savaşsın arada çıkacak 1-2 saplantılı hariç bu taraftar her zaman evladının yanında durur.
Kendisinden beklentim elinden geleni yapması, bunu görelim yeter.
Gökhan Balcı
17.03.2020, 22:26
On numarada ya da kanatta performansının kötü olması onun suçu değildi. Sırf yer açmak için adama yapamayacağı işler yüklendi. Eleştiriler artınca da kafa olarak bitti. İki maçtır olması gerektiği yerde yapması gereken işi yapıyor ve formayı da geri aldı bu sayede. Sana kendisine kızdığım tek bir şey var bazen oyuncu giderken bir anda takibi bırakıyor. Bunu yapma. Özellikle öz evlatlar yapınca daha fazla göze batıyor ki mücadele ile sahada duran bir oyuncu da bu anlamda eleştirilir. Sen bildiğin oyunu bildiğin yerde oyna bu takımın kaptanı da olursun ilerde. Takımın ihtiyacı olan şampiyonluğu getirecek coşku sende var. İnşallah bundan sonra geçen seneki gibi devam eder gururlandırırsın hem bizi hem kendini. Herkes sana güveniyor emin ol.
emre6117
17.03.2020, 22:39
Corona olayından sonra yerli oyunculara daha cok güveneceğiz.elin yabancısı sallamaz bizi heran arıza çıkarabilir örnek mikel.
allahim cidden lanetli sene. sene sonuna kadar bunumu izlicez simdi. goz kanamasi direk
allahim cidden lanetli sene. sene sonuna kadar bunumu izlicez simdi. goz kanamasi direkSen izleme o zaman. Maç olduğunu öğrendiğinde kaybol ortalardan.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enes Ünal Kaya
18.03.2020, 09:39
Son iki haftadır daha iyi görüntü çizmişti. Doğan ile birlikte bence bu işin altından kalkarlar
Mehmet BAŞ
18.03.2020, 09:42
Bugün iyi değil harika oynadı bugünkü futboluna laf edenler art niyetlidir yada at gözlüklü, sabitlenmişler adamın kötü olduğuna takılmıs plak gibi aynı cümleleri kurıyorlar.
Forumda ve sosyal medyada yazan bazı kişilerin gerçekten maç izlediğine inanmıyorum. A. Parmak'ın özellikle son iki maçta ortaya koyduğu performansı beğeniyorum diyen insanların bu maçları 90 dakika izlediklerini sanmıyorum. Özetlere bakıp yorum yapan insanlara çok denk geldim.
Açık konuşmak gerekirse Mikel gibi durağan bir oyuncu ile oynamaktansa A. Parmak gibi formayı terleden bir isimle oynamayı her daim tercih ederim. Bu çocuk geçen sene muazzam bir performans ortaya koydu, Milli Takıma yükseldi. Keza sezon başında yine formda idi. Sakatlık sonrası performans düşüklüğü yaşadı. Sağolsun taraftarımız da çocuğu gömmek için elinden gelen her ne varsa yaptı! Buna rağmen bu çocuk yeniden ayağa kalktı. İnşallah formasını bir daha kimseye vermeyecek.
Bu güzel sözlerden sonra A. Parmak için bir eleştiri yapmayı hak ettim sanırım. Bu kardeşimiz fiziğini geliştirmesi lazım. Baktığımız zaman biraz çelimsiz duruyor. Ama buna rağmen ikili mücadelelerde yılmıyor. Bence bacakları kalınlaşmalı ve kuvvetlenmeli. O zaman başka bir seviyeye çıkacağını düşünüyorum.
Mustafa YILMAZ
19.03.2020, 12:28
allahim cidden lanetli sene. sene sonuna kadar bunumu izlicez simdi. goz kanamasi direk
inşallah izlemezsin ve ufak ufak bu takımı tutmaktan vazgeçersin.amin.
Bundan sonra, eğer lig oynanırsa, daha motive olacağını düşünüyorum.
Bir zamanlar enfes tek vuruşları vardı
5-6 milyon euro gibi bir teklif gelse de okutulsa.
Gelecek sezon yabancı oyuncu sayısını düşürürler ise bence Abdülkadir kalmalı.
Onur Erçetin
27.04.2020, 13:02
5-6 milyon euro gibi bir teklif gelse de okutulsa.
Öyle bir teklif gelme ihtimali çok düşük.Geçen sezon ki performansı olsa belki araplara okuturduk ama bu sezon ki performansıyla olmaz.Ayrıca yabancı oyuncu sınırından falan bahsediliyor yerliler mümkün olduğunda elde tutulmalı bence.Biraz parlayan yerliye bir dünya para isteniyor yabancı sınırı olduğunda.
Maçın adamıydı. Helal olsun devam.
BatuhanB
12.06.2020, 23:35
Yükselen performansı devam ediyor... Bravo kardeşim.
Murathan
12.06.2020, 23:36
underrated. devam aslan devam
Ömür, Yusuf Yazıcı gibi olmaya çalıştığında bocalıyor ama Kendini işin hamallık kısmına yorup basit oynadığında ligin en underrated oyuncusu.
Bugün oynadığı gibi oynarsa formayı kimseye vermez.
castillo61
12.06.2020, 23:43
45-60 arasını görmezden gelirsek maçın en iyisiydi.
artvints
12.06.2020, 23:48
Ömür, Yusuf Yazıcı gibi olmaya çalıştığında bocalıyor ama Kendini işin hamallık kısmına yorup basit oynadığında ligin en underrated oyuncusu.
Bugün oynadığı gibi oynarsa formayı kimseye vermez.Önde oynatirsan öyle oynamaya çalışır, mikel'den sonra görev karmaşası oldu, ihale parmak'a kaldı.
Şampiyonluğun temel unsurlarından birini bize gösteriyor ve gösterecek inşallah..
Haftalarca düzenli oynamayıp zamanı gelince kadroya giren ve gerekeni yapan futbolcu. İşte bu çok önemli şampiyonluk mücadelesinde.
Olay bu, böyle devam et adamım.
Bu temposunu, direncini sezon başına da yansıtmalı.
Daha dinamik ve süreklilik kazanan seviyeye gelmesi mantalitesinde bitiyor.
Hep kazanmayı, daha iyi olmayı düşünmeli.
Öyle pek yetenekli de olmasa en azından Ozan Tufan gibi kalburüstü oynayacak kapasitesi var
Cem Balcı
13.06.2020, 00:04
Çok beğendim hırslı ve hareketliydi.
İlkYarı çok daha iyiydi ikinci yarı biraz daha düştü ama maçın geneline bakarsak sınıfı geçen oyunculardan biri
Geriye dönük oyun kurucu rolünde gayet iyiydi
Mert Oğuzlu61
13.06.2020, 10:51
Bu arkadasa sezon sonlarina dogru bir sey oluyor, sanki Gora'daki alete girip yükleme yaptiriyor, yildiz futbolcuya dönüsüyor.
Dinamik cift yönlü modern merkez orta saha, 6-8 rolunde yine Modric modunu acti hayirlisi bakalim.
serdaracıl
13.06.2020, 11:19
Böyle devam kral, bozma
Isko6161
13.06.2020, 11:38
Gecen sezon yaptigi gibi yine geriden topu alip, 20-30 metre dribbling ile ortadan yardirsa Frenkie de Jong gibi tam olacak.
worldmaster
13.06.2020, 11:58
Nihayet istedigimiz gibiydi. Böyle devam et. Kimse senden extra iş beklemiyor. Uyumadan adam ve alan kovala. Top gelince de iyi pas yap bitti bu kadar.
Geçmişe en çok elestirdigim yanı savunmada uyuyup kalıyor ve adam takip etmiyor olusuydu. Bugün bunlari yapmadi. Puanim 8/10 :)
fernandez
13.06.2020, 12:06
Geçen sezon nasıl sürpriz bir rol oyuncusu olup beklenenlerden fazlasını yapıp takımın yukarıda kalmasını sağladıysa dün de o şekildeydi. Bir özevlat olarak tarih yazanlar arasına girmek en büyük hayalidir eminim ki.
Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için böyle devam :)
Arif Timurcioğlu
13.06.2020, 12:35
Bu sene hakki yenilen adam 30 metrekarede futbol oynayan mikele feda edildi maalesef.
61_Hasan_69
13.06.2020, 14:27
Ceza sahamiza koşarak giren oyuncuyu görüp takip etmeme gibi bir huyu var
oflubektas
13.06.2020, 15:00
Çok güzel oynadı. Haddini bilerek, kaleler fethetmeye çalışmadan, gösterişsiz, garantili ve çok mücadele ederek... Çok beğendim
artvints
13.06.2020, 16:28
Parmak'in rakibe yaklandiği pozisyonlarda vücudunu öne eğerek topu rakipten kurtarma harketini ömür'ün de yapması lazim. Çelimsiz olmak top saklamaya engel değil.
ÖmürKaradeniz61
13.06.2020, 17:22
Bu çocuk iyi kötü görevini yapıyor, mücadele ediyor ,oyunu soğutuyor,al ver yapıyor. Mikele hiç gerek yoktu keşke sezon başında feda edilmeseydi.
Adem Akyüz'
13.06.2020, 18:21
Mikel gidince görevini hatırlamış. Diğer türlü kafası kesik tavuk gibi dolanıyordu sağa sola.
Onur Erçetin
14.06.2020, 12:05
Parmakta ki tek problem ileride oynaması değildi.Kötü oynamasında tabiki ileride oynatılmasının önemi var ama asıl problemlerden birisi ayakta duracak halinin olmamasıydı.Bu adam geride oynadığı bazı maçlarda da kötü oynamıştı.Çok formsuzdu.Lige verilen arayı inanılmaz derecede iyi değerlendirmiş,mükemmel çalışmış.Göztepe maçında orta alanda inanılmaz bir mücadele verdi.Hep diri kaldı.Kendisi aslen kanat oyuncusu olmasına rağmen ve Göztepe maçında yanında Guilherme ve Ömür gibi 10 numara orjinli oyuncular olmasına rağmen orta alanda inanılmaz bir performans gösterdi,çok çalıştı.Top aldı,gereksiz işlere girmedi,baskı yediğinde topu saklamayı bildi,oyunu açtı.Basit oynadığında çok iyi bir isim.Kendisine geçtiğimiz aylarda çok sert tepki gösterdiğim maçlarda oldu ama dün ki performansından ötürü kendisini tebrik ediyorum.İnşallah daha başarılı olur.Gurur duydum.
serdaracıl
14.06.2020, 14:13
Çok yorgundu, dinlendi kendine geldi. Olay bu kadar basit
Mehmet BAŞ
15.06.2020, 10:15
Onazi sakatlandığı günden bu yana aldığı fırsatı çok iyi değerlendirdi. En sıkıntılı zamanlarımızda gösterdiği performans ile adını tırnakları ile ülke futboluna yazdırdı ve Milli Takıma kadar yükseldi. Bu sezon bir dönem sakatlık sonrası bocalasa da yeniden formunu buldu. Bu çocuğa galiz hakaretler eden bazı arkadaşlar söyledikleri nedeniyle şimdi utanıyorlar mı? Merak etmiyor değilim.
beratika
16.06.2020, 00:03
Tebrik ediyorum kardeşlik.
Son maç müthişti fb karşısında da aynı oyunu oynarsa Ndiaye sezonun kalanında son 15 dk girer en fazla. İkinci yarı bir ara oyundan düştü ama sonrasında toplarladı. Eksik oynamak kolay değil tabi.
Sosa yokken iyi yönetti orta sahayı ancak Sosa döndüğünde biraz daha topla giden Parmak'ı görmek istiyorum. Geçen sezon yay civarında şut kovalayan Parmak'ı özledik.
Cem Balcı
16.06.2020, 22:57
Savaşıyor orta alanda,kötü değil.
Mert Pasa
16.06.2020, 23:17
Ara sonrasi en iyi donenlerden.
Yasin Altuntas
16.06.2020, 23:25
Böyle oyna, beni utandir valla laflarimi yemeye hazirim. Helal olsun, mac sonu da artistlik yapanlara karsi geri durmak yok !!!
Sihirli değnek değdi sanki ya müthişsin lan. Her ne yapıyorsan devam et sen böyle bulunmaz ortasahaya dönüşüyorsun, abartı işlere girme lütfen
basit oynadigi her mac iyi oynuyor.. boyle devam
artvints
16.06.2020, 23:59
İyi oynamanin ötesinde sorumluluk aldiğini net hissettiriyor, özellikle sosa yokken top alma, rakibi karşilama konusunda hiç aksadiğini gormedim. Gücü yettikçe her yere yetişiyor, hücuma da gidiyor yani. Dönüşlerde aksardi ama hep topun olduğu yerde, ikili mucadeleye de girişleri canli.
Normalde bu sene yaşadiklarindan sonra bu sorumluluğu alacağini düşünmezdim ama bir eşik daha atlamiş oldu.
Inşallah şampiyon oluruz da emeklerinin karşiliğini alir futbolcular. Bütün sezon 2'den fazla gol yemediler , hiçbir maçta havlu atmadilar. Takim tam oturmadi, birçok oyuncu sakatlik yaşadi, bazilari saha içinde tatil yapti ama ana kadro sezona asildi, her sene bir kaç maç kazansak yariştaydik hesaplarimizin çok da yanlis olmadiğini gosterdiler, böyle bir sezonda kolayca havlu atabilirdik çok ideal geçmemisti sezon.
ilelebeTS
17.06.2020, 00:01
Böyle devam ederse formayı vermez kimseye. 2 maçtır tek başına götürüyor orta sahayı.
worldmaster
17.06.2020, 00:03
Tebrikler gayet güzel oynadın.
İyi oynamanin ötesinde sorumluluk aldiğini net hissettiriyor, özellikle sosa yokken top alma, rakibi karşilama konusunda hiç aksadiğini gormedim. Gücü yettikçe her yere yetişiyor, hücuma da gidiyor yani. Dönüşlerde aksardi ama hep topun olduğu yerde, ikili mucadeleye de girişleri canli.
Normalde bu sene yaşadiklarindan sonra bu sorumluluğu alacağini düşünmezdim ama bir eşik daha atlamiş oldu.
Inşallah şampiyon oluruz da emeklerinin karşiliğini alir futbolcular. Bütün sezon 2'den fazla gol yemediler , hiçbir maçta havlu atmadilar. Takim tam oturmadi, birçok oyuncu sakatlik yaşadi, bazilari saha içinde tatil yapti ama ana kadro sezona asildi, her sene bir kaç maç kazansak yariştaydik hesaplarimizin çok da yanlis olmadiğini gosterdiler, böyle bir sezonda kolayca havlu atabilirdik çok ideal geçmemisti sezon.
En kızdığım olayı rakip kontra yakalamışken yürümesiydi. Şuan herşeyini veriyor sahaya. Acaip birşey oldu.
BatuhanB
17.06.2020, 00:46
Çok iyi performans... Belli bir standart oluşturdu, üstüne koyarak devam ediyor. Aman diyeyim yine eski günleri yaşatma, ben seni böyle beni utandırdıkça çok seviyorum.
DeAgLeMaNyAq
17.06.2020, 00:59
Geçen sezondan geride ama ilk yarıdaki dalgalı performansını atlatmış gözüküyor. Eleştireceğim nokta ise penaltı almaya çalıştığı pozisyondaki hareketini sürekli yapması. Geçen sezon Ümraniye maçında kendini bırakmasıyla kazanılan penaltı VAR’da iptal edilmişti. Keza Akhisar maçındaki penaltı da az daha VAR’da iptal ediliyordu. Hiç müdahale olmadan bunları yapmıyor ama en ufak hamle olduğunda kendini bırakması, ileride hak edilerek kazanılacak bir penaltının verilmemesine sebep olabilir...
Onbir oyuncusu gibi oynuyor artık, dünkü maçın ilk yarısı çok iyiydi ikinci yarı idare etti. Ayağını rakibe takıp penaltı almaya çalışması takımın karakterine yakışmadı. Takıma bakıyorum biz de böyle çakallık yapacak futbolcu yok. Ucuz numaralardan sıyrılıp son haftalardaki formunu daha da üst noktalara taşıması takım için çok önemli
David_LuiZ4
17.06.2020, 10:14
Parmak'ın iyi bir hoca elinde çift yönlü bir merkez orta saha oyuncusu olabileceğini dile getirmiştik..Oyun zekası var dikine pas atmayı seviyor oyun yönlendirmeyi biliyor bunların üzerine kesicilik pas arası yapmak gibi birtakım defansif özellikleri de yüklemiş kendisine Çimşir..Göstermelik koşmuyor..
İleride bu çocuğu rakip ceza sahasının içine girip şut atarken ve kendi ceza sahasının içinde kademeye girip top çıkarıp savunma yaparken görüp methiyeler düzeceksiniz..Maç tecrübesiyle oluyor bazı şeyler..Biraz da hoca etkisi..
Tekrarını izlemedim de sanırım golde orta sahayı boşaltan kişiydi.
İki yıldır tek yönlü oyuncuyla oynamasak da Sosa haricinde eforunu doğru kullanıp alanı akıllıca kapatan oyuncumuz olmadı.
Onazi bile tek hamleyle oyundan düşmede meşhurdu.
Harun-61
17.06.2020, 12:00
Helal Olsun, Havalimanin'da kolbasti'ya devam :)
https://www.facebook.com/watch/?v=546697526024308
.
erenslash
17.06.2020, 12:30
ben parmağı beğenmiyorum bro yani Trabzonsporun a takımına as kadroya yakıştırmadığım bir oyuncu.ancak herkes hüseyini konuşuyor ama gizli eli kimse görmüyor https://www.transfermarkt.com.tr/eddie-newton/profil/trainer/15907 :D
Parmak'ın iyi bir hoca elinde çift yönlü bir merkez orta saha oyuncusu olabileceğini dile getirmiştik..Oyun zekası var dikine pas atmayı seviyor oyun yönlendirmeyi biliyor bunların üzerine kesicilik pas arası yapmak gibi birtakım defansif özellikleri de yüklemiş kendisine Çimşir..Göstermelik koşmuyor..
İleride bu çocuğu rakip ceza sahasının içine girip şut atarken ve kendi ceza sahasının içinde kademeye girip top çıkarıp savunma yaparken görüp methiyeler düzeceksiniz..Maç tecrübesiyle oluyor bazı şeyler..Biraz da hoca etkisi..
Cem Balcı
17.06.2020, 14:19
Facebook sayfamızda bir yorum okudum.
''2011 sezonunda ağlattıkları çocuklar büyüdü,şimdi intikam alıyor''
Durum tam da bu.
AYYILDIZ
17.06.2020, 16:41
Allah nazardan saklasın. 2 maçtır müthiş.
Enes Ünal Kaya
17.06.2020, 16:55
2 maçtır kayarak top kesmeleri ve savunma aksiyonları iyi..
Önceki maçlarda çok adam bıraktığını, kovalamadığını gördük. ama şuan güzel gidiyor
romeikaa
17.06.2020, 16:59
helal olsun sana parmak. senden beklentimiz tam olarak bu. seyircisiz futbol en çok sana yaradı, kafanı topladın ve mükemmel döndün. böyle oynarsan bil ki euro 2021de milli takım kadrosunda banko varsın. performansın daha da yukarı giderse ozandan formayı bile alırsın.
artvints
17.06.2020, 17:57
İki yıldır tek yönlü oyuncuyla oynamasak da Sosa haricinde eforunu doğru kullanıp alanı akıllıca kapatan oyuncumuz olmadı.
Onazi bile tek hamleyle oyundan düşmede meşhurdu. Topu calmaya gitti, göğsüyle de sörltoh'a indirdi ve öne koşu yapti. Sorloth her zamanki gibi vücudunu koysa top bizde kalacakti, kaptirdik hizli geçiş yaptilar. Oradan dönmesi imkansiz oldu.
Ndiaye zajc'i takip edip arka direğe yönelse novak deniz'e yönelebilirdi. Stoperler de faydasiz durmuş. Alan adam hemen paylaşacaksin. Engellenebilecek bir pozisyondu, gereksiz ön direğe yiğildik.
Fenerliler maç boyu başka bir beceri gösteremeyince takim tembelleşti tabi.
David_LuiZ4
17.06.2020, 18:05
ben parmağı beğenmiyorum bro yani Trabzonsporun a takımına as kadroya yakıştırmadığım bir oyuncu.ancak herkes hüseyini konuşuyor ama gizli eli kimse görmüyor https://www.transfermarkt.com.tr/eddie-newton/profil/trainer/15907 :D
Sir Newton etkisi diyorsun yani..Bak bunu hiç düşünmemiştim..
Topu calmaya gitti, göğsüyle de sörltoh'a indirdi ve öne koşu yapti. Sorloth her zamanki gibi vücudunu koysa top bizde kalacakti, kaptirdik hizli geçiş yaptilar. Oradan dönmesi imkansiz oldu.
Ndiaye zajc'i takip edip arka direğe yönelse novak deniz'e yönelebilirdi. Stoperler de faydasiz durmuş. Alan adam hemen paylaşacaksin. Engellenebilecek bir pozisyondu, gereksiz ön direğe yiğildik.
Fenerliler maç boyu başka bir beceri gösteremeyince takim tembelleşti tabi.
Bence de çok basit yedik, maç esnasında da Parmak'a saydırmıştım o yüzden. Belki de ver kaç yapılacak yer değildi oralar ama doğal olarak hücum oyuncusu olma refleksini gösteriyor bazen.
Dawsofield
17.06.2020, 19:48
Onazi bile tek hamleyle oyundan düşmede meşhurdu.
çizgiye yakın bir yerde topu kaptırıp oyundan düştü, zaten bir 10-15 dk dir takım olarak ciddiyetsizdik. o atağın gol olacağı ordan belli oldu dediğiniz gibi, bomboş bir orta saha kaldı.
2 maçtır tek hatası ama. oyunda ilerleme mevcut
erenslash
17.06.2020, 20:06
aynen bro öyle diyorum tabi bu demek değil ki hüseyin bir şey yapmıyor ondan kapıyordur bir şeyler ne kadar kapabilir bilmiyorum bakalım.Hüseyinin elinde öyle ya da böyle sağlam bir kadro var bunu değerlendirmeli newton tam doğru zamanda geldi bize.o geldikten sonra kadroda performans artışı oldu.hüseyin hamlelerini yaparken ne kadar yardımcıyı dinliyor ne kadar başına buyruk hareket ediyor bunu bilemeyiz tabi.
Sir Newton etkisi diyorsun yani..Bak bunu hiç düşünmemiştim..
Mehmet Fatih Silik
18.06.2020, 11:41
Sampiyonluga inanmis ve bunu hirsi ile birlikte oyuna yansitmaya da basladi.
O vurdum duymaz tavirlari yok cok sükür.
Arif Timurcioğlu
19.06.2020, 02:26
Kendine guven ve basmadik yer birakma.
Onur Erçetin
20.06.2020, 16:40
Elinden gelenin en iyisini yapıyor şuan.Formunun zirvesinde.Bu adama kızsak birşey kazanamayız.Eskiden çok kötüydü ama şuan en iyi performansını ortaya koyuyor.
serdaracıl
21.06.2020, 14:12
Kardeşim, bu alanya maçında takım eksik ama sen varsın. Bu maç senin maçın. Ölümüne oyna
edimurphy_61
21.06.2020, 14:35
Sorumluluk alıp basit oynayınca izlemesi zevkli oluyor, ben oldum havasında artist tarzında oynayınca bi okadar itici oluyorsun.
Oğuz ZEYTİN
22.06.2020, 23:01
2-1'ken Sorloth'a veremediği bir pas var. Abdülkadir'in özeti bu...
MetehanS
22.06.2020, 23:06
bir işe güzel başlayıp da devamını getiremeyen adam kimdir deseler parmak derim. ulan güzel sıyrılıp yol alıyorsun ama netice sıfır. sonucu bir güzel pas, asist ne biliyim bir şey yap abi, yok olmuyor, ya karavana ya da taç.
muhammed bilgin
22.06.2020, 23:10
Leş attı resmen adam sahanın ortasında kayboldu pas yok çalım yok adam kovalamak yok gol de uyuyor maçta da uyudu zaten
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BatuhanB
22.06.2020, 23:13
İyi ki seviniyorduk bir istikrar tutturdun diye. Haydi orta sahada rakibe varlık gösteremedin, bâri gördüğün/bildiğin hâlde geriye saçma sapan paslar atma.
castillo61
22.06.2020, 23:21
oynadı mı bu arkadaş
Çağatay96
22.06.2020, 23:23
Berbat panik yapiyor. Alt tarafi top. Korkacak ne var. Ölmedik iste sukur.
Diz ustune cokmen uzuldugunu gostermez.
Eski haline döndü uzatmadan.
ya bu adamın ne özelliği varda bu takımın ilk 11 nde oynuyor topmu sürüyor topmu kapıyor şutmu çekiyor topu ayağına aldığında çalımmı atıyor ya bana bir Allahın kulu anlatsın bu adam hangi mantıkla bu takımda oynuyor yemin ederim idaaa ediyorum ptt liginden bu parmak denen kabiliyetsizden daha iyi 20 tane adam bulurum.
İki maç övdük diye kelomeleri ağzımıza tıkmaya gerek yoktu
Allah aşkına kaç tane pas hatası yaptın
Kaç tane kontra atak yedirdin
Harun-61
22.06.2020, 23:53
hic olmadi, hic!!!
futbolcu değilsin ne bekleyeyim senden.gömülüyor savunmanın önüne bekliyor
Turgay Atalay
23.06.2020, 08:45
Vitaminsiz...Epi topu 7 maç sıkacaktınız lan kendinizi, sadece 7 maç. Ortasahamızın vitaminsiz ve IQ su düşük adamlardan kurulu olmasından bıktım usandım.
TUNCAY HİÇYILMAZ
23.06.2020, 11:04
Sorsan bundan büyük Trabzonspor lu yoktur
Tarihe geçme fırsatı yakalamışsın ama sahada yürüyorsun
Yazıklar olsun
omondoles
23.06.2020, 12:09
Kusura bakmasın bu arkadaş ama hiç bir özelliği Trabzonspor’da oynayacak seviyede değil.
Ne fizik gücü
Ne sürati
Ne oyun IQ’su
Tamamen fiziksel yetersizlikten düşdü. 10 günde 3.maç adamın suçu yoktu. Oyundan çıkması lazım 70 lerde
David_LuiZ4
23.06.2020, 12:47
İyi bir hocanın elinde bambaşka bir hüviyete bürünebilir..
Jackdaniels
24.06.2020, 01:10
Sen maçlardan sonra kolbastı oyna kardeşim , sahanın en kritik pozisyonunda nasıl hayalet gibi takılıyorsun aklım almıyor. 25 - 26 yaşlarındasın Trabzonspor forması giyiyorsun çimleri ısırman lazım ama ortalarda yoksun.
CesurHamsi
24.06.2020, 10:53
Sen maçlardan sonra kolbastı oyna kardeşim , sahanın en kritik pozisyonunda nasıl hayalet gibi takılıyorsun aklım almıyor. 25 - 26 yaşlarındasın Trabzonspor forması giyiyorsun çimleri ısırman lazım ama ortalarda yoksun.
Katilmamak mumkun degil, onun yerinde kac kisi olmak ister suan ve o degeri anlamiyor!
Sampiyonluga oynuyorsun, Trabzonlu Trabzonsporlusun ve rahat takiliyosun! Yaziklar olsun sana
o gol zaten sana yazar PARMAK EFENDI!
sezon sonu insallah gidersin, hic bi iyi yonun yok!
lazminator61
24.06.2020, 12:38
Kusura bakmasın bu arkadaş ama hiç bir özelliği Trabzonspor’da oynayacak seviyede değil.
Ne fizik gücü
Ne sürati
Ne oyun IQ’su
eline saglik
Eksiklerinin hocayla alakası yok. Akılsız topçu değil; yapmasını gerekeni biliyor, deniyor fakat beceremiyor. Limiti bu kadar.
Latif Özdem
26.06.2020, 18:37
2 maç iyiydi gittikçe yükselişe geçer diye beklerken geçen maç yine kötüydü. Bu istikrarsızlık ile olmuyor.
Oğuzhan Fidan
26.06.2020, 19:13
orta sahaya ndiaye ayarında bir adam şart oldu artık..
Arif Timurcioğlu
28.06.2020, 00:46
Emegine saglik.
BatuhanB
28.06.2020, 01:02
Maça en iyi başlayanlardı, çıkana kadar da gâyet iyiydi. Keşke o performansı kalıcı olsa ama haftaya yine kızacağız.
Çağatay96
28.06.2020, 02:45
Praga yollanmali
serdaracıl
28.06.2020, 12:39
O sahaya varını yoğunu koyacaksın, gerekirse bayılıp kalacaksın.
artvints
28.06.2020, 13:06
Sahadan yürüyerek çikabiliyorsan kendini zorlamak zorundasin. Hafif ağri hisseden kenara geliyor. Riske etmeyelim de lig bitti zaten, daha ne zaman kendinizi zorlayacaksiniz.
romeikaa
28.06.2020, 15:35
pandemi sonrası takımın en iyi ismi. düşünün diğerleri nasıl rezil dönmüş. kendisi seneye kesinlikle takımda kalmalı orta saha rotasyonunda daima olmalıdır. şu rezil guilherme ve bilallerden 10 kat iyidir. özevlatçılığı hiç sevmem ama yine de adı parminho olsa bu kadar eleştirilmezdi. alanya maçı 2.yarısı yorgunluktan ötürü kötüydü onun dışında göztepe, fenerbahçe ve ankaragücü maçlarında sahanın en iyilerindendi.
artvints
28.06.2020, 16:11
Gerçekten isteyen varsa avrupa'ya transfer olmalidir. Altyapi oyuncularina teklif geldiği an satilmali. Oralarda yetiştirsinler kendilerini, düşünecek firsatlari olsun. Futbolu biraktiklarinda trabzonspor için heyecanli olanlari klübü ileri taşisin.
Burada kalip yipranmalari bir işe yaramiyor. Sorumluluk da alamiyorlar. artik klüpte nasil bir piskoloji varsa, şampiyonluk maçlarinda korkudan başka birşey göremiyorum.
Latif Özdem
28.06.2020, 16:20
Pandemi sonrası ilk iki maçta iyiydi. Sonrakinde kötüydü. Dünkü maçta da sakatlanıp çıkana kadar iyiydi. Çok iyi, disiplinli bir hocanın elinde hala gelişme, daha faydalı ve istikrarlı oynama ihtimali var.
Ama Trabzonspor olarak takımımıza gerçekten iyi bir hoca getirmek yasak olduğu için (artık ben ortalamanın biraz üstünde, Allah rızası için biraz olsun iyi bir hocaya -10 üzerinden 6-7 gibi mesela- bile razıyım), böyle istikrarsız ve mental sıkıntıları olan (2 maç iyi oynayınca hemen şımarıp havalara giren, kötü oynayıp eleştirilince de bundan çok fazla etkilenip hepten bildiğini şaşıran, yapabileceklerini de yapamayan) oyuncuların sorunları ile uğraşma şansımız yok. Avrupadan teklif falan var diyorlardı. Şimdiye kadarki hizmetleri için teşekkür edilerek, biraz da para kazanılarak gönderilebilir.
Latif Özdem
28.06.2020, 23:58
Sakatlığı önemli mi? Ne durumda bilgisi olan var mı?
Harun-61
29.06.2020, 16:26
Sakatlığı önemli mi? Ne durumda bilgisi olan var mı?
YES'e göre oynayacakmis haftasonu.
Latif Özdem
29.06.2020, 17:04
YES'e göre oynayacakmis haftasonu.
Güzel haber.
ömürden çok daha etkili yararlı..
artvints
29.06.2020, 17:47
Maçtaki tek akilli hareketi yapti, onu da konuşamadik boşa gitti.
Mustafa YILMAZ
05.07.2020, 23:06
harika oynadı bu akşam.
ne zamandır top sürüp adam eksiltmiyordu orta sahada bu akşam yaptı yine, ofansada çıktı defansada yardım etti.
şu performansını kalıcı hale getirsen mükemmel olacak.
David_LuiZ4
05.07.2020, 23:09
60. dakikada topu alıp dönmesi iki gsliyi oyundan düşürüp dikine topu sürmesi takdire şayandı..Xavi-İniesta vari bir reverse olayıydı o pozisyon..
Bunu bekliyorum senden işte be kardeşim..Maç tecrüben arttıkca daha iyi olacaksın ah bir de iyi bir hocanın tedrisatından geçsen bambaşka bir topçu olacaksın da yok işte..
BatuhanB
05.07.2020, 23:12
Bugün orta sahanın en iyisiydi ama pas kalitesi çok kötü. Yâni müthiş bir ilk hareket yapsa da akabinde mutlaka bocalıyor. Soldan içeri kat ederken Linnes'e bile bile lades demesi, Sorloth'a bomboş pozisyonda atamadığı paslar... Neyse, biz ondan orta sahanın savaşçısı olmasını istiyoruz; rolünü hakkıyla üstlendiği sürece takımda sonuna kadar helâlinden yeri var.
Tebrikler.
Cem Balcı
05.07.2020, 23:12
Muazzam maç çıkardı onu bunu bilmem.
2 tane dikine gittiği pozisyonda hızı yetmedi,aksi halde değeri 256 milyon euro idi.
Yasin Altuntas
05.07.2020, 23:13
Hüseyin ile beraber belkide forumda en fazla elestirilen oyuncu, ama pandemi arasından sonra çok iyi dönüş yaptı.
Bugün çok yararlı oynadı, yan pas geri pas değil, ileri pas ve alan oluşturma ile oynadı. İnşAllah son 4 maç formunu devam ettirir ve nazar değmez.
Huseyinle birlikte cidden takimin sampiyon olmamasindaki en buyuk engel, asabilirsek sampiyon olacaz
Ya Modric'e bağlıyor ya da Ayman'a. Arası yok. Bugün Modric gibiydi. 4 maç daha böyle oynaması lazım.
Ozan Yılmaz
05.07.2020, 23:22
Bi de pas atabilse
castillo61
05.07.2020, 23:29
Ben artık böyle kabulleniyorum. Tavan bu. Her şeyi yapıyor final hareketlerinde kilitleniyor.
Kendi becerisiyle kontra yakaladığımız bi pozisyon 3'e 2 veya 3'e 3 yakalamıştık. Sür baba ya sür gerekirse şutu sen at. Diğerleri rakibi üstüne çekiyor zaten. Ne yaptı orta saha çizgisine basar basmaz cılız bi ara pası attı. Donk kesti. Çok temel bi hataydı.
DeAgLeMaNyAq
05.07.2020, 23:32
İlk yarıda pek gözükmedi ama ikinci yarıda muazzam 3 atağın içerisinde yer aldı. Son paslarda biraz aceleci ve zayıf kalmasa o pozisyonlar golle sonuçlanabilirdi...
Ali İhsan
05.07.2020, 23:47
İdman yapmadan çıkmış maça ama gs ortasahasının yumuşak olmasının da katkısıyla ortasahada baya özgüvenliydi
Ekstra işler yaptı ama yapması gereken ve yapabilecek yeteneği de olan o pası verememesi kötü oldu...
artvints
05.07.2020, 23:55
Sakin gevşeme daha iyi ol, arkandan gelenler de güvenli gelsin, misyonun gerekirse her maç sahanin en iyisi olmak, en azindan mücadele olarak. Doğrusu da bu zaten, daha birşey kazanmadik, bireysel olarak iyi olman yetmez, takimi da iyi yapacaksin.
Geçen maçlarda da benzer pozisyonda Sörloth ile uyuşamadılar. Antrenmanda bu konuya özel ikili çalışma falan mı yaparsınız bilmiyorum ama çalışın az.
Arif Timurcioğlu
06.07.2020, 00:52
Enerji istek cok iyi, biraz kafani kaldirarak oynasan cok daha iyi olur.
Basit oyunu oynayamıyor. Al ver yapacağı yerde adamın ayağına füze yolluyor. Sol tarafa oyunu genişlerse rahatlayacaz gidip sağa sıkıştırıyor topu hem de müsait durumdayken.
Onun dışında güzeldi. Bunlar kronik sorunları zaten.
Murathan
06.07.2020, 01:03
müthiş. sosa'nın penaltıdan sonra parmak'ı öptüğü bi an vardı, düşerse twitter'a falan atabilir misiniz
serdaracıl
06.07.2020, 01:52
Fena değil, çalışmaya devam. Sadece futbola odaklan
Parmak reis pandemiden sağlam çıktı. Bugün de son paslar hariç çok iyiydi. En azından çalışmış adam boş yapmamış. Bravo reis.
İsa Gündoğdu
06.07.2020, 07:56
müthiş. sosa'nın penaltıdan sonra parmak'ı öptüğü bi an vardı, düşerse twitter'a falan atabilir misiniz
ömür ü öptü
Ahmet Hamza
06.07.2020, 08:37
Son hamleleri yapamıyor, onun dışında iyi performans sergiledi.
İ. SARAL
06.07.2020, 09:01
Çok iyiydi.
bu aralar eley iyi.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bahadır2561
06.07.2020, 10:12
Gayet iyiydi dün.
balli_kuymak
06.07.2020, 11:09
Karşısında zayıf orta saha bulunca iyi oynadı. Bu oyunu dişli takımlara da oynamadığı sürece benim için geçerli bir başarısı yok.
Dawsofield
06.07.2020, 11:22
Ben artık böyle kabulleniyorum. Tavan bu. Her şeyi yapıyor final hareketlerinde kilitleniyor.
Kendi becerisiyle kontra yakaladığımız bi pozisyon 3'e 2 veya 3'e 3 yakalamıştık. Sür baba ya sür gerekirse şutu sen at. Diğerleri rakibi üstüne çekiyor zaten. Ne yaptı orta saha çizgisine basar basmaz cılız bi ara pası attı. Donk kesti. Çok temel bi hataydı.
kendisine de çok kızdı o pozisyondan sonra.
benzer bir limiti ben de görüyorum. mental bir bariyer. bir-iki tık daha yukarı taşıyabilir. bu da rotasyonda bulunması için yeterli bence.
verimli oynadı.
A. Aydın
06.07.2020, 11:58
İyi oynadı ama ikili mücadeleye girdiğinde topu kaybediyor.
Fizik gücü çok düşük, bu defansif anlamda da takımı etkiliyor.
Sezon başı çok övüyordum ama gelecek sezon için as olmamalı.
Takımın en iyilerindendi..bütün gücünle oynuyorsun
romeikaa
06.07.2020, 13:47
kendisi varken sosa da bir başka oynuyor. pas oyunu ve sosanın topa basıp etrafı yönlendirmesi eliyle futbolculara şuraya koş falan yapması beni orgazm ediyor izlerken :D
parmak olmadığı zaman orta saha çok çabuk geçiliyor ve sosa da tempoyu ayarlayamıyor. kesinlikle parmak mental olarak hazır tutulursa gayet de 11 e yazılabilir. dün ndiayenin de göz kanatan uzun paslarını gördük, bu nedenle zor pasları atamadı diye kimse parmağa kızmasın. o işler sosanın işleri. dün sosa kendini yormadan oynadı, gerek duysaydı vitesi daha da arttıracaktı.
parmak ve sosanın yanına ön libero değil 10 numara eklemeliyiz. böylece topa hakim bir futbol oynamak daha kolay olur ve defansı daha önde kurabiliriz. tabi seneye taş gibi 2 stoper lazım.
Emre Veli
06.07.2020, 15:09
şampiyon takımın oyuncusu gibi oynuyor. sezonun ilk yarısındaki halinden eser yok. tüm yerliler kendisini şu aşamada örnek almalı. mevkisinde oynayanlara göre top sürme becerisi gibi ekstra bir özelliği var bunu daha çok kullanabilir.
dün oynadığı oyuna ek olarak costa'ya açtığı ortaya hayran kaldım, bileği müthiş döndü.
TSemih61
06.07.2020, 15:34
Geçen seneki performansından sonra ben daha fazlasını bekliyorum açıkçası. Hala geçen seneki seviyesine yaklaşabilmiş değil bu sene. Sezonu erken açtığımızdan dolayı tüm oyuncularda fiziksel bir düşüş var, takım aşırı yıprandı. Abdulkadir de sık sık sakatlanıyor. İdeal bir takımda daha fazlasını verebilir. Mesela çok fazla top kaptığı oluyordu bu sene onu göremiyoruz, keza daha hareketli oynuyordu ve seri paslaşmaları vardı bunlar da kayboldu. Sorun tamamen mental kaynaklı işte. İyi bir hocanın elinde düzgün aşılanan özgüven ve aynı sistemli oyunu tekrar ederek performansını daha stabil hale getirebilirdi. Ünal Hoca o güveni vermişti Abdulkadir'e.
Yalnız şu pası atarken ya acele ediyorsun ya da uyuşuk davranıyorsun atman gereken yerde atmıyorsun. Attığında da ayarı tutturamıyorsun. Sörloth'u çıldırtıyorsun her maç. Beraber oynama alışkanlığıyla otomatik olarak düzelmesi gereken bir şey aslında ama nedense bizde öyle işlemiyor.
artvints
06.07.2020, 16:02
Geçen seneki performansından sonra ben daha fazlasını bekliyorum açıkçası. Hala geçen seneki seviyesine yaklaşabilmiş değil bu sene. Sezonu erken açtığımızdan dolayı tüm oyuncularda fiziksel bir düşüş var, takım aşırı yıprandı. Abdulkadir de sık sık sakatlanıyor. İdeal bir takımda daha fazlasını verebilir. Mesela çok fazla top kaptığı oluyordu bu sene onu göremiyoruz, keza daha hareketli oynuyordu ve seri paslaşmaları vardı bunlar da kayboldu. Sorun tamamen mental kaynaklı işte. İyi bir hocanın elinde düzgün aşılanan özgüven ve aynı sistemli oyunu tekrar ederek performansını daha stabil hale getirebilirdi. Ünal Hoca o güveni vermişti Abdulkadir'e.
Yalnız şu pası atarken ya acele ediyorsun ya da uyuşuk davranıyorsun atman gereken yerde atmıyorsun. Attığında da ayarı tutturamıyorsun. Sörloth'u çıldırtıyorsun her maç. Beraber oynama alışkanlığıyla otomatik olarak düzelmesi gereken bir şey aslında ama nedense bizde öyle işlemiyor.Oyun düzeni ve stresle alakali olabilir. Geçen seneki alişverişleri herkesle yapiyordu, simdi daha çok ömür'ü ariyor. Sosa bile direk oynuyor, kisa pasa girmiyor.
10 numarayi merkez alan oyundan, savunma arasina koş atan santraforu merkez alan oyuna doğru değişimin sancilari.
Jaja'dan sonraki sene burak'in forvete geçmesi gibi. Allah'tan sörloth sirti dönük de oynayabiliyor.
Murathan
06.07.2020, 19:15
ömür ü öptü
önce parmak'ı öptü sonra ömür'ü :)
Muhammed Kambur
07.07.2020, 14:58
iyi iyi güzel dobarlamış gendini böyle devam :)
İlker Yazıcıoğlu
08.07.2020, 08:57
Şu performansını sene başından beri gösterseydin, şu anda şampiyonduk belki de kardeşim...
Lig bitti, top oynamaya başlıyorsun, sana da bravo...
bahadır2561
08.07.2020, 10:55
Feghouli yerdeyken tekme atıyor da costaya sen net bir şekilde görüyorsun, hiç bi tepki göstermiyorsun. Bu sadece senin özelinde değil, takım olarak itiraz etmiyoruz.
gs maçındaki oyunu gayet iyiydi bu arada.
Furkan Özdem
08.07.2020, 20:29
Teşekkürler öz evlat
BatuhanB
08.07.2020, 20:30
Son 5 dakikada iki kez sıçması dışında takımın en iyisiydi, en isteklisiydi. Şahsen teşekkür ederim.
Yasin Altuntas
08.07.2020, 20:31
Golde adamink iyi izledin. Su son pozisyonda kahraman olayim diye yaptigin hareket zaten seviyenk gösteriyor. Ne yazik ki yeni yabanci kurali ile artik emekliligine kadar bizdesin...
Ozan Yılmaz
08.07.2020, 20:32
Hekimoğlu seviyesindeki oyuncudan şampiyon takım orta sahası katkısı bekliyoruz hak etmeyen olamaz kadroya bak
Oğuz ZEYTİN
08.07.2020, 20:33
Son 5 dakikada iki kez sıçması dışında takımın en iyisiydi, en isteklisiydi. Şahsen teşekkür ederim.
Dostum, bu düşünce yapısı ne onu ne de Trabzonspor'u bir adım ileri götürür.
Adam bok gibi oynayor. Ama bize yeterli geliyor. İşte bu kandırmacadan sıyrılarak şampiyon oluruz.
BatuhanB
08.07.2020, 20:34
Adam bok gibi oynayor. Ama bize yeterli geliyor. İşte bu kandırmacadan sıyrılarak şampiyon oluruz.
Yeterli demedim ağabey, takımın en iyisiydi dedim. Hâlihazırda takımın seviyesi düşük olunca "en iyisi" de "yeterli" bile olamıyor. Şampiyonluğa oynayacak takımın yedeği olur.
hamdi_61
08.07.2020, 20:39
ne geliyorsa senin gibiler yüzünden geliyor başımıza. bir öz evlat teranesi tutturulmuş gidiyor. cüzdanında Trabzon yazmayanlar ne çocuğu ? bırakın gidin artık. öz evlat diye diye yıllardır kanımızı emdiğiniz yetti. defolun.
lazminator61
08.07.2020, 20:40
Vitaminsiz gücsüz akilsiz, defol git
bahadır2561
08.07.2020, 20:40
Takımın en iyisi mi? Ne skm yaptı da iyi oldu?
Beyinsiz bit yavrusu.
Son pozisyonda vuruş şekline baK hele
Son denediği şutla güzel oyununun! üstüne mum dikti.
Kenardan orta yapacak cesareti bile bulamadı.
Allah bize sbaır versin.
Genelde iyi oynuyor gibi göründü, ama katki saglayacak hic birsey yapamadi neredeyse.
Hele o sacma sapan, dandik, kung fu, ters rövesata sutu yapmasa, belki de gol sansi dogacakti bize.
Maçın başında orta sahadan bir şutu var ki rezalet. İkinci yarı attığı şut komedi. Bu yetenek fakirinin takımın kurtarıcısı rolüne soyunması ise skandal.
Çağatay96
08.07.2020, 21:33
Rotasyon oyuncusu olur.
Emirhan Çorumlu
08.07.2020, 22:15
Dengesiz bir Oyuncusun. Bir iyi, üc kötü. Ilk 11 icin yetersiz buluyorum seni, o yüzden teklif varsa satilabilir düsüncesindeyim. Yolun acik olsun.
Sefa Toyer
08.07.2020, 22:32
Çevresinde pas verebileceği boşta arkadaşları varken kendini bir halt zannedip ayağında topu tutması, kalabalığa girip topu kaybetmesi ve sonra etrafa bön bön bakması var.
bahadır2561
08.07.2020, 22:34
Seneye takımda kalsın, 90’larda zaman geçirmek için oyuna girebilir.
Ya sen ne boksunda artistlik hareketler yapıyorsun.
İ. SARAL
08.07.2020, 22:53
Diğer ruhsuzların yanında daha iyi gözüktü.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yasin Altuntas
08.07.2020, 22:54
Diğer ruhsuzların yanında daha iyi gözüktü.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu is ruh ile olmuyor, son 5 dakika icinde her topu *ok etti. Son dakikada yaptigi aksiyon‘a deginmiyorum bile, o pozisyonda o hareketi yaparaj, zeka seviyesini gösterdi.
Hedefi en fazla uefa kupasi olan takimlarda is yapar.
Söz konusu sampiyonlar ligi ve sampiyonluk ise yetenekleri ve futbol zekasi yetersiz.
Veee sacma sutu dünyaya alay konusu oldu :)
sırf trabzon doğumlu diye bu takımda oynaması çok acı bir durum hiç bir vasfı olmayan vasat kategoriisnde olan bir adam eminmki trabzonspor dışında süper ligde hiç bir takımda ilk 11 oynayamaz.
Maçın başında orta sahadan bir şutu var ki rezalet. İkinci yarı attığı şut komedi. Bu yetenek fakirinin takımın kurtarıcısı rolüne soyunması ise skandal.
İlk yarıdaki şuta tek laf etmem. Şut atan orta saha oyuncusunu severim, dener bir vurur iki vurur üçüncüde atar fakat ikinci yarıdaki vuruşunda kendi de isabetsiz vuracağını biliyordu. İnanmadan vurdu. 75lerden sonra yüz ifadesi maçın gittiğini kabullenmiş bir haldeydi. Sağ kenarda peş peşe 3 pozisyon orta açmak için iyi fırsat yakalamışken rakibin gelmesini bekleyip Pereira'ya vs döndü. Bu kabulleniş ile beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yetersiz olsa da en azından bu mücadeleyi bekliyordum ondan.
Latif Özdem
09.07.2020, 09:35
Son dakikalarda artık dağıldı, birkaç kez saçmaladı ama bence dün maçın genelinde kötü falan değildi. Hatta en çok zorlayan (kendi kapasitesine göre gayet de iyi zorlayan) birkaç adamdan biriydi. Dün en çok kızılacak adamlar NDIAYE, TÜRKMEN, ÖMÜR ve tabiki en başta HÜSEYİN CİMŞİR'dir.
Dün özelinde Parmak kesinlikle değil. Sırf Trabzon doğumlu diye herhangi bir oyuncunun takımda yer bulmasına, hak ettiğinden fazla süre almasına SONUNA KADAR karşı olduğum gibi, sırf Trabzonlu diye herhangi bir oyuncunun "diğer birçok oyuncuya göre nispeten daha iyi oynadığı maçın ardından" yerin dibine sokulmasına, günah keçisi ilan edilmesine de SONUNA KADAR karşıyım.
A. Aydın
09.07.2020, 10:37
Öne doğru rovaşota atan tek oyuncudur.
Çok kötü değil. Çok iyi de değil.
Oyun oynarken vasat üzeri ama defansif olarak çok vasat.
Çok kolay geçiliyor.
Gelecek sezon kadroda olmalı ama as olarak değil.
Bir futbolcu hiç mi fizik gücünü geliştirmez
Cılız zayıf yapılı futbolcu olmaz
Satış listesine koyacaksın
Çağatay96
09.07.2020, 12:45
Mikelin yerini doldurabildigini bile dusunmuyorum.
Savunma da ve hucumda bile o kalite yok ama her gecen gun ogreniyor. Gelecek yil ne olur bilinmez.
Ahmet Hamza
09.07.2020, 13:26
Son 10 dakika sıçtı sıvadı. Yedek olur en fazla. Önde olduğun maçta sürersin.
Çağatay96
09.07.2020, 18:31
Sol acik oynatirdim dün ben olsam
ihsan candas
09.07.2020, 20:42
uçup kaçmaya yer yok geniş kadroda olması gereken bir oyuncu.
İnşallah takım oyuncusu olduğunun, aynı formayı giydiğin 10 arkadaşın olduğunu, onlarla aynı amaca hizmet ettiğini ve nerede doğduğu nereli olduğunun hiç önemli olmadan 11 inizin de TRABZONSPOR'a hizmet ettiğinizin farkında olursun.
SELAM ve HÜRMETLE.
Bu adama iyi falan dediniz onceki macta birde, bende yazmadim birsey ama drezalet bir futbolcu, ya bu kadar cok pas hatasi yapamaz bir ortasaha, yapmamali, sampiyonluga oynuyorsun. Hic bir artisi yok adamin, futbol bilgisi 2. lige yeter. Neden bu adamlara mahkum birakildik!! Sirf Trabzonlu olduklari icinmi?
Milyonlarca insanın umuduyla ancak böyle dalga geçilirdi.
Ekran başında dondum kaldım. Neyse daha fazlası için sezon sonunu bekleyelim.
Ahahahhahahahahahahahaha :D :D :D
https://i.hizliresim.com/Vny17F.gif (https://hizliresim.com/Vny17F)
Yasin Altuntas
13.07.2020, 14:04
Ahahahhahahahahahahahaha :D :D :D
https://i.hizliresim.com/Vny17F.gif (https://hizliresim.com/Vny17F)
Düsünüyorum, düsünüyorum o pozisyonda tam olarak ne amacladi ? Yani bu hareket basarili olunca nasil olacakti ? Bir türlü aklim almiyor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.