Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdulkadir Parmak
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
Fatih Çelik
13.12.2019, 01:03
sosa mikel ikilisi yarım saat oynayıp topu rakibe veriyor. bu ikiliyle bir gelecek yok. mecbur enerjik bir ortasaha girecek oraya.
Abdülkadir parmak 90 dk veriyor .d neyse ndiaye gelecek dertler bitecek.
İlk yarıda iyi gibiydi. Bir iki pozisyonda bastı aldı. İkinci yarıda Onazi çıktıktan sonra biraz daha geride top alıp dağıtması gerekince patlak verdi. Bir defa 4-4-2 veya Ekuban/Sturridge'in forvet arkasında oynadığı 4-2-3-1 dizilişlerinde Parmak orta sahada olmaz. Sağa sola gidiyor, kaleciye pres yapıyor falan.. Denizli maçında kulübede kal biraz düşün.
Geçen sezonki Abdülkadir'den eser yok
Sadettin_
13.12.2019, 09:10
oyun görüşü çok düşük .
oyun zekası net sekılde onazinin gerisinde .
İ. SARAL
13.12.2019, 12:55
2'li forvet oynadığımız her maçta, orta saha 2'lisi kötü gözükecek. 4-2-3-1 taktiği ile devam etmeliyiz.
korkusuzmaraz
13.12.2019, 19:36
Abdülkadir parmak 90 dk veriyor .d neyse ndiaye gelecek dertler bitecek.
o onazidir başkasına gerek yok bizimki ikinci yarıya kadar toparlar geçen yılki seviyesine gelir dün 1 yıl oynamamasına rağmen fena değildi
pReN@_61
15.12.2019, 13:22
Başkan çalışmaya devam.
Asıl, bırakma mücadeleyi gözünü sevem..
BatuhanB
16.12.2019, 22:25
Sırtına 61 numarayı geçirmişsin, oyuna girdikten sonra hâl ve hareketlerine bak. Biz seni fazla abarttık birader, kusura bakma.
3. lig topcusu falan. Abartisiz
Yerli futbolcularda maalesef bu tarz durumlar var. 1 sezon dahi oynamadan hemen havalara girdi ne yazık ki. Ben oldum kafası adamı bitirir. Geçen yılla uzaktan yakından alakası yok. Kendini bitiriyor.
Ben bunu yazdığımda Hakan karakter analizi yapmakla itham etti beni. Parmak bitik durumda.
Sosa çok kötü, Parmak giriyor biraz hareketlendirir belki diyorum. Tüm topları Sosa'ya veriyor. Ya birader salak mısın gözünü seveyim hiç mi okuyamıyorsun oyunu.
Yerli futbolcularda maalesef bu tarz durumlar var. 1 sezon dahi oynamadan hemen havalara girdi ne yazık ki. Ben oldum kafası adamı bitirir. Geçen yılla uzaktan yakından alakası yok. Kendini bitiriyor.
Bir sezon top oynayan Hüseyin artık tecrübeliyim, alt yapıdan gelenlere abilik yapacağım diyor. Bu kafaya nasıl ulaşırım acaba? Bu abilerden kurtulamadık.
Bir sezon top oynayan Hüseyin artık tecrübeliyim, alt yapıdan gelenlere abilik yapacağım diyor. Bu kafaya nasıl ulaşırım acaba? Bu abilerden kurtulamadık.
Ben yazdım laf yedim.
castillo61
16.12.2019, 22:38
Sosa çok kötü, Parmak giriyor biraz hareketlendirir belki diyorum. Tüm topları Sosa'ya veriyor. Ya birader salak mısın gözünü seveyim hiç mi okuyamıyorsun oyunu.
Neden acaba? Hafta içi yapılan gereksiz yangından olabilir mi? Önü boşken şut bile çekmedi önü kapalı Wakayeme'ye pas attı, full basit oynadı.
Böyle böyle oyuncuları kaybediyoruz.
Neden acaba? Hafta içi yapılan gereksiz yangından olabilir mi? Önü boşken şut bile çekmedi önü kapalı Wakayeme'ye pas attı, full basit oynadı.
Böyle böyle oyuncuları kaybediyoruz.
15 haftadır böyle. Keşke hafta içi yapılan yorumlardan etkilenmiş olsa.
Jamie Vardy bir istisnadır..
Öyle alt liglerden gelip, her sene kendini geliştirerek en üst seviyelere çıkmak..
Bunun için çok farklı mental seviyelerde olmak gerekiyor..
Bu bir eleştiridir ama sitem değildir.. Çünkü Fiziksel yada mental olarak elinden gelen budur belki..
Sana kızamıyorum..
Ozan Yılmaz
17.12.2019, 10:21
Ne güzel aşırtma vuruşu!
Bize rakip olarak daha iyi oynuyor 61 numaralar, sende gidip onlara katılabilirsin, hem tribünler alkışlar rakip olup gol atarsan
Kaçak güreşme Parmak. Sen Trabzonlusun yürekten oyna. Çakallıklarını TV den görebiliyorum.
artvints
17.12.2019, 17:39
antalya ve basel maçından sonra aynı oyunu sosa oynasın çıt çıkmaz dedim ve aynen öyle oldu. tek başına oyun kuramazsın çünkü, hareketlilik lazım.
pReN@_61
18.12.2019, 11:44
Vasattı.
Çok vasat görünüyor. Tek bildiği uzak süt.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BatuhanB
19.12.2019, 22:39
Çok vasat görünüyor. Tek bildiği uzak süt.
Keşke süt olsa...
Noldu sana ya, fiziksel olarak leş durumdasın
pReN@_61
20.12.2019, 18:02
Düşüş ne zaman sonlanacak?
LittleFinger
21.12.2019, 23:55
Ünal Karaman gibi bir diğer ultra yeteneğimiz gideceği yerin limiti olmayanlardan :D 15 maçtır kötü çünkü ona ayak uyduracak adam yok.. isteyeni gönderin gitsin Almanya'dan istemişlerdi de mi? Gönderin gitsin isteyeni..
Yasin Altuntas
23.12.2019, 19:15
Allah askinda düzgün oyna....
Sent from my iPhone using Tapatalk
pReN@_61
23.12.2019, 19:28
Bırakma dobarla kendini...
Ozan Yılmaz
23.12.2019, 22:24
Düşük pil uyarısı
Ne defansa ne hücuma faydası var. Neiaye gelirse çok iyi olacak. Ya da düzelmiş onazi.
Yasin Altuntas
23.12.2019, 22:33
Abi yok olmuyor gibi. Ilk yari bir pozisyon vardi, iyi bir ofansif atakda bulundu. Ama bakiyorsun sonradan yine bir sey yok. Defansi güclendirip orta sahayi üclemek icin oyuna aliyoruz, ne defans gücleniyor, aksine bu sefer ofansda sikinti cekiyoruz.
Eger orta sahaya gercekten biri bakiliyor ise, ilk kesilecek kisi kendisi olacak kuskusuz.
DeAgLeMaNyAq
23.12.2019, 22:36
Özellikle iç sahadaki maçlarda rakibe baskı kurmak için ikili oynamamız şart fakat geçen hafta gördüğümüz üzere Sosa ve Obi'den birisi stop edince oyunu tutma şansımız kalmıyor. Bu maçta üçlü orta sahanın faydasını ilk yarıda gördük ama bu seferde Sturridge'i kanatta kullanmanın zafiyetini yaşadık. İkinci yarıda ise top yapamadık ama diğer taraftan iyi savunma yaptık. Takımdaki arızanın en büyük nedeni ortadaki köprüyü bir türlü kuramayış olmamız. Önce orada Hosseini'yi yama olarak kullandık ama o da bir yere kadar tuttu. Abdulkadir ise ne kadar iyi niyetli olursa olsun kapasitesi bir yere kadar onu taşıyor. Ndiaye hamlesi çözüm olur mu bekleyip göreceğiz. Kağıt üzerinde güzel duruyor fakat geçen seneki performansı çok kötüydü...
emre6117
23.12.2019, 22:44
Neden bu kadar düştü bu çocuk. Oyuna enerji katması lazım ama rakip bile kovalamıyor. Topu alıp gidemiyor. Ne yaptığı belli değil.
Harun-61
23.12.2019, 22:46
N'Diaye gelince hamle oyuncusu olacagini oda biliyor.
İ. SARAL
23.12.2019, 22:53
İlk yarı iyiydi bence.
omondoles
23.12.2019, 22:56
İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı Casper’dı
artvints
24.12.2019, 07:55
performansının bu kadar düşmesinin en önemli sebebi görev tanımının net olmaması. sosa ve mikel erken yorulduğu için ona göre pozisyon alıyor. konya maçında stoperden top alırken gördüm, sol içten, sağ içten pozisyon sürüklerken gördüm, nwakeme dönmeyince kademesine doğru yaklaştığını gördüm. bu özgürlük de değil. çünkü top rakibe geçince takip ettiği adam var. yani sosa özgür adam parmak da asistanı gibi oynuyor.
bu adamın yarım sezonluk defansif ortasaha ve süper lig tecrübesi var. kante gibi oynayamaz.
geçen sene savunma önünde oynuyordu, rakibin oyun kurucusuna basıyordu, top kapınca atağa kalkıyordu. sosa yorulunca da öne geçiyordu, görevi basitti. zaten top bizdeyken teknik bir sorunu yok ilk yarı yine iyi oynadı.
en azından sadece sol içi oynasa arada şok pres falan yapar ama çok geniş alanda gezdiği için vites yükseltemiyor. çünkü depar attığında toparlanana kadar yürürsün ama parmak yürüdüğünde yürüdü denir sosa gibi değil, o yüzden tüm maçı hafif tempoda hareket ederek geçirmek zorunda kalıyor pozisyonlara yakın olabilmek için ama etkili olamıyor.
Bitik. Adam ceza sahasına kaçıyor arkasından el sallayacak neredeyse.
İlker Yazıcıoğlu
24.12.2019, 09:36
Galibiyetin tadını çıkarsınlar diyeceğine toparla kendini...
Bu sezon sahada yoksun...
Saçma sapan bir futbol oynuyorsun bu sezon...
Nerede geçen sezonki halin?
Onur Erçetin
24.12.2019, 13:06
Galibiyetin tadını çıkarsınlar diyeceğine toparla kendini...
Bu sezon sahada yoksun...
Saçma sapan bir futbol oynuyorsun bu sezon...
Nerede geçen sezonki halin?
Yanlış hatırlamıyorsam Basel ve Bjk maçlarında harika performansı vardı.Son iki sezonun en iyi performansları arasına girecek kadar iyi oynamıştı.Parmak yetenekleri kısıtlı bir oyuncu ama fizik olarak en iyi seviyesinde olduğu zaman daha iyi performans gösterebilen ve dikine top taşıma konusunda bize katkı sağlayabilen bir oyuncu.Bu sezon başında üst üste çok fazla maça çıkmayı kaldıramadı,üst üste tekrarlayan sakatlıklar ciddi anlamda geriletti kendisini.
Fizik kapasitenin önemini Ekuban ve Sturridgeye bakarak görebiliriz.Sturridge üst seviyede bir yetenek olmasa ilk 18 e bile giremez,adamın ayakta duracak hali yok o derecede bitik.Ekuban ise 3 aylık sakatlığının ardından süper lig seviyesinden üçüncü lig seviyesine inmiş gibi bir görüntü veriyor,çok ciddi bir gerileme var.
Parmak,Ekuban ve Sturridge.Üç ismin de fizik kapasiteleri,yaşadıkları sakatlıkların uzunluğu,oynadıkları pozisyonlar ve yetenek seviyeleri çok farklı.Her birini tek kriter üzerinden değerlendirmek tartışma yaratacak olsa bile ben kısaca fiziksel durumun oyuncunun performansını ne kadar etkileyebileceğini anlatmaya çalıştım.
Bu yazdıklarımdan Parmak yeterlidir anlamı çıkmamalı.Parmak yıldız statüsünde bir ortahasa oyuncusu değil ama performansı bu kadar kötü olan bir isim de değil.Yetenekleri kısıtlı belki ama en azından arada sırada top taşıyor.Mikel-Sosa ikilisi ile çok daha durağan oynuyoruz,sadece pas yapıyoruz.Bu ikiliye ek olarak Parmakın gelmesi takımın dinamizmini biraz daha arttırabiliyor.
Devre arasında daha dinamik bir isim gelirse büyük ihtimalle kendisi yedek kalacaktır ama ne olursa olsun altyapıdan gelen,uygun rakamlara oynayan,mücadeleci bir ismin 18 de olmasını her zaman isterim.
İlker Yazıcıoğlu
24.12.2019, 13:32
Yanlış hatırlamıyorsam Basel ve Bjk maçlarında harika performansı vardı.Son iki sezonun en iyi performansları arasına girecek kadar iyi oynamıştı.Parmak yetenekleri kısıtlı bir oyuncu ama fizik olarak en iyi seviyesinde olduğu zaman daha iyi performans gösterebilen ve dikine top taşıma konusunda bize katkı sağlayabilen bir oyuncu.Bu sezon başında üst üste çok fazla maça çıkmayı kaldıramadı,üst üste tekrarlayan sakatlıklar ciddi anlamda geriletti kendisini.
Fizik kapasitenin önemini Ekuban ve Sturridgeye bakarak görebiliriz.Sturridge üst seviyede bir yetenek olmasa ilk 18 e bile giremez,adamın ayakta duracak hali yok o derecede bitik.Ekuban ise 3 aylık sakatlığının ardından süper lig seviyesinden üçüncü lig seviyesine inmiş gibi bir görüntü veriyor,çok ciddi bir gerileme var.
Parmak,Ekuban ve Sturridge.Üç ismin de fizik kapasiteleri,yaşadıkları sakatlıkların uzunluğu,oynadıkları pozisyonlar ve yetenek seviyeleri çok farklı.Her birini tek kriter üzerinden değerlendirmek tartışma yaratacak olsa bile ben kısaca fiziksel durumun oyuncunun performansını ne kadar etkileyebileceğini anlatmaya çalıştım.
Bu yazdıklarımdan Parmak yeterlidir anlamı çıkmamalı.Parmak yıldız statüsünde bir ortahasa oyuncusu değil ama performansı bu kadar kötü olan bir isim de değil.Yetenekleri kısıtlı belki ama en azından arada sırada top taşıyor.Mikel-Sosa ikilisi ile çok daha durağan oynuyoruz,sadece pas yapıyoruz.Bu ikiliye ek olarak Parmakın gelmesi takımın dinamizmini biraz daha arttırabiliyor.
Devre arasında daha dinamik bir isim gelirse büyük ihtimalle kendisi yedek kalacaktır ama ne olursa olsun altyapıdan gelen,uygun rakamlara oynayan,mücadeleci bir ismin 18 de olmasını her zaman isterim.
Bu sezonun başında Parmak'tan beklentim, Yusuf Yazıcı'dan çok daha iyi bir 10 umara olacağı yönündeydi.Hem daha hızlı, hem daha teknik, sadece daha güçsüz...
Demeye çalıştığım beklentim bu kadar fazlayken, tam tersi yönünde seyrediyor performansı...
Kendine yazık eder...
artvints
26.12.2019, 00:32
basit yerden oynamaya çok alışmış, yanında sosa yusuf ömür gibi ekstra pas atan oyuncular varken çok önemli değildi ama bu sene gözüme battı bir kaç pozisyon. arada kafayı kaldırıp savunma arkasına, derine pası atması gereken pozisyonlar oldu ama göremedi. sosa gibi bir oyuncuyla oynarken kapması gerekiyor bu özeliği, havadan da pas atılabilir.
pazarkapılı
26.12.2019, 07:29
30 undan sonra izlemesi ayri keyif veren oyuncugillere en yakin aday turk futbolunda; ama,
burada soz ettigmiz sadece fiziksel olgunluk degil ayni zamanda mental olgunluk, bunu saglamak gercekten oldukca guc...lider oyuncu ozellikli uzun pas alisverisleri ve oyun yonlendirmesi konusunda oldukca eksikleri var...
ben umutluyum kendisinden, turkiyede suan icin bir tugay emre yusuf simsek olabilme potansiyeli olan ender isimlerden...
Yetiş ndiaye.
Ozan Yılmaz
28.12.2019, 19:33
1 gol 1 asist yaptı fakat bunlar bile kötü oyununu gizleyemedi. Rakip şu haldeyken bile gösterdiği performans endişe verici. Burası bu kadar rahatlık kaldırmıyor, rakipleri arkadan gelip önüne geçiyor sürekli
Yasin Altuntas
28.12.2019, 19:38
Herkes beklentilere ve haddine göre oynamasi lazim. Bir Sörloth mesela top kaybi ve rahatlik kaldirabilir. Cünkü hem oynadigi pozisyon itibari ile, hem de verdigi baska katkilar ile. Bir Nwakaeme yeri geldiginde top kaybedebilir, cünkü tek basina oyunu cevirecek kalitese bir oyuncu ve takima güc ve kuvvet katiyor.
Parmak ise kendini iyi yapan özellikleri kullanip, üstüne mecburen fazla kosup direbc göstermesi gerek. Bir Sosa bile orta sahda direncli oynuyor ise, Parmak „Teknik, 10 numara oyun kurucusu“ lakaytligi ile OY-NA-YA-MAZ !
Ya bunu kabul eder, ve yeri geldigi de takima katki verir, ya da uzun vadeli kendini gelistiremez. Aslinda 4-4-2de sag kanatta oynayip, ice kat eden ve Pereira‘nin ofansif ataklarina ve ikili oyunlarina katki veren bir oyuncu olabilir. Ama bu gelisimi göstermesi lazim. Olay golden sonra arma öpmek ile olmuyor.
İ. SARAL
28.12.2019, 21:23
Kötü falan değildi.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezon öncesi kendi başına çalıştı. Bu çalışmaları bence profesyonel olmadı ve hantallaştırdı onu. En iyi özellikleri topla merkezden ileriye hareketlenmesi ve topa iyi vurmasıydı. Bunun üstüne fiziğini yukarı çekmeyi ve alan hakimiyetini arttırmayı koyacaktı. Fiziğini geliştirmek bodybuilding yapmak demek değil; bence en büyük yanlış burda yaptı.
Herkes Ndiaye geldi, Parmak bitti diye düşünüyor belki ama kampı iyi değerlendirir geçen sezonki performansına ulaşırsa Mikel formayı kaptırabilir belli olmaz bu işler. Ndiaye ve Parmak aynı tip oyuncular değiller. Parmak daha mezzela gibi bir oyuncu. Kanatlara falan gidiyor çoğu zaman. İki yönlü oynatıyoruz arada ama bence o rolde yetersiz kalıyor. Kısaca Ndiaye ve Parmak'ın aynı anda başladığı 11 ler göreceğiz zaman zaman bence.
Rakibi olunca biraz daha hırslı oynuyor gibi birde. Bu yüzden Ndiaye'nin gelişi ve formayı kaybetme korkusu ile bence performansı artacaktır.
İsa Gündoğdu
14.01.2020, 16:38
kardeş geçmiş olsun öncelikle...:)
1 inkar et
2 arkadaşlar makara yapıyor sandım bende onları kafalayım dedim
3 senin bu tavsiyelere ihtiyacın yoktur çoktan kafalamış sındır yengeyi :)
Hocam bu ifşa olan ya olmayanlar :D
Artık aklı ilişkisinde olacağından verim almamız çok zor kiralanabilir.. Böyle amatörlük olmaz diyeceğim de 25 yaşına geldi ancak prof yapmaya uğraşıyoruz normal..
nişanlısı olupta, evli olupta böyle işlere giren adamın kalıbına tüküreyim ben. Ciğeri beş para etmez gözümde. Bir ilişkide böylelerin gözünün yaşına bakmadan kıçına tekmeyi vuracaksın. Ulan aynısını bayan nişanlın, karın yapsa acaba nasıl hissederdin kendini.
Dawsofield
14.01.2020, 22:31
nişanlısı olupta, evli olupta böyle işlere giren adamın kalıbına tüküreyim ben. Ciğeri beş para etmez gözümde. Bir ilişkide böylelerin gözünün yaşına bakmadan kıçına tekmeyi vuracaksın. Ulan aynısını bayan nişanlın, karın yapsa acaba nasıl hissederdin kendini.
sosyal medya çağının özeti gibi bir giri...
sırayla tüm futbolculara bulaşan, cevap aldıklarını yayınlayıp ilgi çekmeye çalışan kadının birinin paylaşımı, o paylaşımın üzerine koltuğa yayılıp kınama seansı, linç.
kimse demiyor ki ne yapıyoruz burda
Futbolcuların zaten çoğu böyle, hele sonradan para görmüşlerin genel olarak durumuda bu, ayıp ya, nişanlısındada biraz yürek olsaydıda atsaydı yüzüğünü
Alp Yavuz 13
15.01.2020, 15:08
Bokkokinanun uşağı tobunu oyna
ÖmürKaradeniz61
15.01.2020, 23:32
Bokkokinanun uşağı tobunu oyna
Bokoliyenun diyecektiniz sanırım.
Futbolcuların zaten çoğu böyle, hele sonradan para görmüşlerin genel olarak durumuda bu, ayıp ya, nişanlısındada biraz yürek olsaydıda atsaydı yüzüğünü
erkeklerin cogu böyle, futbolculuklan alakasi yok ;)
Alp Yavuz 13
16.01.2020, 09:30
Bokoliyenun diyecektiniz sanırım. yok bizim orada tam olarak böyle deniyor :D
Saha dışında da başarılı değil.
Tam bir loser .
Yasin Altuntas
16.01.2020, 22:20
Haci bir sonraki macta yanina telefonu al, bari bos bos gezerken bir bayan yazarsa hemen cevap verirsin...
BatuhanB
16.01.2020, 22:29
Müzmin yedek.
Harun-61
16.01.2020, 22:43
Haci bir sonraki macta yanina telefonu al, bari bos bos gezerken bir bayan yazarsa hemen cevap verirsin...
Ayip örtmek erdem'dir, hatta dinimizin emri dir. Yapmistir bir hata. Her seferinde ifsa etmeye gerek yok.
Adem Akyüz'
16.01.2020, 22:45
Üzgünüm ama yedekten öteye gidemeyecek.
Yasin Altuntas
16.01.2020, 23:25
Ayip örtmek erdem'dir, hatta dinimizin emri dir. Yapmistir bir hata. Her seferinde ifsa etmeye gerek yok.
Her seferinde ?
28-29 yaşında parlar. Teklif varsa satılıp yerine Behlül falan monte edilmeli takıma. Sirkülasyon zamanı.
Harun-61
16.01.2020, 23:53
Her seferinde ?
Bir cok yerde okudum. Adam her mac hata yaptiginda bu yüzüne vurulacak belli ki. Hos birsey degil.
kaçak dövüşüyor. Bir posizyonda Kamil Ahmet'i adamı kovalaması için uyardı aslında Kamil Ahmet'in değil kendisinin kovalaması lazımdı. Ortasaha da ise doğruyu söylemek gerekirse ben Doğan Erdoğanı daha çok faydalı buluyorum. Umarım Hüseyin Hocanın öz evlat fetişi yoktur.
artvints
17.01.2020, 01:35
kanat oynamadı. mikel'den fazla savunmadan top aldı hatta. şu maçta mikel'e övgü dizip abdülkadir çok kötü demek hep eleştirdiğim isme göre yorum. parmak oyunun içinde, hata yapıyor, top alıyor, sürüyor, birşeyler yapıyor, mikel ise maçı izliyor ki fizik olarak kötü değil eskisi gibi. belki merkezdeki kalabalıktan etkilenmiştir ama resmen izledi maçı ortasahada, özellikle top bizdeyken.
parmak'la ilgili eleştirim artık şok preslerini hiç görmememiz olur. hafif tempoda koşarak geçiriyor maçı. bunun oturmayan dizilişle, karmaşık oyunla alakası çok ama bir iki tane sert pres yapacak pozisyon da denk gelir. geçen sene çoşkuyu göremeyince doğal olarak eleştiri geliyor.
Yasin Altuntas
17.01.2020, 01:46
kanat oynamadı. mikel'den fazla savunmadan top aldı hatta. şu maçta mikel'e övgü dizip abdülkadir çok kötü demek hep eleştirdiğim isme göre yorum. parmak oyunun içinde, hata yapıyor, top alıyor, sürüyor, birşeyler yapıyor, mikel ise maçı izliyor ki fizik olarak kötü değil eskisi gibi. belki merkezdeki kalabalıktan etkilenmiştir ama resmen izledi maçı ortasahada, özellikle top bizdeyken.
parmak'la ilgili eleştirim artık şok preslerini hiç görmememiz olur. hafif tempoda koşarak geçiriyor maçı. bunun oturmayan dizilişle, karmaşık oyunla alakası çok ama bir iki tane sert pres yapacak pozisyon da denk gelir. geçen sene çoşkuyu göremeyince doğal olarak eleştiri geliyor.
Valla pes, resmen pes. Yani artik yuh diyecegim, üsenmesem mactaki anlari teker teker video ile yollayip ne kadar sacmaladigini gösterecegim de, degmez gercekten. Adam orta sahadaki defansif üclünün bir parcasi olmasina ragmen, her ataktan sonra yürüyerek geri geldi, 34lük Sosa bile ondan kat kat fazla kostu, hala adami övmek icin sekilden sekile giriyorsun, bir de bir hata harici orta sahanin en iyisi olan Mikel‘e laf atiyorsun. Hayir futboldan anlamiyorsum tamam, ama bu kadar belli etme.
Parmak ortalama‘bin biraz altinda bir oyuncu, gecen seneki coskulu takimda bir form patlamasi yasamis, tamamen potansiyelinin üstünde oynamis, gül givi de bir sözlesme yakalamis biri. Bu noktadan itibaren yolu en gec sezon sonu bizim ile ayrilir, kalmayi tercih ederse iyice vasifsizligi ortaya cikar ve seneye maksimum fesih ile Anadoluya yollariz. Aha bu da burda dursun.
artvints
17.01.2020, 01:55
Valla pes, resmen pes. Yani artik yuh diyecegim, üsenmesem mactaki anlari teker teker video ile yollayip ne kadar sacmaladigini gösterecegim de, degmez gercekten. Adam orta sahadaki defansif üclünün bir parcasi olmasina ragmen, her ataktan sonra yürüyerek geri geldi, 34lük Sosa bile ondan kat kat fazla kostu, hala adami övmek icin sekilden sekile giriyorsun, bir de bir hata harici orta sahanin en iyisi olan Mikel‘e laf atiyorsun. Hayir futboldan anlamiyorsum tamam, ama bu kadar belli etme.
Parmak ortalama‘bin biraz altinda bir oyuncu, gecen seneki coskulu takimda bir form patlamasi yasamis, tamamen potansiyelinin üstünde oynamis, gül givi de bir sözlesme yakalamis biri. Bu noktadan itibaren yolu en gec sezon sonu bizim ile ayrilir, kalmayi tercih ederse iyice vasifsizligi ortaya cikar ve seneye maksimum fesih ile Anadoluya yollariz. Aha bu da burda dursun.
yine mi orta sahanın en iyisi oldu mikel? hep aynı şeyi söylüyorsun, futboldan anlamıyorsun diyorsun. her seferinde aynı şeyi yazacağına bir kere üşenme bir kaç örnek koy, oyuna dair birşey yaz, şunu iyi yaptı de, sonra tartışalım.
Emrah KabuL
17.01.2020, 08:50
Maçı izledi dediğin adam bir sürü top kaptı ve tüm topları olumlu kullandı.. ikili mücadelelerde hep ayakta kaldı ve çoğunu kazandı..yeri geldi uzun top da yaptı hücuma da çıktı.. Sosa dahil orta sahada ki tüm oyuncularımız Mikel kadar görevini yerine getirse keşke.. oyunun içinde dediğin adamın ise tek bir olumlu hareketi yok.. ne savunma ne de hücum.. gerçi sana da hak veriyorum öz evlatlar açısından çok verimsiz bir sezon geçiriyoruz.. 2 sezondur oynayanlar halen yetersiz.. alttan gelenlerde de durum pek iç açıcı değil o yüzden devam et böyle.
Onur Erçetin
17.01.2020, 12:40
kaçak dövüşüyor. Bir posizyonda Kamil Ahmet'i adamı kovalaması için uyardı aslında Kamil Ahmet'in değil kendisinin kovalaması lazımdı. Ortasaha da ise doğruyu söylemek gerekirse ben Doğan Erdoğanı daha çok faydalı buluyorum. Umarım Hüseyin Hocanın öz evlat fetişi yoktur.
Yapma abi allah aşkına.Sturridge gibi ileride yürüse çok mutlu olurduk heralde.Fiziği yetersiz,yeteneği de orta seviyede ama elinden geleni yapıyor.Maç boyu sürekli Pereiraya yardım etti,enerjisi yettiği müddetçe elinden geleni yaptı.Baklava düzeninde sürekli iç noktalara katetti,pas opsiyonu oluşturdu.
Doğanın nesi faydalı allah aşkına.Atletik değil.Çok iyi top çalan bir isim değil.Fiziği çok güçlü değil.Baskıda eli ayağına karışan bir isim.Enerjisi çok iyi,oyun zekası da fena sayılmaz ama teknik kabiliyet çok zayıf.Avusturyada bile yedek kalan bir isim.Tanımasak gerçekten iyi sanacağız.Ortasahada faydalı olma konusu da yanlış.Parmak kanattan devşirme hücuma dönük ortasaha oyuncusu,Doğan ise önlibero.Bu ikisinin faydalı olacağı noktalar farklı bir kere.
Parmakı en sert eleştirenlerden biriyim.Trabzonsporda yedek olması gerektiğini,as kadro için yetersiz olduğunu da söylüyorum her zaman ancak gidip de Doğan gibi yetenek yoksunu biriyle de karşılaştırılmasını da kabullenemem.Bu çocuk geçtiğimiz yıl ortasahada canla başla savaştı,attığı çok güzel goller de var.Elimizde ki isimlerin değerini düşürmeyelim.Yabancı oyuncu sınırı gelecek,her türlü lazım olacak bize.
Ozan Yılmaz
17.01.2020, 13:02
aklı sahada değildi
castillo61
17.01.2020, 16:10
Çok büyük haksızlık yapılıyor. Son hazırlık maçından örnek vereyim. İlk yarıda net bi gol pası verdi, 2-3 başarılı top sürdü derken son 5 dakika 2 pas hatası yapınca forumda 3 mesajdan biri hakkında eleştiriydi.
Dün ise gerçekten kötü buldum. Bunda pozisyon karmaşası yaşaması etken olabileceği gibi şu ifşa olayı da moralini bozmuş belliki.
Evet müthiş bi oyuncu değil ama çok iyi bi tamamlayıcı. Basel maçlarında olduğu gibi bazen bu rolünün de üstüne çıkabiliyor. Ee haliyle bazen de standartının altında oynayabiliyor ama bu kadar anlamsız eleştiriye gerek yok.
BatuhanB
23.01.2020, 17:49
"Müzmin yedek" diyordum, sanırım artık yedek olmasını dahi istemiyorum. Söylendiği gibi teklif varsa Avrupa yolu açık olsun.
Mert Oğuzlu61
23.01.2020, 19:59
Bu sezon ne oldu bilmiyorum ama Mert Hakan'a bakıp hırs yapması lazım. Yedek olsam yeter dememeli, geçen sezon formayı tırnaklarıyla kazıya kazıya kaptı ama şu an 60 yaşında emekli halı saha dayıları gibi oynuyor. Ne oldu o dinamik, fırlayıp giden, sert isabetli şutlar çeken oyuncuya ?
Bu sezon ne oldu bilmiyorum ama Mert Hakan'a bakıp hırs yapması lazım. Yedek olsam yeter dememeli, geçen sezon formayı tırnaklarıyla kazıya kazıya kaptı ama şu an 60 yaşında emekli halı saha dayıları gibi oynuyor. Ne oldu o dinamik, fırlayıp giden, sert isabetli şutlar çeken oyuncuya ?
Geçen sene son şansını iyi kullanıp varını yoğunu veriyordu yani %100 ile oynuyordu bu sene ise yerimi garantiye aldım dediği için varını yoğunu vermiyor ve ortalama futboluyla yetersiz kalıyor doğal olarak.. Zaten geçen sene de demiştik %100 ile vasattan çok fazla ileri gidemeyen adam rölantide bu takımda kalamaz diye..
Mithridates
23.01.2020, 20:33
İyi bir yarı geçirmese de bence hoca erken çıkardı.
Mikeli çıkarsa 2.yarı Sosa ile daha faydalı olabilirdi.
En iyi maçlarını hep Sosa ile oynuyor Sosa yokken daha çok topu yönlendirme sorumluluğu hissedince yetersiz kalıyor.
Bence hala ideal 11 de Sosanın yanına yazılması gereken adam.
Yasin Altuntas
23.01.2020, 20:51
Arkadas tüm kariyeri boyunca alabilecegi en iyi ücret ile güzel bir sözlesmeye imza atti. Yani bir nevi emekliligini garantiye aldi. Oynasa da oynamasa da o parayi alacak, hatta oynamayinca daha rahat olacak.
Bonboş topçu, artizliği de cabası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onur Civelek61
23.01.2020, 21:46
Nerede eski Parmak?!
Arif Timurcioğlu
23.01.2020, 21:47
Prag istiyosa verin adamı onunda alttan gelenlerinde bizimde önümüz açılsın.
Parmak hiçbir zaman iyi oyuncu olmadı. En iyi hali vasattı, şimdi o halinden de eser yok. Yedekte kalmasına da gerek yok teklif varsa gidebilir.
Turgay Atalay
23.01.2020, 22:40
Yahu ne oldu bu adama. Herkes ustune koymaya cabalar, bu adam paraşütsüz düşüyor. Hakikaten ilginc.
oflubektas
23.01.2020, 23:42
Geçen sezon bu çocuğu kazandığımız için çok sevinmiştim. İşte biraz tempo belirleme ve rakip karşılamada sıkıntısı var, bu tip eksikleri giderirse yeni yıldızımız olur diyordum, yazın kampta da iyi diyorlardı.
Artık ne olduysa her geçen gün daha kötüye gidiyor, öyle maçlar oynuyor ki, milyonlarca lira basıp şike yaptırsan yine bu kadar kötü olmaz. Bilmem buraları okur musun ama kendine gel güzel kardeşim??
SAdece iyi bir yedek olabilir baska bisi olmaz
Murathan
04.02.2020, 21:04
çok atıyor kendisini yere.
ikinci bir alper potuk vakasına doğru gidiyor. ve sağ içte oynamamalı. her topu aldığında savunmaya dönüyor.
Yasin Altuntas
04.02.2020, 21:18
Tam fena oynamiyor derken anlamsiz bir sekilde kendini yere atmaya basladi, akabinde yine 1-2 pas hatasi yapti. Hala daha tam olarak rolünü kabullenemedi gibi geliyor bana.
BatuhanB
04.02.2020, 22:57
Kötüydü. Yani bu maçta bu kadar silik performans göstermesi onu hâliyle kötü yapıyor.
Bilerek ve isteyerek toptan, pozisyondan kaçıyor.
Üstüne sağa sola el-kol hareketi yapıyor.
Rakibin önünde hareketsiz durmaktan bile aciz.
Ara transferde satilmaliydi
İ. SARAL
05.02.2020, 09:45
Gayet iyiydi.
Harun CAN
05.02.2020, 10:00
Ne yaptığı ne oynadığı belli değil. Oyundan bir kopuyor daha hiç topla ilişkisi kalmıyor. Gerçekten 4 milyon Euro veren vardıysa kesinlikle satılmalıydı.
artvints
05.02.2020, 10:02
Şampiyonluğa 15 adım kalmış hala parmak'la huseyin'le uğraşmak nasıl bir kafa yapısı anlamiyorum. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? İşi niye çekişmeye götürüyorsunuz ?
Ndiaye gelene kadar takıma lazımdı oynadı, takim kimyasi onu gerektiriyordu. Huseyin icin de aynı şey geçerli. takima devre arası 5 tane nokta transfer eden yapı analiz edemiyor mu yani bunu? Kimse keyfi kararlarla oynamıyor.
Bir oyuncu kadrodan kesilecek bile olsa belli bir süreç alabilir. Onu çıkart bunu tak kafasıyla olmaz, her zaman o sistem çalışmaz. Ndiaye gibi her açıdan doğru oyuncuyu yakalamak gerekiyor.
Onur Erçetin
05.02.2020, 12:46
Bilerek ve isteyerek toptan, pozisyondan kaçıyor.
Üstüne sağa sola el-kol hareketi yapıyor.
Rakibin önünde hareketsiz durmaktan bile aciz.
Ara transferde satilmaliydi
Uzun süredir oynamıyor.Ortalama düzeyde bir oyuncu ve bunu farkında daha doğrusu üst düzeyde olmadığının farkında.Bazen çok eleştiri aldığının da farkında.Riskli bölgelerde top almak oyuncunun özgüveni ile alakalıdır.Bu noktada taraftarında etkisi var.Sürekli eleştiri oyuncunun moralini bozuyor.Geçen sezon ki Parmak daha özgüvenli idi.
Parmakın tekniği ve gücü üst seviyede değil.Pasör bir oyuncu da değil.Ondan Sosa gibi top tutmasını veya uzun pas atmasını beklememek lazım.Parmağın en önemli özelliği boş alan bulduğunda sık sık dribbling denemesi yaparak topla alan katetmek.Formda olduğunda yapabildiği en iyi iş bu.Bunun için de elinden geleni yaptı dün.Üst seviyede bir oyun beklemeyin diye defalarca diyoruz hala daha niye şunları yapamıyor falan diyorsunuz.Kardeşim Parmak dediğimiz topçu 3-4 milyonluk topçu daha fazlası değil.25-28 yaş arası Sosa kalitesinde bir oyuncu istesen kapıyı 10 milyondan açarlar şuan.Arada kalite farkı var.
Ndiaye ile karşılaştırılması da yanlış.Ndiayenin inanılmaz bir fiziki avantajı var.Güçlü,dayanıklı,hızlı ve çevik.Tekniği ve pas kalitesi vasat ama fiziksel özellikleriyle ön plana çıkıyor.İki üç yıl önce 16 milyon euroya Stokeye gitti.
Parmak kanat olarak başladı,sonra 10 no ya döndü,orada da yapamayınca merkeze çekildi.Tekniği fena değil,dribbling becerisi iyi.Şut kalitesi iyi.Fizik güç,defansif pozisyon alma,oyun görüşü ve pas kalitesi yeterince iyi değil.Eksiklerinden ötürü bir üst seviyeye çıkamadı zaten ancak herşeye rağmen elinde yerli olarak kullanabileceğin ortalama düzeyde bir isim var.Değerini bilmek lazım.Formda dönemlerinde çok iyi işler çıkarıyordu.Satmak istersen 3 milyon teklif edebilecek bir kulüp bulursun.
vetheksenol
05.02.2020, 14:11
"Müzmin yedek" diyordum, sanırım artık yedek olmasını dahi istemiyorum. Söylendiği gibi teklif varsa Avrupa yolu açık olsun.
Senin gibi 2-3 kişi daha var burda troll olduğunuzu düşünüyorum.Sanki bilerek tutulmuş gibsiniz.Bu çocuklar ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz.Sırf Trabzon lu diye bu şekilde yazıyorsunuz.Parmak mücadeleyle bu formayı aldı.Üstelik yeteneklide sakatlıktan sonra mücadelesi eksik.Pas oyununa yatkın topçularımızdan biri.Geçen sene güzel oyunda katkıları olan topçularımızdan bu sene oyun olarak zaten hala kötüyüz
BatuhanB
05.02.2020, 16:46
Senin gibi 2-3 kişi daha var burda troll olduğunuzu düşünüyorum.Sanki bilerek tutulmuş gibsiniz.Bu çocuklar ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz.Sırf Trabzon lu diye bu şekilde yazıyorsunuz.Parmak mücadeleyle bu formayı aldı.Üstelik yeteneklide sakatlıktan sonra mücadelesi eksik.Pas oyununa yatkın topçularımızdan biri.Geçen sene güzel oyunda katkıları olan topçularımızdan bu sene oyun olarak zaten hala kötüyüz
Kendinize düşman tasarlamanızdan sebep konuşuyorum: Ciddi psikolojik sorunlarınız olabilir, doktora görünün :)
Mustafa YILMAZ
05.02.2020, 18:00
geçen sene ki işleyen takımın önemli parçalarından biriydi ama bu sene biraz bocaladı bu durumu çok da iyi yönetemediğini düşünüyorum.
tek başına onluk bişey değil aslında zira sakatlıklar ve kadro planlamasında yapılan hatalar bi çok oyuncuyu etkiledi ama şimdi taşlar yerine oturdu hala takımın değerli oyuncularından ve geçen sene ki performansına yeniden kavuşabilir.
birde ondan hiç bişey olmaz bu Trabzonspor topçusu değil v.s diye yazanlar bi s..... gidin harbiden ya... valla gına geldi.
ulan 21 oyuncuyu ilk 11 oyuncusu yap bakalım, hadi alsana 21 tane sörloth,nwakaeme ayarında oyuncu(bulabilirsen tabi) sonra ne olacak ? hiç kafan basıyor mu? oynayamayanlar nasıl tepki verecek? bu takıma rotasyon içinde,antreman içinde,ilk 11 içinde oyuncu lazım her takıma lazım.
Çoook çalışması gerek, çok ama pek ışık vermiyor
Gökhan Balcı
05.02.2020, 18:29
Hem kendisi adına hem bizim adımıza futbola bırakma noktasından sonra dönmesi güzel bir şey. Hikayesi vardır bazı şeylerin. Abdülkadirinki de öyle. Geçen sene en çok ihtiyacımız olan zamanda adam elinden ne geliyorsa yaptı formayı hak ederek aldı daha iyileri gelince formayı teslim etti. Olay bundan ibaret esasında. Fakat biz neden mikelden iyi değil neden ndiaye olamıyorsun diyoruz yanlış yapıyoruz. Dahası geçen sene ikili orta sahada ve durmayan bir takımda oynuyordu. Bu sene oynadığımız dengeli oyun hiç mi hiç kendisine göre değil. Üzerine fazla gidiliyor. Bu performans yeterli ya da memnun edici demiyorum ama bh yaklaşım çözüm değil o kesin. Kendisi yüksek ihtimalle Oğuzhanın düştüğü durumda şu an. Büyük ihtimalle gittiği takımda eski hallerinden eserler sunacaktır. Ama şu an bizim oyuncumuz şampiyonluk yolundaki kozlarımızdan biri. Değerini bilelim sahip çıkalım talibi olursa gitmek de isterse insan gibi vedslaşır başarılar dileriz ama şimdi destek olma zamanı.
Yav sen ne boş adamsın, Hüseyin Çimşir neye dayanarak bunu sahaya kurtarıcı sürdü anlamak zor.
Yasin Altuntas
08.02.2020, 19:25
Aslında açık şekilde fena değişiklik değil diye düşünmüştüm. Forvet almak mantıksız olurdu, keza öne gitmekte ve pozisyon üretmekte zorlanıyorduk. Ama resmen 0 katkı üle oynadı. Maça 60. Dakikada girenbir oyuncu olarak sahada gezindi. Ofansif katkı zaten sıfır ama defansta da boş oynadı.
Jackdaniels
09.02.2020, 01:06
Neden bu kadar düştün kardeşim iyi kötü bir standartın vardı bu kadar düşmen normal değil .
Saint Castillo
09.02.2020, 01:25
Küsüyor, forma garantisi istiyor. Kimse kusra bakmayacak. Formayı sırtına geçiren o an dünyasını unutup canı dişine takacak.
Murat cem bu kadar oynayamaz mıydı? Üsteli yıllığı 50 bin liraydı.
CesurHamsi
09.02.2020, 03:02
Cok kotusun be kardesim..
artvints
09.02.2020, 03:25
Ceza sahası önünde düşürüldüğü pozisyon fauldü, muhtemelen o pozisyon akılda kaldı kötü oynadı deniyor. Girdi al ver yapti, pas trafiğini kurmaya çalıştı, guilherme gibi. Guilherme'den daha mı etkisizdi, bence hayır.
Takımin hızlı pas yapacak havası yoktu, zaten guilherme o yüzden çıktı. Kanada yusuf sari'yi alsa daha çok hareketlenirdi maç ama ona da guvenemedi skoru henüz almadığımız için.
Ahmet Hamza
09.02.2020, 12:20
Ne oldu bu adama böyle? Geçen seneki adam nerde bu seneki nerde? Süper Lig'de takım bulamaz şu haliyle.
serdaracıl
09.02.2020, 23:16
67’de oyuna girmiş, 79’da golü bulmuşuz. Geri kalan tüm laflar boş
Yasin Altuntas
13.02.2020, 17:37
Iddia ediyorum oyun zekasi ve top teknigi o kadar laf attigimiz Dogan‘dan kötü. Gecen sene sürpriz sekilde formda olan ve gelisim gösteren Oyuncu, resmen durmus, hatta gerilemis durumda. Tipin anadolu futbolcusu sendromu (aynisini seneye Mert Hakan da yasayacak mesela).
2-3 ne verdilerse itelemeliydik bu yaz.
BatuhanB
13.02.2020, 17:46
Parmak'ı bu pozisyon ve çok ilginç şekilde net ofsayttaki adama verdiği pastaki pozisyonda bilerek tutmuşlar. Yazıklar olsun.
https://twitter.com/shitpost1ts/status/1227962312776146946
Cem Balcı
13.02.2020, 17:46
Koşullar ne olursa olsun artık destekleyecek tarafı kalmıyor.
Yasin Altuntas
13.02.2020, 18:08
Parmak'ı bu pozisyon ve çok ilginç şekilde net ofsayttaki adama verdiği pastaki pozisyonda bilerek tutmuşlar. Yazıklar olsun.
https://twitter.com/shitpost1ts/status/1227962312776146946
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200213/aab30e18fe1b7aaeba0e4614c1c9409d.jpg
Şaka gibi almanyada amatör ligde bu pası atanı döverler....
Parmak bu sezon bitik durumda zaten. Yazınca kızıyorlar ama öyle. Son verdiği pas rezillik. İzahı dahi yok.
1461 Denizli Parmak'ı çağırıyor.
BatuhanB
13.02.2020, 18:55
Gol atmasına sevindim. Umarım biraz moral olmuştur. Gerçi Kayseri'ye de atmıştı ama...
Emrah KabuL
13.02.2020, 18:57
Destek olun destek..
Hüseyin olsun Parmak olsun hep sizin gibiler yüzünden performansları düşüyor..
Geçen sezon da Bjk maçında veremediği bir pas yüzünden Batuhan'ı harcadınız..adam Erzurum'un rotasyon oyuncusu oldu.. kupa maçlarının hepsinde oynadı..!
Çağdaş DENİZ
13.02.2020, 20:24
Parmak millete İnstegramdan mesaj atarsan nişanlınla aran bozulur Tabi. Bir de özel hayatını işine yansıttın tam oldu
Bariz şekilde futbol kadrosundaki en verimsiz topçu, bu hale nasıl düştü kendi sorgulasın, emekli gibi dolanıyor sahada, nerde eski yırtıcı her topa kayarak giren agresif adam
En azından hayatını kurtardı Anadolu'da takılır bir kaç sene..
Destek olun destek..
Hüseyin olsun Parmak olsun hep sizin gibiler yüzünden performansları düşüyor..
Geçen sezon da Bjk maçında veremediği bir pas yüzünden Batuhan'ı harcadınız..adam Erzurum'un rotasyon oyuncusu oldu.. kupa maçlarının hepsinde oynadı..!
Batuhan gibi bir yıldızı yedi darafdar, şimdi de belki bizi şampiyonluktan edecek ama Türkmen ve Parmak daima 11 oynamalı onları kazanmak başarıdan önce gelir
Gol vuruşu temiz beğendim
Burada ki arkadaşların aksine iyi oynadığını düşünüyorum
Akıllarda bir pozisyon var 3-3 giderken defansa dönmesi bu kötü izlenim bıraktı ama genel olarak iyi oynadı
Insanımızın tipik özelliği işte.
Yeterince kazandı ve fazlasıyla yakın olan hedefine ulaştı.
Futbol olarak misyonu bitmiş bence.
Gelişmek için insanın bir amacı olmalı.
Batuhan gibi bir yıldızı yedi darafdar, şimdi de belki bizi şampiyonluktan edecek ama Türkmen ve Parmak daima 11 oynamalı onları kazanmak başarıdan önce gelir
Arkadaşlar taraftar eleştirir. Eleştirdiği içinde kimse taraftara atar yapmasın burda. Parmak futbolcu olmak istiyorsa, bu hayatta bir hedefi varsa çıkar adam gibi topunun oynar. Yok alınıyormuş yok zatmış yok zurtmuş geçin bu işleri. Parmak 27 yaşında çocuk değil bu adamın olacağı en fazla bu. Dün Erzurum maçında attığı pasa bakın yahu göre göre ofsayttaki adama pas atıyor. Kusura bakmayın ben bu pas ta art niyet arıyorum, samimiyet görmek istiyorum göremiyorum.
İ. SARAL
14.02.2020, 16:31
Ne abarttınız ya. Herkes as oyuncu mu olacak? Bedava, ucuz, yerli yedek oyuncu işte.
A. Aydın
14.02.2020, 16:44
Abdulkadir Parmak bu pozisyonda ne yapardi?
Spoiler " Stopere donerdi".https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200214/f3b177698de66df5cc630640d00eebeb.jpg
Asi Çaykaralı61
14.02.2020, 20:06
Karamsarlığı sevmem ama maalesef geriye gidiyor. Nasıl derseniz performans düşüklüğü var
Internette yaptigi biseyler ciktigindan bu yana performansi daha da geriye gitti
Ozan Yılmaz
16.02.2020, 17:51
Bir daha oynama rezil!
Bravo, biz bize yeterizi artık ikinci ligde söylersin
Yasin Altuntas
16.02.2020, 17:52
Bir daha bu adamı bana burda kimse övmesin. Kendi eliyle ikili averajı verdi ileri zekalı herif !!!!!!!!!
Timur Mikhail
16.02.2020, 17:53
Öfkeden kafayı yedim ya !!
Hiç mi olumlu top yapmaz bı insan..
Ben 35 yaşına geldim, senin gibiler yüzünden kaybedeceğim bir 35 daha yok, maçın içine ettin
Emre Veli
16.02.2020, 17:53
edit.
DeAgLeMaNyAq
16.02.2020, 17:54
Sivas'la ikili averaja kalacağımızı pek düşünmüyorum ama olur da böyle bir şey yaşanırsa son dakikadaki laubaliliği çok pahalıya patlar...
Yasin Altuntas
16.02.2020, 17:57
Ya akşım almıyor resmen pres olmayan bir pozisyonda 2 metre ileriye top atamıyor. Onu da geçtim geri bile koşmuyor. Anca golden sonra ellerini başına koy ....
Pasaportunda Trabzon yazıyor diye futbolcu olanlardan bir kurtulabilsek ahh ahh...
Sefa Toyer
16.02.2020, 17:58
Gereksiz adam
BatuhanB
16.02.2020, 17:59
Parmak troll'ler tarafından kötü oynatılıyor.
lazminator61
16.02.2020, 18:00
Derhal kovulsun !!!
Emrah KabuL
16.02.2020, 18:01
Bir de şu adamı 11'e yazanlar vardı..! Sıçtı batırdı..! Son dakika da ki yedirdiği gol dışında da rezil oynadı zaten.
Emre Veli
16.02.2020, 18:06
burada muhtemelen nedir bu gereksiz linç falan yazanlar olacak, baştan uyarayım şu şahıs tek 1 dakika bile süre almaması gereken tavırlar içerisinde. sahada sadece ve sadece yürüyor. 40 bin kişinin yüzlerce kilometre uzaktan geldiği maçta sahada yürümesini içime sindiremiyorum. şu 6 ayda o kadar antipati geliştirdim ki tavırları yüzünden vallahi kanser edecek.
defol ol defol defol.
Harun CAN
16.02.2020, 18:08
Kafası başka yerlerde. Bu haliyle faydadan çok zararı olur. Trabzonspor defterini kapatmak istemiyorsa aklını başına toplayıp sadece futbolu düşünene kadar forma giymemeli bence. İkinci bir hatasında taraftarca çok büyük tepkilere maruz kalacağı aşikar..
omondoles
16.02.2020, 18:08
Artık korkusundan mı, yeteneksizliğinden mi, ya da her ikisinden mi bilemiyorum ama kafası kesik tavuk gibi, yaptığı hareketler bir şey yapmış görünmek için
Bu kafayla alt liglere geri döner bu sene çok kötü durumda. Fiziğini geliştirememesi benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu ve bu durumu biraz tahmin etmiştim.
Sivas'la ikili averaja kalacağımızı pek düşünmüyorum ama olur da böyle bir şey yaşanırsa son dakikadaki laubaliliği çok pahalıya patlar...
İkili averaj eşitse genel averaja bakılıyor sanırım?
Turgay Atalay
16.02.2020, 18:13
Yazdigim bir tek kelimede haksiz oldugum tek nokta varsa atin beni forumdan, yoksa niye mesajimi siliyorsunuz. Adam sahada arkadaslarina, milyonlarca taraftara yaptigi seylerle adeta hakaret ederken, kendisine tuvalet terligi dememiz mi zorunuza gitti.
Yaz dönemi 3-5 bakılmadan satılmalı.
Turgay Atalay
16.02.2020, 18:16
Yaz dönemi 3-5 bakılmadan satılmalı.
Bunabkim 3/5 verir. Sezon sonu yallah malatya, ankaragucu falan
Böyle bir gerileme şekli yok.
Facia resmen.
Mert Oğuzlu61
16.02.2020, 18:24
Tekke, Gökdeniz, Hami, Ünal vs.. bir sürü isim var bunlara nasip olmamış bunların yaşayamadığı şampiyonluk fırsatı ayağına gelmiş hala durumun ciddiyetinin farkında değil, çimleri yemesi gerekiyor ama pas atacak hali dermanı yok geçen sezon orta sahadan bazukalar yollayan goller atan adama dinamik adama ne oldu ?
Tarihi fırsat var efsane kadroda yer alacaksın sadece birkaç maç kaldı, bunu düşünmek bile hırslandırmalı maçlar dışında bir şey düşündürmemeli, aklın nerede senin ? Sinirim hala geçmedi.
DeAgLeMaNyAq
16.02.2020, 18:33
İkili averaj eşitse genel averaja bakılıyor sanırım?
Aynen öyle. Özellikle Sivas'ın Antep'teki farklı yenilgisi arayı baya açmamızı sağladı. Ligin ilk yarısında her maçta 3-4 gol atan Sivas sakatlıkların da etkisiyle bu çizgisinden uzaklaştı ama kalan haftalarda yeniden bu etkinliği sağlayabilirler. Ne olursa olsun artık 2 farklı önde olsak bile kontak kapatma lüksümüz yok. Özellikle GS ve Başakşehir'e karşı da ikili averajda eşitliği bozamazsak farklı galibiyetler almamız şart...
Adem Akyüz'
16.02.2020, 18:56
Vallahi rezil durumdasın.
10 gün önce hüseyin türkmen için yazdıklarım bu arkadaş için de geçerli..
kimse uyanmadan 1-2 milyon ne ise bu arkadaşa yol verilmeli...
CesurHamsi
16.02.2020, 18:57
Burayi terkettt!!!
Aynen öyle. Özellikle Sivas'ın Antep'teki farklı yenilgisi arayı baya açmamızı sağladı. Ligin ilk yarısında her maçta 3-4 gol atan Sivas sakatlıkların da etkisiyle bu çizgisinden uzaklaştı ama kalan haftalarda yeniden bu etkinliği sağlayabilirler. Ne olursa olsun artık 2 farklı önde olsak bile kontak kapatma lüksümüz yok. Özellikle GS ve Başakşehir'e karşı da ikili averajda eşitliği bozamazsak farklı galibiyetler almamız şart...
inşallah puan olarak önlerinde bitiririz :)
Muhammed Kambur
16.02.2020, 19:10
Berbaaaaat
talsuv61
16.02.2020, 19:15
O kadar oyuncu dururken seni oyuna alanda kabahat. Ama daha almaz heralde
erenslash
16.02.2020, 19:17
bencil kendine oynayan bir oyuncu pozisyonları harcadı yenen golde hatası dışında da baya bir hatası vardı hoca kenardan izledi
fanatikdevri
16.02.2020, 19:19
Arkadaş çık şu askerlikteki devre,tertip kafasından,iki yıl forma giydim tamam ben buranın kralıyım dersen işte böyle zıçarsın,sen hep acemi ersin,unutma acemi er gibi tetikte ve heyecanda olacak ve ve ve tabanların popona vura vura her yere koşacaksın.
O bitirim ayaklarını saha dışında uygula.
Abdülkadir Parmak,bu Takimin sana ihtiyaci var ama senin yapman gereken tek is sakin ve sade oynamak iken sen yapamiyacagin islere kalkisiyorsun.
Aylar öncesinden rezil bir performansı olduğunu söyleyince dinlemeden anlamadan tepki gösteren arkadaşlar umarım gerçekleri görüyorlardır.
Yiğit SARI
16.02.2020, 19:36
Kesinlikle ilk tercih olmamalı takımın iyi oyununu bozdu resmen oyuna girip. Sorgula kendini parmak
serdaracıl
16.02.2020, 19:44
Takım şampiyonluğa gidiyor beyimiz bunalım takılıyor. Senin o sahadan sedyeyle çıkan lazim. Bu nedenle hal
artvints
16.02.2020, 19:45
Hatalarına daha çok tepki veriliyor fark o. Guilherme oyundayken gayet iyi al ver yaptılar ama değişiklikten sonra bir iki oyuncuyla çıkmaya çalıştık, toplar abdülkadir'de patladı.
Zaten hücuma dönük performansı iyi olmadı. Fiziği ve oyun görüşü yetmiyor az adamla çıkışlarda başarılı olmak için. Geçen seneki çoşkusu da yok orası doğru.
Saint Castillo
16.02.2020, 20:03
Şuandan itibaren bu başlık denizli veya akhisarspor taraftarlarını ilgilendirmeli.
Oyuna girdikten sonra saçmaladı
Zafer Fidan
16.02.2020, 20:10
Iyi oynar kötü oynar ayri ama karakter olarak takima uymuyor. Egosu boyunu gecti
Takımda siritan tek adam.
Ben onun yerinde olacağım futbol topuyla yatar çim yerim
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa YILMAZ
16.02.2020, 20:14
nabaysın kardeşim ya.
topla kendini
Sezonu kapatmışsındır umarım..
Son pozisyonda topu kaptırıp izliyorsun gol olunca üzülme numaraları hadi oradan bi yerini yırtacaksın ki samimi bulalım..
Gökhan Balcı
16.02.2020, 20:26
Dakika kaçtı hatırlamıyorum ama cezahasına uzak olmayan bir yerde top kaptırdı sonra peşinden koşmadı. Top kenara gitti içerde duruyor ama kimseyi tutmuyor. Ne yapmaya çalışıyor bu adam diye düşündüm. Hırsı gitmiş
Yasin Altuntas
16.02.2020, 20:37
Sezonu kapatmışsındır umarım..
Son pozisyonda topu kaptırıp izliyorsun gol olunca üzülme numaraları hadi oradan bi yerini yırtacaksın ki samimi bulalım..
Bende bunu kabullenemiyorum. Elin arjantinlisi, portekizlisi 35 yaşını geçmiş ama kıçını yırtıyor, “bizim” oğlan kafasına göre takılıyor....
İnstada malum aksiyonlara giren tek oyuncu sen değilsin. Nedir o olaydan beri ruh gibi gezinmek... Anlamsız.
Isko6161
16.02.2020, 20:54
Toparlanmasi sart. Derdi ne bu kardesimizin merak ediyorum. Sakat sakat mi oynuyor? Takim icerisinde bi sorunu mu var?? Lig bitimine kalmis 13 hafta, beyfendi'nin henüz bir olumlu hareketi yok. Bi Sparta Prag macinda (evdeki mac) iyiydi. Onun disinda hayal kirikligi. Gecen seneki goruntusu bizi baya bi umutlandirmisti oysa
Maçın özetini-tekrarını izlerken sadece bu elemana odaklanın, bir daha ilk 18'e alacak olan akıldan şüphe edersiniz.
Selam ve hürmetle
batuhan249
16.02.2020, 21:04
Maçın özetini-tekrarını izlerken sadece bu elemana odaklanın, bir daha ilk 18'e alacak olan akıldan şüphe edersiniz.
Selam ve hürmetle
Aynen kardesim ne ilerde ne defansta cok berbat
Acil biseyler yapilmali ne oldu bu adama
A. Aydın
16.02.2020, 21:31
Parmak hucum bolgesinde iyi oynuyamiyor.
Parmak top ayagindayken arkasinda adam olmamali.
Defans onunde oynatilmazsa komple kaybederiz.
Ikinci yari dogan yerine oyuna girip mikelin yaninda oynasaydi bu kadar atak yemezdik.
TUNCAY HİÇYILMAZ
16.02.2020, 21:53
Sahada yürüyerek oynayan, defalarca hata yapan gamsız futbolcumsu varlık. Bu adamı bu takımdan göndermeyen diğer futbolcuların emeğine yazık eder
bordoylamavi
16.02.2020, 22:01
bütün maç yaptığı hataları saymaktan bıktım. adamların golü de onun hatasından başlayan atakla geldi. yedek bile olamaz bu haliyle
memozcan
16.02.2020, 22:05
acilen 2-3 maç dinlendirilmesi lazım.. 21 kişilik kadroda yer bulduğunda sanırım kendini sorgulamayı bırakıyor.. 2-3 maç bilal vs girsin yedekten oyuna.. ondan sonra toparlanacaktır.. ama sırarla oynatılınca zaten az olan kredisini de hızla tüketiyor..
memozcan
16.02.2020, 22:10
sene başında mikel alınınca beni samsunspora gönderin demiş rivayetlere göre.. sezon başında herkes taildeyken o tek başına çalışmalara başlamıştı.. orada çok profesyonel olmayan yükleme yapıldı sanırım.. sahada yedekten girdiği maçlarda bile dili dışarda geziyor.. kaptırdığı topların peşine bile gitmiyor.. mental olarak da ciddi sıkıntılı galiba.. ndiaye ve guilherme de alındı orta sahaya..
buradan toparlanırsa büyük iş başarmış olur.. ama teknik kadronun onu 2-3 maç dinlendirerek kendisine yardımcı olması şart..
Sezgin Öztürk
16.02.2020, 22:22
Beyimiz yarın antrenmana çıkmaya zahmet eder mi ? Çok fazla koştu bir 10-15 maç dinlense iyi olur.
bilgehan83
16.02.2020, 22:27
Bugün takım arkadaşlarına mesleğine tuttuğu takıma ihanet etmiştir kimse kusura bakmasın rezil herif.. Batuhan Hüseyin bunu görünce adamdan ötesidir.. adam yabancı oyuncuları kıskanıyor resmen
Harun-61
16.02.2020, 22:31
Beyler, kötü oynamistir tamam ama kelimelere dikkat.
13 hafta boyunca birligimize dikkat edecegiz. Sezon sonunda vurup vurusturun.
pReN@_61
16.02.2020, 22:34
Kardeş sorun nedir Allah aşkına ?
Ozan Yılmaz
16.02.2020, 22:42
bir de dikkatsizliği sonucu penaltıya sebebiyet verecekti az kalsın asist+gol hediye paketi gibi takımı batırmış girdikten sonra resmen,
hüseyin hocaya eleştiri tamam bi beklenti ile soktun oyuna yaptığı hata sayısı 1 değil 2 değil sahada silik şekilde sonradan soktun diye çıkmaz kaidesi yok kötüyse 15 dk. sonra bile çıkar oyuncu takıma ve oyuna zarar veriyor yap müdahaleni işte niye hem oyuncunun hem de takımın kaderini şansa bırakıyorsun ki? gilerme yerine parmak çıkmalı idi
Reha Asan
16.02.2020, 23:11
Ego, şımarma, ukalalık gibi durumları bizlerin düşüncesidir netlik olmadığı için bir şey diyemiyorum bu düşüncelere katılmakla birlikte ama mücadele etmiyor (Top kaptırıyor ama gol anında kamera açısına bile giremiyor geriye koşamıyor), kendisini sürekli atıyor bu da önemli top kaybına neden oluyor.
Velhasıl kardeşimiz yedekte dursun maç koparsa vs gelsin oyuna girsin bir süre.
mtufkci61
16.02.2020, 23:12
Aceba instagramdan yaşadığı diyalog sebebiyle ailevi huzuru bozuldu da oyununa mi etki etti leş gibiydi bugün
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emre6117
16.02.2020, 23:26
Parmak malesef sene basindan beri boyle.mucadele etmiyor kosmuyor.dogan suanda parmagin onunde.parmagin kendini biran once toparlamqsi lazim.kumasi kotu degil aslinda.top ayagina yakisiyor.ama psikolojik olarak sene basindan beri cok daginik.
Yasin Altuntas
16.02.2020, 23:26
Aceba instagramdan yaşadığı diyalog sebebiyle ailevi huzuru bozuldu da oyununa mi etki etti leş gibiydi bugün
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoop bence normalde gayet vasat olan, geçen sene yarım dönemlik form sıçraması yaşayan, ama hedefi olan bir takımda her daim sırıtan bir oyuncu sadece.
Ogün YAZICI
16.02.2020, 23:53
Kötu oynayabilirsin ama kötü mücadele edemezsin
Sahada jubile maçına çıkmış gibi rölanti tempoda takılman
Sosa'nın düşüp kalktığı sürede kendi etrafında dönüşünü bile tamamlayamıyorsun
Bu adamın oynadığı tempoyu 2.ligde bile kaldıracak takım yok
Yani hangi arti özelligi var aklım almıyor artik
Doğan kadar oyun aklı ,dikine oynama,başını kaldırıp çalım atma kabiliyeti bile yok ki.
12 Aralık'ta yazdım, tepki gördüm. O günden bu güne daha kötüye gidiyor. Benim gibi çok arkadaş da bunun farkındaydı ama farkedemeyenler, tepki gösterenler oldu.
Pozisyon bilgisi zayıf bir kere. Topsuz oyunda nerede duracağını bilmiyor. Geçen sene basit oynarken bu sene 2-3 kişi arasına hangi akılla dalıyor anlamak mümkün değil. Sırf Trabzonlu diye değil iyi oyuncu diye bu takımda oynamalı. İsmi ne olursa olsun. 35'lik Sosa sağa sola basarken Parmak sahada yürüyemez. Bu kadar net. Netoğlu net.
Bizim yerli oyuncularımız mental açıdan çok zayıf. Hüseyin, Parmak, eskilerden Yumlu. Zihnen hem kırılganlar, hem de nazlılar. Örnekler çoğaltılabilir, istisna olarak Yazıcı ve Ömür haricinde kimse aklıma gelmiyor.
Solunda boş adam var gidiyor ofsaytta ki adama top atıyor. Bu neyin kafası???
Dawsofield
17.02.2020, 00:08
Bizim yerli oyuncularımız mental açıdan çok zayıf. Hüseyin, Parmak, eskilerden Yumlu. Zihnen hem kırılganlar, hem de nazlılar. Örnekler çoğaltılabilir, istisna olarak Yazıcı ve Ömür haricinde kimse aklıma gelmiyor.
ömür ve yazıcı'yı ayrıştıran temel unsur budur.
yusuf'u ilk izlediğimde çok şaşırdığımı hatırlıyorum sahada yaşıyla orantısız bi olgunluğu vardı. abdülkadir de keza öyle
abdülkadir parmak hakkında;
teknik değil psiokolojik sıkıntılar baskın gibi görünüyor. sakin olmak lazım. geçen sezon sosa'nın yanındaki onazi'nin yamanması rolünü bir şekilde kotarabilmişti. bu sezon saha içinde belirgin bir mevki ve görev edinebilmiş değil. hem hoca hem parmak açısından bunun netleşmesi lazım, bu adamdan sahada ne bekleniyor?
şu aşamada ekstra gömmenin bir katkısı yok. aynısı hüseyin türkmen için de geçerli
Arif Timurcioğlu
17.02.2020, 00:20
Yeteneklerinin yetersiz oldugu yerde taraftarin hedefi oludu zavalli cocuk zaten bahane araniliyordu.
Ahmet Hamza
17.02.2020, 00:46
Yeteneklerinin yetersiz oldugu yerde taraftarin hedefi oludu zavalli cocuk zaten bahane araniliyordu.
Yeteneği yetersizse takımda işi ne? “Trabzon doğumlu futbolcuları besleme derneği” mi burası? Bugün oynadığı topu kim oynasa tepki gösterilir. Sosa yuhalandı bu takımda.
Dua etsin üç puan aldık.
paspatojen
17.02.2020, 01:00
Parmak sosa guilerme ndiaye ile guzel alisverisler yapti. Hizli oynamak icin tek top attigi hatali pasin gol olmasi cok buyuk sanssizlik. Guzel kosulari vardi, ceza sahasina iyi girisler yapti. Top da tuttu.
Kisaca taraftarimiz cok acimasiz. Parmak'a guveniyorum ve haftaya macin adami olacak. Bu da burda dursun.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parmak buraları okuyor muhtemelen, kendisine ricam bir ilk sayfalara baksın övülürken neyi övüyorduk şuan neden yeriyoruz zaten anlayacak problemi.
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 02:35
Parmak kardeşim,bak sakin ol basit oyna veya otur oynadığın maçları yeniden seyret ,sen şu halinin en az 3-4 gömlek üstünde bir adamsın bunu hatırla ufak adaşınla 3 kupayı getirin bize ,tarihe geçmekle kalma yüreklerimize kazın,geçen yol attığın mermi gibi şutlar ve goller gözümün önünde ,sabırla bekliyoruz,gözlerinden öpüyorum
Samet Yildirim
17.02.2020, 03:07
Baya kötü...
Arif Timurcioğlu
17.02.2020, 09:04
Yeteneği yetersizse takımda işi ne? “Trabzon doğumlu futbolcuları besleme derneği” mi burası? Bugün oynadığı topu kim oynasa tepki gösterilir. Sosa yuhalandı bu takımda.
Dua etsin üç puan aldık. Yeteneklerinin yetersiz olduğu yer dedim o zaman herkes her yerde oynasın campi yi de atalım sağ açığa yardırsın.
Emrah KabuL
17.02.2020, 10:01
Her türlü halini Mikel'in en iyi haline tercih ederim diyen troll kimdir sizce ??
İpucu veriyorum.. Yumlu,Bourceanu,Yusuf Erdoğan,Aytaç Kara sevici..! ve tabi ki 'ak saçlı' star Sosa..!
Ahmet Hamza
17.02.2020, 10:15
Yeteneklerinin yetersiz olduğu yer dedim o zaman herkes her yerde oynasın campi yi de atalım sağ açığa yardırsın.
Yedirdiği golle, topu alıp fizik kurallarını alt-üst etmeyi umup topu rakiplerin üstüne sürmesiyle, topları kontrol edememesiyle, ofsayttaki adama pas atmasıyla, mücadele etmemesiyle, mevkisinin ne alakası var mesela? Kaldı ki zaten ortasahanın ortasında oynadı dün.
Bu kulüp kötü futbolcudan çok çekti. Kötü futbolcuya sahip çıkma devri bitti artık. Ya iyi oynayacak ya gidecek. Bu takımda oynamanın başka şartı yok.
İ. SARAL
17.02.2020, 10:18
Goldeki saçma pas hatası harici fena oynamadı bence. Bedava yedek oyuncu, fazla bir şey beklememek lazım.
faik celikoflu
17.02.2020, 11:02
Olur arada böyle maçlar. Takım olarak iyi oynadığımız maçlarda 1-2 oyuncunun böyle hatalar yapma lüksü her zaman vardır.
Yapamayacagin islere kalkisma,gecen sezon oynadigin gibi oyna!
takozibo
17.02.2020, 12:48
Neden bu kadar acımasızca eleştiriyorsunuz ki? Tamam kötü oynadı ama hakaretvari eleştiriler bence yersiz.
İsa Gündoğdu
17.02.2020, 13:09
konsantrasyon problemi var.
maça başlamadan maçın havasına girmesi lazım.
her saniye uyanık olması lazım
Emirhan Uludüz
17.02.2020, 13:13
Herkes eleştiriliyor. Sturridge ayı gibi eleştiriliyor. Sorloth her hafta ya asist ya da gol yapıyor diye eleştirilmiyor sadece. Yoksa iki hafta skora katkısı olmasın yerden yere vurulur. Parmak ta bence normal olarak eleştiriliyor. Kimse takımında bedava da olsa sürekli pas hatası yapan, oyun tercihi yanlış olan futbolcular istemez. Eskiden çaba gösteriyordu şimdi o da yok sahada ya yalandan koşuyor ya da yürüyor. Dün en az 4 5 tane kritik pas hatası yaptı. 1 tane rakip oyuncu kendini korumasa kırmızı kart yiyebileceği bir kaydığı pozisyon var ki evlere şenlik. Oynadığı mevki hata kaldıracak bir mevki değil geçen seneki haline dönerse oynar dönmezse gönderilir.
Imadoglu
17.02.2020, 13:20
Abdülkadir Parmakın problemi generel Türk futbolcuların problemi, ayağında topu çok tutuyor olur olmaz yere çalıma girişiyor ,olamayacak yerde pas veriyor pas verilecek yerde benciligi tutuyor... düşünmeden oynuyor açıkçası Fotbol Zekâsı çok zayıf...öyle (çoğu pozisionlar) pozisionlar varki "tek topla" , "Ver kacla" baskıdan kurtulur vayahu tehlikeli kontraya çıkabilirsin , ama birimki genellikle ilk çalımı terci ediyor beynini kulanacagina...... bilmiyorum gördünüzmü golden sonra nasıl yüzünü kapatıyor,biliyor ne yaptığını
Bir maça özgü değil bu arkadaşın durumu.
Sezon başından bugüne oynadığı tüm maçları izleyin.
Bariz olarak göreceksiniz ki, adam takip etmiyor, boşa kaçıp pas istemiyor, pozisyondan ve topun olduğu bölgeden kaçıyor, kasten gizleniyor.
Oy-na-ya-mı-yor. Ve bunun farkında, daha az hata yapmış olmak için kaçak güreşiyor takımı eksik oynatıyor.
Bunun için bir insana hakaret edilmesine ise kesinlikle karşıyım. Ayıptır.
Lâkin kendi menfaatleri için bir insan diğer arkadaşlarının ve klubün emeklerinin heba olabileceğini de düşünmeli.
tristram
17.02.2020, 14:33
elestirildikce kendini ispat etmek icin daha fazla sacma sapan islere giriyor.yapmasi gereken tek sey kafasini toparlayip en basit sekliyle topunu oynayip.abdulkadir'in ekstra isler yapmasini gerektirecek bir durum yok ama her nedense cocuk anormal islerin pesinde.boyle yapinca takima zararli oldugunu anlamasi gerekiyor..
sevgili abdulkadir sayet bu sayfalari okuyorsan, sen kendini gecen sene ispatladin zaten onun icin hala iyi kotu forma buluyorsun kadrodasin..artik abuk subuk islerin pesini birak ve isine odaklan.sadece top geldiginde degil topsuz alan konusunda hangi calismalari yapiyorsun, kafa olarak kendini oyuna vermezsen,futbolu sadece ayakla degil kafayla oynamayi ogrenmezsen,ekstra islere kendini odaklarsan dunku gibi cuvallarsin..
pReN@_61
17.02.2020, 17:56
konsantrasyon
Onur Civelek61
17.02.2020, 18:19
Kendi kendine kötülük ediyorsun. Hala kredin varken toparlanmalisin
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
18.02.2020, 00:41
Herkes eleştiriliyor. Sturridge ayı gibi eleştiriliyor. Sorloth her hafta ya asist ya da gol yapıyor diye eleştirilmiyor sadece. Yoksa iki hafta skora katkısı olmasın yerden yere vurulur. Parmak ta bence normal olarak eleştiriliyor. Kimse takımında bedava da olsa sürekli pas hatası yapan, oyun tercihi yanlış olan futbolcular istemez. Eskiden çaba gösteriyordu şimdi o da yok sahada ya yalandan koşuyor ya da yürüyor. Dün en az 4 5 tane kritik pas hatası yaptı. 1 tane rakip oyuncu kendini korumasa kırmızı kart yiyebileceği bir kaydığı pozisyon var ki evlere şenlik. Oynadığı mevki hata kaldıracak bir mevki değil geçen seneki haline dönerse oynar dönmezse gönderilir.
Kim eleştiriyor sturridge' i ?
Emirhan Uludüz
18.02.2020, 00:49
Kim eleştiriyor sturridge' i ?
Tek tek örneğe gerek kalmadan, Sturridge gibi bir topçunun yedek kalmasını eleştirmemek otomatik olarak Sturridge'î eleştirmektir bence :)
artvints
18.02.2020, 01:15
Tek tek örneğe gerek kalmadan, Sturridge gibi bir topçunun yedek kalmasını eleştirmemek otomatik olarak Sturridge'î eleştirmektir bence :)
İşte bu naiflikte yorumlar yapılıyor, ben buna eleştiri diyemem. Şampiyon olalım da sturridge önemli bir mesele değil.
Ama parmak meselesi önemli bir mesele. Çünkü klubün gerçeği bu. Kabul edilmese de oyuncu çıkartarak oluşturulan katma değerle bu klup yürüyecek, iyi zamanlar olacak kötü zamanlar olacak
. Altyapıdan çıkan oyuncu ile ilgili elli çeşit durum olacak. Gerçekten iyi olacak ama kötü oynayacak, sıradan bir oyuncu olacak dönemsel olarak iyi performans gösterecek, kimisi köprüyü geçene kadar kullanılacak, bazısı gerçekten çok potansiyelli olacak ama bir iki eksikten dolayı ağır dayak yiyecek, duygusal olarak kırılacak.
Peki biz ne yapacağız taraftar olarak ? Takımın bu gerçeğinden en verimli şekilde yararlanmak için işe yarar bir tartışma kültürü oluşturacak miyiz ?
Yoksa net şekilde adaletsiz, gereksiz, faydasız yorumlara teslim mi olacağız?
ErtuGrul
18.02.2020, 02:24
Yedek kalıyorum diye Naz ediyorsa bilmeli ki Trabzonspor naz çekme yeri değildir. Yıllar sonra yaklaştığımız Şampiyonluğa katkı veremiyorsa nerde hata yapıyor onu sorsun çevresine.
İslam Sezer
18.02.2020, 02:59
Olgun bir zekası yok. Tek düşündüğü çok çok çok inanılmaz şeyler yapayım da beni ilk 11 oynatsınlar, eğer böyle bir şey yoksa neden olur olmaz şeyler yapıyor ki? Rahat ol, çok koş, pres yap top kap ve kapar kapmaz müsait olana hızlıca pas ver ama en müsait olana. Basit oynarsa bol bol takıma girer, hatta bu hafta mutlaka o oynasın diyenler çıkardı ama artık güven vermiyor. Doğan bunu yapıyor, o da fazlasına girişince saçmalıyor, ama genelde bunu yapmıyor. Tekmeye kafa uzatması müthişti mesela Doğan'ın. Bu tür mücadele göster, seni normalde beğeniyoruz.
İlk sezonunda, geçen sene "olmaya çalışıyordu". Oysa ki aslında baya baya olmuştu.
Bu sezon biraz olmuş gibi oynuyor. Böyle olunca eksik kalıyor.
Bu görkemli sezonda bu kadronun bir parçası olmayı önemsediğini düşünüyorum. Bu nedenle inşallah toparlayacaktır kendini. Geçen sene çıkış yapan Abdülkadir'e ihtiyaç her zaman olur çünkü.
ilelebeTS
18.02.2020, 15:28
Ekstra işlere girdikçe daha çok eleştirilir. Sen takımın yıldızı olmaya çalışma. Sade oyna, iyi olduğun tek pas oyununu oyna. Boşluk bulursan dikine git ama 3-4 kişinin arasına dalma. Ne kadar basit oynarsan o kadar iyi olur.
vetheksenol
18.02.2020, 17:33
İşte bu naiflikte yorumlar yapılıyor, ben buna eleştiri diyemem. Şampiyon olalım da sturridge önemli bir mesele değil.
Ama parmak meselesi önemli bir mesele. Çünkü klubün gerçeği bu. Kabul edilmese de oyuncu çıkartarak oluşturulan katma değerle bu klup yürüyecek, iyi zamanlar olacak kötü zamanlar olacak
. Altyapıdan çıkan oyuncu ile ilgili elli çeşit durum olacak. Gerçekten iyi olacak ama kötü oynayacak, sıradan bir oyuncu olacak dönemsel olarak iyi performans gösterecek, kimisi köprüyü geçene kadar kullanılacak, bazısı gerçekten çok potansiyelli olacak ama bir iki eksikten dolayı ağır dayak yiyecek, duygusal olarak kırılacak.
Peki biz ne yapacağız taraftar olarak ? Takımın bu gerçeğinden en verimli şekilde yararlanmak için işe yarar bir tartışma kültürü oluşturacak miyiz ?
Yoksa net şekilde adaletsiz, gereksiz, faydasız yorumlara teslim mi olacağız?
Bravo işte kasdettiğim tam da bu. Şunu anlamıyorum Yusuf yazıcı geçen sene takımın temposunu en az bir gömlek yukarı çekiyordu ve burdaki arkadaşlar onu yerden yere vuruyordu.Adam Liile transfer oldu şimdide parmak la Hüseyin i oynayamaz hale getirmeye çalışıyorlar sonra biz önyargılı oluyormuşuz.Ya sizi biliyoruz Ömür ede futbolu öğretmeye çalışacaksınız.İnsan eleştirirken biraz yapıcı olur düşman gibi hareket etmez. Üstelik sadece yerli oyunculara yapıyorlar.
Emrah KabuL
18.02.2020, 19:09
Bir üstte ki üye değil miydi Hüseyin Türkmen'den önce 6-7 yiyorduk o olmadığında göreceğim sizi diyen.. Sivas maçında gördük çok da güzel oldu..
Bir üstte ki üye değil miydi Hüseyin Türkmen'den önce 6-7 yiyorduk o olmadığında göreceğim sizi diyen.. Sivas maçında gördük çok da güzel oldu..
Huseyin Turkmenmi bizi kurtarmis yani :))) vay be
1)novak ona pas atıyor ayağından kaçırıyor topu. O top gidip yatabarenin eliyle gol attığı pozisyon oluyor.
2)Sivasspor'un penaltı itirazlarına neden oldu. bence penaltı değil de orada rakip araya giriyor onun hatası da var. rakip ile topun arasına girmesi lazımdı.
3) yediğimiz son golde yine onun hatası. hatta şunu da ekleyeyim. Doğan erdoğan o topa hamle yapmak için rakibini kovalıyor o ise sallana sallana geri dönüyor.. bu görüntü de inanılmaz canımı sıktı.
Genel olarak söylemek istediğim sivasspor maçında inanılmaz göze battı. Sırıttı resmen. her maç kaç kere 3-4 kişinin arasına girip çalım yapmaya çalışıp hepsinde topu kaptırıyor. Trabzonspor kalitesinde değil. senede 1-2 maç oynamakla da olamaz.
ayrıca şunu da söyleyeyim. Burası Trabzonspor, eleştirilmek istemiyorsa doğru ptt'ye .. bu taraftar seni 1 maç kötü oynadın diye de eleştirmiyor sezon boyunda tek 1 tane iyi maç çıkardın. O da sivasspor deplasmanı bu Trabzonspor'da kalmana yetmez.
artvints
19.02.2020, 09:03
Topsuz sprint atmayı unutmuş. Sahaya da o kadar plansız girdi ki nerede nasıl oynadığı çözülemedi. Nwakaeme sörloth'un yanında oynarken çıkıp parmak girerse böyle karışıklık olur. Savunmanin önünde mikel ndiaye var orayı kalabalık görünce koşmuyor, taktik gereği kanatlarda adam yok. 10 numara oynayacak oyun görüşü yok. Ne yapsam acaba diye sahada dolaştı.
Öylesine sahaya gonderilecekse Serkan oynasın daha iyi. Zaten pas oyunu da oynamıyoruz artık. Çünkü olmadık pozisyanlar abartılıp ekstra negatif enerji oluşturuluyor. Bu ortam oluşunca döndürmek kolay değil. Parmak'in da öyle bir hırsı yok belli ki. Ne hissettiğini çözemiyorum.
Ben olsam taraftarla polemiğe girmem. Hala daha yurt dışından isteyen varsa giderim, top oynamayı öğrenirim, geri dönünce ağırlığım olur. Kalıp taraftarla inatlaşmak, hele de rotasyon topçusu kıvamında takılmak, yerli oyuncularla ortam oluşturup dalgama bakarım demek klübe, alttan çıkacak yeni oyunculara ihanet demek.
Önceliğiniz top oynamak olsun.
serdaracıl
19.02.2020, 11:32
çok yorgu, dinlenmesi lazım.
Mustafa YILMAZ
19.02.2020, 14:12
alt yapı oyuncularına abartılı bir tepki oluyor hep nedeni sosyolojik bir vaka.
geçen sene milli takım düzeyinde oynuyordu ancak takım değişti roller değişti ve bence parmak bu durumu uyum sağlamada geride kaldı,eleştirilmesi gereken bu. Türk oyuncusunun genel sorunu bu gerçi.
nasıl oynayabileceğini geçen sene kanıtladı sonunu getiremedi ama yinede çöp muamelesi yapmak çok gereksiz
vetheksenol
19.02.2020, 15:02
Evet sivas maçında sorun olmadı kabul ediyorum.Ben yine söylüyorum campi ve costa uzun vadede daimi stoperimiz olamaz birisi kesilecek.Hızlı defansif beklerimiz olursa belki idare eder ama büyük takımlasrın stoperi iki hantal topçu olmaz.Costa stoperde gerçekten fark yaratacak bu belli oldu.Niyetiinz üzüm yemek olsun sorun değil ama sizin ki öyle değil.Her altyapı topçusuna torpilli muamelesi yapıyorsunuz. Bizim geleceğimiz altyapı her zamnda öyle oldu.Ona göre yaklaşmak lazım.Size boşuna yazıyorum biliyorum ama neyse.
Campi Hüseyin'den yavaş değil.
Furkan Özdem
21.02.2020, 17:03
Badou-Sosa-Parmak üçlüsüyle oynarız diye tahmin ediyorum. İnanılmaz formsuz ama artık şampiyonluk yolunda net katkı vermesi gerek.
Parmak’ı kazanmak, bizim şampiyonluğumuzdan mühim ne yapacaz şampiyonluğu 11’de sürüp moral yüklenmeli
pReN@_61
22.02.2020, 01:14
Patlama bekliyoruz :)
vetheksenol
23.02.2020, 23:21
Bakin arkadaşlar en iyi ihtimalle ikinci oluruz bu saatten sonra Beşiktaş maçinda parmak i düşünemedi bile Hüseyin hoca çünkü raraftardan linç yedi bir hafta önce.Bu taraftarla şampiyon olmamız olası değil.Zarar vermekten başka bir işe yaramıyor.Parmak olsa bence oyunda bu kadar ezilmezdik.En azindan takimla bir pas ezberi var.Yazık hüseyin hoca kaldıramadı bu yükü taraftarin gözüyle oynatiyor takimi
Gürkan Asma
24.02.2020, 13:18
Bu çocuğu kazanmamız lazım
Mehmet Sarigül
24.02.2020, 19:06
Bu çocuklara (Hüseyin, A. Parmak, Serkan...) mental destek lazim, hem profesyonel anlamda, hem de taraftardan!!!
Takimin ortasahadaki kalitesi yükseldikce onun performansi düştü!
Isterse Gulherme, Ndiaye ve Mikel ile kafa kafaya oynar, yeterki kendi yeteneklerinin farkina varsin ve mücadeleyi birakmasin...
Eksik yönleri; çevre kontrolü ve oyunu okumasi zayif ve kendini temas his edince hemen yere birakiyor, oysa onu kiymetli yapan mücadele gücü ve enerjisi!...
Tekmeye kafa sokup gol attiği günleri hatirliyorum, şimdi ise kaleye gidebilecek pozisyonda kendisini en ufak temas da yere birakiyor!...
tsukru61
24.02.2020, 19:22
Sakatlıktan sonra eskisi gibi oynamadığını herkes kabul ediyordur. Milli takıma seçilebilirim düşüncesiyle tam iyileşmeden oynuyor olabilir mi?
Girer girmez kafayla öyle bir yere çıkardı ki. Psikolojik olarak bitmiş.
Jackdaniels
29.02.2020, 22:34
Formsuzluğunu anlarım güzel kardeşim de o ceza yayına yaptığın asisti anlayamam kusura bakma. Böyle hata yapılmaz kafa olarak sahada ve futbolda olmadığın belli.
bilgehan83
01.03.2020, 00:03
U 19 da gönderilip biraz abilik yapsın oralarda adam bitik yahu mesaj olayından sonra futbolla ilişiğini kesmiş...
Gümüshaneli61
01.03.2020, 01:25
Sezon basinda gönderilmeliydi. Gecen sezon hayatinin sezonunu oynamisti. Bir anomaliydi. Eminim bir kac milyon €'ya iteleyebilrdik bir yerlere. Yakinda yollar sessizce ayrilir ve kücük bir anadolu takiminda yer bulur. Beklentim bu yönde.
Murathan
01.03.2020, 08:19
dönecek dönecek. yeter ki çift 8den birinde oynasın.
Bu adam antrenmanda diğer oyuncuların da performansını düşürür. Hizipçilik yapacak havası da var. Allah selamet versin sszon sonu için yerine oynayacak oyuncumuz var. İstemeyen adamı takımda tutmak yersiz. Alt yapı oyuncusu diye bulunmaz hint kumaşı drğil. Alt yapıda bunun yerine oynayacak gumulla adam var. 28-30 yaş arasında ancak topçu olur.
Yasin Altuntas
03.03.2020, 21:07
Adam görünmezligin sirrini bulmis, tebrikler !! Hayir bir de Mikel‘e dar alanda oynuyor, katki saglamiyor diyip, Parmak‘in oynamasini isteyen futbol dehalari var ya ..... Sonra niye bir yere varamiyoruz
Sosa’nın götü çıktığı maçta sahada yürüyorsun sana yol vermeyenler utansın..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.