Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdulkadir Parmak
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
oflubektas
26.01.2021, 10:44
Yönetici olsam sırf bu uşak daha iyi oynasın diye basına ve internete sürekli orta saha transferi dedikodusu salarım :)
ÖmürKaradeniz61
26.01.2021, 21:11
Bu çocuklara küfür etmeyin,yapmayın ayıp ediyorsunuz. Suç bu çocuklarda değil ,bunlara bu kadar sorumluluk yükleyip ortasaha transferi yapmayan yönetimde. Parmak kendi bile her maç 11 de oynamasına inanamıyordur,yani sorsan ben bu takımın değişmez oyuncusu değilim ama yokluktan 11 oynuyorum ve benden Xavi performansı beklendiği için hakaret yiyorum diyordur. Adam bas bas bağırıyor ben alternatif oyuncuyum ben bu kadar oynayabiliyorum diye.
DeAgLeMaNyAq
27.01.2021, 22:58
Berat'ın gelişiyle birlikte formunu yakalamışken sakatlanması kötü oldu. Muhtemelen BJK maçında yer alamayacak...
artvints
27.01.2021, 23:16
Bu maç oynamasaydi keşke, zaten adam yok, ince çizgide gidiyoruz.
İ. SARAL
27.01.2021, 23:31
İyiydi yine.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cem Balcı
28.01.2021, 00:03
Güzel,inşallah devamlılığın olur...
Bjk maçında olmayacaktır...
Bugün resmen patates ettiler, sertlik karşısında ayakta kalamıyor.
Ali İhsan
28.01.2021, 09:10
Fiziksel yetersizliğinin net şekilde gözler önüne çıktığı maç oldu. Berat gelmese ortasahamızın en sert adamı Flavio idi ki onun da kapasitesi belli.Bazen Berat'ın yanında oynar, bazen yedekten girer ama bence full 11 olarak güvenilecek seviye artık çok zor.
pReN@_61
28.01.2021, 09:51
Dün fena değildi ama sakatlandı.
Geçmiş olsun hacı.
Yiğit SARI
28.01.2021, 12:37
Kaptanlık yapabilecek en son insan. Manasız bir hareket
kaçarava
28.01.2021, 12:43
İlk dakikalarda pasla çıkamayınca kendi inisiyatifiyle veya rakibin oyunu ona yıkmasıyla(böyle taktikler var) iş ona düştü. Top sürerek geçiş yapmaya çalıştı ama güçsüzlüğü çok sırıttı. Vücudunun üst bölgesini ne yapıp edip güçlendirmeli.
DeAgLeMaNyAq
31.01.2021, 21:04
Oynamak için gösterdiği özveri güzel ama hiçbir oyuncunun 30.saniyede darbeye bağlı olmayan şekilde sakatlanmaya hakkı yok...
herifin herseyi zarar, kendisini zorlayip maca girmesi bile amatorluk. 1 oyuncu degistirme hakkini bu beyfendi oynamak istior diye harcadik. kendisine gecmis olsun diliyoruz ama cikmasiyla aslinda bize maci kazandirdi, oynasa yenilirdik o kadar vasifsiz bir oyuncu.
Cem Balcı
31.01.2021, 23:30
Riske etmen hataydı.
Geçmiş olsun forayı kaybettiğinde ağlayacağına yerim garanti modunda sahada gezmeyip savaşacaktın..
ya hater'lığın bu kadarı bünyeye zarar arkadaşlar. tamam çok kötü maçları oldu ama adam sakatlanacağını bile bile oynamamıştır herhalde.
hoca kendisini 11'e layık görünce o da iyi hissettiği için denemek istemiştir. adamın özverisine bile kin kusmak sağlıklı değil.
Bu maç gayet iyiydi. Böyle oynadı da biz mi eleştirdik. :D
artvints
01.02.2021, 14:08
Geçmiş olsun forayı kaybettiğinde ağlayacağına yerim garanti modunda sahada gezmeyip savaşacaktın..
Hocam senin altyapıda hakkını falan mı yediler nedir ?
Hocam senin altyapıda hakkını falan mı yediler nedir ?
Yok Trabzonspor altyapısı ile ilgisi olmayan nadir kişilerdenim yeteneksiz oyuncu sevmiyorum sadece :)
Ayrıca bunları ilk çıktığında en çok destekleyenlerden biriyimdir ama gelişim yerine yatmayı tercih ettikleri için artık yol almaları gerekiyor..
Yani derdim Trabzonspor alt yapısı değil Trabzonspor..
artvints
01.02.2021, 14:29
Yok Trabzonspor altyapısı ile ilgisi olmayan nadir kişilerdenim yeteneksiz oyuncu sevmiyorum sadece :)
Ayrıca bunları ilk çıktığında en çok destekleyenlerden biriyimdir ama gelişim yerine yatmayı tercih ettikleri için artık yol almaları gerekiyor..
Yani derdim Trabzonspor alt yapısı değil Trabzonspor..
Destekliyorsun da 1, 2 maç sürüyor en fazla, sonra sağlı sollu destekli girişiyorsun hepsine.
Destekliyorsun da 1, 2 maç sürüyor en fazla, sonra sağlı sollu destekli girişiyorsun hepsine.
Hepsine değil işini hakkıyla yapmayana.. Uğurcan ve Abdüş de Trabzonlu bunlara niye böyle yorumum yok keza Hüseyin Türkmen’i de çok uzun süre gelişim gösterebileceğini düşündüm ama ısrarla geriye gitti o da..
artvints
01.02.2021, 14:53
Hepsine değil işini hakkıyla yapmayana.. Uğurcan ve Abdüş de Trabzonlu bunlara niye böyle yorumum yok keza Hüseyin Türkmen’i de çok uzun süre gelişim gösterebileceğini düşündüm ama ısrarla geriye gitti o da..
Uğurcan'in ilk sayılarını oku, yorumlarını bir hatırla :) Yusuf'u da iyi hırpalanmışsındır eminim. Neyse en azından avcı var takımın başında. Altyapı oyuncusu falan dinlemez, bildiğini yapar. Daha objektif bir sonuçok çıkacak bu süreçte, altyapı oyuncularının aldığı süreyle ilgili.
Onur Erçetin
01.02.2021, 15:14
Parmakın çok eksiği var ama Bakerin yanında net olarak İniesta kalır.
Parmak futbolcu degil, oynamadigi her mac bizim icin kazanc.
Oynamamış olması büyük fayda sağladı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onur Erçetin
02.02.2021, 08:25
Parmak futbolcu degil, oynamadigi her mac bizim icin kazanc.
Baker futbolcuysa Parmak İniestadır net olarak söyliyim.Bir dünya eksiğine rağmen bunu söylüyorum.Ayrıca Beşiktaş maçında hiçbr b.k oynamadık.Bilardo golü olmasa o maç farka giderdi.Top oynamadan şansa bala kazandığımız bir maç oldu.
pReN@_61
02.02.2021, 10:11
Geçmiş olsun
Baker futbolcuysa Parmak İniestadır net olarak söyliyim.Bir dünya eksiğine rağmen bunu söylüyorum.Ayrıca Beşiktaş maçında hiçbr b.k oynamadık.Bilardo golü olmasa o maç farka giderdi.Top oynamadan şansa bala kazandığımız bir maç oldu.
baker futbolcudur demedim :) ikiside birbirinden kotu, amator oyuncular. 2. ligde oynarlar gayet net ama Trabzonsporda kesinlikle ve kesinlikle hayir. Onlari izlememiz bizim icin bir zulum.
kendini maçlarda sürekli yere atıyorsun kes artık şunu parmak.
geçmiş olsun.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
04.03.2021, 09:32
her maç aynı oynasa zaten bizde olmazdı şuan milan da tottenham da falan olurdu.
kalitesi bu kadar...
2 maç pogba performansı 5 maç hüseyin çimşir performansı sergiliyor.
Murathan
04.03.2021, 18:29
maşallahı var. devam!
Gürkan Asma
04.03.2021, 18:36
En iyi orta saha oyuncumuz, Allah'tan sakatlığı geçti de dikine paslar gördük, topu alıp ileri taşıyan oyuncu gördü gözlerimiz.
Arif Timurcioğlu
04.03.2021, 22:03
Sağbekle alakası olmayan topçu bile oraya geçtiğinde paslarıyla oyunu açabiliyorsa anlayın elimizdeki beklerin durumunu. Güzel oyun için teşekkürler.
Onur Erçetin
04.03.2021, 22:06
Flavio yeteneksizine yeteneksiz dediğim ve Parmaka Flaviodan çok daha yetenekli dediğim için tepki gösterenler oldu bana.Ortasahada herkes yerinde sayarsa rakip kaleye gidemezsin.
artvints
04.03.2021, 22:57
50, 60 dakika yüksek tempoda oynamaya çalışıp sorma kenara gelmesi en iyisi.
Bedri Sertkaya
05.03.2021, 06:47
Belli bir çizgisi vasat değil ne iyi 👍👏 ne de kötü
Şansı yanındaydı, denediği saçma sapan çalım kalede gol olsa ve puan kaybı yaşansaydı ne olacaktı? Ki olabilitesi oldukça yüksekti.
Ozan Yılmaz
05.03.2021, 08:51
Geçen maç Serkan'ın yaptığı saçmalığı bu maç da bu yaptı, golle sonuçlanmaması hatanın büyüklüğünü değiştirmez.
Bizimkilerde değişik bir psikoloji var sahada çok uyuyan mevcut
İ. SARAL
05.03.2021, 10:58
En iyi orta saha oyuncularımızdan biri.
ne yapip edip tekrar soktu kafasini ilk 11 e cildiricam. bu herif futbolcu degil, bu bariz. her mac 2-3 kritik hata yapiyor adam goremiyormusunuz. Hatasiz maci yoktur belki su an oynadigindan beri.
En iyi orta saha oyuncularımızdan biri.
sakami abi bu
Yiğit SARI
05.03.2021, 16:41
Nesini beğeniyorsunuz sahada veya neyi daha iyi yapıyor diğerlerinden çok algılayamıyorum. Yedek
Nesini beğeniyorsunuz sahada veya neyi daha iyi yapıyor diğerlerinden çok algılayamıyorum. Yedek
iyi yapmayi birak her mac 3-4 kritik hatasi var, hicbir ozelligi iyi degil, hani kisa ama hizli degil, paslari desen iyi degil, fizik zaten yok anlayamiyorum nasil iyi buluyorlar
jairzinho
05.03.2021, 21:02
yeteneklerinden şüphe edilmeyecek oyuncu profili,
tiki taka futbolu oynarken sahada kimler vardı,merkezde parmak sosa,önlerinde yazıcı,sağda ömür
topla dripling yeteneği ve risk alma olayı kendine güven muazzam
bu arkadaşlar nasıl maç izliyor anlamak zor eleştirileri görünce,aga risk alan oyuncu tabiki hata yapacak,messi çalım denerken topu bazen kaybediyor,risk alamayan topçu düz topçudur,
son maçta bence fiziksel olarak hazır olmamasının etkisi vardı,yere sağlam basamıyor ve titrek idi,haftalarca maç oynamamasının sonuçlarından biri ama genede sağbeke geçince noldu?parmak ekuban yunus mallı geldi,sağ kanatta tiki taka yapmaya başladık,golde öyle geldi zaten
bu arada son maçını 23 ocakta oynamış, 1,5 aydır yok,haliyle zamanla daha diri bir abdulkadir parmak görebiliriz
umarım sağbekte devam eder,ve hoca yunus mallı yı takıma monte eder,bu sayede sağ kanat hücum aksiyonları çoğalır,ekuban ın etkinliği yükselir
Onur Erçetin
05.03.2021, 21:17
iyi yapmayi birak her mac 3-4 kritik hatasi var, hicbir ozelligi iyi degil, hani kisa ama hizli degil, paslari desen iyi degil, fizik zaten yok anlayamiyorum nasil iyi buluyorlar
Fener maçında ortasahada ki arkadaşlarıda gördük fazla abartmayalım herşeyi.Elimizde üst seviye ortasahalar yok.Taylanın önlibero performansı Berattan daha iyi.Flavio sırf enerjik diye oynuyor,yetenekleri kısıtlı tipik anadolu takımı topçusu.
Parmakın eksikleri çok ama Fener maçında oynasaydı Sosalı,Özilli ortasahayı çok defa topla geçebilirdi.Adamın dribbling özelliği var.Güçlü ve sert ortasahalar karşısında oyunda silik kalabiliyor ama ortasahası yumuşak takımlara karşı her türlü etkili oluyor.90 dk oyunda kalmasa bile kesinlikle ilk 11 de başlaması gereken bir isim.Flavioyu çok gerekli olursa skoru aldıktan sonra 60 da falan oyuna alabilirsin.
Tekniği,çevikliği ve dribbling becerisiyle orta alanda kesinlikle oynamalı Parmak.Oyun zekası,pas kalitesi,fizik gücü vs. bunlar sıkıntı ama biraz önce yazdıklarımdan dolayı oynaması gerekiyor.
Ortasahada birileri dikine oynamalı gerektiğinde top taşımalı.Al gülüm ver gülümle neler olduğunu Fener maçında gördük.Ortasahada topu alıp giden olmadı.Önde ki adamlar zaten kafalarına göre takılıyor bu yüzden ne oynadığımızın belli olmadığı bir maç oldu.
Onur Erçetin
05.03.2021, 21:20
50, 60 dakika yüksek tempoda oynamaya çalışıp sorma kenara gelmesi en iyisi.
Aynen öyle.Beratın da bunun da ayakları iyi sayılır.İkisi verkaçlara girebilirler.Parmak da İniesta modeli oynar,topu alır ileri taşır,en azından ileriyi zorlar.Al gülüm ver gülümle futbol oynanmıyor.Beratın yanında Parmak oynamalı.Skoru yakaladığın zaman çıkarırsın oyundan.
Şimdi baktığında Berat basit oynayan bir isim,hatta önlibero performansı Taylandan daha geride.Dolayısıyla yanında oynayacak adamın ofansif anlamda daha fazla sorumluluk alması lazım.Flavio sürekli basit paslar yapan bir isim.Doğal olarak iki tane basit oynayan adam olduğu zaman sıkıntı oluyor.
Onur Erçetin
05.03.2021, 21:22
ne yapip edip tekrar soktu kafasini ilk 11 e cildiricam. bu herif futbolcu degil, bu bariz. her mac 2-3 kritik hata yapiyor adam goremiyormusunuz. Hatasiz maci yoktur belki su an oynadigindan beri.
Hata yapmak için birşeyler denemen gerekir.Hiçbir şey denemezsen zaten hiç hata yapmazsın.Flavio gibi oynasam ben de hata yapmam.Aldığında her topu en güvenli olan noktaya gönderirsen hata yapma şansın kalmıyor zaten.Burada Parmakı övüyorum anlamı çıkmasın ama Parmak varsa Parmak oynar.Flavio ve Baker sonradan girer bu oyun düzeninde.
Onur Erçetin
05.03.2021, 21:24
tiki taka futbolu oynarken sahada kimler vardı,merkezde parmak sosa,önlerinde yazıcı,sağda ömür
bu arkadaşlar nasıl maç izliyor anlamak zor eleştirileri görünce,aga risk alan oyuncu tabiki hata yapacak,messi çalım denerken topu bazen kaybediyor,risk alamayan topçu düz topçudur,
son maçta bence fiziksel olarak hazır olmamasının etkisi vardı,yere sağlam basamıyor ve titrek idi,haftalarca maç oynamamasının sonuçlarından biri ama genede sağbeke geçince noldu?parmak ekuban yunus mallı geldi,sağ kanatta tiki taka yapmaya başladık,golde öyle geldi zaten
bu arada son maçını 23 ocakta oynamış, 1,5 aydır yok,haliyle zamanla daha diri bir abdulkadir parmak görebiliriz
umarım sağbekte devam eder,ve hoca yunus mallı yı takıma monte eder,bu sayede sağ kanat hücum aksiyonları çoğalır,ekuban ın etkinliği yükselir
Kasımpaşa maçını izleyemedim hocam 90 dk lık full kısmını bulabileceğim bir yer var mı acaba ?
jairzinho
05.03.2021, 21:25
https://www.youtube.com/watch?v=1NW2EhrlFPo
7. dakikadan itibaren
sparta prag teknik adamı parmak a hayran kalmış,parmak dedikten sonraki kafa sallayışı enteresan,''bu adam çok iyi abi'' diyor vücut dili
futbolu bilenler için bu açıklamalar şaşılacak bir durum değil,
jairzinho
05.03.2021, 21:27
Kasımpaşa maçını izleyemedim hocam 90 dk lık full kısmını bulabileceğim bir yer var mı acaba ?
bilmiyorum hocam ,
Cem Balcı
05.03.2021, 21:30
Katılmadan edemeyeceğim.Üst düzey yeteneklere sahip olmasa da,Baker gibi adamları takımda gördükten sonra evet bu düşüncelere katılıyorum.
Parmak merkeze enerji veren bir oyuncu.Pas hatası vb. kıyaslar yapılıyor,bunu bugün çok yetenekli gördüğümüz Berat da yapıyor.Parmak bugün 4 büyükler dışında bir takıma gitse banko ilk 11 oyuncusudur.Trabzonspor'da vizyon ve misyonumuzu baz aldığımızda nerede konumlandırmalıyız bu tabiki tartışılabilir.
Serkan'ı anlarım ancak Parmak bukadar da gömülecek bir adam değil.
artvints
05.03.2021, 23:08
Parmak'in sağbek devam etmesi mümkün değil. İlk bozduğu ofsaytta başa dönülür.
Oyun tarzını veya direkt kendisini beğenmeyebilirsiniz ama abartmayın. Parmak'ın bu takımda ilk 11'de olması ağzı açık bakılacak birşey değil, yorumları okuyan da kazma-yeteneksiz-futbol cahili falan sanacak adamı, gs'de banko oynar, mert hakanı da ikiye katlar, sanki fatih atikmiş gibi yaklaşmayın.
Onur Erçetin
06.03.2021, 07:43
Oyun tarzını veya direkt kendisini beğenmeyebilirsiniz ama abartmayın. Parmak'ın bu takımda ilk 11'de olması ağzı açık bakılacak birşey değil, yorumları okuyan da kazma-yeteneksiz-futbol cahili falan sanacak adamı, gs'de banko oynar, mert hakanı da ikiye katlar, sanki fatih atikmiş gibi yaklaşmayın.
https://www.youtube.com/watch?v=P5OYTB6mIwQ&ab_channel=FOOTRAYTV
Aynen ya şu adama Fatih Atik muamelesi yapmanın bir anlamı yok.Fener maçında olsaydı bu kadar baskı yemezdik en azından arada ortasahayı geçerdik topla.
pReN@_61
07.03.2021, 11:30
Kendini yere atma işini bırakmalısın...
Topu onun gibi dikine oynayan ortasaha oyuncumu maalesef yok. baker'den kat ve kat iyi olduğunu düşünüyorum.
Isko6161
08.03.2021, 18:57
Topu onun gibi dikine oynayan ortasaha oyuncumu maalesef yok. baker'den kat ve kat iyi olduğunu düşünüyorum.
top tasima ozelligi ile pas kalitesi hic bi sekilde örtüsmuyor. Sorun bence tamamen bu. Top tasima kabiliyeti nekadar yuksekse, pas kalitesi/tercihleri bir okadar dusuk. Onu bi gelistirebilse gercekten orta sahaya seviye atlatacak kapasitede
İ. SARAL
08.03.2021, 19:50
11 oynamalı.
Ömrüm Can SEZER
08.03.2021, 20:53
3. Golde top kafama değmesin diye neden kafasını eğdi anlamadim
Çağatay96
08.03.2021, 23:32
Girdi 10 dk messi etkisi yapti. Sonra tekrar kaynatti. Bir anadolu kulubunde kanat ya da 10 no oynasin dicem ama çocuğun hatlar cok karisti. Yunusa yakın oynarsa belki biraz daha gelisir. Simdilik yetersiz hala.
Kendini Modric zannetmeyi bırakıp Abdülkadir olduğunu hatırlarsa sıkıntı yok.
Kendisi Ramos zanneden kankası da buna dahil. Kötü oynayabilirsin, yeteneğin de kısıtlı olabilir. Sorun yok. Fakat 'ben oldum' havalarına giren futbolcudan nefret ediyorum, elimde değil.
Topsuz oyunda hiç yok. Sosa, Parmak'a nerede durması gerektiğini göstermekten top oynayamıyordu. Top kaybettikten sonra rakibi takip ettiğini hatırlayan var mı aranızda? Ben hatırlamıyorum. Dirsekleri kırıp sallana sallana geri koşmaktan bahsetmiyorum.
Dikine gidiyormuş. Gidiyor da sonra? Trabzonspor'da oynuyorsun, top da sür bir zahmet. :)
Dediğim gibi, Parmak gitsin A takımda oynamaya başladığı ilk zamanları izlesin. Tekrar oraya dönerse sorun yok, yoksa vasat bir futbolcu olarak kariyerine devam eder. Mümkünse başka bir takımda ve kankası HT4 ile beraber...
DeAgLeMaNyAq
14.03.2021, 17:59
Takımda olumlu anlamda göze batan tek oyuncuydu. Berat'ın da 10 m2'de top oynamak yerine Abdulkadir gibi topla mesafe kat etmeyi denemesi lazım...
artvints
14.03.2021, 18:08
Topu hücuma getirdikten sonra daha fazlasını da yapabilirdi. Biraz işimi yaptım golü de siz atın gibi oldu. Galibiyeti gerçekten isteyeceksin ki gol gelsin.
BatuhanB
14.03.2021, 19:07
İki haftadır Bakasetas'la birlikte iyi performans gösteren iki oyuncudan biri... Bugün de takımın en iyisiydi, Bakasetas hemen ardından geldi. Formayı aldı, inşallah bu sefer istikrârını da görürüz.
Samet GÜVEN
15.03.2021, 09:10
Baker-Berat gibi 10m2 alanda iş yapmaya çalışan adamlardan sonra gözüme iniesta gibi geldi yeminle. Defans önünden çalım ya da boş alana top sürerek yaptığı çıkışlar çok önemli. Bazen dozunu kaçırsa da, sonunda saçmaladığı zamanlar olsa da bunları deniyor, beceriyor. Takımda bunu yapan tek adam.
Defansif zaafiyeti, top rakipteyken pozisyon alamaması vb işler olmasa taraftar da el üstünde tutardı zaten. Ama bu saatten sonra yaranamaz bizim millete.
İ. SARAL
15.03.2021, 09:35
Çok rahat 11 oynar.
parmak zaten lig standartlarında iyi oyuncu ama taraftar xavi-iniesta performansı bekliyor.
Ahmet Taşçı
15.03.2021, 11:28
Parmak 'a sorumluluk değil görev vericeksiniz...
Güzel kardeşim, içinde bir yetenek saklı işte görüyoruz bunu. Umarım o saçma günler geride kalmıştır ve Erzurum maçında verdiğin ışık devam eder.
Türkmen kankana söyle, o da toparlasın kendini.
Murathan
20.03.2021, 21:24
sana duyduğum sevginin, saygının haddi hesabı yok. yan rolde kalmaya devam, bizi mahçup etme. aslan parçası
Turgay Atalay
20.03.2021, 21:29
Maçin gizli/ açik her türlü kahramani
Cem Balcı
20.03.2021, 21:30
Bu adamı öyle silemezsin bu takımdan,hiç değilse banko hamle adamı olur.
DeAgLeMaNyAq
20.03.2021, 21:50
Sezon başında dibe vuran performansını atlattı. İki maçtır olumlu katkı sağladı. İşin ilginç yanı 10 maçtır da kart sınırında dolaşıyor...
İ. SARAL
20.03.2021, 22:24
Yine çok iyiydi.
jairzinho
20.03.2021, 22:35
ilk golün yaratıcılarından oldu,
tebrikler abdulkadir parmak
artvints
20.03.2021, 22:54
Tipik ıspanyol topçusu gibi tekniği ve top hakimiyeti var. Zmninda topsuz oyun disiplini almış olsaydı bir üst seviyeye çıkardı ama topa dalıp oyunu izliyor. Bunu avcı ile aşmasını umuyorum. Defansif iştahı olmadığı için duracağı yerleri iyi seçmesi lazım.
kaçarava
20.03.2021, 23:38
Toparladı. Kendi standartına geldi en azından.
Mert Pasa
21.03.2021, 00:14
Topu alinca ileriyi dusunme mentalitesinde ortasahanin kesin en iyisi.Kac defa topu bir miktar one onun insiyatifi ile tasiyabildik
Ali İhsan
21.03.2021, 01:43
Kadroya rekabet gelince formayı kaybetmemek için sakat sakat oynamaya uğraşıyordu.
Şimdi forma şansı gelince o da bırakmamak için oynuyor.
Kadroya 11 as kalanı kısmet diye kuran yönetim bunu görüyordur umarım.
Hüseyin Türkmen ilk günkü heyecanlı ama çalışkan çocuktan, "kim gelse ben oynuyorum yeaa" moduna neden geçti? Sonra Vitor Hugo - Edgar gelince stoper rotasyonuna bile giremez oldu.
Serkan'ı sağbekte müzmin sakat Kamil ile başbaşa bıraktın çocuk şimdi 2. ligde katalogtan takım seçiyordur...
Yusuf, Ömür ilk çıktıklarında Kucka, Sosa, Castillo gibi adamlarla rekabete girip onlardan forma alıyordu, topçu formayı çalışmadan alamayacağını hissetmeli, buna Waka-Eku falan da dahil...
Başka takımda olsa banko oyuncu olmasa da sonradan girecek oyuncu falan olurdu milli takımda. O rotasyona dahil olurdu.
Avcı ile birlikte alan kapamayı, doğru anda presi falan öğrenirse Trabzon'un Biglia'sı olabilir. Biglia da genelde alan kapatıp doğru anda kapıyor yoksa Gustavo, Josef gibi savunmacı değil ama top kapması falan çok iyi.
bingolts
21.03.2021, 10:58
Çok iyiydi bu performansı ile milli takıma gitmeliydi. Verkaçları alamadı alsa daha iyi olurdu
en çok eleştiren kişilerin başındaydım ama performansını baya düzeltti. yan pas Baker'in yanında Modriç gibi. Trabzonspor'un ideal ortasaha üçlüsü, Baka - Parmak ve Berat olmalı.
falcon_61
21.03.2021, 12:00
Topu alıp birden dikine gitmesi harika bir şey. Takımda bunu yapan tek kişi. İlerde çoğalamadığız için çoğu kez bir şey olmuyor ama azıcık heyecan veriyor yine de :)
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pReN@_61
22.03.2021, 10:59
Toparlıyor ufaktan...
Harun-61
22.03.2021, 13:50
bence en iyi 3 adam dan birisi idi.
Selim Çoban
22.03.2021, 16:15
Bu çocuk oynadığı zaman ortasahadaki pas trafiğinde kalite olarak müthiş artış oluyor. Sanırım normal zamanda düşüş yaşamıyordu sadece yalnız kalıyordu. Bu maçta bakasetas ve yunus mallı yanaşarak çok istasyon oluşturdu.
Onur Akyüz
22.03.2021, 22:25
Uçuyor resmen.
Her yerli futbolcunun yaşaması gereken TS taraftarıyla girdiği savaştan ağır yaralı ama canlı olarak çıktı.
Ele avuca sığmıyor sahada, çok seri ve sürekli dikine gidiyor. Aferin finger..
Hamza Yilmaz
23.03.2021, 01:01
Cok elestirdik simdi de hakkink vermek lazim, iyi döndü. Aynen devam
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Arif Timurcioğlu
23.03.2021, 02:05
Böyle formdayken teklif gelirse hemen satılmalı, az bişey form düşüklüğü olsa traftar yine linç edecek, duygusal futbolcu bu kez ipler iyice kopar.
Aklin varsa sen de Yusuf gibi bu yaz buradan kacarsin. Omur ne kadar kendini gelistirmeyip, geriye gittiyse sen de o kadar ileri gittin. Bu taraftara ragmen her zaman bir standartin vardi. :)
Onur Erçetin
23.03.2021, 08:12
Aklin varsa sen de Yusuf gibi bu yaz buradan kacarsin. Omur ne kadar kendini gelistirmeyip, geriye gittiyse sen de o kadar ileri gittin. Bu taraftara ragmen her zaman bir standartin vardi. :)
Parmak yetenekli ama Avrupa yapacak kadar ekstrası yok.Avrupa derken Lille tarzı takımlardan bahsediyorum.Dribblingi,tekniği vs. iyi.Pas ve vizyon konusunda ise vasat sayılır.Trabzonsporda kalması bizim için avantajdır,bu tarz İniesta modeli topu sürekli öne taşımaya çalışan oyuncular takım için her zaman avantajdır.Eksikleri olmasaydı zaten çok büyük bir oyuncu olabilirdi.
Enes Ünal Kaya
23.03.2021, 09:56
Sorumluluk aldığı zaman mevkisi için çok iyi bir oyuncu oluyor
Asık suratlı halin çekilmiyor aga :) bırakma şu hırsını
Adem Erdoğan
06.04.2021, 09:30
Abdülkadir Parmaketas.
Jackdaniels
06.04.2021, 23:32
Oynadığı mevki gereği inanılmaz yetersiz bir fizik kapasitesine sahip o nedenle yeteneği olsa bile fizik gücü yapmak istediklerine el vermiyor malesef.
jairzinho
07.04.2021, 01:01
Oynadığı mevki gereği inanılmaz yetersiz bir fizik kapasitesine sahip o nedenle yeteneği olsa bile fizik gücü yapmak istediklerine el vermiyor malesef.
bu mantıkla modriç yada veratti nin kariyerleri sıfır olması gerekirdi
fizik gücü olmayabilir ama fizik kondüsyonu gayet iyidir parmakın,ileri geri sürekli çalışır
fizik gücü olmayabilir ama fizik kondüsyonu gayet iyidir parmakın,ileri geri sürekli çalışır
Parmak'ın en büyük problemi kendini Modric zannetmesiydi zaten. Neyse ki aklı başına gelmiş.
Ayrıca Veratti'nin fiziğine zayıf diyeni nezarete atarlar. :)
Jackdaniels
07.04.2021, 01:14
Fizik yapısı gereği bu isimleri saydın sanırım zira fizik gücü apayrı bir mevzu sen modriçle bir ikili mücadeleye gir bakayım duvara çarpmış gibi olursun ama Parmağın henüz ikili mücadele kazandığını görmedim ligdeki en zayıf rakip bile parmağa üstünlük kuruyor o yardırıp gitmeleride pardon gidememeleri fizik gücünün yetersizliğinden kaynaklanıyor adam rakibin rüzgarından bile savruluyor Çünkü.
Abdülkadir Parmağı 60 dakikadan fazla oyunda tutmamak lazım. Kısa boylu oyuncularda genel olarak bu sorun var. adamları kısa olduğu için çabuk yoruluyorlar. Kısaca Kalite olarak iyi ama fizik olarak yetersiz. İlk 60 dakika parmak sonra Flavio değişikliği şeklinde sistem kurulabilir.
Çağatay96
08.04.2021, 16:42
saf 6 da savunma onunde top alma dagıtma ısı henuz eksık. selcuk inan cok iyi yapardı onazi de fena degildi.
8 de fena degil.
Çağatay96
10.04.2021, 16:43
Kariyerine sol acık olarak devam etmeli. Hucum oyuncusu, orta saha degil. İyi oyuncu olabilir.
Olmayan maliyetiyle ortalama kaliteyi yukarı çekmeye devam ediyor. Ve hala daha 26 yaşında.
Devam Parmak.
top kaybı rekoru kıran orta saha yapmışlar.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BatuhanB
17.04.2021, 20:03
Uzun zamandan sonra gördüğüm en kötü Parmak'tı, direkt devre arasında çıkmasını bekledim.
Ozan Yılmaz
17.04.2021, 20:27
Ne etliye ne sütlüye karışmayan narin ve nadide orta saha oyuncularından biri
Seneye en fazla yedek olarak düşünülebilir
Uzun zamandan sonra gördüğüm en kötü Parmak'tı, direkt devre arasında çıkmasını bekledim.
kardeşim ben çok uzun zamandır iyi bir maçını görmedim son derece vasat ,düz hiç bir özelliği olmayan sırf kimliğinde trabzon yazıyor diye trabzonsporda oynayan kalitesiz dümdüz bir adam.
Hüseyin Türkmen'den sonra Trabzonspor'un en büyük şanssızlığıdır.
Jackdaniels
18.04.2021, 22:47
Yorumlamaya değmez gerçekten.
pReN@_61
21.04.2021, 14:20
Bazen aklıma geçtiğimiz sezonlarda Göztepe ve Sivas'a yolladığın füzeler geliyor ve ben son zamanlarda sosyal mecrada meşhur olan yoğurt yerken birden duraksayan gözlüklü eleman gibi uzaklara dalıyorum...
Doğukan Uçan
21.04.2021, 22:23
2 maç oynar 5 maç piyasada yok.
seneye yollar ayrılmalı.
Emre Çömez
22.04.2021, 19:10
serkan aşkın SeRkAnAskin
· 2d
Özel
Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak kadro dışı bırakıldı
Emre Çömez
22.04.2021, 19:12
Mert Küçükoğlu
@AgnusDei61
·
24sn
@AgnusDei61
adlı kişiye yanıt olarak
Gündüz bana haberi veren kaynağım şunu söyledi Aşağıyı işaret etmek
Abdullah Avcı dün maçın ikinci yarısında ısınan Abdulkadir Parmak'ı oyuna almak için yanına çağırmış.
Abdulkadir Parmak da yok demiş.
Kadro dışı kalma sebebi buymuş.
Haber doğruysa sahadaki performansının sürekli geriye gitmesinin sebebi de belli olmuştur. Belliydi zaten de emin olabiliriz artık.
'Ben oldum.' kafası. Olmadın abi. Trabzonspor yoksa bir hiçsiniz, hocasından futbolcusuna...
DeAgLeMaNyAq
22.04.2021, 19:31
Abdulkadir Parmak dün ilk kez kadroda yer aldığı bir maçta şans bulmadığından dolayı durumu şüphe uyandırmıştı. Bir sıkıntı olduğu aşikar ama Baker 11'de ben niye değilim diye mi düşünmüş de oyuna girmek istememiş anlamadım...
Emre Çömez
22.04.2021, 19:33
61SAAT SPOR SERVİSİ HASAN TÜNCEL
Trabzonspor’un Galatasaray ile 1-1 beraber geldiği maçın ardından sıcak gelişmeler yaşandı.
Karşılaşmanın ardından Cumartesi günü Karagümrük ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan bordo mavililerde Abdulkadir Parmak ile ilgili flaş bir karar alındı.
DİSİPLİNSİ HAREKETTEN KADRO DIŞI
Trabzonspor’da Abdülkadir Parmak bugün düzenlenen antrenmana alınmadı. Gelen ilk bilgilere göre oyuncunun Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışlarının bu duruma neden olduğu ifade edildi.
MENAJERİNİ ÇAĞIRDI
Kadro dışı bıraklan Parmak’ın menajerinin Trabzon’da olduğu ve yönetimle oyuncu için görüşme yapacağı gelen bilgiler adasında.
Ahmet Aksu
22.04.2021, 19:36
defolsun gitsin bıktık artık özevlat muhabbetinden
Isko6161
22.04.2021, 19:42
Darisi HT4 çöpüne insallah
Sefaenes
22.04.2021, 19:43
Yüzde yüz ozevlat diye trip atti bana birsey olmaz diye düşünmüştür. Darisi diyerlerine ben Afobe icinde bekliyorum, dün disaridan sarhoş birini alsan ondam daha iyi ayakta dururdu
LittleFinger
22.04.2021, 19:47
Güle güle.
Serkan ve Hüseyin'i de götürürsen seviniriz.
Parmak bana kalırsa safkan yetenek noktasında Baker ve Flavio'nun üstünde fakat futbolu hiç bilmiyor. Pozisyon bilgisi sıfır. Çevre kontrolü sıfır. Topsuz oyun sıfır. Bir de buna 'kendini beğenmişlik' eklenince sahada ruh gibi dolanıyor. Birkaç maç kıpırdandı, sonra yine aynı. Hatay maçı başladı, ilk dakikada dedim ki bu maçı kaldıramayacak. Hatta babamla da kavga ettim, takmışsın sen de Parmak'a göreceğiz senin Baker'ını dedi. Sonuç olarak rezil bir maç çıkardı, rezil.
Parmak da muhtemelen Baker tercihine takmıştır kafayı. Şimdi anlaşılmayan nokta bence şu: Hoca anlattığı oyunu anlayacak ve uygulayacak kapasitede oyuncularla oynamak istiyor. Baker tercihinin tek sebebi bu. Evet Baker risksiz onuyor, evet yavaş oynuyor ama hatasız oynuyor. Taktik disiplinde oynuyor. Baker'ın rakibi takip etmediği pozisyon sayısı ile Parmak'ın takip ettiği pozsiyon sayısı eştir.
Haber doğruysa, böyle bir hadsizlik yaptıysa yol belli: Yallah Samsunspor'a.
Murathan
22.04.2021, 20:41
yav siz futbolcular niye böylesiniz ya, gerçekten en iyinizin bilmemnesine diyesim geliyor. yazıklar olsun.
Doğukan Uçan
22.04.2021, 21:05
her ne kadar üst düzey olmasa da verdiği katkı hüseyin türkmen ile falan kıyaslanmaz hakaret olur. yolu açık olsun kapasitesi sınırlı tüm gücüyle oynuyor.
Adam olmuş şuna bak ya :D Ulan bu kim de kendini bir nimetten saydı da hocasına tavır yapıyor. Şaka gibi ya :D
makbernatsu
22.04.2021, 21:11
serkanıda unutma
Darisi HT4 çöpüne insallah
Kemal Duru
22.04.2021, 21:51
Abdülkadir Parmak'ı Serkan ve HT4 gibi boş beleş adamlarla karşılaştırmayın. Ligin en iyi orta sahalarından biri. Doğru dürüst bir hocanın elinde çok daha değer kazanır. Millet sizin gibi elindeki değeri harcama meraklısı değil ki.
Arif Timurcioğlu
22.04.2021, 21:52
Kendisini Ünal Karaman zamanından beri daha 11 e monte olmadan savunan biri olarak defolsun gitsin diyorum.
Sinyalleri sezon ortasında vermişti zaten, taraftarın twetlerine takılıp gitmek istiyorum diyen futbolcuyu dakikasında göndereceksin demek ki. Profesyonellikle alakası olmayan işler.
Ozan Yılmaz
22.04.2021, 21:52
Çıban
Bence kalmali oyuncu kaybetmek bu kadar mi kolay. Abdullah hoca baker yeteneksizini ne diye oynatır.
Kemal Duru
22.04.2021, 21:59
Bence kalmali oyuncu kaybetmek bu kadar mi kolay. Abdullah hoca baker yeteneksizini ne diye oynatır.
Aynen öyle. Buna isyan etmeyen adamdan futbolcu falan olmaz, çünkü iddiası, kendine güveni yok demektir. Abdulkadir doğru olanı yapmıştır. Sorunu çözecek olan hocadır, her aklına eseni kadro dışı bırakarak bir yere varamazsın.
Sonraki adresi kasımpaşa. Bu tarz karakter olarak kalitesiz oyuncular çok sever istanbul'da yaşayan futbolcuların hayatlarına özenmeyi.
Uzun zamandır hatırlamıyorum bu tarz bir hareketten dolayı kadro dışı kalanı.
Arif Timurcioğlu
22.04.2021, 22:14
Aynen öyle. Buna isyan etmeyen adamdan futbolcu falan olmaz, çünkü iddiası, kendine güveni yok demektir. Abdulkadir doğru olanı yapmıştır. Sorunu çözecek olan hocadır, her aklına eseni kadro dışı bırakarak bir yere varamazsın.
Kemal Bey herkesi eleştirirsin şu olayı eleştirmemen hayret edilesi bir durum neredeyse oyuncu sahaya çıkmayı red etti diye ödül verilmeli diyeceksin.
Kemal Duru
22.04.2021, 22:23
Kemal Bey herkesi eleştirirsin şu olayı eleştirmemen hayret edilesi bir durum neredeyse oyuncu sahaya çıkmayı red etti diye ödül verilmeli diyeceksin.
Can ağabeyim, canım ağabeyim, mesele ilkelerden taraf olmak. Ben Abdülkadir'in ve Avcı'nın tavırlarını ilkeler çerçevesinde yorumluyorum. Kişilere yönelik sempati veya antipatime göre değil.
Can ağabeyim, canım ağabeyim, mesele ilkelerden taraf olmak. Ben Abdülkadir'in ve Avcı'nın tavırlarını ilkeler çerçevesinde yorumluyorum. Kişilere yönelik sempati veya antipatime göre değil.
Yahu doğrudur yanlıştır hocanın tercihi bu. Hocaya posta koymak, oyuna girmemek, tribüne çıkmak. Bu mu ilke? Ben hoca olsam bırak oynatmayı lisansını yırtarım Abdülkadir'in, ha bu beni doğru yapmaz ama orada bir otorite var.
Ne güzel dünya ya futbolcuya hocaya posta koysun, hoca başkanın boğazına takılsın... Kulübe bak.
ÖmürKaradeniz61
22.04.2021, 23:02
Eğer oyuna girme talebini geri çevirdiyse kadro dışı kararı doğrudur,hocanın tercihine futbolcu karışamaz. Futbolcuya dayalı düzene ne olursa olsun karşıyım. Ne demek Baker yerine oynamamışta o yüzden has etmiş. Geçin o işleri yıllardır bu işleri yapan Onur kıvrak bu kulübe kangren olmuştu ne zaman kestik attık Trabzonspor yükselişe geçti.
Eğer oyuna girme talebini geri çevirdiyse kadro dışı kararı doğrudur,hocanın tercihine futbolcu karışamaz. Futbolcuya dayalı düzene ne olursa olsun karşıyım. Ne demek Baker yerine oynamamışta o yüzden has etmiş. Geçin o işleri yıllardır bu işleri yapan Onur kıvrak bu kulübe kangren olmuştu ne zaman kestik attık Trabzonspor yükselişe geçti.
Baker futbol bilgisinin zekatını verse içinden 4 tane Parmak çıkar. İş ahlakından, profesyonellikten falan bahsetmiyorum bile.
lizarazu
22.04.2021, 23:04
Büyük ihtimalle 86. Dakika da oyuna girecekti. Bu kadar geç oyuna alınmayı beklemiyordu galiba. Hoca üstü kapalı eleştirdi aslında. Son dakikalar oyunu tutsak duygulara göre hareket etmesek minvalinde birşeyler söyledi. Bu kadar geç oyuncu değişikliği belki de her futbolcunun zoruna gider. Ancak ben girmiyorum demek olmadı.
Büyük ihtimalle 86. Dakika da oyuna girecekti. Bu kadar geç oyuna alınmayı beklemiyordu galiba. Hoca üstü kapalı eleştirdi aslında. Son dakikalar oyunu tutsak duygulara göre hareket etmesek minvalinde birşeyler söyledi. Bu kadar geç oyuncu değişikliği belki de her futbolcunun zoruna gider. Ancak ben girmiyorum demek olmadı.
Hoca kahraman olmak önemli değil aklını kullanmak önemli deyince ben Uğurcan'a salladı zannettim, Parmak da olabilir bu.
Olayın aydınlatıldığı resmi bir açıklama olmadan kesin birşey demek zor. Yazılanlara göre ise karar doğru fakat hemen iplerin koparılmaması lazım başka yaptırımlar düşünülebilir. Gözü kapalı harcanacak oyuncu değil.
Flavionun başlığına 100 sefer yazmışımdır, adam yedekten geldi iyi oynadı sonraki mac tekrar yedek. Iyi oynadi yedek, şansa biri sakatlandı 11 başladı iyi oynadi sonraki mac yine yedek. Sag sola iforvet arkası mevkisi olmayan her yere koydun tek ses etmedi "yeteneğince" oynadı. Parmak yarısını yapsan oynamazdi demiştim ki beyimiz ufacık şeye bile katlanamaz olmuş. Özevlat değil kulübün sahibi olmuş bunlar.
bingolts
22.04.2021, 23:22
Abdullah AVCI bu takımı perişan edecek. Yaşlı bir takım kurmak tek çabası. Hiç bir iddiası kalmamış takımda alttan bir tane genç oynatmadı şimdiye kadar takımda da genç bırakmadı hepsini gönderdi. Takımı şampiyon da yapsa istemiyorum kendisini. Çünkü bana göre oyuncusuna değer katacak hoca lazım. Bir tek futbolcuyu parlatamadı. Hiçbir futbolcunun mevkisi ile oynamadı. Bir tek H4 sağ bekte oynattı. Bu adamla olmayacağını göreceğiniz zaman geç olacak. Çünkü takım borçlanmış ve yaşlanmış olacak
bingolts
22.04.2021, 23:24
Yusuf sarı geçen maç tekmeliklerini çıkartırken yediği kartla cezalı duruma düşmesi disiplinsizlik değil mi.
bu arkadaşın aklına birileri trabzondan ayrılmayı sokmuş. artık istanbul mu çekici geliyor, farklı takımlarda alabileceği daha yüksek maaş mı bilemem. yol yapıyor.
Mert Oğuzlu61
23.04.2021, 00:10
Yusuf sarı geçen maç tekmeliklerini çıkartırken yediği kartla cezalı duruma düşmesi disiplinsizlik değil mi.
Birisi zaman geçirdi diye kart gördü diğeri antrenörünü iplemeyip oyuna girmiyor neyle neyi kıyaslıyorsun ? Komutanını dinlemeyen asker olur mu ?
Büyük ayıp etmiş, sanki İbrahimovic. TS için joker oyuncuydu ama kendini galiba yildiz, banko oyuncu falan sandı. Gitsin Kasımpaşa, Karagümrük dolansın şu dakikadan sonra takımda gruplaşmalara yol açar, yaptığı cahillik başka bir şey değil.
Mehmet Fatih Silik
23.04.2021, 00:11
Herkes bir Cardozo olamaz tabi
Abdullah AVCI bu takımı perişan edecek. Yaşlı bir takım kurmak tek çabası. Hiç bir iddiası kalmamış takımda alttan bir tane genç oynatmadı şimdiye kadar takımda da genç bırakmadı hepsini gönderdi. Takımı şampiyon da yapsa istemiyorum kendisini. Çünkü bana göre oyuncusuna değer katacak hoca lazım. Bir tek futbolcuyu parlatamadı. Hiçbir futbolcunun mevkisi ile oynamadı. Bir tek H4 sağ bekte oynattı. Bu adamla olmayacağını göreceğiniz zaman geç olacak. Çünkü takım borçlanmış ve yaşlanmış olacak
Pereira'yı gönderip Serkan'a formayı kim verdi ?
Pereira'yı gönderip Serkan'a formayı kim verdi ?
Bizde artistlik yapıp yedek beklemeye razı olmadı. O zaman bırak antrenör ol dedi hala oynayabilirim dedi gitti. Sporting de her maç 90 dk oynuyor :p sene sonu bırakır herhalde. Sevildiği yerde kalmak yerine ülkesine dönmek istedi adam. Ona da bir şey diyemiyorum.
Adama bak oyuna girmek istemiyor
işte bunlar hep taraftarsızlıktan
yallah başka takıma. Sevdiğim oyuncu ama problem değil bu hareketleriyle başka takımlrda almaz zaten. Ancak malatya Denizli dolaşır.
bu arada ben ısrarla kendisinin sağ bek de denenmesi gerektiğini savunuyorum.
Herkes bir Cardozo olamaz tabi
herkes hepi topu 1 yıl oynayıp bu kadar sevgi ve saygıyla anilamaz. cardozo büyük karakter, bahtı açık olsun.
herkes hepi topu 1 yıl oynayıp bu kadar sevgi ve saygıyla anilamaz. cardozo büyük karakter, bahtı açık olsun.
Çok kötü bir futbolcu grubuyla oynadı. Üzülüyorum ya.
Senelerdir hayalimde eski futbolcularla bir sezon açılışı var. Keşke öyle bir şey olsa da, Cardozo'yu izlesek bir daha.
Yok hocam o beyinsizlikten. Hoca da farkında demek ki ceza vermeyi bile luzüm görmüyor.
28 maç 0 gol 0 asist
sorsan dikine oynuyor diyoru
Mert Acar
23.04.2021, 10:13
Yaptığı terbiyesizlik.
Sen bu takımın maaşlı çalışan bir elemanısın.
Teknik direktörüne karşı sorumlusun. O ne zaman ve ne görev verirse yerine getirmek zorundasın.
Buna karşı koymak senin haddin değildir. Hiç bir futbolcunun değil. Kendince haklı olsan bile.
Buna iş ahlakı ve iş etiği denir. Ama belli ki sende iş etiğinden yoksunsun.
pReN@_61
23.04.2021, 12:40
https://www.youtube.com/watch?v=z8HNeHNUr10
Cem Balcı
23.04.2021, 13:05
Senin bu camiaya aidiyet borcun var.Burası seni sen yapan camia.Böyle şovlar,hazımsızlıklar hoş değil.Belki de taliplileri var ondan bir yerlere kapak atmak istiyor,yedek kalmak hoşuna gitmedi.
bordoylamavi
23.04.2021, 13:28
çok fevri hareketleri oluyordu maç içinde de. ama belli ki kafada bitirmiş trabzonu. kadro dışı resim karar çıkmamasına rağmen antremana da gelemeiş. bundan sonraq bize bi faydası olmaz
lazminator61
23.04.2021, 13:30
28 maç 0 gol 0 asist
sorsan dikine oynuyor diyoru
sorsan hyper star. Calim atamiyor, top kapamiyor, mac kazandiramiyor, Cöp Cöp Cööööp
İstikrar sporda çok önemli. İstikrarsızlığını göz ardı edebileceğimiz bir özelliği yok. Yanındakinin performansını düşürmesi ( hem mental hem fiziksel ) nedeniyle doğru bir kadroda yeri yok.
Eğer maneviyat isteniyorsa daha güçlü karakterler üzerinden bu takıma aşılanmalı.
bingolts
23.04.2021, 16:57
En büyük eksikliği Sağ bekte yaşadık buna ne dersiniz
serdaracıl
23.04.2021, 19:30
Hiç kimse trabzonspor’un formasını giymeyi reddedemez. Hoca giy dediği an giyeceksin. Bitti
adiloş bebe
23.04.2021, 20:08
"Terim'in prensi Abdülkadir Parmak" manşetlerini görür gibiyim. Size ancak bu yakışır işte, oralara gider ve kusana kadar koşarsınız. Ne de olsa oralarda buradaki gibi at koşturmanıza izin vermezler.
Altyapıya gerekli psikolojik destek sağlanmadıktan sonra bu tip vakaları daha çok görürüz biz.
fanatikdevri
23.04.2021, 21:44
Bu arkadaş kendini ne sanıyor,neyi tripleri,neyin kafası bu,ayrılacaksan da Trabzonspor Kulübünün imajına zarar veremezsin,beyfendi sanki 10 şampiyonluğun mimarı.
Soner Albayrak
23.04.2021, 23:44
Trabzonspor sayesinde 35 yaşından sonra hayatında bir daha çalışmamayı garantiliyorsunuz ama iş artistliğe gelince en başta siz minzi tayfa varsınız.
Yönetim galiba affedecek bunu.
Yaptığından dolayı kadro dışı bence az, kovulmalıydı.
ben oyunca sokacağım girmeyecek hee. adamı orada köyüne yollarım..
defolsun gitsin
Doğukan Uçan
24.04.2021, 10:01
0 gol 0 asist
kariyerindeki en büyük başarı basel maçında frikikten gol atması.
ne kadar kötü bir orta sahamız var buna bakarak anlayabilirsiniz.
Bu kadar vasıfsız olup bu kadar el üstünde tutulan çok adam olmadı bu kulüpte çok şanslısın..
Soner Albayrak
24.04.2021, 14:54
Fırsat varken kovulmalı kulüpten.
Cem Balcı
24.04.2021, 14:57
Fırsat varken kovulmalı kulüpten.
Makul bir rakama satarız,değeri fena değil (:
Parmak'ı futbolcu olarak ve yansıttığı karakter üzerinden hiç sevmem.
Bu kadro dışı kalma sürecindeyse aklımda soru işaretleri var. Üst üste başarısız sonuçlar alan bir takım ve geçmişte burnundan kıl aldırmayan ve başarısızlığını oyunculara yüklemeyi seven bir teknik adamımız var.
Abdullah hoca'nın yaptığı işi beğensem de bugün Parmak'ın kadro dışı kalması yüzde yüz haklıdır diyemiyorum. Kafamda ciddi soru işaretleri var.
Doğukan Uçan
24.04.2021, 18:34
Zaten gelecek sene trondsen olacak kimin yerine kadroya girecek?
Satın gitsin misyonunu tamamladı.
Mustafa Çakar
24.04.2021, 18:36
Parmak'ı futbolcu olarak ve yansıttığı karakter üzerinden hiç sevmem.
Bu kadro dışı kalma sürecindeyse aklımda soru işaretleri var. Üst üste başarısız sonuçlar alan bir takım ve geçmişte burnundan kıl aldırmayan ve başarısızlığını oyunculara yüklemeyi seven bir teknik adamımız var.
Abdullah hoca'nın yaptığı işi beğensem de bugün Parmak'ın kadro dışı kalması yüzde yüz haklıdır diyemiyorum. Kafamda ciddi soru işaretleri var.
%100 değil %1000 haklıdır, hoca Parmak’ı oyuna sokmak istediğinde şımarıklık yapmayıp görevini yapsaydı belki son dakikada o golü yemeyecektik.
Bunun hesabı sorulur.
BatuhanB
24.04.2021, 19:20
Kendisinin Avrupa'ya gidebilmesini dilerim ama yurt içinde kalacaksa başka kulüplerde tribüne oturmamasını tavsiye ederim. Kalıcı olur sonra...
Güle güle.
bahadır2561
24.04.2021, 19:32
Darısı diğer vasat Trabzonlulara
İ. SARAL
24.04.2021, 21:08
Yaptığı hareket kabul edilemez. Seneye kadroda olmasını isterdim ama yapacak bir şey yok.
Kadro dışı kaldığı kendisine bildirilmemesine rağmen antrenmana gelmediğini unutmayın..
25 yaşından sonra futbolcu olunmaz..
Profesyonel zaten değil..
Blessed61
24.04.2021, 23:37
Hareketleri çok disiplinsiz ve kınıyorum, fakat bu kadro disi konusunu illaki bukadar açık mi yapmamız lazım? Sonuçta bir oyuncumuzun marketteki degerini düşürüyoruz böyle.
ÖmürKaradeniz61
25.04.2021, 03:04
Ne değeri ya,sanki dersin çok büyük oyuncu. Bu pasaklılara yüz vermeyin postalayın gitsin ,Abdullah hocayı dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
ÖmürKaradeniz61
25.04.2021, 03:11
%100 değil %1000 haklıdır, hoca Parmak’ı oyuna sokmak istediğinde şımarıklık yapmayıp görevini yapsaydı belki son dakikada o golü yemeyecektik.
Bunun hesabı sorulur.
Yahu Abdullah hocanın ben oyuncu kadro dışı bıraktığını hatırlamıyorum bile neye göre başarısızlığını oyunculara yıkmak istiyor diyor vatandaş ayrıca hocanın neyi başarısız?
LittleFinger
25.04.2021, 04:35
Abdülkadir Parmak Hatayspor maç performansı ; 0 Orta0 Şut0 Şut Pası0 Top Kapma0 Başarılı Top Kapma0 Uzaklaştırma0 Pas Arası Kesme0 Adam Geçme0 Hava Topu Kazanma0 Faul Yapma0/2 İkili Mücadele Kazanma
@TSerdarSx
https://twitter.com/TSerdarSx/status/1383489095167463428
Güle güle.
İstanbulspor'da Onur Ergün var, 3 senedir takip ediyorum. 10 basar buna. Kulübede alternatif olur.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abdülkadir Parmak Hatayspor maç performansı ; 0 Orta0 Şut0 Şut Pası0 Top Kapma0 Başarılı Top Kapma0 Uzaklaştırma0 Pas Arası Kesme0 Adam Geçme0 Hava Topu Kazanma0 Faul Yapma0/2 İkili Mücadele Kazanma
@TSerdarSx
https://twitter.com/TSerdarSx/status/1383489095167463428
Güle güle.
bu şahıs güya ortasaha oyuncusu şimdi vay be!!
Yakın zamanda da kendini yere atmalara başladı
Güç yok, kuvvet yok hemen kendini yere at
az kaldı gidecek
lazminator61
25.04.2021, 18:18
Bir derbi maçı son dakikalar 1:0 öndesin takımlar bir bütün olup son düdüğün beklemek varken tribüne çıkmak ne demek bunun izaha yok arkadaş
Buna ne desek az gelir. 2 oyuncu değişikliğini görünce tribüne çıkmış beyzademiz. sen kimsin kardeşim? hadsiz adam!
pReN@_61
26.04.2021, 13:22
:N
Tek temennim forma giyeceğin ilk maçta tribünde taraftar olması..
Deffolup gideceksin hem de küfür kafirle
Kemal Duru
29.05.2021, 22:48
Bu takımın da, milli takımın da değişmez oyuncusu olacak yetenek var sende. Burada yazan tiplere bakma, sen işinle ilgilen kardeşim. Yalnız değilsin merak etme. Sen sadece futboluna odaklan, seni çekemeyenler her zaman olacaktır. Onlara da en güzel anten benden hediye.
Seviliyorsun aslan parçası!
pReN@_61
30.05.2021, 00:57
galatasaray sayfasını takibe devam mı hacı ?
Hâlâ konunun yetenek(sizlik) olduğunu zannediyorsunuz.
Serkan Asan ile bir derdim yok, Hüseyin Türkmen ile bir derdim yok, hatta Zeki Yavru ile de bir derdim yok. Evet, yetenekleri kısıtlıydı ama terbiyesiz değildiler.
Terbiyesizliği midesi kaldırana afiyet olsun. Artık kim kimin boğazına takılıyorsa… Moda zaten bu kulüpte…
Ozan Yılmaz
31.05.2021, 00:44
Bu kara leke silinmez
Kendine yeni sezon için kulüp bulmalı
Yoksa kariyeri için çok daha kötü olacaktır.
jairzinho
31.05.2021, 02:45
"Parmak yeteneğinde oyuncu"
Bunu bana anlatmak isteyen var mı?
el cevap :
https://www.youtube.com/watch?v=WI-lRFdIC_k
7:15 ten itibaren
Onur Akyüz
31.05.2021, 03:33
Hakettiğini bulacaksın aslan parçası o zaman göreceğiz sahaya çıkmamak neymiş, sahada kezban gibi trip atmak neymiş sana taraftar gereğini yapacak.
Doğukan Uçan
31.05.2021, 11:33
beyler benim düşüncem bu adamın takımdan yollanması yönünde. özür işi falan hikaye. patronunuz iş verse yapmasanız ya da keyfi olarak işe gitmeseniz başınıza ne gelir? Bu sorunun cevabını verirseniz olayı çözersiniz.
Gökhan Balcı
31.05.2021, 16:03
Taraftarın genel kanısı buradaki gibiyse oynayacağı varsa da oynayamaz zaten ki bence olması gereken de budur. Çok geçmeden kulüp bulması kendisi için en hayırlısı olacaktır.
Bu arkadaş tekrar bu takımın formasını sırtına geçirirse gidip Onur Kıvrak'tan özür dileyelim.
artvints
02.06.2021, 12:59
Hakettiğini bulacaksın aslan parçası o zaman göreceğiz sahaya çıkmamak neymiş, sahada kezban gibi trip atmak neymiş sana taraftar gereğini yapacak.Karısına mi küfür edecek taraftar yine ne yapacak ?
Yalan haberlere de başlanmış bu uşağın sonu eyi değil. Daha kampın yıldızı oacak :)))
https://www.fotomac.com.tr/trabzonspor/2021/06/02/parmak-hirs-kupu
Onur Akyüz
02.06.2021, 14:08
Karısına mi küfür edecek taraftar yine ne yapacak ?
Taraftar bir futbolcuyu istemezse o futbolcu oynayamaz
Sefer A.
02.06.2021, 14:31
Karısına mi küfür edecek taraftar yine ne yapacak ?
yoo, kendisine
Yalan haberlere de başlanmış bu uşağın sonu eyi değil. Daha kampın yıldızı oacak :)))
https://www.fotomac.com.tr/trabzonspor/2021/06/02/parmak-hirs-kupu
ooo kampin yildizi haberleri geliyor aynen :D
artvints
02.06.2021, 14:44
Taraftar bir futbolcuyu istemezse o futbolcu oynayamazKimin oynayıp oynamayacağına hoca karar verir, onun işidir.
Ekrana yansıyan birşey olmadı. Hoca kadro dışı kararı verdi, yine oyuncuyu affeden de kendisi.
Taraftar dediğin de her görüşte birleşen şeffaf bir oluşum değil. Herkes görüşünü belirtir, hoca kararını verir, maç başlayınca da bunlarla uğraşılmaz.
Oynanacak ilk maçta sen göreceksin falan diye oyuncu tehdit etmek, hedef göstermek oyuncunun yaptığı hatanın bin kat üstünde bir yanlıştır.
artvints
02.06.2021, 14:48
yoo, kendisine
ooo kampin yildizi haberleri geliyor aynen :DOyuncuyu hedef gösterip bilendikten sonra olacakları kontrol edemezsin, karısına küfreden de olur, annesine de.
oksoholu
02.06.2021, 15:07
Bu çocuğun futbol stilini beğeniyorum...………..
Ve bu çocuğa yapılanlardan da rahatsız oluyorum. Kulübün yaptıkları değil kulüp işverendir istediğini yapabilir kadro dışı bırakır affeder satar bu onların hakkı ben taraftardan bahsediyorum beğenmeyebiliriz bu takımda ondan yeteneksiz topçu mu yok beğenmediğimiz bir sürü topçu vardır hepsine küfretmiyoruz bir hata yaptı ve özrünü diledi bu takımın başkanı var yöneticisi var takımın hocası var bize ne biz taraftarız o gidecek bu kulüpte kalamaz ben babamın mekanında bu kelimeleri kullanamıyorum kulübe beş kuruşluk katkımız var herkesten hesap soruyoruz
Parmak babamın uşağı değil şu takımın orta sahasında 3 yıldır oynuyor ve verim alınıyor daha ne istiyorsunuz verim alınamazsa zaden satılacak değeri niye hiç ediyorsunuz bir forma bir kombine aldık diye milyon dolarlık topçuyu çöp etmeye ne hakkımız var
Onur Akyüz
02.06.2021, 16:02
Kimin oynayıp oynamayacağına hoca karar verir, onun işidir.
Ekrana yansıyan birşey olmadı. Hoca kadro dışı kararı verdi, yine oyuncuyu affeden de kendisi.
Taraftar dediğin de her görüşte birleşen şeffaf bir oluşum değil. Herkes görüşünü belirtir, hoca kararını verir, maç başlayınca da bunlarla uğraşılmaz.
Oynanacak ilk maçta sen göreceksin falan diye oyuncu tehdit etmek, hedef göstermek oyuncunun yaptığı hatanın bin kat üstünde bir yanlıştır.
Futbolcu ben sahaya çıkmıyorum diyemez.
Ben bizzat protesto edeceğim tribünde olursam. Evet bu bir tehdit ise ben tehdit ediyorum, sen de alkışlarsın sahaya çıkınca, isteyen istediği tepkide birleşir, bunu da görürüz.
Semih AYDIN
02.06.2021, 18:47
Aslında iyi topçu :)
Hoca affettiyse saygım var ama hocaya...
Her ne kadar sevmesemde şu kriz döneminde aldığı az maaşla kadroda kalması mantıklı az sorumluluk altında daha faydalı olacaktır.
bahadır2561
05.06.2021, 09:06
İkinci Volkan Şen vakası yaklaşıyor.
Geç olmadan gönderin gitsin.
Onur Erçetin
05.06.2021, 17:37
Arkadaşlar yabancı bir oyuncu olsa bu kadar üstünde durmazdık muhtemelen.Evet yaptığı çok büyük bir yanlış ama gece gündüz bunu konuşmanın da bir anlamı yok artık.Dışarıdan gelen oyuncuların şehre uyumunda Trabzon asıllı oyuncuların en kötü bir rolü olur mutlaka.Kadroda kalsın.
Adam ne yaptı affedildi işte çok şey bekliyorum.
Bedri Sertkaya
13.06.2021, 01:05
Torpilli başka bir özevlat daha
Telonyus
20.06.2021, 11:26
bundan bir şekil kurtulmamız lazım. Avcı hocam umarım bundan nasıl kurtulacağımızı kurgulamıştır. Her hareketi itici herifin ya, diğerleri yine gözüme sevimli görünüyor ama buna katlanılmaz 1 yıl daha
Seyircili oynanan maçlarda fena tepki yiyecek. Antipatiyi kendisi oluşturdu.
Bazı öz evlatlar neden sevilmiyor sorusunun cevabı gibi bir paylaşım olmuş.
Benim gözümde Doğan Erdoğan bundan daha büyük Trabzonsporludur.
Gördüğüm en artniyetli öz evlat. İnanılmaz şekilde takımda tutuluyor
Ben göremiyorum ne yapmış yine.
Kemal Duru
21.06.2021, 22:32
https://twitter.com/61saat/status/1406975212160274432?s=21
Moderatör arkadaşlar, bu gencoya ceza verelim.
Onur Akyüz
22.06.2021, 00:46
Kadro dışı kalmış bir topçunun ısrarla taraftara laf sokmaya çalışması büyük bir zeka sorunudur.
Bu şekilde davranarak kulübün satması için bir ortam oluşturmaya çalışıyor diye düşünüyorum.
artvints
22.06.2021, 01:05
Kadro dışı kalmış bir topçunun ısrarla taraftara laf sokmaya çalışması büyük bir zeka sorunudur.
Bu şekilde davranarak kulübün satması için bir ortam oluşturmaya çalışıyor diye düşünüyorum.Taraftarın soktuğu laflar karşısında bence çok büyütecek birşey yok.
https://www.youtube.com/watch?v=FVpUUDjvF_Y
Sefer A.
22.06.2021, 01:21
Taraftarın soktuğu laflar karşısında bence çok büyütecek birşey yok.
taraftar hakli olmasa neyse,, ama hakli... bir de necdet denen herife bak bu kadar akilsiz miymis la bu ? yoksa bir tek Trabzon'a artislik yapabilenlerden mi ?
Parmak adam olsa, biraktim topçulugunu, kendi kendine sunu sorgulayip menejerine hop der : "ya ben gsde olsam, hocam da terim olsa, bu neco menejer ayni durumda ayni hikâyeyi paylasir miydi?"
gerçek Trabzonsporlu ise, yapacagi budur, ama nerdeeeee.... miçtigimin Trabzon düsmani fuzuli memleketli herifleri Trabzonspor'a artislik yaparken hos gören zihniyetin de taaa.... utanmaz rezil... Trabzonlu olsan ne olur lan Parmak ?
Ben ayni tepkiyi vermek istesem bile bunu sirf menejerim falan diye kirk yabanciya yaptirmam, zâten öyle menejer almam da o ayri...
Trabzon'la Trabzonspor'la yeri gelir dalga da geçersin, ama kendine saklarsin ya da çevrenle, gidip de kirk yabanciyla ve de apaçik paylasimla degil...
ben su an Trabzonspor'un baskanina da söverim, ama 1dk sonra fbli artisin teki gelip baskanla dalga geçerse susturur karsilik veririm...
fbliler kim lan ? necdet kim ? bu terbiyesizlikleri bunlara yaptiranda bunlara prim verenlerde kabahat...
zamâninda ersun ile tercümanlik yapan görkem ekal hiyarini da instada sürekli yalayan bâzi ergen taraftarlarimiz vardi, kaç kere dedik fbli hiyarlara yalakalik yapmayin diye, heh ne oldu hakliydikkazandik paylasimi yapti kendisi, essogluessegin teki...
kirk yabancinin beni savunup bana söven taraftarla dalga geçen yâni beni güyâ savunani degil, bana söven taraftarlari tercih ederim...
o savunur gibi görünenlerin amaci, x kisi üzerinden Trabzonsporlular'la dalga geçmekten baska bir sey degil..
onun için, istisnâlari falani bilmem ama hakiki özevlatlari ve bizi harbiden seven anadolu çocuklarini toplar, ege mege oralardan zerre kimseyi almam... oralarin 90%'i bize düsmandir... çürük özevlatlari da kovarim... yurt içi yurt disi nerde yetenekli Trabzonsporlu var hepsini toplarim...
degil 3, 33 yerli ile hattâ yerlinin yerlisiyle oynamamiza hiç karsi degilim, ama :
- topçu olacak
- adam olacak
kaç tâne yerli çikiyor böyle, alabilecegimiz ? 5 ise 5 al, 10 ise 10, 20 ise 20
bizim utanmamiz gereken sey, yerlinin yerlisi fuzuli topçulara edilen küfürler degil, Gökdeniz gibi topçulari 200bine almayip kiytirik Antalya'ya kaptirmaktir...
örnekler çogaltilabilir
Onur Akyüz
22.06.2021, 01:25
Taraftar dediğin milyonlarca kişi. Bu kalabalıkla profesyonel bir futbolcu aynı kefeye konulur mu?
Bu bakış açısı hiç doğru değil. Futbolcu taraftarla olumsuz etkileşimlere asla girmemeli.
pReN@_61
22.06.2021, 10:15
Hanifta reiz.
Telonyus
22.06.2021, 10:27
Zamanında lakap takılan Soner > 5 x bu. Onun en azından bir klası vardı.
Soner, futbolunun zekatını verse içinden 5 tane Parmak çıkar.
Hiç ki babasının hayırına oynuyor zaten pardon oynamıyor. Koca takımı elinde oyuncak sanan bu tipleri sadece kimliğinde Trabzon yazıyor diye bu kadar sahiplenmenin manası ne,
İyice antipatik oldu hadi menajerinin aklı yok seninde mi aklın yok diyeceğim de neyse :)
Trabzonspor'a yerleşmiş Derin Özevlatçı Yapılanma'nın korumasındaki bir futbolcu.
Kemal Duru
23.06.2021, 12:52
İyice antipatik oldu hadi menajerinin aklı yok seninde mi aklın yok diyeceğim de neyse :)
Adam takımı için izin gününde hazırlık yaptı diye antipatik oldu, olaya bakar mısın?.. Size yıllık 1,5 milyon euroyu hacılayan PTT topçuları layık.
Adam takımı için izin gününde hazırlık yaptı diye antipatik oldu, olaya bakar mısın?.. Size yıllık 1,5 milyon euroyu hacılayan PTT topçuları layık.
:D:D:D
Takımı için sağlığını hiçe sayan, özel hayatını bitiren bu Parmak'ın hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Her şey takımı için. Büyük Trabzonsporlu, Abdülkadir The Great Parmak!
Samet Berber
23.06.2021, 15:39
Oynayacağı ilk seyircili maçta küfür kıyamet yuhlanacağını bunun sonunda da ağlayarak sahayı terk edeceğini düşünüyorum.
Telonyus
23.06.2021, 15:47
Oynayacağı ilk seyircili maçta küfür kıyamet yuhlanacağını bunun sonunda da ağlayarak sahayı terk edeceğini düşünüyorum.
gitmezse kulubeye mahkum yarım devre takılır devre arası kendi kaçar :D kampta bile olacağını sanmıyorum. İlk kamptan sonra hoca İstanbul kampına almaz belki. Şu yabancı kuralı olmasa ne güzel kurtulmuştuk bunlardan.
artvints
23.06.2021, 16:14
Oynayacağı ilk seyircili maçta küfür kıyamet yuhlanacağını bunun sonunda da ağlayarak sahayı terk edeceğini düşünüyorum.Pek bir düşünce ürününe benzemiyor ama neyse.
Allah kahretsin, korkutum basima geldi. adami affetmisler. Ve sampiyon olana kadar burdayim demis... offffffffffffff bi gidin ya, huseyin turkmenida alip defolup gittiginizde biz sampiyon olacaz zaten.
Cidden seyircili maclar baslasin zaten sende turkmende oynayamicaksiniz bu takimda. Corona en cok size yaradi cakma futbolcular
Belli bir vasatı olduğu, makul bir rakama oynadığı ve yerli olduğu için eskiden fena bulmazdım.
Fakat bu arkadaş hem hizipci, hem düşük iq'lu hem de pişkin çıktı.
Bu saatten sonra dikiş tutmaz.
Cehaletiyle kendisine iyi yolculuklar dilemek en doğrusu.
Cem Balcı
14.07.2021, 19:55
Bildiğimiz gibi oynamaya devam.
bahadır2561
15.07.2021, 09:59
Ağlaya ağlaya çıkacak stadyumdan.
Yiğit SARI
15.07.2021, 10:44
Hala kaptan olarak sahaya çıkabiliyor olması beni çok rahatsız ediyor
Hala kaptan olarak sahaya çıkabiliyor olması beni çok rahatsız ediyor
Bırakın kaptanlığı sahaya çıkma ihtimali olması bile rahatsızlık verici.
Harun-61
16.07.2021, 10:26
Çok büyük ihtimal bu yaşanacak, üzücü.
Yiğit SARI
16.07.2021, 11:01
Bırakın kaptanlığı sahaya çıkma ihtimali olması bile rahatsızlık verici.
Yabancı sınırı belası işte
https://twitter.com/Alpk6761/status/1417224185546481670
Muhammet YILMAZ
26.07.2021, 20:02
yazıklar olsun senkaptan çıkarana
Doğukan Uçan
26.07.2021, 21:51
bizde eleştirdik tamam ama hocadan özür dilediyse abartmaya gerek yok.
kaldı ki iyi bir parmak bu takımda banko oynar.
bugün kasımpaşa maçında ikinci yarı oyuna girdi takım orta sahada hareketlendi.
icimden bi ses molde macinda abdullah hocanin berat yerine bununla basliyacagini soyluyor. umarim icimdeki ses yanlistir
serdaracıl
10.08.2021, 22:51
Neden? Geçen yıl yaptığı büyük hataydı. Hepimiz eleştirdik. Ancak artık geride kaldı. Şimdi şampiyonluk için savaşma zamanı. Stattan omuzlarda çıkacak inşallah.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.