Orijinalini görmek için tıklayınız : 28. Hafta | Akhisar Bld 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu...
YAŞIM 30 TANSİYONUM 16 artık daha fazla söz söylemeye gerek yok artık ne kadar konuşsak boş
Bence takımda seneye kaleciler ve Zeki dışında kimse kalmamalı yoksa aynı tas aynı hamam devam edecek gibi geliyor bana... İşin kötüsü Serkan dışında sözleşmesi biten de yok bence hepsi kalacak bombaya bak
memozcan
07.04.2013, 22:03
Hani ucubeler sirki diye bir film var izlediniz mi bilmiyorum.Bizim takım aynı öyle herbir kendince bir ucube şu mustafaının sahadaki duruşuna,zokora denen şebeğin, bamba denen hödüğün hal ve hareketkerine bakın 11 ucube var sahada ve biz başarı bekliyoruz nasıl olcak peki bu?
o değilde ben en fazla sene başında burak gitti artık takım oyunu oynayacağız diyen akıllı arkadaşları merak ediyorum. hala ahkam kesmeye devam ediyolar mıdır?
okan6161
07.04.2013, 22:06
Tabiki suçlu taraftardır.
Adam TRABZON bostepede 3 tane rezidans alacak, Havaalanında villa alacak , 300 bin Tl'lik araba binecek ben de asgari ücretimle her hafta maça gideceğim, lisanslı ürün alacağım, kulübe üye olup aidat ödeyeceğim, dergisini , taraftar kartını, kredi kartını alacağım..
O maçtan sonra kebapçıda yicek, lailada eğlenecek
Ben eve gelip 3 tane apranax içeçeğim .
Suçlu benim evet bütün bunların yanında sahaya da girip o ruhsuzların yerine de oynamam lazım :)
okuduğum en güzel yorum
cakalkerem
07.04.2013, 22:07
güzel yazı aynen
arifberkay
07.04.2013, 22:08
Tolunay hoca Trabzonspor'u düsürmek için elinden geleni yapiyor, bu takima bunun için getirilmis birisi kendisi, benim fikrim bu....
Aynı fikirdeyim özel olarak bu göreve getirilmiş gibi takımın oynamaması için elinden geleni yapıyor....
Alper Calik
07.04.2013, 22:30
Tolunay hoca,
Uçarak kosarak geldin ates barut dedin. Manisa gibi bir takim ile Trabzonspor oynuyor "atanin kazanacagi bir mac idi" diye yorum yapiyorsun? Hayrola Tolunay, gs veya sikebahce veya bjk ile mi oynadik biz? Manisa 1 gol atinca kazanacak ise senin orada isin ne? Manisadan 1 gol yedi diye Trabzonspor kaybedecek ise (teknik direktoru bunu kabullenmis) sen ne yapiyorsun?
Neyse ben sunu soyleyeyim. Trabzonspor un ortalama oyuncu kalitesi, su an bizim uzerimizden olan takimlarin hepsinden de mi kotudur? Elbette degil !
O zaman bu sonuc Tolunay in ustun basarisidir. "Ama oyuncular onun kadrosu degil ki" diyecek olanlara 2 sozum var
- O zaman neden kosarak ucarak gelip sanki butun problemleri biliyormussun, cozumu biliyormussun gibi ates-barut laflari ettin? Temkinli davransaydin
- Oyunculari secmemis olsa da, ustumuzdeki tum takimlardan daha mi kotu bizimkiler?
Bu takim teknik direktorsuz oynasa bu kadar puan alirdi zaten.
Tolunayın suçu yok onun çapı belli onu takımın başına getiren asıl suçlu
Alper Calik
07.04.2013, 22:44
Tesekkur ederim, cok dogru. Bunu soylemeyi unuttum.
Enes Başkaya60
07.04.2013, 22:49
Yazıklar olsun ruhsuzlar ordusu ve bu takımı başımıza getiren Sadri Şener Yazıklar olsun senin karakterine...
TS tarihinin en rezil oyuncuları olarak nam saldılar helal olsun
cakalkerem
07.04.2013, 22:53
10 da 10 .....9 da 9... 8 de 8... 7 de 7....6 da 6.....5 te 5.....sallamaya devam her hafta soy soy ye
Dışarıda işim olması nedeniyle maçı radyodan takip ettim. Diyecek söz bulamıyorum doğrusu. TRT spikeri Murat Ünlü'ye bile rezil olduk.Adam, Trabzonsporun koca maçta ciddi akını yok deyip durdu boyuna.
Alayınız (futbolcular-teknik yönetim) haramzade köpeksiniz. Aldığınız paralar,o şehirde soluduğunuz hava gırtlağınızda kalsın. Haysiyetsiz ruhsuz sürüsü.
Tolunay Hoca sanada yazıklar olsun. Bende kulüpteki manevi ağırlığını koyar,hiç olmazsa böyle kıytırık rakipleri yeneriz diye düşünüyordum. Adrian gibi bir adamı kenarda bekletip ne idüğü belirsiz Alanzinho ile sahaya çıkıp üstüne son 10 dk adamı içeri sokmandan taktik bilgini belli ettin.
Ne diyoruz haftalardır? Bu takım tek forvet OYNAYAMAZ,OYNAYAMAZ,OYNAYAMAZ!
Madem o Henrique denilen su aygırına bu kadar bağlısın bari onun yanına ikinci bir forvetle oyna bunada pres/baskı görevini ver. Bitiriciliği diğeri yapsın.
Ama nerde o kafa? Şenol Hocanın obsesif takıntılarının aynısını sende görüyorum. Tez zamanda Mustafa Hoca getirilmeli. Bu kepazelikten sonra benim umudum kalmadı zira.
Ne olursa olsun, ne yaşatırsan yaşat
İnadına,sonuna kadar Trabzonspor!
İnadımız Renkler için
İnadımız Onurumuz için
Sizin gibi haysiyetsizler için değil...
Mustafa Ayazoğlu
07.04.2013, 22:54
tolunay her demecinde bin pişman imza attığına
ateşle barut ?
Gs taraftarı 2yıl önce takımlarını sürekli protesto ediyordu bizimkilerde tık yok
Yunus Danışmaz
07.04.2013, 23:01
Adam defans çıkartıp forvet alıyor, bizimki forvetin yerine forvet alıyor..
cakalkerem
07.04.2013, 23:01
haftaya ordu'da döşer bize....rahat olun
İgzas-61
07.04.2013, 23:08
Açıkcası Akhisarı yeneceğimizi düşünüyordum. Çok rezil bir durumdayız maalesef...
şu 18lik salih bile neler yaptı
uzungöllü
07.04.2013, 23:10
akhisar maçına tek forvetle çıkan adama ben antrenör demem... korkaklığa gerek yok...
hamzaoğlu gekas'ı son yarım saat aldı... kenan'ı sona sakladı ve maçı çevirdi... işte antrenörlük budur...
takımın kötü olmasında tolunay hoca nın da katkısı çok maalesef...
gene yüzümüzü yere baktırdılar.
Adem Erdoğan
07.04.2013, 23:12
Eskiden futbolcular dayak yerdi it gibi oynardılar, şimdi öyle bir korku yok, çok rahatlar.
zafer6161
07.04.2013, 23:20
maçı izlerken 30 dk da uykuya daldım...42 dk da uyandım...
zevksiz bir maçtı...izlerken bile işkence çektiriyorlar...
Açıkcası Akhisarı yeneceğimizi düşünüyordum. Çok rezil bir durumdayız maalesef...
Gecmisten gelen bir aliskanlik saka falan degil zordaki takimlara hep puan vermisizdir gariban dostuyuz):
haymatloshan
07.04.2013, 23:37
Ligin en az gol atan 4.takımıyız sahaya forvet diye Halil'i sokuyor birde utanmadan.
Harun-61
07.04.2013, 23:46
Lig bitsede kurtulsak bu eziyet'den.
Bu Futbolcular yüzbinlerce € para kazaniyor, helal'midir Allahualem...
tek kelime ile teknik kadro dahil hepsini
YAZIKLAR OLSUN
!!!
DEEP BLUE
07.04.2013, 23:53
rakip hoca çağdaşı çıkarıp gekası alıyor bizim hoca henriqeyi çıkarıp halili alıyor.. bu değişiklik bir fark değil midir?
Biz ne deduk...
Biz ne deduk...
Ümit, TS'a hoca adayın kimdir? Sen olsan kimi getirirdin?
Adam 94'lü Salih'i oynatıyor biz hala Emre bekliyoruz oynayacak diye.
Fatih Birinci
07.04.2013, 23:57
Degerlı kardeslerım ben önce sunu belırtıyım kı kımsenın adamı degılım zaten almanyadan katılıyorum.ben o kadar cok trabzonsporu sevıyorum kı ınter deplasmanına 60 kısılık otobüs kaldırdım canımdan cok sevdıgım trabzonspor ıcın calınan sampıyonlukta cocuk gıbı hüngür hüngür agladım fenerlılerle tekme tokat kavga ettım,su bır gercek kı bız taraftar olarak kenetlenemedık sehırımıze baskanımıza senol hocaya kımseye sahıp cıkamadık.sadrı sener sucludur hatalıdır evet ama kımse ona ıhanet veya bılerek takıma zarar verdıgını söyleyemez ayıptır günahtır.o degılmıydı bizi sampıyon yapan?o degılmiydi cakallara karsı tek başına savaşan?bızlerı utandıracak ne yaptı?şıke mı yaptı?sportıf anlamda dibe vurduk evet ama b8z trabzonsporuz her türlü ayaga kalkacagız.bız kendımıze sahip cıkalım ki serefsızlerın agzına düşmeyelım.hepınıze saygılar
DEEP BLUE
08.04.2013, 00:00
Ümit, TS'a hoca adayın kimdir? Sen olsan kimi getirirdin?
Bunu en iyi sen bilirsin Metehan'ım... İsim belli... :)
Büyük oynanacaksa ismi biliyorsun... Yok ''küçülerek büyüme'' modeli tercih edilecekse yerlinin yerlisi olanı...
Alper Calik
08.04.2013, 00:08
Ümit Bey,
Öyle söyleyip kaçmak yok :)
Geçen haftadan belliydi yenileceğimiz şaşırmadım.
memmedaga
08.04.2013, 00:13
şu 18lik salih bile neler yaptı
Salihi bizim akilli menecerler yuzunden elimizden kacirdik 200 bin daha vermedik emreyi aldik
Bunu en iyi sen bilirsin Metehan'ım... İsim belli... :)
Büyük oynanacaksa ismi biliyorsun... Yok ''küçülerek büyüme'' modeli tercih edilecekse yerlinin yerlisi olanı...
Bilsem niye sorayım :) Çok zaman geçti, inan unuttum :)
memmedaga
08.04.2013, 00:18
yahu kardesim asil bize noluyor
biz niye bu kadar tepkisiz olduk
eskiden olsa futbolcu doverdik, tesis basardik ne bileyim yonetim istifa diye tribunleri yakardik
o zaman yanlis oldugunu dusunurdum ama sike surecinden sonra sanki bizi ruhsuz
yaptilar
hic tasvip etmedigim seyleri artik arar oldum.
artik tepkisiz ruhsuz kendi halinde bir anadolu takimi olduk yeter artik Trabzonda futbolcumu dovuyoruz tesismi basiyoruz yonetim binasinimi tasliyoruz ne yapiyorsak yapalim kimse bana bunlarin yanlis isler oldugunu soylemesin bu futbolculardaki ruhsuzlugu gordukce deliriyorum.daha once bu tur magandaliklara cok karsiydim
simdi bunlari gorunce zaman bu konuda magandalik zamani diyorum
DEEP BLUE
08.04.2013, 00:24
Ümit Bey,
Öyle söyleyip kaçmak yok :)
Yok be kardeşim, kaçmıyorum. Ancak açık açık isim yazmayı tercih etmiyorum. Küfür ve hakaretin her türlüsünü gördüm burda.
Bir şeye üzülüyorum, Trabzonspor'un geçmişini bilmeyenler, geleceğini dizayn etmenin çok kolay olduğunu zannediyorlar. Teknik adam ismi bir yana, kulübü acilen ''uzun sokak şürekasının'' elinden kurtaramaz isek değişen çok fazla bir şey olmaz.
Hep söylüyorum,
Oyun büyük... Ülke ve dolayısıyla futbol yeniden dizayn ediliyor. Kansız devrim yapıldı bitti. BOP'nin yol haritasında Franko'nun veya Mussolini'nin izleri açıktır. Artık iki lokomotif kulüp ve diğerleri var. Biz ailecek sınıfta kaldık. 3Temmuz sürecini halen okuyamayan Trabzonsporluların oranı en az %90'dır bence... O nedenle biz ''isyan ve anarşizm'' dedikçe, büyük resmi göremeyen bebeler bize vuruyorlar burada...
Bu durumda hoca ismi versem ne yazar, vermesem ne... Yabancımız değil zaten hoca adayım...
Alper Calik
08.04.2013, 00:25
En basta para ve siyaset bizi bu hale getirdi.
Birseylerin degismeyecegine inandik.
Ve de yonetimimiz de hakkimizi aramayip bizi uyuttu, adeta caktirmadan gazimizi aldi, frenledi.
Bunlardan en onemlisi, sikecilerin arkasindaki siyasi destek.
Alper Calik
08.04.2013, 00:28
Maalesef ben de buna inaniyorum. Futbolun uzerinde de buyuk bir degistirme isi var ve orada bize bicilen gorev figuranlik.
.....
Hep söylüyorum,
Oyun büyük... Ülke ve dolayısıyla futbol yeniden dizayn ediliyor. Kansız devrim yapıldı bitti. BOP'nin yol haritasında Franko'nun veya Mussolini'nin izleri açıktır. Artık iki lokomotif kulüp ve diğerleri var. Biz ailecek sınıfta kaldık. 3Temmuz sürecini halen okuyamayan Trabzonsporluların oranı en az %90'dır bence... O nedenle biz ''isyan ve anarşizm'' dedikçe, büyük resmi göremeyen bebeler bize vuruyorlar burada...
Bu durumda hoca ismi versem ne yazar, vermesem ne... Yabancımız değil zaten hoca adayım...
Maçı izlerken bir taraftarımız bağırıyor.
"Hocaaa çıkar ha o Henrique'yi da..."
"Hocaaa Henrique'yi çıkar laaan..."
*
Sonra değişiklik için tabela kalkar; Henrique çıkıyor Halil giriyor.
Yine aynı taraftar,
"Henriqueeee çıkmaaaa laaann.. Çıkmaaaa"
*
Akhisar - Trabzonspor maçında yaşanmış gerçek olaydır.
Erdal DİLEK
08.04.2013, 01:01
bütün yabancılar gitmeli. serkan mustafa halil kesin ve kesin yollanmalı. bir stoper bir önlibero bir forvet kesinlikle alınmalı. geri kalan ya elde olanlardan yada yavaş yavaş seneler içinde monte edilmeli. . .
içerde 3-4 adamımız var, yandan celustka kaçıyor. ama olcan 30 metreden kaleye vuruyor. 1 değil 2 değil kaç kere her maç aynı allah rızası için gönderin şu ruhsuzları.
Gekas'ı canlı izledik, bizim 3 kişinin arasından ite kaka attı golünü, kameralarında göstermediği zamanda topsuzken bile yaptığı fake lerle bile defansımızın dengesini bozdu, golcü dediğin adam böyle olacak kusura bakmayın ama şu adamı almamamız büyük bir hata...
Furkan Özdem
08.04.2013, 03:07
Dördüncülük şansımız hala devam ediyor. Haftaya yenersek 3. bile olabiliriz (!)
fteotdgs
08.04.2013, 03:22
Olu Akhisar'i dirilttik. Adamlarin donum maci olabilir bizim mac. Basta oyuncular, tum ekip, yonetim, is isten gectikten sonra nihayet istifa etme erdemini gosterebilen S. Gunes gurur duysunlar bu eserleri ile. Bu takim kesinlikle kume dusmeyi hak ediyor ama insallah etmeyiz.
Bu hafta önümüzdeki 4 takim puan kaybetti. Bu hafta ve önümüzdeki hafta alacagimiz galibiyetler bizi 6. bile yapabilirdi. Bi dahada gelmez öyle bir sans bize...
fteotdgs
08.04.2013, 03:49
yok olur mu öyle sey siddete hayir :)
may da anca hincal'in ayagina siktirsin, gidip de papila'nin bülo yildirim'in ayagina siktirsa ya, siktirsa da görsek, o zaman bak bakalim yiyor mu evimizde golleri vermemek 3metre ofsaytlari görmemek ;)
neymis efendim takim kötü oynuyormus hakeme laf yok
ulan takim iyi oynadiginda ne oldu hakem bizi katletti ne yaptik? ha 2005'te yürüyüs düzenledik 100bin kisi sokaklara döküldü ama nerde Trabzon'da ve ne taskinlik ne bir sey, artik bunu anladim bu memlekette vahsi olacaksin vurup kiracaksin 100bin kisi çaktirmadan toplanip fb binasinin altini üstüne getireceksin tff binasini gerekise taslayacaksin yakacaksin ondan sonra bak bakalim seni istedikleri gibi oynatabiliyorlar mi....
bizim taraftar devam etsin yavsamaya, rakipleri çiçekle karsilamaya, rakip takimin formasini giymeye ;)
Aman renkdas, bana MAY deme de kimi dersen de:) Kendisi her firsatta acik acik mafyavari olaylarindan bahsetmeye bayilir ancak onu da biliyoruz. Otto Baric'in yerlerde debelendigi mac sonrasi Ali Sen'in bir imali lafi ile o ana dek guzel guzel konusan kendisinin TV'de canli yayinda birden nasil dut yemis bulbule dondugunu hatirliyorum hala. Unutmam mumkun degil.
josemourinho
08.04.2013, 04:40
futboldan soğudum rezil rüsva durumdayız.soner'den de bir şey olmaz.fikstür çok zorlu.bir de koşmayan mücadele etmeyen futbolcular var deli ediyor beni ulan sinir stresten sedef hastası oldum kafamda yarralar cıkmaya başladı.futbolcu kötü oynayabilit ama kötü koşamaz bunlar sağ arka amortismanı bozuk kamyon gibi koşuyorlar.
toksoy61
08.04.2013, 05:58
akhisarı yenemeyen bir takımı bırakın yenmeyi adam gibi baskı kuramayan, pozisyon bulamayan bu futbolcu kadrosunda ben art niyet ararım. açıkcası yönetimin, senol güneşin, tolunay ın herkesin hatası vardır. hata ararsak sezon başından beri bizi biçen tff ve hakemleride ekleyebiliriz. hatta kupamızı çalan başbakanıda, faruk özakı da ekleyelim.
ama dediğim gibi ligin sondan 2.ci sırasındaki bir takımı bu kadronun yenemeyişi altında pis işler vardır. bilerek oynamıyorlar. isteyerek yeniliyorlar. bunun kısaca açıklaması budur.
yönetimin gitmesini isteyenler var haklı ve haksız olarak. bu bir gerçek. yönetimin gitmesi içinde en geçerli yol saha sonuçlarıdır. bunuda başardılar. aslında herkes bunun farkında. bu zamana kadar bu yüzden sabır ettik. ama herkesinde bir sabrı vardır. eğer senin oyuncu kadron seni sabote ediyorsa yönetim olarak bunun üstesindende gelmelisin. yoksa sonun böyle olur
1 numaralı sorumlu futbolculardır
asilhamsi
08.04.2013, 08:13
gelmeden once cok soyledim.Tolunay asla ve asla sistem hocası degildir.Oyuncuları getirir ve külhanbeylik yapar.
Baska hic bir ise yaramaz.Bu takımın bu sistemle skor uretemıyecegini gormek icin daha ne olmalı?
Ben hayatımda bu kadar yetersiz bir teknik ekip gormedim.
asilhamsi
08.04.2013, 08:14
Bu arada birdaha bir kisi yonetim gitsin ama yerine kim gelecek derse agzımdan cıkacak laflardan mesul degilim.
Travelair
08.04.2013, 08:18
Bu konuda tek derdim takımın küme düşmemesi. Fakat başkanın da bırakma söylentileri ayrı bir tuhaf. İlk defa mı küfür yedi? Yoksa batırdım, fırsat bu fırsat, hakaret yedim kendimi sıyırayım demeye mi getiriyor? O zaman gelecek başkanı da ben beğenmezsem bir küfürde düşürürüm. Saçma değil mi?
fteotdgs
08.04.2013, 08:20
gelmeden once cok soyledim.Tolunay asla ve asla sistem hocası degildir.Oyuncuları getirir ve külhanbeylik yapar.
Baska hic bir ise yaramaz.Bu takımın bu sistemle skor uretemıyecegini gormek icin daha ne olmalı?
Ben hayatımda bu kadar yetersiz bir teknik ekip gormedim.
Ben Tolunay'dan umutluydum ama acikcasi bu kadar yetersiz olabilecegini tahmin etmemistim. Geldiginden beri gozle gorulen tek icraati, tek farki takimin bu sezonki en etkili oyuncusunu bitirmek oldu.
asilhamsi
08.04.2013, 08:21
baskanın kime hizmet ettigi coktan belli oldu.Son darbeyi vurup kacma pesinde.Guya ben cok onurlu adamım boyle hakaretlere gelemem demeye getirecek.
Kaleci Onur vurgunundan sonra kacacagına garanti veririm.Tabi eger elinden gelirse birde 1461 vurgunu yapmaya calısacak.
Emrah Akcagöz
08.04.2013, 08:25
Hala futbolcu psikolojisi safsatasına inanan var mı ?
Acaba birileri bazı futbolculara belli bir ücret ödeyip "oynamayın" demiş midir?
fteotdgs
08.04.2013, 08:31
Hala futbolcu psikolojisi safsatasına inanan var mı ?
Bizim takimda bu ne yazik ki yeni bir sey degil. Ben kendimi bildim bileli bu boyle. Simdi, cok afedersiniz, ben buradan yellensem mutlaka bir sekilde bizim guzide oyuncularimizin o hassas psikolojileri etkilenir bundan.
arifberkay
08.04.2013, 08:32
Acaba birileri bazı futbolculara belli bir ücret ödeyip "oynamayın" demiş midir?
Demiştir
augustus
08.04.2013, 08:49
Ciddi ciddi bu takımın, içerisinden sabote edildiğini düşünüyorum. İsim isim bakıldığında ortalamanın üstünde kaliteye sahip bir kadronun bu kadar kötü futbol oynayabilmesine anlam veremiyorum. Zaman içerisinde pek çok şey gün ışığına çıkacaktır. Bir yerlerden karar alındı ve Trabzonspor cezalandırılıyor. Yönetimi savunuyor değilim. Yaptığı yanlışlar neticesinde gitmeyi çoktan hak etti. Ama şu an ki tablomuzu sadece yönetimin başarısızlığı olarak görmek olaya çok sığ bakmak demektir. Şu ligde, şu kadronun en kötü ihtimalle ilk 4 de olması gerekirdi. Bu tablonun neticesinde yönetime karşı oluşan öfkemiz olayın bütününü görmemize engel olmamalıdır.
Ana sayfada yeni anketimiz ..
http://bordomavi.net/index.php?msg=1
İ. SARAL
08.04.2013, 08:59
Tam 12 kere yazmıştım bu maçı alamayız mümkün değil diye. Görünen köy kılavuz istemez. Akhisar bizden daha iyi futbol oynuyor. Bari berabere kalın adamların umudu kalmasın ölmüş Akhisar'ı yeniden dirilttik. Bunu da anca biz yaparız zaten.
BMN Bursa'nın Akhisar deplasmanından dönüşünde yapmış olduduğu beste;
Bu şans bizi bulmadı, çok denedik olmadı; Adam gibi futbolcu da Trabzon'da kalmadı.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3AaxXQ0IncI
Ciddi ciddi bu takımın, içerisinden sabote edildiğini düşünüyorum. İsim isim bakıldığında ortalamanın üstünde kaliteye sahip bir kadronun bu kadar kötü futbol oynayabilmesine anlam veremiyorum. Zaman içerisinde pek çok şey gün ışığına çıkacaktır. Bir yerlerden karar alındı ve Trabzonspor cezalandırılıyor. Yönetimi savunuyor değilim. Yaptığı yanlışlar neticesinde gitmeyi çoktan hak etti. Ama şu an ki tablomuzu sadece yönetimin başarısızlığı olarak görmek olaya çok sığ bakmak demektir. Şu ligde, şu kadronun en kötü ihtimalle ilk 4 de olması gerekirdi. Bu tablonun neticesinde yönetime karşı oluşan öfkemiz olayın bütününü görmemize engel olmamalıdır.
Ben de böyle düşünüyorum. Başka bir ihtimali artık mantığım kabul edemiyor.
Maç başlamadan takıma destek olmak için takımı kale arkasına çağırdık. Ulan bir tanesi bile oralı olmaz mı? Onur o sırada top ve kale seçimi için hakemlerin yanındaydı. Döndü takıma baktı "Ne bakıyosunuz gitsenize" gibisinden bir el işareti yaptı. Bizimkiler yine kendi hallerindeler. Onur yanlarını gidince aldı taraftara doğru getirdi biraz sağolsun.
*
Maç içinde hiç birbirleriyle konuşmuyor futbolcular. Birbirleriyle yardışmaları yok denecek kadar az. Ruh yok, istek yok, arzu yok. Toptan kaçıyorlar, topa girmiyorlar.
Televizyonlardan izleyenler şansı bu takımı. Çünkü sadece topun olduğu yeri çekiyor kameralar. Takım inanılmaz derecede rezil oynuyor. Ligin en kötü futbol oynayan 3 takımından biriyiz diyordum. Şimdi şunu söylüyorum; en kötü futbol oynayan takım biziz.
asilhamsi
08.04.2013, 09:34
takımın ihanet icerisinde oldugundan eminim.
Hem yonetim hem futbolcular kanadından.
Bu durumdan kurtulmak icin bir deli lazım bize.
Tamamen Paf ve genc oyunculardan kurulu bir takımı sahaya surecek bir deli.
Ertan 51
08.04.2013, 09:52
10 kere söyledim bu da 11 inci Akhisarla maç günü sabaha kadar oynayalım yenemeyiz. 1 puan alırsak iyi olur. Eğer Ünal Karaman Ordu'nun başına geldiyse küme düşmesi kesinleşen 2. takım olur. Akhisar son şansına dek zorlar.
Ben 1 sefer söyleyim yeter :)
Akhisar'ı evire çevire yeneriz.
Tam 12 kere yazmıştım bu maçı alamayız mümkün değil diye. Görünen köy kılavuz istemez. Akhisar bizden daha iyi futbol oynuyor. Bari berabere kalın adamların umudu kalmasın ölmüş Akhisar'ı yeniden dirilttik. Bunu da anca biz yaparız zaten.
:o Haklıymışsın İsmail'im,
ne biliyim ben,puan tablosuna bakıp kendimdeki hırsı gördüm,topçularda bunun yarısı olsa öttürürüz dedim ama demek ki öyle değilmiş.
Yalnız şöyle düşünmeye başladım,
yönetim ve hoca da 1 suç varsa trilyonluk godoşlarımızda 5 suç var,çoğu ruhsuz ve kişiliksiz.Akhisar'ı yenmek için yönetimin Ronaldo'yu transfer etmesine,Tolunay hocanın da Morinho olmasına gerek yoktu.
inadina61_08
08.04.2013, 10:02
Takımı Trabzondan bu kadar uzaklaştırırsan böyle olur, Zeki ve Tolga dışında kim kaldı ki takımda, ülkenin 20 mlyonu fenerli, 20 si bjk li, 20 side gs liymiş bize pek birşey kalmıyor ya, eee aldığın yerli oyuncuların böyle yapması normal, olcan tam biz rezil, halil'i oyuna almak rezil bir fikir, halil ve olcan bu takımı dinamitleyenlerdir, Halil yürüyor abi daha ne yapsın, yarın basar gider sen ağlarsın bu adam kadro dışı kalması lazım.
Ayrıca bu aralar zokorada çok dokunuyor bana, kaleciyle karşı karşıya bekledi gibi gelmişti, golde de hatası var, çok çakal bir oyuncu, ben kan ağlarken gülümsemesi kanıma dokunuyor, bir sonraki maçın primi yüksek olsun derdinde olabilir. bu mağlubiyette para cezası kesildimi acaba.
Travelair
08.04.2013, 10:09
Haftalardır aynı şey yaşanıyor.
Rakip takımlar için yorum şu: Bu onlar için dönüm maçı. Yoksa işleri çok zor. Mutlaka kazanmaları lazım. Herşeylerini ortaya koyacaklar
Trabzonspor için ise şu: Zorlu bir maç. Zor durumdalar. Şurası karışık burası karışık. Büyük revizyon var. Başkan istifa vs. Maç için birşey diyemiyoruz vs
Hiç motive edecek bir şey yok. Ama rakiplere var. Üstüne bir de başkanın asbaşkanın vs cins cins açıklamaları "Kadromuz yeterli, bilgisayara koysan şampiyon olur" Son demeci zaten ekmeye meyilli futbolculara bahane: Telafisi kupayla olur. Ya senin takımın küme düşüyor hala aklın pirinçte. Futbolcuları alıyorsun teknik direktörüne sormuyorsun, soruyorsun al ya da alma demiyor, adamları paraya boğuyorsun ne oldum delisi oluyorlar, alıyorsun aldıklarını oynatmıyorsun, tavır yapıyorsun, ilgilenmiyorsun, süründürüyorsun. Oğlum şurda pas vereceksin, şurda şut atacaksın, şurda çalım demiyorsun. Trabzon'da kazanıyorsan, soluğu her fırsatta İstanbul'da almayacaksın demiyorsun. Saygı duyacaksın demiyorsun. İlgilenmiyorsun. Futbolculara satış etiketi yapıp vitrine koyar gibi sahaya çıkartıyorsun...
Murat Keçeci
08.04.2013, 10:20
Takım oyunundan uzak bir görüntü verdik geçen haftanın iyileri bu haftanın en kötüleriydi volkan,alanzınho,henrique sahada bir varlık gösteremeyince ve ilk onbirde skoru değiştirecek başka bir oyuncumuz olmayınca pozisyon üretmek de zorlandık
Bizim takımda öne çıkan tek isim zokora oldu maçı kazanma isteğini bir tek onda gördüm sürekli ileriye destek vermeye çalıştı.
Her hafta filmi başa sarıp duruyoruz futbolcularımızın artık kendilerine yakışanı şu 6 maçlık periyotta göstermesini bekliyoruz.
Taraftarımız özellikle sağduyulu olmalı herkesin ortak paydası Trabzonspor başkanımızdan,t.direktörümüze kadar herkes takımı düzlüğe çıkarmak isteğinde ortamı germek bizi daha çok sıkıntıya sokar birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz.
Sefaenes
08.04.2013, 10:26
http://www.haber61.net/deplasman-donusu-isyan-bestesi-299v.htm
bunu 90 dak hep bir agizdan söylemileler belki ruh gelir ruhsuzlara
Travelair
08.04.2013, 10:28
Takımda lider yok. Herkes kendi başına. Kimse karakter olarak olgun da değil. Çocuklar! Ha kerhen Halil kaptan. Olgun desen de kendi himmet bir dede nerde kaldı gayre himmet ede...
Hüseyin Sahtiyan
08.04.2013, 10:40
Çocukken çok iyi oynayan abileri mahalle maçında sonlara doğru oyuna alıp takımın kazanmasını sağlardık hani. Adam resmen Gekas'ı alarak bunu yaptı.
Bundan kötüsü olamaz dedikçe her hafta daha kötüsüyle karşılaşıyoruz. Akhisar'da bize kümeye bağırılıyor arkadaş yemin ederim çok acayip bir durumdayız ya. Bu insanlar yatarken ne düşünüyor, teklnik direktörü başkanı, futbolcusu vs. mikrofon önüne geldiğinde ne konuşacağını hiç düşünmüyor mu ? Ya utanır kafasını kuma gömer insan böyle bi rezalet yemin ederim yok ya. Resmen beddua ediyoruz artık, Allah günah yazmasın :/
Dün bu takıma bile İzmir'den, İstanbul'dan, Denizli'den, Bursa'dan, Trabzon'dan vs. 500 e yakın deplase olan kardeşimiz geldi. Vallahi billahi onlara yazık. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bir de tribün performansımızı sorayım izleyenlere ?
Takımda lider yok. Herkes kendi başına. Kimse karakter olarak olgun da değil. Çocuklar! Ha kerhen Halil kaptan. Olgun desen de kendi himmet bir dede nerde kaldı gayre himmet ede...
Ortada takım bile yok. Bırakalım lideri.
Travelair
08.04.2013, 11:08
Takım olamamanın sebeplerinden biri de bu. Onun için diyorum. "10 numara" denince burdaki arkadaşlar hafife aldı. Devri geçti, taktik anlayışlar değişti vs dendi. Öyle değil. 10 numara takımın harcıdr, birbirine bağlar. Sorumluluk alır, top saklar, atağa kalkar, defansa gelir, oyunun temposunu ayarlar. Takımın en iyi futbolcusudur. Paslarıyla, golleriyle, asistleriyle takımı birbirine yapıştırır
Ama bizde çoluk çocuğu takıma doldurmuşlar. Resmen böyle. Ezici çoğunluğu Trabzonspor'da oynayamaz. Değil oynamak kadroya giremez. Ama şimdi onlara mahkumuz ligde kalmak için. E işi buralara getirenler sizde hiç vicdan yok mu? Akıl mı yok? Vizyon mu yok? Başkan dediğiniz en saygı gösterilmesi gereken adam espri yapmadan duramıyor. O zaman balık baştan kokuyor. Dingonun ahırına dönüyor kulüp. Ha istifa etsin mi? Hayır nasıl batırdıysa öyle çıkarsın. Öyle kaçmak yok
katre-i.matem
08.04.2013, 11:37
Söylenecek o kadar çok şey var ki hangi birini anlatacaksın.. İki haftadır maçla alakalı konularda yazmıştım olcan ve colman ın olmadığı her maç favoriyiz diye.. Ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum ama olcan efendi oyuna girdi onun kanadından yine yedik golü.. Hoca malesef her geçen hafta daha da beter seçimler yapıyor. Benim için bu takım mersin maçında mantalite olarak küme düşmüştü.. 80. dk. da öndeyken kornere adam göndermeyerek.. Mantalite berbat hoca yerlerde. Rakip kornerlerinde kendi ceza sahanda 11 adamla durmak iş bilmezlik ve korkaklıktır. Ne kontraya çıkabilirsin ne ceza sahası dışından çekilecek bir şuta engel olabilirsin.. Bu sadece basit bir örnekti.. Haftaya olcan colman ve tolunay hoca olmazsa favoriyiz rakip kim olursa olsun.. Akhisar karşısında tek forvet çıkıp maç berabereyken çift forvete dönememek küçük düşünmektir korkaklıktır.. Futbolcu hocasının korkaklığını hissedince oda rakip kaleye gitmeye korkar.. Yada her neyse ne desek boş.. Nasıl olsa kadro yeterli başkanın B planı devrede.. Şenol Hoca gidecek dertler bitecek..
oflubektas
08.04.2013, 11:43
En iyi iki adamı (Gekas-Kenan) hafif sakatlıkları nedeniyle yedeğe çekilmiş Akhisar 11'ine bakıyorum; 1461 takımının tüm 11'ini satıp Akhisar 11'ini Reşit Akçay Hoca'ya verseler isyan eder, bir daha Trabzon'a uğramazdı herhalde. Sahaya çıkan Akhisar'ın en iyi adamı 7 sene önce beğenmeyip gönderdiğimiz Emrah Eren, gerisini siz düşünün...
Bizim kadro da yıldızlar topluluğu değil ama, kalite olarak o kadar eksiğe rağmen maçı ilk yarıda koparmamız işten bile değil. Yalnız rakibin kaptırıp lehimize atak olarak dönen 1-2 tehlike dışında pozisyonumuz YOK. Rakibin top yapmasına, hatta maçı oyalayıp ilk yarıyı 0-0 bitirmesine müsade ediyor, adeta rakiple birlikte uyuyoruz. Derken maç kadrolarındaki 36 adam içindeki TEK SANTRAFOR olan 35'lik Gekas oyuna giriyor, ikinci pozisyonda Fildişi Milli Takımı'nın 2 defans oyuncusu Zokora ve Bamba ile, onlara yardıma gelen Mustafa'yı, ayrıca Milli Takım kalecimiz Onur'u da ekarte ederek gol atıyor. Ancak takımın bu gole de net bir tepkisi YOK. Oyuncu değişikliği konusunda hocaya kızılmış ama çıkanlardan ne hayır gördük ki girenleri eleştiriyoruz? Al birini vur ötekine !
İ. SARAL
08.04.2013, 11:50
:o Haklıymışsın İsmail'im,
ne biliyim ben,puan tablosuna bakıp kendimdeki hırsı gördüm,topçularda bunun yarısı olsa öttürürüz dedim ama demek ki öyle değilmiş.
Yalnız şöyle düşünmeye başladım,
yönetim ve hoca da 1 suç varsa trilyonluk godoşlarımızda 5 suç var,çoğu ruhsuz ve kişiliksiz.Akhisar'ı yenmek için yönetimin Ronaldo'yu transfer etmesine,Tolunay hocanın da Morinho olmasına gerek yoktu.
Ordu'yu yeneriz diyordum abi ama bu takım onları da yenemez bundan sonraki her maç 1 puan iyidir. Ben hocaya kızamıyorum yapacak fazla bir şeyi yok. Bir tek Adrian'a takmasını anlamıyorum. Bu adam ne kadar kötü olursa olsun sahada olduğu sürece bir şeyler yapabilecek yegane oyuncumuz.
zaferyıldız
08.04.2013, 11:50
söylenecek çok şey var evet
yine de ilk sıra; durumu biraz kavrayıp bizi rahatlatamayan tolunay kafkasa sitemim, kızgınlığım
sahadaki it sürüsünü kıpırdatacak tek şey avni akerdeki taraftarın kararlı güçlü ve öfkeli bir şekilde takıma sahip çıkması olur...bunu unutmayalım...
ayakta kalan tek şey taraftar olmalı o zaman her şey yeniden ayağa kalkar...
Halit M. MOLLASALİHOĞLU
08.04.2013, 11:59
Skor mühim değil de durum vahim gerçekten...
Camiayı nasıl da dinamitlediler helal olsun bu tezgahın sahiplerine...
Malesef kendi yönetimimiz de buna çanak tuttu...
zeki gursoy
08.04.2013, 12:05
seneye ne tolunay nede hiçbir futbolcuyu takımda görmek istemiyorum..tabi küme düşersek zaten kimse kalmaz o ayrı...onur dahil bize bu seneyi hatırlatacak kimse kalmasın takımda...kanser olduk ulan...
Travelair
08.04.2013, 12:27
Trabzonspor gibi şampiyonluğa oynayan bir takımın defansı böyle olmamalı. Baştan aşağı vasat. Onur nereye kadar? E şampiyonluğa oynuyorum diyorsun takımda forvet yok. Araştırmadan etmeden aldığını ise oynatmıyorsun? Doldurmuşsun önüne geleni ortasahaya. Sonra çıkıp kadromuz yeterli diyorsun. Neden? Çünkü öyle bir harcama yapmışsın ki kulüp borçtan batacak. Yani her taraftan batışmışsınız kulübü
Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
zeki gursoy
08.04.2013, 12:51
fikstür bize avantajlı aslında...
2 maç al, işi bitir...
beceremedik ulan...2 maç üst üste almayı beceremedik...
buna rağmen gene avantajımız var, orduyu yen rahatsın...
rakiplerimiz (!) güçlü takımlarla oynuyor bereket...
ama kim rahatlıkla diyebilir orduyu yeneriz diye?
LİGTV ye gönderdiğim şikayet maili copy edip yollarsanız sevinirim.
.................................................. .................................................. ................................
hsngnr8 Nisan 2013 - 11:01kupa verek mi kupaaaa eğer bu takım düşssün adını bile yazmak istemiyorum kurban kesicem Web'den gönderildi.
Puan Ver: %25 %75 Bu yoruma cevap yaz
.................................................. .................................................. ............................
akkas19078 Nisan 2013 - 11:14Çok salladı kupa gelecek diye en so unda kendi ipini çekti !!! Sen kimsin fb ile uğraşırsın? iPhone'dan gönderildi.
Puan Ver: %56 %4
.................................................. .................................................. ........................
ozivan8 Nisan 2013 - 10:53kupakızı sadri , sen git aziz yıldırıma yalvarda sana 1-2 inşaat ihalesi versin , nefesin kokuyor... Web'den gönderildi.
Puan Ver: %100 %0 Bu yoruma cevap yaz
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,
Sayın ligtv yetkilisi;
Defalarca uyarmamıza rağmen FB taraftarlarının kulübümüz ,başkanımız ve camiamız hakkında ki alaycı,aşağılayıcı ve toplumu tahrik edici yorumlarına müsade ederken;bizlerin yorumlarını ise sürekli engellemektesiniz.
Sporda şiddet yasasına göre sizin yayıncı kuruluş olarak göreviniz toplumu birleştirmek ve faır play ruhunu insanlara aşılamaktır.
Oysa yukardaki yorumlara göz yumarak toplumu ayrıştırdığınızı,çok açık TARAF olduğunuzu ve bir camiayı kin ve nefrete süreklediğinizi;bundan dolayı bu yorumları yazan kişileri engellemediğiniz ve uyarmadığınız takdirde bireysel ve toplu olarak sporda şiddet yasasına göre hakkınızda SUÇ DUYURUSUNDA bulunacağımızı belirtir şimdiye kadar verdiğiniz geçiştirici ve manasız cevaplardan ziyade ikna edici ve sonuca varan eylemler ile karşımıza çıkacağınızı ümit ederiz.
Saygılarımla
Reha DİLEGE
Trabzonspor kulübü kongre üyesi
çok saygılı bir dil olmuş. onlar ciddiye almaz bu dili..
lazanya61
08.04.2013, 13:31
aziz yıldırımın parmağı var bu işte, bakın biz uefada ligde kupada hedefe gidiyoruz bize şikeci diyenler ligden düşüyor hesabı
uzungöllü
08.04.2013, 13:34
aziz yıldırımın parmağı var bu işte, bakın biz uefada ligde kupada hedefe gidiyoruz bize şikeci diyenler ligden düşüyor hesabı
bu kadarda takılıp kalınmaz artık bu duruma... dün saha dışı hangi etken öne çıktı maça arkadaş... bırakın bu işleri...
oyuncuların üzerinden ts formasını çıkarsan ligden düşecek ilk takım olur takımımız...
Doğukan Uçan
08.04.2013, 13:35
Takımı Trabzondan bu kadar uzaklaştırırsan böyle olur, Zeki ve Tolga dışında kim kaldı ki takımda, ülkenin 20 mlyonu fenerli, 20 si bjk li, 20 side gs liymiş bize pek birşey kalmıyor ya, eee aldığın yerli oyuncuların böyle yapması normal, olcan tam biz rezil, halil'i oyuna almak rezil bir fikir, halil ve olcan bu takımı dinamitleyenlerdir, Halil yürüyor abi daha ne yapsın, yarın basar gider sen ağlarsın bu adam kadro dışı kalması lazım.
Ayrıca bu aralar zokorada çok dokunuyor bana, kaleciyle karşı karşıya bekledi gibi gelmişti, golde de hatası var, çok çakal bir oyuncu, ben kan ağlarken gülümsemesi kanıma dokunuyor, bir sonraki maçın primi yüksek olsun derdinde olabilir. bu mağlubiyette para cezası kesildimi acaba.
beşiktaşın 20 milyon taraftarı felan yok , bizden fazladır ama o kadar abartılacak düzeyde degildir
inadina61_08
08.04.2013, 16:17
beşiktaşın 20 milyon taraftarı felan yok , bizden fazladır ama o kadar abartılacak düzeyde degildir
Önemli olan sayı değildi zaten, milyonlarca taraftarın-yani bizim-sesimize kulaklarını tıkadıklarını ima etmeye çalıştım.
Daha taç atamıyoruz ya taç, taç. Taç yahu taçı atamıyorlar. Yuh.
Berat Akçay
08.04.2013, 16:41
Taç atışlarımızdan korkuyorum artık . Rakip biraz bizi analiz etse hep taça atarlar yeminle ya . Taç kullanamayan takım mı olur . Taç lan bildiğimiz elle atılan
Emre ÖZTÜRK
08.04.2013, 16:56
Bu Tolunay bu takımı düşürür.Sahada oynanan futbolu antrenörsüz takımda oynar.Ne verdin bu takıma Tolunay.Ateş+barut = güümmm
Şahin Yılmaz
08.04.2013, 17:56
Benim de dikkatime çekti. Hemde bir maçta 3 defa oldu sanırım. Taç at Forvetin ofsaytta.Taç at
yanlış kullan. Taç at rakibe. Söylenecek bir şey yok. Sözün bittiği yerdeyiz.
Bu oyuncu kadrosundan çıkabilecek en kötü performansı çıkartmayı becerebilen ve futboldan nefret ettirir hale getiren her kim varsa onlara selamları gönderiyorum...
Sürekli güvendiğim ve bişey olur diye beklediğim bu kadro beni yanılttı, bunlar yüzünden birçok kişiye haksızlık yaptım, onlardan özür diliyorum....
memozcan
08.04.2013, 18:21
taç atışlarımızı halil yapar, o gayet yederlidir bu işlerde..
oflubektas
08.04.2013, 18:36
Benim de dikkatime çekti. Hemde bir maçta 3 defa oldu sanırım. Taç at Forvetin ofsaytta.Taç at
yanlış kullan. Taç at rakibe. Söylenecek bir şey yok. Sözün bittiği yerdeyiz.
Taçtan ve kale vuruşundan ofsayt olmaz :)
Taçtan ve kale vuruşundan ofsayt olmaz :)
Adrian taçı halile kullandı halilde adriana attı.Adrian Ofsayttı :)
Karşında Trilyonlar kazanan futbolcuları asarım-keserim ile yönetemessiniz. Bu okul takımlarında geçer. Tolunay hoca bu tavrı ile başarılı o-la-maaaaaaaaaazzzz. Çünkü oyuncu hocasını sevmedimi özverisiz oynar. Yani başarı gelmez. Bu sebepten dolayı Tolunay hocanın bence bu yolu yanlış.
Etem Güner
08.04.2013, 19:13
acilen tolunay gitmeli mustafa reşit akçay bu işin içinden çıkacak tek adam
acilen tolunay gitmeli mustafa reşit akçay bu işin içinden çıkacak tek adam
Katiliyorum. Teknik heyeti ve psikoloji uzmani arkadaslari gayet yeterli...
kesinlikle tolunay gitmeli mustafa gelsin
haymatloshan
08.04.2013, 21:00
http://spor.haber7.com/trabzonspor/h...beste-yaptirdi
http://video.haber7.com/video-galeri...beste-yaptirdi
Bunları futbolculara,teknik heyete,başkana dinleteceksin bir daha şehre adım attırmayacaksın.Bu adamlar çıksa şu anki kadrodan fazla puan alır.
Akhisar deplasman dönüşü söylenen bestenin sözleri
Yıllarca uyumuşuz
Bir rüyaya dalmişuz
Biz bu Sadri Şener'e
Nasil de inanmişuz
Bu şans bizu bulmadi
Çok deneduk olmadi
Adam gibi futbolcu da
Trabzon'da kalmadi
Topçi dedik oynamaz
Hoca deduk oynatmaz
Sadri ve yönetimi
Hiç bir işe yaramaz
Bu şans bizu bulmadi
Çok deneduk olmadi
Adam gibi futbolcu da
Trabzon'da kalmadi
Deplasman yolarında
Bitmiyor bu çileler
Adam gibi oynayun
Ulan ruhsuz (burasını siz uydurun)
Bu şans bizu bulmadi
Çok deneduk olmadi
Adam gibi futbolcu da
Trabzon'da kalmadi
~UniCef~
08.04.2013, 21:34
Düzeltme:)
outoftime
08.04.2013, 22:08
bayanlar futbol liginde başarılı olabiliriz aslında!
Sefer A.
09.04.2013, 00:14
Aman renkdas, bana MAY deme de kimi dersen de:) Kendisi her firsatta acik acik mafyavari olaylarindan bahsetmeye bayilir ancak onu da biliyoruz. Otto Baric'in yerlerde debelendigi mac sonrasi Ali Sen'in bir imali lafi ile o ana dek guzel guzel konusan kendisinin TV'de canli yayinda birden nasil dut yemis bulbule dondugunu hatirliyorum hala. Unutmam mumkun degil.
ben bilmiyorum bu kadarini, bilgilenmek lazim aslinda....
bakalim Haciosman ayni mi olacak, eger baskan olursa
çok ta farkli olmaz gibime geliyor ama yine de ümitliyim
memmedaga
11.04.2013, 13:08
Maçı izlerken bir taraftarımız bağırıyor.
"Hocaaa çıkar ha o Henrique'yi da..."
"Hocaaa Henrique'yi çıkar laaan..."
*
Sonra değişiklik için tabela kalkar; Henrique çıkıyor Halil giriyor.
Yine aynı taraftar,
"Henriqueeee çıkmaaaa laaann.. Çıkmaaaa"
*
Akhisar - Trabzonspor maçında yaşanmış gerçek olaydır.
Trabzonspor taraftarı futboldan anlar! yalanı
adalet29
20.04.2013, 13:11
neler oluyar bu takıma Allah aşkına.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.