Orijinalini görmek için tıklayınız : 25. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Beşiktaş | Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Netice itibari ile onlarda insan,dolayısıyla sinir sistemine sahipler,bunun icin stres oluyor.
stres olsa onlarda maçta basmadık yer bırakmazlar.
bunlardaki stres değil fazla rahatlık.
ölümüne_1461
06.03.2013, 12:35
adrıan ve emreyı ılk 11 koymazsan hoca colman zokoro ve serkana kesık atmazsan benım gozumde bıtmıssındır sende..
ölümüne_1461
06.03.2013, 12:36
2 3 topcuyu soyle evıre cevıre dovceksın bak ozaman stres kalıyormu o hafta rakıp kım olursa olsun enaz 3 farklı almazlarsa bende hıcbırsey bılmıyorum..
kayseriliyiz
06.03.2013, 12:48
Bjk bu maçı bizden alamicak göreceksiniz! :)
Vallaha insallah diyelim
Ama bence bjk bu sene ki en rahat galibiyetini alicak
kayseriliyiz
06.03.2013, 12:53
Üsüyoruz Senol reis
yaranozlu
06.03.2013, 12:55
Eğer bu maçta 90 dk bitmeden protesto yapılırsa bunun adı öküzlüktür. Evet bu işin şakası kalmadıve 1 puan dahi çok önemli. Bildiğin küme düşüyoruz! Statta bu tarz bir hayvanlığa mahal vermemeliyiz. Zaten çok korılgan olan, adeta köyü oynamak için bqhane arayan takım hüviyetini kaybetmiş futbolculara bu şansı vermeyelim. Ha destekledin, yenildin. Gerekirse çıkışta kapıları tut ve stattan dışarı çıkarma.
Ama biz Trabzonlular olarak erken tepki vermeyi severiz. Maç 1-0 olunca öndeyken hemen koyduk mular, fincanı taştan oymalar, ne güzel de oluyor x takıma koyması gibi, 90dan sonra söylenmesi gereken tezahüratları 5. Dkda yapmaya başlarız.
Bu saatten sonra destek yerine protestoyu tercih etmek kendi ayağına kurşun sıkmaktır çünkü durum kötü 5 maç kazanmalıyız.Önce takım düze çıksın sonra bu duruma kim sebep olduysa onlarla hesaplaşılır proretosto edilir eleştirilir ama önce ayağa kalkmak gerek yoksa Allah korusun sezon sonu hiç tatmadığımız acıyı tadarız.
Rasim YILMAZ
06.03.2013, 13:19
20.000 kişi bir ağızdan coşku ile bağırmaz ise işimiz zor...
Meriç Kurt
06.03.2013, 13:30
Havanda su dövmeye gerek yok,boş laf ve nasihat devri bitti artık EYLEM ZAMANI.Nasıl cenazede dayak atılmışsa,bu günde gidip tesislerin camlarını aşşagı alacaksın,bir kaç futbolcunun arabasını ters çevireceksin,başkanı yumurta yağmuruna tutacaksın,sonrasında oynan oyunla ne demek istediğimi anlarsınız.Ha istanbul belediye ha Trabzonspor ikiside aynı TARAFTARI YOKKKKKKKKKKKKKK
Samet GÜVEN
06.03.2013, 14:07
Trabzonspor taraftarı daha önce bu psikolojiyi yaşamış bir taraftar değil. Kendimizi asansör takım taraftarıyla bir tutmayalım. MİY, Karabük yada her kimse küme düşmemek için oynayacağı zaman taraftarı stada gider sonuna kadar bağırır,hakemi etki altına alır. Ama TS taraftarı öyle bir durumda doğru düzgün maça gitmez.
Gidenlerse sadece sinirlerini boşaltmak için, protesto için gider.Çünkü mevcut durumu gururuna yediremez.
O nedenle bu zamanlarda takımı desteklemeye gidecek taraftar aramayın bence. maçta 1-2 farklı yenik duruma düştüğümüzde zaten millet zıvanadan çıkacak. ne başkan ,ne hoca kalmayacak.
Seyirciden de maçtan da takımdan da bir şey beklemeyin. BJK 3 puanı rahat alır; staddan en ufak bir tepki çıkmadan maç sonunda herkes dağılır.
Ali YİĞİT
06.03.2013, 14:10
Beşiktaş resital sunar,
Fernandes'ten ayarı yiyen Zokora 2. Sarıyı görmek için can atar.
Baskı yiyince topu kaybeden Colman can hıraş adamı sakatlamaya doğru koşarken yine pazara gider,
Olcan köşe bayrağının orda ayağına top bekler. Ayağına top geldiğinde rakip futbolcuya takılıp tencere gibi yuvarlanır,
Celutska ile Mustafa Yumlu defansta kendi kendilerine bi garip hareket içersinde bulunup kimsenin anlam veremediği işlere kalkışırlar,
Onur yine talihsiz bir şekilde jeneriklik gol yer. (Tüm takım izler gol esnasında)
Bamba sırıtır,Zokora alkışlar,Serkan da topun üstüne basıp geri dönerse bu maçı kesin alırız.
Artık maçlarımızı Yavuz Seçkin (Yavuz'un Minübüsü) felan anlatsın allah aşkına. Böyle hiç komik değil en azından o adam kendinden bişeyler katıp daha zevkli hale getiriyor maçı.
Velhasıl kelam acınacak haldeyiz.
Ha 1-0 kaybetmişiz ha 5-0 benim için değişen birşey olmayacak.
Ömer SEVİNÇ
06.03.2013, 14:10
Öğrenilmiş çaresizlik..
Hüseyin Başoğlu
06.03.2013, 14:11
Seyirciden de maçtan da takımdan da bir şey beklemeyin. BJK 3 puanı rahat alır; staddan en ufak bir tepki çıkmadan maç sonunda herkes dağılır.
Heleki bir nizami golümüz daha verilmezse yönetim istifa diye bağırırlar !!
20.000 kişi bir ağızdan coşku ile bağırmaz ise işimiz zor...
Bırakın Allah aşkına boğazımızı parçaladık Kasımpaşa maçında bu adamlardan hiçbir halt olmaz. Taraftara da hiç kızmam bundan sonra bu ruhsuzlara isterse 1 milyon kişi susmadan bağırsın hiçbir şey yapamaz bunlar sahada.
İskender YILMAZ
06.03.2013, 14:15
Onur, Zeki, Bamba, Giray, Celustka, Zokora, Colman, Soner, Adrian, Emre, Janko 11'i çıksın, kaybedeceksek de böyle kaybedelim ama kaybetmez bu 11.
Emrah Akcagöz
06.03.2013, 14:18
2 3 topcuyu soyle evıre cevıre dovceksın bak ozaman stres kalıyormu o hafta rakıp kım olursa olsun enaz 3 farklı almazlarsa bende hıcbırsey bılmıyorum..
Bencede.
jacek cyzıo
06.03.2013, 14:31
arkadaşlar biraz aklı selim olalım.kötü günde bize yakışan takıma sahip çıkmaktır.yok beşiktaş beş atar falan bunlar bize yakışmaz.bu takım hiç düşmeye oynamadı bu senede oynamayacak.geçen yıl şl de son anda guruptan çıkamayan bu takımdır.destek olalım yoksa aksini bile düşünmek istemiyorum.eğer tolunay hocam okuyorsa abdullahtan sağ bek,celuskadan sol bek,serkandan sağ açık olmaz.henrikeyi illa oynatacağım derse sağ açığa serkanın önüne koysun.forvete halil olazsa janko oynasın.alanzinyo ve adrian muhakkak ama muhakkak oynasın.
jacek cyzıo
06.03.2013, 14:35
Onur, Zeki, Bamba, Giray, Celustka, Zokora, Colman, Soner, Adrian, Emre, Janko 11'i çıksın, kaybedeceksek de böyle kaybedelim ama kaybetmez bu 11.
celunun yerine emerson,colmanın yerine alanzinyo oynarsa bence daha mücadeleci takım olur.
kürşat şen
06.03.2013, 14:35
beşiktaşlılar boy boy ekranlara çıkıyor.umarım konsantrasyon eksikliği yaratır bu durum bize karşı..
Mert Zaman
06.03.2013, 14:38
Bu Kötü Yorum Yapanlar Hepiniz Göreceksiniz beşiktaş Karşısındaki TRABZONSPORUMUZU.
Ali İhsan
06.03.2013, 14:43
Bence daha radikal şeyler yapmak lazım da neyse...
Önce hakem ve federasyon tayfasına...
kayseriliyiz
06.03.2013, 14:58
Bu Kötü Yorum Yapanlar Hepiniz Göreceksiniz beşiktaş Karşısındaki TRABZONSPORUMUZU.
Bence hiç galip geliriz havalarina girmeyelim sonu hep hüsran oluyor üzülüyoruz
Kazanirsakta akislariz
Ama bjk çok agir basiyor
Enes Başkaya60
06.03.2013, 15:17
Fark yerizzz...
Tabi Emre Güral,Adrian ve sonersiz oynarsak...
Ömer SEVİNÇ
06.03.2013, 15:22
Topçular hocanın ayağını kaydırmaya çalışıyor. Sırf gövde gösterisi için bile olsa en az 5 kişiyi kadro dışı bırakmak şart.
gabriel omar
06.03.2013, 15:36
Durum zor ama beraberliği koparacağımızı düşünüyorum.
Erkan SUİÇMEZ
06.03.2013, 15:40
son 4-5 yıldır ilk defa bu maç izlemeyi düşünmüyorum. mümkünse skoruda aynı gün öğrenmesem iyi olacak gibi.
Topçular hocanın ayağını kaydırmaya çalışıyor. Sırf gövde gösterisi için bile olsa en az 5 kişiyi kadro dışı bırakmak şart.
Bu kadro seçimleriyle hoca kendi ayağını neredeyse kaydırdı bile.
grigandalf1967
06.03.2013, 15:47
Elinde soner aydoydu gibi yetenek var oynat sezon sonuna kadar her maçta ne olur yani.
takımın kale hariç heryeri bozuk arkadaş.vasat oyuncularla dolmuş takım.
Tolunay hocanın işi gerçekten çok zor.
Birde karmili sağ bek yapıp.serkanı onun önüne koyarak işleri dahada zorlaştırma lütfen hocam
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 16:06
Bizim BJK maçlarını hep Fırat Aydınus yönetiyor. Alıştık artık...
Yiğit Gayretli
06.03.2013, 16:06
Kartal Fırat. Bravo... Yapılabilecek en müthiş seçim.
Emrah Akcagöz
06.03.2013, 16:08
Hadi geçmiş olsun Fırat Aydınus yönetecekmiş maçı.
Aydınus bu aksam CL'de mac yönetecek,3 gün sonra nasıl bir derbi maça atanır ?
al işte fırat aydınus mu!
Samet GÜVEN
06.03.2013, 16:13
Geçmiş olsun beyler. Başlamadan biten bir maç.
Adem Erdoğan
06.03.2013, 16:17
Bjk ile çıkışa geçeriz Bursa ile düşüşe geçeriz.
Yazın 3 puanı bu hafta.
Badaloğlu
06.03.2013, 16:18
hakem fırat aydınus
Tetikçi...
İçerde dışarda kaç maçtır Beşiktaş'ın sahadaki 12. adamı gibi çalışıyor. Boşuna Beşiktaş tribünleri Fırat Aydınus'a ''Beşiktaş'ın çocuğu'' diye tezahürat yapmıyor!
MDanışmaz
06.03.2013, 16:19
Özellikle mi seçiyorlar her Bjk derbisine Fırat bu kadar da art niyet olmaz..Gerçi kim gelirse gelsin hakemlere zerre güvenim yok..
Yayıncı kuruluş yıllardır olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk yarışının son haftaya kadar sürmesini istiyor ve tff de bu doğrultuda ligi şekillendiriyor,hakem atamalarını buna göre yaptırıyor...
Bu maça atanabilecek en tartışmalı hakemi atadılar...
Tff başkanı beşiktaşlı...
Mhk başkanı beşiktaşlı
Maçın hakemi beşiktaşlı hem de "beşiktaş'ın çocuğu"...
Artık her şey göz göre göre yapılıyor...
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 16:26
Yönetim çözümü bulmuş. Emerson, Janko ve Yasin kadrodışı bırakılmış... :)
İlker Gazioğlu
06.03.2013, 16:26
Türkiye futbol içinde en uyuz olduğum kişiler hakemler. Hiç birine güvenmiyorum. Fırat Aydunus'un atanmasına gelince , yönetimde bunu kullansın, maça 3 gün var. Fırat Aydunus'un Beşiktaş taraftarı olduğu konusunda kamuoyu oluşturmaya çalışsınlar. Hakemi baskı altına almak lazım. Maç sırasında da bizim lehimize verdiği her kararı protesto etmeliyiz.
İlker Gazioğlu
06.03.2013, 16:29
Göremedim böyle bir haber. Kaynak
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 16:30
Göremedim böyle bir haber. Kaynak
TRT Spor altyazı geçti...
Hüseyin Başoğlu
06.03.2013, 16:32
devamıda gelmeli colman serkan cech sapara ve volkan...
bjk maçı öncesi oyunculara biraz korku lazım...
Bjk'nin çocuğu aydınus atanmış maça. Yoldan düşene bir tekme hesabı .
İlker Gazioğlu
06.03.2013, 16:34
TRT Spor altyazı geçti...
Emerson ve Janko fiilen kadro dışı zaten. Yasin bitik, oynasa ne olur kadro dışı olsa ne olur. Hani asıl ilk onbirde yer alıp sahada dökülenler.
bahadır2561
06.03.2013, 16:38
Öyle bi mal yönetim düsünün ki 6 ay once kurtarici diye aldigi adami kadrodisi birakiyor
Bende bu kadro dışı olayını hiç anlamamışımdır. Nedense hangi takım olursa olsun kötü gidip de birileri kadro dışı kalacaksa hep zaten hiç oynamayanlar oluyor. Ne anlamı varsa saçmalık işte iş olsun torba dolsun
Şimdi okudum Yasin kadro dışı kalmış öyle mi?
Yahu bu adam kafayımı yemiş! O kadar mal varken,yarın sistemli bir takım kurduğunda pekala iyi bir alternatif olacak adamı kadro dışı bırak.
Cech ile Sapara sözleşme uzatıldı haberlerine hazır olun:rolleyes:
Doğan BULAT
06.03.2013, 16:45
Yönetim harbiden gerizekalı.. Oynamayan adamlar kadro dışı tövbe yarabbim tövbe..
Yönetim harbiden gerizekalı.. Oynamayan adamlar kadro dışı tövbe yarabbim tövbe..
Güya hani otoriteriz bak yenilgilerden sonra kadro dışı adam da bırakıyoruz. Allah bunlara akıl fikir versin sahada yürüyen Colman ve Zokora'yı kadro dışı bırakın oynamayan adamın günahı nedir. O mu mağlup bitirtiyor bize maçları. Ayıptır ya.
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 16:46
Janko ve Yasin'in kadro dışı olayları bence maddi kaynaklı ama Emerson'u çözemedim...
Armağan Dere
06.03.2013, 16:47
top oynayın da sora konuşalım hamza mısır verilse yenermisn sanki ama bu tür maçlar belli olmaz yinede ama favori bjk
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 16:48
top oynayın da sora konuşalım hamza mısır verilse yenermisn sanki ama bu tür maçlar belli olmaz yinede ama favori bjk
Armağan takımın bu hale düşmesinin baş sorumlusu sensin... :)
Samet GÜVEN
06.03.2013, 16:53
Orta hakem bir tarafa da yan hakemler asıl bomba. Alex taşçıoğlu. Tetikçinin önde gideni. şikeciler-sivas maçında ermanın pozisyonuna bayrak kaldıran değil mi bu.
http://b1303.hizliresim.com/17/6/kt5vh.png Şaka gibi arkadaş şaka gibi biz ....müzü yırtalım bunlar da nemalansın !!
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 16:57
http://b1303.hizliresim.com/17/6/kt5vh.png Şaka gibi arkadaş şaka gibi biz ....müzü yırtalım bunlar da nemalansın !!
Pazar akşamı BJK tesislerindeki kutlamaları görmedin sanırım. Trabzonspor formalı kişiler vardı. BJK'lilerle birlikte tezahurat yapıyordu...
Armağan Dere
06.03.2013, 16:57
Armağan takımın bu hale düşmesinin baş sorumlusu sensin... :)
Baba be:) bu takım 2 Yıldır top filan oynamıyor burak kaşarlığıyla penaltı filan alıyordu kendini yere atarak
TSezgin61
06.03.2013, 17:27
Oooo firat aydinus verilmis. Yani 15 kisiye karsi oynicaz 11 kisiyle...
Puan almamiz mucizeye kaldi...
yorumsuz6117
06.03.2013, 17:27
bjkli hakemi verdiler maça ibneler :)
cyberentalpi
06.03.2013, 17:37
demirören kendi yönetse ancak aydınus kadar yönetir sanırım
bizi gözden hepten cıkardılar
Aydınus beşiktaşlı ve maçta hakem ?
Bjk bu kadar fazla puan almış olsa da bence ligin en kötü takımlarından bir tanesi...
İlk golü atan takım bu maçı rahat kazanır...
2-0, 3-0 gibi bir sonuç bekliyorum...
Mehmet BAŞ
06.03.2013, 18:31
Stadyum hınca hınç dolsun 1 dakika sonra da herkes tribünü boşaltsın, alın size protesto.
Bunu yapmak için bile stadyumu dolduramaz oradaki taraftar...
Bu sene taaa ligin başında bile maça gitmeyenler bu halde hiç gitmez maça...
Takımın taraftara ihtiyacı olur taraftarın umrunda değil...
O futbolcuları hırslandıracak olan taraftartır.
Umarım tez zamanda farkedersiniz artık!
Duran Toplar büyük tehlike !!!
Beşiktaşlı Fırat Aydınus hakem.Yönetim nerdesin.Bu adam bizi kaç maçta doğradı ya..
Bizim bu savunma yapısına her şey tehlikeli. 4 tane stoper adamla savunma yapmaya çalışıyoruz. Celustka da stoper değil ama stoper özellikleri olan bir adam. Beklerimizin oyuna katkısı sıfır. Oyuna katkı sağlamadıkları gibi hata yapıp gol de yediriyorlar takıma savunmada. Karmil adama orada kafayla topa vurduruyor yahu ayıptır.
Beksiz futbol mu oynanır bekleriniz oyunda yoksa 2 kişi eksiksiniz rakip yarı sahada. İkinci yarıda beğenmediğiniz Serkan beke geçti de biraz top oynamaya başladık gene.
Hoca ne yapmaya çalışıyor ben çözemiyorum günahsız adamları günah keçisi ilan edip kadro dışı bırakıyor. Colman'ı bırakacaksın kadro dışı Colman'ı. Zokora'yı bırakacaksın. Oynamayan adamları sırf gösteriş için kadro dışı bırakmak izah edilemez bir durum. Adamları sezon sonu düşünmüyorsan gönderirsin takımla çalışsın adamlar bakarsın o kadro dışı bıraktığın Emerson'a bile ihtiyacın olur şu kadro yapısında.
Ahmet Ocak
06.03.2013, 19:03
Cok rahat bir sekilde besiktas bizi yener
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Emre GÜRDAL
06.03.2013, 19:08
Ya tarafatar yok bzde abi yok..biz kuzu olmusuz yonetenler coban orya buraya savruluyoz okdr ama eski tarfatarimiz kalmadi..
Kadir Aydın
06.03.2013, 19:08
Allah aşkına koşun, Allah aşkına.
Tutturmus taraftar,Bjk bizi cok rahat yenecek.Biz küme düselim o zaman,en azından taraftarda üzerindeki stresi atar.Belki Bursa gibi cıktıktan 2 sene sonrada Şampiyon oluruz.Her maç bu takım maç kazanamaz diyecek kadar karamsar olacaksak,küme düşelim,rahatlayalım.
koftezli
06.03.2013, 19:17
yasin neden kadro dışı kaldı http://www.guncel61.com/haber/yasin-neden-kadro-disi-kaldi-4892.html (http://www.guncel61.com/haber/yasin-neden-kadro-disi-kaldi-4892.html)
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 19:22
yasin neden kadro dışı kaldı http://www.guncel61.com/haber/yasin-neden-kadro-disi-kaldi-4892.html (http://www.guncel61.com/haber/yasin-neden-kadro-disi-kaldi-4892.html)
Böyle şeylere pek inanmıyorum ama yine de günahı onların boynuna diyerek yorum yaparsak adama sen ne oynadın diye sorarlar. Sezon başında 4-5 maç iyi performans sergileyince bizde övüp durduk ama forma giydiği son 10 lig maçında ne yapmış önce ona baksın...
temel_yilmaz
06.03.2013, 19:24
Yahu nasıl Bi beyinsizlik örneği bu kadrodışılar.
Janko zaten oynamıyordu ki,emersonda öyle,Yasin istese de oynayamıyor noyetenek .
Bari bikaç hafta daha bekle elinizde kalmasaydı bu futbolcular.
okan6161
06.03.2013, 19:33
bu maç çok fark yeriz 3 0 yada 4 0 biter ama maçdan sonra ortada stad kalırmı bilmiyorum
Samet Çepni
06.03.2013, 19:36
TOLUNAY kafkas neden yasin i de sildi dengesizlik diz boyu bari sezon sonunu görsün yasin
bu maç çok fark yeriz 3 0 yada 4 0 biter ama maçdan sonra ortada stad kalırmı bilmiyorum
fark yersek iciniz rahat edecek mi ?
okan6161
06.03.2013, 19:39
ben 0 0 kaldığımızda veya 1 0 yenildiğimizde de içim kan ağlıyor ama şuan hayalde görmek yersiz takımın hali bu
Herkez kötü sona hazırlıklı olsun
İnşallah kaybederiz bu maçı..İki sebebden dolayı inşallah kaybederiz...birincisi ve önemlisi bu yönetimin artık çektirolup gitmesi için,ikincisi ise o haysiyet ve şereften yoksun ikiz kız kardeş fb & gs nin ekmeğine yağ sürmemek için.Kimse çıkıpda vatan haini muamelesi yapmasın bana.En az sizler kadar Trabzonspor ve Trabzonluyum, ne acı ve trajikomik bir durumdur ki hayatımda önemli bir yere sahip olan
Trabzonsporumun yenilmesini istiyorum cani gönülden....
Bjk bu kadar fazla puan almış olsa da bence ligin en kötü takımlarından bir tanesi...
İlk golü atan takım bu maçı rahat kazanır...
2-0, 3-0 gibi bir sonuç bekliyorum...
Bir gol atabilsek iyi olacak ama gol atamıyoruz işte.
Hakem de belli olmuş. Şimdiden geçmiş olsun.
cakalkerem
06.03.2013, 19:54
galiba yine yenileceğiz....
İnşallah kaybederiz bu maçı..İki sebebden dolayı inşallah kaybederiz...birincisi ve önemlisi bu yönetimin artık çektirolup gitmesi için,ikincisi ise o haysiyet ve şereften yoksun ikiz kız kardeş fb & gs nin ekmeğine yağ sürmemek için.Kimse çıkıpda vatan haini muamelesi yapmasın bana.En az sizler kadar Trabzonspor ve Trabzonluyum, ne acı ve trajikomik bir durumdur ki hayatımda önemli bir yere sahip olan
Trabzonsporumun yenilmesini istiyorum cani gönülden....
1-Yönetim Aralık ayına kadar o koltukta oturur.Sadri'nin kimi taktığı var ki,kim kaldıracak Sadri'yi o koltuktan ?
2-gs-fb'nin ekmegine yağ sürmek istemiyorsan,yeneceksin kardeşim.yenemiyorsan,bjk'ye maç satayımda bjk şampiyon olsun diye bir düsünce icine girmek bize yakışmaz.
3-Trabzonspor'lu isen Trabzonspor'un kimseye yatmayacagını bilmelisin.Zaten bjk bizi yensin ve şampiyonlukta yara almasın diye bir düşünce içinde isen,90 dakika o maçı nasıl bir psikoloji ile izleyeceksin ?
gabriel omar
06.03.2013, 20:01
Kulübün başında,kulübede kim olursa olsun,Trabzonspor sahaya her zaman kazanmak için çıkar .Taraftar da bunun haricinde bir şey bekleyemez.
Ha kazanırız,kaybederiz orası ayrı ama bu takım 90 dakika Beşiktaşı o çimlere gömmek için oynayacak.
memozcan
06.03.2013, 20:01
bu takımda olcanın şu anda oynadığını bu halimle ben bile oynarım.. hele hele zokoradan kesinlikle fazla oynarım.. colman ile de rahatlıkla boy ölçüşürüm.. o halde ben neden kadro dışındayım da onlar oynuyor..!!
Fatih Öztürk
06.03.2013, 20:04
Telaş etmeyın.bu takım Trabzonspor.kötü günleri atlatmasınıda biliriz.
Hayatimin hic bir doneminde toto iddaa oynarken bile trabzon yenilire oynamadim ve asla insallah yenilir demem,gonulden trabzonsporlu hic bir renkdasiminda sartlar ne olursa olsun yenilgiye sevinecegini sanmiyorum.iyi gunde kotu gunde bu renklerin asigiyiz
1-Yönetim Aralık ayına kadar o koltukta oturur.Sadri'nin kimi taktığı var ki,kim kaldıracak Sadri'yi o koltuktan ?
2-gs-fb'nin ekmegine yağ sürmek istemiyorsan,yeneceksin kardeşim.yenemiyorsan,bjk'ye maç satayımda bjk şampiyon olsun diye bir düsünce icine girmek bize yakışmaz.
3-Trabzonspor'lu isen Trabzonspor'un kimseye yatmayacagını bilmelisin.Zaten bjk bizi yensin ve şampiyonlukta yara almasın diye bir düşünce içinde isen,90 dakika o maçı nasıl bir psikoloji ile izleyeceksin ?
Kaçırdığın birşey var,inşallah yeniliriz diyorum, yatarız değil.Bu benim şahsi düşüncemdir katılır yada katılmazsın.
Ilelioglu
06.03.2013, 20:11
Macin hakemi Besiktasli...:) 2.defa veriliyor sanirim ilkini Besiktas penalti ile kazanmisti.
Ligin en cok gol atan takimi ve hakeme karsi mücadele edecegiz, kolay olmayacak.
..
Gökhan ARSLAN
06.03.2013, 20:14
Bu Fırat Aydınus'un abisinle tanışmıştım İstanbul'da bir sohbet esnasında
O adam bile bjk lı düşünün gerisini :)
Ama sorsan ona kardeşim takım tutmuyor diyor :)
Bende güldüm zaten bu cevabına ve dedimki buna kendini nasıl inandırdın söylerken hayran kaldım şimdi size :)
Neyse amaç belli ama artık bu maç sahada ruh görelim ki bu bize en azından beraberlik getirir diyorum
Maça gitmeye korkuyorum.
Ordan boynu bükük çıkmaktan çok yoruldum.
...
gabriel omar
06.03.2013, 20:27
bu takımda olcanın şu anda oynadığını bu halimle ben bile oynarım.. hele hele zokoradan kesinlikle fazla oynarım.. colman ile de rahatlıkla boy ölçüşürüm.. o halde ben neden kadro dışındayım da onlar oynuyor..!!
Orta sahayla bütünleşemiyor olabilir misin abi :)Ya da Tolunay hocanın kafasındaki rakibi dişleyen tipte bir oyuncu değilsindir :D
Tayfun Aydın
06.03.2013, 20:33
Hakem fırat mış oynamaya bile gerek yok...
asilhamsi
06.03.2013, 20:33
Baskanın acıklamalarının ozeti daha yiyecegim paralar var bunları yemeden hicbiryere gitmem.Gerekirse kufur yerim ama paracıkları almadan gitmem.
Tolunay hocanın cozumu olaganustu 1 aydır top oynamayan emerson,janko ve yasin olmayınca takım saha kalkacak bundan eminim.
Ben hocayı gercekten de daha akıllı zannediyordumGercekten cok yanılmısım.
Durum malesef cok karamsar taraftarlar bu oyunu bozmazsa gidisat cok kotu.
Bu arada bir takımın baskanı ben Bu sehirde mac izlemem diyorsa o dakika görevi bırakmalı kısa ve öz.
FC-ST-PAULI-61
06.03.2013, 20:35
8jkli firat Aydinus bizi 8jk Sampiyonluga oynamazken bile yakmisti bunlara karsi.
bizim takım için her top tehlike :)
DeAgLeMaNyAq
06.03.2013, 20:37
2.defa veriliyor sanirim ilkini Besiktas penalti ile kazanmisti.
Geçen seneki dört BJK maçının ikisini ona vermişlerdi...
asilhamsi
06.03.2013, 20:49
Bu arada artık sadrinin acıklamalarını okumaya bile gerek duymuyorum ya espri yapmıstır yada sacmalamıstır.Yada ikisini birada yapmıstır.
Bu arada neden sadri diyorsun asker arkadasımısınız derseniz ben saygı duydugum insanlara saygımı belirtecek sekilde hitap ederim.
Ben sadri ile askere gitsem komutana birligi degistirmesi icin rica ederdim sırf onun yuzunu gormemek ve o sacma esprilerini duymamak icin.
O gitsin Tayip amcasının dizinin dibine otursun bizi buyuk Trabzonsporla basbasa bıraksın.
Faruk BERBER
06.03.2013, 21:00
Yine maç başlamadan hakem konuşulmaya başlanmış her zamanki gibi :D
Takımda iş yok, hakemlik durumumuz yok.
Bülent Yıldırım olmaz, Cüneyt Çakır olmaz, Yunus Yıldırım olmaz, Fırat Aydınus olmaz.
Kim olacak ?
Takım rezil olduğundan hakeme sarmayı bırakın artık, gerçeği görmek daha yaratıcı olacaktır ;)
mashal61
06.03.2013, 21:01
Taraftarın tepkisini gösterip Sadri Şener ve saz arkadaşlarını istifaya zorlayacağını bilsem, bu maçı kaybetmeyi tercih ederdim.
Maçıh hakemi.....çarşı bebesi Fırat Aydınus ! Jimlastik BİR kişi fazla oynayacak..! Az çekmedik bu kompleksli artistten....! Tüpçü iyi iş çeviriyor....yuh olsun....!
Cafer Bulur
06.03.2013, 21:02
Bülent Yıldırım olmaz, Cüneyt Çakır olmaz, Yunus Yıldırım olmaz, Fırat Aydınus olmaz.
Kim olacak ?
Takım rezil olduğundan hakeme sarmayı bırakın artık, gerçeği görmek daha yaratıcı olacaktır ;)
Kötü bir takim arti kötü bir hakem olursa yenme sansin yok.
Ama kötü bir takimsan adaletli bir hakemle es kaza da olsa galip gelebilirsin.;)
Faruk BERBER
06.03.2013, 21:06
Kötü bir takim arti kötü bir hakem olursa yenme sansin yok.
Ama kötü bir takimsan adaletli bir hakemle es kaza da olsa galip gelebilirsin.;)
Kötü bir takımız, hakemin nasıl olduğu önemli değil.
Her türlü yeniliriz.
Cafer Bulur
06.03.2013, 21:13
Kötü bir takımız, hakemin nasıl olduğu önemli değil.
Her türlü yeniliriz.
Belli olmaz,bjk mutlaka yenmek isteyecektir bu da bizim isimize gelecek.
Bjk savunmasinda cokca acik veren bir takim,bunu adam gibi oynarsak kullanabiliriz.
FC-ST-PAULI-61
06.03.2013, 21:18
Bjk savunmasinda cokca acik veren bir takim,bunu adam gibi oynarsak kullanabiliriz.
Bjk Savunmasinda acik veren Takim tabi ama bu aciklari kullanamayiz.
Belki Olcan defansin arkasina kosar ama oda Kaleciyi gecemez.
Diger Oyuncular zaten hicbirsey yapamaz sapara,serkan,henrique falan.
Cafer Bulur
06.03.2013, 21:21
Bu mac bizim icin ölüm kalim maci gibi bir sey.
Isteseler de istemeselerde herkes bu macta herkes ölümüne oynayacak,oynamak zorunda.:)
Bu yeter mi yetmeyecek mi bunu görecegiz,ümitli olmamiz icin cok sebep yok ama futbol sürprizlere acik bir oyun.
Kaan Ergüney
06.03.2013, 21:26
Bu maçın zorluk açısından Kasımpaşa veya diğer maçlardan daha zor olduğunu düşünmüyorum. Artık ligde kolay maç zaten kalmadı. Kalite olarak da hemen her takım birbirine yakın sayılır. Mücadelesi ve konsantrasyonu yüksek olan takımın kazanacağını düşünüyorum. Trabzonspor büyük takım olduğunu bu maçta bir kez daha gösterecek şekilde oynamalıdır. Kaybedilmesi halinde bir maç kaybından çok daha fazlası kaybedilecekir. (Belki de gelecek adına kazanılacaktır, bu bir soru işareti...) Bu maçı kazanmamız halinde moral + zaman kazanacak bir Trabzonspor'un varlığından söz edilebilir. Puan durumu ateşten gömlek.. İstikrarla üst üste galibiyetler alınması şart. Beşiktaş, kaliteli futbolcuları ve futbolundan ziyade mücadelesi ile dikkat çeken bir ekip. Trabzonspor'da bu yıl olmayan en önemli vasıf ise mücadele eksikliği. Orta sahayı kalabalık tutup, rakip defansı kalabalık şekilde baskıya almamız gerekli. Oyun disiplininden her ne olursa olsun kopmamalıyız. Bu maç taraftarımız adına, her şeye rağmen desteklemeye değer. Nasıl anlaşılmalı açıklayamıyorum ama, belki de son bir umut, bir şans ve inanç gerekli... En başta söylediğim gibi bu maç zorluk açısından diğer maçlardan çok farklı değil çünkü ligde her maç artık zor. Ancak kazanılması haline, diğer maçların kazanılmasına oranla çok daha fazla moral sağlayacağı kesin.
asilhamsi
06.03.2013, 21:36
Kim olacak ?
Cok sacma bir bakıs acısı.Son mac rezildik diyoruz %100 bir gol ve bir penaltı.
İşin komik yanı bu maçı kazanacağız %90.
Dip.Ing.Mag.
06.03.2013, 22:06
Bu emerson olayını çözemedim ben anlayan varsa beri gelsin. Adam bir tek Antep maçında oynamadı mı? Onda da stoper oynadı ve maçı 4-1 almıştık.
Mustafa'
06.03.2013, 22:12
takım kötü ama hakemlerdende az çekmedik.
bkz:şikebahçe maçı.hakem adaletli olsa o maç bizimdi kim ne derse desin.
arifberkay
06.03.2013, 22:14
Oynamayan adamlar kadro dışı kalmış çok güldüm yahu:)
İşin komik yanı bu maçı kazanacağız %90.
Ciddi mi düşünüyorsunuz, totem falan mı ?
Şampiyon olduğumuz sene Fırat'la hep kazanıyorduk :) Biz Trabzonspor'uz , sahada hakemi de yeneceğiz .
Yasin Altuntas
06.03.2013, 22:44
Su anki formumuzla kazanma sansimiz ne kadar az olsa da, adamlar yine Hakem ile islerini garantiye aliyor. Hic oynamasak daha iyi.
Sent from my iPhone using Tepetaklak
Adrian'la başlamak lazım.
haymatloshan
06.03.2013, 23:13
Gerekirse 1461 gibi hakemi de yeneceksin,adamlar her yolu deniyor,takım top oynamasa bile eline geçen fırsatları hakemler çar çur ediyor.Bu maçtan beklentiniz olmasın,izlemeyin bile yok yere.
Hasan YAYLI
06.03.2013, 23:44
Aydınus la işimiz zor,ha olmasa da zor ya neyse...
mackali_81
06.03.2013, 23:49
Aydınus la işimiz zor,ha olmasa da zor ya neyse...
Aydunus'un Beşiktaş taraftarı olduğunu dünya alem biliyor. Sanırım bizi düşürecekler bu sene.
Cem Kıran
06.03.2013, 23:52
Bu emerson olayını çözemedim ben anlayan varsa beri gelsin. Adam bir tek Antep maçında oynamadı mı? Onda da stoper oynadı ve maçı 4-1 almıştık.
Kasımpaşa maçına gelmek istememiş öyle yazıyor..
Emerson stoper oynadığı zaman gayet katkı sağlıyor, bunu gördük. Ancak elimizde bu kadar stoper kalabalığı varken bir de Emerson'a (stoper) için yer açamayız.
Sol bek olarak neler yapabildiğini gördük, iki bek'imizde işe yaramaz.
Furkan Tütüncü
06.03.2013, 23:59
Gerisi umrumda değil. Sadece forvette emre güral'ı görmek istiyorum!
oflukaan
07.03.2013, 00:00
federasyon bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. fırat aydınusa özellikle ts-bjk maçı verşyolarki hem aydınusu bitiricekler hem trabzonsporu
Fatih Öztürk
07.03.2013, 00:01
Tff'nin Trabzonspora gönderdiği tetikci hakem sıralaması:1-Cüneyt Çakır 2-Bülent Yıldırım 3-Fırat Aydınus.bu hakemlerin 2 senedir Trabzonsporun yönettikleri maçları araştırınca her şey net ortadadır.
oflukaan
07.03.2013, 00:02
Tff'nin Trabzonspora gönderdiği tetikci hakem sıralaması:1-Cüneyt Çakır 2-Bülent Yıldırım 3-Fırat Aydınus.bu hakemlerin 2 senedir Trabzonsporun yönettikleri maçları araştırınca her şey net ortadadır.
fırat aydınus iyi hakem ama bjk maçına vermiyceksin işte...
Fatih Öztürk
07.03.2013, 00:09
fırat aydınus iyi hakem ama bjk maçına vermiyceksin işte...
Yıldırım Demirören döneminde iyi hakem devri bitip tamamiyle tetikçı hakem devri başladı.artık talimatlı atamalar yapılıyor.Halis Özkahya suratına tükürük yıyıp görevine devam etme "onurunu"kendine uygun görmüşse gerisi laf-ı güzaf.
nedenmi düşer ruhsuz futbolcular artı düşersek yabancılar serbet kalıyor umurlarındamı trabzonspor ama hata bizde bunlara sağlam sopa gerkli buranın trabzon olduğunu anlamalılar bize kibar olmak yakışmıyor genetiğimize aykırı trabzonsporu bu hale düşürenler sağlam sopayı haediyor ayrıca başkan çok yumuşuşak bizim başkan mehmet ali yılmaz yada ibrahim hacıosmanoğlu olsaydı böyle mangal yürekli cesur başkanın takımını bu hallere düşürmeye kaypak federasyonun mötü yemezdi her yönden zayıfız
TSdepare
07.03.2013, 00:12
Duran top olursa Olcan belki frikikten gol yapabilir çünkü en iyi becerdiği şey bu başka türlü işimiz zor..
Alanzinho topla adam eksiltebiliyor ama sonra topu kaybediyor kaybetmeden pozisyon bulsa oda gol yapabilir birde Adriana güveniyorum gerisi bir halt yiyemez..
Fatih Özkan
07.03.2013, 00:14
Tribünde olacağım.
Allah'ın izni ile kazanacağız.
Aksini düşünemiyorum.
90 dakika destek...
Protesto olacak ise maçtan sonra olsun!
bişeyi merak ettim bu ruhsuzlar sürüsü maçları kaybedince idmanlara o meşhur mesela forozlular erdoğdulular affetmezler vb kim gittide bunları protesto etti yada gözünü korkuttu adamlar umursamaz bunların ancak ya dövücen yada gidicen idmana 500 kişi alayını tehdit edicen başka türlü oynamaz bu paraya tapan ruhsuzlar bunların ancak gözünü korkutursan korkudan oynarlar başka türlüsü bana hikaye geliyor destekmiş şuymuş buymuş bu ruhsuzlar sürüsü 90 dk antrenmanını yapıyor yenilince alıyor duşunu banka hesabına bakıyor keyifleri yerinde umurlarında değil trabzon yada trabzonspor bunlara hakettiği gibi davranmak lazım
Tribünde olacağım.
Allah'ın izni ile kazanacağız.
Aksini düşünemiyorum.
90 dakika destek...
Protesto olacak ise maçtan sonra olsun!
kardeşim biz bunları zaten destekliyoruz içerde deplasmanda maçlara gidiyoruz bunlar bildiğin ruhsuz bunlara destek değil sopa lazım başka türlü anlamazlar
Türkiye'de iyi hakem yoktur, eminim bütün hakemler bir maçın kaderini etkileyecek şekilde net bir yanlış karar vermişlerdir.
İyi gün taraftarlığının en iyi kanıtı bizim ülkedir sanırım. Bir gün takım kötü oynayıp da stadın hınca hınç dolu olduğunu göreceğim günleri merak ediyorum. Futbol sadece şampiyonluk değildir. Futbol her şeydir. Hele de biz Trabzonspor'lular için futbol her şeyi ifade eder. Trabzonspor bir kimlik, bir aidiyet duygusudur. Hele de İstanbul oligarşisine direnen bir takımın taraftarı olmak apayrı bir heyecan, hırs katıyor bünyeme, zihnime. Onun içindir ki bu takımın felsefesi "Şampiyonluk kadar değerlidir mücadeleniz." mottosudur. Sezon sonu nerede bitirirsek bitirelim, küme düşsek bile futbolcuların emeğine saygı göstereceğim. Başımı yastığa koyduğumda yine Trabzonspor'un şampiyon olabilme ihtimalini düşünüp yine umutlanacağım. ve Trabzonspor'lu olmakla ne kadar büyük bir onuru taşıdığım için gururlanacağım. Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum ancak bu linki sevgili Trabzonspor taraftarlarına tavsiye ediyorum. http://www.yesilgazete.org/blog/2013/03/05/taraftarlik-anlayisimiz-levent-kurnaz/
Erdal DİLEK
07.03.2013, 00:37
tff'nin trabzonspora gönderdiği tetikci hakem sıralaması:1-cüneyt çakır 2-bülent yıldırım 3-fırat aydınus.bu hakemlerin 2 senedir trabzonsporun yönettikleri maçları araştırınca her şey net ortadadır.
bence bu sıralamanın başına abitoğlu gelmeli, 1 numaralı sistem adamı, ne aşağa ne yukarı gider.
Fatih Özkan
07.03.2013, 00:38
kardeşim biz bunları zaten destekliyoruz içerde deplasmanda maçlara gidiyoruz bunlar bildiğin ruhsuz bunlara destek değil sopa lazım başka türlü anlamazlar
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim bana kalırsa. Neticede ligi bu adamlar ile bitireceğiz.
Lig bittikten sonra döve döve şehir dışına çıkaralım. O vakit hiç bişe kaybetmeyiz.
Farkındayım ben de verilen desteğin işe yaramadığını bütün maçlarda tribündeydim istisnasız. Ama yapacak bişey yok. Destek vermek ile bişe kaybetmeyiz. Neticede bu ruhsuzların hepsi gidecek. Kalan yine bizler ve Trabzonspor olacak.
memmedaga
07.03.2013, 00:50
beyler ben soyle diyorum eger sikeciler 1 lige duserse dusmemiz bana koymaz
artik bu kadar sapittirdi bu takim beni Allah askina neyin umidini yasayacaz
kadroymus,kaliteymis falan meselesi degil
sebebi nedir bilmiyourm baskanin dedigi gibi
inanc,hirs ,istek azim vs vs aga hicmi olmaz yahu hicmi?
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim bana kalırsa. Neticede ligi bu adamlar ile bitireceğiz.
Lig bittikten sonra döve döve şehir dışına çıkaralım. O vakit hiç bişe kaybetmeyiz.
Farkındayım ben de verilen desteğin işe yaramadığını bütün maçlarda tribündeydim istisnasız. Ama yapacak bişey yok. Destek vermek ile bişe kaybetmeyiz. Neticede bu ruhsuzların hepsi gidecek. Kalan yine bizler ve Trabzonspor olacak.
valla dostum destek vere vere kümeye kadar geldik ben bunları dövelim derken dövücen ama gene maçlara gdicez başka türlü bir formul tutmuıyor şekilde görüldüğü gibi elezaığ bu kümede kalıcak bizim düşmanımız eskişehir ve sivas yatıcak elezığa bakta gör biz trabzonspor sevgimizden dolayı destekliyoruz ya ya futbolcularda bu sevgi varmı bence sıfır yok onlar banka hesabına bakıyor sadece bu takımın traolduğunu sadece onları korkutursak anlayablirler korkudan oynarlar tıpkı çakma imparator fatih terimin futbolculara gaz vermesi gibi düşün destek hikaye bunlar için
memmedaga
07.03.2013, 00:52
"Olcan defansin arkasina kosar ama oda Kaleciyi gecemez."
o kadar kritik yerlerde atamadiki
hani Umut Bulut,burak,gokhan falan yanina yaklasamaz
sadece fener 1 gol atabilseydi su an cok farkli seyler konusuyor olurduk
nush ile uslanmayanın hakkı kötektir
memmedaga
07.03.2013, 00:55
nush ile uslanmayanın hakkı kötektir
vampire mode on
Ilelioglu
07.03.2013, 01:34
Tabi gol yemessen. :) Besiktas'in minimum 1 gol atacagini düsünürsek, en az 2 gol atmamiz gerekecek. Buda cok zor bence, cok zor gol atiyoruz zira.
..
Panik yok aziz bey vurmusdur yumrugunu masaya, hakem bize calisir bu hafta fenerin bjkyi yakalamasi icin
ErtuGrul
07.03.2013, 01:51
S.Şener hakemler hakkında Y.Demirören ile konuştum demişti....Aydınus tetikçisini atayarak Başkan'ın isteğini! yerine getirmişler....
Emirhan Uludüz
07.03.2013, 02:00
vampire mode on
Troll mode on :D
Alihan Ertürk
07.03.2013, 02:12
Kac yeriz?.. Bence en az 2
DeAgLeMaNyAq
07.03.2013, 04:37
24 Haftada;
Gol atamadığımız maç sayısı: 8
Gol yemediğimiz maç sayısı: 7
3 ve üzeri gol attığımız maç sayısı: 2
BJK'nin gol atamadığı maç sayısı: 2
BJK'nin gol yemediği maç sayısı: 3
BJK'nin 3 ve üzeri gol attığı maç sayısı: 10
Bu bağlamda rezil bir hücum hattımız olsa da gol de atarız gol de yeriz gibi gözüküyor. BJK'nin son 17 maçta sürekli gol atma başarısı önemli. Özellikle ilk golü yediğimiz takdirde çevirme şansımız çok zor gibi duruyor. Takım gerçekten o kadar kırılgan bir yapıda ki gol yendiği anda tüm enerjisi sıfırlanıyor. Zaten şimdiye kadar ilk golü yediğimiz maçları döndüremedik sadece Mersin ve Kayseri maçlarını berabere bitirebildik...
Bu hafta bu kadronun gercek yerinin neresi oldugunu gorecegiz
Ilk 5 e mi, son 5 e mi girecegiz gorecegiz.
Sike yapanlar yukseliste, adamlar 2 senede bitirdiler bizi. Dustugumuz durumlara bakin.
Aydınus dün aksam Juventus-Celtic macını yönetti,belki iddalı bir mac degildi ama gene de kafa olarak yorulur insan,yani en azından bir hafta dinlendirilmesi gerekirdi.3 gün sonra bir derbi maça atanması bence hatadır.
Alper Calik
07.03.2013, 08:36
Kesinlikle katılıyorum.
aydınus ile işimiz çok zor
S.Şener hakemler hakkında Y.Demirören ile konuştum demişti....Aydınus tetikçisini atayarak Başkan'ın isteğini! yerine getirmişler....
Tüpçü seçim önceside kupa sizin demişti başkana ... İsteklerimizin tersini yapması normal ... Bu kadar motive edici duruma rağmen futbolcular ruhsuzca dolaşıyorlarsa bu işin içinde başka şeyler var...
Külünkoğlu
07.03.2013, 09:07
Kazanacağız....
Ali İhsan
07.03.2013, 09:10
Fırat Aydınus ile kazandığımız bjk maçı var mı?
Adam fanatik bjkli herkes biliyor ama her bjk maçımıza atanması normal, neden bizim derbilere Abdullah Yılmaz, Barış Şimşek atanmıyor?
Kemal Öztel
07.03.2013, 09:10
Hocam Allah aşkına şu Henriqueyi oynatma bu son macta kaçırdığı gol neydi oyle...Sırf bu maç ve kayseri maçında kaçırdığı %1000 lik gol pozisyonlarında sonuca ulaşsa 4 puan daha almıştık...
Ben Tolunay hocanın yerinde olsam bu maçta Emre Güralı oynatırdım...
__________________ONUR____________________
ZEKI_____GIRAY____MUSTAFA__CELUTSKA
OLCAN____COLMAN_ZOKORA____ALAN
_____________ADRIAN_EMRE_______________
Hocam takımdaki tek kaliteli futbolcu Adrian onu da kaybetme lutfen !!!
İlker Gazioğlu
07.03.2013, 09:31
bişeyi merak ettim bu ruhsuzlar sürüsü maçları kaybedince idmanlara o meşhur mesela forozlular erdoğdulular affetmezler vb kim gittide bunları protesto etti yada gözünü korkuttu adamlar umursamaz bunların ancak ya dövücen yada gidicen idmana 500 kişi alayını tehdit edicen başka türlü oynamaz bu paraya tapan ruhsuzlar bunların ancak gözünü korkutursan korkudan oynarlar başka türlüsü bana hikaye geliyor destekmiş şuymuş buymuş bu ruhsuzlar sürüsü 90 dk antrenmanını yapıyor yenilince alıyor duşunu banka hesabına bakıyor keyifleri yerinde umurlarında değil trabzon yada trabzonspor bunlara hakettiği gibi davranmak lazım
Bu kadar yazıyorsun o zaman sen önden buyur. Şiddeti çözüm olarak görüyorsan elini tutan yok git döv futbolcuları, ne diye taraftar gruplarından bekliyorsun.
Trabzonspor'un en cok kosan ve mücade eden oyuncular kim ? Sapara-Zokora-Soner..3'üde 11-12 km arası koşan oyuncular,dolayısıyla öncelikle bu 3 oyuncudan bir ortasaha kurarak,ortasahada rakibe baskı yapacaksın..
Alper Calik
07.03.2013, 09:55
Soner kadro dışı bırakıldı
Soner kadro dısı öylemi,vay bee.Gençleri ne güzel kazanıyoruz..
İlker Gazioğlu
07.03.2013, 09:58
Ne zaman oldu bu bugün mü ?
Mustafa OK
07.03.2013, 10:21
yasin değilmiydi o benmi yanlıl hatırlıyom...
Bülent AKBULUT61
07.03.2013, 10:22
Soner niye kadro dışı kaldı
Mustafa Umut
07.03.2013, 10:40
Fırat Aydınus'u tutabilecek defans oyuncumuz yok malesef.
Ustaalioğlu
07.03.2013, 10:47
Bu nereden çıktı?? Yasin kadro dışı bırakıldı.
İyi Potuk'u almamışız, o da kadro dışı kalırdı herhalde...
kasap zokora.. ruhsuz colman.. yeteneksiz serkan.. kazma henrique.. ve umursamaz saparanin iyi oynamalari gerekiyor.. ya olacak ya olacak
Ustaalioğlu
07.03.2013, 10:57
Henrike...
Kendisine gelen topu önce bi havalandırıyor, sonra bidaha vurup daha da havalandırıyor, sonra sırt üstü yere yatıp topa vurmaya çalışıyor. Bu olay ceza sahası önünde oluyor ve etrafında da rakip herhangi bir oyuncu yok...
Çok yetenekli, en az 6 milyon euro eder...
seyduna_efil
07.03.2013, 11:16
yine 2 sağ bek,4 ön libero ile çıkarsak fark yeriz kendi sahamızda..
Serkan oyunda ne yapıyor sağ önde gören oluyor mu onu ?
Hoca nevi kovalıyor anlamadım bu adam sağ bekte yada defansif orta saha oynar bu adamı sağ öne atıyorsun bitiriyorsun resmen 1 kişi eksik oynuyoruz hiçbir hücum planında yeri yok bu adamın sağ önde.
Karmil sağ bek tam bir facia zaten hoca bizimle kafa yapmaya başladı sanırım. Madem gençleri oynatmayacaksın as kadroyla çık bütün maçlara da maç kazanırız belki 1-2 tane.
Asıl kesik yemesi gereken Colman ve Zokora her maç sahada. Diğer garibanları kadro dışı bırakıyorlar oynamayanları. O adam mı kaybediyor maçları ruhsuz ruhsuz oynayıp.
kürşat şen
07.03.2013, 11:35
fırat aydınus ile kaçıncı beşiktaş maçı bu yaa..
adamın fanatik beşiktaşlı olduğunu sağır sultan bile biliyor..
inceden inceden doğrar herhalde..
İgzas-61
07.03.2013, 11:39
Zor maç fazla umudum yok açıkcası..
mertacar
07.03.2013, 11:58
Zokora efendi eli belinde oynar,fernandesi kitleyemesse duman oluruz.colman efendide mac sectigi icin bu mac iyi oynayacaktir tabi erken bir gol yiyip oyundan dusmez isek.
Bu mac alanzinhodan yararlanabiliriz gozumde hic bir zaman ilk 11 oyuncusu olmadi ama tek adam eksiltebilen oyuncumuz ve cabalayan.besiktasta bosluklar veriyor.
Bamba-Giray ikilisi ise ozguven sorunu yasiyor,geri kazanmaliyiz.
Celuyu ben begenmiyorum.cechde kotu ama en azindan solak.Celu ters bi hamlede hemen beli kiriliyor.
---------------------onur-----------------------
serkan------giray------bamba----cech---
----------------zokora-----colman----------
alan----------------adrian---------olcan---
-------------------emre-----------------------
O kadar dengesiz bir takimizki bu mactan cikan hic bir skora sasirmam 5 de yiyebiliriz,kazanabilirizde.
Murat Keçeci
07.03.2013, 12:03
Özellikle iç saha maçlarında takım savunmasını çok kötü yapıyoruz hücumu düşünenler geriye dönüşleri aksattığı için birbirinden kopuk oynayan, rakibe geniş alanlar veren bir şekle bürünüyoruz o yüzden bu maçı kazanmamız birlikte oynayabilmekten geçiyor.
Bu maçı kazanmak için mutlaka dirençli bir takım görüntüsü vermeliyiz bjk fizik güç olarak iyi bir takım o yüzden onlar kadar koşmamız gerekli eğer bunu yaparsak bizim kadrodaki yetenekli oyuncu sayısı bjkdan fazla olduğu için bir adım öne geçeriz.
Duran toplarda adam paylaşımını iyi yapmalıyız i.toraman,sivok gibi hava toplarında etkili oyuncular var ayrıca o topları çok iyi kullanan bir fernandes var.
Bizim maç bjk için ya en kolay maç olur ya da en zor maç olur her şey bizim futbolcuların elinde rakibe geniş alanlar verirsek orta sahada pasif ikili mücadelelerde ürkek bir takım görüntüsü verirsek fbnin aldığı galibiyet gibi bir galibiyet alır giderler ama futbolcularımız sahaya çıkarken üzerlerinde giydikleri formanın hangi forma olduğunun bilinciyle oynarsa gol yese dahi insanımızın inatçı karakterini benimserse, Tolunay hocaları gibi gözü pek korkusuz olurlarsa bjk en zor maçını oynar.
Kadro dışı oyuncular konusunda anlatılanlar eğer doğruysa yasin ve janko konusunda Tolunay hocayı haklı emerson konusunda haksız bulduğumu belirteyim emersona en başından ön yargılı yaklaştı. Tolunay hoca kafasında çabuk çevik oyuncuları benimsediği için emersonda ağır hantal bir oyuncu olduğu için en baştan üvey evlat gibi davrandı sonra da zaten birbirleriyle restleşme olmuş.Daha yapıcı daha hoşgörülü olmalı.
Futbolcularımıza kalan 10 maç için şunu söyleyebilirim o sahaya yüreğinizi koyun ve ASLA PES ETMEYİN...
BU maçı alacağız Allah ın izniyle
the_storm_boy
07.03.2013, 12:12
Şu maç dönüm maçı kesinlikle almamız lazım.
ölümüne_1461
07.03.2013, 12:19
macı yonetcek hakeme dıkkat 8tas seyırcısının besıktasın cocuğu fırat aydunuz dıye tezahurat yaptığı 8 taslı hakem aydınus!!!
outlaws61
07.03.2013, 12:22
Beşiktaş bize en kötü ihtimalle 2 gol atar orası kesin. Asıl soru şu biz 3 gol atabilir miyiz? Olcan-Henrique-Halil ..............
Bjk'nin sol kanatı pert,sağ kanattan yüklenmek şart ama kiminle ?
ölümüne_1461
07.03.2013, 12:26
alanzınho zekı adrıan ve emreyı ılk11de gormek ıstıyorum artık tolunay hocanın fantazılerı bızı kumeye atcak abdullah stoper oynamalı bammayla bırlıkde....formsuz gıray serkan zokoro colman henrıke halıl klubude oturmalı artık..
zaferyıldız
07.03.2013, 12:45
Yenmek çok büyük ihtiyaç ama, iyi mücadele ile alınacak bir bereberlik bile takımımıza çok çok iyi gelebilir ...tolunay hoca bir şeyler yapmalı ve göstermeli ! ..şimdi
biltrabzon
07.03.2013, 12:53
-------------onur--------------
zekı----gıray---bamba---celustka
halıl---serkan----zokora--alanzınho
-----------adrıan---------------
------------henrıqeu-----
.........soner...zokora..sapara....
.................adrian...........
............janko...henriqe....
KemalisTS
07.03.2013, 13:13
Şu hakem olayını bırakın artık.
1461-Şikebahçe maçında,takımımızın bir penaltısı verilmedi,direkler,fenerlilerin topçularımızı biçmesine göz yummalar...ve Kadıköy'de geriye düşüyorsun... 90 dk maçı bırakmıyorsun.(3.golde ki baskımızı hatırlatırım.)
Tüm olumsuzluklara rağmen söke söke kazanıyorsun...
Bahanelere sığınmayalım.Hakem BJK'li falan...Eminim ki hakem Trabzonlu olsa hatta hakemi bizim yönetim atasa bile bu ruhsuzlar bir halt edemez.Bilmiyorum belki yanılırım ama şimdiye kadar gördüklerimize bakarsak BJK her türlü alır.
Hakemlerin hepsi birbirinden beter. MHK denen kurum zaten güdümlü karar alan bir oluşum. Bu maça Trabzonlu hakem verseniz dahi İstanbul bölgesi hakemlerini aratır bize emin olun. Bu güne kadar yüksek mertebede hangi hemşehrinizden fayda gördünüz sorarım size?
haymatloshan
07.03.2013, 13:33
Diğer maçlardaki gibi art niyetli kadro kurarsa,kaleye şut dahi atamayız açık ve net.
alone_6161
07.03.2013, 13:48
Maça iyi başlayıp hele hele de 1-0 öne geçersek kırmızı kartımız garanti. Maçı da 1-2'ye bağlar bu fırat. Bahisçilere tüyoyu vereyim.
ölümüne_1461
07.03.2013, 14:20
Şu hakem olayını bırakın artık.
1461-Şikebahçe maçında,takımımızın bir penaltısı verilmedi,direkler,fenerlilerin topçularımızı biçmesine göz yummalar...ve Kadıköy'de geriye düşüyorsun... 90 dk maçı bırakmıyorsun.(3.golde ki baskımızı hatırlatırım.)
Tüm olumsuzluklara rağmen söke söke kazanıyorsun...
Bahanelere sığınmayalım.Hakem BJK'li falan...Eminim ki hakem Trabzonlu olsa hatta hakemi bizim yönetim atasa bile bu ruhsuzlar bir halt edemez.Bilmiyorum belki yanılırım ama şimdiye kadar gördüklerimize bakarsak BJK her türlü alır.
vay anam benım hakem olayını bırakalım demek takım kotu dıye hakemlerın bızı doğramasına hermac goz yumalım yanı sen bırak bu ıslerı asıl sezon basından berı hermac hakem hatası lehımıze 1 tane yok hep alehte sonrada hakemlerı bırakın oldu..takım nekadar kotu olursa olsun hakemler adıl mac yonetselerdı en az 12 15 puan arası daha puanımız vardı su an..herkes acsın gozlerını trabzonsporu dusurmek ıcın oynanan oyun devam edıyor..
Ömer SEVİNÇ
07.03.2013, 14:27
Tolga
Serkan-Giray-Bamba-Celutska
Zokora-Soner-Colman
Adrian-Halil-Alan
Halil Türk olduğu için mecburen. Takımdan bir yabancı değişebilirse forvete Henrique geçer.
Bjk'nin sol kanatı pert,sağ kanattan yüklenmek şart ama kiminle ?
Bizim de sağ kanat pert.
Aslında kale dışında her yer pert.
S.Şener hakemler hakkında Y.Demirören ile konuştum demişti....
Maçı kaybettik demektir.
Tff seçimleri öncesi de konuşmuştu.
Tolunay Kafkas: Adrian, Volkan ve Soner Beşiktaş maçı kadrosunda olacak.
Adem Erdoğan
07.03.2013, 14:55
Rahat olun beyler bu kirli düzen bizi ligden düşürmez. :)
Adrian, Soner kadroya alınmış.
Emre ise tecrübeli değilmiş.
Uğur KÜÇÜK
07.03.2013, 15:08
Top filan oynamıyoruz ama bu maçı iyi futbolla kazanacağız...
Adım kadar eminim....
Yiğit Gayretli
07.03.2013, 15:11
Tolunay Hoca bu maça "dönüm noktası" demiş.
Ekstra anlam yüklediğimiz hiçbir maçı kazanamadığımız arşivlerde yatıyor. İnatla da devam ediliyor.
Uğur KÜÇÜK
07.03.2013, 15:23
Bir de Tolunay Hocaya çok güveniyorum....
Çokça taraftarımızın aksine çok büyük başarılar elde edeceğiz onunla birlikte....
Sadece sabırlı olmalı ve ne olursa olsun,ne karar verirse versin onun ve ekibinin yanında olmalıyız...
Sadri Şener de Aralık ayına kadar devam etmelidir....
Ondan sonra gideceği kesindir...
DeAgLeMaNyAq
07.03.2013, 15:30
Adrian, Soner kadroya alınmış.
Emre ise tecrübeli değilmiş.
Bunu nerede söyledi?
Uğur KÜÇÜK
07.03.2013, 15:31
Bunu nerede söyledi?
Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas: "Ligde Mersin ve kupada Antalya maçlarını kazanan kadroyu bozmak istemedim. Bu yüzden Adrian’ı tercih etmedim."
Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas: "Psikolojik bir sıkıntı var. Oyuncularda bir güven eksikliği var. Takımdaki en büyük sorun bu."
pirana61
07.03.2013, 16:02
nasil oluyorda istanbul takimlarinin maclarina istanbul bölgesi hakemleri ataniyor.neden baris simsek trabzon maclarina atanmiyor?ya bizde trabzon bölgesinden hakem isteyecegiz,yada istanbul takimlarinin maclarini istanbul bölgesi hakemleri yönetemeyecek.bence bunu uefaya sikayet etmemiz lazim.diyeceksinizki istanbulun nüfusu 20 milyon.kimin kimi tutacagini bilemezsin.ama bu uefayi ilgilendirmez.istanbul bölgesi hakemi ister istemez sempati duyar istanbul takimlarina.bence ortada büyük bir haksizlik var.ne dersiniz sikayet konusunda?
hakemi kac hafta once linc etti satilik istanbul basini,baktilar uefa mac verdi adama moral olsun diye kendi takiminin macina verdi. maci kazandirip moralleri duzeltsin. bunun baska aciklamasi yok.
hic hic sansimiz yok. yukardan bi yardim gelmedikten sonra kaybederiz.
Uğur KÜÇÜK
07.03.2013, 16:09
nasil oluyorda istanbul takimlarinin maclarina istanbul bölgesi hakemleri ataniyor.neden baris simsek trabzon maclarina atanmiyor?ya bizde trabzon bölgesinden hakem isteyecegiz,yada istanbul takimlarinin maclarini istanbul bölgesi hakemleri yönetemeyecek.bence bunu uefaya sikayet etmemiz lazim.diyeceksinizki istanbulun nüfusu 20 milyon.kimin kimi tutacagini bilemezsin.ama bu uefayi ilgilendirmez.istanbul bölgesi hakemi ister istemez sempati duyar istanbul takimlarina.bence ortada büyük bir haksizlik var.ne dersiniz sikayet konusunda?
Abi bu ülkede adalet mi var ki şikayet edelim....
Biz bu ülkenin futbolda zencisiyiz...
Ama bu gençler göz göre göre yapılan kötülükleri unutmaz....
İlerde bunların ahı bir bir çıkacak bunlardan....
Öyle canları yanacak ki kıvranacaklar....
Biz belki görmeyiz ama adalet ve doğrudan ayrılmadığımız sürece ama bugün,ama yarın,ama çok ilerde birgün mutlaka bu adaletsizliklerin hesabını soracak birisi çıkacak bu ülkeden....
pirana61
07.03.2013, 16:39
Abi bu ülkede adalet mi var ki şikayet edelim....
Biz bu ülkenin futbolda zencisiyiz...
Ama bu gençler göz göre göre yapılan kötülükleri unutmaz....
İlerde bunların ahı bir bir çıkacak bunlardan....
Öyle canları yanacak ki kıvranacaklar....
Biz belki görmeyiz ama adalet ve doğrudan ayrılmadığımız sürece ama bugün,ama yarın,ama çok ilerde birgün mutlaka bu adaletsizliklerin hesabını soracak birisi çıkacak bu ülkeden....
bende zaten bu ülkeden bir sey beklemiyorum.gizli sakli bir haksizlik degilki bu.apacik adamlar istanbul takimlarina istanbul bölgesi hakemi veriyorlar.bence bu konuda sonuna kadar hakli cikariz uefaya gidersek.manisa bölgesi hakemi de farkli degil dogrudur.ama prensip olarak kendimizi savunmaliyiz.
Umarım bu maçı alırız moral olarakta artarız,yoksa hepsi bıraksın gitsin yeter artık,, bugün asgeri ücretle geçinilen bir toplumda yaşıyoruz 9 saat 10 saat hatta daha fazla saate çalışan insanlar var bu toplumda,,,çıkıp topunu oynican 90 dakikan var aldığınız paraların hakkını verin.veremiyorsanız bırakın...
Hıdır ÇALIŞAN
07.03.2013, 16:45
1-3 Beşiktaş alır.
Bordo mavi, üzerinde Trabzonspor amblemi olmayan bir forma ile çıkın sahaya daha fazla ihanet etmeyin o formaya !
Biz bu maçı kazanacağız.İnanmayan güvenmeyen maça gitmesin.
Umarım bu maçı alırız moral olarakta artarız,yoksa hepsi bıraksın gitsin yeter artık,, bugün asgeri ücretle geçinilen bir toplumda yaşıyoruz 9 saat 10 saat hatta daha fazla saate çalışan insanlar var bu toplumda,,,çıkıp topunu oynican 90 dakikan var aldığınız paraların hakkını verin.veremiyorsanız bırakın...
Yazdıklarının sonuna kadar destekçisiyim renktaş. Bu forumda 2-3 gündür vurgulamaya çalıştığım konulardan birisi de bu.
Ben Trabzon lu değilim babam Giresun-Görele li annem Tokat lı ben İstanbul da doğdum büyüdüm. Hayatım boyunca TRABZONSPOR lu olan arkadaşlarımın sayısı 3 bilemedin 5 kişiyi geçmez.
Ne günler geçirdim (geçirdik) 60 kişilik sınıfta 40 kişi benimle dalga geçti yeri geldi 200 kişinin içindende hemde bostancı gibi bir yerde şb-TS maçında gol diye haykırdım üstelik üstüme atlayan 3 kişi ile kavga edip karakolluk olma pahasına yeri geldi ezildim horlandım üzüldüm kızdım ama hiç bir zaman en umutsuz zamanlarda bile bu ülkenin adaletsizliğine güçlülelerin hegemonyasına başkaldıran TRABZONSPOR umdan vazgeçmedim umudumu kesmedim.Neden vazgeçeceğim ki?
Eğer hep güneşli günler isteseydim zorluklara yokluklara imkansızlıklara boyun eğecek olsaydım ülkenin bütün egemen güçlerinin koruduğu kolladığı yardım ettiği İstanbul un 3 büyütülmüşlerinden birini tutardım.
UĞUR DURTAŞ
07.03.2013, 17:08
fırat angusun atanması kötü oldu
iyi olan hasan yenerin yerinde çıkışı.
bu çıkış bize olumlu yansır,
futbolcularımızda her zamanki kişiliksiz oyunu oynamazlarsa
aslında futbolculara bu maç niçin kazanılması gerektğini,taktiğini vermeye gerek yok.
puan cetvelini büyük boyutta 2-3 tane büyülteceksin.
duvarlara asacaksın.
trabzonspor ismininde altını rengli kalemle çizeceksin.
belki bulundığumuz yerin farkında olmayan kişiliksizler olabilir.
farkına varsınlar.
belki adamlıklarını anlarlarda ,kişilikli top oynarlar.
Oğuzhan Fidan
07.03.2013, 17:26
tolunay hoca güzel şeyler söylemiş.Yerinde ve doğru düzgün açıklayıcı şeyler sölesinler emerson niye yok diye bi ton laf ettiniz ben bu adama ısınamadım demiştim zaten herif ben oynamak istemiyorum demiş resmen ! jankoda golcü felan değil hazırcı ..... teki ! noktalama işaretlerini siz doldurun!
akin0834
07.03.2013, 17:39
her sene bir yıldız kaybediyoruz..gecen sezon da burak gitti..bu yaz da onur gidecek gibi...yazıklar olsun yönetime..
http://www.bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=664
.........................onur
serkan.......giray...........bamba......cech
........................zokora
volkan.........colman.......adrian......olcan
.......................henrique
Yazdıklarının sonuna kadar destekçisiyim renktaş. Bu forumda 2-3 gündür vurgulamaya çalıştığım konulardan birisi de bu.
Teşekkür ederim :) bir topçu 90 dakikada bir dünya maaş alıyorsa onunda hakkını vermeli, aldığı paralar bizi ilgilendirmez ama sonuçta bu işten kazanıyorsan bu işin karşılığını vermelisin..
aaahmet61
07.03.2013, 18:10
http://www.samanyoluhaber.com/spor/Trabzonspor-kume-duserse-ne-olur/962799/ bugünden beri hürriyet başta olmak üzere bu tür haberler istanbul medyasında dolaşıyor.rastlantı mı ? yoksa başka bir sebep mi var? kampanya mı var.
Emrah Akcagöz
07.03.2013, 18:10
Trabzonspor'dan Aydınus tepkisi
Trabzonspor, daha önce Beşiktaşlı olduğunu açıklayan Fırat Aydınus'un, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçına atanmasına tepki gösterdi. Genel Sekreter Hasan Yener, "Umuyorum Fırat Aydınus bu maçtan affını ister" dedi.
FIFA Kokartlı İstanbul Bölgesi Hakemi Fırat Aydınus, Trabzonspor ile Beşiktaş maçlarında üçüncü kez düdük çalacak. Aydınus'un yönettiği iki maçta Trabzonspor galip gelemedi. Bir maç berabere biterken, bir maçta da siyah beyazlı takım sahadan galip ayrıldı.
Fırat Aydınus'un daha önce Beşiktaş tribünlerinden geldiğini söylediği iddiaları üzerine bordo mavililer bu hakemin Beşiktaş maçına atanmasını ilginç buldu. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Aydınus'un maça atandığını duyduğunda şok yaşadığını belirterek şunları söyledi:
"Aydınus, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden. Avrupa'da maç yönetiyor. Ama Fırat Aydınus'un herkesin hafızasında yer etmiş, 'Beşiktaş'ın tribünlerinden geldim' açıklaması ortada duruyor. Bunu kimsenin unutması mümkün değil. Geçen sezon Avni Aker'de 1-0 kaybettiğimiz Beşiktaş maçını da Fırat Aydınus yönetti. Aleyhimize penaltı verdi, Celustka'yı oyundan attı. Bunları belki oyun gereği olabilecek şeyler diye değerlendirebiliriz ama son dakikada attığımız nizami golü de Egemen'e faul yapıldığı gerekçesiyle vermedi. Bariz hakem hatasıyla mağlup olduk. Bu örnek ve Aydınus'un açıklamaları ortadayken bu maça verilmesi büyük yanlış. MHK bunu hep yapıyor. Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Büyükşehir çalışanı Volkan Bayarslan'ı hakem olarak maça atamıştı. Bayarslan bir daha Süper Lig'de maç yönetemedi. İnanıyorum Fırat Aydınus çok iyi hakemlerimizden biri ama Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi olmaz. Sahada vereceği yanlış bir kararda tribünlerin tepkisini ölçmek mümkün değil. Yanlış düdüğe tribünler abartılı tepki verecektir. Bunu da doğal buluyorum."
UMUYORUM AFFINI İSTER
Genel Sekreter Yener, Fırat Aydınus'un Avrupa'daki maçtan döndüğünde Merkez Hakem Kurulu'na başvurup Trabzonspor Beşiktaş maçından affını istemesini umduğunu da belirterek, "MHK de maça başka bir hakem atar. Yapılacak en doğru iş bu şekildedir" ifadesini kullandı. Yener, Trabzonspor'a geride kalan 24 haftada tek penaltı dahi çalınmamasının da dikkate değer olduğunu sözlerine ekledi.
Ömür AVCI/TRABZON,(DHA)
Necmettin ALTUNTAŞ
07.03.2013, 18:11
Şimdi sızlanma ağıt yakma zamanı değil.Ümitli olma ve ümit aşılama zamanı.Çınar ayakta ölür.Ama biz daha ölmedik.
her sene bir yıldız kaybediyoruz..gecen sezon da burak gitti..bu yaz da onur gidecek gibi...yazıklar olsun yönetime..
http://www.bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=664
7.5'a Avrupaya gidebilir sanırım rekor olur varmıdır kaleci olup türkiyeden avrupaya giden bu kadar fiyata?
DeAgLeMaNyAq
07.03.2013, 18:12
;1918955431']7.5'a Avrupaya gidebilir sanırım rekor olur varmıdır türkiyeden avrupaya giden bu kadar fiyata?
Gökdeniz, Fatih ve Arda...
Gökdeniz, Fatih ve Arda...
Pardon eksik yazmışım kaleci olarak yok sanırım?
Ben Trabzon lu değilim babam Giresun-Görele li annem Tokat lı ben İstanbul da doğdum büyüdüm. Hayatım boyunca TRABZONSPOR lu olan arkadaşlarımın sayısı 3 bilemedin 5 kişiyi geçmez.
Ne günler geçirdim (geçirdik) 60 kişilik sınıfta 40 kişi benimle dalga geçti yeri geldi 200 kişinin içindende hemde bostancı gibi bir yerde şb-TS maçında gol diye haykırdım üstelik üstüme atlayan 3 kişi ile kavga edip karakolluk olma pahasına yeri geldi ezildim horlandım üzüldüm kızdım ama hiç bir zaman en umutsuz zamanlarda bile bu ülkenin adaletsizliğine güçlülelerin hegemonyasına başkaldıran TRABZONSPOR umdan vazgeçmedim umudumu kesmedim.Neden vazgeçeceğim ki?
Eğer hep güneşli günler isteseydim zorluklara yokluklara imkansızlıklara boyun eğecek olsaydım ülkenin bütün egemen güçlerinin koruduğu kolladığı yardım ettiği İstanbul un 3 büyütülmüşlerinden birini tutardım.
Bende Girasun Göreleliyim Trabzonsporu tutmak ayrıcalıktır dediğin olaylar insanın başına denk geliyo Trabzonspora olan sevgimi her ortamda dile gitirdim, özellikle okul zamanlarında Trabzonlu olupta diğer takımları tutan arkadaşlarım vardı onlara anlam veremiyordum Trabzonlusun böle güzel bir takıma sahip çıkamıyorsun...Nese gerçek trabzonluyu her zaman takımına sahip çıkan olarak görmüştürüm iyiki böle bir site var Trabzonsporlu olmak ayrıcalıktır ..:)
Uğur Demircioğlu
07.03.2013, 18:16
gençleri oynatsın ruhsuzları göreceğimize gençleri görelim.
Faruk BERBER
07.03.2013, 18:16
Biz bu maçı kazanacağız.İnanmayan güvenmeyen maça gitmesin.
Sezon başından beri stadın hali ortada :)
Takımın hali de ;)
akin0834
07.03.2013, 18:22
;1918955431']7.5'a Avrupaya gidebilir sanırım rekor olur varmıdır kaleci olup türkiyeden avrupaya giden bu kadar fiyata?
problem avrupaya gitmesi değil...gs ye gitmesi renkdaş...ben katlanamam o kadroda burak -selcuk-engin-ceyhun-umut ve birde onur....katlanamam...hazmedemem...
Sezon başından beri stadın hali ortada :)
Takımın hali de ;)
Tamam başkan hatalı yöneticiler hatalı teknik direktör hatalı ama sezon başından beri stadı sadece 3 kere dolduran (bursa,sülüksaray,şikebahçe) taraftar hatasızmı?Hoş bizim taraftar 2010-2011 yılında şampiyonluğa giderken bile stadı dolmuyordu gelenlerse çekirdek yiyordu.Şu sekiztaşın kadrosu bizden çok mu iyi ama taraftarı destekliyor.
Bizim son 3 haftada 2 golümüz verilmemiş biz hala kendi aramızda kavga ediyoruz önce dışarıyla kavga edilir sonra evin içindekilerle.Şimdi bazı arkadaşlar iyi oynamıyoruz diyecekler ben cevabımı peşin vereyim kasımpaşa maçının ikinci yarısında iyi oynadık beğenmediğimiz Halil gol attı sonuç gol iptal.
Furkan Özdem
07.03.2013, 18:49
Beşiktaş alır kendimizi kandırmanın anlamı yok. Takımın ilk yarıdaki hali gol atmada sıkıntı yaşıyor ama kolay kolay yemiyordu. Şimdi gelen geçen 2 3 gol atıyor, iyi oyuncular ilk 11de kendine yer bulamıyor hatta kadroya giremiyor. Büyük bir çöküş. Çok büyük...
inception61
07.03.2013, 18:53
Goyarız leş kargalarına skor 2-1 eziktaşın ve çakma japon simetin totosunu indirme vaktine az kaldı
Ilelioglu
07.03.2013, 18:55
2 golü kim atacak? :)
..
..
Allah kısmet etsin hele o da bulunur
inception61
07.03.2013, 19:07
..
11 kişiden biri atabilir ama onur biraz zor gibi:)
Adem Akyüz'
07.03.2013, 19:10
Allah maça gidecek olan taraftarlar ve Onur'a sabır versin. Onur'a ayrıca biraz şans versin.. Zira bu savunmayla biz epey pozisyon veririz ve taraftar yine kanser olur.. Umarım Onur iyi gününde olur.. Gerçi artık o kadar çok pozisyon veriyoruz ki Onur'un iyi olduğu günlerde bile gol yiyoruz maalesef..
asilhamsi
07.03.2013, 19:11
http://www.samanyoluhaber.com/spor/Trabzonspor-kume-duserse-ne-olur/962799/ bugünden beri hürriyet başta olmak üzere bu tür haberler istanbul medyasında dolaşıyor.rastlantı mı ? yoksa başka bir sebep mi var? kampanya mı var.
Soru : Trabzonspor kume duserse ne olur?
cevap : Ananızın ....... olur.
Turan AKYILDIZ
07.03.2013, 19:31
bunların topu şerefsiz...bu nasıl bir ülkedir bu nasıl bir kindir arkadaş bize karşı anlamıyorum adamlara ne kötülük yapmışız ki hala intikamlarını almaktan doymuyorlar...ulan merak etmeyin bize bişey olmaz düşsekte ölsekte sürünsekte küllerimizden doğar yeniden yıkarız o İstanbulu başınıza merak etmeyin...
Mehmet Fatih Silik
07.03.2013, 19:39
$ikebahce macindaki gibi gol atsak da saymiyorlar i$te...bo$a debeleniyoruz...
Be$ikta$ fark atar gider bizde kaosa sürüklenir gideriz...dur diyecek yok mu arkada$!??
Bjk'nin en tehlikeli oyuncusu Oğuzhan Özyakup.Onunla cok organize bir bjk oluyor,onsuz ise cok basit bir bjk..Malesef Sadri Şener'in yaz döneminde veto verdiği bir oyuncu ve Trabzonlu.
Doğukan Uçan
07.03.2013, 20:09
hükümet düser , enflasyon düser , trabzonspor babayi düser
cakalkerem
07.03.2013, 20:13
gol atamayız ama yermiyiz bilemiyorum......belki kadroya alınmayan adrian ve JAnko olsa belki bir tane sallardık ama hoca efendi kaprisi aldırmıyor adamları
gol atamayız ama yermiyiz bilemiyorum......belki kadroya alınmayan adrian ve JAnko olsa belki bir tane sallardık ama hoca efendi kaprisi aldırmıyor adamları
Adrian kadroda mı yok bu sefer ??? :mad:
Emrah Akcagöz
07.03.2013, 21:32
Hayır sonra küfür edince ceza alıyoruz. Gel de etme.
yatmaztara
07.03.2013, 21:40
bu samanyolu tv varya, çok fingirdek bi kanal.
Hamza Milet
07.03.2013, 21:41
Besiktasin en tehlikeli oyuncusu ne fernandes ne oguzhan nede olcay; Firat aydinus serkan ok aleks tascioglu 3lüsü. Yazin bi kenara
DEEP BLUE
07.03.2013, 21:47
Eskiden top yuvarlaktı, şimdi ise hakemler...
Eskiden top yuvarlaktı, şimdi ise hakemler...
Hakemler senelerdir...
Steril61
07.03.2013, 21:52
İnşallah bu maçı kazanıp küme düşmenin eşiğinden döneriz. Ancak bana göre maç en iyi ihtimalle beraberlikle sonuçlanır. Bizim bu futbol anlayışı, "yetenek âbidesi" golcülerimiz ve olmadık mâceralara atılan Tolunay Hocanın kafasıyla galip gelmemiz çok zor.
Tolunay Hocaya üzülüyor ve acıyorum. Kendisini çok seviyorum. Fakat eleştirmeden geçemeyeceğim. Akıllı bir insan denenmiş ve başarıya ulaşmamış şeyleri tekrar denemez! Halil ve Henrique bana göre bu takımda fazlaca şans bulmuş fakat verilen şansı iyi değerlendirememiş iki futbolcu. Artık bir 5 maç da Emre Güral'a şans versen ne olur be hocam! Ne kaybedersin? Abdullah Karmil'in bekte oynayamayacağını cümle âlem biliyor sen neden macera ararsın be hocam?
Kasımpaşa maçında stadda maçı dikkatle izledim. Oyuna müdahale anlayışınızı lütfen gözden geçirin. Henrique sahada hiçbir varlık gösteremezken, Colman üst üste pas hataları yapıp adeta gezintiye çıkarken, Olcan fevri hareketleriyle bizi çıldırtırken sen tutup takımın en iyisi Sapara'yı oyundan alıyorsun. Acaba biz mi başka maçı izledik yoksa siz hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu! Sapara'yı oyundan alışınız, o oyuncuya ve taraftara yaptığınız büyük bir haksızlıktır.
Hani yeni geldiğinde demiştin ki "ben gençler için bir şansım". Yine başka bir demecinde işleri yoluna koymak için "3 ay" istedin. Peki tamam. Zeki Yavru sakat diyelim. Nerede Soner, nerede Emre, nerede Yasin ve Volkan. Takımın en kaliteli oyuncusu ADRİAN nerede hocam??? Sen sorunları çözerek bu oyuncuları takıma kazandırmak için mi geldin yoksa yeni sorunlar yaratmak için mi? Kusura bakmayın ama bu gururla, bu kafayla 3 ay değil 13 ayda da işleri yoluna koyamazsınız. Umarım Trabzonsporumuzu ligden düşürmek gibi bir "başarının" altına imza atan siz olmazsınız. İnşallah gittiğiniz yanlış yoldan en kısa zamanda dönersiniz.
onur
çelu-giray-bamba-cech
zokora
soner-adrian-alan-olcan
emre
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/3/7/fft104mm2181318.jpg
bu adam maçı yönetecek daha maçı konuşmamıza gerek kalmadı bence
Ali Turhal
07.03.2013, 22:35
İyi bir oyun bekliyorum,colman Adrian Yeterki gününde olsunlar, yine formamı giyip maç heyecanı içinde olacağım, bu sefer maç bizim ve birilerinin dediği gibi henüz bitmedik
Erdal DİLEK
07.03.2013, 22:36
Oynamayan adamları kadro dışı bırakmak neyin kafası
Fatih Öztürk
07.03.2013, 22:39
Demek Trabzonspor düşerse nolur he?sizin düştüğünüz kötü yola düşmeyız ya keranecıler sızı.
İ
yavuzbaha
07.03.2013, 22:54
bunların topu şerefsiz...bu nasıl bir ülkedir bu nasıl bir kindir arkadaş bize karşı anlamıyorum adamlara ne kötülük yapmışız ki hala intikamlarını almaktan doymuyorlar...ulan merak etmeyin bize bişey olmaz düşsekte ölsekte sürünsekte küllerimizden doğar yeniden yıkarız o İstanbulu başınıza merak etmeyin...
Yav ne alakası var,Trabzonspora karşı niye kin güdülüyor diye algılıyorsunuz...herkesi,tüm toplumu Trabzonspor düşmanı gibi görme paranoyası oluştu...Küme düşme muhabbeti en çok bu forumda konuşuldu..bir haber sitesinde çıkınca niye bu kadar bozulundu...Dünyada en büyük Trabzonspor düşmanları yine trabzondan çıkmıştır,başka yerde düşman aramayın...doğru bir haber,bunu trabzonda bile konuşan bisürü kişi gördüm...şaka yollu felan konuşuldu bu yani...herkese herşeye itiraz bizi bu türkiye de çok sevimsiz yapıyor...fırat aydınus bjk lıymış,olsun ne var yani ? sen çık topunu oyna ya,hayret bişey...bu yönetim takımın içine etti,belkemiğini omurgasını kırdı,iyi futbolcular kafesi açılmış kuşlar gibi kaçtılar,basiretli davranamadılar,futbolcuları takıma entegre edemediler,1 liralık topçuya 5 lira verdiler....tepki nin en büyüğünü onlar hakediyor
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.