Orijinalini görmek için tıklayınız : 23.Hafta | Mersin İdman Yurdu 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
cakalkerem
23.02.2013, 21:03
ligdeki ilk 10 takım arasında ki en az gol atan takımız....
Gol yemememizi de yüce Allah'n bir mucizesi olarak görüyorum. Defanstaki 4 adamın 4ü de bomba. Mustafa adamakıllı bir hakem olsa ilk yarıda kırmızıyı görürdü bence.
gece_bekcisi
23.02.2013, 21:04
Futbol olarak çok ama çok kötüyüz bunu bütün taraftar biliyor ama şuda unutulmamalıdır ki uzun süredir takımda güven sorunu var. Daha önce bu kadar az pozisyona girdiğimizi hatırlamıyorum. Abdullah'tan sağ bek olmaz buda unutulmamalı.
Kısacası kötü futbol önemli 3 puan
Bu maçta sevinmeyeceğimde hangi maçta sevineceğim.Kimse kusura bakmasın.Bu saatten sonra sahada oynanan futbola değil alacağımız puanlara bakarım.
Ey gidi 2 sene önce Kasımpaşa'ya 7 atıyorduk ve daha fazla atmamak için topu geriye oynuyorduk
o maçta JAJA falan vardı, ama durun Jaja alkolikti unutmuşum, şimdi en azından devlet memuru gibi mazbut futbolcular kazandırdı büyük filozof
Takımı hiç bu kadar korkak görmemiştim. Beceriksizliklerinin ve durumun farkına varmışlar sonunda.
Dip.Ing.Mag.
23.02.2013, 21:06
o maçta JAJA falan vardı, ama durun Jaja alkolikti unutmuşum, şimdi en azından devlet memuru gibi mazbut futbolcular kazandırdı büyük filozof
Bu konuda sana katılıyorum bu takımın su Halinin en büyük sorumlusu Şenol hocadır
Psikolojik olarak takım çok etkilenmiş , bunu her haliyle görmek mümkün.
Böyle lig de olmaz olsun. 1 mağlubiyet neredeyse küme düşme potasına sokarken 1 galibiyet dördüncülüğe kadar yol açabiliyor.
Ertan1982
23.02.2013, 21:08
önemli olan skor.gelecek rakipler ahim sahim birsey degil 8 puan cikartiriz.bursa bjk antalya düsüste ve sakatlari var.kasimpasa en kötü ihtimal berabere.mactan maca düsünmek lazim.
Dip.Ing.Mag.
23.02.2013, 21:08
Bu mac için ayrıca sapara kazancımız oldu. Kesinlikle hep oymalı. Serbest vuruşları çok etkili kullanıyor top dağıtımı da iyi. Zokora ve colman I ise kaybettik. Özellikle zokora nasıl premier lig de ve İspanya da oynamış hayret.
Ömer SEVİNÇ
23.02.2013, 21:09
Mersin bambayı çok aradı.
takim bugun sadece istedigini aldi o kadar. Takimda zaten topu ileriye tasiyacak adam yoktuki. OLcan ve Henrique oyun kurmaya calisiyor. Akli basina 90. dakikada geldi ve Halille Alani aldi. Bende 60 veya en kotu 75 te almasi lazimdi cunku ileriye hic top tasiyamadik. Kasimpasa tempolu oynayan takim insallah bizimkilerde tempoya ayak uydurur
Zokora ve Colman < Gökhan + Abdülkadir
Dip.Ing.Mag.
23.02.2013, 21:11
Onur için çok sevindim özellikle önündeki kazmalara rağmen gol yemedi bugün. Yoksa Ligin en iyi kalecisi kova Yaşar olma yolunda ilerliyordu
Lige çıktığımızdan buyana en kötü kadromuz ve futbol anlayışı herhalde..
cakalkerem
23.02.2013, 21:11
bence günün en iyisi 3 puan fazla konuşmaya gerek yok bu maç için...önümüze bakalım
Cagdas Topal
23.02.2013, 21:12
3 puanı aldık sonunda dualarım kabul oldu . Herşeye rağmen 3 puan için teşekkürler çocuklar .
Necmettin ALTUNTAŞ
23.02.2013, 21:12
Bu maçta sevinmeyeceğimde hangi maçta sevineceğim.Kimse kusura bakmasın.Bu saatten sonra sahada oynanan futbola değil alacağımız puanlara bakarım.
Aynen yazdıklarına katılıyorum Harun.
bence günün en iyisi 3 puan fazla konuşmaya gerek yok bu maç için...önümüze bakalım
Önümüzü göremiyoruz ki önümüze bakalım. Sistem yok bir şey yok. Topu alan sağına soluna odun gibi baktıktan sonra hatalı pasla topu rakibe veriyor ve tekrar atak yiyoruz.
Bu duruma düştüğümüz için ben de üzülüyorum ve kabullenemiyorum ama haddini bilmekte bir erdemdir.
Tolunay Hoca durumun vehametini ve takımın kapasitesini anlayarak önce gol yememek üzerine kurgulamış oyun planını.
Bence doğru da yaptı. Gaza gelip bu kadroyla hücum futbolu oynatmaya kalksa yenilmek ve sonrasında içinden çıkılması güç bir duruma düşebilirdik.
Ben haftaya kasımpaşa maçında sizler kadar umutsuz değilim.
Gaza gelmediğimiz sürece bu takım kolay kolay gol yemez.
Abdullah Karmil bırakın Trabzonspor'u süper ligde olmamalı.
Her topa girişi zamanlama hatası ve faul.
Hoş aynı şeyler yumlu hatta bugüne özel celustka için de geçerliydi.
İki hafta kötü de oynasa bu takımın defansına ilk yazılacak isim bamba'dır.
Sonra diğer 3 futbolcuyu bulmalıyız.
lazibere
23.02.2013, 21:14
Ligin en kötü takımı olduğumuz gerçeği devam ettiği müddetçe maç kazanamayacak ve o korkuyu her zaman yaşayacağız. Bu akşam sahada olan takımın sahada duracak ne gücü nede inancı vardı. Trilyonluk adamların ne hallere geldiğinin göstergesidir. Bu takımın toparlanıp adam olması çok zor, gidenler çoktan belli ama geleceklele beraber en az 5 sene yokuz ortalarda
kadere61
23.02.2013, 21:14
yendiğimiz takıma bak sevince bak yazıklar olsun bu duruma düşürenlere.neyse artık küme düşmeyiz.
imzamdaki siteye beklerim.
Maçın özeti. Topu rakibe bırakan, arkasında bekleyen ve çok adamla ileri çıkmayarak kalesinde az adamla yakalanıp pozisyon görmek istemeyen taktikle sahaya çıktık.
Henrique'nin usta işi attığı gol ile maçı kazandık.
iso_4939
23.02.2013, 21:15
bu aksamddan ıtıbaren göndereceksın bu ruhsuzları aga baska yolu yok rezıl kepazeler ruhsuzlar aldıgınız para haram olsun .
bu ülkede ınsanlar asgarı ucretle ev gecındırıyor hemde hamal gıbı calısarak.
lazibere
Kötü nasıl olunuyorduysa bu akşam o kadar kötüydük.
Cafer Bulur
Cok kötü bir takim,cok kötü bir hoca ve cok kötü bir oyun vu buna ragmen alinan 3 puan var.
Mersin gibi ligin en zayif takimlarindan birine karsi sadece skorun üstüne yatan bu oyuncularin büyük cogunluguyla yollarimizi ayirmamiz kacinilmaz.
Bu kadar korkak,pisirik,beyinsiz ve ahmak oyuncular toplulugu nasil biraraya getirildi anlamak mümkün degil.
Düsme hattiyla aramizdaki farki koruduk,gecenin tek kazanci bu.
Enes Ünal Kaya
23.02.2013, 21:16
Ben Hiç Begenmedim Takımı
Henrique nin Golü Ustaca oLsa Dahi Hiç verimli Bi Pres Yapmadı..
Ne Forvetimiz Ne Ortasahamız İleride Basıyor..
Zaman Geçirmeye Falan Oynar Olduk :/
Ogün YAZICI
bu futbolla küme düşelim !
Uğur KÜÇÜK
Bugün maçı kaybetseydik Tolunay hocaya inanılmaz derecede kin kusacaktım...
45.dakıkadan ıtıbaren Sapara ve Olcan ne yaptı allah aşkına...
Nasıl tahammül etti bunlara aklım ermiyor...
O beğenmediğiniz Mustafa bugün 3 puanı aldı...
Abdullah'ın yeri sağbek değil ama Zokora'nın salak gıbı hakeme bakıp kaybettiği topta(pozisyona baksa top önündeydi) 70-75.dk civarı
Ozan'dan bir top aldı ki o topla içeri girseydi şuan herkes takıma yine sövüyordu...
Yok arkadaş bu takım bitmiş,tükenmiş...
Şenol hoca çok iyi bir insandır,bazılarına göre çok da iyi bir hocadır ama bu takımı teknik heyetiyle birlikte bu sene el birliğiyle
moralmen,fizikmen,ruhen öldürmüşler...
Söylenecek çok ta fazla söz yok...
Bu takım bu yıl ligi ılk 8 de bitirsin BÜYÜK BAŞARIDIR.....
lazibere
23.02.2013, 21:17
Maçın özeti. Topu rakibe bırakan, arkasında bekleyen ve çok adamla ileri çıkmayarak kalesinde az adamla yakalanıp pozisyon görmek istemeyen taktikle sahaya çıktık.
Henrique'nin usta işi attığı gol ile maçı kazandık.
Her saniye gol yemye musait bir oyunla ama, Kapanmak da adam gibi yapılır ama bu akşam gol yemediysek bu tamamen mucizeydi. Hiç bir nokta oturmamaış hıç bir kademe doğru alınmıyor
Bizim takımın sahada duracağı yer belli değil. Deli danalar gibi sağa sola koşmaktan başka birşey yapmıyoruz. Herkes çalım yiyor, her pasları doğru yere gidiyor. Bir topa 5 kişi aynı anda basıyor ama o topu alamıyor
murat3861
Çok kritik bir maç kazandık.eğer yenilseydik bu takım psikolojik olarak çökerdi.çok kötü bir oyun oynadık ama 3 puan güzeldi.bence düşme tehlikesi hala bitmedi. Üst üste 2 maç kaybedersek yine aynı korkulu rüyaları görürüz
Hüseyin Başoğlu
günü kurtarmaktan başka bişi beklemiyorum zaten...özellikle deplasmanlarda rakip farketmeksizin kontraatak oynicaz oynamalıyızda....
Mert Pasa
23.02.2013, 21:18
turksatta ligtv kapandimi bilen varmi,evde kalakaldim oylece kapkara ekrana,yayin hakki falan birseyler yaziyordu ama anlayamadim
yorumsuz6117
Bu takımın Sivas'ı elemesi çok zor.
Dip.Ing.Mag.
Henrıque iyiki gitmemiş yoksa bu maçta da galip gelemiyecektik
mashal61
23.02.2013, 21:19
Önemli olan 3 puandır. Haftaya da kazanırsak iyi bir hava yakalayabiliriz.
Sercan Keleş
23.02.2013, 21:20
Katılıyormusunuz bilmiyorum ama maçı trabzonsporun adı aldı :) büyük takım olmamız aldı akhisar böyle oynasa 10 yerdi mersin adımızdan korktu.
İbrahim Gökhun Öztürk
23.02.2013, 21:22
ne bekliyordunuz merak ediyorum.3 puandan baskası yalandı burdaki büyük bir kısım için o puanlarda alındı.son 8 maçta tek galibiyeti var dediler maç oynanırken duydunuzda baskası için mi söyleniyor sandınız.Herşey bir anda toz pembe olmayacaktı olmadı da.
Estragon
23.02.2013, 21:22
Katılıyormusunuz bilmiyorum ama maçı trabzonsporun adı aldı :) büyük takım olmamız aldı akhisar böyle oynasa 10 yerdi mersin adımızdan korktu.
Açıkçası an itibariyle rakipler için korku duyulacak bir adımız yok gerçekçi olmak gerekirse.Maçı aldık, şansına aldık.Bu takımın kazanacağı ya da kaybedeceği her maç da şans faktörü ve mücadele rol oynayacaktır. Umarım şansımız ve mücadelemiz eksik kalmaz , sezon sonuna kadar.
Cafer Bulur
23.02.2013, 21:23
Zokora ve colman yalanci oynuyorlar,hicbirsey yaptiklari yok.
Keza sapara da takima hicbir sey katmiyor,nasil bu kadar silik oynayabiliyor anlamiyorum.
Celustka vasat bir oyuncu,hicbir özellligi olmayan bir oyuncu abdullah uzun vadede daha iyi oynar o bölgede.
Cech hayalet gibi varligi yoklugu belli degil.
Henrique gol atti ama yetersiz oglu yetersiz.
Olcan birseyler yapmaya calisti becerisi cok düsük,etkili olamiyor genelde.
Tolunay hoca da cok kötüydü,ikinci devrede oyunu koparmak icin hicbirsey yapmadi.
Yendik ama bu asla yeterli degil bu takim bitmis,yerlerde sürünüyor bu kadar pasif bir takim olunamaz.
turksatta ligtv kapandimi bilen varmi,evde kalakaldim oylece kapkara ekrana,yayin hakki falan birseyler yaziyordu ama anlayamadim
Kartlı ise çanak arada olan bişi bizdede oluyo bazen komple cihazı kapatıp aç biraz bekle açılır arada oluyo korkulucak bişi değil :)
katre-i.matem
23.02.2013, 21:26
Trabzonspor bugun 18 kisilik mac kadrosu, maca cikardigi kadro, oyun mantalitesi, sahaya cikis amaci, 88 ve 90. dakikalarda yaptigi sadece oyunu sogutma maksatli oyuncu degisiklikleri, 82. Dakikada kullandigi kornerde ceza sahasina oyuncu gondermeyerek ve arka arkaya 3 pas yapamayarak ve surekli yana ve geri oynayarak benim gozumde kume dusmustur zaten. Hayirli olsun Tolunay Hoca o 3 ay senindir tepe tepe kullan.
Mersini yenmek olay mı... Biz bu küçük düşüncelerle ilerleyemeyiz.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 21:27
Zokora ve colman yalanci oynuyorlar,hicbirsey yaptiklari yok.
Keza sapara da takima hicbir sey katmiyor,nasil bu kadar silik oynayabiliyor anlamiyorum.
Celustka vasat bir oyuncu,hicbir özellligi olmayan bir oyuncu abdullah uzun vadede daha iyi oynar o bölgede.
Cech hayalet gibi varligi yoklugu belli degil.
Henrique gol atti ama yetersiz oglu yetersiz.
Olcan birseyler yapmaya calisti becerisi cok düsük,etkili olamiyor genelde.
Tolunay hoca da cok kötüydü,ikinci devrede oyunu koparmak icin hicbirsey yapmadi.
Yendik ama bu asla yeterli degil bu takim bitmis,yerlerde sürünüyor bu kadar pasif bir takim olunamaz.
Sezon sonu ortasahadan kimse kalmamalı...
Colman,Sapara,Zokora kesinlikle seneye bu takımda olmamalıdır...
Galip gelmemiz güzeldi ilerki haftalarda oynicamız zorlu maçlara bakılırsa...Mustafa yumlu maçın adamıydı bence..ilk defa oynayan kendine ters mevkide başlayan Abdullah karmil görevini yaptı..Henrice ustaca bir gol attı onun dışındada bişey yoktu...Mersin bizden iyiydi futbol olarak ama şans bizden yanaydı.:)
Bu maç bizi hiç yanıltmasın - ilk 10-15 hariçinde hiç iyi oynamadık.
Ortasaha kötüydü, burada sadece Sapara'ya parantez açarım.
Henrique gol attı ve korkuyorum, artık hoca onu kullanacak. Gol haricinde olumlu hiç bir şey söylemek mümkün değil. Ya topu kaybetti, ya faul yaptı, en çok ama yerde gördüm.
En azından puan açısından azcık rahatladık, ama futbol adına yine bir şey yok.
Furkan Özdem
23.02.2013, 21:28
Sapara kaleciyle karşı karşıya kaldığında henriqueyi görse bu kadar stres yaşamayacaktık. Şu durumlarda bu golleri atmak önemli...
Kamil Çakmak
23.02.2013, 21:28
Çok kalitesiz bir kadroya sahibiz. Eğer küme düşme tehlikesi yaşamıyorsak Sadece klübün adı TRABZONSPOR olduğundandır.
Bülent AKBULUT61
23.02.2013, 21:29
iyi oynadık veya kötu oynadık beni ilgilendirmiyor şu zamanda 3 puan aldık ya ben mutluyum Teşekkürler TRABZONSPORUM
DeAgLeMaNyAq
23.02.2013, 21:29
Lig tarihinde ilk kez Mersin deplasmanından galip geldik. Ayrıca ligin ikinci yarısında ilk defa kalemizde gol görmedik...
Her saniye gol yemye musait bir oyunla ama, Kapanmak da adam gibi yapılır ama bu akşam gol yemediysek bu tamamen mucizeydi. Hiç bir nokta oturmamaış hıç bir kademe doğru alınmıyor
Bizim takımın sahada duracağı yer belli değil. Deli danalar gibi sağa sola koşmaktan başka birşey yapmıyoruz. Herkes çalım yiyor, her pasları doğru yere gidiyor. Bir topa 5 kişi aynı anda basıyor ama o topu alamıyor
Orta alanda,hücumda topla katedip dikine gidecek ve topu saklayacak oyuncu yok. Devamlı baskı yememizin sebebi de bundan kaynaklanıyor.
Alan paylaşımını iyi yapmamaları tamamen psikolojik. Öyle anlar oldu ki herkes 18'in içine girip topu karşılamaya başladı.
Yumuşak bir takımız. Sapara, Colman, Olcan gölge presi yapıyor. İkili mücadelelerde etkisiz olmamız sürpriz değil.
Haddini bilerek oynayarak kazandık. Başka tercümesi yok.
ErtuGrul
23.02.2013, 21:30
Geriye kaldı 3 galibiyet....Akhisar, gençler ve İst.bld. maçlarınıda alırız....Yeterli puana ulaşınca Alttan oyuncu takviyesi ve bol kadro dışılı günler bekliyorum...
mehmets61
23.02.2013, 21:31
takım çok korkak bunu üstümüzden atmamız lazım.ayrıca sapara için çok bekledi alnzinho daha önce alınabilirdi.
Cafer Bulur
Sezon sonu ortasahadan kimse kalmamalı...
Colman,Sapara,Zokora kesinlikle seneye bu takımda olmamalıdır...
Arti;
mustafa yumlu
serkan
celustka
cech
emerson
aykut
alanzinho
halil
henrique
volkan
yasin
janko
bamba
sezon sonunda gönderilmeli.
lazibere
Taraftar için her zaman sevnç kaynağı var:)Şimdi de Ligde kalacağımıza sevidirecekler bizi:)
uzungöllü
23.02.2013, 21:36
bu sezon ilk defa golden sonra gol sevinci kulübede kutlandı hep beraber... çok acı ama gerçek bir durum !!!
Bu kadro isterse Manchesterı yensin umrumda değil, seneye hiçbirini görmek istemiyorum
neymiş kazanmışız, sapara iyiymiş şuymuş buymuş, bunların topu defolup gitmeli futbolcu falan değil bunlar, mersini zahmet edip 1 sıfır yenmişler buna mı sevineceğim
http://www.bordomavi.net/index.php?msg=1
Maçın yıldızını seçiyoruz.
Ilelioglu
23.02.2013, 21:38
http://www.bordomavi.net/index.php?msg=1
Maçın yıldızını seçiyoruz.
Buna güldüm iste :D:D
Macin yildizi yok bence. Abdullah'a kiyak gecelim bare. :)
..
Cafer Bulur
23.02.2013, 21:39
Gelecek sezon takimda görmek istedigim oyuncular;
Onur
Tolga
Giray(Yedek olarak)
Abdullah(Yedek)
Soner(Yetenegi oldugu icin)
Adrian
Zeki yavru
Emre Güral
Olcan(Yedek olarak)
Bu kadrodan gelecek sezon takimda banko oynabilecek hicbir futbolcu göremiyorum.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 21:41
Arti;
mustafa yumlu
serkan
celustka
cech
emerson
aykut
alanzinho
halil
henrique
volkan
yasin
janko
bamba
Ne Yazık ki sorsan şurada bunların içinde gitmesini istemediğiniz bir adam var mı diye!!!
Kimse itiraz etmez,hem de hiç kimse şu mutlaka kalmalı(!) demez...
İşte takımın hali...
Bu yıl ligde kaldığımıza sevineceğiz...
Kupada da aman ha finale filan çıkıp ta Fener'e madara olmaktansa yarıfinalde elenelim daha iyi...
Bu kadroya ben güvenmiyorum arkadaş....
Enes Ünal Kaya
23.02.2013, 21:41
Buna güldüm iste :D:D
Macin yildizi yok bence. Abdullah'a kiyak gecelim bare. :)
..
Halkı Etkilemişsin :)
Abdullah 1. Gidiyor : )
Abdullah asıl mevkisi olan stoperde bile bu takımda oynayabilecek seviyede değilen hangi akla hizmet sağ bekte oynatıldı hiç çözemedim ben çözebilen beri gelsin. Her pozisyonda faul yaptı Culio'dan çalım yiyip.
Ilelioglu
23.02.2013, 21:45
Abdullah asıl mevkisi olan stoperde bile bu takımda oynayabilecek seviyede değilen hangi akla hizmet sağ bekte oynatıldı hiç çözemedim ben çözebilen beri gelsin. Her pozisyonda faul yaptı Culio'dan çalım yiyip.
Stoperde henüz göremedik onu, ama sag bekte oynayamaz bencede.
..
Spora gitmek için kapının önüne geldiğimde ilk düdük çalmıştı, ve babama dönüp bu maçta Henrique'nin golü var demiştim.
Atmış...
Santraforlarımız başarılı oldukları zaman ister istemez içimizde bir heves doğuyor, takım nasıldı izleyemedim ancak bu gece Ligtv'den maçın tamamını izleyeceğim.
Kısa bir özet geçebilir misiniz takımın haliyle ilgili ?
Furkan Özdem
23.02.2013, 21:46
Arti;
mustafa yumlu
serkan
celustka
cech
emerson
aykut
alanzinho
halil
henrique
volkan
yasin
janko
bamba
Bamba ligin en iyi 4 5 stoperinden biri. Bamba neden gönderilsin? 1 maçta gününde değildi diye mi? O zaman kapatalım takımı. Kim gelirse gelsin gününde olmadığı maçlar olacak çünkü.
Maçı ne yazık ki izleyemedim ama bu 3 puan ilaç oldu.
Cafer Bulur
23.02.2013, 21:47
Mustafa resit akcay a haksizlik yaptigimiza bugün iyice kanaat getirdim.
Bu takimin hocasi mustafa hoca olmaliydi tolunay degil.
Tolunay hoca söylem ve eylemleriyle yetersiz oldugunu her gecen gün kanitliyor.
Mustafa hoca nin 1461 de yaptiklarini gördükten sonra bu takima bir an önce hoca olmasini diliyorum.
Bu is tolunayla da olmayacak,bu bence belli oldu.
Cafer Bulur
23.02.2013, 21:49
Bamba ligin en iyi 4 5 stoperinden biri. Bamba neden gönderilsin? 1 maçta gününde değildi diye mi? O zaman kapatalım takımı. Kim gelirse gelsin gününde olmadığı maçlar olacak çünkü.
Ligimizde kaliteli stoper olmadiginda olmasin?
Bamba yi yeterli bulmuyorum,bu fb macindaki hatalarina dayanmiyor.
Bize daha dengeli,oyun kurabilen stoperler lazim.
Ilelioglu
23.02.2013, 21:49
Cafer abi Hoca konusunda aceleci davraniyorsun, biraz bekle bence. Hatta gelecek sezonun devre arasina kadar bekle nihai yorumunu yazmadan önce.
..
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 21:50
Bamba bence stoper değil..
Sana göre stoperse lafım yok ama bana göre değil...
Bir de Giray'ın kocaman yüreği var,adam gibi adam ama kafasıyla top oynamayı 4 yıldır öğrenemedi...
Bu takıma koyun Yobo gibi Egemen gibi kafasıyla oynayan stoper ne demek istediğimi anlarsınız...
Bamba bu yıl çok yaktı takımı,şans değil bu beceriksizlik...
Faruk BERBER
23.02.2013, 21:52
Mustafa hoca nin 1461 de yaptiklarini gördükten sonra bu takima bir an önce hoca olmasini diliyorum.
Mustafa Reşit Akçay 1461'de bulduğu rahat ortamı Trabzonspor'da bulamaz.
Örneğin bugün takım 94'te gol yedi kim çıkıp açıklama yaptı hangi taraftar küfür etti ?
Mücadeleniz yeter de geç, 1461'de işler böyle.
Ofoedu'yu 1-0 ken oyuna neden almadı diye inletirdik Trabzonspor'da olsaydı.
Bilmem anlatabildim mi ?
Furkan Özdem
Ligimizde kaliteli stoper olmadiginda olmasin?
Bamba yi yeterli bulmuyorum,bu fb macindaki hatalarina dayanmiyor.
Bize daha dengeli,oyun kurabilen stoperler lazim.
Abi o zaman listene giray ve karmili de ekle. Çünkü Bamba ikisinden de çok daha iyi bence :)
asilhamsi
Spora gitmek için kapının önüne geldiğimde ilk düdük çalmıştı, ve babama dönüp bu maçta Henrique'nin golü var demiştim.
Atmış...
Santraforlarımız başarılı oldukları zaman ister istemez içimizde bir heves doğuyor, takım nasıldı izleyemedim ancak bu gece Ligtv'den maçın tamamını izleyeceğim.
Kısa bir özet geçebilir misiniz takımın haliyle ilgili ?
kısaca birsey oynamadık.Gercek mevki sag bek olan celustka yerine abdullahı orada oynattı hocamız ve oyuna mudahelelerde cok gec kaldı.Son dakikalarda cok fazla baskı yedik.
asilhamsi
23.02.2013, 21:53
bamba takımda elle tutulabilecek tek stoper diyebiliriz.
Mustafa bugun gorevini fazlasıyla yaptı.
Abdullah cok istekli ancak asla sag bek oynayamaz.
Ilelioglu
23.02.2013, 21:53
Mustafa Reşit Akçay 1461'de bulduğu rahat ortamı Trabzonspor'da bulamaz.
Örneğin bugün takım 94'te gol yedi kim çıkıp açıklama yaptı hangi taraftar küfür etti ?
Mücadeleniz yeter de geç, 1461'de işler böyle.
Ofoedu'yu 1-0 ken oyuna neden almadı diye inletirdik Trabzonspor'da olsaydı.
Bilmem anlatabildim mi ?
Aynen, özellikle de suanki ortam hic müsait degil. Ayrica Mustafa Hoca biryere gitmiyor buralarda zaten. :)
..
kısaca birsey oynamadık.Gercek mevki sag bek olan celustka yerine abdullahı orada oynattı hocamız ve oyuna mudahelelerde cok gec kaldı.Son dakikalarda cok fazla baskı yedik.
Takım tahmin ettiğim gibi yani, ancak neden Abdullah'ı sağ beke çekme gereği duydu onu anlamadım.
Değişik ve gereksiz bir tercih olmuşa benziyor. Herkes şikayet ettiğine göre.
Twitter ve BMN'yi okuyunca maçı izlememekle ne kadar doğru yaptığımı anladım.
Zira izlersem kalp falan vuracak..
Sezonun en önemli 3 puanıdır.
Bu kadar berbat bir takımı ortaya çıkaranlar,size yazıklar olsun!
Bin kere,milyon kere yazıklar olsun!
Cafer Bulur
23.02.2013, 21:54
Abi o zaman listene giray ve karmili de ekle. Çünkü Bamba ikisinden de çok daha iyi bence :)
Dikkat edersen onlari alternatif olarak yazdim.
Gelecek sezon 2 tane üst düzey stoper almaliyiz,baska sansimiz yok.
yorumsuz6117
23.02.2013, 21:56
Bu iş hangi teknik direktörler olabilir sence ?
Bu takımla başarılı olabilecek bir teknik direktör yeryüzünde yok.
gelecek sezon üst seviye oyuncu alacak para yok, hep gençlere yöneleceğiz mecburen.
onuru satıp ordan gelen paraylar belki 1-2 oyuncu alırlar.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 21:58
Bu iş hangi teknik direktörler olabilir sence ?
Bu takımla başarılı olabilecek bir teknik direktör yeryüzünde yok.
Aynen öyle...
Bu takıma Mourınho gelse 2 haftaya kafasında saç filan kalmaz...
Bazıları hala laf konduramasa da nasıl bizi şampiyon yaptıysa,takımı dip noktaya indiren de Şenol Güneş Ve Çok değerli teknik ekibidir...
Sene başı yollarımızı ayırsaydık şimdi bambaşka halde olacağımızdan adım gibi eminim...
Cafer Bulur
23.02.2013, 21:59
Cafer abi Hoca konusunda aceleci davraniyorsun, biraz bekle bence. Hatta gelecek sezonun devre arasina kadar bekle nihai yorumunu yazmadan önce.
..
Umarim yanilirim ama ben tolunay hoca nin bu isi götürebilecegine inanmiyorum.
Kac mac oldu,takima hicbir sey veremedi.
Biz tolunay in takimi takir takir oynatmasini beklemiyoruz ama bu kadar pasif ve korkak da oynatilmaz takim.
Bugün macin ikinci yarisinda oyundan colman i cikarip aykutu alan hocaya ben güvenmiyorum.
Furkan Özdem
23.02.2013, 21:59
Düşününce başta onur ve 4 5 oyuncu dışında takımın komple değişmesi lazım. Ancak en fazla 3 4 oyuncunun gönderileceğini ve yerlerine en fazla 2 3 oyuncu alınacağını sen de biliyorsun abi.
hyasin61
23.02.2013, 22:00
Mustafa Reşit Akçay'ı beğenmeyenler, memnun musunuz Tolunay Kafkas'tan?
Mustafa Resıt Akcay kurmadı mı o takımı ,oynatmak ıstedıgı sısteme uygun olan oyuncularla kurmadı mı takımı ?Tolunay hocayı elestırıyorsun ama adam enkaz devraldı ,hangısı kendı oyuncusu ,hangısı kendı oynatmak ıstedıgı sıstemın bir parcası sor kendine ?
Ilelioglu
23.02.2013, 22:00
Hoca konusunda beklemek lazim, adil olanda bu bence, suan belkide bilerek yanlis yapiyor. :)
..
Cafer Bulur
23.02.2013, 22:02
Düşününce başta onur ve 4 5 oyuncu dışında takımın komple değişmesi lazım. Ancak en fazla 3 4 oyuncunun gönderileceğini ve yerlerine en fazla 2 3 oyuncu alınacağını sen de biliyorsun abi.
O zaman kahir cekmeye devam ederiz baska bir sey olmaz.
Benim net düsüncem mayis ayinda mutlaka kongreye gidilip taze ve diri bir yönetimin gelmesi gerektigi yönünde.
Araliktaki kongre Trabzonspora birsey kazandirmaz aksine zaman kaybettirir.
Yeniliyoruz mutsuzuz, yeniyoruz mutsuzuz. Suçu taraftara atmıyorum. Sahadakiler mutlu edemiyor.
Colman - Zokora sezon sonu ne kadar kazanabiliyorsak artık üçe beşe bakmadan satılsın acil. Alttan genç adam alsınlar orta sahaya bu ruhsuzlardan daha iyidir.
ŞAMPİYONLUK YAKIN MEŞALELERİ YAKIN!!1!!!!!!!!!1111!!! :meşale2::tsmeşale::meşale2::tsmeşale:
akin0834
23.02.2013, 22:05
herşeye rağmen 4.lük ve kupa finali hedef olmalı artık....
hyasin61
23.02.2013, 22:06
Bugün maçı kaybetseydik Tolunay hocaya inanılmaz derecede kin kusacaktım...
45.dakıkadan ıtıbaren Sapara ve Olcan ne yaptı allah aşkına...
Nasıl tahammül etti bunlara aklım ermiyor...
O beğenmediğiniz Mustafa bugün 3 puanı aldı...
Abdullah'ın yeri sağbek değil ama Zokora'nın salak gıbı hakeme bakıp kaybettiği topta(pozisyona baksa top önündeydi) 70-75.dk civarı
Ozan'dan bir top aldı ki o topla içeri girseydi şuan herkes takıma yine sövüyordu...
Yok arkadaş bu takım bitmiş,tükenmiş...
Şenol hoca çok iyi bir insandır,bazılarına göre çok da iyi bir hocadır ama bu takımı teknik heyetiyle birlikte bu sene el birliğiyle
moralmen,fizikmen,ruhen öldürmüşler...
Söylenecek çok ta fazla söz yok...
Bu takım bu yıl ligi ılk 8 de bitirsin BÜYÜK BAŞARIDIR.....
BU takım ılk 4 te bıtırcek rahat ol sen
biltrabzon
23.02.2013, 22:06
Türk futbolu bu, biraz oyun disiplini biraz mücadele golüde attin mi geldi 3 puan.Bunu yapmak bu kadar zor olmasa gerek,sadece avrupada samari yiyip geri geliriz ne olacak.
Cafer Bulur
23.02.2013, 22:07
herşeye rağmen 4.lük ve kupa finali hedef olmalı artık....
Ben bu maci kazanirsak ilk 5 e oynariz diyordum ama bu takimin bunu basarmasi pek gercekci görünmüyor.
Es kaza gol atiyoruz üstüne yatiyoruz bu sekilde ancak ligde kalirsin.
Kupa finali de zor olacak ama yüksek motivasyonla basarabiliriz daha fazlasi cok zor.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 22:08
Özellikle Colman ve Zokora bu takımda irdelenmeli....
Belki günahlarını alıyorum ama bunlar takımı bilerek sabote ediyorlar...
Biri gitmek için sahada vurdumduymaz dolanıyor,diğeri ise parasını alamadığı için sahada defansın önünden maçı izleyip devamlı geriye oynuyor...
Diğerlerinin zaten kapasitesi yok ama bu ikisi varya bu ikisi....
Takımda şu anda kadrodışı bırakılmalıdır....
Aksini söyleyenle tartışmam ama bunlar benim için enkazdır,ruhsuzdur,paralı askerdir...
UEFA'ya gidebilsek iyidir.
Bu sene UEFA'nın dışında kalırsak her şey dahada kötü olabilir.
Takım hakkaten çok kötü.Karmil defans anlamında bence çok iyiydi.Alanzinhoyu 70 lerde alması gerekiyordu hocanın
DeAgLeMaNyAq
23.02.2013, 22:12
Yediği gol attığından fazla olan, 23 haftada üstüste 3 maç kazanamayan, hatta sadece 1 kez üstüste 2 maç kazanan bir takımın ligi 4.olarak bitirmesi çok zor...
Şimdi 2 senedir bunu söylüyoruz, Alanzinho'nun oyununu tam anlamıyla kavradığımızdan beri bunu söylüyoruz aslında,kesinlikle Alanzinho ilk 11 oyuncusu değil, bir skor oyuncusu. Takımda top taşıması gereken veya pas akşını düzene sokacak birisi gerektiğinde kapısını çalmamız gereken birisi Alanzinho.
Cafer Bulur
Özellikle Colman ve Zokora bu takımda irdelenmeli....
Belki günahlarını alıyorum ama bunlar takımı bilerek sabote ediyorlar...
Biri gitmek için sahada vurdumduymaz dolanıyor,diğeri ise parasını alamadığı için sahada defansın önünden maçı izleyip devamlı geriye oynuyor...
Diğerlerinin zaten kapasitesi yok ama bu ikisi varya bu ikisi....
Takımda şu anda kadrodışı bırakılmalıdır....
Aksini söyleyenle tartışmam ama bunlar benim için enkazdır,ruhsuzdur,paralı askerdir...
Bu konuda seni tuttum,colman ve zokora bu takimin yalanci sahtekarlaridir ama istemesek de sezon sonuna kadar bu oyunculara mahkumuz...
hyasin61
Hoca futbolcuların gergın oldugunu ve bunun sahaya yansıdıgını ve bu yuzden bu macın 3 puandan fazla anlam ıfade ettıgını belırtttı.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 22:13
BU takım ılk 4 te bıtırcek rahat ol sen
Bizi de 4.cü mü yapacaklar...
Az gerçekçi olun ya....
Bu takım bırak ilk 4'ü ilk 10 da bitirise bu başarıdır benim için...
Sahada 2 pas yapıp duvar olamayan ,nerede duracağını bilmeyen,gelen topu bam güm uzaklaştıran futbolcu denen topluluk mu ilk 4 e girecek...
İnşallah ama benim hiç umudum yok,sen de hayal aleminde gezmesen senin açından iyi olur...
O 2 yıl önceki takım yok artık...
hyasin61
23.02.2013, 22:13
23 haftada üstüste 3 maç kazanamayan, hatta sadece 1 kez üstüste 2 maç kazanan bir takımın ligi 4.olarak bitirmesi çok zor...
sankı ust grupta herkes her hafta kazanıyor
Cafer Bulur
23.02.2013, 22:15
Futbolcular gerginmis,neyin gerginligi bu?
Fb macinda sahada 80 dakika yürüyecegine adam gibi kosup mücadele etseydin ya.
Sahada kosacak halleri yok,gerginlermis hikaye bunlar.
Gergin olan taraftardir bugün hanginiz elazig puan kaybetsin diye beklemedi?
Tolunay hoca bu futbolculara sahip cikmayacak,aksine dogruyu medyada da olsa söyleyecek korkmayacak....
hyasin61
23.02.2013, 22:16
Bizi de 4.cü mü yapacaklar...
Az gerçekçi olun ya....
Bu takım bırak ilk 4'ü ilk 10 da bitirise bu başarıdır benim için...
Sahada 2 pas yapıp duvar olamayan ,nerede duracağını bilmeyen,gelen topu bam güm uzaklaştıran futbolcu denen topluluk mu ilk 4 e girecek...
İnşallah ama benim hiç umudum yok,sen de hayal aleminde gezmesen senin açından iyi olur...
O 2 yıl önceki takım yok artık...
Puan durumuna bakıyorum ,bugunku oyun onemlı degıldı benım ıcın onemlı olan 3 puandı ve alındı.Hayal aleminde gezdıgım yok sadece futbolcuların bulundugu psıkolojık gerginlik sahaya yansıyor.Ust uste kazansın bakalım takım o zaman gorelım kım hayaller alemınde yasıyor
Futbolcular çok uyanık hayvanlardır,ortamdaki değişimi ilk onlar fark eder ve ona göre davranırlar,depremi hisseden hayvanlar gibi; eğer yönetimin ve Hocanın takımı sallamadığına inanırlar,sportif başarı değil de kişisel çıkarların konuştuğunu düşünürlerse de işte bugünkü günlere geliriz.
Bugünü dünde aramak lazım gelir takımın en önemli futbolcularının birer birer rakiplere kaptıran bir kulüp ve onun Hocası yönetimi elde kalan futbolcularında oyuncağı olur.S.inan,U.Bulut,J.Koelho,E.Baytar,E.Korkmaz,B. Yılmaz bizden rakiplere gittti veya takımdan ayrıştırıldı.
Böyle bir ortamda en fazla etliye sütlüye karışmayan,takımı düşündükleri için değil kariyer ve olası ilerki maçlarda daha çok yorulmamak için bugün oyanan top ortaya çıkar.
Bu işin iki sorumlusu Sadri Şener ve Şenol Güneş denen egoları tavan yapmış komik sahıslardadır.Tolunay Kafkas'ın Hocalığı da bundan fazlasına elvermez zaten.
Henrique!sen o golü atmasan halimiz ne olurdu tahmin bile edilemez.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 22:19
Puan durumuna bakıyorum ,bugunku oyun onemlı degıldı benım ıcın onemlı olan 3 puandı ve alındı.Hayal aleminde gezdıgım yok sadece futbolcuların bulundugu psıkolojık gerginlik sahaya yansıyor.Ust uste kazansın bakalım takım o zaman gorelım kım hayaller alemınde yasıyor
İnşallah senin dediğin olur renktaşım:)
Gerginli yaratmanın alemi yok burada...
Ki hepimizin ortak paydası Trabzonspor...
Ama bu takıma ben güvenmiyorum açık ve net!
Sen güveniyorsun,inşallah da Senin Dediğin Olur!!!
hyasin61
23.02.2013, 22:19
Futbolcular gerginmis,neyin gerginligi bu?
Fb macinda sahada 80 dakika yürüyecegine adam gibi kosup mücadele etseydin ya.
Sahada kosacak halleri yok,gerginlermis hikaye bunlar.
Gergin olan taraftardir bugün hanginiz elazig puan kaybetsin diye beklemedi?
Tolunay hoca bu futbolculara sahip cikmayacak,aksine dogruyu medyada da olsa söyleyecek korkmayacak....
Kusura bakma ama ılk 15 dakkada oynadıgı oyun ve tempo devam ederdı hatta ılk yarı 1-0 bıtseydı bıle bırseyler olurdu fakat bır anda ılk golu yedıkten sonra 2 yı yemen gardını dusurur.Soyunma odasına 1-0 gıtmek ıle 2-0 gıtmek arasında daglar kadar fark var
KE-PA-ZE-LİK
bu takıma oyuncu aldırmayan hocaya da...
bu takıma oyuncu almayan yönetimede...
Takım vargücüyle oynadı bir kontratak golü dışında birşey yok. Çok kötü bir kadro hemde çok. Seneye çok ciddi bir revizyon şart. Onur, Tolga, Adrian, Colman, Bamba kalsın gerisinı gönder.
Kasımpaşa- Bursa- Beşiktaş- Antalya
Bu dört maç sonucunda çok şey değişebilir.
Değişir mi?
Muamma.
İnşallah değişir. 2. sıra hesapları içinde bile bulabiliriz kendimizi 4 de 4 yapar isek.
Allah yardımcımız olsun, bu galibiyet 3 puandan daha fazlasını getirsin bize; azim- hırs- farkındalık- mücadele ve kenetlenme..
Cafer Bulur
23.02.2013, 22:21
Kusura bakma ama ılk 15 dakkada oynadıgı oyun ve tempo devam ederdı hatta ılk yarı 1-0 bıtseydı bıle bırseyler olurdu fakat bır anda ılk golu yedıkten sonra 2 yı yemen gardını dusurur.Soyunma odasına 1-0 gıtmek ıle 2-0 gıtmek arasında daglar kadar fark var
Kardesim sorun sadece fb maci mi,bu sezon hangi maclarda adam gibi oynadik onu da gectik adam gibi mücadele ettik de takima sahip cikiyorsun?
Düşünüyorumda ya uzatmalarda yiyeceğimiz 2 golle yenilseydik . İyice paranoyak olduk :D Neyse yarın güzel bir hafta sonu geçireceğiz inşallah, haftalardır hüsran hüsran bizde bıktık.
hyasin61
23.02.2013, 22:22
Yediği gol attığından fazla olan, 23 haftada üstüste 3 maç kazanamayan, hatta sadece 1 kez üstüste 2 maç kazanan bir takımın ligi 4.olarak bitirmesi çok zor...
Kım bıtıtır 4. olarak Antalya mı Bursa mı Eskısehır mı Kasımpasa mı ?
Bu arada, Henrique harika gol vuruşu yapmış.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 22:24
Tek üzüntüm bugün 5 haftadır kalesinde çok sayıda gol gören Onur'un bile maç içinde gelen toplarda acemice hareketleriydi...
İyi ki bize pahalıya patlamadı...
Takımda 1 kişi söyleyemiyoruz ki şu maçta çıksın ,takımı sürüklesin,sağında ve solundaki adamları oynatsın...
Ben sizler kadar ümitli değilim...
Bu takım sezon sonuna kadar max.alabileceği puanı toplamak için uğraşmalı...
Bu takımın hiçbir hedefi olduğunu da düşünmüyorum maalesef...
Her maçtan yenilmeden ayrılmamız lazım, taktiği bunun üzerine oluşturmak şart bu sezon için. İyi savunma yapmalıyız ama ligin ilk yarısındaki gibi. Bugün kazandığımız gibi bir de gol atarsak galip geliriz, yoksa berabere.
Uğur KÜÇÜK
23.02.2013, 22:28
Her maçtan yenilmeden ayrılmamız lazım, taktiği bunun üzerine oluşturmak şart bu sezon için. İyi savunma yapmalıyız ama ligin ilk yarısındaki gibi. Bugün kazandığımız gibi bir de gol atarsak galip geliriz, yoksa berabere.
Bu yılın felsefesi bu olmalı...
Tolunay Hoca bugün bunu kısmen başardı...
İlerleyen haftalarda bakacağız bunu uygulamaya devam edecek mi?
İçerde,dışarda farketmez bu takım yenilmemek üzere sahaya çıkmalı...
Kontradan belki 1 kaç gol atar da maçlardan puanlarla ayrılırız...
5-8 arası bitiririz bu sene ligi kötü oynasakta alabildiğimiz kadar 3 puan almalıyız. Ama bu yönetim varken seneye de akıllanacaklarını sanmıyorum.
emre6167
23.02.2013, 22:30
takımı bu halde de göreceğimiz varmış demek ki :/
Cafer Bulur
23.02.2013, 22:31
Takim kontraatak yapamiyor, cabuk cikip iyi top yapabilen oyunculara sahip degiliz.
Bu takim kontraatak yapabilecek ,etkili olabilecek oyunculara sahip degil.
aslında biraz imkansız gibide olsada namı diğer güreşçi takımın yeni burak olcan ise her maç böyle ara pas atarsa selçuk olabilir gibime geliyorki çok zor tabiki.bayağı bi sivriltilmeleri gerekiyor.
bugün sevinilecek tek şey iyice küme düşme potasına girip millete rezil olmaktan kurtardık.
yoksa pozisyonsuz maçı bitirdik.tek pozisyonumuz sapara ile onunda öncesinde net faul var
Tolunay Hoca yenilmek için elinden geleni yaptı ama karşıda Giray Hoca ve Mersin gibi yumuşak bir takım vardı.
Böyle bir maça Abdullah Karmil ile sağ bek çıkılır mı?Sahada ne yaptığı belli olmayan,sahtekar Zokara varken iyi kötü ayağında top saklayan Colman'ın yerine oyuna Aykut'u sokulur mu?
Direnci kalmayan Olcan ve Sapara ikinci yarı sahada yokları oynarken son dakikaya kadar oyuncu almadı.Yenilmek için elinden geleni yaptı ama kader Tolunay Kafkas kadar acımasız olmadı bize .
DeAgLeMaNyAq
23.02.2013, 22:36
Kım bıtıtır 4. olarak Antalya mı Bursa mı Eskısehır mı Kasımpasa mı ?
+ Kasımpaşa var. O dörtlüden biri bitirir gibi geliyor. Ha biz 1-2 kez üçte üç yapabilirsek neden olmasın ama şimdiye kadar gerçekleşmemiş bir durumun bu saatten sonra olması pek olay değil...
AKSOY_61
23.02.2013, 22:38
ne 4 u ya ilk 8 e girsin bu takim basaridir.
bi takim bu kadar mi kotu oynar ya.
aslinda ortada takimda yok o formaya dua etsinler
Deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğruki demiş.Bu takımdan daha fazlası beklenemez.Bugünkü galibiyet başarıdır.
arifberkay
23.02.2013, 22:43
Özetleri izledim bu 3 puan Allahın bize bir lütfudur...3 puan sayesinde küme düşmeden yırtarız...Bu takımla ilgili başka söze gerek yok...
Travelair
23.02.2013, 23:02
Defans kaleciler hariç tümden değişmeli. Ortasaha daha komple futbolculardan oluşmalı. Forvete canlı çevik futbolcular lazım. Futbolcuların mevkileri belli olmalı. Mevkilerini, dolayısı ile görevlerinin gereklerini bilmeliler.
Berbat bir maç ama beklediğim bir galibiyet.Gol vuruşu mükemmel ama golü biz atmamışız,Mersin yemiş.Üç tane angut defans oyuncusu,maçı seyre dalınca amatör kümede yenmeyecek bir gol yemişler.Onun dışında yaratabildiğimiz tek pozisyon da hakem kıyağı. Her neyse, düşme muhabbeti sona erdi.Bu takımdan ligde ne köy olur,ne de kasaba.Biz kupaya bakalım.
Uğur GEMİCİOĞLU
23.02.2013, 23:09
Önümüzdeki 4 kritik maçın sonucu ligdeki yerimizi büyük ölçüde belirler. Bu maçların üçünden galibiyetle ayrılmamız lazım.
FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 23:13
Ilk 4 ??????saka mi ? Bukadar kotu Oynayan baska Takim yok.cok uzuldum ve sinirlendim Maci izlerken.boyle trabzonspor olamaz.
Çağatay_
23.02.2013, 23:14
Önümüzde çok güzel maçlar var, özellikle 4 maçımız çok önemli.
Bu 4 maçtan 8 ve üzeri puan çıkarırsak iyi yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum, hiç zor da değil.
Yeter ki kendimize güvenimiz gelsin, ligin ilk yarısında kopuk kopuk da olsa zaman zaman çok iyi işler yapıyorduk.
Şimdi onu da becerip yapamıyoruz, takım iyice psikolojik çöküntüye uğramış.
Haftaiçi gelecek bir galibiyet bize daha fazla moral kazandırabilir. Sonra da ligde önümüze bakarız.
Yeter ki moralimizi düzeltelim ve sahaya daha güvenli çıkalım.
Yukarılar için hayal kurmayın millet..Çok fena hayal kırıklığı olur.
Bu takım 2-3 maç kazanırsa çok iyi..
1 maçla bahar gelmez..
Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 23:21
Ilk 4 ??????saka mi ? Bukadar kotu Oynayan baska Takim yok.cok uzuldum ve sinirlendim Maci izlerken.boyle trabzonspor olamaz.
3. ile puan farkı 4 çok zor değil.....kontraatak oynarsak yapılmayacak şey değil...
ben ilk yarıyı izledim 2. yarıya özette baktım ve mustafa yumluyu beğendim bilmiyom ne düşünüyorsunuz ama
Furkan Özdem
23.02.2013, 23:29
Takımda ilk 4e rahat girecek potansiyel olabilir. ANCAK şu an oynadığımız oyun akhisardan daha kötü. Bizden daha kötü oynayan sadece orduspor var sanırım şu an. Geçen sene kendini ölümüne topun önüne atan zokora bu sene koşmaktan aciz...
arkadaş hakikaten ne sıradan bi kadromuz var..iyice normal bi orta sıra takımı haline gelmişiz.defansa bak...cech-yumlu-karmil-celu...ve bu trabzonun defansı ha..bu defansın anadolu takımlarından üstün tarafı ne söyleyin allah aşkına.belkide ligin en kötü defans dörtlüsüdür.
şu antalyayı geçelim kupada...sonra yavru şikeci sivası,finalde de anaşikeciyi yenelim çok büyük iş yapmış olurlar.bu sene için yeterde artar bize.....ligdede düzelsek 4. bitirebiliriz ama böyle zor tabi
Maçın Özeti:
Onur: Güvendiğin nadir oyunculardan. Gerekli hamleleri yaptı, pek kurtarış yapması gerekmedi.
Cech: FB maçına göre daha iyidi. Genelde arkada kaldı (zaten ortaları bazen facia oluyor), kritik müdahaler yaptı
Mustafa: En azından çoğu kafa toplarını kazanıyor. Bugün çok faul yaptı, eyvah kırmızı yer bugün diye düşündüm.
Celu: Öne hemen hemen hiç çıkmadı. Oda ancak faul ile bazen oyuncuyu durdurabildi. Bazen yalnış pozisyonda
Abdullah: İlk gördüğümden daha kötüydü. Bugün sık sık çalım yedi ve bazen alanı boş bıraktı. Yinede tekrar görmek isterim
Olcan: Gol'ün asistini verdi, hemen hemen sırf o kanat çalıştı desem bile, bu onun iyi oynadığı anlamına gelmez
~UniCef~
23.02.2013, 23:50
Ne igrenc bir takimimiz var..
inanilir gibi degil. Bu sene acik ara sampyon olabilirdik, eger sezon basinda iyi bir kadro kurulsaydi .. SL paralari ne oldu halen anlamis degilim. Baskan ciksin desin ki HESe gitti baska bir yere gitti , ama transfer demesin..
[QUOTE=Sushi07;1918940733]Maçın Özeti:
Onur: Güvendiğin nadir oyunculardan. Gerekli hamleleri yaptı, pek kurtarış yapması gerekmedi.
Cech: FB maçına göre daha iyidi. Genelde arkada kaldı (zaten ortaları bazen facia oluyor), kritik müdahaler yaptı
Mustafa: En azından çoğu kafa toplarını kazanıyor. Bugün çok faul yaptı, eyvah kırmızı yer bugün diye düşündüm.
Celu: Öne hemen hemen hiç çıkmadı. Oda ancak faul ile bazen oyuncuyu durdurabildi. Bazen yalnış pozisyonda
Abdullah: İlk gördüğümden daha kötüydü. Bugün sık sık çalım yedi ve bazen alanı boş bıraktı. Yinede tekrar görmek isterim
Olcan: Gol'ün asistini verdi, hemen hemen sırf o kanat çalıştı desem bile, bu onun iyi oynadığı anlamına gelmez, bence iyi değildi, sanki isteksiz
Colman: Bence ilk başlarda gayet iyidi, ortada top çaldı, dağıttı. Ama ne
yazıkkı uzun sürmedi. Çok daha evvel çıkması gerekirdi
Sapara: Orta sahadaki en iyi adamdı. Adrian olmasada, ikisi yanyana denenir bence
Zokora: Ne var bu adamda herkezin beğendiği anlamadım. Onun yaptığını Soner veya Aykut'ta gayet iyi beceriyor. Her zamanki gibi ofansiv anlamda 0
Serkan: O kanat hemen hemen hiç çalışmadı, ama en azından pres yapıp bozmaya çalıştı. Genel anlamda bugün pek verimli değildi
Henrique: O golü atması neler denilirdi bugün neler, çünkü gol hariçinde ya yere düştü, ya faul yaptı, ya ağır kaldı veya topu kaybetti. 1-1 olsaydı durum, herhalde hoca çıkarırdı.
Genel toplam:
- kötü bir takım, kötü bir maç
- kanatlar halen işlemiyor
- çoğu oyuncu isteksiz ve güçsüz
- Gençlerbirliği maçındaki hücüm organizasyonu daha çok beğenmiştim
Bu sene düşmeyelim yeter diyorum...
2 sene önce şampiyon olan takımdan pas vermesini bilmeyen, koşamayan, rakip oyuncuların elini kolunu sallayarak kalemize geldigi, küme düşecek bir takima karsı % 40 topla oynama oranına sahip bir takıma nasıl dönüştük bir bilen varsa beri gelsin
Yazık hem de çok yazık
Maçı stadyumda izledim. Tek gördüğüm şey bu takımda yetenekli ve bir şeyler yapabilecek tek futbolcu Olcan.
atomania
24.02.2013, 00:00
Bu hafta sb pasayi yener ve Haftaya biz pasayi yenersek ayni Puan olacagiz. Hayret nasil oluyor? :) Kasimpasa o kadar galibiyetler aliyor ama aramizda 3 puan var gibi. nasil bir Lig anlamadim.
memozcan
24.02.2013, 00:04
Maçı stadyumda izledim. Tek gördüğüm şey bu takımda yetenekli ve bir şeyler yapabilecek tek futbolcu Olcan.
yetenek konusunda kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum da; adamda gram istek yok gibime geliyor.. gomuş o havalara gibi oynuyor..
Dip.Ing.Mag.
24.02.2013, 00:04
Ryan gigs 40 yasında 999. Maçına çıkmış ve golünü atmış. Başka söze gerek var mı?
agahozlu
24.02.2013, 00:05
Son 2 oyuncu değişikliğimizi vakit geçirmede kullanacak duruma getirildik. Mevcut durum bunu gerektiriyor orası da ayrı bir mesele...
Felaket kötü bir oyun, geç yapılan oyuncu değişiklikleri gibi birçok olumsuzluğa rağmen son zamanlarda aldığımız herhangi bir galibiyete bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum...
Çok kritik bir maçtı ve kazanıldı...
Konuşulacak birşey yok maç ile alakalı...
Ama inşallah ertesi maçlarda Karmil sağbek oynamaz...
Hayatımda gördüğüm en kötü bek performansı idi...
Ryan gigs 40 yasında 999. Maçına çıkmış ve golünü atmış. Başka söze gerek var mı?
bizlen ne ilgisi var bunun anlamadim hocam
Azerbaycan
24.02.2013, 00:11
Geldiği günden beri Mustafa Yumlu için bu takımda oynayamaz diyordum bugun ilk defa beğendim ama yinede asla bu takımda oynayacak bir oyuncu değil.Serkan çok çalıştı diye düşünüyorum.Sapara diğerlerine göre daha iyiydi.Abdullah için birşey diyemem ama şunu diyebilirim ki ligin sanırım en kötü top oynayan takımı biziz.Bazen serkani 6 pas içinde görüyordum kim gol atacak belli değil.Yinede ne diyelim bu galibiyet nefes aldırdı.
Furkan Özdem
24.02.2013, 00:14
Zokora biraz dinlensin bence. Ne sorunu var bilmiyorum ama sorunu varsa bunu takıma, bize ödetmek zorunda değil. Soner'e yazık oluyor o oynasın. Gole yakın, ara pasla vs takımı pozisyona sokabilecek, en azından takımda hırsını koruyabilen nadir oyunculardan. Şikebahçe maçında koltuğu yumruklamasıyla daha da gözüme girdi Soner.
biltrabzon
24.02.2013, 00:26
Serkan Balci ve Celustka bu takimda en iyi görev adamlari,belli bir standartlari var en azindan.Ben hoca olsam bu kadroya ikisini gözüm kapali yazarim.
Serkan Balci ve Celustka bu takimda en iyi görev adamlari,belli bir standartlari var en azindan.Ben hoca olsam bu kadroya ikisini gözüm kapali yazarim.
saparayıda ekliyorum ve katılıyorum.
ALDENİRO
24.02.2013, 00:48
maçı izlemedim.ama izleyenler diyorki herkes koşuyormuş doğru mu?
yavuzbaha
24.02.2013, 01:01
Geldiği günden beri Mustafa Yumlu için bu takımda oynayamaz diyordum bugun ilk defa beğendim ama yinede asla bu takımda oynayacak bir oyuncu değil.Serkan çok çalıştı diye düşünüyorum.Sapara diğerlerine göre daha iyiydi.Abdullah için birşey diyemem ama şunu diyebilirim ki ligin sanırım en kötü top oynayan takımı biziz.Bazen serkani 6 pas içinde görüyordum kim gol atacak belli değil.Yinede ne diyelim bu galibiyet nefes aldırdı.
Mustafa bu takımın en iyi 3 oyuncusundan biridir...gerçi bu takımda zaten en fazla 3 iyi oyuncu var...Adamın bu takımda yerinin olabilmesi i.in yumliyan mı olması lazım...bence harika bi stoper
Fatih Özkan
24.02.2013, 01:03
Galip gelmemiz gerekiyordu ve geldik...
Mersin ile kader maçına çıkmamız bile beni derinden yaralıyor...
reisoğlu61
24.02.2013, 01:04
berbat bir futbol maalesef. 1-0 korumak icin elinden geleni yapmaya calisan bir takim.
Hoca neden şöyle riskli bir konumdayken inanılmaz şeyler deniyor anlamıyorum. Celustka sağ bek, Karmil stoper oynasaydı sağ kanadı biraz da olsa kullanabilirdik belki. Karmil resmen stoper gibi çakılı oynadı orada ve çok faul yaptı.
Bu kadar yeteneksiz bir oyuncu grubunu daha önce izlememiştim...
Ne savunma ne hücum işini doğru düzgün yapacak iki adam yanyana koyamazsınız.
Bu kadar yeteneksiz bir oyuncu grubunu daha önce izlememiştim...
Ne savunma ne hücum işini doğru düzgün yapacak iki adam yanyana koyamazsınız.
Allah'a emanet oynuyorlar resmen ne taktik anlayışı ne bir çalışılmış kanat akını ne savunma arkası top denemesi ne top kontrolüne yönelik oyun hiçbir anlayışı olmayan tek takımız şu ligde. Kafalarına göre oynuyorlar sahada.
3. ile puan farkı 4 çok zor değil.....kontraatak oynarsak yapılmayacak şey değil...
hücum hattı çok düşük seviyede.. henrique bu golüyle sezonluk limitini doldurdu. başka gol gelmez ondan
Sinan Ayaz
24.02.2013, 01:30
ligi 10 sırada tamamlarız her maçımız 3 ihtimalli
Mathijsene yaşlı diye veto edenlere ithafen
Mathijsen yaşlı, Jaja futbol oynayacak durumda değil, Ndoye bahalı, Toivonen yan toplarda iyi değil
* Hiçbirşey umrumda değildi bugün, galip geldik çok mutluyum :)
Lig o kadar garip ki ister istemez bir maç kazanınca puan durumuna bakıyorum olacağı yok ama insan umutlanıyor işte 3. lük için :D
Mathijsene yaşlı diye veto edenlere ithafen
Mathijsen yaşlı, Jaja futbol oynayacak durumda değil, Ndoye bahalı, Toivonen yan toplarda iyi değil
Ama Sonucta Kadromuz Yederli :D
Adem Akyüz'
24.02.2013, 01:48
Tolunay hocanın da kadro konusunda çok büyük sıkıntıları var. Sürekli değişiklikler yapıyor. Ki bugün yaptığı sağ bek Celustka'nın stoperde, stoper Abdullah'ın sağ bekte oynaması bana göre çok saçmaydı. Maç boyu Abdullah sabit kaldı ve çoğu pozisyonu o kanattan yedik. Ayrıca elinde iyi veya kötü Volkan gibi bir yetenek varken Serkan'ın sağ açık oynaması da çok mantıklı bir hareket değil.. Son söz, artık bu takımda Emre Güral'ın önünün kesildiğine eminim.. Bu kadar kötü ve formsuz forvetler varken hala şans bulamamasının başka bir açıklaması olamaz...
henrique gol pozisyonunda abanacak diye çok korktum :D
Yunus Danışmaz
24.02.2013, 02:08
Bizimle bir ilgisi yok da, adam 40 yaşında gol atmış. Anladık, o Giggs falan da bizim oyuncularımız hiç koşmuyorr abi. Tamam, yeteneğin sınırlıdır anlarım, ama futbolcunun koşamamasını anlamam arkadaş!!
FC-ST-PAULI-61
24.02.2013, 02:31
Kardes bu Kadroyla olmaz.1 Mac aldik 3 Mac kaybederiz simdi.
Inanilmaz kötü oynuyoruz diye düsünüyorum.
baktilar dibe iniyoruz kosmaya basladilar tabi, futbol kismina girmeye gerek yok rezaletti ama su durumda 3 puan daha onemli!
ErtuGrul
24.02.2013, 03:59
Önemlisi bir galibiyet aldık.6 puanlık maçtı.Kötü oynamışız hiç umrumda bile değil.Kötü oynayıp puan almak,iyi oynayıp mağlup olmaktan daha çok işe yarıyor.Bu maçı alırız demiştim aldık.K.Paşa maçında alacağız.Yeterli puanlar toplandıktan sonra alttan takviyeler ve kadro dışılar ile genç oyuncuları izleyeceğimizi tahmin ediyorum...
Umarim bu macla beraber seytanin bacagini da kirmisizdir ya.
Ibrahim Gaygusuz
24.02.2013, 06:18
Giray Bulakin penalti dedigi pozisyonlari gordumde, az utan be adam diyorum sadece !
Kötü futbol oynadığımızın herkes farkında.Bu maçı kaybetseydik ,hocayı eleştirecek en az 10 madde yazardık.Buna rağmen bulduğumuz tek gol pozisyonunu gole çevirdik.En azından takım biraz rahatlamıştır.Fakat her takımın böyle hata yapması bekmelek yanlış olur.Topu bir şekilde ileri taşımamız gerekli.Tolunay'da puan kaybından korkmuş olacak ki garanti futbolu tercih etti.Aslında maçtan 1 puan alsak hoca yinede razı olurdu.Bu oyuna 3 puan çok değerliydi.
grigandalf1967
24.02.2013, 09:23
Tolunay hoca yapılması gerekeni yaptı.Bukadro kontra ataktan başka bişey yapamaz.Doğru taktik 3 puanı getirdi bu kritik maçta.Yenilmemek önemliydi.Galibiyetse çok iyi oldu.
Bizim taraftarın hayalgücüne ve iyimserliğine hayranım.
Hala ligi 3.- 4. bitirebiliriz diyen var.
Lig sonuncusu takımlara karşı pozisyon bulamayan, iki pas üst üste yapaman bir takım haline geldik millet takımdan galibiyet serisi bekliyor.
Bu takımın alacağı maksimum puan 45'dir.
Tek derdim bir iki maç kaAnıp hocanın da yönetimin de stresten kurtulup önmüzdeki yılın planlarını uygulamaya koyma fırsatı elde etmesidir.
Gerisi boş hayallerr.
Rezil olmanında bir kademesi var.Rezil oyunla 3 puanı, rezil geçecek bir haftaya tercih ederim..Rezalet olsun böyle olsun..
Onur Akyüz
24.02.2013, 09:47
Kaleciden ileriye, sonra bir şekilde Olcan'a ve oradan tekrar kaleciye..
Kaç kere yaptılar bunu sayamadım, rezillik!
Murat Keçeci
24.02.2013, 09:47
Güzel futboldan daha çok galibiyetin önemli olduğu bir maçtı bizde önemli olanı başardık.Maçın kalitesinden bahsedersek türkiye ligine yakışır kalitesizlikte bir maçtı iki takımda birbirini bozmaya çalıştı bunu skora yansıtan biz olduk.Önemli olanı yani 3 puanı alarak biraz olsun özgüven kazandık.
Maçın tek kaliteli hareketi Henrique nin driblingi ve bitirici gol vuruşuydu geçtiğimiz haftalarda belirttiğim ofansta en güçlü olması gereken adamımız forvetimiz olmalı düşüncemi attığı golle gösterdi ama gelecek adına çok umut verdiğide söylenemez çok eksikleri var yinede şuanda bizim oyun yapımıza en çok uyan forvet henrique gibi görünüyor her ne kadar futbol bilgisi ve gol vuruşlarında eksik de olsa.
İskender YILMAZ
24.02.2013, 10:10
Rezil, kepaze bir Trabzonspor izledim. Hatta maçın sonuna doğru Mersin taraftarının 'Ayağa kalkın, adam gibi oynayın.' tezahüratına eşlik edesim geldi. Bu kadar aciz bir Trabzonspor olamaz. Tam bir alt lig takımının deplasmanda bir üst lig takımıyla mücadelesi şeklinde geçti maç. Kontradan bir gol atıp bütün maç geriye çekildik.
Öyle rezil bir takım vardı ki sahada ikinci yarıda bırak şut çekmeyi, ceza sahasında ve çevresinde çoğalmayı, pozisyon yaratmayı denemeyi rakip sahada 2 top yaptığımızı hatırlamıyorum. Bütün maçı 'Allahım bu hallere düşecek takım mıydık biz.' diyerek geçirdim.
Hadi bu maç Mersin savunmasının amatörce hatasından bir gol atıp kazandık. Gelecek maçlarda bu mantaliteyle ve sığır oyuncu grubuyla ne yapacağız? Ligdeki iyi, kötü her takım bizden daha cesaretli ve kollektif oynuyor. Küme düşme adaylarındanız. Asla ama asla büyük bir takımın yanından geçecek seviyede dahi top oynamıyoruz. Yazık.
Maçın özetini izleyebildim ancak ama yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla takımda azda olsa düzelme yok.
uzungöllü
24.02.2013, 10:42
en iyi oyuncumuz onur olunca orta sahadan bile adama pas atılıyor...
orta saha oyuncumuz orta sahadan oyun kurmak için topu onur'a atıyor...
ne kadar rezil bir takım olduk biz arkadaş !!!
salihismet
24.02.2013, 10:44
Rezil, kepaze bir Trabzonspor izledim. Hatta maçın sonuna doğru Mersin taraftarının 'Ayağa kalkın, adam gibi oynayın.' tezahüratına eşlik edesim geldi. Bu kadar aciz bir Trabzonspor olamaz. Tam bir alt lig takımının deplasmanda bir üst lig takımıyla mücadelesi şeklinde geçti maç. Kontradan bir gol atıp bütün maç geriye çekildik.
Öyle rezil bir takım vardı ki sahada ikinci yarıda bırak şut çekmeyi, ceza sahasında ve çevresinde çoğalmayı, pozisyon yaratmayı denemeyi rakip sahada 2 top yaptığımızı hatırlamıyorum. Bütün maçı 'Allahım bu hallere düşecek takım mıydık biz.' diyerek geçirdim.
Hadi bu maç Mersin savunmasının amatörce hatasından bir gol atıp kazandık. Gelecek maçlarda bu mantaliteyle ve sığır oyuncu grubuyla ne yapacağız? Ligdeki iyi, kötü her takım bizden daha cesaretli ve kollektif oynuyor. Küme düşme adaylarındanız. Asla ama asla büyük bir takımın yanından geçecek seviyede dahi top oynamıyoruz. Yazık.
Böyle bir konumda, ve böyle bir psikoloji altinda oynanan futbolu rezillik, berbat diye elestirmek dogru degildir
bence.
biltrabzon
24.02.2013, 10:53
Bu takim antalya ve kasimpasa yi yensin siz görün bak nasil futbol oynuyorlar,bir iki galibiyet alip kendilerine güvenleri gelmesi lazim.Mersin maci gibi kasimpasa yida gecersek bjk duman ederler,olasi kasimpasa maglubiyeti yine iskence cekmemize sebeb olur.
Fatih Özkan
24.02.2013, 10:57
Böyle kötü bir zamanda işimize yarayacak olan nedir ? Elbette 3 puan...
90 dakika tel kale oynayıp yenilsek ne işimize yarayacaktı ?
Güzel futbol ile övünülecek zaman değil bu zaman...
İskender YILMAZ
24.02.2013, 11:09
Böyle bir konumda, ve böyle bir psikoloji altinda oynanan futbolu rezillik, berbat diye elestirmek dogru degildir
bence.
Böyle kötü bir zamanda işimize yarayacak olan nedir ? Elbette 3 puan...
90 dakika tel kale oynayıp yenilsek ne işimize yarayacaktı ?
Güzel futbol ile övünülecek zaman değil bu zaman...
Bu takım küme de düşmez, ilk üçe de giremez. İşin o kısmını geçtik. Tamam yoğun bir baskı altında, böylesi rezil bir konumda çıkmışız maça. Hedef iyi futboldan ziyade kesinlikle ve ivedilikle 3 puan diyelim, ki öyle. Bu felsefe, bu tarz bu 3 puan için de uygun değil. 1-0'a bu denli yatar mı bir takım? Son dakikalarda o baskıda golü yesek, ne bileyim mesela Nobre'nin bedavadan penaltı beklediği o pozisyonda hakem de Nobre'ye eşlik etse ve penaltıyı verse ne yapacağız? Yemin ediyorum burda hakeme tek kelime etmezdim. Çünkü hakemden ziyade bu çağ dışı mantalite bırakmış olacaktı 2 puanı.
Mersin'le oynuyoruz maçı, ligin belki de en rezil takımıyla. Bu hale düşmemeli Trabzonspor ne olursa olsun. Bu bir kazanma stratejisi de değil. Böyle bir galibiyeti anca Mersin'den alabiliriz, bilmem farkında mısınız?
delikoyun
24.02.2013, 11:12
beyler kötüyüz yensek bile oyuncular sezonu kapamış ben derim ki acilen öze dönüş yazık bunlara verilen paraya colman bence fener e verilsin özer alınsın g. birliğinden aykut alınsın mutlaka ligdeki başarılı 61 ler toplansın 11 kişilik trabzonlu banko oyuncu şart 28 kişilik kadronun 14 tanesi banko 61 olmalı
salihismet
24.02.2013, 11:28
Taraftarin istanbul takimlarina bakis acisinda samimi olmasi, Trabzonsporu cok farkli yerle getirecektir,
cünkü o potansiyel Trabzonsporda vardir.
Nedir o bakis acisi? sike ve ayak oyunlarini bir tarafa birakirsak, biz istanbul takimlarina niye kiziyoruz?
Aslinda samimi olacagimiz konu su; kiziyoruzun yerine biz onlardan korkuyoruzu koyamadigimiz icin, ortaya
bir samimiyetsizlik cikiyor, ve bu yüzden hep zengin is adamlarinin takimin basina gecmesini istemisizdir, ve
onlarin para gücüyle istanbul takimlariyla yarisabiliriz yanilgisina düsmüsüzdür. Senelerdir bunun tutmadigini gördügümüz halde
yine ayni seylerin pesinden kosuyoruz. eger Trabzonspora dogru yerden bakarsak, zenginlerin parasiyla degil,
kendi gücüyle o istanbul takimlariyle aradaki farki kapatabilecegini görecegiz.
Aynı tas aynı hamam, takımda ve oyuncularda en ufak bir kıpırtı bile yok.Hakem de berbat bir yönetim gösterdi dün.Bu Trabzonspor'u izlemek zevk vermiyor, bu sene bir an önce bitse de bu eziyetten kurtulsak.Takımın 3/2'sini göndermek lazım bence.
Celustka stoper oynamaz.
Dün akşam bunu artık anladım.
Farklı bir hakem 2 sarıdan atardı.
Oynadığı her maç da böyle stoperde.
Sırtı dönük adama orta sahada çift dalmak gibi bir huyu var.
Enteresan.
İskender YILMAZ
24.02.2013, 11:38
Celustka stoper oynamaz.
Dün akşam bunu artık anladım.
Farklı bir hakem 2 sarıdan atardı.
Oynadığı her maç da böyle stoperde.
Sırtı dönük adama orta sahada çift dalmak gibi bir huyu var.
Enteresan.
Stoper oynamakla pek alakası yok hocam onun, beyin fukaralığı. Aynı durum Mustafa ve Giray'da da var. Hiç gereksiz yerlerde, hiç gereksiz şekillerde sırtı kaleye dönük oyuncuya faul yapıp, hem kart görüyorlar hem rakibe duran top şansı veriyorlar. Benim sinirden deli olduğum durumlardan birisi bu. Diğeri de Olcan'ın 324732 kişilik rakip oyuncu grubunun arasına dalıp hepsini teker teker, hatta üçer beşer geçeceğini hayal ediyor olması ve her maçta binlerce kez denemesi..
He hakem demişken dün sahada Trabzonspor kadar berbat bir de hakem vardı. Düdüğü ağzından hiç düşmedi, bir hakem bir maçı anca bu kadar sıradanlaştırabilir. Oyunu bu kadar çirkinleştirebilir.
çoğu arkadaş takımın çok geride oynamasından şikayetçi ama daha iki hafta önceki sivas maçını unuttular galiba.sivas maçından önce tolunay hocanın futbolculara sivassporu anlatırken eneramo,erman gibi adamlarla kontratak oynadığını anlatmıştı.nitekimde maç öyle başlamış trabzonspor gol için saldırırken top sivasa geçince kontradan golleri attılar.anadolu takımlarının çoğu traabzonspora karşı sert oynayıp hakem yardımıyla futbolcularımızı yıpratıp atılan gollerler bizi mağluğ ediyorlar.kaç haftadan beri anadolu takımlarını onların silahıyla vurmamız gerektiğini düşünüyordum.biz bu saatten sonra saldırıp gol atsakta ki atamıyoruz atamayıncada yiyoruz ve mağlup oluyoruz.lig şu anda anadolu takımları açısından kritik durumda hepsinin şiddetle puana ihtiyacı var.biz alacağımız puanlarla ancak 4. oluruz alamayacaklarımızlada 7. yada 8. oluruz.anadolu kulübleri ise alacakları puanlarla ligde kalacaklardır.puana onların ihtiyacı var ve ona göre oynayacaklardır.bu sefer biz onları bekleyelim ve mersini avladığımız gibi çoğunu avlayalım.zaten hepsi fb ve gs yalakası
Stoper oynamakla pek alakası yok hocam onun, beyin fukaralığı. Aynı durum Mustafa ve Giray'da da var. Hiç gereksiz yerlerde, hiç gereksiz şekillerde sırtı kaleye dönük oyuncuya faul yapıp, hem kart görüyorlar hem rakibe duran top şansı veriyorlar. Benim sinirden deli olduğum durumlardan birisi bu. Diğeri de Olcan'ın 324732 kişilik rakip oyuncu grubunun arasına dalıp hepsini teker teker, hatta üçer beşer geçeceğini hayal ediyor olması ve her maçta binlerce kez denemesi..
He hakem demişken dün sahada Trabzonspor kadar berbat bir de hakem vardı. Düdüğü ağzından hiç düşmedi, bir hakem bir maçı anca bu kadar sıradanlaştırabilir. Oyunu bu kadar çirkinleştirebilir.
Katılıyorum.. Mustafa altyapıdan çıktı ya da Giray fedakarca oynuyor vs. sebeplerle seviyor olabiliriz ama gerçekler ortada.. Müdahalelerinin yüzde 90'ı faul veya faule yakın hareketler.. Dün Celustka da atılabilirdi Mustafa da yine her maç yaptığı gibi sarı kart görebilirdi.. Bunların hepsi oyun zekasının yanı sıra, altyapıda kazanılan ve alıştırılan temel bilgilerdir.. Bunların tahminen verilmediği birisinden şu an farklı bir şey beklemek zor.. Yerelde her zaman belli hedefleri olan veya Avrupa'da ilerlemek isteyen takımda Mustafa kadroya giremez, Celustka veya Giray ise sadece bir alternatif olabilir.. Ha bunlar olmuyorsa orta sahan gerçekten sağlam olmalı..
inadina61_08
24.02.2013, 12:04
Anlayamadığım hala ne futbolundan bahsediyorsunuz, süper ligde en hareketli futbolu izleyen bursa ve bjk dışında tüm takımlar böyle atan ve tutanı iyi olan takımlarda zaten üst sıralarda, anlayamadım bu takım 30 puan toplamış futbol eleştiriliyor, bu sene böyle kabul edin, Trabzonspor'a yakıştıramıyoruz ancak bu kaliteyle bu kadar daha fazlası yok olmayacak da, çok merak ediyorum süper oynayıp yenilseydik kime küfür edecektik, bırakın kötü futbolla kazansınlar iyi futbol Allah'ın izniyle gelir, seneye gelmezse asar keseriz. Haksız penaltı atmadık, rakibe gösterilebilecek haksız kırmızı kartlarla eksik rakibe karşı oynamadık, mücadele ettik, diğer maçlara bakınca daha hareketli oynadık ve kazandık, sene sonu çoğu gidecek bir takımdan bahsediyoruz(İnşallah)şu kupa işine bakalım orada işler yolunda gitsin ligde zaten birşey olacağı yok, kaybetseydik ne olacaktı... bence müsamaha yılı, İnşallah 2 maçlık bir seri yaparız sonra emre, soner gibi oyuncuları izleriz seneye hazırlık için, yoksa o çocuklarda hep yedek kalacak, son 6 maça rahat çıkalım bu sene bana yeter. küme düşmeyiz ancak sinir krizine girerim ben. Artık futbol adına birşey beklemiyorum o forma 30 puan alırdı 30 adam sahada ne yaptı çok merak ediyorum bu iş sene sonu kapı önüne koyulduklarında netleşir. saygılar : ))
seyduna_efil
24.02.2013, 12:08
Rezil top oynuyoruz evet..
Ancak ligin dördüncüsü ile aramızda 4 puan fark var..Peşpeşe 3-4 maç kazanabilsek ilk 4e rahat gireriz..
TSezgin61
24.02.2013, 12:30
Ilk 4te bitiren diyenleri elestirenleri anlamiyorum.
O heriflere bak dedigimiz antalyanin 4 puan gerisindeyiz...
Takim kötü oynuyor kabul, ama bu tür kötü oyunlu galibiyetlerle bu takima özgüven gelecek zaten.
1 hafta önce ezilen takim kalkip vicdan yapip muhtesem futbolla mersini yenmesi beklenmis anlasilan.
"Yavas yavas" derken kastedilende bu. Önce kötü oynayip galil gelmeyi hatirlarsin, sonra 2. bir galibiyetle iyice özgüvenin yerine gelir ve futbolunda düzelmeye baslar...
Önümüzdeki hafta bir galibiyet daha alirsak takim hedefsizlikten avrupa hedefine dogru kosmaya baslar. Buda futbolumuza positiv etki yapacaktir
Ne zaman bu takım önde basmayı öğrenir, o zaman bizde bu stresten kurtuluruz.
Stoperlerimiz arkası dönük adama tekme atmadan arkasından adamı sadece marke etmeyi öğrenememiş insanlar. Resmen atılmak için her şeyi yaptılar dün. Adamın arkasından önündeki topu nasıl almayı düşünüyor da tekme sallıyorlar adama anlamıyorum ben.
Emrah Akcagöz
24.02.2013, 13:00
Rezil futbol ve maǧlubiyettense rezil futbol ve galibiyeti tercih ederim.
HOPA'LI TS'Lİ
24.02.2013, 13:05
Nihayet stres bitti. Bu maçı kaybetseydik oynayacağımız tüm takımlar adice Trabzon kümeye diye bağıracaktı.
Adi Elazığın bu sözünü unutmadık. İnşallah düşersiniz şerefeizler ordusu...
Kupada da 1. çıkıp Sivas'a çakarız ve finalde şikebahçeyle oynarız.
Ş.Urfa'da olduğu gibi çakıp kupayı da alırız inşallah.
TekfurÇayır 61
24.02.2013, 13:10
Arkadaşlar merak etmeyin bizi düşürmezler. Düşmemize izin vermezler.
Bu ligde özgürce küme düşme hakkımız bile yok.
Bud Spencer
24.02.2013, 13:14
Rezil futbol izledik ama mücadele cok iyiydi
Bu sene böyle tek beklentim 90 dakika cok iyi bir mücadele 40-45puan alalim kupada gidebildigimiz kadar gidelim
Fazlasi seneye
İlk 7 ye razıyım ama zor gibi.
uzungöllü
24.02.2013, 13:52
Cevat KOL @cevatkol
Sadri Şener"Çok kaliteli oyuncularımız var. Adrian,Janko ve Emerson gibi, Şenol Güneş oynatamıyor''.
Mersin maçında üç oyuncuda kadroda yok.Kafkas'ta mı anlamıyor ne!!!
Güzel tespit :):):):)
Travelair
24.02.2013, 13:58
Cevat Kol başkana muhalif
uzungöllü
24.02.2013, 13:59
bende muhalifim... ne var bunda :):):)
Travelair
24.02.2013, 14:05
Bir şey yok da Cevat Kol derse lafın doğrusuna ben şahsen bakmıyorum
Necmettin ALTUNTAŞ
24.02.2013, 14:25
Ne zaman bu takım önde basmayı öğrenir, o zaman bizde bu stresten kurtuluruz.
Dün önde bütün toplar duvara çarpmış gibi geri döndü.Tabi bu yüzden bir dünya atak yedik.Hele ikinci yarı...
M.S.SOFU
24.02.2013, 14:52
bende muhalifim... ne var bunda :):):)
trabzonsporluysan hayata muhalifsin :)
hyasin61
24.02.2013, 14:58
Ilk 4te bitiren diyenleri elestirenleri anlamiyorum.
O heriflere bak dedigimiz antalyanin 4 puan gerisindeyiz...
Takim kötü oynuyor kabul, ama bu tür kötü oyunlu galibiyetlerle bu takima özgüven gelecek zaten.
1 hafta önce ezilen takim kalkip vicdan yapip muhtesem futbolla mersini yenmesi beklenmis anlasilan.
"Yavas yavas" derken kastedilende bu. Önce kötü oynayip galil gelmeyi hatirlarsin, sonra 2. bir galibiyetle iyice özgüvenin yerine gelir ve futbolunda düzelmeye baslar...
Önümüzdeki hafta bir galibiyet daha alirsak takim hedefsizlikten avrupa hedefine dogru kosmaya baslar. Buda futbolumuza positiv etki yapacaktir
Mersin macında oyuna bakıp aldananlar var ,hoca bıle dedı 3 puandan fazlasıydı bu mac.Ilk 4 e girecek bu takım ,ondekı takımlar sankı her macı alıyor ,antalya dedıklerı takım son 6 macta 4 puan almıs.Bu takım ust uste maclar kazansın o zaman bakalım ne dıyecekler.
Ilelioglu
24.02.2013, 15:29
Macin analizine gelecek olursak, topun arkasina gecerek rakibi üstümüze cekerek oynadik. Yani tam bir kontra atak taktigi. Bencede dogru olani buydu.
Ama kontra atak yapabildik mi? Henrique'nin golü haric kontra atak yapamadik bence, ha birde ofsayt diye kesilen 3'e 1 pozisyonu var. Onun disinda basarili olamadik.
Forvetten dert yaniyoruz ama orta sahanin halide icler acisi. Yine yalanci preslere sahit olduk. Özelliklede Colman pres yapiyormus gibi yapiyordu, ama bosa kosuyordu. En önemlisi ise, Futbolcular gercekten kafa olarak artik Futbolu bitirmisler, cünkü bir kac pozisyonda önlerindike bos alani degerlendirmek yerine geri döndüler, geriye oynadilar. Gerideki de daha da geriye oynadi. :) Oysa tek Forvetli sistemde orta sahanin Forvete destek olmasi gerekir, bizde ise tam tersi.
Geri dörtlüde yine 2 farkli isim vardi: Mustafa ve Abdullah. Abdullah'in yeri yanlisti. Celustka gibi bir isim varken onun sag bek oynamasi anlasilir gibi degil.
Kaleci Onur'un yine bos ciktigi anlara sahit olduk, kendisini biraz olsun toparlamasi lazim, öylede olacaktir insallah.
Sonuc itabiri ile amatör bir takimin bile yemeyecegi bir golü yiyen Mersin'den üc puanla döndük. Sans bizden yanaydi kisacasi. Ve bana göre geriye kalan maclar arasinda en zorunu galibiyet ile tamamladik.
..
mashal61
24.02.2013, 15:39
Cevat KOL @cevatkol
Sadri Şener"Çok kaliteli oyuncularımız var. Adrian,Janko ve Emerson gibi, Şenol Güneş oynatamıyor''.
Mersin maçında üç oyuncuda kadroda yok.Kafkas'ta mı anlamıyor ne!!!
Güzel tespit :):):):)
Futboldan anlamam diyen başkan anlıyor bir tek!
TSezgin61
24.02.2013, 15:48
Haftaya sikecilerin derbisi var... Kasimpasayi yenersek bakin ozaman cümbüse...
Bu takima sadece biraz havaya girmesi yetecek. Futbolcular belki sampiyonluga oynacak furbolcu degil, ama özellikle hekesin bol bol puan kaybettigi ligde en az ilk dörde girebilir...
Haftayada kazanirsak futbolculardan daha yüksek performans görecegimizden eminim.
Ayni furbolcular genclerbirliginde olsa suan ilk 4de olurdular. Büyük takimlar hedefden uzaklastikca elestirilerle protestolarla moral olarak dibe vuruyorlar ve korku basliyor... Bizde yukariya tirmandikca ve yaklastikca daha iyiye gidecez...
Not: sene sonuna kadar yapici olmakta fayda var...
FC-ST-PAULI-61
24.02.2013, 16:01
Renktaslar bizde Golcü yok.Bu cok kötü birsey.Ayrica oynadigimiz Futbolda inanilmaz kötü.
Önümzdeki Takimlarin forvetlerine ( Pinto,Uche,Necati) bakin ve oynadiklari Futbola bakin, birsey oynamyor demeyin simdi bence gayet güzel oynuyorlar.Özellikle Bursaspor ve Kasimpasa.Eskisehirde cok savasiyor.Bunlari gecebilecegimizi düsünmüyorum.Gecsek bile nolacak ki,biz Kupada Finale kalalimki Avtupaya gidelim.Bu Maci izlerken gözlerime inanamadim.Tamam Barca gibi oynamaya gerek yokda bu nasil bir Futbol? Hadi Futbol oynamiyorsunuz bari duran Toplarda bisey yapin.Saparaya yaziklar olsun daha kullanmasin duran toplari.
Mollasalihoğlu
24.02.2013, 16:08
ALanzinho on 30 dk, hele ki Sapara dökülürken, tek rakibe gerçek manada basmazken, dikine 1 top dahi atmazken, neden oyuna girmez?
Başka sorum yok.
Emrah KabuL
24.02.2013, 16:40
Alanzinho,Colman,Adrian gibi aynı bölgede oynayan oyuncular varken neden Sapara transferi ?
Sol bek de Cech varken neden bir yabancı daha ? (Emerson)
Vittek,Halil,Henrique gibi aynı özellikte forvetlere sahipken neden Janko ?
Önemli olan bunları sorgulamak.
Celustka varken Karmil'in neden sağ bek oynatıldığınıda öğrenmek istiyorum.
Ömer Faruk61
24.02.2013, 18:03
Arkadaşlar merak etmeyin bizi düşürmezler. Düşmemize izin vermezler.
Bu ligde özgürce küme düşme hakkımız bile yok.
Ne kadar acı değil mi???
Travelair
24.02.2013, 18:06
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/2/24/fft104mm2157940.jpg
Savunma hattımız defans yaparken
Kaynak: fanatik gazetesi
Birlikten kuvvet doğar :p
Yine berbat bir oyun ama 3 puan nihayet.
memmedaga
24.02.2013, 20:13
aga hadi Senol hocaya takim kuarmiyor oynatamiyor diye kiziyorduk
23. haftadayiz hala arayistayiz.
kadronun 10.cu sirada olacak kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.
Tolunay hocada her hafta farkli 11'le cikiyor.
kesin olarak anladigimiz su; emerson ve jankoyu oynatmiyacak,yani son transferlerimizi ne guzel...
biltrabzon
24.02.2013, 20:17
Süper ya cok iyi yakalamis fotoroman.Mustafa Yumlu ve Marek Cech lokontada hesep ödemeye giden iki kisi gibiler.Ben ödeyecem la yok ben ödeyecem:D:D:D
Samet Yildirim
24.02.2013, 20:19
Umarim Hoca K.pasa macinda Bamba-Adrian ikilisine döner...
B.AKDEMİR
24.02.2013, 20:49
Sezon sonuna kadar aşağıdakine yakın bir 11 ile shaya çıkmalıyız.Bu kadro ile en azından 5-6 maç alır hem üst sıralar hemde alt sıralar için bir kaygımız olmadan rahatça gelecek senenin planlarını yaparız.Türkiye kupasında sonuna kadar gideriz.Hem belki 3-5 oyuncuyu da gelecek sezon adına kurtarabiliriz.Sürekli rotasyonla çok daha kötü bir görüntü veriyoruz.
-------------Onur---------------
Serkan,Giray,Bamba,Emerson
Adrian Zokora Alanzinho Olcan
--------Henrique Emre--------
İlker Yazıcıoğlu
24.02.2013, 20:49
Haftaya sikecilerin derbisi var... Kasimpasayi yenersek bakin ozaman cümbüse...
Bu takima sadece biraz havaya girmesi yetecek. Futbolcular belki sampiyonluga oynacak furbolcu degil, ama özellikle hekesin bol bol puan kaybettigi ligde en az ilk dörde girebilir...
Haftayada kazanirsak futbolculardan daha yüksek performans görecegimizden eminim.
Ayni furbolcular genclerbirliginde olsa suan ilk 4de olurdular. Büyük takimlar hedefden uzaklastikca elestirilerle protestolarla moral olarak dibe vuruyorlar ve korku basliyor... Bizde yukariya tirmandikca ve yaklastikca daha iyiye gidecez...
Not: sene sonuna kadar yapici olmakta fayda var...
Şu durumumuza rağmen ,forumda benim gibi iyimser olanları gördükçe seviniyorum...
demedi demeyin bizim güreşçi takımın yeni burağı olacak.her anlamda
FC-ST-PAULI-61
24.02.2013, 21:01
demedi demeyin bizim güreşçi takımın yeni burağı olacak.her anlamda
1 Senedir Patlama yapacak bazilarina göre bu Henrique.Her Golden sonra patlama diyorlar ama Golden sonra en az 2 Ay yatiyor.Onun gibilerle Isimiz olmamali.Trabzonsporun Oyuncusu asla olamaz.Sezon sonunda gitmeli.
Yasin Altuntas
24.02.2013, 21:12
1 Senedir Patlama yapacak bazilarina göre bu Henrique.Her Golden sonra patlama diyorlar ama Golden sonra en az 2 Ay yatiyor.Onun gibilerle Isimiz olmamali.Trabzonsporun Oyuncusu asla olamaz.Sezon sonunda gitmeli.
Hayir merakimdan soruyorum Avatarindaki Arkadaslara o zaman kac sene sabir edecegiz ??
İlker Yazıcıoğlu
24.02.2013, 21:19
Hayir merakimdan soruyorum Avatarindaki Arkadaslara o zaman kac sene sabir edecegiz ??
:)
.................
FC-ST-PAULI-61
24.02.2013, 21:19
Benim Avatarimami taktiniz öylesine orda degistirmeye üseniyorum.Ayrica Halil gecen Sene verimliydi simdi bitmis gidebilir.
Volkana Sans verilmiyor verilse yasin denen Amatörden cok daha iyi oynar.Henrique ise geldiginden beri cok kötü diye düsünüyorum.1-2 Gol atti diye fikrimi degistirmem.Trabzonspor icin cok cok yetersiz.Akhisarda bile oynatmam orda Gekas var.Trabzonsporun hedefi Sampiyonluksa bu Takimdan en az 15 Oyuncu gitmeli.13 yabanciyla Trabzonspor basarili olamaz.Hem ruhsuz hem kalitesiz bunlar Allah Askina Henrique ve Cech ne ?
Herkes atlıyor ama Abdullah Karmil'İ sağ bek oynatmasının nedeni Culio'ydu. Karmil müdahelelerinin sertliğiyle orayı kitledi ve Mersinin hücumunun %60'ı gitti.
Tolunay hoca Sağ tarafımızı defans yapsın,Sol tarafımızı hücum etsin diye yönlendirmiş anlaşılan.
Dikkat edildiyse onların sağ tarafı Burhan bayağı boş kaldı.(bizim solumuz)
Yasin Altuntas
24.02.2013, 21:25
Benim Avatarimami taktiniz öylesine orda degistirmeye üseniyorum.Ayrica Halil gecen Sene verimliydi simdi bitmis gidebilir.
Volkana Sans verilmiyor verilse yasin denen Amatörden cok daha iyi oynar.Henrique ise geldiginden beri cok kötü diye düsünüyorum.1-2 Gol atti diye fikrimi degistirmem.Trabzonspor icin cok cok yetersiz.Akhisarda bile oynatmam orda Gekas var.Trabzonsporun hedefi Sampiyonluksa bu Takimdan en az 15 Oyuncu gitmeli.13 yabanciyla Trabzonspor basarili olamaz.Hem ruhsuz hem kalitesiz bunlar Allah Askina Henrique ve Cech ne ?
Cok birbirinden alakasiz, bir konudan öteki konuya ziplayan cümleler yaziyorsun. Ayni düsündügümüz yerler var (Yabanci sayisi) ayri düsünüdügümüz konular var.
Ama senin yaptigin cifte standart. Birine taktigin zaman agziyla kus tutsa düsünceni degistirmiyorsun. Volkan ile Yasin karsilastirilirsa, ikiside verimsiz ve Yasinin gitmesini istiyorsan, Volkaninda gitmesini istemen lazim.
PS: Cech Porto'da oynami, Ingiltere liginde oynamis, 20den fazla Sampiyonlar ligi avrupa kupasi maci oynamis. Kim diye sorduydun ya.
FC-ST-PAULI-61
24.02.2013, 21:41
Cok birbirinden alakasiz, bir konudan öteki konuya ziplayan cümleler yaziyorsun. Ayni düsündügümüz yerler var (Yabanci sayisi) ayri düsünüdügümüz konular var.
Ama senin yaptigin cifte standart. Birine taktigin zaman agziyla kus tutsa düsünceni degistirmiyorsun. Volkan ile Yasin karsilastirilirsa, ikiside verimsiz ve Yasinin gitmesini istiyorsan, Volkaninda gitmesini istemen lazim.
PS: Cech Porto'da oynami, Ingiltere liginde oynamis, 20den fazla Sampiyonlar ligi avrupa kupasi maci oynamis. Kim diye sorduydun ya.
Kitap yazmiyorum bir konudan ötekine gececegim tabi.
Bu nasil bir karsilartirma Yasinin 4.Ligde oynadigi zamanda Volkan Sampiyon oldu.Volkana Yasin kadar sans verilsin degerlendirmezse gidebilir.
Marek ceche gelince Portoda oynamis 3 Sene onun haricinde iyi Takimlarda oynamadi.West brom orta sinif bir Takim.30 Yasinda Adam.Cok kötü bir Oyuncu.Onun yüzünden cok Gol yedik.Keske bu Ziegler salagi gelseydi simdi cechte emersonda gelmemisti ozaman.Ndoyede alinsa Janko gelmeyecekti.Böyle seyler sadece Trabzonspora olur.
mersine ne kadar tşekkür etsek az bence
giray bulak gibi bir şeyi başımızdan aldı....bu kıyağı babası yapmaz insana
Rezil top oynuyoruz evet..
Ancak ligin dördüncüsü ile aramızda 4 puan fark var..Peşpeşe 3-4 maç kazanabilsek ilk 4e rahat gireriz..
3-4 maç kazanacak psikolojik sağlamlık yok bu takımda. Bu sene bu eziyet bitse de kurtulsak.
Herkes atlıyor ama Abdullah Karmil'İ sağ bek oynatmasının nedeni Culio'ydu. Karmil müdahelelerinin sertliğiyle orayı kitledi ve Mersinin hücumunun %60'ı gitti.
Tolunay hoca Sağ tarafımızı defans yapsın,Sol tarafımızı hücum etsin diye yönlendirmiş anlaşılan.
Dikkat edildiyse onların sağ tarafı Burhan bayağı boş kaldı.(bizim solumuz)
Bizim sol uzun zamandır boş.Taktik anlayış olarak oradan hücum düşünmesek, sadece savunmaya çalışsak bile Cech ve Olcan orda varken Burhan yine boş kalırdı.
Abdullah belki iyi bir stoper olabilir bilemem ama sağbekte berbat...
B.AKDEMİR
24.02.2013, 23:55
----------------Tolga---------------
Celustka Glowacki Giray Cech
Colman Zokora Serkan Alanzinho
-------------Halil-Henrique----------
Bu kadro İnteri 0-1 mağlup ettiğimiz maçın kadrosuydu,o gün ile bu gün arasında oyuncu farkı yok ama ruh farkı çok.
bülent yıldırıma küfür ettiğim için aldığım cezam bitti ve ilk mesajım
ÇOK kötü oynadık
kadro dizilişi bence yanlıştı karmilin sağ bekte ne işi var anlamak mümkün değil ama adrian bence antalya maçı düşünülerek kadroya alınmadı
herşeyden önce 3 puan çok önemliydi
tekrar merhaba
oflubektas
25.02.2013, 10:32
Çemişgezek - Kurtalanspor maçını seyretsek daha zevkli geçerdi herhalde.
Öyle bir maç ki;
Gol haricinde pozisyon YOK !
İki takımın da kaleyi bulan net bir şutu YOK !
Mersin'in ceza sahasını karambole çeviren ortaları dışında atak YOK !
Bu kadar pozisyonsuz maç ama dişe diş orta saha mücadelesi YOK!
Takımlar atağa zor kalkıyor ama iki takımın da önde pres yaptığı YOK!
Maçın hakkı beraberlik bile diyemiyorum. Karşılıklı rezil futbol nedeniyle iki takımın da 5'er puanını silseler yok demem yani...
Hadi bizde moralsizlik ve hedefsizlik var, kadro yetersizliği de bu at-yat oyununa neden oldu. Peki ya Mersin'e ne demeli? Bir takım düşünün ki kadrosunda Nobre, İvan De Souza, Milan Stepanov, Murat Ceylan, Mehmet Yıldız, Culio ve Ozan İpek gibi isimler var ama o takım sadece Nobre'nin karambollerine bel bağlayarak ligin dibine demir atmış.
Bir de Henrique'ye değinmekte fayda var. Bence en az diğer maçları kadar kötü oynadı. Bomboş top sürerek karşı karşıya gol atması, önümüzdeki haftalar için kendisine forma şansı vermemeli.
İskender Çakmak
25.02.2013, 13:40
Henrique'nin gole koşusunu defalarca izledim. Bu adamda gram topçu koşusu yok.
Bizim golcümüz olamaz Bu sezon istediği şansıda buldu ama olmadı.
Emre konusunda Henrique kadar sabırlı olsaydık ve şans verseydik şu an forvet düşünmezdik. Bu adama şans verilmiyor ve eminim kaçan balık bizim için büyük olacak.
totem işe yaradı :D
bundan sonra sadece özetlerimi izlesem ne yapsam..
ama hayırr ,zaten maçı izleyemeden nasıl durdum allah bilir :D
totem işe yaradı :D
bundan sonra sadece özetlerimi izlesem ne yapsam..
ama hayırr ,zaten maçı izleyemeden nasıl durdum allah bilir :D
Sen maçı izlemeden duracaksın :D ENTERESAN..
Ustaalioğlu
25.02.2013, 18:28
Sezon sonuna kadar aşağıdakine yakın bir 11 ile shaya çıkmalıyız.Bu kadro ile en azından 5-6 maç alır hem üst sıralar hemde alt sıralar için bir kaygımız olmadan rahatça gelecek senenin planlarını yaparız.Türkiye kupasında sonuna kadar gideriz.Hem belki 3-5 oyuncuyu da gelecek sezon adına kurtarabiliriz.Sürekli rotasyonla çok daha kötü bir görüntü veriyoruz.
Serkan,Giray,Bamba,Emerson
Adrian Zokora Alanzinho Olcan
--------Henrique Emre--------
bu kadroyla 3 yemeye devam ederiz. Takım gol yediğinde kırılma olduğu için gol yememeye oynayan bir takım olmamız lazım. Maç berabere gittikçe bi şekilde gol atabiliyoruz. O nedenle ben (hiç sevmediğim halde) ziya doğan usulü 3 ön libero sistemini savunuyorum bu sene...
Yumlu,Giray,Bamba,Emerson
Adrian Zokora Serkan Coman Olcan
-----------Emre--------
asilhamsi
25.02.2013, 23:28
Umarim bu macla beraber seytanin bacagini da kirmisizdir ya.
Bu sezon kıra kıra şeytanda bacak bırakmadık.
Mübarek şeytan değil kırkayak
Fatih Özkan
26.02.2013, 12:58
Takımımızın Mersin İdmanyurdu ile oynadığı müsabakanın istatistikleri incelendiğinde sahanın en fazla koşan oyuncusunun Marek Sapara, en hızlısının da Aykut Akgün olduğu belirlendi.
Koşuda Sapara’yı (10.334 m.), Celustka (10.148 m.), Zokora (10.128 m.), Cech (9. 950 m.) ve Abdullah (9.840 m.) takip ettiler.
Hızda ise Aykut’un (7.9 km/s) ardından Sapara (7.7 km/s), Colman (7.6 km/s), Cech (7.4 km/s), Celustka (7.1 km/s) sıralandılar.
Karşılaşmanın genel istatistikleri ise şöyle oluştu:
Topa Sahip Olma: Trabzonspor (yüzde 47), Mersin İdmanyurdu (yüzde 53)
Kaleyi Bulan Şut: Trabzonspor (3), Mersin İdmanyurdu (0)
Başarısız Şut: Trabzonspor (6), Mersin İdmanyurdu (8)
Faul: Trabzonspor (33), Mersin İdmanyurdu (22)
Ofsayt: Trabzonspor (3), Mersin İdmanyurdu (3)
Korner: Trabzonspor (7), Mersin İdmanyurdu (4)
Sarı Kart: Trabzonspor (2), Mersin İdmanyurdu (3)
İsabetli Pas: Trabzonspor (258), Mersin İdmanyurdu (391)
İsabetsiz Pas: Trabzonspor (71), Mersin İdmanyurdu (70)
Mersin, Konya, Antalya, Elazığ
Bu takımlarla kim oynarsa oynasın acayip zevksiz, saçma sapan maçlar oluyor. Nedeni tam olarak nedir bilmiyorum ama böyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.