PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 23.Hafta | Mersin İdman Yurdu 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7

delikoyun
23.02.2013, 10:36
solbeke ne emerson nede cech.....celustkayi monte etmemiz lazim sezon sonuna kadar

bende aynı şeyi düşünüyorum

delikoyun
23.02.2013, 10:38
------------------------------------------------onur---------------------------------------------

-serkan---------------------yumlu--------------bamba-------------celutska------

----------------------zokora-----------------------sapara----------------------

------------alanzinho-----------------colman---------------------olcan--------

---------------------------------------------henriqe----------------------------
bu kadro ilk 5 e çıkartır bizi---------------

sol bekte celutska bende tercih edilmesini düşünüyorum
ben janko adrian emre güral ı soner takımı yumuşattığı düşüncesindeyim agresif oynayamaıyorlar italyan futbolu oynanan ligde bu tip oyuncular başaramaz

Travelair
23.02.2013, 10:42
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler. Teknik direktör olarak gelmiş. Kafasında planları var. 3 ay verin demiş. O halde bu süreyi ona destek vererek kullanmamız lazım

Bugün takımın gayretli futbol oynayarak inşallah rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum

Ertan 51
23.02.2013, 10:44
Trabzonspor da forma giymek isteyen sezon sonuna kadar kendisini ıspatlaması lazım dense de çoğu oyuncu az çok gideceğini biliyor ve zaten takım olmakta zorlanıyorduk şimdi iyice poçalamaya başladık.Bu takım bu puanın takımı değil ama dış etkenler oyuncuları maymuna çevirdi malesef.1-2 galibiyet alıp şu düşme lafını ortadan kaldırsak çok daha huzurlu bitireceğiz ligi.
Normalde fark atacağımız Mersin maçına şimdi ne söylesek hava.

Not:Bu takımı bu hallere düşmesinin en büyük sebebi 2.lig de oynaması zor olan yabancılarla doldurulması,hadi doldurdun ne sezon başı ne devre arası elden çıkarılmaması bana göre.

deneme61
23.02.2013, 10:46
tolunay hoca hangı kadroyu cıkarsa cıkarsın mutlaka bırseyler denılecek. o neden oynamadı bu oynasa daha ıyıydı.. hadı bakalım bu gece neler olacak

Ertan 51
23.02.2013, 10:46
------------------------------------------------onur---------------------------------------------

-serkan---------------------yumlu--------------bamba-------------celutska------

----------------------zokora-----------------------sapara----------------------

------------alanzinho-----------------colman---------------------olcan--------

---------------------------------------------henriqe----------------------------
bu kadro ilk 5 e çıkartır bizi---------------

sol bekte celutska bende tercih edilmesini düşünüyorum
ben janko adrian emre güral ı soner takımı yumuşattığı düşüncesindeyim agresif oynayamaıyorlar italyan futbolu oynanan ligde bu tip oyuncular başaramaz
Hem yetenekleri itibarı ile hem 7 yabancı olması itibarı ile imkansız.
Sapara-Alanzinho-Henrike bana göre 1461 de bile oynayamaz,
Çelu anca joker kontenjanından oynar,Reis derbiler harici lüks.

ilyas BAHADIR
23.02.2013, 10:53
------------ Onur ------------
Göksu --A.Karmil -- M.Yumlu-- K.Keleş

---------Colman ---Abdülkadir

----Yusuf -----G.Alsan -------Jebrin

--------------C.Ofedu

Saygılar..

Seneye kadromuz bu olsun, üstüne müthiş kaliteli 4 oyuncu alalım, ligin canına okuruz amma velakin gereksiz her futbolcu satılıp paraya dönüştürülmeli, Ofedu yerine El Hamdaoui tarzı bir golcü almak gerekebilir.. sonra yan gel izle takımı

cubido
23.02.2013, 10:55
Soner-emre yok.
Herkes Tolunay Hoca'ya saydırıyor.
1 ay önce de aynı isimler için Şenol Hoca'ya saydırıyorlardı.
Kimsenin futbolculara bir şey dediği yok.
Gençler ya illa forma verilmeli.
İyi de gençsen bu enerjini, hırsını antrenmanlara, sahaya yansıtıp alacaksın o formayı, kimsenin sana bahşetmesini beklemeyeceksin.
Soner'den çok çok umutluydum.alper mi soner mi deseniz soner derdim.
Yeni selçuk inanımız olur diyordum.
Ama o kadar temposuz, yumuşak ve sorumluluk almaktan uzak ki bu haliyle Trabzonspor gibi bir takımda oynaması hayal.
Emre için herkes birşeyler yazıyor. Ben bu çocuğun oynayıp da doğru dürüst iş yaptığı tek bir sahne hatırlamıyorum.
Neymiş iyi şut çekiyormuş. Bizim mahallede de var iyi şut çeken onları da dolduralım takıma.
Soner'den hala umutluyum ama emre'nin seneye bu takımda kalacağına inanmıorum, kalmamalı da.
Janko verilen şansları iyi kullanamıyor maalesef. Halil ve henrique'nin olduğu bir 18'e giremeyen janko ve emre suçu kimse de aramasınlar.
Adrian konusuna gelince, hep söyledim Türkiye ligi gibi sert ve fiziğe dayalı bir ligde bu fiziği ve yumuşaklığı ile oynaması çok zor.
Gelelim Tolunay Hoca'nın bu tercihlerinin sebebine;
Uzun süredir birçoğumuz seslendiriyoruz, bizim takımın temel problmei yumuşak olması.
Fb maçını stadda izledim, ortasahada elii kolunu sallayarak geçti şikeciler.
Adrian,colman. Alanzinho,soner, olcan. yasin bunların hepsi sertlikten uzak oyuncular.
Tolunay hoca daha sert bir takım yaratmak istiyor anlaşılan ki sonuna kadar destekliyorum bu konuda.
Her nekadar aldığı ücretin hakkını vermediğimi düşünsem ve seneye takımda görmek istemesem de zokora bu takımda şu anda vazgeçilmeyecek ilk isim konumuna geldi.
Hatta ortasahaya zokora'nın yanına aykut-serkan gibi bir oyuncu daha katarak direnci arttırmalıyız sene sonuna kadar.
Üretkenlik beklemiyorum artık. Üretsek de ileride bunu gole çevirecek adamımız yok.
Ben sene sonuna kadar her maç ilk hedef gol yememek olmalı.
Bunları söylerken genel futbol felsefemden çok uzaklara gidiyorum ama takımın durumu bu maalesef.
Bugün maça
...........................................zokora-aykut veya serkan.................................

..........volkan..............................colm an..................................olcan......... ...

.................................................. ..halil........................................... ............

Kadrosu ile çıkarsak hiç şaşırmam hatta desteklerim.

Bu maçta stoperde de Alim sürprizi bekliyorum.

Harun
23.02.2013, 10:59
Her zaman söylerim bu takımda Alan-Adrian ve Colman banko oynamlıdır diye.Çünkü topu ileriye taşıyacak başka oyuncumuz yok.
Kenarlarda verim alamadığımız Olcan ve Volkan'a beklerin daha yakın olması gerekir.Beklerimiz destek vermediği sürece bu iki futbolcudan verim alamayız.Forvette Janko-Halil artık denenmemeli.iki oyuncuda bu oyun yapısında oynayamaz.Emre ve Paulo'da ısrar edilmeli.Yasin-Soner-Zokora-Aykut-Sapara hepsi aynı formda oyuncular.Kalite olarak birbirnden üstünlükleri olabilir fakat form durumları aynı hepsinin.Bu oyuncuları farklı mevkilerde değerlendirip performansları görmek gerek.Örneğin ben Yasin'in forvette denenmesinden yanayım.Aykut'un stoperde denenmesi tarafrarıyım.Bunları denemeden yorum yapmak ahmaklıktır.

Ertan 51
23.02.2013, 11:00
Geçen 1-0 olana kadar şikecilerin Bate maçına baktım,
tana kafalı sünepe aykut son derece hayati bir maça Kuyt-Sow-Webo ile yani 3 forvet ile başladı,
doğru karar yanlış karar bilemiyorum ama bizim bu ligde bile sadece Halil ile veya Henri ile çıktığımız maçlar aklıma geldi de doğrusu hangisi karar vermedim :)

Ertan 51
23.02.2013, 11:06
Soner-emre yok.
Herkes Tolunay Hoca'ya saydırıyor.
1 ay önce de aynı isimler için Şenol Hoca'ya saydırıyorlardı.
Kimsenin futbolculara bir şey dediği yok.
Gençler ya illa forma verilmeli.
İyi de gençsen bu enerjini, hırsını antrenmanlara, sahaya yansıtıp alacaksın o formayı, kimsenin sana bahşetmesini beklemeyeceksin.
Soner'den çok çok umutluydum.alper mi soner mi deseniz soner derdim.
Yeni selçuk inanımız olur diyordum.
Ama o kadar temposuz, yumuşak ve sorumluluk almaktan uzak ki bu haliyle Trabzonspor gibi bir takımda oynaması hayal.
Emre için herkes birşeyler yazıyor. Ben bu çocuğun oynayıp da doğru dürüst iş yaptığı tek bir sahne hatırlamıyorum.
Neymiş iyi şut çekiyormuş. Bizim mahallede de var iyi şut çeken onları da dolduralım takıma.
Soner'den hala umutluyum ama emre'nin seneye bu takımda kalacağına inanmıorum, kalmamalı da.
Janko verilen şansları iyi kullanamıyor maalesef. Halil ve henrique'nin olduğu bir 18'e giremeyen janko ve emre suçu kimse de aramasınlar.
Adrian konusuna gelince, hep söyledim Türkiye ligi gibi sert ve fiziğe dayalı bir ligde bu fiziği ve yumuşaklığı ile oynaması çok zor.
Gelelim Tolunay Hoca'nın bu tercihlerinin sebebine;
Uzun süredir birçoğumuz seslendiriyoruz, bizim takımın temel problmei yumuşak olması.
Fb maçını stadda izledim, ortasahada elii kolunu sallayarak geçti şikeciler.
Adrian,colman. Alanzinho,soner, olcan. yasin bunların hepsi sertlikten uzak oyuncular.
Tolunay hoca daha sert bir takım yaratmak istiyor anlaşılan ki sonuna kadar destekliyorum bu konuda.
Her nekadar aldığı ücretin hakkını vermediğimi düşünsem ve seneye takımda görmek istemesem de zokora bu takımda şu anda vazgeçilmeyecek ilk isim konumuna geldi.
Hatta ortasahaya zokora'nın yanına aykut-serkan gibi bir oyuncu daha katarak direnci arttırmalıyız sene sonuna kadar.
Üretkenlik beklemiyorum artık. Üretsek de ileride bunu gole çevirecek adamımız yok.
Ben sene sonuna kadar her maç ilk hedef gol yememek olmalı.
Bunları söylerken genel futbol felsefemden çok uzaklara gidiyorum ama takımın durumu bu maalesef.
Bugün maça
...........................................zokora-aykut veya serkan.................................

..........volkan..............................colm an..................................olcan......... ...

.................................................. ..halil........................................... ............

Kadrosu ile çıkarsak hiç şaşırmam hatta desteklerim.

Bu maçta stoperde de Alim sürprizi bekliyorum.
Renktaş keyifle okudum,sağolasın :alkış:

messi_61
23.02.2013, 11:13
Cok zor yeneriz bugun halil henrique.. zaten 1-0 yenik basliyosun

Necmettin ALTUNTAŞ
23.02.2013, 11:13
Üç puanla dönsünler de kim oynarsa oynasın hiç önemli değil benim için.

nbay
23.02.2013, 11:15
emre bu forvet yokluğunda hala forma giyemiyorsa artık kendinde aramaya başlamalı eksikliği.

Mellih
23.02.2013, 11:42
boşvermişliğine rağmen zokora oynamalı

10 numara
23.02.2013, 12:00
olcandaki nasıl bir kredidir anlamıyorum , TOLUNAY KAFKAS OUT...

Ilelioglu
23.02.2013, 12:03

Aynen bende anlamiyorum. Serkan ve Yasin icinde gecerli.

..

Oğuzhan
23.02.2013, 12:06

Allah aşkına Şenol Güneş oynattı adamı bütün sene de Tolunay hoca 2-3 maç oynayınca mı nasıl bir kredidir oldu. Azcık tarafsız, objektif olun ya ayıptır yemin ediyorum. Olcan iyi oynamıyor da kim oynayacak yerine Yasin sahada yürüyor, Volkan desen ayrı bir olay zaten.

Ilelioglu
23.02.2013, 12:09
Senol Günes varkende ayni seyleri yaziyordum Olcan icin. Isteyen bakabilir..

..

Bülent AKBULUT61
23.02.2013, 12:09
Üç puanla dönsünler de kim oynarsa oynasın hiç önemli değil benim için.

doğru söyluyorsun abi bu vakitten sonra kim oynamış kim oynamamış tartışmamıza gerek yok 3 puan alsınlarda yeter Tolunay hoca vardır kafasında bir bildikleri lütfen destek olalım

Uğur Kalyoncu
23.02.2013, 12:10
Tolunay Kafkasın kadro tercihleri özellikle Emre ve Soner yönünden benimde beklentilerimi karşılamıyor.Hatta Halil ısrarı sinirlendiriyor ama ben uzun vadede kendi takımını kurduğunda başarılı olacağını düşünüyorum.ONUN İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK..

forzaszgn
23.02.2013, 12:16
Soner-Emre biraz suçu kendilerinde arasınlar

Maalesef huyumuz hiç değişmiyor eskiden Umut a takardık,şimdi halil-serkan-henrique ama hoca değişti yine bu isimleri oynatıyor demekki eldekilerin en iyisi bunlar..

Bence en büyük sorunumuz sene başından beri aynı kadro karmaşası..yabancı sayısı hep köstek oluyor Volkan-yasin-soner den hiçbir verim alamadık.

Hoca şuan durumu kurtarmaya çalışmamalı seneye ne yapcağımızı bilmeliyiz bence Adrian ı almaması bu yüzden yanlış..

Sert kadro kurmak istiyorsa da en azından 18 de olmalıydı

Kadro:Onur-Serkan-Mustafa-Bamba-Cech-Alan-Colman-Zokora-Olcan-Sapara-Halil olacaktır..

Harun
23.02.2013, 12:32
Kadro tercihlerinde hocayı eleştirmenin mantığı yok.Bu oyuncular o yokken vardı.Daha öncede yazmıştım,şurda 10 kişi sözleşelim kadro kuralım 2 tana ayı kadroyu dizen bulamayız.Ben menerjik oyununda bu mevcut kadro ile almadığım kupa bırakmadım.Şuana kadar benim sahaya sürdüğüm 10 ayrı kadro vardır.Biri dahi sürülmedi sahaya.
Bir kere ben 4-2-3-1 taktiğini anlamıyorum.Biri tutturuyor herkes denemeye başlıyor.Hocalar neden çekinir neden korkar anlamış değilim bu taktikleri değiştirmekten..

AKSOY_61
23.02.2013, 12:37
Geçen 1-0 olana kadar şikecilerin Bate maçına baktım,
tana kafalı sünepe aykut son derece hayati bir maça Kuyt-Sow-Webo ile yani 3 forvet ile başladı,
doğru karar yanlış karar bilemiyorum ama bizim bu ligde bile sadece Halil ile veya Henri ile çıktığımız maçlar aklıma geldi de doğrusu hangisi karar vermedim :)

Adamlarda 3 tane forvet var.
Bizde halil 0.3 henri 0.2 desek yarım forvet var.:eek:

aradaki fark 3-0 lık hezimetin göstergesi zaten

Ahmet Kuru
23.02.2013, 12:40
bu kadro yapısı ile başarılı olmak veya her maç önceki galibiyet beklemek süpriz olur.

Bu saatten sonra amaç,en az puan kaybıyla nasıl ligi bitiririz, bir iki maç galibiyet iki maç malubiyet ile bu sezon biter...
ama gelecek sezonda aynı hatalar yapılırsa çok farklı olmaz...
Mersin maçına gelince ;
2 haftadır kaybediyoruz bu hafta kazanırız.

özgür6161
23.02.2013, 13:07
Maç başladığı gibi biter...

beitar
23.02.2013, 13:12
Büyük teknik patronumuzun veto ettiği oynayacak durumda değil dediği Rondon ve Jaja avrupa liginde oynuyor, bizede takıma kazandırdığı henrique, aykut gibi bombalarıla kümede kalma savaşı veriyoruz

ilerde eğer iyi bir kadro kurarsak tekrar gelir en iyi futbolcularımızı alkolik diye gönderir

Berberoğlu
23.02.2013, 13:14
3 puan alabilsek çok iyi olur, nasıl olursa olsun..

3 puan olmazsa 1 puan şart, mağlup olursak durum vahim olur...

İlker Gazioğlu
23.02.2013, 13:15
Adrian'ın kadroya alınmaması çift forvetli bir yapıya dönüş sinyali olabilir mi ?

Faruk BERBER
23.02.2013, 13:26
Maç başladığı gibi biter...

inşallah.

Faruk BERBER
23.02.2013, 13:50
İBB Eskişehir karşısında 1-0 öne geçti.

14.yüz şuan :)

Fatih Öztürk
23.02.2013, 13:52
İBB Eskişehir karşısında 1-0 öne geçti.

14.yüz şuan :)

Allah muhafaza yenemezsek yandık vallahi.

alper*
23.02.2013, 13:52
Bu maçın oynanmama ihtimali var mı hani direkt 24. haftaya geçsek...

Ilelioglu
23.02.2013, 13:53

:) Daha neler.

..

Faruk BERBER
23.02.2013, 13:54

Yenemezsek mi :D

Beraberliğe razıyım ben.

3 haftadır gol atamayan gelene gidene yenilen takımımıza büyük moral olacaktır bugün bir puan.

Herkese yenilmiyormuşuz demek ki der moral depolar oyuncular.

Berkan
23.02.2013, 14:03
Kusura bakmayın yeri burası değil ama çanakkale iskele civarında maç izlemeye yer bilen özel mesaj atabilir mi ?

bjk ile maç aynı saatte ne yazık ki :( zaten zar zor yer buluyoruz.

Fatih Öztürk
23.02.2013, 14:12
Ilelioglu;:) Daha neler.

Adaş aman haa aman diyorum belli olmaz.

Yenemezsek mi :D

Beraberliğe razıyım ben.

3 haftadır gol atamayan gelene gidene yenilen takımımıza büyük moral olacaktır bugün bir puan.

Herkese yenilmiyormuşuz demek ki der moral depolar oyuncular.

Oynadığımız oyuna bakınca kazanacağız gibi durmuyoruz.yenilirsek işimiz yaş.hakkaten yaş yani.

Mellih
23.02.2013, 14:33
kazanırsak rahat bir nefes alırız. hatta ligi iyi bir konumda bitirmek için planlar yapabiliriz. ama öncelikli olarak kaybetmemeliyiz..

Bera B.
23.02.2013, 14:40
ibb de yeniyor diyecektim ki eskişehir gol attı. Neyse ki.

Ömer Faruk61
23.02.2013, 14:57
Oyunculardan kaçı 1461 in mücadelesini izliyor her hafta acaba???

61_Hasan_69
23.02.2013, 15:00
Bu maça 2 verdim ama golümüzü veya gollerimizi kim atıcak hiç bilmiyorum. Adrianda yok

Ömer Sak
23.02.2013, 15:01
Bu maça 2 verdim ama golümüzü veya gollerimizi kim atıcak hiç bilmiyorum. Adrianda yok

Sikinti Yok , Halil Altintop ;)

atomantcum
23.02.2013, 15:02
Herkes sonere emreye laf ediyor iste oynadiklarinda da gorduk filan demisler. Bu oyunculari oyle macin ikinci yarisinda son 20-25 dakikada sokarak nasil verim alinmasini bekleyebilirsiniz ki? Hele bu maclarin cogunda da takim geride iken. Bu oyuncular zaten genc, kendilerine guvenleri, tecrubeleri yok henuz. O yuzden sonradan girdikleri maclarda kisa surede kendilerini gostermek icin zorlama cabalara giriyorlar o da olmuyor. Madem artik bu sene lig bitti, revizyona gidilecek, bunlar genc oyuncularla yapilmaz da kimle yapilir? Takimda forvet yok, kim oynasa olmuyor, bari emreyi koyun birkac mac da onu gorelim. Digerlerinin ne kadar kotu oldugunu biliyoruz artik, bi de onu deneyelim fazladan ne kaybedecegiz allahaskina? 30 yasindaki halille mi gelecegin kadrosunu kuruyoruz, solda ahi gitmis vahi kalmis cechle mi, nasil transfer edildigi bilinmez henrique ile mi? Tam gidecekken hazir kurtuluyoruz demisken son dakikada geri cagirilan henrique ile mi olacak? Guya gerekce olarak tolunay hoca herkesi gormek istiyorum kimse bir yere gitmesin demisti. Madem oyle sercan ve ereni elacele gondermelerine ne aciklama yapacak? Kusura bakmayin da ben burada art niyet ararim. Sadri sener acik acik soyledi, rize rica etmis onlari kiracak degiliz diye, kimsenin de giki cikmadi. Ondan sonra senol gunes istedigi transferleri yaptiramadi diye kiziyorlar. Komsuya bi fincan kahve verir gibi oyuncu veren bir yoneticiye neyi nasil anlatacaksiniz nasil istediginizi yaptiracaksiniz ki? Yattara bile giderken taraftara soyledi, bunlar futbolu insaat yapmak gibi zannediyorlar diye. Goruyoruz ki sonuna kadar hakliymis. Takima gelen her futbolcu bi sekilde sorunlu gidiyor. Yonetimle barisik ne bir futbolcu var ne teknik adam var, buna ragmen hala baskan taraftari manipule etmeye calisiyor, herkese bi kusur buluyor, herkesin arkasindan bir laf soyluyor, kotuluyor, herkes kotu tek kendisi iyi. Transfer donemi geldi gecti bir tane duzgun transfer yapamadilar, bi de dalga gecer gibi her firsatta kadro super kadro super diyor, neymis bu takimdan iki tane super onbir cikarmis. Biz de aptaliz degil mi? Uc tane genc oyuncu topladilar yine oynamayip bi yerlerde antrenman yapsinlar sonra diger takimlara gonderilsinler diye, kim bilir yine ne hatir gonul isleri ne menfaatler vardir icinde. Icim doldu, konus konus patlayacak gibi oluyoruz. Ama burda hala sirf bi mac galip gelince cosan, her sey cok iyi zanneden insanlari gorunce iyice sinir oluyorum (bkz. gaziantep maci sonrasi forum). Millet hemen sampiyonluk hesaplari yapmaya basliyor bir galibiyet sonrasi. Yendik ya, tolunay hoca super. Kadroya kimi almis, istikrarli olarak kimi oynatmis, nasi bir politika belirlemis kendisine, bunlarin hicbiri ortada yok, merak eden de yok. 3 ay sabredin dedi evet ama, o 3 ay sabredecek plani goremiyoruz ki kendisinde. Her mac sonrasi kendi kurdugu kadroya sabredemeyip hemen revizyona giden teknik adam nasil oluyor da taraftardan sabir istiyor. Sen ortaya denedigin belli bir sey koymuyorsun ki biz neye sabredecegimizi bilmiyoruz. Gencleri mi oynatacaksin, 1461den mi oyuncu getireceksin, tecrubeli iskelet bir kadro mu kuracaksin, hangi taktikle oynayacaksin, seneye hangi transferleri dusunuyorsun, kimlerin artik vadesi doldu. Hicbirini bilmiyoruz.

AYYILDIZ
23.02.2013, 15:04
Bu maçı alamazsak hiç bir mazereti olamaz.Kaç haftadır rezillere oynayan mücadele etmeyen bir takım var.

ALDENİRO
23.02.2013, 15:08
soner ve emre güral direk oynaması gereken topçulardır.

DURAS
23.02.2013, 15:23
Emreyi nefen almamis sorgulamam ama Olcanin 11basladigi her mscta hocayi sorgularim.

ayazali
23.02.2013, 15:23
tolunay hocaya güveniyoruz.o işini bilir.

U.Sadıkoğlu
23.02.2013, 16:04
2-1 kaybedeceğiz.

Yavuz Selim Bal
23.02.2013, 16:05
Şaka maka 14.cülüğe kadar geriledik olası bir Orduspor'un puan alması durumda 15.ciliğe gidiyoruz inşallah futbolcular bu durumun farkındadırlar...

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 16:06
Şaka maka 14.cülüğe kadar geriledik olası bir Orduspor'un puan alması durumda 15.ciliğe gidiyoruz inşallah futbolcular bu durumun farkındadırlar...
Elazigsporda öne gecti.Bu Maci mutlaka almaliyiz.

Ilelioglu
23.02.2013, 16:08

Niye veriyorsun o zaman? Senin 2 vermen ile mi kazanacaklar? Hem bir Kuponu kaybetme olasiligin kazanma olasligindan daha yüksek, keske Mersin'e verseydin. Neyse, demekki kazanamayacagiz. :) Istisna olabilir tabi.

..

Sercan Keleş
23.02.2013, 16:09
Elazığda attı :)

legorakiss
23.02.2013, 16:10
elazğın atması kötü oldu. inş. antalya cevirir macı...

Samet Berber
23.02.2013, 16:10
Tolunay Hoca'nın bu ucube sistemden bugün vazgeçmesi gerekiyor.Aksi takdirde önümüzdeki haftalarda ciddi sıkıntılar yaşayacağız.

61_Hasan_69
23.02.2013, 16:11
Niye veriyorsun o zaman? Senin 2 vermen ile mi kazanacaklar? Hem bir Kuponu kaybetme olasiligin kazanma olasligindan daha yüksek, keske Mersin'e verseydin. Neyse, demekki kazanamayacagiz. :) Istisna olabilir tabi.

..

Duygusal oynadım biraz kabul ediyorum 1.90 oranda göz kırptı bana :)

Hasan YAYLI
23.02.2013, 16:13
Elazığ önde galibiyet alabilir,MİY da akşam bizi yenerse eğer bunun hesabını verecek birileri ortaya çıkmalı...

Oyuncular bunun farkındadır inş...Milyon euroları alıp bizi bu kadar rezil bir hale sokmaya kimsenin hakkı yok...

Galip geldiklerinde sevinmeyeceğim bile,bizim yerimiz üst sıralar...Avrupa kupalarına katılacak seviyeye çıkmalılar...Bunu yapmak zorundalar,mecbur oldukları birşeyi yapıyorlar diye fazladan destek göremezler benden...

Ilelioglu
23.02.2013, 16:13
Duygusal oynadım biraz kabul ediyorum 1.90 oranda göz kırptı bana :)

Mersin'in orani muhtemelen daha yüksek, o göz kirpmadi mi :D

..

Osman Yavuz
23.02.2013, 16:16
Elazığspor'un attığı gole üzülüyoruz. Bizi bu durumlara düşürenlerin Allah belasını versin...

Oğuzhan Fidan
23.02.2013, 16:17
Ula yöneticilerr iki yakanız biaraya gelmesin emi ne hallere düştük başkasından medet umar hale geldik dilenci gibi !

Sercan Keleş
23.02.2013, 16:19
Elazığ Yedi :D

cakalkerem
23.02.2013, 16:19
ne hallede düştük iddaa 1.90 vermiş

Faruk BERBER
23.02.2013, 16:37
Elazığspor'un iç saha maçlarında gösterdiği karakteri gösteremiyoruz.

Gordon Freeman
23.02.2013, 16:44
su dustugumuz durumlara bak.kume takımlarının maclarını takıp edıoruz.
Bızı nası bı hale getırdıler.Allah belasını versın bunların.

Fatih Öztürk
23.02.2013, 16:49
Ben seni ruhun için seviyorum sen bana ihanet ediyorsun Trabzonspor.akşama yen yada yenil ama ruhsuz oynarsan beni boynuzlamaktan seni vururum.

Sibel
23.02.2013, 17:13
Allah'ım ne hallere düştük? Bittik biz bittik.
Kesin galibiyet lazım.

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:14
Allah'ım ne hallere düştük? Bittik biz bittik.
Kesin galibiyet lazım.

Senin gibi olumlu düsünenler bittik diyorsa gercekten bitmisiz demektir.

Ben de takimin kötülügünü bildigim icin elazig yenmesin diye su anda ekran basindayim.:mad:

Ilelioglu
23.02.2013, 17:16
Yapma Cafer abi, bu küme düsme korkulari yakismiyor gercekten. :)

Bu hafta puan kaybedebiliriz belki, ama ligde kalmak icin yeterli puana sahip olacagiz bence sezon sonu.

..

Mustafa Umut
23.02.2013, 17:18
1 puan parolası ile haydi bakalım..

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 17:21

Bu hafta puan kaybedebiliriz belki, ama ligde kalmak icin yeterli puana sahip olacagiz bence sezon sonu.

..
Ya nasil bukadar emin olabiliyorsunuz Trabzonsporda Gol atan Adam yok.
Elazigda 2-1 önde.Bugün yenilirsek 3 Puan kaliyor aramizda.

Furkan Özdem
23.02.2013, 17:22
Bu maç önümüzdeki 5 maçtan EN KOLAYI. Bunu kazanamazsak çok büyük sıkıntı olacak çok...

Faruk BERBER
23.02.2013, 17:22
Mehmet Çakır çok güzel bir vuruşla Elazığ'ı 2-1 öne geçirdi.

Oğuzhan
23.02.2013, 17:23

..

bu işler şaka gibi geliyor size galiba.

bu maçı da kaybettiğin zaman küme düşmeme mücadelesi vereceksin sezon boyunca forman 4. olur muhabbeti 10 sene önceydi yok öyle bir şey artık.

Yavuz Selim Bal
23.02.2013, 17:24
Biz bu hallere düşecek takımmıydık be çok pis bela okuyasım var...

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:24

..
Bende kendime ve Trabzonspora bu düsme korkusunu yakistiramiyorum ama gercek bu.

Icimdeki his bu aksam kötü bir sonucla düsme hattina yaklasacagimizi söylüyor.

Faruk BERBER
23.02.2013, 17:26
Bende kendime ve Trabzonspora bu düsme korkusunu yakistiramiyorum ama gercek bu.

Düşme hattına yaklaşmak derken ?

Şuan yakınız zaten, Mersin maçında alınacak bir mağlubiyetle düşmeme mücadelesine başlayacağız.

Salih Yazıcı
23.02.2013, 17:27
eğer yenilirsek sadri şener gider Allah yardımcımız olsun bu maçı kaybetmek felaket sonuçlar doğurabilir.

10 numara
23.02.2013, 17:28
böyle 4-5 oyuncu kadro dışı bırakmakla birşey yaptığımızı zannediyoruz ama nedense hep aynı oyuncular kadro dışı adrian,soner,emre,janko...bir kerede olcan'ı görelim şu kadro dışı kalan oyuncularda , nasıl bir kredisi var anlayamadık Tolunay hoca da Şenol Hoca gibi yanlış oyunculara sarmış durumda sonumuz hayrola...

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:29
Düşme hattına yaklaşmak derken ?

Şuan yakınız zaten, Mersin maçında alınacak bir mağlubiyetle düşmeme mücadelesine başlayacağız.

Bu aksam kazanirsak ilk 5 e oynariz,yenilirsek ve hatta puan kaybedersek düsmeme mücadelesi veririz benim fikrim bu.

Berkan
23.02.2013, 17:30
Bu maçta da ruhsuz oynarlarsa bu futbol sezon sonuna kadar gider, demedi demeyin ama zannetmiyorum. İnşallah düzelirler diyelim !

Her şey toz pembe gibi espri yapıp boş boş konuşanları tarihimiz affetmeyecektir.

cem1990
23.02.2013, 17:31
Kasımpaşa
Beşiktaş
Bursa
Antalya

Bu maçtan sonra işimiz bile çok zor.

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:33
Bu elazig bile bizden daha iyi futbol oynamiyorsa ben hicbirseyden anlamiyorum.

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:34
Eger bu aksam kazanamazsak hafta icinde ciddi ciddi m.ali yilmaz tesislerini basmayi düsünüyorum,var mi benimle hareket etmek isteyen?

Ilelioglu
23.02.2013, 17:35
Ya nasil bukadar emin olabiliyorsunuz Trabzonsporda Gol atan Adam yok.
Elazigda 2-1 önde.Bugün yenilirsek 3 Puan kaliyor aramizda.

bu işler şaka gibi geliyor size galiba.

bu maçı da kaybettiğin zaman küme düşmeme mücadelesi vereceksin sezon boyunca forman 4. olur muhabbeti 10 sene önceydi yok öyle bir şey artık.

Sezon sonunu bekleyin diyorum bende. :) Bugünki mac icin benimde galibiyet ümidim yok, fenerin bali bize gecerse belki.

..

Soner Albayrak
23.02.2013, 17:35
Ligde bizden daha kötü top oynayan bir takım varsa o da Mersin. Bir zahmet bu maçı da alın.

Ilelioglu
23.02.2013, 17:37
Mersin bizden daha iyi top oynuyor bence. Giray Bulak geleli düzelttiler Futbolu, özellikle de ligde.

..

cem1990
23.02.2013, 17:38
Gelen giden kafa buluyor benle
Ulan millete maskot olduk

Furkan Özdem
23.02.2013, 17:39
Sezon sonunu bekleyin diyorum bende. :) Bugünki mac icin benimde galibiyet ümidim yok, fenerin bali bize gecerse belki.

..

Bu maçtan yoksa bursa, kasımpaşa, beşiktaş, antalya maçlarından nasıl ümidin olacak :)

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:41

..

Fatihim kusura bakma bu aksamki maci kazanamazsan ancak düsmemeye oynarsin.

Biz berabere kalirsak bile elazigla aramizda 4 puan kaliyor,bu fark bizim takimi krize götürür.

Berkan
23.02.2013, 17:42
Ortalama bir kalecimiz olsaydı kaybettiğimiz puanı düşünmek istemiyorum.

Emrah Akcagöz
Futbolcularla garanti para verirsen onlarda parasına bakar. Yani kazanılmış kaybedilmiş umurlarında deǧil. Bu kadroyu bize sunan iş bilmez yönetim ve Şenol hocadan başkası değil. Gariban Tolunay da bu Trabzonspor diye bu çöp yığının başına geldi. Allah yardım etsin.

Cagdas Topal
fenerliler Trabzon Küme Düşme Takip Başlığı bile açmışlar :(

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:43
Kalede ortalama bir kaleci olsaydı kaybettiğimiz puanı düşünmek istemiyorum.

Kaleci hatalariyla da puan kaybettigimiz maclar oldu ama...

Ibrahim Gaygusuz
23.02.2013, 17:46
Nasil bir 11 bekliyoruz renkdaslar

İskender YILMAZ
23.02.2013, 17:46
Henrique'nin gol atma ihtimali = Kazanma ihtimalimiz

Allah yardımcımız olsun.

Royal Heart
23.02.2013, 17:47
Şu durumda antrenmanda sırıtarak poz veren futbolcular hiç ümit vermiyor. Bir şeylerin bilincinde olmalılar nasıl olsa yatsak da para cebimizde diyen bir kitle görmek istemiyorum. Takım olma şuurundan bihaber bir oyuncu topluluğu göstermezler inşallah bu defa.

İskender YILMAZ

Lig Tv'nin muhtemel 11'i: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Marek Cech, Zokora, Sapara, Colman, Halil, Olcan, Henrique

:) :) :) :) :) :)

Cafer Bulur

onur
serkan bamba yumlu cech
volkan colman zokora olcan
alanzinho
halil

uzungöllü
Mersin bizden daha iyi top oynuyor bence. Giray Bulak geleli düzelttiler Futbolu, özellikle de ligde.

..

ligin açık ara en kötü futbolunu oynayan takımıyız... hatta bizim oynadığımıza futbol değil top peşinde koşturmaca denir:)

Faruk BERBER
23.02.2013, 17:48

15 dakika sonra açıklanır.

Çok bir sürpriz beklemiyorum.

Furkan Özdem
23.02.2013, 17:49
Emerson sol bek değil. Marek Cech ise futbolcu değil.

uzungöllü
23.02.2013, 17:51
Emerson sol bek değil. Marek Cech ise futbolcu değil.

bu iki futbolcuyu bitiren kişiyede olcan denir !!!

Emrah Akcagöz
23.02.2013, 17:53
Şikeci damgasını sanki biz yedik düştüǧümüz duruma bak. Adamlar ligde de, Avrupa'da da gayet iyi bir şekilde ilerliyorlar biz ise şikenin arkasına sığınarak kümeye oynuyoruz. Ya bu pis ligden takımı çekeceksin ya da daha güçlü olup pisliklerle baş edeceksin. Ancak bizde her ikisi de yok.

Bu arada oynadığımız son 8 maçta 1 galibiyet aldık. Düştüğümüz durum rezaletten öte.

Cagdas Topal
23.02.2013, 17:54
Elazığspor kazandı bugün kaybedersek düşünmek bile istemiyorum :(

Bülent AKBULUT61
Bu aksam kazanirsak ilk 5 e oynariz,yenilirsek ve hatta puan kaybedersek düsmeme mücadelesi veririz benim fikrim bu.

sonuna kadar katılıyorum Cafer

Yavuz Selim Bal
bu iki futbolcuyu bitiren kişiyede olcan denir !!!

Kilit nokta, ben Emerson'u beğeniyorum ama önündeki adam birşey yapmayınca o birşey yapayım derken kendi görevinide yapamıyor.

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 17:55
cech,yasin,henrique oynamasin kazaniriz.Ya bu Cech oynamasin Futbolla alakasi yok.
Celustka oynasin sol bekte.

Faruk BERBER
23.02.2013, 17:56
Bu takımın sol beki Emerson'dur.

Cafer Bulur
23.02.2013, 17:57
Ziya doganla arka arkaya 7 mac kazanamadigimiz dönemde bile düseriz korkusu yasamamistim ama bu sefer ciddi olarak yasiyorum.

Gordon Freeman
23.02.2013, 17:58
Bu elazig bile bizden daha iyi futbol oynamiyorsa ben hicbirseyden anlamiyorum.

bu sezon bızden kotu kac takım var zaten

Emrah Akcagöz
23.02.2013, 17:58
Bu akşam kazansak da kaybetsek de önümüzdeki 4 maçtan en iyi 1 puan alırız.

Gordon Freeman
23.02.2013, 17:59
fenerliler Trabzon Küme Düşme Takip Başlığı bile açmışlar :(

bır tur amelece psıkolojık saldırı yontemı.angut ısı

biltrabzon
23.02.2013, 18:00
yeter la icimizi kararttiniz.Dusersek falan filan,ne olacaksa olur bir susun milleti illet ettiniz.Böyle bir sey olursa Senol Günese sorarsiniz.

Cafer Bulur
23.02.2013, 18:02
bu sezon bızden kotu kac takım var zaten

Haklisin hic yok ,akhisar bile bizden daha kisilikli futbol oynuyor.

Cagdas Topal
23.02.2013, 18:02

Canım çok fena sıkıldı :(

Faruk BERBER
23.02.2013, 18:03

Aynı durumda onlar olsa aynı şeyi biz de yapardık.

Bunda ters bir şey yok.

Sen adama koz verirsen kullanır, rezillik diz boyu.

Emrah Akcagöz
23.02.2013, 18:03
yeter la icimizi kararttiniz.Dusersek falan filan,ne olacaksa olur bir susun milleti illet ettiniz.Böyle bir sey olursa Senol Günese sorarsiniz.
Tövbe de abi burda bizi asarlar o zaman.

Ali İhsan
23.02.2013, 18:04
Abdullah onbirde :)

Mustafa da :(

Cagdas Topal
23.02.2013, 18:04
Abdullah onbirde !

Başka kimler var 11 de ?

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 18:05
Abdullah onbirde :)

Mustafa da :(
Bambayimi kesti :mad: ?

alper*
23.02.2013, 18:06
Ya kazanamazsak ?

Dip.Ing.Mag.
Celu- karmil- musti- cech
Serkan colman zokora olcan
Sapara

Henrique

Cagdas Topal
Şu kadroyu tamamen yazarmısınız ?

Tek tek yazmayın .

Faruk BERBER
Nobre oynuyor, Culio da var.

Karşılarında Abdullah ve Yumlu mu var :D

Ogün'
Sapara

Henrique
:eek:

Ali İhsan
Bambayimi kesti :mad: ?

Bamba yedek Celu, Cech de onbirde

Henrique de

Deneme tahtasına döndük, her iki hoca da...

Tekrar tekrar söylüyorum, bu takımda iş yok, hoca değildi sorun...

Cagdas Topal
23.02.2013, 18:07
Sapara

Henrique

:( Umarım kazanırız :(

Faruk BERBER
23.02.2013, 18:07
Geçmiş olsun.

biltrabzon
23.02.2013, 18:08
2 yildir takimi cop yiginina donduren senol gunes bu durumun vebali sensin.YA dik durup gidecektin yada bu transferlere musade etmeyecektin.

FC-ST-PAULI-61
TRABZONSPOR: Onur, Abdullah, Mustafa, Bamba, Marek Cech, Zokora, Sapara, Colman, Serkan, Olcan, Henrique

Henrique.................Yaziklar olsun Tolunay Hocaya .
Henrique Emredende,Halildende,Jankodanda kesinlikle kötü.
Türkiyeye gelmis en kötü Brezilyali.Gol atma ihtimalimiz yüzde sifir.
bari 0-0 bitse Mac.

İskender YILMAZ
Sapara

Henrique

ASDWLQKDMASDLQWPLDĞPASLDŞ :d:DD:çd:d

Aykut varken Colman tercihi yanlış olmuş, onun dışında kadro harika.

Yasin Altuntas
Abdullah insallah bir daha formayi birakmaz !!

alper*
Sapara

Henrique
Yedekler değil mi?

Ertan1982
23.02.2013, 18:09
Ben anlamam. gelecek 5 maci kazanmasinlar.
,Ruhsuz ortalikta gezsinler.Bilet alip Trabzona gelip bu sahislardan hesap soracam.Paralari götürmeyi biliyorlar ama kiclarini kaldirmayi bilmezler.

Yavuz Selim Bal
Dizilim bu herhalde
http://www.footballuser.com/formations/2013/02/650584_Trabzonspor.jpg

Ogün YAZICI
ben bu kadroyu anlamadım.sapara ve colman serkan ve henriqueyi mi kaçıracak ?

Faruk BERBER
Abdullah - Yumlu tandemi, çok garip bir maç olabilir.

Nobre'yi nasıl marke edecekler bakalım.

mehmet83
Tövbe de abi burda bizi asarlar o zaman.

Aman kadroyu dagitanlara hesap sorarsiniz.

alper*
ılgaz çınar ‏@sultani124 (https://twitter.com/sultani124) kadrolara göre konuşuyorum Mersin ve Sivas kazanır görüşündeyim

İbrahim Gökhun Öztürk
23.02.2013, 18:10
herkesi deniyorsun güzel hocam da su volkan sen neden denenmiyor hiç.A.karmil ve mustafa ikilisine de güveniyorum mücadele edecekler en kötü..

Dip.Ing.Mag.
Yedekler değil mi?

Keşke öyle olaaydı

Cafer Bulur
Cok kötü bir kadro,bu kadro is yapmaz.

Mustafa ve abdullah i bu macta ilk 11 de oynatmak hata,defans komple degismis bu kadarda olmaz.

Isimiz cok zor,sonumuz hayrolsun.

Hüseyin Çümen
Bu mactan beklentim malesef yenilgidir kadro cok kotu neyapacagiz bilmiyorum

Yavuz Selim Bal
23.02.2013, 18:11
Yedekler ; Tolga, Bamba, Ufuk, Aykut, Alanzinho, Volkan, Halil

oğ 61 efsanesi
ligtv ye göre Bamba 11DE

ALDENİRO
zor maç gol atamayız gibi geliyor...

mehmet83
Bu macida kaybederseniz donmeyin Trabzon'a.

Kaan
23.02.2013, 18:12
Mustafa - Abdullah tam bir bomba. Nobre harcar bunları :D

Sushi07
Defans Abdullah'la sağlamlaştı, forvet Henrique'le sayıfladı. Yani 0-0 oynama düşüncesinde anlaşılan.

İskender YILMAZ
ligtv ye göre Bamba 11DE

Salla Lig Tv'yi Trabzonspor resmi twitter hesabının 11'inde Abdullah var.

Emrah Akcagöz
23.02.2013, 18:13
Dizilim bu herhalde
http://www.footballuser.com/formations/2013/02/650584_Trabzonspor.jpg
Sapara ve Colman'ın yeri deǧişik olabilir.

FC-ST-PAULI-61
Vay be defansa bak celustka haric.karmil,yumlu ve cech.
Kimse kusura bakmasin tam bir 2.Lig Defansi.Ilerdede Henrique....
Offf Mac baslamadan basim agirdi.

Ibrahim Gaygusuz
Hoca'nin kafasi bizimki gibi olmus, funksiyonlarini yitirmis.

mehmet83
Bu mactada 3 yeme gelenegimiz devam edecek galiba.

Alihan Ertürk
Mustafa ve Abdullah'ın maç sonu herkesi utandırmasını diliyorum.

Yunus Emre SEYHAN
Ciddi ciddi korkmaya başladım kümede kalma konusunda

ALDENİRO
trabzoncellden kadro gelmedi henüz

Dip.Ing.Mag.
23.02.2013, 18:14
Bu macı da kaybedersek artık tam bir paranoyak olacam ve tüpcünün Tolunay hocayı küme düşmemiz için görevlendirdiğini düşünecem. Yani bir takım ne kadar kapasıtesız olursa olsun sansa da olsa ili üç mac kazanır artık! Bunu bilmek için profesyonel olmaya gerek yok

Soner Albayrak
Onur, Celustka, Karmil, M.Yumlu, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Olcan, Sapara, Henrique

Kader KORELİ
Kazanabileceğimizi düşünmüyorum.

Kaan
23.02.2013, 18:15
Bıktım şu Serkan düşmanlığınızhan yahu. Geçen hafta şikebahçe'ye karşı elinden geleni yapan birkaç adamdan biriydi. Kötüydü diyen varsa kendini sorgulasın bir zahmet.

zaferyıldız
hazır bamba alışmışken öyle devam etseydik ya !

böyle daha iyi mi ? hayırlısı

Furkan Özdem
Elazığ - Antalya maç haberlerinde maçtan çok Trabzonspor konuşuluyor.................................

Uğur Demircioğlu
Abdullah'ın oynaması sevindirici ama kadrodan kimsenin umudu yok gibi. Bugün üç puanı alırız bir şekilde ama kadroda sezon sonu gönderilecek adamların oynaması manidar.

Emrah Akcagöz
Aman kadroyu dagitanlara hesap sorarsiniz.
Onlar zaten başı çekiyor ancak Şenol hocaya da suçsuz diyemeyiz.

Dip.Ing.Mag.
Henrique hattrick yapabilir arkadaslar

Courage
23.02.2013, 18:16
MERSİN İDMANYURDU-TRABZONSPOR
STAT: Tevfik Sırrı Gür
SAAT: 19.00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV"

MERSİN İDMANYURDU: Bicik, Serkan, Stepanov, Mitrovic, Hakan, Ivan, Murat, Ben Yahia, Burhan, Culio, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

TRABZONSPOR: Onur, Abdullah, Mustafa, Bamba, Marek Cech, Zokora, Sapara, Colman, Serkan, Olcan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

http://www.ligtv.com.tr/haber/mersin-iy-trabzonspor

Ibrahim Gaygusuz
Ha yanlis anlasilmasin kadro cokta kotu degil ama su ilk11'i sezon basindan beri bulamadik. Isyanim buna

Gordon Freeman
Aynı durumda onlar olsa aynı şeyi biz de yapardık.

Bunda ters bir şey yok.

Sen adama koz verirsen kullanır, rezillik diz boyu.

tam tersı durum ıcın de gecerlı soyledıgım sey.gerek yok boyle seylere

Berkan
23.02.2013, 18:17
Stoperlerin Trabzonlu olması mı zorunuza giden ? Açık açık yazın. İlla adları Emerson ve Bamba mı olmalı heh ?

Hüseyin Çümen
Trabzon kumeye tezahuratlarini sikca duyup cilgina donecegimiz bir mac

Soner Albayrak
Öyle demeyin renktaşlar Henri bugün 4 gol atacakmış :)

Gordon Freeman
Canım çok fena sıkıldı :(

angutları kım umursuyor.takılsınlar eglensınler kafalarınca bosver sen renktas

Courage
MERSİN İDMANYURDU-TRABZONSPOR
STAT: Tevfik Sırrı Gür
SAAT: 19.00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV"

MERSİN İDMANYURDU: Bicik, Serkan, Stepanov, Mitrovic, Hakan, Ivan, Murat, Ben Yahia, Burhan, Culio, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

http://www.ligtv.com.tr/haber/mersin-iy-trabzonspor

hem bamba hem mustafa hem abdullah. 3'ü bir arada nasıl olacak? :eek:

Harun
23.02.2013, 18:18
Halil oynayacağına Paoulo oynasın derim.

Cagdas Topal
23.02.2013, 18:18
Mustafa ve Abdullah'ın maç sonu herkesi utandırmasını diliyorum.

Aynen ben güveniyorum .

Defansın Zeki Abdullah Mustafa Celu şeklinde olmasını isterdim .

Chiko
23.02.2013, 18:19
En azindan Ufuk Sonay ve Volkan Sen sonradan oyuna girseler bari de biraz zevk alalim su mactan.

devran
23.02.2013, 18:20
Halil kadroya dönmüş daha da sırtımız yere gelmez !!!

Soner Albayrak
23.02.2013, 18:20
Halil oynayacağına Paoulo oynasın derim.

Paulo oynayacağına forvette Yumlu oynasın derim.

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 18:21
Henrique Antrenmanda bile bos kaleye 500 sut ceksin 2 metreden yine Gol atamaz.
Topu yine direge vurur.

hyasin61
Alacagız bu macı ,kadroyu elestırmeyın ızlemeden sonra husrana ugratabılır sızı elestırdıgınız adamlar

Hüseyin Başoğlu
beyler lig tv yayını açıldımı ???

taraftar 203 204 205 hangisinde maç ?

exelans_25
hoca neler yapiyor boyle bamba bi hata yapti diye adamı direk kovalim o zaman. elazig da kazandi kazanamazsak suaunmek bile istemiyorum

Julen Guerrero
abdullah - mustafa ikilisinin kotu olacagini dusunmuyorum
ama ne olursa olsun henrique nin son sansi bu mac

Chiko
Mac LigTV2'demi ?

İbrahim Gökhun Öztürk
Stoperlerin Trabzonlu olması mı zorunuza giden ? Açık açık yazın. İlla adları Emerson ve Bamba mı olmalı heh ?

Sorun bu zaten neden 1461'den oyuncu alınmadı diye veryansın edenler Trabzonlu oyuncular oynadıgında da hemen onları küçümsüyolar.Zeki içinde çokça yapıldı bu yok iyi futbolcu değilde şöyleydi böyleydi diye.Çelişkiler içinde yaşayan ve skor endeksli konuşan taraftarımız bolca mevcut.

Numan Yerlikaya
23.02.2013, 18:24
Bence ileriye bi direk dikelim Colman felan duvar pası yapar yada çarpar gol olur hiç yoktan iyidir

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 18:24
Ya ne alakasi var Adamin yazdigina bak "Stoperlerin Trabzonlu olmasi mi zorunuza giden" diyor.
Bamba yumlununda karmilinde bin kati ama 1 Macta kötüydü diye oynamiyor budur zorunuma giden.

Bari Adrian oynasaydi en azindan ondan Gol bekleyebilirdik.

Faruk BERBER
23.02.2013, 18:26

Hayır bu kadar kritik bir maçta yanyana oynamaları zorumuza giden.

Bir maçta kötü oynadı diye Bamba'nın silinmesi zorumuza giden.

Bu maçta yenilirsek neler olacak göreceğiz, ilk kez yanyana oynayacak oyuncular bunlar.

Hem de takımın en önemli bölgesi belki de.

Trabzon'lu yada değil olayı mühim değil.

2010-2011'de kaç Trabzon'lu vardı ilk 11'de ? Başarı için tek şart bu değil.

Sırf Trabzon'lu diye yazmalayalım 11'e bu arkadaşları yetenek de lazım, geriden dan-dun değil pasla çıkmak lazım.

Zeki, Karmil, Yumlu, Kadir defans dörtlüsü kuranlar; kısa ve net duman oluruz.

Erdal DİLEK
zor mac, yiyeceğimiz 1 gol bizi dağıtır. bamba ve zokora olmalı bu takımda. onurda garanti dersek geri kimi oynatırsa oynatsın. gönül isterki gencleri oynatsın

Hüseyin Başoğlu
beyler sizin yayın başladımı ???

Ömer SEVİNÇ
23.02.2013, 18:27
Henrique elimizdeki en iyi forvet.

Keşke bamba Abdullah olsaydı.

devran
23.02.2013, 18:27
Benim defansla hiçbir sıkıntım yok şahsen, harika olmuş ama kim ne derse desin hazır olduklarında bu takımın defansı bamba giray. Şuan hazır olmadıkları için isabetli seçim bence. Sol bekte emersonu görmektense cech derim ( ikisi de kötü, cech kötünün iyisi ) . Sağ bek tartışmasız bu takımda celustka. Olcan yerine başka bir seçim beklerdim, Henrique yerine de Emre yi görmek isterdim. Sağ açığa da şu Volkanı ya yerleştirsinler ya da göndersinler. Bu sene Maksimumu bu . Orta sahamız her hafta değişir zaten aynı tip oyuncu çok, performansları da aynı neredeyse.

Samet Berber
23.02.2013, 18:28
Adrian haftalardır takımı 10 kişi oynatıyor, bunu nasıl göremiyorsunuz çok ilginç, 1461'den neden oyuncu alınmıyor diyoruz, devre arası ordan gelen stoper oynatılıyor diye isyan ediyoruz.

exelans_25
23.02.2013, 18:28
iyi o zaman trabzonlu diye herkes oynasin Trabzonsporda

Faruk BERBER
23.02.2013, 18:29
iyi o zaman trabzonlu diye herkes oynasin trabzonsporda

+1967

Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 18:29
yahu bi bekleyin oynamalarını görelim ona göre yorum yaparsınız....

barisb
23.02.2013, 18:30
taraftar paketinde yayını gelen var mı? varsa hangi kanaldan?

Faruk BERBER
23.02.2013, 18:30
yahu bi bekleyin oynamalarını görelim ona göre yorum yaparsınız....

Oynamalarını görüyoruz 22 haftadır.

İlk kez mi izleyeceksin takımı ?

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 18:31
.
Allah Askina nasil en iyi forvet ne yapti ben niye görmüyorum bu Henriquenin ne yaptigini.Golmü atiyor? Sutmu cekiyor ? Pas mi veriyor ? Topu saklayabiliyormu ? Kafa vurusu varmi ? Sol ayagi iyimi ? sag ayagi iyimi ? Jankonun en azindan kafa vurusu var,halil top saklayabiliyor,emre zaten Henriqueden cok daha iyi.
Emrenin kötü ayagiyla bursaya direkten dönen sutu var.Henrique güclü ayagiyla böyle bir Sut ceksin,bunu bile yapamaz henrique.
Ya Hakikaten bu Emrenin Sucu ne ?

DeAgLeMaNyAq
23.02.2013, 18:31
Bu maçta gol yemezsek Tolunay Hoca Kasımpaşa maçında da Mustafa ve Abdullah'ı yanyana oynatma cesaretini gösterebilecek mi merak ediyorum...

Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 18:32
Oynamalarını görüyoruz 22 haftadır.

İlk kez mi izleyeceksin takımı ?

abdullah-karmil için diyorum....2.defa izlicez ilk kupadaki mersin maçında oynamışlardı fenada oynamamışlardı...

ahamitokutan
pislik tvdeki hamdinin yanındaki dallama spikeri kim çıkardı oraya

uzungöllü

205'i açın

Harun

Mac LigTV2'demi ?

beyler lig tv yayını açıldımı ???

taraftar 203 204 205 hangisinde maç ?

Şimdi yayın geldi.205. kanalda.

Berkan
23.02.2013, 18:33
Ya ne alakasi var Adamin yazdigina bak "Stoperlerin Trabzonlu olmasi mi zorunuza giden" diyor.
Bamba yumlununda karmilinde bin kati ama 1 Macta kötüydü diye oynamiyor budur zorunuma giden.

Bari Adrian oynasaydi en azindan ondan Gol bekleyebilirdik.

Önce uslubunuzu düzeltin ben fikrimi söyledim siz inkar etseniz de çoğu kişi ondan istemiyor. 1461 deyken iyi hoş , takıma geldiği zamanda 2 olumsuz hareketinde sallamaya başlıyorsunuz.

Seneye Yusuf veya herhangi biri gelse onlara da aynısı olacak.

Sözüm size değil ama öyle yorum yapanlar var ki dersin hafta içi takımı çalıştırıyorlar da bamba neden oynatılmadı ondan hocaya sallıyorlar. Belki sorunu vardır vs. bunu hocadan iyi kimse bilemez. Adrian içinde aynı şekilde bence oynadığı futbol yüzünden oynatılmıyorsa ayıptır onun dışında bunu hocadan iyi kimse bilemez.

Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 18:33
205'i açın

Şimdi yayın geldi.205. kanalda.

çok teşekkürler

Emrah Akcagöz
23.02.2013, 18:34
Mustafa ve Abdullah'ın yanında Bamba da oynuyorsa Bamba forvet oynayabilir. :)

Erdal DİLEK
23.02.2013, 18:35
23 haftada peşpeşe iki hafta aynı kadro ile cıktık mı. Hep kısıtlı kadrodan yakınırdık bize geniş kadro hiç yaramıyor

Emrah Akcagöz
23.02.2013, 18:35
Telefondan maçı izleme imkanımız var mı ? :)

Sefa Murat Dokuz
23.02.2013, 18:36
Serkan'ın Trabzonspor'da oynamasına anlam veremiyorum Celustka cezalı mı ? Marek Cech ne halt yemeye kadroda

Cagdas Topal
23.02.2013, 18:37
Serkan'ın Trabzonspor'da oynamasına anlam veremiyorum Celustka cezalı mı ? Marek Cech ne halt yemeye kadroda

Celustka da 11 de . Serkan sağ açıkta oynuyor .

FC-ST-PAULI-61
23.02.2013, 18:38
Böyle kalitesiz bir Takimda Soner,Volkan,Bamba,Emerson,Emre,Janko,Adrian oynamiyorda
cech,henrique,karmil,yumlu,sapara oynuyor.Bilmeyende küme düsmeyi istiyoruz sanacak.

Courage
23.02.2013, 18:38

Keşke bamba Abdullah olsaydı.

Siz henrique yerine Ronaldo-Messi falan izliyorsunuz herhalde.

bu herif'in profesyonel lisans alabilmesi bile fecaattir,FECAATTT!!!:mad:

Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 18:39
bizim maçların 7 de olması çok hoşuma gidiyor çünkü hemen sonrasında 9 da real madrid yada barcelona maçı oluyor sakinleşiyorum :D

Punisher-61
23.02.2013, 18:39
Su cech neden kadroda ,????? Son maclarda goller hep onun kanadindan geldi..

61_Hasan_69
23.02.2013, 18:40
Yedekte kimleer var?

DeAgLeMaNyAq
23 haftada peşpeşe iki hafta aynı kadro ile cıktık mı. Hep kısıtlı kadrodan yakınırdık bize geniş kadro hiç yaramıyor

Üstüste üç maç kazanamayan bir takımın, üstüste iki maç aynı kadroyla çıkma şansı yok... :)

Punisher-61
Elazig ile puan farki su an 3 puan..... Yenmemiz sart

Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 18:41
Serkan atar bugün :D:D

İbrahim Gökhun Öztürk
23.02.2013, 18:42
Siz henrique yerine Ronaldo-Messi falan izliyorsunuz herhalde.

bu herif'in profesyonel lisans alabilmesi bile fecaattir,FECAATTT!!!:mad:

Henrique yası ve ona verilen paradan dolayı oynatılmak zorunda gibi bişey su an.Bende elimizdeki forvetlere bakarak onun oynatılmasından yanayım.Çok müthiş oynuyor şöyle topçu böyle kral oldugunu düşünmüyorum ama önümdeki seceneklere bakıyorum 1)ölü halil, 2)Ölü Janko 3) Ölü henrique yasından potansiyeli olabileceginden dolayı 3.secenegi seciyorum.Zaten sabır dönemindeyiz al birini vur diğerine..

Rıza ÇOLAK
Henrique'nin kale tutmayan şutlarından, Serkan Balcı'nın hatalı paslarından, Mustafa'nın yanlış hamlelerinden sana sığınırız yarabbi! Amin.

Face de yazmışlar :D

ahamitokutan
henrige hattrick yapar demedi demeyin :)

ozturk
23.02.2013, 18:44
9 kişiyle çıkıyoruz maça Allah yardımcımız olsun

Courage
23.02.2013, 18:44
bir futbolcuya yaşı ile ne kadar kredi açarsınız?

1 maç,5 maç,10 maç...Henrique denilen adam sizce yeterince süre almadımı? Ortaya koyduğu ne?

KOCA BİR HİÇ!

yahu madem elindeki 3 adamda birbirinden felaket,Emreyide gözün görmüyor bari koy Yasini forvete Burak gibi.Araya atılan toplarla belki birşey olur.

Maammet
23.02.2013, 18:45
inşallah galibiyetle yüzümüzü güldürürler iyice sinir küpü ettiler Trabzonsporluları...

Ertan1982
23.02.2013, 18:46
su sakar ve yener saddamin propaganda bakani comicil Ali gibiler.Sampiyon olacagiz gadromuz yeterli.Birsey olsun siz vereceksiniz bunun hesabini.Kacacak delik arayin.

Bülent AKBULUT61
bugun kesinlikle 3 puan alalımda nasıl olursa olsun önemli değil zeminde gerçekten güzelmiş

Sefa Murat Dokuz
Soner Serkan'ın yerine 100 kere futbolcu, Fener maçında Serkan orta sahada döküldü resmen ne diye koyuyor anlamıyorum ! anlamıyorum !

r9emre
23.02.2013, 18:47
Karmil - Bamba solda Emerson sağda Celustka daha tatlı olurdu bence. Olcan oynamasa Alan oynasa daha da tatlı olurdu. Hayırlısı.

Kadir Yeter
23.02.2013, 18:48
Bugün, ne uzun gün...

Full HD
ilac varmi arkadaslar özelden

Hüseyin Başoğlu
Beyler transfer yapamayacağımza göre bu seneyi bu kadro ile kurtarmaya çalışıcaz yapcak bişi yok bi forvette henriqie oynar bi halil bi janko...günlük performanslara göre hareket edicek bu takım alışın buna...

Furkan Özdem
23.02.2013, 18:49
Bence Henrique'nin bu maçta bir direği var. İddaa direk konusunda bahis açsa düşünmeden henriqueye oynardım! :mad:

İbrahim Gökhun Öztürk
23.02.2013, 18:49
bir futbolcuya yaşı ile ne kadar kredi açarsınız?

1 maç,5 maç,10 maç...Henrique denilen adam sizce yeterince süre almadımı? Ortaya koyduğu ne?

KOCA BİR HİÇ!

yahu madem elindeki 3 adamda birbirinden felaket,Emreyide gözün görmüyor bari koy Yasini forvete Burak gibi.Araya atılan toplarla belki birşey olur.

Henrique denen adam size göre yeterli süre aldıgı zamanı hep forvet dısında yerlerde oynatılarak alındı.Biz 20 civarı gol atmıs adamı sag beke yardım etsin ileri geri gitsin gelsin diye heba ettik.Bunuda ben yapmadım.Adam gibi kaç maç forvette üzerinde ısrar edildi bu adamın ?

Bülent AKBULUT61
23.02.2013, 18:51
ben bunu anlamıyorum forvette kimi oynatsa Hemen laf söyleniyor elimizde drogba varda bizmi bilmiyoruz alacağız bugun macı başka yolu yok

Vkgz
adam hala olcanı oynatıyor intihar edeceğim
hem bamba nerde bu tolunayda saçmalamaya erken başladı bence. hayal kırıklığı olmaya başladı bende.

Ali Can Salihoglu
3 puan alamazsak baya ciddi manada kume dusmeme hesaplari yapmaya baslayacagiz gibi geliyor baba ))

cubido
Krmil-bamba stoper oynar.
Mustafa sağbek oynar.
Serkan sağ önde oynar.
Diye düşünüyorum.

Harun
Paulo'dan patlama bekliyorum.gülmeyin dalga geçmeyin :):)

Ali Can Salihoglu
23.02.2013, 18:52
bu arada soner in kadroya alinmamasi bana da cok garip geldi, bildiginiz ozel bir durum var mi?

oskanonur
İnşallah mücadele eden, maça asılan bir Trabzonspor izleriz. Şikebahçe maçında mücadelemizden utandım...

cakalkerem
iilginç bir kadrı ile çıkmışız ama belki de doğru olanı budur

Hüseyin Başoğlu
23.02.2013, 18:53
bu arada soner in kadroya alinmamasi bana da cok garip geldi, bildiginiz ozel bir durum var mi?

Antremanlarda fiziki olarak çok düşük kalıyor diyorlar...

Dip.Ing.Mag.
Kadrolara bakıldığında Mersin favori

Yusuf BALCI
ilaç lazım özelden

Faruk BERBER
Krmil-bamba stoper oynar.
Mustafa sağbek oynar.
Serkan sağ önde oynar.
Diye düşünüyorum.

Sağ bek celu stoperler karmil yumlu cech sol bek

Serkan sağ ön

Courage
23.02.2013, 18:54
Henrique denen adam size göre yeterli süre aldıgı zamanı hep forvet dısında yerlerde oynatılarak alındı.Biz 20 civarı gol atmıs adamı sag beke yardım etsin ileri geri gitsin gelsin diye heba ettik.Bunuda ben yapmadım.Adam gibi kaç maç forvette üzerinde ısrar edildi bu adamın ?

Oynatıldı efendim oynatıldı.

herhalde ''sağ bek'' oynarken boş kaleleri ıskalamadıitopu karşı mahalleye atmadı,ayağına gelen nefis kontra toplarını ezmedi...

neyse belkide bizi mahçup eder,belli mi olur :rolleyes:

ahamitokutan
23.02.2013, 18:55
En hoşuma giden karmiln oynaması.Umarım mahçup etmez.olcan oynamasa hatta kadroda olmasa daha iyi olurdu ama öyle bi beklentim yoktu manevi evlat için.adam banko 11 her maç

Julen Guerrero
23.02.2013, 18:56
isin ozu,
ne olursa olsun ,kim oynarsa oynasin, ne yapilirsa yapilsin(hakemler,basin,federasyon,siyaset....)
yapilan butun haksizliklara takim saha da da cevap verebilmeli
trabzonspor un bir bas kaldiri oldugunu herkese bir kez daha gostermeli
yeter artik!!!
sadece bu maci degil geri kalan butun maclarimizi kazanmaliyiz

Dip.Ing.Mag.
23.02.2013, 18:56
Beyler şimdiye kadar hiç tutturamadım ama bu macı 3-2 alacağız inş. Alamazsak zaten selamızın okunduğu gündür bugün.