Orijinalini görmek için tıklayınız : 21. Hafta | Sivasspor 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Deniz Tosunoğlu
10.02.2013, 15:28
Sadri Sener Mecnun Otyakmazla yan yana oturmus. HIC SASIRMADIM...
Demiròrene oy veren ve onunla yan yana oturan ve gulen Sadri Sener´di...
kikiemre198961
İSTİFA ulan İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://a1302.hizliresim.com/16/b/jzmy7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ferdeco128
Hakemlerin tavrıda sonuçlarımızda çok etkili. Verdikleri kararlar maç içinde takımların direnç kazanmasına veya kaybetmesine yardımcı oluyor. mesela bjk gibi 2. sınıf bir takımı hakemler 2. sıraya getirdiler. Bir bizim elazığ ile oynadığımız maçtaki hakem kararlarına bakın birde dün bjk'nin maçındaki hakem kararlarına bakın. Bir taraftan alıp diğer tarafa maçı veriyorlar.
Emrah Akcagöz
Rahat galibiyet.
6-1 gider yine bunlara.
6-1.
Macin sonucu 1-6.. Sen anladin onu $iva$$por..
Bi 6 daha atariz gibi :)
Ayarla gözündeki merceği, sonra ters görürsün dünyadaki gerçeği.
Sefaenes
Tolunay hoca şu Zokorayı takımdan göndersin, başka da birşey istemiyorum kendi adıma
vallah ben istiyorum serkani halili mustafayi henri cech alani basta olmak üzere yollamali
-fırtına-
Yönetim İstifa!
Söz bulamiyorum....Kötü futbol...ama yakladimiz 4-5 net pozisyon var.....2 metreden, 3 metreden topu nerelere dikiyorlar.....
carantinas
10.02.2013, 15:29
Olan olmuş artık bence bu takımda artık zekileri, abdullahları izlememiz lazım biri bari tutsa yeter.
Tolunay hocanın bence hiç bir suçu yok çünkü ortada topçu yok.
outoftime
5 net pozisyonda kaleye iyi bir şut çıkaramıyorsan dönüp aynaya bir bakacaksın
bu takımın ilk yapması gereken şey gol vuruşu çalışmak
HALİL-YASİN-OLCAN özellikle bu pozisyonları değerlendiremiyorlar
halil ve yasin ikişer pozisyon buldular ve bence bunlardan birer gol çıkarabilirlerdi
zaten bu pozisyonları değerlendirip maçı çevirebiliyorsan adın fenerbahçe oluyor
emreyi de zokora karşısında yerin dibine sokmanın mantığı yok ikisi de adam değil
zokora reis miydi neydi?
başlarım onun reisliğine!
TSemih61
onu bu maçta oynatan da kabahat
yorgun gelen futbolculardı.
Arkadaşlar oyuncuların dili mi yok? Hocaya diyemiyorlar mı hocam yorgunum diye.
UĞUR DURTAŞ
kardeşim demedimmi bu alanzinyo bi şeye yaramaz diye verin alın alperi dedik
karşı çıktılar
alanzinyo verilirmi dedidler
dedimki ki bir maç oynar 5 maç oynamaz diye
bu takimdan bi cacik olmayacagini anlamak icin
bu sekilde daha kac mac oynayacagiz
artik gencleri gorelim
hic olmazsa gozumuz kosan hirsli adamlar gorur
serdaracıl
Tolunay Hocanın iyiy yere kapak attığıda ortaya çıkıyor. Ne de olsa Şenol Hocadan enkaz devraldı. Ne enkazı Allah aşkına ya şu adamların piyasa değeri Trabzonda istihdam sorunu bırakmaz.Mağlubiyeti hakedecek dahi top oynattırmadı bugün takıma
Hocalık bişey yok. Hoca ne yapsın. Adamlar ruhsuz. Bu futbolculara çok ağır ceza verilmeli
Bülent AKBULUT61
Ben söyleyeyim, evet. Oyuncularımıza, teknik heyete vs. söven kişiler burada hala cirit atarken hakeme laf söyleyen kardeşim direk 1 hafta cezayı aldı.
BMN adaleti sağlayamıyor, bir de ülkeden adalet bekliyoruz. :)
:alkış::alkış::alkış:
Emrah Akcagöz
Yahu hala bu takım Şenol Güneş'in çöplüğüdür diyenleri anlayamıyorum. Takımda paslaşma denen bir olgu yok...
Haklısın babam gelip kurdu bu kadroyu zaten. Bu şekil ruhsuzluğu da ninem gelip aşıladı takıma.
Ilelioglu
Bu takimdan lig sonuna kadar zaten birsey beklemiyordum. Benim icin önemli olan Türkiye Kupasi ve üc ezikler. Tabi takimi böyle mücadeleden yoksun görünce insan kiziyor ama maalesef.
Herkes kendini alistirsa iyi oluyor, ligde bir iyi kötü gidecek böyle.:)
..
Arkadaş şu kadar kötü oynadığımız maçta 5-6 tane net pozisyona giriyoruz ve bir tanesini bile atamıyoruz. Bu kadar yeteneksiz hücumcuları nasıl bir araya getirmişler Allah aşkına.
Kader KORELİ
10.02.2013, 15:30
Sercan'sız 1461 çok sıkıntı çeker gibime geliyor. Bakacağız inşallah.
Evet büyük kayıp oldu Sercan, ama yine de oturmuş bir sistem, düzen var, taktik anlayış var, ruh var.
İSTİFA ulan İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://a1302.hizliresim.com/16/b/jzmy7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yıldırım Demirören'e başkan olsun diye oy veren adamın böyle bir şey yapmasını garip mi karşılıyorsunuz ?
Fatih Öztürk
Kazanan takım bozulmaz Tolunay Kafkas bunu öğrenemedinmi bu yaşa kadar?
70 ten sonra izledim 3 tane net pozisyon var ama kim atacak?
halil mi? henrike mi? yasin mi?
Halil 2 tane net pozisyona giriyorsun atacaksın onları büyük takımın forvetiysen o pozisyonları değerlendirmek zorundasın sen.Halil Altınop acilen kadro dışı bırakılmalıdır ki diğer oyunculara da göz dağı olsun.
Giray daha tam toparlanamadı bamba da yeni geldi bugün uyumları çok kötüydü.
Sol bekte ise cech çok kötüydü emersonu niye oynatmadı anlamadım(cezalı mı sakat mı bir bilgim yok).Mustafa Yumlu için de emerson için düşündüğümün aynısını düşünüyorum.
Bugün pozisyona da girdik ama beceriksizlik vardı(yasin-halil ikişer tane net pozisyona girdiler).
isyan6161
bugun herseye rağmen hakeme hocanın oyuncu tercıhıdnekı hatalara rağmen gol pozısyonlarını yakaladık hemde sıvasdan daha ne t olmasına rağmen oyuncuların kabılıyetsılığı ve yeteneksızlığı acemılığı formsuzluğu yuzunden bu sonucu aldık elındekı kadro bu hocanın yapacak bısey yok al bırını vur otekıne klubedekılerde farksız oynayanlardan ınsallah bır an once bu lıg bıter..
Ali İhsan
Her gördüğümde tekrar yazıcam.
Şu maçta Şenol Güneş'e fatura çıkarmak ahlaksızlık, utanmazlıktır.
Bu maçta fatura çıkacaksa
İlk; hakeme ve o hakemlerin bugün bize aslan kesilmesinin bir numaralı sorumlusu olarak takımı sahipsiz bırakan yönetime
İki; geçen hafta maç umurunda olmayan Antep'i yendi diye kendini bişey sanan ve bu maça hazırlamayan hocaya
Üç; hocalarını postaladıktan sonra ilk maçta biraz kıpırdanıp ikinci maçta yine dökülen futbolculara
Şenol Güneş bu kadroya transfer yapmadı, bu kadrodaki yabancı fazlalığından şikayetçiydi, Tolunay Kafkas geldi, kadro süper dedi.
Nasıl sorumlu Şenol Güneş oluyor?
inadina61_08
Hala zokora diyoruz, olcan 70 dakika topa dokunmadı neredeyse bu halimle bana bile o kadar top gelirdi "yanlışlıkla"
serkan-halil-olcan ya düzeleceğiz diye söz vermeli yada kadro dışı bırakılmalı.
Bir Halil'e bak bir de Gekas'a :)
Oğuzhan Fidan
colman bile yalnız kaldıya sahada allah belanızı versin adam tek başına yedi kendini yazık!
Sefaenes
10.02.2013, 15:31
Ne teknik direktör!!! Ne de yönetim!!! bu takım bank asyayı boylayacak... Küme düşmek bir yana TFF nin ve fenevin istediği olacak ona yanıyorum...
onlar istiyor ama senin yönetimin inatla Transfer yapmayip elindeki kazmalari tutuyorsa tabiki düsersin bizdeki kazmalari Akhisara yolla orada bile oyniyamazlar ve düsürürler Halil icin normal düsmeyi almanya dan iyi biliyor onun icin normal Hangi Takimda oynadigini hala bilmiyor
Oynamayan adam kadro disi zokorasi colmani halili hepsi. Kadra derinligi genisligi deniliyor, a2 takimdan soz ediliyor. Al onlari belki futbol oynarlar
Estragon
Oyunu kaydetmeden çıkıp maçı tekrar oynatacak.
Ahahaha, en çok güldüğüm yorum oldu bu ahaha :D
Daha çok var bunlardan, hâlâ ceza almamış arkadaşlar. Bazılarının linkini kaybettim. Ama bahane hazırdır; "gözden kaçmış"
Ya Kaan boş adam mısın sen biz ceza alınca sevinecek misin ?
Git kendi hakkını savunsana ne millete de ceza aldırmaya çalışıyorsun ?
Royal Heart
Ünal Karaman'ın sözleri, Sadri Şener'in Mecnun Odyakmaz ile olan samimiyeti ? Sivas bu davanın neresindeydi ?
yorumsuz6117
Zokora'nın Emre şerefsizinden farkı kalmadı.
bu takımda onurda tolgada oynamayı hak ediyor...onun için biri kaleye geçince diğerini forvet oynatalım...onur fiziği kuvvetli defansları dağıtabilir...
Tolunay Hocanın iyiy yere kapak attığıda ortaya çıkıyor. Ne de olsa Şenol Hocadan enkaz devraldı. Ne enkazı Allah aşkına ya şu adamların piyasa değeri Trabzonda istihdam sorunu bırakmaz.Mağlubiyeti hakedecek dahi top oynattırmadı bugün takıma
Titanic srn bi bat yaaaa :)
Bu maç sabaha kadar oynansa kazanamazdık.
outoftime
Arkadaş şaka maka 4 net pozisyon var şu maçta bile.
2x Halil (Kaleciyle karşı karşıya kalacakken topu kontrol edemedi, Önü bomboşken çarprazdan topu uçurdu)
1x Henrique (Kalenin dibinden topu direğe vurdu)
1x Yasin (Kalecinin önünden topu havaya dikti)
Yönetime bravo... Hangi forvetten tutarsan tut elinde kalıyor.
yasinin vuruşu vardı defanstan dönen
Olcan Tolunay hocaya manevi babam demiş..Ulan hayvan insan baba yerine koyduğuna böyle mi muamele eder?
Ömer Sak
Bir insan her pozisyonu öldürmeyi nasil beceriyor. Nasil bukadar beceriksiz olabiliyor kale önünde. Halil Altintop futbolcu oldu ya.
Neden Emre Güral tercih edilmiyor ya.
Tayfun Aydın
Olan olmuş artık bence bu takımda artık zekileri, abdullahları izlememiz lazım biri bari tutsa yeter.
Tolunay hocanın bence hiç bir suçu yok çünkü ortada topçu yok.
Güzel kardeşim Halil denilen futbol haini oynuyor zokora nın kendini attıracağı belli ki atılmadan yazdım e o zaman suç kimde.
carantinas
10.02.2013, 15:32
Bu arada SİVAS ta yabana atmayalım çok iyi oynadılar şu sivasa kim gelse kolay kolay başedemezdi zaten.
Takımda oynayan yoktu ki kimi değerlendirelim...
O kadroyu bilgisayara yazsan bilgisayar hata veriyordu. Şenol Güneşin başarısını ne zaman takdir edeceksiniz anlamıyorum
Trabzonspor tarihinin en basarili insanidir ama bu kadroda onun eseridir bana yönetim suclu demeyin istidigi olmadiysa basta tepkiyi koyacakti.hangi hoca varki takimini yönetim olusturuyordur.
Galatasaraya peşkeş çekilen ounculardan oluşan açıkları kapatmak adına yapılan transferler elbette nokta transferler olmayacaktı.Bu nedenle Şenol hocaya bu ruhsuz ekibi maal etmek doğru olmaz.Bu tamamen takımı dengesiz bir biçimde dağıtan yönetimin sorunudur. tolunay hocada bu takımdan birşey olmayacağını az çok bilşiyordur gelirken.Koskoca şenol hoca oynatamamış,dünkü çocuklar mı oynatacak
Oğuzhan Fidan
Daha çok var bunlardan, hâlâ ceza almamış arkadaşlar. Bazılarının linkini kaybettim. Ama bahane hazırdır; "gözden kaçmış"
milletimi gambazlıyon abisi ? ayıp
Deniz Tosunoğlu
http://a1302.hizliresim.com/16/b/jzmy7.jpg
http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/02/27/576942185145.jpg
Azerbaycan
Şakasız diyorum Onur Revep Kıvrak,Tolga Zengin,Colman hariç bütün futbolcuları yedek kulubeside dahil olmak üzere yollayacaksın.sıfırdan kuracaksın ama onuda her baba yiğit yapamaz.Trabzon spor beni kahrediyorum
Fatih Öztürk
Bu arada SİVAS ta yabana atmayalım çok iyi oynadılar şu sivasa kim gelse kolay kolay başedemezdi zaten.
5 tane net pozisyon veren sivasmı iyi oynadı?
Kalan haftalarda 38-40 puan bandına ulaşamazsak düşeriz.Bu kadro tarih yazacak,bakın ve görün..
uzungöllü
olcan,zokora,halil,yasin,serkan kadro dışı bırakılmalı...
kümede kalmayı tez elden garantileyip gelecek yılın iskelet kadrosu oluşturulmalı...
ziraat kupası tek hedef olmalı bu sezon...
serdaracıl
10.02.2013, 15:33
Colman'ın yerinde olsam futboldan iğrenir gider memleketimde balıkçılık yaparım. Bu nasıl bir ortasaha arkadaş
Ilelioglu
Ben söyleyeyim, evet. Oyuncularımıza, teknik heyete vs. söven kişiler burada hala cirit atarken hakeme laf söyleyen kardeşim direk 1 hafta cezayı aldı.
BMN adaleti sağlayamıyor, bir de ülkeden adalet bekliyoruz. :)
Yapma Kaan, görünce veriyorlar. Raporladinizda verilmedi mi ceza? Hakeme sövende alir cezayi, kimseye küfür edilmiyor kurallar geregi.
..
Emrah Akcagöz
Zokora kırmızı kart görüyor kaptan müsveddesi piyasada yok ! İtiraz etmeye gelen Giray ve Yasin. Ulan düştüğümüz duruma bak. Halil bu takımın kaptanı maalesef. Kendisini savunmaktan aciz adam bu takımda kaptanlık yapıyor. Yenilgiden çok bu ve bunun gibi şeyler adama koyuyor.
ALDENİRO
takımda kondisyon eksikliği bariz görünüyor.acaba kaç futbolcumuz sigara içiyor bunu bilen var mı?
Moral bozmak istemem ama önümüzdeki 6 maçımız; Fenerbahçe-Mersin(D)-Kasımpaşa(D)-Beşiktaş-Bursa(D)-Antalya...
Hoca takımı ne kadar kendine getirebilecek, takım ne kadar isteyecek, futbol şansı ne kadar yanımızda olacak? Göreceğiz artık.
Ya Kaan boş adam mısın sen biz ceza alınca sevinecek misin ?
Git kendi hakkını savunsana ne millete de ceza aldırmaya çalışıyorsun ?
Bana her defasında en ufak bir lafımda 1 hafta ceza veriliyorsa herkese verilmeli. Kimseyle sorunum yok. Önce adaleti kendi içimizde sağlayalım ki başkalarından isteyelim, öyle değil mi?
Al beni de kopyala. Bugün bunu yapan Zokora, ŞEREFSİZ'lik yapmıştır. Halil'de bu takımdan defolup gitmelidir. Ceza alacak mıyım şimdi bunu dediğim için? Bekliyorum.
Buna ben değil, BMN yönetimi karar veriyor. :rolleyes: Bana göre boş yere ceza alan birçok mesaj var...
Burada bu şekilde göstereceğina "raporlasana" Kaan...
Koca maç içinde sadece 1 kere rapor göndermişsin ve gereği yapılmış.
ama burada biriktirip göstermek daha hoşuna gidiyor nedense?????
BMN ye bok atmak çok mu hoşuna gidiyor anlamadım ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:
Beceriksiz yönetim yüzünden olan Tolunay hocaya olacak.
artik yenilgiler bile uzmuyor beni isin kotu tarafi yonetimin gozu korktu artik kupa lafi etmiyor
Zokora'nın Emre şerefsizinden farkı kalmadı.
zoko her zaman böyleydi..agresif,kavgacı ve çirkef..yenimi gördünüz...ispanyadaykende kavga ettiydi ya tekme tokat..luis fabıano muydu neydi
Her maçın sonunda şuraya olumsuz yorum yazmaktan yorgun düştüm.
Fatih Öztürk
Kalan haftalarda 38-40 puan bandına ulaşamazsak düşeriz.Bu kadro tarih yazacak,bakın ve görün..
Orhan bu dediklerine sen bile inanmıyorsundur:)
uzungöllü
atamadıklarını saydın mı?
isyan6161
Kaç aydır yönetim futbolcuların parasını vermiyor. Bu takımda asıl değişmesi gerekentemızlığe baslanması greeken yer yönetimdir hoca gıttı sıra yonetımde. Sadri Şener istifaaaaa! Zengin olduğunuz yeter! Bu takıma tolunay kafkasta birşey yapamaz bu yonetımle cok zor! Maça gelirsek cech halil serkan sahanın en kötüleriydi. Zokorayı saymıyorum bile resmen maçı sabote etti. Ben olsam sezon sonuna kadar zokoraya forma vermezdim. Sezon sonu da gönderirdim. Takımda birliktelik yok yardımlaşma yok hiçbirşey yok. Takım ruhu yok yani. Sivası izlediyseniz topun peşine 3 kişi koşuyorlar ve tam saha pres. Yenileceğimiz ilk 10 dkka dan belliydi zaten. Eğer kalabalık bir grupla yönetimi protesto etmez ve göndermezsek sezon sonuna kümenin bir tık üstünde bitiririz bu ligi...
arkadas yprumuyla ozetlemıs macı fazla soze gerek yok..
UĞUR DURTAŞ
10.02.2013, 15:34
bu takımdan olcan gitmeli
bu takımdan yasin gitmeli
bu takımdan halil gitmeli
bu takımdan serkan gitmeli
bu takımdan giray gitmeli
bu takımdan başta zokoro olmak üzere tüm yabancılar gitmeli
sadece ama sadece kalicilerimiz kalsın(tolga-onur-zeki-fatih)
Estragon
http://a1302.hizliresim.com/16/b/jzmy7.jpg
http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/02/27/576942185145.jpg
Artık şike süreci bitmeden yönetim istifa etmesin diyen kalmasın.
Kader KORELİ
Başta Zokora'nın, Halil'in, Serkan'ın, Cech'in, Sapara'nın, Alanzinho'nun işi yok artık bu takımda, bunları ben TD olsam şimdiden keserdim takımdan, yeni bir yapılanmaya giderdim, Zeki'ye, Emre'ye, Soner'e, Abdullah'a şans tanırdım.
kikiemre198961
hayırdır kardeşim nie ceza alsınlar yalan bişe yok dogru söze nedenir sende cellat gibi milletmimi takip ediyorsun şuanda seviye yine iyi daha ağır küfürlerde edilir yine o minimum derecede ayıptır halil tam bir gerizekalı futbolcunun zeki olması gerekiyor bunun hamuru eksik
milletimi gambazlıyon abisi ? ayıp
Olayı bu noktaya getiren ben değilim. Dediğim gibi mesajlarını alıntıladığım kişilerle hiçbir sorunum yok. ;)
Bana her defasında en ufak bir lafımda 1 hafta ceza veriliyorsa herkese verilmeli. Kimseyle sorunum yok. Önce adaleti kendi içimizde sağlayalım ki başkalarından isteyelim, öyle değil mi?
Buna ben değil, BMN yönetimi karar veriyor. :rolleyes: Bana göre boş yere ceza alan birçok mesaj var...
Ya Kaan yürü git işsiz misin nesin ya sinirli zaten millet. Uygun bölüm var reportlarsın mesajlarımızı hak ediyorsak biz de ceza alırız. İşsiz gibi arayıp mesajları bulmuş bir de hey Allah'ım ya.
Bu takım 38 puanı ancak yakalar ve umarım bu puan bizi ligde bırakır...
Bülent AKBULUT61
adam akıllı bir golcumuz olsaydı bugun böyle olmazdı o kaçan goller yok ya bizim oyuncular tam kazma nasıl beceriyorlar kalenin önunden nasıl gol kacırırlar anlamıyorum
zoko her zaman böyleydi..agresif,kavgacı ve çirkef..yenimi gördünüz...ispanyadaykende kavga ettiydi ya tekme tokat..luis fabıano muydu neydi
Kendi futbolcusuna bile böyle yorum yapan bir taraftardan bahsediyoruz işte...
Bugün Zokora futbol oynamadı.
Fatih Öztürk
10.02.2013, 15:35
atamadıklarını saydın mı?
Saydım.maç boyunda 2 pozisyonları vardı birini attılar birinide Onurla karşı karşıya kaçırdılar.başka pozisyonu yok sivasın.
Nihat Günay
Demkki neymiş..
Şenol Hocaya kurban olacakmışız.
Bir çiçekle bahar gelmezmiş...
hangi açıdan.başaracaklarına mı,küme düşeceklerine dair mi inancım yok..Bana göre başaramazlar..Küme düşeceğiz gibi içimde kötü bir his var nedense.Bu futbolcular sağolsun adamı gamlı baykuşa çevirdi..
UĞUR DURTAŞ
bu maçtan sonra başta zokoro olmak üzere takıma para cezası vermeyen
yönetimin kişiliği masaya yatarırım.
Sefer A.
dogrucular çiksin ortaya
ben Ünal'i çok sevmeme ragmen mecnun olayindan sonra ondan en çok hesap vermesini isteyen kisiyim bu forumda, kimisi sirf görüslerinden dolayi elestiriyorlar
ayni kisiler, sadri baskan için bahane üstüne bahane üretiyorlar, yok oyunlar oynaniyor yok o giderse biteriz yok o mecbur böyle seyler yapmaya yok kandi yok kupa sözü vermisler falan da filan daaaa
ulan bu kaçinci LAN BU KACINCI BASKAN YETER YETER YETER O SEREFSIZLE NE ISIN VAR BU KACINCI YAN YANA GELISINIIIIZZZ ???????????????
HALEN DAHA BASKANI SAVUNAN VARSA GITSIN MECNUN DENEN KOPEKLE TAKILSIN
DURUSSUZ VASIFSIZ BASKAN, REZALET
BEN BILE BILE CIZDIM BASKANI YAA BARDAGI TASIRAN SON DAMLA OLDU BU
GECEN ICERIDE OYNADIGIMIZ MACA GELMEYE USENEN BASKAN BUGUN NIYE TUTTURDU DA KOPEGIN YANINA GELDI ????
BUNUN HESABINI VERSIN BIRI
Bu arada Tolga, Onur ve Mustafa maçtan sonra Borjan'a saldırmış.
Yunus Danışmaz
10.02.2013, 15:36
Haftaya da içerde fenere yenilir, potaya gireriz...
onur colman soner bamba disinda herkeeeeeeeez kovulmali
uzungöllü
onur iyi oynamadığı için maçı kaybettik... tek sorumlusu onur'dur bu mağlubiyetin !!!
şapka düştü kel göründü
geçen hafta ilk 15 dakika maç 3-0 olsaydı bu maçı alamazdık sadece şanslıyız
sonra gol atınca antep'in gardı düştü'
bu hafta trabzonsporun santrforunun olmadığı bir kez daha ortaya çıktı
bu arada bamba ve zokaronun oynaması affedilmez bir hata adamlar cuma günü gelmişler geçen seneden belli bu adamlar bu maçta dökülecekler
geçen haftaki kadroyu bozmanın hatasını çektik
fener bizi ezip geçer bundan sonra en az 4 maç alıp kümede kalmaya çalışmamız lazım
trabzon için lig bugün bitti
sadri şener bu takıma gerçek bir golcü almayarak ihanet etti artık kına yakabilir
2 maç daha kaybedersek tolunayda gider
sivasın gol yollarındaki en etkili ismi cezalı olmasına rağmen bizden 10 gömlek üstün gol ayakları var
halil sana yazıklar olsun bu adam kendine bakmıyor,tarbzonda aldığın para sana haram olsun sen futbolcu falan değilsin viteği göndeceklerine seni bedava göndersek daha iyiydi
bu arada fener maçında oynamamak için kasıtlı kırmızı kart gören zokara ile bugün yolları ayırmamız gerekiyor tabiki en büyük cezayı vererek bu saatten sonra bu adamın bizde işi yok
harun Allah askina ne diyorsun. tolunay hicmi izlememis bilgi almamis, ögrenmemis topcularinin ne oldugunu nasil oldugunu, kumar mi oynuyor.
sorun hicbir hocada olmadigini ap acik görmüyor muyuz.. ruh yok bi bok yok. yönetim ayri tel, topcu öyle.
halen hocalara sucu atiyorsunuz. takinti ettiniz.
fergunson gelse yaranamaz
Ben hocaya suç atmıyorum.Tam tersi savunuyorum.Şenol Güneş'e sabredildi Tolunay'a da sabredilsin diyorum.Adam kendi takımını kurana kadar suçlu yönetim ve Şenol Güneştir.
Soner Albayrak
Tamam arkadaş takım kötü de Sivasspor alamadığı bütün topları faulle durdurdu bu nedir ya? Çağ dışı futbol yeminle futbol katili şerefsizler
Borjan çirkefin önde gideni, illa bir şey demiştir.
hyasin61
10.02.2013, 15:37
Demkki neymiş..
Senol Gunes'ın bıraktıgı enkaza da kurban olalım mı ,hele cok ıstedıgı Halıl Altıntop'a
Takım ne kadar kötü olsa da bugün hakem de sivasın sert futboluna göz yumdu.Bize hemen kart gösterdi ama onlara gösteremedi.
Adamların kalecisi de dalga geçti bizle, bu kadar terbiyesizlik olmaz(olcanla kavga ettikleri pozisyon).Orada da hakem olcana sarı kart gösterdi kaleciyi uyarmadı bile.Pis pis sırıtıyordu kalecileri.
Adamlar yenilmeye alisti ama biz yenildik demeye bi turlu alisamadik... alisamayiz...
edimurphy_61
Hala yönetımı göndermek ıcın bırşey yapmıyoruz. Yazık bıze.
bu takımda onurda tolgada oynamayı hak ediyor...onun için biri kaleye geçince diğerini forvet oynatalım...onur fiziği kuvvetli defansları dağıtabilir...
:alkış: Kolektif fitbol ;)
isyan6161
Artık şike süreci bitmeden yönetim istifa etmesin diyen kalmasın.ıste yonetım yazıklar olsun rte nın faruğun maşasından ne beklıyordunuz baska..azızıde trabzona davet edıyor hıc utanıp sıkılmadan onlada yan yana zıler demedı demeyın oyle kece var bunların yuzlerınde..
carantinas
Maç 2-0 a geldikten sonra pozisyona girdik sahanın her yerinde adamlar pres yaptı daha nasıl oynayacak bu takım. Boğdular resmen ilk yarı pozisyonumuz var mı? maçı nasıl izliyorsunuz
Senol Gunes'ın bıraktıgı enkaza da kurban olalım mı ,hele cok ıstedıgı Halıl Altıntop'a
Sahada onlar var ,ne değişti,farklı olan ne
Fatih Öztürk
10.02.2013, 15:38
Bu takım 38 puanı ancak yakalar ve umarım bu puan bizi ligde bırakır...
Bugün resmen ve alenen Tolunay Kafkasın işgüzarlığı nedeniyle kaybettik maçı.geçen hafta ön liberoda top geçirmeyen Serkan ve defansta başarılı oynayan Celustka ve Emersonun birden kesik yemesi ve bitik yorgun Bamba Zokora tercihleri yenilgiye zemin hazırladı.en kötü 27 puan alırız.
Borjan çirkefin önde gideni, illa bir şey demiştir.
Maç içerisinde Olcan ile vukuatı olmuştu, ondandır. Tolga'yla Mustafa'yı anladım da Onur'a bak. Adam bildiğin Trabzonsporlu olmuş. :p
61_Hasan_69
Sivasa kötü diyeni Allah çarpar .
sivas üstüste üç pas yapamadan 70 dk pozisyon buladan 2 gol buldu nasıl sadece köpek gibi koşarak bu ligin özü mantığı bu it gibi koşacaksın
meireles dedi ki ingilterede futbol teknk burada yürekle oynanıyor yürek işin edebiyatı burada koşacaksın pas çalım bu lige sökmez
cech colman adrian janko gibi naif adamlarla bu ligte top oynayamazsın bu adamların tekniğine futbol bilgisine kimse laf edemez
kamil zayatte hürriyet vb adamlarla bu ligde çatır çatır top oynarsın
Hadi ya gerçek mi bu haber?Ama borjan haketti.
Royal Heart
Bir yerde terslik var. Taraftar Sivasspor'a mührü vuruyor ancak Başkanlar şen şakrak. Her yer samimiyetsiz. Bu Yönetim'i istemiyorum.
Vallahi elin adamı çatır çatır oynuyor.ankaragücünün liberosu ümit ,samsundan hakan defansta ve biz bunlara 10 kiş iken sadece pozisyon buluyoruz.Bizede atıfı,grosickiyi ,ermanı seyretmek kalıyor..ha erman demişken yılsonu anlaşması bitiyor..Bizim maçlarda insan üstü performans gösteriyor..Sırf Trabzon forrması giymek için..
Ilelioglu
10.02.2013, 15:39
Moral bozmak istemem ama önümüzdeki 6 maçımız; Fenerbahçe-Mersin(D)-Kasımpaşa(D)-Beşiktaş-Bursa(D)-Antalya...
Hoca takımı ne kadar kendine getirebilecek, takım ne kadar isteyecek, futbol şansı ne kadar yanımızda olacak? Göreceğiz artık.
Berat abi birsey olmaz. Bir aliriz bir kaybederiz böyle gider lig. Önemli olan Kupa. ;)
..
Fatih Öztürk
hangi açıdan.başaracaklarına mı,küme düşeceklerine dair mi inancım yok..Bana göre başaramazlar..Küme düşeceğiz gibi içimde kötü bir his var nedense.Bu futbolcular sağolsun adamı gamlı baykuşa çevirdi..
Düşmeyiz merak etme:)
UĞUR DURTAŞ
çok ağır olabilir.
çok düşmanca olabilir.
çok düşüncesizce olabilir.
ama bir daha bu halil ilk onbirde başlarsa birilerini hayinlikle suçluyacağım.
futbola,futbolcuya,izleyene aykırı bir oyuncu.
bu oyuncudan bir halt olmaz.
bu adam bitmiş,biz bitmiş adamlardan medet umuyoruz.
Ben hocaya suç atmıyorum.Tam tersi savunuyorum.Şenol Güneş'e sabredildi Tolunay'a da sabredilsin diyorum.Adam kendi takımını kurana kadar suçlu yönetim ve Şenol Güneştir.
"Şenol Güneş bu kadroya transfer yapmadı, bu kadrodaki yabancı fazlalığından şikayetçiydi, Tolunay Kafkas geldi, kadro süper dedi.
Nasıl sorumlu Şenol Güneş oluyor? "
Tolunay bu kadrodan zaten memnundu güya !!
Aziiz başkan maça gelebilmelidir
mecnun başkanla yan yana fotoğraf çektirelim
Şenol hocada devre dışı bırakıldı
şike süreci fiilen bitmiş
hyasin61
Adamlar cok ıyı alan savunması yaptı bızımkıler pas atacak adam arıyordu sureklı
tturkmen
Oyuna baktığımız zaman tolunay hoca şenol hocadan ders almamış gerek aynı oyuncular gene sahada. Halil vs. İlk gol Zokora nın gereksiz yaptığı faul. Kullanılan serbest vuruşta 2 kişi bomboş kalecide kalesinden çıkmayınca maalesef golü yedik. İkinci golde de Girayın gereksiz pas yapmak isterken topu kaptırması golü yememize neden oldu. Bugün bir kez daha şunu anladım ki. Zokora çok gereksiz bir oyuncu. Aykut bile ondan daha iyi. Bunun dışında bize ortasahada Ayman gibi oyuncular şart. Sivas bütün ikili mücadelelerd ölümüne giriyorlar yarısı bizimkilere geliyor yarısı topa Ayman olsa öyle topa girebilir mi rakip? Demek istediğim ortasahamız çok yumşak adamlardan oluşmakta. Bu ortasaha press yapan takımlara karşı ne yazık ki fazlasını yapamaz..
Fatih Öztürk
10.02.2013, 15:40
Maç 2-0 a geldikten sonra pozisyona girdik sahanın her yerinde adamlar pres yaptı daha nasıl oynayacak bu takım. Boğdular resmen ilk yarı pozisyonumuz var mı? maçı nasıl izliyorsunuz
İkinci yarının başında bom boş pozisyonu gole çevirsek maçı çevirebilirdik.öyleki 2-0 önde olmalarına rağmen net 5 pozisyon veren takıma iyi oynadı diyemezsiniz.
serdaracıl
Sahada onlar var ,ne değişti,farklı olan ne
Şu şenol tolunay çekişmesini bırakalım artık. Geçti bitti. Kimseye fayda getirmez. Önümüze bakalım. Zamanında şenol hocaya çok destek verdik. Şimdi destek verme sırası tolunay hocada
Bordo_MaviM_61
Ligin tek penaltı kullanmayan takımı Trabzonspor!..
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130210/penalti_fakiri_trabzonspor.html
Ilelioglu
Iyi yapmislar. Borjan kesin tahrik etti.
..
ahamitokutan
onur
zeki karmil(mustafa) bamba(giray) celustka(cech)
soner(serkan) colman
alanzinho adrian (olcan dışında biri belki ufuk?)
janko(emre)
sene sonuna kadar ne yaparsak şu takımla yapmaya çalışmalı.Takımı bilerek sabote eden topçular var en başta olcan bence.
halil,olcan,volkan,yasin,henriqe kızağa çekilmeli bi daha forma verilmemeli.Alttan A2den gençler oynasın Alim oynasın Uğur oynasın daha kötü olmaz.Bu gamsızlık yeter artık.
Maçın başında üçe tek yakalayacağız kaleciyi rahat top Halil az yukarıdaki Alanzinho'ya tıklayacak topu ve Halil taca doğru ateş eder topu top açılır savunma yerleşir ve bunun gibi niceleri. Kaçırdığı golleri hiç söylemiyorum bile Umut bunların yarısını kaçırıyor diye adamı boğuyorduk burada özellikle de bir arkadaş vardı Halil'i savunup Umut'a sallayan ismi lazım değil alsın Halil'ini beraber halı sahada maç yapsınlar.
Arif Timurcioğlu
10.02.2013, 15:41
Halile serkana sallıyacağımıza yönetimi yolluyalım bir istifa sesi çıksın artık yeter.
Deniz Tosunoğlu
Gormeyen kalmasin!!!
10:09
75nXDvvUpig
serdaracıl
çok ağır olabilir.
çok düşmanca olabilir.
çok düşüncesizce olabilir.
ama bir daha bu halil ilk onbirde başlarsa birilerini hayinlikle suçluyacağım.
futbola,futbolcuya,izleyene aykırı bir oyuncu.
bu oyuncudan bir halt olmaz.
bu adam bitmiş,biz bitmiş adamlardan medet umuyoruz.
aynen bitmiş bu adam bildiğin ölü yav ölü
Adamlar cok ıyı alan savunması yaptı bızımkıler pas atacak adam arıyordu sureklı
Önde basarak sürekli bizi hataya zorladılar.
edimurphy_61
10.02.2013, 15:42
Halile serkana sallıyacağımıza yönetimi yolluyalım bir istifa sesi çıksın artık yeter.
Saha içinde futbolculardan nasıl bir halt olmuyorsa saha dışındada bızden hıc bır halt olmaz.
UĞUR DURTAŞ
içimiz kan ağlıyor.
bu kadar ruhsuz,isteksiz bir oyun
tolunay hoca çok hatalı çok
yabancılar içinde en son gönderilmesi gereken oyuncu vittek
adam vitteki gönderdi halili henrıgueyi tuttu
tolunay hoca bir kaç maç daha böyle taktik verirsen
vay haline
bağırırlar is..... tolunay diye
sen halili direk oynatmaya devam et kazanan taraf olursun belli.
Bedava kombine alan birisi takımı istifaya davet edebilir mi ?
Hangi istanbul takımı bedava kombine veriyor ?
Şu durum bize yakışmıyor.
Gormeyen kalmasin!!!
75nXDvvUpig
Abi sövmemek için kendimi zor tutuyorum zaten. Sende yapma Allah aşkına.
Soner Albayrak
Hâla kötü günde takımın yanında olunmamasından yakınanlar var. Kötü gün vb şeyleri aştı artık bu durum.
Bırakın bu işleri artık her hafta biz bu eziyeti çekmek zorunda değiliz.!!!
Ömer Sak
Giray böyle oyniyacaksa fb macinda Mustafa Yumlu'yu tercih ederim.
Kader KORELİ
10.02.2013, 15:43
Çoktan çıkmalıydı, ama ben çözemiyorum Trabzon'u, anlayamıyorum, belki haftaya evde şikecilere yenilirsek bir ihtimal olabilir, ama onu bile zor görüyorum. Çok tepkisiziz kendi yönetimimize karşı.
Azerbaycan
Bursa bizi ilk defa yendi Antalyayı deplasmanda hic yenemedik kayseri ilk defa yendi Nisan 2009'dan beri bileğini bükemediği Trabzonspor'u ağırlayan Yiğidolar, Hakan ve Chahechouhe'nun golleriyle mücadeleyi 2-0 kazanmayı bildi. nedir lan bu ??
Travelair
feybe'nin uydu takımı kazandı. Ne olmuş? Ama Tolunay'ın yerinde olsam eline odunu alırdım
Mustafa'ya sallayanlar Giray'ın durumunu görmüşlerdir sanırım. Neden oynamıyor diye yazıyorlardı burada. Resmen maçın kaderini etkiledi. 3 kişi Adrian'a koşuyor topu adama atıyor ve bunu maçta 7-8 kere yaptı. Bütün maç 2-3 pas hatasıyla oynayan Mustafa'ya dua edin siz.
Sahaya bir tane Trabzonlu oyuncu çıkaramayan Sadri Şener ve yönetimine yazıklar olsun. Bu yenilgi onların eseridir. İnsan biraz utanır arkadaşlar ama bu yönetim kim utanmak kim. Sahaya tamamen yabancı oyuncularla çıkıp hangi takımı yeneceksin..
Sivasspor eze eze yendi bizi. Helal olsun başka bir şey demiyorum...Yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
Emre GÜRDAL
10.02.2013, 15:44
Ya hakem zaten bastaa belliydi bole yapacagk goz yumdu cogu poziyona hadi simdi tolunay hoca o masaya vurduvukonusmadaki konusmayi yapsin yapmaz cunku o tff tarafindan tarafindan trabzonspor hocaligina sartli izin verildi git ama konsu.a kupa isteme ulan sen misi trabzonsporlu tolunay hoca..
UĞUR DURTAŞ
10.02.2013, 15:44
kimse yanlış anlamasın bu takımı şimdi 1 saat sonra havalimanında karşılamalı
hemde iyi karşılamalı
halil yasin kaçırdıkları goller komedi bunlara ve başta olcan olmak üzere diğer oyunculara hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum.
bu memlekette asgari ücret 800 lira olduğunu bu kişiliğinden yoksun imsanlara
belirtmek lazım.
carantinas
10.02.2013, 15:45
adam akıllı bir golcumuz olsaydı bugun böyle olmazdı o kaçan goller yok ya bizim oyuncular tam kazma nasıl beceriyorlar kalenin önunden nasıl gol kacırırlar anlamıyorum
Akhisarın bile GEKAS ı var :D
yorumsuz6117
Mustafa'ya sallayanlar Giray'ın durumunu görmüşlerdir sanırım. Neden oynamıyor diye yazıyorlardı burada. Resmen maçın kaderini etkiledi. 3 kişi Adrian'a koşuyor topu adama atıyor ve bunu maçta 7-8 kere yaptı. Bütün maç 2-3 pas hatasıyla oynayan Mustafa'ya dua edin siz.
Bugün Bamba - Giray yerine Mustafa - Emerson oynasak 2 değil 5 olurdu.
Halil'den bir şey olmadığını Tolunay Hoca görsün artık, yazıktır.
Royal Heart
Sadri Şener ile olmaz, haftaya Aziz Yıldırım ile birlikte maç izleseler şaşırmayacağım.
outoftime
futbolcular bu kadar kötü değiller ama bilmediğimiz maddi ve manevi sorunlar var muhakkak
sercan ve vittekin satılmasına ben başka bir anlam yükleyemedim
takımın en büyük sorunu gol vuruşu ve hava toplarındaki etkisizliği
mustafa yumlu ve giray dışında kafa golü atacak adamımız yok
fenerbahçeyi kupada elemeliyiz ligde beraberlik de iyidir
biz kendimizi dev aynasında görmeyelim haddimizi bilelim
gs,bjk,fb şu an bizi havada karada yener
Tolga Okumuş
Onur-Tolga-Colman-Bamba-Soner gerisini gönder.
Mustafa Yumlu düşmanları aslında Trabzonspor düşmanlarıdır. Bu maç size kapak olsun. Bu arada Giray kötü oynadı ama takımın bence en iyisi Giraydı... Varın takımın halini siz düşünün....
Trabzonspor sağlığımdan daha önemli değil, ancak izlemeden duramıyorum işte.
kimse yanlış anlamasın bu takımı şimdi 1 saat sonra havalimanında karşılamalı
hemde iyi karşılamalı
halil yasin kaçırdıkları goller komedi bunlara ve başta olcan olmak üzere diğer oyunculara hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum.
bu memlekette asgari ücret 800 lira olduğunu bu kişiliğinden yoksun imsanlara
belirtmek lazım.
Deli oluyorum ya zaten o meseleye hiç girmeyin. Allah'ın güreşçisi gelmiş bizden trilyonlar kazanıyor, topla, futbolla uzaktan yakından alakası yok, koşmayı bilmiyor, her gelen topu eziyor, kulübede oturuyor. Ben doğduğumdan beri okuyorum asgari ücretin biraz üstünde paraya işe girersek öpüp başımıza koyuyoruz sabahtan akşama kadar çalışıyoruz bir de bunlar gibi değil.
Adaletsiz dünya.
edimurphy_61
10.02.2013, 15:46
Mail kampanyası başlatım yönetımın ıstıfası için mail atalım kulube bişeyler yapalım. ölecem sinirden
Sefer A.
10.02.2013, 15:46
Her gördüğümde tekrar yazıcam.
Şu maçta Şenol Güneş'e fatura çıkarmak ahlaksızlık, utanmazlıktır.
Bu maçta fatura çıkacaksa
İlk; hakeme ve o hakemlerin bugün bize aslan kesilmesinin bir numaralı sorumlusu olarak takımı sahipsiz bırakan yönetime
İki; geçen hafta maç umurunda olmayan Antep'i yendi diye kendini bişey sanan ve bu maça hazırlamayan hocaya
Üç; hocalarını postaladıktan sonra ilk maçta biraz kıpırdanıp ikinci maçta yine dökülen futbolculara
Şenol Güneş bu kadroya transfer yapmadı, bu kadrodaki yabancı fazlalığından şikayetçiydi, Tolunay Kafkas geldi, kadro süper dedi.
Nasıl sorumlu Şenol Güneş oluyor?
yönetim artik biziz, bizim yapacagimiz görev hele bu saatten sonra, oyunculari top oynamalari için gaza getirmiyorsak onlari hakemleri dövmeye gaza getirmek olmali bu kadar basit
yönetim ve basi kim ki takima sahip çikacak
bu taraftar hâlen daha siddet olmasin o olmasin su olmasin bilmem ne olmasin diyebiliyorsa bize oh ama oh oluyor hakemler daha da fena yapsin bizi hak ediyoruz çünkü
suleyman aptal kim ki Trabzonspor formali topçulara dikleniyor çocukmusuz gibi bagiriyor ? esek basimiyiz biz ?
bir tane topçu çikacak bogazlayacak tekme atacak hakeme bu kadar basit, yapamazsak her hafta birakalim diger karsilasmalari içeride ki karsilasmalarda bile bizi biçer biçer atarlar ;)
biz hâla sakin olalim futboldan bilmem neyden bahsedelim, tamam bahsedelim de neden bu hakem rezilliklerine karsi kimse gaza gelmiyor, anlik tepki ! isaretli yazilar hop bitti sorsan ama herkes sakin sagduyulu olmamizi ister ne sagduyusu be memleketi bu hâle getirdiler halk tepkisiz herkes tepkisiz ve en tepkili diye sandigimiz kendi halkimiz Trabzon halki bileeee tepkisiiiizz
geçen sene yunus yildirim bozuk para aldi kasina, tirsti uzerimize gelmedi olur boyle seyler diye açiklama yapmadi mi sonra? buyutmedi olayi degil mi ??
aynisini cucuye bulo yildirim gibilerine de yapalim daha fenasini yapalim ne bileyim ve ya stad disinda korkutalim bir sey yapalim ve ya en azindan dedigim gibi topçulari gaza getirelim hakemlere kendinizi yedirmeyin yeter kirmizi kart da gorurseniz onemli degil destekçiniziz sene sonuna kadar hatta top oynamasaniz bile (kupada hariç)
ben yenilgilere falan tahammul edemiyorum, gordugum kadariyla bazilari guluyor kaldiriyor bu hanzolarin dalga geçmelerini 3 3 diye bagirmalarini hamsi ve Trabzon ve Trabzonspor'a attiklari laflar, buyursunlar yesinler ama ben dayanamiyorum
ve bunun haricinde topçularimizin hakem tarafindan çocuk muamelesi gormelerine dayanamiyorumm....... biri buna dur diyecekse bu da taraftardir, ben bu sene sonuna kadar ligde puan almamizi istiyorum aam nasil puan, hakemin kasina gozune orasina burasina vurarak puan alan boksçu topçular gormek istiyorum SADECE BUNU
Enes Ünal Kaya
10.02.2013, 15:47
Şenol Güneş Adam Edemediyse Kimse Adam Edemez Bunları..
Tolunay Hoca Şenol Gunes'e Oranla Transferde Daha Başarılı İsim..
Tek Umudum Derin Temizllik Yeni Yapılanma
Mustafa Umut
Soner neden oynatılmaz anlamıyorum. Halil'in yerine oynasa hiç bir şey yapmasa 5 tane şut çekse seker meker bir şeyler olur. 4-6-0 oynayalım ama Halil olmasın Allah aşkına yalvarıyoruz hoca lütfen.
Tolga Okumuş
Halil'e haksızlık etmeyelim.Kaleciye çok iyi pres yapıyor !
Ilelioglu
Trabzonspor sağlığımdan daha önemli değil, ancak izlemeden duramıyorum işte.
Benim sagligimdan daha önemli. Zaten birgün öylede böylede ölecegiz. :)
..
Fatih Öztürk
Bugün Bamba - Giray yerine Mustafa - Emerson oynasak 2 değil 5 olurdu.
Farazi değil gerçekçi konuşalım.Bambanın özellikle ilk yarıda rakibe kaptırdığı vurdurduğu toplar yüzünden sivas cesaretlenmiştir.eneramosuz sivas gol atmakta pozisyon bulmakta zorlanıyor.girayda hata görmüyorum.onu aylar sonra kritik bir müsabakada direk kadroya yazan hocadır kabahatli.
Furkan Özdem
Koca Trabzonspor'un forvetteki tek umudu Halil. O da dağları taşları dövüyor. Bir tane adam bulamadılar şu mevkiye.
Halile de kızmanın anlamı yok adam böyle oynuyor. Yönetim oyuncu alacak hoca da oynayacak...
Ömer Sak
10.02.2013, 15:48
Evet bende farkettim bügün Giray zemin kötü olmasina ragmen sikca ayaga pas yapmaya calisti defansta
Acaba Emerson'un stoperdeki performansindanmi etkilendi ? düsünmüstür '' adama bak Sol Bek stoperde bizim gibi ileri vurmuyor ayaga pas yapiyor '' :) olamazmi ?
UĞUR DURTAŞ
bizim yönetim kadar futboldan anlamayan bir yönetim tanımıyorum.
kardeşim bu takımın golcüsü yok
ulan bir nobreyi alamıyorsunuz
bir boboyu alamıyorsunuz
bir weboyu alamıyorsunuz.
bir eneromayı alamıyorsunuz
siz neye yararsınız .sayın yönetim.
takımdaki golcüler
halil
henrıgue
janko
üçünü topla saydığım kişilerden biri etmez
tolunay hoca size o kadar kızıyorumki inanamazsınız.
vitteki nasıl gönderdiniz ya
biri bana bunu açıklasın
Gormeyen kalmasin!!!
75nXDvvUpig
yaziklar olsun birde baskanimizsin.yeni gördüm.
Kader KORELİ
Mail kampanyası başlatım yönetımın ıstıfası için mail atalım kulube bişeyler yapalım. ölecem sinirden
Mail kampanyasıyla olmaz o iş, gideceksin dayanacaksın kulübün kapısına, Nevzat'ın okey masasını devireceksin, böyle olur ancak bu işler.
Emrah Akcagöz
10.02.2013, 15:49
Demkki neymiş..
Şenol Güneş'in kurduğu kadrodan farklı birşey çıkmasını beklemek hayalcilikten başkası değil. Bu sezon böyle gider. Ulu önder hocamız ve yönetim sayesinde bir sezonu daha heba ettik.
murat3861
10.02.2013, 15:50
1. Maçın kırılma anı yediğimiz ilk goldü.amatör takımın yimeyeceği golü bamba ve giray yüzünden yedik.
2. Giray iyi niyetli ama yeteneksiz.saydım kaç pozisyonda ya kritik yerde faul yapıyor yada rakibe top veriyor.
3. cech'te çok pas hatası yaptı.
4.emerson ağır ama en azından topla düzgün çıkabiliyor.
5. zokora beni de hayal kırıklığına uğrattı.hiç bir şey yapmadı ve bilerek kırmızı kart gördü.
6.soneri beğendim.bundan sonra sürekli oynatılmalı.
7.yasin kazmanın teki.yetenek fakiri.
8.halil,henrike ve jankoyu toplasan bir gekas etmez.bu forvetlerle daha çok çile çekeriz.
9.olcanda çok kötüydü.
10.bu sene böyle çile çekerek geçecek.bu kadronun en az yarısının gönderilmesi lazım.tolunay hocanın işi çok zor.
11.yönetim ve şenol güneş fitili çekip bombayı tolunay hocanın kucağına attılar.
özgür6161
Takımda tek sorun şu:Ortada yemin ediyorum bir tane futbolcu yok...Bunda Şenol Güneş'in suçu vardı Sadri Şener'in suçu vardı şu vardı bu vardı.
1-)Evvela Tolunay Kafkas geçen hafta 4-1 yendiğimiz maçın kadrosu üzerinde yanlış bir analiz yapıp değişiklerde bulunması kötü bir sonucu da beraberinde getirdi.Defans bloğu geçtiğimiz hafta bir kaç pozisyonda hata yapmış olabilir ama siz bu denli yüksek mücadele olabilecek maçta neden 2 aydır birbirini dahi görmemiş Bamba-Giray ikilisiyle başlayıp Emerson-Celutska ikilisini aynı anda kesiyorsun?
2-)Zokora bir kez daha anlaşıldı ki kaçak güreşçi gibi ne bir pozisyonda sorumluluk alabiliyor tecrübeli olmasına rağmen ne de oyun kurucu pozisyonunda topla ileri kat edebilip takımı atağa kaldırabilecek ilk hamleleri yapabiliyor.
3-)Ben maç içerisinde bu bölgede Zokora-Soner değişikliği ile ikinci yarıya başlamasını arzu ederdim.bu değişiklikten sonra Celutska-Giray değişikliği yapar defans hattını Celutska-Bamba-Cech defans üçlüsünün önüne serkan onun önüne colman-soner(Sürekli pas yapabilecek ve topu ayakta tutabilecek ki maçta buna çok ihtiyacımız vardı.) Olcan-Yasin(Yasin dikine gidebilen ve bize faul aldırıp duran topla gole daha rahat ulaşabileceğimiz bir ortam oluşturabilirdi.) değişikliği ile sol kanada yasin yanında adrian ve alanzinho ileri üçlü olarak pozisyonlandırır en uçta maalesef Halil'i tutardım.
3-)Yönetim(Yönetim derken Sadri Şener'den bahsediyorum) Tolunay hocayla 2 ay sonra bir araya gelip bu takımı tamamiyle yenilemek istediğin belirtip bu yöne bir çalışma yapılmasını istemeli Tolunay hocadan.Haziran ayında tüm transferler 10 gün içerisinde yapılıp takıma olabildiğince kondüsyon yükleyerek yeni sezon hazırlıklarına start verilmeli.Zor maçlar olabilecek hazırlık karşılaşmaları yapılabilmeli.Temmuz sonunda tekrar Tolunay hocayla geniş kapsamlı bir toplantı yapılarak hala eksik noktalar varsa tekrar 1-2 transfer ile kesenin ağzı açılarak artık yeni sezona başlanmalı.
4-)Artık bunu yapamıyorsa yönetim Aralık ayında aday olmayarak yeni geleceklerin önünü açmalı.
Yazacak belki de 50 maddelik şeyler var ama yoruluyorum artık.Kalbim yoruldu,ruhum yoruldu.Artık üzülemiyorum bile sonuçlara...
Benim sagligimdan daha önemli. Zaten birgün öylede böylede ölecegiz. :)
..
Abi bu da bir yere kadar yani :) şu genç yaşımda hasta bırakacaklar beni.
serdaracıl
Halil hemen şu anda kovulmalı
bir boboyu alamıyorsunuz
takımdaki golcüler
halil
henrıgue
janko
biri bana bunu açıklasın
http://www.haberciniz.biz/ibbde-vittek-sikintisi-1869176h.htm
sezonu kapattı gibi bir şey o da.
kikiemre198961
10.02.2013, 15:51
Sadri şener alalh belanı versin bu takımın taraftarı empoze edilmiş özeelikle trabzondaki taraftarlar.
Arkadaş yönetimin istifa etmesi şart yada şu adamları kadro dışı bırakın tek taraflı fes edin diyerlerine ibret olsn bişeler yapın vallahi kriz geçiricem.
Her maçda sinirsel bozukluklar geçiriyiroum sizin yüzünüzden şu adama biri dur desin artık
Arkadaşlar, geçen maç ilk dak. 2 gol yeseydik ne olurdu aceba diye düşünmüştük, bugün gördük.
Biz maçları önde forvet eksikliğinden değil, arkada defansda kaybediyoruz.
atomania
10.02.2013, 15:53
halil senol hocada sonra Tolunay hocayi da hedefe aldi
Takıma buradaki insanlar gibi yenilgiye hazmedemeyen, yenilgiden sonra haftasının üzgün geçeceğini bildiği için sahada topu yiyen insanlar lazım. Zokora gibi ruhsuz, takımı satan futbolcu bozuntuları değil.
Soner Albayrak
10.02.2013, 15:53
Ah sana ne demeli Sadri bey.
Başka takımın taraftarıyla ne zaman tartışmaya girsem ''ee Demirören'i sizin başkan seçti'' diye madara oluyorum. Bizi bu durumlara düşürdün ya Allah'ından bul.
O değil de ne kadar geniş düşünen vizyon sahibi taraftarlar olmuşuz.Onca yıldır maç seyredıyorum.Trabzonsporu seyrediyorum.İlk defa mevcut bir kadro önceki hocanın enkazı olarak görülüyor.Başarısız olanlar,takıma ivme kazandıramayanlar şans verilmesi gerekçesiyle eleştiriden muaf tutuluyor.Kadrodakilerin hepsi gidene kadar da enkaz edebiyatı yapılır durur, o arada elbette başarı beklemeyeceğiz. Sonra döneceğiz 2011 de bir kadro vardı Şenol Hoca hepsini dağıttı diyeceğiz. Öyle olmadığını bile bile
mertacar
10.02.2013, 15:54
karşı takım oyuncularını bizimkiler ile kıyaslayamayı veya övmeyi sevmem lakin.
bobo,uche,webo,gekas,uche,umut,almeida,necati,ener amo vs vs..
ligin en kötü forvet hattına sahibiz abartmıyorum.
Emrah Akcagöz
10.02.2013, 15:55
bir boboyu alamıyorsunuz
takımdaki golcüler
halil
henrıgue
janko
biri bana bunu açıklasın
Vittek gene sakatlandı milli takımda gönderilmesi bizim için bir şans.
offf. of.. kafayı yiyecem. yeni bir sayfa açıp umutlanmıştık ama aynı futbolcularla oynayacağımızı unuttuk.
kikiemre198961
10.02.2013, 15:55
#SadriŞenerİstifa twwıttırı olan herkes destek versin yeter tepkini gösterin boş boş konusup kafa patlatmayın icrat yapın
Doğan BULAT
10.02.2013, 15:56
Haftaya çok merak ediyorum haftaya Fener maçında Sadri Şener trübünde olacak mı? Hiç sanmıyorum
mertacar
10.02.2013, 15:57
üye alımı kapatılabiliyorsa bugün durdurulsun bence bide bu gerizekalı şikecilerle uğraşmayalım.
Deniz Tosunoğlu
#SadriSenerIstifa
Oğuzhan Fidan
futbol konuşmaya gerek yok bu ülkede.
yorumsuz6117
Sadri Şener : Boşuna ........ yırtmayın. Ben ne dersem o olur. :)
http://galeri.uludagsozluk.com/93/yarisi-sivas-diger-yarisi-fb-olan-forma_141491.jpg
Siz busunuz işte. Çift takımlılar.
toksoy61
10.02.2013, 15:58
Umut gitsin diye bağıranlar Halil i görünce acaba ne diyorlardır? kusura bakmayın ama taraftar olarak futbolcunun "f" sinden anlamıyoruz.
bu takıma, bu yalaka taraftara, yalaka yönetime aslında düşmek yakışır. bu şehire bu takım bile fazla. dün faruk özak kunduracılarda dolaşıyordu. herhalde aldığı emirler gereği millete yaptığı "hizmetleri" anlatıyordu.
olan şenol hocaya oldu belkide iyi oldu. bu pislik düzenden kurtuldu. bu takım ve yönetim tolunay hocayıda yer benden söylemesi.
brushfield
10.02.2013, 15:58
Şimdi kim istifa etsin. Sırada kim var?
Ilelioglu
10.02.2013, 15:59
http://galeri.uludagsozluk.com/93/yarisi-sivas-diger-yarisi-fb-olan-forma_141491.jpg
Siz busunuz işte. Çift takımlılar.
Tesekkürler iyi bir cevap olmus bu. Tüm zivaslilara gelsin. :)
..
TSemih61
Bu maçı şu Borjan'ın süreye oynamasıyla hatırlayacağım hep. Sinirden öldüm resmen. Tamam zamana oynanırda bu adam abarttı resmen. Olcan da patladı en sonunda gereksiz yere sarı gördü. Çok ayar oldum bu kaleciye.
kikiemre198961
#SadriŞenerİstifa etmeli
Enes Ünal Kaya
Tolga Sİvas Kalecisinin Üzerine Yürümüş Maç Sonu Heralde ..
Janko nun ölüsü 10 tane halil yapar, bu 2*2= 4 kadar açık ve net
Gormeyen kalmasin!!!
75nXDvvUpig
Bu görüntülerden sonra sadri şenerin şike mücadelesine hiç inanasım kalmadı.Hele ki bugün ki mecnun odyakmazla yan yana oldukları görüntüden sonra iyice inanmamaya başladım.Sanki sadri şener bizi aldatıyor, bu seneki başarısızlığı sürekli kupayı,şikeyi gündemde tutarak örtmeye çalışıyor.
Tamam şampiyonluğumuz çalınmıştır, yargıtay onayından sonra hakkımızı arayalım cas'a gidelim ,başka yerlere gidelim de sen önce bu seneki başarısızlığı açıkla başkan.
Umut gitsin diye bağıranlar Halil i görünce acaba ne diyorlardır? kusura bakmayın ama taraftar olarak futbolcunun "f" sinden anlamıyoruz.
bu takıma, bu yalaka taraftara, yalaka yönetime aslında düşmek yakışır. bu şehire bu takım bile fazla. dün faruk özak kunduracılarda dolaşıyordu. herhalde aldığı emirler gereği millete yaptığı "hizmetleri" anlatıyordu.
olan şenol hocaya oldu belkide iyi oldu. bu pislik düzenden kurtuldu. bu takım ve yönetim tolunay hocayıda yer benden söylemesi.
Abi neden sürekli kafamız gerilerde ? Bir futbolcumuz kötü oynasa hemen geçmiş zamandan örnekler veriyoruz. Umut'tan iyi forvet yok mu Türkiye'de ? Lütfen bırakalım artık Umut'u falan. Umut'ta yeteneksizin teki. Bizim ihtiyacımız olan Umut değil.
Sefer A.
10.02.2013, 16:00
Bugün resmen ve alenen Tolunay Kafkasın işgüzarlığı nedeniyle kaybettik maçı.geçen hafta ön liberoda top geçirmeyen Serkan ve defansta başarılı oynayan Celustka ve Emersonun birden kesik yemesi ve bitik yorgun Bamba Zokora tercihleri yenilgiye zemin hazırladı.en kötü 27 puan alırız.
bence de
hele gicik oldugum serkan geçen hafta ön liberoda daha iyiydi sanki, en azindan oyle geldi bize, sag tarafta çok "antipatik" duruyor hep ayni hareketleri gore gore ezberleye ezberleye top ondayken gozumu kapatsam ne yapacagini biliyorum o derece....
Bamba iyiydi Zokora eh iste, ama cech neden oynadi anlamadim bir de evet Celustka oynayabilirdi neden oynamadi anlamis degilim
hatta bugünkü sartlar nedeniyle kesinlikle halil yerine henrique oynamaliydi, hanzo kiro güresçilerin hakkindan ancak boksör henrique gelebilirdi, ciliz halil degil
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 16:00
mesajıma ne oldu...neden silindi...adam gelip sövüyorr bize..onun mesajı duruyor..bizim kji siliniyor...bu nasıl iş...
Onur-Tolga-Colman-Bamba-Soner gerisini gönder.
Zeki niye gidiyor,colman niye kaliyor ?
Furkan Özdem
10.02.2013, 16:01
Provokasyon olacaktır cevap vermeyin eziklere. Adamlar 1 yıl kendi evlerindeki Trabzonspor maçlarını bekliyor normaldir.
Bu sene malesef böyle geçecek. Düşeceği %99 olan elazığ taraftarı bile "Trabzon Kümeye" diye bağırdı. Bazıları böyle küçük şeylere şampiyon havasında bakıyor işte.
İnşallah tekrar yaşanmaz böyle bir sezon...
Bülent AKBULUT61
dünden beri heyecandan yerimde duramıyordum neyse üzerimdeki stres gitti anladımkı boşuna stres yapıyoruz bu takımdan bir şey beklemeyelim bu sene İnşallah kupayı alalım yeter TRABZONSPOR forması bu ligde kalmayı becerir galiba
Cafer Bulur
Senol günes bu macta janko yu getirmeyip halili oynatsaydi onu asmistik.
Senol günes gecen hafta kazanan kadroyu bozup bu hafta yenilseydi onu ipe gererdik,bu bir gercek.
Bu macta tolunayin hatalariyla kaybedildi ama tek suclu o degildi.
Kalecimiz onur alti pasa gelen ortaya cikmayip golü yiyorsa,
Giray futbolu unutmussa nereye pas atacagini bilmiyorsa,
Halil yüzde yüzlük 2 kolü kacirdiysa,
Yasin topu bos kaleye atamadiysa,
Hakem bariz penaltimizi vermeyip bütün takdir haklarini rakipten yana kullandiysa,
Tolunay hoca ne yapsin demeden de edemiyor insan.
Sefer A.
Tövbe Tövbeeeee
ya zivaz ne fuskidur la ??
çarpilacaksam çarpilayim Tövbe yaa
Ömer Sak
10.02.2013, 16:02
Halil hakeme tükür , saldir , küfür et birsey yapta 10-15 mac ceza al daa
Ilelioglu
Kafkas,” Tam oyuncu değişikliklerini yapacağız derken kendi hatamızdan gol yedik. Aslında 2-2’yi yakalayacak pozisyonları hatta öne geçecek pozisyonları bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Bizim kendimizle ilgili bir problemlerimiz var. Ancak bunu da zamanla aşacağız. Taraftara şehre şunu söylüyorum. Maçın hakemine buradan bir şey söylemek istiyorum. Bir taraf oynamaya çalışıyor bir taraf oynamaya çalışıyor. Eğer sen bu kadar tekme atmalarına cesaretlendirirsen olmaz. İş karışır.”ifadelerine yer verdi
http://www.haber61.net/kafkas-macin-ardindan-konustu-138776h.htm
..
Bülent AKBULUT61
Sadri Şener istifa etsinde şimdi değil zamanı var daha arkadaşlar şu zamanda dahada kötu oluyuz
ALDENİRO
10.02.2013, 16:03
şimdi bu hafta nasıl gececek...
öztürk_61
Tolunay açıklama yaptı mı?
Taha Muhammet
Halil'i futbola yönlendireni buna lisans veren federasyonun....
Halil'i futbola yönlendireni buna lisans veren federasyonun....
Vallahi, lisansını yırtıp atmak lazım.
Ilelioglu
10.02.2013, 16:04
Tolunay açıklama yaptı mı?
Yapti, iyi oynamadigimizi oda biliyor ama hakemi de es gecmedi tabi. Es gecilecek cinsten degildi zaten. Cok tekme yedik...
..
Haftaya da halil oynarsa ,tolunay kafkas istifa diye haykıracağım her yerde.
yendigimizde tolunay farki
yenildigimizde senolun enkazi
Emrah Akcagöz
10.02.2013, 16:05
Senol günes bu macta janko yu getirmeyip halili oynatsaydi onu asmistik.
Senol günes gecen hafta kazanan kadroyu bozup bu hafta yenilseydi onu ipe gererdik,bu bir gercek.
Bu macta tolunayin hatalariyla kaybedildi ama tek suclu o degildi.
Kalecimiz onur alti pasa gelen ortaya cikmayip golü yiyorsa,
Giray futbolu unutmussa nereye pas atacagini bilmiyorsa,
Halil yüzde yüzlük 2 kolü kacirdiysa,
Yasin topu bos kaleye atamadiysa,
Hakem bariz penaltimizi vermeyip bütün takdir haklarini rakipten yana kullandiysa,
Tolunay hoca ne yapsin demeden de edemiyor insan.
Tolunay'ı yargılamak için kadroya etki etmiş olması gerek diye düşünüyorum. Mustafa-Emerson ikilisi fena değilken bile Bamba-Giray oynamalı dendi. Aykut yerine Zokora dendi. Bunlar taraftarın idealiydi. Aldık işte idealimizi.
Ayrıca Emre neden oynamaz hala anlayabilmiş değilim.
Fatih Öztürk
10.02.2013, 16:06
Geçen hafta süleyman abay denilen şerefsiz 1461 Trabzon K.Erciyes maçında temsilcimizi ince ince doğramıştır.aynı şerefsiz bu hafta sivasta bizi doğramıştır.bu atamaya nasıl müsade verilir?
Ilelioglu
+ Yendigimizde Ünal Karaman farki, buda eskilerden. Gercekleri görmeyip Senol Hocaya sallayanlara gelsin.
..
Cafer Bulur
Sadri sener de öyle de böyle de gidecek.
Takimin bir forvetini satip forvet almamanin bedelini ödeyecek.
Senol günesi aldigi ahmak,beyinsiz oyuncularla harcamanin hesabini verecek.
Sadri sener gitmezse bu takim asla düzelmez,kurdugu cöplükle beraber gitmeli...
Ali YİĞİT
Abi neden sürekli kafamız gerilerde ? Bir futbolcumuz kötü oynasa hemen geçmiş zamandan örnekler veriyoruz. Umut'tan iyi forvet yok mu Türkiye'de ? Lütfen bırakalım artık Umut'u falan. Umut'ta yeteneksizin teki. Bizim ihtiyacımız olan Umut değil.
İhtiyacın olan kim Berke? Bu takımda her sezon 15 gol ortalaması ile oynarken ana avrat sövülüyordu..
İyi oluyor Halil'i izlemek. Stada annesi gelmiş adamın,oğlunu izlemek için. Bizimkiler koro halinde ana avrat giydiriyorlardı Umut'a.
İyi oluyor gerçekten. Elindeki ile yetinmeyi bilmeyip nankörlük edersen her zaman olduğu gibi böyle sonuçlara katlanırsın.
Bide maçtan önce rahat koyarızcılar vardı. Onlara da selam olsun burdan.
Nereye el sallıyorduk?
Gaziantep maçının bir "gaz" maçı olduğunu ve bu futbolcu müsveddeleri ile takımın hiçbirşey yapamayacıgını defalarca söyledim.
Tolunay gider,Şota gelir o da gider Hami gelir.
Ama Olcan,Halil,Yasin,Henrique,Janko gibi adamlar bu takımda hep yer bulur
Geçen hafta süleyman abay denilen şerefsiz 1461 Trabzon K.Erciyes maçında temsilcimizi ince ince doğramıştır.aynı şerefsiz bu hafta sivasta bizi doğramıştır.bu atamaya nasıl müsade verilir?
Hakem bütün takdir haklarını bugün sivastan yana kullanmıştır.Süleyman Abay tam bir trabzon düşmanıdır.
MDanışmaz
10.02.2013, 16:07
Geçen haftaki oyun Antep'in yumuşaklığından sanırım deplasman maçı için yumuşak bir 11'le sahaya çıktık Serkan geçen hafta orta sahada iyi basıyordu Zokora bu konuda yetersiz kaldı Alanzinho Adrian özellikle Alanzinho ayağında çok top tuttu ve Sivasın sert oyunu hakemin de buna taviz vermesi oyunun kontrolünü almamız engel oldu buna rağmen girdiğimiz pozisyonları atsak yine de kazanabilirdik
karayamayman
Maç zamanı forum yine çalışmadı... Kaç haftadır böyle...
Maça gelince, takım çok kötü, kadro anlamsız, gitmesi gereken elimizde kalan çok adam var. Serkan ve Halilin hala bu takımda oynayabiliyor olmaları üzücü ama...
Bariz bi şekilde federasyon ve hakemlerin üzerimize oynadıkları da bir gerçek...
Enes Ünal Kaya
Haftaya da halil oynarsa ,tolunay kafkas istifa diye haykıracağım her yerde.
Emre Soner Falan Şans Bulur Dedik Oh Be Dedik.
Yine Halili İzliyoruz Arkadaş..
senin yönetimin koyun olur, hakkını aramazsa verilir. bu doğrama işi sene başından beri var zaten
fener maçına cüneyt çakır'ı verirler biz de oturup izleriz
Ilelioglu
Kac haftadir dograniyoruz, sanirim Yönetim sesini cikarmadi Senol Hoca gitsin diye. Simid bagirmaya baslarlar..
..
Zokora gereksiz yere faul yapip ilk golu yememize neden olmusutr sonrasindaki kirmizi kartida cabasi kimse kusura bakmasin boyle vurdumduymaz topcular olamaz
Furkan Özdem
10.02.2013, 16:08
şimdi bu hafta nasıl gececek...
Aynen öyle abi. Antep maçı sonrası uzun zamandır ilk defa 1 hafta boyunca huzur vardı içimde. Yerle bir oldu.
Beklentiyi düşük tutmak lazım. Dün akşam ligde ikinciliği kovalayabiliriz diyordum. Ligde orta sıralarda bitirip hedefimiz kupa olmalı. Onu da kaybedersek ne yapacağız bilemiyorum...
ALDENİRO
Sivasspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor’da maçtan sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oynanan futb.olu beğenmemesine rağmen puan çıkartabilecek pozisyonlar bulduklarını söyledi.
Sivas deplasmanının kolay olmayacağını bildiklerini belirten Kafkas, “Oyunun başlarında sık sık faul yaparak bizi oynatmayacaklarını biliyorduk. Böyle de oldu fakat hakem bu hareketlere seyirci kaldı. İlk yarıda futbolumuzu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda beraberliği yakalayacak, hatta öne geçecek pozisyonlarda bulduk fakat gol atamadık. Eksiklerimiz var. Bu eksikleri gidermek için zamana ihtiyacımız var” dedi.
Maçın hakemleri ile ilgili de konuşan Kafkas, “Biz futbol oynamaya çalıştık, rakip oynatmamaya. Hakemde oynatmamaya çalışan tarafın yanında oldu. Eğer sen bu kadar tekmelere seyirci kalırsan olmaz. Zaten futbol adınada fazla bir şey yoktu” ifadelerini kullandı.
hyasin61
Bazı kişiler için sahıslar kulubun onune gecmıstır,boyle olmasaydı bir birlik coktan olusmustu.
Hoca'yla falan olacak iş değil bu. Takım bitmiş. Şenol Hoca da olsa aynı, Tolunay Hoca da.
Bu takım üzerinden hocalara laf atılmaması gerektiğini ikinci yarı öğrenmiş olacağız. Yani inşallah öğreniriz.
serdaracıl
10.02.2013, 16:09
Hocam bırakalım artık Şenol'u Tolunay'ı. Bu tip çekişmelerin kimseye faydası olmaz
+ Yendigimizde Ünal Karaman farki, buda eskilerden. Gercekleri görmeyip Senol Hocaya sallayanlara gelsin.
..
aynen dogru diyorsun, onu unuttum.
ünal geldiginde de
yendigimizde ünal farkiydi
yenildigimizde senol sucluydu.
kurban olaym habu bizim taraftarlarimiza.
Mustafa Umut
Tatilimiz de zehir oldu..
Furkan Özdem
Zokora gereksiz yere faul yapip ilk golu yememize neden olmusutr sonrasindaki kirmizi kartida cabasi kimse kusura bakmasin boyle vurdumduymaz topcular olamaz
Zokoranın maç boyunca tek bir olumlu hareketi yok. Kırmızıyı da bilerek yedi. Kesinlikle bir sorunu var. Ya yönetimle ya hocayla. 10 kişi oynattı bizi hiç yakıştıramadım...
kikiemre198961
TRABZONSPOR 2-1 İBB BRAVO BEYLER
İBB 1 sıfır yeniyordu maçı 2-1 çevirmiş uşaklar
U18 takımı üst üste 14. cü galibiyet bunlar görülmüyormu al bu takımı komple yukarı daha iyi top oynamazlarsa adam deyilim
Cafer Bulur
10.02.2013, 16:10
1 cicekle bahar gelmeyecekti öyle de oldu.
Gecen hafta farkli kazandiktan sonra havaya girdik ama boyumuzun ölcüsünü aldik.
Ben haftalar önce diyordum bu takim yeniden yapilanmali ve yeniden kurulmali diye.
Cünkü bu takimin temelinde sadri sener gibi gayriciddi bir baskan oldugu sürece iflah olamayiz.
Eger bu baskan takima doldurdugu oyuncularla halen daha görevde kalabiliyorsa Trabzonspor bitmis demektir.
yıldırım demirörenin talimatıyla tüm hakemler bize karşı bu sene hertürlü pisliği yapıyor
demirörenin tek amacı trabzondan kurtulmak amaçları tarbzonu küme düşürmek farkındaysanız 1-2 maç hariç her maçta hakemlerin bize karşı bir kini var hep haksızlık yapıyorlar çok rahat kart çıkartıyorlar
oyuncularımızı sindiriyorlar tek neden yıldırım demirörendir
İhtiyacın olan kim Berke? Bu takımda her sezon 15 gol ortalaması ile oynarken ana avrat sövülüyordu..
İyi oluyor Halil'i izlemek. Stada annesi gelmiş adamın,oğlunu izlemek için. Bizimkiler koro halinde ana avrat giydiriyorlardı Umut'a.
İyi oluyor gerçekten. Elindeki ile yetinmeyi bilmeyip nankörlük edersen her zaman olduğu gibi böyle sonuçlara katlanırsın.
Bide maçtan önce rahat koyarızcılar vardı. Onlara da selam olsun burdan.
Nereye el sallıyorduk?
Gaziantep maçının bir "gaz" maçı olduğunu ve bu futbolcu müsveddeleri ile takımın hiçbirşey yapamayacıgını defalarca söyledim.
Tolunay gider,Şota gelir o da gider Hami gelir.
Ama Olcan,Halil,Yasin,Henrique,Janko gibi adamlar bu takımda hep yer bulur
Abi Umut tam anlamıyla santrafor mu?
Bize lazım olan, top taşıyabilen,sırtı dönük ve aynı zamanda güzel kafa vurabilen bir santrafor.
hyasin61
10.02.2013, 16:12
sag bekte celustka orta alanda colmanın yanına ya serkan ya da soner ıle baslamalıydık.Su bır gercek kı Zokora onde oynamadıgı ıcın ne topla cıkabılıyor ne de takımın hızla cıkmasına ızın verıyor.Gecen haftayı farklı kılan serkan-colman ıkılısının onde basıp donen topların cogunu alması ve hızlı cıkmasıydı
kikiemre198961
10.02.2013, 16:12
TRABZONSPOR 2-1 İBB BRAVO BEYLER
İBB 1 sıfır yeniyordu maçı 2-1 çevirmiş uşaklar
U18 takımı üst üste 14. cü galibiyet bunlar görülmüyormu al bu takımı komple yukarı daha iyi top oynamazlarsa adam deyilim
şu takımından 3 4 oyuncu alın artık tolunay hoca zamanında gs de bulent korkmazın üstlendi görevi üstlendi resmen idare et hoca hesabı
Hocam bırakalım artık Şenol'u Tolunay'ı. Bu tip çekişmelerin kimseye faydası olmaz
benimde asil demek istedigim bu aslinda.
tutturmusuz hocalara suc bulmayi, onlari asip kesmeyi.
sorunun dibine inmeliyiz. her yenildige maglubiyette baskalarina laf yetistirene kadar önümüze bakmaliyiz.
Fatih Birinci
10.02.2013, 16:13
Arkadaslar nerden baslıcamı bılmıyorum.burda mustafa ve emersona küfür edenler gırayın ve cech ın hatalarını görmüştür ınsallah.zokora serefsızı derhal kadro dısı bırakılmalı adam resmen takımı sabote ettı.colman bıseyler yapmaya cabaladı ama kımse ona ayak uyduramadı.halıl senı sadece allaha havale edıyorum butun ts camıası adına.allahtan kork o paralar sana haram olsun.
Kımse kusura bakmasın hakemı bahane etmeyın yasın 2metreden de topu dısarı atıyosa kımse hakem konusmasın hakemın tek hatası tolunay hocanın dedıgı gıbı sıvas cok sert oynadı hakem müsade ettı buna.
Tolunay kafkasa kımse laf soylemesın bu futbolcular senol gunesın eserıdır ama ben ınanıyorum kı tolunay kafkas ıle güzel günler yakındır.bana göre 10 kısı kaldıktan sonra ıyı top oynadık takım üzerınde kesınlıkle etkısı var daha 2hafta olmasına ragmen.tolunay kafkasa sonuna kadar ınanıyorum ve güvenıyorum. Halıl,zokora,cech,serkan derhal kadro dısı bırakılmalı.gıray daha hazır degıl yedek bırakılmalı.
grigandalf1967
bu sene hakemlerde bize karşı ince ince çalışıyor beyler.işimiz zor
Furkan Özdem
yıldırım demirörenin talimatıyla tüm hakemler bize karşı bu sene hertürlü pisliği yapıyor
demirörenin tek amacı trabzondan kurtulmak amaçları tarbzonu küme düşürmek farkındaysanız 1-2 maç hariç her maçta hakemlerin bize karşı bir kini var hep haksızlık yapıyorlar çok rahat kart çıkartıyorlar
oyuncularımızı sindiriyorlar tek neden yıldırım demirörendir
Demirören bizi düşürmeye çalışıyorsa takım da oyununu oynayacak. Hakemden önce takıma bakmak lazım. İyi oynarsın hakem kötü kararlar verir anlarım. Ancak şu an durum farklı...
Ali YİĞİT
Tolunay hoca ilk geldiğinde takımdan en az 6 futbolcuyu kadro dışı bırakması gerekirken,yine aynı futbolculara güvenip sahaya sürme cesaretinde bulundu.
Yönel gençlere bak kimsenin gıkı çıkıyor mu?
Masaya vuracak adam istediniz,istedik.. Al işte geldi o adam hadi vursun masaya yumruğunu. Yapsın böyle bişey gidip alnından öpeceğim onu
Sefer A.
10.02.2013, 16:14
Bedava kombine alan birisi takımı istifaya davet edebilir mi ?
Hangi istanbul takımı bedava kombine veriyor ?
Şu durum bize yakışmıyor.
suçlu ilan edilirsin sen simdi, hatta edilmissindir bile belki, aman sus :)
Hakem bütün takdir haklarını bugün sivastan yana kullanmıştır.Süleyman Abay tam bir trabzon düşmanıdır.
bu sene tüm hakemler trabzon düşmanı
zaferyıldız
haftaya şikecileri yenip,sonra türkiye kupasını alsak efsane sezon olur !
o kadar yani!
şu anda türk futbolunun yönetimi ne ki ? trabzonsporun yönetimi ne ki? ne olalım !
Sercan Keleş
O Halil Denen adam Yüzünden Trabzonda ortalama Yaşam Süresi Düşüyor. Halille büyüyen Jenerasyon 60 yaşı geçemez.
Emrah Akcagöz
10.02.2013, 16:15
Süleyman Abay İstanbul bölgesi hakemi.
Arif Timurcioğlu
Arkadaslar nerden baslıcamı bılmıyorum.burda mustafa ve emersona küfür edenler gırayın ve cech ın hatalarını görmüştür ınsallah.zokora serefsızı derhal kadro dısı bırakılmalı adam resmen takımı sabote ettı.colman bıseyler yapmaya cabaladı ama kımse ona ayak uyduramadı.halıl senı sadece allaha havale edıyorum butun ts camıası adına.allahtan kork o paralar sana haram olsun.
Kımse kusura bakmasın hakemı bahane etmeyın yasın 2metreden de topu dısarı atıyosa kımse hakem konusmasın hakemın tek hatası tolunay hocanın dedıgı gıbı sıvas cok sert oynadı hakem müsade ettı buna.
Tolunay kafkasa kımse laf soylemesın bu futbolcular senol gunesın eserıdır ama ben ınanıyorum kı tolunay kafkas ıle güzel günler yakındır.bana göre 10 kısı kaldıktan sonra ıyı top oynadık takım üzerınde kesınlıkle etkısı var daha 2hafta olmasına ragmen.tolunay kafkasa sonuna kadar ınanıyorum ve güvenıyorum. Halıl,zokora,cech,serkan derhal kadro dısı bırakılmalı.gıray daha hazır degıl yedek bırakılmalı. Abi bu iş futbolcu işi değil yönetimi yollamadıkca bize iyi futbol izlemek haram.
oyunun bazı bölümlerinde hiç de fena değildik özellikle ceza sahası önünde yapılan güzel paslaşmalar bizi pozisyona soktu halil kazması 2 sefer kaleciyle karşı karşıya kaldı beceremedi ki becereceği de yok bi top direkten döndü zoko reisin hareketi bence direk kırmızı olmalıydı ama olcan da yerden kalkamadı ki bunlara kart veremedi hakem dedim demeye de devam edeceğim
1 - kadro hiç fena değildi AMA BARİZ FORVET SIKINTIMIZ VAR viteği bu takımdan göndermek (ki bence şu an için içlerinde en iyisiydi) forvet yokluğunda takıma ihanettir bunun başka bir açıklaması yok
2 - Maç kazanabilmemiz için colman-adrian ve alanın maçı kazanmak istemesi yeterli bugün bence istemediler
3 - Haftaya ezikleri kesinlikle yeneceğiz hiçbir maçtan bu kadar emin olmamıştım
Janko milli takımda gol atmış ölüsü halilden canlı oynar neden bu adama hiç şans verilmez....Bu emrenin üstünde neden durmaz tolunay hoca hani gençlere şan veriyodu...Emersonun kötüsü bile cehcten iyidir bu adamın kadroya girememesi anlaşılmaz..Yeni sahalar dönmüş bir giray..Afrika kupasından yeni gelmiş zokora.bambaya hemen forma verilirmi..Celutska sağ bekte serkandan daha iyi keşke serkanı orta alanda oynatsaydı...İşin özü bu takım geçen hafta galip gelince bize şirin geldi ama bunlarla yola çıkan şaşı kalır..
Ali YİĞİT
Abi Umut tam anlamıyla santrafor mu?
Bize lazım olan, top taşıyabilen,sırtı dönük ve aynı zamanda güzel kafa vurabilen bir santrafor.
Umut tam bir santrfor değil ama yanında oynayan adamı çok rahat gol pozisyonuna soktuğunu gerek Gökhan Ünal kazmasıyla,Gerek Teofilo ile gerekse Burak ile defalarca izledik.
Şimdi Galatasaray'da oynuyor bu adam 10 golü var sanırım.
Takımda en çok gol atan adamın kim ve kaç tane atmış onu söyle bana.
amasya0561
10.02.2013, 16:16
bu sene hakemlerde bize karşı ince ince çalışıyor beyler.işimiz zor
sadece bu sene ile kalacaklarını sanmıyorum bundan böyle.
Oyuncularımızıda gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum.
Zamanla oyunlarınıda oturtacaklarına inancım tam.
bu haftada şikebahçeyi rahat yeneriz diyorum.
Sefer A.
Ya hakem zaten bastaa belliydi bole yapacagk goz yumdu cogu poziyona hadi simdi tolunay hoca o masaya vurduvukonusmadaki konusmayi yapsin yapmaz cunku o tff tarafindan tarafindan trabzonspor hocaligina sartli izin verildi git ama konsu.a kupa isteme ulan sen misi trabzonsporlu tolunay hoca..
:alkış:
ama biraz daha bekleyelim durun bakalim
grigandalf1967
haftaya yönetim mönetim kalmaz.
serdaracıl
10.02.2013, 16:17
Tolunay hoca ilk geldiğinde takımdan en az 6 futbolcuyu kadro dışı bırakması gerekirken,yine aynı futbolculara güvenip sahaya sürme cesaretinde bulundu.
Yönel gençlere bak kimsenin gıkı çıkıyor mu?
Masaya vuracak adam istediniz,istedik.. Al işte geldi o adam hadi vursun masaya yumruğunu. Yapsın böyle bişey gidip alnından öpeceğim onu
Aynen hocam. Aynı adamlar yine sahada. Al işte gençleri oynat. Ne var halilde anlamadım ki
Cafer Bulur
10.02.2013, 16:18
Hakemlerin bizi dogradigi dogrudur ama bunda gercek sorumlu bizim pasif oyunculardir.
Hakeme itiraz etmesini bile bilmeyen bu oyuncular toplulugu sezon sonunda mutlaka temizlenmelidir.
Bu takimda memur anlayisi ile oynayan oyunculari göndermedigimiz sürece basarisiz olmaya mahkumuz.
İ. SARAL
emerson-bamba lütfen artık bu 2 li oynasın defansta 2 mt ye pas atamayan oyuncu görmek istemiyorum sahada. giray yaş olmuş 28 hala yanındaki adama pas vermeyi öğrenemedi bundan sonrada öğrenmesi imkansız. ilk gol giray-halil-cech hediyesi 2. gol tamemen girayın hatası o golde bambanın hiç suçu yok. artık halil oynayacağına emre oynasın henrique oynasın ama halili o sahada görmeyelim artık. giray oynayacağına karmil oynasın hiç değilse pas verebiliyor
ALDENİRO
oyunun bazı bölümlerinde hiç de fena değildik özellikle ceza sahası önünde yapılan güzel paslaşmalar bizi pozisyona soktu halil kazması 2 sefer kaleciyle karşı karşıya kaldı beceremedi ki becereceği de yok bi top direkten döndü zoko reisin hareketi bence direk kırmızı olmalıydı ama olcan da yerden kalkamadı ki bunlara kart veremedi hakem dedim demeye de devam edeceğim
1 - kadro hiç fena değildi AMA BARİZ FORVET SIKINTIMIZ VAR viteği bu takımdan göndermek (ki bence şu an için içlerinde en iyisiydi) forvet yokluğunda takıma ihanettir bunun başka bir açıklaması yok
2 - Maç kazanabilmemiz için colman-adrian ve alanın maçı kazanmak istemesi yeterli bugün bence istemediler
3 - Haftaya ezikleri kesinlikle yeneceğiz hiçbir maçtan bu kadar emin olmamıştım
hlil oynarsa hiçbir maçın garantisi yoooooooooook...
vendercan
Tarihe bir not düşmek isterim!!!
Bu maçı Tolunay verdi!!!
Sen 2-3 aydır takımda olmayan adamları, ilk onbire koy, diğer oyuncuların yerini değiştir.Sonra o takımdan omuz omuza dayanışma bekle?!.Yok yaa...
Amerika'yı Tolunay yeniden keşfederse; yandık hem de ne yandık!.. 2 yıldır Trabzonspor'a zerrece faydası olmayan Henrike'ye kurtarıcı rolü vermek,ölmüş Halil'i yeniden diriltmeye çalışmak,yok Cehch, yok Emerson denemeleri...bu Trabzonspor'u batırır?!.
Bu takımda Onur ve Colman hariç bütün oyuncular vasat!!!Onur ve Colman hariç hepsine güvenilmez!!!Diğer oyunculardan işe yararları ayırıp yola devam etmeli!!!Yoksa Şenol Hoca gibi her oyuncuya 'mavi boncuk' dağıtılacaksa battık!..Olgunlaşmış kelleler kesilmeli...Kesilmezse bedelini Trabzonspor çok ağır öder!..
Evet, komisyoncu yönetimin yatacak yeri yok!!!
Dilim varmıyor ancak bu kafayla gidilirse ligde' en ruhsuz futbol 'oynayan takım olarak küme düşebiliriz!!!
haftaya yönetim mönetim kalmaz.
İnşallah yanılırım ama göreceksiniz tepki falan olmayacak. Bu takım kümeyede düşse alan razı veren razı.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.