Orijinalini görmek için tıklayınız : 21. Hafta | Sivasspor 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
asilhamsi
10.02.2013, 20:49
1461 gol yedı.takımın hepsı yenılgıyı hazmedemedı hakemın uzerıne yuruyorlar.
ıste bızım ıstedıgımız bu.yenılgıyı hazmedemeyen oyuncular.
Sızın canınız sagolsun.koclarım benım.
Ben hazmettim.Elazığlıda bunu yaptı böyle giderse bursalısı da antalyalısıda ankaralısıda bunu yapacak. İnsanları mutlu etmeye devam ediyoruz ya bakalım hayırlısı
Böyle olur ruhu ile oynayan Mustafa Yumlu varken daha kendine güveni olmayan Girayı oynatırsan her takım bize aynı şeyi yapar. Bide bıyıklı olcan var sanırsın muhteşem yüzyılda oynuyor. orta sahadan vuruyor bune ciddiyetsizliktir.
Böyle olur ruhu ile oynayan Mustafa Yumlu varken daha kendine güveni olmayan Girayı oynatırsan her takım bize aynı şeyi yapar. Bide bıyıklı olcan var sanırsın muhteşem yüzyılda oynuyor. orta sahadan vuruyor bune ciddiyetsizliktir.
:D İnşallah muhteşem oynar ne diyelim
asilhamsi
10.02.2013, 20:53
Net bir sey soylemek istiyorum.
Yonetim tamamen bir tiyatro oyunu oynamaktadır.
Sike sureci umurlarında dahi degil.Sadece umursuyormus gibi gozukerek tepki azaltıyorlar.
Sadrı hukumet yalamasıdır.
YONETIM ACIK VE NET IHANET ICERISINDEDIR.
SENOL GUNES BUNLARI BILIYOR FAKAT DAHA KOTU SEYLER OLMASIN DIYE SOYLEMIYOR.
SENOL GUNESTEN BASKA SIKE HAKKINDA KONUSAN YOK.
YONETIM ACILEN ISTIFA..
Yönetimin ihanet içinde olduğunu ben 2011 yılı sonunda yazmıştım ve burada inanılmaz eleştriler almıştım. Bugün sahaya bir tane Trabzonlu oyuncu çıkmadı arkadaşlar. Sahaya sayısı belli olmayan sayıda yabancı oyuncu ile çıktık. Yahu futbol lisans ve pasaport ile oynanmaz futbol yürek ile oynanır. Sahaya en az 6 tane Trabzonspor ruhu taşıyan oyuncu çıkarmadıktan sonra işte bugünkü gibi sahada yok olur gideriz...
O fotograftan sonra sadi Şener'in o koltukta kalmaması lazım. Helal olsun baskana iyi uyuttu taraftarı. Bu görüntüler sike davasında damimi olmadığının göstergesi. .. iyi uyutulduk.
asilhamsi
10.02.2013, 21:00
Devrim yapma zamanı ne yapabiliriz bu hukumet yalaması yalancı yonetimi devirmek icin.
Senol Gunes i nasıl baskan adayı yapabiliriz?
Bence bunu konusmalıyız.
yatmaztara
10.02.2013, 21:01
o değilde resmen yenilmişiz ya, maç olduğunu bile unutmuştum.
Bu arada maçı yöneten hakem amatör ligde bile maç yönetemez. Bu kadar futboldan bi haber hakem görmemiştim....
Selçuk Aydın61
10.02.2013, 21:09
halilden hiçbir halt olmaz maç 3-0 ken ancak gol atar....
Tolunay hocam; Henrique'yi yollatmadın,A.Karmil'in yüzüne bakmıyorsun,Sercan'a gitsin dedin,1461 takımına bakmıyorsun,Avrupalardan ne oldukları belli olmayan 2 genç aldın bu adamların Trabzonspor ile ne ilgileri var belli değil,Serkan-Halil bu takımda miyadlarını doldurdu sen onlardan medet umuyorsun. Futboldan, senin kadar bende bu taraftar da anlıyor. Yukarıda yazdıklarımı yapacaksan bavulu hemen topla git...
Kaleye ilk şutumuz 62. dakikada atıldı. Rakibe her pozisyonda pas verdik. Resmen sahada çimlere gömüldük. Bu utanç tablosu Sadri Şener'in...
Ali İhsan
10.02.2013, 21:20
Demagoji olsun diye yazmıyorum.
Yönetimi hocası ve futbolcusuyla 1461 bu sezon bizim yerimize süper ligde oynasa en az 30 puan toplardı.
Bizim Trabzonspor 1461'in 1.ligdeki puanını toplayamazdı...
mehmets29
10.02.2013, 21:22
takımda iyi oynasa da kaybetse tamam, üzülmeyelim ama rezalet durumda birçok futbolcu. sivaslıların en yavaş şutu=bizim en hızlı şutumuz nerdeyse. bilmiyorum afedersiniz ama futbolcularımızın bazıları geceden çok mu çalıştı ciddi diyorum. hakem de yine yorum hakkını karşı taraftan yana kullandı bence. psikoljimi bozdu bu takım. sinirli bi adam oldum. genç yaşta saclarım döküldü. dortmund gibi olmak çok mu zor.
mehmets29
10.02.2013, 21:23
parayla işi olmayan, ola bile Türkiye'de iş yapmayan başkan lazım. holdinglerime cephe alırlar düşüncesinde korkak adamlar olmamalı, göstermelik konuşmalar yapan adamlar. şenol güneş gerçekten de başkan olmalı trabzonspora.
arifberkay
10.02.2013, 21:24
Karı satıcısıyla çekilen foto yenilgiden daha ağır olmuş
kani6161
10.02.2013, 21:26
Kaleye ilk şutumuz 62. dakikada atıldı. Rakibe her pozisyonda pas verdik. Resmen sahada çimlere gömüldük. Bu utanç tablosu Sadri Şener'in...
43 de attık ilk şutu... takip ettim oradan biliyorum
HIRCINBEY
10.02.2013, 21:28
7 Yaşında oğlum var koyu trabzonsporlu birlikte maç izliyoruz halilin mal olduğunu o bile söylüyor. Karşı karşıya pozisyonu ben bile atabilirdim diyor.
Bizim hocalar 3 hoca şenol,ünal,tolunay bunu göremiyor aq. Ne günlere kaldık evsahibi deplasman farke etmiyor akhisar bile bizden üç puan almaya geliyor. Büyük takımız vesselam.
İlhan havhav balcicek pamirin programında suan ..tesvik eskiden cok dogalmıs da mışş..ben tvde görmeye dayanamıyorum bu pislikleri bizim baskan dost gibi resim cekiliyor,muhabbet ediyor ..sadriyi sadece basiretsiz zannediyordum ama meger bazı seyleri yaPmak istemiyormus..
43 de attık ilk şutu... takip ettim oradan biliyorum
Farketmez bence... Halil efendi karşı karşıya topa bile vuramıyor...
cakalkerem
10.02.2013, 21:36
eğer gerçekten 26 maçtır para ödenmiyorsa (maç başı) bu yönetim den bir halt olmaz.....Zokora'nın parasını alamadığı için oynamak istenmediği söyleniyor...Bamba da onun kankası...bugün nal topladılar.....
HIRCINBEY
10.02.2013, 21:36
Giray, Mustafa,Emerson, Cech, Serkan, Volkan, Henriq, sapara,Yasin, Janko ve özellikle halil kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. Yönetimin kaliteli dediği takımın kadrosunda çoğu neredeyse ilk on bir oynuyor her maç. İçlerinde sadece giray ve mustafa diğerlerine göre iyi niyetli olmalarından dolayı bir tık daha önde ama yetenek yok malesef..
eğer gerçekten 26 maçtır para ödenmiyorsa (maç başı) bu yönetim den bir halt olmaz.....Zokora'nın parasını alamadığı için oynamak istenmediği söyleniyor...Bamba da onun kankası...bugün nal topladılar.....
Kusura bakmasınlarda onlarda parayı hakedecek hiçbirşey yapmadılar. Emeğin karşılığı verilsin elbette, hatta alnının teri kurumadan verilsin de şimdi bu parayı sorun eden takımı bu hale getirmiş olduğu halde kazan kaldıran oyunculara hak veremıyorum
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 21:38
takımda iyi oynasa da kaybetse tamam, üzülmeyelim ama rezalet durumda birçok futbolcu. sivaslıların en yavaş şutu=bizim en hızlı şutumuz nerdeyse. bilmiyorum afedersiniz ama futbolcularımızın bazıları geceden çok mu çalıştı ciddi diyorum. hakem de yine yorum hakkını karşı taraftan yana kullandı bence. psikoljimi bozdu bu takım. sinirli bi adam oldum. genç yaşta saclarım döküldü. dortmund gibi olmak çok mu zor.
senin mi benim mi renktaş acep psikilojisi bozuldu...hafta sonu gelmesin diye dua ediyor hanım ve çocuklar artık evde...yemin ederim terör havası estiriyorum resmen...misafir gelecekti öyle bir öfkeyle hayır gelmeyin demişim ki kendim bile şaşkınım hala...ben anlamıyorum bu takımın neyi var neden oynamıyorlar...tamam yeteneksiz topçularımız var ama bu kadar da kötü değiller...birşeyler dönüyor ama ne...her hafta hakemler doğruyor ne yönetimde ses var ne futbolcularda ne de trabzon şehrinde...nedir ne var bir çözebilsek...yukardakiler kimlerin kellesini istiyor...kimlerin ipini çekiyorlar bilmiyoruz ama bildiğim bir şey var bu takım bı kadar kötü top oynamaz yenilir yener ama bu kadar vurdumduymaz olamaz...topçulara birileri birşey diyor sanırım oynamayın diye...ben bunu çıkarıyorum bu durumdan...biraz ağır bir itham ama başka ne var sebep var...çözebilen banada bir açıklasın lütfen...
isyan6161
sadrı sener ve saz arkadasları faruk ozakıda alıp gıdın dusun artık su klubun yakasından burası babanızın cıftlığı değıl..ısı bozulan ts baskan oluyor arkadas..trabzonlu sende uyanık ol artık donen fılmlerı gor sıyeset ve kokusmusluk kırlı ılıskıler,para ıcın cıkar ılıskılerı almıs basını gıdıyor..kımsenın trabzonluda umrunda değıl trabzonsporda ac artık gozunude tepkısz kalma
Erdal DİLEK
Bizdede biraz hata var gibi uefa fifa tff ye yapılan protestodan önce başkana bir protesto gerek, bir izah etsin bakalım espri yapmadan leveny bıcakcıyı zafer önder ipekin avukatını şikecilerle verilen pozu
salihismet
10.02.2013, 21:39
Tolunay hocam; Henrique'yi yollatmadın,A.Karmil'in yüzüne bakmıyorsun,Sercan'a gitsin dedin,1461 takımına bakmıyorsun,Avrupalardan ne oldukları belli olmayan 2 genç aldın bu adamların Trabzonspor ile ne ilgileri var belli değil,Serkan-Halil bu takımda miyadlarını doldurdu sen onlardan medet umuyorsun. Futboldan, senin kadar bende bu taraftar da anlıyor. Yukarıda yazdıklarımı yapacaksan bavulu hemen topla git...
Bu yönetimin artik mutlaka gitmesi lazim, ancak 1461 den oyuncu alinmasi bu asamada yanlis olurdu, cünkü bu
sistemin icinde onlarda yok olup giderdi. Onlarin oynayabilecekleri sistemi hazirlamadan Baris Memis veya digerleri
gibi onlarda yok olup giderler. Tolunay genclere önem verebilir, fakat Trabzonsporda görev alayim
diye ilkelerinden ödün verirsen Senol hocayi yiyen bu yönetim senide yer.
Ozan Yazıcı
10.02.2013, 21:40
http://www1.picturepush.com/photo/a/12158949/640/12158949.jpg
Başkana toz kondurmayan birisi şu resmi açıklayabilir mi ?
Bu fotoğraf bugün çekildiyse yazıklar olsun öyle başkana..
Güzel günler göreceğiz.
Güneşsiz günler....
hüseyin1975
10.02.2013, 21:41
Ligde bir hedefimiz kalmadi.
Bundan sonra umarim 1-2 genc kazandirilir takima.
Ndoye denen adamı aldırsaydılar başkana bugün 12 puan daha yukarılardaydık
hüseyin1975
10.02.2013, 21:43
O ortadaki cocuk kim?
Hastami kardesimiz?
Cok zayif duruyor vallahi.
cakalkerem
10.02.2013, 21:45
gs stadı yıkılıyor
FC-ST-PAULI-61
10.02.2013, 21:48
Ndoye denen adamı aldırsaydılar başkana bugün 12 puan daha yukarılardaydık
Aynen öyle.
HIRCINBEY
10.02.2013, 21:49
http://www.haber61.net/trabzonspor-sivasa-gitti-2166g-p3.htm Burada başkanın giydikleri tutuyor güncel resim olması olası.
HIRCINBEY
10.02.2013, 21:52
Sırf şikeciler dört gözle bekliyor diye hoca dahil (senol hoca)kimsenin istifasını istemiyordum ama artık yönetimin de değişmesi şart oldu.
Erdal DİLEK
10.02.2013, 21:52
Bu takım düşer, başkanda bunu istiyor, demirören sadri takımı düşür sucu benim üstüme at bana birşey olmaz nasılsa demiştir.
Sefer A.
10.02.2013, 21:59
gs stadı yıkılıyor
ne oldu ki ? anlamadim
ne oldu ki ? anlamadim
yenmişler onu demek istiyor.Gollerde bizim ex golcüden
Erdal DİLEK
10.02.2013, 22:01
Hala n doye dieynler var yahu sorun futbolcu sorunu değil baş bozuk başşşşş. Başkan şikecilerle saf tuttu
Herkese iyi akşamlar,
Maç sırasında bulunduğum ortamda yayın olması nedeniyle biraz baktım.
Skorun oluştuğu bölümü izledim.Ne maçıon başını ne de sonunu izlemedim.
Ben sizlere 2.golle ilgili düşüncelerimi söylemek istiyorum;
Sivas takımı defans ve orta sahamıza baskı yapıyor..Az buz sayılmaz,iyi pres yaptılar.
Amma,Trabzonspor gibi bir "büyük takım" o presle topu kaptırıp mahalle takımı gibi gol yiyemez !Ama yedi işte!
Stoper oyun kuramıyor,orta saha top almıyor..Üstüne rakip de iyi pres yapıyor ve atak yapmadan gol atıyor.
Yeniliyoruz ama yenilmekle kalmıyoruz,çok aciz durumlara düşüyoruz..
Benim asıl üzüldüğüm de bu..
Haftalardır diyorum;bu takım ligin en kötüsü!
Steril61
10.02.2013, 22:16
Tolunay hocadan radikal kararlar almasını beklerdim. Alt yapıdan şöyle 5-6 oyuncu alıp Trabzonsporda oynama hevesi olmayanları kadro dışı bırakmasını isterdim. Maalesef o da günü kurtarmanın peşinde. Ona üzülüyorum.
Vehbi Sancak
10.02.2013, 22:23
takımın ruhu gitmiş, Tolunay'ın bunu getireceğine inanıyorum
tek korkum yeni yönetimin Tolunay ile çalışmak istememesi,
inşallah Tolunay devam eder, yönetim gidecek lamı cimi yok
ayrıca, şehir Serkan ve Halil gibilerini hakediyor
lakin Trabzonspor'da yerleri olmamalı
nefret ediyorum nefret nefret
aynen diğer arkadaşların yazdığı gibi benimde psikolojim bozuk artık
o şehirden öyle vekiller çıkıyorsa, az bile bize
Ersun yenal doneminde 3-0 biten yine boyle bir macimiz vardi orta sahada hafif siklet teknik oyuncularla bu kadar olur gunumuz futbolunda adrian alanzinho olcan ayni anda oyuna baslayamaz ucunden biri ilk onbirde oynayabilir diyerleri sonradan girebilir
Alemdar61
10.02.2013, 22:28
Bu forumda az yazıyorum..
Bundan yaklaşık 6-7 ay evvel yazdığım yazıda, Trabzonspor'un kadrosunun Ligde ilk 6-7 içine giremeyeceğini, kadro kalitesi olarak Trabzon'un PTT 1.Lig'de ilk 5 mücadelesi verecek seviyede olduğunun altını çizmiştim..Arkadaşlar teveccüh gösterip yazıma hakaretlerle cevap vermişlerdi..
İşte Manzara bu kadar kötü..
ŞENOL GÜNEŞ GİTMEMİŞTİR.. KAÇMIŞTIR..
SİSTEMDEKİ EN BÜYÜK AKTÖRLERDEN BİRİSİ ŞENOL GÜNEŞ'DİR..
BU TAKIMIN BU HALE GELMESİNDE 1. SORUMLU ŞENOL GÜNEŞ'DİR..
TRABZONSPOR'U SOYUP SOVANA ÇEVİRDİLER.. BİLGİSAYARDA BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR ARKADAŞ !!! VALLAHİ DE OLUR BİLLAHİ DE OLUR..
ESAS VURGUN ŞİMDİ BAŞLIYOR..
ŞENOL GÜNEŞ BAŞKAN OLACAK..VURGUN DEVAM EDECEK..
Sadri mamalandı..
Şimdi sırada Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzon'daki simsarların karnını doyurmaya geldi.. Trabzondaki karınlar doyacak..100.000 TL parayı bir arada göremeyenler 2-3 milyon euroluk transferler yapıp yolunu bulacak..
Yaşasın vurgun düzeni..Yaşasın Trabzon..
brushfield
10.02.2013, 22:32
Bu forumda az yazıyorum..
Bundan yaklaşık 6-7 ay evvel yazdığım yazıda, Trabzonspor'un kadrosunun Ligde ilk 6-7 içine giremeyeceğini, kadro kalitesi olarak Trabzon'un PTT 1.Lig'de ilk 5 mücadelesi verecek seviyede olduğunun altını çizmiştim..Arkadaşlar teveccüh gösterip yazıma hakaretlerle cevap vermişlerdi..
İşte Manzara bu kadar kötü..
ŞENOL GÜNEŞ GİTMEMİŞTİR.. KAÇMIŞTIR..SİSTEMDEKİ EN BÜYÜK AKTÖRLERDEN BİRİSİ ŞENOL GÜNEŞ'DİR..BU TAKIMIn BU HALE GELMESİNDE EN BÜYÜK SORUMLU YİNE ŞENOL GÜNEŞ'DİR..TRABZONSPOR SOYULMUŞTUR..
ESAS VURGUN ŞİMDİ BAŞLIYOR..
ŞENOL GÜNEŞ BAŞKAN OLACAK..VURGUN DEVAM EDECEK..
Sadri mamalandı..
Şimdi sırada Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzon'daki simsarların karnını doyurmaya geldi.. Trabzondaki karınlar doyacak..100.000 TL parayı bir arada göremeyenler 2-3 milyon euroluk transferler yapıp yolunu bulacak..
Yaşasın vurgun düzeni..Yaşasın Trabzon..
Ben Sadri Şener'e çok güvenmiştim. Farklı olduğunu düşünmüştüm. Tıpkı 3 kez oy verdiğim Recep Tayyip Erdoğan gibi bana bu yaşımda büyük bir hayat dersi verdiler. Ki bu ders dünyaya bakışımı tamamiyle değiştirdi.
serdaracıl
10.02.2013, 22:36
Hala n doye dieynler var yahu sorun futbolcu sorunu değil baş bozuk başşşşş. Başkan şikecilerle saf tuttu
Sorun tam olarak futbolcu sorunu. Hoca gitti bahanekalmadi derken şimdide yönetim mı bahane. Yönetim de gider ama bu reziller yine top falan oynamaz
Alemdar61
10.02.2013, 22:38
Bu taraftar Sadri Şener'i mumla arayacak..Esas soyguncu ve vurguncu takımı arkada sırasını bekliyor..
Yönetimin transfer yapacak parası yok, 40 milyon euroyu iç ettiler..Ellerindeki kadroda dağıldı..70-80 milyon euroluk kaynak yok edildi..
Esas ve son yağma arkadan geliyor..Trabzon lobisi aç kaldı..Onlarda beslenmeli..Herkese kemik atmaları lazım..
Sonrası allah kerimdir..
Mehmet Ç.
10.02.2013, 22:38
Artik ayip ama.
Bütün takım maçın tekrarını açıp bağıra bağıra 2. golü nasıl yediğimizi izlesin .( 1. gol zaten evlere şenlik kabak gibi iki adam Onur'un önünde bomboş)
Onur Onur Onur da kardeşim o da insan !
cakalkerem
10.02.2013, 22:41
yapacak birşey yok.....
Bütün takım maçın tekrarını açıp bağıra bağıra 2. golü nasıl yediğimizi izlesin .( 1. gol zaten evlere şenlik kabak gibi iki adam Onur'un önünde bomboş)
Onur Onur Onur da kardeşim o da insan !
2.gol beni derinden yaraladı,aynen..
Takım topu defansta bir o yana bir bu yana el bombası gibi atarken rakibe kaptırıldı ve gol geldi..
Ama anlatmakla olmaz,hakikaten izlenmeli tekrar tekrar..
Ve takmın acziyeti bir kez daha görülmeli..
Travelair
10.02.2013, 22:45
Sorumsuz Zokora'nın yaptıkları bugün görüldü. Bu yüzden Afrikalı ve Güney Amerikalı futbolculardan kurtulmalıyız. Türk futbolcuları ise iyi seçmeliyiz. Bundan sonra alacağımız yabancı futbolcular ise takımı ateşleyecek özverili ve mentalitesi güçlü futbolcular olmalı
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 22:46
oyy anacan bu hafta biter mi...resmen evde hala ruh gibiyim...şoktayım...çocuklarla tek kelime konuşmuyom..ufaklık baba diye yanıma geliyo öyle bir bakış atıyom ki çocuğun nutku kitleniyo...benim ne yapmam lazım özellikle bu sene çok fena kafaya takmaya başladım bu takımı...çok kötü oluyorum yahu...biri bana akıl versin ne yapayımda vazgeçeyim bu takımdan...yoksa evde savaş çıkacak...acaba bizim trilyonluk eşekler bizim gibi kahroluyormudurlar...yazık çok yazık...daha hakemin bitiş düdüğü çalmadan hamidolara kolbastı çaldırıp oynattınız ya topçular gözümde bir gram değeriniz yok artık...
Şimdi Rayo Vallecano -Atletico Madrid maçına bakıyorum da,
Rayo ya! Rayo!
Rayo'yu da birileri yönetiyor ve takm kuruyor,bizim takımı da..
Atletico demiyorum zaten..Ama Rayo Vallecano be..Helal olsun..
Trabzonspor'un hem kadro olarak,hem futbol olarak rezilliğini bir kez daha teyit ediyorum.
Çok üzgünüm çok...
oyy anacan bu hafta biter mi...resmen evde hala ruh gibiyim...şoktayım...çocuklarla tek kelime konuşmuyom..ufaklık baba diye yanıma geliyo öyle bir bakış atıyom ki çocuğun nutku kitleniyo...benim ne yapmam lazım özellikle bu sene çok fena kafaya takmaya başladım bu takımı...çok kötü oluyorum yahu...biri bana akıl versin ne yapayımda vazgeçeyim bu takımdan...yoksa evde savaş çıkacak...acaba bizim trilyonluk eşekler bizim gibi kahroluyormudurlar...yazık çok yazık...daha hakemin bitiş düdüğü çalmadan hamidolara kolbastı çaldırıp oynattınız ya topçular gözümde bir gram değeriniz yok artık...
Kıyamam o yavrucağa..
Babası,onun o masum bakışlarını,o gülen yüzünü aynı şekilde karşıla..
Bu takımdan bir cacık olmayacağına göre.. :)
salihismet
10.02.2013, 22:55
Tarihte bugün: NTV spor; Trabzonspor-Samsunspor macini yöneten Sadik Ilhan: bana Bülent Yavuz,
bu maci Trabzonspor kazanacak dedi bende samsunsporun gördügüm penaltisini calmadim, biraz önce
saat yirmibir ellide söylendi NTV sporda.
bu takımın bu hale gelmesinin sebebi şenol güneştir. ruhsuz topçular üzerinde diretti gençlere şans vermedi önüne geleni 1461 e yolladı. Onun gençlere olan düşmanlığı yüzünden bugün sercan ve erenin rizede gollerini izliyoz en basit örneği budur. Hiç kimse yönetime kızmasın. Kadroyu sahaya sadri şener sürmüyor.
Topçularda ne özgüven bıraktı oynama hırsı. Madem enerjin bitti zamanında gitseydin, takımın enerjisinide bitirmeyi beklemeseydin.
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 23:00
Kıyamam o yavrucağa..
Babası,onun o masum bakışlarını,o gülen yüzünü aynı şekilde karşıla..
Bu takımdan bir cacık olmayacağına göre.. :)
oy olmuyor yapamıyorum işte...resmen şoktayım şuan hala...ölee pc başında pinekliyom mal mal bakıyom siteye....elim gözüm başka hiç birşeye gitmiyor...bide twite bakıyom...öle hakkımızda yazılanları okuyorum...bir an önce uyusamda rahatlasam ama uyku nerdee.....
Travelair
Tarihte bugün: NTV spor; Trabzonspor-Samsunspor macini yöneten Sadik Ilhan: bana Bülent Yavuz,
bu maci Trabzonspor kazanacak dedi bende samsunsporun gördügüm penaltisini calmadim, biraz önce
Trabzonspor düşmanlığı devam ediyor
Mehmet Ç.
Ikinci golden sonra sezonu kapattim ben.
Sefer A.
10.02.2013, 23:01
kim o karsilasmayi "bagladiysa" (tabii eger öyle bir durum varsa) onun ALLAH belâsini versin
Trabzonspor'un böyle pisliklerle isi olmamasi lazim
ha ama tabii sadik ilhan belki de yalan atiyordur birileri para vermistir böyle böyle de diye, olabilir.......
salihismet
10.02.2013, 23:03
Trabzonspor düşmanlığı devam ediyor
Devam ettigini bende biliyorum, ancak bu daha önceleride söylendi, yani yeni degil.
Bugün söylenmesi; sizede yapildi, simdide siz sesinizi cikarmayin.
Erdal abi ne yapacağız bu başkanı koltuktan nasıl indireceğiz...
salihismet
10.02.2013, 23:05
kim o karsilasmayi "bagladiysa" (tabii eger öyle bir durum varsa) onun ALLAH belâsini versin
Trabzonspor'un böyle pisliklerle isi olmamasi lazim
ha ama tabii sadik ilhan belki de yalan atiyordur birileri para vermistir böyle böyle de diye, olabilir.......
Bu ilk bugün söylenmiyor, daha öncede söylendi, hatta Sadik Ilhan 6 ay icerde bile yatti, sike olaylari
icin yattigini biliyorum, fakat bu macla ilgilimi bilmiyorum.
salihismet
10.02.2013, 23:06
Erdal abi ne yapacağız bu başkanı koltuktan nasıl indireceğiz...
fb macinda taraftar olay cikartmazsa kendiliginden iner.
ya arkadaslar sehırde trabzonspor atkısı taktırmadılar sız gelmıs sadrı sener e sallıyosunuz !!!! hakettık bız bu goruntuyu hemde bastan sona ...
10 senedır yapılmayan stad rızeye yapılan stad ?
verın oylarınızı verın sonrada saga sola sallayın hakedıyoruz hakedıyo . (Nokta)
Murat Erdem
10.02.2013, 23:07
yediğimiz 2.gol...tarihimizin en skandal golü olabilir...bu golü yiyen takımın oyuncularının lisanslarını yırtmalarını bekliyorum...memleketin %95 inin verdiği ekmek kavgasını görüyoruz...bu 2.golü yiyen futbolcuların bu işten trilyonlar kazanması haksızlıktır.
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 23:08
hepsinin Allah belalarını versin...bir insan yaşadığı ülkeden utanır mı..ben utanıyorum aartık...yüzde 99 u müslüman ülkeyiz hee...görüyoruz nasıl müslüman olduğumuzu...yüzde doksan dokuzunun nerdeyse yüzde ellisi kafalarını kuma gömüp hırsızlıpa arsızlığa ses çıkaramıyorlar...ne bekleyecez ki bu ortamdan artık...resmen bütün türkiyeyi bize düşman ettiler...gittiğimiz her yerde yuhlanıyor kümeye kümeye diye aşağılanıyoruz...bir şehiri bir hırsız, arsız asker kaçağı ,şikeci ve adi bir insan yüzünden resmen yok ediyorlar...ve bunada maalesef ki maalesef devletin tüm kademeside yardım ediyor...iktidarıda muhalefetide bilmem neside...
kikiemre198961
10.02.2013, 23:09
beyler paylaşamadığınız nedir bu takımın kapesitesi bukadar beklemeyin her hangi birşey olcan halil serkan vs görünce zatn futbol izleme gibi bir olanağınız yok
Futbolcu adam topu ayana alışından topu tutuşundan top yakışır ayana belli eder kendini o bizde cok ama cok az kişide var
Bu kadroyu bir takıma bağışlayın 3 5 tanesi dışında 1461 den 10 futbolcuyu çekin buraya daha iyi top oynamazsak ben kafama kurşun sıkar giderim kardeşim :)
Sefer A.
10.02.2013, 23:10
ya arkadaslar sehırde trabzonspor atkısı taktırmadılar sız gelmıs sadrı sener e sallıyosunuz !!!! hakettık bız bu goruntuyu hemde bastan sona ...
10 senedır yapılmayan stad rızeye yapılan stad ?
verın oylarınızı verın sonrada saga sola sallayın hakedıyoruz hakedıyo . (Nokta)
dibine
köküne
kaynagina
sonuna kadaaaaarrrr
haklisin
:alkış:
TSezgin61
10.02.2013, 23:13
macin özetine simdi bakabildim daha.
özellikle halil diyorum... Allah seni bildigi gibi yapsin diyorum...
Yasin, yasin, yasin....
offff Allahim
Trabzonspora ancak Trabzonlu birisi Başkan ola bilir. 25 yıldır Trabzonsporun başında hep Trabzonlu Başkanlar. Şampiyonluk sayısı sıfır oğlu sıfır.
Artık İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerindeki gibi olması lazım. Satın Kulübü.
Elin oğlu bunlardan daha iyi yönetir. ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN GELEN 25 MİLYON VE ARTISI NEREDE??? BU PARALAR KIMLERİN CEPLERİNE İNDi??? HESAP VERSİNLER!!!
SATIN KULÜBÜ.....
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 23:14
ahh eski taraftarımız olsa o şikebahçe maçında ntv ekibini stada bırakın trabzona sokar mıydı bir daha bu haber anlayışından sonra... ama nerdeeee...şimdi herkes suspus...
murat3861
10.02.2013, 23:15
Tolunay hocanın işi çok zor bu takım insanı kanser eder yine de hoca bir şansı hak ediyor bu yıl onun bir günahı yok seneye büyük bir yapılanmaya girilmeli ama bu da para ister 150 trilyon borç var iş bilmez yönetim ve Şenol hoca takımı bu noktaya getirdiler
serkanholep
10.02.2013, 23:16
macin özetine simdi bakabildim daha.
özellikle halil diyorum... Allah seni bildigi gibi yapsin diyorum...
Yasin, yasin, yasin....
offff Allahim
aynen
bende özeti izledim
yasin ve halil in kaçırdığı yüzdeyüzlük pozisyonlar gol olsa galiptik
ama yapacak bişey yok
bu takımla bu sezon bitecek
Sadri Şener çıksa da şöyle 2-3 espiri yapıp taraftarı güldürse çok ihtiyacımız var. Başkan dediğin böyle zor günlerde espiri yapıp havayı dağıtır yoksa başkalığı neye yarar...
asilhamsi
10.02.2013, 23:16
http://www1.picturepush.com/photo/a/12158949/640/12158949.jpg Başkana toz kondurmayan birisi şu resmi açıklayabilir mi ?
Bu fotografın yorumu sudur.
Evine bir hırsız gelmiş.
Malına,canına,ırzına saldırmıs.
Sonra mahkeme hırsızı suclu bulmus ancak dayıları hırsızı hapisten kurtarmıs.
Sonra sen o hırsızla evine girdigin günün anısına hatıra fotografı cektiriyorsun
ulkenın basbakanı ts ıle sıkebahce sampıyonluk yarısındayken ben sampıyonlar lıgınde fenerı gormek ısterım dıye tum turkıye onunde demec verıyosa yemısım boyle ulkeyı . (nokta)
bu akşam ilhan cavcav şerefsizi çıkmış başbakanın spora etki etmediğini söylüyor
ulan g.t buna kundaktaki bebek güler
kendi ağzıyla 3 büyükleri koruduklarını söylüyor
arkadaş futbol neden oynanıyor bu ülkede
3 istanbul piçi içinmi
kim yıkacak bu düzeni
yazıklar olsun bu ülkeye
utanıyorum
Türk Milleti Aziz Nesinin dediği gibi... Adam haklıymış. Yıllar sonra bir kez daha haklılığı ortaya çıktı. Seçmeyin arkadaş böyle adamları. Oy verin sonra ağlayın. Trabzonda herzaman Başbakan en çok oyu alıyor. O zaman kimse ağlamayacak Fenerbahçe şikeden aklanırsa.
salihismet
10.02.2013, 23:18
Türkiyede futbol kirli, yönetenler kirli, futbolu futboldan anlayanlar degil, insaattan anlayanlar yönetiyor.
Ihale ilisgileri, dost, mafia ilisgileri, ne ararsan var. Hesap sorulacak o kadar insan varki, sahadaki futbolcular
en son gelir. Sahaya atilan yabanci maddelerle veyahut sahaya atlayarak bu is cözülmez.
Sahaya gitmeyeceksin, yayinci kurulusun hicbir seyini almiyacaksin, yani bu isten nemalanlarin hortumlarini
kesmedikten sonra bu isler biraz zor düzelir.
memozcan
10.02.2013, 23:18
zokora atıldıktan sonra takım pozisyona girebilmiş!!
memozcan
10.02.2013, 23:22
2.gol beni derinden yaraladı,aynen..
Takım topu defansta bir o yana bir bu yana el bombası gibi atarken rakibe kaptırıldı ve gol geldi..
Ama anlatmakla olmaz,hakikaten izlenmeli tekrar tekrar..
Ve takmın acziyeti bir kez daha görülmeli..
takımın en çok kazananı sürekli kariyer kariyer dediğimiz maestromuz herzamanki gibi orada kaçıp rakibin arasına gizlenince top çıkaramadık haliyle.. eskiden olsa ileri uzun vururdu topçular belliki tolunay hoca özellikle pasla çıkmasını istiyor topçuların..
arifberkay
10.02.2013, 23:23
Başkan bu pozu verdiğine göre bu taraftarı adam yerine koymuyor.
Geçen hafta takım süper iki maç kazansak şampiyon olacağız derken şimdi karalar bağlayıp yönetimi gönderme telaşına düşmüşüz...
Arkadaşlar görün artık bu yıl bu takımdan hiçbirşey olmaz.
Bu yıl gs- fb ilk iki olurlar.
Kupada final oynarsak avrupa'ya gideriz ki bu da yeterli benim için.
Bir de haftaya şikecileri yenersek benim için sezon anlamlı bir şekilde neticelenmiş olur.
Bu haftaki maçtan sonra tolunay hoca ve takım üzerindeki baskıyı kaldırıp tamamen önümüzdeki seneye odaklanmalarını sağlamalıyız.
Aksi taktirde maç kazanmak için 1 yılı daha kaybedeceğiz.
Maçla ilgili söylenecek çok şey var.
Giray'ın pozisyon almadaki yanlışlıklarını uzun süredir oynamamasına bağlarım ama yaklaşık 7-8 kez topla oynayıp hepsini rakibe atmasını anlayamıyorum. Hele hele bu konuda yeteneği olmadığını herkes bilirken bu kadar kendini zorlayıp saç baş yoldurmasını anlamak mümkün değil.
Adrian, alanzinho, bamba ve zokora'nın vurdumduymazlıklarına ne demeki.
İkinci golde giray'ın hatası var ama yere göğe sığdıramadığımız bamba önünden geçip giden adamı seyretti.
Hepsini anlarım ama büyük tecrübe dediğimiz zokora'nın sorumsuzluğunu anlamakta güçlük çekiyorum. İkinci yarı atılmak için herşeyi yaptı.
Tolunay Kafkas'a da hayret ettim zokora'nın atılacağı son 10 dakikada çok belliyken onun müdahale etmemesi de büyük bir teknik direktör hatasıdır bence.
Son olarak bu takımın elindeki ender kalteli oyunculardan biri soner. Oyuna girdikten sonra bunu bir kez daha kanıtladı.
Takımda bu kadar saçma sapan adam varken bu çocuk nasıl şans bulamıyor, enteresan...
Hdi bir son daha ; buntakımın forveti halil ve henrique'yse fazla söze gerek yok.
Ligin açık ara en kötü forveti bizde. Bunu düşünüp kalan maçlarda hayal kurmamak lazım.
Bu hafta şikecilerle olan maça gidiyorum. Bu sezonun ilk ve son maçı benim için.
Kazanmak için en ufak bir umudum yok sadece orada olmam gerektiğini düşündüğüm için gidiyorum.
Sonrasında da bu yıl bir daha maç seyretmemeye karar verdim.
Çünkü seyrettiğim her maçımızda futboldan da soğuyorum takımın geleceğine olan inancımı da kaybediyorum.
salihismet
10.02.2013, 23:24
Bu fotografın yorumu sudur.
Evine bir hırsız gelmiş.
Malına,canına,ırzına saldırmıs.
Sonra mahkeme hırsızı suclu bulmus ancak dayıları hırsızı hapisten kurtarmıs.
Sonra sen o hırsızla evine girdigin günün anısına hatıra fotografı cektiriyorsun
Sike calistayina katilmiyorsunuz, sonra sikeci diye iddia ettiginiz kisilerele ayni karade yer alabiliyorsunuz,
yemezler diyecigim, fakat malisef yetiriyorlar, ben asil bu ugurda kullanilan insanlara aciyorum, hep yanlis
hedeflere yönlendiriliyorlar.
Maçın 15'li dakikalarında izlediğim ortamda dedim ki bu maçtan 1 puana razıym. Herkes bir an şoke oldu ama Sivas öyle bir oynuyordu ki maçın sonu belli gibiydi. Malesef hayallerimiz yine erken suya düştü. Ruhsuz oyun bu sonucu getirdi. Tekrar sesleniyorum sahaya en az 6 tane Trabzonspor ruhu taşıyan oyuncu ile çıkmak zorundayız...
Murat Erdem
10.02.2013, 23:27
bir de hiç adam kalmamış gibi Halil'in kaptan olmasına ne demeli ? bu kulüpde mazisi nedir ? 1 senede ne vermiş bu takıma ? orada Onur var ulan Onur !!!
arifberkay
10.02.2013, 23:27
Mustafa Yumlu twitter
Bugün başkanımızın şikeci Mecnun'la yanyana oturmasini hic kaldiramadi bu bünye!
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 23:29
Mustafa Yumlu twitter
Bugün başkanımızın şikeci Mecnun'la yanyana oturmasini hic kaldiramadi bu bünye!
abooo...hesabı gerçek mi acep...doğruysa başkan yumluyu uçurur demedi demeyin...
asilhamsi
Mustafa Yumlu twitter Bugün başkanımızın şikeci Mecnun'la yanyana oturmasini hic kaldiramadi bu bünye!
Eger Yumlu bunu soylediyse ömür boyu sözleşme yapılısn ve takım kaptanı olsun.
Bize herseyden önce Trabzonspor ruhu tasıyan adamlar lazım.
Bu arada Klube nasıl mail atabiliriz.
Bu fotonun acıklamasını sormak istiyorum Sadriye
cakalkerem
başkan kahırdan içiyormuş diyorlar
Hesapta zaten gerçek değil yazıyor.
katre-i.matem
10.02.2013, 23:30
Mustafa Yumlu twitter
o hesap fake bildiğim kadarı ile. burada da yazılmıstı
Faruk BERBER
10.02.2013, 23:31
Gerçek hesabı değil, olsa öyle yazamaz zaten :D
memozcan
saat 12 olmuş hala gram uyku gelmiyor.. artık pazartesi sendromunun yerini trabzonspor sendromu aldı.. emeği geçenlere teşekkürler..
cakalkerem
mustafa oynasaydı keşke bamba yerine ....bamba ile zokora dinlendirilmeli idi....
kikiemre198961
10.02.2013, 23:32
abooo...hesabı gerçek mi acep...doğruysa başkan yumluyu uçurur demedi demeyin...
doğru kardeşim mustafa yumlunun hesabı var ve bölebir acıklamasıda var
Mustafa Yumlu @Yumlu22
Murat Erdem
ulan ben de harbi geri zekalıyım...hiç derdimiz kalmamış gibi Halil denen canlı cenazenin kaptan olmasına takmışım...ulan neyimiz doğru ki kaptan seçimimiz doğru olsun...adam resmen walking dead...gözlerinde fer kalmamış...deveye sormuşlar boynun neden eğri diye...bizim neyimiz doğru ki...suç sadece bende ALLAHın Alanyasından nasıl bulaştıysam bu derde...çek çek bitmiyor...bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeter ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gökhan ARSLAN
Bu maçı unutmak istiyorum artık..
Turan AKYILDIZ
saat 12 olmuş hala gram uyku gelmiyor.. artık pazartesi sendromunun yerini trabzonspor sendromu aldı.. emeği geçenlere teşekkürler..
al bendende o kadar...şoku hala atlatamadım...peşpeşe çay neskafe oralet içiyom yok yine aynıyım...yatmam lazım sabah iş var ama dediğin gibi gram uyku yok...
TSezgin61
10.02.2013, 23:33
hadi arkadaslar... mac mesaisi bitti, asil konumuza dönelim...
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 23:34
[QUOTE=Gökhan ARSLAN;1918922876]Bu maçı unutmak istiyorum artık..[/QUOTE
unutursun diyeee çok bekliyorum...diye parça varya bizim durumda aynı maalesef...unutmak silmek istiyoruz bugünü yaşamamış kabul etmek istiyoruz ama olmuyor gerçekler acıtıyor bizi...uyku muyku bırakmıyor...
Yüksek oranda ruh noksanlığı...
Turan AKYILDIZ
10.02.2013, 23:36
Yüksek oranda ruh noksanlığı...
ilacını da keşfetseniz ne güzel olurdu...şaka bi yana en çokta yandığım nokta bu ya...yenersin yenilirsin ama sahadaki o ruhsuzluk var ya...delirtiyor beni...
Travelair
10.02.2013, 23:55
İyi para almıyorlar mı?
Başka yerde daha iyi kazanabilirler mi?
Yolculukları özel uçaklarla olmuyor mu?
Tesisleri, çalışma imkanları en iyisi değil mi?
Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında değil mi?
Ne dertleri var da böyle kötü oynuyorlar?
Ne hakkınız var sahada takım olarak mücadele etmiyorsunuz?
asilhamsi
10.02.2013, 23:59
Bu mactan sonra mac yourmu yapan teknik direktörümüze hadi ordan diyorum.
Sahada dolanıp duran ruhsuzlara laf soyleyecegine salak salak mac analizi yapıyorsun.
Öncelikle yonetim gidecek.
Ve ruhunu bankamatikte bırakan tüm oyuncular.
Furkan Özdem
10.02.2013, 23:59
Gel de delirme arkadaş ya! Şu günleri hak edecek ne yaptık? Şehire futbolcularımızın heykelini dikmeyi hayal ederken düştüğümüz hale bakın. Çalınan şampiyonluk, dağılan kadro, dağılan teknik heyet, saçmalayan yönetim, psikolojisi alt-üst olmuş taraftarlar... Üzül-üzül-umut et-üzül-üzül arada bir sevin sonra üzülmeye devam et.
Yönetim ayrı bir olay zaten. Bütün dağılan kadroya rağmen Türkiye'nin en iyi kalecisine ve en iyi santraforuna sahipsin. Gidiyorsun santraforunla da kalecinle de saçma sapan sözleşme imzalıyorsun. Hadi santraforunu sattın 5 milyon euro yattı kasana alsana sağlam bir forvet! Yok illa süründüreceksin takımı... 2 milyon fazla vermeyeyim diye onca maç kaybettin çok daha fazla maddi zarara uğradın değdi değil mi?!
Her şeyi geçtim bir de biz bu haldeyken aslında düşman görünüp maddi-manevi birbirini ayakta tutan 3 büyütülmüşler ilk 3ü almış. Hapiste olması gereken itler en tepeden en dipe dışarda cirit atıyor. Küçük takımlar zaten sistemin kölesi. Tamamen yalnızız. Hakkımızı iade edecek bir kurum yok. Hepsi zalimden yana... Dünyanın adaleti yok...
Bu kadar karamsar bir tabloyu hiçbir zaman yaşamadı sanırım bu camia. Allah yardımcımız olsun...
kikiemre198961
11.02.2013, 00:00
tolucna kafkasa bülent korkmaz gibi olucak tolunay hocayla başarı beklemeyin sadece bir geçiş dönemi yaşıcaz onunla asıl başarı kadronun %80 ninden kurtulduktan sorna olucak
bunlar gerçekleşirken tolunay kafkasda arada kaynıcak malesef
çünkü gençleri oynatmıyor aklım almıyor bunların aldı paralar yüzünden mi mecbur oynatıyorlar yemişim tecrübesini genç adam oynatın deli gibi savaşsın
Şu lig bitsin artık!
Bu kadar stres,sinir ve yıkım yeter!
Usandım gerçekten..
Galatasaray'ı kıskanıyorum onların yerinde bizim olmamız lazımdı evet kıskanıyorum emeği geçen herkesin Allah belasını versin. Hayatımızı zindan ettiniz evimiz huzursuz oldu maç akşamları. Sizinde aynı durum başınıza gelir inşallah.
Yeni hoca gelmiş. İlk maçını yenmişsin. İkinci maçında bu dirençsizlik(en hafif tabirle) anlaşılır gibi değil. Trabzonspor bu kadar kolay yenilmemeli. Yenersin yenilirsin ama bu kadar kolay olmamalı.
Helal olsun zokora erkek gibi delikanlıca bastı tekmeyi bize trabzonsporlu olduğumuzu hatırlattı aloooo beyler futbolcularımız sabahtan beri resmen dayak yiyorlar ama garı gibi korkakça oynuyorlardı korakor mücadele yapmıyorlardı yediğimiz tekmeyle kalıyorduk bu takım trabzonspor değildir gerçek trabzonspor olsaydı bu maç bitmezdi zokorayı tebrik ediyorum kendini ezdirmemiş çakmıştır tekmeyi tekmeyi çakamıyanlar utansın bu kahpe sivasa
Samet Berber
11.02.2013, 00:07
Bugün inanılmaz istekli bir Sivas vardı, 3 puanı net olarak hakettiler. Ancak karşılarında bence hiç beklemedikleri kadar halsiz bir Trabzonspor vardı nedeni nedir ben de bilmiyorum. Hakeme ayrı bir parantez açmak lazım tüm takdir haklarını Sivas'tan yana kullandı, sahada resmen dayak attı adamlar ama kart gösteremedi nedense.
Zokora'nın bir sıkıntısı var belli, bu bahsedilen para alamamaları da olabilir ancak böyle disiplinsiz hareketler yapmaya hakkı yok. Bamba bugünün en başarılı isimlerinden biriydi 1. gol Halil 2. gol ise Girayîn bireysel hatalarından geldi.
Tolunay Hoca birşeyler değiştirmek istiyorsa artık posası çıkmış 2-3 adamı direk 18 dışına atmalıdır. Halil Altıntop ucubesinden bahsetmek istemiyorum kesinlikle Trabzonspor tarihinin en yeteneksiz futbolcularından birisidir. Bu kadar kötü oyuna rağmen yakaladığımız golleri atabilseydik puan ya da puanlar alabilirdik. Önümüzdeki fb maçı çok önemli ancak bu anlayışla puan almamız çok zor maalesef.
Bu takım ruhsuz bir takımdır sadece parayı düşünür trabzonspor umrunda bile değildir bu takımda oynayanların yüzde 75 nin bana göre gitmesi gereknler en başta ruhsuz 1-halil (ruhsuzun teki ayrıca yeteneksizde) 2-serkan(göbek bağladı ) 3-henrugie(gelmiş geçmiş türkiyeye gelen en yeteneksiz brezilyalı futbolcu) 4-cech(sıradan ve korkak bir futbolcu ) 5-emerson(sakatlanmamak için hiçbir ikili mücadeleye girmeyen risk almayan kız gibi oynayan bir futbolcu) 6-yasin(artist yetersiz ts de oyanayamaz küçük takım topçusu) ben altı kişi yazdım gözümün üstünde olduğu kara listeye yakında girecek futbolcularda şunlar volkan -colman-( colman bey canı isterse oynar istemesse takmaz yani onun keyfine kalmış herşey)soner(sonere bir parantez açtım bu soner çok ürekek korkak kendine güvensiz biri gibi geldi bana bence küçük takım topçusu bu soner işallah yanılırım )
Yok yahu ben bunu anlayamıyorum, biz burada o adamların derdine düşerken, onlar kendilerine şu aldıkları yenilgileri 1 gram dert ediniyorlar mıdır sizce ? Bence edinmiyorlardır, neden edinsin ki ? Parası ödeniyor, yine haftaya maça çıkacak. Yine ilk 11'de oynayacak. Neden üzülsün ki?
(Sözün dışına ittiğim oyuncularda var)
Erdal DİLEK
11.02.2013, 00:40
sorun tam olarak futbolcu sorunu. Hoca gitti bahanekalmadi derken şimdide yönetim mı bahane. Yönetim de gider ama bu reziller yine top falan oynamaz
sivas sporun kadrosunu bir bakın yada bjk nin, bizim takım futbol oynamıyor, 90 metre sahada 70 metreye yayaılan bir takım var, bu futbolculukla alakalı birşey değil bu futbolu oynamamakla alakalı tamam kötü ama bu kadar değil abartısız bunu antep macından öncede yazdım buaraya ligin en kötü futbol oynayan iki takımı biz ve anteptir, takım düşebilir
erdal abi ne yapacağız bu başkanı koltuktan nasıl indireceğiz...
öyle indirdim kacma yok önce hesap verecek, bu iş bu kadar basit olmamalı ihaleleri alırken iyi bir taraftara hesap verecek zaten hesap verebilirse kalır veremezse orda duramaz, uefa tff fifaya verilen tepkiler önce kulup yönetimine verilmeli
Sefer A.
11.02.2013, 00:50
Helal olsun zokora erkek gibi delikanlıca bastı tekmeyi bize trabzonsporlu olduğumuzu hatırlattı aloooo beyler futbolcularımız sabahtan beri resmen dayak yiyorlar ama garı gibi korkakça oynuyorlardı korakor mücadele yapmıyorlardı yediğimiz tekmeyle kalıyorduk bu takım trabzonspor değildir gerçek trabzonspor olsaydı bu maç bitmezdi zokorayı tebrik ediyorum kendini ezdirmemiş çakmıştır tekmeyi tekmeyi çakamıyanlar utansın bu kahpe sivasa
:alkış:
herkes elestiriyor ama ben çook ta hakli bulmasam da, bu yorumu begendim :)
hakeme tekme basan adam ariyorum ben simdi :) ;)
yavuzbaha
11.02.2013, 01:03
Ruh eksiliği felan hikaye...tek bir eksikli var futbolcu kalitesi...o da yönetimin çapsızlığı
marcusjava
11.02.2013, 01:08
Soner'in şutu neydi öyle ya
Ilelioglu
11.02.2013, 01:13
mustafa oynasaydı keşke bamba yerine ....bamba ile zokora dinlendirilmeli idi....
Alakasi yok tüm bunlarla. Skor degismezdi bence, bu seferde neden oynamadilar derdik. :)
Bence berabere bitecek bir maci hakem Zivas'a verdi. Tamam takim kötü ama Hakem az adaletli olsaydi Zivas görecegi kartlar ile dahada dikkatli olacakti. Bu sefer kirmizi görmeyelim diye kendini geri cekecekti. Ama ne Adrian ne Olcan'a atilan tekmelere kart cikmadi. Zokora atinca tekmeyi hup sari kart. :)
..
Mehmet Demirgül
11.02.2013, 01:27
Maç öncesi Enaromo'suz Sivasporu kesin yeneriz diye düşünüyordum ve takıma çok güveniyordum. Takımda uzun süredir oynamayan Giray'ı ve cuma günü dönen Zokora, Bamba'yı gördüğümde ise kazanma düşüncesi acaba bu oyuncular nasıl oynar düşüncesi aldı. Zokora'yı dikkatlice izlemeye başladım. Daha ilk dakikadan benim burada ne işim var gibi sadece sahada dolanıyordu. Zokara'ya 10 dakika tahmmül etmezdim. Ne topa yönelerek top almaya çalışıyor ne de sahada nereye koşacağını bilmiyordu. Sonunda ilk hatası sonucunda golü kalemizde gördük. Geçen hafta kazandığımız takımı korumamasu Hoca'nın eksiğiydi bence, gözünde Zokara bu kadar önemlisi ise Fenerbahçe'ye saklayabilirdi. İkinci yarı ise Zokara'yı sahada gördüğümde takım için bir şeyin değişmeyeceğini artık biliyordum. Yine koşmayan Zokara'ya hazır olmadıkları belli olan Bamba ve Giray ayak uydurarak ikinci golü yememize neden oldular. Sahada yokları oynayan Zokara ise daha fazla sıkıntı çekmemek için oyundan atılmayı, iyi oynadığımız dakikalarda profesyonelce başardı. Oysa geçen haftaki gibi Serkan oynasa daha iyi bir takım izleyebilirdik diye düşünüyorum. Forvette Halil ise bence eleştirilmeyi bile hak etmiyor ve başarılı olabileceğini hiç düşünmüyorum. Samsun ve Akhisar'ın aldığı Gekkas bugün bizde olsaydı bu maçtan yenik ayrılmazdık. Bence Tolunay Hoca Emre ve Janko da ısrar etmeli. Yönetimi de anlayamıyorum. Yaz transfer döneminde Enaramo ve Bobo'yu transfer etselerdi herhalde şimdi Trabzon şampiyonluk yarışında olurdu ve taraftarda Burak'ı aramazdı. Koşamayan, pas ve gol atma becerisi olamayan oyuncular ile felakete sürüklenmek ve bize acı çektirmeyi çok istediler galiba.
The Ciks
11.02.2013, 01:39
bjk yı arkadan ite ite kac puan alındı...
bizi ince ince dogruyorlar...+ ic cekısmelerde cabası....
gelecek sezon bakalım ne olur....
bu sezon sonu futbol da reorganize olur umarım...
aman avcı canım avcı....
yenı osmanlı ertugrul nurlu ufuklardan...
ses verir....
o ses duyulunca kupamızda gelir....
azizin arabasını durduran derınlemesıne zıhnıyet...
neye niyet kımbılır....
hacı cavcav....
futboldaki en eski derınlemesıne ara pası atan isim....
bir cisim geliyor....
bu takımın etegınden cekmeyın....
memleketımın asi ıhtıyarları....
aman dıkkat...
bu tasavvur degil hakıkat....
fil in dislerıne dokunmayın....
agzınızın ıcıne bakan onca genc usak var....
dıslerınız yorenıze aıt dogal olsun....
habu 3/5 ay kavganız son bulsun....
temel ile dursun...
olmasın fıkra...
yapmayın bırbırınıze tafra...
hic olmazsa habu ara....
Halil'in ve Yasin'in kaçırdığı golleri insanın aklı almaz.
Halil'in ve Yasin'in kaçırdığı golleri insanın aklı almaz.
Kalenin bir metre önünden...
Erdal DİLEK
11.02.2013, 02:10
acaba trabzonsporlu futbolcular bizim kadar sıkıntı ediyorlar mıdır bugün kü sonucu, bir kacı hariç
Yenilgiye üzülmedimde
fener'in fahisesine yenildigimiz icin üzüldüm.
Ortasaha Antep maçındaki dinamizminden oldukça uzaktı, Zokora zorluk düzeyi daha yüksek maçlarda daha yararlı oluyor (Galatasaray maçı gibi)..Bir de Olcan inanılmaz pasifti bugün.
Kaliteli ve yetenekli oyuncuları kazanmamız gerekli, Soner, Emre gibi.
aman avcı canım avcı....
ses verir....
neye niyet kımbılır....
hacı cavcav....
bir cisim geliyor....
aman dıkkat...
temel ile dursun...
olmasın fıkra...
hic olmazsa habu ara....
Bir gün anlayacağım, vallahi dediğin şeyleri bir gün anlayacağım abi.
memmedaga
11.02.2013, 02:47
tolunay hoca beni umutlandirmisti ama cechi oynatmasi gercekten buyuk hayal kirikligi
emerson oynar,celustka oynar alim ugur falan oynar ama aylardir oynamayan cech yine oynamaz orda.
serkan ve cech artik bek olark gormek istemiyorum
trabzonun esas problemi kanatlar ve bekler ozellikle defansif manada cok yetersiz
kardeşimmm siz anlamıyormusunuz bıkmadınızmı burda o böle oynuyor bu takımın topcusu bu deyil vs vs ne böle 70 li kadınlar gibi kendi yağınızda kavruluyorsunuz.
siz takımı sahip çıktınzı sanıyorsnuz ama aslında hiç bişe yapmıyorsunuz 2 mail atmakla vs takıma sahip çıktınızımı sanıyorsunuz.
şu yönetimin oturdu koltukta istifa etmese bile korku bile veremiyosunuz neyin derdindesiniz siz
bize her şey mubah kardeşlerim bu taraftarın adı kaldı ruhu gitti takımın olmayan ruhu zaten devrialemlerde dolaşıyor devam alkışlıyorum sizi.
Taraftar olarak daha ne yapabiliriz ?Bu takım kaç yıldır şampiyon olamıyor acaba neden sordun mu hiç kendine?Yönetim?-teknik heyet?-Futbolcular ? Hiçbiri.Niye mi ?Çünkü istemiyorlar,sevmiyorlar,çekemiyorlar bizi ve herkes düşmanımız gibi bununla birlikte siyaset.Kandırmayın kendinizi şike sürecide tekrar gösterdi ki bütün dünya bir tarafta Trabzonspor bir tarafta.Bana göre yani bir taraftara göre tek çare neydi biliyor musunuz ? 3 temmuz pazar sabahı başlayan şike sürecinden sonra takımın Şampiyonlar Ligi'ne davet edilmesiyle birlikte kazanılamayan haklarımız(şampiyonluk,maddi-manevi) ve cezalandırılamayan suçluluların olduğunu görünce VAKİT KAYBETMEDEN TRABZONSPOR LİGDEN ÇEKİLMESİYDİ!İşte 70'lerde yapılan devrim ancak 2012'lerde bu şekilde yapılabilirdi...Geç kalınmış değil bence bahsedilen Trabzon ruhu ancak bu şekilde çıkabilir diye düşünüyorum !
Mustafa Umut
11.02.2013, 03:00
aman avcı canım avcı....
ses verir....
neye niyet kımbılır....
hacı cavcav....
bir cisim geliyor....
aman dıkkat...
temel ile dursun...
olmasın fıkra...
hic olmazsa habu ara....
Şair bu 920810382 liğe Abdullah Avcı ve Ertuğrul Sağlam isimlerine yoğunlaşarak başlamış.
Bir cisim geliyor derken haftaya Trabzon şehrine gelecek olan hırsız kafilesini kastetmekte.
Memleketin asi ihtiyarları boş kalabalık yapmayın bağırın diyor.
Bu kısımda bir iğneleme var. Aman ha fildişililere dokunmayın sakın. Gençleri oynatırsanız ayıp olur edasında bir serzeniş var.
3-5 ay içinde takımı toparlayın yoksa komik duruma düşeceğiz diyor.
Bu aralar bari atışmayın da takıma nasıl fayda sağlarız onu düşünün diyor.
TRABZONSPOR'umu bu pislik dolu futboldan,ligden çekebilecek bir güç yok mu ? Neyi tartışıyoruz,niye kendimizi kandırıyoruz?Bu takım kaç senedir şampiyon olamıyor mu yoksa oldurmuyorlar mı ?Suçlu olan kim? Yönetim?Teknik heyet?Futbolcular?Taraftar?Bence hiçbiri.Tüm dünya bir tarafta Trabzonspor bir tarafta... Nerde 70'lerin devrimci takımı Trabzon! ÇEKİN TAKIMI ŞU PİSLİKTENDE ASIL DEVRİMİ GÖRELİM MEMLEKETTE !!!
Ertan 51
11.02.2013, 07:38
Çok büyük üzüntü duyuyorum kin güttüğüm takımlara yenilince.Hayatımın akışı değişiyor yemin ediyorum.Takımda 1 tane adam gibi golcümüz olsa kanı bozuk hakemi de şikeci fenerin metresi sivası da yerin dibine gömecektik ama sağolsun yönetim bile bile takıma takviye yapmadı,bizleri ite köpeğe laf düşürttü.
Faik Yılmaz
11.02.2013, 08:28
Aşil tendonuna basmak normalde sakatlanma sebebidir ve cezası direkt kırmızı karttır....
Oysa dünkü maçta faul bile vermedi hakem denilen zatı muhterem.....
2-0 dan sonra ise normalde ,vermesi gereken gereken kırmızılardan sadece bir kaç tane sarı çıkardı....
Vallahi dün futbolcu olsam giderim kramponu suratına çakardım o provakatörün....o derece sinirlendim....
not : her şeye rağmen bu bahane değil yenilmemeiz için.... yenmeliydik o ayrı konu...
Hüseyin Bağdat
11.02.2013, 08:38
Şenol Hocamız en çok gençlere önem vermiyor diye eleştiri alıyordu. Tolunay Hocamız ondan daha az önem veriyor. Şenol Hoca zamanında Abdullah onbirde oynuyordu,Emre kadroya giriyordu şimdi ikiside forma yüzü göremez oldu acaba ne değişti...
Şahsen ben oyun olarak yenildiğimiz Elazığ maçıyla Sivas maçı arasında pek fark göremedim...
Hüseyin Bağdat
11.02.2013, 08:42
Bu sene geçti. Önümüzdeki senenin planlaması yapmak isteniyorsa şikecilerin maçından sonra birkaç futbolcu kadro dışı bırakılmalı...
Gençlere önem verdiği düşünülen hocamız planlamasını şimdiden yapmaya başlamalı. İki genç kazansak kardır...
asilhamsi
11.02.2013, 08:43
Tolunay hocanın asla bir sistem hocası olmadıgını sadece kendi kuracagı ısıran bir kadro sınırlı basarı elde edebilecegini cok soyledim ama nafile.
Adnan Özkan
11.02.2013, 08:50
Tolunay Hoca eğer gelmeden önce takımı izliyorsa yada takip ediyorsa şu yaptıkalrı manidardır;
1- Zaten ligde havlu atmış bir takım devralmasına rağmen en azından ilk 18 e alınan geçleri-Emre,Abdullah diğer aldığı genç oyuncular gibi- neden daha fazla oynatma kadroya alma ve adapte çabası içinde değil.
2-Halil ve Henrige de ısrar eden Şenol hocanın izinden neden hala gidiyor? Bu oyuncular da ısrar etmenin sadece ve sadece zarar olduğunu asla ve asla düzelmeyeceklerini artık herkes biliyor.
3-Antep maçındaki savunma kurgusu fena değildi neden bu savunma kurgusunu hemen değiştirdi?
4- Bu yıl bizim için kayıp bir yıldır bunu herkes biliyor.Peki neden gelecek yılların takımını sahaya çıkarmaya yavaş yavaş başlamıyor?
Analiz yapacak kadar futbol bilgim yoktur tabikide..
Ama çok yazık yine yenilgi yine giden puanlar yine birilerinin alaycı bakışları..
Adnan Özkan
11.02.2013, 08:55
Takımın form durumu,kaçan pozisyonlar yada hakem değil asıl meselemiz.Asıl mesele şu ki; takımda öyle oyuncular var ki dersten sıkılmış zilin bir an önce çalmasını bekleyen öğrenciler gibi bitse de gitsek havasındalar.Kesinlikle istek,heyecan yada en küçük bir kıpırdanış yok.Isırmıyorlar,istemiyorlar,basmıyorlar,çimleri yırtmıyorlar. Kısacası takım ruhunu sahaya yansıtmayı bırakın kendilerini bile en azından ispat için kıpırdamıyorlar bile.Bunun hocayla falan alakası yok.Bazı futbolcular artık burasının emekli olma yerleri olduğunu kafaya koymuşlar.
inadina61_08
11.02.2013, 08:58
Gözlemlerim : Dün akşam hatta gaziantep maçı da dahil her kazandığımız maçta dahil Hakemler tarafından kollanmak istemesek de bu kadar ezilmemizin sebebi Hakemler ve TFF'dir.
İşler daha da kötüye gidiyor, futbol iradesi sayesinde futbol sahadan bu sezon itibari ile tamamen çıkmış belki yazılı belki şifaen yapılan bir organizasyon haline gelmiştir. Ligde sesi çıkan şike diyen her takım dertler yumağına sarılmıştır gerçi bursa vardı biraz.
Hala işin sahada adrian-alan-colman-zokora veya TD konusunda olduğunu düşünen varsa Trabzonspor maçını o hafta hiç izlemeden diğer maçları izlesin derim. Bendeki futbol sevgisi 90 dakika Trabzonspor maçını izlemek yenilirsek günlerce huzursuz, kazanırsak günlerce mutlu yaşamak, haksız faul kazandığımızda veya gol attığımızda bile yenilmiş kadar üzülen bir taraftarım düzene ayak uyduramadım.
bizi susturmadıkları sürece bu işlerde böyle devam edecek. Çok önemli bir şey var bize önce Huzur lazım, huzursuz olduğumuz sürece önce kendimize yükleniyoruz bunu bilenlerde puan cetvelinde gerekli ayarlamaları sahada çalınan ve çalınmayan faullerle gösteriyor.
Dün kötüydük ancak gol'ü yedikten sonra bile bir irade gösterip nasılsa kazanırız diyordum 2. gole kadar. Buna da fırsat verilmedi.
Sahada rakibin sert oynaması bizim futbolumuzu bitiren bir etken, sivası maymun ederdik ancak Alan düşüyor tekme yiyor alan mücadelesini daha fazla tekme yememek adına devam ettiremiyor, aynı şey adrian içinde geçerli, geri adım atmayan colman ve zokora, sertliğe cevapları aynı sertlikle oluyor. bunlarla nasıl mücadele edeceğiz diye düşünüyorum, görev tolunayda herşeyden izole etmeli takımı. Ben bu yıl Trabzonsporda herşeye muhalifim tolunay, sadri şener...vs sadri şener gitmeyeceğine göre iş artık sadece destek kısmına kalıyor bu da bizim stad içi ve dışı görevimiz, en azından sezon sonuna kadar. Birde sahada dün yenildik "ama" dedirten bir mücadele var.
Artık sahada 70 dakika dolaşan kendisine top verilmeyen olcan ya düzelmeli yada kadro dışı bırrakılmalı. aynı şey halil içinde geçerli henrique bile forvet resmi çizebilirken, yetenekleri ve bunu ortaya koyması ile kendini inkar ediyor. halil gibi bir forvetim olduğu için U-TA-NI-YO-RUM. Her aldığı topu(geçen hafta yazdığımda süperdi dediniz ne süperliğini gördünüz yazınca herkesin fuıtbola bakışı farklı dediniz, bu hafta yine aynı yerdeyiz, gollere aldananlar bu hafta doğru yolu buldu yine- Halilden topçu olmaz) her topu kanada dağıtan ve her aldığında önüne bakmayan, ayağında topu tutamayan bir forvet'in olursa gol atman imkansız olur, burak ve umutun farkı buradaydı aynı şekilde henrique'nin, forvet dediğin top geldi mi önce bir kaleye bakmalı kime pas'larıma değil. hızlı oynuyoruz desek tamamda o kadar çok yavaş geliyoruz ki topu halil gibi dağıtmaya ihtiyaç yok.
gelecek sene ofspor-1461 den en az 2 şer oyuncu(ofsporda da başarılı oyuncu gelişimi devam eden bulabiliriz)almamız gerek.
kesinlikle acımasız olarak yazılmasına karşı olsamda bu takımda sezon biter bitmez : cech-Halil-emerson-serkan gönderilmeli
sapara-aykut-olcan belki yasin parası ile celu ve alanz gönderilmeli. güzel bir temizlik şart
giray-bamba-soner-emre-colman-kalecilerimiz-zeki üzerine kalitesi tartışılmaz 3 yabancı diri ve 24-26 yaş en fazla. 3 tane de tartışılmayacak yerli. sonrası gelir.
unutmadan soner girdiği süre içinde kalitesini bir kez daha gösterdi, maç eksikliği var ve oynadıkça adriandan daha iyi olabilir.
Adnan Özkan
11.02.2013, 08:59
Şikecilerin yardakçısı o!!! takımın stadında TS kümeye,nasıl .oyduk deyip oley çekmeleri ve bizi sarmaya almaları anlaşılan bazı futbolcuların hiç mi hiç zoruna gitmemiş.Benimle halı sahada öyle kafa yapsalar yemin ediyorum yırtarım o sahayı ama o maçı alırım o sahayıda zindan ederim onlara.Orada takımla dalga geçildikçe ben TV başında çöktümde çöktüm.Parası,evi,arabası,imkanı,şöhreti kısacası maddi anlamda her şeyi olan ama ruhu olmayan futbolcuların benim Trabzonsporuma bunları yapmaya hakkı yok.ben taraftarım o takımın asıl sahibiyim ama onlar taraftara ihanet ediyorlar.
cakalkerem
11.02.2013, 09:03
hakem hatalarından dolayı giden bir maç daha ama bu kadar ruhsuz top oynarken, Zokora atılmak için elinden geleni yapıyorsa ve kenar yönetim bunu görmüyorsa hakem ikinci plana düşer
temel_yilmaz
11.02.2013, 09:03
Şimdi tamam kötü oynadık vs vs vs..
Yahu bu takımın hakem marifeti ile en az 10 puanı çalındı,şu kötü takımın aldığı puanların üstüne 10 puan koy zirveye çıkıyor.
Artık futbol izlemeye dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor birinin bu işe çare bulması lazım,akşam 1461 maçını izliyorum ordada aynısı nedir bu kardeşim,adam ceza sahası içinde havuza atlar gibi atlıyor penaltı.
Birinin bu işe çare bulması lazım.
Murat Keçeci
11.02.2013, 09:21
Yine klasik maçlarımızdan biri oldu rakibin sertliği karşısından yumuşak kalan oyuncular ile performansı dalgalı oyuncuların maçın sonucunu belli ettiği bir maç daha yaşadık.
Futbol takımını bir vücut gibi düşünelim nasıl ki kalpte meydana gelen bir ritm bozukluğu insanın bütün metabolizmasını bozuyorsa futbol takımının fizik gücünde meydana gelen ritm bozukluğu da o takımın ritmini bozuyor.
Özellikle isim vermek gerekirse Halil-Cech-Serkan-Zokora bir de bunlara fizik gücü dalgalı ama bir standart yakalarsa başarılı olabilecek colman-adrian-alanzınho eklenince sahada 7 kişi eksik oynayan bir takımın maç kazanma olasılığı kalmıyor.
Takımda performansı çelişkili oyuncular var mesela takımın abisi olması gereken zokora takımın en sorumsuz futbolcusu gibi davranabiliyor mesela takımın ofansta en güçlü olması gereken oyuncusu fizik gücü olarak en zayıf oyuncusu olabiliyor.(halil)
Hakeminde ev sahibi ekibe sertlik konusunda tolerans tanıdığı doğrudur ama bizim gözümüzde Trabzonspor un forması o kadar büyük ki gönül istiyor ki hem rakibi hem de hakemleri yensin takımımız.
inadina61_08
11.02.2013, 09:29
Şimdi tamam kötü oynadık vs vs vs..
Yahu bu takımın hakem marifeti ile en az 10 puanı çalındı,şu kötü takımın aldığı puanların üstüne 10 puan koy zirveye çıkıyor.
Artık futbol izlemeye dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor birinin bu işe çare bulması lazım,akşam 1461 maçını izliyorum ordada aynısı nedir bu kardeşim,adam ceza sahası içinde havuza atlar gibi atlıyor penaltı.
Birinin bu işe çare bulması lazım.
1461'in geçen haftası da böyle oldu, hakemler kılıçları kuşandı artık, isyana teşvik değil ama Trabzonspor ile çok fazla mücadele başladı. Aslında anahtar şöyle bir cümle olabilir : Bütün lig'i temizleyemeceğine göre temizlerde kurtul "gücü" olan kazansın. Bize de tolerans göstermesinler herşey'i de bu kadar açık seçik yapılmasın. plan yapılmış olmasından korkuyorum açıkçası. Kaç kişi zokora oynarsa(3 sarı kartı olduğunu bilmiyordum)fener maçında olmayacak diye düşünmedi merak ediyorum. ben aslında colman'da gider diye düşünüyordum, onu da fener maçında aradan çıkarırlar.
Emre GÜRDAL
11.02.2013, 09:36
türkiyede trabzon şehri üzerine büyük oyunlar oynanıyo bunu gördüm ben ıstemesemde bugun trabzon belediyesi akp o yuzden bıseler oluyo ya chp olsaydı ozman tam bittiydik...ben ıstıyorum kı trabzon artık bır dıyarbakır olsun vatan bölmek ıııcn degil ordakı ınsanlar gıbı karsı olsun herseye duzene...çünkü göz göre göre bizi yok edecekler...
karaman6106
11.02.2013, 09:41
sadri bey ihale taşeronluğu peşinde koşuyor, limaktan-nihat özdemir-bana biraz ciğer atılır mı diye uğraşıyor deyince bana belge sorulmuştu.
ulemanın dediği gibi -rüşvetin belgesi mi olur? sayın arkadaşlar. kulübün resmi kayıtlarına göre kulüpten tarihi boyunca alacağı olan tek adam -3.5 trilyon-nuri albayrağın arkasından teneke bağlayıp şutlayanlar, sadri beyin şikecilerle kolkola fotolarına cümle dahi kurmuyor, alın burdan yakın...
Hasan Habip Özbay
11.02.2013, 09:51
ne dmeli tespitleri iy iyapmalı 10 kişi kalıyorsun biraz becerikli olsan maçı çevirecen hakem beceriksizlik ne derseniz deyin sonuç göründüğü gibi ama fenevi yenmeliyiz yada ..... o kadar
Helal olsun zokora erkek gibi delikanlıca bastı tekmeyi bize trabzonsporlu olduğumuzu hatırlattı aloooo beyler futbolcularımız sabahtan beri resmen dayak yiyorlar ama garı gibi korkakça oynuyorlardı korakor mücadele yapmıyorlardı yediğimiz tekmeyle kalıyorduk bu takım trabzonspor değildir gerçek trabzonspor olsaydı bu maç bitmezdi zokorayı tebrik ediyorum kendini ezdirmemiş çakmıştır tekmeyi tekmeyi çakamıyanlar utansın bu kahpe sivasa AYRICA bu adamın adı zokora futbol cahilleri sevilla gibi takımda yıllarca oynamış drogbanın kaptanlığını yapan fildişi sahillerinin kaptanı ülkesi milli takımını bırakmasın diye yalvardığı adam çok bilmişler AYRICA bu takım ruhsuz zokoradaki ruhun mücadeleci pes etmeyen yenilgiyi kabullenmeyen yapının binde biri yok bu takımda zokora ruhuyla oynayan iyi bir takımda mükemmel oynar yoksa bu takıma messiyide koysan bişey olmaz bu takımdan iyi futbol iyi futbolcularla oynanır ben zokorayı gözlerinden öpüyorum ve helal olsun diyorum
Travelair
11.02.2013, 10:05
Futbol kuralları olan bir oyun, sokak dövüşü olsa anlayacağım. Tekme atmak kural dışı. Ya da yetişemediği adamı arkadan çekmek ruhu olduğunu göstermiyor
Bizim yapmamız gereken taraftar olarak birleşip mücadele etmek. Sahadaki futbolcuların mücadele duyguları törpülenmiş. Yarısı gideceğinden, yarısı sakatlanacağından, yarısı para derdinden, yarısı yeteneksizliğinden... Artık ne derseniz deyin, fakat bu dönemi olabildiğince az hasarla atlatmak adına hamleler yapmalıyız. Hakemlerin, federasyonun, feybe'nin ve bunlara bağlı güçlerin bize bakış açısı belli. Üzerimize oynuyorlar, o yüzden sesimizi duyurmalı ve bu haksızlıkları kamuoyuna duyurmanın yollarını aramalıyız
inadina61_08
11.02.2013, 10:12
@vampir
Tekme tokata karşıyım ancak zokora ve colman gibi sertliğe sertlikle cevap vermemiz gerektiğine de sonsuz katılıyorum
@Travelair
Bence dişe diş, tekmeye tekme, çekmeye çekme, sivas faul yapıyor kartlar bize çıkıyor, ilk yarı adiranın bileğine basılıyor faul çalmakta bile imtina eden bir hakem bize faul olmadan çalıyor. Ayrıca kamuoyu'nun ne mal olduğu belli, bizim sesimizi duymaz onlar, 3 maymun onlar. Yönetiliyorlar, fener-gs yenilince "ne olacak Türk futbolnunu hali" diye günlerce program yapanlar bizi hiç umursamaz.
[QUOTE=Travelair;1918923172]Futbol kuralları olan bir oyun, sokak dövüşü olsa anlayacağım. Tekme atmak kural dışı. Ya da yetişemediği adamı arkadan çekmek ruhu olduğunu göstermiyor
Bizim yapmamız gereken taraftar olarak birleşip mücadele etmek. Sahadaki futbolcuların mücadele duyguları törpülenmiş. Yarısı gideceğinden, yarısı sakatlanacağından, yarısı para derdinden, yarısı yeteneksizliğinden... Artık ne derseniz deyin, fakat bu dönemi olabildiğince az hasarla atlatmak adına hamleler yapmalıyız. Hakemlerin, federasyonun, feybe'nin ve bunlara bağlı güçlerin bize bakış açısı belli. Üzerimize oynuyorlar, o yüzden sesimizi duyurmalı ve bu haksızlıkları kamuoyuna duyurmanın yollarını aramalıyız[/QUOT Katılmıyorum.İstersen geçmiş yıllardaki oynadığımız yani şampiyon olduğumuz ve şampiyonluğa oynadığımızdaki takım ruhuna bak nasıl savaşıyorlardı gerekirse tekmede atıcan gerekirse rakip gole gidiyorsa düşürücende herşeyi takımın için yapıcaksın futbol kuralları olan oln bir oyun olabilir ma bu türkiye için geçerli değil kural olsaydı sivastan 5-6 kişi atılmalıydı ayrıca gs nin uefayı aldığı zamana bak yada bu yıla baknasıl ısırarak savaşarak oynuyorlar futbol bir savaştır silahla değil ama bedenle bir savaştır(bu türkiye için geçerlidir) savaşmassan dünkü sivas maçındaki gibi yersin zopayı dönersin evine
Travelair
11.02.2013, 10:16
Dişe diş diyorsunuz ama onlara çıkmayan kartlar bize çıkan kartlar var diyorsunuz. Evet üzerimize oynuyorlar. O zaman bunu yapmamalıyız, hilal taktiği yapalım, fakat önce birleşmeliyiz
Blogumda yazdığım maç yazısı;
Elde Var Hüzün
Hakan Kulaçoğlu üstad dünkü maçı "Elazığ maçının bir benzeri" olarak nitelemiş. Sivas mağlubiyeti ve mağlubiyetin şekli beni ise çok daha eskilere götürdü; 2010-2011 sezonunun 2. yarısında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-0 kaybettiğimiz maça. Maç skorundan da öte o maçla bu maç arasındaki en önemli benzerlik ve mağlubiyetlerdeki ana faktör rakiplerin yaptığı sistematik sertlikti. Ve buna müsamaha gösteren hakemler; o gün Bünyamin Gezer, dün Süleyman Abay. Sivas'ın taktiği belliydi; çalım yersen tekme at. Hakem de buna çanak tutunca Tolunay Hoca'nın da söylediği gibi futbol izleyemedik.
Sertliğe müsamaha göstererek maçın gidişatına önemli etkisi olsa da "tüm suçlu hakemdir" dersek bazı oyuncularımızın üstün(!) performanslarına haksızlık etmiş oluruz. Tolunay Hoca'nın maçtan sonra söylediği gibi Sivas'ta kavga etmeden maç kazanmak zor. Mahallede kavgaya gitsem dünkü kadrodan çağıracağım isimler Zokora,Serkan,Giray,Colman olur. Sivas'ın dünkü sertliği karşısında onlar bile yumuşak kaldı. Özellikle Zokora boğuşmak & savaşmak yerine yaptıkları ve yapmadıklarıyla takıma ihanet etmeyi tercih edince dünkü gibi bir ilk 70 dakika yaşadık. Zokora öyle bir performans gösterdi ki kırmızı karttan sonra eksikliğini hissetmedik bile. Meslektaşına attığı tekme ise ayrı bir terbiyesizlik, Erman kendisine "nigger" falan demediyse tabi.
Tolunay Hoca'nın "Savaşmadan,kavga etmeden burada kazanmazdık" söylemine ne kadar katılıyorsam "2-2'ye getirecek, hatta kazanacak pozisyonlara girdik" söylemine ise bir o kadar katılmıyorum. Pozisyonlara girdiğimiz doğru, özellikle seri paslarla Halil'in kaleyi bulamadığı pozisyon güzel bir pozisyondu ancak bizim üstün oyunumuzdan ziyade Sivas'ın 2-0'dan sonra gevşemesiyle oluştu bu pozisyonlar, kanaatim bu.
Maçın kırılma anı, Halil'in 2. yarının hemen başında kaçırdığı pozisyon oldu. Skoru dengeye getirsek belki maçın senaryosu değişebilirdi.
Bireysel performanslara baktığımızda olumlu manada göze batan tek bir isim bile olmaması üzüntü verici. Mücadelesinden ötürü biraz Colman, kısa süre oynasa da biraz da Soner diyebiliriz belki biraz zorlasak.Onur bile gününde değildi (ilk golde çıkıp alabilirdi bence), o kadar kabus bir gündü yani. Hata demişken; Giray'ın 2. gol öncesi sırtı dönük ve rakiplerce kuşatılmış Adrian'a attığı pas, kaptırılan gol ve golden sonra Giray'ın dönüp Adrian'a kızması da ibretlikti...
Bir takımı oynatan forvettir, bizim forvetimizin ise ayakta durmaya mecali kalmamış. Topa vurmadan önce kendi kendine düşüyor. Fiziksel olarak bitik olmasından ziyade asıl vahim olan olay psikolojik olarak bitmiş olması. Kendine güveni kalmamış futbolcudan ne kendisine ne de takımına hayır gelir. Dolayısıyla Tolunay Hoca, Halil'i hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendine getirmek gibi bir mucizeyi başaramayacaksa- ki bence zorlamamak lazım artık-, bir an önce Janko'lu bir takım oluşturmalı. 2 haftadır yabancı kısıtından dolayı forvette Halil'i tercih ettiğini düşünüyorum ama artık diğer mevkideki yabancıların birinden vazgeçip forvet tercihini değiştirmek zorunda. Aksi halde kredisini erken tüketebilir.
Borjan'a ayrı bir paragraf açmamak olmaz; yaptığı resmen terbiyesizlik, profesyonellikle falan alakası yok. Sivas teknik ekibinden birisinin ya da Sivasspor oyunculaırnın kendisini -en azından son 5 dakikada- ikaz etmemesi ise anlaşılır gibi değil. Zaten Sivas'ta yıllardır bu sorun var; Sivasspor galipken top toplayıcılar bile topu abartılı geç verme konusunda profesyonelleşmişler.
Yeri gelmişken şunu da söyleyelim; bu tarz -tamamen işin çakallığında- (sistematik sertlik + zaman geçirme) bu kadar takımı olan ve buna çanak tutan onlarca hakemi olan bir ligde kaliteden bahsetmek mümkün değil.
Biraz da saha dışından bahsedersek; 3 Temmuz'dan bu yana tek beklentisi "dik duruş" olan ve şike sürecinin hatrına yönetimin birçok yanlışını tolere eden Trabzonspor taraftarı dün mağlubiyetten daha çok bir fotoğraftan ötürü yıkıldı. Hadi çok iyi niyetli davranıp stattaki fotoğraf için "Şeref Tribünü'nde mecburen yanyana oturdular" desek, otelde -muhtemelen maçtan önceki akşam- çekilmiş olan fotoğrafı nasıl açıklayacaksın Başkan?
Dişe diş diyorsunuz ama onlara çıkmayan kartlar bize çıkan kartlar var diyorsunuz. Evet üzerimize oynuyorlar. O zaman bunu yapmamalıyız, hilal taktiği yapalım, fakat önce birleşmeliyiz
Mantıklı bir yaklaşım bunu bende düşünmüştüm o zaman sana sistemi söyleyim renkdaş bizde onlar gibi oynarsak her maç en az 4-5 kişiyi bizden atarlar bu Allahtan korkmaz kuladan utanmaz hakemler o zaman inceldiği yerden kopsun diyerek köprüleri atıcan romayı yakıcan arkadaşım o nasılmı oluyor herkes gibi sert oynayacaksın maçlarının bitmeyecek seyircilerimiz komple sahaya girip rakip takımları ve hakemi dövücek zaten bunları istiyorlar onlara istediklerini vericez fari paly miş insanlıkmış adamlıkmış emekmiş adaletmiş bunlar palavra sahamızı kapıyacaklar istedikleri olucak yani ondan sonrasınıda siyasiler ve bizi dışlayan bu ülke düşünsün böyle ezik olacağımıza kanser olacağımıza her maçtan sonra bir kere onurumuzla ölelim
Travelair
11.02.2013, 11:49
Eğer bahis oynasaydım, Zokora'nın atılacağına tüm paramı yatırmıştım
yazicimesut
11.02.2013, 11:58
MECNUN ODYAKMAZ ile sohbet edebilecek kadar, ŞENOL GÜNEŞimizi harcayacak kadar TRABZONSPORA AİT OLMAYAN SADRİ ŞENER İSTİFA!..
isyan6161
11.02.2013, 11:59
klup kelımenın tek anlamıyla sahıpsız kalmıs durumda..hakemler her hafta 1461ı ve trabzonsporumuzu resmen doğruyolar kımseden ses cıkmıyor basketbol takımımız gecen sene kume dustu bu sene hentbol takımımız dusuyor kımseden yıne ses yok yonetımın trabzonspor zerre umrunda değıl onlar sadece transfer donemlerınde ve ıhale donemlerınde heyacanlanıyolar..kımden hangı ıhaleyı koparırım hanfı 3.sınıf topcuyu transfer ettırıp arada komısyonumu yerım dıye acı ama gercek olan bu bu yonetıme zerre ınancım yok tupcu gıbı batırıp bızı kacacaklarkı zaten malı acıdan ıflas etmıs durumdayız ustelık ortada takıdma yok durumumuz kotu bu tabloda bu yonetımle onumuzdekı 3 5 sene basarı beklemek zor..acılen kurtulmalı bu ne yaptığını bılmez faruk ozak gudumlu ıktıdar yalakası yonetımden..bır lafımda ts kongre uyelerıne artık baskanınızı secerken onun bunun arkasında olduğu bırılerının ısaret ettığı adamları sıyası acıdan sıze yakın dıye secmeyın secerken hakıkaten klube hızmet etceğıne ınandığınız bu ısı bılen adamları secın..yoksa harap olmaya devame derız hıbır sey değısmez hakkımız olanı alamayacağımız gıbı bıde hakkımızı gaspedenlere yalakalık yaparız hıcbırsey olmamıs gıbı..
yazicimesut
11.02.2013, 12:00
MECNUN ODYAKMAZ ile sohbet edebilecek kadar, ŞENOL GÜNEŞimizi harcayacak kadar TRABZONSPORA AİT OLMAYAN SADRİ ŞENER İSTİFA!..
TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN ve TÜRKİYE' NİN EN İYİ KADROSUNU DAĞITAN ve yerlerine FAHİŞ FİYATLARLA transferler yapan SADRİ ŞENER bu takıma EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPMIŞTIR!..
HIRCINBEY
11.02.2013, 12:17
Bence hoca antep maçından sonra çıkış için sivas maçında puan değil puanlar almak zorundaydı zira sonrasında fener maçı vardı ve her ikisinide kazandığı takdirde herşeyin bir anda değişebileceğine inanıyordu bu sebeple antep maçında savunmanın verdiği pozisyonları sivas maçında vermemesi için ne kadar hazır olduğu tartışılan giray, bamba ve zokorayı oynatmak zorundaydı. Kumar oynadı tutmadı.
Bundan sonraki maçlarda eğer gerçek anlamda gençlere şans vermezse o zaman art niyet ararım şenol hocanın suçu neydi derim.
Hakem elinden gelen tüm kötülüğü yaptı.
Şikecilerin oyuncular kasap gibiydi.
Biz de top oynayamadık. Tek kale maç yapar oldular.
Sonuç kaçınılmaz oldu.
Rakibin sertliği karşısında ezilen Alanzinho ve Adrian.
bugüne kadar hucumun ritmini bozan Olcan ve Halil.
Maca sağlıklı yaşam adam adına yürümek için çıkan Zokora.
Savunmada inanılmaz aksayan Cech.
Dünün özeti.
Takım komple savunma yapabilmeyi öğrenemedi...
Doğan BULAT
11.02.2013, 13:00
Artık bu futbolculara da bu yönetime de esaslı bir tepki koymanın zamanı geldi de geçiyor..
ALDENİRO
11.02.2013, 13:03
bu yenilgi inşallah hayırlı olur.bundan sonra kimseyi küçümsemezler herhalde...başka nediyeyim bilmiyomki...1987 den beri nerdeyse trabzonsporun tüm maçlarını izledim.şunu gördümki, nasıl ingilterede uzun top taktik anlayışı var, almanyada ayağa pasla sabır futbolu anlayışı var, bizim takım için de en iyi taktik anlayış: KONTRATAK FUTBOLU.Umarım tolunay hoca bu anlayışa geçer.
Artık bu futbolculara da bu yönetime de esaslı bir tepki koymanın zamanı geldi de geçiyor..
Doğan Bey benin fikrim şu: Trabzondaki son maçta futbolcuların resimlerinin olduğu ve altında ALLAH sizin gibi bir kadroyu Trabzonsporumuza nasip etmesin yazılı bir pankart hazırlanasın TRABZONDAKİ arkadaşlardan rica ediyorum gerkli ücret neyse aramızda toplayabiliriz.
Doğan Bey benin fikrim şu: Trabzondaki son maçta futbolcuların resimlerinin olduğu ve altında ALLAH sizin gibi bir kadroyu Trabzonsporumuza nasip etmesin yazılı bir pankart hazırlanasın TRABZONDAKİ arkadaşlardan rica ediyorum gerkli ücret neyse aramızda toplayabiliriz.
güzelmiş yönetmi de ilave edelim ama
Tolga Okumuş
11.02.2013, 13:13
Şenol Güneş'in yapamadığını aynı futbolcularla Tolunay Kafkas'ta yapamaz.
Elindeki futbolcularda belli Tolunay Hocanın.Büyük çapta bir değişikliğe gidemez belki ama,
en azından Halil'in yerine Emre,Celustka yerine Abdullah,Zokora yerine Soner vb. değişimlerle en azından oyuncu kazanmaya çalışabilir.
Hem oyuncu kazanmasının yanında belki takım ruhta kazanır.
Süper ligde bizimkinden daha kötü ,daha formsuz ,daha yetersiz bir hücum hattına sahip 3 takım sayabilir miyiz ?
şu an halili cechi kimse para verip almaz hatta bedava bile almaz Tolunay hoca bu adamları oynatıp biraz değerlerini yükseltmek istiyor olabilir
ne kadar yükselir vittek kadar. adam tam golleri atmaya başladı anca 239 bin dolara satabildik yazık
arifberkay
11.02.2013, 13:37
şu an halili cechi kimse para verip almaz hatta bedava bile almaz Tolunay hoca bu adamları oynatıp biraz değerlerini yükseltmek istiyor olabilir
ne kadar yükselir vittek kadar. adam tam golleri atmaya başladı anca 239 bin dolara satabildik yazık
o da kardır sakatlandı 2 ay yok...
Ali İhsan
11.02.2013, 14:06
Takım, hakem, herşey kötüyken
Halil'in topa vuramadığı için kaçırdığı iki gol
Besili'nin boş kaleye direğe nişanladığı top
Yasin'in herkes gol diye beklerken Sivas şehir merkezine yolladığı top
Geçen hafta rezil futbolu attığımız gol ile örtüp, rakibin düşen direnciyle şov yapmıştık.
Bu hafta ise dirençli olan rakipti, biz kötüydük, gene de fırsatlar geldi ama gol atacak diye beklediklerin halı saha maçına bile çağrılmayacak adamlar olursa...
B.AKDEMİR
11.02.2013, 14:12
Bu rıza denen karaktersiz adam önceki hafta oynadığımız oyunu çözmüş ve bizim kilit oyuncularımıza 90 dakika boyunca hem pres hemde sert futbolla tedbir almış.Sonuçta galip geldiler ama futbol cahili bir şehir olarak yaşamaya devam edecekler.Bu sivas gibi bize 90 dakika pres yapabilecek ve aynı şekilde defansımızı hazırlıksız yakalayabilecek fazla takım yok ligde.Tabi aynı şekilde gol vuruşlarında bu kadar etkisiz kalabileceğimiz maç sayısınında az olduğunu düşünüyorum.Rakip taraftarların takımımıza yaptığı kötü tezahüratlar tabiki çok canımızı sıkıyor ama önce lafa bakalım lafmı diye sonra söyleyene bakalım adammı diye!
Travelair
11.02.2013, 14:16
Maçın böyle geçeceği Rıza Çalımbay'ın "Feybe galibiyetinin anlamlı olması için Trabzonspor maçını kazanmamız lazım" sözünden belliydi
Ama bizim takım hallaç pamuğu gibi atılmış. Kolayına toparlanamıyor. Ne yönetimi ne de Şenol hocayı affedeceğim
bu yenilgi inşallah hayırlı olur.bundan sonra kimseyi küçümsemezler herhalde...başka nediyeyim bilmiyomki...1987 den beri nerdeyse trabzonsporun tüm maçlarını izledim.şunu gördümki, nasıl ingilterede uzun top taktik anlayışı var, almanyada ayağa pasla sabır futbolu anlayışı var, bizim takım için de en iyi taktik anlayış: KONTRATAK FUTBOLU.Umarım tolunay hoca bu anlayışa geçer.
Kontratak fıtbolunu 11 adamı da birbirini iyi tanıyan nereye ne zaman koşacağını bilen takımlar oynayabilir bizim gibi 11 tane birbirinden habersiz adam oynayamaz. Biz bu topla anca küme düşmemeye oynarız o kadar başka bişey yapacak halleri yok
UĞUR DURTAŞ
11.02.2013, 16:55
*bu takıma artık destek vermek istemiyorum.
*aylardır kişiliksiz oynamalarına rağmen destek verdim.
*limit doldu.
*fb yi yenseler bile,güven duymuyacağım.
*bir sonraki hafta mersine yenilirler.
*artık katı düşünüyorum.
*bu halil ilk 11!de başlarsa protosto edilmeli.
*olcanın her bencil oynayışından ve çalımından sonra yuhlanmalı.
*aynı şekilde adrianda boş arkadaşına pas vermek yerine çalım yaparsa
*yuhlanmalı.
*radikal karar almassan sonuç bu olur.
*kardeşim ver alanzinyoyu al alperi
*ver saparayı al serdarı
*ver yasini viteki al weboyu
*ver colmanı al serdar azizi
*ver henrıgueyi al aykutu
*alırlarsa ver halili al nobreyi
tabi bunları alırken üzerine para vermek şartıyla.
zafercalikoglu
11.02.2013, 17:19
kötü futbol,kötü hakem,sonuç normal,
serdaracıl
11.02.2013, 19:27
Helal olsun zokora erkek gibi delikanlıca bastı tekmeyi bize trabzonsporlu olduğumuzu hatırlattı aloooo beyler futbolcularımız sabahtan beri resmen dayak yiyorlar ama garı gibi korkakça oynuyorlardı korakor mücadele yapmıyorlardı yediğimiz tekmeyle kalıyorduk bu takım trabzonspor değildir gerçek trabzonspor olsaydı bu maç bitmezdi zokorayı tebrik ediyorum kendini ezdirmemiş çakmıştır tekmeyi tekmeyi çakamıyanlar utansın bu kahpe sivasa AYRICA bu adamın adı zokora futbol cahilleri sevilla gibi takımda yıllarca oynamış drogbanın kaptanlığını yapan fildişi sahillerinin kaptanı ülkesi milli takımını bırakmasın diye yalvardığı adam çok bilmişler AYRICA bu takım ruhsuz zokoradaki ruhun mücadeleci pes etmeyen yenilgiyi kabullenmeyen yapının binde biri yok bu takımda zokora ruhuyla oynayan iyi bir takımda mükemmel oynar yoksa bu takıma messiyide koysan bişey olmaz bu takımdan iyi futbol iyi futbolcularla oynanır ben zokorayı gözlerinden öpüyorum ve helal olsun diyorum
Rektaş bunlar basit işler.o kadar tecrübeli biri sahada kalması ve son ana kadar Mucadele etmesi gerektiğini bilir. Sahada gezin sonrada bas tekmeyi çık. Rakip sertse aynı sertlikte karşılık vereceksin. Rakibin yaptığının aynısını yapıp hakemin karşısına dikileceksin.
ince ince kıydılar yine...Hakem, herşey kötüydü ama en kötüsü sendin..! Oynayanı oynatmadın,kasaplara gün doğdu.!!!
Halil manen ce fiziken bitmiştir. Bundan sonrası onada yazık bize de..!!!!!!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.