Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu...
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
annttiigs
09.12.2012, 18:06
Yenilgiye üzülmüyorum çünkü kazanacağımızı zaten sanmıyordum. Biz ancak 11 e 10 oynarsak kazanırız, Onun haricinde sezon başındna beri söylediğim gibi TESADÜFEN kazanırız
Kazanmak için ne oynadığı belli olan bir oyun yapımız olmalı. O olmayınca işimiz şansa kalıyor ve rakibin performansına göre oluyor.
Bu sezonu ve gelcek 5 sezonu unutun hatta bizim takımın bir daha şampiyonluk yarışında olaağı zamanları unutun, Bu ekonomık göstergeler ile kulubu yönetecek adam da kalmayacak ve bu futbolcuların işe yarayanlarının hepsi kaçacak. Alın size, yapılanmış Trabzonspor bu işte.. Bittirdiler bizi bitirdiler.. Bu kadar basit
arkadaşa birisi berabere kaldığımızı ve Kayserispor'un Allah tarafından korunduğunu anlatsın. Benim için beraberlik yenilgidir demogojisine ise girmemesini salık veriyorum kendisine.
Serkan'ı kim 99 yaptı Allah aşkına ?
Arkadaşlar şu takıma kötü oynuyor demek haksızlık oluyor. Takım gol bulamayınca doğal olarak direnç düştü. Adrian çok top kullandı sona doğru hala adrian a top oynamak yanlış oldu. Maçın hakkı bizimdi ama son 10 dk lik oyun bize hiç yakışmadı. YAni 80 dk oyna golüde bulmuşsun ne güzel sonra kayseriye topu bıraktık.
Neyse haftaya İBB yi geçeriz yeterki böyle oynasınlar
Mehmet Fatih Silik
09.12.2012, 18:07
ben üzülmedim...kötü oynayipta aldigimiz 3 puanlarda üzülüyordum acikcasi...o maclardan sonra burda bazilarimiz "3 puan aldik ama takim futbol oynamiyor" diyordu...
bugün sezonun en iyi topunu oynadik...3 kere direk ve sayisiz kaleci kurtari$lari...$enol hocaya kizdigim tek nokta kurdugu yanli$ 11 ve cok gec oyuncu degi$iklikleri...
Onun haricinde kayseri hezimetden kurtuldu...olsun ben lafimin arkasindayim...
böyle oynayin canimi yiyin (:
lazibere
Halil , Henrique devre arası karına zararına bakılmadan gönderilmeli. Vittek ikisinde de iyi.
Kımın gideceğinin önemi yok, Takımın toparlaycısı kımse yok, Herkes birbirinin aynısı değişen birşey yok. Eğer 15 gun sonra göndermeyi kafaya koyduğun Henrigue ve Vittek'e kaldıysan sen bitmişsin arkadaş bitmişsin..
Tarık Talşık61
Soner, Bamba, Volkan Şen, Celustka'nın günahı ne Şenol Güneş defterinide al git.
serdaracıl
[QUOTE=Barış Mayda;1918818753]adrian topçu degilki pas atmayı bilse[/
Adrian sahanın en iyisini. Ama 70'lerden sonra kondisyonu azaldı
yorumsuz6117
fb ve gsnin üstünde ligi bitirmemiz imkansız bu sezon. Devre arası gereksiz oyuncular gönderilip becerikli bi forvet alınmalı. Hedef kupa olmalı.
tebrikler senol hoca her sene oldugu gibi 3 lüyü tamamladın gene eskisehir-antalya-kayseri bu takımlara 2 şer maçtada puan veren tek hoca olarak tarihe gecicen yakında her sene aynı terane
Bak bak bak, yorumda yazarmış :) Dopraam naber :)
Cagdas Topal
09.12.2012, 18:08
beraberliği yakaladıktan sonra amatör takımdan farkı yoktu sahadakilerin
Boş boş yorum yapmayın takımda orta sahamı vardı ?
Ali İhsan
Soner, Bamba, Volkan Şen, Celustka'nın günahı ne Şenol Güneş defterinide al git.
Ya şu tepkinin yarısını hakem itine gösterseniz,
Sakat Bamba ve Soneri ne yapacaktı Şenol Güneş tükürükle mi iyileştirecekti?
Hatice Aslan
10 numara top oynadık şans yoktu.Yeterki böyle oynayalım galibiyetler gelecektir.
:alkış::alkış::alkış:
uzungöllü
amatör bir defansa karşı çift forvet çıkamayan korkak,ürkek,basiretsiz şenol bu maçı hibe etmiştir.
huzur bulamayasın adam !!!
annttiigs
beraberliği yakaladıktan sonra amatör takımdan farkı yoktu sahadakilerin
ustam takım 80 dakika rakip ceza sahası civarında top oynadı. Sürekli kovalayıp alıp atmaya çalıştı. Yani fizik olarak çöktük. Bunu tartışmak lazım ama. Ben bu gün net bir şekilde takıma kızmıyorum. Kızacak hiç bir şey yok. Net fauller, penaltılar, kartlar havada uçardı normal şartlarda.
Evet tek suclu senol gunestir. Cunku takim hala savunma yapmayi bilmiyor. Eskisehir maci sonunda ersun yenal, rakibimizin top bizdeyken baski yapmamasi isimizi kolaylastirdi dedi ama bu sozlere ragmen dirhem baski yapmayi ogrenemedi takim. Halil 12-13 kez topla bulustu 10 kez hata yapti. Bu halile 78 dakika dayandi. Artik yeter senil gunes. Yapamiyorsun, git.
artvints
Alanzinho'yu niye çıkarttı anlayabilen var mı..
yoruldu, top kaybetmeye başladı ama yerine giren yasin katkı vermedi yapacak bişey yok.
Yıldıray Emanet
Bak bak bak, yorumda yazarmış :) Dopraam naber :)
adamsın sinirlerim hopladı gene :D
2 senedir böyle aktif hucum ettiğimizi top çevirdiğimizi görmedim.olmayınca olmuyor işte napalım.hocanın bi hatası var halile gereğinden fazla güveniyor.alanzinho yerine halil çıksaydı bu maçı çok rahat kazanırdık.
bilinçsiz hücum diyelim biz ona.. olmuyorsa olmuyor değil.. ileride bi düzen kim santrafor, halil nerde, henrique ne oynuyor belli değil.. kaldı ki bu oyuncualrın yeri belli olsada kapasiteleri belli ondan olmuyor.
hyasin61
Güzel espriydi ..
espri değil gerçek ,senol guneş'i dunya kupası dahıl basarılı kılan hazır kadrolara sahıp olması ,ama sımdı gorduk gercek sir senol guneş'in eserini ,sana birsey daha soyleyeyim mi senol gunes trabzonlu olmasa bın kere kovulmustu bu kulupten ,maalesef bazı taraflar ıcın senol guneş ismi trabzonspor isminin önüne geçmiştir
serdaracıl
Bırakın bu işleri. Volkan'ın günahı neymiş.
Tarık Talşık61
Şu maçta Kayseri'nin sertliğine müsamaha gösteren, attıkları golde olmayan faulü veren, penaltımızı vermeyen sonra bi tarafı oynamaya başlayıp bizim oyunculara da kart vermemeye başlayıp eyyam şov yapan Hüseyin Sabancı ....sını eleştirmeyen kimseyi eleştirmesin.
Ben de gördüm, Halil berbattı, hocanın bazı değişiklikleri yanlıştı ama bu takımı 70 dakika boyunca frenleyen hakemdi, o Salih dursun denen ...yı atamamasıyla evde kudurdum, kendindem geçtim, daha ne yapması gerekiyordu anasını mı .... milletin?
Dikkat ederseniz hakeme sallayanların avatarı Şenol Güneş :)
Hangi penaltıdan bahsediyosun kardeşim sen hakem gördüğünü çaldı kusursuzdu.
ALDENİRO
Takım 75'ten sonra bitti resmen, ilk yarı işi bitirecektik olmadı.
alanzinho çıkınca bitti takım.bu kadar mallık olmaz.en iyi oynayan oyuncu çıkarılır mı?!
Sans kelimesi zirvaliktan ibaret
Kaliteli oyuncun olucak arkadas
Henrique devre arasi beklenmeden gonderilmeli,halil ikinci yariya kadar dinlendirilmeli,bu vittek e bir sans daha verilmeli
Necmettin ALTUNTAŞ
09.12.2012, 18:09
Bu takıma kızmayın ve de insafsızca saldırmayın.İlk yarı o goller olsaydı şimdi futbolcular ve teknik direktör için başka şeyler söylüyor olurduk.
ilk yarı iyiydi takım..ancak 2. yarı bu sezonki alıştığımız görüntü vardı...oyunu forse edemeyen bir takımız....gözden çıkralın vittekin kurtarıcı olmasıda ayrı düşündürücü..
hoca çok çaresizmiş gibi bir görüntü sergiliyor...yanındaki yardımcıların taktisyenlikten hiçbirşey anlamadıkları çok açık...hocayı doğru düzgün yönlendiremiyorlar.
ya bi yürü git... sürü psikolojisinden kurtulun be... bu kafa yüzünden bu durumdayız...
Kusura bakmada renkdaş sürü psikolojisinde hareket eden bu durumda sen oluyorsun. Tabii sürüyü iyi analiz edemediğin için bununda farkında değilsin. Takım başarılıyken övünüp duran her şeye eyvallah çeken taraftar gurubu ile takım başarısızken sürekli eleştiren hakaret eden hoca ve yönetime hakaret edip gitmesini isteyen guruplar sürü pisikolojisine en iyi örneklerdir
Yunus Danışmaz
Şenol Hoca'dan başka ileti attığın zaman seninle futbol konuşalım biraz renktaşım..
İlk yarı top oynadık ama bu takımın şampiyon olması bu sene imkansız
Bir maçta 26 kez şut çekiyor ama sadece 1 gol atıyorsan
İlginçtir onda da olcanın sırtı kaleye dönük
Deplasman takımından uzatmalarda baskı yiyorsan
Halen daha ne oynadığı belirsiz adamlarla oyuna başlıyorsan
Kondisyonun sadece 45 dakika ise
Zor hem de çok zor
Onur Akyüz
Alan'ı çıkarması doğruydu çünkü yürüyecek hali kalmamıştı.
Ama Halil'e niye bu kadar süre veriyor anlayamıyorum.
Hamza Milet
Serkan'ı kim 99 yaptı Allah aşkına ?
Espirinin sakanin sirasi degil bence, çok iyidi serkan çok öyleki gözlerim yasardi
lazibere
ben üzülmedim...kötü oynayipta aldigimiz 3 puanlarda üzülüyordum acikcasi...o maclardan sonra burda bazilarimiz "3 puan aldik ama takim futbol oynamiyor" diyordu...
bugün sezonun en iyi topunu oynadik...3 kere direk ve sayisiz kaleci kurtari$lari...$enol hocaya kizdigim tek nokta kurdugu yanli$ 11 ve cok gec oyuncu degi$iklikleri...
Onun haricinde kayseri hezimetden kurtuldu...olsun ben lafimin arkasindayim...
böyle oynayin canimi yiyin (:
Son 30 dakkayı dkkatlice birdaha izlesen görürsün iyi oynamanın ne demek olduğunu. 3 tane mutlak gol kaçırdılar, İyi oynamak bu mu?? 2 yapsalar maç 4 biterdi. Eskişehir maçından da aynıydı , salak salak goller yiyoruz ve salak salak defans hataları yapıyoruz ve oyundan kopuyoruz.. Son yarım saat maç kazanması gerekn takım bizmiydik onlar mı bell değildi. Oyunu forse edemiyoru. Karambolden oynuyoruz. 11 tane idamsız adam koy sahaya, 1-1 yaptıktan sonra nasıl oynamasını bilecek hamleler yapar
annttiigs
Hayatımda gördeğim en başaralı hakemdi. Bakıyorum ki maçı hakem verdi demiş bazıları futbol yoksunları.
sizler eğer ciddi iseniz futbol ile alakanızı bir daha düşünün.
E. Okan Bülbül
şans....
senin yorumun boş bence.. takımda orta saha yoksa biz dünden problemliyiz.. nasıl yok anlamadım.
Kayserispor mu okunmuş top mu okunmuş ben anlamadım. Hayır kötü oynamış olsak kızacak bir nedenim olurdu ancak iyi de oynadık. İşte böyle zamanlarda devreye "nasip kısmet" dediğimiz kavram giriyor.
son 15dk haric sezonun en iyi topunu oynadik, böyle bir puana can kurban.
Alanzinho cok yoruldu..
Topu ileri cikarmada baya baya iyi isler yapti bugun alanzinho..
Belki alanin yerine sapara alinabilirdi ama hocada o dakikalarda risk aldi..
En azindan ceza sahasina Vittekin indirecegi toplardan tehlikeli ataklar bulabilecegini dusundu..
Nitekim golde bu sekilde geldi..
Burda tartisilicak tek sey son oyuncu degisikliginde emreyi kullanmasi..
Burda orta saha alabilirdi ama iyice risk aldi ve emreyi oyuna aldi..
Eger gol dah once gelmis olsa orta sahaya takviye yapardi hoca..
Bu hocayla bu takımla hiç bir şey olmaz
Sefa Murat Dokuz
09.12.2012, 18:10
İlk yarıdaki futbola laf eden yok zaten 2. Yarı es es maçının ilk yarım saat sonrası gibi demorilize olduk.
Taha Muhammet
ne boş boşu 10 dk da 1 tane pas yapamadı takım 1 tane .golu attıktan sonra bıraktı oyunu bizimkiler
Tarık Talşık61
Ya şu tepkinin yarısını hakem itine gösterseniz,
Sakat Bamba ve Soneri ne yapacaktı Şenol Güneş tükürükle mi iyileştirecekti?
Ne sakatı be kardeşim Soner geçen hafta yedek değilmiydi bırakın bu hikayeleri golleri atamıyosun hala hakem diyosun.
Emre Halil'den 5 gömlek üstün futbolcu. Hadi sıkıyosa Şenol Güneş kör mü bu Halil'i görmüyor diye hocayı eleştir.
ahamitokutan
09.12.2012, 18:11
takımın golu attıktan sonra sinirleri boşaldı sanırım.oh be nihayet oldu gibi bişey.e haliyle o kadar baskıya direnemediler.son dakikalardaki düşüşü normal karşılıyorum.hakeme de ayrı bir parantez açayım.bugune kadar gördüğüm en iğrenç hakemlerden biriydi.salih denen ukalaya 50 sefer kırmızıyı vermesi gerekirdi.hakeza sefa resmen mustafanın bileğine bastı oyunu durdurmadı.son dakikalarda yine sefa faul yaptı mustafaya devam ettirdi golu yiyorduk.böyle bir hakeme maçı iyi yönetti demek biraz saflık olur bence.
Transfer politikamızı gözden geçirmek gerek bence, transfer olayını çok kasıyoruz; arayıp tarayıp Henrique, Janko gibi gol atamayan golcüler alacağımıza ligi tanıyan komplekssiz Bobo, Nobre, Tum gibi standardı olan futbolcular alsak bence şuan ki dururumumuzdan daha iyi olurduk.
Hatice Aslan
O değilde beraberliği Mustafa Yumlu'ya bağlayan kişileri gördükçe kahkaha atıyorum. Hasta mısınız siz?
Barış Mayda
[QUOTE=Barış Mayda;1918818753]adrian topçu degilki pas atmayı bilse[/
Adrian sahanın en iyisini. Ama 70'lerden sonra kondisyonu azaldı
ne iyisi ya ne yaptı roveşataya kalkmaktan başka futbolcusun sen kardeşin koşucaksın işin ne parayı alırken 70 e kadar koşucaksın diye bir maddemi var ersun yanal niye gitti bu takımdan hep aynı 11 le oynuyor diye ama adamın kurdugu takım takır takır koşuyodu bir gün selçuk koşmadı diye eleştirildimi bu takım hafta içi koşmuyormu kardeşim 70 den sonra yoruldu yorulduysa çıksın ne bekliyor sahada alan daha çok koşmuştur emin olun buna bak
Yorum yaparken sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım lütfen :)
Araştıralım irdeleyelim sonra yapalım yorumumuzu. Bamba vardı da Şenol Hoca oynatmadı öyle mi ? :)
Serdar A
5-0 olacak maç 1-1 bitiyor .
Yorumlara bak hizaya gel .
Futbolcu değil ki , bonservisini eline verip kıçına tekmeyi basasın .
Sırtımızda kambur , çekiyoruz .
Cagdas Topal
senin yorumun boş bence.. takımda orta saha yoksa biz dünden problemliyiz.. nasıl yok anlamadım.
Kim vardı MC pozisyonunda son dakikalarda ?
özgür6161
09.12.2012, 18:12
Henrique ve halil bu takımdan direk gönderilmeli.Özellikle Henrique bu ne yaa...Volkan,barış.vittek ve cech devre arası henrique ile devre arası gitmeli.Sezon sonunda halil,olcan,alanzinho ve serkan ile yollar ayrlmalı çok ciddi artık.Şenol hoca da artık bu takımı bıraktırmalı sezon sonu büyük revizyona ihtiyaç var.
adamsın sinirlerim hopladı gene :D
Direk patlaması yaşadık oğlum olur böyle şeyler :) Hoca'nın söylediği Ocak'a yaklaştık, 2 maç üst üste iyi futbol :) Ocak'tan sonra takım kötü futbol oynamaya devam ederse zaten sövmeye sinirlenmeye gerek kalmadan kendisi gider :) Sıkıntı yok, sıkma tatlı canını . . .
L.Burrows
Takımı ileri taşıyabilen tek adam alanzinho oyundan alındı gerçekten şaka gibi. Zokora gibi bir adam koşmadan mücadele etmeden rakibin yanında gezerek milyon dolarları kazanıyor bizde sahada yıldız var diye avunuyoruz vede 90 dakika oyunda kalıyor. Şu takımda halilden önce yuhalanacak biri varsa oda zokoradır. Bu adam nasıl ispanyada ingilterede bu şekilde futbol oynadı hayretler içerisindeyim.
Vittek hem henrique denen çakma brezilyalıdan hemde halilden daha fazla katkı yapar bu takıma bunu iddaa etmiyorum bundan adım kadar eminim. Yazıktır yaw hadi kötü oynarken kaybediyorsunda bari şu maçı kazanaydın.
Ali İhsan
Ne sakatı be kardeşim Soner geçen hafta yedek değilmiydi bırakın bu hikayeleri golleri atamıyosun hala hakem diyosun.
Emre Halil'den 5 gömlek üstün futbolcu. Hadi sıkıyosa Şenol Güneş kör mü bu Halil'i görmüyor diye hocayı eleştir.
Halil herkesi deli etti ama bu maçta takım gayet iyiydi onu bile taşıdık ama bu maçın kahramanı hakemdir, ben Halil'e, hocaya bir kızdıysam hakeme her pozisyonda kızdım.
[QUOTE=serdaracıl;1918818804]
ne iyisi ya ne yaptı roveşataya kalkmaktan başka futbolcusun sen kardeşin koşucaksın işin ne parayı alırken 70 e kadar koşucaksın diye bir maddemi var ersun yanal niye gitti bu takımdan hep aynı 11 le oynuyor diye ama adamın kurdugu takım takır takır koşuyodu bir gün selçuk koşmadı diye eleştirildimi bu takım hafta içi koşmuyormu kardeşim 70 den sonra yoruldu yorulduysa çıksın ne bekliyor sahada alan daha çok koşmuştur emin olun buna bak
Abi herkesin siniri alt üst zaten :) güzel oynadığımız oyundan sonra maçı kaybetmişiz. Allah aşkına mantıksız yorumlarınızı kendinize saklayın...
serdaracıl
Takımın kondisyonu biraz zayıf. Özcan hoca ne çalıştırıyor anlamadık
uzungöllü
Kusura bakmada renkdaş sürü psikolojisinde hareket eden bu durumda sen oluyorsun. Tabii sürüyü iyi analiz edemediğin için bununda farkında değilsin. Takım başarılıyken övünüp duran her şeye eyvallah çeken taraftar gurubu ile takım başarısızken sürekli eleştiren hakaret eden hoca ve yönetime hakaret edip gitmesini isteyen guruplar sürü pisikolojisine en iyi örneklerdir
şenola laf ettirmeyen adamlardan tiksiniyorum...
şenola muhalefeti kötülük olarak görenlerden usandım...
enerjim bitti hevesim kalmadı deyip takımın başında kalarak ne kazandırdı takıma şenol hoca...
bu maçta henrique-halil 11'de başlamayacak oyuncu iken 60-70 dk. oynadı...
dakika 75'te maçı çevirmek için oyuncu değişikliği yapılmaz...
kayseri gibi bir takımın karşısına çift forvet ile çıkamayacak teknik direktör isterse morinho olsun yazıklar olsun derim...
Giallorossi
Henrique devre arasi beklenmeden gonderilmeli,halil ikinci yariya kadar dinlendirilmeli,bu vittek e bir sans daha verilmeli
Bence ücü'de devre arasi gönderilmeli. Her ne kadar hatali veya kötü oynasalarda Janko ve Emre oynatilmali. Senol hocanin Halil takintisina anlam veremiyorum. Nerden aliyor bu torpili bilmiyorum.
Hatice Aslan
Kayserispor mu okunmuş top mu okunmuş ben anlamadım. Hayır kötü oynamış olsak kızacak bir nedenim olurdu ancak iyi de oynadık. İşte böyle zamanlarda devreye "nasip kısmet" dediğimiz kavram giriyor.
İşte mantıklı bir yorum.. Noktayı koymuşsun kardeşim umarım bazıları bi düşünüp kendilerine gelirler. :alkış:
Kıvanç Çuvalcı
Aramizda oyle taraftarlar var ki bu takim bile cok onlara.
Emre Halilden ustun bir futbolcu degil..
Siz Emreyi gozunuzde cok buyutuyosunuz..
Iki tane hazirlik macinda 4 gol atan adami Ronaldo ilan ettiniz..
Sirf sizin gibiler Emrenin basini yemesin diye oynatmiyordur hoca onu..
Espirinin sakanin sirasi degil bence, çok iyidi serkan çok öyleki gözlerim yasardi
Espiride sitemde vardı yalnız...
Mehmet S. Pervan
09.12.2012, 18:13
Şu stadın üzerine uçakla filan kurşun dökün.
İkinci yariya verim alamadigimiz yabancilari ve bir kac yerliyi satip gelecek parayla kendini ispatlamis gercekten gol atmayi bilen kaliteli bir yabanci almaliyiz.bu takimin suandaki en buyuk eksikligi golu atacak oyuncunun olmamasidir
Tarık Talşık61
09.12.2012, 18:14
Yorum yaparken sadece yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım lütfen :)
Araştıralım irdeleyelim sonra yapalım yorumumuzu. Bamba vardı da Şenol Hoca oynatmadı öyle mi ? :)
14 yaşındaki çocuklar bilir olmuş ;)
Soner, Volkan, Emre, Celustka, Bamba bu takımda rahat 11 oynar.
taraftarımız olmasa trabzonspor kulübu olmaz ne şenol güneşi ne yönetimi nede futbolcuları trabzonspor taraftarından üstün değildir yazınızı katılmıyorum
Mehmet S. Pervan
09.12.2012, 18:14
Manager'lik oyunları bile Türkçe oldu. Sen hala...
Hocamızın yaptığı hata halili çıkarıp emre yi alacaktı 2. yarıya başlarken. Ama şu bir gerçekki Colman ve Bamba bizim için çok önemli oyuncular. Bugün ikisi olsaydı o golüde yemezdik son 10dk oyundanda düşmezdik
İlk yarı top oynadık ama bu takımın şampiyon olması bu sene imkansız
Bir maçta 26 kez şut çekiyor ama sadece 1 gol atıyorsan
İlginçtir onda da olcanın sırtı kaleye dönük
Deplasman takımından uzatmalarda baskı yiyorsan
Halen daha ne oynadığı belirsiz adamlarla oyuna başlıyorsan
Kondisyonun sadece 45 dakika ise
Zor hem de çok zor
Ne şampiyonluğu bu takım ilk 5 giremez kendi sahanda gelene geçene puan kaybet ben büyük takımım ismin büyük oyuncuların hocan ALLAHLIK...
kimse yoktu kardeşim.. niye yok peki.. biz değilmiyiz ligin gereksiz orta sahalarını transfer eden..
uzungöllü
09.12.2012, 18:15
sahadakilerin üzerindeki formayı çıkar geriye kalanlardan ne elde edersin ?
Soner Albayrak
09.12.2012, 18:15
Takım top oynuyor işte hala neyin derdindesiniz bunu istemiyor muydunuz?
zafer6161
09.12.2012, 18:16
alanzinyo bu maçta oyundan alınır mı be hocaaaaaaaaaa :hıırr
bu takımı taraftarın elinden kurtarın
diensi61
halil ve henqriqe oynamasin, benzema emre ile falcao yasin oynasın. 20 puan farkla şampiyon oluruz.
Akıl yaşta değil, baştadır :)
Öğrenmenin de yaşı yoktur ayrıca. Ben her zaman buradayım. :)
iyi oynayıp maç kaybetmek daha kötü bir şey bunun farkına varamayan taraftarlarımız çok burda
Cafer KILIÇSOY
Forum Kuralları içerisinde ileti bırakın lütfen. Aksi takdirde cezai işlem uygulanıyor, uygulanacak
...hedef yok hedef başka bir sebep aramaya gerek yok....
Hatice Aslan
Oynamaz diyen mi var? Ama Bamba'nın neden sahada olmadığından haberin yoksa tutup bir üyenin yaşına laf etmeye hakkın yok. Ya da milletin futbol bilgisini sorgulamaya hakkın yok git öğren bakalım Bamba neden yok!
Takımı ileri taşıyabilen tek adam alanzinho oyundan alındı gerçekten şaka gibi. Zokora gibi bir adam koşmadan mücadele etmeden rakibin yanında gezerek milyon dolarları kazanıyor bizde sahada yıldız var diye avunuyoruz vede 90 dakika oyunda kalıyor. Şu takımda halilden önce yuhalanacak biri varsa oda zokoradır. Bu adam nasıl ispanyada ingilterede bu şekilde futbol oynadı hayretler içerisindeyim.
Vittek hem henrique denen çakma brezilyalıdan hemde halilden daha fazla katkı yapar bu takıma bunu iddaa etmiyorum bundan adım kadar eminim. Yazıktır yaw hadi kötü oynarken kaybediyorsunda bari şu maçı kazanaydın.
Dostum anlatamazsin bunu buradakilere
Forumda zokora adina baslik olmasiyla gurur duyanlar bile varken…
Trilyonlarimiz ucup gitti
Trilyonlarimiz…
artvints
alanzinho yanlış oynattı takımı boşuna panik yaratıyo, gerideki takım daha sakin rakip sahaya yerleşerek oynamalı ama alanzinho topu alıp giidiyo, doğru dürüst organize olmadan pozisyon bitiyo.iyi niyetli oynadı takım hareketlendirdi ama dah az yorularak daha çok pozisyon bulmamız gerekirdi.colmanın yokluğu üstüne soner in yokluğu şansızlık.
L.Burrows
Manager'lik oyunları bile Türkçe oldu. Sen hala...
Bu iyiydi:)))
Mert Oğuzlu61
09.12.2012, 18:17
insan tuttuğu takımdan nefret eder mi yaw, ediyorum bu takımdan nefret ediyorum.
sebep olanların ezan okunuyor, Allah belasını versin. çıkarlarını düşünüp şu sığırları takıma doldurup, 2010 dan sonra bizi bu aptalları izlemek zorunda bıraktıranların Allah belasını versin. ayıptır ya valla ayıptır ben bu kadar yeteneksiz topçuyu birarada görmedim onur bamba colman dışında kim giderse gitsin şu takımdan zerre umrumda olmaz bizde FEDA yapalım ocakta alayını defedelim şunların şampiyon olacağımız yok bari sonraki sezon için hazırlık yapalım :mad::mad:
Neyse renkdaşlar haftaya İBB maçında tribün şovlarını düşünelim :)
Tarık Talşık61
Emre Halilden ustun bir futbolcu degil..
Siz Emreyi gozunuzde cok buyutuyosunuz..
Iki tane hazirlik macinda 4 gol atan adami Ronaldo ilan ettiniz..
Sirf sizin gibiler Emrenin basini yemesin diye oynatmiyordur hoca onu..
Bahaneler bahaneler bahaneler Türkiyenin en kötü hocasıyla bu kadar.
İskender YILMAZ
İlk yarıdaki Trabzonspor'a şapka çıkarır, 1-1'den sonraki Trabzonspor'a, çıkardığım şapkayı ayaklarım altına alır çiğnerim.
Orta saha ikinci yarının hemen hemen tamamında otoyoldan beterdi, değerlimiz Şenol Güneş Allah'a emanet etmeyi seçti, saygı duyuyoruz ailecek. Halil'e de buradan sevgilerimizi iletiyoruz, Şenol Güneş'e de bize onu izleterek gözlerimizi şenlendirdiği için ayrıca hürmetler.
Eeee senol gunes hala takimin basinda mi :) yaziklar olsun be biz ne zaman kurtulcaz bu hocadan
Fatih Öztürk
Emre hep oyun sıkıştığında gole ihtiyacımız olduğu dakikalarda oyuna giriyor.Halil haftaya yine onbirde başlarsa Emre bavulunu toplayıp Trabzonu terketsin.
ALDENİRO
maçın özeti alan çıktı maç bitti.emersonu çok beğendim.yasin takımı bozuyor.takmda kondisyon va alan savunması eksik.
hyasin61
Ne şampiyonluğu bu takım ilk 5 giremez kendi sahanda gelene geçene puan kaybet ben büyük takımım ismin büyük oyuncuların hocan ALLAHLIK...
artık takımlar dua ediyor trabzon deplasmanı gelsede gitsek diye,zaten hoca tarıhınde trabzonda galıbıyet yuzu gormeyenlere mac verme konusunda ün yaptı
Hatice Aslan
09.12.2012, 18:18
Takım top oynuyor işte hala neyin derdindesiniz bunu istemiyor muydunuz?
Dertte olanlar iddia oynayıp kuponu yatan skor taraftarları ne olacak başka niye isyan ediyorlar sanıyorsunuz.. Adamların tek derdi kupon kaçan 2 puan değil. :D:D
Arkadaşlar, kimse sıkıntı etmesin, bu takımın yapabileceği şeyler kısıtlı yani kapasitesi bu kadar, 2 ileri 1 geri ligi bitiririz...
Mehmet Fatih Silik
09.12.2012, 18:18
Son 30 dakkayı dkkatlice birdaha izlesen görürsün iyi oynamanın ne demek olduğunu. 3 tane mutlak gol kaçırdılar, İyi oynamak bu mu?? 2 yapsalar maç 4 biterdi. Eskişehir maçından da aynıydı , salak salak goller yiyoruz ve salak salak defans hataları yapıyoruz ve oyundan kopuyoruz.. Son yarım saat maç kazanması gerekn takım bizmiydik onlar mı bell değildi. Oyunu forse edemiyoru. Karambolden oynuyoruz. 11 tane idamsız adam koy sahaya, 1-1 yaptıktan sonra nasıl oynamasını bilecek hamleler yapar
riv riv riv (:
gecen de geldin yorumumu alintiladin bir$eyler zirvaladin...benimle bi sorunun mu var hayirdir ?
kayseri 9. dakikadan sonra ne yapti kazanmak icin ? tek kale mac oynadik sen oyunu forse edemiyoruz diyorsun...
gözlerinde sorun varsa onu bilemem...mactan önce kim bilebilirdi gecen hafta fener'e kök söktüren kayseriye böyle oynayacagimizi?
Sen bilebilir miydin?
Haftalardir topal topal ilerliyorduk...ilk defa bu denli pas yaparak ve cok adamla pres yapip gol pozisyonlarina girdik...
Macin sonunda oyundan dü$memiz cok mu anormal? 80 dakika hep golü dü$ünen ve ALLAH ne verdiyse saldiran bir takim nasil 90 dakika ayakta kalacak...
kontrolsüz ciki$larimiz olmadi mi ? oldu tabikide...ama ben zevk aldim mactan...gectigimiz haftalarla kar$ila$tirdigimda ilk defa bu kadar heyecan verdi oyunumuz...
$ans da yanimizda olacak...Bursa'nin dün ki golü gibi...
Seyirci ne yaptiki kurtarılsın ..?
Kıvanç Çuvalcı
09.12.2012, 18:19
Zerre futboldan anlamiyoruz tek anladigimiz su oynamasin bu oynasin,ha bu niye oynadi da oteki oynamadi.
Fatih Öztürk
09.12.2012, 18:19
alanzinyo bu maçta oyundan alınır mı be hocaaaaaaaaaa :hıırr
hıırr ? :D
Tarık Talşık61
09.12.2012, 18:20
Bamba sakat falan değil hoca Bamba'yı Eskişehir mağlubiyetinin sorumlusu olarak gördüğü için Gençler karşısında kadroya almadı, medyaya ise sakat diye haber saldı Şenol Güneş lobi anlamında gücünü kullanarak herkesi uyutuyor. Gençler maçında skor istediği gibi oluncada ikiliyi bozmadı eğer bu maçıda kazansaydık Bamba'nın yüzünü bi daha zor görürdük.
Haftaya göreceksinizki Bamba ilk 11 de olacak.
Hamza Milet
Hala yumluyu savunmak isteyenler var, her kaptirdigi top 100% tehlike yaratti.
Topa vuramiyor, vursada top rakibe gidiyor, kafa toplarinda etkisiz o boyla yani Allahim yarabbim ziplasan 2 metre olacaksin ama yok yetenek yok, sirf Trabzonlu diye takimda hatta kadroda tutmanin bi alemi yok. Madem öyle aykutuda geri al hoca oda Trabzonlu. yumluya Allah boy vermis ama yetenekk gerçekten yok bu adamda, yenilen golde kalecinin önünde stoper diye tabir ettigimiz iki oyuncumuz ziplamadi bile, ziplayamadi .. bunlardan biri yumlu .. serkani zaten anlatmaya gerek yok, her maçtan sonra ayni seyi söylüyoruz, degisen birsey yok, hoca takti kafayi halile serkana derken basimiza henrique belasi çikti, adamin bidefa sahada yürüyüsü okadar yanliski .. dersinki boks maçina hazirlaniyor .. sen daha çok isliklanirsin oglum öyle dövme mövme yaptirip poz vermeye benzemiyor hersey, Yasin Olcan kötü .. iyi olan tek sey ilk yaridaki futbol .. 2. yari golden sonra öyle bi çöktüki takim :@ yenseydik nerelerdeyik, ve suan nerdeyiz
ALDENİRO
alanzinho yanlış oynattı takımı boşuna panik yaratıyo, gerideki takım daha sakin rakip sahaya yerleşerek oynamalı ama alanzinho topu alıp giidiyo, doğru dürüst organize olmadan pozisyon bitiyo.iyi niyetli oynadı takım hareketlendirdi ama dah az yorularak daha çok pozisyon bulmamız gerekirdi.colmanın yokluğu üstüne soner in yokluğu şansızlık.
bu yoruma sadece gülerim.adam daha neyapsın aynı anda 2-3 futbolcuyu oyundan düşürüyor.
L.Burrows
Dostum anlatamazsin bunu buradakilere
Forumda zokora adina baslik olmasiyla gurur duyanlar bile varken…
Trilyonlarimiz ucup gitti
Trilyonlarimiz…
Yemişim zokorasını abi. Yıldız kavramına bile girmez bu adam benim gözümde. Oynadıgı oyunu geçtim adı bile bana göre yıldız değil. Millet kaka, sneijder den bahsediyor zokora kimdir. Takıma zerre kadar katkısı yok. İnan kahroluyorum onu sahada izlerken. Rica ediyorum burdaki arkadaşlardanda zokorayı dikkatlice bi izlesinler.
Bu sene bu kadro yapisiyla ve bu hakemlerle hala sampiyon olunabilecegine inananlar var!bizim bu saatten sonraki tek hedefimiz kupa maclari olmali ve tukiye kupasini kesinlikle almaliyiz,baska turlu avrupaya gide-me-yizzzz
Adrian'ın rövaşatası dışında üzüldüğüm bir şey yok.Keşke gol olsaydı.
serdaracıl
09.12.2012, 18:21
Yasin ve Emre de yeterli destegi veremediler maalesef
sessizkral_1
09.12.2012, 18:21
yasin , emre ve soner bu takımın oyuncusu değil.
riv riv riv (:
gecen de geldin yorumumu alintiladin bir$eyler zirvaladin...benimle bi sorunun mu var hayirdir ?
kayseri 9. dakikadan sonra ne yapti kazanmak icin ? tek kale mac oynadik sen oyunu forse edemiyoruz diyorsun...
gözlerinde sorun varsa onu bilemem...mactan önce kim bilebilirdi gecen hafta fener'e kök söktüren kayseriye böyle oynayacagimizi?
Sen bilebilir miydin?
Haftalardir topal topal ilerliyorduk...ilk defa bu denli pas yaparak ve cok adamla pres yapip gol pozisyonlarina girdik...
Macin sonunda oyundan dü$memiz cok mu anormal? 80 dakika hep golü dü$ünen ve ALLAH ne verdiyse saldiran bir takim nasil 90 dakika ayakta kalacak...
kontrolsüz ciki$larimiz olmadi mi ? oldu tabikide...ama ben zevk aldim mactan...gectigimiz haftalarla kar$ila$tirdigimda ilk defa bu kadar heyecan verdi oyunumuz...
$ans da yanimizda olacak...Bursa'nin dün ki golü gibi...
Çok harika bir yorum gerçekten tebrik ederim. Türkiye de hiçbir takım tek kale 90dk oyun oynayamaz. Takımın oyundan düşmesi normal.
inadina61_08
09.12.2012, 18:22
Stata gelen ve uzun zamandır görmediğim desteği veren TARAFTARA HELAL OLSUN, Küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim, Avni AKER BÖYLE OLMALI GERİDEYKEN VE ÖNDEYKEN,
ALKIŞLAR TARAFTARA
Hatice Aslan
Kazansak Yumlu suçlu, kaybetsek Yumlu suçlu, berabere kalsak yine Yumlu suçlu. Kötü oynasak Yumlu suçlu, Barca gibi oynasak yine Yumlu suçlu.. Bi susun Allah aşkına kupon yattı paracıklar gitti diyin dürüst olunda inanalım.
Fatih Öztürk
Yasin ve Emre de yeterli destegi veremediler maalesef
80.dakikadan sonra Messi oyuna girse şu fiziği bitmiş takımla ne yapabilirdi?
Bamba sakat falan değil hoca Bamba'yı Eskişehir mağlubiyetinin sorumlusu olarak gördüğü için Gençler karşısında kadroya almadı, medyaya ise sakat diye haber saldı Şenol Güneş lobi anlamında gücünü kullanarak herkesi uyutuyor. Gençler maçında skor istediği gibi oluncada ikiliyi bozmadı eğer bu maçıda kazansaydık Bamba'nın yüzünü bi daha zor görürdük.
Haftaya göreceksinizki Bamba ilk 11 de olacak.
Hayirdir arkadasim soyunma odasindanmi haberleri aliyorsun!
Kıvanç Çuvalcı
taraftarımız olmasa trabzonspor kulübu olmaz ne şenol güneşi ne yönetimi nede futbolcuları trabzonspor taraftarından üstün değildir yazınızı katılmıyorum
Ben oyle bir sey demedim ki zaten.Benim lafim iyi gun dostu skor taraftarlarina.
Şenol Güneş şuan başımızda olmasa biz daha iyi yerlerde olacaktık, bunu kimse inkar etmesin. Kimse kadro kalitesiz demesin şuan kadro gayet yeterli forvet hariç. Ama bunu oynatacak hoca yok, takımın ağzına etti bıraktı her hafta farklı sistem farklı kadro böyle olmaz bu iş.
Yasin Altuntas
Bizim Taraftar:
Henrique bos kaleye gol atamadi --> Senol Hoca Istifa
Serkan topu direge nisanladi --> Senol Hoca Istifa
Halil'in topu direkten döndü --> Senol Hoca IStifa.
Mantiga bak......
Tarık Talşık61
09.12.2012, 18:23
Bana göre Serkan,Giray,Olcan,Halil bu takımın oyuncusu değil.
Adrian'ın rövaşatası dışında üzüldüğüm bir şey yok.Keşke gol olsaydı.
Adrian topa rövaşata vuruyor pozisyonun dibinde olan Henrique kafayı vuramıyor. Yaw o topu gol yapmak için kafanla kaleye girmen lazım :)
Enes Ünal Kaya
Trabzonsporun Oyun Sistemi.
1. Janko Yada Vitteke Uzun Top Şişircez Yada Orta Açmaya Çalışcaz - Bu Pek Tutmadı Şuana Kadar.
2. Alanzinho'ya Güvenip Hızlı Ataklar Geliştircez..
Bugun 2.si Oldu Çokta Etkili Oldu.
Halil ve Henri Olmasa 3 4 Gol Rahat oLurdu.
Mehmet Fatih Silik
Alanzinho bence macin adamiydi...topu kaptirdiginda bile kudurmu$ "Melo" gibi pe$inden ko$tu...
Serkan'da da performans arti$i görüyorum...in$allah eski formunu yakalar...
sessizkral_1
bugün bu oyunu oynayan takım
daha önce neredeydi ?
Şenol hocam ?
bu oyunu bjk oynayınca müthiş biz oynayınca auvvv hani takım iyi oynasın kaybetsek te olur diyenler tamam kimse mutlu değil skordan şu an inanılmaz mutsuzum ama oynanan oyunun hakkını verin.
inadina61_08
İkinci yarı Adrianın yorulması ile oyundan düştük orta sahada colman ve adriansız olmayacak bu belli, devre arasında alternatif değil direkt oynayacak bir forvet veya orta saha AL-MA-LI-YIZ.
yorumsuz6117
09.12.2012, 18:24
Şenol Güneş gerçekten alemsin Halil'i yine yuhalatmayı başardın tebrikler. :D
serdaracıl
Sadece zamana ihtiyacları var
Tarık Talşık61
Hayirdir arkadasim soyunma odasindanmi haberleri aliyorsun!
Az önce biri Jaja Ktüde öğrenciyi taciz etti dediğinde kimsenin sesi çıkmadı :)
Siz Şenolsporlu olmuşsunuz harbiden.
bu oyunu bjk oynayınca müthiş biz oynayınca auvvv hani takım iyi oynasın kaybetsek te olur diyenler tamam kimse mutlu değil skordan şu an inanılmaz mutsuzum ama oynanan oyunun hakkını verin.
Yok yok onlar anca konuşurlar öyle diyorlardı takım top oynasın kazanmasak da olur diye. Bugün takım üç maçta girebileceğimiz kadar pozisyona girdi, rakibe on pas yaptırmadı ama memnun değiller hala.
Hatice Aslan
09.12.2012, 18:25
Kuponlar yattı kuponlar.. Yoksa bu iyi oyunun karşılığında böyle kötü yorumlar yapılamazdı emin olabilirsin :D
ALDENİRO
Şenol Güneş şuan başımızda olmasa biz daha iyi yerlerde olacaktık, bunu kimse inkar etmesin. Kimse kadro kalitesiz demesin şuan kadro gayet yeterli forvet hariç. Ama bunu oynatacak hoca yok, takımın ağzına etti bıraktı her hafta farklı sistem farklı kadro böyle olmaz bu iş.
aynen katılıyorum.şu takım ben bile daha iyi oynatırım.verkaç ve üçgen kur.o kadar...
Mehmet Fatih Silik
Trabzonspor taraftarini yeni mi ögrendin renkta$ (:
Bu hep böyle...matematik gibi...asla degi$mez
inadina61_08
Alan ikinci yarı kötüye gidiyordu Şenol hoca'nın bence burada hatası yok çıkmadan önce 4 top ezdi, neyse sorun o değil adriana çok yüklenmişiz ilk yarıda destek veremedik, belki yasinle oynasaydık yükü hafiflerdi, sağa-sola-ortaya heryere gitti top alıp top dağıtmaya, bu arada sapara bile olabilirdi orta saha yükünü hafifletmek için, Bence maçın hatası henri ile yada Halil ile başlamak
Halil'in yuhalanamasında Şenol Hocanında suçu büyük. Kötü oynayan adamı ilk yarıda hiç sahaya sürmeyip direk çıkarsaydı kimse yuhalamayacaktı. Ancak ikinci yarıya çıkartarak resmen seyircinin önüne attı Halil'i.
biltrabzon
09.12.2012, 18:26
senol günes e ragmen bu takim 1 puan aldi.Halili sahada tutan zihniyetten galibiyet beklemek mucize olurdu.Yaptigi degisiklikler ise tam komedi,cikan oyunculardan bahsediyorum.
inadina61_08
09.12.2012, 18:27
:alkış: :alkış: :alkış: AlkiŞla susmyana trİbÜnlere hep kÖtÜ dİyecek deĞİlİz ya :alkış: :alkış: :alkış:
iŞTE TARAFTAR BÖYLE OLUR, NE PAHASINA HANGİ SKOR OLURSA OLSUN BÖYLE OLMALIYIZ.
Alanzinho mutlaka oynamalı bugün 5 saniyede topu bizim kaleden rakip yayın oraya kadar götürdü. Böyle oyuncu lazım bize dikine oynayabilen.
aynen katılıyorum.şu takım ben bile daha iyi oynatırım.verkaç ve üçgen kur.o kadar...
Takımın şampiyon olduğu sene Yılmaz Vural'mı vardı takımın başında ?
arkadaşa birisi berabere kaldığımızı ve Kayserispor'un Allah tarafından korunduğunu anlatsın. Benim için beraberlik yenilgidir demogojisine ise girmemesini salık veriyorum kendisine.
Koskoca ikinci yarı ne oynadın?Orta sahayı kaç kere geçtin son 10 dakika 3 tane yiyordun arka arkaya........ Kimse kendini kasmasın son yılların kadro olarak en zayıf ,hocasız bir Trabzonsporu var ortada .Kendi sahasında gelene geçene yenilen bir Trabzon en son ne zaman vardı bu ligde. Sığırlar topluluğu başlarındada baş sığır da ha ne denerki... beşiktaşı seyredinde futbol öğrenin adı bile duyulmamış adamlarla şiir yazıyor her hafta samet hoca, bizimkide her hafta korku filmi seyrettiriyor bize. Bıktım usandım sürekli hafta sonumun zehir olmasından.Gider istanbul bbl. yenerler gelir gs den 3 yerler yazık dev Trabzonspor kimlere kaldı halimize bak şaban mustafadan,güreşçi henri den leyla halilden ayağına sıçtığımın serkanından şampiyonluk bekliyoruz.Gülmenin kendisi bile ağlar halimize
L.Burrows
09.12.2012, 18:28
Kazansak Yumlu suçlu, kaybetsek Yumlu suçlu, berabere kalsak yine Yumlu suçlu. Kötü oynasak Yumlu suçlu, Barca gibi oynasak yine Yumlu suçlu.. Bi susun Allah aşkına kupon yattı paracıklar gitti diyin dürüst olunda inanalım.
Yumlu kimdir yaw. Sizin gibiler yüzünden bu adam 11in vazgeçilmezi oldu. Ben bırak bizde oynamasını süper ligde başka hiçbir takımda oynayacagını tahmin etmiyorum.
artvints
bu yoruma sadece gülerim.adam daha neyapsın aynı anda 2-3 futbolcuyu oyundan düşürüyor.
ben yorumumda ısrar ediyorum, kontra atak futbolcusu alanzinho, zaten yorulmuştu çıkması doğruydu, adam geçiyo da çoğalamıyoruz ki ilerde büyük takım daha sakin olmalı rakip sahaya yerleşip hataya zorlamalı.bu şekilde telaşlı oynuyoruz, atak devamlılığı sağlayamıyoruz.
biltrabzon
cikacak oyuncular halil,adrian ve olcan olmaliydi.Ama futbol haric her seyden anlayan hocamiz bunu göremedi,göremezde.
İskender YILMAZ
09.12.2012, 18:29
Janko olsaydı ilk yarıda maçı net bir şekilde koparırdık. Halil ve Henrique'yse gol ayakların bu oyuna rağmen işte böyle heves kursakta kalıyor. He Janko sakat mı 1-2 tık altı olan Vittek'le başlar, baskı kurarsın. Ama ilah Şenol Güneş daha iyisini bilir.
Hamza Milet
Yumlu kimdir yaw. Sizin gibiler yüzünden bu adam 11in vazgeçilmezi oldu. Ben bırak bizde oynamasını süper ligde başka hiçbir takımda oynayacagını tahmin etmiyorum.
Yedigimiz goldeki hataliyi bana getirin :D
Her maç ayni her maç !!
spormania
Alan, sahanın en iyisiydi,
Zoko, Alan çıkana kadar iyiydi, orası boşalınca dağıldı, onla mı onsuz mu oynamalıyız? Takımda orta alandaki bu fizik sorunu ile onsuz her maç 3lük oluruz...COlman maalesef eski formunu bulamadı.
Adrian, o mevki için daha yaratıcı olmalı, Alan çıkınca o da dağıldı, TS'yi büyük hedeflere taşıyamaz..
Emerson iki haftadır şaşırtıyor beni,
Serkan beni şaşırttı, iyiydi ama devamlılık?
Giray olmalı ama yanında Yumlu ile ?
Olcan fizik olarak yetersiz ama maalesef gole en yakın, en yaratıcı adamımız..
Henri, olmadı olmayacak ama Yasin mi Henri mi derseniz Henri de ısrar ederim..
Halil, ne olur bırak bizi,
Yumlu, topu ayağına alınca ya rakibe oynuyorsun, ya da hata yapacağım diye 10. hamleden sonra yanındaki adama veriyorsun, gereksiz faullerle duran top veriyorsun ..bknz: ilk gol..Yedeğin yedeği olur...
Emre, Yasin daha çok pişmeleri gerekiyor..
Vittek, yorum yok, bize çok çok sağlam bii golcü lazım...
Ve diğerleri, bir takım çıkar: Colman, Bamba, Janko, Volkan, Soner, Celutska, Zeki, Sapara vb.. BU HAMURUN YOĞURULMASI LAZIM...
Hatice Aslan
09.12.2012, 18:30
Sizin gibilerde her zaman transfer başlığında Yumlu'dan artısı olmayanları bu takıma yakıştırıyordu.. Komşunun tavuğu meselesi, bırakın bu işleri ;)
Alanzinho'nun bir iki maçta böyle iyi oynamasına aldanıp her zaman ilk 11 de başlatmak hatadır. Bu bir istisnadır. Alanzinho'nun bir çok kez ilk 11 de başlayıp çok kötü oynadığını hatırlıyorsunuzdur... Hemen aldanıp hataya düşmemek lazım.
cikacak oyuncular halil,adrian ve olcan olmaliydi.Ama futbol haric her seyden anlayan hocamiz bunu göremedi,göremezde.
Henriquenin cikmasi yanlisdi, yasin hich bir ise yaramadi :mad:
annttiigs
ona bakarsan biz ne acıdır ki Tayfun'u da hiç tutmadık. Ama Bursa'nın tek şampiyon hocası Tayfun da Tayfun diye kaç yıl yırtındı Kayserispor'dan itibaren. Egomuzu duvara asamadık anasını satayım. Aldık başımızın üstünde gezdiriyoruz.
Fatih Öztürk
İlk yarı çok iyiydikte arkadaşlar ikinci yarı iyiydik diyebilirmiyiz?
serdaracıl
senol günes e ragmen bu takim 1 puan aldi.Halili sahada tutan zihniyetten galibiyet beklemek mucize olurdu.Yaptigi degisiklikler ise tam komedi,cikan oyunculardan bahsediyorum.
Degisikliklerin hepsi Dogru
Terzioğlu
09.12.2012, 18:31
Bizim taraftar kadar beyinsiz bir tararftar topluluğu var mı acaba
Takım mükemmel top oynadı, bu şekilde oynayıp, her maçı kaybetsek de futbolculara zerre kadar laf etmem.
Bizim durumumuz şanssılığında ötesinde birşey oldu artık yahu.
O direkten dönen toplar, adamların kıçına başına çarpan topların girmemesi şanssızlık olarak açıklanamaz.
ANcak bugün attığımız gol gibi topu alıp kalenin içine sokarak atacağımız gollerle kazanabilirdik, ancak bir defa becerebildik.
Sağlık olsun, bu futbolla 10 maçtan 9 tanesini kazanırız.
Yeter ki birisi Şenol Güneş'İ durdurabilsin, busünkü gibi oynayan takımı yaptığı değişikliklerle durdurmasın.
Bu gün takımdan 3 tane iyi çıkar deseler çıkartamam. Anca Serkan ile Adrian var. Onların ikisini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Canla başla oynadılar.
Bıze gulmek yasak pffffffffff
ALDENİRO
Takımın şampiyon olduğu sene Yılmaz Vural'mı vardı takımın başında ?
şampiyon olduğumuz sezonun ilk yarısı iyi oynuyorduk.ikinci yarı iyi oynadığımız maç sayısı 2-3 maçı geçmez.o zamanda diyordum.şenol hoca istifa diye.ben de bişey değişmedi.skor taraftarlığı yapmayalım.
Bud Spencer
vittek güzel sinyaller verdi
devre arasi alicisi olur insallah
ferdeco128
Takım olumlu yönde sinyaller veriyor. bir golcü ihtiyacı var bu takımın. gekas gibi bulduğunu atacak birisi olsaydı şu an zirvede olurduk. Şike baronu demirören'in hakemi de penaltılarımızı yemeye devam ediyor.
Fatih Öztürk
Değişiklikler zamanında yapılsa doğru olurdu.
İlk yarı çok iyiydikte arkadaşlar ikinci yarı iyiydik diyebilirmiyiz?
İkinci yarı ilk yarı kadar etkili olamamızın sebebi golü bulamayınca, psikolojik olarak gelen moral düşüklüğüdür...
Yunus Danışmaz
09.12.2012, 18:32
Her maç o olsaydı, bu olsaydı diye diye 16.haftaya geldik. Eldeki takım bu, ama bugun son 10 dakika hariç gerçekten iyi oynadık. Sadece yazık oldu iyi oynanan 80 dakikaya..
Hamza Milet
09.12.2012, 18:32
Kayserililer 2 puan kaybettik diyor forumlarinda, ayrica hakemede salliyorlar.
Türkiyede milletin piskolojosi öyle bi hale gelmiski, toparlanmamiz bi 50 seneyi bulur herhalde.
taraftar ne mi yaptı:::
tribünler boş mu boş
giden bağırıyor mu yok
ts clublar kapanıyor mu kapanıyor
şike protestoları hak arayışları sessiz sedasız geçiyor mu geçiyor
.
.
.
ama maçtan sonra sövülmedik sayılmadık ne topçu ne hoca ne antrenör ne başkan kalıyor
sene başından beri aynı: o niye oynamadı bu niye oynadı... oynamayan topçu kalmadı denenmedik sistem kalmadı
biri adrianı beğeniyor diğeri söviyor
hocanın topçulara takıntısı var deyip senaryo kuranlar kendi takıntılarını göremiyor
futbolu beğenenler o futbolu oynayan oynatanların en ufak hatalarını bulup veryansın ediyorlar
.
.
.
.
Değişiklikler doğru ,zaman yanlış. Şenol Güneş ne zaman doğru zamanda oyuncu değiştirdi ?
İlerisi iş bi-ti-re-mi-yor. Olcan gol atıyor ama "Olcan" demeye bin şahit lazım. Halil bitmiş. Henrique futbol oynamayı bilmiyor. Hiç sevmezdim bu lafı ya adam nasıl bilmeyecek derdim ama vücut bulmuş halini görünce hak verdim bu tanıma. Resmen bilmiyor yeteneğini nasıl kullanacağını.
Kayseri'de golü atan adam da hayatımda gördüğüm en kötü futbolculardan biri.
Defans anlayışımız evlere şenlik. Yediğimiz golde Olcan adamı izliyor, Mustafa gereksiz faul yapıyor.
Hücum konusunda mükemmeldik, forvetler beceriksizdi. Çok yazık oldu ne diyelim. Bir de yorulmasaydık iyiydi, çevirirdik 1-1'den sonra :(
serdaracıl
09.12.2012, 18:33
Değişiklikler zamanında yapılsa doğru olurdu.
Zamanları da gayet iyi. Takım da gayet iyi oynadı.
L.Burrows
09.12.2012, 18:34
Yedigimiz goldeki hataliyi bana getirin :D
Her maç ayni her maç !!
Hata olur ben hatasınada göz yumuyorumda. Abi topa kafa vuruyosun bomboşsun her pozisyonda vurdugun top rakibe gidiyor. Ayıptır ya savunma oyuncususun anladıkta bu kadarda mahalle topcusu olunmaz. Nedir bu adamda şenol hocayı cezbeden cok merak ediyorum.
Yemişim zokorasını abi. Yıldız kavramına bile girmez bu adam benim gözümde. Oynadıgı oyunu geçtim adı bile bana göre yıldız değil. Millet kaka, sneijder den bahsediyor zokora kimdir. Takıma zerre kadar katkısı yok. İnan kahroluyorum onu sahada izlerken. Rica ediyorum burdaki arkadaşlardanda zokorayı dikkatlice bi izlesinler.
Ben izleyiyorum ve onu alana bol bol sövüyorum Türkiyede kendi mevkisindeki en kötü adam takıma zerre katkısı yok hatta takımı sürekli bozuyor .Hani defansif yönünü övenler varya isteyen takım elini kolunu sallayarak geliyor pozisyona giriyor bu mal sadce seyrediyor ne desek boş koskoca Trabzonsporun 15 haftada 23 puanı var ne diyelim 50 puan koysalar şampiyonluk barajı bu takım yinede şampiyon olamaz...
şampiyon olduğumuz sezonun ilk yarısı iyi oynuyorduk.ikinci yarı iyi oynadığımız maç sayısı 2-3 maçı geçmez.o zamanda diyordum.şenol hoca istifa diye.ben de bişey değişmedi.skor taraftarlığı yapmayalım.
Tabii ya. Onun için 82 puan topladık. Bırakalım şimdi bunları... Böyle paramparça olan bir takımı toparlamak kolay değildir. Özellikle de takımı sırtlayan adamlar gittiyse...
Takımda kondisyon yok bir de golün geç gelişi de eklenince son dk larda baskı kuramadık. Halil Henrique gibi beceriksiz adamların burda işi yok artık. Topu ayağına alınca ne zaman kaybedecek diye bekliyoz rezillik valla.
biltrabzon
09.12.2012, 18:34
Madem vittek yedek kulübesinde gözü kapali ilk onbire alacaksin.Henrique ve Alanzinho yu cikarip Halil ve Adriani sahada tutan adamdan hoca diye bahsedenlere güler gecerim.
Hamza Milet
09.12.2012, 18:35
Son mesaj: EN BÜYÜK SORUNUMUZ: FORVETIMIZ YOK !! FORVETSIZ OYNUYORUZ, OKADAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilal0529
09.12.2012, 18:35
bu oyunu bile elestirenler varya cok üzülüyorum
böyle taraftarlik olmaz lütfen arkadaslar kendi oyuncumuza hocamiza küfür edip hicbiyere varamayiz
Eğer forvet hattımızda gerçek anlamda bir "Santrafor" olsa durum çok farklı olurdu. Misal: Fatih Tekke.
L.Burrows
09.12.2012, 18:36
ona bakarsan biz ne acıdır ki Tayfun'u da hiç tutmadık. Ama Bursa'nın tek şampiyon hocası Tayfun da Tayfun diye kaç yıl yırtındı Kayserispor'dan itibaren. Egomuzu duvara asamadık anasını satayım. Aldık başımızın üstünde gezdiriyoruz.
Nedir yani? Mustafa bizde banko 11 oynacak oyuncumu bunumu diyosun
Her türlü niyet okunur, Fal bakılır . . .
Müracaat BMN Forum ! ! !
henrique nin o pozisyonu isteyerek gol yapmadıgını düşünüyorum. kesınlıkle inanmıyorum. bu becerıksızlık degıl. hayır olamaz
Sizin gibilerde her zaman transfer başlığında Yumlu'dan artısı olmayanları bu takıma yakıştırıyordu.. Komşunun tavuğu meselesi, bırakın bu işleri ;)
Yumlu yatip kalkip dua etsinki Allah'tan Trabzonlu
Cok ekmek yer bu takimda
Fatih Öztürk
İkinci yarı ilk yarı kadar etkili olamamızın sebebi golü bulamayınca, psikolojik olarak gelen moral düşüklüğüdür...
Birde canım beklenen daha doğrusu yapılması gereken oyuncu değişiklikleri gelmeyince oyunu ön tarafa yıkamadık.Halil ve Henrique kafa olarak bitmiş gibi.değişiklikler devre arası yapılsaydı daha dinç ve moralli çıkabilirdik ikinci yarıya.
serdaracıl
Yakındaki kazanma isteği bana yeter. İyi bir forvet lazım. En büyük eksik forvet.
Bir maçı hatasız bitirerek kusursuz oynarsak bizi İspanya Ligine alsınlar zaten. Burada işimiz ne ? Takımda sakatlıkların olması bizi çok etkiledi. 2-3 önemli eksikle bile böyle bir futbol oynuyorsak tam kadro neler yapmayız Allah bilir. Takım iyi gidiyor 2 haftadır...
L.Burrows
09.12.2012, 18:37
Kusurubakma bayan oldugunu farketmedim. Haklısın yumlu bu takımda en önce 11 e yazılacak oyuncudur.
Furkan Özdem
09.12.2012, 18:37
Korktuğumuz başımıza geldi. Kayserispor maçında puan kaybettik ve olimpiyat seyircisi en az 10bin azaldı. Eminim herkes takımı seviyor ama skora kızıp gitmeyecek taraftarlarımız olacaktır. Bu maçı kazanamamızın en büyük sebebi şanssızlıktı başka bir şey değil. Şenol Güneş'in ortasahayı boşaltması vs hep bunun sonucu malesef...
Fatih Öztürk
09.12.2012, 18:38
Zamanları da gayet iyi. Takım da gayet iyi oynadı.
Belli oluyor iyi olduğu.Emreyi 80.dakikada oyuna alarak ne yapılmak istendiği gayet açık.
serdaracıl
Nedir yani? Mustafa bizde banko 11 oynacak oyuncumu bunumu diyosun
Ben diyorum ligde banko 11 oynar.
yorumsuz6117
Ligin en kötü forveti Henrique.
Birde canım beklenen daha doğrusu yapılması gereken oyuncu değişiklikleri gelmeyince oyunu ön tarafa yıkamadık.Halil ve Henrique kafa olarak bitmiş gibi.değişiklikler devre arası yapılsaydı daha dinç ve moralli çıkabilirdik ikinci yarıya.
E tabii ki o da var. Adrian mesela 70. dakikadan sonra iyice kopmuştu oyundan.
Emrah Akcagöz
09.12.2012, 18:39
Eğer forvet hattımızda gerçek anlamda bir "Santrafor" olsa durum çok farklı olurdu. Misal: Fatih Tekke.
O halde Şenol hoca N'doye transferini veto etmeyecekti.
Daha hocanin Alani niye cikardigini anlamayan ve de hic anlayamayacak olan insanlar var..
Bunlara neyi ne sekilde anlaticaksin?
Yoruldu adam yoruldu.. Anlama kitligimi var sizde?
U.Sadıkoğlu
09.12.2012, 18:39
Kaleye 24 şut atmışız , 1 penaltımız verilmemiş 3 tane direkten dönen topumuz var kayserispor'lu ertuğrul'a verilmeyen kırmızı kart var... Ve hala suçlu Şenol Güneş.. Forvet alınacak oyuna kimin çıkması gerekiyor orta sahada oynayan hücumcu oyuncular Adrian ve Alanzinho mecburen ikisinden birisi çıkacaktı değil mi ? Bu kararın eleştirilmesi çok saçma futbolu bilen adam böyle konuşmaz..
Yazsam 44382904320093480932 sayfa yazı yazarım ama nato mermer nato kafalara bişey anlatamayız illede hoca gitsin gitsin diyenler zannediyor ki Şenol Güneş gidince takımın başına Guardiola gelecek yahu daha götü boklu Burak , Selçuk Trabzon'da durmuyor hangi kariyerli hoca gelecekte bu takımın başına geçecek !!!!!
Şenol Güneş'in bu sezon söylemiş olduğu sözü hala unutuyoruz : " BİZ FUTBOLUMUZU İKİNCİ YARI OYNAYACAĞIZ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En büyük eksik kesinlikle etkili olacak forvet. Şunuda anlamadım Janko oynarken hava topu oynamayan biz adam sakat 2 haftadır ne güzel duran top organizasyonları yapıyoruz inşallah o dönüncede gerçekleştiririz. Takımın bugünki oyununa diyecek birşey yok ama bamba ve colman acilen dönmesi lazım.
He bu arada çok sağolsun bazı üyeler bana hatırlatıyor aklımdan çıkanları. Seyirciye hatasız diyen burada yancıdır açık ve net. Gerçi çok yancı varda ifşa etmeye gerek yok...
Taraftar 80 dakika sussun, gol olunca bağırsın ? Yok öyle bir dünya :)
L.Burrows
09.12.2012, 18:41
Ben diyorum ligde banko 11 oynar.
Doğrudur belkide sana göre barcada da 11 oynar.
ilk yarı ve ikinci yarının ilk dakkasında oynadığımız futbolu ligde hangi takım oynadı.fenerin bu kayseri karşısında ne hallere düştüğünü gördük.takım bence iyi yolda.saha sonuçları iyi olmayınca bu durum onlarıda olumsuz etkiliyor maalesef
Daha hocanin Alani niye cikardigini anlamayan ve de hic anlayamayacak olan insanlar var..
Bunlara neyi ne sekilde anlaticaksin?
Yoruldu adam yoruldu.. Anlama kitligimi var sizde?
Adam çıkmadan 25 saniye önce defanstan aldığı topu, rakip cezasahasının önüne taşıyıp, sol taraftaki Emerson'a attı.
Görmesem inanacağım yorulduğuna yahu.
arifberkay
09.12.2012, 18:42
Takımın en iyisi olduğu topu rakip kaleye sürdüğü için...
Bir tanede penaltımız verilmedi. Kimse bunu göz önünde bulundurmuyor. Şanssız olduğumuz kadar hakeminde yaptığı eyyamcılık üst seviyedeydi. Son dakikalarda Sefa'nın ya Mustafa'yı yada Giray'ı teke tek pozisyonda eliyle var gücüyle itmesi, devamında hakemin bu pozisyona devam demesi eyyamcılığın üst seviyeye çıktığı anlardan biriydi.
Adam çıkmadan 25 saniye önce defanstan aldığı topu, rakip cezasahasının önüne taşıyıp, sol taraftaki Emerson'a attı.
Ondan once kac kere top ezdiginide gormus olman lazim..
Bende gormesem inanicam yorulmadigina..
Ne var su halılde anlasak
ALDENİRO
09.12.2012, 18:43
bu maçta alanın ölüsü oyuna girenlere bin basar...
İskender Çakmak
09.12.2012, 18:43
Bu maçın sonucunun sorumlusu Şenol Hocadır.
Kayseri'de Salih denen adamın en az 2 kere kırmızı görmüş olması gerekiyordu. 4 tane net kartlık pozsiyonu vardı. Ama bunlardan sadece 1 tanesine kart çıktı.
Emrah Akcagöz
09.12.2012, 18:44
Ben 15. dakikadan sonra maçı izlemeye başladım. Ve taraftar gayet iyiydi. Hadi diyelim ben yanlış duydum. Maçı izlerken foruma da girip baktım taraftar hakkında birşey diyen yoktu. Yani Trabzon'daki her puan kaybından sonra taraftara çamur atmak adet haline geldi.
ALDENİRO
aynen....
arifberkay
Hee.. sikeci sivas baskanina sevgil dolu sözler söyleyen ünal..
KTÜ ögrencisine tacizde bulunan Jaja, yönetim ve Sadri Senerin elinde tutamadigi Burak, Selcuk'a sözlesme uzattirmayan yönetim, Egemen aynisi. Bunlarin hepsini Senol Günes gönderdi demi? Insaf ne arar.
Şehir efsanesi olmuş yalanları bari burda yutturmaya çalışmayın...Jajayı bal gibi sebepsiz yere hoca göndermiştir...
Bence maçtan önceki puanımız 32 olsaydı ve maç 1-1 bitseydi herkes böyle puan kayıpları olur derdi takımın oyununa bakarak.
Yalnız 1. sıradan uzak oluşumuz ( 6 Puan ) bizi biraz geriyor. Ama şunu unutmamak gerekir 2 sezondur yapılanan bir Trabzonspor var. Bu takımın uyum sağlayamaması normal ki son 2 haftadır iyi oynuyoruz.
İnşallah İBB maçında bize harika bir oyun daha izletecekler ve biz orada şikeyi haykıracağız...
ilk yarı ve ikinci yarının ilk dakkasında oynadığımız futbolu ligde hangi takım oynadı.fenerin bu kayseri karşısında ne hallere düştüğünü gördük.takım bence iyi yolda.saha sonuçları iyi olmayınca bu durum onlarıda olumsuz etkiliyor maalesef
bursanin orduya karŞi oynadiĞi futbolu seyrettİnmİ.......??????? Kendİ sahanda oynuyorsun İkİncİ yari, yari sahayi geÇemİyorsun gÜldÜrmeyİn benİ hala İddaliyim bu takim İlk 5 gİremez kendİ sahasindada gs denen İt topluluĞundan en az 3 yer hepİmİz burdayiz bakacaĞiz bÜyÜk hocaya....
Mehmet Fatih Yavuz
09.12.2012, 18:45
Kaleye 24 şut atmışız , 1 penaltımız verilmemiş 3 tane direkten dönen topumuz var kayserispor'lu ertuğrul'a verilmeyen kırmızı kart var... Ve hala suçlu Şenol Güneş.. Forvet alınacak oyuna kimin çıkması gerekiyor orta sahada oynayan hücumcu oyuncular Adrian ve Alanzinho mecburen ikisinden birisi çıkacaktı değil mi ? Bu kararın eleştirilmesi çok saçma futbolu bilen adam böyle konuşmaz..
Yazsam 44382904320093480932 sayfa yazı yazarım ama nato mermer nato kafalara bişey anlatamayız illede hoca gitsin gitsin diyenler zannediyor ki Şenol Güneş gidince takımın başına Guardiola gelecek yahu daha götü boklu Burak , Selçuk Trabzon'da durmuyor hangi kariyerli hoca gelecekte bu takımın başına geçecek !!!!!
Şenol Güneş'in bu sezon söylemiş olduğu sözü hala unutuyoruz : " BİZ FUTBOLUMUZU İKİNCİ YARI OYNAYACAĞIZ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen tekrara giriyor ama maalesef mecbur.
Cuper Ordu'da ne yapıyor??
Ligde ondan daha kariyerli hoca yok.
Ne işi var orada? Nasıl geldi?
Getiren getiriyor. Tutan tutuyor.
Yönetenler kafadan sakat olunca, alttan yukarı kadar, yapacak birşey kalmıyor.
Halil'in kendi rızasıyla gitmesi lazım. Vallahi, toplasın tasını tarağını hadi eyvallah desin çeksin gitsin. Yahu bir futbolcu hem isteksiz hem de beceriksiz olamaz. İşte bunlar birleştiği için rezil bir futbol oynuyor.
yorumsuz6117
09.12.2012, 18:45
Bundan sonra forvette Vittek - Emre oynamalı.
serdaracıl
09.12.2012, 18:46
Gene mi? Bu maçta ne yaptı.
memmedaga
bu mac yenilmedigimiz icin uzuldum evet saka degil bunu diyecegim hic aklima gelmezdi ama Senol Gunesten kurtulma ihtimalimiz artardardi moral bozuklugu ile kupadan elenseydik o zaman zat alileri cekilmek zorunda kalirdi.
kimse bana kizmasin o kadar cok savundumki Senol Hocayi simdi hakaret etmeden assagilamadan gondermemiz gerekir diye dusunuyorum
ama gel gorki bmn de gitmesine yonelik baslik bile acamiyoruz.....
Şehir efsanesi olmuş yalanları bari burda yutturmaya çalışmayın...Jajayı bal gibi sebepsiz yere hoca göndermiştir...
Bir baska sehir efsaneside kulupteki butun iyi oyuncularin hoca tarafindan gonderildigi :)
Hoca salak ya elindeki iyi oyunculari gondermek icin cabaliyor!!
Dahasida var.. Ilac gibi olucak futbolcularin Trabzonspora gelmesinide engelliyor..
Tam bir hain bu hoca!!!
Derhal kellesi alina..
doğru 3 topun direkten dönmesinin sorumlusu da senol güneş hekemin 2 penaltı vermemesinin de sucu senol güneş kesinlikle.sadece oyuncu değişikliklerinde hatalıydı ondada ne yapsın elindeki malzeme bu
yorumsuz6117
Şu forveti alalım diyemeyen Şenol Güneş tek suçludur.
ALDENİRO
bursanin orduya karŞi oynadiĞi futbolu seyrettİnmİ.......??????? Kendİ sahanda oynuyorsun İkİncİ yari, yari sahayi geÇemİyorsun gÜldÜrmeyİn benİ hala İddaliyim bu takim İlk 5 gİremez kendİ sahasindada gs denen İt topluluĞundan en az 3 yer hepİmİz burdayiz bakacaĞiz bÜyÜk hocaya....
evet şenol hoca gs yi yensin sezon sonuna kadar ağzımı açmıcam şenol güneş aleyhine...
Mehmet Fatih Yavuz
09.12.2012, 18:47
Bence maçtan önceki puanımız 32 olsaydı ve maç 1-1 bitseydi herkes böyle puan kayıpları olur derdi takımın oyununa bakarak.
Yalnız 1. sıradan uzak oluşumuz ( 6 Puan ) bizi biraz geriyor. Ama şunu unutmamak gerekir 2 sezondur yapılanan bir Trabzonspor var. Bu takımın uyum sağlayamaması normal ki son 2 haftadır iyi oynuyoruz.
İnşallah İBB maçında bize harika bir oyun daha izletecekler ve biz orada şikeyi haykıracağız...
Nasıl normal yahu??
Gs de yeni kurulmuştu geçen sene. Niye çekmedi böyle bir sıkıntı?
Ya eskişehir emekliler heyeti ile nasıl oynuyor o topu?
O imkânlarla bizden fazla puanı nasıl topluyor? Yeni kadro?? Hem de üstüne hocaları da yeni!!
Nasıl yalandan inanılıyor bu palavraya. 2 senede oturmaması normalmiş. Ne normali be. 2 koca seneden bahsediyoruz.
Mert Pasa
QUOTE=Fatih Öztürk;1918819104]Belli oluyor iyi olduğu.Emreyi 80.dakikada oyuna alarak ne yapılmak istendiği gayet açık.[/QUOTE]
Allah askina henuz olmamis uzume koruk derler,bu cocugu da Ali Guzeldal efsanesine cevirecegiz,sahi nerede o yildiz simdi.
Cok iyi oynadik,daha once skor aldatmasin diyen yazilar yaziliyordu forumda bakalim simdi ne yorumlar gelecek
Mollasalihoğlu
https://pbs.twimg.com/media/A9sAYkoCMAA_MRM.jpg:large
L.Burrows
Gene mi? Bu maçta ne yaptı.
Son 20 dakikada orta sahasız oynması bunun için yeterli değilmi sence? Hangi futbol anlayışında var ortasahasız oynamak bi de bana allah aşkına :)
:) cok komik herkes futboldan anliyor ama kimse anlamiyor (:
Giallorossi
09.12.2012, 18:48
Eger vicdanli biriysen "N'Doye transferini Senol Günes veto etti" haberine sehir efsanesi dersin.
serdaracıl
09.12.2012, 18:48
Yeteneksiz topçulardan kurtulmalıyız
yapmayın ya o kadar da değil takım son 2 maçta iyi futbol oynuyor bu da gelecek adınna olumlu bence
ALDENİRO
09.12.2012, 18:49
:) cok komik herkes futboldan anliyor ama kimse anlamiyor (:
kendi adına konuş...
Ordu gerçekten harika. Bursaspor kalesine 1 kere gidemediler dün.
Taha Muhammet
09.12.2012, 18:50
bizim kale direklerin kalınlığı fazlamı acaba iki senedir dönmeyen top kalmadı.
Evet bende koyacaktım penaltı pozisyonunu. O pozisyon güme gitti. Yazık oldu vallahi.
serdaracıl
09.12.2012, 18:51
Son 20 dakikada orta sahasız oynması bunun için yeterli değilmi sence? Hangi futbol anlayışında var ortasahasız oynamak bi de bana allah aşkına :)
Kimi almalıydı
ALDENİRO
Yeteneksiz topçulardan kurtulmalıyız
ama hoca "yetenekli futbolculardan kurtulmalı" diye düşünüyor.yanlış mıyım renkdaşlar...
U.Sadıkoğlu
18 yıllık teknik direktörlük kariyerinde almış olduğu kupa sayısı 3 olan bir teknik direktörü üst düzey kalibresine sokmak futbol mantığı ile ters düşmektir.
Nasıl normal yahu??
Gs de yeni kurulmuştu geçen sene. Niye çekmedi böyle bir sıkıntı?
Ya eskişehir emekliler heyeti ile nasıl oynuyor o topu?
O imkânlarla bizden fazla puanı nasıl topluyor? Yeni kadro?? Hem de üstüne hocaları da yeni!!
Nasıl yalandan inanılıyor bu palavraya. 2 senede oturmaması normalmiş. Ne normali be. 2 koca seneden bahsediyoruz.
Renkdaşım benim 2 senedir oturmuyor dediğim her sene yeniden yapılanmamızdan kaynaklanıyor. GS geçen sene bizim en etkili elemanlarımızı alarak şampiyon oldu. Bu senede yeni takviyeleri takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Şunu demek istiyorum hala takımda bir iskelet yok. GS de değişse bile en fazla 1 - 2 adam değişiyor bizde neredeyse farklı 11 lerle çıkıyoruz. AMa son 2 haftadır bir uyum var
vizarian
Şenol hocam herşeyi bir kenara bırakta,sadece Halili anlat bize..
Mehmet Fatih Yavuz
yapmayın ya o kadar da değil takım son 2 maçta iyi futbol oynuyor bu da gelecek adınna olumlu bence
İleri gidiş var son maçta özellikle. 15. dakikada 10 kişi kalmış gençler maçını kaale bile almam da. Bu maç ilk yarı iyi oynadık.
Ama bu takımdan gene birşey olmayacak.
Halilin çektiği şut dışında olumlu hiçbir katkısı yokken sırf inadından onu değil de henrique yi kenara alan zihniyet var, ve hala orada oturuyor. Sonraki değişiklikler falan umurumda değil.
O hamle zaten bizim takımın ırzına geçmeye yetti.
Fatih Öztürk
09.12.2012, 18:52
QUOTE=Fatih Öztürk;1918819104]Belli oluyor iyi olduğu.Emreyi 80.dakikada oyuna alarak ne yapılmak istendiği gayet açık.
Allah askina henuz olmamis uzume koruk derler,bu cocugu da Ali Guzeldal efsanesine cevirecegiz,sahi nerede o yildiz simdi.
Cok iyi oynadik,daha once skor aldatmasin diyen yazilar yaziliyordu forumda bakalim simdi ne yorumlar gelecek[/QUOTE]
Madem olmamış üzüm niye yemeye çalışıyoruz üstad?neden rahat maçlarda değilde hep fizik gücümüz düştüğü son 10 dakikada oyuna alınıyor bu çocuk.yahu istanbul takımlarında görmesek bizde genç oyuncu kazanmaya çalışıyoruz diyeceğiz.iyi oyuncuysa devamlı şans bulması gerekmezmii.biz bu oyuncuyu son dakikalarda kurtarıcı diyemi aldık.bjkli Olcayı Oğuzhanı görmesek anlarızda bu ne şimdi.
ALDENİRO
Kimi almalıydı
henriqe çıkacak, forvet girecek.bu kadar basit.
18 yıllık teknik direktörlük kariyerinde almış olduğu kupa sayısı 3 olan bir teknik direktörü üst düzey kalibresine sokmak futbol mantığı ile ters düşmektir.
Şampİyonlar lİgİ fİnalİnİ de Şenol gÜneŞ oynadi heralde pardon..
serdaracıl
Şu maçtan sonra bari bu kadar eleştirmeyin ayıptır daha ne yapsın oyuncular
Janko ile de olacak iş değil ya. Durarak oynayan forvetlerle biz iş yapamayız. Zaten tek forvet oynuyoruz, çift forvet oynasak biri hareketli olsa biri Janko olsa ancak öyle olur. Sow gibi hem yaratıcı, hem süratli, hem bitirici forvet alacaksın yaslanacaksın sonra arkana. Adam yoktan var ediyor, bizimkiler olanı, pişmişi gol yapamıyorlar.
Evet bende koyacaktım penaltı pozisyonunu. O pozisyon güme gitti. Yazık oldu vallahi.
Penaltı pozisyonuna dikkat edin Adrian a vuruyor hakem bakmıyor bile. Hakem Adriana vurduğunu görmedi o pozisyonda. Pozisyonu resmen hiçe saydı
arifberkay
09.12.2012, 18:53
Eger vicdanli biriysen "N'Doye transferini Senol Günes veto etti" haberine sehir efsanesi dersin.
Ndoye transferini herkes biliyor adamla fotoğgraf çektir anlaş, hoca ve yandaşı şakar bu transferi bozmuştur.
Mehmet Fatih Yavuz
Bu 18 yıl cuper in 18 yılı ise ligde ş. ligi finalini 2 kere elinde takıma oynatmış ikinci bir takımı biri göstersin bize de biz de anlayalım.
Kupa sayan arkadaşlar o adamın elindeki takım ile barca ve madrid ile çarpıştığını da az çok düşünecekler.
Giallorossi
ama hoca "yetenekli futbolculardan kurtulmalı" diye düşünüyor.yanlış mıyım renkdaşlar...
Son iki senede kac tane yetenekli futbolcu gitti? Kacini Senol Günes yolladi?
Tarık Talşık61
Haklısın kardeşim.
L.Burrows
09.12.2012, 18:54
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/trabzonspor/volkan-senden-bomba-gibi-aciklamalarSXTVQ40649SXQ?utm_source=Facebook_Sporx&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
Volkan açıklama yapmış
Furkan Özdem
İşlerin Yolunda Gitmediği Bir Maçta Avni Aker Taraftarı
0-10 dk : Trabzon! Trabzon!
10-30dk: Sessizlik.
30-35dk: Kale arkası! Kale Arkası!
35-45: Hafiften tezahürat eşliğinde homurdanmalar
45-50: Trabzon! Trabzon!
50-70: Sessizlik.
70-80: Yuuuuuuh yuuuuuh!
80-85: Sessizlik.
85-90: Yuhalamalarla beraber hafiften ıslık.
Maç Sonu: Homurdanmalar eşliğinde kapanış.
serdaracıl
henriqe çıkacak, forvet girecek.bu kadar basit.
Öyle yaptı zaten.
arifberkay
Hoca transfere karışmazmış transfere karışmayan hoca mı olur.Karışmayacaksan o koltuktan da kalkacaksın gidip evinde oturacaksın bu kadar açık ve net
İleri gidiş var son maçta özellikle. 15. dakikada 10 kişi kalmış gençler maçını kaale bile almam da. Bu maç ilk yarı iyi oynadık.
Ama bu takımdan gene birşey olmayacak.
Halilin çektiği şut dışında olumlu hiçbir katkısı yokken sırf inadından onu değil de henrique yi kenara alan zihniyet var, ve hala orada oturuyor. Sonraki değişiklikler falan umurumda değil.
O hamle zaten bizim takımın ırzına geçmeye yetti.
kesinlikle katılıyorum uzun zamandır henriqe bu kadar hareketli değildi halil varken henriqeyi çıkarmak yanlış senol güneşin halil inadını anlamak mümkün değil
Mehmet Fatih Yavuz
09.12.2012, 18:55
Renkdaşım benim 2 senedir oturmuyor dediğim her sene yeniden yapılanmamızdan kaynaklanıyor. GS geçen sene bizim en etkili elemanlarımızı alarak şampiyon oldu. Bu senede yeni takviyeleri takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Şunu demek istiyorum hala takımda bir iskelet yok. GS de değişse bile en fazla 1 - 2 adam değişiyor bizde neredeyse farklı 11 lerle çıkıyoruz. AMa son 2 haftadır bir uyum var
Selçuk engin.. Bunlar mı gs yi takım yaptı? 2 kişi mi?
Ceyhun meyhun oynamadı doğru dürüst.
Bana ne doğru yapsınlar transferi de her sene değiştirmesinler.
Hoca hoca olsun da kusura bakmasın transfer için adam seçsin.
cakalkerem
09.12.2012, 18:55
Takımda mücadele edenleri kutluyorum...sadece 2 kişi hariç...biri baba Şenol güneş ikincisi ise oğul Halil.....Bu ikisininde bu takımda emek hırsızlığı yapmaya hakları yok...Sen 75 dakıka Halile nasıl dayanırsın eyhoca.......Halil çıkarken ıslıklayanları ise avuçlarım kızarana kadar alkışlıyorum....Yazıklar olsun şu ikiliye......Halile verilen şans başkalarına verilseydi adam olmuştu
ALDENİRO
09.12.2012, 18:56
Son iki senede kac tane yetenekli futbolcu gitti? Kacini Senol Günes yolladi?
biz yeteneksizlerle mi şampiyon olduk.kafam karıştı.?!
U.Sadıkoğlu
09.12.2012, 18:57
Şampİyonlar lİgİ fİnalİnİ de Şenol gÜneŞ oynadi heralde pardon..
Şenol Güneş'in nasıl bir kadro ile şampiyonlar liginde o grupta son maça kadar yükselme iddiasını sürdürdüğünü izlemediniz sanırım.. Valencia ile Trabzonspor'un kadrosunuda bir mi tutuyoruz..
2000 yılında ki Valencia kadrosunda şu an hala Avrupa'nın yüksek seviyede ki takımların kilit oyuncuları mevcut :)
Fenerbahçe'nin kadrosunu Şenol Güneş'e ver namağlup şampiyon yapar o takımı...
Milli Takım'ın bir daha yakınından geçemeyeceği Dünya 3.lüğünü açmayalım.
Hakemin ne kadar yetersiz ve kötü olduğunu anlayabilmek için maç içerisinde verdiği kararlardaki standarta bakmak yeterlidir.
Birkaç dakika arayla Alanzinho'ya yapılan ve endirekt serbest vuruş verdiği pozisyon ile, Yasin'e yapılan aynı harekete vermediği pozisyon gibi.
Erkekliğe yeni adım atmak üzere olan adamlara bizim maçlarda erkeklik gösterisi yaptırtıyorlar.
Yıllar önce Bülent Demirlek de bir Trabzon- Sivas maçıyla erkeklik gösterisi yapmış ama hakemlik kariyeri çok fazla sürmemişti.
Giallorossi
09.12.2012, 18:58
biz yeteneksizlerle mi şampiyon olduk.kafam karıştı.?!
Bende onu soruyorum iste. Ironi felan yapmiyorum cidden soruyorum. Yetenekli futbolcunun gittigi acik ortada. Bence soruyorum. Kac tane yetenekli futbolcu gitti. Kacini Senol Günes yolladi?
eraytaskin61
09.12.2012, 18:58
henrique seni savundum yeri geldi umutla sabırla bekledim ama yok gardaşım senin yetenekten fazla mallıkla ilgibi bi sorunun var sorun futboldan öte
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.