Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | M.P. Antalyaspor - Trabzonspor: 2-1
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 23:26
Ya ne mUSTAFA Deniz'liis beyler.Şenol hocadan fazla artısı yok.Şenol hoca gitmelidir bence ama yerine alacağımız hoca Türk olacaksa Ünal,Hami vb olmalıdır.Yabancı olacaksa da Lucescu kıvamında biri olmalıdır.
Cafer Bulur
Şaka mı bu İstanbul yalakası İstanbul'da kalsın Trabzon'da yeri yok onun.
Aynen,mustafa denizli olmaz onun miadi doldu.
Ayrica özkan sümer bile gelse bu takim daha iyi top oynar,burasi kesin.
Mustafa Denizli olur aslında.
Tek altarnatif bence ;ama şenolun batırdığı bu takıma hayatta gelmez.Takımı öyle bir komaya soktu ki beyin ölümü gerçekleşti,takımın komple değişmesi lazım.
fteotdgs
Işini şansa bırakmıyacaksın. 9. Dakikada öne geçtiğin maçda eğer Trabzonspor'san, ikiyi ve daha sonra üçü bulacaksın. Antalayada hiç iş yoktu.
Şu rezil antalya ligde ikinci!!! Yazık.
Bizim de kohne Anadolu takimlarindan bir farkimiz kalmamis: Koskoca mac, kazara buldugun bir golun ustune yatmaya calismakla gecsin. Oyunu katlet, futbolu katlet. Sonra tut, onu da becereme, son dakikalarda yedigin iki golle ver maci. Bundan daha kotusu ne olabilir? Daha ne kadar dusmemiz bekleniyor acaba Senol Gunes'in istifasi icin?
Travelair
05.11.2012, 23:27
Dogru ama bir nester vurulmak zorunda su anda yönetim ve futbolculari gönderemeyecegimize göre hocadan baslanmali.
Hocanın başkan olma hayali var. Böyle gitmeyi kabul eder mi? Sanmıyorum. Ne olur bilemiyorum. Emre Güral'ın hakkı yeniyor. Artist, futbolcu müsvettesi tipler sahada. Bunları göremiyorsa da takımın düzelmesi zor
serdaracıl
Dogru ama bir nester vurulmak zorunda su anda yönetim ve futbolculari gönderemeyecegimize göre hocadan baslanmali.
Futbolcular neden bedel ödemeyecekmiş
arifberkay
Şenol hoca Colman nerde?
tamam çok kötü oynuyoruz
ama şunu unutma ey TS'lu
....Şike mücadelesi kazanılmazsa Barcelona'yı TS diye sahaya çıkarsanız kupa vermezler...
bu rezil takımla seneye bank asyadayız eyyy ts li orada isteriz kupayı...
yılmaz vural ı da kaçırdık adam elazığla ilk maçında galibiyetle tanıştı :)
zaten kirli bir ligde 1.ci olsan ne yazar 6.7. olsan ne yazar
vurun kafayı yatın....
her maç sonu ilgili maç başlığında tekrarlıyorum unutturmamak için...
asıl mücadelemiz Şike'ye karşı mücadeledir...
kazanılmış hakkımızı aldıktan sonra
takıma ve taraftara eski istek arzu gelebilir...
uefa binası önünde bir eylem yapılacakmış.
şike başlığında var...
imkanı olanlar mutlaka katılsın diyorum...
arifberkay
05.11.2012, 23:28
nevzat şakar-hasan yener istifa.....................................
fteotdgs
05.11.2012, 23:28
Ya ne mUSTAFA Deniz'liis beyler.Şenol hocadan fazla artısı yok.Şenol hoca gitmelidir bence ama yerine alacağımız hoca Türk olacaksa Ünal,Hami vb olmalıdır.Yabancı olacaksa da Lucescu kıvamında biri olmalıdır.
Hakikaten Mustafa Denizli nereden cikti? Adamin kariyeri aslinda amigo Orhan'dan ucan kafayi yediginde bitmisti (bi onbes-yirmi sene olmustur nerden baksan), bitmisti de baglantilari sagolsun, ondan sonra da bayagi bir devam ettirdi meslegini.
Bizi satin almak isteyen Rus is adami nerde, halen daha istiyorsa buyursun
rafael benitez gibi çok büyük bir isim
ya da
tolunay gibi hırslı genç biri
şakar giray bulak hasan yener a güle güle diyeceksin şenol güneşi yönetime alacaksın ama huzursuzluk vs çıkmaması için transferden kulübeden antrenmanlardan uzak tutacaksın basın sözcüsü mü olur asbaşkan mı olur bilmem ama ağırlığı yeter
ALDENİRO
05.11.2012, 23:30
istifalar geçikti...
arifberkay
şikeyle mücadele edelim diyorsunuz kiminle, nevzat şakar la mı hasan yener le mi şenol güneş le mi?
şikeyle mücadele edelim diyenler kaçınız taksime gelip de iki pankartın ucundan tutup kalabalık yaptınız?sallayın burdan sallayın bakalım....
DeAgLeMaNyAq
evet golü bamba nın gelecek hafta akhisar maçında oynamamak için zorla aldığı kart için sakat numarası yapıp olayı uzatıp dışarı çıkmasından dolayı yedik mazaret mi değil...
Hepsine katılırım ama Bamba sakat numarası yapmadı adam maçı sekerek bitirdi...
Şenol hoca bu takımdan gidecekse ( gitmemesini kesinlikle istiyorum) Bu ligi tanıyan ve Şampiyon olmuş Şampiyonluğa oynayan takımı çalıştırmış hoca isterim. ( Aragones vb karıştırmayın )
bu rezil takımla seneye bank asyadayız eyyy ts li orada isteriz kupayı...
en az 82 puan yapan rezil olmayan bir takımla sen seneye süper ligde oyna
kupayı verirler sana...
bu arada
merak etme bu sene herşeye rağmen en kötü ilk 5'e gireriz
Cafer Bulur
05.11.2012, 23:31
Futbolcular neden bedel ödemeyecekmiş
Futbolcular da bedel öder,ödemeli önce kadro disi birakirsin daha sonra devre arasinda yollarini ayirirsin.
Serkan balci,volkan,olcan,vittek,cech,baris özbek takimdan gitmesi gereken oyuncular.
Mehmet S. Pervan
05.11.2012, 23:31
"Kazanma Sanatı" filmini Şenol Hoca'ya izletmek gerekir.
Ya beyler Allah aşkına kirli lig ayaklarını geçin kupamızı çaldılar diye takımın böyle rezil futbol oynamaya hakkı mı var Allah aşkına nasıl bir bahanedir bu. Kupa işi başka. Bugün sahadaki kaç tane futbolcu vardı şampiyon olduğumuzda takımda ne alakası var elmayla armutu karıştırıyoruz.
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 23:32
Yalnız şunu söylemek isterim.Ben de dahil olmak üzere buradaki bir çok kişi Hami Mandıralı'nın ismini telafuz etti.
Hami hocanın kızı fenerbahçe kolejinde okuyor.Bu durum sıkıntı yaratabilir taraftar gözünde eğer gerçekleşirse.
Bizi satin almak isteyen Rus is adami nerde, halen daha istiyorsa buyursun
İnanıyormusunuz böyle asılsız boş haberlere.
Kişiliksiz herif Ali Ağaoğlu'ya da Sadri Şener istifa lütfen Ali Ağaoğlu beyfendi başımıza gelin diyen taraftarlarıda gördüm.
Yukarı da ki size değildi tabi
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 23:33
istifalar geçikti...
Olmayacak da ondan.....
Burak Sahin
Sana ne oluyor? Boyle bir Avatar'i ancak Fenerli yapar.Seni burada ciddiye alan biri yoktur bence. Haydi baska kapiya..
Bence ciddiye alinmasi gereken cok önemli bir arkadasimiz yazdiklarini okumani tavsiye ederim, ben cok büyük zevkle okuyorum, dogrulari insanin suratina sdamar gibi carpiyor olmasi bazi kesimler tarafindan pek hos karsilanmasada....
serdaracıl
Trabzonsporun gelecegi icin ikna edilebilir tolunay hoca...
Artik yapmaliyiz bunu. Senol hocayi tamamiyle birakmadan yönetime almamiz lazim...
Tolunay Trabzonspor askiyla, hirsiyla, azmiyle firtinalar estirir... Futbolculara bagiran sert hoca istiyorum...
Tolunay ve Trabzonspor aşkı ? Burak'ın bile bu formaya daha çok saygısı vardır. Sevgi demiyorum bile
Cafer Bulur
Ya beyler Allah aşkına kirli lig ayaklarını geçin kupamızı çaldılar diye takımın böyle rezil futbol oynamaya hakkı mı var Allah aşkına nasıl bir bahanedir bu. Kupa işi başka. Bugün sahadaki kaç tane futbolcu vardı şampiyon olduğumuzda takımda ne alakası var elmayla armutu karıştırıyoruz.
Aynen,basarisizliga kilif aramaktan baska bir sey degil bu.
Sampiyonlugun da calinmis olsa cikip takir takir topunu oynayacaksin bu isten milyonlari götürüyorlar...
hyasin61
05.11.2012, 23:34
http://www.ligtv.com.tr/haber/iki-efsane-bir-arada
Bud Spencer
eger senol günes birakacaksa yerine kesinlikle ünal karaman gelmelidir
o olmadi tolunay kafkas
Etem Güner
ŞENOL GÜNEŞ KALACAKSA YANINA HAMİ İLE BERABER FATİH TEKKEYİ ALMALI durum bu
Küfretmeden, hakaret etmeden eleştirmeyi öğrenebilirsek o zaman bir şeyler değişir belki.
Bir de böyle deneyelim.
legorakiss
05.11.2012, 23:35
şampiyonluğu satan adam sadri şener gitmedikten sonra hiç bir şey değişmez. bu adam hala daha devletten büyük ihaleler alabiliyorsa birilerinin istediklerini yapmaya devam ediyordur...
bi lafta şenol hocaya, heyecanını kaybeden insandan bişe beklenmez, sanki silah zoruyla duruyor ve yasptıkları ise akıl almaz.bi hafta oynayan oyuncu bir hafta 18 de yok. ilk 11 diye bişe yok her hafta farklı adamlar. bir hafta barış kurtarıcı olarak sahaya giriyor diğer hafta yok. geçe hfta maglubiyetin faturasını zekiye kesti heralde sahada yok.
sene başında yazmıştım 6-7 kez bu takım 40 puan toplayamaz diye. toplayamayacakta. tek beklentim soner, emre, zeki,olcan , volkan yasin gibi adamları sürekli oynatması yabancılarında hepsinin gönderilmesi, seneye eksik olan bölgelere alınacak adamların şimdiden izlenerek alınması. ama bu hayal ne şenol hoca gençlere yer verir nede hırsız sadri para yiyemeyeceği transfer yapar. yönetimde adamı ipleyen yok nasıl başkansa herkes bi taraftan hortumluyor takımı, kimse kimseye karışmıyor.
İlker Yazıcıoğlu
Bence ciddiye alinmasi gereken cok önemli bir arkadasimiz yazdiklarini okumani tavsiye ederim, ben cok büyük zevkle okuyorum, dogrulari insanin suratina sdamar gibi carpiyor olmasi bazi kesimler tarafindan pek hos karsilanmasada....
Kim o?Merak ettim?
fteotdgs
Mactan once de yazmistim, bugun ilk golu attigimiz icin sansli idik. Aksi takdirde, degil simdiki gibi maglubiyet, tarihi bir hezimetten korkuyordum ben. Neyse... yine de boyle son dakikalarda maci vermek baska turlu koyuyor insana.
gabriel omar
05.11.2012, 23:36
Guardiola gelsin :D
Darlanmayın renktaşlar .Bakın ben kendimi avutuyorum ulan ben ne skorlar görmüşüm bu nedir diye,sizde öyle yapın :D
adrian soner ve olcan çıkana kadar takım iyiydi yanlış oyuncu değişiklikleri bizi bitirdi...Serkan.volkan.ve Alanzinhonun oyuna girmesi takımın direncini bozdu...bence güzel futbolu beklemek imkansız bu sene güzel oyun beklemek hayal gibi.
arifberkay
geçen haftadan beri bu kadar rezillik yaşanıyır bu faturayı yine mi kimse ödemeyecek ,herkes hiçbirşey olmamış gibi mi davranacak yine? yazıklar olsun size
serdaracıl
eger senol günes birakacaksa yerine kesinlikle ünal karaman gelmelidir
o olmadi tolunay kafkas
Ben tolunay'i istemiyorum bizi bırakıp gitmesini hazmedemedim
Nihat Günay
05.11.2012, 23:37
Bu takımı Şenol Güneş'siz düşünmek bile istemiyorum. Ne olursa olsun devam....
Kendisini eleştirdiğim tek konu, Olcan ve Volkan denen 2 serseri mayına nasıl tahammül edebildiği...
bız yınede devre arasına cınconsaray a bı adam hazırlayalım adıda colman olsun 3 mılyoncuk olsun paralar cukkacık olsun
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 23:37
Kim bırakıp gitmedi ki?
Arkadaslar ben size su anki durumu özetliyorum: her Sey Şenol hocanın sezon basindaydi sanırım "kendimde artık o enerjiyi hissetmiyorum .." sözüyle başladı. Suna artık eminim ben Şenol hoca inancını heyecanini kaybetmiş. Artık daha kaldıramıyor elinden alınmış 2 şampiyonluk biri alanen yapılmasına rağmen hakkını alamamak vs. Bu durumlar hocanın inancını yok etti. Bu klubedeki duruşundan da belli zaten. Aslında su anki durumun sorunlusu o degil bence " o zaten sene basında bende artık o enerji yok deyip bırakma sinyali vermişti. Taraftar baskısı ile yönetim tuttu onu. N. Sakar ve baskan ile görüşmeler falan olmuştu. Hata yine biz de. Ama bu sefer bilmeyerek.
alkışlıyorum hocam seni herşeyin buradan başladığı alenen açık o zamanlar bunu tartıştık ve hoca zorlamalarla geri dönünce üzerini kapattık.Evet Şenol hoca mutsuzdu lig başladığında ve şimdide mutsuz adamı zorla görevde tuttuk ve bu iş sanırım bu aralar patlayacak hem Trabzonsporum hemde Şenol hoca zararlı çıkacak ama zararın neresindn dönülürse kardır sözünü işletirsek bu işin bir abn önce halledilmesi gerekir...Aslında bağırmaya çağırmaya gerek yok şu apaçık belli bu takımın yeni bi heyecana yeni bir sayfaya ihtiyacı var...Şenol hoca gidecekse en yakın zamanda gitmelidir ama gidişi Trabzonspora ve hocasına yakışır şekilde olmalıdır ve Şenol hoca için başkanlık dahil yönetimde uygun alternatif pozisyonlar düşünülmelidir...
fteotdgs
05.11.2012, 23:38
O hesapla bizim eskilerden hic kimseyi istemememiz lazim :) Hos, ben istemiyorum zaten.
Erdal DİLEK
oynayacak 11 tane topcumuz yok, neyin yorumu bu anlamdım . . .
Cafer Bulur
Su oynadigimiz oyunu baska herhangi bir hoca oynatsaydi coktan bileti kesilmisti.
Senol günesin kredisi vardi ama oda artik tükendi.,artik cepten yemeye basladi.
Bazı renkdaşlar yazmışlar yöneticilik, başkanlık ve Şenol Güneş ilişkisini. Fakat şu atlanıyor, adam daha 11 kişiyi idare edemiyor, yöneticilik, dahası başkanlık neyine. Şuanki yöneticilerimiz yönetici mi? Değil, uzaktan yakından alakası yok. Adamlar kulübü batırmış ve herşeyi ipotek altında bırakmış. Kulüp bu haldeyken, lütfen bir yenisini daha eklemeyelim listeye.
bız yınede devre arasına cınconsaray a bı adam hazırlayalım adıda colman olsun 3 mılyoncuk olsun paralar cukkacık olsun
ist'un cazibesine kapılmıştır canım, yönetimin ne suçu var?
Bence hami - fatih ikilisi gelmeli yada ünal-fatih ikiliside olabilir yeni heyecan şart bu takıma..
serdaracıl
05.11.2012, 23:39
adrian soner ve olcan çıkana kadar takım iyiydi yanlış oyuncu değişiklikleri bizi bitirdi...Serkan.volkan.ve Alanzinhonun oyuna girmesi takımın direncini bozdu...bence güzel futbolu beklemek imkansız bu sene güzel oyun beklemek hayal gibi.
O zaman kimse alanzinho iyi topçu, neden oynamıyor, Yasin oynuyor Volkan neden yedek vesaire demeyecek
arifberkay
05.11.2012, 23:39
Bir de onur var ama o sezon sonu peşkeş çekilecek....
F.Tekke ne yapıyor?
bir yerlerde hocalık falan yapsa
TS için banko hoca adayı olurdu....
inadina61_08
05.11.2012, 23:40
Sorunu skora indirgeyen dostlar, ben yenilgiye değil pek çok kişi sahadaki kötü futbola trişkadan takımların ataklarını karşılamakla uğraşan oyunculara lafım. Ayıp yahu hiç mi onurunuz yok, bence gitmek isteyenlerin yolu şimdiden verilmeli kadro dışı bırakılmalı bunda daha kötü duruma düşmeyiz, Küme mi düşürecekler bizi kimsenin o kadarına gücü yetmez, elbet kasetler çıkar TFF nin başını yakmadık bi de başımıza tac ettik, onlarda tepemize neler ediyor...
serdaracıl
05.11.2012, 23:41
Öncelikle futbolculara ağır bedel ödeteceksin
Bir de onur var ama o sezon sonu peşkeş çekilecek....
gs'liler musleranın performansından rahatsız, her zaman için onur'un nabzını yokluyorlardır sen merak etme...
Erdal DİLEK
05.11.2012, 23:41
bu sene düşmezsek bize daha birşey olmaz
Düşününce tuhaf oluyorum ya. Eski heyecanımın milyonda biri olsa atlardım balkondan aşağıya herhalde :) Son 5 dakikada maçı verdik. Daha kötüsü gün gibi ortada maçın elimizden gideceği. Kalenin önünde dursa futbolcular 5 dakikada 2 tane yemezsin yahu.
oynayacak 11 tane topcumuz yok, neyin yorumu bu anlamdım . . .
Erdal abi Allah aşkına ya yazdığına sen inanıyor musun ?
Rakibin kadrosu bizimkinden en az 2 gömlek aşağıda. Şu takım en kötü böyle oynatılır onu söyleyeyim ben.
Oyuncu kalitesine bakıyorsak 3. olmamız lazımdı ama isimler futbol oynamıyor.
ŞEnol Güneş'in gelişine tek şartla onay veririm, yerine Lucescu gelecekse :)
zaferyıldız
05.11.2012, 23:42
Ben Şenol hocanın yerinde olsam bu ahlaksız ülkede asla td yapmazdim
O da yapmıyor zaten
Sorun nerde o zaman ?
Ts ne olacak, bu bayrağı kime taşıtacagiz ?
Genc trabzonsporlulara
Başka bisey de aklıma gelmiyor
arifberkay
05.11.2012, 23:43
Hasan yener nevzat şakar istifa........
fteotdgs
Bence hami - fatih ikilisi gelmeli yada ünal-fatih ikiliside olabilir yeni heyecan şart bu takıma..
Renkdas, senin mesajini alintiladim ama mesajim (sadece) sana degil:
Ciddi olarak soruyorum: Surekli adi gundeme getirilen U. Karaman, sike surecinin en ikircikli donemlerinin birinde, bir mac sonunda hapisteki "Mecnun baskan"ina selamlar yollamadi mi? Boyle bir sey olmadi mi? Bir ben mi yanlis biliyorum bunu? O Mecnun baskan niye hapiste idi o sirada? Tum bunlar bilinmiyor mu Karaman'in adini surekli anan bu kisiler tarafindan? Yoksa tum bunlarin hicbir onemi yok mu sizin icin?
Fatih Tekke yazanlar Daha teknik direktor olmamis bir adami nasil yakistiriyorlar.
Cafer Bulur
bu sene düşmezsek bize daha birşey olmaz
Yok o kadar degil,senol hoca bile bu takimi ligde tutar.:)
Ama hedefimiz ligde kalmak mi yani,en kötü ihtimalle bile bu takim taktisyen bir hocayla kupayi alip avrupaya gider.
12 tane maç oynadık.İçlerinde adam gibi oynadığımız bir tek Fenerbahçe maçı vardı.Onu da fazla büyütmemek gerek, zira her Anadolu takımı en az bir büyük takıma kaşı bu mücadeleyi verir.Geriye kalan 11 maçta koca bir hiç oynadık, kazandığımız maçlar da dahil.Kazandığımız maçların hepsinde kendimizi kandırmaya devam ettik.Bugünki maçı da kazanmamamız bu açıdan iyi oldu.Artık bazı şeyler çok daha ciddi düşünülmeli.Şaka gibi Trabzonspor 10 maçta 8 gol attı.
32 yasındayım kucukken dayımla gıtmıstım maca daha 8 yasındaydım hıcbıseyı tam net anlamıyodum seneler gectı bırcok maca gıttım deplasman trabzon ıstanbul herzaman hırs vardı taraftar basarısızlıkta ayakkabasını fırlatıyodu koltuk yakıyodu bagırıyodu ızlıklıyodu ama son zamanlarda TRABZONDA herkes cekırdek yıyor sanırım hayat sartları ekonomık krız belımızı buktu zaman ayıramaz olduk TRABZONSPOR umuza herkes ekmegının pesıne dustu dunya donuyo ve bız terse donmeye basladık
tek rıcam Trabzondakı arkadaslardan tesıse gıtmelerı ve bunun suclularını protesto etmelerı cunku ben Trabzonda olsam gıderdım ve orda avazım cıktıgı kadar bagırırdım bu ruhsuz adamlara
inadina61_08
05.11.2012, 23:44
Mevlam Tolunay, Mustafa Denizli gibi adamları önce Trabzondan sonra Trabzonspordan uzak tutsun.. tolunay için daha en az 5 sene lazım...
Ömer TOPAL
Sarsılabiliriz serzenişler olabilir ama asla ve asla Yıkılmazyız..Ayaga en iyi şekilde kalkacagız...
Janko çokmu kötü yoksa bizimkiler besliyemiyor vs.mi?
Erdal DİLEK
Erdal abi Allah aşkına ya yazdığına sen inanıyor musun ?
Rakibin kadrosu bizimkinden en az 2 gömlek aşağıda. Şu takım en kötü böyle oynatılır onu söyleyeyim ben.
Oyuncu kalitesine bakıyorsak 3. olmamız lazımdı ama isimler futbol oynamıyor.
oğuzhan oyunu forse etmekle oyunu tutmak cok farkldır. herhangi 11 adamla oyunu tutabiirsin, tutabilirsin diyorum her zaman olmayabilir, ama herhangi 11 oyuncu ile oyunu asla forse edemezsin, bunun için ya yetenekli 11 adam yada takım olmuş 11 adam gerekir. antalyada bugün takım olmuş 11 adam vardı hepsi bu. .
arifberkay
05.11.2012, 23:45
janko: 5-10 dk kötü oynadık mağlubiyeti haktmedik....
Tebrikler hocam mantaliteni oyuncularına da aşılamışsın
sezon başı hami yardımcı hoca oldu dedikodusu
pat özcan bizati yardımcı hoca bi süre sonra giray bulak
şenol hoca koptu bu takımdan anlayın artık
yönetim hocayı hoca yönetimi yemenin peşinde
birde takım şiddeti iyi ayarlanmış bir protestoyu çoktan hakketti
bursa maçından sonra 2. hakem skandalını yazmıyorum bile
bu sezon bitmez benden söylemesi
arifberkay
05.11.2012, 23:46
Fatih Tekke yazanlar Daha teknik direktor olmamis bir adami nasil yakistiriyorlar.
yakışır hem de çok Ruhsuzların yerine ruhu yeter.....
Temizliğe yönetimden ve kafası istanbulda olan ruhsuz futbolculardan başlanması gerekir.Hoca ise derhal yanına eski futbolculardan 2-3 kişiyi alması gerekir...
[QUOTE=zarge;1918781825]gs'liler musleranın performansından rahatsız, her zaman için onur'un nabzını yokluyorlardır sen merak etme...[/Qbirde artık cinconun içinde bi yarım trabzonspor var artık yöneticilerede gerek yok bi telefon selçuk bi telefon burak bi telefon engin bide üzerine dostu ceyhun birde cska ile anlaştımı hop onur max 5 milyon euroya cinconda muslerada 8 milyon euroya bi rus takımına satılır zaten seneye 5 kişiye yabancı kontenjanı indiğinden ihtimal dahilinde
Erdal DİLEK
05.11.2012, 23:46
Yok o kadar degil,senol hoca bile bu takimi ligde tutar.:)
Ama hedefimiz ligde kalmak mi yani,en kötü ihtimalle bile bu takim taktisyen bir hocayla kupayi alip avrupaya gider.
öyle deme cafer tüpcü tepemizde bekliyor hazır biz ucurumun kenarına yakınken iter bizi arkadan kalleşce, anladın sen onu!!!!
sezon başı hami yardımcı hoca oldu dedikodusu
pat özcan bizati yardımcı hoca bi süre sonra giray bulak
şenol hoca koptu bu takımdan anlayın artık
yönetim hocayı hoca yönetimi yemenin peşinde
birde takım şiddeti iyi ayarlanmış bir protestoyu çoktan hakketti
bursa maçından sonra 2. hakem skandalını yazmıyorum bile
bu sezon bitmez benden söylemesi
sol goruslu adamlar bu takımda mevki sahibi o-la-maz-lar !!! bitti
Etem Güner
05.11.2012, 23:47
HASAN YENER VE NEVZAT ŞAKAR GİTSİN HAMİ VE FATİH TEKKE GELSİN VALLAHİ İDDEA EDYORUM BU TAKIM YİNE İLK 2 DE BİTİRİR bence
Sota gelse iyi olur.
S.Günes cok yIpranmIs
Emirhan Çorumlu
05.11.2012, 23:48
Janko Kafa Toplarinda cok iyi ve cok iyi Top indiriyor... O Toplari alip Gol atabilecek bir Partnere Ihtiyaci var... Tek Forvet icin cok hantal ama yinede kaliteli Oyuncu... Sadece Adam gibi Orta kesecek Oyunculara ve hizli bir Partnere ihtiyaci var... Kanatlari is yapmayan bir Takimda tek Forvet oynadigi sürece zor Gol atar...
hamı solcu hamdı solcu ersun hoca solcu tolunay solcu o solcu bu solcu hayır emersonda solcu ama ...
neyse... siyaset her yerde .)
eski futbolcularımızı teknik heyette görmek istiyoruz
şikecilere kapımızı açanların istifa etmesini istiyoruz
çok şeymi istiyoruz..
Renkdas, senin mesajini alintiladim ama mesajim (sadece) sana degil:
Ciddi olarak soruyorum: Surekli adi gundeme getirilen U. Karaman, sike surecinin en ikircikli donemlerinin birinde, bir mac sonunda hapisteki "Mecnun baskan"ina selamlar yollamadi mi? Boyle bir sey olmadi mi? Bir ben mi yanlis biliyorum bunu? O Mecnun baskan niye hapiste idi o sirada? Tum bunlar bilinmiyor mu Karaman'in adini surekli anan bu kisiler tarafindan? Yoksa tum bunlarin hicbir onemi yok mu sizin icin?
haklısın aslında benimde gönlümde işi bilen iyi biri olsun istiyorum mesala hector cuper gibi ama.burda yazmaktan çekindim olaya biraz öz evlatlarımız diye yaklaştım ama..bence bu takıma en hayırlı kimse o gelsin yeni heyecan şart..
Erdal DİLEK
05.11.2012, 23:48
ayrıca bu takımın cokta şeye ihtiyacı yok, şampiyon veya 2. lik şansımız zaten yok 5 hafta aynı kadro cıksın yeter, en azından 3-4 seri yaparız. .
Cafer Bulur
05.11.2012, 23:49
Ne alaka renkdas,ben sol görüslü degilim ama böyle bir ayirim yapilmamali bu Trabzonspora zarar verir ,bu takima katki saglayacak kömünist olsada gelebilmeli.
inadina61_08
Bence adam daha ne yapsın, bir tane orta mı yapıldı, toplasan 3 korner attık onlardan 55 den sonra, defanstan çok top çıkardı ama :mad: olmuyor olmayacak devre arasında bir devrim ŞART, Hoca kalacaksa kalsın ama gitmek istyenler yarın kadro dışı bırakılsın, Aklıma hocanın lafı geldi
"Oyuncuları oynatmayıp değerlerini düşürmek" gibi birşeydi, oynasın diye de bizi mahfetmek??? Ah hocam ahhh
Janko Kafa Toplarinda cok iyi ve cok iyi Top indiriyor... O Toplari alip Gol atabilecek bir Partnere Ihtiyaci var... Tek Forvet icin cok hantal ama yinede kaliteli Oyuncu... Sadece Adam gibi Orta kesecek Oyunculara ve hizli bir Partnere ihtiyaci var... Kanatlari is yapmayan bir Takimda tek Forvet oynadigi sürece zor Gol atar...
yandık o zaman desene...
Kayserinin KOVDUGU sota'dan mi bahsediyoruz
Emirhan Çorumlu
Sota gelse iyi olur.
S.Günes cok yIpranmIs
Sota daha yeni Kasimpasa ya gitti... Bence Tolunay Kafkas daha iyi bir Secim olur... Genclere deger veren kaliteli bir Yerli Hoca neticesinde... Hem Ümit Milli T.D. olarak Oyuncu Portfoyu genis... Gelecege yatirim yapabiliriz kendisi ile ;)
su futbolculara TRABZONSPOR un ne demek oldugunu bırılerı anlatsın anlamayanı da sepete koyup yollasın nereye yollıcaksa
yazdıklarımla bir bağlanttısını kuramadım renkdaş
futbolla bağlantıları olsun yeter
serdaracıl
05.11.2012, 23:50
Camı aç beynine biraz oksijen gitsin
Dip.Ing.Mag.
05.11.2012, 23:50
Tesislere gidilmeli artık kimin gözü korkutulqcaksa korkutulmali resmen ölü toprağı var üzerimizde. Ne teknik heyet ne yönetim ne de taraftar Trabzonspor a sahip çıkmıyor artık. İsin en kötüsü de Bu isin alışkanlık haline gelmesi. Trabzonspor hiç bir zaman ezilemez. Ama
Su an eziliyor. 10 tane futbolcu kadro disi mı kalmalı yarından tezi yok kalacak. Teknik heyet e yönetime ceza mı kesilecek anında. Yoksa bu kaybetme alışkanlığı bizi siradanlastiracak.
Yapılacak en büyük revizyon budur............................................. ................................
icimi acıtan; baskan chp'ye gider yapıyor basbakana bişey demiyor. trabzondan onumuzdeki secimlerde bagımsız adaylar secilmeli. tum partiler sikecilerin yanında yer aldılar. bu macla bu meselenin ne alakası var, su alakası var. baskanın veya yonetimin balans ayarı bozulmus maalesef. buna senol hoca da istikrarsızlıgı ile katkı saglıyor. sadri baskanın baskanlıgına eyvallah ancak bırakma fikrindeyse yerine ahmet agaoglu benzeri trabzon derinlerinden beslenmeyen bir adam istiyorum. ucun besin hesabını yapmayan, atılımcı, genc ve dinamik. keske sadri baskan ile calısabilseydi bu yonetimde. balık maalesef bastan kokuyor. sadri baskandan ricam geminin dumenine gec, yonetimde istemediğini belirt kongrede temizle. yakında kongre var, bu sonuclarla daha fazla gitmez. altını baskalarına oydurtma.
macın ozeti, ruhsuz ve videotona bile 2 macta gol atamayan takımdan galibiyet beklemek yersiz. ne kadar ekmek o kadar kofte. kofti adamlarla bu kadar oluyor maalesef.
fteotdgs
05.11.2012, 23:51
Kayserinin KOVDUGU sota'dan mi bahsediyoruz
Hakikaten, Sota'yi cok severim ama adamin Turkiye'deki ilk deneyimi fiyasko oldu tam anlami ile. Trabzonspor'a gelse farkli olur mu? Buyuk ve gereksiz bir risk bence su asamada.
Nihat Günay
05.11.2012, 23:51
Mevlam Tolunay, Mustafa Denizli gibi adamları önce Trabzondan sonra Trabzonspordan uzak tutsun.. tolunay için daha en az 5 sene lazım...
Alkış. Tolunay için 5000 sene de geçse istemem. Fatih Terim denen artistin bir sözü için takımı bırakıp gitti. Unutmadım, unutmayacağım. Hiç birini, hiçkimseyi.
Şenol Güneş, Mustafa Reşit Akçay, Turgay Semercioğlu, Orhan Çıkrıkçı, Ali Kemal Denizci, Dobi Hasan vs... gibi insanlar hala sağken gözbebeğim kulübümde bu adamların işi yok...
Adam bulamazlarsa Tolga Zengin futbolcu-menejer olsun daha iyi...
videotona elendik
daha ötesi varmı ya...
Cafer Bulur
05.11.2012, 23:52
Yapılacak en büyük revizyon budur............................................. ................................
Bu nasil bir revizyondur,hami ve fatih tekke mi senol günese fizik kondisyonu,oyunu okumayi takima hücum yapmayi ögretecek?
Mehmet S. Pervan
05.11.2012, 23:52
fatih tekke ve teknik kadro :) iyi güldüm :)
arifberkay
05.11.2012, 23:53
nevzat -hasan istifa....
olcan volkan serkan kadro dışı.....
fteotdgs
05.11.2012, 23:53
icimi acıtan; baskan chp'ye gider yapıyor basbakana bişey demiyor...
Renkdas, Sadri baskana istedigin elestiriyi getir, gikim cikmaz ama hic degilse bunu deme, yazma, ne olur. Yukarida andigini kim yapiyor da, Sadri baskan yapsin, yapabilsin?
videotona elendik
daha ötesi varmı ya...
Grupta gelene gecene 3-4 salliyor.
halihodziç acilen gelmeli
zorlanmaz kafa yapımız çözmüştü
zoko ve bamba da tanıdığı oyuncular
yerli hocalara güvenmiyorum
egoları şişmiş kapasiteleri sınırlı
şenol hoca bi şekilde dinlendirilmeli ama nasıl?
Ne alaka renkdas,ben sol görüslü degilim ama böyle bir ayirim yapilmamali bu Trabzonspora zarar verir ,bu takima katki saglayacak kömünist olsada gelebilmeli.
sımdı soyle solıyım aslında burda faso fıso yıkımlar yasıyoruz kızıyoruz bagırıyoruz futbolun guzellıklerını yasıyoruz aslında kendımızce fakat soyle soylıyım sadrı sener geldıgınde ıflas bayragını cekmıstı bataktı tıpkı Trabzonspor gıbı ama arkasında bır ruzgar vardı oda Faruk Ozak . bızım tranzferlerımızden tutun da yaptıgımız butun herseyın maddı kaynagı bu ısımler uzerındeydı ozamankı sansımız ersun hocaydı ve ersun hoca ne yapmıstı takımı 5. mı bıtırdı yada rezalet mı top oynattı ? bır akp lı ısme bunun ne ısı var burda dedıgı ıcın gonderıldı don ve bak gecmıse solcu bırı Trabzonda barına bılmıs mı ?
not: sol sag ayrımı yapmıyorum sadece yapanlara tepkım
nevzat -hasan istifa....
+
şenol hoca kalsa da
hami, ünal, tekke teknik ekibe
gerisi hikaye
serdaracıl
05.11.2012, 23:54
fatih tekke ve teknik kadro :) iyi güldüm :)
Niye olmasın renktaş Hami-Fatih bence olur
Vahid Halilhodzic ne yapar su an?
Emirhan Çorumlu
05.11.2012, 23:56
En kötüsü zor, yorucu ve kötü bir Okul/Is Haftasi gecirdikten sonra üstüne birde Sevdiginiz Takimin yenilmesidir... Tam bütün Haftayi kurtarabilirim bir Galibiyet ile derken Gönül verdigniz Takimin yenilmesidir en kötüsü... Ve Trabzonsporumuz bize Haftalardir bunu yasatiyor... En azindan bana... Herseyden sogdum resmen... Motivasyon kaynagim tükendi... En son zevk aldigim Maclar ise Jaja varken oynanan Maclardir... Bir Oyuncu demek ki cok sey degistirebiliyor... Bakiniz BJK' ye... Fernandes olmasa Takim bence birsey yapamaz...
Bu nasil bir revizyondur,hami ve fatih tekke mi senol günese fizik kondisyonu,oyunu okumayi takima hücum yapmayi ögretecek?
Seni de gönderelim.Üçüne de futbol dersi verirsin....
bildiğim kadaryla boşta ama
elindeki kadroyla en iyisini yapabilecek tecrübede bir hoca
4 3 3 oynatmış ve başarılı olmuştu bizdeyken
Grupta gelene gecene 3-4 salliyor.
hakikaten öyleymiş :eek::eek:
serdaracıl
05.11.2012, 23:57
sımdı soyle solıyım aslında burda faso fıso yıkımlar yasıyoruz kızıyoruz bagırıyoruz futbolun guzellıklerını yasıyoruz aslında kendımızce fakat soyle soylıyım sadrı sener geldıgınde ıflas bayragını cekmıstı bataktı tıpkı Trabzonspor gıbı ama arkasında bır ruzgar vardı oda Faruk Ozak . bızım tranzferlerımızden tutun da yaptıgımız butun herseyın maddı kaynagı bu ısımler uzerındeydı ozamankı sansımız ersun hocaydı ve ersun hoca ne yapmıstı takımı 5. mı bıtırdı yada rezalet mı top oynattı ? bır akp lı ısme bunun ne ısı var burda dedıgı ıcın gonderıldı don ve bak gecmıse solcu bırı Trabzonda barına bılmıs mı ?
not: sol sag ayrımı yapmıyorum sadece yapanlara tepkım
Hocam siyaset sokma buralara birak herkes görüyor olanı biteni
seyduna_efil
Vahid hoca doğruları direk söyleyen bir insan..
Türkiye'de bu sebeple çok duramaz..
Erdal DİLEK
şenol güneş cok iyi hoca olmayabilir ancak trabzonspor için en iyisi. . .
M. Fatih ALEMDAR
Gecmiste geldi gorduk. Birde hugo buros diyenler var ki tam komedi. Onun oynatamadigi kadro ile senol hoca sampiyon olmustu.
Sent from my iPhone using Tapatalk61
taraftarda bu istikrarsız durumdan bagımsız degil. destek yok, iç saha maclarında stad bos. şike meselesinde sosyal direniş anlamında bir aktivite yok. hatta hiçbişeyde birlik yok. nihat genc denen trabzonlu arkadas gibileri surekli mevcut yonetime vurarak sikecileri aklayan yazılar yazmadılar mı? yonetimin ne sucu var (tff secimleri haric), hakkımızı savunmuyorlar mı? boyle trabzon taraftarlıgı mı olur, siyaset yapacaksınız baska meseleler uzerinden yapın. siyasetse yine diyorum trabzondan bagımsız adaylar secilsin. kimden hayır gorduk de bunlardan hayır gorecegiz, bundan guzel sosyal mesaj olmaz. adalet er ya da gec tecelli eder. yonetimden ricam, tek ses olsunlar. taraftar da ne olur destek olsun, kaybedilmiş bisey yok. bi serefimiz var, o da orada burada kalmasın. sikeciler heryerde gerilemeye basladı, akıllı olursak piyasa bize kalır. yeter ki adımlarımızı saglam atalım.
Emirhan Çorumlu
05.11.2012, 23:58
SPORTIF DIREKTÖR ---> SENOL GÜNES
TEKNIK DIREKTÖR ---> TOLUNAY KAFKAS
YARDIMCI ANTRENÖR ---> FATIH SULTAN TEKKE (Forvet Antrenörü de olabilir)
NEVZAT SAKAR, HASAN YENER ve GIRAY BULAK OUT!!!
Erdal DİLEK
sapara olmayınca takım cöktü, haftaya oynuyor:))))
Nihat Günay
İnsanın yalnız olmadığını hissetmesi güzel.
Acaba bir tek ben miyim böyle düşünen diye kendimi sorgulamaya başlamıştım....
olcan'ı bu güne kadar bilmesem, dün komadan çıkmış gelmiş diyeceğim maça ama neden böyle oluyor anlamıyorum...
serdaracıl
05.11.2012, 23:59
Yemin ederim şu topçulara sabaha kadar antrenman yaptircan
Cafer Bulur
Ben de böyle düsünüyordum ama sartlar degisti,senol günes gitmedikce bu takim belini dogrultamaz.
Sabir da artik nereye kadar,artik bicak kemige dayanmistir diyorum.
İlker Yazıcıoğlu
Hocam siyaset sokma buralara birak herkes görüyor olanı biteni
Bırak soksun kardeş,kimsenin bir halt gördüğü yok.Bunlar söylenmeli,insanların gözüne gözüne sokulmalı.Başbakanın fenerini kurtarma çabaları da söylenmeli,Kılıçdaroğlu'nun oy kaparım diye fenere yaltaklık etme sevdası da söylenmeli.Bırak söylesin insanlar ki unutulmasın bu rezillikler.
Berat Akçay
06.11.2012, 00:00
Artık bazı oyuncuları kadro dışı bırakmalı , para cezası verilmeli . Öncelik Olcan,Volkan verilebiliyorsa Şenol Güneş'e .
Bu kadar ruhsuz oynanmaz .
fteotdgs
06.11.2012, 00:01
Olumu dusunup "Sitmaya raziyiz." diyorsunuz yani :) Bu mudur? Hos, "olum" filan da gelmez Senol Gunes giderse, bir cozumu bulunur elbet.
ah jaja ahhhh
evet ben hala ordayım :)
serdaracıl
06.11.2012, 00:04
Tamam teknik direktör bu iş beceremiyor arkadaş oyuncuda da biraz Şeref haysiyet olacak. Bu ne ya. Sahaya çıkınca teknik taktik bir yere kadar bazı maclar yürekler kazanılır
fteotdgs
06.11.2012, 00:06
Tamam teknik direktör bu iş beceremiyor arkadaş oyuncuda da biraz Şeref haysiyet olacak. Bu ne ya. Sahaya çıkınca teknik taktik bir yere kadar bazı maclar yürekler kazanılır
Oyuncularda yurek olmamasinin sebebi de teknik direktor degil mi? Yoksa, ve de sen o takimin teknik direktoru isen, bir sekilde sokacaksin o yuregi, yuregi olmayanlarin yurek yerine.
Erdal DİLEK
06.11.2012, 00:08
Ben de böyle düsünüyordum ama sartlar degisti,senol günes gitmedikce bu takim belini dogrultamaz.
Sabir da artik nereye kadar,artik bicak kemige dayanmistir diyorum.
Olumu dusunup "Sitmaya raziyiz." diyorsunuz yani :) Bu mudur? Hos, "olum" filan da gelmez Senol Gunes giderse, bir cozumu bulunur elbet.
ya evet cok iyi durumda değiliz ama bu durumları daha öncede yaşadık, biz malesef şikeciler gibi parayı basıp takıma adam alamıyoruz, adam yönetimde değil sow aldı verdi fenere, bizimde en bariz örnek ulusoyların kartalsporla olan yakınlığı malum, her neyse konu değil biz takım olmadıkca hep bu cileyi cekeceğiz arkadaşlar, bu 95 de 2003 de de 2011 dede böyle oldu, hatırlayın kasımpaşa macı sonrası kimler kadro dışı kaldı sonra o oyuncular gitti diye vay efendim nasıl satıldılar demeye başladık. biz takım olamdıktan sonra birşey yapamayız bunun içinde zaman lazım, bu zamanda da dayanacak tek adam şenol güneş yoksa biri gelir biri gider ben size söyleyeyim. .
Ligde kalırız bence okadar umutsuz olmayalım :)
TAHSİN 61
06.11.2012, 00:08
Süper lig'in en az gol yiyen takımıyız.. Evet Oyunu cirkinleştiren tek takımız :) Ya bitmişiz okeye dönüyoruz giden koyuyor gelen koyuyo bu topcularda öle bakıp geçiyor yolla gitsin volkanı adamı aklı kaldı istanbul da Gülüyorum sadece niye küfürlerimi siz duymuyor ve görmüyorsunuz..
fteotdgs
06.11.2012, 00:09
Ligde kalırız bence okadar umutsuz olmayalım :)
Sagol renkdas. Icimizi ferahlattin :)
Emre Emiroğlu
06.11.2012, 00:10
Fatih tekke diyenlerin kesinlikle kafası güzel.
Forum takımdan daha kötü durumda.. BMN ye kim gelicek , nasıl bir antrenörlük yapacak hiçbir fikrim yok.
Erdal DİLEK
06.11.2012, 00:10
şu anda buarada olmayanlar seninle birlikte oldukları için burada değillerdir, en azından coğunluğu. . .
yok aslında yanlız değilsiniz
herkesin kızdığı felsefeciliğini çok severim ben
düşüne adam felsefe yapar
ama hoca bariz formsuz
bi süre çıkıp dışardan bakmalı ve dönmeli
oyuncuların hepsi birden ruhsuzlaşmışsa bunda hocanın katkısı cok büyüktür. çare bellidir!
Erdal DİLEK
06.11.2012, 00:11
sadece üzüldüğüm şikeciler seviniyor o, yoksa yensekte olur yenilsekte. . yeter ki gencler oynasın. . .
Bordo_MaviM_61
06.11.2012, 00:13
Gecenin tek kazananı YASİN'dir.
Çok olumlu top oynadı hele ilk yarıda.
arifberkay
06.11.2012, 00:13
nevzat -hasan istifa....
herkes şenolun yerine kimin geçeceğini yazmış. benim adayım fuat çapadır. şimdiden yazayım dedim.
hatta ünal sportif direktör, fuat çapa teknik direktör güzel olur.
onurts61
06.11.2012, 00:15
Arkadaşlar , Şenol Güneş 'i fütürsuzca savunan arkadaşların akıl tutulması yaşadığına inanıyorum , tamam kadro yeterli değil ama hırsızın hiç mi suçu yok ...
Sene başından beri oyuna müdahalelerini bir daha gözden geçirin , hangi futbolcunun seviyesi geçmişe oranla arttı , hala 1-0 a yatan zihniyet devam ediyor hangi maçta buna yatsak gol yiyoruz ve saplantılı biçimde buna devam ediyor , Volkan denen adamların içinden geçmeye çalışan birine bu kadar müsamaha neden bu adamın futbolcu olmadığını anlamak için kahin mi olmak gerek?
Kadro süper olmayabilir ama rahatlıkla ilk 3 de olacak bir kadro yeterki doğru yönetilsin , oyuncular maçlara doğru hazırlansın şu kadro daum yada lucesku da olsa daha değişik yerlerde olurduk hadi anladım lucesku gelmez zaten shaktar da kral ama daum neden düşünülmez...
Şenol Güneş in ana sıkıntısı kendi doğruları dışında da doğru olabileceğine ihtimal vermiyor eminim bu maçtan sonra bile hakeme ,futbolcuya saydırdığı gibi kendine bir şey çıkarmayacaktır çünkü onun yaptıkları kesinlikle doğru , artık saplantı haline geldi Şenol hoca nın fikirleri kendini geliştirebilecek vizyonu yok ,
Şu yazıyı okuyup sinirlenen bir arkadaş bana ligin ilk haftası Vittek-Barış değişikliğini açıklayabilir mi? ben hala orda kaldım... Şenol hoca o değişiklikte hata yaptı diyorsanız neden bu hata da devam ettiğini açıklayabilirmisiniz ?
Şenol Güneş bu ilin , ülkenin değeridir , muhteşem bir futbolculuk kariyeri ve başarıları vardır , insanlığı bu ülkenin 2 gömlek üstündedir fakat vasat altı bir teknik direktördür eğer çok iyi futbolcular iyi teknik direktör olsa idi hagi ve maradona gittikleri her takımdan kovulmaz dı ,
Şenol Hocayı saplantı derecede savunan insanların biraz daha geniş pencereden bakmasınını öneriyorum eğer dikkatli bakabilirseniz resmin büyüğünü göreceksiniz tabi görmek isterseniz...
Emrah Akcagöz
06.11.2012, 00:16
Şenol hoca sayesinde puan kaybedilen bir maç daha. Tebrikler hocam tebrikler.
arifberkay
06.11.2012, 00:17
Faturayı bu gece de biz ödeyeceğiz.....İstifalarla uyanmak dileğiyle iyi geceler....
Bordo_MaviM_61
06.11.2012, 00:17
Bu arada Adrian çok boş bir adam ya sadece hücum yapmaya çalışıyor hele o yalandan presleri yok mu rakip verecek olsa almayacak topu..
önce para olacak,sonra seyirci değil taraftar olacak. ardından güzel bir stadyumun olacak. sana aşk ve heyecan veren bir ambiyansın. ondan sonra takımı, başarıyı düşünen vizyon sahibi idarecilerin olacak. sonra gidip içi geçmemiş,futboldan anlayan,heyecanı coşkusu olan,komplekslerini yenmiş bir hoca bulacaksın. Bunlar bir araya geldimi sahaya amatör topçularda çıkarsan başarıyı yakalarsın. Üstüne gidip birkaçtane de gerçek manada futbolcu alırsan o zaman şampiyon olursun.
61_Hasan_69
06.11.2012, 00:20
Aşçıya bulgur verip kebap istiyoruz.
fteotdgs
06.11.2012, 00:25
Ascimiza bulgur veriyoruz. Oyle "kebap" gibi buyuk beklentilerimiz yok. Istiyoruz ki o malzeme ile soyle agzimizin tadi ile bir bulgur pilavi yiyelim. Bekliyoruz, bekliyoruz, o malzeme verdigimiz gibi duruyor ascimizin onunde. Verdigimiz gibi dursa yine iyi, "bulgur" bile bozulmaya basladi oyle dura dura.
arifberkay
06.11.2012, 00:25
asci da kebap yapmak icin bulgur satin almasaydi
realist07
06.11.2012, 00:26
Bu arada Adrian çok boş bir adam ya sadece hücum yapmaya çalışıyor hele o yalandan presleri yok mu rakip verecek olsa almayacak topu..
adrian mı, güldürme beni, yüzyılın kazığı...... formasının arkasına YK yazdırmak lazım, yüzyılın kazığı diye .......
61_Hasan_69
06.11.2012, 00:27
asci da kebap yapmak icin bulgur satin almasaydi
satın alma işlemini aşçıya bırakmıyorlar
oğ 61 efsanesi
06.11.2012, 00:27
Şenol hocanın biraz dinlenmesi lazım. Dinlenince devam eder yine.O arada Reşit Akçay hocamız bu takıma can verir. Kadromuzun karşılığı bu değil.Şu an en kötü 2. olmalıydık.
Gecenin tek kazananı YASİN'dir.
Çok olumlu top oynadı hele ilk yarıda.
giray da. dönüşü iyi oldu
realist07
06.11.2012, 00:28
5 milyon euro, yuh diyorum böyle transfer anlayışının ben.........
acaba bizden başka hangi takım bu kazığı yiyebilirdi??? cevap:::: yeryüzünde hiçbir takım
oğ 61 efsanesi
06.11.2012, 00:29
Şenol hoca eğer kenara çekilmez ise bu saatten sonra bu takıma bilerek zarar verir.Gitsin demiyorum ama kenara çekilsin.
Gördüğüm ennnn kötü Trabzonspor biri bizi kurtarsın.....Düşüyoruz herkese şaka geliyor ama;harbiden düşüyoruz bu takım bu haliyle kimseyi yenemez.Benim anlamadığım kentten neden ses çıkmıyor bu futbolcumsular hala daha nasıl o formayı giyiyor.Anlayamıyorum küçük insanlar en sonunda Trabzonsporumuzu batrdı Allah hepinizi tepenizin üstüne diksin kepaze herifler.
oğ 61 efsanesi
06.11.2012, 00:31
Arkadaşlar Şenol hoca diye bir şey demiyorsunuz yabancı bir adam olsa asmıştınız şimdi.Yeter artık diyorum hocaya.Biraz dinlen.Yine devam edersin.
Fatih Öztürk
06.11.2012, 00:31
Bence Aralık ayındaki mali kongre seçimli kongreye dönüştürülsün. bakalım başkan adayı çıkacakmı.hem Sadri Şener yönetimi hemde camianın önünü net görebilmesi adına iyi olur.
Cagdas Topal
06.11.2012, 00:32
satın alma işlemini aşçıya bırakmıyorlar
Aynı başkanla Ersun Yanal da çalıştı masaya yumrugunu vurup bunları bunları istiyorum deseydi , bu kadar pısırık olmasaydı !
Şenol gÜneŞ uzuk dursun yeter yeter yeter rezİl ettİn bİzİ de kendİnİde
oğ 61 efsanesi
06.11.2012, 00:34
http://g1211.hizliresim.com/13/6/fp0su.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ŞENOL HOCANIN ALTERNATİFİ.TAKIMI UÇURUR.
oğ 61 efsanesi
06.11.2012, 00:35
Avrupa'da örnekleri var.En büyük takımlar bile ünlü hocalarını gönderip yerine alt yapı veya rezerv takım hocasını getiriyor.Artık dinlen Şenol hoca.
oğ 61 efsanesi
06.11.2012, 00:37
Sağduyulu taraftar bu fikirde birleşmelidir.Şenol hoca biraz dinlenmeli ama kulüpte kalmalı yerine REŞİT AKÇAY gelmeli.
haymatloshan
06.11.2012, 00:38
Takımı Şenol'un üzerine yapalım onu istiyor herhalde destekleyenler.Sıktı saçma sapan inadınız,aynı olayları tekrarlıyor ve farklı sonuçlar bekliyor.Bu kadar pasif bir insan yönetimde de olmasın.
realist07
06.11.2012, 00:40
şenoldan öce gitmesi gereken çok insanlar var, bu yönetim bu transferlerin hesabını vermeli..........
iyiki maçı seyretmedim yoksa kanser olacaktım yine gurbet ellerde.
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 00:41
sorun şenol güneş sorunu değil hatta yönetim
fenerbahçe resmen şampiyonluğa tecavüz etmiş, mahkeme karar vermiş
siyasiler bir oyun oynuyor, akp adalet dağıtmamış feneri kollama , azizi postalama peşinde.
chp azize sahip çıkma peşinde
olan Trabzonspor'a oluyor.
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 00:43
Trabzonspor'a sahip çıkmalıyız yoksa gözler önünde tüm değerleri tüketeceğiz.
katre-i.matem
06.11.2012, 00:43
Mağlubiyet yinede bazı şeylerin üstünü örtmesin.. Mesela ;
Markus Merk tartışmalı pozisyonları yorumladı ve ilk yarıda Yasin in karşı karşıya kaldığı pozisyonda Adrian ın ofsayt olmadığını ve Volkan a yapılan hareketin net penaltı olduğunu söyledi.. Forum ahalisinin dikkatine..
akhisarla aramızda 3 puan var eyyyyyyyyyyyy gidi taraftar bu adam hala nasıl bu takımın başında aklıma mukuyyet olun .
dead_microbe
06.11.2012, 00:44
hala Şenol Güneş'e laf edenler var neyse yazmıyorum şimdiye kadar anlamyan şimdiden sonra anlayacak değil.(nokta)
Ümit Küçük
06.11.2012, 00:45
şenol hocanın yerine gelecek adam bellidir oda giray bulaktır bu seneyi öyle ziyan ederler....yaza Allah Büyük....
.şu takımda artık görmek istemediğim adamlar özkan sümer,nevzat şakar,şenol güneş,giray bulak,soyadında hacı olan oğlu olan herkes,mehmet ali yılmaz,o adını hatırlamadığım ak saçlı divan üyesi,ali kemal denizci,hami mandıralı,lemi çelik,serdar bali vs...artık bu "sülüklerden" kurtulmalıyız sanki babalarının malı ya.....şu klüpte babası dedesi anası amcası dayısı yöneticilik yapmış hiç bir adam ne yönetime ne takıma ne de teknik heyete sokmayacaksın yeter artık ....benim olsun küçük olsun mantığındalar...babalarının bakkal dükkanı sanki...
hcahitnuhoglu
06.11.2012, 00:45
Foruma bi maçın özetini izlemeden önce baktım,özeti izledikten sonra da çoğunlukla herkesin yenilgiyi hazmedemediği için kiminin şenol güneşe kiminin oyunculara kiminin yönetime kiminin hepsine kızgın olduğunu gördüm tekrar,bu doğal bi tepki,tamam ancak hep kızgınlığını ifade eden mesajları yazılıyor ,daha çok izlenimleri ve çözüm önerilerini konuşsak faydalı olacağını düşünüyorum.Konuşulanlar da farklı değil tabiki ama "o kötü oynadı gitsin,bu kötü yönetti kovulsun" şeklinde olunca her kafadan bir ses çıkıyor.Bmn'nin şu aşamada Trabzonspor'a en güzel katkısının bu forumda seviyeli,mantıklı ,daha çok çözüm odaklı düşüncelerin ifade edilmesi çerçevesinde sorunun tartışılarak bir bildiri yayınlaması olacağını düşünüyorum.Belki bu da yapılıyor zaten ,olabilir ama o zaman niye ben yenildiğimiz bi maçtan sonra bu foruma baktığımda karamsar oluyorum,inanın misafir üyelerin çok ayrık,bölük taraftar bunlar da diye aklından geçirdiğine eminim ki haklılar ve bu maçlarda tribünlerde de hissedilen bir şey zaten.Şimdi ben takımla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle nerdeyse kimse empati yapmıyor,futbolcu olduğunuzu düşünün,bi hafta oynuyosunuz bi hafta oynamıyosunuz,takıma alışkın değilsiniz kim olsa tam verimli olamaz ki,volkana adriana olcana topçu değil diyen var ,volkan olcan başka takımda olsa alınması lazım derler ki denildi zamanında ve şimdi alper potuk ozan ipek alınsın diyorlar,e bu adamlar da gelse takım içi düzen,sistem oturmayınca bunların da yapacağı volkan olcandan farklı olmayacak.demek istediğim bazı oyuncular hariç (bence serkan,mustafa,vittek,halil buna eklenebilir dahası) sıkıntı oyuncularda değil,takıma motivasyonu sağlayamayan sezon başında istikrarlı bir kadro oluşturamayan ,gereksiz oyuncular üzerinde ısrar eden,oyunu iyi okuyamayan şenol güneştedir.ancak şampiyon olduğumuz seneye baktığımızda da şenol güneş vardı takımın başında ,fark neydi,istikrardı,planlı hareket etmekti çünkü başarının en önemli kurallarıdır bunlar.şenol güneş'e eleştirim sene başında niçin bunları düşünüp ona göre hareket etmemesi.yönetime eleştirime gelince de niçin şenol güneşin isteklerine göre hareket etmemesi yönünde ya da ben yanlış düşünüyorum söyleyin bana bi hoca adrian veya bir başkası(adrian sadece bir örnek) kendi isteğiyle alır da niye hiç oynatmaz,oyuncunun kötü olması önemli değil ,sen aldırıyosun yönetime ama oynatmıyosun,eğer sen istemediysen demek ki yönetim hocanın istemediği oyuncuyu almış,yönetimde sıkıntı var ,ha ya da hocanın istediği oyuncu çok pahalı para veremiyosun,niçin para veremiyosun onu sorgularım.
ben kendime göre eleştirimi yaptım,o gitsin bu gitsin diye biz (bireysel olarak) karar veremiyoruz bir tane başkan var bir tane teknik direktör var ,bizim görevimiz destek vermek,eleştiri yapmak ve buna bağlı olarak tepki koymaktır bana göre.kimseye kastım yoktur,ne olursa olsun renkdaşımı ,hemşerimi severim saygı duyarım ne düşünürse düşünsün,zaten işin güzelliği de bu olsa gerek diye düşünüyorum.
tekrar herkese saygılar,sevgiler.
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 00:46
1. gol serkan balcı
2. gol volkan şen
! ! !
haymatloshan
06.11.2012, 00:49
Yahu çıkmış oyuncuların hataları diyorsunuz,hakemin hataları diyorsunuz.Hadi oyuncu hatası ve hakem hatası maça damga vurdu,eğer vurmasa şu ana kadar oynadığımız maçlarda bana bu maçta nasıl kaçtı ya diye bileceğiniz bir tane maç söyler misiniz?Öyle top oynadıkki adamlar yarı sahalarından çıkamadı 3 top yapamadı diyeceğiniz maç var mı?1.5 yıldır hiç bir şey oynamayan takım var.Sizler herhalde Şenol'un aile dostlarısınız ki bu kadar kör gözlü olup savunuyorsunuz.
Arkadaş tamam kötü futbol oynuyoruz, bu takım böyle oynamamalı falan ama bu kadar doğranmaz bir takım. İki golden önce de faul var bence net şekilde. Ayrıca bir penaltımız verilmedi, bir tane da net gol fırsatımız ofsayt diye kesildi. Ve yediğimiz ikinci gol de pozisyon değil, adama çarpıp gol oldu top. Hem şanssızlık, hem doğranma.
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 00:51
Yahu çıkmış oyuncuların hataları diyorsunuz,hakemin hataları diyorsunuz.Hadi oyuncu hatası ve hakem hatası maça damga vurdu,eğer vurmasa şu ana kadar oynadığımız maçlarda bana bu maçta nasıl kaçtı ya diye bileceğiniz bir tane maç söyler misiniz?Öyle top oynadıkki adamlar yarı sahalarından çıkamadı 3 top yapamadı diyeceğiniz maç var mı?1.5 yıldır hiç bir şey oynamayan takım var.Sizler herhalde Şenol'un aile dostlarısınız ki bu kadar kör gözlü olup savunuyorsunuz.
11 futbolcu oynuyor, hiç bir mazeret olmaz ama
onur, giray, bamba , zokora, yasin ve soner dışında oynayan oyuncu yok
ALAYI FOS.
realist07
06.11.2012, 00:52
hocam başarılı bir takım kurmak gerçekten zor değil , taraftar ahmak yerine konmasın yeter, allah aşkına transferden yediğimiz kazıkları bir hesapla
sorun burda başlıyor, transfer yanlışlarında, bu yönetim bu teknik direktör transfer yapmayı bilmiyor,
bileni getireceksin ya da kendin yapacaksın, 3 yıl 5 yıl şampiyon olma ama kaliteli yabancı al,
takım oynasın ama yenilsin sorun değil, hatalar azaldıkça kaliteli yabancı sayısı yerli futbolcularla kaynaştıkça
zaten başarı gelir, şu an bu takıma en az 5 kaliteli futbolcu lazım, yerli yabancı farketmez..
türkiye de hiçbir takım transfer yapmayı bilmiyor en başta ise trabzonspor
hesap etki son 10 yılda boşa kaç milyon euro harcadık...
Trabzonspor tarihinde hangi anadolu takımına defans oynad?Bu sene tek bir takıma hücum oynadımı? Bunun sorumlusu benmiyim?
arifberkay
06.11.2012, 00:54
Trabzonspor tarihinde hangi anadolu takımına defans oynad?Bu sene tek bir takıma hücum oynadımı? Bunun sorumlusu benmiyim?
senolculara gore ya sensin ya da ben
Ümit Küçük
06.11.2012, 00:55
oyundan düşen adam zokora çıkan adam soner giren adam serkan....olcan sağ kanata geçti yasin sola yasinin etkinliğide bitti....janko ilerde hep tek bu adamın tek forvet oynama özelliği yok çünkü boğuşan adam değil....adrian 80 düşmüştü değişiklik doğru ama alanı almak hata idi...ama hoca kontradan gol bulurum diye düşündü ama ben alanı en az 50 kez izledim bize öyle kontradan gol attırdığı mak 5 maç sayabilirim hatta onu da zor sayarım.....celustkanın zekiden artısı ne hiç boşuna neden yabancı oyuncu oynatırsın bilmiyorum ilk yarı bir orta kesti onda da kafası çalışmadığı için 2 metrelik adama yerden kesti....hoca öldü bitti 4-2-3-1 denen şu zırvalıktan vazgeçmedi....beni de kanser etti kendinden de ikra ettirdi....
realist07
06.11.2012, 00:56
allah rızası için bir kere 1 futbolcuyuda 1 sezon boyunca izleyip öyle alın...
youtube dan mithas halis den değil...
şu anda atıyorum romanya'ya , ukraynaya gitsen ligleri seyretsen bir futbolcu bulamazmısın şu takıma??
al işte cristian tanese yaşı 25, 90 dakka seyrettim, zokora'yı yedek kulübesinden çıkarmaz
git işte seyret, takip et, artıları eksileri masaya yatır , bu adam gelirse faydalı olurmu olmazmı hocayla tartış,
kafanda olayı süz, boşa alma alacaksan 11 oyuncusu olsun..
varmı bunu yapabilecek birisi veya birileri Trabzonspor'da?????????
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 00:57
antalya , ordu ve kasımpaşa yapıyor.
Trabzonspor transfer politikası yok, teknik direktör Şenol Güneş.
Ümit Küçük
06.11.2012, 00:57
allah rızası için bir kere 1 futbolcuyuda 1 sezon boyunca izleyip öyle alın...
youtube dan mithas halis den değil...
şu anda atıyorum romanya'ya , ukraynaya gitsen ligleri seyretsen bir futbolcu bulamazmısın şu takıma??
al işte cristian tanese yaşı 25, 90 dakka seyrettim, zokora'yı yedek kulübesinden çıkarmaz
git işte seyret, takip et, artıları eksileri masaya yatır , bu adam gelirse faydalı olurmu olmazmı hocayla tartış,
kafanda olayı süz, boşa alma alacaksan 11 oyuncusu olsun..
varmı bunu yapabilecek birisi veya birileri Trabzonspor'da?????????
Biz Trabzonlular şansa yaşıyoruz plan proje diye birşey yok bizim hayatımız da
Adulyan7
06.11.2012, 00:59
hocayı savunan arkadaşlar kadro yetersiz diyenler şuan antalyasporda oynayan hang futbolcuyu yazarsınız trabzonspor kadrosuna isaac kovularak gtti bu takımdan deniz fenerden öyle gittti uğur inceman bjkdan adamlar toplama takımla neler yapıyolar biz 60 dk sahada ayakta zor duran bi takımız her hafta 2 sakat veriyoruz bunlar hocanın suçu ersun yanal döneminde yedek oyuncu yoktu aynı 11le sakat vermeden lig bitirdik çok daha arayacaz ersun hocayı
realist07
06.11.2012, 01:01
Biz Trabzonlular şansa yaşıyoruz plan proje diye birşey yok bizim hayatımız da
şansa yaşarsan mehmet özedileği zıp zıp zıplatırsın
şans diye bir şey yok, olduğuna da inanmam,
aslında sorun o kadar kolay çözülebilirki sadece çözmek istemiyorlar, çünkü yönetimde kalite yok
kalitesiz insanlar yönetiyor bu takımı....
Ümit Küçük
06.11.2012, 01:04
şunu da anlıyorum tamam hocayı çok seviyorsunuz o sizi bağlarda
1-şu oyuncu değişiklikleri yanlış değil mi?
2-10 maçtır dökülen olcan neden hala 11 çıkar bu yanlış değil mi
3-janko tek olmuyor ilerde buna bir çözüm bulunamaz mı 2 ay oldu
4-şu zokora 10 haftadır ne verdi de(geçen sezonu saymıyorum bile) hala 11 çıkar
5-26 yaşındayım hayatımda ilk defa bir anadolu takmına karşı 90 dakka kapandığımız gördüm bu ayıp değil mi
6-bu takımda neden sabit bir kaptan yok son 10 hafta da 5 farklı kaptan ile çıktık sahaya tolga sakatlandımı versene kaptanlığı onura yeri garanti adamın halil bile takdı o bantı trabzonsporun kaptanlığı bu kadar ucuz mu
7-bu takım son 2 sezondur başarısız olduğu sistemde neden bu kadar ısrar eder bu yanlış değil mi
bu yanlışların muhattabı hoca değil mi
Sefa Murat Dokuz
06.11.2012, 01:08
Şenol Güneş hatalıdır ama oyuncular kepazedir.
haymatloshan
06.11.2012, 01:09
şunu da anlıyorum tamam hocayı çok seviyorsunuz o sizi bağlarda
1-şu oyuncu değişiklikleri yanlış değil mi?
2-10 maçtır dökülen olcan neden hala 11 çıkar bu yanlış değil mi
3-janko tek olmuyor ilerde buna bir çözüm bulunamaz mı 2 ay oldu
4-şu zokora 10 haftadır ne verdi de(geçen sezonu saymıyorum bile) hala 11 çıkar
5-26 yaşındayım hayatımda ilk defa bir anadolu takmına karşı 90 dakka kapandığımız gördüm bu ayıp değil mi
6-bu takımda neden sabit bir kaptan yok son 10 hafta da 5 farklı kaptan ile çıktık sahaya tolga sakatlandımı versene kaptanlığı onura yeri garanti adamın halil bile takdı o bantı trabzonsporun kaptanlığı bu kadar ucuz mu
7-bu takım son 2 sezondur başarısız olduğu sistemde neden bu kadar ısrar eder bu yanlış değil mi
bu yanlışların muhattabı hoca değil mi
Eklemeler yapayım.
8-Madem tonla adam kaybettin yönetime baskı yapıp aldırsaydın kaliteli oyuncular,vizyonsuz olduğundan yapamadı.
9-Oyunu okuyamamak.
10-Sisteme uymayacak adamları toplayıp oldurmaya çalışmak.
11-Aldığı topçuyu aylarca oynatma,sonra şapkadan çıkartır gibi çıkart.
Muhatabı muhtemelen takımın masörüdür,TD niye ilgilendirsin ki bunlar.
Defans hattımıza da üzülmüyor değilim.
Şu defans hattı başka takımda olsa liderdi garanti. Adamlar canla başla boğuşuyorlar bütün maç, net pozisyon da vermiyorlar geçmiş senelerdeki gibi. Bir Beşiktaş maçı var onu da Barış verdi pozisyonları defans hattı değil.
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 01:12
serkan ve volkan 2 hata 2 gol
mağlubiyetten sorumlular.
Erdal DİLEK
06.11.2012, 01:14
mağlubiyete kılıf bulmak için değil ama bu sene hakem hataları ile kime ne kadar puan geciyor hesaplayalım diye bir başlık acmıştım, ama yönetim hakem hatası istemiyoruz başlığı ile birleştirdi şimdi bir bakın bakallım haekmler kime ne kadar puan alıp veriyor. . .
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 01:18
mağlubiyete kılıf bulmak için değil ama bu sene hakem hataları ile kime ne kadar puan geciyor hesaplayalım diye bir başlık acmıştım, ama yönetim hakem hatası istemiyoruz başlığı ile birleştirdi şimdi bir bakın bakallım haekmler kime ne kadar puan alıp veriyor. . .
takım fener forması ile geçen hafta bursadan 1 puan alır
karabükte 2 puan antepte 1 puan ve antalyadan 3 puan ile dönerdi.
Sefa Murat Dokuz
06.11.2012, 01:18
Haftalardır yazıyoruz Zokora bu takımın bankosu olamaz. El freni. Adrian en azından istekli sahtekar değil Zokora koşmuyor hiç bir maç en çok koşanlar listesinde adını görmedim bu sezon. Janko tek forvet olmaz.Bunları Şenol Hocanın anlamadı lazımdı çoktan.oyunculardan çoğu takıma ihanet ediyor.volkan olcan Serkan oynamayacaksalar defolsun gitsinler.
Mustafa Ayazoğlu
06.11.2012, 01:19
açıkcası hakemlerde katletmiyor değil
gs şıkır şıkır maç kazanıyor hakemler ile
bu ligin şuan en kötü takımı trabzon 2 yarılarda pili bitiyor son 3 maçı hatırlayın 2 yarıda sahada yokuz
takımı bu hale kim getirdi? bu şekilde gidersek inanın küme düşmeye oynarız
elazığ bile yılmaz vural ile bir hava yakaladı şenol güneşin bu takıma katacağı hiç bir şey kalmamış kendinide takımıda bitiriyor
olcan ,volkan ,ve colman ve serkan balcı bu takımdan gitmek istiyor , bu adamların derhal kadro dışı bırakılmaları lazım
emre güral'a şans tanımak lazım son yıllarda özgüveni bu kadar iyi olan bir genç görmedim
zokora ikinci yarıyı çıkaramıyor
ikinci yarı büyükşehirden vebo,sivasdan erman kılıç,ve bursadan ozan ipek ve eskişehirden alper potuk ile anlaşmak takıma büyük yarar sağlar
takviye yapılmazsa tarihin en başarısız sezonuna hazırlanın
cellchook
06.11.2012, 01:21
takımda koşan oyuncu da olur koşmayan oyuncu da olur.Bu dünyanın her takımında mukayese ettiğiniz takdirde var.
Bizdeki sorunun temelinde Yıldız Bir Futbolcu olmaması.
Galatasarayda 4-5 tane sayarsın
Fenerbahçede 3-4 tane
Beşiktaşta bile 1 tane var.
Bizim takımda say bakalım yıldız bir futbolcu,sayamazsın.(onuru say da gitsin gol atsın pas atsın)
Zokora ilk geldiğinde çok daha farklıydı. Gittikçe vitesi düşürmeye başladı. Defansif açıdan geçen maçlarda önemli müdaheleler yapıyordu, top kapıyordu. Artık gerçekten sahadaki hoca gibi elleriyle sağı solu gösterip duruyor millete. Adrian en azından iyi niyetli, bütün maç koşuyor. Gene ilk yarı en çok koşan oyuncu Adrian. Ne zaman oynasa en çok o koşuyor.
4-3-3 oynayacaksak bile 2 göbek orta saha bir tane de Adrian veya Sapara gibi ofansif orta sahayla oynamalıyız. Yoksa tek forvet çıkmaza giriyor.
Yunus Danışmaz
06.11.2012, 01:23
Ne zaman yenilsek ne yorumları izliyorum, ne foruma giriyorum... Mal mal etrafa bakıyorum.. Bu sene bu duruma çok rastlayacağız heralde,şimdiden belli oldu..
memmedaga
06.11.2012, 01:24
kardesimm Allah askina neyi savunuyorsunuz?
youtubedan maç özetini izledim.bu ne adiliktir ya iki goldede faul var başlangıçta ve kesinlikle tekrar edilmemiş direk geçiyor.Ama antalyanın ilk yarı giray'ın eline çarpan topunu 100 kere tekrar etmiş şerefsizler!
http://www.youtube.com/watch?v=NUe2ky5IRVE
Attigimiz golden sonra solda Adrian'in bulustugu topa calinan ofsayt hataliydi ve verdigi pasla %100'luk gol firsati yakalamistik.
Trabzon'dan buraya otobüsle gelip 100 lira bilet parası ödeyip yine Trabzon'a otobüsle dönen bir çocuk var. Parasını geçtim Trabzon Antalya arası 22 saat ki çekilirse ne olayım.. Çocuğa yazık yeminle. Sevdamızı görmeyip bizi bu halleri düşürünlere de yazıklar olsun..
memmedaga
06.11.2012, 01:35
bu sene Senol Gunesin urkekligi tavan yapti
Burak ayrildi ama hala kontra atak oynicam diyor
ama bunu yaparken sdandart bi anadolu takimi gibi oyunu geride kabullenip yaslanip alani daraltip savunma yapmak oncelegi
burak gitti? kiminle kontra yapacak?
bunu guya olcan volkan yada yasinle yapmayi dusunuyor
once kanatlardan hizli cikip ortadan gelen oyunculari gol pozisyonuna sokmayi amacliyor....
bu kadro yapisina gore cahilce bi durum
cunki forvetler cok agir yetisene kadar pozisyonlar kaybolup gidiyor
"hizli" kanat oyunculari topu eziyor
bu hizli kanat oyunculari ne sifira inip orta ve ya golluk pas kesebiliyorlar
nede surpiz sekilde iceri kat etip golluk pas yada sut cekebiliyorlar
eee?
plan ne?
bi kere iddia ediyorum sikintilarin baslica kaynagi bu kadar cok oyuncunun olmasidir.
plan = korkaklikmi?
sonrasi mi?
en az gol yiyen takim ve EN AZ gol atan takimlardan biri yani?
klasik bi Anadolu takimi
Bu kadar korkak olamazsin Senol Hocam...
Burakin takimda olmadigini kim hatirlatacak Senol hocaya...
Ugur Kurucelik
06.11.2012, 01:37
Bu kadro 10 maçta sadece 13 puan alacak kadar kötü değil. Önümüzdeki takımların kadrolarına bakın, Yani antalayada bizim kadroya girebilecek kim var? Adamlar ikinci!
Transferler kötü diyoruz, Bamba takımın en iyisi, soner kötü değil, yasin gayet iyi, sapara keza öyle, janko yeni yeni oynamaya başlAdı fakat topu alışı, kaleye dönüşü bile kalite kokuyor, kariyeri belli. Bir emerson soru işareti, hattâ son iki maçta kötü.
Bunların hepsi uygun paralara geldi. Takım geçen senedeki takımdan iyi fakat oyun sıfır!
Akhisar bizden iyi oynuyor, şaka değil. Zaten aramızda 3 puan var, haftaya yenilirsek önümüze geçiyorlar. Birde onların kadrosuna bakın.
Ümit Küçük
06.11.2012, 01:39
bu sene Senol Gunesin urkekligi tavan yapti
Burak ayrildi ama hala kontra atak oynicam diyor
ama bunu yaparken sdandart bi anadolu takimi gibi oyunu geride kabullenip yaslanip alani daraltip savunma yapmak oncelegi
burak gitti? kiminle kontra yapacak?
bunu guya olcan volkan yada yasinle yapmayi dusunuyor once kanatlarda hizli cikip ortadan gelen oyuncularla gol pozisyonuna sokmayi amacliyor....
bu kadro yapisin gore cahilce bi durum cunki forvetler cok agir yetsine kadar pozisyonlar oluyor "hizli" kanat oyunculari topu eziyor
bu hizli kanat oyunculari ne sifira inip orta ve ya golluk pas kesebiliyorlar nede surpiz sekilde iceri kat etip golluk pas yada sut cekebiliyorlar
eee?
plan ne?
bi kere iddia ediyorum sikintilarin baslica kaynagi bu kadar cok oyuncunun olmasidir.
plan korkakli sonra en az gol yiyen takim ve EN AZ gol atan takimlardan biri yani?
klasik bi Anadolu takimi
Bu kadar korkak olamazsin Senol Hocam...
Burakin takimda olmadigni kim hatirlatacak Senol hocaya...
aynen katılıyorum hocanın artık elle tutulur bir yanı kalmadı....asbaşkan ile beraber başkanın kuyusunu kazıyorlar gibi his var içimde....as başkanın istifası alınıp hoca gönderilmeli mali kongrede yeni yönetim ile devam edilmeli
bilgehan83
06.11.2012, 01:39
giray bulak işe başladığı zaman şenol güneş yolcu demiştim..şenol güneş in dinlenmesini istiyorum ama giray bulak ın gelecek olmasını düşünmek inanılmaz bir azap..yazıklar olsun sadri şener i herkes yalnız bıraktı..bu yönetim yeniden seçime gitmeli paralı ve ii adamlar bulmalıyız...hep yönetici hem de futbolcularımız insan olarak da kaliteli olmalı..maalesef kulüpte inanılmaz kişiliksiz adamlar var (yönetici, futbolcu, antrenör) colman ı bu takıma kim küstürdüyse onun da allah belasını versinn..ne haldeyiz açık çok açık colmansız bir ts düşünemiyorum ben..ama adamı resmen bitirdiler
onurts61
06.11.2012, 01:41
Eklemeler yapayım.
8-Madem tonla adam kaybettin yönetime baskı yapıp aldırsaydın kaliteli oyuncular,vizyonsuz olduğundan yapamadı.
9-Oyunu okuyamamak.
10-Sisteme uymayacak adamları toplayıp oldurmaya çalışmak.
11-Aldığı topçuyu aylarca oynatma,sonra şapkadan çıkartır gibi çıkart.
Muhatabı muhtemelen takımın masörüdür,TD niye ilgilendirsin ki bunlar.
Ve bunları yaparken yıllık 4 milyon tl almaya devam ediyor...
memmedaga
06.11.2012, 01:44
aynen katılıyorum hocanın artık elle tutulur bir yanı kalmadı....asbaşkan ile beraber başkanın kuyusunu kazıyorlar gibi his var içimde....as başkanın istifası alınıp hoca gönderilmeli mali kongrede yeni yönetim ile devam edilmeli
ne yapilmali bilmiyorum ama bazi arkadaslarin dedigi gibi kadro o kadar kotu degil
birseyler degismeli.....
Ceyhun Öncü
06.11.2012, 01:51
Bir Ahmet Hoca vardi, galibiyetten sonra Gömlek hediye eden, nerde simdi?
cellchook
06.11.2012, 02:05
bir tane yıldız futbolcu sayın da göreyim.
yahu olcanda biliyor yavan bir topçu oldugunu.
bunlar hep yan rollerde yardımcı erkek oyuncu olur.
Yıldız yok Yıldız.
cellchook
06.11.2012, 02:06
Şampiyon olmak için en temel şey sende var.Defansın göbeği Türkiye'nin en iyisi.
Gel gör ki defanstan öteye geçecek futbolu oynatamıyorsun.
Şans verme olayına döndü diyorum zaten.
Haftaya kim çıkacak ilk 11 bahis açılsın bilen olursa kendimi asarım.
Burak Sahin
06.11.2012, 02:08
Şampiyon olmak için en temel şey sende var.Defansın göbeği Türkiye'nin en iyisi.
Gel gör ki defanstan öteye geçecek futbolu oynatamıyorsun.
Şans verme olayına döndü diyorum zaten.
Haftaya kim çıkacak ilk 11 bahis açılsın bilen olursa kendimi asarım.
Halil ilk 11 cikacak bir ihtimal henrique, ama halil yüzde 1 milyon ilk 11 de iddiaya giren varsa hemen girelim:)
Ugur Kurucelik
06.11.2012, 02:11
bir tane yıldız futbolcu sayın da göreyim.
yahu olcanda biliyor yavan bir topçu oldugunu.
bunlar hep yan rollerde yardımcı erkek oyuncu olur.
Yıldız yok Yıldız.
Yıldız hangi takımda var?
Bu lig o kadar kalitesiz'ki az biraz takım oyunu oynayanlar kendini zirvede buluyor.
Fatih Öztürk
06.11.2012, 02:12
Bir Ahmet Hoca vardi, galibiyetten sonra Gömlek hediye eden, nerde simdi?
Gol atınca tüm futbolcuların el ele Ahmet hocaya koştuğu günlerde vardı.sahi nerde bu hoca?
cellchook
06.11.2012, 02:15
Yıldız hangi takımda var?
Bu lig o kadar kalitesiz'ki az biraz takım oyunu oynayanlar kendini zirvede buluyor.
senin için fernandes yıldız değilse meteor o zaman.
ne diyeyim,şunu diyeyim.jaja-burak-umut-selçuk-yattara-teofilo-engin baytar.
onların ayarında benzer bir topçumuz var mı?
birini bizimkilerden birine benzet bakalım.
yıldızı geçtim bak böyle yaklaşalım konuya.
Ceyhun Öncü
06.11.2012, 02:20
Formda bir Olcanin verebilecegi katkiyi gecen yil gördük, abartmayalim
Ugur Kurucelik
06.11.2012, 02:21
Fernandes ve jaja hariç, hiçbirine katılmiyorum. Zaten benim demek istediğim şey farklı. Bu ligde başarılı olmak için yıldız mıldız gerekmiyor.
cellchook
06.11.2012, 02:28
Formda bir Olcanin verebilecegi katkiyi gecen yil gördük, abartmayalim
bir futbolcunun formda olması demek 34 maçın 25-26 sında istikrarlı bir futbol ortaya koyması demek.
Olcanın geçen sene yaptıkları saman alevi gibi parlamalardı.
geçen sene 3 maç üstüste olcanın ben iyi görmedim ki.
abartmayalım demişsin,abartmışız işte.
cellchook
06.11.2012, 02:31
Fernandes ve jaja hariç, hiçbirine katılmiyorum. Zaten benim demek istediğim şey farklı. Bu ligde başarılı olmak için yıldız mıldız gerekmiyor.
ben başarılı olmak için genel unsurlardan birini yazdım,sadece birini.Yıldız futbolcu şart diyorum.Yıldız zannedebileceğimiz bir yıldız bile olabilir!
senin demek istediğini de anladım ve katılıyorum.
takım olmak diyorsun doğru diyorsun.
Bud Spencer
06.11.2012, 03:06
onur
tolga
zeki
celustka
mustafa
giray
bamba
colman
soner
yasin
emre
bunlarin disinda hepsi def olsun gitsinler
yahu kötü oynayabilirsin agzimi acmam ama kötü kosup kötü mücadele etmek laubalilikdir
hele volkan, olcan ve adrian gibi yalandan yere kosan ve mücadele adamlar daha hayatimda görmedim
en büyük sokuda olcan yasatiyor bana. bu adam asla böyle degildi...
Bud Spencer
06.11.2012, 03:07
ayrica emersonun ne cechden nede ferhatdan hic bir artisi yok
Sefaenes
06.11.2012, 03:21
onur
tolga
zeki
celustka
mustafa
giray
bamba
colman
soner
yasin
emre
bunlarin disinda hepsi def olsun gitsinler
yahu kötü oynayabilirsin agzimi acmam ama kötü kosup kötü mücadele etmek laubalilikdir
hele volkan, olcan ve adrian gibi yalandan yere kosan ve mücadele adamlar daha hayatimda görmedim
en büyük sokuda olcan yasatiyor bana. bu adam asla böyle degildi...
onuru eklemeye unutmussun birde jankoyuda yazabilirsin kötü futbolcu degil onu yanina bir forvet ve onu havadan besliyecek elemanlarin oldumu bak bakayim sana nasil goller atiyor yoksa bende katiliyorum bu liste disindakiler hepsi satilmali. Ha birde zeki ayvaz 3 kalecimiz oda listeye girebilir.
Sefer A.
06.11.2012, 04:24
Jajà'siz Trabzonspor berbat oynuyor
ille de Jajà arkadas, idmansiz bile olsa simdi gelse 1 2 karsilasmada tökezler 3üncüde döktürür takimi ayaga kaldirir, ama biz gidelim sapara'yi yildiz diye oynatalim hey gidi..
ulan be Jajà ulan beeee
arifberkay
06.11.2012, 06:30
senol gines radikal kararlar alamaz almaz kendisi halinden memnun sistem bozulmasin takim duserse dussun umrunda mi
İskender Çakmak
06.11.2012, 07:14
Hiç bir taktik anlayışımız organizasyonumuz yok. Penaltı noktası civarına orta yapamıyoruz. Yan toplar kornerler hepsi boş bizim için. Aklıma idmanda ne yaptıkları sorusu geliyor. Sadece koşuyorlar mı yoksa 5'e 2 mi yapıyorlar ? Oyuncu değişikliklerinin hepsi hatalı. bjk maçinda sapara ve soner çıktı orta saha döküldü yine soner çıktı orta saha döküldü. Serkan kim yaa kim de bizim orta sahamızda top yapacak. Sol kanat ilk yarı yol geçen hanı oldu. Bazen gereksiz yere kanat değiştirirlerdi dün o da yoktu. Olcan ile Yasin 10 dakika yer değişse sol kanattan gelemezlerdi. Bamba'nın Giray'ın Onur'un yerinde olsam şu takımdan hiç bir futbolcu ile muhattap bile olmazdım.
Dip.Ing.Mag.
06.11.2012, 07:46
Dün sol kanat sos veriyor Antalya hep oradan yükleniyor hoca sadece izliyor.
Ortasaha da ayağında top tutan ortasaha ile defans araslarım bağlantıyı sağlayıp takımı ileriye taşıyan soneri çıkartıyor aynı bjk macında yaptıgı gibi ve yine oyunu rakibe teslim ediyor.
Farkindamisiniz bilmiyorum ama mantalite gecen senekinin aynısı. Gecen sene biz başarılı miydik aslında hayır. Burak in sırtında gidiyorduk. Su an defansımız gecen seneden çok daha iyi olmasına rağmen çok daha kotuyuz ne den çünkü elindeki oyuncu potansiyilenin farkında degil hoca. Bakın janko geldi ertesi gun su demeci verdi kendi ülkesinin basınında "hocanın sitemi bana uymuyor". Ama bizim hocamız resmen 2 metrelik adamdan Burak gibi depar atıp gol atmasını bekliyor. Resmen don kisotluk yapıyor yani.
Gecen sene ortasaha da colman vardı. Burak ile bir gol buluyorduk sonra yine üstüne yatiyorduk. Fakat orta sahamız direnli olduğu için rakip bize saldırinca 2 yi ve 3 U de bulabiliyorduk. Gecen sezon Burak takımın attıgı toplam golün yuzde 90 I'ni atmıştı. Bu da sistemin onun üzerine kurulduğunun göstergesidir. Eğer aynı seyde ısrar ederse hoca bizim için hüsran olur. Bu yapı ile bu takım oynayamaz. Maalesef kendi aldıraydı oyuncuların potansiyellerinin farkında olmayan bir hocamız var. Bu takım bu kadro ile inanın suan 1. Olmalıydı. Kaldı ki diğer takımlar da top falan oynamıyorlar.
Dip.Ing.Mag.
06.11.2012, 07:58
Biz Elazığ a nasıl 2 gol attık?
Punisher-61
06.11.2012, 07:59
Senol günes oyuncu degistiriyorsa 3 oyuncu degistirme hakkini kullanmak icindir taktik amacli degil...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Faik Yılmaz
06.11.2012, 08:00
Demekki Adrianın oynatılmama nedeni Şenol Güneşin engin futbol bilgisi değil takımın önünde tuttuğu egoları ve inadıymış.....
Punisher-61
06.11.2012, 08:00
Biz Elazığ a nasıl 2 gol attık?
Iki forvetle oynadigimiz tek macti...
Iki gol atmamiz senol günesin zoruna gitmis olabilir
Varlıbaş61
06.11.2012, 08:02
Demekki Adrianın oynatılmama nedeni Şenol Güneşin engin futbol bilgisi değil takımın önünde tuttuğu egoları ve inadıymış.....
Engin futbol bilgisi ?
İkinci yarının başından itibaren golü yiyene kadar öle bir savunma yaptık ki neredeyse herkes ceza sahası yayındaydı. atak yapmak için ve geri dönmek için 70+70= 140 mt koşmak lazım. buna canmı dayanır. Golü erken bulmamıza rağmen arkadaki boş alanlara topu hızlı taşıyacak paslaşmaları yapamamamız antalyayı heveslendirdi , top hep onlardaydı ve biz hep savunduk. hep savunurken rahatlamak için bir gol daha bulmayı hiç düşünemedik. sonra dört kişi defansda uyuyunca golü yedik... bu golü nasıl yedik diye suçlu ararken 2 . golü yedik... Volkan kazanılmaya çalışılmasın devre arasında gönderilsin... Onu kazanmaya çalışmak zaman kaybından başka birşey değil. Olanlar oldu zaten bence bundan sonraki maçları zokorasız oynamalıyız. Skoru koruma ihtiyacı olduğunda sonradan oyuna almalıyız. Olcan da takım 2 farklı veya 3 farklı üstünken ancak oyuna alınmalı ( yani bu sene takıma girmesi mümkün değil :) ) Savunmamız iyi ama uzunca bir sürede çok az ayağımızda top tutabildik ...bir tek adrian yasin paslaşması vardı bitirici pas gelmedi oda öyle eridi. ilk yarıda adrian karşı karşıya kaleciye teslim etti... bu poisyonların ve zorlamaları 3 kat artırsak ayağımızda top tutabilsek şifo mehmet böle kanatlanıp uçamazdı ....
Takım çok kötü zerre kadar güven vermiyor.Allah yardımcımız olsun. bir tek burakın gidişi bu kadar mı etkiler bir takımı?
Takım sanki hiç antreman yapmadan maça çıkıyor.
Ertan 51
06.11.2012, 08:09
Böyle durumlarda öyle üzülüyorum öyle haller alıyorum ki anlatamam,
çoğu zaman da dua ediyorum Allahım bu kadar sevgiyi bağlılığı al benden diyorum,
çünkü hayatımın akışı değişiyor valla.
Bu sene için gayri ümidim kalmadı,
bana göre bundan sonra ki 24 maça prestij için çıkacağız,
gelecek senenin temelleri devre arasında atılmaya başlar inşallah.
Faik Yılmaz
06.11.2012, 08:11
Engin futbol bilgisi ?
Bazı arkadaşlar diyor ya sen hocadan iyimi biliyorsun...
Evet Hcadan iyi biliyorum....
Sırf egoları ve inadı uğruna oynatmadığı Adrian tokat gibi bir gol attı üstelik hiçte fena oynamadı....
demekki oynanama nedeni belliymiş..... Şenol Güneş istemiyor sırf ondan...
Mehmet Fatih Yavuz
06.11.2012, 08:11
Özellikle "bu malzemeden, bu yemek çıkar." diyen arkadaşlara hiçbir şekilde katılmıyorum.
Üzerimizdeki takımların en fazla 2 tanesinin(Gs hariç kalanı şüpheli) kadrosu bizden kaliteli an itibari ile. Ortaya bir takım çıkaramıyor hoca. Oyunculara falan atacak çamur yok.
Kötü koştukları falan iddia ediliyor. Gene 110 km ve üzeri koştular. Oyuncular bu kadar efor sarfetmeyi başarırken bu eforu koordinasyonlu hale getirecek olan takımın aşçısı veya masörü değil. Hoca bitik, yılgın. Ne heyecanı var ne isteği. Orayı meşgul etmesinin bir anlamı yok.
Oyuna soktuğu iki oyuncunun orta saha düzenimizi bozup bizi mağlubiyete götüren etken olmaları da kaderin hocaya cilvesi. Bu saatten sonra elini nereye atarsa bozulacak.
Çok acil bir şekilde bırakacak. Sene ortasında temizlik, ve yeni hoca için araştırmalar yapılacak. Hoca ile sene bitmeden anlaşılacak ve onun talebi doğrultusunda yeni oyuncular alınacak.
Ara dönemde takımın başında yardımcı antrenörün kalması yeterli, Şenol Hoca'nın orada durmaması bile takımda gözle görünür bir performans artışına vesile olacaktır.
Nasıl bir şey bu anlamadım. Hoca dağılmış durumda. Bu bitik vaziyet oyuncu kadrosunu kalitesinin 5 te biri ile oynamaya götürüyor.
Bu maç utanç maçı idi. Belkide tarihte ilk kez sıradan bir anadolu takımına karşı kendi ceza sahamıza mahkum oynadık 50-60 dakika. Hem de onbire onbir.
Bu utancın bir faturası artık olmak zorunda.
2 senedir felsefe dışında hiçbirşey yapmaya dermanı kalmayan hoca bir zahmet bu işi devretsin. Aklımızda gönlümüzde kalmış iyi hatıralar ile analım kendisini.
Yoksa ayrılık sancılı olacak. Hocanın da camia ile arası bozulacak bu şekilde giderse.
Yeter.....
Varlıbaş61
06.11.2012, 08:13
Bazı arkadaşlar diyor ya sen hocadan iyimi biliyorsun...
Evet Hcadan iyi biliyorum....
Sırf egoları ve inadı uğruna oynatmadığı Adrian tokat gibi bir gol attı üstelik hiçte fena oynamadı....
demekki oynanama nedeni belliymiş..... Şenol Güneş istemiyor sırf ondan...
iyi güzel ama sen şimdi Şenol hocadan daha mı iyi biliyorsun ?
vallahi çarpılırsın bak ..
hem o gidince morinho mu gelecek sanki (!)
bariskaratas
06.11.2012, 08:14
Gole giderken %100 pas verilmesi gereken yerde tek pas vermeyip kaptıran ve gol yememize sebep olan kim?
Faik Yılmaz
Evet daha iyi biliyorum....
Çemizkezeksporun hocası bile gelse bundan kötü oynatamaz takımı....
bu yüzden derhal istifa etmeli kovulmadan güzellikle.....
cakalkerem
hiç birşey demeyeceğim...dua etsinler maçtan sonra eve geldiğimde elektrikler kesildi yoksa kötü giydirecektim neyse
Punisher-61
06.11.2012, 08:16
Morinhonun gelmedine gerek yok..
Futbolculari kendi egosu ve inadina kurban etmeyen biri gelsin.. Oyunculari motive edebilen gelsin.. 1-0a yatmayan biri gelsin
Dip.Ing.Mag.
Arka sayfalarda yazmıştım mac oynanirken şimdi telden giriyorum arayıp bulamam. Sanırım 50. Dakikalar falandi: oyuncu degisiklikleri zamanında yapılırsa ve defans geriye yaslanmaz ortasahaya yakın kurulursa yeneriz yoksa yeniliriuz. Böyle birseydi sanırım. Şimdi soruyorum Şenol hocanın benden fazlası ne de orada? Be de rakibi 70. Dakikaya kadar klubeden izleyebilriim ve saçma
Sapan oyuncu degiisklikleri yapabilirim.
inadina61_08
rezil futbolu unutamadım ne olacak bu iş kısa sürede hızlı bir çözüm bulmak lazım, gitmek isteyenin fişi hemen çekilsin onlar varda 13 puanımız var ne işe yaradıkları da her hafta ortada, Yazıklar olsun, o formayı giyip hakkını vermeyenlere aldığım formalardan gram hakkım geçtiyse HARAM olsun
Punisher-61
06.11.2012, 08:17
Gole giderken %100 pas verilmesi gereken yerde tek pas vermeyip kaptıran ve gol yememize sebep olan kim?
Onu gereksiz yere oyuna alanda
Varlıbaş61
06.11.2012, 08:19
Evet daha iyi biliyorum....
Çemizkezeksporun hocası bile gelse bundan kötü oynatamaz takımı....
bu yüzden derhal istifa etmeli kovulmadan güzellikle.....
Morinhonun gelmedine gerek yok..
Futbolculari kendi egosu ve inadina kurban etmeyen biri gelsin.. Oyunculari motive edebilen gelsin.. 1-0a yatmayan biri gelsin
ah bir de beni anlayabilseniz ...
bariskaratas
06.11.2012, 08:20
Onu gereksiz yere oyuna alanda
Evet, geçen sene pas vermeyen, top tutamayan bir forvetimiz vardı, şimdi de pas vermeyen, çalım atamayan, orta yapamayan bir forvetimiz.
bu adam girince zaten tamam kaybettik dedim ben bizim hanıma.
Dip.Ing.Mag.
06.11.2012, 08:20
Iki forvetle oynadigimiz tek macti...
Iki gol atmamiz senol günesin zoruna gitmis olabilir
Ben bu macı seyredememistim o yuZden sordum. Yani şaşırdım açıkcası bu takım mı yenmiş diye! Hatta 2 gol atmış.
Arkadaslar istatistikler bazen bir çok şeyi anlatır:
Elazığ macı hariç en son hangi maçta 2 gol ve üzeri attık?
Faik Yılmaz
06.11.2012, 08:21
ah bir de beni anlayabilseniz ...
anlıyorum dostum mesajlarım sanada sitem ediyor gibi görünsede hiç bir sözüm yok sana....
maç sonu hala saçma sapan konuşan ne dediğini ne yaptığını kendi dahi anlamayan hocamıza isyanım....
Dip.Ing.Mag.
06.11.2012, 08:24
Şimdi baktım videoton macları da dahil bu sezon oynadığımız 12 maçta sadece. Elazığ macında 2 gol atabilmisiz. Ve hocamız hala savunulmakta! Pes
Varlıbaş61
06.11.2012, 08:25
anlıyorum dostum mesajlarım sanada sitem ediyor gibi görünsede hiç bir sözüm yok sana....
maç sonu hala saçma sapan konuşan ne dediğini ne yaptığını kendi dahi anlamayan hocamıza isyanım....
eğer denildiği gibi büyük hoca ise istifa edip gitmeli, yok hala parayı seçip kalırsa zaten büyük hoca değildir !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.