Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | M.P. Antalyaspor - Trabzonspor: 2-1
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
En büyük avantajımız maçtan beklentilerin düşük olması.
Şu ana kadarki en kritik maçımız...
Kazanmak için 1 den fazla gol atmalıyız..
Ama nasıl?!
serdaracıl
03.11.2012, 22:31
Devre arası Alper ve bony'i alabilsek. Ne harika olur
oflubektas
03.11.2012, 22:40
Antalya'nın tek zayıf yeri, defanslarının ortası... Çok gol yiyor, ayrıca stoperler top çıkarırken çok zorlanıyorlar. Ön alanda zaman zaman 5'er 10'ar dakikalık sağlam pres yaparsak, mutlaka top kaptırırlar. Değerlendirirsek maçı kesin koparırız.
serdaracıl
03.11.2012, 22:47
Ne umudum var ne de beklentim
Adem Erdoğan
03.11.2012, 23:06
Antalya'nın tek zayıf yeri, defanslarının ortası... Çok gol yiyor, ayrıca stoperler top çıkarırken çok zorlanıyorlar. Ön alanda zaman zaman 5'er 10'ar dakikalık sağlam pres yaparsak, mutlaka top kaptırırlar. Değerlendirirsek maçı kesin koparırız.
Bu presi yapacak futbolcumuz yok malesef abi. En büyük problemimiz de bu. :)
Bu sene gümbür gümbür futbol beklemiyorum.
Katı defans yapalım.
Yenilmeyelim yenmesekte mühim değil.
Böyle lige böyle futbol!
Cengiz Çubukcu
03.11.2012, 23:31
Gonul 5 atalim istiyor ama 1-0 yenecegiz :)
rüyamda gördüm 1-1 bitiyor maç. İlk golü antalya ilk yarı atıyor. 88 bitip 89 a girerken Janko 1-1 yapıyor :D
Emirhan Makul
03.11.2012, 23:42
Halil ile gol atmak için işkence çekeceğimiz bir başka 90 dakika daha bizi bekliyor.
Alihan Ertürk
03.11.2012, 23:45
http://g1211.hizliresim.com/13/3/flswy.jpg
Hoca Zeki yerine Serkan'ı oynatacakmış sanırım.
Neredesin Typhoon reyizz..
~UniCef~
03.11.2012, 23:59
Bence bu yil hedef ilk dört olmali ve gelecek yil icin iyi bir kadro ile sampyonluk yarisina dahil olmak :)
iskenderunlu
04.11.2012, 01:02
rakip tehlikeli maç pazartesi oldumu şimdi
antalya ya ilk beraberliğini tattırabiliriz en iyi zamanımız da bile yenemedik biz bunları maç bu sefer daha riskli bide şunu diyeyim bakın ersunun takımlarına çatır çatır gol atıyor necati ve nobre dedim ama herkes güldü hatta tekke bile dedim keşke yattara ile tekke olsaydı
dilerim emre-janko çıkar gerisi ilgilendirmiyor beni halili görürsem 11 de hocam al bavulunu git ben hep yanındaydım ama bu sefer inan olmam ön yargıysa ön yargı bu sefer de halil yedek başlasın girayın hırsı ile formda onur ve bamba ile biz bu çakallardan yesek yesek 1 gol yeriz 2 imkansız 1 de atarız öyle böyle 2 çok zor öyleyse bu maçta diğerleri gibi 2,5 altına gebe yani İDDAA TAHMİNİM ALT SKOR TAHMİNİM 1-1
ama inşallah 0-1 olsun bizim olsun
memmedaga
04.11.2012, 01:42
Şu ana kadarki en kritik maçımız...
sebep mesela ne icin sampiyonluk kovalamak icin mi
ah su bitmeyen umitler varya
ah su bizi gerceklerden uzaklastiran umitler
memmedaga
04.11.2012, 01:47
kazanmamiz surpriz olur
Doğukan Uçan
04.11.2012, 10:13
dün ve cuma günkü sonuçlardan sonra beraberlik bile yaramıyor.baksana eskişehir bile bizim yenildiğimiz antep'e 4 attı.
[KAPLAN]
04.11.2012, 10:25
1 gol atan herkes birden en az 1 puan koparıyor zaten. Şenol Güneş varsa Antalya açısından sorun yok.
Bırakın kazanmayı gol atmayı bile hayal edemiyorum.Öyle kötü bir miras kaldı ki içimde her maç kabus görmekten yoruldum artık...
Ligin en verimsiz ve en gereksiz yabancilarina sahip gol atinca bayram ilan eden bir takim olarak beraberlik şu asamada en iyi sonuc gibi gozukuyor
Gol atabilirsek kazanma ihtimalimiz var. Kaç gol atacağımıza göre değişir. İki gol atarsak peşpeşe ama gol yemeden, kazanırız. 1 gol atarsak 80+'dan sonra 1-1'e gelir. 60'dan sonra yiyeceğimiz 1-1 golü ile de maçı kaybederiz.
Kasım Hilal
04.11.2012, 11:43
Be sefer fark atacağız...
Kaç haftadır tekrarlıyorum, bir sefer olsun tutmadı.
Bir gün fark atarsak, "Ben demiştim" diyeceğim inşallah...
______________onur
zeki_____giray_______bamba_____emers
_____________zokora
______sapara_________adrian
_____________soner
_______henri________emre
havaya girmiş takımları, güzel bi sistemle yenmek daha kolay olur.
o sistem bizde var mı billmiyorum. şenol hoca kendini bir kez daha sınayacak..
Furkan S.
04.11.2012, 13:17
Sapara ve Colman kadroda yok.(Ergun Ata)
Mehmet Cihan Kocaman
04.11.2012, 13:43
hugo broos döneminde ibb'ye patlamıştık, şimdi de antalya'ya patlayacağız.
Sonunda Adrian'ı sahada göreceğiz o zaman :)
Berat Akçay
04.11.2012, 13:53
Bence bu yil hedef ilk dört olmali ve gelecek yil icin iyi bir kadro ile sampyonluk yarisina dahil olmak :)
Yanlış hatırlamıyorsam geçen senede aynı hedefi koymuştuk :) İlk dörtte olmalıyız
Yine iyi bir kadro ile şampiyonluk yarışı hayali kuruyoruz ama olmuyor .
http://www.haberts.com/trabzonspor/trabzonsporun-ileri-ucu-degisiyor-h8330.html
Teknik direktör Şenol Güneş'in yarınki Antalyaspor maçında Halil Altıntop'u yedeğe çekip hücum hattında Emre Güral ve Marc Janko'yu birlikte oynatacağı öğrenildi. Geçen haftaki Bursaspor maçının son bölümlerinde birlikte oynayan, gol atamasalar da etkili bir görüntü ortaya koyan Emre&Janko ikilisine güvenen teknik direktör Güneş, iki ismi kanatlardan Yasin Öztekin ve Olcan Adın'la beslemeyi planlıyor
http://www.haberts.com/trabzonspor/sonunda-ilk-11e-girecek-h8315.html
Son iki haftayı bir puanla kapatan Trabzonspor, Antalya deplasmanından zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Uzun süre sakat oyuncuların çokluğundan dolayı sıkıntılar yaşayan Bordo-Mavililer, pazartesi günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına biraz da mecburiyetten farklı bir kadroyla çıkacak. Savunmanın göbeğinde cezalı olan Mustafa Yumlu’nun yerine Giray sahaya çıkacak. Sakatlıktan tamamen kurtulan Serkan Balcı ise sağbekteki yerine dönecek, Zeki kulübeye çekilecek. Geçtiğimiz sezonun devre arasında geldiği Karadeniz ekibinde vazgeçilmezler arasına giren Olcan yaşadığı sakatlıktan dolayı forma giyemeyecek. Volkan Şen’in performansının da beklentilerin uzağında olması teknik heyetin farklı bir tercih yapmasına neden olacak.
Halil kulübeye...
Teknik direktör Şenol Güneş’in Olcan’ın yokluğunda sol kanatta Adrian’ı oynatacağı öğrenildi. Polonyalı futbolcu görev alması halinde bu sezon ilk kez forma giyecek. Teknik heyet hücumda ise Janko-Emre ikilisiyle gol arayacak. Halil’i kesecek olan Güneş, bu bölgede genç Emre’ye şans verecek.
Halil kadro dışı Olcan ?
Yasin yine sağda oynayacak fesuphanallah...
Samet Yildirim
04.11.2012, 14:34
Sapara umarim performansindan dolayi yoktur.
Hoca muhtemelen böyle yapar
Onur
Serkan(Zeki---Giray--Bamba---Emerson
-.-----------Zoko---Soner-----------
---Yasin------Adrian---Emre------
-------------janko----------
Hüseyin Başoğlu
04.11.2012, 14:35
allahım sen bizi serkandan koru yarabbim amin...
gerçi sene bası fazla sırıtmamıstı ama zekimiz var bizim...
Soner Albayrak
04.11.2012, 14:36
Antalya'nın rehavet içinde olup olmaması, TS'un da forvetteki bitiriciliğine kalmış bir maç. Açıkcası tahmini zor sürprizlere açık bir maç.
Samet Yildirim
04.11.2012, 14:50
Antalya kafilesinde olmayanlar...Cech, Vittek, Colman, Henrique, Sapara, Tolga, Ferhat, Baris, ve cezali olan Yumlu...
Ogün YAZICI
tam yine kim alınmamış kadroya diye bakmaya geldim ve şaşırmadım.colman'ı 18 kişilik kadroya alabilirdi.hafta boyunca takımla çalıştı.oynaya oynaya hazırlanacak bu adam tribünde değil...şenol güneş mantalitesi işte...
Sapara neden yok ki?Bu maça da farklı 11 çıkacak büyük ihtimal.10 haftada 10 farklı onbir
Yiğit Gayretli
Bu maçla ilgili karışık duygular içerisindeyim. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ertan 51
04.11.2012, 14:52
Antalya kafilesinde olmayanlar...Cech, Vittek, Colman, Henrique, Sapara, Tolga, Ferhat, Baris, ve cezali olan Yumlu...
Yabancılarımız yıkılıyor arkadaş bu ne yaa 5 tanesi 18 e giremiyor :eek:
kadroda olanların da yarısı ıskarta bana göre.
Ogün YAZICI
04.11.2012, 14:54
olcan volkan halil janko emre yasin ....hücum hattımız şu oyunculardan çıkacak 3'lüye göre şekillenecek.emre'yi ayrı tutarak söylüyorum bu adamların hepsi formsuz.yine değişen bir şey olmayacak .inşallah yanılırım.
ayrıca kadroya 7 yabancı almışsın henrique'yi kenarda bırakıyorsun.alsana adamı o ağır hali bile bu saydıklarımdan daha tehlikeli olabiliyor...
Samet Yildirim
04.11.2012, 14:58
Yabancılarımız yıkılıyor arkadaş bu ne yaa 5 tanesi 18 e giremiyor :eek:
kadroda olanların da yarısı ıskarta bana göre.
Abi 12 yabanci var zaten 4 tanesi giremiyor kural geregi yani burda +1 var sadece...
Onu da colman hep girecegini düsünürsek 8 yabanci hakkimiz olan sayimiz genelde kullaniriz.
ALDENİRO
04.11.2012, 15:01
anladığım kadar taraftar janko ve emrenin çoşmasını istiyor ama bir yandanda yenilip şenol hocanın istifa etmesini istiyor...benim için bu maç böyle bir maç...
onur
----
zeki
giray
bamba
emerson
----
zokora
soner
----
yasin
adrian
halil
----
janko
Hüseyin Başoğlu
04.11.2012, 15:09
----onur---
zeki-giray-bamba-emerson
--olcan--zokora--soner--yasin
-----Janko--emre
yorumsuz6117
04.11.2012, 15:32
Colman yine yok yuh artık ya.
Sapara 18'de bile yok. Geçen hafta ki vasat performansı sebebi ile sanırım. Fakat 1 hafta vasat diye kadrodan çıkarmak ne kadar doğru bilemem. Ki haftalardır Halil'e sabretmiş bir adam, Sapara'ya her türlü sabretmeli.
Ayrıca, başkanın artık sert bir tavır ortaya koyması lazım. Yeneceksiniz bitti! Gibisinden konuşması lazım. Yönetimde de artık yumuşak davranılmamalı. Çünkü yıllardır gördük neler olduğunu...
Doğukan Uçan
04.11.2012, 15:49
http://www.iha.com.tr/trabzonspor-taraftari-kotu-sinav-veriyor-20121030AW000481-trabzon-haberi
haber haklı beyler
http://www.haber61.net/trabzonspor-antalyaya-gitti-1884g-p14.htm
adrian tavlasıyla gidiyor :)
Sefaenes
04.11.2012, 15:59
Colmanin 3 hafta sonra iyilesecegini diyenler acaba bu hafta ne kadar sürüyor hersene ayni durumu mu yasamaya mecburmuyuz. Colman gercek den sakatlikdan iyilesmedise Trabzonspor daki kasaplara görevlerine son verilmeli yeter yok baska birsey varsa bunu aciklamalilar zaten takim dökuluyor futbol oynamiyoruz ve en iyi oyuncumuz ne yazik ki oynamiyor Trabzonsporun paralari cöpe atiliyor kendi ceplerinden ödeseler neyse ama bu oyuncu Trabzonspor oyuncusu birilerin kaprisi yüzünden Trabzonspora zarar verilmemeli zarar verilirse o zarari cepinden ödemeli.
Mustafa cezalı, Sapara grip, Vittek sakat.
Necmettin ALTUNTAŞ
04.11.2012, 16:00
http://www.haber61.net/trabzonspor-antalyaya-gitti-1884g-p14.htm
adrian tavlasıyla gidiyor :)
Maçta bir düşeş atar artık.
Ergin Varlibas
04.11.2012, 16:01
Cok degisik bir kadroyla cikicak sanirim Senol Hoca, ama bu seferde boyle kadro olurmu denilcek ona. Emre ile Janko cok iyi oynasalar bile, daha yeni aklina geldi denilicek. Yenersek, haftaya yeniliriz, yenilirsek senol hoca istifa denilicek. Zeki yerine Serkan oynarsa biz demistik, Zeki oynarsa, bu cocuk daha hazir degil neden oynatiliyor denilicek. Adrian oynarsa, adam on direge kesmekten baska birsey yapamiyor cok zayif, oynamazsa nerde bu adam neden sans verilmiyor denilcek. Olcan oynarsa neden hala bu adama sans veriliyor anlamis degilim, oynamazsa her zaman hersey yapabilicek bi oyuncu kesinlikle oynaamasi lazim denilicek. Vs vs vs , bu maci boyle goruyorum bende
Kaos futbolundan her puan çıkabilir.Bekleyelim görelim.
Hüseyin Başoğlu
04.11.2012, 16:14
bu maç 7+ olur...
plaka yapar bizi antalya 6-1
Mert Oğuzlu61
04.11.2012, 16:16
şampiyonluk iddiaası olmayınca futboldan hiç tat alamıyorum.
devre arası adam gibi 3 nokta atışı yapılır defansa orta sahaya forvete, belki o zaman umutlanırız ee buda hayal olduğuna göre... salla gitsin, antalya yı iyi kadroylada yenemiyoduk zaten. altın altının altı geçecek bir maç, tatsız tutsuz zevksiz bir maç olacaktır. bireysel olarak ön plana çıkarsa bir iki isim belki 3p alırız ama takımda bireysel yetenekte yokki. 2 sene önce takımın ''kulübesinde'' yattara umut alanzinho engin felan vardı. şimdi barış özbek henrique ferhat felan kulübeyide sayamıyorum :D
Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Zokora, Soner, Olcan (Adrian), Yasin, Emre, Janko
Böyle mi oynarız acep :cool:
Hüseyin Başoğlu
04.11.2012, 16:25
Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Zokora, Soner, Olcan (Adrian), Yasin, Emre, Janko
Böyle mi oynarız acep :cool:
aynen öyle oynarz...
adrianda tavla oynar...
Mehmet Fatih Silik
04.11.2012, 16:35
Antalya'ya giden kadroyu nerden ögrenebiliriz? Resmi sitede göremedim...
Kadro ile bu kadar oynarsan zaten sistem oturtamazsın.Bu kadro ile her sistem oynanır.Elimizdeki oyuncu profili her çeşit oyun anlayışına müsait fakat bunu yönetemiyoruz.Kaybedecek neyimiz var? Hiç bir şey!
O zaman nie hâlâ başarısız olunmuş sistemle oynanmaya devam ediliyor anlamış değilim.
Son üç maçtır formsuz bir Olcan var ama bakıyorsunuz halâ oynatılıyor.Keza Yasin de öyle.Janko bu sistemin oyuncu değil oynatmayınca kızıyoruz,oynatıncada sövüyoruz.
Bir kereye mahsus çılgınlık yap, 4-2-2-2 oynat takımı .İleride Paulo-Emre ikilisi olmalı. Kenarlarda Sapara-Alan ortada Zokora-Soner-Defansın göbeğine Aykut-Bamba ikilisi şart.Kalede zaten sorun yok.Bekler Serkan ve Emerson olmalı.Zeki henüz istenilen seviyede değil direkt yüklenmeye gerek yok.
Hoca yeni bir şey denemeye korkuyor.aynı sistem üzerinde sadece oyuncu değiştiriyor.Bu da takım oyununu etkiliyor,çünkü istikrar sağlanamyor.Bu hafta banko oyanayan oyuncu diğer hafta yedeklere bile giremiyor.Sistemin hatası futbolculara kesildiği sürece ideal kadroyu kurmazsınız ve başarıyı yakalayamazsınız.
gabriel omar
04.11.2012, 16:49
Bende kadroda ve sistemde değişiklik istiyorum.Yanlız yorumlara bakınca anlıyorum ki hoca hangi sistem ve oyuncularla çıkarsa çıksın herkesi memnun etme şansı yok.Her taraftarın kafasında ayrı bir sistem var ve herkes bunun en iyisi olduğunu düşünüyor.Oyuncularda öyle ha keza.
Bende kadroda ve sistemde değişiklik istiyorum.Yanlız yorumlara bakınca anlıyorum ki hoca hangi sisitem ve oyuncularla çıkarsa çıksın herkesi memnun etme şansı yok.Her taraftarın kafasında ayrı bir sistem var ve herkes bunun en iyisi olduğunu düşünüyor.Oyuncularda öyle ha keza.
Evet haklısın oyuncu tercihi herkese göre değişir.Şu forumdan on kişi seçelim hepsinin dizilişi ve oyuncu tercihi birb irinden farklı olur.Fakat bizim sıkıntımız dizilişten ziyade taktikle alakalı.
Örneğin Janko tek forvet oynayacaksa yapılacak tek şey beklerin sürekli bindirip bu adamı beslemesi gerekir.Peki biz ne yapıyoruz, hem tek oynatıyoruz hem kontrada deniyoruz adamı.
gabriel omar
04.11.2012, 16:56
Evet haklısın oyuncu tercihi herkese göre değişir.Şu forumdan on kişi seçelim hepsinin dizilişi ve oyuncu tercihi birb irinden farklı olur.Fakat bizim sıkıntımız dizilişten ziyade taktikle alakalı.
Örneğin Janko tek forvet oynayacaksa yapılacak tek şey beklerin sürekli bindirip bu adamı beslemesi gerekir.Peki biz ne yapıyoruz, hem tek oynatıyoruz hem kontrada deniyoruz adamı.
Evet taktiksel anlamda sahaya bir şey yansıtamıyoruz.Her şey spontane gelişiyor.Burak gitmiş ama hala Burağın hayaleti takımdaymış gibi defansın arkasına adam sarkıtmaya çalışıyoruz.Var olan oyunculara göre bir sistem geliştiremedik.
İsmail52
04.11.2012, 16:57
Bu macı farklı alicaz gibi bır his var icimde:)) insalllahh.
mertacar
04.11.2012, 16:59
-------------onur----------------
zeki---giray---bamba---emerson--
--------zoko---soner-------------
volkan------emre--------yasin---
------------janko---------------
bence böyle oynamalıyız.
DeAgLeMaNyAq
04.11.2012, 17:00
Colmanin 3 hafta sonra iyilesecegini diyenler acaba bu hafta ne kadar sürüyor hersene ayni durumu mu yasamaya mecburmuyuz. Colman gercek den sakatlikdan iyilesmedise Trabzonspor daki kasaplara görevlerine son verilmeli yeter yok baska birsey varsa bunu aciklamalilar zaten takim dökuluyor futbol oynamiyoruz ve en iyi oyuncumuz ne yazik ki oynamiyor Trabzonsporun paralari cöpe atiliyor kendi ceplerinden ödeseler neyse ama bu oyuncu Trabzonspor oyuncusu birilerin kaprisi yüzünden Trabzonspora zarar verilmemeli zarar verilirse o zarari cepinden ödemeli.
Colman'ın olmaması gayet doğal. 2.5 aydır top oynamayan adam 10 gündür takımla çalışmayla başladı diye hemen kadroya giremez. Colman bu hafta oynayacak sözleri hep basının şişirmesiydi. En iyi ihtimalle Akhisar maçı kadrosunda olur...
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=11476
Ben sakatlandığında 3 hafta sonra iyileşecek diye bir şey de hatırlamıyorum. Bakın resmi sitedeki haber 17 Eylül tarihli. Ve bugün itibari ile 7.haftayı yeni dolduruyor...
Antalya'ya giden kadroyu nerden ögrenebiliriz? Resmi sitede göremedim...
İlk 11: Onur, Zeki, Giray, Bamba, Emerson, Zokora, Soner, Yasin, Alanzinho, Olcan, Janko
Yedekler: Zeki, Celustka, Serkan, Adrian, Volkan, Emre, Halil
Tribün: Aykut
Tahminimce kadro bu şekilde olur. En fazla 2-3 isim değişir. Belki sağbekte Zeki yerine Serkan veya Celustka, hücumda da Alanzinho veya Olcan yerine Emre ya da Halil oynayabilir. Hoca'nın Janko'yu yeniden kesip Halil'i tek olarak oynatması halinde ise diyecek sözümüz kalmayacak...
Benim saglam bi duyumum var. O da giray-adrian-emre-janko'nun yarin 11de baslayacagi
Mehmet Cihan Kocaman
04.11.2012, 17:05
Adrian'ın kendini göstermesi için çok iyi bir fırsat.
İyi oynar ve bu oyununu gol veya asistle süslerse kadroda kendine yer bulmaya başlar.
Ben Adrian'dan bir 'Teofilo' patlaması bekliyorum. O yetenek, o kumaş var.
Emre GÜRDAL
04.11.2012, 17:15
Colman hakknda bi saglam kaynakmi desem bilemedim... colmani sene basinda yonetim 7milyo avroya benficaya satacakkdn senol hoca buna izin vermemis bu arada yonetimden biri colmana seni senol hoca sattirmadi demis colmanda hocayla tartismis ve senol hoca tavir almis colman o yuzden oynafmiyomus senol hoca...adrianda bir macta oyunxan cikadken hocaya laf stmis oda o yuzden oynatilmiyomus...bunu duydum bugum
Cagdas Topal
04.11.2012, 17:34
Ben de maç bugün diye hazırlık yapıyordum yeni farkettim maç yarınmış :/
Burak Sahin
04.11.2012, 17:51
Sapara 18'de bile yok. Geçen hafta ki vasat performansı sebebi ile sanırım. Fakat 1 hafta vasat diye kadrodan çıkarmak ne kadar doğru bilemem. Ki haftalardır Halil'e sabretmiş bir adam, Sapara'ya her türlü sabretmeli.
Ilk 11 alma tamam anladimda 18 almamak ne demek sakatligi yoksa tabi, hocamiz bir adami bir hafta ilk 11 de oynatiyor, diger hafta 18 de bile yok;) gelde böyle yönetilen takimdan basari bekle....
.....................onur
zeki........giray..........bamba.........emers
................zokora..soner
volkan............adrian..................emre
.....................janko
katre-i.matem
04.11.2012, 18:07
Ilk 11 alma tamam anladimda 18 almamak ne demek sakatligi yoksa tabi, hocamiz bir adami bir hafta ilk 11 de oynatiyor, diger hafta 18 de bile yok;) gelde böyle yönetilen takimdan basari bekle....
Hasta olduğu için kadroda yok ezbere muhalefet go go go !!!!
Burak Sahin
04.11.2012, 18:09
Hasta olduğu için kadroda yok ezbere muhalefet go go go !!!!
Sakat janko 85 de oyuna girip riske edilebiliyordu, ayricada sakatligi yoksa dedim nerenle okudun cok merak ettim..
katre-i.matem
04.11.2012, 18:31
Sakat janko 85 de oyuna girip riske edilebiliyordu, ayricada sakatligi yoksa dedim nerenle okudun cok merak ettim..
gozumle okudum sen nerenden attın asıl onu dusun.. sakat janko 85 de oyuna girmiş bak sen ! ne zaman olmuş bu sakatlık bır tek senın haberın var sanırım. sakatlığı yoksa demıssın ama ondan sonra da ne var ne yok soylemıssın. madem cok duyarlısın gerısını getırmeyeceksın kafa tasçı zihniyet işte
Bursa maçının son 10 dakikasında ki emre 5 aydır Trabzonspor takımında antremanlarda...bu oyuncunun antreman performansı nasıldı ki son 20 günde ancak kadrolara girebildi..hocanın bu oyuncuya bakış açısını gerçekten merak ediyorum...yarın da büyük ihtimalle 11'de yeralır..
Doğukan Uçan
04.11.2012, 19:14
Beşiktaş daha 6.dakikada 1-0 öne geçti , biz bu mersine fark yemekten kurtulduk . buda bizim takımın ne kadar kötü oldugunu gösteriyor malesef.
Yensekte yenilsete takımımı çok çok çok seviyorum.
Soner Albayrak
04.11.2012, 20:05
An itibari ile ligin en kötü futbol oynayan takımıyız. Elazığspor bile bizden daha iyi organize atak geliştiriyor...
Arkadaşlar antalya tribünlerinde maçı izlemek istiyorum . bilet fiyatları ne kadar bilen var mı?
100-150-200 tl imiş . Barça'yı mı izlicez bu ne ya..
Doğukan Uçan
04.11.2012, 20:23
Takımda ne kondisyon var ne organizasyon var antep ilk golünü attı bizi yendi , karabük bizle berabere kaldı daha sonra gelen geçen 5 attı.
haymatloshan
04.11.2012, 20:50
Yarın olacakları söyleyeyim;Yenileceğiz ve hoca istifa edecek.
artvints
04.11.2012, 20:56
http://this11.com/boards/abDFfu8and.jpg
gelen haberleri toparlarsak buna yakın bi kadro bekliyorum.
Cafer Bulur
04.11.2012, 21:06
An itibari ile ligin en kötü futbol oynayan takımıyız. Elazığspor bile bizden daha iyi organize atak geliştiriyor...
Maalesef aci gercek bu.
Söyle diyeyim,takimimizin adi Trabzonspor olmasa su anda düsme potasindaydik.
Yarin cok seyler degismeli,takim varini yogunu ortaya koymali.
Bazen iyi futbolla degil mücadele ile galibiyete uzanirsiniz,umarim bunu gerceklestiririz.
Doğukan Uçan
04.11.2012, 21:10
galatasaray yendi
ŞikeŞehir yendi
fenev yendi
beşiktaş yendi
orduspor yendi !
yarın beraberlik bile olmasın yenilelim.
CAFER ÖZER
04.11.2012, 21:33
Elazığ'da 2 gol attı
Gol atamaz isek Akhisar 6 gol
Elazığ ıle bız 7 gol
Millet atmış 20-25 gol kume düşer denılen Kargaspor bile kaç gol atmış
Açıkçası Antalya'yı yenebileceğimizi zannetmiyorum
Takım bu sene çok kötü
Cafer Bulur
04.11.2012, 21:34
Besiktasin kadrosu kesinlikle bizden daha iyi bir kadro degil ama hoca yeni olmasina ragmen takir takir futbol oynamaya basladilar.
Hem de besiktasin yedekleri bizde kadroya bile giremez,bunu da gözardi etmeyin.
Bunu kabul etmek mümkün degil,bu kadro cok daha iyi futbol oynayabilecek kalitede.
Tamamen takım olma birlik beraberlik ile alakalı bence, bizde gruplaşma var gibi almancılar, türkler ve yabancılar. Başarısız sonuçlar geldikçe bu ayrışma artacak. Ünal Karamanın eksikliğini en çok bu noktada hissediyoruz bnce
Yusuf Doğanay
04.11.2012, 21:59
4-1 alırız.Panik yok beyler
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:01
4-1 alırız.Panik yok beyler
Ilk mesajin cok olumlu ama pek mümkün görünmüyor,1-0 alirsak öpüp de basimiza koyalim.
Yusuf Doğanay
04.11.2012, 22:03
Ilk mesajin cok olumlu ama pek mümkün görünmüyor,1-0 alirsak öpüp de basimiza koyalim.
Daha yekten olumsuz girmeyelim dedik ama bence rahat alıcaz.
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:06
Daha yekten olumsuz girmeyelim dedik ama bence rahat alıcaz.
Neye dayanarak rahat aliriz diyorsun?
Bu ligde birakin antalya yi hicbir takimi rahat yenmemiz su anda sözkonusu degil.
Yarinki macin kesin favorisi antalyadir aci ama gercek bu.
Adem Erdoğan
04.11.2012, 22:18
şu başlık misafirlere kapatılsa iyi olur. öyle mesajlar var ki rakip zannedersin atletiko madrid.:)
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:22
şu başlık misafirlere kapatılsa iyi olur. öyle mesajlar var ki rakip zannedersin atletiko madrid.:)
Yarin bizim ligin atletico madridiyle oynayacagiz,artik ismimizle degil cismimizle maclarin favorisi olmaliyiz.:)
Yarin bizim ligin atletico madridiyle oynayacagiz,artik ismimizle degil cismimizle maclarin favorisi olmaliyiz.:)
Kaç maçını izlediniz antalya'nın??? Ben GS maçını izlemiştim 3 pas yapamıyorlardı 4 yediler o maçtada...geçen hafta feneri yendiler diye söylüyorsanız fener berbat top oynuyor, az akıllı oynayan herkes yener. ligde üst sıralarda olması ise çok önemli değil bence TSL de 2 maç üst üste kazansanız ilk 5 desiniz (bknız BJK 13.düler). Biz biraz etkili olalım hücumda yeter bence galibiyete
Kaç maçını izlediniz antalya'nın??? Ben GS maçını izlemiştim 3 pas yapamıyorlardı 4 yediler o maçtada...geçen hafta feneri yendiler diye söylüyorsanız fener berbat top oynuyor, az akıllı oynayan herkes yener. ligde üst sıralarda olması ise çok önemli değil bence TSL de 2 maç üst üste kazansanız ilk 5 desiniz (bknız BJK 13.düler). Biz biraz etkili olalım hücumda yeter bence galibiyete
Doğru diyorsun ligde herkes birbirini yenebiliyor ama Antalya takımı bizden daha fazla ne yaptığını bilen bir takım. Ben 3 maçını izledim, son dakikada bile pas yaparak çıkmaya çalışıyorlar kısıtlı teknik kapasiteleriyle. Biz de oyuncularımız teknik diye geçiniyoruz ama Mustafa her maç 33 tane uzun top atıyor bir tanesi bizim adamlara belki geliyor.
Mesela şeye de karşıyım rap rahat pozisyonda kaleciye dönüyorlar topu, kaleci bakmadan gelişi güzel gönderiyor ileriye. Büyük takım olmak için bazı şeyleri yapmak lazım. Kaleci topu tutup çok rahat yerden oyun kurabilecekken böyle topu şişiriyor sonra rakibe geçiyor top koş ki alasın. Oysa kaleci yanındaki bekine çıksa topu onların forveti yorulacak ve top da bizde kalacak. Bunun gibi birçok basit şeyi sahada yapamıyoruz maalesef. Bu basit şeyler de birleşince ortaya puan durumundaki vaziyet çıkıyor.
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:34
Biz 3 kez galip gelmisiz,onlar 6 kez bizim attigimiz golün 2 katini atmislar üstüne üstlük senol günesle 3 yildan beri yenemiyoruz adamlari sadece bu durumlar antalya yi macin favorisi yapiyor.
Önceler cok kez totem icin,havaya girmemek icin rakipleri favori gösterdim ama bu kez durum degisik.:)
Travelair
04.11.2012, 22:34
Bursa maçının son 10 dakikasında ki emre 5 aydır Trabzonspor takımında antremanlarda...bu oyuncunun antreman performansı nasıldı ki son 20 günde ancak kadrolara girebildi..hocanın bu oyuncuya bakış açısını gerçekten merak ediyorum...yarın da büyük ihtimalle 11'de yeralır..
Sanmıyorum
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:37
Sanmıyorum
Bende sanmiyorum ilk 11 de yer alacagini.
Kadro büyük ihtimalle;
onur
zeki giray bamba emerson
yasin zokora soner olcan
alanzinho
janko seklinde olur.
Bende sanmiyorum ilk 11 de yer alacagini.
Kadro büyük ihtimalle;
onur
zeki giray bamba emerson
yasin zokora soner olcan
alanzinho
janko seklinde olur.
Abi buna da razıyız ya tek Halil'i öne atmasın en azından iki orta saha bir ofansif orta sahayla oynayalım ön liberosuz.
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:39
Abi buna da razıyız ya tek Halil'i öne atmasın en azından iki orta saha bir ofansif orta sahayla oynayalım ön liberosuz.
Gecen haftaki performansindan sonra halilin yarin ilk 11 de baslama sansi yok normal sartlarda.
Bud Spencer
04.11.2012, 22:40
alanzinho antalya gibi sert oynayan takimlara karsi etkili olamaz
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:42
alanzinho antalya gibi sert oynayan takimlara karsi etkili olamaz
Normal oynayan takimlara karsi bile etkili oldugu söylenemez.:)
Daha iyisi olmadigi icin oynayabilir alanzinho.
Biz 3 kez galip gelmisiz,onlar 6 kez bizim attigimiz golün 2 katini atmislar üstüne üstlük senol günesle 3 yildan beri yenemiyoruz adamlari sadece bu durumlar antalya yi macin favorisi yapiyor.
Önceler cok kez totem icin,havaya girmemek icin rakipleri favori gösterdim ama bu kez durum degisik.:)
Yenilebilirizde çok iddaalı değilim ama bu bizim organize olamamızla alakalı olur bence, antalyanın çok iyi oynamasından değil...Mehmet özdilek klasik oyununu oynayacak bence bize karşı bekleyip kontradan vurmaya çalışacak, zira hep başarılı oldu bunda
gerilerde arkadaşın birisi yazmış 6-1 yeniliriz diye asıl totem o olmuş bence :) 9 maçta 5 gol yiyen takım 1 maçta 6 gol yiyecek :)
Onur gibi her maç 2-3 ekstra top, yani başka kalecilerin %80 yiyeceği topları çıkaran bir kaleciye sahip olmamıza rağmen puan durumu bu halde. Bir de kalemiz sağlam olmasa demek yanacağız yahu.
Cafer Bulur
04.11.2012, 22:45
Yenilebilirizde çok iddaalı değilim ama bu bizim organize olamamızla alakalı olur bence, antalyanın çok iyi oynamasından değil...Mehmet özdilek klasik oyununu oynayacak bence bize karşı bekleyip kontradan vurmaya çalışacak, zira hep başarılı oldu bunda
gerilerde arkadaşın birisi yazmış 6-1 yeniliriz diye asıl totem o olmuş bence :) 9 maçta 5 gol yiyen takım 1 maçta 6 gol yiyecek :)
Tabiiki iyi bir Trabzonspor antalya yi yener ama su aralar birakin iyi olmayi vasat bile degiliz.
Fatih Öztürk
04.11.2012, 22:49
Antalyayı yenebilmemiz için Kasımpaşa maçında olduğu gibi geride rakibe eksik yakalanmamamız lazım.her anadolu takımının olduğu gibi Antalyanında defansı arızalarla dolu.biz ise üretmekten aciz olduğumuz için rakip defansın hatalarıyla skor üretebiliriz.
Travelair
04.11.2012, 22:50
Halil için ne diyordu hocamız? "Takımın paniğe gireceği anlarda oyunu rahatlatan hareketleri var." Antalyaspor pres yapan bir takım. Yine bildiği isimlere görev vereceğini düşünüyorum
Metin Diyadin Karabükspor T.Direktörü olmuş. Hayırlı olsun....
Cafer Bulur
04.11.2012, 23:05
Deplasmanlarda henüz galibiyetimiz yok,ayrica 2 golle antepten sonra en az gol atan takimiz bu sezon bütün negatif rekorlari kiriyoruz artik bu kötü bile degil rezil gidisimize son vermeliyiz.
Bu gece Puan durumuna baktım eğer kazanamassak içler acısı bir duruma düşeceğiz.Kazanabilirmiyiz düne bakarsak şansımız yok ama Futbolda da dün yok işte...
hoca yarın bazı şeyleri değiştirmek istiyorsa takıntılarını bir kenara bırakıp hücumcu orta saha yerine 2 forvete dönüş yapmalı...eldeki en verimli olabilecek 2 adam da bursa maçının son 10 dakikasında gösterdi kendilerini...
yarın olmazsa sonraki hafta bir şeyleri değiştirmeli...bu sistem olur, oyuncu olur...artık takım üzerinde heyecan yaratacak bir şeyler yapmalı....kendi heyecanını kaybettiği gibi bunu takıma da yansıtıyor.
Göktuğ Altuntaş
04.11.2012, 23:20
işimiz zor valla hiç umudum yok açıkcası..
Ahmet Kuru
04.11.2012, 23:20
zor maç....
hemde bize ters gelen bir takım.
oynanan futbol da zaten çok iyi değil.
bakalım yarın ne olur..
oflukaan
04.11.2012, 23:24
lig durumuna baktımda bizim kadar az gol yiyen yok 5(fb 9 ). hee birde bizden az gol atan (7) bir tek akhisar(6).
gs ın averajı bile bizim atıp yediğimiz gollerin toplamı kadar(12)
oflukaan
04.11.2012, 23:25
adrian' a bu maç en az bi 30 dk şans vermesi lazım tabi adrianda bunu iyi kullanmalı.
Arkadaş Almeida bile bizim santraforlardan daha süratli o boyuna rağmen. Ayrıca boyunu da kullanıyor 3 kafa golü var hatırladığım kadarıyla bu sezon. Nedir bizim bu forvet sıkıntımız ya.
Fatih Öztürk
04.11.2012, 23:59
Arkadaş Almeida bile bizim santraforlardan daha süratli o boyuna rağmen. Ayrıca boyunu da kullanıyor 3 kafa golü var hatırladığım kadarıyla bu sezon. Nedir bizim bu forvet sıkıntımız ya.
Ahh N'Doye ahh.kelimeler boğazımda düğümleniyor.
Ahh N'Doye ahh.kelimeler boğazımda düğümleniyor.
Abi aynısını her maç ben de söylüyorum malesef.. Bizim santraforumuz N'Doye'ydi biçilmiş kaftandı bu çok açık.. Ama tren kaçtı..
Fatih Öztürk
05.11.2012, 00:14
Abi aynısını her maç ben de söylüyorum malesef.. Bizim santraforumuz N'Doye'ydi biçilmiş kaftandı bu çok açık.. Ama tren kaçtı..
Her sene aynı fuşkiyi yiyorlar kardeşim.2009 yılının devre arasında Yusuf Şimşek biçilmiş kaftanımızdı almadılar gittiler yerden bitme Alanzinhoyu aldılar.2011 devre arasında hazır golcu almadılar tuttular prozek gardaşları aldılar.şimdide kanatları ligin en kötü takımı olmamıza rağmen Jankoyu aldılar.bir kerede nokta atışı yapın be kardeşim bir kere.askerde tuvaleti tutturamayan acemiler gibi yönetimimiz var.
Öyle deme Fatih Abi, Lig başlamadan önce en iyi kanatlar bizdeydi, hemde yerliydiler, öyle böyle değildiler hatırlatırım :D :D :D
Fatih Öztürk
05.11.2012, 00:23
Öyle deme Fatih Abi, Lig başlamadan önce en iyi kanatlar bizdeydi, hemde yerliydiler, öyle böyle değildiler hatırlatırım :D :D :D
Tavuktaki kanatlar bile bizdekinden daha iyi:D
Jankoyu sırf transfer yapmak için yapmadılarsa bende birşey bilmiyorum arkadaş.hemde aynı tip santraforun Vittek varken.bari Jankoyu aldınız yalandanda olsa orta kesen Uğur Boralı alsaydınızda destekleyici tarafı olurdu transferin.adam orta gelmiyor diyor hocada tam tersini diyor.o zaman biz körüz Şenol hocam.
M.S.SOFU
05.11.2012, 00:32
n doye muhabbeti bana fatih tekke gittiği zamanki zurawski muhabbetini hatırlatıyor
isimler değişiyor ama şapşallıklar hiç değişmiyor
kusura bakmayın
hakaretse hakaret
ama o koltukta oturuyorsan buna katlanacaksın
bir elaziga bakiyorum akhisara bakiyorum bize bakiyorum icim icimi yiyor, biri bizden 1 az atmis lig sonuncusu biri bizimle ayni atmis en az gol atan 2.takimiz..millet lopur lopur gol atiyor biz pozisyona girmekte zorlaniyoruz yeter be, sakin bana ligin en az gol yiyen takimiyizda demesin futbol mutbol oynamiyor bu takim!
Fatih Öztürk
05.11.2012, 00:42
Szymek'in önermesine rağmen Zurawskiyi almadık gittik Çek liginde 14 golle kral olan! Tomas Juna 3.500 milyon € verdik.Jun'un Anorthosis maçında kadroya niçin alınmadığını hatırlamıyorum fakat Fatih Tekkenin yeni ameliyat olduğunu ve ameliyat dikişleri olmasına rağmen Anorthosis kadrosuna alınıp ikinci devre oyuna girdiğini hatırlıyorum.bir doğru dürüst golcü alsaydık Anorthosisi elerdik.kalmıştık Mehmet Yılmazın eline.bir hata yaparsan bin hata peşini bırakmaz.
Szymek'in önermesine rağmen Zurawskiyi almadık gittik Çek liginde 14 golle kral olan! Tomas Juna 3.500 milyon € verdik.Jun'un Anorthosis maçında kadroya niçin alınmadığını hatırlamıyorum fakat Fatih Tekkenin yeni ameliyat olduğunu ve ameliyat dikişleri olmasına rağmen Anorthosis kadrosuna alınıp ikinci devre oyuna girdiğini hatırlıyorum.bir doğru dürüst golcü alsaydık Anorthosisi elerdik.kalmıştık Mehmet Yılmazın eline.bir hata yaparsan bin hata peşini bırakmaz.
Trabzonspor olarak sıkıntıyı hep böyle yerlerde yaşıyoruz.Herşey iyi güzel başlıyor, sonunu getirmemiz gereken 1-2 hareket kalıyor ve biz o 1-2'yi asla beceremiyoruz.
Fatih Öztürk
05.11.2012, 00:51
Trabzonspor olarak sıkıntıyı hep böyle yerlerde yaşıyoruz.Herşey iyi güzel başlıyor, sonunu getirmemiz gereken 1-2 hareket kalıyor ve biz o 1-2'yi asla beceremiyoruz.
Söyleyince kızıyorlar kardeşim.nokta atışını keskin nişancı yapar.Vizyonu doğru dürüst yönetici ve başkana sahip değiliz.bundan öncede böyleydi.iki iki daha dört eder.
Söyleyince kızıyorlar kardeşim.nokta atışını keskin nişancı yapar.Vizyonu doğru dürüst yönetici ve başkana sahip değiliz.bundan öncede böyleydi.iki iki daha dört eder.
Bunu başkanda söylüyordu zaten abi,
2013'te söylediklerinin hepsini yapıp, şike davasında her cephede kazanmış bir Trabzonspor'dan sonra gelecek yönetim'in nasıl olması gerektiğini hepimiz biliyoruz.
Bunun akabinde, sistemde, hocada, takımın amacıda belirlenecek inşallah.
Bu takım futbol oynamıyor,sorumluluk almıyor,yardımlaşma nedir onu bilmiyor. iki pası bir arada yapamıyoruz kanatlardan ortalar yok ceza sahasının içine koca 90 dk boyunca 2 veya 3 kez giriyoruz kısaca bulunduğumuz durum budur kalede Onur olmasa bugün alt sıralardaydık acı ve gerçek
Kimsenin umudu yok Antalya yeniceğimize dair benimde yok bu futbolla zor inşallah yanılır yeneriz
Fatih Öztürk
05.11.2012, 00:59
Bunu başkanda söylüyordu zaten abi,
2013'te söylediklerinin hepsini yapıp, şike davasında her cephede kazanmış bir Trabzonspor'dan sonra gelecek yönetim'in nasıl olması gerektiğini hepimiz biliyoruz.
Bunun akabinde, sistemde, hocada, takımın amacıda belirlenecek inşallah.
İnşallah kardeşim inşallah.
Yönetimin transfer yanlışları hep bizi yakıyor böyle giderse yakmayada devam edicek
AYYILDIZ
05.11.2012, 01:02
Yarin net bir galibiyet alacagimiza inancim tam.Allah yardimcimiz olsun.
Soner Albayrak
05.11.2012, 01:27
Boşuna dememişler en kaba tabirle '' Futbolda atanın ve tutanın iyi olacak'' diye.
Bizim tutanımız iyi de atanımız yok :)
Yenilip resmi olarak da havlu atarız.
İskender Çakmak
05.11.2012, 07:47
Kazanacağız bu akşam. Artık çıkışa geçmeliyiz. Herşeye rağmen takımıma güveniyorum.
Boşuna dememişler en kaba tabirle '' Futbolda atanın ve tutanın iyi olacak'' diye.
Bizim tutanımız iyi de atanımız yok :)
Aslında Nevzat Şakar iyi atıyo. Gadromuz Yederli bile demişti.
Nihat Güneş
05.11.2012, 08:23
Valla ilk defa bir maci izlememeye karar verdim, takimin sorynu o girmis bu cikmis sorunu degil messi olsa yine ayni futbolu izleriz. Form durumlarina takimlarin oynadigi futbola baktigimizda mormal sartlarda Antalyanin bizi cok rahat yenmesi lazim, Allahtan top yuvarlak :)
Colman iyileşme sürecinde , sapara gribal enfeksiyon geçiriyor ve kadroda yoklar barış özbekde yok kadroda olaki öne geçersek kim girecek oyunu tutmak için :) kadroyu çok merak ediyorum. Çok umutsuzum ama tek çare galibiyet.
......................Onur........................ .
Serkan ..... Giray ..... Bamba ..... Emerson
Yasin..... Zokora ...... Soner ..... Olcan
............. Emre .... Janko .............
Emre olmazsa , adrian , alanzinho veya halil den biri olur sanırım...
cakalkerem
05.11.2012, 09:02
halil olmasında ....üstteki kadro gayet iyi bence...
Şenol Hoca dikkat çekmiş...Son şansınız filan diyor futbolculara
Doğukan Uçan
05.11.2012, 09:06
Kafilede Tolga, Vittek, Barış Özbek, Ferhat, Henrique, Colman, Cech, grip olan Sapara ve kart cezalısı Mustafa yer almadı.
Faruk Türk
05.11.2012, 09:46
Ilk 11
Zeki---Giray---Bamba---Emerson
-------------Zokora----------------
Yasin-----Soner----------Olcan
-------------Emre---Janko-----
Yasinin yerine VOlkan oynayabilir,
sonerin yerine, adrian oynayabilir..
belki de emre 1. yari oynamaz, 2.yarida girer.. bilmiyorum..
ama böyle iyi olur aslinda, yenme ihtimalimiz var :) Bence bu maçI artIk rahat aliriz
cakalkerem
05.11.2012, 09:50
adrian ne zaman oynayacak merak ediyorum açıkcası
kalkanbalığı
05.11.2012, 10:01
Bence Adrian bu hafta banko oynayacak :)) Hatta Olcan'ın yerine kesin oynasın derim...
Fatih Öztürk
05.11.2012, 10:01
adrian ne zaman oynayacak merak ediyorum açıkcası
Oynasa değişen ne olacak?kendine hayrı yokki takıma olsun.sağolsun Şenol hoca ve Sadri beyler.okkalı kazık.kaldırın şu adamı insanların gözünün önünden milleti günaha sokmayın arkadaş.
Gökhan Baymak
05.11.2012, 10:05
--------------Onur--------------
Celustka---Giray---Bamba---Emerson
------------------------------------
---------------Zokora--------------
----------Soner------Adrian--------
Emre-------------------------Olcan
---------------JANKO--------------
colmana ne oldu ne zaman dönecek bilen varmı
ilk 11
zeki---giray---bamba---emerson
-------------zokora----------------
yasin-----soner----------olcan
-------------emre---janko-----
yasinin yerine volkan oynayabilir,
sonerin yerine, adrian oynayabilir..
Belki de emre 1. Yari oynamaz, 2.yarida girer.. Bilmiyorum..
Ama böyle iyi olur aslinda, yenme ihtimalimiz var :) bence bu maçi artik rahat aliriz
bu sene rahat bİr maÇ kazanacaĞimizi sanmiyorum. ÇÜnkÜ takimlarin gÜÇlerİ Çok yakin bİrbİrİne... Bu maÇ Çok zor olacak ÇÜnkÜ forvetİ hizli ve hareketlİ takima karŞi Çok zorlaniyoruz ... İŞİ orta sahamiz ÇÖzecek ...oynamaya ÇaliŞirsat umut var kontrollÜ oyun olsun dersek yandik...
UĞUR DURTAŞ
05.11.2012, 10:23
her bakımdan yerlerde sürünen bjk nin 90.dak baskılı oyunu gördükten sonra ve tüm takımların oyununa bakıyorum sonra dönüm bizim takıma bakıyorum her kese sitem ediyorum.
bizim takım bugün antalya'yı yenmesi yetmez
bugün antalya'yı ezerek yenmemiz gerekiyor.
aksi sonuçta
her kes gerekeni yapsın.
cakalkerem
05.11.2012, 10:28
colmana ne oldu ne zaman dönecek bilen varmı
bu seferde hasta galiba
KemalisTS
05.11.2012, 10:35
Şu Olcan'dan ne bekleniyor anlamış değilim.Resmen 1 kişi eksik oynuyoruz.
Doğukan Uçan
05.11.2012, 11:01
Antalyadayım ama maça gitmiyorum beyler 100 tlye giderim real madrid - borussia dortmund maçını izler gelirim.
Hasan Habip Özbay
05.11.2012, 11:41
mutlaka kazanmamız gereken bir maç kazanacağız da zaten zor bizim işimiz emre gol atar inşallah
.....................onur
zeki........giray..........bamba.........emers
................zokora..soner
volkan............adrian..................emre
.....................janko
Bu kadroyla tek forvet iyi. Beklerin iyi çalışması lazım. Ama çift forvet oynıyacaksak 4 - 4 - 2 olmasın sistem mümkünse 3 - 1 - 3 - 1 - 2 olsun 6 kişiyle defans yapıp 4 hücum oynayacağımıza 3 çakılı defans yapıp 7 kişiyle hücum yapalım daha aktif oluruz. Ama hem hızlı hemde iyi defans oyuncuları bulmamız lazım. Emerson 3'lünün göbeğinde oynasın renkdaşın yaptığı kadro bugünlük bence iyi ilerisi için Adrianın yerinde Soner daha makul çünkü adamın hücum yönü daha iyi
özçelik61
05.11.2012, 12:16
ne çingene volkan, ne de üç çakar bir yakar olcan bu takımın topçusu...garanti aldıkları milyon eurolarla yatan ruhsuz adamlardan nefret ederim..o forma kutsal ve terlememiş tek cm si kalmamalı..benim kadrom:
----------------------onur-----------------
zeki---giray----------bamba-----emerson
yasin---soner---------alan -----edriyin (varsa colman)
emre
janko
ziyaretci
05.11.2012, 12:37
----------------ONUR---------------------
zeki---giray-----bamba-------------emerson
----------zokora---soner-----------------
yasin----------------------------alanzinho
-------emre------janko-------------------
su kadro en ideal kadro bugun icin
colman sonrasi alan - colman degisimi ile bu kadro catir catir 4-3-3 oynar
HOPA'LI TS'Lİ
05.11.2012, 12:41
Haydi efsanem, güldür yüzümüzü
iskenderunlu
05.11.2012, 12:42
yaklaşık 7 saat kaldı.Antalyaspor'un bu pahalı bilet kazığını Avniakerde unutmayalım
Bugunku macta bedava vipten 2 bilet veren Trabzonsporlu bir yakinim adrian-adrian 11e dedi
Hadi hayirlisi gorucez dogrumu yalanmi
amasya0561
05.11.2012, 13:00
yaklaşık 7 saat kaldı.Antalyaspor'un bu pahalı bilet kazığını Avniakerde unutmayalım
sence antalya seyircisi Trabzona gelirmi diyorsun
Hüseyin Sahtiyan
05.11.2012, 13:19
Antalyadayım ama maça gitmiyorum beyler 100 tlye giderim real madrid - borussia dortmund maçını izler gelirim.
İstanbul'dan 55-60 kişi dün arkadaşlarımız yola çıktı onlarda da bilet yoktu henüz bakalım nasıl olacak. Bu nasıl politikadır anlamadım vallahi.
Doğukan Uçan
05.11.2012, 13:21
İstanbul'dan 55-60 kişi dün arkadaşlarımız yola çıktı onlarda da bilet yoktu henüz bakalım nasıl olacak. Bu nasıl politikadır anlamadım vallahi.
Para sıkıntı değil ama bu eziklere değmez geçen senede 120 tl idi mardan stadı ve kimse maça gitmemişti , izleyecek yer çok zaten.
Sefa Murat Dokuz
05.11.2012, 13:56
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduğu kesin.
Murat Altun
05.11.2012, 13:57
Antalyaspor maçları benim kansere bir adım daha yaklaştığım maçlar oluyor hep Şenol hocanın artık şu Antalya nın defansını bir şekilde açmak için bir çözüm üretme zamanı geldi
Hiçbirşey bilmiyorsan şişir topu Janko indirsin Emre çaksın :D
Murat Altun
05.11.2012, 13:58
Bu arada pazartesi maçlarından nefret ediyorum
This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 28 seconds.
Birde ben 60 gündür mesaj atmıyorum 60sn içinde ikitane atmışım çokmu 60sn kuralından da nefret ettim :)))
Onur, Zeki-Celu-Bamba-Emerson, Zokora-Edriyn-Soner, Yasin-Janko-Emre
İstediğim ve görmek istediğim kadrodur. Ne kadar kötü oynayabilirler?
realist07
05.11.2012, 14:44
Onur, Zeki-Celu-Bamba-Emerson, Zokora-Edriyn-Soner, Yasin-Janko-Emre
İstediğim ve görmek istediğim kadrodur. Ne kadar kötü oynayabilirler?
zaten hemen hemen bu kadro olacaktır..
Serkan oynayacak, Barış Özbek oynayacak diye yazılıp çiziliyor. Olcan ve Volkan da oynayabilirmiş.
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 14:56
antalya ağzımıza yüzümüze vurur bizi plaka yapar geri yollar....
ilhan abi barış özbek beşiktas macından sonra ilk 18 e bile alınmıyor rahat ol :)
Kazanmamız çok zor. Takım çok kötü.Futbol oynayamıyoruz.
Serkan oynayacak, Barış Özbek oynayacak diye yazılıp çiziliyor. Olcan ve Volkan da oynayabilirmiş.
Barış özbek kafilede yok... oynamayacağı garanti. serkan oynarsa aylar sonra golle döner :)
Ergin Varlibas
05.11.2012, 15:12
Emre Gural ve Adrian oynuyacak. Ikisinde de bol sans diliyorum. Umarim kendilerini iyi bir sekilde gosterirler.
Genelde hep Şenol Güneş karşıtı yazıların karşısında oldum ama bugünde birkaç maçtır oynadığımız rezil futbolu oynarsak bir de Şenol Hoca saçma sapan oyuncu değişikliklerini saçma sapan dakikalarda yapmaya devam ederse bende hocayı eleştirmeye başlayacağım. Yenilip yenmek önemli değil ama geçen seneyi geçiyorum bu senede aynı rezil futbol devam ediyor bir de üstüne yanlış futbolcu seçimleri.... İnşallah gazetelerin yazdığı doğrudur da bugün Halil oynamaz savaştığı zaman çok iyi ama son zamanlarda dökülüyor
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 15:16
evi arabayı satın antalyaya basın bence...
iyi para var o işte...
artvints
05.11.2012, 15:24
Emre Gural ve Adrian oynuyacak. Ikisinde de bol sans diliyorum. Umarim kendilerini iyi bir sekilde gosterirler.
olcan oynamayacak mı?
ne yazıkki bugün kaybedersek haftaya akhisarla yapacağımız maça bakın siz :(
psikoloji filan kalmadı verem kanser oldum nerden ne hallere düştük-düşürdüler yazık Trabzonumun insanına.....
en ufak hakem hatasında Bordo mavinin aleyhine yapılan bir eylemde gözlerim doluyor arkadaş dayanamıyorum
ben biz bu haldeyken ötekiler ............
kadroyla çok oynuyor senol hoca elinde janko gibi bir oyunca varssa oynatıcaksın her türlü bir iki maç gol atamassa sorun değil elbet atıcak sırası gelicek emre güral muhakkak oynamalı bugun kazanctır göreceksiniz zamanla ortasaha egerki top yapan bir ortasaha istiyosan soner adrian sapara birlikte oynayacak bizim taktiğimiz 4-3-1-2 olmalı onur serkan giray bamba emerson soner adrian sapara olcan emre janko budur ...
cakalkerem
05.11.2012, 15:25
Şu Halil Efendi oynamasında edriyna bile razıyım nede olsa tek devrelik...Hoca hemen çıkartır Halil aga oldu mu çıkmıyor ne hikmetse
Barış özbek kafilede yok... oynamayacağı garanti.
:D
Müthiş bir haber.
İşte şimdi Antalyaspor düşünsün.
Rüyamda Giray Kaçar,Olcan Adın ve Onur Kıvrak'ı gördüm :) Giray Kaçar'la konuştum. ' Abi yener miyiz ? ' dedim.HAYAL dedi. :D Genelde rüyalarım çıkar ama bu çıkmasın bi zahmet :)
Yıldıray Emanet
05.11.2012, 15:29
biz bu lanet antalyayı en iyi zamanlarımızda yenemedik şimdimi yenicez ..
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 15:29
Barış Özbek'in ilk alındığı zamanları çok iyi hatırlıyorum bu forumda.Herkes baya ümitliydi bu adamdan ama şimdi adama sövmeyen yok.
Aslında niye bu adamdan böyle bir beklenti olmuştu bunu da anlamış değildim...
forumun bu havası bende maçtan galibiyetle döneceğimizin sinyallerini verdi.rakip gözde büyütülmüş(yada küçük görülmemiş diyebiliriz).aldıkları sonuçlar iyi olabilir fakat biz Trabzonsporuz ve bu maçı alıcaz.burda ne zaman 5leriz 8 atar döneriz dendiğinde puan kaybediyorduk.şimdi umutlandım
Barış Özbek'in ilk alındığı zamanları çok iyi hatırlıyorum bu forumda.Herkes baya ümitliydi bu adamdan ama şimdi adama sövmeyen yok.
Mesut Özil ile u-21 Alman milli takımından fotoğrafı vardı aynı ilk 11'de ondan galiba :D
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 15:36
Forumdaki hava fener maçı öncesindeki havanın tıpatıp aynısı.
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 15:37
Mesut Özil ile u-21 Alman milli takımından fotoğrafı vardı aynı ilk 11'de ondan galiba :D
Bak bu olabilir:)
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 15:37
:):)
plaka yaparlar bizi plaka...
Bud Spencer
05.11.2012, 15:40
bende iyi hatirliyorum forumun cogu küfürden ceza almisti
ben umutlu bir kisiyi bile hatirlamiyorum
cakalkerem
05.11.2012, 15:41
o zaman yandık desenize......
1-2 gündür Hoca'nın bu son şansınız diye yazılarını okuyorum acaba kurban mı keseceğiz maç sonrası
Ahmet AYDIN-28
05.11.2012, 15:44
:):)
plaka yaparlar bizi plaka...
0-7 ?
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 15:45
bende iyi hatirliyorum forumun cogu küfürden ceza almisti
ben umutlu bir kisiyi bile hatirlamiyorum
İlk alındığı zamanlardan mı bahsediyorsun?Eleştirenler tabi ki vardı,onlardan biri de bendim ama genelde ifadeler şu şekildeydi:
Şenol hoca Barış Özbek'i Selçuk İnan gibi yapar gibisinden oldukça fazla bir sayıda beklenti vardı.
:)
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 15:46
o zaman yandık desenize......
1-2 gündür Hoca'nın bu son şansınız diye yazılarını okuyorum acaba kurban mı keseceğiz maç sonrası
Umarım futbolumuz o maçtaki gibi olur ama bu sefer bulduklarımızı atmamız lazım....
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 15:46
0-7 ?
6-1 :):)
İşte Barış'tan büyük beklentinin sebepleri bunlardı belgelerle konuşurum ben :D
http://www.ajansspor.com/resim/03_BRS.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THE4xHBoVwI/AAAAAAAAC9M/lhvHIHurmqc/s400/images.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_nukPK9PiB2E/TB1MVbgFNTI/AAAAAAAAEEc/_-fP2h-bXoA/s400/mesut-ozil-baris-ozbek.jpg
Belki aynı sahada biraz yetenek bulaşmıştır da bizde ortaya çıkar diye düşünüyordu millet herhalde :D
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 15:49
İşte Barış'tan büyük beklentinin sebepleri bunlardı belgelerle konuşurum ben :D
http://www.ajansspor.com/resim/03_BRS.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THE4xHBoVwI/AAAAAAAAC9M/lhvHIHurmqc/s400/images.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_nukPK9PiB2E/TB1MVbgFNTI/AAAAAAAAEEc/_-fP2h-bXoA/s400/mesut-ozil-baris-ozbek.jpg
Belki aynı sahada biraz yetenek bulaşmıştır da bizde ortaya çıkar diye düşünüyordu millet herhalde :D
Vay be.İnanılmaz şaşkınım.Barış'a bakışım değişti:)
Antalyaspor deplasmanından önce Trabzonspor'un 9 maçta aldığı 13 puanı iyi analiz etmek gerekir, yoksa bu maçta olup bitenlerden yanlış sonuçlar çıkarırsınız..
Şöyleki, Trabzonspor 82 puan topladığı sezon oynadığı "Küçük Barcelona" vari futbolunu bir anda iskeletinin dağılmasıyla değiştirmek zorunda kaldı. Ne oldu, sistem bir anda değişti, gol yükü artık Burak ve onun önüne atılan uzun toplara kaldı. Adapte olması kolay sayılabilir sistemdi, ve olduda. Yoğun maç trafiğine rağmen oldukça iyi sonuçlar alında.
Ondan sonra, bu sezon tekrar sil baştan.. Bu sefer Vittek ve Janko gibi merkez santraforlar üzerine kurulu bir sistem.. Oyun anlayışı tamamen değişiyor ve kanatlardan orta yaparak, ve oyunu rakip sahaya yıkarak gol atmaya çalışmak gibi, geçen sezona tamamen zıt bir futbol anlayışı..
E tabi bu futbol dediğimiz şey de bir yaz-boz tahtası değil ki, Burak'ı gönder, Janko'yu al herşey aynen devam etsin..
Sistem dediğiniz şeyin değişmesi 1 yıl, oturması 1 yıl daha, en az 2 yıl yani. Biz ama 3 ayda herşey tamam olsun.
Ya sisteminize uygun oyuncu alırsınız, ya da sistemi oyuncularınıza göre revize edebilirsiniz. Burak yerine N'Doye alınabilmiş olsaydı geçen sezonki sistemle devam edebilirdiniz, ama elinizde Janko varsa, ona göre çözüm üretmeniz gerekiyor..
Çözüm dediysek, matematik problemi değil ki bu, 4-4-2 veya 3-5-2 gibi rakamlar çözüm getirsin.. Zaman lazım.
Formülün bilinmezi sabır, istikrar, uyum ve hepsinin aslında buluştuğu ortak nokta zaman.
Evet kadro iyi ama hani derler ya un var, şeker var, su var ama helva yok diye.. Buradaki un-su-şeker bileşenlerinin futboldaki karşılığı kaliteli futbolcu-kaliteli hoca-zaman şeklindedir..
O yüzden Antalyaspor karşısında yaşanacak puan kaybı değil, oyun önemlidir. Oyunun da iyi olması değil, niyeti önemlidir. Kötü de oynayarak yenilebilir Trabzonspor, ama oyunun niyeti acaba bir sistem oturtma üzerine midir ?
Yoksa Trabzonspor bugün kazansa da çok bir şey farketmez, çünkü amacın ismini doğru koymak lazım ? Trabzonspor'un şampiyon olma iddaası mı var bu yıl ? Eğer Trabzonspor şampiyon olacak diyorsanız, işte o zaman gerçekçilikten uzaklaşırsınız, bunun sonunda Şenol Hoca istifa eder, yönetim gider, takımın yıldızları gider.. Kabul etmediğiniz futbolun gerçekleri, daha acı gerçeklerle yüzümüze çarpar...
O yüzden gelin gerçekleri kabul edelim.. Trabzonspor'un bu yıl hedefi şöyle olmalı:
Ligde ilk 4 (Avrupa Kupaları)
Kupada gidilebildiği yere kadar gitmek
Sistemin ve iskelet kadronun oturması
Soner, Yasin, Olcan, Volkan gibi oyuncuların aşama kaydetmesi, Sapara, Colman, Janko, Bamba gibi isimlerin takımın lideri olması
1461 Trabzon'dan futbolcu kazanılması
Ligde ilk 4 (Avrupa Kupaları)
Kupada gidilebildiği yere kadar gitmek
Şahsınıza yönelik değil mesajım. Lütfen yanlış anlamayın ama bu hedefler için Trabzonspor olmaya gerek yok. Zaten takım bütçeleri arasında eskisi gibi uçurum yok, pekala Kayseri, Bursa, Antep de bu hedefleri tutturabilir. Bu hedefler için takımın başında Şenol Güneş'in olmasına da gerek yok. Sistem olayına inanmıyorum, geçen sene şampiyon olan takım neredeyse ilk kez bir araya gelen adamlardan oluşuyordu.
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 16:07
Şahsınıza yönelik değil mesajım. Lütfen yanlış anlamayın ama bu hedefler için Trabzonspor olmaya gerek yok. Zaten takım bütçeleri arasında eskisi gibi uçurum yok, pekala Kayseri, Bursa, Antep de bu hedefleri tutturabilir. Bu hedefler için takımın başında Şenol Güneş'in olmasına da gerek yok. Sistem olayına inanmıyorum, geçen sene şampiyon olan takım neredeyse ilk kez bir araya gelen adamlardan oluşuyordu.
geçen seneyi bir tek kadro olarak düşünürsen orda yanılırsın...geçen sene ligte 2.5 günde bir maç yapan bir beşiktas ve trabzonspor vardı...şike ile ugrasan ve deplasmanda bir şeyini kaldıramayan fenerbahce vardı...o aradan galatasaray iyi çıktı ve şampiyon oldu...haa tabi yaptıkları transfer şikelerinede girmiyorum :)
Söylediklerine saygı duyuyorum, olabilir, sonuçta herkes fikrini paylaşıyor, illa benimki doğru diye birşey demiyorum..
Sadece küçük bir itirazım son cümlene, geçen sezon şampiyon olan takımın ilk kez bir araya geldi dediğin adamları : Ebue, Muslera, Selçuk, Melo, Elmander, Ujfalusi, Engin ... Bu ayarda adamları biz de bir araya getirebiliyorsak tamam, ama yok getiremiyorsak o zaman hayal aleminde gezmeye gerek yok.. Trabzonspor için bu yıl hedef takım olmak, seneye şampiyon olmak olmalıdır o yüzden..
Armağan Dere
05.11.2012, 16:12
Hocadan orjinal değişiklikler bekliyorum.
Söylediklerine saygı duyuyorum, olabilir, sonuçta herkes fikrini paylaşıyor, illa benimki doğru diye birşey demiyorum..
Sadece küçük bir itirazım son cümlene, geçen sezon şampiyon olan takımın ilk kez bir araya geldi dediğin adamları : Ebue, Muslera, Selçuk, Melo, Elmander, Ujfalusi, Engin ... Bu ayarda adamları biz de bir araya getirebiliyorsak tamam, ama yok getiremiyorsak o zaman hayal aleminde gezmeye gerek yok.. Trabzonspor için bu yıl hedef takım olmak, seneye şampiyon olmak olmalıdır o yüzden..
Hocamız ne kadar faydalanıyor bilemem. Zaten o, onun sorunu :) Şu karşılaştırmayı yapabilir miyim?
Onur - Tolga , Muslera
Colman - Zokora , Selçuk - Melo
Elmander , Janko (Ya da veto edilen N'Doye)
Ujfalusi, Bamba
Engin, Volkan-Olcan-Yasin
Bu oyuncular arasında aşırı bir fark var mı. :) Yok bence.
UĞUR DURTAŞ
05.11.2012, 16:17
arkadaşlar merhaba,
öyle bir takım düşününki her mevkinin oyuncusu değişik ülkeden olsun
başlarınada oynanacak ülkenin ligini iyi bilen bir hoca verin ve 4.ay(120.gün) gibi ciddi bir süre olsun bu takım bu süre içersinde organize çalışılmış bir atak yapabilirmi? yapamazmı?
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Gerçekten arkadaşlar çok acı ama gerçek bizim takım çok zayıf.....
şenol hoca gibi kalecilikten gelen iyi bir hoca bunları nasıl yaptıramaz inanılır gibi değil,tolga ve onurun degaj yapmasını sindiremiyorum kendine güvenen takım oyunu defanstan başlatır % 100 garanti pas,degaj yaparsan % 50 şansın olur.oyunu geriden kuracaksın havadan gelen topla değil.
Yiğit Gayretli
05.11.2012, 16:20
Hemen hemen aynı şeyi Şenol Güneş başlığında söylemiştim. Alper hocam da "bu seneyi çöpe mi attın?" falan demişti :)
Fikstürü ve psikolojik şartları normal bir sezonda hocaya ve takıma müsade etmek lazım. Aralıktan sonra bu takımda bir şeylerin rayına oturduğunu göreceksiniz. Sonrası, yeni sezona doğru ve isabetli transferlerle girmeye bakıyor. Bu şekilde bir sonraki sezon şampiyonluğa oynarız.
Yoksa yine en az 5 yılımız heba olur.
haymatloshan
05.11.2012, 16:25
Hemen hemen aynı şeyi Şenol Güneş başlığında söylemiştim. Alper hocam da "bu seneyi çöpe mi attın?" falan demişti :)
Fikstürü ve psikolojik şartları normal bir sezonda hocaya ve takıma müsade etmek lazım. Aralıktan sonra bu takımda bir şeylerin rayına oturduğunu göreceksiniz. Sonrası, yeni sezona doğru ve isabetli transferlerle girmeye bakıyor. Bu şekilde bir sonraki sezon şampiyonluğa oynarız.
Geçen senede aynı hikaye vardı,bu senden iş geçti seneye çok iyi transferler yapacağız dediler ne yaptılar son güne bırakıp sisteme uymayan 1 forvet,çürüğe çıkartılmaya yüz tutmuş bir sol bek,oynatılmayan başka bir forvet vs vs vs.
Boşuna maçları izleyip sinir stres olmayın,son 2 yıldır herhangi bir sistemimiz yok.
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 16:28
Geçen senede aynı hikaye vardı,bu senden iş geçti seneye çok iyi transferler yapacağız dediler ne yaptılar son güne bırakıp sisteme uymayan 1 forvet,çürüğe çıkartılmaya yüz tutmuş bir sol bek,oynatılmayan başka bir forvet vs vs vs.
Boşuna maçları izleyip sinir stres olmayın,son 2 yıldır herhangi bir sistemimiz yok.
çürüğe çıkartılmaya yüz tutmuş dediğiniz sol bek suan bu ligin en iyi sol beki...forvet dediğinizde daha yeni oynamaya baslamıs eleştirmek için bu acelecilik ne ??? peki ya eleştirirken olumlu seyler söylememeye ne demeli ?? beğenmediginiz transferleri güzel güzel vuruyorsunuz bambayı söleyin birde soneri söleyin aynı sekilde ayıp ama...
Soner Albayrak
05.11.2012, 16:30
Yiğidim dediklerin güzel şeyler fakat bizim takımdaki futbolcular biraz kendisini gösterip parladı mı İstanbul'a kaçmak isteyeceklerdir. Buna adım gibi eminim. Dolayısıyla bu kafayla gidersek bizim daha çok yıllarımız heba olur.
Benim düşüncem senin kafandaki senaryoyu 1461'den 4-5 iyi oyuncuyu takıma monte edip gerçekleştirmek ;)
Bu senenin çöp olması fikrine alışamadım gerçekten :) Bu akşam oturup ne izleyeceğiz mesela :) Ya fark yersek? Bütün hafta kötü geçecek. Pek çok insan hayattaki olumsuz şeylerden teselli bulmak için böyle şeylerle ilgilenir. Ben gibi :) :) Bunlar da kötü olunca moral sıfır oluyor yahu.
Ogün YAZICI
05.11.2012, 16:32
bu akşam takım bu karmaşanın içinde çıkıp antalya'yı yenemiyorsa bazı şeyleri konuşmanın anlamı kalmaz.derhal gerekli kişiler görevi bırakır gerekli kişiler gelir ; gerekli kişiler postalanır gelecek sezonun kadrosu ve ekibi kurulur.2 sezon öncesini şampiyon bitiren takım bir anadolu takımı karşısında favori olmadan çıkıyor maça rezalet...
Soner Albayrak
05.11.2012, 16:33
Bu senenin çöp olması fikrine alışamadım gerçekten :) Bu akşam oturup ne izleyeceğiz mesela :) Ya fark yersek? Bütün hafta kötü geçecek. Pek çok insan hayattaki olumsuz şeylerden teselli bulmak için böyle şeylerle ilgilenir. Ben gibi :) :) Bunlar da kötü olunca moral sıfır oluyor yahu.
Aynen Alper hocam son cümlenize katılıyorum. Zaten gurbet ellerinde aileden ayrı şekilde tadımız tuzumuz yok bari sevinç kaynağımız olan takımımız yensinde morallenelim diyoruz ama takımda kötü gidince hayat cidden berbatlaşıyor :)
Alican Altunbaş
05.11.2012, 16:45
Aynen Alper hocam son cümlenize katılıyorum. Zaten gurbet ellerinde aileden ayrı şekilde tadımız tuzumuz yok bari sevinç kaynağımız olan takımımız yensinde morallenelim diyoruz ama takımda kötü gidince hayat cidden berbatlaşıyor :)
Hayatımda kendi adıma çok fazla sosyallik olduğunu düşünüyorum ama takım yenildiğinde cidden çok üzülüyorum.Bazen saçma geliyor neden bu kadar üzülüyorum.Sonuçta bir futbolo maçı kazanılır kaybedilir ama olmuyor kendime söz geçiremiyorum.Tüm planlarımı maçı izleyecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum.Çok başka bir duygu.Bugün mesela işe gelirken her zaman ağlarım.Pazartesi sendromuna bağlarım ama akşam maç olduğu için çok takmıyorum.Bir galibiyet güzel oyun tüm yorgunluğumu alacak çünkü:)
Allahin izniyle bu mac cikis macimiz olacak...
Maci internetden izlemek zorundayim aksama tanidiginz iyi bir ilac varmi :D
Bu takım bu akşam kazanacak.Mağlubiyeti ihtimal dahilinde görmüyorum.
Tolga Kurt
05.11.2012, 17:01
Emre ve Janko 11de başlar inş
Vallahi yenilsek de ağzımı açmam hoca bir şeyleri değiştirmeye kararlı diye düşünürüm Emre ve Janko çift forvetini görürsem sahada. Ama Emre'yi kanatta oynatmayacak bildiğin çift forvet.
Doğukan Uçan
05.11.2012, 17:18
Beyler maça gitmeyecektik fakat arkadaş rica etti 3 kişiyiz statta izliyecez daha sonra memlekete geri dönüş :D
Beyler maça gitmeyecektik fakat arkadaş rica etti 3 kişiyiz statta izliyecez daha sonra memlekete geri dönüş :D
Bırak gitme kardeşim ya para kazandırmayın şunlara 100 lira bilet mi olur Allah aşkına kale arkası hem de.
Doğukan Uçan
05.11.2012, 17:23
Bırak gitme kardeşim ya para kazandırmayın şunlara 100 lira bilet mi olur Allah aşkına kale arkası hem de.
Harbiden Doğru aslında 100 tl ye 3 kere deplasman yaparım daha iyi.
Muhtemel 11'lere gözattım . Beni Emre Güral'dan başka heyacanlandıran bir oyuncu yok.
Olcan - Yasin gibi toplu oyunda hiçbir aksiyonu olmayan adamları oynatmaya devam ediyor.
Her nedense Zeki'yi kulübeye çekmiş. Oysa son maçta kazanmak için çırpınan yegane oyunculardan biriydi.
Soner'in her daim oynamalı. Sapara'nın yokluğunu aratmayacaktır.
Pek umutlu değilim ama kazanan inşaallah Ts'um olur.
Karışık duygular içindeyim, yeneceğiz veya yenileceğiz diyemiyorum.
Eğer futbolculara bir hafta içinde birazcikta olsa Trabzonspor olgusu aşılanmışsa kazanırız diyorum.
Mustafa Gegüç
05.11.2012, 17:31
bu akşam emre ve janko ikilisinden iyi bir performans bekliyorum
Doğukan Uçan
05.11.2012, 17:31
ezik iddaa antalyasporu favori göstermiş , trabzonspor lannn bu forması yeter !
Kazanırsak çıkış maçımız olabilir.
Antalya,Akhisar Belediye, Ordu, Eskişehir ve G.birliği maçlarından 15 veya 13 puan herşeyi düzeltir.
ALlah yardımıcımız olsun.
Doğukan Uçan
05.11.2012, 17:34
Antalyayı yenersek akhisar ve orduyuda yeneriz burdaki en zor 2 maçımız var oda 6avatsaray ve şikeşehirspor maçları bence.
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:36
Allahın izniyle bütün olumsuz istatistikleri yıkıp KAZANICAZ
*Mac Oncesi Istatistikler*
Antalya ligde oynadigi son 4 maci kazandi.Trabzonspor 245 gundur deplasmanda galip gelemiyor.Antalyaspor bu yil en fazla mac kazanan takim.Trabzonspor Antalyasporla oynadigi son 6 macta galip gelemedi.Trabzonspor 7 gol atarak ligde en az gol atan ilk uc takimdan biri oldu...
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:39
Maç Tahminim Antalya 0 TRABZON 2
Goller 30-45 arası JANKO 65-80 arası EMRE...Allah hayırlı muratlarımızı kabul etsin
Gerçekten arkadaşlar çok acı ama gerçek bizim takım çok zayıf.....
şenol hoca gibi kalecilikten gelen iyi bir hoca bunları nasıl yaptıramaz inanılır gibi değil,tolga ve onurun degaj yapmasını sindiremiyorum kendine güvenen takım oyunu defanstan başlatır % 100 garanti pas,degaj yaparsan % 50 şansın olur.oyunu geriden kuracaksın havadan gelen topla değil.
Şenol hoca ne yaptığını bilse inanın bu durumda olmazdık.
Neyse savunmadan pasla çıkamamazın sebebi çok basit.
- Risk almak istemeyişimiz
- Stoperler'in ve Zokora'nın boş alana çıkıp top almaması
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:43
____________________ONUR___________________
ZEKI____BAMBA_____GIRAY____EMERSON
__________________ZOKORA__________________
OLCAN____________ALAN____________YASIN
________________EMRE____JANKO____________
Şenol hoca çok büyük oranla bu kadroyla çıkacak belki alanzinho yerine soneri oynatabilir
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 17:46
3-0 alırız :)
bu kadar umutlu olma plaka yaparlar yollar bizi antalya :D
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 17:47
Hüseyin sen Darkevil'sin değil mi?
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:48
Şu arada alınacak üst üste uç galibiyet bizi yeniden uçurur arkadaslar bunu da başarabilecek gücümüz ve rakiplerimiz var :)
katre-i.matem
05.11.2012, 17:49
Güzel futbol ve deplasman galibiyetini o kadar özledik ki.. İnşallah bu akşam her ikisini de yaşarız..
Titanin golu var jankonun golu var 1-1 Biter
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 17:49
Hüseyin sen Darkevil'sin değil mi?
yeap :D
İlker Yazıcıoğlu
05.11.2012, 17:50
yeap :D
Şu avatarı da değiştir:)
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:52
ORDU macini da pazartesi oynayacagiz.Pazartesi oynamak guzel oluyor en azindan rakiplerimiz yenilince hesap yapiyor galibiyet dusunup mutlu oluyorum
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 17:53
Şu avatarı da değiştir:)
:D değiştiricemde üşeniyorum D::D
Janko'nun en kötü 2 golü var :)
Avatar meselesi içinde birşeyler söyleyebilirim istersen Devilciğim :)
____________________ONUR___________________
ZEKI____BAMBA_____GIRAY____EMERSON
__________________ZOKORA__________________
OLCAN____________ALAN____________YASIN
________________EMRE____JANKO____________
Şenol hoca çok büyük oranla bu kadroyla çıkacak belki alanzinho yerine soneri oynatabilir
Hoca şu kadroyla çıksın maça, seri yakalarız...
Hüseyin Başoğlu
05.11.2012, 17:55
Janko'nun en kötü 2 golü var . . .
olurmu canım deniz barış var orda yılların tecrübesi....:)
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:55
ULKERin sponsorluguyla bundan boyle resmi sitemizde canli mac anlatimi yapilacakmis...
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:57
Muratt insallah ikiside olur :D
Kemal Öztel
05.11.2012, 17:59
Devre arasinda vittek,cech,henriqueyi 4 milyona yakin bir paraya elden cikarabilirsek muazzam olur
Numan Yerlikaya
05.11.2012, 17:59
2 haftadır izleyemedim maçları artık yeter.
Nedense Emre'nin 11'de başlayacağına hala inanmıyorum
Devre arasinda vittek,cech,henriqueyi 4 milyona yakin bir paraya elden cikarabilirsek muazzam olur
Devre arasında Vittek ve Cech'i bedelsiz yollayalım ve geri kalan ücretlerini ödemeyelim,
Elhamdülillah der, mutluluklar dilerim şahsen . . .
Bud Spencer
05.11.2012, 18:01
emreyi abartmayin derim size
sonra hayal kirikligi büyük oluyor ve cocuga sitem ve hakaret ediliyor
süper ligte henüz ilk sezonu...
Kemal Öztel
05.11.2012, 18:02
Antalya artik mardab stadini kullanmiyo akdeniz universiresine gecti belki o ugurlu gelir
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.