PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 0-1 Bursaspor | İlker Meral Böyle İstedi

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

Hatice Aslan
28.10.2012, 21:09
Verilse ne olacak gol yine yenememiş olurduk sonucta berabere biterdi senin neyin kafasında yaşıyorsun birtane şutumuz varmı onu sorgula önce :) Anlamıyorum böyle taraftarları berbat futbola rağmen halen golümüz verilmedi diyenleri verilse ne olacak yenecekmiydin ?

Ne diyorsun sen arkadaşım? Golü hebamı edecektik? 1 puan gereksiz alsak ne almasak ne mi diyecektik? Sezonun sonunda o 1 puanın bile ne kadar değerli olduğunun farkında mısın sen? Bi gidin işinize siz iddia toto falan oynayın kupon yatınca takıma ve hocaya sövün Trabzonspor taraftarının çoğunluğunun potansiyeli budur!

yorumsuz6117
Şu Bamba'ya her maçtan sonra helal olsun demekten kendimi alamıyorum.

Chovy
İlla yumurta kapıya dayanınca mı böyle oynucaksınız şu 10 dk'da oyunun 10da 1ini maç boyunca gösterseydiniz şimdi hakkınızda aslanlar kaplanlar yazıyo olucaktık.
Hakem'in yakın akrabalarına bende sövdüm ama bu oyunla biz bunu hak ettik. Bu kadar ruhsuz oynayamaz bi takım bütün topçular maç bitsede gitsek havalarındalar.
Bu maç ve antep maçının son 10 dkları bize şunu gösteriyo ki bu takıma biraz hırsı biraz gaz lazım

toksoy61
o kadar haksızlığa rağmen hala daha millet maç izlemeye gitmiş. şaşırıyorum gerçekten. hala insanımız bazı şeyleri anlamıyor. kardeşim bu ligte her zaman 2 takım şampiyon olacak. biri GS diğeri FB. bunlar olmazsa BJK. diğeri çöpe. azcık aklınız varsa bırakın bu şike ligini. siz ilgi gösterdikçe adamlar para kazanıyor

Fatih
Halil'den 10 numara olursa Bamba'dan forvet hayli hayli olur denemek lazım.

Kralın dönüşü iki kule ''Janko-Bamba''

Uğur Ö.
Zokora kizaga cekilsin artik, golun de bas mimari kendisi...

Golde pekte suçu yoktu.Evet hata yaptı ancak , defans bir batallayı kontrol edemeyecekse işimiz var

zarge
ligtv'yi dayanamadım açtırdım.
1 aydır açıktı biraz önce iptal ettim..
taahhüt farkı aldılar.
dayanamıyorum bu futbola...

Trabzonspor 61
28.10.2012, 21:10
Golümüz verilmiyor millet saha içi konuşuyor! O golü Febe'ye iptal edebilirler mi?

isyan6161
ya tartıstığımız seye bak 1 puan..sen puanı haketcek oyunmu oynadında 1 puanı tartısıyorsun ben kendı adımı bugun senol gunes takımın basından ayrılana kadar bır daha mac yorumu yapmama kararı aldım zıra ortada yorum yapmaya değer ne futbol var ne taktık anlayıs nede oyunu okuma..bu yuzden dığer baslıklara yoğunlasıyorum..kısıtlı ımkanlarla ertuğrul sağlam,fuat capa,rıza calımbay, gıbı adamlar futbol oynatıyorlar takımlarına arada yenılgıler olsada hıcbırı bızım kadar rezıl futbol oynamıyor pekı ya bız 120mılyon borc gelen gıden yabancının haddı hesabı yok takıma ortada ne futbol var nede geleceğe donuk en ufak bır ısık sınyal ben bu fılmı gecen senede gordum karnım tok artık kım ne derse desın senol gunesden oynattığı cağdısı korkak futboldan ve klasık maç sonu acıklamarından bıktım usandım artık..kalın sağlıcakla..

sbay
hocanın heycansız görüntüsü aynen takıma yansımış....Oyuna, skora rakibe isyan eden bir tane bile adam yok takımda...

thetruth61
Nevzat Şakar ve sadrİ Şener gİdİn burak yilmaz bİle ariyoruz su takimda rezalet futbol ayiptir utanin ya

Çağatay_
Arkadaşlar şunu görmek istemiyorum, bu gitsin, bu olmaz diyenler dolu. Çözüm önerileri yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Burada bir beyin fırtınası yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Tabiki durum değerlendirmeleri yapılır ama biraz da çözüm önerileri sunalım.

Bera B.
Sunu da diyim benim artik psikolojim bozuldu. Senol hocaya hic suc bulamiyorum. Adam da gitsin baska bi ulkeye bu ulkede adamin anasini belliyorlar. Elimden gelse futbolu falan birakacagim olmaz bu boyle gercekten olmaz. Allah hepinizin belasini versin it herifler.

arifberkay
28.10.2012, 21:11
Olcan yasin zokora oynuyormuş gibi yaıpyorlar formalar garanti de nasıl olsa

B61
Bamba hem stoper hemde forvet... Helal olsun vallahi adam herkesten fazla çalışıyor.. Şu takımda övgüyü en çok Bamba hak ediyor.

Kader KORELİ
ülkesi, düzeni, adaletsizliği bir yanda... kötü futbolu, atmışlı yılların futbolu, ruhsuzluk bir yanda.. saygısız, seviyesiz, değerlerine hakaret eden insanlar topluluğu bir yanda... ben artık yokum.. güzel ülkenizde güzel yalanlarla kalın.. iyi geceler

h@msi61
Janko'nun gol atmasini istiyorsak sagdan-soldan bol bol orta gelmeli...!

Bir seyin ustunde israr lazim, her hafta degistirdikce daha da kotuye gidiyor. Janko'dan baska care de yok. Takim da zamanla oynamaya alisir herhalde...

Hamza Milet
Burak Yilmaz Allah senin belani versin eger burayi okuyorsan, o fatih köpeginide Allah süründüre, hele o sapsal aysal denen serefsizede sampiyonlar liginde galibiyet göstermiye, abdurrahimede bol gollü fener maglubiyeti göster, kadiköyde 10 tane yiye, REZIL KEPAZE OLA

Sefa Murat Dokuz
28.10.2012, 21:12
Takımdan kovulması gereken çok adam var.

Giallorossi
KADRO YETERSİZ ŞENOL HOCA AĞZIYLA KUŞ TUTSA birşey olmaz.

Zokora falan boş boş futbol bilmeyenlerin övdüğü bir orta saha bu sezon hiçbir şey yapmadı. 9 maçta sadece Bjk maçının ilk yarısında oynadı.

Soner Kız gibi futbolcu. Dokunmadan bırakacak kendini. Mücadele sıfır. Ben hayatımda böyle yumuşak oyuncu görmedim.

Zokora konusuna katiliyorum sadece ismi var ama takima katkisi sifirlarda. Soner-Sapara-Colman üclüsü görevlendirmeli.

Aker
Bu futbol sıktı, izlenecek bir tarafı yok. Trabzonspor olduğu için izliyoruz fakat dayanılmaz artık. Ya çözüm bulurlar ya da defolup giderler, ki zaten yeterince cepleri şişirdiler vakti geldi ayrılmanın.

Armağan Dere
Arkadaşlar şunu görmek istemiyorum, bu gitsin, bu olmaz diyenler dolu. Çözüm önerileri yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Burada bir beyin fırtınası yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Tabiki durum değerlendirmeleri yapılır ama biraz da çözüm önerileri sunalım.

Çağatay,
hoca kenarda karalamaktan başka ne yapıyor.
var mı devre arası için futbolcu kafasında
kaç scout ekibi var futbolcu izlemesi için
allahını seversen bu adam kadar kredisi olan adam var mı Trabzonda

B61
Hocayada suç bulamıyorum, giren çıkandan berbat.

Gurpas
Soner ve Emre her maç 90 dakika sonuç ne olursa olsun oynamalı Olcan denen artizi bir daha görmek istemiyorum o forma ile.. Takım bundan sonra daha iyi olacak.

h@msi61
28.10.2012, 21:13
Golde pekte suçu yoktu.Evet hata yaptı ancak , defans bir batallayı kontrol edemeyecekse işimiz var

Zokora defansi eksik birakti kaptirdigi topla ama tabi ki Emerson'un orda o vurusu yaptirmamasi gerekirdi. Onur da topu goremedi mi anlamadim, pozisyonunu iyi alamadi.

Giallorossi
Janko'nun gol atmasini istiyorsak sagdan-soldan bol bol orta gelmeli...!

Her hafta kagit üzerinde en iyi kanat oyuncularimiz oynuyor ama adam gibi orta acamiyorlar.

winner
Şenol Hoca 4-2-3-1 inadından vazgeçmedikçe özellikle iç sahada böyle çok maç izleriz.

Bu kadro bunu oynamaz iki sene önceki kadro yok artık...

Halil'i Soner'in yerine forvet arkası oynat sonra da çift santrafor oynattım diyerek taraftarın gözünü boyamaya çalış...

ferdeco128
Golümüz verilmiyor millet saha içi konuşuyor! O golü Febe'ye iptal edebilirler mi? Edemezlerdi. Şike çetesinin hakemi şikeciler lehine çalışır sadece.

toksoy61
Golümüz verilmiyor millet saha içi konuşuyor! O golü Febe'ye iptal edebilirler mi?

yahu adamlar şikenin kralını yaptılar, başbakan-bakan-medya-tff bir araya geldi adamları kurtardı sen nerden bahsediyorsun? bu ligte şampiyon bellidir her zaman ya GS ya FB. düzen bu. ister şike ister rüşvet. kabul etmiyorsan oynama. senin bu ligte şampiyon olma gibi lüksün yok. artık anlayın bunu

Hamza Milet
Takımdan kovulması gereken çok adam var.

basta halil denen ruhsuz, Allahim yaa görende hiç top oynamadi zannetcek, hocaninda israrrla onu oynatmasini anlamiyorum
bide kaptanlik veriyorlar kansiza, gitsin malatyada erik toplasin yesin tipsiz

cellchook
28.10.2012, 21:14
herşey ile mücadele edebiliriz ama bu lig tv'nin iç karartıcı spikerleri ile asla.

maça falan bıraktım sürekli söylendim.

ya da gerçekler çok acı.

Uğur Ö.
Zokora defansi eksik birakti kaptirdigi topla ama tabi ki Emerson'un orda o vurusu yaptirmamasi gerekirdi. Onur da topu goremedi mi anlamadim, pozisyonunu iyi alamadi.

Top resmen öbür direğin dibindeki ağlara gitti.Onurun suçu yok.Suç Emersonda.Önünü iyi kapayamadı.Ancak takım olarak alan savunması yapıyoruz yani sadece alan kapatıyoruz.Adam ısırmak deyimini gerçekleştirebilsek öyle pozisyonlar vermeyiz

Hüseyin Başoğlu
Şenol Hoca 4-2-3-1 inadından vazgeçmedikçe özellikle iç sahada böyle çok maç izleriz.

Bu kadro bunu oynamaz iki sene önceki kadro yok artık...

Halil'i Soner'in yerine forvet arkası oynat sonra da çift santrafor oynattım diyerek taraftarın gözünü boyamaya çalış...

4-4-2 oynadık bu mac :)

AKSOY_61
koskoca 2 senede kac tane macta iyi oynadiki bu takim bu macta iyi oynasin.

senol gunesle harbiden olmayacak galiba.

zafer6161
28.10.2012, 21:15
dk 82,,
bursa oyuncu değiştriyor
hoca yardımcısıyla onu deftere not düşüyor........
ilginç

r9emre
Onur, Bamba, Emerson, Zokora, Sapara, Yasin, Janko, Olcan, Volkan, Colman, Soner, Giray hatta Serkan hatta Cech hatta Celustka hatta Emre hatta Alanzinho hatta Adrian hatta Henrique bunların hepsi şu an herhangi bir takımda olsa bu ligde gerekli istek, hırs ve takım ruhu aşılandıkça üst düzey futbol oynayabilecek yetenekte futbolcular. Kusura bakmayın da kadroya laf atmayın. Yani bu kadronun vereceği futbol en kötü bu futbol olur. Kadro kalitesine göre en kötü futbolu oynuyor takım.

Çağatay_
Çağatay,
hoca kenarda karalamaktan başka ne yapıyor.
var mı devre arası için futbolcu kafasında
kaç scout ekibi var futbolcu izlemesi için
allahını seversen bu adam kadar kredisi olan adam var mı Trabzonda

Armağan bir şeyler düzelecek ama geçen seneden bu yana daha iyi bir aşamada olmamız gerekirdi. Bakalım neler olacak şuan beklemedeyim.

Bazı konularda benim de kafam karışık.

zarge
janko hakkında yorumu olan?

Fatih
28.10.2012, 21:16
Bu takımın 10 numarası Soner'dir nokta!

DKaraduman

Kendine güvenmiyor gibi geldi bana, sürekli indirmek yerine kontrol edip vurabilir de.

winner
4-4-2 oynadık bu maç?

Halil'i kaleye 15-20 metreden daha yakın gören oldu mu?

İzlemiyorsunuz yada maçı değerlendiremiyorsunuz bari yorum yapmayın...

Hüseyin Başoğlu
28.10.2012, 21:17

stoperler cok iyi durdurdu onu gelen her ortayı kestiler son dakikalarda gelen sürekli ortalarda ağırlıgını koydu ama yeterli olmadı ...

FC-ST-PAULI-61
Hocayada suç bulamıyorum, giren çıkandan berbat.
Antremanda napiyorlar? Cidden napiyorlar berbat Futbolu gectim
ne oynadigimiz belli degil.

zarge
Kendine güvenmiyor gibi geldi bana, sürekli indirmek yerine kontrol edip vurabilir de.

janko nun kumaşını çok merak etmiştim.
şenol hoca Allah aşkına oynatda görelim demiştim.
bu maçta onuda anladım
%100 pamuk kumaş

tek maça bakıp yorummu yapıyorsun demeyin
genelde yanılmam

Ogün YAZICI
son dakikada verilmeyen gol şenolu ve futbolcuları kurtardı !

Armağan Dere
dk 82,,
bursa oyuncu değiştriyor
hoca yardımcısıyla onu deftere not düşüyor........
ilginç

hakkaten mi:)

h@msi61
28.10.2012, 21:18
Ortasahada Colman-Soner ikilisinin oynadigi bir Trabzonspor istiyorum. Zokorali oyunla bu takim ilerlemez 1 adim.

bahadır2561
Şimdi Halil-Janko çift forvet mi oynadı ?

Giallorossi
yani bu şenol güneşe üzülüyorum adam her sene yeniden takım kuruyor şenol hoca yapıyor adamlar istanbul sevdasına gidiyor bu ogün -abdullahtan bu yana böyle

-bir galatasarayli

Son iki senede istanbul sevdasindan degil yönetim zaafindan istanbula göc ettiler.

yavuzbaha
ilk alındığında da söyledim...Olcan bu ligin en savruk top oynayan oyuncularından biri...Sapara önceki maçlarda çok iyiydi ama bugün acaip kötüydü,ilk çıkması gereken oyuncuydu,maalesef hocamız yetersiz

talibim
hoca'nın kabahati yokmuş!..oyuna giren-çıkan berbatmış!..

o oyuna giren çıkanı maçlara takımın teknik direktörü hazırlayacak heralde!..

hem idari hem de teknik olarak trabzonspor berbat yönetiliyor!!!

Fatih
28.10.2012, 21:19
Halil Janko'nun arkasında oynadı oynayamadı desek daha doğru olur.

thetruth61
Adraİn colman volkan Şen hatda yattara jaja selÇuk burak bu adamlari harcadik kimse yok sakatmiŞ hikayesi okumasin bana ya rezİl olduk bu kadar sadrİ kupa İster Şİmdİ

Armağan Dere
hoca'nın kabahati yokmuş!..oyuna giren-çıkan berbatmış!..

o oyuna giren çıkanı maçlara takımın teknik direktörü hazırlayacak heralde!..

hem idari hem de teknik olarak trabzonspor berbat yönetiliyor!!!

olmayan gol hocayı ve futbolcuları kurtardı.

cellchook
En büyük sorunumuz vasatın biraz üstü olan saparaya liderlik,olcan'a da yıldız etiketi veriyor oluşumuz.

colman colman diye bağırıyor takım.

winner
Janko numarası yazılmadığı halde değişiklik için kenara kadar geldi...

Takım genel anlamda özgüvenli,motive ve konsantre değil.

sbay
28.10.2012, 21:20
jankoyu gördükçe aklıma lange-ersen martin geliyor...offf of.

Punisher-61
Şimdi Halil-Janko çift forvet mi oynadı ?

Hayir abi bana göre yine tek forvet oynadik..halil orta alanda görev yapti

Giallorossi
Bu takımın 10 numarası Soner'dir nokta!

Soner bu takimda kesilecek en son orta saha oyuncusudur. Zokora kesilir, Colman kesilir, Sapara kesilir, ama Soner her mac oynamali. Bu cocukta hepsinden daha fazla yetenek var, en önemlisi gelecek var.

tarsus
Jankoyu oynatiyorsan kanatlardan orta yapacaksin orta sahadan doldur bosalt degil!gelen sisirme toplari saga sola indirmekten jankonun cani cikti

Mert Pasa
MAY ın şenol parayı sever dediği çok ama çok doğruymuş...

Simdi Senol Gunesi sahadaki futbol nedeniyle savunmak istemem,cunku ortada net bir basarisiz takim var,ama Fatihin 3de birini Angutun yarisini alan bir insan,bu parayi kazanmak icin Trabzonspora ihtiyacimi var,ayiptir su yapdiginiz

r9emre
Zokora - Bamba stoper olarak denenmeli, orta saha Colman - Soner hatta Sapara ile 3'lü yapılabilir. İleri 3'lü Janko - Emre - Volkan olmalı bence ama Yasin'i çok koşuyor, hangi hoca olsa kesmez Türkiye'de.

zafer6161
janko nun ynında tamamlayıcı adam yok,,hesi kambur üstü topçular,,koy jankonun yanına nobre gibi yırtıcı santrafor.gör o zaman jankonun kumaşını,,,yoksa janko bu takımda iş yapamaz

bahadır2561
28.10.2012, 21:21
Hayir abi bana göre yine tek forvet oynadik..halil orta alanda görev yapti

Bende onu diyorum güya çift forvet oynamışız adam orta sahayla bütünleşmekten Janko'nun yanına gelemedi

FC-ST-PAULI-61
28.10.2012, 21:21
Janko numarası yazılmadığı halde değişiklik için kenara kadar geldi...

Takım genel anlamda özgüvenli,motive ve konsantre değil.
Milli Takimda 21 numara öyüzden kafasi karismis olabilir.

arifberkay
28.10.2012, 21:22
Simdi Senol Gunesi sahadaki futbol nedeniyle savunmak istemem,cunku ortada net bir basarisiz takim var,ama Fatihin 3de birini Angutun yarisini alan bir insan,bu parayi kazanmak icin Trabzonspora ihtiyacimi var,ayiptir su yapdiginiz

Benim yaptığım ayıp dimi yuh olsun size be...

SADECETRABZON61
Biri trabzonla ilgili sitelerden birini hackerlamş

http://www.trabzontaraftar.com/

zarge
bir takım 2 senedir birşey oturtamazmı kardeşim
bjk bile şu maddi sıkıntıda en azından altyapı yolunda ilerliyor...
biz o kadar şamp.liginden para aldık vs. ama nerde adrian, henri, colman sorun ne?

colman sakatmış..
şenol hoca'da olayı çarpıtmayın, şark kurnazlığı yapmayın diyor, colman gerçekten sakat diyor

sen onun benim külahıma anlat

Giallorossi

"MAYin sözünü kaale alacak kadar Trabzonsporluyum". Bu cümle cok garip durdu.

Gundo
Bu aksam gorduk ki problem forvetlerde degil. Kagit ustunde muthis kaliteli kanatlarimiz ve orta sahamiz hic birsey uretemiyor. 1, 2 veya 3 forvet hic fark etmez. Sen topu adam gibi getiremezsen, bir organizasyon bile yapamazsan forvetler ne yapsin? Dogaclama oynuyoruz resmen, forvetlerde gol atamiyor iki forvet ile oynayalim diyoruz.

Kale ve defansta benim gozumde bir sorun yok, zaten istatistikler beni dogruluyor.

Orta sahada Colman'siz cok zorlaniyoruz bu kesin. Birde Zokora artik her mac oynamamali. Gol atamiyorsak orta sahayi biraz daha ileri cikartmakta fayda var. Colmanin yaninda Sapara, Adrian veya Soner oynamali. Kanatlarda ilk secim kesin kesin kesin Volkan olmali. En azindan adam eksiltiyor ve tehlike yaratiyor. Olcan veya Yasin diger kanata baksin.

Halil iyi guzel mucadele falan ediyorda biz Trabzonsporuz. Bize kaliteli topcular lazim. Topla oynamasini bilen veya bir ozelligi olan topcular lazim. Halil ancak iyi bir yedek olur bizde.

Janko'da artik israr edilmeli. Birak oynasin adam, takim ona, oda takima alissin ki bir straeji oturtalim.

Mert Pasa
28.10.2012, 21:23
Adraİn colman volkan Şen hatda yattara jaja selÇuk burak bu adamlari harcadik kimse yok sakatmiŞ hikayesi okumasin bana ya rezİl olduk bu kadar sadrİ kupa İster Şİmdİ

Trabzonspor taraftari Sadri artik kupa ister yazabiliyor buraya,yok artik ya yonetim uyumasin ya da biz buralara artik gelmeyelim

Hamza Milet
hahaha sonerr henrique diyen arkadaslarr bunlar Trabzonsporun agirligini tasiyacak futbolcular degil
Trabzonsporun son 10 senede orta saha oyuncusu olarak en iyi oyuncularimiz Selçuk.I Szymkomwiak Yattara Engin Baytar ve Zokoradir, gerisi hepp bossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssss, 1 maç var, 1 maç yok, 2 maç var 10656 maç yok, ha Yattara çokmu istikrarliydi? hayir ama adam en azindan çabaliyordu, Sonerrr üflesen devrilecek adam, olcan desen kendini yere atmaktan baska birsey yaptigi yok, volkan sen bol bol oyuncularin arasina daliyor, bunu bu maçta böyle kötü oynadik diye demiyorum, bakin bi geriye ve simdiye anlarsiniz, 77den sonra maçi izlemedim bile, biraktim.. golün olmiyacagi belki tuhaf gelebilir size ama halil denen ruhsuza kaptanlik verilmesen belliydi, onun gibi bir kaptan olurmu? saha içi oyunculari motive edecek, hadi oglum hadii bastirin dayanin dicekk ama nerdeee? benim anlamadigim Trabzonsporda hangi kriterlere göre kaptanlik veriyor? bunu biri bana açiklasin ya? en eski veya en tercübeli oyuncumu? kim biri anlatsin bana!!!

arifberkay
Şenol hoca gidecek avrupadan başarıya aç adı duyulmamış genç ve dinamik bir hoca gelecek açık ve net...

Enes Ünal Kaya
Janko Emre İkilisi 15 Dkda Geri Kalan 75 Dakikadan Daha Etkili Oldular

serdaracıl
28.10.2012, 21:24
Moralim çok bozuk :(

Armağan Dere

sözleşmesinde 4 milyon euro tazminat maddesi olduğunu söylediler
yani kovulursa Şenol 4 lirayı indiriyor.
eğer istifa ederse yine Trabzonspor'u düşündüğü için istifa ediyor.
arkada hep enkaz kalıyor

zafer6161
yenemeyeceğimiz kesin de yenilmessek bari

abi takımın bu sene oynadığı bütün maçlar alt bitti

gol de yemiyoruz atmada atamıyoruz,,,
bursa kazayla 1-0 öne geçerse bu maçı çevirmemiz imkansız gibi bişey,,,
hadi ilerleyen dkaikalarda bizde 1 gol attık vesselam,ama 2. yi atmaya gücümüz yetmez,bu takım sadece elazığa 2 gol atabilmiş...gerisini siz düşünün işte..maçta umudum pek yok,,

maç öncesi yazmıştım....bu gidişle iddaa bizim maçların alt oraını 1.05 düşürecek...

Mert Pasa
28.10.2012, 21:25

Takim kotu oynamis herkes basarisiz siz MAli dogru soylemis adam paragoz diyorsunuz,neyin yuhu bu?

arifberkay
Bursa nın kaç yabancısı sahada bizim kaç yabancımız klubede tarsnferleri yapanlara selam olsun

Royal Heart
Bir ütopya olarak kalmış olsa da en doğru senaryo Trabzonspor'un ligden çekilmesi olacaktı kanısındayım halâ, bir maça bakayım diyorsun elinde avucunda şampiyonluk namına yetersiz bir kadro görüyorsun, Hocan takımı belli bir çizgiye çekemediğini görüyorsun ve en önemlisi (aslında şike sürecindeki siyasilerin tutumu dikkate alındığında en de bekleneni demeli sanırım) kıyımın durmadan devam ettiğine şahit oluyorsun. Trabzonspor taraftarı sindiriliyor ve buna da tepkisi pek olmuyor. En azından benim gördüğüm bu.

Tyler Durden
takim 85 dakika gol atmak icin tek bir sey yapmadi ama halen daha hoca savunuluyor.
kafaniz mi guzel anlamiyorum..ne oynadik abi biri bana anlatsin yahu?baris ozbek ve volkani kadroya
almamis hoca daha ne yapsinmis..bizim sorunumuz son on dakika oyuna giren volkan'di zaten..
adam zaten ilk 11 degildiki..haftalardir yerlerde surunen halil-olcan kadroda..volkanda istek yok diye
adami kadro disi birakiyorsun..ama sahada oynayanlara bakiyorsun?85 dakika boyunca bamba ve kaleci onur disinda
istekli tek adam gormedim.
sen ileriye 1.90lik jankoyu koymussun ama son on dakika havadan oynamak aklina geliyor..ustelik
onuda kanatlardan degil cepheden yapiyorsun..
ilk ciddi pozisyonuna dakika 80lerde giriyorsun..adam saha kenarinda surekli yazip ciziyor..
bir bucuk senedir 70e yakin mac oynadik..iyi oynadigimiz mac sayisi 3 bilemedin 5..
hal boyleyken ilker meral o gol verseydi ne olacakti?uzerlerindeki bordo mavi forma olmasa takimin izlenecek
bir hali yok yemin ediyorum.oynamaya calistigimiz oyunun adi futbol degil..yanilmayin..
super ligde oynayan her takimin iyi kotu yapmaya calistigi bir plani programi vardir..biz ne yapiyoruz
anlayabilen var mi?
senol gunesin vekaletsiz avukatligini yapanlara soruyorum..85 dakika boyunca bu takim
ne oynamaya calisti ve bunu beceremedi?buna cevap veremeyenler hocayi savunmasin..
hoca fanatigi degil takim fanatigi olun..

polatmu
n'doye tarzı forvete ihtiyaç var; janko gs de olsa cluj u tek başına yenerdi biz uzun zamandır öyle bir futbol oynamıyoruz...

Oğuzhan
28.10.2012, 21:26
Ulan net golümüz verilmemiş be ayıptır ulan ayıp

Tamam iyi oynamıyoruz ama bir puan da bir puandır sonuçta Bursaspor iyi bir takım. Lanet olsun size hakem kere be.

hyasin61
trabzondaydım cumartesı dondum ,babam pazar gunu kalıp macı ızledıkten sonrada donebılırız demıstı bende bılsem kazanacagız kalırdım dedım ıyıkıde kalmamısım bu sahadakı eserı gorunce

arifberkay
Takim kotu oynamis herkes basarisiz siz MAli dogru soylemis adam paragoz diyorsunuz,neyin yuhu bu?

Savunmayacaksın başarısız olan faturayı ödeyecek o kadar...

cellchook
28.10.2012, 21:27
yahu bu arada janko var diye sürekli orta yapacaksın deliliği de başladı ki bu anlayış 1990'larda kalmıştı,hortlattık.

Mert Pasa
arkada hep enkaz kalıyor

Yapma Armagan neyin 4 milyonu vahiyle mi indi bu haber,yakisiyormu tahminle duyumla bunlari yazmak

Hamza Milet
Biri bana Cech/Ferhat/Piotr Brozek hatta Celustkanin Emersondan ne eksigi oldugunu izah etsin?

Inandirici yorum yapana süprizim var :D

Cafer Bulur
Su anda ligin en kötü takimlarindan biriyiz,bugünde bunu gördük.

Rezil futbol oynuyoruz,bunun sorumlusu senol günestir.

Maalesef hoca gitmelidir,bu takim sahaya hocasiz ciksa bu kadar kötü oynayamaz.

Giallorossi
28.10.2012, 21:28
Yapma Armagan neyin 4 milyonu vahiyle mi indi bu haber,yakisiyormu tahminle duyumla bunlari yazmak

Bosver abi. Kendi takiminin hocasina iftira eden taraftardan ne beklersin?

Hamza Milet
arkada hep enkaz kalıyor

Sana anca yok artik diyorum

Mourinhonun fesih bedeli bile bukadar degildir :D:D

Sefa Murat Dokuz
Onur 8 Kaç kurtar kendini bu takımdan. Şenol Hoca Avrupa'da bir klübü yönetse keşke Onur'u da alsa eziklere giderse çok koyar.
Zeki 6 Büyük bir hata yaptı ama Serkan oynayacağına sen oyna gelecek için en azından.
Bamba 8 Yüreğine sağlık. HELAL OLSUN !
M.Yumlu 2I.Q testi yapılmayı hakediyor çok ciddiyim. Ben hayatımda böyle bir oyuncu görmedim seken topa defansta kendini sanıp uzaklaştırdı gollük pozisyondu resmen !
Emerson 6Kötü gözüktü biliyorum ama sol tarafta o kadar yanlız dı ki çaresiz kötü gözüktü.
Zokora 1 Golü yedirdi, ilk yarıda hiç koşmadı. Golü yedik biraz koşmaya başladı gizleniyor oyunda herşeyi saparaya bırakmış zaten kafada futbolu da bırakmış. Defolsun gitsin devre arası. Hiçbir katkısı yok.
Sapara 4 Bugün olmadı.
Yasin 3Son şutu daha doğrusu golü hariç 90 dk sahada yokları oynadı.
Olcan 2Derdi ne bunun ne istiyor ? İstanbula gitmek istiyorsan kendini göstereceksin Olcan !
Halil 1 Sağ kanatta oynadığı dönemler daha iyiydi en azından top saklıyordu , mücadele ediyordu. Forvette 0 . Oynamamalı.
Janko 3 Ömer Erdoğan gibi 40 yaşında adamı bile ezemiyor o fiziği ile kimseyi itemiyor. Nasıl kule santrafor bu anlamadım. Koşma koşamıyor hiçbir varlık gösteremedi. Oynamasın neden alındı anlamadım zaten böyle bir adama ihtiyaç yok ki.
Alanzinho 5 Bi arkadaşa bakıp çıktı.
Soner 2 Kız gibi oyuncu. 3-5 fazla verip Alperi alın dedik. İkili mücadele 0, böyle bir adam görmedim ben top kafasına geliyor biri dokunsa eğiliyor bir de faul bekliyor hakem olsam he pozisyon sarı kart veririm sonere. Adam ol adam ERKEK oyunu bu !
Emre 7 Her maç 11 çıkmalı. Mevcut forvetlerin en iyisi.

ŞENOL HOCAM YETER ARTIK AĞIRLIĞINI KOY BU TAKIMA ! DEF ET ŞU ŞEREFSİZLERİ. Eşşeğe altın semer vursanda eşşek işte gençlere şans ver.

Punisher-61
28.10.2012, 21:29
Senol günes futbolcularla oturup konusmasi lazim...

Ben senol günesi teknik direktörü olarak hic sevmem ve hic begenmem bu hep böyleydi ama taktik sistem ne kadar kötü olirsa olsun futbolcu hirsli olmasi lazim.. Bu bizde malesef yok..
Kendini kazanmak icin yipratan yok herkes normal bir performansla 90 dakikayi tamamlamaya calisiyor

redjack
MAY ın şenol parayı sever dediği çok ama çok doğruymuş...

hadi hocanın parayı sevdiğinin bir kanıtını göster bana sen .
Ne basit insanlarsınız ya. Sahadaki şeye kızıp adamın kişiliğine saldıran basit insansın sen .
Kafası güzel bilmem kimin köpeği bi adam çıkmış yok parayı sever demiş sende haklı diyorsun.
Sen kimin adamısın acaba ?
Başarıyı mı bu kadar seviyorsun insanların kişiliklerini tanımadan etmeden yargılayacak kadar.
Git birsürü kişiliğini eleştirmene gerek kalmayacak adamın başta olduğu takım var .

FC-ST-PAULI-61
Berbat Futbol,bilerek verilmeyen net Golümüz ve yarin sabah Ise gitmek.
Bu bir kabus olmali.

zahido
28.10.2012, 21:30
-----------------Onur----------------

zeki--------bamba-------giray-----emerson

---------------serkan------------------

adrian----------soner-------------alan

-------------emre güral--------------

-------------janko-----------------

Zokorayla olmuyor malesef..

Hoca kadroyla oynayıp duruyor, bide bu 11i denesin..

Nasılsa deneme tahtasına döndü takım..

Fatih
Onur 8 Kaç kurtar kendini bu takımdan. Şenol Hoca Avrupa'da bir klübü yönetse keşke Onur'u da alsa eziklere giderse çok koyar.
Zeki 6 Büyük bir hata yaptı ama Serkan oynayacağına sen oyna gelecek için en azından.
Bamba 8 Yüreğine sağlık. HELAL OLSUN !
M.Yumlu 2I.Q testi yapılmayı hakediyor çok ciddiyim. Ben hayatımda böyle bir oyuncu görmedim seken topa defansta kendini sanıp uzaklaştırdı gollük pozisyondu resmen !
Emerson 6Kötü gözüktü biliyorum ama sol tarafta o kadar yanlız dı ki çaresiz kötü gözüktü.
Zokora 1 Golü yedirdi, ilk yarıda hiç koşmadı. Golü yedik biraz koşmaya başladı gizleniyor oyunda herşeyi saparaya bırakmış zaten kafada futbolu da bırakmış. Defolsun gitsin devre arası. Hiçbir katkısı yok.
Sapara 4 Bugün olmadı.
Yasin 3Son şutu daha doğrusu golü hariç 90 dk sahada yokları oynadı.
Olcan 2Derdi ne bunun ne istiyor ? İstanbula gitmek istiyorsan kendini göstereceksin Olcan !
Halil 1 Sağ kanatta oynadığı dönemler daha iyiydi en azından top saklıyordu , mücadele ediyordu. Forvette 0 . Oynamamalı.
Janko 3 Ömer Erdoğan gibi 40 yaşında adamı bile ezemiyor o fiziği ile kimseyi itemiyor. Nasıl kule santrafor bu anlamadım. Koşma koşamıyor hiçbir varlık gösteremedi. Oynamasın neden alındı anlamadım zaten böyle bir adama ihtiyaç yok ki.
Alanzinho 5 Bi arkadaşa bakıp çıktı.
Soner 2 Kız gibi oyuncu. 3-5 fazla verip Alperi alın dedik. İkili mücadele 0, böyle bir adam görmedim ben top kafasına geliyor biri dokunsa eğiliyor bir de faul bekliyor hakem olsam he pozisyon sarı kart veririm sonere. Adam ol adam ERKEK oyunu bu !
Emre 7 Her maç 11 çıkmalı. Mevcut forvetlerin en iyisi.

ŞENOL HOCAM YETER ARTIK AĞIRLIĞINI KOY BU TAKIMA ! DEF ET ŞU ŞEREFSİZLERİ. Eşşeğe altın semer vursanda eşşek işte gençlere şans ver.

Janko=3 ??

Bütün pozisyonlarda o var yahu :)

Gundo
Biri bana Cech/Ferhat/Piotr Brozek hatta Celustkanin Emersondan ne eksigi oldugunu izah etsin?

Inandirici yorum yapana süprizim var :D

Emerson zenci.

Veysel
Hoca konuşuyor

gokhan_61_
Janko Emre İkilisi 15 Dkda Geri Kalan 75 Dakikadan Daha Etkili Oldular

Altintop varken zor görürüz ikisini ilk 11 de....

Mert Pasa
Savunmayacaksın başarısız olan faturayı ödeyecek o kadar...

Neyi savunup neyi savunmayacagimi ben bilirim,anlamadim basarisizlik oldumu hangi hakla paragoz denebilirki

Hamza Milet
28.10.2012, 21:31
Bence maç 1-1 bitseydi fazla yüklenmicektik takima, eserlerinle GURUR DUY ILKER MERAL
EVINE GITMEK NASIP OLMAZ INSALLAH KANSIZ SEREFSIZ BALIKESIRLI

DeAgLeMaNyAq
Umarım yöneticiler iptal olan golün üzerine gidip rezil oyunun üstünü kapamaya çalışmazlar...

yatara
Benficali Taraftarlarin neden bayram etdigini daha iyi anliyorum, Cech bile daha faydaliydi bundan, amerikan filmlerdeki siyah cappy takan genclere benziyor.

yasin???? bize yattara gibi bir kanat lazim, Adrian,Henrique ve Emersona verecekleri parayi yattaraya verseydiler adam bize tek basina ilk 3e sokardi

Doğukan Uçan
Akhisar ve Elazığ bizden fazla pozisyona girmiş :D :D bu ligin neresini izliyelim.

anth
28.10.2012, 21:32
N'Doye'yi aldırmayanlara her maç daha çok küfrediyorum...

Janko'ya yazık değil mi? Adamın N'doye gibi oynamasını bekliyoruz...

Transfer politikası zaten süper... Forvet aldık mı aldık...

Meyve alıyoruz sanki...

Armut bulamadık, üzüm alalım ağzımız tatlanır, vitamin alırız...

Emre kadar taş düşse birilerinin başına görürler mi acaba?

Punisher-61
Kadroda radikal degisiklikler sart bazi topcular cok leyfli

Erdem Koltuk
Git geller olmuş öyle diyo hoca. Hmmmm

arifberkay
hadi hocanın parayı sevdiğinin bir kanıtını göster bana sen .
Ne basit insanlarsınız ya. Sahadaki şeye kızıp adamın kişiliğine saldıran basit insansın sen .
Kafası güzel bilmem kimin köpeği bi adam çıkmış yok parayı sever demiş sende haklı diyorsun.
Sen kimin adamısın acaba ?
Başarıyı mı bu kadar seviyorsun insanların kişiliklerini tanımadan etmeden yargılayacak kadar.
Git birsürü kişiliğini eleştirmene gerek kalmayacak adamın başta olduğu takım var .

Basit insan sensin yalaka herif...sen kimsin şenol güneş in paralı adamımı?

emre6167
28.10.2012, 21:33
Bizim oyuncular ayakta duramıyor arkadaş kondisyon sıfır.

Doğukan Uçan
Ziya sengul:eskiden trabzonspor deplasmani diye bi korku vardi simdi herkes geliyo trabzonu trabzonda yeniyo gidiyo

Oğuzhan
Ya bazı arkadaşları da anlamıyorum tamam kötü oynuyoruz da arkadaş kötü oynuyoruz diye hakemler sıçıp sıvazlayacaklar mı bizim vaziyeti. Verse golü bir puan alıp yolumuza bakarız Bursaspor diri bir takım sonuçta gider Fener'i de yener Galatasaray'ı da. Lanet olsun ya bu kadar nizami olduğunu zannetmemiştim yorumlardan golün şimdi izleme fırsatı buldum be yeter düşün yakamızdan.

umitçebi
28.10.2012, 21:34
asıl sana ve senin gibilere YUH olsun..
Taktiğini eleştir, giren futbolcuyu çıkanı eleştir..
Ama PARA muhabbetii yapma be.. Yazıklar olsun ya..Yazıklar olsun...
Şimdi bıraksa hoca..yerine erickson gelse 5 katı alsa gıkınız çıkmaz dimi...

gökçay61
onur
zeki-bamba-giray-emerson
volkan-colman-soner-alan-emre
janko

Enes Ünal Kaya
Git geller olmuş öyle diyo hoca. Hmmmm

Ekim Ayında Gel Git Oluyor Mu.. Dolunaylamı Alakalı O Neydi Ki ?

Hamza Milet
28.10.2012, 21:35
Birden ilker meral çikip açiklama yapiyomus gol sahaya yansimadi, delil yok ebemin ... artik Trabzonlularin olsun

OnurKul
Trabzonspor, kötü gidiyorsa, Şenol Güneş değil oyuncu gider! Ruhsuz, oynamayan adama kanat taksan nafile!

arifberkay
asıl sana ve senin gibilere YUH olsun..
Taktiğini eleştir, giren futbolcuyu çıkanı eleştir..
Ama PARA muhabbetii yapma be.. Yazıklar olsun ya..Yazıklar olsun...
Şimdi bıraksa hoca..yerine erickson gelse 5 katı alsa gıkınız çıkmaz dimi...
İnşallah bırakır ama bırakmaz merak etme...

CAFER ÖZER
Kadro istediğin kadar kötü olsun yetersiz olsun kalitesiz olsun
Eğer takım futbol oynamıyorsa suç hocanındır
Futbolcu oynamıyorsa oynayanı oynatacak
Yılmaz Vural Türkiye'de en az 25-30 takım çalıştırmıştır
Çalıştırdığı takımlarda Türkiye'nin hemen hemen en kötü takımları idi
Ama her takımda çatır çatır top oynatmıştır
Ziya Doğan'dan özür diliyorum o bile bu kadar kötü top oynatmadı
5 haftada tek gol tek beraberlik aldığımızda bile bu kadar kötü değildik
Özkan sümer başkanken küme düşme hattında iken Rize'yi yenemesek küme düşeceğimiz zaman bile bu kadar berbat değildik
Hangi takım var 10 haftada 7 gol atan
3-5 hafta sonra en az gol atan takım oluruz
Takım gün geçtikçe düzeleceğine gün geçtikçe berbat oluyor
Yazıklar olsun

serdaracıl
Taraftarın hali mağlubiyetten daha acı

redjack
Basit insan sensin yalaka herif...sen kimsin şenol güneş in paralı adamımı?

he paralı adamıyım şenol güneşin
insanları boş ithamlarla suçlayan kişilikten yoksun insan da onu savunan da benim var mı arkadaşım
senin işin futbol felan tartışmak konuşmak değil
işiniz gücünüz boş boş suçlamak
yalakaymış
gidin gündeme gelmeye çalışan saçma sapan insanların peşine koşun.
Senin çapında düşüncende benimle konuşmaya tartışmaya yetmez git gogocu işadamlarının laflarıyla kendini gaza getir.
Ben yalakalık yapmam boş boş adam suçlarsan isterse düşmanım olsun savunurum
senin gibi kızdığım insana b.k atmam .

yatara
28.10.2012, 21:36
Zekinin yapdigi hatalari Serkan yapsa burda adama demediginizi birakmamisdiniz, zeki futbolcu filan degil

Emre ÖZTÜRK

Bence de takımın kondisyon sorunu var

Hüseyin Çümen
Ziya sengul:eskiden trabzonspor deplasmani diye bi korku vardi simdi herkes geliyo trabzonu trabzonda yeniyo gidiyo

bu laflarda 20 senedir ediliyor artık başka birşey bulsunlar ağızlarına defakasyon yaptıklarım

yorumsuz6117
28.10.2012, 21:37
Ne zaman istifa edeceksin Hoca ???

arifberkay
he paralı adamıyım şenol güneşin
insanları boş ithamlarla suçlayan kişilikten yoksun insan da onu savunan da benim var mı arkadaşım
senin işin futbol felan tartışmak konuşmak değil
işiniz gücünüz boş boş suçlamak
yalakaymış
gidin gündeme gelmeye çalışan saçma sapan insanların peşine koşun.
Senin çapında düşüncende benimle konuşmaya tartışmaya yetmez git gogocu işadamlarının laflarıyla kendini gaza getir.
Ben yalakalık yapmam boş boş adam suçlarsan isterse düşmanım olsun savunurum
senin gibi kızdığım insana b.k atmam .

Paralı adam olduğun belli çok konuşmana gerek yok...

asimavi
....ligde en çok gol atan 21 oyuncu içinde bizden hiç kimse yok şuan...gol atamıyoruz pozisyona giremiyoruz.... sen neymişsin be umut...her maç. 15 pozisyona girerdik ...hey gidi hey...

Sefa Murat Dokuz
Janko=3 ??

Bütün pozisyonlarda o var yahu :)

Takıma zarar veriyor ilerde bir kule var diye her topu havaya dikiyoruz ileri şişiriyoruz. Oyun sistemi diye bir şey yok. Ne yaptı Janko her pozisyonda o varmış ne yaptı ? Faydalı birşey yaptığını gördün mü. Bir şutu var başka da birşey yok. Bizim takımın yapısına uygun oyuncu değilll. Başka bir takımda belki olur ama bize böyle pivot santrafor lazım değil. Burak gibi bir adam lazım. Burak + Emre mesela böyle 2 oyuncu ile 4-4-2 oynamalıyız.

umitçebi
Benficali Taraftarlarin neden bayram etdigini daha iyi anliyorum, Cech bile daha faydaliydi bundan, amerikan filmlerdeki siyah cappy takan genclere benziyor.

yasin???? bize yattara gibi bir kanat lazim, Adrian,Henrique ve Emersona verecekleri parayi yattaraya verseydiler adam bize tek basina ilk 3e sokardi
Yattara konusunda katılıyorum sana..Yattara yı hala arıyoruz..
ama emerson gittikçe artan bir form grafiğiyle oynuyor..sen ne zmandır ayağında top tutan atağa çıkan orta yapan sol bek gördün..hata yapacak tabiki..
fenerdeki hasan aliden çok daha iyi emerson...

polatmu
kimse bu futboldan ve sonuçtan şenol hocayı sıyırmaya çalışmasın... transferleri yapan kendisi gelenler gidenler belli planlama belli tek sorumlu şenol güneştir... haaaa işine karıştırıyorsa da tek lafım yok...

Mert Pasa
28.10.2012, 21:38
Bosver abi. Kendi takiminin hocasina iftira eden taraftardan ne beklersin?

Trabzonspor vefadir ortak bir sevginin adidir,her zaman 3 kati buyuk imkanlarla savstigi icin degil Senol Gunesi bir taraftarini bile kolaylikla reddedemez kovamaz,yoksa siradan bile kalamaz

Çağatay_
Arkadaşlar ben Olcan'ı bu formu ile oynatmayı düşünmezdim fakat sol kanatta biraz alternatifsiz durumdayız. Belki solda Yasin sağda Volkan düşünülebilir. Yasin kesinlikle ilk 11 'de bulunmalı diye düşünüyorum. Takımın en hırslılarından..

Zokora kesilebilir fakat orta sahada sadece Soner-Sapara olursa dirençsiz olabiliriz, Soner-Zokora ikilisi düşünülebilir.

Janko-Emre ikilisi iyi işler başarabilir.

http://www.footballuser.com/formations/2012/10/560258_Trabzonspor.jpg

Oyun sistemine geldiğimizde uzun toplarla pivot santrafor besleyip bu oyuncunun etrafına indirdiği toplarla hücum organizasyonu yapmak her zaman kullanılan ve bir çok takımın işine yarayan bir yöntemdir.

Ligimizde Eneramo, Herve Tum, Mehmet Yıldız, zamanında Ersen Martin ve Kennet Anderson, Hakan Şükür gibi isimler bunu yaptı ve takımlarına önemli katkıları oldu..

Biz de uzun top atmanın "AYIP" olmadığını bu akşam son 20 dakika gördük..

Emre ve Janko'yu uzun toplarla besleyip sağdan ve soldan Olcan-Yasin ikilisini hareketlendirebiliriz. Janko'nun aldığı toplara Emre hamleler yapabilir.

Uzun top demek kontrolsüz doldur boşalt demek değildir ama "Kesinlikle uzun top atmamalıyız" düşüncesi oyun sistemimizi kilitliyor.

İyi organizasyon yapamıyorsak bu seçeneği düşünmeliyiz !

Ogün YAZICI
zekinin serkandan daha iyi yaptığı tek iş orta yapmak.her kafa topunda eziyorlar zekiyi.serkanın ölüsü bile daha iyidir o kadar...

Hamza Milet
Erman toroglu: karar yanlis

blackrain61

Güzel tesbit. Her zaman söylüyorum, getireceksin bu iste uzman profesyonel kondüsyonerleri yurtdisindan diye. Malesef Senol Hoca bu konuda cok zayif. Hicbir macta takim 90 dk. tam gücüyle oynadigini görmedim.

redjack
Paralı adam olduğun belli çok konuşmana gerek yok...

en azından adamlığımızı daha kaybetmedik ;)

OnurKul
28.10.2012, 21:39
Bursaspor da çok iyi oynamadı, Emerson'un isteksiz savunması gole sebep oldu! Beraberliğe bağlanmış olan maçı kaybettik. Hatta kazanabilirdik...

yorumsuz6117
Bu futbolu oynamak için teknik direktöre gerek yokki.

gökçay61
zokora kulübeye çeklmeli gol atabilecek bir ortasaha geçmeli yerine.

arifberkay
Ulan herkes karar yanlış gol nizami gol dese nne olur hakkımızı kim savunacak herkesin keyfi gıcır

zarge
rıdvan'ın keyfini yerine getirdik yine Allah kahretsin..

Cafer Bulur
Trabzonspor, kötü gidiyorsa, Şenol Güneş değil oyuncu gider! Ruhsuz, oynamayan adama kanat taksan nafile!

Sezon basindan beri dökülen olcan,halil de neden israr ediyor hoca?

Emre güral sezon basindan beri neden yedekte birakiliyor bunun sorumlusu hoca degil midir?

Takim neden organize olamiyor,gol atmayi gectim pozisyona girer bunun sorumlusu hoca degil midir?

Doğukan Uçan
28.10.2012, 21:40
bugün bursasporun sahadaki kadrosu bizimkinden pahalıydı bu herşeyi anlatıyor.

arifberkay
[QUOTE=redjack;1918772786]en azından adamlığımızı daha kaybetmedik ;)[/QUO

Evet belli...

Hüseyin Başoğlu
markus merk:gol nizami...

cellchook
28.10.2012, 21:41
hem ben sıkılmıştım birbirine yakın puanlı takımlardan,aşağıda kimler var yukarıda kimler var bir görelim de öyle yarışalım!

Ogün YAZICI

aynen olay budur.

bordoylamavi
halil resmen bitmiş. yasin olcan çok zayıf. yapacak fazla biş iyok. şenol güneşe atıp tutmanın alemi yok. eldeki malzeme bu. zamana ihtiyacı var takımın.

Şentürk
28.10.2012, 21:42
Arkadaşlar ben Olcan'ı bu formu ile oynatmayı düşünmezdim fakat sol kanatta biraz alternatifsiz durumdayız. Belki solda Yasin sağda Volkan düşünülebilir. Yasin kesinlikle ilk 11 'de bulunmalı diye düşünüyorum. Takımın en hırslılarından..

Zokora kesilebilir fakat orta sahada sadece Soner-Sapara olursa dirençsiz olabiliriz, Soner-Zokora ikilisi düşünülebilir.

Janko-Emre ikilisi iyi işler başarabilir.

http://www.footballuser.com/formations/2012/10/560258_Trabzonspor.jpg

Oyun sistemine geldiğimizde uzun toplarla pivot santrafor besleyip bu oyuncunun etrafına indirdiği toplarla hücum organizasyonu yapmak her zaman kullanılan ve bir çok takımın işine yarayan bir yöntemdir.

Ligimizde Eneramo, Herve Tum, Mehmet Yıldız, zamanında Ersen Martin ve Kennet Anderson, Hakan Şükür gibi isimler bunu yaptı ve takımlarına önemli katkıları oldu..

Biz de uzun top atmanın "AYIP" olmadığını bu akşam son 20 dakika gördük..

Emre ve Janko'yu uzun toplarla besleyip sağdan ve soldan Olcan-Yasin ikilisini hareketlendirebiliriz. Janko'nun aldığı toplara Emre hamleler yapabilir.

Uzun top demek kontrolsüz doldur boşalt demek değildir ama "Kesinlikle uzun top atmamalıyız" düşüncesi oyun sistemimizi kilitliyor.

İyi organizasyon yapamıyorsak bu seçeneği düşünmeliyiz !

Halen olcan yazıyorsunu yahu! Olcan gibi kanadı kırık adamla oynayana kadar Alanı serbest oynat sola yakın.
Son on dk olan kadro ile ısrar edilmeli olcan yerine ALAN.

arifberkay
sene başında sırf bir inat uğruna Ndoye yi aldırmayanlara da selam olsun....

yorumsuz6117
9 haftada 2 gol atabilmiş oyuncumuz bulunmamakta.

Tyler Durden
takimin kondusyon sorunu var,oyun sistemi desen ne oldugunu cozebilen yok..
futbolcular desen keza oyle..
bu takimin hocasi senol gunes..bu adamin yerinde baska biri olsa o avni aker
stadi bu adama oyle laflar ederdiki istifa etmek zorunda kalirdi..
senol gunes trabzonlu olmanin kaymagini yiyor..ne zamana kadar yiyecek hep beraber gorecegiz..
kendisinin istifa edecegini sanmiyorum.uc gun sonra yine basin toplantisi
yapip giden futbolcular olmasaydi diye aciklama yapar bazilarinin gazini alir..

Fatih Özkan

Ne yazık ki katılıyorum.

trab61
Artik radikal karar verip soner, yasin ve emre gural hep ilk11de oynamasi lazim. Senol gunes seni cok seviyorum ve sana cok guveniyorum, ama artik brak su halili saparayi artik. Koy su takima gencleri,yenileceksekde onlarla yenilelim. Colman zokora yasin soner ve olcan orta saha boyle olsun. Koy onede emreyi bak bu takim napiyor ozaman. Senol gunes kalmali ama radikal kararlar vermeli. Senolun sucu guya tecrubelilere guvenmesi ve sadece trabzonsporun basarisi. Ama olmuyor artik, halille olmaz bu isler gormesi lazim artik bunu hocamiz.
Bence bide fizik gucumuzu yukseltmemiz lazim. Sahada pres yok isirma yok mucadele yok. Sanki dersin biz 1-0 ondeydik. Guc kalmamis cogu futbolcuda maalesef.

Mete DORUK
28.10.2012, 21:43
Her hafta ayri ayri suclu cikiyor. Biri bana soylesin kim yahu suclu kim kim kim?
Bu haftada Janko' yami kesildi fatura. Ayip diyorum baska bisey demiyorum. Adamin forvet oldugunu unutmayalim. Ayrica haftaya forvette Janko ve Bambayi oynatsin hoca. Hafta ici Bamba biraz sut calistimi tamamdir bu is. Arkalarinada koy Emreyi... Of of of.... :))

Çağatay_
Halen olcan yazıyorsunu yahu!
Son on dk olan kadro ile ısrar edilmeli olcan yerine ALAN.

Olcan ile ilgili görüşümü yazdım, kanat oyuncusu olduğu için onu koydum. Yoksa Alanzinho tabiki daha fazla hakediyor.

Kızmana gerek yok renktaş :)

Doğukan Uçan
N Doye yi almayan yönetim adam her hafta gol atıyor.

adrian 5 milyon henrique 4 milyon + janko bunlar ancak kumda oynar.

yorumsuz6117
28.10.2012, 21:44
takimin kondusyon sorunu var,oyun sistemi desen ne oldugunu cozebilen yok..
futbolcular desen keza oyle..
bu takimin hocasi senol gunes..bu adamin yerinde baska biri olsa o avni aker
stadi bu adama oyle laflar ederdiki istifa etmek zorunda kalirdi..
senol gunes trabzonlu olmanin kaymagini yiyor..ne zamana kadar yiyecek hep beraber gorecegiz..
kendisinin istifa edecegini sanmiyorum.uc gun sonra yine basin toplantisi
yapip giden futbolcular olmasaydi diye aciklama yapar bazilarinin gazini alir..

Aynen öyle. Şenol Güneş dışında biri olsa çoktan yol almıştı.

Cafer Bulur
Bu takim hücum oyunculari bamba da utanmalilar,adam hücumda hücum oyuncularimizdan daha olumlu isler yapiyor takimimizin trajikomik durumu budur.

Hüseyin Başoğlu
yemin ediyorum pozisyonu tekrar izliyorum bamba muhtesem yapıyormuş asisti ya..

bamba stopermi forvetmi 10 numaramı ne ya herseyimiz olcak herif...

bahadır2561
9 haftada 2 gol atabilmiş oyuncumuz bulunmamakta.

hep eleştiri hep eleştiri nereye kadar az biraz bardagın dolu tarafına bakın ligin en az gol yiyen 2 takımından birisiyiz (!)

polatmu
28.10.2012, 21:45
sene başında sırf bir inat uğruna Ndoye yi aldırmayanlara da selam olsun....

onu aldırmayanların allah belasını versin... fm 2013 de değeri 12,5 milyon avro dengi futbolcu arattım yok adam emsalsiz....

cellchook
_________________onur_______________________
zeki____________giray____________bamba___________e merson
___________________colman__________soner__________ ___
yasin_____________________________________________ _alan
____________________emre__________________________
____________________________janko_________________ _______

umitçebi
Hepinize iyi akşamlar...
Kötü günde takımın üstünde çok leş kargası dolaşır...
Kötü gündede takımın hocanın arkasında duranlar başarıyı görecektir..
3 forvet dediniz soktu adam işte napsın?? girsin kendisi mi gol atsın??
Neyse ya hepiniz hoca olmuşsunuz..Eleştirin durun hocayıda takımıda
Para muhabbeti yapmayın da ne yaparsanız yapın....
Bu taraftar profiliyle bi arpa boyu yol alamayız zaten..staddaki desen bir garip forumdaki desen almış başını gitmiş..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TRABZONSPORUM...

tarsus
Marcus un dedigi gibi tartismasiz nizami bir gol resmen yendi,bu federasyonla bu ligi nerede tamamlariz cok merak ediyorum.ligin ilk yarisi neredeyse bitecek biz hala takim olamiyoruz!

hyasin61
28.10.2012, 21:46
hep eleştiri hep eleştiri nereye kadar az biraz bardagın dolu tarafına bakın ligin en az gol yiyen 2 takımından birisiyiz (!)

aynı zamanda en az pozısyona gıren takımıyız unutmayalım

FC-ST-PAULI-61
Bizim Taraftarlarimizda da Is yok.

forzaszgn
pozisyon üretemiyoruz yaratıcılık yok

yorumsuz6117
Elazığ ve Akhisar 5 gol atmışlar daha sonra Trabzonspor geliyor 7 golle.

ALDENİRO
28.10.2012, 21:47
janko daha ilk maçı rakip bursa orta saha sapara halil.janko değil messi olsa zorlanır.bu takımın forveti janko ve emre güraldır.biraz zamanda onlara verelim...

Hamza Milet
Abi birakin ndoye janko henriqueyi, Mersini seyredenler bilir. bu ligde çok az kaliteli forvet oyuncusu var
ama kaliteli olanlarin basinda Nobre geliyor bence, o adamin attigi golleri bizdeki hangi forvetler atabilir? soruyorum size?? Dün attigi gol var mesela

HUi8ie52y-Q

bahadır2561
aynı zamanda en az pozısyona gıren takımıyız unutmayalım

Al işte birşeyde daha ilkmişiz ne güzel

Çağatay_
28.10.2012, 21:48
Hepinize iyi akşamlar...
Kötü günde takımın üstünde çok leş kargası dolaşır...
Kötü gündede takımın hocanın arkasında duranlar başarıyı görecektir..
3 forvet dediniz soktu adam işte napsın?? girsin kendisi mi gol atsın??
Neyse ya hepiniz hoca olmuşsunuz..Eleştirin durun hocayıda takımıda
Para muhabbeti yapmayın da ne yaparsanız yapın....
Bu taraftar profiliyle bi arpa boyu yol alamayız zaten..staddaki desen bir garip forumdaki desen almış başını gitmiş..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TRABZONSPORUM...

Eleştiri olacaktır. Hakaret ve yaralayıcı sözler olmadığı sürece bunlar bu işin keyfi.

Herkes hoca olmuş anlayışını doğru bulmuyorum insanlar senelerdir futbol izliyor, doğruyu yanlışı az çok görüyor..

Elbette tartışacağız, yeter ki sizin de söylediğiniz gibi hoş olmayan konularda yanlış söylemler olmasın..

Oğuzhan
Umut Trabzonspor takımı kadar gol attı tek başına.

cellchook
solda alanzinho sağda yasin ortada soner-colman.ileride emre janko.koşan ortasaha olur.çeşitli bir forvet hattı. ara o hattı hoca:)

forzaszgn
2 metre önündekine pas veremiyorlar ilk yarıda kaç atak olgunlaşırken tam mahvoldu

AH COLMAN VAH COLMAN

İleli
futbolculari teker teker degerlendirmeyelim takim ruhu yok takim ruhu, cok kopuk oynuyoruz bunuda senol hocanin cozmesi lazimki yetersiz kaliyor..

gökçay61
28.10.2012, 21:49
çok hatalı işler yapıyoz çok. alacaktık sene başında eneramo nobre yada bobodan 2 tanesi rahat edecektik. gerçi akıllı antrenör jankoyu deli gibi kullanablir ama neyse..

Hamza Milet
28.10.2012, 21:50
wr6ujWEsrsY

Bu Nobre gibi golcü adamin nere durmasi gerektigini bilen adam varmi bizde? bu sadece bir örnek!

forzaszgn
28.10.2012, 21:51
BugÜn kazanabİlİrdİk ama farketmez zevk alamiyorum takimdan

maÇtaydim ne heyecan ne bİrŞey

Travelair
Kötü mü oynadık? Dert etmeyin toplayın bir düzine daha arızalı futbolcu. Olmazsa Şenol hoca düzeltir. Filozoftur kendileri ona güvenelim inanalım

ALDENİRO
onur

giray yumlu bamba emerson

z.yavru soner sapara alan

janko emre güral

Şentürk
Olcan ile ilgili görüşümü yazdım, kanat oyuncusu olduğu için onu koydum. Yoksa Alanzinho tabiki daha fazla hakediyor.

Kızmana gerek yok renktaş :)

Kızmadım, maçın gerginliği, olcan volkan gibi adamları görünce deli oluyorum.Bal yapamayan arılar. Kanat oyuncusu değiller.Öyle vasıfları yok.Bu yüzden 4-4-2 yerine 4-2-3-1 oynamalıyız.

trab61
Olan gene bize taraftara oluyor. Tmm ok biz bu renkleri seviyoz Biz armasina asigiz galibiyetlerine degil. Ama genede bu tarafatarinda cani var, 30 seneden beri bekliyoz ben goremedim cocugumda 13 yasina geldi oda goremedi. Sabir sabir sabir, nereye kadar olursa olsun genede sabredicez ve beklicez. Ama bizde artik basari istiyoz..

arifberkay
Hani bursayla gs ile bir olup bu federasyonu ve kurullarını yıkacaktık başkan öyle diyordu ne oldu....Az bile yapıyorlar bize az

tarsus
Senol hoca tek basina bu isi yurutemiyor,gecen sene unal hoca yuku paylasiyordu bu sezon yardimcisi seref hoca cok cok etkisiz

Berkan
Hep eleştiriyoruz hep. Hiç nasıl düzelir diye düşünmüyoruz illa kelle isterük diyoruz.

Emre GÜRDAL
Bizm cok bilmis taraftarimiza sesleniyorum tek ssuclu senol hoca degil...be nrden bileyim ya futbolcu hocayi istemiyo diye -oynamiyoasa futbolcu takimi satar takimi basarili yapar senol hocanin yuzune gul arkda is cevir...haftalardir 4-4-2 dediniz alin size dediginizi oynatti haftalardir janko dedik onuda oynatti hsmde 90 dk...haftalardir zeki dedik oyntti hoca iki haftadr banko oynuyo...haftalardir emre gural dedik aha oda sahada ...simdi gel maglup olduk gene hoca suclu...oldu battaja tin tin vurdu gol oldu senin bariz golunu yediler...sonra senol hoca succlu mac 90 dk macin sonundada gol atrsin basindada kotu oynayabikrisin ama 3 haftadr galip gelsk suan kafadaydik...ama olsun senol hoca suclu...benim teknik diromtkr adaylarim...broos, ya sizinki

hüseyin1975
9 mac 7 gol.
Hepsi derbi olsa belki kabul edebilirim ama bu ne ya?
Neymis, az gol yemisiz.
Ne ise yaradi az gol yemek?
Su an 9. siradayiz.
Senol Hocamin bu saatden sonra takima verecegi birsey yoktur bence.

artvints
28.10.2012, 21:52
Artik radikal karar verip soner, yasin ve emre gural hep ilk11de oynamasi lazim. Senol gunes seni cok seviyorum ve sana cok guveniyorum, ama artik brak su halili saparayi artik. Koy su takima gencleri,yenileceksekde onlarla yenilelim. Colman zokora yasin soner ve olcan orta saha boyle olsun. Koy onede emreyi bak bu takim napiyor ozaman. Senol gunes kalmali ama radikal kararlar vermeli. Senolun sucu guya tecrubelilere guvenmesi ve sadece trabzonsporun basarisi. Ama olmuyor artik, halille olmaz bu isler gormesi lazim artik bunu hocamiz.
Bence bide fizik gucumuzu yukseltmemiz lazim. Sahada pres yok isirma yok mucadele yok. Sanki dersin biz 1-0 ondeydik. Guc kalmamis cogu futbolcuda maalesef.

futbolcular da iki maç üst üste iyi oynayamadılar, zaten iyi birini yakalasa ısrar ediyo.bu şekilde belli bi süre gidecek yapacak bişey yok. çünkü takımda özellikle hücümda oyuncular birbirini tanımıyo.süreye ihtiyacımız var.

ama bu süre geçerken emre yasin soner onur zeki devamlı oynasınlar onlar üzerinden iyi bi iskelet çıkabilir.

blackrain61
2 metre önündekine pas veremiyorlar ilk yarıda kaç atak olgunlaşırken tam mahvoldu

AH COLMAN VAH COLMAN

Evet Colman olunca kolay kolay mac vermiyorduk. Ama artik Colmansiz oynamaya alismak zorundayiz. Cünkü bence ilk yari sonunda satilacagini düsünüyorum. Sadece yolu yapiliyor bence. Insallah ben yanilirim.

serdaracıl
futbolculari teker teker degerlendirmeyelim takim ruhu yok takim ruhu, cok kopuk oynuyoruz bunuda senol hocanin cozmesi lazimki yetersiz kaliyor..

Futbolcuları teker teker değerlendirelim hocam. Kim ne yapmış. Gorulsun

h@msi61
28.10.2012, 21:53
Onur
Celu-Giray-Bamba-Emerson
Yasin-Soner-Colman-Alan
Janko-Emre

Su kadroyu 1 kere izlemek nasip olur insallah.

Harun
Maçın sonucu bana göre tamamen Bursa'nın performansına bağlı değişecek.Bursa akıllı oynarsa bizi rahat yener.Fakat korkak oynarsa bizi üstüne çekerse işte o zaman şans bize döner.

Demiştim...

Erbay
Sorunun çift forvet olmadığı belliydi zaten. Sen daha topu oraya getirmekte zorlanıyorsun 10 tane forvet eklesen ne olacak. Orta sahasız oynuyoruz. Orta saha resmen yok. Defans var, forvet var. Ortası bomboş. Sapara falan oynayamıyor adam çok ağır sırıtıyor geride. Alex'i Aragones orta sahada denemişti zombi gibi gezmişti sahada.

forzaszgn
beyler sorun forvette değil pozisyon üretemiyoruz özetlere bakmayın oyunu hiç açamıyoruz hep sıkışıyor

bi ara pas duvar pası yok bu şekilde galip gelsek bile geleceği olmaz

Oğuzhan
28.10.2012, 21:54
Sokayım Umut'a sana bir şey olmasın

Yeteneksiz dediğiniz adamın yerine Halil falan oynuyor şimdi ondan söylüyorum yani. Biz de biliyorduk Umut'un eksiklerinin olduğunu ama yerine alacakları adamlar en fazla Halil,Henrique falan işte. 8 maçta 2 gol atamayan oyuncuya sahip takım var mı yahu. Milletin oyuncusu bir maçta üç gol atıyor nedir bu.

tlotwat
senol gunesle bu takim kumeye oynar bu sene kimse kusura bakmasin

Doğukan Uçan
önümüzdeki senenin hazırlıkları başlasın her türlü iddaasına girerim şampiyonluk hayalini geçin bu sene 6s ile şikeciler arasından biri şampiyon olur.

AYYILDIZ
28.10.2012, 21:55
Senol hocaya kiZiyoruz da elde ki malzeme bu arkadaslar.Su takimda herkes oynadi olmayinca olmuyor iste.

Travelair
28.10.2012, 21:55
Takımı transfer çöplüğüne döndürdüler. On milyonlarca euro zarar var. Ortada sorumlu yok. Sorumluluğunun gereğini yerine getiren de doğal olarak yok! Ne kadar komik. Destek olalım birleşelim. He oldu. Batırın batırın destek oluruz birleşiriz etrafınızda. Trabzonspor'u mu kurtarıyoruz sizi mi kurtarıyoruz? Bağlamışsınız yanınıza oynuyorsunuz beceriksiz sürüsü

forzaszgn
28.10.2012, 21:56
Evet Colman olunca kolay kolay mac vermiyorduk. Ama artik Colmansiz oynamaya alismak zorundayiz. Cünkü bence ilk yari sonunda satilacagini düsünüyorum. Sadece yolu yapiliyor bence. Insallah ben yanilirim.

valla oyunu okuyan topu ayağında tutup ileri taşıyabilen oyunu açan bi oyuncumuz daha yok bu şekilde yapılana kadar sene başı satılsaydı en azından ama olmuyor cidden onsuz olmuyor

FC-ST-PAULI-61
28.10.2012, 21:56
Senol hocaya kiZiyoruz da elde ki malzeme bu arkadaslar.Su takimda herkes oynadi olmayinca olmuyor iste.
Eldeki malzeme kötü degilki Senol Günes Takimi oynatamiyorsa Istifa etsin.

arifberkay
28.10.2012, 21:57
Takımı transfer çöplüğüne döndürdüler. On milyonlarca euro zarar var. Ortada sorumlu yok. Sorumluluğunun gereğini yerine getiren de doğal olarak yok! Ne kadar komik. Destek olalım birleşelim. He oldu. Batırın batırın destek oluruz birleşiriz etrafınızda

Aman hocam çok doğru ama sakat konuşuyorsun birazdan sana da sallamaya başlarlar hazır ol...

Samet GÜVEN
28.10.2012, 21:57
koca takımdan çıkara çıkara bamba ve onuru çıkarıyoruz maç isteyen. Korkum odur ki bambayı da kendilerine benzetecekler.

Artık 'sıradan' bir takımız.

Sefa Murat Dokuz
28.10.2012, 21:58
Şenol Hoca'ya kızmayın şurda kim kadro kurmak istese, yazdığı oyunculardan 3-4 tanesini Yazmak istemiyorum ama mecburen diye yazar.

Fatih
Takıma zarar veriyor ilerde bir kule var diye her topu havaya dikiyoruz ileri şişiriyoruz. Oyun sistemi diye bir şey yok. Ne yaptı Janko her pozisyonda o varmış ne yaptı ? Faydalı birşey yaptığını gördün mü. Bir şutu var başka da birşey yok. Bizim takımın yapısına uygun oyuncu değilll. Başka bir takımda belki olur ama bize böyle pivot santrafor lazım değil. Burak gibi bir adam lazım. Burak + Emre mesela böyle 2 oyuncu ile 4-4-2 oynamalıyız.

Pivot santrafor her sistemde oynar yeter ki oynatmasını bil.

Faydalı iş derken adamı iki kişi tutuyor ona rağmen birkaç pozisyon hazırladı arkadaşlarına bir de kendi vurdu işte.Adama kenardan 10 orta yaptın da adam değerlendiremedi mi?

trab61
Senol gunese laf atmayin lan yeter. Ayiptir jaa vallahi ayiptir. Siz hepiniz saygisiz insanlarsiniz, artik bunu anlayin ondan daha iyisi trabzonda olmaz.

Veysel
Eldeki malzeme kötü degilki Senol Günes Takimi oynatamiyorsa Istifa etsin.

Başka önerin var mı ?

arifberkay

Bu malzemeyi ben mi aldım ben mi topladım?

olcay_61
zokorayla hep 1 kişi eksiğiz malesef üstüne hocanın halil takıntısı....
-----------onur------------
celutska--giray(musti)--bamba--emerson
volkan(yasin)--soner--sapara(colman)--olcan
---------emre(henri)--janko-------------
çok mu zor şu taktikte şu oyuncularla oynamak, yav zaten zar zor yeniyoruz gol atamıyoruz oynatma zokorayı yaa öylede yenilelim 1 kere....

Harun-61
Takımı transfer çöplüğüne döndürdüler. On milyonlarca euro zarar var. Ortada sorumlu yok. Sorumluluğunun gereğini yerine getiren de doğal olarak yok! Ne kadar komik. Destek olalım birleşelim. He oldu. Batırın batırın destek oluruz birleşiriz etrafınızda. Trabzonspor'u mu kurtarıyoruz sizi mi kurtarıyoruz? Bağlamışsınız yanınıza oynuyorsunuz beceriksiz sürüsü

Hafta'nin yorumu, gerisi bos...!!!!!

.

Cafer Bulur
28.10.2012, 21:59
Senol günes basin toplantisinda cok önemli seyler söylemis,bakalim ne demis....

tamuğ yamtar
Takımın acilen temizlenmesi lazım.

Yani oturup isimleri ortaya koyacaklar ve zarara bakmadan devre arası gönderecekler öncelikle.

Ayrıca elde ki malzeme kötü değil bazı arkadaşların dediği gibi.

Aksine malzeme iyi ama iyi yönetilemiyor maalesef.

gökçay61
pasta yapmayı bilmeyen adama un şeker yumurta versen ne olur hiç bişe olmaz yüzüne gözüne bulaştırır. şenol hoca ne oyun okuyabliyor ne takım yönetebiliyor ne psikolojik savaşı biliyor. hiç bir şey bilmiyor ve korkak futbol oynatıyor. çok acil istifası gerekli hatta şenol güneşten önce şeref çiçek'in istifa etmesi lazım. karabük maçında vittek-barış değişikliği hala gözümün önünde kabus gibiydi :S

arifberkay
28.10.2012, 22:00
Senol günes basin toplantisinda cok önemli seyler söylemis,bakalim ne demis....

Felsefe yapmıştır yine

polatmu
28.10.2012, 22:00
Takımı transfer çöplüğüne döndürdüler. On milyonlarca euro zarar var. Ortada sorumlu yok. Sorumluluğunun gereğini yerine getiren de doğal olarak yok! Ne kadar komik. Destek olalım birleşelim. He oldu. Batırın batırbiın destek oluruz birleşiriz etrafınızda

organizasyon yok çekememezlik bol transfer özürlü bir takımın taraftarı olmak ki hele bu kadar takip ederken dünya futbolunu çok zoruma gidiyor.... yazık ediyorlar bu takıma...

tarsus
28.10.2012, 22:01
Senol hocaya kizdigim tek konu bu takmin hic taktik yonunden uygulayacagi bir kac varyasyon yokmuu?hepmi doldur bosalt hepmi sisirme top?yeter artik koskoca takimi mahalle takimi havasinda taktiksiz sacma sapan dedem zamanindaki oyun stilinde oynatiyor

yorumsuz6117
Adrian , Henrique'nin bonservisleri 10 Milyon Euro. Batalla'nın 1 Milyon Euro.

blackrain61
Bizm cok bilmis taraftarimiza sesleniyorum tek ssuclu senol hoca degil...be nrden bileyim ya futbolcu hocayi istemiyo diye -oynamiyoasa futbolcu takimi satar takimi basarili yapar senol hocanin yuzune gul arkda is cevir...haftalardir 4-4-2 dediniz alin size dediginizi oynatti haftalardir janko dedik onuda oynatti hsmde 90 dk...haftalardir zeki dedik oyntti hoca iki haftadr banko oynuyo...haftalardir emre gural dedik aha oda sahada ...simdi gel maglup olduk gene hoca suclu...oldu battaja tin tin vurdu gol oldu senin bariz golunu yediler...sonra senol hoca succlu mac 90 dk macin sonundada gol atrsin basindada kotu oynayabikrisin ama 3 haftadr galip gelsk suan kafadaydik...ama olsun senol hoca suclu...benim teknik diromtkr adaylarim...broos, ya sizinki

Yazinizdan sunu cikartiyorum: Senol Hoca herseyi mükemmel yönetiyor,sahada süper futbol var ama taraftar kiymet bilmiyor. Bu arada kendi adima Broos´u ben kabul ediyorum. Adamin ne kötülügünü gördünüz ki sürekli adamin adini buraya yaziyorsunuz.Adam takimin basina geldiginde bile, emananetci gibiydi, bir tek istedigi futbolcu alinmadi, alinan 4 kisi onar yönetim almisti. Haksizlik degil mi?
Demek ki sizde O zamanlarda ona mi tahamül edemediniz ki, sürekli adini aniyorsunuz? Ama 3 senesi dolduran ve milyon dolarlik transferleri olan Senol Hoca gelince toz kondurmuyorsunuz. Ilginc.

Gomes
hakem onca faul olmayan yerde trabzona faul verdi

trab61
Bu haftada kadro yanlisdi ama oyuncu degisklikleri superdi. Pogisyon yok gol yok hareketlilik yok, 90dk. Boyunca birtane pozisyona girmezmi bi takim. Ah colman be nerdesin? Senin degerini bazilari daha yeni anliyor.

lazibere
28.10.2012, 22:02
Burda kadro yaramıyor diye kımse birşey demesin, hele hele transfer dönemınde ''' sadri Şener ve Ekibine ve hocamıza '' laf kondurtmayanlar hiçbirşey demesinler, çekilsinler bir köşede sessiz sessiz ağlasınlar ve Bu futbolcuları bize reva görüp eleştiri yapan arkaaşların önlerinde saygıyla eğilsinler..

FC-ST-PAULI-61
Başka önerin var mı ?
Yok! Senol Günes Istifa ! Bu Takimin Oyuna bakin Rezillik. Ersun Yanal da en azindan Tempo vardi.Bu Takim ne oynuyor belli degil.Atremanda napiyorlar anlamiyorum.

Oğuzhan

Bu kadar basit işte. Adrian'dan da 5 kat iyi oyuncu. Her maç her şeyiyle oynuyor geldiğinden beri.

Cafer Bulur
Takımın acilen temizlenmesi lazım.

Yani oturup isimleri ortaya koyacaklar ve zarara bakmadan devre arası gönderecekler öncelikle.

Ayrıca elde ki malzeme kötü değil bazı arkadaşların dediği gibi.

Aksine malzeme iyi ama iyi yönetilemiyor maalesef.

Malzeme iyi ise hoca gitmeli o zaman,baska yolu yok.

Senol günesin felsefeleri artik ise yaramiyor...

arifberkay

Şukur ki geçen seneden beri her hafta yazdığımı biri görmüş...Peki bunun hesabını kim verecek ?

brushfield
28.10.2012, 22:03
Janko oynamaz neden oynamadı, oynar neden oynadı. Zeki oynar, oynamaz aynı terane. Bir gün futbolu takip etmeyi bırakacaksam bunun nedeni her bir boku bilen taraftarımız olacak.

isyan6161
vıdeotanın hocasını su takımın basına getırın takımı ucurmazsa hıcbırsey bılmıyorum bende bu senede bosa gececek senol gunesle..

Onur Şeref
Broos dönemi Trabzonspor; 1'i hükmen 5 G, 3 B, 5 M... 2012 Şenol Güneş dönemi Trabzonspor; 3 G, 4 B, 2 M... Aradaki 7 farkı bulun...

Travelair
Her hafta mıy mıy mıy demeçlerden, mıy mıy mıy futboldan bıktım usandım

Erbay
Batalla'yı koy bizim takıma hiçbir şey yapamaz. Al Sapara işte, çok mu farkı var Batalla'dan. Olcan bursada olsa döktürürdü bu maç. Takım oyunu olmadıkça oyuncular üstünde tartışıp dururuz.

orhan42
"Kaybetmeyi haketmedik,kazanmayı da " Şenol Güneş...

Sinan Sağlam
28.10.2012, 22:04
Güneş Beşiktaş maçının ardından iki hafta üst üste puan kaybetmeleri ile ilgili olarak ise, "Kazandığımızda üst sıralara çıkabilecektik. Beşiktaş maçında 2, burada 3 puan kaybetmiş olduk. Kötü oynamıyoruz ancak gol bulmakta sıkıntı çekiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Durum tahmin ettiğimizden de vahim...

Ben de diyorum 2 yıldır futbol namına hiçbirşey yapmayan şu takıma neden müdahale etmez , bişeyler denemez meğer oynanan futboldan memnunmuş hocamız.....

Haftaya da rezil futbol ve puan kaybı yaşanır ardından bi kere daha ve sonunda bir basın toplantısı , ağdalı laflar mertlik dersi , namus dersi derken hooop bütün camianın gazı alınır ve aynı saçma takımı izlemeye devam...

Hocam istifa et gözünü seveyim , sen Emre Güral gibi bir adamı bile 2 ay sonunda farkedebilmiş futbol bilgisi 80 li yıllarda kalmış emekliliği gelmiş sevdiğimiz bir abimizsin , bırak git de şu takım top oynamaya başlasın...

lazibere
28.10.2012, 22:04
Millete ilkleri yaşatmasını becerebilen takımım benım.. Tarih bunları da yazacak hanenize.

Sadri şener ve ekibi ilk seçimde defolup gidin bir daha yüzünüzü görmek istemiyorum. Şenol Hoca sana saygımı kaybetmeden gönlümdekı tahtını sallama ve Bu adilerle beraber daha fazla çalışamayacağım deyip sende istifa et. nasıl olsa şampiyon falan olamayacağız. Bu kadrodan birşey de çıkartamazsın boşuna uğraşma . daha fazla harcanma ve kariyerini lekemeden git hocam . bizi seviyorsan ve takımı seviyorsan git.. Sen git ki . sadriler de gitsin. sen orda olduğun müddetçe onlar orda çöreklenmeye devam edecekler

arifberkay
28.10.2012, 22:05
"Kaybetmeyi haketmedik,kazanmayı da " Şenol Güneş...

Yok ya kaybetmeyi öyle bir hakettik ki

Gomes
28.10.2012, 22:07
zokoranın da net kırmızı görmesi gerekiyodu sarı kart gördüğü yerde

Fatih Özkan
Bu gözler Avni Aker'de, Bursa'ya kaybettiğimizi de gördü ya...
Daha ne diyim bilemiyorum...

Kereşenli
Bir mağlubiyet daha ve sorumlusu hala istifa etmedi.

Berkan
Broos dönemi Trabzonspor; 1'i hükmen 5 G, 3 B, 5 M... 2012 Şenol Güneş dönemi Trabzonspor; 3 G, 4 B, 2 M... Aradaki 7 farkı bulun...

Hugo Bross'un Trabzonspor için teknik direktör çöplüğü benzetmesi de çok haklı.

FC-ST-PAULI-61
zokoranın da net kırmızı görmesi gerekiyodu sarı kart gördüğü yerde
Yok daha neler sari bile degildi.

tamuğ yamtar
28.10.2012, 22:08
Malzeme iyi ise hoca gitmeli o zaman,baska yolu yok.

Senol günesin felsefeleri artik ise yaramiyor...

Vallaha görünen o.

Zaten gidişat Şenol Hoca'nın gitmesi gerektiğini gösteriyor.

En kısa süre de mi? Yoksa sezon sonunda mı?

bahadır2561
28.10.2012, 22:08
Kötü oynamıyormuşuz vay anasını

Sefa Murat Dokuz
28.10.2012, 22:09
Pivot santrafor her sistemde oynar yeter ki oynatmasını bil.

Faydalı iş derken adamı iki kişi tutuyor ona rağmen birkaç pozisyon hazırladı arkadaşlarına bir de kendi vurdu işte.Adama kenardan 10 orta yaptın da adam değerlendiremedi mi?

Pivot santrafor her sistemde oynayamaz. Geçen sene oynadığımız sisteme Burak'ın yerine koy o zaman bu adamı. 5 gol bile atamazdı 34 maçta.

Janko bizde olduğu sürece biz topu yere indirmeyeceğiz. Bir pozisyon var dk 60 falan galiba yahu öylesine havaya sıçradı ya. Ömer vurdu kafayı öylesine sıçrıyor topa vuramayacağını biliyor topa bakmıyor bile. Böyle saçma birşey görmedim ben. Bari sıçramada adamdan sekerse kapar gidersin.

Janko bizim takımda olduğu sürece 2 pas yapamayız. Yada orta saha oyuncularımıza topu mutlaka gelin defanstan alın diye emir vereceksin. Eğer orta saha oyuncun topu gelip defanstan almadığı tek pozisyon bile olursa o adama basacan cezayı.
İlerde Janko var diye topu boyna ileri vuran Mustafa Yumlu'yu maç sonrası görsem yemin ederim öldürürdüm. Bu adamı bir daha 18 kişilik kadroya dahil edenin allah belasını versin.(Yumlu)
Defansı kafayı çalışan adamar ile kurarssan Janko oynar. Adam 90 dk içinde 100 kere sıçradı en az tek seçenek topu dikmek sanki.

Emre GÜRDAL
Istifa eet senol hoca bu sefer daha uzaga git bu taraftR senin degerini hef gidinden sonraki kotu donemde anliyo bu hep bold olmustur...

Onur Şeref
Güzelim Hugo Broos'un günahı neydi o zaman?

O da çıkıp mıy mıy mıy demeçler verse, iyi oynuyoruz dese kalırdı herhalde yada Türk vatandaşı olup kütüğü Trabzon'a aldırsaydı sıkıntı komple hallolurmuş.

arifberkay
28.10.2012, 22:10
Bir hoca haftalardır oynanan oyuna kötü oynamıyoruz diyebiliyorsa daha konuşacak birşey yok böyle devam et hocam...

Gomes
28.10.2012, 22:11
geçen senede burak yılmaz kendini yere atmıştı bursadaki maçta penaltı olmuştu

Zafer Fidan
Bu takim antemanlarda ne calisir cok merak ediyorum.

hyasin61
bu gozler bu puan kayıplarına bu oyuna ragmen hala kulupte sırf trabzonlu oldugu ıcın kalmayı basarabılmıs ve herhangı bır baskı gormemıs hocayıda gordu ya bakalım daha neler goruruz