Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 7. Hafta | Trabzonspor 1-0 Kasımpaşa
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
o zeminin hali ne kardesim ayiptir gunahtir yaziklar olsun hepsine!
Yiğit Gayretli
06.10.2012, 03:32
Orta sahaya Colman ve Soner. Öne Janko... Kanatlarda kim formdaysa o. Sidobere de Giray'ın dönmesi lazım. Başka değişikliğe hacet yok.
Bu takımdan Zokora'yı kimse kesemez. 4 maçta 1 gol yediyse bu takım bunda kilit nokta Zokora ve Bamba ikilisidir. Bu takım ne oynuyor diyen arkadaşlar var da iyi savunma şampiyon yapar bunu bilmiyorlar herhalde. Eskisi gibi rakibe her maç 3-4 net pozisyon vermiyoruz. 1 pozisyona girdi rakip bütün maç. Biz biraz daha gol yeteneğimizi geliştirirsek şampiyonluğa oynayacağız zaten. Birçok pozisyona giriyoruz her maç.bu olayı neden kimse anlamıyor şaşırıyordum zokora reis şu an takımın sigortasıdır ve onu kesmek bambayı etkileyecektir bamba reis diyor başka bişey demiyor ve bence reisin ölüsü bu takımda oynar
Barış Özbek ortasahayı güçlendirdi kendisinden hazzetmesem de kabul etmek gerekir ki son birkaç maçtır ortasahada sağlam basan ısıran top kapan yegane oyuncu..şu forumda ön yargısız doğruyu görenlere bayılıyorum
aslında koyacaksın hasan ile hüseyini çıkaracaksın barışı zokora yı izlesinler dursunlar bakalım kaç hafta dayanacaklar barış oyuna girdikten sonra gerçekten güzel işler yapıyor orta açabilse kaptığı topla asisti bile vardı
TSKara61
06.10.2012, 05:53
Onur
Zeki Yavru-Giray-Bamba-Emerson
Colman-Soner
Alan-------------------Olcan
Halil-Janko
Punisher-61
06.10.2012, 06:06
Artik rakiplerimizin hepsi takimi ve senol günesi ezberledi..
Öndeyken 1-0 yatan bir takim
Gol lazimken ofansif futbolcu cikartip defansif futbolcu koyan takim..
Hic bir zaman ikili forvete dönmeyen gerektiginde 85. dakikadan sonra forveti birebir degistiren takim..
Sifira inemeyen ve bir orta yapamayan takim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen hafta Olcan'ın bu haftada Halil'in kaçırdığı gol pozisyonlarından sonra "Jako Janko" diyen çok bilmiş taraftarımızın Janko'nun dün 5 dakika içerisinde 3 gol pozisyonunu harcadığında yüzlerindeki ifadeyi görmek isterdim açıkcası.
Ş.G oyuncuları kullanmayı bilmediği sürece bize Messi gelsin gol kaçırsın onuda eleştirirsiniz.
Travelair
06.10.2012, 08:16
3 puan nedeniyle takımımıza tebrikler. Genel olarak iyi futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Oyuncularımızın kaliteleri yüksek değil. Takım oyunu çoğalmalı ve mutlak korunmalı. Janko'nun '86'da oyuna girmesini yadırgadım
Murat Keçeci
06.10.2012, 08:18
Geçen haftaki puan kaybından sonra 3 puan almamız gereken bir maçtı bunu başarmamız sevindirici.Oyuna gelirsek yavaş tempodaki oyun anlayışımız devam ediyor bu konuda takıma ya Soner-Colman ivme kazandıracak ya da devre arasında o ivmeyi kazandıracak birini bulacağız.Sapara-Alanzınho elinden geleni yapsada o mevkilerde eksik kalıyorlar.
Saparanın koşu temposu çok yavaş mesela alanzınho ortadan bir dripling yapıyor saparanın arkadan ona yaklaşıp desteklemesi gerekiyor ama o pozisyonlara uzak kalıyor, aynı şekilde Saparanın olcana yasinede baskıyı yemeden ortadan yaklaşması gerekiyor ki pas yapan bir takım olabilelim ama onun koşu temposu yavaş olduğu için geç kalıyor bu pozisyonlarda
Alanzınhonun eksikliği ise kafasında çok kolay oyundan kopuyor biri elini omzuna koyduğunda maçı bırakıp hakeme dönüyor futbolda boyun çok önemi yok örneğin gökdenizde kısa boylu bir oyuncumuzdu ama yere çok sağlam basardı güçlüydü.
Pas kalitemizi arttırmak için oyun içinde vaktinde yardımlaşma,hızlı düşünüp hızlı uygulama gibi uygulamalar gerekiyor.Bu durumu örneklerle açıklarsak diyelim topu sol kanattakı olcana attğımızda hem bek yardımına gitmeli hemde orta sahanın ortasındakı oyuncular rakipten önce ona yaklaşmalı, aynı şekilde Halil stoperleri oyalayıp topu saklarken ortadan ve kanatlardan daha hızlı şekilde çıkılmalı,Alanzınho dripling denemesi yaparken başta Saparanın ve diğer ofansif oyuncularla verkaça girebilmesi için bu oyuncular daha hızlı olmalı pas kalitemizi ancak böyle arttırabiliriz maç içinde bunun gibi birçok eksikliklerimiz daha göze çarpıyor örneğin futbolcuların alt yapıda alması gereken temel kavramlar vardır top kontrolu ,ayak içi pas vb. gibi uygulamalar hala bu idmanlara tabi olması gereken oyuncular var.
Zokora için birkaç kelime edersek eğer onun çevresindeki oyuncular ofansa daha çok katkı verebilse herkes ondan ofansif olarak daha fazla şeyler beklemezdi örneğin orta sahamızda colman-selçuk-jaja olsa onların arkasında takıma çok büyük katkısı olurdu.Defansif olarak bize çok şeyler kattı katmayada devam ediyor.Örneğin biz 70.dklara kadar gol atamadığımız her maçta kontralardan golü yiyip yenilirdik Zokora geldikten sonra bunun önüne geçtik maçın sonuna kadar çevikliğini koruyabiliyor.Tecrübesini iyi kullanıyor.
7 maçlık periyodumuzu değerlendirirsek takım savunmasındakı başarımızla zirvenin eteklerinde dolaşabiliyorsak ofansif olarak kalitemizi yükselttiğimizde zirve ortağı olmamak için bir sebeb yok.
Furkan Dündar
06.10.2012, 09:18
----------------onur-------------
zeki----giray-------bamba reyiz----emerson
-----------colman--------zokora-------
------------------soner---------------
yasin(volkan)-----------------olcan(alanzinho)
-----------------Janko--------------
Furkan Dündar
06.10.2012, 09:19
Artik rakiplerimizin hepsi takimi ve senol günesi ezberledi..
Öndeyken 1-0 yatan bir takim
Gol lazimken ofansif futbolcu cikartip defansif futbolcu koyan takim..
Hic bir zaman ikili forvete dönmeyen gerektiginde 85. dakikadan sonra forveti birebir degistiren takim..
Sifira inemeyen ve bir orta yapamayan takim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dün 30.dk da ailecek maçı izlerken girecek oyuncuları ve dakikalarını söyledik 1 hepsi tuttu yani biz bile anladıysak hocalar nasıl çözmesin
Sevinen futbolcularımızın içinde bir Olcan yok ben bu adamdan iyice soğudum kendisi bulunmaz hint kumaşı havalarında ve sanki camiamızı kaale almaz tavırlar içinde, sen kimsin be kardeşim zorun ne
Tipik Türk spor adamları işte.
Yönetici veya teknik adam fark etmiyor.
Aziz Yıldırım ile Şenol Güneş.
Ne kadar benziyorsunuz siz öyle bir birinize.
Birisinde olmaz denilen oldu.
Metris, Çağlayan ve Silivri’de salya sümük ağlaşarak 1 yıl geçirdiler tanrılaştırdıkları başkanları uğruna.
Gözleri döndü. Polis arabalarını yaktılar.. Teröristten daha terörist görüntüler verdiler.
Aman Allah’ım bu nasıl bir bağlılık,nasıl bir adanmışlık.
Tanrıları hapisten çıkalı birkaç ay oldu.
Şimdilerde her gittiği yerde yuhalıyor, istifaya davet ediyorlar.
İlk seyircili maçta 55.000 kişi istifa daveti yapmaya hazırlanıyorlar.
Teneke bağlamak işçin sabırsızlar.
Hırsız ve şikeci başkanlarını yerden yere vuruyorlar.. 14 yıl bu adam ne yaptı diye icra hesabına çektiler.
Hırsız başkanlarının da kimyası bozulmuş. Paçavraya döndü şu sıralar. Şahitle konuşuyor. Şahit de şıracı.
Vizyon tavan yapmış velhasıl.
Onursuzca indirilmek buna deniyor olmalı.
Ve Şenol Güneş.
Bana göre Trabzonsporlunun sabırla imtihanı için var.
Bunun da kimyası bozulmuş.
Bu da saçmalamakta, futbol bilgi fukaralığında korkaklıkta ve eziklikte tavan yapmış da haberi yok.
Karabük’de 1-0’a yatma adına yarım saat forvetsiz oynayan bu.
Günler aylar süren bir maçta kasaba takımına 1 gol atmayı beceremediği için elenen bu.
Hala devam eden gol sorununu çözme adına forvet transfer ettirdiği halde nasıl oynatacağını bilemediği, beceremediği için eski ezberine dönen bu.
Kasaba takımıyla oynanan maçlar dahil geride kalan 8-10 maçtan sonra gol atma konusundaki stratejisinin “BALA DÖTE” olduğu gün gibi ortada olan bu.
Elindeki malzemeyi kullanma özrü nedeniyle şehrin, tribünlerin heyecanını alıp götüren bu.
Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan orda durmayı sürdürende bu.
Şenol Güneş, sen ki bu takımın bu şehrin efsanesisin.
Onursuzca indirilmeye doğru sürüklendiğini görmüyor musun.
Onur Akyüz
06.10.2012, 10:42
Bu sene 27 gol atar, 9 gol yer, şampiyon oluruz bence. :)
zafercalikoglu
06.10.2012, 10:47
Bu sene 27 gol atar, 9 gol yer, şampiyon oluruz bence. :)
genelde şampiyon olduğumuz sezonlarda da boyleydi,..
tek atımlık mermimiz var. atıp yemezsek 3 puan bizim :)
...demiştik, neyseki en iyi senaryo gerçekleşti.
maçın dışındaki izlenimlerim:
1.biz dar sokaklarında marşını tribünlerden duymak güzeldi (ama temposu nedense çok hızlıydı) :)
2.başkana yapılan asla yalnız yürümeyeceksin pankartı özellikle aihm'deki başkanın görüntülerinden sonra çok anlamlı oldu.
3.di mi samet pankartı muhteşemdi.
4.Allah aşkına "sevdim seni bir kere başkasını sevemem" marşını söylemeyi bırakalım.organize söyleyebildiğimiz ender marşlardan ama çok sıradan..
5.kale arkaları hariç stad boştu. bunuda seyircinin futbola olan inancının yitirilmesine bağlıyorum. özellikle şike sürecindeki bize yapılan haksızlıklar sebebiyle ama yinede art arda galibiyetler stadı doldurur
maça dair ise:
1.onur sakatlanana kadar kalede dursun
2.kaptanlık niye onurun değilde halil'in
3.janko çok iyi bir izlenim vermedi
4.halil, olcan şansız değillerdi (aynı fb maçındaki gibi) gol vuruşlarındaki becerilerini artırmaları gerekiyor
5.olcanın frikiğine söylenecek laf yok
6.bamba muhteşem, emerson'a tam karar veremedim.
7.colman, volkan, giray ve diğerleri döndüğünde çok daha iyi olacağız
şimdilik bu kadar
....herşeyden önce istikrar yakalanmalı..bir hafta iyi bir hafta kötü olmamalı bu takım....
...şu milli maç aralarından da nefret ediyorum....sanki bir yere gidebileceklermiş gibi birde maç yapıyorlar...
Nihat Güneş
06.10.2012, 11:18
Bence taraftarımız Halil'den yeni bir Umut çıkarma peşinde :) Tehlikenin farkındamısınız... Ortasahaya gelmiş, yardım etmiş, top almış, pres yapmış . Atması gereken yüzde bir milyonluk iki golü ise atamamış ve taraftar beğenmiş :)
Bizim ileri ucu komple çöpe at... Bu kadar sakar adamın toplandığı bir hücum hattından organize bir şeyler beklemek hayalcilik olur, gol atmamız tesadüflere bağlı.
Devre arasında 1461 takviyeleri olana kadar işkenceye devam...Gerçi sorun biraz da Hoca da ama neyse, girersek çıkamayız :)
katre-i.matem
06.10.2012, 11:26
macla alakalı izlenimlerimi bende yazayım bari :)
telefona kadro mesajı gelınce bıraz sasırmıstım acıkcası.. tv de stadı gorunce ıse sok oldum. ligin 7. haftası trıbunler bombos.. hos gelenlerde tiyatro izliyor ama dusman sevındırmenın alemı nedır. takıma ınanmayan bır sehırle hıcbır zaman yol katedemeyız. dun gecenın bence en buyuk utancıydı.. baskana acılan pankart cok ıyıydı ama malesef sadece baskan degıl takımda yalnız bırakılmıs.
oyuna gelecek olursak tempo yapmadık yada yapamadık. olcanın gol harıka ama onun dısında yoktu sahada. emerson u cok yalnız bıraktı. emersonda canlı bomba masallah defansta acayıp pasları vardı.
forumda tutturmusuz halıle karalama kampanyası. 8. ve 42. dk larda %100 luk gollerı kacırdı ama onun harıcınde cok ıyıydı. neredeyse ayagına gelen hıcbır topu vermedı ya faul aldı yada utup takımı dınlendırdı. henrique gurescısınden bu konuda cok daha ıyı. alanzınho bal yapmayan arı masallah. bıde oyundan cıkarken yuzu dusuyor sahada ne yaptıysa. sapara oyunun ıcınde daha cok olmalı. sonradan oyuna gıren barıs ı ben fızık ve guc olarak cok begendım ama gerı oynama hastalıgı var onunda.
zekı kardesımınde bu ıkıncı macı. ıkısıde ıc sahadaydı. ondan sıvas macındakı gıbı ofansıf bır oyun beklerdım ama cok az cıktı ılerı.
ve zemın.. berbattı. kusura bakmayın ama bu sahada ıyı futbol asla oynanmaz. 1461 maclarını bu stadda yapmamalı kesınlıkle. turkıye kupasını oynadıgı sahada oynasın. zaten seyırcıde gıtmıyor maclarına barı zemın nefes alsın. nasıl bu hale geldı bu zemın anlamak zor..
Hüseyin Başoğlu
06.10.2012, 11:27
Bence taraftarımız Halil'den yeni bir Umut çıkarma peşinde :) Tehlikenin farkındamısınız... Ortasahaya gelmiş, yardım etmiş, top almış, pres yapmış . Atması gereken yüzde bir milyonluk iki golü ise atamamış ve taraftar beğenmiş :)
Bizim ileri ucu komple çöpe at... Bu kadar sakar adamın toplandığı bir hücum hattından organize bir şeyler beklemek hayalcilik olur, gol atmamız tesadüflere bağlı.
Devre arasında 1461 takviyeleri olana kadar işkenceye devam...Gerçi sorun biraz da Hoca da ama neyse, girersek çıkamayız :)
abartmıssın hocam....bizim sorunumuz aklımızın hala burak yılmazda kalması ...alısmısız hızlı sadece kaleyi dusunen forvet tipine oyüzden yadırgıyoruz...dün halil ahım sahım mac oynamadı ama öle çöp denilicek bir macta oynamadı keza olcan ve yasinde...adamlar calıstı sürekli önde bastı son vurus beceriksizliği yokmuydu vardı bence oda üstlerindeki baskıdan mesela ben inanıyorum olcan sıradaki mactada gol atsın bakın ondan sonra nasıl vurusları duzelmeye kendine guvenmeye baslıcak....sadece biraz sabır...
61_Hasan_69
06.10.2012, 11:38
maç sonu kutlama görüntüleri varmı ?
İskender Çakmak
06.10.2012, 12:02
Ben de hücum oyuncularımızın şanssız olduğuna inanmıyorum. Becerisizlik var ortada. Kaçmayacak pozisyonlar var.
Takım olarak çok eksiklerimiz var. Bu eksikleri ikinci yarı gideremezsek yine 1 ileri 2 geri gideriz.
Ben de hücum oyuncularımızın şanssız olduğuna inanmıyorum. Becerisizlik var ortada. Kaçmayacak pozisyonlar var.
Takım olarak çok eksiklerimiz var. Bu eksikleri ikinci yarı gideremezsek yine 1 ileri 2 geri gideriz.
Yapacak da bir şey yok adam hepsini oynatıyor hücumcuların Janko girdi 2 tane gol yapabilirdi o da atamadı. Özellikle sol ayağıyla o topu kesmesi lazımdı yakın mesafeden köşeye.
Kader KORELİ
06.10.2012, 12:09
Lig'in en az gol yiyen takımıyız. Bir de şu hucuma bir çeki düzen verdikmi şampiyonluğa oynar bu takım.
Lig'in en az gol yiyen takımıyız. Bir de şu hucuma bir çeki düzen verdikmi şampiyonluğa oynar bu takım.
7 maçta üç gol gerçekten mükemmel istatistik ve ben şu Mustafa'nın yaptığı saçma penaltıyı da bunların arasına koymak istemiyorum adamların bütün maç pozisyonu yoktu :)
HOPA'LI TS'Lİ
06.10.2012, 12:33
Maestro Colman ve golcü Janko form tutarsa uçarız.
Kaleci, defans, orta alan şahane, buralar oturdu
Ceza sahasına kadar gelmeler de süper, ama oyuncularımız karşı karşıya kaldıklarında topun dibine girmek yerine yerden vurarak her maç en az 3-5 net golü harcıyorlar. Antrenmanda HOCA bu konuda çalıştırmalı acilen.
Bu kadro, 2010-2011 sezonundaki gibi iyi işler yapmaya aday.
Tolgas6161
06.10.2012, 12:43
Onur
Zeki Yavru-Giray-Bamba-Emerson
Colman-Soner
Alan-------------------Olcan
Halil-Janko
kadro cok guzel ama ben halilin yerine ya sapara ya da adriani koyarim yoksa orta sahada sadece 2 kisi gidip gelir soner colman
alanzinhoyu da serbest adam olarak kulanirim
Tolgas6161
06.10.2012, 12:56
Kelimeyi şahadet getirdim, barışın kafası nerde :(
gulmekten oldurdun beni valla
Janko hani dripling atamzdı, adamın kaç metre gerisinde koştu söke söke önüne altı topu, çaprazda kalmasa goldü...
Janko sanılanın aksine hızlı ve çevik bir oyuncu, tabi belli ölçülerde... Ama Vittek'ten kat kat fazla
Takımın orta alanı özellikle Colman geldikten sonra oturur da, kanatlardan şüphem var...
Tolgas6161
06.10.2012, 13:35
Kelimeyi şahadet getirdim, barışın kafası nerde :(
Her mac derken? Mersin macinda pozisyona giremedik..
..
ne pozisiyonu bos ver kardesim gol yemiyelim allah allah sende hhaaa
Tolgas6161
06.10.2012, 13:39
Ayrıca Zeki de artık formayı birakmaz
o kesinde
senol hoca biraktirir bence
Berat Akçay
06.10.2012, 13:49
7 maçta üç gol gerçekten mükemmel istatistik ve ben şu Mustafa'nın yaptığı saçma penaltıyı da bunların arasına koymak istemiyorum adamların bütün maç pozisyonu yoktu :)
Bence o penaltı da değildi . Bence değil herkes öyle düşünüyor .Verilmese namağlup devam ediyorduk
Tolgas6161
06.10.2012, 14:03
kosu istatistiklerini nerden bulabilirim?
zokoranin istatistiklerine bakicamda ondan
eminimki en az kosanlardandir
biliyorumki fener macinda 8000 m kostu bir orta saha oyuncusu icin cok az
cunki adam mustafa ile bambanin arasindan ayrilmiyor yani bence biz 3 stoper ile oynuyoruz
gol atamama nedenimiz de bundan bence
Joacivil
06.10.2012, 14:12
kimse bana savunma iyi demesin Bamba haricinde herkes dökülüyor
Bizim gol yemeyişimizin tek nedeni Onur'dur umarım hep böyle devam eder.
O Emerson neydi ayrıca satsak kimse para verip almaz
Ali İhsan
06.10.2012, 14:13
o kesinde
senol hoca biraktirir bence
Sanki Zeki'ye şansı babam vermiş gibi.
Levent Kara
06.10.2012, 14:15
bir şehir efsanesi haline gelen zekiyide izleme fırsatı bulduk sonunda, beklemeye değermiş doğrusu
yavuzbaha
06.10.2012, 14:16
Emerson ne öyle arkadaş ya...bildiğin nenem...bu kadar hantal bir futbolcu uzun zamandır izlememiştim...futbolu biliyor,topa vuruşu da üst düzey ama inanılmaz yavaş...
Ertuğrul ATALAY
06.10.2012, 14:32
ligin enaz atan ve yiyen ekibiyiz....ama geçmiş maçlara bakıyorum...gol pozisyonumuz çok..tarihi fark atacağımız maçlarda 1 golle yetindik veya gol atamadık....ama defansımız rakiplere pozosyon vermiyoır...bu iyi birşey
tek eksiğimiz forvet istikrarı... o da olacak...
Sapara Colman Soner ortasasi ruya ortasi denim icin. Tam Barca style. Iki yonlu oynayabilen oyuncular bunlar. Denemekte fayda var. Zokora seneye yok, olmamasida lazim. Bir daha da okadar defansif orta saha oyuncu almamaliyiz. Sampiyon oldugumuz sene Selcuk-Colman vardi. Hic biri defansif orta saha degil.
ligin enaz atan ve yiyen ekibiyiz....ama geçmiş maçlara bakıyorum...gol pozisyonumuz çok..tarihi fark atacağımız maçlarda 1 golle yetindik veya gol atamadık....ama defansımız rakiplere pozosyon vermiyoır...bu iyi birşey
tek eksiğimiz forvet istikrarı... o da olacak...
Defansimiz cok iyi. Girayin olmamayisi sorun olacak diye cok korktum ama iyi kapattik o acigi. Kalecilerimizin de katkisi cok bu kadar az yememizde. Her macta en iki u tane %100 luk goller cikartiyorlar. Bu kadar net pozisyonlari cikartan bir bizim kaceliler var birde Volkan.
Samet Yildirim
06.10.2012, 14:40
Janko katkisi yüksek olacak bu kesin. O boya ragmen agir olmamasi cok önemli.
~UniCef~
06.10.2012, 14:45
BİRİ net bir acıklama yapabilir mi, takım kötüydü denmiş, 9 tane pozisyon kactı denmiş, orta saha hiç yoktu denmiş, hiç pozisyon verilmedi denmiş, herkeste bu söylenenleri kabul ediyor,
şimdi ben macı seyretmediğim için kendi kendime sorup duruyorum orta sahası kötü takım nasıl 9 pozisyona giriyor, kötü olan takım nasıl pozisyon vermeden macı bitiriyor, 9 pozisyona girildi ise orta saha nasıl iyi olmuyor.
birisi bir izah ederse sevinirim. .
Cok zor bir soru :D
Sistem daha tam oturmamis ve pas trafiginde sorun yasiyoruz onun icin güzel futbol gibi görüntü cizemiyoruz ama kaliteli oyuncularimiz oldugu icin ve futbolun basit kurallarini yerine getirdigimiz icin pozisyonlara giriyoruz diye düsünüyorum.
pozisyon vermeme nedeni olarak Zokora arti Bmba diyorum ben , belki Zokora öne dogru yeterli bir katki saglayamiyor ama savunma eger pozisyon vermiyorsa en büyük etken o dur.
artvints
06.10.2012, 14:51
soner colman sapara ortasahası bence işlemez, çünkü görevleri bölüştüremezsin, üçü de hemen hemen aynı işi yapıyo.o yüzden colman soner zokora ya da colman soner alper gibi bi ortasaha yapısı lazım.bi tane direnç katacak bi oyuncu şart.
herkes selçuk colman la oynuyoduk diyo ama, bi de engin vardı hem pres yapıyo hem de topu iyi kullanıyodu. bu boşluğu alper doldurur, acilen almak lazım
~UniCef~
06.10.2012, 14:52
Maçı izleyemedim özete baktım da Halil'e söylenecek söz yok futbolu bıraksa yeri..
Belki gol kacirmis olabilir ama cok iyi oynadi. Umut gibi degil gereksiz pres yaparak degil topu cok iyi tutarak takimi ataga kaldirarak vs
evet ne guzeeel hersey cok guzel bu oyunu övün bi de forvet olursa sampiyonuz diyin...yine skor taraftarlığı... ya kimse gormuo mu son zamanların en kotu trabzonsporu dur bu takım...bu kadar korkak oynamakla bi kazansak 2 kaybederiz macı stattan izledim yerin dibine giriorum hani olur kotu oynarsın da herkes kabul eder duzeltmeye calışırız. ama yendik ya herkes mutlu bir diil 3 diil 5 diil 7 diil sezon basından beri 10 mac yaptık zerre duzelme yok takımda ruh yok hucum anlayısı denen bişe yok gol at yat...bu sistemle bilmiorum daha ne kadar rezil olacaz
FC-ST-PAULI-61
06.10.2012, 14:57
Böyle berbat bir Zemin olamaz.Mac en az 3-0 olurdu ama bu Zeminde cok zor.
Murat Acar
06.10.2012, 15:02
Bizim Kurumun Çim sahasında Futbol turnuvamız var birimler arası Çim saha ama zemini aynı bizim Avni aker gibi kızıp duruyordum şu sahayı neden düzeltmiyorlar diye ama Milyonlarca euroluk topçuların oynadığı sahayı görünce biz şanslıyız diyorum:)
Hüseyin Başoğlu
06.10.2012, 15:19
1461 in avni akerde kesinlikle mac yapmaması lazım zemin kaldırmıyor işte gördük ..
Belki gol kacirmis olabilir ama cok iyi oynadi. Umut gibi degil gereksiz pres yaparak degil topu cok iyi tutarak takimi ataga kaldirarak vs
Aynen öyle çok beğendim dün Halil'i. Hiç olmayacak yerlere girip üç kişinin arasından top aldı, oyunu açtı. Birçok faul aldı, oyunu rakip sahada oynamamıza olanak sağladı. O yüzden kopuk bir görüntü yoktu forvet hattıyla savunma arasında bu maç.
Takım her geçen gün daha iyi olacak inşallah 8 için inansınlar yeter.
Asi Çaykaralı61
06.10.2012, 15:38
Trabzonspor Kasımpaşaspor maç sonuu görüntülerini bulan oldu mu arkadaşlar 3'lü vs. :D
http://www.ajansspor.com/resimv3/ts_pankart_051012.jpg
http://www.ajansspor.com/resim/pygmbr.jpg
Pankartlar hem ironi hem de anlam bakımında çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Nihat Güneş
06.10.2012, 16:43
1461 in avni akerde kesinlikle mac yapmaması lazım zemin kaldırmıyor işte gördük ..
Seni yönetime aday göstermek lazım :) Türk işi çözüm yani :)
Çözüm 1461 i şutlamak değil, çözüm adam gibi zemin yaptırmak gerekirse her sene...
biltrabzon
06.10.2012, 17:03
dün bamba ve halil disinda takimda iyi oynayan tek adam yoktu.Allah tan rakip son mermisini fener e atarak gelmis trabzona.Bu futbolla bu is olmaz senol günes.Birak artik felsefeyi sahaya gelelim,bu takim ne zaman top oynayacak lig bitince mi?
yavuzbaha
06.10.2012, 17:07
dün bamba ve halil disinda takimda iyi oynayan tek adam yoktu.Allah tan rakip son mermisini fener e atarak gelmis trabzona.Bu futbolla bu is olmaz senol günes.Birak artik felsefeyi sahaya gelelim,bu takim ne zaman top oynayacak lig bitince mi?
Onur ve Sapara da iyiydi bence
Ya Allah aşkına kocaman adamsın açık ara şampiyon olacak dedikleri Galatasaray 2 tane yiyor Orduspor'dan. Bizim takım lig başladığından beri 3 tane gol yemiş toplam, birisi saçma bir penaltıdan.
Ligde şuan gayet iyi konumdayız. Yendiğimiz takımların hepsi zorlu takımlardı. Sivas olsun Kasımpaşa olsun. Attıklarımızla yediklerimiz orantılı gidiyor, rakiplere doğru dürüst pozisyon vermiyoruz. Daha neyini top oynayacak bu takımın kapasitesi bu kadar 90 dakika ayağa pas yapan takım izlemek istiyorsan bizim ligde bulamazsın bunu, El Classico var yarın onu izlersen orada görebilirsin.
Biraz son vuruş yeteneği olsaydı oyuncularda beş olacaktı dün maç ve bunları yazmayacaktınız buraya. Hoca mı son vuruşları kötü yapın diyor oyunculara.
Nihat Güneş
06.10.2012, 17:36
Zeki Kasımpaşanın oyuncusu mu ? Bamba dan sonra sahanın en iyisi tartışmasız.
Hüseyin Başoğlu
06.10.2012, 18:40
Seni yönetime aday göstermek lazım :) Türk işi çözüm yani :)
Çözüm 1461 i şutlamak değil, çözüm adam gibi zemin yaptırmak gerekirse her sene...
:) ben şutlayalım demedimki ?? zaten çok sevgili ve vefakar taraftarımız 1461 in maclarına gitmiyor o zaman orda değil daha kucuk bir stadda oynanabilir 1461 in macları...barcelona ve real madridinde pilot takımları var ama ben nou camp veya bernabauda mac oynadıklarını görmedim acıkcası ....
bugun baktıgında türkiyenin iyi statlarından arena saracoglu bile haftada 2 macı kaldırmıyor bende bunu belirttim 1461 yüzünden cimler dinlenemiyor herhafta o zeminde ozamanda 2 takımın futbolunu etkiliyor istediğin zemini koy oraya sonuc yine aynı olucak...
fanatikdevri
06.10.2012, 19:24
Olcan efendininde haddini bildirmek lazım sen kimsinde taraftara o hareketi yapıyorsun
SensitiveLord61
06.10.2012, 20:10
Olcan efendininde haddini bildirmek lazım sen kimsinde taraftara o hareketi yapıyorsun
naptı ben görmedim
Hatice Aslan
06.10.2012, 20:31
Taraftarında haddini bilmesi lazım biz kimiz ki Olcan Adın'ı sırf gol kaçırdı diye şikeci ilan ediyoruz?
Hem ne yaptı adam? Yerinde olsam çok güzel bir hareket yapardım yanar döner taraftara ;)
Yiğit Gayretli
06.10.2012, 21:13
Bu galibiyet daha da anlam kazandı.
thehell61
06.10.2012, 21:22
Mersinide yenmiş olsaydık şimdi zirvede puanımız eşit olacaktı.
Tolgas6161
06.10.2012, 21:50
Sanki Zeki'ye şansı babam vermiş gibi.
2 hafta once serkan 42 derece ates icinde oldugu icin oynatti zekiyi yani mecburen surdu sahaya
zeki guzel oynadi
gecen hafta zekiyi kesti ilk 11den serkan iyilesti diye
serkan surundu hatta 90 dakika oynadi rezllik resmen
bu haftada tekrar zekiyi surdu ilk 11 e
valla bravoo
bencede haftaya ilk 11 de serkan oynicak malesef
http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video
yaw bir daha seyrettimde çokta fena değiliz be.... yalnız jankonun kaçırdığı top pek şık olmamış :( ben halısahada sol ayağımın üstüyle falso vererek o pozisyonları hep atıyorum :D ulen Şenol hoca bir beni keşfedemedin ziyan oluyorum şuralarda :D
Zafer Fidan
06.10.2012, 22:16
http://s3.amazonaws.com/awesome_screenshot/855370?AWSAccessKeyId=0R7FMW7AXRVCYMAPTPR2&Expires=1349551481&Signature=tCnQ82gTZX7muU9fQiiSbB3KCMk%3D
Ali İhsan
06.10.2012, 22:41
2 hafta once serkan 42 derece ates icinde oldugu icin oynatti zekiyi yani mecburen surdu sahaya
zeki guzel oynadi
gecen hafta zekiyi kesti ilk 11den serkan iyilesti diye
serkan surundu hatta 90 dakika oynadi rezllik resmen
bu haftada tekrar zekiyi surdu ilk 11 e
valla bravoo
bencede haftaya ilk 11 de serkan oynicak malesef
Öyle veya böyle bu hafta beş yabancıyla sahaya çıktık, orada hoca Celu'yu da düşünebilirdi demek ki Zeki'ye güvendi ve oynattı.
Mustafa da mecburen şans bulmuştu, şu anda çoğu kişi beğenmiyor ama hoca oynatıyor. Bence Şenol Güneş'e karşı saçmasapan bir önyargı var. Adam ne yapsa yaranamıyor. Hocanın çok eleştirilecek yönü var ama genç oyuncu oynatmıyor demek çok saçma, bizim takımda yaşlı sayılabilecek bir Halil bir de Zokora vardır, takımın çoğu ortayaşta ve elde oynayabilecek genç sayısı az.
fanatikdevri
06.10.2012, 22:57
naptı ben görmedim
Taraftar eleştirdiği için gol attıktan sonra sesinizi duyamıyorum ne oldu der gibi hareket yaptı
fanatikdevri
06.10.2012, 22:58
Taraftarında haddini bilmesi lazım biz kimiz ki Olcan Adın'ı sırf gol kaçırdı diye şikeci ilan ediyoruz?
Hem ne yaptı adam? Yerinde olsam çok güzel bir hareket yapardım yanar döner taraftara ;)
Olcan taraftara hareket yapıcağına gitsin idmanda daha fazla çalışsında kendini geliştirsin
serdaracıl
06.10.2012, 22:59
Az bile yaptı.
Olcan Adın'ı savunan taraftar görmek şaşırtıcı nedeni de şu Olcan Adın geçen sezon son 5-6 maçtan beri hiç bir resmi maçta iyi futbol oynamıyor. BJK maçında attığı frikik golü ve bu maç attığını çıkarsanız döve döve kovulur. O derece laçka ve kötü oynuyor.
fanatikdevri
06.10.2012, 23:02
Az bile yaptı.
doğru bide küfretmesi lazımdı.
serdaracıl
06.10.2012, 23:02
Olcan Adın'ı savunan taraftar görmek şaşırtıcı nedeni de şu Olcan Adın geçen sezon son 5-6 maçtan beri hiç bir resmi maçta iyi futbol oynamıyor. BJK maçında attığı frikik golü ve bu maç attığını çıkarsanız döve döve kovulur. O derece laçka ve kötü oynuyor.
Bjk maçındaki golü bizi Avrupa'ya goturdu
serdaracıl
06.10.2012, 23:03
doğru bide küfretmesi lazımdı.
Küfreden hakeder. Herkes yaptığının karşılığını görür
Bjk maçındaki golü bizi Avrupa'ya goturdu
Videoton ilk maçında yaptıkları da bizi Avrupa'dan götürdü onu ne yapacağız? Elde var 0. İlk maç stattaydım Olcan'ın yerine kütük koysan, topa dokunmayan biri olsa o kanatta yenerdik maçı. :cool:
serdaracıl
06.10.2012, 23:09
Videoton ilk maçında yaptıkları da bizi Avrupa'dan götürdü onu ne yapacağız? Elde var 0. İlk maç stattaydım Olcan'ın yerine kütük koysan, topa dokunmayan biri olsa o kanatta yenerdik maçı. :cool:
Gönderelim gayse'ye gitsin o zaman.
gökçay61
06.10.2012, 23:10
şahsen avrupa da olmadığımıza çok sevindim. gs nin fb nin hali ortada çok uzak değil bizimde ne hallere düştüğümüz ortadaydı. oturmamış bir takımız ve kadro kalitemiz de çok iyi deil. avrupa oynuyor olsaydık hem avrupada hemde ligde hiç birşey yapamazdık. o yüzden en azından ligde umudumuz hala devam ediyor. inş takım toparlar eksikler bir an önce döner..
fanatikdevri
06.10.2012, 23:11
Küfreden hakeder. Herkes yaptığının karşılığını görür
Sen 2 metreden atamazsan o pozisyonları eleştirilirsin taraftarız bizde eleştiricez tabi olcan taraftarla uğraşıcağına adam gibi işine baksın böyle adamlara vermemek lazım trabzonspor forması aslında
Sen 2 metreden atamazsan o pozisyonları eleştirilirsin taraftarız bizde eleştiricez tabi olcan taraftarla uğraşıcağına adam gibi işine baksın böyle adamlara vermemek lazım trabzonspor forması aslında
Hocam aslında bu gol sevinci birçok futbolcu tarafından yapılıyor. Ben ilk izlediğimde rahatsız olmamıştım. Ama rahatsız olan da tek siz değilsiniz, yine birkaç benzer yorum görmüştüm.
Olcan'ın maç sonu açıklamalarını dinlersek onunda taraftara kırgın olduğu görülüyor.
Bence oynadığı oyun kötü niyetli olduğunu değil, formsuzluğunu gösteriyor. Çok kolay kaybetmemek gerek futbolcuları.
haymatloshan
06.10.2012, 23:54
Zeki Kasımpaşanın oyuncusu mu ? Bamba dan sonra sahanın en iyisi tartışmasız.
Zeki büyütülecek bir oyuncu değil,dün bir çok topu ezdi,çok fazla pas hatası yaptı,mevkisi dışında manasız pres girişimleri oldu.Hücumada yardım etmedi,defansta neredeyse bütün topları Bamba karşıladı. Birde tartışmasız oluyor en iyisi oluyor izlemesek amenna ama izledik ve daha çok yol kat etmesi lazım.
Eğer bu şekilde devam ederse gol yeme istatistiğimiz şampiyon yapar bu bizi.
olcan gibi mücadele eden bi kaç futbolcu daha gösterin bana veya susun serkan yıllardır bek ileri canıyla koşuyor laf yiyen o ne istiyorsunuz siz ya bi susun olcan golcü değil ama haftalardır takımda gol pozisyonlarına olcan giriyor bu bile susmanız için yeterli iyi olmasa pozisyona giremez şu an takımın en iyilerinden biri ve takımın gole yakın en iyi adamı atar veya atamaz
gabriel omar
07.10.2012, 00:09
Zeki büyütülecek bir oyuncu değil,dün bir çok topu ezdi,çok fazla pas hatası yaptı,mevkisi dışında manasız pres girişimleri oldu.Hücumada yardım etmedi,defansta neredeyse bütün topları Bamba karşıladı. Birde tartışmasız oluyor en iyisi oluyor izlemesek amenna ama izledik ve daha çok yol kat etmesi lazım.
Renktaş senin beğeneceğin oyuncu daha doğmadı zaten.
Anlamıyorum adamdan Alves performansı görünce mi tatmin olacaksın .Pırıl pırıl genç hemen hemen eksiksiz oynamış gene beğenilmiyor.
olcan iyi oyuncu ama maç içinde saman alevi gibi 2dakikaa oynayıp 15 dakika kayıplara karışıyor.oyununu maçın geneline yaymazsa bu haliyle vasatı aşamaz.
kalavara
07.10.2012, 00:49
ortalama Trabzonspor taraftarı bu işte. maalesef çok negatif enerjiyle doluyuz ve kesinlikle bunu takıma yansıtıyoruz? kendi topçusuna bu kadar az güvenen başka bir taraftar topluluğu yoktur:mad:
Cafer Bulur
07.10.2012, 00:51
Zeki su anda cok iyi olmayabilir ama su anda bile serkandan daha iyi orta yaptigi kesin,böyle bir beki oynatmaya mecburuz.
Belki sen degil ama hemen hemen tüm taraftarimiz serkan in sisirme ortalarindan bikti,zeki yi hazirlamak zorundayiz onda isik var.
cellchook
07.10.2012, 00:59
seyirci yazıldı çizildi mi seyirci!
Hüseyin Başoğlu
07.10.2012, 10:40
bizim taraftara real madrid barcelona maclarını yasaklamak lazım ....onları izliyorlar sonra buraya gelip sacmasapan yorum yapıyorlar :)
serdaracıl
07.10.2012, 11:25
seyirci yazıldı çizildi mi seyirci!
Ben 7-8 bin küfür duydum:)
Tolgas6161
07.10.2012, 11:42
Öyle veya böyle bu hafta beş yabancıyla sahaya çıktık, orada hoca Celu'yu da düşünebilirdi demek ki Zeki'ye güvendi ve oynattı.
Mustafa da mecburen şans bulmuştu, şu anda çoğu kişi beğenmiyor ama hoca oynatıyor. Bence Şenol Güneş'e karşı saçmasapan bir önyargı var. Adam ne yapsa yaranamıyor. Hocanın çok eleştirilecek yönü var ama genç oyuncu oynatmıyor demek çok saçma, bizim takımda yaşlı sayılabilecek bir Halil bir de Zokora vardır, takımın çoğu ortayaşta ve elde oynayabilecek genç sayısı az.
evet mecburen sans buldu hoca sans vermedi
bir genc oyuncuyu mecburen sahaya surersen o oyuncu kendi guvenini kaybeder bence
maksat onlara hoca olarak guvenmek ve serkanin en iyi zamaninda yedege cekip zekiyi oynatirsin o zamanda hoca sans vermis olur
serkanda pek genc sayilmaz
allah rizasi icinde emre gurali sahaya sur be hocam allah askina
Tolunay Abdioğlu
07.10.2012, 11:58
Takımın durumu ne olursa olsun.Sen Trabzonspor taraftarısın. Uzun zamandır o stadda maç izleyememişsin. Sevdanla buluşacaksın, özlemini dindireceksin. Ne demek yahu 7-8.000 kişi? Kimse kusura bakmasın ama Trabzon'da ki taraftar profili bu takımı ne olursa olsun haketmiyor. Bu kadar basit ve net.
Faik Yılmaz
08.10.2012, 09:10
Maçtan notlar :
-Uzun zamandır Avni Aker'e gitmemiştim. ama izlediğim derbi ve avrupa maçları haricinde yenilmeme uğurum devam etti..... ayağım uğurludur o anlamda.....
- Maça ilgi yok denecek kadar azdı. bunu maç başlamadan da söylemiştim. Kale arkaları haricinde 2-3 bin belki 4 bin kişi ancak vardı....
- Deniz tarafındaki kale arkasındaki tarafatr grubumuz maçın beli bölümlerinde güzel tezahüratlar yaptı...
-Bamba yine mükemmeldi. O olmasaydı 7 maçtaki 3 gol dahada artardı eminim.....
-Halil hepimize saç baş yoldurdu. Bir sürü top kaptırdı ama maalesef ilerde öyle ya da böyle top tutabilen tek adamımız olması nedeniyle kolay kolay vazgeçemiyeceğiz...
- Alan çıktıktan sonra Sapara gerçek yerine geçti ve çok daha verimli oldu. Şenol Hoca verimli olmak istiyorsa Saparayı gerçek yerinde oynatması lazım.
-Olcan'ın golü tabiki mükemmeldi ama onun haricinde oyunda pek göremedik...Fener maçındaki haksız ithamlardan sonra ilaç gibi geldi bu gol ama acilen formsuzluğunu gidermesi lazım....
-Mustafa Yumlu bazen hatalar yapıyor ama yüreğiyle tekmeye kafa atarka oynuyor.... Kendisine büyük saygı duyuyorum...
-Zeki Yavru bir şeyler yapmaya çalıştı ama zamana ihtiyacı var....
-Dakika 60 lara geldi. Yanımdaki arkadaşa dedimki bakbiraz sonra kimin çıkacağı önemlideğil barış girecek.Arkadaşım inanmadı ama tamda dediğim gibi oldu... Şenol hoca bu basmakalıp , her maçta aynı oyuncu değişikliklerinden vazgeçmeli artık....
-Adrian bu maçta ileriye güel paslar çıkartabilirdi diye düşünüyorum. büyük boşluklar oldu 70 ten sonra...
-Ve sonuç olarak her ne kadar yönetim ve Şenol Hoca destekleniyor gibi görünsede taraftar şampiyonluğa olan inancını kaybetmiş. Özgüven sağlamak için bir şeyler yapılmalı... Düşünün 10500 kombine var ve maça 8000 kişi geliyor...
Yani kombinesi olanlar bile maça gelmiyor.... yönetim kurlu üyelerinin ve enol Hocanın şapkayı önlerine koyup bu tabloyu düşünmeleri lazım.....
Berat Akçay
08.10.2012, 12:08
Maç sonu görüntüleri yok mu ? Özledik o görüntüleri
iskenderunlu
08.10.2012, 16:21
İlk defa satdda izlediğim bir Trabzonspor maçıydı sizi aradım bulamadım pankartınızı bende Trabzonlu Gençler Akçaabat ile izledim maçı.Ne taraftasınız bu sezon söyleyin bileyim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.