PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 7. Hafta | Trabzonspor 1-0 Kasımpaşa

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Berat Akçay
03.10.2012, 01:23
Bu maçı iyi atlatalım . Belki milli maç arası iyi gelir .Colman'ın dönmesi ve Zokora'nın artık yedek kalması gerekli

----------Colman--------
-------Sapara--Soner---

Samet Yildirim
03.10.2012, 01:26
Bu maçı iyi atlatalım . Belki milli maç arası iyi gelir .Colman'ın dönmesi ve Zokora'nın artık yedek kalması gerekli

----------Colman--------
-------Sapara--Soner---

Bu 3 lü ileyine gol pozisyon, oyuna hükmetmek veya oyunu rakip alana yikmak...imkansiz

Emre Aksu
03.10.2012, 01:27
Onur; Emerson, Bamba, Giray, Zeki; Soner, Sapara, Colman(Alanzinho); Olcan, Janko, Yasin(Volkan) | böyle bir 11 ile galip gelebiliriz

Berat Akçay
03.10.2012, 01:28
Bu 3 lü ileyine gol pozisyon, oyuna hükmetmek veya oyunu rakip alana yikmak...imkansiz

Kadronda o dediklerini yapacak futbolcu da yok :) Kötünün iyisi gibi düşün .
Senin fikrini merak ettim .Sen nasıl bir orta saha dizilişi isterdin ?

r9emre
03.10.2012, 01:28
3'üde nazik oyuncu kelimenin tam anlamıyla tiker atar bizim orta sahayı Kasımpaşa. Fiziksel olarak 3'üde güçlü değil, vücut temaslarında.

Oğuzhan
03.10.2012, 01:32
3'üde nazik oyuncu kelimenin tam anlamıyla tiker atar bizim orta sahayı Kasımpaşa. Fiziksel olarak 3'üde güçlü değil, vücut temaslarında.

Zokora mı nazik oyuncu :D

Samet Yildirim
03.10.2012, 01:36
Kadronda o dediklerini yapacak futbolcu da yok :) Kötünün iyisi gibi düşün .
Senin fikrini merak ettim .Sen nasıl bir orta saha dizilişi isterdin ?

Mesela söyle diyelim, sapara ileri ara pasi atiyor arkasindan kosup ceza alanina girmiyor...sonerde öyle...colmanda cok sayilmaz...

Janko ile o 3 lü arasinda kocaman delik var böyle oynarsan hic birsey yapamazsin.

Eger tek santrafor oynuyorsan ozaman Jaja, Szymek, Alex vb. tarzi oyuncu kullanmaya mecbursun cünkü gole gönük gol bölgelerine giren oyuncu sart kosar bu sistem.

Benim su anki düsünceme göre...Ideal olmasada elimizdeki kadroya göre yaziyorum...

-------Zoko-----Colman---------
-----------Adrian-----Olcan----
----Halil---Janko----------------

Yani halili jankoya yakin oynatip geriden de olcan ile adriani kullanmak lazim. Su an colman yok Soneri kullanirim.

Braga bugün izledik adam orta saha dan ileri pas atiyor fisek gibi firliyor...bizimkiler ise öyle bekliyor oyunc tarzlari bu...

Attim olcan gitti bindirdi yapti orta yi kim giriyor ceza alanina veya oyuncu özelligi olarak kim girebilir senin düsüncene göre.

Janko tek basina bekliyor eee nasil olacak bu is ?

B61
03.10.2012, 01:39

Zokora ve nazik oynamak ?

Armağan Dere
03.10.2012, 01:43
Zokora'dan değil
Colman-Sapara-Soner
üçlüsünden bahsediyor
Emre arkadaş..

B61
03.10.2012, 01:44
Zokora'dan değil
Colman-Sapara-Soner
üçlüsünden bahsediyor
Emre arkadaş..

Bende bir an çok korktum Zokora'dan bahsediyor diye :D

Sefa Murat Dokuz
03.10.2012, 01:47
Kasımpaşa'yı yeneceğimizi düşünen sadece ben varım sanırım. 2-0 diyorum.

Berat Akçay
03.10.2012, 01:48
@Samet Yıldırım Öncelikle bu maçta Kasımpaşa güçlü diye Zokora ile başlanabilir ama Zokora'yı oynattığımız maçlarda rakip sahaya oyunu yıkamayız.

Jaja , Alex gibi oyuncu lazım katılıyorum .Adrian şu kadrodaki oyunculara göre bir nebze daha iyi olabilir ama hocada silmiş gibi kafasında .Aslına bakılırsa Adrian'ın oynadığı maçlarda bu kadar kötü olduğumuzu hatırlamıyorum .Oynadığı maçlarda hep defans hatasıyla gol yemiştik . Şimdi defansı sağlamlaştırdık , onu oynatmıyoruz .

Burak varken forvet istiyorduk . Burak gitti olması gereken 2 forvet alınması . Biz 1 tane aldık . Teo gibi bitirici birisi alınmalı , Janko'nun yanına koyulmalı . (Baroş'un karakterlisi )

Olcan soldan gitti bindirdi ortada kimse olmaz .Şuanlık olmaz çünkü ruhsuz bir takımla karşı karşıyayız . Önce o ruhu yakalamalıyız .

r9emre
03.10.2012, 01:48
Zokora mı nazik oyuncu :D

----------Colman--------
-------Sapara--Soner----

Yukarıdaki 3'lü bu kardeşim sen hangi 3'lüye baktın? :)

Oğuzhan
03.10.2012, 01:49
----------Colman--------
-------Sapara--Soner----

Yukarıdaki 3'lü bu kardeşim sen hangi 3'lüye baktın? :)

Ben yukarıdaki orta sahayı görmedim hocam ben sandım bizim orta saha üçlüsünden bahsediyorsunuz oynayan :D

Burak Sahin
03.10.2012, 01:52

----------Colman--------
-------Sapara--Soner---

önlerinede;

------yasin
-----------------halil
-----------janko

r9emre
03.10.2012, 01:54
Klasik 4-4-2'ye dönmeliyiz artık. Volkan iyileşirse kesinlikle ilk 11'e girmeli.

-----------Celustka-----------Bamba------------Mustafa--------------Emerson----------------

-----------Volkan-------------Soner------------Zokora----------------Yasin-------------------

---------------------------Halil(Henrique)---------Janko---------------------------------------

Yanlız futbolcuların kafasına dizilişin aynen bu şekilde olması sokulmalı, Volkan ile Yasin'e en az ileriye attıkları depar kadar defans için de geriye atmaları kafalarına sokulmalı. Eğer Yasin ya da Volkan'dan yapamayacak olan varsa Ferhat ile Serkan'ı kullansın daha iyi gol yemektense hiç yemeden 1 tane atarız çakılı çift forvet düzeninde.

r9emre
03.10.2012, 01:56
---------------Zokora----------------

-------Soner----------Sapara--------

---------------Yasin(Volkan)---------

--------Janko-----------Henrique-----

Kutu düzeni de olabilir de Janko'da kanattan orta gelmeden çok faydalanamayız.

Burak Sahin
03.10.2012, 01:57
---------------------------onur

ZEKİ-------------celutska------------bamba-----------emerson

-------------------colman---------------soner-----------------

------------------------------sapara----------------------------

yasin-----------------------------------------------------------

--------------------------------------------halil-----------------

------------------------------JANKO------------------------------

su andaki elimizdeki en ideal kadro bu gibi gözüküyor ama bu sekilde cikarsak disimi kirarim.....

Berat Akçay
03.10.2012, 02:00
önlerinede;

------yasin
-----------------halil
-----------janko

Herkes ağır diyor haklılar ama Vittek-Janko olmaz mı ilerisi ?
2 si çakılı kalıp zaten topları şişiriyoruz bu ikiliye atsak Vittek duvar olmakta iyi . Oynadığı maçlarda da iyi top oynadı takım . Topları kanatlara servis edip Vittek ve Janko'ya yapılacak ortalarda rakip takıma üstünlük kurabiliriz .

Kanatta Volkan - Yasin arkalarına Zeki ve Emerson bence müthiş olur .

Burak Sahin
03.10.2012, 02:04
Herkes ağır diyor haklılar ama Vittek-Janko olmaz mı ilerisi ?
2 si çakılı kalıp zaten topları şişiriyoruz bu ikiliye atsak Vittek duvar olmakta iyi . Oynadığı maçlarda da iyi top oynadı takım . Topları kanatlara servis edip Vittek ve Janko'ya yapılacak ortalarda rakip takıma üstünlük kurabiliriz .

Kanatta Volkan - Yasin arkalarına Zeki ve Emerson bence müthiş olur .

rakibi tamamen ceza sahasina hapsedersinde dakika basi bir orta acarsin ceza sahasina o zaman olur anca vittek-janko :) oda anca son 10-15 dakika olur, vittek su saatten sonra kolay kolay kadroya giremez....

Sefa Murat Dokuz
03.10.2012, 02:04
Yasin Olcan yedeğe çekilmeli. Mutlaka. Şu 8 maçlık periyot sonrası Yasin'i 11'e yazanlara şaşıyorum.Adrian ne halde ne durumda niye hiç şans verilmiyor kadroya bile giremiyor madem hiç oynayamayacak sevideydi Şenol Hocam neden sezon başı bu adamın gönderilmesi için birşey yapmadın ? Adamı 5m€ ya aldık oynatmayacaksan göndereydin oynayacaksan 8 maçtır neden 1 dk bile şans bulamadı çok merak ediyorum.
Kasımpaşa Maçındaki Kadrom
Öncelikle Adrianı görmek istediğim için kadroya yazıyorum ilk 11 değilse bile bir 30 dk falan süre almalı artık. Evet 5m€ etmez ama rezalet de bir oyuncu değil bu adam. Faydalanacaksın zaten başka türlü piyasa da yapamaz. Fesh eder gönderirsin anca.
Henrique'yi çift forvette görmek istiyorum.Nasıl bir performans verecek 60 dk en azından.
Zeki Yavrunun sezon sonuna kadar hiç kesilmeden oynatılması lazım. Bu boş beleş sezonda 1 oyuncu kazanalım bari. Cimbom yoktan Emre Çolak Aydın Semih Kaya 3 lüsünü kazandı 1 sezonda.
Zokora iç saha maçlarında asla ve asla OYNAMAMALI (derbiler hariç)
Colman oynayacak durumda mı bilmiyorum oynayacak durumda ise o da ısındırılsın artık takıma koptu gitti tamamen.
---------------------Onur----------------------
Zeki------Celustka-----------Bamba------Emerson
Volkan-------Soner--------Sapara---------Adrian
---------------Halil-------Henrique---------------

B61
03.10.2012, 02:05
Kasımpaşa'yı yeneceğimizi düşünen sadece ben varım sanırım. 2-0 diyorum.

Zor iş...

memozcan
03.10.2012, 02:07
takımdaki en büyük eksiklik oyunu rakip sahaya yıkamamak ve haliyle ilerde çoğalamamak.. son oynadığımız maçta MİY bile ataklarda 4-5 kişi ile bizim ceza sahamıza daldı.. bizim ataklarımızda gel görki sadece golcü ünvanı bulunan kişi bu işe soyunuyor.. bu hocanın direktifleriyle doğrudan alakalı değil.. bir oyuncunun ruhunda gol yoksa imkanı yok oraya girmez.. girse de şut çekmez, çekse de dağlara taşlara çeker.. örneği bizim takımda bolca mevcut.. en dikine oynayan oyuncumuz alanzinho bile ceza sahasını görünce birden duruveriyor , zaten en ufak bir dokunmada durmaya meyilli kendileri.. fenerde mehmet topal herkesin defansif bulduğu bir isimdir ama adam her maç isabetli 1-2 şut çeker.. bizde zokora geçen maç bir kez orta çizgiyi geçti faul yapılınca adamı boğazlıyordu, oysa culio nerden baksan 10 tane faul aldırdı takımına .. ofans yapmak için ofansif karaktere sahip oyuncularının olması gerekir, defans içinse defansif.. bir maçı sadece defans yaparak kazanabilirsin ama bir ligi sadece defans yaparak kazanamazsın.. o yüzden oyuncuların mümkün mertebe çift yönlü olmak zorundadır, yoksa ya hücumda ya da savunmada takım daima eksik oynar..

Berat Akçay
03.10.2012, 02:16
rakibi tamamen ceza sahasina hapsedersinde dakika basi bir orta acarsin ceza sahasina o zaman olur anca vittek-janko :) oda anca son 10-15 dakika olur, vittek su saatten sonra kolay kolay kadroya giremez....

Vittek 2 maçta 11 çıktı . Karabük 1-1 ve Elazığ 2-0 . Karabük maçında 64 de çıktı ve defansın hatasıyla gol yedik. O zaman Bamba'nın olmaması bizim için kötü olmuştu . Elazığ maçında da iyi oynamıştık .

8 maç 5 gol .Forvette sıkıntı çektiğimiz şu sıralarda Vittek tekrar kadroya girmeli diye düşünüyorum . Henrique'yi veya Janko'yu tek forvet oynatarak hem takıma hem oyuncuya zarar veriyoruz .Tercihi tabiki hoca yapıyor :) ama göz var izan var

Erdal DİLEK
03.10.2012, 02:22
ZEKİ, yasin soner oynasın gerisi önemi değil, yensekte yenilskte taraftarın seninle bordo mavim. . .

Furkan Özdem
03.10.2012, 04:03
Takımda colmanın eksikliği gerçekten hissediliyor. Gelince her şey daha iyi olacak inşallah...

Imadoglu
03.10.2012, 04:37
Colman da gelse .ayni yola devam ."birşey-değişmeyecek"...cünkü systemsiz bir yere varamayiz

kalavara
03.10.2012, 05:10
http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540260_Trabzonspor.jpg
halil ya da henrique arasında seçim yapabilir şenol hoca. halil sakattı o sebeple. aslında halil oynarsa önde baskı şansımız artar ancak hızımız düşer. yasin'in janko'nun yanına çekilip solda olcan sağda volkan'lı bir kadro da mümkündür.

kalavara
03.10.2012, 05:15
Colman da gelse .ayni yola devam ."birşey-değişmeyecek"...cünkü systemsiz bir yere varamayiz

colman sağlıklı ve mental anlamda da hazır gelirse bu takımda çok şey değişir. soner-colman-sapara üçlüsü hem defansif hem de ofansif anlamda çok etkili olur bence. takımın ciddi hanidkaplarından biri de ön bölge kaptırılan toplar sonrası yine orada baskı yapamamaktır.hem colman'ın hem soner'in aslında en önemli özellikleri de bu. colman'ın her gs maçında yaptığı patlamaları hatırlatırım. aynı şekilde hücuma katılan beklere atılan toplarda ve onlarla pas yardımlaşmasında bu üçlü çok şeyi değiştirebilir.inşallah:D

Doğukan Uçan
03.10.2012, 07:15
Kasımpaşa ile oynadığımız maçlar hep üst oluyor :D

serkanholep
03.10.2012, 08:19
http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540313_Trabzonspor.jpg

bence böyle oynanmalı

sapara çıkıp halil veya henriqe ile forvet çiftlenebilir

zor maçlarda giray defansa zokora ön liberoya geçebilir

Gurpas
03.10.2012, 08:44
Kasımpaşa maçında Mersin gibi olmayacağız.

Dip.Ing.Mag.
03.10.2012, 08:47
Colman iyileşti mı bu hafta oynayacak mı?

Murat Keçeci
03.10.2012, 09:10
Gol sıkıntımızı çözecek olan formül olcan-volkan-colman-soner-adriandan maksimum verim alabilmekten geçiyor senede 7-8 asist-gol üzerine çıkabilecek potansiyeldeki oyuncularımız bunlar öncelikle bu oyuncuları sistemin bir parçası haline getirip sürekli maç alışkanlığını kazandırmamız gerek bu maç o iyi değildi yerine bu oynasın bu iyi değildi yerine o oynasın şeklindeki düşünceler sadece günü kurtarır ve inişli çıkışlı grafik devam eder.

Henrique-yasin-emre-halil-Alanzınho da skor yüküne destek olabilecek yardımcı oyunculardır ne zaman asıl oyuncularımızla maç kazanıp yardımcı oyuncularımızla onları destekleyebilirsek ozaman sağlıklı bir yapıdan bahsedebiliriz.

Mark Jankonun bu yapının içinde asıl oyuncumu yoksa tamamlayıcı oyuncumu olabileceği düşünce yapısında yatıyor eğer son maçtakı gibi kanattan orta gelmedi diye baştan yenilgiyi kabul edecekse en iyi tamamlayıcı oyuncu olur yok eğer kanattan orta gelmedi benim fiziğim iyi markajdan çıkıp iki top tutup kanatlara servis edeyim şu kanatta açık veriyoruz orayı doldurayım şu duran topta adam tutup arkadaşlara destek olayım düşüncesiyle hareket ederse yani kısaca takımın bir parçası olarak kendini görürse biyere varabilir.

Kasımpaşa maçıyla birlikte direnci yüksek takımlarla maçlarımız başlıyacak puan farkının kapanması da açılmasıda bizim elimizde.

cyberentalpi
03.10.2012, 10:20
gol pası verme uzmanı takım pozisyona giremiyor.
takımda olcan volkan adrian colman soner olcak sen pozisyona giremeyeceksin gol pasi veremyeceksin

senol hoca dagitti iyice. kasımpasa dan da korkar defans yapar yeniliriz

ANIL
03.10.2012, 11:53
...................onur
zeki.....mustf........bamba......olcan
..............zokora..soner
volkan................................yasin
.............henri......janko

Hami Demir
03.10.2012, 11:55
fark yiyecez hiç burda oturup kadro madro kurmayın 1-2 yada 0-2 gibi skorlarla kaybedecez volkanı Adrıanı oynatmayacan hoca hoca değildir ksuturdu takımı colmanda onun yuzunden yok

Faruk Türk
03.10.2012, 12:32
Kadro
Onur
Zeki--Bamba--Giray---Emerson
----------Soner--Zokora-------
Yasin---------------------Olcan---
------------ADRIAN!!!----------
-----------Janko----------------

Adrian mutlaka oynamali...
ben bu oyuncunun çok iyi oldugunu düsüniyooruum...
ve inanin.. bi 10 maç oynasin sizde anlarsiniz..
Yetenek var, pas alis verisi çok iyi, sut da cekebiliyo...
Sapara, Alan, yedekten girerbilir 2. yarida

ama Adrian lazim.... ilaç olur

UĞUR DURTAŞ
03.10.2012, 13:09
Bazı arkadaşlarımız,

Neye dayanarak rahat yeneriz diyor? çok merak ediyorum.

amatör takıma gol atamadan elenen,5 hafta geçmesine rağmen iyi oyun ve sonuç alamayan takımımız k.paşayı yener diyemiyorum ben.

takımda bir çok oyuncunun (başta colman olmak üzere) şenol hocanın gitmesini istiyor.bu çok net sahada belli oluyor.

yıllardır takıma yabancı oyuncu alıyorlar tüm yabancılarımızı toplasak bir şota edermi?

Bizim ülkede 20-30 yıl öncesi olaylar sorgulanıp hesap soruluyorsa bizdeki sorumlularda sorgulansın.

Oğuzhan
03.10.2012, 13:15
fark yiyecez hiç burda oturup kadro madro kurmayın 1-2 yada 0-2 gibi skorlarla kaybedecez volkanı Adrıanı oynatmayacan hoca hoca değildir ksuturdu takımı colmanda onun yuzunden yok

1-2 mi fark yiyoruz ?

Emirhan Makul
03.10.2012, 14:46
Şenol Güneş'in hayal dünyasında ki kasımpaşa maçı: Onur,Emerson,Bamba,Celutska,Serkan,Zokora,Sercan,B arış,Olcan,Yasin,Halil.
Oyuncu değişiklikleri dakka 75 Sapara>Barış Dakka 82 Alanzinho>Zokora Dakka 90+1 Olcan>Janko

Mantıken ve taraftarın kafasında ki kasımpaşa maçı:
Onur,Emerson,Bamba,Celutska,Zeki,Zokora,Sapara,Ser can,Olcan,Volkan,Janko
Oyuncu değişiklikleri: Dakka 65 Sapara>Alanzinho Dakka 70 Volkan > Henrique Dakka 90+3 Olcan> Halil

Uygulanacak olan kasımpaşa maçı şenol güneş'in kafasında ki diziliş ve işleyişe tam olarak olmasa da çok yakın bir şekilde kurgulanacaktır.

Teknik bağlamda hoca ve teknik heyet ile alakası olmayan tüm kadro iki şekilde de maç kazanmaya, tempolu onamaya uğraşmayacaktır fakat mantıklı olan kadroda ki diziliş kötü hallerde beraberlik iyi hallerde galibiyet alabilecek bir kadro.

Ama yine de söylemek istiyorum ki tüm futbolcularımız ne şekilde oynarsa oynasınlar, asla performans ve hırsa sahip olamayacaklar çünkü teknik heyetin futbolcular ile alakası yok hatta bir çatışma halindeler.

Maç hakkında ki tahminim İlk önce beraberlik daha sonra eğer ki çok büyük bir kasımpaşa takımı formsuzluğu, çekingen oynayışı olursa mutlak 1 farklı galibiyet bekliyorum, fakat eğer olmaz da cesaret ile normal futbollarını oynarsalar, 2-0'lık net skorla galip gelirler, puan kaybetme ihtimallerinin tek sebebi kasımpaşa olacaktır, yani bu maçın skorunu diğer maçlarda olduğu gibi yine karşı takım belirleyecektir.

Hayırlısı olsun, tek temennim, "İstifa" seslerinin 34. haftaya kadar sürmemesi için galibiyet almak ve teknik heyetin 3-5 haftayı daha kurtarması, zaten son sezonları olduğu kesinleşti, sezon sonu hepsinin gideceğini düşünüyorum.

Cilgin1986
03.10.2012, 14:51
Sapara kesinlikle ilk 11e girmeli!

Erkin
03.10.2012, 15:17
Tamam biz kotuyuz de Kasimpasa'yi da abartmaya gerek yok.. Hele Feneri yendigine hic bakmayin.. Gol kacırmıs da olsa bilmem ne de olsa onceki hafta da Sivas yendi bunları.. Mac boyu tempoluydular ama attiklari goller ve girdikleri pozisyonlar tamamen Sikecilerin bariz hatalarindan.. Ozellikle 2 gol de Egemenin eseriydi..

Kasımpasa'nın takim olarak tempolu ve mucadeleci oldugu dogru ama sezon basından beri sistemsizlik yüzünden yapamadigimiz seyi topu ayagimiza alma, oyunu rakip sahaya yıgma olayının birazını yapabilsek ya da önceki yıllardaki gibi hızlı çıkarsak defans hatti bariz kotu bir takim.. Sancak-Elyasa-Yalcin-Abdurrahman.. Zaten sorun yakalamak aksi takdirde bahsettiğimiz mücadeleci olmaları zaten takım defansını iyi yapıyor olmalarını saglıyor.. Ben yine de yeneceğimize inanıyorum..

Samet Yildirim
03.10.2012, 15:18
-------------Onur------------
Zeki------Musti--Bamba--Emerson
----------Zoko--Soner---------
-------------Adrian-----Olcan
----Halil-----Janko------------

Yedekler: Zeki, Celu, Serkan, Özbek, Sapara, Volkan Henrique

FC-ST-PAULI-61
03.10.2012, 15:26
Samet Adrian Israrin gecmiyor :D Adam silinmis 1 Saniye bile oynamadi.
Orta Sahada Zokora,soner,sapara,alan,colman var özbek bile onun önünde suanda.
Bu arada Girayi begenmesemde dönsün artik Mustafanin bin kati.
Bu Macta Mustafa oynarsa Isimiz zor Adamlarda Uche,Özer,Adem büyük ve Djalma gibi cok formda olan Adamlar var.Ha birde Zeki oynar serkanin yerine insallah.1-0 öne gecersek girebilir serkan her Macta yaptigi gibi " sakatlanir" ve Oyunu yavaslatir.

gabriel omar
03.10.2012, 15:30
Zor maç.Emreyi Jankonun arkasında ikinci forvet olarak oynatsak fena olmaz diye düşünüyorum.

Yaşar
03.10.2012, 15:56
Halil iyileşmiş ise kesinlikle oynamalı.
İleride çoğalabilmek için önde topu tutabilmek gerekiyor.
Mevcut kadroda, topu tutabilen, arkadaşlarına servis yapabilen en önemli oyuncu Halil.
Janko-Halil ikilisi ile başlanır, kanatlarımız etkili çalışır ise maçı kazanma ihtimalimiz yüksek olur.
İlerleyen dakikalarda Alanzinho, Henrique, Emre Güral, Volkan Şen gibi isimleri kullanabilmek de gerekebilir.

Kader KORELİ
03.10.2012, 15:57
Kadro
Onur
Zeki--Bamba--Giray---Emerson
----------Soner--Zokora-------
Yasin---------------------Olcan---
------------ADRIAN!!!----------
-----------Janko----------------

Adrian mutlaka oynamali...
ben bu oyuncunun çok iyi oldugunu düsüniyooruum...
ve inanin.. bi 10 maç oynasin sizde anlarsiniz..
Yetenek var, pas alis verisi çok iyi, sut da cekebiliyo...
Sapara, Alan, yedekten girerbilir 2. yarida

ama Adrian lazim.... ilaç olur

Ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen yazmıştım burda. Adrian'ın arkasında ama Colman ve Soner'i oynatmak daha iyi geliyor bana.

http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540495_Trabzonspor.jpg

Punisher-61
03.10.2012, 16:06
Yine 4-5 pozisOnda degisiklik olur ilk 11de..

Bununda sadece sakatlikla alakasi yok senol günes gecen seneden beri ideal 11 bulamadi...

Takin birbirine uyum saglayamiyor nasil güzel futbol oynasinki..

Sent from my iPhone using Tapatalk

TAHSİN 61
03.10.2012, 16:18
Sapara Forvet arkası Arkadaşlar Sapara serbest oyuncu bunu bile bile niye orta sahda görev adamı gibi kadrolarınıza koyuyorsunuz. Çift forvet oynayacak kim var bizim takımda beceriksiz 12 yanında kim oynasa bozar. Ah yönetim ah adam almadın yaa devre arası alda Avrupa kupalarına gitmeye çalışalım.. Trabzonspor ne zaman uzun pivot forvetle başarılı olmuş onuda bilmiyorum ya

Yaşar
03.10.2012, 16:20
Puantaja bakıp Şenol Güneş'in 3 ön libero 4 defans oyuncusundan oluşan bir 11 ile çıkmasını da beklemiyor değilim.
-----------------------Onur----------------------
Celustka-------Mustafa-------Bamba------Emerson
-----Sapara--------------Zokora-------------Serkan
--------------Yasin---------------------Olcan
-----------------Henrique--------------

Şenol Güneş'İn kafasındak 11'in bu olduğunu düşünüyorum.
Forvette Henrique'yi düşünmesinin sebebi, kontraataklarda daha etkili olması.
Ne de olsa 12 puanlı Kasımpaşa ile oynuyoruz, 3 puanlı Mersin'den korkan adam 12 puanlı Kasımpaşa'dan da korkar.

Benim kadromda ise
----------------------------------Onur---------------------------
Zeki-----------------Mustafa----------Bamba----------Emerson
---------------Soner------------------Sapara-----------
----Volkan Şen-----------------------------Olcan Adın
-------------------Halil-----------------Janko--------

Emre Aksu
03.10.2012, 17:04
Takımımızın Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek.

ESER
03.10.2012, 17:34
mahalle takimi kasimpasa amatordu , sampiyonluga oynuyor.. hayaldi gercek oldu..

bunlar hep tesaduf olsa gerek.. bir azeri arkadas amator kumede bile 10 binlere oynayan, muthis bir gecmis ve vizyonu olan buyuk kasimpasadaki potansiyeli gordu ve omuz verdi..

futbolun siyaset tarafindan bu kadar minciklandigi baska bir ulke varmidir?

Fatih Öztürk
03.10.2012, 17:37
Hadi Şenol hoca yap bi cesur hamle aşağıdaki kadroyu sahaya sür.yenilsende alkışlanacaksın.

Onur,Zeki,Bamba,Mustafa,Emerson,Soner,Colman,Sapar a,Alanzinho,Halil,Janko

Turgay Atalay
03.10.2012, 17:53
---------------------Onur-----------------------
Serkan--------Yumlu----------Bamba--------Emerson
----------------Barış-------Soner--------------
Halil-----------------Sapara------------------Olcan
----------------------Janko--------------------

Turgay Atalay
03.10.2012, 17:55
Hadi Şenol hoca yap bi cesur hamle aşağıdaki kadroyu sahaya sür.yenilsende alkışlanacaksın.

Onur,Zeki,Bamba,Mustafa,Emerson,Soner,Colman,Sapar a,Alanzinho,Halil,Janko

Colman en az 3 hafta sahada yok, takımla antrenmana bile çıkmadı henüz. Serkanı kolay kolay kesmez malesef

ANIL
03.10.2012, 18:01
....................onur
zeki........mustf.......bamba......olcan
................zokora..soner
volkan..................................yasin
......................alanz
......................henri

Mustafa'
03.10.2012, 18:13
kazanma vaktinin geldiğini hissedicekleri için topçularımız, bu maçı kazanıcaz.

DeAgLeMaNyAq
03.10.2012, 18:27
Hüseyin Göçek'in yönettiği 13 lig maçımızda 4 galibiyetimiz var...

Armağan Dere
03.10.2012, 18:28
Bu hafta Fenerbahçe-Beşiktaş maçı var.
2 rakip de biribirini kırar,biz de Kasımpaşa'yı yenersek.
zor viraj milli maç sonra İnönü'deki Bjk maçı kalıyor.
Bakalım neler olacak.

Hasan YAYLI
03.10.2012, 18:37
Bu maç artık kaçmaz,iyice zemine yaklaştılar...Bu maç ve sonrası için sıçrayış bekliyorum...Paşa ve bjk galibiyetleri herderdi unutturur...

B61
03.10.2012, 19:51
Hakemi bırakıp önce kendimize çeki düzen verelim..

jojuk
03.10.2012, 19:52
şenol güneş 1 kasımpaşa 3 büyük ihtimal böle biter

murat3861
03.10.2012, 19:57
hüseyin göçek çok kötü olmuş.bize karşı önyargılı olduğunu düşünüyorum.barış ve henrikeye hatta alanzinhoya vasat olduklarında katlanamıyorum.mutlaka çift forvet oynamalıyız.henrike yerine bence vittek düşünülmeli.

B61
03.10.2012, 20:07
....................onur

Anladım, yine gol atamamak için çıkıyoruz maça.

gökçay61
03.10.2012, 20:10
şenol güneş 1 kasımpaşa 3 büyük ihtimal böle biter

3 olur mu bilmem ama benim içimden 2-1 diye geçiyor.

Burçak
03.10.2012, 20:16
Kasımpaşa maçı için Biletixden bilet almaya çalışıyorum bugünden beri.
Sorsan Taraftar kartımız var ve sadece kartı olanlar alıyor hani ilk gün..
Ama sürekli şu hatayı veriyor ..

https://www.biletix.com/static/images/error_membership_expired.jpg

Member card not valid (WTS_ERROR - 30)
Tekrar Bilet Seçmek için tıklayın!

Bende senin .......... :mad:

yatmaztara
03.10.2012, 21:14

hüseyin göçek Allah belanı versin!

Tahir61
03.10.2012, 21:22
----------------------------onur------------------------------

-----zeki----------mustafa--------bamba------------emerson-----

----------------------------zokora-------------------------------

-----------sapara-------------soner---------------alan(yasin)-------

----------------halil-------------------cango---------------------

B.AKDEMİR
03.10.2012, 23:22
Bu maçta Janko ile birlikte Henriuqe yada Halil ilk 11 de başlamalı.

-----------------Onur-----------------
Zeki- Mustafa- Bamba- Emerson
-----------------Zokora---------------
---Volkan----- Sapara-----Soner --
---------------Halil- Janko------------

Cafer Bulur
03.10.2012, 23:26
Bu mac bizim final macimiz,bu maci kazanmaktan baska caremiz yok.

Öyle ya da böyle bu mactan 3 puani cikarmaliyiz yoksa bizi oldukca sikintili günler bekliyor.

Umarim taraftar ve takim bunun bilincindedir ,elbirligi ile bu macta 3 puana uzanmaliyiz.

Erkin
03.10.2012, 23:34

Bu 5 olacak demek ki ;)

Hasan YAYLI
03.10.2012, 23:59
Bu maci kazanicaz icimden gelen bu...

Ama H.Gokcekle mac falan oynanmaz,herseye duduk calar oyunu katleder simdi...Cokda hata yapiyor,ozelliklede bize karsi...

Emre Aksu
04.10.2012, 00:49
....................onur

Bu kadroyla gol atamayız.

Erdal DİLEK
04.10.2012, 00:55
zeki, yasin, soner. . .

Serdær
04.10.2012, 00:56
http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540913_Trabzonspor.jpg

Serdær
04.10.2012, 01:08
Bir diğer kadro ..

http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540918_Trabzonspor.jpg

jojuk
04.10.2012, 03:24
onur
zeki bamba zokora emerson

alanzinho volkan soner olcan

emre janko

barisb
04.10.2012, 08:24
tek atımlık mermimiz var. atıp yemezsek 3 puan bizim :)

Burçak
04.10.2012, 08:29
ilk yarı banko 0 . maç sonucuna emin olamıyorum

Gurpas
04.10.2012, 08:31
bu maçtan zaferle ayrılacağız içide öyle bir his var.:)

asimavi
04.10.2012, 10:00
...kasımpaşa yeni hoca getirmeseydi...yenilirdik...yeni hoca nın gelmesi bizim işimize yarayacak...bocalayacaklar...tabi biz istekli oynamadığımız sürece...hiç bir takımı yenemeyiz o ayrı konu....

...bize amatör ruhlu futbolcular lazım....karşıyaka 1461 maçının özetini izlerken....son dakikada gökhan alsanın golü kaçırdıktan sonraki hırsı direği tekmelemesi...çok haşuma gitti...geşke a atakımdaki oyuncularda bu derece amatör ve çocuk ruhlu olsa....

özçelik61
04.10.2012, 11:24
çinçon u yenen bragalı alan-eder-hugo viyana üçlüsünün yıllık kazançlarına baktım, 300-250-400 bin euro ...hey gidi güzelim ülkem kısmetinden dolayı mühendis-esnaf-idari erkan-tüccar zanaatkar olan futbola yetenekli,bilgili onca insan;konuşmasını bile bilmeyen, kültürsüz,sözünün s sinde durmayan ahlaksız yılda 2.3 milyon euro alan burak gibi topçular...bu ülkede gerçekten futbol kültürü yok,kadro yazasım kaçtı bu hafta

Yaşar
04.10.2012, 11:32
onur
zeki bamba zokora emerson

alanzinho volkan soner olcan

emre janko

Bu kadar da değil hani.
Karşında Çatladıgemişsspor yok.
O bile olsa, bu kadroyla çıkılmaz.

Semih AYDIN
04.10.2012, 11:35
tek atımlık mermimiz var. atıp yemezsek 3 puan bizim :)

Aynen katılıyorum :) o tek atım da tutukluluk yapabilir :)

Muhammed Ayaz
04.10.2012, 11:53
allahını seven ön liberoya zokorayı kanatlarada halili yazmasınn ya allahını seven hala aynı yanılgıya düşüyorsunuz renkdaşlar zokora bizim 3. stoperimiz oynuyo ve inanılmaz defansif oynuyoruz içerdeki maçlarda ya zokora stoper oynasın yada oynamasın bıktım artık 1-0 lı 1-1 li skorlardan ya

biltrabzon
04.10.2012, 12:44
------------onur---------------

zeki yavru----celustka------mustafa------emerson

halil----zokora---sapara--------olcan

vittek----bamba

kaan61
04.10.2012, 14:00
************** Onur *****************

Serkan *** Mustafa *** Bamba *** Emerson

Volkan *** Soner *** Sapara *** Olcan

********* Halil **** Janko ***********

4 yabancı ile başlamak avantaj olabilir ... Gol gerektiğinde halil ve olcanı çıkarıp alanzinho ve henrike birlikte oyuna alınabilir. Zokorasız bir başlangıç denemeliyiz , daha kolay pozisyon vereceğimiz kesin ama gol atabilmek içinde risk almak gerekiyor. Janko sırtı dönük top alıp kanatlara servis yapamadı hep ceza sahasında top beklerse biz yandık . Bu maçta halilin bu servis işini yapacağını düşünüyorum oynarsa tabi :) Ağır mağır ama bi jeneriklik gol daha bekliyorum Halil den...

Emre Aksu
04.10.2012, 14:02

4 yabancı ile başlamak avantaj olabilir ... Gol gerektiğinde halil ve olcanı çıkarıp alanzinho ve henrike birlikte oyuna alınabilir. Zokorasız bir başlangıç denemeliyiz , daha kolay pozisyon vereceğimiz kesin ama gol atabilmek içinde risk almak gerekiyor. Janko sırtı dönük top alıp kanatlara servis yapamadı hep ceza sahasında top beklerse biz yandık . Bu maçta halilin bu servis işini yapacağını düşünüyorum oynarsa tabi :) Ağır mağır ama bi jeneriklik gol daha bekliyorum Halil den...

Bu olabilir işte.

Erdinho_61
04.10.2012, 15:55
arkadaslar, seyircisiz cezamiz devam ediyormu? yoksa son mac mersin macimiydi?

Giallorossi
04.10.2012, 16:02
arkadaslar, seyircisiz cezamiz devam ediyormu? yoksa son mac mersin macimiydi?

Mersin maci son macti

SEDER
04.10.2012, 16:31
kadrolarınızda hep defansta 3 yabancı oynatmışsınız. ben buna karşıyım.. defansı türkleştirmek lazım.vittek alanzinyo gerek duyulursa henrique den faydalanmanın başka çaresi yok. 6 yabancıya takılıp kalıyoruz.serkan/zeki, ferhat ve yumludan en az ikisi mutlaka oynatılmalıdır.

canna52
04.10.2012, 16:35
celu'''''''''''''''bamba'''''''''''mustafa'''''''' ''emerson

volkan''''''''''soner'''''''''''''sapara'''''''''' ''yasin'''''''

''''''''''''''''''''''henrique''''''''''''janko''' '''''''''''''''''''''''

SüRMeNe_6161
04.10.2012, 16:48

4 yabancı ile başlamak avantaj olabilir ... Gol gerektiğinde halil ve olcanı çıkarıp alanzinho ve henrike birlikte oyuna alınabilir. Zokorasız bir başlangıç denemeliyiz , daha kolay pozisyon vereceğimiz kesin ama gol atabilmek içinde risk almak gerekiyor. Janko sırtı dönük top alıp kanatlara servis yapamadı hep ceza sahasında top beklerse biz yandık . Bu maçta halilin bu servis işini yapacağını düşünüyorum oynarsa tabi :) Ağır mağır ama bi jeneriklik gol daha bekliyorum Halil den...serkanın yerıne zekı daha iyi olur..

Tahir61
04.10.2012, 16:48
bu maçta son on yılın en az seyircisini bekliyorum 10 bini geçmez :(

kaan61
04.10.2012, 17:04
serkanın yerıne zekı daha iyi olur..

Ben Zeki ye dünden razıyımda Şenol hoca serkan da ısrar eder diye düşünüyorum.

Furkan Dündar
04.10.2012, 17:13
bakalım stad dolar mı ?

mit_o
04.10.2012, 17:28
gol atamama sorununu çözmemiz lazım !

exelans_25
04.10.2012, 17:46
puan kayıpları devam eder. jankoyu aldık bir tane iyi veya kötü orta yok rezillik

Doğukan Uçan
04.10.2012, 17:50
çinçon u yenen bragalı alan-eder-hugo viyana üçlüsünün yıllık kazançlarına baktım, 300-250-400 bin euro ...hey gidi güzelim ülkem kısmetinden dolayı mühendis-esnaf-idari erkan-tüccar zanaatkar olan futbola yetenekli,bilgili onca insan;konuşmasını bile bilmeyen, kültürsüz,sözünün s sinde durmayan ahlaksız yılda 2.3 milyon euro alan burak gibi topçular...bu ülkede gerçekten futbol kültürü yok,kadro yazasım kaçtı bu hafta

harbiden ha bizde adrian ve henrique 10 milyon euro ediyor :D

seyduna_efil
04.10.2012, 18:07
Alan ve Eder sağlam topçular......

Hem teknik hemde fizikli...

Erkin
04.10.2012, 18:20
Kasımpaşa Roy Keane ile anlaşamamış.. Ailesi istememiş.. Onlara Yılmaz Vural mustehak beter olsunlar..

Kereşenli
04.10.2012, 18:27
Kasımpaşa iyi başladı. İşimiz çok zor.

Hürgün Aygün
04.10.2012, 19:09
Biletler ne durumda acaba? Cezamız bitiyor dolar stadın büyük bir bölümü inşallah.

Uğur Demircioğlu
04.10.2012, 19:11
Bu maçı almamız lazım 7-0 aldığımız 2010-11 maçı geldi aklıma.İnş öyle bir sonuç alırız.

Hürgün Aygün
04.10.2012, 19:17
Kasımpaşa Roy Keane ile anlaşamamış.Bu kötü yansıyabilir takımlarına.Kazanırız diyorum ben...

Necmettin ALTUNTAŞ
04.10.2012, 19:49
Ben kazanacağımızdan eminim.İnşallah utandırmazlar.

Hatice Aslan
04.10.2012, 20:19
http://a1210.hizliresim.com/12/4/dnfpq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Onur - Bamba, Mustafa, Emerson, Zeki - Soner, Adrian, Olcan, Volkan, Sapara - Janko

Erkin
04.10.2012, 20:44
dk 44 Videoton 3-0 Sporting Lizbon.. Ne dengesiz takim bu herifler..

Hatice Aslan
04.10.2012, 20:48
Dk.39' Videoton 3 - 0 Sporting Lisbon

Doktor bune?

serdaracıl
04.10.2012, 20:53
Anaaa köy takımından 3 yemişler:)

ANIL
04.10.2012, 21:29
......................onur
...........mustfa.........bamba
zeki....................................emers
...................zokora
yasin.......sapara...soner.........olcan
....................janko

Serdær
04.10.2012, 21:30
http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540913_Trabzonspor.jpg

Bir diğer kadro ..

http://www.footballuser.com/formations/2012/10/540918_Trabzonspor.jpg

Şenol Güneş'ten marjinal bir kadro bekliyorum.

Buna benzer kadrolar .

memozcan
04.10.2012, 21:57
zokora oynamazsa kazanacağımıza dair formasına bahse girerim, oynarsa beraberliğe oynarım....

farfara
04.10.2012, 23:23
Fark atarız.

Yaşar
04.10.2012, 23:35
Stoperleri Yalçın ve elyasa olan takıma gol atabileceğimizi düşünüyorum.

TSarıalioğlu
04.10.2012, 23:39
Kasımpaşa Deplasmanda İyi Değil Avantaja Çevirmeliyiz.
Kazanırsak İyi Olabilir Yukarı tırmammamız lazım artık

Cafer Bulur
04.10.2012, 23:49
onur
zeki bamba mustafa emerson
volkan baris soner olcan
adrian
halil.

Spor x te gecen muhtemel kadro,ben olcan haric begendim.

Olcan cok formsuz,mutlaka yedege cekilmeli bence.

Yaşar
04.10.2012, 23:52
onur
volkan baris soner olcan
adrian
halil.

Bu kadronun neyini beğendin abi Allah aşkına.
Yine forvet olmayan tek forvetle maça çıkarsak dinden imandan çıkarım.

Burak Sahin
04.10.2012, 23:59
onur
volkan baris soner olcan
adrian
halil.

Bu kadro rezalet zokora yerine baris anlayis ayni isimler farkli sadece...

Burak Sahin
05.10.2012, 00:01
Ben mac ist saniyordum yine trabzondaymis hocam Yine tek forvet cikarsak insallah bu mac son macin olur!!!!

Cafer Bulur
05.10.2012, 00:01
Bu kadronun neyini beğendin abi Allah aşkına.
Yine forvet olmayan tek forvetle maça çıkarsak dinden imandan çıkarım.

Serkan,celustka,zokora ve sapara nin kesin yiyecek olmasini begendim.:)

Bence bu mac cift forvetle oynamamizi gerektirecek bir mac degil,dengeli bir kadro yarin ise yarar diye düsünüyorum.

Yarin rakpten daha kosar ve mücadele edersek ibre bizim lehimize olur bence.

Yaşar
05.10.2012, 00:06
Serkan,celustka,zokora ve sapara nin kesin yiyecek olmasini begendim.:)

Bence bu mac cift forvetle oynamamizi gerektirecek bir mac degil,dengeli bir kadro yarin ise yarar diye düsünüyorum.

Trabzonspor takımı bu tarz maçlarda dengeli oyunla başarılı olamaz.
Ayrıca Sapara son maçlarda sahanın en iyi oyuncusuydu. Oynatılmaması için herhangi bir neden yok.
Yukarıdaki kadroda sadece 2 değişiklik ile maçı kazanırız.
Barış yerine Sapara, Adrian yerine de Janko.

Cafer Bulur
05.10.2012, 00:11
Trabzonspor takımı bu tarz maçlarda dengeli oyunla başarılı olamaz.
Ayrıca Sapara son maçlarda sahanın en iyi oyuncusuydu. Oynatılmaması için herhangi bir neden yok.
Yukarıdaki kadroda sadece 2 değişiklik ile maçı kazanırız.
Barış yerine Sapara, Adrian yerine de Janko.

Gecen haftaki rezalet oyunda dizilisten ziyade takimin kafa olarak macta olmamasi sorun idi.

Bu paralelde takim dizilisinden ziyade oyuncularin kazanma azminin cok daha önemli olduguna inaniyorum.

Cift forvet oynamayi ben de isterim ama bu su an icin mümkün gözükmüyor.

Fatih
05.10.2012, 00:12
Maçı rahat alırız diyen var mı?:)

yorumsuz6117
05.10.2012, 00:13
Zokora 10 kişi oynatıyor takımı yedeğe çekilmesi lazım artık.

Cafer Bulur
05.10.2012, 00:14

Sen mi diyorsun yoksa?:)

Erdal DİLEK
05.10.2012, 00:16
şu trabzonsporda revizyon haberlerine bir anlam veremiyorum, revizyon aynı takımla fazla mac yapan takımda olur, bize her hafta revizyon var, kadroyu sayabilecek var mı. . .

Fatih Öztürk
05.10.2012, 00:20

Rahatmı? :)
Ben beraberliği bile zor kurtaracağımızı düşünüyorum.
Kasımpaşa yeni kurulmuş bir takım ama çabuk organize olmuş.kesinlikle bizim kalede bir kaç pozisyon bulacaklar.bizimde pozisyon bulmakta fakirlik çektiğimizi göz önünde bulundurursak normal şartlarda Kasımpaşa maçın favorisi.biz muhtemelen Allah ne verdiyseleri oynayacağız.ne kadar üzücü bir durum değilmi?koskoca Trabzonspor bırak top oynamayı, sahada ne yaptığı belli olmayan,bir tek organize atak geliştirmeyi bereceremeyen bir takıma dönmüş.

Fatih
05.10.2012, 00:22
Sen mi diyorsun yoksa?:)
Ben geçen hafta dedim ağzımın payını aldım.:)

yorumsuz6117
05.10.2012, 00:27
Benim Kadrom budur

----------------Onur-----------------

Zeki-----Bamba------Celu-----Emerson

----------Soner-----Sapara-----------

Volkan--------Alanzinho---------Olcan

----------------Janko----------------

Fatih
05.10.2012, 00:29
Benim Kadrom budur

----------------Onur-----------------

Zeki-----Bamba------Celu-----Emerson

----------Soner-----Sapara-----------

Volkan--------Alanzinho---------Olcan

----------------Janko----------------

Alanzinho?

Etmayın ya.:)

lazibere
05.10.2012, 00:29
Janko ya ne oldu :) Almıştık ya müthiş bir forvvet neden yazmıyorsunuz onu kadroya, Yoksa sizde onun oynaması için an az 6 ay daha beklemesi gerektiğine inanlardanmısınız

lazibere
05.10.2012, 00:32
Alanzinyo nun oynamazsa orta sahada top tutamaz ve ileriye çıkmayız.,
Zokora oynarsa 10 kişi oynarız
Volkan ve Olcan'nın aynı anda sahada olmadığı bir maçta Janko sahada olmamalı
Sapara her ne kadar iyi oynuyorsa da aldığı süre çok fazla 60. dakkadan sonra oyundan düşüyor.

Velhasıl

Hızlı ve tempolu oynamazsak 1 puan iyidir diyorum..

Kazanırsak 2-0 kazanırız

Fatih
05.10.2012, 00:35
Alanzinho olunca top tutabiliyor muyuz?:)

Bu takımın 10 numarası Soner veya Sapara olmalıyken boşu boşuna hamallık yapıyorlar.

lazibere
05.10.2012, 00:36
Onur

zeki Bamba mustafa Emerson

Soner Sapara

Volkan Alanzinyo Olcan

halil ( dakka 70 janko)

lazibere
05.10.2012, 00:38
Alanzinho olunca top tutabiliyor muyuz?:)

Bu takımın 10 numarası Soner veya Sapara olmalıyken boşu boşuna hamallık yapıyorlar.

Top belki tutamayız ama onu da başkası tutsun ama ileri çıkmak için mutlak şart, Çünkü adam eksiltebilene başka adamımız yok . Var mı???????

6 maç bitti bu 7. maç. Fener maçı haricinde kaçırdığımız pozisyon bile yok. Takım ileri çıkamıyor

Fatih
Alanzinho'yu Janko'nun arkasına koyarken verkaç yapabilme ihtimallerini de düşünün.:)

Mustafa'
gerçekten de numune bi taraftar yapımız var.şimdi kasımpaşa'yı yensek her şey güllük gülistanlık olucak eminim.artık bundan vazgeçmemiz lazım.takım iyiyken kötü yanlarını söylememiz gerekir.kötüyken de bi tekme de biz vuruyoruz.bu bize yakışmaz hep destek, akıllı destek olmamız lazım.

he bu arada kasımpaşa'yı rahat yenicez diyenlerdenim.bunu maçta da görecek herkes.trabzonspor'un TRABZONSPOR olduğunu unutmayın derim.

Fatih
05.10.2012, 00:41
Top belki tutamayız ama onu da başkası tutsun ama ileri çıkmak için mutlak şart, Çünkü adam eksiltebilene başka adamımız yok . Var mı???????

6 maç bitti bu 7. maç. Fener maçı haricinde kaçırdığımız pozisyon bile yok. Takım ileri çıkamıyor

Alanzinho'nun takımı ileri çıkardığı falan yok topu sürüyor belki bir çalım sonra sonrası yok işte.O bölgede oynayan adam illa çalım atacak diye de bir şey yok üçüncü bölgede oyunu iyi yönlendirsin forveti duvar olarak kullansın şut atsın asist yapsın.Bu dediklerimi yapacak adamlar Sapara,Adrian ve Soner'dir ama ne yazık ki tek mahareti zayıf adamlara çalım atmak olan Alanzinho 10 numara oynuyor.

lazibere
05.10.2012, 00:43
gerçekten de numune bi taraftar yapımız var.şimdi kasımpaşa'yı yensek her şey güllük gülistanlık olucak eminim.artık bundan vazgeçmemiz lazım.takım iyiyken kötü yanlarını söylememiz gerekir.kötüyken de bi tekme de biz vuruyoruz.bu bize yakışmaz hep destek, akıllı destek olmamız lazım.

he bu arada kasımpaşa'yı rahat yenicez diyenlerdenim.bunu maçta da görecek herkes.trabzonspor'un TRABZONSPOR olduğunu unutmayın derim.

Bu sene biz rahat maç kazanamayız.
Transfer başlığında da yazmıştım..
Geçen sezon 56 puan topladık , Bu sezon o puanın üzerine çıkarsak başarılıyız demektir ki mümkün değil.

lazibere
05.10.2012, 00:47
Alanzinho'nun takımı ileri çıkardığı falan yok topu sürüyor belki bir çalım sonra sonrası yok işte.O bölgede oynayan adam illa çalım atacak diye de bir şey yok üçüncü bölgede oyunu iyi yönlendirsin forveti duvar olarak kullansın şut atsın asist yapsın.Bu dediklerimi yapacak adamlar Sapara,Adrian ve Soner'dir ama ne yazık ki tek mahareti zayıf adamlara çalım atmak olan Alanzinho 10 numara oynuyor.

Enteresan bir yorum:) O mevkide oynayan oyuncunun özelliği adam eksiltme özeeliği olmasıdır. Kaldı ki dediğin doğruysa bile , Daha 18. kişilik kadroya giremeyen Adrian'ı nerden buldun..

Alanzinyo o mevkinin mutlak oyuncusu değil ama Şu kadroda ondan daha iyisini yapacak yok. Sapara iyi oynuyor ama çok erken oyundan düşüyor ve ondan sonra saklanıyor.

Heyyy gidi günler hey.. 2 sene evell Alanzinyo bu takıma giremiyordu ama şimdi bence o olmasa ileri çıkamayız diyorum

ibrahim ŞEN
05.10.2012, 00:47

Sorun tam olarak Alanzinho calımı attıkdan sonra baslıyo. Pas atabilcegi kimse olmuyo cunku bızdekılerin hepsi gorev adamı ne bir adım ileri nede geri topun oldugu yerde cogalamıyoruz herkes bı rakibin arkasında bekliyo topu adamın ıcınden gecirip onune atcakar oda bos sahada kosacak.

Fatih Öztürk
05.10.2012, 00:48
Volkan ve Olcan kendine oynayan oyuncular olduğu müddetçe ikisindende fayda gelmez.Trabzonspor ışık vermiyor.şampiyonluk tabiki hayal.hatta hayaldende öte.bari Zeki gibi bir kaç genç yetenekleri süper ligte oynatarak tecrübe kazandıralım.ileriye yatırım yapalım.

ibrahim ŞEN
05.10.2012, 00:50
Çok kücük hareketlerle dikine seri calım atmak cok buyuk bır ozellik burda oklar gene hocaya yoneliyo boyle bı oyuncuyu kullanamıyosa yapacak bırsey yok.

Yaşar
05.10.2012, 00:50
Alanzinho'nun bazen abartılı işler yapsa da, sıkışan maçlarda sonradan oyuna girerek, etkli olma ihtimalinin daha yüksek olduğu tescillenmiş.

Fatih
05.10.2012, 00:54
Enteresan bir yorum:) O mevkide oynayan oyuncunun özelliği adam eksiltme özeeliği olmasıdır. Kaldı ki dediğin doğruysa bile , Daha 18. kişilik kadroya giremeyen Adrian'ı nerden buldun..

Alanzinyo o mevkinin mutlak oyuncusu değil ama Şu kadroda ondan daha iyisini yapacak yok. Sapara iyi oynuyor ama çok erken oyundan düşüyor ve ondan sonra saklanıyor.

Heyyy gidi günler hey.. 2 sene evell Alanzinyo bu takıma giremiyordu ama şimdi bence o olmasa ileri çıkamayız diyorum

18'e giremeyen Adrian milli takıma seçiliyor hatta gol atıyor asıl enteresan olan şey bu.:)

Sapara geçen sezon Antep'te 10 numara oynadı 3 gol 7 asistlik bir performans sergiledi.Soner hakeza 4 gol 5 asist.O bölgenin adamları bunlar özellikle Soner etkili sol ayağıyla her an skoru değiştirecek işler yapabilir.

Fatih
05.10.2012, 00:55
MİY maçında golü Soner attı son dakikada Yasin'i pozisyona sokan kimdi yine Soner.:)

lazibere
05.10.2012, 00:58
Onu bunu bilmem COLMAN dönmeden takım hayatta adam gibi top oynayamaz. Takım top oynamadığı müddetçe o stad da dolmaz.. Takım top oynamadığı müddetçe de bu forumda heyecan da olmaz...

r9emre
05.10.2012, 01:06
Bakıyorum Sercan Kaya'ya.. Adrian'ın, Sapara'nın verdiği katkıyı veremez mi diyorum ki onların birinin aldığı paranın yarısına oynayacak. Bence babalar gibi oynar. Doğrusu Sapara'yı beğeniyorum baya ama yaş 30, ancak para kazanacağımız yaş bu sene teklif geldiği an ikiside yollansa ikisine toplam 5 milyon euro versinler direk yollayalım. Yemişim Adrian'a verilen çok parayı, Sercan'ı kazanmış oluruz, orta sahamıza bir dinamo gelir. Atıyor, attırıyor, oyunu yönlendiriyor. Yaşı zaten 24 daha ne kadar pişirmeyi düşünüyor Şenol Hoca bilemiyorum, 24 yaşında futbolcu Avrupa'da yaşlanmış kabul ediliyor. Tek iyi yanı belki bize döndüğü zaman 4 yıllık filan yeni imza yaparlar 28-29'a kadar elde tutarız.

deadpool
05.10.2012, 01:17
Sercan üç gol atmış olabilir ama kesinlikle ışık vermiyor, Sercan'a kadar Jebrin, Gökhan ve bugün ki performansıyla Yusuf var. İstatistikler göz boyuyor, Sercan'ı yakın zamanda 1461'in ilk onbirinde bile göremeyebiliriz.

irfanköse276
05.10.2012, 01:22
Mersin macindan onceki gece cok heyecanliydim, bu hafta o heyecan yok bende. Biliyorum ki yine serkan,olcan,alanzinho oynayacak,henrique ve baris oyuna girecek

Rahat kazaniriz, 5 olur hatta :)

lazibere
05.10.2012, 01:26
Maça 19 saat kaldı. 19 sayfa yazı yazılmadı. işte Sadri Başkan'nın kurduğu takımın reytingi. Fener'in yenilme ihtimali bana daha fazla keyif veriyor..

r9emre
05.10.2012, 01:45
Vay arkadaş! Hala Sadri Başkan'a laf atan var ya la! Bu takım kadro kalitesi olarak çok rahat şu Gs'yi alt üst eder, Fb ile kapışır. Baba siz hala yanlış adrestesiniz, top Şenol Hoca'da siz hala elinden gelen en kaliteli topu imal edene bakıyorsunuz.

İskender YILMAZ
05.10.2012, 01:55
Allah aşkına kazanalım. Yüzümüz gülsün artık, bir ışık görelim takımda. Bi sistemimiz olsun, ne oynadığımızı bilelim. Hücum edelim, çift forvet oynayalım, kazanmak isteyelim, beraberliğe tav olmayalım.

must61
05.10.2012, 01:58
Vay arkadaş! Hala Sadri Başkan'a laf atan var ya la! Bu takım kadro kalitesi olarak çok rahat şu Gs'yi alt üst eder, Fb ile kapışır. Baba siz hala yanlış adrestesiniz, top Şenol Hoca'da siz hala elinden gelen en kaliteli topu imal edene bakıyorsunuz.

Bu takım kadro kalitesi olarak sıradan bir anadolu takımından çok da farklı değil.

Sadri Şener'in son dönemdeki ısrarcı tavrı ve kupa için gösterdiği azim takdir edilesidir ancak bu zamanında yaptığı hataların eleştirilemeyeceği anlamına gelmez.

-Şampiyon kadronun dağılması.
-Demirören yönetiminin desteklenmesi .
-Yanlış transfer politikaları .

Bunlar nasıl eleştiri gerektiriyorsa

-Kupa için verdiği mücadele de takdir edilir.Ancak kupayı almadan benim için nötrlemiş sayılmaz icraatlerini.

Şenol Güneş ; . . .Ne yapmaya çalıştığını, neyin peşinde olduğunu, kendisinde heyecandan eser olup olmadığını , gelecekteki transfer tercihlerini ve oluşturmaya çalıştığı kadro yapısını çok merak ediyorum.Hatta ne kadar daha takımın başında kalacak o bile meçhul.Hayırlısı.

hos_cocuk61
05.10.2012, 02:03
Şenol Güneş'in bu maçta çıkıp forvet oynamasını bekliyorum. :)

kalavara
05.10.2012, 02:05
Bu takım kadro kalitesi olarak sıradan bir anadolu takımından çok da farklı değil.

Sadri Şener'in son dönemdeki ısrarcı tavrı ve kupa için gösterdiği azim takdir edilesidir ancak bu zamanında yaptığı hataların eleştirilemeyeceği anlamına gelmez.

-Şampiyon kadronun dağılması.
-Demirören yönetiminin desteklenmesi .
-Yanlış transfer politikaları .

Bunlar nasıl eleştiri gerektiriyorsa

-Kupa için verdiği mücadele de takdir edilir.Ancak kupayı almadan benim için nötrlemiş sayılmaz icraatlerini.

Şenol Güneş ; . . .Ne yapmaya çalıştığını, neyin peşinde olduğunu, kendisinde heyecandan eser olup olmadığını , gelecekteki transfer tercihlerini ve oluşturmaya çalıştığı kadro yapısını çok merak ediyorum.Hatta ne kadar daha takımın başında kalacak o bile meçhul.Hayırlısı.

eğer bu takım kadro kalitesi olarak ortalama bir anadolu takımından farksız ise şenol hocaya kızmanın bir alemi yok, kadronun gücü bu :confused:

must61
05.10.2012, 02:07
eğer bu takım kadro kalitesi olarak ortalama bir anadolu takımından farksız ise şenol hocaya kızmanın bir alemi yok, kadronun gücü bu :confused:

Kadroyu şekillendiren,transferleri ,takımdan gönderilecekleri belirleyen kimdir bi takımda.Teknik direktör değil midir ? Ben mi yanlış biliyorum.

must61
05.10.2012, 02:20
-Adrian
-Aykut Akgün
-Barış Özbek
-Ferhat Öztorun
-Halil Altıntop
-Marek Cech
-Mustafa Yumlu
-Paulo Henrique
-Serkan Balcı
-Robert Vittek

28 kişilik kadromuzun güzide 10 oyuncusu .

Hangisi hangi anadolu takımının banko oyuncusu olabilir ?

-Emre Güral
-Celutska
-Yasin öztekin
-Zeki Yavru
-Zeki Ayvaz

Bu yetenekli ama genç 5 oyuncumuzdan hangisinin bir anadolu takımına gitse yeri kesin diyebiliriz ?

-Alanzinho
-Emerson
-Sapara

Bizim iilk 11 oyuncumuz olan bu 3 oyuncunun bugün sözleşmesini feshetsek hangisini bir istanbul kulübü bedavaya almak ister ?

Bizim elimizdeki 28 oyuncudan 18'i vasatın ötesinde değilken bu takımdan ciddi başarılar bekleyemiyorum ben.

r9emre
05.10.2012, 02:20
Renktaş kendisiyle tamamiyle zıt 2 farklı düşünceyi savunuyor farkında değil.

Bir kadro var elimde poster şu anda önümde sayıyorum kadroyu;

Fatih Tekke
Hüseyin Çimşir
Hasan Üçüncü
Gökdeniz Karadeniz
Mehmet Kahraman
Hans Somers
Tayfun Cora
Alişen Kandil
Mehmet Yılmaz
Erdinç Yavuz
Michael Petkovic
Mustafa Yalçınkaya
Oumar Dieng
Emre Aygün
Yavuz Ender Yılmaz
Tolga Zengin
Ibrahima Yattara
Emrah Eren
İbrahim Ege
Recep Asil
Hasan Sönmez
Kurt Van De Paar
Göksel Yaman
Emre Toraman
Karel Adriaan D'Haene
Maxim Romashchenko
Augustine Ahinful

Bu kadroda 6 tane milli olmuş futbolcu var.

Şu anki Trabzonspor kadrosunda 15 tane milli olmuş oyuncu var kendi ülkelerinde yabancılarla dahil.

Yani isim isim de karşılaştırırsanız şu takımdan şimdi ki kadroya o zamanki performansları ile isteyeceğiniz kaç tane futbolcu var? Kaç tanesi şu an olsa ilk 11'e girer. Gökdeniz, Yattara, Fatih Tekke.

Şimdi şu anki kadromuzun çok daha iyi olduğunu söylemek için hem istatistik bilgilerine hem de futbolcu rakamsal değeri hem de kariyer olarak kanıttır. Aksini iddia etmek sadece futbol cahilliğidir.

O zaman ben bir cevap istiyorum yıllarca kafa bulduğu insanların sürekli dalga geçtiği Ziya Doğan, Şenol Hoca'dan daha mı iyi?

Ya da Sadri Şener'den daha iyi bir başkan mıydı Atay Aktuğ? Sadri Şener kadar iyi olan bir başkan ismi verin bana son 20 yıl içinde? Daha kaliteli transferler eden, daha çok fedakarlık eden bu takım için? Ben isim istiyorum arkadaşlar. Herkes de bir çakma mevcut başkana, bana daha iyi bir isim verin.

Bence Sadri Şener gibi başkan Trabzonspor'un son 20 yılında yok, hepsini toplasanız Sadri Şener kadar bu takıma katkı sağlayan başkan yok. 1 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa, Trabzonspor tarihinde ilk kez CL'de oynamak ve 7 puan toplayan bir takım.. Bu başarıların hepsinin altında Şenol Hoca da var. Yok kadroyu dağıtmış hebele hübele karakteri şerefsizdi onların yalan dolanla kaçtılar bu takımdan. Bir kere kuran, eğer teknik direktör iyi tespitler edip iyi futbolcular isterse yine öyle bir kadro kurar.

Hayır eleştirenler isim verse gam yemeyeceğim. Sadece sallıyorlar.

Şenol Hoca yerine ondan iyi gelecek Türk hoca var mı? Bence yok. Lucescu'yu getirirlerse eyvallah kabul ederim.

Sadri Şener'den iyi başkanlık yapmış bir isim verin bana son 20 yılda.

r9emre
05.10.2012, 02:27
-Adrian
-Aykut Akgün
-Barış Özbek
-Ferhat Öztorun
-Halil Altıntop
-Marek Cech
-Mustafa Yumlu
-Paulo Henrique
-Serkan Balcı
-Robert Vittek

28 kişilik kadromuzun güzide 10 oyuncusu .

Hangisi hangi anadolu takımının banko oyuncusu olabilir ?

-Emre Güral
-Celutska
-Yasin öztekin
-Zeki Yavru
-Zeki Ayvaz

Bu yetenekli ama genç 5 oyuncumuzdan hangisinin bir anadolu takımına gitse yeri kesin diyebiliriz ?

-Alanzinho
-Emerson
-Sapara

Bizim iilk 11 oyuncumuz olan bu 3 oyuncunun bugün sözleşmesini feshetsek hangisini bir istanbul kulübü bedavaya almak ister ?

Bizim elimizdeki 28 oyuncudan 18'i vasatın ötesinde değilken bu takımdan ciddi başarılar bekleyemiyorum ben.

İlk saydığın 10 oyuncu Anadolu'da her takımda banko ilk 11 oynar. Bir tek Aykut ve Ferhat'tan şüphem var. Kayseri, Bursa dahil hepsinde oynarlar.

Alanzinho'yu feshet yarın Beşiktaş havada kapar. Emerson'u feshet yarın Galatasaray, Balta'nın yerine havada kapar. Sapara oynayamaz İstanbul'da çünkü o mevki zaten en yoğun futbolcuya sahip oldukları bölge. Sen ne dediğinin farkında değilsin ya da Türkiye Ligi'ni hakikaten takip etmiyorsun. Yasin dediğin adam geçen sezon 33 maçta oynamış, ligin en flaş adamlarındandı 6 gol 6 asist yapmıştı, takımının attığı gole oranla çok iyi bir rakamdı. Yasin şu an Gençlerbirliği'nde kalmış olsa takımının en iyisiydi halen. Celustka'yı oraya yazabilmiş olabilmene bile şaşıyorum. Bu kadar zaman harcadığım için bu konuya kendime de üzüldüm tam şu an.

must61
05.10.2012, 02:32
Daha iyi alternatiflerin olmaması onları eleştirilmez mi kılıyor ?

Evet bakıyoruz Şadri Şener'den şuan için görünürde daha iyi bir alternatif yok.

Aynı şey Şenol Güneş için de geçerli ne yazık ki.

Ama arkadaş bu demek değildir ki bu kişilerin her yaptığı doğrudur.

Sadri Şener bu konuda hatalıdır diyoruz ; Size Nuri Albayrak müstehak diyorlar.

Şenol Güneş'in bu tercihi anlamsızdır diyoruz ; Ziya Doğan daha mı iyiydi diyorlar.

Ölümü bildiğimiz için sıtmaya razı olalım yani...

Ortada yanlış giden birşeyler olduğunda eleştirmeyi doğru icraatleri de alkışlamayı bilmek mesele.

Körü körüne ya destek ya eleştiri...

Bunu anlamıyorum.

Sefa Murat Dokuz
05.10.2012, 02:39
Üstteki kadroda sayılmayan Colman ve Soner istanbul klüplerinin asla reddetmeyeği oyuncular.
+Zokora istanbul klüplerinin alacağı ancak ne kadar oynatacağından şüphe edeceğim ama tüm anadolu klüplerinde 11 de oynayacak bir oyuncu.
Emerson ve Alanzinho'nun da Bjk yada Gs tarafından kapılacağını düşünüyorum.
Sapara yaşı nedeniyle alınmaz ama süper ligde çoğu takımda direk 11 de oynar.
Kalecilerimiz ligin en iyileri.
Sol Bamba Yobo'dan Ujfalusi den falan daha iyi.
Celustka Henrique Halil Serkan Adrian Giray her anadolu klübünde kolay forma bulur.
Yasin Olcan Volkan Şen 3 lüsünden en az ikisini İstanbul takımları kaliteli yerli eksikliğinden kadrosunda görmek ister.Her anadolu takımının vazgeçilmezi olurlar.
o yukardaki oyuncular 10 güzide oyuncu falan değil onlar bizim kadronun yedekleri.
Colman
Zokora
Soner
Volkan
Olcan
Bamba
Giray
Onur
Tolga
Emerson... nerdeyse asıl 11imizin tamamı yok.

Yarın Kasımpaşa'yı yenicez. O çok iyi oyuncuları olan Kasımpaşayı.

must61
05.10.2012, 02:44
İlk saydığın 10 oyuncu Anadolu'da her takımda banko ilk 11 oynar. Bir tek Aykut ve Ferhat'tan şüphem var. Kayseri, Bursa dahil hepsinde oynarlar.

Alanzinho'yu feshet yarın Beşiktaş havada kapar. Emerson'u feshet yarın Galatasaray, Balta'nın yerine havada kapar. Sapara oynayamaz İstanbul'da çünkü o mevki zaten en yoğun futbolcuya sahip oldukları bölge. Sen ne dediğinin farkında değilsin ya da Türkiye Ligi'ni hakikaten takip etmiyorsun. Yasin dediğin adam geçen sezon 33 maçta oynamış, ligin en flaş adamlarındandı 6 gol 6 asist yapmıştı, takımının attığı gole oranla çok iyi bir rakamdı. Yasin şu an Gençlerbirliği'nde kalmış olsa takımının en iyisiydi halen. Celustka'yı oraya yazabilmiş olabilmene bile şaşıyorum. Bu kadar zaman harcadığım için bu konuya kendime de üzüldüm tam şu an.

Beşiktaş ; Quaresmayla anlaşamayan Bjk 30 yaşına gelmiş Alanzinhoya yıllık 1 milyon euro verecek ?

Galatasaray ; solbekte türk statüsündeki Çağlar Birincinin kadroya giremediği galatasaray Hakan Balta'yı Riera'yı bırakıp Emerson'u oynatacak ?

Anadolu takımlarının kadrolarını da küçümsüyorsunuz ama sadece forvetlerin kıyasını yapsak bile yeterli çok da farksız olmadığımızı görmek açısından.

Sefa Murat Dokuz
05.10.2012, 02:47
Beşiktaş ; Quaresmayla anlaşamayan Bjk 30 yaşına gelmiş Alanzinhoya yıllık 1 milyon euro verecek ?

Galatasaray ; solbekte türk statüsündeki Çağlar birincinin kadroya giremediği galatasaray Hakan Balta'yı Riera'yı bırakıp Emerson'u oynatacak ?

Anadolu takımlarının kadrolarını da küçümsüyorsunuz ama sadece forvetlerin kıyasını yapsak bile yeterli çok da farksız olmadığımızı görmek açısından.

Quaresma 3.750 m€ garanti ücret + maç başı + özel uçak = 5m€ ya oynuyor.
1 ile 5 arasındaki fark az görünüyorsa. TL ile yazayım.
Quaresma'nın yıllık maliyeti 14 milyon TL
Alanzinhonun yıllık maliyeti 2.5 milyon TL

must61
05.10.2012, 02:52
Quaresma 3.750 m€ garanti ücret + maç başı + özel uçak = 5m€ ya oynuyor.
1 ile 5 arasındaki fark az görünüyorsa. TL ile yazayım.
Quaresma'nın yıllık maliyeti 14 milyon TL
Alanzinhonun yıllık maliyeti 2.5 milyon TL

Quaresma ile Alanzinho arasındaki kalite farkı da TL cinsinden yazılabilir mi

Sefa Murat Dokuz
05.10.2012, 03:13
Quaresma ile Alanzinho arasındaki kalite farkı da TL cinsinden yazılabilir mi

Sen kalite değil isim farkından bahsediyorsun. İstersen 2 oyuncunun Türkiye kariyerlerini ortaya koyayım aradaki KALİTE farkını sen gör.

2011 Quaresma 19 maç 4 gol 6 asist 2 kırmızı kart (17 ilk 11)
2010 Quaresma 21 maç 3 gol 7 asist (18 ilk 11)

2011 Alanzinho 32 maç 2 gol 4 asist (21 ilk 11)
2010 Alanzinho 29 maç 3 gol 4 asist (15 ilk 11)

Ben bu istatisliklere bakarak 6 katlık maliyetli bir KALİTE farkı göremiyorum. Sen görebildiysen eğer anlat görelim.
Bu arada o kadar maç oynamış diyorsan eğer, Alanzinhonun oynadığı maçların yarısında oyuna sonradan dahil olduğunu görüyoruz. Aralarında süre bazında dakika olarak pek fark yok.

Şu istatisliklere bakıldığında biri 1 kazanıyorsa diğeri de en fazla 1.5 kazanmalı. ;) KALİTE farkı bu olsa gerek...

DeAgLeMaNyAq
05.10.2012, 04:29
Fanatik Adrian kesin 11'de diye yazmış. Neye göre hoca böyle bir yola girdi acaba. İyi oynarsa hepimiz mutlu oluruz ama 8 resmi maçta 1 dakika oynamayan birinin pat diye 11'de başlaması da tuhaf...

Berberoğlu
05.10.2012, 07:57
Fanatik Adrian kesin 11'de diye yazmış. Neye göre hoca böyle bir yola girdi acaba. İyi oynarsa hepimiz mutlu oluruz ama 8 resmi maçta 1 dakika oynamayan birinin pat diye 11'de başlaması da tuhaf...
Mersin İdman Yurdu maçından önce de medyadaki muhtemel 11 listelerinde Adrian yazıyordu ama 18 e bile alınmadı..

Rama61
05.10.2012, 08:17
mac berabere biter.SG koltugu sallanir

Murat'
05.10.2012, 09:49
İlk haftalar itibariyle son yıllarda izlediğim en ruhsuz takım.Mersin maçında oyuncuların koşacak halleri bile yoktu.Böyle giderse Şenol Güneş'in koltuğu sallanır.Transferde büyük fiyaskolar yaşandı bunun altından hiç kimse kalkamaz.Hele bir Adrian vakası var ki buna kazık demek bile hafif kaçar.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 09:58
İlk haftalar itibariyle son yıllarda izlediğim en ruhsuz takım.Mersin maçında oyuncuların koşacak halleri bile yoktu.Böyle giderse Şenol Güneş'in koltuğu sallanır.Transferde büyük fiyaskolar yaşandı bunun altından hiç kimse kalkamaz.Hele bir Adrian vakası var ki buna kazık demek bile hafif kaçar.

Bu yılki transferlerden fiyasko olanları sayar mısın?

Murat'
05.10.2012, 10:22
Bu yılki transferlerden fiyasko olanları sayar mısın?

Hem bu seneki hem de geçen seneki transferler tamamen fiyasko bana göre.Harcanan paralar ve oyuncuların gösterdiği performans göz önüne alındığında sonuç bu.Transferler fiyasko derken bu seneyi kastetmedim, takımın dağılma sürecinden sonraki transferleri kastetim.Bu seneki transferlerin de zamanlaması tamamen fiyasko.Takım hazırlık maçlarında bile gol atamazken Avrupa kupası maçına forvete transfer yapılmadan çıkıldı.Geç kalınmış transferler de fiyaskodur bana göre.Janko'nun falan ritmini bulması için bence ilk yarının bitmesi gerekiyor.8 resmi maçta sadece 5 gol atabilen ruhsuz bir takım var maalesef.Hiç kimse Fenerbahçe maçı falan demesin boşuna onların da hali ortada.

Hüseyin Sahtiyan
05.10.2012, 10:25
Onur (Tolga)
Zeki (Serkan)
Mustafa Yumlu (Giray)
Bamba
Emerson (Celustka)
Olcan (Henrique)
Sapara (Colman)
Soner (Adrian)
Alanzinho (Zokora)
Yasin (Volkan)
Janko (Halil)

Aslında baktığınız zaman cidden iyi bu kadro. Yalnız bu kadronun iş yapması için iki kanadında çalışması lazım. Kanatlardan çok fazla verim alamadığımız zaman çift forvete dönmeliyiz ki o zaman ortasahadan kimi eksilteceğimiz önemli.

Umarım hocamızın maç berabereyken hücumdan alıp defansif bir ortasaha koyarak bari berabere bitsin diyeceği bir maç olmaz gene.

Kasımpaşa'nın yabancıları cidden iyi de iki tane yabancı transferle biyere kadar gidebilirler. Türk transferlerinin birçoğu toplama, vasat veya vasatın biraz üstünde oyuncular. Ben bugün kolay kazanacağımızı düşünüyorum. Ama Şenol Güneş faktörü de var tabi, inşAllah 1-0 öne geçince takım Barış'ı vs. doldurmaz takıma.

Murat'
05.10.2012, 10:32
Arkadaşlar biletix'İn internet sitesinden bilet alabilmeyi başarabilen var mı acaba?

Faik Yılmaz
Maçta maalesef çok büyük boşluklar olucak....

çünkü biletlere hiç ilgi yok.....

İlker Yazıcıoğlu
Hem bu seneki hem de geçen seneki transferler tamamen fiyasko bana göre.Harcanan paralar ve oyuncuların gösterdiği performans göz önüne alındığında sonuç bu.Transferler fiyasko derken bu seneyi kastetmedim, takımın dağılma sürecinden sonraki transferleri kastetim.Bu seneki transferlerin de zamanlaması tamamen fiyasko.Takım hazırlık maçlarında bile gol atamazken Avrupa kupası maçına forvete transfer yapılmadan çıkıldı.Geç kalınmış transferler de fiyaskodur bana göre.Janko'nun falan ritmini bulması için bence ilk yarının bitmesi gerekiyor.8 resmi maçta sadece 5 gol atabilen ruhsuz bir takım var maalesef.Hiç kimse Fenerbahçe maçı falan demesin boşuna onların da hali ortada.

Zamanlama konusunda seninle hemfikirim.
Ama tek tek bu yılki transferleri ele aldığımızda Emerson, Bamba,Soner, Yasin şu anda banko oynuyorlar ve de gayet iyiler.Janko'yu henüz göremedik ama bitirici bir adam olduğu konusunda bir çok kişi hemfikir burada.

Adrian mevzusu çok abartılıyor.Sanki tek işe yaramaz transferimizmiş gibi herkes Adrian'ı diline dolamış durumda.Sanki şu ana kadar ki yönetimler transfer konusunda öok mu nokta atışı yapmışlar.Kulüp tarihine bakıldığında en iyi ve de oturmuş,kadrolar bu yönetimde kuruldu.O kadar da hata yapma lüksü olsun bir zahmet.

Yalnız dediğim gibi zamanlama konusunda yönetimin çok çok ciddi zaafiyeti var.Ne olurdu yani bu yılki adamlar Avrupa maçına yetişseydi,ama demek ki o zaman alamadılar bu adamları,biraz da böyle bakmak gerekir.

Ben hala Adrian'dan umudu olanlardanım.Sayımız çok azdır belki ama böyle düşünüyorum.

Halit M. MOLLASALİHOĞLU
05.10.2012, 10:36
Maçta maalesef çok büyük boşluklar olucak....

çünkü biletlere hiç ilgi yok.....

Neden böyle?
Ya da daha doğrusu bunun var mı makul bir delili
yoksa sizin kendi görşünüz mü hocam?

Alican Altunbaş
05.10.2012, 10:37
Bugün Polyannacılık yapayım biraz.
Bugün maçı alırız:)

Murat'
05.10.2012, 10:38
Ama tek tek bu yılki transferleri ele aldığımızda Emerson, Bamba,Soner, Yasin şu anda banko oynuyorlar ve de gayet iyiler.Janko'yu henüz göremedik ama bitirici bir adam olduğu konusunda bir çok kişi hemfikir burada.

Adrian mevzusu çok abartılıyor.Sanki tek işe yaramaz transferimizmiş gibi herkes Adrian'ı diline dolamış durumda.Sanki şu ana kadar ki yönetimler transfer konusunda öok mu nokta atışı yapmışlar.Kulüp tarihine bakıldığında en iyi ve de oturmuş,kadrolar bu yönetimde kuruldu.O kadar da hata yapma lüksü olsun bir zahmet.

Yalnız dediğim gibi zamanlama konusunda yönetimin çok çok ciddi zaafiyeti var.Ne olurdu yani bu yılki adamlar Avrupa maçına yetişseydi,ama demek ki o zaman alamadılar bu adamları,biraz da böyle bakmak gerekir.

Ben hala Adrian'dan umudu olanlardanım.Sayımız çok azdır belki ama böyle düşünüyorum.

Bu seneki transfer dönemini pek takip edemedim askerde olduğumdan dolayı.Soner ve Yasin kötü transferler değil kesinlikle, hatta Türkiye'den alınabilecek en iyi yerli oyunculardandı.Bamba da fiyat performans olarak üst düzeyde bana göre.Fakat Emerson ve Janko transferleri çok zamansız oldu.

Murat'
05.10.2012, 10:39
Maç günü biletix'in internet sitesinden satış yapılmıyor mu acaba ?

Satın al butonunu bir türlü göremedim.

Murat Acar
05.10.2012, 10:44

Seninle hemfikir olduğumu benim gibi düşünenlerinde çıktığını görmek beni mutlu ediyor açıkçası.Özellikle adrian konusunda eğer takım çift forvet oynamıyorsa serbest adam olarak oynatsın bence alanzinho yerine Adrian tercihinde bulunmalı bence henrique ye bukadar sabredebiliyorsa neden Adrian'a şans tanımıyor hoca anlamış değilim.

Hasan61
05.10.2012, 10:44
[QUOTE=Murat';1918749504]Arkadaşlar biletix'İn internet sitesinden bilet alabilmeyi başarabilen var mı acaba?[/QUOTE

Mac gunu internet satisi olmaz.Giseden alman gerekir.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 10:48
Seninle hemfikir olduğumu benim gibi düşünenlerinde çıktığını görmek beni mutlu ediyor açıkçası.Özellikle adrian konusunda eğer takım çift forvet oynamıyorsa serbest adam olarak oynatsın bence alanzinho yerine Adrian tercihinde bulunmalı bence henrique ye bukadar sabredebiliyorsa neden Adrian'a şans tanımıyor hoca anlamış değilim.

Malesef öyle abi.Artık bu saatten sonra da şans vereceğini düşünmüyorum açıkçası.Hele hele Sapara form tuttmuşken,Soner gayet iyi giderken,Alanzinho varken ve Colman gelecek daha.Adrian yedekte oturur.

Tolga Kurt
05.10.2012, 10:57
Yeneriz sıkıntı yok...

trab61
05.10.2012, 10:58
yaziklar olsun boyle taraftar profiline. kadro bence iyi, goreceksiniz bu kadro sampiyonluga oyniyacak. sadece kadroda fazlaliklar var bence. 6-7 isim gidebilir. ama geriye kalan kadro bence turkiye icin yeterli. seneye genc ve turk oyuncular alindimi cok daha iyi olacaz. ama yeterki iyi futbolcularimiz satilmasin.
volkan olcan colman yasin emre bamba giray emerson celutska onur tolga alanzinho sapara janko zokora soner serkan hatta henrique. bu kadro bile yeterli sampiyonluga oynamaya. bence yillardan beri ilk defa bu kadar alternatifli bir kadromuz var. 18 kisi saydim ve bunlarin hepsi kaliteli topcular. ben bu kadroya cok guveniyorum.
bence sadece saha icinde cok iyi bir lidere ihtiyacimiz var, mesela jaja gibi bir adam lazim takima. ve bana kalirsa cok iyi bir gölcüde lazim, sanki janko yeterli degil veya aradigimiz forvet degil. herkes gorecek bu kadro cok ama cok is yapacak. hatta seneye ligi ve avrupayi sallariz nokta transfer yaparsak. ama colmanin dönmesi cok önemli.

İbrahim CİHAN
05.10.2012, 10:59
ilerde çoğalamıyoruz. çift forvet başlayalım artık nolur. bıktım mersin idmanyurdundan bile daha az şut attık maçta. pozisyona zar zor giriyoruz girdi mi de kaçırıyoruz zaten. çift forvet janko halil ya da janko henrique oynamalıyız maçlarda. çift forvet şart daha çok baskılı oynayabilmemiz için.

Faik Yılmaz
05.10.2012, 11:04
Neden böyle?
Ya da daha doğrusu bunun var mı makul bir delili
yoksa sizin kendi görşünüz mü hocam?

Hemen her gün şehir içinde gezmeye çıkarım...

Maç günleri ve bir kaç gün öncesinde özellikle stadyumu ve bilet satışı yapılan diğer yerleri özellikle inceler maça ilgi olup olmadığına bakarım...

maçtan bir kaç gün önce kuyruk varsa ve bu maç günüde devam ediyorsa stadyumnu büyük çoğunluğu dolar....

derbi ve avrupa maçlarında ise zaten meydanda bile büyük kuyruklar oluyor....

dün stadyumunu bilet gişesinde tek bir kişi bile yoktu....

meydanda da maalesef durum aynıydı....

bugün herkes bilet almaya çalışsa bile yinede stadyum dolmaz bugüne kadar sn günde bilet satışıyla hiç stadyumun dolduğuna şahit olmadım.....

ha herkes internetten biletini aldıysa bunu bilemem ama şimdiye kadarki gözlemlerimle stadyumunun dolmayacağını hatta büyük boşluklar olacağını düşünüyorum.... ( inşallah yanılırım....)

trab61
05.10.2012, 11:04
seneye saparanin yerine bitane jaja gibi adam, bitane forvet ama cok iyi ve gol makinasi olacak. bambanin yaninada bitane yerli kaliteli stoper, bu nokta transferleri yaptinmi kimse tutamaz bu takimi seneye, bence bu soyledigim mevkilere bu sezon yapilmasi lazimdi transferler ama olmadi. aslinda janko alindi ama bence bize yeterli degil, jankodan daha fazla verim alabilmek icin cift forvet oynamamiz lazim. ama genede senol hoca en iyisini bilir.
bu arada yasin soner zeki yavru emre güral, bu dört oyuncu ilerde cok büyük futbolcular olabilirler, yeterki taraftar olarak destek verelim bu takima..

Oğuzhan
05.10.2012, 11:05
Jaja gibi adam eksilten, şut atan, sprint yapan, hava topuna çıkabilen, rakiplere göz dağı veren bir forvet arkası varsa ancak tek forvet oynayabiliriz. Aksi takdirde 1-2 pozisyona girip maç tamamlarız bütün takımlara karşı.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 11:06
Faik hocama katılıyorum stat dolması konusunda.Daha önceden bir kaç yorumuna denk gelmiştim, bilet kuyruğu var stat dolar vb. mesajlarına.
Eniştem de aynı şeyi söyledi.Muhtemelen çok az kişi gidecek maça.

Yavuz Selim Bal
05.10.2012, 11:18
Zor maç inşallah herhangi bir kayıp yaşamayız.

Konu dışı olarak @İlker Yazıcıoğlu

Resimde ki arkadaş Howard wolowitz midir :)

Oğuzhan
05.10.2012, 11:19

Ta kendisi ya hastasıyız :p

İlker Yazıcıoğlu

Evet Yavuz kardeşim:)
İzliyorsundur umarım..

kaan61
Faik hocama katılıyorum stat dolması konusunda.Daha önceden bir kaç yorumuna denk gelmiştim, bilet kuyruğu var stat dolar vb. mesajlarına.
Eniştem de aynı şeyi söyledi.Muhtemelen çok az kişi gidecek maça.

O zaman sıradan takım olmaya başladık demektir. Taraftarsız maç kazanılırmı? Ben kadromuzda kötü niyetli futbolcu görmüyorum. Herkes çapınca mücadele ediyor. Kapasite bu ... Başkada Trabzonspor yok...Taraftar stadı doldurmalı , desteklemeli... İsyan varsa maçdan sonra ya saklanmalı ...Ölçüsü dahilinde ... Fener maçından sonra ah vah kaçtı galibiyet dedik mersin maçıyla dibe vurdurduk takımı ... Bence sezon sonuna kadar hep destek tam destek... Yönetimi beğenmiyorsak seçim maddesi eklenir adaylar çıkar, hocayı beğenmiyorsak oda gider yenisi gelir , futbolcuda gelir gider , ama herşeyin zamanlamasını iyi ayarlamalıyız...

Yavuz Selim Bal
05.10.2012, 11:22
Evet Yavuz kardeşim:)
İzliyorsundur umarım..

İzlemek ne kelime hayranıyım özellikle Howard'ın ve annesinin :D

özgür6161
05.10.2012, 11:27
Adrian...

10 numara
05.10.2012, 11:28
zokora ve alan'sız bir maç dileğiyle....

kaan61
::::::::::::::::::::::: Onur ::::::::::::::::::::::::

Zeki :::::::::: Giray :::::: Bamba :::::: Emerson

Volkan :::: Soner :::::: Colman ::::: Olcan

:::::::::::::::::: Sapara ::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::: Janko :::::::::::::::::::::::: Sakatlar iyileşip şu kadroyu 4 hafta denesek en azından biraz göze hoş gelen şeyler yapabiliriz. Bu kadronunda eksiği çok ancak kötünün iyisi bence....

Kasım paşa maçı için giray yerine mustafa , Colman yerine Zokora başlar.

Kasımpaşa maçı dengeli bir maç olur ama taraftar tepkisi maç sonucuna büyük etki yapar.... Bu taraftar olumlu detekle bu takıma güven verir koşturursa ve futbol şansı azıcık yanımızda olursa biz bu maçı kıvırırız arkadaşlar....

İlker Yazıcıoğlu
İzlemek ne kelime hayranıyım özellikle Howard'ın ve annesinin :D

Yeni bölüm muhtemelen bu akşam.
Neyse konu dışına çıkmayalım:)

Oğuzhan
Adrian oynayacak diyorlar bugün hayırlısı.

10 numara
05.10.2012, 11:31
hiç kusura bakmayın ama colman'sız bir takımın ilk tercihi adrian olması lazım...maalesef TD yüzünden sahada yok...

Emre Aksu
05.10.2012, 11:33
Tek forvetle gol atamıyoruz.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 11:35
O zaman sıradan takım olmaya başladık demektir. Taraftarsız maç kazanılırmı? Ben kadromuzda kötü niyetli futbolcu görmüyorum. Herkes çapınca mücadele ediyor. Kapasite bu ... Başkada Trabzonspor yok...Taraftar stadı doldurmalı , desteklemeli... İsyan varsa maçdan sonra ya saklanmalı ...Ölçüsü dahilinde ... Fener maçından sonra ah vah kaçtı galibiyet dedik mersin maçıyla dibe vurdurduk takımı ... Bence sezon sonuna kadar hep destek tam destek... Yönetimi beğenmiyorsak seçim maddesi eklenir adaylar çıkar, hocayı beğenmiyorsak oda gider yenisi gelir , futbolcuda gelir gider , ama herşeyin zamanlamasını iyi ayarlamalıyız...

Malesef,taraftarımızda takıma küsme geleneği çok yaygın.
Laf dönüp dolaşıp Trabzon'daki taraftar profiline geliyor.Takımı sahiplenmeli taraftarlar.Halbuki takım olarak iyiye gideceğimizi düşünüyorum.Gayet güzel bir kadromuz da var.Hücum varyasyonlarımız eksik,onu da Şenol Hoca bir zahmet halletsin artık.

Takımı yalnız bırakmanın bir anlamı yok.Sonuç itibariyle bu ülkenin belki de dünyanın en vefalı taraftarıdır bizim taraftarımız.Bu da unutulmasın...

Furkan Dündar
05.10.2012, 11:41
yenmemiz gereken bir maç ama nasıl yeneceğiz onu düşünüyorum iyi oynamıyoruz ki

10 numara
05.10.2012, 11:43
.........onur
zeki....musti.....bamba....emerson

.sapara....soner.....adrian

yasin........janko.......henri...............

Faik Yılmaz
05.10.2012, 11:44
Taraftara bu konuda kızamam.....

Haftalardır resmen yürüyerek rezil bir futbol oynadığımız halde gerekeni yapmayanlardır asıl suçlu olan.....

Şenol Hoca ve yönetimde maçları sadece izliyor zaten.....

ve onlar sadece izlediği sürece de taraftarda gelmeyecek....

bundan doğal bir şey yok

ve kimsenin taraftara "neden sinir sisteminizi harap etmek için maçlara gitmiyorsunuz "demeyede hakları yok.....

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 11:49
Taraftara bu konuda kızamam.....

Haftalardır resmen yürüyerek rezil bir futbol oynadığımız halde gerekeni yapmayanlardır asıl suçlu olan.....

Şenol Hoca ve yönetimde maçları sadece izliyor zaten.....

ve onlar sadece izlediği sürece de taraftarda gelmeyecek....

bundan doğal bir şey yok

ve kimsenin taraftara "neden sinir sisteminizi harap etmek için maçlara gitmiyorsunuz "demeyede hakları yok.....

Yönetim,şu anda maçı izlemek dışında ne yapabilir sence?

Murat Altun
05.10.2012, 11:53
goıl atmadan nasıl yenebilriz çok merak ediyorum artık bu soruna bir çözüm bulunmalı

Daha önceki amçalrda orta olurdu kafa vuracak forvet olmazdı Janko gibi kuleyi oynattık bir tane orta atılmadı adama

hüseyin1975
05.10.2012, 11:55
Kazanmamiz SART! Sakin ve ayaga oynamaliyiz. Kadro kalitemiz daha yüksek, oyuncularimiz farkimizi sahaya yansitmalilar. Jankoyu kazanmaliyiz. Ilk 11de baslamali ve bol bol orta kesilmeli kendisine. VE HOCAAAAAAMMMMMMM CIFT FORVET LÜTFEN! 96da yürekliydin ve Sampiyonlugumuzu caldilar. SImdi korkak oynatiyorsun Takimi. Biz dikine oynamyi severiz, biz FIRTINAYIZ! Oynat be Hocam oynat. Varsin yenilelim ama Futbol görelim artik Hocam. Bak iste o zaman yaninda oluruz. Ha böyle devam edersen ne yaninda nede arkanda oluruz. O zaman karsinda oluruz, aman DIKKAT Hocam.

Yavuz Selim Bal
Bu maça bence Emre-Janko yada Henrique-Janko 11 ile başlarsak birşey kaybetmeyiz ama bir çoğumuzun kafasında ki soruya cevap bulmuş oluruz herhalde.

Faik Yılmaz
Yönetim,şu anda maçı izlemek dışında ne yapabilir sence?

son 2 yılda 100 trilyondan fazla harcadıkları halde en az hala 3-4 takviyeye ihtiyacı olan takımın nasıl rezil futbol oynadığını görüp azıcık utanabilirler mesela......

B61
05.10.2012, 11:57
Bu maç kesinlikle ve kesinlikle kazanılması gereken bir maç, ne yenilgi ne beraberlik...

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 12:05
son 2 yılda 100 trilyondan fazla harcadıkları halde en az hala 3-4 takviyeye ihtiyacı olan takımın nasıl rezil futbol oynadığını görüp azıcık utanabilirler mesela......

100 trilyon!!!!
Rakamlarla oynamayı çok seviyorsun sen.
O dediğin para o bahsi geçen futbolcuların yıllık ederleri mi kaç yıllık sözleşmeleri varsa onların hepsinin ederi mi?

Sonuç itibariyle çok iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.3-4 değil bir tane adam gibi forvete ihtiyacımız var.Ligin en iyi kadrosuyuz bence,abartmıyorum.Sürekli örnek gösterilen diğer adı lazım olmayan takımların oynadıkları futbolu da hep beraber izliyoruz sonuç itibariyle.

Taraftar taraftarsa,takımını yalnız bırakmamalı.Hele hele bu kadar hakkı yenmiş bir takımsa bu takım.Bunun savunulacak bir yanı yok.

Çağdaş DENİZ
05.10.2012, 12:06
bizim taraftar umutsuz olduğuna göre bu maçı alırız...

61_Hasan_69
05.10.2012, 12:16
Emre Güral , Zeki Yavru oynasın ama yenilelim ben razıyım.

Faruk Türk
05.10.2012, 12:25
Onur
Zeki--Ymulinho--bamba--emerson
--------------zokora--soner-----
yasin---------ADRIAN--------Olcan
--------------Henrique/Janko

adrian mutlaka oynamali ya.. :) ben bu adam çok güveniyorum!!

Yavuz Selim Bal
05.10.2012, 12:30
http://www.footballuser.com/formations/2012/10/541948_Trabzonspor.jpg
Çıkalım böyle hiçbir şey kaybetmeyiz...

Cafer Bulur
05.10.2012, 12:30
Onur
Zeki--Ymulinho--bamba--emerson
--------------zokora--soner-----
yasin---------ADRIAN--------Olcan
--------------Henrique/Janko

adrian mutlaka oynamali ya.. :) ben bu adam çok güveniyorum!!

Halen daha zokora yi kadrolara yaziyorsunuz,yapmayin etmeyin.

Baris özbek zokora nin yaptigi isi yapar,bence artik formayi giymesinin zamani geldi.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 12:31
http://www.footballuser.com/formations/2012/10/541948_Trabzonspor.jpg
Çıkalım böyle hiçbir şey kaybetmeyiz...

Yavuzum,ne olursa olsun Olcan gibi bir adam kesilmez bu takımdan.2 haftadır yedi bitirdi bizi ama hızlı adama her zaman ihtiyaç vardır.

Cafer Bulur
05.10.2012, 12:33
Bilet fiyatlari ve takimin rezil futbolu nedeniyle muhtemelen stad dolmayacak,bu belli.

Halbuki bu mac taraftar acisindan sezonun ilk maci,hinca hinc dolmasi gerekirdi.

Bunun sorumlulari oturup düsünmek zorundalar,bu ilgisizlik neden diye.

Yavuz Selim Bal
05.10.2012, 12:33
Yavuzum,ne olursa olsun Olcan gibi bir adam kesilmez bu takımdan.2 haftadır yedi bitirdi bizi ama hızlı adama her zaman ihtiyaç vardır.

Olcan veya Volkan farketmez abi hangisi şuan modundaysa o oynasın ama sistem bence bu olmalı...

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 12:35
Bilet fiyatlari ve takimin rezil futbolu nedeniyle muhtemelen stad dolmayacak,bu belli.

Halbuki bu mac taraftar acisindan sezonun ilk maci,hinca hinc dolmasi gerekirdi.

Bunun sorumlulari oturup düsünmek zorundalar,bu ilgisizlik neden diye.

Cafer abi,bahsettiğin mevzu kişiden kişiye değişir.
Burada konuşulan sıkıntılar herkesin ortak görüşü,burada bir sıkıntı yok.
Ama ne olursa olsun,şu anda Trabzon'da olsaydım biletimi almıştım.Taraftar görevini yapmalı abi.He gidersin maça,yönetime mi kızılacak,hocaya mı kızılacak,tepkini orada verirsin,daha uygun olur.Ama bir maçta takım taraftarsız kalmamalı,hele hele bizim gibi zor günler geçiren,hakkı yenen bir takımsa.

Emirhan Makul
05.10.2012, 12:38
Seyircinin az olduğu maçları daha çok seviyorum hiç değilse sessizliği bir nedene bağlayabiliyorsun, olmayan bir şeyden ses nasıl çıksın diyorsun, avutuyorsun kendini, sinir yapmıyorsun. 1461 ve Trabzonspor maçlarına az seyirci gitmesini istiyorum açıkçası, deplasman havasına bürünsün stad, daha başarılı oluruz.

Cafer Bulur
05.10.2012, 12:40
Cafer abi,bahsettiğin mevzu kişiden kişiye değişir.
Burada konuşulan sıkıntılar herkesin ortak görüşü,burada bir sıkıntı yok.
Ama ne olursa olsun,şu anda Trabzon'da olsaydım biletimi almıştım.Taraftar görevini yapmalı abi.He gidersin maça,yönetime mi kızılacak,hocaya mı kızılacak,tepkini orada verirsin,daha uygun olur.Ama bir maçta takım taraftarsız kalmamalı,hele hele bizim gibi zor günler geçiren,hakkı yenen bir takımsa.

Haklisin,taraftar in bu macta takima destek olmasi lazim hele de bu zor günümüzde.

Ama taraftar da gercekleri görüyor,gecen haftaki macta ilk yarida rakip kaleye 1 sutumuz bile yoktu.

Arti bilet fiyatlari ,arti bir de mac günü olunca dogal olarak biletlere talep olmadi,ben taraftari da anlayisla karsiliyorum,hak veriyorum.

hacka61
Adrianı hala kadrolarına yazan arkadaşlara 10 numara gözlük hediye etmek istiyorum :D
Adrian yerine beni oynatsın en azından koşarım, onun kadar sırıtmam sahada :D
Alanzinyosuz, Saparasız olmazzzzzzzz.... nokta..

Necmettin ALTUNTAŞ
Taraftarın maça ilgisinin olmamasını çeşitli nedenlere bağlayıp "taraftar haklı" denmesini bir türlü kabul edemiyorum.Şartlı, anlaşmalı taraftar ve taraftarlık asla olmaz.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 12:42
Adrianı hala kadrolarına yazan arkadaşlara 10 numara gözlük hediye etmek istiyorum :D

O nasıl imza he kardeş ya?Gülesim yoktu valla.Allah iyiliğini versin.

Bu arada yorumuna katılmıyorum,gözlük tavsiyeni değerlendireceğim:)

Cafer Bulur
05.10.2012, 12:47
Taraftarın maça ilgisinin olmamasını çeşitli nedenlere bağlayıp "taraftar haklı" denmesini bir türlü kabul edemiyorum.Şartlı, anlaşmalı taraftar ve taraftarlık asla olmaz.

Stadin hinca hinc dolu oldugu günleri de gördük,o zamanda taraftar baskisindan sikayet ediliyordu.

Hickimse sucu taraftara atmasin,takim önce isini yapsin aldigini milyonlarin hakkini versin.

Gecen hafta tel tel döküldüler önce o macin özrü dilensin.

Emirhan Makul
05.10.2012, 12:48
Maça bordo forma ile çıkacağımıza göre yine serkan 11'de :(

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 12:50
Maça bordo forma ile çıkacağımıza göre yine serkan 11'de :(

Sen nasıl bir insansın he adamım:)

Emirhan Makul
05.10.2012, 12:54
Sen nasıl bir insansın he adamım:)

Artık bu detaylara dikkat edeceğim :) Beyaz formada serkan sahaya çıkmayabilir yada ilk yarı sonunda sahadan alınabilir, kesinlikle bu bir strateji :D Hele bir kadrolar açıklansın bakalım abi :)

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 12:55
Artık bu detaylara dikkat edeceğim :) Beyaz formada serkan sahaya çıkmayabilir yada ilk yarı sonunda sahadan alınabilir, kesinlikle bu bir strateji :D Hele bir kadrolar açıklansın bakalım abi :)

:)
Seviyorum seni Emirim.
Dikkat et kendine.

Emirhan Makul
05.10.2012, 12:57
:)
Seviyorum seni Emirim.
Dikkat et kendine.

Sevgimiz karşılıklı abi sende kendine iyi bak:)

Faik Yılmaz
05.10.2012, 12:59
100 trilyon!!!!
Rakamlarla oynamayı çok seviyorsun sen.
O dediğin para o bahsi geçen futbolcuların yıllık ederleri mi kaç yıllık sözleşmeleri varsa onların hepsinin ederi mi?

Sonuç itibariyle çok iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.3-4 değil bir tane adam gibi forvete ihtiyacımız var.Ligin en iyi kadrosuyuz bence,abartmıyorum.Sürekli örnek gösterilen diğer adı lazım olmayan takımların oynadıkları futbolu da hep beraber izliyoruz sonuç itibariyle.

Taraftar taraftarsa,takımını yalnız bırakmamalı.Hele hele bu kadar hakkı yenmiş bir takımsa bu takım.Bunun savunulacak bir yanı yok.

Henrigue + Adrian + Zokoranın sadece bonservisleri 40 trilyon yapıyor....

ben rakamlarla oynamayı sevimiyorum ama yönetim paraarı saçmayı çok seviyor...

forvet lazımda , 10 numaramız varmı mesela......

ya da iyi bir sağ kanat oyuncumuz......

not : saat 13:00 itibarıyla biletçiler sinek avlıyor.....

maça çok büyük bir ilgisizlik var......

Tahir61
05.10.2012, 12:59
18 bin taraftar bakleniyormuş kulüpten gelen bilgiye göre

Faik Yılmaz
05.10.2012, 13:03
18 bin taraftar bakleniyormuş kulüpten gelen bilgiye göre

o zaman herkes bilertini almış maçı bekliyor.....

ama...

1- biletleri nereden aldılar....

2-18 bin iblet satıldıysa hala neden kale arkası bileti bile bulunuyor stadyumda....

Cafer Bulur
05.10.2012, 13:06
o zaman herkes bilertini almış maçı bekliyor.....

ama...

1- biletleri nereden aldılar....

2-18 bin iblet satıldıysa hala neden kale arkası bileti bile bulunuyor stadyumda....

Ki kale arkasi biletleri ilk önce tükenen biletlerdir degil mi?

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 13:06
Henrigue + Adrian + Zokoranın sadece bonservisleri 40 trilyon yapıyor....

ben rakamlarla oynamayı sevimiyorum ama yönetim paraarı saçmayı çok seviyor...

forvet lazımda , 10 numaramız varmı mesela......

ya da iyi bir sağ kanat oyuncumuz......

not : saat 13:00 itibarıyla biletçiler sinek avlıyor.....

maça çok büyük bir ilgisizlik var......

Bu 10 numara her takımın sorunu.Ben Alex dışında Türkiye'de 10 numara diyebileceğim bir oyuncu görmedim.Gören varsa söylesin bilelim.En yakın Colman derim,Soner derim.Birisi çıkar Alper Potuk der.

Sonuç itibariyle spesifik olarak bu eksikliği direkt olarak bu yönetime bağlamak ne kadar doğru tartışılır.
Sağ kanat için elimizde neler var.
Serkan var,Zeki var,Volkan var,Yasin var.
Zeki biraz daha ğişerse çok etkili bir adam olur.
Türkiye'de son maçların ı saymazsak Gökhan Gönül dışında işte bu diyebileceğimiz sağ kanat oyuncuları varsa da yine bizde var.

Çok abartmaya gerek yok bence,kadromuzun Türkiye için gayet uygun ve de üst seviyede olduğunu düşünüyorum.Bu konuda bir sıkıntı var,bu çeşitliliği henüz sahada göremedik.O da Şenol hocanın işi artık.

Burak
05.10.2012, 13:08
Takimin kotu de olsa cezanin bittigi ilk macta imkanin varsa degerlendireceksin.En azindan bu haftalik goster gucunu.Fenerbahceliler o kadar kiziyor takimlarina ama stad tiklim tiklim doluyor.Takimini bir futbolcu gibi ileri goturmeye, destek vermeye gitmiyorsan soz yok...

Faik Yılmaz
05.10.2012, 13:14
Ki kale arkasi biletleri ilk önce tükenen biletlerdir degil mi?

evet normal şartlarda ilk biten yer orasıdır.....

bir haber kanalın 18 bin kişi geleceği yazıyordu inşallah doğrudur....

Cafer Bulur
05.10.2012, 13:15
evet normal şartlarda ilk biten yer orasıdır.....

bir haber kanalın 18 bin kişi geleceği yazıyordu inşallah doğrudur....

Bircok kisi mac aksami da bilet bulacagini düsünerek biletini henüz almamis olabilir ama stadin dolmayacagi da kesin.

Ben 10 bin civarinda bir kitle bekliyorum.

İlker Yazıcıoğlu
05.10.2012, 13:16
10 bini geçeriz bence.O kadar kötü olmaz.Maraton dolar bir şekilde bence.

Faruk Türk
05.10.2012, 13:37
Halen daha zokora yi kadrolara yaziyorsunuz,yapmayin etmeyin.

Baris özbek zokora nin yaptigi isi yapar,bence artik formayi giymesinin zamani geldi.

Sorun ben baris özbeke GÜVENMIYORUM....
eger yapabilirse, zokorayi keserse ne mutlu bize, bi yabancidan kurtulmus oluruz, ama simdilik böylesi daha iyi...

Alper Potuk gib bi oyuncuyu alsaydin

Soner-Alper-Olcan 3lüsü orta sahamizi uçururdu ve 2 forvetle oynardin :)

Cafer Bulur
05.10.2012, 13:38
10 bini geçeriz bence.O kadar kötü olmaz.Maraton dolar bir şekilde bence.

Maraton dolar ama kapalinin büyük bölümü muhtemelen dolmayacaktir.

Kral transfer yapmayan ama kral bilet fiyatlari isteyen yönetimimize selam olsun!

Faruk Türk
05.10.2012, 13:39

hahha :) Adrian keske bi 5 maçta 90 dakka oynasa...
Gözlükcüye gidecek olan kisi belli olur :D

Yaşar
05.10.2012, 13:40
Sezonun ilk seyircili maçında taraftarın ne olursa olsun takımın yalnız bırakmaması gerekiyor.

Tahir61
05.10.2012, 13:40
18 bin biletin satılması bekleniyormuş satılan bilet 18 bin değil

bir de zokorayı kdrolara yazmayın diyen arkadaşlar evet zokorayla üç stoper ile oynuyormuş gibi oluyor ama bu adam oynadığında senin beklerinin hele a.akeerde rakip sahadan hiç çıkmamaları gerekir bunu başarsak zokora bu takıma çok şey katar. zokora topu oyuna iyi sokamayan iki stoperin arasına oyun kurmak için girdiğinde beklerin hemen rakip sahaya çıkmalı

Harun_ayar_ts
05.10.2012, 13:42
adrian 18 e girecekmi merak ediyorum