PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 6.Hafta | Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu | 1-1

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Ahmet Aksoy
30.09.2012, 11:06
Çakış taşı vermiyoruz dostum futbolculara 7 milyon € veremeyiz biz orta yollu bir golcü için. Galatasaray falan verir ama biz veremeyiz. Benim içim cız eder o kadar bonservis ödesek adamlara zaten. Janko gayet yerinde transfer.

Dostum dediğin adam senden en az 10 yaş büyük :)

Oğuzhan
30.09.2012, 11:07
Dostum dediğin adam senden en az 10 yaş büyük :)

Ne bileyim yaşı yazmıyor düzeltir abi yazarım o zaman :)

polatmu
30.09.2012, 11:09
Çakış taşı vermiyoruz dostum futbolculara 7 milyon € veremeyiz biz orta yollu bir golcü için. Galatasaray falan verir ama biz veremeyiz. Benim içim cız eder o kadar bonservis ödesek adamlara zaten. Janko gayet yerinde transfer.

evet adriana 5 veririz ama değil mi???? ben de jankonun iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum... bugün jankoyla başlarız olcan yasin kanatlarda olur alan yerine sonerle başlarız zokorayı da DM değil CM olarak kullanabilirsek başarılı bir kadro olur gibi geliyor bana;)

Ahmet Aksoy
30.09.2012, 11:09
Ne bileyim yaşı yazmıyor düzeltir abi yazarım o zaman :)

5 binden fazla mesaj atmıssın foruma az çok bilmen lazım.

Oğuzhan
30.09.2012, 11:12
5 binden fazla mesaj atmıssın foruma az çok bilmen lazım.

İdam mıdır cezam ?

evet adriana 5 veririz ama değil mi???? ben de jankonun iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum... bugün jankoyla başlarız olcan yasin kanatlarda olur alan yerine sonerle başlarız zokorayı da DM değil CM olarak kullanabilirsek başarılı bir kadro olur gibi geliyor bana;)

Abi transfer fail bütün takımlar yapıyor sonuçta.

Ahmet Aksoy
30.09.2012, 11:16
İdam mıdır cezam ?

Öyle algılarsan hata edersin. Neyse çıkmam gerek :)

polatmu
30.09.2012, 11:19
İdam mıdır cezam ?

Abi transfer fail bütün takımlar yapıyor sonuçta.

neyse sezon ortası da hele şu başlıkta transfer konuşmak pek doğru olmuyor (tamamen benim hatam; doye nin iki kişinin arasında aşırtma süper bir gol atmasını görünce gözümün önüne olcanın volkanla karşı karşıya pozisyonu geldi sonra cızzzzzzzzzz etti...)

Oğuzhan
30.09.2012, 11:28
neyse sezon ortası da hele şu başlıkta transfer konuşmak pek doğru olmuyor (tamamen benim hatam; doye nin iki kişinin arasında aşırtma süper bir gol atmasını görünce gözümün önüne olcanın volkanla karşı karşıya pozisyonu geldi sonra cızzzzzzzzzz etti...)

Abi oyuncu kaliteli zaten bizim lig için baya iyi oyuncu da biz GS gibi FB gibi 7 milyon 10 milyon verecek takım değiliz Adrian tamamen istisnadır. Bilmiyorum artık hangi menajer yeni Hagi diye kakaladıysa bunu bize :D

Travelair
30.09.2012, 11:56
Tartışmayı uzatmak niyetinde değilim ama bir futbolcunun pahalı ya da ucuz olması biraz göreceli. Yani N'Doye yapı itibariyle Burak tarzına yakın bir oyuncu. Takımın alıştığı bir sistem var. N'Doye gelseydi ve Videoton'u geçseydin, hazır gelip Rusya'daki gibi gollerini sıralayıp maçlar kazandırsaydı maliyeti ne olurdu? Pahalı mı? Önceki eleştirimin açıklaması olsun bu

forzaszgn
30.09.2012, 12:01
takımını sevenler lütfen tribünde olanları burda yapmayalım şimdi bi kadro çıkacak herkes vay bu oyuncu ne yaptı şu niye yok ya bu sistemde oynarsak daha çok yeniliriz falan.. eleştirin en kralından ama zamanında bize bizden başka dost yok maça bakalım sonunda eleştirelim zaten biz nerde tökezleriz diye dört göz bekliyorlar

Bülent AKBULUT61
30.09.2012, 12:11
bu macta cezamız bitiyormu arkadaşlar bu macı seyircilimi oynayacağız

Cem Kıran
30.09.2012, 12:21
Ben bu maçın fb maçı ile aynı atmosferde olmadığını düşünerek aynı performansı göstereceğimizi düşünmüyorum..

Gerçi fb maçında da öyle çokta iyi oyun ortaya koymadık fbnin kötü oyunu bizi öne çıkardı..Biz iyi oynasaydık tek kale oynamamız gereken maç vardı çünkü orda herneyse geçelim onu..

Bu maçtaki oyunumuzu üst düzey oynayacağımızı düşünmüyorum belki kazanabiliriz ama yine diken üstünde olacaz..

Tabi belki çok güzel bir oyun ve rahatça bir galibiyet olabilir bu sadece bir tahmin..

Son zamanlarda galibiyetlerimizin önüne geçen bir hoca var.Ha futbolcular kötü mü oynadı evt? ama kötu oynadığını kenarda göremeyen hocayıda anlamak mümkün değil..

Bu maçta Janko'nun en az 1 devre oynaması gerekir..Yoksa o da Teo gibi alır çantasını gider tabi haklı olarak..

Son sözüm ne hakem ne rakip ne de başka birileri..Hoca maçın önüne taş koymasın kazanırız..

Cem Kıran
30.09.2012, 12:22
bu macta cezamız bitiyormu arkadaşlar bu macı seyircilimi oynayacağız

Yok içerdeki Kasımpaşa maçında seyircili oynicaz bu son maç kardeş..

Mustafa AYDIN
30.09.2012, 12:25
Gol atmayı başardığımız takdirde maçı kazanırız.2 gol ile 8 puan kazanan başka bir takım yoktur herhalde.

artvints
30.09.2012, 12:26
Ben bu maçın fb maçı ile aynı atmosferde olmadığını düşünerek aynı performansı göstereceğimizi düşünmüyorum..

Gerçi fb maçında da öyle çokta iyi oyun ortaya koymadık fbnin kötü oyunu bizi öne çıkardı..Biz iyi oynasaydık tek kale oynamamız gereken maç vardı çünkü orda herneyse geçelim onu..

Bu maçtaki oyunumuzu üst düzey oynayacağımızı düşünmüyorum belki kazanabiliriz ama yine diken üstünde olacaz..

Tabi belki çok güzel bir oyun ve rahatça bir galibiyet olabilir bu sadece bir tahmin..

Son zamanlarda galibiyetlerimizin önüne geçen bir hoca var.Ha futbolcular kötü mü oynadı evt? ama kötu oynadığını kenarda göremeyen hocayıda anlamak mümkün değil..

Bu maçta Janko'nun en az 1 devre oynaması gerekir..Yoksa o da Teo gibi alır çantasını gider tabi haklı olarak..

Son sözüm ne hakem ne rakip ne de başka birileri..Hoca maçın önüne taş koymasın kazanırız..

teo niye gitmişti ki?

Cem Kıran
30.09.2012, 12:28
teo niye gitmişti ki?

Adamı 6 ay boyunca her maçta son 5 dk oyuna koyarsan sene başlayınca da oynatmaya başlayıp 2 pozisyon kaçırdı die yerine Umut malını koyarsan o da alır çantasını gider..

Oğuzhan
30.09.2012, 12:30
Adamı 6 ay boyunca her maçta son 5 dk oyuna koyarsan sene başlayınca da oynatmaya başlayıp 2 pozisyon kaçırdı die yerine Umut malını koyarsan o da alır çantasını gider..

Teofilo oynamadı mı bütün maçlarda ikinci senesinde ???

Bülent AKBULUT61
30.09.2012, 12:34
Yok içerdeki Kasımpaşa maçında seyircili oynicaz bu son maç kardeş..

tamam Teşekkürler Maşallah kaç maç ceza almışız böyle

Berat Akçay
30.09.2012, 12:39

Kaçırdı diye mi ? Teofilo 2.sezonda Antalya maçı hariç 8 maç oynadı . Beşiktaş maçında kırmızı yedikten sonra Toraman'a yumruk atmıştı yanlış hatırlamıyorsam daha da ortalarda görünmedi .

iso_4939
30.09.2012, 12:41
adrian oynamıyor herhalde avm,de dolasıyor bu adamıda sevemedı gıttı senol hoca.

gurkankyildiz
30.09.2012, 12:44
Haydi Trabzon'um güldür yüzümüzü. 1-0 olsun bizim olsun

artvints
30.09.2012, 12:51
[QUOTE=Cem Kıran;1918743088]Adamı 6 ay boyunca her maçta son 5 dk oyuna koyarsan sene başlayınca da oynatmaya başlayıp 2 pozisyon kaçırdı die yerine Umut malını koyarsan o da alır çantasını gider..[/Qh

yanlış bilgi veriyosun, şenol hoca geldiği sene de bi çok maçta şans verdi, fizik olarak yeterli seviyede değildi.yaz kampından sonra fiziksel değişimini ne kadar güçlendiğini gördük zaten.sonra bütün maçlarda oynadı gidene kadar.
aslında senin verdiğin teofilo örneğinden hocanın oyuncuyu tama hazır olduğunda 90 dakika oynattığı çıkıyo.ama bize çok kolay geliyo tabi bu işler.

Berberoğlu
30.09.2012, 12:54
Bu maçtan 3 puan almamız şart... Tepeden kopmamamız lazım...

Çünkü DERİN TRABZON, AÇ KURTLAR GİBİ bekliyor. Şampiyonluk hedefinden uzaklaştığımız an hocanın ve başkanın ümüğünü koparma operasyonunu hızlandırırlar....

Armağan Dere
30.09.2012, 12:59
geçen sene Trabzon'da yenmişlerdi bizi diye hatırlıyorum.
Hasan Üçüncü son dk atmış ve sevinmemişti.

yorumsuz6117
30.09.2012, 13:01
Yumlu cezalımıymış ??

CRICK61
30.09.2012, 13:12
m.idman yurdunda ben yahia hala cezalı bildiğim kadarıyla bu bizim için avantaj. mersin idman yurdunun lig maçlarında yaptıkları değişikliklere baktım genelde yattara sadece iki maç 11 de başlamış ikisindede daha sonra çıkmış yani hala bizde oynadığı gibi oynuyor. sol bekte cech olsaydı kötü olabilirdi ama emerson kesinlikle yattaraya adım attırmayacaktır. hatta yattaranın oyunda olduğu sürelerin bizim için avantaj olacağını düşünüyorum.
Ergin keleş ilk 11 de başladığı maç sadece orduspor maçı ondan sonraki maçlarda son 10 dakka girmiş. yani maça ısınabileceğini bile düşünmüyorum.
Mustafa keçeli oynayacak muhtemelen yani bu maç halilin ve zeki yavrunun bindirmeleri çok önemli olacak sağ kanattan. Lakin defanslarında stephanov var yani etkin bir defans. ivanda(30 yaş) sol bek oynuyor ve bazı maçlarda yattarayla değişen isim bu, yani yattarayı oyuna alarak keçeliyi sol beke çekiyor ikili forvete dönüyor ve sağdan bindirmelere öncelik veriyor. sağ kanat ve forvet oynayabilen ozokwu 5 maçta 1 asist yapabilmiş yani pek etkili olduğunu söyleyemeyiz inşallah bizim maçtada aynı devam eder.
Tabiki en etkili isimleri nobre ya bu adama gıcık oluyorum hele bizim maçlarda ayrı bi oynuyor adam bence sol bambanın bununla adam adam oynaması gerekiyor.. e tabi birde çok top yapmamız lazım sonuçta yaş ortalaması yüksek olan bir takım.
Benim tahminim 3-1. ecel terleri dökmicemiz bir maç olur inşallah galip gelir üst sıralarda yerimizi alırız inşallah..

Dip.Ing.Mag.
30.09.2012, 13:17
Yattara oynamıyor sakat

irfanköse276
30.09.2012, 13:19
ben yahia kupa maçıyla da cezasını doldurdu,bugün oynayabilecek

oflukaan
30.09.2012, 13:24
----------------onur------------------
zeki-mustafa(celu)-bamba-emerson
---------------zokora-----------------
---------------sapara-----------------
----------adrian(alan)(soner)---------
yasin(volkan)---------------halil(olcan)
--------------janko(halil)---------------

artvints
30.09.2012, 13:33
onur
zeki celu bamba emerson
-----zokora soner
yasin emre olcan
janko

şöyle temiz bi kadroyla çıkıp baştan sona kadar full hücüm yapıp, farklı kazanalım.üç merkez ortasaha gerek yok bu maçta, önde basıp maçı erkenden bitirmek lazım

Doğukan Uçan
30.09.2012, 13:48
ulan yattara ne adamsın ya yatarak para kazanıyor 1 maç oynar 5 maç sakat :D :D :D

Doğukan Uçan
30.09.2012, 13:50
o degilde bu ndoye yi nasıl kaptırdık adam her hafta gol atıyor keşke 10 milyon euro verip onu alsaydık eto'nun versiyonu süper adamı kacırdık yazık

Mustafa'
30.09.2012, 13:55
''Şampiyon takımımız Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakada sahada bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla yer alacak. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek''

yorumsuz6117
30.09.2012, 13:58
o degilde bu ndoye yi nasıl kaptırdık adam her hafta gol atıyor keşke 10 milyon euro verip onu alsaydık eto'nun versiyonu süper adamı kacırdık yazık

Aslında tam bize lazım olan adamdı.

[KAPLAN]
30.09.2012, 14:03
Takım ışık versin yeter. Çift santraforlu sistemde Janko'yu görmek dileğiyle.

Mustafa Umut
30.09.2012, 14:18
_________________janko__________________
________________alanzinho________________
olcan______soner__________zokora_____yasin
emerson______bamba____celustka_______zeki
__________________onur__________________

____________janko_______halil_____________
olcan______________________________serkan
_________alanzinho______zokora____________
emerson______bamba_____celustka______zeki
___________________onur_________________

bu 2 kadrodan birisi çıkar tahminim.
2. si olsa keşke..

Cem Kıran
30.09.2012, 14:22
Kaçırdı diye mi ? Teofilo 2.sezonda Antalya maçı hariç 8 maç oynadı . Beşiktaş maçında kırmızı yedikten sonra Toraman'a yumruk atmıştı yanlış hatırlamıyorsam daha da ortalarda görünmedi .

O olaydan sonra zaten hoca Teo'ya olmadık şeyler demiş.Bugün Colman sorunu neyse Teo sorunuda oydu. Melo-Riera kavgası daha beterdi. Ama adamı alıp konuşmazsan takımdan dışlarsan o da çeker gider..

Cem Kıran
30.09.2012, 14:25
[QUOTE=Cem Kıran;1918743088]Adamı 6 ay boyunca her maçta son 5 dk oyuna koyarsan sene başlayınca da oynatmaya başlayıp 2 pozisyon kaçırdı die yerine Umut malını koyarsan o da alır çantasını gider..[/Qh

yanlış bilgi veriyosun, şenol hoca geldiği sene de bi çok maçta şans verdi, fizik olarak yeterli seviyede değildi.yaz kampından sonra fiziksel değişimini ne kadar güçlendiğini gördük zaten.sonra bütün maçlarda oynadı gidene kadar.
aslında senin verdiğin teofilo örneğinden hocanın oyuncuyu tama hazır olduğunda 90 dakika oynattığı çıkıyo.ama bize çok kolay geliyo tabi bu işler.

Geldiği sene ne birçok şansı? her maç son 5 dk koydu hatta bazı maçlarda oyuna bile almadı. Umut golleri kaçırırken o yedekte bekliyordu.Bir adamın 6 ay boyunca fizik performansı biraz olsun artmaz mı?

Evet 2. sezonda şans verdi sonra Bjk maçında kırmızı yedi die adama o gün olmadık laflar söylersen gider..

r9emre
30.09.2012, 14:36
Janko - Onur - Emerson - Bamba - Zokora oynasın gerisini nasıl kurarsa kursun hoca zerre umrumda değil. Çünkü takımı ayakta tutacak adamların bunlar olduğuna inanıyorum. Hee tabi iyileştiyse Soner bir de.

r9emre
30.09.2012, 14:37
Onur - Bamba - Zokora üçlü omurga oldukça bu takıma gol atmak her baba yiğidin harcı olmaz.

B61
30.09.2012, 14:37
Yattara'yı sadece bir tane taraftarın uğurladığını ve Yattara'nın ağladığını hatırladıkça içim sızlıyor.

Furkan Özdem
30.09.2012, 14:40
Kazanmak zorundayız. Bu sefer fırsatı kaçırmayalım...

kral 61
30.09.2012, 14:42
Janko oynamazsa Şenol hoca artık bıraksın bu işleri kaliteli adam nasıl olurda yedek bekler inanmıyorum sorun ney

Hüseyin Başoğlu
30.09.2012, 14:42
mersin kapanan bir takım değil ofansif oynamayı seviyor zaten oyuncularıda genelde o yönde ben yahia nobre yattara culio vs hep ofansif oyuncu aldılar bu bizim için avantaj ilerideki kanat ve forvet 3 lüsünün bugun son vurus beceriğine bağlı mac sonucumuz bence bakalım tam puan alıncak hafta alıcagımız 3 puanın karsılıgı 9 puandır bu hafta hadi bakalım dün barca bugun trabzon viva barca forza trabzon :D:D

İskender Çakmak
30.09.2012, 14:44
Bu hafta rakiplerin aldığı sonuclar bu maci kritik hale getirdi. Kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Cok sakin oynayıp 3 puan ile ayrılmamız gerekiyor.

B61
30.09.2012, 14:47
Vallahi önümüzde büyük bir fırsat duruyor. Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin puansız geçtiği bir haftada farkı indirmek istiyorsak kesinlikle kazanmalıyız. Her zaman denk gelmez böyle fırsatlar.

ESER
30.09.2012, 14:52

hocanin elestirilecek onlarca eylemi var evet ama adama hic ama hic kabahatinin olmagi bir olaydan fatura kesmek insafsizliktir bana gore.6 ay 5 dakika oynadigini ve iki gol kacirinca yerine umut'un alindigini varsaysak bile bu onun kacmasini hakli mi gosterir? yada hocayi haksiz. takim arkadasina soyunma odasinda silah cekip takimdan kovuldugu zamanda mi kendisi masum, idmana geldiginde uzerini aramayan hocasi sucluydu?

Mustafa ÖZDEMİR
30.09.2012, 14:57
bayanlar görevlerini yaparlar ...

Mehmet S. Pervan
30.09.2012, 14:58
Olcan kadroda mı :)

Cem Kıran
30.09.2012, 15:05
hocanin elestirilecek onlarca eylemi var evet ama adama hic ama hic kabahatinin olmagi bir olaydan fatura kesmek insafsizliktir bana gore.6 ay 5 dakika oynadigini ve iki gol kacirinca yerine umut'un alindigini varsaysak bile bu onun kacmasini hakli mi gosterir? yada hocayi haksiz. takim arkadasina soyunma odasinda silah cekip takimdan kovuldugu zamanda mi kendisi masum, idmana geldiginde uzerini aramayan hocasi sucluydu?

Ya o olay farklı öyle bir olay olurda gönderirsin ona diyecek bişey yok. Ama bizim klüpte yaptığı bazı şeyler sineye çekilebilecek şeylerdi tutupta bağırıp, çağırıp takımdan dışlanmasına da gerek yoktu..Her neyse geçmiş olay umarım Janko'da aynısını yaşamayız.

FC-ST-PAULI-61
30.09.2012, 15:05
Baris Yurduseven az önce muhtemel onbiri verdi.

-----------------Onur-----------------
zeki------celustka----bamba----emerson--
------------sapara---zokora--------------
-----yasin--------alan-------olcan veya halil----
-----------------Janko-----------------------

Mehmet Fatih Silik
30.09.2012, 15:06
$ükür bu macla ceza bitiyor...özlemi$tim Avni Aker'in "ambiyansini"

artvints
30.09.2012, 15:15
Baris Yurduseven az önce muhtemel onbiri verdi.

-----------------Onur-----------------
zeki------celustka----bamba----emerson--
------------sapara---zokora--------------
-----yasin--------alan-------olcan veya halil----
-----------------Janko-----------------------

hükmen yenildik biraz dikkat eder insan koskoca trt muhabiri.

haymatloshan
30.09.2012, 15:23
Onur
Zeki - Celutska - Bamba - Emerson
Sapara - Zokora - Soner
Yasin - Henrique - Olcan

Şentürk
30.09.2012, 15:28
hükmen yenildik biraz dikkat eder insan koskoca trt muhabiri.

sapara yerine soner'i koyduk mu tamamdır.

SüRMeNe_6161
30.09.2012, 15:31
janko oynamaz gene her yer de oyncak yazı ama:)

Bülent AKBULUT61
30.09.2012, 15:32
sapara yerine soner'i koyduk mu tamamdır.

Sapara şu durumunda kesmek ayıp olur adam top oynamaya başladı

Furkan S.
30.09.2012, 15:33
Sapara şu durumunda kesmek ayıp olur adam top oynamaya başladı

Sapara sakat ;) ondan kesiyoruz :)

Necmettin ALTUNTAŞ
30.09.2012, 15:42
Soner uzun zamandır oynamıyor.Fizik olarak bu maçı kaldırabilecek mİ?Bana göre zor.

Hasan YAYLI
30.09.2012, 15:43
Onur-Zeki-Bamba-Mustafa-Emerson-Yasin-Zokora-Soner-Olcan-Alanzinho-Janko ilk 11'ini bekliyorum akşam...

Şentürk
30.09.2012, 15:45
Onur-Zeki-Bamba-Mustafa-Emerson-Yasin-Zokora-Soner-Olcan-Alanzinho-Janko ilk 11'ini bekliyorum akşam...

İki haftadır iyi oynayan Halil'i keseceğini sanmıyorum.Formsuz Olcan yerine Halil diyorum.

Zafer Fidan
30.09.2012, 15:46
Bence yine Halil ile basliyacagiz.

Bülent AKBULUT61
30.09.2012, 15:52
Sapara sakat ;) ondan kesiyoruz :)

özürdilerim bilgi için Teşekkürler

Bülent AKBULUT61
30.09.2012, 15:53
Bence yine Halil ile basliyacagiz.

İnşallah hocam bu hatayı yapmaz o değil aldığımız adamı küstürcez

Burak Aksoy
30.09.2012, 15:56
---------Onur---------
Yavru-Bamba-Celu-Emer
---------Zokora-------
------Soner--Sapara--
Yasin----Janko----Olcan

En mantıklısı bu görünüyor ama tanıdığımız Şenol Güneş Soner'i, Janko'yu oynatmaz, Alan'ı Halil'i oynatır. Janko'yu oynatmamasının yabancı sınırıyla da ilgisi var bence, Giray olsa Mustafa olsa Celustka'yı yedeğe çeker Janko'yu oynatır ama şu anda kesilmesi en mantıklı adam Janko gibi

Furkan S.
30.09.2012, 15:56
özürdilerim bilgi için Teşekkürler

Estağfurullah ;)

Harun
30.09.2012, 15:58
Ş.G. nin tek forvet sevdası bitmeyecek gibi.Bu şartlarda forvet arkası kesinlikle hızlı ve teknik oyunculardan kurulu olması lazım.Buna göre Alan-Olcan-Volkan en iyi üçlü olur.Sakat Volkan'ın yerine Paulo ve ya Yasin oynayabilir.
Orta ikilide ise Zokora-Soner-Colman-Sapara-Barış beşlisinden en iyi ikili seçilebilir.
İdeal defansımız Serkan-Bamba-Giray-Emerson.Zeki-Celuska-Mustafa-Ferhat yedektekiler.

Ben yine her zaman çift forvetten yana olarak bugün sahaya,

Forvetler:Halil-Janko
Kanatlar: Paulo-Olcan
Orta alan:Zokora-Alan
Defans:Emerson-Bamba-Mustafa-Zeki
Kale: Onur

onbiri ile çıkılmasını isterim.

Hasan YAYLI
30.09.2012, 16:00
İki haftadır iyi oynayan Halil'i keseceğini sanmıyorum.Formsuz Olcan yerine Halil diyorum.

Olcan oynamadan form tutamayacak,Halil den de faydalanacaktır ihtiyaç duyulursa...

B61
30.09.2012, 16:03
Sapara'nın sakat olması kötü oldu. Tam havasına girmişken :)

onurts61
30.09.2012, 16:05
Görünen o ki fener deplasmanına çıktığımız kadronun aynısı yada aynı mantalite ile çıkacağız sizce de bir gariplik yok mu? neden kendi sahamzıda çift forvet oynamayız ?Sonra Şenol Güneş in aşamadığı saplantıları var dediğimizde hain ilan ediliyoruz , bir arkadaşımız açıklarsa memnun olurum fener deplasmanına çıkan kadro ve mantalitenin aynısı rakiplerinin puan kaybettiği kendi sahanda mersine karşı çıkm ak doğal mıdır? mantıklı mıdır?

Hasan YAYLI
30.09.2012, 16:07
Orada Alanzinho nun veya benzeri bir oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz topu ileri taşımak adına....Böyle bir oyuncuya gerek duyulmasa çift forvet bende gözüm kapalı oynatırdım...

Hasan YAYLI
30.09.2012, 16:09
Colman - Sonerli orta sahaya sahip olursak eğer o zaman çift forvet oynadığımız maçlar olur,özellikle kendi evimizde ki güçlük derecesi az maçlarda....

SALDIRAY
30.09.2012, 16:10
Muhtemel 11
---------------Onur
Zeki-----Bamba---Celustka---Emerson
-------------Zokora
Yasin-----Alanzinho----Soner------Olcan
--------------Janko

Hasan YAYLI
30.09.2012, 16:13
Muhtemel 11
---------------Onur
Zeki-----Bamba---Celustka---Emerson
-------------Zokora
Yasin-----Alanzinho----Soner------Olcan
--------------Janko

Alan'ın yerine Halil'i alıp forveti çiftlesek nasıl olur....

Forvete top götürmede sıkıntı yaşar mıyız? Ben bunu hep muhtemel olarak gördüm ama sizler ne dersiniz...

SALDIRAY
30.09.2012, 16:16
Alan'ın yerine Halil'i alıp forveti çiftlesek nasıl olur....

Forvete top götürmede sıkıntı yaşar mıyız? Ben bunu hep muhtemel olarak gördüm ama sizler ne dersiniz...

Gönül ister ki dediğiniz gibi olsun . Ancak Ş.G'nin bunu yapacağını zannetmiyorum. Tam çift forvet oynayacak bir kadroya sahibiz.

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 16:16
Hiçbir muhtemel kadroda Sapara yokken Barış Yurduseven adamı nasıl kadroya soktu merak ediyorum...

B61
30.09.2012, 16:28
Hiçbir muhtemel kadroda Sapara yokken Barış Yurduseven adamı nasıl kadroya soktu merak ediyorum...

Hadi soktu diyelim soktuda bir insanın o oyuncunun sakat olup olmadığı hakkında bilgisi yoksa bıraksın bu işi zaten.

Mustafa Umut
30.09.2012, 16:28
Bence Serkan'ı oynatacak hoca ya orta sahada ya da sağ açıkta. Malesef bundan vazgeçemeyecek. Tek forvet ve Serkan'ın orta sahada olduğu bir sistemle oynarsak beraberlik iyi sonuç olur.

POYRAZ
30.09.2012, 16:31
fe-be ve cimbok'un kaybettikleri bu hafta mutlak
kazanmamiz gereken bir mac.
Mersin deplasmanlarda iyi oynuyor aman dikkat.
Haydi cocuklar alin 3 puani.

Şentürk
30.09.2012, 16:32
Olcan oynamadan form tutamayacak,Halil den de faydalanacaktır ihtiyaç duyulursa...

Valla bilmiyorum.Olcan'a çok kızıyorum.Kaçırdığı goller bu gece de rüyama girdi :)

Hatice Aslan
30.09.2012, 16:38
Savunma Zeki Celustka Bamba Emerson ileri Olcan Yasin Janko olarak verildi, hadi bakalım :)

r9emre
30.09.2012, 16:42
Her zaman dediğim gibi futbol Türkiye'ye geldi geleli her zaman en kötü mevki Türk futbolcuların defans, en iyi bölge hücum olmuştur. Eğer ben teknik direktör olsam yabancı haklarımın yarısını defans bölgesinde kullanırım. Kaleci konusunda iyiyiz Türk futbolu olarak ama özellikle stoperler ve sol bek olarak çok kötü bir ülkeyiz bu mevkiler doğamıza aykırı. Hücum ve orta sahayı Türk'lerden kur sıkıntı olmaz.

2 stoper, 1 sol bek yabancı kurularak yukarıda örneği verildiği gibi, diğer 3 yabancıyı da 1 tanesi santrafor olmak üzere orta sahaya dağıtabiliriz. Orta sahada konusunda Avrupa'nın en zengin ülkelerinden biriyiz hatta. Ama defans yok, yani çöpüz, hep öyle oldu. Defansı iyi olmayan bir takımda asla ve asla şampiyon olamaz.

Ozan Yazıcı
Mersin'i yenemeyeceksek üzerimizi örtsünler de ölelim..

asilhamsi
Janko - Onur - Emerson - Bamba - Zokora oynasın gerisini nasıl kurarsa kursun hoca zerre umrumda değil. Çünkü takımı ayakta tutacak adamların bunlar olduğuna inanıyorum. Hee tabi iyileştiyse Soner bir de.

katılıyorum nihayet saglam bir omurga olustu takımda

kale: onur

defans : bamba,emerson

ortasaha : zokora,soner

forvet : janko

buranın etrafını nasıl susleyecegimiz cok onemli.

Hasan YAYLI
30.09.2012, 16:44
Valla bilmiyorum.Olcan'a çok kızıyorum.Kaçırdığı goller bu gece de rüyama girdi :)

Olcan hızlı bir oyuncu ve ayaklarına hükmetmekte sorlanıyor çoğu kez...O fb maçında gol atsa bu akşam ilk sıraya oynayacaktık,kızmakta haklı herkes ama takımı satmakla itham edenler vardı ilk gün :mad:

Kaleciyide çalımla 80 metre depar atan adam kaleye gönderdiğin topu kayarak çıkarsın,Olcan golü bilerek atmadı olsun...İnanamıyordum o mesajlara...

O deparı golü çıkarabileceğine inanarak gelen Gökhan kadar özverili oynamalı bizim oyuncularımız diyen pek yok malesef..

B61
30.09.2012, 16:45
Defansta Bamba, kalede Onur olduğu sürece benim içim çok rahat :)

asilhamsi
30.09.2012, 16:45
cift forvet oynamakta fayda var.

onur-zeki,celustka,bamba,emerson-yasin,soner,zokora,olcan-halil,janko

B61
30.09.2012, 16:46
Maç saatide bir türlü gelmedi yahu...

B.Yiğit
30.09.2012, 16:50
bamba ve emersona allah nazar değdirmesin ama korkuyorum mustafa yumlu kendisine benzetecek diye bunları , aldığı topları konere saca atınca kimse tepki vermiyor nede olsa.

Hatice Aslan
30.09.2012, 16:51
bamba ve emersona allah nazar değdirmesin ama korkuyorum mustafa yumlu kendisine benzetecek diye bunlar,ı aldığı topları konere saca atınca kimse tepki vermiyor nede olsa.

Onlar bildiği gibi oynar ve bir başkasına benzemez merak etmeyin :)

Ah bu akşam BAMBA gol atsa :cool:

Talha.YILMAZ
30.09.2012, 16:56
Kazanırız insallah,Seri yakalamamız lazım artık.

Mehmet Fatih Silik
30.09.2012, 17:02
Muhtemel kadrolara baktim da...M.Yumlu sakat mi ? Febe$ macinda iyi performans göstermi$ti...Giray sakatken oynasin i$te Bamba ile...bu arada kart sinirinda 3 oyuncumuz var...haftaya Kasimpa$a macina eksik cikmayiz in$allah...M.Yumlu, Bamba ve Zokora dikkat etmeleri gerek...durduk yere icat cikarmasinlar ba$imiza (:

Ali İhsan
30.09.2012, 17:06
Mustafa ve Sapara'nın muhtemel sakatlıkları baz alındığında

Onur
Zeki(Serkan) Bamba Celu Emerson
Yasin Zokora Soner Olcan
Halil Janko

Zeki A., Serkan, Aykut, Barış, Alan, Henrique, Emre

Hürgün Aygün
30.09.2012, 17:07
Sıkıntıya gerek yok 1 saat sonra açıklanır kadrolar rahatlarız.:D Soner oynar inşallah...

Hatice Aslan
30.09.2012, 17:11
Muhtemel kadrolara baktim da...M.Yumlu sakat mi ? Febe$ macinda iyi performans göstermi$ti...Giray sakatken oynasin i$te Bamba ile...bu arada kart sinirinda 3 oyuncumuz var...haftaya Kasimpa$a macina eksik cikmayiz in$allah...M.Yumlu, Bamba ve Zokora dikkat etmeleri gerek...durduk yere icat cikarmasinlar ba$imiza (:

Barış Yurduseven, Mustafa sakatlanmıştı ama maç saatinde belli olacak demişti.

Bir muhtemel kadro daha; Onur, Zeki, Celustka, Bamba, Emerson, Zokora, Soner (Serkan), Alanzinho, Halil (Yasin), Olcan, Janko

Oktay AKKUŞ
30.09.2012, 17:12
Zokora Sapara Colman ya da Colman Sapara Soner üçlüsü ideal orta sahamız olmalı bana göre. ,

Bu maç için konuşmak gerekirse sakat Sapara , sakatlıktan çıkmış Soner , hiç olmayan Colman.

Zokora , Barış , Alanzinho denenebilir. Soner sakatlığı tam atlatmışsa favorim Soner.

MuratJ
30.09.2012, 17:14
Allah bizleri korusunda Serkan oynamasın inşallah. Serkan'ın oynadığı her maç rakip favoridir. Serkan hiçbir zaman oynamamalı.

Onur, Zeki, Bamba, Celustka, Emerson, Zokora, Soner, Alanzinho(Adrian), Yasin, Halil(Olcan), Janko

İyi bir 11 olur bu maç için.

Alihan Ertürk
30.09.2012, 17:14
Adrian kadroda yok sanırım yine.

Yaşar
30.09.2012, 17:19
Adrian kadroda yok sanırım yine.

Adrian bu maçta kadroya alınmayacaksa ne zaman alınacak, çok merak ediyorum.
Sapara, Colman, Giray döndüğünde ne olacak, kimler kadro dışı kalacak acaba?

Alihan Ertürk
30.09.2012, 17:24
Adrian bu maçta kadroya alınmayacaksa ne zaman alınacak, çok merak ediyorum.
Sapara, Colman, Giray döndüğünde ne olacak, kimler kadro dışı kalacak acaba?

Forum'da görmüşler twitter'da yazdı biri.. Kadroda olan adam bu saatte dışarıda dolanamaz.. :)

Kereşenli
30.09.2012, 17:24
Adrian bugün kadroda yoksa dönemi bitmiştir. Bir daha zor oynar.

Mehmet S. Pervan
30.09.2012, 17:25
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-8Q5C.jpg

ehe meraba ben mustafa.
bu maçta yokum ama sevinmeyin.
haftaya yine ben varım.
bam güm toplara vurup gereksiz yere panaltı yapıcam.

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-8Q5C.jpg

ehe tekrar ben.

Mehmet S. Pervan
30.09.2012, 17:31
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-6R3D.jpg http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/02_08_2011-7F4R.jpg http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-7K4W.jpg http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-6N3Y.jpg

Mübarek Spartacus kadrosu gibi, bitiyorum şu fotolara :D

Hasan YAYLI
30.09.2012, 17:34
Zokoradan ötürü :D

Zafer Fidan
30.09.2012, 17:45
Mübarek Spartacus kadrosu gibi, bitiyorum şu fotolara :D

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-6R3D.jpghttp://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100419050311/spartacus/images/thumb/b/b6/CrixusCloseUp.jpg/155px-CrixusCloseUp.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/02_08_2011-7F4R.jpghttp://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100419045734/spartacus/images/thumb/2/2e/DoctoreCloseUp.jpg/155px-DoctoreCloseUp.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-7K4W.jpghttp://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110511222459/spartacus/images/1/16/SpartacusCloseUp.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-6N3Y.jpghttp://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100419115538/spartacus/images/thumb/0/04/AshurCloseUp.jpg/155px-AshurCloseUp.jpg

Yasin T.
Yarrabi sen bize çift forvetle çıkabilmeyi nasip eyle...
Mevzuyu da biliyorsun amin.

Mehmet Fatih Silik
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-6R3D.jpghttp://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100419050311/spartacus/images/thumb/b/b6/CrixusCloseUp.jpg/155px-CrixusCloseUp.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/02_08_2011-7F4R.jpghttp://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100419045734/spartacus/images/thumb/2/2e/DoctoreCloseUp.jpg/155px-DoctoreCloseUp.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-7K4W.jpghttp://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110511222459/spartacus/images/1/16/SpartacusCloseUp.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Sporcu/kucuk/01_08_2011-6N3Y.jpghttp://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100419115538/spartacus/images/thumb/0/04/AshurCloseUp.jpg/155px-AshurCloseUp.jpg

Ahada ranza :D

Hasan YAYLI
30.09.2012, 17:47
Gitayı başkasına benzetemiyor musunuz? :D

Hiç sevmem o karakteri...

Ali İhsan
30.09.2012, 17:58
Gadromuz açıklanmadı mı halen?

Furkan S.
30.09.2012, 18:00
Onur-Serkan, Celutska, Bamba, Emerson-Zokora, Sapara- Olcan, Yasin, Soner-Janko

Sonunda Şenol Hocam :) ama Zeki?

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 18:00
Sapara harbiden oynuyormuş. Bir de Barış Yurduseven'e laf attık. Gelecek adına Zeki oynasa daha iyi olurdu. Soner'in dönüşüne sevindim inşallah klasını gösterir. Janko hayatta 11'de başlamaz diyenler de artık bir özür dilerler ama keşke çift forvet oynasaydık...

Hürgün Aygün
30.09.2012, 18:01
Onur-Serkan-Celustka-Bamba-Emerson-Sapara-Zokora-Soner-Yasin-Olcan-Janko ilk 11'iyle çıkıyoruz...

Ali İhsan
İlk 11
1. ONUR RECEP KIVRAK
6. SOULEYMAN BAMBA
11. YASİN ÖZTEKİN
15. DEGUY ALAIN DIDIER ZOKORA
14. SONER AYDOĞDU
27. MAREK SAPARA
28. ONDREJ CELUSTKA
30. SERKAN BALCI
83. MARC JANKO
86. EMERSON DA CONCEIÇAO
92. OLCAN ADIN
Yedekler
89. ZEKİ AYVAZ
8. BARIŞ ÖZBEK
12. PAULO HENRIQUE CARNEIRO FILHO
63. FERHAT ÖZTORUN
25. ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
40. VOLKAN ŞEN
91. ZEKİ YAVRU

terzuu
ben niye mesaj atamayrum

Tayfun
Kadro güzel, inşallah rakiplerimizin puan kaybı yaşadığı bu haftayı 3 puan ile kapatırız. İlerleyen haftalar için bu önemli.

Faruk BERBER
30.09.2012, 18:02
Kadro güzelmiş :)

Bülent AKBULUT61
Onur-Serkan, Celutska, Bamba, Emerson-Zokora, Sapara- Olcan, Yasin, Soner-Janko

Sonunda Şenol Hocam :) ama Zeki?

kadro buysa harika hani Furkan Sapara sakattı:D

tturkmen
Olcan hızlı bir oyuncu ve ayaklarına hükmetmekte sorlanıyor çoğu kez...O fb maçında gol atsa bu akşam ilk sıraya oynayacaktık,kızmakta haklı herkes ama takımı satmakla itham edenler vardı ilk gün :mad:

Kaleciyide çalımla 80 metre depar atan adam kaleye gönderdiğin topu kayarak çıkarsın,Olcan golü bilerek atmadı olsun...İnanamıyordum o mesajlara...

O deparı golü çıkarabileceğine inanarak gelen Gökhan kadar özverili oynamalı bizim oyuncularımız diyen pek yok malesef..

Olcanın hızlı olduğu konusu dışında katılıyorum. Adam forvetten geldi top çıkardı bizimki o kadar zamanda golü yapamadı. Ama Olcan'ın iyi oynaması forma giyip form tutması lazım.

Ali İhsan
Halil de mi sakat?

DeAgLeMaNyAq
Geçen haftalardaki 18'den farklı olarak Mustafa, Emre ve Halil yerine Ferhat, Volkan ve Soner dahil olmuş...

emre6167
geçen maç fena değildi halil bugün kadroda yok, sakatlığımı var ki?

Oruç
ben niye mesaj atamayrum

Atabiliyorsunuz işte.

Link istemek, ima etmek yasak. Siliyoruz mesajları.

Furkan S.
30.09.2012, 18:03
kadro buysa harika hani Furkan Sapara sakattı:D

Bilemiyorum abi... yani herkes ters köşe oldu :D

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:03
TABZONSPOR-MERSİN İDMANYURDU

STAT: Avni Aker
SAAT: 19:00
HAKEM: Mustafa İlker Coşkun
YAYIN: Lig TV

TABZONSPOR: Onur, Serkan, Celustka, Bamba, Emerson, Zokora, Soner, Sapara, Yasin, Olcan, Janko :) sonunda...
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MERSİN İDMANYURDU: Sehiç, Josef, Stepanov, Serkan, Mustafa, Eren, Culio, Ben Yahia, Hakan, M. Erdoğan, Mert Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

Furkan S.
30.09.2012, 18:04
Emre ve Halil kadroda yok !

SiNo
30.09.2012, 18:05
tahminimce bu maçı 3-0 net bir skorla alırız gibi geliyor geçen haftaki futbolu devam ettiriz inş

MuratJ

TABZONSPOR: Onur, Serkan, Celustka, Bamba, Emerson, Zokora, Soner, Sapara, Yasin, Olcan, Janko :) sonunda...

MERSİN İDMANYURDU: Sehiç, Josef, Stepanov, Serkan, Mustafa, Eren, Culio, Ben Yahia, Hakan, M. Erdoğan, Mert Nobre

İyide Serkan niye var ? Zeki'nin nedir günahı ? Serkan'dan kurtulamayacak mıyız ? Serkan ısrarı olan bir hoca bu takıma birşey veremez. İnanmıyorum ben.

yorumsuz6117
Haftalar sonra kadroyu beğendim.

Bülent AKBULUT61
30.09.2012, 18:06

ALLAHIM uzun zamandan beri ilk defa kadro harika tam istediğimiz gibi bu kadar heyecan bize tam ters etki yapmazında

Onur Şeref
Serkan yine 11 kafamı taşlara vurasım kendimi kesesim var.

DeAgLeMaNyAq
Henrique ve Janko'nun çift forvet oynaması ancak Zokora veya Sapara'dan birinin çıkmasıyla mümkün olacak. Keza Alanzinho da ancak bu ikiliden birinin çıkmasıyla şans bulabilir. Diğer türlü defanstaki yabancıların çıkacağını zannetmiyorum...

tturkmen
30.09.2012, 18:08
Emre ve Halil kadroda yok !

Ben şu an yedeklere takmış durumdayım. Janko ya birşey olursa değiştirebilecğein tek adamın Henrique o da zaten forvet arkası oynayabiliyor. Halil sakat bari al Emre Güral'ı yedekte beklet. İnşallah Jankoya birşey olmaz.

Ogün YAZICI
30.09.2012, 18:09
halil 18'e giremiyorsa mutlaka sakattır.yok arkadaş ben bu antremanlara kafayı fena halde taktım...

Hasan YAYLI
......................................Onur........ .........................
.................................................. ...........................
Serkan..............Bamba...............Celutska.. ......Emerson
..................................Zokora.......... ........................
.........................Soner..................Sa para.................
Yasin............................................. ..................Olcan
.....................................Janko........ .........................

Dizilişimiz bu olacak demek ki,Culıo ve Nobre dikkat edilmesi gereken oyuncular...

Takımın iyi hazırlandığını düşünüyorum,kediçik ve çikçikin puan kaybettiği haftada galibiyet bizim olmalı....Herkesin böyle düşündüğünden de eminim...

uzungöllü
kadro iyi ama zemin berbat... geçen yıl halı gibi harikulade olan zemin şimdi tek kelime ile rezalet !!!

haymatloshan
30.09.2012, 18:10
Bari bol gollü bir maç geçse,en kısır maçlar bizim maçlar.Ligin en az gol atan 3.takımıyız yanılmıyorsam,golde yemedik doğru düzgün.Gollü ve bizim galibiyetimizle bitecek bir maç geçsin.

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 18:10
Haftalardır 18'e dahi giremeyen Adrian, Vittek ve Cech'in yıllık maliyetleri 6.5 milyon TL. Yazık...

serdaracıl
30.09.2012, 18:11
Serkar hariç kadro iyi

Meydan 08
iyi kavun hoş kavun :)

SiNo
şenol hoca sonunda forumdaki ideal kadro yu mu gördü acaba ne yaptı böyle herkesin istediği şekilde kadro :)

Faruk BERBER
Kadro gerçekten güzel bu akşam, defansın da sağlam olduğunu düşünürsek

erken bir golle minimum 3 diyorum :)

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:12
İlk kurduğum kadroda Serkan yerine Zeki demiştim ben,hoca bence Zekiye daha çok güvenmeli...

Sapara nın da sakat olduğunu zannediyorduk ki kadroda,daha formda olması sebebiyle Alanzinho yerine tercih ederdim bende...

İskender YILMAZ
6 puanlık maç, bu hafta kayba tahammül yok haydi Fırtına'm. Allah'ım sen konuya zaten vakıfsın, amin.

Mehmet S. Pervan
E hani aLANzinho ! Bu arada Barış Yurduseven'den özür dilenmesi lazım :)

Alihan Ertürk
Janko'nun ilk11'de olduğunu öğrenince doruğa ulaşan sevincim Serkan'ın da oynayacağını öğrenince dibe vurdu.

SALDIRAY
30.09.2012, 18:13
Haftalardır 18'e dahi giremeyen Adrian, Vittek ve Cech'in yıllık maliyetleri 6.5 milyon TL. Yazık...

Derhal bu yabancılardan kurtulmamız gerekiyor. Bunların yerine genç oyunculara şans verilmeli. O kadar yabancımız olacağına 4-5 tane yabancımız olsun ama çok sağlam olsun gene aynı paraları verelim. Daha iyidir.

serdaracıl
Bizim için dönüm maçı. O derece

Tayfun
7Yc0CUztrbw

Bi Janko videosu izleyin de maç moduna girin .

İskender YILMAZ
Ben Yahia ve Culio'ya dikkat, özellikle Ben Yahia Mersin'in en iyi ve tehlikeli oyuncusu bence.

Net bi skorla kazanacağımızı düşünüyorum.

Mehmet S. Pervan
30.09.2012, 18:14
Bazen her şey tek bir maça bağlıdır. Bu maç gibi. Kazanırsak çok şey kazanırız.

serdaracıl
30.09.2012, 18:15
Nihayet sahaya forvetle çıkıyoruz.

Harun-61
Sürmeneli H.Ücüncü kadro'da varmi ?

Aman Dikkat ! ;)

r9emre
Bazıları gazete küpürlerine, internet haber sitelerine güvenip, sürekli takımın içinde, yanı başında olan muhabire karşı her zamanki gibi çok 'bilmiş' tavrını sergiledi. Ama o kadar kişi içinde kaç kişi çıkıp da özür dileyecek bakalım? Sapara'ya çok sevindim. Tek üzüntümüz Zeki Yavru o kesin. Stoperler nihayet Türk futbolcu barındırmıyor. Olmuyor arkadaş Türk futbolcudan stoper olmuyor.

Harun
Zeki'nin neden oynatılmadığını tartışmaya gerek yok.Cesur olmayan bir hocamız olduğunu unutmamamız gerekyor.

Harun
30.09.2012, 18:16
Bu arada Janko için çok zor geçecek bir maç.Umarım Trabzonsporda tek forvet oynamanın bedeli ona kesilmez.

r9emre
30.09.2012, 18:17
Sapara'nın golü var.

Sinan Sağlam
30.09.2012, 18:17
Ne provakasyondur ne de Şenol hoca düşmanlığıdır ama Zeki Yavru varken hala Serkan Balcı'nın oynamasını ben hazmedemiyorum...

Bir tane genç kazandır şu takıma gözünü seveyim , sakın Mustafa Yumlu demeyin o mevzu çok derin deşmeyelim yaraları........

Sapara , Janko ve Soner'i izleyecek olmak harika bir duygu:)

Ömer Öztürk
30.09.2012, 18:19
janko insallah beklentıleri karsılar

Hatice Aslan
Ula HALİL oynadığında beğenmiyorsunuz, ilk 11de olmayınca hesap soruyorsunuz kendinize gelin :D

E burdada şöle yazıyor

TABZONSPOR - MERSİN İDMANYURDU

TABZONSPOR : Onur, Zeki, Celustka, Bamba, Emerson, Zokora, Soner (Serkan), Alanzinho, Halil (Yasin), Olcan, Janko

TEKNİK DİREKTÖR : Şenol Güneş

MERSİN İDMANYURDU : Sehiç, Josef, Stepanov, Serkan, Mustafa, Eren, Culio, Ben Yahia, Hakan, M. Erdoğan, Mert Nobre

TEKNİK DİREKTÖR : Nurullah Sağlam

Meydan 08
Ula HALİL oynadığında beğenmiyorsunuz, ilk 11de olmayınca hesap soruyorsunuz kendinize gelin :D

:)

Tayfun
30.09.2012, 18:21
janko insallah beklentıleri karsılar

Çift forvet ile Janko performansını katlar ama kanatlar iyi çalışırsa bu maçta sorun olacağını sanmıyorum.

ibrahim
30.09.2012, 18:22
Yattara gitti Jaja gitti, senda oynamadan gitma Zekiii Zeki!!! Ulan genemi Serkan 11de...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2

Hatice Aslan
30.09.2012, 18:22
SON DAKıKA : Ankaragücü ligden çekildi. :S:S:S

Erbay
30.09.2012, 18:24
Ben beğendim kadroyu. Bu sene hiç ümidim olmayan ama beni yanıltan Sapara ile Soner'i yan yana izlemek güzel olacak.

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:24
SON DAKıKA : Ankaragücü ligden çekildi. :S:S:S

Nerde geçti...

Hatice Aslan
30.09.2012, 18:25
Nerde geçti...

Şuan facebookta Gecekondu sayfası dahil her yerde yazılıyor zira bugün kü maçta hakem faciasıyla karşılaştılar bu nedenle ligden çekilme kararı almışlar. Umarım doğru değildir.

Uğur Ö.
30.09.2012, 18:27
Adrian gene yok.Demek ümidi keseceğiz artık.Yazık oldu.

Alihan Ertürk
30.09.2012, 18:28
Alt tarafı bindirme yapabilen bir sağbek istedik.. Oynat Zeki'yi hocam ne kaybedersin.

Ağlıyorum Serkan oynayacak!

yaranozlu
30.09.2012, 18:30
Serkandan ne beklenir ki! Heyacanı yok, yaşı geçmiş ama zeki gibi diri ve istekli oyuncumuz yedek! Cıldırmamak elde değil

Alihan Ertürk
30.09.2012, 18:30
Ankaralı Soner'in havalardan çalıyor statta.. :)

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:32
Şuan facebookta Gecekondu sayfası dahil her yerde yazılıyor zira bugün kü maçta hakem faciasıyla karşılaştılar bu nedenle ligden çekilme kararı almışlar. Umarım doğru değildir.

Gördüm şimdi ama haber yapma heyecanıyla erkenden duyurulmuş bence,bir basın toplantırı yapılabilirdi....Haber sitelerine de düşmemiş daha...

Hayırlısı olsun,çoluk çocukla deva etmek istemediler demek ki...Koca klübün yediler başını sebep olanlar göbek atıyordur şimdi...

Berat Akçay
30.09.2012, 18:33
Kadro iyi . Tek Zeki olabilirdi. Çift forvet oynanabilirdi ama izleyelim bu şekilde . 1-0 olsun bizim olsun

karayamayman
30.09.2012, 18:34
Ya herşey tamam da, şu Serkan ısrarını anlayamıyorum... Baydı artık...

Necmettin ALTUNTAŞ
30.09.2012, 18:35
Soner ve sapara bugün belki de ilk defa beraber oynuyacaklar ilk onbirde.Dilerim orta saha hakimiyetini sağlarız.

r9emre
30.09.2012, 18:35
Ankaragücü haberi gerçek dışıymış, itibar etmeyin.

Alihan Ertürk
30.09.2012, 18:36
''Halil maçtan önce hastalandı, şuan da yatıyor zaten..'' -Şenol Güneş

Harun
Ş.G.: Halil maç öncesi hastalandı.Şuan yatıyor.

Hatice Aslan
Gördüm şimdi ama haber yapma heyecanıyla erkenden duyurulmuş bence,bir basın toplantırı yapılabilirdi....Haber sitelerine de düşmemiş daha...

Hayırlısı olsun,çoluk çocukla deva etmek istemediler demek ki...Koca klübün yediler başını sebep olanlar göbek atıyordur şimdi...

Aslında bu maçta iyi gidiyorlardı hakem yaptı yapacağını 2 penaltı vermiş.. Düşünsenize Ankaragücü'nün kalesinde bu gün 17 yaşında gencecik biri vardı, ve o yaşına rağmen pozisyonu süzebilen tam bir profesyonel gibiydi. O gençlerle birşeyler yaparlar ayakta kalırlardı, ama Türkiye'de böyle iş bilmez hakemler olduğu sürece daha nice 100 yıllık çınarlar kesilip atılacak! Yazık çok yazık.

Neyse..

Necmettin ALTUNTAŞ
Halil hastaymış.Şenol Güneş söyledi.

MuratJ
30.09.2012, 18:37
hoca sadece daha fazla nefret kazanıyor futbolculuğu biten hiçbir artısı olmayan serkan ısrarı ile. keşke birşey olsa serkan yerin dibine girse sahada gözleri körelmiş şenol hoca bile bunu görse alsa onu kenara. ne zaman kurtulacağız serkandan. yetti artık. zeki var orada neden oynatmazsın. gittiğinde diyelim ki şenol hocada anca 1 genç kazandırabilmişti takıma.

Alihan Ertürk
30.09.2012, 18:37
''Rakibin dirençli olacağını düşünüyorum, o direnci kırıp 3 puanı almak istiyoruz..'' -Şenol Güneş

Harun
30.09.2012, 18:38
Celuska yerine ısrarla Aykut'un oynatılmasını istiyorum.

Kader KORELİ
30.09.2012, 18:38
Ben de isterdim Zeki'nin oynamasını, ama Serkan da iyi oyuncu, neden Serkan'a bu kadar karşısınız?

Fatih
30.09.2012, 18:39

Stoperde mi?

Yok be abi o ağırlıkla çok zor.

Alihan Ertürk
30.09.2012, 18:40
En uca Janko'yu koyuyorsun, sağbek Serkan.

Acaba Serkan'ın yüksek! ortalarından faydalanmak mı istedi hoca..

Emirhan Makul
Halil hasta olmasaydı %100 forvette başlayacaktı, janko yedek olacaktı, serkan'ın oynaması saçmalık. Zeki devre arası takımına geri dönmeli, çocuğun futbol hayatı bitecek.

Hatice Aslan
Aykut'u stoper oynatmak için önce bi denemeliyiz pat diye bu maçta koyamayız. Ayrıca Celustka tam bir joker yedek bekleyeceğine faydalı olsun.

tturkmen

Aykut'un mevkii daha çok ön libero. Ama Celutska joker nerde eksik biri var orda oynuyor adam.

Sinan Sağlam
30.09.2012, 18:41
Maç bitmeden yazalım da maç bittikten sonra yazınca , Senol Güneş muhafızlarının hışmına uğramayalım...

Bu maçı rahat alırız o konuda zerre şüphem yok , kadro kalitemiz Mersin'in kat kat üstünde...Formanın büyüklüğüne hiç girmiyorum bile...

Ama Mustafa Yumlu için sene başında " bir stoperden fazlası tekniği çok çok iyi " , Burak Yılmaz için " komple bir futbolcu " diyecek kadar biliyor bu futbol olayını...

Serkan Balcı'dan nasıl bir katkı bekliyor o kadar merak ediyorum ki parayı basıp bu soruyu sorma fırsatım olsa acımam paraya basar alırım cevabını...

Zeki Yavru gibi cesur , çabuk , hareketli gencecik bir çocuk bulmuşken , topu nasıl kontrol edeceğini bile bilmeyen futbol zekasından yoksun kademe anlayışı olmayan orta yapmaktan bihaber bir yaşlının peşine neden bu kadar düşüyorsun be hocam...

Serkan için yıllarca aynı şeyi savundum bu adamdan ne sağbek , ne sağ açık ne de orta saha olur bu adamla sözleşme uzatanlara ne demeli bilemiyorum...

tturkmen
30.09.2012, 18:43
Bu akşam umarım eski Trabzonlular bize bir güzellik yapmaz. Geçen sene Hasan Üçüncü yapmıştı güzelliğini 2 hafta önce mersinin şikecilerle olan maçını izlemiştim. Mustafa Keçeli de bayağı kendini geliştirmiş gibi geldi.

Hatice Aslan
30.09.2012, 18:45
Bu akşam umarım eski Trabzonlular bize bir güzellik yapmaz. Geçen sene Hasan Üçüncü yapmıştı güzelliğini 2 hafta önce mersinin şikecilerle olan maçını izlemiştim. Mustafa Keçeli de bayağı kendini geliştirmiş gibi geldi.

Haklısın.. Zaten eski futbolcularımızdan gol yeme geleneğimiz var :D

Ogün YAZICI
zeki'yi hayatlarında bir kere izlemiş olanlar neden serkan yerine o oynamadı diyor.zeki serkan'dan daha mı
teknik, daha mı hızlı , daha mı güçlü ne? bırakın artık şu serkan'ın yakasını.

Hasan YAYLI
Bu hafta kim oynasa Şenol Hocayı eleştirecek birileri çıkacaktı belli....

Janko oynasın oynasın oynasın....Halil çok ağır,bitmiş bilmem ne...Dediğiniz oluyor,şimdide Halil neden kadroda yok...

Serkan mevzusuda aynı,Zeki tamam benimde beğendiğim şans verilmesini istediğim biri ama Şenol hocada bu takımın başında hergün onları gören kişi....

2. yarı yasin Zeki değişikliği yapmayacağını biliyor muyuz?Ben bekliyorum açıkcası,Yasin yetersiz bir oyun sergilerse burda yine konuşuruz bunu...

Serkan da bu takımın kaptanı sonuçta....Tolga,Colman ve Giray sakatken sağlam olan Kaptan Serkan'ı bende olsam alırdım kadroya....Takım için önemli bir unsur böyle şeyler...Sahaya çıkanlar içinde kaptanlık konusunda ki soru işaretleri de ortadan kalkmış olur böylelikle...

MuratJ
30.09.2012, 18:46
Maç bitmeden yazalım da maç bittikten sonra yazınca , Senol Güneş muhafızlarının hışmına uğramayalım...

Bu maçı rahat alırız o konuda zerre şüphem yok , kadro kalitemiz Mersin'in kat kat üstünde...Formanın büyüklüğüne hiç girmiyorum bile...

Ama Mustafa Yumlu için sene başında " bir stoperden fazlası tekniği çok çok iyi " , Burak Yılmaz için " komple bir futbolcu " diyecek kadar biliyor bu futbol olayını...

Serkan Balcı'dan nasıl bir katkı bekliyor o kadar merak ediyorum ki parayı basıp bu soruyu sorma fırsatım olsa acımam paraya basar alırım cevabını...

Zeki Yavru gibi cesur , çabuk , hareketli gencecik bir çocuk bulmuşken , topu nasıl kontrol edeceğini bile bilmeyen futbol zekasından yoksun kademe anlayışı olmayan orta yapmaktan bihaber bir yaşlının peşine neden bu kadar düşüyorsun be hocam...

Serkan için yıllarca aynı şeyi savundum bu adamdan ne sağbek , ne sağ açık ne de orta saha olur bu adamla sözleşme uzatanlara ne demeli bilemiyorum...

Aynen öyle abi.

İsterse bu maçı 6-0 kazanalım. Futbol fukarası Serkan 5 asist 1 gol ile oynasın. Dediklerimin arkasında olacağım. Şenol Güneş benim gözümde futbolu çok iyi bilen kaliteli bir teknik direktör olamadı hiçbir zaman. Yazık değil mi Zeki'ye ? 1-1.5 yıldır çimlerin üzerinde sürünen futbol ile ilgili birşey ortaya dökemeyen Serkan'dan kurtulamayacak mıyız ?

Ve evet bir stoperden fazlası tekniği çok çok iyi bunu ligtv de söylemişti ciddi ciddi 25 yaşında ki Mustafa için. Kesinlikle futbolu çok iyi bilmiyor Şenol Güneş.

Erbay
30.09.2012, 18:46
Kadın taraftarlar işe iyice ısınmış. Amigolar falan yönlendiriyor :D

Veysel
30.09.2012, 18:47
Saldır Fırtınam !

artvints
30.09.2012, 18:47
zeki bundan sonra yeterli süreyi alacaktır kimsenin şüphesi olmasın, bu kadar aceleci olmayın, şenol hoca merdivenleri ağır ama sağlam çıkmayı sever.

Oruç
30.09.2012, 18:48
Link istemek, ima etmek yasak.

Kader KORELİ
30.09.2012, 18:49
Ya arkadaş mecburmusunuz her maç öncesinde ve sonrasında Şenol hocanın futbolu ne kadar bildiğine dair nutuk atmaya?
Gına geldi artık.

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:50
HALİL HASTALANDI
Güneş, Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynayan ancak bu maçta 18 kişilik kadroda bile bulunmayan Halil Altıntop ile ilgili olarak ise, "Halil maç saatinden önce hastalandı. Şuan yatıyor" dedi.

Geçmiş olsun,nasıl beceriyorlar bu kadar sakatlanmayı ve hastalanmayı anlamıyorum...Daha kış mevsimine bile gelmedik...

B61
30.09.2012, 18:52
Janko ilk 11 de :)

Uğur Ö.
30.09.2012, 18:52
Janko bakalım istediğimiz tarzdan bir oyuncu mu göreceğiz

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 18:53
Halil hasta olmasa 11'de olurdu ama bence Janko'nun değil Soner'in yerine oynardı...

Fatih
3-0 diyorum.

Hami_41
zeki'yi hayatlarında bir kere izlemiş olanlar neden serkan yerine o oynamadı diyor.zeki serkan'dan daha mı
teknik, daha mı hızlı , daha mı güçlü ne? bırakın artık şu serkan'ın yakasını.
Konuş renkdaş ne istiyorlar bu adamdan takıma en çok katkı sağlayan oyunculardan orta yapma konusunda biraz eksik olduğu bir gerçek ama :)

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:54
Ya arkadaş mecburmusunuz her maç öncesinde ve sonrasında Şenol hocanın futbolu ne kadar bildiğine dair nutuk atmaya?
Gına geldi artık.

Kendi adıma söyleyeyim değilim tabikide....Eleştirecekler yine eleştirsin ama...Trabzonspor'un hocasını eleştirirken onu aşağılamaya çalışılıyorsa burada uyarımı yaparım...Bildiğim doğruları söylerim...

Cihan-Ucar
Mac skoru verip cikim :D

2-0 Bizim olacak insALLAH rahat olun :)

M.S.SOFU
mersinin sol beki ve sol açığında kim oynuyor agalar?

Uğur Ö.
30.09.2012, 18:55
mersinin sol beki ve sol açığında kim oynuyor agalar?

Sol bekte Keçelinho var.

Harun
Yattara neden yok acaba?

muribbi
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Meydan 08
serkan çıkış için almış ilk sırayı :D

Erbay
Yattara neden yok acaba?

Sakat.

Emirhan Makul
1-0 yada 2-1 kazanırız diye düşünüyorum. İğrenç oynarız ama şansa bala gol atar maçı kazanırız.

yorumsuz6117
Janko bakalım istediğimiz tarzdan bir oyuncu mu göreceğiz

Nasıl bi tarz bekliyosun. :D

gurkankyildiz
30.09.2012, 18:56
1-0 yada 2-1 kazanırız diye düşünüyorum. İğrenç oynarız ama şansa bala gol atar maçı kazanırız.

Ben razıyım abi 3 puan olsun da :)

Necmi6161
30.09.2012, 18:56
hayret iyi bir kadro çıkarmış şenol hoca :D

gurkankyildiz
30.09.2012, 18:57
Serkan yerine Zeki olaydı iyiydi ama napalım. İnşallah Serkan eski performanslarından birini gösterir.

M.S.SOFU
Sol bekte Keçelinho var.
sol açığı merak ediyorum
biz şenol hocaya kızıyoruz ama belki sol açığında yetenekli bir topçu vardır,ve zekiyi ezdirmek istemiyordur(evet olanca iyi niyetimle yazdım çünkü zekinin mersin maçında oynamaması için bir sebep göremiyorum,o değil bu eleman ne zaman oynayacak)

Uğur Ö.
Nasıl bi tarz bekliyosun. :D

Bire bir yakalıyorsa çalımı atacak golü atacak

Kafa toplarının hepsi gol olacak

Birebirleri söylemiyorum bile :)

Acaip bir forvet işte olmalı

Alihan Ertürk
30.09.2012, 18:58
Link istemek, ima etmek yasak.

Bir yönedicinin emriyle istesek de mi yasak? İsim vermiyorum baş harfi Sultan. :D

Ergin Varlibas
30.09.2012, 18:58
Serkan oynuo :S

Hasan YAYLI
30.09.2012, 18:59
Bir yönedicinin emriyle istesek de mi yasak? İsim vermiyorum baş harfi Sultan. :D

Yasak ;) :)

Harun
Konuş renkdaş ne istiyorlar bu adamdan takıma en çok katkı sağlayan oyunculardan orta yapma konusunda biraz eksik olduğu bir gerçek ama :)

Ben kendi adıam konuşayım.Serkan kötü oyuncu demiyorum.Hatta mevcut oyuncu profilinde takıma katkı yapan ender futbolculardan.zeki oynasın derken artık Serkan'nın alternatifini bulmamız gerektiği hem alt yapı hem Türk olması açısından şans verilmesi talebidir.

Alihan Ertürk
Yasak ;) :)

Çok sert.. :)

Neyse size hayırlı görevler ben tv başına geçiyorum. :)

Kader KORELİ
30.09.2012, 19:00
iyi oynar ve yeneriz.

vira bismillah.

Zafer Fidan
30.09.2012, 19:00
Serkanin saclari ne öyle :D

muribbi
30.09.2012, 19:01
:rolleyes:

M.S.SOFU
Ben kendi adıam konuşayım.Serkan kötü oyuncu demiyorum.Hatta mevcut oyuncu profilinde takıma katkı yapan ender futbolculardan.zeki oynasın derken artık Serkan'nın alternatifini bulmamız gerektiği hem alt yapı hem Türk olması açısından şans verilmesi talebidir.

aynen aynen
hatta asıl soru şu
zeki mersin maçında oynamyacaksa hangi maçta oynayacak
ben ondan soruyorum mersinin sol açığı kim diye
haşin bir adamsa serkan tercihi öyle anlaşılır
yoksa zeki bu maçta oynamalıydı.

Ergin Varlibas
Ben Celutskayi izlicem bu mac ortada bakalim nasil oynucak

Harun
30.09.2012, 19:03
Ben Celutskayi izlicem bu mac ortada bakalim nasil oynucak

Aykut'u tercih ederdim:)

tarsus
30.09.2012, 19:04
sol bamba gerçekten kaliteli biri,defansa güven veriyor

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 19:05
Top Mersin'in kontrolünde ve sürekli faulle onları durduruyoruz. Henüz galibiyeti olmayan bir takıma karşı evimizde baskı kurmamız şart...

forzaszgn
30.09.2012, 19:05
alanzinho yok diyor hamdi ya bi say bakalım kaç yabancı oluyor

Ilelioglu
30.09.2012, 19:06
Top Mersin'in kontrolünde ve sürekli faulle onları durduruyoruz. Henüz galibiyeti olmayan bir takıma karşı evimizde baskı kurmamız şart...

Baski kurabilmek icin topa sahip olmak lazim, bunun icinde pres yapmak sart.

..

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 19:07
Zokora şu bindirmelerini her maç en az 4-5 kez yapmalı...

Kader KORELİ
30.09.2012, 19:08
Soner'e hastayım, çok iyi oyuncu. Bence Türkiye'nin en iyi orta sahasına sahibiz, Soner, Zokora, Colman ve Sapara ile.

Berat Akçay
30.09.2012, 19:11
Emerson'u beğendim valla Olcan'la uyum sorununu atlatırsa sol taraf iyi olur

Erbay
30.09.2012, 19:12
Evinde oynayan takım anca kadar sönük başlar herhalde.

Fatih Öztürk
30.09.2012, 19:13
Takım halinde etkisiz oynuyoruz.

must61
30.09.2012, 19:13
Henüz erken ama Janko tek forvetli sistemde sıkıntı yaşayacak gibi.

DeAgLeMaNyAq
30.09.2012, 19:14
Ah be Bamba...

Ilelioglu
Cok rahat top yapiyorlar, icerdeki maclarda bu sekilde oynamaktan vazgecmeliyiz.

..

28TS61
olamaz ya

tarsus
çok sacma bir gol yedik,ilk sut ve gol

Tolga Han
böyle olacagı belliydi :(

Kader KORELİ
30.09.2012, 19:15
Emerson yanlış yerde olduğundan yedik golü.

Uğur Ö.
Kendi sahasında bukadar geride bekleyen bir takım görmedim.Tabikide yiyeceğiz

Samet Türkmen
Sıkıntı yok, daha çok erken.Çevireceğiz bu maçı.

Yaldız61
yürüyün arkadaş yürüyün yürüyerek topmu oynanır lan yeter be yeter