Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 3. Hafta | Gaziantepspor - Trabzonspor | 1-0
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
TSKara61
02.09.2012, 22:58
Rezaletimiz bir yana...
Penaltinin penaltiylan alakasi yok.
1 dakika icinde 2 tane penaltimiz verilmedi.
Henrique hep öbür kaleye gol atıyormuş meğerse hakkını yemişiz.
Takımın değişikliğe ihtiyacı var. Yakın zamanda istifa gelir gibi gözüküyor.
Yiğit Gayretli
02.09.2012, 22:58
Hep söylüyorum. Sıkıntıyı sahanın içinde, kenarında falan arayanlar büyük bir yanılgının içinde...
Nihat Güneş
02.09.2012, 22:59
Aynı şeyler yapıp farklı sonuçlar bekleyenler sadece aptallardır.
Albert Einstein.
Uğur GEMİCİOĞLU
Allah senin gibileri ıslah etsin şenolgüneşSporlu
Allah asıl sizin gibileri ıslah etsin. Bir kalemde adam silinmez. Sizin yaptığınız eleştiri değil direkt küfürdür. Azıcık terbiyeli takının.
özgür6161
Aynen..adamin sagilik sorunu var millet neler diyor...ne kadar kötü oynarsa oynasin, insanin saligi her zaman önde gelir
Abi benim de güldüğüm şey adam kırk yılda bir 90 dk oynuyor o da hiçbirşey yapmadan çıktığında etrafı çift görüyorum diye hastaneye gidiyor...
Gol bile atamayız derken rakibi 11 kişi hesap etmiştim...
tturkmen
02.09.2012, 23:00
Bunlar kampta ne yaptılar. 1-2 kişi değil hepsi rezil. Halil mi desem Volkan mı desem Yasin mi desem Mustafa mı desem Henrique mi desem hoca kampta bunlara ne yaptırdı. Mantıklı mantıklı düşünüyorum bir cevap bulamıyorum.
TSKara61
Dandik Fener Antep'i hallac etmisti.
Bize karsi 40 dakika 10 kisi oynadilar. En etkili hucumculari Muhammet ve Turgut yoktu.
Yaziklar olsun.
Varlıbaş61
Henrique 4 stoper 2 kaleci var ondan gol atamadım demiş Şenol Güneş'e.
Gece gece güldürdün beni renktaş ;)
Henrique'ye gecmis olsun ..
Şenol Hoca sana güle güle ..
2 hafta sonra fb'ye rezil olamak istemiyoruz .. Sende ne ruh kalmış ne heyacan !! Hadi yolun açık olsun büyük hocaaaaa (!)
kursat1313
02.09.2012, 23:01
inanamıyorum ziya doğandan beri bu kadar kötü bir trabzonspor görmemiştim gerçekten kahroldum yazık bu adamlara para ödüyoruz biz bu mustafa yumlu denen herif yüzünden 5 puan kaybettik ne diyeceğimi bilemiyorum çıldıracam kesinlikle yeteneksiz adamlardan kurulu bu takım kötü bile yetersiz kalıyor
temel_yilmaz
henrique çift görüyormuş... yok artık!!! :)
O kadar parayı bana verseler ben 4 görürüm
Murat Hızal
Bütün transfer dönemi eksiklerimiz o kadar belliyken transfer yapmayan yönetimi anmadan olmaz.
Nihat Güneş
Bu Mustafa Şenol Hocanın altyapıdan çıkardığı tek isimdi dimi...
vendercan
02.09.2012, 23:02
senol hoca artik yiprandi kosesine cekilme zamani geldi,yerine sota yada tolunayi getirsinler,
Ibrahim Gaygusuz
02.09.2012, 23:02
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-57
Yiğit Gayretli
02.09.2012, 23:03
Hocam Sapara'ya 90 dakika sabrettin ya... Peygamber sabrı varmış sende...
Sümeyye Şahin
02.09.2012, 23:03
Yakışmıyor bize.
Ne söylenenler, ne de söyletenler.
tamuğ yamtar
02.09.2012, 23:04
O kadar parayı bana verseler ben 4 görürüm
Henrique görüyormuymus?
Neyse saka bir yana İnşallah iyidir.
newrocki
Bu nedir arkadaş neyin kafasını yaşıyorsun sen! iyi oynayamadı diye ölsün adam hatta biz vuralım tövbe tövbeee..
he ben kafa yaşıyorum... en son yattara kötü dedğim için vay sen bu takımın kaptanı hakkında nasıl böyle konuşursun diye ceza yemiştim ve tartışmıştım.. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar... valla ölse de benim için farketmez.. elin brezilyalısı... babamın oğlu değil ya...
Kasım BEKTAŞ
tamam hatalar var amma
şu forum gese ve şikecilerin forumu olsa
yapacakları yorumlar... antepe olmayan penaltıyı nasıl verirsin? bizim net penaltıları niye vermezsin diye hakeme saldırırlar... arada da teknik direktörlerin hatalarını eleştirirler
bizde ise durum tam tersi önce kendi adamlarımızı yiyelim onları atalım sonra hakeme arada bir iki laf edelim...
yazık...
Sinan Sağlam
Sahadaki takımın fındık toplamaya gelmiş yevmiye ile çalışan işçilerden ne farkı vardı biri bana anlatabilir mi???
Kim çıkıp bu takımın şampiyonluk hedeflediğini , futbolcuların şampiyonluğu çok istediğini söyleyebilir???
Alanzinho'dan çok haz etmem ama şu dönemde eli yüzü düzgün , takımı ilerde tutabilecek tek adamken ne akla hizmet maça onsuz başlarsın???
Hocam sen top oynamış takım yönetmiş biri olarak bu Henrique'yi yönetimin gözüne sokmak ve onlara birtakım mesajlar vermek için oynatıyorsan sana hakkımı helal etmiyorum...
Bu takım hafta içinde antremanlarda ne çalışıyor acayip merak etmeye başladım , bizim kadar tatsız tutsuz , manasız bir takım olamaz...
Mustafa yumlu sen de bi kalk git gözünü seveyim , küfür kıyamet oldu evimin içi senin yüzünden , ne adammışsın arkadaş , her hareketin ızdırap her hareketin küfüre davet , seni gördüğüm bir maçı bundan sonra izleyebilirmiyim bilmiyorum...
Göz göre göre taraftara siz enayisiniz nasil olsa aliskinsiniz diye davranista bulunan kim varsa Allah belasini versin...
Tayfun Aydın
02.09.2012, 23:05
Efsane hoca efsane lastik patladı. Ey müridler bakın bu sizin eseriniz. 2 lafı bir araya getiremeyen adamı Master Yoda sandınız nasıl Olimpos dağının teperisine koyduysanız ordan aşşa indirmekte sizin göreviniz.
Şenol Güneş sen hocaysan takımın başına Harryy Potter ı koyalım belki 2 büyü yapar da maç kurtarır.
Şimdi birlik zamanı. Birlik olup Şenol Güneş i Trabzonspor un başından gönderme zamanı.
cyberentalpi
Bu Mustafa Şenol Hocanın altyapıdan çıkardığı tek isimdi dimi...
:) çok mu belli
Bu takımdan zerre ümidim yok. Bu kadar kötü oynanmaz yahu. Öyle bir ihtimal uzayda yoktu ama biz yaptık. Helal olsun takıma. Televizyonla balkondan aşağıya atlıyodum üçlü fiş kurtardı beni.
akin0834
en az yarın sabah 6 oyuncu gönderilmeli...yumlu henriqe ve halilden baslansın...
bordo(61)mavi
ulan 210 dakikadır gol atamıyoruz be... şu takımı ne hale soktunuz... yazıklar olsun emeği geçenlerde...
Numan Yerlikaya
Henriqe Videotan maçında 120 dakika oynadı.Sabırla alakası yok da neyse
TSKara61
Zar zor 1 puan aldigimiz Karabug'u Besiktas ucledi. Kasimpasa yendi.
Kabiz bir futbolla yendigimiz Elazigspor, ligin en kotu takimi Akhisar'a kendi evinde kaybetti. Kasimpasa'dan 3 tane yedi.
Fener'in hallac ettigi Antep, bizi 10 kisi ve en iyi 2 hucumcusundan yoksun bizi yendi.
Hersey ortada!
FC-ST-PAULI-61
Senol Günes Istifa etsin yeter artik ne calisiyor bu Takim bütün Hafta ?
Kocaman bir sifir , bu Henrique Smackdowna gitsin yeter.Yasin Videoton ve Antep Maclarinda Toplam
300 Dakikada birtane iyi Hareketi yoktu.Yumlu ise berbat bir Topcu 1461 da oynatilmaz.
Alanzinhoyu niye kesti Hoca niye ?
çok küfredenler umut gidince pişman oldularmı. daha nicelerine küfredildi stadda. selcuğa burağa engine yattaraya egemene ....
Son 10 dakikadaki doldur bosalt ta neyin nesi
Mehmet S. Pervan
02.09.2012, 23:06
Yine bize hüsran he... Şenol out, Sota, Tolunay, Ünal in !
Burak Sahin
son yillarin en b...tan antebi vardi sahada bunu unutmayin, karabük den sonra antepde 3 haftada ilk puanini bizden aldi....
Helvacı61
iddia ediyorum fuat çapa bile bu takımı şampiyonluğa oynatır......90 milyon erouluk takım böylemi top oynar.....tekrar tekrar yazıyorum şenol hoca kafasında bu işi bitirmiş..kendini emekli etmiş.......tezkereci askerler gibi ....ama olan trabzonspora..herşeyi geçtim..şu videoton maçını izleyen biri mustafayı nasıl oynatır aklım almıyor...diyeceksinizki kimi oynatsın....hiçbişey bilmiyorsa zokorayı oynatsın
Hamza Yilmaz
senol hoca artik yiprandi kosesine cekilme zamani geldi,yerine sota yada tolunayi getirsinler,
Ne Sotasi ne Tolunayi sende ya. Kayseri de ne yapmis ki Sota diorsun? Tolunay Kafkas ne yapmis ???
Alper Beyazay
Iska geçtiği topta demek ki haksız değilmiş, hangisine vuracağını şaşırdı adam, malum 2 top varmış.
Bu takimi izlemekten utaniyorum
Punisher-61
-----------onur---------
Serkan----giray---bamba---emerson
Volkan---colman---alanzinho--- olcan
---------halil------------------------
-----------------janko-------------
temel_yilmaz
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
GencZonguldak
02.09.2012, 23:07
Henrique 4 stoper 2 kaleci var ondan gol atamadım demiş Şenol Güneş'e.
hocam bu üzüntüde bile sesli güldürdün ayıp ya :)
henrique, volkan şen, yasin öztekin, halil altıntop.. bu adamlar bu halleriyle oynadığı sürece biz galibiyet falan alamayız. bunu herkes görebiliyordur sanırım. tartışmalar ancak bizi üzüyor.
formda alanzinho varken neden ilk 11de başlamıyor da gol yedikten sonra giriyor.
gerçi takım oyunu yok, furbolcular formsuz sadece alanzinho olsa yine kurtarmaz.
avrupadan elendik, şampiyonluk şansıız zaten yok, türkiye kupası da bizim için hedef olacaksa yerin dibine girsin.
kısacası bu sene bu takımı izlemek moral bozmaktan başka bir işe yaramaz. ben 1461 trabzonspor'u sıkı bir şekilde takip etmeyi düşünüyorum. maçları da trt veriyor beleş beleş izleriz oh mis. ne stres ne çile. takır takır 3 tane attılar bugün ptt liginin güçlü takımına daha ne olsun.
Ibrahim Gaygusuz
http://www.macrobusiness.com.au/wp-content/uploads/2012/06/zero2.jpeg
http://www.trabzondanhaber.net/Upload/Haberler/en-dayaniklisi-yasin-oztekin-15072012164926.jpg
Izlemeye dayanamadim
Lancet_61
Takımın neresinden tutsan elinde kalıyor.Ama gariptir üzüntü falan da duyamıyorum artık.Alıştık fazlasıyla heralde bazı şeylere.Bir takım bu kadar mı karaktersiz bir futbol oynar.Halı saha maçı oynarken bile daha karakterli takımlar görüyorum ben.Kimin ne yaptığı belli değil.Böyle bir takımda kalitesi olan adam da çürür gider zaten.Bu takım yeterli bir takım değildir evet doğru ama bu kadar da berbat bir futbol oynayacak oyuncu grubu da değil ki elimizde olan.Bu noktada sorumlu da doğal olarak Şenol Güneş.
Bu takımın 2 top yapamadığı daha düşük bir takım olan VİDEOTON maçından belliydi...Hiç bir verim alamayacağını bildiği halde Henriqe yi sahaya sürmek, Colmana ceza verip sonere takımı emanet etmek, Volkanı sakat sakat oynatmak...KAPRİSLERİN SENİ BİTİRDİ ŞENOL HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
exelans_25
bu maç çin takıma kızmam sadece tek bir adama kızarım o da mustafa yumlu.bu adamdan değil trabzonspora çemişgezekspora stoper olmaz bamba ve janko çok iyiler.her maça farklı kadroyla çıkıyoruz bu saçmalığa son vermemiz gerek.
ideal 11 şöyle olmalı ve en az 3-4 maç üstüste oynamalı:
....................................onur.......... .................................
serkan..............giray.................bamba... ...............emerson
................................zokora............ ..........................
................soner..........................col man.........................
volkan............................................ ...................olcan
.................................janko
Serdar A
Geçen sene 25 gol ancak atan takıma , Janko dediğimiz adam 1 eylül de geldi , solbek hala ortada yok . Janko takıma alışmadan hiç bir hoca hiç bir sistemi oturtamaz . Maçlardan çok açık ve net görülen bu .
Mehmet S. Pervan
02.09.2012, 23:08
http://www.trabzondanhaber.net/Upload/Haberler/trabzonsporda-mustafa-yumlu-formayi-kapti-02022012152904.jpg
lanet olsun bu güne :D sinirden gülüyorum :D
tekofilo
Yönetim ve Senol Günes Istifa. Bunlar kaldigi müddetce isterse 100 transfer yapsinlar ne fayda. Emre Güral aliyosun oynattirmiyosun. Takim iyi Top oynuyormus gibi kadroyu degistirmiyosun. Hazirlik döneminin en iyilerinden Adriani denemiyorsun bile. Yasine 90 dakika sabrediyosun. Daha ne diyeyim.
tamuğ yamtar
Son 10 dakikadaki doldur bosalt ta neyin nesi
Onu bile tam yapamadık.
Yahu bari orta sahanın göbeğinden yapmayın su işi.
Sagdan soldan doldurun topları.
bu arada tayfun halaaa kadroda...
Mustafa hatalidir. Volkan formsuz, Yasin de sahsi oynuyor. Yani stoper faci ve kanatsiz oynayan TS. Volkan in, Mustafa nin bu takimda kesinlikle yerleri yok. Mustafa yerine adam bulamiyorsan oyun sistemini degistir. Tek stoper oyna. Mustafa hem defansta hatali hem de rakip kale onunde her topa atliyor arkasinda golu atmaya hazir takim arkadasini da engelledi. Mustafa bizim kardesimiz ama takim icin yararli olmak istiyorsa bundan sonra TS yi unutmasi lazim. Senol Hoca ust uste ayni tur hatalari yaptigindan onun da heyecani kalmamis. Bence Senol Hoca gecen sene Unal in gorevini ustlenmeli, hocanin yerine de Trabzonlu ve heyecanli bir hoca getirmeli. Haydi yonetim icraat zamani.
biltrabzon
02.09.2012, 23:10
Senol Günes le bu takim küme düser,10 kisilik rakibe pozisyon bulamayan adam mazeret üretemez.Yapacagi tek onurlu hareket gecen seneden beri ne oynAdigi belli olmayan bu takimi birakip gitmektir.Bu rezilligi özürle falan kapatamazsin,rakibin en iyi adami atilmis sen hala yan pas geri pas.Bir takim nasil mahvedilir,resimli olarak her geldiginde tüm türkiyeye göstermek zorundamisin Senol Günes?
Mehmet S. Pervan
http://www.haberts.com/images/haberler/mustafa_yumlu_sonunda_rest_cekti_h6348.jpg
tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.
Yiğit Gayretli
Dünya üzerindeki bütün büyük kulüpler her sene müthiş top oynuyor... Siz de haklısınız. Ne hocanın ne de takımın formsuz bir iki sezon geçirmeye hakkı var. Öyle tabi...
Bari antepten gelirken Muhammed'i de alip gelsinler...
asilhamsi
02.09.2012, 23:11
Bu soruları soramassam uyku yok bu gece.
-İlk yarı volkan kotu kabul(gerci iyi oynayan da yoktu),peki yasin 90 dakika sahada kalacak ne yaptı?Bir tek olumlu hareketi yok.
-mustafa bas bas bagırıyor benden bu takıma stoper olmaz diye bu ısrar neden?
-dunyanın en kotu sol bekini koy(cech,ferhat dahil) celustkanın sol bek performansı kadar kotu oynamaz.
-4 macın en iyi,en formda adamı alanzinho yedekte kalmak icin ne yaptı?
-henrique ben tek santrafor oynayamamam diye bagırmalı mı anlasılsın diye?
-emre gural,colman,adrian hangi mac icin saklandılar?
Cafer Bulur
Takim cok kötüydü,videoton a neden elendigimiz bir kez daha görüldü.
Sadece janko ve emerson bile bu takima ilac olmaz,acilen bu takima sagbek,stoper,cift yönlü bir orta saha,sagacik ve forvet alinmasi gerekiyor.
Bu takimin bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu da hocadir,kimse kusura bakmasin.
Takim bu kadar yetersizken transfer döneminin bitmesine yakin bir zamanda bu takima güvenmesi olacak is degil.
Yönetim de artik miadini doldurmustur ama gel görki daha iyisi de ortada yok.
Bu takımı sapara' ya, halil' e, mustafa' ya, henriqeye, halil' e mahkum edenleri Allah bildiği gibi yapsın...
hyasin61
Hala hocayı savunan var mı gecen hafta dedım bazen bırakıp gıtmek daha yararlı olacak dıye ha bırde elenmenın nedenını forvet transferıne baglayanlar bu macta ne dıyecekler ,sadrı sener mı cıkıp oynatcak taktık vercek bu takıma ..hoca sadrıyı gonderme pesınde herhalde sabote etse bu kadar olmaz..
Alper Beyazay
bu arada tayfun halaaa kadroda...
Senin avatarda da gs'deki Umut var hala...
Yiğit SARI
Yaa sabır
Colman - Olcan - Emerson - Janko - Giray
Göriyim takımda bi o zaman başlayacam saydırmaya :)
mehmetdoğan
02.09.2012, 23:12
bedeli ne olursa olsun şota arvaladze bu takımın başına getirilmelidir
Sinan Sağlam
tamam hatalar var amma
şu forum gese ve şikecilerin forumu olsa
yapacakları yorumlar... antepe olmayan penaltıyı nasıl verirsin? bizim net penaltıları niye vermezsin diye hakeme saldırırlar... arada da teknik direktörlerin hatalarını eleştirirler
bizde ise durum tam tersi önce kendi adamlarımızı yiyelim onları atalım sonra hakeme arada bir iki laf edelim...
yazık...
Bizi farklı kılan odur zaten...
Şu maçta o penaltıyı vermese de bizim penaltıları çalsa da 2-0 alsaydık maçı ne değişecekti...
Futboldan anlamayan , maç bittikten 3 saat sonra çay getiren garsona fenerin maçı kaç kaç bitti hacı diye soranlar tutmaz trabzonu...
Bize top oynayan takım lazım , 30 yıldır şampiyon olamıyoruz zaten , bizim sıkıntımız başarıyla şunla bunla değil , ruhsuz oynayan takımla....
mertacar
diyecek laf bulamıyorum .. şenol hocanın hep arkasında durmama rağmen halil ve sapara nedir ya ? kaç maçtır göremiyomu bunlar 0 ?
yumlunun yerine stopere zokora çekilmeli.celu da ancak yedek olur bu takımda.emersonun ölüsü ondan iyidir.colman-soner orta da götürür tabi colmanın kafa rahatsa.kanatlarda volkan olcan çift forvet de janko-emre güral.
en azından şunu soruyorum bu maç için halil ve sapara yerine ;alan ve emre güral ı oynatsan be hocam ? niye bu kadar takıntılısın !
o kadar kötünün içinde Bambayı beğendim, adam bir şeyler yapabilmek için son dakikalarda forvetlerden çok kendini parçaladı.
vendercan
02.09.2012, 23:13
Ne Sotasi ne Tolunayi sende ya. Kayseri de ne yapmis ki Sota diorsun? Tolunay Kafkas ne yapmis ???
Tolunay Turkiye kupasnii aldi kayseriden,Sotaninda futbolculuk kariyeri ortada.Morinho yada alex ferguson getiremeyecegin icin bizim icin en iyisi bunlar.
Senol Hoca'yi elestirmek baska birsey gitsin demek baska birsey.
Ben formsuz oldugunu hatta formsuzluktan ote kararsiz oldugunu goruyorum. Her mac farkli bir 18 ve farkli bir 11'le cikiyoruz sahaya. Hep takima gelecekleri bekliyoruz ama sorun gideceklerde. Biran once gidecekler gitsin ki hocanin bu kararsizligi da bitsin ya da tersi.
Sapara gidecek deniyor ama 90 dakika sahada tum sorumlulugu alan sapara. Gidecek adam bir takimda bu kadar sorumluluk alir mi ya da boyle bir sorumluluk verilir mi?
1 senedir soyluyorum Turkiye liginde Zokora'yi oymatacaginiz 6 mac vardir fb, gs, bjk maclari. Bu maclar haricinde Zokora ile oynamak takimi hucumda bir kisi eksik oynatmaktir. Trabznspor ortasahasi soner-colman olmalidir. İlla Zokora'yi oynacaksan cekercin bamba'nin yanina hem defansta suratli bir oyuncun olur, hem de iki vatandasin uyumunu yakalarsin.
Mustafa'yi derhal trabzonspor'dan gondermek lazim. Ben hayatimda bu kadar daginik bir stoper gormedim. El bombasi gibi. Ne pozisyon almasini biliyor ne de mudahale etmeyi.
Senol Gunes'i Henrique uzerinden buan arkadaslar ardi. Gorduk Henrique'yi. Tek bir olumlu hareketi yok adamin.
Volkan degisikli de dogruydu adam macin daha basinda dizine dokunduklarinda belli etti sakat oldugunu. Oynatmak hata. Ben bu yil en rahat oldugumuz bolgelerden birinin kanatlar olacagini dusunuyordum ama sanirim bu bolgede de ciddi sikintilarimiz olacak.
Halil kicini kaldiramiyor. Bjk istiyosa hemen gondersinler hic takasa veya bonservise de geek yok.
Son 20 dk doldur bosalt yapmak maalesef janko'nun yan etkisi. O olmasaydi bu kadar top sisirmzdkk e daha cok pozisyon bulabilirdik.
Ozetle, kotu oynadik ama daha ligin cok basi. kelle avcilari is basinda olacaktir. Benim Senol Hoca'yi degerlendirmem lige verilen ara , sakatlarin ve yeni oyuncularin kadroya girmesi ile 2 hafta sonra olacaktir. 2 hafta sonra hala bir duzenimiz ve kadromuz yoksa o zaman daha sert elestirirm.
Son olarak Unal Hoca niye gitti veya o gelsin diyeler. Calistirdigi iki takim kume dusen, Tranzonpsor'daki kisa teknik direktorlugunde de hicbir artisini gormedigimiz bir kisiden nasil bir umudunuz var, benim goremedigim neyi goruyorsunuz gercekten merak ediyorum.
memozcan
02.09.2012, 23:13
10 kişi kaln bir takımın tek isteyeceği şey rakibinin doldur boşalt yapmasıdır.. biz de onu yaptık.. rakip 10 kişi ceza sahasına çekilmiş kenarlara inersek gol atabilir diye mi doldur boşalt yaptık anlamadım..
Yiğit SARI
02.09.2012, 23:14
Halil'in yerine Janko'yu alsa nolurdu ya ? O Halil var ya vitaminsiz ya yemin ederim ayakta durmaya mecali yok sanki
akin0834
burak umut atıyo orda...bizim takım bizi bitiriyo burda...yönetim oyuncuları tutamamıştır...şenol güneş transfer yaptıramamıştır ve kötü oyuncular aldırmıştır takıma..örn: adrian henrique falan....yönetim şenol güneş ikisi birlikte istifa..yeter aertık
murat3861
tek forvetle başlayıp 60-70 dakikayı boşa geçiriyoruz.belli bir oyun sistemimiz yok.birde yenik duruma düşünce iyice saçmalıyoruz.soner ve bamba dışında takımı hiç beğenmedim.inşallah janko uyum sağlar.
Serdar A
2010 kupa
2011 lig şampiyonluğu
2012 şl , 1 puan ile ikinci tur gitti .
2012 Videoton rezilliği
2011,2012 - takımın omurgasının dağıtılması
2011- 10 milyon eurodan fazla bonservis israfı
2012 klüp içinde güç çatışmaları ve yapılamayan transferler .
hyasin61
02.09.2012, 23:15
senol gunes trabzonlu olmasa 100 kere kovulmustu
Ibrahim Gaygusuz
http://www.ligtv.com.tr/haber/son-sans-boyle-kacti
bu maçın hakkı beraberlikti
süleyman abay gerçekten kötü hakem
gelelim bize
kötüyüz hem de çok kötü
mesajda kendimce gidecekleri yazmıştım ama kalanlarla ilk 11 bile çıkaramadığımı görünce sildim
sıradan bir takım olmuşuz
sıradan takımlar için 3 haftada 4 puan iyidir
tekofilo
Şu maçta o penaltıyı vermese de bizim penaltıları çalsa da 2-0 alsaydık maçı ne değişecekti...
Futboldan anlamayan , maç bittikten 3 saat sonra çay getiren garsona fenerin maçı kaç kaç bitti hacı diye soranlar tutmaz trabzonu...
Bize top oynayan takım lazım , 30 yıldır şampiyon olamıyoruz zaten , bizim sıkıntımız başarıyla şunla bunla değil , ruhsuz oynayan takımla....
helal müthis yorum
:alkış:
gökçay61
02.09.2012, 23:16
taktik yoooooooooooooooooooooooooooook
bu takım bu taktikle sabaha kadar oynasa gol atamaz.
senol güneş outtttttt.
yıllardır doldur boşalt yapmıyoduk tekrar eski günlere döndük ama onu bile beceremedik daha çok çalışmamız lazım çoook. kriz olmaya gerek yok yaşasın 1461 !
memozcan
02.09.2012, 23:16
mustafa yumlu el bombasıdır kabul .. ama bu maçta mustafa yumlunun yerine ferdinand oynasa biz yine de yenemezdik antepi!!!
Cafer Bulur
02.09.2012, 23:17
1461 deki abdullah karmil in mustafa dan ne eksigi var?
Kadroya bile alinmayan emre güral in halil ve henrique den ne eksigi var?
Trabzonspora acikca ihanet ediliyor.
Transfer yapilamiyorsa bile mustafa yumlu,henrique,halil altintop acilen gönderilmeli artik dayanacak gücümüz kalmadi.
Yiğit SARI
02.09.2012, 23:17
mustafa yumlu el bombasıdır kabul .. ama bu maçta mustafa yumlunun yerine ferdinand oynasa biz yine de yenemezdik antepi!!!
Berabere kalırdık en azından. Ferdinand öyle aptal bi penaltı yapmazdı
Gs'ninnhagi ile yaptigi yanlisa simdi siz sota ile dusuyorsunuz. İyi futbolculuk farkli birseydir iyi teknik direktorluk baska birsey. Dunyanin en iyi teknik direktoru morinho'nun gecmisinde profesyonel futbolculuk yok.
Ayrica sota su anda kayseri seyircisi taraindan bile istenmeyen adam. Yakinda oradan kovulur.
Ne unal, ne sota, ne tolunay bu takimi bir yere getirebilecek donanima sahip degil. İleride olurlarmi bilemem ama su anda olmadiklari ortada.
Eger senol gunes giderse de bu takima Turkiye'de teknik direktorluk yapaak kimse oldugunu dusunmuyorum.
şenol hoca cezalı olduğunu unutmayın. sahada olsa daha iyi müdahale edebilirdi. ona ceza verenler emellerine ulaşıyor. taraftarla teknik ekibi ve futbolcuları karşı karşıya getirdiler. bugünlerde takıma destek olmalıyız. bu sezon sonuna kadar şenol hoca ve başkanın arkasındayım.
Nihat Güneş
02.09.2012, 23:18
YAhu arkadaş saha içinde tüm taktik hamleler hatalı siz hala, yok sol bek yoktu, yok Janko geç geldi offf offff. Mustafa resmen maçı katletti sahada, YAsin in adını 5 kez falan duydum adam 90 dakikayı bitirdi.
Serkan denen futbol katili sahadatyken Zeki kenarda.
Celutska gibi stoperden başka bi halt olmayacak adam sol bekte...
Ve bunlar kaç maçtır tekrar halinde. Emerson gelse ne yazar, Muhammed gelse ne yazar.
Mehmet S. Pervan
02.09.2012, 23:19
Ünal Karaman'ın takım üzerindeki etkisi neymiş şimdi daha iyi anlaşılıyor...
M. Fatih ALEMDAR
Bu arada kolo toureyi gs aliyormus. Serefsizler yine bizi takipte. Vay anasini arkadas yav.
Kaynak: telegol
Punisher-61
Arkadas o kadar futbolcu kötüki bunun nedenlerini arastirmak lazim..
Sonucta bu topculari iyi oynarkende gördük dimi...
Bunlar idmanda ne calisiyor????? Önce bunlari bi arastirmak lazim...
Ben rakip takimin teknik direktörü olsam trabzon futbolculari ceza alanimiza yakin blgede düsürün derim zaten duran toplarda etkisizler...iddia ediyorum 100 korner kullansak tas patlasa 5i adami bulur..100 frikikten 2-3ü gol olur...
Top bizde oldu mu 3 pas göremiyoruz...oyuncular direk paslar veremiyor pres baski sifir..
Motivasyon istek hic yok...
Alper Beyazay
Neyse makarası yeter,o da insan ve Trabzonspor'un oyuncusu, geçmiş olsun Henrique..
Tolga pasla başlayalım diyor Mustafa'ya, o hayır vur ileri deyip gidiyor. Diğer yanlışlarını yazmayacağım bile.
Şenol hoca dinlenme vaktin geldi.
Zokora oynadıkça 10 kişi oynamaya devam ederiz arkadaş. Bu sapara dene adam kaçaklarda sahada. hiç bir şey yapmıyor. mustafa yumlunun yerine koy barış ı . mustafadan başak adamm ıyok anasını sattmını takımında.. yeminle futboldan soğuttun bizi Şenol Hoca. bu kadar korkak futbol oynatılrmı..
senol güneş eleştirilmez hesap sorulmaz diye diye bu günlere geldik,neticede senol hocada insan hata yapar formsuz olur,önemli olan bu hatalardan ders cıkarıp doğruyu bulmaktır.milli maç arası en çok senol hocaya yarayacaktır insallah
murat3861
02.09.2012, 23:20
takımımız çok kötüydü ama sonucuda hakem belirledi.iddia ediyorum fb,gs ve bjk aleyhine hiç bir hakem bu penaltıyı çalamaz.
Kader KORELİ
Ünal Karaman'ın gidişi etkilemişmidir takımı? Belki şampiyon olduğumuz sezon asıl taktiği veren, oyuncu değişiklerinde önemli rol oynayan Ünal hocaydı.
Tayfun Aydın
bu maç çin takıma kızmam sadece tek bir adama kızarım o da mustafa yumlu.bu adamdan değil trabzonspora çemişgezekspora stoper olmaz bamba ve janko çok iyiler.her maça farklı kadroyla çıkıyoruz bu saçmalığa son vermemiz gerek.
ideal 11 şöyle olmalı ve en az 3-4 maç üstüste oynamalı:
....................................onur.......... .................................
serkan..............giray.................bamba... ...............emerson
................................zokora............ ..........................
................soner..........................col man.........................
volkan............................................ ...................olcan
.................................janko
Çıkar Zokora yı Colman çek yerine Onun boşalttığı yere de al Alanzinho yu yemişim reisini de bilmem neyini de Trabzonspor hücum eder Zokora gibi sadece defansif oyuncu bize gitmez.
memozcan
02.09.2012, 23:21
herşeyden önce bizim takım takım olamamış.. rakip oyunu soğutmak için habire yerde yatıyor, taçları kullanmaya kimse gitmiyor bizim takımda hakemi uyaran baskı yapıp tepki gösteren kimse yok.. gözünü seveyim umutun, selçukun.. şu videoya bakın da nasıl takım dağıtmışız iyi görün..
http://www.youtube.com/watch?v=-UunKgYv2hE
Halil'in yerine Janko'yu alsa nolurdu ya ? O Halil var ya vitaminsiz ya yemin ederim ayakta durmaya mecali yok sanki
aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleyen aptaldır....
halil videoton maçında oyuna girdikten sonra 3 golde payı olduğu için antep maçını da kotarabileceğini düşünmüş olabilir...
Şu ana kadar galibiyeti olmayan, hâttâ golü bile olmayan, 25 dakika (uzatmalarla birlilkte 30) 10 kişi oynayan bir takıma yenildik. DEEP BLUE'nun tesbiti devam ediyor: Dünya üzerindeki her takıma ümit veriyoruz.
-"Bak oğlum, onlar bile galip geldi, elbet biz de bir gün yeneriz. Yeter ki karşımıza o takım çıksın."
Ve ben gene, sadece yenildiğimiz maçlarda ortaya çıkmama içerleyen ve günden güne artan ŞenolGüneşSporlu üyelerimizin içerlemesi yüzünden birşey yazamıyorum.
Artık başka bahara. Bir galip gelsek de, birşeyler karalayabilsem.
.
Yiğit SARI
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/402821_281728795261827_1614453459_n.jpg
Hocamiza yardimci bir teknik direktör alinmasi taraftariyim. Hücumdan anlayan biri.
Bu tabi cok tehlikeli bir sey. Sanki kuyusunu kaziyor musuz gibi algilanmamali.
Umut, Burak gitti ama biz hala ayni sistemi oynuyoruz. Oyunculari sisteme göre degil, sistemi oyunculara göre yapilmasindan taraftarim.
Bu mactada gördügümüz gibi yine hic bir gol pozisyonu vermedik. Son 4 mactir cok zor pozisyon veriyoruz. Bu aslinda cok iyi bir sey.
Ama hücum yapamiyoruz maalesef.
Fatih ÇOLAK
Bu kadro, bırakın ilk üçü, şampiyon olabilecek kalibrede ama bu hocayla değil.
Sapara'sıyla birlikte takımı sabote ediyor resmen Şenol Güneş. Ne yapması gerektiğini biliyor, yol yakınken...
arifberkay
02.09.2012, 23:22
Şimdi milli takım arasını falan bekleyelim derler.Sanki arada beyinleri değişecek
hyasin61
bır takım 3 mactır gol atamıyor dogru durust pozısyon uretemıyorsa hoca kendınde arayacak sorunu ..hep hazır kadroların ustune konmak ıle olmaz bu ısler
Tyler Durden
az kalsin gaziantep united'a karsi bir puan aliyorduk..
helal olsun takima.ozellikle hocayi kutluyorum.biz bu sene kafaya oynariz..
tam olarak neyin kafasina oynariz bilemiyorum ama..
asilhamsi
2010 kupa
2011 lig şampiyonluğu
2012 şl , 1 puan ile ikinci tur gitti .
2012 Videoton rezilliği
2011,2012 - takımın omurgasının dağıtılması
2011- 10 milyon eurodan fazla bonservis israfı
2012 klüp içinde güç çatışmaları ve yapılamayan transferler .
Sizin futbol bilginizi hep takdir etmisimdir.
Ama egri oturup dogru konusalım bugünkü durumda transferlerin gec yapılması bir kenara hocanın payı aslan payıdır.
Su takımın bir tane organize atagı yok.Celustka dan zorlama sol bek yapmak,mustafa da ısrar etmek,en formda isim olan alanzinhoyu yedek bekletmek;adrian,colman ı boyle kritik bir macta getirmemek;sapır sapı dokulen yasin e sabretmek ama gole en yakın adam olan volkanı hemen cıkarmak....Daha fazla sayamayacagım..
Senol hoca gercekten dagıldı..Ve malesef onunla birlikte bizde..
şenol güneş bize mesaj veriyor herhalde ben artık istemiyorum ayrılmak istiyorum diye,1,5 adan beri gol sorunun çözemedi,takım dagınık taktik yok,birlik yok,gecen hafta en etkili futbolcun alanzinho oynatmıyorsun onu,saparayı oynatıyorsun üstelik saparayı takasta kulanmayı dusunuyorsun,koskoca trabzonspor 3 mactan beri gol atamıyor üstüne üstlük halada çift forvet oynamıyorsun?takımın en kaliteli ayakları sorunlu,colman,olcan..wittek henrique giriyor,henrique çıkıyor halil giriyorr yokk bu sene herşey iflas etti:(zor bu saatten sonra
grigandalf1967
çelutska ve bamba stoperde denenmeli.
emerson sola
sağbek zeki veya göksu
Nihat Güneş
02.09.2012, 23:23
Bu Jebrin denilen çocuk hatırlayın... Buca iikeciler maçında ve buca TS maçında resmen ortasahaları delik deşik etti , bugün izledim adam Ptt ligine çok fazla. Bu adamın günahı neydi de 1461 e gitti, Hocanın haberi mi yoktu transferden sebep bu mu...Yazıklar olsun . Babamn oğlu olsa tanımam kimsenin bu takımı oyuncak etmeye hakkı yok.
Son söz...Eyy Trabzondaki Trabzonspor taraftarı, adamsanız 1461 in maçlarında stadı fullersiniz!!!
zafer6161
henrige çift görüyormuş
ben olsam hastaneye getirmem,belki haftaya iki toptan birine vurabilir..............
Bu Henrique'yi kim nerden nasıl alıp bu takıma kakalamış tüühh suratına diyorum.Yazıklar olsun 1.5 yıldan beri bu Henrique denen adamdan medet bekleyenlere acıyorum.Yahu size başka birşey yazmıyorum....
memozcan
Berabere kalırdık en azından. Ferdinand öyle aptal bi penaltı yapmazdı
zaten bizim takım maça beraberlik için çıkmadıysa bende bişey bilmiyorum.. rakip lige kötü başlamış ve hazır olmayan bir rakip ama siz hala ortasahayı geçmiyorsunuz.. hoca zokorayı çıkarınca şaşırmadım değil...
arifberkay
Sadri başkanım Şenol güneş ve adamları seni arkandan hancerliyor
Bugunki macta en buyuk hata yumluda neden maci kaybettirdi. Cunku mustafa yumlu yu sahada canli izleyin genelde uyuyan biri hala profesyonelligi kavrayamadi.
Fakat ondan daha profesyonel olan Halil ve Henrique ye ne demeli. Adamlarda ruh yok anlamiyorum inatla defansin arasina sikisip kaliyorlar hareket etmiyorlar. Janko bizde guzel bir pivot santrafor olur gibime geliyor.
Ben senol hocaya cok suc bulmuyorum bence bizim oyuncularin genel olarak kafasi tam takim oynamaya musait degil.
Bakin 1461 e surekli ayaga top oynayan bir takim. Haftaya insallah ikinciyle ( kayseri erciyes ) oynayacak. Orada daha net izleriz ve insallah 3 puanla doneriz.
Cafer Bulur
Yenilebilirsiniz ama Trabzonspprun bu kadar ruhsuz,beceriksiz olmaya hakki yok.
Takimdaki 2-3 oyuncsu disinda herkes beceriksizlikte zirveye oynadi.
Bazi oyuncularin sahada yürümeye hali yok ama halen daha sahadalar.
Yönetim ve senol günesin bu taraftara hesap vermesi lazim,bicak kemige dayandi.
Serdar A
02.09.2012, 23:24
Gs'ninnhagi ile yaptigi yanlisa simdi siz sota ile dusuyorsunuz. İyi futbolculuk farkli birseydir iyi teknik direktorluk baska birsey. Dunyanin en iyi teknik direktoru morinho'nun gecmisinde profesyonel futbolculuk yok.
Ayrica sota su anda kayseri seyircisi taraindan bile istenmeyen adam. Yakinda oradan kovulur.
Ne unal, ne sota, ne tolunay bu takimi bir yere getirebilecek donanima sahip degil. İleride olurlarmi bilemem ama su anda olmadiklari ortada.
Eger senol gunes giderse de bu takima Turkiye'de teknik direktorluk yapaak kimse oldugunu dusunmuyorum.
Bir yönetici isterse , bir teknik adamın ipini rahatlıkla çeker .
Geçmişte benzer örnekler bizim klübümüzde de yaşandı .
Futbolcunun parasını antranör ödemez .
Transferi teknik direktör yapmaz .
Futbolcusunu antreman sahasının içindeki kadar tanır .
Zeki Şevik
02.09.2012, 23:24
Beşiktaş kadar olamadık. Gençlerden bir akım kurdular, çatır çatır futbol oynuyorlar. Hem bugünkü mali sorunları atlatacaklar hem de geleceği kurtaracaklar. Bu seneden kimsenin umudu yok, ne olur Hu Henrique ye katlanmaktansa Emre' de ısrar etsek? Ne olur Zeki' ye daha fazla şans versek? Yok mu 1461 den alabileceğimiz 1-2 futbolcu?
bu arada koç federasyon başkanı ve tetikçi hakemler amk, gazetesinde röportajları var!!!!
Bir tarafta Disiplinden taviz vermeyen Şenol Hoca, Diğer tarafta kavga da olsa gürültüde olsa futbolcuyu affeden Fatih Hoca...
Biz bu oyunda yeterince onur bonusu topladık bize artık puanlar lazım....
şenol hoca cezalı olduğunu unutmayın. sahada olsa daha iyi müdahale edebilirdi. ona ceza verenler emellerine ulaşıyor. taraftarla teknik ekibi ve futbolcuları karşı karşıya getirdiler. bugünlerde takıma destek olmalıyız. bu sezon sonuna kadar şenol hoca ve başkanın arkasındayım.
sevgili renkdaşım. Şenol Hoca Videoton maçlarında cezalı değildi. ne gibi müdahalelerde bulunduda 210 dk gol atamadık ...
Bu takim bu sistemle basari yakalayamaz. Sapara-Alanzinho-Adrian bu takimin beyni olacak nitelikte topcular degil. Muhammed'i alalim, acilen 4-4-2'ye donelim...
legorakiss
02.09.2012, 23:25
bu takım küme düşer. 40 puan toplamamız imkansız...
karayamayman
02.09.2012, 23:25
Gercekci olmak lazim
Bu yil bizin sampiyon olmamiz mumkun degil, kadromuz yeni ve oturmamis; kotu oyuncularimiz var, takim olmak icin zamana ihtiyacimiz var
Toparlarsak ilk 3e gireriz ligde, iyi bir kura ile kupada da sansimiz olabilir
Burda sorulmasi gereken soru Hoca bunu yapmaya hazir mi? Istegi varsa, hazirim diyorsa sonuna kadar Senol Hoca, kimlere sabretmedik, ona zaten sabrederiz...
tamuğ yamtar
02.09.2012, 23:26
Takım ne oynadığını biliyor mü?
Sezon basından beri hava şu: Maç başlıyor, bizim futbolcular olsa da olur, olmasa da olur.
Yensek te olur, yenmesek te.. Aman canım berabere kalsak ne olur ki havasında.
İlk Dakika'dan itibaren parcalayacaksin arkadas...
Deliler gibi oynayacaksin.
Bunu da Şenol Hoca'nin sağlaması lazım.
kürşat şen
bu futbolla kasımpaşa ile altıncılık mücadelesi veririz..
biltrabzon
Senol Günes ve trabzondaki cete Sadri Seneri yeme derdindeler.Senol Günes e real madrid ve barcelona yi ver 1 sene sonra küme düsme mücadelesi verirler.
Yiğit SARI
Jaja'yı alalım
Kasım BEKTAŞ
atasözleri boşuna söylenmemiş
kendimden biliyorum... ne zaman öfke kalkıp bir şey yapsam sonunda kesinlikle zararını ben gördüm...
bende istiyorum takım canavar gibi oynasın... bende istiyorum önüne gelene 3-5 atalım.. bende isterim her sene şampiyon olalım... ama şu andaki tabloyu düzeltmenin yolu başkanı Şenol hocayı göndermek değil... eleştiri yapmak başka ortalıkta ne varsa yıkmak başka... gidecek birileri varsa gitsin ama bu yapılırken akıllı hareket etmek lazım...
hani diyordukya ışığı gözüne değil önüne tutmak lazım diye...
Bu Jebrin denilen çocuk hatırlayın... Buca iikeciler maçında ve buca TS maçında resmen ortasahaları delik deşik etti , bugün izledim adam Ptt ligine çok fazla. Bu adamın günahı neydi de 1461 e gitti, Hocanın haberi mi yoktu transferden sebep bu mu...Yazıklar olsun . Babamn oğlu olsa tanımam kimsenin bu takımı oyuncak etmeye hakkı yok.
Son söz...Eyy Trabzondaki Trabzonspor taraftarı, adamsanız 1461 in maçlarında stadı fullersiniz!!!
Cok haklisin renkdas 1461 e en az Trabzonspor kadar sahip cikmak lazim. En azindan hepsi yuregiyle oynuyor. Bizim taraftari bilirsiniz sezonun ikinci yarisi Super Lige cikma durumlari garantiyse destek verirler yoksa kimse gene gitmez maca
temel_yilmaz
02.09.2012, 23:27
Ya saatlerdir özete bakıyorum,tek bir pozisyonumuz yok 1 tane bile pozisyonumuz yok yahu yok oğlu yok,300 dakika olmuş neredeyse pozisyon yok.
az kalsin gaziantep united'a karsi bir puan aliyorduk..
helal olsun takima.ozellikle hocayi kutluyorum.biz bu sene kafaya oynariz..
tam olarak neyin kafasina oynariz bilemiyorum ama..
çok güzel bi yorum olmuş bu
tamuğ yamtar
02.09.2012, 23:28
Takım ne oynadığını biliyor mü?
Sezon basından beri hava şu: Maç başlıyor, bizim futbolcular olsa da olur, olmasa da olur.
Yensek te olur, yenmesek te.. Aman canım berabere kalsak ne olur ki havasında.
İlk Dakika'dan itibaren parcalayacaksin arkadas...
Deliler gibi oynayacaksin.
Bunu da Şenol Hoca'nin sağlaması lazım.
zafer6161
1461 deki abdullah karmil in mustafa dan ne eksigi var?
Kadroya bile alinmayan emre güral in halil ve henrique den ne eksigi var?
Trabzonspora acikca ihanet ediliyor.
Transfer yapilamiyorsa bile mustafa yumlu,henrique,halil altintop acilen gönderilmeli artik dayanacak gücümüz kalmadi.
mustafa nerden geldi ??? :)
20 Mayıs gibi geçen sezon sone erdi.31 Ağustos tarihinde forvet alınmış.Koskoca 90 gün ne yaptınız ey yöneticiler.İnsan utanır biraz bu yapılanlardan.Trabzonspor taraftarı ile alay edercesine transfer yapmayan bu adamlara ne demek lazım bilmiyorum...
Jaja'yı alalım
Eger bu sistemle oynayacak illaki gibi bir gaz varsa evet Jaja geri gelsin.
Hakan Yeşilyurt
trabzonspor out
1461 trabzon in
zafer6161
02.09.2012, 23:29
gs kolo toureyi aldı .................
Arkadaş deli olacağım yahu elenmişsin Avrupa'dan, elinde bir tek lig kalmış ve daha gol dahi atamamış takıma yeniliyorsun yahu. Hem de doğru dürüst net pozisyona dahi girmeden yeniliyorsun. Yazıklar olsun hocaya da, yönetime de gına geldi artık desteklemiyorum hiç birini.
alperenakif6061
02.09.2012, 23:29
arkadaşlar hiç yormalayım kendimizi yapılacak tek şey herkes istifa etsin yeter başka bişey istemiyoruz.........
şenol.08.borçkalı
02.09.2012, 23:31
bu gece hayatımda ilk kez Şenol hocayı çok eleştirmek istiyorum..HOCAM İSTİFA LÜTFEN.
PAOLA HENRIQUE ' ye 72 dakika nasıl tahammul ettin anlamıyorum.Bu adam iddia ediyorum halısaha topcusudur..
Bırakın bizim takımda 2. ligte bile zor oynar..Yer tutmasını, top tutmasını ,pres yapmasını bilmiyor.. Ayrıca zamanlama nedir bilmez ..Birde yeni 1,95 lik yeni forvet aldık. Neden 2. yarı bu adamla başlamasın..
Hele o bizim sol acıkta oynayan arkadas yeni aldığımız .TAM 3 MACTIR YOKKKKKKKKKKK. NEDEN İLK 11 DE ? HALA.
Ya Volkan Şen.. bu adamıda ıstemıyorum takımda.. Yere düşer kalkmasını bilmez.Herseye herkese itiraz laflar..Gereksiz çalımlar..
Sol bek CELUTSKA . hucum olarak sıfır. gonderın gıtsın..
Sağ bek Serkan .. İDDİİA ediyorum. 20 maçta sadece 1 kez doğru düzgün orta yapar.
Yazıklar olsun ,başka birşey demıyorum.
Serdar A
02.09.2012, 23:31
Beşiktaş kadar olamadık. Gençlerden bir akım kurdular, çatır çatır futbol oynuyorlar. Hem bugünkü mali sorunları atlatacaklar hem de geleceği kurtaracaklar. Bu seneden kimsenin umudu yok, ne olur Hu Henrique ye katlanmaktansa Emre' de ısrar etsek? Ne olur Zeki' ye daha fazla şans versek? Yok mu 1461 den alabileceğimiz 1-2 futbolcu?
Hangi gençler .
Bizden daha yaşlı kadroları var .
Bir yönetici isterse , bir teknik adamın ipini rahatlıkla çeker .
Geçmişte benzer örnekler bizim klübümüzde de yaşandı .
Futbolcunun parasını antranör ödemez .
Transferi teknik direktör yapmaz .
Futbolcusunu antreman sahasının içindeki kadar tanır .
Yorum benim yazdigiim isimler icinse ayni seyler su anda bizim icin de (senol gunes) gecerli olabilir. Bir takima ligin 3.haftasinda hala tansfer yapiliyors ve hala yapilmasi da fundemdeyse hocadan once elestirilmesi gereken yonetimdir.
Allah aşkına artık bu taraftar şu takıma müdahale etsin...bu kadar inat olmaz artık...Allah aşkına şu mustafa yumludan ya biraz daha iyi bir stoper yokmu 300bin 400bin bulun getirin...bir adamı inatla sol bek yapmak...İnatla çift forvet oynamamak...Ben futbolcu olsam ferhatın yerinde şu takımda 2 dk durursam şerefsizim...Ayıptır günahtır...futbolcuları kazanmak yerine onları bitirip bizi........ ne anlamı var.
ALDENİRO
02.09.2012, 23:32
yasin ve yumlu mümkünse bi daha il onbir başlamamalı.sapara gitmeyecekse iyi yedek olur.henrige ve halil derhal gönderilmeli.jankoyu çok beğendim.adam oyuna girdi.hücum zenginliği oldu.maç başında girseydi.en az 2 gol atardı.bundan sonra aptal ilk puan kaybı şenol hocanın sonu olur.son bi hakkı kaldı...ayrıca alanla başlamamak amatör td nin yapacağı bi hata değil.
Cafer Bulur
mustafa nerden geldi ??? :)
1461 den geldi ama abdullah in mustafa dan eksigi yok.
Bir 10 yil daha gecse mustafadan bir cacik olmaz.
Tayfun Aydın
-------------------Onur---------------
Zeki----------Giray-----------Bamba----------Emerson
Volkan--------Colman------Soner--------Olcan
----------------------------Alanzinho--------
-----------Janko----------------------------
Olabilecek kağıt üstündeki en ofansif kadro.Senin elinde colman gibi bir oyuncu var kaprislerin yüzünden oynatmıyorsun. Oynatma hoca oynatma gayse nin terim i avuçlarını kaşıyor Colman için.
hyasin61
senol gunes sadrı baskanın ipini çekcek yerine sadrı sener senol gunes'ın bıletını kessın
Kader KORELİ
02.09.2012, 23:33
Orta vadede bence plan şu olmalı: Sezon sonuna kadar 1461'in başında olan Mustafa Reşit Akçay, 1. Lig'i başarıyla tamamladıktan sonra yanında 1461'den en az üç dört oyuncuyla Trabzonspor'a geçecek ve Trabzonspor'un teknik direktörü olacak. Sezon sonuna kadar Trabzonspor'da bunun hazırlığı niteleğinde yeni bir yapılanmaya gidecek. Zeki Yavru, Emre Güral gibi oyunculara şans tanılacak, Sapara, Vittek, Cech gibi oyuncularla yollar ayrılacak.
sevgili renkdaşım. Şenol Hoca Videoton maçlarında cezalı değildi. ne gibi müdahalelerde bulunduda 210 dk gol atamadık ...
renktaş, takımın sitesindeki hoca değişikliğine bak. hoca ve futbolcu çöplüğü olmuş bizim takım. neden? şenol hocayı savunmuyorum, sadece şu süreçte anti trabzon lobisinin istediği olur. şenol hocanın hataları tabiki var. şenol hoca her zaman hazır kadroya gelmiştir. kendisi takım kurarak pek başarılı olamamıştır. ersun yanal sıfır kurduğu kadroyla şampiyonluğa oynamıştır. ama malesef o sezon taraftar ve yerel medya baskısıyla takım dağıldı. hatırlayın tribünde ersuna,selçuğa,umuta... çok küfür oldu.
şu süreçte biz sadece takımımızı sevmeliyiz. inadına sevmeliyiz hemde.
biltrabzon
sagda solda hata aramayalim Senol Günes gitsin yeter.Belki yine yeniliriz ama en azindan adam gibi pozisyona gireriz.Sezon basindan beri ne oynuyoruz diyenlere soruyorum,gecen sezon ne oynadik ki;bu sezon ne bekliyordunuz?
Kasım BEKTAŞ
şu herkes istifa etsin diyenler
bi zahmet kim gelsin de söylesinde bizde bi rahatlayalım...
başkan albayrak teknik direktör lazaronimi gelsin...
arifberkay
02.09.2012, 23:34
Transfer seZonu yarın aksamamı bitiyo arkadaslar
Serdar A
Şenol hoca istifa edince , bu kadro şampiyonluğa mı oynayacak ?
Benim asıl merak ettiğim soru bu .
yani istifa , ne kadar efektif bir çözümdür ?
exelans_25
beyler takımın oturması lazım mourinho gelse farketmesz bize düşen destektir.takım kadrosu kötü değil janko daha yeni geldi emerson yeni geldi.colman takıma girecek olcanla beraber sadece zamana ihtiyaç var
ben takımda hiç birşeyin değişmeyeceğini düşünüyorum aynı tas aynı hamam sivas maçına çıkarız zar zor 1 gol atarsak yeneriz ya da 0-0 a bağlarız gs toure yi getirmiş gelde pikolojin bozulmasın arkadaş o kadar çok istemiştim bir sende ki yumluya bak bir toure ye... hep mi dezavantaj arkadaş hep mi.... hele bir de janko patlarsa tam sıçtık ki adam; “Takıma tam olarak alışamadım. Ancak profesyonel oyuncularız ve yeni takım arkadaşlarım da öyle. Eğer bugün forma şansı bulursam, Trabzonspor ile ilk maçımda golümü atacağımı hissediyorum” ifadesini kullanıyor ama 11 de çıkamıyorsa ben nereye geldim diyordur her halde... ızdırap bir yıl olmaz inşallah ama görünen köy...
Kadroda acil ama çok radikal revizyon gerekiyor.Şenol hocanın inat etmeden gerçekleri görerek revizyon yapmalı...
Cok bilen taraftarimiz arkasindan teneke bagladiginiz umut su anda ruya takim denen gs'yi sirtlayan adam.
Hamza Yilmaz
02.09.2012, 23:35
Bu arada kolo toureyi gs aliyormus. Serefsizler yine bizi takipte. Vay anasini arkadas yav.
Kaynak: telegol
Nasil aliyor arkadas. Ingilterede transfer sezonu bitti. Kim attiysa cok fena atmis.
Ayrica Mustafa Yumlu futbolcuysa bende Messiyim. Katletti maci. Sadece penalti pozisyonunda degil her hareketi amatörce. Yasinin de ne özelligi varda bu takimda oynuyor. Tam felaket.
yorumsuz6117
02.09.2012, 23:35
Şenol Hoca takımı resmen mahvediyor. Bu takım bu kadar kötü bir takım değil. Bırak git artık.
zafer6161
02.09.2012, 23:36
1461 den geldi ama abdullah in mustafa dan eksigi yok.
Bir 10 yil daha gecse mustafadan bir cacik olmaz.
aynen katılıyorum.ama ikisinin yerini değiştir,eminimki apo aynı hataları yapsa bu seferde 1461 deki mustafa denilecek
toksoy61
şenol güneş güvenip bir takım emanet edilmez. şenol hoca takım kuramaz, oyuncu alamaz, taktik geliştiremez. ona hazır iyi takım vereceksin ancak onu iyi oynatır. sıfırdan takım falan kuramaz, sistem geliştiremez. adam yetersiz.
10 yıl önce dibe vurduğumuzda başkan özkan süme,r teknik adam samet aybaba idi. yeniden sıfırdan, çok ucuz maliyetle takım kurduk 2-3 sene içindede başarıyı yakaladık. işte hoca farkı. samet aybaba yine bjk da ve yeni takım kuruyor. bizim şenol hocada 5 milyonluk adrian, 4 milyonluk henriqe ler var sonuç ortada. daha hücum yapamıyoruz, pozisyon bulamıyoruz
Cafer Bulur
Haklisin ama bu basarisizligin bedelini kim ödeyecek?
Senol hocayi severiz,herkes sever ama takimda futbol adina olumlu bir hareket yok bunu kabul etmek mümkün mü?
Senol hoca giderse giray bulak gelir,benden söylemesi...
şenol.08.borçkalı
Ey yönetim , Aşağıdaki oyuncuları lütfen gönderin VE altyapıdan genç oyunculara şans verin ..
Adrian ,HALİL, Vittek , HENRIQUE , Volkan , Serkan , Celutska , Yasın
kalavara
renktaş, takımın sitesindeki hoca değişikliğine bak. hoca ve futbolcu çöplüğü olmuş bizim takım. neden? şenol hocayı savunmuyorum, sadece şu süreçte anti trabzon lobisinin istediği olur. şenol hocanın hataları tabiki var. şenol hoca her zaman hazır kadroya gelmiştir. kendisi takım kurarak pek başarılı olamamıştır. ersun yanal sıfır kurduğu kadroyla şampiyonluğa oynamıştır. ama malesef o sezon taraftar ve yerel medya baskısıyla takım dağıldı. hatırlayın tribünde ersuna,selçuğa,umuta... çok küfür oldu.
aklı başında ve fazla mutedil kalıyorsun bu forumda...
Serdar A
Orta vadede bence plan şu olmalı: Sezon sonuna kadar 1461'in başında olan Mustafa Reşit Akçay, 1. Lig'i başarıyla tamamladıktan sonra yanında 1461'den en az üç dört oyuncuyla Trabzonspor'a geçecek ve Trabzonspor'un teknik direktörü olacak. Sezon sonuna kadar Trabzonspor'da bunun hazırlığı niteleğinde yeni bir yapılanmaya gidecek. Zeki Yavru, Emre Güral gibi oyunculara şans tanılacak, Sapara, Vittek, Cech gibi oyuncularla yollar ayrılacak.
Klüp içinde bazı isimlerin bu planda hareket etmediğini nereden biliyoruz ?
Mustafa Tiryaki ile birlikte , 1461'in oynamaya çalıştığı futbola dikkat ediniz .
Volkan-Olcan uçsa da bu takım beklediğimiz seviyeye gelmez. Skorer adam eksikliği had safhada.
Tayfun Aydın
Valla aynı fikirdeyim tek korkum sezon sonu çok geç olabilir. Jebrin i görmekten aciz hocamız Sapara yı benim bile artık desteğimi çektiğim Henriyi saha da tutuyor.Olcan nerede belli değil. Volkan diye bir .............. sahada ne yaptığı belli değil.
yorumsuz6117
Stoperi Mustafa Yumlu olan takım kaybetmeye mahkumdur. 1461'de bile oynayamaz bu adam.
Bu maci kaybedecegimizden nedense %1000 emindim. Mustafa uc haftada 5 puan kaybettirdi bize. Ama suanda birsey soylemek istemiyorum cunku takimin yarisi eksikti.
Giray, Emerson, Colman, Olcan, Janko eklendikten sonra birde gorelim takimi.
isyan6161
02.09.2012, 23:37
şenol güneş futboldan anlamıyor.. desteğimizi hak ettiği kadar verdik daha fazlasını haketmiyor. ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA !!!
hıc sınırlenmeye gerek yok senol gunes takımın basından ayrılana kadar benım gıbı 1461 trabzonu takıp edın..senol gunes futboldan bıraz olsun anlasaydı jebrını godnermezdı takımdan bugun resmen sov yaptı ne soner ne colman hepsı hıkaye bugun jebrını ızleyenler basını taslara vurdu..ıllede trabzonsporu takıp etceksenız şike surecını takıpe dın kahırdan olmek ıstemıyosanız..
exelans_25
ya bi sakin olun öldük bittik edebiyatı yapmak çok gereksiz
memozcan
bir ara kamera şeref hocaya odaklandı.. adam kendi kendine konuşuyordu, dudak hareketlerinden çıkardığım kadarıyla iki lafının biri "hocam" şeklindeydi.. muhtemelen iletişim kurdular.. ayrıca hiç hoca olmasa dahi bu kadar kopuk takım olmaz.. ve yardımcı hocalar ne işe yarıyor ki..
Eren Albayrak'ın Yasin den eksiği nedir ?? yada Yasin'in Eren den ne fazlası var ??
Kader KORELİ
Şenol hoca bir sezon daha takımın başında kalıp, ama gereken revizyonları yapıp da kalıp sezon sonu yerini Mustafa Reşit Akçay'a bırakmalı. Mustafa hoca da 1461'den istediği oyuncuları kendiyle birlikte Trabzonspor'a getirmeli.
Zafer Fidan
Daha iyi olur'mu bilmiyorum ama daha kötü oynamamiz imkansiz.
arifberkay
Bir adama bu kadar tapıp bu kadar yetkiler verirseniz o da size boyle yapar.
uzungöllü
02.09.2012, 23:38
Cok bilen taraftarimiz arkasindan teneke bagladiginiz umut su anda ruya takim denen gs'yi sirtlayan adam.
umut aynı umut yani kazma umut ... ama gs bizden çok farklı ve önde çok oynayan bir takım... denk değil yani...
Cafer Bulur
aynen katılıyorum.ama ikisinin yerini değiştir,eminimki apo aynı hataları yapsa bu seferde 1461 deki mustafa denilecek
Ben abdullah la yer degistirilsin demiyorum,takimin stoperdeki 3.oyuncusunun kalitesizliginden bahsetmek istiyorum.
Stoper sart,sagbek sart,solbek sart,orta saha sart,kanat sart,forvet sart takimi bu hale getirenler utanmali...
Ali Can Salihoglu
mustafa yumlu bizim A takıma nasıl yükselebildi ciddi manada beni düşündürüyor. takoz recep bile çok daha teknik bir adam kalır gibi geliyor mustafa yumlu ya göre.
takıma biraz zaman vermek gerektiğini düşünüyorum, transer den uzak durduğu sürece şenol hocadan daha iyibirisi yok bizim için beyler.
yıllardan beri düzgün bi defans kuramadık, sadri şener ilk geldiğinde bile kurulan defans çok daha iyiydi, eğer üst düzey başarı istiyorsanı üst düzey defans kurmak zorundasınız, başka çaresi yok bunun , niye şenol hoca bu transfer olayını beceremiyor anlamıyorum.
arifberkay
02.09.2012, 23:39
Aylarca youre peşinden koşarsınız elin oğlu bir gece de alır gelir vizyon budur kimse bu taraftara masal anlatmasın aptal yerine koymasın...
şenol.08.borçkalı
-------------------Onur---------------
Zeki----------Giray-----------Bamba----------Emerson
Volkan--------Colman------Soner--------Olcan
----------------------------Alanzinho--------
-----------Janko----------------------------
Olabilecek kağıt üstündeki en ofansif kadro.Senin elinde colman gibi bir oyuncu var kaprislerin yüzünden oynatmıyorsun. Oynatma hoca oynatma gayse nin terim i avuçlarını kaşıyor Colman için.
volkan hariç katılıyorum.. ( yere düşüp kalkmayan adamdan bize hayır gelmez )
mehmetdoğan
ya bırakın Allah aşkına umut bulut ben dahil bir çok taraftarı hasta etmiştir saçlarımın dökülme sebebidir.isterse realde oynasın zerre umrumda olmaz cehennemin dibine kadar yolu vardır şu insanları ballandırmayın lütfen
biltrabzon
istifa etsin yeter kimse gelmesede olur, bu rezil futbolu kendi kendilerine oynar futbolcular.
Kadromuz şampiyonluğa oynayacak kadar iyi değil,ama bu kadar vasıfsız oynayacak kadroda değil
isyan6161
alternatuf saymakla bıtmez bakınız twente teknık dırektoru avrupada onun gıbı yuzlercesı var bakınız vıdeotanın portekızlı hocası elındekı ımkanlarla neler yaptı en azından futboldan anlıyor nezman nerde ne yapılcağını bılıyor..senol gıtsınde zıyamı gelsın sadrı gıtsın nurımı gelsın zıhnıyetı ve sızın gıbı dusunen dar kalıplı ınsanlar yuzudnen bugun bu durumdayız senol gunes sızın gıbı adamlar oldukca kanımızı emmeye bızı kahrımzıdan oldurmeye devam eder..hıc kısmeyı bulamıyosak ıste mustafa resıt akcay buakdar rezıl futbolu turkıyede karabuk ve elezağdan baska oynayan yok..
Insallah antepden dönerken, Saparayi orda birakilar serefsiz 1.96lik Janko girene kadar ortalari yukardan kesiyordu, Janko girdi yerden kesmeye basladi, bu Saparadan bi bok olmaz insallah gider, Halil icin ayri parantez acmak lazim hayatimda böyle ölü bir topcu görmedim, adam komus ... parasini aliyor sahada 45 dakika geziyor, ne bi mücadeleye giriryor ne bise, Yasin Öztekinde dribbling özeligi yokmu? ne bir adam gecebiliyor ne olumlu bir pas atiyor bos transfer, Celustka zaaten tam bir coban, pas atmak icin önce 45 derece dönüyor her seferinde sonra geriye veriyor pasi.
Insallah Sapara ve Hall bir daha trabzon formasi giymezler - Amin !
Serdar A
02.09.2012, 23:40
Haklisin ama bu basarisizligin bedelini kim ödeyecek?
Senol hocayi severiz,herkes sever ama takimda futbol adina olumlu bir hareket yok bunu kabul etmek mümkün mü?
Senol hoca giderse giray bulak gelir,benden söylemesi...
Bedeli kimin ödeyeceği beni ilgilendirmez , beni ilgilendiren kısmı bedel ödetilecek diye takım daha içinden çıkılmaz bir pozisyona sürüklenmesi .
mertacar
-------------onur---------------
serdar--zoko---bamba--emerson
volkan--colman--soner---olcan--
------------alan---------------
------------janko-------------
alanın yerine çift forvette olabilir . bir şey oynayıp yenilsek lafım yok ama sistem yok,ruh yok,mücadele yok en önemlisi beyin yok beyin takımın IQ yerlerde .
şenol.08.borçkalı
kardesım ilk 11 inde, 5-6 tane 2. lig oyuncusu var.. ?? sen neyi savunuyorsun ??
Şenol Hoca kalırsa ne olur giderse ne olur bunu iyi analiz etmek lazım.
Kasım BEKTAŞ
ben takımda hiç birşeyin değişmeyeceğini düşünüyorum aynı tas aynı hamam sivas maçına çıkarız zar zor 1 gol atarsak yeneriz ya da 0-0 a bağlarız gs toure yi getirmiş gelde pikolojin bozulmasın arkadaş o kadar çok istemiştim bir sende ki yumluya bak bir toure ye... hep mi dezavantaj arkadaş hep mi.... hele bir de janko patlarsa tam sıçtık ki adam; “Takıma tam olarak alışamadım. Ancak profesyonel oyuncularız ve yeni takım arkadaşlarım da öyle. Eğer bugün forma şansı bulursam, Trabzonspor ile ilk maçımda golümü atacağımı hissediyorum” ifadesini kullanıyor ama 11 de çıkamıyorsa ben nereye geldim diyordur her halde... ızdırap bir yıl olmaz inşallah ama görünen köy...
eğer biraz seni rahatlacaksa biz yayasına baktık onlar kolosunu alıyor :)
yorumsuz6117
Allah aşkına Zokora'nın Hüseyin Çimşir'den farkını söylesin biri. Bugünden bahsetmiyorum bugün sahada yoktu zaten. Şu ana kadar TS'de oynadığı tüm maçları göz önüne alarak Hüseyin'den farkı nedir bu adamın aldığı para dışında.
uzungöllü
Insallah antepden dönerken, Saparayi orda birakilar serefsiz 1.96lik Janko girene kadar ortalari yukardan kesiyordu, Janko girdi yerden kesmeye basladi, bu Saparadan bi bok olmaz insallah gider, Halil icin ayri parantez acmak lazim hayatimda böyle ölü bir topcu görmedim, adam komus ... parasini aliyor sahada 45 dakika geziyor, ne bi mücadeleye giriryor ne bise, Yasin Öztekin ne bir adam gecebiliyor ne bise bos transfer, Celustka zaaten tam bir coban, pas atmak icin önce 45 derece dönüyor her seferinde sonra geriye veriyor pasi.
Insallah Sapara ve Hall bir daha trabzon formasi giymezler - Amin !
anlamadığım bu sapara nın nesini beğendilerde övdüler hazırlık döneminde anlamadım... antep te ne gördüyse bunda çözemedim...
61_Hasan_69
Bu takım toparlanacaktır köstek zamanı değil. Eleştrininde bi sınırı var.
Tayfun Aydın
02.09.2012, 23:41
Yok kardeş kendisinin verdiği hasarlar tecrübelerle sabittir o kadar kolay geçmez en az 5 sene gerekir takımın kendisine gelmesi.Bizim derdimiz bu sene değil önümüzdeki 5 seneyi kurtarabilmek.
Gerçi süreç belli şimdi gelir Giray Bulak sonra yabancı bir hoca sonra muhtemelen Tolunay veya Fuat Çapa onalr bi kadro kurar sora tekrar Şenol Güneş gelir.
Sonra sar başa.
Hoca değil diyorum bşka da bişey demiyorum.Saha kenarı tribün fark etmez hoca falan değil.
memozcan
aramızda sivasspor maçından umutlu olan var mı? valla benim tek umudum adamların açık bir oyun oynuyor olmaları.. nasıl olsa biz fazlasıyla defansif oynayıp kapandığımız için belki kontraatak yakalar gol bulabiliriz..
ibrahim ŞEN
Nasil aliyor arkadas. Ingilterede transfer sezonu bitti. Kim attiysa cok fena atmis.
Ayrica Mustafa Yumlu futbolcuysa bende Messiyim. Katletti maci. Sadece penalti pozisyonunda degil her hareketi amatörce. Yasinin de ne özelligi varda bu takimda oynuyor. Tam felaket.
Yetenek katili Şenol Güneşin sistemine tam uyuyor ne bekliyodun 2 sene içinde yavas yavas bu hala getirdi takımı helal olsun. Ayrıca 2010 - 2011 sezonundakı sampiyonlukta Şenol Güneşin etkisi oldugunu dusunenler varmı hala? Burada hala Şenol Güneş diyenler olumlu bır ıkı sey soylesınlerde bızde bılelım ne var yanı bızım goremedıgımız?
yorumsuz6117
Adam hala daha bjkye attığı golün ekmeğini yiyor.
ALDENİRO
renkdaşlar arada umutu savunanlar var.ne kadar kazma olduğunu herkes biliyor.napalım şimdi iyi oynuyorsa.belki yumluda 3-4 sene sonra iyi oynayacak. bizde şimdi iyi oynayanlar kalsın.diğerleri gitsin.
61_Hasan_69
02.09.2012, 23:42
Şenol Güneş gitsin demek kriz demek Giray Bulak demek bir kez daha düşünün
arifberkay
Başkanım, hoca ve cetesi senin kuyunu kazıyor
Serdar A
Daha iyi olur'mu bilmiyorum ama daha kötü oynamamiz imkansiz.
Şu anki futbol kabul edilemez .
Ama bunun sebebi , Janko oyuna girince net olarak anlaşılmıştır .
Bu futbolcuyu almak için Videotona elenmeyi beklenleyenlerin , ellerini avuşturduğu bir gerçek .
hyasin61
şenol güneş güvenip bir takım emanet edilmez. şenol hoca takım kuramaz, oyuncu alamaz, taktik geliştiremez. ona hazır iyi takım vereceksin ancak onu iyi oynatır. sıfırdan takım falan kuramaz, sistem geliştiremez. adam yetersiz.
10 yıl önce dibe vurduğumuzda başkan özkan süme,r teknik adam samet aybaba idi. yeniden sıfırdan, çok ucuz maliyetle takım kurduk 2-3 sene içindede başarıyı yakaladık. işte hoca farkı. samet aybaba yine bjk da ve yeni takım kuruyor. bizim şenol hocada 5 milyonluk adrian, 4 milyonluk henriqe ler var sonuç ortada. daha hücum yapamıyoruz, pozisyon bulamıyoruz
cok ıyı konustun abı bız burda cok soyledık senol gunes'i basarılı kılan hep hazır takımlara sahıp olmasıdır kendı kurmadıgı kuramadıgı ..zaten turkiye'de samet aybaba takım kurma acısından ıyı ozellıklere sahıp
Cafer Bulur
Bedeli kimin ödeyeceği beni ilgilendirmez , beni ilgilendiren kısmı bedel ödetilecek diye takım daha içinden çıkılmaz bir pozisyona sürüklenmesi .
Zaten senol hocadan daha iyisi bosta olmadigi icin istifasini istemiyorum.
Ama gecen sezon ve bu sezona bakildiginda senol hocanin istifa etmesi gerekir,saha sonuclarini gectim futbol olarak sifiriz.
ya bırakın Allah aşkına umut bulut ben dahil bir çok taraftarı hasta etmiştir saçlarımın dökülme sebebidir.isterse realde oynasın zerre umrumda olmaz cehennemin dibine kadar yolu vardır şu insanları ballandırmayın lütfen
Size jaja'lar yattara'lar alanzinho'lar lazim zaten. Ama ondan sonra da neden onde basmiyoruz, neden direncli vir takimiz yok dye de elestiriyoruz.
Evet Umut ayni Umut maalesef taraftarimiz da ayni taraftar..
arifberkay
02.09.2012, 23:43
Bundan kötüsü olmaz....
Beyler ne ŞampİyonluĞu...gs nİn her tarafa kÖpek gİbİ saldirdiĞi...fenerİn ŞampİyonluĞun deĞerİnİ Çok İyİ bİldİĞİ ,,,,beŞİktaŞin da ÖlÜsÜnÜn bİle İŞ yaptiĞi bİr ortamda ne ŞampİyonluĞu... Play-off kalkti beyler uyanalim..
tez zamanda cincona haber ucurulsun efsane kadrodan mustafa yumlu ufalajinin yerinde rahat oynar bonservisi elinde diye bunu kacırmasınlar.cincon nasıl olsa hırsızlıgı sever
sevgili renkdaş. zaten aynı fikirdeyiz seninle farklı bişey söylemiyoruz.. Şenol Hoca asla takım kuramazz.. başarılı olduğu sezonlara bakalım. tamamen bir önceki hocaların kurdukları takımlar sayesinde başarılı oldu. Jaja yı bile o sene Sadri başkan getirdi takıma yoksa Şenol hocaya kalsa getirmezdi asla.
Öncelikle Şenol hoca çok korkak. cesur değil. farklı şeyler deneyemiyor.. sıradan düz topçuları seviyor ve o tür adamalrı oynatıyor hep..
Hocaya sallayan kişiler gene yerlerini almış. Kazansaydık da durum değişmeyecekti.
U.Sadıkoğlu
02.09.2012, 23:43
kardesım ilk 11 inde, 5-6 tane 2. lig oyuncusu var.. ?? sen neyi savunuyorsun ??
Colman oynatılınca iki pas hatasından top kaybında küfür yiyor..
Kesilince hoca küfür yiyor..
Olcan karı gibi ayaktan kalkmıyor deniliyor , kesildiğinde hocaya laf söyleniyor...
Takımın yedek klübesinde Xavi , Iniesta oturmuyor kardeşim görün artık şu gerçeği.. Şapkadan tavşan çıkartmanında bir süresi var hele bir şu sistemi oturtalım biraz sakin olun yahu..
Burada her hafta o gitsin bu gitsin tartışmasımı yapacağız...
Yalnızca sana değil söylediklerim yanlış anlama kardeşim.
Bugün Antep 10 Kisi kaldikdan sonra Hikmet Karaman cok dogru hamleler yapdi, ne yaziki ters bir durumda Senol Hocanin böyle akilca hamleler yapabilecegini düsünmüyorum
Sinan Sağlam
02.09.2012, 23:44
Bu Henrique'nin Jaja'dan artısı alkol kullanmayıp haftasonları İstanbul'a gitmemesiyse JAJA'yı gönderen zihniyete ağzıma geleni söylerim...
Sorsan hocaya Janko hazır olmadığı için son 20 dk.kullandım der , hazır olanlar : Henrique - Halil
Serkan Balcı ve Celutska dan bek performansı bekleyen adam toptan anlamıyordur benim nezdimde kimse bana hikaye anlatmasın ....
Yasin - Volkan - Olcan gibi futbol zekasından yoksun pıtı pıtı adamları rakibin içinden geçirerek kanatları etkili kullanırım diyen adam hoca olamaz
Yönetim Sapara'yı takasta düşünürken yönetime nazire yaparcasına 90 dk. sahanın patronu gibi kullanmak iş ahlakına sığmaz ...
Saha içindekiler kenarda bir hoca yokmuşcasına başına buyruk sahada gezinirken , disiplin kisvesi adı altında takımın en değerli adamını sistem dışı bırakamazsın... Şu sahada gezen adamlar çok mu disiplinli şimdi???
Hocam hesabın kitabın nedir bilemem , heyecanın bitmiş olabilir , çok yoruldun saygı duyarım ama kusura bakma ömrümün sonuna kadar benim heyacanım geçmez , ben her maçta yense de yenilse de koşan basan bir şeyler üretmeye çalışan bir takım görmek isterim...
Takımdaki gençlere üzülmemek de elde değil... Serkan oynar Zeki Yavru ömür boyu bekler... Henrique oynar Emre Güral bekler .... Soner demeyin sakın Colman oynarsa o da oynamayacak çünkü yaşı daha çok ufak abisi nasıl olsa ilerde birgün oynar...
uzungöllü
Bu takım toparlanacaktır köstek zamanı değil. Eleştrininde bi sınırı var.
sabır büyük erdem ama bu takım son 3 maçtır neden gol pozisyonuna dahi giremiyor... bunu beceremeyen takımdan ümitli değilim... destek hep olmalı ama eleştiri yi sonuna kadar hak ettiler...
Cafer Bulur
Allah aşkına Zokora'nın Hüseyin Çimşir'den farkını söylesin biri. Bugünden bahsetmiyorum bugün sahada yoktu zaten. Şu ana kadar TS'de oynadığı tüm maçları göz önüne alarak Hüseyin'den farkı nedir bu adamın aldığı para dışında.
Ben bunu aylar öncesinden yazdigimda herkes bana gülüyordu.
Sahsi cevabim hicbir artisi yok,hüseyin de zokora kadar oynuyordu.
arifberkay
Aynen bizi kandırıyor takıma katkısı nerdeyse yok gibi yalancıktan oynuyormuş gibi yapıyor
ALDENİRO
zokoradan beklentinize bağlı adam 10 numara değil.futbolda en zor mevki ön liberodur. zokoranın kalitesini zokora oynamayınca daha iyi anlarsınız.mükemmel değil ama yeterince iyi...
Serdar A
2 ay önce gira bulak bu takımın başına gelecek dendiğinde ;
-vay efendim olur mu öyle şey , izin vermeyiz deniyordu .
Karşınızdaki insanları , kendinizden daha aptal düşünmek , aptallığın en büyğüdür .
Herkese iyi geceler .
memozcan
02.09.2012, 23:45
şu dakkada ne hocanın ne de başkanın gitmesi takıma fayda sağlar.. ama birileri hocaya sen ne yapıyorsun da demelidir.. artık bu isimler kulüpten maaş alan özkan sümer mi , ahmet suat hoca mı olur kim olur bilemem.. herkesi maaşa bağladığımız için kimsenin hocaya bişey diyebileceğini de sanmıyorum ya..
şenol.08.borçkalı
aramızda sivasspor maçından umutlu olan var mı? valla benim tek umudum adamların açık bir oyun oynuyor olmaları.. nasıl olsa biz fazlasıyla defansif oynayıp kapandığımız için belki kontraatak yakalar gol bulabiliriz..
bu takımla küme düşmeye bile oynayabiliriz.Şaka yapmıyorum, ÇOK CİDDİYİYİM..
SU HENRIQUE bırakın hangi rakibimizde, hangi 1. lig takımında ilk 11 oynar , bana birisi anlattsın.
Celutska gibi en AZ 1000 futbolcu var..2 . ve 3. ligte ..
Serkan hayranlarına sesleniyorum..Serkan çok koşuyor diyenlere sesleniyorum. futbol bale oyunumudur ?? koşacaksın tabı hele hele sağ beksen.ama üreteceksinde...
ÜRETEN ADAM BİZİM TAKIMDA OYNAYACAK ARKADAŞ..
hyasin61
umut aynı umut yani kazma umut ... ama gs bizden çok farklı ve önde çok oynayan bir takım... denk değil yani...
ıste bu kardesım bızım bahsettıgımız sahada bır sıstemın olmayısı bak gs macını ızlemıssın adamlar onde basıyor yerı gelıyor 30-40 metrede oynuyorlar baskı kuruyorlar kısaca sıstemlerı var bızde olmayan ya da belkıde vardır ama bız futbol cahılıyızdır goremıyoruzdur
Üç yıldan beri en başta ben Fatih Tekke diye bağırıyoruz.İnatla ve eshefle bu takıma adam gibi bir forvet almayan sonra da lig ve Avrupa maçları başladıktan sonra transfer yapacaksın.Sağ-bek,sol-bek yok.Takımda hız yok,güç yok.Bu takım gol atamaz...
DEEP BLUE
Takım 5 maçta 3 pozisyona girmiş, burada hala "4 maçtır rakibe pozisyon vermiyoruz" diyen var. Allahım sen aklıma mukayyet ol.
ibrahim ŞEN
Şenol Güneş gidince ne olacagını bilmem ama bundan daha kotusu olmayacagı kesın. Lafım ŞG gidince ne olacak diyenlere.
Tayfun Aydın
Yetenek katili Şenol Güneşin sistemine tam uyuyor ne bekliyodun 2 sene içinde yavas yavas bu hala getirdi takımı helal olsun. Ayrıca 2010 - 2011 sezonundakı sampiyonlukta Şenol Güneşin etkisi oldugunu dusunenler varmı hala? Burada hala Şenol Güneş diyenler olumlu bır ıkı sey soylesınlerde bızde bılelım ne var yanı bızım goremedıgımız?
O değil de bütün Şenol Güneş müridleri ortadan kayboldu toplam 5 kişi yazıyorduk geçen seneden beri hoca değildir diye sallayan sallayanaydı şimdi in cin top oynuyor.Derdim kavga çıkarmak değil hocayı nasıl bulutların üstüne çıkardılarsa alıp geri yeirne koyunlar uzaktan çooooooooooooook uzaklardan Trabzonspor u takip etsin Kore olur Kamboçya olur Tayvan olur.Trabzon a uzak olsunda neresi olursa olsun.
Bir de şu geiyk var Broos aynı kadroyu oynatamadı Şenol Hoca oynattı. Adama hoca sen çık 10 maça biz zaten başksını getirecez idare demişler o da denileni yaptı sonra da geldi bizim ki hazır kadronun üstüne her zaman ki gibi oturdu bir de Jaja piyangosu vurdu tepesine tam oldu.
Kader KORELİ
02.09.2012, 23:46
TRABZONSPOR SOYUNMA ODASINA KAPANDI
Trabzonpor, Gaziantepspor yenilgisinin ardından soyunma odasında toplantı yaptı.
Trabzonspor'un Gaziantepspor'a 1-0 yenildiği karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa ropörtaj vermesi gereken Trabzonporlu futbolcular bir hayli gecikti. Futbolcuların ekrana gelmelerinin gecikmesi üzerine yayında Trabzonspor'un soyunma odasında toplantı yapıldığı şeklinde yorumlar yapıldı.
Stadın ışıklarının sönme ve maçın pozisyonlarının tekrar tekrar geldiği ekranda Trabzonspor eski Futbolcusu Hamdi Aslan, Bordo-Mavili takımı yorumlayarak bu galibiyetten Teknik Direktör Şenol Güneş'in direktifleri ile başarılı çıkabileceğini kaydetti. Aslan, soyunma odasında yapılan toplantıyla ilgili olarak, "Özel ve önemli şeyler olduğunu düşünüyorum. Yoksa Şenol Hoca bu kadar kalmazdı soyunma odasında" dedi.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in talimatıyla soyunma odasında yapılan toplantıda kötü gidişe alınacak tedbirlerin ve sıcağı sıcağına oyuncuların yaptıkları hataların bir değerlendirmesinin yapıldığı vurgulandı.
uzungöllü
barış ın ağzında sakızla yedek kulübesinde oturarak kazandığı 2 trilyon para bizim emeğimizin nereye gittiğinin açık kanıtı... ben neyini destekleyecem bu takımın... hani şenol beceriksizinin mali fair play anlayışı...
arifberkay
Hocaya sallayan kişiler gene yerlerini almış. Kazansaydık da durum değişmeyecekti.
Savunuc olarak sen de yerini almışsın
highlander
Takımın oyuncularının kötü olduğunu düşünmüyorum. Hatta bence tek tek bakınca iyiler de. Şampiyonluğa rahatça oynayabilecek bir takım çıkarabilecek yetenekte ve özellikte oyuncular elimizde var. Benim gördüğüm ve sezdiğim en büyük sıkıntı oyuncuların pekçoğunun mutsuz görünmesi. Şenol Güneş de mutsuz görünüyor. Bu mutsuzluğun sebebi nedir bilemiyoruz. Hakkımızın 2011 sezonunda gaspedilmesi genel bir mutsuzluk sebebi. Bu tamam ama, ondan öte başka bir şey var gibi geliyor bana. Herkes de bir sıkıntı ve derin bir mutsuzluk ifadesi var. Bu neden var? Öğrenilmesi ve çözülmesi gereken en önemli sorun bu bana kalırsa. Sistem de oturur, kadro da sabitlenir. Yeter ki bu mutsuz hava dağılsın. Mustafa Yumlu naçizane benden sana bir destek. Ben sana hala güveniyorum ve iyi bir stoper olacağına inanıyorum. İnsanların kolayca ve hoyratça harcanmasına göz yummayan biri olarak, ve bir defans oyuncusu için gayet iyi bir fiziğe ve tekniğe sahip olduğunu gözlemiş bir taraftar olarak, sana hala güveniyorum. Herkes senin karşında değil...
yorumsuz6117
02.09.2012, 23:47
Yalnız bu TS'den aldığımız Ceyhun çürük çıktı Onu verip Giray'ı alabiliyor muyuz acaba? Amaan neden soruyorsam olmaz deseler almıyorum sanki
eğer biraz seni rahatlacaksa biz yayasına baktık onlar kolosunu alıyor :)
:))) saolasın umarım timsaha gelirler alamazlar alsalarda hayrını göremez CL de 4 olurlar amin...
exelans_25
beyler takım kadrosu daha yeni çok iyi oyuncularımız var sadece takımın birbirine alışması lazım her maça farklı kadroyla çıkmamalıyız mesela haftaya janko 11 başlamalı
MDanışmaz
Ne zaman yapacak bu sistemi lig başlamış daha geçen hafta gol atan adam ilk 18 de yok Avrupa'da Onur oynar ligde Tolga , Celutska'dan zorla sol bek yaratacak olmuyor işte zorlama , Sapara Adrian Alanzinho Colman Soner aynı mevkide 5 isim kimin ne zaman oynayacağı belli değil sistemin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz kısacası bu takımdan ne köy olur ne kasaba..
AYYILDIZ
Su takima Colman-Olcan-Giray-Emerson-Janko'yu koy fener'i 2 hafta sonra yener.Problem futbolcu tercihlerinde.
asilhamsi
Benim görüşüm takım başında hoca olmadan da EN AZ bu kadar oynar.Hoca varken takımın hangi sistemde oynadıgı belli degil,giren cıkan oyuncu belli degil,bir tane organize atak yok,3.lig takımına elendik.Hoca olmasa bundan daha kotu ne olabilir?
memozcan
02.09.2012, 23:48
zokoradan beklentinize bağlı adam 10 numara değil.futbolda en zor mevki ön liberodur. zokoranın kalitesini zokora oynamayınca daha iyi anlarsınız.mükemmel değil ama yeterince iyi...
geçen yıl zokoranın oynamadığı dönemde 7 maçta 5 galibiyet aldık.. ne zaman zokora geri geldi seri beraberlikler başladı.. eğer beraberliğe oynuyorsan ilk yazman gereken isim ama galibiyet için oynayacaksan kapıdan içeri giremez..
arifberkay
Videoton maçında alınamayan radikal kararlar bu maçta alınmazsa art niyet ararım arkadas....
vendercan
+Trabzonspor dibe vurmaya doğru hızla ilerliyor!..Akılları başa alıp ;fazla zarar etmeden doğrulmalıyız!..
,
+Sapara,Henrike, Celuska,Cech belki de hepsi defolup gitsin!..Bunlardan hayır gelmez...
+Halil, Mustafa,Ferhat,Tayfun gibi işi bitmiş elemanlardan da kurtulmalıyız...
+Yönetim ,aslında bir acizler kurumu olmuş.Allah islah etsin!!!
+Şenol Hoca'nın en büyük destekcilerinden olmama rağmen...Derim ki;Hocam ya kendini ortaya koy ya da Tolunay gelsin!!!
+Her problemli durumda taraftara laf edenin de ,dili tutulsun!!!
şenol güneşe toz kondurmayanlar var tamam bizim şenol güneşin trabzonlugununa delikanlılıgına ve adamlıgına bırsey dedıgımız yok ama bu kadradon bu kadar kotu futbol cıkmaz hersey futbolcuların sucu deyıl,bu takımın ustundekı tılsımı yok oldui,kafası cok karısık.bır herhafta farklı kadrolar kuruyor tutarsızlık diz boyu,taktik yok,takım dagınık herkez bırbırıne basgırıyor,kımse ne oynadıgını bılmıyor,bunun sebebı once senol gunes sonra yonetımmm.(((koskoca trabzonspor şenol hocaya endeksli olmaması lazım,o bizim için bir değer ama böyle ısrar edilirse korkarım hem kendisi hemde biz bu oyunun sonunda zararlı çıkacaz wessalam!!!
zafer6161
giray bulak gelecekse.ben şenol hocayla her sene ilk 10 a oynamaya razıyım........
bende hocaya kızıyorum sayıyorum .ama mantıklı düşünürsek...peki ki gelecek ????
tabiki giray bulak...
ve bu yüzden ÜNAL KARAMANA a hak veriyorum...aslında şenol hoca takımı ona bırakacaktı...bu saatten sonrada istifa ederse yanlış yapar
Neyse bu kadar olumsuzlugun arasinda bu gece rahat uyumamizi saglayacak iki sey var;
1) 1461 ve jebrin
2) soner
Bu yildan zaten bir umudum yok. benim derdim onumuzdeki seneler. Ve bu iki gelisme beni umutlandiriyor.
şenol.08.borçkalı
bu henrique'nin jaja'dan artısı alkol kullanmayıp haftasonları İstanbul'a gitmemesiyse jaja'yı gönderen zihniyete ağzıma geleni söylerim...
Sorsan hocaya janko hazır olmadığı için son 20 dk.kullandım der , hazır olanlar : Henrique - halil
serkan balcı ve celutska dan bek performansı bekleyen adam toptan anlamıyordur benim nezdimde kimse bana hikaye anlatmasın ....
Yasin - volkan - olcan gibi futbol zekasından yoksun pıtı pıtı adamları rakibin içinden geçirerek kanatları etkili kullanırım diyen adam hoca olamaz
yönetim sapara'yı takasta düşünürken yönetime nazire yaparcasına 90 dk. Sahanın patronu gibi kullanmak iş ahlakına sığmaz ...
Saha içindekiler kenarda bir hoca yokmuşcasına başına buyruk sahada gezinirken , disiplin kisvesi adı altında takımın en değerli adamını sistem dışı bırakamazsın... Şu sahada gezen adamlar çok mu disiplinli şimdi???
Hocam hesabın kitabın nedir bilemem , heyecanın bitmiş olabilir , çok yoruldun saygı duyarım ama kusura bakma ömrümün sonuna kadar benim heyacanım geçmez , ben her maçta yense de yenilse de koşan basan bir şeyler üretmeye çalışan bir takım görmek isterim...
Takımdaki gençlere üzülmemek de elde değil... Serkan oynar zeki yavru ömür boyu bekler... Henrique oynar emre güral bekler .... Soner demeyin sakın colman oynarsa o da oynamayacak çünkü yaşı daha çok ufak abisi nasıl olsa ilerde birgün oynar...
sana % 100 katiliyorum kardesim.tebrik ederim seni 10 numara bir yorum
ibrahim ŞEN
Takım 5 maçta 3 pozisyona girmiş, burada hala "4 maçtır rakibe pozisyon vermiyoruz" diyen var. Allahım sen aklıma mukayyet ol.
Bu mactan once bu takım hala yenılmıyor dıye kendını kandıran tatmin edenlerde vardı. Ben anlamıyorum kıme yenılmemızı bekliyolardı elazıg mı karabukmu ligdeki tek puanını bızden almıs antepe yenildik adamlar ilk golunu atıp puan aldılar.
Savunuc olarak sen de yerini almışsın
Hayır, oyunu okuma adına yaptığı hataları savunmuyorum. İstifa şu isteksiz futbola çözüm olacaksa haklısın.
hyasin61
02.09.2012, 23:49
kalırsa olu bır sezon olur ,sadrı baskanın gıtmesıne vesıle olur ..gıderse gec olmadan yenı bırseylerın baslangıcı olur ,belkı gunesten daha fazla trabzonsporlu yoktur ama su da gercekkı dunyadakı tek trabzonsporlu o degıl hoca olan
Mustafa bugun maci kaybetmemizin en buyuk sebebidir ben hayatimda bunun kadar geri zekalisina gormedim
oflu engin
şu istifa isteyen çok bilmişler eminim umut gitsin diyede çok uğraşanlardır.ayarınız yok.takıntılı bir ruh haliniz var.ama bu takıntınız zor işlerde hiç icraata geçmiyor.mesela şikede hiç takıntınız yok.takımı satan futbolcuyu değerleştirir takım için canla başla uğraşanı kazma diye lanse ettirir bu zihniyet.evet adım gibi eminim umut gitsin diyenler şimdide hoca gitsin naraları atıyor.
bir ara umut yuvaya dönüyor haberini burda kıyameti koparırcasına karşı çıkanlar şimdide mağlubiyette kıyameti koparıyor.ama sizi kafaya takmayada gelmez değmez.
Enes Ünal Kaya
Ben Takımın Sorununu Sadece 3. Bölgede Görüyorum.. Pas Trafiği Adam Eksiltme Falan Takımın Oyunu İyi Bence..
Kader KORELİ
Yalnız bu TS'den aldığımız Ceyhun çürük çıktı Onu verip Giray'ı alabiliyor muyuz acaba? Amaan neden soruyorsam olmaz deseler almıyorum sanki
arkadaş besbelli ğslisin sen, o kadar göze batmaya başladınki artık.
Kasım BEKTAŞ
02.09.2012, 23:50
alternatuf saymakla bıtmez bakınız twente teknık dırektoru avrupada onun gıbı yuzlercesı var bakınız vıdeotanın portekızlı hocası elındekı ımkanlarla neler yaptı en azından futboldan anlıyor nezman nerde ne yapılcağını bılıyor..senol gıtsınde zıyamı gelsın sadrı gıtsın nurımı gelsın zıhnıyetı ve sızın gıbı dusunen dar kalıplı ınsanlar yuzudnen bugun bu durumdayız senol gunes sızın gıbı adamlar oldukca kanımızı emmeye bızı kahrımzıdan oldurmeye devam eder..hıc kısmeyı bulamıyosak ıste mustafa resıt akcay buakdar rezıl futbolu turkıyede karabuk ve elezağdan baska oynayan yok..
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş...
uzun uzadıya yazmaya gerek yok.. bende takımın oyunundan memnun değilim... yanlış giden bir şeyler var ama bunun çözümü kesinlikle Şenol hocanın istifası değildir... Trabzondaki yapıya Şenol hoca dışında hiç kimse uzun süre dayanamaz...
yapılması gereken istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıp çağırmak değil, yönetim ve teknik ekibin hatalarını gözlerine sokup, kendilerini düzeltmelerine imkan vermek... diğer türlü ben çok yap boz gördüm hiç birisi eskisinden iyi olmadı...
Mustafa bugun maci kaybetmemizin en buyuk sebebidir ben hayatimda bunun kadar geri zekalisina gormedim
Birde Aykut Akgün var renktas onu unutma :D
Volkani kadrosuna.yazanlar onun bu takimin topcusu olmadigini gorememeleri futboldan ne kadar anladiklarinin da bir gostergesi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.