Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
neleri göreceğiz daha. rakipte benim aleyhime şike teşvikten hapis cezası almış topçu var yahu. m.yıldız biraz onurluysan bırak git bu ülkeden şerefsiz utanmaz insanlar
Henrique'ye bu kadar geçiriyor ulema taraftarımız da adama sorarlar Burak ilk geldiği sezon ne yapmış, nasıl futbol oynamış diye? Keza Teofilo. Sorduktan sonra da aynı adama gülerler.
Buyrun birlikte gülelim.
Burak Yılmaz - 11 Maç 3 Gol(yarım sezon)
Paulo Henrique - 32 Maç 2 Gol
http://tr.eurosport.com/futbol/burak-yilmaz_prs167294/person.shtml
http://tr.eurosport.com/futbol/paulo-henrique_prs167982/person.shtml
+
Burak'ı alırken üstüne 3 küsür milyon para da aldık. Henrique'yi alırken üstüne 4 küsür milyon para verdik.
Not: Nasıl kazıklandığımızın göstergesi olması açısından koydum.
neleri göreceğiz daha. rakipte benim aleyhime şike teşvikten hapis cezası almış topçu var yahu. m.yıldız biraz onurluysan bırak git bu ülkeden şerefsiz utanmaz insanlar
Onu bırak akşam bir Elazığ-Fener maçı varki bu maçı görüp de midesi bulanmayan Trabzonsporlu yoktur.
Maçın başlamasına iki saatden az kalmış hiç bir heyecan duymuyorum..
Geçen senelerde maçtan günler öncesinde rüyalarıma girer kafamdan kadrolar kurardım..
Şu malum süreç noktalanmadanda ne taraftar nede takım olarak eski havamızı yakalıyamayacağız anlaşılan..
SEzon yeni başlıyor ilk maça çıkan kadro geçen yıl büyük başarılar kazandığımız aynı muhteşem kadro..
Bu duruma gelmemizde emeği geçen herkese büyük teşşekkürler sağolsunlar..
Buyrun birlikte gülelim.
+
Burak'ı alırken üstüne 3 küsür milyon para da aldık. Henrique'yi alırken üstüne 4 küsür milyon para verdik.
henriqe yarısından cogunda sonradan son 5 dakika oyuna girdi ve forvet olarak değil kanat olarak. ilk onbir olarak 5 süper lig maçında oynadımı acaba.
Kanatta oynaması gol atmasına engel değil. O mantıkla Olcan da kanat oynadı ama 19 maçta 5 gol attı.
Kanatta oynaması gol atmasına engel değil. O mantıkla Olcan da kanat oynadı ama 19 maçta 5 gol attı.
forvet oyuncusuyla karşılaştırman yanlış. giray - burağıda karşılaştır o zaman. 5 gol ve 2 gol arasında cok fark yok. oynama sürelerine bakılsa 32 maçın 19 maçtan daha kısa olduğunu göreceksin.
Murat Erdem
18.08.2012, 15:39
boşuna Henrique'yi tartışmayın...gol atar-atmazı geçtim...ben ilk onbir çıkmazsa şaşırmam...Şenol hoca Celu'yu forvet oynatırsa ona da şaşırmam...diyeceğim Şenol hoca yaşlandı artık.
forvet oyuncusuyla karşılaştırman yanlış. giray - burağıda karşılaştır o zaman. 5 gol ve 2 gol arasında cok fark yok. oynama sürelerine bakılsa 32 maçın 19 maçtan daha kısa olduğunu göreceksin.
Şampiyon olduğumuz sezon Burak tek forvet olarak oynamıyordu. Çoğu kez kanatta oynatılıyordu. Bu gol atmasına engel olmadı. Henrique kanatta oynadı diye bu onun gol atmasına engel değil. Bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Kısaca kazıklandık diyorum yani. 4 küsür milyonumuz çöpe gitti yani.
Henrique geçen sezon bekleneni veremedi bu doğru...
Ama Burak'ın performansı,oyun sisteminin ikinci bir forvete çok izin vermemesi nedeniyle formayı göremedi ve ritmini kaybetti.
Bu nedenle oynadığı maçlarda da etkili olamadı.
Kötü bir oyuncu değil bu sezon görmek lazım karar vermek için.
Bordo_MaviM_61
18.08.2012, 15:46
Orası öyle malesef.
Üzerinden 1 yıl geçti ne Henri ne de Adrian o paraların yarısı etmezler..
Şu andan sonra patlama yapsalar bile alırken o paraları etmezlerdi yani..
Millet transfer yapar ertesi gün maçta oynatır. Biz 1 sene geçiyor hala ha patladı ha patlayacak diye bekliyoruz bunun adı maalesef kazıktır.
Murat GENEL
18.08.2012, 15:47
Açıkcası ben de kazıklandıgımızı düşünmekle birlikte girilebilir risk olarak görüyordum Henrique transferini..Belçika tarih boyunca iyi denilecek golcüler çıkarmış ve çıkarmaya da devam ediyor..19 gol atan bir oyuncuya verilebilirdi bir nebze ama bu Adrian'ı hangi akla hizmet almışız bilmiyorum..İstatistik olarak bile kötüydü bize gelirken bırakın saha içini..Bir de bunu bize Polonya'nın iyi oyuncusu diye yutturdular ya..Lewandowski gibi adam 4.5m€ 'ya Dortmund'a giderken biz 5.25m€ verdik hala inanamıyorum..Para-Performans açısından Misse'den bile kötü..Kısaca klüp tarihinin en büyük kazığı..
Karabüksporun kadrosuna bir ufak göz gezdireyim dedim gerçekten çok sevimli bir ekip..
Emre abisinin kadroya aldıracağı sms kağan rabzondan teşvik geldi duydum diyen insan azmanı mehmet..
Trabzonspor takımında futbolcu olsam şunların yüzüne tükürürüm aynı mesleği paylaşmak bile utanç verir insana emek hırsızı zavallılar..
Ertan1982
18.08.2012, 15:55
Adrian ve Henrique toplam 4-4.5 Mio ederi vardi.Kaziklandimiz asikar.Takimdan bu sezonda gönderilmiyecek o zaman daha iyi olmalari icin umut edecegiz.Yanliz sistem ikisi birden icin uyumlu degil.Adrian 433 ZokoraColman ile is yapar Henriquede 442 yardimci forvet olarak is yapar.ama bu kadroylan ben asla 451 oynamam.
Burak Aksoy
18.08.2012, 15:55
Henrique çift forvet oyuncusu, koy yanına bi Vossen, bi Kadlec de gör bakalım neymiş. Henrique maç mı oynadı yapmayın ya, hani nerde o 32 maç
Ömer Faruk61
18.08.2012, 15:57
Kadro belli olmadı mı?
Kadro belli olmadı mı?
Soner onbirde onuda kendisinden öğrendim.Normalde açıklanmadı daha.
kürşat61
18.08.2012, 15:59
Yasin'de yokmuş.
Henrique nin 11 ve forvet olarak oynadığı benfica maçını hatırlıyorum sadece. henrique kanat oyuncusu değil biz ordan faydalanmaya calıstık.
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:00
29. Tolga zengİn
30. Serkan balci
23. Remzİ gİray kaÇar
22. Mustafa yumlu
28. Ondrej celustka
15. Deguy alain didier zokora
14. Soner aydoĞdu
27. Marek sapara
40. Volkan Şen
92. Olcan adin
7. Robert vittek
Çağdaş DENİZ
18.08.2012, 16:00
Henrique çift forvet oyuncusu, koy yanına bi Vossen, bi Kadlec de gör bakalım neymiş. Henrique maç mı oynadı yapmayın ya, hani nerde o 32 maç
aynen katılıyorum
Soner Albayrak
18.08.2012, 16:01
Yasin de sakatlığından dolayı yokmuş kadroda. Ne ara sakatlandı bu uşak?
Ertan1982
18.08.2012, 16:01
29. Tolga zengİn
30. Serkan balci
23. Remzİ gİray kaÇar
22. Mustafa yumlu
28. Ondrej celustka
14. Soner aydoĞdu
27. Marek sapara
40. Volkan Şen
92. Olcan adin
7. Robert vittek
sakatlanmasa bari vittek.son sans.is yapmazsa basinlar tekmeyi vitteke
Furkan S.
18.08.2012, 16:02
OLcak iş değil yasin sakatlığı nedeniyle kadroda yok! Cevat Kol yazdı...
Fatih Özkan
Allah utandırmasın!
Helvacı61
buradaki taraftarın çoğu futboldan anlamıyor....geçen yıl burak takımı rehin almıştı....kendisi atmadığı gole sevinmiyordu bile siz nasıl henrigenin yada başka bir oyuncunun performansını tarışıyorsunuz... bütün toplar buraka atılıyordu atmayanıda azarlıyordu...adam bizi resmen kullanmış...geçen yılın maçlarına bakıyorum...şimdi daha net görebiliyorum...
Trabzonspor Kulubu @Trabzonspor
Karabukspor maci 11imiz: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Sapara, Zokora, Soner, Volkan, Olcan, Vittek #Trabzonspor
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:03
Ben demiştim hoca Tolga'yı oynatacak diye sallıyordunuz. Tek sürpriz Henrique yerine Vittek'in olması. Yedeklerde hem Barış hem Aykut'un bir arada olmasını içime sindiremiyorum. Umarım bu son kez gerçekleşecek. Zaten önümüzdeki haftadan itibaren yedek Zeki Yavru geliyor. Bu arada Karabük'te de Shelton yedek. İkinci yarı yorulan savunmaya karşı bizi zorlayabilir...
Furkan S.
29. Tolga zengİn
30. Serkan balci
23. Remzİ gİray kaÇar
22. Mustafa yumlu
28. Ondrej celustka
14. Soner aydoĞdu
27. Marek sapara
40. Volkan Şen
92. Olcan adin
7. Robert vittek
İyi bir kadro ama vittek güya sakattı :rolleyes:
Bordo_MaviM_61
Vittek ilk 11 de ise çok umutlu olurum Volkan ve Olcan iyi beslerse :)
Murat Erdem
18.08.2012, 16:04
Yasin'in de kadroya alınmamasına şaşırmadım...5 gün sonra bütün sezonu etkileyecek avrupa maçına çıkacağız...o maçta oynatma şansın olmayan cezalı kaleciyle bu maça çıkıyorsun...Onur ? bu adam maç alışkanlığını nasıl kazanacak...hoca yaşlandı...onu geçtim...motvasyon sıfır artık...kendini kökeni-geçmişi ile bazı şeylere mecbur hissettiği için zoraki o makamı dolduruyor.
İlk 11'imiz: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Soner, Sapara, Volkan, Olcan, Vittek
Yedekler: Onur, Ferhat, Aykut, Barış, Adrian, Alanzinho, Henrique
Yasin yok.
Royal Heart
18.08.2012, 16:06
Net bir galibiyet bekliyorum. :)
Semih Kırsüleymanoğlu
Kalede Onur olmasi gerekiyordu. Bu sezon Kale Onurun hakki. Hazirlik maclarindaki performansi olarak Tolganin sakatligi olsun birde Avrupa macinda Tolganin cezali olmasi Onuru kesinlikle Kalede olmasi gerekiyordu!
Karabüksporun kasap futbolcuları vittekin başına iş açabilir..
Zaten yapı olarak buna müsait koşarken bile her an sakatlanacakmış hissi uyandırıyor..
Helvacı61
29. Tolga zengİn
30. Serkan balci
23. Remzİ gİray kaÇar
22. Mustafa yumlu
28. Ondrej celustka
14. Soner aydoĞdu
27. Marek sapara
40. Volkan Şen
92. Olcan adin
7. Robert vittek
şu kadrodasağlam bir defans ve iyi bir golcu olsa taş gibi takım ..ama öyle eksikler varki. maç kazanma şansı ortadan kalkıyor
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:07
Yasin'in de kadroya alınmamasına şaşırmadım...5 gün sonra bütün sezonu etkileyecek avrupa maçına çıkacağız...o maçta oynatma şansın olmayan cezalı kaleciyle bu maça çıkıyorsun...Onur ? bu adam maç alışkanlığını nasıl kazanacak...hoca yaşlandı...onu geçtim...motvasyon sıfır artık...kendini kökeni-geçmişi ile bazı şeylere mecbur hissettiği için zoraki o makamı dolduruyor.
8 hazırlık maçının 6'sında zaten Onur oynadı daha ne alışkanlığı Allah aşkına. Geçmiş sayfalarda yazdığım mesajı aynen aktarıyorum ve cevabınızı bekliyorum...
Farzedin ki Onur çok ciddi olmasa bile tedavisi 1-2 hafta sürebilecek bir sakatlık yaşadı ve ilk Videoton maçını da kaçırdı. O maçta Zeki'nin acemiliği tuttu ve akıl almaz hatalarla mağlup olmamıza neden oldu ve turu tehlikeye soktu. Bunun akabinde başta basın ve bizler olmak üzere Onur'u niye lig maçında riske ettin Şenol Hoca diye yüklenmez miyiz sizce?
Royal Heart
Yedek +2 degil miydi ?
Bordo_MaviM_61
Offf Offf yedek klubemizin değeri yine 15 milyon euro :(
Murathan
18.08.2012, 16:08
Allah aşkına 6 tane ortasaha var niye hâlâ aykut kadroda anlayamıyorum.
Yasin de sakatmis he ya he
Yedek +2 degil miydi ?
İlk 11'de 4 yabancı var.
Yiğit SARI
18.08.2012, 16:09
Forvet yok forvet
Bence de Tolga'nın oynaması iyi oldu. Ayrıca Vittek ve Sapara'yı bugün çok merak ediyorum.
Haydi koçlarım. :)
Furkan S.
18.08.2012, 16:11
Yasin dünkü antrenmanda sakatlanmış ;)
Yunus Emre SEYHAN
Tolga kamp dönemi boyunca sakat değil miydi ? Onur'u beklerdim ben.
Yasin niye yok acaba ?
edimurphy_61
Onur'la başlamalıydık.
Royal Heart
İlk 11'de 4 yabancı var.
Tamam da ben kenarda en fazla 2 oluyor diye biliyordum sahada kac yabanci olursa olsun.
Orta saha tam istediğim gibi. Forvette de Henrique yerine Vittek'in olması iyi bir seçim olmuş.
Kalede Onur'u bekliyordum, ona şaşırdım sadece.
Ayrıca yedek kulübesinde Adrian ve Alanzinho varken, Aykut'a da Barış'a da gerek yok. Zeki-Yasin-Emre üçlüsünden ikisi monte edilebilirdi.
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:12
Tamam da ben kenarda en fazla 2 oluyor diye biliyordum sahada kac yabanci olursa olsun.
Öyle bir şey yok. O +2 ilk 11'deki +6 olduğu zaman geçerli. İstersen 0+7 yaparsın...
Fiteg'ler Zabara'lar... Gadromuz fevkaladenin de yederlisi.
yorumsuz6117
18.08.2012, 16:12
Yasin'in sakat olduğuna falan inanmıyorum.
Ertan1982
18.08.2012, 16:13
Ilk 18 8 yabanci ilk 11 6 yabanci.Bu kadar basit.Istersen 1 yabaci ilk 11 ve tüm yedekler yabaci basliya bilirsin.
kürşat61
Sakatlık makatlık yok sallıyorlar.
AYYILDIZ
Bamba-Yasin-Halil ne sakati bunlar.
vira bismillah inş hayırlı olur...
yorumsuz6117
18.08.2012, 16:14
Aykut ve Barış'ın ikisi birden kadroda olması şaka gibi. Emre Güral ne dese haklıdır.
Yiğit SARI
18.08.2012, 16:14
Maç zamanı link paylaşımı oolur mu ?? İlk maçtan kaçırmayalım ya
Anaa bamba yok ya la
Bu sakatlık olayları ilk değil. Geçen sene kaç defa Volkan için de söylendi.
2 gün öncesinden diyorsun kesin kadroda, maç günü geliyor oyuncu yok. Niye? Sakatlandı.
Ulan bir tek bizim şehirde mi maç öncesi sakatlanıyor bu oyuncular...
robinhood61
18.08.2012, 16:15
colman nerde
Royal Heart
Ilk 18 8 yabanci ilk 11 6 yabanci.Bu kadar basit.Istersen 1 yabaci ilk 11 ve tüm yedekler yabaci basliya bilirsin.
Anladim, tesekkürler. Gecen sezonu cok takip etmedigim icin kurali unutmusum.
edimurphy_61
colman nerde
Cezalı
Ibrahim Gaygusuz
18.08.2012, 16:16
Videoton macinda Onur oynayacak daha buyuk risk olacak bu mac o baslamasi lazimdi.
Furkan Özdem
Kalede Onur olmalıydı...
kürşat61
Bu sezon kayıp listesine Emre Güral'ı ekleyelim şimdiden.
Helvacı61
yasının olmamasına neden bu kadar taktınız o bölgede oynayacak 3 tane adam var görüldüğü gibi luzumsuz bir transfer benim asıl şaşırdığım forvet yokken olanlarda sakatken emre niye yok olamayacaksa hangi mal onu transfer etti..amacı neydi..
Bu arada genç oyuncu oynatmayacağımız için para ödeyeceğiz TFF ye sanırım.
agahozlu
18.08.2012, 16:17
Olcan ve Volkan'ın kanatlardaki performansı çok önemli. Vittek, eğer oyun anlayışını sahaya yansıtırsa iyi işler yapabiliriz.
Tüm bunların yanında saçma sapan defans hatalarından olmadık işlerle karşılaşabiliriz.
Sezonun ilk maçıyla birlikte, tüm takıma ve camiaya başarılar diliyorum. Dilerim sakatlıklardan uzak bir sezon geçiririz.
Royal Heart
18.08.2012, 16:18
Olcan, Volkan, Sapara, Soner. En kötü ortasahamiz bu olsun. Takimda en cok güvendigim bölge.
Onur KIVRAK bu yıl da mı yokkk ????
Ibrahim Gaygusuz
18.08.2012, 16:20
Forvet transferini unutalimi :)
Takımımız Allah'ın izniyle iyi.
Ben güveniyorum. Bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyorum.
Lig TV'de kadro şu şekilde;
Tolga
Serkan
Giray
Mustafa
Celustka
Volkan
Sapara
Zokora
Soner
Olcan
Vittek
yorumsuz6117
Emre Güral @emregueral
Yeni sezon aciliyor allah hepimize insallah basarili ve sakatliklardan uzak bir sezon nasip etsin. deplasman da karabugu yenicez insallah
Yazık valla bu çocuğa. Aykut , Barış kadroda bu adam yok.
Kader KORELİ
Onur sözleşmesindeki maddeyi kaldırsın veya 20 milyona çeksin ya da yurtdışı için olduğu eklensin, o zaman oynayabilir. O madde varken oynatmasınlar.
Yiğit SARI
18.08.2012, 16:21
Kadro zaten yetersiz en iyi adamlar da yok yahu :D
ümítlı olmamakla beraber basarılar dılerım kadro eldekılere gore fena degıl
Ibrahim Gaygusuz
18.08.2012, 16:21
Tolga
Serkan
Giray
Mustafa
Celustka
Sapara
Zokora
Soner
Olcan
Vittek
10 kisimi
Onur sözleşmesindeki maddeyi kaldırsın veya 20 milyona çeksin ya da yurtdışı için olduğu eklensin, o zaman oynayabilir. O madde varken oynatmasınlar.
Burak'a yapsaydın ya aynını
Estragon
18.08.2012, 16:23
Selam foruma girerken virüs uyarısı alıyor mu herkes?
Ogün YAZICI
gol umutlarımız geçen sezon gözden çıkarılıp antep'e kiralanan sapara ve bütün sezonu sakat geçiren vittek...sezona böyle başlamamalıydık...daha kötüsünü söyleyeyim şenol güneş son hazırlık maçında kadroya bile almadığı vittek'i 11'de çıkarıyorsa forvet transferi yatar...
Tolga
Serkan
Giray
Mustafa
Celustka
Sapara
Zokora
Soner
Olcan
Vittek
En dogru karar kallede TOLGANIN olmasi!!!
Takimin en iyisi Tolga, her yönüyle en iyisi TOLGA. Onur seneye kendine yeni takim arar...
En kötü karar AYKUT. Kiminle oynarsa oynasin YARAMAZ maalesef. Bambanin oynamamasi bile bu kadar kötü degil!!!
Tolga? Diyecek bir şey bulamıyorum.
Hafta içi Onur oynayacak biz Tolga'yı ısındırıyoruz kaleye.
Ömer Faruk61
Ferhat neden oynamıyor arkadaş? Tek kızğınlığım bu...
Hüseyin BURNAZ
10 kisimi
Volkan Şen i unutmuşlar
şu kadroda ne yapar dediğim 2 oyuncu var
1 serkan benim için rezil bir DR dir bakacağız
2 vittek hiç bir katkısını göremedik bakacağız
diğerleri için yorum malumun ilanı gerek yok...
+++ lar orta sahamız (volkan olcan soner sapara zokora)
lig başlıyor ve maç başlamadan eleştiri adı altında insafsızca yorumlar var!!! öyle ya da böyle iyi bir onbir olacak sahada. gudubet yorumları bırakalım da pozitif yorumlarla BİSMİLLAH diyerek sezona başlıyalım. ALLAH utandırmasın vurduğunuz gol olsun...
Royal Heart
18.08.2012, 16:24
Yedek stoper Aykut! Yetkililere duyurulur !
Aykut ile Barış bence de son kez girer 18 e.
Yasin ,Emre gibi oyuncular kadrolara yakında girer. Bence fazla tedirgin olmaya gerek yok bu konuda.
Selam foruma girerken virüs uyarısı alıyor mu herkes?
Hayır ben almıyorum. Cerezleri temizlerseniz sıkıntı düzelir diye düşünüyorum.
Aykut oynamiyor ki ulen...
web tv yayını ne zaman açılıyor? Erişim reddedildi yazıyor bende şu anda.
Kader KORELİ
18.08.2012, 16:26
Burak'a yapsaydın ya aynını
Futbolcuya güvenilmediğini gördük de ondan yazıyoruz zaten renktaş.
Geçmişten ders çıkarmalı. O madde o sözleşmede o şekilde durduğu müddetçe
ben Onur'un ikinci tercih olmasından yanayım. Kendisine karşı kötü bir düşüncem
yok, ama bundan sonra artık maalesef böyle olmalı, kusura bakmasınlar.
Yavuz Selim Bal
18.08.2012, 16:26
Hakkaten bu yedekleri görünce insanın Emre'ye bir an önce kaç kurtar kendini diyesi geliyor...
Takimin en iyisi Tolga, her yönüyle en iyisi TOLGA. Onur seneye kendine yeni takim arar...
En kötü karar AYKUT. Kiminle oynarsa oynasin YARAMAZ maalesef. Bambanin oynamamasi bile bu kadar kötü degil!!!
Al işte... Arkadaş Tolga'yı beğeniyorsan beğendiğini belirt de, Onur'a bok atmak zorunda mısın? Bir de maç günü...
Senin gibi çok taraftarımız(?) var maalesef, üzülüyorum...
Haydi Tolga kaptan takimini sirtla maci al... gol atamazisek gol yemeden bitir maci... sana özelikle basarilar diliyorum.
Mustafa Hazıroğlu
18.08.2012, 16:27
Kalede Onur olmalıydı bencede...
Emre'ye gerçekten yazık ediyorlar...
Murat Erdem
18.08.2012, 16:28
5 gün önce hazırlık maçında kadroya bile alınmayan vittek'in 11 de sahaya sürülmesi...aba altından sopa gösteriyor birileri birilerine...Trabzonsporumuz küçük hesapların kurbanı olmaya devam ediyor.
Engin Erol
Aykut oynamiyor ki ulen...
yedek da Aykut. Yedek stoper :confused:
Yiğit SARI
Yavaş yavaş link paylaşımına başlasak :p
Onur oynamalı artık. Onur kaledeyken duydugum güveni Tolga'ya hiç bir zaman duyamadım
Hazırlık maçlarının neredeyse hepsinde oynamış bir Onur var.
Bir de milli takımdan gelmiş hazır Tolga var.
Hafta içi Tolga cezalı Onur oynayabilecek durumda.
Şu şartlar altında kim alırdı o riski.
Tolga kararı bu maçlık doğru.
İkisi de birbirinden değerliler. Bir oyuncuyu överken diğerini değersizleştirmeyin.
DeAgLeMaNyAq
Serhat Demirtaş dün radyoda yedek kulübesinde Giray Bulak olacak falan diyordu iyi sallamış...
Ömer Faruk61
Zemin çok kötü.Bu Karabük ne iş yapar....
Mustafa Hazıroğlu
Sende seneye Fb'yi falan tut bence...
Ömer Faruk61
18.08.2012, 16:29
5 gün önce hazırlık maçında kadroya bile alınmayan vittek'in 11 de sahaya sürülmesi...aba altından sopa gösteriyor birileri birilerine...Trabzonsporumuz küçük hesapların kurbanı olmaya devam ediyor.
"Bazen körlere yol göstermek gerekir" by Hugo Broos ;)
Soner Albayrak
18.08.2012, 16:30
Zokora-Soner-Sapara bu üçlünün bugünkü performansı çok önemli.
Ogün YAZICI
18.08.2012, 16:30
aynen abi ya burada tartışılması gereken bu iken tolga-onur meselesine girmişler.uyanın millet 5 gün önce kadroya alınmayan geçen sezonun tamamını sakat geçiren vittek 11 çıkıyor...saha dışındaki olayları daha içine taşıdılar malesef...
Yavuz Selim Bal
18.08.2012, 16:32
Ya Zeki Yavru neden getirilmedi yani boşu boşuna birde ceza ödüyecez...
Engin Erol
9 tane yer var. bakalım hangisi çalışacak.
Furkan S.
Serhat Demirtaş dün radyoda yedek kulübesinde Giray Bulak olacak falan diyordu iyi sallamış...
Yedek kulübesinde Şeref Çiçek olacakmış ;)
danger00
18.08.2012, 16:33
colman ve zeki cezalııııı
Kalede Tolga ,canımız kaptanımız çok güveniyorum kendisine. Bugün de inanıyorum ki çok iyi maç çıkaracak.
Defansımız , Sağbek Serkan Karabük maçında işini yapar. Stoperler Giray ve Mustafa. Geçen seneden birbirlerine alıştılar. Bu maç bu ikiliye büyük iş düşecek ama inanıyorum ki ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar.Solbek Celustka da geçen seneden orda oynuyordu ve iyi de maçlar çıkardı. O da bugün iyi işler yapacaktır.
En güvendiğimiz bölgemiz olan orta alan, adeta canavar :)
Zokora-Soner-Sapara zaten Türkiye'nin en iyi orta alanlarından bir tanesi. Abartmiyorum , ne demek istediğimi maçta göreceksiniz. Türkiye'nin en iyi sol açıklarından bir tanesi Olcan'a yorum yok zaten :) , eski günlerine dönme sinyali veren Volkan ise sağ açık oynayacak ona da büyük iş düşüyor bugün.
İlerde ben Vittek'in bu maçta kafa ile gol atacağını düşünüyorum. Ayrıca gol attıracaktır.
Vira Bismillah Trabzonspor'um !
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:33
Tolga kötü performans sergiler, Onur da önümüzdeki haftalarda kalede olmazsa o zaman isyanınızı edersiniz. Bu maçta isyan etmek anlamsız kere anlamsızdır. Aynı soruyu defalarca soruyorum ama bir kişide kalkıp bunu çürütmeye çalışmıyor. Biz sadece bugünü düşünüyoruz hoca ise Videoton maçını da düşünüyor. Onur bu maçta sakatlansa, Zeki de Videoton maçında takımı yaksa bugün isyan edenler o zaman neler yazardı merak ediyorum...
Ya Zeki Yavru neden getirilmedi yani boşu boşuna birde ceza ödüyecez...
Cezası var geçen seneden. ama Hasan Batuhan getirilebilirdi...
Furkan S.
18.08.2012, 16:34
Ya şu Hamdi Aslan'ı da bir türü değiştiremediler :) Başka yorumcu mu yok?
Şenol Hoca'nın neden böyle bir kadroyla çıkmak istediğini anlamadım. Yani aklında ki plan veya oyun stili nedir çok merak ediyorum.
Al işte... Arkadaş Tolga'yı beğeniyorsan beğendiğini belirt de, Onur'a bok atmak zorunda mısın? Bir de maç günü...
Senin gibi çok taraftarımız(?) var maalesef, üzülüyorum...
Bende senin gibi cocuklara üzülüyorum, cok ama cok üzülüyorum.
Buraya bazilari cikip Onur, onur diyolar... Tolganin o muhtesem sezonu unutuyorlar, adam gibi adam oldugunu unutuyorlar... Takimin en "Trabzonsporlusu" hatirladigim kadar ile tek "Trabzonsporlu" olan...
Gelelim onura...yazdiklarimdan senin onura "bok" atiyorum vs. diye yazdin ya... senin gencliginin acemiligine veriyorum...
O kadar pahalli ve iyi kalleci, yasi da gelmis asla 1-2 sezon yedek KALMAZ!!! Ben onurun acisindan bakiyorum....baska takima gider ve OYNAR, oynamasi lazim!!! Trabzonsporumuz büyük bir lüks ile oynuyor!! Niye kalleye bukadar "masraf" yapan takim yok!! Tolga yedek kaldiginda nasil hareket ettigini unutmadik...
Eger onur yedek kalirsa aynisin yapmas ise hemen gistsin yoksa takima zarar verir!
Yavuz Selim Bal
18.08.2012, 16:35
Cezası var geçen seneden. ama Hasan Batuhan getirilebilirdi...
Yani Aykut'dan iyi stoperlik yapıcağı kesindir üstüne birde paramız cebimizde kalırdı...
Gökhan BAYRAK
18.08.2012, 16:36
Yasin'in sakat olduğuna falan inanmıyorum.
zaten yasin de messiydi de şenol hoca çekindi eleştiriden ve böyle bir yalan uydurup taraftarın gözünü boyadılar.
bir git Allah aşkına yaa, oruç oruç konuşturacaksın beni şimdi...
yok arkadaş bmn de seviyesiz insan topluluğu her geçen gün artmaya devam ediyor...
Bende senin gibi cocuklara üzülüyorum, cok ama cok üzülüyorum.
Buraya bazilari cikip Onur, onur diyolar... Tolganin o muhtesem sezonu unutuyorlar, adam gibi adam oldugunu unutuyorlar... Takimin en "Trabzonsporlusu" hatirladigim kadar ile tek "Trabzonsporlu" olan...
Gelelim onura...yazdiklarimdan senin onura "bok" atiyorum vs. diye yazdin ya... senin gencliginin acemiligine veriyorum...
O kadar pahalli ve iyi kalleci, yasi da gelmis asla 1-2 sezon yedek KALMAZ!!! Ben onurun acisindan bakiyorum....baska takima gider ve OYNAR, oynamasi lazim!!! Trabzonsporumuz büyük bir lüks ile oynuyor!! Niye kalleye bukadar "masraf" yapan takim yok!! Tolga yedek kaldiginda nasil hareket ettigini unutmadik...
Eger onur yedek kalirsa aynisin yapmas ise hemen gistsin yoksa takima zarar verir!
Kusura bakmayın da "Onur seneye kendine yeni takim arar..." bu cümleden hiç dediğiniz anlamlar çıkmıyor. Bin düşünün, bir yazın o halde...
Kaptan'a laf eden de olmadı. Öyle görünüyor ki hem anlatma, hem anlama işlevleriniz yanlış çalışıyor.
Gerçekten Tolga'nın kaleye geçmesi daha iyi olacaktır bu maçta.
Deagle abimizin de dediği gibi , Onur'a bir şey olsa Videoton maçında Zeki ile ne yaparız?
Bu maçın telafisi var ama Videoton maçının telafisi olmaz.
Sıkıntı yok. İkisi de bizim değerimiz ikisi de candır.
Orta sahamız türkiyenin en iyisi. ! defans ve forvet sorun.
olumsuzlukları şimdilik bir kenara bırakıp takımımıza destek olalım 90 dk sonunda şenol hocamı yanlış yapmış biz mi yanlış düşünmüşüz göreceğiz... her ne kadar sekan balcıdan umutsuz olsam da inşallah beni utandırır diyorum... başarılar fırtına yolun hep açık olsun...
Soner Albayrak
18.08.2012, 16:37
web tv yayını ne zaman açılıyor? Erişim reddedildi yazıyor bende şu anda.
Yayın 16:00'da açıldı. Ben şuanda Web Tv den sorunsuz şekilde izliyorum?
Buyrun birlikte gülelim.
+
Henrique kaç maç gerçek mevkisinde oynadı? Adam sol bek sol açık sağ bek sağ açık her yerde oynadı bir santrafor ya da 2. forvet olarak oynamadı. Burak kaç maç sahada yerlerde sürünmesine rağmen 90 dakika sahadan çıkartılmadı. Eskişehirspor - Trabzonspor dahil o sezon toplam 1700 dakika 25 maç 4 golü 5 asist var. Henrique ise 1100 dakika 2 gol 5 asist. Dakika gol ve asist oranına bakınca hiç bir fark göremiyorum ama sen biliyorsun tabi.
danger00
18.08.2012, 16:38
olcan ve volkan dışında kanatlarda yasin gibi başka oyuncumuz yokken barış ve aykutu kadroya alıp yasini kadro dışı mı bırakacağız. sakat deniyorsa sakattır. ne bu güvensizlik.
Tamam transfer olmadı ama takımımızı da yabana atmayalım lütfen.
Bu takım o havayı yakalarsa kimse tutamaz. Açık ve net.
M.S.SOFU
18.08.2012, 16:40
aynen abi ya burada tartışılması gereken bu iken tolga-onur meselesine girmişler.uyanın millet 5 gün önce kadroya alınmayan geçen sezonun tamamını sakat geçiren vittek 11 çıkıyor...saha dışındaki olayları daha içine taşıdılar malesef...
"Bazen körlere yol göstermek gerekir" by Hugo Broos ;)
şu iki mesaj bir çok şeyi açıklıyor zaten
yapacak bir şey yok.
Yayın 16:00'da açıldı. Ben şuanda Web Tv den sorunsuz şekilde izliyorum?
Paket nedir? Bende sezonluk var erişim reddedildi uyarısı alıyorum halen.
agahozlu
18.08.2012, 16:40
Arkadaş ikisi de birbirinden değerli kalecimiz var, kendi kendimize kavga ediyoruz. Son 1-1,5 sezondur çok iyi işler yapan Tolga varken sakatlığı atlatmış idmanlara başlamış bir kaleciye direk forma verilmez. Bu işler performans ve sıra işi. İnanın ben de ikisini de izlemek isterim ama biri oynayabiliyor.
yedek da Aykut. Yedek stoper :confused:
Tamam, yedek olabilir...
Biz takim nasil hazirlik dönemi gecirdi tam bilemeyiz onun icin belki iyi hazirlandi... Yani Aykut ve diger futbolcularimizi kesip atmayalim. Olay nedir biz Aykutu son performansina göre yorum yapiyoruz. Onun icin diyoruz ki Aykut ilk 11 de yetersiz düsünün Aykutun yedegi kim olabilir? Aykut tan daha kötüsü...
Herneyse...Saha ki ilk 11 elinden geleni yapacaktir ondan eminim, yoksa bu kadroda daha cok isimler degisebilir..degisecekte..
Kanatlar çok önemli geçen seneden farklı görüntüde olacağız.Geçtiğimiz seneler rakibi göbekten geçip golleri atıyorduk defansın arkasına atılan toplarla etkili oluyorduk.Bu sene kimlik değiştiriyoruz.Kanatlara geçiyoruz :)
Bugun vittek kazayla bir gol atarsa o zaman yandik iste
edimurphy_61
18.08.2012, 16:41
Bu maçı kaybedersek macdan sonra burda olayylarrr olayylaarrrr...!!! :)
Bugün sahada takım oyununu göreceğiz. Herkesin gol atabileceği bir maç olacaktır.
Bencillikten uzak bir maç.
:)
Süleyman Özcan
18.08.2012, 16:42
Güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. Sakatlıksız, cezasız, her vurduğumuzun gol olması ve güzel futbol dileğiyle..
Soner Albayrak
18.08.2012, 16:42
Paket nedir? Bende sezonluk var erişim reddedildi uyarısı alıyorum halen.
Ben tek maç satın aldım şimdilik öyle izliyorum. Tarayıcındaki çerezleri temizle olmadı müşteri hizmetlerini ara sorunu anlat ;)
Vittek bir değil belki de 2 gol atacak bugün yanmayacağız bu sene bize 10-15 gollük katkı yapacak bir santrafor kazanacağız herkes bir kafa birader kiminle mücadelece edeceğiz anlamıyorum arkadaş.
Mehmet S. Pervan
18.08.2012, 16:43
oh be site düzelmiş. yeminle özlemişim konu yanıtlamayı :D
Bursaspor şampiyon olduğu sezondan bahsediliyor şu an o sezonu hatırlayan herkes bilir ki 15 golü bulan bir futbolcuları bile yoktu. Hatta 10'un üzerinde bile yoktu sanırım.
Sakatlığı üzerinden atmış bir Vittek bizde iş görür abi.
Soner Albayrak
18.08.2012, 16:45
Vittek bir değil belki de 2 gol atacak bugün yanmayacağız bu sene bize 10-15 gollük katkı yapacak bir santrafor kazanacağız herkes bir kafa birader kiminle mücadelece edeceğiz anlamıyorum arkadaş.
Bende Vittek'in kaliteli bir forvet olduğu inancındayım. Form tutup gereken havayı yakalaması gerek sadece.
Ben tek maç satın aldım şimdilik öyle izliyorum. Tarayıcındaki çerezleri temizle olmadı müşteri hizmetlerini ara sorunu anlat ;)
Tarayıcı kaynaklıymış, operadan firefoxa geçince açıldı. Ondan önce müşteri hizmetlerini aradım bana diyor ki ama efendim şimdi elazığspor fenerbahçe maçı var trabzonspor maçının olduğundan emin misiniz? Dedim başlatma şimdi fenerine de bülona da.
Kusura bakmayın da "Onur seneye kendine yeni takim arar..." bu cümleden hiç dediğiniz anlamlar çıkmıyor. Bin düşünün, bir yazın o halde...
Kaptan'a laf eden de olmadı. Öyle görünüyor ki hem anlatma, hem anlama işlevleriniz yanlış çalışıyor.
Evladim baskalari hakkinda ne kadar güzel ahkam kesiyorsunuz ya...
Hicmi terbiye görmediniz!!!!!
Öyle anlasiliyorsa, veya sen öyle anladiysan deki "bu cümleden hiç dediğiniz anlamlar çıkmıyor!!!"
Bitti ondan sonra yazdiklarin terbiyesizliktir!!!! Yanimda olsan iki yapistirirdim... ama yanimda öyle konusamazsin, baskasinin yaninda da konusmazsin...
Sen hic kimseye ne yapacagini yazma, söyleme!
Ogün YAZICI
18.08.2012, 16:46
camiada şu an öyle bir hava varki final gibi bir maça çıkıyoruz.kaybedersek malesef hepimizde olan şüpheler tavan yapacak .kazanırsak da özellikle geçen yılki kötü başlangıcın üzerine çok güzel bir başlangıç olacak ve umutlar yeşerecek...
Sefa Murat Dokuz
18.08.2012, 16:46
Onur ve Henrique olmalıydı 11 de.
Sabri Kurban
18.08.2012, 16:47
İnşallah Trabzonspor'umuz bu maçı alır da bana güzel bir doğumgünü hediyesi vermiş olur.
Mehmet S. Pervan
18.08.2012, 16:47
Vittek sakatlanırsa intihar ederim :D
Beyler Hamdi'yi gördünüz mü? :D
Bamba'nın kadroda olmadığını duydum. Neden kadroda değilmiş ?
Orta saha çıkabilecek en iyi orta saha. Forvet ya Henrique ya Vittek farketmezdi ikisi de aynı gol sayılarda katkı yapacaklar bu sezon 10-12'şer gol atar ikiside bu sezon. Bamba'yı ve Yasin'i izleyebilmek isterdim ilk maç.
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:49
Tapatalk çalışmıyor dimi?
İnşallah Trabzonspor'umuz bu maçı alır da bana güzel bir doğumgünü hediyesi vermiş olur.
Doğum günün kutlu olsun abi. :) Nice mutlu ve bordo mavi başarılı yıllara. :)
Soner Albayrak
18.08.2012, 16:50
Karabükspor stadının çimleri berbat.
memmedaga
18.08.2012, 16:50
bu yorumcu ne sacmaladi oyle
Tapatalk çalışmıyor dimi?
Ben kullanmıyorum fakat biri daha yazdı çalışmıyormuş.
şenol hoca'nın eleştirdiğim,sevmediğim belki onlarca özelliği var ama sadece Onur'u tolga'nın arkasında harcaması yüzünden bir an önce gitmesini bekliyorum.yine tolgayla başlamış..
AYYILDIZ
18.08.2012, 16:54
Cech bu kadarda kotu bir adam degil.Hemen sildik adami.Daha iyisini almamiz imkansiz.
İbrahim CİHAN
18.08.2012, 16:54
kadroda altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu bu sene yok mu? kimseyi göremedim ben?
Punisher-61
18.08.2012, 16:55
Sezon basinda Göndermek icin en cok ugrasilan isimler vittek ve sapara simdi ilk 11de...
Kadronun kalitesini anlatan bir cümle bence...
Pshycologist41
bu nasıl bir stad yahu? REZALET
Başarılar Trabzonspor'um. Hayırlı bir sezon olması dileğiyle
Osman Yavuz
Vurur geçeriz...
Haydi hayirli olsun yeni sezon, galibiyetle acalim insallah...
Ahmet Öztürk
Maça da 5 dakika kaldı. Var mı ilaç :)
Ibrahim Gaygusuz
kadroda altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu bu sene yok mu? kimseyi göremedim ben?
ceza odiyecegiz :)
Cihan-Ucar
18.08.2012, 16:56
Mac Skoru verip mac bakmaya gecim :)
3-1 Trabzonsporumuz icin ;)
Volkan 40 giiyiyormus 80 bildirmemismiydi
Soner Albayrak
Hayde bismillah Allah utandırmasın inşallah.
DeAgLeMaNyAq
Zeki Yavru cezalı Hasan Batuhan alınmadı 50 bin TL ceza ödeyeceğiz...
Emirhan Makul
18.08.2012, 16:57
Arkadaşlar Güzel Bir Sezon Olsun.
Lütfen Link vermeyelim Küfür Etmeyelim. Rica ediyorum, bakın bizimde maç izlediğimizi yada dinlediğimizi düşünün, yinede şunu diyorum özel mesaj ile gereğince halletmeye çalışın bu işleri küfür işinide etmeyin edin diyemem fakat ederseniz de sosyal köşenizde edin burası küfür ve seviyesiz mesajları kaldırabilecek bir yer değil topluluk var burada bayanlar var çocuklar var kötü örnek olmayalım. İyi seyirler, iyi forumlar
Haydi hayırlı olsun bu sezon bizler için İnşallah... Galibiyetle başlarız İnşallah.
Ibrahim Gaygusuz
18.08.2012, 16:58
Gecen seneki Karabuk maci geliyor aklima onun rovansi bugun alinsin. Hadi Trabzonum kazamiz mubarek ola
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 16:58
Vira bismillah...
Engin Erol
18.08.2012, 16:59
Özel mesajlara giremedim şuanda. atamıyorum arkadaşlar? çok güzel çalışan bir link var şuan. 1 kişiye yollayabildim sadece.
Armağan Dere
buraya kopyala engin.
Furkan S.
Vira Bismillah...
Ömer Faruk61
18.08.2012, 17:00
Saha Rezalet Kepaze Karabük.....
Bülent AKBULUT61
18.08.2012, 17:00
hadi BİSMİLLAH ALLAHIM yüzümüzü güldür
Kader KORELİ
18.08.2012, 17:01
Vira Bismillah!
Vira Bismillah Trabzonspor'um !
Her vurduğumuz gol olsun.
Bu sezon şampiyonluk yaşamak dileğiyle.
Fatih Özkan
18.08.2012, 17:02
Heyecan yaptım, gerildim lan!
Olcan kanattan geldi ve Uğur araya girdi.
tamuğ yamtar
18.08.2012, 17:04
Zemin kötüden de kötü yahu.
Yiğit SARI
18.08.2012, 17:04
Saha rezalet
Karabükspor paslaşırken topu dışarı attı. Taçı kullanacağız.
Ibrahim Gaygusuz
18.08.2012, 17:05
Messi Serkan :D
DeAgLeMaNyAq
18.08.2012, 17:06
Serkan utandırıyor bizi...
Armağan Dere
18.08.2012, 17:06
yumlu ile giray oynuyor ne diye aldınız bambayı
Serkan güzel gitti ve takımımıza korner kazandırdı.
Vittek vurdu top dışarı gitti.
Ceyhun Öncü
18.08.2012, 17:07
Arkadaslar hangi radyo kanalindan takip edebilirim? Yoldayim
Link lazim degil, sadece kanal
Veya iphone ile streamde olur
mustafa yumlu kimki bu takımda ilk 11de oynuyor. pas atmaktan aciz.
Fatih Özkan
18.08.2012, 17:08
Zemini göremiyorum arkadaşlar.
Çok mu bozuk ?
Yiğit SARI
18.08.2012, 17:08
Şuan ortada gidiyor maç
Engin Erol
18.08.2012, 17:09
Zemin hakkatten berbat bu ne. bir de inşaat var sanırım sahanın yanında trübün yok :D
Bülent AKBULUT61
18.08.2012, 17:09
Serkan Maşallah şu zamana kadar iyi
Bdeniz_61
18.08.2012, 17:10
Tempo artsa biraz iyi olacak.
Engin Erol
18.08.2012, 17:12
Patates tarlası gibi saha. Sakatlık olmaz inşallah.
Emirhan Makul
Link istemek yasaktır, eğer devam edilirse cezai işlem uygulanacaktır.
DeAgLeMaNyAq
En amatör yerimiz defans. Vittek de çok güçsüz ve yalnız...
Bu defansla nasıl paslı oyun anlayışını yapacağız bilmiyorum
Yiğit SARI
18.08.2012, 17:13
Pek iyi oynayamıyoruz şu ana kadar. Pas yapıyoruz ama orta saha civarlarında hep
dövecem bu mustafa yumluyu kabiliyetsiz adam.
Murat Varol
18.08.2012, 17:14
arkadaşlar maçı radyo veriyor mu
Volkan topu oyun alanı içinde tutabilseydi tehlikeli bir pozisyon yakalayabilirdik.
Yiğit SARI
18.08.2012, 17:15
Ulan Volkan
Ömer Faruk61
18.08.2012, 17:16
Vittek çekinerek oynuyor....:S
Yiğit SARI
Forvetsiz oynuyoruz diyebilirim
tamuğ yamtar
Zemin oyle boyle kötü degil yani.
Toz-toprak kalkıyor zeminden.
Bu mac takımın durumunu göstermez bence.
Serkan'a toprak lazımmış :p
Ibrahim Gaygusuz
Serkan utandiriyor bizleri valla
Tayfun Aydın
Arkadaşlar radyodan dinleyebileceğimiz bir yer var mıdır? valla radyo tv değil.
Murat Varol
18.08.2012, 17:17
Arkadaşlar radyodan dinleyebileceğimiz bir yer var mıdır? valla radyo tv değil.
bilen biri şu soruyu cevaplayabilir mi
Kereşenli
Serkan'ı bir de 5-10 maç sonra izleyin, o zaman görürsünüz utandırıyor mu bizi diye.
Yiğit SARI
Serkan çok iyi başladı nazar değmesin :D
Kader KORELİ
18.08.2012, 17:18
Mağmat Boğazındaki zemin bu sahadan daha iyi valla.
Sapara faul yaptı Karabük serbest vuruş kullanacak orta sahanın ordan.
Fatih Özkan
Aga bu havada, güneşte maç mı yapılır ?
Yazıktır!
Cidden yazıktır!
Kereşenli
Vittek'in yanlız kalmasında şaşıralacak bir durum yok, tek forvetli sistemde oynadığımız sürece bunu hep göreceğiz.
Yiğit SARI
18.08.2012, 17:19
Forvetsiz oynadığımızı söyleyebilirim (2)
Bdeniz_61
18.08.2012, 17:19
Korner kullanıcaz...
Üst ağlarda kaldı..
Celustka topu iyi getirdi ve korner kullanacağız.
Ömer Faruk61
18.08.2012, 17:20
Sapara harika orta açıyor :)
Furkan Özdem
Goooooooooooooollllllllll volkaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
tamuğ yamtar
Goolllllllll
DeAgLeMaNyAq
Süper gol...
Giallorossi
Volkaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
Bdeniz_61
Volkan gooooooooooooooooool 1-0
Engin Erol
Gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Kader KORELİ
Soner'den süper asist... helal olsun!
Bülent AKBULUT61
ALLAHIM GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLL Volkan harika
Koyduuuuu golü Volkan.Soner harika pas Volkan mükkemmel şut
cotanak61
I love You Volkan !!
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Volkan ŞEn
Pshycologist41
Soner'den müthiş pas Volkan'dan harika bir vuruş ve GoooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllLLLLL LLLLLLLLLLLL
Evidence
golü soner attı diyebilirim...
hyasin61
soner calısmaya basladı helal olsun
Yiğit SARI
Goooooooooooooooooooooooooooool
Ugur Kursad
gollllllllllllllllll
Mustafa Hazıroğlu
Gooool be Soner harika asist Volkan harika vuruş
danger00
çok şık :)
Punisher-61
18.08.2012, 17:21
Gooooooll volkaaaannn asist soner
Armağan Dere
ofsayt var gibi gördüm
Mehmet Fatih Silik
Golllllllllllllllllllll!!!!! Volkannnnnnnnnn!!!! Süper gol!
Ömer Faruk61
Volkan Gol.....
Furkan Özdem
Helal beeeeeeeeeeeeeee! :D Adam yılın transferi :D
Semih AYDIN
Helal güzel gol !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.