Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Final 6. Hafta| Beşiktaş 1 - 1 TRABZONSPOR | Şampiyonlar Ligindeyiz !
Hakemdin bi zaman ne buyuk bi yavsak oldun satilmis firat.bjk nin 2 eli herhalde biyerine girdi goremedin colmaba hemen sari.su son toptada onden birisi acayip bi kufur saydiki vayda vay :d
Nadir Bekar
11.05.2012, 22:06
Fenevli misafirler, hiç ümitlenmeyin şampiyonlar ligi topunun tsini bile göremeyeceksiniz ahaha
şikeciler sizi
ancak rüyalarında bol bol görecekleri TS dir
Onur Akyüz
11.05.2012, 22:07
Avrupa ligi bileti almışız Şansal'a göre,
Kıyamam sana ben ya:p
Ilelioglu
Firat Aydinus, Allah belani versin senin...! Her mac aynisi be...
Seni Trabzon'da bir güzel öpecegiz birdahaki gelmende...;)
Burak Sahin
hayatimda senin gibi igrenc bir hakem daha tanimiyorum les kargasi senin yaninda melake kalir allah belani, versin su mübarek cuma günü insallah sidikligin kurur mezarinda ot bitmez firat aydunus denilen adi serefsiz haysiyetsiz hakem bozuntusu...Hani bir ara bir ömürlük kontrat olayi vardiya iste colman ve zokoraya o ömürlük kontrattan yapalim nolur baskanim heleki colmana asaletin yeter arjantinli.....
Tayfun Aydın
??????????????????????????
yokmu bilen ya bi cevap
Hocam yok öyle bişey seneye cezalar sıfırlanıyor. rahat ol
altinkaya08
yokmu bilen ya bi cevap
Evet geçerli..Ama süper final maçları olduğu için bende net bir cevap veremiyorum..
Punisher-61
Kirmizi kartlar seneye gecele degil diyecem ama direk kirmizi oldugu icin bilemem..
Ya sıktı ama her sene sampıyonlar lıgı,her sene sampıyonlar ligi birazda başkaları sevınsın ne bu böyle canım :)
cotanak61
11.05.2012, 22:08
Henriqueye burda laf atanlar utansin.
Bu adam buraktan en az 2 gömlek üstün !
Fatih Özkan
Şükürler olsun...
Olcan da çok sert vurmuş...
Hiç bir kamera yakalayamamış topu...
Emirhan Uludüz
Son pozisyonu bende gol sandim sonra tolganin hareketini gorunce anladim gol olmadigini.
Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
Ilelioglu
sol köseye asirirsa?
Tutan mi var atlasin iste...Zamani var demek istiyorum, adamin vuracagi belli...Ne diye cakili kaldi...?
Semih Aydın
Ohhhhhhh be
Bordooooooooooooooooo
:)
Maviiiiiiiiiiiii.
Şimdi yarın şikeciler kazansın zevkle avrupadan kovulmalarınımı izleyelim yoksa gs kazansın avrupalı!!! selçukmu sevinsin tercihiniz nedir..:)Mümkün olsada ikiside yenilse diyecem ama işte:)
asilhamsi
gazozuna dedik öyle dedik böyle dedik bu nasıl heyecandır ya.
besiktasin gazozuna İlac attik:)
inception61
11.05.2012, 22:09
DÜŞÜNSENİZE BİR şike skandalı daha patlıyor ve botokslu ünal alsamın gavatsarayı şampiyonlar ligine gidemiyor yine biz gidiyoruz infantino reis kuraları çekiyor:D fenevliler bu ğs ye bi çakın yarın sonra doğru 2.lig bordo gruba:)
Hakem rezildi. Biz direndik ama 1 kişi eksiktik normal yani.
AMa bence geçen senenin özeti olur kendimizi şampiyonlar ligi elemelerinde bulabiliriz.
Burak Sahin
yokmu bilen ya bi cevap
renkdaslar bu nasil bir soru o kirmizilar fener ve türevlerine seneye gecerli, degil bizim gibi dik oynayanlara en az 1 macdan basliyor duruma göre 5 kadar degisebilir....
Erhan Gursoy
Henrique buyuk topcu ya, iyi bir kamptan sonra tas gibi forvet olacak ondan
Olcan da golden sonra hocaya kosmus :) Burda sevmeyeni cok ama oyuncular seviyor sanki :)
FC-ST-PAULI-61
Ne Sampiyonlar Ligi ? Türkiye Men edilir Tff ve Basbakan onun icin ugrasiyor.
yalniz adam
tüpçü gitti film bitti :) elveda karizma...
danişmend61
http://www.eokulegitim.com//HLIC/18056a7af388371f73604a964900a1c8.jpg
hüseyin1975
Umarim yarin Bursa yenilir ve satilmissehir yada ib.. bb karga ile mac yapar ve onlara cakar.
Bosuna ugrasmis olur o zaman firat.
beyler uefaya gitmiyomuyuz şampiyonlar ligine nasıl gidiyoz ?
Genemi şampiyonlar ligine gidiyoruz yaaaaaaaaaaavvvv sıkıldım artukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))))))))))))
zafer6161
11.05.2012, 22:10
Hocam yok öyle bişey seneye cezalar sıfırlanıyor. rahat ol
Evet geçerli..Ama süper final maçları olduğu için bende net bir cevap veremiyorum..
Kirmizi kartlar seneye gecele degil diyecem ama direk kirmizi oldugu icin bilemem..
:D:D:D:D
hangisi doğru la:confused:
Başka mevkie almasak bile banko oynayacak iki tane iyi stoper almamız şart
Mehmet Zeki
Maç devam ederken sürekli gol gelecek yazan arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Teşekkürler Trabzonum.
Tesekkurler abi :D
SL'ye gidiyoruz buyuk ihtimal tesekkurler Trabzonspor
Bu arada Zokora ne yapti oyle ya. Aurelio'nun pozisyonunda nasil uctu oyle :)
Şimdi yarın şikeciler kazansın zevkle avrupadan kovulmalarınımı izleyelim yoksa gs kazansın avrupalı!!! selçukmu sevinsin tercihiniz nedir..:)Mümkün olsada ikiside yenilse diyecem ama işte:)
galatasaray kazansın selçuk da mümkünse formdan düşşün,iki üç seneye kaddar küthyasporda görmek temennısıyle
Bülent AKBULUT61
Şerefsiz feneri almıyacak UEFA onun yerine biz gideceğiz ALLAHIN izniyle
3. lükle 4. lük arası prim farkı ne kadar arkadaşlar..olcanın golü kaç lira getirdi merak ediyorum
1.5 milyon euro falan
Hocanin Henrique hamlesi baya iyiydi bana kalirsa...
zafer6161
11.05.2012, 22:11
80 misafir KOYDUKmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bordo(61)mavi
olcan atacak kardeşim frikikler olcaaaaaaaaaaaaaaaaaan... burak efendi hemen topa koşuyosun... seneye hep olcan kullansın... bu çocuk antepdeykende atıyordu frikik
Ilelioglu
Ne Sampiyonlar Ligi ? Türkiye Men edilir Tff ve Basbakan onun icin ugrasiyor.
Katiliyorum, eger tepkimizi biraz olsun Basbkan'a hissettiremzsek o zaman Türkiye 4-5 yil men cezasi alabilir.
Basbakan "Gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmeyiz, Tatcher modeli"
:rolleyes::rolleyes:
önemli değil, colman geç döner, Burakta satılır yüksek ihtimal ,yani gecerlı olsa ne olmasa ne
Emirhan Uludüz
11.05.2012, 22:12
UEFA feneri avrupaya almayacagi icin 3.olan gidecek fener yerine.
Bu sezon frikiklerin bir çoğunu Burak deil de Olcan atsaydı bir o kadar daha golü olurdu Olcan'ın Burak'a verdiğim emeklerden dolayı tşk eder yolunun açık olmasını dilerim.
Burak Sahin
olcan atacak kardeşim frikikler olcaaaaaaaaaaaaaaaaaan... burak efendi hemen topa koşuyosun... seneye hep olcan kullansın... bu çocuk antepdeykende atıyordu frikik
yuh be kardesim burak frikikden atmadimi sanki tamam egoist bencil kosmuyor mücadele etmiyor ama kayseri macindada hatta verilemdi bariz golü ....
yatmaztara
uefanın feneri alacağını düşünmek ütopikliktir. :D
yokmu bilen ya bi cevap
Gecerli ama ertelenir en azindan taksit yapilir:)
UEFA feneri avrupaya almayacagi icin 3.olan gidecek fener yerine.
ya bu galatasarayında bir yamuyğu olsa uefaya karşı ne güzel olurdu.Şimdi ön eleme falaan gerek yok bunlara
Sefa Murat Dokuz
Henri bencede çok iyi olacak seneye
colman zokora henrike tolga bence çok çok güzel oynadılar 2. golü yemediysek bu dördü sayesinde oldu. ama takım olarakta çok iyiydik
Onur Akyüz
11.05.2012, 22:13
Henrique iyi adam özellikle açık oynayan takımlara karşı çok etkili olur.
levent61_ts
SAmpiyonlar ligi biletini kaptik hayirlisi ile !
FC-ST-PAULI-61
Katiliyorum, eger tepkimizi biraz olsun Basbkan'a hissettiremzsek o zaman Türkiye 4-5 yil men cezasi alabilir.
Basbakan "Gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmez, Tatcher modeli"
:rolleyes::rolleyes:
Aynen birde arastirmis hemen Ingilizler gitmedi diye.Ama onlar Sikeden Dolayi cekilmediler.
Mete DORUK
Burakın kırmızı ağır oldu gibi sanki?
altinkaya08
Şöyle anlatayım renktaş;eğer 34 haftalık normal sezon oynasaydık kırmızı kartlar birdahaki sezona geçerli oluyordu.Yani cezası birdahaki sezonun ilk maçıyla maşlamalıydı.Ama süper final olduğu için kural değişirmi onu bilmiyorum..
Tesekkurler abi :D
SL'ye gidiyoruz buyuk ihtimal tesekkurler Trabzonspor
Bu arada Zokora ne yapti oyle ya. Aurelio'nun pozisyonunda nasil uctu oyle :)
Aynen yaa :)
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:14
olcan nekoyduu beee yanliz son pozisyonda gol sandim oldugum yere coktum :D
bordo(61)mavi
11.05.2012, 22:14
olcandan burdaki misafilere kocaman sevgiler....:)
Hocanin Henrique hamlesi baya iyiydi bana kalirsa...
Hocanin baska hamlesi yokki zaten, ilk kez tuttu:)
Tüpcü:Fenerbahçemiz ve beşiktaşımız hertürlü desteğe rağmen kümeye,Tranzonspor ve Galatasaray hertürlü engellemeye rağmen Şampiyonlar ligine gidiyor...zuhahahaha
* Zokora gerçekten mükemmel mücadele etti.
* Ben bu takımla herşeye rağmen gurur duyuyorum, hepinize helal olsun...
cemoli5408
11.05.2012, 22:15
şampiyonlar liginde seed miyiz unseed mi? kaç puana çıkmıştık bu sene? :)
kiralık hakeme rağmen (çünkü başka satılmış takımdan kiralamışlar) kargaların ellerini kollarını görmezken, söylenecek tek şey var: Hepinize helal olsun ve geçmiş olsun, iyi bir tatil yapın artık... Hem bedenen hem de ruhen başkanımızı, Şenol Hocamızı ve futbolcularımızı çok yıpratan bir sezon oldu. Artık hak ettiğimiz şampiyonluğumuzu, şampiyonlar ligi ön elemedeki rakibimizi ve transferlerimizi bekliyoruz.
ŞL de muhtemel rakiplerimiz kim olacak. :D :D
Burak Sahin
11.05.2012, 22:15
kirmizi kart pozisyonunda egemen agzi kapali birseyler söyledi lehimize hatta halildi sanirim hakeme egemene isaret etti yani söyledigini tasdikler gibi yoksa ben mi cok iyi niyetliyim :)
Bu sezonuda tüm pisliklere rağmen iyi yada kötü noktaladık .Teşekkürler Trabzonsporum Seneye bugünden dahada aydınlık olsun inşallah..
Onur Akyüz
11.05.2012, 22:16
Şu Holosko'yu alabilsek süper olur,
kargalar çok tutmuyor bu adamı ama ben beğeniyorum sağda O solda Olcan uçak gibi olurduk.
Mete DORUK
Zokora net pozisyonu kesmek için fırladığında Hüseyin Bolt'un derecesine yaklaştı sanırım:)
Barış Çebi
komik ama gercek , tüm maçlarımızı süper finalde kazanmış olsaydık şampiyonduk.
cemoli5408
http://g1205.hizliresim.com/x/c/5q0nq.jpg
burak konusunda konuşmak için çok erken,sezon basında burak çok ıyıydi.bulduğunu yazıyor,sorumluluk alabılıyordu.Belki yoğun tempodan belki başarının getirdiğ rehavetten ve söylemek istemıyorum ama aklının celinmesinden formu düştü.Bakalım görelim yenı sezonda neler olcak.Ama 50 küsür maç çok da kolay değil.Hoş bende 1 yılda o kadar halı saha macı yapıyorum.bende bir değişiklik yok.Umarım ıyı döner ve gollerını sıralamaya devam eder
Ilelioglu
uefanın feneri alacağını düşünmek ütopikliktir. :D
Basbakan "Gerekirse 5 sene gitmeyiz, Tatcher modeli...!"
Türkiye'yi men ettirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..!
;)
Yahu Şansalın rengini biraz soluk mu görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor?
albatros
11.05.2012, 22:17
şimdi şampiyonlar liginde kaç ön eleme oynayacağız :)
TRT3 de yorumlar süper
ne gibi mesela
yalniz adam
11.05.2012, 22:17
metin tekin tıkandın yeter daaaaa :)
bilgehan83
11.05.2012, 22:18
colman senin kırmızı karttan sonraki alkışın yaklaşık bir buçuk yıldır (geçen sezonun ikinci yarısından itibaren) bize,trabzonspora,adamlığa,şerefe,emeğe yapılan haksızlığın,edepsizliğin,ahlaksızlığın, namussuzluğun,şerefsizliğin kısa net, onurlu bir cevabıydı..iyi ki varsın ve iyi ki senin gibi rakibe saygı duyan, faul yaptığında özür dilemesini bilen, faul yapıldığında arkasını dönüp giden onurlu en onurlu oyuncuya sahip takımı tutuyorum..sırf sen giyiyorsun diye en çok sevdiğim forma numarası 20 oldu 25 imden sonra..seni alan, aldıran ve oynatandan allah razı olsun..ailene, çocuklara ve sana doya doya kardeşimmiş gibi sarılmak isterdim..sırf bunun için trabzona geleceğim...
inadina61_08
11.05.2012, 22:18
şimdi transfer sayfasına gitmeye başlayalım, Henrique iyi topçu olacak demiştim, kumaş falan deyince Benle dalga geçmiştiniz :p ama bir sene daha Şenol hocanın elinde yoğrulmalı, bize çok kaliteli 2 yabancı ve 2 yerli lazım,
Biz galibiyeti değil sahada mücadeleyi daha çok alkışlarız, Böyle mücadele et seni Başımıza TAC edelim, İyi ki Varsın TRABZONUM,
Yahu az önce twitterda yazdım misafirlere gelsin
"tarih tekerrüden ibarettir, son maçta Şampiyonluğu gs'ye verecek, yerine Şamp.Ligine biz gideceğiz ve bu size çok ama çok -dokunacak-"
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:19
trabzon gruplara direkmi katiliyor simdi?
Mustafa Calik
11.05.2012, 22:19
Yahu Şansalın rengini biraz soluk mu görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor?
Dogru görüyorsun. Bu adam sanki herseyden bikmis gibi bi hali var resmen ölü gibi..
ne gibi mesela
Trabzon eski ruhuna dönmüş bir haldeydi. Bu gün çok istekli oynadılar. Diğer maçlarınıda böyle oynasaydılar puan durumu değişirdi diyorlar.
sessizkral_1
11.05.2012, 22:20
Hayır Ş.Ligi ön elemesi oynayacağız
Tascaynar
Bu yılı bitirdik iyi,kötü.Artık yönetim adam akıllı transfer hamlelerinde bulunsun.
Punisher-61
50 mactan fazlasi geride kaldi..
Henriquenin performansi belli..
Simdi bi mac iyi oynadi hemen kumasi süper olmus..
Adrian hala düzelecek diyenler var..
Ve hala neden sampiyon olamiyoruz diye düsünüyorsunuz
yorumsuz6117
Henrique girince top oynamaya başladık. Adam takımı oynattı resmen.
doğrudan katılım için galatasarayında men edilmesi lazım , maalesef ön eleme ama kaç tane bilmiyoruz
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:21
tamamda ben suanki durumdan bahseettim
Zokora , Colman ve Olcan
Bunlara kimse yabancı ya da gurbetçi demesin.
Onlar birer Trabzon'lu.
Kesinlikle kanıtladılar artık.
Furkan S.
11.05.2012, 22:21
bence kendimizi bu kadar şartlandırmayalım...
colman senin kırmızı karttan sonraki alkışın yaklaşık bir buçuk yıldır (geçen sezonun ikinci yarısından itibaren) bize,trabzonspora,adamlığa,şerefe,emeğe yapılan haksızlığın,edepsizliğin,ahlaksızlığın, namussuzluğun,şerefsizliğin kısa net, onurlu bir cevabıydı..iyi ki varsın ve iyi ki senin gibi rakibe saygı duyan, faul yaptığında özür dilemesini bilen, faul yapıldığında arkasını dönüp giden onurlu en onurlu oyuncuya sahip takımı tutuyorum..sırf sen giyiyorsun diye en çok sevdiğim forma numarası 20 oldu 25 imden sonra..seni alan, aldıran ve oynatandan allah razı olsun..ailene, çocuklara ve sana doya doya kardeşimmiş gibi sarılmak isterdim..sırf bunun için trabzona geleceğim...
Valla hocam aynı duyguları paylaşıyoruz, sırf gidip adamla muhabbet edebilmek için ispanyolca öğrenmeyi düşünüyorum :)
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:22
doğrudan katılım için galatasarayında men edilmesi lazım , maalesef ön eleme ama kaç tane bilmiyoruz
avrupa ligi icin dedim sl icin degil
Mustafa Calik
11.05.2012, 22:22
şimdi şampiyonlar liginde kaç ön eleme oynayacağız :)
Valla bu sene yine 4-5 ön eleme oynariz. Ilk önce Avrupa ligi ön eleme sonra fener'in yerine sampiyonlar ligine alindiktan sonra yine ön eleme oynariz :D
Bu tayfuru gördükçe teselli oluyorum..Allah bjklilere sabır versin..
sessizkral_1
11.05.2012, 22:23
En Kötü ihtimalde ; Avrupa ligine doğrudan katılıyoruz.
Tayfun Aydın
11.05.2012, 22:23
50 mactan fazlasi geride kaldi..
Henriquenin performansi belli..
Simdi bi mac iyi oynadi hemen kumasi süper olmus..
Adrian hala düzelecek diyenler var..
Ve hala neden sampiyon olamiyoruz diye düsünüyorsunuz
Adrian dan ümidim yok ama Henrique Burak ın olmadığı bir takım da çok verimli olabilir sene başında ki performansı sakatlıkla düştü.Ceza sahası oyuncusu çok kuvvetli ve daha 22 yaşında.
Trabzon eski ruhuna dönmüş bir haldeydi. Bu gün çok istekli oynadılar. Diğer maçlarınıda böyle oynasaydılar puan durumu değişirdi diyorlar.
haklılar,zaten playoflardan önce en hazır takımın trabzpnspor olduğunu herkes söylüyordu.saha dışı faktörler, gerg,nlikler vs böyle oldu.Ben sampıyonluk sansımızın olduğu bır playof da olsaydık emin olun cok daha ıyı puanlar toplayabolecektık.Kötü oyun ve hırssızlın ana nedenı ıddasız olmamızdı.Puan farkının sebebı de avrupa kuplaraı acemılığımız ve kadromuzun sınırlı olmasıydı.İki ayrı takımla oynamamız gerekıyordu avrupa maçları sürerken.Çabuk yıprattık oyuncuları ki buna hazır değillerdi
Burak Yılmaz ile maçın sözde hakemi olan Fırat Aydınus köpeğini tebrik ediyorum.İkiside bjk kazansın diye çok çalıştılar ama başaramadılar...
avrupa ligi icin dedim sl icin degilUEFA da play off turunda oynıcaz.Ama Futbol'un Adalet bakanı M.Platini bizi ŞL ön elemesine alacağı için ŞL de 3.tur dan katılacağız.
TS-AKCAABAT-61
11.05.2012, 22:24
hadi kocum fb. simdi sende bi iyilik yap ve sampoan ol. salata atom bombasi gibi patlayacak. ve isler acaib karisacak. benden söylemesi
avrupa ligi icin dedim sl icin degil
öyleymiş renkdaş direk katılıyoruz
Berat Akçay
11.05.2012, 22:24
http://g1205.hizliresim.com/x/c/5q0nq.jpg
Harikaymış bu :)
Tayfun Aydın
11.05.2012, 22:25
Yeni gündem maddesi belli oldu Şampiyonlar Liginde ön elemede miyiz?
simao o şutu atınca başımdan aşağı öyle bir kaynar su boşaldı ki ağzımdaki çay az daha burnumdan çıkıyordu :)
inception61
2 ÖN ELEME oynarız ilki kektir ikinci elemede seri başıolmadığımız için(büyük ihtimal) arsenal valencia tarzı takımlar gelir:D şampiyonlar ligi için tabi feneri bu haliyle 2.lig bordo grup kabul edebilir uefa tarafından tabi topluca men olmazsa:D
Hasan YAYLI
Öldüm geberdim Simao yuh sana. Girdi sandım. :eek:
Maç 1-1 bitti, çok şükür üçüncü olduk. :alkış:
Ya kahvede adamlar tepiniyo gol diye sesimi cikarmadim panodan geldi aglara takildi top diye :D deli gibi sevindiler sonra noldu lan bunlar niye sevinmeye basladi demeye basladilar....yedek kulubesi iceri girince :)
Varlıbaş61
Burak'ın pozisyonuna penaltı vermeyen hakem düdüğünü assın !!!
Mustafa Demir
En Kötü ihtimalde ; Avrupa ligine doğrudan katılıyoruz.
heh onu duymak istiyordum saol
Kader KORELİ
Başkanınızla ve hocanızla gurur duyun.
Maçı 99'da mı bitirdi göremedim ?
Mustafa Ayazoğlu
11.05.2012, 22:26
birda bakaysınız galatasaray şike yapmış
şampiyonlar ligine direk katılayrız :)
Dawsofield
gelsin şampiyonlar ligi
haymatloshan
Hakeme rağmen istediğimiz neticeyle ayrıldık,bu senede şampiyonlar ligine gideceğiz sanırım ve alışkanlık ediniriz umarım bundan sonra.
Mustafa Demir
simao o şutu atınca başımdan aşağı öyle bir kaynar su boşaldı ki ağzımdaki çay az daha burnumdan çıkıyordu :)
ben oldugum yere coktum son saniyede oldumu bu diye :D
Tayfun Aydın
Burak Yılmaz ile maçın sözde hakemi olan Fırat Aydınus köpeğini tebrik ediyorum.İkiside bjk kazansın diye çok çalıştılar ama başaramadılar...
Bural Yılmaz 33 golle Trabzonspor un gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu oldu.Bu sezonun gol kralı oldu.Amaaaaa
Para ederken satılmalı takımın oyunu ne yazık ki bozuyor ve istanbul takımların dan kalan alışkanlıkları devam ediyor.
MahmutHSO
11.05.2012, 22:27
Allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mmmmmmmmmmmmm
En kötü ihtimal Uefa'ya gidersek gruplardan mı başlayacağız arkadaşlar ?
Bu tayfuru gördükçe teselli oluyorum..Allah bjklilere sabır versin..
hakkaten 90+4 de oyuncu değiştirerek bize zaman kazandırdı resmen :)
TS-AKCAABAT-61
Zokora , Colman ve Olcan
Bunlara kimse yabancı ya da gurbetçi demesin.
Onlar birer Trabzon'lu.
Kesinlikle kanıtladılar artık.
tamam onlar (colman zokora olcan) icin de efsane sadri baskana yaptigimiz gibi meydanda anitlari dikilecek.:D
danişmend61
Takıma sallıyoruz ama uşaklar sadece rakiplerle mücadele etmiyor hakem federasyonlada mücadele ediyor, şu halimizle bile hakkımız 2. likti
Mustafa Calik
Maçı 99'da mı bitirdi göremedim ?
97'de bitirdi..
Joacivil
şampiyonlar ligine gitmektense
direk avrupa ligine gitmek çok daha iyidir
elemeleri geçemeyiz avrupa liginden de oluruz
Dawsofield
11.05.2012, 22:28
takımdan istediğim keyif vermesiydi. verdi. bu sezon çok nadir böyle top oynadık.
yaşasın trabzonspor.
cemoli5408
trt 3 te tümer seyircilerle twitten kavga ediyo :D yeyin birbirinizi affiyet ossuun
Başkanınızla ve hocanızla gurur duyun.
başarının ve bana göre istikrarın ki bu bizim için çok önemli kupasız sezonumuz olmadı çok şükğr senol gunes geldıkten sonra, bu sene ara verdık tenekelerı toplamaya ama sampıyonlar lıgı basarımız bu sene ıcın yeterlıydı ve avrupa bileti. Bu kadar basarı son 3 yıl için hiçbir takımın hanesinde yok.İkisini de yürekten tebrik ediyorum.Öncelikle şenol hocayı tabı.Trabzonspor şenol güneşi sadri şenere, başarısını da senol günese borcludurr
Tayfun Aydın
Burak'ın pozisyonuna penaltı vermeyen hakem düdüğünü assın !!!
Kardeş bence maçtaki nadir doğru kararlarından biriydi Burak attı kendini.
Hakeme rağmen istediğimizi aldık :) bekle bizi şampiyonlar ligi güzel transferlerle tabi d.d
En kötü ihtimal Uefa'ya gidersek gruplardan mı başlayacağız arkadaşlar ?
Evet kardeşim
Tayfun Aydın
11.05.2012, 22:29
Trt de aynı anda iki spor programı var ne iştir bu ya.
trt 3 te tümer seyircilerle twitten kavga ediyo :D yeyin birbirinizi affiyet ossuun
Adreside var da?? Keyfim yerinde biraz takilayim oraya. :D
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
En kötü ihtimal Uefa'ya gidersek gruplardan mı başlayacağız arkadaşlar ?Yok 1 tane eleme maçı oynıcaz.UEFA Play off turundan katılacaz ama seri başımı olcaz mı olmıcaz mı onu diğer ligdeki takımlar belirleyecek.
M. Fatih ALEMDAR
11.05.2012, 22:30
Reis konusuyor pisligtv de. Dinlemeli
Evet kardeşim
Olurmu yahu.Herkes Play-Off oynacak Uefaya katılanlardan
Burak kesinlikle satılmalıdır.
ilk yarısı bitmiş bir maçta devre arası kırmızı kart gören bir futbolcu sorumsuzdur ve bunun ilerisi için kötü sonuçlar vereceği çok açıktır.
Tayfun Aydın
11.05.2012, 22:31
Zokora;Bu maçı Tolga ve annesi için oynadık
TS-AKCAABAT-61
bu adi trt de sadece tavuksporu konusuyorlar. len trabzonspor oldugu yerde baska takima yer yok ulennnnn
Olcan adamsın...seneye daha iyi olcan.
Taha Muhammet
birda bakaysınız galatasaray şike yapmış
şampiyonlar ligine direk katılayrız :)
bizde iyi alıştık şampiyonlar ligine:D
edimurphy_61
ya o değilde bu sene bide libertadores mi? yapsak yaw :D
Mete DORUK
Olcan Adın: Attığım golü geçen hafta ameliyat olan babama, Tolga ağabeyimin annesine ve Burak kardeşime armağan ediyorum.
zafer6161
Adreside var da?? Keyfim yerinde biraz takilayim oraya. :D
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
dikkatimi çektide forumda çoğu kişi bu sözü kullanmaya başladı,yeni bir trend oldu,türkçesi ne bunun:p
sessizkral_1
zokoranın giydiği tişort güzelmiş
M. Fatih ALEMDAR
11.05.2012, 22:32
Yav bu reis ne tatli adam yav.
Mete DORUK
11.05.2012, 22:32
Zokora: Bu maçı Tolga ve annesi için oynadık. Aldığımız puanı o'na armağan ediyoruz.
Basın mensupları arasında yapılan oylamada oyların yüzde 65'ini alan Holosko, maçın adamı seçildi. Egemen oyların yüzde 10'unu, Ernst ise yüzde 9'unu aldı.
Nasıl bir basın mensubudur bunlar arkadaş hepinizin vesiyet lambasına selamlarımı iletiyorum.
M. Fatih ALEMDAR
11.05.2012, 22:33
Zokora babaaaaaa seviyoruz seni!!!
Mustafa Calik
dikkatimi çektide forumda çoğu kişi bu sözü kullanmaya başladı,yeni bir trend oldu,türkçesi ne bunun:p
Cep telefondan yaziyorlar :)
Hüseyin Çümen
bejekli oyuncuları elle vurduğuokadar pozisyon var bunlar yeni kurallar gereği sahaymı yansımıyoki acaba
Basın mensupları arasında yapılan oylamada oyların yüzde 65'ini alan Holosko, maçın adamı seçildi. Egemen oyların yüzde 10'unu, Ernst ise yüzde 9'unu aldı.
Nasıl bir basın mensubudur bunlar arkadaş hepinizin vesiyet lambasına selamlarımı iletiyorum.
Objektif basın dedikleri böyle birşey olsa gerek
* Muhtemelen Burak atılmasaydı o frikiği yine o bilindik tripleriyle kimseye bırakmaz, topuda dolmabahçe sarayına yollardı. Her işte bir hayır vardır işte...
Telefondan giriyor arkadaş kullandığı programın yolladığı sistem mesajı o.
Taha Muhammet
11.05.2012, 22:34
tapetalk programı üzerinden atıldı diyor
OzcanHan61
11.05.2012, 22:34
ya o değilde bu sene bide libertadores mi? yapsak yaw :D
hahaha hic gülesim yakti :), avrupa ve sampiyonlar ligi kesmedi bide libertadorese gidelim :) insallah bi dahaki sezon daha kaliteli transferlerle daha iyi olcaz :)
zafer6161
11.05.2012, 22:35
Cep telefondan yaziyorlar :)
yapma yaa:p rezil olduk
önceden yoktu öyle bişe:D
Bütün oyuncular Tolganın annesine hediye etti bu maçı.Helal olsun takımdaşlık budur
bejekli oyuncuları elle vurduğuokadar pozisyon var bunlar yeni kurallar gereği sahaymı yansımıyoki acaba
hayır ,ertelenıyor mactan sonra bır ara soyunma odasında vs gösteriliyor kartlar.ama dediğin gibi kartlar sahaya yansımıyor
bordo(61)mavi
11.05.2012, 22:36
yahu zokora reis ne sprintti o yahu... aurelio indirmese golü çakacaktı vallahi ama o son saniyedeki posizyonda en az 1 dakika dondum kaldım gol d,iye... helal uşaklar şimdi gidin güzel güzel tatilinizi yapın ama satılması gerekenler hemen staılsın :)
bu hakan şükür de mal tolga beni arasın anesinin rahatsızlığı ile ilgili diyor.... gerizekalı sen arayıp geçmiş olsun desene
zwartezee
11.05.2012, 22:37
Harikaymış bu :)
hocam orjinal boyutları ile indire bileceğim bir link var mı?
Tayfun Aydın
11.05.2012, 22:37
Tolga sana helal olsun düşüncenize anneniz ölüm döşeğinde ve siz direğin dibinde topu çıkartıyorsunuz son topta o son dakika daki topta hala gol oldumu diye düşünüyor.Helal olsun sana çocuk adamsın adam.istanbul takımların da oynasan çoktan efsaneydn ama sen adamsın.
zokora ZOKORA ZOKORA bu adam benim gözlerimi yaşarttı bugün
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:38
adrian, brozekler, glowacki, serkan, hemen simdi gonderilmeli
Zokora;Bu maçı Tolga ve annesi için oynadık
Olcan Adın: Attığım golü geçen hafta ameliyat olan babama, Tolga ağabeyimin annesine ve Burak kardeşime armağan ediyorum.
Bu takımı bu yüzden seviyorum.
Taha Muhammet
eufa ön elemeden sonra şampiyonlar ligi ön elememi var :D
Doğan BULAT
Hep diyorum duran topların başına ya Olcan geçsin ya da Colman diye..
Şu takımda Jaja gibi adam bile doğru dürüst frikik kullanamadan gitti ya :)
Tolga sana helal olsun düşüncenize anneniz ölüm döşeğinde ve siz direğin dibinde topu çıkartıyorsunuz son topta o son dakika daki topta hala gol oldumu diye düşünüyor.Helal olsun sana çocuk adamsın adam.istanbul takımların da oynasan çoktan efsaneydn ama sen adamsın.
Tolga nın annesıne gecmıs olsun.Allah tan acil şifalar dilerim.Böyle bir insanı her anne doğurur belki ama böyle karakterli bir insanı yetiştirmek her insanın harcı değildir. Allah razı olsun bize adam gibi adam yetiştirenlerden.
Şu takımda Jaja gibi adam bile doğru dürüst frikik kullanamadan gitti ya :)
selçuk bızde ıdmanını yaptı gecen sene ustalastı gitti
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:40
ulan zokora gitse gol olurdu haa onude acikmis
Ligin zaten bi tadı kalmadı, İnşallah seneye yine avrupada başarılı oluruz.
Yok 1 tane eleme maçı oynıcaz.UEFA Play off turundan katılacaz ama seri başımı olcaz mı olmıcaz mı onu diğer ligdeki takımlar belirleyecek.
%95 seri başı olacağız..geçen senenin durumu aynen şöyle...
eeded teams coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ------- ------------------------ --- -------
Sevilla Esp 93.465 Young Boys *3 Sui 14.980
AS Roma Ita 85.110 Nacional Funchal ** Por 14.319
Tottenham Hotspur Eng 78.157 Hannover 96 Ger 13.887
PSV Eindhoven Ned 74.025 FC Sochaux-Montbéliard Fra 12.735
Atlético Madrid *3 Esp 70.465 Dnipro Dnipropetrovsk Ukr 12.276
Sporting CP Lisbon Por 68.319 Trabzonspor @3 Tur 12.010
Sporting Braga Por 62.319 Bursaspor *3 Tur 12.010
Schalke 04 Ger 61.887 Vitória Guimarães *3 Por 11.319
Dinamo Kiev @3 Ukr 60.776 Helsingborg IF *3 Swe 10.825
Panathinaikos @3 Gre 57.833 Karpaty Lviv *3 Ukr 10.776
Glasgow Rangers @3 Sco 56.028 CSKA Sofia Bul 10.575
Spartak Moscow Rus 51.941 Vorskla Poltava ** Ukr 10.276
Paris Saint-Germain Fra 51.735 FC Vaslui @3 Rom 10.164
AZ Alkmaar *3 Ned 43.025 FC Sion Sui 9.480
Anderlecht Bel 42.400 Red Star Belgrade *3 Srb 9.350
Fulham FC * Eng 40.157 Alania Vladikavkaz *3 Rus 8.941
Celtic Sco 39.528 Litex Lovech @3 Bul 8.575
Besiktas Tur 37.010 Hearts FC *3 Sco 7.528
Hapoel Tel-Aviv *3 Isr 36.400 FC Nordsjælland Den 7.110
Metalist Kharkiv Ukr 34.276 Olympiakos Volou ** Gre 6.833
Standard Liège @3 Bel 32.400 Omonia Nicosia *3 Cyp 6.124
Club Brugge *3 Bel 31.400 Maccabi Tel-Aviv ** Isr 5.900
AEK Athens Gre 30.833 Slovan Bratislava @3 Svk 5.899
Sparta Praha *3 Cze 30.170 Legia Warsaw *3 Pol 5.183
Steaua Bucuresti Rom 29.164 Gaz Metan Medias ** Rom 5.164
Athletic Bilbao Esp 24.465 FC Thun ** Sui 4.980
Lazio Roma Ita 23.110 NK Maribor @3 Slo 4.224
Dinamo Bucuresti *3 Rom 22.164 SV Ried *3 Aut 4.140
FC Salzburg ** Aut 22.140 Rabotnicki Skopje * Mac 4.041
Rosenborg BK @3 Nor 19.375 Aalesunds FK * Nor 3.875
Lokomotiv Moscow Rus 18.441 HJK Helsinki @3 Fin 3.793
PAOK Thessaloniki *3 Gre 17.333 AEK Larnaca ** Cyp 3.624
Birmingham City Eng 17.157 Ekranas Panevezys @3 Lit 3.541
Stoke City *3 Eng 17.157 Spartak Trnava * Svk 3.399
Stade Rennais *3 Fra 16.735 Dinamo Tbilisi * Geo 3.391
Austria Wien ** Aut 16.640 Slask Wroclaw ** Pol 3.183
Rapid Bucuresti Rom 16.164 FC Zestafoni @3 Geo 2.891
Partizan Belgrade @3 Srb 15.850 Shamrock Rovers @3 Irl 2.741
bu sene puanımız 20.125 olduğundan...hayırlısı..
Canını yiyim senin canını. Adamsın adam.
adrian, brozekler, glowacki, serkan, hemen simdi gonderilmeli
+ celutska + cech
yorumsuz6117
11.05.2012, 22:43
#TrabzonsporSampiyonlarLiginde TT :)
Zokora reis fenomen :)Seviyoruz seni...Allah şifa versin inşallah Tolganın Annesine..
#HepimizZokorayiz
#HepimizColmaniz
#HepimizOlcaniz
#HepimizTolgayiz
#HepimizSENOLGÜNESiz
#HEPİMİZTRABZONSPORUZ
SDanışmaz
11.05.2012, 22:44
#TrabzonsporSampiyonlarLiginde TT :)
Ttivitırda bunu yazdım. Baktım benden önce de hiç kimse yazmamış. Demin girdim bir baktım TT. Dedim ne oluyor :D
Bülent AKBULUT61
11.05.2012, 22:45
yapma yaa:p rezil olduk
önceden yoktu öyle bişe:D
bende cok merak ediyordum Zafer bu nedir diye yeni öğrenmiş oldum bende rezil oldum o zaman
yalniz adam
11.05.2012, 22:46
olcan gözlerimi yaşarttın ..helal olsun...
yorumsuz6117
11.05.2012, 22:46
Avrupa ligine gidersek direk gruplara değil. Playoff oynuyoruz. Seri başı olamıyorsak işimiz çok zor.
Zokora inanılmaz soğukkanlılığı ile tam bir lider oyuncu olduğunu ispatladı.Helal olsun bu gece ki yüreğine ve çabasına........
fırat aydunus ...seni fifa hakemi yapanın taaaaaaa..! Ernst denen kabak kafalı i..e sövdü durdu görmedin,bizimkilere şahin kesildin..! Çarşı çoçuğu diyorlardı senin için gerçekten öyleymiş,hakkını verdin.!!
INSTINCT61
11.05.2012, 22:48
Avrupa ligine gidersek direk gruplara değil. Playoff oynuyoruz. Seri başı olamıyorsak işimiz çok zor.
seri başı olmak için 13-15 arası puan yeterliydi bundan önceki senelerde bizim 17 puanımız var bir aksilik olmazsa seribaşıyız
Reha Demirbaş
11.05.2012, 22:48
Zokora inanılmaz soğukkanlılığı ile tam bir lider oyuncu olduğunu ispatladı.Helal olsun bu gece ki yüreğine ve çabasına........
Verdiği mücadele gerçekten harikaydı.
seri başı olmak için 13-15 arası puan yeterliydi bundan önceki senelerde bizim 17 puanımız var bir aksilik olmazsa seribaşıyız
07/08 08/09 09/10 10/11 11/12 ranking
93 Trabzonspor Tur 1.9500 1.4000 3.0200 2.4200 11.3250 20.115
yalniz adam
11.05.2012, 22:50
colman..colman..colman...harikaydın...
Aç kapıyı platini reis :D
Allah'ım, sen yeni sezon için bize yardım et, akıllı başlı transferler yapalım, kombinelerin hepsini satalım, gözünün önündeki eksikleri görebilen ve bunlara müdahale edebilen bir yönetim ve teknik ekibe sahip olalım (elbette Şenol Güneş'in futbola ait gönül gözünü bu yaştan sonra açmana da itirazımız yok ama benim dileğim daha kolay kabul olur diye düşünüyorum). Göksu'ların, Jebrin'lerin, Sercan'ların ve nice genç azimli kardeşlerimizin bu takıma Şenol beye rağmen katılmasına ve başarılı olmalarına imkan tanı yarabbim, 24 yaşındaki kısıtlı yetenekli kardeşlerimizi genç diye bize yutturmaya çalışanlara fırsat verme yarabbi, messinin kaç yaşında Barcelonada forma giydiğine dair gerçekleri Şenol beyin beyninden ve kulağından durmadan kendisine duymayı nasip eyle yarabbi, bize tez zamanda adam gibi stoperler, bekler ve adam gibi sağ açıklar nasip eyle, elimizdeki para harcanmış sporcu müsvettelerini bizden ırak eyle yarabbi, son olarakta geçen sezon bu müsvetteleri bu takıma satarak kursaklarından haram komisyonları geçirenlerin o lokmaları boğazlarına düğümle yarabbim. Bu vesile ile Tolga ve Olcan kardeşlerimizin büyüklerine ve bilcümle taraftarımızın büyük ve küçüklerinden şifa bekleyenlere şifa, sıkıntıda olanlarına ferahlık ve bizlerede sabır ve başarılar ihsan eyle yarabbim..
Bu dua biraz nüktedan da olsa tarafımdan içtenlik ve de samimiyetle dile getirilmiştir....
Saygılar..
Dr.EU
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:51
colmannnnn ne adam yavvvvv her macta boyle oynasaa
INSTINCT61
11.05.2012, 22:51
07/08 08/09 09/10 10/11 11/12 ranking
93 Trabzonspor Tur 1.9500 1.4000 3.0200 2.4200 11.3250 20.115
seneye o 2 puan düşüyor 18 oluyor 1 puan eksik fazla birşey olmaz :D
KemalisTS
11.05.2012, 22:52
Ölümüz bile 3.olduysa...Biraz daha toparlanmış bir takım olsaydık neler olurdu?
Zokora-Colman en iyi yabacılarımız.Gerisi çok sırıtıyor.Serkan'a hocamız artık teşekkür etmeli.Seneye İstanbul'u tekrar titretme umuduyla...
Aynen:D
Aman fazla olsun da eksik olmasın..buarada bu 2012 ranking..yani düşmüş hali
gs maçında selçuka , fb maçında emreye şimdi de ernste.
#VivaColmanDante
Canını yiyim senin :)
cemoli5408
11.05.2012, 22:53
#TrabzonsporSampiyonlarLiginde
yorumsuz6117
11.05.2012, 22:54
18 puan yetiyor mu seri başı olmaya. :)
1- bu beraberlik yediğimiz golden sonra bu maç gitti diyen BMN üyelerime gelsin
2- Bence burak o dakika da kırmızı görmeseydi biz bu maçı çeviremezdik çünkü kargalar bize öyle veya böyle gol atacaktı ve olcanın frikiğini burak kullanacaktı ve biz o golü atamayacaktık
3- bu beraberlik kargaların smaçlarını görmeyen fırata gelsin adam nerdeyse elle asist yapıyordu uzatmalarda oha fırat
4 - bu beraberlik arkamda maçı izleyen ve son salise de gol diye ayağa kalkan karga taraftarlarına gelsin (ki ben yandan ağlara gittiğini anlayınca yuh arkadaşlar bu kadar da şike olmaz yandan auta giden gol mi sayılmaya başladı dedim)
5- bu beraberlik milangaz a.ş. ye gitsin
6- bu beraberlik TOLGAMIN ANNESİNE GİTSİN
ve bu beraberlik bu maça handikaplı 1 yazan ezik arkadaşlarıma gitsin
Mustafa Demir
11.05.2012, 22:54
#TrabzonsporSampiyonlarLiginde
twitera yazsan daha faydali olur :D
Mustafa Çolak
11.05.2012, 22:56
*Colman
*Henriqe
Maçı bize alan kişilerdir.
şikebahcenin şike sürecinde takımı dağılmış ve çok şey yaşamış yalanı var ya medyada tam palavra ya...
Adamların geçen seneki 11 inden 3 tane adam (lugano, santos, niang) gitmiş topu topu artı bütün medyanın adamlara yaptığı yavşaklıklar...
Bizim takımdan ise 8 oyuncu gitti, bunların 5'i ilk onbir (cale, egemen, selçuk, jaja, umut) oyuncusu, 3'ü (engin, ceyhun, yattara) rotasyondaki en önemli adamlar. Yani takımın hepsi dağılmış nerdeyse, üstelik 53 maç yapmış bu takım dile kolay herhalde tarihimizde yoktur bu kadar maç. En önemli ise trabzon gibi küçük bir şehirde şike olayları direk takımın havasını değiştirdi, yaşanan her olaya şehirin verdiği tepkiyi birebir yaşayıp reaksyon verdiler.... şikebahçeliler ise adeta pamuklar içinde koruma altına alındı medya tarafından.
Kimse bu takıma laf etmesin yukarıda yazdığım sebeplere ve hakemlerin bu seneki bize karşı tutumlarına rağmen ligi 3. bitirdik. Futbol olarak tatmin oldummu hayır ama sonuç olarak gayet başarılı bir sezondur benim için.
18 puan yetiyor mu seri başı olmaya. :)
Geçen sene PArtizan son seri başı takımdı..
Partizan Belgrade @3 Srb 15.850
Trabzonspor Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne direkt katılma şansını yakaladı.
Beyler eleme mi oynayacağız kafam karıştı bildiğimide unutturdunuz yahu
eraytaskin61
11.05.2012, 22:56
colman oynadınmı varya tatından yenmiyosun
cemoli5408
11.05.2012, 22:57
twitera yazsan daha faydali olur :D
Karişti ortaluk :D
Burda da yazdım ki duyan gelsin duyan gelsin :)
Trabzonspor Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne direkt katılma şansını yakaladı.
eleme oynamayan tek takım UEFA galibi oluyor..hepsi play-off turu..yani 1 eleme oynuyor gruplar için..ön eleme değil adı play-off yani terminolojik bir farklılık..direk avrupa ligi play-off ile başlıyor yani..
Aç kapıyı platini reis :D
"Ac kapiyi Uefa Başı" daha dogru olmaz mi? :D
cemoli5408
11.05.2012, 22:58
Doğrudan gruplardan başlıyoruz ama şampiyonlar ligine gideriz büyük ihtimalle. Bence en iyisi bu sene Avrupa liginde oynamak ama hayırlısı :)
https://p.twimg.com/Aso7X1cCAAEz8rc.jpg
cihatöztürk
11.05.2012, 22:58
twitter'da çok komik mesajlar var
kapıdan almassalar bacadan gireriz :D
babaschar
11.05.2012, 22:59
Hiç bir şekilde gruplara direkt gitmeyeceğiz arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim.
şampiyonlar ligi ön elemesinde 2 tur
avrupa ligi ön elemesinde 1 tur
maç yapılması gerek gruplar için
ama avrupada 4 maç yine garanti :D
bir de bu sefer avrupa ligine kalırsak
iyi bir kadroyla
şikenin etkisinin azaltıldığı bir ortamda
play-off zırvalığının olmadığı ligde
yeni sezona çalınmış şampiyonluğumuz geri verilmiş şekilde
:D:D
Maçın bjk gol atıncaya kadar devam edeceğini zannediyordum ama hakem beni yanılttı.Süper! yönetiminden dolayı kutluyorum onu...
Tayfun Aydın
Egemen Burak ı tıtmaya çalışıyor kırmızı kart pozisyonunda.........
Mustafa Demir
simdi sampiyonlar ligine gidersek on elemeyi gecemezsen geri avrupa ligine gidermiyiz
BMN konu başlığı süper HELAL OLSUN:alkış::alkış::alkış::alkış:
simdi sampiyonlar ligine gidersek on elemeyi gecemezsen geri avrupa ligine gidermiyiz
gideriz ama ordada bir ön eleme var
zafer6161
11.05.2012, 23:02
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/550418_439405922754877_126332284062244_1556846_734 409481_n.jpg
Ogün YAZICI
henriqe özgüven ve popülarite dışındaki tüm konularda buraktan üstündür...
KemalisTS
gideriz ama ordada bir ön eleme var
Elensekte biz gene bi yolunu bulur gideriz Ş.Ligine :D
Mustafa Calik
11.05.2012, 23:03
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/550418_439405922754877_126332284062244_1556846_734 409481_n.jpg
Ne günlerdi be.. :)
Salih Edip
Hani kayarak yapılan mücadelelere kart verilecekti rakibe dokunmasa bile !!!
Cüneyt Çakır'ın Aykutu attığı pozisyonla Toraman'ın Burak'a girişi arasında ne fark var ?
Sarı kart + penaltı değil mi ?
Oranız buranız oynamasın ya öyle deyin ya böyle , hiç bir yorumcu da bahsetmiyo bundan...
marcusjava
ernst denen pislik faullerde ne şov yaptı be
Salih Yazıcı
11.05.2012, 23:05
yanlız kadro yeterli falan değil yönetim aynı hataya düşmez inşallah benden uyarması.
Ahmet KESKİN
11.05.2012, 23:05
Elensekte biz gene bi yolunu bulur gideriz Ş.Ligine :D
tebrik ediyorum seni.. dün geceyi aramayacagız sanırım .. güzeldi...:D
OzcanHan61
11.05.2012, 23:06
off naptin be renktas :) heyecanlandim, acaba uefa karar alip feneri düsürdümü bizide ödül olarak sampiyonlar ligine direkt aldimi diye baktim hemen ntvspor...hevesim kursagimda kaldi :)
Samet Yildirim
11.05.2012, 23:06
Hakeme ragmen bir puani kurtardik...
Henrique'yi çözebilen var mı ya?? Adam bi hafta sahada görünmüyo, bi hafta brezilyalı olduğunu hatırlatıyo. Yetenekli topçu ama seneye kalırsa istatistiklere daha çok katkı yapması lazım.
hüseyin1975
11.05.2012, 23:07
TRT 3 de Buraki gösteriyorlar. Gercekden ne yaptigini anlamadim. Trabzonspor Formasini giyinen oyuncu daha dikkatli olmasi gerekir.
Tolga'nın Annesine Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Rabbim bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun.
zafer6161
11.05.2012, 23:07
şike nin güzel yanıda bu olsa gerek
2 sene üst üstte şampiyonlar ligi :D
KemalisTS
11.05.2012, 23:08
Henrique'yi çözebilen var mı ya?? Adam bi hafta sahada görünmüyo, bi hafta brezilyalı olduğunu hatırlatıyo. Yetenekli topçu ama seneye kalırsa istatistiklere daha çok katkı yapması lazım.
Adam bi son 10 dk oyunda bi son 5 dk...
Bi sağ açık bi sol açık bi orta saha...
İnsan da bu sonuçta.Adamın kafa gitti...Leyla oldu :)
cemoli5408
11.05.2012, 23:09
http://g1205.hizliresim.com/x/c/5q4dg.jpg
hüseyin1975
11.05.2012, 23:10
Hoca sari vermeliydi diyor.
KemalisTS
tebrik ediyorum seni.. dün geceyi aramayacagız sanırım .. güzeldi...:D
Yakında şutlarlar beni buralardan abi :)
ThePatriot61
Maca bakamadim nasil oynadik arkadaslar? 2 Kirmizi kart yemisiz kararlar dogru muydu?
Bu sonucla sampiyonlar ligi ön eleme oynayacagiz ama hadi 3. turu gectik diyelim ondan sonra bir mac daha yapacagiz diye biliyorum ve orda Arsenal gibi takimlar gelecek. Sampiyonlar ligine katilma sansimizi fazla görmüyorum. En iyisi play off oynamadan direk avrupa ligine katilmak.
Ahmet KESKİN
11.05.2012, 23:11
şutlasınlar bizde..... bordo mavi fan ....acarız beee...
Fatih Özkan
11.05.2012, 23:12
Doğrudan gruplardan başlıyoruz ama şampiyonlar ligine gideriz büyük ihtimalle. Bence en iyisi bu sene Avrupa liginde oynamak ama hayırlısı :)
https://p.twimg.com/Aso7X1cCAAEz8rc.jpg
Maçın hangi kısmı bu ?
KemalisTS
11.05.2012, 23:13
şutlasınlar bizde..... bordo mavi fan ....acarız beee...
Açarız abi sıkıntı yok...Bize Her Yer BORDO-MAVİ!
hüseyin1975
11.05.2012, 23:13
Bünyamin Gezer Hocam Burakin kirmizisi icin haksiz diyor.
kop gel bilbao!!!!!!!!!!!!!!
burağı bence fırat atmadı ki burağın ernst e hareketini fırat net gördü de koşarken ettiği küfürleri duyan yardımcı attırdı burağı ki bence hiç bişey olmayan pozisyonda burağın yüzünü tutarak kendini atması başta hataydı ernst sonra burağa bu hareketinden dolayı bişey söyledi sonra burak söve söve koştu iteledi sadece ama fırat bu itelemeye kart vermedi yardımcısının dediklerinden sonra kırmızı verdi KRALIN DİNLENMESİ İYİ OLDU GERÇİ yoksa olcanım o frikik golünü rüyasında görürdü
SENİ SEVİYORUM REİS COLMAN OLCAN HENRY VE KRAL VE KAPTAN
http://www.ligtv.com.tr/haber/gunes-icini-doktu
Cafer Bulur
11.05.2012, 23:16
Hakemin bütün takdir haklarini bjk lehine kullanip 10 kisi kalmamiza ragmen iyi futbolla degil ama iyi bir mücadele ile 1 puani koparmayi basardik.
Bizim adimiza cok kötü gecen bir sezonda avrupa biletine cebine koymamiz kismi bir basari olarak görülebilir.
Buna karsin kadromuzun bir cok bölgede yetersiz oldugunu görüp gelecek sezonun planlamasina bir an önce baslamaliyiz.
cemoli5408
11.05.2012, 23:16
Maçın hangi kısmı bu ?
Olcan'ın gol sevinciyle, maçın bitimini photoshoplamışlar.
danişmend61
11.05.2012, 23:17
ön elemeye doğrudan katılıyoruz :D
ama yanlış olmasın Avrupa ligine değil Şampiyonlar Ligine katılıyoruz
Sefaenes
11.05.2012, 23:17
tff ve hakem Allah sizin belanisi versin elinizden geleni yaptiniz ama yinede basaramadiniz. Tebrikler takima Burak biraz dikkatli olmasi gerekiyordu belki ben sinirden ilk yari kizdin ona ama bu hakem tff talimat aldigi belliydi Ufuk özertenin maasini cikarmasi lazimdi
Maçın hangi kısmı bu ?
En sonuyla Olcan'ın golünü aynı fotoda birleştirmişler.
:)
endlessdeath
11.05.2012, 23:18
onu bunu bilmem buraksız iyi oynadık burakta gereksiz ve haksız penaltı kazanacam diye kendini yerden yere atıyor artık beşiktaşlı küfür mü etti ne erkekleşti gırtlana sarıldı sarı kartlık ama gereksiz tecrübesiz bir futbolcu oldunu gösterdi topları edi bugün
Necat Ulusoy
11.05.2012, 23:19
CL'den elensek bile Avrupa liginde 1 eleme oynayacağız, seri başı olarak ;)
onurts61
11.05.2012, 23:21
henriqe özgüven ve popülarite dışındaki tüm konularda buraktan üstündür...
Kesinlikle katılıyorum ama bu fikir forumda ancak %10 destek bulur ,
Aslında bu maç ekstra kazanılacak 2 trilyon ve sezonu 15 gün geç açma maçıydı fakat ihanet etti ,
Şimdi çıkar ben bu taraftar için ölürüm bu şehre aşığım der zaten 33 golde kenarda millet tav olur(tabiki herkes değil)
Adam kendini sahada kral zannediyoru yanlış pas atıyorkarşısındakine fırça atıyor ,anladık 2 frikik golü attı diye
her frikikte topun başında , yaptığı top kaybının haddi hesabı yok , zaten kendini yere atma konusunda midemi bulandırıyor ama o bizim
yıldızımız değil mi!!!!!
Yunus Emre SEYHAN
11.05.2012, 23:21
En azından Uefa Avrupa ligine gruplara kalacağız. Çünkü puanımız yüksek ve seribaşı olacağız, çerez bir rakip ile eşleşeceğiz
zafer6161
11.05.2012, 23:22
antudan ççççççççççççççççççç
http://e1205.hizliresim.com/x/c/5q552.jpg
exelans_25
11.05.2012, 23:22
artık şampiyonlar ligindeyiz buna göre transferler yapılmalı takım iskeleti oluşturulmalı.zokora bir pozisyonda topun önünde yuvarlandı onun fotosu var mı acaba:)
augustus
11.05.2012, 23:24
Ş. Ligi İçin çok da umutlu olmayalım.Seneye Hiçbir Türk Takımı avrupaya gidemeyebilir...
Henrique yetenekleriyle 3 gömlek üstün futbolcu bizim önde oynayanlardan neden yedek oynuyor anlamış değilim zaten.
OzcanHan61
11.05.2012, 23:25
rahatladim ya :) insallah adam gibi transfer yapariz ve avrupada basarili oluruz :) ölümüz bile 3. oluyosa, biz neler yapariz :)
Dawsofield
11.05.2012, 23:26
artık şampiyonlar ligindeyiz buna göre transferler yapılmalı takım iskeleti oluşturulmalı.zokora bir pozisyonda topun önünde yuvarlandı onun fotosu var mı acaba:)
aynen aynen :D benim de dikkatimi çekti.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.