PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

İlker Yazıcıoğlu
01.03.2012, 17:47
işimiz zor Allah yardımcımız olsun:(

Niye işimiz zor?Beşiktaş çok mu farklı bizden?

mehmetdoğan
01.03.2012, 17:53
bilmiyorum ama içimde kötü sıkıntı var bu maça dair.bir an önce toparlanmamız lazım özellikle kaleci ve defans hattımız..yoksa farklı yenilebiliriz

İlker Yazıcıoğlu
01.03.2012, 17:55
bilmiyorum ama içimde kötü sıkıntı var bu maça dair.bir an önce toparlanmamız lazım özellikle kaleci ve defans hattımız..yoksa farklı yenilebiliriz

Ben kötümser değilim embesil defansımıza rağmen.Şu anda konuşulanlar tıpkı ilj yarıdaki fener maçı öncesi yorumlar gibi.Günümüzde olursak hala bu ligin en iyi takımıyız.

ANIL
01.03.2012, 17:57
.......................................tolga
serkan............giray........................... ..celu.................cech
..........................zokora...............col man
volkan............................adrian.......... ........................olcan
....................................burak

mehmetdoğan
01.03.2012, 18:02
Ben kötümser değilim embesil defansımıza rağmen.Şu anda konuşulanlar tıpkı ilj yarıdaki fener maçı öncesi yorumlar gibi.Günümüzde olursak hala bu ligin en iyi takımıyız.
inşallah tabi gönlümüze göre olur.ligin en iyi takımı olduğumuza orta sahada ve sonrası olarak katılırım ama defansif olarak tolganın iyi performansına rağmen onur hariç belki de ligin en kötü stoperlerine sahibiz

DeAgLeMaNyAq
01.03.2012, 18:28
Altuğ Atalay Burak, Olcan ve Cech'in milli takımdan sakat döndüğünü yazmış. İnşallah maç gününe kadar toparlarlar...

Yaşar
01.03.2012, 18:31
Normal şartlar altında şanslar yarı yarıya.
2 takımın da çok sıkıntısı var.
Futbolcular dışındaki faktörler kime yardım eder ise o takım kazanır.

MDanışmaz
01.03.2012, 19:10
Beşiktaş içerde iyi oynuyor yalnız bu maç cezalı o yüzden çok baskı kuracaklarını sanmıyorum , ama yinede Beşiktaş daha şanslı taraf bu defans hattıyla işimiz zor özellikle Almeida'nın arka direk koşularına dikkat etmeliyiz..

memmedaga
01.03.2012, 19:14
Çift forvet oynarsak perişan ederiz Beşiktaşı.

perisan ederiz oylemi neden mesela defans hatti bizimkinden saglam olduguicinmi ?

antagonist
01.03.2012, 19:30
Quaresma sol tarafta oynarsa bizim sağ taraf otoban olabilir.

Tikkat!

cemoli5408
01.03.2012, 20:01
3 gol atmadan kazanamayacağımız bir maç daha.

Asi Çaykaralı61
01.03.2012, 20:05
------------------Tolga--------------
Serkan------Giray-------Celu----Cech
-----------------Zokora------------
--------Colman----------Olcan------
----------------Adrian--------------
---------Burak--------Henrique------

Bence oynayabileceğimiz en iyi kadrolardan bir tanesi

Erdem Keser
01.03.2012, 20:07
Hazır fikstür yetmiyormuş gibi bide Milli maçla uğraşıyoruz.Yerin dibine batsın.Burak ve Olcan'ın oynaması zormuş.

FC-ST-PAULI-61
01.03.2012, 20:10
Insallah Henrique oynamaz.Volkan Sen kesinlikle oynamali.8jk ye karsi herzaman iyi.

h@msi61
01.03.2012, 20:13
Burak ve Olcan sakat miymis? Afedersiniz ama sictik o zaman.

FC-ST-PAULI-61
01.03.2012, 20:16
Burak ve Olcan sakat miymis? Afedersiniz ama sictik o zaman.
Ikiside oynar bence.Böyle haberleri cok duyduk :)

Erdem Keser
01.03.2012, 20:19
Trabzon'a kötü haber! Burak ve Olcan...
Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Olcan Adın'dan gelen haberler moralleri bozdu.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzona-kotu-haber-burak-ve-olcanSXHBQ270453SXQ

Sefaenes
01.03.2012, 20:23
insallah bu macta yumlu ve aykut oynamaz yoksa yine 1 hafta ceza alacayiz üye oldugumden beri ilk defa aldim galiba neyse. Senol Hoca birazda jebrin ve sercana sans versin. Onur da kalde görmek istiyorum, Tolga dinlendirilmeli. Burakla Olcan insallah maca yetisir. Fb sakat oyunculari cabuk iyilesirken bizimkiler neden 1 senede iyilesmiyor. Bunu bizim Doktora yada yarim Doktora zormak gerekir

61trabzonomer
01.03.2012, 20:29
ne yapar ederler yetiştirirler sıkıntı olacağını sanmıyorum

h@msi61
01.03.2012, 20:33
Burak'in sakatlgi vardi zaten, dun neden oyuna sokuldu, hem de hazirlik maciydi...

Yaşar
01.03.2012, 20:40
Bjklı MHK başkanının yaptığı ilk hafta atamaları gayet ilginç olmuş.
Bjk-Trabzonspor maçına atanan Bülen Yıldırım geçen sene şikeden sonra şampiyonluğu en fazla belirleyen isimlerden birisi. Eyyam yapmasını bekliyorum. Kim daha fazla bağıracaksa onn lehine yapacağını düşünüyorum.

Fb-G.birliği maçında düdük çalacak Tolga Özkalfa'nın rengi yok. Hangi 3 büyüğün maçını yönetiyor ise o takımlı. Fb'nin en çok ihtiyacı olan hakemlerden. Kolay şekilde baskı atına alınır cinsten.

Armağan Dere
01.03.2012, 20:43

Sen Gs'ye 2 gol atamazsın İstanbul'da mesela..
Çok fark değil ama..
Bizden iyi takımlar her türlü..
Mesela Fernandes-Ernst..
Egemen-Sivok
bunlar bizdeki mevkidaşlarından iyi..

.....
01.03.2012, 20:55
Burak ve Olcan dilerim maça yetişir. Yoksa bizim halimiz harap.

uyanık
01.03.2012, 21:04
şu tarz bir kadro nasıl olur..

????------ Giray-------Celu----Cech
-------Serkan--Zokora-Colman---
Volkan----------------------------Olcan
----------------Burak---------------

ya da

????------ Giray-------Celu----Cech
Serkan----Zokora----Colman--Olcan
------------------Adrian--------------
------------------Burak---------------

Ben hoca olsam Serkanı bek değil de ofansif bir mevkiide kullanırdım..gol ya da asist yapması gerekmez,pres yapsın,rakibi zorlasın yeter..

Samet Yildirim
01.03.2012, 21:06
fernandes-veli ve ernstli 3 lüsüne karsi 4-2-3-1 le ciktigimiz an yenilmis oluruz cok net..

Emirhan Yazıcı
01.03.2012, 21:08
Umarım Oynarlar :(

Altug ATALAY ‏ @altug_tly Yanıtla Favorilere ekle · Aç
Burak, Olcan ve Cech milli mactan sakat donduler

Oynarlarmı Sorusuna Cevabı!

Altug ATALAY ‏ @altug_tly Kapat
@Hapiskeli zorr

Emirhan Yazıcı
01.03.2012, 21:09
Trabzonspor'un bu akşamki çalışmasına katılmayan Olcan Adın'ın ise Mersin İdman Yurdu maçında sol ayak bileğine darbe aldığı ancak bu sakatlığına rağmen milli takımda oynamak istediğini söylediği ve bu nedenle Slovakya karşısında sahaya sürüldüğü vurgulandı. Olcan'ın da Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için tedavisinin sürdürüldüğü ifade edildi. Trabzonspor'da dizindeki sakatlığı süren Halil'in ise Beşiktaş maçında takımdaki yerini almasının zor olduğu belirtildi.

TRTSPOR

Cafer Bulur
01.03.2012, 21:33
Bu mactan umutlu olmak istiyorum ama degilim.

Takimin son haftalarda ortaya koydugu rezil futbol umutlarimizi tüketen cinsten.

Derbi maci farkli denilebilir ama takim basit gol yeme aliskanligini 1 haftada nasil cözecek tam bir muamma.

Üstüne üstlük bir de bülent yildirim in maca atanmasi isin tuzu biberi olmus.

Kisacasi nerden bakarsan bakalim bizim icin umutsuz vaka.

Zaten en basit maclari kaybedip bu maci kazanmak zorunda olmak yanlislarin en büyügü.

Yenilmezsek öpüpde basimiza koyalim...

Atakan
01.03.2012, 21:45
Yok ya bu kadar kötü şeyler üst üste gelmez. Biri şaka desin :D

Sibel
01.03.2012, 21:48
Olcan da mı sakat sakat oynamış yani?
:eek:

sessizkral_1
01.03.2012, 21:51
madem olcan ve burak yok

sercan ve jebrin i sahada görmek istiyorum

Emre GÜRDAL
01.03.2012, 22:05
ben mac oyanaırken dedım kı olum burak gırme gırme gırme gırsenn ne olur gırmesen ne olur la bırak serdar aziz nasıl gerı dondu mıllı takımdan kım bıse dedı sende don dedım ama sesim duyulmuyokı kım ne yapacak:)

Necmi6161
01.03.2012, 22:08
oynarlar, milli maçta oynadı burakla olcan.

Soner Albayrak
01.03.2012, 22:11
Burak ve Olcan gururlu futbolculardır. Çok önemli birşey yoksa çıkıp sakat sakat bile oynarlar :)

seyduna_efil
01.03.2012, 22:21
4-4-2 sistemi ile oynarsak kazanma şansımız daha yüksek...

r9emre
01.03.2012, 22:45
Olcan - Burak ikilisi yoksa tamam buldum Şenol Hoca'nın kadroyu.

-----Celustka------Yumlu---------Giray----------Ferhat-----

------------------Zokora---------Aykut--------------------

------Serkan------------------------Colman----------------

------------------Volkan-----------------------------------

-----------------------------Halil--------------------------

Evet, evet muazzam kadro. Sercan ya da Jebrin oynamasın ya da Alanzinho oynamasın, Aykut ile Serkan daha yararlı. :cool:

Fatih
01.03.2012, 23:24
Zokora stoper önüne Colman,Adrian,Alanzinho.

Yaşar
01.03.2012, 23:25
Burak ve Olcan oynayamazsa çıkaracağımız kadro oyunu kendi sahasında kabullenen ve kontraataklarla gol arayan bir atkım olur muhtemelen.
Sağ taraf Celutska ve Serkan'a, sol taraf Ferhat ve Volkan'a emanet.
Stoperde Giray ve Yumlu oynar muhtemelen.
Zokora-Colman-Aykut ortasahası ve ileride Henrique oynar.

alfadog61
01.03.2012, 23:28
burak ve olcan oynamazsa maca bakmasakda olur zaten adamlar takimin yarisi, ama bence yetisirler hem cech ne ara sakatlanmis adam son dakikalarda girdi zaten ve ayagina top geldigini gormedim

volkan_627
01.03.2012, 23:33
burak idmanda sakatlanmışsa neden 2. devre oyuna aldın. çok mu lazımdı hazırlık maçında burak ı tehlikeye atıyorsun. olcan sakatsa neden oynatıyorsun. amacınız nedir. hafta sonu bjk maçı olması mı sizi bu türlü eylemlere itiyor...

nedenben31
01.03.2012, 23:36
-------------------Tolga--------------
---Barış Özbek-Celutska-Giray-Cech----
-------------------Zokora-------------
---------------Serkan-Colman---------
-Burak--------------------------Olcan-
-------------------Henrique-----------

Madem herkes bu kadar umutsuz, alın size benden fantazi bir kadro.

Helvacı61
01.03.2012, 23:36
bizim için burak dışında kimin olmayacağı çok önemli değil....zaten play of şansımız yok denecek kadar az hatta ilk 8 için bile ciddi şüphelerim var...tecrübelerim bu sene ligi max 50-52civarı bir puanda bitireceğimizi söylüyor....şenol güneşin takımları hedeften kopunca asla istikrar yakalayamaz..

Oğuzhan
01.03.2012, 23:49
Burak ve Olcan olmadan şansımızı yarı yarıya düşürmüş oluruz. Yani %50 olan şansımız, %25 gibi bir yere düştü. Önde zaten top tutamıyoruz, artık aldığımızı şişiririz rakibe herhalde. Ne organize atak ne başka bir şey. Belki tam tersi olur, onların yerine oynayanlar yıldızlaşır :p

Helvacı61
01.03.2012, 23:52
illaki polyannacılık yapacaksan interi yenen takımda ne burak vardı nede olcan

61trabzonomer
01.03.2012, 23:54
merak etmeyin 2 side oynar

Helvacı61
01.03.2012, 23:58
merak etmeyin 2 side oynar
merak etmiyorum.çünkü onlar oynarsa 3-2 yeniliriz...oynamazsa 3-0..sadece burağın gol atıp kişisel istatistiklerini geliştirmesi..yoksa mustafa gibi bir oyuncunun oynadığı defans her maç 3 gol yemeye aday

Cihan-Ucar
02.03.2012, 00:23
Zokora stoper önüne Colman,Adrian,Alanzinho.

Alanzinho Maalesef Cezali

FC-ST-PAULI-61
02.03.2012, 00:30
Henrique oynamamali.Cok gereksiz Top kayiplari var..Colman Olcan , Volkan ve Buraka iyi paslar atmali.
8jk ye karsi cabuk oynamaliyiz.Henrique gibi Topu 4 kere saga sola ceken Oyuncularla zor kazaniriz.
Iyi yerlesirler ozaman zaten 3 ön libero ve Fernandesle oynuyorlar.

Fanatik34
02.03.2012, 00:38
......................Tolga....................
Serkan....Celustka.....Giray.......Cech
.....................Zokora..................
Volkan....Adrian.......Colman....Olcan
..............Burak (Henrique)............

Bekledigim kadro...Olcan veya Burak´in durumuna göre Mustafa oynayabilir!

hodlu
02.03.2012, 00:46
Sahada uyuyan,yürüyen,ruhsuz,vurdumduymaz orta saha oyuncuları ile bu maç ilk 30 dakikada biter.Yine de kalbim kazanalım diyor..

Ahmet Öztürk
02.03.2012, 01:25
Keşke geçen sene ki gibi "kazanırız" diye düşünebilseydim ama zor. Allah yardımcımız olsun. Çok ekstra performanslar gerekiyor 3 puan için..

lazibere
02.03.2012, 01:51
Bu haberler taktik haberlerdir:)) yemeyin bu numrayı:))

Ahmet KESKİN
02.03.2012, 01:52
beşiktaş akıllı olsun.. stadlarına son Şampiyon geliyor....

FC-ST-PAULI-61
02.03.2012, 02:43
Ligtv de eski 8jk-ts maclarini gösteriyorlar.
Eskiden ne cok Brezilyali vardi bizde :)

Jarro,da silva,aurelio,salazar falan :)

DeAgLeMaNyAq
02.03.2012, 03:16
Bu haberler taktik haberlerdir:)) yemeyin bu numrayı:))

Sakat olmaları taktik değil çünkü idmana çıkamadılar. Ama çok ciddi olmadığı gözüküyor. Zaten Cumartesi kafileye dahil olurlarsa bir sıkıntı yok...

Ligtv de eski 8jk-ts maclarini gösteriyorlar.
Eskiden ne cok Brezilyali vardi bizde :)

Jarro,da silva,aurelio,salazar falan :)

5 yediğimiz maça bak da Metin Aktaş ne goller yemiş. Tolga o golleri yese idamını isterdin... :)

FC-ST-PAULI-61
02.03.2012, 03:31
Sakat olmaları taktik değil çünkü idmana çıkamadılar. Ama çok ciddi olmadığı gözüküyor. Zaten Cumartesi kafileye dahil olurlarsa bir sıkıntı yok...

5 yediğimiz maça bak da Metin Aktaş ne goller yemiş. Tolga o golleri yese idamını isterdin... :)
Metin Aktas gibilerden iyi tabi ben zaten Tolga kötü demiyorum :)
Ama bazen kötü Goller yiyor ve Onur daha iyi diyorum.

Bu arada Celaleddin Kocaki unutmustum,az önce gördüm yine basim agirdi :D Tarihimizin en kötü Oyuncularindan bence.

Yasin Altuntas
02.03.2012, 05:01
Metin Aktas gibilerden iyi tabi ben zaten Tolga kötü demiyorum :)
Ama bazen kötü Goller yiyor ve Onur daha iyi diyorum.

Bu arada Celaleddin Kocaki unutmustum,az önce gördüm yine basim agirdi :D Tarihimizin en kötü Oyuncularindan bence.

Celaleddin bir ara Delgado'ya bildigin Karate Tekmesi atmisti :D

Bu arada Burak bize BJK formasiyla 2 Gol atmis ;)

Mert M.
02.03.2012, 07:15
Ne yani? Burak sakat, Olcan sakat, Halil sakat, Alanzinho cezalı öyle mi?
İşimiz zor vallahi! Hele bir de Şenol hocanın meşhur inadı tuttu mu görün istikrarlı kadroyu siz.
Kabus gibi :eek:
Çok güzel başladık güne...:confused:

Gurpas
02.03.2012, 08:35
Korkmayın yenilsek nolurki bu seneyi pek sallamıyorum.

10 numara
02.03.2012, 10:44
zokora-aykt-colman 3'lüsüyle oynarsak Şenol hoca gözümde bitmiştir...

bkandil
02.03.2012, 11:58
Bu maça bizim taraftarımız alınacak mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?

volkan_627
02.03.2012, 12:26

alınacak alınacak... hatta çarşı maçı bordo mavi formalar giyip öyle seyredecekmiş.

bu tarz durumlar sadece bizim taraftarlara mahsus. bayanlar hariç stada taraftar alınmayacak bizden...

OzcanHan61
02.03.2012, 12:45
alistik artik her mac 3 gol yemeye... süper müthis kalecimiz tolga 3den fazla yemez...
senol hoca bare onuru oynatta görelim ne durumda oldugunu...yetti artik tamam tolgaya haksizlik etmeyelim savunmamiz kötü ve tolga cok iyi maclarda cikardi ama son maclarda tolga felaket psv macinda üstüne gelen topu yedi...
neyse ins kazaniriz ama hic ümitli degilim...

arahna
02.03.2012, 12:52
alistik artik her mac 3 gol yemeye... süper müthis kalecimiz tolga 3den fazla yemez...
senol hoca bare onuru oynatta görelim ne durumda oldugunu...yetti artik tamam tolgaya haksizlik etmeyelim savunmamiz kötü ve tolga cok iyi maclarda cikardi ama son maclarda tolga felaket psv macinda üstüne gelen topu yedi...
neyse ins kazaniriz ama hic ümitli degilim...

ne alip veremedigniz var tolga le . ne cabuk unuttunuz burnu kirikken oynadigini nasil kurtarislar yaptigini , interleri lille maclarini ?
acik ara ligimizin en iyi kalecisi
psv macinda onurun yedigi golu yemezdi en azindan . kilosundan uzanamadi onur topa . ayrica onurun en iyi oldugu zamanlarda da yedigi sacma golleri olmustur . nuru da seviyoruz ama kalecimiz tolga
yedigi gollerin cok azinda hatasi var dikkat edin

arahna
02.03.2012, 12:55

aslinda cezali maclara deplasman takimi taraftari alinsa iyi olurdu
ceza alan ev sahibi takim depl takimi deil. ekonomik destek olmamasi icin de ucretsiz veya sehit ailelerine gibi bir uygulama da olabilir

arahna
02.03.2012, 12:56
insallah henriqe oynar ve arasira da hernriye pas verirler gol pozs da . garibim aralara kosuyor pas atiyor ama pas alamiyor . varsa yoksa burak

OzcanHan61
02.03.2012, 13:03
ne alip veremedigniz var tolga le . ne cabuk unuttunuz burnu kirikken oynadigini nasil kurtarislar yaptigini , interleri lille maclarini ?
acik ara ligimizin en iyi kalecisi
psv macinda onurun yedigi golu yemezdi en azindan . kilosundan uzanamadi onur topa . ayrica onurun en iyi oldugu zamanlarda da yedigi sacma golleri olmustur . nuru da seviyoruz ama kalecimiz tolga
yedigi gollerin cok azinda hatasi var dikkat edin

ben artik tolgayi oynatmayalim demiyorumki, 1-2 mac dinlet tolgayi oynat küstürme onuru...tolgada yorgunlugunu atip forma girer yine...
onurunda ne durumda oldugunu görelim...

titanic
02.03.2012, 13:27
Onur bu saatten sonra bie mucize olmazsa forma falan göremez.İmza atmamış daha yönetim baskı uygulayacaktır.Bu konularda katıdır,her yönetim

tuba_61
02.03.2012, 13:36
sabah erken bilet almak için stada git sonrada trabzon taraftarı alınmayacak densin

10 numara
02.03.2012, 13:39
Henrique oynamamali.Cok gereksiz Top kayiplari var..Colman Olcan , Volkan ve Buraka iyi paslar atmali.
8jk ye karsi cabuk oynamaliyiz.Henrique gibi Topu 4 kere saga sola ceken Oyuncularla zor kazaniriz.
Iyi yerlesirler ozaman zaten 3 ön libero ve Fernandesle oynuyorlar.
volkan bir kafasını yerden kaldırsa....

Ömür Karadeniz
02.03.2012, 13:44
Keşke geçen seneki gibi takımımız olsa,zorda olsa kesin kazanırdık derdik ama bu sene durum hiç iç açıcı değil.

arahna
02.03.2012, 14:00
ben artik tolgayi oynatmayalim demiyorumki, 1-2 mac dinlet tolgayi oynat küstürme onuru...tolgada yorgunlugunu atip forma girer yine...
onurunda ne durumda oldugunu görelim...

once imza atsin
sonra cok calissin
tolga kac sene bekledi
o da beklesin
biz oynatalim o reklamini yapip fiyatini yukseltsin bjkye gitsin
oyle karsiyakadan gelip yarim sezonda basimiza meshur kaleci kesilmesin
fazla havaya girdi
simdi buraya koyarim hatali gollerini hos olmaz
tolga formda ise tolga oynamali
tolgaya olan ilgi ona olsa cokan devre arasi gitmisti
sakatlanmasaydi yine gitmisti

10 numara
02.03.2012, 14:02
......tolga.......
serkan...celu...giray....cech
...............zokora.........
.........colman.adrian...........
olcan........................henri
..........burak....................

Mustafa Ayazoğlu
02.03.2012, 14:03
“Söz konusu müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda 12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarların izleyebileceği, müsabakaya misafir (12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarlar) alınmayacağı” bildirildi.

Beşiktaş - Mersin maçında rakip alındı ama.. HAKSIZLIK DEĞİL Mİ

DeAgLeMaNyAq
02.03.2012, 14:14
Milli maçta Selçuk dinlendirilirken, Burak'ın sakat sakat oynatılması skandaldır. Cech de büyük ihtimalle yokmuş. Tam da Celustka stopere yerleşir diyorduk ama hoca Ferhat'a güvenmediği müddetçe yine Celustka'yı sola alır Mustafa da stoperde oynamaya devam eder. Piotr sürprizi olacağını ise pek zannetmiyorum...

Oruç
02.03.2012, 14:22
Halil kesin yokmuş. Burak ve Olcan'ın tedavileri sürüyormuş Can Karyağdı'ya göre.

Bana göre Burak ne yapar eder maçta oynar.

seyduna_efil
02.03.2012, 14:33
Onur bu saatten sonra bie mucize olmazsa forma falan göremez.İmza atmamış daha yönetim baskı uygulayacaktır.Bu konularda katıdır,her yönetim

Madem çok katıydılar geçen sene de Selçuğu oynatmasaydılar..

Sefa
02.03.2012, 14:37
Takımımızın Beşiktaş ile oynayacağı müsabakaya kadın ve çocuk taraftarlarımızın alınmayacağı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü kulübümüze bugün bir yazı göndererek alınan kararı tebliğ etti. Buna göre; “Söz konusu müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda 12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarların izleyebileceği, müsabakaya misafir (12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarlar) alınmayacağı” bildirildi.

Merve H.Oğlu
02.03.2012, 14:47
Takımımızın Beşiktaş ile oynayacağı müsabakaya kadın ve çocuk taraftarlarımızın alınmayacağı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü kulübümüze bugün bir yazı göndererek alınan kararı tebliğ etti. Buna göre; “Söz konusu müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda 12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarların izleyebileceği, müsabakaya misafir (12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarlar) alınmayacağı” bildirildi.

Acı gerçeği az önce Inönü stadında öğrenmiş bulunuyorum. Oyuncak mı bu bir alınacak, bir alınmayacak!

10 numara
02.03.2012, 14:47
Transferde Güneş’e Tam Yetki

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek yılın planlamasını yaptı.
2012-03-02, 14:44:46

Teknik direktör Şenol Güneş'e tam destek veren Bordo-mavili yönetim, gelecek yıl nasıl bir yol haritası izleyecekleri konusunda fikir birliğine varırken, transferlerde Güneş'in tam yetkili olduğu ve onun bilgisi olmadan transfer konusunda hareket edilmeyeceği kararına varıldı. Kaliteli transferlere öncelik verecek olan Karadeniz ekibinde yönetim ilk planda savunmaya iyi bir isim kazandırmayı planladığı öğrenildi......

:):) kim inanır :)...bence stoper almayalım...

61trabzonomer
02.03.2012, 14:50
şu seyircisiz maç cezaları çok saçma bence en güzel ceza ,kendi sahanda rakip takım seyircinin olması ceza verildimi böyle vercen,çok koyar hem adama şimdi inönüde biz olsak komple :)

Soner Albayrak
02.03.2012, 14:53

Ayıp cidden ayıp. Bayan taraftarlarımızı mahçup etmeseydiniz bari şerefsizler.

Yaşar
02.03.2012, 14:53
--------------------Tolga--------------
Serkan-----Giray----Celutska-----Ferhat-
------Zokora-----Colman------------
Volkan Şen---------------Olcan Adın
----------Burak-------Henrique---
veya
------------Tolga----------
Celutska-------Giray-----Mustafa(Aykut)----Ferhat
Serkan-------------Zokora----------Colman---
Volkan Şen------------------------Olcan
-----------------Burak-------------

Aykut geçen yıl Karşıya'da stoper de oynamış.
Hatta ilk yarıdaki G.birliği maçının 2. yarısında da stoper oynamış.
Bu maçta denenir mi bilmiyorum ama, bir görmek lazım, stoperde nasıl oynuyor?

Gurpas
02.03.2012, 15:02
Her hafta içimde kazanacığız duygusu ciddi ciddi oluşuyor ama sonu hep hüsran. Garip olan ise yine kazanacağız hissiyatı ile dolu olmam.:)

zarge
02.03.2012, 15:09
oley oley oley trabzonum oley oley oley
koy şu kartala koy şu kartala
gerisini siz anladınız.:)

MonteCristo
02.03.2012, 15:15
şu seyircisiz maç cezaları çok saçma bence en güzel ceza ,kendi sahanda rakip takım seyircinin olması ceza verildimi böyle vercen,çok koyar hem adama şimdi inönüde biz olsak komple :)

O zaman rakip takıma avantaj sağlanmış oluyor rakip takımı ödüllendirmiş oluyorsun. Çünkü bomboş stadyumda 1000 kişinin sesi bile çok etki eder. O yüzden yapmıyorlar.

Oğuzhan
02.03.2012, 15:22
Arkadaş sakatsa neden oyuna giriyor son 15 dakika oynasan ne olur oynamasan ne olur hazırlık maçında ya ayıptır ağrım var de oynama işte takımını düşün biraz da.

Aytaç Çakıroğlu
02.03.2012, 15:28
alırız maçı rahat olin

Alican Altunbaş
02.03.2012, 15:44
http://www.footballuser.com/350875/Trabzonspor
gadrom bu:):)

Eren Karaahmetoğlu
02.03.2012, 15:44
Takım İstanbul'a ne zaman gelecek? Karşılama başlığı falan yok mudur?

61trabzonomer
02.03.2012, 15:52
O zaman rakip takıma avantaj sağlanmış oluyor rakip takımı ödüllendirmiş oluyorsun. Çünkü bomboş stadyumda 1000 kişinin sesi bile çok etki eder. O yüzden yapmıyorlar.

ne güzel işte kendi evinde deplasman :) bundan güzel ceza mı var bence çok caydırıcı

Soner Albayrak
02.03.2012, 15:54
Beşiktaşa inönüde şansımız biraz da olsun tutuyor yine de. Galip geleceğimize dair bir ümidim var.

Şentürk
02.03.2012, 16:39
Onur
serkan,giray,celustka,cech(ferhat)
volkan,colman,zokora,olcan
henriqe,burak

ThePatriot61
02.03.2012, 16:46
Transferde Güneş’e Tam Yetki

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek yılın planlamasını yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş'e tam destek veren Bordo-mavili yönetim, gelecek yıl nasıl bir yol haritası izleyecekleri konusunda fikir birliğine varırken, transferlerde Güneş'in tam yetkili olduğu ve onun bilgisi olmadan transfer konusunda hareket edilmeyeceği kararına varıldı. Kaliteli transferlere öncelik verecek olan Karadeniz ekibinde yönetim ilk planda savunmaya iyi bir isim kazandırmayı planladığı öğrenildi......

:):) kim inanır :)...bence stoper almayalım...

Kim inanirsa...

M.ALİ ÇOKLUK
02.03.2012, 16:48
olcan ve burak yoksa sikinti yok celustka var çıkar oynar bi orda oynamadı .

İlker Yazıcıoğlu
02.03.2012, 16:55
Bu maç ,Olcan'ın maçı olacak gibi hissediyorum.....

tahsinsever
02.03.2012, 17:08
beşiktaş bizim bayan ve çocuk taraftarımızı stada almıyomuş bu kalleşliktir biz onları insan gibi ağırladık trabzonda ama onların bize yaptına bakın bu çirkefliğin sebebi korkaklıktan geliyor bence korkak aciz insanlar başka nediyim domuzdan dost olur ama istanbul takımlarından olmaz.

muratfındıkoğlu
02.03.2012, 17:10
SON DAKİKA: Takımımızın pazar akşamı İstanbul’da Beşiktaş’la oynayacağı Spor Toto Süper Lig müsabakası için misafir takım tribününde maç izlemek isteyen kadın ve çocuk taraftarlarımıza yönelik daha önce alınan karar, kulübümüzün yaptığı girişimler sonucunda değiştirildi.

Buna göre Beşiktaş – Trabzonspor karşılaşmasını takip etmek isteyen Bordo-Mavili kadın ve çocuk taraftarlar için misafir takım tribünü açılacak. Uygulamaya göre Fi Yapı İnönü Stadı’nın deniz tarafındaki eski açık tribününe ait 66 ve 67 no.lu turnikelerden Trabzonspor kadın ve çocuk taraftarlarımız stadyuma giriş yapabilecekler. Taraftarlarımız için hazırlanan 1600 giriş bileti maç günü saat 11.00’den itibaren rakip takım bilet gişesinden temin edinebilinecek.

Ayrıca misafir takım tribünü haricindeki yerlerden davetiye alan Trabzonsporlular ise maç günü gerek pankartlar gerekse de anonslar vasıtasıyla ilgili tribüne yönlendirilecekler. Yaşanan bu süreçte girişimlerimize hassasiyet gösteren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Beşiktaş Kulübü yetkililerine de teşekkür ediyor, futbolun Fair – Play ve centilmenlik ruhuna sahip çıkan bu anlayış tarzının örnek olmasını diliyoruz.

Sefa
02.03.2012, 17:12
Mustafa Yumlu maça yetiştirilmeye çalışılıyormuş :(

Bordo_MaviM_61
02.03.2012, 17:25
Bu maç ya da bu sezonla ilgili hiçbir heyecanım kalmadı.
Başımızda Şenol hocayla gelecek sezonun planlamasını istiyorum ve en azından Uefa'da oynasak keşke diyorum.

MonteCristo
02.03.2012, 17:25
ne güzel işte kendi evinde deplasman :) bundan güzel ceza mı var bence çok caydırıcı

Arkadaş sen hep ceza kısmındasın :) Karşıda bir de rakip var ona nasıl etki ettiği de önemli. Atıyorum bjk-gs maçı öncesinde bjk cezalı olsada İnönü stadına gs sadece gs seyircisi alınsa bu bjk'ye ceza olmakla birlikte gs'ye de ödül olur. Yani gs fazladan bir maçı da kendi sahasında oynamış gibi oluyor. Sonra biz isyan etmez miyiz gs avantaj sağladınız bu nasıl iş demez miyiz ? :) O yüzden kimsenin olmaması daha mantıklı.

ahamitokutan
02.03.2012, 17:34

mümkünse yetiştirmesinler :)

Murat Erdem
02.03.2012, 17:36
[QUOTE=10 numara;1918335605]Transferde Güneş’e Tam Yetki

Kadir İnanır.

Fatih ÇOLAK
02.03.2012, 17:36

Yetişmese ne olacak ki?

Cech sakat, Celustka solbek oynayacak gibi, stoper için elde kaldı bir Giray...Duruma bak arkadaş, koskocaman Trabzonspor'un elinde 1 tane stoper var, hemde bu takım 3 kulvarda yarışıyordu 1 haftaya kadar...

Soner Albayrak
02.03.2012, 18:09
Yumlunun yetişip yetişemiyeceğine mi kaldı işimiz şimdi tuhaf cidden tuhaf.

Mete DORUK
02.03.2012, 18:25
Hocam Yumluyu oynatma ve Allah askina 4 4 2 oynat su takimi...seni severim senol hocam ama artik dedigimiz bazi seylere kulak ver be Hocam...
(Umarim saglam bi fark yemeyiz ne yalan soyleyeyim bu savunma ile beklerim)

Bud Spencer
02.03.2012, 18:26
yumlunun yerine tayfun oynasin daha iyi

FC-ST-PAULI-61
02.03.2012, 18:29
Bencede.Bu Tayfun aslinda bazen iyi ortalar yapiyordu.Ve hava toplarinda cok iyi.Ama bozmayalim Adamin keyfini yatiyor ne güzel :D :D

Turgay Atalay
02.03.2012, 18:34
Yetişmese ne olacak ki?

Cech sakat, Celustka solbek oynayacak gibi, stoper için elde kaldı bir Giray...Duruma bak arkadaş, koskocaman Trabzonspor'un elinde 1 tane stoper var, hemde bu takım 3 kulvarda yarışıyordu 1 haftaya kadar...

Piotr ve Ferhatta sakat mı acaba, onları koysun sola...Hoş ikisi de dumur olur ya quaresmanın karşısında

FC-ST-PAULI-61
02.03.2012, 18:35
Piotr ve Ferhatta sakat mı acaba, onları koysun sola...Hoş ikisi de dumur olur ya quaresmanın karşısında
Piotr olmaz.Ferhati rahat gecer Quaresma ama Piotr ikili mücadelerde iyi.

Dip.Ing.Mag.
02.03.2012, 18:40

Kadir İnanır.

hahahaha yemin ederim karadeniz fikrasi gibi... bir iside zamaninda yapsinlar disimi kirarim. ayrica bu da demek oluyor ki simdiye kadar transferde senol hoca tek yetkili degildi. ee hani onun istegi olmadan transfer yapilmiyordu..

Turgay Atalay
02.03.2012, 18:40
Piotr olmaz.Ferhati rahat gecer Quaresma ama Piotr ikili mücadelerde iyi.

İyi o zaman Piotr ı oynatsın madem...Adam koca sezon tek maç oynamadı, bacağı kırılan adam futbola dönerdi şimdiye, bunların bir tanesi bile işimize yaramayacak mı, bu ne transfer komedisidir arkadaş.

Necmi6161
02.03.2012, 18:41
cech oynar bence. milli takımda oynuyo adam ya. durumu kötü olan adam o maçtada oynamaz.

burak la olcan %100 oynayacak zaten.

cemkılıç
02.03.2012, 18:41
brozek oynasın solbek..celutskayıda koy girayın yanına stopere..yumlu yetişmesede olur..

Turgay Atalay
02.03.2012, 18:45

Kadir İnanır.

Yahu bunlar, adam almak istedikten sonra, Hocaya sormadan alıp, tesislere bırakıp kaçarlar...Cami önüne bırakılan bebek misali...Hoca nasıl olsa sahip çıkar garibim.

Turgay Atalay
02.03.2012, 18:47
cech oynar bence. milli takımda oynuyo adam ya. durumu kötü olan adam o maçtada oynamaz.

burak la olcan %100 oynayacak zaten.

Cech son dakikalarda milli maça girip oynadı yanlış hatırlamıyorsam, ben bir sorun olduğunu sanmıyorum, oynayacaktır, oynamayacaksa da Piotr oynatılsın.

Eto'o
02.03.2012, 19:35
zokora stoper oynasin girayla
orta saha
volkan colman adrian olcan
forvet
burak henrique

Mehmet Cihan Kocaman
02.03.2012, 19:42
Bu nedir abi, Burak ve Olcan sakat olmalarına rağmen milli maçta oynadı, Cech de aynı şekilde.. En önemli oyuncular sakat.. Halil, Olcan, Burak, Cech..

Hadi onları geçtim defansın bel kemiği mustafa sakat.. Böyle şey olur mu? Ne yapın edin özellikle mustafayı yetiştirin.

h@msi61
02.03.2012, 20:09
zokora stoper oynasin girayla
orta saha
volkan colman adrian olcan
forvet
burak henrique

Defans kan agliyor, revizyon sart ve Zokora da bir stoper alternatifi olabilir ama kesinlikle bu mac degil. Fernandes cok etkili, onun etkinligini kirabilecek tek oyuncu Zokora takimda. Orta sahayi kaybedersek macta hic sansimiz olmaz.

Armağan Dere
02.03.2012, 20:15
bannerda da yazdığı gibi..
Evi arabayı satın PARAYI 2'ye katlayın..
Banko 1 bu maç..

uemit
02.03.2012, 20:21
Banko 1 bu maç..

sen hic ts lehine bi tahminde bulundunmu? :) gerci bu mac icin bende 1 diyorum da o ayri :)

Oğuzhan İnce
02.03.2012, 20:49
Yönetimin'' Şenol Hoca'nın istediği oyuncuları alacağız ''açıklamasından sonra,

Barış Memiş'in ''Tüm suç benim bu sene çok farklı olacak''

Ziya Doğan'ın '' Tahımda eksiklikler çok ama biz bunun altından galkacaaz.''

açıklamalarını bekliyorum.

Oğuzhan
02.03.2012, 20:51
Zokora ve Colman isterse maçı kazanırız.

ANIL
02.03.2012, 20:54
...........................................tolga
serkan.............giray.......................... .......celu................cech
.......................zokora....................c olman
volkan................................adrian...... .........................olcan
.........................................burak

Laz_61
02.03.2012, 20:58
Banko 1 bu maç..

avrupada 2.5 orani var bjknin 2.9 bize vermis.

Şentürk
02.03.2012, 21:01
sen hic ts lehine bi tahminde bulundunmu? :) gerci bu mac icin bende 1 diyorum da o ayri :)

Popülarite kardeşim tüm olayı bu ;)

Maça gelirsek 3 sonuca açık ama kazanacağımızı düşünüyorum.

.....
02.03.2012, 21:43
Taraftar desteği olmayacaktır bjk nin. Bunu lehimize çevirmeliyiz. Dilerim Cech maça yetişir.

Oğuzhan
02.03.2012, 21:45
Beşiktaş'a takım oyunu oynayan bütün takımlar zorluk çıkartır. Zira öndeki oyuncuları pek geriye yardım etmiyorlar. Umarım her şey bizim için iyi olur bu sefer, şeytanın bacağını kıracağız bu maç.

Erdinç Dilek
02.03.2012, 21:46
trtspor da 80 - 90 yıllaqrının bjk maçları var cyzio yu seyredin

Erdinç Dilek
02.03.2012, 21:53
Cyzio adamım benim, yeni kuşak bu adamı belleğinize kazıyın en disiplinli adamıydı Trabzonsporumun bir tek kalede oynamadı nerede görev verildiyse oynadı, hakkını vererek...

Cem Akyüz
02.03.2012, 22:07
Zor maç eğer olurda Mustafa Yumlu oynarsa çok çok zor bir maç olacaktır.İnşallah kazanırız

TS0661
02.03.2012, 22:43
----------------Tolga--------------

Serkan---Mustafa---Giray---Celustka

Volkan----Zokora---Colman----Olcan

---------------Adrian--------------

---------------Burak---------------

Yedekler: Onur, Zeki, Ferhat, Piotr, Aykut, Barış Özbek, Henrique
Kadro dışı: Jebrin, Tayfun, Sercan

Sakatlar: Vittek, Glowacki
Oynaması zor: Cech, Halil
Oynamacı muhtemel: Olcan, Burak, Mustafa
Cezalı: Alanzinho

Olduğunu düşünürsek Şenol hoca'nın bu 11le çıkacağını düşünüyorum..Celu stoper oynarsa solda ferhat oynar..Adrian yerine de Aykut'la başlama ihtimali var..Henrique hariç defansif bir yedek kulübesi olduğu için Sercan kadroya alınabilir.

muhammet terzi
02.03.2012, 22:48
Bu piotr niye hiç oynamıyor, anlamış deyilim. Mevcut kadrodan kötü mü

Mustafa Ayazoğlu
02.03.2012, 23:04
Burak Yılmaz

Beşiktaş ta iken bizi boş geçmemiş hiç :)

jacek cyzıo
02.03.2012, 23:05
[QUOTE=ANIL;1918335926]...........................................tolga
serkan.............giray.......................... .......celu................cech
.......................zokora....................c olman
volkan................................adrian...... .........................olcan
.........................................burak

İskender YILMAZ
02.03.2012, 23:13
Allah aşkına Mustafa oynamasın.

Turan AKYILDIZ
02.03.2012, 23:22
Cyzio adamım benim, yeni kuşak bu adamı belleğinize kazıyın en disiplinli adamıydı Trabzonsporumun bir tek kalede oynamadı nerede görev verildiyse oynadı, hakkını vererek...

harbi ya ne adamdı cyzio...o 5-1 lik muhteşem bursa kupa maçında şeyhmusun 5. gol pasını o kadar güzel vermişti ki...hiç aklımdan çıkmıyo o maç ve cyzio nun o pası...bide polonyalılara kızıyoz ama 2 iyi adam aldık bence yabancı şota hariç simek ve cyzio ikiside polonyalı...bence adriyanda ısrar etsek onuda kazanacaz ya ama oynatmıyorlar işte...

cyberentalpi
02.03.2012, 23:24

harbiden yaa. bu adam adrian felan varken bir davet edilmeli maca

Cihan Ince
02.03.2012, 23:40
Taraftar desteği olmayacaktır bjk nin. Bunu lehimize çevirmeliyiz. Dilerim Cech maça yetişir.

Bjk nin kadin taraftari tranuondaki taraftara on ceker sevinmeyelim bosuna

Legolas77
02.03.2012, 23:50
Bu piotr niye hiç oynamıyor, anlamış deyilim. Mevcut kadrodan kötü mü

cech yok bu sefer oynar herhalde

carolo
02.03.2012, 23:51
bizim takimda biri kosar genelde o colman olur diyerleri bakar
BJKde ise takim olarak pres var hatta bu sayede UEFAda ilerleyebiliyorlar rakibi boguyorlar bize zor anlar yasatacaklar

Fatih ÇOLAK
02.03.2012, 23:52
3 İstanbul takımına bu sezon gol atamadık, asıl kötü olan yer burası...Üstelik ikisi içerde idi...

Legolas77
02.03.2012, 23:53
3 İstanbul takımına bu sezon gol atamadık, asıl kötü olan yer burası...Üstelik ikisi içerde idi...

kardeş fenere avni akerde en az 3 atacaz dert etme ..

Mete DORUK
02.03.2012, 23:54
Ne yalan Söyleyeyim..Hiç ümidim yok... Fark yemesek bari diye düşünüyorum. Bu savunmayla... heyyyyheyyyyyyy:D

Helvacı61
03.03.2012, 00:22
sezon başında stoper almadılar diye yönetimi adeta topaa tuttum.avrupanın en kötü defansı ile şl oynayacağız demiştim...hatta ceza aldım hemde 1 ay...benim anlamadığım o defans beni yanılttı şl de bence başarılı oldu..çok iyi savunma yaptı..pozisyon dahi vermediği maçlar oldu...gel görki fasulyeden bir ligde fasulyeden takımlara kevgire döndü...militoya hazard a cou cole fırsat vermeyen defans süper ligin 3. sınıf gölcülerine kova oldu..anlamadım gitti... o yüzden yarın beşiktaş maçından çıkacak hiçbir sonuç beni şarşıtmaz..

Bud Spencer
03.03.2012, 00:35
kabul ediyorumki savinmacilarimiz cok yüksek seviyede degil, AMA bu kadar fazla gol yememiz takim savunmamizdan kaynaklaniyor.

ne toplu savunup nede toplu halde hücuma cikamiyoruz

Hatice Aslan
03.03.2012, 00:45
Maçtan umutluyum Olcan , Burak , Colman , Adrian sürpriz yapabilirler.. Ama herşeyden önce kaptanımızın önündekiler silkelenip kendine gelmeliler hocamız çekmiştir kulaklarını inşallah.. Defansta hata olmazsa galibiyet kaçınılmaz.

Fatih ÇOLAK
03.03.2012, 00:51

İşallah, umarım oyuncuların kafasından hiç çıkmıyordur o maç...

Necmi6161
03.03.2012, 00:54

bu takım hiçbi istanbul takımına 3 atamaz, en azından bu sene.

hayalcilikten uzak olalım. ben bu sene derbi alacağımızı sanmıyorum. play-off a kalırsak ancak.

Soner Albayrak
03.03.2012, 00:58
Herkez maç için düşündüğü kadroyu buraya yazıyor ama Şenol hoca gider yine herkezin fikrine ters bi kadro sürer sahaya. İnat abicim sırf inat Şenol hocam bu huyun hoşuma gitmiyor.

Soner Albayrak
03.03.2012, 01:01
Cech, Halil, Alanzinho kesin olarak maçta oynayamayacakmış.

x_man
03.03.2012, 01:01
herkes mustafaya sallıyor ama ben girayda çok büyük bir form düşüklüğü görüyorum bana göre ikiside kesilmeli stoperde zokora ve celustka oynamalı

Hatice Aslan
03.03.2012, 01:43
herkes mustafaya sallıyor ama ben girayda çok büyük bir form düşüklüğü görüyorum bana göre ikiside kesilmeli stoperde zokora ve celustka oynamalı

Giray Mustafa'ya uyum sağlıyor normal olarak :) Zokora stoperde denenir ama riske atılıp bu maçta mı olur bilinmez.

x_man
03.03.2012, 01:49
Giray Mustafa'ya uyum sağlıyor normal olarak :) Zokora stoperde denenir ama riske atılıp bu maçta mı olur bilinmez.
Gerçekten giray ikinci yarıda tanınmayacak kadar kötü yanında egemen ve glo olmayınca patlıyor bu sorunu aşmalı yoksa sıradan bir stoper haline gelmeye başladı hataları arttıkça artıyor

cemoli5408
03.03.2012, 01:51

http://video.google.com/videoplay?docid=-6844003971194751908

Sadri Şener ve Czyio :)

Hatice Aslan
03.03.2012, 02:13
Gerçekten giray ikinci yarıda tanınmayacak kadar kötü yanında egemen ve glo olmayınca patlıyor bu sorunu aşmalı yoksa sıradan bir stoper haline gelmeye başladı hataları arttıkça artıyor

Mustafa ve Giray hata yaptığı sürece hem kendi hemde kaptanımızın değerini oldukça düşürüyor. Kendilerine gelmeleri lazım hemde acilen 28. haftaya kadar geldik bundan sonra başımızı öne eğdirmese bu ikili çok iyi olacak.

DeAgLeMaNyAq
03.03.2012, 02:24
Geçen sezon İnönü'deki maçın gizli kahramanı Piotr'du. İnşallah yine aynısı olur ama şans bulacağını pek zannetmiyorum. Yine Mustafa'yı stoperde, Celustka'yı da solda izleriz...

Yaşar
03.03.2012, 02:26
Bu maçı Bjk'ın bu kadar rahat kazanacağı yönündeki yorumlara katılmıyorum.
Form olarak, oynanan futbol olarak 2 takımın da birbirinden farkı yok.
Hücumdaki ayakları isim olarak kaliteli fakat form olarak bizim hücumdakiler daha formda.
Egemensiz defansın hali de Gs maçında belli oldu.
Maçın seyircisiz olduğunu da düşünürseek şanslar eşit, kimse elini kolunu sallayarak kazanamaz bu maçı.

Necmi6161
03.03.2012, 02:31
http://video.google.com/videoplay?docid=-6844003971194751908

Sadri Şener ve Czyio :)

kupa, trabzon, güzel şehir :)

ne kadar zayıfmış başkanımız ya :)

FC-ST-PAULI-61
03.03.2012, 02:34
bu takım hiçbi istanbul takımına 3 atamaz, en azından bu sene.

hayalcilikten uzak olalım. ben bu sene derbi alacağımızı sanmıyorum. play-off a kalırsak ancak.
Fenere gercekten atabiliriz.
Deplasmanda Amatör gibi oynuyorlar. ilk 15 Dakikada Golü bulursak Fenere fark atariz.

Armağan Dere
03.03.2012, 02:43
Bu maçı Bjk'ın bu kadar rahat kazanacağı yönündeki yorumlara katılmıyorum.
Form olarak, oynanan futbol olarak 2 takımın da birbirinden farkı yok.
Hücumdaki ayakları isim olarak kaliteli fakat form olarak bizim hücumdakiler daha formda.
Egemensiz defansın hali de Gs maçında belli oldu.
Maçın seyircisiz olduğunu da düşünürseek şanslar eşit, kimse elini kolunu sallayarak kazanamaz bu maçı.

:)..
burak ve olcan oynayacak mı da eşit diyorsun..

Armağan Dere
03.03.2012, 02:48
Popülarite kardeşim tüm olayı bu ;)

Maça gelirsek 3 sonuca açık ama kazanacağımızı düşünüyorum.

müthiş bir takımımız var(!) herkesi eziyor..
ilk yarı tüm derbileri kaybeden müthiş takım..:)

Yaşar
03.03.2012, 02:50
burak ve olcan oynayacak mı da eşit diyorsun..
Bilemem.
Oynarlarsa eşitttir şanslar diyorum.
Bjk, bizi rahat yenecek kadar iyi bir takım değil.

carolo
03.03.2012, 02:57
ilk 20 dakika çozuluruz maçin sonlarina dogru toparlamaya çalisiriz her maç oldugu gibi

lazibere
03.03.2012, 02:57

Kaliteli futbolcu, Birisinin desteğiyle ayakta kalan oyuncu değildir.. İnisiyatif kendine geldğinde defansta liderlik yapamıyorsa bir futbolcu ondan defans oyuncusu falan olmaz..

GİRAY : Egemen'in futbol zekası ile oynayan bir oyuncuydu

Şimdi Mustafa ile beraber oynuyorlar ama ne oynadıklarını kendileir bile bilmiyor..

Onların yaptığı hatalar halı saha maçlarında bile yapılmayacak kadar BASİT VE KALİTESİZ..

Şöyle adam akıllı bir gol yediğimizi hatırlamıyorum..

Mustafa'nın Trabzonda oynuyor olmasından da utanıyorum..

Zokora ve Celustka ikiside kaçak oynuyorlar... Celustka İnter maçının üzerine yattı ve bir tan olumlu işini göremiyorum.. Bana göre ondan ne stoper nede sağ açık olur

Zokora da kaçak oynuyor.. Tek amacı Afrika Kupasina gitmekti gitti ve işini bitirdi.. Ondan daha fazlasını kımse beklemesin...Kadrosunu revize ederek sezona başlayan takımda gelecek sezon ciddi bir revizyon daha bizi bekliyor

lazibere
03.03.2012, 02:59
ilk 20 dakika çozuluruz maçin sonlarina dogru toparlamaya çalisiriz her maç oldugu gibi

Erken Gol yediğimiz taktirde maçı 4-0 kaybederiz. Hele birde kazara kırmızı falan görürsek maç bizim için hangi dakka olursa olsun biter...

10 kişi kalırsak oyundan düşüyoruz
Erken gol yersek 2. yi de yiyoruz..

Ondan sonra oyun kişisel gayretlere dönüyor

Bu sene derbi maçı kazanacğaımızı düşünmüyorum ve İlk 4 e gireceğimizi de düşünmüyorum. Bu Mustafa ile Play off oynayacaksak oynamayalım daha iyi

Armağan Dere
03.03.2012, 03:00
Şöyle adam akıllı bir gol yediğimizi hatırlamıyorum..

lütfen
PSV'den yediğimiz 3.goldü sanırım..
tek geçerim
3 pas
4.pas şut gol..
bu kadar
kalaso mustafa bakıyordu:)

FC-ST-PAULI-61
03.03.2012, 03:02
Almeida kesin atar,bizim Stoperlerimiz onu durduramaz bence.Gerci Yumlu okadar yumusak oynuyor ki inanilir gibi degil bir Stoper böyle olamaz.
Senelerdir Antremanlarda ne calisiyor anlamiyorum.

lazibere
03.03.2012, 03:07
Bu sene hiçbir maçı izlerken keyif alamadım..Her atakta gol yiyecek bir yapımız var..Buda otomatıkman bizi geriyor

39 resmi maçta gol yemediğimiz maçlar

Antep 1. maç 1-0
Eskişehir 1. MAÇ 2-0
Samsun 2. MAÇ 4-0
Antep 2.MAÇ 4-0
Ankaragücü 2. maç 4-0
İİBŞ 2. MAÇ 2-0

VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

sessizkral_1
03.03.2012, 03:08
zokora-celustka

gerçekten iyi olabilir

ama şenol hocanın böyle bir çılgınlık yapacağını sanmıyorum

lazibere
03.03.2012, 03:08
lütfen
PSV'den yediğimiz 3.goldü sanırım..
tek geçerim
3 pas
4.pas şut gol..
bu kadar
kalaso mustafa bakıyordu:)

Evet:)

Ama O golde adam akıllı gol değil ki:) Bizimkilerin aval aval bakışları arsında attılar

FC-ST-PAULI-61
03.03.2012, 03:09
Bu sene hiçbir maçı izlerken keyif alamadım..Her atakta gol yiyecek bir yapımız var..Buda otomatıkman bizi geriyor

Antep 1. maç 1-0
Eskişehir 1. MAÇ 2-0
Samsun 2. MAÇ 4-0
Antep 2.MAÇ 4-0
Ankaragücü 2. maç 4-0
İİBŞ 2. MAÇ 2-0

Egemen gecen Sene bütün Defansi Ayakta tutuyordu.Daha coook Gol yeriz biz Mustafa ve Girayla.

carolo
03.03.2012, 03:12
ulan sikeyi Fener yapti en buyuk zarari biz gorduk kendimizi kandirmayalim arkadaslar takimin hali re-za-let su anda,
geçen seneki kadromuz bozuldu, serefimizle oynadik suçlu biz olduk anasini satayim maçlarida daha izlemiyorum zaten varmi boyle duzen bize yapmadiklari sey kalmadi ,
bu sene ayriyetten bir de hakemler dogradi bizi ve biz hala bu tiyatroyu izlemeye devam ediyoruz..

lazibere
03.03.2012, 03:13
Vallaha

Aptal aptal gol yiyen takımımız maç kazansa ne olur kazanmasa ne olur...

Geçen hafta Hakan Unsal'ı dinlediğimde '' bizim defans için söylediklerini '' duyduğumda , Açıkçası yerin dibine girdim.. Elalem seyirci arkadaş. Milletin bu şekılde konuşturma hakkı yok hiç bir futbolcumuzun...

Sırf Şenol Hoca orda olduğu için, Hakaretlerden uzak duruyor taraftarımız, Yoksa aklıma Umut'a edilen küfürler geldikçe, Mustafa ya lakap takmayan taraftarımıza şaşırıyorum.. Onun ayrıcalığı Trabzonlu olması , Yoksa ondan sadece KEMAL SUNAL figüranı olur

FC-ST-PAULI-61
03.03.2012, 03:16
Sergen Yalcin bile bunlardan daha cok anliyor Transferden.
Adam gecen Hafta Televizyonda " 2 Senedir diyorum Trabzonspora Stoper lazim.1 tane Adam gibi Stoper alin " demisti.

Hüdai Pervaneli
03.03.2012, 03:18

Antep 1. maç 1-0
Eskişehir 1. MAÇ 2-0
Samsun 2. MAÇ 4-0
Antep 2.MAÇ 4-0
Ankaragücü 2. maç 4-0
İİBŞ 2. MAÇ 2-0

Abi yanlisim varsa Düzenle :) Ilk Inter Ikinci Moskova ve Ikinci Lille maclarinda Gol yemedik Sanirsam 39 resmi macin Icinde bu maclarda var:)

Yaşar
03.03.2012, 03:21
Abi yanlisim varsa Düzenle :) Ilk Inter Ikinci Moskova ve Ikinci Lille maclarinda Gol yemedik Sanirsam 39 resmi macin Icinde bu maclarda var:)
O maçlarda gol yemediğimiz bilgisi doğrudur kardeşim.

Hüdai Pervaneli
03.03.2012, 03:22
O maçlarda gol yemediğimiz bilgisi doğrudur kardeşim.
Abi sen 39 mac deyince:) Onlarda icindedir diye hatirlatayimdedim:) Hatta Birde Bilboa macimiz var Gol yemedigimiz

Yaşar
03.03.2012, 03:26
Abi sen 39 mac deyince:) Onlarda icindedir diye hatirlatayimdedim:) Hatta Birde Bilboa macimiz var Gol yemedigimiz
Ben demedim onu yahu.
Sadece ön adımız aynı.
Lazibere abimiz dedi.
Sanırım sadece lig maçlarını baz aldı.:)

Hüdai Pervaneli
03.03.2012, 03:30
Ben demedim onu yahu.
Sadece ön adımız aynı.
Lazibere abimiz dedi.
Sanırım sadece lig maçlarını baz aldı.:)
Abi sadece Lig maci ise 28 Mac Oynadik :) 39 Mac oynadik bu sezon toplamdan bence bu sezonki oynadigimiz maclari söyledi ama avrupayi saymadi:)

DeAgLeMaNyAq
03.03.2012, 04:54
Sergen Yalcin bile bunlardan daha cok anliyor Transferden.
Adam gecen Hafta Televizyonda " 2 Senedir diyorum Trabzonspora Stoper lazim.1 tane Adam gibi Stoper alin " demisti.

http://s14.directupload.net/images/120227/9dwjtt8w.swf

Sefer A.
03.03.2012, 05:32
http://s14.directupload.net/images/120227/9dwjtt8w.swf

bana inat mi almiyorlar acaba anlamadim :D ççç

duhan3580
03.03.2012, 11:43
tolga

serkan celustka giray piotr

zokora colman

volkan olcan

burak henriqe

kadro bu olmalı bence..

güneyli
03.03.2012, 12:11
Ağzımız burnumuz kırılarak aldığımız inönüdeki maçı bir arkadaş eklesinde havaya girelim..

SAFA
03.03.2012, 12:11
Cech,Burak ve Olcan sakat diyorlar ancak 3'ü de milli maçlarda oynadılar ve ben Beşiktaş maçında da sahada olacaklarını düşünüyorum . Taktik olabilir. Örneğin Fenrbahçe; her maç öncesi Gökhan Gönül ve Emre sakattır ancak her zaman oynarlar . :)

iso_4939
03.03.2012, 12:31
bu maçta rahat 3 den aşagı gol olmaz....üst.

mda61
03.03.2012, 12:42
Volkan'ı sahada görmek istemiyorum bu maçta. Adrian oynasın onun yerine, çok daha fazla katkı verecektir.

-------------Tolga
Serkan Celustka Giray Cech(Ferhat)
----------Zokora Colman
--------Olcan Adrian Halil
--------------Burak

Neden Halil? ŞL'de oynadığımız maçlarda savunmaya verdiği katkıyı hatırlayalım.

Kaan
03.03.2012, 13:08
Rüyamda 5-3 yeniyorduk Beşiktaş'ı. :p Gollerden ikisini Ankaragücü'nden İshak ve Arsenal'den Oğuzhan atıyordu. Gabric'i stoper yapmışız, geriden oyun kuruyordu. :D Hatta aynı anda Villareal'e kupa maçında yeniliyorduk. Garip bir rüyaydı yani...

Uzun lafın kısası; +7 gol oynayın. :p

TheDayAfter61
03.03.2012, 13:21
Arkadaşlar Cech'in yokluğunda Piotr'ın oynama ihtimali var mıdır?

Oğuzhan
03.03.2012, 13:28
Rüyamda 5-3 yeniyorduk Beşiktaş'ı. :p Gollerden ikisini Ankaragücü'nden İshak ve Arsenal'den Oğuzhan atıyordu. Gabric'i stoper yapmışız, geriden oyun kuruyordu. :D Hatta aynı anda Villareal'e kupa maçında yeniliyorduk. Garip bir rüyaydı yani...

Uzun lafın kısası; +7 gol oynayın. :p

+7 olabilir ama bu maç iki takım da çok fazla pozisyon veriyor :D

TS0661
03.03.2012, 13:28
Arkadaşlar Cech'in yokluğunda Piotr'ın oynama ihtimali var mıdır?

mustafanın sakatlığı varmış biraz..hoca celustkayı stoper oynatabilir..oynatmazsa solda celustka oynar bu maçta...

takımın 18kişilik kadrosu belli oldu mu? Resmi siteye baktım göremedim..Bazen açıklamıyorlar..Resmi sitenin dışında da başka sitede vermiyorlar zaten..

Kaan
03.03.2012, 13:36
+7 olabilir ama bu maç iki takım da çok fazla pozisyon veriyor :D

Olur mu olur... :D Onlarda Egemen yok, bizim defans zaten evlere şenlik. Burak ve Olcan, Quaresma ve Almeida formda olursa düşünülebilir. :cool:

TheDayAfter61
03.03.2012, 13:38
Tolga
Mustafa Giray Celustka Piotr
Serkan Zokora
Colman
Olcan Adrian
Burak

r9emre
03.03.2012, 13:39
Yumlu ile Giray stoper sağ bek Serkan olacağını düşünürsek karşıda da Egemen yoksa direk +7 basacağım zaten maçtan 1 saat önce kadrolar belli olduğunda.

Kaan
03.03.2012, 13:40
Volkan'ı sahada görmek istemiyorum bu maçta. Adrian oynasın onun yerine, çok daha fazla katkı verecektir.

-------------Tolga
Serkan Celustka Giray Cech(Ferhat)
----------Zokora Colman
--------Olcan Adrian Halil
--------------Burak

Neden Halil? ŞL'de oynadığımız maçlarda savunmaya verdiği katkıyı hatırlayalım.

Adrian'ın yerine Volkan'ı al, benim kadrom da budur. :yattara:

--------------- TOLGA ----------------
SERKAN -- GİRAY -- CELUSTKA -- FERHAT
-------------- ZOKORA ---------------
-------------- COLMAN ---------------
--------------------------- VOLKAN ---
--- OLCAN -----------------------------
------------------------- HALİL -------
------------ BURAK -------------------

Cech'in oynayamayacak olduğunu düşünürsek Ferhat bu arada. :)

cakalkerem
03.03.2012, 13:40
valla zor maç ne olacağı belli olmaz..Beşiktaş bizi yener

delikoyun
03.03.2012, 13:41
inşallah hezimet olmaz bence barış özbek jebrin gibi oyuncuların kendilerini göstereceği maç olucak

Necmi6161
03.03.2012, 13:41
valla zor maç ne olacağı belli olmaz..beşiktaş bizi yener

:d :d :d :d :d

delikoyun
03.03.2012, 13:42
halil yok olcan ve burak şüpheli cehc yok vittek yok

Ömer_
03.03.2012, 13:42
bizim kopuk kopuk oynadığımız iyi oyunu Beşiktaş hiç oynayamıyor.ama bizim sahada adeta yürüdüğümüz gibide oynamadı Beşiktaş.olası defans hatalarından ziyade hücum oyuncularının perfonmansı belirleyici olacaktır.biz hucumda daha iyiyiz.bizim galip gelmemiz sürpriz olmaz.Buraktan en az 2 gol bekliyorum.

Canberk
03.03.2012, 13:49
Şu kadro yazanların kadrosunda Mustafa'yı görmedikçe size YUH diyorum . Ya beyler adam Beşiktaş için yaratılmış sadece Beşiktaş maçlarında göz dolduruyor performansı . Alın Mustafa'yı 3-1 alırız biz bu maçı ;)

Semih58
03.03.2012, 13:57
yENECEĞİMİZ bir maç: 3-1 olur

titanic
03.03.2012, 14:00
skor tahminim: 5-1 lehimize.

Fatih
03.03.2012, 14:21
Cech yoksa Celustka solbek Serkan sağbek oynar.

r9emre
03.03.2012, 14:24
Volkan kadar taş düşsün ne diyeyim.. Adam tam form tutmaya başladı daha yeni sırf Bursaspor'dan geldiği için bir taraflarına dokunuyor bazılarına. Size inat sonuna kadar Volkan.

Kaan
03.03.2012, 14:25
Volkan kadar taş düşsün ne diyeyim.. Adam tam form tutmaya başladı daha yeni sırf Bursaspor'dan geldiği için bir taraflarına dokunuyor bazılarına. Size inat sonuna kadar Volkan.

Kadroya yazmayanları anlamıyorum ben de. Hatta ilk 11 başlamazsa Şenol Güneş'e de anlam veremeyeceğim.

r9emre
03.03.2012, 14:27
Kadroya yazmayanları anlamıyorum ben de. Hatta ilk 11 başlamazsa Şenol Güneş'e de anlam veremeyeceğim.

Volkan - Olcan - Burak bu 3 Türk ve Celustka dışında her oyuncu vazgeçilebilir ilk 11'de benim gözümde ama bunları şu dönemde ilk 11'den kesmek çok büyük hata olur. Şenol Hoca'nın yapacağını sanmıyorum böyle bir hata. Doğrusu Aykut ve Yumlu ısrarını düşünecek olursak bir şok daha yaşayabiliriz.

Ilelioglu
03.03.2012, 14:37
skor tahminim: 5-1 lehimize.

Bence aleyhimize. ;)

titanic
03.03.2012, 14:38
Bence aleyhimize. ;)

hayırlısı olsun ne dıyımkı

Fatih ÇOLAK
03.03.2012, 14:44
Giray BJK maçlarının adamıdır, keza Mustafa'da :D

Ben öyle çok gollü bir maç beklemiyorum ama 1 tane yeriz kesin, 1-1 veya 2-1 diye düşünüyorum...

ANIL
03.03.2012, 14:47
................................tolga
serkan...........giray................celustka.... .......cech
....................zokora...........colman
volkan...................mierzejewski............. ..olcan
.............................burak

Oruç
03.03.2012, 14:48
müthiş bir takımımız var(!) herkesi eziyor..
ilk yarı tüm derbileri kaybeden müthiş takım..:)

Geçen sene ilk yarı tüm derbileri kazanan, üstüne İstanbul'da bejeke ve geseyi yenen takımı bile beğenmedin Armağan.

:)

Ne yapsalar boş. Geçmişte yaşadığın saplantıdan kurtulmaya çalış, gerekirse profesyonel yardım al.

Çok ciddiyim.

r9emre
03.03.2012, 14:48
Orta saha ve hücum hattıyla, defans hattı arasında bu kadar kalite farkı olur mu bir takımın ya? Bakıyorsun Olcan geldiği takımın en iyisiydi, Volkan geldiği takımın en iyisiydi, Burak şu an en iyi yerli golcü, Zokora dünyanın sayılı ön liberolarından, Colman'ın performansları bir maçtan bir maçı tutmasa bu ligin en iyi orta sahalarından biri.. Geri 4'lüye bakıyorsun Celustka dışında çöpe at yarın. Serkan - Yumlu - Giray yemin ederim çok kötü, valla çok kötü bakarsın yarınki maçı kurtarırlar bir maçlık iyi oynayıp ama 2 maç kaybettirirler ondan sonra yine.. Giray yanında tecrübeli bir stoper olmadıkça hep formsuz olacak bu bir gerçek. Tolga formsuz. 3 atsan 4 yer bu takım. Mersin gibi takıma 2 atmana rağmen 3 tane yiyorsan büyük sıkıntı var demektir. Ben olsam yarın sol bek Piotr yaparım, stoper ikilisi Celustka - Giray yaparım ne olursa olsun diğerinden daha iyi olur. Ama yok yani bu defans hattı 1 maç iyi oynasa 2 maç dökülür.

Ilelioglu
03.03.2012, 14:51
Orta saha ve hücum hattıyla, defans hattı arasında bu kadar kalite farkı olur mu bir takımın ya? Bakıyorsun Olcan geldiği takımın en iyisiydi, Volkan geldiği takımın en iyisiydi, Burak şu an en iyi yerli golcü, Zokora dünyanın sayılı ön liberolarından, Colman'ın performansları bir maçtan bir maçı tutmasa bu ligin en iyi orta sahalarından biri.. Geri 4'lüye bakıyorsun Celustka dışında çöpe at yarın. Serkan - Yumlu - Giray yemin ederim çok kötü, valla çok kötü bakarsın yarınki maçı kurtarırlar bir maçlık iyi oynayıp ama 2 maç kaybettirirler ondan sonra yine.. Giray yanında tecrübeli bir stoper olmadıkça hep formsuz olacak bu bir gerçek. Tolga formsuz. 3 atsan 4 yer bu takım. Mersin gibi takıma 2 atmana rağmen 3 tane yiyorsan büyük sıkıntı var demektir. Ben olsam yarın sol bek Piotr yaparım, stoper ikilisi Celustka - Giray yaparım ne olursa olsun diğerinden daha iyi olur. Ama yok yani bu defans hattı 1 maç iyi oynasa 2 maç dökülür.

Ben Stopere Sadri ile Nevzat'i yazdim. ;) Tolga'ya cözüm var ama. :)

Armağan Dere
03.03.2012, 15:00
Geçen sene ilk yarı tüm derbileri kazanan, üstüne İstanbul'da bejeke ve geseyi yenen takımı bile beğenmedin Armağan.

Neyse..
Siz bu takımla övünmeye devam edin..

titanic
03.03.2012, 15:01
kadro şöyle:

onur-serkan-giray-musti-check- olcan-jebrin-adrian-halil-burak-sercan

en fazla bir tane yeriz.

r9emre
03.03.2012, 15:08
Ben Stopere Sadri ile Nevzat'i yazdim. ;) Tolga'ya cözüm var ama. :)

Niye stopere de çözüm var aslında.. Yeni tercihler araştıran biri olsaydı Şenol Hoca her sıradan lig maçı 2-3 yiyen takımın o sıradan maçların birinde stoperlerinde değişik denemeler yapardı. Bence şöyle bir ilk 11 deneyebilirdi Şenol Hoca ve son 4 maçta 12 gol yiyen takım kadar ne kötü oynar ne o kadar gol yerdi defans hattı:

----------------------------Recep Onur Kıvrak-------------------------

---Serkan Balcı------Zokora-----------------Celustka------------Piotr--

---------------------Colman------------Jebrin-------------------------

-------------------------------Adrian----------------------------------

----------Volkan--------------------------------------------Olcan------

------------------------Burak Yılmaz------------------------------------

Bence kesinlikle denenebilecek bir ilk 11. Bir stoperin uzun boylu ve kesici, diğer stoper hem süpürücü hem oyun kurabilen bir stoper olmuş oldu. Piotr ile Serkan da çok iyi olmasa da idare ederler orayı. Colman - Jebrin de ikisi toplam 30 km.'ye yakın koşar her maç. Adrian'ın çok koşması da gerekmez 3 tane etkili ara pası atsın ileri 3'lüye yeter 1 maçta. Ama diyorum ya ille belli adamlarla oynayacağız mükemmel gidiyormuşuz gibi.

Yönetimin stoper almamasına bende kesinlikle çok kızıyorum ama gerçekten çok iyi bir teknik direktör de elindeki malzemelerle, yeni arayışlara girip en iyi ilk 11'i çıkarandır benim gözümde. Mesela Mascherano örneği gibi dünyada bir çok örneği var..

M.ALİ ÇOKLUK
03.03.2012, 15:15
----------------------------Recep Onur Kıvrak-------------------------

---celustka------Zokora-----------------giray------------Piotr--

---------------------Colman------------alazinho-------------------------

-------------------------------Adrian----------------------------------

----------Volkan--------------------------------------------Olcan------

------------------------Burak Yılmaz------------------------------------

jimnastik kulübünü dağıtacak kadro budur hücum anlamında özellikle.

Erbay
03.03.2012, 15:16
Yanılmıyorsam bu haftaiçi bjk'nin Avrupa maçı var. Az veya çok, bir avantaj bizim için. Bizim en büyük sorunumuz, Psv'nin hocasının dediği gibi ve artık 3 yaşındaki çocuğunda bildiği gibi şu; rakip önde basınca bizim takım çıkamıyor. Geri pas bile yapamaz hale geliyor. Bu sorunu aşarsak ve 1-2 oyuncu yardırırsa istediğimizi alabiliriz. Aksi halde zor.

Armağan Dere
03.03.2012, 15:18
Alanzinho cezalı
kadohorli hemşerim:)

M.ALİ ÇOKLUK
03.03.2012, 15:21
Alanzinho cezalı
kadohorli hemşerim:)

alanzinho gillerden jebrin o zaman :)

tarsus
Kaleye onurun gecmesini istiyorum,defans guven vermedigi icin beraberlik bizim icin iyi sonuctur.

Oruç
Neyse..
Siz bu takımla övünmeye devam edin..

Bu mesajdan övünmeyi nasıl çıkardın şaşırdım vallahi.

Neyse, sana da bir şey beğendiremiyoruz.

Samet Yildirim
03.03.2012, 15:27
4-3-1-2

Tolga
Serkan-Giray-Celu-Piotr
---------Zokora-------
-----Colman--Olcan----
--------Adrian---------
----Burak----Henrique-

Mustafa-Giray olursa isimiz inanilmaz zor.
Tek santrafor olursa yine zor.

Armağan Dere
03.03.2012, 15:31
Beşiktaş ile Trabzonspor, yarın Fiyapı İnönü Stadı'nda yapacakları lig maçıyla birlikte 111. kez karşı karşıya gelecek.

11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan 39 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 110 karşılaşmanın 46'sını Beşiktaş, 40'ını Trabzonspor kazanırken, 24 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Siyah-beyazlıların toplam 148 golüne, bordo-mavililer 120 golle karşılık verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da yapılan lig maçını Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı.

-Ligde eşitlik var-
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda ise taraflar aynı sayıda galibiyet aldı.

Geride kalan 75 lig maçında iki takım da 29'ar galibiyet alırken, 17 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Ligde Beşiktaş'ın attığı 104 gole, Trabzonspor 83 golle karşılık verdi.

-İstanbul'daki maçlar-
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında İstanbul'da yapılan maçlarda siyah-beyazlıların, rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor.

İki takım şimdiye dek İstanbul'da resmi ve özel 55 kez karşı karşıya gelirken, siyah-beyazlılar 30, bordo-mavililer ise 11 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 14 maçta ise eşitliği bozamadı.

İstanbul'da Beşiktaş 89, Trabzonspor ise 36 gol attı.

Sefaenes
03.03.2012, 15:44
valla bu macta ne yumluyu ne aykutu görmek isterim ama inat oldugumuz icin 2 side 11 de baslar. Yumlu yine topdan kacar giray bjk stoperlerine asist yapar bizde mactan sonra yine kizar banlaniriz birkac kisi. Sercanla jebrinin sucu ney oldugunu hocamiz aciklamali

Eren Karaahmetoğlu
03.03.2012, 15:51
Volkan Beşiktaş'ı dağıtacak gibime geliyor.

Olcan'la Burak da ona eşlik edecek.

Savunmamızı durdurabilirsek maçı alırız.

Ama savunmamızı durdurmamız çok zor olduğu için malesef beşiktaş galibiyete yakın taraf.

Yine de ful konsantre bir savunma bekliyorum. Zokora'dan iyi bir futbol bekliyorum. Başka çare yok çünkü.

Çıkın oynayın ulan. Trabzonspor gibi oynayın.

ylmzince
03.03.2012, 15:52
ilk maçtaki forumu nereden bulabilirim aradım aradım yoktu bmn ?

nchls
03.03.2012, 17:14
Cech yokmuş.Muhtemelen sol bekte celustka oynayacak stoperde yine mustafa-giray ikilisi olacak.Allah sabır versin

ophius
03.03.2012, 17:18
burak-olcan şüpheli...cech yok :)
kolay gelsin
gerçi sorun olacağını düşünmüyorum kadromuz çok geniş...

Furkan S.
03.03.2012, 17:23
"Tolga, Onur, Zeki, Burak, Mustafa, Giray, Celustka, Serkan, Zokora, Aykut, Colman, Volkan, Olcan, Jebrin, Ferhat, Barış, Henrique, Piotr Brozek, Adrian ve Sercan."

Ilelioglu
03.03.2012, 18:00
Volkan Beşiktaş'ı dağıtacak gibime geliyor.

Olcan'la Burak da ona eşlik edecek.

Savunmamızı durdurabilirsek maçı alırız.

Ama savunmamızı durdurmamız çok zor olduğu için malesef beşiktaş galibiyete yakın taraf.

Yine de ful konsantre bir savunma bekliyorum. Zokora'dan iyi bir futbol bekliyorum. Başka çare yok çünkü.

Çıkın oynayın ulan. Trabzonspor gibi oynayın.

Üclü bir orta saha savunmayi rahatlatir bence.

Fatih ÇOLAK
03.03.2012, 18:06
BJK açık oynayan bir takım, Burak'ı defans arkasına fazlasıyla kaçıracağımızı düşünüyorum ama bunun için Adrian oynamalı...

Adrian oynarsa en az 1 asist, aha da yazdım...Yoksa işimiz çok zor...Colman'ın ayağına bakarız sadece, onunda ne yapacağı belli olmuyor...

Ilelioglu
03.03.2012, 18:11
Burak oynuyor mu?
handikap Bjk'a basmayı düşünüyorum..
4 ganyanı var..

Onlara basarsan biz kazaniriz. Bize basarsan onlar kazanir. Genelde böyle oluyor. :D

Hürgün Aygün
03.03.2012, 18:24
ilk maçtaki forumu nereden bulabilirim aradım aradım yoktu bmn ?
Buyrun;
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=34106

ANIL
03.03.2012, 18:27
Burak oynuyor mu?
handikap Bjk'a basmayı düşünüyorum..
4 ganyanı var..
ağır ol biraz biradeer:cool:

Mete DORUK
03.03.2012, 18:28
adamlar ataga bizden daha organize cikiyor,ozellikle kanatlardan cok iyi bindirmeler yapiyorlar.gelecek yan toplarda bizim stoperlerin halini simdiden gorebiliyorum.ayrica kontra atagida bizden daha iyi yapiyorlar.
Kisacasi bize hic sans tanimiyorum.bu savunma ile bukadar arkadas...napalim yonetimimiz sagolsun(!!!)

Emirhan Yazıcı
03.03.2012, 18:29
Ben Adriandan Süpriz Bekliyorum Zor gibi Gorunsede Alabilicegimiz Bir Maç

Oruç
03.03.2012, 18:31
Maç dışı faaliyetlerin için ganitada başlık var Armağan bu başlık yeri değil.

Metin Sağır
03.03.2012, 18:32
http://www.footballuser.com/formations/2012/03/352043_Trabzonspor.jpg

Ilelioglu
03.03.2012, 18:32
Armagan dogrulari söylüyor bence. Ayrica forum kurallari cercevesinde herkes yorum yapabilir. Saygi lütfen...;)

Samet Türkmen
03.03.2012, 18:33
Trabzon Barcelona ile Nou Camp'ta oynasa, maç skoruna 1 vereceğim diye buraya yazsanız yine aforoz ederler sizi.

Benimde görüşüm mağlup olacağımız yönünde. Ne var yani bunda ? Kimse kimseden daha fazla Trabzonsporlu değil. Kimsenin Trabzonsporluluğunu sorgulamayın burada.

Mağlup oalcağız dedik diye galip geldiğmizde de sevinmeyecek miyiz ?Çoluk çocuksanız eğer yaşınızı gerçek yazın da bilelim. Bu laflar büyük birisinden çıkmaz.

Armağan Dere
03.03.2012, 18:34
Geçen sezon eskişehirli futbolcular da aynısını demişti galiba.:rolleyes:

Bilmiyorum artık..
ama şu var..
İlk 20-25 dk gol yemezsek
direnci artabilir takımın..
yoksa 5'lik oluruz en acısından..

Oruç
03.03.2012, 18:36
Burası bahis başlığı değil Samet. Benim açımdan sorun bu.

İslam Sezer
03.03.2012, 18:38
Trabzon Barcelona ile Nou Camp'ta oynasa, maç skoruna 1 vereceğim diye buraya yazsanız yine aforoz ederler sizi.

Benimde görüşüm mağlup olacağımız yönünde. Ne var yani bunda ? Kimse kimseden daha fazla Trabzonsporlu değil. Kimsenin Trabzonsporluluğunu sorgulamayın burada.

Mağlup oalcağız dedik diye galip geldiğmizde de sevinmeyecek miyiz ?Çoluk çocuksanız eğer yaşınızı gerçek yazın da bilelim. Bu laflar büyük birisinden çıkmaz.
.
yenileceğini düşünmek ve yazmak normal sayılsa bile bunu rakibe bahis oynadım yok handikaplı falan şekilde yazmak tuttuğu takıma saygısızlık olur.
ben Trabzonsporu aşağılayıcı yazıları okumak istesem bjk forumlarına giderim neden burayı okuyayım.ama oralarda bile daha saygı var takımımıza orası da ayrı bir konu.
maç bu kardeşim yenilirse yenilir.sonuna kadar Trabzonspor.
kazım kanat bir maçta yorumcuydu.Ts artık büyük sayılmasın bu maçı bjk rahat alır dedi.4 0 kazanacağımız maç 1-2 bitti kazandık ve farkı kaçırdık.
kazım kanat gibi morsmor olmasın bazıları...

Şentürk
03.03.2012, 18:38
Pardon abi özür dilerim..
Yanlış yaptık kusurumuza bakma(!)..
Senden izin almalıydım yazmak için..
Unutmuşum..

Bir git Allah aşkına, forumda sinir olma çabaların var senin , amacın neyse ulaştın herkes tanıyor artık.Güya bir şey yaptığını sanıyorsun sanki biz bilmiyoruz takımın kötü olduğunu!İnsanları tahrik etmek hoşuna mı gidiyor senin!

Kaan
03.03.2012, 18:40
Tolga, Serkan, Giray, Celustka, Ferhat, Volkan, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Burak

TRT bunu yazmış muhtemel 11 olarak. Cech ve Halil'in yokluğunda çıkabilecek en iyi kadro bence.

Hatice Aslan
03.03.2012, 18:44
Tolga, Serkan, Giray, Celustka, Ferhat, Volkan, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Burak

TRT bunu yazmış muhtemel 11 olarak. Cech ve Halil'in yokluğunda çıkabilecek en iyi kadro bence.

Bencede...

Erbay
03.03.2012, 18:44
Ferhat oynasa bir dert, sola Celutska geçip ortada Mustafa oynasa ayrı bir dert. En iyisi sadece hücumlarımızı izlemek :D

Hürgün Aygün
03.03.2012, 18:47
Ferhat oynasa bir dert, sola Celutska geçip ortada Mustafa oynasa ayrı bir dert. En iyisi sadece hücumlarımızı izlemek :D
Aynen ama bence Mustafa olmasın da kim olursa olsun maça 0-1 yenik başlamaktansa çok fazla forma şansı bulamayan Ferhat'ın oynamasını tercih ederim ayrıca Ferhat görev verildiğinde de çabalıyor ben beğeniyorum yeterli olmasa da.Çok dengesiz bir takımız belki de Türkiye'nin en iyi hücum hattı bizde ama bir o kadar da en kötü defansı bizde.