Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Sanki her sene kupa alıyoruz da böyle diyorsunuz. Şurda 2 sene önce almışız siz sıkıldık diyorsunuz. E almayalım o zaman. Hiç bir şeyi beğenmiyor bu taraftar.
Aynen Barcelona bile almamış daha Türkiye Kupasını bizim taraftar beğenmiyor :p
Tamam saldırmayın :D
Soner Albayrak
27.02.2012, 21:48
Sanki her sene kupa alıyoruz da böyle diyorsunuz. Şurda 2 sene önce almışız siz sıkıldık diyorsunuz. E almayalım o zaman. Hiç bir şeyi beğenmiyor bu taraftar.
Ben almayalım demiyorum kupayı alırsak kupa sevinciyle yetinmeye mahkum olacaz yine ;)
Mehmet Cihan Kocaman
27.02.2012, 21:53
Ben almayalım demiyorum kupayı alırsak kupa sevinciyle yetinmeye mahkum olacaz yine ;)
onun yerine yönetim komple değişse daha iyi olmaz mı?
Ona bakarsan karabük feneri yendi, eskişehir feneri yendi.. herkes yendi feneri..
Play-off nasıl hayal? Bjk'yi yenersek averajla 3. oluyoruz işte. O mantıkla düşünme. İlk yarıda yenemedik diye şimdi de yenemeyeceğiz diye birşey yok. Yapmamız gereken bu maçtan en az 1 puan ve gençler ile sivas maçlarından da en az 4 puan. Hatta gençler ve sivastan 6 puan da alırız bence. Bırak play-off'u bu dediğim olursa ikinci bile oluruz.
Aramızdaki fikir farkı ben gerçekçi yazdım. Sen biraz hayali bakıyorsan olaya. Fb ile bizi karşılaştırıyorsun. Bir kere fb bizden 8 puan önde. Bjk 3 puan önde. Gençlerbirliği ve Sivas hemen ensemizde. Biz ilk yarı Bjk maçından sonra doğru-dürüst maç kazanamamışız. Açıkçası Bjk, Gs ve Fb maçlarından puan alacağımızı zannetmiyorum. Geriye kalıyor 3 maç onlar bizim kaderimizi belirleyecek olan maçlar o maçlardan da alacağımız puan 7 yi geçmez.
Murat Acar
27.02.2012, 22:17
Aramızdaki fikir farkı ben gerçekçi yazdım. Sen biraz hayali bakıyorsan olaya. Fb ile bizi karşılaştırıyorsun. Bir kere fb bizden 8 puan önde. Bjk 3 puan önde. Gençlerbirliği ve Sivas hemen ensemizde. Biz ilk yarı Bjk maçından sonra doğru-dürüst maç kazanamamışız. Açıkçası Bjk, Gs ve Fb maçlarından puan alacağımızı zannetmiyorum. Geriye kalıyor 3 maç onlar bizim kaderimizi belirleyecek olan maçlar o maçlardan da alacağımız puan 7 yi geçmez.
Bu kadarda karamsar olma ben hacı naptın Allah aşkına okadarda abartma bence görende kümeye düşmemeye oynuyan bi takım sanıcak bizi şimdi haftada 1 e indi maçlar daha rahat ve daha diri olacağız o yüzden emin ol çok daha iyi sonuçlar alacaktır bu takım tabi sadri depremini atlatırsa:)
Bu kadarda karamsar olma ben hacı naptın Allah aşkına okadarda abartma bence görende kümeye düşmemeye oynuyan bi takım sanıcak bizi şimdi haftada 1 e indi maçlar daha rahat ve daha diri olacağız o yüzden emin ol çok daha iyi sonuçlar alacaktır bu takım tabi sadri depremini atlatırsa:)
Hacı iyi sen öyle diyonda ilk yarı skorlar
ts 0-bjk1
sivas2-ts2
ts1-gençler2
ts0-gs3
fb1-ts-0
ts4-ordu1
bu maçlardan toplam 4 puan almışız. Bu yarıda da ben taş çatlasın en fazla 7 puan alırız demişim. Hatta bayağı iyimser bakmışım.
Trabzon-Spor-61
27.02.2012, 22:22
Yeterki Volkan oynamasin, baska bisey istemiyorum. Kaleye Tolga gecmesse, cok ayip olur ona, onun icin Tolga yine kaleye gecmelidir.
----------------- Tolga ----------------
-Serkan -- Giray ---- Celustka -- Chech -
------------------ Aykut ---------------
------ Colman -------------- Zokora -----
---- Halil ---------- Burak ----- Olcan ----
Halilin yerine Sercan oynasa cok daha iyi olur, ama adama sans vermiyor hocamiz maalesef.
FC-ST-PAULI-61
27.02.2012, 22:26
Yeterki Volkan oynamasin, baska bisey istemiyorum. Kaleye Tolga gecmesse, cok ayip olur ona, onun icin Tolga yine kaleye gecmelidir.
----------------- Tolga ----------------
-Serkan -- Giray ---- Celustka -- Chech -
------------------ Aykut ---------------
------ Colman -------------- Zokora -----
---- Halil ---------- Burak ----- Olcan ----
Halilin yerine Sercan oynasa cok daha iyi olur, ama adama sans vermiyor hocamiz maalesef.
Volkan oynamasin mi? Volkan Bursanin Sampiyonlugunda cok önemliydi,bizdede artik iyi oynamaya basladi.Adam Ligin en iyi Oyuncularindan.Mersin Macinda süperdi.
Halilde önemli Oyuncu.Ne Sercani Allah Askina ne cok abartiyorsunuz Sercani?
Bucada bile zor oynuyordu.Adami burda cok büyütüyorsunuz.
Trabzon-Spor-61
27.02.2012, 22:30
Volkan oynamasin mi? Volkan Bursanin Sampiyonlugunda cok önemliydi,bizdede artik iyi oynamaya basladi.Adam Ligin en iyi Oyuncularindan.Mersin Macinda süperdi.
Halilde önemli Oyuncu.Ne Sercani Allah Askina ne cok abartiyorsunuz Sercani?
Bucada bile zor oynuyordu.Adami burda cok büyütüyorsunuz.
Volkani asil ne abartiyosunuz. Volkanin belki 2-3 macini izlemissinizdir, veya gol atdiginda televisyonlarda duydunuz iste zamaninda. Ben hemen hemen her macini izledim, volkan sadece 1 sezon kötü oynamadi Bursada, hele son yil berbatdi. Sampiyonlar liginde takimin en kötü oyuncusuydu. Her iddaasina girerim ki, eger Volkan Sampiyonlar Liginde oynamasaydi, Bursa daha iyi oynardi.
Sercan iyi performans gösterdi ama adami oynatmiyor daha. Volkan ise her mac cok kötü performans gösteriyor ama oynuyor adam yinede...
volkan_627
27.02.2012, 22:33
9 kişi kapan, at topu burak a taktiğiyle oynayacağımız için kimin oynadığı farketmez aslında. sadece olcan biraz yırtınır o kadar...
FC-ST-PAULI-61
27.02.2012, 22:34
Volkani asil ne abartiyosunuz. Volkanin belki 2-3 macini izlemissinizdir, veya gol atdiginda televisyonlarda duydunuz iste zamaninda. Ben hemen hemen her macini izledim, volkan sadece 1 sezon kötü oynamadi Bursada, hele son yil berbatdi. Sampiyonlar liginde takimin en kötü oyuncusuydu. Her iddaasina girerim ki, eger Volkan Sampiyonlar Liginde oynamasaydi, Bursa daha iyi oynardi.
Sercan iyi performans gösterdi ama adami oynatmiyor daha. Volkan ise her mac cok kötü performans gösteriyor ama oynuyor adam yinede...
Ben Adamin neredeyse her Macini izledim ve dediklerine hic katilmiyorum.
Volkan oynamaya yeni basladi nerde her Mac kötü oynamis? 90 Dakika oynasin sürekli ozaman görürüz.Sercan Bank Asya Topcusu bana göre.
Bucada bile sürekli oynamiyordu.Volkan 4-5 Mac 90 Dakika oynasin hazir olur,ozaman onu hickimse tutamaz.
Trabzon-Spor-61
27.02.2012, 22:42
Ben Adamin neredeyse her Macini izledim ve dediklerine hic katilmiyorum.
Volkan oynamaya yeni basladi nerde her Mac kötü oynamis? 90 Dakika oynasin sürekli ozaman görürüz.Sercan Bank Asya Topcusu bana göre.
Bucada bile sürekli oynamiyordu.Volkan 4-5 Mac 90 Dakika oynasin hazir olur,ozaman onu hickimse tutamaz.
Volkan son 3 macda ilk 11de oynadi. Adam nerdeye her macda oynuyor, 90 dakika oynamasada.
Bu takimla hic bisey olmaz, Volkanlarla, Henriquelerle, Mustafalarla nereye kadar oynayacaksin...
Kadro yenilenmeli. Kalemiz saglam, gerisi yalan. Bi tane Forvetimiz yok, Buraki zorla forvet oynatiyoruz, forvetimiz yok diye. Iyide oldu belki ama Burak olmadimi görüyoruz iste.
FC-ST-PAULI-61
27.02.2012, 22:49
Volkan son 3 macda ilk 11de oynadi. Adam nerdeye her macda oynuyor, 90 dakika oynamasada.
Bu takimla hic bisey olmaz, Volkanlarla, Henriquelerle, Mustafalarla nereye kadar oynayacaksin...
Kadro yenilenmeli. Kalemiz saglam, gerisi yalan. Bi tane Forvetimiz yok, Buraki zorla forvet oynatiyoruz, forvetimiz yok diye. Iyide oldu belki ama Burak olmadimi görüyoruz iste.
Volkani Mustafa ve Henrique gibi Futbolcularla bir tutmani dogru bulmuyorum.Burak yoktu 2 Gol attik iste.Daha ne olsun , Problem Stoperlerde.Bizim 1 tane cok iyi Stoperimiz yok.
2 Stoper,1 Santrafor ve Colman ve Zokoranin yanina 1 tane cok iyi Oyuncu lazim.Ha birde Baris Özbek,Yumlu gibi Oyunculardan kurtulmaliyiz.Barisa yillik 1 Milyon Euro verecegime O paraya Stoper alirim.
Asi Çaykaralı61
27.02.2012, 22:50
Bu maç çokk önemli inşALLAH 3 puanı alacağız
Legolas77
27.02.2012, 23:23
egemen yok mus iyi
Soner Albayrak
27.02.2012, 23:45
onun yerine yönetim komple değişse daha iyi olmaz mı?
o daha iyi haklısın :)
Yedigimiz tüm golleri serkanin tarafindan ve onun yüzünden yiyiyoruz, mersin macinda yedigimiz ilk golede dikkat serkan nerde orda onun hatasini volkan sen düzeltmeye calisiyor
4atariz - 5 yeriz boyle bir takimiz
SALDIRAY
28.02.2012, 01:36
Play off'a kalırız kalmasına ama şampiyonluk hayal.. hatta play off ta 3. yada 4. oluruz avrupaya vizesinide kaybederiz. Bu yüzden Türkiye kupasını almamız şart
Oha oha hala Volkan'ı ilk 11'ine yazmayıp Aykut'u yazanlar var. Yemin ediyorum sonra bunlar futboldan anlıyoruz demiyorlar mı 2 misli ayar oluyorum.
Nadir Bekar
28.02.2012, 03:47
aykut oynarsa 3 kesin yeriz
mustafa oynarsa 4 garanti
ikisi bir arada oynarsa o zaman b.. yerizzz
irfanköse276
28.02.2012, 04:02
ligde 12 maçımız kaldı ve büyük ihtimalle 9 tanesi derbi. Uykum kaçtı vallahi
toksoy61
28.02.2012, 06:34
6 maç kaldı. bu maçlardan kazanabilecek durumda olduğumuz maç sayısı 1 veya 2 anca vardır. 6x3=18 puan var ama bunlardan 4 puan bile zor alırız. dışarda bjk-gençler-gs-ordu bizi güle oynaya yenerler yazıyorum buraya. içerde sivas-fb var. sivas ı zorda olsa yensek diyelimde inşallah fb ye yenilmeyiz. yeneriz demiyorum inşallah yenilmeyiz diyorum o kadar yani.
burak ve olcan dışında pozisyon üretemeyen bir takım, defansı yol geçen hanı olmuş, 3 atsa 4 yer böyle olursada maç kazanamayız. ayrıca inşallah fb-bjk ve gs nin olduğu play off lara katılamayız. çünkü rezil olmak hatta tarihimizin en rezalet anlarına tanık olmak istemem
bjk için antreman maçı olur..
Faik Yılmaz
28.02.2012, 08:26
Mustafayı kadro dışı bırakıp maça 10 kişi başlarsak azda ola yenme ihtimalimiz olur....
Derbiler normalde üç ihtimalli maçlardır ama son zamanardaki formsuzluğumuz maalesef çokta ümitvar kılmıyor beni...
Cengiz Çubukcu
28.02.2012, 08:27
kaybetmeyiz, galibiyete yakınız....karamsar arkadaşları hakikaten anlayamıyorum.....
agahozlu
28.02.2012, 08:36
kaybetmeyiz, galibiyete yakınız....karamsar arkadaşları hakikaten anlayamıyorum.....
Cengiz abi, savunmamızı düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Serkan-Giray-Mustafa-Cech dörtlüsü ile gol yemememiz mucize diye düşünüyorum. Geçen sene 10 kişi galip çıkmıştık İnönü'den bakalım şimdi neler olacak. Umarım senin dediğin gibi olur.
Faik Yılmaz
28.02.2012, 08:48
Abi....
- Tolganın her maçta hatalı yediği hatalı goller....
- Berbat ötesi savunma hattımız....
- Oyunu ofansa taşıyabilecek isimlerden Alanzinyonun cezası...
- Colmanın formsuzluğu....
- Zokoranın şampiyonadan döndükten sonra neredeyse yürüyerek oynaması....
gibi etkenler ortadayken nasıl karamsar olmayalım......
şenolkılınç
28.02.2012, 09:01
benim bir beklentim yok bu maçtan sinir olmamak için izlemeyide düşünmüyorum. ha tutar denirseki siz bi halı saha takımı kurun gelin bjk ye karşı oynayın o başka maçın içinde o zaman olurum
beşiktaş ın seyircisiz oynama cezası nerden çıktı kesinleşti mi hayırrrr
inancınız olsun beyler kalan 6 maçı alırsak liderle en fazla 8-10 puan fark olur buda playoff da 4-5 e denk gelir bu 6 maç çok çok önemli
Abi....
hocam mersin maçının 2.yarısı ve burak ın o anlarda saha da olduğu düşün biz iyi takımız sansız goller yiyoruz sans dönecek inşallah
Armağan Dere
28.02.2012, 09:55
Beşiktaş değerlendirmesi
Karadeniz ekibinin teknik heyeti, Beşiktaş karşılaşması öncesinde seferberlik ilan edecek. Şenol Güneş ve yardımcılarının, başta Galatasaray ve İnönü’deki Braga rövanşı başta olmak üzere Kara Kartal’ın maçları üzerinde çalışacağı, edinilecek izlenimler eşiğinde taktik provalara geçileceği belirtildi.
Antalya ve Mersin'i de inceleseydiniz ya..
Bu 2 takımdan 2 puan aldık..
Ne değişecek ki incelesen
Burak'a şişireceksin topu
Bu sene başka bişey yaptık mı ki?
Mehmet Ç.
28.02.2012, 10:09
9 kişi kapan, at topu burak a taktiğiyle oynayacağımız için kimin oynadığı farketmez aslında. sadece olcan biraz yırtınır o kadar...
Rakip'de öyle oynadigi icin birsey olmaz :D
İlker Yazıcıoğlu
28.02.2012, 10:10
Ligin gs ile beraber en çok gol atan takımıyız,hala laf ediyorlar arkadaş.......
Ligin gs ile beraber en çok gol atan takımıyız,hala laf ediyorlar arkadaş.......
Doğru, sorun defansta malesef :(
Faik Yılmaz
28.02.2012, 10:14
hocam mersin maçının 2.yarısı ve burak ın o anlarda saha da olduğu düşün biz iyi takımız sansız goller yiyoruz sans dönecek inşallah
Mersin maçının 10-15 dakikalık kısmındaki isteiğimizi maçın geneline yayabilirsek güzel olurdu ama çokta ümitli değilim doğrusu.....
Cengiz Çubukcu
28.02.2012, 10:21
Abi....
için rahat olsun Faik, bu sefer orta sahamız çok koşacak ve defansa hatta Tolgaya çok iş düşmeyecek :)
Burda olumlu konuşanların(bende dahil) tek dayanağı, BJK'ninde ligde en az bizim kadar kötü olmasındandır.
quaresmayı durdurursak Beşiktaşı % 80 kitleriz.iş olcanla Buraka kalır.ve yeneriz.3-0
serkanholep
28.02.2012, 10:26
bizim acilen burağı satıp oyun sistemini değiştirmemiz gerekiyor
fazlalık olan yabancılardan kurtulmamız ve yeniden yapılanma adına genç 3 türk oyunc almamız lanım en az
alper,soner,serdar ve gökhan töre alınmalı mesela
bu oyuncu tipleriyle başarı ve iyi futbol imkansız gibi
newrocki
28.02.2012, 10:33
quaresmayı durdurursak Beşiktaşı % 80 kitleriz.iş olcanla Buraka kalır.ve yeneriz.3-0
inşallah quaresma oynar... o oynarsa kazanırız. sadece şut çektirmeyelim yeter....
inşallah quaresma oynar... o oynarsa kazanırız. sadece şut çektirmeyelim yeter....
renkdaş malesef quaresma bizim defansı çok çabuk ekarte ediyor.ilk maçta defansı kaç defa tek başına yıprattığını gördük.bize çok ters futbolcu.
Faik Yılmaz
28.02.2012, 10:41
için rahat olsun Faik, bu sefer orta sahamız çok koşacak ve defansa hatta Tolgaya çok iş düşmeyecek :)
inşallah abi.....
güzel bir galibiyeti sabah içtiğim ilk çay gibi ihtiyacım var doğrusu....
oflubektas
28.02.2012, 10:43
bjk ligin en yüksek tempolu maçını oynadı geçen pazar. Orta sahaları Necip, Ernst ve Toraman gibi ön liberolarla dolu olacak. Göbekte baskılı oynarsak ve Zokora Afrika Kupası'ndan dönerse (son iki maçta hayaleti bile yoktu) bu maçı alabiliriz. beşiktaş atla deve değil, biraz vidalarını sıkınca hemen yalama oluyorlar :) ben quaresmadan ziyade Simao'dan çekiniyorum. Vites arttırmaya karar verirse bizde onu tutacak adam yok maalesef. Oyunu kendi sahamızda kabullenirsek mutlaka gol yeriz ve çıkarmak zor olur.
İlk devre orta saha boğuşmasıyla gazlarını alıp ikinci devre vurmalıyız. Karşısında adam gibi sol bek olmayacak Volkan ile Egemen'in yokluğunda ağır Sidnei ile kapışacak olan Burak Yılmaz bu maçın yıldızları olabilir.
hamdi_61
28.02.2012, 10:43
Bu kadar iyimser olabilmeyi de ben anlayamıyorum :)
kalan 6 maçta en az 3 mağlubiyet alırız bu sene şampiyonlar ligi maçları hariç bütün büyük maçları kaybettik
61trabzonomer
28.02.2012, 10:56
bu sefer takım daha diri olacak, karamsar olmayın kazanacağız inşallah.
Etem Güner
28.02.2012, 10:56
kusura bakmayın uşaklar ama kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar bizimle hele bu oyunla
Metin Sağır
28.02.2012, 10:58
.........................
10 numara
28.02.2012, 11:02
Abi....
gibi etkenler ortadayken nasıl karamsar olmayalım......colman formsuz????????????
En olumsuz ortamdavbilecolumlu düşünenler var.
Hatta 3-0 lar falan..
Bu forumu seviyorum:D
Cengiz Çubukcu
28.02.2012, 11:24
bjk ligin en yüksek tempolu maçını oynadı geçen pazar. Orta sahaları Necip, Ernst ve Toraman gibi ön liberolarla dolu olacak. Göbekte baskılı oynarsak ve Zokora Afrika Kupası'ndan dönerse (son iki maçta hayaleti bile yoktu) bu maçı alabiliriz. beşiktaş atla deve değil, biraz vidalarını sıkınca hemen yalama oluyorlar :) ben quaresmadan ziyade Simao'dan çekiniyorum. Vites arttırmaya karar verirse bizde onu tutacak adam yok maalesef. Oyunu kendi sahamızda kabullenirsek mutlaka gol yeriz ve çıkarmak zor olur.
İlk devre orta saha boğuşmasıyla gazlarını alıp ikinci devre vurmalıyız. Karşısında adam gibi sol bek olmayacak Volkan ile Egemen'in yokluğunda ağır Sidnei ile kapışacak olan Burak Yılmaz bu maçın yıldızları olabilir.
Bu kadar iyimser olabilmeyi de ben anlayamıyorum :)
yukarıdaki mesajı okuyunca ben daha da çok iyimser oluyorum :)
puan alamazsak sivasla final gibi bir maça çıkacağız ya o acıtıyor içimi
Hürgün Aygün
28.02.2012, 12:21
colman formsuz????????????
Colman eski Colman değil bunu görüyoruz.Bu sezon iyi oynadığı maç sayısı 10'u geçmez eminim.Geldiği ilk 2 sezonu hatırlayın bir de bu sezona bakın gerçekten çok fark var.
Hürgün Aygün
28.02.2012, 12:33
Sorun zaten defansta abi.2 Atsak 3 yiyoruz.Defansımıza gelen her top tehlike oluşturuyor...
Kazanacağız, çünkü Trabzonspor'luyum
61trabzonomer
28.02.2012, 12:37
colman anahtar o iyiyse açılır her kapı, bu arada allah kourusun geri düşersek mersin maçında ki gibi 4-2-4 e dönelim
Necmettin ALTUNTAŞ
28.02.2012, 13:03
Gol atacağımızı düşünüyorum ama tutabilirmiyiz işte o mumma.
Semih AYDIN
28.02.2012, 13:07
Yenicez ezikleri!
Bizim defans Bank Aysada kac gol yerdi? Yine 4 macta 10 yermiydik? :D
Metin Sağır
28.02.2012, 13:20
Tahmin:
http://www.footballuser.com/formations/2012/02/348559_Trabzonspor.jpg
bu kadro nasıl olurdu;
tolga
serkan - giray - zokora - celutska
colman - aykut (alternatifsiz adam maalesef) - adrian
volkan - burak - olcan
Yunus Danışmaz
28.02.2012, 13:44
Lig tv de geçen sene ki Trabzon'daki maç var.. Mustafa Yumlu yıktı kafayı:D
Buğra Sekban
28.02.2012, 13:58
bizim derdimiz defans ama stoperlerden ziyade ön liberolarımızın iş yapmaması PSV ve son mersin maçının açıklaması budur. Trabzonspor gibi bir takım son dört maçta 12 gol yemiş şaka gibi ama malesef gerçek ...
volkan_627
28.02.2012, 14:02
sıradan forvetler karşısında bile yerle bir olan defansımız Q7 yi nasıl durduracak acaba. yerlerde sürünür girayla mustafa. bu maç çok zor bir maç. ayrıca almeyda her topa vurur. 3 ten az yemeyiz bjk den. bu olayın gerçekçi boyutu. ama taraftarı olduğumuz kulüp adına hayal kurarsak o zaman yenebiliriz...
hamdi_61
28.02.2012, 14:07
http://www.footballuser.com/formations/2012/02/348625_Trabzonspor.jpg
Turgay Atalay
28.02.2012, 14:09
Tahmin:
http://www.footballuser.com/formations/2012/02/348559_Trabzonspor.jpg
maçın ilk 11 i yüzde yüz budur
61trabzonomer
28.02.2012, 14:23
adrian yerine halillede başlayabilir
Böyle bir kadro da sürpriz olmaz.
http://www.footballuser.com/formations/2012/02/348643_Trabzonspor.jpg
Böyle bir kadro da sürpriz olmaz.
http://www.footballuser.com/formations/2012/02/348643_Trabzonspor.jpg
arkadaşlarboşuna sürpriz beklemeyin. Şenol Hoca aynı kadroyu sahaya sürecek.. değişmez hiç bir zaman.
agahozlu
28.02.2012, 14:49
Kazanacağız, çünkü Trabzonspor'luyum
Biz, takımın kötü oyununu,defanstaki zaaflarını, rakip bize baskı kurmamışken bile gol yemelerimizi dikkate alarak 3 puan alma ihtimalimiz düşük derken Trabzonspor'lu olmuyor muyuz?
Eminim siz de benim ve buradaki çoğunluğun gittiği gibi soğukta deplasman tribününe girdiniz, Trabzon'a maça gittiniz, ya da maçı kaçırmamak için var gücünüzle çabaladınız. Zamanınızı ayırdınız, paranızı ayırdınız.
Mustafa Yumlu'nun 3 maçtır yaptığı hataları görmemezden gelirsem, futbol adına olumlu bir şeyler yapmadığımızı söylersem, 90 dakikada 3-4 tane organize atağı(duvar pası,ara pası, oyunu terse hızlı oynama, duran top çalışması) göremediğimi burada söylersem ve bunlara istinaden Trabzonspor'lu olmadığımı(zı) dile getiriyorsanız (nitekim ben böyle anladım) varın siz sorgulamaya devam edin.
Ben de sizin gibi 3 puan almamızı istiyorum ama bir de gerçekler var.
Yediğimizden çok atmamız gerekecek.
Bejeke Fernandes'in eline bakıyor. Duran toplara önlem alınırsa bir şeyler olabilir.
Ama bu defansla zor.
Burak'a büyük iş düşüyor yine.
Egemen oynamadığı zaman Beşiktaş çok rahat gol yiyor. Ama bizim savunmayı düşünürsek aynı oranda da gol yiyeceğiz. Gollü beraberlik olabilir.
UĞUR DURTAŞ
28.02.2012, 15:55
*bjk maçı zor maç
*bu sezon fotbolcu kalitemizden dolayı buyuz fazlası yok
*her maçta dikkat edin ilk 45.dak.takım sahada yok,buna önlemde yok.
*bizim en iyi transferleri ersun hoca yapmıştır.
*30 yıla yakın niçin şampiyon olamadığımız bence tek nedeni yönetimdir.
*bizim takıma yüzlerce yabancı geldi şota azcıkta jaja nın dışında akılda kalan oyuncu yok.
*başta yönetim olmak üzere duygusal davranıyoruz.
**radikal kararlar alacaksın şuanki yabancıların bize belirgin bir katkısı yok
*yabancı oyuncu alacaksan gözünün önündeki oyuncuları alacaksın yurt dışına çıkmayacaksın...
*bize 2 gol attı diye söylemiyorum iki yıldır yazdım çizdim bu nobre veya necati bizde iş yapar dedim.
*yönetim ve ya teknik heyet sercan,sezer eren,tayfun vs vs tarzındaki oyuncularla zaman geçirmeyecek.
*ikinci yarı oyuna girip skor değiştirecek veya direk oyuncu alacaksan
alperi alacaksın
erkan zengini alacaksın
hürriyeti alacaksın
yiğit incedemiri alacaksın
furkanı alacaksın
ozan ipeği alacaksın
serdar azizi alacaksın
ibrahim öztürkkü alacaksın
hasan ali yi alacaksın
danyi alacaksın
holmeni alacaksın
dokayı alacaksın
grosickiyi alacaksın
amrabatı alacaksın
titayı alacaksın
batallayı alacaksın
hurşiti alacaksın
sayın yönetim.
hamdi_61
28.02.2012, 16:06
@ UĞUR DURTAŞ
Hürriyet'ten sonrasını okumadım.Tansiyonum yükseldi. :)
Dip.Ing.Mag.
28.02.2012, 16:29
Bu glowacki niye hala yok?
Gökhan Baymak
28.02.2012, 16:51
Bence,
---------------Onur------------
Celustka--Giray--Cech--Piotr
------------------------------
--------Colman--Adrian--------
------------Olcan-------------
Volkan----------------Henrique
------------Burak-------------
Cech'in sol stoperde iyi oynayabileceğini düşünüyorum. Olcan 10 numara mevkiinde oynamalı, rakip takım defansı Burak'la boğuşurken Olcan, Volkan ve Henrique'nin çapraz koşularıyla defansını rahat geçeriz Bjk'nin. Colman ve Adrian'la hem oyun kurmada sıkıntı çekmeyiz hemde top bizde daha fazla kalır. Hücum hattımız çok yetenekli oyunculardan oluşuyor, burayı iyi kullanmalıyız.
Bence,
---------------Onur------------
Celustka--Giray--Cech--Piotr
--------Colman--Adrian--------
Volkan----------------Henrique
------------Burak-------------
Cech'in sol stoperde iyi oynayabileceğini düşünüyorum. Olcan 10 numara mevkiinde oynamalı, rakip takım defansı Burak'la boğuşurken Olcan, Volkan ve Henrique'nin çapraz koşularıyla defansını rahat geçeriz Bjk'nin. Colman ve Adrian'la hem oyun kurmada sıkıntı çekmeyiz hemde top bizde daha fazla kalır. Hücum hattımız çok yetenekli oyunculardan oluşuyor, burayı iyi kullanmalıyız.
Cech sol açık olur, sağ açık olur, orta sahanın solu olur ama stoper olmaz hocam :)
Gökhan Baymak
28.02.2012, 16:58
Cech sol açık olur, sağ açık olur, orta sahanın solu olur ama stoper olmaz hocam :)
Aksine ben çok başarılı olacağını düşünüyorum. Cech ortasaha sol iç mevkiinde de güzel oynar. Cech olmazsa bile Zokora'yı stoperde kullanmalıyız...
Ogün YAZICI
28.02.2012, 17:00
tolga
celustka mustafa giray cech
serkan zokora colman
volkan burak olcan
şenol güneşin kadrosu bu olur...
cemkılıç
28.02.2012, 17:09
Fazla hesap kitap yapmaya lüzum yok..Bir önceki maçta kadro neyse yine o olur.Haa cezalı olupta mecbur oynayamayan müstesna..
Zaten bizim oyuncuların formsuzluğu kadar büyük bir handikapımızda,ezbere biliniyor olmamız.Kimin oynayacağını,hangi dizilişle oynayacağını herkes biliyor..
Mesela kaç maçtır kaleyi her tutan şutun gol olmasına rağmen tolga oynayacak.Var mı onur kaleye geçer diyen??
hüseyin1975
28.02.2012, 17:12
Bu Mac üst olur.
hüseyin1975
28.02.2012, 17:25
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409468_362388787124990_107928099237728_1181021_553 650578_n.jpg
Dön artik
FC-ST-PAULI-61
28.02.2012, 17:27
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409468_362388787124990_107928099237728_1181021_553 650578_n.jpg
Dön artik
Abi dönse nolur Pique Yumlumuz varya :D :D
hüseyin1975
28.02.2012, 17:30
Yumulduk yeterince, kalsin musti:p
RaJoNKeSeN
28.02.2012, 17:42
Bence maça böyle çıkmalıyız;
-------------Onur------------
Serkan--Giray--Celutska--Cech
--------Colman--Aykut--------
------------Adrian-------------
Volkan-------------------Olcan
-------------Burak-------------
3-4 gol arası yiyeceğimiz yüksek ihtimal.galibiyet için 5 gol atmamız lazım :D
Mustafalı ve Aykutlu kadro kabul edilemez. Hatta Alanzinholu. Sonradan girecekse girsin.*
--------Zokora--Colman--------
İdeal kadro budur bence ama Jebrin Sercan hatta Zeki bile oynarsa ki imkansız bir şey demem.
Mustafa veya Aykut oynarsa izlemicem maçı. En azından hiçbir ümidim olmaz.
*Alanzinho'nun cezalı olduğunu unutmuşum.
sessizkral_1
28.02.2012, 18:05
Mustafalı ve Aykutlu kadro kabul edilemez. Hatta Alanzinholu. Sonradan girecekse girsin.
--------Zokora--Colman--------
İdeal kadro budur bence ama Jebrin Sercan hatta Zeki bile oynarsa ki imkansız bir şey demem.
Mustafa veya Aykut oynarsa izlemicem maçı. En azından hiçbir ümidim olmaz.
bencede en ideal kadro bu
2. yarı henruqie ve halil girebilir
pReN@_61
28.02.2012, 18:08
Pique, Yumlu değil Giray :)
hüseyin1975
28.02.2012, 18:19
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/432161_364790936884775_107928099237728_1187663_330 026991_n.jpg
Bize heryer Trabzon!
Emirhan Yazıcı
28.02.2012, 18:36
Bu Maç İçin Hocanın Kafasınıda Mustafayı Kesmek Vardır...
Bence Alan Yerine Adrian'ı Veyahutta Halil'i 11 De Görebiliriz
Her 2 İhtimalide Degerlenderirsek Olusabilicek En İdeal Kadro
-------------Tolga------------
--------Colman--Zokora--------
__________________________________________________ ___
-------------Tolga------------
--------Colman--Zokora--------
Volkan-------------------Halil
28.02.2012, 19:15
Dön artik
Bizi öyle durumlara soktular ki; şu adamı bile arar olduk!!
Armağan Dere
28.02.2012, 19:16
Umarım Carvalhal
Holosko ile başlamaz.
Almeida değil de
Mustafa daha etkili..
Fernandes-Colman çekişmesi zevkli geçecek..
Umarım çok farklı bitmez..
Çünkü bizde Burak'ı kitledikleri an kazanırlar..
Armağan Dere
28.02.2012, 19:17
Dön artik
Geçen yıl Avni Aker'deki Fenerbahçe maçı..
Nasıl bir savunmamız varsa artık 33 yaşındaki müzmin sakat Glowacki'mizi mumla arar olduk.
inception61
28.02.2012, 19:20
Geçen yıl Avni Aker'deki Fenerbahçe maçı..
kardeş sende geçmiş takıntısı çok fazla hemen hemen her yazında bu anlaşılıyor geçmişi sil geleceğe bak;)
maça gelirsek koyarız inönüde cırlatırız dişi kartalları:D
bayan taraftarlarımız ne alemde dolduralım kendimize ayrılan yeri bize her yer trabzon
hüseyin1975
28.02.2012, 19:21
Bizi öyle durumlara soktular ki; şu adamı bile arar olduk!!
Glo formunda oldugu zaman bence tecrübeli ve degerli bir stoper.
Onunla birlikde ortalama daha az gol yiyoruz:p
hüseyin1975
28.02.2012, 19:24
Glowacki dönmeyecek mi ?
Muamma.
Glonun sakatliginin bile ne oldugunu tam anliyamadik-
Muamma.
Gökhan Zan sakatlığı diye geçiyor tıp literatüründe :D
Muamma.
Glowacki'nin sakatlığını zamanında Barcelona anlamış transferinden vazgeçmiş.Bu adam takıma alınmadan önce polonyadaki takımında da sezonda ortalama 15-20 maça çıkarıyordu.çok fazla sorgulamaya gerek yok.
hüseyin1975
28.02.2012, 19:27
O zaman Dünyadaki bütün doktorlar biraraya gelse caresi yok düzelmez:p
hüseyin1975
28.02.2012, 19:28
Glowacki'nin sakatlığını zamanında Barcelona anlamış transferinden vazgeçmiş.Bu adam takıma alınmadan önce polonyadaki takımında da sezonda ortalama 15-20 maça çıkarıyordu.çok fazla sorgulamaya gerek yok.
Dogru ama bizde durum sanki daha kötüye gitti, sanki doktorlarimiz yetersiz gibi?:(
kalavara
28.02.2012, 19:31
bu maçı kazanmamız mucize maalesef. bjk orta sahası bizden çok daha etkili...her mevkide bizden daha iyiler kale hariç.
Dogru ama bizde durum sanki daha kötüye gitti, sanki doktorlarimiz yetersiz gibi?:(
Muhtemelen yaşının ilerlemesinden kaynaklıdır daha sık sakatlanması
Hürgün Aygün
28.02.2012, 19:39
2006-2007 Sezonunda kendi sahamızda 0-2'dan 3-2 çevirdiğimiz Beşiktaş maçı.:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1575465755162
Maç 0-2 olduğunda izlemeyi bırakmıştım 1 saat sonra telefonuma gelen gol mesajlarını görmüştüm o anki heyecanımı hâlâ çok net hatırlıyorum.:)
Numan Yerlikaya
28.02.2012, 20:14
Gol atarız ama yerizde yani bu maç 4-6 gol :)
Cafer Bulur
28.02.2012, 20:17
Tamamen oyuncularimizin havasina kalmis bir mac.
Adam gibi oynarlarsa ,ruhlarini ortaya koyarlarsa kazanabiliriz.
Ama degilde ruh gibi gezinirlirse fark bile yiyebiliriz.
Ben kazanacagimizi tahmin etmiyorum,en iyi ihtimalle mac berabere biter.
hüseyin1975
28.02.2012, 20:19
Umarim kazaniriz ve eb kötü 3. olarak Play-Offa gireriz. Besiktasda umarim ilk dörde giremez.
Cafer Bulur
28.02.2012, 20:37
Umarim kazaniriz ve eb kötü 3. olarak Play-Offa gireriz. Besiktasda umarim ilk dörde giremez.
Cok sey istiyorsun hüseyin abi.;)
Son haftalarda izledigimiz rezaletlerden sonra haysiyetli futbol isteseydin daha gercekci olurdu.
İnanın uşaklar, sadece inanın...Ve mücadele edin.
muratfındıkoğlu
28.02.2012, 20:46
“BİZ ZATEN ŞAMPİYONUZ”(Burak Yılmaz)
-Türkiye gündemine dair seni en çok endişelendiren şey nedir?
Vallahi benim gündemim, bizim şampiyonluğumuzun verilip verilmeyeceği. Ben bunun bize eninde sonunda verileceğine inanıyorum, ama bu sürecin hızlandırılması gerektiğini düşünüyorum, ama şunu da söyleyeyim biz zaten şampiyonuz.(Yemin ederiz bu söz üzerine gözlerimizin yaşarmasını engelleyemedik ve bir kez daha Trabzonsporlu olmaktan gurur duyduk.
Taner Tonbil
28.02.2012, 21:03
Egemen sakatmis bizim macta oyniyamicakmis. Twitterda okudum dogrumu bilmiyorum.
FC-ST-PAULI-61
28.02.2012, 21:03
“BİZ ZATEN ŞAMPİYONUZ”(Burak Yılmaz)
-Türkiye gündemine dair seni en çok endişelendiren şey nedir?
Vallahi benim gündemim, bizim şampiyonluğumuzun verilip verilmeyeceği. Ben bunun bize eninde sonunda verileceğine inanıyorum, ama bu sürecin hızlandırılması gerektiğini düşünüyorum, ama şunu da söyleyeyim biz zaten şampiyonuz.(Yemin ederiz bu söz üzerine gözlerimizin yaşarmasını engelleyemedik ve bir kez daha Trabzonsporlu olmaktan gurur duyduk.
Nerde söylemis bunu?
İskender Çakmak
28.02.2012, 21:04
Karamsar değilim sadece takımın durumuna gore yorum yapıyorum. Kotuyuz konsantrasyon cok önemli beraberlik iyi sonuc kimse kusura bakmasın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cafer Bulur
28.02.2012, 21:05
Egemen sakatmis bizim macta oyniyamicakmis. Twitterda okudum dogrumu bilmiyorum.
Dogru,bjk den bir artiz azalmis oldu.:)
muratfındıkoğlu
28.02.2012, 21:06
Nerde söylemis bunu?
haber 61 e verdiğiröpörtaj da bugun..
Zeki
Piotr-Tayfun-Musti-Ferhat
Aykut-Jebrin
Serkan Adrian Sercan
Halil
Cafer Bulur
28.02.2012, 21:09
Maca bizi sevmeyen hakemlerden bülent yildirim,hüseyin göcek veya firat aydinusdan birini verirler herhalde.
Süleyman Eruyar
28.02.2012, 21:09
haber 61 e verdiğiröpörtaj da bugun..
http://www.magazin61.net/roportaj/burak-yilmaz-la-cok-ozel-h121.html
Beşiktaşın ilk maçta bize yaptığını bu maçta biz onlara yapmalıyız. bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
Soner Albayrak
28.02.2012, 21:56
Oyuncuların moralsizliği, isteksizliği düşünüldüğünde karamsar olmak elde değil tabi ki de.
Ama biz büyük takımız büyüklük böyle maçlarda kendini gösterir.
Gerçekçi olmak gerekirse şuan ki tablo da BJK bizi rahat yenecektir.
Ama geçmişte BJK bu takım en kötü sezonlarını geçirirken, ligde bir iddiası olmadığı zamanlarda yenmiştir.
Sonuç olarak büyük maçların havası belli olmaz derler ya öyle bişey işte.
Yeter ki futbolcular inansın ve bu maçı sıradan oynamasınlar yoksa yine kaybederiz.
Mert Pasa
28.02.2012, 22:50
Bence iki takimda defanslarinda Egemenin eksikligini hissedecek o acidan ilginc bir mac olabilir
Egemen'in olmaması büyük avantaj.
Ertan1982
28.02.2012, 22:58
2:1 bjk alacak maci.
-----------tolga---------------
--serkan---giray--zokora--cech
-volkan----colman----olcan----
-----------adrian--------------
------halil------- burak--------
3 puan bizim ;)
İlk yarının son 6 haftasında yaşadığımız çöküş başladı..Ben maçı kaybedeceğimizi düşünenlerdenim.İnşallah yanılırım.Ama bu defans hattı ile galip gelmek bana göre hayal..:(
Egemen yok ise Beşiktaş yok demektir kaç maç oynamadıysa adam onlarca net gol pozisyonu verdiler rakibe.
Ersan formsuz sakatlıktan sonra, yoksa iyi stoper. Ama kötü oynuyor baya Burak Yılmaz hallaç pamuğuna çevirir onu.
Sidnei iyi stoper ama ağır, Burak süratiyle attırır onu oyundan. Güzel bir maç olacak, savunmada tedbirler almamız lazım.
Samet Yildirim
28.02.2012, 23:56
Bjk nin oynayacagi kadro belli...
Fernadendes, ernst ve veli ye karsi 2 li orta saha oynarsak büyük intihar...bekleri zaten hucuma cikmiyor fazla onun icin daha cok merkezi saglam tutmaliyiz...pas yaparak ve alanlari daraltarak...
Yani benim düsünceme göre...
----------Tolga--------
Serkan--Giray-Celu-Cech
----------Zokora------
----Colman---Olcan----
---------Adrian--------
----Burak-----Henrique/Halil
Serkan-Zokora-Colman'lı orta sahaya hazır olalım...Burak kuvvetle muhtemel oynamayacak dizinden sakatlanmış milli takım kampında
Transfer edildiği günden beri Zokora'nın stoper oynaması gerektiğini söylüyorum...İnşallah bir maç da olsa bunu görebiliriz...ama o maç bu maç değil :)
Burak yok ise cikmayalim hic maca.
UtopyaTs
29.02.2012, 00:42
Ben hep pozitif düşünenlerdenim.Son maç da izlediğim futbolda birşey göremediğim için şuan pozitif düşünemiyorum.Umarım süpriz olur da biz kazanırız.Kazanırsak bu futbolla süpriz olacak.Haaa takım ayağa kalkarda iyi oynarsa olmayacak şey de degil.Takımın çok mücadele etmesi ve her alanda pres yapması lazım.
Armağan Dere
29.02.2012, 00:47
Bence iki takimda defanslarinda Egemenin eksikligini hissedecek o acidan ilginc bir mac olabilir
Müthiş bir yorum..
Tebrik ediyorum:)
Fatih ÇOLAK
29.02.2012, 01:09
Burak'ın durumu yarın(yani bugün) belli olacak deniliyor, umarım ciddi bir sorun yoktur da yetişir Bjk maçına...
SALDIRAY
29.02.2012, 01:15
Yumlu varsa sorun yok. Maç bizim.
Oğuzhan İnce
29.02.2012, 01:20
Güzel maç olmaz sanırım.
Bence basket maçı daha izlenilesin.
Hımm basket maçı ne de güzel.
:)
cam adam :D, ama glo trabzonu kafasindan tamamen sildi yazin yolcu abbas
DeAgLeMaNyAq
29.02.2012, 04:22
Eskiden Colman GS sever diyorduk. Şimdi de Mustafa BJK sever modasını başlatmak lazım...
cakalkerem
29.02.2012, 08:33
Eğer Burak sakat ise milli takım maçında oynamasın...Hafa sonun ki derbi çok daha önemli...
Onur kaleye, Yumlu dışarı, Aykut stad dışına...
Basketbol maçımız bu maçtan çok çok daha önemli..
Trabzonspor futbol takımının maçları bu sene için önemini yitirdi..
Ümit Küçük
29.02.2012, 11:54
Transfer edildiği günden beri Zokora'nın stoper oynaması gerektiğini söylüyorum...İnşallah bir maç da olsa bunu görebiliriz...ama o maç bu maç değil :)
abi bu adamın hava hakimiyeti yok nasıl stoper oynayacak
Turgay Atalay
29.02.2012, 11:54
Vovvvvv.Bu yorumun üstüne yorum olmaz artık:) Şahane.
Turgay Atalay
29.02.2012, 11:55
Sezon başından beri Zokoranın topa kafa vurduğunu görmedim desem.
Mehmet Uludüz
29.02.2012, 12:18
Sadri paşa demişki Trabzon'a 6 da 6 yakışır,hayır yani lafa takılmadımda ne içtiğine takıldım iyi kafa yapmış onda anlaşılan neyse maça gelirsek Şenol hoca gene koyar altın kızları sahaya(serkan-giray-yumlu)yada bunlardan en az ikisini, maçıda zorlanmadan kazanırlar biz değil bjk tabii ki
Fernandes keşk bizim maçta da olmasaydı :)
61trabzonomer
29.02.2012, 13:04
Fernandes keşk bizim maçta da olmasaydı :)
aynen beşiktaş ona çok bağlı q7 den önemli ayrıca serbest vuruşları çok iyi kullanıyor
exelans_25
29.02.2012, 13:08
bu defans ve fernandesin ara paslarıyla fark olur
61trabzonomer
29.02.2012, 13:11
bu defans ve fernandesin ara paslarıyla fark olur
inanarak oynadın mı hiçbirşey olmaz biraz güvenin takıma
volkan_627
29.02.2012, 13:14
inanarak oynadın mı hiçbirşey olmaz biraz güvenin takıma
güvenelimde güzel kardeşim bu takım mersinden 3 tane gol yedi. 4 hafta da kalesinde 12 gol gördü. güvenmek için elle tutulur bir şeyler lazım. bu takımın taraftarı olarak tabiki galibiyet istiyoruz ama olaya futbol olarak bakarsak fernandes, Q7 bizim mevcut defansı parçalar. ayrıca almeyda her yüksek topa kafa vurur. geçen sezon 10 kişi kaldığımızda bile bjk maçını ayakta izledik. o zaman takıma güveniyorduk ama gel gör ki takım tanınmaz halde. güvenelim de nasıl güvenelim...
Ahmet Karaman
29.02.2012, 13:17
çok gollü bir maç olucağı aşikar. hangi takım daha az gol kaçırır ise o kazanır. burak faktörü ile biz bir adım öndeyiz.
Mustafa çıkar kafa golü atar rahat olun :D
61trabzonomer
29.02.2012, 14:23
güvenelimde güzel kardeşim bu takım mersinden 3 tane gol yedi. 4 hafta da kalesinde 12 gol gördü. güvenmek için elle tutulur bir şeyler lazım. bu takımın taraftarı olarak tabiki galibiyet istiyoruz ama olaya futbol olarak bakarsak fernandes, Q7 bizim mevcut defansı parçalar. ayrıca almeyda her yüksek topa kafa vurur. geçen sezon 10 kişi kaldığımızda bile bjk maçını ayakta izledik. o zaman takıma güveniyorduk ama gel gör ki takım tanınmaz halde. güvenelim de nasıl güvenelim...
hocam görünen köy klavuz istemez onlara katılıuyorum ,bende biliyorum kötü durumda olduğumuzu, ama nasıl olurda fark yeriz,silindir gibi ezerler falan yazabiliyorlar o çok koyuyor bana, anlamadım yazarken hiç içleri cız etmez mi ,
MUSTAFA oynuyosa şimdiden beşiktaşa tebrikler..
bjk nın kalesi düşmüş ..
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=106970
biz de 3 maçta 10 gol yedik..
Beşiktaş'ın kalesi kapanmış güzel de bizde defanstan dolayı her maç 3 ten aşağı yemiyoruz maşallah. Bu maç çok zor. Fernandes en büyük korkum. Çok kolay çalım yiyebilen bir takımız. Beşiktaş kazanır bence bu maçı.
Ertuğrul ATALAY
29.02.2012, 14:39
en çekindiğim adamlar:fernandes ve giray
sessizkral_1
29.02.2012, 14:42
bizim defans kötü ama adamlarında kötü egemensiz bjk defansı baya kötü durumda
bu maç sabaha kadar üst
Ertuğrul ATALAY
29.02.2012, 14:45
bizim defans kötü ama adamlarında kötü egemensiz bjk defansı baya kötü durumda
bu maç sabaha kadar üst
İnşallah üstün büyük rakamı biz oluruz...
duhan3580
29.02.2012, 14:46
maç ortada beyler biraz defansta dikkatli oynarsak kazanmaya yakın tarafta biziz..hiç BJK yi abartmasın kimse ALLAH)aşkına querasmanın ne oynadığı biri bana söylesin adamların elinde sadece fernandes var diğerleri faso fiso..
İlker Yazıcıoğlu
29.02.2012, 15:10
hocam görünen köy klavuz istemez onlara katılıuyorum ,bende biliyorum kötü durumda olduğumuzu, ama nasıl olurda fark yeriz,silindir gibi ezerler falan yazabiliyorlar o çok koyuyor bana, anlamadım yazarken hiç içleri cız etmez mi ,
O yazanlar Sadri Şener gitsin diye umuyorlar.Yönetime iş beceremez diyen taraftar,kendi takımının fark yiyeceğini düşünüyor,belki de istiyor sırf Sadri Şener gitsin diye....Böyle mesajlar gördüm çünkü.Fark yiyelim de Sadri gitsin diye...
FC-ST-PAULI-61
29.02.2012, 15:14
ernst,fernandes,quaresma,almeida ve yumlu bizim icin tehlikeli.Cok zor Mac.
cemkılıç
29.02.2012, 15:18
En önemli avantajımız inönü atmosferinin olmayışı olacak.
Turgay Atalay
29.02.2012, 15:23
Savunmada Sidnei falan oynamaz, Sivok-İbrahim Toraman ikilisi stoper oynar, ikisi de çok rahat Burak'ı etkisiz hale getirir.Ernst-Necip-Fernandes ortasahası bizim pamuktan ortasahayı duman eder...Yazılan skorların Sadri Şener ve istifasıyla ilgisi yoktur, kadro kalitesi ve form durumuyla ilgisi vardır.Beşiktaş bizi çok rahat yenecektir.
61trabzonomer
29.02.2012, 15:31
O yazanlar Sadri Şener gitsin diye umuyorlar.Yönetime iş beceremez diyen taraftar,kendi takımının fark yiyeceğini düşünüyor,belki de istiyor sırf Sadri Şener gitsin diye....Böyle mesajlar gördüm çünkü.Fark yiyelim de Sadri gitsin diye...
sadri şener gitmez öyle bir maçla ,gitmemelide zaten, sonuç açıklansın daha birşey belli değil, hemen tepki almayayım hataları çok biliyorum ama kimin yok ki , kimse mükemmel değil :)
Samet GÜVEN
29.02.2012, 15:47
bizim en kötü yanımız, her oyuncumuzun anormal bir şekilde kolay çalım yemesi ve yan toplarda çok karambole kalmamız.
onların en iyi hatta tek iyi yaptıkları şey ise fernandesle duran toplardan gol atmaları.
bu iki etken düşünüldüğünde bende bu maç için olumsuz düşünüyorum. hatta en büyük çekincem maçın başlarında bjk yine öyle saçma bir kornerden gol atarsa bu sefer simao ve quaresmaya yol açılır ki o yollar zaten bizde yolgeçen hanı.
hadi hayırlısı.
Dip.Ing.Mag.
29.02.2012, 15:51
Bu mac niye 16 da degil!??!
ünsalyılmaz
29.02.2012, 16:27
rakip takımın forvetleri olan giray ve mustafayı tuttuğumuz sürece problem yok
Soner Albayrak
29.02.2012, 16:30
Bjk de en fazla korktuğum isim Quaresma umarım gününde olmaz.
DeAgLeMaNyAq
29.02.2012, 16:41
Alanzinho ve Halil olmadığına göre Adrian büyük ihtimalle 11 maç aradan sorna 11'de başlayacaktır. Gerçi Burak ve Henrique çift forvetiyle de başlama ihtimalimiz var ama önce oyunu tutmaya çalışacağımız için tek forvet başlarız...
Fatih ÇOLAK
29.02.2012, 17:07
"Alanzinho'nun yokluğunda Aykut ile Adrian arasında tercih yapması beklenen Şenol Güneş'in, Aykut'a daha sıcak baktığı ifade edildi."
Kafamı nerelere vursam, çift ön libero, gerçi son haftalarda Zokora+Aykut 1 tane bile ön libero etmiyor ama, çok yanlış bir tercih olur Hocam, lütfen iyi düşün...
Ugur Kursad
29.02.2012, 17:09
Yeneceğiz ve kimsenin beklemediği kadar da iyi oynayacağız ... Şimdiden yazdım .
admiral99
29.02.2012, 17:45
besiktasli oyuncularin cogu parasini alamiyorlar ama yine de hirslilar. skor belli, 1-2! Burak, Halil.
O Staddan sevinerek ayrılıcağız...
Necmettin ALTUNTAŞ
29.02.2012, 18:23
Onların ne yapacağı değil,biz ne yapacağız o önemli.
şenol hoca Aykut ile zokorayı aynı anda oynatmayı planlıyormuş.colman önde oynayacaktır o zaman.kazanmaya çok yakınız.
is_mail61
29.02.2012, 18:35
arkadaşlar sadece bayan taraftarlar olucak acaba bizim bayanlar maça girebiliyomu yoksa deplasman kuralı geçerlimi gene
Ilelioglu
29.02.2012, 18:36
Üclü bir orta saha sart zaten, yoksa fark olur.
arkadaşlar sadece bayan taraftarlar olucak acaba bizim bayanlar maça girebiliyomu yoksa deplasman kuralı geçerlimi gene
bizim bayanlarımızda stada girebiliyor.
sametaydin
29.02.2012, 18:48
şenol hoca Aykut ile zokorayı aynı anda oynatmayı planlıyormuş.colman önde oynayacaktır o zaman.kazanmaya çok yakınız.
Hoca daha dersini almamış demekki.
Yahu bu zokora oynadığı son birkaç maçta her maç dünyanın golünü yedik. Bu adamın oynadığı her maç rakip rakımın orta sahası bize üstünlük kurar. Adam oyundan çıkıyor takım düzeliyor 2. devrelerde oyun toparlamaya çalışıyoruz. Tabi mustafayı da unutmamak lazım. Mustafa girayla beraber oynarsa kesin golleri yeriz diyorum. Mersin maçından önce de yazmıştım. Gİray-zokora-mustafa üçlüsünün oynadığı her maçta gol yeriz bence.
Hem bana göre hoca bu maçta geri çekilmeyi değil topu ayağında tutmayı düşünmeli. Yoksa bjk nin oyuncuları bizden daha etkili topu kullanmalarına müsaade edersek zor durumlara düşeriz. O yüzden Colman, alanzinho, henriqe gibi topu ayağında tutabilen oyuncular kesinlikle oynamalı diyorum.
Fernandezden ziyade ben almeida diyorum..kafa topu diyorum..dikkat diyorum...Yenilmeyeceğiz diyorum..
Mustafa'
29.02.2012, 19:38
Allah izniyle alacağız bu maçı.
şu ana kadar umut veren bir futbol yoktu. Şimdiden fazla ümitlenmemeli sonradan üzülebiliriz zira oynadığımız oyun oyun değil.
Emirhan Yazıcı
29.02.2012, 19:58
Egemen Yerine Sidnei Oynayacak Çok Dikkat Etmeliyiz Ve Takımın En Hırslısı Burak Olucaktır
Eger Burak Kötü Oynarsa Burada ki Bazı Futbol Bilginleri Kendisinin Beşiktaşlı Olmasından Dolayı diye Bahane Uydurucaklar..
Taner Tonbil
29.02.2012, 20:09
Burak tek forvet oynarsa yine hic birsey yapamayiz.
Kesinlikle Henrique veya Halil ile oynamasi lazim (sakat olmassa)
Yani ben böyle isterim kadroyu:
Tolga
Serkan-Giray-Celustka-Cech
Volkan-Zokora-Colman-Olcan
Henrique-Burak
İlker Yazıcıoğlu
29.02.2012, 20:16
Egemen Yerine Sidnei Oynayacak Çok Dikkat Etmeliyiz Ve Takımın En Hırslısı Burak Olucaktır
Eger Burak Kötü Oynarsa Burada ki Bazı Futbol Bilginleri Kendisinin Beşiktaşlı Olmasından Dolayı diye Bahane Uydurucaklar..
Burak'ın geçen seneki beşiktaş maçındaki attığı gol,verilmeyen penaltısı sonrası isyanı,hırsı,azmi,maçtan sonra bize her yer Trabzon diye bağırması(videosu yayınlanmıştı)...Bütün bunlardan sonra olası bir kötü performans gösterdiği taktirde,buradan sallayan olursa ilk küfürleri benden alacaklar....
Burak'ın geçen seneki beşiktaş maçındaki attığı gol,verilmeyen penaltısı sonrası isyanı,hırsı,azmi,maçtan sonra bize her yer Trabzon diye bağırması(videosu yayınlanmıştı)...Bütün bunlardan sonra olası bir kötü performans gösterdiği taktirde,buradan sallayan olursa ilk küfürleri benden alacaklar....
Yardimci olurum sana renkdas.
Orta sahayı ve defansı kilitlememiz lazım. Bu maçta çok akıllı oynamalıyız.
Taktik açısından çok iyi taktikle sahaya çıkmalıyız. En ufak hatada bjk bunu değerlendirir.
Sidnei oynatırsa Burak parçalar onu. Yetişemez hayatta kaçırdığı zaman çok kilo almış o adam herhalde. İlk bir kaç maçta oynamıştı böyle değildi bu adam sanki.
volkan_627
29.02.2012, 23:07
eğer tek forvet başlarsak ki büyük ihtimal öyle olur, kesilikle 2. devre ye henrique yi alarak çift forvete dönmeliyiz. bu değişiklik için 70. dakika beklenmemeli. bjk nin üstüne gitmemiz lazım. eğer adamların oyununu izlemeye kalkarsak simao, q7, almeyda, fernandes bizi çok zor durumlara düşürür. bir şekilde rakibi korkutmak lazım. serkan,giray,celustka,cech dörtlüsüyle başlamamız lazım. kalede kesinlikle onur olmalı. colman,adrian ve zokora 3 lü orta saha ve volkan,olcan, burak ileri 3 lüsüyle oynamalıyız. 2. devre henrique oyuna alınmalı...
Helvacı61
01.03.2012, 00:06
bu takım 4 atsa 5 gol yer...böyle bir defans hattı süper ligde zor maç kazanır...mersin maçında yediğimz 3. golde mustafa ya dikkat edin bu adamın oynadığı bir defansa bizim mahalleden bir takım kursam 4 gol atarım..hucüm hattında sıkıntı yok...türkiyenin en iyi hucüm oyuncuları bizde
--------------------------Onur Recep Kıvrak----------------------------
------Celustka--------Giray----------------Glowacki----------Cech------
-----------------------Zokora---------Colman---------------------------
-------Volkan---------------------------------------------Olcan---------
-----------------------Burak--------------------------------------------
---------------------------------------Vittek----------------------------
Bu benim play off maçları için düşündüğüm her maça böyle başlanmasını temenni ettiğim kadro. Artık dışarıda içeride defans yapma lüksümüz kalmadı puan farkı olarak. 6 maça da kazanmak için cesur bir şekilde çıkmalıyız. İlk yarı öne geçip 2.yarılarda tek forvete dönüp Barış Özbek - Adrian gibi isimlerle orta sahayı kalabalıklaştırıp skoru elde tutmaya çalışmalıyız her maç. 6 maçın 6'sını da kaybetsek bir şey kaybetmeyiz ama bu kumarı oynayarak 6 maçın 5'ini kazansak çok şey kazanırız. Mucize değil sadece futbol şansı ve cesaret gerektiren bir hamle olur. Ama nasıl olur Şenol Hoca nasıl vazgeçer Serkan'ından Mustafa'sından Aykut'undan ama sonra kadro yok elimizde alternatif yok olur yine Şenol Hoca'yı hiç eleştirmemek için bazı arkadaşlarımızca..
Soner Albayrak
01.03.2012, 00:29
Glowackiye bacak nakli yapmışlar kaynamasını bekliyorlarmış :)
tek istegim mustafa oynamasin serkan saga celustka girayin yaninda oynasin yeter
Erdem Keser
01.03.2012, 00:39
Ulan Aykut'la ortasahayı üçleyip çıkacaksak hiç çıkmayalım, günaha girmeyelim.Halen daha akıllanmadıysa, halen daha Aykut isimli oyuncudan birşey bekliyorsa, inatla aynı düzende ısrar ederse cidden yeter. İnsan azıcık oynadığı geçmiş maçlara bakar ders alır yahu.
Dora Akcay
01.03.2012, 05:44
Zor mac. Yeniliriz gibime geliyor. Bu arada gecen sene 2-1 kazandigimiz Besiktas macini full indirebilecegim veya izleyebilecegim bir yer biliyor musunuz arkadaslar?
memmedaga
01.03.2012, 08:31
Ulan Aykut'la ortasahayı üçleyip çıkacaksak hiç çıkmayalım, günaha girmeyelim.Halen daha akıllanmadıysa, halen daha Aykut isimli oyuncudan birşey bekliyorsa, inatla aynı düzende ısrar ederse cidden yeter. İnsan azıcık oynadığı geçmiş maçlara bakar ders alır yahu.
sakin bu kadar darlanmaya gerek yok
gercekten Aykut'un yerine adrian falan oynasa buyuk bir fark mi olacak?
memmedaga
01.03.2012, 08:33
Yeneceğiz ve kimsenin beklemediği kadar da iyi oynayacağız ... Şimdiden yazdım .
İçgüdü
Duyum
Varsayım
Hangisi :D
Adrian, Colman, Zokora 3 lüsü Türkiyenin en iyi orta sahası olabilecek kapasitede Şenol Hoca ısrarla bu 3 lüyü oynatmalı
kncyalcin
01.03.2012, 10:12
Serkan--Celustka--Zokora--Cech
Volkan--Colman--xxxxxxx--Olcan
----------Halil---Burak--------- kadro kurmakta zorlanıyorum..
Turgay Atalay
01.03.2012, 11:18
---Zokora----Colman-----Aykut ortasahası saçmalıktır. Ernst, Necip, Fernandes ortasahası orta alanı duman eder.
---Zokora----Adrian-----Colman ortasahası mantıklı ve makul olandır.
----------------Tolga----------------------
Serkan-------Giray-----Celustka--------Cech
-----------------Zokora-------------------
----------Colman---------Adrian-----------
Volkan---------------------------------Olcan
------------------Burak--------------------
kadrosu ile çıkılmalıdır.
10 numara
01.03.2012, 11:22
---Zokora----Colman-----Aykut ortasahası saçmalıktır. Ernst, Necip, Fernandes ortasahası orta alanı duman eder.
---Zokora----Adrian-----Colman ortasahası mantıklı ve makul olandır.
-----------------Zokora-------------------
----------Colman---------Adrian-----------
Volkan---------------------------------Olcan
kadrosu ile çıkılmalıdır.
volkan iyi oynasa bile olmaz orada
....olcan.....henri...
---- burak
cemkılıç
01.03.2012, 11:44
Jebrini geçen yıl bucada gördüğümüz kadarıyla mücadele yönü yüksek bir oyuncu ve bizim yumuşak karnımız da orta sahamızın yeterince dirençli olmaması bana kalırsa..Şans verilirse kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum..
bilgehan83
01.03.2012, 11:49
Adrian, Colman, Zokora 3 lüsü Türkiyenin en iyi orta sahası olabilecek kapasitede Şenol Hoca ısrarla bu 3 lüyü oynatmalı
işte bu sonunda benim gibi düşünen biri var..her ne kadar zokora dan çok beklentim olmasa aykut bile onun yerine oynayabilir..adrianın bu takımda oynaması lazım.. bjk maçı kadrosu şöyle olabilir...
onur
serkan giray celsutka cech
colman zokora(aykut) adrian
burak henriqe olcan
Serkan--Celustka--giray--Cech
henri--Colman--zokora--Olcan
----------adrian---Burak---------
Turgay Atalay
01.03.2012, 12:20
volkan iyi oynasa bile olmaz orada
....olcan.....henri...
---- burak
Henrique den bi cacık olmaz, hele kanada koymuyor mu hoca çıldırasım geliyor...Tank gibi adamla sağ kanat oynanır mı? İlk yarı Bjk yi durdurmak ve kontra çıkmak istiyorsa hoca yazdığım 11 daha mantıklı. Volkan en azından hızlı ve her an herşeyi yapabilecek bir adam.
henri golcu olarak ya burgin onunde ya burakla yanyana olursa cok etkili olur
Emre GÜRDAL
01.03.2012, 12:27
................onur...............
celustka..musfata..giray...cehc
..............zokora.............
volkan.....colman.........olcan
........burak.....henriqe
bu kadro olabilir ....
yada...
......zokora.....colman............
volkan.....halil.........olcan
...........burak.........
------------Colman-----Zokora---------------
Olcan--------------Henri-------------------Halil
Turgay Atalay
01.03.2012, 12:33
..............zokora.............
volkan.....colman.........olcan
........burak.....henriqe
bu kadro olabilir ....
yada...
......zokora.....colman............
volkan.....halil.........olcan
...........burak.........
Kalede Tolganın olmayacak he...
Fatih Özkan
01.03.2012, 13:00
Hakem BÜLENT YILDIRIM!
Furkan Dündar
01.03.2012, 13:03
Kaleye onuru yazanlar hayal dünyasındasınız renkdaşlar imkansız bence Tolga banko oynayacakdır şenol hoca ne zaman bi anda adam kesmiş ki
İlyas Özdemir
01.03.2012, 13:09
iki takımın taraftarıda takımından memnun değil ama bizim defansı görünce portekizliler sov yapar diyorum
Hakem BÜLENT YILDIRIM!
TFF'nin 2 numaralı tetikçisi Bülent Yıldırım.
geçen sezon o meşhur satılmışşehirspor maçında attığımız 2 bariz golü iptal eden TESCİLLİ TRABZONSPOR DÜŞMANI bülent yıldırım!!!!!!!
İdris Toksoy
01.03.2012, 13:29
hiç hevesim kalmadı.
Mehmet Uludüz
01.03.2012, 13:30
Hala kadro kurarken Burakı ilerde tek defansada Girayı koyuyorsunuz ya hadi Şenol hocayı anladımda bazı taraftarlar neyin inadında onu çözemedim Burak gol kralı olunca sanki şampiyon olucaz,Girayı defansa koyacağınıza orayı boş bırakın yada 3-5-2 üzerine bir takım kurun nasıl olsa Giray efendinin varlığıyla yokluğu belli değil, hatta hoca paf takımından stoper koysun en azından gençlerin durumunu görürüz,bjk maçında BUrak ilerde tek oynarsa o defansta kaybolur bide öyle bi sorun var, herkes üşüşür onun üzerine yine milletde bekler gol yapacak diye
Samet GÜVEN
01.03.2012, 13:30
zokoranın afrika kupasından dönen hali değil heralde. colman ne yapacağı belli olmayan biri. adrian ismi beni sadece gülümsetiyor.
bu orta saha 3 lüsü ile inat edersek her maç 3 yemeye devam ederis. zokora eskiye döner, colman saatli bomba gibi geride top kaptırma huyundan vazgeçer, adrian evrim geçirip bir de yüz nakli yaparsa size katılabilirim.
Samet GÜVEN
01.03.2012, 13:32
bu arada yıldırım demirören tff sinin ilk icraatı , eskişehirde bizi katleden hakeme verdipi talimat galiba.
ne kadar yıldırım varsa emi..
yıldırım demirören,
aziz yıldırım,
yunus yıldırım,
bülent yıldırım.
Faik Yılmaz
01.03.2012, 13:36
Hakem BÜLENT YILDIRIM!
1-0 Bülent Yıldırımdan.....
2-0 Defans hattımızdan ....
Maça kafadan 2-0 yenik başlayacağız.....
En az 3 gol atmamız gerek.....
beşiktaş ayağında çok fazla top tutan bir takım değil..ataklara hızlı çıkmaya çalışıyorlar,yani ortasahamızın çok fazla kalabalık olmasına gerek yok bence..çünkü ortasaha ne kadar kalabalık olursa olsun hızlı çıkan bir takıma karşı tedbir almak zordur..mesela ibb gibi takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmak gerekir..ibb nin bjkden farkı ,ibb kontraya ağır ve paslaşarak çıkıyor,yani müdahele edilmezse tehlike oranı daha yüksek..garanti paslarla gittikleri için gol pozisyonu olma ihtimali daha yüksek oluyor,ancak bjknin atakları 3-5 saniyede sonuçlanır..ya gol tehlikesi olur ya da topu kaptırırlar..dolayısıyla bjkye karşı 3 lü ortasahaya gerek yok,colman-zokora ikilisi yeter,kanatlara olcan ve volkan..forvete de burakın yanına bir forvet daha..tipik 4-4-2 taktiği..o maçta goller atmamız lazım..1 gol yetmeyebilir...
DeAgLeMaNyAq
01.03.2012, 15:07
Bülent Yıldırım geçen seneye kadar Cüneyt Çakır'ın arkasından gelen hakemdi. Şimdi ise büyük maç bile alamıyor. En son Ekim 2010 da derbi yönetmiş...
Fatih ÇOLAK
01.03.2012, 15:10
Kimi verirseler versinler doğranacağımız için farkedilmez ama ben bu maçın berabere bitirilmeye odaklanılacağını düşünüyorum...
hamdi_61
01.03.2012, 15:21
Bu maça Elit hakemlerden de (yabancı) atasalar maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum.
Helvacı61
01.03.2012, 15:41
1-0 Bülent Yıldırımdan.....
2-0 Defans hattımızdan ....
Maça kafadan 2-0 yenik başlayacağız.....
En az 3 gol atmamız gerek.....
hayır
bence şöyle
1-0 hakem
2-0 mustafa
3-0 giray
4-0 aykut
5 gol atarsak kazanırız
10 numara
01.03.2012, 16:02
Henrique den bi cacık olmaz, hele kanada koymuyor mu hoca çıldırasım geliyor...Tank gibi adamla sağ kanat oynanır mı? İlk yarı Bjk yi durdurmak ve kontra çıkmak istiyorsa hoca yazdığım 11 daha mantıklı. Volkan en azından hızlı ve her an herşeyi yapabilecek bir adam.henri sol forvet oynar olcan sağ...en mantıklısı bu...volkan önce kafasını kaldırsın...futbol bilgisi sıfır....
Henrique şu ligde Sivasspor'da falan oynasa her maç 2-3 tane atar. Ben çok beğeniyorum adamı. Top atamadılar doğru dürüst son maçta adama, genede kendisi alıp tek başına 2-3 kişiyi geçtiği oldu. Allah aşkına hangi forvetimiz adam eksiltebiliyor ondan başka hepsi önüne istiyordu bu zamana kadar ilk defa adam eksilten forvet var elimizde yaşı da genç. Bence oynaması lazım bütün maçlarda.
Adrian Polonya maçında süper oynamış... Ben ısrar ediyordum Adrian konusunda. Bu maçta ilk 11 de görmek isterim Adrian'ı. Henrique de oynamalıdır kesinlikle. Oyuna ne kadar hız kattığı malum... Ama şu Mustafa-Giray ikilisine bir şey yapılmadıkça biz bu maçı da gol yemeden bitiremeyiz.
seyduna_efil
01.03.2012, 16:11
Tolga ve Mustafa'yı kadroya yazanlar,bilin ki 3 golden aşağı bitmez maç...
Hakem Bülent Yıldırım kararına Olcay abiden yorum:
Trabzonspor'un derbi maçlarını 11 kişi bitirmek gibi bir hedefi olmalı bu yıl... Bu çok önemli...
sessizkral_1
01.03.2012, 16:14
bence hucum ağırlıklı bir takımla çıkmalıyız
bunun 2 sebebi var
1-bjk egemen olmadığı zamanlar savunma hattı bizim kadar kötü
2-kapanmayı beceremiyoruz
--------------onur-----------------
serkan-------giray---celustka---cech
---------colman-------barış özbek------------
-------------adrian----------------------
volkan şen -------burak-------------olcan
veya
--------------onur-----------------
serkan-------giray---celustka---cech
---------colman-------adrian------------
volkan şen ---------------------olcan
-----------burak----henrique------
Haftalardır ayağımıza gelen fırsatları tepmekten başka bir şey yapmıyoruz. Geçen hafta muhteşem geçti. Beşiktaş yenildi. Gençlerbirliği berabere kaldı... Fenerbahçe yenildi. Bundan daha güzel bir hafta olabilir mi farkı kapatmak adına ?. Artık kalecilik görevini Onur'un üstlenmesi gerek. Tolga kendini gösterdi,bir kaleciyi bu kadar yormanın anlamı yok. Haftalardır 3 golden aşağı yemiyor... ve böyle bir performans düşüklüğü yaşaması çok ama çok normal. Artık Onur'un bu görevi üstlenmesi gerek... Biz bunu buradan görebiliyorsak Şenol Hocamızın da görmesi lazım.
Turgay Atalay
01.03.2012, 16:28
Henrique şu ligde Sivasspor'da falan oynasa her maç 2-3 tane atar. Ben çok beğeniyorum adamı. Top atamadılar doğru dürüst son maçta adama, genede kendisi alıp tek başına 2-3 kişiyi geçtiği oldu. Allah aşkına hangi forvetimiz adam eksiltebiliyor ondan başka hepsi önüne istiyordu bu zamana kadar ilk defa adam eksilten forvet var elimizde yaşı da genç. Bence oynaması lazım bütün maçlarda.
Onun iki pozisyonu vardı Mersin maçında, iki pozisyonda da topu sadece tiplemesi yeterliyken, artistlik yapayım derken kaleciye teslim etti topu.Ha geçen maç adam eksiltmesine eksiltti de, sonuç olarak ne bir asist yapabildi ne de etkili bir şutu oldu.
Turgay Atalay
01.03.2012, 16:33
henri sol forvet oynar olcan sağ...en mantıklısı bu...volkan önce kafasını kaldırsın...futbol bilgisi sıfır....
Henrik in oynayacağı kanadı Simao-Quaresma ikilisi otoban yapar.
Paulo yanlış spor dalını seçmiş.
Samet Yildirim
01.03.2012, 16:38
------------------Tolga--------------
Serkan------Giray-------Celu----Cech
-----------------Zokora------------
--------Colman----------Olcan------
----------------Adrian--------------
---------Burak--------Henrique------
Paulo bazen çok iyi bir futbolcu izlenimini veriyor , bazen ise futbolla alakası yokmuş gibi davranıyor. bu sorunu aşması lazım.
Bülent yıldırımı gören akıllı Trabzonsporlu beşiktaş maçını seyretmez..!
Adam gibi başkan olsa, geçen yılki Eskişehir-Trabzon maçında Burak'a çaldığı faul ile, 2 hafta sonra Karabük-Fb maçında benzer pozisyonda Selçuk'un Angelov'a yaptığı faul ve kırmızı kartı vermeyen hakeme çoktan düdük astırmıştı.
Ama gel gör ki bu adam bu hafta Bjk-Trabzonspor maçını yönetecek.
Bjklı Federasyon başkanı ve Bjklı Mhk başkanı ilk haftadan formda başlamışlar.
10 numara
01.03.2012, 17:33
------------------Tolga--------------
Serkan------Giray-------Celu----Cech
-----------------Zokora------------
--------Colman----------Olcan------
----------------Adrian--------------
---------Burak--------Henrique------
imza........
10 numara
01.03.2012, 17:35
Henrik in oynayacağı kanadı Simao-Quaresma ikilisi otoban yapar.
queresma nın oynayacağı kanadı olcan ne yapar :)sol forvet dedim solbek değil...
kürşat61
01.03.2012, 17:39
Çift forvet oynarsak perişan ederiz Beşiktaşı.
İlker Yazıcıoğlu
01.03.2012, 17:44
Adam gibi başkan olsa, geçen yılki Eskişehir-Trabzon maçında Burak'a çaldığı faul ile, 2 hafta sonra Karabük-Fb maçında benzer pozisyonda Selçuk'un Angelov'a yaptığı faul ve kırmızı kartı vermeyen hakeme çoktan düdük astırmıştı.
Ama gel gör ki bu adam bu hafta Bjk-Trabzonspor maçını yönetecek.
Bjklı Federasyon başkanı ve Bjklı Mhk başkanı ilk haftadan formda başlamışlar.
Hala başkana laf atıyorsun ya?
Bitmediniz arkadaş siz....
mehmetdoğan
01.03.2012, 17:45
işimiz zor Allah yardımcımız olsun:(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.