PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

canibus
23.02.2012, 21:45
Şenol değil mi bu takımı çalıştıran kurgulayan..???

Şenola kızmayacam da kime kızacam malzemeciye mi?

oynattığı futbol ortada.. yoksa bu takım kendi kafasına göre mi oynuyor? Öyleyşe Şenol Hoca saksı niyetine mi saha kenarında duruyor??

Napsin yav senol holca napsin sen söyle yapsin öyle oynatsin Giray ile Yumlu ile bu kadar iste.

FC-ST-PAULI-61
Yedeklerimiz bile Sampiyonluga oynar Beyler ne cabuk unuttunuz Baskani ?

gri_gokkusagi
Pique Yumlunun 50 metrelik paslari yokmuydu Bugün

:):):) yok el claiscoya saklılıyo onları :)

Ibrahim Gaygusuz
Taraftara helal olsun

Ilelioglu
Şenol hocamın Aykut ısrarının izahı yok.

Sibel bugün Aykut'un yerine baska biri oynasaydi, skor nasil olurdu? Dogruyu söyle...:) Yine 4-1 olurdu, bilemedin 3-1...:cool:

Bu takimin sorunu defansta. Orta sahada da iyi degiliz ama bu defans her mac bireysel hatalar yüzünden gol yer, ki yiyorda. Her mac her iki Stoperde hata yapiyor.

Kaan
Benim gibi az çok 1461 Trabzon maçlarını takip eden kişilere bir sorum var, Abdullah Karmil'in Mustafa'dan ne eksiği var?

Hatta ve hatta fazlası da vardır, bu kadar eminim.

Soner Albayrak
23.02.2012, 21:46
Canın Sağolsun Trabzonum ne diyelim.

seyduna_efil
BMN'yı transferden sorumlu birim yapsalar,yönetim ve Şenol Güneş'ten daha kaliteli kadro kurardı,bundan adım gibi eminim..

barisb
ben artık Aykut'un torpilini öğrenmek istiyorum. bu isin sportif bir izahı yok.

Onur Akyüz
Olsun canlar ya nihayetinde Şubat ayını gördük bu da iyidir.

Canları sağolsun.

Maç bitmiş gibi konuşuyorum ama bitti mi?5 yersek çok fena söverim:)

h@msi61
Hersene final oynayan takimin subatta elenmesi skandal gercekten.

Sibel
Rezil olduk ama oyunumuzla. Hırsızlık yaparak değil.(sayın bazı misafirler)

ThePatriot61
O kadar hata yapiyoruz ki hangisini elestirecegimi sasiriyorum anasini satayim. Insaf ya. Biz de insaniz be...

Royal Heart
23.02.2012, 21:47
Hoş bir veda olmadı, bomba gibi bir başlangıç yapıp mum gibi söndük. Tek isteğim var, yönetim artık kendini kandırmasın ! Transfer yapamıyoruz, futbolcu alamıyoruz desinler ama kendi yalanlarına bizi inandırmaya çalışmasınlar.

Harun
İlk maçta oynanan futbol ve skor zaten bu maçın habercisi iken bu kadar sitemkar olmaya gerek yok.Her yönü ile ders alınacak bir takım psv.Hem taktik hem fiziksel hemde oyuncu tercihlerinde mükemmel bir işleyiş var.Takdir etmemek mümkün değil.

TS-Tiryaki
Adamlar becerip bir stoper alamadi be. Yaziklar olsun.

Batuhan
Her sene az daha iyi az daha iyi olacaksak Şubat ayında elenmemiz çok da üzülecek bir şey değil. Seneye hangi ayda eleniyoruz Allah'ın izniyle? :)

Hekimoğlu
Bizim başkan PSV başkanına kişisel borç versin 4 taksitle geri alsın böyle olmuyor ekinler yeşermiyor.

blackrain61
Senol Günes'e giydirenler...:rolleyes: Bu takimin Stoper eksigi varmi? Var....Transferleri kim yapiyor? Yönetim...

Bir keren olsun dogru kisiyi elestirin. Eger su takimda adam gibi Stoper olsaydi Senol Hoca ile bu turu gecerdik. Gecemeseydik Senol Hocayi elestirirdik, eyvallah. Ama gel görki Yönetim izin vermedi.

Bir atasözü vardir: Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

zafer6161
evettttttttttt

bu maçın skorunu da bildik :p

bjk maçı nı söylimmi :D

bjk 1*3 yenilecek,,,,,

hadi ben kaçar

vatandas61
Dogru bjk macini seyretmeye. Insallah gececekler turu. Ülke puani cok önemli. Sike yüzünden zaten itibar kalmadi avrupada bari bir takimimiz basarili olsun

Arda'
Benim gibi az çok 1461 Trabzon maçlarını takip eden kişilere bir sorum var, Abdullah Karmil'in Mustafa'dan ne eksiği var?

Hatta ve hatta fazlası da vardır, bu kadar eminim.
Abdullah Mustafa'nın yanında Pique kalır.

Ilelioglu
23.02.2012, 21:48
Hersene final oynayan takimin subatta elenmesi skandal gercekten.

Tamamda biz göz göre göre elendik. Stoper alsaydik farkli olmazmiydi? En azindan evinde kaybetmezdin. Rezil defansin sorumlusu Yönetim degil mi?

Kereşenli
Her sene az daha iyi az daha iyi olacaksak Şubat ayında elenmemiz çok da üzülecek bir şey değil. Seneye hangi ayda eleniyoruz Allah'ın izniyle? :)

Seneye Avrupa'ya gidebilsek iyiydi.

pascalli
bütün pislik d smart'ta. uğursuz herifler

kayseriliyiz
baska bahara artik
Interde zaferide bu oyuncular yasatti
SLde 7 puani da bu oyuncular topladi
elestirilecek biri varsa o da baskandir
Glo zaten sürekli sakat neden 1 adam alinmaz

oflum61

oynattığı futbol ortada.. yoksa bu takım kendi kafasına göre mi oynuyor? Öyleyşe Şenol Hoca saksı niyetine mi saha kenarında duruyor??

Mesela kendine kiz!!!
Niye???
Bunun nedeni Cumhuriyete veya daha öncesine dayanir. Yani kisacasi bazi ülkeler bazi seyler önemli olan seyler bizden daha cok önem verdigi icin, hobilerinde bile bizden cok ama cok ilerideler.
Yani egitimden basla, altyapidan devam et vs. vs. .....

Yani karsinda PSV vardi ve bugün cok kötüy oynadin, 1-2 gol fazla yedin ve elendin. Bitti! Yikmadan yakmadan tas üstüne tas koyalim... Senol Günes bizim hocamiz ve onu kazanalim, onun ayarinda bizim kimsemiz nerdeyse yok.

mete61bordomavi
23.02.2012, 21:49
UEFA'da bize 8 atmadığı için PSV'ye teşekkür etmeliyiz! İyi ki rakip Liverpool değildi! :D

FC-ST-PAULI-61
Dogru bjk macini seyretmeye. Insallah gececekler turu. Ülke puani cok önemli. Sike yüzünden zaten itibar kalmadi avrupada bari bir takimimiz basarili olsun
Adamlar 4-1 den sonra 8 yememizi istiyordu.

vatandas61
Tek istegim hocanin mac sonu yogun mac trafiginden söz etmemesi. Cok kötüydük kaybettik macin özeti bu

Ender Kotbaş
Başkanından futbolcusuna, hocasından taraftarına bu takım BAŞARILIDIR. Yanlışlıklar yapılmış olabilir; eksikler olabilir, bu takımda Aykut' undan Mustafa Yumlu' suna, başkanından Şenol Güneş'e herkese destek olunmalıdır. "Olaşan şartlarda" bu ligin en iyi takımı da Trabzonspor' dur...

Hakan Yeşilyurt
buradaki bazı arkadaşlara söylüyorum..siz nasıl TRABZONSPORlusunuz LAN...takıma hakaret edip duruyorsunuz futbolcu bEğEnmiyorsunuz..az yeseydinizde topçu olsaydınız sizde..sizde hiç şeref yokmu..terinin son damlasına kadar oynayan futbolculara nasıl laf edebiliyorsunuz...takımım başına ne geldiyse sizin gibi adamlardan geldi.bırakın desteklemeyin takımı..biz 3-5 kişi birbirimize yeteriz..
son sözüm HELAL OLSUN SANA TRABZONUM..HELAL OLSUN SİZE UŞAKLAR..

Cihan-Ucar
Ne olursa olsun CANIN SAGOLSUN TRABZONSPORUM

Sibel
Sibel bugün Aykut'un yerine baska biri oynasaydi, skor nasil olurdu? Dogruyu söyle...:) Yine 4-1 olurdu, bilemedin 3-1...:cool:

Bu takimin sorunu defansta. Orta sahada da iyi degiliz ama bu defans her mac bireysel hatalar yüzünden gol yer, ki yiyorda. Her mac her iki Stoperde hata yapiyor.
Kesinlikle öyle Fatih. Ben aksini iddia etmedim zaten. Ama 1 eksik oynamaya mahkum değilim. En azından koşuversin. Utanmasa sahada oturacak. ve ben ilk defa bir Trabzonsporlu oyuncudan nefret etme düzeyine geleceğim. Biraz daha sabır!

Cengiz
Arkadaş ya ligin en kötü transfer politikası bizde herhalde.

Fenerbahçe takımına ya da Galatasaray takımına bir bakın. Bir tane bizim Mustafa, Aykut gibi boş adam var mı. Banko 11 oynuyor bu adamlar bizde 7-8 maçtır. Ayıp yani Mustafa Mersin'de bile oynayamaz banko.

Hekimoğlu
Sağlık olsun bu seneki Avrupa maceramız resmen kördüğüm gibiydi. :)

nakzo
23.02.2012, 21:50
TRABZONSPORLUYUM TRABZONLUYUM ben canımıda veririm ama canınız sağolsun demiyeceğim
hepsine ilk başta hocaya YAZIKLAR olsun YAZIKLAR olsun
sakın ha şenol efendiye birşey söyleme çarpılırsın cızzzzzzzzzz olursun gariban ziyaya saldır ma filozofa toz kondurma..

seyduna_efil
evettttttttttt

bu maçın skorunu da bildik :p

bjk maçı nı söylimmi :D

bjk 1*3 yenilecek,,,,,

hadi ben kaçar

Bu maçın skorunu da gerçekten tahmin ettiysen yok artık derim :)

Bülent AKBULUT61
Napsin yav senol holca napsin sen söyle yapsin öyle oynatsin Giray ile Yumlu ile bu kadar iste.

ne'mi yapsın transfer yaptıysaydı bu takımın hocası değilmi ben oyuncu istiyorum bunlarla olmaz deseydi jaja gibi birisini harcamasaydı başkan sucludur ama sessiz kalan hoca fazlasıyla sucludur

Berat Akçay
Ali Ece Psv futbolcuları için 3 sene sonra isimlerini çok duyacaksınız .Şimdi en verimli zamanları gibisinden konuşmuştu.

Gerçekten yetenekleri olan futbolcuları fazla .

taita
Bu maç niye bitmiyor uşaklar, darlandık daaa.

Batuhan
Seneye Avrupa'ya gidebilsek iyiydi.

O zaman en azından Şubat ayında elendik diyerek olumlu hava yaratılmasına gerek yok bence. Evet Avrupa'da pek bir başarımız yok ama biz Trabzonspor'uz, kendimizi böyle şeylerle kandırmamamız gerek.

vatandas61
Adamlar 4-1 den sonra 8 yememizi istiyordu.

Fark etmez ben o formadaki türk bayragibi destekliyorum, jimnastik logosunu degil

memozcan
arkadaşlar doya doya bakın son dakkalarımız, malum 3-5 sene avrupaya gidemeyeceğiz..

Soner Albayrak
23.02.2012, 21:51
Olcan o golü atsaydı belki daha farklı olurdu ama kısmet değilmiş.

highlander
İki PSV maçındaki oyun çok şaşırttı beni.Şampiyonlar ligindeki dirayetli,kontrollü,akıllı onca maçtan sonra çok şaşırttı.Canınız sağolsun...Yazın sonlarından bütün kışa uzanan uzun bir sürede, Avrupa'nın önemli futbol şehirlerinde,stadyumlarında bordo maviyi zevkle,tutkuyla ve çokça da gururlanarak izledik.Bu tad ve heyecan için çok teşekkürler Trabzonspor...İyi ki varsın!

Arda'
Valla ben bu takımın ilk defa Ağustos ayını geçtiğini gördüm beyler sizi bilmem ama ben memnunum :)

Salih Edip
UEFA'da bize 8 atmadığı için PSV'ye teşekkür etmeliyiz! İyi ki rakip Liverpool değildi! :D

Geçen sene onla da oynadık kardeşim rahat ol...

Şenol hoca gidiyosa mourinho gelsin , yok mourinho gelmeyecekse hiç bir yere gidemez , mourinhodan başka kimse şenol hocadan iyi yönetemez bu takımı...

FC-ST-PAULI-61
Colman ilk Dakikalarda Forvet arkasinda iyidi ama . Bana göre ön libero degil zaten.Olcana pasi süperdi.

vatandas61
Burak oynuyor mu daha :d

h@msi61
Tamamda biz göz göre göre elendik. Stoper alsaydik farkli olmazmiydi? En azindan evinde kaybetmezdin. Rezil defansin sorumlusu Yönetim degil mi?

2006 dan beri evinde avrupa kupasi maci kazanamamissin. Avrupa tecrube ister, bi stoperle psvyi gecemezdik. Gs tokatlana tokatlana uefayi almisti.

canibus
ne'mi yapsın transfer yaptıysaydı bu takımın hocası değilmi ben oyuncu istiyorum bunlarla olmaz deseydi jaja gibi birisini harcamasaydı başkan sucludur ama sessiz kalan hoca fazlasıyla sucludur

Nerden biliyorsun kardesim sessiz kaldigini kendisi iletmistir transfer istedigini yönetime merak etme.

OnurKul

Oynattığı futbolu taktik olarak değerlendirrisen eksiği yok! Ancak oyuncu oynamayınca, yönetim transfer yapmayınca olan kadro ile bu kadar oluyor, kimse kusura bakmasın. Burada hiç bir taraftar Şenol Güneş'ten daha iyi bilmiyor futbolu!

Bera Algün
Bir atasözü vardir: Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

ziya verelim, olmadı samet aybaba var illa yabancı derseniz kapı gibi hugo broosa bi telefon 2 dk'da şampiyonlar ligi çeyrek finalindeyiz

GencTurk6161
23.02.2012, 21:52

mesela "futbolcu" lara koşun sahada aylak aylak gezinmeyin birbirinize yardımcı olun bile dese bu takım bu hale gelmezdi..
durarak futbol oynamak sadece Türk futbolunda var .. tabi mecburen adına futbol diyorum yoksa oynanan oyunun futbolla alakası yok .. herkes yıldız olmuş koşan çalışkan oyuncu yok memlekette..

diğer takımlara bakın birde bizim takımımıza ..

ortasaha oyuncularımız ortasahayı geçmiyor ileri çıkan yok .. geri de gelmiyorlar tabikii.. ileri uç oyuncuları hep ilerde geriye geldikleri yok .. defansa kendi halinde çırpınır.. takım kendi içinde 3 bloka ayrılmış hata burda zaten .. kollektif futbol bu değil arkadaş.. forvet yeri gelir defansa çekilir .. pres yapar koşar .. ortasahada hatta beklerde atağa katılır .. futbol takım oyunu değil mi..? herkes üzerine düşeni değil daha fazlasını yapmalı..

esra61
inanmak istemiyorum ya....böyle bir futbol,ruhsuz bir oyun...

düşünüyorumda acaba çok mu şey istiyoruz sadece ellerinden geldiği kadarıyla oynasınlar gözümüz fazlasında yok;canla başla mücadele etsinler isterlerse yenilsinler farketmez ama böyle ruhsuz oyunu hazmedemiyorum...

inter zaferi için teşekkürler ama PSV maçı için canınız sağolsun demiyorum diyemiyorum;
oynamadınız ki elimizden bu kadar geliyor diyip kenara çekilelim....

Batuhan
arkadaşlar doya doya bakın son dakkalarımız, malum 3-5 sene avrupaya gidemeyeceğiz..

Görüntü mü alsak n'apsak?

Cengiz
Liverpool ile başa baş mücadele eden takım gitti, PSV'ye karşı madara olan bir takım geldi. Allah için Egemen,Selçuk,Umut,Jaja olsaydı şu takımda bunlara ecel teri döktürmez miydik iki maçtada. Turu bile geçebilirdik. Egemen olmadan Beşiktaş savunması evlere şenlik. Bir adam nasıl toparlıyor savunmayı. En az 2 gol az yerdik bir tane Egemen olsaydı tek diğerlerini katmıyorum bile.

Uğur ÇIRAKMAN
şenol güneş ne yapsın!!!!

TheDayAfter61
O kadar paralar harcayıp böyle bir takım olabilmek başarıdır.

TS-Tiryaki
Ersun Yanal.

uzunismail
Bizde Trabzonspor için ölüyoruz ama sizler yani pesimist olmayanlar (senin deyiminle) hep iyi tarafına baka baka,

transfer de yaptırtmıyorsunuz, oyunda oynatmıyorsunuz, bugün kü durumun sebebi biraz da sizsiniz. Sadri Şener de bu grupta.

iki üç maç üstüste kazandık diye havaya girdik diye transfer yapılmadığının farkında bile değiliz maalesef..

Biz hep iyi tarafına bakalım ama yine de, yarın tekrar birini getirirler, takım kurmak için, ilk bikaç yıl şampiyonluğun ümidi olmaz, takım oturur

pesimistiz ya sonra tekrar tekrar 30 senedir hep ayn şeyi yaşar gideriz.. Biz maalesef Trabzonsporuz biz yıllardır böyle yönetiliyoruz, bende dahil kimse bu duruma isyan etmez..

zafer6161
Bu maçın skorunu da gerçekten tahmin ettiysen yok artık derim :)

yalan yok 3-1 dedim
ama dk 60 daki yorumu oku istersen ;)

Ilelioglu
Tamam bir ara elbet elenecektik ama böyle olmamaliydi. Yönetim Stoper alsaydi, evimizde 1-1 kalir, deplasmanda 1-0 kaybeder elendirdik belki yine. Ama adam gibi elenirdik. Adamlar bizi icerde disarida yendi, üstelik top göstermeden.

SL'den gelen bir takim bu görüntüde olmamaliydi. Simdi herkes SL'deki basarimiza sans diyecek. Yalan mi?

Hekimoğlu
23.02.2012, 21:53
Son dakikada Şampiyonlar liginden elenen takım bu olamaz.Geriye gidiş hızla sürüyor.

tamuğ yamtar
Bitti. 4-1. Gecmis olsun.

Ümit Küçük
Teşekürler çoçuklar yaptıklarınız için ve yapmaya çalıştıklarınız için.....

zx61
Canınız saolsun..herkesten fazla mac oynadık,hersey alehimizeydi..hakkimizla geldik, namusumuzla eleniyoruz..Miy macında yine hep destek tam destek..amaaa Ey Sadri Sener gecen senenin kupası gelmezse birak artık takımı..varliginla yokluğun belli değil zaten..

Ugur Kursad
Interden tarihi fark yer diyenlere inat tarihi tekerrürden ibaret kılıp orada interi yendin burada yüzümüzü güldürdün ...Teşekkürler Trabzonsporum .
Lille bunları perişan eder diyenlere inat iki maçtada yenilmedin , son maçında da galibiyeti direkler engelledi ..Teşekkürler Trabzonsporum .
ŞL 'de 0 çeker diyenlere inat son maçta şanssızlık eseri şl de 4. turu kaçırdın ...

Her maç atıp tutanlar bu maçı bildi şimdide her yerlerine kına yakıyorlar ama olsun bizim başımız dik ilk defa gittiğimiz gruplarda başımızı dik tuttun , on kere gidip te başaramadığı şeyi sen ilk defasında başardın ...

Kötü maç oldu ama olsun bu sene için avrupada yaşattığın başarı için Teşekkürler Trabzonsporum .

Şenol hocaya laf edenler rum köyü takımlarına elendiğimiz zamanları hatırlayın ve şükredin ...

memozcan
psv 7 yabancı oynatmış:)

Samet Yildirim
Mustafa Yumlu yetersiz arti Giray Kacar da cok yetersiz..

Kimsenin eveliyip gevelemesine gerek yok mustafa ile giray asla bizim icin yeterli degiller.

Neyse seneye artik hayirlisi...

Ilelioglu
Liverpool ile başa baş mücadele eden takım gitti, PSV'ye karşı madara olan bir takım geldi. Allah için Egemen,Selçuk,Umut,Jaja olsaydı şu takımda bunlara ecel teri döktürmez miydik iki maçtada. Turu bile geçebilirdik. Egemen olmadan Beşiktaş savunması evlere şenlik. Bir adam nasıl toparlıyor savunmayı. En az 2 gol az yerdik bir tane Egemen olsaydı tek diğerlerini katmıyorum bile.

Sadece Egemen olsaydi toplamda 3 gol daha az yerdik.

DeAgLeMaNyAq
23.02.2012, 21:54
Tarihimizde ilk kez Avrupa'da Şubat'ı görmüşüz. Her sene genelde 4-6 maç yaparken bu sezon 11 maç oynamışız. Bunlar da başarıdır. Gerekli tedbirler alınsa belki farklı olurdu ama yine de sağlık olsun...

mete61bordomavi
Geçen sene onla da oynadık kardeşim rahat ol...

Şenol hoca gidiyosa mourinho gelsin , yok mourinho gelmeyecekse hiç bir yere gidemez , mourinhodan başka kimse şenol hocadan iyi yönetemez bu takımı...

Hhehehehe :D Komiksin..

Alper Beyazay
Bu maçtan sonra Mustafa'nın ve Aykut'un ilk 11'de hiçbir zaman oynamaması gerektiğini,sağ bekimizin her ne kadar beğenmesenizde Serkan olduğunu,Tolga'nın biraz dinlenmesi gerektiğini,Piotr'ın artık sol beke geri dönmesi gerektiğini anlamışsınızdır umarım.

SEDAT
* Tabi canınız sağolsun demek yapılan transfer yanlışlarını örtmez, Göz var nizam var stoper alınmadı, ortasaha bomboş...

exelans_25
güzel bir avrupa macerasıydı teşekkürler çocuklar herşey için.benfica maçlarından bugüne hoş bir anı kaldı hafızalarda

Salih Edip
Şenol hocaya sadece burak'ın ayağına bakıyor diyenlere bu sözüm , dua edelim şenol Hoca bizim sözümüze uyup da burak'ı 2 maçla silmedi o kadar eleştiriye rağmen oynatıp bu duruma getirdi , eğer öyle yapmasaydı şimdi kimin ayağına bakacaktık acaba...

yorumsuz6117
Adamlar iki maçtada oynamadılar resmen isteseler 2 maçıda 6-7'lik yaparlardı..

Koray
Çok ağır konuşacağım ama gerek yok.

Elimizden futbolcuları teker teker kaçıran yönetime yazıklar olsun.

vyno
Aykut gibi bir futbolcuyla avrupa liginde oynanır mı bırak onu lig için bile çok amatör futbolcu ayrıca glowaişickiye burda kufredenler bişeyler anlamıştır umarım.

GencTurk6161
23.02.2012, 21:55
Mesela kendine kiz!!!
Niye???
Bunun nedeni Cumhuriyete veya daha öncesine dayanir. Yani kisacasi bazi ülkeler bazi seyler önemli olan seyler bizden daha cok önem verdigi icin, hobilerinde bile bizden cok ama cok ilerideler.
Yani egitimden basla, altyapidan devam et vs. vs. .....

Yani karsinda PSV vardi ve bugün cok kötüy oynadin, 1-2 gol fazla yedin ve elendin. Bitti! Yikmadan yakmadan tas üstüne tas koyalim... Senol Günes bizim hocamiz ve onu kazanalim, onun ayarinda bizim kimsemiz nerdeyse yok.

onu kazanalım bunu kazanalım derken elde avuçta birşey kalmadı .ç..
hala polyannalık yapmasak gerçekci olsak kötüye kötü diyebilsek zaten birşeyleri aşacağız ama ..
onlar bizim canımız nasıl kıyarız zihniyetiyle bu kadar oluyor işte..

insan kendi çocuğuna kıyıpta vuramazya bizdeki öyle bir duygusallık sanırım ..

Sibel
Başka bahara kaldı...
Geçmiş olsun hepimize.:)

cemoli5408
Hatalarından ders almayan öğrenci gibiyiz. Okulu "yine" uzattık. Ne yapalım, geçmiş olsun...

Soner Albayrak
Ben demiştim 2.maçta 4 atarlar bize gönderirler bizi diye nitekim de öyle oldu :)

Salih Edip
Hhehehehe :D Komiksin..

Psvlilerin bize güldüğü taraflarıyla , ben de sana gülüyorum :D :D

Cengiz
23.02.2012, 21:56
Sadece Egemen olsaydi toplamda 3 gol daha az yerdik.

Ayıptır yani bu adama 500 milyar da olsa zam yap tut şu takımda. Yerine alacağın adama bonservis ödeyeceksin, maaşı da Egemen kadar olacak zaten. Katkı verip vermeyeceği de belli değil.

eltfox
Sevgili arkadaşlar hepinizin hislerini çok iyi anlıyorum. İnanın ben de sizden farklı hissetmemekteyim. Ancak insan 30unu geçince farklı mı düşünüyor ne? Bana göre burada en az kabahat futbolcularımızda. Geçen sene tartışmasız ligin en iyi futbolunu oynayan takımımız dağıtıldı. Siz ne derseniz deyin yönetimimizin yetersizliği temel nedendir. Üstüne üstlük, sonuna dek hak edilmiş şampiyonluğumuz göz göre göre elimizden çalınırken yönetim kurulumuz olaylara sadece seyirci kaldı. Bugün bile çok önemli olan TFF seçimi sürecinde sadece sonucu beklemekteler. Futbolcularımızın arkasında hissettikkeri bir güç yok, taraftardan başka.
Lütfen, bu takım bu kadar oynar. Fazlasını istemek onlara haksızlık olur. Kadromuz yetersiz. Bugün lig lideri takımın en iyi oyuncusu sizden gitmişse, Geçen haftanın en iyisi sizin oynatamadığız adamsa, kendimize bir bakmalıyız demektir.
Canınızı sıkmayın, üzülmeyin. Çünkü biz Trabzonsporu şampiyon olsun diye sevmedik, galip gelsin diye sevmedik....
DİK oyna Trabzonum, DİK dur, hem sahada, hem de hayatın her alanında. Siz de başınızı DİK tutun beyler. Başı DİK gezmek en çok sizin hakkınız.

Zafer Fidan
Senol Günesi cok sevmeme ragmen bu zamanin modern futbolunu bilmiyor. Ersun Yanal'ile dogru yoldaydik.

Numan Yerlikaya
Yazık......

gri_gokkusagi
ADAMLAR ŞEREFSİZ ONURSUZ BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKIYOR yazık olsun ŞENOL HOCAYA giydirenlere formsuz olabilir teknik taktik anlayışı yetersiz olabilir ama HEPİMİZDEN DAHA ÇOK TRABZONSPORLUDUR... BİR KAÇ ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ CANIN SAĞ OLSUN TRABZONUM... TUR DEDİĞİN NE ki bi daha şampiyonluk görmedik... yine tarih yazdın her iki kupadada 2 kere oynadın :):)

OnurKul
4-1 yeniliriz. PSV şov yapar.

Skoru bilen arkadaşı şom ağzından dolayı tebrik ediyoruz :)

Bu başlıktaki 1. sayfa, 2. mesaj bu...

Uğur ÇIRAKMAN
Teşekkürler çocuklar teşekkürler ŞENOM GÜNEŞ ve ÜNAL KARAMAN

Hekimoğlu
23.02.2012, 21:57
Psv'li futbolculara İbrahim Toraman forması vermeyi unutmuş yönetim.

Armağan Dere
Bu rezilliği bize izlettikleri için teknik direktöründen,başkanına herkese çok teşekkür ediyorum.
Hele Tolga'ya ayrı teşekkür ediyorum.
Umarım artık kaleyi bırakır.
Bu takıma HELAL OLSUN(!)..

Enes Ünal Kaya
Tek Suçlu Yönetim....

Ben Herşeye Rağmen Bu Sene Bize Bu Heycanı Hatta Ne Zamandır İlk Kez Bu Kadar Uzun Süre Avrupa Arenasındaydık. Bu Yüzden Şenol Hoca ve Oyunculara Teşekkürler..

Ama Bazı Oyuncular Bu Takım İçin Yetersiz...

Yönetim Size Dicek Hiç Birşey Yok

Fatih ÇOLAK
Bu görüntüleri bu sene daha da göreceğiz maalesef...

İyi başlıyoruz 2 maçtır ama ilk verdiğimiz atakta gol yiyoruz...Geri de Giray-Mustafa, önlerinde Aykut oynadıkça dişli rakiplere karşı zor maç kazanırız...

Bize yaşattıkları mutluluklar için takıma ve Şenol Güneş'e helal olsun ama şu takımın eksikliklerini tamamlamayanlara hakkımı helal etmiyorum(varsa)...

Koray
Aykut evlat olsan camii avlusuna bırakılırsın.

GencTurk6161
Oynattığı futbolu taktik olarak değerlendirrisen eksiği yok! Ancak oyuncu oynamayınca, yönetim transfer yapmayınca olan kadro ile bu kadar oluyor, kimse kusura bakmasın. Burada hiç bir taraftar Şenol Güneş'ten daha iyi bilmiyor futbolu!

ne demek oyuncu oynamöayınca !!!
işte ben bundan bahsediyorum eğer Şenol Hoca saksdı değilse oynamayanı alır yedeğe oturtur.. bunu yapacak yüreği yoksa yapabileceklere yer açsın..

mete61bordomavi
Kazara alındığın CL'de top oynamadan beraberliklerle yine top oynamadığın UEFA'ya döndüğün ve orda da yine futbol adına hiçbirşey yapmadığın teşekkürler Trabzonsporum!

Sene başından beri adam gibi top oynamayıp, oynamayı da düşünmediğin için teşekkürler Trabzonsporum!

Bizi bir sene daha hayal kırıklığına uğrattığın için teşekkürler Trabzonsporum!

Elenemen elbette önemli değil de böyle elenerek bizi aleme rezil ettiğin için teşekkürler Trabzonsporum! Ve büyük Filozof Şenol hoca!

Ilelioglu
23.02.2012, 21:58
Ayıptır yani bu adama 500 milyar da olsa zam yap tut şu takımda. Yerine alacağın adama bonservis ödeyeceksin, maaşı da Egemen kadar olacak zaten. Katkı verip vermeyeceği de belli değil.

Onur'a da aynisini yapiyorlar. Ah bir giderse varya Trabzona ugramasin bu Yönetim. :cool:

cemoli5408
Samsun, Antalya, Karabük, Kayseri, Sivas, Beşiktaş, Fenerbahçe vs. rakip kim olursa olsun biz bu sene berbat bir takım oyunu oynuyoruz. keramet psv de değil, tamamen biz kendi kendimize ediyoruz.

Ümit Küçük
arkadaşlar ne bekliyordunuz kupayı mı alacaktık....devre arasında transfer olsa 4 değil belki iki yerdik....bizim daha zamana ihtiyacımız var daha iyi bir takım kurmalıyız....herşeye rağmen ben avrupada takımımızı başarılı sayıyorum ve teşekkür ediyorum....

OnurKul
Senol Günesi cok sevmeme ragmen bu zamanin modern futbolunu bilmiyor. Ersun Yanal'ile dogru yoldaydik.

Ersun Yanal yan yollardan gidiyordu :) Ersun Yanal ana yola geçene kadar ohoooo...

kaç sene oldu Ersun ne yapmış kariyerinde? Ersun iyi hoca olsa istanbul bırakır mı onu? Eskişehir de şutlar yakında...

Ersun Yanal'ı Şenol Güneş'e tercih edene daha ne denir ki?

zafer6161
Skoru bilen arkadaşı şom ağzından dolayı tebrik ediyoruz :)

Bu başlıktaki 1. sayfa, 2. mesaj bu...

başlığa daha bismillah demeden olayı özetlemiş :D

Ertan1982
23.02.2012, 21:59
Kizilderilerde bir gelenek varmis.Navajo veya Apacilerde.Yasli kizilderi gücünü gittini hissetiginde ve Kabilesini yaradan fazla zarari varsa herkezden vedalsaip.yanina Silahlarini alip daglara cikiyormus ve ölümü bekliyormus.Ölüm onlarda Dag Aslani veya baska yirtici bir hayvan ile geliyormus.Yasli Kizilderi son savasini yapiyormus onlan.Sadri Sener Dag cikma vaktin geldi.

Salih Edip
Kazara alındığın CL'de top oynamadan beraberliklerle yine top oynamadığın UEFA'ya döndüğün ve orda da yine futbol adına hiçbirşey yapmadığın teşekkürler Trabzonsporum!

Sene başından beri adam gibi top oynamayıp, oynamayı da düşünmediğin için teşekkürler Trabzonsporum!

Elenemen elbette önemli değil de böyle elenerek bizi aleme rezil ettiğin için teşekkürler Trabzonsporum! Ve büyük Filozof Şenol hoca!

he he desin biri şuna :D

Ilelioglu
Bu görüntüleri bu sene daha da göreceğiz maalesef...

İyi başlıyoruz 2 maçtır ama ilk verdiğimiz atakta gol yiyoruz...Geri de Giray-Mustafa, önlerinde Aykut oynadıkça dişli rakiplere karşı zor maç kazanırız...

Bize yaşattıkları mutluluklar için takıma ve Şenol Güneş'e helal olsun ama şu takımın eksikliklerini tamamlamayanlara hakkımı helal etmiyorum(varsa)...

Mac kazanmak mi? Berabere kalsak bile sevinirim. :)

blackrain61
ziya verelim, olmadı samet aybaba var illa yabancı derseniz kapı gibi hugo broosa bi telefon 2 dk'da şampiyonlar ligi çeyrek finalindeyiz

Bu Atasözünün ya ne demek istedigini anlamadiniz ya da anlamak istemiyorsunuz. Cokta önemli degil. Zaten anlasilip uygulansa bu durumlarda olmazdik.

vatandas61
23.02.2012, 22:00
iyiki kirmizi kart yedik, bari siginacak bir seyimiz var :D

Numan Yerlikaya
Adamlar çok rahattı pas alıp verirken güldüler espri bile yapmışlardır
İsakson zaten mangal yapmış öle duydum

Ümit Küçük
tolga niye kırmızı yedi kızdım kapattım maçı

OnurKul
23.02.2012, 22:01
ne demek oyuncu oynamöayınca !!!
işte ben bundan bahsediyorum eğer Şenol Hoca saksdı değilse oynamayanı alır yedeğe oturtur.. bunu yapacak yüreği yoksa yapabileceklere yer açsın..

Eldivenleri giyip oyuna mı girecekti Şenol Hoca? Dünya üzerinde nice hocalar götünü yırtıyor takımı oynasın diye kenarda, hangisi sonuç alabiliyor?

Teknik direktör gerekli motivasyonu sağlar, kimsenin kafasının içine girip kodlama yapamaz. Gerisi oyuncuya kalır.

Şenol Hoca'daki yürek kimsede yok, o konuya hiç girme. Hangi teknik direktör ile yüzümüz güldü araştır bak. Kimmiş bu işi yapacak onu da söyle tam olsun :)

Semih AYDIN
Allah Bu takımı bozan Şampiyonlugu elimizden alanları bildigi gibi yapsın.. Şenol Güneş o kadar emek verdi bu takıma her şey sil baştan ancak bu kadar oluyor...

cemoli5408

yaş 31, 1000 küsür mesaj, ama yorumdaki laflara bak. seni banlamayanlara helal olsun...

Ilelioglu
Bana en cok icerde disarda kaybedip elenmemiz koyuyor. Bir maci berabere bitirecek defans düzenimiz bile yok iste. Bir Glowacki olsa farkli olurdu, ama onunda sürekli sakatlandigini bilen Yönetim almadi iste Stoper. Bilerek almadi bu cok acik.

unal.hso
Maçın bitmesini iple çektik.Ne futbolculara suç bulurum ne hocaya.Tek suçlu şimdiye kadar hiç laf etmediğim YÖNETİM !

must61
23.02.2012, 22:02
Ersun Yanal yan yollardan gidiyordu :) Ersun Yanal ana yola geçene kadar ohoooo...

kaç sene oldu Ersun ne yapmış kariyerinde? Ersun iyi hoca olsa istanbul bırakır mı onu? Eskişehir de şutlar yakında...

Ersun Yanal'ı Şenol Güneş'e tercih edene daha ne denir ki?

Diğer konular tartışılır ama transfer konusunda tartışmasız 3-4 gömlek üstündür Ersun Yanal.
Ama elbette bu Ersun Yanal'ı Şenol Güneş'den daha iyi teknik direktör yapmaya yetmez.

alfadog61
Gadromuz yeterli stoper almayida dusunmuyoruz orada cok yetenekli olan mustafa kardesimiz var

OnurKul
başlığa daha bismillah demeden olayı özetlemiş :D

Kendisine inanıp bu skora iddaa oynadıysa... :D

Sibel
Valla her şeyi unutmak en iyisi. Hafızamı ŞL son maçında bırakıyorum ben... UEFA yok.:)

Veysel
Bu kadro ile ne yapabilirdik yani hep süpriz hep süpriz mi olacaktı canın sağolsun Trabzon'um biz seni şampiyon olacaksın diye sevmedik. Şenol hocaya suç bulmayın adam ne yapsın be yönetim beceriksizse

61viya
Güzel ülkemde, malumunuz, her şeyin kapısı sınavla açılıyor. Sınavı geçersen, kabul ediliyorsun birtakım yerlere. Geçemezsen kalıyorsun öyle ortada. Düşündüm de... Taraftarlıkta da artık sınav sistemine geçilmeli. Bakın kısaltılmışı da TS oluyor üstelik. Taraftarlık Sınavı! Ama öyle yazılı, test şeklinde filan değil. Çünkü biliyorum ki, ne taraftarlar var belki okuma yazması olmayan. Ne taraftarlar var duvarlarında diploma eksik olmayan. Böyle.. Mülakat şeklinde bir şey olmalı. Birtakım arenalardaki birtakım maçlar izletilmeli adaya, kendisinden habersiz. Verdiği tepkiye, ağzından çıkan söze puan verilmeli. Öyle olsa, nicelik olarak şimdikinden çok , ama nitelik olarak şimdikinden çok taraftarımız olurdu! Bu kesin...

Hekimoğlu
Darağacında olsakta son sözümüz Mustafa Yumlu.

h@msi61
23.02.2012, 22:03
Her sene iki avrupa kupasi maci izlemeye alismis gormemis taraftara bu sezon 11 Avrupa maci izlettiren hocamiza yaziklar olsun. Ufak beyinler herseyi algilayamiyor tabi...

aaahmet61
acaba defansımız hüseyin şimşir, tayfun ,hasan üçüncü ve mustafa yumlu üzerine kurulsaydı ne olurdu.

Berkan
Bana en cok icerde disarda kaybedip elenmemiz koyuyor. Bir maci berabere bitirecek defans düzenimiz bile yok iste. Bir Glowacki olsa farkli olurdu, ama onunda sürekli sakatlandigini bilen Yönetim almadi iste Stoper. Bilerek almadi bu cok acik.

Aynen katılıyorum dostum.

oflum61
onu kazanalım bunu kazanalım derken elde avuçta birşey kalmadı .ç..
hala polyannalık yapmasak gerçekci olsak kötüye kötü diyebilsek zaten birşeyleri aşacağız ama ..
onlar bizim canımız nasıl kıyarız zihniyetiyle bu kadar oluyor işte..

insan kendi çocuğuna kıyıpta vuramazya bizdeki öyle bir duygusallık sanırım ..

Haklisini, bu "kazanalim" kelimesini türk futbolunda kullanimasini hic sevmem aslinda.... ama Senol Günes kendisini her yönüyle ispatlamis, ve biz Trabzonsporlu olanlarin en iyi teknik direktörü. Ben onu demek istiyorum. Ha kendisi basarisiz olabilir ama onun asip kesip yollamak yakismaz, olmaz... Su kesin eger Senol Günes takima yarari olmaz ise kendisi birakir, okadar Trabzonsporu sevdigini herkes biliyor.

Su kazanalim konusuna gelirsek: Bir suc isleyen, disiplinsiz olan, takimi sabote edeni "kazanamazsin" ona cezayi keseceksin. Takima bir katjkisi olmayani yollayacaksin, duygusallik olmaz burada.

Ilelioglu
Ayrica sunu hep unutuyoruz...

Senol Hoca nasil bir psikoljinin icerisinde sizce? Adam bu takimi 2.defa Sampiyon yapti ama oda elinden alindi ve üstüne en iyi oyunculari tutmayan Yönetim ve yerlerini dahi doldurmayan (Egemen) Yönetim. Yönetim hep Yönetim. Bu kadar belli etmeseydiler istifaya davet etmezdim, ama acik acik yaptilar. Yönetim istifa...

vatandas61
20 milyon nereye gitti diyenlere cevap vereyim, o parada daha gelmedi.
Haaa o parayi gösterip kredi alinmazmiydi, olabilirdi ama ortada sike davasi denen birsey var.
Nekadar suclu olmasak da adimiz geciyor. Hele bir yargi önünde aklanalim, seneye insallah bomba gibi bir kadro bekliyorum

OnurKul
23.02.2012, 22:04
Diğer konular tartışılır ama transfer konusunda tartışmasız 3-4 gömlek üstündür Ersun Yanal.

Şenol Hoca, Rijkaard misali transferi yönetime bırakıyor, bana verilen oyuncuları oynatırım diyor. Ben de isterim müdahalesi üst düzeyde olsun ama hem Türk sistemi yüzünden olmuyor hem de Şenol Hoca bu konuda avrupai düşünüyor. Avrupa'da çoğu takımda sistem böyle diye biliyorum...

Sacit

bu yorum(!!!) da ayrı bir komedi olmuş neyse :)

Yunus İnce
Şenol Hocaya giydirenler sanki yedeklerde çok sağlam topçumuz varda Şenol Hoca bunları oyuna sürmedi dercesine bağırıyorlar. Eleştiri yapılabilir ama senin elinde Pique Puyol yokki, hayır başka oynayan adammı var o bölgede sakat olmayan. Aykut Fan Page hayranları Zokora Afrika kupasına gitmeden bas bas bağrıyorlardı şimdi neredeler acaba büyük futbol üstadları ?

biltrabzon
ilk macta rezil oynayan tolga,mustafa ve giray la 2.maca cikiyorsan kusura bakma hocam.Malzemeciden stoper oynatirim ama mustafa ve giray ikilisini birak stoper oynatmayi malzemeci bile yapmam.Ayrica iki bekimiz celustka ve cech rezildiler.Su bir gercekki aldigimiz yabancilarin hepsi fiyasko ötesi.Arsinspor da oynayan adam cikmis psv ye karsi oynuyor.Karsiyaka dan gelen adam senin en önemli mevkinde yani göbekte oynuyor.Kimseye bu transferleri ben yapmadim masalini anlatamazsin hocam, itiraz edip gerekeni yapacaktin,yapmadigina göre bize hikaye anlatmayacaksin.Bu elestiriler bu mac icin degil,bütün sezon boyunca bu takim hicbir sey oynamadi.

mete61bordomavi
yaş 31, 1000 küsür mesaj, ama yorumdaki laflara bak. seni banlamayanlara helal olsun...

Ben vicdanımla yorum yazarım genç kardeşim!
Duygularımla değil!

Bu takım top oynamıyor! Ve yıldız oyuncuların çoğu sırf uslu olsun ama kazma olsun dediğimi yapsın diyen ve bize bu çağda 80'lerin futbolunu izleten Şenol hocayı eleştirmek ban sebebi ise banlanmak bana hiç koymaz!

Doğruya doğru diyeceksin! Üç kişiyle hücüm eden bir takımı sen izle ama ben izlemek istemiyorum!

cemoli5408
suç yönetimde. bu takıma acil en az 3 tane defans adamı lazım.

ThePatriot61
Valla ben bu takımın ilk defa Ağustos ayını geçtiğini gördüm beyler sizi bilmem ama ben memnunum :)

Burda takima neden salliyorsun siz nasil taraftarsiniz falan diyenlere birsey yazmak istiyorum. Genel olarak baktigimizda basarili sayiliriz. Bende memnun oldum yine genel olarak. Sampiyonlar liginden 3. olarak elendik ve ilk defa Subatta uefa maci yaptik. Bu isin birde amasi var. Senin kadron yetersiz oldugu halde bazi oyuncularin anadolu kulüplerinde ilk 11 icin bile yetersiz oldugu halde göz göre göre transfer yapmazsan ben sorumlulari elestiririm. Burda tarihi bir firsat vardi elimizde transfer yapsaydik psvyi eleme sansimiz gercekten cok büyük olacakti. Burda tüm suc yönetimde ve pasif kalan Senol hocamizda. Istedigi oyunculari niye aldirtmadi? Niye yönetimi ikna edemedi? Kadromuz neden yeterli dedindi?

h@msi61
Kulubede Ersun'u gormek isteyen eskisehiri tutsun. Hadi yallah.

Ogün YAZICI
vay bee glowacki sen neymişsin be abi ! CL'de 6 maçta 5 gol yiyen takım psv den 2 maçta 6 gol yedi...giray mustafa celustka aykut...şu 4 oyuncuya gelen her top mutlaka 5 saniye içinde rakibe gitti...

61trabzonomer
olan oldu kalan maçlar bizimdir

SEDAT
23.02.2012, 22:05
acaba defansımız hüseyin şimşir, tayfun ,hasan üçüncü ve mustafa yumlu üzerine kurulsaydı ne olurdu.

* Muhtemelen şuan herkes size içinden aynı cevabı verdi :)

Samet Türkmen
Yorumsuz ve yazık. Taraftarların çığlık ata ata eksik dediği mevkiden turu verdik.

Veysel
Helal olsun sana OLCAN ADIN bu takımda tek yüreğinle oynayan adam sensin Tolga hariç.

Numan Yerlikaya
Bi an Plakayı yazcaklar diye korktum.

exelans_25
mustafa yumlu,aykut falan bu takımda oynayamaz en iyi ihtimalle bir anadolu takımında yedek otururlar ısrar etmek anlamsız

OnurKul

O arkadaşlar için çıkışlar sağdan! Ersun Yanal ile Şenol Güneş isminin yan yana gelmesi utanç verici!

zx61
23.02.2012, 22:06
Pardon da rezil olduk diyenler azcık ağzınız laf yapsın yarın okulum olsa hiç utanmam takar giderim formayı..diyecek sözü olanlara verecek çok cevabım var..Allah'a şükür hiçbir zaman takımımdan utanmadım..

Rahmi Akkurt
bu kadar mahkum bu kadar aciz futbola bilmem ne denir?

gri_gokkusagi
Her sene iki avrupa kupasi maci izlemeye alismis gormemis taraftara bu sezon 11 Avrupa maci izlettiren hocamiza yaziklar olsun. Ufak beyinler herseyi algilayamiyor tabi...

bu bakımdan 5 sene avrupa gitmesekde birşey olmaz yani... KATILIYORUM SANA ŞENOL HOCA BÜYÜKSÜN

Ümit Küçük
sorun hocada değil takımda takımın başarısına ya da başarısızlığına hocanın etkisi %5 dir belki o kadar bile değil takım çok ama çok kötü stoper yok takımda ortasahadan veya kanatlardan hücuma kaldıracak adam yok.....mustafa iyi niyetli ama pozisyon bilgisi sezgisi yok giray bir alem....zokora bildiğin ön libero 1 kişi eksik kalıyoruz hücumda aykut desen rakibe partner olarak koşuyor sadece
diyebilirsiniz ki takımı hoca kurdu doğru düzgün transfer yaptırsaydı ne yazık ki hocamızın bu konularda sesi çıkmıyor geçen yılki takımın başarısına hocanın katkısı bana kalsa %5 dir bu yılki düşüklüğe ise etkisi yine %5 dir.....
herşey takım da bitiyor...iyi oyuncular iyi futbolu,iyi futbolda başarıyı getiriyor ne yazık ki bizim iyi takımımız yok

cemkılıç
Yenilgiye sabrederimde Allah aşkına hasan yener veya şakar çıkıp ''gadromuz yeterliydi de şansımız yetersizdi'' gibisinden konuşursa buna sabredemem işte..

mete61bordomavi
Şenol Hocaya giydirenler sanki yedeklerde çok sağlam topçumuz varda Şenol Hoca bunları oyuna sürmedi dercesine bağırıyorlar. Eleştiri yapılabilir ama senin elinde Pique Puyol yokki, hayır başka oynayan adammı var o bölgede sakat olmayan. Aykut Fan Page hayranları Zokora Afrika kupasına gitmeden bas bas bağrıyorlardı şimdi neredeler acaba büyük futbol üstadları ?

Modern futbol mantığına bakın! Sağlam topçu!?

Kardeşim bir takım KOMPLE futbol oynamadıktan sonra sende Ronaldo olsa kar etmez! Ornegi Real MADRİD!!!

Sizin futbol izlediğinizden bile suphe duyuyorum!
Yumlu ve Giray suclu da, Allah icin top surekli onların bolgesinde gezerken onların onundekilerin ve bu rezil oyuna mudahele etmeyenin hic mi sucu yok?

Dip.Ing.Mag.
23.02.2012, 22:07

elestiri basarinin yarisidir. niye elestiriye bu kadar kapalisiniz. biz sikeciler gibimiyiz ki körü körüne birilerine baglanalim. senol hocanin da yanlislari var yönetiminde futbolcularinda... bence arkadas bu yorumlarinda pek haksiz da sayilmaz

FC-ST-PAULI-61
Nevzat Sakar gibi Baris Özbeke 1 Milyon Euro veren ama Egemeni tutmayan ve Onurla hala imzalamayan Yöneticilerden Stoper mi beklediniz :)

cemoli5408
Duygularımla değil!

Bu takım top oynamıyor! Ve yıldız oyuncuların çoğu sırf uslu olsun ama kazma olsun dediğimi yapsın diyen ve bize bu çağda 80'lerin futbolunu izleten Şenol hocayı eleştirmek ban sebebi ise banlanmak bana hiç koymaz!

Doğruya doğru diyeceksin! Üç kişiyle hücüm eden bir takımı sen izle ama ben izlemek istemiyorum!

ya eyvallahta, Şenol hoca bu kadar bilmiyorda madem, evelki seneden, Broos gitmişken, bu takımı bir anda şaha kaldırıp 3 tane kupa alan adam başkasımıydı? 2 3 tane adam gibi defansın olsa, bir iki tanede yaratıcı orta sahan olsa bugün ligdede avrupadada daha iyiydik. transferi yapmayanda yönetimdir. suç varsa onların. Şenol hoca ne yapsın başka. değişiklik zamanlamaları beni kahretti o ayrı ama Şenol hoca fazla bişe yyapamazdı bu kadroyla.

must61
Şenol Hoca, Rijkaard misali transferi yönetime bırakıyor, bana verilen oyuncuları oynatırım diyor. Ben de isterim müdahalesi üst düzeyde olsun ama hem Türk sistemi yüzünden olmuyor hem de Şenol Hoca bu konuda avrupai düşünüyor. Avrupa'da çoğu takımda sistem böyle diye biliyorum...

Avrupa'da transferden sorumlu menajerler varken Trabzon'da transferden sorumlu ''asbaşkan'',''başkan'' ve idareciler söz konusu.
Bu durumda Teknik Direktörün transfer konusuna karışmaması oyuncu tercihini futboldan anlamayan kişilerin eline bırakmak anlamına geliyor.

Onur Civelek61
rezalet :(

GencTurk6161
Şenol Hoca kendini yenilemeli artık .. yeter ..
futbolcular çok yoruluyor deyip hiç rotasyon yapmayan biri kendiyle çelişmiş olmaz mı?

o kadar futbolcumuz var 18"in dışında kalan.. nerde onlar??

çok mu kötüler kadroya hiç giremeyecek kadar ..
kadroyu bozmadında iyi birşey mi yaptın gene berbatsın berbat futbol var sahada .. en azından geride kalanlara şans vermiş olsaydı bir bahanesi olabilirdi kötü futbol için.. ama şimdi haklı bir yanını göremiyorum ...
Yönetim mi?? ben ortada bir yönetim görmüyorum dolayısıyla eleştiri yapmıyorum yönetime(varsa öyle bir şey)..
geride Şenol Hoca kalıyor..

maçında başında çıkardığı 11 i göreyim sana hangi dakikalarda hangi futbolcuları oyuna alacağını söyleyeyim %90 tutar.. 5 yaşındaki çocuğa izletsen 10 maçımızı 11. maçta çözer bizi .. yeter artık .. yeter...

Sibel
Paramı, emeğimi, şampiyonluğumu, kadromu ve inancımı çalanlar utansın.
Bunları kaybedip bu kadarını yapmak bile başarıdır.
Ölmedik, yaşıyoruz...
Kızdık, kırdık, kırıldık, ama sevdamızdan.
Yine gidip Trabzonspor'a sarılacağım...
Sonucu değişmeyen sebepler yığını işte...

Armağan Dere
23.02.2012, 22:08
Şike soruşturması olmasaydı gene yalandık...
Bu takımın 3 bölgesinin bel kemiği gitti
Ne bekliyordunuz..

Berkan
Tek sorumlu yönetim ve aldığı paranın tek kuruşunu haketmeyen kadronun tamamına yakınıdır. ŞENOL hocam bizi seneler sonra böylesine vasat kadroyla avrupada elinden gelen en güzel şekilde(genel olarak) temsil ettiğin içinde Teşekkür ederim. :)

DURAS
Duygularımla değil!

bu eleştirileri vicdanınla yaptığına emin misin? şenol hocayı eleştirmek başka, hakaret etmek başka. iyiki de vicdanınla yorum yapıyorsun!!!!!

Mehmet S. Pervan
Şenol Hoca diyorum, devamını getirmek istemiyorum...

Ogün YAZICI
23.02.2012, 22:09
ben yarın yöneticilerimizden formalite icabı da olsa "kadromuz yeterli" açıklaması bekliyorum...

h@msi61
Şike soruşturması olmasaydı gene yalandık...
Bu takımın 3 bölgesinin bel kemiği gitti
Ne bekliyordunuz..

Hangi sezondan bahsediyorsun 96'dan mi? Hey gidi Kucuk Orhan, bence de gitmeyecekti.

Adem Erdoğan
Sefaköy'de fenerliler havai fişek atıyorlarmış. :)

Mehmet Fatih Yavuz
Ş. Ligindeki başarı görünen oyunun özünü psv hocası açıkladı; beraberlik takımı trabzonspor.
İçerde dışarda savunma yapıp kontradan gol aradık. Her maç bol pozisyon verdik. İçerdeki inter maçı dışında ş.liginde futbolun hücum tarafına dair hiçbir şey yapmadık.

Yani aman müthiş iş yaptık ş. liginde. Hayır.

Hatalı mıydık?? Yoo. Bu takım daha fazlasını yapamazdı zaten. Yapacağı türkiyede küçük takımlar ne yapıyorsa onu yapmaktı. Yaptı. Denedi bu kadar oldu.

PSV iki maçta da üzerimizden silindir gibi geçti. Net konuşalım.
PAs yapa yapa dövdü herifler bizi.

Burak'a uzun top atma dışında ikinci bir hücum planı, olcanın kişisel performansına bağlanmış bir takımız.

Rezil bir savuma hattımız olduğu için de savunmamızı orta sahaya çekemiyoruz. Çünkü ayaklarına top geldiğinde bomba geldi sanıyorlar. O kadar toptan bi haber savunmamız var. E bu savunma anca kendi liginde sırıtmaz. İyi değildir bakın. Sadece sırıtmaz.

Buraktan forvet yaptık... Aslında değil. Henrique den sağ açık yaptık aslında değil. Celutska dan yapmadığımız kalmadı.
Serkanı sokmadık yer bırakmadık.

Takım değiliz. Çok konuşacak birşey yok.
PSV çok zorlamadı. Zorlasa iki maçta 10-12 atardı. Yarıda kesti bıraktı.

Benim eserim değil. Kimin eseri ise otursun ders mi çıkarır, kafasını duvara mı vurur ne yapar bilmem..

Yazıldı sanırım ama bir de biz yazalım.
Takımın maliyetine baktığmızda PSV nerdeyse bizimle aynı fiyata mal olmuş bir takım.
Lakin onlar takım.

Kim kızarsa kızsın. Ersun Yanal'ın hatırına kurulan takım dağıldı. Şimdi bakalım kim nasıl kadro kuracak.
Bu kadar birbirinden habersiz bir oyun çok zamandır izlemedim.
Gönül verdiğim takım için söylemek istemem ama, geçen senenin ikinci yarısından itibaren top falan da oynamıyoruz. 2-3 istisnai maç hariç...

Play-off a kalamazsak(ki zor, artık beleş maçımız kalmadı) kaybedeceklerimiz neler olacak? Hiç hesap edilmemiş.

Kusura bakmayın, zamanında Hugo Bross u Ersun Hocanın yerine getiren de bu yönetim.......
Ne diyelim?

İstifa mı?

Ona bile istek kalmadı içimde!!!

Fatih
Mustafa ve Giray...

Başka söze gerek yok.

oflum61

Aynen! Yallah yallah, hop hop...

outoftime
beni 4-2 lik bir mağlubiyete sevinebilecek duruma getirenlere diyeceğim şeyleri duymak istemezsiniz,
tabi ki bu hızdaki bir takıma orta alanda 3 tane tembel hayvan tadında oyuncuyla oynayarak bir şey elde edemezsiniz,
aslında bizim bu savunma ve orta sahayla yapabileceğimiz tek şey çanakkale geçilmez oyun kurgusuyla oynamak,
sahaya bizim yarım akıllı spikerin allah ne verdiyse mantalitesiyle çıkarsak artık inancımızı da sorgulamamız gerekir
şampiyonlar liginde yaptığımız beraberliğe oynamaktı ve bunu iyi yaptık çünkü kazanmaya oynayacak güçte bir takım değiliz
deplasmanda ligde maç kazanamazken burada tek farklı yenilgi bile çok normal ama gel de bizim gibilerine anlat
bu klasik bir tavır değil gerçek;şenol hocanın artık misyonu sona erdi kendisi teknik direktörlük dışındaki sportif faaliyetleri denemeli
COLMAN,ZOKORA,CELUSTKA ve TOLGA tam bir fiyaskoydu
gerçi artık colmanla fiyaskonun ard arda yazılmasına alıştık
FERHAT,BARIŞ,SERCAN ligde oynarsa diğer oyuncular da kafa dinler fena da olmaz

TS-Tiryaki
23.02.2012, 22:10
Ulan elenmeninde bir raconu var be.

mete61bordomavi
sorun hocada değil takımda takımın başarısına ya da başarısızlığına hocanın etkisi %5 dir belki o kadar bile değil takım çok ama çok kötü stoper yok takımda ortasahadan veya kanatlardan hücuma kaldıracak adam yok.....mustafa iyi niyetli ama pozisyon bilgisi sezgisi yok giray bir alem....zokora bildiğin ön libero 1 kişi eksik kalıyoruz hücumda aykut desen rakibe partner olarak koşuyor sadece
diyebilirsiniz ki takımı hoca kurdu doğru düzgün transfer yaptırsaydı ne yazık ki hocamızın bu konularda sesi çıkmıyor geçen yılki takımın başarısına hocanın katkısı bana kalsa %5 dir bu yılki düşüklüğe ise etkisi yine %5 dir.....
herşey takım da bitiyor...iyi oyuncular iyi futbolu,iyi futbolda başarıyı getiriyor ne yazık ki bizim iyi takımımız yok

Modern futbolda takımlar kendi kendilerine oynuyor değil mi kardeşim? Nasıl hücüm edileceğini, defans hattının nerden kurulacağını rakibe pres yüzdesinin ne olacağını da takım kaptanı belirliyor! :D Allahım ben futbol cahiliymişim demek ki :D

umut22
OLCAN ADIN bu takımda tek yüreğinle oynayan adam sensin

OnurKul
Avrupa'da transferden sorumlu menajerler varken Trabzon'da transferden sorumlu ''asbaşkan'',''başkan'' ve idareciler söz konusu.
Bu durumda Teknik Direktörün transfer konusuna karışmaması oyuncu tercihini futboldan anlamayan kişilerin eline bırakmak anlamına geliyor.

Valla Trabzonspor taraftarı da futboldan çok anlıyor (!) onun için bu durumdayız... Sistemi değiştirecek kişiler belli, onlar sistemi değiştirmek yerine kendileri yapıyorlarsa transferleri Şenol Hoca'nın suçu ne?

Trabzon şehir için Trabzonspor taraftarı için takımı çalıştırmak mı? Mücadele etmesini sağlamak mı? Şampiyon yapmaya çalışmak mı?

Keleşoğlu
bu sene kupaya odaklanmalıyız artık. ha birde fb maçları

Esmoface
Hepsinin canları sağolsun, aynı takımı ŞLde gurur ve kıvançla izliyorduk, o yüzden teşekkürü borç bilmek lazım. Kendi adıma hepsibe teşekkürler.
Sezon sonuna kadar aynı oyuncularla devam edeceğiz, o yüzden üstlerine çok da gitmemek lazım, ihanet etmiyorlar takıma.
Bunun dışında bu takımın bu hale gelmesinin en öncelikli nedeni Türkiye futbol "endüstrisi"dir. En fazla mağdur olan takım biziz, kadromuzda 8 oyuncu değişmiş, bu tür yenilgiler normaldir.
Yine de futboldan anlayan kişilerden oluşan izleme komitesinin öğütlerini dinleseydik hasarı minimuma indirebilirdik, "takım içi" en büyük hatamız bu noktadadır.
Şenol Güneş öğretmenimizdir, şu maçta 150-0 yenilsek de dik duruşumuz devam ederdi sayesinde. Doğru, takımda sistemsizlik var; ama "ağır" bir takım yenmeye çıkarsa kaçınılmaz son bu olur, o yüzden kabahati futbolcularda aramak kendimizi kandırmak olur bence.
Şenol Hoca'nın gösterdiği yoldan gidersek ve bilimsel bir şekilde futbolcu transfer edersek bu arma zaten "istatistiki başarı" yakalar.
Can sıkmaya gerek yok, bu yoğun tempo, bilhassa mental açıdan, bitirdi bizi. Bu kadro yapısının bile rahatlamış hali ilk 3e oynar bizim ligde, umarım bunu başarırız

tolga1461
bu kadro ile ancak ligde oynarız. Bi yönetim de şu hocaya topçu alsa. Şenol hoca olmasa o yönetim bu kadar ayakta kalabilir miydi acaba :( yazık bu durumlardayız

Numan Yerlikaya
Yahu bide Selçuk,Egemen,Jajayı oyuncudan saymayan var :)

Travelair
23.02.2012, 22:11
Farki görün iste. Tolga topu atti pres hemen geldi. Müthis bir disiplinle oynuyorlar. Hic kopmuyorlar oyundan 4-1 lik skora ragmen

Bu mesajı yazdığınız vakit skor ya 3-0'dı ya da 3-0 olmak üzereydi :eek: İçinize doğdu herhalde. Yoksa ilk maçın üstüne ilave mi ettiniz?

jacek cyzıo
aykut yumlu 1461 e

Berkan

Olabilir. İnter maçının olduğu gün inter formalı birisi görmüştüm, gerçekten yazıklar olsun.

OnurKul
hangi sezondan bahsediyorsun 96'dan mi? Hey gidi kucuk orhan, bence de gitmeyecekti.

Bence de... :D :D :)

Armağan Dere
Hangi sezondan bahsediyorsun 96'dan mi? Hey gidi Kucuk Orhan, bence de gitmeyecekti.

Yönetimlerin karizmasını
Taraftarın dünyasına
değişmiştir Şenol Güneş.

GencTurk6161

çok doğru konulara değinmişsin .. ama hocanın etkisi %5 ten tabiki çok daha fazladır .. önümüzde Mourinho örneği var gittiği her takımı şampiyon yaptı bıraktığındaysa ne hale geldiklerini gördük..
*inter'e bakın..

Bera Algün

artık şampiyonluğu kutlamak için mayısı da beklemiyorlar:D

Koray
23.02.2012, 22:12

xghONq2Kax4

Umarım böyle bi dayak daha yerler Sefaköy'de.

h@msi61
aykut yumlu 1461 e

Niye bu kadar nefret ediyorsunuz 1461 takimdan hocam?

Mehmet Fatih Yavuz

Takımı ben mi kurdum anlamadım?
%5 maç içindeki etkisi olabilir.
Doğrudur da!

Ama ne enginin ne ceyhunun ne jajanın sözleşmeleri bitmemişti.

Bu adamların yerine adam koyabildin mi?
Hayır,

Niye gitti kardeşim o zaman bu adamlar?

Ben yönetimi de, Şenol Hocayı da nerelerinden tutarsam tutayım elimde kalırlar..
Kusura bakmayın.

OnurKul
Bu sene için Türkiye Kupası i,yi bir hedef... Play-Off'ta ne olacağını Allah bilir :) ;)

Erbay
23.02.2012, 22:13
"Total Futbol"a karşı "Sıfır Futbol". Sonuç çok normal. Futbolla uzaktan yakından alakası kalmamış takımın.

umut22
Ş. Ligindeki başarı görünen oyunun özünü psv hocası açıkladı; beraberlik takımı trabzonspor.
İçerde dışarda savunma yapıp kontradan gol aradık. Her maç bol pozisyon verdik. İçerdeki inter maçı dışında ş.liginde futbolun hücum tarafına dair hiçbir şey yapmadık.

Hatalı mıydık?? Yoo. Bu takım daha fazlasını yapamazdı zaten. Yapacağı türkiyede küçük takımlar ne yapıyorsa onu yapmaktı. Yaptı. Denedi bu kadar oldu.

Burak'a uzun top atma dışında ikinci bir hücum planı, olcanın kişisel performansına bağlanmış bir takımız.

Rezil bir savuma hattımız olduğu için de savunmamızı orta sahaya çekemiyoruz. Çünkü ayaklarına top geldiğinde bomba geldi sanıyorlar. O kadar toptan bi haber savunmamız var. E bu savunma anca kendi liginde sırıtmaz. İyi değildir bakın. Sadece sırıtmaz.

Buraktan forvet yaptık... Aslında değil. Henrique den sağ açık yaptık aslında değil. Celutska dan yapmadığımız kalmadı.

Benim eserim değil. Kimin eseri ise otursun ders mi çıkarır, kafasını duvara mı vurur ne yapar bilmem..

Takımın maliyetine baktığmızda PSV nerdeyse bizimle aynı fiyata mal olmuş bir takım.
Lakin onlar takım.

Kim kızarsa kızsın. Ersun Yanal'ın hatırına kurulan takım dağıldı. Şimdi bakalım kim nasıl kadro kuracak.
Gönül verdiğim takım için söylemek istemem ama, geçen senenin ikinci yarısından itibaren top falan da oynamıyoruz. 2-3 istisnai maç hariç...

Play-off a kalamazsak(ki zor, artık beleş maçımız kalmadı) kaybedeceklerimiz neler olacak? Hiç hesap edilmemiş.

Kusura bakmayın, zamanında Hugo Bross u Ersun Hocanın yerine getiren de bu yönetim.......
Ne diyelim?

İstifa mı?

Ne yazmışsın kardeş be, eline sağlık. İmzamı atarım altına.

Travelair
Defalarca dile getirdim. Yönetimi, Şenol hocayı, futbolcuları. Düşüncelerimi ortaya koymaya çalıştım, görebildiğim kadarını ortaya koydum, tedbire çağırdım. Bugün üzgünüm, maç hakkında diyecek birşeyim yok

İskender Çakmak
Yumlu ve Aykut a butun bakış acım değişti yerine yeni genc futbolcular denenmesi gerekiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

tolga1461
sadri şener tarafından resmen kandırıldık beyler. olay bu kadar açık. uefadan paralar geldiğinde "zamanımız yok devre arası muhakkak transfer yapacağız" dedi. ama par cebini sıcak tutmuş olmalı. Birileri bu gelen paraların nerlere harcandığını açıklasın. Soyguncu başkan istemiyorum. dürüst beyefendi fenerin uşağı olmayacak başkan istiyorum. Kısacası ben Ahmet Ağaoğlunu istiyorum

Emirhan Yazıcı
23.02.2012, 22:14
Hahaha Vallaha Komik Yorumlar :)

Ben Kendi Yorumumu Yapıp Köşeye Cekileyim

Bu Maça İstedigimiz Gibi Basladık Presle Ve İlk Atak Bizden Geldi Atsaydık Maç Çok Farklı Olurdu

Sonra Hakem (Bana Göre) Alakasız Bir Penaltı Çaldı Ve Gol Oldu O Golden Sonra Takımın "T"'Si Sahada Yoktu Golu Bulduktan Sonra Azda Olsa Ümitlenmiştim Ancak Tolganın Yedigi Kart ile Moralim -10000 Lara Düştü Maçı Kaybettik Yapıcak Birşey Yok PSV Senelerdir UEFA Da Oynuyor Daha Dogru Durust İlk Senemiz Bu Kadarıda Olsun Artık Acilen Aykut,Mustafa Takımdan Kesilmeli Bu Tur Oyuncularla Baslamak Riskdir... Ben Bu Maçta Adrianın Oynaması Taraftarıydım Kırmızı Karttan Sonra Aykut Çıkmalıydı

Ancak Herseye Ragmen 1 Senede 2 Kere CL 2 Kerede UEFA Da Oynayan Tek Takımız Takımımla Gurur Duyuyorum Artık Herşey İçin Lig'e Ve STSL Kupasına Konsantre Olmalıyız...

h@msi61
"Total Futbol"a karşı "Sıfır Futbol". Sonuç çok normal. Futbolla uzaktan yakından alakası kalmamış takımın.

Total futbola karsi topal futbol. Kolay yiyoruz, zor atiyoruz.

zx61
Valla seneye defansa sağlam adam alınmazsa trabzondaki arkadaslar kulubü bassın..aslında bunu devre arası Yada sezon bası yapmalıydık!!

FC-ST-PAULI-61
23.02.2012, 22:15

Bu Maça İstedigimiz Gibi Basladık Presle Ve İlk Atak Bizden Geldi Atsaydık Maç Çok Farklı Olurdu

Sonra Hakem (Bana Göre) Alakasız Bir Penaltı Çaldı Ve Gol Oldu O Golden Sonra Takımın "T"'Si Sahada Yoktu Golu Bulduktan Sonra Azda Olsa Ümitlenmiştim Ancak Tolganın Yedigi Kart ile Moralim -10000 Lara Düştü Maçı Kaybettik Yapıcak Birşey Yok PSV Senelerdir UEFA Da Oynuyor Daha Dogru Durust İlk Senemiz Bu Kadarıda Olsun Artık Acilen Aykut,Mustafa Takımdan Kesilmeli Bu Tur Oyuncularla Baslamak Riskdir... Ben Bu Maçta Adrianın Oynaması Taraftarıydım Kırmızı Karttan Sonra Aykut Çıkmalıydı

Ancak Herseye Ragmen 1 Senede 2 Kere CL 2 Kerede UEFA Da Oynayan Tek Takımız Takımımla Gurur Duyuyorum Artık Herşey İçin Lig'e Ve STSL Kupasına Konsantre Olmalıyız...
Bundan daha net Penalti mi var

Sibel
Bu maçı derhal unutmak adına umarım kendime engel olup bu başlığa bir daha girmem.
Ama unutamayacağım tek şey var, Aykut...

must61
Valla Trabzonspor taraftarı da futboldan çok anlıyor (!) onun için bu durumdayız... Sistemi değiştirecek kişiler belli, onlar sistemi değiştirmek yerine kendileri yapıyorlarsa transferleri Şenol Hoca'nın suçu ne?

Trabzon şehir için Trabzonspor taraftarı için takımı çalıştırmak mı? Mücadele etmesini sağlamak mı? Şampiyon yapmaya çalışmak mı?

Şenol Hoca'nın hatası transfer konusunda söz sahibi olmaması.Bu takıma Colman-Selçuk-Egemen-Onur gibi adamları sistemi yöneten(futboldan anlamayan yöneticiler) getirmedi.
Diğer konularda hocayı eleştirmek zaten haksızlık olur.

barisb
23.02.2012, 22:16
fener maçına bu halde çıkarsak ki takımın motivasyonu ortada, yine aynı hüsran bizi bekler

mete61bordomavi
ya eyvallahta, Şenol hoca bu kadar bilmiyorda madem, evelki seneden, Broos gitmişken, bu takımı bir anda şaha kaldırıp 3 tane kupa alan adam başkasımıydı? 2 3 tane adam gibi defansın olsa, bir iki tanede yaratıcı orta sahan olsa bugün ligdede avrupadada daha iyiydik. transferi yapmayanda yönetimdir. suç varsa onların. Şenol hoca ne yapsın başka. değişiklik zamanlamaları beni kahretti o ayrı ama Şenol hoca fazla bişe yyapamazdı bu kadroyla.

Kadronun kötü olduğunu kabul ediyorum ben. Fakat yine de böyle bir futbolu kabul etmiyorum.
Akıl var mantık var! Üç adamla hucum edilir mi? O adamlar topu kaptırdığında tekrar topu alamıyoruz çünkü, takım hatları birbirinden kopuk! Yani herkesin elinde bir zurna var ama herkes ayrı telden çalıyor!?
Ortaya bir harmoni çıkmıyor!

Bizim oyuncuların bacak boyları kısa! Böyle olduğu için ayağa seri pas yapıp rakibin sahasına geniş olarak yayılmamız lazım. Presle karşılaşan topçu topu kaybetti neden? Çünkü yardımına gelecek bir futbolcu ondan metrelerce uzakta! Halbuki adama 3 adam aynı anda basıyor!

Taktik analiz açısından daha çok şeyler denilebilir.

umut22
Offf Ne seneydi be 2 defa Şampiyonlar liginde 2 defa UEFA da oynayarak rekor kırdık bu da unutulmamalı

Emirhan Uludüz
Ulan aykut aykut diye bitaraflarınızı yırttınız burada şenol güneşe demediğinizi bırakmadınız Allahınızdan korkun la Allahınızdan. O zaman ne diyordunuz şimdi ne diyorsunuz.

Asi Çaykaralı61
Kötü oynadık ve malesef yenildik.EN KÖTÜ BUGÜNSE GENE TRABZONSPORLUYUZ

Numan Yerlikaya
Aynen adamın diz kapağına vurdu gibi penaltıydı.

Mehmet Fatih Yavuz

Adamı tekmeledi celutska, daha nasıl penaltı olacak? Topa koşmak yerine adamın çizgiye koşacağını düşünerek adamın önünü kapatmaya kalktı. Adam topa koşunca ayağını salladı vurmaya, ama adam öndeydi, tekmeyi bastı herife.
Daha nasıl penaltı olacak ki???

faysal
23.02.2012, 22:17
ben bu takımın birinci kalecesi onur olmalı..mental olarak tolga çok yorulmuş...defansımıza diyecek birşey yok zaten üç maçtır çok hatalı oynuyorlar..Aykutsuz takım daha iyiyiydi son dakikalarda..

fincher
Ne Türkçe dersi birader...İki takım arasında güç farkı falan yok bizim defans kadar onların defans orta sahada iyi değil ama bizde pres yapan yada golü düşünen yok...Sen böyle kapalı oynarsan pres yapmazsan iki top çevirmeyip topu sürekli şişirsen bide rezil defansın varsa her takım senden güçlü...
He güç farkı falan yok,hatta bizim takım daha iyi ama şanssızlıktan yenildik.Oldumu...

yorumsuz6117

Lakin onlar takım.

Ne diyelim?

İstifa mı?

:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

Erbay
23.02.2012, 22:18
Bu maçta 10 yesek koymaz da derbilerde ne yapacaz ya. 3 derbide 1 puan diyordum ama bu futbolla o bile zor.

barisb
sanırım zihinsel olarak da hazırlanmıyor takim

tsloner
su umut22 denen cakma tsli ersuncu tip'e bir soz ersun'un aldigi tesvik ve tffde yaptigi kirli islerden de komisyon aliyormusun. Delikanlisinizya yenilgi olunca cik ortaya. Heh taraftar bak hizaya gel. Turkiyede futbol'a ilk once ahlak lazim ahlak, kac aydir marsdamiydin birader.

biltrabzon
23.02.2012, 22:19
Suda bir gercek bu psv türkiye liginde her takimi ezer nokta.

h@msi61
Misafirler toplasmis. Ulan biz en azindan futbol konusuyoruz, siz ise mahkeme savunma filan. Seref yoksunlari sizi, hadi coplugunuze...

Armağan Dere
Aynen adamın diz kapağına vurdu gibi penaltıydı.

vurdu zaten gibisi fazla..
Egemen'i izleyin stoper görün..

tolga1461
psv serüveninde üzerimizde felaket bi şanssızlık vardı. ilk maç atak başladık, durduk sonra uzaktan gol yedik. 2. maçta atak başladık o golü kaçırdık yine durmayı defans yapmayı tercih ettik yine bol bol gol yedik. şu dikkatinizi çekti mi. biz ne zaman atak yapsak güzel hücum ettik (11kişiyken). Bugün colman da istekliydi. Bence sorun defansif kadroyla çıkmamızda. colman ve zokoranın olduğu yerde aykut aptalının işi ne. birisi ona sorsun sen ne oynuyosun diye.. alanzinho aykut malının yerinde ilk 11 başlasa biz bu takıma çok rahat oynardık. hep aptal gibi geri çekildik gol yedik. saldırdığımızda etkili olduk ama nedense hiç saldırmadık

Emirhan Yazıcı
Adamı tekmeledi celutska, daha nasıl penaltı olacak? Topa koşmak yerine adamın çizgiye koşacağını düşünerek adamın önünü kapatmaya kalktı. Adam topa koşunca ayağını salladı vurmaya, ama adam öndeydi, tekmeyi bastı herife.
Daha nasıl penaltı olacak ki???

Bundan daha net Penalti mi var

Hocam Orda Vurdumu Vurmadımı ?

Kaan
23.02.2012, 22:20
Bu maçta 10 yesek koymaz da derbilerde ne yapacaz ya. 3 derbide 1 puan diyordum ama bu futbolla o bile zor.

3 derbide en az 5 puan diyorum ben, girelim mi iddiasına? :)

Sefa
Yorumsuz ..

Mehmet Fatih Yavuz
Hocam Orda Vurdumu Vurmadımı ?

Direk dizine!!!

Ümit Küçük
23.02.2012, 22:21
Modern futbolda takımlar kendi kendilerine oynuyor değil mi kardeşim? Nasıl hücüm edileceğini, defans hattının nerden kurulacağını rakibe pres yüzdesinin ne olacağını da takım kaptanı belirliyor! :D Allahım ben futbol cahiliymişim demek ki :D

Abi sen benim anlatmak isteiği mi tam anlamadın ben sana futbol cahili demedim hattimede değil....ben diyorum ki geçen seneki başarı nasıl topyekün hocaya ait değilse bu seneki suçda topyekün hocaya ait değil....Hocanın hatası yok mu tabiki var yazmaya kalksam aşağıya doğru maddeler sıralanır en basiti ben 6 ay oldu bir duran top organizasyonu göremedim,burak'ı defans arkasına kaçırmaktan başka bir hücum organizasyonu denemedik(yapamadı demiyorum denemedik diyorum deneyelim başarısız olalım eldeki oyuncularla olmuyor deriz ama bunu denememek çalışmadığımızın göstergesi.)bunlar böyle sıralanır ama modern futbolu oynamak içinde kadronun sağından solundan azıcık iyi olması lazım bizde ne yazık ki kilit noktalar hep boş

Bülent AKBULUT61
her şeyi kabul ederim bu macı da kabullenirim ama bir kişiyi kabul edemem Aykuttun bu takımın oyuncusu değildir aykut amator bir takımın oyuncusudur

Erbay
4-2-3-1 oynuyoruz ama o "2" kişi hep kötü oynuyor. Zokora ve Aykut'la direkt 9 kişi oynuyoruz. Bir tane ileriye pasları yok ne yiyo ne içiyo bunlar.

61viya
Güzel ülkemde, malumunuz, her şeyin kapısı sınavla açılıyor. Sınavı geçersen, kabul ediliyorsun birtakım yerlere. Geçemezsen kalıyorsun öyle ortada. Düşündüm de... Taraftarlıkta da artık sınav sistemine geçilmeli. Bakın kısaltılmışı da TS oluyor üstelik. Taraftarlık Sınavı! Ama öyle yazılı, test şeklinde filan değil. Çünkü biliyorum ki, ne taraftarlar var belki okuma yazması olmayan. Ne taraftarlar var duvarlarında diploma eksik olmayan. Böyle.. Mülakat şeklinde bir şey olmalı. Birtakım arenalardaki birtakım maçlar izletilmeli adaya, kendisinden habersiz. Verdiği tepkiye, ağzından çıkan söze puan verilmeli. Öyle olsa, nicelik olarak şimdikinden çok , ama nitelik olarak şimdikinden çok taraftarımız olurdu! Bu kesin...

Armağan Dere

en az 5
en fazla 9 zaten..
%70 başarı yani..
ilginç..

Erdogan
tamam kötü oynadik,.

ama kimi elestirirseniz elestirin bu takim suan türkiyede en cok mac trafigi olan takim.

en cok mac yapmis olan takim. göz ardi edilemez birsey aslinda.

OnurKul
Şenol Hoca'nın hatası transfer konusunda söz sahibi olmaması.Bu takıma Colman-Selçuk-Egemen-Onur gibi adamları sistemi yöneten(futboldan anlamayan yöneticiler) getirmedi.
Diğer konularda hocayı eleştirmek zaten haksızlık olur.

Onur'u o hoca kaleye geçirmedi, Tolga'yı o hoca kaleci yapmadı. Jaja, Engin ve Umut'u da o hoca oynatmadı vs...

Saydığın oyuncular o hocanın sisteminde yıldızlaşmadı. Bu gün FUTBOLCU oldularsa Şenol Güneş sayesindedir!

h@msi61
vurdu zaten gibisi fazla..
Egemen'i izleyin stoper görün..

O egemen de gecen sezon Liverpool'un sag bekinden inanilmaz calim yiyip turu vermisti. Sen birak egemen'i de, 96'da ne takimdik biz yahu...

M.S.SOFU
colman aykut mustafa giray
sizin oynadığınız topun ta temeline tüküreyim
bir de futbolcuyuz diye fırtıldıyorsunuz ortalıkta
top oynayın ulan top oynayın

Numan Yerlikaya
Derbilerden hiç ümitli değilim.

mete61bordomavi
Direk dizine!!!

Hatta dizinin kapağına...

Emirhan Yazıcı
Direk dizine!!!

Daha Dogrusu Yayından Dolayı Görmemişte Olabilirim O zaman Penaltı..

SEDAT
23.02.2012, 22:22
* Zaten ayakta sor duruyorduk Celustka'nın hatası salladı Tolga yıktı bu kadar basit, artık önümüze bakalım. Bu Psv'yi Valencia karşısında dikkatle izliyeceğim...

tolga1461
penaltı pozisyonu netti. celutska aptalı topa vuramadı bile. buna penaltı değil demek objektifliğin dışında kalır

Erbay

İnşallah ama zor ne diyeyim valla :) Malum maçı alalım yeter bana.

asilhamsi
yazıklar olsun Senol Hocam...Yazıklar olsun Futbolcular..

Yarın tum takımı ve teknik ekibi degistirelim...

Yok oda olmaz bence trabzon meydanında hepsini sallandıralım.

Arkadaslar kendinize gelin..Bu takım bizim takımımız...

Yanlıslıklar tabiki elestirilir ama dozunu ayarlamak lazım..

Aykut da mustafa da zorla oynamıyorlar.Kapasiteleri bu.Ellerinden geleni yapıyorlar.

hoca da stoperde yedekte oturan pique yi sahaya surmedi diye elestiriliyor herhalde..

Alper Calik
Kayseri den 3 yedik zar zor 3 atıp berabere kaldık.
PSV Kayseri olmadığında göre çok şaşırmadım bu skora. Haftalardır bir ileri iki geri bir türlü takım olamıyoruz

Netice bu.

Hocaya ve oyunculara haksız yüklenmeyelim. Sorumlu onlardır elbette. Ancak Şenol hoca ne demiş idi Kayseri maçını ertelemeyen federasyona "Ya başarısız olacağız, ya da sakatlar vereceğiz"

Arkadaşlar şunu unutmayalım:

"Bu sene Trabzonspor, şampiyonla ligine aniden gitti, ligde tüm takımlardan çok maç yaptı adeta ligi bitirdi, neredeyse hiçbir taktik çalışması yapamadı, maç oyna, 1-2 gün ara, maç oyna"

Böyle bir tempoya "geçen yıldan dağılmış bir takım olarak" girerseniz sonuç buna benzer olur.

Daha iyi olur mu idi? Olur idi, Şenol hocanın, oyuncuların, yönetimin yanlışları olmasa olurdu tabi. Ama çok da fazla birşey beklemeyelim bu şartlarda.

Siz haftada 1 maç yapan, cezalı maçını bile ajitasyonlar ve arkalarındaki medya ile ana haber bültenlerine çıkıp dünya rekoruna dönüştürmeye çalışan şikeci takımların durumunu esas almayın. Onlar her türlü pisliği yapmalarına rağmen daha 1 fiske yemediler, herkes arkalarında. Trabzonspor ise ligin başından beri hakemler, sakatlıklar, maç temposu ile boğuşuyor.

Elbette suçlu olanlar belli, eleştirelim ama insafsız ve acımasız olmayalım.

Teşekkürler Trabzonspor.

Ümit Küçük
çok doğru konulara değinmişsin .. ama hocanın etkisi %5 ten tabiki çok daha fazladır .. önümüzde Mourinho örneği var gittiği her takımı şampiyon yaptı bıraktığındaysa ne hale geldiklerini gördük..
*inter'e bakın..

o bence istisna ben diyorum ki geçen seneki başarı şenol hocaya mal edilemez bu seneki başarısızlıkta

Emirhan Yazıcı
23.02.2012, 22:23
Derbilerden hiç ümitli değilim.

Fossssss Derbi Oynayacak Takımların Hepsi Balon..!

Suan PSV Karsısına GS-BJK-FB Koy Yine Elenirler O Kadar İyi degiller..

Ben BJK Dan 3 Puan Alırız Düşüncesindeyim Seyircisiz Zaten..

muhammet terzi
Elenmek değilde, ezilmek kötü oldu.
Tabiri caizse Dik Oynayarak elenemedik.
Hayat devam ediyor.

MDanışmaz
Nerde o Anfield daki Trabzon sıradan Avrupa takımından 4 lük olduk yazık..

brushfield
Şenol Güneşe sallayanlara Allah'tan akıl fikir diliyorum...
Şenol Hocaya ve tüm ekibine de gösterdikleri fedakarlık ve gayretten ötürü teşekkür ediyorum.
Onların emeklerini göremeyenlerden çok görebilenler var, canlarını sıkmasınlar, sizi seviyoruz...

mete61bordomavi
Taktiksel zekası yüksek oyuncular, profesyonel ve fırsatçı bir yönetim, modern futbolu bilen bir teknik adam ve de en önemlisi HOLLANDAdaki gibi taraftar lazım bize!

Messi ile CR7'yi aynı anda bu takıma alsan iş yapmaz!
Şerefsizim iş yapmaz! :D Daha nasıl anlatayım ki?

Emirhan Yazıcı
23.02.2012, 22:24
Nerde o Anfield daki Trabzon sıradan Avrupa takımından 4 lük olduk yazık..

Portoda 4'Lük Oldu :)

objek
Arkadaslar daha fazla uzulmeyi birakalim bu isler boyle oynamayi iyi bilenin yaninda kim olursa olsun madara oluyor real kotumu manchester kotumuydu gecen sezon barcelonanin karsisinda madara olmustular diyer takimlarin karsisinda aslan kesilen star gecinen bir suru futbolcu nasilki barcelona karsisinda kazmalasiyor bu gunde bizimkiler kazmalari oynadilar madem bizimkilerin niyeti ust duzey futbol oynamak o zaman ogrenmeye calisacagiz biz baski altinda iki uc pas yapacak kadar dahi futbol oynamayi bilmiyoruz

Akif Gür
herkes en büyük suçu savunmada buluyorda bence en büyük sıkıntı orta saha..rakipte topu alan bizim kaleye 30 metreye kadar biziz takımdan herhangi bir oyuncuyla karşılaşmadan geliyor..golleri o şekilde yemesekte verdiğimiz pozisyonların sebebi buydu..

2 maçta 5 tane savunma hatasından gol yemeyi başaran bir takımıda tebrik etmek lazım..

Armağan Dere
O egemen de gecen sezon Liverpool'un sag bekinden inanilmaz calim yiyip turu vermisti. Sen birak egemen'i de, 96'da ne takimdik biz yahu...

çok komiksin..
ne oldu avatarındaki verdi şampiyonluğu..
kenardan bastırın bastırın
diyordu
1-0'ken..

Kaan
Emirhan her yenilgi sonrası burada umut dağıtmaya çalışan optimist tavırlarına bayılıyorum yahu. :D

Berkan
Portoda 4'Lük Oldu :)

Portonun oynadığı futbol ve oynadığı takım çok çok farklıydı :)