Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
İyi en azından ictimai tv den izleriz maçı.
Cevikoglu
22.02.2012, 13:46
buna benzer bir maç bekliyorum:
"intertoto'daki temsilcimiz, ilk maçtaki 2 - 1'lik yenilgiye rağmen yılmadı, perugia'yı italya'da perişan etti. petrachi'nin golüyle yenik duruma düşen trabzonspor, vugrinec'le eşitliği sağladı, bitime üç dakika kala da selahattin'le öne geçti ve maç uzatmaya gitti. 114. dakikada hami durumu 3 - 1 yaptı. bundan sonra italyanlar adeta çıldırdı, sahaya taş ve şişe yağdı. yan hakemin kafasına şişe gelince oyun beş dakika durdu, sonra yine başladı. ama taş yağmuru devam etti. bunun üzerine orta hakem, bitime üç dakika kala maçı bitirdi."
yatmaztara
22.02.2012, 13:51
Eğer bizimkiler inanırsa 2-3 alırız.
Cevikoglu
22.02.2012, 13:53
Eğer bizimkiler inanırsa 2-3 alırız.
en az 2 farklı yenmeliyiz.
Ömer Sak
22.02.2012, 13:57
Hayir , 3-2len turluyoruz
maçın 18kişilik kadrosunun olduğu link var mı? yada bilen biri?
Samet Yildirim
22.02.2012, 14:16
Benim kadrom.
----------------Tolga
Piotr-------Giray------Celu----Cech
------------Zokora--Colman-------
----------------Adrian------------
-----Halil(Henrique)------Olcan----
--------------Burak---------------
Mustafa-Giray ikilisi asla olmaz. Piotr bjk macinda az da olsa sag bek oynamisti yine oynar.
Cevikoglu
22.02.2012, 14:17
Hayir , 3-2len turluyoruz
pardon ben düz mantık düşündüm en az 2 fark olmalı diyerek
Necmettin ALTUNTAŞ
22.02.2012, 14:18
JSC SPORT kanalları bizim maçı veriyor mu arkadaşlar?
Fatih Öztürk
22.02.2012, 14:27
turu geçeceğiz.ilk maçta olağanüstü kötü futbol oynamıştık.kayseri maçındada öyle.
ama bu maçın havası çok farklı olacak.ilk yarım saatte golu bulalım bitireceğiz işlerini.
Yiğit Gayretli
22.02.2012, 14:28
0-2 bizim. 1-2 uzatmalar. Bunun haricindeki tüm tek farklı galibiyetler bizim. Beraberlik ve mağlubiyetler onların...
Tur atlamayı çok istiyorum...
Hele şu süreçte. Çok fazla.
ekrembulut
22.02.2012, 14:33
bu arada ikinci maçıda dsmart veriyor. az önce starı aradım gerekçesini sordum. ticari sebepler varmış. nereden çok reklam alıyorsak o maçı veririz diyor.adamı s..çtım sıvadım.
beşiktaşın iki maçınıda verirken bizim maçlarımızı yayınlamayan bu zihniyete bence tepkimizi göstermeliyiz.
ileşim;
0 (212) 478 07 87
0 (212) 335 00 00
bizeyazin@startv.com.tr
ekrembulut
22.02.2012, 14:38
bu da startv ye attığım mail metni ;
ilk maçta trabzonun maçını kendi evimizde oynuyoruz diye vermediniz. ikinci maç hollanda da ve yine bjk nin maçını vermeyi tercih ediyorsunuz. bu adaletsizliğiniz karşısında trabzonspor taraftarı çok büyük tepki verecektir. türkiyeyi sadece istanbulun avrupa ve asya yakası olarak gören zihniyete yazıklar olsun.
bugünden tezi yok televizyonlarımızdan star tv,ntv ve uzantılarını sileceğiz. yazık olsun sizeki azerbaycan kanalı ictimai tv kadar olamıyorsunuz.
Ömür Karadeniz
22.02.2012, 14:42
D-smartta içtimail tv varmı,aradım bulamadım ben.
Necmettin ALTUNTAŞ
22.02.2012, 14:48
bu da startv ye attığım mail metni ;
ilk maçta trabzonun maçını kendi evimizde oynuyoruz diye vermediniz. ikinci maç hollanda da ve yine bjk nin maçını vermeyi tercih ediyorsunuz. bu adaletsizliğiniz karşısında trabzonspor taraftarı çok büyük tepki verecektir. türkiyeyi sadece istanbulun avrupa ve asya yakası olarak gören zihniyete yazıklar olsun.
bugünden tezi yok televizyonlarımızdan star tv,ntv ve uzantılarını sileceğiz. yazık olsun sizeki azerbaycan kanalı ictimai tv kadar olamıyorsunuz.
Kızma delikanlım.Bunların düşmanlığı yeni değil ki.Sonra bu tv lerin sahibi olan zatın şikebahçeli olduğunu bilmeyen var mı?Oda aklınca hesabını böyle kesiyor.Büyük Olan Allahtır.O mutlak adil olandır.
Hotbird Ictımai Tv'den ilk maçı izleyen arkadaşlar var mı herhangi bir şifre olayı falan olur mu kalmayalım aptal gibin :)
Samet Türkmen
22.02.2012, 14:52
Bende bir mail attım Star Tv'ye. Zamanı olan atsın.
Celal Demir
22.02.2012, 14:55
ictimai tv yine verecekmi maçımızı bilen varmı?
Aynen ilk maçta izleyen birileri yardımcı olsun Hotbirdde bulabildim kanalı Turksat bulamadım. Hotbird den şifreye girme falan olur mu ?
Sopcast indirip www.hahasport.com'da Sopcast icin link bulabilirsiniz renkdaslar. (Mactan bir kac saat önce bir link siraliyorlar)
Ben ilk maca öyle baktim, Hollanda kanali RTL 7 gösterdi. Laptop'u TV'ye bagladim, takilma yok cok güzel yayin vardi.
Sopcast: http://download.chip.eu/tr/SopCast_140632.html
Cagdas Topal
22.02.2012, 15:19
Ben hayatımda bu kadar kahpelik görmedim beşiktaşın 2 maçı da şifresiz kanaldan yayınlanırken Trabzonspor ' un 2 maçı da şifreli kanallar üzerinden yayınlanacak .
munzevil
22.02.2012, 15:21
Aynen ilk maçta izleyen birileri yardımcı olsun Hotbirdde bulabildim kanalı Turksat bulamadım. Hotbird den şifreye girme falan olur mu ?
ictimai tv 10965
12800 dan arayın turksattan ben birinci macı seyrettim.
büyük ihtimalle yanlış veri girmişsinizdir.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
ekrembulut
22.02.2012, 15:24
Kızma delikanlım.Bunların düşmanlığı yeni değil ki.Sonra bu tv lerin sahibi olan zatın şikebahçeli olduğunu bilmeyen var mı?Oda aklınca hesabını böyle kesiyor.Büyük Olan Allahtır.O mutlak adil olandır.
star tvden bir yetkilin şuanda yanımda olmasını o kadar çok isterimki.:mad:
Bu tarz şeyler ilk defa bize yapılmıyor ki. Alışkın olmamız lazım.
Ligde bizim maç dışında 8 maçın canlı yayınlandığı zamanı unuttunuz mu ?
Biz Trabzonspor'uz, istenmeyen çocuğuz.
STAR TV dediğiniz kanal nonoş tv oldu.ferik şahenk denen adam satın aldı.utanmasalar c.l. maçlarımızıda yayınlamazlardı
ekrembulut
22.02.2012, 15:52
STAR TV dediğiniz kanal nonoş tv oldu.ferik şahenk denen adam satın aldı.utanmasalar c.l. maçlarımızıda yayınlamazlardı
emin ol aynı saatte bjk fener veya gaysenin maçı olsaydı onu verirlerdi.
inception61
22.02.2012, 15:57
Yarın psv yi eleyeceğimize dair bir his var zor olduğunu biliyorum ama oynanmamış her maçın galibi biziz.
Avrupa Kupalarında 95. Randevu
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/9819-3V0H2Q3S.jpg Takımımız, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven karşısında Avrupa Kupalarında 95. randevusuna çıkacak.
Takımımız bugüne kadar Avrupa'da 94 maça çıktı. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve grubunda 28 maç, UEFA Avrupa Ligi'nde 46 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA Inter Toto Kupası'nda ise 8 karşılaşma yaptı. Bordo-mavili ekip 93 maçta 33 galibiyet, 24 beraberlik ve 36 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 121 gol atarken, kalesinde 133 gol gördü.
Bordo-mavililer UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda , İnter, CSKA Moskova ve Lille eşleşmeleri sonunda topladığı 7 puan ile UEFA Avrupa Ligine kaldı. Gruplarda Trabzonspor İnter karşısında 1-0'lık galibiyet ve 1-1'lık beraberlik elde etti. CSKA Moskova karşısında ise 3-0'lık yenilgi ile 0-0 beraberlik elde eden takımımız, Lille karşısında ise 1-1'lık ve 0-0'lık beraberlik elde etti. Takımımız grubun son maçında Fransa'da Lille ile yaptığı maçta 0-0 golsüz berabere kalmasının ardından CSKA Moskova'nın, İnter'i deplasmanda 2-1 yenmesiyle puanın 8 yaparak Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkan takım oldu. Takımımız ise 7 puanla yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.
Futbol'u endüstriye döndüren, zenginlerin eğlencesi haline getirilen futbol'dan bir gram zevk almıyorum alan varsa bilemem. Bu kadar haksızlığa boyun eğemem. Televizyonlarda vatan,millet,sakarya, ülke takımımız gibi naralar atanlar neden maçımızı açık kanalda yayınlamıyor ? Neden bu paralar bizleri aptal yerine koyuyor. Neden statlar artık para kokuyor. Gerçekten iğreniyorum. Çocukken radyodan Trabzonspor maçlarını dinlediğim zamanları özledim.
Deniz Tosunoğlu
22.02.2012, 15:59
Unal Karaman ve Halil abiyle görüsme imkanim oldu :) Su an carsidayim.
Deniz Tosunoğlu
22.02.2012, 16:02
Baris Özbekle görüstüm simdi :)
inception61
22.02.2012, 16:06
Baris Özbekle görüstüm simdi :)
ona çok selam söyle buarda ondan psv kadrosunu alabilirmiyiz:cool:
Berat Akçay
22.02.2012, 16:09
Geçmişte yaptın .Bir kez daha tarih yaz
Ağzının suyu akan kahpelere inat bir kez daha .
Avazımız cıktığı kadar bağıralım.
Sevinç gözyaşları ile karşılayalım.
Horonlarla kutlayalım.
Dualarımız sizinle olacak.
OYNA DİK OYNA TRABZON !
Samet Türkmen
22.02.2012, 16:19
Korkak oynamazsak geçeriz turu. Ama hücum oynayınca defansa takımdaki oyuncular bile güvenemiyor bence. Tüm sorun defansta. İleride oynayan oyuncu arka tarafın güvende olduğunu bilecek. Yoksa kafası rahat olmuyor. Yani olmaz herhalde :D
Enes Başkaya60
22.02.2012, 16:44
Haydi çocuklar büyük bir zafer bekliyorum...
Emirhan_Batuk
22.02.2012, 17:31
Maçımızı star tv neden ikidir vermiyor ? Beşiktaşın özelliği ne ?
DeAgLeMaNyAq
22.02.2012, 17:32
Olayı Şahenk'e falan bağlamak mantıklı değil. Bu iş ticaretse BJK'nin maçının yayınlamak daha doğru bir karardır. Birilerini suçlamak anlamsız...
Oğuzhan İnce
22.02.2012, 17:47
Seyirci sayısı senin iki katın
Gökhan ARSLAN
22.02.2012, 17:53
ictimai tv verecekmi maçı kesin internetten linkkini şimdi kaydettim pc ye ama maç saatinde tekrar link armak zorunda kalmıyım?
Bilen arkadaşlar varsa ilk maçtan tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim renktaşlar ..
Dilerim şanlı tarihimize bir yenisini daha ekleriz.. Zor ama imkansız değil..
Necmettin ALTUNTAŞ
22.02.2012, 17:54
Olayı Şahenk'e falan bağlamak mantıklı değil. Bu iş ticaretse BJK'nin maçının yayınlamak daha doğru bir karardır. Birilerini suçlamak anlamsız...
Bunun ticaretle alakası yok.Kafalarının gerisindeki öcü ile ilgili.Ticaret diye çıkar ilişkisi diye bu ülkeye ihanet ederlerse NE YAPALIM TİCARETİN GEREĞİ bu öylemi diyip geçiştirelim.
balli_kuymak
22.02.2012, 17:54
Orta sahamız işlemediği için her maç bizim için zor geçiyor.bu maçta ağır vasıta colman veya adrian'ın göstereceği performanslar çok önemli bence eğer yine 50-60 metrelik uzun ortalarla gol bulmaya çalışırsak ertesi gün gazetelerde "Teşekkürler Trabzonspor" başlığıyla karşılaşabiliriz.
Erdal DİLEK
22.02.2012, 17:57
belki beşiktaşlıyım diyen benim 2 katım(ki ben buna da inanmıyorum) ama takımı takip edenler eşittir. . .
Erdal DİLEK
22.02.2012, 17:58
bu kanalların notunu alın. şu türk sporunun haline bakın türk sporunu fenere kendi parasıyla adam alıp verenler yönetiyor. . .
Özgür Öztürk
22.02.2012, 17:59
Bizim tüpün gazı yetersizmiş!
Saydınız mı ?
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 18:00
Allah Yardımcımız Olsun Anlımız Ak Ve Dik Oynayarak KAZANACAGIZ İnsallah!
CEMEFKER
22.02.2012, 18:03
Bu sene bizim avrupa maceramızda ilk maçımızı olan deplasmandaki İnter maçının ikinci yarısında bizim İnter'e yaptığımızı ilk maçta Psv bize maçın ilk 10 dakikasından sonra ve maç 1-2'ye geldikten 15 dakika yaptı. Bu durum Psv'nin aman aman bir takım olduğunu göstermez ki bizim de İnter'e yaptığımız sonrası Avrupa'nın fatihi olduğunu göstermediği gibi.....
Bizim İnter'e yaptığımız İnter'e berbat bir takım olduğunu göstermez .
İnter eski formunda değildi diyebiliriz buna. Tıpkı bizim Psv karşısında olduğumuz gibi.
Ortada Zokosuz olmuyor bunu anladık. Colman'ın verimi de düşüyor.
orta sahası olmayan bizim bu maçı avantajlı bir skor ile bitirmesi çok zor olurdu. Defansta Glo'nun tecrübesinin yokluğu da cabası ....
Onun için rövanşta şansımız yok değil, çünkü onların defansı daha test edilip onaylanmadı, bir Olcan denedi onda da ne hale düştüklerini gördük, tek golümüzü attık. Zorlandığında nasıl gedik verdikleri ortaya çıkacak . Geriden Zoko'nin bindirmesi, daha verimli bir orta saha ile iş yaparız diye düşünüyorum.
Ancak karşı ataklara karşı bizim defansın durumu nedir onu bilemiyorum. Glowacki oynayacak mı bilmiyorum ancak Mustafa ve Giray ile çok zor.
Allah Yardımcımız Olsun Anlımız Ak Ve Dik Oynayarak KAZANACAGIZ İnsallah!
inşaallah kardeşim inşaallah.
:sevinç::ts::sevinç:
yorumsuz6117
22.02.2012, 18:37
Adrian'dan hiç haz etmiyorum ama bu maç için Alanzinho'nun yerine oynayabilir Alan son maçlarda hiçbişey yapmıyor zaten.. En azından ayağında top tutuyor pas alışverişini sağlayabilir..
Olsun...Ne olursa olsun...Yeterki bordomavi sahda olsun...Bu heyecanda yeter bana..Fazlasında gözüm yok...olursa ne alaaaa..
yorumsuz6117
22.02.2012, 18:54
Halil değil Henrique oynamalı..
Ömer Faruk61
22.02.2012, 18:57
Ya arkadaş çıldıracağım bu Glowacki niye yok gene?? ne oldu bacağı mı kırıldı??
Oğuzhan İnce
22.02.2012, 19:11
Saydınız mı ?
Bizim şampiyonlar ligi izlenilirliğimizle beşiktaş'ın avrupa ligi izlenilirliğini bir karşılaştırın 2 mi 5 mi anlarsınız
beyler 1-0 alirsak hangi takim tur atliyo? yine onlar mi?
hani star verecekti maçı? yine mi keleğe geldik?
Yavuz Selim Bal
22.02.2012, 19:20
beyler 1-0 alirsak hangi takim tur atliyo? yine onlar mi?
Psv, deplasmanda kim fazla atarsa o tur atlar...
Psv, deplasmanda kim fazla atarsa o tur atlar...
Isimiz baya bi zormus ozaman..
Halil değil Henrique oynamalı..
ayni fikirdeyim
henriqe cok iyi
..............................tolga
celu.............giray..............mustf(glow)... .......cech
..............................zokora
..................colman..............adrian
volkan............................................ ............olcan
...............................burak
Taner Tonbil
22.02.2012, 19:40
..............................tolga
celu.............giray..............mustf(glow)... .......cech
..............................zokora
..................colman..............adrian
volkan............................................ ............olcan
...............................burak
Volkan Avrupada oyniyamaz.
Glowacki kadroda yok.
Adrian da oynamaz :)
irfanköse276
22.02.2012, 19:50
Ergun Ata'nın twitlerine göre, Şenol Hoca Şuan basın toplantısında Trabzonda Denize işeyen adam görüntüsüyle tanıtım yapan klipten ötürü ayar veriyor.
Edit: Aziz yıldırımda nasibini almış :)
DeAgLeMaNyAq
22.02.2012, 19:52
Olayın bizim ya da BJK'nin seyirci sayısıyla falan âlakası yok bunu daha önce de yazdım. Sonuçta bu maçlar Avrupa kategorisinde olduğu için diğer takım taraftarlarının da ilgisini çekiyor. Kaldı ki ilk maç öncesindeki tanıtımlarda bizim maçımızın da Star'da yayınlanacağı açıklanmıştı. Ama ilk maçtaki sonuçlar durumu tersine çevirdi. Her şey bir yana Trabzonspor'lu kimliğinizi kenara koyun ve düşünün. Reklam verenler bir üst tura yükselme konusunda büyük avantaj yakalayan coşkulu bir BJK'yi mi yoksa tur şansını mucizelere bırakan bizi mi tercih eder?
Tufanoğlu
22.02.2012, 19:54
Umutsuzluk akıyor burda oluk oluk..
Motiveyi göreceksiniz Hollanda'da
Star tv yönetimine söylenecek söz yok... hop oturup hop kaldıracak herkesi bu takım, son ana kadar..
Kemence_61
22.02.2012, 19:55
@ergunata
"Ama asil cevabi kendisine bu mactan sonra verecegim."
@ergunata
Gunes: Aziz Yildirim'a daha sonra cevap verecegim. Urfa da uzgun gorunce," umarim siz de sampiyon oursuniz" dedim+++
Şenol hocanın azizeye verdiği kısa cevap.
22 Şubat Çarşamba
19.00 Manchester City – Porto (İctimai tv-EURO FUTBOL)
21.45 Marseille – Inter (Lider Tv-EURO FUTBOL)
23 Şubat Perşembe
20.00 PSV – Trabzonspor (İctimai TV-EURO FUTBOL)
22.05 Beşiktaş – Braga (STAR TV-İctimai TV)
maç içtimai tv de
Içtimai tv çekmiyorsa ne yapmamiz gerek.
Tahsin Armutcu
22.02.2012, 20:02
arkadaslar taraftarlarimizin toplanacagi biryer var mi eindhovena erken gitmek istiyorum ama orda ne yapacagimi bilmedigim icin bilgi almak istiyorum
Akif Gür
22.02.2012, 20:19
TS tanıtımında denize işeyen adam görüntüsü kullanan PSV'ye Ş.Güneş'den cevap:Eindhoven sokaklari copluk gibi.Copluk sehir olarak mi analim?
Cafer Bulur
22.02.2012, 20:20
TS tanıtımında denize işeyen adam görüntüsü kullanan PSV'ye Ş.Güneş'den cevap:Eindhoven sokaklari copluk gibi.Copluk sehir olarak mi analim?
Onun cevabini sahada ölümüne oynayarak versinler,laf ile degil.
Burhan Açıkgöz
22.02.2012, 20:22
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-son-gelismeler-10
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 20:22
Haşırt :D
''Eindhoven sokakları çöplük gibi, şimdi burayı çöplük şehir olarak mı analım?..''
- Şenol Güneş / Trabzonspor Teknik Direktörü -
ALLAHIM inanıyorum bu turu geçeceğiz!
Akif Gür
22.02.2012, 20:24
gazete parçalarının soyunma odasına asıldığı gün gibi diyorsun yani abi..tolga'dan o kaptanlık örneğini umarım görürüz
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 20:24
Ve Bir Kapak Daha
Bildiğiniz üzere dün Aziz Yıldırım savunmasını verirken Şenol Güneş'e iftira atmıştı. Hocamızda bunun üzerine ufak bir açıklamada bulundu Şenol Güneş: "Aziz Yildirim'a daha sonra cevap vereceğim. Urfa da üzgün görünce, umarım siz de şampiyon olursunuz,dedim ona asıl cevabım yarın maçtan sonra olacak" dedi
- Şenol Güneş / Trabzonspor Teknik Direktörü -
Ilelioglu
22.02.2012, 20:25
Bosverin bunlari, turu nasil geceriz onu düsünelim. Eindhoven bizi nasil anmis anmamis önemli degil. Önemli olan bu macta en azindan kaybetmemek.
Mustafa Umut
22.02.2012, 20:27
hala umutlar tükenmiş değil. sonuna kadar mücadelemizi edelim ben inanıyorum.
Henrique'nin maçı olacak inşallah..
Tahsin Armutcu
22.02.2012, 20:30
ilk mactaki kadronun aynisini acikladi can karyagdi serkan yerine celutska var o kadar adrian henrique yine yedek
Henrique oynasın hücum yapmamız lazım adam eksiltir, bir sürpriz yapar potansiyel var. Halil savunma yapmamız gereken maçlarda faydalı oluyor mücadelesiyle. Inter maçında harika oynamıştı mesela.
Numan Yerlikaya
22.02.2012, 20:32
https://www.facebook.com/photo.php?v=313204018728997
Ulan vallaha duygulandım.
Yine olur mu dersiniz ?
Ilelioglu
22.02.2012, 20:33
Bu mac icin benim ideal ilk on 11'im söyle...
----------------------Onur-------------------
Celustka------Giray-----------Glo--------Cech
----------Baris Ö.-----Zoko-----Colman-------
Burak------------------------------------Olcan
----------------------Henri--------------------
Yedekler:
Alan, Adrian, Halil, Ferhat, Mustafa, Tolga, Serkan
Böyle cikarsak kaybetmeyiz bence. Glo yok onun yerine Mustafa oynayacak mecburen, eger bireysel hatalar olmazsa yine kaybetmeyiz.
Hürgün Aygün
22.02.2012, 20:33
Bir erken gol...Ne güzel olur.:)
Armağan Dere
22.02.2012, 20:35
https://www.facebook.com/photo.php?v=313204018728997
Ulan vallaha duygulandım.
Yine olur mu dersiniz ?
Çok zor..
Hatta imkansız..
O takım ile bu takım arasında kalite farkı var bir defa..
Ki Trabzon'da ilk maçı yenmiştik..
Fatih ÇOLAK
22.02.2012, 20:36
Nokta.
Umarım motivasyonlarını arttırmıştır bu olaylar...Bu turu geçmemiz için o kadar sebep var ki...
Fatih ÇOLAK
22.02.2012, 20:37
Çok zor..
Hatta imkansız..
O takım ile bu takım arasında kalite farkı var bir defa..
Ki Trabzon'da ilk maçı yenmiştik..
Bence bu maçı karşılaştıracaksak evimizde 2-1 yenilip, deplasmanda 2-1 kazandıktan sonra, uzatmalarda 3-1'e işi bitirdiğimiz Perugia maçını örnek vermek daha mantıklı...
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/407439_394670310559307_254357697923903_1565706_182 5790942_n.jpg
Bordo_MaviM_61
22.02.2012, 20:41
Yabancı oyuncular yemekleri görünce çok şaşırmış yalnız Celutska çok sevimli ya direkt almış bir de Zoko reyiste yapışmış yemeklere :)
Numan Yerlikaya
22.02.2012, 20:44
İctimai Tvnin vermesi daha iyi ilk maçı izledim Azeri spiker daha çok sevindi attığımızda daha çok üzüldü gol yediğimizde.
bu arada city portoyu fena yapıyor
Armağan Dere
22.02.2012, 20:45
O maçta,
Hami'nin frikiği Selahattin'in kafadan sekip gol olmuştu
sanırım..:)
Rutten’in basın toplantısı
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/9827-6T3F5O6Q.jpg Takımımızın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi PSV Eindhoven’in Teknik Direktörü Fred Rutten bir basın toplantısı düzenledi.
İlk maçta deplasmanda 2-1’lik bir skor elde ederek avantajlı duruma geldiklerini vurgulayan Rutten, “İyi durumdayız ama turu geçtiğimiz düşünce değiliz” yorumunu yaptı.
Avrupa’da elde edilen sonuçlarla ligdekiler arasında fark olduğuna değinen Rutten, “Özellikle geçen hafta oynanan müsabakadaki kadar boşluklar bulacağımızı sanmıyorum. Rakip savunmasını kalabalık tutarsa bu defa gol atmamız zorlaşabilir. Ancak onların da gole ihtiyacı var. Bu yüzden atağı da düşüneceklerdir. Şu anda durumumuz iyi gibi görünse de hiçbir şey garanti değil” diye konuştu.
Rutten’le birlikte basın toplantısına katılan futbolcu Kevin Strootman ise ilk maçta elde ettikleri avantajı koruyarak turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.
Bizim şampiyonlar ligi izlenilirliğimizle beşiktaş'ın avrupa ligi izlenilirliğini bir karşılaştırın 2 mi 5 mi anlarsınız
Seçilmiş 1000 tane evde yapılan reyting ölçümleri hiç bir şey ifade etmiyor.
hos_cocuk61
22.02.2012, 21:28
Takıma güvenim var, ama savunma yine bizi yakacak gibi gözüküyor.
Numan Yerlikaya
22.02.2012, 21:35
Bence herşey savunmada bitiyor.
Groningen-Psv maçını izledim
Adamlar 2 kişiyle gelip gol atmışlar kontradan atmışlar defansları çok iyi değil gibi.
Fatih ÇOLAK
22.02.2012, 21:46
Adamlar 2 kişiyle gelip gol atmışlar kontradan atmışlar defansları çok iyi değil gibi.
Stoperi bariz bir hata yaptı baskı altında kalınca ve gol yemelerine sebep oldu...Mesela ilk maçta da Olcan'dan o çalımı yiyen Derijck idi galiba, bence saçma bir ayağa dalıştı :)
İleride baskı kurabilsek kesin hata yaparlar ama o işi yapmıyoruz, yapamıyoruz...
Emrah Aksoy
22.02.2012, 21:52
Yarin mactayim
M.S.SOFU
22.02.2012, 21:52
agalar bu eurosport işi ne ya
ben maçları euro sporta satan zihniyete tüküreyim
inşallah içtimai tv verir.
yoksa ortada kalacağım.
Fatih ÇOLAK
22.02.2012, 21:55
yoksa ortada kalacağım.
İctimai verecek, ilk maçı şifresiz vermişlerdi, bunu da şifresiz vermeleri umuluyor, bekleniyor...
yoksa ortada kalacağım.
eurofutbol sanırım. Eurosport başka bir kanal olması lazım.
Bende de digitürk eutelsat uydusu var. Yani ictimai tv de yok. Bakalım yapacaz birşeyler.
Emrah Aksoy
22.02.2012, 22:01
Arkadaslar bilginize Hollanda'nin RTL 7 kanali maci naklen yayinliyor.
M.S.SOFU
22.02.2012, 22:02
tamam beyler maçı içtimai tv veriyormuş
uydusu olupta çekmeyenler için söylüyorum
bende goldmaster tek çanak var
gittim tv ciye
abi bütün maçları izlemek istiyorum dedi
adam yarım saat içinde bilgisayrdan güncelleme yaptı
yayın akıyor vallaha
premier ligten ntvspora hepsini izliyorum
inşallah tek çanak olunca içtimai tv şifreye girmiyordur
tabi o zaman yapacak bir şey yok.
zwartezee
22.02.2012, 22:03
Arkadaşlar elinde fazla bilet olan veya biletini satmak isteyen varsa lütfen bana özelden yazsın.
Kaldı bir gün. Yarın umarım akıllı bir kadro ile sahaya çıkarız.
Şenol hocam elindeki bütün kozlarla çıkmalı. Erken dağıldığımızda toparlanamıyoruz.
Geçen yıl maç çevirebiliyorduk şimdi çeviremiyoruz.
İnşallah Henrique, Adrian ve Colman 11de başlar.
U.Sadıkoğlu
22.02.2012, 22:15
Bu içtimai TV internetten üzerinden izlediğimizde çok donma yapıyor mu ???
61baron61
22.02.2012, 22:20
bizim maclari star neden vermiyor ...bildigim kadariyla ic veya dis saha maclarindan birini yayinliyor...ama bu olmadi nedense...sira bizdeydi 8tasin macini yaynliyorlar yine ...bu nasil bir istir yaaa nerede milli duygular neden maclar sifrelenir ayiptir yaaa milli gururu olmayan serefsizler ...ayni olayi milli maclardada yasiyoruz ...yazik cook yazik
Deniz Tosunoğlu
22.02.2012, 22:21
Jan Marinin ne isi var Eindhovenda Allah askina???
Emrah Aksoy
22.02.2012, 22:24
Arkadaslar Bayern Munchen'in scoutlari burdaymis kim bilir kimin icin ..
Ilelioglu
22.02.2012, 22:26
Herkes anladi Yönetim anlamadi.
Gecenlerde Show Tv'de Spor Programini takip ettim. Melih Gümüsbicak sunuyor, Sergen Yalcin yorumluyor. Bizim macin özetinin ardindan Sergen aynen söyle söyledi.
"Bana bazen dik konustugum icin kiziyorlar ama eger izliyorsalar dikkate alsinlar. Bu Stoperler ile Sampiyon olamazsin"
(dikkate alsinlar kismini tam olarak öyle mi söyledi hatirlamiyorum ama ona benzer birseydi)
Herkes söylüyor zaten ama Yönetim nedense sezon basindan bu yana Stoper Transferi yapmamaya sanki yeminli. Bir sezonu heba ettikleri gibi, Avrupa'da ilerlememizi de engellemis oldular.
:cool:
Bülent AKBULUT61
22.02.2012, 22:29
arkadaşlar alakası yok ama bu haber 61'ye ne olmuş bilgisi olan varmı
Jan Marinin ne isi var Eindhovenda Allah askina???
Ne demek ne işi var ?
2. maçı da D-Smarttan yayınlıyor karaktersiz soysuzlar......
Fatih Öztürk
22.02.2012, 22:52
edit len.
ohaa fatih.
Rakibi elememiz için ilahi gücün tesiri altında olmalıyız.
alfadog61
22.02.2012, 22:58
Tolga
Piotr Celustka Zokora Cech
Colman Baris Adrian
Olcan Burak Henrique
Bu kadro ciksin dagitiriz psv'yi ve tekrarliyorum colman formda olsun geceriz turu her sey colmanda bitiyor colman iyi oldumu takimda iyi ama colman kotu olunca takim berbat
Numan Yerlikaya
22.02.2012, 22:58
Psvnin T.D savunma yapmayacağız demiş baya küçük görüyor bizi ofansif oyunculara çok iş düşecek
Tolga
Colman Baris Adrian
Olcan Burak Henrique
Bu kadro ciksin dagitiriz psv'yi ve tekrarliyorum colman formda olsun geceriz turu her sey colmanda bitiyor colman iyi oldumu takimda iyi ama colman kotu olunca takim berbat
Piotr kaç aydır maç oynamıyor keza barış da öyle, colman kötü olunca Trabzon oynayamıyor, colman şart tek ona bağlı bir ortasahamız var, zokora stoper yapmışsın, bu takım bu şekilde hiç oynamadı, antreman maçı değil ki bu risk alınsın deneme yapılsın.
Ben digitürkü türksat uydusundan izliyorum.ictimai tv ben de yok nasıl bulabilirim acaba?
Murat SİSMAN
22.02.2012, 23:04
Psvnin T.D savunma yapmayacağız demiş baya küçük görüyor bizi ofansif oyunculara çok iş düşecek
Olcan hariç ofans görevi yapan oyuncuya son 3 haftadır sahip değilizki.
Erdem Koltuk
22.02.2012, 23:05
Bu dsmart olayindan nefret ediyorum.
pReN@_61
22.02.2012, 23:08
Yenilmesek bari...Puan alırız hiç değilse.
yavuzbaha
Olcan hariç ofans görevi yapan oyuncuya son 3 haftadır sahip değilizki.
..Olcan da oyunda zaman zaman görünüp,zaman zaman kaybolan bir yapıda...
alfadog61
Piotr kaç aydır maç oynamıyor keza barış da öyle, colman kötü olunca Trabzon oynayamıyor, colman şart tek ona bağlı bir ortasahamız var, zokora stoper yapmışsın, bu takım bu şekilde hiç oynamadı, antreman maçı değil ki bu risk alınsın deneme yapılsın.
haklisin abi ama Mustafa-giray defansini gorecegime celustka-zokora defansini gorurum sag beke de adam yok baska glowacki olsa celustka sag bek glowacki stoper olurdu ama barisi zaten hic sevmem ama orta sahaya dinazim katar diye koydum kadroya cunku aykutu gormek istemiyorum daha
yavuzbaha
22.02.2012, 23:09
Ben digitürkü türksat uydusundan izliyorum.ictimai tv ben de yok nasıl bulabilirim acaba?
F4 e bastığın zaman türksata geçersin,oradan kurulum yap ictimaitv orada var
haklisin abi ama Mustafa-giray defansini gorecegime celustka-zokora defansini gorurum sag beke de adam yok baska glowacki olsa celustka sag bek glowacki stoper olurdu ama barisi zaten hic sevmem ama orta sahaya dinazim katar diye koydum kadroya cunku aykutu gormek istemiyorum daha
Doğru düzgün oyuncu yok ki bende alternatif yazayım :) sende haklısın
Fatih Öztürk
22.02.2012, 23:12
Tolga....Celustka....Giray....Mustafa....Cech....Z okora....Colman....Alanzinho....Halil....Olcan.... Burak
Fatih ÇOLAK
22.02.2012, 23:12
Nasıl bir sevdadır bu?
1 hafta önce yenildiğimizde (oyun olarak da çok kötü oynamamız beni yıkmıştı) futboldan soğudum, yıkıldım...Bu işin olması mucize dedim ama maça 1 günden az kala ben yine gaza geldim :) eleyeceğiz ulennn! :cool:
Bordo_MaviM_61
22.02.2012, 23:13
Tolga....Celustka....Giray....Mustafa....Cech....Z okora....Colman....Alanzinho....Halil....Olcan.... Burak
Bence maçın kadrosunu yazmışsın. Gönül ister ki şu maçta Adrian ile Henri başlasın ama bu kadro çıkar yarın bence de.
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 23:15
Nasıl bir sevdadır bu?
1 hafta önce yenildiğimizde (oyun olarak da çok kötü oynamamız beni yıkmıştı) futboldan soğudum, yıkıldım...Bu işin olması mucize dedim ama maça 1 günden az kala ben yine gaza geldim :) eleyeceğiz ulennn! :cool:
Abi Bu Arma Aşkı Arma Sevgisi
Gecicez Ula Bu Turu
:dvl::tsbayrak::yumruk::sevinç:
yavuzbaha
22.02.2012, 23:16
bugün konuştuğum renktaşlarım beni sinir ettiler,herkes tur imkansız diyor...ya arkadaş psv yi 2-0 yenmemize bir Trabzonsporlu nasıl imkansız der...evet hakkaten iş zor ama bu kadar inanmamışlık negatif etki yapar...herkes ama tek bir taraftar kalmaksızın inanalım bakın görün tur yağ gibi geçeriz ama maalesef...evet kötüyüz,savunma hattımız kötü ama ne olursa olsun,her zaman inançlı olmalıyız
futbalski60
22.02.2012, 23:24
http://this11.com/boards/abCatcrac1.jpg
PSV bizim maça bazı değişiklerle çıkacak. Labyad geçen hafta sakattı bu hafta Lens'in yerine oynaması bekleniyor. Wijnaldum tam olarak iyileşti o bölgede Hutchinson gayet iyi oynamıştı ama Rutten'in Wijnaldum'u sahaya sürmesi bekleniyor. Solbekte genç oyuncu Willems Groningen maçındaki hataları yüzünden kesik yiyebilir takımın as solbeki Pieters iyileşti ve uzun bir aradan sonra kadroya alındı ama Rutten'in solbekte tecrübeli oyuncu Bouma'yı oynatması bekleniyor.
Trabzonspor maçında geçmeden önce PSV'nin Groningen'e karşı aldığı 3-0'Lık mağlubiyetten bahsetmemiz gerek.Geçen hafta PSV'nin zaaflarını ve Trabzonspor'un nasıl bir oyun anlayışı benimsemesi gerektiğini yazmıştık. Groningen tüm bu bahsettiğimiz zaafları değerlendirdi maç boyunca tam saha pres uyguladılar göbekte alan daraltıp Mertens'e karşı da sert oynadılar ve haliyle hücum elemanları etkisiz kaldı hücumda da solbekte tecrübesiz olan Willems'in üzerine oynadılar ve o kanattan 2 gol buldular biz de bunları yapabilseydik en azından mağlup olmazdık diye düşünüyorum.
Deplasmanda işimiz zor PSV evinde kolay kolay kaybetmiyor artı yarın farklı bir PSV izleyebiliriz Labyad Lens'in yerine oynayacak Labyad PSV'de ilk 11'de dengeyi sağlayan joker oyuncu konumunda. Mücadeleci, pres gücü yüksek bir oyuncu orta ikiliye çok yardım ediyor artı iyi bir pasör ve iyi bir şutör Lens'e göre daha komple bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Solbekte tecrübeli isim Bouma oynayacak bu da PSV'yi defansif olarak daha diri yapabilir. Bu maçta ilk yapacağımız şey 90 dakika pres ve oyunu biraz sertleştirmek olacak. Savunmada sıkıntılıyız ve savunmamız geçen hafta dediğimiz gibi tam PSV hücumcularının istediği gibi. Poziyon ve oyun bilgisi zayıf, hamle sorunu yaşayan oyunculara karşı çok etkili olan hücum oyuncuları var. Glowacki'yi mumla arıyoruz ama artı elimizdekilerle en iyi kurguyu çıkarmaya çalışacağız. Burda Şenol Hoca'nın stoperde Mustafa ve Celustka arasında kritik bir tercih yapmasını bekliyorum. Mustafa oynarsa PSV'nin yerden geliştirdiği hücum varyoslarında yine aksayabiliriz Celustka bu ataklarda Mustafa'ya göre daha etkili bir isim ve gerektiğinde sert de oynayabiliyor Celustka'nn tek zaafı cepheden gelen toplarda etkisiz oluşu sıçrama yeteneği fazla iyi değil ama PSV'nin top şişireceğini düşünmüyorum yine yerden ya da kanatlardan oynayacaklardır. Sağbekte Celustka'nın Mertens'e karşı zorlandığını görmüştük bu tarz oyunculara karşı biraz ağır kalıyor eğer Piotr formdaysa ve sorunu yoksa bence Piotr-Celustka-Giray-Cech dörtlüsüyle sahaya çıkmamız daha mantıklı olur ama bu dediklerimiz tabi kağıt üzerinde mantıklı gözüken şeyler. Orta alanda Zokora ve Colman'dan çok şey bekliyorum İnter maçındaki gibi oynarlarsa maçta dengeleri değiştirebilirler çok kompakt bir orta alan yaratmamız lazım önlerinde eğer Adrian diriyse mutlaka oynamalı final paslarında isabet oranımız yüksek olmalı. Olcan'ı da biraz daha serbest oynatmamız gerekecek ben Olcan'dan ceza sahasına daha fazla girmesini bekliyorum geçen hafta gole yakın oldugunu söylemiştim ve golünü atmıştı bu maçta da aynı şeyi bekliyorum PSV'nin yediği gollere bakarsanız genelde santraforlardan değilde geride sürpriz çıkış yapan oyunculardan gol yediğini görürsünüz. Olcan Halil-Henrique bu maçta Burak'ın boşalttığı alanları iyi takip etmeli ve sık sık ceza sahasına girmeliler PSV kademede sıkıntı yaşaan bir ekip bunu değerlendirmemiz gerekecek Henrique formdaysa onu tercih etmekte yarar var.. Ayrıca topla içeri giren güçlü oyunculara karşı da zaafları var nitekim geçen hafta attığımız gol de bunun tipik bir örneğiydi. Marcelo-Dericjk ikilisinin bu tarz topla giden,süratli ve fiziğini iyi kullanan oyunculara karşı zaafı var. Burak sadece koşu yapmamalı oyunun içinde olmalı top alıp içeri girebilmeli. İnşallah yarın istediğimiz sonucu alırız zor bir maç olacakbizim için PSV kendi sahasında Türk takımlarına karşı evinde hiç yenilmedi umarım bu geleneği bozan takım biz oluruz.
serkan'ın oyun kuracağı bir maç olursa işimiz zor..
Yunus Danışmaz
22.02.2012, 23:26
Bırakın ilk 15 dakikayı ilk yarıyı gol yemeden 0-1 kapatalım.. maçı alırız, olmadı uzatmalara gider, orda alırız, o da olmadı Tolga var abi penaltılarda kesin alırız:D
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 23:26
PSV bizim maça bazı değişiklerle çıkacak. Labyad geçen hafta sakattı bu hafta Lens'in yerine oynaması bekleniyor. Wijnaldum tam olarak iyileşti o bölgede Hutchinson gayet iyi oynamıştı ama Rutten'in Wijnaldum'u sahaya sürmesi bekleniyor. Solbekte genç oyuncu Willems Groningen maçındaki hataları yüzünden kesik yiyebilir takımın as solbeki Pieters iyileşti ve uzun bir aradan sonra kadroya alındı ama Rutten'in solbekte tecrübeli oyuncu Bouma'yı oynatması bekleniyor.
Trabzonspor maçında geçmeden önce PSV'nin Groningen'e karşı aldığı 3-0'Lık mağlubiyetten bahsetmemiz gerek.Geçen hafta PSV'nin zaaflarını ve Trabzonspor'un nasıl bir oyun anlayışı benimsemesi gerektiğini yazmıştık. Groningen tüm bu bahsettiğimiz zaafları değerlendirdi maç boyunca tam saha pres uyguladılar göbekte alan daraltıp Mertens'e karşı da sert oynadılar ve haliyle hücum elemanları etkisiz kaldı hücumda da solbekte tecrübesiz olan Willems'in üzerine oynadılar ve o kanattan 2 gol buldular biz de bunları yapabilseydik en azından mağlup olmazdık diye düşünüyorum.
Deplasmanda işimiz zor PSV evinde kolay kolay kaybetmiyor artı yarın farklı bir PSV izleyebiliriz Labyad Lens'in yerine oynayacak Labyad PSV'de ilk 11'de dengeyi sağlayan joker oyuncu konumunda. Mücadeleci, pres gücü yüksek bir oyuncu orta ikiliye çok yardım ediyor artı iyi bir pasör ve iyi bir şutör Lens'e göre daha komple bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Solbekte tecrübeli isim Bouma oynayacak bu da PSV'yi defansif olarak daha diri yapabilir. Bu maçta ilk yapacağımız şey 90 dakika pres ve oyunu biraz sertleştirmek olacak. Savunmada sıkıntılıyız ve savunmamız geçen hafta dediğimiz gibi tam PSV hücumcularının istediği gibi. Poziyon ve oyun bilgisi zayıf, hamle sorunu yaşayan oyunculara karşı çok etkili olan hücum oyuncuları var. Glowacki'yi mumla arıyoruz ama artı elimizdekilerle en iyi kurguyu çıkarmaya çalışacağız. Burda Şenol Hoca'nın stoperde Mustafa ve Celustka arasında kritik bir tercih yapmasını bekliyorum. Mustafa oynarsa PSV'nin yerden geliştirdiği hücum varyoslarında yine aksayabiliriz Celustka bu ataklarda Mustafa'ya göre daha etkili bir isim ve gerektiğinde sert de oynayabiliyor Celustka'nn tek zaafı cepheden gelen toplarda etkisiz oluşu sıçrama yeteneği fazla iyi değil ama PSV'nin top şişireceğini düşünmüyorum yine yerden ya da kanatlardan oynayacaklardır. Sağbekte Celustka'nın Mertens'e karşı zorlandığını görmüştük bu tarz oyunculara karşı biraz ağır kalıyor eğer Piotr formdaysa ve sorunu yoksa bence Piotr-Celustka-Giray-Cech dörtlüsüyle sahaya çıkmamız daha mantıklı olur ama bu dediklerimiz tabi kağıt üzerinde mantıklı gözüken şeyler. Orta alanda Zokora ve Colman'dan çok şey bekliyorum İnter maçındaki gibi oynarlarsa maçta dengeleri değiştirebilirler çok kompakt bir orta alan yaratmamız lazım önlerinde eğer Adrian diriyse mutlaka oynamalı final paslarında isabet oranımız yüksek olmalı. Olcan'ı da biraz daha serbest oynatmamız gerekecek ben Olcan'dan ceza sahasına daha fazla girmesini bekliyorum geçen hafta gole yakın oldugunu söylemiştim ve golünü atmıştı bu maçta da aynı şeyi bekliyorum PSV'nin yediği gollere bakarsanız genelde santraforlardan değilde geride sürpriz çıkış yapan oyunculardan gol yediğini görürsünüz. Olcan Halil-Henrique bu maçta Burak'ın boşalttığı alanları iyi takip etmeli ve sık sık ceza sahasına girmeliler PSV kademede sıkıntı yaşaan bir ekip bunu değerlendirmemiz gerekecek Henrique formdaysa onu tercih etmekte yarar var.. Ayrıca topla içeri giren güçlü oyunculara karşı da zaafları var nitekim geçen hafta attığımız gol de bunun tipik bir örneğiydi. Marcelo-Dericjk ikilisinin bu tarz topla giden,süratli ve fiziğini iyi kullanan oyunculara karşı zaafı var. Burak sadece koşu yapmamalı oyunun içinde olmalı top alıp içeri girebilmeli. İnşallah yarın istediğimiz sonucu alırız zor bir maç olacakbizim için PSV kendi sahasında Türk takımlarına karşı evinde hiç yenilmedi umarım bu geleneği bozan takım biz oluruz.
:alkış::alkış::alkış::alkış:Nokta....
serkan'ın oyun kuracağı bir maç olursa işimiz zor..
Serkan cezalı.
Faruk BERBER
22.02.2012, 23:48
İlk golü biz bulalım ve maç öncesi rakibin sahip olduğu moral-motivasyonu maç esnasında rakipten alalım. İlk etapta isteğim bu.
Süleyman Eruyar
22.02.2012, 23:48
gecen hafta persembe mac sonu : izlemiyorum bundan sonra maç falan cuma : gazete , tv , internet vs. bakılmadan geçilir. cumartesi : ulan kayseri macı var acaba affettirirler mi kendilerini ? pazar : bir umutla kalkılır. pazar maç saati yaklaşırken : evde marşlar söylenir. maç sonu : izlemiyorum bundan sonra maç falan ruhsuzlar. pazartesi : gazete , tv , internet vs. bakılmadan geçilir. sali :laf sokmaya çalışan arkadaşlara olm ben zaten ilgilenmiyorum artık demeler. umrumda değil havaları çarşamba : ufak ufak takımla ilgili haberlere odaklanmalar. etrafa yeniliriz abi bunlar mı 2 gol atacak denilip içten içe heyecan yapmalar. perşembe : acaba denir, bi umutla maç saati beklenir.. Bu durumdayım :) alıntı.
Ömer SEVİNÇ
22.02.2012, 23:49
Eutelsat üzerinde içtimai tv var mı?
Samet Yildirim
22.02.2012, 23:49
----------------------Tolga---------------
Piotr---------Giray------------Celu-----Cech
--------------Zokora----Colman-----------
------------------Adrian------------------
----Halil(Henrique)-----------Olcan---------
----------------Burak---------------------
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 23:50
Glo sakat mı?
Evet Abla Sakatmıs
Glo sakat mı?
2. Piotr vakası, haber alınamıyor kendisinden.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
:)
Emirhan Yazıcı
22.02.2012, 23:51
Aynen Öyle Piotr Oynamalı Bu Maçta... Adam Xavi yi Savundu Zamanında Kucumsememek Gerek Ve Oyunu İyi Kuruyor..
BKNZ Gecen Sene ki Beşiktaş Maçı
Samet Yildirim
22.02.2012, 23:57
Aynen Öyle Piotr Oynamalı Bu Maçta... Adam Xavi yi Savundu Zamanında Kucumsememek Gerek Ve Oyunu İyi Kuruyor..
BKNZ Gecen Sene ki Beşiktaş Maçı
Giray-Mustafa ikilisi cekilir mi ? Hele hele oyunu rakip alana yikmamiz gerektigi macta !
Maca cikmaya gerek yok eger giray-mustafa oynarsa.
seyduna_efil
23.02.2012, 00:00
MUstafa ile kadro kuranları rüya aleminden uyanmaya davet ediyorum,ilk maçı izlemediler sanırım...
Benim düşündüğüm ve istediğim kadro da bu. Halil ile değil Henrique ile başlamamız şart. Kesinlikle kadro bu olmalı.
Legolas77
23.02.2012, 00:24
Benim düşündüğüm ve istediğim kadro da bu. Halil ile değil Henrique ile başlamamız şart. Kesinlikle kadro bu olmalı.
kadro belli alanzinho ve halil 11 de
Fatih Öztürk
23.02.2012, 00:30
MUstafa ile kadro kuranları rüya aleminden uyanmaya davet ediyorum,ilk maçı izlemediler sanırım...
glowackinin yokluğunda mustafayla başlamaya mecburuz.
Furkan Dündar
23.02.2012, 00:32
yarın şenol hoca bir devrim yapar mı artık vaz geçer mi huyundan mesela halil yerine halil oynar mı ?
ilk maçta bizi yerlere yatıran mustafayı oynatır mı oynatmaz mı ?
benim hiç umudum yok kadaro da mustafa da olur halilde .
seyduna_efil
23.02.2012, 00:44
glowackinin yokluğunda mustafayla başlamaya mecburuz.
Giray-Celu ikilisi ile başlamak çok mu zor??
Fatih Öztürk
23.02.2012, 00:46
celustkayı stopere çekerse sağ bekte nenemimi oynatacak hoca?
serkan cezalı,glowacki sakat.
mecbur kalıyor hoca mecbur...
Süleyman Baykan
23.02.2012, 00:46
Şenol Hocamız maç eksiği konusuna çok kafa yoruyor Giray-Celutska ikilisi ile başlaması için Piotr'ı sağda oynatması lazım bu imkansız gibi.
Serkan'ın olmaması bu maçta avantaj bunu iyi değerlendirmeliyiz.
Yaldız61
23.02.2012, 00:47
mustafaya güvenmeliyiz bosverin iyi olur kötü olr kendi evladımız onun gibi kimse mücade etmez
Oğuzhan İnce
23.02.2012, 00:53
Beyler mustafa genç değil adamın üstünde bıçak var.
Soner Albayrak
23.02.2012, 00:53
Rakip defansın önünde çeşitli varyasyonlar, duvar pası, birebir vs. yaparak gol bulabiliriz. Psv savunması aman aman bir savunma değil. Bu varyasyonları yapmak için Olcan, Henrique ve Halile ihtiyacımız var.
Zaten golü bir şekilde atıyoruz yeter ki yemeyelim. Erken gol bulursak bu takımı eleriz biz :)
Deniz Tosunoğlu
23.02.2012, 01:00
2 gol atmamiz lazim turu gecmek icin. 2-0 yada 2-1 bizi tur atlatir (uzatmalarda gol atariz).
Zokora stoper oynasın Mustafa oynamasın.Geçen maç yaktı bizi gene yakacak
Fatih ÇOLAK
23.02.2012, 01:05
Samet 10 numara kadro olmuş, beklentilerim bu yönde :)
Henriqe oynarsa daha iyi olur ve Piotr'un durumu nedir bilmiyoruz, iyi durumda ise stoper bile oynar :)
Bordo_MaviM_61
23.02.2012, 01:06
Bugün hoca yine dedi ilk maç 0-0 bitse avantajlı olabilirdik diye. Sevgili hocam içerde bile şu 0-0 ı düşünme ne olursun.
Korkarım yarın da ilk yarı 0-0 bitsin ikinci yarı birşeyler yaparız diye düşüneceksin.
Ben fb maçında 10 kişi kaldıktan sonraki cesaretli oyununu bekliyorum senden. O fenere forvetini çıkarttırıp yarısahasına hapsettiğimiz 10 kişi ama yürekli oyunumuzu.
halik tecrubeli ama uretken degil ve gucsuz
henri ile baslamali
ya da burak henri iki forvet
colmanin performansi cok onemli
Şu andaki halimizle Psv takımını eleme ihtimalimiz çok zor.
Fakat maçı kafamda oynattığımda sürekli bizim eleyebileceğimiz skorlardan birisi çıkıyor ortaya.
Maçın başında 1 gol atarız, rakip 10 kişi kalır, sonra bir gol daha.
Olur mu olur?
Erkan SÜNGER
23.02.2012, 01:22
celustkayı stopere çekerse sağ bekte nenemimi oynatacak hoca?
serkan cezalı,glowacki sakat.
mecbur kalıyor hoca mecbur...
Yok Canım Hoca Kötü Gitsin Zaten Kadroda Yıldızlar Var Ama O Mustafada Israr Ediyor(!)
yavuzbaha
23.02.2012, 01:28
Aman AYkut oynamasın da...
PSV 17 mactir kendi evinde yenilmiyor....
bu arada ZUID E bilet olanlar varmi??
Celu--------Giray------------Musti-----Cech
-----------------Zokora---------------------
-------Colman------Adrian------------------
---------Henrique----------Olcan-----------
buda benimkisi..
ylmzince
23.02.2012, 02:04
bu başlık yarın 200.sayfaları görecek
trabzonspor tarih yazacak yarın
her şey elimizde
sessizkral_1
23.02.2012, 02:08
glowacki-giray olsaydı belki umutlu olabilirdim ama
giray-mustafa malesef çok kötü ikili
tabi
sol bek piotr süprizi olursa bişi diyemem yada stoperde zokora
aksi taktirde kolay gol yeriz
Mustafa Gegüç
23.02.2012, 02:25
Piotr solbek değil mi? bu adam sağda çok sırıtır, bir maç mecbur kalıp oynattık diye böylesine yüksek stresli maçta, aylardır en düşük seviyeli maçımızda bile ilk 11'e giremeyen adamı kadroya yazıyorlar ya.. :)
FC-ST-PAULI-61
23.02.2012, 02:27
---------------------Onur-----------------------
baris---------giray---------celustka-----cech-------
---------------colman----zokora------------------
Halil-------------------------------Olcan--------
------------burak------henrique--------------------
Halil orda Barisa yardim eder . 2 Gol lazim diye alani oynatmam,orta sahada bazen cok hata yapiyor.
Cabuk oynamaliyiz hem zokoranin hem colmanin araya paslariyla Burak ve Henriqueyle etkili olabiliriz diye düsünüyorum.
mac biletlerini saat kac arasi aliyorduk?
MonteCristo
23.02.2012, 02:36
----------------Onur--------------
Mustafa--Celutska--Giray--Cech
---------Zokora---Colman-------
Henrique----Alanzinho-----Olcan
---------------Burak--------------
Burak Sahin
23.02.2012, 02:44
Yumlu alanzinho aykut halil oynamazsa bir ihtimal umut var ama tanidigim senol hoca serkan yerine zokorayi oynatir ayni kadro cikariz....bir baska bahara kalir tüm umutlar, tarihimizde kac defa subatta hala avrupamaci oynadik, bunuda yönetim teknik ekip el birligiylebitirdiler nihayet....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Burak Sahin
23.02.2012, 02:47
Tolga
Colman Baris Adrian
Olcan Burak Henrique
Bu kadro tam hayalimdeki kadro, kaybedecek birseyimiz yok bu kadroyla cikmaliyiz psv macina.....
Ceyhun Öncü
23.02.2012, 03:32
Bu kadro tam hayalimdeki kadro, kaybedecek birseyimiz yok bu kadroyla cikmaliyiz psv macina.....
Barisin göbekte oynadigi bir onbir hayalindeki ise lütfen uyan artik abi :)
Sami Kuk
23.02.2012, 03:58
..................Tolga................
Halil...Giray...Celu...Cech
......Colman...Zokora.......
Henri.......Olcan......Adrian
...................Burak................
Cihad Varlı
23.02.2012, 04:15
Adrian'ı 11'e yazanlara şaşıyorum gerçekten .
Ibrahim Gaygusuz
23.02.2012, 04:53
Yarin buyuk ihtimal Musti oynicak, ona guvenmemiz lazim. Galibiyetin anahtari savunmada
İskender Çakmak
23.02.2012, 07:08
maci ictimai tv den izlemek daha guzel. Trabzonspor dan her bahsettiginde karadeniz firtinasi diyordu. Bakalim firtina ne yapacak gibi cumleler kuruyordu. Bugun oglene dogru ictimai tv yi arayacagim. Bakalim maci yayinlayacaklar mi? Burasi Azerbaycan ve yayin akislari her an degisebilir ;)
Asi Çaykaralı61
23.02.2012, 07:13
İnşAllah tur biz bizimdir
Emirhan Yazıcı
23.02.2012, 07:36
PSV Ynilmemiş Pehh Herşeyin Bir İlki Vardır ;)
Celal Demir
23.02.2012, 08:34
ictimi tv bizim maçı veriyor oradan izleyebiliriz...
turksat frekanslarını verirmisiniz ictimai tv'nin...
mac biletlerini saat kac arasi aliyorduk?
10-18 yaziyodu galiba
Celal Demir
23.02.2012, 08:48
turksat frekanslarını verirmisiniz ictimai tv'nin...
ezberimde yok ama netten bulabilirsin google amca bilebilir...
Mehmet Ç.
23.02.2012, 08:51
Bismillahirahmanirahim..
Maci aksam izlemiyecegim..
Aksam maci kazanacagiz..
Nedeni: bu sene Avrupa'da deplasman karnemiz!
Benfica - M
Bilbao - B
Inter - G
CSKA - M
Lille - B
PSV - (?)
özçelik61
23.02.2012, 09:06
ağır vasıta helil yerine ileri uçta henri ve sağ açıkta burak oynasın diye fantazi yapardım ama şenol hocam burak ı taç atmak için bile sağ kanata göndermez
bu ictimai tv digitürk te yada kablo tv de varmı
23.02.2012 dikkat bugün bir tarih yazılacak
F.Levent Yavuz
23.02.2012, 10:03
ictimi tv bizim maçı veriyor oradan izleyebiliriz...
Teledünya platformundaki "ictimaitv" de maçı verir mi acaba? Geçen maçtan gelen bir tecrübesi olan var mı?
C.Altuntaş
23.02.2012, 10:05
Bismillahirahmanirahim..
Maci aksam izlemiyecegim..
Aksam maci kazanacagiz..
Nedeni: bu sene Avrupa'da deplasman karnemiz!
Benfica - M
Bilbao - B
Inter - G
CSKA - M
Lille - B
PSV - (?)
:):) ıns hersey yazıldıgı kadar gusel sonuclansa ıns ole olcaktır ya tek temennımız bu
İskender Çakmak
23.02.2012, 10:05
Ben de turu gececegimize inaniyorum. Takim olarak eksigimiz cok ama inaniyorum.
tolga1461
23.02.2012, 10:08
içtimai tv bende gözüküyor yalnız hep kara ekran bis key var şu 121212 li olan onuda girmeme rağmen olmuyor nedenini biliyor musunuz? bu arada uzun süredir otomatik ayarlama yapmadım ondan olabilir mi?
sürekli ekran kara ise tek sebebi vardır. o da frekansı değişti. hemen güncel frekansını bul googledan ve izlemeye devam et. çünkü o kanal normalde zaten şifresiz. normal bi zamanda ekran kara ise sebebi sinyal yok. yeni frekansa taşınmış
tolga1461
23.02.2012, 10:15
Bence en ideal kadro
..................Tolga................
Celutska...Mustafa...Giray...Cech
......Colman...Zokora.......
Halil(henri).......Alanzinho......Olcan
...................Burak................
Halil yerine henrique olabilir bence. çünkü Halil sağda güzel değil. Bişey daha var. sağa piotr koyanlardan tutun oyuna adrianı koyanlara kadar.. Adrian son dönemde ne yapmış. Koca bir hiç
Bence çıkması gerekn en ideal kadro bu defans da bu şekilde olacaktır. Zaten geçtiğimiz maçlarda fazla gol yememizdeki sebep önliberoda ne yaptığını bilmeyen bi aykut olması. ferdinand yada terry nin önünde de bu adam oynasa onların defans da çuval olur.
İdeal kadro bu. Umarım hoca Trabzondaki gibi aşırı defansif çıkmaz. Burda alanzi yedek başlamıştı :(
Mehmet Zeki
23.02.2012, 10:19
Psv'liler Valencia'daki mac icin hazirliklara bile baslamis :D.
Turu oyle garanti goruyorlar...
Ve büyük gün geldi çattı. Akşam olmaz şimdi :)
Arkadaşlar bende uydu yok, D-smart hiç yok, İctimai TV'den maçı izlemek istiyorum. Geçen maç internetten açayım dedim ama sürekli donuyordu. Bu kanalı izlemenin bir yolu var mı?
Aslında D-smart olsa bile İctimai TV'den izlemeyi isterdim :)
İnşallah maç geçen seferki gibi çok pis başlamaz, yahşi bir golle umutlanırız ilk dakikalarda...
arkadaşlar türksat üzerinden digitürk kullanıyorum ictimai tv yi aradım kanalı buldum ama şifre istiyor. çözümü nedir bilen var mı türksat uydusundan digitürk izliyorum trabzonspor taraftar paketi ictimai tv yi ekleyemiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim
İnşAllah abi. Değerlendirme için teşekkür ederim.
psv yi güle oynaya eleriz diyen gençler nerede...
psv yi elememiz için tarihimizin en iyi oyunlarından birini çıkartmamız lazım şuan
umarım çıkartırız
seyduna_efil
23.02.2012, 11:08
Mustafa-Giray ikilisi ile başlarsak tur umudumuz tamamiyle bir hayal..
Ayrıca Olcan'ın kanatta değil forvet arkasında oynatılmasını tercih ederim..İlk maçta göbekten gidildiğinden defanslarının ne kadar ahata yaptığını gördük,hatta PSV son maçında bizden yedikleri gol gibi 3 gol yedi..
altinkaya08
23.02.2012, 11:09
Psv'liler Valencia'daki mac icin hazirliklara bile baslamis :D.
Turu oyle garanti goruyorlar...
Bu bizim için bir avantaj olabilir.Aklı sahada olmayan yada başka bir maçta olan takım yenilmeye mahkümdur.Tabi bu durumu biz değerlendirirsek.
Mustafa yerine Zokora stoper oynayabilir. Celu da sağda.
L.Burrows
23.02.2012, 11:10
---------------------Onur-----------------------
baris---------giray---------celustka-----cech-------
---------------colman----zokora------------------
Halil-------------------------------Olcan--------
------------burak------henrique--------------------
Halil orda Barisa yardim eder . 2 Gol lazim diye alani oynatmam,orta sahada bazen cok hata yapiyor.
Cabuk oynamaliyiz hem zokoranin hem colmanin araya paslariyla Burak ve Henriqueyle etkili olabiliriz diye düsünüyorum.
Barışmı? Vay be mersindeki topçuyu bile kadroya yazdınız ya helal olsun:)
61trabzonomer
23.02.2012, 11:12
mersin maçını yine yunus yıldırımı vermişler hey allahım yarabbim sabır ver..
bu akşam süprize hazır olun :)
Fatih Özkan
23.02.2012, 11:35
Allah utandırmasın!
61trabzonomer
23.02.2012, 11:46
ictimai tv olayını hallettim sonunda digitürk uydusunda var olan ictimai tv yi silip tekrar frekansları girdim oldu. (şu 1 gibi işareti olan kanal dimi yanlış olmasın :) )
girdiğim frekanslar 10965 12800 yatay
İskender Çakmak
23.02.2012, 11:52
ictimai tv olayını hallettim sonunda digitürk uydusunda var olan ictimai tv yi silip tekrar frekansları girdim oldu. (şu 1 gibi işareti olan kanal dimi yanlış olmasın :) )
Evet aynen o kanal.
61trabzonomer
23.02.2012, 11:55
Evet aynen o kanal.
eyvallah, siyah ekran görüyorum diyenler silsin yüklesin oluyor önceki sayfalarda fikir verenlerede teşekkürler.
Barışmı? Vay be mersindeki topçuyu bile kadroya yazdınız ya helal olsun:)
Barış Özbek'i kast etti herhalde arkadaş...GS'de zaman zaman sağbek oynuyordu
L.Burrows
23.02.2012, 12:05
Barış Özbek'i kast etti herhalde arkadaş...GS'de zaman zaman sağbek oynuyordu
Valla ilk defa duydum. Ben onu göbek ve sağ açık bilirdim hep.
İskender Çakmak
23.02.2012, 12:09
Az once ictimai tv yetkilisi ile gorustum. Rahat olun maci yayinlayacaklar.
kürşat61
23.02.2012, 12:09
Barcelona'nın Mascherano'yu kullandığı gibi bizde Zokora'yı bu maçta Stoper olarak kullanabiliriz. Mustafa ile olacak iş değil. Oyunu geriden daha iyi kurarız böylelikle.
Henrique Psv maçında sonradan oyuna girip Halil'den daha faydalı oynadığını düşünüyorum, bu maçta oynamalı. Zaman zaman Burak ile yer değiştirerek savunmanında dengesini bozmuş oluruz böylelikle.
Olcan-Burak-Henrique parçalar Psv'yi.
ya bu ictimai tv bizim tvde var tursat 2a 3a da fakat frekanslar doğru olmasına rağmen sinyal yok diyor... 10969 h 11200 ne yapcaz helppp
ya bu ictimai tv bizim tvde var tursat 2a 3a da fakat frekanslar doğru olmasına rağmen sinyal yok diyor... 10969 h 11200 ne yapcaz helppp
bendede öle bişe oldu birde hotbird den arattırayım dedim çıktı kanal..
bendede öle bişe oldu birde hotbird den arattırayım dedim çıktı kanal..
10965 h 12800 şeklinde arama yaparsanız çııkıyor. Ben o şekilde hallet sorun yaşayanlar bu şekilde halledebilirler. Bu frekanslar turksatta sorunu çözüyor..
Bu maça organizasyon olmayacak mı ? Taksim'de veya başka bir yerde ?
Armağan Dere
23.02.2012, 12:43
Bu maça organizasyon olmayacak mı ? Taksim'de veya başka bir yerde ?
Abine sor:)
O yönetici da
Biz taraftar olarak tv başında içtima da,aziz ve tayfası gardiyan karşısında içtimada..İçtima tilivizyonesi..yahşi tilevizyon..Deneme 1-2
Bu maça Henrique ile başlamalıyız. Burak kötü oynarsa onu bile çıkartabiliriz. Halil'i alabiliriz Burak'ın yerine Burak kötü bir performans sergilerse. Defans arasında hatlar çok kopuk. Mustafa'nın yerine Zokora'yı da alabiliriz stopere. Celustka sağda olabilir.
unal.hso
23.02.2012, 12:46
Böyle bi kadro fena olmaz bence :)
http://a1202.hizliresim.com/u/r/2ymvr.jpg
Abine sor:)
O yönetici da
Şu anda uyuyor ve de saat 1 e 1:30 a kadar uyur :D :D
Böyle bi kadro fena olmaz bence :)
http://a1202.hizliresim.com/u/r/2ymvr.jpg
Cech sakatlıktan çıktı mı ?
Deniz Tosunoğlu
23.02.2012, 12:49
Eindhoven merkezde organizasyon yokmu?
Dip.Ing.Mag.
23.02.2012, 12:55
En az iki farklı yeniliriz. takım cok dağınık. Ne zaman umut bağlasak yeneriz desek hüsran oluyor.
cakalkerem
23.02.2012, 12:56
Takıma devre arası takviye yapmayan yada gerekli yerlere oyuncu almayan sayın başkana sitem ediyorum.gitsin maç izlesin..Adamların 20-21 yaşındaki futbolcuları taş gibi top oynarken bizimkilerin seyretmesine anlam veremiyorum.Koşmadan top oynanmaz.Bizimkiler maşallah durarak oynuyorlar.Korkum o ki bu akşam tarihi bir fark yemeyelim...
Eindhoven merkezde organizasyon yokmu?
eindihoven centrum gittinmi kesin bulursun gruplanmis taraftarlar...:)
kapilar 17:30 acilacakmis...
Takıma devre arası takviye yapmayan yada gerekli yerlere oyuncu almayan sayın başkana sitem ediyorum.gitsin maç izlesin..Adamların 20-21 yaşındaki futbolcuları taş gibi top oynarken bizimkilerin seyretmesine anlam veremiyorum.Koşmadan top oynanmaz.Bizimkiler maşallah durarak oynuyorlar.Korkum o ki bu akşam tarihi bir fark yemeyelim...
sende kendi kendini yalanliyorsun....
10 milyon transfere para verklen is olmuyor... kendin dedigin gibi adamlar 21 yasindaki futbolcularlan yendi bizi... alt yapidan futbolcu cikmasi lazim...
Dün gece Trt spikerinin verdiği kadro;
Tolga
Celustka
Giray
Mustafa
Cech
Zokora
Colman
Alanzinho
Halil
Olcan
Burak
En az iki farklı yeniliriz. takım cok dağınık. Ne zaman umut bağlasak yeneriz desek hüsran oluyor.
Kayserispor maçının ertelenmesini istemiştik ertelemediler döndük daha 1 kere idman yaptık gittik Kayseri'ye. Ondan sonra yetmezmiş gibi Daha adam gibi idman yapamadan uçtuk Hollanda'ya... Takımın idman eksiklikleri var ancak bu maçı alamayacağımız anlamına gelmez. 1.maçta isteyen bir Trabzonspor yoktu saha da bu maçta isteyen bir takım göremessek o zaman ümitlerimizi kesebiliriz. Ben en kötü 2-1 bu maçı alıp uzatmalara götüreceğimize inanıyorum. Zokora-Giray ikilisi ile başlarsak maça daha iyi olacaktır. Colman ve Aykut orta saha da. İlerde Adrian Sağ kanada Burak'ı bile çekebiliriz aslında. Burak'ın yerine de Henrique oynayabilir.
Olcan da sol kanatta görev alabilir...
Dün gece Trt spikerinin verdiği kadro;
Tolga
Celustka
Giray
Mustafa
Cech
Zokora
Colman
Alanzinho
Halil
Olcan
Burak
Alanzinho ilk 11 oyuncusu değil. 70 sonrası oyuncusu daha doğrusu skor oyuncusu Alanzinho. Yine Giray-Mustafa ile başlamak zaten başlı başına hata.
Royal Heart
23.02.2012, 13:08
Zokora'yı stoper oynatmak fantezisi nerden çıktı anlamış değilim :) Kaç kafa topu aldığını gördünüz acaba şu ana kadar ? Herkes kendi mevkisinde oynasın mümkünse. Henrique'yi de forvette görmek istiyoruz. Sağda, solda veya ortasahada değil. Çift forvet.
Zokora'yı stoper oynatmak fantezisi nerden çıktı anlamış değilim :) Kaç kafa topu aldığını gördünüz acaba şu ana kadar ? Herkes kendi mevkisinde oynasın mümkünse. Henrique'yi de forvette görmek istiyoruz. Sağda, solda veya ortasahada değil. Çift forvet.
Burak'ın sağ kanat oynayabildiğini de unutmamak gerek derim ben. Burak'ı sağ kanada çekip Henrique'yi forvet oyanatabiliriz.
Mustafa Hazıroğlu
23.02.2012, 13:14
Star niye vermiyor maçı anlamış değilim
Necmettin ALTUNTAŞ
23.02.2012, 13:19
Giray-Mustafa eyvah...Allah yardımcımız olsun.
Halil kanatlarda oynamasın da nerede oynarsa oynasın. Ya da hiç oynamasın.
Glowacki'nin olamaması bizi turdan etti.. Kadromuz yeterli diyen Yöneticilere selam olsun..
TunahaN Sağır
23.02.2012, 13:37
Şu ictimal tv yi bi ben halledemedim galiba :) digitürk var bende bulamadm yardımcı olurmusunuz ?
sessizkral_1
23.02.2012, 13:40
giray-mustafa
ile turu geçmek çok zor.oraya bir çözüm bulmamız lazım.zokora destekleyebilir orayı.
adamlar çok şut çekiyorlar buna fazla imkan vermemek lazım
inter maçındaki gibi önce sağlam savunma yapıp ondan sonra gol yollarını kovalamalıyız.
Royal Heart
23.02.2012, 13:43
Burak'ın sağ kanat oynayabildiğini de unutmamak gerek derim ben. Burak'ı sağ kanada çekip Henrique'yi forvet oyanatabiliriz.
Burak yaklaşık 1 buçuk yıldır forvette oynuyor, böyle bir ihtimal çok çok zayıf dolayısıyla.
unal.hso
23.02.2012, 13:44
Mustafadan iyidir :)
Fatih ÇOLAK
23.02.2012, 13:44
Muhtemel kadrolarda Alanzinho geçiyor, Alanzinho ile çıkarsak maça, tur için olan umutlarım sıfıra inecek...
sametaydin
23.02.2012, 13:47
Bana göre kadro şöyle olmalı:
Tolga-Celustka-Giray-Mustafa-Cech-Zokora-Colman-Alanzinho-Olcan-Henriqe-Burak
Ömer SEVİNÇ
23.02.2012, 13:56
Bu taksimdeki Kafeka maçı verir di mi?
Hasan Cubukcu
23.02.2012, 14:04
13kisi cikiyoruz simdi !!
insallah iyi bir sinuclan geri geliriz !!!
bizde 4 kisi cikiyoruz az sonra...
skor pesinde degil ARMA'NIN PESINDEYIZ!!
Deniz Tosunoğlu
23.02.2012, 14:21
Eindhoven merkezinde bir yerde toplanalim bari.
Ömer Faruk61
23.02.2012, 14:29
Allah yolunuzu açık etsin..İnşallah dik oynayacağız...Kazanacağız..
:sevinç:Oynayın Uşaklar Dik Oynayın Uyy!!!:sevinç:
Hey Gidi Günler..
http://www.trabzonunsesi.com/images/news/4.20100222175159..jpg
Royal Heart
23.02.2012, 14:31
Mustafadan iyidir :)
O zaman Zokora'nın yerine de daha iyisini bulacaksın mevksinde ;)
A.Gökhan AKIN
23.02.2012, 14:34
Bu takım gol atmak zorunda olduğu sürece Saatli bombadır ve bunu herkes görüyordu zamanında ama kimse mithat halisten başkasını görmüyordu. Bugün bu takım 3 atsa 5 yer Psv'den..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.