PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

yorumsuz6117
29.10.2011, 22:33
Alanzinho sonradan girip 1241 gol 32441 asist yapsa dahi asla 11 başlamamalı. Aykut Zokora'yı aratmadı çok iyiydi.. Pawel'in bu takımda yeri yok Ömer Rıza bile daha iyiydi bundan..

hüseyin1975
29.10.2011, 22:34
Topu kapmasi, sürmesi, paslasmasi ve son vurusu HARIKA!!!

Bülent AKBULUT61
ALLAHIMA binlerce şükürler olsun.
birde şunu söyluyeceğim Alanzinho'yu hep ilk 11'de görmek istiyordum ama bir kac haftadır yanılmışım ama bugun anladımkı bu adamı son 30 dakikada alacaksın süper işler yapacak.Halil Henrique Serkan ve Aykut cok iyilerdi ama Halil ALTINTOP tam bir avrupa topcusu seviyorum ben bu adamı

Barış Kaptanoğlu
şu kötü günlerimizde ilaç gibi bi 3 puan...Çarşamba bi 3 puan daha bekliyoruz

Eto'o
pawelde is yok belliki kafasinda TS bitirmis

Nonserviam
29.10.2011, 22:35
Geçen seneki antep maçı gözlerimin önüne geldi de :) neler gitti neler..

3 puan iyidir bu oyunla 16 puan başarıdır.

Tolga Okumuş
29.10.2011, 22:35
Sanki kadro oturdu gibi geldi bana.

----Celustka-------Glowacki--------Giray-------Cech

--------------------------Aykut-------------------

----------------Zokora------------Colman---------

----Halil--------------------------------------Henrique

------------------------Burak------------------------

OFLU_79
29.10.2011, 22:36
ALOOOOOOO

HH_52 nerdesin sen yaa?

Su Halil üzerine bir konusalim, hani Alman Liginden cok iyi taniyordun ya Halili???

Cafer Bulur
29.10.2011, 22:36
Belki cok iyi oynamadik ama genel anlamda iyi mücadele ederek disiplinli oynadik.

Rakibin etkili silahlari oldugu icin kontrollü oynamak gerekiyordu,öyle de yapildi.

Kazanmak,hele de moskova öncesi kazanmak cok ama cok önemliydi basardigimiz icin mutluyum.

Tolga,serkan,giray,aykut ve halil takimin iyileri olarak göze carptilar,colmanda iyi isler yapti.

Halilin golü mükemmeldi,emegine saglik.

sametaydin
29.10.2011, 22:37
eren yedeklerde varmıydı

Eren ve sercan yine 18 kişilik maç kadrosunda yoktu. En garibime giden olay ise yedeklerde 2 tane kalecinin olmasıydı. Yedeğe 2 kaleci yerine 1 tane alınıp eren ya da sercandan biri 18 kişilik kadroya alınabilirdi. Çok garip ve çok mantıksız bana göre 2 tane yedek kaleci bulundurmak. Şenol hoca anlaşılan gençlere pek şans vermeyecek.

Erbay
29.10.2011, 22:39
Diğer maçlara oranlara rakip kaleye çok rahat gittik ama kadro çok vasattı sonuç alamadık son saniye hariç. Pawel-Halil-Adrian-Serkan'lı hücum grubundan da fazlasını beklemek hayalcilik olurdu zaten. Sonuç müthiş moral olur takımımıza hele de CSKA maçı öncesi.

h@msi61
Eren ve sercan yine 18 kişilik maç kadrosunda yoktu. En garibime giden olay ise yedeklerde 2 tane kalecinin olmasıydı. Yedeğe 2 kaleci yerine 1 tane alınıp eren ya da sercandan biri 18 kişilik kadroya alınabilirdi. Çok garip ve çok mantıksız bana göre 2 tane yedek kaleci bulundurmak. Şenol hoca anlaşılan gençlere pek şans vermeyecek.

Zeki federasyondan ceza yememek icin kadrodaydi, Onur ise muhtemelen yavas yavas havaya sokulmak isteniyor. Hic de mantiksiz degildi bu secim...

Cem Akyüz
Açıkcası maçta puan kaybı bekliyordum trende telefondan takip ettiğim anda gol geldi.Baya bağırdım herkes döndü baktı yanımda oturan arkadaşımı yumrukladım :).İnşallah cska maçınıda kazanırız

.....
29.10.2011, 22:40
Henrique ilk 11 de oynamaya başlasın daha iyi olacaz inşAllah.

İsa
29.10.2011, 22:40
Yakın zamanda Henrique-Burak-Halil üçlüsünü aynı anda sahada görmeye başlıcaz.

Arkalarında Adrian-Colman-Zokora ile neler yapabileceklerini çok merak ediyorum...

Cafer Bulur
29.10.2011, 22:41
Bu yogun mac trafiginde son dakikalarda kazanmak tebrik edilmesi gereken bir durum.

O golde halil takimi resmen galibiyete tasidi diyebiliriz,yoksa kazanamayacaktik.

Takimda fiziksek düsüs olmasi normaldir,moskova macinda gücümüzü ekonomik kullanip sonuca gitmeye calismaliyiz.

Taha Muhammet
sercan 24 yaşında değilmi o kadar da genç değil

biltrabzon
polonyalilarin hepsini,sakatligindan dolayi vittek i yollamak sart.5 yabanci ile yollari ayirirsin adam gibi 2 tane yabanci al yeter.Gerekirse alanzinho ve sapara da yollansin.

onur-(tolga)

celustka -----giray---............--------cech

henriqe-----zokora--aykut------halil

COLMAN

burak

Ahmet F. Zengin
Pawel 77 Dk < Henriqe 13 Dk

İbrahim Gökhun Öztürk
Zeki federasyondan ceza yememek icin kadrodaydi, Onur ise muhtemelen yavas yavas havaya sokulmak isteniyor. Hic de mantiksiz degildi bu secim...

Zeki'nin yerine altyapıdan oyuncu alınamaz mı göstermelik?

2 kaleci var yahu yedekte bunun neresi mantık cercevesinde...

fincher
29.10.2011, 22:42
Aykut iyiydi,bu takımda lig maçlarında rahatlıkla oynatılır.Ama penaltı yaptırdı,daha çok çalışması gerek...

edimurphy_61
29.10.2011, 22:42
takım iskeleti belli oldu.
aykutu oynatsın artık Şenol hoca sürekli. bu sayede colman çok rahatlıyor.

-------- tolga ---------
celutska - giray - glo - cech

--------zokora - aykut-------
-----------colman-----------
--halil ---------------adrian--
-----------burak-------------

Kesiinlikle katılıyorum.

TS-FAN
29.10.2011, 22:43
Sadece derin bir nefes alıp ...ohh bee dedim..Çok mutluyum..

Ahmet F. Zengin
29.10.2011, 22:44
Aykut Mükemmeldi . Bundan Sonra Lig Maçlarında Bizi Zokora-Aykut-Colman Üçlüsü Göreceğiz Gibi Görünüyor.

trab61
Yazik yaaaa. Ben bu taraftari hic bi zaman anlamadim anlamicamda. Dun takimi yerden yere vuranlar simdi Gene cark etti. Takimi begenmeye basladilar.
Boyle destek olunmaz. Hep destek tam destek. Hele senol hocaya laf atanlar bana göre cok büyük terbiyetsizlik.
Su takimin en onemli oyuncusu bana göre colman ve burak. Hele colman olmassa olmazimiz. Bence en iyi oyuncumuz. Ama bazilari futbolu bilmedigi icin colmani hala elrstiriyolar. Yazik gercekten cok yazik.

sessizkral_1
DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN!!

Bu maçın başka hiçbir özeti yok.Okadar disiplinli oynadıkki maça burakla başlasak abartmıyorum ilk yarı 3-0 dı

pawel yerine burak olsa maç çoktan kopardı.

verdiğimiz pozisyonlara aldırmayın maçın genelinde bana göre ligin en iyi pas yapan ve organize olan takımına karşı çok disiplinli oynadık.öyleki 20 ile 45. dakikalar arasında antep ortasahayı geçemedi.

PAWEL içinde birşeyler söylemek isterim bu adamı bu takıma getirenlerle hemen ilişkiler kesilmeli.

Henruqie hazır olduğunda neler yapabileceğinin sinyalini 15 dakkada verdi ;)

ADRİAN ???? SORU İŞARETİ..ÇOK EGOİSTTİ..Pas verse net gol olacak 3 pozisyon vardı.

oeince
29.10.2011, 22:45
defans bugün daha derli topluydu, giray lider stoper niteliğindeydi. cech celustka ve glo görevlerini yaptılar. cechin asist gibi pası, celustkanın kornerdeki kafası savunmanın hücuma olan katkısı anlamda önemliydi.

colman bazı paslar dışında, adrian ise hiç sahada yoktu. aykut ilk onbire adapte olmanın sancılarını çekse de asist gibi pası ve özellikle ikinci yarıdaki mücadelesi umut vericiydi. serkan bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı, olmadı.

alanzinho, henrique ve halil bugün iyidi. tolga da fena değildi ama bazı pozisyonlarda hata yaptı ve morali bozuk görünüyordu.

şenol hoca maça çok konsantreydi, tam zamanında çok önemli hamleler yaptı. maç sonrası verdiği röportajda devre arasına kadar çeşitli sıkıntılar yaşayacağımızı söylemesi ara transfer konusunun üstüne düştüğünü hissettirdiği için beni çok umutlandırdı. inşallah ara transferde olcan, muhammet, alper ve serdar azizi alırız.

sonuçta, balıkesirin bir kahvesinde, son saniyede goooolll diye bağıran tek kişi olarak, puan kaybımızı dört gözle bekleyen fenerlileri süt dökmüş kedi gibi görmenin tadı paha biçilmezdi :D

Teşekkürler Trabzonum!!!

h@msi61
Zeki'nin yerine altyapıdan oyuncu alınamaz mı göstermelik?

2 kaleci var yahu yedekte bunun neresi mantık cercevesinde...

Demek ki yok yahu altyapida yeterli oyuncu. Hoca da bayilmiyordur iki kaleci oynatmaya...

Ahmet F. Zengin
İddaa Ediyorum Henriqe Bu Takımın En Önemli Futbolcusu Olacak.

Biraz Daha Hazır Olunca Burak'la Mükemmel Bir İkili Olacaklar.

Taha Muhammet
Aykut iyiydi,bu takımda lig maçlarında rahatlıkla oynatılır.Ama penaltı yaptırdı,daha çok çalışması gerek...
aykutun pozisyonu penaltıysa henriquenin ofsayt olan(hakeme göre) pozisyonuda penaltı adam topa müdale ederken ayağının ucu oyuncuya çarpıyo oda kendini atıo top oyuncuda bile değil orda sektirio topu

Cafer Bulur
29.10.2011, 22:46
Mustafa dogan Trabzon bu kadroyla sampiyonluga oynayamaz diyordu,bunlar tam ezik gercekten.

Kötü sonuclar alinca hemen kadromuz kötü diyorlar,kadro kalitemize bakmiyorlar.

Elimizdeki kadro gecen sezonkinden bile daha kaliteli ama bunun basariyi hemen getirmeyecegi ortadaydi.

Sampiyonlar ligindede olmasaydik su anda belki de liderdik,bunu görmek istemiyorlar.

Bizim icin sikintili olan durum adrian ve halilin simdiye kadar beklenen katkiyi yapamamasiydi.

OzcanHan61
cok sükür bir nefes aldik...

sessizkral_1
Bugün "SERKAN" İÇİNDE bir ayrı parantez açmak gerekiyor

TOPARLADI GİBİ ?

Taner Uykuçeken
29.10.2011, 22:47
Gol olmasaydı Halili ve Şenol Güneşi eleştirecektim burada ama
Kazanan daima haklıdır
Halil son 10-15 dk oyundan çok düşmüştü o dakikalarda bir Eren hamlesi gelebilirdi ama kadroya dahi alınmamış
Halilin son dakika golü herşeyi unutturdu

KÖKSAL AYDIN
Arkadaşlar 1 soru sorabilir miyim?

Ne zaman iyi top oynayabileceğiz?

Yani şöyle 90 dakikası dolu dolu olan, helal olsun be diyebileceğimiz?

Ahmet F. Zengin
Bugun Defansın Sadece Defans Oyuncularıyla Yapılmadığını Gördük.

Takım Halinde İyi Ve Disiplinliydik.

Gs'ye 4 Gol Atan Takımı Kitledik.

Cafer Bulur
29.10.2011, 22:49

Ligin ikinci devresinde.

Tabiiki avrupada yolumuza devam etmezsek.;)

Ahmet F. Zengin
29.10.2011, 22:50
Serkan'ı Ben Bugünde Beğenmedim.

Sadece Koşmayla Olmuyor Olmayacakta.

h@msi61

Hoca mac sonu roportajinda ilk devre boyunca skintilarin surecegini soyledi...

KÖKSAL AYDIN
Şu haldeyken maç alabiliyorsak, iyi top yapacağımız zaman önümüzde kimsenin duramayacağını sanıyorum.

hüseyin1975

Play Off'da;)

Erbay
Halil'i çok beğenmediğimi kendi başlığında da söyledim. Ama beraberliğe razı olmuş bir takım vardı, hatta Tolga zaman geçiriyordu sanki. Halil orta sahada topu kaptı 55 metre topu sürüp gol attı. İkinci yarı Serkan golü kaçırdıktan sonra baya bi vasat oynadık. Halbuki Antep bugün hiç iyi değildi. Burak olsa eminim ki 2 tane yuvarlamıştı.

Cafer Bulur
Bugün "SERKAN" İÇİNDE bir ayrı parantez açmak gerekiyor

TOPARLADI GİBİ ?
Serkan son 2-3 mactir bence de toparladi,o silik görüntüsünü üzerinden atti.

Birde kazaninca hersey güzel gözüküyor renkdas degil mi?;)

Travelair
29.10.2011, 22:51
DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN!!

Bu maçın başka hiçbir özeti yok.Okadar disiplinli oynadıkki maça burakla başlasak abartmıyorum ilk yarı 3-0 dı

pawel yerine burak olsa maç çoktan kopardı.

verdiğimiz pozisyonlara aldırmayın maçın genelinde bana göre ligin en iyi pas yapan ve organize olan takımına karşı çok disiplinli oynadık.öyleki 20 ile 45. dakikalar arasında antep ortasahayı geçemedi.

PAWEL içinde birşeyler söylemek isterim bu adamı bu takıma getirenlerle hemen ilişkiler kesilmeli.

Henruqie hazır olduğunda neler yapabileceğinin sinyalini 15 dakkada verdi ;)

ADRİAN ???? SORU İŞARETİ..ÇOK EGOİSTTİ..Pas verse net gol olacak 3 pozisyon vardı.

Disiplinin olması güzel. Pawel'e 2 milyon Eurocuk bonservis parası vermişiz :(

Gökhan Baymak
Bence Aykut inanılmazdı... Adrian çok iyi ama O'na Colman'ın veya başka birisinin daha yakın oynaması lazım... Çok yailnız kalıyor sonra egoist diyoruz. Henrique'nin önemini hem varlığında hem de yokluğunda çok iyi anladık.. CSKA maçı için çok ümitliyim.. Kadro da bence:

Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Zokora-Aykut-Colman-Burak-Adrian(Halil)-Henrique olmalı...

hüseyin1975
Ligin ikinci devresinde.

Tabiiki avrupada yolumuza devam etmezsek.;)

Insallah ederiz Caferim.
Sence yolumuza CL'demi ypksa Avrupa Ligindemi devam edelim?
Sanki Avrupa Liginde daha ileri gidebiliriz gibi?

Taha Muhammet
29.10.2011, 22:52
cenk tosunu ara dönemde bize kakalamaya çalışcaklar gibime gelio ah bir muhammet ile serdarı alabilsek antepten

inadına_Trabzon
29.10.2011, 22:52
HALİL GOL ATMASAYDI ne diyecektim ?

Halil forvetten uzak oynuyor,orta sahaya hatta defansa geliyor.Sonra forvete koşturuyor.Yoruluyor. Ayrıca Top alamıyor.git gel yıpranıyor.

Halil mükemmel bir gol attı. Kendi pişirdi kendi yedi.

HENRİQUE zayıflamış.kilosunu korursa süper olur.

PAWEL bize atılan kazıklardan biri.

COLMAN : Bu maçta kaçarak oynadı.etliye sütlüye karışmadı. sürekli oyundan düştü. hamle yapar gibi yaptı. sahte mücadeleler yaptı. Açıkca kaçtı. onu izledim maçta. kendisini Trabzonspor a zarar verecek şekilde SAKLADI. hiç oynama daha iyi. yalandan adamın üstüne gidio, çalım yiyo,ben çalım yedim siz mücadeleye devam edin der gibi bakıo. anladık CSKA maçına saklıonda kendini ,o zaman hocana oynamicam de.rezildi bu maçta.

AYKUT : ilk haftalarda daha iyiydi, eee oynamaya oynamaya..

ALANZİNHO : ha şöle sonradan gir oyuna. ilk 11 senin işin deil.

ADRİAN : güçsüz

OzcanHan61
29.10.2011, 22:53
arkadaslar benim anlamadigim neden bizimkiler gidip polonyadan oyuncu toplayacaklarina bizim yörede yetisen genclere yönelmiyor, antepdeki trabzonlular orhan gülle ve muhammet demir bizde olsaydi fena olmazmiydi...

Taner Uykuçeken
29.10.2011, 22:53
-----Onur/Tolga----

Celutska-Giray-Glowacki-Cech

------Zokora--Aykut--------
---------Adrian-------------
Burak-----Halil------Henrigue

diziliş farklı olsada bence denenmeli

tarsus
29.10.2011, 22:54
defansa çözüm bulduğumuz an bu takım seri galibiyetlere başlar.herşey zamanla yerine oturacak bende inanıyorum ama bu polonyalılar canımı sıkıyor:(cl grubu geçtikten sonra bu polonyalıları mümkünse almanlarla değiştirelim disiplinli ve takım oyununa yatkın olurlar

Gökhan Baymak
29.10.2011, 22:55
HALİL GOL ATMASAYDI ne diyecektim ?

Halil forvetten uzak yonuyor,orta sahaya hatta defansa geliyor.Sonra forvete koşturuyor.Yoruluyor. Ayrıca Top alamıyor.git gel yıpranıyor.

Halil mükemmek bir gol attı. Kendi pişirdi kendi yedi.

HENRİQUE zayıflamış.kilosunu korursa süper olur.

PAWEL bize atılan kazıklardan biri.

COLMAN : Bu maçta kaçarak oynadı.etliye sütlüye karışmadı. sürekli oyundan düştü. hamle yapar gibi yaptı. sahte mücadeleler yaptı. Açıkca kaçtı. onu izledim maçta. kendisini Trabzonspor a zarar verecek şekilde SAKLADI. hiç oynama daha iyi. yalandan adamın üstüne gidio, çalım yiyo,ben çalım yedim siz mücadeleye devam edin der gibi bakıo. anladık CSKA maçına saklıonda kendini ,o zaman hocana oynamicam de.rezildi bu maçta.

AYKUT : ilk haftalarda daha iyiydi, eee oynamaya oynamaya..

ALANZİNHO : ha şöle sonradan gir oyuna. ilk 11 senin işin deil.

ADRİAN : güçsüz

Ben Colman'ı çok beğendim.. Pawel'de abartıldığı kadar kötü değil bence. Ama gol hariç Halil'i bende beğenmedim.

Cafer Bulur
Insallah ederiz Caferim.
Sence yolumuza CL'demi ypksa Avrupa Ligindemi devam edelim?
Sanki Avrupa Liginde daha ileri gidebiliriz gibi?
Ben sampiyonlar liginde bir üst tura cikmayi bu sezonki sampiyonluga,avrupa liginde de yari finale bile degismem abi.;)

Bircogumuzun sampiyonlar ligini tercih edecegine eminim.

bariskaratas
Yazik yaaaa. Ben bu taraftari hic bi zaman anlamadim anlamicamda. Dun takimi yerden yere vuranlar simdi Gene cark etti. Takimi begenmeye basladilar.
Boyle destek olunmaz. Hep destek tam destek. Hele senol hocaya laf atanlar bana göre cok büyük terbiyetsizlik.
Su takimin en onemli oyuncusu bana göre colman ve burak. Hele colman olmassa olmazimiz. Bence en iyi oyuncumuz. Ama bazilari futbolu bilmedigi icin colmani hala elrstiriyolar. Yazik gercekten cok yazik.

3 senedir yazmaktan bıktım. colman aleyhine atıp tutanlara kendi haline bak.
takımın her zaman en çok koşan en çok top çalan en çok pas veren adamı neden beğenilmez. orada colmanın yanına onun gibi 2 kişi daha lazım.
bunlar da zokora ve aykut

KÖKSAL AYDIN
29.10.2011, 22:56
arkadaslar benim anlamadigim neden bizimkiler gidip polonyadan oyuncu toplayacaklarina bizim yörede yetisen genclere yönelmiyor, antepdeki trabzonlular orhan gülle ve muhammet demir bizde olsaydi fena olmazmiydi...

Fena olurdu :)

Sacit
29.10.2011, 22:56
Giray'ın maç sonu açıklamalarını doğru bulmadım.

''Burak'ı aradık'' ne demek, yapmayın bunu..
takımda başka oyuncu, başka forvet mi yok..

Giray bunu diyorsa vay halimize..

Şenol hoca maçtan sonra, şans golüyle kazandık dedi ve doğru bir cümle..

hüseyin1975
29.10.2011, 22:57
Ben sampiyonlar liginde bir üst tura cikmayi bu sezonki sampiyonluga,avrupa liginde de yari finale bile degismem abi.;)

Bircogumuzun sampiyonlar ligini tercih edecegine eminim.

Heyecani elbette cok farkli olur ama sanki Avrupa Liginde seninde dedigin gibi yari finale kadar cikabiliriz belki.
Buda güzel olurdu be Aga;)

Eren Karaahmetoğlu
29.10.2011, 22:57
Müthiş oldu bu galibiyet. Müthiş.

:D

hüseyin1975
29.10.2011, 22:58

Böyle konusarak onu havaya sokuyorlar!
Gecende fenerli bir üye genel kurulda azize icin "Putlastiriyorsunuz" demisdi.
Girayin yapdigida ona benzer olay:(

Cafer Bulur
29.10.2011, 22:59

Sans golüyle kazandik demedi,son dakikada kazanmak bizim icin bir sanstir dedi.

Apayri seylerdir bunlar,haliin attigi gole sans diyen emek hirsizligi yapmis olur.

Sefer A.
aykutun pozisyonu penaltıysa henriquenin ofsayt olan(hakeme göre) pozisyonuda penaltı adam topa müdale ederken ayağının ucu oyuncuya çarpıyo oda kendini atıo top oyuncuda bile değil orda sektirio topu

haa bak o olabilir onu bilemiyorum bir daha bakmak lazim, yalniz Halil'in penalti bekledigi bir ara vardi yaa ilk yarida, onu göstermedi lig tv az önce tartismali olaylarda.....

sessizkral_1
Ben Colman'ı çok beğendim.. Pawel'de abartıldığı kadar kötü değil bence. Ama gol hariç Halil'i bende beğenmedim.

Colmanı bende beğendim.Yine sahanın en çok koşanı yine sahanın en çok pas vereni.

Halil "MÜKEMMEL" oynadı.Özellikle ilk yarı sol kanatta harikalar yarattı başka maçmı izliyoruz ?

PAWEL "abartıldığı kadar kötü değildi,abartıldığından daha kötüydü.Şöyleki Satmak isteseniz bank asyadan bile almazlar.Bukadar vasıfsız bir santrafor görmedim.Henruqie 15 dakkada onun 75 dakkada yapamadığı katkıyı yaptı."

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:00
Heyecani elbette cok farkli olur ama sanki Avrupa Liginde seninde dedigin gibi yari finale kadar cikabiliriz belki.
Buda güzel olurdu be Aga;)
Tabiiki güzel olur ama avrupa ligi bir tesellidir bana göre.

2.turda barcelona ile oynamayi ben sahsen yari finalde bir fulhamla oynamaya tercih ederim.

Necmi6161
29.10.2011, 23:01
..........................

fincher
Olcan-cenk-muhammet alınabilir...

Mustafa Umut
Pes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..

hüseyin1975
29.10.2011, 23:02
Tabiiki güzel olur ama avrupa ligi bir tesellidir bana göre.

2.turda barcelona ile oynamayi ben sahsen yari finalde bir fulhamla oynamayi tercih ederim.

yapma Caferim, yinemi 7 yememizi istiyorsun yahu:D

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:04
yapma Caferim, yinemi 7 yememizi istiyorsun yahu:D
Barcelonadan 7 yemek bile bir erdemdir,real madrid bile 5 yemisken.;)

OzcanHan61
29.10.2011, 23:04
formda bir henrique ve burak nasil ikili olurlar acaba... :)

hüseyin1975
29.10.2011, 23:05
Pes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..

Mac sonrasi yapdigi konusmayi herkesin dikkatlice izlemesi / dinlemesini istiyorum. Beni bir ara cok Gol attigim icin Insanlar daha cok Forvet olarak görüyor ama ben Takim oyuncusuyum ve Takimim icin elimden geleni yapiyorum dedi.
Mücadelen yeter be ASLANIM!:alkış:

Sacit
Sans golüyle kazandik demedi,son dakikada kazanmak bizim icin bir sanstir dedi.

Apayri seylerdir bunlar,haliin attigi gole sans diyen emek hirsizligi yapmis olur.

tamam karıştırmış olabilirim :)
evet ben yanlış yazdım..

Halil'in attığı gole şans demem, diyemem zaten..

apachi61

Sen onlara messiyi al getir iki hata yapsin aninda biletini keser bunlar o yuzden takma pek akisina birak zaten coguda ben demisdim demek icin yaziyo buna emin olabilirsin

Taha Muhammet
29.10.2011, 23:06
3 senedir yazmaktan bıktım. colman aleyhine atıp tutanlara kendi haline bak.
takımın her zaman en çok koşan en çok top çalan en çok pas veren adamı neden beğenilmez. orada colmanın yanına onun gibi 2 kişi daha lazım.
bunlar da zokora ve aykut
abi o konuda colmanında suçu var bi inter maçındaki colmanı hatırla bide bu maçtaki colmanı insan ister istemez colmandan her zaman o performansı bekliyor

hüseyin1975
29.10.2011, 23:06
Barcelonadan 7 yemek bile bir erdemdir,real madrid bile 5 yemisken.;)
Vallahi evimizde yenip HAVA atacaksak Dünyaya.... VARIM diyorum:p

exelans_25
29.10.2011, 23:08
henriqueyi iyi buldum.halilin goldeki çabasını bitiricilikle süslemesi mükemmeldi

Taha Muhammet
Olcan-cenk-muhammet alınabilir...
olcan ile muhammet olabilirde cenk neden muhammedin yanında cenke gerek yok bence

futbalski60
İlk yarı ön direğe koşu yapan bir forvetimiz olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik ama bunu yapabilecek oyuncumuz yok ani ataklarda forvetlerimiz pozisyon alamıyor spiker Gaziantepspor defansı iyi pozisyon aldı dedi ama tam tersi onların pozisyon almasını biz sağladık. CSKA maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu yenilmemeye de devam ediyoruz gol atmayı da öğrenebilirsek istikrar yakalayacağız

OzcanHan61
su adrianin yerine saglam bi adam almamiz lazim...

OFLU_79
Trabzonda Abdullah Ercana karsi kin varmI daha?

Ben sahsen hic sevmem kendisini.

Harun

Halil'i ben de beğenmiyorum.Fakat bunun altında kalitesinden ziyade sahada duruşu çok negatif.Yani koşarken yürüyor gibi, çok ağır hantal bir görüntü veriyor.Ayrıca çok çabuk yorulan bir oyuncu.
Aynı sorun Pawel de var.Sahada diri gözükmüyor,sanki yeni 90 dakikalık maç oynamış onun yorgunluğunu taşıyor havası var.

Samet Yildirim
29.10.2011, 23:09
Gecen sezonki kadro olsaydi bu sürec icerisinde tel tel dökülürdü...

16 puan ve s.liginde 4 puan genel olarak iyi durumdayiz...

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:09
Vallahi evimizde yenip HAVA atacaksak Dünyaya.... VARIM diyorum:p
Barcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.

Rakip cok formda ve orada gördükkü bizden daha diri bir takim.

Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur.

Samet Yildirim
29.10.2011, 23:10
Pawel bugün kötü oynamadi...

Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...

worldmaster
Harika bi sonuçla ayrıldık. Aykut-Henrique maçın iyileriydi. Alan da fena değildi ki normalde hiç beğenmem. En berbat isimler Cech-Serkan-Pawel-Celutska.

Beklerimiz gerçekten berbat. İleri çıkma desen yok,savunma desen acemilik diz boyu. Kör topal bu kadar puan için yradan şükür ne diyelim başka...

hüseyin1975
Barcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.

Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur.

Senol Hoca Takimizin cok hizli oynamasini istiyor.
Hizli oynarsak onlarin defansini dagitiriz bence.

zahido
29.10.2011, 23:11
İlk yarı ön direğe koşu yapan bir forvetimiz olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik ama bunu yapabilecek oyuncumuz yok ani ataklarda forvetlerimiz pozisyon alamıyor spiker Gaziantepspor defansı iyi pozisyon aldı dedi ama tam tersi onların pozisyon almasını biz sağladık. CSKA maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu yenilmemeye de devam ediyoruz gol atmayı da öğrenebilirsek istikrar yakalayacağız

Bu defans hatti ve orantisiz kadro nedeniyle en azindan devre arasina kadar bir istikrar saglayabilecegimizi zannetmiyorum..

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:11

Yahu samet yine mi sen?

Adam tel tel dökülüyorsen kötü oynamadi diyorsun.

Pawel asisi tutmamistir,alternatifsizlikten oynuyor su anda.

Ahmet F. Zengin
29.10.2011, 23:12
Aykutun Pozisyonuna Penaltı Diyenler ..

Eskişehirde Halile Yapılan Penaltı Oğlu Penaltıydı.

asimavi
...arkadaşlar....maçtaydım bu akşam ...ve uzatmada gelen golden sonra harika bi sevinç yaşadık....sesim kısıldı bağırmaktan...çok güzeldi.....halil golü attı ve hemen bi,ze doğru koştu bizde bi anda yığıldık aşağıya harikaydı....

....iki önemli eksiğe rağmen bugün güzel oynadık....ve şunu bir kez daha gördüm ki....colman gerçekten çok kaliteli bi oyuncu....ve bizim için çok değerli bi oyuncu....

....bazı arkadaşlar oyundan düşüyo veya top kaybı yapıyor diye eleştiriyor ama.....hangi futbolcu olursa olsun maç boyu pres yapıp tempo yapıp...oyun kursa ...bu kadar çok topla buluşsa bu hataları yapar...

OzcanHan61

o kadarda zor degil bence, savunmamiz disiplinli olursa

ortada akli basinda olan bir colman ve zokora önlerinde formda henrique ve burak olursa iyi is yaparlar fakat burak disindaki oyuncularin formu daima muamma

Ahmet F. Zengin
29.10.2011, 23:13
Deplasmanda Kaç Maçtır Yenilmiyoruz. En Son Fenere Yenilmiştik Galiba Geçen Sezon ?

yalniz adam
bir aykut takımını nasıl hareketlendirdi...henriqeyi özlemişiz...

Cafer Bulur
Senol Hoca Takimizin cok hizli oynamasini istiyor.
Hizli oynarsak onlarin defansini dagitiriz bence.
Onlarda hizli oynarsa giray ve glo yüzmeye baslayabilirler.

Evet hücum yaparken hizli oynamaliyiz ama kontrolü bir an bile elden birakmamaliyiz.

Doumbia cok formda ve bizim icin yine en büyük tehdit olacak.

İsa

Samet git yat Allah'ını seversen :)

Hüseyin Hatırlı
kesinlikle Muhammed.. Işık var adamda, daha ne beklenir? Bi de stoper..

Gökhan Döner
29.10.2011, 23:14
benim için tamamen süpriz oldu bu galibiyet.
Geçen hafta Galata Antep maçını izlediğim kadarıyla
tamamen süpriz.

Samet Yildirim
29.10.2011, 23:14
Yahu samet yine mi sen?

Adam tel tel dökülüyorsen kötü oynamadi diyorsun.

Pawel asisi tutmamistir,alternatifsizlikten oynuyor su anda.
:)

Ben haketten cok iyi niyetliyim yada bilmiyorum artik.

Pawel bence kötü oynamadi ama begeniyormuyum ?? Kesinlikle begenmiyorum... Zaten forvet lazim bize..

Samet Yildirim
29.10.2011, 23:15
Samet git yat Allah'ını seversen :)

Paweli okadar kötülediniz ki bu oyuna bile kötü oynamadi diyebiliyorum demeki :D

Ama bende genel olarak begenmiyorum forvet lazim bize:)

tarsus
29.10.2011, 23:15

arkadasım macı izlerken ne içiyorsan söyle bizde içelim ve senin gördüğüm gibi olumsuz olan herşeyi güzel görelim,:)

Sacit
29.10.2011, 23:16
Futbolcularımızdan rica ediyorum, hangi maç olursa olsun maçtan sonra ''şu futbolcuyu aradık, bu futbolcuyu aradık, o olsa kazanırdık'' tarzında açıklama yapmasınlar. bu tarz açıklamalar Trabzonspor'a zarar verir. biz bunu göremeyiz ama futbolcular arasında gruplaşmaya kadar gider.

Giray'ın maç sonu yaptığı açıklamaları amatörlüğüne veriyorum, inşallah öğrenecek..

Harun
29.10.2011, 23:16
Takım Burak'a göre ayarlı olduğundan sürekli savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışıyoruz.Bunu en iyi yapanda Burak olduğu için bu tür maçlarda sıkıntı çekiyoruz.

Şenol Hocanın farkl taktikler üzerinde çalışması gerekli.

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:17
:)

Ben haketten cok iyi niyetliyim yada bilmiyorum artik.

Pawel bence kötü oynamadi ama begeniyormuyum ?? Kesinlikle begenmiyorum... Zaten forvet lazim bize..
Pawel kötü oynamadiysa muhammet sence macin yildizidir herhalde.

Muhammet i ben begendim,sirti dönük bile olumlu isler yapti.

Bu muhammet Trabzonlu oldugu halde biz neden almadik anlam veremiyorum.

Samet Yildirim
29.10.2011, 23:18
arkadasım macı izlerken ne içiyorsan söyle bizde içelim ve senin gördüğüm gibi olumsuz olan herşeyi güzel görelim,:)
Portakal suyu severim ben :)

Yahu bende begenmiyorum zaten forvet lazim diyorum ama okadar kötülüye kötülüye bu oyuna bile kötü oynamadi diyiyorum heralde :)

Taha Muhammet
29.10.2011, 23:19

polonyalı olmadığı için almadık :)

Samet Yildirim
29.10.2011, 23:19

Muhammet iyidi ama abartmaya gerek yok abartiyoruz sonrada 1 sene sonra bakiyoruz ki yedekler arasinda veya sahada sürünüyor.

Örnek Cenk :)

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:20
Futbalski moskova maci icin ne diyorsun?

Ibre moskovadan yana gözüküyor,sence bu ibreyi cevirebilecekmiyiz?

h@msi61
Halil'i ben de beğenmiyorum.Fakat bunun altında kalitesinden ziyade sahada duruşu çok negatif.Yani koşarken yürüyor gibi, çok ağır hantal bir görüntü veriyor.Ayrıca çok çabuk yorulan bir oyuncu.
Aynı sorun Pawel de var.Sahada diri gözükmüyor,sanki yeni 90 dakikalık maç oynamış onun yorgunluğunu taşıyor havası var.

Cok cabuk yoruldugunu iddia ettiginiz oyuncu oynadigi her mac takimin en cok kosan adamlarindan birisi oluyor.

Yaşar
Pawel bu yılki en iyi maçını oynadı.
Ona rağmen kötüydü.

Hasan Ayvenli
29.10.2011, 23:22
Beklediğimden baya iyi oynadık. Antep rahat kazanır diyodum şu son maçtaki halimize bakarak.

Henrique'nin dönüşü hücumu rahatlatacak bence.

Aykut kendisine güvenebileceğimiz bir alternatif olduğunu gösterdi göbekte.

hüseyin1975
29.10.2011, 23:22

Senol Hoca oynatirmiydi sence?

güneyli
29.10.2011, 23:23
Biz deplasman da tehlikeli bir takımız...Oyuncu yapımız buna alıştı...Antep maçını öyle böyle almak iyiydi..

Taha Muhammet
29.10.2011, 23:23
Pawel bu yılki en iyi maçını oynadı.
Ona rağmen kötüydü.
bırazda serkan ve adrianın beceriksizliği ve bireyselliği etkili gibiydi pawel'a adam gibi bi pas atıldı, onun dışında adrian serkan kendi gol atmaya çalıştı

Cafer Bulur
29.10.2011, 23:24
Pawel i oynatiyorsa muhammeti gözü kapali oynatirdi bence.;)

OzcanHan61
29.10.2011, 23:24

kontrollü bir oyunla, iyi bir savunmayla formda bir henrique,colman,burak üclüsüyle bu maci alabiliriz bence..
moskova defansi cok zayif illaki burak ile gol buluruz yeterki gol yemeyelim..
moskovadaki macta takim kontrolden cok ileriye oynamaya calisiyordu fakat beceremiyordu, daha kontrollü oynamamiz lazim inter macindaki gibi..

futbalski60
29.10.2011, 23:26

Zor bir maç olacak maçı kazanmak istiyorsak geride açık vermememiz lazım CSKA kağıt üzerinde deplasmanda bize göre daha avantajlı Doumbia ve Love gibi çok hareketli,seri ve güçlü oyuncuları var biz de defans öndeyken aksayan bir ekibiz. Eğer defansa çözüm bulabilirse Trabzonspor maç için avantajlı konuma geçer CSKA'nın forvetleri ne kadar iyiyse orta sahaları ve bekleri de o kadar kötü. Defansa çözüm bulamazsak ipler CSKA'nın eline geçer ve buldukları fırsatları da değerlendirler.

61_Hasan_69
29.10.2011, 23:27
tek anlamadığım kulubede neden 2 kaleci olduğu ve sercan ve erenin nie kadroya alınmadığı..

Cafer Bulur
kontrollü bir oyunla, iyi bir savunmayla formda bir henrique,colman,burak üclüsüyle bu maci alabiliriz bence..
moskova defansi cok zayif illaki burak ile gol buluruz yeterki gol yemeyelim..
moskovadaki macta takim kontrolden cok ileriye oynamaya calisiyordu fakat beceremiyordu, daha kontrollü oynamamiz lazim inter macindaki gibi..
Zayif dediginiz takiminin defans oyunculari rusya milli takiminin bankolari berezutski kardesler ve ignashevich rakibi bu kadar da hafife almayin.

Moskova nin defansi zayif falan degil,iyi bir defansa sahipler.

inadına_Trabzon
Kontrollü oynayakta. ilk golü hatırlayın hiç yoktan bi topuk pası doumbia kaleciyle karşı kaşrıya kaldı. :)

doumbia sakatlan maçtan önce.

Taha Muhammet
29.10.2011, 23:29
hoca daha çok başka seçeneği olmadığı zaman gençlere şans verio beşiktaş maçında glowacki ile egemen sakattı hatırladığım kadarıyla mustafayı oynattı eğer muhammet bizde olsaydı pawel yerine muhammeti oynatırdı kaybedeceği bir şey olmazdı zaten paweldan birşey beklemiyor zaten sırf 11 kişiyi tamamlamak için oynatıo pawel'ı :)

hüseyin1975
Henriqueye kaldirilan Bayragi gördüm... TAM BIR SKANDAL KARAR!

altinkaya08
Brozek bu takımın golcüsü olamaz dedik zamanında.Aykut a pawel kadar şans verilse bayağı iyi olacak gibi görünüyor.

OzcanHan61
29.10.2011, 23:30
Zayif dediginiz takiminin defans oyunculari rusya milli takiminin bankolari berezutski kardesler ve ignashevich rakibi bu kadar da hafife almayin.

Moskova nin defansi zayif falan degil,iyi bir defansa sahipler.

yok birader cok mücadeleci fakat agirlar, iyi bir burak onlari paramparca eder..
rusya milli takiminin bankosu olmak o kadarda zor degil zaten ;) adamlarda baska hangi savunma oyunculari varki ;)

mesela servette bizim milli takimda banko oynuyor, servete iyi diyebilirmiyiz :D

Sefa Murat Dokuz
29.10.2011, 23:30
İç saha Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Zokora-Colman-Volkan-Halil-Burak-Henrique
Dış Saha Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Aykut-Zokora-Colman-Volkan-Burak-Henrique

Devre arası kaliteli 1 stoper alırsak ve polonyalıları yollarsak 2.devreye daha umutlu bakabiliriz.

alierhan
29.10.2011, 23:31
Muhammet'te çok büyük futbolcu kumaşı var. bu adam çok iş yapacağa benziyor...dünya yıldızı bile olabilir.

OzcanHan61
29.10.2011, 23:32
Muhammet'te çok büyük futbolcu kumaşı var. bu adam çok iş yapacağa benziyor...dünya yıldızı bile olabilir.

1 yil sonra söner o yildiz :)

Fanatik34
29.10.2011, 23:33
Bu takimdan iyi futbol bekleyenler, daha cok bekler!!! (futbol oynamis olanlar anlar)

Sampiyonlar liginde 3. lük bile basaridir. Keza Avrupa liginde finale kadar cikmak cok daha kolay. Playoff sisteminde ise ilk dörde girsek yeterlidir. Kaldi ki bu sistem olmasa yine en az 82 puan toplayacak bir takima sahibiz ama 3 günde mac yapan yeni bir takimin bunu basarabilmesi mucizedir!

Devrarasi yapilacak 3 transfer ile sezona damga vuracagiz Allah´in izniyle ;)

Bu maca gelirsek: GAntep´in macin ikinci yarisinda yorgun düsecegini yazmistim. Onlari yorarak Henrique-Alan ikilisi ile üstünlügü ele gecirdik ve Abdullah Ercan´in hatalari ile 3 puani kapmis olduk!

Macin hakemine gelince: Bu kadar basit bir maci bile yönetemeyen baska maclari nasil yönetecek. Bize cikardigi kartlari baz alirsak, Gantep´in 2 Sari+1 Kirmizisini es gecti. Bizim aleyhimize penaltiyi calamadi tabi.

2-3 sezondur niye aleyhimize penalti calamiyorlar dersiniz???

Cünkü mac icinde takdir haklarina ve özellikle kart konusunda bize karsi düdük caldiklarindan! Buna ilave olarak tabi ki Sikebahce lehine calinanlardan dolayi.

Tascaynar
29.10.2011, 23:34
3 puanı kurtardık bari.

Sacit
29.10.2011, 23:36
Muhammet'in direkten dönen şutunda Tolga'nın pozisyon hatası var,
umarım bunun tekrarı olmaz Tolga

OzcanHan61
29.10.2011, 23:37

onurumu kaleye gecirsek :D

Ömür Karadeniz
29.10.2011, 23:38
Muhammet Muhammet diyorsunuzda bizde olsa Şenol hoca o çocuğu oynatmazdı adım gibi eminim,bunuda kimseyle tartışmam...

~UniCef~
29.10.2011, 23:38
Takima zaman vermek gerek. Yani Antalyaspor macindan sonra yorumlara demin baktim`da inanilir gibi degil.

Aynisi Adrian icin`de gecerli. Önde cok acik bir uyum sorunu var , ve bu bence cok dogal, Halil olsun Herique olsun, Adrian olsun ,Volkan olsun kismen Pawel olsun hepsi yeni oyuncular yani orda gecen sezon ki gibi Üretkenlik beklemek yanlis olur. Hatirlatmakta fayada oldugu düsünüyorum. Gecen Sezon sadece bir Jaja Transfi söz konusu idi.

Takim mutlaka kendini gelistirecektir. Ama cok acik söylemek istiyorum ki, yapilan tüm Transferler dogru. Belki Adrian icin biraz fazla ödendi , ama bence , yeni Rosicky olma ihtimali cok yüksek.

Transfer Döneminden cok kalileti üc oyuncu almamiz gerek , Stoper-Orta Saha-Forvet. En , ama en önemlisi cok kaliteli bir Stopere ihtiyacimiz var. Digerleri cözülebilir , ama bir Mustafa Yumlu ile olacak is degil bu.

Aykut`u ben bugün cok begendim. Özgüven eksikligi vardi , ama bundan daha dogal olan birsey olabilir mi? Senol Günes biraz daha genclere sans verse daha güzel olmazmi , mesala Ereni , Serkanin yerini bir iki defa oyuna alabilir.

exelans_25
29.10.2011, 23:39
aykut zokorayla yan yana oynasa hem zokoranın hem colmanın hem de adrianın verimi artar.burak henrique halil hücum hattı da gayet güzel olur.henrique benfica maçındaki henriqueydi bugün

~UniCef~
29.10.2011, 23:40

Hata yok. O pozisyon`da Tolga önde durmasi lazim , cünkü eger Muhammet iki Stoperi birden gecse hemen hizli bir depar ile topu kapmasi gerek.

yavuzbaha
29.10.2011, 23:41
Halil mi ağır ve yorulan futbolcu !!:eek:...Adrian diycektin sanırım...

Henriqueye kaldirilan Bayragi gördüm... TAM BIR SKANDAL KARAR!
evet yendik diye sessiz kalmak doğru değil,bu bayrak masum değil,artniyet var

aynen öyle

hüseyin1975
29.10.2011, 23:43
evet yendik diye sessiz kalmak doğru değil,bu bayrak masum değil,artniyet var

Aynen öyle.
Bizim Futbolcu en az 1 Metre geriden cikiyor!

Yaşar
29.10.2011, 23:43
Onur'u kulübede görür görmez, Tolga'nın hatalarını yakalamaya başlamışız.

OzcanHan61
29.10.2011, 23:45
Onur'u kulübede görür görmez, Tolga'nın hatalarını yakalamaya başlamışız.

evt özledik galiba onuru :)

exelans_25
29.10.2011, 23:46
tolga çok uzun zamandır bizi başarıyla taşıyor formayı hemen almak olmaz.onur beklemeli tolganın onu beklediği gibi

OzcanHan61
29.10.2011, 23:47
tolga çok uzun zamandır bizi başarıyla taşıyor formayı hemen almak olmaz.onur beklemeli tolganın onu beklediği gibi

haklisin..

Sacit
29.10.2011, 23:49
Hata yok. O pozisyon`da Tolga önde durmasi lazim , cünkü eger Muhammet iki Stoperi birden gecse hemen hizli bir depar ile topu kapmasi gerek.

yapmayın bunu lütfen..

ne demek önde duracak :)
savunma oyuncuları ne için duruyorlar orada..
top direkten dönmese gol olsaydı kim suçlu olacaktı, savunma mı !

Salih Kara
29.10.2011, 23:51
ben o pozisyonda Tolga'da hata göremedim.Sonuçta 30 metre önünde oynanan bir oyunda kale çizgisinde bekleyecek hali yoktu.O pozisyonda Muhammet gerçekten çok güzel vurdu topa

pReN@_61
29.10.2011, 23:56
Zor deplasmandan 3 puan aldık.Tebrikler uşaklar...

mit_o
kanatları iyi kulllanamıyoruz bu bir gerçek ama iyi kurtardık son saniyelerde 3 puanı

sanatik
Halil olmazsa berabere kalacakdik fakat bakiyorum burada müthis bir gol atmasina ragmen elestiriliyor, yavas, gücsüz gibi sözlerle.

Halil belkide ikinci Burak yilmaz olabilecek oyuncumuz ve lütfen ona göre elestirelim.

Tolga´da oldugu gibi özür dilemeyelim sonra öldürürücü elestirilerimiz yüzünden.

bariskaratas
29.10.2011, 23:57

gs macında 3. golden önce topu soldan gelen bombos olcana atmayan oyuncu bence kafasını kullanmayan bir oyuncudur. 3. gol ona ragmen sansına geldi
bundan da ileri gitmez.

oğ 61 efsanesi
29.10.2011, 23:58
Bu arada herkes Gaziantepspor'un bizden puan alacağını düşünüyor.Geçen sezon sonunu doğru da böyle pek de favori olmadığımız maçları almıştık.Bence kimse ne olduğunu anlamdan rahat bir galibiyet alacağız.

gerçekten de dediğin gibi oldu.kendimizi zorlamadık kimse ne olduğunu anlamadı ve temiz bir 3 puan kazandık.

Fatih Öztürk
29.10.2011, 23:58
pawel brozek dışında tüm takım ıyıydı.golculerimiz Burak'ın olmayışı,Henrique'nin yedek oluşu gol yollarında biraz sıkıntı verdi bize.yeniliriz izlemi hiç vermedik bu maçta.Antepin verilmeyen penaltısından önce Halile ilk yarı yapılan penaltı pozısyonuda var.hakem eyyama müsaıttı.hakettık,daha iyiydik.Alanzinho koz olarak son dakıkaların adamı,bu kesin!kesınlıkle ılk 11 oyuncusu olamaz.Aykut göze batmadan görevini layıkıyla yaptı.Halıl'ın 4-5 kere kasti tekmelere nazire edercesine"DERS" vererek yıldızlaştığı maçta 3 puanı hanemıze yazdık.

Taha Muhammet
29.10.2011, 23:59
bence muhammet yeni fatihimiz olabilir

Mellih
30.10.2011, 00:00
ilaç gibi oldu.. ama çok sevinmemek lazım

Oğuzhan
30.10.2011, 00:00
yapmayın bunu lütfen..

Kimse suçlu olmayacaktı, Muhammed harika bir gol atmış olacaktı. Hata falan yok o pozisyonda.

oğ 61 efsanesi
30.10.2011, 00:02
bence muhammet yeni fatihimiz olabilir

idolü Fatih Tekke. Birkaç yıl önce Tam Saha dergisine verdiği röportajda Fatih Tekke'nin yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın en iyi golcülerinden birisi olduğunu söylüyordu.

Adem Erdoğan
30.10.2011, 00:04
Muhammet Cenk'ten çok daha iyi. Büyük takım futbolcusu.

matrix5782
30.10.2011, 00:04
Maç Gitti-geldi.Antep de Biz de iyi Mücadele ettik.Güzel Oyun Oldu.bir Önceki haftadan Daha Derli Toplu idik.

Halil kendini Eleştrenlere Attığı Golle Yanıt verdi.Mücadele Bakımından Üst Düğzey performans Sergiliyor.yeri geliyor Sol-Sağ açık-Orta saha-Forvet Hatta Bek Olarakda Oynuyor.takım Oyuncusu olarak Bakmak Gerek.Alkışlamak Ve tebrik Etmek gerek.Bu Akşam Aldığı Sert Müdahalelere rağmen Oyunda Kaldı Golunu Attı.

Aykut Bu Akşam Sırıtmadı Görevini yaptı.Daha da iyi olacak raporları üstüne gidilir ve görev verilirse Selçukdan Daha iyi olacağı şeklinde idi.Bunu Sezon başı Da Söyledim.Oyuncuyu Savundum.İnşşllah üstüne Koyar ve daha etkili Performans Segiler.

Eren Albayrak'ıda kazanmalıyız Aynı şekilde.

yavuzbaha
30.10.2011, 00:05
İşin doğrusu bu maçtaki futbolu ben ligde oynadığımız en iyi futbol olarak gördüm,oyunu çok olmasa da beğendim

~UniCef~
yapmayın bunu lütfen..

Modern Futbol`da Kaleci son Adam gibi olmasi gerek.

Büyül Takimlar`da hep böyle. Zaten en bariz Örnek Barca

Hüseyin İlkin
Böyle maçlara uygun bir takımımız var. Rakibi bozmaya yönelik oynayınca bozan, oyunu kitleyen. Lille maçı da böyleydi, saçma bir pozisyon hatasıyla sıfırdan gol yemiştik! Dün kadro belli olduğunda skor olarak iyi bir sonuç alacağımızdan neredeyse emindim, ifade etmiştim. Son dakika golü gelmeyip, berabere kalsaydık da iyi bir sonuçtu! Aynı kadroyla Antalyaspor'a karşı oynasak, sırıtır. Ama "oynamayı" bilen takımlara iş yapar, yapıyor, yapacak.

~

Bir Gaziantepspor forvetinin yaptıklarına bakın, bir bizim. Pozisyon alma desen onda, hareketli oyun desen onda, rakip savunma ile fizik olarak mücadele etme desen onda, pas trafiğine girip savunmanın dengesini bozma desen onda. Bizim eleman ne yaptı? Yalan değil güzel bir koşu yaptı. Onda da durdurup vurmak yerine, gelişine vurunca pozisyonu harcadı! Asıl forvetlerimize bir şey olmaz umarım. Yoksa bu Polonyalı arkadaş ile zaman geçmez. Adrian da bu maç tempo sıkıntısı yaşadı, geçtiğimiz haftaları arattı! Polonyalı demişken, bahsedelim.

~

Bir diğer aksayan isim, Cech. Adam karşılama esnasında zaman zaman, pozisyon almada çoğunlukla sıkıntı yaşadı. Rakibe verdiğimiz az sayıda pozisyon bu kanattan, bireysel yapılan hatalar sonucu. Sanırım düzenli bir sol bekimiz olmayacak!

~

Aksayan üç isimden bahsettik, iyilere de değinelim. İlk sırada Aykut var! Kesinlikle maçın adamı sıralamasında en tepedekilerden. Top kesme özelliğini beğendim. Pozisyon alıyor, Ceyhun gibi yavaş değil. 80 dakika forvet arkası oynayan Popov, sıfır performans verdiyse Aykut'un katkısı görmezden gelinemez. Maç içerisinde kafasını kaldırarak oynaması da büyük bir artı! Önümüzdeki maç trafiğinde sevindirici bir performans. Tek maçlık olmasın, istikrara otursun.

~

Halil, yukarıda bahsettiğim Cech'in pozisyon hatalarını kapamada görev alan isim! İnter maçında sağ taraf, Antalyaspor maçında Zokora'dan sonra orta saha. Nerede görev verilirse oynuyor, mücadele ediyor. Özverili, bu tip maçlarda çok faydalı. Bu tip maçlar demişken, orta sahada sırıtmayacak bir isim de Serkan. Geçtiğimiz maçlara oranla iyi, takım savunmasına faydalı bir isim olarak dikkat çekti! Celustka ile Olcan'ı kademeli savunmaları iş gördü.

Ibrahim Gaygusuz
30.10.2011, 00:06
Emre Gungor , Halil bu sezonu kapatmasina neden olabilirdi.

Hüseyin İlkin
30.10.2011, 00:08
Eren Albayrak'ıda kazanmalıyız Aynı şekilde.

Evet, atladık. Bugün Muhammet'den bahsediyoruz ama elimizde bu değere yakın olabilecek oyuncu var. Üzerine düşülürse, faydalı olacağını düşünüyorum. Beklemedeyiz.

İbrahim Gökhun Öztürk
Bana göre taraftarlarımızın çogu skor endeksli yorumlar yapıyorlar...Bugün öncekilere nazaran daha derli toplu oynadık ama iyi oynadıgımızı düşünmüyorum..Antep'in hücümsal etkinlikleri bizden kat kat fazlaydı..Daha derli toplu oynamamızın sebebide kanatlarda halil , serkan gibi defansa yardım eden iki oyuncu ve colman,aykut gibi defansif anlamda olan oyuncularla oynamamızdır..Şampiyonlar liginde de kesinlikle aykut,colman,zokora ile oynamalıyız..Aykut bence çok değerli bir futbolcu olabilir yeterki ona güvenilsin ve inanılsın..Fiziksel özelliklerinin iyi olmasına ragmen hızı gayet yerinde ve oyun görüşü çok iyi bir futbolcu bana göre...Serkana attıgı uzun pas muazzamdı ama keske serkan yerine Burak olsaydı o kişi ve pastan yararlanabilseydik:)

asimavi
yapmayın bunu lütfen..

....valla o şut gol olsa idi kimseyi suçlayamazdık....top yukarıdan aşağı iniyor....ne yapacaktı yani tolga kale çizgsindemi duracaktı....

....adam çok güzel vurdu topa valla gözümün önündeydi....gol olsa alkışlardım ...kimseyide suçlamazdım..

reisoğlu61
30.10.2011, 00:13
yine gördükki alanzinho maca sonradan girince daha etkili oluyor.
artik lig maclarinda orta sahada zokora-aykut ikilisi oynamali, colman yedege cekilmeli.

Özge
30.10.2011, 00:15
Tam 2 puan gitti derken gol geldi. Halil'in golüyle de daha anlamlı oldu.

Sefa
30.10.2011, 00:16
Evet, atladık. Bugün Muhammet'den bahsediyoruz ama elimizde bu değere yakın olabilecek oyuncu var. Üzerine düşülürse, faydalı olacağını düşünüyorum. Beklemedeyiz.

Muhammedin ilk oynadığı maçlara bakmıştım tanımasak dersin ki bu adam nasıl futbolcu oldu. Eren de hazırlık maçlarında filan durgundu ama bir açılacak pir açılacak..

Mustafa'
30.10.2011, 00:18
Emre Gungor , Halil bu sezonu kapatmasina neden olabilirdi.

Aynen, bir an aklıma Vittek geldi.

cellchook
30.10.2011, 00:20
"TAKIM OYUNCUSU SIFATI" bence halil için ortaya çıkmış ama değerini bulması için,bu laf 2011'i beklemiş.

Ben ısrarla Şenol Hoca'nın genç oyuncu delegasyonunun çok ama çok kötü olduğunu düşünüyorum.

Olmuş oyuncularla ilgilenmek yerine olmaya aday oyuncularla da ilgilenmek gerek.

yalniz adam
30.10.2011, 00:20
şikecilerin hayatından bir on yıl daha gitti,son dk yapılır mı halil :)

Jester
30.10.2011, 00:22
Bu tip maçları 0-0'a bağlayabiliyor olmamız gerekir.
Kimse 1 puana tepki göstermez.
Becerip de arada rakibin konsantrasyonu düştüğünde 1 de gol atarsan ballı kadayıf olur.
O yüzden kimin gol atabileceği değil, oyunu nasıl oynayacağımız önemli.
Biz doğru oynayalım, elbet biri gol de atar.
Öncelik gol yememek için çok kontrollü bir defans anlayışı olmalı.

Cuma günü akşamüstü yazdığım mesaj.
Teşekkürler çocuklar...

ibrahim
30.10.2011, 00:22
şikecilerin hayatından bir on yıl daha gitti,son dk yapılır mı halil :)
Kahvede mac boyunca siritan fenerliler golden sonra kipkirmizi oldular. Ne baurduk varya... Dahada tebessüm bile edemediler. :D

cellchook
30.10.2011, 00:23
Kalecilikde bir rüzgar işidir.

Hayatımda sadece arsenalli almunia'yı anlamamışımdır.

Onur bir rüzgarla gidiyordu,talihsizlik yaşadı ve kuübede şuan.

Tolga hemen ardından onurun rüzgarıyla devam etti.

Tolga'da bir gün es verecek ve yerinde belki başka bir isim olacak.

yalniz adam
30.10.2011, 00:29
Kahvede mac boyunca siritan fenerliler golden sonra kipkirmizi oldular. Ne baurduk varya... Dahada tebessüm bile edemediler. :D

bu sene enteresandır her maçımıza geliyorlar,şikeli maçlardan sıkıldılar belli,gerçek maç özlemi var...

magicyattara
30.10.2011, 00:35
Boşlamak değil ama play-offa kalmak yeterli. Beyinsiz tff, fenerin pisliğini örteceğim diye bütün kulüpleri ateşe attı, Kırk yılın başı CL de oynuyoruz ama 2 günde bir maç yapmaktan takımın yarısı sakat diğer yarısı yorgun, bir seçim yapmak zorunda bırakılıyoruz.

Play-offa kalmak sorunu çözmüyor ama..liderle puan farkı yüksek olursa play-offun da bir manası kalmayacak geride kalan takım için..o nedenle ne olursa olsun bu ligde kazanabildiğin kadar kazanacaksın..CL çok önemli bir seviye bir takım için..

İsa
30.10.2011, 00:37
Bu takım devre arasına kadar liderle olan puan farkını açmadan devam etsin yeter.

Devre arası gelmeden takımın buyuk sorunlarına çozum bulamaycağız anlaşılan.

Armağan Dere
30.10.2011, 00:38
Vasat oyun ile galip gelmek..
Mağlup de olabilirdik..
Defansa bir çözüm bulmalıyız..
Halil'in dönüşü güzel oldu..
Kazandık diyebiliriz az daha kaybedecektik Halil'i..

İsa
30.10.2011, 00:39
Halil-Burak-Henrıque uclusu ile gol sıkıntısı yaşamayacağız hissi uyandı bu akşam bende...

Ama defansı göbeğınde ne yapcaz çözüm bulamıyorum...

Cafer Bulur
30.10.2011, 00:40
Bu takım devre arasına kadar liderle olan puan farkını açmadan devam etsin yeter.

Devre arası gelmeden takımın buyuk sorunlarına çozum bulamaycağız anlaşılan.
En büyük sorun takimin sampiyonlar liginde iddiali olmasi.

2 kulvar arti hafta ici lig maclari takimi hem fizik hem de mental olarak olumsuz etkiliyor.

arahna
30.10.2011, 00:42
marek tarafindan tehlike yasadik diyenler kabahati mareke bulmasinlar . sol ortada duzenli saglikli bi oyuncumuz yok. zaman zaman sola destek oluyor sadece. celutska kadar rahat deil onunde bir serkan danasi yok
antep kadar etkili dieldik cunku hucum oyuncularimiz daha etkisiz
orta sahanin sagi solu yok
henri girince ne kadar etki olduk goruldu
serkan orta sahada bize cok sey kaybettiriyor
tamam kosuyor ama eskisi gibi deil cok yavas . rakibin pesinden kosuyor sadece, ileri hic katkisi yok .
henri ve burak birlikte oynayinca serkan yerine aykut oynayinca cok daha etkili olabiliriz

Canberk
30.10.2011, 00:44
Yine uğurlu geldim sanki :p
İş yoğunluğu dolayısıyla maçı da kaçırdık ama 3 puanı almamız çok güzel oldu .

~UniCef~
30.10.2011, 00:45

2 kulvar arti hafta ici lig maclari takimi hem fizik hem de mental olarak olumsuz etkiliyor.

Daha Kupa baslamadi :D

Cok zor bir Yil olacagi kesin.

İsa
30.10.2011, 00:45

Elbette etkiliyor ancak bunu aşamıyorsak artık boşu boşuna avrupa hayalleri kurmayalım.

İki kulvarda oynamanın en buyuk sıkıntısı gereksiz rotasyona girmemize neden olması.

Yeni olaşan takımın oturmasına engel oluyor.

Since1912KsK
30.10.2011, 00:46
özeti izledimde emre güngör kasabı halilin futbol hayatını bitirebilirmiş direk kırmızı verilmesi lazım üstüne sarı karta itiraz ediyor kasap.

İsa
30.10.2011, 00:46
Daha hiç ideal bir onbirle sahaya çıkmadık.

Burak-Halil-Henrique çok can yakacak bence...

Aker
30.10.2011, 00:47

Katılmıyorum. Her takımın bir ilk 11 kalecisi vardır, sakatlanırsa ikinci geçer. Birinci iyileştimi kaleyi yine devralır.

yalniz adam
henriqe futbola aç görüntüsüyle beni umutlandırdı..halilin klas gol vuruşu buraktan sonra ben de varım dedirtti ki zaten hırslıydı...orta alanda buradaki herkes aykutun iyi bir grafik çizdiğini biliyor..un var yağ var, helvayı şenol hoca yapacak,tadından yiyemeyeceğiz...sabır...

arahna
özeti izledimde emre güngör kasabı halilin futbol hayatını bitirebilirmiş direk kırmızı verilmesi lazım üstüne sarı karta itiraz ediyor kasap.

trtde ki kazma hakem bunyamin gezer galiba
faul bile vermezdim topa oynamak niyetli dedi
ne demeli bu adama ne yapmali

Cafer Bulur
Elbette etkiliyor ancak bunu aşamıyorsak artık boşu boşuna avrupa hayalleri kurmayalım.

İki kulvarda oynamanın en buyuk sıkıntısı gereksiz rotasyona girmemize neden olması.

Yeni olaşan takımın oturmasına engel oluyor.
Dogrudur ama bir glowackinin su ana kadar sakatlanmamasi Allahin bir lütfü degil mi?

Mecburen ve istemeyerek rotasyon yapiliyor,senol hoca zaten kemik kadroyu degistirmek istemeyen bir hocadir.

Yine de sikayetci olmamak lazim,sampiyonlar ligi bize cok sey kazandirdi.

arahna
30.10.2011, 00:49
Katılmıyorum. Her takımın bir ilk 11 kalecisi vardır, sakatlanırsa ikinci geçer. Birinci iyileştimi kaleyi yine devralır.

bence de onur beklemeli
Tolga hem kaptan hem basarili
adaletsizlik olur onur devralirsa
onurun da hatali gol yedigi oluyordu
belki ilerleyen gunlerde kupa samp ligi maclari diye rotasyon olabilir ama asil kaleci simdi tolgadir

Armağan Dere
30.10.2011, 00:49
O sektirdiği top pahalıya malolacaktı Tolga'nın
Bir de Giray'ın kornerden gelen topa bir kafa vuruşu var ki
Muhammet'i nası almazsınız şaşıyorum..
2 takım kurmuştuk dimi? pardon..(!)

irfan61
30.10.2011, 00:50
Katılmıyorum. Her takımın bir ilk 11 kalecisi vardır, sakatlanırsa ikinci geçer. Birinci iyileştimi kaleyi yine devralır.O dediğin sakatlığı 2-3 hafta süren kaleciler için geçerli olur.Onur 8-9 ay sonra sahalara döndü hemen gelip ilk 11'e koymak hem onun için hem de bizim için kötü.Kayseri maçından sonra yine milli ara var bir hazırlık maçı yapılır o zaman geçer kaleye eksiklerini görür.

Aker
30.10.2011, 00:52
O dediğin sakatlığı 2-3 hafta süren kaleciler için geçerli olur.Onur 8-9 ay sonra sahalara döndü hemen gelip ilk 11'e koymak hem onun için hem de bizim için kötü.Kayseri maçından sonra yine milli ara var bir hazırlık maçı yapılır o zaman geçer kaleye eksiklerini görür.

Hemen koyalım demedim zaten hoca Onuru yeterli gördümü almalı ilk 11 e.

İsa
30.10.2011, 00:53
Dogrudur ama bir glowackinin su ana kadar sakatlanmamasi Allahin bir lütfü degil mi?

Mecburen ve istemeyerek rotasyon yapiliyor,senol hoca zaten kemik kadroyu degistirmek istemeyen bir hocadir.

Yine de sikayetci olmamak lazim,sampiyonlar ligi bize cok sey kazandirdi.

Sakatlıklar,cezalılar vs derken epey zaman kaybetti kadro.

Bundan sonra bu tip sıkıntılar yaşamazsak bomba gibi takım olacağız inşallah.

Glowacki ve Giray felaketler sakatlansada daha buyuk problemler yaşamazdık bence.

Devre arası gelene kadar Tolga veya Onur 5 kaplan gücünde oynamaya devam etmeli...

İsa
30.10.2011, 00:55
Tolga'nın uzaktan gelen şutlarda hep sıkıntısı vardı olmayada devam edecek.

Allahtan rakipler fazla denemiyor...

İslam Sezer
30.10.2011, 00:59
Sakatlıklar,cezalılar vs derken epey zaman kaybetti kadro.

Bundan sonra bu tip sıkıntılar yaşamazsak bomba gibi takım olacağız inşallah.

Glowacki ve Giray felaketler sakatlansada daha buyuk problemler yaşamazdık bence.

Devre arası gelene kadar Tolga veya Onur 5 kaplan gücünde oynamaya devam etmeli...
.
giray ve glovaçki en alternatifsiz olanlar,sakatlansalar ki Allah korusun yedekleri yok şuan.mustafa ve stopere çekilirse celutska.aman diyelim...

SALDIRAY
30.10.2011, 01:00
Sezonun en önemli 3 puanlarından birini aldık. CSKA maçını kazanırsak iyi bir çıkış yakalarız.

SEDAT
30.10.2011, 01:08
O sektirdiği top pahalıya malolacaktı Tolga'nın
Bir de Giray'ın kornerden gelen topa bir kafa vuruşu var ki
Muhammet'i nası almazsınız şaşıyorum..
2 takım kurmuştuk dimi? pardon..(!)

- Muhammed'i istedik gelmedi , Allahınızı severseniz laf olsun diye konuşmayın...

İsa
30.10.2011, 01:09
.
giray ve glovaçki en alternatifsiz olanlar,sakatlansalar ki Allah korusun yedekleri yok şuan.mustafa ve stopere çekilirse celutska.aman diyelim...

Celeska-Yumlu bu ikiliden ne kadar daha kötü daha oynayabilir bilmiyorum.

Gerçekten çok kötüler...

gurelalp
30.10.2011, 01:10
aykut ön liberoda zokora stoperde denense nasıl olur acaba bildiğim kadarıyla Zokora milli takımda zaman zaman stoper oynamış

Jester
30.10.2011, 01:11
Şenol Güneş'in 243 maçlık Alanzinho fantazisinin son ermesiyle birlikte takıma benzedik ve Buraksızlığa rağmen çok zor bir deplasmandan 3 puan aldık.

zafer6161
30.10.2011, 01:13
Saatlerinizi 2 saat ileri almayı unutmayın.. :))

Ahmet F. Zengin
30.10.2011, 01:14
O dediğin sakatlığı 2-3 hafta süren kaleciler için geçerli olur.Onur 8-9 ay sonra sahalara döndü hemen gelip ilk 11'e koymak hem onun için hem de bizim için kötü.Kayseri maçından sonra yine milli ara var bir hazırlık maçı yapılır o zaman geçer kaleye eksiklerini görür.

hazırlık maçı Mı :D :D :D :D ççç ççç

arahna
giray ve glo ya haksizlik ediliyor bence
cok basarililar
onlerindeki orta alan oyunculari yeterli olmazsa savunmaya cok yuk biner
bugun takim savunmasina onem verdik daha iyi oynadi savunma
aykut da cok iyiydi bence
halil gol atmasaydi bence macin adami aykut olurdu

Cafer Bulur
- Muhammed'i istedik gelmedi , Allahınızı severseniz laf olsun diye konuşmayın...
Istemek var,bir de istemek var sedat.;)

Nasil yani,muhammet bizi degilde antepimi tercih etti yani?

arahna
30.10.2011, 01:21

ilk 11 de daha cok sans bulacagi icin antepi secti
eren gibi olabilirdi bizde

Yaşar
30.10.2011, 01:24
Siz Tolga olsanız, iyi oynarken yedek kalsanız tepkiniz ne olurdu acaba?
Empati kurunca bile garip olıyor insan.
Tolga bunu bile sorun etmeyecek kadar adamdır.
Fakat Tolga'ya kaptanlık verildiğine göre kötü oynayana veya sakatlanana kadar kalen ondadır gibi görünüyor.

Cafer Bulur
30.10.2011, 01:24
ilk 11 de daha cok sans bulacagi icin antepi secti
eren gibi olabilirdi bizde
Gecen sezon hic sans bulamadi muhammet.

Bu sezon bile tolunay devam etseydi büyük ihtimalle oynamayacakti.

futbalski60
30.10.2011, 01:25
Şenol Hoca devre arasında komple bir forvet ister muhtemelen bu oyuncu hava toplarında ve yan toplarda etkili statik oynamayan güçlü bir oyuncu olur. Defansta da ağır olmayan, ilk hamlelerde başarılı iyi top kullanan bir stoper alırız eğer bu iki transferde nokta atışı yaparsak takımın performansı ciddi bir şekilde artacaktır. Alternatif sıkıntısı da var bu sorunu da çözmemiz gerekecek devre arasında.

SEDAT
30.10.2011, 01:25

* Aynen Öyle Cafer , istersen bir araştırma yap , hatta Şenol Hoca birebir görüştü , ama sizdeki önyargıyı silmek imkansız tabi...

objek
30.10.2011, 01:27
Şenol Güneş'in 243 maçlık Alanzinho fantazisinin son ermesiyle birlikte takıma benzedik ve Buraksızlığa rağmen çok zor bir deplasmandan 3 puan aldık.

Alanzinho sonradan girince daha cok takima benzedikde diyebiliriz):

Fatih ÇOLAK
30.10.2011, 01:27
Vay bee maç başlığı 39 sayfa ilerlemiş ancak :)

Bir sıkıntı vardı maçtan sonra ondan herhalde...

Bugün Serkan eskiye göre iyiydi, artık sağbek oynamamalı ve bence sürekli şut çalışmalı, öğrenmenin yaşı yoktur :)

Celustka defansif olarak gayet iyiydi pek atak yemedik, ama Cech çok kötü oynadı, koridor yaptılar...Çoğu zaman Halil oradaydı...

Henriqe'den çok umutluydum, yanıltmadı beni...Girdi asistini yaptı...

Alanzinho gerçeğini yine gördük, umarım hoca iyi oynadı diye yine 11'e koymaz onu...Bu adam 2.yarı adamı...

yalniz adam
30.10.2011, 01:29
serkanın ceza alanından şutu taca çıktı,şaka gibi...

Ali Sırrı
30.10.2011, 01:31
Gaziantep gibi bir takıma karşı deplasmanda akıllıca oynadık. Ha çok iyi bir maç olmadı evet ama kazanmasını bildik. Umarım bu galibiyet bir serinin habercisi olur.

avukat
30.10.2011, 01:35

TRT 3 deki bünyaminmi ne eski hakem müsvettesi topa dior ya bence bu adama tepkimizi koyalım yorumları izledim tam TS düşmanı adam resmen ayağı gitti sandım ben faul yok dedi resmen ya...

İsa
30.10.2011, 01:35
Şenol Hoca devre arasında komple bir forvet ister muhtemelen bu oyuncu hava toplarında ve yan toplarda etkili statik oynamayan güçlü bir oyuncu olur. Defansta da ağır olmayan, ilk hamlelerde başarılı iyi top kullanan bir stoper alırız eğer bu iki transferde nokta atışı yaparsak takımın performansı ciddi bir şekilde artacaktır. Alternatif sıkıntısı da var bu sorunu da çözmemiz gerekecek devre arasında.

Defansa iki adam ,ortasahaya bir adam istiyordur muhtemelen.

Başkanda şov olsun diye bir forvet alır gelir...

yalniz adam
30.10.2011, 01:41
maçta sol tarafı hemen hemen hiç kullanmadık...

ThornWithin
30.10.2011, 01:41
4-2-3-1'de sağ açık oynayan adam serkan olmamalı.
Takım sağ kanattan geldiği zaman 2 ileri 1 geri gitti, attağı çalımlar hep geriye doğruydu.

komdere
30.10.2011, 01:42
geçen haftanın rezaletinden sonra bugün takımdaki istek ve direnç, hele de CL maçı öncesi umut verici. Halil'in bugün gol atmasını çok istiyordum, çok şık bir gol attı. Aykut az kalsın bir çuval inciri berbat ediyordu, onun dışında iyiydi. Bir de Henrike'nin az da olsa oynaması, sakatlığının geçmiş olması iyi oldu.

matrix5782
30.10.2011, 01:50
Tüm İyi niyetlerine rağmen Pawel ve Alan Uzatmaları oynuyor.... Ve Diğerleri

Takım Olmak Kolay Olmuyor , hermaçta Futbolcuların Bireysel Becerileri ile puanlar alıyoruz.

organize Atak,Takım Savunması 2.yarı Artık Nasipse..

Akif Gür
30.10.2011, 01:57
serkan bu sezon ki en iyi maçını çıkardı..

halil takım için çok önemli bir oyuncu..burak dışında bir tane daha golcü oyuncu çıkardığımız zaman halilin katkısı daha iyi anlaşılacak gibime geliyor..bana göre 10 gol barajını geçerse bu seznki en iyi tranferimiz halil olmuş olur..çok disiplinli bir oyuncu..iyi idman yaptığını sakatlık pozisyonundan anlayabiliriz..o pozisyondan sakatlanmadan kurtulacak oyuncu sayısı ligimizde bir elin parmağını geçmez..

yavuzbaha
30.10.2011, 02:02
Tüm İyi niyetlerine rağmen Pawel ve Alan Uzatmaları oynuyor.... Ve Diğerleri

Takım Olmak Kolay Olmuyor , hermaçta Futbolcuların Bireysel Becerileri ile puanlar alıyoruz.

organize Atak,Takım Savunması 2.yarı Artık Nasipse..
..Alan mı ??? etmeyin adam ne yapsın..oyuna her girdiğinde hareket getiriyor

İbrahim Gökhun Öztürk
30.10.2011, 02:03
Rica ediyorum birisi bana Serkan'ın geçen haftadan farklı yaptıgı birşey söylesin..Berabere kalsak ben eminim ki çok farklı seyler konusulcaktı onun hakkında..Art niyetim yok sadece futbol konusundaki cahilliğimi geliştirmek için soruyorum...lütfen yardım edin...

matrix5782
30.10.2011, 02:16
..Alan mı ??? etmeyin adam ne yapsın..oyuna her girdiğinde hareket getiriyor

Benim 8 trilyon verdiğim Oyuncu Oyuna Sonradan Girip hareket getirmemeli,Oyuna ilk 11 Başlayıp adından sözettirmeli,katkı ve etkisini göstermeli.

Benim Görüşüm Budur Hocam..

vatandas61
30.10.2011, 02:17
halil, serkan (son vuruslari igrencti) ve aykut buün inanilmaz bir performans gösterdi. aykut her mac böyle oynarsa ilk 11 i zorlar. Serkana orta sahadan arkasi dönükken bir pas atti, direkt kaleciyle karsi karsiya müthis di.
Iyi oynadigimizi söylersek takima kötülük yapmis oluruz ama müthis savastik diyebiliriz. Herkes gibi burak yoksa gol yok diye düsünüyordum ama sonra gecenin yildizi halil atti golünü. Henri nin dönmeside cok süper oldu.

Buna ragmen takimda cok büyük eksiklikler var, insallah devre arasi birkac transfer yapariz

vatandas61
30.10.2011, 02:19
Rica ediyorum birisi bana Serkan'ın geçen haftadan farklı yaptıgı birşey söylesin..Berabere kalsak ben eminim ki çok farklı seyler konusulcaktı onun hakkında..Art niyetim yok sadece futbol konusundaki cahilliğimi geliştirmek için soruyorum...lütfen yardım edin...

öyle deme renkdas, lig basladigindan beri gereksiz hareketler, düsük kondisyon ve cok kritik hatalar yapiyordu. Bu macta kostu, savasti ve teknik olarakda müthisdi. Bunu yazmamin sebebi galibiyet degil.

İbrahim Gökhun Öztürk
30.10.2011, 02:24
öyle deme renkdas, lig basladigindan beri gereksiz hareketler, düsük kondisyon ve cok kritik hatalar yapiyordu. Bu macta kostu, savasti ve teknik olarakda müthisdi. Bunu yazmamin sebebi galibiyet degil.

Şu konuda haklı olabilirsin gereksiz hareketler yaptırıp top kaybetmemiştir..Ama sag acıkta oynattıgımız bir adam her aldıgı topu neden geri verir? ben bu olayı anlayamıyorum..Bir insan profesyonel olup kanatta oynamasına ragmen neden bir orta bile acmayı beceremez..Ben ondan fazla birsey mi bekliyorum:) Ben kadro kursam herhangi bir kanatta yedek olarak bile düşünmem onu..Ortasahanın ortasında düşünürüm baska yerde düşünürüm..Bu da benm fantazim olsun..

vatandas61
30.10.2011, 02:31
Şu konuda haklı olabilirsin gereksiz hareketler yaptırıp top kaybetmemiştir..Ama sag acıkta oynattıgımız bir adam her aldıgı topu neden geri verir? ben bu olayı anlayamıyorum..Bir insan profesyonel olup kanatta oynamasına ragmen neden bir orta bile acmayı beceremez..Ben ondan fazla birsey mi bekliyorum:) Ben kadro kursam herhangi bir kanatta yedek olarak bile düşünmem onu..Ortasahanın ortasında düşünürüm baska yerde düşünürüm..Bu da benm fantazim olsun..

orta konusunda kesinlikle haklisin, ama bu sanirim takimin genel sorunu. Serkanla alakali bir is degil. Alanzinho mesela hic orta yapmiyor, adrianin ortasi sürekli yerden rakibe. En son duran toplar haric orta yapip da tutturan bir oyuncu sayabilirmisin bizim takimdan?
Gecen sezon serkan bu konuda cok basariliydi, hele o umuta kosu yoluna attigi orta muhtesemdi.

İbrahim Gökhun Öztürk
30.10.2011, 02:40
orta konusunda kesinlikle haklisin, ama bu sanirim takimin genel sorunu. Serkanla alakali bir is degil. Alanzinho mesela hic orta yapmiyor, adrianin ortasi sürekli yerden rakibe. En son duran toplar haric orta yapip da tutturan bir oyuncu sayabilirmisin bizim takimdan?
Gecen sezon serkan bu konuda cok basariliydi, hele o umuta kosu yoluna attigi orta muhtesemdi.

Volkan son oynadıgı maçta çok güzel bi orta yapmıstı :) alanzinho ve adrianında kenarda oynamasını tasvip etmiyorum zaten...Valla ben serkanın en iyi zamanında bile kanat oyuncusu olmadıgını iddia ediyodum ama hep aynı senin söylediğin gibi yaptıgı güzel seylerden bahsediyodular :) arkasındayım hala düşüncelerimin..celustka ve volkan önlü arkalı oynasınlar inanıyorum ki çok güzel olacak..sol tarafta da eren'den baska oynayacak kanat oyuncumuz yok..yapılanma kafadan sakat zaten..mecbur solda oynattıgın adam orta yapmak yerine içeri girmek zorunda kalıyor..

lazzz61
30.10.2011, 03:04
serkan balcı mumkunse sut cekmesın celutska en kotu macını cıkardı aykut sırıtmadı colman yıne iyidi bana gore glowackı ıyı nıyetıyle oynuyo verbılecegının en ısını yapıyor gıray tam canlı bomba hele o gereksız faullerı yokmu sınır edıor bazen alazınho gercekten ıkıncı yarı topcussu yorulmus rakıbın ustune rahatlıkla salabılırsınız onu pawel bırakın trabzonsporu ıkıncı lıgde bıle zor oynar halıl kendısnın dedıgı gıbı tam bır takım oyuncusu yınede bu sene atacagı gol 5 veya 7 dir ama tam takım oyuncusu henrıke daha sakatlıktan yenı cıkmnasına rahmen ıyı denılebılır keske pawel yerıne onla baslasaydık tolga kım ne derse desın kalede olmalı ama onurada uzulmuuorum deıl gercekten zor bır durum cech de bazı pozısyonlarda agır kalıyor ama sadece tecrubesı var o kadar adrıan teknık ama fızık gucu cok yetersız

Oruç
30.10.2011, 06:24
3 puan çok iyi oldu. Hem moral hem de Burak'sız kazanmamız açısından.

Takım oyunu anlamında yer yer sağlam oynadık. Bunu daha uzun sürelere yayarsak daha iyi oluruz. Geçen sene Ceyhun gibi bir adam bile bu takımda 11 oynuyordu. Zoko-Colman-Aykut üçlüsünü denememiz lazım. Bu çocuk oynarsa daha iyi olacak. Basit oynuyor, en iyisini yapıyor. Bunu denememiz lazım mutlaka. Orta sahanın direnci böylece daha fazla artacaktır. Bu da takım oyununa yansıyacaktır.

Umalılm ki Henri bir an önce form tutsun ve Halil'le birlikte Burak'a destek olsun skor anlamında. Halil basmadık yer bırakmıyor gerçekten. Bu takımın alt yapısı en sağlam oyuncu olduğu çok belli.

Son saniyelerde gelen golün tarifi imkansız gerçekten. Uzun zamandır böyle sevindiğimi hatırlamıyorum. 'Burak'sız kaybeder bunlar...' diyenler için çok güzel cevap, CSKA maçı içinse çok iyi moral oldu.

Şimdi tarihimizin en önemli maçlarından birini oynayacağız. İnşallah kazanırız.

memmedaga
30.10.2011, 07:28
aykutu merak ettim simdi hakikaten o kadar iyimi

Cem Erginay
30.10.2011, 08:46
bu yıl trabzonsporun en önemli eksikliklerinden biri de kanatlar. trabzonun maç sonrası istatistiklerine bakın kanat organizasyonlarında kiminle oynarasak oynayalım hep zayıfz. şenol hoca serkanda çok diretiyor ama kanatta hiç bir katkısı yok. zaten bizde kanata inecek pek topçuda yok. volkan,eren, diğerleri hep içe katetmesini seven topçular. ama eskiden beğenmediğimiz yattara bile bi maçta en az 4 - 5 defa kanattan orta açıyordu. zokoranın cezalı olup zorunlu olarak aykutun forma giymeside iyi oldu bence. takımda hiç sırıntmadı bence. ortada tek sıkıntı colmanın çabuk top kaybetmesi. kaybettiği her top atak oluyor dönüyor bize. bide adrian teknik ama fizik çok zayf. takımda ceza sahasına tek orta yapan adam. ama oda isabetsiz yapıyor :) defans bu maçta iyiydi güven verdiler. ama devre arası sağlam bi stoper şart. bu gazla cska yı da yenersek kiii ben yenememeiz için hiç bir sebep göremiyorum. o zaman bayram olur işte...

asilhamsi
30.10.2011, 09:06
ideal kadro sekillendi gibi

-------------tolga--------------
celustka---giray----glowacki----cech
----aykut-----zokora-----colman-----
burak--------halil-----------henrique

bu kadro zorlu maclarda is yapar.

onur,Adrian,volkan,mustafa,serkan,sapara kadroyu zorlar.
Sercan,eren eger Senol hoca cesaret edebilirse kadroyu zorlar.

Bunun dısındaki oyuncuların kuru gürültü oldugunu dusunuyorum..Yani neymis hicte genis bir kadromuz yokmus.

winner
30.10.2011, 09:16
Dün için söylenecek iki şey var bence.

Birincisi Halil bu takımın saha içi lideri olabileceğini cümle aleme gösterdi.Golü atmamış bile olsa savunmaya katkısı ve saha içinde duruşu ile kalitesi ve tecrübesini ön plana çıkardı.

İkincisi Aykut Akgün.İlk yarı biraz heyecanlıydı ama öyle bir ikinci yarı oynadı ki "boşuna orta saha oyuncusu aramayın"dedirtti.Serkan'ın önüne attığı mükemmel pas oyunun iki yanını oynayabileceğini de gösterdi.Bir çiçekle bahar gelmez ama Zokora'da onun için çok iyi şeyler söylüyor.

Ertan 51
30.10.2011, 09:26
3 puan dan ziyade Halil'in gol atıp kendini bulmasına sevindim,
Reis'in yokluğunda Aykut'un onu aratmama sinyanllerine sevindim,
takım galinde savunma yapıp gol yemememize sevindim.

Adrian-Volkan-Henrike'nin de Halil gibi bir maç kurtarıp Burak seviyesine yaklaşırlar inşallah,
yoksa bu takımın gerçek gücü kesinlikle bu değil.

Travelair
30.10.2011, 09:37

Orta yapamayan adamlar nasıl bu paraları alıyor ben de hayret ediyorum

nbay
30.10.2011, 09:51
En önemli problemlerden biri de forvetlerin rakibi basmaması.bîr pozisyonda pawel resmen yürürken aykut onu uyardı .pawel de anlık hareketlendı göstermelik sonra ben napıyım der gibi elini kaldırdı aykuta.bu aslında pawelınde genel bir sıkıntısı .Gökhan Unal vari bir sorumsuzluğu var gerçekten.

ANIL
30.10.2011, 09:59
...............................tolga
serkan...........giray..........................gl owacki..............cech
..................................zokora
.......................colman.............adrian
henrique.......................burak.............. .....................halil
cska 11i

anth
30.10.2011, 10:13
Bu maç ilk defa ileride top çevirip pozisyona girmek adına olumlu işler yaptık. Bu bakımdan güzel bir maç oldu. Adrian'ın bencilliğine dikkat çekmek lazım.

zafercalikoglu
30.10.2011, 10:15
3 puan kadar halilinde goole tanışması süper oldı bu sene ondan 10 yakın gol bekliyorum..

Yaldız61
30.10.2011, 10:33
vay be 2.ciymişiz bizim ölümüz yetiyor bu lige diri halimiz parçalar bu ligi :D

Onur Civelek61
30.10.2011, 10:36
Çok kötü oynadık ama antepden 3 puanla döndük daha ne olsun :) Pawel'in son şansıydı değerlendiremedi.Artık Henrique den forma alamaz.Devre arasıda lütfen gitsin.

Gamze_TS
30.10.2011, 10:38
Su Brozec kardesleri alacak birileri bulunur mu acaba?

Ömer Faruk61
30.10.2011, 11:00
Su Brozec kardesleri alacak birileri bulunur mu acaba?

Samsuna ya da Sivasa verebiliriz.Grosickiyi alalım..

Oğuzhan
30.10.2011, 11:02
yunusemresel Yunus Emre Sel
Hala söylüyorum ısrarla söyleyceğim, Eren bu takımda fazlasıyla oynar, Sercan da kesinlikle şansı hak ediyor. Muhammet buna en büyük örnek

Hadi biz bu adamları izleyemiyoruz antrenmanlarda, bütün antrenmanları izleyen bu adam da böyle diyorsa diyecek bir şey yok artık. Şu Eren'i kadroya bile neden almıyor anlayamıyorum açıkçası.

pReN@_61
30.10.2011, 11:10
Takımımızın Gaziantepspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Gaziantepspor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 15 - Gaziantepspor: 11
İsabetli Şut: Trabzonspor: 3 - Gaziantepspor: 6
İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - Gaziantepspor: 3
Faul: Trabzonspor: 14 - Gaziantepspor: 16
Korner: Trabzonspor: 5 - Gaziantepspor: 3
Ofsayt: Trabzonspor: 6 - Gaziantepspor: 4
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 45 - Gaziantepspor:% 55

mahmuter61
30.10.2011, 11:32
Gerçekten tamamen şansımızla kazanılan bir maç.Oyun olarak ortada zaman zaman Antep üstün oynadı.Şenol hocam neden Eren i birtürlü hiç düşünmüyor?Brozek ve Adrian tamamen bir facia Adrian gerçekten 5 milyon € luk bir kazık!

mahmuter61
30.10.2011, 11:33
vay be 2.ciymişiz bizim ölümüz yetiyor bu lige diri halimiz parçalar bu ligi :D

Busene diri halimizi sanırım göremiyecez.

Mustafa AYDIN
30.10.2011, 11:34
Umutların tükendiği, yine gitti 2 puan denildiği anda golün gelmesi çookkk iyi geldi.Teşekkürler Halil.

güneyli
30.10.2011, 11:42
Şikecilerin taraftarını yine bunalıma sokmuş takımım...Daha çok sokacağız...

Asi Çaykaralı61
30.10.2011, 11:45
Maç sonu etkinlik oldu mu 3'lü vs. ?? video var mı ?

Aker
30.10.2011, 11:52
aykutu merak ettim simdi hakikaten o kadar iyimi

Söylenildiği kadar olduğuna inanmıyorum. Dün abartılacak bir yönünü görmedim.
Çok kötü bir futbol oynuyoruz, seyir zevki neredeyse sıfır. Neyse puanları alalımda, önemli olan o.

İskender Çakmak
30.10.2011, 11:52
Halil dun cok calisti ve golunu atti.
Pawel bizim forvetimiz degil. Devre arasinda gule gule demek lazim. Yerine iyi bir forvet alinmiyorsa da alt yapidan bir oyuncuya sans vermemiz gerek.