PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Sayfa : 1 2 [3] 4 5

61_Hasan_69
29.10.2011, 12:35
dün gece rüyamda gördüm Eren ilk 11 deydi .. İnş bugün gerçekten ilk 11 de olur ..

ALDENİRO
29.10.2011, 12:35
Tamam işte ..İkimizde aynı şeyi istiyoruz.....Ama ben tek farklı galibiyete razıyım.Bari ikimizinde isteği gerçekleşse..
keşke ama umut göremiyorum arkadaş ve sorunun çözülmesini istiyorum.hep 1-0 alamayız maçları.

Royal Heart
29.10.2011, 12:36
İNşallah Henrique riske edilmez ve CSKA maçında Henrique Burak ikilisini ağız tadıyla izleriz.
Tek devre Henrique tek devre Halil, anlaşalım :)

art(w)in
29.10.2011, 12:37
Aykut kesinlikle oynamalı...!!! Orta sahanın direncini sağlamayazsak ağır yeniliriz. Bu direnci de zoko nun yokluğunda ancak aykut sağlayabilir...!!!! Hocam lütfen alan ı oynatma...lütfen...yalvarıyorum ya...ne buluyorsun şu adamda.

Eren Karaahmetoğlu
29.10.2011, 12:38
İNşallah Henrique riske edilmez ve CSKA maçında Henrique Burak ikilisini ağız tadıyla izleriz.

Bu ikili Türkiye'nin en iyi hücum ikilisi olacaktı. Hala da olacak. Şanssızlıklar erteledi de erteledi. CSKA maçında Henrique-Burak başlayacaksa bu maçta fazla riske edilmesin bence de. Ama yine de oynasın az biraz :) Sakatlıktan kurtulduysa tamamen bu maçı bize kazandırabilir.

ALDENİRO
29.10.2011, 12:39
bizim defans iyi bir ön liberosuz oynayamaz. biz orta saha mantığını barce gibi kurduk ama yetenek yok. o yüzden olmaz.hareketli ve ilerde çoğalan orta saha lazım bize.

thesiege61
29.10.2011, 12:40
tolga
celutska giray glowacki ferhat

serkan colman

halil adrian alanzinho

pawel

Hocanın çıkaracağı kadro bu. belki ferhat'ın yerine cech olabilir ama cska maçı öncesi cech'i riske etmeyebilir hoca.

Bir de sürekli sercan ve eren oynasın gerekirse yenilelim diyen arkadaşları anlayamıyorum. Birisi yetersiz diğeri de henüz takıma girmke için genç ve eksikleri var belli ki. Bu futbolcular bu kadar iyiyse hoca neden onları oynatmasın. Hangi hoca kendi ayağına kurşun sıkar.

Ayrıca bu iki futbolcu oynası diyen arkadaşlar acaba sercan ve ereni hangi maçta izlemiş ve beğenmiş onu da merak ediyorum.

Murat Erdem
geçen hafta oynadığımız bursaspor, antep'den kötü takım mı ?...bursa'da cska maçının moral bozukluğu-yorgunluğuna rağmen...ezilmedik, tamam iyi oynamadık ama çoğumuza göre saha da sürünerek oynamamıza rağmen 1 puanı aldık...böyle deplasmanlarda 1 puan kötü sonuç değil...bursa-kayseri-antep...bunlar rakiplerimizin de kayıplar yaşayacağı deplasmanlar...bu akşam "antep bize fark atar" diyenler boşa konuşuyor...ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...1 puan iyidir...

Ogün YAZICI
şenol hocanın bugün yapması gereken en önemli şey kesinlikle dirençli bir takım çıkarmak.colman-serkan ikilisi ve önlerinde ofansif oyuncular çıkarırsa yine işkence olur.çıkarsan aykut colman serkan cech gibi bi orta saha önlerine kimi koyarsa koysun.zaten her türlü gol yollarında sıkıntı yaşayacağız.

güneyli
29.10.2011, 12:42
keşke ama umut göremiyorum arkadaş ve sorunun çözülmesini istiyorum.hep 1-0 alamayız maçları.

Sorun herkesin göreceği kadar kabak gibi meydanda..Bizde ite kaka maçları alırken görüyoruz da,bu düzelmenin hemen olmayacağı düşüncesindeyim...Takım olamadık...Kayıplar ağır geldi...Dilerim seninde arzu ettiğin oyunu oynarız...İçimiz ferahlar...Yoksa paldır küldür nereye kadar...

Mustafa Umut
29.10.2011, 12:43
________________henrique(pawel)_________________
eren_________________________________halil(sercan)
__________barış____colman____aykut______________
cech____________________________________celutska
___________mustafa______giray___________________
___________________onur________________________

bu kadroyu izlemek istiyorum aslında ama orta alanda Barış yerine Alanziho ya da Adrian ile başlayabilir Şenol Hoca.. Ya da Serkan ile..

Nihat Güneş
29.10.2011, 12:44
Nİhat abi çok güzel kadro olmuş, bende bu kadroyu izlemek isterim ama Serkan'a tahammül edemiyorum artık..

Valla Mustafacım bende senle aynı fikirdeyim Serkan konusunda, hatta baya düşündüm yazarken ama alternatif konusunda sıkıntı var. Sağbek olsa hayatta koymam ama en azından ortasahada hammllık yapar :)Gerçi Şenol Hocamızın açıklaması var, maçlara sedece oynamak için çıkıyoruz diye. Sezer de düşünülebilir.

Çıksınlar mücadele etsinler, yensinler yenilsinler ama Deniz Barıştan 80 mertrelik gol yemesinler. Bu taraftarın ağrına giden bu. Şahsım adına Eren,Sercan aykut bunları oynatsın. Yine de yenilelim, ama o mücadeleyi o hırsı sahada görelim.

Ben sıkıldım Alanzinho nun bilmem kaçıncı defa ikinci yarıda oyundan alınmasından, Serkan'ın kanadından yediğimiz onca golden.

Chiko
29.10.2011, 12:46
Ohooo yine mi gold forma..

Harun
29.10.2011, 12:48
Harun kardeşim benim mesajında değinmek istediğim nokta Colman'ın nerde oynayacağı değildi, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren oynamaya başladığımız bu 4-2-4 sistemi...

Şöyle ki geçen sezon elimizde Umut gibi bir pres canavarı, defansı sürekli rahatsız eden , ısıran bir oyuncu varken bile orta alandaki sayısal eksikliğimiz nedeniyle rakibe kolay pozisyon veren bir takım vardı. Karabük maçı hariç öyle eze eze yendiğimiz bir takım da hatırlamıyorum. Son dakikalarda gelen mucizevi galibiyetler. Gol yemediğimiz maç yok. Bunu üstüne elinizde Umut yokken, geride en azından çabukluk bakımından ligin en iyi stoperi Egemen yokken, ortasahaya Sapara, Volkan, Alan, Adrian gibi adamları ortasaha oyuncusu diye dizersiniz onlar da Deniz BArış'ı 70 metre elleri bellerinde seyrederler. Bu adamlar olaya forma aşkı ile bakan adamlar değil, kendilerini şartlandırmışlar ben kanat oyuncusuyum, ben forvetim, ben ofansif oyuncuyum...Senin benim gibi düşünmüyorlar, adamı zorlasan da defans yaptıramıyorsun, ya da yaptırdığın zaman da böyle saçma sapan goller yiyorsun.

Şimdi yakından takip ettiğimiz takımların avrupa lig farketmez, ortasaha oyuncularına bakalım:

Barca : Chavi-İniesta-Bousquets (diğer hücumcular hücum pres yapıyor messi dahil)

Real : Khedira- Alonso- Coentrao....Önlerinde deli gibi pres yapan Di maria (Ronaldo dahil hücumcular pres yapıyor)

febe : christian-emre-m.topuz-caner
bejeke : necip-aurelio-ernst
gese : engin-selçuk-melo

ve biz : senin kadroda sadece Colman
genelde ise : Colman -zokora (ilerde gerçek anlamda ve bilinçli olarak pres yapan adam yok Burak-Adrian-Volkan -Alan-PAwel-HAlil ) halili belki dunun biraz dışıdna tutabiliriz.

benim anlatmaya çalıştığım bu. İleride 4 tane presle alaksı olamayan ya da gölge pres, ya da kaçak dövüşen 4-5 oyuncu ortda 1 Colman, onun da ne kadar defansif olduğu tartışılır.
Kusra bakmayın biraz uzun oldu ama bu durumu yaklaşık 1 senedir söylüyorum :)

Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz.Sen defans anlamında ben de ofans anlamında sıkıntımız olduğunu düşünüyorum.

Senin saydığın oyuncuların hepsi oyunu her iki yönünede oynayabilen ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular.
Bizim kadromuzda senin bahsettiğin isimlere rastlamamız mümkün değil.
Bu kadro yapısında senin düşündüğün gibi mücadeleci bir takım kurmak istiyorsan, orta üçlünün hepsinin Serkan olması gerekiyor.
Çünkü hepimizin bildiği gibi ne Colman, ne Alan, ne Adrian ,ne Halil, rakibi ısıran pres yapan özelliklere sahip oyuncu değiller.
Biz en iyi pres kadro ile bile bu sene gol ve goller gördük kalemizde.Fakat pozisyon üretmekte gol yemek kadar iyi değiliz.

O yüzden defans yapamıyorsak, goller atmayı düşünen bir takım olmalıyız.
Fakat bunları yaparken oyuncudan en iyi verimi alacağın yerde oynatmalıyız.

kandemir_kubra
29.10.2011, 12:49
Antepin iyi olduğu zamana denk geldi maç... Bu da bizim şansımız.. Bu hafta 11in farklı olmasını ümit ediyorum inşallah. Ve Halile, Pawele, Alanzinhoya, Glowackiye tahammül etmek istemiyorum. İnşallah alırız maçı...

ALDENİRO
29.10.2011, 12:50
takımda kırmızı çizgiler olmalı. alan kesinlikle ilk 11 başlamamalı. burak kesinlikle.forvet ortası oynamalı.adrian kesinlikle ve kesinlikle kanat oynamamalı. forvet arkası oynamalı aynı alex gibi.zokoro sadece ön libero oynamalı.atak yaparken sağ bek veya sol bek kesinlikle hücuma katılmalı.aha size işte taktik sadece bu taktik bile antepi yenmemizi sağlar.nolur şenol hoca duy bizi.

Nihat Güneş
29.10.2011, 12:50
Bence şuanda şikebahçenin göreceli liderliğinin sırrı ( HAkemleri saymazsak :) ) Sağ ve sol tarafta ideal ikililerini yakalımış olmaları.

solda ziegler - caner
sağda gökhan-m.topuz ve bu 4 adam da takım disiplininden kopmayan hucum ve defansı beraber yapabilen ikililer. Bizim de yoğun maç trafiğine rağmen böyle kanat ikilileri yakalamamız lazım. Futbolda uyum başarıya giden yolda en büyük faktör. Ben daha iki maç üstüste aynı kanat ikilisinin oynadığını görmedim. :)

Şu piotr bir dönse solda Piotr-Cech sağda Celu-Serkan olabilir. Serkan'ın yerine uygun birini bulursanız, değiştirin :)

jeepeers
29.10.2011, 12:51
serkan ve alanzinho nun sahada olduğu bir takım görmezsek biraz olsun umut besleyebileceğim bir maç
onun dışında burak ın olmaması ve topa hakim olan bir takıma sahip olmamamız bu maçı kazanma ihtimalimizi çok fazlaca düşürmekte

ALDENİRO
29.10.2011, 12:53
il 11 belli oldumu acaba veya ne zaman belli olur.?on agöre yorum yapsak daha iyi olur.

bordo08
29.10.2011, 12:54
Çok fazla ümitsiz olmak yersiz nedense bu takıma deplasmanlarda daha çok güveniyorum galibiyet uzak değil..

Asi Çaykaralı61
29.10.2011, 12:56
5 S. 57 Dk. Kaldı :)

Nihat Güneş
29.10.2011, 12:58
Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz.Sen defans anlamında ben de ofans anlamında sıkıntımız olduğunu düşünüyorum.

Senin saydığın oyuncuların hepsi oyunu her iki yönünede oynayabilen ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular.
Bizim kadromuzda senin bahsettiğin isimlere rastlamamız mümkün değil.
Bu kadro yapısında senin düşündüğün gibi mücadeleci bir takım kurmak istiyorsan, orta üçlünün hepsinin Serkan olması gerekiyor.
Çünkü hepimizin bildiği gibi ne Colman, ne Alan, ne Adrian ,ne Halil, rakibi ısıran pres yapan özelliklere sahip oyuncu değiller.
Biz en iyi pres kadro ile bile bu sene gol ve goller gördük kalemizde.Fakat pozisyon üretmekte gol yemek kadar iyi değiliz.

O yüzden defans yapamıyorsak, goller atmayı düşünen bir takım olmalıyız.
Fakat bunları yaparken oyuncudan en iyi verimi alacağın yerde oynatmalıyız.

Ben bu tarz oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum belki de fazla iyimserim. Ama hazırlık maçlarından izlediğimiz kadarıyla Aykut hem defansif hem de ofansif anlamda bu işin altından kalkabilir. Benfica maçını hatırlıyorum deplasmandaki... Maç boyunca tek bir akıl dolu pas aklımda o da Aykut'tan geldi oyuna girer girmez, harılık maçlarında attığı mükemmel paslar ve şutlar var. Zaten Colman da hem ofansif hem defansif olarak bu işi yapabilir. E bir de Zokora. O da istediği zaman dikine oynayabilen, etkili paslar yapabilen hatta dikine drpling yapabilen bir oyuncu :) Ama garibim önünde 5 forvet oyuncusu oynadığını görünce ileri çıkmaya yemiyor malesef, ve bize çok defansif oyunuyor gibi gözüküyor. Halbu ki eli mahkum :)

Sene başından beri benim iddiam şu bizim idela ortalanımız : Aykut-Colman-Zokora üçlüsüdür.

Bu şekilde oynarsak hem Adrianı hem Burak'ı hem Hanrique'yi daha etkili kulllanabiliriz. Yani anlayacağınız ben 4-3-3 cüyüm :)

SensitiveLord61
29.10.2011, 12:59
Gaziantepi cok abartıyorsunuz . Attıgı 9 golün 7 sini son iki maçta attılar . Genclerbirligine ve 9 kişi oynayan ilk yarıda 2 oyuncusu sakatlanan galatasaray a . Şenol Güneş Ligde tutunabilmemiz için bu maçı riske etmeyecektir . 6. sıradayız farkındaysanız . Biz Zokora hariç aynı kadroyla inter lille maçlarını oynamadık mı ?

Sonuc olarak bence Trabzonspor bu maçta yenilmez

Royal Heart
29.10.2011, 12:59
Ben dahil çoğumuzun maç açısından çok iyimser olmamamız iyiye işaret :)

Asi Çaykaralı61
29.10.2011, 13:00
G.antep'e giden 20 oyuncu kimler ??

exelans_25
29.10.2011, 13:01
....................tolga................
serkan.......giray.....yumlu.......ferhat
.................aykut....colman............
.......................adrian.................
henrique............halil..............eren

Oğuzhan
29.10.2011, 13:01
Henrique sağlamsa o oynasın, Eren'e de şans verilsin 15 - 20 dakika bari. Bu kadar eksiğimiz var zaten

gokhan_61_
29.10.2011, 13:02
................TOlga................
Serkan .... giray.... glo....celutska
...........colman....sapara.......
Halil...........Adrian......Alanzinho
.................Pawel.....................

ilk 11 böyle olur

jacek cyzıo
29.10.2011, 13:02
orta sahamız savaşmadan bu maçı almamız imkansız.orta saha savaşmalı top rakibe geçince orta saha ceza yayına kadar müdahale etmeden çekiliyor.rakibe baskının top kaybının olduğu yerde başlaması gerkli.tabi bunun içinde savaşçı bir orta saha şart.

Royal Heart
29.10.2011, 13:03

ilk 11 böyle olur
Sapara yok.

Oğuzhan
29.10.2011, 13:05
Bu maçtan 3 puan alırsak devre arasına kadar ortalama gidip ilk beşte bitirebiliriz bence. Kesinlikle kazanmamız gerekiyor bu maçı, Antep'de çok formda.

Sefa
29.10.2011, 13:05
Tolga - Celustka - Giray - Glowacki - Cech - Serkan - Aykut - Colman - Adrian - Halil - Pawel

Asi Çaykaralı61
29.10.2011, 13:07

ilk 11 böyle olur

sapara kadroda yokmuş

61_Hasan_69
29.10.2011, 13:07
Ne zaman bu forumda maç başlamadan saatler öncesine kadar 61. sayfayı çoktan geçeriz o zaman başlar galibiyet serimiz...

Since1912KsK
29.10.2011, 13:09
aykut oynarmı bugün ? birde şenol hoca neden burak yılmazı kadroya almadı?

Asi Çaykaralı61
29.10.2011, 13:11
aykut oynarmı bugün ? birde şenol hoca neden burak yılmazı kadroya almadı?

Aykut Zokora'nın yokluğunda bence oynamalı

Burak konusuna gelince Burak hasta olduğu için kafileye alınmadı

Sacit
29.10.2011, 13:12
Giymeyin şu sözde gold formayı yeter da

ne ilgimiz var o formayla artık bi son verin şuna..
bordo mavi forma görmek istiyorum sahada..

mda61
29.10.2011, 13:12
Pawel bu maçta da kendisini gösteremezse, Antep'ten uçağa atsınlar İstanbul'a doğru. Ben onun biletini falan alıp Krakow'a göndericem.

Since1912KsK
29.10.2011, 13:13
Aykut Zokora'nın yokluğunda bence oynamalı

Burak konusuna gelince Burak hasta olduğu için kafileye alınmadı
tamam teşekkürler, başarılar.. bizim maçtan sonra yetişebilirsem izlicem trabzonu.

Mustafa'
29.10.2011, 13:13
Ne zaman bu forumda maç başlamadan saatler öncesine kadar 61. sayfayı çoktan geçeriz o zaman başlar galibiyet serimiz...

Aynen, taraftarlarda heyecan kalmamış hiç.Bende dahil.

Asi Çaykaralı61
29.10.2011, 13:17
tamam teşekkürler, başarılar.. bizim maçtan sonra yetişebilirsem izlicem trabzonu.

bizlerde size başarılar dileriz bekliyoruz 1.lige

SEDAT
29.10.2011, 13:17
- Valla bugün 1 puan iyidir...

mda61
29.10.2011, 13:18

Artık kazanmaya başlamanız lazım sizin de. Yeni hocanızla umarım iyi bir başlangıç yaparsınız. Çok ta iyi olmasın ama. Tek farkla yenin, bende mutlu olayım :)

Tunay ERDEM
29.10.2011, 13:18
antep kazanır büyük ihtimalle.

Dereli
29.10.2011, 13:19
Zor maç olacak.
Antep çok formda, bir anda gol pozisyonuna girebiliyorlar.

Burak olmayınca kısır bir takıma dönüyoruz. Umarım hoca önlemini alır. (Nasıl olucak bende bilmiyorum??)

Kemhacıoğlu
29.10.2011, 13:20
tahminlerin aksine kolay kazanacağımız bir maç olacak diye düşünüyorum..

sercan 61>34
29.10.2011, 13:36
onur

celustka giray glo ferhat

serkan aykut colman cech

adrian

henrique

KÖKSAL AYDIN
29.10.2011, 13:39
Böyle umutsuz maçlar hep ters sonuçlarla bitmiştir.Göreceksiniz rahat kazanacağız.

Tersi gibi duruyor ama...

Bera B.
29.10.2011, 13:43
Hesabın Sapara'ya kesilmiş olmasından rahatsızım.

KÖKSAL AYDIN
29.10.2011, 13:45
Engine hesabı kesemeyenler soğutma pahasına başkalarına hesabı keserler.

Fatih ÇOLAK
29.10.2011, 13:51
Bunlar Burak yok diye şuursuzsa saldırsa ve Henriqe bunları bir güzel şamarlasa...

Mustafa Umut
29.10.2011, 13:56
Valla Mustafacım bende senle aynı fikirdeyim Serkan konusunda, hatta baya düşündüm yazarken ama alternatif konusunda sıkıntı var. Sağbek olsa hayatta koymam ama en azından ortasahada hammllık yapar :)Gerçi Şenol Hocamızın açıklaması var, maçlara sedece oynamak için çıkıyoruz diye. Sezer de düşünülebilir.

Çıksınlar mücadele etsinler, yensinler yenilsinler ama Deniz Barıştan 80 mertrelik gol yemesinler. Bu taraftarın ağrına giden bu. Şahsım adına Eren,Sercan aykut bunları oynatsın. Yine de yenilelim, ama o mücadeleyi o hırsı sahada görelim.

Ben sıkıldım Alanzinho nun bilmem kaçıncı defa ikinci yarıda oyundan alınmasından, Serkan'ın kanadından yediğimiz onca golden.

:alkış:

Bu sene ligde olabildiğince Sercan,Eren,Zeki,Murat Tosun,Aykut,Barış,Sezer,Mustafa gibi oyuncuların oynatılması iyi olur. Mutlaka bir kaçı iyi yerlere gelir diye düşünüyorum. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne asılalım, ligi pek önemsemeyelim, seneye de lige asılıp Avrupa'ya tekrar katılalım, kadroyu koruyup oturmuş kadro ile Avrupa'yı sallayalım:)

EROS87
29.10.2011, 13:56
saparaya hesap felan kesildiğini düşünmüyorum.
yabancı sınırı olduğunu unutuyoruz. ayrıca beğenmediğimiz alanzinhonun yerine oynayacak bir performans ışığını da göremedik.

Ertan 51
29.10.2011, 14:02
Henrik arkadaşın bizdeki oyununa bakıyorum ömründe ilk defa topa vuruyor zannedersin,videolarına bakıyorsun şöyle topçular benim takımımda oynarmı acaba deyip iç geçiriyorsun,bu maç belli olur diyeceğim ama sakatlıktan çıktı biraz daha şans vermek lazım.

Gökhan KAN
29.10.2011, 14:09
Antep'le maç var ben rüyamda Villarreal'le maç yaptığımızı gördüm. Llorente Villarreal'deydi. Deplasmandaydık. 1-0 oldu 1-1 yaptık. 2-1 oldu, 2-3 e getirdik maçı. Son 5 dk da adamlar 4-3 e getridi maçı. Son pozisyonda Alanzinho savunma arkasına koşu yaptı bom boş 10 metre top sürdü golü kaçırdı maç öyle bitti. İlk defa bu kadar net bir rüya gördüm.:) ))))) Hayır olsun.

okg_53
29.10.2011, 14:10
----------------Karce---------------
Serdar K.---Elyasa----Emre G.---Ivan
-----------Bekir----Binya------------
Popov--------Wagner----------Olcan
---------------Cenk----------------

Dany sarı kart cezalısı.

Antep'in kaliteli bir hücum dörtlüsü var. Ancak bir o kadarda kötü defansif orta göbek dörtlüsü var.

hakankulacoglu
29.10.2011, 14:15
Sevgili arkadaşlar
Bu ligin maçlarının anlamı yok.
Ligin ne olacağı bile belli değil.
Yasal olmayan bir lig için çok kafa yormamıza gerek yok.
Seyir zevki olsun yeter.

Önemli olan CL, CSKA maçı.
O maçı almak için bugün sahaya eksik çıkmak gerekiyorsa, ona da razıyız.
Yeter ki çarşamba gecei iyi oyansın, kazansın, bizi gururlandırsın bu takım.

Hepimiz eleştireceğiz ama en sonunda
Şenol hocamıza destek gerek...

okg_53
29.10.2011, 14:17
Sevgili arkadaşlar
Seyir zevki olsun yeter.

:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:. ...........

10-61
29.10.2011, 14:18
Zorlanmadan yeniliriz:D haaa bu umurumda mı?tabii ki değil,bu ligin neyine üzülüp neyine sevinecem ki?yeter ki çarşamba gecesi cska'yı dağıtalım.

Oğuzhan
29.10.2011, 14:19
Henrique bu maçta denenmeli bence, hücum hattında iyi oyunculara ihtiyacımız var CSKA maçında. Adamların iki forveti de muhteşem gerçekten.

sessizkral_1
29.10.2011, 14:19
Taraftarın bu maçtan çok moskova maçını önemsemesini olumlu görüyorum.

Ertan 51
29.10.2011, 14:30
Sevgili arkadaşlar
Seyir zevki olsun yeter.

:alkış:

Abi çok haklısın ama insanın elinde olmuyor hırslanıyor,düzeleceğiz ama:)
Aramızda olduğunuz için teşekkürler,saygılar.

Fatih ÇOLAK
29.10.2011, 14:34
Ben bizim takımın başında Şenol hoca oldukça böyle rakiplere yenileceğimizi düşünmüyorum...Yani gecen sezon başından beri yaklaşık 50-55 maça çıktık...7-8 mağlubiyetimiz var ve sadece 2'si bizden zayıf takımlara karşı...Bu takım kolay yenilen bir takım değil, yine yenilmeyeceğiz...ilk ihtimal beraberlik, sonra bizim galibiyetimizdir...

Adem Erdoğan
29.10.2011, 14:35
Sevgili arkadaşlar
Seyir zevki olsun yeter.

Benden de :alkış:

Yunus Emre SEYHAN
29.10.2011, 14:36
Galibiyet için oynarsak yeniliriz, "Berabere kalırsak dünyanın sonu değil" mantığı ile oynarsak yeneriz.

Adem Erdoğan
29.10.2011, 14:37
Lig maçlarını hala heyecanla seyredebilen varmı acaba?

Ben de gram heyecan kalmadı.

Fatih Özkan
29.10.2011, 14:52
Lig maçlarını hala heyecanla seyredebilen varmı acaba?

Ben de gram heyecan kalmadı.

Bende de durum aynı Adem Abi...
Şike muhabbetine tadımızı kaçırdılar...

Mert Özsarı
29.10.2011, 14:56
Valla gaziantep düzeldi gibi iyi oynamaya başladılar. İşimiz zor burak falanda yok bakalım insallah yeneriz.

Armağan Dere
29.10.2011, 14:57
Ben Çarşamba gecesi beraberliğe fitim..
Muhtemelen o maçta da yenileceğiz..
Takım diri kalamıyor..
Halen daha bir sistem oturtamadık..
Kim,kimin ne yapacağını bilmiyor..

r9emre
29.10.2011, 15:00
Henrique'nin ilk 11 oynama ihtimali var mı arkadaşlar?

oeince
29.10.2011, 15:03
haydi be uşaklar dik oynayın, özlediğimiz trabzonu gösterin bize!

nakzo
29.10.2011, 15:03
Bence sıkıntılı günler yaşıyoruz. Trabzon tarihinde ender görülen bir sezon her maça beraberliğe peşinen evet diyebilecek bir anlayışla çıkıyoruz.Bu zihniyetle değil bir dahaki seneye 10 sene daha şampiyonluğa oynayamayız. Bu akşamki tahminin ya 0-0 kalırız ya da 2-0 yeniliriz.Bir şampiyonr ligine katılmak bu kadar mı kör eder bir taraftar topluluğunu. Biz şampiyonlar ligine, bir daha hiç katılamamak için mi katıldık.

inadına_Trabzon
29.10.2011, 15:07
Sapara 'ya hesap kesilemez. Sapara'yı Alanzinho kadar oynat şans ver. sana Alanzinhonun 2 katı katkı vermezse o zaman gel konuş.

Gençlere şans verilmeli bu maç.

oeince
29.10.2011, 15:08
Bordooooooooooooooooooooo

yorumsuz6117
29.10.2011, 15:32
1 puan iyidir iyi..

Kara Mert61
29.10.2011, 15:40
Aykut ve Eren'i artık sahada görmek istiyoruz.Bu kadar eksiğe rağmen bu adamlar yine şans bulamıyorsa bu adamlar daha neden çalışsınlarki? Adamları hırslandırmak için forma vermek gerekir.

Ahmet F. Zengin
29.10.2011, 15:41
Sevgili arkadaşlar
Seyir zevki olsun yeter.

:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

.....
29.10.2011, 15:41
3 puan gerçekten zor olacak. İnşAllah bizim olur.

Selçuk Sarı
29.10.2011, 15:46
Tolunay gecen sene yakti bizi...Belki abdullah daha sakin olur :)

yüregimts
29.10.2011, 15:54
yAHU yenecez ne 1 puanı ...

navarro
29.10.2011, 15:55
üşüyoruz JAJA REYİS :(

Oğuzhan
29.10.2011, 15:56
1 puan iyidir falan yakışmıyor bize :)

Hasan Habip Özbay
29.10.2011, 16:01
e tev1 puan yeter demeyelim 3 puan her zaman heşa rrtta evet zor ama neyimiok lzay ki

Taha Muhammet
29.10.2011, 16:08
a2 den alabilcemiz oyuncu yokmu hiç

Bera Algün
29.10.2011, 16:12
Bordooooooooooooooooooooo

Maaviiiiiiiiiiiiiiiii

biraz geç oldu ama:D

Legolas77
29.10.2011, 16:14
cska macı bence daha önemli gaziantep macının telafisi olur zaten o macada saglam zoko ve burak cıkacak inş burada eren aykut sercan oynarda halil colman falanda dinlenir hemde gençleri görmüş oluruz

Samet GÜVEN
29.10.2011, 16:15
Sevgili arkadaşlar
Seyir zevki olsun yeter.

ARkadaşlar bilmediğimden soruyorum. Bu Hakan Kulaçoğlu O mu:)

Birde arkadaşlar öyle kesin yeniliriz filan yanlış düşünce. İstesek bu ligde bizi kimse yenemez. bu cümle size iddalı geldi elbette ama CL de interi lille i kitledik biz. biz maçı kilitlemeye oynasaka bu ligde her maç en az beraberlik alınır.

Ama bizim yenilmemizin sebebi bu oyun tarzını kendimize yediremeyip, oyunu forse eden, topa hakim olan, yaldır yaldır saldıran bir oyun oynamak isteğimiz.

Demek istediğim o ki hoca istese 90 dk orta saga mücadelesine kilitler maçı 0 -0 biter. öle bizi duman ederler filan cümleleri hikaye...

Mustafa Umut
29.10.2011, 16:17
Antep'e 5-0 yenil, CSKA'yı 0,5-0 yen deseler 1 dakika düşünmem..

balli_kuymak
29.10.2011, 16:21
Bazen böyle fazla şey beklemediğimiz maçlar kolay geçer inşallah buda öyle olur formda olmayan futbolcularımız da kendine gelmiş olurlar..

Nihat Güneş
29.10.2011, 16:27
Aslında şu sene tam da genç yetenekleri sahaya sürme onları kazanma belki de Trabzonsporumuzun geleceğini kurtarma senesiydi. Zaten ligin anlamı yok neyin ne olacağı belli değil, esas ligde CL de ise şansımız devam ediyor. Keşke Şenol Hocamız hem yaşananlara hem de hakim futbol güçlerine inat ve onlara tepki olarak, hani sizin liginiz çok da umrumda değil dercesine ,her maça elverdiğince A2 kadrosundan oyuncularla çıkabilse ne de güzel olurdu. Ama sanırım galibiyetin 750 bin Tl olduğu bir ligde, bu düşündüklerimiz sadece ütopyadan ibaret. Bu işin bir de mali yönü var. Gelir gider dengesi vs.

Dip.Ing.Mag.
29.10.2011, 16:32
kadro belli mi arkadaslar yedeklerde kimler var?=

yatmaztara
29.10.2011, 16:39
valla buraya mesaj yazacaktım ama bendede heyecan yok. ben csk maçı sayfana gidip bişeler yazıcam kendinize iyi bakın :)

magicyattara
29.10.2011, 16:44
Sevgili arkadaşlar
Seyir zevki olsun yeter.

Hakan abi,ben de sizin gibi düşünüyordum ama 3 takım iddianameden sonra düşürülse dahi neticede sezon sonunda ki sıralamaya göre takımlar avrupa kupalarına gidecekler..eğer tff türk takımlarının avrupadan men edilmesine varacak bir karara imza atmazsa-ki ben böyle bir şeyi isteseler de yapamayacaklarını düşünüyorum- CLye katılmak bu yıl olduğu gibi önemli olacak..o nedenle ligi boşlayamayız bana göre..

Oğuzhan
29.10.2011, 17:09
Antep'e 5-0 yenil, CSKA'yı 0,5-0 yen deseler 1 dakika düşünmem..

Ben 5-0 yenilip 2-0 kazanmaya da razıyım 1-0 olursa şans falan derler şimdi gene :D

Ahmet F. Zengin
29.10.2011, 17:11
Maça 1 Sa 50 Dk Var. (17 Üye ve 3 Misafir)

TheCrow
29.10.2011, 17:13
Hakan abi,ben de sizin gibi düşünüyordum ama 3 takım iddianameden sonra düşürülse dahi neticede sezon sonunda ki sıralamaya göre takımlar avrupa kupalarına gidecekler..eğer tff türk takımlarının avrupadan men edilmesine varacak bir karara imza atmazsa-ki ben böyle bir şeyi isteseler de yapamayacaklarını düşünüyorum- CLye katılmak bu yıl olduğu gibi önemli olacak..o nedenle ligi boşlayamayız bana göre..

Boşlamak değil ama play-offa kalmak yeterli. Beyinsiz tff, fenerin pisliğini örteceğim diye bütün kulüpleri ateşe attı, Kırk yılın başı CL de oynuyoruz ama 2 günde bir maç yapmaktan takımın yarısı sakat diğer yarısı yorgun, bir seçim yapmak zorunda bırakılıyoruz.

umitçebi
29.10.2011, 17:15
Tolga - Celustka - Giray - Glowacki - Cech - Serkan - Aykut - Colman - Adrian - Halil - Pawel
bencede boyle çıkılmalı duruma göre alanzınhı sokulmalı..
ayrıca cl bızım ıçın onemlı lıge asılmaualım dıen arkladaşlara..
trabzonun puanı sılınıp cl den men edılme durumu var bıze duşen her platformda 3 puan..hele hele kadrosunun en onemlı 3 adamı santos,lugano,nıang giden fb lıderken bıs duşersek gerılere hıç yakışmaz bıze...

Harun
29.10.2011, 17:25
Şu Alanzinho forvet arkası oynatılsa dha verimli olacak.Kanat oyuncu olmadığını elli kere söyledik ısrarla kanatta deneniyor.

Nadir Bekar
29.10.2011, 17:30
................... edit

fatsalıdeniz
29.10.2011, 17:31
çok zorlanıp kasılacak bir durum yok , kim ne derse desin haftaiçi maç varken konstre olunamıyor. Haftaiçi oynayacak futbolcular dursun genç çocuklar çıkıp formanın hakkını versinler , antepden bana 4 yıldız sayın desem kimse adını bilmez , bizim çocukların nesi eksik.

Mert Oğuzlu61
29.10.2011, 17:42
beyler ligi boşlayalım CL önemli havası var ama farkında mısınız bilmem, değişti mi sistem onuda bilmem ama geçen sezon ligden kasamıza 50 milyon TL nin üzerinde bir rakam girdi !

tek galibiyet = 800 bin TL !!! vittek sapara barış gibi boş adamlara yıllık 1.1m € gibi astronomik paralar ödüyoruz halil gibi etkisiz bir eleman bile yıllık 1.5m € !!! alıyor, bu paraları nasıl ödeyeceğiz bunu hiç düşünen yok, hee gelirler karşılıyordur belki orasını bilemem ama geçen sezona göre bu sezon maaş artışlarında resmen bizanslılara yakın bedeller verdik oyunculara, yetenekli adamlar olsa neyse geldikleri yerde 300-400 alan adamlar bizden 1.2m € alıyor direk !

ayağını yorganına göre uzat derler, umarım bu paralara sözleşme imzalatılırken birşeyler düşünülmüştür... yoksa ligi boşlayalım CL ye önem verelim, eee gelecek sezonda CL de olalım ??? niye ligi boşluyoruz diğer takımlarda bir cacık yok tamam bizdede yok ama ligi çok boşladık gerçekten bu durum canımı sıkıyor.

ylmzince
29.10.2011, 17:45
antep şuan ligin en iyi ofansif oyuncularına sahip takımı...yapılması gerekn çok basit oyunu kitlemek..inter maçındaki gibi bir de gol bulmaya çalışmak..

Samet Yildirim
29.10.2011, 17:49
Tolga, Celu,Giray, Glo, Cech, serkan, aykut, colman, halil, adrian, pawel ilk 11 imiz...

Sefer A.
29.10.2011, 17:49
Dany kart cezalisi yazmisti biri burada, ama 11'de Dany var ??

Ogün YAZICI
29.10.2011, 17:51
en doğru 11 çıkmış. aykutla başlaması çok olumlu.sonunda dirençli bir takım çıkarıyoruz sahaya.

Nihat Güneş
29.10.2011, 17:58
Kadro güzel . Aykut'un oynaması ayrı bir güzel, inşallah bizleri yanıltmaz. Bu kadro yener veya yenilir ama savaşacağı kesin.

Sefa
29.10.2011, 18:05

Ben 11'i sabah vermiştim kırmadı Hoca beni.. :rolleyes: Kötü sonucun sorumlusu benim :cool:

yektakurtulus
29.10.2011, 18:08
yedeklerde kim var acaba?

Sefaenes
29.10.2011, 18:09
vallah serkanla alan ilk 11 sorumsuzca oynamalarini hasmedemiyorum. Insallah bizi yaniltirlar diyorum ama ayni oynlarini oynuyorlar. Ama tabiki takdir hocamizin elinde kadro neyse onu oynata biliyor. Yönetim en kötü durumda sucu Teknik Hocamisa attirir ama tranfer yapmaz olup olmaz futbolculara degerinden fazla para verir

Sefa
29.10.2011, 18:11
Yedek kulübesinde 2 kaleci var hey Allahım ya!

Samet Yildirim
Onur, Zeki, Mustafa, Ferhat, Tayfun, Alanzinho, Henrique....Yedekler...Eren ile Sercan kadroya alinmamis...2 kaleci yedekde...

Sefer A.
rezillik yaaa 2 kaleci yedek :D

fincher
Arkayı sağlama almış Şenol Hoca.Bu kadro yenilmez,gol atarsak 1-0 alırız....

oeince
29.10.2011, 18:12
antepi çok güzel bir futbolla 3-1 yeneceğiz

gtem
eren yedekte bile yok :eek:

Samet Yildirim
Yedek kulübesinde 2 kaleci var hey Allahım ya!
Mesele su..

Ceza yememek...

fincher
29.10.2011, 18:13
Ayrıca artık yavaş yavaş Onurun kaleyi devralma zamanı geldi...

Osman Yavuz
29.10.2011, 18:14
Pawel'in gol atabileceğini düşünen biri var mı aramızda?:)

anth
29.10.2011, 18:15
Kimse bana bunu anlatamaz. Eren ve Sercan tribünde, 2 kaleci yedek kulubesinde... Şenol hocaya saygımız sonsuz ama buna hiçbir sebeple olur diyemem.

Sefer A.
29.10.2011, 18:15
Mesele su..

Ceza yememek...

haaa o da var dogru ama Onur yedek olmasaydi yaa ya kaleyi alsin ya kadro disi madem ceza var, 2 kaleci de nedir yahu, Eren veya Sercan yedek olmaliydi bugün

DeAgLeMaNyAq
29.10.2011, 18:16
Eren'in olmayacağına emindim ama yedek kulübesinde 2 kaleci tutarak hoca iyi bir mesaj veriyor. Aynı şeyi sezon başında da yapmıştı. Görünen o ki Onur takıma girdikten sonra da aynı tabloyu göreceğiz. Diğer taraftan Aykut yakaladığı bu fırsatı çok iyi kullanmalı. Önümüzde CSKA maçı varken Ferhat'ın kesilmesini de beklemiyordum. Cech'in dışında Glowacki de dinlenmeliydi ama demek ki hoca Mustafa'ya yeteri kadar güvenmiyor...

yavuzbaha
..hem de 2 tane atacak :o

oeince

ben varım. hem de iki tane

gtem
29.10.2011, 18:17
bir sürü sakat, cezalı ve hasta olan oyuncu var ve eren, sercan yedekte bile yoklar. niye aldık ki bu adamları, körelecekler yazık...

anth
Mesele su..

Ceza yememek...

Madem ceza yememeyi düşünüyorsun, alt yapıdan kaleci olmayan bir futbolcu koy yedeklere, ya da Onur tribüne çıksın.

vadaa55
Aykut'un performansını merak ediyorum

Samet Yildirim
haaa o da var dogru ama Onur yedek olmasaydi yaa ya kaleyi alsin ya kadro disi madem ceza var, 2 kaleci de nedir yahu, Eren veya Sercan yedek olmaliydi bugün
Hoca diyorku ben Sercan ile Ereni zaten kullanmicam eee en azindan Onuru kadroya aliyim ceza yememek icinde Zeki olsun..

Böyle düsünmüs yani :)

oeince
..hem de 2 tane atacak :o

yok artık yavuz abi :D

ccd6167
29.10.2011, 18:18
hoca boşuna idamnalrı bsına kapatmadı 3 gündür..

Sefaenes
29.10.2011, 18:19
Eren mi Tayfun mu ben Ereni alirdim Mustafa ile ferhat 2 tane defanz var cünkü

angraf
29.10.2011, 18:19
Arkadaşlar Şenol hoca yönetimden memnun değil bence zaten Şenol hocanın istediği kimi aldıki bu yönetim bu sezon ?
Şenol hocada geçen senenin heyecanını görmüyorum şenol hocayıda haklı görüyorum Şampiyon olan takımı elinde tutamazsan üzerine üstlükte dağılan takımdaki oyuncuların yerine daha alt kalitede oyuncular alırsanız bunlar olur. Bir stoper almak trabzonspor için bu kdar zor olmamalıydı stoper hatalarından belkide 6-7 puan kaybettik şuanda adam gibi stoper alınsaydı belkide şuanda yine lider devam ediyorduk. Yarı transferde istenilen oyuncular alınmazsa Şenol hocanın takımdan ayrılabileceğini düşünüyorum.

Ahmet KESKİN
29.10.2011, 18:20
inşallah aykut kendini ispatlar bu macdada artık devamlı 11 görürüz onu...

leavemealone
29.10.2011, 18:21
Serkan disinda iyi kadro..

Bera B.
29.10.2011, 18:21
Yedeklerde iki kaleci. Onur geliyor. Yedeklere bakıyorum da oyuna alınacak üçüncü kişi olarak Onur var o derece vahim durum.

Osman Yavuz
29.10.2011, 18:22
Aykut'a çok güveniyorum.Hadi koçum göster kendini...

Legolas77
29.10.2011, 18:22
yedekte eren ve sercan yok 2 tane kaleci mi var?

Mustafa Yılmaz.20
29.10.2011, 18:23
Biz Eren'le Sercan şans bulsun diye beklerken hoca 2 yedek kaleci alıp bu oyuncuları kadroya bile almamış.

leavemealone
29.10.2011, 18:24
Alt yapidan cocuk oynat Serkani oynatma be hocam..
Haftalardir sirf zarar veriyor Serkan..
Dinlenmesi lazim..

gtem
son yarım saate kadar gol yemeden götürürsek, alanzinho ve henriqenin girmesiyle maçı alırız...

Samet Yildirim
Sercan diye diye anlami nedir ?

Bucasporda bile banko oyuncu degildi ki bizde nasil oynasin ? Alindiginda belliydi zaten oynamayacagi...

Eren Albayrak iyi sinyaller veriyordu bilemiyorum...

Bera B.

Ben varım. Güveniyorum, kaç maçtır da gol bekliyorum. Hayırlısı kerata inşallah bu sefer de yanıltmaz.

oğ 61 efsanesi
biraz erken ama beyler biliyorsunuz yani diyorum ki şey özelden...

ahamitokutan
29.10.2011, 18:25
ilginç değil mi yedekte sercan eren yok artı bir kaleci daha var :D.ilklerin takımıyız yahu!

anth
Şahsen Sercan tribüne çıkar diyordum ama Eren Sürpriz oldu. Ben onların yerinde olsam ya da olmasam daha iyi...

Sefer A.
Hoca diyorku ben Sercan ile Ereni zaten kullanmicam eee en azindan Onuru kadroya aliyim ceza yememek icinde Zeki olsun..

Böyle düsünmüs yani :)

e kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yere

Batuhan
29.10.2011, 18:26
Biri yedekleri yazabilir mi?

ahamitokutan
e kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yere

olmaz.tayfun takımın kadrolu yedeği.takoz kontenjanından takımda bulunmalı...

Harun
Şenol Hocanın gençlere güvenmeme gibi bir sorunu var malesef.Ya da risk almaktan korkuyor.

Samet Yildirim
29.10.2011, 18:27
Bilemiyorum artik :)

anth
29.10.2011, 18:28
Tayfun yedek olarak tek stoper

Bera B.
29.10.2011, 18:28
Hocanın anlamsız yedek seçimlerinden biri. Tayfun ne katacak bu takıma artık. merak ediyorum.

alfadog61
29.10.2011, 18:29
Artik hocanin cidden eren ve sercana gicik oldugunu dusunmeye basladim

Osman Yavuz
Ben varım. Güveniyorum, kaç maçtır da gol bekliyorum. Hayırlısı kerata inşallah bu sefer de yanıltmaz.
Hayatım boyunca Trabzonspor'un bütün oyuncularına güvenmişimdir ama Pawel'de hırs, yetenek, hız, dripling, çapraz koşu hiçbiri yok. 2. Tomas Jun vakası bana göre...

Mustafa Umut

1-0 mağlup duruma düşersek oyuna girecek demektir bu. Ama alıştım artık. 1-0 mağlup duruma düştüğümüz anda 3 stoper 2 bek sistemine geçiyoruz.

Mustafa Yılmaz.20
Sercan diye diye anlami nedir ?

Bucasporda bile banko oyuncu degildi ki bizde nasil oynasin ? Alindiginda belliydi zaten oynamayacagi...

Eren Albayrak iyi sinyaller veriyordu bilemiyorum...
Sercan'ın bizde banko oynaması gerektiğini savunan yok ki zaten. Ama ara sıra şans bulsa fena olmaz. En azından Serkan ya da Alanzinho kadar oynar herhalde. Keza Eren de öyle..

Hürgün Aygün
Onurrrrrrrrrr :)

Sefer A.
29.10.2011, 18:30
olmaz.tayfun takımın kadrolu yedeği.takoz kontenjanından takımda bulunmalı...

ççç kalas yaaaa

Erbay
29.10.2011, 18:31
Her ne kadar beğenmesem de tek ümit bağlayacağım oyuncu Adrian kadroda. Halil-Pawel-Serkan kurutur bu takımı.

oğ 61 efsanesi
Bu arada herkes Gaziantepspor'un bizden puan alacağını düşünüyor.Geçen sezon sonunu doğru da böyle pek de favori olmadığımız maçları almıştık.Bence kimse ne olduğunu anlamdan rahat bir galibiyet alacağız.

Sefer A.

Mustafa Yumlu var

Berberoğlu
29.10.2011, 18:32
Maalesef maçı izleyemeyeceğim.

Umarım bir şekilde 3 puan bizim olur.

Oruç
29.10.2011, 18:33
biraz erken ama beyler biliyorsunuz yani diyorum ki şey...

Efsane, yeni kullanıcı adıyla sahnede.

Helal sana.

:alkış::alkış::alkış:

anth
29.10.2011, 18:43
Mustafa Yumlu var

Cezalı değil mi? O zaman ikinci yarı kesin oyuna girer...

OFLU
29.10.2011, 19:43
ya bu adrianın ben varyaa!

Taner Tonbil
29.10.2011, 19:43
Noldu ya :S ?

Travelair
29.10.2011, 19:44
Nasıl oynuyoruz?

angraf
Arkadaşlar izledikçe kahroluyorum maçta oyuna ağırlığını koyabilecek tek 1 oyucnumuz bile yok

Samet Berber
Şu adrian hakikaten ilginç ya !

sessizkral_1
valla takımı beğendim ben

burak olsa maç 3-0 dı

adrian çok egoist pas verse çok net gol pozisyonları olabilirdi

umarım 2. yarı bu pozisyonları aramayız

ahamitokutan
1 kişi eksik(alanzinho) oynamadığımızdan olsa gerek beklediğimden çok daha iyiyiz.yerine alanzinhonun girmeyeceğini bilsem adrian çıksın diycem de çıkmasın.

gtem
beklediğimden iyiyiz.

mackali_81
29.10.2011, 19:45
adrian mahvediyor takımı ya

sessizkral_1
Antepten 3-0 yeriz diyen arkadaşlara şuınu diyebilirim

Antepin son 20 dakkadır kalemize geldiğini hatırlamıyorum

maçın adamı bence Halil ve cech.

Ahmet Başkaya
Gayet iyi oynuyoruz.

zafer6161
burak ve jaja olsaydı şuanda rahat 4-0 dı

ahamitokutan
adriancılar kızacak gene ama jaja olsa 3-0 dı

Sefaenes
acaba antepe powel kardesleri verip Muhammedi alabilirmiyiz gerci herkez bizim aptal mi transfer de 1 liralik oyunculara 5 vermek. Bostayken alsaydik super olurdu ama bize gelse acaba oynarmiydi yoksa karadeniz1461 mi giderdi

zafer6161
29.10.2011, 19:48
antep saldırmıyorki,saldırsa rahat yeneriz,arkayı sağlam tutyorlar,ma tek kale gibi,antebin yenmesi muzice,golcü yok bizde,az saplam adam olsa bu maç fark bile gider

Giallorossi
29.10.2011, 20:14
Marek Cech cok iyi suana kadar.

mackali_81
29.10.2011, 20:59
vay be son dakikada aldık:)

A.Gökhan AKIN
yav tam zamanında gitti forumda :D

DeAgLeMaNyAq
Maçın hakkı beraberlikti hatta Antep'in daha ciddi pozisyonları vardı ama önceki maçlarda da hakkımız olan puanımızı alamadığımız olmuştu. Halil adına da ayrıca sevindim...

ahamitokutan
geçen seneki maçlardan birini yaşadık :D

Chiko
Attik, sevindim ama cok kötü oynadik. Böyle devam etmez bu lig, biktim vallahi.

yalniz adam
şenol hocaya sallayanlar....çenenizi kapamaya bir aykut hamlesi yetti...

Erbay
Kan gibi geldi gol :D

gtem
29.10.2011, 21:00
Maç bitti forum geldi...

Ömür Karadeniz
Bu takımdan hiçbirşey olmaz diyorum ve çıkıyorum,hadi iyi akşamlar...

Emirhan Yazıcı
Woww Yendik Buraksız Gol Attık Bravo Bıze

zafer6161
goooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll llllllllll 1-0

dk 90+3 halillllllllllllll

ilk ben yazayım dedim :D

Sefer A.
karsilasmanin baslangiç düdügü ve bitis düdügü arasinda BordoMavi.net'e girmek yasak mi ?

Arda'
Halil altın gol attı resmen. Santra yaptıktan 3 saniye sonra maç bitti.

Asi Çaykaralı61
ALLAH'a şükürler olsun zorda olsa 3 puanla ayrıldık

Taner Tonbil
Attik, sevindim ama cok kötü oynadik. Böyle devam etmez bu lig, biktim vallahi.

Bence fena oynmadik, güzel bile diyebilirim

oeince
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeee. aslanım halil

Semih Aydın
29.10.2011, 21:01
Üç puanı aldık çok şükür. :)

Tebrikler Trabzonsporum.

Mehmet Fatih Silik
29.10.2011, 21:01
Vay be...puan kaybederiz demi$tim ama utandirdi cocuklar beni...bugün cok iyi mücadele ettik eksik oynamamiza ragmen...Adrian, Colman ve Pawel yoktu sahada...yinede Antep gibi derli toplu bir takima kar$i böylesine mücadele ediyorsak ve son dakikaya kadar golü dü$ünüyorsak $enol Güne$ sazi eline aldi demektir (:
Ama ben yinede Eren Albayrak ve Sercan Kaya'yi görmek isterdim...Paulo Henrique ve Burak ikilisi CSKA'ya feci patlicak in$allah...ikiside yapili ve topu iyi sakliyan ve kontrol eden oyuncular...Tebrik ederim :alkış:

İskender Çakmak
29.10.2011, 21:03
Kötü oynadık ama 3 puanı aldık. Halil bugün cok çalıştı ve golünü attı. Brozek bizim forvetimiz degil. Kadroya cok ciddi transferler lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erkin
29.10.2011, 21:04
Helal be Halil son ana kadar ugrastin didindin golünü de attın :)

Eto'o
29.10.2011, 21:06
halil bugun kaleden baska her yerde oynadi masallah

Hami-Ünal-Orhan
29.10.2011, 21:09
Çok güzel oldu. Helal olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu akşam bu maçta üç puanın ötesinde kazanımlarımız oldu. Böyle zorlu bir dönemden geçerken. Takımda önemli eksiklikler varken çok zor bir maçı kazandık. Henrique'in dönmesi katkı sağlaması, Halil'in gol bulması, Aykut'un katkısı. Zaman zaman iyi takım oyunu.
Her anlamda moral kazandık.
Tebrikler.

Ertan1982
29.10.2011, 22:07
3 Puan güzel oyun idare eder.Böyle bittmez lig.Brozek bu takimin oyuncusu degil.Kardesiyle beraber devre arasi yollanmali.Cech begendim.Maca baka bildigim sürece iyi buldum.Stoperler de isini yapti bu mac.Defans hatti devre arasina kadar bu 4 oynasa bence en az puan kaybiyla atlatabiliriz.Oynatacagim yabancilar su an Celustka,Glo,Cech,Zoko,Colman.Alan,Henrique,Adrian duruma göre.

Samet Yildirim
29.10.2011, 22:07
3 puan güzel oldu.

Samet Yildirim
29.10.2011, 22:10
Genel olarak takimi begendim...Oldugumuz sartlardan dolayi...

h@msi61
Polonyalilarla Brezilyalilar degisince skor da geldi cok sukur. Halil'in goldeki mucadelesi inanilmazdi, helal olsun. Bayram tadinda bir galibiyet oldu...

İlker Akçay
Halil Başkan mükemmel bir gol attı..Herşeye rağmen 3 puan çok güzel..

Sefa
29.10.2011, 22:11
Halil adına sevindim.. İyi oynuyordu sonunda bozdu orucu..

Bu kadroyla çok güzel bir galibiyet.. P. Henrique iyi sinyaller verdi, Aykut orta alanda iyiydi İnşallah daha iyi olacak. Colman bugün çok çok iyiydi maestro gibi yönetti takımı..

Nihat Güneş
29.10.2011, 22:14
Aykut beklentilerimiz boşa çıkarmadı, inşallah oynadıkça daha da iyi olacak. Cska maçında bile düşülmeli.

Henrique iyi sinyaller verdi, Cech her maç sahada olmalı.

HAlil'in attığı gol enfes, Henrique nin pası mükemmel.

Sibel
29.10.2011, 22:14
Allah'a şükür 3 puanı son saniyede aldık. Kötü de değildi sanırım takım. Özetten öyle görebildim.

Sefaenes
29.10.2011, 22:15
güzel galibiyet oldu son dakika olmasi fb lileri cok üzdü. Brozek artik sans verilecegine genclere verilse daha iyi

Salih Kara
29.10.2011, 22:16
Halil ile Henrique hazırlık maçlarından beri çok iyi anlaşıyorlar.Üzerinde durulmalı.

hüseyin1975
29.10.2011, 22:16
Tesekkürler Halilim.

Taha Muhammet
29.10.2011, 22:17
allah nazarlardan saklasın aykut iyi oynadı inşallah üstüne katarak yükseltir performansını

Nihat Güneş
BEnce PAwel Brozek gitmeyi kafasına koymuş, bu oyunun başka açıklaması yok. Fiziken sahada ama ruhen başka yerde.

Turan AKYILDIZ
3 puan çok güzel oldu...ama ben 2 takımıda yürekten kutluyorum...çok güzel maç oldu hop oturdum hop kalktım vala...antebe oynattığı gençler yüzünden imrendim...bide bu gençlerin trabzon kökenli olduklarını bildiğim için daha çok imrendim..ne olur bizde böyle gençlere fırsat versek..bakın koyduk aykutu ne yaptı sırıttımı..bence hayır gayette iyiydi...ki sırıtsa ne olacak 1-2 maç oynasa devamlı onuda düzeltirdi...bi lafımda istanbulun yalaka medyasına buraksız trabzonspor olmuyormuş ulen şampiyonlar liginde buraksız 4 puan aldık ve çokta iyi maçlarçıkardık onu bile görmediniz..aha bu size kapak oldu mu ...yahu alex i çıkartın fb den bakın bakalım pozisyona girebilecekelr mi...onları konuşmazsınız tabi...tekrar 2 takımada tebrikler bu güzel maç için...

AKSOY_61
Açık söyliyim maçı almamızı beklemiyordum 1 puan bile iyiydi.
3 puan ballı kaymak oldu.

Hürgün Aygün
29.10.2011, 22:19
Antalya maçına oranla takımı daha iyi buldum.Ayrıca Burak ve Zokora'nın olmayışında 3 puan çok çok iyi oldu.Dinlenmiş oldular...:)

tarsus
29.10.2011, 22:19
bir kaç gündür şenol hocaya sallayanlar mağlup olacağımızı söyleyenler bir nebze olsun utanmışlardır umarım.cska maçı öncesi iyi moral oldu.alan bu takımda ne olursa olsun 2,yarı oyuna giren bir oyuncu olduğunu gösterdi,henrique zamanla burak üzerindeki yükleri alacak ve takıma çok katkı yapacaktır.halile helal olsun defansta ve ofansta vardı ve golünü atarak yüzümüzü güldürdü devamını bekliyoruz.

A.Gökhan AKIN
29.10.2011, 22:20
Muhammed'i görünce üzüldüm Aykut'u görünce sevindim....

Nihat Güneş
Aykut oynaya oynaya daha da iyi olacak . Cska maçında bile düşünülmeli.

Serkan'a karşı önyargılı da olabilirim ama kontra yakaladığımız pozisyonlarda bile top kendisine gelince bütün heyecanım kayboluyor. Atağın sonunu kestirebiliyorum :)

yorumsuz6117
Oyun iyi değil ama moral açısında iyi oldu..

Fatih
29.10.2011, 22:21
Hem 3 puanı aldık hem CSKA maçı için güzel prova yaptık...

sametaydin
Bugün her açıdan güzel bir maç oldu bizim için.

İlk defa bir lig maçını gol yemeden tamamladık.

Oyunda aykut görev verildiğinde iyi işler yapabileceğini gösterdi.

Halil ilk golünü atarak takıma 3 puanı kazandırdı.

Cem Erginay
bu kadroya 3 puan mükemmel. bugün takımda sırıtan brozek ve serkan dı, colman da iyiydi fakat şu kaptırdığı toplar birgün başımıza bela olacak.alanzinhonun yedek olup sonradan girmesi daha iyi oldu. zaten alanzinho böyle bi topçu. henrique beğendim. allah cska maçında yardımcımız olsun. o maçıda alırsak işte ozaman süper olur.

Sefer A.
29.10.2011, 22:22
tebrikler Trabzonspor tebrikler Senol Günes hocamiz :) tebrik etmesini de bilmemiz lazim tabii ki, hep elestiri olmaz =) ^^

Aykut'u ben de fena bulmadim bir iki hata yapti sadece o kadar olacak yalniz penalti yapti hakem vermedi, çok saçma sapan bir giris yapti rakibe, topa degmedi Serdar'i indirdi resmen

MahmutHSO
29.10.2011, 22:23
Pawel e söylenecek hiç bir şey yok artık .Ben futbolcuyum der biraz insan ya.Devre arası gelmişlerdi ,yine devre arası ikiziyle beraber mümkünse valizlerini toplasınlar .

Sefer A.
Serkan Balci'yi fena bulmadim bugün, diger karsilasmalara göre daha iyiydi :)

Murat Altun
Son saniye galibiyetinin sevincide bir baska oluyor

murat
Halili cok begeniyorum. Bugun gol attigi icin degil ama top ayagindayken iyi sakliyor ve iyi kullaniyor. Cok basit gibi gelebilir bazilarina ama bu modern futbolun olmazsa olmazlarindandir bence. Aykut bana Zokorayi aratma sadece Zokoranin maestrolugu eksikti ama Aykutu cok begendim. Tebrikler Aykut umarim Senol hoca diger gecnlerede sans tanir ve seni oynatmaya devam eder.

Guzel bir oyundu ozellikle defansif acidan. Birkac ufak hata disinda defans cok iyidi onceki maclara nazaran. Takim gibi oynadik ve bu oyuna Burak ve Volkanda katki yaparsa cok iyi gunler bizi bekliyor.

Unutmadan, tekrar hosgeldin Henrique inan bir ara okadar degismistinki sezon basindaki Henrique kayboldu diye kormustuk ama sakatlikmis meger derdin. Bugun az zamanda bence cok is yapti Henrique. CSKA maci cok guzel olacak buna inaniyorum!

Ogün YAZICI
29.10.2011, 22:24
henrique,aykut,moral,özgüven ve 3 puan kazandık...herhalde bundan daha büyük bir kazanç olamazdı.şimdi tarihimizin en önemli maçına odaklanabiliriz...

macka61
29.10.2011, 22:24
kötü top oynamadık 2 tarafta pozisyon bulduk sonuça giden biz olduk

kalavara
29.10.2011, 22:25
ortaya çıktı ki orta alan her maçın kilit mevkisi. bu bölgede saçmaladığımız zaman tüm mevkiler çöküyor, o bölgede iyi baskı yapıp top kullandığımız zaman bambaşka bir görüntü ortaya çıkıyor...transferde stoper lazım evet ama orta alanda daha yetenekli oyunculara ihtiyacımız var...zokora colman her maç üst düzey oynayamaz...colman 3 maçtır saçmalıyor zaten...zokora lig de rölantide oynuyor...aykut bu akşam fena değildi ama sadece defans yaptı. iki yönlü oyuncular o bölge için inanılmaz bir artı!!

Nihat Güneş
Aykut'un pozisyonu tartışılır,net penaltı demek doğru olmaz , bence.

Henrique'nin pozisyonu ofsayt değildi ama hakem net golümüzü yedi diyemeyiz, zaten Henrique topa vuramadı.

Emre'nin Halil'e yaptığı hareket direk kırmızı.

İdris Toksoy
çok zor bir deplasmanda eksik kadro ile ilaç gibi bir 3 puan aldık..

bariskaratas
takım iskeleti belli oldu.
aykutu oynatsın artık Şenol hoca sürekli. bu sayede colman çok rahatlıyor.

-------- tolga ---------
celutska - giray - glo - cech

--------zokora - aykut-------
-----------colman-----------
--halil ---------------adrian--
-----------burak-------------

sametaydin
29.10.2011, 22:26
Şenol hoca maç sonundaki röportajında takımda fiziksel açıdan düşüş olduğunu söyledi. Takımın genel durumu için devre arasına kadar böyle gideceğini söyledi.Yani devre arasına kadar böyle ağır aksak ilerleyeceğiz sanırım devre arasında dinlenecek oyuncular bunun yanısıra transfer de olacak.

umitçebi
29.10.2011, 22:27
BRAVO ŞENOL HOCAM...hata yaptın ama olabilir hatandan döndün...işte senı buyuk hoca yapan faktör...şu manisa ve samsun beraberliklerine dahada yanıyorum şimdş olsun bakalım..şu takım dahada oturdukça herşey daha ıyı olacak...

toksoy61
polanyalılar beklediğimizden çok altında performans gösteriyorlar. yine en iyisi glowacki. sakat olmasa en faydalı olan o. adrian yetenekli ama bir türlü verim alamıyoruz ondan. forvet brozek tam bir hayal kırıklığı, sol bek brozek i hala bekliyoruz. ne varsa türk oyuncularda var yine. takımın iskeletini türk oyunculara vereceksin.

Taner Tonbil

-------- tolga ---------

Adrianin yerine Henriquede düsünülebilir..

hüseyin1975
Halilin Mac sonrasi konusmasini dinledim ve nedense cok duygulandim.
Seviyorum bu cocugu yahu!

bariskaratas
29.10.2011, 22:29

-------- tolga ---------

Adrianin yerine Henriquede düsünülebilir..

evet henrique yi ben de düşündüm.
işte hem de değişiklik şansı çok oluyor

orata sahada güçlü pas yapabilen 3 lü lazım.
adrian güçlü koşan biri değil

Nihat Güneş
MAç fazlasıyla da olsa ikinciyiz, Cl de iddiamız devam ediyor. Ve bunu fenerasyonumuz sağolsun 3 günde bir maç yapan bir takım yapabiliyor, her şeye rağmen başarılıyız.

Henrique Burak ikilisi çok can yakcak inşallah. Ama devre arası takviye şart.

toksoy61
defans hatttını çok önceden yazmıştım. bu maçta ve şampiyonlar ligindeki gibi stoperler glowacki ve giray, sol bek cech, sağ bek celustka, ortada colman- zokora, ilerde burak gerisini hoca doldursun:))

Kamil Çakmak
29.10.2011, 22:30
Alan'ın ilk onbir topçusu olmadığnı ve oyuna sonradan alınmasının faydalarını yine gördük. Şenol hoca, 3 maç niye inat etti ilk onbir için ben şahsen anlayamadım. Pavel bu takımda oynarsa, arkadaşlarına yazık etmiş oluruz onu diyim.
İyi oynamadık, mücadele vardı. 3 puan cska maçı önceyi iyi oldu.

Samet Yildirim
29.10.2011, 22:30
Gecen sene 20 puan toplamistik bu durumda...Bu sene ise 16 puan..

Sartlara göre bakarsak bu seneki 16 puan gecen seneki 20 puana göre daha üstün...

Senol Hoca ne dedi ? Ara döneme kadar sikintimiz devam edecek...Yani hoca kendisi söylüyor sabirli olmak lazim..

Murat Acar
29.10.2011, 22:31
Ya bu takım daha 3 gün önce gs ye 4 çemiş bi takım ve biz bunları öyle yada böyle yendik ve kötü oynadı diyenlerede şaşıyorum vesselam neresi kötüydü kontrollü oynadık hepsi bu .Antalya maçındaki gibi saçmalamadık ne gerekiyorsa onu yaptık yapılabilecek herşeyi zamanında yaptık veee son dakikadada olsa galibiyeti getirecek golu attık gerisi teferuattır ...

bariskaratas
29.10.2011, 22:31
defans hatttını çok önceden yazmıştım. bu maçta ve şampiyonlar ligindeki gibi stoperler glowacki ve giray, sol bek cech, sağ bek celustka, ortada colman- zokora, ilerde burak gerisini hoca doldursun:))

colman zokora nın yanına aykut ya da onun gibi biri lazım
şu anda aykut dışında oyunucumuz yok onlara 3lü olabilecek

61trabzonomer
29.10.2011, 22:32
bu maç der ki
alan 60 dan sonra oynayacak
halil mutlak ilk 11 her zaman
aykut gibi eren ve sercanada şans verilebilir(aykut bu şansı iyi kullandı)
ve en önemlisi ------defans hattımız celu glo giray cehh

budur maçın özeti.

Taha Muhammet
eren yedeklerde varmıydı

Sefa Murat Dokuz
Maçı izleyemediğim için genel bir yorum yapmayacağım ama özetten gördüğüm kadarıyla golde Halil çok iyi işler yapmış. Umarım böyle devam eder. Ben Henrique'yi de beğendim aslında Alanzinho orda o kadar şut gibi pas yerine yavaş atsa kesin gol olacak gerçi yan hakem 1 metre ofsayt olmayan pozisyona ofsayt çekti. Antep'in de Serkan Kurtuluş'un pozisyonunda penaltı gibi sanki ama bilmiyorum tam net göremedim.
Böyle bir maçta 3 puan çok değerliydi. Antalya maçının telafisi oldu. Burak dinlendi Zokora dinlendi darısı CSKA maçına.