PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

Akif Gür
18.10.2011, 23:50
alanzinho kötü oynasada mücadele ediyodu..

pawel'i oyuna sokarak takımı yumuşattık, hücumda etkili olamadığımız gibi rakibede oynayacak alan bıraktık..

serkan-sapara değişikliği bekliyodum hocadan ama hoca cehc sapara değişikliği yaptı ve bu değişiklikten sonra ne sol kanattaki cehc'in çıkışlarıa benzer bi çıkış gördük ne de celutska'nın sağdan yaptığı çıkışları..

bu maçtan iyi dersler çıkardığımızı düşünüyorum..

rakip savunma arasına atılan toplarda hakikaten çok kötü..burak 2. maçta bizi kurtaracak, bize maçı kazandıracak adamdır..

yanbeyi61
18.10.2011, 23:51
Alanzinhonun yerine SAPARA ya daha çok şans verilmeli.

PAWEL in yerine altyapıdan yıldız adayı bir forvetimiz yokmu ? çıkartıp koyacan 17-18 yaşında gelecek vadeden birilerini. PAWEL mallık yapacağına onlar yapsın.
alanzinyoya sabredilseydi serkana çare aransaydı en az beraberlik kesindi....

Yiğit Gayretli
18.10.2011, 23:52
Valla adamlar çok kuvvetli giriyorlar rakibe. Bence bizde ikili mücadelelerde interden topu kapabilecek kalitede topçu yok.

Topçunun hamalından çok zekisi yakışıklıdır :) Faulü göstermeyi bilirsen sıkıntı olmaz :)

mda61
18.10.2011, 23:52
Alanzinhonun yerine SAPARA ya daha çok şans verilmeli.

PAWEL in yerine altyapıdan yıldız adayı bir forvetimiz yokmu ? çıkartıp koyacan 17-18 yaşında gelecek vadeden birilerini. PAWEL mallık yapacağına onlar yapsın.

Aynen öyle. Genç oyuncu en kötü oynasa Pawel kadar oynar işte. Belki iyi çıkar da bir yıldız kazanırız.

tturan
18.10.2011, 23:53
Yaptığım hesaplara göre 6 maç sonunda şu puan durumunun olmasını bekliyorum.
Inter 15
Trabzonspor 7
Lille 6
CSKA 5

Bize bir galibiyet bile yetiyor gruptan çıkmak için. Yeterki Inter diğer maçları alsın ve Lille-Cska berabere bitsin :)

Çok iyi niyetlisin, ama bana göre 3. oluruz.

brushfield
bundan sonra yapılacak tek şey ...evinde kazanamazsa şenol güneş istifa etsin...............
Bence sen taraftarlıktan bir an önce istifa et de bu takıma bir faydan dokunsun...

Helvacı61
iyi oyundan ne anlamak lazım inter ve lille maçlarında olduğu gibi çok pzisyon vermeden tabiri caizsse gıcık oynamakmı yoksa bu akşam olduğu gibi göze hoş gelen ama 3-0 yenilmek mi şl de bu oyunun karşılığı yok en iyisi puana oynamak trübine değil. çsk maçında daha kontrollu oynanammız gerekiyordu çünkü onlarda geniş alanda oynayacak kaliteli oyuncular var. ama burak farkı avniakerdeki maçta ortaya çıkacaktır.

oeince
18.10.2011, 23:54
evet şenol hocayla bastonla takımı yönlendirene kadar devam edeceğiz..:alkış::alkış:

neden olmasın. çıkıp topu o oynamıyor ya! baston doğru kullanıldığında değer kazanıyor.

şenol hoca dünya 3.sü olmadan önce de kendisini incitmeye çalışıyordu uğruna çalıştığı kişiler.

Sefer A.
Rezalet ki ne rezalet. Cok kotuyduk hakketen. Asil anlamadigim burda iyi oynadigimizi soyleyenler cogunlukta. 3 yedik, 3 tane daha da yiyebilirdik...

yok yaa Adrian karsilasmanin yildizi agabey ne diyon sen :)

Yiğit Gayretli
Doumbia denen uşağın Şampiyonlar Ligi'ne 4 golü var ula. Daha paralan alamazsinuz hauni. :)

anerchy
18.10.2011, 23:55
içerde oynayacağımız cska maçı için iyi oldu bu skor. biraz daha ciddiye alıp rakibi, zokora gibi oyuncuları dinlendirip hazır ederiz. burak da oynucak bi aksilik olmazsa. serkan denen vakadan kurtulup adrianla iyi işler yapacaklar . bi insan her hücuma çıktığında topu geriye mi oynar ya? yedek kalsın 3-5 maç mümkünse.

şu yönetim de paraya kıyıp bi stoper bi forvet alsın allah rızası için ya
egemeni sattın kimi aldın?
jaja gitti umut gitti yerine gelenler sakat
halili forvet diye aldın orta saha çıktı. bugün rezildi zaten. sahanın en çok koşan adamıymış sahada göremedim kendisini?

yanbeyi61
18.10.2011, 23:55
hiç korner çalışdırmamış mı takıma...şenol hoca bukadar korner kazanıp cezasahasına giren bir takım gol atamadığı gibi penaltı dahi yaptırtamıyor rakibi sinirlendiremiyor....şenol hoca bu takımı nasıl çalışdırıyor gole cezasahası içinden değilde nereden bulmayı maçlıyor..

arahna
18.10.2011, 23:56
simdi csk inter ve lille i yenersek cikiyormuyuz ?

MDanışmaz
İçerdeki cska maçı dönüm maçı olacak puan kaybında ilk 2 iddiamız sona erer..

tturan
iyi oyundan ne anlamak lazım inter ve lille maçlarında olduğu gibi çok pzisyon vermeden tabiri caizsse gıcık oynamakmı yoksa bu akşam olduğu gibi göze hoş gelen ama 3-0 yenilmek mi şl de bu oyunun karşılığı yok en iyisi puana oynamak trübine değil. çsk maçında daha kontrollu oynanammız gerekiyordu çünkü onlarda geniş alanda oynayacak kaliteli oyuncular var. ama burak farkı avniakerdeki maçta ortaya çıkacaktır.

İyi oyun topa sahip olma oranı yada gereksiz pas yapmak değildir. Söyler misin rakip takımın kalecisi kaç top çıkardı?

anerchy
18.10.2011, 23:57
içerde oynayacağımız cska maçı için iyi oldu bu skor. biraz daha ciddiye alıp rakibi, zokora gibi oyuncuları dinlendirip hazır ederiz. burak da oynucak bi aksilik olmazsa. serkan denen vakadan kurtulup adrianla iyi işler yapacaklar . bi insan her hücuma çıktığında topu geriye mi oynar ya? yedek kalsın 3-5 maç mümkünse.

halili forvet diye aldın orta saha çıktı. bugün rezildi zaten. sahanın en çok koşan adamıymış sahada göremedim kendisini?

Helvacı61
kalan 3 maçtan 4 puan 2. tura çıkarır bizi kimden alındığının bir önemi yok

Fatih Öztürk
şenol hocaya sallayanları,askerde tuvaletını deliğe tutturamayanlara benzetiyorum.

komdere
inter lille deplasmanında ilk yarım saat bir gol atıp sonra çanakkale geçilmezi oynadı ve maçı 1:0 kazandı. olay budur, lille istediği kadar maçı inter sahasına yıksın sonuçta 3 puanı inter aldı. bizim de haddimizi bilmemiz lazımdı ama ikinci yarıya öyle başladık ki sanki karşımızda mahalle takımı var. Allah aşkına Tolga'nın bire birde çıkardığı top kaçıncı dakikadaydı? Böyle saçmalık olamaz! Musa musa da o kadar uzun boylu değil! Yenebileceğimiz takımdan 3 yedik, 5 de olabilirdi...
Olayın özeti budur..

h@msi61
18.10.2011, 23:58

3'unu yenersek finale bile cikariz :)

Cihan-Ucar
http://www.youtube.com/watch?v=wOvby6sr9PQ

Stadta butün seyircilerimize cani gönülden tesekkür ederim soguk,uzak ve hafta ici olmasina ragmen bizi en iyi sekilde temsil etti HELAL OLSUN SIZE :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış:

yanbeyi61
neden olmasın. çıkıp topu o oynamıyor ya! baston doğru kullanıldığında değer kazanıyor.

şenol hoca dünya 3.sü olmadan önce de kendisini incitmeye çalışıyordu uğruna çalıştığı kişiler.
şenol hoca bu maçı kazanmadı ben incindim...varsın şenol hocada incinsin...dünya üçüncüsü oldu tebrik ederim..okadar...ilahlaşdırmayacağım gibi eleşdirmesini hatta yapamayacakca çekip gitmesini söylerim bir taraftar olarak...ha alternatifi yoksa o zaman siz de eleşdirmeyin..yorum da yapmayın siteyi de kapatın olsun bitsin

Sefer A.
18.10.2011, 23:59
İyi oyun topa sahip olma oranı yada gereksiz pas yapmak değildir. Söyler misin rakip takımın kalecisi kaç top çıkardı?

ya su rakip kaleciden bahsetmeyin yaaa iyice tepem atiyor, gabuMALov ayni hakan arikan, onu da zorlamadik ya bu aksam daha bir sey demiyorum, rezalet, Tolga kova oldu resmen ama sigir rakip kaleci 1 tane kurtarisi var mi belli degil

Fatih ÇOLAK
19.10.2011, 00:00
Çok erken risk aldık...

80'e kadar fittim ben 1-0'a...

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 00:00

:)

3 maçı alırsak 1. bile olur takım

yanbeyi61
19.10.2011, 00:01
Bence sen taraftarlıktan bir an önce istifa et de bu takıma bir faydan dokunsun...
ben taraftarlıkdan istifa ettim sensiz olmaz dediler yeniden bu takımın başına geldim....biz istifa etmesinide bu takıma sahip çıkmasını da biliriz...şenol hocalar gibi

Yiğit Gayretli
Memlekette ne komik adamlar var la :)

arahna
3'unu yenersek finale bile cikariz :)

o zaman sorun yok
bu gruptaki her takim yenilebilir
kalbur ustu takim yok zaten
bi an takim dagildi 3 oldu panik yok
serkan oynamasin yeter

tturan
:)

3 maçı alırsak 1. bile olur takım

Şakamısınız siz?

Helvacı61

yahu arkadaşım ben bu oyuncular alındığında yönetime yaptığım eleştiriden dolayı 1 ay ceza aldım. ama elimizde bunlar var bana göre ilk defa katıldığımız bir şampiyonada iyi durumdalar geçen yılkı takımı artık tartışmanın bir anlamı yok o takım türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kadrolarından biriydi bunu hep söyledik. ama bu akşam bir forvetimiz olsa burada çokk farklı şeyler konuşuyor olabilirdik

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 00:02
kim nederse desin şenol güneş yanlış oyuncu değişti
serkan çıkmalıydı,

pawel olmadı , işe yaramadı.

FANATIK61
19.10.2011, 00:02
Duran toplari daha iyi calismamiz lazim. Giray daha cok calis lütfen bugün 2 kafa gölü atabilirdin.

Tolga Okumuş
19.10.2011, 00:03
Trabzonspor'u 90'ların ortasındaki Tempra SX AK'lara benzetiyorum.

Ön taraf iyi,gösterişli.Böyle dijital göstergeler falan.

Ama arka taraf mezar !

oeince
şenol hoca bu maçı kazanmadı ben incindim...varsın şenol hocada incinsin...dünya üçüncüsü oldu tebrik ederim..okadar...ilahlaşdırmayacağım gibi eleşdirmesini hatta yapamayacakca çekip gitmesini söylerim bir taraftar olarak...ha alternatifi yoksa o zaman siz de eleşdirmeyin..yorum da yapmayın siteyi de kapatın olsun bitsin

son elli mesajına baktım. şenol hoca bizi şampiyon yaptığı sene dahi şenol hocaya sallamışsın. seni dikkate almıyorum.

kursat1313
teşekkürler Trabzonsporum
Bende Trabzonspora Doumbia gibi bir golcü istiyorum:D

gtem
19.10.2011, 00:04
inter ve lille maçlarındaki gibi bulduğumuzu atamadık, şansımız yoktu, adamlar da neredeyse her bulduğunu attı. ancak oyun olarak diğer maçlardan daha iyi oynadığımız kesin, üstelik eksiklerimize rağmen. Belki golden sonra cska'nın iyi oynamadığını gören futbolcularımız galibiyet için saldırmasalardı fark da olmazdı. Ama şu da var bir gol bulsak belki maçı bile çevirebilirdik. santrforumuz gelince sadece cska değil inter ve lille'e de sürpriz yapacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
Pawel'e gelirsek şampiyonlar liginde ancak top toplayıcı olarak saha kenarında durabilir. Ben bu kadar kötü bir futbolcu Trabzonsporda görmedim diyemem ama en kötülerden biri olduğu kesin. yerine alt yapıdan biri bile alınsa daha faydalı olur. Burak için de birşey söylemeli iyi futbolcu olmak yeterli değil, sahada olmak daha önemlidir...

tturan
3. golde Türkiye-Almanya maçındaki Servet'in aynısı olmuş Giray

arahna

panik yapmayin
ne bu
su an ligde ve dunyada sayili hocalardan birine sahibiz
hoca kalitesinin yaninda bizim insanimiz dunyanin saygi gosterdigi insan
hatalari var evet
serkana takilmasi
takimin savunmasini surekli bozmasi
bu macta da hatalari vardi
hemde oyuncu ve taktik hatasi
ama ya tutarsa dedi
ikinci yarininbasinda bir gol atsaydik herkes senol hocayi goklere cikaracakti
burada hucum oynayalim diyen yuzlerce kisi vardi
denedi olmadi
hata etti
sampliginde butun maclarda 4-5-1 oynamalisin
ve bir gol atarsam kazanirim demelisin
bundan onceki maclarda oldugu gibi bugun interin yaptigi gibi

DNA-TS
19.10.2011, 00:05
bazı dersler çıkarmamız lazım bir maç kazandık diye herşeyi bitti gördük halbuki öle değil sonra berabere kaldık sonra yenildik. ivme eksi yönde artarak gitti. yenemiyorsan yenilmeyeceksin. spikerinde dediği gibi savunma adeta ortasahaya yapışık oynuyordu 2. yarı tolganın kademeye girmesi tuhaf top kayıpları anlamsız şişirmeler o kadar korner kullandık doğru dürüst bir tehlike yaratamadık. ankaragücü maçında oynana oyun için cska macına konsantre olmuşlar dedim ama bu maçtada sahada bilinçli bir mücadele göremedim.ben umutluydum puan için ama olmadı kalan 3 maçta 5 puan alabilirsek üst tura çıkarız.bu saatten sonra diyilebilecek tek şey bolşanslar.

Sefer A.
Duran toplari daha iyi calismamiz lazim. Giray daha cok calis lütfen bugün 2 kafa gölü atabilirdin.

oooo rakibe topu hediye etmek varken ne yapsin golü molü, rakip kaleey vururken 5metre yukari yolluyor topu

Ömer TOPAL
canın sagolsun Trabzonsporum..Şampiyonlar ligi orası yenilgide olacaktı...Bu bize iyi bir ders olur insallah...avantajlı durumdayız ve ben inanıyorum...Gruptan çıkacagız.... He birde birisi serkana sag kanattaki topları orta yapması gerektiğini söylesin...Geri pas verme saten o top sana ordan al ortala veya içeri gir diye verildi...Neyse hepinize teşekkürler uşaklar.... Ruslara bir Burak süprizimiz olacak....!

brushfield
ben taraftarlıkdan istifa ettim sensiz olmaz dediler yeniden bu takımın başına geldim....biz istifa etmesinide bu takıma sahip çıkmasını da biliriz...şenol hocalar gibi
Senin sahip çıkmana kaldıysa bu takım vahlar olsun haline...

Yunus Danışmaz
19.10.2011, 00:06
3 tane cümle kurmuşsunuz 3 üde birbirinden alakasız ve saçma

1.cisi takım halinde kötüydük demişsiniz.

ben bizim takımı son 6-7 maçtır ilkkez bukadar iyi gördüm.

2.cisi cska yı içerde yenersen interde lilleyi içerde yenerse zaten 3. lüğün garanti 2. lik şansın bile yükseliyor.

eğer bugün burak olsaydı biz bu maçı kazanmıştık.

Skor taraftarlığı yapmayın !!

Halilin o topu girseydi bu maçı kazanmıştık biz.. 1.s,,sizin iyi anlayışınız la benim iyi anlayışım aynı olmayabilir, 2. si; ben de onu dedim ztn, cskayı yenersek en kötü 3. oluruz, bu da 2. olabileceğimizi gösteriyor. 3.sü, Halil' in golü girseydi, Burak olsaydı değil sayın abim. Halil atsın o zaman, Burak da kırmızı yiyip 3 maç ceza almasın. O hesaba göre 96 de yenilmeseydik bu günlerimiz farklı olurdu.. neyse uzatmayalaım gerek yok.. herkes sinirli zaten...

Cihan-Ucar
Yasin benden büyük olmasa ve bu forumda olmasak ben sana söyleyecek cok seylerim olurda ama senin gibi seftali yüzünden ceza yemek istemiyorum

cemoli5408
bu forumum yöneticileri de iyice komedi olmaya başladı. bir saat kadar önce yazdığım ve maçı değerlendirip bi kaç oyuncunun adını andığım yorumum silinmiş. hangi akla hizmet böyle keyfi silmeler yapılıyor? babanızın çiftliğimi burası bi açıklayın. ha şimdi bas cezayı, hatta sil bu forumdan beni arkadaş. böyle keyfiyet olmaz.

ThePatriot61

Tam ben yazcaktim orda Doumbiadan cok kolay calim yedi. Servetler,Giraylar maalesef sadece lig icin yeterli.

oeince
19.10.2011, 00:07
üye olmak bu kadar kolay olmamalı. yeni üyelerin ilk 10 mesajı yönetici onayına tabii olmalı

yanbeyi61
19.10.2011, 00:08
son elli mesajına baktım. şenol hoca bizi şampiyon yaptığı sene dahi şenol hocaya sallamışsın. seni dikkate almıyorum.
:alkış::alkış::alkış::alkış:
atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır

yanbeyi61
19.10.2011, 00:09
Senin sahip çıkmana kaldıysa bu takım vahlar olsun haline...
koca trabzonspor sadece şenolun yönetmmesine kaldıysa yuhlar olsun..........:alkış:

Mehmet Ç.
19.10.2011, 00:09
Bu zencileri hic sevmiyorum, hele forvet oynarlarsa..

arahna
19.10.2011, 00:10
oooo rakibe topu hediye etmek varken ne yapsin golü molü, rakip kaleey vururken 5metre yukari yolluyor topu

giray bence cokiyi isler yapti
cogu tehlikeli topu cikardi
bugun orta sahamiz cok adam kacirdi
ilk yari 4-5-1 oynadik dengeliydi mac
2. yari serkan colman adrian halil ilerde kaldi
zokora bile bi ara ilerde takildi kaldi
sonra colmani ve zokorayi geri cekti hoca ama gec kaldi
oyncular geri cekilen takimin ustune dengesiz gittiler
hocanin hatasi da olmayabilir
ama alanzinho ve adrian ile ilk yariya baslamalari da hataydi
serkan savunmaya almak da hataydi
marek iyiydi yerini kaybetmedi
hoca serkanin cikislarini begeniyor demekki
cikinca celutska gibi cikmali bek

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 00:10

stoperler şunu düşünemiyor

sola gitse kaleye olan açısını daraltacak

belli ki adam feyk atıyor , hadi diyelim en kötü sola kırmadın beli, adam sola gitse ne yapacak ki

kaleye olan açısını daraltıyor

iyi stoperler genelde bu tarz pozisyonda rakibe çok yaklaşmadan belini bükmüyor.

giray dikkat etmeli.

Ahmet F. Zengin
19.10.2011, 00:11
Baydınız Be .. Başarıya Endeksliyseniz Gidin Barcelonayı Tutun.

Tmm Fark Yedik Kötü Oynadık Beğenmeyen Çeker Gider .. Böyle Forumunda İçine Ediyim. Hiç Orta Nokta Yok.

Yenilirsin Yerin Dibine Sokarlar. Yenersen Göklere Çıkartırlar. Bazende Yenersin Çok Önemli Maçı Fakat Yine Beğenmezler,Bahaneler Bulurlar İlginç Ya..

gtem
atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır

al işte bursalı yetmiyor bir de Atatürk'e hakaret edenler basmış forumu... yazıklar olsun size....

Yiğit Gayretli

Şu mesajın içerdiği anlam ne olursa olsun, hitap şekli "Şenol" olamaz ! Dikkatinize...

yanbeyi61
panik yapmayin
ne bu
su an ligde ve dunyada sayili hocalardan birine sahibiz
hoca kalitesinin yaninda bizim insanimiz dunyanin saygi gosterdigi insan
hatalari var evet
serkana takilmasi
takimin savunmasini surekli bozmasi
bu macta da hatalari vardi
hemde oyuncu ve taktik hatasi
ama ya tutarsa dedi
ikinci yarininbasinda bir gol atsaydik herkes senol hocayi goklere cikaracakti
burada hucum oynayalim diyen yuzlerce kisi vardi
denedi olmadi
hata etti
sampliginde butun maclarda 4-5-1 oynamalisin
ve bir gol atarsam kazanirim demelisin
bundan onceki maclarda oldugu gibi bugun interin yaptigi gibi

trabzon deneme tahtası ise nice hoca denendi nice yöntem denendi gene denenir....ben evinde kazanamaz ve şu fırsat tepilirsse istifa etsin diyorum bu da hakkım

arahna
19.10.2011, 00:12
stoperler şunu düşünemiyor

sola gitse kaleye olan açısını daraltacak

belli ki adam feyk atıyor , hadi diyelim en kötü sola kırmadın beli, adam sola gitse ne yapacak ki

kaleye olan açısını daraltıyor

iyi stoperler genelde bu tarz pozisyonda rakibe çok yaklaşmadan belini bükmüyor.

giray dikkat etmeli.

orda hatali olan serkandi
son iki gole dikkat edin
kademe yok bek yok
tek sucu giraya bulmayin
giray iyiydi
cogu macta iyi

Armağan Dere
stoper,Stoper,STOPER...
Bu takıma stoper al(a)mayanlar yüzünden bu sonuca ulaştık..
Adrian ve Burak Yılmaz bu takımın herşeyi olmuşlar..Adrianı kitleyemediler ama Burak yoktu..
2.Cska maçı daha farklı olacak açık oynayacaklarını düşünmüyorum
Colman çok laubali oynadı..hakkı yok..
bir daha yenilirsek bu iş biter..
kalan maçlardan 5 puan almalıyız ki çok zor..
Lille ve İntere mağlup oluruz..
Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı..
Bu iş bitti gibi..

Mustafa Ayazoğlu
defans : glowacki
orta saha : serkan , alanzinho
orvet : pawel

bu 4 ü takımı her maç eksik oynatıyor... ilk gol tam bir rezalet

61_Serhat_61
19.10.2011, 00:13
relax beyler relax...
Trabzonspor cok iyi futbol oynadi... tabiiki bazen hatalar oldu... ama yetmedi... moskova kaleye 3 kere geldi 3 de gol oldu... bunun defansinda hatasi var misal 2. golde tolganin hatasi var... cikip alabilirdi o topu... ama canlari sagolsun... iyi oynadik kötü sonuc aldik... illa yenmek diye bisey yok maalesef... ben inaniyorum avni akerdeki maci alacaz bunlardan.. haa belki 3:0 lik bi sonuc olmaya bilir ama yinede alacaz...
gelelim futbolculara... alanzinho vasatti.. artik ikinci yarilarda giren bi oyuncu oldugunu herkes bilmeli...
bu is halille olmicak... o neydi ya.. kale bos kardesim sen sut mu cektin orda veya ne yapmaya calistin ya ?
ilk yaridan itibaren pawel oynasaydi belki farkli olabilirdi hersey... tamam oda sahada ikinci yarida hic yoktu... sakat oyuncularimiz maalesef cok...
burak cok arandi... henrique de eksikti... eger henrique olsaydi ilerde top tutabilecek birisi olurdu... top yürütemedik... zokorayi ve adriana laf yok... adamlar döktürdü gercekten...
dedigim gibi ilerdeki maclara bakacaz... benim sinir oldugum konu su lanet olasi fenerlileri sevbindirdik ya... yaniyorumda ona yaniyorum....

brushfield
Of oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffff.
Allah'ını seven üzerime toprak atsın...

yanbeyi61
al işte bursalı yetmiyor bir de Atatürk'e hakaret edenler basmış forumu... yazıklar olsun size....
siyasete girmiyeceğim 3000 kişi dar ağacında sallanmış ve bunlar çanakkale gazisi ve de şehit yetimleri..konumuz trabzon saptırmayın atatürk sadece ders alınması gereken koca bir örnek sen nere çekersen çek.

Ahmet Öztürk
19.10.2011, 00:14

Giray lütfen topu oyuna sokmaya da çok çalış. Zira sene başından beri attığın uzun toplar istisnasız rakipte..

yanbeyi61
Şu mesajın içerdiği anlam ne olursa olsun, hitap şekli "Şenol" olamaz ! Dikkatinize...
Şenol trabzonspordan aldıklarını versin yeter..........trabzona ne verdi:alkış::alkış::alkış::eek:

Sefer A.
giray bence cokiyi isler yapti
cogu tehlikeli topu cikardi
bugun orta sahamiz cok adam kacirdi
ilk yari 4-5-1 oynadik dengeliydi mac
2. yari serkan colman adrian halil ilerde kaldi
zokora bile bi ara ilerde takildi kaldi
sonra colmani ve zokorayi geri cekti hoca ama gec kaldi
oyncular geri cekilen takimin ustune dengesiz gittiler
hocanin hatasi da olmayabilir
ama alanzinho ve adrian ile ilk yariya baslamalari da hataydi
serkan savunmaya almak da hataydi
marek iyiydi yerini kaybetmedi
hoca serkanin cikislarini begeniyor demekki
cikinca celutska gibi cikmali bek

ayagiyla müdahale ettiginde fena degil ama çok tedirgin, köse vurusu hediye etti rakibe, kafayla da müdahalede bulunmasa daha iyi hep rakibe mis gibi paslar veriyo..... ikinci yari savunma orta sahaya geldi, Senol hoca uyarsaydi o kadar kalmazlardi, ama yok kala kala golü yediler sonunda bizimkiler....

Armağan Dere
19.10.2011, 00:15
Yanbeyi doğru sölüyor..
Devrim çocuklarını yedi..
Atatürk İstiklal mahkemelerinde çok kişiyi astı..
Kurunun yanında yaş da yandı..

Yiğit Gayretli
stoper,Stoper,STOPER...
Bu takıma stoper al(a)mayanlar yüzünden bu sonuca ulaştık..
Adrian ve Burak Yılmaz bu takımın herşeyi olmuşlar..Adrianı kitleyemediler ama Burak yoktu..
2.Cska maçı daha farklı olacak açık oynayacaklarını düşünmüyorum
Colman çok laubali oynadı..hakkı yok..
bir daha yenilirsek bu iş biter..
kalan maçlardan 5 puan almalıyız ki çok zor..
Lille ve İntere mağlup oluruz..
Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı..
Bu iş bitti gibi..

Armağan nefessiz bıraktın, ölür ula :)

Selçuk Aydın61
defans : glowacki
orta saha : serkan , alanzinho
forvet : pawel

bu 4 ü takımı her maç eksik oynatıyor... ilk gol tam bir rezalet

aynen katılyorum maç boyu bunlara sövdüm ALLAH af etsin beni

yazık oldu bu maça galiüp gelecegimiz bir maçdı

arahna
19.10.2011, 00:16
trabzon deneme tahtası ise nice hoca denendi nice yöntem denendi gene denenir....ben evinde kazanamaz ve şu fırsat tepilirsse istifa etsin diyorum bu da hakkım

sen dikkate alinacak biri degilsin
muhtemelen trabzonsporlu da degilsin
gereksiz anlamsiz seyler yazarak bir sonuca ulasamazsin
sana cevpa vermem bile gereksiz aslinda
senol hoca aciktan buyuk bir ayip yapmadikca yasi akli sagligi elverdikce bu takimin hocasidir
tum maclarimizda 2. yarilar hep 1. yaridan daha iyi
bu hocanin oyunu iyi okdugu anlamina gelir
eldeki kadro yetersiz
siz verin wagner zagoev ve dombia uclusunu hocaya gostersin size kac golatildigini
yarim adam alanzinho sisko serkan golcumu orta sahami belli olmayan halil surekli hata yapan bir colmanla oynadi
yedekte kim var
aykut sapara
insaf
ama hatalarini soyleyelim gorelim o ayri kac kere yazdik hatalarini
olumlu elestri yapalim

Mustafa Ayazoğlu
orda hatali olan serkandi
son iki gole dikkat edin
kademe yok bek yok
tek sucu giraya bulmayin
giray iyiydi
cogu macta iyi

serkan külliyen zarar bu takıma

sağ açıkta ne zaman top sürse hem yavaşlıyor, hem geri oynuyor..

takıma takoz.

yanbeyi61
Of oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffff.
Allah'ını seven üzerime toprak atsın...
sen içinden alınması çıkarılması gereken dersi almadın sen ölmeyi tercih edip toprak atılsın üstüme dedin...bende evinde trabzonspor kazanamıyorsa şenol hocanın üstüne toprak atılsın dedim okadar:D

FEDAİ
19.10.2011, 00:17

bence sen tarihini de bir daha öğren..İroni yapmışsın yeteneğinle ama..yetersiz

Helvacı61
sakin ol şampiyon hocamızı elestirelim tamam da şenol hocayı istifaya davet etmek bizim gibilerin haddi olmamalı. ben 3. lüğü bile büyük başarı sayacağım.

Oğuzhan
Yalnız Zokora gerçekten muhteşem bir adam. Kaç tane top kesti kritik noktada ben sayamadım. Kaç tane top kaptı takıma. Colman da iyi olsaydı bu maçı kazanabilirdik ama birisi iyi birisi kötü olunca malesef olmuyor. Colman ağır kaldı bu maç orta sahada, rakibin ileri uçtaki elemanları çok hızlı bu yüzden onlara ayak uyduramadı.

gtem
siyasete girmiyeceğim 3000 kişi dar ağacında sallanmış ve bunlar çanakkale gazisi ve de şehit yetimleri..konumuz trabzon saptırmayın atatürk sadece ders alınması gereken koca bir örnek sen nere çekersen çek.

Konuyu saptıran ve durduk yere Büyük Atatürk'e iftira ve hakaret den sensin. Önce ağzını topla senin haddine değil Atatürk'e laf etmek....

Yöneticilere sesleniyorum bir açıklama yapın. bu forum Atatürk'e hakaret etme forumumudur. Bilelim ona göre hareket edelim....

61baron61
19.10.2011, 00:18
arkadaslar maci indirebilecegimiz bi sayfa varmi???
malesef calismak zorundaydim

Davut Özdemir
İnsanlar gergin,
Fikirlerin senin olsun insanlar saygı duyar duymaz...
Klasik bendemiştimcilik veya ben var ya bencilik için doğru zaman değil.
Eleştirini yap ama insanların sinirlerini yıpratıp zıplatmadan.

Ayrıca seni de mutlu etmek lazım, harika eleştiriyorsun, süper tespitlerin var tebrikler... Yeterince mutlu olduysan bizi azad et rehin aldın buraları...

Bende sana yardımcı oluyorum yapmak istediğin prim konudunda gerçi ama neyse...

talsuv61
Ş. Güneşin trübünde olduğu maçlarda daha iyiydik. Keşke gene çıksa tribüne. Yav a.g. bile nerdeyse 3 gol atıyordu bize, buna rağmen defans orta sahada, önce 2 net gol kaçırdılar uyanmadık sonrasında da rezil olduk çıktık.

61_Serhat_61
Trabzonspora SENOL GÜNES geldi Trabzonspor TARIH YAZDI be... istifa etsin diyenleri kiniyorum...

Mehmet Ç.
Baydınız Be .. Başarıya Endeksliyseniz Gidin Barcelonayı Tutun..

mesajinda haklisin , ama ...

Trabzonspor taraftari olmak böyle birseydir..

Barcelona'ya karsida oynasak galibiyet isteriz.. Yenilirsekde zaten onlar Barca demeyiz.. Nasil olduda yenildik diye üzülürüz..

Yiğit Gayretli
Şenol trabzonspordan aldıklarını versin yeter..........trabzona ne verdi:alkış::alkış::alkış::eek:

Trabzonspor'a alın terini verdi. Şenol Güneş'i tanır mısınız şahsen ?

yanbeyi61
sen dikkate alinacak biri degilsin
muhtemelen trabzonsporlu da degilsin
gereksiz anlamsiz seyler yazarak bir sonuca ulasamazsin
sana cevpa vermem bile gereksiz aslinda
senol hoca aciktan buyuk bir ayip yapmadikca yasi akli sagligi elverdikce bu takimin hocasidir
tum maclarimizda 2. yarilar hep 1. yaridan daha iyi
bu hocanin oyunu iyi okdugu anlamina gelir
eldeki kadro yetersiz
siz verin wagner zagoev ve dombia uclusunu hocaya gostersin size kac golatildigini
yarim adam alanzinho sisko serkan golcumu orta sahami belli olmayan halil surekli hata yapan bir colmanla oynadi
yedekte kim var
aykut sapara
insaf
ama hatalarini soyleyelim gorelim o ayri kac kere yazdik hatalarini
olumlu elestri yapalim
güzel diyorsun kadroyu kuran benim serkana haddini bildirmeyen benim....hatalı benim trabzonsporlu olmayan da benim...tek trabzonsporlu şenol hoca ve sen zihniyet...
yöneteceksen adam gibi yönet ya da yönetemiyorum de çek git bukadar kolay bu işler

yyigitt
Grupların çekildiği gün Trabzonspor'a ilk 3 maçta 4 puan veriyoruz deseler aranızdan kaç kişi kabul ederdi ?

Ahmet Öztürk

Dimi.. Üstüne para bile alıyor (!)

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 00:19
Yalnız Zokora gerçekten muhteşem bir adam. Kaç tane top kesti kritik noktada ben sayamadım. Kaç tane top kaptı takıma. Colman da iyi olsaydı bu maçı kazanabilirdik ama birisi iyi birisi kötü olunca malesef olmuyor. Colman ağır kaldı bu maç orta sahada, rakibin ileri uçtaki elemanları çok hızlı bu yüzden onlara ayak uyduramadı.

zokora bir yere kadar toparladı. serkan ve alan açıklarını kapadı.

o da bir yere kadar

İbrahim Gökhun Öztürk
Şu maçta da giray'a kulp buluyosunuz ya helal olsun...Pas hatası yapmayan futbolcu var sanki...Siz elinizdekinin değerini ancak gittikten sonra anlıyorsunuz...Teofilo bunun en büyük örneğidir...Futboldan anlamayan ama en büyük futbol alimi Trabzonsporlular sizi...

Necmi6161
şenol hoca eğer 2 kasımdaki maça alanzinho ve serkan yada herhangi birisiyle başlarsa akıllanmamış demektir, o zaman zaten gruptan çıkmayı haketmiş olmayız.

61baron61
maci full nerden izleriz

mda61
sen içinden alınması çıkarılması gereken dersi almadın sen ölmeyi tercih edip toprak atılsın üstüme dedin...bende evinde trabzonspor kazanamıyorsa şenol hocanın üstüne toprak atılsın dedim okadar:D

Bence, susmalısın. Tamam, Şenol Hoca'yı göndericez. Geçti, sakin ol, şşşş.

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 00:20
Şu maçta da giray'a kulp buluyosunuz ya helal olsun...Pas hatası yapmayan futbolcu var sanki...Siz elinizdekinin değerini ancak gittikten sonra anlıyorsunuz...Teofilo bunun en büyük örneğidir...Futboldan anlamayan ama en büyük futbol alimi Trabzonsporlular sizi...

giray sadece feyk yedi oda normal yani , karşısında ki forvet çok hızlı..

MDanışmaz
Glowacki bu maçta çok kötüydü içerdeki maçta M.Yumlu daha iyi olabilir..Giray-Glo ikilisi Cska'ya çok ağır kalıyor..Çok ters bir takım bizim için özelliklede içerde yenmek zorunda olduğumuz için arkada açıklar verebiliriz işimiz hiç kolay olmayacak..

cahana
majoşistmisiniz nesiniz ne kadar çok seviyorsunu kendinizi aşağı çekmeyi bi durun sakin olun 0 çekerşer dedikleri yerde 3 maçta 4 puan aldık iyi oynadık kötü kaybettik hemen başlamayın asıp kesmeye sakin sakin sakin...

yanbeyi61
İnsanlar gergin,

Ayrıca seni de mutlu etmek lazım, harika eleştiriyorsun, süper tespitlerin var tebrikler... Yeterince mutlu olduysan bizi azad et rehin aldın buraları...
sen tespitlerimi dkkate almıyorsun ki.....sen atatürkü alıp gidiyorsun ben sana örnek verdim örneğimi beğenmedinse sen örnek ver beni şaırt bak ben herkesi şaşırttım bu örnekle ve eksiklerle.....

tturan
Baydınız Be .. Başarıya Endeksliyseniz Gidin Barcelonayı Tutun.

Tmm Fark Yedik Kötü Oynadık Beğenmeyen Çeker Gider .. Böyle Forumunda İçine Ediyim. Hiç Orta Nokta Yok.

Yenilirsin Yerin Dibine Sokarlar. Yenersen Göklere Çıkartırlar. Bazende Yenersin Çok Önemli Maçı Fakat Yine Beğenmezler,Bahaneler Bulurlar İlginç Ya..
Burası Forum herkesin gördüğü eksikleri görüp yorumlamak içindir forumlar. Ama yorumların geneli bence doğru olan yorumlar. Az olanı na da takılıp kalmamak gerek.

61baron61
19.10.2011, 00:21
amma uzattiniz yaaaa ...neyin kavgasini ediyorsunuz
su maci nerden indiririz yokmu bi bilen

Fatih Öztürk
19.10.2011, 00:21
yandanbey61.hayırdır,sıkıntın ne?

Armağan Dere
19.10.2011, 00:22
giray sadece feyk yedi oda normal yani , karşısında ki forvet çok hızlı..

O zaman Servet'e boşuna küfrettik:)...
Aynı çalım..
ki yediğimiz ilk gol de stoper hatası..
Cech oyundan çıktı o kanattan 2 gol yedik..
Hoca Cech aldı maçı orda kaybettik..
Çıkar Colmanı ne var yani..
3.golde İlk topu da kaybeden oydu..
acayip laubali..

oeince
arkadaslar maci indirebilecegimiz bi sayfa varmi???
malesef calismak zorundaydim

http://www.facebook.com/TrabzonsporMaclari şu sayfaya 6 parça halinde yüklüyorlar ama henüz yüklenmemiş.

Mustafa Ayazoğlu
hemen hemen 3 golü kontratak yedik.
cska bizi üzerine çekti hızlı adamlarla işi bitirdi.

lille ve inter bu kadar bizi üstüne çekmedi. taktiksel başarı var.

İlker Akçay
yanbeyi61 bu siyasi mesajlardan sonra ceza almayacak mı ?

mda61
19.10.2011, 00:23
Glowacki bu maçta çok kötüydü içerdeki maçta M.Yumlu daha iyi olabilir..Giray-Glo ikilisi Cska'ya çok ağır kalıyor..Çok ters bir takım bizim için özelliklede içerde yenmek zorunda olduğumuz için arkada açıklar verebiliriz işimiz hiç kolay olmayacak..

Bence bugün defansta en iyi oyuncu Glowacki'ydi. Zokora'nın maç boyu yapmadığını bile yaparak kimi zaman güzel paslarla oyun kurdu. Sorunumuz şu: Glowacki ve Giray birbirini tamamlayan stoperler değiller. Geçen sene de böyleydi, bu sene de böyle.

yanbeyi61
Bence, susmalısın. Tamam, Şenol Hoca'yı göndericez. Geçti, sakin ol, şşşş.
yenilgiden sonra sakin olan bir taraftar kadar sakinim...sağol neyse çok karışmasın ortalık...susmayı tercih ediyorum daha yazmıyacağım...ama her şeyden ders almak lazım...şenolun dünya 3 sü olduğunda istanbulun aldığı ders gibi....gerisi boş

Fatih ÇOLAK
Acaba benim beklentilerim çokmu fazla...Ben Zokora'yı beğenmedim bu akşam...2.golde topu kaleciye döneceğine saçma sapan hareketler yaptı...3.golde de aynı hatayı Colman yaptı...Yalnız Doumbia öyle bir çalım attı ki, Giray'ın beli çıkıyordu...

OYılmaz
Çok iyi değil ama iyi oynadık. 3 gol yediysek bir sorun var demek. Bugün defansımız çok kötüydü. Bunun üstüne Marek'in oyundan çıkarılması maçı buraya sürükledi. Pawel'i oyuna almakta hataydı. Henüz herşey bitmedi. İnter Lille'i yener bizde Cska'yı yenersek 3.lüğü garantiler, 2.liği yüzde 70 garantileriz. İnter'e yenilsek diyelim Lille'den 1 puan alsak çok rahat çıkarız. Kimse endişe etmesin hele de fenerliler siz rahat olun fenerliler kutlayın 3-0'ı tabi alışık adamlar farklara tecrübeliler.

arahna
bazii gereksiz insanlara cevap olmasin kendilerini bisey sanmasinlar
senol hocamiz basimizin tacidir
hatasi da avrdir takintisi da
ama bu forumdakilerin cogundan daha cok sevdalidir bu takima bu yorenin insanina
samimidir durusttur
ne verdi diyenler bu takima ne verdi
herkes para alacak tabiki
kimse bedava calismiyor
burasi cami yardimlasma dernegi degil
kimi getirseniz para alacak
yetistirdigimiz buyuk degerlerden biridir
hatalarini konusmak ayri
hakaret etmek ayri
teknik irdeleme yapalim
sag saglikli oldukca senol hoca bu takimda kalmali
hoca baskan yonetici olarak
hangisini isterse

tturan

Peki sizce Şenol hoca'nın yerine kim gelecek? Trabzon'a ne verecek? Hatırlarsan bir önceki Şenol Hoca gittiğinde küme düşmemek için oynuyorduk. Bir Atasözü vardır. "Aza kanmayan çoğu bulamaz."

Davut Özdemir
İnsanlar gergin,

Bende sana yardımcı oluyorum yapmak istediğin prim konudunda gerçi ama neyse...

Aslında üstteki mesajda mutlu etmeye gayret ettim seni ama yine de neyse..
Sensin

sen tespitlerimi dkkate almıyorsun ki.....sen atatürkü alıp gidiyorsun ben sana örnek verdim örneğimi beğenmedinse sen örnek ver beni şaırt bak ben herkesi şaşırttım bu örnekle ve eksiklerle.....

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 00:24
Aynı çalım..
acayip laubali..

cech çıkması hata idi , çakılı oynadı ileri çıkmadı ama kanat sağlam duruyordu.

şenol güneş serkanı oyundan almalıydı.

ama elde de iyi bir forvet yok kabul etmek lazım.

gerenimo

vay vay vayyy. hava puslu umuduyla kurtlar dökülmüş. şenolhoca yetmemiş, atatürke de laf değdirilmiş. sonra da kendi kendine alkış. kussun herkes içindeki kini de rahatlasın.

oeince
forumu çapı cidarınca kişisel hesapları doğrultusunda gündem yaratmak amacıyla kullananları dikkate almayınız.

Ahmet Öztürk
19.10.2011, 00:25
amma uzattiniz yaaaa ...neyin kavgasini ediyorsunuz
su maci nerden indiririz yokmu bi bilen

Daha erken ama bu sayfayı takip edin.

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=33183

İlerleyen saatlerde full maç paylaşım sitelerinde çıkacaktır..

Mustafa Ayazoğlu
en fazla cska yeneriz. 7 puan

inter ile berabere kalırsak 8 puan yettiği kadar.

lille sanmıyorum yeneriz , fikstür kötü çünkü.

bjk, gs, fener maçları üst üste

Yiğit Gayretli
yenilgiden sonra sakin olan bir taraftar kadar sakinim...sağol neyse çok karışmasın ortalık...susmayı tercih ediyorum daha yazmıyacağım...ama her şeyden ders almak lazım...şenolun dünya 3 sü olduğunda istanbulun aldığı ders gibi....gerisi boş

Yaşına da hürmetim kalmadı. Şenol değil ! Şenol GÜNEŞ ! Duvara anlatsam anlardı...

Necmi6161
19.10.2011, 00:26
şu serkanı oyundan çıkarmaması nedeni neydi onu anlamadım ? cech i çıkartıyorsun be hocam.

yani 1-0 gidiyor maç al serkanı koy saparayı belkide maçı kurtaracktı bu hamle.

ama sen maçı vermeyi tercih ettin.

Oğuzhan
Stopere Zokora ayarında bir isim lazım. Süratli ve tecrübeli olmalı. Fenerbahçede oynayan Yobo'yu çok beğeniyorum ben onun tarzında birisine ihtiyacımız var.

61baron61
http://www.facebook.com/TrabzonsporMaclari şu sayfaya 6 parça halinde yüklüyorlar ama henüz yüklenmemiş.
saol dostum yokmu rapid mapid indirsekte izlesek yatmadan yaaaaa....sikinti basti acicam iffeti izlicem yoksa simdi

Chiko
19.10.2011, 00:27
Senol Günes gitsin. Ben yine Lazaroni gibi teknik direktörler istiyorum. (!) :)

Mehmet Ç.
Senol Hoca'dan önceki hocalarimizi Porto gibi tek tek Avrupa'ya sattigimiz icin cok haklisiniz bu 1

Trabzonspor Senol Hoca'ya ne verdiyse kat kat fazlasini geri aldi.. Bundan Türkiye'de faydalandi bu 2

Senol Günes 2 sene önce basimiza gecmeseydi.. Bugün yönetim degismis ve Kaos'da 1 Trabzonspor olacakdi ortada..

4 Senol Günes bizi gruplardan cikaramazsa istifa etmeli.. Sampiyonlar Ligi tarihimize böyle kara leke sürdüremeyiz, hele gecen sene Sampiyonlar Liginde yari final oynadikdan sonra!!

61_Serhat_61
Senol Günes gitsin. Ben yine Lazaroni gibi teknik direktörler istiyorum. (!) :)
elimizde lazaroni kalmadi maalesef... sizlere broos gibilerini versek ?

yanbeyi61
19.10.2011, 00:29
bugun trabzonsporun eksiklerini konuşun ama hiç bir şeyi örnek göstermeden......ama yapamazssınız....illaki örnek vermeniz gerek.....allah bile yarattığı her şeyle örnek verir alabilene

Necmi6161

saçmalamayın,

formda bir ziya doğan bizi uçurur.

sessizkral_1
en fazla cska yeneriz. 7 puan

inter ile berabere kalırsak 8 puan yettiği kadar.

lille sanmıyorum yeneriz , fikstür kötü çünkü.

bjk, gs, fener maçları üst üste

cska yı yenip interden 1 puan alırsan %100 gruptan 2. olarak çıkıyorsun zaten ?

arahna
şu serkanı oyundan çıkarmaması nedeni neydi onu anlamadım ? cech i çıkartıyorsun be hocam.

yani 1-0 gidiyor maç al serkanı koy saparayı belkide maçı kurtaracktı bu hamle.

ama sen maçı vermeyi tercih ettin.

emin degilim ama galiba 3 lu savunmaya dondu nasilsa moskova gelmiyor diye dusundu
serkan ileri cikar biseyler yapar diye
ama o geri gelebilecek durumda degil gobeklenmis bidon gibi olmus
bazi oyunculara takiliyor
madem fizik guce ihtiyacin vardi neden pawel ve alanzinho ile basladin hemde adrian varken
orta saha
serkan-sapara-zokora-colman-adrian-halil olsaydi daha diri olurduk

Chiko
Broos da olur. Yeter ki Senol Günes gitsin... :)

kudu_61
bu maçın suçlusu ne giray ne şenol hoca ne de diğer futbolculardır bu maçın tek sorumlusu bence yönetimimizdir geçen sene 82 puan ile şampiyon olmuş takımı hangi akla hizmet bozarsınız buna ne hakkınız var 3 istiyorlarsa 3 verin 5 istiyorlarsa 5 verin selçuk-jaja ve egemenin yeri bence hala dolmadı dolmayacaktır da ve hatta beğenmediğim umutun yeri bile dolmamıştır yattara yı saymıyorum bile
1- Takım duran top kullanamıyor nasıl aramazsın selçuğu
2- Takım da adam akıllı adam eksilten çalım atan kaleyi zorlayan kimse yok nasıl aramazsın jaja yı
3- Takım da 1 tane doğru dürüst orta yok yattara nın ölüsü bile en az 2 net ortayla oynardı nasıl aramazsın yattara yı
4- Takım da giray hariç canını dişine takan stoper yok nasıl aramazsın egemeni

gelecek maça bakıyorum eksiklik dolduracak bir tek burak var ya o da kötü olursa başka eksiğimiz kim diğer eksiklerimizden hangisi olsa bu maçı alırdık sizce ben ce eksik te olsak iyi bir kadroyla çıktık ama kapasite bu
alan-glowacki-pawel ce cech bu takımda olmaz olmaz olmaz kimse aksini iddia etmesin zigleri ne yapıp edip almalıydık
kdromuz bence yetersiz neyse şimdi ne yapıp edip cska yı burada yenmeliyiz aksi çok ama çok kötü olur herkese hayırlı geceler

unal.hso
19.10.2011, 00:30
3 hata 3 gol.

Ağır bi skor.

Avni Aker'deki maçta telafi ederiz umarım.Tabi destek gelirse takıma !

Şenol Güneş'e laf edenlere sesleniyorum : Önce kendinize bakın , sonra Şenol Güneş'e bakın.Sonra yine kendinize bakın ve susun.

Adem Erdoğan
Gigi Multescu. O kadar.

tturan
Senol Hoca'dan önceki hocalarimizi Porto gibi tek tek Avrupa'ya sattigimiz icin cok haklisiniz bu 1

Trabzonspor Senol Hoca'ya ne verdiyse kat kat fazlasini geri aldi.. Bundan Türkiye'de faydalandi bu 2

Senol Günes 2 sene önce basimiza gecmeseydi.. Bugün yönetim degismis ve Kaos'da 1 Trabzonspor olacakdi ortada..

4 Senol Günes bizi gruplardan cikaramazsa istifa etmeli.. Sampiyonlar Ligi tarihimize böyle kara leke sürdüremeyiz, hele gecen sene Sampiyonlar Liginde yari final oynadikdan sonra!!

Çok güzel yorumlamışsın kardeş.

İsa
Ortada Şenol Güneş'lık bir durum yok.

Eldeki malzemden ancak bu kadar oluyor.

Doumbia bizde olsaydı bız 3-0 maçı alır donerdık...

61_Serhat_61
saçmalamayın,

formda bir ziya doğan bizi uçurur.
ziya dogan mi?
yasina veriyorum :)
ziya dogan hm...
vay be...

Fatih Öztürk
basit olanı yapıp ayağa paslarla kaleye inme yerıne,işi zora sokup süreklı topla hareket etme sevdasına gıren colman ve Alanzinho sayesınde çok top kaybı yaşıyoruz.

futbalski60
19.10.2011, 00:31
Acaba benim beklentilerim çokmu fazla...Ben Zokora'yı beğenmedim bu akşam...2.golde topu kaleciye döneceğine saçma sapan hareketler yaptı...3.golde de aynı hatayı Colman yaptı...Yalnız Doumbia öyle bir çalım attı ki, Giray'ın beli çıkıyordu...

Zokora top bizdeyken aksıyor ve hücumda yeterli desteği veremiyor Selçuk o konuda çok daha iyiydi ama Zokora da birçok pozisyonu başlamadan kesebiliyor bugün iyi olduğu anlar da vardı hata yaptığı anlar da.

Mustafa Ayazoğlu
tüm ş.l maçlarında gol yiyen takıma gol atamadık

İbrahim Gökhun Öztürk
Aynı çalım..
acayip laubali..

çok kolay geliyor öyle tv den izlemek tabi..adam kaleyi ortalamıs sag ayaklı sagına cekerek kaleye vurma ihtimali yüzde 70 80 en az...o zor olanı secti sola cekerek acısınıda kaybedebilirdi ama çok mükemmel cekti ve gol oldu..şimdi rakip oyuncu sanki hiçbişi yapmamısta bizim giray kolpadan dönmüş götünü topa gibi anlatıyosunuz...Dk. 85 o kadar gol atmak için kornerlere kostu geri geldi bu adam..

Anlatsana şimdi de 3 e 1 ken nasıl cok dogru bi yerde durdu ve atagı önledi...

memmedaga
19.10.2011, 00:32
burda Senol Hocamizi eletirebilecegimiz tek nokta neden daha iyi oyuncular alinmadigidir nedene bazi oyuncularin kadroda olup hic sans bulmadigidir, ama ha o iyisini istedi yonetim almadiysa ayri ki oyle gozukuyor,yani boyle bir kadroda Senol hocanin pek fazla yapacagi yok ha tabiki risk alabilirdi bazi genc oyunculara sans verirdi o zamanda falanca oyuncuyu niye kenarda oturtdun diyecegiz.
onun disinda Senol hocamizi acimasiz ve terbiyesiz bir sekilde elestirenler kaybolun...

Ben Senol Gunes gibi bir teknik direktoru cok kaliteli bi kadro ile basariz olursa ancak gonderirim oteki turlu fazla konusmaya gerek yok ,konussanizda insallah sizin gibi dusunenler azinlikta olur cunki 96'dan sonra hocayi tutabilseydik bir yapilanma yapabilseydik bugun cok farkli yerlerde cok farkli seyleri konusuyor olurduk
bu kimin sayesinde olmadi sizin gibi fevri davranan futbolu az bilen ama iyi bildigini sanan ulemalar yuzunden...

Necmi6161
ziya dogan mi?
yasina veriyorum :)
ziya dogan hm...
vay be...

şaka da yapılmıyor be :) bi espri yapalım dedik linç etmediğiniz kalmadı :)

ciddi sandınız heralde

Hamza Yilmaz
Senol Günes gitsin. Ben yine Lazaroni gibi teknik direktörler istiyorum. (!) :) Lazaroni de hoca mi be? Hani bi hoca vardi üc dört mac takimin basindaydi. Basin toplantisinda agir cekim konusuyordu. Semercioglu mu neydi. O ucurur bizi. Mourinho gibi adamdi. Senol hoca gibi hoca var takimin basinda hala begenmiyorlar. Senol hoca gelmeden bu takimin hali neydi ilk önce bunu düsünsünler.

lazzz61
19.10.2011, 00:33
halil şanlı estıryor helal olsun dogruları konusuyor bende buaya bazı dogruları yazdıgımda bana kızanlar oldu halıl sanlı da aynı seylerı soluyorr bu trabzon halkı sureklı kandırılıor dıorr bu acık ve net

Armağan Dere
Bu takımda sadece Egemen'in yeri dolmadı..
Selçuk kalsaydı hakkaten üst düzey bi takım olurduk..

Celutska-Giray-Egemen-Cech
Selçuk-Colman-Zokora
Halil-Adrian-Burak

İşte bu kadro çok can yakardı defansı çok sağlam..
Acaba gelmek isterlermiydi bi şans verilse:)

lazibere
Şampİyonlar lİgİnde oynadiĞimiz maÇi ve ÜzÜntÜlerİmİz dİle getİrİyoruz

ama İÇİmİzden bayaĞi kİŞİ

kiminle ne zaman kaÇinci maÇta oynayacaĞimizi bİle bİlmİyor..

Zahmet edİn ve bİr bakin ve ÖĞrenin ondan sonra burda yorum yapin

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 00:34
Zokora top bizdeyken aksıyor ve hücumda yeterli desteği veremiyor Selçuk o konuda çok daha iyiydi ama Zokora da birçok pozisyonu başlamadan kesebiliyor bugün iyi olduğu anlar da vardı hata yaptığı anlar da.

Zokora artık çok yoruldu. Özellikle seyahatler futbolcuları çok yorar. Bir futbolcu maçtan 48 saat sonra tekrar hazır hale gelir ama; jetlack denilen uçuş yorgunluğu hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok şey götürür...

61_Serhat_61
şaka da yapılmıyor be :) bi espri yapalım dedik linç etmediğiniz kalmadı :)

ciddi sandınız heralde
yok inanmak istemedim sadece :)

Oğuzhan
Adam 18 kişi götürebilmiş ya böyle bir rezillik olabilir mi. Sakatlıklar art arda geldi yapacak bir şey yok hoca elindekinin en iyisini sürmeye çalışıyor sahaya. Bu maçı kazanabilseydik UEFA için CSKA'yı kenara itmiş olacaktık fakat her şey bitmiş değil.

titanic
ya neyin kavgasını edıyouz anlamıs değilim,kuralar çekildikten sonra hiç kimse 3 maçta 4 puan toplayabileceğimizi idda etmıyordu. Takımın cıta yükseltmesi bazılarında kanaatsizlik olusturmus.Forvetsız bır takımın bu kadar puan toplayabılmesı bence cok buyuk bır surprızdır.Gelecek macta daha takım olmus bır trabzonspor ızleyeceğimizden suphenız olmasın. ikinci tura da cıksak,avrupa lıgınede kalsak,4.de bıtırsek tesekkurler cocuklar,bu kadarını acıkcası beklemıyorduk

titanic
19.10.2011, 00:35
bu maçın suçlusu ne giray ne şenol hoca ne de diğer futbolculardır bu maçın tek sorumlusu bence yönetimimizdir geçen sene 82 puan ile şampiyon olmuş takımı hangi akla hizmet bozarsınız buna ne hakkınız var 3 istiyorlarsa 3 verin 5 istiyorlarsa 5 verin selçuk-jaja ve egemenin yeri bence hala dolmadı dolmayacaktır da ve hatta beğenmediğim umutun yeri bile dolmamıştır yattara yı saymıyorum bile
1- Takım duran top kullanamıyor nasıl aramazsın selçuğu
2- Takım da adam akıllı adam eksilten çalım atan kaleyi zorlayan kimse yok nasıl aramazsın jaja yı
3- Takım da 1 tane doğru dürüst orta yok yattara nın ölüsü bile en az 2 net ortayla oynardı nasıl aramazsın yattara yı
4- Takım da giray hariç canını dişine takan stoper yok nasıl aramazsın egemeni

gelecek maça bakıyorum eksiklik dolduracak bir tek burak var ya o da kötü olursa başka eksiğimiz kim diğer eksiklerimizden hangisi olsa bu maçı alırdık sizce ben ce eksik te olsak iyi bir kadroyla çıktık ama kapasite bu
alan-glowacki-pawel ce cech bu takımda olmaz olmaz olmaz kimse aksini iddia etmesin zigleri ne yapıp edip almalıydık
kdromuz bence yetersiz neyse şimdi ne yapıp edip cska yı burada yenmeliyiz aksi çok ama çok kötü olur herkese hayırlı geceler

takımdan bırısı gıdecekseo da alanzınho olmalıydı.Yattara bosu bosuna heba edıldı

titanic
19.10.2011, 00:36
Bu takımda sadece Egemen'in yeri dolmadı..
Selçuk kalsaydı hakkaten üst düzey bi takım olurduk..

Celutska-Giray-Egemen-Cech
Selçuk-Colman-Zokora
Halil-Adrian-Burak

İşte bu kadro çok can yakardı defansı çok sağlam..
Acaba gelmek isterlermiydi bi şans verilse:)

Gelmesinler,gerekırse küme düşelim

Yaşar
19.10.2011, 00:36
2si deplasman 3 maçtan 4 puan almak iyi bir performans gösterdiğimizin resmidir.
Colman'nın bu kadar kötü oynadığı, Zokora'Nın geldiğinden beri en kötü maçını oynadığı, Giray dışında defans hattımızın döküldüğü bir maçta da Cska deplasmanından 3-0 yenilmek de gayet normal bir sonuçtur.
Telaşa gerek yok.
Trabzon'da Cska'yı yenersek bu gruptan çıkarız.

arahna
19.10.2011, 00:37
çok kolay geliyor öyle tv den izlemek tabi..adam kaleyi ortalamıs sag ayaklı sagına cekerek kaleye vurma ihtimali yüzde 70 80 en az...o zor olanı secti sola cekerek acısınıda kaybedebilirdi ama çok mükemmel cekti ve gol oldu..şimdi rakip oyuncu sanki hiçbişi yapmamısta bizim giray kolpadan dönmüş götünü topa gibi anlatıyosunuz...Dk. 85 o kadar gol atmak için kornerlere kostu geri geldi bu adam..

Anlatsana şimdi de 3 e 1 ken nasıl cok dogru bi yerde durdu ve atagı önledi...

tebrik ediyorum
cok guzel aciklamissin
giray onceden daha cok hata yapiyordu
simdi ligimizin en iyisi bence
eger savunma oyuncusu iyi oldugu icin butun gol vuruslarini durduracaksa fubolda gol olmazdi
dombia cok iyi he her stoper tek basina kalirsa boyle olabilir

lazibere
19.10.2011, 00:37
Bizim tarafrar gerçekten akıl tutulması yaşıyor..

yahu anlamıyorum.. Şenol Hoca neden eleştirilmez.????

Bu kararları kim veriyor????

takımın yarısı ve transferlerden alıncak satılacak oyunclara kadar, maddi konularda bile söz sahibi olan bir adam e.l.ş.t.r.i.l.i.r

Selçuk'un gidişine engel olmadıysa
Egemenın satılmasına engel olmadıysa
Engin baytar disipline edilmiyor ve gitmek istiyoru diye patt diye satılıyorsa ceza muessesini işletemiyorlarsa
Jaja disipline olunamıyor ve satılmak zorunda kalıyorsa

Takımın stoper ihtiyacı varken o mevkiye oyuncu aldırtmıyorsa..

Kımse kusura bakmasın şenol hoca da eleştirilir...

Eleştiri ile istifa mekanızmasını aynı kabul eden bazı arkadaşlar maalesef bunu anlayacak kafada da değiller

fteotdgs
19.10.2011, 00:38
Gruptan cikmak icin gelecek mac evimizde ayni takimi mutlaka yenmemiz gerekiyor. Inter de ayni gun Lille'i Italya'da yenerse buyuk avantaj saglariz. Bunlar olmazsa ikincilik ile sonunculuk arasinda gider geliriz son iki SL haftasinda. Simdiye kadar SL'nde hicbir maca yenmemiz gerekiyor diye baslamamistik, buyuk avantajdi bizim icin. Bu avantaji kaybettik bugun. Senol Gunes umarim artik, is isten gecmeden Alanzinho sevdasindan vazgecer. Kac kere yazdim yine yazacagim; Alanzinho SL'nde ilk 11 baslayacak oyuncu kesinlikle degil. Bunu bastan kabul edip takimi ona gore sekillendirmek yerine (ki bu gayet mumkun) anlamadigim bir inat ile israrla bu adamin oldugu ilk 11'lerle maclara otomatik olarak 1 kisi eksik basliyoruz.
Son olarak, Burak'in bence asiri sisirilmis cezasindan nihayet donuyor olmasi, hem de Trabzon'da donuyor olmasi, cok seyi degistirebilir.

Necmi6161
19.10.2011, 00:40
evimizdeki maçı yeneceğimizi düşünüyorum ama, kaybetmemiz durumunda 3. olma şansımız bile çok azalıyor .

futbalski60
19.10.2011, 00:40
Burak ve Henrique'nin maçıydı maçtan önce de yazmıştım eldeki forvetler bu maç için uygun değildi rakibin bekleri açık verdi hep kanatlardan içeri girebilen, çapraz koşular yapabilen bir oyuncu eksikliği çektik Hoca ikinci yarıda Halil'i bu formatta oynatmaya çalıştı ama o da ikinci yarıda oyundan düştü. İçerdeki maçta ikisi beraber oynar umarım.

Armağan Dere
19.10.2011, 00:41
Egemen'in pazarlık masasından ağlayarak çıktığı sölendi burda bazı arkadaşlar tarafından..
Anladığım para konusunda cimrilik yapmış olabilir yönetim..
ama şike soruşturmasından sonra zararımızı isteyebiliriz..
nasıl ki Şampiyon olsaydık
Egemen ve Selçuk imzalarlardı ve bonservis olarak
15 milyon euro'ya yakın para alırdık..

yüregimts
19.10.2011, 00:42
Trabzonspor iyi olunca şak şak yapan sonra yenilince sallayan halil efendilerin adını geçirmeyen....Daha 3 maç var hemen kuyu kazmayın.

Yiğit Gayretli
Daha Lille ile Csk'nın keni arasındaki maç var. Bu önemli. Biz Csk'yı yenerken Lille takımının da İnter ile en azından berabere kalması lazım. 3. lük için iddialı konuma gelip ikinci maçta olağanca güçleriyle Csk üzerine saldıracaklardır... Bu şekilde aralarında çekişmeden maksimum düzeyde faydalanmış oluruz. Bu şartlar altında da Gruptan 1. ya da 2. çıkacağımız da İnter maçıyla birlikte belirlenmiş olur.

Hasan YAYLI
Tam ben yazcaktim orda Doumbiadan cok kolay calim yedi. Servetler,Giraylar maalesef sadece lig icin yeterli.

O çalımı yiyecekse orta sahada direk basıp yeseydi bari Tolga ya da hamle fırsatı verirdi ki bence Giraz ilk anda karşılasaydı rakibini pas verecek ve 3 adamla ofsayta düşeceklerdi...Ne yaptığını o pozisyonda anlamadım..

Yaşar
Bizim tarafrar gerçekten akıl tutulması yaşıyor..

yahu anlamıyorum.. Şenol Hoca neden eleştirilmez.????

Bu kararları kim veriyor????

takımın yarısı ve transferlerden alıncak satılacak oyunclara kadar, maddi konularda bile söz sahibi olan bir adam e.l.ş.t.r.i.l.i.r

Selçuk'un gidişine engel olmadıysa
Egemenın satılmasına engel olmadıysa
Engin baytar disipline edilmiyor ve gitmek istiyoru diye patt diye satılıyorsa ceza muessesini işletemiyorlarsa
Jaja disipline olunamıyor ve satılmak zorunda kalıyorsa

Takımın stoper ihtiyacı varken o mevkiye oyuncu aldırtmıyorsa..

Kımse kusura bakmasın şenol hoca da eleştirilir...

Eleştiri ile istifa mekanızmasını aynı kabul eden bazı arkadaşlar maalesef bunu anlayacak kafada da değiller
Keşke Egemen'in ve selçuk'un da satılmadığını, kendi istekleriyle gittiğini anlaybilseniz.
Bu maça kadar Egemen ile Selçuk yoktu da şimdi mi oldu?
Duyan da her sene Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynayan takım sanar bizi.
Normal sonuçtur bu sonuç.
Gerek yok abartmaya.
İnter'in Lille'i yenmesi bizi grupta avantajlı duruma getirmiştir.
Yeter ki Cska'yı Trabzon'da yenelim.

lazibere
19.10.2011, 00:43
İyi oynadığımızı düşünenelere inat bende çok ezber bir futbol yanı üretemeyen bir anlayışla oynadığımızı düşünüyorum

Şöyle ki??

Halıl, Forvet başladı daha sol kanatta taç çizgisinde saklandı oyunu orta sahada bitirdi..

Adrian, Orta sahada 10 numra mevkiinde oynadı, Sonra sağ açığa geçit ve oyunu sol açıkta taç çizgisinde tamamladı

Celustra, Sağ bekte başladı, Sol bekte bitirdi

Serkan, sağ açık başladı ve her mevkide koşarak oyunu sağ bekte tamamladı

Colman, Ofansif orta saha başladı ve on liberada bitirdi..

Bir futbolcu çıkınca 5 futbolcunun yeri değişiyorsa bu kadronun zaafiyetini gösterir.. Sakın kımse sakatımız var demesin tek önemli sakatımız forvet hattındadır

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 00:44
Burak ve Henrique'nin maçıydı maçtan önce de yazmıştım eldeki forvetler bu maç için uygun değildi rakibin bekleri açık verdi hep kanatlardan içeri girebilen, çapraz koşular yapabilen bir oyuncu eksikliği çektik Hoca ikinci yarıda Halil'i bu formatta oynatmaya çalıştı ama o da ikinci yarıda oyundan düştü. İçerdeki maçta ikisi beraber oynar umarım.

Adrian'ın kanattan boşluk bularak 3-4 sefer girdiği oldu. Hatta Serkan'ın, Celustka ve Cech'in de...

lazibere
19.10.2011, 00:44
Keşke Egemen'in ve selçuk'un da satılmadığını, kendi istekleriyle gittiğini anlaybilseniz.
Gerek yok abartmaya.

sadece bu maçta yazmayıp başka sayfalarda da yazsaydınız, yorumlarımı da okusaydınız bu eleştirimi bu maç için yapmadığımı da anlardınız

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 00:45
İyi oynadığımızı düşünenelere inat bende çok ezber bir futbol yanı üretemeyen bir anlayışla oynadığımızı düşünüyorum

Şöyle ki??

Halıl, Forvet başladı daha sol kanatta taç çizgisinde saklandı oyunu orta sahada bitirdi..

Adrian, Orta sahada 10 numra mevkiinde oynadı, Sonra sağ açığa geçit ve oyunu sol açıkta taç çizgisinde tamamladı

Celustra, Sağ bekte başladı, Sol bekte bitirdi

Serkan, sağ açık başladı ve her mevkide koşarak oyunu sağ bekte tamamladı

Colman, Ofansif orta saha başladı ve on liberada bitirdi..

Bir futbolcu çıkınca 5 futbolcunun yeri değişiyorsa bu kadronun zaafiyetini gösterir.. Sakın kımse sakatımız var demesin tek önemli sakatımız forvet hattındadır

Bu göreceli bir durum. Benim bakış açımda da çok yönlü oyunculara sahip olmamızın getirdiği bir durum bu.

Fatih Öztürk
19.10.2011, 00:46
Lazibere...evet eleştırecez tabı.en ıyısı bızız.hocamız Tüm yükü çeken adam.hocamıza gelene kadar tüm camia eleştırılmelı.avnı akerı dolduramayan taraftar,futbolcu alamayan yönetım öncelık olmalı.

futbalski60
Adrian'ın kanattan boşluk bularak 3-4 sefer girdiği oldu. Hatta Serkan'ın, Celustka ve Cech'in de...

Ama bunu o oyuncuların yapması başka Burak ve Henrique'nin yapması başka :)

Armağan Dere
Sene başından beri Egemen'in eksikliği hissediliyor zaten..
Selçuk da üst düzey maçlar için iyi olurdu..
Zokora da bi yere kadar..
Sapara 20 dk giriyor..
Colman bi acayip..

Ahmet Öztürk
19.10.2011, 00:47
Yanarım yanarımda şu Ertem Şener'in golümüzü anlatamadığına yanarım.. Birde ondan duyabilseydik gol anonsunu keşke..

Bu arada CSKA ile Trabzon'da oynayacağımız maçı İlker Yasin anlatsın.. Uğurlu geliyo belli ki.. Ben Stadda olacağım için fazla sinirlenmem :D

Devrim Arslan
19.10.2011, 00:47
mactan once yazmistim simdi alinti yapmanin anlami yok ileri ucleri en az 2 gol atacakti ve attilar ama bizde kim atacak diye baktim durdum mac boyunca ...1 0 tane yakin korner kullandik oyun yuzdesi bizden yana ama gol yoktu ve sonuc normal

vitek henri burak yok golu uzaydan mi atacaktik

DePaR
19.10.2011, 00:48
saparayı oyuna aldığımz an 3 oyuncunun yeri değişti(serkan-celustka-sapara -cehc) ve saniyesinde golü yedik pwel-glo-alan- serkan buralara çözüm bulabilirsekdaha iyi oynuyacağız çok vasatlar...

Ahmet Öztürk
19.10.2011, 00:48
Lazibere...evet eleştırecez tabı.en ıyısı bızız.hocamız Tüm yükü çeken adam.hocamıza gelene kadar tüm camia eleştırılmelı.avnı akerı dolduramayan taraftar,futbolcu alamayan yönetım öncelık olmalı.

Abi yönetimi öne alsak ? Zoruma gidiyo Avni Aker'i dolduramayan taraftar diyince :(

lazibere
19.10.2011, 00:49
Gerek yok abartmaya.

Egemen ve Selçuk kendi istekleri ile gittiler lafı kocaaaa bir yalandır....

Bu yalana sen inanabirsin ama ben ınanmam.

Futbolcu Mutlu olduğu yerde, şampiyonluğu kıl payı kaybettiği bir takımdan şikecilerdkeı gigi apar toprar kaçıyorsa bu işte onlara teklig edilen komık rakamlardır...

sadri Şener ''' kımse şampiyonluğa oynayan takımdan gtmek istemez '' demişti.. Neden gittilr o zaman???

Kongre oncesi devre arasında ımzalar ''' bizim çocuklar '' bunlar diyen benmiydim...

3 kuruş daha fazla vermemek için her yıldızlaşan oyuncunu satarsan böyle o olsaydı bu olsaydı muhabbetleri yapar, Görende her sene şampiyonlar liginde oynuyormuşuz lafını etme ihtiyacı hissetmezdın..Kadromuz dağılmasaydı ve dağıtmasalardı... Türkiye Liginde 4 sene kımseye kupa vermezdik.. Bu Grupta da garanti çıkardık... Bunu sende iyi biliyorsun

Satılanın yerine ve en az onun kadar kalitelisini almazsan da buda benım suçum:))

İbrahim Gökhun Öztürk
19.10.2011, 00:50
Egemen neler yaşamış öyle vah canım benim...Demek başkanla masadayken ağlamış...İstanbuldaaaki futbolcular her gece alemde reinada, istinyede,ellerinde şampanya kadehleri, altlarında son model lüks marka arabalar...Başkan neden benim eurocuklarım,dolarcıklarım yok... Bende diyorum her bjk maçında neden üzgün başı eğik....

arahna
19.10.2011, 00:50
Trabzonda marek glo giray celutska halil zokora colman adrian sapar burak kadrosu ile cikalim.saparanin yerine aykut da olur ama hoca serkani secer

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 00:51
Ama bunu o oyuncuların yapması başka Burak ve Henrique'nin yapması başka :)

Tabiki, ben de onaylamak amaçlı söyledim zaten :)

Fakat şöyle bir şey var; artık Burak ve Henri'nin olmayışından kaynaklı hoca mı tembihledi bilemeyeceğim ama Adrian bunu sık sık denedi. Etkili olduğumuz anlar da oldu.

Hepsinden öte bu da benim şahsi fikrim; Adrian'a biraz şut attırmalıyız. 35 metreden vuran oyuncumuz Serkan olmamalı misal. En kötü ihtimal Colman yapmalı bunu. İlk geldiği sezon güzel golleri vardı o şekilde.

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 00:53
Sene başından beri Egemen'in eksikliği hissediliyor zaten..
Selçuk da üst düzey maçlar için iyi olurdu..
Zokora da bi yere kadar..
Sapara 20 dk giriyor..
Colman bi acayip..

Ama Armağan her zaman ki gibi :) Colman iyiydi bugün. Bir takımın ortasahasını kime yüklesen bu denli hata yapar. Sapara ilk 11 olmalıydı.

Farkındaysan Colman'a iyi dediğimiz her maçta Zokora ve Halil'e de iyi demiştik. Zincirin bir halkası çıkarsa bu zincir dağılır.

Sefa Murat Dokuz
19.10.2011, 00:53
Futbolun karşılığı değil asla 3-0, kontra geldiler az adamla yakaladılar 2 kere zaten 2. ve 3. goller. Brozek gibi ofsyatı bilmeyen bir adam ile gol atamamız anormal değil. Futboldan memnunum ama sonuç yakışmadı.

lazibere
19.10.2011, 00:54

Tabiki eleştireceğiz...

Her Fener maçında bize edilen küfürlere adam gibi cevap vermeyenlerde..

Şikeyi yapan sankı bizmişiz gibi medyada bize RUM TAKIMI muamelesi yapılırken sesleini BAĞIRA BAĞIRA çkartmayan yoneticilerde

Küfür yemekten rahatsız ama karşılığını verirken Kulubun bizlerşn sırtından kazandığı paraların edebiyatını yapan taraftar da..

6222 sayılı yasaya imza atmadık diye İnternet sitelerinde açıklama yaparken attkları ımzalar yayınlandığında, Biz sadece içindekı bir maddeye imza attık diyerek bana ve sana salak gerizekali ve ahmak muamelesi yapan Yönetim de eleştirilmeli eleştirilmekle kalmaz. karşıma çıksa ona ne kadar ağır hakaretler edeceğimi tahmın bile edemezsiniz..

İbrahim Gökhun Öztürk
19.10.2011, 00:55
Elinde henrique,burak gibi oyuncularında yoksa sürekli tempoyu yükseltmeye çalısarak, aceleci oynama be arkadas...Bence bu maça düşünce boyutunda hatalı cıktı oyuncular...Olduğumuz gücün üstünde oynamaya çalıştık ve sonucu belli...

lazibere
Bugun Kulubu aradım ve 5 dakka boyunca bu ımza meselesinden bir ana avrak küfretmediğim kaldı ve bir kişi bile sesini çıkartamadı...

Yemın olsun dava bile açmayı düşünüyorum külübe.. herkesi kendileri gibi kuş beyinli sandıkları için

Yaşar
Açık açık söylüyorum.
Silineceğini bile bile söylüyorum.
Sırf reklam yapmak, eleştirmek için Trabzonspor'un yenilmesini bekleyen forumdaşlarımız var.
Egemen ve selçuk üzerinden Şenol Güneş'e vurmalar, 2si deplasman 3 maçtan 4 puan çıkaran takımı yerden yere vurmalar garip geliyor bana.
Yarın Burak 3 maç gol atamazsa, Tolga 2 maç hatalı gol yerse vay onların haline.
bugün Giray'a, Glowacki'ye, Celutska'ya, Zokora'ya, Colman'a.
Yarın Burak'a, Tolga'ya.
Hiç mi iyi şeyler yapmıyor takım yahu?
50.-70. dakikalar arası sahada izlediğim takım yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım gibiydi.
iyi pas yaptık, pzosiyona girmeye çalıştık(Burakszı ve Henriquesiz pozisyona girmek zor), pres yaptık, defansımızı ortasahada kurduk.
Önceki 2 maçta yanımızda olan şans bu maçta yanımızda yoktu ve 3-0 yenildik.
Sorun yok, hiçbirşey bitmemiş ve avantaj bizde.
2 maçımız içeride ve bir tanesi de inter maçı.
Ve dışarıdaki Lille son maç.
o maça kadar Lille takımının hiçbir iddiası dahi kalmayabilir.
Bu grupta %70 3. olma ihtimalimiz var.
Cska'yı yenip, diğer maçları kaybetsek bile gruptan çıkma şansımız var.
Ayrıca muhtemelen grup lideri olacak inter diğer 2 rakibimizi deplasmanda yendi ve 2. maçları sahasında oynayacak.
Sorun nedir peki?

Hasan Cubukcu
19.10.2011, 00:56
herkes antrenör burada herkes bildigini yapsin , sizin isiniz elestirmekse birakin bu takimi lütfen !!!

ben trabzonsporun futboluylan gurur duyuyorum yeterki böyle cesur oynasinlar , hangi türk takimi inter yendi hangi türk takim ilk 2 sl ligi macinda 4 puan topladi , hangi türk takimi süperligi bizim gibi salladi son sezon hangi türk takimi sike yapildigi halde 2 oldu hatta ayni puanlan , siz ya takima futbolculara baski yapmaks istiyorsnunuz basarisiz olsunlar diye yada kiskaniyorsunuz !! kusurda bakmayin.

mackada bu sene mac oynuyoruz bir usak fenerin formasinlan oynuyor bizim takimda yan köylü , niye sordum benim hakkimi yediler diyor trabzonun altyapisinda , bende onun icin feneri tutuyorum dedi, bizim bazi seyircileride ben bu kategoriye koyuyorum !!!
birde o cocugun hakini yediyseler bende zehir yerim vallahi , sanki topcu görmedikde bize ne anlatiyor !!

seviyorsan destekleyeceksin !!!!

Beni gözümde elestirenler trabzonun bir yerlere gelmesini istemeyenlerdir !!!

futbalski60
Tabiki, ben de onaylamak amaçlı söyledim zaten :)

Fakat şöyle bir şey var; artık Burak ve Henri'nin olmayışından kaynaklı hoca mı tembihledi bilemeyeceğim ama Adrian bunu sık sık denedi. Etkili olduğumuz anlar da oldu.

Hepsinden öte bu da benim şahsi fikrim; Adrian'a biraz şut attırmalıyız. 35 metreden vuran oyuncumuz Serkan olmamalı misal. En kötü ihtimal Colman yapmalı bunu. İlk geldiği sezon güzel golleri vardı o şekilde.

Adrian şut çekmek için derinlemesine top gönderiyor ama duvar olamıyor forvetlerimiz yada forvetler Adrian'I anlayamıyor diyelim. Vittek bu konuda çok iyiydi ama sakatlandı bu işi yapabilecek diğer oyuncumuz da Henrique'ydi o da sakat.
İçerdeki maçta gol yada goller bulacağımızı düşünüyorum ben yeter ki defansa önlem alalım çünkü defansı önde tutacağız Love Doumbia da böyle boşlukları çok seviyor.

Fatih Öztürk
malesef Ahmet kardeşım.avnı aker bizim en büyük ıtıcı gücümüz olması gerekırken,gözümüze sokulan yer yer boş trıbünler futbolcunun ınancına sekte vurur.bu kadro 7-8 puan toplar.yönetıme rağmen toplar.

Fatih ÇOLAK
19.10.2011, 00:57
Hemen gemileri yakıyoruz, ben bugün ki maçta takımdaki ışığı gördüm, yeri geldi rakibi yarısahasına gömdük ama ceza sahasına yanaşamadık çoğu zaman...buradaki maçta adrian-burak-henriqe üçlüsü ile yıkacağız cskayı, bundan eminim...

fteotdgs
19.10.2011, 00:57
Daha once yazildi ise kusura bakilmasin, en son ne zaman 3 fark (ya da ustu) yemistik? Arada unuttugum yoksa Senol hocanin son donemindeki en farkli maglubiyet bu. Tum hesaplar bir tarafa skoru hazmedemiyorum hala. En kotu gunumuz, macimiz boyle olsun.

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 00:58
Yıllardır ŞL'de oynayan Lyon bu akşam Real'den 4 tane yemiş. Onlar taraftar forumlarında sövüyorlar mıdır böyle hocaya, topçuya ? Hiç sanmıyorum...

Sinan Ayaz
19.10.2011, 00:59
Henrique 2. maça yetişirmi acaba 2. maçta tuzağa düşmemeliyiz Lille maçındaki gibi temkinli oynamalıyız kontra atak futbolu oynamalıyız ama Cska üstümüz gelir mi orasını bilmem cska için 1 puan iyi olur gibime geliyor sonuçta bizimle oluşabilecek bi puan eşitliğinde üstümüzde olacaklar

lazibere
19.10.2011, 00:59
Kendimizi kandırmayalım....

Ne Ligde nede avrupa da...

Bu oyuncu kadrosubu defans kurgusu ile ancak ve ancak

Anakaragücü gibi, Manisa gibi yada bir başka anadolu takımı gibi..

Burak'la gol bulmaya çalışan bir takım havasındayız...

Bugun izlediğim takım...Büyük takımlara karşı oynayan bir anadlu takımının, futbolu çirkefleştirmeden sadece top oynamaya çalışan ama 3 tane gol yiyip evine giden ... maç sonunda da iyi oynadılar dediklerinde mutlu olan küçk takım havasında bir takım gbiydik

Bir takım iyi oynamış ise.. 3-0 yenilmez...

İyi oynayarak 3-0 yenileceğimize , Kötü oynayalım 1-0 yenileleim..

Varmı itirazı olan???

Armağan Dere
19.10.2011, 01:01
Önceki 2 maçta yanımızda olan şans bu maçta yanımızda yoktu ve 3-0 yenildik.
Sorun yok, hiçbirşey bitmemiş ve avantaj bizde.
2 maçımız içeride ve bir tanesi de inter maçı.
Ve dışarıdaki Lille son maç.
o maça kadar Lille takımının hiçbir iddiası dahi kalmayabilir.
Bu grupta %70 3. olma ihtimalimiz var.
Cska'yı yenip, diğer maçları kaybetsek bile gruptan çıkma şansımız var.
Ayrıca muhtemelen grup lideri olacak inter diğer 2 rakibimizi deplasmanda yendi ve 2. maçları sahasında oynayacak.
Sorun nedir peki?

Ya sen Cska'yı yenemezsen içerde ne olacak o zaman..
adamlar 1 puan alsa bile 2. averajda öndeler..
Sen daha Fransaya gideceksin..
Muhtemelen 2.'lik maçını onlarla yapacaksın..
zor iş uyuyan Cska'yı uyandırdık..
1 puan mükemmel olurdu..

Hasan Cubukcu
Yıllardır ŞL'de oynayan Lyon bu akşam Real'den 4 tane yemiş. Onlar taraftar forumlarında sövüyorlar mıdır böyle hocaya, topçuya ? Hiç sanmıyorum...

onlar takimlarina destek cikiyorlarda onun icin !!
akilli insanin isi baskadir !!

lazibere

Yenılınce ben sövmüyorum ama sen galiba yenılınce yatağa huzur içinde girenlerdensın.. Nede olsa futbol 22 kişi topun peşindne koştu biz yenıldık diyenlerdenmisin

Serdar A
Ayakların yere basması adına bize ders olsun . Akla mantığa sığmayan taraftar fantazilerini okuduk günlerce .

He venido de un lugar equivocado , es el foro Trabzonspor.
Araya ispanyol taraftarlar kaçmış , bu mesaj onları ayıklamak için .

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:02
Adrian şut çekmek için derinlemesine top gönderiyor ama duvar olamıyor forvetlerimiz yada forvetler Adrian'I anlayamıyor diyelim. Vittek bu konuda çok iyiydi ama sakatlandı bu işi yapabilecek diğer oyuncumuz da Henrique'ydi o da sakat.
İçerdeki maçta gol yada goller bulacağımızı düşünüyorum ben yeter ki defansa önlem alalım çünkü defansı önde tutacağız Love Doumbia da böyle boşlukları çok seviyor.

Bu duvar olma meselesini twitter da da konuşmuştuk, katılıyorum. Adrian seviyor o işleri yapmayı...

Arkaya sarkmaları engellemek için sweeper sistemine mi dönsek :) Sarkık liberolu falan :)

Sefa Murat Dokuz
2.maçta aynı skorla biz yenersek kimse şaşırmasın o kadar iddalıyım, İnter bile cska sahasında böyle pas yapamadı.

lazibere
Ya sen Cska'yı yenemezsen içerde ne olacak o zaman..
adamlar 1 puan alsa bile 2. averajda öndeler..
Sen daha Fransaya gideceksin..
Muhtemelen 2.'lik maçını onlarla yapacaksın..
zor iş uyuyan Cska'yı uyandırdık..
1 puan mükemmel olurdu..

Skor ne olursa olsun, bazıları sadece ŞL ınde oynamamıza bile nimet olarak yaklaşıyor da ondan

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:05
Yenılınce ben sövmüyorum ama sen galiba yenılınce yatağa huzur içinde girenlerdensın.. Nede olsa futbol 22 kişi topun peşindne koştu biz yenıldık diyenlerdenmisin

Neden üstünüze alındınız ? Yarası olan gocunur diyorum ve geçiyorum. Sıradaki...

Fatih Öztürk
19.10.2011, 01:06
Lazibere..üstad tamam haklısın,yenıldık hepımız üzgünüz.burası şampıyonlar lıgı.burda yenılmek kadar doğal bı olay yok.dünyanın üst düzey takımlarıyla kapışıyoruz.sonunda mutlu sona bız ulaşacağız.

lazibere
19.10.2011, 01:06
Her şartta hataları bile görmezden gelerek eleştiri yapmaktan korkan bazı taraftarlarımız, Şike ile kazanacağımız bir şampiyonluğa bile sevinecek kadar fanatıklık yapıyorlar ve Bu halleriyle Fener taraftarından farklı davranmıyorlar

Taraftar eleştirimesini de bilir... Yeri geldir tepki koymasını da bilir...

Sefer A.
19.10.2011, 01:07
Kendimizi kandırmayalım....

Ne Ligde nede avrupa da...

Bu oyuncu kadrosubu defans kurgusu ile ancak ve ancak

Anakaragücü gibi, Manisa gibi yada bir başka anadolu takımı gibi..

Burak'la gol bulmaya çalışan bir takım havasındayız...

Bugun izlediğim takım...Büyük takımlara karşı oynayan bir anadlu takımının, futbolu çirkefleştirmeden sadece top oynamaya çalışan ama 3 tane gol yiyip evine giden ... maç sonunda da iyi oynadılar dediklerinde mutlu olan küçk takım havasında bir takım gbiydik

Bir takım iyi oynamış ise.. 3-0 yenilmez...

İyi oynayarak 3-0 yenileceğimize , Kötü oynayalım 1-0 yenileleim..

Varmı itirazı olan???

ayni geçen seneki Bursaspor Trabzonspor karsilasmasi gibigeçti bu aksam ki karsilasma :)

cahana
19.10.2011, 01:07
son zamanlarda bunca eksiğe rağmen en deri toplu oyunumuzu oynadık ikinci gol kırıldığımız an oldu zokora o hatayı yapmasaydı cska daha fazla dayanamazdı gol veya goller bulurduk ama olmadı işte iyi oynadık kötü kaybettik oyunun gidişatına göre yapılabilecek üç seçenek vardı hoca üçünüde kullandı ama olmadı maçı izlemeyen için 3-0 lık sonuç farklı çağrıiımlar yapabilir ama ben sonuca aldırmıyorum cskanın bir buraklık işi var az kaldı geliyor

lazibere
19.10.2011, 01:08
Lazibere..üstad tamam haklısın,yenıldık hepımız üzgünüz.burası şampıyonlar lıgı.burda yenılmek kadar doğal bı olay yok.dünyanın üst düzey takımlarıyla kapışıyoruz.sonunda mutlu sona bız ulaşacağız.

Inşallah, Bu noktalara kadar gelmişken, İnter maçındakı gibi bir anlayışla oynamadan stoperlerle bile gol arayarak, Geri donemediğimiz için ilk gol dahil 3-0 yenilmek ve Bu kadar kolay bir maçtan puansız dönmek canımı acıtıyor....

arahna
19.10.2011, 01:09
samp ligine son dk da katilan bir takim olarak katilmis olmamiz bile yetmeliydi bu taraftara
4 puan almisiz hoca kovmaktan bahseden garip insanlar turedi
eksiklerimiz var
hatalarimiz da
ama iyilerimiz de var
samp liginde kafaya oynayacak bir takim olusturmak zaman alir
takim puanimiza bakarsaniz rakiplerle aradaki farki gorursunuz
ustelik o puanlar son 5 sene icin
bos bos konusmayin
28 senedir samp olmamis ( 3 u bariz sekilde calinkis olsa da) bir takimin ilk samp ligi seruveninde bu durum gayet basarilidir
elimizde
onur-tolga-celutska-giray-marek-zokora-adrian-henri-burak gibi arti degerlerimiz var bunlar kalbur ustu oyuncular
seneye de 2-3 kaliteli oyuncu katarsak avrupada da iddiali olabilir
belki nirini devre arasi katariz
iyi yoldayiz

futbalski60
19.10.2011, 01:10
Bu duvar olma meselesini twitter da da konuşmuştuk, katılıyorum. Adrian seviyor o işleri yapmayı...

Arkaya sarkmaları engellemek için sweeper sistemine mi dönsek :) Sarkık liberolu falan :)

Savunmada hamle sorunu var atakları önceden kesemiyoruz bugün de aynısı oldu Doumbia ve Love gibi oyuncuları durdurmanın yolu onlara atılan pasları sezmek ve top oyunculara gelmeden kesmek. Bizim savunma topların oyunculara ulaşmasını engelleyemedi ve topla oynamalarına izin verdi. Love ve Doumbia da hızlı,seri bire birde etkili oyuncular senin savunman da ağır olunca net pozisyonlar vermiş oldun. Bu sorun uzun zamandır var takımda ve düzelmedi düzelecek gibi de durmuyor ani ataklarda hep dağılıyoruz sanırım transferle çözebileceğiz bu işi.

Fatih Öztürk
19.10.2011, 01:10
götümüz dondu.valla ben dondum bugün.daha yenı yenı çözülüyorum.yenılmek bı yana ıstanbula ınene kadar haram olacak vakıt.

Hasan Cubukcu
19.10.2011, 01:11
Her şartta hataları bile görmezden gelerek eleştiri yapmaktan korkan bazı taraftarlarımız, Şike ile kazanacağımız bir şampiyonluğa bile sevinecek kadar fanatıklık yapıyorlar ve Bu halleriyle Fener taraftarından farklı davranmıyorlar

sanki yillardan beri sl oynuyoruzda bu durum bazi taraftar kisimi kiziyor !! garip vallahi , biz ilk defa oynuyoruz bu SL siz ne bekliyorsunuz 9 puan mi olmasini , o zaman takimlari karistirdiniz siz burasi trabzonspor platformu barcelona degil !!

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:11

Eleştirmiyor diye birilerini itham ederken, 'eleştirmeyi biliyor muyum' diye kendinize soruyor musunuz hiç ?

arahna
19.10.2011, 01:12
samp ligine son dk da katilan bir takim olarak katilmis olmamiz bile yetmeliydi bu taraftara
4 puan almisiz hoca kovmaktan bahseden garip insanlar turedi
eksiklerimiz var
hatalarimiz da
ama iyilerimiz de var
samp liginde kafaya oynayacak bir takim olusturmak zaman alir
takim puanimiza bakarsaniz rakiplerle aradaki farki gorursunuz
ustelik o puanlar son 5 sene icin
bos bos konusmayin
28 senedir samp olmamis ( 3 u bariz sekilde calinkis olsa da) bir takimin ilk samp ligi seruveninde bu durum gayet basarilidir
elimizde
onur-tolga-celutska-giray-marek-zokora-adrian-henri-burak gibi arti degerlerimiz var bunlar kalbur ustu oyuncular
seneye de 2-3 kaliteli oyuncu katarsak avrupada da iddiali olabilir
belki nirini devre arasi katariz
iyi yoldayiz

Travelair
19.10.2011, 01:13
Doumbia ve Vagner Love gibi yırtıcı forvet sayısı dünyada gitgide azalıyor. Bu kalitede ikisinin aynı takımda bize rakip olması bizim için şanssızlık oldu. Yine de iyi pas yaptık. Takımı daha iyi yerlerde görmek istiyorsak takım oyununu bozmadan daha iyi futbolcular bulmalıyız

Ahmet Öztürk
malesef Ahmet kardeşım.avnı aker bizim en büyük ıtıcı gücümüz olması gerekırken,gözümüze sokulan yer yer boş trıbünler futbolcunun ınancına sekte vurur.bu kadro 7-8 puan toplar.yönetıme rağmen toplar.

İnşallah öyle olur abi. O boşluklar meselesinde de hala yönetimin suçu olduğuna inanıyorum.. Birde alt köşe boşluklarını saymayın artık. Çünkü gerçekten maç izlemek eziyet orada. Çok kör kalıyor. Kombinem maraton E bloktan. Yani genelde boş kalan köşeden. Lille maçı hariç hiç bir maçı orada izlemedim. Kombine alırken masada ki görevli kendi ağzı ile söyledi bana. Siz burdan alın kombineyi, zaten boş yerler olur gider yukarılardan izlersiniz diye. Taraftar eleştirilme sırasında baya gerilerde kalır bana göre..

Şampiyonlar Ligi konusunda da farklı düşünelim.. Farzedelim ki inter'e deplasmanda 3-0 yenildik ve CSKA'yı 1-0 yendik.. Evet avantaj yitirdik ama umutları yitirmemeliyiz. Şu saatten sonra takıma ne forvet alınabilir, ne de defans oyuncusu. Olduğu kadarını destekleme zamanıdır. Maç sonunda sinirle bende çok şeyler söyledim Giray'a Serkan'a Alanzinho'ya.. Ama geçti.. Hayırlı geceler herkese..

Yaşar
Skor ne olursa olsun, bazıları sadece ŞL ınde oynamamıza bile nimet olarak yaklaşıyor da ondan
Trabzonspor kaç tane şampiyonlarLigi maçı oynadı?
Cska kaç tane oynadı?
Lille İnter maçını da izlemişsindir.
Tecrübe Şampiyonlar liginin en önemli unsurudur.
Lille tek kale oynadı, İnter 1 pozisyonla maçı aldı götürdü.
Bizim inter'i yendiğimiz gibi bir maç 10 maçta 1 olur.
daha doğrusu bu derece üst düzey takımları ancak 10 maçta bir yenersin.
Ama bugünkü Cska'yı Trabzon'da yenebileceğimiz düşünüyorum.
Çünkü Burak Yılmaz dönüyor takımın hücum gücü %50 artacak.
Yenemedik mi?
canları sağolsun.
Grupta 4. mü olduk?
Bize şampiyonlar Ligi'nde 6 maç izlettiren takımımıza teşekkür eder, döneriz voleuybol Ligimize.

Fatih ÇOLAK
19.10.2011, 01:14
Yanlız bana göre grubun en iyi oynayan takımı Lille son sırada, en kötü oynayan takımı Inter lider...

arahna
19.10.2011, 01:15
acaba bjkden ernst i almali miyiz ? portekiz cetesiyle anlasamiyor
zokoranin alternatifi olabilir mi ?

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:15
Savunmada hamle sorunu var atakları önceden kesemiyoruz bugün de aynısı oldu Doumbia ve Love gibi oyuncuları durdurmanın yolu onlara atılan pasları sezmek ve top oyunculara gelmeden kesmek. Bizim savunma topların oyunculara ulaşmasını engelleyemedi ve topla oynamalarına izin verdi. Love ve Doumbia da hızlı,seri bire birde etkili oyuncular senin savunman da ağır olunca net pozisyonlar vermiş oldun. Bu sorun uzun zamandır var takımda ve düzelmedi düzelecek gibi de durmuyor ani ataklarda hep dağılıyoruz sanırım transferle çözebileceğiz bu işi.

Aslında Zokora'nın hücumda silik gözükmesinin nedenlerinden biri de buydu bugün.
Pas bağlantısını geri durarak kesmeye çalıştı, stoperlerle bir nevi üçgen oluşturup ilk topa müdehale etmek niyetindeydi Şenol Hoca.

Amatör kümenin klasik taktiği 4-5-1'de vardır bu aslında. Defansta stoper-libero ikilisi önlü arkalı oynar. Libero'nun görevi top yere inmeden tekte kesmektir. Şenol Hoca da Zoko'ya bunu yaptırmaya çalıştı fakat stoperlerimiz fazlasıyla aksadı.

lazibere
19.10.2011, 01:16
sanki yillardan beri sl oynuyoruzda bu durum bazi taraftar kisimi kiziyor !! garip vallahi , biz ilk defa oynuyoruz bu SL siz ne bekliyorsunuz 9 puan mi olmasini , o zaman takimlari karistirdiniz siz burasi trabzonspor platformu barcelona degil !!

Ben bekliyorum..

Siz bizim küçük takım olduğumuzu mu idda ediyorsunuz???

Kelime oyunları yapma...

Sen hala platininın ''' Şl Trabzonspor gidecek '' açıklaması ile mutlu ol ve o açıklamayla övünmeye devam et...

Sefa
19.10.2011, 01:18
Oyun olarak fena değildik hatta CL'deki en iyi oyunumuzu oynadık ama gerideki bireysel hatalar ve ilerideki beceriksizlik sonumuz oldu..

lazibere
19.10.2011, 01:18
Trabzonspor kaç tane şampiyonlarLigi maçı oynadı?
Cska kaç tane oynadı?
Lille İnter maçını da izlemişsindir.
Tecrübe Şampiyonlar liginin en önemli unsurudur.
Lille tek kale oynadı, İnter 1 pozisyonla maçı aldı götürdü.
Bizim inter'i yendiğimiz gibi bir maç 10 maçta 1 olur.
daha doğrusu bu derece üst düzey takımları ancak 10 maçta bir yenersin.
Ama bugünkü Cska'yı Trabzon'da yenebileceğimiz düşünüyorum.
Çünkü Burak Yılmaz dönüyor takımın hücum gücü %50 artacak.
Yenemedik mi?
canları sağolsun.
Grupta 4. mü olduk?
Bize şampiyonlar Ligi'nde 6 maç izlettiren takımımıza teşekkür eder, döneriz voleuybol Ligimize.

Haklısın, Çoğu çoğu 4. oluruz.

Hatta ben biraz daha ileri gideyim..

üzülmeye ne gerek var.. Enınde sonunda hepimiz öleceğiz:))) Değil mi:))

arahna
19.10.2011, 01:19
Aslında Zokora'nın hücumda silik gözükmesinin nedenlerinden biri de buydu bugün.
Pas bağlantısını geri durarak kesmeye çalıştı, stoperlerle bir nevi üçgen oluşturup ilk topa müdehale etmek niyetindeydi Şenol Hoca.

Amatör kümenin klasik taktiği 4-5-1'de vardır bu aslında. Defansta stoper-libero ikilisi önlü arkalı oynar. Libero'nun görevi top yere inmeden tekte kesmektir. Şenol Hoca da Zoko'ya bunu yaptırmaya çalıştı fakat stoperlerimiz fazlasıyla aksadı.

amator kumenin dedigin 4-5-1 sampliginin en cok kullanilan taktigidir
bugun inter de oyle oynadi
biz de oyle basladik
vazgectigimizde goller geldi
ayrica alanzinho iyiydi top kaptirmadi kendisi gibi de oynamadi adam gecme demisler belli ki ama 2. yari oynamaliydi bence

arahna
19.10.2011, 01:22
Ben bekliyorum..

Kelime oyunları yapma...

Sen hala platininın ''' Şl Trabzonspor gidecek '' açıklaması ile mutlu ol ve o açıklamayla övünmeye devam et...

bilerek mi boyle olumsuzsun dikkat cekmeye mi calisiyorsun
kulup puanlarina bakaran ucmaya gerek olmadigini gorursun
yine de bu gruptaki herkesi yeneblecek durumdayiz
hoca 1-0 bitirebilirdi veya ayni oyunu devam ettirip ikinci yari sonlarini bekleyebilirdi
risk aldi
2. yari ilk 15 dk sinda gol bulmaya calisti
bulabilirdi de
ama sahada golcumuz yoktu
burak vittek adrian bu takimin golculeriydi unuttnuz mu?

Yaşar
Son yıllarda 4. torbadan kuraya girip Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkabilen bir takım var mı?
Geçen yıl kopenhag çıktı diye hatırlıyorum.
önceki yıllarda çıkan bir hatırlamıyorum.

Sefer A.
acaba bjkden ernst i almali miyiz ? portekiz cetesiyle anlasamiyor
zokoranin alternatifi olabilir mi ?

olabilir, ama ben yaz basindan beri yaziyorum Kazan'da Noboa'nin sözlesmesi bitiyor onu alalim, devre arasi beles, simdiden hallet gelsin

Hasan Cubukcu
19.10.2011, 01:23
Ben bekliyorum..

Kelime oyunları yapma...

Sükür ediyorum !!!!
bilirmisin nedir !!!!!

bende isterim 9 Puan da olmamizi simdi ama olmadi yikalimmi her yeri , bence yikmayalim destek cikalim !!!

Inter macina sen gidermiydin ???? yenilecegini düsündügün halde !!
sakin bana de ben biliyordum interi yenecegiz diye !!
biliyormusun inter ts macinda ne kadar ts taraftari vardi sahada !!

lazibere
19.10.2011, 01:23
Oyun olarak fena değildik hatta CL'deki en iyi oyunumuzu oynadık ama gerideki bireysel hatalar ve ilerideki beceriksizlik sonumuz oldu..

Sefa kardeşim yapma, Lütfen yapma..

İyi oynayan takım 3-0 yenılmez.. Nerden çıkıyor bu anlayış..

Bu bir takım oyunu..

Bir iki mevkide bir iki ouncumuz iyi oynamış olabilir ama 3 tane gol yiyen bir takım ve bu golleir de şansızlık sonucu karambol sonucu yada angut bir goller yemiyorsa ve tamamen hatalar sonucu yiyorsa bu takım iyi oynamış değildir...

yani...

Adrian mı iyioynadı o halde Celustra kötü oynadı

Serkan mı iyi oynadı o halde Glovackı kötü oynadı

Oyun olarak sadece İLERİ UÇ oyuncularını mı görüyorsunuz...

Defansta yaptığımız , Tıpkı Ankaragücü maçında yaptığımız gibi basit ve Salakça hatalar sonucu yenildik ve iyi oynayan takım o hataları yapmaz..

Eğer CSKA bu hataları yapmadı ve Gol yemediyse , Akıllı oynadı bizi yordu , Top sizde kalsın ama golleri ben atacağım diyerek oynadı ve bizi 3-0 yener..

İyi oynayan takım 3-0 yenilmez..

Yeniliyorsa bir şekılde kötü oynamıştır...

arahna
19.10.2011, 01:24
zagoev wagner ve dombia bizde olsaydi ve yenilseydik o zaman elestirme hakkiniz olurdu
simdi teknik elestri yapin
taktiksel ve iyuncu degisikligi
bosa sallamayin hocaya

Hamza Yilmaz
19.10.2011, 01:24
Ben bekliyorum..

Kelime oyunları yapma...

Trabzonspor cok büyük takim. Ama Türkiye icinde. Bizim Türk insanimizin bu biz en büyüyügüz en iyisiyiz bizi kimse yenemez mantigina hastayim. Biraz Realist olmak lazim. Fener, Galatasaray, Besiktas ve biz büyük külüpler ama Avrupada siradan kücük bir takimiz.

arahna
19.10.2011, 01:26
Sefa kardeşim yapma, Lütfen yapma..

İyi oynayan takım 3-0 yenılmez.. Nerden çıkıyor bu anlayış..

Bu bir takım oyunu..

Bir iki mevkide bir iki ouncumuz iyi oynamış olabilir ama 3 tane gol yiyen bir takım ve bu golleir de şansızlık sonucu karambol sonucu yada angut bir goller yemiyorsa ve tamamen hatalar sonucu yiyorsa bu takım iyi oynamış değildir...

yani...

Adrian mı iyioynadı o halde Celustra kötü oynadı

Serkan mı iyi oynadı o halde Glovackı kötü oynadı

Oyun olarak sadece İLERİ UÇ oyuncularını mı görüyorsunuz...

Defansta yaptığımız , Tıpkı Ankaragücü maçında yaptığımız gibi basit ve Salakça hatalar sonucu yenildik ve iyi oynayan takım o hataları yapmaz..

Eğer CSKA bu hataları yapmadı ve Gol yemediyse , Akıllı oynadı bizi yordu , Top sizde kalsın ama golleri ben atacağım diyerek oynadı ve bizi 3-0 yener..

İyi oynayan takım 3-0 yenilmez..

Yeniliyorsa bir şekılde kötü oynamıştır...

abartma bence
orta sahada ikinci yari
colman halil serkan kotuydu-alan iyiydi fizik gucu yetmedi 2. yari oynasa daha iyi olurdu . sapaa takima adapte olamamis ligde daha cok oynamali
sonuc dogal olarak 3-0 oldu

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:27
amator kumenin dedigin 4-5-1 sampliginin en cok kullanilan taktigidir
bugun inter de oyle oynadi
biz de oyle basladik
vazgectigimizde goller geldi
ayrica alanzinho iyiydi top kaptirmadi kendisi gibi de oynamadi adam gecme demisler belli ki ama 2. yari oynamaliydi bence

Bakın amatör kümede uygulanan 4-5-1 ile ŞL'de oynayan, ve bizim uyguladığımız 4-5-1'i karıştırmayın. Komik oluyor cidden. :) Siz hiç son dönemde "sağ iç-sol iç-göbek" formasyonuyla oynayan takım gördünüz mü ? Hiç çift stoper yerine önlü arkalı stoper-libero oynayan takım gördünüz mü ?

Bir yorum yapıyorsunuz da ne olduğunu siz de bilmiyorsunuz bence :)

Hamza Yilmaz
19.10.2011, 01:27
Ben bizim Taraftarlari hic anlamiyorum. Duyanda sanacak CL de ceyrek finalin gediklisiyiz... Olabilir bunlar... Icerde Cska'yi yendik mi avantaj yine bizde olacak.. Sakin olmak sart ve destege devam.. Ônümüzde zorlu Bursa Maci var...

h@msi61
19.10.2011, 01:29
iyi oynadigimiz tamamen bir sehir efsanesi, bence cok sacma ve kotu oynadik...

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 01:30
Cech (Sapara 75. dk)

Ne olduysa o an oldu !

Yaşar
19.10.2011, 01:30
Eleştir yaparken, eleştiri yapmayı bilmek gerek.
Eleştirmeyi bilmeden eleştiri yapınca konular ikili diyaloglara dönüşüyor.
O nedenle eleştiri yapmayı bilmeyenlerle diyaloğa girmemek lazım.
Maçın analizini yapayım bari.
Beklediğim kadro ile çıktık sahay.
Beklediğimden daha iyi bir takım gördüm sahada futbol olarak.
Cska'nın bundan sonra oynayıp da gol atamayacağı takım olmaz.
Çok iyi bir hücum hatları var.
Girilebilecek kadar pzoisyona girdik ama son vuruş sıkıntısı çektik.
Paewl ölmüş, ağlayanı yok.
Alanzinho biraz iyi olsaydı veya Adrian'a ayak uyduran bir kişi olsaydı hücum hattında goller de bulabilirdik.
İçerideki maçta dikkat etmek lazım Cska'nın hızlı adamlarına.
Burak ve Henriqueli takımla bunlara goller atabiliriz.

Yasin Altuntas
19.10.2011, 01:31
http://s14.directupload.net/images/111019/kjg8usr9.png

Ofsayt ???

Hamza Yilmaz
19.10.2011, 01:31
iyi oynadigimiz tamamen bir sehir efsanesi, bence cok sacma ve kotu oynadik...Ilk yarida cok iyi bir Trabzonspor vardi bunu kabul etmelisin. Ikinci yari kötüydü orda haklisin. Yalanci ve suursuzca bir baski vardi adamlar iki kontrayla isi bitirdiler.

lazibere
19.10.2011, 01:32
Sükür ediyorum !!!!
bilirmisin nedir !!!!!

bende isterim 9 Puan da olmamizi simdi ama olmadi yikalimmi her yeri , bence yikmayalim destek cikalim !!!

Inter macina sen gidermiydin ???? yenilecegini düsündügün halde !!
sakin bana de ben biliyordum interi yenecegiz diye !!
biliyormusun inter ts macinda ne kadar ts taraftari vardi sahada !!

Ne geldiyse zaten bu topluma Bu Şükürcülükten geldi...:))) Bak bilmiyormuşum..

Birisi Ligde kaldığına Şükreder
Birisi 4. lüğe şükreder
Birisi bir gol atmaya şükreder..

Birisi 500 lira maaş alıyorum, 300 alan var der şükreder.
Birisi 300 lira maaş alıyorum , Hiç alamıyıp açlıktan ölenler var deyip şükreder
Birisi 1000 lira alır 500 alan var der şükreder
Birisi 2000 lira alır 1000 alan var der şükreder..

HERKES KONUMUNA RAZI

Senın anladığın ŞÜKÜRCÜLÜK bu işte..

Oysa

ŞÜKRETMEK: Bir iş için bir başarı için, Elinden geleni yaparsın, Bunun için her yolu denersin, haklarını ararsın, Sana haksızlık yapanlara karşı hakkını almak için mücadele edersin vermeyenlere karşı direnirsin sonunda '' ben herşeyi yaptım ama olmadı deyip şükredersin ''

Bu anlamda ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir..

olduğun konuma razı olarak hareket eden toplumlar , Tıpkı Arap toplumları gibi her zaman başkalarının kölesi olurlar...

Neyse , derin mevzulara girmeyeceğim,

canibus
cska yi yenmek ve interdende en az 1 puan almak zorundayiz

Mustafa Ayazoğlu
iyi oynadigimiz tamamen bir sehir efsanesi, bence cok sacma ve kotu oynadik...

Şut bile çekemedik doğru dürüst

Oyuncular ısınmak için sağa sola koşuşturdu. Birde Cska üzerine çekti , vurdu.

Zokora kesici olmasa erken fark olurdu.

FC-ST-PAULI-61
vay anasini ya Ofsayt yok.Yaziklar olsun Hakeme

arahna
19.10.2011, 01:33
Bakın amatör kümede uygulanan 4-5-1 ile ŞL'de oynayan, ve bizim uyguladığımız 4-5-1'i karıştırmayın. Komik oluyor cidden. :) Siz hiç son dönemde "sağ iç-sol iç-göbek" formasyonuyla oynayan takım gördünüz mü ? Hiç çift stoper yerine önlü arkalı stoper-libero oynayan takım gördünüz mü ?

Bir yorum yapıyorsunuz da ne olduğunu siz de bilmiyorsunuz bence :)

aha aha ah cok komik
sen cok biliyorsun galiba
amatorde cok takildigindan olabilir
maclari teknik analiz gozuyle izle daha iyi anlarsin
az once 4-5-1 olmaz diyordun simdi amator kume baska samp ligi baska diyorsun
unuttun biz samp ligindeyiz
sen amatorde misin?
4-5-1 de basailiyiz ama
burak ve henriye ihtiyac var
o zaman asil 4-5-1 oynarsin
5 i nasl yerlestirecegini top sendeyken ve rakipteyken ve maca dk ya gore nasil olacagina anlatsam anlayabilir misin?

h@msi61
19.10.2011, 01:33
Bugun Cska'nin stoperi sampiyonlar liginde 50. macina cikti. Uefa kupasini da 2005 yilinda kazandilar, biz Anorthosis'e filan elenirken yani. Takima biraz sans verin, kotu oldugumuz Avrupa'nin en kuvvetli liginde mucadele ediyoruz...

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:34
Ofsayt diye kesilen gol de buz gibi golmüş... Yazık oldu. Şu an bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik...

Yaşar
19.10.2011, 01:34
Adrian ve Giray dışında vasatın üstüne çıkan oyuncumuz olmamasına rağmen 4-5 tane pozisyona girebildiysek bu takımı Trabzon'da yenebiliriz.

Mustafa Ayazoğlu
19.10.2011, 01:35
cska yi yenmek ve interdende en az 1 puan almak zorundayiz

cska mutlaka yenmeliyiz.

cska - lille maçı önemli. berabere biterse..

inter 2 maçı içerde alırsa inter maçına gerek kalmayabilir.

7 puan iş yapar

cska , lille yenerse , inter den 1 puan almak gerek

h@msi61
19.10.2011, 01:35
Ilk yarida cok iyi bir Trabzonspor vardi bunu kabul etmelisin. Ikinci yari kötüydü orda haklisin. Yalanci ve suursuzca bir baski vardi adamlar iki kontrayla isi bitirdiler.

Ben bugun begenmedim takimi, ne ilk ne de ikinci yari. Iyi oldugunu iddia ettigin ilk yarida golu yedik ve golden once de cok benzer bir pozisyonda Glowacki atilabilirdi. Bunun yaninda Alanzinho ve Halil'in ortaklasa kacirdiklari pozisyon disinda bir pozisyon bulamadik.Takim savunmasini mac boyunca beceremedik ve savruk oynadik. Top bizde kaldigindan iyi gozuksek de nitelikli sekilde kullanamadik topu...

61baron61
19.10.2011, 01:36
beyler maci full nerden indircez

arahna
19.10.2011, 01:37
tolga-celu-giray-glo-marek-volkan(aykut)-colman-zokora-adrian-henri-burak
iyi olurdu

lazibere
19.10.2011, 01:39
Arkadaşlar,

CSKA yı burda yenersek ( umarım) kesinlikle gruptan çıkarız..

Yasin Altuntas
19.10.2011, 01:39
Adamlarin forveti hem cok hizli hemde cok akilli oynuyor. Bir kere bile ofsayta düsmediler.

Yiğit Gayretli
19.10.2011, 01:40
aha aha ah cok komik
sen cok biliyorsun galiba
amatorde cok takildigindan olabilir
maclari teknik analiz gozuyle izle daha iyi anlarsin
az once 4-5-1 olmaz diyordun simdi amator kume baska samp ligi baska diyorsun
unuttun biz samp ligindeyiz
sen amatorde misin?
4-5-1 de basailiyiz ama
burak ve henriye ihtiyac var
o zaman asil 4-5-1 oynarsin
5 i nasl yerlestirecegini top sendeyken ve rakipteyken ve maca dk ya gore nasil olacagina anlatsam anlayabilir misin?

Anlama konusunda sıkıntınız mı var ? Çok ciddi söylüyorum.

Benim bahsettiğim 4-5-1 formasyonu amatör küme taktiğidir. Bunun haricinde 4-5-1'in trilyon çeşit uygulanma biçimi vardır. Siz anlatmasanızda hücum ve defans dizilişlerini biliyorum zaten.

----------------Stoper
Sağ bek Sol bek

-----------------Libero

Sağ kanat-Sağ iç-Göbek-Sol iç- Sol kanat

-----------------Santrafor

Bana bu formatta oynayan bir tane ŞL takımı göstersenize. Aha işte amatör küme 4-5-1'i...

futbalski60
19.10.2011, 01:41
beyler maci full nerden indircez

İndirmeye gerek yok direk burdan izle

http://livetv.ru/en/showvideo/76431/

Hasan Cubukcu
19.10.2011, 01:41
Ne geldiyse zaten bu topluma Bu Şükürcülükten geldi...:))) Bak bilmiyormuşum..

Birisi Ligde kaldığına Şükreder
Birisi 4. lüğe şükreder
Birisi bir gol atmaya şükreder..

Birisi 500 lira maaş alıyorum, 300 alan var der şükreder.
Birisi 300 lira maaş alıyorum , Hiç alamıyıp açlıktan ölenler var deyip şükreder
Birisi 1000 lira alır 500 alan var der şükreder
Birisi 2000 lira alır 1000 alan var der şükreder..

HERKES KONUMUNA RAZI

Senın anladığın ŞÜKÜRCÜLÜK bu işte..

Oysa

ŞÜKRETMEK: Bir iş için bir başarı için, Elinden geleni yaparsın, Bunun için her yolu denersin, haklarını ararsın, Sana haksızlık yapanlara karşı hakkını almak için mücadele edersin vermeyenlere karşı direnirsin sonunda '' ben herşeyi yaptım ama olmadı deyip şükredersin ''

Bu anlamda ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir..

olduğun konuma razı olarak hareket eden toplumlar , Tıpkı Arap toplumları gibi her zaman başkalarının kölesi olurlar...

Neyse , derin mevzulara girmeyeceğim,

Bu durumda 4 puana aldik senin icin az benim icinde az tabiki ben üzüldüm !!
zaten milletn agzindayiz söyle bir farkli yanilsekde manset olsak onlarin gazetelerinde !!! hic bir mac kazanmasak bile bir sey diyemezler bize !!!
bu takimlan bu kadar !!!
inter macinda en az 8000 taraftar vardi stadda biliyormusun niye !!
destek olmak icin gittiler hangi türk takiminin iltalyada 8000 taftari olur sen bana bunu bir analt istersen !

Chiko
19.10.2011, 01:44
Gece gece bu ofsayt isi iyice moralimi bozdu. Ne güzel kabullenmistim maglubiyete.

h@msi61
19.10.2011, 01:51
Gece gece bu ofsayt isi iyice moralimi bozdu. Ne güzel kabullenmistim maglubiyete.

Atsaydik da yerdik merak etme. Bugunku takim savunmasiyla o sahadan cikma sansimiz yoktu...

FC-ST-PAULI-61
19.10.2011, 01:52
uzaktan da inanilmaz kötü sut cekiyoruz.