Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
cemkılıç
18.10.2011, 21:28
Taraftarlık,kötü oynadığı,yenildiği zaman takımına sahip çıkmaktır.Kötü günde destek olmaktır.
Seyirci gözüyle bakarsanız bir sürü hata bulabilirsiniz.Tamam eleştirin de yerden yere vurmayın.Taraftarsanız taraf olun.
Hadi birbirinize ediyosunuz da,hiç kimse Trabzonsporluların forumunda Trabzonsporun hocasına,futbolcusuna,yöneticisine hakaret etmesin.
Yenildik bugün,naapalım yani..Her maçı kazanacaz diye bi kaide mi var.
Hocamında,futbolcularımında canları sağolsun..İnşallah burdaki maçta telafi ederiz bu mağlubiyeti..
Trabzonsporu kayıtsız,şartsız,yenildiğinde de seven bütün renktaşlarıma selam olsun..
İlker Akçay
18.10.2011, 21:28
Arkadaş burada Bundesliga dan anlamayan karşıma çıkıpta yorum yazmasın. Tamam mı. Birşeyler yazacağım ama ceza verirler. Futbol bilginiz Edirneden dışarı çıkar mı sizin?
Halil Altıntopun oynadığı takım küme düştü. Neden mi? Gol pozisyonları buldular. Ama Halil boş kalelere atamadı. Bilmeyen gitsin Sky TV den görüntüleri istesin izlesin. Tamam mı???
Gol atamazken Wolfburga karşı 1-0 öndeyken Halil son dakikada kendi kalesine atarak takımını küme düşürdü. Size aslında daha neler yazmak isterim ama terbiyem izin vermiyor...
Niye sürekli bir saldırı halindesin? Bildiğin varsa saygılı bir şekilde yaz..Yoksa da saldırmaya gerek yok..Bundesliga bilgin için ; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=7109&page=84
Adamı hasta etmeyin şurda. Doğru dürüst eleştiri yapmaya çalışalım lütfen.
Forum yöneticilerinden bir istegim var.
Lütfen burada yazan bazi kisilerin yazdiklarina baksinlar. Cünkü adamlar resman TS kütü gidince ortalikda kötü hava olusturuyorlarve Taraftari bölmeye calisiyorlar.
marcusjava
18.10.2011, 21:29
3. gol pawel boruzek'in ayağından geldi.
AKSOY_61
Kötü oynayacaksın abi iyi oynamayacaksın gerektiği gibi oynayacaksın.
Sen bu kadar hızlı ve teknik 2 oyuncuya koskoca sahada girayla gloyu verirsen
adamlar böyle bakkala gönderir bizimkileri.
Arkayı sağlam tutsaydın böyle olmazdı bu iş.
3 puanın lazım olduğu takım cska bastıran Ts?
Deplasmanda oynayan biziz kontrayı yiyen de biziz?
Ne mantıksız bir oyundur bu.
Önceki maçlarda mantık verdı oyun yoktu bu maçta oyun var mantık yok.
mahmuter61
Kimse altarnatif yok demesin,taraftarım alternatif li kadro kuracak? Jaja neden yollandı? Egemen neden kacti? Adrian 5 milyon € kim verdi? Forvetsiz lige kim başlattı? Bu takımı kim kurdu? Gidenlerle gelenleri kıyaslayın!
TRABZONLU_TS
Mac esnasinda ve mactan sonra sicagi sicagina buraya girmedim. Cünki biliyorumki elestiriler agir sekilde olacak. Ben bu aksam takimimdan cok memnundum. Sadece Burak olsaydi bir Moskovayi dagitirdik. Bu gurup maci oldugu icin 1 mac kaybetmisiz önemli degil demiyorum ama bunun rövansida oldugunu biliyorum. Allahin izniyle biz bu Moskovayi kendi sahamizda cok rahat yenecegiz. herkes sakin olsun. Olumsuz elestirileri icimize atalim lütfen...
exelans_25
18.10.2011, 21:30
zokora kesinlikle yorgun adam kaç maçtır bir dk dinlenmeden oynuyor.yedeği kim ??
ALDENİRO
bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
Sinan Ayaz
haddimizi bilerek oynasaydık CSKA yı rahat yenebilirdik hala avantaj bizde kendi sahamızda 2 maçımız var 4 puan koparmalıyız 2 maçtan
cech yerine sapara yı alıyor, serkan oyunda. en mantıklısı buydu gerçekten.(!)
maça alanzinho ile başlıyor bu çok büyük hata.
ama geçti artık. telafi etmeliyiz
Senin ne derdin var yahu hocayla, muhtemelen babandan buyuk adama her mac sonu salliyorsun? Elestireceksen elestir ama usturuplu elestir, CM oynamaya benzemez bu...
Su menejerlik oyunlari cikti cikali coluk cocuk futboldan anladigini saniyor, hey Allah'im...
bariskaratas
18.10.2011, 21:31
dogru diyorsun colman güzel asist yapti bugün...
serkanida topcu diye oynatanda kabahat...
pawel forvetmi allah askina, adamin futbolla uzakdan yakindan alakasi yok....
bi adrian biraz cabaladi
perisan oldum resmen....adamlarin iki kara usagi var bizim takima bedel....
bizim forvet pawel...vay be
90 ıncı dakika daki pozisyonla bir oyuncuyu değerlendiriyorsan bir şey diyemem
diğer yorumlarına katılırım
İlker Akçay
Ayrıca haddime olmayarak yaşı küçük arkadaşların yazarken biraz daha saygılı ve daha olumlu yazmaya çalışması iyi olur..Hoş olmuyor..
sessizkral_1
Maçtan önce forumda anket yapılsa %85 cska kazanır denirdi.
Takım sahadaki oyunu ile insanların beklentisini bir anda yükseltti.yenilgi sonrasında millet takıma yükleniyor.
Ben skor taraftarlığı yapanların aksine, takımı çok beğendim.Bu disiplini oyunumuzu devam ettirmeliyiz.Kendi sahamızda burak 'ında dönüşüyle bu takımı dağıtırız ;)
Taner Uykuçeken
Colman,Colman,Colman
taktım taktım taktım
ya kardeşim bu maçta oynamayacaksında ne zaman oynayacaksın
CL desin Lidersin takım senin ayağına bakıyor avrupa seni izliyor ee daha ne
biraz Adriana ayak uydursaydın ne olurdu ya çokmu şey istiyoruz
bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
Cok uzulduk yahu, vah vah...
Kendi adiniza konusun, milletin adina kendi sordugunuz soruya cevap vermeyin...
Punisher-61
18.10.2011, 21:32
zokora kesinlikle yorgun adam kaç maçtır bir dk dinlenmeden oynuyor.yedeği kim ??
aykut akgün
Canınızı sıkmayın olur böyle şeyler diyip forumdan çıkıyorum. Herkese iyi akşamlar.
Cafer Bulur
18.10.2011, 21:33
Macin ilk yarisinda inter ve lille maclarina oranla daha iyi bir Trabzonspor vardi.
Iyi pas yaptik,pozisyonlarada da girdik ama önlenebilir bir gol yiyince istemedigimiz oyun tarzina dönmek zorunda kaldik.
Ikinci yarida ise rakip bizi tuzaga düsürdü,geride alanlari daraltti ve kontraya döndü.
Biz Türkiyedeki kapanan takimlari acamazken moskova yi acmamiz pek beklenemezdi.
Öylede oldu,adriana ayak uyduran oyuncu almayisi kanatlarimizin calismamasi beklerimizin bindirme yapamamasi nedeniyle pozisyon üretemedik.
Macin geneline bakildiginda cska bizden daha etkili ve bitiriciydi,galibiyeti hakettiler.
Biz ise bazi oyuncularimizin yetersizligi nedeniyle etkili olamadik.
Bu maci unutup rövansa odaklanmamiz gerekiyor,hersey bitmis degil.
seyduna_efil
Takım genelde çok iyiydi ama bugun bizi colman zokora ikilisi yaktı....Ayrıca kontra atak golleri yedik çok şanssızdık..
ALDENİRO
bana söyleyin genel anlamda takımın taktiğinden memnun olan var mı? ben söyleyeyim kimse memnun değil .o halde şenol hoca gitmeli isterse şampiyonlar liği kupasını alsın.yeter artık bu kadar aptal top oynatılmaz.
- Atamadık yenildik , kötüde oynamadık ,hala neyi sıkıntı ediyoruz ki anlamış değilim ...
exelans_25
18.10.2011, 21:34
aykut akgün
işte sorun burda kadroda en az 10 tane gereksiz oğlu gereksiz adam var ve başkan çoooook alternatifli kadromuz var diyor
Yiğit Gayretli
Trabzonspor'un gruptan namağlup çıkacağını düşünen taraftarlarımızdan tüm futbolcular adına özür diliyorum !
Semih Aydın
Canın sağ olsun Trabzonsporum.
İlker Akçay
İstemiyorsanız Trabzonspor'u bırakabilirsiniz..Sizin istemediğiniz Şenol Hoca bu takımla sayısız kupalar kazanmış ve gayette iyiye giden bir futbol oynatıyor..Biraz daha mantıklı..
4864
Bir fenev klasiği daha..
Barış Burak
18.10.2011, 21:35
Abi ben memnunum.Bu takım 4 puan alırken de bazı sorunları vardı ama bu sorunlar hocada değil takımda...
Takım yeni takım,lütfen biraz daha sabır.
3 te yiyebilirdik 5 te...Bunlar olabilir ki avrupa arenasında 8 yiyen beşiktaş,6 yiyen gs,5 yiyen fb, hatta zamanında 7 yiyen yine Trabzonspor var...
Bu skorlar normaldir.Her işte bir hayır vardır,Sıkmayın canınızı..İstiyormuyuz? İstiyoruz.Bu yeterli,üzerine kata kata çıkacağız inşaallah gruptan.
bana söyleyin genel anlamda takımın taktiğinden memnun olan var mı? ben söyleyeyim kimse memnun değil .o halde şenol hoca gitmeli isterse şampiyonlar liği kupasını alsın.yeter artık bu kadar aptal top oynatılmaz.
Hoca kalsa da, keske sizin gibiler taraftarligi biraksa... Sunca senedir takim ilerleyemiyorsa bu mantikta taraftarlar yuzunden ilerleyemiyor...
zaferyıldız
Serkani ve paveli gondeririz de
Bu taraftari ne yapcaz :)
Ilelioglu
Avrupa'da izlemedigim ikinci macimiz ve ikinci maglubiyet. Ilki Benfica'ya karsi idi.
Tahsin Armutcu
Colman,Colman,Colman
taktım taktım taktım
ya kardeşim bu maçta oynamayacaksında ne zaman oynayacaksın
CL desin Lidersin takım senin ayağına bakıyor avrupa seni izliyor ee daha ne
biraz Adriana ayak uydursaydın ne olurdu ya çokmu şey istiyoruz
alkıslarım senı abı.. butun mac yedı bıtırdı benı bır adam bu kadar mı laubalı oynar ya sankı xavısın ınıestasın kahrettı benı bugun
Semih GÜL
Sağlık olsun, hepinize mücadelenizden ötürü teşekkür ederim, en azından kendi adıma.
Ahmet F. Zengin
Yaw İnsan Gülüyor. Adam Oyun Sitilinden Memnun Değilmiş Şenol Hocanın :D
İnteri Yenerken Oyun Sitili İyiydi Şimdi Kötü ..
ts61gogo
18.10.2011, 21:36
Kadro yetersiz. Senol Hocaya istedigi futbolculari alsinlar, ozaman gör takim taktigini ;)
Bu kadar aptal bir yorum yapilmaz ;)
ADRİAN:alkış: Sana helal olsun. Adamımsın. Aferin sana aferin.
Onun gücü karanlığı yırtacak! Çok iyiydi. Beni yanıltmıyor.
kelkitli29
bizde seni istemiyoruz hadi nas nas, anca gidersin. uzaaaaaaaa
ALDENİRO
hayal aleminde yaşayanlar var adrian çok iyi oynamış.ulan adam 10 numara yürüyerek ve sadece maçı seyrederek top oynuyor be.allahtan korkun yahu.
Bugun dogrusunu söylemek gerekirse rezil bir futbol oynadik!!!
Bu kadar da olmaz arkadaşlar.
Yeri geliyor yönetici gibi başkan gibi davranıyoruz.
Yeri geliyor teknik direktör gibi davranıyoruz.
Yeri geliyor futbolcu gibi davranıyoruz.
Bir de gerçekten taraftar gibi davranabilsek çok güzel olacak...
Ahmet F. Zengin
18.10.2011, 21:37
Vittek,Burak,Henriqe ..
3 Forvet Eksik ..
Daha Ne Konuşuyosunuz Bi Takımda 10 Tane Forvet Olmaz Ya Zaten ..
bladex61
buyrun şenol hocayı istemeyeni bile var :D şu takımın hiç kaybetmeye hakkı yokmu
Cafer Bulur
Soru:Doumbia ve wagner love bizde,halil ve pawel cska da olsaydi bu macin sonucu muhtemelen ne olurdu?
Forvetler belirledi bu aksamki macin sonucunu.
Onlarin forvetlerinin avrupa capinda bizimkilerin ise yetersiz oldugunu kabul etmeliyiz.
Jaja ne kadar disiplinsiz olsa bile ben onu takımda tutardım. Onu 4 Milyona sattık gittik Adriana 5 Milyon verdik.
sessizkral_1
Bence artık takımdaki oyuncular birbirini daha iyi tanımaya başladı.
Özellikle ofansif anlamda etkinliklerimiz çok arttı
Burak ve henruqie döndüğünde takımı düşünemiyorum
- Şenol Hoca bu takıma hayatını adadı , sen ne yaptın peki , yani boş boş eleştirmekten başka...
exelans_25
bu arada cechin hakikaten caleden ekstra ne gibi bir özelliği var çok merak ettim.
Sefer A.
gelecek 2 karsilasmada 4puan diyoruz yine ^^ yahu birakin hesaplari yine tersi çikacak :p
yalniz ben bu aksam takimi elestirmeme ragmen bir dahaki karsilasmadan beraberlik ile çikarsak bile bence atlariz turu, neden ? Inter bir kere bu aksam ve 2hafta sonra +6puan yapacak, sonrasinda ise inter'i yenecegiz, puanlar int9 Ts 8 cska da lille ile berabere kalarak 6p yapar, lille ise 3, son hafta yenilsek bile int en kötü berabere kalsa 10yapar biz 8 cska 7 lille 6, veya int12 TS8 lille 6 cska 6
Şikecilerin ayak oyunları olmasaydı şu anda türkiyenin en iyi kadrosuna sahiptik.
bende senin gibi Trabzonspor'lu istemiyorum..
Yiğit Gayretli
Aramızda, Rus güdümlü Fenerbahçelilerin ekmeğine yağ sürenler var. Ayıptır !!!! Kötü oynarken kazandık laf ettiniz, iyi oynadık kaybettik yine laf ediyorsunuz...
Şenol hoca kadar başınıza taş düşer inşallah. İnsan utanır. 3 maçta 4 puan alınmış,İnter yenilmiş siz neler yazıyorsunuz.Yahu bu kadar mı hazımsızsınız...
61trabzonomer
18.10.2011, 21:38
takımı beğendim şahsen,kesinlikle bu ts deki maçı alırız bu gruptanda çıkarız,açık ve net.hiç ümitsizliğe kapılmaya gerek yok,pawel ve colman kötüydü azcık diyelim onlarda nazarlık olsun,Tebrikler Takımımıza,skor aldatmasın
zaferyıldız
Cikariz bu gruptan
Izleyin Lillie inter macini
Uzmeyin kendinizi
Forvet diye birsey yok ve kalenin önünde ne yapacagimizi bilmiyoruz!!! Cok acemice hareketler sanki cocuklar oynuyor aman Allahim.
Bu takim sadece Buraga bagli ise yaziklar olsun derim!
SARGONALI61
Bravo diyorum, sanırım yerine de Mourinho'yu istiyorsunuzdur.
Harun CAN
Bu takımın neyiyle gurur duydun bu akşam ? defansıyla mı- olmayan forvetiyle mi ? gurur duyulacak olan Adrian ve Halil vardı belki... bi de mücadele eden beklerimiz, rakip kaleci kaç kere yere yattı! Adam 2. yarı zaten taktik icabı ortayı boşaltıp defans ve ortasahayı iç içe geçirdi, biz de kabak çiçeği gibi açılınca( rakip teknik direktör bizi mükemmel analiz etmiş ) adamlar kontralar buldu ve bunlardan ikisinde gol buldular. Yenilsen bile gurur duyabileceğin bir maç sonu istiyorsan CSKA-inter maçına bak, CsKA yenildi ama interi ezdi resmen, futbol da oynadı, biz ne yaptık, önünde 30 metre çapında bi boş alan varken 20 metrelik dikine geri pas atan Serkan var bu takımda... Gurur duyuyorum cidden :)
Ilelioglu
18.10.2011, 21:39
Söyle yedigimiz gollere baktimda...Macin özeti su sorularin cevabinda gizli.
- Niye Alanzinho ile basladik?
- Deplasmanda niye 3 tane kontra atak golü yedik?
..
Punisher-61
bence vasat oynadi bugün...bi ara pasi atamiyor..duran toplarda ortalari tehlikeli oldu..bire birde basarisizdi..bi adam bile gecemedi
exelans_25
bu kadronun bu hale gelmesinde yönetim en büyük suçludur şenol hocayı Allah başımızdan eksik etmesin isteyen gitsin barcelonayı tutsun
Mantalite olarak sampiyonlar ligine alisamayacak bir taraftar kitlesi var, renklerinden oturu Karabuk'e kaybettigimizi saniyorlardir muhtemelen...
Şikecilerin ayak oyunları olmasaydı şu anda türkiyenin en iyi kadrosuna sahiptik.
Evet, % 100 katılıyorum. Aziz Yıldırım giderayak Trabzonsporun pimini çekti...
Simdi Lille mi kazansin Inter mi?
inter kazansın grubun favorisi o puanları o tolasın böylece biz az puanla çıkarız.aksi olursa 8 puanla bile 4.olabiliriz
Henrique+Vittek+Pawel+Halil+Murat Tosun=Burak Yılmaz
Burak'tan başka forvetimiz yok kırk kere söyledik hatalı yönetim mi Şenol Güneş mi?
Şenol hoca başka kim olacak, aldırtsana almassan istifamı koyarım desene...
kelkitli29
Colmani bir tek benmi begendim? ( Gayet ciddiyim)
Sorun yenilmek degil! Sorun adam gibi top oynamamak!!!
Ahmet F. Zengin
Önümüzdeki 5 Yılda Çok Büyük Başarılara Sahip Olacak Trabzonspor'un Temelleri Bu Sene Atılıyor. Tarihe Tanıklık Ediyorsunuz.
Sadece Destek Verin. Herşey Bir Anda Olmuyor. Alırız Devre Arası Serkan,Alanzinho Yerine İki İyi Adam. Seneye de Diğer Eksikleri Gideririz. Yavaş Yavaş.
Sabırsızlık Kanımızda Var.
Beni de yanıltmıyor. İlk geldiği günden bugüne kadar çok güvendim ona. Takımın en iyi oynayan topçusuydu bugün. AFERİN !
:alkış::alkış:
Alternatifleri olan bir takım kurulamadı ne yazıkki, Colman ve Zokora'yı yedekleyecek oyuncumuz da yok bu nedenle ne kadar kötü oynasalarda devam edecekler. Alternatif demişken Forvette değil alternatif Burak'la birlikte oynayacak oyuncumuz bile yok Dumbia ve Wagner love'u görünce Pawel'e topçu diyemiyorum ne yazıkki hjiç bir katkısı yok takıma. Kimsenin tartışmayacağı bir forvet alınmalıydı, hala alınmalı gerekirse maliyeti 10 M eur olmalı.
Yiğit Gayretli
18.10.2011, 21:40
hayal aleminde yaşayanlar var adrian çok iyi oynamış.ulan adam 10 numara yürüyerek ve sadece maçı seyrederek top oynuyor be.allahtan korkun yahu.
Senin gibi düşünen 3 kişi daha bulsana...
Maalesef kendi gerçeğimizin dışına çıkınca arkadaki defolarımız ortaya çıktı.
Şenol Hoca'nın sınırlı hamle şansı vardı. Kullanmaya çalıştı ama tutmadı. Bizim işimiz onun işini sorgulamak değil, her koşulda, sevabıyla günahıyla arkasında olmak.
Bugün Lille de yenerse grup iyice karışacak. Başladığımız noktaya döneceğiz.
Ilelioglu
Aramızda, Rus güdümlü Fenerbahçelilerin ekmeğine yağ sürenler var. Ayıptır !!!! Kötü oynarken kazandık laf ettiniz, iyi oynadık kaybettik yine laf ediyorsunuz...
Kötü oynayip kazanmayi her zaman tercih ederim. Lille macindaki kötü oyunu kim hatirliyor? Hic kimse ama alinan 1 puani cok iyi hatirliyorum.
Travelair
Şu maymunların fotoğraflarını koyup durmayın şuraya
Sefaenes
18.10.2011, 21:41
Trabzondaki maci alacagiz insallah. Senol hocaya kizanlar basta yönetime sorsun neden bu takima stoper almadilar alamadilar. Glo musta giray yedek olabilir ama sampiypon liginde oyniyan bir takimda stoperlik yapamazlar. En büyük suc yönetimde yillarca hep böyle yaptilar
ALDENİRO
gecen sene ikinci yarıdan beri iyi oynadığımız 5 maç sayın sayamazsınız. hala alanzinhoyu ilk 11e alan hocayı nasıl tutarsınız anlamadım.hocanın karekteri iyi olabilir.ama taktik vermeyi beceremiyor.
Ahmet F. Zengin
Haydi Şimdi İnteri Destekleme Zamanı. Lille'in İki İnter Maçı Sonunda, Sonunculuğa Demir Atması Lazım.
61trabzonomer
adama yapamayacağı işler verme çok ayıp :)
Sefer A.
Vittek,Burak,Henriqe ..
3 Forvet Eksik ..
Daha Ne Konuşuyosunuz Bi Takımda 10 Tane Forvet Olmaz Ya Zaten ..
rakibin eksikleri
honda
akinfeev
sekou oliseh
daha gabulo'u zorlamadik akinfeev olsaydi hey gidi terlemeden bitirirdi karsilasmayi herhalde, Tolga Tolga dedik aha savunmamiz yüzünden rezil oldu......
İlker Akçay
Kolay mı o kadar hayatını adadığı camiayı istifa ile tehdit etmek ?
Tyler Durden
gecmis sayfalari okumadim.neler konusuluyor bilmiyorum ama benim tek soyleyecegim sey..
bu takim bugun cl maclarinin en iyisini oynadi..bir golcumuz olsaydi skorada yansitirdik..
takimin cani sagolsun..burak donuyor..avni akerde yenecegiz insallah..cska ile aramizdaki tek fark, onlarin
hucum hattinda vagner love +doumbia ikilisi bizde ise halil ve pavel vardi..
skora aldanip takimi kotulemeyin cunku bu takim son 15 dakikaya kadar cok iyi oynadi..
Cafer Bulur
Yalniz pawel bu aksam cok kötüydü,oyuna bile konstantre olamadi.
Pawel bundan sonra zor forma görür,devre arasi da gidebilir bence.
Ilelioglu
Inter biz haric geriye kalan tüm maclarini kazansin bence.
exelans_25
Colmani bir tek benmi begendim? ( Gayet ciddiyim)
hayır bence colman kötü değildi.takımda en kötüler serkan brozek ve alanzinhoydu
Cem Akyüz
18.10.2011, 21:42
Trabzon'um canın sağolsun
Arkadaşlar az sakin olun eldeki malzeme bu Şenol Hoca ne yapsın niye insanı çileden çıkarıyorsun yedek kulübesinden oyuna girenlere bakarsanız bunu anlarsınız.
Ama her ne olursa olsun Burak bu maçta oynasaydı kesinlikle yenilkmezdik.
Yukarda biri söyled, şerefsiz fb şike yapıp emek çalmasaydı şuyan Türkiye'nin en iyi kadrosu bizdeydi.
Tahsin Armutcu
inter kazansın grubun favorisi o puanları o tolasın böylece biz az puanla çıkarız.aksi olursa 8 puanla bile 4.olabiliriz
inter kazansın kı lıllenın ıddıası kalmasın boylece 3.lugumuz garantı olur
memozcan
bu geceki maçta alan oynadı mı, kendisini gören var mı?
Ahmet F. Zengin
İnter-Lille Maçını İzleyinde Kimi Yenmişiz Kimle Berabere Kalmışız Nası Takım Onlar Bi Görün.
Çoğu Dünya Yıldızı Futbolculara Bakın..
zafer6161
arkadaşlar şunu unutmayın,bakın yazımı dikkatlice okuyun
ölüm kalım maçına çıkmış rakibe karşı tek kale oynadık,ama bizim tek eksiğimiz dembele miz yoktu,csk nın artısı ise burakları vardı,,,,,,
not :serkan,pawel ..bişe demiyorum
bu arada evimizdeki csk maçında gol şov olur,maç gollü berabere bitebilir,yenmemiz çok zor,
ErtuGrul
Gökten kemik yağdı bugun, kemiklerden nasibini alamayan şikebahce taraftarlarından bazıları kinlerini burda kusuyorlar...yediden yetmişe hiçbir Trabzonspor'lu Senol hocaya hakaret etmez, edenler buraya provake icin gelen şikecilerden baskası deyildir...
Berat Akçay
Serkani ve paveli gondeririz de
Bu taraftari ne yapcaz :)
Hay ağzına sağlık abi :alkış::alkış:
Adrian kadar kim iyi oynadı bugün acaba?
Adrian'ı beğenmeyene şaşarım...
Pes derim.
Trabzonsporlu olmanın haklı gururunu yaşadım ben bu gece.Yenilgi futbolda her zaman var.Yenerken sevinmek, yenilirken de üzülmek gayet doğal.Ancak aşağılık derecesine varıp yaşı senden 2 kat büyük,emekleri binlerce kat büyük bir Futbol adamına hakaret etmek tek kelime ile sizin gibi TS düşmanlarına yakışır..............
takım iyiydi çok gelmedi cska geldiklerinde attılar bizim 2 pozisyon gol olsa başa baş
bir dahaki maçta burak geliyor 3-0 yeneriz olur biter
Ilelioglu
18.10.2011, 21:43
gecen sene ikinci yarıdan beri iyi oynadığımız 5 maç sayın sayamazsınız. hala alanzinhoyu ilk 11e alan hocayı nasıl tutarsınız anlamadım.hocanın karekteri iyi olabilir.ama taktik vermeyi beceremiyor.
Alan'i gönderip yerine baska bir isim mi aldi Yönetimde Senol Hoca oynatmadi?
Egemen'in yerine transfer yapildi mi? Forvet Transferi yapildi mi?
İlker Akçay
18.10.2011, 21:43
Taktik vermeyi beceremiyor derken? İnter ile Lille maçlarının taktiğini de Şenol Hoca verdi? Taktik vermekten kasıt nedir?
Tercih olarak Alanzinho tercihini bende eleştirdim ama taktik vermekten kastınızı anlarsam daha net cevap verebilirim..Buyrun..
Bu takımın neyiyle gurur duydun bu akşam ? defansıyla mı- olmayan forvetiyle mi ? gurur duyulacak olan Adrian ve Halil vardı belki... bi de mücadele eden beklerimiz, rakip kaleci kaç kere yere yattı! Adam 2. yarı zaten taktik icabı ortayı boşaltıp defans ve ortasahayı iç içe geçirdi, biz de kabak çiçeği gibi açılınca( rakip teknik direktör bizi mükemmel analiz etmiş ) adamlar kontralar buldu ve bunlardan ikisinde gol buldular. Yenilsen bile gurur duyabileceğin bir maç sonu istiyorsan CSKA-inter maçına bak, CsKA yenildi ama interi ezdi resmen, futbol da oynadı, biz ne yaptık, önünde 30 metre çapında bi boş alan varken 20 metrelik dikine geri pas atan Serkan var bu takımda... Gurur duyuyorum cidden :)
- Sen Bu akşamlık Trabzonlulardansın , bizde senin gibilerle gurur duyuyoruz , eminim ki yendiğimizde en çok sen seviniyorsundur bukalemunlar sizi ,içimizdeki Halil Şanlılar...
takim ceza sahasina yaklasiyor ama ondan sonrasi sifir yaraticilik yok ayrica takim brozek girdikten sonra 10 kisi oynadi bu adam bu takimda oynuyorsa açik konusuyorum bende oynarim!
on tarafimiz rezildi bugun sahadaki tek oyuncu ADRIAN'di
ayrica senol gunes'e gitsin diyen kus beyinliler once kendileri bi **** olup gitseler tam super olacak!
ALDENİRO
18.10.2011, 21:44
ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.
Futboldan anlamadigini belli etme bari sus kardesim sus.
3. golü Colman rakibe hediye etti resmen.
Ahmet F. Zengin
rakibin eksikleri
honda
akinfeev
sekou oliseh
daha gabulo'u zorlamadik akinfeev olsaydi hey gidi terlemeden bitirirdi karsilasmayi herhalde, Tolga Tolga dedik aha savunmamiz yüzünden rezil oldu......
Bak Kardeşim. Ben 20 Yaşındayım. 10 Yıldır Şamp.Ligini Takip Ediyorum.
Ve Her Sene Bu Takım Burda Mucadele Ediyordu. Hep Genç ,Yetenekli Ve Tecrübeli Topçuları Vardı.
Kıyaslarken Biraz Objektif Olalım..
Samet Berber
Defansif anlamda çok kötüyüz hakikaten .. Yani kendi kalemizin içinde 6 pasta verkaç yapmaya çalışmak nedir böyle bir organizasyonda anlamak mümkün değil .Orta sahada yapılan top kayıpları cabası .Yani şu maçta 3 golü de kontradan yedik inanılır gibi değil.
Burak ve Henrique bir an önce takıma katılır da hücumsal anlamda biraz olsun nefes alırız umarım .Taraftar da takıma sahip çıkmalı ve içerdeki Cska maçını mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız .
Berat Akçay
İlker Yasin geri dön ..
Sefer A.
18.10.2011, 21:45
oh beeeee :) :alkış: adamsin agabey :) VALLAHI :alkış::alkış: Helal olsun :) ne desem az :) yorumuna Kurban olurum :) top çevirdik diye iyi oynamisiz, Inter'e karsi Lille'e karsi çok top çevirmedik ama gerektigi gibi oynadik, bugün glo ve Giray orta sahayi geçip arkalarina Doumbia'yi birakip Tolga'yi da neredeyse orta sahaya getirtiyorlarsa baska diyecek pek bir sey kalmiyor malesef :)
ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.
Aynı maçı mı izledik acaba ?
Ilelioglu
Arkadaşlar az sakin olun eldeki malzeme bu Şenol Hoca ne yapsın niye insanı çileden çıkarıyorsun yedek kulübesinden oyuna girenlere bakarsanız bunu anlarsınız.
Ama her ne olursa olsun Burak bu maçta oynasaydı kesinlikle yenilkmezdik.
Yukarda biri söyled, şerefsiz fb şike yapıp emek çalmasaydı şuyan Türkiye'nin en iyi kadrosu bizdeydi.
Yenilirdik Koray Abi...Cünkü bunun Burak ile yada x kisi ile bir alakasi yok. 3 tane gol yiyorsun ücünde de savunma dengesiz yakalaniyor. Maci izlemedim ama kesin orta sahada kaptirdigimiz toplar sonucu bunlar oldu.
Alan'in neden ilk 11 basladigini bana birisi aciklayabilir mi?
Barış Burak
Oh be,sonunda şu forum karamsar havasından uzaklaştı...Maçın etkisinin geçmesinin de etkisi var tabii ki...
Renktaşlar böyle sonuçlar normaldir, canımızı sıkmayalım.Önemli olan geleceğe umutla bakmak.Takım yeni.Yenildiği ve yendiği her maç büyük dersler olur,ders alabilirlerse eğer...Merak etmeyin bu konuda da, bu olaydan ders alabilecek bir teknik ekibimiz var.
takıma ve birbirimize çok fazla yüklenmeye gerek yok.halen beklentileri karşılamaktan uzak formu olan oyuncularımız var,bütün yük birkaç futbolcuya biniyor.yani tam takım olamadık daha.birde eksta yaratacak topçu olmayınca sıkıntı başlıyor.
türkiyem61
adrian cok iyi futbolcu
61trabzonomer
bazı yorumları görüyorumda şaşıyorum ne demiş büyük düşünür Robert Deniro kısaca RODENİRO yazayım -akıl yaşda deil başdadır- mesaj ulaşır umarım yerine :)
Cafer Bulur
18.10.2011, 21:46
Ikinci yarida yanlis oynadik,daha kontrollü oynamaliydik.
1-0 yenilseydik de sorun olmazdi,3-0 bitince ikili averajda moskovaya boyun egmis olduk.
Avrupa maclarinda dengeli oynayamazsiniz basarili olamazsiniz.
Biz inter ve lille maclarindan 4 puani ofansif oynayarak mi kazanmistik?
Ahmet F. Zengin
Ve Her Sene Bu Takım Burda Mucadele Ediyordu. Hep Genç ,Yetenekli Ve Tecrübeli Topçuları Vardı.
Bizim Cska Gibi Olabilmemiz İçin Daha Önümüzde 5 Yıl Var.
Şimdi İnter Maçını Bi İzleyelim. Bakın Nası Tecrübeli Hepsi. Hiç Heyecan Yok Topçularda..
Berat Akçay
Söyle yedigimiz gollere baktimda...Macin özeti su sorularin cevabinda gizli.
- Niye Alanzinho ile basladik?
- Deplasmanda niye 3 tane kontra atak golü yedik?
..
Puan için saldırdık başka açıklaması yok .
İlker Yasin bize şans getiriyordu. Onun anlattığı maçta galib ve yorumculuk yaptığı maçta puan aldık. Var mı ötesi...
Birde eleştirildi...
ilk maçta Interi yenince bizim de kafamız karıştı, herkesi yeneriz zannettik...
Ilelioglu
Sorun defansta degil ORTA SAHADA. Defans 3 kere dengesiz yakalaniyor ama sorun defansta oluyor. :confused:
GreattWhite Soner Öztürk
her yenilgi sonrası yıkım edebiyatı yapan da, anlamsız pollyanna moduna giren de çekilmiyor. eksikleri eleştir, doğruların hakkını ver yeter
Budur ya lütfen vazgeçin bu huyunuzdan. Gelişme böyle olmaz. Doğrunun hakkını verin, yanlışları belirtin yeter.
Kolay mı o kadar hayatını adadığı camiayı istifa ile tehdit etmek ?
Ee o zaman maçlardan sonra istediğim oyuncu alınmadı diye demeç vermeyecek.
Terzioğlu
Güzel oynadik skor cok yüksek oldu. Bunlari Trabzon'da yeneriz.
ALDENİRO
Taktik vermeyi beceremiyor derken? İnter ile Lille maçlarının taktiğini de Şenol Hoca verdi? Taktik vermekten kasıt nedir?
Tercih olarak Alanzinho tercihini bende eleştirdim ama taktik vermekten kastınızı anlarsam daha net cevap verebilirim..Buyrun..
taktik dediğim.sence biz ne yaparak gole gidiyoruz.sadece buraka top atarsak öyle gole gidiyoruz. başka yok.ne kanattan orta var ne verkaç şeklinde orta sahadan girme var.hep kısır futbol.atağa kalmışız.adam dönüyor geriye yalan mı arkadaşlar.
İlker Akçay
Trabzon'u yedirtmiyor sağolsun sizin gibiler,kendileri yemekten kalmıyor ki başkasıda yesin..Abi eğer gerçekten Trabzonsporlu isen bence git bi temiz hava al,senin durumun pek iyi görünmüyor.
ilk yarı iyiydik ama skor üretemedik.rakip golü attıktan sonra rakip açamadık. ısrarlı olan adrianı 3 kişi ile kilitlediler ama diğer orta sahalarımız adam azalmasından faydalanamadı. orta saha presi yetersiz olduğu için derinlemesine toplar atıldı. bizim defans ağır, onların forvet çok hızlı olunca iki gol yedik. maçı orta sahada kaybettik.
Yiğit Gayretli
18.10.2011, 21:47
adama yapamayacağı işler verme çok ayıp :)
Hayır bu kadar insanın arasında kafası çalışan tek insanın o olması ihtimali koydu bana biraz :)
Ilelioglu
18.10.2011, 21:47
Puan için saldırdık başka açıklaması yok .
Peki ya ilk golde savunma neden dengesiz yakalandi?
Alanzinho neden ilk 11 oynadi?
arkadaşlar şunu unutmayın,bakın yazımı dikkatlice okuyun
ölüm kalım maçına çıkmış rakibe karşı tek kale oynadık,ama bizim tek eksiğimiz dembele miz yoktu,csk nın artısı ise burakları vardı,,,,,,
not :serkan,pawel ..bişe demiyorum
bu arada evimizdeki csk maçında gol şov olur,maç gollü berabere bitebilir,yenmemiz çok zor,
Arkadaşlar bi dakka,bu mesajı görmezden gelin.
Vayyy Zafer avatarını yeni gördüm.Allah bağışlasın.Yalnız uşak sakız çiğnemiy aga.
:herşeyegülenadamınağlayanbebeğinekarşıyaşadığıdum ur::(
Allah analı babalı büyütsün kardeşim.
yorumsuz6117
18.10.2011, 21:48
Sen hangi kafayla izliyorsun maçı..
61trabzonomer
Hayır bu kadar insanın arasında kafası çalışan tek insanın o olması ihtimali koydu bana biraz :)
birileri 3 harfli güzel bi cümle kurdu da alıntılamayalım neyse :D bende messi gibi oynarım bu arada :p
memozcan
renktaş kimi fikirlerine katılırım, ama bu takımdan en son gidecek kişi şenol hocadır, 34 yaşında biri olarak sizin bunu çok iyi biliyo olmanız lazım..
97de gönderdik, yerine kim geldi; yılmaz vural.. 2005te gönderdik yerine kim geldi ziya doğan.. allah aşkına bu sefer kim gelecek..
takımın yarısı transferin son günü katıldı, hocaya kızdığım konu hatta en çok kızdığım konu kol kırılır yen içinde kalır felsefesi; çık deki ey trabzonspor camiası bu kadroyla bu kadar...
yalniz adam
tamam ben iyiyim sakinim tamam kendime geldim...:)canım trabzonum...yenilgin bile asil...eşsiz şehrim...
lillenin kaleci enyema yı kes snıeder le kafa yapıyo az sonra gorur sneiderin gölü var yazın bır yere...
Cem Akyüz
18.10.2011, 21:49
Hey Allah'ım ya.Gidin bir düğünde oynayın siz ancak.Adrian'dan iyi oynarmış
İlker Akçay
İlker Yasin bize şans getiriyordu. Onun anlattığı maçta galib ve yorumculuk yaptığı maçta puan aldık. Var mı ötesi...
Birde eleştirildi...
Herşeyi bitirdin bu mu kaldı laf edecek ? İlker Yasin bize şans getiriyormuş..Gol attığımızda sevinemeyen,takımımızdan bahsederken sanki Türk takımı değilde Yunan takımından bahseden İlker Yasin şans getireceğine o şans gelmez olsun..
Mantık çerçevesinde şeyler yazalım..Gözle görülebilen..Şans getiren İlker Yasin,büyücüler,hocalar falan filan değil...
Cafer Bulur
Peki ya ilk golde savunma neden dengesiz yakalandi?
Alanzinho neden ilk 11 oynadi?
Ilk golde savunma dengesiz yakalanmadi.
2 moskovaliya karsi bizden 3 oyuncu vardi iyi adam paylasimi yapilsa o golü yemezdik.
Giray ve glowacki sürekli hareket eden forvetlere karsi zorlaniyorlar,bunu yasadik.
Aslında Avni akerde alacağımız bir galibiyet bile yetebilir. Tabi öteki maçlarda istediğimiz gibi sonuçlanırsa. Üzücü olan kredimizi erken tüketmemiz oldu. Basit hatalar ile maçtan kopmanızın izahı olamaz. Genel anlamda üç maçı değerlendirirsek. Inter deplasmanına 0, Lille içerde 3, CSKA deplasmana 1 yazarsık. Buda eder 4 puan. Aynı hesap. Ama içerdeki CSKA maçı çok ama çok önemli. Gruptan çıkmamızı dahi sağlayabilir. Allah hayırdan ayırmasın ve yolun sonunda yüzlerimiz gülsün. Hikayenin geneline bakmak gerek. Bu maçta tek eleştirim o basitçe yapılan üç hatanın emeklerimizi heba etmesi oldu. Bu seviyede bunlar tolere edilemez. Nitekim cezası kesildi. Glowackinin aklı attıgı golde olmasaydı misal. Ufak seyler ama bu ligin özel ve spesifik bir hikayesi vardır. Satır aralarını geneli kaybetmeden okumanız gerekir. Üç pozisyonda ne yazik ki geneli kaybettik.
Barış Burak
taktik dediğim.sence biz ne yaparak gole gidiyoruz.sadece buraka top atarsak öyle gole gidiyoruz. başka yok.ne kanattan orta var ne verkaç şeklinde orta sahadan girme var.hep kısır futbol.atağa kalmışız.adam dönüyor geriye yalan mı arkadaşlar.
yok ama olmayacak diye birşey var mı?
Takım uyum sürecinde,o dediğiniz şeyler de deneniyor,oynanıyor aslında,dikkatli izlerseniz...Ama şu an da takımın uyumu yeterli değil,üstelik üst düzey bir lig içinde bazen böyle olaylar olabiliyor.
Taktik konusunda katılmıyorum,başka bir geçerli sebep bekliyorum açık söylemek gerekirse...
Trabzonsporun taktiğini minik takımdan beri tüm altyapıda uygulayalım,bu taktik hem altyapıdan oyuncu getirir hem işimizi kolaylaştırır
- Cska'da Doumbia-Vagner vardı bizde yoktu ki buna rağmen gol atabilirdik ama olmadı , cesur oynadık ,oynamamız gerektiği gibi buda benim için yeterliydi , zaten bu takım duruşuyla bile gurur duymak için yeterli...
Hoca yeni takimiz, yeni takimiz diyip duruyor ama anlayana iste. 2 aylik kadroyla sampiyonlar liginde butun deplasmanlardan galibiyetle donecegimizi sananlar var ne yazik ki...
Nihat Güneş
18.10.2011, 21:50
Tüm tehlikeli ataklarımızda Adrian var. El İnsaf yahu :)
Harun CAN
- Sen Bu akşamlık Trabzonlulardansın , bizde senin gibilerle gurur duyuyoruz , eminim ki yendiğimizde en çok sen seviniyorsundur bukalemunlar sizi ,içimizdeki Halil Şanlılar...
Ben sahada güçlü, savaşan ve hakkını alan bir Trabzonspor istiyorum, savaşan ama fark yiyen bir Trabzonspor değil!!! Belki senin futbol bakışınla benimki farklıdır, Trabzonspora aşık olabilirsin, sadece sen değilsin, ben şuan burda sana cevap veriyorsam bu Trabzonspor aşkımdan... Ben sahada kötü futbol oynayan bir Trabzonspora dayanamam, mesele maç kazanmak ya da kaybetmek değil, çok sevinip gerçekten iyi futbolla aldığımız hatırladığım son maç da Urfadaki kupa finaliydi, güzel futbol oynasınlar yeter, ayrıca benim Trabzonsporluluğumu tartışacak adam değilsin sen, Hami misin ? Ogün müsün, Ünal mısın, oz aman sus.! Kendini fasulyeden sanma...
Travelair
Benim kızgınlığım defansı yeterli gören yönetime. Doumbia, Vagner Love... Eziyet
Etem Güner
http://http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=36004 haysiyet resmidir
biz ikinci yarı maçı çevirebilirdik ama o kadar yavaş oynadık ki aklım almıyor. adamlar her defasında defans bloğunu oluşturdular ve biz set oyununu oynayamadığımız için maçı kaybettik. her şeye rağmen yine de puan alabilirdik.
çok yazık..
inşallah bu son mağlubiyetimiz olur....
Sefer A.
18.10.2011, 21:51
yahu takip etmekle ne alakasi var ben de ediyordum hos yasim da 20 21 olacak :) ha bunlar hep vardi tamam o ayri mesele ama inter'i yenebiliyoruz ama ne olacak o ? birak hep burada olmayi adamlar samp ligini aldi 2sene önce :) Dzagoev adam gibi topçu benden bile ufak sanirim 92li, veya 90li belki biraz büyük benden, ama karsisindaki Adrian yere göge sigdiramiyoruz ne yapti bu aksam, bir tane adam eksiltti mi yaaa 1 çalimini gösterin bana ??? saga sola top atiyor iyi topçu oluyor yok arkadas böyle bakis açisi, ha bir kere etkili geldi bir kere de topa vurdu baska hiç bir sey yok, gidiyor gidiyor rakibi görunce hop geri geliyor, Serkan'a geri vites diyoruz Adrian da teke tekte geri vites, ver kaç yapacak ta adam geçecek te ohoooo rakip biz degil ki 2 oyuncumuzla 4 savunmaciyi delelim ;)
yedigimiz ilk golde kalip çok hücum etmeyip son dakikalarda 2-0 yenilsek bir sey demiyecem denedik olmadi diyecem, ama madem yükleniyorsun güya ama sonuç yok biraz geri çekil o zaman, geri çekilince Doumbia Love ne yapti ?? hiç, hep aniden geldiklerinde bitirdiler bizi yalan mi ?? biz de sazan gibi Giray'i Glo'yu orta sahaya çekiyoruz ayni son senelerdeki mal galatasaray savunmasi gibi........:mad::confused:
Berat Akçay
Sizin gibiler çıkar vatan haini ilan eder o zaman.Bunu adım gibi eminim...!
Barış Burak
Birde eleştirildi...
Aha abim,barutun bitti,sallayacak şeyler azalıyor anlaşıldı...İlker Yasine kadar geldi konu,tamadır sakinleşiyor forum:)
İlker Yasin'in bir stoke city-bjk maçını seyrettim bir de bizim maçını.Anlatış tarzında dağlar kadar fark vardı.Bjk maçında o kadar heyecanlıydı ki söylediği sözler (stoke gol kaçırınca şans meleğine bir öpücük,quaresma'nın topu direkten dönünce kim koydu o direğe oraya ve benzerleri) bizim maçta o heyecanı ve anlatış tarzı yoktu.Diyeceksiniz 3-0 yenildik ne heyecanı ama ilk yarı 1-0 bitti ilk yarıda da suskundu bana göre.
lazibere
18.10.2011, 21:52
Bakıyorumda millet ben daha iyi oynardım muhabbetleri yapıyor:)
Valla siz ne derseniz deyin bence en iyi olduğumuz maç buydu bu ligde. Ayrıca adamlar 1 0 ardından işi kontraya döküp (zaten en önemli silahları da bu gibi görünüyo ki çok hızlı ve etkili çıkıyorlar) işi bitirdiler. Ancak 10 dan fazla korner kullandığımız, %55 topla oynadığımız maçta da takımımı yedirtmrm size kusura bakmayın renkdaşlar. Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi ama ben bu takımı Avni Akerde yeneceğimize gönülden inanıyorum.Samsundan selamlar......
serdaracıl
Sen git evcilik oyna
İlker Akçay
Haksız bir yorum olmuş..Hücum çeşitliliğimiz topu sadece Burak ile buluşturmaktan ibaret değil..Geçen seneki kadar iyi değiliz ama bahsettiğiniz kadar da kötü durumda değil..Burak bu takımın en büyük gol silahı ve doğal olarakta o sahada olunca hem takımda hem de maçı izleyenlerde ayrı bir güven oluyor..
İnter'in Lille'i yenmesi bizim için daha iyi olacaktır.
fikriliman
Biri bana inter maçındaki hangi sonucun bize fayda ediceğini söylesin :D
Cafer Bulur
- Cska'da Doumbia-Vagner vardı bizde yoktu ki buna rağmen gol atabilirdik ama olmadı , cesur oynadık ,oynamamız gerektiği gibi buda benim için yeterliydi , zaten bu takım duruşuyla bile gurur duymak için yeterli...
Oynamamiz gerektigi gibi oynamadik,daha kontrollü oynamaliydik.
Wagner love ve doumbia gibi forvetleri olan bir takima karsi cok adamla hücum etmemiz dogru degildi.
Ben bu maci kaybetmemiz degil 3 fark yememizi elestiriyorum,inter ve lille maclarindaki gibi dengeli oynayamadik.
Ben sahada güçlü, savaşan ve hakkını alan bir Trabzonspor istiyorum, savaşan ama fark yiyen bir Trabzonspor değil!!! Belki senin futbol bakışınla benimki farklıdır, Trabzonspora aşık olabilirsin, sadece sen değilsin, ben şuan burda sana cevap veriyorsam bu Trabzonspor aşkımdan... Ben sahada kötü futbol oynayan bir Trabzonspora dayanamam, mesele maç kazanmak ya da kaybetmek değil, çok sevinip gerçekten iyi futbolla aldığımız hatırladığım son maç da Urfadaki kupa finaliydi, güzel futbol oynasınlar yeter, ayrıca benim Trabzonsporluluğumu tartışacak adam değilsin sen, Hami misin ? Ogün müsün, Ünal mısın, oz aman sus.! Kendini fasulyeden sanma...
- Şenol Hoca'ya ettiğin hakaret önceki sayfalarda duruyor , bende sana soruyorum sen adammısın...
brushfield
Sen gerçek misin ya? Nesin sen?
Tüm takımımıza, teknik heyetimize, yönetimimize, taraftarımıza gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederim. Sizleri seviyoruz.
Nevzat Aydın yanlış anlamadıysam ntvspor'da şöyle laf etti.İnter kalan tüm maçlarını kazanıp lider olur.Bir yöneticimiz bizi kafadan yenik sayıyorsa çok yazık.Ama ben de yanlış duymuş olabilirim çünkü o sırada evde gürültü vardı.
Hamza Öztürk
18.10.2011, 21:53
ach halil o top girseydi durum berabereyken macin gidisati bambaska olurdu....ama futbol bu iste...
lazibere
Bu akşam sahanın en iyisi ADRİAN ve SERKAN dı..
Adrian tek devrelik oynadı ıkıncı yarıda yoruldu ve köşe çizgide saklandı
Serkan, ne kadar üretken olmasada sahadakı 10 oyuncudan daha güçlü ve mucadele ettiğini gösterdi..
ALDENİRO
yok ama olmayacak diye birşey var mı?
Takım uyum sürecinde,o dediğiniz şeyler de deneniyor,oynanıyor aslında,dikkatli izlerseniz...Ama şu an da takımın uyumu yeterli değil,üstelik üst düzey bir lig içinde bazen böyle olaylar olabiliyor.
Taktik konusunda katılmıyorum,başka bir geçerli sebep bekliyorum açık söylemek gerekirse...
Trabzonsporun taktiğini minik takımdan beri tüm altyapıda uygulayalım,bu taktik hem altyapıdan oyuncu getirir hem işimizi kolaylaştırır
bak kardeşim sen mantıklı birine benziyorsun.şimdi sana söylüyorum.bulabilirsen gecen sene manisa ile kendi evimizde oynadığımız kupa maçını izle çok harika oynamıştık. o maçı izle ne demek istediğimi anlarsın.
Emre GÜRDAL
sezon'un en iyi futbolunu oynadık ama bir türlü istedigimiz gol vuruşunu yaPAMADIK alan'ın ilk yaRIDAKİ pozisyonunda kafayı sokmaktan çekindi işte orda bizde hüseyin çimşir olsaydı o kafayı sokardı sonucu ne olurdu bilmm ama o kafayı sokardı...halil ilerde top tutan oyuncumuzdu çok koştu ama pawelle ikili olamaz bu maça halil ve burak oyanasaydı ikili olark ozman galip gelirdik...zokora geldiginden beri en durkun oyununu oynadı colmanda ona ayaka uydurdu ama colman bence adriana ayak uydurması gerekirdi...
Yiğit Gayretli
18.10.2011, 21:54
Ya laf salatası yapma soruma cevap ver. Veremiyorsan da sus, sus ki insanlar sırf yaşından dolayı da olsa azıcık saygı göstersinler ;)
Ilelioglu
Oh be,sonunda şu forum karamsar havasından uzaklaştı...Maçın etkisinin geçmesinin de etkisi var tabii ki...
Renktaşlar böyle sonuçlar normaldir, canımızı sıkmayalım.Önemli olan geleceğe umutla bakmak.Takım yeni.Yenildiği ve yendiği her maç büyük dersler olur,ders alabilirlerse eğer...Merak etmeyin bu konuda da, bu olaydan ders alabilecek bir teknik ekibimiz var.
Alan konusunda ders alabilen bir teknik ekibimiz yok maalesef.
Ikinci yarida yanlis oynadik,daha kontrollü oynamaliydik.
1-0 yenilseydik de sorun olmazdi,3-0 bitince ikili averajda moskovaya boyun egmis olduk.
Avrupa maclarinda dengeli oynayamazsiniz basarili olamazsiniz.
Biz inter ve lille maclarindan 4 puani ofansif oynayarak mi kazanmistik?
Bende tam bunu vurgulamak istiyorum. Neden kontrollü oynamadik? Neden gaza geldik? Neden iyi oyun diye cirpindik? Ben bunlari merak ediyorum.
Ilk golde savunma dengesiz yakalanmadi.
2 moskovaliya karsi bizden 3 oyuncu vardi iyi adam paylasimi yapilsa o golü yemezdik.
Giray ve glowacki sürekli hareket eden forvetlere karsi zorlaniyorlar,bunu yasadik.
Pozisyonu tekrar izle Cafer abi defansin tamami geri kosuyor. Bunun baska bir aciklamasi yok. Dengesiz yakalandi. Dengeli ve tedbirli oynamazsan golüde yersin.
Evet Giray ve Glo sürekli haraket halinde olan Futbolculara karsi zorlaniyorlar. O zaman cek orta sahani geri bak bakalip kosacak yer bulabilirormu bu hareketli Futbolcular.
Bende bir terslik var!
Colmanı sadece ben beğendim galiba. Topu geriden alıp ileriye doğru ayağa pas yapan adamdı. Geri koştu pres yaptı. İddaa ediyorum Colmanı takımdan çıkarın, takım kıpırdayamaz. Bu kadar açık ve net.Colman bana göre CL bir başka oynuyor. Adrianla aslında iyi anlaşıyorlar ama gol bölgesine kadar gelebildiler ondan sonrası yok.
Zokora yorgun savaşçı dinlenmesi lazım. Ona çok ihtiyaçımız olacak.
Halil tek forvet adamı değil. Brozek forvet değil yada futbolcu değil. Şenol Hoca'nın bu adamı oynatmamasına hak veriyor ve destekliyorum.
Gelelim gecenin güzeli Serkan Balcı'ya. Izdırap veriyor Serkanı seyretmek. Hiçmi adam geçemezsin, hiçmi aldığın topu ileriye süremezsin. Takımın açık ara en kötüsüsün. Alan'dan bile kötü, Pawel'den bile kötü. Düşün artık halini. Şenol Hoca'ya bir tek senin yüzüden kızıyorum. Alternatifin mi yok anlamıyorum. Sokaktan adam alsan gene Serkan'ın yaptığını yapar.
Maç esnasında aklımda hep bi düşünce vardı. "Dombia ve Love bizde olsaydı ne olurdu bizim takımın hali ???"
Ah Burak ah. Bekliyoruz seni 4 gözle. Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmazsın.
Her şey önümüzdeki CSKA maçına bağlı. O maçın sonucu yolumuzu çizecek.
Yinede ben takımıma teşekkür ediyorum ve önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.
Haydin uşaklar kaldırın başıızı DİK OYNAYIN...
*Açık oynarız "Ya hoca ne yaptın bu takıma açık oynanırmı"...
* Defansif oynarız " Ya Hoca azıcık ceur olsana amma korkaksın"...
- Bu takım bazılarına çok ...
kelkitli29
O degilde usaklar ilk golde Glowacki niye balik gibi atladi? Kahretti beni yahu
forvet? bizde forvet var mıydı? dilerim pawel ve alanzinhonun takımda, colman ve serkanın ilk onbirdeki son maçları olur. inşallah şenol hoca oyuncu tercihlerini gözden geçirir.
İlker Akçay
18.10.2011, 21:55
Ee o zaman maçlardan sonra istediğim oyuncu alınmadı diye demeç vermeyecek.
Alınmadıysa ne demesini bekliyorsun ki? Bu konuda baskı yapılacak kişi Şenol Güneş değil yönetim..Hoca ihtiyaç doğrultusunda solbek istedi ilk transfer atağı solbek üzerineydi ama Şampiyonlar Ligi'ne son anda katılma durumumuz olmasa hala bir solbek transferi yapmamış olacaktık :) Golcü ve stoper konusuda yine hocanın istekleriydi ki ama durum ortada..Şenol Güneş hiçbir zaman bu camiaya rest çekemez ki çekmedi de eğer bu transferler olmuyorsa sorumlusu Şenol Güneş değil..Ama şu anda doğru değil transfer konuşmak..Şu an konuşmamız gereken ne yapabiliriz de geçen yılki kadar iyi bir takım! olabiliriz..
sessizkral_1
halilin topu girseydi şuan farklı şeyler konuşuyorduk
ThePatriot61
Cok basit hatalar yaptik ama moskovada yenilmeyecek takim degil. Burak ve Henrique geri dönsün bak bakalim kac tane atiyoruz bunlara.
Sami Kuk
İşimiz zor, interi yendik ama orda burda bizi işimiz çok çok zor objektif olarak yaklaşıyorum..csk dan fark yememiz kötü oldu ikili averaj açısından.Csk yi yenip interden beraberlik almamız lazım.Bu akşam bir puan çok iyi olucaktı
ALDENİRO
Haksız bir yorum olmuş..Hücum çeşitliliğimiz topu sadece Burak ile buluşturmaktan ibaret değil..Geçen seneki kadar iyi değiliz ama bahsettiğiniz kadar da kötü durumda değil..Burak bu takımın en büyük gol silahı ve doğal olarakta o sahada olunca hem takımda hem de maçı izleyenlerde ayrı bir güven oluyor..
gecen sene ilk yarı kaç golatmışız ikinci yarı kaç bi bak bakalım.çok zor gol atıyorduk ikinci yarı.
zafer6161
inter bu akşam berabere biter (1-1)(0-0)
yenmesi zor,dua edinde yenilmesin
bak kardeşim sen mantıklı birine benziyorsun.şimdi sana söylüyorum.bulabilirsen gecen sene manisa ile kendi evimizde oynadığımız kupa maçını izle çok harika oynamıştık. o maçı izle ne demek istediğimi anlarsın.
Beyler işletiliyoruz sakin olun.:D
Kalbımı basarım.
Manisa maçıyla CSKA maçını kıyaslayan insan ya kafayı bulmuştur ya da kafa buluyordur.
Harun CAN
18.10.2011, 21:56
- Şenol Hoca'ya ettiğin hakaret önceki sayfalarda duruyor , bende sana soruyorum sen adammısın...
Ben sana adammısın demedim, bana laf söyleyecek adammısın dedim ve Hami-ünal gibi isimlerden örnek verdim, önce okuğunu idrak eetmeyi öğren.!
Şenol Güneş ilahmı ? Tartışılamaz mı ? Laf söylenemez mi, benim gözümde insan ama senin gözünde ney onu bilemem...
Şaka gibi ...
Sahanın en iyisiydi Adrian. Keşke Burak ta olsaydı .
Şanlıbayrak
Valla siz ne derseniz deyin bence en iyi olduğumuz maç buydu bu ligde. Ayrıca adamlar 1 0 ardından işi kontraya döküp (zaten en önemli silahları da bu gibi görünüyo ki çok hızlı ve etkili çıkıyorlar) işi bitirdiler. Ancak 10 dan fazla korner kullandığımız, %55 topla oynadığımız maçta da takımımı yedirtmrm size kusura bakmayın renkdaşlar. Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi ama ben bu takımı Avni Akerde yeneceğimize gönülden inanıyorum.Samsundan selamlar......
beni korkutanda Trabzondaki maçta kontra yakalama şanslarınında çok yüksek olması umarım bu maçtan dersler çıkarıp bu silahlarına bir önlem alabiliriz.
resatcanonur
ben 17 yaşındayım,bilmem dünya nasıl döner ama görüyoruz ya işte Trabzonspor bile yeniliyor şu hayatta :)
üzülmeye gerek yok renkdaşlar,daha burakla oynayacağımız en az 3 şampiyonlar ligi maçı var hatalarımızdan ders çıkarıp o maçlara çalışalım,birilerine cevap vermeye ihtiyaç yok.birileri konuşur,TRABZONSPOR futbol oynar.
Mesajı alıntılamayacağım. Sadece ççç ççç ççç ççç
tolga: korktuğumuz tolga olma yolunda.ankaragücü,karabük,bugünkü maçta yediği gollerde zamanlama ve motivasyon eksiği var.
celuska: maça hep konsatre ama yavaş.hamlelerde ağır kalıyor.
cech: vasatı aşma gayreti yok..yapabileceklerini dahi yapamaya cesaret etmiyor.
glo:yaşını verdiği hamle zamanlaması onun hata yapmasıim deyince na neden oluyor.iyi niyetli ama kart görüp ikinciyi görmeyeyim deyince rakibe hiç basamıyor.
giray :sağı solu hala belli değil.büyük maç ve büyük takım topçusu değil...
colman: her maçta maximum güç ve istek göstermek zorunda.aksi takdirde kendide takım da bitiyor.
zokara :maça konsantre olduğunda zevk veriyor.biraz daha ileri çıkış yapsa iyi olacak .ama arkasındakilere güvenmediğinden olsa gerek topla yada topsuz hücuma katkıyı düşünmüyor.
serkan: 7-8 aydır en yararlı olacağı yerler tribün ve kulübe
adrian: serbetlik verilince gayet iyi oynuyor.çift oyun kuruculu (alanzinho ile) daha başarılı.sorumluluk alabilen 1-2 kişiden biri zaten.
halil : maça kendini verirse yaralı oluyor,ama maçlarda sanki başka alemde..
pawel: malesef bize atılmış bir kazık gibi...bir insan nasıl olurda kendini ispat etmek istemez.ilk yarı kenardasın maç 1-0 .sahaya sürüldüğünde bir şeyler yap ki bu adam niye ilk yarı niye yok densin.
ama adamın umurunda değil.4 kişi çakılı savunmada dahi 4 defa ofsaytaya kalmak vurdum duymazlık
dan başka ne olabilir.
alazinho:ne kadar top kaptırsada topu taşımak isteyen 2 kişide biri..iyi zamanda iyi maçlarda koz olabilir. niye oynatılıyor -niye oynamıyor yorumları hep yapılacak.serkanın orta saha oynadığı takımda alanzinho sol ayağına taş bağlasan oynar.
burak: söke söke formayı aldı.herkese kendini kabul ettirdi.İNşaallah hep böyle devam eder.
lazibere
18.10.2011, 21:57
Iy oynadık gibi görünen bir maçta maalesef bal yapmayan arı misali oynadık ve kaybettik..
Iyı oynamadığımız maçta kazanmıştık, İyi oynadığımız maçta ise kaybettik
Sonuç şu?
Oynamaya çalıştığımızda orta sahada ve defansta ciddi kademe hataları yapıyoruz ve kolay pozisyon veriyoruz.. Kaybetmemek için oynadığımız maçlarda ise bu hatalar daha az ama bu sefer de şık futbol gözükmüyor
Buna şöyle bir örnek vereyim...Bir Anadolu takımı güzel oynar daha doğrusu topla oynamayı sever ama maçı alamazya tıpkı bizde öyle , Bu sistem ve bu oyuncu profili ile zor kazanırız.. Biraz şans faktörünü arkasına alan takım bizi yener.. Bu ligde de böyle..
Her maçta bu akşam kı gibi pozisyonlar verdik ama Ankaragücünde CSKA nın forveti yoktu..
Sami Kuk
Cok basit hatalar yaptik ama moskovada yenilmeyecek takim degil. Burak ve Henrique geri dönsün bak bakalim kac tane atiyoruz bunlara.
Henrique yetişiyormu
Burak ve Henri olsaydı yenmiştik bunları
Taha Muhammet
O degilde usaklar ilk golde Glowacki niye balik gibi atladi? Kahretti beni yahu
ofsayttan da olsa bi gol attıya bi enerji patlaması oldu orda:D
Cafer Bulur
Inter ve lille maclarindaki defansif futbolu elestiren mi vardi?
Bizim sampiyonlar liginde ofansif oynayarak basarili olmamiz mümkün degil.
Biz cska ya karsi rövansta da acik oynarsak,cok adamla hücum edersek yeniliriz.
Ilelioglu
Aynen Sedat abi. Bilmiyorum ama ben defansif oyundan ve alinan sonuclardan gayet memnundum.
Tedbirli ve kontrollü oyun bize 4 puan kazandirdi.
Alin size ofansif ve iyi oyun!!! Ne kazandirdi? Koca bir SIFiR!
:rolleyes:
Barış Burak
18.10.2011, 21:58
estagfirullah,teşekkür ederim.
Geçen seneki manisa maçı diyorsunuz.Geçen seneki kadro 3 senedir ezberlemişti birbirlerini.Madem geçen seneye gittik, 4 sene evvele gidelim,geçen seneki kadro yeni oluştuğunda, bu zamandan daha berbat oynuyorduk,orta sahamız ilk 20 dakikadan sonra süreklilik getiremiyordu vs vs...
Fakat geçen sene takım oldular ve ŞAMPİYON olarak anıldılar.
Aynı şeyler ve daha güzelleri bu kadroyu bekliyor.Kadro çok daha kaliteli.Sabır...Eğer sabredilirse, 3-4 sene sonra 3 yiyen değil,5 atan oluruz,bu hayal ve ya polyannacılık değildir...
Tabii ki mevkiilerin eksiklikleri var,düzelmeli.
Ahmet Öztürk
Bu akşam sahanın en iyisi ADRİAN ve SERKAN dı..
Adrian tek devrelik oynadı ıkıncı yarıda yoruldu ve köşe çizgide saklandı
Serkan, ne kadar üretken olmasada sahadakı 10 oyuncudan daha güçlü ve mucadele ettiğini gösterdi..
Serkan mı ? Evet çok mücadele etti, çok hırpaladı ama sahanın kesinlikle en iyileri arasında göremem onu. İleri doğru 3 pasını gördünüz mü ? Maalesef sadece koşmak yetmiyor. Alanzinho ve Serkan'lı bir orta sahaya ile maça çıkarsak o kadar pozisyon vermemiz doğal..
İçerde ki maç için de pek umutlu değilim açıkçası ama Allah Trabzonspor'umuza yardım etsin. Bu akşam gerçekten canım çok yandı. 3 gol gerçekten fazla..
- Neyse Trabzonda maç varken sağda solda kıçını gezdiren zihniyet ve burda eleştiri yapmayıp yerden yere vuran zihniyet aynı , yazıklar olsun , hepinizin suratına tükürmek istiyorum...
Sizin gibiler çıkar vatan haini ilan eder o zaman.Bunu adım gibi eminim...!
Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda seni de ederim. Kişiler Trabzonspordan üstün olamaz. Şenol hoca suçludur herşeyi yönetime bıraktığı için. Ersun un teknik direktörlüğünü beğenmem ama çok iyi adamlar aldırdı bu takıma istenince oluyor değil mi? Evettt!!!!
Eklemek isterim Şenol hoca geçen sezonun 2.yarısı itibariyle formsuzdur.
Yaptığı işleri takdir ediyorum onun gibi birini bulmak zordur ama transferde çok beceriksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
lazibere
Bende bir terslik var!
Colmanı sadece ben beğendim galiba. Topu geriden alıp ileriye doğru ayağa pas yapan adamdı. Geri koştu pres yaptı. İddaa ediyorum Colmanı takımdan çıkarın, takım kıpırdayamaz. Bu kadar açık ve net.Colman bana göre CL bir başka oynuyor. Adrianla aslında iyi anlaşıyorlar ama gol bölgesine kadar gelebildiler ondan sonrası yok.
Zokora yorgun savaşçı dinlenmesi lazım. Ona çok ihtiyaçımız olacak.
Halil tek forvet adamı değil. Brozek forvet değil yada futbolcu değil. Şenol Hoca'nın bu adamı oynatmamasına hak veriyor ve destekliyorum.
Gelelim gecenin güzeli Serkan Balcı'ya. Izdırap veriyor Serkanı seyretmek. Hiçmi adam geçemezsin, hiçmi aldığın topu ileriye süremezsin. Takımın açık ara en kötüsüsün. Alan'dan bile kötü, Pawel'den bile kötü. Düşün artık halini. Şenol Hoca'ya bir tek senin yüzüden kızıyorum. Alternatifin mi yok anlamıyorum. Sokaktan adam alsan gene Serkan'ın yaptığını yapar.
Maç esnasında aklımda hep bi düşünce vardı. "Dombia ve Love bizde olsaydı ne olurdu bizim takımın hali ???"
Ah Burak ah. Bekliyoruz seni 4 gözle. Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmazsın.
Her şey önümüzdeki CSKA maçına bağlı. O maçın sonucu yolumuzu çizecek.
Yinede ben takımıma teşekkür ediyorum ve önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.
Haydin uşaklar kaldırın başıızı DİK OYNAYIN...
Colman bence takımın iyi oyunun tek futbolsusu olur ama kötü oynadığında ise bu akşam ki gibi basit yenilgiler alırız..Sorunumuz bu, Orta sahadkaı en basit top kaybı stoperlerimizde tehlike yaratıyor bunda Zokora ve Colman'nın basit hataları sebep oluyor
İlker Akçay
gecen sene ilk yarı kaç golatmışız ikinci yarı kaç bi bak bakalım.çok zor gol atıyorduk ikinci yarı.
:) Bundan daha doğal ne olabilir :) İlk yarı mümkün olduğunca daha çok gole giden ve skoru korumaya çalışmaktan daha çok,takıntısızca maç kazanmaya ve futbol oynamaya çalışmıştık :) İkinci yarıda ise skoru korumaya ve 3 puana yönelik maçlar oynadık,şampiyonluk stresi,medya baskısı,febenin destekli yükselişi vs vs..
yavuzbaha
18.10.2011, 21:59
takımda ne sağ açık ne sol açık var...defansın önünde oynayan zokora emekliliği gelmişte geçiyor...santrafor yok...anca bu kadar olur...herkes kızacak ama varsın kızsın..İnter maçında alınan 3 puan kaderin bir lütfu idi,1 kere gel ve gol at...puuan aldığımız maçlara bakın,oyunun kahramanı Tolga !!!...bu ne demek ???...ben onu bunu anlamam,büyük takım istediği oyuncuyu elinde tutabilen takımdır,yıllardır kendinde oynayan klas topçuları becerip elinde tutamayan klubun yöneticileri çapsızdır...
Ilelioglu
18.10.2011, 21:59
Evet vardi Cafer abi. Defansif oyunu elestirlenler vardi.
Son iki cümlene aynen katiliyorum.
..
Adrian bence son paslarda ve duran toplarda cok eksikti. COk calisti evet ama ondan beklenen katkiyi veremedi. Bugun forvetsiz oynamanin cezasini cektik..
Henrique yetişiyor mu öteki maça ya ?
61trabzonomer
18.10.2011, 22:00
Eyy ahali ALDENİRO yu tanıyomuyuz artııık ???
hadi gözün aydın forum seni tanıyor artık :)
Ahmet Öztürk
18.10.2011, 22:00
Aynen Sedat abi. Bilmiyorum ama ben defansif oyundan ve alinan sonuclardan gayet memnundum.
Tedbirli ve kontrollü oyun bize 4 puan kazandirdi.
Alin size ofansif ve iyi oyun!!! Ne kazandirdi? Koca bir SIFiR!
:rolleyes:
Hangi ofansif oyundan bahsediyorsunuz Allah aşkına. Maça başlayan 11 ofansif miydi yani ? 1-0 geriye düştükten sonra ofansif olduk ki bunda CSKA'nın da rolü büyük. Yarı sahasına gömülen takım karşısın da pres altında olmadığımız anlarda 5-6 pas yaptık diye çok iyi oynadık sanmayın. Takım bu akşam kötüydü ve ofansif falan değildi.
yavuzbaha
18.10.2011, 22:01
- Neyse Trabzonda maç varken sağda solda kıçını gezdiren zihniyet ve burda eleştiri yapmayıp yerden yere vuran zihniyet aynı , yazıklar olsun , hepinizin suratına tükürmek istiyorum...
..çok ayıp yorum yapıyorsun,takımı beğenmemek suç mu...surata tükürmek felan hiç hoş olmuyor dostum
Almanya maçında servete kızıyorduk başımıza geldi.Giray da aynı çalımı yedi.
- Adrian ve Tolga bugün sahanın en iyi iki ismiydi ,Colman ve Zokora kötüydü (ki olabilir ) ben bu takımla guru duyuyorum...
Ilelioglu
18.10.2011, 22:02
Adrian bence son paslarda ve duran toplarda cok eksikti. COk calisti evet ama ondan beklenen katkiyi veremedi. Bugun forvetsiz oynamanin cezasini cektik..
Forvetin olsaydi net pozisyonlari kacirsaydi ne olurdu? Yine 3-0 maglup olurdun.
Sorun acik ve net. Kontrollü ve tedbirli oynamadik belli ki. Orta sahada bircok gereksiz top kaybi yapmisizdir yine.
Ilk golde defansin tamami arkaya kosuyor. Yani dengesiz yakalniyor. Peki buna ne gerek vardi? Inter'e karsi böyle mi oynadik?
Berat Akçay
Cafer abi eleştirenler vardı.İnter'i yendik ,takım berbat bu takımdan birşey olmaz diyenler vardı.
Bazen diyorum Şenol Hoca git kurtar kendini.Ne işin var .Hep eleştiri hep eleştiri..
Mağlup olabiliriz çok normal ama şöyle yüzeysel baktığımızda ilginç bir sonuç çıkıyor ortaya o da şu ki, bizim oynamamız gereken kontra atak futbolunu onlar bize oynadılar; ev sahibi olmaları hasebiyle onların oynamaları gereken oyunu biz onlara oynamaya çalıştık.
Ezilmedik gayet tabii lakin adamlara bu durumumuzla oyuncak olduk. Olsun bunun bir de Trabzon'u var.
Genel olarak baktığımızda ise iki siyahi topçuları bizi bitirdiler.
Ve son olarak; anladık ki bu takım Burak'sız olmuyor. Burak herşeyimiz olmuş. :)
Armağan Dere
İyi oynadığımız maçta da yenildik..
Ama Cech çıktıktan sonra o kanattan 2 gol yedik..
Maç 2-0 ken Adrianın çevirdiği gol olsa 2-1'den bişeler yapabilirdik..
Ama şu var Burak bu takımın herşeyi olmuş..
Ahmet F. Zengin
18.10.2011, 22:03
Beyler Hesap Basit.
Cska'yı Yenersek 2. Oluruz.
Yenemezsek 3.ü Oluruz.
Ben Her İki Sonuçlada Tatmin Olurum..
yavuzbaha
cech çıkarken ne alaka dedim zaten...enterasan bi değişikklikti
ALDENİRO
estagfirullah,teşekkür ederim.
Geçen seneki manisa maçı diyorsunuz.Geçen seneki kadro 3 senedir ezberlemişti birbirlerini.Madem geçen seneye gittik, 4 sene evvele gidelim,geçen seneki kadro yeni oluştuğunda, bu zamandan daha berbat oynuyorduk,orta sahamız ilk 20 dakikadan sonra süreklilik getiremiyordu vs vs...
Fakat geçen sene takım oldular ve ŞAMPİYON olarak anıldılar.
Aynı şeyler ve daha güzelleri bu kadroyu bekliyor.Kadro çok daha kaliteli.Sabır...Eğer sabredilirse, 3-4 sene sonra 3 yiyen değil,5 atan oluruz,bu hayal ve ya polyannacılık değildir...
Tabii ki mevkiilerin eksiklikleri var,düzelmeli.
bak bende bekliyorum kaç maçtır düzelsin diye takım.ama hep aynı hataları yapıyor ve kısır futbol var.düzeltmeye niyeti yok daha ne kadar devam etcek böyle. her maç deliriyorum. gecen sene kadrosu ikinci yarı kötü oynadı zaten.zarzor maçı almıyormuyduk.ve yapacağı ve takıma vereceği tek şey var.ver-kaç taktiği. ama herkes çakılıyor oynuyor.daha ne kadar beklerim bilmiyorum.
Alınmadıysa ne demesini bekliyorsun ki? Bu konuda baskı yapılacak kişi Şenol Güneş değil yönetim..Hoca ihtiyaç doğrultusunda solbek istedi ilk transfer atağı solbek üzerineydi ama Şampiyonlar Ligi'ne son anda katılma durumumuz olmasa hala bir solbek transferi yapmamış olacaktık :) Golcü ve stoper konusuda yine hocanın istekleriydi ki ama durum ortada..Şenol Güneş hiçbir zaman bu camiaya rest çekemez ki çekmedi de eğer bu transferler olmuyorsa sorumlusu Şenol Güneş değil..Ama şu anda doğru değil transfer konuşmak..Şu an konuşmamız gereken ne yapabiliriz de geçen yılki kadar iyi bir takım! olabiliriz..
2-3 nokta transfer yaparak. Aslında bu konuları matrix adlı üyenin anlatmasını isterim işin arka tarafında neler dönüyor. Ama benim gördüklerim bu Şenol hoca transfer konusunda çok zayıf. Lig bitmiş en iyi adamların gitmiş, ee yönetim adam almıyor erteleyip duruyor, senin bu camia için birşey yapman gerekiyor. Koskoca 3 ay bekledik transfer olsun diye, birde saf gibi nokta bekledik. Sonuç olarak, Şenol hoca transfer konusunda zayıf, yönetimse yalancı ve işbilmez adamlardan oluşuyor. Meşhur salıları verilen sözleri bu taraftar unutmaz.
Sefer A.
18.10.2011, 22:05
agabey ben kafayi yiyecem, buradaki bazi çok bilmisler Samsun'a karsi geri çekildigimizde bile "hoca dogrusunu yapti" dediler, ama cska gibi takimlara karsi yok hoca iyi yapti hatasi yok daha ne yapsin cska 3kere geldi atti ne yapalim diyorlar, kardesim mantiksiz mantiksiz yazmayin suraya, samsun'a attin mi Colman'in kaçirdigi firsattan 2 tane daha yakalayacan kardesim o derece yüklenecen, ama yok geri çekil, ani hücumlarda etkili olan cska karsisinda ise glo ve Giray orta sahaya kadar gelecek, hangi mantiga sigiyor bu ALLAH askina ????? var mi bunun izahi ?? neresini savunuyorsunuz kardesim
ve emin olun takimin basinda Vahid hoca olsaydi meselaa veya baskasi, bu aksamki karsilasmadan sonra renkdaslarimiz hocaya söverdi ;) Senol Günes olunca elestiri yasak, 90'da Halil yerine neden Aykut'u aliyor o da ayri mesele ama ben hocaya çok kizmiyorum yine de, ama maglup oldu bu aksam ve rakip çalistirici Slutsky malesef Senol hocamizdan iyi okudu oyunu ve takimina rakibi daha iyi tanitti ;) Senol hoca bilmiyor mu rakipteki hücumculari da devre arasi savunmayi o kadar yukari çekiyor ?? dk 50 Goray orta saha......
Şanlıbayrak
Almanya maçında servete kızıyorduk başımıza geldi.Giray da aynı çalımı yedi.
Giray'a haksızlık yapmayalım bence o çalımı yemeyecek dünyada sayılı defans oyuncusu vardır onlarda barcelona real madrid felan oralarda oynuyorlar
- Adrian ve Tolga bugün sahanın en iyi iki ismiydi ,Colman ve Zokora kötüydü (ki olabilir ) ben bu takımla guru duyuyorum...
Abi nasıl tolga takımın en iyisiydi?Bir kritik kurtarış yaptı mı?2 top geldi 2si de gol oldu gerçi gollerde fazla yapabilecek bir şeyi yoktu.Ama öyle aman aman toplar çıkarmadı.
Ilelioglu
Hangi ofansif oyundan bahsediyorsunuz Allah aşkına. Maça başlayan 11 ofansif miydi yani ? 1-0 geriye düştükten sonra ofansif olduk ki bunda CSKA'nın da rolü büyük. Yarı sahasına gömülen takım karşısın da pres altında olmadığımız anlarda 5-6 pas yaptık diye çok iyi oynadık sanmayın. Takım bu akşam kötüydü ve ofansif falan değildi.
Ofansifden kastim acik oyun. 1-0 geriye düsütügümüz pozisyonu tekrar izle. Defansin tamami arkaya kosuyor.
Not: Ilk 11'in ofansif oyun ile bir alakasi yok. 10 tane defans oyuncusu ilede ofansif oynayabilirisin.
- Ah Şenol Hoca sözleşmeyi yaparken Kesinlikle yenilmeyeceğiz maddesini koydurtmayacaktın , hata ettin :)
Ahmet F. Zengin
Lille Şu İnter Maçlarından Puan Çıkaramasın. Son Maçta İddiasız Lille'i Yeneriz Orda ...
Armağan Dere
Beyler Hesap Basit.
Yenemezsek 3.ü Oluruz.
Cska'yı yenemezsen sonuncu olursun..
İnteri ve Lille'den alacağın puan 2 olur maksimum..
İnter-Cska maçı ne olur bilmiyorum..
Aha abim,barutun bitti,sallayacak şeyler azalıyor anlaşıldı...İlker Yasine kadar geldi konu,tamadır sakinleşiyor forum:)
Bende sakinleştim artık... :ts2:
canın saolsun Trabzonsporum. nazarlık olsun bu.
kalan 3 maçın 2 si evimizde. gerekeni yapacağız..
Giray'a haksızlık yapmayalım bence o çalımı yemeyecek dünyada sayılı defans oyuncusu vardır onlarda barcelona real madrid felan oralarda oynuyorlar
Haklısınız ama giray genel olarak kötüydü.Gerçi defans dörtlüsü çok bozuktu.Giray uygun pozisyonda yanında da celustka varken topu kornere attı çok rahat pozisyondayken topu şişirerek onlara verdi.Çok heyecan yapıyor.Geçen yılki yenildiğimiz fener maçında da aynıydı.Büyük maçlarda panik oynuyor.
Şanlıbayrak
18.10.2011, 22:06
inter attı:)
Alan korkak olmayıp o topu kafayla önüne alsa kaleci penaltı ve kırmızı kart olacak.basit işleri yapmamanın büyük sonuçları oluyor maalesef
zafer6161
goooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Ahmet F. Zengin
Pazzini Yazdı. Güzel Oldu..
Abi nasıl tolga takımın en iyisiydi?Bir kritik kurtarış yaptı mı?2 top geldi 2si de gol oldu gerçi gollerde fazla yapabilecek bir şeyi yoktu.Ama öyle aman aman toplar çıkarmadı.
- İlk yarı Doumbia'nın teke tek kaldığı pozisyonda lavabodamıydın kardeşim...
İnter müthiş bir golle öne geçti. Zarete o nasıl pas hacı...
Sami Kuk
18.10.2011, 22:07
İnterin yenmesi lazım bu akşam
ALDENİRO
:) Bundan daha doğal ne olabilir :) İlk yarı mümkün olduğunca daha çok gole giden ve skoru korumaya çalışmaktan daha çok,takıntısızca maç kazanmaya ve futbol oynamaya çalışmıştık :) İkinci yarıda ise skoru korumaya ve 3 puana yönelik maçlar oynadık,şampiyonluk stresi,medya baskısı,febenin destekli yükselişi vs vs..
sence mantıklı mı bu ilk yarı çok iyi top oynuyorsunuz ama ikinci yarı korkak oynuyorsun. çok saçma sebep bence.
İlker Akçay
2-3 nokta transfer yaparak. Aslında bu konuları matrix adlı üyenin anlatmasını isterim işin arka tarafında neler dönüyor. Ama benim gördüklerim bu Şenol hoca transfer konusunda çok zayıf. Lig bitmiş en iyi adamların gitmiş, ee yönetim adam almıyor erteleyip duruyor, senin bu camia için birşey yapman gerekiyor. Koskoca 3 ay bekledik transfer olsun diye, birde saf gibi nokta bekledik. Sonuç olarak, Şenol hoca transfer konusunda zayıf, yönetimse yalancı ve işbilmez adamlardan oluşuyor. Meşhur salıları verilen sözleri bu taraftar unutmaz.
Transferin perde arkasını birisinden dinlemeye gerek yok ki ortada zaten 3 ay boyunca sol bek lazımdı ama Şampiyonlar Ligi'ne direk katılınca alındı..Şenol Hoca'nın istedikleri değil de menajer kaynaklı olanları..Transfer şimdinin konusu değil...Şimdi önemli olan skorun niye böyle olduğunu ve hangi noktalarda eksik kaldığımızı konuşmak ve nasıl düzeltileceğini..Her kötü sonuçtan sonra transfer vs vs konuşursak sorunlara problem bulunmaz..
Ilelioglu
Cech neden cikti ki?
Beyler Hesap Basit.
Yenemezsek 3.ü Oluruz.
Lille'i ile berabere kalabilecekmisin deplasmand? CSKA'yi yenemezsek büyük ihtimal sonuncu oluruz.
Ahmet Öztürk
Ofansifden kastim acik oyun. 1-0 geriye düsütügümüz pozisyonu tekrar izle. Defansin tamami arkaya kosuyor.
Not: Ilk 11'in ofansif oyun ile bir alakasi yok. 10 tane defans oyuncusu ilede ofansif oynayabilirisin.
Korner dönüşü değil miydi? Öyle hatırlıyorum.
bak bende bekliyorum kaç maçtır düzelsin diye takım.ama hep aynı hataları yapıyor ve kısır futbol var.düzeltmeye niyeti yok daha ne kadar devam etcek böyle. her maç deliriyorum. gecen sene kadrosu ikinci yarı kötü oynadı zaten.zarzor maçı almıyormuyduk.ve yapacağı ve takıma vereceği tek şey var.ver-kaç taktiği. ama herkes çakılıyor oynuyor.daha ne kadar beklerim bilmiyorum.
Ani kararlar verme abi.Baktın olacak gibi değil satarsın napalım.Önce sabır.
Berat Akçay
Güzel inter 1-0
exelans_25
inter iki maçta da lille i yense lille in fişi çekilir ama moskovayı avni akere gömmeliyiz.
memozcan
18.10.2011, 22:08
inter maçı böle biterse puan durumu ne olur?
Sami Kuk
İnterin yenmesi lazım bu akşam
derken attı kımse kızmasın bu bu inter bizi harcar burda o yüzden csk dan 3 lılle den 1 puan almalıyız
yalniz adam
csk ankaragücünden biraz iyi takım demek ki..ankara 2 attı csk 3 :) formel mantıık :)
Cem Akyüz
Vöööööööööööeeee :D
Sıkıntı yapmayın renkdaşlarım bu takım bu grubu en kötü ihtimalle 3.sırada bitirecektir
Ilelioglu
Korner dönüşü değil miydi? Öyle hatırlıyorum.
Hayir degil.
Ahmet F. Zengin
Cska'yı yenemezsen sonuncu olursun..
İnteri ve Lille'den alacağın puan 2 olur maksimum..
İnter-Cska maçı ne olur bilmiyorum..
İnter İki Lille Maçından 6 Puan Alır. Lille 2 De Kalır. Sonra Cska Lille Maçı Var İddiası Olan Cska Bence Lille'İ Yener..
Sağık olsun. Ama benim ümidim oldukça fazla. Bu grubu en az 2. bitireceğimizi düşünüyorum.
- İlk yarı Doumbia'nın teke tek kaldığı pozisyonda lavabodamıydın kardeşim...
Abi sağolun hafızamdan gitmiş hatırlattınız.Sanırım ilk yarı değil ikinci yarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Ama hatırlatma şekliniz argoca hiç yakışmıyor.Ayrıca bir pozisyon çıkardı diye en başarılı mı oluyor?
şl başlamdan önce ilk üç maçta inter'i deplasmanda yeneceksin, Lille ile sahanda berabere kalacaksın CSKA'ya deplasmanda yenileceksin deseler pek çok kişi hiç maç oynamadan bu durumu kabul ederdi. avantajımızı kaybettik sadece. herşey sıfırdan tekrar başlıyor.
bu kadar saldırgan ve umutsuz olmanın takımın oyunundan farklı sebepleri olmalı.
İnter 2 maçıda alırsa 3.lük kesin gibi,biz burada Cska'yı yenersek 2. bitiririz.
- Twitterı olan arkadaşlar hayde TT yapıyoruz , ne olduğunu söyleyemeyeceğim hayde :)
Moskova'yı evimizde yenersek çıkarız bu gruptan :)
Ahmet F. Zengin
18.10.2011, 22:09
İnter 6
Cska 4
Ts 4
Lille 2
Inter 6
Trabzonspor 4
CSKA 4
Lille 2
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.