PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Dediler, Ne Demeliler?

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tunga
23.12.2006, 14:43
Allah Allah, ben hiç hatırlamıyorum bu yarışmayı :eek: . Forum üyelerinin dikkatine:

ERMAN uyduruyor bunları....!

ama iyi de uyduruyor hani :)

Muhalif
23.12.2006, 16:05
Haşin: Transferi takasla yapacağız
Keloğlan:Benim makasladıklarımı siz takaslayın
Haşin: Takasla demedim takayla yapacağız.. geçen dönem bir araba dolusu oyuncu aldık patladık bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyecek ve takayla yapacağız transferi..
Keloğlan: Valla takozla yapmayın da.. o zaman tüm defansif ortasahalarımı istersiniz benden maazallah..
HaşinTransferi Lukas'la yapacağız dedim be! Zelenka mı neydi soyadı.. onu alacağız olur mu?
Keloğlan:Ofansif oyuncu istemem, istemem de istememmmm.. Benim Hasan'ım, benim Hüseyin'im,benim Ferhat'ım işini bilir! hadi ordan bee yapmayın transfer falan!

Cyzio
23.12.2006, 16:32
-"Şenol Güneş, Şenol Güneş, Şenol Güneş... Çıldırıciiim.. Ne yapsam da, şu adamı biraz daha fazla eleştirebilsem? Her gün üç-beş kişiyle konuşmak yetmiyor. Şöyle geniş bir platforma açılmalı..."

-"Dostum Poetricus, Bordomavi.net diye bir siteden bahsetti; iyisi mi oraya üye olayım. Sesimi daha fazla sayıda insana duyururum. Eh, beeee... Bendeki de kör talih. Neymiş efendim? 'Geçici olarak üye kabul edemiyorlar'mış. Anladılar tabii, Şenol Güneş'i eleştireceğimi."

-"Oh bee... Üçüncü günün sonunda nihayet üyelik işlemlerimi gerçekleştirebildim. Rumuz olarak da, Fanatik'te kullandığım rumuzu kullanayım: Cyzio."

-"Heh he... Daha ikinci mesajımda, bismillah; Şenol Hoca'ya giydirmeye başladım. Bu site iyi bir şeymiş, yahu."

-"Uy uy uy... Anam şu tepkilere bak. Ne çok seveni varmış bu adamın? Gerçi beni destekleyenler de çok ama bu kadar seveni olduğunu bilmezdim."

-"Ortam biraz gerildi. İyisi mi bu konuda bir müddet bir şey yazmayayım ve bunu da başlıkta belirteyim."

-"Bugün Şimal Yıldızı isimli bir üyeden, çok nazik bir özel mesaj aldım. Kendi yazdıklarına kırılmamdan çekindiğini belirtip, başlığa geri dönmemi rica ediyor. Ben kimseye kırılmadım ki.... Ama bunu göstermem lâzım. Başlığa geri dönüyorum."

-"Sevgili Şimal Yıldızı ile Şenol Güneş hakkında tartışırken, konu çok ilginç bir şekilde Macellan'a geldi. Nereden de geldik buraya?"

-"Halilhodzic gidecek gibi duruyor. İnşaallah Şenol Güneş'i getirmezler. Ya da başka bir 'yerlinin yerlisi'ni..."

-"Lazaroni mi?... Hiç bir yorum yapamadım. Ama, Şenol Güneş'ten iyidir, herhalde."

-"Ulan bu adam berbat birşey çıktı, yaa.... Gitsin de... Yerine kim gelsin?"

-"Ziya Doğan mı? Hiç içime sindiremedim ama, görelim bakalım. En azından, 'yerlinin yerlisi' değil."

-"Vay bee... Adam Beşiktaş ve Galatasaray'ı yendi. Meğer yanlış tanıyormuşum."

-"Yok, yok doğru tanıyormuşum. Forumda da, pek çok kişi gitmesini istiyor. Bence de gitmeli. Ama yerine kim gelecek? Ne zaman Trabzonpor'da bir teknik direktör arayışı olsa, yüreğim ağzıma geliyor. Çünkü ilk akla gelenler, başta Şenol Güneş olmak üzere, hep 'yerlinin yerlisi' hocalar. Koskoca klüp hep üç-beş adamın tekelinde mi olmak zorunda?"

-"İşte korktuğum başıma geldi: Hemen Şenol Güneş ismi telâffuz edilmeye başlandı. Dur bir yazı yazayım. Etkili bir de slogan bulmam lâzım. Hah, onu da buldum: Adam ondört aydır işsiz. Bu güzel oldu. Hem bizden başka kendisini kimsenin istemediğini anlatıyorum, hem de bu sürenin ondört ay olduğunu."

-"Bu lâfa da çok tepki gelmeye başladı ama ne yapayım? Adam ondört aydır işsiz. Herkes, aslında ona bir sürü teklifin geldiğini ama kendisinin kabûl etmediğini yazıyor. Olabilir. Bu bir sürü teklif, nereden geliyor acaba? Fenerbahçe? Galatasaray? Barcelona? Chelsea? PSV?.. Ulan, adam gerçekten değerli galiba. Fazla mı yüklendik?"

-"Evet, bir sürü teklifin nereden geldiğini anladık. Seoul. Gerçekten dünyaca ünlü büyük bir klüp. Ama gerçekten sevindim. Trabzon'dan ne kadar uzak, o kadar iyi. Dur şunu bu başlığa yazayım."

-"Burada da tepkileri topladık, iyi mi? İnsanlar bu konuda neden bu kadar hiddetleniyorlar, anlayamıyorum. Bak, 'Ne Dediler, Ne Demeliler'deki Erman Topçu'ya? Kendisiyle fikirlerimiz taban tabana zıt. Ama kendisi ne kadar da saygılı; kakara, kikiri eğleniyoruz."

-"Dur şu 'Şenol Güneş Seoul'de' başlığına birşeyler karalayayım. Anaa... Nereye gitti bu başlık? Yok, yok... Yer yarıldı içine girdi. Dur, Şenol Güneş yazarak aratayım. Hah, buldum. Vaayy, başlık taşınmış. Eskiden, taşınmış olarak görünürdü, bak bu görünmüyor. BMN de artık Şenol Güneş aleyhine yazı yazmama karşı. Ama gene de başlığı gizledikleri yerden çıkarıp buldum."

-"Allah... Elime fırsat geçti. 'Bir Kelime - Bir İşlem'e jüri seçilmişim. Yarışmacılardan biri de Şenol Güneş. Bittin sen, Şenol, bittin. Gerçi öbür yarışmacı da Ziya Doğan’mış. Al birini, vur ötekine. Ama en azından, Ziya Trabzon'dan bu ayrılışından sonra, bir daha klüp kapısından içeri giremez. Ama Şenol öyle mi, ya? Her dâim, potansiyel tehlike. Kararımı verdim: Ziya'yı tutacağım."

-"Türkçe jürisine seçilmişim. Biraz sözlük karıştırayım da, orada yarışma günü rezil olmayayım. Amaaann, boşver sözlüğü; Şenol hangi kelimeyi söylerse söylesin, 'Yanlış'; Ziya hangi kelimeyi söylerse söylesin 'Doğru' diyeceğim."

-“Öbür jüri üyesine bakalım: Naim. Pek tekin değil. Gelene geçene dalan biri. Dikkât etmek lâzım. Neyse, bir kargaşa çıkarsa, Tunga ayırır.

-"Tedbirimizi tam alalım. Hanım, koy şu poşete bir kaç kilo çürük Trabzon Domatesi. Sözün bittiği yerde, domatesi kullanırım. İtiraz ederse de, 'Ne o lan? Halis muhlis, yerli Trabzon Domatesi. Beğenemedin mi?' derim. Bak bu fikri iyi buldum."

-"Neymiş efendim? 'Yerlileşme'ymiş. Pöh... Böyle de kelime mi olur? Geçerli saymadım, tabii. 'Korku'... Evet, hiç bir harf, çıkan harflerde yoktu ama; en azından sözlüklerde olan bir kelime."

-"Bendeki şansa bak, yaa... Sen tut, Şenol'a atayım derken, karmaşada, domatesleri Kaya'ya fırlat. Allah'tan biri Şenol'a isabet etti. Ama Kaya da terbiyesizlik yaptı. Ne oldu bir kaç Trabzon Domatesi isabet etti diye? İlle de programı tatil etmesi mi gerekirdi?"

poetricus
23.12.2006, 18:14
Silinmiştir.

Cyzio
23.12.2006, 21:40
-"Sayın BMN Yöneticileri;

Büyük bir isabet göstererek açmış olduğunuz 'Nick Değiştirme' Kampayanıza, yürekten katıldığımı bildirmekten onur duyar, sizler tarafından uygun görüldüğü takdirde, nick'imin

Anti-Şenolist Karşı Yerli'ci Ulvî Ecnebiperver Cemiyeti Azası Cyzio

olarak değiştirilmesini yüce makamınıza, saygılarımla arz ederim. Ümid ederim ki, imzalara getirmiş olduğunuz tahdit, nick'lerde de geçerli değildir.

since1967_
23.12.2006, 21:56
hüseyin çimşir

4156'ncı kornerde kafayla bir gol atacağım. 4155'ncide acayip şanssızdım

Naim
23.12.2006, 22:42
Son dakika: Fc seul muhalif taraftarlar orgutu unlu senol gunes muhalifi Cyzio yu transfer etti.
Cyzio hocanin transfer ucreti olarak 2 adet yabancinin yabancisi hoca, 2 adet yabancinin yabancisi ofansif ortasaha oyuncu alacak. kendisi seul universitesinde
yerlinin yerlisine karsilik kuramina giris ve yabancilar teorisi dersleri verip senol gunese karsi seul halkini orgutleyecektir.

Cyzio
23.12.2006, 22:51
...2 adet yabancinin yabancisi hoca...

Sen çok yaşa, e mi? :alkış: :alkış: :alkış:

Asprilla
23.12.2006, 23:34
Yahu,
Naim, Eman Topçu, Cyzio

ellerinize sağlık.:)

Cyzio
23.12.2006, 23:36
Yahu,
Naim, Eman Topçu, Cyzio

Üstadım;

Takdir görmek güzel. Hele ki sizin tarafınızdan.

Selamlar.

Erman
23.12.2006, 23:50
Erman bu sayfaya sığmaz taşar oldu :) Tebrikler.

Abi naptın öyle ya :) aklına sağlık

@Erman Topçu müthiş olmuş.tekrar tekrar okudum.bunu nasıl yapıyosunuz merak etmiyo diilim.bir sırrı varmıdır?

Arkadaslar, tesekkür ederim. Güldürebildiysem ne ala!

Sevgili Erman; O kadar hoşuma gitti ki, peşpeşe üç kere okudum. Yalnız bu iş böyle giderse, korkarım beğenilmeme korkusuyla, bu köşeden çekilip, meydanı gençlere bırakacağım. Muhabbetle kalınız.

Aman Hocam, ne haddimize. Sizden esinleniyoruz.

XX: Abi Ermanın son Yazdığını okudunmu
Naim: Erman mı!! :mad:
Okumadım Ama Olmamış bence
yani Güzel Değil beceremiyor bu adam Bu işi bırak çek git abicim Afrikaya falan
XX:Şenol Güneş Görmüş Cyzio Triplerine girmeyelim abicim
Naim: :mad: Dalarım Sanada

Joker olarak Kullanılan R den sonra bir adet Fazladan E kullanılmıştır. Yarışma İptal Edilmiş Juri Kararıyla Juri Üyeleri Şampiyon seçilmiştir :D

Ne o Naim efendi? Kücük rol verdik diye mi bu tripler? Yahu sana su anda milyonlarca Trabzonsporlu'nun yapmak istedigi seyi verdik; az mi? :mad: Hem aramizda bir E'nin lafi mi olur canim?

Allah Allah, ben hiç hatırlamıyorum bu yarışmayı. Forum üyelerinin dikkatine: ERMAN uyduruyor bunları....! ama iyi de uyduruyor hani :)

Senin dedigin gibi olsun Tunga Üstad! :D

Cyzio
24.12.2006, 00:08
Sevgili Erman;

Asprilla'nın başı kel mi? Ona bir cevap yazmamışsın da... :D

Tunga
24.12.2006, 01:48
FC Seoul Taraftarlar Birliği Başkanı Çiz Yo Son:

"Yerlinin yerlisi, Kore'nin Güneylisinden bize fayda yok, ille de yabancı hoca" dedi.

Bu nedenle Şenol Güneş ismine destek veren Çiz Yo Son, konuşmasını:

"Türkiye'deki Polonya asıllı dostlarıma selamlar" diyerek bitirdi.

dr.muhsin
24.12.2006, 01:58
Ziya Doğan geçen hafta dünyaya gelen torununa Ayman adını verdi. Haberi alır almaz hastaneye koşan futbolcuların hepsinin de defansif özellikte futbolcular olması dikkat çekti. Bu arada hastaneye elinde çiçekle gelen Musampa'nın yine boynu bükük ayrıldığı gözlendi.

Erman
24.12.2006, 08:32
Sevgili Erman;

Asprilla'nın başı kel mi? Ona bir cevap yazmamışsın da... :D

Yahu,
Naim, Eman Topçu, Cyzio

Üstadim görmedim. Kusura bakmayin. Tesekkurler. :D

Cyzio
24.12.2006, 11:20
Bir dakika ya, ilk mesajımda Asprilla'nın saflarındaydım ama şimdi Erman'ın saflarına geçtim.

Ey Asprilla;

Arkadaşın adını "Eman Topçu" olarak yazarsanız, çocuk tabii ki üstüne alınmaz. Gene efendiymiş de, size teşekkür etmiş.

Cyzio
24.12.2006, 11:22
FC Seoul Taraftarlar Birliği Başkanı Çiz Yo Son:

"Yerlinin yerlisi, Kore'nin Güneylisinden bize fayda yok, ille de yabancı hoca" dedi.

Bu nedenle Şenol Güneş ismine destek veren Çiz Yo Son, konuşmasını:

"Türkiye'deki Polonya asıllı dostlarıma selamlar" diyerek bitirdi.

Bakın, onlar bile doğru yolu bulmuş. Ne diyeyim? Bize de "Aleyküm Selâm" demek düşer. Getiren götüren sağ olsun.

Ömer SEVİNÇ
24.12.2006, 15:19
Bu arada hastaneye elinde çiçekle gelen Musampa'nın yine boynu bükük ayrıldığı gözlendi.

Süper yaa..:D

Asprilla
24.12.2006, 15:20
quote=Erman Topçu;579931]Üstadim görmedim. Kusura bakmayin. Tesekkurler. :D[/quote]

Bir dakika ya, ilk mesajımda Asprilla'nın saflarındaydım ama şimdi Erman'ın saflarına geçtim.

Ey Asprilla;

Arkadaşın adını "Eman Topçu" olarak yazarsanız, çocuk tabii ki üstüne alınmaz. Gene efendiymiş de, size teşekkür etmiş.

yahu tamam üstadlar
ben ettim siz etmeyin...
acemiliğime verin....

Cyzio
24.12.2006, 16:49
Asprilla Üstad;

Acemilik bayağı bayağı kendini hissettiriyor. Baksanıza, daha alıntılamada bile problem yaşıyorsunuz :D .

Cyzio
24.12.2006, 16:54
Bu arada,

dr.muhsin;

Aramıza hoş geldiniz. Köşemizde süreklilik kazanmanız, en büyük dileğimizdir. Çünkü sizde o istidat var.

Muhabbetle.

Erman
25.12.2006, 12:54
http://img186.imageshack.us/img186/7861/zmuiu6.jpg

Burçak
25.12.2006, 12:57
hahahahah. yaa Erman çok yaşa :D

Erman
25.12.2006, 14:29
hahahahah. yaa Erman çok yaşa :D

Hep beraber hep beraber! :D

dr.muhsin
25.12.2006, 15:23
Bu arada,

dr.muhsin;

Aramıza hoş geldiniz. Köşemizde süreklilik kazanmanız, en büyük dileğimizdir. Çünkü sizde o istidat var.

Muhabbetle.

Sn. Cyzio öncelikle teşekkür ediyorum ve bahsettiğiniz istidatın sizler kadar olmasa da bir cevher olduğu kesin;) . İnşallah ben de birşeyler katarım sizler kadar olmasa da. Saygılarımla...

Sevgi
25.12.2006, 15:28
Hepiniz harikasınız :) mütevaziliğin bu kadarı geriyor beni :p

Travelair
25.12.2006, 15:30
Tartışmalara televizyon dünyasından değişik tepkiler geldi. İşte ikisi. Pahalı mı ucuz mu?

Sacit:Yalnız dayı 500bin$ çok az, ben yarın sabaha 3 milyona müşteri bulurum ona

Burhan Altintop: Nea? 3 milyon mu? 3 milyon çok pahalı. 3 milyon çokh? Aynı şartlarda 3 güne kadar fıstık gibi bir kaleci bulmazsam bana da Burhan Altintop demesinler? Almam valla. Ben Tahsin beyle anlaşmıştım. Sen nerden çıktın? Kimsin ulan sen? Kimsiin? Kimsin ulen?

Tahsin amca: Burhan evladım kendisi Martinez'in kulüp başkanı Evet menejeri benim ama sahibi de o sonuçta

Burhan Altintop: Heeee heeeeee öyle miiii heeeeeeee

-----------------------------------------------------------

Bir değer yorum da Kibar Feyzo filmi oyuncularından:

Kemal Sunal: Emineeee aman Martineeezz

Adile Naşit: Bırak çocuğum gitme peşinden başka kalecimi yok? Bırak!

Kemal Sunal: Aney saçmalama Martineeeezz!

Adile Naşit: Bırak diyorum sana! O parayla öküz alırız!

Kemal Sunal: Aney olmaz Martinez yerine öküz olur mu?? Martineeezz

Adile Naşit: Öküüzz Öküz alırız diyorum! Bıraak!!

----------------------------------------------------

İşte televizyon dünyasından gelen 2 farklı yorum böyle. Bu arada elimize şimdi ulaşan son dakika haberlerine göre Trabzonspor yönetiminin Martinez konusundaki son açıklaması şöyle:

"Martinez iyi bir kaleci, ama bizde başarılı olacağı kesin değil. Onun için parası çok fazla. Başarılı olacağı garanti olsa 2 katını da veririz ama başarılı olacağı garanti değil. Onun için transferini askıya aldık. Yerine Ziya hocamızın güvendiği isimlere yöneleceğiz. Hem ucuz, hem kaliteli hem de dünya yıldızı transferde sloganımız olacak, taraftarımız müsterih olsunlar"

Bu açıklamadan sonra Martinez'e verilecek parayla Emrah, Erdinç, Ayman, Tolga ve birkaç Lig A ön liberosunun peşine düşüldüğü gelen bilgiler arasında...

Tunga
25.12.2006, 15:59
Travelair bunu sen istedin, seni de kara listeye aldık:

http://img187.imageshack.us/img187/6237/einsteinshowgu5.jpg

Bu resim üzerine istediğinizi yazmak istiyorsanız, o zaman bordobluex'in göndermiş olduğu bu linke tıklayın:

http://www.hetemeel.com/einsteinform.php

dr.muhsin
25.12.2006, 16:07
*** Ziya doğan basın toplantısında ilk yarıda çok gol yenmesinin takımda defans oyuncu sayısın az olmasından kaynaklandığını belirtip yönetimden 4 tane daha stoper isteyeceğini belirtti.

*** Marcelinho beklenen patlamayı Şubat 29 da yapacağını söyledi. (NOT: Şubat ayı 4 yılda bir 29 çeker ve en yakın 2008 de gerçekleşcek )

*** Musampa kış ayı olması itibariyle yedek külübesinde kullanmak için Yataş'tan 12 taksitle elektrikli battaniye siparişi verdiğini açıkladı.

*** Şenol Güneş uzakdoğuya giderken karate özelliklerinden yararlanmak için Hasan Üçüncü'yü de beraberinde götürceğini söyledi...

Erman
26.12.2006, 23:58
http://img187.imageshack.us/img187/6237/einsteinshowgu5.jpg

@ Tunga

Örtmaaaaanim,

Fikrim geldi, konusabilir miyim?

Tunga
27.12.2006, 00:11
Söyle yavrucuğum...

Tunga
27.12.2006, 00:39
Forumun selameti açısından araya reklam almak gerekiyor....

Alsak, alsak bedavaya ne alsak? - Sakaryaspor Kulübü

Çişimi yapıyom, çişimi yapıyom popom kuru kalıyo! - Yıldıvım Şikecilik Hizmetleri

Evdeki huzur, zenginlik budur! - Ziya AKYEL Kolonyaları

Fiyat Kallavi, kalite cüzzi. Sapına kadar dertli! - 2006 Taraftarlar Dirliği

1,5 milyon dolar! Çünkü ben buna değerim! - Meçhul futbolcu Anıtı

On yüz bin milyon baloncuk yuttum! - MHK Traş Bıçakları

Tanımadığınız bir menajer size bir futbolcu bulursa şaşırmayın! Sebebi Buldum mu Çakarım Menajerlik Hizmetleridir.

İçinizdeki Libero Canavarını Durdurun. O sizi durdurmadan! - Futbolseverler Derneği

Aloo, yöneticimiz uyuyor muu? - susuCAM İzolasyon Sistemleri

Cyzio
27.12.2006, 10:03
Sevgili Tunga;

"Konuşanlar" listesinde sanki bir eksik var gibime geldi. Kendisi, nöbetçiden torpilli midir, nedir?

uquR Ayaz
27.12.2006, 12:58
Tunga yok dimi sanki, belkide sınıf başkanı olsa gerek...

Naim
27.12.2006, 16:41
48 saatlik uykusuzluk ve mutluluktan sonra eve gidip yatımışım 12saatlik deliksiz bir uykudan sonra babamla aramızda geçen diyalog (eklemeleri ile)

Babam :Günaydın Akşam bir arkadaşın aradı Tebrik etmek için
Ben:Kimmiş adı neymiş?
Babam: Kibar biriydi Bordomavi.netten miş Garip bir adı vardı.Cizimiydi neydi?
Ben: Alla alla kimdi acaba?
Babam: Adını Tam alamadım Ama aramızda şöyle bir diyalog geçti :
(
-----: "Torununuz Olmuş Hayırlı olsun Sakın Adını Şenol Koymayın"
Babam :yok düşünmüyoruz Daha Yerli bir isim olacak dedim
------: Yerli olmaz Yerli olmaz Başka bir isim bulun Misal Şenol olmasın
Babam: yok beyfendi Şenol koymayız
-----: Aman iyi Şöyle güzel bir isim koyun Şenol olmasın Urbain falan olabilir
Babam: Urbain? arkadaşım Urbain nasıl bir isimdir ki?
-----: iyi isimdir iyihem yerlinin yerlisi bi isimde değildir.
Babam: Yok evladım o ismi koymayız diyemem ben torunuma hurbain murbain
------:Tamam Amca Siz bilirsiniz Şenol,Sadi,Giray Tarzı isimler koymayında
Babam: Niye evladım??
-----: Güzel olmaz oyle isimler hem ben muhalif olurum istemeyiz oyle şeyler
Babam: Niye evladım Şenol güneş vardı iyi bir kaleci idi İyi bir Hoca idi oğlum severdi kendisini
------: OLMAZZZZZ!!! ASLA OLMAZ.ŞENOL İSMİLİ ÇOCUKLARI SINIFTA BIRAKIRIM VALLA GELİRSE ONUME
Babam: yok evladım koymayız Şenol giray falan
-----: Tamam amcacığım tekrar tebrik ederim.Unutma Şenol koymak yok İki dünyada ellerim yakanızda olur.iyi geceler.Şenol olmasın aman Şenol olmasın
Babam :Tamam Evladım Tamam)

Babam: Kimdir Acaba bu arkadaşın tanıdınmı
Ben: :D:D Tanıdım Tanıdım.
Babam: Neydi Adı ?? :D

Erman
27.12.2006, 16:46
"Torununuz Olmuş Hayırlı olsun Sakın Adını Şenol Koymayın"

On numarasin abicim.:alkış:

Cyzio
28.12.2006, 10:01
-----: Tamam amcacığım tekrar tebrik ederim.Unutma Şenol koymak yok İki dünyada ellerim yakanızda olur.iyi geceler.Şenol olmasın aman Şenol olmasın
Babam :Tamam Evladım Tamam)

-"Bir dakika ya; Evlâdım sen kaç yaşındasın?

-"44"

-"Ve, kendinden iki yaş küçük adama 'Amca' diyorsun, değil mi?"

-"Kusura bakmayın, Naim'i kendime arkadaş kabûl ediyorum da ondan."

-"Bırak, yaa... Hem kendinden genç adam 'Amca' diye hitap et, sonra da torunumun ismine karış."

-"En azından, yaşıma hürmeten, Şenol koymayın, bari."

Travelair
29.12.2006, 00:46
Simek ile Hasan İstanbul'a MR çektirmeye yollanırlar

Hasan: Oooo oğlum Simek? Saç yapmışsın 2 günde tanıyamadım? Koyun gibi olmuşun. Dikkat et de bayramda seni kesmesinler hehe

Simek: ???!

Hasan: Zaten faydan da yok kaç zamandır hehe

....

Hasan: Simek? Simek nerdesin? Simeeek? Şaka?...

~~Hizmetlerin için teşekkürler Polonyalı, yolun açık olsun~~

Tunga
29.12.2006, 02:37
Az önce ilgili konu başlığına hodus kullanıcı adlı üyemiz bir mesaj atmış. Aslında yeri tam da burası diye düşünüyorum:

''Trabzonspor Kulübü'ne bugün Polonyalı oyuncunun ismiyle yabancı dilde yazılmış bir mektup geldiğini belirtti''

Ben Sayitoğlu'nun bu ifadesine bayıldım:)

''Yabancı dilde bir mektup geldi ne bilim heralde syzmek futbolu bırakmıştır'' diye mi düşündü acaba.Hayır syzmek'den mektup geliyorsa Türkçe olacak değil heralde.

Bu kadar sallapati haber olur mu.Eğer bu haber doğruysa bu kadar sallapati yönetim olur mu.

Alıştık ama ne yapalım,zevk almaya bakalım arkadaşlar nasıl olsa sonumuz kaçıılmaz:)

Cyzio
29.12.2006, 10:11
-"Hasan; sen şimdi Şimek'in arkasından sessizce dolanıp, eterli pamuğu burnuna sıkıca bastırıyorsun."

-"Hocam; buradaki herkes Polonyalı. Nasıl tanıyacağım Şimek'i?"

-Oğlum, sen takım arkadaşını tanımıyor musun?"

-"Vallahi yüzünü unuttum, hocam. Birlikte oynamayalı çok oldu. İyi hocalar varken, ben kadroya giremiyordum; sonra hocalar değişti, Şimek kadroya giremez oldu."

-"Tamam tamam, uzun etme. Bak şu sarışın olan."

-"Hocam, bunların hepsi sarışın."

-"Ulan Hasan... Nedir bu senden çektiğim? Kadro dışı bırakacağım ama, mentalitem izin vermiyor. Neyse, ben bayıltırım; sen bağlamama yardım et."

-"Tamam hocam."

-"İşte bayılttım. Bu kadar basit."

-"Hocam, Şimek o muydu gerçekten? İyi ki sen yapmışsın. Yoksa, ben şu uzaktakini bayıltırdım."

-"Fazla konuşma; pamukta hâlâ eter var."

-"Tamam hocam bağlıyorum."

-"Şimdi adamı şu merdiven altına kitleyelim. Bir daha kimbilir ne zaman bulurlar?"

-"Harikasın; hocam."

-"Şimdi geç bakalım bilgisayarın başına. Klübe Şimek'in ağzından bir mail atalım."

-"............."

-"Ne bakıyorsun suratıma boş boş? Haydi, aç şu bilgisayarı."

-"............."

-"Ha, tamam, tamam. Burada bir kerelik yasağı kaldırıyorum. Bilgisayara girebilirsin."

-"....................."

-"Oğlum, 'Yasak değil' dedim ya. Haydi aç şu bilgisayarı."

-"Hocam ben bilgisayar kullanmayı bilmiyorum. Siz girseniz?...."

-"..................."

-"Ne o hocam, siz de mi bilmiyorsunuz?"

-"Kes lan sırıtmayı. Buradaki bilgisayarlar benim manteliteme uymuyor. Ondan yani."

-"Peki hocam, kızmayın. Ne yapacağız?"

-"Klübe fax çekelim."

-"Ne yazayım?"

-"Ben Şimek. Futbolu bıraktım."

-"Bu kadar mı?"

-"Daha fazla yazmaya vaktimiz yok. Antalya uçağı kalmak üzere, akşam antrenmanına geç kalmayalım. Yokluğumuzu fark etmesinler."

-"Merak etme hocam. Yokluğumuzun fark edileceği son iki insan biziz, bence kampta."

-"Haydi uzun etme. Şimek'ten kurtulduk; daha Musampa ve Yattara için de çözümler üreteceğim."

* * *

-"Dürrrrtttt... Musampa, o ne biçim koşu? Üç hafta kadro dışı bıraktım."

-Ama hoca...."

-"Yattara.... Gene çalım attın. Söyleyeyim klübe, seni göndersinler."

-"Amaaaa, amaaaaa....."

-"Aferin oğlum Hüseyin. İnsan yanlış pas verecekse, böyle vermeli."

-"Sağolun hocam."

-"Bravo Hasan. Gene ıskaladın."

-"Teşekkürler hocam."

-"Şimdi, hep birlikte defansa geçiyoruz."

-"Aaaaa, Şimek geldi!...."

-".........."

-"Merhaba arkadaşlar."

-"Kah, kuh... Nerede kaldın yaa?... Merak ettik."

-"Noel kutlamalarında birisi bizim bir arkadaşı bayıltıp, merdiven altına gizlemiş. Polis geldi, hepimizi sorguya çekti. Onun için kimse bana ulaşamadı. Allah'tan arkadaşı buldular da, bizler de serbest kaldık. Ama, kimin yaptığı belli olmadı."

-"Gördün mü hocam? Ben sana dedim, 'Bu Şimek değil' diye."

champions
29.12.2006, 10:17
cyzio
mükemmel olmuş:alkış: :alkış: :alkış:

Külünkoğlu
29.12.2006, 10:18
Hacıosmanoğlu - Şimek yok kayıp..
Sayitoğlu - Evet bende bulmadım.
Hacıosmanoğlu - Nerde bu adam ?
Sayitoğlu - du bakıim bir mektup geldi.
Nuri Albayrak - Vallaha mı ? ne güzel ya, benim için ne yazmış ?
!!!???

Cyzio
29.12.2006, 10:21
cyzio
mükemmel olmuş:alkış: :alkış: :alkış:

Teşekkürler.

Hacıosmanoğlu - Şimek yok kayıp..
Sayitoğlu - Evet bende bulmadım.
Hacıosmanoğlu - Nerde bu adam ?
Sayitoğlu - du bakıim bir mektup geldi.
Nuri Albayrak - Vallaha mı ? ne güzel ya, benim için ne yazmış ?
!!!???

Mektubun içeriği, forum kurallarına takıldı, galiba. :rolleyes:

Naim
29.12.2006, 11:53
Sabah işe Geldim
2 yıldır yanımda çalıştırdığımız 2 yıllıkta bizim firmada çalışacağına dair sözleşmesi olan sözleşmesinde çalışmazsa ceza maddeleri olan bir mühendis arkadaş vardı
rakip firmadan çok büyük bir fiyata almıştık
fakat kafam bozuldu ne olacak bu dünyanın hali deyip bırakıyorum bu mühendisliği artık evimde oturup domates yetiştirecem diye bir mektup bırakmış
ne yapalım isteği böyleymiş

Deyip sağlık olsun demedik
Personel müdürü,birim müdürü hukuk bürosu müdürü ve genel müdürü odamıza çağırıp bir güzel fırçaladık ödenen paranın sözleşmede bulunan ücretin geri getirilmesi cezai şartların ödenmesini sağlamalarını istedik.
Personel Müdürü mühendis arkadaşın defalarca kendisiyle konuştuğunu firmadan ayrılmak için izin verilmesini istediğini fakat sözleşmesi nedeniyle umursamadığımızı ama ceza olsun diyede kendisine mutfakta patates soyduruduğunu söylediler
ilk defa duydum şirkette böyle olaylar oluyormuş ve benim haberim olmuyormuş hemen personel müdürünün şirketle ilişiğini kestim(personel müdürününde sözleşmesindetazminat maddesi varmış fakat şirketi zarar ettirdiği için yürürlükteki iş kanununa göre ipini çekmem sorun olmadı)
birim müdüründen detaylı bir rapor hazırlamasını öğlene kadar masamda olmasını istedim.
Mühendis Arkadaşın Mektubu yabancı dildeymiş tercüme ettirecek adam bulamamışlar kendisininde peki nasıl olduda anladınız bu arkadaş oldğunu dedim sabah aradık telefona çıkmadı dediler
(Raporun içerisine birde istifa mektubu koymasını istedim)
hukuk bürosundaki arkadaşlardan hemen bir yasal durum hakkında görüş istedim sözleşmelerde böyle durumlar içinengel varmı diye?
Bilmiyoruz sözleşmeleri biz hazırlamayız genel müdürün danışmanları hazırlar bizde imzalatırız (Hukuk biriminide hukuk bilmezler kaplamış onlarada bir çeki düzen vermek lazım)

Genel Müdür Bu olaylardan haberdar değilmiş kendisi bir gezideymiş telefon etmişler bişi olmaz bu şirket o olmadan da yürür zaten işe yarar biri olsa idi iyi patates soyardı demişler sayın müdürüm firmamız çok maddi zarar etti bu işten demişler zararettiyse bu işten firma firmayı kapatırız demiş.
neyse kendisini zaten hiç çağırmadım oda doğru mutfağa yolladım arkadaş gelene kadar o soysun patatesleri

(Kulubun ciddi mevzuları haberleri artık direk buraya uyar hale geldi bu bile ne kadarkepaze bir durumda olduğumuzu göstermeye yeter diye düşünüyorum)

Mehdi
29.12.2006, 16:30
Şok:Trabzonspor yönetiminin faks makinesini posta kutusu olarak kullandığı ortaya çıktı.:D

Haşim Sayitoğlu'nun,''Başkanım bu mektuplar neden pulsuz geliyor'' diye sorması üzerine harekete geçen yönetim kurulu faks cihazının ne işe yaradığını Szymekten gelen mektup üzerine anladı;)

Tunga
30.12.2006, 00:09
- Hocam kötü bir haberim var, Şimek gitti!

- Olsun, gidenin arkasından ağlayacak değiliz elbette. Celo hazırlan, ikinci yarıda forma senin!

- Hocam hani bana sözün vardı?

- Kiki, sen git faksın başına biraz daha bekle. Brezilya'dan hayırlı haberler bekliyoruz.

Erman
30.12.2006, 00:22
Aklimda bir kac espri var ama basliga yani "ne demeliler"e gözüm takiliyor ve hep sunu yazasim geliyor:

"Arkadaslar, cok ama cok ciddi sorunlarim var. Ancak bunlari buradaki muhtesem arkadaslik ortami, teknik adam olarak dahi ve insan olarak son derece anlayisli biri olan adam gibi adam hocamiz, futbolun gereklerini yerine getirmemiz icin her seyi seferber eden, sadece ve sadece takimin basarisini düsünen, bunun disinda hicbir beklentisi olmayan yönetim kurulumuz ve bizi iyi kötü günde her zaman destekleyen cefakar taraftarimiz ile asabilecegimi düsünüyorum. Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak eski gücüme ve hirsima bürünmeyi sizlerin de destegiyle gerceklestirecegim. Bana yakisan da budur. Öyleyse hayde."

Keske ah keske... Bakiyorum da bu paragrafta sadece "cefakar taraftar" gercege uygun oldu; gerisi yalan.

Quo vadis?

Ömer SEVİNÇ
30.12.2006, 00:32
Czyio'nun ki hakkaten çok güzel.

-"Gördün mü hocam? Ben sana dedim, 'Bu Şimek değil' diye."

:D:D:D:D:D:D

Tunga
30.12.2006, 00:52
- Abi kağıdı bitti gene bu meretin.

- Yahu hemen bulun bir faks kağıdı, Kanca'dan haber bekliyoruz. Her an bir nokta transfer gerçekleştirebiliriz, çabuk!

- Tamam getirdim, tak haydi!

- Aaa bak zaten hafızasında bir faks varmış.

- Kimden?

- Ne bileyim abi, bilmediğim bir dilde yazıyor.

- Yani Türkçe değil:eek:

- Rusça olabilir. Bilmediğim harfler de var. Sakın Tekke'nin ödemeleriyle ilgili yazımıza cevap olmasın?

- Ver bakayım... Hmmmm yok yahu bu başka birşey. Şurada yazan Şimek'in Lehçe yazılışı değil mi?

- Vallahi bravo! Ne diyor acaba? Gene bulmuştur bir Polonyalı forvet, illa ki alın diye tutturacak.

- Abi anlamak mümkün değil. Bunu bizim fizyoterapiste göstermek lazım. O anlıyor bir tek Şimek'in halinden, şey aman dilinden diyecektim.

- Hemen gösterin yazıyı ona......
----------------

- Abi haberler kötü, Şimek ayrılmış.

- Ne yapmış?

- "Futbolu bırakıyorum, artık Ziya beni rahat bıraksın" demiş! "Ben artık tatil mentalitesine girdim" demiş.

- Neden ki, bu adamın bir sorunu mu vardı?

- Bilmiyorum ki abi, uzun zamandır görüşmedim ben kendisiyle. Arada sırada yedek kulübesinde karşılaşınca "battaniye ister misin" diye soruyordum , o kadar.

- Birşey diyor muydu peki?

- Ne bileyim abi, uzun uzun konuşmaya başlıyordu, kafamın etini yiyordu. Dinlemiyordum pek.

-----------------------
Ziya Hoca odaya girer...

- Hocam haberi aldın herhalde. Ne demek oluyor bu? Bu adam seninle hiç konuştu mu?

- Ne bileyim, arada bir oyundan aldığımda yanımdan geçerken mırıl mırıl birşeyler söylüyordu bana, ben de takımın ahengi bozulmasın diye pek ses çıkartmıyordum.

- İyi halt ettin! Ne yapacağız şimdi. Futbol işlerinin başına geçişimin haftasında yüz yüze kaldığımız olaya bak! Ne diyeceğim Ziya ben başkana şimdi?

Bu arada Haşin Bey basına malum açıklamayı yapar:

''Yabancı dilde bir mektup geldi ne bilim heralde syzmek futbolu bırakmıştır''

............
- Haşin Bey! Faksı tam metin tercüme ettirdik. Buyurun:

Tercüme Tam Metni:

Sevgili Haşin Abi,

Aylardır kramponum ayağımı vuruyor diye size defalarca söyledim. Forma da sırtımda kaşıntı yaptı. Daha nasıl anlatacağım bilemiyorum. Yok "ailevi sıkıntısı var", yok "sağlık problemleri var" diye yakıştırılmayan kalmadı. Ayakkabı ayağımı vuruyor, anlatamıyorum. Forma alerji yaptı, anlatamadım. Yeter artık yahu. Sözle anlatamadım, bari faks çekeyim dedim.

Bu arada Polonya'da kar yağışı nedeniyle bugün uçak kalkmadı. Noel dönemi uçak buılmak da zor. O nedenle birkaç gün geç kalacağım. Başımın üzerinden uçaklar vızır vızır geçip duruyor ama ben binemiyorum ne yazık! Yani bugün gelemiyorum.

Neyse futbol konusunu bir tarafa bırakıyorum. Siz nasılsınız, iyi misiniz? Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor. İnşallah geldiğimde uzun uzun konuşabiliriz. Yalnız ben gelmeden şu forma işini bir an önce halledin lütfen.

Görüşmek üzere...

Şimkovyak

- Hay Allah ne yapacağız şimdi Ziya?

- Asbaşkanım bırakın bir faks yazayım şuna. Sonuna da kal sağlıcakla diyeyim, belki anlar!

Erman
30.12.2006, 00:58
Sayitoğlu: Oooff of!

Gökdeniz: Hayırdır Haşim Abi?

Sayitoğlu: Şu Szymek olayına üzülüyorum Gökdeniz. Daha doğrusu kızıyorum. Bu terbiyesizlik Trabzonspor'a yapılır mı?

Gökdeniz: Hhhhayır abi, yapılmaz.

Sayitoğlu: Trabzonspor formasına yapılmış bir hakarettir bu!

Gökdeniz: E.. evet abi.

Sayitoğlu: Değerlerimize yapılmış bir hakarettir bu! Mesela şeye, hmm, sinirimden aklıma gelmiyor, neydi sen söyle...

Gökdeniz: Eee... Kulubün büyüklüğüne gölge düşürmemek mi abi?

Sayitoğlu: Tabi ya! Kulubün şeysine, neyse işte ona hakaret etti bu sarı kafa!

Gökdeniz: Kesinlikle, yani evet bir yerde öyle tabi, sanırsam galiba.

Sayitoğlu: Kimse Trabzonspor'u aşağılayamaz! Görülmüş mü böyle terbiyesizlik?

Gökdeniz: Evet Haşim abi, yalnız ben idmana döneyim. Hadi abi kolay gelsin... Lan Umut, atsana lan topu buraya! Nereye be nereye! Hay kafana edeyim senin! Musa, git topu al gel! Marcel, bana çay getir. Kiki, git bak bakalım ben karşıda mıyım? Yürü layyyn!

Erman
30.12.2006, 01:01
Bu arada Polonya'da kar yağışı nedeniyle bugün uçak kalkmadı. Noel dönemi uçak buılmak da zor. O nedenle birkaç gün geç kalacağım. Başımın üzerinden uçaklar vızır vızır geçip duruyor ama ben binemiyorum ne yazık! Yani bugün gelemiyorum.

Abi dema da haöyle! İnanasum keliy... :(

Cyzio
30.12.2006, 01:18
"Bu yazıyı hangi başlığa yazsam?" diye düşünüyorum, deminden beri. "Ne dediler, Ne demeliler?"e mi; "Yaşayan Efsane: Karadeniz"e mi; yoksa Kaya'yı sevindirip, yeni bir başlık mı açsam? Epeyce düşünüp, gene ilk göz ağrımız olan bu başlıkta karar kıldım.

Aslında, bu sabah, Fenerbahçe'nin 100.yıl kutlamalarına sataşmayı düşünüyordum. Bir ara da, hayâli bir panel düzenleyip:

-"Ünlü futbolcuları elimizde tutma yolları: Anelka ve Ortega başarılarımız."

şeklinde takılacaktım. Hattâ, Galatasaray da panele dışarıdan katılıp,

-"Ribery'yi nasıl takımda tuttuk?"

şeklinde açıklamalarda bulunacaktı.

Bu niyetle foruma girdim.

************************************************** **

Hayat insana sürprizlerini göstermekte o kadar aceleci ki.......

.

Erman
30.12.2006, 01:34
Sayitoğlu: Başkanım, başkanım!

Albayrak: N'oluyor Haşim, sakin ol, dur bi nefes al.

Sayitoğlu: Başkanım, bir mektup daha geldi.

Albayrak: Ne! Bu da mı yabancı bir dilde yoksa?

Sayitoğlu: Yok başkanım bu Türkçe.

Albayrak: Türkçe mi? Kimden gelmiş?

Sayitoğlu: ...

Albayrak: Söylesene be adam!

Sayitoğlu: Başkanım, şeyy, Ziya Doğan'dan...

Albayrak: Ne! Ziya'dan mı? Kızım bana kolonya getir, telefon da bağlama. Oku Haşim çabuk oku.

Sayitoğlu: Öhöm öhöm... "Nuri Başkanım, değerli velimimetim,

Bu satırları yazarken inanın çok zorlanıyorum. Ama yapacak başka bir şey kalmadı. Bunları söylemek zorundayım, yüzyüze konuşurken korktuğum için de mektupla derdimi anlatacağım."

Albayrak: Hay derdin batsın Ziya!!! Devam et Haşim. Kızım kolonya nerede kaldı?

Sayitoğlu: "Çok kötü şeyler olacak Başkan, bunları sezebiliyorum. Önlem almamız gerekiyor. Madem Syzmek gitti, yabancı kontenjanı açıldı, acil transfer lazım Başkanım. Size daha önce de söylediğim gibi Ayman'ı alın bana Başkan, bir de Erdinç, bir de Ali Güneş, bir de Emrah Eren. Bunları almazsanız korkarım ki..."

Albayrak: Eeee...

Sazitoğlu: "Korkarım ki..."

Albayrak: Eeeeeeeeeeeee...

Sayitoğlu: "Korkarım ki..."

Albayrak: Haşim! Adamı çıldırtma! Okusana! Korkarım ki ne?

Sayitoğlu: Başkanım okuyorum ya! Ziya üç defa "korkarım ki" yazmış!

Albayrak: Neyse, korkarım ki ne?

Sayitoğlu: "Korkarım ki Marcel'i stoper Umut'la Ersen'i de ön libero olarak oynatmak zorunda kalacağım."

Albayrak: Eee ne var ki bunda. Zaten öyle değiller mi?

Sayitoğlu: Ben de anlamadım Başkan. N'apalım?

Albayrak: Ben nereden bileyim! Ya arkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde hiç böyle işler olmazdı! Ne menem işmiş bu yahu! Yani vekaleten olmasa, bir dakika durmam burada!

Cyzio
30.12.2006, 02:18
-"Başkanım, başkanım... Bir mektup daha geldi."

-"Gene Ziya'dansa, hiç okuma Haşim. Zaten sinirim burnumda..."

-"Hayır başkanım, Ziya'dan değil."

-"Türkçe mi?"

-"Hayır başkanım; Lehçe yazılmış."

-"Aman iyi, iyi. Şimek'i çağırın da tercüme etsin."

-"............"

-"Ne bakıyon lan? Çağırsana Şimek'i."

-"Şey başkanım. Şimek'in nerede olduğunu bilsem;... Dükkân senin... de... "

-"Ah ulan, Şimek... Kafa mı bıraktın adamda?"

-"Takmayın kafanıza başkanım. Sabahleyin Şimek'e bir mekup yazdırmıştık, ya; onu yazan Lehçe bilen çocuk geldi; ona tercüme ettiririz."

-"Hah, haklısın. Ona okutturalım. Oku bakayım evlâdım."

-"Sayın başkan;

Bu sabah bilgisayarımın başındayken...."

-"Bak şu densize; Polonya'da bile bilgisayara giriyormuş."

-"Ziya, sus da dinleyelim. Devam et oğlum"

-"Bu sabah bilgisayarımın başındayken, Polonya'da çoktan demode olmuş fax makinamızdan bir fax mesajı geldiğini bildirdiler. Mesajın Trabzonspor klübünden geldiğini öğrenince hem heyecanlandım, hem de duygulandım."

-"Dönecek galiba, Haşim."

-"Ağzından yel alsın başkan."

-"Sus Ziya, sus. Az bir sus yaa... Devam et evlâdım."

-"Gözümde, Trabzon'da geçirdiğim acı tatlı bir çok hatıra canlandı. O günleri âdeta yeniden yaşadım."

-"Bak... Hasrete dayanamadı. Ayrılalı kaç gün oldu; dediği lâflara bak. Eeee? Başka neler yazmış?"

-"Beni yeniden takımda görme arzunuzdan, doğrusu ya, müthiş gurur duydum. İlerlemiş yaşıma rağmen, takımda hâlâ bana yerinizin olması, hep bahsedilen eşsiz Türk kadirseverliğinin bir örneği olsa gerek."

-"Kesin dönecek, kesin. Devam et, heyecanlandım."

-"Beni bu kadar istekle çağıran bir klübün davetini cevapsız bırakmam, insanlığa sığmazdı. Bavullarımı toplayayım, sizin Kurban Bayramınız'dan sonra Trabzon'dayım. Sizleri seviyorum."

-"İşte bu kadaaaaar. Bak, nasıl etkili bir mektup yazdık ki, adam hemen fikrini değiştirdi; dönmeye karar verdi."

-"Şeyyy... Başkanım.... Mektup daha bitmedi."

-"İyi, iyi... Devam et bakalım."

-"İmza: Cyzio"

-"..........."

-"Başkanım, morardınız."

-"Ulan, kim çekmişti bu fax'ı?"

-"............."

-"Sen çektin, değil mi Haşim?"

-"Başkanım... Klüp telefon rehberinde bulabildiğim Polonya kod numarasına sahip tek numara oydu. O da Cyzio'ya aitmiş."

-"Getir kızım şu kolonyayı."

-"Başkanım, deriniz tahriş oldu; bu kadar sürmeseniz?..."

-"Korkma bu sefer sürmeyeceğim. Kafama dikeceğim."

mkmsas
30.12.2006, 14:36
HŞ: Başkanım bi mektup geldi..

NB: Ne mektubu lan mektup mu kaldı bu devirde telefon var mail var

HŞ: ben mail bilmiyorum başkan ben mektup biliyorum...

NB: neyse.. ne diyomuş bakiyim

HŞ: Yabancı bi dille yazılmış, sanırım Szymek'ten gelmiş başkan.

NB: Emin misin Hasan'dan gelmiş olmasın..

HŞ: Yok başkanım Hasan nerden bilsin Leh dilini, amma espri yaptınız başkanım..

NB: Uzatma ne diyo söyle

HŞ: Başkanım kızmayın ama futbolu bıraktım,daha gelmiycem diyo Trabzon'a !!

NB: Ne kızması olum yırttık yırttık!!

HŞ: ?? Nasıl yani başkanım?

NB: Hemen basına açıklama yap haşim, bu haberle bu transfer dönemini atlattık sayılır . Bi de Musampa gelmedi mi bak keyfe sen..

HŞ: ??

NB: dur dur önce ziya' ya haber ver sonra açıklama yaparsın.

HŞ: tamam sayın başkanım
(ya bu ziya ile niye muhatap ediyo beni ya neyse kızmadı ya ona da şükür)

...............................................

HŞ: Ziya gel bakalım buraya (gel bakalım kel ziya şimdi ne yapacaksın)

ZD: (Bu nerden çıktı ya. ne güzel yattara'ya yeni oyun mantalitesini anlatıyodum) buyrun hasiim bey

HŞ: Hasiim diğil Haşim..(şimdi bi mektup da bunun adına yaz istifa ettim de ne güzel olur ya)

ZD: Pardon (ha sii...) Haşim bey

HŞ: Ziya, mektup geldi,Szymek futbolu bırakmış gelmeyecek haberin olsun( ben hemen kaçayım transfer falan ister şimdi)

ZD: oooo. güzel güzel (oh ya ben de kimi keseceğim diye düşünüyodum.Hasan var ferhat var Hüseyin var yer yok zaten orta sahada)

HŞ: nasıl yani??*

ZD: Şey... yazık olmuş tüh neyse ben bari idmana gideyim. eksikliğini hissetmemek için çalışayım. (uyandırıyoduk az daha . Aslında ben Marce gelmez diyodum ama hiç yoktan iyidir. Bakalım bi de musampa gelmedi mi orta saha tam süper olacak.

HŞ: iyi çalış sen (sanki bi şey olacak da çalışıyon kel.. Neyse transfer istemedi ya ben kaçayım.)

temiz_61
30.12.2006, 17:29
szmek in bu takımı neden bıraktığını bilen varmı ben bılıyorum takımdakı dunya yıldızlarının yanında tutunamamış :)

Kul
30.12.2006, 20:56
Bir telefon görüşmesi..

...

M.S-->Takım kötü gidiyor, taraftar da taşladı bizi zaten.. Bizim bayramda yaklaşıyor tatile ihtiyacım var. Uludağ'da kar var mı?
A.K--> Olmaz mı be Şimek sen gel yeterki.. Ama takım kampına gitmeyecek misin?
M.S-->Ne kampı nazi kampında ne işim var? Yaşlandık hala kampa çağırıyorlar ben kampı Uludağ'da yapacam. Klübe bi mektup yazarım beni boşuna beklemesinler.
A.K-->Ne mektubu bu abi?
M.S-->Veda mektubu
A.K-->Hayırdır abi ne iş?
M.S-->Ya sorma Alicim bu Ziya varya Cuma nemazlarını geçtim sabah nemazlarına bile kaldırmaya başladı.Ben ne anlarım nemazdan. Herşeyi yasak etti.
A.K-->Namaz farz abicim. Öyle dema..
M.S-->Yahu onu bile anlamadım nemaz mı? namaz mı? Kılmayrım diyrım anlamay Ziya..
A.K-->Neyse abi dert etme gelince uzun uzun konuşuruz. Uludağ'da yerimiz hazır..
M.S-->Tamam Alicim Allah'ın izniyle yarın sabah ordayım.. :)
A.K-->Abi Ağaoğlu otelde yerimiz hazır görüşmek dileğiyle..

http://img98.imageshack.us/img98/6114/szymekalimx6.th.jpg (http://img98.imageshack.us/my.php?image=szymekalimx6.jpg)

Ağaoğlu Otel Lobisi

A.K-->Abi hayırdır kaçtığın belli formanı bile çıkarmadan gelmişsin.
M.S-->He ya kimse şüphelenmesin diye böyle geldim..
A.K-->Ee anlat derdin nedir niye kaçıyorsun.?
M.S-->Sorma Ali dert büyük, kenefe giderken bile Ziya'dan izin almak zorundaymışız. Ziya varken kampa gitmem valla ziyan olurum. Değişiklik için geldim buraya kafamı toplarım belki..
A.K-->Tamam abi kayak yapalım biraz kendine gelirsin.
M.S-->Ben zaten gelene kadar kaya kaya geldim. Neyse kayalım..:)

Şimek'i uzaklarda aramayın...

Şuayip Aydın
30.12.2006, 21:31
ali abi bi ara şimeki bize getir de annemin yaptıgı talilardan yedirem...

Travelair
01.01.2007, 11:28
-Amca bu giden kim?

-İhtiyarlamış Trabzonspor evladım

-Ya bu gelen?

-Bebe Trabzonspor

-Biz de onla beraber mi büyüyeceğiz amca?

-İnşallah evladım inşallah...

~~Herkese sağlıklı, mutlu seneler~~

bordobluex
01.01.2007, 11:39
Herkese iyi seneler :)

Tunga
02.01.2007, 22:51
Zürriyet Gazetesi / Güzin Abla Bölümü

- Ablacığım bir mektup var burada istersen onu alalım kaleme bu hafta.

- Oku bakayım yavrucuğum..

Sevgili Güzin Abla,

Meramımı çokça anlatmaya çalıştım ama bir de sana açılmak istedim. Ülkenize geçen sene geldim. Çok ülkeler gezdim, çok günler gördüm. Şimdi ekmek peşinde Türkiye'ye geldim. Aslında mutluydum başta. En azından umudum vardı. Oysa şimdi yalnızım.

Arkadaş gurubumuzda Yattara diye bir de renkli arkadaş var. Bana çok şey öğretti. Derken o da bir süreliğine rapor aldı. Beni anlayan kimse kalmadı. Yalnızdım, yapayalnızdım. Haftalarca bekledim "hayde gel" diye seslenecek yöneticimi. Böyle seslenmedikleri gibi, arkadaşlarımla aynı üniformayı giymeme dahi izin vermediler. Terzi yetiştirememiş. Böyle şey olur mu? Ama şaşırdıysan daha bekle derim ben sana. Şaşıracak çok şey var çünkü.

Bir gün, ah hep o bir gün'ü bekledim. O gün geldi, birgün! Kafasının tepesindeki deri kısmı tamamen saçla çevrilmiş bir adam (yani benim yöneticim) o gün beni çağırdı ve dedi ki: "Üniforman geldi". Çocuklar gibi sevindim. 10 dakika 10 dakikadır, böyle başlar bu işler. Ama beklediğim olmadı. O 10 dakika görüp göreceğim toplam 45-50 dakikanın bir büyük parçasıymış meğer.

Antremanlarda, pas atmayı öğrettiğim çocukların üniforma içinde koşuşturmaları ve benim bunları sadece seyrediyor olmam gittikçe koymaya başladı. Arkadaşlar kıraathaneye gidiyorlardı, ben dedim ki farkım olsun, ben gideyim internet cafe'lere. Gittiğim kafede bordomavi.net denen bir siteye girdim. Taraftarlar ne düşünüyor merak ettim. Birden bire ensemde bir tekme ile irkildim. Gelen kafasının tepesindeki deri kısmı tamamen saçla çevrilmiş bir adamın bodyguard'ı III. Hasan idi. Bu sesleri duyan cafe işletmecisi Yer Gök Karadeniz Efendi o sırada meşgul olduğu bahis sitesinden kafasını kaldırarak bana doğru gelmeye başladı. Sıkışmıştım, ne yapacağımı bilemiyordum. Bir refleks olarak kendimi sokağa attığımda, kafasının tepesindeki deri kısmı tamamen saçla çevrilmiş adam arkamda duruyordu. Bir de sürekli bağırıyordu "Ben sana demedim mi?" Hatırlamaya çalışıyordum ne demişti diye. Ondan duyduğum tüm kelimeler "hazır değilsin" idi. Neye hazır olmadığımı o an anladım! Zira ben onunla konuşmaya çalışırken III.Hasan yetişip ikinci uçan tekmeyi basmıştı bile.

Zor bela ellerinden kurtulup, bir başka yabancı arkadaşın evine atabildim kendimi. Takip edildiğimin farkında değildim. Yabancı arkadaş arkamdan kapıyı kilitledi. Biraz sohbet edince dertlerimizin de çok farklı olmadığı anlaşıldı. Ne yapacağız diye düşünüyorduk. Derken kapıdan uçan tekme sesleri gelmeye başladı. Bir de ses duyuyorduk derinden ve gür bir şekilde: "Men-ta-li-te!"

Ne yapacağımızı şaşırdık. Kendimizi pencereden dışarı attık ve kaçmaya başladık. Tam bir çitin üstünden atlarken ayağım takılıp düştüğümde kan ter içinde uyanmışım ve meğer hepsi bir kabustan ibaretmiş.

Hemen mutfağa koşup bir bardak soğuk su içtim. Kendime gelememiştim hala. Zar zor sabahı buldum. Antreman sahasının kenarından geçerken bir ses duydum. Genç 15-16 yaşındaki çocuklara ağız dolusu küfür eden bir adam onları terbiye etmeye çalışıyordu. Bu irkilişimi farkeden III. Hasan yanıma yaklaştı ve sordu: "Dün gece iyi uyuyabildin mi?"

Şaşkınlığım daha da artmış ve korkudan benzim sararmıştı. Hemen koşa koşa soyunma odalarına doğru yöneldim. Kapıda bir gece öncesinde kabusumda evine sığındığım arkadaşım vardı. Elime bir not tutuşturup, ertesi gün olana dek mektubu açmamamı ve bir sonraki gün de bu mektubu yurt dışındaki bir makineden kulübe fakslamamı söyleyip bana oldukça kısık bir sesle "daha fazla konuşamam, kaç" dedi.

Şaşkınlık içinde üniformamı giydim ve sahaya çıktım. Ferhat isimli genç bir çocuk yanıma gelip de nasıl verkaç yapılacağını sorduğunda yerimin burası olmaması gerektiğini anladım. Derhal soyunma odasına gidip üzerimi değiştirerek havaalanına gittim. Önce İstanbul aktarması ve ardından Paris. Direk uçuş bulamamıştım ve Paris üzerinde aktarma yapacaktık. İki uçuş arasındaki 4 saatlik süre nedeniyle alana gidip Duty Free'de gezmeye başladım. Arkamdan bir el dokundu. Kafasının tepesindeki deri kısmı tamamen saçla çevrilmiş o adam tam arkamdaydı. Bana "Buraya yeni eleman bakmaya geldim, sen iyi birine benziyorsun. Aslında seni bir yerden tanıyacağım ama nerden?" diye söylenip durdu. Mukavele şartlarımı öğrenmek için ısrarcı sorular sordu.

Kaçamak cevaplar verip kasaya doğru yürürken Yattara ile karşılaştım. İlaç bölümünden sakinleştirici ilaçları kucaklamış ve kasaya yönelmişti. Eski dostuma oracıkta öyle bir sarılmışım ki, çocuk nefessiz kaldı. Ne yaptığını sorduğumda "Dönüyorum, onun için bu ilaçları alıyorum, bu Duty Free'nin fiyatları çok makul" yanıtını verdi. Daha fazla konuşamam deyip, koşar adımlarla benden uzaklaştı.

Ne olduğunu anlamaya çalışırken bu sefer Brezilyalı bir başka arkadaşı gördüm. Yanına giderken arkamdan enseme o ilk yediğim tekmenin bir yenisi geldi. Tam irkiliyordum ki, bir de baktım bu da kabusmuş. Meğer gördüğüm, kabusun içinde bir başka kabusmuş.

İnternete girerek Türkiye'de neler oluyor diye baktım. Bana kabusumda o mektubu veren yabancı arkadaşım dönmeyeceğini velisinden imzalı bir yazıyla şirkete fakslamış!

Noel Tatili için Hollanda'daydım. Yarın Antalya'da olmam gerekiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen bana yol gösterin ne olur....

Kiki

Şuayip Aydın
02.01.2007, 22:59
benden san tavsiye gelme niyed iycen sende şimek gibi olma kiki

liginefendisi
02.01.2007, 23:18
Muhterem Yavrum Kiki;

Mektubunu okuduğumda içim burkuldu...İnan memleketimizde senin gibi ZİYAn olup giden o kadar değer var ki hangi birinizin derdini işleyeceğimi şaşırdım...Mektubundan anladığım kadarıyla mentalite farkı nedeniyle baskı görmektesin.Sana bir büyüğün olarak birkaç tavsiyem olacak,bunları yaparsan eğer,o dakika huzura erip ilk 11'e gireceksin;

1-Hemen geri dön ve takımla çalışmalara başla.
2-İdmanlarda çayır köpeği gibi koş çünkü maç içinde ne kadar kötü olursan ol hocan senin idman performansına bakıyor.
3-Sakın çalıma kalkışma,uzaktan şut çekme,zinhar arapası atma çünkü bunlar hocanın mentalitesine ters şeyler.
4-Sen ortasaha oyuncusunun,gol atmamalısın,hatta buna teşebbüs dahi etmemelisin,olaki gol attın hemen hocana koşmalısın
5-Saçlarını kestir,Hatta kazıt;Çünkü bu halinle saç engellilerin tepkisini çekebilirsin...
6-Sakın internete girme,tesislerde yaşa,mümkünse kendini kısırlaştır böylece tüm enerjini futbola verirsin...
7-Başarı modelin H2F dir.Onların oyununu çözdüğün gün kadroda ki yerin kendiliğinden açılacaktır..."no verkaç no cry"
Bunları o sarışın arkadaşına da anlatmıştım ama beni dinlemedi...Kendini bildiğini yapmaya çalıştı ve layıkını buldu.Umarım sen bizim sözümüzü dinler ve ZİYAn olmazsın...

Selametle kal
Güzin Ablan

Araya girdim sormadan umarım olmuştur:)

AYYILDIZ
02.01.2007, 23:40
Muhterem Yavrum Kiki;

Mektubunu okuduğumda içim burkuldu...İnan memleketimizde senin gibi ZİYAn olup giden o kadar değer var ki hangi birinizin derdini işleyeceğimi şaşırdım...Mektubundan anladığım kadarıyla mentalite farkı nedeniyle baskı görmektesin.Sana bir büyüğün olarak birkaç tavsiyem olacak,bunları yaparsan eğer,o dakika huzura erip ilk 11'e gireceksin;

1-Hemen geri dön ve takımla çalışmalara başla.
2-İdmanlarda çayır köpeği gibi koş çünkü maç içinde ne kadar kötü olursan ol hocan senin idman performansına bakıyor.
3-Sakın çalıma kalkışma,uzaktan şut çekme,zinhar arapası atma çünkü bunlar hocanın mentalitesine ters şeyler.
4-Sen ortasaha oyuncusunun,gol atmamalısın,hatta buna teşebbüs dahi etmemelisin,olaki gol attın hemen hocana koşmalısın
5-Saçlarını kestir,Hatta kazıt;Çünkü bu halinle saç engellilerin tepkisini çekebilirsin...
6-Sakın internete girme,tesislerde yaşa,mümkünse kendini kısırlaştır böylece tüm enerjini futbola verirsin...
7-Başarı modelin H2F dir.Onların oyununu çözdüğün gün kadroda ki yerin kendiliğinden açılacaktır..."no verkaç no cry"
Bunları o sarışın arkadaşına da anlatmıştım ama beni dinlemedi...Kendini bildiğini yapmaya çalıştı ve layıkını buldu.Umarım sen bizim sözümüzü dinler ve ZİYAn olmazsın...

Selametle kal
Güzin Ablan

Araya girdim sormadan umarım olmuştur:)

süper olmuş kardeş

Tunga
03.01.2007, 00:33
........................Bunları o sarışın arkadaşına da anlatmıştım ama beni dinlemedi............

Aaa Güzin Abla ben onun sarışın olduğunu söylememiştim ki:eek:

Aman Allah'ım! Yoksa, yoksa... Kabus yeniden mi başlıyor...?

Kiki

Ferşat Balcı
03.01.2007, 03:45
Trabzonspor devre arası hazırlık kampı
Antalya Gloria Golf Otel
Hasan Üçüncü'nün odası
(oda arkadaşı yattara)

hü- ula yattara naapaysin battaniyenin altında
iy - ne mi yapayriim !...uyumaya çalışıyom , rus garılarını sayayrım
hü - abi normalde koyunlar sayılmaz mı yavv
iy - ::))
hü - aman dıkkat et ZD garıları saydığını görmesin,zira o herşeyi görür,bilir...
aga benim canım sıkıldı biraz dolaşayım

kapıdan çıkar koridorun sonuna doğru yürür, tam merdivenlerden inecekken odanın birinden gol sesi gelir....
....goooooolllllllllllllllllllllllllll
hü - anaaa hüseyin abim yine gol attı rüyasında, abiim benim beee

merdivenin sonunda wc görür girmek için yaklaşır ve önce kapıyı çalar, zorlar ve nihayetinde tekmeler.
hü... küt,kütttpatküttttttttt
... ohaa ohaa
içerden ZD çıkar.

zd - oğlum kırsaydın, şu kibarlığı bi öğretemedim sana, bak gOOkdenize biraz örnek al yahuu...hem sen nereye gidiyon.? sizin oda da yoKmu
hü - hocam oda da yoktu merdivenlerden zıplaya zıplaya inince geldi.
hü - hocam yüksek müsadenle bozabilirmiyim abdesti.
zy - ne yanii sen şimdi benim pogumun üstünemi yapacan !!!
hü - valla hocam isterseniz denk getirmeye çalışırım...
zy - dee ziktirlo.hiç ZD pogunun üstüne poog olur mu ?
zy - hey allahım yarabbim...sen beli delirteceksin,ahh ahh şimdi ayman olcaktı burda. o hiç zıcmazdı bile...o bir melekti... evet eveet o bir melekti...aymaannn
hü - eyvah yine başlıyor !!!
zy - ayymaaaann.....ayymaaaaaannnnn . bana aymanı getirin, getirin bana aymanı...
hç - hasan noldi oğlum
hü -hüseyin abee gene aymanları geldi bunun

kaptan yere çömelir, hocaya doğru yaklaşır.

hç -hocam üzülmeyin ...biraz önce haşim ağayla konuştum
alacaklarmış.üzmesin artık kendini diyor. aymanda çok yıpratmış kendini hem mesaj gönderdi sana " ben ondan başkasına yar olmam,bu ayrılık tak etti canıma istet beni artık,tez zamanda kavuşalım, cavcav ağam vermezse kaçacağım bunu böle bile " demiş

zd -biliyordum ...biliyordum...alacaklar dimiii
hç -alacaklar alacaklar... üzme artık kendini, sil göz yaşlarını
hç -hasan oğlum, sende git aymanın formasının giy gel yine

Cyzio
03.01.2007, 23:06
Sevgili Tunga;

Gene kaleminizi adeta bir kılıç keskinliğinde kullanmışsınız. "Güzin Abla" konulu yazınızı okuduktan sonra, dostunuz olduğuma bir kere daha sevindim. Ayrı saflarda yer alsaydık, kaleminizden nasıl kurtulurdum, bilmem.

Hep böyle kalın.

Tunga
04.01.2007, 00:41
Sevgili Tunga;

Gene kaleminizi adeta bir kılıç keskinliğinde kullanmışsınız. "Güzin Abla" konulu yazınızı okuduktan sonra, dostunuz olduğuma bir kere daha sevindim. Ayrı saflarda yer alsaydık, kaleminizden nasıl kurtulurdum, bilmem.

Hep böyle kalın.

Hocam ben de sizin kesinlikle tevazu sınırlarını zorladığınızı düşünüyorum. Sayenizde bu konu başlığı tarihin en nazik ve zarif konu başlığı oldu. Ama tevazuyu abarttığınızı düşündüğümü yineleyerek sizi eleştireceğim :)

Ben Sokrates diye biliyorum ama bazıları Murphy'nin sözü diyorlar:

"Fazla tevazu göstermeyin yoksa gerçek sanırlar!"

sümela61
04.01.2007, 00:57
Trabzonspor idmanı sona ermiştir... futbolcular aralarında konuşur...

Hüseyin: oh be... ne idmandı... pestilimiz çıktı valla...

Gökdeniz: sorma ya... neyse, var mı akşama bir plan?...

Simko: ya valla ben duşumu alır, kaçarım...

Marcelinho: neee, kaçarım mı???

Gökdeniz: Marce düşündüğün gibi değil, kaçarım-kaçıyorum lafı Türkçede deyim gibi birşeydir... gidiyorum anlamındadır... ilahi Marce alemsin ya, adamı gerçekten kaçacak sandı... Simko uzun süredir burada olduğundan bizim deyimleri kaptı, di mi Simko?

Simko: ne, ha?... aaa, şey evet tabi ya... kaptım ben deyimleri... bi de kaptı kaçtı vardır hatta, onu da ben gidince açıklarsınız Marce'ye...

Barış
04.01.2007, 01:33
ZD-Alo Musampayla mı görüşüyorum?
KM-Evet siz kimsiniz?
ZD-Mantalite yoksunu herif nerdesin sen? Bugün burda olman gerekiyodu niye geciktin?
KM-Hoca sen misin? Kusura bakma benim anne hasta ben biraz geç gelecek.Oke?
ZD-Vay vay demek sen geç gelecek? Olmaz bana sökmez o numaralar,saat 00:00 olana kadar burda olma da gör bak ne oluyor. (Bana kalsa hiç gelmeden direk Kongo ya uç ya neyse mecburuz)
KM-Yok hoca benim anne gerçekten hasta 4 Ocak a kadar bana izin olmaz mı?
ZD-Demek sende de diğer Afrikalılar gibi mantalite probleminin yanı sıra yalancılık da türedi! Hepinizle görüşecez ! ( Demek isterdim ama Ayman da Mısırlı yahu..)
KM-Hoca söz ben 4 ünde geliyor gecikmek yok söz !
ZD-La olum abin,kardeşin yok mu onlar ilgilensin?
KM-Yok hoca annemin bana ihtiyacı var.

( Tam o sırada Ziya Doğan ın yanından TS li bir taraftar geçmektedir)

ZD-Alo Musampa,dinle olum ! Seni kazanmak istiyoruz,kafan rahat olsun.En kısa sürede kondüsyon sorununu halledip seni takıma yerleştireceğiz.Sensiz olm.. ( O sırada taraftar uzaklaşır)

ZD-Kapat şu telefonu ! Teknik futbolcuymuş,hadi ya ? Nedir bu Afrikalılardan çektiğimiz yahu?

Ali Özcan
04.01.2007, 09:07
Trabzonspor devre arası hazırlık kampı
Antalya Gloria Golf Otel
Hasan Üçüncü'nün odası
(oda arkadaşı yattara)

hü- ula yattara naapaysin battaniyenin altında
iy - ne mi yapayriim !...uyumaya çalışıyom , rus garılarını sayayrım
hü - abi normalde koyunlar sayılmaz mı yavv
iy - ::))
hü - aman dıkkat et ZD garıları saydığını görmesin,zira o herşeyi görür,bilir...
aga benim canım sıkıldı biraz dolaşayım

kapıdan çıkar koridorun sonuna doğru yürür, tam merdivenlerden inecekken odanın birinden gol sesi gelir....
....goooooolllllllllllllllllllllllllll
hü - anaaa hüseyin abim yine gol attı rüyasında, abiim benim beee

merdivenin sonunda wc görür girmek için yaklaşır ve önce kapıyı çalar, zorlar ve nihayetinde tekmeler.
hü... küt,kütttpatküttttttttt
... ohaa ohaa
içerden ZD çıkar.

zd - oğlum kırsaydın, şu kibarlığı bi öğretemedim sana, bak gOOkdenize biraz örnek al yahuu...hem sen nereye gidiyon.? sizin oda da yoKmu
hü - hocam oda da yoktu merdivenlerden zıplaya zıplaya inince geldi.
hü - hocam yüksek müsadenle bozabilirmiyim abdesti.
zy - ne yanii sen şimdi benim pogumun üstünemi yapacan !!!
hü - valla hocam isterseniz denk getirmeye çalışırım...
zy - dee ziktirlo.hiç ZD pogunun üstüne poog olur mu ?
zy - hey allahım yarabbim...sen beli delirteceksin,ahh ahh şimdi ayman olcaktı burda. o hiç zıcmazdı bile...o bir melekti... evet eveet o bir melekti...aymaannn
hü - eyvah yine başlıyor !!!
zy - ayymaaaann.....ayymaaaaaannnnn . bana aymanı getirin, getirin bana aymanı...
hç - hasan noldi oğlum
hü -hüseyin abee gene aymanları geldi bunun

kaptan yere çömelir, hocaya doğru yaklaşır.

hç -hocam üzülmeyin ...biraz önce haşim ağayla konuştum
alacaklarmış.üzmesin artık kendini diyor. aymanda çok yıpratmış kendini hem mesaj gönderdi sana " ben ondan başkasına yar olmam,bu ayrılık tak etti canıma istet beni artık,tez zamanda kavuşalım, cavcav ağam vermezse kaçacağım bunu böle bile " demiş

zd -biliyordum ...biliyordum...alacaklar dimiii
hç -alacaklar alacaklar... üzme artık kendini, sil göz yaşlarını
hç -hasan oğlum, sende git aymanın formasının giy gel yine

:D :D Mükemmel ötesi:D :D

Tebrikler kardeşşşş...:alkış:

Mehdi
04.01.2007, 11:55
Szymekin mektup olayından 5 dakika öncesi.

-pssssst.ibrahiim!...gel gel.sessiz ol.
-noldu Haşim abi,önemli bişeymi.
-şşşt olum yavaşşş....gel bak başkanın dolabında ne buldum
-neymiş o.basbayaaa mektup.:confused:
-evet.Szymekten gelmiş.
-ne yazıyo.okusana abi.çatlatma.
-...fsfsfsfsss.eywaaaah
-noldu Haşim abi.söylesene.
-futbolu bıraktım yazıyo yaa:(
-nee?..bana versene şunu.yaw bu geçen sene yazılmış görmüyomusun:eek:
-...
-benim düşündüğümü düşünüyon dimi?
-yooo.neyi
-la anlasana abi.biz 1 yıldır futbolu bırakmış adamı oynattık:eek:
-...
-ara da gelmesin.
-kimi?
-başkanı.yaw kim olcak Szymeki ara.mektubu şimdi okuduk de.Allallaaaa

Cyzio
04.01.2007, 20:10
Adlarınızı tek tek yazamayacağım ama, bu sayfadaki yazılar bayağı güzel olmuş. Hepinizi tebrik ederim.

Cyzio
04.01.2007, 20:16
-"Başkanım az evvel klübe bir fax geldi."

-"Ne yazıyor?"

-"Futbolu bıraktım. İmza: Ayman."

-":eek: :eek: "

-":D :D "

-":mad: :mad: ."

-":( :( :( :( . Başkan da hiç şakadan anlamıyor."

liginefendisi
04.01.2007, 22:33
Sevgili Günlük;

Tam sana sıradan bir kamp gününü daha geride bıraktığımı anlatacakken manevi oğlum Ayman'a kavuşacağımı öğrendim.Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsin...Malatya,Ankara derken şimdi Trabzon'da yanımda olacak...Eşini ikna edebilirse Giresun'dan 2 dönüm yer almayı düşünüyoruz ona da.Emeklilik günlerinde ayrılmamış oluruz böylece...
Dualarım bir bir kabul oluyor nihayet.Szmek futbolu bıraktı,Ayman geldi,kullandığım ilaçlar faydalı olmaya başladı ve bugün kafamdaki ilk teli gördüm...İnşallah sırada Tolga ve Erdinç var böylece Milan'dan kurtulabileceğim...
Bugünde çocuklara mantalitemi öğretebilmek için 12 saatımı feda ettim.Hiç önemi yok yeterki onlar mantaliteyi kapsınlar ben ömrümü feda etmeye razıyım.Bugün takımı topladım ve Szmek'den sonra 2. kaptan olarak Hasan'ı seçtiğimi duyurdum.Sanırım artık onlardan ne istediğimi iyice kavradılar.Ne zamanki Yattara her maç adam kovalayıp arkadan faul yaparak sarı kart görür,Ne zamanki Marcelinho dripling yaparak dikine oynamak yerine yan ve geri pası tercih etmeye başlar o zaman bende onları ödülendiririm.O saçlı çocuğu hiç yazmıyorum zaten onunla küsüm....Ondaki mantalitede bir yoğunlaşma görmüyorum sanırım o da yakında gider...
İnterneti yasaklamak iyi bir fikirdi ama geçen gün Gökdeniz'in elinde tetris gördüm...Tedavülden kaldırıldığını düşünüyordum ama demek ki onuda yasaklar listesine eklemek lazım...Aşçıyla konuştum şapın miktarını arttırdı sanırım 2 doz daha lazım böylece tek konsantrasyonumuz futbol olacak...Başkanla senenin planlarını şimdiden kurmaya başladık...Kafamdaki sistemi ona anlattım. 4-6-0 ona da uygun geldi...Aslında sanırım ben anlatırken o 4 ve 6 yı toplayıp eksik parçayı arıyordu.Bunu ben sistemden bahsederken "Buldum Cefırsın" diye bağırmasından anladım.Sakal uzatmayı yasakladım koşarken oyuncuların hızlarını kesebilir,uzatanları 30 verkaçla cezalandırıyorum(çok kötüyüm biliyorum:)
Çemişkezekspor'la maç ayarladık. H2F+Ayman'ı sahada görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum...Artık hiç pozisyon vermeyeceğiz,düşünsene rüya gibi...Marcelinho hala dayanıyor ama sanırım 2 hafta ömrü kaldı.Yarın onu derin dondurucuya kilitleyip soğuğa ne kadar dayanabileceğini ölçeceğim,eğer sınavı geçerse Küvette fön çekmesini isteyeceğim,bunu da geçerse Ajdar'la 4 saatlik canlı performans için anlaştım,kapalı bir odada ikisini orkestrayla başbaşa bırakacağım...Sanırım Marce'de 3 hafta içinde Katar'a gider:)
Yattara için sonra konuşuruz artık uyumam lazım inşallah rüyamda Adem'le Emrah'ı görürüm çok özledim onları çokkkkkk

Mantalite Seninle Olsun

Tunga
05.01.2007, 01:53
2005-2006 Sezonu'nun başı

Hacı Cavcav: Olmaaaz, ben bu kadar para veremem böyle bir adama. Nerede görülmüş Hacı Cavcav'ın böyle para saçtığı?

Ziya Doğan SLX: Başkanım yapma yaa! Sen bana söz vermedin mi istediğin adamı alacağız diye?

HC: Olum ben sana alırız dedim de, ne bileyim, forvet, stoper, kaleci falan alırsın diye dedim, ben nereden bileyim ön libero diye tutturacağını? Ol-maz!

SLX: Etme başkanım ya! Bak senden forvet istemiyorum, kaleci de istemiyorum. Gol atsak ne olacak, yedikten sonra? Bana lazım bu adam.

HC: AYMAzlıklar içindesin hocam, ben bir ön liberoya bu kadar para vermem, o kadar! Ne garantisi var bu adamdan zarar etmeyeceğimizin? Sonra gülerler bana.

SLX: Başkanım, Mısır'ın gelmiş geçmiş en iyi ön liberosu diyorum. Kayısıspor'da da beraber çalıştım, çok iyi verim aldım diyorum. Neden anlamıyorsunuz beni?

HC: Bak güzel kardeşim, ben bu adamı alırım ama eğer sonunda pişman olursam, o zaman da bunun parasını senin maaşından keserim, ona göre.

SLX: Allah, Allah! Yahu başkanım ben ne para alıyorum ki, benden keseceksiniz.

HC: Ben söyleyeceğimi söyledim. Benden bu kadar! Ya kabul, ya tamam!

SLX: Başkanım bak aklıma ne geldi? Diyorum ki, eğer bu dikiş tutmazsa, o zaman bu adamı ilk, bilemedin ikinci gittiğim takıma yanımda götüreceğim, söz! Ne dersin?

HC: Bu gibi durumlar için hazırladığım standart bir anlaşma metni vardı. Nerede bu? ... Hah tamam çorabımın içine koymuştum! Buyur imzala o zaman bunu...

SLX: Tamamdır başkan, gittiğim kulübe bu adamı götürmezsem, bana da SLX demesinler... :dansmuz:

:eek:

Ferşat Balcı
05.01.2007, 04:30
Haberler

Ziya Doğan: “İkinci yarıda apayrı bir Trabzonspor göreceksiniz”
Bugün Antalya kampında bir basın toplantısı düzenleyen Ziya Doğan kampı ve takımı değerlendirdi.

"İkinci yarıda apayrı bir Trabzonspor olarak hedefimiz yukarıları zorlamak"
Çok güzel imkanlarda iyi bir şekilde kampa başladık.Tabi bazı eksikliklerimiz var.Futbolculardan Milan’ın ayın 28’inde maçı vardı.O yüzden Milan, ayın 2’sinde gelecek. Onun dışında Ömer Rıza’nın ameliyat olmasından dolayı eksik başladık.Oyuncularımın istekli ve arzulu çalışmaları bizi mutlu ediyor.

“Musampa iki bilemedin on gün içinde kampa katılacak”
Ziya doğan bir soru üzerine musamba nın durumuna açıklık getirdi. “ musambayla arkadaşlar görüştü, şu an bulunduğu yerde sular kesilmiş , akmıyormuş bizden bir iki gün müsaade istedi, arkadaşların yaptığı araştırmaya göre kendisini özel durmu da mevcut. Yani musamba rüyalanmış, sizin anlıycanız kamyonu devirmiş sularda akmayınca mecburen kampa katılması gecikecek. . Biz kendisine inandık, ve bir iki gün müsaade verdik.

“Asla futbolcumun cunup gezmesine izin vermem “
Ziya doğan bu konuda yapılan eleştirileri bir türlü anlamadığını belirterek “ benim futbolcum asla cunup gezemez , buna izin veremem” dedi. Doğan sözlerine şöyle devam etti “ kamp zamanı her sabah topluca gusul banyosu mutlaka yaparlar , ilk yarıda bunun sıkıntısını yaşadığımızı düşünüyorum, arada bir kaçak olunca takımı felakete sürükler , bir sezon heba olur. F.akyeli defalarca uyarmamıza ragmen sabahları gusul yapmatığını tespit ettik ve kadro dışı bıraktık, artık kirli futbolcuları temizledik ikinci yarıya tertemiz bakıyoruz”dedi

Cyzio
05.01.2007, 09:21
Ferşat Balcı ve liginefendisi... :alkış: :alkış: :alkış:

Size gelince, Üstad Tunga... Bu sefer de tarihin karanlık sayfalarına ışık tutmuşsunuz. Teşekkürler.

Erman
05.01.2007, 12:51
Yahu iki cün Tirabzon'a cittum, döndum Ankara'ya; bi baktum ki burasi karismus. Herkesun ellerune sagluk. Ben da yesiul sahalara yakinda dönecegum.

Fakat...

Sevgili Günlük;

...

Mantalite Seninle Olsun

Aklina saglik hemserim.

Berat
05.01.2007, 13:03
BMN Danışma'ya stichus'tan gelmesi muhtemel bir mesaj;

"stichus" olan kullanıcı adımın "nuriyleherşeyçokgüzelolacak" şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum..

Muhalif
05.01.2007, 13:17
Flash Flash Flash...

Trabzonspor'un Antalya'da kamp yaptığı otele sabah üzerinde Ziya Doğan'a Sevgilerle yazan bir mektup geldiği, gönderen kısmına isim yazılmadığı fakat alıcı kısmında Zwiya Dogkhan yazdığı için Şimek'den geldi sanılan mektubun şarbonlu çıktığı anlaşıldı sayın seyirciler.. Mektubu açan Ziya Doğan'ın mektuptaki beyaz tozları ilk önce saçlarından dökülen kepekler zannettiği fakat daha sonra 'benim saçım yok ki kepeğim olsun ulan' diyerekten olsa olsa pudra şekeridir diyerek tadına baktığı, en sonunda durumu kamp başkanı Sayitoğlu'na haber verdiği bildirildi. Sayitoğlu'nun durumdan şüphelenip tozu tahlile göndermesi sonucu ortaya çıkan skandal taraflı tarafsız ülkemizde forma giyen tüm önliberoları ayağa kaldırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ziya Doğan şöyle konuştu:
Bana yapılan bu saldırı tüm defansif mentaliteli hocalara yapılmış sayılır.. Bir Ziya gider bin Ziya gelir.. kaptığım bu şarbondan sonra oyun şablonumda değişiklik olacağını düşünenler çok yanılıyorlar.. son nefesimi verene kadar Çanakkale geçilmeyecek! Kamuoyuna saygıyla bildirir kendime Allah'tan rahmet ve önliberolarıma şimdiden başsağlığı dilerim..

Naim
05.01.2007, 13:47
Flash Flash Flash...

Trabzonspor'un Antalya'da kamp yaptığı otele sabah üzerinde Ziya Doğan'a Sevgilerle yazan bir mektup geldiği, gönderen kısmına isim yazılmadığı fakat alıcı kısmında Zwiya Dogkhan yazdığı için Şimek'den geldi sanılan mektubun şarbonlu çıktığı anlaşıldı sayın seyirciler.. Mektubu açan Ziya Doğan'ın mektuptaki beyaz tozları ilk önce saçlarından dökülen kepekler zannettiği fakat daha sonra 'benim saçım yok ki kepeğim olsun ulan' diyerekten olsa olsa pudra şekeridir diyerek tadına baktığı, en sonunda durumu kamp başkanı Sayitoğlu'na haber verdiği bildirildi. Sayitoğlu'nun durumdan şüphelenip tozu tahlile göndermesi sonucu ortaya çıkan skandal taraflı tarafsız ülkemizde forma giyen tüm önliberoları ayağa kaldırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ziya Doğan şöyle konuştu:
Bana yapılan bu saldırı tüm defansif mentaliteli hocalara yapılmış sayılır.. Bir Ziya gider bin Ziya gelir.. kaptığım bu şarbondan sonra oyun şablonumda değişiklik olacağını düşünenler çok yanılıyorlar.. son nefesimi verene kadar Çanakkale geçilmeyecek! Kamuoyuna saygıyla bildirir kendime Allah'tan rahmet ve önliberolarıma şimdiden başsağlığı dilerim..

süperdi
Süper

Gamze
05.01.2007, 14:13
@Muhalif

muhteşemdi!!! :alkış: ne güldüm yau :D:D:D

Naim
05.01.2007, 16:10
İş ilanı
Ülkenin en önde Gelen Takımlarından birisinde oynatılmak için
boş mevkilere uygun fiyata ön liberolar aranmaktadır. İlgilenenlerin Kel@4önlibero.com a mail atmaları rica olunur.

Aranan Nitelikler:

-En az 4 sene süreyle ön libero oynamış olmak
-Ortasaha çizgisini mecbur kalmadıkça geçmeyecek
-Kendini Stoper gibi Hissetmek
-Tekmeye Kafa sokabilecek Çoğu zaman Kafaya Tekme sokacak
-4lü Önlibero Sistemine uyum Sağlayabilecek Yeniliklere(5li ihtimaline yönelik) Açık
-Bilgisayar Kullanmayı bilmeyen Sevmeyen
-Mümkünse Saçları olmayan Veya Saçlarını kazıtmaya karşı çıkmayacak
-Orta sahadan Kaleciye Ani Geri Pas yapabilecek
-Yarım Kilo Mantalitesi olan(2.bir mantalite Tercih sebebidir)

Mehdi
05.01.2007, 16:12
İş ilanı
boş mevkilere uygun fiyata ön liberolar aranmaktadır. İlgilenenlerin Kel@4önlibero.com a mail atmaları rica olunur.

Aranan Nitelikler:

-4lü Önlibero Sistemine uyum Sağlayabilecek Yeniliklere(5li ihtimaline yönelik) Açık

müthiş ya:D :yattara: süpperdi.

Tunga
05.01.2007, 16:16
@Naim

Ben o özelliklerin çoğuna haiz bir kişi olarak başvurmak istiyordum ama şu son aranan nitelik işi bozdu. Ben de o aranan vasıfta bir mantalite yok. Acaba kursu var mıdır bunun?

Erman
05.01.2007, 16:48
İş ilanı

Aranan Nitelikler:

Sayin Naim Hocam,

Is ilaninizda mevzubahis olan niteliklerle ek olarak bir özelligim söz konusudur ancak bunun sizin icin bir arti mi eksi mi oldugu konusunda süphelerim var. Bu ise ihtiyacim oldugu icin size pesinen sormak istiyorum: Sadece arkama, sagima, soluma, sag arka caprazima, sol arka caprazima ve ayriyetten sag arka caprazimla arkamin arasina, sol arka caprazimla da arkamin arasindaki bölgeye pas yapabiliyorum. Bu ise basvurmam icin bir engel mi yoksa bir avantaj midir?

Bir de sizinle daha önceden calismak gibi bir özellik lazim midir? Biraz arastirma yaptim ve böyle kisileri tercih ettginizi ögrendim. Belki hatirlarsiniz; Sancak Mahallesi Idman Yurdu PAF takiminda hocalik yaparken sizin ogrencinizdim. Benim o siralar, ara pasi atan yaratici orta saha oyuncusu olma gibi bir cocukluk hevesim vardi, bundan kurtulup gercekci bir ön liberoya dönüsümüm sizin sayenizdedir.

Saygilarimi sunarim.

poetricus
05.01.2007, 16:54
Sevgili Günlük,

Uzun bir aradan sonra takımıma kavuştum. Keşke kavuşmaz olaydım!
.
Otelin önünde taksiden iner inmez hoca azarlamaya başladı. Taksinin arka koltuğunda oturmam gerekiyormuş, defans oyuncusunun ön koltukta ne işi varmış? Üstelik taksinin otelin önüne geri geri gelerek değil de önden yanaşmasına göz yummam da bendeki defansif mantalite zaafımı gösteriyormuş. O gece uyumama cezası aldım... Hoca bilgisayardan sonra, kağıt kalemi de yasaklayacak diye bir söylenti dolaşıyor ortalıkta. Allah'ım sen sonumuzu hayır et.

Bunlarla kalsam şükredeceğim ama nerede!...Sabah arkadaşlarla antrenman sahasına gitmek için otobüse bindik. Hocanın gözüne girmek, bir nebze de olsa sempatisini kazanmak için hemen kendimi ön koltuklardan birine atayım dedim. Hay demez olaydım. Meğer Hoca defansif mantaliteye zarar veriyor diye ön koltuklara oturmayı da yasaklamış. Yer yokluğu yüzünden, Umut Cem ve Ersen'e orada oturma izni vermiş onların da koltuklarını ters çevirip yüzlerini otobüsün arkasına dönmelerini istemiş. Üstüne üstlük dört kişilik arka koltuğa da sekiz kişiyi zorla oturtmuş.

Bu kadarına da pes diyecektim ki Hoca hışımla hepimizi otobüsten indirdi. Bu otobüsün, yerleştirmeye çalıştığı mantaliteye aykırı olduğunu, şoför koltuğu arkada olan bir otobüs ısmarladığını, o gelinceye kadar bekleyeceğimizi söyledi.

Hala bekliyoruz!...

Naim
05.01.2007, 16:55
Sayin Naim Hocam,

Is ilaninizda mevzubahis olan niteliklerle ek olarak bir özelligim söz konusudur ancak bunun sizin icin bir arti mi eksi mi oldugu konusunda süphelerim var. Bu ise ihtiyacim oldugu icin size pesinen sormak istiyorum: Sadece arkama, sagima, soluma, sag arka caprazima, sol arka caprazima ve ayriyetten sag arka caprazimla arkamin arasina, sol arka caprazimla da arkamin arasindaki bölgeye pas yapabiliyorum. Bu ise basvurmam icin bir engel mi yoksa bir avantaj midir?

Bir de sizinle daha önceden calismak gibi bir özellik lazim midir? Biraz arastirma yaptim ve böyle kisileri tercih ettginizi ögrendim. Belki hatirlarsiniz; Sancak Mahallesi Idman Yurdu PAF takiminda hocalik yaparken sizin ogrencinizdim. Benim o siralar, ara pasi atan yaratici orta saha oyuncusu olma gibi bir cocukluk hevesim vardi, bundan kurtulup gercekci bir ön liberoya dönüsümüm sizin sayenizdedir.

Saygilarimi sunarim.

Değerli Ön Libero Adayı

Kalın puntolarla Belirttiğiniz Özellikler benimAradığım Ön liberoda Olmazsa olmaz özelliklerdir
Her Ön liberonun Sahip olması Gerektiği özellikler olarak düşündüğüm için belirtmeGereği Duymadım
Zannedirim Siz bunu bilmiyordunuz Belkide Mantaliteniz eksiksiktir
Fakat Mademki daha öncede beraber çalıştık (Üzgünüm ama sizi Pek Hatırlayamadım malumunuz her sene elimden 50 ye yakın ön libero geçiyor)
Yarın saat 16:30 da Antalya golf Resort otelde sizinle bir görüşme yapabiliriz
Yanlız görüşmeye koşarak Gelmeniz gerekmektedir bu sayede konsidyonunuzu görmüş oluruz.

Saygılarımla

4önlibero İnsan Kaynakları

Not: Görüşmeden Önce Berbere uğramanızı Belirtmeme Gerek yoktur Umarım ;)

Oğuuz
05.01.2007, 17:09
* Barcelona'yı seyredince gördüm ki; biz senelerdir "topçuyuz" diye milleti kandırıyormuşuz. (Saffet Sancaklı)

Erman
05.01.2007, 17:15
Değerli Ön Libero Adayı

Kalın puntolarla Belirttiğiniz Özellikler benimAradığım Ön liberoda Olmazsa olmaz özelliklerdir
Her Ön liberonun Sahip olması Gerektiği özellikler olarak düşündüğüm için belirtmeGereği Duymadım
Fakat Mademki daha öncede beraber çalıştık (Üzgünüm ama sizi Pek Hatırlayamadım malumunuz her sene elimden 50 ye yakın ön libero geçiyor)
Yarın saat 16:30 da Antalya golf Resort otelde sizinle bir görüşme yapabiliriz
Yanlız görüşmeye koşarak Gelmeniz gerekmektedir bu sayede konsidyonunuzu görmüş oluruz.

Saygılarımla

4önlibero İnsan Kaynakları

Not: Görüşmeden Önce Berbere uğramanızı Belirtmeme Gerek yoktur Umarım ;)

Sayin Naim Hocam,

Öncelikle hizli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aslinda size internetten ulasmak yolunu sectigim icin bana kizacaginizdan cekinmistim. Aslinda size mektup yazmistim. Ancak nedendir bilmiyorum yolladigim mektup bana geri döndü, üzerinde de bir ibare var, anlayamadim: "Trabzonspor Kulubü, 640 sayili ve 20.12.2006 tarihli yönetim kurulu geregi artik mektup kabul etmemektedir". Bu yuzden interneti sectim, cok ozur dilerim.

Beni hatirlayamamaniza gercekten cok uzuldum. Ufak bir hatirlatma yapayim; bu sefer beni animsayacaksiniz. Sene 1989. Biliyorsunuz Sancak Mahallesi Idman Yurdu PAF takimi olarak o sene lige kesin sampiyonluk sloganiyla baslamistik. Sezonun en kritik maclarindan birine cikiyorduk. Rakip ligde iddiasi kalmayan ve formalite macina cikan "Mardin SSK Ishani'nin Yanindaki Kunduracilar Jimnastik Kulubü PAF takimi"ydi. Kümede kalmak icin bu maci kesin almamiz gerekiyordu. Siz bizi dahiyane bir taktikle (7-3-0) sahaya cikartmistiniz. Mac 0-0 giderken, rakip yari sahasina gecen bir arkadasa cok kizip beni 85.dk'da oyuna onun yerine oyuna almistiniz. Rakibin ataginda topu ceza sahamizdan uzaklastirmak icin yaradana siginip öyle bir vurmustum ki o top gidip gol olmustu. Tabi ki rakip kalecinin gol aramak icin bizim ceza sahamiza gelmesi de bunda etkili olmustu ama o golle kümede kalmistik. Simdi hatirladiniz mi Hocam?

Belirttiginiz vakitte belirttginiz mekanda olacagim. Merka buyurmayin, hepimizin saclarini o günlerde kestirtmistiniz. O günlerden beri müntazaman kafami kazitirim.

Görüsmek üzere ellerinizden operim,

Saygilarimla.

Erman Özönlibero

Cyzio
05.01.2007, 23:55
Bu köşe gene uçmuş. Ağızlarınıza sağlık.

Poetricus Üstad; Bayramlar zaten bu iş için, değil mi? BMN'ye üç günden fazla dargın kalınmaz (Teşbihte de hata olmaz.).

Cyzio
06.01.2007, 00:03
Sadece arkama, sagima, soluma, sag arka caprazima, sol arka caprazima ve ayriyetten sag arka caprazimla arkamin arasina, sol arka caprazimla da arkamin arasindaki bölgeye pas yapabiliyorum.

Değerli Ön Libero Adayı

Değerli Ön Libero Adayı;

Hocamız şu anda bebeğiyle ilgilendiğinden, demin yazmayı unuttuğu bir noktayı benim yazmamı istedi. O da şudur:

"Mümkünse, sağa ve sola pas verme huyundan vaz geçsin; diğerleri bana yeter." diyor.

Anladınız siz.

Miraç Atalay Çiftçi
06.01.2007, 00:06
Su an itibari ile beynimin Sag-Sol ve Ön Loblarını kullanma yetenegimi kaybettim.Sadece Arka lobumu kullanabiliyorum.Acaba sizin mantalitenize uygunmudur?

İmza: Ziyaettin bin LOb

ts_fan
06.01.2007, 13:23
Ayman transferi öncesi ve sonrası söylemler;

# Trabzonspor AyMAN arıyor! – (Ayman transferi öncesi birileri)

# Trabzonspor’da AYMAn(Z)lıklar devam ediyor! - (gerçekçi düşünenler)

# Mentalite anlamında eksik olan futbolcu arkadaşlar, Ayman’ında katılımıyla mentalite de son noktaya ulaşmış bulunuyoruz. Bundan böyle mentalite olarak HAF’ı örnek alacaksınız, artık idmanlarda sık sık HAF, HAF = 2HAF* diyerek mentalitemde son noktayı beyninize kazıyacağım. - (ondan, mentalite fakiri futbolculara)
* Futbola temaşa olarak bakacak olursak görsel anlamda eziyet çektiren bir mentalitenin! son versiyonunun açılımı; Hüseyin, Hasan, Ayman, Ferhat.

# Ayman, birlikte olmayalı futbolun gerilemiş.Ne bu başarılı ara pasları, oyunun yönünü değiştirmeler, kazandığın topları ileriye doğru hem de isabetli bir şekilde oynamalar?Ama sıkıntı yok, üç beş idman sonra eski Ayman olacaksın, zaten sen mentaliteme en uygun ön liberolardan birisin! - (bu da tabi ki ondan)

Birkaç tane de çeşitleme;

# Trabzonspor’un üzerine GÜNEŞ DOĞmadAN camianın toparlanması imkansız. - (ilginç adama* ithafen birisi)
*gider ayak yarım konuşanlar derneği başkanı.
(Anladık biz onu, A.Ş’nin başına o geçtiği an Trabzonspor iki hocayla beraber ancak kurtarılabilir, di mi ilginç adam?)

# Camiayı bütünleştirecek, birbirine sıkıca yapıştıracak biri lazım.Doğru yaa, aklımıza nasıl gelmedi?Bizim birde BALİ’miz vardı, di mi? - (Trabzonspor’u kurtarma çabasındaki Trabzon orjinli ve Trabzon lokalinde yaşayan Büyük Trabzonspor’lular! –bir gün camia dışarıya ÇELİK gibiyiz imajı vermek isteyecek, işte o zamanda Lemi ÇELİK gelir, Trabzonspor'da çark böyle dönüyor!-)

# Hem kulüp hemde ben, inat yüzünden ZİYAn olduk! - (çok uzaklardan sarışın çocuk)

Şuayip Aydın
06.01.2007, 13:57
gulzel olmus abi eline koluna sagık be yaw...

Naim
06.01.2007, 18:27
Son Dakika

"Futbolu Bıraktım"

Trabzonspor Kulubune yaklaşık 10 dakika önce Arapca bir mektup geldi.
Mektupda "3 günde Beni Hayattan Soğuttunuz be Ömrümü Çürüttünüz Futbolu bıraktım Kına yakın"
ifadesinin olduğu iddia edildi
Mektubun gerçekten Ayman Abdulazizden geldiği sanılmaktadır.
Kulub Asbaşkanı Olayı kısmen doğrularken aymana Ulaşmaya çalıştıklarını söylüyor.
Ayrıntılar Yakında

Ömer SEVİNÇ
06.01.2007, 19:46
Şok şok şok.

Ziya Doğan'ın şarkı listesini ele geçirdik. İşte olay şarkılar:

1-Bengü - Korkumdan Ağladım
2-Kamuran Akkor - Ne güzelsin Ay man, bir tanesin Ay man
3-Levent Yüksel - Yeter ki liberosuz olmasın maç
4-Ayhan Yener - Ben Bir Garip Keloğlanım
5-Şebnem Ferah - Korkarak Yaşıyorsan
6-Hakan Peker - Liberonu Yolla Bana
7-Kenan Doğulu - Yüzsüz Yürek
8-Kıraç - Ferhatı Saldım Çayıra
9-Mfö - Mazeretim Var
10-Nazan Öncel - Ayman Baksana Bana

Erman
06.01.2007, 20:10
Ayman transferinin perde arkasındaki telefon konuşmaları

Cavcav: E hadi hayırlı olsun İbrahim. Neredeyse bedavaya verdim Ayman’ı size ha!

Hacıosmanoğlu: Çok sağ olun Başkanım. Bayram hediyesi oldu gerçekten de.

Cavcav: Hayrını görün şekerim. Yalnız kasığında ufak bir sakatlık mı ne var, baktırın onu.

Hacıosmanoğlu: Yoktur bir şeyi, koçtur o koç!

Cavcav: Tabi tabi. Bir de önemli değil gerçi ama AIDS taşıyıcısı mı nedir, çok yaklaşmasın futbolcular.

Hacıosmanoğlu: Hiç problem yok Başkan. Zaten orta saha oyuncusu ya, bizde o bölgeye fazla yaklaşan olmaz. Bir tek Hüseyin var, ona da karalahana yediririz, sorun çözülür.

Cavcav: Tabi canııım. Hem Ziya'nın da mantelitesine uygundur.

Hacıosmanoğlu: Başkanım iyi hatırlattınız. Mutlu haberi vereyim de sevinsin çocuk. Ellerinizden öperim.

Cavcav: Ellerden öpenin çok olsun şekerim. Hadi sen kapat. Hmm, neydi bu diğerinin numarası… Hah buldum!

Dıııt … dıııt

Sayitoğlu: Alo?

Cavcav: Haşiiiiim, nassın şekerim?

Sayitoğlu: Sağ olun Başkanım. Futbolcuların kurbanlarıyla uğraşıyorum.

Cavcav: Uğraş uğraş aferin. Hadi gene iyisiniz. Ayman’ı verdim size.

Sayitoğlu: Ayman mı!!? Başkanım nereden çıktı Ayman ya? Benim haberim yok. Şaka mı bu? Sizi gidi sizi... Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bayram şakası.

Cavcav: Ne şakası şekerim. Ben bilmem sizin iç işlerinizi. Ziya istemiş, İbrahim aradı. Ben verdiğimi bilirim.

Sayitoğlu: Başkanım ben bi arkadaşlarla konuşayım. Ellerden öperim. Haydaaa, nereden çıktı bu Ayman ya!

Dıııt … dıııt

Albayrak: Haşim yoğurt yiyorum, sonra ara.

Sayitoğlu: Başkan bi dur, kapatma. Bu Ayman transferi ne ayak ya?

Albayrak: Ayhan mı? Olum o Galatasaraylı değil mi? Olmaz o iş. Tanıdığım yok Galatasaray’da. Hani Fenerbahçe olsa neyse, ararız ABİ’yi, bize aracılık yapar.

Sayitoğlu: Ya Başkan Ayhan değil, Ayman Ayman! Ziya istemiş; İbrahim, Cavcav Başkan’la anlaşmış, almışız. Benim haberim yok!

Albayrak: Ya evet, birileri diyordu bi Arap falan ama tam hatırlamıyorum.

Sayitoğlu: Şimdiden söylüyorum; zırnık koklatmam ben! Zaten gitti o kadar param futbolcuların kurbanlarına!

Albayrak: Ya arkadaş! Bana ne kızıyorsun! Ben demedim mi size beni bu futbolla mutbolla uğraştırmayın diye! Böyle anlaşmadık mı en başta? Ben ne anlarım futboldan!

Sayitoğlu: Neyse Başkanım, bi toplanıp konuşalım bari bu işleri.

Albayrak: Tamam. Atlayın gelin buraya.

Sayitoğlu: Yok Başkan, istersen biz Antalya’ya gidelim, herkes orada.

Albayrak: Ne! Antalya mı? Ne işleri var lan Antalya’da! Ohhh ne ala! Biz burada çalışalım, herifler…

Sayitoğlu: Başkan kamp var ya… Kamptalar. Devre arası kampı…

Albayrak: Uuuu, devre bitti mi oluuuum? Tüh tüh tüh. Kaçıncıyız?

bordobluex
07.01.2007, 01:24
Erman yaptın gene yapacağını.
''Haşim yoğurt yiyorum, sonra ara'' :)
Tebrik ederim dostum.

Travelair
07.01.2007, 11:42
Ziya Hoca'nın mantalitesinin gelişme öyküsü:

-Pas.. ve goooool!

-Hmm gol yedik şu ön liberoyu ikilemek gerek

Sonraki maç

-Ortaaaa ve goooool!

-Tabi ya ön liberolar 2 tane adamlar 10 kişiyle saldırıyorlar. Tabi yeriz golü. Şuraya bir ön libero koydukmuu tamamdır!

Sonraki maç

-Ve bir gol daha Trabzonspor dağılıyor...

-Yok ya bu iş böyle olmayacak....

-Oh be! Allah'ım yoksa hoca gerçeği gördü atak mı yapacağız yoksa?? (Taraftar)

-Yetmiyor yetmiyor... Forvet oyuncularını kestik zaten... Mecburen ortasahadan da kırpıp bir ön libero daha koyacağız takıma...

İlk defa başarısız oluyorum. Ama inanıyorum ki bu sefer verim alacağım. Eğer bunca şeyden sonra da verim alamazsam o zaman yapacak başka bişey kalmıyor. Ortasahasız oynayıp ön liberoları beşliyeceğiz.

O zaman beraberlik garanti ama henüz Trabzonspor camiasının "mantalitesi" bunu kavrayabilecek seviyede değil....Zamanla inşallah.... ( Allah yazdıysa bozsun )

Cyzio
07.01.2007, 14:45
Efendim;

Bir kasabada, iki madrabaz yaşarmış. İkisi de hilekâr mı hilekâr. Kasaba ahalisi de, bunları birbirine düşürüp, eğlenirmiş.

Bir gün bunlardan biri, kasaba pazarına topal bir eşek getirmiş ve çok ucuz bir fiyata satışa koymuş:

-"Haydiiii... Eşek on lira, eşek on liraa..."

Az sonra, öbürü damlamış. Eşeğe şöyle bir bakmış, incelemiş:

-"Tamam alıyorum."

deyip, on lirayı satana vermiş. Daha pazar yerinden ayrılmadan, ahali etrafını sarmış:

-"Yahu, ne yaptın? Topal eşeğe, on lira verilir mi? Tamam ucuz ama, hiç bir işine yaramayacak ki... Boşu boşuna besleyeceksin."

-"Siz merak etmeyin. Ben almadan önce baktım, eşek topal filan değil. Tırnağının arasına taş sıkışmış. Pazar yerinden uzaklaşayım, taşı çıkaracağım. Eşek de normal yürümeye başlayacak."

Ahalinin işi gücü yok. Hemen, soluğu öbürünün yanında almışlar:

-"Yahu senin eşek topal filan değilmiş. Tırnağının arasına taş sıkışmış; hayvan ondan topllarmış. Verdin güzelim eşeği, on liraya."

-"Çcuklar ben de hiç tongaya basacak göz var mı? Eşek gerçekten topal. Taşı tırnağına ben sıkıştırdım."

Tabii, millet hoooppp, hemen öbürünün yanına:

-"Yahu senin eşek gerçekten topalmış. Seni aldatmak için, tırnağına taş sıkıştırmış."

Adam taşı çıkarmış; bakmış eşek gene topallıyor:

-"Ulaaannn... Verdiğim on lira sahte olmasaydı, beni fena çarpmıştı kerata."

Bu fıkra, durup dururken nereden aklıma geldi, bilmem :confused: .

Remzi
07.01.2007, 14:51
buna benzer bi fıkra vardı tam olarak hatırlayamıyorum am şöyleydi galiba

Birgün Kayserili çocuk babasının yanına gider:
-baba bana 500 lira verirmisin der.Babası:
-ne yapçan lan 300 lirayı 200 lira neyine yetmiyo al sana 100 lira der
ve cebinden çıkardığı 50 lirayı çocuğuna verir.Çocuk:
-Hehe... bana da zaten 50 lira lazımdı.Babası:

-Bak sen kerataya demek sahte para vermesem kandıracaktın beni.:D

Naim
07.01.2007, 21:09
Bir Yorum Analiz:
Açıklama:
Kel Ziyan : Özellikle ilk yarıda oynadığımız futboldan memnunum. İkinci yarıda genç oyuncularımıza şans verdik. Bu futbolcularımız uyum sağlamakta zorluk çekti.
Veriler: İkinci Yarıda Oyuna giren Oyuncular-Dakikaları = "TRABZONSPOR: Tolga, Musa (Feridun dk. 70 ), Stepanov (Musampa dk. 46 ), Ufukhan, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ferhat (Enis dk. 75 ), Gökdeniz, Marcelinho (Cem Demir dk. 70 ), Ersen Martin (Yattara dk. 46 ), Umut"

Giren Oyuncuların Yaşları:
Cem Demir:22
Feridun:23
Musamba:30
Yattara:27
Enis:20

Sonuç:

WGrgWExckfQ

Ali Özcan
07.01.2007, 22:52
Bir Yorum Analiz:
Açıklama:
Veriler: İkinci Yarıda Oyuna giren Oyuncular-Dakikaları = "TRABZONSPOR: Tolga, Musa (Feridun dk. 70 ), Stepanov (Musampa dk. 46 ), Ufukhan, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ferhat (Enis dk. 75 ), Gökdeniz, Marcelinho (Cem Demir dk. 70 ), Ersen Martin (Yattara dk. 46 ), Umut"

Giren Oyuncuların Yaşları:
Cem Demir:22
Feridun:23
Musamba:30
Yattara:27
Enis:20

Sonuç:

WGrgWExckfQ

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :D

süper...

Barış
08.01.2007, 02:12
Z.D - ÖN LİBEROLAR İÇİNDEN

Bi yerlerde ileri çıkmayan bi ön libero olsa
Sahiplensek Transfer etsek
Mantalitemizi de oturtsak
Oooo
Dır dır edip söylenmese
İleri çıkmak istiyorum demese
Tüm ön liberoların hatrına
Oooo
Ön liberolar içinden
Bir seni seçtim
3.ön liberoluk şerefini sana ben sana verdim

Gelmez olaydın
Doğmaz olaydın
Teknik olmaz olaydın
O güzel saçlarını
Görmez olaydım
Bilmez olaydım
Duymaz olaydım
Afrikadan geldiğini.

Erman
08.01.2007, 02:28
Cok fena bogazim agriyor. Basim zaten tencere olmus; habire de burnum akiyor. Saat kac oldu, ben daha yatmadim halbuki yarin saat yedide ayakta olmam lazim.

Derken...

Oflu kardes, ilac gibi geldi ilac!

Ellerin dert görmesin.

bordobluex
08.01.2007, 02:43
Geçmiş olsun Erman. Acil şifalar dilerim.

uquR Ayaz
08.01.2007, 03:02
Bende diyorum ki bu topic nie zayıf bu günlerde, meğer Erman servis dışı...

saglam
08.01.2007, 06:48
"ANTALYA RÜZGARI"

Kimileri gövdelerini gösterdi!

http://img145.imageshack.us/img145/7808/060107baskan1oe0.jpg

Kimileri hala bekleyişte...

http://img92.imageshack.us/img92/6900/060107baskan2ts7.jpg

Hücum oyuncumuz futbolda çığır açtı(!)

http://img388.imageshack.us/img388/5716/newsmansetresim9762trabed4.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/5369/070107mac4ak0.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/8953/070107mac5qa3.jpg

Yeni sorularımız oldu...

http://img119.imageshack.us/img119/9776/070107kamp2yw1.jpg

Elbette hedeflerimizde küçük(!) değişikliklerin olması doğaldı...

http://img388.imageshack.us/img388/7334/070107mac7fg0.jpg

Travelair
09.01.2007, 01:02
-Başkanım yenilgi aldık neler söyleyeceksiniz?

-Takımımız iyi yoldadır oyundan memnunum

-Başkanım bir yenilgi daha aldık, fikriniz?

-İlk yarıda kötüydük, ikinci yarıda toparlandık daha iyi olacağız

-Başkanım sürekli kan kaybediyoruz, 17 maçta 8 yenilgimiz oldu ne diyeceksiniz?

-Kardeşim sen deli misin? Biz burda neye çalışıyoruz sen ne diyorsun??

-Ama başkanım şampiyonluk?

-Tamam işte ben de onu diyorum şampiyonluk. Soruyorum sana eğer biz Lig A'ya düşmezsek nasıl şampiyon olacağız ha? Soruyorum?!?

- Başkanım süper lig şampiyonluğu?

-Ne? Ha? Hııı?? Heee? Orda da şampiyonluk mu var? Hııı...Aaaa tuh tuh tuuuuh ben şey sandım... Hani İstanbul Büyükşehir Belediyespor Lig A'daydı ya ben orayla karıştırdım vah vah vaaah??

-?!!??

-Herşey güzel olacak. Yorum yok! Yorum yok! Çekilin açılın çekilin!...

Trabzonspor 2006-2007 sezonunun ilk yarısını 19 puanla 13. sırada tamamlar. Kurduğu mağazalar zinciri kapanır. Yanlış transferleri saç baş ve para yoldurur. Yöneticileri birbirlerini didiklemekten icraat yapamaz. Hocaları defansı düşünmekten atak yapamaz...

Trabzonspor'u küçülte küçülte cep kulübü yapamayacaksınız beyler. Bunu yapmaya hakkınız yok. Artık aklınızı başınıza alın. Doğru icraat yapın herzaman destekleyelim

Tunga
09.01.2007, 04:40
Yönetim Kurulu Toplantısı...

NA: .....
HS: .....
İH: .....

Diğerleri: ......

[4 saat sonra]

NA: Haydi çorba içmeye gidelim.
İH: Tamam...
HS: Haydi....

Diğerleri: .....

liginefendisi
09.01.2007, 14:02
Bir Trabzon klasiği;

A- Arkadaşlar yönetimi ve Hoca'yı protesto edelim.Organize olalım ki koyun olmadığımızı anlasınlar

B-Ne protestosu bee...Bırakın bu işleri,sensin protesto!

A-Ama en azından sesimizi duyururuz memnuniyetsizliğimiz ses getirir belki...

C-Sen önce kendini protesto et!Hem sen kimin adamısın?Kesin muhalefet partisinin adamısındır....

A-Ben diyorum ki....

D-Ba hala konuşuyor! sen değilmiydin geçen gün Szmek'e topçu değil diyen...Ne yüzle konuşuyorsun?

A-İyi de ne alakası var anlatmaya çalıştığım...

E-Olur yavrum ben kendimi yakarım,arkadaşta yazar kasasını fırlatır zuahahahaha

F- İlahi "e" çok komiksin :)

A-Demek istediğim....

G-Bu var ya kesin MAY'ın adamı hem Ö.S. zamanında durum farklı mıydı ki?sen başkandan ne istiyorsun???

H-Bence hoca gitsin yönetim kalsın

G-Hoca kalsın yönetim gitsin

I-Süpermen mi döver Muhammed Ali mi?

J- Vay"I" kardeşim nerdesin sen ya ne oldu bizim hamsi işi ?Kurnaz atlattın yine bizi!!!

A-Aslında şöyle olsa....

K-Bu başlıktan ne gada açıldı yaaa....Bu başlık kesin kilit yer...

L-Evet bu başlık kilitlenir

M-Bence kilitlenmese de olur insanlar hakaret etmeden konuştukça bir problem yok

N-İyi de "M"ciğim aynı başlıktan 3 tane daha var oraya niye yazılmıyor?

O-Başlık kilitlensin ama konu tartışılsın

P-Başlık açık kalsın ama yazı yazılmasın,yağmur yağsın ama ıslanmayalım...

R-Ben anladım,sen şimdi Hüseyin kazma demek istedin değil mi yağmur diyerek?Ya sen ne acayip bir adamsın daha demin öbür başlıkta yazıştık hala konuyu uzatıyorsun

P-????

A-Sonuca gelecek olursak...

T-Sonuç mu? başladık mı ki?...........

U-Süpermen kesin döver,adam kafadan uçuyor zaten mevzu buydu değil mi?

Mizah mübalaa sanatıymış, affınıza sığınılarak yazılmıştır....

Travelair
09.01.2007, 18:02
liginefendisi :alkış:

Ömer SEVİNÇ
09.01.2007, 19:54
Son yazılan güzeldi:D

Travelair
09.01.2007, 20:15
Ve Ziya Doğan çözümü bulur:

-Bana gol atan ön libero alın :eek:

Erman
09.01.2007, 21:12
http://img126.imageshack.us/img126/1153/nurialbayrak130806bib5.jpg

Öhöm öhöm... Ses ses... Se Se Se...

Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm
Herkesi hasta ederim, ederim, ederim

http://img249.imageshack.us/img249/1185/132771060803201627qr2.jpg http://img249.imageshack.us/img249/6839/154175cn1.jpg http://img249.imageshack.us/img249/2491/tskafkasvg7.jpg

Kötüyüz biz kötüyüz, kötüyüz, kötüyüz
Herkesi hasta ederiz, ederiz, ederiz

http://img443.imageshack.us/img443/2755/ziyadogan0116fiym6.jpg

Anam... Anam... Koro kuriysunuz beni aranıza almiysunuz. Ben de kötüyüm! Ben de futboldan anlamıyorum! Ben de Unkapanı çocuğuyum! Bir Ziya Doğan kolay yetişmiyor ki... Hani hep beraberdik? Hani hiç ayrılmayacaktık?

http://img126.imageshack.us/img126/1153/nurialbayrak130806bib5.jpg

Tamam ya Ziya, sus, geç araya bi yere. Hadi beyler son bir prova daha. Trabzonspor'da tutturamadık bari şu müzik piyasasında bir şeyler yapalım.

Öhöm öhöm...

Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm
Herkesi hasta ederim, ederim, ederim

http://img249.imageshack.us/img249/1185/132771060803201627qr2.jpg http://img249.imageshack.us/img249/6839/154175cn1.jpg http://img249.imageshack.us/img249/2491/tskafkasvg7.jpg http://img443.imageshack.us/img443/2755/ziyadogan0116fiym6.jpg

Kötüyüz biz kötüyüz, kötüyüz, kötüyüz
Herkesi hasta ederiz, ederiz, ederiz

ts_fan
09.01.2007, 21:38
Erman, Kancalinho bu piyasaya daha önce girip dikiş tutturamadı diye nasıl bu vokalistlerin! arasında ona yer vermezsin?:)Seni acayip derecede kınıyorum:) herkese bir ikinci şans verilmeli, hele de Doğan SLX'e verildikten sonra!:DHem Kancalinho'nun sahne performansı bunların en iyisine on basar:D

Cyzio
09.01.2007, 21:59
-"Sayın Müdürüm, on yıldır kullanmadığımız otelimizin fax makinasına birşeyler oldu."

-"Yapma, yaa... O makina çalışıyor muydu? Ben varlığını bile unutmuşum."

-"Telefonu kullandığımız için, onu da kaldırmamıştık."

-"Peki, ne oldu?"

-"Akşam 19:00'dan beri durmadan bir yerlerden fax geliyor."

-"Allah Allah... Hâlâ fax'la rezervasyon yapan müşteriler mi var?"

-"Yok, tam olarak öyle değil. Fax'lar Trabzonspor'a geldi."

-"Kafam iyice karıştı. Neyin fax'ı bunlar böyle? Trabzonspor'dan kaçacak futbolcu kaldı mı, hâlâ?"

-"Futbolcu değil de, klüplerden geliyor fax'lar daha çok."

-"İşte şimdi bir yaşıma daha girdim. Musampa, Szymkowiak ve Ayman faciasından sonra, hangi klüp Trabzonspor'la transfer işine girer ki?..."

-"Pek transfer değil."

-"Söyle artık, çıldırtma beni."

-"Birkaçını okuyayım, isterseniz."

-"Oku bakalım."

-"Değerli Trabzonspor Yöneticileri;

Takımınızla bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Saygılarmızla.

Çemişgezek İdmanyurdu Klübü Adına..."

-"İlginç. Başka?"

-"Sevgili Gomşi;

Bizimle de maç yaparsın?
Bosnalı Muharip Gaziler İdman Ocağı Başkan Yardımcısı"

-"Allah Allah... Başka?"

-"Sayın Trabzonspor Yöneticileri;

Uygun gördüğünüz bir tarihte ve yerde, okul takımımızla bir hazırlık maçı oynamanızı rica ediyoruz.

Pembe Fil Çocuk Yuvası Müdiresi."

-"Devam et, devam..."

-"Ziya Ağbi,

Sizin takımla (başında siz olmanız kaydıyla) bir futbol maçı yapmak istiyoruz.

Şalvarspor Futbol Klübü"

-"Başka var mı?"

-"Son bir tane daha:

Sayın Doğan,

Lütfen bizimle de bir hazırlık maçı (futbol) ayarlar mısnız? Çocukların morali düzelsin.

Büyükdere Boronkay Voleybol Klübü."

-"Aman ne güzel. Desene bir sürü takım daha gelecek. Bir fax da biz çekelim. Yaz oğlum:

Değerli Trabzonspor Yöneticileri,

Sayın Velinimetlerimiz;

Yönetimde siz, teknik direktör de Ziya Doğan olduğu müddetçe, gelecek sene ve takip eden seneler, bütün kamplarınızı otelimizde misafirimiz olarak geçirebilirsiniz.

Saygılarımızla."

Erman
09.01.2007, 23:21
Erman, Kancalinho bu piyasaya daha önce girip dikiş tutturamadı diye nasıl bu vokalistlerin! arasında ona yer vermezsin?:)Seni acayip derecede kınıyorum:) herkese bir ikinci şans verilmeli, hele de Doğan SLX'e verildikten sonra!:DHem Kancalinho'nun sahne performansı bunların en iyisine on basar:D

Hayir hayir, Faruk Kanca koroda degil, o aranjör! :eek: :D

Erman
09.01.2007, 23:24
-"Değerli Trabzonspor Yöneticileri,

Sayın Velinimetlerimiz;

Yönetimde siz, teknik direktör de Ziya Doğan olduğu müddetçe, gelecek sene ve takip eden seneler, bütün kamplarınızı otelimizde misafirimiz olarak geçirebilirsiniz.

Saygılarımızla."

Cyzio üstad, yeni avatarla her dem yeni espriler! Saygiyla takip ediyoruz.

Cyzio
10.01.2007, 08:28
Cyzio üstad, yeni avatarla her dem yeni espriler! Saygiyla takip ediyoruz.

Çok teşekkürler.

O bana Sevgili Tunga'dan bir hediye. Ben Cyzio'nun Trabzonspor formalı bir fotoğrafını bir türlü bulamamıştım. Sağolsun, geçenlerde gönderdi. Özelden teşekkür etmiştim ama, kendisine buradan da teşekkürü bir borç bilirim.

Selamlar.

saglam
10.01.2007, 19:36
-"Sayın Müdürüm, on yıldır kullanmadığımız otelimizin fax makinasına birşeyler oldu."

-"Yapma, yaa... O makina çalışıyor muydu? Ben varlığını bile unutmuşum."

-"Telefonu kullandığımız için, onu da kaldırmamıştık."

-"Peki, ne oldu?"

-"Akşam 19:00'dan beri durmadan bir yerlerden fax geliyor."

-"Allah Allah... Hâlâ fax'la rezervasyon yapan müşteriler mi var?"

-"Yok, tam olarak öyle değil. Fax'lar Trabzonspor'a geldi."

-"Kafam iyice karıştı. Neyin fax'ı bunlar böyle? Trabzonspor'dan kaçacak futbolcu kaldı mı, hâlâ?"

-"Futbolcu değil de, klüplerden geliyor fax'lar daha çok."

-"İşte şimdi bir yaşıma daha girdim. Musampa, Szymkowiak ve Ayman faciasından sonra, hangi klüp Trabzonspor'la transfer işine girer ki?..."

-"Pek transfer değil."

-"Söyle artık, çıldırtma beni."

-"Birkaçını okuyayım, isterseniz."

-"Oku bakalım."

-"Değerli Trabzonspor Yöneticileri;

Takımınızla bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Saygılarmızla.

Çemişgezek İdmanyurdu Klübü Adına..."

-"İlginç. Başka?"

-"Sevgili Gomşi;

Bizimle de maç yaparsın?
Bosnalı Muharip Gaziler İdman Ocağı Başkan Yardımcısı"

-"Allah Allah... Başka?"

-"Sayın Trabzonspor Yöneticileri;

Uygun gördüğünüz bir tarihte ve yerde, okul takımımızla bir hazırlık maçı oynamanızı rica ediyoruz.

Pembe Fil Çocuk Yuvası Müdiresi."

-"Devam et, devam..."

-"Ziya Ağbi,

Sizin takımla (başında siz olmanız kaydıyla) bir futbol maçı yapmak istiyoruz.

Şalvarspor Futbol Klübü"

-"Başka var mı?"

-"Son bir tane daha:

Sayın Doğan,

Lütfen bizimle de bir hazırlık maçı (futbol) ayarlar mısnız? Çocukların morali düzelsin.

Büyükdere Boronkay Voleybol Klübü."

-"Aman ne güzel. Desene bir sürü takım daha gelecek. Bir fax da biz çekelim. Yaz oğlum:

Değerli Trabzonspor Yöneticileri,

Sayın Velinimetlerimiz;

Saygılarımızla."
Trabzonspor'a barbekü partisi..

Antalya Belek'teki Adora Golf Resort Otel'in tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor için otelin genel müdürü İzzet Tontu tarafından barbekü partisi düzenlenirken, birbirlerine Karadeniz fıkraları anlatan futbolcular, neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.

Hocam aklıma ilk siz geldiniz, öngörü mü desem sezi mi...

geronimo_61
10.01.2007, 20:07
Bu işte bir yanlışlık var ama ( ZD)

Bu işte bir yanlışlık var ama ( NA)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn (BMN)

Travelair
11.01.2007, 00:34
(N.A)- Evet Ziya, senin görevin, tabi eğer kabul edersen, Trabzonspor'da yarım kalmış işini tamamlamak

(Z.D)- Bi dakka şimdi kafam karıştı Malatya'yı mı kastediyorsunuz?

(N.A)- Hayır Ziya

(Z.D)- Ha anladım o zaman Gençlerbirliği..

(N.A)- Eee hayır Ziya tam olarak sayılmaz

(Z.D)- Başkan emin misiniz Malatya olmadığına?

(N.A)- Aman gözünü seveyim Ziya; şampiyonluk, Malatya değil, şampiyonluk. Gözünü seveyim unutma

(Z.D)- Anladım başkan sen hiç merak etme yarım kalmış işimi bitireceğim

(N.A)-Aferim hep böyle inançlı azimli ol

(Z.D)- ...

(N.A)- Ziya?

(Z.D)- Efendim başkan?

(N.A)- Demin anlattığım yarım kalmış işin neydi senin?

(Z.D)- Eeee dur ya demin demiştin... Dur söyleme, Malatya mıydı?

(N.A)- :eek::eek::eek:

Travelair
11.01.2007, 00:43
- Transfer dediniz yaptık, dünya yıldızlarıyla donattık. Yavv Allah rızası için bir ses verin, Ziya? Takım yeniyor mu hah?

-Hayır başkan yine yeniliyooooor

-Kız gibi takımı naptın. Allah canını almaya damat!

-Ön libero ön libero ön liberolaaar.... Feryat figan taraftarlaaar... Ziya Ziya Ziya Ziya...

Travelair
11.01.2007, 00:48
- Ziya sağdan mı soldan mı gidecez?

- ...

- Ziya sağdan mı...:eek: DAAAAAAAATTTT!!

- Ayman...

- Sağol Ziya...Sağol abicim...

- Acaba benzincide Ayman da var mıdır?

- :eek: :mad:

-Kızma başkan... Ne yapim hiç aklımdan çıkmıyor ki...

Barış
11.01.2007, 01:19
20 Haziran 2010,Saat 15:55 www.sondakika.com

Z.D Fransız Troyes ekibiyle anlaştı.Fransız ekiple 3.5 yıllık anlaşma imzalayan Z.D ;" Troyes büyük bi kulüp.Şu anki konumu iyi olmayabilir ama bugünler de geçecektir.Yeni bir mantalite oturtmak istiyoruz,bu amacımızı gerçekleştirince özlenen başarıya kavuşacağız.Takımı pek yakından tanımıyorum ama sanırım ön liberoda ufak bi sıkıntı var,o mevkiye oyuncular düşünüyoruz" diye konuştu.

22 Haziran 2010, Saat 12:27 www.lequipe.fr

Troyes ekibinin basına kapalı yaptığı çalışma sırasında antrenman sahasından çığlıklar duyuldu.Sesler üzerine olay yerine gelen Fransız polisi,23 kişilik takımda bulunan 20 Afrika kökenli oyuncunun 16 sının da kanlar içinde yerde olduğunu görünce şaşkına döndü.Kaçan 4 Afrikalı oyuncuyu elinde bıçakla kovalayan Z.D yi polisler zor zaptetti.Z.D nin, bıçakladığı oyuncuların yanından geçerken;" bi daha ileri çıkabilecek mısın ulan? çıktın da ne oldu hani?hepiniz aynısınız lan Afrikalı değil misiniz!" diye bağırması bi anlık sessizliğe neden oldu.Z.D daha sonra polis otosuyla emniyete götürüldü.

Cyzio
11.01.2007, 01:46
Trabzonspor'a barbekü partisi..

Antalya Belek'teki Adora Golf Resort Otel'in tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor için otelin genel müdürü İzzet Tontu tarafından barbekü partisi düzenlenirken, birbirlerine Karadeniz fıkraları anlatan futbolcular, neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.

Hocam aklıma ilk siz geldiniz, öngörü mü desem sezi mi...

"Malûm olma" deyelim de, kimlere malûm olduğu kısmını boş bırakalım. :rolleyes:

Selamlar.

Cyzio
11.01.2007, 01:50
Bu arada,

Oflu144 ve Travelair... Gene harikaydınız.

Cyzio
11.01.2007, 20:00
Bugün Marcelinhio bombasıyla bu haberin önemi kalmadı ama, gene de yazmadan geçemeyeceğim. Aşağıdaki haber bugünkü Fanatik'ten. Kırmızıları da ben ilave ettim:

Doğan memnun http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifİki hazırlık maçının da kaybedilmesine rağmen, takımının Antalya kampındanki çalışmasından bir hayli memnun olan Ziya Doğan, “İkinci yarıda her şey daha güzel olacak. Hattâ işler yaver giderse, onikinciliğe yükselmemiz işten bile değil.” dedi.

Adı üstünde; hazırlık’
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, her fırsatta Antalya kampından bir hayli memnun olduğunu belirtirken ligin ikinci yarısında beklentilere karşılık vereceklerini ileri sürdü. Oynanan iki hazırlık maçının kaybedilmesine de fazla takılmayan deneyimli hoca, “Adı üstünde bunlar hazırlık maçları. Yoksa ben bu kadar az defans oyuncusuyla lig maçlarına çıkar mıyım? Eksiklerimizi görüyoruz. Şu an, tam altı ön libero eksikle oynuyoruz. Verimli bir kamp dönemi yaşadığımıza inanıyorum. Barbekü partileri unutulacak gibi değildi. En büyük eksiğimiz takım oyunuydu ve bunu da oturtmak adına önemli adımlar attık. Defansif mentaliteme uymayan oyuncular, görüyorsunuz yavaş yavaş tası tarağı topluyorlar.” ifadesini kullandı.

‘Yönetimle sorunum yok’
Bulunduğu camiada mutlu ama taraftara karşı mahcup olduğunu vurgulayan Ziya Doğan, üst sıralarla aralarındaki puan farkının kapanmayacak kadar büyük olmadığına değindi. En büyük sıkıntısı, henüz istediği transferlerin yapılmaması ve gündemdeki oyuncuların hiçbirinin kampa katılmaması olan Doğan, “Trabzonspor, Türkiye’nin devlerinden biri. Yönetimdekilerde dev bir mide var. Hattâ işkembe. Ne halt edersem edeyim, afiyetle yalayıp yutuyorlar. Bunu da ligin ikinci bölümünde kanıtlamak için elimizden geleni yapacağız. Mentaliteme uymayan birkaç oyucu daha kaldı, onları da ikinci yarıda postaladık mı, tamamdır. Yönetimle aramda hiçbir sorun olmadığını da herkesin bilmesini isterim. Ben de yönetim de, futboldan eşit derecede anlıyoruz.” dedi.

poetricus
11.01.2007, 21:13
Ben de yönetim de, futboldan eşit derecede anlıyoruz.
Üstat,
İlave cümlelerinizin hepsi muhteşemdi. Ama şu son cümle hakikaten eskilerin "efradını cami ağyarını mani" dedikleri türden olmuş.
Sizde bu mizah yeteneği ve bizde de bu hoca(!) ve yönetim olduğu sürece bu köşenin rakibi yok.

poetricus
11.01.2007, 21:41
Günlerden Bir Gün:

-Başkanım!
-Ah Cem ah! Sen hakemliği bırakacak adam mıydın?
-Ağabey biz galiba yanlışlıkla Aziz Yıldırım’ın ofisine girdik!
-Yok oğlum, Nuri Başkan’ı tanıyamıyor musun?
-Öhö, öhö Başkanım!
-Ne var lan?
-Fatih Tekke dengeleri bozuyor ne yapalım?
-Satın!
-Emin misin, Başkanım?
-Satın ulan satın!

Başka Bir Gün:

-Başkanım!
-Ne var lan?
Marcelinho Hoca’nın oyun sistemine uymuyormuş ne yapalım?
-Satın!

Daha Başka Bir Gün:

-Başkanım!
-Ne var ulan?!
-TS mağazaları kâr edemiyor ne yapalım?
-Satın!
-Nasıl yani?
-İçindekilerle birlikte satın!

Aynı Gün 10 Dakika Sonra:

-Az kalsın unutordum Başkanım!
-Satın gitsin!
-Ne, satalım mı?
-Uzatmayın, satın dedik o kadar!
-Ama Başkanım…
-Aması maması içindekilerle birlikte satılacak!
-Ama başkanım…
-Uzatma ulan! Ne geveleyip duruyorsun!
-Ama takım...
-İçindekilerle birlikte satılacak dediysek satılacak!
-Başkanım açık kalmış…
-Bak hala konuşuyor. İçinde ne var ne yok satılacak!
-Başkanım ayıp oluyor ama?
-Başlarım senin ayıbına!
-Bakın rezil rüsva olacağız!
-Yok ya! Daha neler!
-Başkanım dostun düşmanın diline düşeceğiz etmeyin eylemeyin! Mahvoluruz!
-Ziya takımı ayağa kaldıracak. Bomba gibi geliyoruz!
-Başkanım satacağımıza kapatsak diyo…
-Satılacak, o kadar!
-Emin misiniz Başkanım?
-Evet eminim son kararım! Hadi sizi de satışa çıkarmadan toz olun bakayım!

Ertesi Gün Gazete Manşetleri ve Flash Haber Programları:

"Trabzonspor başkanı açık kalan fermuarını içindekilerle birlikte satışa çıkardı!"

Barış
11.01.2007, 23:52
Soru: Sizce Ziya Doğan ın Zorlu Grand Otel deki odasının duvarında hangi poster asılı bulunmaktadır?

A)Musampa Posteri
B)Fildişi Milli Takımı Posteri
C)Gattuso ve Ayman yanyana
D)Drogba Posteri
E)Güney Afrika Milli Takımının sağ açığının Posteri

geronimo_61
11.01.2007, 23:57
Soru: Sizce Ziya Doğan ın Zorlu Grand Otel deki odasının duvarında hangi poster asılı bulunmaktadır?

A)Musampa Posteri
D)Drogba Posteri

D desem

halt ettim yaaaaa

Cyzio
12.01.2007, 00:29
-Fatih Tekke dengeleri bozuyor ne yapalım?
-Satın!
-Emin misin, Başkanım?
-Satın ulan satın!

Başka Bir Gün:

-Başkanım!
-Ne var lan?
Marcelinho Hoca’nın oyun sistemine uymuyormuş ne yapalım?
-Satın!

...

Alem-i ervâh'tan bir ses yükselir.

-"Sattırmam, efendim... Sattırmam."

AYYILDIZ
12.01.2007, 00:34

A)Musampa Posteri
D)Drogba Posteri

C şıkkı tabiki

Cyzio
12.01.2007, 00:35
-"Hanım, aç şu televizyonu; bakalım bugün kimler kaçmış?"

-"Yavrum, git bakalım tesislere; bakalım bugün kimler kalmış?"

-"Oğlum ara şu klübü; bakalım bugün kimler gelmiş?"

-"Hanım, ver şu gazeteyi; bakalım bugün kimler gülmüş?"

Selman
12.01.2007, 00:45
Hocam affınıza sığınarak bir ekleme de ben yapmaya çalışayım.

Nuri Albayrak Haşim'e döner ve;

-"Haşim aç bakalım Bmn'yi bugün hangi adamımız savunuyor bizi?".

Cyzio
12.01.2007, 00:54
Bildiğinizi gibi, Trabzonspor'un son iki haftada yaşadıklarını, herhalde dünya üzerinde pek az klüp yaşamıştır. Her seferinde

-"Tamam artık bundan kötü birşey olamaz."

diyorum ama, maalesef bir öncekini mumla aratan gelişmeler oluyor. Hazırlıklı olmamız bâbından, aklıma gelen bazı olası gelişmeler şöyle:

*) Klüp Binası kayboldu.

*) Kazandığımız kupalara, "Tarihi Eser" oldukları için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca el konuldu ve Trabzonspor tüzel kişiliği hakkında "tarihi eser kaçakçılığı" davası açıldı.

*) Bazı yabancı futbolcularımız çocuk pornosu filmlerinde gözüktü.

*) Futbolcuların bu filmlerde oynadıklarını, filmi toplu halde seyreden bazı yöneticilerimiz fark etti.

*) Son günlerdeki yoğun trafikten klüp kayıtları kafayı yedi. Artık hangi futbolcular Trabzonspor'a ait, bilinmiyor.

*) Özhan Canaydın Trabzonspor'u satın aldı.

*) Aziz Yıldırım, Özhan Canaydın'dan birşey aldı ama, neyi aldığını bilmiyor.

*) Liçkin Trabzon'a geri döndü.

*) Klüp renkleri Sarı-Lâcivert olarak yeniden tescil edildi.

*) Özkan Sümer ortalarda gözükmüyor.

Travelair
12.01.2007, 01:32
(H.S)-Ak!

(İ.H)- Kara!

(H.S)- Kara!

(İ.H)-Ak!

-Amca yönetimimiz ne yapıyor?

-Akla karayı seçiyorlar evladım...

Cyzio
12.01.2007, 01:35
Hocam affınıza sığınarak bir ekleme de ben yapmaya çalışayım.

Nuri Albayrak Haşim'e döner ve;

-"Haşim aç bakalım Bmn'yi bugün hangi adamımız savunuyor bizi".

Estağfurullah, ne affı? Burası insanların birbirlerini kırmadığı yegâne başlık (Allah nazardan saklasın).

Üstelik gayet de güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Mehdi
12.01.2007, 09:27
tık tık

-kapıya baksana Haşim.kimmiş?
-peki başkanım...kim oooo?
-postaaaa.mektubunuz var
-:eek: :eek:
-kesin Marce futbolu bırakacak.mektubu okumadan gönderin

ve Marce Wolfsburgda

evet gazetelere haber verdinmi İbrahim.
-evet başkanım.büyük puntolarla attırdım başlığı.Marceyi gönderdik
-neyse Haşim ver bakim şu mektubu.rahat rahat okuyalım.

Sevgili Başkanım
Yapmış olduğum hatayı anladım.Düşündümde eğer futbola devam edersem Marceyle beraber çok güzel anlaşarak Trabzonsporu istediğimiz yere taşıyabiliriz.ilk uçakla geliyorum
Miroslaw Szymkowiak

-:eek:

Ba®ış
12.01.2007, 09:34
artık bişe demeden gitmeliler(ziya doğanı da alıp)

Faik Yılmaz
12.01.2007, 09:35
bir sahış: - başkanım bugüne kadar klüpte bir çiviniz yoktu. neden başkan oldunuz.......

i. albayrak : " bi sabah uyandım birdenbire içimde bi TRABZONSPOR sevgisi oluştu başkan olayım dedim. "

bi şahıs: başkanım 2 yıldız sözünüz vardı ne oldu yıldızlar...

i albayrak: kem küm .. ya havalarda bi ısınmadı gitti domnduk soğuktan....

bi şahıs: ya stad projesi ne oldu....

i albayrak: o işide taraftara bıraktık. zaten onun için yeniliyoz 1-2 maç daha yenilince stadı kafamıza yıkacaklar bizde yıkım masrafından kurtulacaz.

bi şahıs: sayın başkanım bi siyasi partiyle iç içe olduğunuz hatta onların telkiniyle klübe başkan olduğunuz söyleniyor.

i. albayrak: başkanlık yan geip yatma yeri değildir. gözünüzü toprak doyursun. mikrofonunu al da git. bunlar marjinal gruplar. kurban olam ayına yıldızına...

Serap
12.01.2007, 09:47
oooo harikasınızzzz :D teşekkürler gülümseten paylaşımlarınız için.. :)

zafer6161
12.01.2007, 09:51
ohooo ne demedilerki
bana denilenleri dimmi:D

Cyzio
12.01.2007, 09:52
Serap;

Bu köşede de kendini göstermeni bekliyoruz. Haydi, göreyim seni.:tsmeşale:

Serap
12.01.2007, 09:59
Serap;

Bu köşede de kendini göstermeni bekliyoruz. Haydi, göreyim seni.:tsmeşale:

teşekkür ederim fakat sizlerin yanında benim bu konular hakkında bilgim sıfır..ne kadar irdelesem şimdilik ortaya bişiyler çıkartamam..çok şeyler öğrenmem lazım sanırım çok..:)

Cyzio
12.01.2007, 10:07
teşekkür ederim fakat sizlerin yanında benim bu konular hakkında bilgim sıfır..ne kadar irdelesem şimdilik ortaya bişiyler çıkartamam..çok şeyler öğrenmem lazım sanırım çok..:)

Sen, ne yaparsan yap, buradan uzak duramayacaksın. Eminim... :D

Serap
12.01.2007, 10:10
Sen, ne yaparsan yap, buradan uzak duramayacaksın. Eminim... :D

itirafınızın ardından anlıyorum sizi hocam..:D güzel taktik inanın.. :)

Cyzio
12.01.2007, 10:18
itirafınızın ardından anlıyorum sizi hocam..:D güzel taktik inanın.. :)

Bak, işe yaramaya başladı... :rolleyes: :D

Serap
12.01.2007, 10:23
Bak, işe yaramaya başladı... :rolleyes: :D

hım şey sanırım..:D inş en kısa zamanda görüşürüs hocam :)

Armağan Dere
12.01.2007, 10:28
Bak, işe yaramaya başladı... :rolleyes: :Dama hocam o taktik bizim okulda geçmiyor nedense müh fakültesi ..hocanın yanına gidiyorsun seni sallamaz bi tavır prof,doç,yrd doç olunca eskilerini unutan hocaları hiç sevmem..yanlış anlamayın lafım size değil..ama genel olarak hoca profilini böyle.

Cyzio
12.01.2007, 10:36
ama hocam o taktik bizim okulda geçmiyor nedense müh fakültesi ..hocanın yanına gidiyorsun seni sallamaz bi tavır prof,doç,yrd doç olunca eskilerini unutan hocaları hiç sevmem..yanlış anlamayın lafım size değil..ama genel olarak hoca profilini böyle.

Bu konular "Demokratik Üniversite Platformu" başlığında tartışılıyor. Epeydir konuşulmadığı için bayağı aşağılara gitmiş olabilir. Orada yazılanları bir oku bakalım. Diyeceklerin varsa, akşama tartışırız.

Selamlar.

sümela61
12.01.2007, 16:12
iyi ki bu başlık var... bu kötü günlerde sıkıntıyı atmak için birebir... elinize, beyninize sağlık...

Gamze
12.01.2007, 18:33
Kardeşim henüz okulundan döndü ve yaşadığı bir olayı anlattı.Ben başlığa uyarlıyorum :)

Felsefe sınavıdır.

Soru:Ünlü Yunan filozof Aristotales'e göre bilgi felsefesinin sorunları nelerdir?

Öğrencinin cevabı : Hocam o Yunanların sorunudur.Bizi ilgilendirmez.Yunanlar zaten sorunlu insanlardır canım. :)

Tamamen gerçektir :)

Barış
12.01.2007, 21:21
Soru: Ziya Doğan ın mentalitesi ne zaman oturur?

A)Yattara ve Musampa gidince
B)Ferhat,Ayman,Hasan ve Serkan Balcı ön liberoda ne zaman birlikte oynarsa
C)Serkan Bensol sağ beke,Sertan forvete transfer edilirse
D)Futbolcuların evindeki bilgisayarlar toplatılınca
E)Hepsi

Erman
12.01.2007, 21:30
Ziya Doğan: Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi, sekiz, dokuz, on... Allahalla...

Hasan: Hayırdır Hocam? Neyi sayıyorsun?

Ziya Doğan: Yahu arkadaş sayıyorum sayıyorum, bu takım her gün bir adam eksiliyor! Bir iki, üç... Aha bak, gene biri kayboldu! N'oluyor lan! Korkuyorum!

Hasan: Korkma Hocam ya, Marcelinho o. Gidiyor ya Almanya'ya?

Ziya Doğan: Ya olum çıldırtmayın beni, kim nereye gidiyor, Allahallaaaa... Marsel! Marsel! Hasan olum sen geride kalanları tut, kimse gitmesin, ben bi koşup şunu tekrar kazanayım, Marsel! Marsel!

geronimo_61
12.01.2007, 23:21
Ziya Doğan: Bir, iki, üç, dört, beş, altı, yedi, sekiz, dokuz, on... Allahalla...

Ziya Doğan: Yahu arkadaş sayıyorum sayıyorum, bu takım her gün bir adam eksiliyor! Bir iki, üç... Aha bak, gene biri kayboldu! N'oluyor lan! Korkuyorum!

Hasan: Korkma Hocam ya, Marcelinho o. Gidiyor ya Almanya'ya?

Ziya Doğan: Ya olum çıldırtmayın beni, kim nereye gidiyor, Allahallaaaa... Marsel! Marsel! Hasan olum sen geride kalanları tut, kimse gitmesin, ben bi koşup şunu tekrar kazanayım, Marsel! Marsel!

mirim nerlerdesin sen yahuu
özlettin kendiinii

Cyzio
12.01.2007, 23:26

Ziya Doğan: Neyi olacak? Tribündeki seyircileri. Bu hafta on kişi gelmiş, fena değil.

Hasan: Hocam, onların biri Nuri, bir Haşim, ikisi de çekirdekçi. "Hesap yanlış olmasın" dedim.

Erman
13.01.2007, 00:56
mirim nerlerdesin sen yahuu
özlettin kendiinii

Estagfurullah Hocam, Cyzio Üstad varken... Buralardayim ama bogazimdaki yanginla birlikte. Ne zaman gececek su illet, kestiremiyorum. Ama suc bende. Elimde Ziya Hoca gibi "önce tedbir, tedbir, tedbir" diyen bir örnek varken Tarzan gibi gezmemeliydim Ankara ayazinda. Mil pardon Hocam, mil pardon! :rolleyes:

Erman
13.01.2007, 01:28
Önce Ziya Hoca'nın son röportajındaki sözlerine kulak verelim:

"Çok yanlış şeyler söyleniyor. Bir gazeteci bir televizyonda devamlı şekilde Musampa'nın solda oynatılmasını söylüyor, futbolcunun da orada oynamak istediğini söylüyor ama futbolcuyla biraz önce konuştum. Sol taraftan ziyade ön liberoda oynamak istiyor. Bunun adı Musampa."

İnsan merak ediyor doğrusu acaba bu konuşma nasıl gerçekleşmiştir diye. Bence şöyle:

Ziya Doğan: A yok, valla olmaz.

Musampa: Hadi ama Hocam!

ZD: Hayır diyorum, lütfen ısrar etme Kikicim.

Musampa: Ya ama Hoca ya... Hadi bak lütfen...

ZD: Hayatta olmaz!

Musampa: Ya ama hep böyle yapıyorsun! Bir kere de benim istediğimi yap, hadi bak nooolur...

ZD: Mümkün değil!

Musampa: Off ya! Hem, sen de istiyorsun biliyorum...

ZD: Aa! Allah kuru iftiradan saklasın!

Musampa: Ya bak bir kere izin ver hevesimi alayım, söz sana, saçlarımı kestireceğim...

ZD: En dipten mi?

Musampa: En dipten!

ZD: ... A yok yok valla olmaz.

Musampa: Offf... Ya bana ne ya, ben ön libero olmak istiyorum! Bana ne, bana ne!

ZD: Olmaz Kiki! Ben taktiği hazırladım bir kere. Sen sol açıksın, Yattara sağda, Ersen-Umut çift forvet, arkalarında Gökdeniz. Hatta gitmese Marcelinho'yu da Gökdeniz'in yanına monte edecektim. Anormal bir ofansif futbol düşünüyorum.

Musampa: ...

ZD: Çok mu abarttım?

Musampa: E biraz.

ZD: Peki peki, hadi git oyna bari. Hüseyin! Hasan! Ferhat! Alın Musampa'yı aranıza, top kesmece oynayın.

Musampa: Oley!

Hüseyin: Ya Hocam çok olduk burada, top dönmüyor!

ZD: Top mu dönmüyor? Topu ne döndürüyonuz ki siz? Size top döndürün diyen kim? Kesin topu, vurun ileriye gitsin. Kiki, hadi git, sen de oyna.

Musampa: Çocuklar, ben de ön libero oldum, yuppiii!

ZD: Haha, saf lan bu! Sanki oynatacam ön libero olsa bile! Koskoca Ayman geliyor be! Sahi, nerede kaldı ki bu? Du bi ariyim.

Erman
13.01.2007, 19:26
Bazı BMN üyeleri oturmuş, video izlemektedirler:

Firari: Ahhh ah...

Erman: Ey gidi...

halitaydin61: Ühü ühü ühü...

Tunga: Ama yine de keşke öyle gitm... Ah be adamım ah!

Nebiye: Ah gidi ah!

61viya: Niye Tanrım niye...

illoveyouszymek: Offf off...

Bordobluex: Ya arkadaşlar beni pişman ettiniz Szymek'e veda videosu yaptığıma ha!*

* http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=601859&postcount=65 (http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=601859&postcount=65)

saglam
16.01.2007, 04:48
Oflu144'ün izniyle;)

lc_h7NvQQHM

saglam
16.01.2007, 06:18
Albayrak başkanlıktan istifa etti…
Başkan Akbayrak bugün bir basın toplantısı düzenleyerek siyasete atılmak istediğini ve bu nedenle kulüp başkanlığını bıraktığını açıkladı. Meclis Tv’ye konuşan Albayrak “artık ben de takımımı televizyon ekranlarında çekirdek çitleyerek takip edeceğim, görev yaptığım sürede sözlerimi tutmaya çalıştım, başta Lazaroni ve Doğan olmak üzere iki yıldız transfer ettim, buna rağmen holdingi layığıyla yönetemediğim için üzgünüm ama fitbol işinde de iyi para yokmuş” diyerek içinde bulunduğu hayalkırıklığını anlattı.

Transfer gündemi yoğun…
Ayman, Risp, Erkan ve geri çağrılan Erdinç’ten sonra, Volkan, Emrah ve Adem’de bugün 5 er yıllık imza attılar. Ağzının kulaklarına vardığı gözlemlenen Doğan “bu sene bizi kimse tutamayacak” dedi.

Gökdeniz, Stepanov, Musampa ve Fatih halen kendilerine kulüp arıyorlar.

Trabzon’da “Başkana Destek” Mitingi düzenlendi
Şu sıralarda uzun sokakta yaklaşık 300 kişilik bir grup; “Sayın Ulusoy ne olur Nuri beye sahip çıkınız” sloganları attılar. Şak şakçı kalabalık daha sonra parti binası önüne gelerek “N. Albayrak bize takla at” diyerek başkanlarına sevgilerini gösterdiler.

Albayrak’ın taklası merak konusu…

Yeni Başkan F. Kanca
İbrahim H. ve Haşim S. Bugün bir basın toplantısı yaparak, yönetimin devam edeceğini belirtirken yeni başkanı da tanıttılar. “Yeni başkan F. Kanca!”.

Kanca’yı ilk tebrik eden Brezilya Büyükelçiliği oldu.

L. Çelik Brezilya’dan bildirdi…
Cicinho, Robinho, Kaka, Ronaldo, Roberto Carlos ve Ronaldinho’nun aileleriyle görüşen Çelik, “çikolata çiçeğimizle gittik, Allah’ın emriyle istedik, artık cevap bekliyoruz, bu altılıyı tutturursak bu sezon hiç bir kupon yatmaz” dedi.

Muhabirlerimiz konuyu araştırıyor...

Kanca’dan federasyona yaylım ateşi…
Brezilya’dan çok sayıda oyuncu getirmek istediklerini ancak yabancı kontenjanına takıldıklarını belirtirken, “Brezilya’lılar yabancı değil onlar da Türk sayılsın!” dedi.

T.Spor Kulübünde yeni Yapılanma
Bugün itibariyle çeşitli gazete ve internet sitelerine “uluslararası davalarda deneyimli, tercihen idmana çıkmayan futbolcuları tutanakla tespit etmiş, mentalite sahibi, defansif ortasaha oyuncusu referans gösterebilecek, alanında uzman avukatlar aranmaktadır. Adayların askerliğini Mehmet Aurelio ile aynı sürede yapmaları yeterlidir.” şeklinde ilan veren kulüp, hukuk alanında kurumsallaşma adımları attığının sinyallerini verdi.

Trabzon, Rio ile kardeş şehir oluyor...
Başkan Kanca, bir davet üzerine Rio’daki “1.Geleneksel Kuymak Yeme Festivali”ne katıldı. Festivalde konuşman çiçeği boynunda başkan “Trabzon ile Rio artık kardeş şehirlerdir, bu böyle biline!!!” dedi.

Trabzon’da “Rio’ya destek” mitingi düzenlendi.
Mitinge katılan ve sayıları 298 ila 302 arası değişen topluluk “Ulusoy bizi Rio’ya götür” , "Rio'lu doğulmaz, Rio'lu olunur" ve “Federasyon çok yaşa, en büyük Rio’lu Haluk Paşa” diye diye slogan attı. Federasyon eşzamanlı yaptığı açıklamada; futbolseverler için Rio’ya ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceklerini bildirdi.

Otobüslerin okyanusu nasıl geçecekleri ise henüz netlik kazanmadı…

Kapı Kapı dolaşılarak Fotoğrafları çekilen gece düzenlendi!
T.Spor önderliğinde düzenlenen gecede takı merasimi yapıldı. A.Sebspor’a Stepanov, Arsispor’a Ömer Rıza, Araklspor’a Ersen, Değirmenderspor’a Ufukhan, Ofspr’a A.Şahin ve Sürmenspor’a Musampa verildi ancak Sürmenspor yabancı kontenjanı olmadığından Musampa’yı Umut’la değiştirdi. Aldıkları oyunculara karşılık ise birer defansif ortasaha oyuncularını T.Spor teknik heyetine hediye ettiler.

Başkanlar yaptıkları açıklamada, “günlerdir yemeden içmeden bu organizasyona hazırlanıyoruz. İşte dayanışma bu!” derken, T.Spor Teknik Direktörü ise, “sistem değişikliği nedeniyle revizyona gitmek gerekliydi, bahara önlemlerimizi alarak girdik, çok şükür” diye mutluluğunu dile getirdi.

Brezilya transfer gündeminin perde arkası...
Transfer gündemiyle ilgili ekibimize konuşan L.Çelik “bildiğiniz gibi Roberto Carlos’u fb istiyordu, teknik ekibimiz bu oyuncunun takım mentalitesine ters olduğunu rapor ettiler. Biz de, R.Carlos hariç 5 kişiyi götürebileceğimizi ailelerine ilettik, fakat anca beraber kanca beraber diyerek önerimizi reddettiler. Birazdan plaja gidip, adı duyulmamış genç yeteneklere bakacağız” açıklamasını yaptı.

Kulübün parasını dikkatli kullandıklarını ve şimdiye dek sadece çikolataya para harcadıklarını söyleyen Çelik, çiçekleri de bahçeden kopardıklarını ifade etti.

Ajans Karamel Tadında (Akt)

Faik Yılmaz
16.01.2007, 08:57
KIYAMET ALAMETLERİ:

- ziya doğan hücum futbolu oynatacak.. forveti 2 oyuncudan oluşturacak yetmezse 4 leyecek..

- yönetim tamamen kendi isteği ile gidecek... biz bu işi beceremedik dedikten sonra bütün borcuda ödeyecek.

- fb uefa şampiyonu olacak....

işte bunlar gerçek olursa bol bol tövbe istiğfar edin arkadaşlar. kıyamet yakındır

Cyzio
16.01.2007, 09:30
Ajans Karamel'i özlemişiz. Devam, üstadım.

Travelair
16.01.2007, 19:02
(Z.D)- Hııııı Hııııııııı

(N.A)- Eyvah Haşim Bey, uyanıyor

(H.S)- Ya? Daha yeni yatırmıştık ama başkan?

(N.A)- Ne bileyim? Başlayacak yine...

(Z.D)-Hıııııııııı aaaaaaaaa AAAAAAAAAAAA!

(N.A)- Yahu sustur şunu?

(Z.D)- Aymaaaaaaaaannnn huuuuuuaaa Aymaaaaannnnnnnn

(H.S)- Alacaz hocam alacaz pış pış pış pış

(Z.D)- AYMAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN *HIÇKRIK* AYMAAAAAAAAAANNNN

(H.S)- Başkanım bu böyle olmayacak bir gösterelim hiç olmazsa?

(N.A)- İyi be iyi Getirelim bakalım susacak mı?

(H.S)- Aaa bu kadar kolaymış demek? Başkanım sustu baksanıza Ayman'ı görünce...

(N.A)- Eyvah Haşim diğer defansı gördü kapa kapıyı çabuk! Çabuk!

(Z.D)- Risp? Riiissp? Riiiiiiiissspp RİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSSSSP UAAAAAAAAAAA

(H.S)- Bak şimdi... Tamam hocam tamam sen uyu Risp'i de alacağız sana uyu eee eeee eee eee pış pış pış.....

(N.A)- Hoca yetiştirmek ne zor işmiş be. Bir daha defans göstermek yok hocaya! Olmaz ki böyle canım?!!

Şaka amaçlıdır Ciddi manada algılanamaz, hayal ürünüdür

poetricus
16.01.2007, 20:16
BMN Trabzon’un beklenen eğlence günü gelir. Katılanlar arasında sürpriz isimler de yer almaktadır: Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, BMN International’dan Üstat Cyzio, TS Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, TS Başkan yardımcısı İ. E. Hacıosmanoğlu.

Oldukça sessiz ve gergin geçen yemekten sonra bazı katılımcılar horona tutuşurken bazıları kendi aralarında sohbete başlar.
Poetricus: -Hocam daldınız. Horon efkârlandırdı mı yoksa?
ZD: -Yok canım mental olarak eksik buldum.
Herkes: -Nasıl yani?
ZD: - Fazla ofansif?
Herkes -Hıh?!
ZD: -Bir kere tek hat oluşturuyorlar. Halbuki arkada ve önde dörder kişilik savunma blo...
Cyzio: -Şu papyonlu herifi bir yerden gözüm ısırıyor ama nereden?
Poetricus: -Yok be Üstat. Birine benzetmişsinizdir.
ZD: -Bir kere yana yana durup tek hat halinde oynuyorlar. Bu da savunma olarak çok riskli. Çizgi halinde yakalanmaya sebep olur.
Bir Üye: –Hocam iyice abarttınız bu sadece bir oyun?
ZD: –Bak işte hala mantalitemi yerleştiremedim.
Blackseastrom: –Hiyaaaaaaaaaaaaa!
Herkes: Ne oluyor. Durun yapmayın! Kardeşim ne diye durup dururken Ziya Hoca’ya uçan tekme attın?
Blackseastrom:Horonda bile defansif mentalite ha? Kodum mu oturturum be! Hiyaaaaaaa!
Salondakiler: Tutun, zaptedin adam çıldırdı! Can kurtaran yok mu?
Bu arada Cyzio: Tamam kim olduğunu buldum. Gidip hesabını göreyim!
Salondakiler Eyvah, Cyzio da kendinden geçti. Biri bu kargaşaya bir son versin!
İ. E. Hacıosmanoğlu:(kendini cansiperane Ziya Doğan’ın önüne atarak) Hocanın kılına zarar vermezsiniz? Heyt be! Yakarım ulan hepinizi!
Haşim Sayitoğlu (Son derece neşeli bir sesle) Garson oğlum, çayımı tazele!
Salondakiler:Abi ne yapıyorsun? Ayırsana kavgayı!
Haşim Sayitoğlu:Boş verin be! Hah? Ne? Tabiî! (Ziya Doğanın ense kökündeki birkaç saçı sıkıca tutarak arkadan tekmelemeye başar.) Hocamızın arkasındayız o kadar?
tselif: (hışımla Sayitoğlu'nun yakasına yapışır) Niye sattınız ulan F. Tekke'yi? Hem parası nerede?
Bir Üye: Yetişin Üstat Cyzio otel müdürünü dövüyor?
Salondakiler:Ne?! Niye?!
Salondakiler:Hocam ne yapıyorsun? Ne diye adamı sille tokat dövüyorsun?
Cyzio: (Otel müdürünü tokatlamaya devam eder)Yerlileşme ha!
Salondakiler:Hocam lütfen Müdür Bey’i bırakın!
Cyzio: Ne? Müdür Bey mi? Ne yani ben Şenol Güneş’in yerine başkasını mı dövüyordum deminden beri?
Salondakiler:Hıhı?!..
Bu arada birkaç misafir Ziya Doğan’a ilk yardım yapmaya çalışmakta birkaçı da Blackseastrom’u zapt etmeye çalışmaktadır. Hacıosmanoğlu ve Sayitoğlu ortalarda görünmemektedir.
Bir Üye:Hocam kendine gel! Bu kaç?
ZD: 7-3-0
Salondakiler:Oha be!
ZD: 6-4-0
Bir Başka Üye:Adam uçtu. Biri doktor çağırsın!
ZD: “Mentalitem sarhoştur yıldızların altında/
Sekiz defans ne hoştur yıldızların altında!”

O sırada içeriye polis ve bölge illerden takviye jandarma timleri girer!

bordobluex
16.01.2007, 20:56
Hocam yazınızı kopyaladım sakladım, tekrar okumak mümkün olacak ;)
Ajans Karamel Tadında haberleri de çok lezzetiliymiş..

TSelif
16.01.2007, 21:16
BMN Trabzon’un beklenen eğlence günü gelir. Katılanlar arasında sürpriz isimler de yer almaktadır: Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, BMN International’dan Üstat Cyzio, TS Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, TS Başkan yardımcısı İ. E. Hacıosmanoğlu.

Oldukça sessiz ve gergin geçen yemekten sonra bazı katılımcılar horona tutuşurken bazıları kendi aralarında sohbete başlar.
Poetricus: -Hocam daldınız. Horon efkârlandırdı mı yoksa?
ZD: -Yok canım mental olarak eksik buldum.
Herkes: -Nasıl yani?
ZD: - Fazla ofansif?
Herkes -Hıh?!
ZD: -Bir kere tek hat oluşturuyorlar. Halbuki arkada ve önde dörder kişilik savunma blo...
Cyzio: -Şu papyonlu herifi bir yerden gözüm ısırıyor ama nereden?
Poetricus: -Yok be Üstat. Birine benzetmişsinizdir.
ZD: -Bir kere yana yana durup tek hat halinde oynuyorlar. Bu da savunma olarak çok riskli. Çizgi halinde yakalanmaya sebep olur.
Bir Üye: –Hocam iyice abarttınız bu sadece bir oyun?
ZD: –Bak işte hala mantalitemi yerleştiremedim.
Blackseastrom: –Hiyaaaaaaaaaaaaa!
Herkes: Ne oluyor. Durun yapmayın! Kardeşim ne diye durup dururken Ziya Hoca’ya uçan tekme attın?
Blackseastrom:Horonda bile defansif mentalite ha? Kodum mu oturturum be! Hiyaaaaaaa!
Salondakiler: Tutun, zaptedin adam çıldırdı! Can kurtaran yok mu?
Bu arada Cyzio: Tamam kim olduğunu buldum. Gidip hesabını göreyim!
Salondakiler Eyvah, Cyzio da kendinden geçti. Biri bu kargaşaya bir son versin!
İ. E. Hacıosmanoğlu:(kendini cansiperane Ziya Doğan’ın önüne atarak) Hocanın kılına zarar vermezsiniz? Heyt be! Yakarım ulan hepinizi!
Haşim Sayitoğlu (Son derece neşeli bir sesle) Garson oğlum, çayımı tazele!
Salondakiler:Abi ne yapıyorsun? Ayırsana kavgayı!
Haşim Sayitoğlu:Boş verin be! Hah? Ne? Tabiî! (Ziya Doğanın ense kökündeki birkaç saçı sıkıca tutarak arkadan tekmelemeye başar.) Hocamızın arkasındayız o kadar?
tselif: (hışımla Sayitoğlu'nun yakasına yapışır) Niye sattınız ulan F. Tekke'yi? Hem parası nerede?
Bir Üye: Yetişin Üstat Cyzio otel müdürünü dövüyor?
Salondakiler:Ne?! Niye?!
Salondakiler:Hocam ne yapıyorsun? Ne diye adamı sille tokat dövüyorsun?
Cyzio: Ne? Müdür Bey mi? Ne yani ben Şenol Güneş’in yerine başkasını mı dövüyordum deminden beri?
Salondakiler:Hıhı?!..
Bu arada birkaç misafir Ziya Doğan’a ilk yardım yapmaya çalışmakta birkaçı da Blackseastrom’u zapt etmeye çalışmaktadır. Hacıosmanoğlu ve Sayitoğlu ortalarda görünmemektedir.
Bir Üye:Hocam kendine gel! Bu kaç?
ZD: 7-3-0
Salondakiler:Oha be!
ZD: 6-4-0
Bir Başka Üye:Adam uçtu. Biri doktor çağırsın!
ZD: “Mentalitem sarhoştur yıldızların altında/
Sekiz defans ne hoştur yıldızların altında!”

O sırada içeriye polis ve bölge illerden takviye jandarma timleri girer!

Hocam olmaz böyle bişey ya. Harika ötesi süper :alkış: :alkış:

geronimo_61
16.01.2007, 21:22
transferde şok gelişmelerle sarsılan Trabzonspor'da
Artçı Şoklar

Az sonra ailenizin spor portalı ikinciyariligisallayacagiz.com'da

bekleyiniz.

Ajans ikinciyariligisallayacagiz.com...futbola bir de böle bakınnn

geronimo_61
16.01.2007, 21:52
Ajans ikinciyariligisallayacagiz.com

Son Dakika Haberleri

Ajansımız muhabiri Halil Vaktiyerinde’den alınan bilgiler göre Trabzonspor’da ardı ardına gelen şoklardan sonra 16 Ocak 2007 21:00 itibariyle çok sıcak gelişmeler yaşandı…

Sıcak gelişme 1:

Tüm Avrupa’da oynattığı futbolla gündeme gelen ve uzunca süre chelsea dedikodularında başrol oynayan Ziya Doğan mukavelesini 5+2+Ayman olmak üzere opsiyonlu uzattı. Konuşmaktan imtina eden Ziya Doğan “yeter ki mantaliteler uyuşsun fundemental bir derinliği olan Trabzonspor gibi bir kulüpte çalışmaktan gurur duyarım” dedi. Yönetimin Ziya Doğana yıllık 400.000 $ + 2 önlibero sözü verdiği spor kamuoyuna sızdı.

Sıcak gelişme 2:

Yönetimin mukavelesini uzatmasıyla rahatlayan Doğan geceyarısı tesislere gelen ve MI5 istihbarat teşkilatından olduğu şüphelenen görevliler tarafından sorgulandı. Ziya Doğan’ın başta Henry, Drogba ve Luis Saha gibi oyunculara tehdit mailleri attığı öne sürüldü. Açıklama yapamayan Doğan’ın basın,yayın,halk ve önlibero danışmanı Sadık Geridenizler olayın bir yanlış anlama olduğunu açıkladı.

Sıcak gelişme 3:

Risp yeniden Trabzonda. Daha önce 6 kere kontrolden geçip geri yollanan Risp yeniden Trabzona geldi. Rispin 10 gün+3 yıllık sözleşemeye opsiyonu kendinde olmak üzere yarın imza atacağı öğrenildi.

Sıcak gelişme 4:

www.ikinciyarıligisallayacagiz.com

gelişmeler devam edecek

poetricus
16.01.2007, 22:08
Aşağıdaki olay ve kişilerin tamamı hayal ürünü olup, herhangi bir futbol takımıyla özellikle de Trabzonspor’la uzaktan yakından ilgisi yoktur. Benzerlikler tamamen tesadüfîdir. Zaten ortada benzerlik de yoktur. Yeryüzünde böyle bir yönetim kurulu da yoktur.

NA – Evet, arkadaşlar! Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor? Ayman artık bizim old…
ZD- Allah! Altmış… Yetmiş… Seksen!..
İEH- Kıskananlar çatlasın! Kıskananlar çatlasın!
HS- Başkanım, devre arasında bu transferler çok Risp li değil mi?
İEH – Şimdi sana bir dalarım, görürsün anyayı Konya’yı?
ZD- Ayman’ım geldi ya Konya’nın dumanını attırırım evelallah.
HS- Ama başkanım dengeleri bozmuyor muyuz?
İEH- Başlatma dengene şimdi! Hoca kimi istiyorsa alınacak o kadar!
ZD- Sahi mi İ. Ağabey?
İEH- Tabiî koçum. Ne diyorsak o!
ZD- Bir bakayım. İçinde sevimli ön liberoları olan sekizli bir defans seti istiyorum.
NA- Cılkını çıkarma Ziya! Aymanı aldık ya!
ZD- Bana ne? Bana ne İ. Ağabey söz verdi. Ben anlamam. İsterim işte.
HS- yaptığını beğendin mi? Söz verdin çocuk istiyor işte?
İEH- Şimdi sana uçarak bir kafa atarım görürsün.
ZD- Olmuyor ama İ. Ağabey. Sen geri çekil o saldırsın. Mentaliteye aykırı.
NA- Ee, öhö öhö ne diyordum? Ara transfer…
ZD- Bari yedili set olsun başkanım.
NA- (kendi kendine) hay senin setine. Ne halt ettin İ.?
İEH- söz verdik alacağız başkanım. Hem Ayman’ı alana Risp’i bedava veriyorlar. (Kendi kendine) Tersi miydi yoksa?
NA- Nereden bulayım o kadar ön liberoyu bu saatte?
İEH- Olmaz başkanım. Bir kere söz verdik çocuk, pardon Hoca istiyor.
NA- (Kendi kendine) Ulan koca camiayı kandırmak Ziya’yı kandırmaktan çok daha kolaydı be! Herifler yıldızları, stadı, şampiyonluğu, galibiyeti hatta puanı unuttu ama Ziya Ayman’ı unutmadı?
HS- Başkanım kulüp tepetaklak gidiyor. Yakında biz de gideceğiz. Taraftarın bu ara hiç sesi çıkmıyor. Bu da uykularımı kaçırıyor.
İEH- Hoca cevap bekliyor başkanım.
NA- bak ne diyeceğim Ziya’cığım? Elinde bir sürü defans oyuncusu var. Erdinç’i de geri çağırayım. Yetmezse elinde Yatara var, Gökdeniz var, Umut var, Ersen var. Onları kırpıp kırpıp defans oyuncusu yaparsın! Olmadı gelecek sene ben sana yine şirin mi şirin ön liberolar, stoperler, defansif santraforlar alırım.
ZD- …

Cyzio
17.01.2007, 00:29
Poetricus Üstad;

Durun da bir nefes alalım; telef olacağız.

temiz_61
17.01.2007, 00:48
hocam yine döktürmüş bu yazıları saklamak lazım denıldiği gibi ezberle git sonra bir sahnede stendap yap :)

Cyzio
17.01.2007, 01:16
-"Ooooo, Poetricus Hocam. Gecenin bu saatinde ne işiniz var, burada?"

-"Otelde olay çıkaranları buraya mı getirdiler?"

-"Evet hocam. Da, sizin onlarla ne alâkanız var?"

-"Onlardan biri benim çok yakinim olur. Şimdi size söyleyemeyeceğim bir sebepten, o şahıs benim için çok mühim. Biliyorum, bu işi yapmasam, araya asla kıramayacağım insanlar girecek."

-"Hocam, otel müdürüne kafa atan adamdan mı bahsediyorsunuz?"

-"Evet."

-"Hocam, o adamın hiç savunulacak bir tarafı yok. Yarın mahkemeye çıkacak."

-"Ama otel müdürü kendisinden şikâyetçi olmadı. Bir yanlış anlaşılma olmuş."

-"Yazılı belge var mı?"

-"Evet bak, getirdim. Bunu adamdan alana kadar da akla karayı seçtim."

-"Hımmm... Pekiyi, siz burada bekleyin, getireyim."

-"Oooo, Üstad Poetricus; çok teşekkür ederim: Gözlerimi yaşarttınız."

-"Bu kağıdı almasaydım, gözlerin başka türlü yaşaracaktı ya, neyse."

-"Ya, içeri girdik bir şey değil; bir de Ziya'yla aynı hücreye koydular. Dört saattir 'Acaba Ayman gelmiş midir?' muhabbeti yapıyoruz. Tam zamanında geldin."

-"Tamam Üstad. Eşyaların hazırsa gidelim. Size de çok teşekkür ederiz. Adınız neydi?"

-"Berati (Müsamahasına sığınarak). Bir şey soracağım: Bu nasıl bir yanlış anlaşılma ki, otel müdürüne kafa attınız?"

-"Ne yapayım ya? Ben onu Şenol Güneş zannettiydim."

-"Yani sen şimdi Şenol Güneş'i karşında görsen vuracak mıydın?"

-"Tabii, ya. Ne sandın?"

-"Adınız neydi?"

-"Cyzio."

-"Poetricus hocam; güle güle. Buraya yalnız geldiniz, yalnız gidiyorsunuz. Tabii gitmek istiyorsanız..."

-"Üstad, beş dakika susamadın, değil mi?"

-"Bari, Ziya'nın yanına koymayın."

poetricus
17.01.2007, 09:50
Üstat hakikaten beş dakika sabredememişsiniz.
Ben de bir şeyler yazdım diye hava atıyordum ama kursağımda kaldı.

Erman
17.01.2007, 18:03

Acaba "Cyzio-Senol Günes Esprileri" diye bir baslik mi acsak? "Ne dediler Ne demeliler" kadar popüler olur bence.

Poetricious Üstad; saygilar...

Erman
17.01.2007, 18:06
-"Bari, Ziya'nın yanına koymayın."

Hocam, hani düsmanimin düsmani dostumdu? :)

Cyzio
17.01.2007, 23:39
Hocam, hani düsmanimin düsmani dostumdu? :)

Tam olarak öyle değil. Bakın bakalım, ne demişim (Ne Dediler, Ne Demeliler?)

-"Allah... Elime fırsat geçti. 'Bir Kelime - Bir İşlem'e jüri seçilmişim. Yarışmacılardan biri de Şenol Güneş. Bittin sen, Şenol, bittin. Gerçi öbür yarışmacı da Ziya Doğan’mış. Al birini, vur ötekine. Ama en azından, Ziya Trabzon'dan bu ayrılışından sonra, bir daha klüp kapısından içeri giremez. Ama Şenol öyle mi, ya? Her dâim, potansiyel tehlike. Kararımı verdim: Ziya'yı tutacağım."

poetricus
18.01.2007, 14:41
Sevgili Günlük;

-Ayman'ıma kavuştum. Öğlen camiye gidip Tanrı'ya şükredeyim. Belki birkaç defansif ön libero daha nasip eder!..
....
-Sevmedim bu imamı. Rüku ve secdeleri ileri doğru yaptırıyor. Bütün cemaat de ona uymuş vaziyette. Herkesin mentalite sorunu var.
...
Sokakta oynayan kostümlü ve pelerinli çocuklar gördüm. Adlarını sordum. Kimi Superman dedi kimi Spiderman! Birkaç tanesi de Gazman olduğunu söyledi. Cinler tepeme çıktı. Herbirine birer tokat aşk edip nasihat çektim:

-Bundan sonra Superman, Spiderman, Gazman yok. Ayman var, Ayman! Hadi tekrar edin bakayım: Ayman!

Bir tanesi bana Dazzman (Keltoş) diye bağırdı. Ne demek istedi bilmiyorum ama hin hin sırıtmasından kötü bir şey olduğunu anladım. Ben kül yutmam. Peşine düştüm ama ofansif mentaliteli velet çok hızlı koşuyordu, kurtuldu elimden!
İbrahim Ağabey'i arayayım da Ayman'ın süper kahraman kostümlerini hazırlatsın!
....

Ayman sinemaya gidelim diye tutturdu. Onu mu kıracağım gittik. Ona masraf ettirmemek için bilet parasını Marcelinho'nun bonservisinden karşıladık. Film başlar başlamaz bir de ne göreyim. Bir herif bir kalabalığın önüne geçmiş "ileri" ileri diye bağırıyor. Ulan Marcelinho! Takımdan ayrıldığın halde mentaliteme düşmanlığın devam ediyor. Bu şehirde gizli işbirlikçilerin mi var? Tanrı'm sen bu mentaliteyi koru!
...

Gidip Haşim'e nanik yapmam lazım, şimdilik hoşça kal!

sümela61
18.01.2007, 15:36
Z.D. : "çok defansif oynuyorsun diyorlardı, yapacak bir şeyim kalmamıştı, Risp almak gerekiyordu ve aldık..."

Külünkoğlu
18.01.2007, 16:03
Yönetim : Hüop Marcelinho buyur canım plaket..

Marcelinho : Bu ne için ?

.

Badaloğlu
18.01.2007, 16:26
Marcelinho: Caner bey, uçak kalkacak geç kaldım,şimdi gider ayak ne gereği vardı mahçup oldum :o

Caner Çuvalcıoğlu:Ne mahçup olacaksın, bunu başkan gönderdi sen Szymek gibi futbolu bırakıp gitmedin al hadi al, hak ettin sen bu plaketi ;) sayende 3-5 kuruş para kazandık..

Badaloğlu
18.01.2007, 16:35
Ayman: Oğlum Risp, şaka değil dimi!gerçekten Trabzonspor'a imza atıyoruz değilmi?

Risp: Aymanım arabım, konuşmayı bırakta çabuk at imzayı birazdan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu gelir.Neme lazım şimdi gazetecileride burada görünce ''bu imzaların anlaşma zeminin başlangıcı olduğunu, ama görüşmelerin hala daha devam ettiğini'' söyleyiverir.Hadi çabuk çabuk imzala şu kağıtları...

Tunga
19.01.2007, 01:32
- Kaptan iniş için izin alayım mı?
- Bana ne soruyorsun oğlum. Mikrofon önünde. Bir yerde de insiyatif kullan be kardeşim.
- Tamam kaptan kızma. Erzurum Kule, Erzurum Kule, iniş izni istiyorum.

Kule:
- ......?

- Alo aloooo, kuleee!

- ......?

- Kaptan kule cevap vermiyor.
- Saat kaç oldu?
- 7:30.
- Mesai başlamamıştır da ondan. Biraz turlayalım. Hatta var mısın bir Trabzon yapalım?
- Bana uyar kaptan..

10 dk. sonra.

- Kaptan kule sinyal gönderiyor.
- Ne diyor?
- Gidin, kaybolun! diyor. Ne demek şimdi bu?
- Sorsana oğlum nedenmiş...

- Trabzon Kule, Trabzon Kule, bize de mi lolo? Ne oluyo?

Kule:

- Ben Haşin abiniz. Henüz Eller problemini çözemedik. İnmeyin, ben size haber veririm.

- Haşin Abi, ne alaka yahu, Eller ne? niye inmeyelim?

- Basın takip ediyor daha fazla açıklama yapamam. Sorarlarsa beni tanımıyorsunuz. Şimdilik benden açıklama bekleyin. İkinci bir emre kadar şşşşşşt!

- Kaptan ne diyor bu adam yahu? Ne yani inemeyecek miyiz?
- Ben de bu uçağın kaptanıysam, 1 saat sonra sahilde balık yiyor oluruz. ver bakiyim bana telsizi. İbrahim'in telsiz frekansı neydi?
- 200 Hz

- Aloo, ibo ne haber?

Alternatif Kule:
- İyidir kaptan, senden ne haber?
- İyidir. Gözüm bu Haşin bize iniş izni vermiyor yahu. Bir de Eller falan diyor, ne demek bu şimdi?
- Abi sen ona bakma. Son zamanlarda iyice kafayı yedi. Benden sana izin, iki numaralı antreman sahasına inebilirsin.
- İbo antreman sahasına nasıl inerim ben, delirdin mi?
- Peki kaptan, neredesin söyle ben gelip alayım seni...
- :eek:

- Oğlum uçmuş bunlar. Dönelim Erzurum'a, bekleyelim mesainin başlamasını.
- Tamam kaptan bak zaten Erzurum Kule'den mesaj aldık. Temizlikçi gelmiş, pistin ışıklarını açmış, gelmeden arayın çayı demleyeyim dedi. Ben haber veriyorum.

Vkgz
19.01.2007, 02:07
Levent Kızıl : Trabzon kim yaa, en son ninem tutuyordu
Hacıosmanoğlu: Kes lan sesini düdük, aklını alırım haaaa

Tunga
19.01.2007, 03:58
1- İbrahim bir transferi 10 günde bitirmektedir. Haşim aynı transferi 1 günde bozmaktadır. Haşim bir transferi para vermeden yapmaktadır. İbrahim ise para vermek de bir tarafa bunu başkanın cebinden karşılatmaktadır.
Haşim ile İbrahim aynı kurulda aynı amaç için çalıştığında sonuç ne olur?
a) Felaket b) adalet C) cehalet d) atalet e) hepbiri

2- Bir havuza bir musluktan su akıtılmaktadır. Bu musluğun başında İbrahim oturmaktadır. Aynı havuz alttan bir başka muslukla boşaltılmaktadır. Boşaltan musluğun başında da Haşim oturmaktadır. İbrahim'in 1 saatte doldurduğu havuzu, Haşim 10 dakikada boşaltabilmektedir. Bu havuzdan sorumlu Nuri sabah yüzünü havuzda yıkamak isterse bunun için havuza kaç önlibero katılmalıdır.
a) bana ne b) sana ne c) Nuri'ye ne d) bahane e) herbiri

3- YILDIZ TRANSFER tamlamasının açıklaması hangisidir?
a) bir sıfat tamlamasıdır b) transfer kelimesi yabancı kökenli bir kelime olduğu için büyük ünlü uyumu aranmaz c) Nuri söylemiş olduğu için gerçek anlamda bir ünlü olması da gerekmez d) cep'ten cebe cell e) hepsi

Aşağıdaki soruları (4-6) verilen metindeki açıklamalara göre cevaplandırınız.

i- Futbol oyunu 11'er kişilik iki takımla oynanır
ii- Her takımda ceza sahası içinde elle oynamaya müsadesi olan birer kaleci bulunur
iii- Top kale çizgisini fileye doğru geçtiğinde gol olur. Her gol 1 puan sayılır, maç sonunda daha çok gol atan (puan toplayan kazanır)
iv- Galibiyetlere 3, beraberliklere 1 puan verilir, mağlubiyetlerde puan verilmez.
v- Futbol bir temaşa sporudur
vi- Ayakla oynanır.
vii - Bir futbol sahasında oynanır.

4- fenerbahçe isimli futbol takımı bu kurallardan hangilerini ihlal etmektedir.
a) i b) ii, vi, vii c) hepbiri d) herbiri e)hiçbiri

5- Sahada 4 önlibero varsa, o anda sahada kaç takım olamaz?
a) 2 b) 3 c) 4 d) 1 e) herhangi biri

6- iv nolu maddede anlatılan puanlama sistemine rağmen hala tüm planlarını savunma üzerine kuran teknik adam ne etmelidir?
a) istifa b) transfer c) pes d) teessüf e) hepsi

7- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde ünlü uyumuna uyulmuştur?
a) Gökdeniz + Musampa + Yattara + Umut + Ersen Martin
b) Gökdeniz + Ferhat + Ayman + Hasan + Hüseyin + Musa
c) Gökdeniz + Musampa + Hüseyin + Hasan + Ersen Martin
d) Hüseyin + Hasan + Yattara + Ersen Martin + Ferhat
e) Ferhat + Musa + Yattara + Cem Demir

8- Marcelinho + Sol Bek ikili eşleşmesindeki ilişki aşağıakilerden hangi ikisi arasında vardır?
a) Musa + Sağ Bek b) Musa + Sağ Açık c) Musampa + Forvet d) Jefferson - kaleci e) hepsi

9-10 soruları aşağıdaki metni gözönüne alarak cevaplandırınız.

Bir üçgenin içaçıları toplamı olan 250º aynı zamanda suyun da kaynama noktasıdır. Bu üçgenin dört kenarından her biri Trabzonspor'un başarısı için ter dökmektedir. Dik kenarın karşı kenara oranı, peşin ödeme tutarı, karşı kenarın komşuya oranı da maç başına ücretleri temsil etmektedir. Hipotenüs ve kosinüs ile spartaküs'ün toplamı 2 750 000 EURO'dur. İki noktadan geçen bir düzlem ile üç noktaya dokunmadan geçip giden bir yıldız "kaydığında" dilek tutulmaktadır.

9- Bu yazıda anlatılmak istenen ne olabilir?
a) bilmiyorum
b) ben de bilmiyorum
c) anlam veremedim
d) Transfer mransfer yok, hayde başka kapıya.
e) Trabzonspor Borçlar Hukuku

10- Üçgenin iç açıları ile su arasındaki ilişki aşağıdakilerden hangi ikisi arasında vardır?
a) Haşim - İbrahim b) İbrahim - Haşim c) Sayitoğlu + H.Osmanoğlu d) Albayrak ve ekibi e) herbiri

HER SORU 10 PUANDIR. YANINDAKİNE BAKMAK SEVAPTIR (güzelse).

geronimo_61
19.01.2007, 04:41
vay bee bugün sınav notlarını okurken kendimi de test ettim

100 üzerinden 100

dahimiyim neyim yahuu

gerçi cevap anahtarını kendim ayarladım ama

poetricus
19.01.2007, 12:03
Üstat Tunga,
Biz eğitimcilere de pabucu ters giydirmişsiniz. Havuz problemleri müfredattan kaldırılmıştı ama ziyanı yok.
Bence 6. sorunun şıkları arasında intihar da olmalıydı. Yine de bir CC alırım gibi geliyor bana.
İyi ki karşı cephelerde yer almıyoruz!...

sümela61
19.01.2007, 12:20
Z.D. : "çok defansif oynuyorsun diyorlardı, yapacak bir şeyim kalmamıştı, Risp almak gerekiyordu ve aldık..."

Nuri : "Ziyaaaa... Ziyaaaa... ben sana Risp alamazsın demedim, risk alamazsın dedim..."

Travelair
19.01.2007, 13:53
Ayman ve Risp transferi ile kendini bulan Ziya Hocamız iyice coşar:

- Eksik mevkilerimiz var. Bize bir tane sağ arka libero, bir tane oyunkuran orta libero, bir tane de iyi bir ofansif libero gerek annadın mı :cool: :dansmuz:

-Eyvah biz ne yaptık :eek:

poetricus
19.01.2007, 14:09
Gazeteci:-Ayman, Trabzonspor’a transfer oldun. Duygularını öğrenebilir miyiz?
Ayman:-Vallah, Daavetü’l-Musırru’l-Ziya ve ene ite kaka ile’t-Trabzon?
Tercüman:- Diyor ki: Ziya Hoca davet etti ben de seve seve geldim.
Aslında:- Ziya gel diye tutturdu. Beni ite kaka buraya gönderdiler.

Gazeteci: -Burada forma giymeyi istiyor muydun?
Ayman:- Sualikum ene firarikum. Amma teessifunehu el Cavcavı nâr-ı cehennem isaluhu Trabzonspor.
Tercüman:- Bana sordular memnuniyetle kabul ettim.
Aslında:- İlk sorduklarında firar etmeye kalktım ama o cehennemde yanası Cavcav’ beni yakalayıp buraya yolladı. Kendisine teessüf ederim.

Gazeteci:-İlk izlenimlerin hakkında bilgi verir misin?
Ayman:- İbtidadihi el antrenmanü’l-ağır amma velâkin mevcudü’l-kesirü’l-mangır. Vahid ene selase Cavcav. Vehum Trabzonsporuhu bâbâ ve süls!
Tercüman:- Başta antrenman biraz ağır geldi ama alıştım. Başkanım Cavcav da böyle demişti zaten.
Aslında: -Antrenmana başlar başlamaz perişan oldum ama işin içinde çok mangır var. Bir bana üç Cavcav’a. Trabzonspor ’da babayı alacak ve dahi 3'ün...

Gazeteci:-Pekiyi Trabzonspor’da başarılı olabileceğini inanıyor musun?
Ayman:- Belâ, an-ı vahidü’l pas ve’l seddül hücum-ı rakip ene serdar-ı şekip fi ziya Hoca.
Tercüman: Tabiî ki. İşim pas atıp rakip atakları kesmek. Bunu yapabilirim.
Aslında: -Belaya çattık. Ne desem? Ulan tek bir doğru pas atıp bir atak kessem Ziya Hoca’nın gözünde kahramanım be.

Gazeteci:- Trabzonspor ve Türk futbolu hakkında ne diyeceksin?
Ayman: -El futbolu basitül besait ve'l-Ziya vesait, mangırul kesirül kasaid. Li efsaful uşşak ve fenerü’l yavşak! Yeki hareklatü’—müsbet tribünü’l-şakşak.
Tercüman: -Öhö öhö. Diyor ki futbol basit değil ama çok yatırım yapılıyor. Fenerbahçe bunda başı çekiyor.
Aslında: -Ulan yeter be! Basit işler yapıp çokça parayı cebe indiriyoruz. Ziya da vasıta oluyor. Ah FB’li yavşaklar beni almış olacaktı ki paraya para demeyecektim. Of ulan of. Neyse tek olumlu hareketimde bile tribünler şakşaklamaya başlar.

Gazeteci: -Bonservisin hakkındaki dedikodulara ne diyeceksin?
Ayman:- Vallah, reisü’l-kurnazü’l Cavcav ve dahi akçeyi cukkatü’l-hav hav yevmül yeddül yemin. Raisuhu helaluhu gayruhu haramuhu.
Tercüman:- Başkan Cavcav akıllı adamdır para için havla….Şey yani para mühim değil dedi. Başka da bir şey bilmiyorum.
Aslında: Cavcav kurnaz damdır. Üstelik para için köpek gibi havlamaya bile razı olur. Beni de bir güzel kakaladı. Parayı da cukka cebe attı. Başkana helal başkasına haram.

Gazeteci:-Ziya Hoca’yla çalışmak nasıl bir duygu?
Ayman: -Ene veledü’l-maneviyye. Meşkukul maneviye ya !...Ve Doğan’ül sahibü’l –yürek ve’ttaş….ve’l-karizma. Filvaki hacetü’l hasbe’l-kader badehu hakim’ül-kulüb.
Tercüman:- Ben onun manevi oğluyum. Sadece manevi değ… Öhö öhö Doğan hoca yürekli adamdır. Kulüpte sözü geçer.
Aslında:- Ben Ziya Hoca’nın manevi oğluyum. Sadece manevi olduğu da şüpheli ya neyse. Adam zeki çevik ve karizmatik…Hasbelkader hoca olmuştu ama şu an kulüpte hakimiyeti ele geçirmiş durumda.

Özgür Öztürk
19.01.2007, 15:10
Ayman: -El futbolu baistül beasit ve mangırul kesirül kasaid. Li efsaful uşşak ve fenerü’l yavşak! Yeki hareklatü’—müsbet tribünü’l-şakşak.
:D :D :D

Eline sağlık abi. :alkış: :alkış:

Çok güzel oldu

Erman
19.01.2007, 17:31
...

Üstad ne yaptin yahu! Cita öyle bir yükseldi ki vay halimize! :D

Erman
19.01.2007, 17:34
Ayman:- Vallah, reisü’l-kurnazü’l Cavcav ve dahi akçeyi cukkatü’l-hav hav yevmül yeddül yemin. Raisuhu helaluhu gayruhu haramuhu.

Hocam aklima Levent Kirca'nin Kaddafi-Erbakan cadir bulusmasi ve tercüman esprisi geldi. Bilmem, hatirladiniz mi? Ellerinize saglik.

poetricus
19.01.2007, 18:22
Hocam aklıma Levent Kırca'nin Kaddafi-Erbakan çadır buluşması ve tercüman esprisi geldi. Bilmem, hatirladınız mı?

Bu yazıyı yazarken bana ilham veren de oydu.

sümela61
19.01.2007, 19:42
birbirinden harika yazılar... mükemmelsiniz... :alkış: :alkış: :alkış:

uquR Ayaz
19.01.2007, 20:35
Tunga abinin sınavından büte kaldım fakat Arapçam iiyimiş. Bunu da öğrenmiş oldum, çevirilere bakmadan anlayabildim:D

LazAnisT
19.01.2007, 20:57
Tunga ve ekibi müthişsiniz.Vallahi bravo

Rıza ÇOLAK
19.01.2007, 21:03
Bir daha bu sayfayı okumayacağım:alkış:
Sağlığım açısından iyi olmuyor:D :D
Bi de çevre var tabi az kalsın deli damgası yiyeceğiz evde:D :D

champions
19.01.2007, 21:31
Gazeteci:-Pekiyi Trabzonspor’da başarılı olabileceğini inanıyor musun?
Ayman:- Belâ, an-ı vahidü’l pas ve’l seddül hücum-ı rakip ene serdar-ı şekip fi ziya Hoca.

Ayman: -El futbolu basitül besait ve'l-Ziya vesait, mangırul kesirül kasaid. Li efsaful uşşak ve fenerü’l yavşak! Yeki hareklatü’—müsbet tribünü’l-şakşak.

:alkış: :alkış: :alkış: mükemmel

Kaya
19.01.2007, 22:47
1- İbrahim bir transferi 10 günde bitirmektedir. Haşim aynı transferi 1 günde bozmaktadır. Haşim bir transferi para vermeden yapmaktadır. İbrahim ise para vermek de bir tarafa bunu başkanın cebinden karşılatmaktadır.
Haşim ile İbrahim aynı kurulda aynı amaç için çalıştığında sonuç ne olur?
a) Felaket b) adalet C) cehalet d) atalet e) hepbiri

2- Bir havuza bir musluktan su akıtılmaktadır. Bu musluğun başında İbrahim oturmaktadır. Aynı havuz alttan bir başka muslukla boşaltılmaktadır. Boşaltan musluğun başında da Haşim oturmaktadır. İbrahim'in 1 saatte doldurduğu havuzu, Haşim 10 dakikada boşaltabilmektedir. Bu havuzdan sorumlu Nuri sabah yüzünü havuzda yıkamak isterse bunun için havuza kaç önlibero katılmalıdır.
a) bana ne b) sana ne c) Nuri'ye ne d) bahane e) herbiri

3- YILDIZ TRANSFER tamlamasının açıklaması hangisidir?
a) bir sıfat tamlamasıdır b) transfer kelimesi yabancı kökenli bir kelime olduğu için büyük ünlü uyumu aranmaz c) Nuri söylemiş olduğu için gerçek anlamda bir ünlü olması da gerekmez d) cep'ten cebe cell e) hepsi

Aşağıdaki soruları (4-6) verilen metindeki açıklamalara göre cevaplandırınız.

i- Futbol oyunu 11'er kişilik iki takımla oynanır
ii- Her takımda ceza sahası içinde elle oynamaya müsadesi olan birer kaleci bulunur
iii- Top kale çizgisini fileye doğru geçtiğinde gol olur. Her gol 1 puan sayılır, maç sonunda daha çok gol atan (puan toplayan kazanır)
iv- Galibiyetlere 3, beraberliklere 1 puan verilir, mağlubiyetlerde puan verilmez.
v- Futbol bir temaşa sporudur
vi- Ayakla oynanır.
vii - Bir futbol sahasında oynanır.

4- fenerbahçe isimli futbol takımı bu kurallardan hangilerini ihlal etmektedir.
a) i b) ii, vi, vii c) hepbiri d) herbiri e)hiçbiri

5- Sahada 4 önlibero varsa, o anda sahada kaç takım olamaz?
a) 2 b) 3 c) 4 d) 1 e) herhangi biri

6- iv nolu maddede anlatılan puanlama sistemine rağmen hala tüm planlarını savunma üzerine kuran teknik adam ne etmelidir?
a) istifa b) transfer c) pes d) teessüf e) hepsi

7- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde ünlü uyumuna uyulmuştur?
a) Gökdeniz + Musampa + Yattara + Umut + Ersen Martin
b) Gökdeniz + Ferhat + Ayman + Hasan + Hüseyin + Musa
c) Gökdeniz + Musampa + Hüseyin + Hasan + Ersen Martin
d) Hüseyin + Hasan + Yattara + Ersen Martin + Ferhat
e) Ferhat + Musa + Yattara + Cem Demir

8- Marcelinho + Sol Bek ikili eşleşmesindeki ilişki aşağıakilerden hangi ikisi arasında vardır?
a) Musa + Sağ Bek b) Musa + Sağ Açık c) Musampa + Forvet d) Jefferson - kaleci e) hepsi

9-10 soruları aşağıdaki metni gözönüne alarak cevaplandırınız.

Bir üçgenin içaçıları toplamı olan 250º aynı zamanda suyun da kaynama noktasıdır. Bu üçgenin dört kenarından her biri Trabzonspor'un başarısı için ter dökmektedir. Dik kenarın karşı kenara oranı, peşin ödeme tutarı, karşı kenarın komşuya oranı da maç başına ücretleri temsil etmektedir. Hipotenüs ve kosinüs ile spartaküs'ün toplamı 2 750 000 EURO'dur. İki noktadan geçen bir düzlem ile üç noktaya dokunmadan geçip giden bir yıldız "kaydığında" dilek tutulmaktadır.

9- Bu yazıda anlatılmak istenen ne olabilir?
a) bilmiyorum
b) ben de bilmiyorum
c) anlam veremedim
d) Transfer mransfer yok, hayde başka kapıya.
e) Trabzonspor Borçlar Hukuku

10- Üçgenin iç açıları ile su arasındaki ilişki aşağıdakilerden hangi ikisi arasında vardır?
a) Haşim - İbrahim b) İbrahim - Haşim c) Sayitoğlu + H.Osmanoğlu d) Albayrak ve ekibi e) herbiri

HER SORU 10 PUANDIR. YANINDAKİNE BAKMAK SEVAPTIR (güzelse).

Arkada kalmasın. Bu çok hoşuma gitti... :)

temiz_61
20.01.2007, 00:42
:alkış: ben bu yazıyı çoğaltırım meydanın her yerine asarım sonrada girer paşa paşa yatarım (!) :alkış:
Tercüman: -Öhö öhö. Diyor ki futbol basit değil ama çok yatırım yapılıyor. Fenerbahçe bunda başı çekiyor.
Aslında: -Ulan yeter be! Basit işler yapıp çokça parayı cebe indiriyoruz. Ziya da vasıta oluyor. Ah FB’li yavşaklar beni almış olacaktı ki paraya para demeyecektim. Of ulan of. Neyse tek olumlu hareketimde bile tribünler şakşaklamaya başlar.

Cyzio
20.01.2007, 00:46
Evvelâ:

Sevgili Tunga;

Hep böyle kalın.

Üstat Tunga,
Biz eğitimcilere de pabucu ters giydirmişsiniz. Havuz problemleri müfredattan kaldırılmıştı ama ziyanı yok.
Bence 6. sorunun şıkları arasında intihar da olmalıydı. Yine de bir CC alırım gibi geliyor bana.
İyi ki karşı cephelerde yer almıyoruz!...

Ayrı zamanlarda, Üstad Poetricus'la aynı şeyleri hissetmişiz; belirtmeden geçemedim.

Cyzio
20.01.2007, 00:47
Ayrıca;

Bugün bu köşe bir kere daha tavan yaptı. "Hiç ortalıkta gözükmeyeyim" dedim ama gene de daldım.

Tebrikler üstadlar. Allah kalemlerinize zevâl vermesin.

temiz_61
20.01.2007, 00:48
hacamın meşur lafı var ben not vermem öğrenci notu alır ama nedense dersınde kimse a almayı başaramadı galiba :) :) :) :) :)

Tunga
20.01.2007, 00:56
Bu üstatlık nereden gelir, nereye gider bilemiyorum ama bu limana uğruyorsa, sizin oralara uğramadan gelmiş olamaz. Hepinizin eline sağlık.

Cyzio hocam, acaba bu sizdeki fırtına öncesi sessizlik midir? Umuyorum ki öyledir:)

Poetricus üstadım, eğer bunu sürekli yapacak olursanız, yakında özgeçmişime "İyi seviyede Arapça bilgisi" ekleyebilir miyim?

Yazması bir keyif, okuması başka bir keyif. Hepinize teşekkürler.

poetricus
20.01.2007, 13:02
Poetricus üstadım, eğer bunu sürekli yapacak olursanız, yakında özgeçmişime "İyi seviyede Arapça bilgisi" ekleyebilir miyim?

Üstat,
Önceki mesajlarınızı karıştırdım da Sırpça ve Lehçe bildiğinizi gördüm. Yanında bir de Arapça fena mı olur. Burada yazılanları bir yabancı okusa Birleşmiş Milletler'in sitesinde olduğunu zannedecek. Her dil var maşaallah.

Sınav haftası, üstelik tam da test sınavı yapacağım sırada o soruları oraya koymayacaktınız.

Aslında bu başlığı referans göstererek BMN'nin reklâmını yapabiliriz: Her dilde mesaj!

Şimdiki hedefim biraz İsveççe öğrenmek.

poetricus
20.01.2007, 13:32
Ben bu yazıyı çoğaltırım, meydanın her yerine asarım sonrada girer paşa paşa yatarım(!).
Yapma kardeş! Zaten ülke gergin. Başımızı derde sokma. Sonra götürürler merkeze...

KUTADGU
20.01.2007, 14:23
NTV: Toplumu bölmek ve cürüm işlemek amacı ile şehrin en kalabalık yerlerine hilafet devleti çağrıları ve ayman el abdellaziz adlı şahsın çağrılarını yapıştırırken yakalanan temiz kod adlı şahıs:

" Yapıştırırım da yapıştırırım" dedi.

Muhalif
20.01.2007, 14:31
Musampa: Yeni arkadaşımız Ayhan hocamıza çok benziyor yaa.. takımdan saçım uzun diye dışlandığımı düşünüyorum.. kısaca takımda bir te-kelleşme var bence..
Çağdaş hıh.. sanki benim neyim eksik Risp'ten.. bence dünkü halimizden daha muzdarisp bir hale düşeceğiz ikinci yarı..

temiz_61
21.01.2007, 12:03
Yapma kardeş! Zaten ülke gergin. Başımızı derde sokma. Sonra götürürler merkeze...

hocam memleket karışıkta trabzon hep karışık papaz öldürüldü ermeniyi vuran trabzonlu birde ben fener aleyhine afiş assam herhalde merkezde değil !!! DGM de yargılanırım nedenı BU FENERBAHÇENIN alayı ermeni direk devlet meselesi :) :) :)

temiz_61
21.01.2007, 12:13
Üstat,
Önceki mesajlarınızı karıştırdım da Sırpça ve Lehçe bildiğinizi gördüm. Yanında bir de Arapça fena mı olur. Burada yazılanları bir yabancı okusa Birleşmiş Milletler'in sitesinde olduğunu zannedecek. Her dil var maşaallah.

Sınav haftası, üstelik tam da test sınavı yapacağım sırada o soruları oraya koymayacaktınız.

Aslında bu başlığı referans göstererek BMN'nin reklâmını yapabiliriz: Her dilde mesaj!

Şimdiki hedefim biraz İsveççe öğrenmek.

hocam uluslar arası dil meselesiyle sınav işlerini birbirine kariştırmayın :) :) türkçeyi bilmiyoz doğru dürüst siz başka dillerden bahsediyonuz şimdi bende 2 gun sonra sızın türkçe sınavınıza gıreceğım için böyle haykırıyom :D :D :D

poetricus
21.01.2007, 12:58
Hocam uluslararası dil meselesiyle sınav işlerini birbirine karıştırmayın. Türkçeyi bilmiyoruz doğru dürüst. Siz başka dillerden bahsediyonuz şimdi. Ben de 2 gün sonra sizin Türkçe sınavınıza gireceğım için böyle haykırıyom.
Mesajındaki imlâ ve ifade hatalarına bakılırsa işin zor. İstersen senin sınav sorularını Tunga hazırlasın! Yukarıda örnekleri var. Seçim sana kalmış.

Erman
21.01.2007, 15:10
Marcelinho'yu Alman basını, "İlk maç, ilk gol, Marcelinho'dan rüya gibi bir başlangıç" manşetiyle haber yaptı. Wolfsburg'un sezonun ilk yarısında tüm maçlarda eksikliğini hissettiği oyun kurucuya kavuştuğunun yorumları da yapılan haberlerde, "Uzun zamandan beri böyle güçlü bir Marcelinho seyretmemiştik. Hatta geriye gelip defansına da yardım etmesi güzel şeylerdi" denilerek övgüler yağdırıldı.

Ziya Doğan: Aferin Marsel! Seninle gurur duyuyorum!

temiz_61
21.01.2007, 19:14
Mesajındaki imlâ ve ifade hatalarına bakılırsa işin zor. İstersen senin sınav sorularını Tunga hazırlasın! Yukarıda örnekleri var. Seçim sana kalmış.

siz bu kadar hata bulmuşsunuz bence benim yerime tunga girse daha iyi olur öyle değilmi :( :(

Cyzio
23.01.2007, 00:14
- Galatasaray, Seyrantepe Projesini başlatma kararı aldı.

- Aziz Yıldırım, altıncı defadır "Bir daha asla dönmemek" üzere bıraktığı Fenerbahçe başkanlığına, akşam saatlerinde geri döndü.

- Süleyman Seba, Beşiktaş Başkanlığındaki yirmidördüncü senesini, adaşı Süleyman Demirel'le kutladı. O da otuzüç yıldır başbakan.

- Ziya Doğan, Musampa'nın antrenman ve kondüsyon eksikliğini giderir gidermez, kadroya gireceğini açıkladı.

- Güvenç Kurtar, çalıştırdığı doksanaltıncı takımı da bir alt lige indirmeyi başardı.

- Fotomaç, Fenerbahçe'ye bu sene gelecek olan on milyonuncu yabancı futbolcuyu açıkladı.

- Trabzonspor, üç yıldır dünya üzerindeki bütün ön liberoları kadrosuna toplamaya muvaffak oldu. Bu, "futbolcu koleksiyonculuğu" dalında, ilginç bir rekor.

- Dünyada şu anda top koşturmakta olan futbolcuların yarısı Türk vatandaşı. Futbol federasyonu, takımlardaki yabancı sayısını 10'a çıkramasına rağmen, bu sayıyı az bulan klüplerimiz, çareyi futbolcuları Türk yapmakta buluyor. Hattâ Fenerbahçe denemeye aldığı futbolcuları bile Türk vatandaşı yaptığından, dünyadaki Türk nüfusu, şu anda 225 milyon.

- Üçüncü ligde oynanan Malkaraspor - Müreftespor maçında çıkan olaylarda; tribünlerden "Uyyy, daaa..." şeklinde bir ses duyulduğunun sanılması üzerine; Tahkim Kurulu Trabzonspor'a altı maç ceza verdi.

- Ali Sami Alkış, Ziya Şengül, Turgay Şeren ve Reha Muhtar'dan sonra Yaşar Nuri Öztürk'le de takışan Ahmet Çakar, Telegol programını Sisi ile sunmaya başladı.

Ömer SEVİNÇ
23.01.2007, 00:35
- Galatasaray, Seyrantepe Projesini başlatma kararı aldı.

- Aziz Yıldırım, altıncı defadır "Bir daha asla dönmemek" üzere bıraktığı Fenerbahçe başkanlığına, akşam saatlerinde geri döndü.

- Süleyman Seba, Beşiktaş Başkanlığındaki yirmidördüncü senesini, adaşı Süleyman Demirel'le kutladı. O da otuzüç yıldır başbakan.

- Ziya Doğan, Musampa'nın antrenman ve kondüsyon eksikliğini giderir gidermez, kadroya gireceğini açıkladı.

- Güvenç Kurtar, çalıştırdığı doksanaltıncı takımı da bir alt lige indirmeyi başardı.

- Fotomaç, Fenerbahçe'ye bu sene gelecek olan on milyonuncu yabancı futbolcuyu açıkladı.

- Trabzonspor, üç yıldır dünya üzerindeki bütün ön liberoları kadrosuna toplamaya muvaffak oldu. Bu, "futbolcu koleksiyonculuğu" dalında, ilginç bir rekor.

- Dünyada şu anda top koşturmakta olan futbolcuların yarısı Türk vatandaşı. Futbol federasyonu, takımlardaki yabancı sayısını 10'a çıkramasına rağmen, bu sayıyı az bulan klüplerimiz, çareyi futbolcuları Türk yapmakta buluyor. Hattâ Fenerbahçe denemeye aldığı futbolcuları bile Türk vatandaşı yaptığından, dünyadaki Türk nüfusu, şu anda 225 milyon.

- Üçüncü ligde oynanan Malkaraspor - Müreftespor maçında çıkan olaylarda; tribünlerden "Uyyy, daaa..." şeklinde bir ses duyulduğunun sanılması üzerine; Tahkim Kurulu Trabzonspor'a altı maç ceza verdi.

- Ali Sami Alkış, Ziya Şengül, Turgay Şeren ve Reha Muhtar'dan sonra Yaşar Nuri Öztürk'le de takışan Ahmet Çakar, Telegol programını Sisi ile sunmaya başladı.

Süpersiniz valla. Valla oyumu bu başlığa verdiğimden dolayı beni hiç pişman etmiyorsunuz. Sağolun:)

Erman
23.01.2007, 00:45
Üçüncü ligde oynanan Malkaraspor - Müreftespor maçında çıkan olaylarda; tribünlerden "Uyyy, daaa..." şeklinde bir ses duyulduğunun sanılması üzerine; Tahkim Kurulu Trabzonspor'a altı maç ceza verdi.

Üstad saygılar!

Ancak son günlerdeki gelişmelerden esinlenerek düşünürsek belki şöyle bir haberin çıkması daha olası:

Üçüncü ligde oynanan Malkaraspor - Müreftespor maçında çıkan olaylarda; tribünlerden "Uyyy, daaa..." şeklinde bir ses duyulduğunun sanılması üzerine jandarma stadyumu ablukaya aldı; silahlı kuvvetler teyakkuza geçti. Ankara'dan havalanan beş adet F-16 savaş uçağı olay mahallinde sorti yaparak güvenliği sağladılar. Ayrıca Polatlı'dan katılan sekiz tank da her şeye karşın olay mahallinde hazır bulunduruldu. MIT ajanlarının titiz uğraşları sonucu stadyumda canlı ele geçirilen kişinin Trabzonlu olmadığı ortaya çıktı. Zanlı ""uyy daa" demedim, "Uida" isimli Ukraynalı futbolcumuza seslendim" dedi. Polis, üzerinde bordo kazak, mavi pantalon bulunan zanlıyı her ihtimale karşı gözaltına aldı.

Ahhh ah...

Cyzio
23.01.2007, 00:48
Süpersiniz valla. Valla oyumu bu başlığa verdiğimden dolayı beni hiç pişman etmiyorsunuz. Sağolun:)

Teşekkürler. Ama oyları açıklamıyorduk, galiba :rolleyes: .

Selamlar.

Cyzio
23.01.2007, 00:49
Sevgili Erman;

Topu önünde bulduğunda hiç affetmiyorsun :alkış: (Buradan, asist sahibi olarak, bana da birşeyler düşüyor :D ).

Ömer SEVİNÇ
23.01.2007, 00:50
Teşekkürler. Ama oyları açıklamıyorduk, galiba :rolleyes: .

Selamlar.

Evet ben de öyle biliyorum ama hayranlığımı belirtebilecek daha iyi bir cümle bulamadığım için kendimi açığa çıkarmış oldum.

Bir hata yaptıysam affola:)

Cyzio
23.01.2007, 00:52
Bir hata yaptıysam affola:)

Benim için hava hoş da :p , Kaya ne der :mad: , bilmem.

Erman
23.01.2007, 00:52
Sevgili Erman;

Topu önünde bulduğunda hiç affetmiyorsun :alkış: (Buradan, asist sahibi olarak, bana da birşeyler düşüyor :D ).

Hocam Szymkowiak gibisiniz maşallah! Szymkowiak gibi adrese teslim paslar... Szymkowiak gibi... Szymkowiak... Szymek... :(

Ahh ah...

Cyzio
23.01.2007, 00:56
Hocam Szymkowiak gibisiniz maşallah! Szymkowiak gibi adrese teslim paslar... Szymkowiak gibi... Szymkowiak... Szymek... :(

Ahh ah...

Efendim?

"Marcelinho" mu dedin :( ?

Hani şu ilk maçında gol atan :( .

Amaaaannn... Şu üzüldüğümüz şeylere bak. Ön liberolarımız gitmedi, ya...

poetricus
23.01.2007, 12:00
Üstelik yenisi bile geldi.

Fatih
23.01.2007, 12:03

o artık eskidi yeni bi tane daha almak lazım hocam:D

Gürkan
23.01.2007, 12:35
herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi saat 10:02 günlerden çarşamba.

memur: iyi günler.
z.d : Havale yaptıracaktım.
memur : tabi şunu doldurun.
.
.
.
z.d : buyrun.
memur : ücreti ayrı mı vereceksiniz
z.d. : evet.

memur buyrun makbuzunuzu başka bir işleminiz varmıydı.

z.d: bir dadika havaleyi yanlış kişiye yollamışsınız.

memur: beyfendi sizin mesleğiniz ne.
z.d. td yim.

memur: o zaman gidin tdlik yapın işime karışmayın.

poetricus
23.01.2007, 15:50
-Yeni bir komutan gelmiş tertip, takıntılı biri diyorlar.
-Desene yandık!
-Ağabey sus geliyor!
-Ne? Komutan dedikleri şu tarama engelli herif mi?
-Ağabey kurban olayım sus. Herif bizden önce görev yaptığı bölüklerin canına okumuş.
-Dikkat!
-Kurmay Kıdemli Mantaliteli Yarbay Ziya Doğan!
Bundan sonra benim emir ve komutamdasınız. Disiplin ve mantalite eksikliğiniz var. Savunma yönünüz zayıf. Çalışarak bu eksiklikleri gidereceğiz. Şimdi tek ön libero aralığı hizaya geç.
-Ne saçmalıyor bu herif be?
-Düüüüüüüüt!
-Kim dedi lan onu? Çabuk bir adım öne çıksın!

-Kendini rapor et Asker!
-Ofansif Ön Libero ve Sol Kanat Kiki Kizito Musampa/Kongo Emret Komutanım!
-Bu saçlar ne lan? Burası dingonun ahırı mı?
- Saçlar?.. Dingo?!.. Ahır?!..
-Geç şu tarafa tek ayağının üstünde bekle bakayım!
-Rahat! Hazrol! Koşar Adım Geriye Marş!
-???
-Düüüüüüüüt!
-Ne bakıyorsunuz lan mal mal? Hiç mi emir almadınız?
-“Geri marş” diye hiç almadık komutanım?
-Bir de konuşuyor! Hey sen, sarı kafalı zenci gel buraya!
-Sağ açık İbrahima Yatara/Gine Emret Komutanım!
-Ben geri marş dediğim halde niye ileri doğru koştun?
-Geri Marş?!.. Ne demek?! Nasıl?!...
-Bir de konuşuyor utanmadan! Geç bakayım sen de arkadaşının yanına! Nöbetçi, bu ikisini Disko’ya götür. Gerekirse ben çağırtırım.
Emredersiniz Komutanım!
Hadi bakalım, Koşar Afım geriye Marş!

Ay akşamdan ışıktır/ Yaylalar yaylalar!
-Düüüüüüüüüüüt!
-Bölük Dur!
-?!?
-Yürüyüş kararı değişti. Önce ben söyleyeceğim sonra siz tekrar edeceksiniz!
-…
-Mantalite ışıktır!
- Mantalite ışıktır!
-Dön geri! Dön geri!
- Dön geri! Dön geri!
-Sekiz defans çok şıktır!
- Sekiz defans çok şıktır!
-Dön geri! Dön geri!
- Dön geri! Dön geri!
-Rakip forveti zapt eyle!
- Rakip forveti zapt eyle!
-Yoksa iş karışıktır!
- Yoksa iş karışıktır!
-Dön Geri! Dön geri!
- Yoksa iş karışıktır!

Düüüüüüüüt!
Bölük Dur!
On dakika süreyle hücum et!
Sağ ol! Yaşa! Varol! Yihhu! Yattara'yla Musampa da gelmiş uşaklar saldırın!
-Düüüüüüüüüüüüt!
Bu ne ofansif mantalite!?
???
Sen, dazlak oğlum bir adım öne çık!
Ayman Adelaziz/Mısır! Ehlen ve Sehlen Komutanım!
...
Burada bitmez!

Disko: Askeri birliklerde disiplin koğuşu.

Burçak
23.01.2007, 15:55
Komutanım Komutanım ,
arkadaşlar bukadar sıkı olmaktan bunalmışlar. Discoda internete girilmesine de izin verilmediği için , memleketlerine gitmek istiyorlar . ne emredersiniz. ?

KUTADGU
23.01.2007, 17:59
Ziya Doğan: musampa söyle bakalım bana...
Musampa: Emret MİRİM...

Ziya Doğan: Bankalar Şubeler Cari Hesabı kaç numaralı hesapta takip edilir..
MUsampa: bilemedim MİRİM, Affet MİRİM

Ziya Doğan: Afferin sana Musampa bu hafta onbirdesin ona göre. HAy senin alnını öpeyim. lafın gelişi tabi..

NOT: Musampa bankacılıktan anlamıyor. demek ki bankacı da futboldan anlamıyor.

Naim
23.01.2007, 20:10
Wikipedi Özgür Ansiklobedi de
Ziya Doğan(Ziyaeddin Doğan) Hakkında yazan ilginç yazılar:

"Orta saha oyuncusu olmasına rağmen son derece gole yatkın bir oyun stili vardı. Beşiktaş formasıyla 9 sezonda 194 lig maçı oynadı ve 38 gol attı. Türkiye Kupası'nda 9 gol, derbilerde Galatasaray'a 6, Fenerbahçe'ye 5 gol kaydetti. Türkiye liglerinin ortasaha oynamasına rağmen en çok gol atan oyuncusu unvanını kazanmıştır.":eek: :eek:

Ömer SEVİNÇ
23.01.2007, 20:13
Wikipedi Özgür Ansiklobedi de
Ziya Doğan(Ziyaeddin Doğan) Hakkında yazan ilginç yazılar:

"Orta saha oyuncusu olmasına rağmen son derece gole yatkın bir oyun stili vardı. Beşiktaş formasıyla 9 sezonda 194 lig maçı oynadı ve 38 gol attı. Türkiye Kupası'nda 9 gol, derbilerde Galatasaray'a 6, Fenerbahçe'ye 5 gol kaydetti. Türkiye liglerinin ortasaha oynamasına rağmen en çok gol atan oyuncusu unvanını kazanmıştır.":eek: :eek:

Impossible!!!!:eek: :eek: :eek:

Cyzio
23.01.2007, 21:31
-"Eskişehir, Eskişehir, yalçın kaya sarp yeri,
Kalelerden çok kuvvetli, içindeki askerleri.

İndik İzmir çarşısına,düştük düşman arkasına,
Düşman bize aman diyor,Kahraman Türk Ordusuna."

-"Ziya Hoca ne mırıldanıyor, öyle?"

-"Sanırım Eskişehir Marşı."

-"Allah, Allah... Nereden çıktı şimdi?"

-"Halkalı Şeker Şam Fıstık
Aman Arpalar Gara Gılçık
Eğer Beni Seversen
Aman Al Bohçanı Yola Çık."

-"Aha, bu da Eskişehir türküsü değil mi?"

-"Ya, nereden kaynaklandı bu Eskişehir sevdası, acaba hocamda?"

-"Ben soracağım. Hocam..."

-"Ay, sen miydin? Boş bulunmuşum."

-"Kusura bakmayın, korkuttum ama; soramadan da edemedim: Nedir bu sabah sabah Eskişehir Marşı, Eskişehir türküleri?"

-"Yok, yaa.... Öyle takılıyordum."

-"Hocam bugüne kadar hiç böyle görmedik de seni."

-"Leblebici gel buraya
Arkadaşım gelmez oraya
Alt'okkası beş paraya

Yandı yandı kavur çevir lebleblcl
Şöyle de çevir çevir leblebici."

-"Hocam, uğurlar olsun."

Ergun Ata'nın bugünkü yazısından:

Fortis Türkiye Kupası grup maçları incelendiğinde Trabzonspor açısından ortaya çıkan tablo hiç de iç açıcı değil.

Gruplarda en fazla puanı Fenerbahçe (12) firesiz çıkarırken, en azını Trabzonspor (6) topladı. Bu puanla Bordo-Mavililer, en zor gruptan Galatasaray’la birlikte çıkan Erciyesspor (7) bir yana, en önemlisi çeyrek finale bile yükselemeyen Ankaragücü (9) ve Kayserispor’dan (7) bile az puan alarak dikkati çekti.

8 takım arasından sonuncu çıkmanın faturasını.....

Cyzio
23.01.2007, 21:37

Hocam, "yenisi" mi, "yenileri" mi?

Naim
24.01.2007, 13:43
Madem Bu Başlığın adı NE DEDİLER NE DEMELİLER

HABER:
-Kayseride Gökhan yok Toledo yok Erdal yok Hasan yok Fatih yok Bülen Yok
Ne Dediler:

Bir Grup Taraftar: Yüppi İşte bu iyi oldu artık yenebiliriz.(!)

NE DEMELİLER:

-Keşke Oynasalardı Daha zevkli bir mücadele olurdu.Bir Trabzonsporuz Avni Akerde zaten Kazanmak zaten alışılan bir olayda bari karşımızda mücadele edebilecek güzel bir rakip olsa idi.

Travelair
24.01.2007, 15:26
(H.S) -Hehehehehe Yahu ne zevkli işmiş şu yöneticilik

(N.A) -Sorma Haşimciğim, keşke vaktim olsa da daha çok vakit ayırsam

(Z.D) -Heyyy başkanım müjdemi isterimmm

(N.A) -Vay Ziya hocam söyle ne havadislerin var bu sefer?

(Z.D) -Başkanım ben dedim ki bu Marcelinho da ne menem bişey ne bulmuşlar ki bunda? Ön libero mevkisinde bile oynayamıyo? Dedim solda da oynayamazsa artık!!! İnsaf diyecem... Koydum sol tarafa...

(H.S)- Eeee ne oldu hocam? Merakta bırakma

(Z.D)- Dur dinle bak... Koydum sola... Orda da oynayamasın mı?

(N.A)- Sen ne dedin hocam?

(Z.D)- Ne diyecem başkanım insaf!!! dedim

(H.S)- Eeee hocam?

(Z.D)- Koşmuyorsun sen dedim

(N.A)- Ne dedi?

(Z.D)- Ne diyecek? Böyle bön bön bakıyo. Anlamıyo ki? Wat was going on? gibi şeyler söylüyo

(H.S)- Hahahaha

(Z.D)- Ya bunların mantaliteleri eksik işte başkanım... Musampa da öyle. Simek de öyleydi. Nereye koysam oynayamıyorlar....

(N.A)- Eeee insan biraz hizmet aşkıyla dolu olacak. Bak biz bile başkanız 2. başkanız asbaşkanız demiyoruz transfer komitesine bile kendimizi getirdik uğraşıp duruyoruz di mi Haşimciğim?

(H.S)- Ya ya

(Z.D)- Bir de başkanım Marcello'ya bakarken aklımda birden şimşekler çaktı!

(N.A)- Vah vah hayrola Ziya?

(Z.D) Dedim ki ben bu Marcelinho'nun sol bacağıyla Ayman'ı sağ bacağıyla Risp'i kalanıyla da Erkan'ı alırım! Düşünebiliyor musunuz?! Üstelik hepsi koşan defans adamları! Hissettim bunu!

(İ.H)- Vay beee

(N.A)- Hakkatten yaaa

(Z.D)- Yaaaaa... Başkanım... Defansif olabilirim ama mantalite bende (Bkz: Orjinali Yarım Elma dizisinden)

(N.A)- Yahu Ziya?

(Z.D)- Söyle başkanım?

(N.A)- Senin "Mantaliten" ile benim "Dengem"i birleştirsek önümüzde kimse duramaz biliyor musun?

(Z.D)- :eek: Harika fikir???

Naim
24.01.2007, 16:40
Dengeli Mantalite Varlığı Türk Varlığına Armağan olsun!

ANDIMIZ

Ziyanım
Doğanım
Koştururum
Yasam
Defansımı korumak
Ortasahayı geçmemek
Ön liberolarımı
Stoperlerimi
Canımdan çok sevmektir
Ülküm Geri gelmek ileri top atmamaktır

Ey beni Bu göreve getiren yüce Yönetim
Açtığınız Yolda,kurduğunuz komploda,Göstermediğiniz beceride
Hiç Durmadan Koşacağıma Geri geri Gideceğime And içerim
Mentalitem Dengeli Mentaliteye arman olsun
Ne mutlu Ön liberoyum diyenlere

poetricus
24.01.2007, 16:56
Eyvah! Gençler bizi sollamış vaziyette. Ufak ufak ortadan kaybolsak mı acaba?

Travelair
24.01.2007, 18:17
Eyvah! Gençler bizi sollamış vaziyette. Ufak ufak ortadan kaybolsak mı acaba?

Komutan ve askerler süperdi hocam kaybolmak ne kelime parıldamaya devam

Cyzio
24.01.2007, 22:45
Naim;

Dönüşün muhteşem oldu.

Travelair;

İstikrar, istikrar, istikrar....

Naim
24.01.2007, 23:11
Naim;

Dönüşün muhteşem oldu.

Travelair;

İstikrar, istikrar, istikrar....

Malisef bunlar biraz Batan geminin malları Hocam ;)
Ne okursanız kardır bu arada

Travelair
25.01.2007, 01:05
-Şşş duydun mu Ziya Hoca futbol sahasını yuvarlak sanıyomuş

- Uy Niye ki?

-Valla Rivayete göre gençliğinde futbolcuyken yarı sahayı geçmeye karar vermiş. Cesaretini toplamış, gözünü kapamış başlamış karşı kaleye koşmaya...

-Eee sonra?

- Tam santraya gelmişken hain bir omuz darbesiyle hoca olduğu yerde ters dönmüş...

- Hayırdır inşallah?

-Koşmaya devam etmiş, bir de bakmış ki aaaa burası başladığı yer. Böylelikle sahanın yuvarlak olduğuna karar vermiş. Hatta derler ki forvetlerin defansa geç dönmesine kızma sebebi de budur. Hep bağırır dururmuş "Gittiğiniz yerden dönün diye" ama anlatamazmış....

- Dema? :eek::eek:

Travelair
25.01.2007, 10:07
- Görülüyor ki herkes hakkımda atıp tutuyor. Gün geçmiyor ki eleştirilmeyeyim... Burdan sizin aracılığınızla beni eleştiren kişilere sesleniyorum: Herkes ayağını denk alsın yoksa hepinizi sararım, mantalite manyağa yaparım

Şok şok! İşte Ziya Doğan bu sözlerle kendisini eleştiren kesimi bir süre önce böyle tehdit etmişti. Bu tehditin ardından kamuoyunun sessizliğe gömülmesi, tehditin amacına ulaştığı sorusunu kafalarda tırmalatıyor. Anlaşılan Ziya Doğan'ın "Havalar nasıl olursa olsun, mantaliteniz iyi olsun" sözleri artık yerini "Yerim havanızı mantalitem çok yaşa" düşüncesine bırakmak üzere...Yine de ümitler, bu şampiyonluklar yaşamış Karadeniz kentinde yeşermeye devam ediyor. Kimbilir; belki tek farklı galibiyet, belki bir beraberlik bile bu insanları gülümsetmeye yetecek; her ne kadar geçmişindeki "Karadeniz Fırtınası" günlerini unutamasada...

Yaşar NeYaşarNeYaşamaz OHA Haber Trabzon

Erman
25.01.2007, 18:52
Dengeli Mantalite Varlığı Türk Varlığına Armağan olsun!

ANDIMIZ

Naim,

Sensiz buranin nükte anlayisinda bazi tahtalar eksik kaliyordu. Hosgeldin.

Travelair
25.01.2007, 23:19
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/250107idman1.jpg

Ağ lamak YOOOO OOOOO OOOOK?

Recep Çaltepe
25.01.2007, 23:27
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/250107idman1.jpg

Ağ lamak YOOOO OOOOO OOOOK?

Hazır fotoyu bulmuşken...

Soru: Bir takımın taktik anlayışında önlibero mevkiinde kaç kişi oynamalıdır?
ZD: Elime bak elime, görüyon mu?